an online Instagram web viewer

#papar medias

Photos

Geng, kalau uolls nak cari ubat tinggi ☎Whatsapp +60168244897
.
kitorang ada byk sangat ready stock.
Everyday delivery and FAST RESPOND. .
& skg ni juga tengah ade diskaun.and free postage .
#kitasamahero #kitajuara #malaysiafashion #zalora #ootdmalaysia #seagames2017 #malaysiamerdeka #negarakusehatisejiwa #merdeka #salamkemerdekaanke60 #tudungcantikmurah #muslimahfashion #salamkemerdekaan #bangkitbersama #sehatisejiwa #tiensmalaysia #ubattinggi #kl2017 #proudmalaysian #lahaddatu #nabawan #papar #penampang #pitas
Geng, kalau uolls nak cari ubat tinggi ☎Whatsapp +60168244897 . kitorang ada byk sangat ready stock. Everyday delivery and FAST RESPOND. . & skg ni juga tengah ade diskaun.and free postage . #kitasamahero  #kitajuara  #malaysiafashion  #zalora  #ootdmalaysia  #seagames2017  #malaysiamerdeka  #negarakusehatisejiwa  #merdeka  #salamkemerdekaanke60  #tudungcantikmurah  #muslimahfashion  #salamkemerdekaan  #bangkitbersama  #sehatisejiwa  #tiensmalaysia  #ubattinggi  #kl2017  #proudmalaysian  #lahaddatu  #nabawan  #papar  #penampang  #pitas 
★HEIGHT CALCIUM & ZINC★ FREE POSTAGE! DIJAMIN 100ORIGINAL FAST DELIVERY! SAYA JUAL MURAH! For order: 🏧 maybank and BCA .

______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami ☎📞📲
☎Whatsapp +60168244897

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
ㅤㅤ
------------------------------------------------------------ .
August is here! It's Merdeka Month!

#bwicity #bestwestern #bestwesternicity #bestwesternhotel #bestwesternasia #hotelstory #hotelpromo #promotion #vacation #staycation #stayworkplay #instatravel #kotakinabalu #kotamarudu #kotapenyu #kudat #kunak #lahaddatu #nabawan #papar #penampang #pitas
★HEIGHT CALCIUM & ZINC★ FREE POSTAGE! DIJAMIN 100ORIGINAL FAST DELIVERY! SAYA JUAL MURAH! For order: 🏧 maybank and BCA . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ☎📞📲 ☎Whatsapp +60168244897 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ㅤㅤ ------------------------------------------------------------ . August is here! It's Merdeka Month! #bwicity  #bestwestern  #bestwesternicity  #bestwesternhotel  #bestwesternasia  #hotelstory  #hotelpromo  #promotion  #vacation  #staycation  #stayworkplay  #instatravel  #kotakinabalu  #kotamarudu  #kotapenyu  #kudat  #kunak  #lahaddatu  #nabawan  #papar  #penampang  #pitas 
.....
SERIOUS MURAH GILERR . 😍 Kalau korang nak TAMBAH TINGGI 10 cm.
JOM ORDER 😍
👇
☎Whatsapp +60168244897

Servis cepat giler hari ini korang or order mlam ni ? esok  sye pos.

