an online Instagram web viewer

#pencileye medias

Photos

🎏
-
A messy eye doodle I did at the other house w a bunch of different filters -
Used thoes two thick ass pencil crayons and a pencil on a piece of newspaper oof
-
I don’t like how the top half of the eye came out, especially like the wing part ;-;
-
#eyedoodle #pencil #pencileye #pencileyedoodle #draw #drawing #bored #redandblue  #blueandred #art #anime #animeeye #animeeyedoodle #animedoodle #blue #red #eyebrow #newspaper #doodle #eye #shading #animeart07 #pencilcrayon #artist_society #shiranou #filter
🎏 - A messy eye doodle I did at the other house w a bunch of different filters - Used thoes two thick ass pencil crayons and a pencil on a piece of newspaper oof - I don’t like how the top half of the eye came out, especially like the wing part ;-; - #eyedoodle  #pencil  #pencileye  #pencileyedoodle  #draw  #drawing  #bored  #redandblue  #blueandred  #art  #anime  #animeeye  #animeeyedoodle  #animedoodle  #blue  #red  #eyebrow  #newspaper  #doodle  #eye  #shading  #animeart07  #pencilcrayon  #artist_society  #shiranou  #filter 
Тени-карандаш Sexy Eyeshadow Pencil
- с нежной и мягкой скользящей текстурой в удобной форме карандаша одним взмахом создадут ослепительный взгляд. Безупречная растушевка и легкая кремовая текстура. Может использоваться как самостоятельный продукт, так и в качестве базы для придания стойкости макияжу, выполненному классическими прессованными тенями или рассыпчатыми пигментами.
SUNSET PARTY - солнечный искрящийся оттенок с светоотражающими частичками подчеркивает цвет глаз, создавая таинственное сияние✨
#pencilforeyes #pencileye #pencil #pencilcolor #colorpencil #make #makeup #makeuplab_shop #makeuplab #makeuplabgrodno #makeupeyes #vizage #макияж #макияжглаз #макияждлясебя #макияждляглаз #макияжминск #косметика #косметикалюкс #косметиканазаказ #косметикаклассалюкс #косметикагродно #косметикабелоруссь #косметикабелоруссия #косметикабелоруссь #косметикаминск #косметикабрест #косметикамогилев #карандаштени #карандаштенидляглаз #romanovamakeup_grodno
Тени-карандаш Sexy Eyeshadow Pencil - с нежной и мягкой скользящей текстурой в удобной форме карандаша одним взмахом создадут ослепительный взгляд. Безупречная растушевка и легкая кремовая текстура. Может использоваться как самостоятельный продукт, так и в качестве базы для придания стойкости макияжу, выполненному классическими прессованными тенями или рассыпчатыми пигментами. SUNSET PARTY - солнечный искрящийся оттенок с светоотражающими частичками подчеркивает цвет глаз, создавая таинственное сияние✨ #pencilforeyes  #pencileye  #pencil  #pencilcolor  #colorpencil  #make  #makeup  #makeuplab_shop  #makeuplab  #makeuplabgrodno  #makeupeyes  #vizage  #макияж  #макияжглаз  #макияждлясебя  #макияждляглаз  #макияжминск  #косметика  #косметикалюкс  #косметиканазаказ  #косметикаклассалюкс  #косметикагродно  #косметикабелоруссь  #косметикабелоруссия  #косметикабелоруссь  #косметикаминск  #косметикабрест  #косметикамогилев  #карандаштени  #карандаштенидляглаз  #romanovamakeup_grodno 
Sexy Smoky Eye Pencil MAKE A WISH - очень мягкий, нейтральный, светлый и нежный оттенок, который усиливает любой цвет глаз. Он отлично выделяет и акцентирует, но при этом совершенно не перегружает образ. Сочетание пигментов золота и платины делают этот оттенок изысканным и сложным, при этом очень универсальным и легким в примирении. 
#pencil #pencileye #pencileyeliner #pencilcolor #pencilcolors #макияжглаз #макияжглаз #макияжглаза #макияжгродно #макияждляглаз #макияждлясебя #макияждляфото #косметика #косметикалюкс #косметикагродно #косметикабелоруссия #косметикабелорусь #косметикабеларусь #косметиканазаказ #косметикадляглаз #косметикадлядевочек #make #makeup #makeuplab_shop #makeuplab_grodno #makeuplab #smoky #smokyeye #smokyeyes #smoky_eyes #smokymakeup
Sexy Smoky Eye Pencil MAKE A WISH - очень мягкий, нейтральный, светлый и нежный оттенок, который усиливает любой цвет глаз. Он отлично выделяет и акцентирует, но при этом совершенно не перегружает образ. Сочетание пигментов золота и платины делают этот оттенок изысканным и сложным, при этом очень универсальным и легким в примирении. #pencil  #pencileye  #pencileyeliner  #pencilcolor  #pencilcolors  #макияжглаз  #макияжглаз  #макияжглаза  #макияжгродно  #макияждляглаз  #макияждлясебя  #макияждляфото  #косметика  #косметикалюкс  #косметикагродно  #косметикабелоруссия  #косметикабелорусь  #косметикабеларусь  #косметиканазаказ  #косметикадляглаз  #косметикадлядевочек  #make  #makeup  #makeuplab_shop  #makeuplab_grodno  #makeuplab  #smoky  #smokyeye  #smokyeyes  #smoky_eyes  #smokymakeup 
Наш БЕСТСЕЛЛЕР - Sexy Smoky Eye Pencil BROWNIE
Дерзкие и слегка «небрежные» smoky eyes в стиле Кейт Мосс снова на пике популярности. Этот оттенок, как более мягкая альтернатива чёрному карандашу, имеет цвет горького благородного шоколада.
#pencil #pencileyeliner #pencileye #pencilforeyes #pencilbrown #brownpencil #макияж #макияжглаз #вседлямакияжа #смокиайс #косметика #косметикалюкс #косметикагродно #косметикабелоруссия #косметикабеларусь #косметиканазаказ #make #makeup #makeuplab_shop #makeuplab #makeuplab_grodno #smokyeyes #smoky #smokyeye #smokyeyesmakeup #smokyeyemakeup #smokyeyeliner
Наш БЕСТСЕЛЛЕР - Sexy Smoky Eye Pencil BROWNIE Дерзкие и слегка «небрежные» smoky eyes в стиле Кейт Мосс снова на пике популярности. Этот оттенок, как более мягкая альтернатива чёрному карандашу, имеет цвет горького благородного шоколада. #pencil  #pencileyeliner  #pencileye  #pencilforeyes  #pencilbrown  #brownpencil  #макияж  #макияжглаз  #вседлямакияжа  #смокиайс  #косметика  #косметикалюкс  #косметикагродно  #косметикабелоруссия  #косметикабеларусь  #косметиканазаказ  #make  #makeup  #makeuplab_shop  #makeuplab  #makeuplab_grodno  #smokyeyes  #smoky  #smokyeye  #smokyeyesmakeup  #smokyeyemakeup  #smokyeyeliner 
Suka banget kalo udah makeup an di area mata 👀
Apa lagi di pakein eye pensil untuk bagian bawah mata, jadi kesan nya unyu unyu gimana gitu 😍😍
Aku suka nya yg warna silver ini awet loh gak luntur 😍

