an online Instagram web viewer

#pekan medias

Photos

.
Falun Dafa is Good
法轮大法很好
فالون دافا خوب است
.
Truthfulness 真  حقیقت
Compassion 善 نیکخواهی
Forbearance 忍 بردباری
.
.
#falungong #meditation #falundafa #compassion #Changchun#china #mind  #guangzhou #guangxi #tiananmen #germany #guangzhoucity #pekan #chinatown #chinatownnyc #china🇨🇳 #chineese #berlin #dalian #guanajuato #vohanquoc #shenzhen #tianjing #nanjing
#فالون_دافا #فالون_گونگ
. Falun Dafa is Good 法轮大法很好 فالون دافا خوب است . Truthfulness 真 حقیقت Compassion 善 نیکخواهی Forbearance 忍 بردباری . . #falungong  #meditation  #falundafa  #compassion  #Changchun #china  #mind  #guangzhou  #guangxi  #tiananmen  #germany  #guangzhoucity  #pekan  #chinatown  #chinatownnyc  #china 🇨🇳 #chineese  #berlin  #dalian  #guanajuato  #vohanquoc  #shenzhen  #tianjing  #nanjing  #فالون_دافا  #فالون_گونگ 
#TESTIMONI [ ANAK RAMBUT MULAI TUMBUH ]
.
So, jom cepat2 merealisasikan impian anda utk memiliki jambang yg lebat & rambut yang cantik sebelum terlambat dgn KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT dan tiada masalah pertumbuhan jambang/rambut terbantut
.
✔ MELEBATKAN
✔ MEMPERCEPATKAN PROSES PERTUMBUHAN
✔ PERTUMBUHAN SEKATA
.
Boleh DM atau WHATSAPP ke 0145168865
.
Atau klik jer LINK dekat bio Instagram ya 😘
.
📞 0145168865
📞 0145168865
📞 0145168865
.
Website: www.zimarketingsb.com
.
"LAGI LEBAT, LEBIH MEMIKAT..."
.
#krimtonik #krimrambut #krimjambang #masalahbotak #rambutgugur #tonikrambut #rambutlebat #bululebat #jualonline #jualonlinemurah #jualonlineshop #sale #kuantan #maran #pekan #kemaman #temerloh #bentong #lanchang #karak #pahang #raub #kualalipis #bazarpaknil
#TESTIMONI  [ ANAK RAMBUT MULAI TUMBUH ] . So, jom cepat2 merealisasikan impian anda utk memiliki jambang yg lebat & rambut yang cantik sebelum terlambat dgn KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT dan tiada masalah pertumbuhan jambang/rambut terbantut . ✔ MELEBATKAN ✔ MEMPERCEPATKAN PROSES PERTUMBUHAN ✔ PERTUMBUHAN SEKATA . Boleh DM atau WHATSAPP ke 0145168865 . Atau klik jer LINK dekat bio Instagram ya 😘 . 📞 0145168865 📞 0145168865 📞 0145168865 . Website: www.zimarketingsb.com . "LAGI LEBAT, LEBIH MEMIKAT..." . #krimtonik  #krimrambut  #krimjambang  #masalahbotak  #rambutgugur  #tonikrambut  #rambutlebat  #bululebat  #jualonline  #jualonlinemurah  #jualonlineshop  #sale  #kuantan  #maran  #pekan  #kemaman  #temerloh  #bentong  #lanchang  #karak  #pahang  #raub  #kualalipis  #bazarpaknil 
Nak habiskan stock sape cepat dia dapat.
GShock Dual Time
🤩 AUTOLIGHT FOUNCION ● Gred AA
● Japan battery movement
● Diameter 50mm
● Rubber strap / rubber case
● Waranty 6 month for engine
● Digital and analogue movement
● Water Resistan.
.
✅ Harga  Rm 100.
✔️Saya jual Rm80.
.
.
.
To order whatsapp abang
http://www.wasap.my/601125574401
.
#minyakwangimalaysia #selamatpagi #malaysia #pahang #kuantan #pekan # Terengganu #perak #kelantan #selangor #melaka #johor #negerisembilan #pulaupinang #kedah #sabah #sarawak #kualalumpur  #eolperfume #wanitahariini #viral #motivasi #cikgu #selamatpagimalaysia #selamatmalam #jozan  #bajumurahmalaysia #sepahtu #era #superspontan
Nak habiskan stock sape cepat dia dapat. GShock Dual Time 🤩 AUTOLIGHT FOUNCION ● Gred AA ● Japan battery movement ● Diameter 50mm ● Rubber strap / rubber case ● Waranty 6 month for engine ● Digital and analogue movement ● Water Resistan. . ✅ Harga Rm 100. ✔️Saya jual Rm80. . . . To order whatsapp abang http://www.wasap.my/601125574401 . #minyakwangimalaysia  #selamatpagi  #malaysia  #pahang  #kuantan  #pekan  # Terengganu #perak  #kelantan  #selangor  #melaka  #johor  #negerisembilan  #pulaupinang  #kedah  #sabah  #sarawak  #kualalumpur  #eolperfume  #wanitahariini  #viral  #motivasi  #cikgu  #selamatpagimalaysia  #selamatmalam  #jozan  #bajumurahmalaysia  #sepahtu  #era  #superspontan 
Assalamualaikum.. @Dr Beauty Pahang sedang mencari agent Dr beauty drink susu kambing by Diana Rafar di setiap daerah di dalam negeri Pahang..
📲 019-598 4838 🌹Apakah kandungan Dr Beauty Susu Kambing?
▫Pure Goat Milk(Susu Kambing asli)
▫Habbatus Sawda Extract
▫Pomegranate Extract(Delima)
▫Fig Extract(Buah Tin)
▫Honey(Madu)
▫Dates(Kurma)
▫Raisins Extract (Kismis)
▫Bird Nest Extract (Sarang Burung Walet)

#Pahang 
#Kuantan #Pekan #Bera #Rompin #Temerloh #Bentong #Jerantut #Raub #Maran #CameronHighlands #Jandabaik #Lipis
Assalamualaikum.. @Dr Beauty Pahang sedang mencari agent Dr beauty drink susu kambing by Diana Rafar di setiap daerah di dalam negeri Pahang.. 📲 019-598 4838 🌹Apakah kandungan Dr Beauty Susu Kambing? ▫Pure Goat Milk(Susu Kambing asli) ▫Habbatus Sawda Extract ▫Pomegranate Extract(Delima) ▫Fig Extract(Buah Tin) ▫Honey(Madu) ▫Dates(Kurma) ▫Raisins Extract (Kismis) ▫Bird Nest Extract (Sarang Burung Walet) #Pahang  #Kuantan  #Pekan  #Bera  #Rompin  #Temerloh  #Bentong  #Jerantut  #Raub  #Maran  #CameronHighlands  #Jandabaik  #Lipis 
To steamboat grill lover.. saperr cakap sayur @leypark_steamboat_grill sikit?? meyh piat telinge dieerr.. come n try🤤🤤🤤 #LEYPARKSTEAMBOATGRILL #STIMBOTGRILL #PEKAN #PEKANSTIMBOT #padu #ump
Tengok tue kek Spartak dihiasi dengan ferrero + malteres lepastu diselimuti pulak dengan drizzle nutella.
.
Customer siap buat kek sebagai hantaran tau. Semua boleh: kek birthday ke, nak jamu2, hantaran semua boleh aja.
.
Thanks awak2 ❤ kot ada yang belum ada kek hantaran nak tengok2 sila lah..nanti ada berkenan roger2 nah 🌸
#sabrinabakerykuantan #bakery #codkuantan #kuantan #kekkuantan #kuantancake #kekbirthdaykuantan #birthdaycakekuantan #sayajual #sayajualkek #sayajualkeksedap #kipsas #kolejshahputra #uiakuantan #iiumkuantan #polisas #umpgambang #kptmkuantan #polisaskuantan #kuantanese #pekan
Tengok tue kek Spartak dihiasi dengan ferrero + malteres lepastu diselimuti pulak dengan drizzle nutella. . Customer siap buat kek sebagai hantaran tau. Semua boleh: kek birthday ke, nak jamu2, hantaran semua boleh aja. . Thanks awak2 ❤ kot ada yang belum ada kek hantaran nak tengok2 sila lah..nanti ada berkenan roger2 nah 🌸 #sabrinabakerykuantan  #bakery  #codkuantan  #kuantan  #kekkuantan  #kuantancake  #kekbirthdaykuantan  #birthdaycakekuantan  #sayajual  #sayajualkek  #sayajualkeksedap  #kipsas  #kolejshahputra  #uiakuantan  #iiumkuantan  #polisas  #umpgambang  #kptmkuantan  #polisaskuantan  #kuantanese  #pekan 
Rezeki yang kita perolehi, ada hak orang lain.. &  rezeki kita bukan apa yang kita dapat.. tapi apa yang kita belanjakan.. terima kasih amirul sebab sudi kongsi rezeki dengan Leypark Steamboat Grill.. 🤤🤤🤤nyummm.. nyummm.. 🤤🤤🤤
🍆🍠Lebih 10 jenis sayuran , 🍖Satey yang tiada limit,♨️🍜 Stimbot pelbagai 24 jenis, 🦐🐚Seafood yang fresh10 jenis, 🚚🥘 pelbagai perapan ayam daging paru limpa kambing yang akan dicicah dengan 8 jenis sos dan pelbagai makanan yang lazat untuk anda  nikmati bersama rakan rakan dan keluarga..🍦🍧🍨🥃 fb page:leypark steamboat grill
ig :@leypark_steamboat_grill .. LOKASI : Leypark Steamboat & Grill

no 9, lorong mentiga jaya 1, Taman Mentiga Jaya, 26600 Pekan, Pahang
016-290 5839

https://g.co/kgs/7UVYy9 
TUTUP:ISNIN
WAKTU = 5.30 pm - 12 am

Harga Istimewa:-
✅Dewasa - RM20
✅Pelajar (berserta kad) - RM18
✅ OKU - RM 15
✅Kanak2 bwh 12 - RM12
🆓Percuma - bg bwh 5 thn

SEBARANG PERTANYAAN 
http://www.wasap.my/+60162905839/Hai+Leypark+Stimboat+&+Grill
@
http://www.wasap.my/+60183734302/Hai+Leypark+Stimboat+&+Grill

