an online Instagram web viewer

#pantang medias

Photos

Arissa Corset ada 3 lapisan cangkuk.. bagi ketat dan nampak ideal mengikut keselesaan anda! .
SELESA + TAK PANAS sebab Arissa Corset menggunakan bahan material yang berkualiti tinggii supaya badan nampak ayuu dan ramping sentiasa 😊
.
Pm 013-5850392
.
Follow ig @korset_jamu_arissa

#jomkurus #sayanakkurus #korsetmurah #korsetperut #corset #kurus #girdle #diet #healthy #gajidahmasuk #harigaji #belanja #sayajual #igersmalaysia #gajian #bengkung #kahwin #pantang #kelantanwedding #klccconventioncenter #terengganu #dietsihat #kuruscepat #kualalumpur #bengkungmoden #korset #n9 #bengkung #jamu #jamukurus
Arissa Corset ada 3 lapisan cangkuk.. bagi ketat dan nampak ideal mengikut keselesaan anda! . SELESA + TAK PANAS sebab Arissa Corset menggunakan bahan material yang berkualiti tinggii supaya badan nampak ayuu dan ramping sentiasa 😊 . Pm 013-5850392 . Follow ig @korset_jamu_arissa #jomkurus  #sayanakkurus  #korsetmurah  #korsetperut  #corset  #kurus  #girdle  #diet  #healthy  #gajidahmasuk  #harigaji  #belanja  #sayajual  #igersmalaysia  #gajian  #bengkung  #kahwin  #pantang  #kelantanwedding  #klccconventioncenter  #terengganu  #dietsihat  #kuruscepat  #kualalumpur  #bengkungmoden  #korset  #n9  #bengkung  #jamu  #jamukurus 
Wooot woot woottttt .

Ni habatussauda ni baguih sangat2 untuk yang ada buasir hampa tau dak.  Toksah dok buat muka kelat. .

Tula orang suruh jaga makan takmau. Ayaq masak minum sikit.  Makan pedas kaw2.  Dh jadi buasir baru tau nikmat kan. ( cakap kat diri sendiri la ni dulu. Kikiki) .

Haa telan ni ja.  InsyaAllah mujarab. Stakat ni yang makan ni buasir sembuh.  Cuba la dulu sebotoi. Sahih takmau stop dah pasni. .

HARGA RM37
70 BIJI
TERMASUK POS SM

Mummy Jenny .

#milkbooster #breastfeeding #menyusu #bersalin #berpantang #bengkung #setbersalin #hamil #vivix #supplement #habasyioil #habasyi #pantang #milkboostermurah #setmengandung #makanansunnah #sunnahfood #vco #minyakkelapadara #vcomurah #oliveoil #vitamin #girdlemurah #pregnant #vitc #shaklee #energybooster #girdle #bengkungmurah #buasir
Wooot woot woottttt . Ni habatussauda ni baguih sangat2 untuk yang ada buasir hampa tau dak. Toksah dok buat muka kelat. . Tula orang suruh jaga makan takmau. Ayaq masak minum sikit. Makan pedas kaw2. Dh jadi buasir baru tau nikmat kan. ( cakap kat diri sendiri la ni dulu. Kikiki) . Haa telan ni ja. InsyaAllah mujarab. Stakat ni yang makan ni buasir sembuh. Cuba la dulu sebotoi. Sahih takmau stop dah pasni. . HARGA RM37 70 BIJI TERMASUK POS SM Mummy Jenny . #milkbooster  #breastfeeding  #menyusu  #bersalin  #berpantang  #bengkung  #setbersalin  #hamil  #vivix  #supplement  #habasyioil  #habasyi  #pantang  #milkboostermurah  #setmengandung  #makanansunnah  #sunnahfood  #vco  #minyakkelapadara  #vcomurah  #oliveoil  #vitamin  #girdlemurah  #pregnant  #vitc  #shaklee  #energybooster  #girdle  #bengkungmurah  #buasir 
Wooot woot woottttt .

Ni habatussauda ni baguih sangat2 untuk yang ada buasir hampa tau dak.  Toksah dok buat muka kelat. .

Tula orang suruh jaga makan takmau. Ayaq masak minum sikit.  Makan pedas kaw2.  Dh jadi buasir baru tau nikmat kan. ( cakap kat diri sendiri la ni dulu. Kikiki) .

Haa telan ni ja.  InsyaAllah mujarab. Stakat ni yang makan ni buasir sembuh.  Cuba la dulu sebotoi. Sahih takmau stop dah pasni. .

HARGA RM37
70 BIJI
TERMASUK POS SM

Mummy Jenny .

