an online Instagram web viewer

#partofme medias

Photos

Haaiii ini lebah kecil 'Esa' 🐝🌸🐝
Gak nyengat & gak gigit kok
Paling nemplok & sun sayang aja 😚
.
Esa suka banget hari - harinya pakai jumper
Karena simple & gak gerah
Dan ini jumper karakter lebah pertama yang Esa punya
Lucu bangett deh udah sama kupluknya juga 😍
.
Temen - temen juga mau jumper karakter seperti Esa ini?
Nih, mama kasih tau Os nya ya.
Jangan lupa di follow & cuss order 👇👇👇
@bkk.babyshop
@bkk.babyshop 
@bkk.babyshop .
.
.
.
.
.
.
.
#babygirl #babyindonesia #cutebaby #lovebaby #l4like #l4likeforlikesback #loveforlove #likeforfollow #babys #babyme #anakopik  #followforfollowback #javababy #baby #partofme #9mos #freeendorsebaby #freeendorsebaby #tigatahunzafran #giveawayzafranbabyshop
Haaiii ini lebah kecil 'Esa' 🐝🌸🐝 Gak nyengat & gak gigit kok Paling nemplok & sun sayang aja 😚 . Esa suka banget hari - harinya pakai jumper Karena simple & gak gerah Dan ini jumper karakter lebah pertama yang Esa punya Lucu bangett deh udah sama kupluknya juga 😍 . Temen - temen juga mau jumper karakter seperti Esa ini? Nih, mama kasih tau Os nya ya. Jangan lupa di follow & cuss order 👇👇👇 @bkk.babyshop @bkk.babyshop @bkk.babyshop . . . . . . . . #babygirl  #babyindonesia  #cutebaby  #lovebaby  #l4like  #l4likeforlikesback  #loveforlove  #likeforfollow  #babys  #babyme  #anakopik  #followforfollowback  #javababy  #baby  #partofme  #9mos  #freeendorsebaby  #freeendorsebaby  #tigatahunzafran  #giveawayzafranbabyshop 
Haaiii ini lebah kecil 'Esa' 🐝🌸🐝
Gak nyengat & gak gigit kok
Paling nemplok & sun sayang aja 😚
.
Esa suka banget hari - harinya pakai jumper
Karena simple & gak gerah
Dan ini jumper karakter lebah pertama yang Esa punya
Lucu bangett deh udah sama kupluknya juga 😍
.
Temen - temen juga mau jumper karakter seperti Esa ini?
Nih, mama kasih tau Os nya ya.
Jangan lupa di follow & cuss order 👇👇👇
@bkk.babyshop
@bkk.babyshop 
@bkk.babyshop .
.
.
.
.
.
.
.
#babygirl #babyindonesia #cutebaby #lovebaby #l4like #l4likeforlikesback #loveforlove #likeforfollow #babys #babyme #anakopik  #followforfollowback #javababy #baby #partofme #9mos #freeendorsebaby #freeendorsebaby #tigatahunzafran #giveawayzafranbabyshop
Haaiii ini lebah kecil 'Esa' 🐝🌸🐝 Gak nyengat & gak gigit kok Paling nemplok & sun sayang aja 😚 . Esa suka banget hari - harinya pakai jumper Karena simple & gak gerah Dan ini jumper karakter lebah pertama yang Esa punya Lucu bangett deh udah sama kupluknya juga 😍 . Temen - temen juga mau jumper karakter seperti Esa ini? Nih, mama kasih tau Os nya ya. Jangan lupa di follow & cuss order 👇👇👇 @bkk.babyshop @bkk.babyshop @bkk.babyshop . . . . . . . . #babygirl  #babyindonesia  #cutebaby  #lovebaby  #l4like  #l4likeforlikesback  #loveforlove  #likeforfollow  #babys  #babyme  #anakopik  #followforfollowback  #javababy  #baby  #partofme  #9mos  #freeendorsebaby  #freeendorsebaby  #tigatahunzafran  #giveawayzafranbabyshop 
Haaiii ini lebah kecil 'Esa' 🐝🌸🐝
Gak nyengat & gak gigit kok
Paling nemplok & sun sayang aja 😚
.
