an online Instagram web viewer

#pendant medias

Photos

Love and Tourmaline... 💎
.
Reverse Watermelon Tourmaline Slice from the Himalayan Mine in Pala, CA with a suite of amethyst and topazes. 🙌
.
A classic and beautiful piece of my art that has been in the inventory of a good friend. Never been worn, mint condition. Incredible gems. .
Available via DM, thanks everyone for the love and support~ 🙌
.
#jasonburruss #tourmaline #tourmalinekings #topaz #amethyst #tourmalineslice #watermelontourmaline #himalayanmine #californiatourmaline #pendantsofig #crystalsofig #crystalart #pendant #pendants #jewelrydesigner #designerjewelry #madewithlove
Love and Tourmaline... 💎 . Reverse Watermelon Tourmaline Slice from the Himalayan Mine in Pala, CA with a suite of amethyst and topazes. 🙌 . A classic and beautiful piece of my art that has been in the inventory of a good friend. Never been worn, mint condition. Incredible gems. . Available via DM, thanks everyone for the love and support~ 🙌 . #jasonburruss  #tourmaline  #tourmalinekings  #topaz  #amethyst  #tourmalineslice  #watermelontourmaline  #himalayanmine  #californiatourmaline  #pendantsofig  #crystalsofig  #crystalart  #pendant  #pendants  #jewelrydesigner  #designerjewelry  #madewithlove 
Hogs tooth and the Lord’s Prayer. Momma gave me this pendant the day I got back from sniper school. Figured it was fitting to wear them together. 
#hogstooth #bullet #308 #sniper #sniperthings #pendant #necklace #lordsprayer #legacy #whatsyourstory #blackandwhite
Got a couple new pendants I cant wait to play around with!
#pendant #pendantsforsale #beauties #shinies #jewelry #jewelrymaking  #jewelryofig #beadedjewelryofinstagram
@yogotti showing off some expensive watches 💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎
@yogotti showing off some expensive watches 💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎
Xmasツリーブローチ

今年は🎄っぽさを主張しない形も作ってみました😊
結構可愛い😘
思いっきり🎄ツリーもあります
(まだ冷却中)

今週の出店とワークショップ

まめはや あん楠
〒8340122 福岡県 八女郡広川町一條1404-3
小さな森の休日vol.4
~紅葉の下で~

11月23日(出店)24日(ワークショップ)
10:00~16:00
宜しくお願いします!

#Japan
#福岡FUKUOKA
#久留米KURUME
#ガラス
#フュージング
#ブローチ
#オーダー
#Glassfusing
#accessary
#pendant
#handmade
#ステンドグラス
Xmasツリーブローチ 今年は🎄っぽさを主張しない形も作ってみました😊 結構可愛い😘 思いっきり🎄ツリーもあります (まだ冷却中) 今週の出店とワークショップ まめはや あん楠 〒8340122 福岡県 八女郡広川町一條1404-3 小さな森の休日vol.4 ~紅葉の下で~ 11月23日(出店)24日(ワークショップ) 10:00~16:00 宜しくお願いします! #Japan  #福岡FUKUOKA  #久留米KURUME  #ガラス  #フュージング  #ブローチ  #オーダー  #Glassfusing  #accessary  #pendant  #handmade  #ステンドグラス 
Makin hari Kalung Kesehatan Pendant MCI makin viral 😉😍 Apa sih sebenernya Manfaat Kalung Kesehatan Pendant MCI ini😉...mengapa banyak sekali permintaan customer2 sehingga List Indent terus2an membludak... Kalau saya pribadi, jujur saya pertama kali langsung jatuh cinta ketika melihat bentuk modelnya...woww😍😍..tidak pernah saya melihat Kalung kesehatan yg se elegant ini sebelumnya 😊😊😘 Yg kedua setelah ditelaah lebih dalam ternyata kalung kesehatan MCI ini dibelakanganya mengandung Batu Germanium yg sangat sangat bagus untuk kesehatan tubuh...monggo di browsing di google kl msh blm percaya dan penasaran manfaat dari batu alam germanium😇

