an online Instagram web viewer

#pdb medias

Photos

Nessa quinta tem Pista Summer No Papo de Boteco 
#pdb #usf #pistasummer #djradke #itatibacity #skol #litrao #smirnoff #geral #vibe #top #up #lounge #set #quinta #vip #tequila #vem #chamanocontatinho #night
Autumn is the season of color. Find your #cruisersup style at paddleboarddirect.com 🏄🏽‍♂️Link in Bio 👈
•
#autumn#shoponline
Autumn is the season of color. Find your #cruisersup  style at paddleboarddirect.com 🏄🏽‍♂️Link in Bio 👈 • #autumn #shoponline 
Alweer een maand geleden🥈#karting #maxverstappen #🏎 #sieger #mylaps #nab #gillard #pdb
Quando eu começo a semana fazendo exercícios, tudo flui! O dia rende, fico com mais disposição para fazer minhas coisas e até consigo me organizar melhor com os horários!
Quem aí também gosta de ter atividade física de manhã cedinho? 🙋 ➡ Faço funcional na praia com a equipe @ra_trainning ! Entre em contato para mais informações! 😎

#atividadefisica #exercicios #vidasaudavel #rotinaativa #amofotos #modelodetreino #hahaha #treinofuncional #funcional #praia #pdb #segundou #segundafeira
Quando eu começo a semana fazendo exercícios, tudo flui! O dia rende, fico com mais disposição para fazer minhas coisas e até consigo me organizar melhor com os horários! Quem aí também gosta de ter atividade física de manhã cedinho? 🙋 ➡ Faço funcional na praia com a equipe @ra_trainning ! Entre em contato para mais informações! 😎 #atividadefisica  #exercicios  #vidasaudavel  #rotinaativa  #amofotos  #modelodetreino  #hahaha  #treinofuncional  #funcional  #praia  #pdb  #segundou  #segundafeira 
TQ Petronas.. Lpas ni aku akan cari gemok yg pukul staff Petronas tu 🤣
#petronas #petronasmalaysia #petronasdealer #pdb #dmc #caribudakgemok
#soldout 😱😱😱😱
.
.
#jangankecamsis 😅
Maaf ye uols.. sis Tak sengaja.. tersold out pulak 😂
Minggu Lepas baru je masuk stok ni, minggu ni dah sold out. Memang hangat macam Goreng pisang panas 🔥🔥🔥🔥.
.
.
Nak cuci Mata warna-warna yang tinggal? Direct WhatsApp ye 👇👇👇 www.wasap.my/601139271817

www.wasap.my/601139271817

www.wasap.my/601139271817

#pemborongdaribandung 
#pdb
#pembekalkainsulammalaysia 
#pemborongkainsulam 
#supplierkainsulambukittinggi 
#supplierkainsulambrunei 
#kainpasangraya 
#kainsulammurah 
#kainsulam 
#kainpasangsulam 
#kainpasangsulambandung 
#kainbrunei 
#kainmurah
#soldout  😱😱😱😱 . . #jangankecamsis  😅 Maaf ye uols.. sis Tak sengaja.. tersold out pulak 😂 Minggu Lepas baru je masuk stok ni, minggu ni dah sold out. Memang hangat macam Goreng pisang panas 🔥🔥🔥🔥. . . Nak cuci Mata warna-warna yang tinggal? Direct WhatsApp ye 👇👇👇 www.wasap.my/601139271817 www.wasap.my/601139271817 www.wasap.my/601139271817 #pemborongdaribandung  #pdb  #pembekalkainsulammalaysia  #pemborongkainsulam  #supplierkainsulambukittinggi  #supplierkainsulambrunei  #kainpasangraya  #kainsulammurah  #kainsulam  #kainpasangsulam  #kainpasangsulambandung  #kainbrunei  #kainmurah 
#soldout 😱😱😱😱
.
.
#jangankecamsis 😅
Maaf ye uols.. sis Tak sengaja.. tersold out pulak 😂
Minggu Lepas baru je masuk stok ni, minggu ni dah sold out. Memang hangat macam Goreng pisang panas 🔥🔥🔥🔥.
.
.
Nak cuci Mata warna-warna yang tinggal? Direct WhatsApp ye 👇👇👇 www.wasap.my/601139271817

www.wasap.my/601139271817

www.wasap.my/601139271817

#pemborongdaribandung 
#pdb
#pembekalkainsulammalaysia 
#pemborongkainsulam 
#supplierkainsulambukittinggi 
#supplierkainsulambrunei 
#kainpasangraya 
#kainsulammurah 
#kainsulam 
#kainpasangsulam 
#kainpasangsulambandung 
#kainbrunei 
#kainmurah
#soldout  😱😱😱😱 . . #jangankecamsis  😅 Maaf ye uols.. sis Tak sengaja.. tersold out pulak 😂 Minggu Lepas baru je masuk stok ni, minggu ni dah sold out. Memang hangat macam Goreng pisang panas 🔥🔥🔥🔥. . . Nak cuci Mata warna-warna yang tinggal? Direct WhatsApp ye 👇👇👇 www.wasap.my/601139271817 www.wasap.my/601139271817 www.wasap.my/601139271817 #pemborongdaribandung  #pdb  #pembekalkainsulammalaysia  #pemborongkainsulam  #supplierkainsulambukittinggi  #supplierkainsulambrunei  #kainpasangraya  #kainsulammurah  #kainsulam  #kainpasangsulam  #kainpasangsulambandung  #kainbrunei  #kainmurah 
#soldout 😱😱😱😱
.
.
#jangankecamsis 😅
Maaf ye uols.. sis Tak sengaja.. tersold out pulak 😂
Minggu Lepas baru je masuk stok ni, minggu ni dah sold out. Memang hangat macam Goreng pisang panas 🔥🔥🔥🔥.
.
.
Nak cuci Mata warna-warna yang tinggal? Direct WhatsApp ye 👇👇👇 www.wasap.my/601139271817

www.wasap.my/601139271817

www.wasap.my/601139271817

#pemborongdaribandung 
#pdb
#pembekalkainsulammalaysia 
#pemborongkainsulam 
#supplierkainsulambukittinggi 
#supplierkainsulambrunei 
#kainpasangraya 
#kainsulammurah 
#kainsulam 
#kainpasangsulam 
#kainpasangsulambandung 
#kainbrunei 
#kainmurah
#soldout  😱😱😱😱 . . #jangankecamsis  😅 Maaf ye uols.. sis Tak sengaja.. tersold out pulak 😂 Minggu Lepas baru je masuk stok ni, minggu ni dah sold out. Memang hangat macam Goreng pisang panas 🔥🔥🔥🔥. . . Nak cuci Mata warna-warna yang tinggal? Direct WhatsApp ye 👇👇👇 www.wasap.my/601139271817 www.wasap.my/601139271817 www.wasap.my/601139271817 #pemborongdaribandung  #pdb  #pembekalkainsulammalaysia  #pemborongkainsulam  #supplierkainsulambukittinggi  #supplierkainsulambrunei  #kainpasangraya  #kainsulammurah  #kainsulam  #kainpasangsulam  #kainpasangsulambandung  #kainbrunei  #kainmurah 
#soldout 😱😱😱😱
.
.
#jangankecamsis 😅
Maaf ye uols.. sis Tak sengaja.. tersold out pulak 😂
Minggu Lepas baru je masuk stok ni, minggu ni dah sold out. Memang hangat macam Goreng pisang panas 🔥🔥🔥🔥.
.
.
Nak cuci Mata warna-warna yang tinggal? Direct WhatsApp ye 👇👇👇 www.wasap.my/601139271817

