an online Instagram web viewer

#pekan medias

Photos

SNACKING MEMBANTU PENURUNAN BERAT BADAN.
.
Snek pagi & petang sangat penting untuk diambil kerana ia sangat sangat membantu turunkan berat badan dengan konsisten. .
.
Banyak pilihan Healthy Snacking yang boleh diambil. Contohnya seperti buah jambu, epal, kekacang dll lagi. Dari sinilah, kita dah boleh ubah tabiat mengunyah jajan atau kerepek kepada pilihan yang lebih sihat.
.
.
Tapi perlu diingatkan juga. Snacking hanya lah sekadar untuk mengalas perut, bukanlah masa untuk makan dengan kenyang. Kalau diambil berlebihan, boleh menggemukkan juga. Kalori tetap kalori yaaa ☝🏻..
.

Peserta fat to fit online coaching akan diajar cara snacking yang betul & resepi2 snacking sihat untuk kurus 🤩. Klik link di ig profile untuk tahu lebih lanjut tentang program 🤗
SNACKING MEMBANTU PENURUNAN BERAT BADAN. . Snek pagi & petang sangat penting untuk diambil kerana ia sangat sangat membantu turunkan berat badan dengan konsisten. . . Banyak pilihan Healthy Snacking yang boleh diambil. Contohnya seperti buah jambu, epal, kekacang dll lagi. Dari sinilah, kita dah boleh ubah tabiat mengunyah jajan atau kerepek kepada pilihan yang lebih sihat. . . Tapi perlu diingatkan juga. Snacking hanya lah sekadar untuk mengalas perut, bukanlah masa untuk makan dengan kenyang. Kalau diambil berlebihan, boleh menggemukkan juga. Kalori tetap kalori yaaa ☝🏻.. . Peserta fat to fit online coaching akan diajar cara snacking yang betul & resepi2 snacking sihat untuk kurus 🤩. Klik link di ig profile untuk tahu lebih lanjut tentang program 🤗
Assalammualaikum wbt hari ini kedai buka seperti biasa... jemput singgah... makan sampai kenyang baru balik.. antara menu kami
makan tanpa unlimited guys.. masa leypark pun unlimited.. menu special
satey ayam
satey daging
kambing grill

sup 
tomyam
sup 
asam pedas
bersama 8 jenis sos

grill
pelbagai perapan ayam
pelbagai perapan daging
pelbagai perapan paru limpa
ayam bbq

seafood
sotong maban
udang putih
lala
lokan
kerang
kupang
razor clamp
dll

goreng2
🍟 fries
nugget
wedges
ball breaded
dan lain2

dessert
roti bakar dengan pelbagi jem
cereal cornflakes, coco
dadih 3 jenis
ais krim batang pelagai jenis
sumi
aispop
aiskrim cedok pelbagai jenis

sayur sayuran
tomato cherry
fatcoi
kankung
kobis panjang 
kobis bunga
kobis ungu
cendawan jarum
bendi dan byak lagi

buah buahan
jeruk mempelam
jeruk betik
jeruk srnkuang danlain2
buah epal
buah oren

air 
pelbagai air kordial sejuk
air tea o panas

maggi
maggi biasa
maggi carrot 
maggi bayam
maggi siput
yee mee
soo hoon
mee hoon
kuew teow

nasi goreng cina, mee goreng, mee hoon goreng
dan pelbagai lagi 
harga
dewasa Rm 24
student (kad) Rm 22
bawah 12 tahun Rm 12
bawah 5 tahun percuma

kalau nak discount like & share page kami.. thank you

#steamboat #pekan #Leyparksteamboatgrill #ump #foodporn #love
Assalammualaikum wbt hari ini kedai buka seperti biasa... jemput singgah... makan sampai kenyang baru balik.. antara menu kami makan tanpa unlimited guys.. masa leypark pun unlimited.. menu special satey ayam satey daging kambing grill sup tomyam sup asam pedas bersama 8 jenis sos grill pelbagai perapan ayam pelbagai perapan daging pelbagai perapan paru limpa ayam bbq seafood sotong maban udang putih lala lokan kerang kupang razor clamp dll goreng2 🍟 fries nugget wedges ball breaded dan lain2 dessert roti bakar dengan pelbagi jem cereal cornflakes, coco dadih 3 jenis ais krim batang pelagai jenis sumi aispop aiskrim cedok pelbagai jenis sayur sayuran tomato cherry fatcoi kankung kobis panjang kobis bunga kobis ungu cendawan jarum bendi dan byak lagi buah buahan jeruk mempelam jeruk betik jeruk srnkuang danlain2 buah epal buah oren air pelbagai air kordial sejuk air tea o panas maggi maggi biasa maggi carrot maggi bayam maggi siput yee mee soo hoon mee hoon kuew teow nasi goreng cina, mee goreng, mee hoon goreng dan pelbagai lagi harga dewasa Rm 24 student (kad) Rm 22 bawah 12 tahun Rm 12 bawah 5 tahun percuma kalau nak discount like & share page kami.. thank you #steamboat  #pekan  #Leyparksteamboatgrill  #ump  #foodporn  #love 
#Kajian Bulanan
#Pekan ke-3
_
MT. UMMAHAT PERTH AUSTRALIA
SETIAP KAMIS (Pekan Ke-3)
_
KAJIAN ONLINE via SKYPE
_
Bersama Ustadz Khairullah Anwar Luthfi hafizhahullah
_
Kajian dengan tema :
*" TAFSIR SURAH AL-TAKATSUR "*
_
Kamis,  15 November 2018
10.00AM - 11.45AM WITA
@Masjid Al-Rahman (45 Mills RD, Gossnells 6110)
_
SIMAK VIA VIDEO LIVE STREAMING :

Instagram :
@khairullah_kanzu
#Kajian  Bulanan #Pekan  ke-3 _ MT. UMMAHAT PERTH AUSTRALIA SETIAP KAMIS (Pekan Ke-3) _ KAJIAN ONLINE via SKYPE _ Bersama Ustadz Khairullah Anwar Luthfi hafizhahullah _ Kajian dengan tema : *" TAFSIR SURAH AL-TAKATSUR "* _ Kamis, 15 November 2018 10.00AM - 11.45AM WITA @Masjid Al-Rahman (45 Mills RD, Gossnells 6110) _ SIMAK VIA VIDEO LIVE STREAMING : Instagram : @khairullah_kanzu
yeaayhh ! after 4months konsisten pakai AINAA CLEANSER dan AINAA SERUM 😍  cust happy kite pun happy . so sape yang ade masalah kulit jom grab AINAA CLEANSER dan AINAA SERUM dengan @nsabeauty.iqmahsyuhadah tekan link di bio untuk order 😊 -
postage setiap hari tau. n yang stay area pekan boleh cod dengan iqmah .

#nsateamkakjupaa #nsabeau #nsabeauty #ainaacleanser #ainaaserumkuantan #pekan #pekanpahang #codpekan
📱Iphone 5s charging port replacement 📱

Thank you customer dri ump kerana sudi menggunakan perkhidmatan kami 
Handphone anda bermasalah seperti skrin pecah??speaker problem??charger tidak berfungsi?? Kami boleh selesaikan masalah handphone anda face to face 
Masalah handphone yang boleh dibaiki seperti :
-battery
-lcd
-charging port
-wifi problem
-speaker dan lain2

Whatsapp untuk pertanyaan 📲 017-6396506

#repairiphonepekan
#repairiphonekuantan
#repairiphonepahang
#pekan #pahang #ump
#kualapahang #pekanpahang 
#repairphone #repairphonemurah 
#repairphonefacetoface #repairphonekuantan 
#repairiphone #repairiphonefacetoface 
#repairiphonemalaysia #repairiphonemurah @ Kuala Pahang, Pahang, Malaysia
📱Iphone 5s charging port replacement 📱 Thank you customer dri ump kerana sudi menggunakan perkhidmatan kami Handphone anda bermasalah seperti skrin pecah??speaker problem??charger tidak berfungsi?? Kami boleh selesaikan masalah handphone anda face to face Masalah handphone yang boleh dibaiki seperti : -battery -lcd -charging port -wifi problem -speaker dan lain2 Whatsapp untuk pertanyaan 📲 017-6396506 #repairiphonepekan  #repairiphonekuantan  #repairiphonepahang  #pekan  #pahang  #ump  #kualapahang  #pekanpahang  #repairphone  #repairphonemurah  #repairphonefacetoface  #repairphonekuantan  #repairiphone  #repairiphonefacetoface  #repairiphonemalaysia  #repairiphonemurah  @ Kuala Pahang, Pahang, Malaysia
Bengkung Diamond Gold 16 tulang free lotion sliming miss univrse. Ready stok saiz Xs, S, M, L dan trbaru XL gaissss... boleh pm utk details saiz. .
RM139.90
. 
COD KUANTAN
Pos SM RM8 .
#bengkungsajat #sajat02  #dimondgold #16tulang #darkblue #pink #kerengga #pekan #pahang #bengkungmoden #bengkungviral #bengkungkerengga #bengkung
FREE CAKE GIVEAWAY!!! ❤
.
.
Haa nak FREE CAKE tak?? Jomm joim giveaway di facebook page: Whisk_Bake jangan lupa ajak kawan-kawan sekali boleh menang and makan free cakes 😍😍🌹🌹
#sabrinabakerykuantan #bakery #codkuantan #kuantan #kekkuantan #kuantancake #kekbirthdaykuantan #birthdaycakekuantan #sayajual #sayajualkek #sayajualkeksedap #kipsas #kolejshahputra #uiakuantan #iiumkuantan #polisas #umpgambang #kptmkuantan #polisaskuantan #kuantanese #pekan
FREE CAKE GIVEAWAY!!! ❤ . . Haa nak FREE CAKE tak?? Jomm joim giveaway di facebook page: Whisk_Bake jangan lupa ajak kawan-kawan sekali boleh menang and makan free cakes 😍😍🌹🌹 #sabrinabakerykuantan  #bakery  #codkuantan  #kuantan  #kekkuantan  #kuantancake  #kekbirthdaykuantan  #birthdaycakekuantan  #sayajual  #sayajualkek  #sayajualkeksedap  #kipsas  #kolejshahputra  #uiakuantan  #iiumkuantan  #polisas  #umpgambang  #kptmkuantan  #polisaskuantan  #kuantanese  #pekan 
Friendship is the hardest thing in the world to explain. It’s not something you learn in school. But if you haven’t learned the meaning of friendship, you really haven’t learned anything.” I love my teampatner
#prudential
#hibah
#kuantan
#pekan
#htaa
#medical card
Friendship is the hardest thing in the world to explain. It’s not something you learn in school. But if you haven’t learned the meaning of friendship, you really haven’t learned anything.” I love my teampatner #prudential  #hibah  #kuantan  #pekan  #htaa  #medical  card
Orzechy pekan, pyszne, maślane, delikatne i słodkie.
Bogactwo polifenoli, witamin i minerałów.
#mojeulubione

