an online Instagram web viewer

#pastasalad medias

Photos

Pasta with creamy avocado, peas, grapes, fresh mint and caramelised pumpkin seeds. Lemon juice, soy yoghurt, salt and pepper 🌱
Pasta with creamy avocado, peas, grapes, fresh mint and caramelised pumpkin seeds. Lemon juice, soy yoghurt, salt and pepper 🌱
Delicious white sauce pasta 😍
Tag all your foodie buddies ♥
.
.
.
.
Keep following our channel 
@indiaeatmania for more foodie updates 
Use #indiaeatmania to get featured!! Turn on your post notifications .
.
.
#veganfood #foody #foodvsco #pasta #pastasalad #pasta🍝 #whitepasta #delhifoodblogger #dfordelhi #followers #like4likes #tagafriend #shareforshare
🌱 Vegan Pasta Salad 🌱
.
Ingredients:
- Fusilli
- Red pepper
- Pickles
- Peas
- Vegan meat substitute
Sauce:
- Vegan mayo
- Water from pickles
- Lemon juice
- Spices: salt, garlic powder, pepper
.
#plantbased #vegan #veganfood #veganlunch #vegandinner #veganfoodie #veganfoodshare #vegangermany #whatveganseat #poweredbyplants #crueltyfree #herbivore #food #instafood #veganpastasalad #pastasalad #pasta #nudelsalat #veganpasta #nothealthybutyummy #treatyourself
🌱 Vegan Pasta Salad 🌱 . Ingredients: - Fusilli - Red pepper - Pickles - Peas - Vegan meat substitute Sauce: - Vegan mayo - Water from pickles - Lemon juice - Spices: salt, garlic powder, pepper . #plantbased  #vegan  #veganfood  #veganlunch  #vegandinner  #veganfoodie  #veganfoodshare  #vegangermany  #whatveganseat  #poweredbyplants  #crueltyfree  #herbivore  #food  #instafood  #veganpastasalad  #pastasalad  #pasta  #nudelsalat  #veganpasta  #nothealthybutyummy  #treatyourself 
Rainbow chickpea pasta salad for lunch today 🥗 Ever have those weekends where you feel like you didn’t get a minute to just chill? Partly because you spent a day moaning that you were hungover but idk I’m absolutely knackered today 😂 #isredbullvegan #salad #rainbowsalad #rainbowfood #buddhabowl #pastasalad #vegan #vegansofig #whatveganseat #rainbowfood #eattherainbow #veganlunch #healthyfood #healthyvegan #veganism #vegans #veganlife #veganfood #veganfoodshare #veganuk #veganrecipes #veganblogger #plantbased #plantpowered #healthyeating
Rainbow chickpea pasta salad for lunch today 🥗 Ever have those weekends where you feel like you didn’t get a minute to just chill? Partly because you spent a day moaning that you were hungover but idk I’m absolutely knackered today 😂 #isredbullvegan  #salad  #rainbowsalad  #rainbowfood  #buddhabowl  #pastasalad  #vegan  #vegansofig  #whatveganseat  #rainbowfood  #eattherainbow  #veganlunch  #healthyfood  #healthyvegan  #veganism  #vegans  #veganlife  #veganfood  #veganfoodshare  #veganuk  #veganrecipes  #veganblogger  #plantbased  #plantpowered  #healthyeating 
Volvemos a cierta normalidad cumpliendo con #deliciousmondays🍝 
#pastalover #pasta🍝 #pastasalad
Lunch! Pastasalad with Salmon.