#PEKAN #PEKANSTIMBOT #STIMBOTGRILL #LEYPARK #LEYPARKSTEAMBOATGRILL #UMP #UMPPEKAN #PADU#DRB #DRBHICOMUNIVERSITY #LEYPARKSTEAMBOATGRILL #PEKANSTIMBOT #PEKAN #LEYPARK
Rezeki yang kita perolehi, ada hak orang lain.. & rezeki kita bukan apa yang kita dapat.. tapi apa yang kita belanjakan.. terima kasih amirul sebab sudi kongsi rezeki dengan Leypark Steamboat Grill.. 🤤🤤🤤nyummm.. nyummm.. 🤤🤤🤤 🍆🍠Lebih 10 jenis sayuran , 🍖Satey yang tiada limit,♨️🍜 Stimbot pelbagai 24 jenis, 🦐🐚Seafood yang fresh10 jenis, 🚚🥘 pelbagai perapan ayam daging paru limpa kambing yang akan dicicah dengan 8 jenis sos dan pelbagai makanan yang lazat untuk anda nikmati bersama rakan rakan dan keluarga..🍦🍧🍨🥃 fb page:leypark steamboat grill ig :@leypark_steamboat_grill .. LOKASI : Leypark Steamboat & Grill no 9, lorong mentiga jaya 1, Taman Mentiga Jaya, 26600 Pekan, Pahang 016-290 5839 https://g.co/kgs/7UVYy9 TUTUP:ISNIN WAKTU = 5.30 pm - 12 am Harga Istimewa:- ✅Dewasa - RM20 ✅Pelajar (berserta kad) - RM18 ✅ OKU - RM 15 ✅Kanak2 bwh 12 - RM12 🆓Percuma - bg bwh 5 thn SEBARANG PERTANYAAN http://www.wasap.my/+60162905839/Hai+Leypark+Stimboat+&+Grill @ http://www.wasap.my/+60183734302/Hai+Leypark+Stimboat+&+Grill #PEKAN  #PEKANSTIMBOT  #STIMBOTGRILL  #LEYPARK  #LEYPARKSTEAMBOATGRILL  #UMP  #UMPPEKAN  #PADU #DRB  #DRBHICOMUNIVERSITY  #LEYPARKSTEAMBOATGRILL  #PEKANSTIMBOT  #PEKAN  #LEYPARK 
Alhamdulillah, n thanks, en amirul dan keluarga .. 😜 🤤🤤🤤nyummm.. nyummm.. 🤤🤤🤤
🍆🍠Lebih 10 jenis sayuran , 🍖Satey yang tiada limit,♨️🍜 Stimbot pelbagai 24 jenis, 🦐🐚Seafood yang fresh10 jenis, 🚚🥘 pelbagai perapan ayam daging paru limpa kambing yang akan dicicah dengan 8 jenis sos dan pelbagai makanan yang lazat untuk anda  nikmati bersama rakan rakan dan keluarga..🍦🍧🍨🥃 fb page:leypark steamboat grill
ig :@leypark_steamboat_grill .. LOKASI : Leypark Steamboat & Grill

no 9, lorong mentiga jaya 1, Taman Mentiga Jaya, 26600 Pekan, Pahang
016-290 5839

https://g.co/kgs/7UVYy9 
TUTUP:ISNIN
WAKTU = 5.30 pm - 12 am

Harga Istimewa:-
✅Dewasa - RM20
✅Pelajar (berserta kad) - RM18
✅ OKU - RM 15
✅Kanak2 bwh 12 - RM12
🆓Percuma - bg bwh 5 thn

SEBARANG PERTANYAAN 
http://www.wasap.my/+60162905839/Hai+Leypark+Stimboat+&+Grill
@
http://www.wasap.my/+60183734302/Hai+Leypark+Stimboat+&+Grill

#PEKAN #PEKANSTIMBOT #STIMBOTGRILL #LEYPARK #LEYPARKSTEAMBOATGRILL #UMP #UMPPEKAN #PADU#DRB #DRBHICOMUNIVERSITY #LEYPARKSTEAMBOATGRILL #PEKANSTIMBOT #PEKAN #LEYPARK
Alhamdulillah, n thanks, en amirul dan keluarga .. 😜 🤤🤤🤤nyummm.. nyummm.. 🤤🤤🤤 🍆🍠Lebih 10 jenis sayuran , 🍖Satey yang tiada limit,♨️🍜 Stimbot pelbagai 24 jenis, 🦐🐚Seafood yang fresh10 jenis, 🚚🥘 pelbagai perapan ayam daging paru limpa kambing yang akan dicicah dengan 8 jenis sos dan pelbagai makanan yang lazat untuk anda nikmati bersama rakan rakan dan keluarga..🍦🍧🍨🥃 fb page:leypark steamboat grill ig :@leypark_steamboat_grill .. LOKASI : Leypark Steamboat & Grill no 9, lorong mentiga jaya 1, Taman Mentiga Jaya, 26600 Pekan, Pahang 016-290 5839 https://g.co/kgs/7UVYy9 TUTUP:ISNIN WAKTU = 5.30 pm - 12 am Harga Istimewa:- ✅Dewasa - RM20 ✅Pelajar (berserta kad) - RM18 ✅ OKU - RM 15 ✅Kanak2 bwh 12 - RM12 🆓Percuma - bg bwh 5 thn SEBARANG PERTANYAAN http://www.wasap.my/+60162905839/Hai+Leypark+Stimboat+&+Grill @ http://www.wasap.my/+60183734302/Hai+Leypark+Stimboat+&+Grill #PEKAN  #PEKANSTIMBOT  #STIMBOTGRILL  #LEYPARK  #LEYPARKSTEAMBOATGRILL  #UMP  #UMPPEKAN  #PADU #DRB  #DRBHICOMUNIVERSITY  #LEYPARKSTEAMBOATGRILL  #PEKANSTIMBOT  #PEKAN  #LEYPARK 
Father and daughter bonding time... 😍😍😍 thank you.. both of you so sweet.. untuk si kakak , admin doakan jadi anak yang solehah dan berjaya didunia dan akhirat ye, supaya si ayah happy selalu... amiin..
#alfatihahbuatarwahayahandatercinta 😄😭 🤤🤤🤤nyummm.. nyummm.. 🤤🤤🤤
🍆🍠Lebih 10 jenis sayuran , 🍖Satey yang tiada limit,♨️🍜 Stimbot pelbagai 24 jenis, 🦐🐚Seafood yang fresh10 jenis, 🚚🥘 pelbagai perapan ayam daging paru limpa kambing yang akan dicicah dengan 8 jenis sos dan pelbagai makanan yang lazat untuk anda  nikmati bersama rakan rakan dan keluarga..🍦🍧🍨🥃 fb page:leypark steamboat grill
ig :@leypark_steamboat_grill .. LOKASI : Leypark Steamboat & Grill

no 9, lorong mentiga jaya 1, Taman Mentiga Jaya, 26600 Pekan, Pahang
016-290 5839

https://g.co/kgs/7UVYy9 
TUTUP:ISNIN
WAKTU = 5.30 pm - 12 am

Harga Istimewa:-
✅Dewasa - RM20
✅Pelajar (berserta kad) - RM18
✅ OKU - RM 15
✅Kanak2 bwh 12 - RM12
🆓Percuma - bg bwh 5 thn

SEBARANG PERTANYAAN 
http://www.wasap.my/+60162905839/Hai+Leypark+Stimboat+&+Grill
@
http://www.wasap.my/+60183734302/Hai+Leypark+Stimboat+&+Grill

#PEKAN #PEKANSTIMBOT #STIMBOTGRILL #LEYPARK #LEYPARKSTEAMBOATGRILL #UMP #UMPPEKAN #PADU#DRB #DRBHICOMUNIVERSITY #LEYPARKSTEAMBOATGRILL #PEKANSTIMBOT #PEKAN #LEYPARK
Father and daughter bonding time... 😍😍😍 thank you.. both of you so sweet.. untuk si kakak , admin doakan jadi anak yang solehah dan berjaya didunia dan akhirat ye, supaya si ayah happy selalu... amiin.. #alfatihahbuatarwahayahandatercinta  😄😭 🤤🤤🤤nyummm.. nyummm.. 🤤🤤🤤 🍆🍠Lebih 10 jenis sayuran , 🍖Satey yang tiada limit,♨️🍜 Stimbot pelbagai 24 jenis, 🦐🐚Seafood yang fresh10 jenis, 🚚🥘 pelbagai perapan ayam daging paru limpa kambing yang akan dicicah dengan 8 jenis sos dan pelbagai makanan yang lazat untuk anda nikmati bersama rakan rakan dan keluarga..🍦🍧🍨🥃 fb page:leypark steamboat grill ig :@leypark_steamboat_grill .. LOKASI : Leypark Steamboat & Grill no 9, lorong mentiga jaya 1, Taman Mentiga Jaya, 26600 Pekan, Pahang 016-290 5839 https://g.co/kgs/7UVYy9 TUTUP:ISNIN WAKTU = 5.30 pm - 12 am Harga Istimewa:- ✅Dewasa - RM20 ✅Pelajar (berserta kad) - RM18 ✅ OKU - RM 15 ✅Kanak2 bwh 12 - RM12 🆓Percuma - bg bwh 5 thn SEBARANG PERTANYAAN http://www.wasap.my/+60162905839/Hai+Leypark+Stimboat+&+Grill @ http://www.wasap.my/+60183734302/Hai+Leypark+Stimboat+&+Grill #PEKAN  #PEKANSTIMBOT  #STIMBOTGRILL  #LEYPARK  #LEYPARKSTEAMBOATGRILL  #UMP  #UMPPEKAN  #PADU #DRB  #DRBHICOMUNIVERSITY  #LEYPARKSTEAMBOATGRILL  #PEKANSTIMBOT  #PEKAN  #LEYPARK 
Timbunan cheese dan lelehan nutella membuatkan Whoopie Pie King mamasab yang dibuat oleh team @sabrina_bakery extra special
😍😍
.
Ditambah pulak taburan hujan snow untuk final touch up nya melengkapkan satu whoopie pie yang ummphh! 😋
.
Siapa belum rasa memang rugiii..maghi nak join order 20hb boleh DM/ 📲WhatsApp: 013.915.9419 / klik link dekat bio ☝️❤
#sabrinabakerykuantan #bakery #codkuantan #kuantan #kekkuantan #kuantancake #kekbirthdaykuantan #birthdaycakekuantan #sayajual #sayajualkek #sayajualkeksedap #kipsas #kolejshahputra #uiakuantan #iiumkuantan #polisas #umpgambang #kptmkuantan #polisaskuantan #kuantanese #pekan
Timbunan cheese dan lelehan nutella membuatkan Whoopie Pie King mamasab yang dibuat oleh team @sabrina_bakery extra special 😍😍 . Ditambah pulak taburan hujan snow untuk final touch up nya melengkapkan satu whoopie pie yang ummphh! 😋 . Siapa belum rasa memang rugiii..maghi nak join order 20hb boleh DM/ 📲WhatsApp: 013.915.9419 / klik link dekat bio ☝️❤ #sabrinabakerykuantan  #bakery  #codkuantan  #kuantan  #kekkuantan  #kuantancake  #kekbirthdaykuantan  #birthdaycakekuantan  #sayajual  #sayajualkek  #sayajualkeksedap  #kipsas  #kolejshahputra  #uiakuantan  #iiumkuantan  #polisas  #umpgambang  #kptmkuantan  #polisaskuantan  #kuantanese  #pekan 
GAMOGEN
☝☝🤗🤗
Hasil penemuan dari teknologi bio perubatan, formula istimewa yang mengandungi :
✔Stichopus Horrens Extract @ Gamodulin®
✔Omega 3 & 6 dari minyak Flaxseed
✔Beta Karoten
✔DL-alpha-tocopherol (Vitamin E) sebagai bahan aktif.
.
Gamogen membantu merangsang dan menjana kesihatan secara menyeluruh dengan mempercepatkan proses rejuvenasi sel-sel badan agar lebih sihat dan bertenaga. Ia juga membantu meningkatkan system pertahanan badan.