#milkbooster #breastfeeding #menyusu #bersalin #berpantang #bengkung #setbersalin #hamil #vivix #supplement #habasyioil #habasyi #pantang #milkboostermurah #setmengandung #makanansunnah #sunnahfood #vco #minyakkelapadara #vcomurah #oliveoil #vitamin #girdlemurah #pregnant #vitc #shaklee #energybooster #girdle #bengkungmurah #buasir
Wooot woot woottttt . Ni habatussauda ni baguih sangat2 untuk yang ada buasir hampa tau dak. Toksah dok buat muka kelat. . Tula orang suruh jaga makan takmau. Ayaq masak minum sikit. Makan pedas kaw2. Dh jadi buasir baru tau nikmat kan. ( cakap kat diri sendiri la ni dulu. Kikiki) . Haa telan ni ja. InsyaAllah mujarab. Stakat ni yang makan ni buasir sembuh. Cuba la dulu sebotoi. Sahih takmau stop dah pasni. . HARGA RM37 70 BIJI TERMASUK POS SM Mummy Jenny . #milkbooster  #breastfeeding  #menyusu  #bersalin  #berpantang  #bengkung  #setbersalin  #hamil  #vivix  #supplement  #habasyioil  #habasyi  #pantang  #milkboostermurah  #setmengandung  #makanansunnah  #sunnahfood  #vco  #minyakkelapadara  #vcomurah  #oliveoil  #vitamin  #girdlemurah  #pregnant  #vitc  #shaklee  #energybooster  #girdle  #bengkungmurah  #buasir 
Minyak 7 ringgit boleh pegi jauh ni.. not bad #pantang
Minyak 7 ringgit boleh pegi jauh ni.. not bad #pantang 
.
Selepas bersalin, setiap wanita perlu berpantang dan menjaga pemakanan dengan sebaik mungkin untuk memastikan dalaman kita cepat recover sepenuhnya.
.
Selain mengamalkan pemakanan yang sihat, ini adalah antara supplement Shaklee pilihan Lyana sendiri untuk berpantang: .
.
🔺ESP: Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik 😘.
.
🔺VITAMIN E: Hilangkan parut stretch mark dgn lebih berkesan, untuk kulit lebih flawless & glowing, juga utk mereka yg nak hilangkan parut jerawat jeragat semua yg mungkin naik disebabkan perubahan hormon semasa hamil.
.
🔺VITAMIN C: Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus
.
🔺OSTEMATRIX: Calcium supply, milk booster, lawas, elakkan sakit kaki lutut pinggang cramp
.
🔺ALFALFA: Buang angin dlm badan, lawas, detox, milk booster, mengetatkan kembali miss V, atasi masalah keputihan
.
🔺VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan. Zinc dalam VITA LEA membantu merawat dan mengeringkan luka bersalin lebih cepat
.
🔺OMEGA GUARD: EPA DHA utk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, atasi masalah perut buncit
.
🔺Sebagai tambahan untuk ibu yg mengalami masalah bengkak susu, boleh tambah LECITHIN. Juga bertindak sebagai PEMECAH LEMAK.
.
Boleh hubungi Yana untuk order dan pertanyaan lanjut.
.
Lyana Shaklee 
016-2099703
.
#setberpantang #pantang #berpantang #pregnancy #hamil #sethamil #sayajualshaklee #shakleeeffect #shakleemalaysia #lyanashaklee #beauty #beautytips #bengkaksusu #kurus #slim #langsing #shakleejb #shakleepasirgudang #shakleemasai #shakleekotamasai  #shakleebandarserialam #shakleetebrau #shakleepermas  #shakleesingapore #shakleesingapura #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #sayajualshaklee #hamil #ibuhamil #lyanashaklee
. Selepas bersalin, setiap wanita perlu berpantang dan menjaga pemakanan dengan sebaik mungkin untuk memastikan dalaman kita cepat recover sepenuhnya. . Selain mengamalkan pemakanan yang sihat, ini adalah antara supplement Shaklee pilihan Lyana sendiri untuk berpantang: . . 🔺ESP: Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik 😘. . 🔺VITAMIN E: Hilangkan parut stretch mark dgn lebih berkesan, untuk kulit lebih flawless & glowing, juga utk mereka yg nak hilangkan parut jerawat jeragat semua yg mungkin naik disebabkan perubahan hormon semasa hamil. . 🔺VITAMIN C: Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus . 🔺OSTEMATRIX: Calcium supply, milk booster, lawas, elakkan sakit kaki lutut pinggang cramp . 🔺ALFALFA: Buang angin dlm badan, lawas, detox, milk booster, mengetatkan kembali miss V, atasi masalah keputihan . 🔺VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan. Zinc dalam VITA LEA membantu merawat dan mengeringkan luka bersalin lebih cepat . 🔺OMEGA GUARD: EPA DHA utk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, atasi masalah perut buncit . 🔺Sebagai tambahan untuk ibu yg mengalami masalah bengkak susu, boleh tambah LECITHIN. Juga bertindak sebagai PEMECAH LEMAK. . Boleh hubungi Yana untuk order dan pertanyaan lanjut. . Lyana Shaklee 016-2099703 . #setberpantang  #pantang  #berpantang  #pregnancy  #hamil  #sethamil  #sayajualshaklee  #shakleeeffect  #shakleemalaysia  #lyanashaklee  #beauty  #beautytips  #bengkaksusu  #kurus  #slim  #langsing  #shakleejb  #shakleepasirgudang  #shakleemasai  #shakleekotamasai  #shakleebandarserialam  #shakleetebrau  #shakleepermas  #shakleesingapore  #shakleesingapura  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #sayajualshaklee  #hamil  #ibuhamil  #lyanashaklee 
Terima kasih kerana memberikan kepercayaan terhadap MamaCare.my untuk menguruskan tempoh berpantang anda 👍🏻 dan selamat berpantang! 😊