Order WA 08978479509

#pencileye #jaframajalengka #jaframajalengkarajagaluh #jafrabandung #jafracirebon #jafraindramayu #jafrasubang #jaframajalengka #jafralipstik #browpenciljafra #lips #lipstick #creamblush #blushonjafra #liketofollow #likelike #likeforlike #likelikelike #jafralike #jafrasehat #jafraaman #pensilmatajafra #jafrabpom #jafrarajagaluh #jafrabekasi #eyepencilsilver #jafracikarang #pencileyesilver #jafrabogor #eyepenciljafra
Suka banget kalo udah makeup an di area mata 👀 Apa lagi di pakein eye pensil untuk bagian bawah mata, jadi kesan nya unyu unyu gimana gitu 😍😍 Aku suka nya yg warna silver ini awet loh gak luntur 😍 Order WA 08978479509 #pencileye  #jaframajalengka  #jaframajalengkarajagaluh  #jafrabandung  #jafracirebon  #jafraindramayu  #jafrasubang  #jaframajalengka  #jafralipstik  #browpenciljafra  #lips  #lipstick  #creamblush  #blushonjafra  #liketofollow  #likelike  #likeforlike  #likelikelike  #jafralike  #jafrasehat  #jafraaman  #pensilmatajafra  #jafrabpom  #jafrarajagaluh  #jafrabekasi  #eyepencilsilver  #jafracikarang  #pencileyesilver  #jafrabogor  #eyepenciljafra 
Suka banget kalo udah makeup an di area mata 👀
Apa lagi di pakein eye pensil untuk bagian bawah mata, jadi kesan nya unyu unyu gimana gitu 😍😍
Aku suka nya yg warna silver ini awet loh gak luntur 😍