Esa suka banget hari - harinya pakai jumper
Karena simple & gak gerah
Dan ini jumper karakter lebah pertama yang Esa punya
Lucu bangett deh udah sama kupluknya juga 😍
.
Temen - temen juga mau jumper karakter seperti Esa ini?
Nih, mama kasih tau Os nya ya.
Jangan lupa di follow & cuss order 👇👇👇
@bkk.babyshop
@bkk.babyshop 
@bkk.babyshop .
.
.
.
.
.
.
.
#babygirl #babyindonesia #cutebaby #lovebaby #l4like #l4likeforlikesback #loveforlove #likeforfollow #babys #babyme #anakopik  #followforfollowback #javababy #baby #partofme #9mos #freeendorsebaby #freeendorsebaby #tigatahunzafran #giveawayzafranbabyshop
Haaiii ini lebah kecil 'Esa' 🐝🌸🐝 Gak nyengat & gak gigit kok Paling nemplok & sun sayang aja 😚 . Esa suka banget hari - harinya pakai jumper Karena simple & gak gerah Dan ini jumper karakter lebah pertama yang Esa punya Lucu bangett deh udah sama kupluknya juga 😍 . Temen - temen juga mau jumper karakter seperti Esa ini? Nih, mama kasih tau Os nya ya. Jangan lupa di follow & cuss order 👇👇👇 @bkk.babyshop @bkk.babyshop @bkk.babyshop . . . . . . . . #babygirl  #babyindonesia  #cutebaby  #lovebaby  #l4like  #l4likeforlikesback  #loveforlove  #likeforfollow  #babys  #babyme  #anakopik  #followforfollowback  #javababy  #baby  #partofme  #9mos  #freeendorsebaby  #freeendorsebaby  #tigatahunzafran  #giveawayzafranbabyshop 
Sebenarnya seseorang yang banyak main bukan berati dia benar-benar happy dengan hidupnya, justru dia adalah orang yang banyak masalah tetapi memilih menikmati hidup daripada harus memperlihatkan rasa sedihnya...
Don't judge the book by cover
#mainterus #backpacker #explore #explorepurwokerto #explorer #purwokerto #photooftheday #pesonaindonesia #photogrid #pothography #photograph #photographer #photoshoot #muslimtravelers #hijabtraveller #travelling #travel #travelphotography #trip #travelillah #traveller #selfie #partofme #keepistiqomah #belajartaat
Sebenarnya seseorang yang banyak main bukan berati dia benar-benar happy dengan hidupnya, justru dia adalah orang yang banyak masalah tetapi memilih menikmati hidup daripada harus memperlihatkan rasa sedihnya... Don't judge the book by cover #mainterus  #backpacker  #explore  #explorepurwokerto  #explorer  #purwokerto  #photooftheday  #pesonaindonesia  #photogrid  #pothography  #photograph  #photographer  #photoshoot  #muslimtravelers  #hijabtraveller  #travelling  #travel  #travelphotography  #trip  #travelillah  #traveller  #selfie  #partofme  #keepistiqomah  #belajartaat 
Haaiii ini lebah kecil 'Esa' 🐝🌸🐝
Gak nyengat & gak gigit kok
Paling nemplok & sun sayang aja 😚
.
Esa suka banget hari - harinya pakai jumper
Karena simple & gak gerah
Dan ini jumper karakter lebah pertama yang Esa punya
Lucu bangett deh udah sama kupluknya juga 😍
.
.
Temen - temen juga mau jumper karakter seperti Esa ini?
Nih, mama kasih tau Os nya ya.
Jangan lupa di follow & cuss order 👇👇👇
@bkk.babyshop
@bkk.babyshop 
@bkk.babyshop .
.
.
.
.
.
.
.