Jadi secara rinci , kalung Kesehatan Pendant MCI ini mempunyai berbagai macam model2 yg elegant😍 dengan berbagai manfaat utk kesehatan sebagai berikut : 
Manfaat :
🌀 Meredam radiasi elektromagnetikMeningkatkan stamina dan daya tahan tubuh
🌀 Memperbaiki sirkulasi darah dan oksigenasi tubuh
🌀 Melindungi DNA dari kerusakan (mencegah kanker)
🌀 Menguatkan sistem detoksifikasi alami tubuh
🌀 Mengurangi nyeri/kaku otot dan sendi
🌀 Meredam stress dan membuat tidur lebih nyenyak
🌀 Meningkatkan daya ingat dan konsentrasi.
🌀 Melindungi tubuh kita dr dampak buruk radiasi
🌀 Memperlancar Aliran darah
🌀 mengurangi penyakit kekentalan darah
🌀 sangat membantu mengurangi sakit kepala, jantung, darah tinggi, darah rendah, vertigo, migrain, emosi yg meledak ledak, mem buat tubuh terasa bugar dan tidak gampang lelah.. #mci #mciindonesia #mciofficial #betterlifewithmci #nanospray #magicstick #pendant #pendantseries #bioglass #bioglassmci #glucolamci #glucolastevia #glucolagold #mgiturbomotor #mgiturbomobil #mcimedan
Makin hari Kalung Kesehatan Pendant MCI makin viral 😉😍 Apa sih sebenernya Manfaat Kalung Kesehatan Pendant MCI ini😉...mengapa banyak sekali permintaan customer2 sehingga List Indent terus2an membludak... Kalau saya pribadi, jujur saya pertama kali langsung jatuh cinta ketika melihat bentuk modelnya...woww😍😍..tidak pernah saya melihat Kalung kesehatan yg se elegant ini sebelumnya 😊😊😘 Yg kedua setelah ditelaah lebih dalam ternyata kalung kesehatan MCI ini dibelakanganya mengandung Batu Germanium yg sangat sangat bagus untuk kesehatan tubuh...monggo di browsing di google kl msh blm percaya dan penasaran manfaat dari batu alam germanium😇 Jadi secara rinci , kalung Kesehatan Pendant MCI ini mempunyai berbagai macam model2 yg elegant😍 dengan berbagai manfaat utk kesehatan sebagai berikut : Manfaat : 🌀 Meredam radiasi elektromagnetikMeningkatkan stamina dan daya tahan tubuh 🌀 Memperbaiki sirkulasi darah dan oksigenasi tubuh 🌀 Melindungi DNA dari kerusakan (mencegah kanker) 🌀 Menguatkan sistem detoksifikasi alami tubuh 🌀 Mengurangi nyeri/kaku otot dan sendi 🌀 Meredam stress dan membuat tidur lebih nyenyak 🌀 Meningkatkan daya ingat dan konsentrasi. 🌀 Melindungi tubuh kita dr dampak buruk radiasi 🌀 Memperlancar Aliran darah 🌀 mengurangi penyakit kekentalan darah 🌀 sangat membantu mengurangi sakit kepala, jantung, darah tinggi, darah rendah, vertigo, migrain, emosi yg meledak ledak, mem buat tubuh terasa bugar dan tidak gampang lelah.. #mci  #mciindonesia  #mciofficial  #betterlifewithmci  #nanospray  #magicstick  #pendant  #pendantseries  #bioglass  #bioglassmci  #glucolamci  #glucolastevia  #glucolagold  #mgiturbomotor  #mgiturbomobil  #mcimedan 
Look what I found! ❤️ #yellow #gold #22karat #heart #angel #pendant
❄️It’s sooo cold in the shop!!! I had to whip up some chocolate de Abuelita and grab a conchita😊🍫☕️ #robertdataglass #conchita #pandulce #chocolateabuelita #sweetbread
NEW PENDANTS
Labradorite: $14
Biwa pearl with dyed teal agate: $14
Both for $26
Comment or DM to claim one! .
.
.
#agate #pearl #biwapearl #pendant #crystaljewelry #forsale #crystalsforsale #labradoriteforsale #labradorite
Diamond pendant with 64 stones weighing 1.02cts⠀
⠀
#Jewelry #pendant #diamondpendant #diamonds #selfie #Sparkle #glitter #fashionjewelry #necklace #diamond necklace #Ido #marryme #fiance#fineJewelrydesigner #jewelryof theday #pavejewelry #pavediamonds
#repost

BIOGLASS UNTUK ASMA

Sharing Pengalaman seorang member MCI yg sudah 7 bulan ini mengkonsumsi air yg sudah dialirkan melalui Bioglass dan air rendaman Biomini
________________________
Dulu saya ketergantungan sama obat yang bernama BEROTEC & SYMBICORT JUGA obat racikan yg harus saya minum setiap hari dari dokter penyakit dalam selama 1.3 tahun 😢

Dan kalo sudah kambuh sesak dada saya maka bantal harus ditinggikan atau saya tidur dalam keadaan duduk sambil menghirup si #BEROTEC tadi, padahal sebelum tidur saya sudah mnghirup #SYMBICORT sebanyak 2X 😞. Dan saya juga sudah sampai berobat keluar negri dan tidak ada sembuh juga😭😭 Pemicu kambuhnya #Asma :  Kecapekan,  Udara Dingin, Debu, alergi flu dan stress

Sekarang... Saya sudah ga perlu pake semua itu lagi... Saya sudah punya #BIOGLASS, #BIOMINI, #PENDANT AURA & #LSW
Jadi kalo kerasa sesak napas langsung tempelin #BIOGLASS di dada,  punggung dan kepala saya dan minum air sulingan/rendaman Bioglass/Biomini sehari hari. Saya juga memakai kalung Pendan Aura & LSW Sudah langsung lega & alhamdulillah tdk pernah kambuh lagi sampai sekarang💃💃💃 Bersyukur banget punya #Bioglass di rumah..dan satu lagi, saya juga punya asam lambung akut juga #vertigo lhoo to alhamdulillah ga pernah kambuh lagi juga sampai saat ini🙏🙏
==========================================
Sharing is caring 
Info produk 
Denii stewart Mci
wa.me/6281275123230
#repost  BIOGLASS UNTUK ASMA Sharing Pengalaman seorang member MCI yg sudah 7 bulan ini mengkonsumsi air yg sudah dialirkan melalui Bioglass dan air rendaman Biomini ________________________ Dulu saya ketergantungan sama obat yang bernama BEROTEC & SYMBICORT JUGA obat racikan yg harus saya minum setiap hari dari dokter penyakit dalam selama 1.3 tahun 😢 Dan kalo sudah kambuh sesak dada saya maka bantal harus ditinggikan atau saya tidur dalam keadaan duduk sambil menghirup si #BEROTEC  tadi, padahal sebelum tidur saya sudah mnghirup #SYMBICORT  sebanyak 2X 😞. Dan saya juga sudah sampai berobat keluar negri dan tidak ada sembuh juga😭😭 Pemicu kambuhnya #Asma  : Kecapekan, Udara Dingin, Debu, alergi flu dan stress Sekarang... Saya sudah ga perlu pake semua itu lagi... Saya sudah punya #BIOGLASS , #BIOMINI , #PENDANT  AURA & #LSW  Jadi kalo kerasa sesak napas langsung tempelin #BIOGLASS  di dada, punggung dan kepala saya dan minum air sulingan/rendaman Bioglass/Biomini sehari hari. Saya juga memakai kalung Pendan Aura & LSW Sudah langsung lega & alhamdulillah tdk pernah kambuh lagi sampai sekarang💃💃💃 Bersyukur banget punya #Bioglass  di rumah..dan satu lagi, saya juga punya asam lambung akut juga #vertigo  lhoo to alhamdulillah ga pernah kambuh lagi juga sampai saat ini🙏🙏 ========================================== Sharing is caring Info produk Denii stewart Mci wa.me/6281275123230
#Copas

Bidan cantik ini...namanya Yuni... Asal Singaraja...🤗☺ karena jam kerja bener" menyita dan menguras tenaga,, beliau ga pernah lepas loh dari #lsw #pendant... Kata bidan Yuni, berkat kalung LSW MCI..tubuh lebih bertenaga..ga gampang capek..ga gampang sakit..karna cantik saja tidak cukup guysss