#foodporn#lunch#salmon#pastasalad#gains
Lets check out our dressing
來嘗試我們所提供的醬汁
**************************
Classic Ranch 經典白沙律醬
Wasabi Fever 特色青芥末醬
Thousand Island 日式千島醬
Honey Mustard 蜂蜜芥末醬
Balsamic Vinegar 義大利黑醋醬
Calpico 香濃乳酸菌醬
#healthiliahk #pastasalad #saladdressing #meeting #conference #mealdelivery #delicious #heathyeating #hongkong
It can be a real struggle to eat well when traveling. I’ll be writing a blog in the next week or so about my where and what to eat whilst travelling.. but my back up meal is always a tuna pasta salad as can eat it in my hotel room when options are really limited.. Cals 761 F 9.1g C 88.9g P 77g
.
.
.
#KatJuryNutrition #InTheKitchenWithKat #Nutrition #Nutritionist #SportsNutrition #PerformanceNutrition #HealthyEating #CleanEating #Diet #IIFYM #SustainableEating #InstaFood #FoodGram #EatWell #Macros #Protein #Fats #Carbs #BalancedDiet #Tuna #Pasta #PastaSalad #SuitcaseSuppers #EatTrainSleepRepeat
It can be a real struggle to eat well when traveling. I’ll be writing a blog in the next week or so about my where and what to eat whilst travelling.. but my back up meal is always a tuna pasta salad as can eat it in my hotel room when options are really limited.. Cals 761 F 9.1g C 88.9g P 77g . . . #KatJuryNutrition  #InTheKitchenWithKat  #Nutrition  #Nutritionist  #SportsNutrition  #PerformanceNutrition  #HealthyEating  #CleanEating  #Diet  #IIFYM  #SustainableEating  #InstaFood  #FoodGram  #EatWell  #Macros  #Protein  #Fats  #Carbs  #BalancedDiet  #Tuna  #Pasta  #PastaSalad  #SuitcaseSuppers  #EatTrainSleepRepeat 
Early lunch before a busy afternoon begins. Pasta with cucumber and tomato in rocket pesto ( 1 tbsp 3 syns ) followed by a huge satsuma. 
#slimmingworldfood #swuk #slimmingworld #slimmingworldjourney #immingworlduk #swinsta #swlunch #swmafia #pasta #salad #pastasalad #saladveg #instafood #onwardsanddownwards #fruit #homegrowntomatoes #pesto #rocketpesto ##swinstagram
WHITE SAUCE PASTA 💯👽
.
PRICE: 💰 INR 180/-
Place: Tea-Connect @tea.connect29
Address: 70/6, Karma Patel Marg, Mansarovar Sector 7, Agarwal Farm, Barh Devariya, Mansarovar, Jaipur
Timings: 9AM to 10PM
.
Follow @JaipurFood
@JaipurFood
@JaipurFood
.
Share the Love 😘, Share the food 😋!
Follow us for upcoming drooling pics
Tag #JaipurFood and share your food cravings
.
Join us at : facebook.com/jaipurfoodcompany
Zomato: /FoodiAK
.
#indianfood #delhifood #pasta #delicious #likes4likes #followme #instalike #foodporn #foodgasm #foodholic #foodtalkindia #foodlove #musttry #streetfood #streetfoodindia #pastasalad #jaipur #sodelhi #yummy #india #daily #comfortfood #ifoundawesome #cheese #cheesey #huffposttaste #cheeselover #pastalover #pastaporn
WHITE SAUCE PASTA 💯👽 . PRICE: 💰 INR 180/- Place: Tea-Connect @tea.connect29 Address: 70/6, Karma Patel Marg, Mansarovar Sector 7, Agarwal Farm, Barh Devariya, Mansarovar, Jaipur Timings: 9AM to 10PM . Follow @JaipurFood @JaipurFood @JaipurFood . Share the Love 😘, Share the food 😋! Follow us for upcoming drooling pics Tag #JaipurFood  and share your food cravings . Join us at : facebook.com/jaipurfoodcompany Zomato: /FoodiAK . #indianfood  #delhifood  #pasta  #delicious  #likes4likes  #followme  #instalike  #foodporn  #foodgasm  #foodholic  #foodtalkindia  #foodlove  #musttry  #streetfood  #streetfoodindia  #pastasalad  #jaipur  #sodelhi  #yummy  #india  #daily  #comfortfood  #ifoundawesome  #cheese  #cheesey  #huffposttaste  #cheeselover  #pastalover  #pastaporn 
Stomaco mio fatti capanna, arriva la #pastasalad
LUNCH @sweetcoffee.takeaway ! #baguette #ham&cheese #bacon #focaccia #salads #pastasalad 😋
Mondays cool for quick and healthy food, just like noodle salad! 
The one in the front is made with a balsamic dressing, dried and fresh tomatoes and mozzarella. It gets topped with arugula and parmesan cheese.
The other one is merely a Greek salad with noodles. 
Both were super easy to make, refreshing and satisfying!
Which Kombination would you prefer?😊
.
.
.
Montag ist ein Tag für Nudelsalat! 
Kombo Nummer eins: getrocknete und frische Tomaten, Mozzarella, Parmesan und Rucola mit einem geschmacksintensiven Balsamico-dressing
Kombo Nummer zwei: Gurke, Paprika, Tomaten, Oliven, Feta und Zwiebel mit Weissweinessig Vinaigrette
Auf welche Variante habt ihr mehr Bock?😊
Ich genieße heute noch meinen letzten Tag in Amsterdam bevor es Abends wieder nach Hause geht.
.
.
.
#arugula #rucola #noodles #pastalovers #pasta #pastasalad #nudelsalat #tomaten #tomatoes #feta #parmesan #veggiefood #eatwellforless #budgetmeals #huffposttaste #tastemade #tastingtable #onmyplate #onmytable @thefeedfeed #foodblogfeed @foodblogfeed #thefeedfeed #kptncookapp #quickandeasy
Mondays cool for quick and healthy food, just like noodle salad! The one in the front is made with a balsamic dressing, dried and fresh tomatoes and mozzarella. It gets topped with arugula and parmesan cheese. The other one is merely a Greek salad with noodles. Both were super easy to make, refreshing and satisfying! Which Kombination would you prefer?😊 . . . Montag ist ein Tag für Nudelsalat! Kombo Nummer eins: getrocknete und frische Tomaten, Mozzarella, Parmesan und Rucola mit einem geschmacksintensiven Balsamico-dressing Kombo Nummer zwei: Gurke, Paprika, Tomaten, Oliven, Feta und Zwiebel mit Weissweinessig Vinaigrette Auf welche Variante habt ihr mehr Bock?😊 Ich genieße heute noch meinen letzten Tag in Amsterdam bevor es Abends wieder nach Hause geht. . . . #arugula  #rucola  #noodles  #pastalovers  #pasta  #pastasalad  #nudelsalat  #tomaten  #tomatoes  #feta  #parmesan  #veggiefood  #eatwellforless  #budgetmeals  #huffposttaste  #tastemade  #tastingtable  #onmyplate  #onmytable  @thefeedfeed #foodblogfeed  @foodblogfeed #thefeedfeed  #kptncookapp  #quickandeasy 
Ensalada de limón albahaca con pepinos, tomates y rúcula. Una ensalada de pasta saludable y vegana que se puede preparar para almuerzos entre semana o comidas ligeras. 
Una deliciosa receta de @feastingathome