Doskonale łączą się z serami i talarkami 😀👍😋😋❤
#pekan #jesień #natura #naturalnewitaminy #smacznie
#podwieczorek #zdroweprodukty #zdrowie #zdroweodżywianie #atumn #pekannuts #orzechypekanowe #jesień #orzechypekan #naturalnie #zdrowo #zdrowe #zdrowejedzenie #zdrowojem
 #wege #healthy #healthyfood #fit #zdrowystylzycia 
#dieta #talarki #kapitankłos #ryżowe #kukurydziane
Orzechy pekan, pyszne, maślane, delikatne i słodkie. Bogactwo polifenoli, witamin i minerałów. #mojeulubione  Doskonale łączą się z serami i talarkami 😀👍😋😋❤ #pekan  #jesień  #natura  #naturalnewitaminy  #smacznie  #podwieczorek  #zdroweprodukty  #zdrowie  #zdroweodżywianie  #atumn  #pekannuts  #orzechypekanowe  #jesień  #orzechypekan  #naturalnie  #zdrowo  #zdrowe  #zdrowejedzenie  #zdrowojem  #wege  #healthy  #healthyfood  #fit  #zdrowystylzycia  #dieta  #talarki  #kapitankłos  #ryżowe  #kukurydziane 
#Pekan 2018
#persenov dan kanira 2018
UPDATE INFO: Seorang wanita ditangkap warga setelah dipergoki hendak mencopet di Pekan, Pangkalan Susu, Kab. Langkat, Sumatra Utara, Rabu (14/11/2018) sekitar pukul 14.30 WIB.
...
Informasi yang dihimpun menyebutkan, pelaku beraksi tidak sendirian. Bersama rekannya pelaku mengalihkan perhatian korban. Lalu saat korban lengah pelaku mengambil dompet dari tas korban. Aksi tersebut dipergoki warga yang berada di lokasi kejadian dan menangkap pelaku, namun rekannya berhasil kabur.
...
Video Report by Nitha Yani
...
Ayo follow @medaninsiders
Like - Comment - Share
•• Punya foto/video yang ingin dibagikan? Silahkan LINE ke @medaninsiders/DM/WhatsApp ke 087777018433 untuk disharing bersama.
...
#medaninsiders #medan #copet #mencuri #langkat #medancity #fakta #videofakta #pencuri #info #infosumut #beritasumut #wanita #beritamedan #infomedan #sumut #medanese #anakmedanhits #hits #hitsmedan #medaneksis #pekan #medanhits #medaninfo
UPDATE INFO: Seorang wanita ditangkap warga setelah dipergoki hendak mencopet di Pekan, Pangkalan Susu, Kab. Langkat, Sumatra Utara, Rabu (14/11/2018) sekitar pukul 14.30 WIB. ... Informasi yang dihimpun menyebutkan, pelaku beraksi tidak sendirian. Bersama rekannya pelaku mengalihkan perhatian korban. Lalu saat korban lengah pelaku mengambil dompet dari tas korban. Aksi tersebut dipergoki warga yang berada di lokasi kejadian dan menangkap pelaku, namun rekannya berhasil kabur. ... Video Report by Nitha Yani ... Ayo follow @medaninsiders Like - Comment - Share •• Punya foto/video yang ingin dibagikan? Silahkan LINE ke @medaninsiders/DM/WhatsApp ke 087777018433 untuk disharing bersama. ... #medaninsiders  #medan  #copet  #mencuri  #langkat  #medancity  #fakta  #videofakta  #pencuri  #info  #infosumut  #beritasumut  #wanita  #beritamedan  #infomedan  #sumut  #medanese  #anakmedanhits  #hits  #hitsmedan  #medaneksis  #pekan  #medanhits  #medaninfo 
Sunset shoot at Pekan Pahang.
.
#vibrancestudio #vibrance #sunset #sun #pekan #pahang
PEKANOVÝ OŘÍŠEK je skvělý jak na pečení 🍪 , tak i na samotné zobání. Prospívá našemu srdci ❤️, snižuje špatný cholesterol. Objednávejte na www.oriskomat.cz 🌰 A nezapomeňte soutěžit ve Velké oříškové soutěži‼️#nuts #orechy #pekan #zdravastrava #zdravasnidane #praha #hradeckralove #brno #zijemezdrave #antistress
Pre-Convo Photoshoot for #universitimalaysiapahang @umpmalaysia @expoconvoump 2018 grouping by @storyofpicturephotography
.
.
.
FTEK IN ACTION! 👩🏻‍🎓🎉
.
.
Photo and Edited by : @amersyawal 
Jobs for : @storyofpicturephotography
.
.
.
#ump #umpconvo18 #convoump18 #umpconvo #convo #ipt #storyofpicturephotography #graduationday #malaysia #photographer #UMPMalaysia #KonvoUMP2018 #AlumniUMP #MyCommunityUMP #MyGiftUMP #photography #photographer #photoshoot #fujifilm #umpconvo #konvoump #pahang #kuantan #pekan #umppekan #photographerkuantan #konvoump13
Pre-Convo Photoshoot for #universitimalaysiapahang  @umpmalaysia @expoconvoump 2018 grouping by @storyofpicturephotography . . . FTEK IN ACTION! 👩🏻‍🎓🎉 . . Photo and Edited by : @amersyawal Jobs for : @storyofpicturephotography . . . #ump  #umpconvo18  #convoump18  #umpconvo  #convo  #ipt  #storyofpicturephotography  #graduationday  #malaysia  #photographer  #UMPMalaysia  #KonvoUMP2018  #AlumniUMP  #MyCommunityUMP  #MyGiftUMP  #photography  #photographer  #photoshoot  #fujifilm  #umpconvo  #konvoump  #pahang  #kuantan  #pekan  #umppekan  #photographerkuantan  #konvoump13 
BEST KE KRIM TONIK NI? belum cuba, belum tau!!! jom cuba sekarang!!!!!
.
Jom selesaikan masalah anda dgn ZI TONIK JAMBANG & RAMBUT yg akan merawat masalah rambut anda secara semulajadi dengan pantas!!!
.
.
KELEBIHAN ZI TONIK JAMBANG & RAMBUT
.
✅Melebatkan Jambang, Rambut & Kening
✅Membantu Pertumbuhan Jambang
✅Menguatkan Akar Bulu & Rambut
✅Merawat Kelemumur
✅Mengurangkan Pertumbuhan Uban
✅Memulihkan rambut Bercabang/Berbuah
✅Menyelesaikan Masalah Rambut Kepam
.
Cepat2 dapatkan KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT yg PERTAMA di Asia sekarang!!!
.
Boleh DM atau WHATSAPP ke 0145168865
.
Atau klik jer LINK dekat bio Instagram ya 😘
.
📞 0145168865
📞 0145168865
📞 0145168865
.
.
"LAGI LEBAT, LEBIH MEMIKAT..."
.
#krimtonik #krimrambut #krimjambang #masalahbotak #rambutgugur #tonikrambut #rambutlebat #bululebat #jualonline #jualonlinemurah #jualonlineshop #sale #kuantan #maran #pekan #kemaman #temerloh #bentong #lanchang #karak #pahang #raub #kualalipis #bazarpaknil
BEST KE KRIM TONIK NI? belum cuba, belum tau!!! jom cuba sekarang!!!!! . Jom selesaikan masalah anda dgn ZI TONIK JAMBANG & RAMBUT yg akan merawat masalah rambut anda secara semulajadi dengan pantas!!! . . KELEBIHAN ZI TONIK JAMBANG & RAMBUT . ✅Melebatkan Jambang, Rambut & Kening ✅Membantu Pertumbuhan Jambang ✅Menguatkan Akar Bulu & Rambut ✅Merawat Kelemumur ✅Mengurangkan Pertumbuhan Uban ✅Memulihkan rambut Bercabang/Berbuah ✅Menyelesaikan Masalah Rambut Kepam . Cepat2 dapatkan KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT yg PERTAMA di Asia sekarang!!! . Boleh DM atau WHATSAPP ke 0145168865 . Atau klik jer LINK dekat bio Instagram ya 😘 . 📞 0145168865 📞 0145168865 📞 0145168865 . . "LAGI LEBAT, LEBIH MEMIKAT..." . #krimtonik  #krimrambut  #krimjambang  #masalahbotak  #rambutgugur  #tonikrambut  #rambutlebat  #bululebat  #jualonline  #jualonlinemurah  #jualonlineshop  #sale  #kuantan  #maran  #pekan  #kemaman  #temerloh  #bentong  #lanchang  #karak  #pahang  #raub  #kualalipis  #bazarpaknil 
PAKEJ KATERING SEMURAH RM11.00 SAHAJA.. PAKEJ B
.
📲 019 983 8500
📲 019 983 8500
📲 019 983 8500
.
ASA CATERING MALAYSIA menyediakan khidmat katering untuk pelbagai majlis dengan harga yang PASTI BERBALOI serta makanan yang ENAK & LAZAT. Kami beroperasi di Kuantan, Pahang dan berpengalaman 20 tahun dalam bidang ini.
.
.
🎊 Majlis Perkahwinan
🎊 Majlis Pertunangan
🎊 Majlis Perasmian
🎊 Majlis Perpisahan
🎊 Majlis Hari Lahir
🎊 Majlis Tahlil
🎊 Majlis Aqiqah
🎊 Meeting
🎊 Reunion
🎊 Dinner
🎊 Pelbagai Majlis Keraian (Anda bagitau jer)
.
.

Dapatkan pakej-pakej menarik dengan harga mampu milik.. Kepuasan anda jaminan kami! 👍🏻👍🏻👍🏻
.
...... Tag pasangan anda ....... 👫
.
Whatsapp atau call 019 9838500 untuk sebarang pertanyaan atau klik link di bio profile.
.
📞 019 983 8500
📞 019 983 8500
📞 019 983 8500
.
✅ Follow Instagram kami @asacateringmalaysia ✅ Like FB Page kami :
1st FB - Asa Catering
2nd FB - Catering & Wedding Planner
.
DIRECT CALL KAMI DI TALIAN 📱0199838500📱 UNTUK INFO LANJUT, FOOD TEST & APPOINTMENT .
.
☎️ 019 983 8500
🏢 B 4110 Lorong Setali 2, Taman Setali Maju, Kuantan Pahang
.
.
😱 TAWARAN HEBAT MENANTI ANDA!! 😱 TAWARAN HEBAT MENANTI ANDA!! 😱 TAWARAN HEBAT MENANTI ANDA!! 😱
.
.