Order WA 08978479509

#pencileye #jaframajalengka #jaframajalengkarajagaluh #jafrabandung #jafracirebon #jafraindramayu #jafrasubang #jaframajalengka #jafralipstik #browpenciljafra #lips #lipstick #creamblush #blushonjafra #liketofollow #likelike #likeforlike #likelikelike #jafralike #jafrasehat #jafraaman #pensilmatajafra #jafrabpom #jafrarajagaluh #jafrabekasi #eyepencilsilver #jafracikarang #pencileyesilver #jafrabogor #eyepenciljafra
Suka banget kalo udah makeup an di area mata 👀 Apa lagi di pakein eye pensil untuk bagian bawah mata, jadi kesan nya unyu unyu gimana gitu 😍😍 Aku suka nya yg warna silver ini awet loh gak luntur 😍 Order WA 08978479509 #pencileye  #jaframajalengka  #jaframajalengkarajagaluh  #jafrabandung  #jafracirebon  #jafraindramayu  #jafrasubang  #jaframajalengka  #jafralipstik  #browpenciljafra  #lips  #lipstick  #creamblush  #blushonjafra  #liketofollow  #likelike  #likeforlike  #likelikelike  #jafralike  #jafrasehat  #jafraaman  #pensilmatajafra  #jafrabpom  #jafrarajagaluh  #jafrabekasi  #eyepencilsilver  #jafracikarang  #pencileyesilver  #jafrabogor  #eyepenciljafra 
Suka banget kalo udah makeup an di area mata 👀
Apa lagi di pakein eye pensil untuk bagian bawah mata, jadi kesan nya unyu unyu gimana gitu 😍😍
Aku suka nya yg warna silver ini awet loh gak luntur 😍