#houseofhealin #hoh #healin #ag2000 #healinpekan #onestopcentre #gamogen
#bloodpressure #heart #healthbeautyneeds #gedung #warehouse #kesihatan #healty #sihat #kecantikan #beauty #cantik #yourhealtylifestyle #lifestyle #arkedmara #pekanbandardiraja #pekan #pahang #darulmakmur #malaysia
GAMOGEN ☝☝🤗🤗 Hasil penemuan dari teknologi bio perubatan, formula istimewa yang mengandungi : ✔Stichopus Horrens Extract @ Gamodulin® ✔Omega 3 & 6 dari minyak Flaxseed ✔Beta Karoten ✔DL-alpha-tocopherol (Vitamin E) sebagai bahan aktif. . Gamogen membantu merangsang dan menjana kesihatan secara menyeluruh dengan mempercepatkan proses rejuvenasi sel-sel badan agar lebih sihat dan bertenaga. Ia juga membantu meningkatkan system pertahanan badan. #houseofhealin  #hoh  #healin  #ag2000  #healinpekan  #onestopcentre  #gamogen  #bloodpressure  #heart  #healthbeautyneeds  #gedung  #warehouse  #kesihatan  #healty  #sihat  #kecantikan  #beauty  #cantik  #yourhealtylifestyle  #lifestyle  #arkedmara  #pekanbandardiraja  #pekan  #pahang  #darulmakmur  #malaysia 
Introduce you our new denim sarung ! 
Tudung Denim sarung ni berdagu. Sangat cantik, kain yang lembut dan tidak panas. Sangat mudah dibentuk dan berowning lembut. 
Jom wsapp kami laju laju .
👄 019-9043675
.
👄Material : Denim
.
👄Harga Size M-RM15, L-RM17, XL-RM19
.
👄COD PEKAN & KUANTAN .
#bawalcantikmurah #tudungonline #tudungmurah #tudungdenim #hijab #hijabista #tudungsimple #tudungsarung #shawlcantik #shawl #bawal #sarung #shazilsarung #berdagu #pekan #kuantan #pahang #jualtudung
Introduce you our new denim sarung ! Tudung Denim sarung ni berdagu. Sangat cantik, kain yang lembut dan tidak panas. Sangat mudah dibentuk dan berowning lembut. Jom wsapp kami laju laju . 👄 019-9043675 . 👄Material : Denim . 👄Harga Size M-RM15, L-RM17, XL-RM19 . 👄COD PEKAN & KUANTAN . #bawalcantikmurah  #tudungonline  #tudungmurah  #tudungdenim  #hijab  #hijabista  #tudungsimple  #tudungsarung  #shawlcantik  #shawl  #bawal  #sarung  #shazilsarung  #berdagu  #pekan  #kuantan  #pahang  #jualtudung 
Introduce you our new denim sarung ! 
Tudung Denim sarung ni berdagu. Sangat cantik, kain yang lembut dan tidak panas. Sangat mudah dibentuk dan berowning lembut. 
Jom wsapp kami laju laju .
👄 019-9043675
.
👄Material : Denim
.
👄Harga Size M-RM15, L-RM17, XL-RM19
.
👄COD PEKAN & KUANTAN .
#bawalcantikmurah #tudungonline #tudungmurah #tudungdenim #hijab #hijabista #tudungsimple #tudungsarung #shawlcantik #shawl #bawal #sarung #shazilsarung #berdagu #pekan #kuantan #pahang #jualtudung
Introduce you our new denim sarung ! Tudung Denim sarung ni berdagu. Sangat cantik, kain yang lembut dan tidak panas. Sangat mudah dibentuk dan berowning lembut. Jom wsapp kami laju laju . 👄 019-9043675 . 👄Material : Denim . 👄Harga Size M-RM15, L-RM17, XL-RM19 . 👄COD PEKAN & KUANTAN . #bawalcantikmurah  #tudungonline  #tudungmurah  #tudungdenim  #hijab  #hijabista  #tudungsimple  #tudungsarung  #shawlcantik  #shawl  #bawal  #sarung  #shazilsarung  #berdagu  #pekan  #kuantan  #pahang  #jualtudung 
Hiasan meja beradab by @pelamin_murah_kuantan_pekan .
Rm300 je yg macam ni(8 org termasuk pengantin)
.
P/s: ade cas tambahan utk bawah kanopi
.
📱+60179449177 utk sebarang pertanyaan
.
#sayajual #pelaminbajet #bridetobe #projekkahwin #photoboothmurah #pelaminmurah #pelaminpallet #pelaminmurahkuantan #kerjakahwin #karnivalperkahwinan #promosi #pekan #kuantan #temerloh #bentong #selangor #kualalumpur #eventorganizermurah #kerusipelamin #bengkelpelamin #pelaminberendoikuantan #pelaminmini #pelaminnikah #mejaberadab #mejaberadabmurah
Hiasan meja beradab by @pelamin_murah_kuantan_pekan . Rm300 je yg macam ni(8 org termasuk pengantin) . P/s: ade cas tambahan utk bawah kanopi . 📱+60179449177 utk sebarang pertanyaan . #sayajual  #pelaminbajet  #bridetobe  #projekkahwin  #photoboothmurah  #pelaminmurah  #pelaminpallet  #pelaminmurahkuantan  #kerjakahwin  #karnivalperkahwinan  #promosi  #pekan  #kuantan  #temerloh  #bentong  #selangor  #kualalumpur  #eventorganizermurah  #kerusipelamin  #bengkelpelamin  #pelaminberendoikuantan  #pelaminmini  #pelaminnikah  #mejaberadab  #mejaberadabmurah 
📱Iphone 6s battery replacement 📱

Tq student UMP @azhan_khairunnasri

Handphone anda bermasalah seperti skrin pecah??speaker problem??charger tidak berfungsi?? Kami boleh selesaikan masalah handphone anda face to face 
Masalah handphone yang boleh dibaiki seperti :
-battery
-lcd
-charging port
-wifi problem
-speaker dan lain2

Whatsapp untuk pertanyaan 📲 017-6396506

#repairiphonepekan
#repairiphonekuantan
#repairiphonepahang
#pekan #pahang #ump
#kualapahang #pekanpahang 
#repairphone #repairphonemurah 
#repairphonefacetoface #repairphonekuantan 
#repairiphone #repairiphonefacetoface 
#repairiphonemalaysia #repairiphonemurah
📱Iphone 6s battery replacement 📱 Tq student UMP @azhan_khairunnasri Handphone anda bermasalah seperti skrin pecah??speaker problem??charger tidak berfungsi?? Kami boleh selesaikan masalah handphone anda face to face Masalah handphone yang boleh dibaiki seperti : -battery -lcd -charging port -wifi problem -speaker dan lain2 Whatsapp untuk pertanyaan 📲 017-6396506 #repairiphonepekan  #repairiphonekuantan  #repairiphonepahang  #pekan  #pahang  #ump  #kualapahang  #pekanpahang  #repairphone  #repairphonemurah  #repairphonefacetoface  #repairphonekuantan  #repairiphone  #repairiphonefacetoface  #repairiphonemalaysia  #repairiphonemurah 
Siapa teringin nak hijrah dengan ;

Pakai baju longgar longgar.
Pakai baju labuh labuh.
Pakai baju selesa.
Pakai baju senang nak urus pergi mana mana pun.
Pakai handsock.

InsyaAllah #mhlunablouse ada basic needs semua keperluan di atas! Tak payah pakai handsock pun takpe sebab ada cuff lekap tangan. . 
Lama lama bila dah serasi boleh upgrade lagi baik. InsyaAllah. ♥️
.
.
#mhlunablouse #mhtudungironless  #blouse#blouselabuh#blousetakpayahgosok #blousenursing 
#blousetakpayahiron #blousemuslimah 
#blouseberpoket #blousecantik
#blouselabuh #blousemosscrepe#blouseterkini#kualakangsar#pekan#johorbahru#segamat
 #blouseraya #blousemenyusu  #blousemuslimah #blouselonggar
 #blousesiapcepat  #blouseraya
#blousenursing  #blouseloose  #blousematernity#kuantan#puchong#setiaalam#puncakalam#kundasang#kualaketil#marang
Siapa teringin nak hijrah dengan ; Pakai baju longgar longgar. Pakai baju labuh labuh. Pakai baju selesa. Pakai baju senang nak urus pergi mana mana pun. Pakai handsock. InsyaAllah #mhlunablouse  ada basic needs semua keperluan di atas! Tak payah pakai handsock pun takpe sebab ada cuff lekap tangan. . Lama lama bila dah serasi boleh upgrade lagi baik. InsyaAllah. ♥️ . . #mhlunablouse  #mhtudungironless  #blouse #blouselabuh #blousetakpayahgosok  #blousenursing  #blousetakpayahiron  #blousemuslimah  #blouseberpoket  #blousecantik  #blouselabuh  #blousemosscrepe #blouseterkini #kualakangsar #pekan #johorbahru #segamat  #blouseraya  #blousemenyusu  #blousemuslimah  #blouselonggar  #blousesiapcepat  #blouseraya  #blousenursing  #blouseloose  #blousematernity #kuantan #puchong #setiaalam #puncakalam #kundasang #kualaketil #marang 
Cantiknyaa smoked honey ni❗️
-
Ainaaa lipmatte so nice guys😍
-
Pm segera❗️❗️
-
#ainaapromo #ainaacleanser #ainaalipmatte #ainaacosmetics #ainaaserumpekan #ainaaserumfeedback #ainaaserumkuantan #ainaaserumkemaman #kuantan #pekan #ainaafoundation #ainaaserumpahang #ainaaserum
TAHUKAH ANDA❓
.
Adalah Normal jika 40 - 150 helai rambut gugur setiap hari kecuali BOTAK
.
jom rawat masalah rambut gugur & botak anda dgn KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT yg PERTAMA di Asia sekarang!
.
Boleh DM atau WHATSAPP ke 0145168865
.
Atau klik jer LINK dekat bio Instagram ya 😘
.
📞 0145168865
📞 0145168865
📞 0145168865
.
Website: www.zimarketingsb.com
.
"LAGI LEBAT, LEBIH MEMIKAT...".
"LAGI LEBAT, LEBIH MEMIKAT..."
.
#krimtonik #krimrambut #krimjambang #masalahbotak #rambutgugur #tonikrambut #rambutlebat #bululebat #jualonline #jualonlinemurah #jualonlineshop #sale #kuantan #maran #pekan #kemaman #temerloh #bentong #lanchang #karak #pahang #raub #kualalipis #bazarpaknil #
TAHUKAH ANDA❓ . Adalah Normal jika 40 - 150 helai rambut gugur setiap hari kecuali BOTAK . jom rawat masalah rambut gugur & botak anda dgn KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT yg PERTAMA di Asia sekarang! . Boleh DM atau WHATSAPP ke 0145168865 . Atau klik jer LINK dekat bio Instagram ya 😘 . 📞 0145168865 📞 0145168865 📞 0145168865 . Website: www.zimarketingsb.com . "LAGI LEBAT, LEBIH MEMIKAT...". "LAGI LEBAT, LEBIH MEMIKAT..." . #krimtonik  #krimrambut  #krimjambang  #masalahbotak  #rambutgugur  #tonikrambut  #rambutlebat  #bululebat  #jualonline  #jualonlinemurah  #jualonlineshop  #sale  #kuantan  #maran  #pekan  #kemaman  #temerloh  #bentong  #lanchang  #karak  #pahang  #raub  #kualalipis  #bazarpaknil  #
JUALAN MERDEKA & HARI MALAYSIA
HOUSE OF HEALIN (PEKAN PAHANG)

JOMMMM DAPATKANYA ✔

SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN KE-61 & HARI MALAYSIA 2018