LSW (life secret woman) MCI
Adalah suatu alat kesehatan yg mampu memperlancar peredaran darah, mengandung 99,99% germanium yaitu zat atau mineral yang dibutuhkan tubuh sebagai anti kanker

Manfaat kalung LSW:

1. Memperlancar Aliran Darah 
2. Meningkatkan Metabolisme
3. Menyeimbangkan kadar PH dalam tubuh.
4. Membuat tubuh menjadi lebih bertenaga & segar
5. Dapat mengurangi perlengketan sel2 darah karena kolesterol dan lemak
6. Mengurangi perkembangan/pertumbuhan sel2 kanker didlm tubuh

LSW sangat disarankan bagi para penderita penyakit jantung karena sangat baik dalam memperbaiki peredaran darah. 
LSW MCI juga dapat memberikan ion negatif terhadap tubuh kita sehingga ion positif yang ada dalam tubuh kita lebih aktif, hal ini membantu dalam memaksimalkan metabolisme tubuh.

Kalung cantik multi fungsi 😊👍 Yang mau pesan, sekarang saat paling tepat🤗 karena lagi Promo SUPERR MURAHH, beli 2 kalung Only 3.25 Juta free 1 kalung Hati yg limited edition😍😍😍, Hrg normal 1.65 Juta per pcs🤩🤩🤩 Info dan Pemesanan 
WA:081-390-453-092
#Copas  Bidan cantik ini...namanya Yuni... Asal Singaraja...🤗☺ karena jam kerja bener" menyita dan menguras tenaga,, beliau ga pernah lepas loh dari #lsw  #pendant ... Kata bidan Yuni, berkat kalung LSW MCI..tubuh lebih bertenaga..ga gampang capek..ga gampang sakit..karna cantik saja tidak cukup guysss LSW (life secret woman) MCI Adalah suatu alat kesehatan yg mampu memperlancar peredaran darah, mengandung 99,99% germanium yaitu zat atau mineral yang dibutuhkan tubuh sebagai anti kanker Manfaat kalung LSW: 1. Memperlancar Aliran Darah 2. Meningkatkan Metabolisme 3. Menyeimbangkan kadar PH dalam tubuh. 4. Membuat tubuh menjadi lebih bertenaga & segar 5. Dapat mengurangi perlengketan sel2 darah karena kolesterol dan lemak 6. Mengurangi perkembangan/pertumbuhan sel2 kanker didlm tubuh LSW sangat disarankan bagi para penderita penyakit jantung karena sangat baik dalam memperbaiki peredaran darah. LSW MCI juga dapat memberikan ion negatif terhadap tubuh kita sehingga ion positif yang ada dalam tubuh kita lebih aktif, hal ini membantu dalam memaksimalkan metabolisme tubuh. Kalung cantik multi fungsi 😊👍 Yang mau pesan, sekarang saat paling tepat🤗 karena lagi Promo SUPERR MURAHH, beli 2 kalung Only 3.25 Juta free 1 kalung Hati yg limited edition😍😍😍, Hrg normal 1.65 Juta per pcs🤩🤩🤩 Info dan Pemesanan WA:081-390-453-092
Dimana letak kekuatan #pendant MCI?? 🌸 
Sumber Energy ion negatif Pendant MCI ada disini nih, disisi belakang pendantnya...
(Ini LSW yg lama y all,yg baru di belakang ga ada tulisannya, kode serial number ada di pinggir bandul kalungnya) 
Batu hitam itulah yang namanya batu #Germanium, tenang aja ya ini bukan batu jimat, tapi batu sumbernya dr alam bentuk aslinya sih bukan batu tapi serbuk jadi jangan sampe pada nyari dikali belakang rumah yaa, haha..Kalo yang ahli pasti tau deh.. Supaya lbh yakin bisa search dulu di Google apa itu batu germanium dan apa Manfaatnya

Kalo udah tau, bisa order produknya di 
Dita puput MCI
Wa.081373999980
Dimana letak kekuatan #pendant  MCI?? 🌸 Sumber Energy ion negatif Pendant MCI ada disini nih, disisi belakang pendantnya... (Ini LSW yg lama y all,yg baru di belakang ga ada tulisannya, kode serial number ada di pinggir bandul kalungnya) Batu hitam itulah yang namanya batu #Germanium , tenang aja ya ini bukan batu jimat, tapi batu sumbernya dr alam bentuk aslinya sih bukan batu tapi serbuk jadi jangan sampe pada nyari dikali belakang rumah yaa, haha..Kalo yang ahli pasti tau deh.. Supaya lbh yakin bisa search dulu di Google apa itu batu germanium dan apa Manfaatnya Kalo udah tau, bisa order produknya di Dita puput MCI Wa.081373999980
Copas.

BIOGLASS UNTUK #ASMA
Sharing Pengalaman Pribadi saya sendiri yg sudah 7bulan ini mengkonsumsi air sulingan Bioglass dan air rendaman Biomini

Dulu saya ketergantungan sama obat yang bernama BEROTEC & SYMBICORT JUGA obat racikan yg harus saya minum setiap hari dari dokter penyakit dalam selama 1.3 tahun 😢

Dan kalo sudah kambuh sesak dada saya maka bantal harus ditinggikan atau saya tidur dalam keadaan duduk sambil menghirup si BEROTEC tadi, padahal sebelum tidur saya sudah mnghirup SYMBICORT sebanyak 2X 😞. Dan saya juga sudah sampai berobat keluar negri dan tidak ada sembuh juga😭😭 Pemicu kambuhnya Asma :  Kecapekan,  Udara Dingin, Debu, alergi flu dan stress