www.wasap.my/601139271817

www.wasap.my/601139271817

#pemborongdaribandung 
#pdb
#pembekalkainsulammalaysia 
#pemborongkainsulam 
#supplierkainsulambukittinggi 
#supplierkainsulambrunei 
#kainpasangraya 
#kainsulammurah 
#kainsulam 
#kainpasangsulam 
#kainpasangsulambandung 
#kainbrunei 
#kainmurah
#soldout  😱😱😱😱 . . #jangankecamsis  😅 Maaf ye uols.. sis Tak sengaja.. tersold out pulak 😂 Minggu Lepas baru je masuk stok ni, minggu ni dah sold out. Memang hangat macam Goreng pisang panas 🔥🔥🔥🔥. . . Nak cuci Mata warna-warna yang tinggal? Direct WhatsApp ye 👇👇👇 www.wasap.my/601139271817 www.wasap.my/601139271817 www.wasap.my/601139271817 #pemborongdaribandung  #pdb  #pembekalkainsulammalaysia  #pemborongkainsulam  #supplierkainsulambukittinggi  #supplierkainsulambrunei  #kainpasangraya  #kainsulammurah  #kainsulam  #kainpasangsulam  #kainpasangsulambandung  #kainbrunei  #kainmurah 
#soldout 😱😱😱😱
.
.
#jangankecamsis 😅
Maaf ye uols.. sis Tak sengaja.. tersold out pulak 😂
Minggu Lepas baru je masuk stok ni, minggu ni dah sold out. Memang hangat macam Goreng pisang panas 🔥🔥🔥🔥.
.
.
Nak cuci Mata warna-warna yang tinggal? Direct WhatsApp ye 👇👇👇 www.wasap.my/601139271817

www.wasap.my/601139271817

www.wasap.my/601139271817

#pemborongdaribandung 
#pdb
#pembekalkainsulammalaysia 
#pemborongkainsulam 
#supplierkainsulambukittinggi 
#supplierkainsulambrunei 
#kainpasangraya 
#kainsulammurah 
#kainsulam 
#kainpasangsulam 
#kainpasangsulambandung 
#kainbrunei 
#kainmurah
#soldout  😱😱😱😱 . . #jangankecamsis  😅 Maaf ye uols.. sis Tak sengaja.. tersold out pulak 😂 Minggu Lepas baru je masuk stok ni, minggu ni dah sold out. Memang hangat macam Goreng pisang panas 🔥🔥🔥🔥. . . Nak cuci Mata warna-warna yang tinggal? Direct WhatsApp ye 👇👇👇 www.wasap.my/601139271817 www.wasap.my/601139271817 www.wasap.my/601139271817 #pemborongdaribandung  #pdb  #pembekalkainsulammalaysia  #pemborongkainsulam  #supplierkainsulambukittinggi  #supplierkainsulambrunei  #kainpasangraya  #kainsulammurah  #kainsulam  #kainpasangsulam  #kainpasangsulambandung  #kainbrunei  #kainmurah 
#soldout 😱😱😱😱
.
.
#jangankecamsis 😅
Maaf ye uols.. sis Tak sengaja.. tersold out pulak 😂
Minggu Lepas baru je masuk stok ni, minggu ni dah sold out.
.
.
Nak cuci Mata warna-warna yang tinggal? Direct WhatsApp ye 👇👇👇 www.wasap.my/601139271817

www.wasap.my/601139271817

www.wasap.my/601139271817

#pemborongdaribandung 
#pdb
#pembekalkainsulammalaysia 
#pemborongkainsulam 
#supplierkainsulambukittinggi 
#supplierkainsulambrunei 
#kainpasangraya 
#kainsulammurah 
#kainsulam 
#kainpasangsulam 
#kainpasangsulambandung 
#kainbrunei 
#kainmurah
#soldout  😱😱😱😱 . . #jangankecamsis  😅 Maaf ye uols.. sis Tak sengaja.. tersold out pulak 😂 Minggu Lepas baru je masuk stok ni, minggu ni dah sold out. . . Nak cuci Mata warna-warna yang tinggal? Direct WhatsApp ye 👇👇👇 www.wasap.my/601139271817 www.wasap.my/601139271817 www.wasap.my/601139271817 #pemborongdaribandung  #pdb  #pembekalkainsulammalaysia  #pemborongkainsulam  #supplierkainsulambukittinggi  #supplierkainsulambrunei  #kainpasangraya  #kainsulammurah  #kainsulam  #kainpasangsulam  #kainpasangsulambandung  #kainbrunei  #kainmurah 
Guys kamu tahu gak...memasuki perdagangan periode 22 Oktober sampai dengan 26 Oktober 2018, atensi pasar tengah berfokus kepada dua pertemuan kebijakan moneter bank sentral dari wilayah Kanada dan Eropa. Bank Sentral Kanada akan merilis pertemuan kebijakan mereka serta menetapkan suku bunga yang saat ini para ekonom dunia memperkirakan bahwa BOC akan menaikkan suku bunga mereka menjadi 1.75% dari saat ini berada pada level 1.50%.
.
.
Sementara itu, pada pekan ini pula Bank Sentral Eropa juga dijadwalkan akan merilis kebijakan moneter dan suku bunga mereka. Bank Sentral Eropa diprediksi oleh ekonom akan tetap mempertahankan tingkat suku bunga berada di level 0.0%. Meski demikian, dari pertemuan kebijakan tersebut para pelaku pasar juga berharap mendapat pandangan atau keputusan terhadap program pembelian obligasi oleh Bank Sentral Eropa ini dilanjutkan kembali atau tidak.
Untuk Laporan Fundamental Ekonomi lainnya Kunjungi website kami di http://javafx.news/
.
☎ 0813 8072 5502 / 0812 1892 0962
.
#inflasiAS #brexit #ADP #PDB #sukubunga 
#javanews #bearish #bullish #analisateknikal #analisateknikalforex #tekniktradingforex #tradingforex #forex #forexindonesia #freesignal #firstbroker #freesignals #signalsforex #forexsignals #forexsignal #forexsignalservice
Guys kamu tahu gak...memasuki perdagangan periode 22 Oktober sampai dengan 26 Oktober 2018, atensi pasar tengah berfokus kepada dua pertemuan kebijakan moneter bank sentral dari wilayah Kanada dan Eropa. Bank Sentral Kanada akan merilis pertemuan kebijakan mereka serta menetapkan suku bunga yang saat ini para ekonom dunia memperkirakan bahwa BOC akan menaikkan suku bunga mereka menjadi 1.75% dari saat ini berada pada level 1.50%. . . Sementara itu, pada pekan ini pula Bank Sentral Eropa juga dijadwalkan akan merilis kebijakan moneter dan suku bunga mereka. Bank Sentral Eropa diprediksi oleh ekonom akan tetap mempertahankan tingkat suku bunga berada di level 0.0%. Meski demikian, dari pertemuan kebijakan tersebut para pelaku pasar juga berharap mendapat pandangan atau keputusan terhadap program pembelian obligasi oleh Bank Sentral Eropa ini dilanjutkan kembali atau tidak. Untuk Laporan Fundamental Ekonomi lainnya Kunjungi website kami di http://javafx.news/ . ☎ 0813 8072 5502 / 0812 1892 0962 . #inflasiAS  #brexit  #ADP  #PDB  #sukubunga  #javanews  #bearish  #bullish  #analisateknikal  #analisateknikalforex  #tekniktradingforex  #tradingforex  #forex  #forexindonesia  #freesignal  #firstbroker  #freesignals  #signalsforex  #forexsignals  #forexsignal  #forexsignalservice 
Dallas gracias 📍🦁 #pdb
Dallas gracias 📍🦁 #pdb 
Quad vs castle ruins 🏰
Wasn't so sunny as I expected, but well enough to rip some lipos 😉
.
.
.
✔️ ImpulseRC Alien
✔️ Flyduino Mr Steele PDB
✔️ Flyduino KISS FC v2
✔️ Flyduino KISS 32A ESCs
✔️ Ethic MrSteele Silk v2
✔️ TBS Unify Pro 5G8 v3
✔️ TBS Triumph Stub
✔️ TBS Crossfire Nano
✔️ Runcam Swift 2 RotorRiot
✔️ HQProps 5x4.3x3
.
.
.
#impulserc #alien #flyduino #kiss #v2 #pdb #ethixltd #mrsteele #silk #teamblacksheep #tbs #unify #triumph #crossfire #runcam #swift #rotorriot #hqprops #tattu #gopro #freestyle #quad #hobby #nolife #fpv #drone #quaddiction #castle #freetime #autumn
Quad vs castle ruins 🏰 Wasn't so sunny as I expected, but well enough to rip some lipos 😉 . . . ✔️ ImpulseRC Alien ✔️ Flyduino Mr Steele PDB ✔️ Flyduino KISS FC v2 ✔️ Flyduino KISS 32A ESCs ✔️ Ethic MrSteele Silk v2 ✔️ TBS Unify Pro 5G8 v3 ✔️ TBS Triumph Stub ✔️ TBS Crossfire Nano ✔️ Runcam Swift 2 RotorRiot ✔️ HQProps 5x4.3x3 . . . #impulserc  #alien  #flyduino  #kiss  #v2  #pdb  #ethixltd  #mrsteele  #silk  #teamblacksheep  #tbs  #unify  #triumph  #crossfire  #runcam  #swift  #rotorriot  #hqprops  #tattu  #gopro  #freestyle  #quad  #hobby  #nolife  #fpv  #drone  #quaddiction  #castle  #freetime  #autumn 
Experimenting with brushes☕
What do you think of this victorian-style effect?
.
Have a lovely sunday y'all✨
#Noah #drawing #sketch #krita #brushes #victorian #sepia #digitalart #digitalsketch #illustration #oc #characterdesign #instaart #artistoninstagram #artoftheday #comic #graphicnovel #pdb #roc
La geisha / www.pierredebonneuil.fr/oeuvres-singulieres.html #illustration #lalogedapollon #geisha #monochrome #encre #pierredebonneuil #pdb #artiste #versailles
🕘The Diaries of Macchiavellica 🕗💧Waiting for The laundry to be done.. in the mean time..🤪drinking @pukaraoficial #lafortalezadenuestratierra 🍉🍒🥃 #fashionambassador #frutosrojos #adv #at #advertising @guitigoficial
#guitig .
.
.
.check our top Mare @macchiavellica_ #macchiavellicadesigns #madeinecuador #madewithlove #madebyartisans #boho #boholuxe #ootd 
OUTFIT