#wedding #weddingphoto #postwedding #weddingmalaysia #malaysiawedding #comel #dyxy #weddingphotography #beauty #instalike #like4like #dyxy #photooftheday #canonmalaysia #selfie #sleeping #sleep #afternoon #vscom #vscomood #vscohub #tiensmalaysia #ubattinggi #heightup #lahaddatu #nabawan #papar #penampang #pitas #ranau #sandakan
..... SERIOUS MURAH GILERR . 😍 Kalau korang nak TAMBAH TINGGI 10 cm. JOM ORDER 😍 👇 ☎Whatsapp +60168244897 Servis cepat giler hari ini korang or order mlam ni ? esok sye pos. #wedding  #weddingphoto  #postwedding  #weddingmalaysia  #malaysiawedding  #comel  #dyxy  #weddingphotography  #beauty  #instalike  #like4like  #dyxy  #photooftheday  #canonmalaysia  #selfie  #sleeping  #sleep  #afternoon  #vscom  #vscomood  #vscohub  #tiensmalaysia  #ubattinggi  #heightup  #lahaddatu  #nabawan  #papar  #penampang  #pitas  #ranau  #sandakan 
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔BEBAS MERKURI
✔BEBAS BAHAN KIMIA
✔BEBAS HYDROQUINE
✔Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan#Donggongon#Semporna#Kudat#Kunak#Papar#Ranau#Beaufort#Kinarut#KotaBelud#TanjungSepat#Kuang#KualaKubuBaharu#BatangBerjuntai#BandarBaruSalakTinggi#TanjungKarang#Beranang#SungaiPelek#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #KotaKinabalu #Sandakan #Tawau #LahadDatu #Keningau #Putatan #Donggongon #Semporna #Kudat #Kunak #Papar #Ranau #Beaufort #Kinarut #KotaBelud #TanjungSepat #Kuang #KualaKubuBaharu #BatangBerjuntai #BandarBaruSalakTinggi #TanjungKarang #Beranang #SungaiPelek #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat 
ARSYA SWEET LIPMATTE
.
Lipmatte yang sangat ringan bila disapu pada bibir, tidak keringkan bibir even pakai seharian. Tidak mudah tertanggal if xmkn & mnum dgn gelojoh 😅 . Selalu try lip matte lain skali pakai je dah terasa mcm panas, lmbt kering, bau gam & lepas remove msti bibir mengelupas kering. But yg ni confirm X. Mmg best. Boleh purchase skrg sempena offer raya.. 5 warna yg trend hanya RM100 Free pos + Free Gift tauu..
.
.
ARSYA SWEET LIPMATTE
✔ Bila pakai tahan lama.
✔ Tak melekit di bibir.
✔ Bibir tak jadi hitam.
✔ Tidak menggelupas malah melembutkan bibir.
✔ Bila minum air lipmatte tak melekat dicawan, straw.
✔ Bau wangi buah honeydew.
✔ Sesuai dengan semua jenis bibir gelap or cerah.
.
Harga 🌸:
1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT)
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan#Donggongon#Semporna#Kudat#Kunak#Papar#Ranau#Beaufort#Kinarut#KotaBelud#TanjungSepat#Kuang#KualaKubuBaharu#BatangBerjuntai#BandarBaruSalakTinggi#TanjungKarang#Beranang#SungaiPelek#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte#arsyabeaute
ARSYA SWEET LIPMATTE . Lipmatte yang sangat ringan bila disapu pada bibir, tidak keringkan bibir even pakai seharian. Tidak mudah tertanggal if xmkn & mnum dgn gelojoh 😅 . Selalu try lip matte lain skali pakai je dah terasa mcm panas, lmbt kering, bau gam & lepas remove msti bibir mengelupas kering. But yg ni confirm X. Mmg best. Boleh purchase skrg sempena offer raya.. 5 warna yg trend hanya RM100 Free pos + Free Gift tauu.. . . ARSYA SWEET LIPMATTE ✔ Bila pakai tahan lama. ✔ Tak melekit di bibir. ✔ Bibir tak jadi hitam. ✔ Tidak menggelupas malah melembutkan bibir. ✔ Bila minum air lipmatte tak melekat dicawan, straw. ✔ Bau wangi buah honeydew. ✔ Sesuai dengan semua jenis bibir gelap or cerah. . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #KotaKinabalu #Sandakan #Tawau #LahadDatu #Keningau #Putatan #Donggongon #Semporna #Kudat #Kunak #Papar #Ranau #Beaufort #Kinarut #KotaBelud #TanjungSepat #Kuang #KualaKubuBaharu #BatangBerjuntai #BandarBaruSalakTinggi #TanjungKarang #Beranang #SungaiPelek #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute 
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔BEBAS MERKURI
✔BEBAS BAHAN KIMIA
✔BEBAS HYDROQUINE
✔Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan#Donggongon#Semporna#Kudat#Kunak#Papar#Ranau#Beaufort#Kinarut#KotaBelud#TanjungSepat#Kuang#KualaKubuBaharu#BatangBerjuntai#BandarBaruSalakTinggi#TanjungKarang#Beranang#SungaiPelek#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #KotaKinabalu #Sandakan #Tawau #LahadDatu #Keningau #Putatan #Donggongon #Semporna #Kudat #Kunak #Papar #Ranau #Beaufort #Kinarut #KotaBelud #TanjungSepat #Kuang #KualaKubuBaharu #BatangBerjuntai #BandarBaruSalakTinggi #TanjungKarang #Beranang #SungaiPelek #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat 
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔BEBAS MERKURI
✔BEBAS BAHAN KIMIA
✔BEBAS HYDROQUINE
✔Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan#Donggongon#Semporna#Kudat#Kunak#Papar#Ranau#Beaufort#Kinarut#KotaBelud#TanjungSepat#Kuang#KualaKubuBaharu#BatangBerjuntai#BandarBaruSalakTinggi#TanjungKarang#Beranang#SungaiPelek#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #KotaKinabalu #Sandakan #Tawau #LahadDatu #Keningau #Putatan #Donggongon #Semporna #Kudat #Kunak #Papar #Ranau #Beaufort #Kinarut #KotaBelud #TanjungSepat #Kuang #KualaKubuBaharu #BatangBerjuntai #BandarBaruSalakTinggi #TanjungKarang #Beranang #SungaiPelek #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat 
ARSYA SWEET LIPMATTE
.
Lipmatte yang sangat ringan bila disapu pada bibir, tidak keringkan bibir even pakai seharian. Tidak mudah tertanggal if xmkn & mnum dgn gelojoh 😅 . Selalu try lip matte lain skali pakai je dah terasa mcm panas, lmbt kering, bau gam & lepas remove msti bibir mengelupas kering. But yg ni confirm X. Mmg best. Boleh purchase skrg sempena offer raya.. 5 warna yg trend hanya RM100 Free pos + Free Gift tauu..
.
.
ARSYA SWEET LIPMATTE
✔ Bila pakai tahan lama.
✔ Tak melekit di bibir.
✔ Bibir tak jadi hitam.
✔ Tidak menggelupas malah melembutkan bibir.
✔ Bila minum air lipmatte tak melekat dicawan, straw.
✔ Bau wangi buah honeydew.
✔ Sesuai dengan semua jenis bibir gelap or cerah.
.
Harga 🌸:
1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT)
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan#Donggongon#Semporna#Kudat#Kunak#Papar#Ranau#Beaufort#Kinarut#KotaBelud#TanjungSepat#Kuang#KualaKubuBaharu#BatangBerjuntai#BandarBaruSalakTinggi#TanjungKarang#Beranang#SungaiPelek#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte#arsyabeaute
ARSYA SWEET LIPMATTE . Lipmatte yang sangat ringan bila disapu pada bibir, tidak keringkan bibir even pakai seharian. Tidak mudah tertanggal if xmkn & mnum dgn gelojoh 😅 . Selalu try lip matte lain skali pakai je dah terasa mcm panas, lmbt kering, bau gam & lepas remove msti bibir mengelupas kering. But yg ni confirm X. Mmg best. Boleh purchase skrg sempena offer raya.. 5 warna yg trend hanya RM100 Free pos + Free Gift tauu.. . . ARSYA SWEET LIPMATTE ✔ Bila pakai tahan lama. ✔ Tak melekit di bibir. ✔ Bibir tak jadi hitam. ✔ Tidak menggelupas malah melembutkan bibir. ✔ Bila minum air lipmatte tak melekat dicawan, straw. ✔ Bau wangi buah honeydew. ✔ Sesuai dengan semua jenis bibir gelap or cerah. . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #KotaKinabalu #Sandakan #Tawau #LahadDatu #Keningau #Putatan #Donggongon #Semporna #Kudat #Kunak #Papar #Ranau #Beaufort #Kinarut #KotaBelud #TanjungSepat #Kuang #KualaKubuBaharu #BatangBerjuntai #BandarBaruSalakTinggi #TanjungKarang #Beranang #SungaiPelek #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute 
ARSYA SWEET LIPMATTE
.
Lipmatte yang sangat ringan bila disapu pada bibir, tidak keringkan bibir even pakai seharian. Tidak mudah tertanggal if xmkn & mnum dgn gelojoh 😅 . Selalu try lip matte lain skali pakai je dah terasa mcm panas, lmbt kering, bau gam & lepas remove msti bibir mengelupas kering. But yg ni confirm X. Mmg best. Boleh purchase skrg sempena offer raya.. 5 warna yg trend hanya RM100 Free pos + Free Gift tauu..
.
.
ARSYA SWEET LIPMATTE
✔ Bila pakai tahan lama.
✔ Tak melekit di bibir.
✔ Bibir tak jadi hitam.
✔ Tidak menggelupas malah melembutkan bibir.
✔ Bila minum air lipmatte tak melekat dicawan, straw.
✔ Bau wangi buah honeydew.
✔ Sesuai dengan semua jenis bibir gelap or cerah.
.
Harga 🌸:
1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT)
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan#Donggongon#Semporna#Kudat#Kunak#Papar#Ranau#Beaufort#Kinarut#KotaBelud#TanjungSepat#Kuang#KualaKubuBaharu#BatangBerjuntai#BandarBaruSalakTinggi#TanjungKarang#Beranang#SungaiPelek#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte#arsyabeaute
ARSYA SWEET LIPMATTE . Lipmatte yang sangat ringan bila disapu pada bibir, tidak keringkan bibir even pakai seharian. Tidak mudah tertanggal if xmkn & mnum dgn gelojoh 😅 . Selalu try lip matte lain skali pakai je dah terasa mcm panas, lmbt kering, bau gam & lepas remove msti bibir mengelupas kering. But yg ni confirm X. Mmg best. Boleh purchase skrg sempena offer raya.. 5 warna yg trend hanya RM100 Free pos + Free Gift tauu.. . . ARSYA SWEET LIPMATTE ✔ Bila pakai tahan lama. ✔ Tak melekit di bibir. ✔ Bibir tak jadi hitam. ✔ Tidak menggelupas malah melembutkan bibir. ✔ Bila minum air lipmatte tak melekat dicawan, straw. ✔ Bau wangi buah honeydew. ✔ Sesuai dengan semua jenis bibir gelap or cerah. . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #KotaKinabalu #Sandakan #Tawau #LahadDatu #Keningau #Putatan #Donggongon #Semporna #Kudat #Kunak #Papar #Ranau #Beaufort #Kinarut #KotaBelud #TanjungSepat #Kuang #KualaKubuBaharu #BatangBerjuntai #BandarBaruSalakTinggi #TanjungKarang #Beranang #SungaiPelek #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute 
🌸 Sweet Mikayla’s Grand Opening 🌸

14.07.2018, Royal Plaza Putatan

Thank you for coming everyone! 😘
🌸 Sweet Mikayla’s Grand Opening 🌸 14.07.2018, Royal Plaza Putatan Thank you for coming everyone! 😘
🌸 Sweet Mikayla’s Grand Opening 🌸

14.07.2018, Royal Plaza Putatan

Thank you for coming everyone! 😘
🌸 Sweet Mikayla’s Grand Opening 🌸 14.07.2018, Royal Plaza Putatan Thank you for coming everyone! 😘
🌸 Sweet Mikayla’s Grand Opening 🌸

14.07.2018, Royal Plaza Putatan

Thank you for coming everyone! 😘
🌸 Sweet Mikayla’s Grand Opening 🌸 14.07.2018, Royal Plaza Putatan Thank you for coming everyone! 😘
🌸 Sweet Mikayla’s Grand Opening 🌸

14.07.2018, Royal Plaza Putatan

Thank you for coming everyone! 😘
🌸 Sweet Mikayla’s Grand Opening 🌸 14.07.2018, Royal Plaza Putatan Thank you for coming everyone! 😘
🌸 Sweet Mikayla’s Grand Opening 🌸

14.07.2018, Royal Plaza Putatan

Thank you for coming everyone! 😘
🌸 Sweet Mikayla’s Grand Opening 🌸 14.07.2018, Royal Plaza Putatan Thank you for coming everyone! 😘
🌸 Sweet Mikayla’s Grand Opening 🌸

14.07.2018, Royal Plaza Putatan

Thank you for coming everyone! 😘
🌸 Sweet Mikayla’s Grand Opening 🌸 14.07.2018, Royal Plaza Putatan Thank you for coming everyone! 😘
🌸 Sweet Mikayla’s Grand Opening 🌸

14.07.2018, Royal Plaza Putatan

Thank you for coming everyone! 😘
🌸 Sweet Mikayla’s Grand Opening 🌸 14.07.2018, Royal Plaza Putatan Thank you for coming everyone! 😘
🌸 Sweet Mikayla’s Grand Opening 🌸

14.07.2018, Royal Plaza Putatan

Thank you for coming everyone! 😘
🌸 Sweet Mikayla’s Grand Opening 🌸 14.07.2018, Royal Plaza Putatan Thank you for coming everyone! 😘
🌸 Sweet Mikayla’s Grand Opening 🌸

14.07.2018, Royal Plaza Putatan

Thank you for coming everyone! 😘
🌸 Sweet Mikayla’s Grand Opening 🌸 14.07.2018, Royal Plaza Putatan Thank you for coming everyone! 😘
🌸 Sweet Mikayla’s Grand Opening 🌸