#asacateringmalaysia #catering #cateringservice #cateringevent #katering #kateringmurah #tahlil #perkahwinan #kahwin #tunang #mesyuarat #majlis #kuantan #pahang #tipsperkahwinan #weddingdiarieskl #pengantin #jomkahwin #pasangan #dewangalingkem #pekan #maran #kemaman #ikahwin #nikah #sanding #kateringkahwin
PAKEJ KATERING SEMURAH RM11.00 SAHAJA.. PAKEJ B . 📲 019 983 8500 📲 019 983 8500 📲 019 983 8500 . ASA CATERING MALAYSIA menyediakan khidmat katering untuk pelbagai majlis dengan harga yang PASTI BERBALOI serta makanan yang ENAK & LAZAT. Kami beroperasi di Kuantan, Pahang dan berpengalaman 20 tahun dalam bidang ini. . . 🎊 Majlis Perkahwinan 🎊 Majlis Pertunangan 🎊 Majlis Perasmian 🎊 Majlis Perpisahan 🎊 Majlis Hari Lahir 🎊 Majlis Tahlil 🎊 Majlis Aqiqah 🎊 Meeting 🎊 Reunion 🎊 Dinner 🎊 Pelbagai Majlis Keraian (Anda bagitau jer) . . Dapatkan pakej-pakej menarik dengan harga mampu milik.. Kepuasan anda jaminan kami! 👍🏻👍🏻👍🏻 . ...... Tag pasangan anda ....... 👫 . Whatsapp atau call 019 9838500 untuk sebarang pertanyaan atau klik link di bio profile. . 📞 019 983 8500 📞 019 983 8500 📞 019 983 8500 . ✅ Follow Instagram kami @asacateringmalaysia ✅ Like FB Page kami : 1st FB - Asa Catering 2nd FB - Catering & Wedding Planner . DIRECT CALL KAMI DI TALIAN 📱0199838500📱 UNTUK INFO LANJUT, FOOD TEST & APPOINTMENT . . ☎️ 019 983 8500 🏢 B 4110 Lorong Setali 2, Taman Setali Maju, Kuantan Pahang . . 😱 TAWARAN HEBAT MENANTI ANDA!! 😱 TAWARAN HEBAT MENANTI ANDA!! 😱 TAWARAN HEBAT MENANTI ANDA!! 😱 . . #asacateringmalaysia  #catering  #cateringservice  #cateringevent  #katering  #kateringmurah  #tahlil  #perkahwinan  #kahwin  #tunang  #mesyuarat  #majlis  #kuantan  #pahang  #tipsperkahwinan  #weddingdiarieskl  #pengantin  #jomkahwin  #pasangan  #dewangalingkem  #pekan  #maran  #kemaman  #ikahwin  #nikah  #sanding  #kateringkahwin 
UNICORN FEVER 🦄🦄🦄
.
.
Tudiaa touch up dulu bagi lentiks mana yang patut. Cantik uols nak jadikan hantaran/surprise/gift. Nak buat makan sesaje pun boleh. Pakat share dengan officemate pastu makan reramai. Baru la sharing is sexy khenn 😉.⠀
.⠀
Cupcakes ni uols kena pre order awal tau before delivery/pick up day tau. Utk birthday gift pun bestt meh meh boleh 📲WhatsApp: 013.915.9419/ klik whatsapp link dekat bio utk order 👆💖
#sabrinabakerykuantan #bakery #codkuantan #kuantan #kekkuantan #kuantancake #kekbirthdaykuantan #birthdaycakekuantan #sayajual #sayajualkek #sayajualkeksedap #kipsas #kolejshahputra #uiakuantan #iiumkuantan #polisas #umpgambang #kptmkuantan #polisaskuantan #kuantanese #pekan
UNICORN FEVER 🦄🦄🦄 . . Tudiaa touch up dulu bagi lentiks mana yang patut. Cantik uols nak jadikan hantaran/surprise/gift. Nak buat makan sesaje pun boleh. Pakat share dengan officemate pastu makan reramai. Baru la sharing is sexy khenn 😉.⠀ .⠀ Cupcakes ni uols kena pre order awal tau before delivery/pick up day tau. Utk birthday gift pun bestt meh meh boleh 📲WhatsApp: 013.915.9419/ klik whatsapp link dekat bio utk order 👆💖 #sabrinabakerykuantan  #bakery  #codkuantan  #kuantan  #kekkuantan  #kuantancake  #kekbirthdaykuantan  #birthdaycakekuantan  #sayajual  #sayajualkek  #sayajualkeksedap  #kipsas  #kolejshahputra  #uiakuantan  #iiumkuantan  #polisas  #umpgambang  #kptmkuantan  #polisaskuantan  #kuantanese  #pekan 
Meine Freundin hat mir erzählt, dass sie den „Hirsebrei mit gebratener Banane“ (Cookidoo) gemacht hat und für lecker befunden hat. Also habe ich ihn heute gleich mal getestet und fand ihn auch sehr gut! Wird gleich in meiner Rezeptliste „Frühstück“ auf Cookidoo abgespeichert. 😉 So habe ich immer mein persönliches Kochbuch auf dem Cookkey gespeichert und muss nicht lange nach den Rezepten suchen. [Werbung da Markennennung]
•
•
•
#thermomix #frühstück #breakfast #porridge #bowl #vegetarian #vegan #pekan #hirse #glutenfree #yummi #delicious #banane #bimby #sindelfingen #böblingen #gutenmorgen #startindentag #stuttgart #thermomixrepräsentantin #food #nutrition #gesund #healthy #nomnom #fitness #sport #physiotherapie #kochbuch #lieblingsrezepte
Meine Freundin hat mir erzählt, dass sie den „Hirsebrei mit gebratener Banane“ (Cookidoo) gemacht hat und für lecker befunden hat. Also habe ich ihn heute gleich mal getestet und fand ihn auch sehr gut! Wird gleich in meiner Rezeptliste „Frühstück“ auf Cookidoo abgespeichert. 😉 So habe ich immer mein persönliches Kochbuch auf dem Cookkey gespeichert und muss nicht lange nach den Rezepten suchen. [Werbung da Markennennung] • • • #thermomix  #frühstück  #breakfast  #porridge  #bowl  #vegetarian  #vegan  #pekan  #hirse  #glutenfree  #yummi  #delicious  #banane  #bimby  #sindelfingen  #böblingen  #gutenmorgen  #startindentag  #stuttgart  #thermomixrepräsentantin  #food  #nutrition  #gesund  #healthy  #nomnom  #fitness  #sport  #physiotherapie  #kochbuch  #lieblingsrezepte 
❤UNIT MEETING RICHEST RUBY AREA ❤
.
10/11/2018
.
.
Alhamdulillah, berkesempatan untuk hadir ke unit meeting. .
Banyak ilmu yang dapat. Tq @siti.mary.ky for personal coaching. Semoga sentiasa dilimpahi rahmat oleh Allah swt. .
.
Tq kak niza, yg sharing byk sgt ilmu. Rasa mcm tak cukup tau. .
.
Uols nak mcm ni kan, class free, ilmu free, recognition.. Dan byk lagi.. .
Jom join team Mijah. Kita sama2 mengejar impian kita 😉
.
.
Love,
Mijah | 016 9612991
Mary Kay Beauty Consultant
.
.
#marykaylife #marykaymalaysia #sideincome #kuantan #pahang #pekan #kemaman #laraalana #fattzura #skincaremarykay #makeupmarykay #bellaammara
❤UNIT MEETING RICHEST RUBY AREA ❤ . 10/11/2018 . . Alhamdulillah, berkesempatan untuk hadir ke unit meeting. . Banyak ilmu yang dapat. Tq @siti.mary.ky for personal coaching. Semoga sentiasa dilimpahi rahmat oleh Allah swt. . . Tq kak niza, yg sharing byk sgt ilmu. Rasa mcm tak cukup tau. . . Uols nak mcm ni kan, class free, ilmu free, recognition.. Dan byk lagi.. . Jom join team Mijah. Kita sama2 mengejar impian kita 😉 . . Love, Mijah | 016 9612991 Mary Kay Beauty Consultant . . #marykaylife  #marykaymalaysia  #sideincome  #kuantan  #pahang  #pekan  #kemaman  #laraalana  #fattzura  #skincaremarykay  #makeupmarykay  #bellaammara 
¿Qué os parece esta nueva colección de @pekanjewellery? 😍 🔸MUY PRONTO ESTARÁ DISPONIBLE EN NUESTRA TIENDA🔸
📍C/Chile, 27 (Logroño)
#alvaroasuncion #joyeriaalvaroasuncion #logroño #coleccionexclusiva #pekan #pekanjewellery #piezasespeciales #jewelrydesign #jewelstyle
BAJU SISA STOCK BUTIK
FREE SIZE FIT S TO L
MADE IN BANGKOK
IDR 180.000
BUST 96 Cm
Bahan : KATUN KOMB BORDIR
SHOPEE.CO.ID/SISASTOCKSHOP
(TANYA STOCK DAHULU, SEBELUM ORDER)
TERIMA KASIH
#DRESSHIJAB#BAJUHIJAB#KEMEJAMUSLIM#JAKARTA#PEKAN#JAMBI#MEDAN#BUTIKBALI#ONLINESHOPMURAH#OLINESHOPSIS#KEMEJALENGANPANJANG#PALEMBANG#SUMATERASELATAN#LAMPUNG#OOTD#NICE#JUALNSIS#JUALANKAK#STUFFIMPORT#BAJUSINGAPORE#BAJUHONGKONG#BAJUBANGKOK#BAJUTUNIK#KULINERKALIMANTAN#jember#manado#lampung#
BAJU SISA STOCK BUTIK FREE SIZE FIT S TO L MADE IN BANGKOK IDR 180.000 BUST 96 Cm Bahan : KATUN KOMB BORDIR SHOPEE.CO.ID/SISASTOCKSHOP (TANYA STOCK DAHULU, SEBELUM ORDER) TERIMA KASIH #DRESSHIJAB #BAJUHIJAB #KEMEJAMUSLIM #JAKARTA #PEKAN #JAMBI #MEDAN #BUTIKBALI #ONLINESHOPMURAH #OLINESHOPSIS #KEMEJALENGANPANJANG #PALEMBANG #SUMATERASELATAN #LAMPUNG #OOTD #NICE #JUALNSIS #JUALANKAK #STUFFIMPORT #BAJUSINGAPORE #BAJUHONGKONG #BAJUBANGKOK #BAJUTUNIK #KULINERKALIMANTAN #jember #manado #lampung #
DFCC ONE WHOLE CAKE 😍😍😍
.
.
Calling for all chocolate lover!!! Ini sesuai untuk awak yang suka gila dengan chocolate. ebab semuanya chocolate!! Chocolate ganache, kek coklat dfcc, maltesers, kitkat..ada lagiiii drizzle nutella.ya ampun memang puaih hati makan niee 😋😋
.
.
Ate bajet lari bulan ni. Birthday makpak dah dekat haa kasi aje la kek Sabrina Bakery. Harga murah sedap makan arini teringat seminggu kome . Paling penting tak manis melentin. Yong yop sambut anniversary pun boleh order. Teman dah kabo miker pikio la nak jari ke nak makan kek boleh 📲WhatsApp: 013.915.9419/ klik whatsapp link dekat bio utk order 👆💖
#sabrinabakerykuantan #bakery #codkuantan #kuantan #kekkuantan #kuantancake #kekbirthdaykuantan #birthdaycakekuantan #sayajual #sayajualkek #sayajualkeksedap #kipsas #kolejshahputra #uiakuantan #iiumkuantan #polisas #umpgambang #kptmkuantan #polisaskuantan #kuantanese #pekan
DFCC ONE WHOLE CAKE 😍😍😍 . . Calling for all chocolate lover!!! Ini sesuai untuk awak yang suka gila dengan chocolate. ebab semuanya chocolate!! Chocolate ganache, kek coklat dfcc, maltesers, kitkat..ada lagiiii drizzle nutella.ya ampun memang puaih hati makan niee 😋😋 . . Ate bajet lari bulan ni. Birthday makpak dah dekat haa kasi aje la kek Sabrina Bakery. Harga murah sedap makan arini teringat seminggu kome . Paling penting tak manis melentin. Yong yop sambut anniversary pun boleh order. Teman dah kabo miker pikio la nak jari ke nak makan kek boleh 📲WhatsApp: 013.915.9419/ klik whatsapp link dekat bio utk order 👆💖 #sabrinabakerykuantan  #bakery  #codkuantan  #kuantan  #kekkuantan  #kuantancake  #kekbirthdaykuantan  #birthdaycakekuantan  #sayajual  #sayajualkek  #sayajualkeksedap  #kipsas  #kolejshahputra  #uiakuantan  #iiumkuantan  #polisas  #umpgambang  #kptmkuantan  #polisaskuantan  #kuantanese  #pekan 
Budak 3 tahun ke atas pon boleh pakai lulur flawless ni. Yang mane gatal2, kulit sensitif boleh apply lulur. In shaa allah hilang . 
Cepat tekan link ws kat bio. Ws saya direct .
#lulurflawless #naabeauty_hq #miniagentsah #scrubbadan #scrubmuka #scruborganik #kemamangidamang #terengganu #codseluruhkuantan  #noradanish #nienabaharun #risteena #pekan #chini #posseluruhmalaysia
Nasib baik tak meletoppp!! 💥
.
.
.

Notakaki : Halalkan video ini ya.. 😘
. . . ••••••••••••••• 👇🏻😘
.

Kesayangan2 semua, jom jambang & rambut lebat dengan KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT..korang kena tau yang KRIM TONIK ni sgt bagus dan paling cepat berkesan dengan bahan-bahan semulajadi dan SESUAI DENGAN SEMUA PERINGKAT UMUR
.
👶🏻👶🏻 BAYI
👧🏻👦🏻 KANAK-KANAK
👱🏻‍♀️👱🏻‍♂️ REMAJA
🧔🏻👩🏼 DEWASA
👴🏻👵🏻 WARGA EMAS
.
"LAGI LEBAT, LEBIH MEMIKAT..."
.
Call or whatsapp kami sekarang!!!
.
📲 014 516 8865
📲 014 516 8865
.
Atau klik je link di bio profile @zi_krim_tonik_kuantan 👈🏻😘
.
#krimtonik #krimrambut #krimjambang #masalahbotak #rambutgugur #tonikrambut #rambutlebat #bululebat #jualonline #jualonlinemurah #jualonlineshop #sale #kuantan #maran #pekan #kemaman #temerloh #bentong #lanchang #karak #pahang #raub #kualalipis #bazarpaknil #videolawak #lawak #santaisambilshopping
Nasib baik tak meletoppp!! 💥 . . . Notakaki : Halalkan video ini ya.. 😘 . . . ••••••••••••••• 👇🏻😘 . Kesayangan2 semua, jom jambang & rambut lebat dengan KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT..korang kena tau yang KRIM TONIK ni sgt bagus dan paling cepat berkesan dengan bahan-bahan semulajadi dan SESUAI DENGAN SEMUA PERINGKAT UMUR . 👶🏻👶🏻 BAYI 👧🏻👦🏻 KANAK-KANAK 👱🏻‍♀️👱🏻‍♂️ REMAJA 🧔🏻👩🏼 DEWASA 👴🏻👵🏻 WARGA EMAS . "LAGI LEBAT, LEBIH MEMIKAT..." . Call or whatsapp kami sekarang!!! . 📲 014 516 8865 📲 014 516 8865 . Atau klik je link di bio profile @zi_krim_tonik_kuantan 👈🏻😘 . #krimtonik  #krimrambut  #krimjambang  #masalahbotak  #rambutgugur  #tonikrambut  #rambutlebat  #bululebat  #jualonline  #jualonlinemurah  #jualonlineshop  #sale  #kuantan  #maran  #pekan  #kemaman  #temerloh  #bentong  #lanchang  #karak  #pahang  #raub  #kualalipis  #bazarpaknil  #videolawak  #lawak  #santaisambilshopping 
Thank you gais beli ngan sis dan bagi feedback yang memang letups ♥️ sis jual yaaa ☺️ btw, sis bawa 22 bekas ye balik kampung, dan alhamdulillah, semuanya habis terjual 🔥 and yaaa sis takperlu bawa balik dah kotak tu hehehe, thank you yang support sis 😘 nanti nak repeat, roger sis ye 🤪
_
#dropshipping #dropshipwanted 
#dropshipwantedmalaysia #agentdropship 
#dropshipdiperlukan #dropship 
#chocoricemurah #chocoricesedap #chocoriceranggup #chocoriceberhantu #chocoriceviral #chocoricecrispy #chocoriceoreo #chocoriceplain
#chocoricepekan
#chocoricejohor
#chocoricejb
#chocoricejohorbahru
#johorbahru
#johorean
#pekan 
#kuantan 
#pahang
Thank you gais beli ngan sis dan bagi feedback yang memang letups ♥️ sis jual yaaa ☺️ btw, sis bawa 22 bekas ye balik kampung, dan alhamdulillah, semuanya habis terjual 🔥 and yaaa sis takperlu bawa balik dah kotak tu hehehe, thank you yang support sis 😘 nanti nak repeat, roger sis ye 🤪 _ #dropshipping  #dropshipwanted  #dropshipwantedmalaysia  #agentdropship  #dropshipdiperlukan  #dropship  #chocoricemurah  #chocoricesedap  #chocoriceranggup  #chocoriceberhantu  #chocoriceviral  #chocoricecrispy  #chocoriceoreo  #chocoriceplain  #chocoricepekan  #chocoricejohor  #chocoricejb  #chocoricejohorbahru  #johorbahru  #johorean  #pekan  #kuantan  #pahang 
Tipis tipis #Pekan Kampoeng Handil
Tipis tipis #Pekan  Kampoeng Handil
Budak 3 tahun ke atas pon boleh pakai lulur flawless ni. Yang mane gatal2, kulit sensitif boleh apply lulur. In shaa allah hilang . 
Cepat tekan link ws kat bio. Mira 01126056355. .
.
#lulurflawless #naabeauty_hq #miniagentsah #scrubbadan #scrubmuka #scruborganik #kemamangidamang #terengganu #codseluruhkuantan  #noradanish #nienabaharun #risteena #pekan #chini #posseluruhmalaysia
Kepada semua yang kereta, rumah atau pun pejabat dia banyak lipas. .
Ikillzz ada jalan penyelesaiaan untuk masalah lipas di dalam kereta, rumah mahu pun pejabat korang.
.
So, macam mana nak beli ikillzz ini? Senang sahaja. Korang tekan sahaja link di bio @ikillzz_ampang
.
#ikillzz #ikillzzAmpang #selangor #kualalumpur #wangsamaju #setiawangsa #tamanmelawati #tamanmelati #kajang #bangi #pahang #pekan #lipas
BARBER complate tukang mengemaskan & mencantikkan rambut customer😊💈💈💈 Meh datang cuba try..harga biasa2 aje..harga rakyat untuk rakyat😌