PANTS @prettylittlething #plt #prettylittlething  #advertising #adv
SHOES @publicdesire #pdb #shoelover  #wynwood
#artdistric #florida
🕘The Diaries of Macchiavellica 🕗💧Waiting for The laundry to be done.. in the mean time..🤪drinking @pukaraoficial #lafortalezadenuestratierra  🍉🍒🥃 #fashionambassador  #frutosrojos  #adv  #at  #advertising  @guitigoficial #guitig  . . . .check our top Mare @macchiavellica_ #macchiavellicadesigns  #madeinecuador  #madewithlove  #madebyartisans  #boho  #boholuxe  #ootd  OUTFIT PANTS @prettylittlething #plt  #prettylittlething  #advertising  #adv  SHOES @publicdesire #pdb  #shoelover  #wynwood  #artdistric  #florida 
마지막 자켓 끄읕 🌈📸
이제 다음주다 컴백 카운트다운 스타트 👉🏻👈🏻 #시밀런#컴백#솔로#2001#18#pdb
Bascom X-She Knows out soon @bascomxx @donmcgregor1 #topworks #PDB
Bascom X-She Knows out soon @bascomxx @donmcgregor1 #topworks  #PDB 
Hay cuối tuần mình cứ dậy sớm rồi lang thang đâu đó. Rồi tấp vào một quán cafe tận hưởng sự tĩnh lặng trước khi qua một tuần xô bồ!? #sundaymorning #pdb #vietnam #7am
Hay cuối tuần mình cứ dậy sớm rồi lang thang đâu đó. Rồi tấp vào một quán cafe tận hưởng sự tĩnh lặng trước khi qua một tuần xô bồ!? #sundaymorning  #pdb  #vietnam  #7am 
STOK SEMAKIN MENYUSUT😅😅😅
.
.
#hotselling 🔥🔥🔥🔥🔥 Stok dah semakin menyusut Ni.. uols yang belum cuci Mata lagi dengan stok terkini #kainsulam kami, boleh direct WhatsApp kami ye 👇

www.wasap.my/601139271817

www.wasap.my/601139271817

#kainpasangraya 
#kainmurah 
#Kainbandung 
#kainpasangsulambandung 
#kainsulammurah 
#pemborongdaribandung 
#pdb 
#supplierkainsulambandung 
#pemborongkainsulam 
#pembekalkainsulammalaysia 
#pembekalkainsulambrunei 
#supplierkainsulambrunei
STOK SEMAKIN MENYUSUT😅😅😅 . . #hotselling  🔥🔥🔥🔥🔥 Stok dah semakin menyusut Ni.. uols yang belum cuci Mata lagi dengan stok terkini #kainsulam  kami, boleh direct WhatsApp kami ye 👇 www.wasap.my/601139271817 www.wasap.my/601139271817 #kainpasangraya  #kainmurah  #Kainbandung  #kainpasangsulambandung  #kainsulammurah  #pemborongdaribandung  #pdb  #supplierkainsulambandung  #pemborongkainsulam  #pembekalkainsulammalaysia  #pembekalkainsulambrunei  #supplierkainsulambrunei 
‪Congrats on earning a Division 1 at Pigskin tonight! Thank you to all PDB members for an amazing performance tonight. Thank you to our PDB parents and Booster club for your continuing support and help. We could NOT do this without you. Thank you to the Pioneer HS staff & Administration along with SISD administration for the continuous support! Thank you as well to all the band directors and band staff for pushing the students on a daily basis. Keep pushing through PDB.... we are close to the end of this chapter but not quite yet!!!! 2 more weeks until @bandsofamerica #SpiralingIntoMadness #PDB #PioneerPride @sisdnews #Pigskin
‪Congrats on earning a Division 1 at Pigskin tonight! Thank you to all PDB members for an amazing performance tonight. Thank you to our PDB parents and Booster club for your continuing support and help. We could NOT do this without you. Thank you to the Pioneer HS staff & Administration along with SISD administration for the continuous support! Thank you as well to all the band directors and band staff for pushing the students on a daily basis. Keep pushing through PDB.... we are close to the end of this chapter but not quite yet!!!! 2 more weeks until @bandsofamerica #SpiralingIntoMadness  #PDB  #PioneerPride  @sisdnews #Pigskin 
Just need to decide what motors i want to run on my RaceTek 210 and what camera im gonna use and this build is finally finished..Cant wait to fly this thing! Any motor suggestions? 
#DroneBuild #DroneRacing #FreestyleDrone #Build #210Drone #210frame #BrainFpv #Re1 #MiniPdb #Pdb #FlightController #Esc #20amp #RaceTek #FpvFreestyle #Fpv #KwadAddict #KwadBuild #QuadAddict #FpvCommunity
Une partie de croquet / www.pierredebonneuil.fr/oeuvres-singulieres.html #illustration #lalogedapollon #unepartiedecroquet #monochrome #encre #pierredebonneuil #pdb #artiste #versailles
Osteoporosis is one of the most common diseases worldwide. Known as affecting mainly women, with one out of three affected due to low levels of female hormones(oestrogen) after menopause. However in the last years it became clear that also a large number of men suffer from Osteoporosis.