#jalurgemilang #merdeka #kemerdekaan #harikebangsaan #harimerdeka #nationalday
#harimalaysia2018 #harimalaysis #hoh #gamogen #houseofhealinmalaysia #houseofhealin #healin #ag2000 #butik #gedung #kesihatan #kecantikan  #beauty #healthy #healtylifestyle #arkedmara #pekan #pekanbandardiraja #pekanindahdanmakmur #pahang #malaysia
JUALAN MERDEKA & HARI MALAYSIA HOUSE OF HEALIN (PEKAN PAHANG) JOMMMM DAPATKANYA ✔ SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN KE-61 & HARI MALAYSIA 2018 #jalurgemilang  #merdeka  #kemerdekaan  #harikebangsaan  #harimerdeka  #nationalday  #harimalaysia2018  #harimalaysis  #hoh  #gamogen  #houseofhealinmalaysia  #houseofhealin  #healin  #ag2000  #butik  #gedung  #kesihatan  #kecantikan  #beauty  #healthy  #healtylifestyle  #arkedmara  #pekan  #pekanbandardiraja  #pekanindahdanmakmur  #pahang  #malaysia 
Projek 
Selesai  permasangan 📣Tiang seri @ partion

warna coklat kayu
Di perumahan Indera sempurna Kuantan.. Terima kasih kpd En suhaimi mempercayai  hasil kerja kami dan menempah dgn kami.. Jika berminat bole hubungi saya.. 📲0145107261
📲0145107261(en iqman)bole click

http://wasapp.me/+60145107261jpslipon

Atau berkunjung ke showroom kami di Indera Sempurna berdekatan bangunan lama.. 1️⃣bwk gmbr dapur atau ukuran untk sebut harga
2️⃣menyediakan design berkomputer jika menempah dgn kami..
#kabinetdapur#rmdsejati#kuantan#pekan#raktv#kemaman

link page hanya click
https://www.facebook.com/pages/RMD-Sejati-Enterprise/1497844773780995
Projek Selesai permasangan 📣Tiang seri @ partion warna coklat kayu Di perumahan Indera sempurna Kuantan.. Terima kasih kpd En suhaimi mempercayai hasil kerja kami dan menempah dgn kami.. Jika berminat bole hubungi saya.. 📲0145107261 📲0145107261(en iqman)bole click http://wasapp.me/+60145107261jpslipon Atau berkunjung ke showroom kami di Indera Sempurna berdekatan bangunan lama.. 1️⃣bwk gmbr dapur atau ukuran untk sebut harga 2️⃣menyediakan design berkomputer jika menempah dgn kami.. #kabinetdapur #rmdsejati #kuantan #pekan #raktv #kemaman  link page hanya click https://www.facebook.com/pages/RMD-Sejati-Enterprise/1497844773780995
Air gula tertumpah atas Pandan Gula Melaka Premium.
.
Memang best lahhh..sebab tuelah PGM by Mamasab berjaya mencuri perhatian semuaa..kek yang gebu, sedap taste2 mak2 kita..yang muda pun suka 😍
.
20hb ni open order tau. Jomm siapa nak boleh DM/ 📲WhatsApp: 013.915.9419 / klik link dekat bio ☝️❤
#sabrinabakerykuantan #bakery #codkuantan #kuantan #kekkuantan #kuantancake #kekbirthdaykuantan #birthdaycakekuantan #sayajual #sayajualkek #sayajualkeksedap #kipsas #kolejshahputra #uiakuantan #iiumkuantan #polisas #umpgambang #kptmkuantan #polisaskuantan #kuantanese #pekan
Air gula tertumpah atas Pandan Gula Melaka Premium. . Memang best lahhh..sebab tuelah PGM by Mamasab berjaya mencuri perhatian semuaa..kek yang gebu, sedap taste2 mak2 kita..yang muda pun suka 😍 . 20hb ni open order tau. Jomm siapa nak boleh DM/ 📲WhatsApp: 013.915.9419 / klik link dekat bio ☝️❤ #sabrinabakerykuantan  #bakery  #codkuantan  #kuantan  #kekkuantan  #kuantancake  #kekbirthdaykuantan  #birthdaycakekuantan  #sayajual  #sayajualkek  #sayajualkeksedap  #kipsas  #kolejshahputra  #uiakuantan  #iiumkuantan  #polisas  #umpgambang  #kptmkuantan  #polisaskuantan  #kuantanese  #pekan 
[SECOND ANNOUNCEMENT]

HaloTeman- teman Mahasiswa S1 Keperawatan Indonesia🇮🇩
.
_Scientific Week of Jember Nursing College (Sci- JNC)_

BASIC NURSING SCIENCE COMPETITION 2018

dengan tema _“Building Professional Nursing Competition in Agricultural Environment”_📌

Selain pengalaman yang seru, ilmu yang bermanfaat, dan hadiah bagi pemenang, kalian juga akan bertemu dengan mahasiswa Keperawatan se- Indonesia 😍 📌 Pelaksanaan: 📅 Tanggal: 20 Oktober 2018
📍Tempat : gedung POMA/AULA FAKULTAS HUKUM Universitas Jember

Fasilitas :
📒 BNSC Kit
🍟 Konsumsi
☕ Coffe Break
📃 Sertifikat 🎤 Talkshow

Kapan tanggal pendaftarannya?? 🤔🤔
Catat ya!!!
🗓Gelombang 2 : 4 Agustus-6 Oktober 2018
💰: Rp 330.000

Prize : 💎💎
🌟🏅Juara 1 : 3 jt + Piala + Sertifikat + Gratis Tiket Semnas
🌟🏅Juara 2 : 2 jt + Piala + Sertifikat + Gratis Tiket Semnas
🌟🏅Juara 3 : 1,5 jt + Piala + Sertifikat + Gratis Tiket Semnas
🌟🏅Harapan 1 : 750 rb + Sertifikat + Gratis Tiket Semnas
🌟🏅Harapan 2 : 500 rb + Sertifikat + Gratis Tiket Semnas

Tunggu apa lagi?? Ayo segera daftarkan team kalian 😅
Kuota terbatas loh‼️ Pembayaran👇
rek. BNI 0558647362 a.n Laraswati Ayuning Luky 📌 DOWNLOAD PANDUAN di http://bit.ly/BNSC2018
📌 ISI FORM ONLINE di https://goo.gl/forms/ueP0haU5lmjNQBpq1 🔎 For more information
💻@pekanilmiahfkepunej
🖥 http://events.fkep.unej.ac.id/ 
CP
📱Layinatul : 085745626036
📱Sukma : 082216162673

Salam semangat ✊

Sampai jumpaa di BNSC 2018 teman sejawat 👋👋 #Sci-JNC #BNSC #lombaperawat #lombabasicnursing #lombanasional #infolomba #lomba #mahasiswa #unej #jember #keperawatan #perawathebat #perawat #pekanilmiah #pekan #ilmiah
[SECOND ANNOUNCEMENT] HaloTeman- teman Mahasiswa S1 Keperawatan Indonesia🇮🇩 . _Scientific Week of Jember Nursing College (Sci- JNC)_ BASIC NURSING SCIENCE COMPETITION 2018 dengan tema _“Building Professional Nursing Competition in Agricultural Environment”_📌 Selain pengalaman yang seru, ilmu yang bermanfaat, dan hadiah bagi pemenang, kalian juga akan bertemu dengan mahasiswa Keperawatan se- Indonesia 😍 📌 Pelaksanaan: 📅 Tanggal: 20 Oktober 2018 📍Tempat : gedung POMA/AULA FAKULTAS HUKUM Universitas Jember Fasilitas : 📒 BNSC Kit 🍟 Konsumsi ☕ Coffe Break 📃 Sertifikat 🎤 Talkshow Kapan tanggal pendaftarannya?? 🤔🤔 Catat ya!!! 🗓Gelombang 2 : 4 Agustus-6 Oktober 2018 💰: Rp 330.000 Prize : 💎💎 🌟🏅Juara 1 : 3 jt + Piala + Sertifikat + Gratis Tiket Semnas 🌟🏅Juara 2 : 2 jt + Piala + Sertifikat + Gratis Tiket Semnas 🌟🏅Juara 3 : 1,5 jt + Piala + Sertifikat + Gratis Tiket Semnas 🌟🏅Harapan 1 : 750 rb + Sertifikat + Gratis Tiket Semnas 🌟🏅Harapan 2 : 500 rb + Sertifikat + Gratis Tiket Semnas Tunggu apa lagi?? Ayo segera daftarkan team kalian 😅 Kuota terbatas loh‼️ Pembayaran👇 rek. BNI 0558647362 a.n Laraswati Ayuning Luky 📌 DOWNLOAD PANDUAN di http://bit.ly/BNSC2018 📌 ISI FORM ONLINE di https://goo.gl/forms/ueP0haU5lmjNQBpq1 🔎 For more information 💻@pekanilmiahfkepunej 🖥 http://events.fkep.unej.ac.id/ CP 📱Layinatul : 085745626036 📱Sukma : 082216162673 Salam semangat ✊ Sampai jumpaa di BNSC 2018 teman sejawat 👋👋 #Sci -JNC #BNSC  #lombaperawat  #lombabasicnursing  #lombanasional  #infolomba  #lomba  #mahasiswa  #unej  #jember  #keperawatan  #perawathebat  #perawat  #pekanilmiah  #pekan  #ilmiah 
KEBAIKAN PERLA CAPSULE TURBO SERBUK MUTIARA ASLI :
.
✔ Mencerahkan kulit.
✔ Menghilangkan radang kulit, melasma dan tompok-tompok hitam.
✔ Mempercepatkan penjanaan sel-sel otak baru.
✔ Membaiki struktur kulit dan menjadikan kulit licin, halus, anjal dan sihat secara semulajadi.
✔ Menyembuhkan bisul dan ruam.
✔ Memberi efek kulit yang lebih lembut dan lembab.
✔ Melindungi dari cahaya matahari.
✔ Peremajaan kulit iaitu mempercepatkan pertumbuhan kulit baru.
✔ Mengurangkan imsonia dan membantu memperbaiki kualiti tidur.
✔ Membetulkan peredaran darah dalam badan.
✔ Meningkatkan penglihatan.
✔ Menjadikan rambut sihat.
✔ Sebagai agen detoksifikasi.
✔ Memutihkan gigi dan merawat gusi bengkak dan berdarah.
✔ Menghilangkan parut jerawat, jerawat, bintik hitam rosacea dan kulit pudar.
✔ Mengecilkan liang roma serta warna kulit lebih rata dan sekata.
.
CARA PENGAMBILAN PERLA CAPSULE 100% SERBUK MUTIARA ASLI :
- 1 kapsul selang 3 hari.
- Minum air bersih secukupnya sepanjang hari.
- Ibu hamil dan ibu menyusu bayi boleh amalkan.
.
#perlacapsuleturbo #perlacapsuleturbokuantan #perlacapsuleturbocodkuantan #perlacoffeeexclusive #perlacoffeexclusive #sususerbukmutiara #susuperla #codkuantan #perlabyirch #perlalover #produkperla #perlakuantan #codkuantan #pahang #rompin #muadzam #pekan #jerantut
KEBAIKAN PERLA CAPSULE TURBO SERBUK MUTIARA ASLI : . ✔ Mencerahkan kulit. ✔ Menghilangkan radang kulit, melasma dan tompok-tompok hitam. ✔ Mempercepatkan penjanaan sel-sel otak baru. ✔ Membaiki struktur kulit dan menjadikan kulit licin, halus, anjal dan sihat secara semulajadi. ✔ Menyembuhkan bisul dan ruam. ✔ Memberi efek kulit yang lebih lembut dan lembab. ✔ Melindungi dari cahaya matahari. ✔ Peremajaan kulit iaitu mempercepatkan pertumbuhan kulit baru. ✔ Mengurangkan imsonia dan membantu memperbaiki kualiti tidur. ✔ Membetulkan peredaran darah dalam badan. ✔ Meningkatkan penglihatan. ✔ Menjadikan rambut sihat. ✔ Sebagai agen detoksifikasi. ✔ Memutihkan gigi dan merawat gusi bengkak dan berdarah. ✔ Menghilangkan parut jerawat, jerawat, bintik hitam rosacea dan kulit pudar. ✔ Mengecilkan liang roma serta warna kulit lebih rata dan sekata. . CARA PENGAMBILAN PERLA CAPSULE 100% SERBUK MUTIARA ASLI : - 1 kapsul selang 3 hari. - Minum air bersih secukupnya sepanjang hari. - Ibu hamil dan ibu menyusu bayi boleh amalkan. . #perlacapsuleturbo  #perlacapsuleturbokuantan  #perlacapsuleturbocodkuantan  #perlacoffeeexclusive  #perlacoffeexclusive  #sususerbukmutiara  #susuperla  #codkuantan  #perlabyirch  #perlalover  #produkperla  #perlakuantan  #codkuantan  #pahang  #rompin  #muadzam  #pekan  #jerantut 
2 hari jer masalah mata BERAIR dan mata KELABU dan okeyyyyy... Wah bestnya...lagi suka bila mata awak makin best....nakkk order lagiii
Alhamdulillah❤

#ceRRohhhmateee
#teamainunbeautysha
#matamerah #mataberair #rabun #silau #pekan #promosi #oppo #huawei #huaweip20pro #henna_art #hennadesign #uitm #ump #sobellalipmatte #bawalovers #eyebeautypremium #eyelashextensions
2 hari jer masalah mata BERAIR dan mata KELABU dan okeyyyyy... Wah bestnya...lagi suka bila mata awak makin best....nakkk order lagiii
Alhamdulillah❤

#ceRRohhhmateee
#teamainunbeautysha
#matamerah #mataberair #rabun #silau #pekan #promosi #oppo #huawei #huaweip20pro #henna_art #hennadesign #uitm #ump #sobellalipmatte #bawalovers #eyebeautypremium #eyelashextensions
2 hari jer masalah mata BERAIR dan mata KELABU dan okeyyyyy... Wah bestnya...lagi suka bila mata awak makin best....nakkk order lagiii
Alhamdulillah❤

#ceRRohhhmateee
#teamainunbeautysha
#matamerah #mataberair #rabun #silau #pekan #promosi #oppo #huawei #huaweip20pro #henna_art #hennadesign #uitm #ump #sobellalipmatte #bawalovers #eyebeautypremium #eyelashextensions
One day you'll awaken to love's first kiss. Till then, sleeping beauty sleep on.