#orzo #orzosalad #orzopasta #pastasalad #vegan #orzorecipes #recetas #recipe #vegetariano #vegetarian #receta #ingredientes  #comidasana #comida #comidasaludable #food52 #deliciousspanishfood # #cocina #saludable #remolacha #tomate #healthy #recipe #recipes #photography #foodphotography #feedfeed #eeeeeats #beautifulcuisines #thekitchn
Ensalada de limón albahaca con pepinos, tomates y rúcula. Una ensalada de pasta saludable y vegana que se puede preparar para almuerzos entre semana o comidas ligeras. Una deliciosa receta de @feastingathome #orzo  #orzosalad  #orzopasta  #pastasalad  #vegan  #orzorecipes  #recetas  #recipe  #vegetariano  #vegetarian  #receta  #ingredientes  #comidasana  #comida  #comidasaludable  #food52  #deliciousspanishfood  # #cocina  #saludable  #remolacha  #tomate  #healthy  #recipe  #recipes  #photography  #foodphotography  #feedfeed  #eeeeeats  #beautifulcuisines  #thekitchn 
Siapa yang suka makan pedas??
.
Buat kamu penggemar sambal pedas, menu AYAM GEPREK kita jadi andalah untuk makan siang loh ..
Tunggu apa lagi, Buruan dateng ke @pastakangendnest 👏🏻👏🏻
.
.
.
#ayamgeprek #ayamgeprekpedas #ayamgeprekmozarella #ayamgeprekmurah #ayamgeprekkeju #ayamgeprekenak #ayamgeprekjakarta #ayamgeprekjakartabarat #pastakangen #pastakangenjakartabarat #pasta #pastasalad #pastanmurah #pastaenak #pastaenakmurah #pizza #pizzapizza
Pasta salad with mangetout, peas and pesto⠀
⠀
Salad: penne, mangetout, peas, sundried tomatoes⠀
Dressing: crème fraîche, pesto ⠀
⠀
#salad #dinnersalad #salade #maaltijdsalade #vegetarian #vega #pastapesto #pestopasta #pasta #pesto #pastasalad #pastasalade
Menu pasta salad ni sesuai sangat la kalo mommies nak diet kn...seimbang dah semuanya 😁😁 Bole klik link di bio atau dm or pm je kalo nak order. Trial set pun ada tau 😄

#Repost from @matgebu ・・・
...hari ni pakcik santap salad pasta dan ia bukan sebarangan pasta. Pasta comel yang berkhasiat ini diberi pewarna asli dari 10 jenis buah²an dan sayur²an. Kalau tengok,  bukan kanak² saja teruja,  orang dewasa pun rasa tak sabar nak cuba. Ada 4 jenis pasta (Fusili, Macaroni,  Shell dan Star <---yang ini paling comel ❤). Slide untuk gambar seterusnya. Pasta, boleh dapatkan di 
@almariarissa , jangan lupa follow

@ wassap - 017 282 6494 (Anys Tawfik

Ok,  meh pakcik kongsikan resipi salad pasta yang berkhasiat

BAHAN-BAHANNYA
1 paket pasta Fusili 'Eatalian Express'
¼ bahagian traffic light capsicum - merah,  hijau dan kuning, cuci dan lap kering
2 batang sosej ayam
8 biji tomato ceri,  belah 2 setiap 1
10 biji black olive, belah 2 setiap 1
1 camca besar jeruk capers
1 camca besar mayonnaise 
1 camca besar sos thousand island 
1 camca besar cincangan parsley
Sedikit lada hitam kisar
Herba basil segar,  untuk hiasan

CARA MEMBUATNYA
1- Rebus sosej ayam selama 5 minit,  tos dan sejukkan. Kemudian potong kiub. Traffic light capsicum dipotong kiub, ketepikan

2- Didihkan 3 cawan air,  masukkan ¾ camca teh garam dan masukkan pasta,  rebus pasta hingga lembut ( 3 - 4 minit). Toskan dan gaul dengan sedikit minyak zaitun. Ketepikan

3- Dalam mangkuk besar,  masukkan mayonnaise dan sos thousand island,kacau hingga rata. Tambah lada hitam kisar dan daun parsley yang telah dicincang tadi, kacau rata