#biolution #biolution_net #molecularbiology #molecularanimation #cinema4d #c4d #digitalart #research #science #sciencevisualisation #sciart #medicalillustration #medicalart #bioart #molecule #pdb #hormones #osteoporose
Osteoporosis is one of the most common diseases worldwide. Known as affecting mainly women, with one out of three affected due to low levels of female hormones(oestrogen) after menopause. However in the last years it became clear that also a large number of men suffer from Osteoporosis. #biolution  #biolution_net  #molecularbiology  #molecularanimation  #cinema4d  #c4d  #digitalart  #research  #science  #sciencevisualisation  #sciart  #medicalillustration  #medicalart  #bioart  #molecule  #pdb  #hormones  #osteoporose 
‪It’s THE Show Day!!! Join us #SpiralingIntoMadness at the @uiltexas Region Marching Contest #Pigskin in Mission at 8pm! All the best to every band competing today in Texas! #PDB #PioneerPride
‪Congrats to PDB Member of the Week: Nitzia Gutierrez #PDB #PioneerPride ‬
Hj tem Arena e vc é o meu convidado VIP.
Hj tem Arena e vc é o meu convidado VIP.
Auch an dieser Stelle wollen wir uns bei allen Mädels bedanken, die zu uns ins Studio kommen und uns ihr Vertrauen schenken - wir lieben es unsere Leidenschaft an euch weiterzugeben 💕💕💕 #maedelsabend #poleparty #showyourpassion #trysomethingnew #girlsday #pdb #poledancebeautieshalle #girlsjustwannahavefun #togetherisbetter #sportinhalle #grouppicture #havingagoodtime
É hoje pessoal!!
Güenta coração!!!!
É hoje pessoal!! Güenta coração!!!!
Playa den Bossa on an August morning, walk to the far left for the nice part #ibiza #playadenbossa #ibiza2018 #ibizagoodvibes #seaibiza #ibizasea #pdb #ibizamylove #ibizaloversclub #ibizalovers #ibizasummer #sea #ocean #ibizabeach #ibizabeaches #beachvibes
La fée / www.pierredebonneuil.fr/oeuvres-singulieres.html #illustration #lalogedapollon #fée #monochrome #encre #pierredebonneuil #pdb #artiste #versailles
That‘s how pole dancers do sightseeing 😛 Love this city so much! #newyorkcity #brooklynbridge #sunnyday #flexyfriday ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #poledancer #poledanceforlife #fitfam #fitspo #poledancersofinstagram #polesport #enjoy  #heretocreate #seeababes #motivation #noexcuses #youcandoit #getstrong #nopainnogain #whyipole #trainingday #fitspiration #poledance #sportmachtglücklich #polelove #sabinepolebeauty #poledancebeautieshalle #pdb #polecontrol #polebeautyontour #sightseeing
That‘s how pole dancers do sightseeing 😛 Love this city so much! #newyorkcity  #brooklynbridge  #sunnyday  #flexyfriday  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #poledancer  #poledanceforlife  #fitfam  #fitspo  #poledancersofinstagram  #polesport  #enjoy  #heretocreate  #seeababes  #motivation  #noexcuses  #youcandoit  #getstrong  #nopainnogain  #whyipole  #trainingday  #fitspiration  #poledance  #sportmachtglücklich  #polelove  #sabinepolebeauty  #poledancebeautieshalle  #pdb  #polecontrol  #polebeautyontour  #sightseeing 
Recuerdito de mí #pdb ❤️
Recuerdito de mí #pdb  ❤️
¿Qué frase le podrías a tu buzo que el resto de tus friends no banca? ✊
.
.
.
CABA O GBA: 📲11 3921 0823
Interior del País 📲11 3538 3159 .
.
.
#TresOvejas #Camperasdeegresados #buzosdeegresados #promo19 #promo18 #egresados2018 #egresados2019 #upd #pdb #remerasdeegresados
#tgifridays !!! Let’s start the weekend. 🐕🏄🏽‍♂️
•
#puppylife#cruisersup#shoppingonline
Ngày đó chúng ta thất vọng, không phải vì em cho anh quá ít, mà do anh kì vọng quá nhiều phải không ?
#foodie #pdb 
#takenbyiphone
Ngày đó chúng ta thất vọng, không phải vì em cho anh quá ít, mà do anh kì vọng quá nhiều phải không ? #foodie  #pdb  #takenbyiphone 
Goodbye #Bundestag - I had a blast! 
Nach knapp 8 Wochen #Praktikum geht es morgen wieder in Richtung Heimat ins schöne #Nordhessen. Es hat unglaublich viel Spaß gemacht, den politischen Betrieb in #Berlin von innen kennenzulernen, vor Ort mitzuarbeiten und #Politik zu gestalten. 
Vielen Dank an @alexanderkulitz und dein tolles Team für die super Zeit - Ich bin jeden Morgen gerne zur Arbeit gegangen und werde die Zeit bei euch in sehr guter Erinnerung behalten. 
#Intern #Politics #FDP #Außenhandel #Außenwirtschaft #Außenpolitik #PdB #Politikwissenschaft #Fraktionsstartup #TheorieTrifftPraxis #TeamKulitz
Goodbye #Bundestag  - I had a blast! Nach knapp 8 Wochen #Praktikum  geht es morgen wieder in Richtung Heimat ins schöne #Nordhessen . Es hat unglaublich viel Spaß gemacht, den politischen Betrieb in #Berlin  von innen kennenzulernen, vor Ort mitzuarbeiten und #Politik  zu gestalten. Vielen Dank an @alexanderkulitz und dein tolles Team für die super Zeit - Ich bin jeden Morgen gerne zur Arbeit gegangen und werde die Zeit bei euch in sehr guter Erinnerung behalten. #Intern  #Politics  #FDP  #Außenhandel  #Außenwirtschaft  #Außenpolitik  #PdB  #Politikwissenschaft  #Fraktionsstartup  #TheorieTrifftPraxis  #TeamKulitz 
What happens in NYC stays in NYC! 💥💥
.
.
.
📷 by @duccio913
What happens in NYC stays in NYC! 💥💥 . . . 📷 by @duccio913
naik jukung pakai pelampung,
menjaga hal tidak diinginkan,
sungguh cantik dara berkurung,
cerminkan budi pekertinya menawan

Menguntum kembang si bunga mawar,
Kembang mekar di siang Hari,
Tersenyum abang di pintu kamar,
Melihat si gadis ayu berseri

Ku sangka hujan sampai ke petang,
Rupanya panas di siang Hari,
Mata-mata Tak jemu memandang,
Berbaju sulam setiap hari

Sudahku dengar guruh di langit,
Air ditempayan ku curahkan,
Hati berdebar sangat teringin,
Memakai Kain sulam yang diimpikan ================================================ Cewah...sekali sekala kite berpantun pujangga..Hihi.. jawab..jangan Tak jawab..hahha
😍😍 Aisshh.. hihihihi ================================================ New arrival 
Prada Mawar

Yang menjadi kegilaan ramai Masa Raya aidil fitri 2018.. HOT 🔥🔥 Items ni!! Sekarang datang dengan warna2 baru yg lebih menawan & inovasi design baru yang lebih mempersona.. Nak dapatkan koleksi Prada mawar ni?