Sekarang... Saya sudah ga perlu pake semua itu lagi... Saya sudah punya #BIOGLASS, #BIOMINI, #PENDANT AURA & #LSW
Jadi kalo kerasa sesak napas langsung tempelin BIOGLASS di dada,  punggung dan kepala saya dan minum air sulingan/rendaman Bioglass/Biomini sehari hari. Saya juga memakai kalung Pendan Aura & LSW Sudah langsung lega & alhamdulillah tdk pernah kambuh lagi sampai sekarang💃💃💃 Bersyukur banget punya Bioglass di rumah..dan satu lagi, saya juga punya #asamlambung akut juga #vertigo lhoo to alhamdulillah ga pernah kambuh lagi juga sampai saat ini🙏🙏 #Reshare
More info to order
Copas. BIOGLASS UNTUK #ASMA  Sharing Pengalaman Pribadi saya sendiri yg sudah 7bulan ini mengkonsumsi air sulingan Bioglass dan air rendaman Biomini Dulu saya ketergantungan sama obat yang bernama BEROTEC & SYMBICORT JUGA obat racikan yg harus saya minum setiap hari dari dokter penyakit dalam selama 1.3 tahun 😢 Dan kalo sudah kambuh sesak dada saya maka bantal harus ditinggikan atau saya tidur dalam keadaan duduk sambil menghirup si BEROTEC tadi, padahal sebelum tidur saya sudah mnghirup SYMBICORT sebanyak 2X 😞. Dan saya juga sudah sampai berobat keluar negri dan tidak ada sembuh juga😭😭 Pemicu kambuhnya Asma : Kecapekan, Udara Dingin, Debu, alergi flu dan stress Sekarang... Saya sudah ga perlu pake semua itu lagi... Saya sudah punya #BIOGLASS , #BIOMINI , #PENDANT  AURA & #LSW  Jadi kalo kerasa sesak napas langsung tempelin BIOGLASS di dada, punggung dan kepala saya dan minum air sulingan/rendaman Bioglass/Biomini sehari hari. Saya juga memakai kalung Pendan Aura & LSW Sudah langsung lega & alhamdulillah tdk pernah kambuh lagi sampai sekarang💃💃💃 Bersyukur banget punya Bioglass di rumah..dan satu lagi, saya juga punya #asamlambung  akut juga #vertigo  lhoo to alhamdulillah ga pernah kambuh lagi juga sampai saat ini🙏🙏 #Reshare  More info to order
Vibrant pentagrams #witch #pentagram #pendant
Wrapped crystal & stone rings!! Light, durable, and hand made. Pick your wire color and center and get them for $10 plus shipping. Discounts on multiple orders! .
.
.
DM for options or name your stone!
Wrapped crystal & stone rings!! Light, durable, and hand made. Pick your wire color and center and get them for $10 plus shipping. Discounts on multiple orders! . . . DM for options or name your stone!
Such a unique way to always have a piece of my Dad with me. #heart #pendant #necklace #candleholder #ashestoart #cremationjewelry #memorial #alwaysandforever #love #beautiful #jewelry
18K Saudi Gold. ***Items my only be available within 3 days of posting***
For inquiries: message us.

#gold #21Karat #21K #SaudiGold #Goldforsale #Gold4sale #18Karat #18K #GoldIsLife #jewelry #jewelries #fashion #instafashion #instagold #onlineshopping #realgold #goldjewelry #lovegold #shopping #luxury #necklace #bracelet #rings #ring #glamset #jewelryset #pendant #anchor #heart #love
First of my new double sided moon pendants.  They will be available at the Made In Tucson Market this Sunday in booth 224 on 7th St.  I will be sharing a space with Iris Beaver and her fabulous head dresses.

#Tucson #pouredart #abstract #pouredacrylics #pouredacrylic #fluidartpainting #fluidart #Tucsonartist #tucsonart #osserman #BlacklightPaintings #blacklight #BlacklightPainting #pendants #pendant #moonpendant #madeintucson #madeintucsonmarket
beautiful blue cap tourmaline crystals with perfect terminations and some polished lapis and calcite points. all available. all priced cheap for the holidays! #tourmaline #calcite #lapislazuli #minerals #gemstones #crystals #geology #nature #earth #gems #jewels #lapis #pendant #jewelry #healing #stones #indicolite #gemstagram
🌿✨ ѕωєєт ρєα & ℓιттℓє ωσℓƒ αρσтнє¢αяу ✨🌿
✨ Citrine...Pendants, keyrings & earrings available now ✨

Citrine is a bright stone which lights up many areas of people's lives. This yellow-orange-golden crystal belongs to the quartz mineral group. The name, Citrine, comes from a French word for lemon, Citron, however, the color of this stone is more golden than lemon-yellow. It is certainly a crystal to be added to your collection as it is full of positive energy and brilliant features. It is not only useful for aesthetic purposes, but is also believed to help you achieve your goals in life.