Talent : @stnrzwni
Location : @kotasas_official

If interested in our artwork at affordable price, please send your event details like:

1. Name
2. Date
3. Venue/Location
4. Type of event

For pricing and other inquiries please contact at:

017-946 1447 (Whatsapp)

Instagram 🔹 tashaartstudio
Facebook 🔹TASHA ART Studio

Portfolio Shoot /Wedding/Aqiqah/Outdoor/Graduation/Birthday/Family Day/Theatre/Corporate Event(Semenanjung Malaysia)

#kakigambar
#malayweddingguide
#malaysiaphotographer
#jomkahwin
#bridetobe
#hennadesign
#solemnization
#engagement
#reception
#pakejmurahjurugambar
#canon
#kuantan
#pekan
#shahalam
#kualalumpur
#photography 
#weddingphotography 
#photographer 
#weddingphotographer 
#malaysianphotographer 
#videographer 
#weddingvideografer 
#malaysianwedding 
#majlisperkahwinan 
#jurugambarperkahwinan
💍🎓🎂🚼
One day you'll awaken to love's first kiss. Till then, sleeping beauty sleep on. Talent : @stnrzwni Location : @kotasas_official If interested in our artwork at affordable price, please send your event details like: 1. Name 2. Date 3. Venue/Location 4. Type of event For pricing and other inquiries please contact at: 017-946 1447 (Whatsapp) Instagram 🔹 tashaartstudio Facebook 🔹TASHA ART Studio Portfolio Shoot /Wedding/Aqiqah/Outdoor/Graduation/Birthday/Family Day/Theatre/Corporate Event(Semenanjung Malaysia) #kakigambar  #malayweddingguide  #malaysiaphotographer  #jomkahwin  #bridetobe  #hennadesign  #solemnization  #engagement  #reception  #pakejmurahjurugambar  #canon  #kuantan  #pekan  #shahalam  #kualalumpur  #photography  #weddingphotography  #photographer  #weddingphotographer  #malaysianphotographer  #videographer  #weddingvideografer  #malaysianwedding  #majlisperkahwinan  #jurugambarperkahwinan  💍🎓🎂🚼
One day you'll awaken to love's first kiss. Till then, sleeping beauty sleep on.

Talent : @stnrzwni
Location : @kotasas_official

If interested in our artwork at affordable price, please send your event details like:

1. Name
2. Date
3. Venue/Location
4. Type of event

For pricing and other inquiries please contact at:

017-946 1447 (Whatsapp)

Instagram 🔹 tashaartstudio
Facebook 🔹TASHA ART Studio

Portfolio Shoot /Wedding/Aqiqah/Outdoor/Graduation/Birthday/Family Day/Theatre/Corporate Event(Semenanjung Malaysia)

#kakigambar
#malayweddingguide
#malaysiaphotographer
#jomkahwin
#bridetobe
#hennadesign
#solemnization
#engagement
#reception
#pakejmurahjurugambar
#canon
#kuantan
#pekan
#shahalam
#kualalumpur
#photography 
#weddingphotography 
#photographer 
#weddingphotographer 
#malaysianphotographer 
#videographer 
#weddingvideografer 
#malaysianwedding 
#majlisperkahwinan 
#jurugambarperkahwinan
💍🎓🎂🚼
One day you'll awaken to love's first kiss. Till then, sleeping beauty sleep on. Talent : @stnrzwni Location : @kotasas_official If interested in our artwork at affordable price, please send your event details like: 1. Name 2. Date 3. Venue/Location 4. Type of event For pricing and other inquiries please contact at: 017-946 1447 (Whatsapp) Instagram 🔹 tashaartstudio Facebook 🔹TASHA ART Studio Portfolio Shoot /Wedding/Aqiqah/Outdoor/Graduation/Birthday/Family Day/Theatre/Corporate Event(Semenanjung Malaysia) #kakigambar  #malayweddingguide  #malaysiaphotographer  #jomkahwin  #bridetobe  #hennadesign  #solemnization  #engagement  #reception  #pakejmurahjurugambar  #canon  #kuantan  #pekan  #shahalam  #kualalumpur  #photography  #weddingphotography  #photographer  #weddingphotographer  #malaysianphotographer  #videographer  #weddingvideografer  #malaysianwedding  #majlisperkahwinan  #jurugambarperkahwinan  💍🎓🎂🚼
One day you'll awaken to love's first kiss. Till then, sleeping beauty sleep on.

Talent : @stnrzwni
Location : @kotasas_official

If interested in our artwork at affordable price, please send your event details like:

1. Name
2. Date
3. Venue/Location
4. Type of event

For pricing and other inquiries please contact at:

017-946 1447 (Whatsapp)

Instagram 🔹 tashaartstudio
Facebook 🔹TASHA ART Studio

Portfolio Shoot /Wedding/Aqiqah/Outdoor/Graduation/Birthday/Family Day/Theatre/Corporate Event(Semenanjung Malaysia)

#kakigambar
#malayweddingguide
#malaysiaphotographer
#jomkahwin
#bridetobe
#hennadesign
#solemnization
#engagement
#reception
#pakejmurahjurugambar
#canon
#kuantan
#pekan
#shahalam
#kualalumpur
#photography 
#weddingphotography 
#photographer 
#weddingphotographer 
#malaysianphotographer 
#videographer 
#weddingvideografer 
#malaysianwedding 
#majlisperkahwinan 
#jurugambarperkahwinan
💍🎓🎂🚼
One day you'll awaken to love's first kiss. Till then, sleeping beauty sleep on. Talent : @stnrzwni Location : @kotasas_official If interested in our artwork at affordable price, please send your event details like: 1. Name 2. Date 3. Venue/Location 4. Type of event For pricing and other inquiries please contact at: 017-946 1447 (Whatsapp) Instagram 🔹 tashaartstudio Facebook 🔹TASHA ART Studio Portfolio Shoot /Wedding/Aqiqah/Outdoor/Graduation/Birthday/Family Day/Theatre/Corporate Event(Semenanjung Malaysia) #kakigambar  #malayweddingguide  #malaysiaphotographer  #jomkahwin  #bridetobe  #hennadesign  #solemnization  #engagement  #reception  #pakejmurahjurugambar  #canon  #kuantan  #pekan  #shahalam  #kualalumpur  #photography  #weddingphotography  #photographer  #weddingphotographer  #malaysianphotographer  #videographer  #weddingvideografer  #malaysianwedding  #majlisperkahwinan  #jurugambarperkahwinan  💍🎓🎂🚼
One day you'll awaken to love's first kiss. Till then, sleeping beauty sleep on.

Talent : @stnrzwni
Location : @kotasas_official

If interested in our artwork at affordable price, please send your event details like:

1. Name
2. Date
3. Venue/Location
4. Type of event

For pricing and other inquiries please contact at:

017-946 1447 (Whatsapp)

Instagram 🔹 tashaartstudio
Facebook 🔹TASHA ART Studio

Portfolio Shoot /Wedding/Aqiqah/Outdoor/Graduation/Birthday/Family Day/Theatre/Corporate Event(Semenanjung Malaysia)

#kakigambar
#malayweddingguide
#malaysiaphotographer
#jomkahwin
#bridetobe
#hennadesign
#solemnization
#engagement
#reception
#pakejmurahjurugambar
#canon
#kuantan
#pekan
#shahalam
#kualalumpur
#photography 
#weddingphotography 
#photographer 
#weddingphotographer 
#malaysianphotographer 
#videographer 
#weddingvideografer 
#malaysianwedding 
#majlisperkahwinan 
#jurugambarperkahwinan
💍🎓🎂🚼
One day you'll awaken to love's first kiss. Till then, sleeping beauty sleep on. Talent : @stnrzwni Location : @kotasas_official If interested in our artwork at affordable price, please send your event details like: 1. Name 2. Date 3. Venue/Location 4. Type of event For pricing and other inquiries please contact at: 017-946 1447 (Whatsapp) Instagram 🔹 tashaartstudio Facebook 🔹TASHA ART Studio Portfolio Shoot /Wedding/Aqiqah/Outdoor/Graduation/Birthday/Family Day/Theatre/Corporate Event(Semenanjung Malaysia) #kakigambar  #malayweddingguide  #malaysiaphotographer  #jomkahwin  #bridetobe  #hennadesign  #solemnization  #engagement  #reception  #pakejmurahjurugambar  #canon  #kuantan  #pekan  #shahalam  #kualalumpur  #photography  #weddingphotography  #photographer  #weddingphotographer  #malaysianphotographer  #videographer  #weddingvideografer  #malaysianwedding  #majlisperkahwinan  #jurugambarperkahwinan  💍🎓🎂🚼
One day you'll awaken to love's first kiss. Till then, sleeping beauty sleep on.

Talent : @stnrzwni
Location : @kotasas_official

If interested in our artwork at affordable price, please send your event details like:

1. Name
2. Date
3. Venue/Location
4. Type of event

For pricing and other inquiries please contact at:

017-946 1447 (Whatsapp)

Instagram 🔹 tashaartstudio
Facebook 🔹TASHA ART Studio

Portfolio Shoot /Wedding/Aqiqah/Outdoor/Graduation/Birthday/Family Day/Theatre/Corporate Event(Semenanjung Malaysia)

#kakigambar
#malayweddingguide
#malaysiaphotographer
#jomkahwin
#bridetobe
#hennadesign
#solemnization
#engagement
#reception
#pakejmurahjurugambar
#canon
#kuantan
#pekan
#shahalam
#kualalumpur
#photography 
#weddingphotography 
#photographer 
#weddingphotographer 
#malaysianphotographer 
#videographer 
#weddingvideografer 
#malaysianwedding 
#majlisperkahwinan 
#jurugambarperkahwinan
💍🎓🎂🚼
One day you'll awaken to love's first kiss. Till then, sleeping beauty sleep on. Talent : @stnrzwni Location : @kotasas_official If interested in our artwork at affordable price, please send your event details like: 1. Name 2. Date 3. Venue/Location 4. Type of event For pricing and other inquiries please contact at: 017-946 1447 (Whatsapp) Instagram 🔹 tashaartstudio Facebook 🔹TASHA ART Studio Portfolio Shoot /Wedding/Aqiqah/Outdoor/Graduation/Birthday/Family Day/Theatre/Corporate Event(Semenanjung Malaysia) #kakigambar  #malayweddingguide  #malaysiaphotographer  #jomkahwin  #bridetobe  #hennadesign  #solemnization  #engagement  #reception  #pakejmurahjurugambar  #canon  #kuantan  #pekan  #shahalam  #kualalumpur  #photography  #weddingphotography  #photographer  #weddingphotographer  #malaysianphotographer  #videographer  #weddingvideografer  #malaysianwedding  #majlisperkahwinan  #jurugambarperkahwinan  💍🎓🎂🚼
One day you'll awaken to love's first kiss. Till then, sleeping beauty sleep on.