14.07.2018, Royal Plaza Putatan

Thank you for coming everyone! 😘
🌸 Sweet Mikayla’s Grand Opening 🌸 14.07.2018, Royal Plaza Putatan Thank you for coming everyone! 😘
🌸 Sweet Mikayla’s Grand Opening 🌸

14.07.2018, Royal Plaza Putatan

Thank you for coming everyone! 😘
🌸 Sweet Mikayla’s Grand Opening 🌸 14.07.2018, Royal Plaza Putatan Thank you for coming everyone! 😘
🌸 Sweet Mikayla’s Grand Opening 🌸

14.07.2018, Royal Plaza Putatan

Thank you for coming everyone! 😘
🌸 Sweet Mikayla’s Grand Opening 🌸 14.07.2018, Royal Plaza Putatan Thank you for coming everyone! 😘
SKIN EVOLUATION FLUID FOUNDATION
Detail :
💰 : RM25 *exc postage

Available for all code :
✔ Alabaster (readystock)
✔ Porcelain (readystock)
✔ Warm Ivory
✔ Natural
✔ Natural Tan
✔ Honey
✔ Warm Beigde
✔ Sand

DM to purchase ❤
-
or -
ws 📲 01126682882

SPEND OVER RM60 AND GET FREE POSTAGE 😍

#buynoworcrylater
#foundation #focallure #buynoworcrylater
#eyeshadows
#focallure #kotakinabalu #kkcity #sabah #negerisembilan #beauty #papar #nilai #mantin
SKIN EVOLUATION FLUID FOUNDATION
Detail :
💰 : RM25 *exc postage

Available for all code :
✔ Alabaster (readystock)
✔ Porcelain (readystock)
✔ Warm Ivory
✔ Natural
✔ Natural Tan
✔ Honey
✔ Warm Beigde
✔ Sand

DM to purchase ❤
-
or -
ws 📲 01126682882

SPEND OVER RM60 AND GET FREE POSTAGE 😍

#buynoworcrylater
#foundation #focallure #buynoworcrylater
#eyeshadows
#focallure #kotakinabalu #kkcity #sabah #negerisembilan #beauty #papar #nilai #mantin
SKIN EVOLUATION FLUID FOUNDATION
Detail :
💰 : RM25 *exc postage

Available for all code :
✔ Alabaster (readystock)
✔ Porcelain (readystock)
✔ Warm Ivory
✔ Natural
✔ Natural Tan
✔ Honey
✔ Warm Beigde
✔ Sand

DM to purchase ❤
-
or -
ws 📲 01126682882

SPEND OVER RM60 AND GET FREE POSTAGE 😍
#buynoworcrylater
#foundation #focallure #buynoworcrylater
#eyeshadows
#focallure #kotakinabalu #kkcity #sabah #negerisembilan #beauty #papar #nilai #mantin
18 COLOURS EYESHADOW PALLETE
Details 💰 : RM43 *exc postage

Available for all code :
✔ Code 1 : Bright Lux (readystock)
✔ Code 2 : Neutrals (preorder)

DM to purchase ❤
-
or -
ws 📲 01126682882

SPEND OVER RM60 AND GET FREE POSTAGE 😍

#buynoworcrylater
#foundation #focallure #buynoworcrylater
#eyeshadows #focallure #kotakinabalu #kkcity #sabah #negerisembilan #beauty #papar #nilai #mantin #eyebrowpencil #eyebrow #eyebrowonfleek #focalluremalaysia #muasabah #muasarawak #muaselangor #makeupmurah #trendingmakeup #freemakeup #makeup #lifestyle #makeover #kotakinabalu #kkcity #sabah #mantin #negerisembilan
18 COLOURS EYESHADOW PALLETE Details 💰 : RM43 *exc postage Available for all code : ✔ Code 1 : Bright Lux (readystock) ✔ Code 2 : Neutrals (preorder) DM to purchase ❤ - or - ws 📲 01126682882 SPEND OVER RM60 AND GET FREE POSTAGE 😍 #buynoworcrylater  #foundation  #focallure  #buynoworcrylater  #eyeshadows  #focallure  #kotakinabalu  #kkcity  #sabah  #negerisembilan  #beauty  #papar  #nilai  #mantin  #eyebrowpencil  #eyebrow  #eyebrowonfleek  #focalluremalaysia  #muasabah  #muasarawak  #muaselangor  #makeupmurah  #trendingmakeup  #freemakeup  #makeup  #lifestyle  #makeover  #kotakinabalu  #kkcity  #sabah  #mantin  #negerisembilan 
ARSYA SWEET LIPMATTE
.
Lipmatte yang sangat ringan bila disapu pada bibir, tidak keringkan bibir even pakai seharian. Tidak mudah tertanggal if xmkn & mnum dgn gelojoh 😅 . Selalu try lip matte lain skali pakai je dah terasa mcm panas, lmbt kering, bau gam & lepas remove msti bibir mengelupas kering. But yg ni confirm X. Mmg best. Boleh purchase skrg sempena offer raya.. 5 warna yg trend hanya RM100 Free pos + Free Gift tauu..
.
.
ARSYA SWEET LIPMATTE
✔ Bila pakai tahan lama.
✔ Tak melekit di bibir.
✔ Bibir tak jadi hitam.
✔ Tidak menggelupas malah melembutkan bibir.
✔ Bila minum air lipmatte tak melekat dicawan, straw.
✔ Bau wangi buah honeydew.
✔ Sesuai dengan semua jenis bibir gelap or cerah.
.
Harga 🌸:
1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT)
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan#Donggongon#Semporna#Kudat#Kunak#Papar#Ranau#Beaufort#Kinarut#KotaBelud#TanjungSepat#Kuang#KualaKubuBaharu#BatangBerjuntai#BandarBaruSalakTinggi#TanjungKarang#Beranang#SungaiPelek#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte#arsyabeaute
ARSYA SWEET LIPMATTE . Lipmatte yang sangat ringan bila disapu pada bibir, tidak keringkan bibir even pakai seharian. Tidak mudah tertanggal if xmkn & mnum dgn gelojoh 😅 . Selalu try lip matte lain skali pakai je dah terasa mcm panas, lmbt kering, bau gam & lepas remove msti bibir mengelupas kering. But yg ni confirm X. Mmg best. Boleh purchase skrg sempena offer raya.. 5 warna yg trend hanya RM100 Free pos + Free Gift tauu.. . . ARSYA SWEET LIPMATTE ✔ Bila pakai tahan lama. ✔ Tak melekit di bibir. ✔ Bibir tak jadi hitam. ✔ Tidak menggelupas malah melembutkan bibir. ✔ Bila minum air lipmatte tak melekat dicawan, straw. ✔ Bau wangi buah honeydew. ✔ Sesuai dengan semua jenis bibir gelap or cerah. . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #KotaKinabalu #Sandakan #Tawau #LahadDatu #Keningau #Putatan #Donggongon #Semporna #Kudat #Kunak #Papar #Ranau #Beaufort #Kinarut #KotaBelud #TanjungSepat #Kuang #KualaKubuBaharu #BatangBerjuntai #BandarBaruSalakTinggi #TanjungKarang #Beranang #SungaiPelek #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute 
18 COLOURS EYESHADOW PALLETE
Details 💰 : RM43 *exc postage

Available for all code :
✔ Code 1 : Bright Lux (readystock)
✔ Code 2 : Neutrals (preorder)