It brings happiness, joy, and positivity in life by eliminating the negative energies and vibes. Citrine is one crystal that does not accumulate or hold negative energy, in fact it transforms negativity into positive energy. That is why it is not necessary to cleanse your citrine crystal unlike others.
It opens your mind to new thoughts and increases self-esteem and self-confidence.
It induces happiness and joy by relieving you of depression, anger, self-doubt, and mood swings.
Family issues caused due to negativity and emotional clashes can be resolved and sorted leading to the restoration of broken relationships. It helps in eliminating fear and overcoming emotional grief.
It is also beneficial for those involved in business and money matters by ushering in success in every venture.
Carry this Merchant's Stone or keep it at the desk in your workplace, especially if you have a lot of wealth. It will keep you from becoming greedy or getting too attached to your wealth. It also attracts wealth, success, and prosperity in life, and is especially good for people who are looking forward to start a new business. ✨ Super Powerful!! ✨
We’ll be bringing along some of these beauties...
Wednesday 21st 6-9 @thebarnwirral 
Saturday 24th @tuskbaltic 
Sunday 25th @curiousorange_vintage_costume @ship.forecast ✨ Or tap to shop or DM guys ✨
#christmasmarket #shopsmalllove #liverpool #wirral  #sagesmudge #smudgestick #citrine #pendant #keyring #earrings #healingcrystals #crystalsforsale #crystaljewelry #shoplocal #baltictriangle #christmasshopping #indiebusiness #giftidea ✨
🌿✨ ѕωєєт ρєα & ℓιттℓє ωσℓƒ αρσтнє¢αяу ✨🌿 ✨ Citrine...Pendants, keyrings & earrings available now ✨ Citrine is a bright stone which lights up many areas of people's lives. This yellow-orange-golden crystal belongs to the quartz mineral group. The name, Citrine, comes from a French word for lemon, Citron, however, the color of this stone is more golden than lemon-yellow. It is certainly a crystal to be added to your collection as it is full of positive energy and brilliant features. It is not only useful for aesthetic purposes, but is also believed to help you achieve your goals in life. It brings happiness, joy, and positivity in life by eliminating the negative energies and vibes. Citrine is one crystal that does not accumulate or hold negative energy, in fact it transforms negativity into positive energy. That is why it is not necessary to cleanse your citrine crystal unlike others. It opens your mind to new thoughts and increases self-esteem and self-confidence. It induces happiness and joy by relieving you of depression, anger, self-doubt, and mood swings. Family issues caused due to negativity and emotional clashes can be resolved and sorted leading to the restoration of broken relationships. It helps in eliminating fear and overcoming emotional grief. It is also beneficial for those involved in business and money matters by ushering in success in every venture. Carry this Merchant's Stone or keep it at the desk in your workplace, especially if you have a lot of wealth. It will keep you from becoming greedy or getting too attached to your wealth. It also attracts wealth, success, and prosperity in life, and is especially good for people who are looking forward to start a new business. ✨ Super Powerful!! ✨ We’ll be bringing along some of these beauties... Wednesday 21st 6-9 @thebarnwirral Saturday 24th @tuskbaltic Sunday 25th @curiousorange_vintage_costume @ship.forecast ✨ Or tap to shop or DM guys ✨ #christmasmarket  #shopsmalllove  #liverpool  #wirral  #sagesmudge  #smudgestick  #citrine  #pendant  #keyring  #earrings  #healingcrystals  #crystalsforsale  #crystaljewelry  #shoplocal  #baltictriangle  #christmasshopping  #indiebusiness  #giftidea  ✨
Rose cut blue sapphire from Madagascar 
0.99 ct (6.7mm)
No treatment 
Price $39 shipped 
Good quality 
#natural #blue #bluesapphire #madagascar #rosecut #rosecutsapphire #beautiful #faceting #etsy #mineral #crystal #gems #gemstone #gemporn #earrings #gift #ring #pendant
18K Saudi Gold. ***Items my only be available within 3 days of posting***
For inquiries: message us.

#gold #21Karat #21K #SaudiGold #Goldforsale #Gold4sale #18Karat #18K #GoldIsLife #jewelry #jewelries #fashion #instafashion #instagold #onlineshopping #realgold #goldjewelry #lovegold #shopping #luxury #necklace #bracelet #rings #ring #glamset #jewelryset #pendant #anchor #heart #love
The shell pendants are done! Each one took about 3 days to complete. They measure approximately 2.75" L x 3.5"  W x 0.5" D. Thanks for the input on the actual necklace material. I did end up going with black velvet and I love it! One more thing checked off the to-do list. Yay!! I love the tutorial and highly recommend it. Google translate does a great job and the pictures are very helpful. Link to the amazing tutorial here: https://biserok.org/nautilus/

#cosplay #cosplaysew #cosplaying #cosplayers #cosplayersofinstagram #embroidery #bead #beadembroideryjewelry #beadembroidery #shell #Nautilus #tutorial #pendant #jewelry #sparkles #pearls #seedbeads #buglebeads #ladderstitch #blackvelvet #necklace #Ursula #Vanessa #littlemermaid #villain #cosplayvillain #concrunch
The shell pendants are done! Each one took about 3 days to complete. They measure approximately 2.75" L x 3.5" W x 0.5" D. Thanks for the input on the actual necklace material. I did end up going with black velvet and I love it! One more thing checked off the to-do list. Yay!! I love the tutorial and highly recommend it. Google translate does a great job and the pictures are very helpful. Link to the amazing tutorial here: https://biserok.org/nautilus/ #cosplay  #cosplaysew  #cosplaying  #cosplayers  #cosplayersofinstagram  #embroidery  #bead  #beadembroideryjewelry  #beadembroidery  #shell  #Nautilus  #tutorial  #pendant  #jewelry  #sparkles  #pearls  #seedbeads  #buglebeads  #ladderstitch  #blackvelvet  #necklace  #Ursula  #Vanessa  #littlemermaid  #villain  #cosplayvillain  #concrunch 
Hi ho ho!!!🎄 How is everyone doing tonight?🎁 Lots of fun sales happening! Tonight's feature is for Dave @heilung_wraps!!🎅 Here is another stunner hand wrapped in solid sterling silver wire🎁 This one features a beautiful deep mexican fire agate stone. I love this!🎄 If you would like anything from @heilung_wraps or have any questions just send @heilung_wraps a DM!!🎁 Need a custom? Just let Dave know, he'll create a beauty just for you!❤
___________________
Follow @heilung_wraps!🍂
___________________
#jewelryfeature #handmade #jewelry #handmadejewelry #fashion #fashionpost #feature #smallbusiness #jewelryblogger #jewelryaddict #jewelryoftheday #fashionjewelry #jewelrydesign #shopsmall #handmadewithlove #handmadegifts #wirewrappedring #handmadejewellery #ring #pendant #handcraftedjewelry #sterlingsilverring #wirewrap #wirewrappedjewelry #mexicanfireagate
Hi ho ho!!!🎄 How is everyone doing tonight?🎁 Lots of fun sales happening! Tonight's feature is for Dave @heilung_wraps!!🎅 Here is another stunner hand wrapped in solid sterling silver wire🎁 This one features a beautiful deep mexican fire agate stone. I love this!🎄 If you would like anything from @heilung_wraps or have any questions just send @heilung_wraps a DM!!🎁 Need a custom? Just let Dave know, he'll create a beauty just for you!❤ ___________________ Follow @heilung_wraps!🍂 ___________________ #jewelryfeature  #handmade  #jewelry  #handmadejewelry  #fashion  #fashionpost  #feature  #smallbusiness  #jewelryblogger  #jewelryaddict  #jewelryoftheday  #fashionjewelry  #jewelrydesign  #shopsmall  #handmadewithlove  #handmadegifts  #wirewrappedring  #handmadejewellery  #ring  #pendant  #handcraftedjewelry  #sterlingsilverring  #wirewrap  #wirewrappedjewelry  #mexicanfireagate 
Rose cut blue sapphire from Madagascar 
0.94 ct (6.2 mm)
No treatment 
Price $37 shipped 
Good quality 
#natural #blue #bluesapphire #madagascar #rosecut #rosecutsapphire #beautiful #faceting #etsy #mineral #crystal #gems #gemstone #gemporn #earrings #gift #ring #pendant
Shell Pendants with Silver Chain
Shell Pendants with Silver Chain
Make sure you get some drip for Black Friday 💧40% off your entire order with the code ‘Blackout’ #maisonviii #fall18 #season01 #jewelry #coinnecklace
These beautiful pendants are going live in my loft today! Yep of them are already there! Have a look! Link in bio! #artisan #artisansloft #artistsofinstagram #necklace #pendant #cabochon #watercolor #watercolorart #giftguide #tuesday #jacksonville #staugustine #handmade #jewelry #antiqued #christmasgifts #handmadegifts #etsyshop #blackfriday #cybermonday #smallbusinesssaturday
Golden Stainless Steel Cute Stud Earrings (16 Designs)
6.89 and FREE Shipping. 
Tag a friend who would love this! 
Active link in BIO
#jewellery #jewelry #fashion #earrings #love #gold #handmade #silver #style #accessories #necklace #instagood #ring #luxury #bracelet #wedding #instajewelry #happy #jewelrydesigner #diamonds #pendant #jewels #beautiful #handmadejewelry #summer #rings #bijoux #gemstone #instapic #bhfyp
The best moment for the bride is also the best moment of pride for the groom. Add some bliss to the marital bond with our beautiful jewellery.