Rambut cantik & kemas semula jadi barber CHMAPION boleh buat..tambah2 lagi campur dengan produk kami..pomade,hair spray,serum rambut dan pelurus rambut..atas minat dan pilihan customer😎 beli 1 dapat free gift😬

Korang akan dapat special servis dari barber CHAMPION STYLE😝💈💈💈✂️ Kedai kami beroperasi setiap hari pada 
Isnin-ahad
Waktu
10 AM - 11 PM
Jumaat 
3 PM - 11 PM

Barber CHAMPION kami di peramu pekan pahang..berdekatan masjid al-taqwa sebelah kedai din moto pekan area,rumah banjir,taman mentiga,taman perdana..mari datang ramai2..untuk dapatkan gaya yang terkini😉
#pekan #pekanpahang #wargapekan #wargakuantan #peramupekan
BARBER complate tukang mengemaskan & mencantikkan rambut customer😊💈💈💈 Meh datang cuba try..harga biasa2 aje..harga rakyat untuk rakyat😌 Rambut cantik & kemas semula jadi barber CHMAPION boleh buat..tambah2 lagi campur dengan produk kami..pomade,hair spray,serum rambut dan pelurus rambut..atas minat dan pilihan customer😎 beli 1 dapat free gift😬 Korang akan dapat special servis dari barber CHAMPION STYLE😝💈💈💈✂️ Kedai kami beroperasi setiap hari pada Isnin-ahad Waktu 10 AM - 11 PM Jumaat 3 PM - 11 PM Barber CHAMPION kami di peramu pekan pahang..berdekatan masjid al-taqwa sebelah kedai din moto pekan area,rumah banjir,taman mentiga,taman perdana..mari datang ramai2..untuk dapatkan gaya yang terkini😉 #pekan  #pekanpahang  #wargapekan  #wargakuantan  #peramupekan 
ORANG ORANG PERAKKKK!!
.
.
Moh orang Perak pakat ramai ramai order desserts Sabrina Bakery. Tak tersio ke teman nak rase. Ate bukan selalu buat roadtour ye dak.  Jangan cakap teman tak kabo
.
.
Mehh siapa nak join roadtour nieee boleh 📲WhatsApp: 013.915.9419/ klik whatsapp link dekat bio utk order 👆💖
#sabrinabakerykuantan #bakery #codkuantan #kuantan #kekkuantan #kuantancake #kekbirthdaykuantan #birthdaycakekuantan #sayajual #sayajualkek #sayajualkeksedap #kipsas #kolejshahputra #uiakuantan #iiumkuantan #polisas #umpgambang #kptmkuantan #polisaskuantan #kuantanese #pekan
ORANG ORANG PERAKKKK!! . . Moh orang Perak pakat ramai ramai order desserts Sabrina Bakery. Tak tersio ke teman nak rase. Ate bukan selalu buat roadtour ye dak. Jangan cakap teman tak kabo . . Mehh siapa nak join roadtour nieee boleh 📲WhatsApp: 013.915.9419/ klik whatsapp link dekat bio utk order 👆💖 #sabrinabakerykuantan  #bakery  #codkuantan  #kuantan  #kekkuantan  #kuantancake  #kekbirthdaykuantan  #birthdaycakekuantan  #sayajual  #sayajualkek  #sayajualkeksedap  #kipsas  #kolejshahputra  #uiakuantan  #iiumkuantan  #polisas  #umpgambang  #kptmkuantan  #polisaskuantan  #kuantanese  #pekan 
Direktorat Jenderal Kekayaan Negara, Kementerian Keuangan Republik Indonesia. #Pekan Kekayaan Negara 2018
Direktorat Jenderal Kekayaan Negara, Kementerian Keuangan Republik Indonesia. #Pekan  Kekayaan Negara 2018
BEST KE KRIM TONIK NI? belum cuba, belum tau!!! jom cuba sekarang!!!!!
.
Jom selesaikan masalah anda dgn ZI TONIK JAMBANG & RAMBUT yg akan merawat masalah rambut anda secara semulajadi dengan pantas!!!
.
.
KELEBIHAN ZI TONIK JAMBANG & RAMBUT
.
✅Melebatkan Jambang, Rambut & Kening
✅Membantu Pertumbuhan Jambang
✅Menguatkan Akar Bulu & Rambut
✅Merawat Kelemumur
✅Mengurangkan Pertumbuhan Uban
✅Memulihkan rambut Bercabang/Berbuah
✅Menyelesaikan Masalah Rambut Kepam
.
Cepat2 dapatkan KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT yg PERTAMA di Asia sekarang!!!
.
Boleh DM atau WHATSAPP ke 0145168865
.
Atau klik jer LINK dekat bio Instagram ya 😘
.
📞 0145168865
📞 0145168865
📞 0145168865
.
.
"LAGI LEBAT, LEBIH MEMIKAT..."
.
#krimtonik #krimrambut #krimjambang #masalahbotak #rambutgugur #tonikrambut #rambutlebat #bululebat #jualonline #jualonlinemurah #jualonlineshop #sale #kuantan #maran #pekan #kemaman #temerloh #bentong #lanchang #karak #pahang #raub #kualalipis #bazarpaknil
BEST KE KRIM TONIK NI? belum cuba, belum tau!!! jom cuba sekarang!!!!! . Jom selesaikan masalah anda dgn ZI TONIK JAMBANG & RAMBUT yg akan merawat masalah rambut anda secara semulajadi dengan pantas!!! . . KELEBIHAN ZI TONIK JAMBANG & RAMBUT . ✅Melebatkan Jambang, Rambut & Kening ✅Membantu Pertumbuhan Jambang ✅Menguatkan Akar Bulu & Rambut ✅Merawat Kelemumur ✅Mengurangkan Pertumbuhan Uban ✅Memulihkan rambut Bercabang/Berbuah ✅Menyelesaikan Masalah Rambut Kepam . Cepat2 dapatkan KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT yg PERTAMA di Asia sekarang!!! . Boleh DM atau WHATSAPP ke 0145168865 . Atau klik jer LINK dekat bio Instagram ya 😘 . 📞 0145168865 📞 0145168865 📞 0145168865 . . "LAGI LEBAT, LEBIH MEMIKAT..." . #krimtonik  #krimrambut  #krimjambang  #masalahbotak  #rambutgugur  #tonikrambut  #rambutlebat  #bululebat  #jualonline  #jualonlinemurah  #jualonlineshop  #sale  #kuantan  #maran  #pekan  #kemaman  #temerloh  #bentong  #lanchang  #karak  #pahang  #raub  #kualalipis  #bazarpaknil 
Pre-Convo Photoshoot for #universitimalaysiapahang @umpmalaysia @expoconvoump 2018 grouping by @storyofpicturephotography
.
.
.
This is the place! The place where thousand of memories made 🎉
.
.
Photo and Edited by : @khairulnizamsukhali 
Jobs for : @storyofpicturephotography
.
.
.
#ump #umpconvo18 #convoump18 #umpconvo #convo #ipt #storyofpicturephotography #graduationday #malaysia #photographer #UMPMalaysia #KonvoUMP2018 #AlumniUMP #MyCommunityUMP #MyGiftUMP #photography #photographer #photoshoot #fujifilm #umpconvo #konvoump #pahang #kuantan #pekan #umppekan #photographerkuantan #konvoump13
Pre-Convo Photoshoot for #universitimalaysiapahang  @umpmalaysia @expoconvoump 2018 grouping by @storyofpicturephotography . . . This is the place! The place where thousand of memories made 🎉 . . Photo and Edited by : @khairulnizamsukhali Jobs for : @storyofpicturephotography . . . #ump  #umpconvo18  #convoump18  #umpconvo  #convo  #ipt  #storyofpicturephotography  #graduationday  #malaysia  #photographer  #UMPMalaysia  #KonvoUMP2018  #AlumniUMP  #MyCommunityUMP  #MyGiftUMP  #photography  #photographer  #photoshoot  #fujifilm  #umpconvo  #konvoump  #pahang  #kuantan  #pekan  #umppekan  #photographerkuantan  #konvoump13 
Pre-Convo Photoshoot for #universitimalaysiapahang @umpmalaysia @expoconvoump 2018 grouping by @storyofpicturephotography
.
.
.
Well, every beginning always has ending, it ending here👩🏻‍🎓🎉
.
.
Photo and Edited by : @khairulnizamsukhali lnizam 
Jobs for : @storyofpicturephotography
.
.
.
#ump #umpconvo18 #convoump18 #umpconvo #convo #ipt #storyofpicturephotography #graduationday #malaysia #photographer #UMPMalaysia #KonvoUMP2018 #AlumniUMP #MyCommunityUMP #MyGiftUMP #photography #photographer #photoshoot #fujifilm #umpconvo #konvoump #pahang #kuantan #pekan #umppekan #photographerkuantan #konvoump13
Pre-Convo Photoshoot for #universitimalaysiapahang  @umpmalaysia @expoconvoump 2018 grouping by @storyofpicturephotography . . . Well, every beginning always has ending, it ending here👩🏻‍🎓🎉 . . Photo and Edited by : @khairulnizamsukhali lnizam Jobs for : @storyofpicturephotography . . . #ump  #umpconvo18  #convoump18  #umpconvo  #convo  #ipt  #storyofpicturephotography  #graduationday  #malaysia  #photographer  #UMPMalaysia  #KonvoUMP2018  #AlumniUMP  #MyCommunityUMP  #MyGiftUMP  #photography  #photographer  #photoshoot  #fujifilm  #umpconvo  #konvoump  #pahang  #kuantan  #pekan  #umppekan  #photographerkuantan  #konvoump13 
PAKEJ KATERING SEMURAH RM10.00 SAHAJA.. PAKEJ A
.
📲 019 983 8500
📲 019 983 8500
📲 019 983 8500
.
ASA CATERING MALAYSIA menyediakan khidmat katering untuk pelbagai majlis dengan harga yang PASTI BERBALOI serta makanan yang ENAK & LAZAT. Kami beroperasi di Kuantan, Pahang dan berpengalaman 20 tahun dalam bidang ini.
.
.
🎊 Majlis Perkahwinan
🎊 Majlis Pertunangan
🎊 Majlis Perasmian
🎊 Majlis Perpisahan
🎊 Majlis Hari Lahir
🎊 Majlis Tahlil
🎊 Majlis Aqiqah
🎊 Meeting
🎊 Reunion
🎊 Dinner
🎊 Pelbagai Majlis Keraian (Anda bagitau jer)
.
.

Dapatkan pakej-pakej menarik dengan harga mampu milik.. Kepuasan anda jaminan kami! 👍🏻👍🏻👍🏻
.
...... Tag pasangan anda ....... 👫
.
Whatsapp atau call 019 9838500 untuk sebarang pertanyaan atau klik link di bio profile.
.
📞 019 983 8500
📞 019 983 8500
📞 019 983 8500
.
✅ Follow Instagram kami @asacateringmalaysia ✅ Like FB Page kami :
1st FB - Asa Catering
2nd FB - Catering & Wedding Planner
.
DIRECT CALL KAMI DI TALIAN 📱0199838500📱 UNTUK INFO LANJUT, FOOD TEST & APPOINTMENT .
.
☎️ 019 983 8500
🏢 B 4110 Lorong Setali 2, Taman Setali Maju, Kuantan Pahang
.
.
😱 TAWARAN HEBAT MENANTI ANDA!! 😱 TAWARAN HEBAT MENANTI ANDA!! 😱 TAWARAN HEBAT MENANTI ANDA!! 😱
.
.