DM to purchase ❤
-
or -
ws 📲 01126682882

SPEND OVER RM60 AND GET FREE POSTAGE 😍

#buynoworcrylater
#foundation #focallure #buynoworcrylater
#eyeshadows #focallure #kotakinabalu #kkcity #sabah #negerisembilan #beauty #papar #nilai #mantin #eyebrowpencil #eyebrow #eyebrowonfleek #focalluremalaysia #muasabah #muasarawak #muaselangor #makeupmurah #trendingmakeup #freemakeup #makeup #lifestyle #makeover #kotakinabalu #kkcity #sabah #mantin #negerisembilan
18 COLOURS EYESHADOW PALLETE Details 💰 : RM43 *exc postage Available for all code : ✔ Code 1 : Bright Lux (readystock) ✔ Code 2 : Neutrals (preorder) DM to purchase ❤ - or - ws 📲 01126682882 SPEND OVER RM60 AND GET FREE POSTAGE 😍 #buynoworcrylater  #foundation  #focallure  #buynoworcrylater  #eyeshadows  #focallure  #kotakinabalu  #kkcity  #sabah  #negerisembilan  #beauty  #papar  #nilai  #mantin  #eyebrowpencil  #eyebrow  #eyebrowonfleek  #focalluremalaysia  #muasabah  #muasarawak  #muaselangor  #makeupmurah  #trendingmakeup  #freemakeup  #makeup  #lifestyle  #makeover  #kotakinabalu  #kkcity  #sabah  #mantin  #negerisembilan 
ARSYA SWEET LIPMATTE
.
Lipmatte yang sangat ringan bila disapu pada bibir, tidak keringkan bibir even pakai seharian. Tidak mudah tertanggal if xmkn & mnum dgn gelojoh 😅 . Selalu try lip matte lain skali pakai je dah terasa mcm panas, lmbt kering, bau gam & lepas remove msti bibir mengelupas kering. But yg ni confirm X. Mmg best. Boleh purchase skrg sempena offer raya.. 5 warna yg trend hanya RM100 Free pos + Free Gift tauu..
.
.
ARSYA SWEET LIPMATTE
✔ Bila pakai tahan lama.
✔ Tak melekit di bibir.
✔ Bibir tak jadi hitam.
✔ Tidak menggelupas malah melembutkan bibir.
✔ Bila minum air lipmatte tak melekat dicawan, straw.
✔ Bau wangi buah honeydew.
✔ Sesuai dengan semua jenis bibir gelap or cerah.
.
Harga 🌸:
1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT)
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan#Donggongon#Semporna#Kudat#Kunak#Papar#Ranau#Beaufort#Kinarut#KotaBelud#TanjungSepat#Kuang#KualaKubuBaharu#BatangBerjuntai#BandarBaruSalakTinggi#TanjungKarang#Beranang#SungaiPelek#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte#arsyabeaute
ARSYA SWEET LIPMATTE . Lipmatte yang sangat ringan bila disapu pada bibir, tidak keringkan bibir even pakai seharian. Tidak mudah tertanggal if xmkn & mnum dgn gelojoh 😅 . Selalu try lip matte lain skali pakai je dah terasa mcm panas, lmbt kering, bau gam & lepas remove msti bibir mengelupas kering. But yg ni confirm X. Mmg best. Boleh purchase skrg sempena offer raya.. 5 warna yg trend hanya RM100 Free pos + Free Gift tauu.. . . ARSYA SWEET LIPMATTE ✔ Bila pakai tahan lama. ✔ Tak melekit di bibir. ✔ Bibir tak jadi hitam. ✔ Tidak menggelupas malah melembutkan bibir. ✔ Bila minum air lipmatte tak melekat dicawan, straw. ✔ Bau wangi buah honeydew. ✔ Sesuai dengan semua jenis bibir gelap or cerah. . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #KotaKinabalu #Sandakan #Tawau #LahadDatu #Keningau #Putatan #Donggongon #Semporna #Kudat #Kunak #Papar #Ranau #Beaufort #Kinarut #KotaBelud #TanjungSepat #Kuang #KualaKubuBaharu #BatangBerjuntai #BandarBaruSalakTinggi #TanjungKarang #Beranang #SungaiPelek #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute 
Custome tattoo. Celtic armor. yg kejaranggan org ada.. #celticarmor #Tattoosketch #Papar #sabah
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔BEBAS MERKURI
✔BEBAS BAHAN KIMIA
✔BEBAS HYDROQUINE
✔Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan#Donggongon#Semporna#Kudat#Kunak#Papar#Ranau#Beaufort#Kinarut#KotaBelud#TanjungSepat#Kuang#KualaKubuBaharu#BatangBerjuntai#BandarBaruSalakTinggi#TanjungKarang#Beranang#SungaiPelek#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #KotaKinabalu #Sandakan #Tawau #LahadDatu #Keningau #Putatan #Donggongon #Semporna #Kudat #Kunak #Papar #Ranau #Beaufort #Kinarut #KotaBelud #TanjungSepat #Kuang #KualaKubuBaharu #BatangBerjuntai #BandarBaruSalakTinggi #TanjungKarang #Beranang #SungaiPelek #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat 
"Hah?! Apa?! Giler la terjunan dia!!" Uish respon kamurang 😆 Bah kamurang bila mau datang sini and buat terjunan yg lit? 
Lokasi kami ni sangat mudah utk dicari sebab pakai Waze/Google map pon boleh sampai sudah.