#Wedding #jewellery #jewelry #pendant #necklace#earrings #designerjewelry #kerala #style #fashion#elegant
Jangan biarkan tubuhmu bekerja sendirian dalam menjaga kesehatanmu... 💚
.
Kalau ingin tubuh lebih sehat dan kuat, pertama-tama lindungi dulu diri kita dari radiasi elektromagnetik.
.
Why ? 
Radiasi elektromagnetik yang terpancar dari handphone, wifi router, komputer, laptop dan tablet yang sehari-hari kita gunakan, dapat melemahkan medan elektris alami tubuh dan menurunkan daya tahan tubuh kita. Alhasil, tubuh kita jadi harus bekerja lebih keras. Tenaga yang semestinya digunakan untuk senantiasa memperbaiki sel tubuh yang rusak dan membung racun malah terpakai untuk menetralisir radiasi elektromagnetik...😔
.
Selain dapat menjaga tubuh dari pengaruh buruk radiasi elektromagnetik, far infra red dari kalung MCI dapat memperlancar peredaran darah dan mengurangi perlengketan darah. .
Tunggu apa lagi utk memilikinya?? 😉
.
.
Salam sehat,
0817 000 009 4
.
#betterlifewithmci
#pendantMCI  #pendantseries #pendantaura #biopendant #LSW #LSM #pendant #kalungkesehatan
#antikanker #antiradiasi
#sehattanpaobat
#mencegahlebihbaikdarimengobati
Jangan biarkan tubuhmu bekerja sendirian dalam menjaga kesehatanmu... 💚 . Kalau ingin tubuh lebih sehat dan kuat, pertama-tama lindungi dulu diri kita dari radiasi elektromagnetik. . Why ? Radiasi elektromagnetik yang terpancar dari handphone, wifi router, komputer, laptop dan tablet yang sehari-hari kita gunakan, dapat melemahkan medan elektris alami tubuh dan menurunkan daya tahan tubuh kita. Alhasil, tubuh kita jadi harus bekerja lebih keras. Tenaga yang semestinya digunakan untuk senantiasa memperbaiki sel tubuh yang rusak dan membung racun malah terpakai untuk menetralisir radiasi elektromagnetik...😔 . Selain dapat menjaga tubuh dari pengaruh buruk radiasi elektromagnetik, far infra red dari kalung MCI dapat memperlancar peredaran darah dan mengurangi perlengketan darah. . Tunggu apa lagi utk memilikinya?? 😉 . . Salam sehat, 0817 000 009 4 . #betterlifewithmci  #pendantMCI  #pendantseries  #pendantaura  #biopendant  #LSW  #LSM  #pendant  #kalungkesehatan  #antikanker  #antiradiasi  #sehattanpaobat  #mencegahlebihbaikdarimengobati 
Legend of Zelda Triforce gemstone necklace. Designed and cut by David Morrill, from rough citrine originally mined in Brazil.