Order WA 08978479509

#pencileye #jaframajalengka #jaframajalengkarajagaluh #jafrabandung #jafracirebon #jafraindramayu #jafrasubang #jaframajalengka #jafralipstik #browpenciljafra #lips #lipstick #creamblush #blushonjafra #liketofollow #likelike #likeforlike #likelikelike #jafralike #jafrasehat #jafraaman #pensilmatajafra #jafrabpom #jafrarajagaluh #jafrabekasi #eyepencilsilver #jafracikarang #pencileyesilver #jafrabogor #eyepenciljafra
Suka banget kalo udah makeup an di area mata 👀 Apa lagi di pakein eye pensil untuk bagian bawah mata, jadi kesan nya unyu unyu gimana gitu 😍😍 Aku suka nya yg warna silver ini awet loh gak luntur 😍 Order WA 08978479509 #pencileye  #jaframajalengka  #jaframajalengkarajagaluh  #jafrabandung  #jafracirebon  #jafraindramayu  #jafrasubang  #jaframajalengka  #jafralipstik  #browpenciljafra  #lips  #lipstick  #creamblush  #blushonjafra  #liketofollow  #likelike  #likeforlike  #likelikelike  #jafralike  #jafrasehat  #jafraaman  #pensilmatajafra  #jafrabpom  #jafrarajagaluh  #jafrabekasi  #eyepencilsilver  #jafracikarang  #pencileyesilver  #jafrabogor  #eyepenciljafra 
Слушаю твою невероятную музыку @kristian_kostov_official, и меня таак пробирает от того, сколько в эти песни вложено стараний и души!! Каждая - это просто нечто, по-своему особенное! И в каждой частичка тебя 💔, от этого становится ещё уютнее. Спасибо, что приоткрываешь нам свою душу, и даёшь  возможность почувствовать это через музыку. 
Спасибо большое всей вашей команде!!!!
С релизом вас, ещё раз 💛💛💛
#ShowerThoughts 👁️
.
.
.
.
. 
@kristian_kostov_official @maria.erke @daniel_kostov_social @edmonmario @casualkrisk #teamkris #KrisArt #art #eye #eyes #pencileye #pencilart
Слушаю твою невероятную музыку @kristian_kostov_official, и меня таак пробирает от того, сколько в эти песни вложено стараний и души!! Каждая - это просто нечто, по-своему особенное! И в каждой частичка тебя 💔, от этого становится ещё уютнее. Спасибо, что приоткрываешь нам свою душу, и даёшь возможность почувствовать это через музыку. Спасибо большое всей вашей команде!!!! С релизом вас, ещё раз 💛💛💛 #ShowerThoughts  👁️ . . . . . @kristian_kostov_official @maria.erke @daniel_kostov_social @edmonmario @casualkrisk #teamkris  #KrisArt  #art  #eye  #eyes  #pencileye  #pencilart 
Good morning 😍😍 stamattina voglio parlarvi  della splendida ARROW pencil,  di @orphica_official matita occhi morbida Grazie alla quale potrai sottolineare  perfettamente il tuo sguardo 👀👀. La sua resistenza ti garantirà uno aspetto splendido per tutto il giornoooo✌️✌️. La matita è disponibile in 5colori👉 nero, marrone,nude, grafite e menta.  La composizione della matita è stata arricchita con gli estratti naturali delle migliori qualità, che si prenderanno cura della pelle intorno agli occhi👁👁. Grazie all’applicatore in dotazione, potrai ottenere l’effetto desiderato🔥🔥. Semplicemente PROVALA per credere! Vi lascio il mio codice sconto  del 15% per i prodotti ORPHICA rosanna_sapia valido fino al 8/07/2018😘😘😍😍😍😍. #edge #orphica #orphica_official #orphicarealyou #makeup #pencileye #love #loveislove #makeuptutorial #makeuprevolution #rome #unict #followers #follower #follwme #followme #photography #photooftheday
Good morning 😍😍 stamattina voglio parlarvi della splendida ARROW pencil, di @orphica_official matita occhi morbida Grazie alla quale potrai sottolineare perfettamente il tuo sguardo 👀👀. La sua resistenza ti garantirà uno aspetto splendido per tutto il giornoooo✌️✌️. La matita è disponibile in 5colori👉 nero, marrone,nude, grafite e menta. La composizione della matita è stata arricchita con gli estratti naturali delle migliori qualità, che si prenderanno cura della pelle intorno agli occhi👁👁. Grazie all’applicatore in dotazione, potrai ottenere l’effetto desiderato🔥🔥. Semplicemente PROVALA per credere! Vi lascio il mio codice sconto del 15% per i prodotti ORPHICA rosanna_sapia valido fino al 8/07/2018😘😘😍😍😍😍. #edge  #orphica  #orphica_official  #orphicarealyou  #makeup  #pencileye  #love  #loveislove  #makeuptutorial  #makeuprevolution  #rome  #unict  #followers  #follower  #follwme  #followme  #photography  #photooftheday 
It’s almost impossible to watch a sunset and not dream🌅🌠
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#art#drawing#tumbler#sunglasses#table#lights#pencildrawing#artaccount#firstpost#eyedrawing#pencileye#pencilart#drawingeye#follow#like#artsy#newdrawing#done
Suka banget kalo udah makeup an di area mata 👀
Apa lagi di pakein eye pensil untuk bagian bawah mata, jadi kesan nya unyu unyu gimana gitu 😍😍
Aku suka nya yg warna silver ini awet loh gak luntur 😍

Order WA 08978479509

#pencileye #jaframajalengka #jaframajalengkarajagaluh #jafrabandung #jafracirebon #jafraindramayu #jafrasubang #jaframajalengka #jafralipstik #browpenciljafra #lips #lipstick #creamblush #blushonjafra #liketofollow #likelike #likeforlike #likelikelike #jafralike #jafrasehat #jafraaman #pensilmatajafra #jafrabpom #jafrarajagaluh #jafrabekasi #eyepencilsilver #jafracikarang #pencileyesilver #jafrabogor #eyepenciljafra
Suka banget kalo udah makeup an di area mata 👀 Apa lagi di pakein eye pensil untuk bagian bawah mata, jadi kesan nya unyu unyu gimana gitu 😍😍 Aku suka nya yg warna silver ini awet loh gak luntur 😍 Order WA 08978479509 #pencileye  #jaframajalengka  #jaframajalengkarajagaluh  #jafrabandung  #jafracirebon  #jafraindramayu  #jafrasubang  #jaframajalengka  #jafralipstik  #browpenciljafra  #lips  #lipstick  #creamblush  #blushonjafra  #liketofollow  #likelike  #likeforlike  #likelikelike  #jafralike  #jafrasehat  #jafraaman  #pensilmatajafra  #jafrabpom  #jafrarajagaluh  #jafrabekasi  #eyepencilsilver  #jafracikarang  #pencileyesilver  #jafrabogor  #eyepenciljafra 
Suka banget kalo udah makeup an di area mata 👀
Apa lagi di pakein eye pensil untuk bagian bawah mata, jadi kesan nya unyu unyu gimana gitu 😍😍
Aku suka nya yg warna silver ini awet loh gak luntur 😍