Yuran masuk kami pula RM5 utk dewasa & RM2 utk kanak-kanak. Then tidak payah risau sudah tentang life jacket, rakit dll. Semua kelengkapan di My Nurul Homestay free off charges gittew 😘 
Oh lupa. Full video dari bro @mdzlfdhli.rmsh ni link dia ada di bio kami ya. 
#mynurulvengers #mynurulhomestay #mynurulvid #travel #sabah #bki #kkcity #cuticutisabah #sabahtourism #papar #madeinborneo #borneo #sabahan #kambizaan
"Hah?! Apa?! Giler la terjunan dia!!" Uish respon kamurang 😆 Bah kamurang bila mau datang sini and buat terjunan yg lit? Lokasi kami ni sangat mudah utk dicari sebab pakai Waze/Google map pon boleh sampai sudah. Yuran masuk kami pula RM5 utk dewasa & RM2 utk kanak-kanak. Then tidak payah risau sudah tentang life jacket, rakit dll. Semua kelengkapan di My Nurul Homestay free off charges gittew 😘 Oh lupa. Full video dari bro @mdzlfdhli.rmsh ni link dia ada di bio kami ya. #mynurulvengers  #mynurulhomestay  #mynurulvid  #travel  #sabah  #bki  #kkcity  #cuticutisabah  #sabahtourism  #papar  #madeinborneo  #borneo  #sabahan  #kambizaan 
KDOLL BEAUTY SERUM 
1.untuk memutihkan
2.untuk melembapkan 
3.untuk menghilangkan parut ,jeragat dan jerawat.. HARGA : RM35 
Lebih jimat dgn beli set kdoll beauty skincare dgn harga RM90 😊😊 Pos hari2.. Free postage di sabah , Sarawak dan Labuan.. COD area Ranau > KB > papar > kimanis > bfort
Apaa tggu lagii FREE POSTAGE,..FREE COD( on saturday or sunday ) 
Nak cantikk berseri2 marii marii dptkan set Kdoll Beauty skincare anda dengan kamiii...
☎DM or Wtsp 0145591328
#kdollsabahsarawak #kdollsabah #kdollsarawak #kdollbeauty #papar #beaufort #sipitang #tuaran #kkcity #putatan #kotabelud #kudat #kotamarudu  #ranau #penampang #kundasang #sandakan #labuan #sarawak #tawau #keningau #miri #kuching #Centrepointkk #lahaddatu #semporna
KDOLL BEAUTY SERUM 1.untuk memutihkan 2.untuk melembapkan 3.untuk menghilangkan parut ,jeragat dan jerawat.. HARGA : RM35 Lebih jimat dgn beli set kdoll beauty skincare dgn harga RM90 😊😊 Pos hari2.. Free postage di sabah , Sarawak dan Labuan.. COD area Ranau > KB > papar > kimanis > bfort Apaa tggu lagii FREE POSTAGE,..FREE COD( on saturday or sunday ) Nak cantikk berseri2 marii marii dptkan set Kdoll Beauty skincare anda dengan kamiii... ☎DM or Wtsp 0145591328 #kdollsabahsarawak  #kdollsabah  #kdollsarawak  #kdollbeauty  #papar  #beaufort  #sipitang  #tuaran  #kkcity  #putatan  #kotabelud  #kudat  #kotamarudu  #ranau  #penampang  #kundasang  #sandakan  #labuan  #sarawak  #tawau  #keningau  #miri  #kuching  #Centrepointkk  #lahaddatu  #semporna 
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔BEBAS MERKURI
✔BEBAS BAHAN KIMIA
✔BEBAS HYDROQUINE
✔Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan#Donggongon#Semporna#Kudat#Kunak#Papar#Ranau#Beaufort#Kinarut#KotaBelud#TanjungSepat#Kuang#KualaKubuBaharu#BatangBerjuntai#BandarBaruSalakTinggi#TanjungKarang#Beranang#SungaiPelek#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #KotaKinabalu #Sandakan #Tawau #LahadDatu #Keningau #Putatan #Donggongon #Semporna #Kudat #Kunak #Papar #Ranau #Beaufort #Kinarut #KotaBelud #TanjungSepat #Kuang #KualaKubuBaharu #BatangBerjuntai #BandarBaruSalakTinggi #TanjungKarang #Beranang #SungaiPelek #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat 
ARSYA SWEET LIPMATTE
.
Lipmatte yang sangat ringan bila disapu pada bibir, tidak keringkan bibir even pakai seharian. Tidak mudah tertanggal if xmkn & mnum dgn gelojoh 😅 . Selalu try lip matte lain skali pakai je dah terasa mcm panas, lmbt kering, bau gam & lepas remove msti bibir mengelupas kering. But yg ni confirm X. Mmg best. Boleh purchase skrg sempena offer raya.. 5 warna yg trend hanya RM100 Free pos + Free Gift tauu..
.
.
ARSYA SWEET LIPMATTE
✔ Bila pakai tahan lama.
✔ Tak melekit di bibir.
✔ Bibir tak jadi hitam.
✔ Tidak menggelupas malah melembutkan bibir.
✔ Bila minum air lipmatte tak melekat dicawan, straw.
✔ Bau wangi buah honeydew.
✔ Sesuai dengan semua jenis bibir gelap or cerah.
.
Harga 🌸:
1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT)
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan#Donggongon#Semporna#Kudat#Kunak#Papar#Ranau#Beaufort#Kinarut#KotaBelud#TanjungSepat#Kuang#KualaKubuBaharu#BatangBerjuntai#BandarBaruSalakTinggi#TanjungKarang#Beranang#SungaiPelek#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte#arsyabeaute
ARSYA SWEET LIPMATTE . Lipmatte yang sangat ringan bila disapu pada bibir, tidak keringkan bibir even pakai seharian. Tidak mudah tertanggal if xmkn & mnum dgn gelojoh 😅 . Selalu try lip matte lain skali pakai je dah terasa mcm panas, lmbt kering, bau gam & lepas remove msti bibir mengelupas kering. But yg ni confirm X. Mmg best. Boleh purchase skrg sempena offer raya.. 5 warna yg trend hanya RM100 Free pos + Free Gift tauu.. . . ARSYA SWEET LIPMATTE ✔ Bila pakai tahan lama. ✔ Tak melekit di bibir. ✔ Bibir tak jadi hitam. ✔ Tidak menggelupas malah melembutkan bibir. ✔ Bila minum air lipmatte tak melekat dicawan, straw. ✔ Bau wangi buah honeydew. ✔ Sesuai dengan semua jenis bibir gelap or cerah. . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #KotaKinabalu #Sandakan #Tawau #LahadDatu #Keningau #Putatan #Donggongon #Semporna #Kudat #Kunak #Papar #Ranau #Beaufort #Kinarut #KotaBelud #TanjungSepat #Kuang #KualaKubuBaharu #BatangBerjuntai #BandarBaruSalakTinggi #TanjungKarang #Beranang #SungaiPelek #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute 
Tq customer beli dengan kami❤️❤️❤️
.
Jom dapatkan dengan segera, stok terhad ❗❗❗
. 
#tuaran #tawau #sabah #likas #sandakan #penampang #kotasamarahan
#kotakinabalu #kotabelud #tambunan #labuan #semporna #kotamarudu #telupid #ranau #papar #keningau #kudat #tenom #membakut #kinabatangan #kunak #sipitang #originalsabahan #borneoapparel  #borneoapparelversion2
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔BEBAS MERKURI
✔BEBAS BAHAN KIMIA
✔BEBAS HYDROQUINE
✔Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan#Donggongon#Semporna#Kudat#Kunak#Papar#Ranau#Beaufort#Kinarut#KotaBelud#TanjungSepat#Kuang#KualaKubuBaharu#BatangBerjuntai#BandarBaruSalakTinggi#TanjungKarang#Beranang#SungaiPelek#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #KotaKinabalu #Sandakan #Tawau #LahadDatu #Keningau #Putatan #Donggongon #Semporna #Kudat #Kunak #Papar #Ranau #Beaufort #Kinarut #KotaBelud #TanjungSepat #Kuang #KualaKubuBaharu #BatangBerjuntai #BandarBaruSalakTinggi #TanjungKarang #Beranang #SungaiPelek #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat 
From miri to Papar and we did it....😋 400km#miri#papar#viva#kamitakramai
🌹 Usaha lebih , dapat lebih..
.
Man jadda wa jadda ..
.
Assalamualaikum sahabat2 positif 🌹
.
#Happyboxbongawan #bongawan_official #Papar #membakut #bongawansabah
ARSYA SWEET LIPMATTE
.
Lipmatte yang sangat ringan bila disapu pada bibir, tidak keringkan bibir even pakai seharian. Tidak mudah tertanggal if xmkn & mnum dgn gelojoh 😅 . Selalu try lip matte lain skali pakai je dah terasa mcm panas, lmbt kering, bau gam & lepas remove msti bibir mengelupas kering. But yg ni confirm X. Mmg best. Boleh purchase skrg sempena offer raya.. 5 warna yg trend hanya RM100 Free pos + Free Gift tauu..
.
.
ARSYA SWEET LIPMATTE
✔ Bila pakai tahan lama.
✔ Tak melekit di bibir.
✔ Bibir tak jadi hitam.
✔ Tidak menggelupas malah melembutkan bibir.
✔ Bila minum air lipmatte tak melekat dicawan, straw.
✔ Bau wangi buah honeydew.
✔ Sesuai dengan semua jenis bibir gelap or cerah.
.
Harga 🌸:
1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT)
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan#Donggongon#Semporna#Kudat#Kunak#Papar#Ranau#Beaufort#Kinarut#KotaBelud#TanjungSepat#Kuang#KualaKubuBaharu#BatangBerjuntai#BandarBaruSalakTinggi#TanjungKarang#Beranang#SungaiPelek#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte#arsyabeaute
ARSYA SWEET LIPMATTE . Lipmatte yang sangat ringan bila disapu pada bibir, tidak keringkan bibir even pakai seharian. Tidak mudah tertanggal if xmkn & mnum dgn gelojoh 😅 . Selalu try lip matte lain skali pakai je dah terasa mcm panas, lmbt kering, bau gam & lepas remove msti bibir mengelupas kering. But yg ni confirm X. Mmg best. Boleh purchase skrg sempena offer raya.. 5 warna yg trend hanya RM100 Free pos + Free Gift tauu.. . . ARSYA SWEET LIPMATTE ✔ Bila pakai tahan lama. ✔ Tak melekit di bibir. ✔ Bibir tak jadi hitam. ✔ Tidak menggelupas malah melembutkan bibir. ✔ Bila minum air lipmatte tak melekat dicawan, straw. ✔ Bau wangi buah honeydew. ✔ Sesuai dengan semua jenis bibir gelap or cerah. . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #KotaKinabalu #Sandakan #Tawau #LahadDatu #Keningau #Putatan #Donggongon #Semporna #Kudat #Kunak #Papar #Ranau #Beaufort #Kinarut #KotaBelud #TanjungSepat #Kuang #KualaKubuBaharu #BatangBerjuntai #BandarBaruSalakTinggi #TanjungKarang #Beranang #SungaiPelek #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute 
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔BEBAS MERKURI
✔BEBAS BAHAN KIMIA
✔BEBAS HYDROQUINE
✔Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan#Donggongon#Semporna#Kudat#Kunak#Papar#Ranau#Beaufort#Kinarut#KotaBelud#TanjungSepat#Kuang#KualaKubuBaharu#BatangBerjuntai#BandarBaruSalakTinggi#TanjungKarang#Beranang#SungaiPelek#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #KotaKinabalu #Sandakan #Tawau #LahadDatu #Keningau #Putatan #Donggongon #Semporna #Kudat #Kunak #Papar #Ranau #Beaufort #Kinarut #KotaBelud #TanjungSepat #Kuang #KualaKubuBaharu #BatangBerjuntai #BandarBaruSalakTinggi #TanjungKarang #Beranang #SungaiPelek #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat 
Nak kulit CERAH GEBO dgn lebih cepat kenalah ikut rules
. . 
Makan apa2 suplement pun kena pantang barula menjadi kan? . . 
CARA PENGAMBILAN DIANZ VITAMIN C & E PLUS ✔ Berperisa berry (boleh di hisap, di kemam dan dikunyah)
✔ Sebotol 35 biji
✔ 1 biji sehari selepas makan/2 biji untuk whitening booster
✔ Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari

NOTED : Kurangkan minuman kafein, alkohol, rokok, makanan berminyak, minuman berkafein dan bergas untuk kesan lebih berganda.