4- Masukkan pasta,  traffic light capsicum,  tomato ceri, sosej ayam, black olive dan jeruk capers. Gaul hingga rata. Sejukkan 20 minit dalam peti sejuk. Hias dengan herba basil segar sebelum dihidangkan. Selamat mencuba

#pastasalad
#resipimatgebu
#fusion
#matgebu
#tiffinbiru
#foodblogger
#EatalianExpress #pasta
#homemadepasta
#foodporn
Menu pasta salad ni sesuai sangat la kalo mommies nak diet kn...seimbang dah semuanya 😁😁 Bole klik link di bio atau dm or pm je kalo nak order. Trial set pun ada tau 😄 #Repost  from @matgebu ・・・ ...hari ni pakcik santap salad pasta dan ia bukan sebarangan pasta. Pasta comel yang berkhasiat ini diberi pewarna asli dari 10 jenis buah²an dan sayur²an. Kalau tengok, bukan kanak² saja teruja, orang dewasa pun rasa tak sabar nak cuba. Ada 4 jenis pasta (Fusili, Macaroni, Shell dan Star <---yang ini paling comel ❤). Slide untuk gambar seterusnya. Pasta, boleh dapatkan di @almariarissa , jangan lupa follow @ wassap - 017 282 6494 (Anys Tawfik Ok, meh pakcik kongsikan resipi salad pasta yang berkhasiat BAHAN-BAHANNYA 1 paket pasta Fusili 'Eatalian Express' ¼ bahagian traffic light capsicum - merah, hijau dan kuning, cuci dan lap kering 2 batang sosej ayam 8 biji tomato ceri, belah 2 setiap 1 10 biji black olive, belah 2 setiap 1 1 camca besar jeruk capers 1 camca besar mayonnaise 1 camca besar sos thousand island 1 camca besar cincangan parsley Sedikit lada hitam kisar Herba basil segar, untuk hiasan CARA MEMBUATNYA 1- Rebus sosej ayam selama 5 minit, tos dan sejukkan. Kemudian potong kiub. Traffic light capsicum dipotong kiub, ketepikan 2- Didihkan 3 cawan air, masukkan ¾ camca teh garam dan masukkan pasta, rebus pasta hingga lembut ( 3 - 4 minit). Toskan dan gaul dengan sedikit minyak zaitun. Ketepikan 3- Dalam mangkuk besar, masukkan mayonnaise dan sos thousand island,kacau hingga rata. Tambah lada hitam kisar dan daun parsley yang telah dicincang tadi, kacau rata 4- Masukkan pasta, traffic light capsicum, tomato ceri, sosej ayam, black olive dan jeruk capers. Gaul hingga rata. Sejukkan 20 minit dalam peti sejuk. Hias dengan herba basil segar sebelum dihidangkan. Selamat mencuba #pastasalad  #resipimatgebu  #fusion  #matgebu  #tiffinbiru  #foodblogger  #EatalianExpress  #pasta  #homemadepasta  #foodporn 
Pasta salad with homemade blueberry cavatelli and orechiette, tomatoes, green beans, basil, and balsamic reduction. Turned out pretty darn good!
#pastasalad #pasafresca #eatlocal #yyz
Pasta salad with homemade blueberry cavatelli and orechiette, tomatoes, green beans, basil, and balsamic reduction. Turned out pretty darn good! #pastasalad  #pasafresca  #eatlocal  #yyz 
Pesto Pasta Salad with Artichoke Grilled Chicken Parmesan and Sundried Tomato #evacaters2u #asymphonyofflavors #seattlecatering #pastasalad #farfalle #freshbasil #grilledchicken #sundriedtomatoes #seattle #seattleandsurroundings
When your mom leaves behind a jar of kimchi and you need to get rid of it ASAP b/c it’ll stink up your entire place, you gotta eat it! Made chipotle-Black bean pasta salad and toaster-oven baked kimchi dumplings 🥟 #homemademiyummy #chipotle #pastasalad #dinner #kimchi
When your mom leaves behind a jar of kimchi and you need to get rid of it ASAP b/c it’ll stink up your entire place, you gotta eat it! Made chipotle-Black bean pasta salad and toaster-oven baked kimchi dumplings 🥟 #homemademiyummy  #chipotle  #pastasalad  #dinner  #kimchi 
✔️blackberry peach grilled 3-cheese on sourdough
✔️creamy double dressing pasta salad ✔️cooking at home ✔️bistro lunch for dinner all week
#🍑 #🧀 #🥪 #🍞 #🥣 #grilledcheese #pastasalad #cheese #summercooking #cooking #dinner
I grilled some mean #steakburgers tonight! Used some garden #jalapenos I pickled to top them off and had a side of #pastasalad full of freshly harvested #cucumbers #tomatoes and #peppers
....
.
.
.
#gardentoplate #grilling #grillingweather #girlsgrilltoo #burgers #beef #spicy #food #foodie #foodporn
late late dinner 😳 but somewhat healthy?! 😬😜
#latenightdinner #pesto #pastasalad #cherrytomatoes #yum #stayhipmommaboutiqueblog
late late dinner 😳 but somewhat healthy?! 😬😜
#latenightdinner #pesto #pastasalad #cherrytomatoes #yum #stayhipmommaboutiqueblog
Genuinely enjoyed making and eating this - 🧞‍♀️ #pastasalad #TastebudsTwist
Sunday funday means dinner with friends! Rib time! Fall of the bone smoked out!! #homemadesauce #ribs #lit #sauceboss #dinner #grilling #smokingmeat #worthit #nomnom #potatoes #pastasalad
.
Assalamualaikum.
Blogger terkenal mat gebu pun dah try pasta EE.
Mat gebu wat salad pasta EE @eatalian.expressvegepasta
.
Ada cara dan resipi di bawah.. 🤩🤩
Regrann from @matgebu - ...hari ni pakcik santap salad pasta dan ia bukan sebarangan pasta. Pasta comel yang berkhasiat ini diberi pewarna asli dari 10 jenis buah²an dan sayur²an. Kalau tengok,  bukan kanak² saja teruja,  orang dewasa pun rasa tak sabar nak cuba. Ada 4 jenis pasta (Fusili, Macaroni,  Shell dan Star <---yang ini paling comel ❤). Slide untuk gambar seterusnya. Pasta, boleh dapatkan di 
@almariarissa , jangan lupa follow