Tempah sekarang👇👇 . 👉 WhatsApp +6011 39271817
👉 WhatsApp +6011 39271817
👉  WhatsApp +6011 39271817

Atau
. 👉 Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung
👉Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung
👉 Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung

#pemborongdaribandung #pdb #PDB #kainsulam #bajusulam #sulam #sulambandung #sulambukittinggi #pembekalkainsulam #kainpasangsulam #bajukurung #uniform #seragamsekolah
naik jukung pakai pelampung, menjaga hal tidak diinginkan, sungguh cantik dara berkurung, cerminkan budi pekertinya menawan Menguntum kembang si bunga mawar, Kembang mekar di siang Hari, Tersenyum abang di pintu kamar, Melihat si gadis ayu berseri Ku sangka hujan sampai ke petang, Rupanya panas di siang Hari, Mata-mata Tak jemu memandang, Berbaju sulam setiap hari Sudahku dengar guruh di langit, Air ditempayan ku curahkan, Hati berdebar sangat teringin, Memakai Kain sulam yang diimpikan ================================================ Cewah...sekali sekala kite berpantun pujangga..Hihi.. jawab..jangan Tak jawab..hahha 😍😍 Aisshh.. hihihihi ================================================ New arrival Prada Mawar Yang menjadi kegilaan ramai Masa Raya aidil fitri 2018.. HOT 🔥🔥 Items ni!! Sekarang datang dengan warna2 baru yg lebih menawan & inovasi design baru yang lebih mempersona.. Nak dapatkan koleksi Prada mawar ni? Tempah sekarang👇👇 . 👉 WhatsApp +6011 39271817 👉 WhatsApp +6011 39271817 👉 WhatsApp +6011 39271817 Atau . 👉 Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung 👉Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung 👉 Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung #pemborongdaribandung  #pdb  #PDB  #kainsulam  #bajusulam  #sulam  #sulambandung  #sulambukittinggi  #pembekalkainsulam  #kainpasangsulam  #bajukurung  #uniform  #seragamsekolah 
naik jukung pakai pelampung,
menjaga hal tidak diinginkan,
sungguh cantik dara berkurung,
cerminkan budi pekertinya menawan

Menguntum kembang si bunga mawar,
Kembang mekar di siang Hari,
Tersenyum abang di pintu kamar,
Melihat si gadis ayu berseri

Ku sangka hujan sampai ke petang,
Rupanya panas di siang Hari,
Mata-mata Tak jemu memandang,
Berbaju sulam setiap hari

Sudahku dengar guruh di langit,
Air ditempayan ku curahkan,
Hati berdebar sangat teringin,
Memakai Kain sulam yang diimpikan ================================================ Cewah...sekali sekala kite berpantun pujangga..Hihi.. jawab..jangan Tak jawab..hahha
😍😍 Aisshh.. hihihihi ================================================ New arrival 
Prada Mawar

Yang menjadi kegilaan ramai Masa Raya aidil fitri 2018.. HOT 🔥🔥 Items ni!! Sekarang datang dengan warna2 baru yg lebih menawan & inovasi design baru yang lebih mempersona.. Nak dapatkan koleksi Prada mawar ni?

Tempah sekarang👇👇 . 👉 WhatsApp +6011 39271817
👉 WhatsApp +6011 39271817
👉  WhatsApp +6011 39271817

Atau
. 👉 Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung
👉Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung
👉 Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung

#pemborongdaribandung #pdb #PDB #kainsulam #bajusulam #sulam #sulambandung #sulambukittinggi #pembekalkainsulam #kainpasangsulam #bajukurung #uniform #batikseragamsekolah
naik jukung pakai pelampung, menjaga hal tidak diinginkan, sungguh cantik dara berkurung, cerminkan budi pekertinya menawan Menguntum kembang si bunga mawar, Kembang mekar di siang Hari, Tersenyum abang di pintu kamar, Melihat si gadis ayu berseri Ku sangka hujan sampai ke petang, Rupanya panas di siang Hari, Mata-mata Tak jemu memandang, Berbaju sulam setiap hari Sudahku dengar guruh di langit, Air ditempayan ku curahkan, Hati berdebar sangat teringin, Memakai Kain sulam yang diimpikan ================================================ Cewah...sekali sekala kite berpantun pujangga..Hihi.. jawab..jangan Tak jawab..hahha 😍😍 Aisshh.. hihihihi ================================================ New arrival Prada Mawar Yang menjadi kegilaan ramai Masa Raya aidil fitri 2018.. HOT 🔥🔥 Items ni!! Sekarang datang dengan warna2 baru yg lebih menawan & inovasi design baru yang lebih mempersona.. Nak dapatkan koleksi Prada mawar ni? Tempah sekarang👇👇 . 👉 WhatsApp +6011 39271817 👉 WhatsApp +6011 39271817 👉 WhatsApp +6011 39271817 Atau . 👉 Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung 👉Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung 👉 Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung #pemborongdaribandung  #pdb  #PDB  #kainsulam  #bajusulam  #sulam  #sulambandung  #sulambukittinggi  #pembekalkainsulam  #kainpasangsulam  #bajukurung  #uniform  #batikseragamsekolah 
naik jukung pakai pelampung,
menjaga hal tidak diinginkan,
sungguh cantik dara berkurung,
cerminkan budi pekertinya menawan

Menguntum kembang si bunga mawar,
Kembang mekar di siang Hari,
Tersenyum abang di pintu kamar,
Melihat si gadis ayu berseri

Ku sangka hujan sampai ke petang,
Rupanya panas di siang Hari,
Mata-mata Tak jemu memandang,
Berbaju sulam setiap hari

Sudahku dengar guruh di langit,
Air ditempayan ku curahkan,
Hati berdebar sangat teringin,
Memakai Kain sulam yang diimpikan ================================================ Cewah...sekali sekala kite berpantun pujangga..Hihi.. jawab..jangan Tak jawab..hahha
😍😍 Aisshh.. hihihihi ================================================ New arrival 
Prada Mawar

Yang menjadi kegilaan ramai Masa Raya aidil fitri 2018.. HOT 🔥🔥 Items ni!! Sekarang datang dengan warna2 baru yg lebih menawan & inovasi design baru yang lebih mempersona.. Nak dapatkan koleksi Prada mawar ni?