Order WA 08978479509

#pencileye #jaframajalengka #jaframajalengkarajagaluh #jafrabandung #jafracirebon #jafraindramayu #jafrasubang #jaframajalengka #jafralipstik #browpenciljafra #lips #lipstick #creamblush #blushonjafra #liketofollow #likelike #likeforlike #likelikelike #jafralike #jafrasehat #jafraaman #pensilmatajafra #jafrabpom #jafrarajagaluh #jafrabekasi #eyepencilsilver #jafracikarang #pencileyesilver #jafrabogor #eyepenciljafra
Suka banget kalo udah makeup an di area mata 👀 Apa lagi di pakein eye pensil untuk bagian bawah mata, jadi kesan nya unyu unyu gimana gitu 😍😍 Aku suka nya yg warna silver ini awet loh gak luntur 😍 Order WA 08978479509 #pencileye  #jaframajalengka  #jaframajalengkarajagaluh  #jafrabandung  #jafracirebon  #jafraindramayu  #jafrasubang  #jaframajalengka  #jafralipstik  #browpenciljafra  #lips  #lipstick  #creamblush  #blushonjafra  #liketofollow  #likelike  #likeforlike  #likelikelike  #jafralike  #jafrasehat  #jafraaman  #pensilmatajafra  #jafrabpom  #jafrarajagaluh  #jafrabekasi  #eyepencilsilver  #jafracikarang  #pencileyesilver  #jafrabogor  #eyepenciljafra 
Suka banget kalo udah makeup an di area mata 👀
Apa lagi di pakein eye pensil untuk bagian bawah mata, jadi kesan nya unyu unyu gimana gitu 😍😍
Aku suka nya yg warna silver ini awet loh gak luntur 😍

Order WA 08978479509

#pencileye #jaframajalengka #jaframajalengkarajagaluh #jafrabandung #jafracirebon #jafraindramayu #jafrasubang #jaframajalengka #jafralipstik #browpenciljafra #lips #lipstick #creamblush #blushonjafra #liketofollow #likelike #likeforlike #likelikelike #jafralike #jafrasehat #jafraaman #pensilmatajafra #jafrabpom #jafrarajagaluh #jafrabekasi #eyepencilsilver #jafracikarang #pencileyesilver #jafrabogor #eyepenciljafra
Suka banget kalo udah makeup an di area mata 👀 Apa lagi di pakein eye pensil untuk bagian bawah mata, jadi kesan nya unyu unyu gimana gitu 😍😍 Aku suka nya yg warna silver ini awet loh gak luntur 😍 Order WA 08978479509 #pencileye  #jaframajalengka  #jaframajalengkarajagaluh  #jafrabandung  #jafracirebon  #jafraindramayu  #jafrasubang  #jaframajalengka  #jafralipstik  #browpenciljafra  #lips  #lipstick  #creamblush  #blushonjafra  #liketofollow  #likelike  #likeforlike  #likelikelike  #jafralike  #jafrasehat  #jafraaman  #pensilmatajafra  #jafrabpom  #jafrarajagaluh  #jafrabekasi  #eyepencilsilver  #jafracikarang  #pencileyesilver  #jafrabogor  #eyepenciljafra 
Suka banget kalo udah makeup an di area mata 👀
Apa lagi di pakein eye pensil untuk bagian bawah mata, jadi kesan nya unyu unyu gimana gitu 😍😍
Aku suka nya yg warna silver ini awet loh gak luntur 😍