Talent : @stnrzwni
Location : @kotasas_official

If interested in our artwork at affordable price, please send your event details like:

1. Name
2. Date
3. Venue/Location
4. Type of event

For pricing and other inquiries please contact at:

017-946 1447 (Whatsapp)

Instagram 🔹 tashaartstudio
Facebook 🔹TASHA ART Studio

Portfolio Shoot /Wedding/Aqiqah/Outdoor/Graduation/Birthday/Family Day/Theatre/Corporate Event(Semenanjung Malaysia)

#kakigambar
#malayweddingguide
#malaysiaphotographer
#jomkahwin
#bridetobe
#hennadesign
#solemnization
#engagement
#reception
#pakejmurahjurugambar
#canon
#kuantan
#pekan
#shahalam
#kualalumpur
#photography 
#weddingphotography 
#photographer 
#weddingphotographer 
#malaysianphotographer 
#videographer 
#weddingvideografer 
#malaysianwedding 
#majlisperkahwinan 
#jurugambarperkahwinan
💍🎓🎂🚼
One day you'll awaken to love's first kiss. Till then, sleeping beauty sleep on. Talent : @stnrzwni Location : @kotasas_official If interested in our artwork at affordable price, please send your event details like: 1. Name 2. Date 3. Venue/Location 4. Type of event For pricing and other inquiries please contact at: 017-946 1447 (Whatsapp) Instagram 🔹 tashaartstudio Facebook 🔹TASHA ART Studio Portfolio Shoot /Wedding/Aqiqah/Outdoor/Graduation/Birthday/Family Day/Theatre/Corporate Event(Semenanjung Malaysia) #kakigambar  #malayweddingguide  #malaysiaphotographer  #jomkahwin  #bridetobe  #hennadesign  #solemnization  #engagement  #reception  #pakejmurahjurugambar  #canon  #kuantan  #pekan  #shahalam  #kualalumpur  #photography  #weddingphotography  #photographer  #weddingphotographer  #malaysianphotographer  #videographer  #weddingvideografer  #malaysianwedding  #majlisperkahwinan  #jurugambarperkahwinan  💍🎓🎂🚼
Assalamualaikum

bagi yang sedang mencari kambing golek untuk majlis aqiqah #kambing_golek & #ayam_golek untuk kenduri kahwin dan sebagainya boleh pm ya. Cover area : #keratong #Selancar #Rompin #Chanis #Perantau Damai, Cenderawasih #Muadzam_Shah #Pekan #Kuantan  #Chini dan kawasan sekitarnya.

boleh pm @ whatapp 013-7164564/019-9977270 untuk pertanyaan 
moh cuba 😍🐐🐓🐐🐓🐐🐓🐐🐓🐐🐓 #familybisnes
Jalan jalan shoping mall.
Jumpa baju labuh! 
tapi cutting dia straight la pulak 😣

Potong mood betul bila jadi macam ni kan? 
excited dah jumpa baju labuh, sekali bila sarung alamakkkk tersekat di skala ituuuu 😫😫😫 Sebab tu sekarang ni baju paling selamat adalah baju dengan design A cut. setuju tak? ☺️
.
.
Tudung
1 Rm39
3 Rm100
. 
Blouse
1 rm59
2 rm100 .
.
Whatsapp sis 0179452660 atau tekan je link kat bio sis 💕
.
.
#mhlunablouse #mhtudungironless  #blouse#blouselabuh#blousetakpayahgosok #blousenursing 
#blousetakpayahiron #blousemuslimah 
#blouseberpoket #blousecantik
#blouselabuh #blousemosscrepe#blouseterkini#kualakangsar#pekan#johorbahru#segamat
 #blouseraya #blousemenyusu  #blousemuslimah #blouselonggar
 #blousesiapcepat  #blouseraya
#blousenursing  #blouseloose  #blousematernity#kuantan#puchong#setiaalam#puncakalam#kundasang#kualaketil#marang
Jalan jalan shoping mall. Jumpa baju labuh! tapi cutting dia straight la pulak 😣 Potong mood betul bila jadi macam ni kan? excited dah jumpa baju labuh, sekali bila sarung alamakkkk tersekat di skala ituuuu 😫😫😫 Sebab tu sekarang ni baju paling selamat adalah baju dengan design A cut. setuju tak? ☺️ . . Tudung 1 Rm39 3 Rm100 . Blouse 1 rm59 2 rm100 . . Whatsapp sis 0179452660 atau tekan je link kat bio sis 💕 . . #mhlunablouse  #mhtudungironless  #blouse #blouselabuh #blousetakpayahgosok  #blousenursing  #blousetakpayahiron  #blousemuslimah  #blouseberpoket  #blousecantik  #blouselabuh  #blousemosscrepe #blouseterkini #kualakangsar #pekan #johorbahru #segamat  #blouseraya  #blousemenyusu  #blousemuslimah  #blouselonggar  #blousesiapcepat  #blouseraya  #blousenursing  #blouseloose  #blousematernity #kuantan #puchong #setiaalam #puncakalam #kundasang #kualaketil #marang 
Semalam abh anto kete ke cust kat #pekan ...ibu drive follow abh...😁
Tu yg terjebak begambo kat cni#muziumsultanabubakar...😁😉 Madeena x ble dokung lelame,asyik nk mengeliat aje...😑
#budakgg6batang😁
Abg long kne pakse begambo
#mlasnklayanibubergambo
#alhamdulillah
*[SECOND ANNOUNCEMENT]* 🎉 *HaloTeman- teman Mahasiswa S1 Keperawatan Indonesia* 🇮🇩
.
_Scientific Week of Jember Nursing College (Sci- JNC)_ 🎊 *BASIC NURSING SCIENCE COMPETITION 2018* 🎊 
dengan tema _“Building Professional Nursing Competition in Agricultural Environment”_📌

Selain pengalaman yang seru, ilmu yang bermanfaat, dan hadiah bagi pemenang, kalian juga akan bertemu dengan mahasiswa Keperawatan se- Indonesia 😍 📌 Pelaksanaan: 📅 Tanggal: 20 Oktober 2018
📍Tempat : gedung POMA/AULA FAKULTAS HUKUM Universitas Jember

Fasilitas :
📒 BNSC Kit
🍟 Konsumsi
☕ Coffe Break
📃 Sertifikat 🎤 Talkshow

Kapan tanggal pendaftarannya?? 🤔🤔 *Catat ya!!!*
🗓Gelombang 2 : 4 Agustus-6 Oktober 2018
💰: Rp 330.000

Prize : 💎💎
🌟🏅Juara 1 : 3 jt + Piala + Sertifikat + Gratis Tiket Semnas
🌟🏅Juara 2 : 2 jt + Piala + Sertifikat + Gratis Tiket Semnas
🌟🏅Juara 3 : 1,5 jt + Piala + Sertifikat + Gratis Tiket Semnas
🌟🏅Harapan 1 : 750 rb + Sertifikat + Gratis Tiket Semnas
🌟🏅Harapan 2 : 500 rb + Sertifikat + Gratis Tiket Semnas

Tunggu apa lagi?? Ayo segera daftarkan team kalian 😅
Kuota terbatas loh‼

Pembayaran👇
rek. BNI 0558647362 a.n Laraswati Ayuning Luky 📌 *DOWNLOAD PANDUAN* di http://bit.ly/BNSC2018
📌 *ISI FORM ONLINE* di https://goo.gl/forms/ueP0haU5lmjNQBpq1 🔎 For more information
💻@pekanilmiahfkepunej
🖥 http://events.fkep.unej.ac.id/ 
CP
📱Layinatul : 085745626036
📱Sukma : 082216162673