Tempah sekarang👇👇 . 👉 WhatsApp +6011 39271817
👉 WhatsApp +6011 39271817
👉  WhatsApp +6011 39271817

Atau
. 👉 Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung
👉Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung
👉 Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung

#pemborongdaribandung #pdb #PDB #kainsulam #bajusulam #sulam #sulambandung #sulambukittinggi #pembekalkainsulam #kainpasangsulam #bajukurung #uniform #seragamsekolah
naik jukung pakai pelampung, menjaga hal tidak diinginkan, sungguh cantik dara berkurung, cerminkan budi pekertinya menawan Menguntum kembang si bunga mawar, Kembang mekar di siang Hari, Tersenyum abang di pintu kamar, Melihat si gadis ayu berseri Ku sangka hujan sampai ke petang, Rupanya panas di siang Hari, Mata-mata Tak jemu memandang, Berbaju sulam setiap hari Sudahku dengar guruh di langit, Air ditempayan ku curahkan, Hati berdebar sangat teringin, Memakai Kain sulam yang diimpikan ================================================ Cewah...sekali sekala kite berpantun pujangga..Hihi.. jawab..jangan Tak jawab..hahha 😍😍 Aisshh.. hihihihi ================================================ New arrival Prada Mawar Yang menjadi kegilaan ramai Masa Raya aidil fitri 2018.. HOT 🔥🔥 Items ni!! Sekarang datang dengan warna2 baru yg lebih menawan & inovasi design baru yang lebih mempersona.. Nak dapatkan koleksi Prada mawar ni? Tempah sekarang👇👇 . 👉 WhatsApp +6011 39271817 👉 WhatsApp +6011 39271817 👉 WhatsApp +6011 39271817 Atau . 👉 Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung 👉Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung 👉 Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung #pemborongdaribandung  #pdb  #PDB  #kainsulam  #bajusulam  #sulam  #sulambandung  #sulambukittinggi  #pembekalkainsulam  #kainpasangsulam  #bajukurung  #uniform  #seragamsekolah 
naik jukung pakai pelampung,
menjaga hal tidak diinginkan,
sungguh cantik dara berkurung,
cerminkan budi pekertinya menawan

Menguntum kembang si bunga mawar,
Kembang mekar di siang Hari,
Tersenyum abang di pintu kamar,
Melihat si gadis ayu berseri

Ku sangka hujan sampai ke petang,
Rupanya panas di siang Hari,
Mata-mata Tak jemu memandang,
Berbaju sulam setiap hari

Sudahku dengar guruh di langit,
Air ditempayan ku curahkan,
Hati berdebar sangat teringin,
Memakai Kain sulam yang diimpikan ================================================ Cewah...sekali sekala kite berpantun pujangga..Hihi.. jawab..jangan Tak jawab..hahha
😍😍 Aisshh.. hihihihi ================================================ New arrival 
Prada Mawar

Yang menjadi kegilaan ramai Masa Raya aidil fitri 2018.. HOT 🔥🔥 Items ni!! Sekarang datang dengan warna2 baru yg lebih menawan & inovasi design baru yang lebih mempersona.. Nak dapatkan koleksi Prada mawar ni?

Tempah sekarang👇👇 . 👉 WhatsApp +6011 39271817
👉 WhatsApp +6011 39271817
👉  WhatsApp +6011 39271817

Atau
. 👉 Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung
👉Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung
👉 Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung

#pemborongdaribandung #pdb #PDB #kainsulam #bajusulam #sulam #sulambandung #sulambukittinggi #pembekalkainsulam #kainpasangsulam #bajukurung #uniform #seragamsekolah
naik jukung pakai pelampung, menjaga hal tidak diinginkan, sungguh cantik dara berkurung, cerminkan budi pekertinya menawan Menguntum kembang si bunga mawar, Kembang mekar di siang Hari, Tersenyum abang di pintu kamar, Melihat si gadis ayu berseri Ku sangka hujan sampai ke petang, Rupanya panas di siang Hari, Mata-mata Tak jemu memandang, Berbaju sulam setiap hari Sudahku dengar guruh di langit, Air ditempayan ku curahkan, Hati berdebar sangat teringin, Memakai Kain sulam yang diimpikan ================================================ Cewah...sekali sekala kite berpantun pujangga..Hihi.. jawab..jangan Tak jawab..hahha 😍😍 Aisshh.. hihihihi ================================================ New arrival Prada Mawar Yang menjadi kegilaan ramai Masa Raya aidil fitri 2018.. HOT 🔥🔥 Items ni!! Sekarang datang dengan warna2 baru yg lebih menawan & inovasi design baru yang lebih mempersona.. Nak dapatkan koleksi Prada mawar ni? Tempah sekarang👇👇 . 👉 WhatsApp +6011 39271817 👉 WhatsApp +6011 39271817 👉 WhatsApp +6011 39271817 Atau . 👉 Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung 👉Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung 👉 Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung #pemborongdaribandung  #pdb  #PDB  #kainsulam  #bajusulam  #sulam  #sulambandung  #sulambukittinggi  #pembekalkainsulam  #kainpasangsulam  #bajukurung  #uniform  #seragamsekolah 
naik jukung pakai pelampung,
menjaga hal tidak diinginkan,
sungguh cantik dara berkurung,
cerminkan budi pekertinya menawan

Menguntum kembang si bunga mawar,
Kembang mekar di siang Hari,
Tersenyum abang di pintu kamar,
Melihat si gadis ayu berseri

Ku sangka hujan sampai ke petang,
Rupanya panas di siang Hari,
Mata-mata Tak jemu memandang,
Berbaju sulam setiap hari

Sudahku dengar guruh di langit,
Air ditempayan ku curahkan,
Hati berdebar sangat teringin,
Memakai Kain sulam yang diimpikan ================================================ Cewah...sekali sekala kite berpantun pujangga..Hihi.. jawab..jangan Tak jawab..hahha
😍😍 Aisshh.. hihihihi ================================================ New arrival 
Prada Mawar

Yang menjadi kegilaan ramai Masa Raya aidil fitri 2018.. HOT 🔥🔥 Items ni!! Sekarang datang dengan warna2 baru yg lebih menawan & inovasi design baru yang lebih mempersona.. Nak dapatkan koleksi Prada mawar ni?

Tempah sekarang👇👇 . 👉 WhatsApp +6011 39271817
👉 WhatsApp +6011 39271817
👉  WhatsApp +6011 39271817

Atau
. 👉 Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung
👉Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung
👉 Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung

#pemborongdaribandung #pdb #PDB #kainsulam #bajusulam #sulam #sulambandung #sulambukittinggi #pembekalkainsulam #kainpasangsulam #bajukurung #uniform #seragamsekolah up
naik jukung pakai pelampung, menjaga hal tidak diinginkan, sungguh cantik dara berkurung, cerminkan budi pekertinya menawan Menguntum kembang si bunga mawar, Kembang mekar di siang Hari, Tersenyum abang di pintu kamar, Melihat si gadis ayu berseri Ku sangka hujan sampai ke petang, Rupanya panas di siang Hari, Mata-mata Tak jemu memandang, Berbaju sulam setiap hari Sudahku dengar guruh di langit, Air ditempayan ku curahkan, Hati berdebar sangat teringin, Memakai Kain sulam yang diimpikan ================================================ Cewah...sekali sekala kite berpantun pujangga..Hihi.. jawab..jangan Tak jawab..hahha 😍😍 Aisshh.. hihihihi ================================================ New arrival Prada Mawar Yang menjadi kegilaan ramai Masa Raya aidil fitri 2018.. HOT 🔥🔥 Items ni!! Sekarang datang dengan warna2 baru yg lebih menawan & inovasi design baru yang lebih mempersona.. Nak dapatkan koleksi Prada mawar ni? Tempah sekarang👇👇 . 👉 WhatsApp +6011 39271817 👉 WhatsApp +6011 39271817 👉 WhatsApp +6011 39271817 Atau . 👉 Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung 👉Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung 👉 Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung #pemborongdaribandung  #pdb  #PDB  #kainsulam  #bajusulam  #sulam  #sulambandung  #sulambukittinggi  #pembekalkainsulam  #kainpasangsulam  #bajukurung  #uniform  #seragamsekolah  up
naik jukung pakai pelampung,
menjaga hal tidak diinginkan,
sungguh cantik dara berkurung,
cerminkan budi pekertinya menawan

Menguntum kembang si bunga mawar,
Kembang mekar di siang Hari,
Tersenyum abang di pintu kamar,
Melihat si gadis ayu berseri

Ku sangka hujan sampai ke petang,
Rupanya panas di siang Hari,
Mata-mata Tak jemu memandang,
Berbaju sulam setiap hari

Sudahku dengar guruh di langit,
Air ditempayan ku curahkan,
Hati berdebar sangat teringin,
Memakai Kain sulam yang diimpikan ================================================ Cewah...sekali sekala kite berpantun pujangga..Hihi.. jawab..jangan Tak jawab..hahha
😍😍 Aisshh.. hihihihi ================================================ New arrival 
Prada Mawar

Yang menjadi kegilaan ramai Masa Raya aidil fitri 2018.. HOT 🔥🔥 Items ni!! Sekarang datang dengan warna2 baru yg lebih menawan & inovasi design baru yang lebih mempersona.. Nak dapatkan koleksi Prada mawar ni?