@ wassap - 017 282 6494 (Anys Tawfik

Ok,  meh pakcik kongsikan resipi salad pasta yang berkhasiat

BAHAN-BAHANNYA
1 paket pasta Fusili 'Eatalian Express'
¼ bahagian traffic light capsicum - merah,  hijau dan kuning, cuci dan lap kering
2 batang sosej ayam
8 biji tomato ceri,  belah 2 setiap 1
10 biji black olive, belah 2 setiap 1
1 camca besar jeruk capers
1 camca besar mayonnaise 
1 camca besar sos thousand island 
1 camca besar cincangan parsley
Sedikit lada hitam kisar
Herba basil segar,  untuk hiasan

CARA MEMBUATNYA
1- Rebus sosej ayam selama 5 minit,  tos dan sejukkan. Kemudian potong kiub. Traffic light capsicum dipotong kiub, ketepikan

2- Didihkan 3 cawan air,  masukkan ¾ camca teh garam dan masukkan pasta,  rebus pasta hingga lembut ( 3 - 4 minit). Toskan dan gaul dengan sedikit minyak zaitun. Ketepikan

3- Dalam mangkuk besar,  masukkan mayonnaise dan sos thousand island,kacau hingga rata. Tambah lada hitam kisar dan daun parsley yang telah dicincang tadi, kacau rata

4- Masukkan pasta,  traffic light capsicum,  tomato ceri, sosej ayam, black olive dan jeruk capers. Gaul hingga rata. Sejukkan 20 minit dalam peti sejuk. Hias dengan herba basil segar sebelum dihidangkan. Selamat mencuba