#supplements
#jerawathilang #jerawatnanah #jerawatbatu #jerawat #jerawatpasir #jeragathilang #jeragat #jeragatdegil #jeragatpudar #sunburn #kulitkusam #kulitkering #kulitcerah #freegifts #flolessskin #lelakicantik #lelakikacak #lelakidanperempuan #hisaphisapteruscantik #resdung #alergik #rm50je #papar #sabahsabah #sarawak
Nak kulit CERAH GEBO dgn lebih cepat kenalah ikut rules . . Makan apa2 suplement pun kena pantang barula menjadi kan? . . CARA PENGAMBILAN DIANZ VITAMIN C & E PLUS ✔ Berperisa berry (boleh di hisap, di kemam dan dikunyah) ✔ Sebotol 35 biji ✔ 1 biji sehari selepas makan/2 biji untuk whitening booster ✔ Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari NOTED : Kurangkan minuman kafein, alkohol, rokok, makanan berminyak, minuman berkafein dan bergas untuk kesan lebih berganda. #supplements  #jerawathilang  #jerawatnanah  #jerawatbatu  #jerawat  #jerawatpasir  #jeragathilang  #jeragat  #jeragatdegil  #jeragatpudar  #sunburn  #kulitkusam  #kulitkering  #kulitcerah  #freegifts  #flolessskin  #lelakicantik  #lelakikacak  #lelakidanperempuan  #hisaphisapteruscantik  #resdung  #alergik  #rm50je  #papar  #sabahsabah  #sarawak 
ARSYA SWEET LIPMATTE
.
Lipmatte yang sangat ringan bila disapu pada bibir, tidak keringkan bibir even pakai seharian. Tidak mudah tertanggal if xmkn & mnum dgn gelojoh 😅 . Selalu try lip matte lain skali pakai je dah terasa mcm panas, lmbt kering, bau gam & lepas remove msti bibir mengelupas kering. But yg ni confirm X. Mmg best. Boleh purchase skrg sempena offer raya.. 5 warna yg trend hanya RM100 Free pos + Free Gift tauu..
.
.
ARSYA SWEET LIPMATTE
✔ Bila pakai tahan lama.
✔ Tak melekit di bibir.
✔ Bibir tak jadi hitam.
✔ Tidak menggelupas malah melembutkan bibir.
✔ Bila minum air lipmatte tak melekat dicawan, straw.
✔ Bau wangi buah honeydew.
✔ Sesuai dengan semua jenis bibir gelap or cerah.
.
Harga 🌸:
1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT)
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan#Donggongon#Semporna#Kudat#Kunak#Papar#Ranau#Beaufort#Kinarut#KotaBelud#TanjungSepat#Kuang#KualaKubuBaharu#BatangBerjuntai#BandarBaruSalakTinggi#TanjungKarang#Beranang#SungaiPelek#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte#arsyabeaute
ARSYA SWEET LIPMATTE . Lipmatte yang sangat ringan bila disapu pada bibir, tidak keringkan bibir even pakai seharian. Tidak mudah tertanggal if xmkn & mnum dgn gelojoh 😅 . Selalu try lip matte lain skali pakai je dah terasa mcm panas, lmbt kering, bau gam & lepas remove msti bibir mengelupas kering. But yg ni confirm X. Mmg best. Boleh purchase skrg sempena offer raya.. 5 warna yg trend hanya RM100 Free pos + Free Gift tauu.. . . ARSYA SWEET LIPMATTE ✔ Bila pakai tahan lama. ✔ Tak melekit di bibir. ✔ Bibir tak jadi hitam. ✔ Tidak menggelupas malah melembutkan bibir. ✔ Bila minum air lipmatte tak melekat dicawan, straw. ✔ Bau wangi buah honeydew. ✔ Sesuai dengan semua jenis bibir gelap or cerah. . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #KotaKinabalu #Sandakan #Tawau #LahadDatu #Keningau #Putatan #Donggongon #Semporna #Kudat #Kunak #Papar #Ranau #Beaufort #Kinarut #KotaBelud #TanjungSepat #Kuang #KualaKubuBaharu #BatangBerjuntai #BandarBaruSalakTinggi #TanjungKarang #Beranang #SungaiPelek #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute 
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔BEBAS MERKURI
✔BEBAS BAHAN KIMIA
✔BEBAS HYDROQUINE
✔Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan#Donggongon#Semporna#Kudat#Kunak#Papar#Ranau#Beaufort#Kinarut#KotaBelud#TanjungSepat#Kuang#KualaKubuBaharu#BatangBerjuntai#BandarBaruSalakTinggi#TanjungKarang#Beranang#SungaiPelek#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #KotaKinabalu #Sandakan #Tawau #LahadDatu #Keningau #Putatan #Donggongon #Semporna #Kudat #Kunak #Papar #Ranau #Beaufort #Kinarut #KotaBelud #TanjungSepat #Kuang #KualaKubuBaharu #BatangBerjuntai #BandarBaruSalakTinggi #TanjungKarang #Beranang #SungaiPelek #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat 
RIANG RIA AIDILFITRI 2018 ANJURAN PIBG SK PENGALAT BESAR PAPAR . 14/07/2018
.
📣GIANT BUBBLE RM 100 FOR ANY EVENT 🔊
.
📣INFLATABLE PLAYGROUND FOR RENT 🔊 ⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬
⭕ School Event .
⭕ Birthday Party .
⭕ Clown Service .
⭕ Inflatable Playground/Bouncers .
⭕ Family Day .
⭕ Carnival .
⭕ Special Event .
⭕ Any Event . ⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬
#supportbubblelokalbah #Sabah #kotakinabalu #giganticbubbleborneo #likas #borneo #kkcity #malaysia #kotabelud #sabahan #beaufort #kualapenyu #sipitang #sandakan #ums #papar #putatan #beachlife #ilovesabah #gopro #goprohero4 #goprooftheday #goprophotography #lokalah #tanjunglipat #tanjungaru #sunset #wedding #potd
⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬
📲 WHATSAPP 016-8464672
📲 WHATSAPP 016-8464672
📲 WHATSAPP 016-8464672
RIANG RIA AIDILFITRI 2018 ANJURAN PIBG SK PENGALAT BESAR PAPAR . 14/07/2018 . 📣GIANT BUBBLE RM 100 FOR ANY EVENT 🔊 . 📣INFLATABLE PLAYGROUND FOR RENT 🔊 ⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬ ⭕ School Event . ⭕ Birthday Party . ⭕ Clown Service . ⭕ Inflatable Playground/Bouncers . ⭕ Family Day . ⭕ Carnival . ⭕ Special Event . ⭕ Any Event . ⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬ #supportbubblelokalbah  #Sabah  #kotakinabalu  #giganticbubbleborneo  #likas  #borneo  #kkcity  #malaysia  #kotabelud  #sabahan  #beaufort  #kualapenyu  #sipitang  #sandakan  #ums  #papar  #putatan  #beachlife  #ilovesabah  #gopro  #goprohero4  #goprooftheday  #goprophotography  #lokalah  #tanjunglipat  #tanjungaru  #sunset  #wedding  #potd  ⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬ 📲 WHATSAPP 016-8464672 📲 WHATSAPP 016-8464672 📲 WHATSAPP 016-8464672
@betsyjsikuil from Miss Grand Sabah 2018 #faithwellnesscentre #sunlighten  #USA #papar
🌼 Big bang Potion Collagen 
Extra 30x lebih Gulta Alpha Arbuntine , collagen & Vit C... Dijamin berkesan, dari kepala ke kaki... SEBOTOL mengandungi 90g serbuk untuk penggunaan selama 45 Hari... HARGA PROMOSI : RM67 😍😍
Free postage 🚛

Khasiat Big Bang Potion Collagen 
1.memutihkan 1 badan 
2.melicinkan kulit/buang parut /jerawat /jeragat 
3.melembabkan kulit
4.melancarkan sisten penghadaman 
5.memutihkan bahagian sulit / ketiak / lutut dan sebagainya.

Ramuan Big Bang Potion Collagen 🍭 
1.Vit C
2.serbuk mutiara 
3.kolagen 
4.mix berry juice 
5.rosehip Oil 
6.Glutation
7.Alpha Arbuntine