Tempah sekarang👇👇 . 👉 WhatsApp +6011 39271817
👉 WhatsApp +6011 39271817
👉  WhatsApp +6011 39271817

Atau
. 👉 Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung
👉Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung
👉 Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung

#pemborongdaribandung #pdb #PDB #kainsulam #bajusulam #sulam #sulambandung #sulambukittinggi #pembekalkainsulam #kainpasangsulam #bajukurung #uniform #seragamsekolah
naik jukung pakai pelampung, menjaga hal tidak diinginkan, sungguh cantik dara berkurung, cerminkan budi pekertinya menawan Menguntum kembang si bunga mawar, Kembang mekar di siang Hari, Tersenyum abang di pintu kamar, Melihat si gadis ayu berseri Ku sangka hujan sampai ke petang, Rupanya panas di siang Hari, Mata-mata Tak jemu memandang, Berbaju sulam setiap hari Sudahku dengar guruh di langit, Air ditempayan ku curahkan, Hati berdebar sangat teringin, Memakai Kain sulam yang diimpikan ================================================ Cewah...sekali sekala kite berpantun pujangga..Hihi.. jawab..jangan Tak jawab..hahha 😍😍 Aisshh.. hihihihi ================================================ New arrival Prada Mawar Yang menjadi kegilaan ramai Masa Raya aidil fitri 2018.. HOT 🔥🔥 Items ni!! Sekarang datang dengan warna2 baru yg lebih menawan & inovasi design baru yang lebih mempersona.. Nak dapatkan koleksi Prada mawar ni? Tempah sekarang👇👇 . 👉 WhatsApp +6011 39271817 👉 WhatsApp +6011 39271817 👉 WhatsApp +6011 39271817 Atau . 👉 Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung 👉Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung 👉 Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung #pemborongdaribandung  #pdb  #PDB  #kainsulam  #bajusulam  #sulam  #sulambandung  #sulambukittinggi  #pembekalkainsulam  #kainpasangsulam  #bajukurung  #uniform  #seragamsekolah 
naik jukung pakai pelampung,
menjaga hal tidak diinginkan,
sungguh cantik dara berkurung,
cerminkan budi pekertinya menawan

Menguntum kembang si bunga mawar,
Kembang mekar di siang Hari,
Tersenyum abang di pintu kamar,
Melihat si gadis ayu berseri

Ku sangka hujan sampai ke petang,
Rupanya panas di siang Hari,
Mata-mata Tak jemu memandang,
Berbaju sulam setiap hari

Sudahku dengar guruh di langit,
Air ditempayan ku curahkan,
Hati berdebar sangat teringin,
Memakai Kain sulam yang diimpikan ================================================ Cewah...sekali sekala kite berpantun pujangga..Hihi.. jawab..jangan Tak jawab..hahha
😍😍 Aisshh.. hihihihi ================================================ New arrival 
Prada Mawar

Yang menjadi kegilaan ramai Masa Raya aidil fitri 2018.. HOT 🔥🔥 Items ni!! Sekarang datang dengan warna2 baru yg lebih menawan & inovasi design baru yang lebih mempersona.. Nak dapatkan koleksi Prada mawar ni?

Tempah sekarang👇👇 . 👉 WhatsApp +6011 39271817
👉 WhatsApp +6011 39271817
👉  WhatsApp +6011 39271817

Atau
. 👉 Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung
👉Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung
👉 Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung

#pemborongdaribandung #pdb #PDB #kainsulam #bajusulam #sulam #sulambandung #sulambukittinggi #pembekalkainsulam #kainpasangsulam #bajukurung #uniform #seragamsekolah
naik jukung pakai pelampung, menjaga hal tidak diinginkan, sungguh cantik dara berkurung, cerminkan budi pekertinya menawan Menguntum kembang si bunga mawar, Kembang mekar di siang Hari, Tersenyum abang di pintu kamar, Melihat si gadis ayu berseri Ku sangka hujan sampai ke petang, Rupanya panas di siang Hari, Mata-mata Tak jemu memandang, Berbaju sulam setiap hari Sudahku dengar guruh di langit, Air ditempayan ku curahkan, Hati berdebar sangat teringin, Memakai Kain sulam yang diimpikan ================================================ Cewah...sekali sekala kite berpantun pujangga..Hihi.. jawab..jangan Tak jawab..hahha 😍😍 Aisshh.. hihihihi ================================================ New arrival Prada Mawar Yang menjadi kegilaan ramai Masa Raya aidil fitri 2018.. HOT 🔥🔥 Items ni!! Sekarang datang dengan warna2 baru yg lebih menawan & inovasi design baru yang lebih mempersona.. Nak dapatkan koleksi Prada mawar ni? Tempah sekarang👇👇 . 👉 WhatsApp +6011 39271817 👉 WhatsApp +6011 39271817 👉 WhatsApp +6011 39271817 Atau . 👉 Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung 👉Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung 👉 Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung #pemborongdaribandung  #pdb  #PDB  #kainsulam  #bajusulam  #sulam  #sulambandung  #sulambukittinggi  #pembekalkainsulam  #kainpasangsulam  #bajukurung  #uniform  #seragamsekolah 
naik jukung pakai pelampung,
menjaga hal tidak diinginkan,
sungguh cantik dara berkurung,
cerminkan budi pekertinya menawan

Menguntum kembang si bunga mawar,
Kembang mekar di siang Hari,
Tersenyum abang di pintu kamar,
Melihat si gadis ayu berseri

Ku sangka hujan sampai ke petang,
Rupanya panas di siang Hari,
Mata-mata Tak jemu memandang,
Berbaju sulam setiap hari

Sudahku dengar guruh di langit,
Air ditempayan ku curahkan,
Hati berdebar sangat teringin,
Memakai Kain sulam yang diimpikan ================================================ Cewah...sekali sekala kite berpantun pujangga..Hihi.. jawab..jangan Tak jawab..hahha
😍😍 Aisshh.. hihihihi ================================================ New arrival 
Prada Mawar

Yang menjadi kegilaan ramai Masa Raya aidil fitri 2018.. HOT 🔥🔥 Items ni!! Sekarang datang dengan warna2 baru yg lebih menawan & inovasi design baru yang lebih mempersona.. Nak dapatkan koleksi Prada mawar ni?