Salam semangat ✊

Sampai jumpaa di BNSC 2018 teman sejawat 👋👋 #Sci-JNC #BNSC #lombaperawat #lombabasicnursing #lombanasional #infolomba #lomba #mahasiswa #unej #jember #keperawatan #perawathebat #perawat #pekanilmiah #pekan #ilmiah
*[SECOND ANNOUNCEMENT]* 🎉 *HaloTeman- teman Mahasiswa S1 Keperawatan Indonesia* 🇮🇩 . _Scientific Week of Jember Nursing College (Sci- JNC)_ 🎊 *BASIC NURSING SCIENCE COMPETITION 2018* 🎊 dengan tema _“Building Professional Nursing Competition in Agricultural Environment”_📌 Selain pengalaman yang seru, ilmu yang bermanfaat, dan hadiah bagi pemenang, kalian juga akan bertemu dengan mahasiswa Keperawatan se- Indonesia 😍 📌 Pelaksanaan: 📅 Tanggal: 20 Oktober 2018 📍Tempat : gedung POMA/AULA FAKULTAS HUKUM Universitas Jember Fasilitas : 📒 BNSC Kit 🍟 Konsumsi ☕ Coffe Break 📃 Sertifikat 🎤 Talkshow Kapan tanggal pendaftarannya?? 🤔🤔 *Catat ya!!!* 🗓Gelombang 2 : 4 Agustus-6 Oktober 2018 💰: Rp 330.000 Prize : 💎💎 🌟🏅Juara 1 : 3 jt + Piala + Sertifikat + Gratis Tiket Semnas 🌟🏅Juara 2 : 2 jt + Piala + Sertifikat + Gratis Tiket Semnas 🌟🏅Juara 3 : 1,5 jt + Piala + Sertifikat + Gratis Tiket Semnas 🌟🏅Harapan 1 : 750 rb + Sertifikat + Gratis Tiket Semnas 🌟🏅Harapan 2 : 500 rb + Sertifikat + Gratis Tiket Semnas Tunggu apa lagi?? Ayo segera daftarkan team kalian 😅 Kuota terbatas loh‼ Pembayaran👇 rek. BNI 0558647362 a.n Laraswati Ayuning Luky 📌 *DOWNLOAD PANDUAN* di http://bit.ly/BNSC2018 📌 *ISI FORM ONLINE* di https://goo.gl/forms/ueP0haU5lmjNQBpq1 🔎 For more information 💻@pekanilmiahfkepunej 🖥 http://events.fkep.unej.ac.id/ CP 📱Layinatul : 085745626036 📱Sukma : 082216162673 Salam semangat ✊ Sampai jumpaa di BNSC 2018 teman sejawat 👋👋 #Sci -JNC #BNSC  #lombaperawat  #lombabasicnursing  #lombanasional  #infolomba  #lomba  #mahasiswa  #unej  #jember  #keperawatan  #perawathebat  #perawat  #pekanilmiah  #pekan  #ilmiah 
Mirabelle & Kekaboo
.
🌺 Rm 25
🌺 Preorder
🌺 Bidang 45++
🌺 Cotton voile
🌺 Senang bentuk
.
Whatsapp 0176784430
.
#kekaboo #kekabooagent #kekaboolovers #mirabellebawal #mirabelleagent #mirabellelover #tudungbawal #tudunglover #tudungcorak #bawallover #pekan #kuantan #kapit #sayajualtudung #bazarpaknil #tudunglawa #tudunglover #
Mirabelle & Kekaboo
.
🌺 Rm 25
🌺 Preorder
🌺 Bidang 45++
🌺 Cotton voile
🌺 Senang bentuk
.
Whatsapp 0176784430
.
#kekaboo #kekabooagent #kekaboolovers #mirabellebawal #mirabelleagent #mirabellelover #tudungbawal #tudunglover #tudungcorak #bawallover #pekan #kuantan #kapit #sayajualtudung #bazarpaknil #tudunglawa #tudunglover #
Mirabelle & Kekaboo
.
🌺 Rm 25
🌺 Preorder
🌺 Bidang 45++
🌺 Cotton voile
🌺 Senang bentuk
.
Whatsapp 0176784430
.
#kekaboo #kekabooagent #kekaboolovers #mirabellebawal #mirabelleagent #mirabellelover #tudungbawal #tudunglover #tudungcorak #bawallover #pekan #kuantan #kapit #sayajualtudung #bazarpaknil #tudunglawa #tudunglover #
Mirabelle & Kekaboo
.
🌺 Rm 25
🌺 Preorder
🌺 Bidang 45++
🌺 Cotton voile
🌺 Senang bentuk
.
Whatsapp 0176784430
.
#kekaboo #kekabooagent #kekaboolovers #mirabellebawal #mirabelleagent #mirabellelover #tudungbawal #tudunglover #tudungcorak #bawallover #pekan #kuantan #kapit #sayajualtudung #bazarpaknil #tudunglawa #tudunglover #
Mirabelle & Kekaboo
.
🌺 Rm 25
🌺 Preorder
🌺 Bidang 45++
🌺 Cotton voile
🌺 Senang bentuk
.
Whatsapp 0176784430
.
#kekaboo #kekabooagent #kekaboolovers #mirabellebawal #mirabelleagent #mirabellelover #tudungbawal #tudunglover #tudungcorak #bawallover #pekan #kuantan #kapit #sayajualtudung #bazarpaknil #tudunglawa #tudunglover #
Mirabelle & Kekaboo
.
🌺 Rm 25
🌺 Preorder
🌺 Bidang 45++
🌺 Cotton voile
🌺 Senang bentuk
.
Whatsapp 0176784430
.
#kekaboo #kekabooagent #kekaboolovers #mirabellebawal #mirabelleagent #mirabellelover #tudungbawal #tudunglover #tudungcorak #bawallover #pekan #kuantan #kapit #sayajualtudung #bazarpaknil #tudunglawa #tudunglover #
Mirabelle & Kekaboo
.
🌺 Rm 25
🌺 Preorder
🌺 Bidang 45++
🌺 Cotton voile
🌺 Senang bentuk
.
Whatsapp 0176784430
.
#kekaboo #kekabooagent #kekaboolovers #mirabellebawal #mirabelleagent #mirabellelover #tudungbawal #tudunglover #tudungcorak #bawallover #pekan #kuantan #kapit #sayajualtudung #bazarpaknil #tudunglawa #tudunglover #
Mirabelle & Kekaboo
.
🌺 Rm 25
🌺 Preorder
🌺 Bidang 45++
🌺 Cotton voile
🌺 Senang bentuk
.
Whatsapp 0176784430
.
#kekaboo #kekabooagent #kekaboolovers #mirabellebawal #mirabelleagent #mirabellelover #tudungbawal #tudunglover #tudungcorak #bawallover #pekan #kuantan #kapit #sayajualtudung #bazarpaknil #tudunglawa #tudunglover #
Mirabelle & Kekaboo
.
🌺 Rm 25
🌺 Preorder
🌺 Bidang 45++
🌺 Cotton voile
🌺 Senang bentuk
.
Whatsapp 0176784430
.
#kekaboo #kekabooagent #kekaboolovers #mirabellebawal #mirabelleagent #mirabellelover #tudungbawal #tudunglover #tudungcorak #bawallover #pekan #kuantan #kapit #sayajualtudung #bazarpaknil #tudunglawa #tudunglover #
Mirabelle & Kekaboo
.
🌺 Rm 25
🌺 Preorder
🌺 Bidang 45++
🌺 Cotton voile
🌺 Senang bentuk
.
Whatsapp 0176784430
.
#kekaboo #kekabooagent #kekaboolovers #mirabellebawal #mirabelleagent #mirabellelover #tudungbawal #tudunglover #tudungcorak #bawallover #pekan #kuantan #kapit #sayajualtudung #bazarpaknil #tudunglawa #tudunglover #
Mirabelle & Kekaboo
.
🌺 Rm 25
🌺 Pre order
🌺 Bidang 45++
🌺 Cotton voile
🌺 Senang bentuk
.
Whatsapp 0176784430
.
#kekaboo #kekabooagent #kekaboolovers #mirabellebawal #mirabelleagent #mirabellelover #tudungbawal #tudunglover #tudungcorak #bawallover #pekan #kuantan #kapit #sayajualtudung #bazarpaknil #tudunglawa #tudunglover #
Mirabelle & Kekaboo
.
🌺 Rm 25
🌺 Readystock
🌺 Bidang 45++
🌺 Cotton voile
🌺 Senang bentuk
.
Whatsapp 0176784430
.
#kekaboo #kekabooagent #kekaboolovers #mirabellebawal #mirabelleagent #mirabellelover #tudungbawal #tudunglover #tudungcorak #bawallover #pekan #kuantan #kapit #sayajualtudung #bazarpaknil #tudunglawa #tudunglover #
Mirabelle & Kekaboo
.
🌺 Rm 25
🌺 Readystock
🌺 Bidang 45++
🌺 Cotton voile
🌺 Senang bentuk
.
Whatsapp 0176784430
.
#kekaboo #kekabooagent #kekaboolovers #mirabellebawal #mirabelleagent #mirabellelover #tudungbawal #tudunglover #tudungcorak #bawallover #pekan #kuantan #kapit #sayajualtudung #bazarpaknil #tudunglawa #tudunglover #
Mirabelle & Kekaboo
.
🌺 Rm 25
🌺 Readystock
🌺 Bidang 45++
🌺 Cotton voile
🌺 Senang bentuk
.
Whatsapp 0176784430
.
#kekaboo #kekabooagent #kekaboolovers #mirabellebawal #mirabelleagent #mirabellelover #tudungbawal #tudunglover #tudungcorak #bawallover #pekan #kuantan #kapit #sayajualtudung #bazarpaknil #tudunglawa #tudunglover #
Mirabelle & Kekaboo
.
🌺 Rm 25
🌺 Readystock
🌺 Bidang 45++
🌺 Cotton voile
🌺 Senang bentuk
.
Whatsapp 0176784430
.
#kekaboo #kekabooagent #kekaboolovers #mirabellebawal #mirabelleagent #mirabellelover #tudungbawal #tudunglover #tudungcorak #bawallover #pekan #kuantan #kapit #sayajualtudung #bazarpaknil #tudunglawa #tudunglover #
Mirabelle & Kekaboo
.
🌺 Rm 25
🌺 Readystock
🌺 Bidang 45++
🌺 Cotton voile
🌺 Senang bentuk
.
Whatsapp 0176784430
.
#kekaboo #kekabooagent #kekaboolovers #mirabellebawal #mirabelleagent #mirabellelover #tudungbawal #tudunglover #tudungcorak #bawallover #pekan #kuantan #kapit #sayajualtudung #bazarpaknil #tudunglawa #tudunglover #
Mirabelle & Kekaboo
.
🌺 Rm 25
🌺 Readystock
🌺 Bidang 45++
🌺 Cotton voile
🌺 Senang bentuk
.
Whatsapp 0176784430
.
#kekaboo #kekabooagent #kekaboolovers #mirabellebawal #mirabelleagent #mirabellelover #tudungbawal #tudunglover #tudungcorak #bawallover #pekan #kuantan #kapit #sayajualtudung #bazarpaknil #tudunglawa #tudunglover #
Mirabelle & Kekaboo
.
🌺 Rm 25
🌺 Readystock
🌺 Bidang 45++
🌺 Cotton voile
🌺 Senang bentuk
.
Whatsapp 0176784430
.
#kekaboo #kekabooagent #kekaboolovers #mirabellebawal #mirabelleagent #mirabellelover #tudungbawal #tudunglover #tudungcorak #bawallover #pekan #kuantan #kapit #sayajualtudung #bazarpaknil #tudunglawa #tudunglover #
Mirabelle & Kekaboo
.
🌺 Rm 25
🌺 Readystock
🌺 Bidang 45++
🌺 Cotton voile
🌺 Senang bentuk
.
Whatsapp 0176784430
.
#kekaboo #kekabooagent #kekaboolovers #mirabellebawal #mirabelleagent #mirabellelover #tudungbawal #tudunglover #tudungcorak #bawallover #pekan #kuantan #kapit #sayajualtudung #bazarpaknil #tudunglawa #tudunglover #
Mirabelle & Kekaboo
.
🌺 Rm 25
🌺 Readystock
🌺 Bidang 45++
🌺 Cotton voile
🌺 Senang bentuk
.
Whatsapp 0176784430
.
#kekaboo #kekabooagent #kekaboolovers #mirabellebawal #mirabelleagent #mirabellelover #tudungbawal #tudunglover #tudungcorak #bawallover #pekan #kuantan #kapit #sayajualtudung #bazarpaknil #tudunglawa #tudunglover #
Tb in pahang
Thanks semua sbb mjaga haziq slama beberapa hari di pahang. 
Still learn and learn.
#tv3
#tele
#tigalima
#haziqdaniel 
#kidsactormalaysia 
#kidstalentmalaysia 
#pahang #pekan
Gel pelbagai guna membantu memelihara kesihatan kulit, serta melindungi kulit sensitif.

Produk terbaik untuk luka , luka akibat diabetes,melecur,jerawat

LUKANO ''GEL PELBAGAI GUNA ''
Boleh Menyembuhkan & Merawat
✔- Luka
✔- Luka Diabetes
✔- Parut
✔- Jerawat
✔- Melecur
✔- Bengkak - Kulit Sensitif

#houseofhealin #hoh #healin #ag2000 #healinpekan #onestopcentre #healthbeautyneeds #gedung #warehouse #kesihatan #healty #kecantikan #beauty #gellukano #gel #lukano #kulit #jerawat #acne #burn #scar #parut #yourhealtylifestyle #lifestyle #arkedmara #pekanbandardiraja #pekan #pahang #darulmakmur #malaysia
Gel pelbagai guna membantu memelihara kesihatan kulit, serta melindungi kulit sensitif. Produk terbaik untuk luka , luka akibat diabetes,melecur,jerawat LUKANO ''GEL PELBAGAI GUNA '' Boleh Menyembuhkan & Merawat ✔- Luka ✔- Luka Diabetes ✔- Parut ✔- Jerawat ✔- Melecur ✔- Bengkak - Kulit Sensitif #houseofhealin  #hoh  #healin  #ag2000  #healinpekan  #onestopcentre  #healthbeautyneeds  #gedung  #warehouse  #kesihatan  #healty  #kecantikan  #beauty  #gellukano  #gel  #lukano  #kulit  #jerawat  #acne  #burn  #scar  #parut  #yourhealtylifestyle  #lifestyle  #arkedmara  #pekanbandardiraja  #pekan  #pahang  #darulmakmur  #malaysia 
Booking Now For YOUR Wedding Photography!
•
Photographer : I'man Kirinz
•
Whatapps : www.wasap.my/601110080591
•
Like Instagram Page : 
https://www.instagram.com/tcerzpicturephotography/
•
Like FB Page :
https://www.facebook.com/TCERZpicturephotography/