Walk in :
1.Super Box , 2nd Floor Centre Point, KK
2.Shishicollection 1 Placemall Putatan 
3.Gojesz Box , Kota Belud ( depan GDC) 
4.Shishicollection 1Commercial Beaufort ( atas Speedmart88) 
Pos hari2.. Free postage di sabah , Sarawak dan Labuan.. COD area Ranau>Kb>papar >kimanis>  bgwan>Beaufort..( Cod on weekend only)
DM or watsap 0145591328
#kdollsabahsarawak #kdollsabah #kdollsarawak #kdolllabuan #kdollkeningau #kdollbeauty #kdollbeaufort #kdollkk #kdollsandakan #kdolltawau #kdolltuaran #kdollkb #kdollranau #papar #kinarut #beaufort #sipitang #tuaran #kkcity #putatan #kotakinabalu #kotabelud #kudat #kotamarudu  #ranau #kundasang #sandakan #labuan #sarawak #tawau
🌼 Big bang Potion Collagen Extra 30x lebih Gulta Alpha Arbuntine , collagen & Vit C... Dijamin berkesan, dari kepala ke kaki... SEBOTOL mengandungi 90g serbuk untuk penggunaan selama 45 Hari... HARGA PROMOSI : RM67 😍😍 Free postage 🚛 Khasiat Big Bang Potion Collagen 1.memutihkan 1 badan 2.melicinkan kulit/buang parut /jerawat /jeragat 3.melembabkan kulit 4.melancarkan sisten penghadaman 5.memutihkan bahagian sulit / ketiak / lutut dan sebagainya. Ramuan Big Bang Potion Collagen 🍭 1.Vit C 2.serbuk mutiara 3.kolagen 4.mix berry juice 5.rosehip Oil 6.Glutation 7.Alpha Arbuntine Walk in : 1.Super Box , 2nd Floor Centre Point, KK 2.Shishicollection 1 Placemall Putatan 3.Gojesz Box , Kota Belud ( depan GDC) 4.Shishicollection 1Commercial Beaufort ( atas Speedmart88) Pos hari2.. Free postage di sabah , Sarawak dan Labuan.. COD area Ranau>Kb>papar >kimanis> bgwan>Beaufort..( Cod on weekend only) DM or watsap 0145591328 #kdollsabahsarawak  #kdollsabah  #kdollsarawak  #kdolllabuan  #kdollkeningau  #kdollbeauty  #kdollbeaufort  #kdollkk  #kdollsandakan  #kdolltawau  #kdolltuaran  #kdollkb  #kdollranau  #papar  #kinarut  #beaufort  #sipitang  #tuaran  #kkcity  #putatan  #kotakinabalu  #kotabelud  #kudat  #kotamarudu  #ranau  #kundasang  #sandakan  #labuan  #sarawak  #tawau 
14 July 2018
Loc : Papar,Sabah
Alhamdulillah..maskot kami Minnie Mouse & Hello Kitty menceriakan majlis sambutan hari lahir peminat cilik mereka.
Tqvm coz terus menyokong servis maskot sambil beramal kami.#malaysia #malaysiaevent #sabah #sabahevent #papar #birthday #minniemouse #hellokitty #maskot #mascot #service #servis #charity
MISI PELOLES SEBELUM RAYA HAJI! 😘
.
.
Jom jadi peloles dengan #DianzVitamin!  Sempat lagi nak peloles ni sebelum Raya Haji. 😊
=======================
.
.
RM50 exc. pos ( 30 biji ) untuk dua bulan
WHATSAPP >> 0182340456

#peloles #jerawathilang #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawat #jeragat #jeragatdegil #jeragatpudar #jeragattiada #jerawatnanah #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #kulitcerah #alergik #tonaxsekata #eyebag #sunburn #excema #resdung #rm50je #papar #sabah #pekanpaparsabah #sarawak
MISI PELOLES SEBELUM RAYA HAJI! 😘 . . Jom jadi peloles dengan #DianzVitamin ! Sempat lagi nak peloles ni sebelum Raya Haji. 😊 ======================= . . RM50 exc. pos ( 30 biji ) untuk dua bulan WHATSAPP >> 0182340456 #peloles  #jerawathilang  #jerawatpasir  #jerawatbatu  #jerawat  #jeragat  #jeragatdegil  #jeragatpudar  #jeragattiada  #jerawatnanah  #kulitkusam  #kulitkering  #kulitberminyak  #kulitcerah  #alergik  #tonaxsekata  #eyebag  #sunburn  #excema  #resdung  #rm50je  #papar  #sabah  #pekanpaparsabah  #sarawak 
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔BEBAS MERKURI
✔BEBAS BAHAN KIMIA
✔BEBAS HYDROQUINE
✔Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan#Donggongon#Semporna#Kudat#Kunak#Papar#Ranau#Beaufort#Kinarut#KotaBelud#TanjungSepat#Kuang#KualaKubuBaharu#BatangBerjuntai#BandarBaruSalakTinggi#TanjungKarang#Beranang#SungaiPelek#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #KotaKinabalu #Sandakan #Tawau #LahadDatu #Keningau #Putatan #Donggongon #Semporna #Kudat #Kunak #Papar #Ranau #Beaufort #Kinarut #KotaBelud #TanjungSepat #Kuang #KualaKubuBaharu #BatangBerjuntai #BandarBaruSalakTinggi #TanjungKarang #Beranang #SungaiPelek #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat 
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔BEBAS MERKURI
✔BEBAS BAHAN KIMIA
✔BEBAS HYDROQUINE
✔Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan#Donggongon#Semporna#Kudat#Kunak#Papar#Ranau#Beaufort#Kinarut#KotaBelud#TanjungSepat#Kuang#KualaKubuBaharu#BatangBerjuntai#BandarBaruSalakTinggi#TanjungKarang#Beranang#SungaiPelek#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #KotaKinabalu #Sandakan #Tawau #LahadDatu #Keningau #Putatan #Donggongon #Semporna #Kudat #Kunak #Papar #Ranau #Beaufort #Kinarut #KotaBelud #TanjungSepat #Kuang #KualaKubuBaharu #BatangBerjuntai #BandarBaruSalakTinggi #TanjungKarang #Beranang #SungaiPelek #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat 
Semoga yang Like dan mengikuti promil kami bisa hamil bulan ini آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan seperti Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabetes, kanker, masalah sperma dll.  @ivan_gunawan

Follow dan like 💖 
@Promil.specialis.kandungan 
@solusi_cepat_hamil.07 
@Promil.specialis.kandungan 
Layanan Konsultasi kami,