Tempah sekarang👇👇 . 👉 WhatsApp +6011 39271817
👉 WhatsApp +6011 39271817
👉  WhatsApp +6011 39271817

Atau
. 👉 Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung
👉Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung
👉 Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung

#pemborongdaribandung #pdb #PDB #kainsulam #bajusulam #sulam #sulambandung #sulambukittinggi #pembekalkainsulam #kainpasangsulam #bajukurung #uniform #seragamsekolah
naik jukung pakai pelampung, menjaga hal tidak diinginkan, sungguh cantik dara berkurung, cerminkan budi pekertinya menawan Menguntum kembang si bunga mawar, Kembang mekar di siang Hari, Tersenyum abang di pintu kamar, Melihat si gadis ayu berseri Ku sangka hujan sampai ke petang, Rupanya panas di siang Hari, Mata-mata Tak jemu memandang, Berbaju sulam setiap hari Sudahku dengar guruh di langit, Air ditempayan ku curahkan, Hati berdebar sangat teringin, Memakai Kain sulam yang diimpikan ================================================ Cewah...sekali sekala kite berpantun pujangga..Hihi.. jawab..jangan Tak jawab..hahha 😍😍 Aisshh.. hihihihi ================================================ New arrival Prada Mawar Yang menjadi kegilaan ramai Masa Raya aidil fitri 2018.. HOT 🔥🔥 Items ni!! Sekarang datang dengan warna2 baru yg lebih menawan & inovasi design baru yang lebih mempersona.. Nak dapatkan koleksi Prada mawar ni? Tempah sekarang👇👇 . 👉 WhatsApp +6011 39271817 👉 WhatsApp +6011 39271817 👉 WhatsApp +6011 39271817 Atau . 👉 Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung 👉Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung 👉 Inbox kami http://m.me/pemborongdaribandung #pemborongdaribandung  #pdb  #PDB  #kainsulam  #bajusulam  #sulam  #sulambandung  #sulambukittinggi  #pembekalkainsulam  #kainpasangsulam  #bajukurung  #uniform  #seragamsekolah 
Esperando con mi valedor
#antifashion
#pdb 
#mbr 
#jdc ...
Modelagem de proteínas .👨🏻‍💻
.
Durante muitos anos contamos apenas com as técnicas experimentais para obter estrutura de proteínas. No entanto, com o surgimento das técnicas de sequenciamento ‘high throughput’ o número de sequências de DNA aumentou consideravelmente, permitindo a obtenção de sequências de proteínas a partir da sequência de DNA .
.
A modelagem teórica de proteínas é a técnica que permite a criação de modelos a partir de uma sequência de aminoácidos, seja ela traduzida através da sequência de DNA ou não
.
.
Uma sequência pode ser modelada por comparação ou através de parâmetros físicos inerentes aos aminoácidos, método chamado de ‘ab initio’, do latim do começo .
.
A modelagem comparativa pode ser feita com base na homologia da sequência, chamada de modelagem por homologia, ou com base no folding se sequências que não são evolutivamente relacionadas, mas conservam o folding, chamada de modelagem por threading ou fold recognition .
.
A abordagem ‘ab inition’ modela a proteína com base apenas nas interações físicas dos aminoácidos. Essa técnica é mais lenta e menos precisa, no entanto ainda é utilizada
.
Marca aí os amigos 👨🏻‍💻
.
.
.
.
______________________________________________  #biologia #dataanalysis #biologiaestrutural #biofisica #dicroismo #pdb #swissmodel #bioinformatica #bioinfo #bioinformatics #quimica #TI #computacao #informatica #biomedicina #farmacia #farmaco #bqi #sbbq #sbg #geneticahumana #genetica #proteinmodelling #modelagem #modelagemmolecular #homologia
Modelagem de proteínas .👨🏻‍💻 . Durante muitos anos contamos apenas com as técnicas experimentais para obter estrutura de proteínas. No entanto, com o surgimento das técnicas de sequenciamento ‘high throughput’ o número de sequências de DNA aumentou consideravelmente, permitindo a obtenção de sequências de proteínas a partir da sequência de DNA . . A modelagem teórica de proteínas é a técnica que permite a criação de modelos a partir de uma sequência de aminoácidos, seja ela traduzida através da sequência de DNA ou não . . Uma sequência pode ser modelada por comparação ou através de parâmetros físicos inerentes aos aminoácidos, método chamado de ‘ab initio’, do latim do começo . . A modelagem comparativa pode ser feita com base na homologia da sequência, chamada de modelagem por homologia, ou com base no folding se sequências que não são evolutivamente relacionadas, mas conservam o folding, chamada de modelagem por threading ou fold recognition . . A abordagem ‘ab inition’ modela a proteína com base apenas nas interações físicas dos aminoácidos. Essa técnica é mais lenta e menos precisa, no entanto ainda é utilizada . Marca aí os amigos 👨🏻‍💻 . . . . ______________________________________________ #biologia  #dataanalysis  #biologiaestrutural  #biofisica  #dicroismo  #pdb  #swissmodel  #bioinformatica  #bioinfo  #bioinformatics  #quimica  #TI  #computacao  #informatica  #biomedicina  #farmacia  #farmaco  #bqi  #sbbq  #sbg  #geneticahumana  #genetica  #proteinmodelling  #modelagem  #modelagemmolecular  #homologia 
Aaand the promised speedpaint of Noah ✨
#speedpaint #krita #digitalart #digitalsketch #drawing #illustration #characterdesign #sketch #pdb #roc
chatuba de mesquita parada no bailão! 
#PDB #TUSCARALHO #tchau39 #vem40 #tbt
Se abrió el debate: Donde hubo fuego cenizas quedan. 🤔😲
¿Mito o verdad?
.
.
.
CABA O GBA: 📲11 3921 0823
Interior del País 📲11 3538 3159 .
.
.
#TresOvejas #Camperasdeegresados #buzosdeegresados #promo19 #promo18 #egresados2018 #egresados2019 #upd #pdb #remerasdeegresados
Stand Up Paddle will keep you warm this Fall. Try it! 🏄🏽‍♂️
SHOP by tapping on the photo 👈
•
#cruisersup#fallseason#shopmystyle
De la motivation / www.pierredebonneuil.fr/oeuvres-singulieres.html #illustration #lalogedapollon #delamotivation #monochrome #encre #pierredebonneuil #pdb #artiste #versailles
Qualquer coisa que você pense que pode fazer , faça. A ação tem mágica 🌟 @alex.maranhao @ugentilneto amo vcs. 🕺💃🕺#PDB
#cartasbrasileiras
Qualquer coisa que você pense que pode fazer , faça. A ação tem mágica 🌟 @alex.maranhao @ugentilneto amo vcs. 🕺💃🕺#PDB  #cartasbrasileiras 
★★에이스유소년야구단 선수모집★★ ♥1회 무료체험 가능합니다♥

2018년 10월 26일 (금요일) 18시

무료체험 후 OT진행 합니다.
문의 010 3351 2722

#에이스볼파크 #유소년야구 #유소년야구교실 #파주맘 #일산맘 #고양맘 #파주 #파주운정 #일산 #일산동구 #일산서구 #야구 #주니어 #유소년창단
#무료체험 #무료수업 #취미반 #선수반 #대환영 #남녀노소 #전부다#pdb#파주유소년야구#파주야구 #일산유소년야구#파주유소년야구단#일산아지매
★★에이스유소년야구단 선수모집★★ ♥1회 무료체험 가능합니다♥ 2018년 10월 26일 (금요일) 18시 무료체험 후 OT진행 합니다. 문의 010 3351 2722 #에이스볼파크  #유소년야구  #유소년야구교실  #파주맘  #일산맘  #고양맘  #파주  #파주운정  #일산  #일산동구  #일산서구  #야구  #주니어  #유소년창단  #무료체험  #무료수업  #취미반  #선수반  #대환영  #남녀노소  #전부다 #pdb #파주유소년야구 #파주야구  #일산유소년야구 #파주유소년야구단 #일산아지매