Order WA 08978479509

#pencileye #jaframajalengka #jaframajalengkarajagaluh #jafrabandung #jafracirebon #jafraindramayu #jafrasubang #jaframajalengka #jafralipstik #browpenciljafra #lips #lipstick #creamblush #blushonjafra #liketofollow #likelike #likeforlike #likelikelike #jafralike #jafrasehat #jafraaman #pensilmatajafra #jafrabpom #jafrarajagaluh #jafrabekasi #eyepencilsilver #jafracikarang #pencileyesilver #jafrabogor #eyepenciljafra
Suka banget kalo udah makeup an di area mata 👀 Apa lagi di pakein eye pensil untuk bagian bawah mata, jadi kesan nya unyu unyu gimana gitu 😍😍 Aku suka nya yg warna silver ini awet loh gak luntur 😍 Order WA 08978479509 #pencileye  #jaframajalengka  #jaframajalengkarajagaluh  #jafrabandung  #jafracirebon  #jafraindramayu  #jafrasubang  #jaframajalengka  #jafralipstik  #browpenciljafra  #lips  #lipstick  #creamblush  #blushonjafra  #liketofollow  #likelike  #likeforlike  #likelikelike  #jafralike  #jafrasehat  #jafraaman  #pensilmatajafra  #jafrabpom  #jafrarajagaluh  #jafrabekasi  #eyepencilsilver  #jafracikarang  #pencileyesilver  #jafrabogor  #eyepenciljafra 
Suka banget kalo udah makeup an di area mata 👀
Apa lagi di pakein eye pensil untuk bagian bawah mata, jadi kesan nya unyu unyu gimana gitu 😍😍
Aku suka nya yg warna silver ini awet loh gak luntur 😍

Order WA 08978479509

#pencileye #jaframajalengka #jaframajalengkarajagaluh #jafrabandung #jafracirebon #jafraindramayu #jafrasubang #jaframajalengka #jafralipstik #browpenciljafra #lips #lipstick #creamblush #blushonjafra #liketofollow #likelike #likeforlike #likelikelike #jafralike #jafrasehat #jafraaman #pensilmatajafra #jafrabpom #jafrarajagaluh #jafrabekasi #eyepencilsilver #jafracikarang #pencileyesilver #jafrabogor #eyepenciljafra
Suka banget kalo udah makeup an di area mata 👀 Apa lagi di pakein eye pensil untuk bagian bawah mata, jadi kesan nya unyu unyu gimana gitu 😍😍 Aku suka nya yg warna silver ini awet loh gak luntur 😍 Order WA 08978479509 #pencileye  #jaframajalengka  #jaframajalengkarajagaluh  #jafrabandung  #jafracirebon  #jafraindramayu  #jafrasubang  #jaframajalengka  #jafralipstik  #browpenciljafra  #lips  #lipstick  #creamblush  #blushonjafra  #liketofollow  #likelike  #likeforlike  #likelikelike  #jafralike  #jafrasehat  #jafraaman  #pensilmatajafra  #jafrabpom  #jafrarajagaluh  #jafrabekasi  #eyepencilsilver  #jafracikarang  #pencileyesilver  #jafrabogor  #eyepenciljafra 
Suka banget kalo udah makeup an di area mata 👀
Apa lagi di pakein eye pensil untuk bagian bawah mata, jadi kesan nya unyu unyu gimana gitu 😍😍
Aku suka nya yg warna silver ini awet loh gak luntur 😍

Order WA 08978479509

#pencileye #jaframajalengka #jaframajalengkarajagaluh #jafrabandung #jafracirebon #jafraindramayu #jafrasubang #jaframajalengka #jafralipstik #browpenciljafra #lips #lipstick #creamblush #blushonjafra #liketofollow #likelike #likeforlike #likelikelike #jafralike #jafrasehat #jafraaman #pensilmatajafra #jafrabpom #jafrarajagaluh #jafrabekasi #eyepencilsilver #jafracikarang #pencileyesilver #jafrabogor #eyepenciljafra
Suka banget kalo udah makeup an di area mata 👀 Apa lagi di pakein eye pensil untuk bagian bawah mata, jadi kesan nya unyu unyu gimana gitu 😍😍 Aku suka nya yg warna silver ini awet loh gak luntur 😍 Order WA 08978479509 #pencileye  #jaframajalengka  #jaframajalengkarajagaluh  #jafrabandung  #jafracirebon  #jafraindramayu  #jafrasubang  #jaframajalengka  #jafralipstik  #browpenciljafra  #lips  #lipstick  #creamblush  #blushonjafra  #liketofollow  #likelike  #likeforlike  #likelikelike  #jafralike  #jafrasehat  #jafraaman  #pensilmatajafra  #jafrabpom  #jafrarajagaluh  #jafrabekasi  #eyepencilsilver  #jafracikarang  #pencileyesilver  #jafrabogor  #eyepenciljafra 
Hey everyone! My name is Yasmin. I'm from Northern Ireland 🌍 & i'm a self taught artist ✏ I hope you enjoy my work. . . .