www.etsy.com/shop/NeverlandGemsShop

#zelda #zeldabreathofthewild #legendofzelda #zeldajewelry #nintendo #nintendoswitch #citrinecrystal #citrine #citrinejewelry #gemstonejewelry #gemstones #necklace #pendant #talisman #triforce #triforceheroes
#หยกธรรมชาติแท้ #JadeiteA #Pendant สนใจทักได้ครับ
Greek Nazar “evil eye”, wards against evil... #protection #evileye #greek #nazar #evil #glass #pendant #gift #friend
#Repost @northcloudvape with @get_repost #northcloud1k ・・・
********GIVEAWAY********* All you have to do is Repost with the #Northcloud1k  and follow our page !  As soon as we hit 1k we will go live and give this away :) Help us out TAG A FRIEND ! American Made @highgrademike  prodo Tube with slide and a @brandonwelk horney pipe plus smoking accessories. #glassgiveaway #glass #glassofig #glassporn #weshouldsmoke #evanshorebangers #dabporn #weedporn #420 #710 #dabstgram #weedstagram #staylifted #stayhighlaylow #highgrademike #wigwag #clearconcentrate #dabstars #pendant #spokaneblows #headyglass  #daballday#1kgiveaway
#Repost  @northcloudvape with @get_repost #northcloud1k  ・・・ ********GIVEAWAY********* All you have to do is Repost with the #Northcloud1k  and follow our page ! As soon as we hit 1k we will go live and give this away :) Help us out TAG A FRIEND ! American Made @highgrademike prodo Tube with slide and a @brandonwelk horney pipe plus smoking accessories. #glassgiveaway  #glass  #glassofig  #glassporn  #weshouldsmoke  #evanshorebangers  #dabporn  #weedporn  #420  #710  #dabstgram  #weedstagram  #staylifted  #stayhighlaylow  #highgrademike  #wigwag  #clearconcentrate  #dabstars  #pendant  #spokaneblows  #headyglass  #daballday #1kgiveaway 
Love the texture from the famed and now depleted Besednice fields. These #Moldavite are the rarest and most sought after. Come explore with us at InnerVisionCrystals.net 🛸🌍 Since 2006 we have worked hard to bring you the best of this amazing stone 💥 Our huge end of year sale is on, 20% to 50% off everything 💥 #crystals #jewelry #gemstones #crystalsforsale #chakra #chakras #healingcrystals #tektites #handmadejewelry #raiseyourvibration #highlife #yoga #thirdeye #crystalmagic #alchemy #lightworker #sacredgeometry #reiki #floweroflife #fashion #consciousness #meditation #jewellery #spaceglass #innervisioncrystals #walletchakra #pendants #pendant
Love the texture from the famed and now depleted Besednice fields. These #Moldavite  are the rarest and most sought after. Come explore with us at InnerVisionCrystals.net 🛸🌍 Since 2006 we have worked hard to bring you the best of this amazing stone 💥 Our huge end of year sale is on, 20% to 50% off everything 💥 #crystals  #jewelry  #gemstones  #crystalsforsale  #chakra  #chakras  #healingcrystals  #tektites  #handmadejewelry  #raiseyourvibration  #highlife  #yoga  #thirdeye  #crystalmagic  #alchemy  #lightworker  #sacredgeometry  #reiki  #floweroflife  #fashion  #consciousness  #meditation  #jewellery  #spaceglass  #innervisioncrystals  #walletchakra  #pendants  #pendant 
🍳🍳🍳AUCTION!!! Starts at $25 plus $8 shipping in the US. BIN for $125 with FREE shipping in the US on BIN only. 👽👽👽 UFO's Pendant 👽👽👽 * Features a couple of UFO's traveling through space filled with fractal remnants, goldstone, trans green, cobalt, meta terrania, and .999 Silver Fume accents. Whew*😆😆😆 Thanks Everyone!!👈👈👈 #goodmorning #goodevening #goodnight #beautiful #fun #time #headyglass #oprahsbookclub #blownoutofwaterglass #glass #glassblowing #bornonthepoint #fumeglass #fumelife #artglass #yoga #yogapants #instagram #topofthefeed #algorithms #makingdrypipesgreatagain #flower #UFO #spaceship #420 #710 #auction #glassforsale #glassauction #pendant
🍳🍳🍳AUCTION!!! Starts at $25 plus $8 shipping in the US. BIN for $125 with FREE shipping in the US on BIN only. 👽👽👽 UFO's Pendant 👽👽👽 * Features a couple of UFO's traveling through space filled with fractal remnants, goldstone, trans green, cobalt, meta terrania, and .999 Silver Fume accents. Whew*😆😆😆 Thanks Everyone!!👈👈👈 #goodmorning  #goodevening  #goodnight  #beautiful  #fun  #time  #headyglass  #oprahsbookclub  #blownoutofwaterglass  #glass  #glassblowing  #bornonthepoint  #fumeglass  #fumelife  #artglass  #yoga  #yogapants  #instagram  #topofthefeed  #algorithms  #makingdrypipesgreatagain  #flower  #UFO  #spaceship  #420  #710  #auction  #glassforsale  #glassauction  #pendant 
Silver plated polymer clay pendant with a black onyx bead. 
Available at @at_navis.

Посеребренный кулон из полимерной глины с бусиной чёрного оникса.
Silver plated polymer clay pendant with a black onyx bead. Available at @at_navis. Посеребренный кулон из полимерной глины с бусиной чёрного оникса.
Pendant
Pendant
Onyx Bracelet $280 mxn
#mbjoyeria
The Legend of Zelda Emerald rupee gemstone necklace. Cut from rough Emerald originally mined in Afghanistan.

www.etsy.com/shop/NeverlandGemsShop

#zeldabreathofthewild #zelda #legendofzelda #zeldajewelry #nintendo #nintendoswitch #emerald #emeraldjewelry #gemstonejewelry #gemstones #necklace #pendant
🚨GLASS AUCTION🚨 
Any Deadpool fans out there? We are hosting an auction 2 posts back for this Deadpool pendant made by @theglasscartel818 🔥😍 The high bid is only at $30 so don’t miss out on an amazing deal!👍🏻 #glassforsale #glassauction #glassart #glassofig #glass #art #deadpool #pendant #headyglass #boro #handblown #dabbing #dabbersdaily #dabbers_unite #710society #710 #420 #420life #dabsociety #dablife #dabbing #dabbers #cannabiscommunity #cannabislifestyle #smokeshop #dabbinginc
🚨GLASS AUCTION🚨 Any Deadpool fans out there? We are hosting an auction 2 posts back for this Deadpool pendant made by @theglasscartel818 🔥😍 The high bid is only at $30 so don’t miss out on an amazing deal!👍🏻 #glassforsale  #glassauction  #glassart  #glassofig  #glass  #art  #deadpool  #pendant  #headyglass  #boro  #handblown  #dabbing  #dabbersdaily  #dabbers_unite  #710society  #710  #420  #420life  #dabsociety  #dablife  #dabbing  #dabbers  #cannabiscommunity  #cannabislifestyle  #smokeshop  #dabbinginc 
Bidan cantik ini...namanya Yuni... Asal Singaraja...🤗☺ karena jam kerja bener" menyita dan menguras tenaga,, beliau ga pernah lepas loh dari #lsw #pendant... Kata bidan Yuni, berkat kalung LSW MCI..tubuh lebih bertenaga..ga gampang capek..ga gampang sakit..karna cantik saja tidak cukup guysss

LSW (life secret woman) MCI
Adalah suatu alat kesehatan yg mampu memperlancar peredaran darah, mengandung 99,99% germanium yaitu zat atau mineral yang dibutuhkan tubuh sebagai anti kanker

Manfaat kalung LSW:

1. Memperlancar Aliran Darah 
2. Meningkatkan Metabolisme
3. Menyeimbangkan kadar PH dalam tubuh.
4. Membuat tubuh menjadi lebih bertenaga & segar
5. Dapat mengurangi perlengketan sel2 darah karena kolesterol dan lemak
6. Mengurangi perkembangan/pertumbuhan sel2 kanker didlm tubuh

LSW sangat disarankan bagi para penderita penyakit jantung karena sangat baik dalam memperbaiki peredaran darah. 
LSW MCI juga dapat memberikan ion negatif terhadap tubuh kita sehingga ion positif yang ada dalam tubuh kita lebih aktif, hal ini membantu dalam memaksimalkan metabolisme tubuh.