#asacateringmalaysia #catering #cateringservice #cateringevent #katering #kateringmurah #tahlil #perkahwinan #kahwin #tunang #mesyuarat #majlis #kuantan #pahang #tipsperkahwinan #weddingdiarieskl #pengantin #jomkahwin #pasangan #dewangalingkem #pekan #maran #kemaman #ikahwin #nikah #sanding #kateringkahwin
PAKEJ KATERING SEMURAH RM10.00 SAHAJA.. PAKEJ A . 📲 019 983 8500 📲 019 983 8500 📲 019 983 8500 . ASA CATERING MALAYSIA menyediakan khidmat katering untuk pelbagai majlis dengan harga yang PASTI BERBALOI serta makanan yang ENAK & LAZAT. Kami beroperasi di Kuantan, Pahang dan berpengalaman 20 tahun dalam bidang ini. . . 🎊 Majlis Perkahwinan 🎊 Majlis Pertunangan 🎊 Majlis Perasmian 🎊 Majlis Perpisahan 🎊 Majlis Hari Lahir 🎊 Majlis Tahlil 🎊 Majlis Aqiqah 🎊 Meeting 🎊 Reunion 🎊 Dinner 🎊 Pelbagai Majlis Keraian (Anda bagitau jer) . . Dapatkan pakej-pakej menarik dengan harga mampu milik.. Kepuasan anda jaminan kami! 👍🏻👍🏻👍🏻 . ...... Tag pasangan anda ....... 👫 . Whatsapp atau call 019 9838500 untuk sebarang pertanyaan atau klik link di bio profile. . 📞 019 983 8500 📞 019 983 8500 📞 019 983 8500 . ✅ Follow Instagram kami @asacateringmalaysia ✅ Like FB Page kami : 1st FB - Asa Catering 2nd FB - Catering & Wedding Planner . DIRECT CALL KAMI DI TALIAN 📱0199838500📱 UNTUK INFO LANJUT, FOOD TEST & APPOINTMENT . . ☎️ 019 983 8500 🏢 B 4110 Lorong Setali 2, Taman Setali Maju, Kuantan Pahang . . 😱 TAWARAN HEBAT MENANTI ANDA!! 😱 TAWARAN HEBAT MENANTI ANDA!! 😱 TAWARAN HEBAT MENANTI ANDA!! 😱 . . #asacateringmalaysia  #catering  #cateringservice  #cateringevent  #katering  #kateringmurah  #tahlil  #perkahwinan  #kahwin  #tunang  #mesyuarat  #majlis  #kuantan  #pahang  #tipsperkahwinan  #weddingdiarieskl  #pengantin  #jomkahwin  #pasangan  #dewangalingkem  #pekan  #maran  #kemaman  #ikahwin  #nikah  #sanding  #kateringkahwin 
Pre-Convo Photoshoot for #universitimalaysiapahang @umpmalaysia @expoconvoump 2018 grouping by @storyofpicturephotography
.
.
.
Let's take a break first👩🏻‍🎓🎉
.
.
Photo and Edited by : @aliffhiz 
Jobs for : @storyofpicturephotography
.
.
.
#ump #umpconvo18 #convoump18 #umpconvo #convo #ipt #storyofpicturephotography #graduationday #malaysia #photographer #UMPMalaysia #KonvoUMP2018 #AlumniUMP #MyCommunityUMP #MyGiftUMP #photography #photographer #photoshoot #fujifilm #umpconvo #konvoump #pahang #kuantan #pekan #umppekan #photographerkuantan #konvoump13
Pre-Convo Photoshoot for #universitimalaysiapahang  @umpmalaysia @expoconvoump 2018 grouping by @storyofpicturephotography . . . Let's take a break first👩🏻‍🎓🎉 . . Photo and Edited by : @aliffhiz Jobs for : @storyofpicturephotography . . . #ump  #umpconvo18  #convoump18  #umpconvo  #convo  #ipt  #storyofpicturephotography  #graduationday  #malaysia  #photographer  #UMPMalaysia  #KonvoUMP2018  #AlumniUMP  #MyCommunityUMP  #MyGiftUMP  #photography  #photographer  #photoshoot  #fujifilm  #umpconvo  #konvoump  #pahang  #kuantan  #pekan  #umppekan  #photographerkuantan  #konvoump13 
Pre-Convo Photoshoot for #universitimalaysiapahang @umpmalaysia @expoconvoump 2018 grouping by @storyofpicturephotography
.
.
.
The Love is Big👩🏻‍🎓🎉
.
.
Photo by : @azizrhmi_ 
Jobs for : @storyofpicturephotography
.
.
.
#ump #umpconvo18 #convoump18 #umpconvo #convo #ipt #storyofpicturephotography #graduationday #malaysia #photographer #UMPMalaysia #KonvoUMP2018 #AlumniUMP #MyCommunityUMP #MyGiftUMP #photography #photographer #photoshoot #fujifilm #umpconvo #konvoump #pahang #kuantan #pekan #umppekan #photographerkuantan #konvoump13
Pre-Convo Photoshoot for #universitimalaysiapahang  @umpmalaysia @expoconvoump 2018 grouping by @storyofpicturephotography . . . The Love is Big👩🏻‍🎓🎉 . . Photo by : @azizrhmi_ Jobs for : @storyofpicturephotography . . . #ump  #umpconvo18  #convoump18  #umpconvo  #convo  #ipt  #storyofpicturephotography  #graduationday  #malaysia  #photographer  #UMPMalaysia  #KonvoUMP2018  #AlumniUMP  #MyCommunityUMP  #MyGiftUMP  #photography  #photographer  #photoshoot  #fujifilm  #umpconvo  #konvoump  #pahang  #kuantan  #pekan  #umppekan  #photographerkuantan  #konvoump13 
suka tak kalau moisturizer yg boleh merawat? kalau boleh kurangkan jeragat n matikan jerawat2 korg?? suka tak? haaaaa~ bukan sahaja melembap sebelum pakai makeup!! tapi~ makin selalu makeup! makin flawless uolssss~~kat dalam kandungan ni terkandung extract2 paling POWER utk masalah kulit!! ada PATI GINSENG, ada PATI ALOE VERA, ada EKSTRAK BUNGA BUAS-BUAS BUKIT (mesti tatau bunga ape kan? sila google 🤪) ADA akar CORYDALIS, yang penting ada AKAR BUNGA PEONY!! yg sangat terkenal boleh membunuh jerawat,sunburn dan amat sesuai utk mereka yg berkulit sensitive!! .
.
.
rm59.90 (50gm)
.
Untuk order tekan link pada bio sekarang!
.
#alhaalfacodpekan #alhaalfapahang #codalhaalfakuantan #alhaalfacosmetics #alhaalfacosmetic #alhaalfakuantan #alhaalfapenang #alhaalfacodpenang #alhaalfacosmetic #alhaalfamakeup #makeupcantik #makeupmurah #makeuptutorial #makeupartist #makeupvideos #makeupbyalhaalfa #penang #kuantan #pekan #alhaalfacodbukitmertajam (via #appskottage.com #IGSaver @AppKottage)
suka tak kalau moisturizer yg boleh merawat? kalau boleh kurangkan jeragat n matikan jerawat2 korg?? suka tak? haaaaa~ bukan sahaja melembap sebelum pakai makeup!! tapi~ makin selalu makeup! makin flawless uolssss~~kat dalam kandungan ni terkandung extract2 paling POWER utk masalah kulit!! ada PATI GINSENG, ada PATI ALOE VERA, ada EKSTRAK BUNGA BUAS-BUAS BUKIT (mesti tatau bunga ape kan? sila google 🤪) ADA akar CORYDALIS, yang penting ada AKAR BUNGA PEONY!! yg sangat terkenal boleh membunuh jerawat,sunburn dan amat sesuai utk mereka yg berkulit sensitive!! . . . rm59.90 (50gm) . Untuk order tekan link pada bio sekarang! . #alhaalfacodpekan  #alhaalfapahang  #codalhaalfakuantan  #alhaalfacosmetics  #alhaalfacosmetic  #alhaalfakuantan  #alhaalfapenang  #alhaalfacodpenang  #alhaalfacosmetic  #alhaalfamakeup  #makeupcantik  #makeupmurah  #makeuptutorial  #makeupartist  #makeupvideos  #makeupbyalhaalfa  #penang  #kuantan  #pekan  #alhaalfacodbukitmertajam  (via #appskottage .com #IGSaver  @AppKottage)
PAHANG 14/11/2018.

Seorang wanita maut, empat cedera dalam kemalangan di KM9 Jalan Chini-Kuantan, Pekan lewat malam tadi - Polis

#pahang 
#pekan 
#kemalangan 
#kemalanganmaut 
#kemalanganjalanraya 
#infosemasa
Majulah sukan untuk negara.

Royal Pekan Drag Festival 2018.
Date: 22 & 23 Dec 2018.
Registration: Until 17 Dec 2018.
Contact: +6013-9836009 Mr. Ray

#royalpekandragfestival #2018 #pekan #pahang #malaysia #drag #majulahsukanuntuknegara
NUTELLA CHEESE TART melimpah ruah 😍😍
.
.
Tengoklah tue ketebalah cheese dia..memang padu sangat sayang2. So creamy so berlemak and so SEDAPPPP 😋 Lepastu drizzle lagi dengan nutella penuh2 atas dia..fuhh sekali makan syokk one slice nie memang tak cukup lahh nak makan lagi and lagi 😂
.
.
Semua dibuat dengan penuh kasih sayang..kalau nak rass kek yang penuh dengan kasih sayang kita buat meh lah boleh cuba 📲WhatsApp: 013.915.9419/ klik whatsapp link dekat bio utk order 👆💖
#sabrinabakerykuantan #bakery #codkuantan #kuantan #kekkuantan #kuantancake #kekbirthdaykuantan #birthdaycakekuantan #sayajual #sayajualkek #sayajualkeksedap #kipsas #kolejshahputra #uiakuantan #iiumkuantan #polisas #umpgambang #kptmkuantan #polisaskuantan #kuantanese #pekan
NUTELLA CHEESE TART melimpah ruah 😍😍 . . Tengoklah tue ketebalah cheese dia..memang padu sangat sayang2. So creamy so berlemak and so SEDAPPPP 😋 Lepastu drizzle lagi dengan nutella penuh2 atas dia..fuhh sekali makan syokk one slice nie memang tak cukup lahh nak makan lagi and lagi 😂 . . Semua dibuat dengan penuh kasih sayang..kalau nak rass kek yang penuh dengan kasih sayang kita buat meh lah boleh cuba 📲WhatsApp: 013.915.9419/ klik whatsapp link dekat bio utk order 👆💖 #sabrinabakerykuantan  #bakery  #codkuantan  #kuantan  #kekkuantan  #kuantancake  #kekbirthdaykuantan  #birthdaycakekuantan  #sayajual  #sayajualkek  #sayajualkeksedap  #kipsas  #kolejshahputra  #uiakuantan  #iiumkuantan  #polisas  #umpgambang  #kptmkuantan  #polisaskuantan  #kuantanese  #pekan 
Hi Bride & Groom to be.
.

2019 Slot is now Open for Booking.
.

Deposit as low as RM200.
.

For pricing and inquiries please contact at 017-946 1447.
.

TASHA ART Studio
.
.
.
.
.
#kakigambar
#malayweddingguide
#malaysiaphotographer
#jomkahwin
#bridetobe
#hennadesign
#solemnization
#engagement
#reception
#pakejmurahjurugambar
#canon
#kuantan
#pekan
#shahalam
#kualalumpur
#photography 
#weddingphotography 
#photographer 
#weddingphotographer 
#malaysianphotographer 
#videographer 
#weddingvideografer 
#malaysianwedding 
#majlisperkahwinan 
#jurugambarperkahwinan
#canonmalaysia
💍🎓🎂🚼
Hi Bride & Groom to be. . 2019 Slot is now Open for Booking. . Deposit as low as RM200. . For pricing and inquiries please contact at 017-946 1447. . TASHA ART Studio . . . . . #kakigambar  #malayweddingguide  #malaysiaphotographer  #jomkahwin  #bridetobe  #hennadesign  #solemnization  #engagement  #reception  #pakejmurahjurugambar  #canon  #kuantan  #pekan  #shahalam  #kualalumpur  #photography  #weddingphotography  #photographer  #weddingphotographer  #malaysianphotographer  #videographer  #weddingvideografer  #malaysianwedding  #majlisperkahwinan  #jurugambarperkahwinan  #canonmalaysia  💍🎓🎂🚼
Hi Bride & Groom to be.
.

2019 Slot is now Open for Booking.
.

Deposit as low as RM200.
.

For pricing and inquiries please contact at 017-946 1447.
.

TASHA ART Studio
.
.
.
.
.
#kakigambar
#malayweddingguide
#malaysiaphotographer
#jomkahwin
#bridetobe
#hennadesign
#solemnization
#engagement
#reception
#pakejmurahjurugambar
#canon
#kuantan
#pekan
#shahalam
#kualalumpur
#photography 
#weddingphotography 
#photographer 
#weddingphotographer 
#malaysianphotographer 
#videographer 
#weddingvideografer 
#malaysianwedding 
#majlisperkahwinan 
#jurugambarperkahwinan
#canonmalaysia
💍🎓🎂🚼
Hi Bride & Groom to be. . 2019 Slot is now Open for Booking. . Deposit as low as RM200. . For pricing and inquiries please contact at 017-946 1447. . TASHA ART Studio . . . . . #kakigambar  #malayweddingguide  #malaysiaphotographer  #jomkahwin  #bridetobe  #hennadesign  #solemnization  #engagement  #reception  #pakejmurahjurugambar  #canon  #kuantan  #pekan  #shahalam  #kualalumpur  #photography  #weddingphotography  #photographer  #weddingphotographer  #malaysianphotographer  #videographer  #weddingvideografer  #malaysianwedding  #majlisperkahwinan  #jurugambarperkahwinan  #canonmalaysia  💍🎓🎂🚼
Hi Bride & Groom to be.
.

2019 Slot is now Open for Booking.
.

Deposit as low as RM200.
.

For pricing and inquiries please contact at 017-946 1447.
.