#babygirl #babyindonesia #cutebaby #lovebaby #l4like #l4likeforlikesback #loveforlove #likeforfollow #babys #babyme #anakopik  #followforfollowback #javababy #baby #partofme #9mos #freeendorsebaby #freeendorsebaby #tigatahunzafran #giveawayzafranbabyshop
Haaiii ini lebah kecil 'Esa' 🐝🌸🐝 Gak nyengat & gak gigit kok Paling nemplok & sun sayang aja 😚 . Esa suka banget hari - harinya pakai jumper Karena simple & gak gerah Dan ini jumper karakter lebah pertama yang Esa punya Lucu bangett deh udah sama kupluknya juga 😍 . . Temen - temen juga mau jumper karakter seperti Esa ini? Nih, mama kasih tau Os nya ya. Jangan lupa di follow & cuss order 👇👇👇 @bkk.babyshop @bkk.babyshop @bkk.babyshop . . . . . . . . #babygirl  #babyindonesia  #cutebaby  #lovebaby  #l4like  #l4likeforlikesback  #loveforlove  #likeforfollow  #babys  #babyme  #anakopik  #followforfollowback  #javababy  #baby  #partofme  #9mos  #freeendorsebaby  #freeendorsebaby  #tigatahunzafran  #giveawayzafranbabyshop 
Haaiii ini lebah kecil 'Esa' 🐝🌸🐝
Gak nyengat & gak gigit kok
Paling nemplok & sun sayang aja 😚
.
Esa suka banget hari - harinya pakai jumper
Karena simple & gak gerah
Dan ini jumper karakter lebah pertama yang Esa punya
Lucu bangett deh udah sama kupluknya juga 😍
.
Temen - temen juga mau jumper karakter seperti Esa ini?
Nih, mama kasih tau Os nya ya.
Jangan lupa di follow & cuss order 👇👇👇
@bkk.babyshop
@bkk.babyshop 
@bkk.babyshop .
.
.
.
.
.
.
.
#babygirl #babyindonesia #cutebaby #lovebaby #l4like #l4likeforlikesback #loveforlove #likeforfollow #babys #babyme #anakopik  #followforfollowback #javababy #baby #partofme #9mos #freeendorsebaby #freeendorsebaby #tigatahunzafran #giveawayzafranbabyshop
Haaiii ini lebah kecil 'Esa' 🐝🌸🐝 Gak nyengat & gak gigit kok Paling nemplok & sun sayang aja 😚 . Esa suka banget hari - harinya pakai jumper Karena simple & gak gerah Dan ini jumper karakter lebah pertama yang Esa punya Lucu bangett deh udah sama kupluknya juga 😍 . Temen - temen juga mau jumper karakter seperti Esa ini? Nih, mama kasih tau Os nya ya. Jangan lupa di follow & cuss order 👇👇👇 @bkk.babyshop @bkk.babyshop @bkk.babyshop . . . . . . . . #babygirl  #babyindonesia  #cutebaby  #lovebaby  #l4like  #l4likeforlikesback  #loveforlove  #likeforfollow  #babys  #babyme  #anakopik  #followforfollowback  #javababy  #baby  #partofme  #9mos  #freeendorsebaby  #freeendorsebaby  #tigatahunzafran  #giveawayzafranbabyshop 
Haaiii ini lebah kecil 'Esa' 🐝🌸🐝
Gak nyengat & gak gigit kok
Paling nemplok & sun sayang aja 😚
.
Esa suka banget hari - harinya pakai jumper
Karena simple & gak gerah
Dan ini jumper karakter lebah pertama yang Esa punya
Lucu bangett deh udah sama kupluknya juga 😍
.
Temen - temen juga mau jumper karakter seperti Esa ini?
Nih, mama kasih tau Os nya ya.
Jangan lupa di follow & cuss order 👇👇👇
@bkk.babyshop
@bkk.babyshop 
@bkk.babyshop .
.
.
.
.
.
.
.