Kalung cantik multi fungsi 😊👍 Yang mau pesan, sekarang saat paling tepat🤗 karena lagi Promo SUPERR MURAHH, 3 kalung Only 3.25 Juta😍😍😍, Hrg normal 1.65 Juta per pcs🤩🤩🤩 Mau tanya, beli, tidak usah sungkan silahkan WA/ inbox aja 
Ratri
081228819788
Bidan cantik ini...namanya Yuni... Asal Singaraja...🤗☺ karena jam kerja bener" menyita dan menguras tenaga,, beliau ga pernah lepas loh dari #lsw  #pendant ... Kata bidan Yuni, berkat kalung LSW MCI..tubuh lebih bertenaga..ga gampang capek..ga gampang sakit..karna cantik saja tidak cukup guysss LSW (life secret woman) MCI Adalah suatu alat kesehatan yg mampu memperlancar peredaran darah, mengandung 99,99% germanium yaitu zat atau mineral yang dibutuhkan tubuh sebagai anti kanker Manfaat kalung LSW: 1. Memperlancar Aliran Darah 2. Meningkatkan Metabolisme 3. Menyeimbangkan kadar PH dalam tubuh. 4. Membuat tubuh menjadi lebih bertenaga & segar 5. Dapat mengurangi perlengketan sel2 darah karena kolesterol dan lemak 6. Mengurangi perkembangan/pertumbuhan sel2 kanker didlm tubuh LSW sangat disarankan bagi para penderita penyakit jantung karena sangat baik dalam memperbaiki peredaran darah. LSW MCI juga dapat memberikan ion negatif terhadap tubuh kita sehingga ion positif yang ada dalam tubuh kita lebih aktif, hal ini membantu dalam memaksimalkan metabolisme tubuh. Kalung cantik multi fungsi 😊👍 Yang mau pesan, sekarang saat paling tepat🤗 karena lagi Promo SUPERR MURAHH, 3 kalung Only 3.25 Juta😍😍😍, Hrg normal 1.65 Juta per pcs🤩🤩🤩 Mau tanya, beli, tidak usah sungkan silahkan WA/ inbox aja Ratri 081228819788
RUSSIAN CROSS PENDANT
SILVER 925
⚠ Beware of fakes ⚠
———————————————————
#KostasKaravasilis #Hellas #Silver #Jewellery #Jewellry #Jewelry #Pendant #CrossbyKostasKaravasilis #Cross
MALTESE CROSS PENDANT
SILVER 925
⚠ Beware of fakes ⚠
———————————————————
#KostasKaravasilis #Hellas #Silver #Jewellery #Jewellry #Jewelry #Pendant #CrossbyKostasKaravasilis #Cross
SWOONING over these gorgeous handmade pendants! I'll take one of each please. 🎨😍
*
*
*
*
*
#handmadejewelry #handmade #pendant #jewlery #wearableart  #handpainted #landscape #shopsmall #shoplocal #gifts #giftideas #washington #pnw #pnwisbest #duvall #duvallwa #smallbusiness #shopnestoutwest @onceagainsam
MALTESE CROSS PENDANT
SILVER 925
⚠ Beware of fakes ⚠
———————————————————
#KostasKaravasilis #Hellas #Silver #Jewellery #Jewellry #Jewelry #Pendant #CrossbyKostasKaravasilis #Cross
Loving this 3’ x 3’ Luster panel. Soon to be installed as the focal point in an entrance hall. With the short dark winter days upon us, the soft light of the Luster will welcome you home.
Loving this 3’ x 3’ Luster panel. Soon to be installed as the focal point in an entrance hall. With the short dark winter days upon us, the soft light of the Luster will welcome you home.
Our Marble & Leo earrings are perfect stocking stuffers only $10 each 💫 #shopgiori
Our Marble & Leo earrings are perfect stocking stuffers only $10 each 💫 #shopgiori 
Оленей много не бывает 😀 В этом году к НГ я начала готовиться еще в сентябре! Я давно хотела себе чисто новогоднее украшение ,для поднятия настроения, и вот мой кулон с новогодним оленем готов! И Вы еще успеете его заказать 😉 🎄🎉🎁
#харьков #украшения #серебро #срібнийкулон #подарок #jewelry #кулонназаказ #украшенияхарьков #прикраси #silver #silverjewellery #instajewelry  #подаркихарьков #fashion  #моделированиеназаказ #pendant #подвеска #jewelrydesign #3dmodels #silver_ring #кулон #newyear #новыйгод2019 #олени #новогодний_олень #gifts #likeforlikes #подаркинановыйгод #зимаблизко #deer
Оленей много не бывает 😀 В этом году к НГ я начала готовиться еще в сентябре! Я давно хотела себе чисто новогоднее украшение ,для поднятия настроения, и вот мой кулон с новогодним оленем готов! И Вы еще успеете его заказать 😉 🎄🎉🎁 #харьков  #украшения  #серебро  #срібнийкулон  #подарок  #jewelry  #кулонназаказ  #украшенияхарьков  #прикраси  #silver  #silverjewellery  #instajewelry  #подаркихарьков  #fashion  #моделированиеназаказ  #pendant  #подвеска  #jewelrydesign  #3dmodels  #silver_ring  #кулон  #newyear  #новыйгод2019  #олени  #новогодний_олень  #gifts  #likeforlikes  #подаркинановыйгод  #зимаблизко  #deer