#pastasalad
#resipimatgebu
#fusion
#matgebu
#tiffinbiru
#foodblogger
#kelabbloggerbenashaari - #regrann
. Assalamualaikum. Blogger terkenal mat gebu pun dah try pasta EE. Mat gebu wat salad pasta EE @eatalian.expressvegepasta . Ada cara dan resipi di bawah.. 🤩🤩 Regrann from @matgebu - ...hari ni pakcik santap salad pasta dan ia bukan sebarangan pasta. Pasta comel yang berkhasiat ini diberi pewarna asli dari 10 jenis buah²an dan sayur²an. Kalau tengok, bukan kanak² saja teruja, orang dewasa pun rasa tak sabar nak cuba. Ada 4 jenis pasta (Fusili, Macaroni, Shell dan Star <---yang ini paling comel ❤). Slide untuk gambar seterusnya. Pasta, boleh dapatkan di @almariarissa , jangan lupa follow @ wassap - 017 282 6494 (Anys Tawfik Ok, meh pakcik kongsikan resipi salad pasta yang berkhasiat BAHAN-BAHANNYA 1 paket pasta Fusili 'Eatalian Express' ¼ bahagian traffic light capsicum - merah, hijau dan kuning, cuci dan lap kering 2 batang sosej ayam 8 biji tomato ceri, belah 2 setiap 1 10 biji black olive, belah 2 setiap 1 1 camca besar jeruk capers 1 camca besar mayonnaise 1 camca besar sos thousand island 1 camca besar cincangan parsley Sedikit lada hitam kisar Herba basil segar, untuk hiasan CARA MEMBUATNYA 1- Rebus sosej ayam selama 5 minit, tos dan sejukkan. Kemudian potong kiub. Traffic light capsicum dipotong kiub, ketepikan 2- Didihkan 3 cawan air, masukkan ¾ camca teh garam dan masukkan pasta, rebus pasta hingga lembut ( 3 - 4 minit). Toskan dan gaul dengan sedikit minyak zaitun. Ketepikan 3- Dalam mangkuk besar, masukkan mayonnaise dan sos thousand island,kacau hingga rata. Tambah lada hitam kisar dan daun parsley yang telah dicincang tadi, kacau rata 4- Masukkan pasta, traffic light capsicum, tomato ceri, sosej ayam, black olive dan jeruk capers. Gaul hingga rata. Sejukkan 20 minit dalam peti sejuk. Hias dengan herba basil segar sebelum dihidangkan. Selamat mencuba #pastasalad  #resipimatgebu  #fusion  #matgebu  #tiffinbiru  #foodblogger  #kelabbloggerbenashaari  - #regrann 
Meal prep done! 💃💥
-Chorizo turkey sausage egg cups 🍳 -Bow tie and veggie tuna salad 🥦
-Southwest Chicken🍗
Meal prep done! 💃💥 -Chorizo turkey sausage egg cups 🍳 -Bow tie and veggie tuna salad 🥦 -Southwest Chicken🍗
#1 tip for picky eaters...get them cooking 〰️ #1 idea for people who “don’t like to cook”...show them how easy and rewarding it can be to make food at home 〰️ #1 trick to get out of post-meal dish cleaning duty ...GET COOKING! 😉⠀
.
See my point??
.
Moral of the story—I used to be on the other side of every equation ☝🏻 Truthfully, if you had asked me a handful of years ago whether I’d have a food blog someday, answer = heck no 🙅🏼‍♀️ actually, I distinctly remember my brother telling me to start one to “stand out” and get a cool job someday...I kind of LOLd and moved on 🤷🏼‍♀️ you can also ask my college roommates who will vouch that I lived off of bagel thins, cheezits, and hummus... wasn’t very adventurous 😏 that’s not to say I didn’t like *good food* but always leaned towards the medical aspect of dietetics and didn’t get fully into the cooking side until my food lab👩‍🍳...the rest is history!
.
Enough on that, this took all of 5 minutes to throw together and I was satisfied for hours :: cook pasta according to package (@explorecuisine edamame pasta used here!) :: reserve some water from cooking and lightly blanch veggies in reserved water :: drain & mix with pasta + green goddess dressing or mix of your choice✨wa-la —> #imwithkelly31 week 4 summer pasta salad 😍🍝
#1  tip for picky eaters...get them cooking 〰️ #1  idea for people who “don’t like to cook”...show them how easy and rewarding it can be to make food at home 〰️ #1  trick to get out of post-meal dish cleaning duty ...GET COOKING! 😉⠀ . See my point?? . Moral of the story—I used to be on the other side of every equation ☝🏻 Truthfully, if you had asked me a handful of years ago whether I’d have a food blog someday, answer = heck no 🙅🏼‍♀️ actually, I distinctly remember my brother telling me to start one to “stand out” and get a cool job someday...I kind of LOLd and moved on 🤷🏼‍♀️ you can also ask my college roommates who will vouch that I lived off of bagel thins, cheezits, and hummus... wasn’t very adventurous 😏 that’s not to say I didn’t like *good food* but always leaned towards the medical aspect of dietetics and didn’t get fully into the cooking side until my food lab👩‍🍳...the rest is history! . Enough on that, this took all of 5 minutes to throw together and I was satisfied for hours :: cook pasta according to package (@explorecuisine edamame pasta used here!) :: reserve some water from cooking and lightly blanch veggies in reserved water :: drain & mix with pasta + green goddess dressing or mix of your choice✨wa-la —>#imwithkelly31  week 4 summer pasta salad 😍🍝
Savory St Louis Slow Oven Roasted Ribs are GREAT for Sunday Supper. Add a few baby carrots and a Yummy Pasta Shrimp Salad. 😋😍😁👩🏾‍🍳#dinnerideas  #dinner #stlouisribs #dafoodonfleek #stlouisribsfordinner # Shrimp #pastasalad #yum #drliciousfood #ovenroasted #pork#ribs #sundaydinner #sundayvibes #foodpics #instagood #instafood #foodinstagram #dasmilingchef
We love a good grilled veggie salad, especially when pesto AND pasta are involved. Plus, it's easy to make this dish dairy-free. .
.
.
.
.
#pastasalad #pestopasta #pesto #bestmeals #weekendeats #chefmode #grilledveggies #veggiesalad #sundaysnacks #sundaydinners #weekendtime #letscook #dairyfreelife #foodiefun #foodielove #food52
Gang’s all here: penne, pesto, arugula, tomato, pancetta, mozzarella, mushrooms 🍝🥗🧀🥓🍄 Bonus not-so-pro-tip: sautéing pancetta & mushrooms in red wine prior to assembling the pasta salad guarantees happy eaters 👍
.
.
.
.
.
.
#penne #pasta #pesto #arugula #pancetta #veggies #mozzarella #cheese #pastasalad #cooking #homemade #homecooking #homechef #homecooked #homemadefood #cookingram #foodpic #foodpics #yummy #eats #buzzfeedfood #dcfoodporn #foodblogger #foodphoto #dceats #bonappetit #hungry #tastingtable #instayum #foodbeast
Gang’s all here: penne, pesto, arugula, tomato, pancetta, mozzarella, mushrooms 🍝🥗🧀🥓🍄 Bonus not-so-pro-tip: sautéing pancetta & mushrooms in red wine prior to assembling the pasta salad guarantees happy eaters 👍 . . . . . . #penne  #pasta  #pesto  #arugula  #pancetta  #veggies  #mozzarella  #cheese  #pastasalad  #cooking  #homemade  #homecooking  #homechef  #homecooked  #homemadefood  #cookingram  #foodpic  #foodpics  #yummy  #eats  #buzzfeedfood  #dcfoodporn  #foodblogger  #foodphoto  #dceats  #bonappetit  #hungry  #tastingtable  #instayum  #foodbeast 
In this hot summer, Rotini salad is a nice refreshing treat! 
#rotini #rotinisalad #pastasalad #tomato #garlic #jalapeno #onion #shallot #greenonion #spicies #sourcream #mustard #food #foodporn #refreshing #hot #yummy
Eat the cake 🍰 (or in this case the cupcake)
.
When I started this lifestyle almost a year ago I thought I had to elimate everything sweet I loved including THE cake. That is no way to live. .
You see, I am not perfect. This weekend included pizza 🍕, pasta salad 🍝, a few refreshing cocktails🍷, and a birthday cupcake 🎂 .
TRUTH.... I am human too 💃🏻💃🏻💃🏻
.
And no one is PERFECT. .
But I am NOT heading into Monday feeling guilty or like I need to START over. .
I want to live a balanced life and teach others how to do the same. .
🏋🏻‍♀️I workout 4-5 days a week for about 30 minutes a day. 🥗 I aim to eat clean 80% of the time and the other 20% I ENJOY a few of my favs. 🥤I drink my daily superfoods so my body gets the nutrients it needs. .
What you did last month, last week, or yesterday does not dictate what you do or don’t do this week!
.
This isn’t one and done. It’s about finding a balance. .
If you’re interested in joining my challenge group where we hold each other accountable to our goals then send me a dm.
.
Nothing tastes as good as feeling fit FEELS. 💪🏼 #momof3 #stayathomemom #eatthecake #eatthecupcake #donteliminate #pizzaparty #pastasalad #cocktails🍹 #birthdaycake🎂 #nooneisperfect #balancedlife
Eat the cake 🍰 (or in this case the cupcake) . When I started this lifestyle almost a year ago I thought I had to elimate everything sweet I loved including THE cake. That is no way to live. . You see, I am not perfect. This weekend included pizza 🍕, pasta salad 🍝, a few refreshing cocktails🍷, and a birthday cupcake 🎂 . TRUTH.... I am human too 💃🏻💃🏻💃🏻 . And no one is PERFECT. . But I am NOT heading into Monday feeling guilty or like I need to START over. . I want to live a balanced life and teach others how to do the same. . 🏋🏻‍♀️I workout 4-5 days a week for about 30 minutes a day. 🥗 I aim to eat clean 80% of the time and the other 20% I ENJOY a few of my favs. 🥤I drink my daily superfoods so my body gets the nutrients it needs. . What you did last month, last week, or yesterday does not dictate what you do or don’t do this week! . This isn’t one and done. It’s about finding a balance. . If you’re interested in joining my challenge group where we hold each other accountable to our goals then send me a dm. . Nothing tastes as good as feeling fit FEELS. 💪🏼 #momof3  #stayathomemom  #eatthecake  #eatthecupcake  #donteliminate  #pizzaparty  #pastasalad  #cocktails 🍹 #birthdaycake 🎂 #nooneisperfect  #balancedlife 
Home cooking 💁🏻‍♀️ #crabcakes #pastasalad
Rainbow Pasta Salad (tri-color shell pasta, quail eggs, capsicum, cherry tomatoes, lettuce, and corn - in french dressing) with strawberries and grapes for my 6 yo lunch today.