#babygirl #babyindonesia #cutebaby #lovebaby #l4like #l4likeforlikesback #loveforlove #likeforfollow #babys #babyme #anakopik  #followforfollowback #javababy #baby #partofme #9mos #freeendorsebaby #freeendorsebaby #tigatahunzafran #giveawayzafranbabyshop
Haaiii ini lebah kecil 'Esa' 🐝🌸🐝 Gak nyengat & gak gigit kok Paling nemplok & sun sayang aja 😚 . Esa suka banget hari - harinya pakai jumper Karena simple & gak gerah Dan ini jumper karakter lebah pertama yang Esa punya Lucu bangett deh udah sama kupluknya juga 😍 . Temen - temen juga mau jumper karakter seperti Esa ini? Nih, mama kasih tau Os nya ya. Jangan lupa di follow & cuss order 👇👇👇 @bkk.babyshop @bkk.babyshop @bkk.babyshop . . . . . . . . #babygirl  #babyindonesia  #cutebaby  #lovebaby  #l4like  #l4likeforlikesback  #loveforlove  #likeforfollow  #babys  #babyme  #anakopik  #followforfollowback  #javababy  #baby  #partofme  #9mos  #freeendorsebaby  #freeendorsebaby  #tigatahunzafran  #giveawayzafranbabyshop 
You took my light, you drained me down
But that was then and this is now, now look at me
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#partofme #dontlookatme #obsession #reconciliation #blindsighted #donthurtme
Nothing like some lifting and amrap to the start a deload week before @thewodapalooza prep.....fueled by @paleonumyums and rocking my @nicolesc2010 tights 
#wodapalooza#keeppushing#paleonumyums#enjoythejourney#deloadweek#crossfit#fitwomen#womemwholift#opex#nsc#quietbeforestorm#mylife#fitlife#loveit#doitforyou#dedication#goals#fightforit#amrap#lifting#partofme#healthylife#healthy#athealthy#behealhy#savagebarbell#beyourself#crossfitmaximumdosage
Nothing like some lifting and amrap to the start a deload week before @thewodapalooza prep.....fueled by @paleonumyums and rocking my @nicolesc2010 tights #wodapalooza #keeppushing #paleonumyums #enjoythejourney #deloadweek #crossfit #fitwomen #womemwholift #opex #nsc #quietbeforestorm #mylife #fitlife #loveit #doitforyou #dedication #goals #fightforit #amrap #lifting #partofme #healthylife #healthy #athealthy #behealhy #savagebarbell #beyourself #crossfitmaximumdosage 
E bisogna sempre anche ridere di tutto. Perché forse non ci avete mai pensato, ma tutto ride continuamente di noi.
#behappy😊 #smiles😊 #frasedelgiorno✔️ #partofme #instasmile. #❤️💕 #☺️🌸 #🧚‍♀️🌹
Patatine e nuvole

#🦋 #🦌 #bestfriend #shikamaru #choji #butterfly #deer #miglmlskibs #partofme
All Credit goes to Me!!!!
#Partofme 🔥🖕
All Credit goes to Me!!!! #Partofme  🔥🖕
Neue Haarfarbe, ich bin wieder dunkel.. Bye bye Rot! 
#neuehaare #backtobrown #natural #loveit #partofme
It's been 3 months since Katy said that she was taking a break from music and we've already got 3 new songs. She just wouldn't stop working so hard 😄😍
^
^
@katyperry #katyperry #katy #perry #darkhorse #witnessthetour #witness #firework #katycats #prism #wideawake #partofme #roar #pop #ootb #bonapettit #teenagedream #swishswish #cttr
Roses are red
Violets are blue
...GOSH
I just wanna kiss u 🙄❤️
#happy #partofme
Roses are red Violets are blue ...GOSH I just wanna kiss u 🙄❤️ #happy  #partofme 
Quando tutti pensando che stai cercando di fare la foto figa...mentre in realtà cerchi il ristorante di tartufo più vicino 😎 #tartufo #puntidiavvistamento #faces_of_our_world #sanminiato .
.
#tuscany #landofgreen #partofme #whitlove #skyscraper #skyporn #winteroutfit #igers #backpacker #travel #igersitalia #igerlivorno #myhome #findyourfreedom #lovemycountry #likeforlikes
"" Cosa c'è di più perfetto dell'imperfezione... Se non quello che ci piace."" #silent #partofme #animainquieta #blacknight #ladonnasarda#blackheart #italianwoman  #pics #sweetdevil #italianfoto #istanlike #istangood #portrait #blackandwhite #soul #trueblood #thedarksideofthesoul
Erste mal nach 2 Jahren wo ich das Game hab passiert. Erst am Ende mitbekommen weil ich in Gedanken wo anders war. Besonderen Dank geht an @domenik.petzold dafür das er ne getroffen hat. 
#garming #csgo #moments #counterstrike #team #clan #zocken #zocker #youtube #twitchstreamer #twitch #german #partofme
Amicizie che scaldano il cuore 💞#PartOfMe .