#pencildrawing #pencilportraitdrawing #northernirelandartist 
#derwent 
#pencileye 
#art 
#realism 
#art_dailydose
#sketch_dailydose
#pencilportrait 
#realismart
#arts_promote
Eye doodle~
-
Made a new acc because I can’t log back into my main acc @black_nico.ivy and I give up cause I tried for like three months fff ;-; -
#eyedoodle #pencil #pencileye #pencileyedoodle #draw #drawing #bored #newacc #art #anime #animeeye #animeeyedoodle #animedoodle #repost #eyebrow #clean #doodle #eye #shading #animeart07 #tb #throwback #artist_society #shiranou
Hey everyone! My name is Yasmin. I'm from Northern Ireland 🌍 & i'm a self taught artist ✏ I hope you enjoy my work. . . .

#pencildrawing #pencilportraitdrawing #northernirelandartist 
#derwent 
#pencileye 
#art 
#realism 
#art_dailydose
#sketch_daily dose
#pencilportrait 
#realismart
Hey everyone! My name is Yasmin. I'm from Northern Ireland 🌍 & i'm a self taught artist ✏ I hope you enjoy my work. . . .

#pencildrawing #pencilportraitdrawing #northernirelandartist 
#derwent 
#pencileye 
#art 
#realism 
#art_dailydose
#sketch_daily dose
#pencilportrait 
#realismart
Hey everyone! My name is Yasmin. I'm from Northern Ireland 🌍 & i'm a self taught artist ✏ I hope you enjoy my work.

#pencildrawing #pencilportraitdrawing #northernirelandartist 
#derwent 
#pencileye 
#art 
#realism 
#art_dailydose
#sketch_daily dose
#pencilportrait 
#realismart
An #eye seems like a good way to restart this account :) Anyone else out there who hates doing the eyelashes? if so we should be friends. ~
🎨 @prismacolor pencils used on @strathmoreart toned tan paper with the @derwentpencils blender. ~
#tonedtan #prismacolor #drawing #realisticeye  #pencileye #young_artists_help #starthmoreart
Tried to draw a teardrop once, turned out kind of ok 😅
.
.
.
.
.
#pencil #artsketch #pencilartwork #artwork #artwork_artist #beginnerdrawing #teardropdrawing #pencileye #eyeartwork
Suka banget kalo udah makeup an di area mata 👀
Apa lagi di pakein eye pensil untuk bagian bawah mata, jadi kesan nya unyu unyu gimana gitu 😍😍
Aku suka nya yg warna silver ini awet loh gak luntur 😍

Order WA 08978479509

#pencileye #jaframajalengka #jaframajalengkarajagaluh #jafrabandung #jafracirebon #jafraindramayu #jafrasubang #jaframajalengka #jafralipstik #browpenciljafra #lips #lipstick #creamblush #blushonjafra #liketofollow #likelike #likeforlike #likelikelike #jafralike #jafrasehat #jafraaman #pensilmatajafra #jafrabpom #jafrarajagaluh #jafrabekasi #eyepencilsilver #jafracikarang #pencileyesilver #jafrabogor #eyepenciljafra
Suka banget kalo udah makeup an di area mata 👀 Apa lagi di pakein eye pensil untuk bagian bawah mata, jadi kesan nya unyu unyu gimana gitu 😍😍 Aku suka nya yg warna silver ini awet loh gak luntur 😍 Order WA 08978479509 #pencileye  #jaframajalengka  #jaframajalengkarajagaluh  #jafrabandung  #jafracirebon  #jafraindramayu  #jafrasubang  #jaframajalengka  #jafralipstik  #browpenciljafra  #lips  #lipstick  #creamblush  #blushonjafra  #liketofollow  #likelike  #likeforlike  #likelikelike  #jafralike  #jafrasehat  #jafraaman  #pensilmatajafra  #jafrabpom  #jafrarajagaluh  #jafrabekasi  #eyepencilsilver  #jafracikarang  #pencileyesilver  #jafrabogor  #eyepenciljafra 
Suka banget kalo udah makeup an di area mata 👀
Apa lagi di pakein eye pensil untuk bagian bawah mata, jadi kesan nya unyu unyu gimana gitu 😍😍
Aku suka nya yg warna silver ini awet loh gak luntur 😍