TASHA ART Studio
.
.
.
.
.
#kakigambar
#malayweddingguide
#malaysiaphotographer
#jomkahwin
#bridetobe
#hennadesign
#solemnization
#engagement
#reception
#pakejmurahjurugambar
#canon
#kuantan
#pekan
#shahalam
#kualalumpur
#photography 
#weddingphotography 
#photographer 
#weddingphotographer 
#malaysianphotographer 
#videographer 
#weddingvideografer 
#malaysianwedding 
#majlisperkahwinan 
#jurugambarperkahwinan
#canonmalaysia
💍🎓🎂🚼
Hi Bride & Groom to be. . 2019 Slot is now Open for Booking. . Deposit as low as RM200. . For pricing and inquiries please contact at 017-946 1447. . TASHA ART Studio . . . . . #kakigambar  #malayweddingguide  #malaysiaphotographer  #jomkahwin  #bridetobe  #hennadesign  #solemnization  #engagement  #reception  #pakejmurahjurugambar  #canon  #kuantan  #pekan  #shahalam  #kualalumpur  #photography  #weddingphotography  #photographer  #weddingphotographer  #malaysianphotographer  #videographer  #weddingvideografer  #malaysianwedding  #majlisperkahwinan  #jurugambarperkahwinan  #canonmalaysia  💍🎓🎂🚼
Hi Bride & Groom to be.
.

2019 Slot is now Open for Booking.
.

Deposit as low as RM200.
.

For pricing and inquiries please contact at 017-946 1447.
.

TASHA ART Studio
.
.
.
.
.
#kakigambar
#malayweddingguide
#malaysiaphotographer
#jomkahwin
#bridetobe
#hennadesign
#solemnization
#engagement
#reception
#pakejmurahjurugambar
#canon
#kuantan
#pekan
#shahalam
#kualalumpur
#photography 
#weddingphotography 
#photographer 
#weddingphotographer 
#malaysianphotographer 
#videographer 
#weddingvideografer 
#malaysianwedding 
#majlisperkahwinan 
#jurugambarperkahwinan
#canonmalaysia
💍🎓🎂🚼
Hi Bride & Groom to be. . 2019 Slot is now Open for Booking. . Deposit as low as RM200. . For pricing and inquiries please contact at 017-946 1447. . TASHA ART Studio . . . . . #kakigambar  #malayweddingguide  #malaysiaphotographer  #jomkahwin  #bridetobe  #hennadesign  #solemnization  #engagement  #reception  #pakejmurahjurugambar  #canon  #kuantan  #pekan  #shahalam  #kualalumpur  #photography  #weddingphotography  #photographer  #weddingphotographer  #malaysianphotographer  #videographer  #weddingvideografer  #malaysianwedding  #majlisperkahwinan  #jurugambarperkahwinan  #canonmalaysia  💍🎓🎂🚼
Hi Bride & Groom to be.
.

2019 Slot is now Open for Booking.
.

Deposit as low as RM200.
.

For pricing and inquiries please contact at 017-946 1447.
.

TASHA ART Studio
.
.
.
.
.
#kakigambar
#malayweddingguide
#malaysiaphotographer
#jomkahwin
#bridetobe
#hennadesign
#solemnization
#engagement
#reception
#pakejmurahjurugambar
#canon
#kuantan
#pekan
#shahalam
#kualalumpur
#photography 
#weddingphotography 
#photographer 
#weddingphotographer 
#malaysianphotographer 
#videographer 
#weddingvideografer 
#malaysianwedding 
#majlisperkahwinan 
#jurugambarperkahwinan
#canonmalaysia
💍🎓🎂🚼
Hi Bride & Groom to be. . 2019 Slot is now Open for Booking. . Deposit as low as RM200. . For pricing and inquiries please contact at 017-946 1447. . TASHA ART Studio . . . . . #kakigambar  #malayweddingguide  #malaysiaphotographer  #jomkahwin  #bridetobe  #hennadesign  #solemnization  #engagement  #reception  #pakejmurahjurugambar  #canon  #kuantan  #pekan  #shahalam  #kualalumpur  #photography  #weddingphotography  #photographer  #weddingphotographer  #malaysianphotographer  #videographer  #weddingvideografer  #malaysianwedding  #majlisperkahwinan  #jurugambarperkahwinan  #canonmalaysia  💍🎓🎂🚼
Hi Bride & Groom to be.
.

2019 Slot is now Open for Booking.
.

Deposit as low as RM200.
.

For pricing and inquiries please contact at 017-946 1447.
.

TASHA ART Studio
.
.
.
.
.
#kakigambar
#malayweddingguide
#malaysiaphotographer
#jomkahwin
#bridetobe
#hennadesign
#solemnization
#engagement
#reception
#pakejmurahjurugambar
#canon
#kuantan
#pekan
#shahalam
#kualalumpur
#photography 
#weddingphotography 
#photographer 
#weddingphotographer 
#malaysianphotographer 
#videographer 
#weddingvideografer 
#malaysianwedding 
#majlisperkahwinan 
#jurugambarperkahwinan
#canonmalaysia
💍🎓🎂🚼
Hi Bride & Groom to be. . 2019 Slot is now Open for Booking. . Deposit as low as RM200. . For pricing and inquiries please contact at 017-946 1447. . TASHA ART Studio . . . . . #kakigambar  #malayweddingguide  #malaysiaphotographer  #jomkahwin  #bridetobe  #hennadesign  #solemnization  #engagement  #reception  #pakejmurahjurugambar  #canon  #kuantan  #pekan  #shahalam  #kualalumpur  #photography  #weddingphotography  #photographer  #weddingphotographer  #malaysianphotographer  #videographer  #weddingvideografer  #malaysianwedding  #majlisperkahwinan  #jurugambarperkahwinan  #canonmalaysia  💍🎓🎂🚼
Hi Bride & Groom to be.
.

2019 Slot is now Open for Booking.
.

Deposit as low as RM200.
.

For pricing and inquiries please contact at 017-946 1447.
.

TASHA ART Studio
.
.
.
.
.
#kakigambar
#malayweddingguide
#malaysiaphotographer
#jomkahwin
#bridetobe
#hennadesign
#solemnization
#engagement
#reception
#pakejmurahjurugambar
#canon
#kuantan
#pekan
#shahalam
#kualalumpur
#photography 
#weddingphotography 
#photographer 
#weddingphotographer 
#malaysianphotographer 
#videographer 
#weddingvideografer 
#malaysianwedding 
#majlisperkahwinan 
#jurugambarperkahwinan
#canonmalaysia
💍🎓🎂🚼
Hi Bride & Groom to be. . 2019 Slot is now Open for Booking. . Deposit as low as RM200. . For pricing and inquiries please contact at 017-946 1447. . TASHA ART Studio . . . . . #kakigambar  #malayweddingguide  #malaysiaphotographer  #jomkahwin  #bridetobe  #hennadesign  #solemnization  #engagement  #reception  #pakejmurahjurugambar  #canon  #kuantan  #pekan  #shahalam  #kualalumpur  #photography  #weddingphotography  #photographer  #weddingphotographer  #malaysianphotographer  #videographer  #weddingvideografer  #malaysianwedding  #majlisperkahwinan  #jurugambarperkahwinan  #canonmalaysia  💍🎓🎂🚼
Hi Bride & Groom to be.
.

2019 Slot is now Open for Booking.
.

Deposit as low as RM200.
.

For pricing and inquiries please contact at 017-946 1447.
.

TASHA ART Studio
.
.
.
.
.
#kakigambar
#malayweddingguide
#malaysiaphotographer
#jomkahwin
#bridetobe
#hennadesign
#solemnization
#engagement
#reception
#pakejmurahjurugambar
#canon
#kuantan
#pekan
#shahalam
#kualalumpur
#photography 
#weddingphotography 
#photographer 
#weddingphotographer 
#malaysianphotographer 
#videographer 
#weddingvideografer 
#malaysianwedding 
#majlisperkahwinan 
#jurugambarperkahwinan
#canonmalaysia
💍🎓🎂🚼
Hi Bride & Groom to be. . 2019 Slot is now Open for Booking. . Deposit as low as RM200. . For pricing and inquiries please contact at 017-946 1447. . TASHA ART Studio . . . . . #kakigambar  #malayweddingguide  #malaysiaphotographer  #jomkahwin  #bridetobe  #hennadesign  #solemnization  #engagement  #reception  #pakejmurahjurugambar  #canon  #kuantan  #pekan  #shahalam  #kualalumpur  #photography  #weddingphotography  #photographer  #weddingphotographer  #malaysianphotographer  #videographer  #weddingvideografer  #malaysianwedding  #majlisperkahwinan  #jurugambarperkahwinan  #canonmalaysia  💍🎓🎂🚼
Hi Bride & Groom to be.
.

2019 Slot is now Open for Booking.
.

Deposit as low as RM200.
.

For pricing and inquiries please contact at 017-946 1447.
.

TASHA ART Studio
.
.
.
.
.
#kakigambar
#malayweddingguide
#malaysiaphotographer
#jomkahwin
#bridetobe
#hennadesign
#solemnization
#engagement
#reception
#pakejmurahjurugambar
#canon
#kuantan
#pekan
#shahalam
#kualalumpur
#photography 
#weddingphotography 
#photographer 
#weddingphotographer 
#malaysianphotographer 
#videographer 
#weddingvideografer 
#malaysianwedding 
#majlisperkahwinan 
#jurugambarperkahwinan
#canonmalaysia
💍🎓🎂🚼
Hi Bride & Groom to be. . 2019 Slot is now Open for Booking. . Deposit as low as RM200. . For pricing and inquiries please contact at 017-946 1447. . TASHA ART Studio . . . . . #kakigambar  #malayweddingguide  #malaysiaphotographer  #jomkahwin  #bridetobe  #hennadesign  #solemnization  #engagement  #reception  #pakejmurahjurugambar  #canon  #kuantan  #pekan  #shahalam  #kualalumpur  #photography  #weddingphotography  #photographer  #weddingphotographer  #malaysianphotographer  #videographer  #weddingvideografer  #malaysianwedding  #majlisperkahwinan  #jurugambarperkahwinan  #canonmalaysia  💍🎓🎂🚼
Hi Bride & Groom to be.
.

2019 Slot is now Open for Booking.
.

Deposit as low as RM200.
.

For pricing and inquiries please contact at 017-946 1447.
.

TASHA ART Studio
.
.
.
.
.
#kakigambar
#malayweddingguide
#malaysiaphotographer
#jomkahwin
#bridetobe
#hennadesign
#solemnization
#engagement
#reception
#pakejmurahjurugambar
#canon
#kuantan
#pekan
#shahalam
#kualalumpur
#photography 
#weddingphotography 
#photographer 
#weddingphotographer 
#malaysianphotographer 
#videographer 
#weddingvideografer 
#malaysianwedding 
#majlisperkahwinan 
#jurugambarperkahwinan
#canonmalaysia
💍🎓🎂🚼
Hi Bride & Groom to be. . 2019 Slot is now Open for Booking. . Deposit as low as RM200. . For pricing and inquiries please contact at 017-946 1447. . TASHA ART Studio . . . . . #kakigambar  #malayweddingguide  #malaysiaphotographer  #jomkahwin  #bridetobe  #hennadesign  #solemnization  #engagement  #reception  #pakejmurahjurugambar  #canon  #kuantan  #pekan  #shahalam  #kualalumpur  #photography  #weddingphotography  #photographer  #weddingphotographer  #malaysianphotographer  #videographer  #weddingvideografer  #malaysianwedding  #majlisperkahwinan  #jurugambarperkahwinan  #canonmalaysia  💍🎓🎂🚼
Hi Bride & Groom to be.
.

2019 Slot is now Open for Booking.
.

Deposit as low as RM200.
.

For pricing and inquiries please contact at 017-946 1447.
.