Grazie Ph. @j.a.s.p_ tvb ❤️
Amicizie che scaldano il cuore 💞#PartOfMe  . Grazie Ph. @j.a.s.p_ tvb ❤️
Il bene che ti voglio in una foto❤ #best #partofme #love #heart #remember #day #daybyday #picoftheday #pic #photography #scatti #friends #instapic #instafriends @klorjnda 😍😍
HOT TESTIMONI 💖

makasih mba sudah share juga testimoni perubahan payudaranya yang sekarang makin besar, kencang & indah, gak salah deh solusi yang tepatnya untuk masalah payudara hanya dari

Ladies payudara kamu mulai kendor setelah menyusui ? mau payudara tambah besar & kencang padat kenyal dalam beberapa minggu ?

chat sekarang : 📲 LINE : pakar_kesahatan
📲 WA. : 085551122449

#katyperry #katycats #katykats #partofme #instaperry #katyperryfans #gorgeous #lovethissong @prilaga #katycat #katykat #beautiful #kp #fan #pretty #fans #girl #katy #love #singer #prilaga #caligirls #hotceleb #californiagirls #music #perry #smile #teenagedream #wideawake #extraterrestrial #katycatforever
HOT TESTIMONI 💖 makasih mba sudah share juga testimoni perubahan payudaranya yang sekarang makin besar, kencang & indah, gak salah deh solusi yang tepatnya untuk masalah payudara hanya dari Ladies payudara kamu mulai kendor setelah menyusui ? mau payudara tambah besar & kencang padat kenyal dalam beberapa minggu ? chat sekarang : 📲 LINE : pakar_kesahatan 📲 WA. : 085551122449 #katyperry  #katycats  #katykats  #partofme  #instaperry  #katyperryfans  #gorgeous  #lovethissong  @prilaga #katycat  #katykat  #beautiful  #kp  #fan  #pretty  #fans  #girl  #katy  #love  #singer  #prilaga  #caligirls  #hotceleb  #californiagirls  #music  #perry  #smile  #teenagedream  #wideawake  #extraterrestrial  #katycatforever 
My partner in crime...my love my angel my sister ❤🧜🏼‍♀️🧜🏼‍♀️ #live #sister #life #love #soul #soulmate #partnerincrime #family #blondes #happiness #together #goodtimes #heart #partofme #twin #truelove #tribe #christmas #hugs
😍❤
@katyperry
😍❤ @katyperry
My beautiful husband ❤Part of me🤗
He is everything and more🙏🏻❤
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•

#myhusband #goldengatebridge #sanfrancisco #blessed #happymoment #partofme #withlove #love #awesome #ocean #pacificnorthwest #pacific #trevel #insta #instatravel #art #instagood #happy #america #loveu #cute #beautiful #meditation #smiles #instaphoto #photo #photography #photos #photooftheday
Close your eyes and make a wish...🌟
•
•
•
•
•
•
“🌞” #dreams #chiostrodelbramante #show #dreamers #roma #partofme #picoftheday #heart #goodvibes #makeawish #art #instagood #instalife
Looking for the right words.. #singersongwriter #partofme  #afrosoul #afroitalian #popsoul #newmusic
•Arrivi tu che fai passare la paura di precipitare!•💘
#mine#love#life#chil#children#kids#diamond#photo#moment#smile#happy#sonrisa#partofme#she#simili#likes#follow#beautiful
I’m beyond excited to get my watch back from the repairman! I’ve missed wearing it soooo much! ❤️
❤️
❤️
#MK #MichealKors #Watch #Fixed #Excited #MyWatch #Ready #Fits #Bling #Silver #TicToc ⏱ #PartOfMe ❤️
Tears come to my eyes when I see that! @DarinOfficial 😥❤️ You are one of the favorite people in my life, can not imagine a life without your music, you are just part of my life. You are a part of me and my life, a very big one. #thankful #♥️ #musik #hit #top #darinofficial #beloved #darinarenatour #idol #darin #darinzanyar #music #voice #biggestidol #love #partofyourworld #partofme #thankful #years15 #darintour2019 #crying
Каждый раз как вижу Пинги и Кроки в телевизоре, протираю глаза - отдельно полирую радужку и хрусталик, а в конце процедуры смачно себя щипаю. А Пинги и Кроки всё ещё на экране и все ещё поют. И так уже много месяцев. #pingikroki 🐧🐊
.