Order WA 08978479509

#pencileye #jaframajalengka #jaframajalengkarajagaluh #jafrabandung #jafracirebon #jafraindramayu #jafrasubang #jaframajalengka #jafralipstik #browpenciljafra #lips #lipstick #creamblush #blushonjafra #liketofollow #likelike #likeforlike #likelikelike #jafralike #jafrasehat #jafraaman #pensilmatajafra #jafrabpom #jafrarajagaluh #jafrabekasi #eyepencilsilver #jafracikarang #pencileyesilver #jafrabogor #eyepenciljafra
Suka banget kalo udah makeup an di area mata 👀 Apa lagi di pakein eye pensil untuk bagian bawah mata, jadi kesan nya unyu unyu gimana gitu 😍😍 Aku suka nya yg warna silver ini awet loh gak luntur 😍 Order WA 08978479509 #pencileye  #jaframajalengka  #jaframajalengkarajagaluh  #jafrabandung  #jafracirebon  #jafraindramayu  #jafrasubang  #jaframajalengka  #jafralipstik  #browpenciljafra  #lips  #lipstick  #creamblush  #blushonjafra  #liketofollow  #likelike  #likeforlike  #likelikelike  #jafralike  #jafrasehat  #jafraaman  #pensilmatajafra  #jafrabpom  #jafrarajagaluh  #jafrabekasi  #eyepencilsilver  #jafracikarang  #pencileyesilver  #jafrabogor  #eyepenciljafra 
Suka banget kalo udah makeup an di area mata 👀
Apa lagi di pakein eye pensil untuk bagian bawah mata, jadi kesan nya unyu unyu gimana gitu 😍😍
Aku suka nya yg warna silver ini awet loh gak luntur 😍

Order WA 08978479509

#pencileye #jaframajalengka #jaframajalengkarajagaluh #jafrabandung #jafracirebon #jafraindramayu #jafrasubang #jaframajalengka #jafralipstik #browpenciljafra #lips #lipstick #creamblush #blushonjafra #liketofollow #likelike #likeforlike #likelikelike #jafralike #jafrasehat #jafraaman #pensilmatajafra #jafrabpom #jafrarajagaluh #jafrabekasi #eyepencilsilver #jafracikarang #pencileyesilver #jafrabogor #eyepenciljafra
Suka banget kalo udah makeup an di area mata 👀 Apa lagi di pakein eye pensil untuk bagian bawah mata, jadi kesan nya unyu unyu gimana gitu 😍😍 Aku suka nya yg warna silver ini awet loh gak luntur 😍 Order WA 08978479509 #pencileye  #jaframajalengka  #jaframajalengkarajagaluh  #jafrabandung  #jafracirebon  #jafraindramayu  #jafrasubang  #jaframajalengka  #jafralipstik  #browpenciljafra  #lips  #lipstick  #creamblush  #blushonjafra  #liketofollow  #likelike  #likeforlike  #likelikelike  #jafralike  #jafrasehat  #jafraaman  #pensilmatajafra  #jafrabpom  #jafrarajagaluh  #jafrabekasi  #eyepencilsilver  #jafracikarang  #pencileyesilver  #jafrabogor  #eyepenciljafra 
Quick eye sketch!
Tom Felton is coming as you all voted very unanimously on him😂.
#eye #eyeart #sketch #pencil #pencilsketch #quicksketch #sketchbook #skitze #auge #augenkunst #pencileye
Dragon Eye by @acedrawer
A4 Graphite and alcohol marker piece
.
.
.
This is something I've spent a while on, hope you enjoy.
.
.
.
. 
#sketch #artwork #art #doodle #doodling #sketching #instaartwork #artoninstagram #instaart #eye #eyedrawing #pencil #marker #alcoholmarkers #pencils #pencileye #dragon #dragoneye #dragoneyes #dot #dotartwork #dotiris
This is an eye I drew for my aunt. I honestly love this eye with all my heart. It’s the best one I have ever drawn. I hope you guys like it too. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~#art #pictures #realism #eye #realismart #realismdrawing #pencil #pencilartist #pencildrawing #pencileye