HEALTH & PREGNANCY CONSULTANT
🌷Pengobatan Penyakit
🌷Program kehamilan
🌷Infertilitas
➖➖➖➖➖➖
️Contact person : ️ 💁💁💁 konsultasi GRATIS,HUBUNGI: 📲📲 WA = 081351623981 - #regrann 
#toyotasurabaya#toyotamurah#toyotasurabaya#toyota#avanza#calya#agya#sienta#innova#fortuner#toyotaterbaik#hargatoyotasurabaya#hargatoyotasidoarjo#portdickson #papar #shahalam #kualalumpur #marwah #kasut #gerubuk #kanun #pingan #malaysia #selipar #sotong #mustahak #comel #budak #arkib
Semoga yang Like dan mengikuti promil kami bisa hamil bulan ini آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan seperti Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabetes, kanker, masalah sperma dll. @ivan_gunawan Follow dan like 💖 @Promil.specialis.kandungan @solusi_cepat_hamil.07 @Promil.specialis.kandungan Layanan Konsultasi kami, HEALTH & PREGNANCY CONSULTANT 🌷Pengobatan Penyakit 🌷Program kehamilan 🌷Infertilitas ➖➖➖➖➖➖ ️Contact person : ️ 💁💁💁 konsultasi GRATIS,HUBUNGI: 📲📲 WA = 081351623981 - #regrann  #toyotasurabaya #toyotamurah #toyotasurabaya #toyota #avanza #calya #agya #sienta #innova #fortuner #toyotaterbaik #hargatoyotasurabaya #hargatoyotasidoarjo #portdickson  #papar  #shahalam  #kualalumpur  #marwah  #kasut  #gerubuk  #kanun  #pingan  #malaysia  #selipar  #sotong  #mustahak  #comel  #budak  #arkib 
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔BEBAS MERKURI
✔BEBAS BAHAN KIMIA
✔BEBAS HYDROQUINE
✔Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan#Donggongon#Semporna#Kudat#Kunak#Papar#Ranau#Beaufort#Kinarut#KotaBelud#TanjungSepat#Kuang#KualaKubuBaharu#BatangBerjuntai#BandarBaruSalakTinggi#TanjungKarang#Beranang#SungaiPelek#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #KotaKinabalu #Sandakan #Tawau #LahadDatu #Keningau #Putatan #Donggongon #Semporna #Kudat #Kunak #Papar #Ranau #Beaufort #Kinarut #KotaBelud #TanjungSepat #Kuang #KualaKubuBaharu #BatangBerjuntai #BandarBaruSalakTinggi #TanjungKarang #Beranang #SungaiPelek #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat 
ARSYA SWEET LIPMATTE
.
Lipmatte yang sangat ringan bila disapu pada bibir, tidak keringkan bibir even pakai seharian. Tidak mudah tertanggal if xmkn & mnum dgn gelojoh 😅 . Selalu try lip matte lain skali pakai je dah terasa mcm panas, lmbt kering, bau gam & lepas remove msti bibir mengelupas kering. But yg ni confirm X. Mmg best. Boleh purchase skrg sempena offer raya.. 5 warna yg trend hanya RM100 Free pos + Free Gift tauu..
.
.
ARSYA SWEET LIPMATTE
✔ Bila pakai tahan lama.
✔ Tak melekit di bibir.
✔ Bibir tak jadi hitam.
✔ Tidak menggelupas malah melembutkan bibir.
✔ Bila minum air lipmatte tak melekat dicawan, straw.
✔ Bau wangi buah honeydew.
✔ Sesuai dengan semua jenis bibir gelap or cerah.
.
Harga 🌸:
1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT)
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan#Donggongon#Semporna#Kudat#Kunak#Papar#Ranau#Beaufort#Kinarut#KotaBelud#TanjungSepat#Kuang#KualaKubuBaharu#BatangBerjuntai#BandarBaruSalakTinggi#TanjungKarang#Beranang#SungaiPelek#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte#arsyabeaute
ARSYA SWEET LIPMATTE . Lipmatte yang sangat ringan bila disapu pada bibir, tidak keringkan bibir even pakai seharian. Tidak mudah tertanggal if xmkn & mnum dgn gelojoh 😅 . Selalu try lip matte lain skali pakai je dah terasa mcm panas, lmbt kering, bau gam & lepas remove msti bibir mengelupas kering. But yg ni confirm X. Mmg best. Boleh purchase skrg sempena offer raya.. 5 warna yg trend hanya RM100 Free pos + Free Gift tauu.. . . ARSYA SWEET LIPMATTE ✔ Bila pakai tahan lama. ✔ Tak melekit di bibir. ✔ Bibir tak jadi hitam. ✔ Tidak menggelupas malah melembutkan bibir. ✔ Bila minum air lipmatte tak melekat dicawan, straw. ✔ Bau wangi buah honeydew. ✔ Sesuai dengan semua jenis bibir gelap or cerah. . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #KotaKinabalu #Sandakan #Tawau #LahadDatu #Keningau #Putatan #Donggongon #Semporna #Kudat #Kunak #Papar #Ranau #Beaufort #Kinarut #KotaBelud #TanjungSepat #Kuang #KualaKubuBaharu #BatangBerjuntai #BandarBaruSalakTinggi #TanjungKarang #Beranang #SungaiPelek #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute 
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔BEBAS MERKURI
✔BEBAS BAHAN KIMIA
✔BEBAS HYDROQUINE
✔Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan#Donggongon#Semporna#Kudat#Kunak#Papar#Ranau#Beaufort#Kinarut#KotaBelud#TanjungSepat#Kuang#KualaKubuBaharu#BatangBerjuntai#BandarBaruSalakTinggi#TanjungKarang#Beranang#SungaiPelek#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #KotaKinabalu #Sandakan #Tawau #LahadDatu #Keningau #Putatan #Donggongon #Semporna #Kudat #Kunak #Papar #Ranau #Beaufort #Kinarut #KotaBelud #TanjungSepat #Kuang #KualaKubuBaharu #BatangBerjuntai #BandarBaruSalakTinggi #TanjungKarang #Beranang #SungaiPelek #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat 
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔BEBAS MERKURI
✔BEBAS BAHAN KIMIA
✔BEBAS HYDROQUINE
✔Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan#Donggongon#Semporna#Kudat#Kunak#Papar#Ranau#Beaufort#Kinarut#KotaBelud#TanjungSepat#Kuang#KualaKubuBaharu#BatangBerjuntai#BandarBaruSalakTinggi#TanjungKarang#Beranang#SungaiPelek#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #KotaKinabalu #Sandakan #Tawau #LahadDatu #Keningau #Putatan #Donggongon #Semporna #Kudat #Kunak #Papar #Ranau #Beaufort #Kinarut #KotaBelud #TanjungSepat #Kuang #KualaKubuBaharu #BatangBerjuntai #BandarBaruSalakTinggi #TanjungKarang #Beranang #SungaiPelek #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat 
Ubat peninggi badan
Nambah tinggi awak 3-12 cm hanya 20 hari

Bersertifikat Halal Malaysia.FDA.TGA.ISO.GMP

Tak usah ragu lagi :)
Sudah banyak terbukti dengan ubat peninggi badan

Tinggal awak saja belum mencoba :) #portdickson #papar #shahalam #kualalumpur #marwah #kasut #gerubuk #kanun #pingan #malaysia #selipar #sotong #mustahak #comel #budak #arkib #perai #pekan #pasirgudang #guli #seluar #tambul #tempoyak #latepost

Konsultasi dan order lebih jelas dan detailnye awak boleh langsung visit kontak kita | more info just chat me :
Whatsapp : +60168244885
Ubat peninggi badan Nambah tinggi awak 3-12 cm hanya 20 hari Bersertifikat Halal Malaysia.FDA.TGA.ISO.GMP Tak usah ragu lagi :) Sudah banyak terbukti dengan ubat peninggi badan Tinggal awak saja belum mencoba :) #portdickson  #papar  #shahalam  #kualalumpur  #marwah  #kasut  #gerubuk  #kanun  #pingan  #malaysia  #selipar  #sotong  #mustahak  #comel  #budak  #arkib  #perai  #pekan  #pasirgudang  #guli  #seluar  #tambul  #tempoyak  #latepost  Konsultasi dan order lebih jelas dan detailnye awak boleh langsung visit kontak kita | more info just chat me : Whatsapp : +60168244885
ARSYA SWEET LIPMATTE
.
Lipmatte yang sangat ringan bila disapu pada bibir, tidak keringkan bibir even pakai seharian. Tidak mudah tertanggal if xmkn & mnum dgn gelojoh 😅 . Selalu try lip matte lain skali pakai je dah terasa mcm panas, lmbt kering, bau gam & lepas remove msti bibir mengelupas kering. But yg ni confirm X. Mmg best. Boleh purchase skrg sempena offer raya.. 5 warna yg trend hanya RM100 Free pos + Free Gift tauu..
.
.
ARSYA SWEET LIPMATTE
✔ Bila pakai tahan lama.
✔ Tak melekit di bibir.
✔ Bibir tak jadi hitam.
✔ Tidak menggelupas malah melembutkan bibir.
✔ Bila minum air lipmatte tak melekat dicawan, straw.
✔ Bau wangi buah honeydew.
✔ Sesuai dengan semua jenis bibir gelap or cerah.
.
Harga 🌸:
1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT)
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan#Donggongon#Semporna#Kudat#Kunak#Papar#Ranau#Beaufort#Kinarut#KotaBelud#TanjungSepat#Kuang#KualaKubuBaharu#BatangBerjuntai#BandarBaruSalakTinggi#TanjungKarang#Beranang#SungaiPelek#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte#arsyabeaute
ARSYA SWEET LIPMATTE . Lipmatte yang sangat ringan bila disapu pada bibir, tidak keringkan bibir even pakai seharian. Tidak mudah tertanggal if xmkn & mnum dgn gelojoh 😅 . Selalu try lip matte lain skali pakai je dah terasa mcm panas, lmbt kering, bau gam & lepas remove msti bibir mengelupas kering. But yg ni confirm X. Mmg best. Boleh purchase skrg sempena offer raya.. 5 warna yg trend hanya RM100 Free pos + Free Gift tauu.. . . ARSYA SWEET LIPMATTE ✔ Bila pakai tahan lama. ✔ Tak melekit di bibir. ✔ Bibir tak jadi hitam. ✔ Tidak menggelupas malah melembutkan bibir. ✔ Bila minum air lipmatte tak melekat dicawan, straw. ✔ Bau wangi buah honeydew. ✔ Sesuai dengan semua jenis bibir gelap or cerah. . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #KotaKinabalu #Sandakan #Tawau #LahadDatu #Keningau #Putatan #Donggongon #Semporna #Kudat #Kunak #Papar #Ranau #Beaufort #Kinarut #KotaBelud #TanjungSepat #Kuang #KualaKubuBaharu #BatangBerjuntai #BandarBaruSalakTinggi #TanjungKarang #Beranang #SungaiPelek #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute 
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔BEBAS MERKURI
✔BEBAS BAHAN KIMIA
✔BEBAS HYDROQUINE
✔Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#KotaKinabalu#Sandakan#Tawau#LahadDatu#Keningau#Putatan#Donggongon#Semporna#Kudat#Kunak#Papar#Ranau#Beaufort#Kinarut#KotaBelud#TanjungSepat#Kuang#KualaKubuBaharu#BatangBerjuntai#BandarBaruSalakTinggi#TanjungKarang#Beranang#SungaiPelek#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #KotaKinabalu #Sandakan #Tawau #LahadDatu #Keningau #Putatan #Donggongon #Semporna #Kudat #Kunak #Papar #Ranau #Beaufort #Kinarut #KotaBelud #TanjungSepat #Kuang #KualaKubuBaharu #BatangBerjuntai #BandarBaruSalakTinggi #TanjungKarang #Beranang #SungaiPelek #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat 
Jom... Set Combo Puff Pastry RM59
10 Cream Horn
8 Sardine Puff
10 Chicken Pie .
.
.
WA 0135410282 (❌DM)

#pastries 
#papar
#kotakinabalu 
#sayajual
#homemade 
#deliverywithcharge