#TCERZPICTUREPHOTOGRAPHY #KualaRompin #Mersing #Endau #Pekan #Kuantan #Pahang #wedding #weddingphotographer #nikon #basicphotography
Booking Now For YOUR Wedding Photography!
•
Photographer : I'man Kirinz
•
Whatapps : www.wasap.my/601110080591
•
Like Instagram Page : 
https://www.instagram.com/tcerzpicturephotography/
•
Like FB Page :
https://www.facebook.com/TCERZpicturephotography/

#TCERZPICTUREPHOTOGRAPHY #KualaRompin #Mersing #Endau #Pekan #Kuantan #Pahang #wedding #weddingphotographer #nikon #basicphotography
Booking Now For YOUR Wedding Photography!
•
Photographer : I'man Kirinz
•
Whatapps : www.wasap.my/601110080591
•
Like Instagram Page : 
https://www.instagram.com/tcerzpicturephotography/
•
Like FB Page :
https://www.facebook.com/TCERZpicturephotography/

#TCERZPICTUREPHOTOGRAPHY #KualaRompin #Mersing #Endau #Pekan #Kuantan #Pahang #wedding #weddingphotographer #nikon #basicphotography
Regrann from @annisafebrianasukma - [SEMINAR NASIONAL PEKAN BAHASA DAN SASTRA 2018]
.
Himpunan Mahasiswa Pendidikan Bahasa Indonesia UNS (@himprobsifkipuns) mempersembahkan:
.
🎉 *SEMINAR NASIONAL* 🎉
.
📚 Budaya Literasi Di Era Generasi Milenial📚

Tanda sejati dari kecerdasan adalah bukan pengetahuan tapi imajinasi (Albert Einstein)

Bersama Pembicara:
1. *TERE LIYE*
- Penulis Novel Hafalan Shalat Delisa (telah difilmkan)
- Penulis Novel Moga Bunda Disayang Allah(telah difilmkan)
- Penulis 21 Novel Best Seller

2. *DWITASARI*
- Penulis Novel Raksasa Dari Jogja (telah difilmkan)
- Penulis Novel Promise (telah difilmkan)

3. *BALAI BAHASA JAWA TENGAH*

PELAKSANAAN
📆 : Rabu, 31 Oktober 2018
⏰: 08.00 WIB - Selesai
🏫 : Auditorium UNS

HTM
~Presale 1 : 40K~ (HABIS)
Presale 2 : 50K
OTS : 60K

Fasilitas:
1. Seminar Kit 
2. Sertifikat
3. Ilmu 
4. Snack
5. Stiker
6. Hiburan

Gimana,penasaran kan? Ayo segera daftarkan diri. Kuota terbatas!!!
.
Pendaftaran
Klik bit.ly/daftarseminarpbs
Atau hubungi salah satu narahubung dengan format
Daftar Seminar_Nama Lengkap_Instansi

Narahubung
WA/ SMS
 085865890337 (Alifia)
08981452888 (Ayu)
===============
Yuk, jadi bagian dari salah satu event bahasa terbesar di Jawa Tengah dengan berpartisipasi dalam Pekan Bahasa Sastra 2018!
===============
Temukan kami
Instagram : @pekanbahasasastra
Facebook : Himprobsi Jaya
Website : www.himprobsi-uns.org
===============
#pekan #bahasa #sastra #puisi #buku #film #musik #novel #agustus #2018 #seminar #tereliye #dwitasari #literasi #nasional #penulis #event #seminarnasional #eventkampus #eventmahasiswa #pendidikan #bahasa #indonesia #UNS #solo - #regrann
Regrann from @annisafebrianasukma - [SEMINAR NASIONAL PEKAN BAHASA DAN SASTRA 2018] . Himpunan Mahasiswa Pendidikan Bahasa Indonesia UNS (@himprobsifkipuns) mempersembahkan: . 🎉 *SEMINAR NASIONAL* 🎉 . 📚 Budaya Literasi Di Era Generasi Milenial📚 Tanda sejati dari kecerdasan adalah bukan pengetahuan tapi imajinasi (Albert Einstein) Bersama Pembicara: 1. *TERE LIYE* - Penulis Novel Hafalan Shalat Delisa (telah difilmkan) - Penulis Novel Moga Bunda Disayang Allah(telah difilmkan) - Penulis 21 Novel Best Seller 2. *DWITASARI* - Penulis Novel Raksasa Dari Jogja (telah difilmkan) - Penulis Novel Promise (telah difilmkan) 3. *BALAI BAHASA JAWA TENGAH* PELAKSANAAN 📆 : Rabu, 31 Oktober 2018 ⏰: 08.00 WIB - Selesai 🏫 : Auditorium UNS HTM ~Presale 1 : 40K~ (HABIS) Presale 2 : 50K OTS : 60K Fasilitas: 1. Seminar Kit 2. Sertifikat 3. Ilmu 4. Snack 5. Stiker 6. Hiburan Gimana,penasaran kan? Ayo segera daftarkan diri. Kuota terbatas!!! . Pendaftaran Klik bit.ly/daftarseminarpbs Atau hubungi salah satu narahubung dengan format Daftar Seminar_Nama Lengkap_Instansi Narahubung WA/ SMS 085865890337 (Alifia) 08981452888 (Ayu) =============== Yuk, jadi bagian dari salah satu event bahasa terbesar di Jawa Tengah dengan berpartisipasi dalam Pekan Bahasa Sastra 2018! =============== Temukan kami Instagram : @pekanbahasasastra Facebook : Himprobsi Jaya Website : www.himprobsi-uns.org =============== #pekan  #bahasa  #sastra  #puisi  #buku  #film  #musik  #novel  #agustus  #2018  #seminar  #tereliye  #dwitasari  #literasi  #nasional  #penulis  #event  #seminarnasional  #eventkampus  #eventmahasiswa  #pendidikan  #bahasa  #indonesia  #UNS  #solo  - #regrann 
[SEMINAR NASIONAL PEKAN BAHASA DAN SASTRA 2018]
.
Himpunan Mahasiswa Pendidikan Bahasa Indonesia UNS (@himprobsifkipuns) mepersembahkan:
.
🎉 SEMINAR NASIONAL 🎉
.
📚 Budaya Literasi Di Era Generasi Milenial📚

Tanda sejati dari kecerdasan adalah bukan pengetahuan tapi imajinasi (Albert Einstein)

Bersama Pembicara:
1. TERE LIYE
- Penulis Novel Hafalan Shalat Delisa (telah difilmkan)
- Penulis Novel Moga Bunda Disayang Allah(telah difilmkan)
- Penulis 21 Novel Best Seller

2. DWITASARI
- Penulis Novel Raksasa Dari Jogja (telah difilmkan)
- Penulis Novel Promise (telah difilmkan)

3. BALAI BAHASA JAWA TENGAH

PELAKSANAAN
📆 : Rabu, 31 Oktober 2018
⏰: 08.00 WIB - Selesai
🏫 : Auditorium UNS

HTM
Presale 1 : 40K (HABIS)
Presale 2 : 50K
OTS : 60K

Fasilitas:
1. Seminar Kit 
2. Sertifikat
3. Ilmu 
4. Snack
5. Stiker
6. Hiburan

Gimana,penasaran kan? Ayo segera daftarkan diri. Kuota terbatas!!!
.
Pendaftaran
Klik bit.ly/daftarseminarpbs
Atau hubungi salah satu narahubung dengan format
Daftar Seminar_Nama Lengkap_Instansi

Narahubung
WA/ SMS
085865890337 (Alifia)
089814528888 (Ayu)
===============
Yuk, jadi bagian dari salah satu event bahasa terbesar di Jawa Tengah dengan berpartisipasi dalam Pekan Bahasa Sastra 2018!
===============
Temukan kami
Instagram : @pekanbahasasastra
Facebook : Himprobsi Jaya
Website : www.himprobsi-uns.org
===============
#pekan #bahasa #sastra #puisi #buku #film #musik #novel #agustus #2018 #seminar #tereliye #dwitasari #literasi #nasional #penulis #event #seminarnasional #eventkampus #eventmahasiswa #pendidikan #bahasa #indonesia #UNS #solo
[SEMINAR NASIONAL PEKAN BAHASA DAN SASTRA 2018] . Himpunan Mahasiswa Pendidikan Bahasa Indonesia UNS (@himprobsifkipuns) mepersembahkan: . 🎉 SEMINAR NASIONAL 🎉 . 📚 Budaya Literasi Di Era Generasi Milenial📚 Tanda sejati dari kecerdasan adalah bukan pengetahuan tapi imajinasi (Albert Einstein) Bersama Pembicara: 1. TERE LIYE - Penulis Novel Hafalan Shalat Delisa (telah difilmkan) - Penulis Novel Moga Bunda Disayang Allah(telah difilmkan) - Penulis 21 Novel Best Seller 2. DWITASARI - Penulis Novel Raksasa Dari Jogja (telah difilmkan) - Penulis Novel Promise (telah difilmkan) 3. BALAI BAHASA JAWA TENGAH PELAKSANAAN 📆 : Rabu, 31 Oktober 2018 ⏰: 08.00 WIB - Selesai 🏫 : Auditorium UNS HTM Presale 1 : 40K (HABIS) Presale 2 : 50K OTS : 60K Fasilitas: 1. Seminar Kit 2. Sertifikat 3. Ilmu 4. Snack 5. Stiker 6. Hiburan Gimana,penasaran kan? Ayo segera daftarkan diri. Kuota terbatas!!! . Pendaftaran Klik bit.ly/daftarseminarpbs Atau hubungi salah satu narahubung dengan format Daftar Seminar_Nama Lengkap_Instansi Narahubung WA/ SMS 085865890337 (Alifia) 089814528888 (Ayu) =============== Yuk, jadi bagian dari salah satu event bahasa terbesar di Jawa Tengah dengan berpartisipasi dalam Pekan Bahasa Sastra 2018! =============== Temukan kami Instagram : @pekanbahasasastra Facebook : Himprobsi Jaya Website : www.himprobsi-uns.org =============== #pekan  #bahasa  #sastra  #puisi  #buku  #film  #musik  #novel  #agustus  #2018  #seminar  #tereliye  #dwitasari  #literasi  #nasional  #penulis  #event  #seminarnasional  #eventkampus  #eventmahasiswa  #pendidikan  #bahasa  #indonesia  #UNS  #solo 
Banyak bisnis yg tinggal Copas bisa sukses.

Indomart sukses di copas Alfamart
KFC sukses di copas Mc Donald

Virus GoBlock sukses di copas jadi Goblok 🤣
Utk yg 1 ini jangan coba2 di copas karena yg ada orang senang yg Original #GoBlockAja

Yg kawe2 lewat
Yg tiru2 minggat
.
.

_____________________

#bisnis #bisnisonline #bisnismudah #masakanindonesia #masakini #mataram #medan #padang #palembang #palu #pekan baru #pontianak #probolinggo #purwokerto #samarinda #semarang #solo #sumbawa #surabaya #tangerang #tasikmalaya #tegal #ternate #yogyakarta #yogyakartatrip #surabayahits #surabaya #kbssurabaya
Banyak bisnis yg tinggal Copas bisa sukses. Indomart sukses di copas Alfamart KFC sukses di copas Mc Donald Virus GoBlock sukses di copas jadi Goblok 🤣 Utk yg 1 ini jangan coba2 di copas karena yg ada orang senang yg Original #GoBlockAja  Yg kawe2 lewat Yg tiru2 minggat . . _____________________ #bisnis  #bisnisonline  #bisnismudah  #masakanindonesia  #masakini  #mataram  #medan  #padang  #palembang  #palu  #pekan  baru #pontianak  #probolinggo  #purwokerto  #samarinda  #semarang  #solo  #sumbawa  #surabaya  #tangerang  #tasikmalaya  #tegal  #ternate  #yogyakarta  #yogyakartatrip  #surabayahits  #surabaya  #kbssurabaya