TASHA ART Studio
.
.
.
.
.
#kakigambar
#malayweddingguide
#malaysiaphotographer
#jomkahwin
#bridetobe
#hennadesign
#solemnization
#engagement
#reception
#pakejmurahjurugambar
#canon
#kuantan
#pekan
#shahalam
#kualalumpur
#photography 
#weddingphotography 
#photographer 
#weddingphotographer 
#malaysianphotographer 
#videographer 
#weddingvideografer 
#malaysianwedding 
#majlisperkahwinan 
#jurugambarperkahwinan
#canonmalaysia
💍🎓🎂🚼
Hi Bride & Groom to be. . 2019 Slot is now Open for Booking. . Deposit as low as RM200. . For pricing and inquiries please contact at 017-946 1447. . TASHA ART Studio . . . . . #kakigambar  #malayweddingguide  #malaysiaphotographer  #jomkahwin  #bridetobe  #hennadesign  #solemnization  #engagement  #reception  #pakejmurahjurugambar  #canon  #kuantan  #pekan  #shahalam  #kualalumpur  #photography  #weddingphotography  #photographer  #weddingphotographer  #malaysianphotographer  #videographer  #weddingvideografer  #malaysianwedding  #majlisperkahwinan  #jurugambarperkahwinan  #canonmalaysia  💍🎓🎂🚼
Pre-Convo Photoshoot for #universitimalaysiapahang @umpmalaysia @expoconvoump 2018 grouping by @storyofpicturephotography
.
.
.
Happy Ending of Diploma Journey 👩🏻‍🎓🎉
.
.
Photo and Edited by : @amersyawal 
Jobs for : @storyofpicturephotography
.
.
.
#ump #umpconvo18 #convoump18 #umpconvo #convo #ipt #storyofpicturephotography #graduationday #malaysia #photographer #UMPMalaysia #KonvoUMP2018 #AlumniUMP #MyCommunityUMP #MyGiftUMP #photography #photographer #photoshoot #fujifilm #umpconvo #konvoump #pahang #kuantan #pekan #umppekan #photographerkuantan #konvoump13
Pre-Convo Photoshoot for #universitimalaysiapahang  @umpmalaysia @expoconvoump 2018 grouping by @storyofpicturephotography . . . Happy Ending of Diploma Journey 👩🏻‍🎓🎉 . . Photo and Edited by : @amersyawal Jobs for : @storyofpicturephotography . . . #ump  #umpconvo18  #convoump18  #umpconvo  #convo  #ipt  #storyofpicturephotography  #graduationday  #malaysia  #photographer  #UMPMalaysia  #KonvoUMP2018  #AlumniUMP  #MyCommunityUMP  #MyGiftUMP  #photography  #photographer  #photoshoot  #fujifilm  #umpconvo  #konvoump  #pahang  #kuantan  #pekan  #umppekan  #photographerkuantan  #konvoump13 
Customer ni graduate from sweeden..biase sgt mkn kek ni kt ikea sane dlu..suke sgt die kt msia da ade jual, lps la kempunan kn Dr. @nurullisa85...tq beli dgn sy 😘❤️ #ikea #sweeden #kekdaimviral #kekdaim #kekimport #kekhalal #kektoblerone #nutellago #nutella #heerly #stokis #kuantan #pekan
Tag geng korang yang janji nak kurus sama sama tahun niii 🤣👀
Tag geng korang yang janji nak kurus sama sama tahun niii 🤣👀
LUNA BLOUSE .
💐Material moss crepe
💐Ironless + Berpoket
💐Nursing friendly
💐Wuduk friendly
💕Design A cut (pregnent pun bole pakai)
🌸Daily wear design (anytime boleh pakai)
.
🌹Harganya; 
1 pasang RM59
2 pasang ke atas RM50 sehelai.
.
. 
Postage :
1 pasang RM8
2 pasang RM10
. ✨Styling tips!
🍄Pakai dengan jeans untuk gaya casual
🍄Pakai dengan seluar slack atau skirt plain untuk gaya formal
🍄Pakai dengan tudung bawal atau #mhtudungironless untuk nampak comel .
.
. 
Whatsapp sis 0179452660 atau tekan je link kat bio sis
.
.
#mhlunablouse  #blouse#blouselabuh#blousetakpayahgosok #blousenursing 
#blousetakpayahiron #blousemuslimah 
#blouseberpoket #blousecantik
#blouselabuh #blousemosscrepe#blouseterkini#kualakangsar#pekan#johorbahru#segamat
 #blouseraya #blousemenyusu  #blousemuslimah #blouselonggar
 #blousesiapcepat  #blouseraya
#blousenursing  #blouseloose  #blousematernity#kuantan#puchong#setiaalam#puncakalam#kundasang#kualaketil#marang#kuantan#cikreenencikngokngek
LUNA BLOUSE . 💐Material moss crepe 💐Ironless + Berpoket 💐Nursing friendly 💐Wuduk friendly 💕Design A cut (pregnent pun bole pakai) 🌸Daily wear design (anytime boleh pakai) . 🌹Harganya; 1 pasang RM59 2 pasang ke atas RM50 sehelai. . . Postage : 1 pasang RM8 2 pasang RM10 . ✨Styling tips! 🍄Pakai dengan jeans untuk gaya casual 🍄Pakai dengan seluar slack atau skirt plain untuk gaya formal 🍄Pakai dengan tudung bawal atau #mhtudungironless  untuk nampak comel . . . Whatsapp sis 0179452660 atau tekan je link kat bio sis . . #mhlunablouse  #blouse #blouselabuh #blousetakpayahgosok  #blousenursing  #blousetakpayahiron  #blousemuslimah  #blouseberpoket  #blousecantik  #blouselabuh  #blousemosscrepe #blouseterkini #kualakangsar #pekan #johorbahru #segamat  #blouseraya  #blousemenyusu  #blousemuslimah  #blouselonggar  #blousesiapcepat  #blouseraya  #blousenursing  #blouseloose  #blousematernity #kuantan #puchong #setiaalam #puncakalam #kundasang #kualaketil #marang #kuantan #cikreenencikngokngek 
LUNA BLOUSE .
💐Material moss crepe
💐Ironless + Berpoket
💐Nursing friendly
💐Wuduk friendly
💕Design A cut (pregnent pun bole pakai)
🌸Daily wear design (anytime boleh pakai)
.
🌹Harganya; 
1 pasang RM59
2 pasang ke atas RM50 sehelai.
.
. 
Postage :
1 pasang RM8
2 pasang RM10
. ✨Styling tips!
🍄Pakai dengan jeans untuk gaya casual
🍄Pakai dengan seluar slack atau skirt plain untuk gaya formal
🍄Pakai dengan tudung bawal atau #mhtudungironless untuk nampak comel .
.
. 
Whatsapp sis 0179452660 atau tekan je link kat bio sis
.
.
#mhlunablouse  #blouse#blouselabuh#blousetakpayahgosok #blousenursing 
#blousetakpayahiron #blousemuslimah 
#blouseberpoket #blousecantik
#blouselabuh #blousemosscrepe#blouseterkini#kualakangsar#pekan#johorbahru#segamat
 #blouseraya #blousemenyusu  #blousemuslimah #blouselonggar
 #blousesiapcepat  #blouseraya
#blousenursing  #blouseloose  #blousematernity#kuantan#puchong#setiaalam#puncakalam#kundasang#kualaketil#marang#kuantan#cikreenencikngokngek
LUNA BLOUSE . 💐Material moss crepe 💐Ironless + Berpoket 💐Nursing friendly 💐Wuduk friendly 💕Design A cut (pregnent pun bole pakai) 🌸Daily wear design (anytime boleh pakai) . 🌹Harganya; 1 pasang RM59 2 pasang ke atas RM50 sehelai. . . Postage : 1 pasang RM8 2 pasang RM10 . ✨Styling tips! 🍄Pakai dengan jeans untuk gaya casual 🍄Pakai dengan seluar slack atau skirt plain untuk gaya formal 🍄Pakai dengan tudung bawal atau #mhtudungironless  untuk nampak comel . . . Whatsapp sis 0179452660 atau tekan je link kat bio sis . . #mhlunablouse  #blouse #blouselabuh #blousetakpayahgosok  #blousenursing  #blousetakpayahiron  #blousemuslimah  #blouseberpoket  #blousecantik  #blouselabuh  #blousemosscrepe #blouseterkini #kualakangsar #pekan #johorbahru #segamat  #blouseraya  #blousemenyusu  #blousemuslimah  #blouselonggar  #blousesiapcepat  #blouseraya  #blousenursing  #blouseloose  #blousematernity #kuantan #puchong #setiaalam #puncakalam #kundasang #kualaketil #marang #kuantan #cikreenencikngokngek 
LUNA BLOUSE .
💐Material moss crepe
💐Ironless + Berpoket
💐Nursing friendly
💐Wuduk friendly
💕Design A cut (pregnent pun bole pakai)
🌸Daily wear design (anytime boleh pakai)
.
🌹Harganya; 
1 pasang RM59
2 pasang ke atas RM50 sehelai.
.
. 
Postage :
1 pasang RM8
2 pasang RM10
. ✨Styling tips!
🍄Pakai dengan jeans untuk gaya casual
🍄Pakai dengan seluar slack atau skirt plain untuk gaya formal
🍄Pakai dengan tudung bawal atau #mhtudungironless untuk nampak comel .
.
. 
Whatsapp sis 0179452660 atau tekan je link kat bio sis
.
.
#mhlunablouse  #blouse#blouselabuh#blousetakpayahgosok #blousenursing 
#blousetakpayahiron #blousemuslimah 
#blouseberpoket #blousecantik
#blouselabuh #blousemosscrepe#blouseterkini#kualakangsar#pekan#johorbahru#segamat
 #blouseraya #blousemenyusu  #blousemuslimah #blouselonggar
 #blousesiapcepat  #blouseraya
#blousenursing  #blouseloose  #blousematernity#kuantan#puchong#setiaalam#puncakalam#kundasang#kualaketil#marang#kuantan#cikreenencikngokngek
LUNA BLOUSE . 💐Material moss crepe 💐Ironless + Berpoket 💐Nursing friendly 💐Wuduk friendly 💕Design A cut (pregnent pun bole pakai) 🌸Daily wear design (anytime boleh pakai) . 🌹Harganya; 1 pasang RM59 2 pasang ke atas RM50 sehelai. . . Postage : 1 pasang RM8 2 pasang RM10 . ✨Styling tips! 🍄Pakai dengan jeans untuk gaya casual 🍄Pakai dengan seluar slack atau skirt plain untuk gaya formal 🍄Pakai dengan tudung bawal atau #mhtudungironless  untuk nampak comel . . . Whatsapp sis 0179452660 atau tekan je link kat bio sis . . #mhlunablouse  #blouse #blouselabuh #blousetakpayahgosok  #blousenursing  #blousetakpayahiron  #blousemuslimah  #blouseberpoket  #blousecantik  #blouselabuh  #blousemosscrepe #blouseterkini #kualakangsar #pekan #johorbahru #segamat  #blouseraya  #blousemenyusu  #blousemuslimah  #blouselonggar  #blousesiapcepat  #blouseraya  #blousenursing  #blouseloose  #blousematernity #kuantan #puchong #setiaalam #puncakalam #kundasang #kualaketil #marang #kuantan #cikreenencikngokngek 
LUNA BLOUSE .
💐Material moss crepe
💐Ironless + Berpoket
💐Nursing friendly
💐Wuduk friendly
💕Design A cut (pregnent pun bole pakai)
🌸Daily wear design (anytime boleh pakai)
.
🌹Harganya; 
1 pasang RM59
2 pasang ke atas RM50 sehelai.
.
. 
Postage :
1 pasang RM8
2 pasang RM10
. ✨Styling tips!
🍄Pakai dengan jeans untuk gaya casual
🍄Pakai dengan seluar slack atau skirt plain untuk gaya formal
🍄Pakai dengan tudung bawal atau #mhtudungironless untuk nampak comel .
.
. 
Whatsapp sis 0179452660 atau tekan je link kat bio sis
.
.
#mhlunablouse  #blouse#blouselabuh#blousetakpayahgosok #blousenursing 
#blousetakpayahiron #blousemuslimah 
#blouseberpoket #blousecantik
#blouselabuh #blousemosscrepe#blouseterkini#kualakangsar#pekan#johorbahru#segamat
 #blouseraya #blousemenyusu  #blousemuslimah #blouselonggar
 #blousesiapcepat  #blouseraya
#blousenursing  #blouseloose  #blousematernity#kuantan#puchong#setiaalam#puncakalam#kundasang#kualaketil#marang#kuantan#cikreenencikngokngek
LUNA BLOUSE . 💐Material moss crepe 💐Ironless + Berpoket 💐Nursing friendly 💐Wuduk friendly 💕Design A cut (pregnent pun bole pakai) 🌸Daily wear design (anytime boleh pakai) . 🌹Harganya; 1 pasang RM59 2 pasang ke atas RM50 sehelai. . . Postage : 1 pasang RM8 2 pasang RM10 . ✨Styling tips! 🍄Pakai dengan jeans untuk gaya casual 🍄Pakai dengan seluar slack atau skirt plain untuk gaya formal 🍄Pakai dengan tudung bawal atau #mhtudungironless  untuk nampak comel . . . Whatsapp sis 0179452660 atau tekan je link kat bio sis . . #mhlunablouse  #blouse #blouselabuh #blousetakpayahgosok  #blousenursing  #blousetakpayahiron  #blousemuslimah  #blouseberpoket  #blousecantik  #blouselabuh  #blousemosscrepe #blouseterkini #kualakangsar #pekan #johorbahru #segamat  #blouseraya  #blousemenyusu  #blousemuslimah  #blouselonggar  #blousesiapcepat  #blouseraya  #blousenursing  #blouseloose  #blousematernity #kuantan #puchong #setiaalam #puncakalam #kundasang #kualaketil #marang #kuantan #cikreenencikngokngek 
LUNA BLOUSE .
💐Material moss crepe
💐Ironless + Berpoket
💐Nursing friendly
💐Wuduk friendly
💕Design A cut (pregnent pun bole pakai)
🌸Daily wear design (anytime boleh pakai)
.
🌹Harganya; 
1 pasang RM59
2 pasang ke atas RM50 sehelai.
.
. 
Postage :
1 pasang RM8
2 pasang RM10
. ✨Styling tips!
🍄Pakai dengan jeans untuk gaya casual
🍄Pakai dengan seluar slack atau skirt plain untuk gaya formal
🍄Pakai dengan tudung bawal atau #mhtudungironless untuk nampak comel .
.
. 
Whatsapp sis 0179452660 atau tekan je link kat bio sis
.
.
#mhlunablouse  #blouse#blouselabuh#blousetakpayahgosok #blousenursing 
#blousetakpayahiron #blousemuslimah 
#blouseberpoket #blousecantik
#blouselabuh #blousemosscrepe#blouseterkini#kualakangsar#pekan#johorbahru#segamat
 #blouseraya #blousemenyusu  #blousemuslimah #blouselonggar
 #blousesiapcepat  #blouseraya
#blousenursing  #blouseloose  #blousematernity#kuantan#puchong#setiaalam#puncakalam#kundasang#kualaketil#marang#kuantan#cikreenencikngokngek
LUNA BLOUSE . 💐Material moss crepe 💐Ironless + Berpoket 💐Nursing friendly 💐Wuduk friendly 💕Design A cut (pregnent pun bole pakai) 🌸Daily wear design (anytime boleh pakai) . 🌹Harganya; 1 pasang RM59 2 pasang ke atas RM50 sehelai. . . Postage : 1 pasang RM8 2 pasang RM10 . ✨Styling tips! 🍄Pakai dengan jeans untuk gaya casual 🍄Pakai dengan seluar slack atau skirt plain untuk gaya formal 🍄Pakai dengan tudung bawal atau #mhtudungironless  untuk nampak comel . . . Whatsapp sis 0179452660 atau tekan je link kat bio sis . . #mhlunablouse  #blouse #blouselabuh #blousetakpayahgosok  #blousenursing  #blousetakpayahiron  #blousemuslimah  #blouseberpoket  #blousecantik  #blouselabuh  #blousemosscrepe #blouseterkini #kualakangsar #pekan #johorbahru #segamat  #blouseraya  #blousemenyusu  #blousemuslimah  #blouselonggar  #blousesiapcepat  #blouseraya  #blousenursing  #blouseloose  #blousematernity #kuantan #puchong #setiaalam #puncakalam #kundasang #kualaketil #marang #kuantan #cikreenencikngokngek 
LUNA BLOUSE .
💐Material moss crepe
💐Ironless + Berpoket
💐Nursing friendly
💐Wuduk friendly
💕Design A cut (pregnent pun bole pakai)
🌸Daily wear design (anytime boleh pakai)
.
🌹Harganya; 
1 pasang RM59
2 pasang ke atas RM50 sehelai.
.
. 
Postage :
1 pasang RM8
2 pasang RM10
. ✨Styling tips!
🍄Pakai dengan jeans untuk gaya casual
🍄Pakai dengan seluar slack atau skirt plain untuk gaya formal
🍄Pakai dengan tudung bawal atau #mhtudungironless untuk nampak comel .
.
. 
Whatsapp sis 0179452660 atau tekan je link kat bio sis
.
.
#mhlunablouse  #blouse#blouselabuh#blousetakpayahgosok #blousenursing 
#blousetakpayahiron #blousemuslimah 
#blouseberpoket #blousecantik
#blouselabuh #blousemosscrepe#blouseterkini#kualakangsar#pekan#johorbahru#segamat
 #blouseraya #blousemenyusu  #blousemuslimah #blouselonggar
 #blousesiapcepat  #blouseraya
#blousenursing  #blouseloose  #blousematernity#kuantan#puchong#setiaalam#puncakalam#kundasang#kualaketil#marang#kuantan#cikreenencikngokngek
LUNA BLOUSE . 💐Material moss crepe 💐Ironless + Berpoket 💐Nursing friendly 💐Wuduk friendly 💕Design A cut (pregnent pun bole pakai) 🌸Daily wear design (anytime boleh pakai) . 🌹Harganya; 1 pasang RM59 2 pasang ke atas RM50 sehelai. . . Postage : 1 pasang RM8 2 pasang RM10 . ✨Styling tips! 🍄Pakai dengan jeans untuk gaya casual 🍄Pakai dengan seluar slack atau skirt plain untuk gaya formal 🍄Pakai dengan tudung bawal atau #mhtudungironless  untuk nampak comel . . . Whatsapp sis 0179452660 atau tekan je link kat bio sis . . #mhlunablouse  #blouse #blouselabuh #blousetakpayahgosok  #blousenursing  #blousetakpayahiron  #blousemuslimah  #blouseberpoket  #blousecantik  #blouselabuh  #blousemosscrepe #blouseterkini #kualakangsar #pekan #johorbahru #segamat  #blouseraya  #blousemenyusu  #blousemuslimah  #blouselonggar  #blousesiapcepat  #blouseraya  #blousenursing  #blouseloose  #blousematernity #kuantan #puchong #setiaalam #puncakalam #kundasang #kualaketil #marang #kuantan #cikreenencikngokngek 
LUNA BLOUSE .
💐Material moss crepe
💐Ironless + Berpoket
💐Nursing friendly
💐Wuduk friendly
💕Design A cut (pregnent pun bole pakai)
🌸Daily wear design (anytime boleh pakai)
.
🌹Harganya; 
1 pasang RM59
2 pasang ke atas RM50 sehelai.
.
. 
Postage :
1 pasang RM8
2 pasang RM10
. ✨Styling tips!
🍄Pakai dengan jeans untuk gaya casual
🍄Pakai dengan seluar slack atau skirt plain untuk gaya formal
🍄Pakai dengan tudung bawal atau #mhtudungironless untuk nampak comel .
.
. 
Whatsapp sis 0179452660 atau tekan je link kat bio sis
.
.
#mhlunablouse  #blouse#blouselabuh#blousetakpayahgosok #blousenursing 
#blousetakpayahiron #blousemuslimah 
#blouseberpoket #blousecantik
#blouselabuh #blousemosscrepe#blouseterkini#kualakangsar#pekan#johorbahru#segamat
 #blouseraya #blousemenyusu  #blousemuslimah #blouselonggar
 #blousesiapcepat  #blouseraya
#blousenursing  #blouseloose  #blousematernity#kuantan#puchong#setiaalam#puncakalam#kundasang#kualaketil#marang#kuantan#cikreenencikngokngek
LUNA BLOUSE . 💐Material moss crepe 💐Ironless + Berpoket 💐Nursing friendly 💐Wuduk friendly 💕Design A cut (pregnent pun bole pakai) 🌸Daily wear design (anytime boleh pakai) . 🌹Harganya; 1 pasang RM59 2 pasang ke atas RM50 sehelai. . . Postage : 1 pasang RM8 2 pasang RM10 . ✨Styling tips! 🍄Pakai dengan jeans untuk gaya casual 🍄Pakai dengan seluar slack atau skirt plain untuk gaya formal 🍄Pakai dengan tudung bawal atau #mhtudungironless  untuk nampak comel . . . Whatsapp sis 0179452660 atau tekan je link kat bio sis . . #mhlunablouse  #blouse #blouselabuh #blousetakpayahgosok  #blousenursing  #blousetakpayahiron  #blousemuslimah  #blouseberpoket  #blousecantik  #blouselabuh  #blousemosscrepe #blouseterkini #kualakangsar #pekan #johorbahru #segamat  #blouseraya  #blousemenyusu  #blousemuslimah  #blouselonggar  #blousesiapcepat  #blouseraya  #blousenursing  #blouseloose  #blousematernity #kuantan #puchong #setiaalam #puncakalam #kundasang #kualaketil #marang #kuantan #cikreenencikngokngek 
LUNA BLOUSE .
💐Material moss crepe
💐Ironless + Berpoket
💐Nursing friendly
💐Wuduk friendly
💕Design A cut (pregnent pun bole pakai)
🌸Daily wear design (anytime boleh pakai)
.
🌹Harganya; 
1 pasang RM59
2 pasang ke atas RM50 sehelai.
.
. 
Postage :
1 pasang RM8
2 pasang RM10
. ✨Styling tips!
🍄Pakai dengan jeans untuk gaya casual
🍄Pakai dengan seluar slack atau skirt plain untuk gaya formal
🍄Pakai dengan tudung bawal atau #mhtudungironless untuk nampak comel .
.
. 
Whatsapp sis 0179452660 atau tekan je link kat bio sis
.
.
#mhlunablouse  #blouse#blouselabuh#blousetakpayahgosok #blousenursing 
#blousetakpayahiron #blousemuslimah 
#blouseberpoket #blousecantik
#blouselabuh #blousemosscrepe#blouseterkini#kualakangsar#pekan#johorbahru#segamat
 #blouseraya #blousemenyusu  #blousemuslimah #blouselonggar
 #blousesiapcepat  #blouseraya
#blousenursing  #blouseloose  #blousematernity#kuantan#puchong#setiaalam#puncakalam#kundasang#kualaketil#marang#kuantan#cikreenencikngokngek
LUNA BLOUSE . 💐Material moss crepe 💐Ironless + Berpoket 💐Nursing friendly 💐Wuduk friendly 💕Design A cut (pregnent pun bole pakai) 🌸Daily wear design (anytime boleh pakai) . 🌹Harganya; 1 pasang RM59 2 pasang ke atas RM50 sehelai. . . Postage : 1 pasang RM8 2 pasang RM10 . ✨Styling tips! 🍄Pakai dengan jeans untuk gaya casual 🍄Pakai dengan seluar slack atau skirt plain untuk gaya formal 🍄Pakai dengan tudung bawal atau #mhtudungironless  untuk nampak comel . . . Whatsapp sis 0179452660 atau tekan je link kat bio sis . . #mhlunablouse  #blouse #blouselabuh #blousetakpayahgosok  #blousenursing  #blousetakpayahiron  #blousemuslimah  #blouseberpoket  #blousecantik  #blouselabuh  #blousemosscrepe #blouseterkini #kualakangsar #pekan #johorbahru #segamat  #blouseraya  #blousemenyusu  #blousemuslimah  #blouselonggar  #blousesiapcepat  #blouseraya  #blousenursing  #blouseloose  #blousematernity #kuantan #puchong #setiaalam #puncakalam #kundasang #kualaketil #marang #kuantan #cikreenencikngokngek 
Assalamualaikum & good morning 🌷🌷🌷 Sape kat cni ada masalah bibir kering bila apply lipstick?? Dah xperlu risau yea Jom dapatkan promo True Dimension Lipstick yg mana lipstik berpelembap yg ada warna.