Happy Monday and have a great week!

#yumboxlunch #yumbox #yumboxsg #yumboxpanino #kidslunchbox #healthylunchbox #pastasalad #lunchboxideas
A not boring Vegan Caesar Pasta Salad with homemade Cheesy Herb Croutons 😍🥗 #saladdoesnthavetobeboring #ceasarsalad #salad #vegan #homemade #penne #romaine #kale #croutons #govegan #veganfoodshare #whatveganseat #vegansofig #pastasalad #dinner #cappers #homemadedressing
Love this spread 💚🍃🌿 Thankyou @thecateringbuffetco  #juscinbaby #bohobabyshower 18.8.18
chicken pasta salad | italian grilled chicken breast, red bell pepper, radishes, purple bell pepper, red onion, cucumber, green bell pepper, pepperoncini, italian dressing
•
•
•
•
•
#mealprepsunday #pastasalad #lunches #marketveggies #localfarmers #makeaheadmeals #vscofood #foodstagram #coldlunchideas #food #homemade #yum #foodphotography #hungry #eats #igfood #foodfeed #homecooking #foodoftheday #foodisfuel #dinner #yumyumyum #vscofood
Delicious grazing station from @thecateringbuffetco 🍃🌿 #juscinbaby #bohobabyshower 18.8.18
#sundaydinner #views - #organicchickenburger with @traderjoes #ketchup, #homemade #pastasalad w couscous and @miraclenoodle to reduce the carbs, and #jamaicanpear aka #avocado.