#ПингиКроки #pingikroki_in_hollywood #cartoons #mycartoon #filmmaker #filmmaking #writer #screenwriter #positivevibes #happy #happiness #life #live #liveyourlife #creative #creativity #art #film #movie #animation #job #lovemyjob #IngaVosk #me #partofme #hi #bye #song #kid
Каждый раз как вижу Пинги и Кроки в телевизоре, протираю глаза - отдельно полирую радужку и хрусталик, а в конце процедуры смачно себя щипаю. А Пинги и Кроки всё ещё на экране и все ещё поют. И так уже много месяцев. #pingikroki  🐧🐊 . #ПингиКроки  #pingikroki_in_hollywood  #cartoons  #mycartoon  #filmmaker  #filmmaking  #writer  #screenwriter  #positivevibes  #happy  #happiness  #life  #live  #liveyourlife  #creative  #creativity  #art  #film  #movie  #animation  #job  #lovemyjob  #IngaVosk  #me  #partofme  #hi  #bye  #song  #kid 
Katy Perry - Part Of Me
Şarkıyı seviyor musunuz? ❣️ ▪️
▪️
▪️
▪️
▪️ #camilacabello #taylorswift #katyperry #justinbieber #charlieputh #arianagrande #rihanna #demilovato #hot #partofme #party #cool #followback #colesprouse #lilireinhart #lol #life #like4like #follow4follow #firework #girl #gigihadid #zayn
#PartOfMe 💎💏👫
Не воспринимайте жизнь слишком серьезно!
Это означает научиться отпускать, больше смеяться и не быть таким серьезным. Уметь отпускать - это значит продолжать чувствовать себя хорошо, даже если полученные результаты не соответствуют вашим желаниям. Все контролировать невозможно! 
Совет дня 😉
РОЗЫГРЫШ! ЧИТАЙ НИЖЕ🙂
#girl #music #pretty #partofme #singer #katyperry #instaperry #kazan #katycat #katy #angel #fan #model #katyperryfans #kp #katycats #beautiful #gorgeous #smile #model #lovethissong #fans #russia #love #katykat #katykats #hot #hobby #hotel#fitness#fitnessbikini
Не воспринимайте жизнь слишком серьезно! Это означает научиться отпускать, больше смеяться и не быть таким серьезным. Уметь отпускать - это значит продолжать чувствовать себя хорошо, даже если полученные результаты не соответствуют вашим желаниям. Все контролировать невозможно! Совет дня 😉 РОЗЫГРЫШ! ЧИТАЙ НИЖЕ🙂 #girl  #music  #pretty  #partofme  #singer  #katyperry  #instaperry  #kazan  #katycat  #katy  #angel  #fan  #model  #katyperryfans  #kp  #katycats  #beautiful  #gorgeous  #smile  #model  #lovethissong  #fans  #russia  #love  #katykat  #katykats  #hot  #hobby  #hotel #fitness #fitnessbikini 
So I was listening to Firework and just when the song finished real fireworks started shooting from one building like omg Katy's impact 😮😮😮
^
^
@katyperry #katyperry #katy #perry #darkhorse #witnessthetour #witness #firework #katycats #prism #wideawake #partofme #roar #pop #ootb #bonapettit #teenagedream #swishswish #cttr
"Small piece of the mind" is what I call this piece  ik there is alot going on. Ur just in a part of an #woke #world Haha hope u enjoy
#art 
#R.E.P.