Apelagi nk tau kaler2 yg cntik n dapatkan promo TDL nie bolehlh contact nadia.

Love💞
NADYA | 0148207867
Your Beauty Consultant & Sales Director #kuantan #pekan #terengganu #pantaitimur #kuantanpahang #kuantanmarket #marykaykuantan#marykaypahang #freepostage #freedelivery #freemakeupclass #freeskincareclass
Assalamualaikum & good morning 🌷🌷🌷 Sape kat cni ada masalah bibir kering bila apply lipstick?? Dah xperlu risau yea Jom dapatkan promo True Dimension Lipstick yg mana lipstik berpelembap yg ada warna. Apelagi nk tau kaler2 yg cntik n dapatkan promo TDL nie bolehlh contact nadia. Love💞 NADYA | 0148207867 Your Beauty Consultant & Sales Director #kuantan  #pekan  #terengganu  #pantaitimur  #kuantanpahang  #kuantanmarket  #marykaykuantan #marykaypahang  #freepostage  #freedelivery  #freemakeupclass  #freeskincareclass 
Salah landing ke sis 😅😅
.
.
.

Notakaki : Halalkan video ini ya.. 😘
. . . ••••••••••••••• 👇🏻😘
.

Kesayangan2 semua, jom jambang & rambut lebat dengan KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT..korang kena tau yang KRIM TONIK ni sgt bagus dan paling cepat berkesan dengan bahan-bahan semulajadi dan SESUAI DENGAN SEMUA PERINGKAT UMUR
.
👶🏻👶🏻 BAYI
👧🏻👦🏻 KANAK-KANAK
👱🏻‍♀️👱🏻‍♂️ REMAJA
🧔🏻👩🏼 DEWASA
👴🏻👵🏻 WARGA EMAS
.
"LAGI LEBAT, LEBIH MEMIKAT..."
.
Call or whatsapp kami sekarang!!!
.
📲 014 516 8865
📲 014 516 8865
.
Atau klik je link di bio profile @tonikrambut_pahang 👈🏻😘
.
#krimtonik #krimrambut #krimjambang #masalahbotak #rambutgugur #tonikrambut #rambutlebat #bululebat #jualonline #jualonlinemurah #jualonlineshop #sale #kuantan #maran #pekan #kemaman #temerloh #bentong #lanchang #karak #pahang #raub #kualalipis #bazarpaknil #videolawak #lawak #santaisambilshopping
Salah landing ke sis 😅😅 . . . Notakaki : Halalkan video ini ya.. 😘 . . . ••••••••••••••• 👇🏻😘 . Kesayangan2 semua, jom jambang & rambut lebat dengan KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT..korang kena tau yang KRIM TONIK ni sgt bagus dan paling cepat berkesan dengan bahan-bahan semulajadi dan SESUAI DENGAN SEMUA PERINGKAT UMUR . 👶🏻👶🏻 BAYI 👧🏻👦🏻 KANAK-KANAK 👱🏻‍♀️👱🏻‍♂️ REMAJA 🧔🏻👩🏼 DEWASA 👴🏻👵🏻 WARGA EMAS . "LAGI LEBAT, LEBIH MEMIKAT..." . Call or whatsapp kami sekarang!!! . 📲 014 516 8865 📲 014 516 8865 . Atau klik je link di bio profile @tonikrambut_pahang 👈🏻😘 . #krimtonik  #krimrambut  #krimjambang  #masalahbotak  #rambutgugur  #tonikrambut  #rambutlebat  #bululebat  #jualonline  #jualonlinemurah  #jualonlineshop  #sale  #kuantan  #maran  #pekan  #kemaman  #temerloh  #bentong  #lanchang  #karak  #pahang  #raub  #kualalipis  #bazarpaknil  #videolawak  #lawak  #santaisambilshopping 
Cuplikan Keseruan Pekan Kreativktas Anak 2018... 03 - 10 November 2018 .
.
.
#like #likeforlikes #likelike #like4likes #pka #pekan kreativitasanak #november