#traderjoes #lowcarb #dairyfreelife #mealprepsunday 🇯🇲🥑🍔🐔
BBQ’n burgers with a view. Jalapeños, havarti and bourbon bbq sauce, served with a tomato & basil pasta salad. #condocook
BBQ’n burgers with a view. Jalapeños, havarti and bourbon bbq sauce, served with a tomato & basil pasta salad. #condocook 
Were starting #keto again tomorrow, so we gotta get all the #carbs out of the house today. #notevenmad #pastasalad #canteloupe @omahasteaks #kielbasa #latelunch
Gluten free pasta salad I made for a backyard BBQ, it’s always nice to know there’s something that’s safe for me to eat. What’s your go to dish to bring to parties?? #glutenfree #celiac #albanyny #barillaglutenfreepasta #bbq #homemade #quickandeasy #pastasalad
Everyone deserves a cheat-day 🤷🏽‍♂️ So today is mine 😁! (Not supposed to be eating meat 🤦🏽‍♂️) #food #foodporn #foodphotography #porkchops #pastasalad #foodislife #fatty #lunch #peanutsauce
I am not the best at meal prepping but I try. This is a Greek pasta salad with pasta, cucumbers, tomatoes, feta cheese and red onion with a homemade dressing consisting of red wine vinegar, olive oil, Dijon mustard and lemon juice. 🤗 yum yum •
•
•
#healthyfood #healthyeating #healthynotskinny #selfcare #selflove #mealprepsunday #mealprep #pastasalad #goodeats #quickmeals #vegetarianrecipes
smoked chicken w/ chickpea pasta salad [which was the bomb mostly because of of Mr.B’s curry vinaigrette - he needs to bottle that ish and sell it 🔥💥]. happy Sunday, y’all 🙏🏻
.
.
.
.
.
.
.
.
#smokedchicken #smokedmeat #sundayvibes #onmytable #onmyplate #spinach #pastasalad #chickpeapasta #instafood #eatingfortheinsta #thekitchn #youonthechew #buzzfeedfood #fortwortheats #fortworthfood #fortworthfoodie #fortworthfoodies #dinnerbellskitchen
Creamy taco pasta salad. Not photogenic but yum.

#dinner #dinneroftheday #pastasalad #dinnerideas #food #foodie #foodgasm #foodporn #uglybutgood
Meal prep for the week’s lunches DONE!👏🙌💥 Determined to get healthy!!💪 #mealprep #mealprepsunday #pastasalad #mozarella #journey #healthy #fitfam #fitspo #iifym #gymgirl #gym #leanin15 #instagood
"okay now look tired" lol ❤️ #bbq #pastasalad 📸:@robotsvsghosts
"okay now look tired" lol ❤️ #bbq  #pastasalad  📸:@robotsvsghosts
Chicken Pesto Pasta Salad!👌🏻 #lunch #pesto #ilovepesto #pastasalad #foodprep #mealprep
Cheeky pasta salad for dinner with smoked bacon, carrot and beetroot 😍 #lowfodmap #glutenfree #whattaryneats #lowfodmapdiet #pasta #pastasalad #goodfood #happiness #cleaneating #homecooking
When you're in the Midwest and someone offers to bring a salad. Pretty good chance there won't be a whole lots vegetables 😂 its tasty tho!
When you're in the Midwest and someone offers to bring a salad. Pretty good chance there won't be a whole lots vegetables 😂 its tasty tho!
🍔
🍔
As if we can get enough of food.
Smoky Baked Chicken + Pasta Salad = Divinity
As if we can get enough of food. Smoky Baked Chicken + Pasta Salad = Divinity
Pesto pasta salad done.✔️
Making Christian lunches are the highlight to my Sunday afternoons🌿
.
.
.
.
. .
.
.
#sunday #mealprep #prep #mealprepsunday #sundayfunday #kitchen #food #foodporn #foodinstagram #foodblog #husband #wife #cooking #cook #lazy #lazysunday #pasta #salad #pastasalad #lunches #work #foodie #tomato #cheese #basil #wifelife #blog #biscuitsandgray
[P A S T A alla C H E C C A rivisitata] 
Checca is pronounced “cake-ah” - A cold, summery pasta salad. 
Tomatoes were diced and left to sit with salt, garlic, and olive oil until a little less moist. Mixed in with cooled-off ziti, diced mozzarella, and basil.
Note: I added some NOT traditional things to jazz it up (because why not?): diced zucchini, diced celery, and fresh pesto. It needed the pesto.
[P A S T A alla C H E C C A rivisitata] Checca is pronounced “cake-ah” - A cold, summery pasta salad. Tomatoes were diced and left to sit with salt, garlic, and olive oil until a little less moist. Mixed in with cooled-off ziti, diced mozzarella, and basil. Note: I added some NOT traditional things to jazz it up (because why not?): diced zucchini, diced celery, and fresh pesto. It needed the pesto.
Saturday☺️2 cookouts invites so I made 2 #pastasalad today I brought leftovers to work with grilled jerk chicken😋
Saturday☺️2 cookouts invites so I made 2 #pastasalad  today I brought leftovers to work with grilled jerk chicken😋