#digitalart 
#partofme
~We created our universe full of smiles and happiness~ #ourstory 💫 #loveyou ❤️ #heavenonearth😍 #partofme 💑 #coupleshoot 💏
Normal Blood Sugar?! 👀😒🤦🏽‍♀️ We all sometimes have our problems or even sick with a little cold, 🥴🤧🤒 our numbers isn’t always normal. It’s okay to have a ugly number 😏but we all know what to do and how to fix the issue. 💙💪🏽📟💉I’m not alone and you are either. We fight this fight, smile and carry on our day. Lows.. are my best friend that’s when I can eaaatttt! 😘☺️🤪 #Type1Diabetes #beyondtype1 #BloodSugarNumbers #HighBloodSugar #LowBloodSugar #LivingWithType1 #ThisIsMe #PartOfMe #DiabetesCommunity #LiveLaughInsulin #DiabeticWarrior
Normal Blood Sugar?! 👀😒🤦🏽‍♀️ We all sometimes have our problems or even sick with a little cold, 🥴🤧🤒 our numbers isn’t always normal. It’s okay to have a ugly number 😏but we all know what to do and how to fix the issue. 💙💪🏽📟💉I’m not alone and you are either. We fight this fight, smile and carry on our day. Lows.. are my best friend that’s when I can eaaatttt! 😘☺️🤪 #Type1Diabetes  #beyondtype1  #BloodSugarNumbers  #HighBloodSugar  #LowBloodSugar  #LivingWithType1  #ThisIsMe  #PartOfMe  #DiabetesCommunity  #LiveLaughInsulin  #DiabeticWarrior 
When I was a young girl, I wanted to be a small beautiful flower that shines bright like a sun. Now I’am a women with flower on my head and the sun is in my heart 💛 because love is the key of power🗝
#girl #women #love #power #key #beach #honeymoon #sea #summer #winter #loveit #bestime #view #watervilla #maldives #dream #island #partofme
"Part of me is a stranger,
And part of me is a friend.
Part of me is an actor,
And part of me can't pretend.
Try to see the other side
And keep an open mind.
Appreciate the harder times
To know what it feels like.
Part of me won't surrender
And part of me needs to change.
Part of me is a tall tree
And part of me has no age.
Try to see the other side
And keep an open mind.
Appreciate the harder times
To know what it feels like."
Part of me, Bonny Doon

#partofme #bonnydoon #longwave #music #lyrics #instamusic #hugandsound #change #openmind #otherside #noage #window #natura #musica #canzone #cambiamento #menteaperta #prospettive #panorama #finestra #natura
"Part of me is a stranger, And part of me is a friend. Part of me is an actor, And part of me can't pretend. Try to see the other side And keep an open mind. Appreciate the harder times To know what it feels like. Part of me won't surrender And part of me needs to change. Part of me is a tall tree And part of me has no age. Try to see the other side And keep an open mind. Appreciate the harder times To know what it feels like." Part of me, Bonny Doon #partofme  #bonnydoon  #longwave  #music  #lyrics  #instamusic  #hugandsound  #change  #openmind  #otherside  #noage  #window  #natura  #musica  #canzone  #cambiamento  #menteaperta  #prospettive  #panorama  #finestra  #natura 
SAJAK KEPADA BUNG DADI
"ini tanah airmu juga, disini kita bukan turis"
•
•
•
Musik by Alison
Puisi Karya Wiji Thukul
#dimstory #isback #partofme #hakasasimanusia #harihamsedunia #myproject  #musikvideo #puisi #sajak #sajakmalam #sajaksendiri #sajak_detik #prosa #bercanda #melodydalampuisi #salamsastra #salambudaya #salamsatukarya #respect #karya #mylife #nobucinbucin #yaii @melodydalampuisi @sajak_detik @coffee.senja
SAJAK KEPADA BUNG DADI
"ini tanah airmu juga, disini kita bukan turis"
•
•
•
#dimstory #isback #partofme #hakasasimanusia #harihamsedunia #myproject  #musikvideo #puisi #sajak #sajakmalam #sajaksendiri #sajak_detik #prosa #bercanda #melodydalampuisi #salamsastra #salambudaya #salamsatukarya #respect #karya #mylife #nobucinbucin #yaii @melodydalampuisi @sajak_detik @coffee.senja
SAJAK KEPADA BUNG DADI
"ini tanah airmu juga, disini kita bukan turis"
•
•
•
Musik by Alison
Puisi Karya Wiji Thukul
#dimstory #isback #partofme #hakasasimanusia #harihamsedunia #myproject  #musikvideo #puisi #sajak #sajakmalam #sajaksendiri #sajak_detik #prosa #bercanda #melodydalampuisi #salamsastra #salambudaya #salamsatukarya #respect #karya #mylife #nobucinbucin #yaii @melodydalampuisi @sajak_detik @coffee.senja
Let's do it ❄️👊🏽 #focus #partofme #freeze @adidasfootball #alhamdulillah
"Любят тихо. Громко только предают".🤗 #point #aboutlastnight @simpals.md #pointofview #giftpoint #poincoat 👌#partofme #gingasie