Ingin menempah pakej berpantang MamaCare.my? Sila klik link di bio untuk info dan bantuan lanjut.

#mamacare #postnatal #pantang #pakejpantang #pakejberpantang #bersalin #baby #bayi #bidan #urutwanita #urutpantang #postnatalcare #uruttradisional #urutbersalinmalaysia #urutibu #confinement #confinementlady #urut #wellness #confinementladymalaysia #makbidan #tipskehamilan #tipsberpantang

#Repost @itsmeamalina with @get_repost
・・・
My pantang episode...
.
.
Day 1 - the best services  ever..thank u so much  emma..thank you @mamacare.my ...terasa fresh badan bila dapat mengurut hilang sakit sakit ...terus hilang muscle pain..tak sabar tunggu esok ehhh!!!!
.
.
#episodberpantang #tradisiwarisanmelayu
Terima kasih kerana memberikan kepercayaan terhadap MamaCare.my untuk menguruskan tempoh berpantang anda 👍🏻 dan selamat berpantang! 😊 Ingin menempah pakej berpantang MamaCare.my? Sila klik link di bio untuk info dan bantuan lanjut. #mamacare  #postnatal  #pantang  #pakejpantang  #pakejberpantang  #bersalin  #baby  #bayi  #bidan  #urutwanita  #urutpantang  #postnatalcare  #uruttradisional  #urutbersalinmalaysia  #urutibu  #confinement  #confinementlady  #urut  #wellness  #confinementladymalaysia  #makbidan  #tipskehamilan  #tipsberpantang  #Repost  @itsmeamalina with @get_repost ・・・ My pantang episode... . . Day 1 - the best services ever..thank u so much emma..thank you @mamacare.my ...terasa fresh badan bila dapat mengurut hilang sakit sakit ...terus hilang muscle pain..tak sabar tunggu esok ehhh!!!! . . #episodberpantang  #tradisiwarisanmelayu 
Assalamualaikum mummy semua!
Ramai yang lepas bersalin xturun ke berat asalkan? 
Jom cuba SAUNA! 
InsyaAllah konsisten, rajin guna boleh turun berat ke anak dara terusss! 😍😍 Nak dekat raya ni.
Mesti nak pakai baju cantik2 kan?
Harga serendah RM290 je.

Jom PM or whatsapp ❤️012-6852090
❤️012-6852090
❤️012-6852090
.
Stok dah limited! 
Ramai yang berebut nak kurus sebelum raya 😘
#Saunaku
#saunasuit 
#saunamalaysia 
#saunamurahmalaysia 
#saunamurah #saunatime #saunasuitmurah #saunamalaysiatestimoni 
#kurus
#nakkuruscepat 
#nakkurusselamat 
#nakkuruskanbadan
#nakkurus
#tipskurus
#kurus
#pantang
#pantangbersalin 
#pantang44hari 
#kuruscepat 
#kurussihat
#sihatdancantik 
#sihatdalaman
Assalamualaikum mummy semua! Ramai yang lepas bersalin xturun ke berat asalkan? Jom cuba SAUNA! InsyaAllah konsisten, rajin guna boleh turun berat ke anak dara terusss! 😍😍 Nak dekat raya ni. Mesti nak pakai baju cantik2 kan? Harga serendah RM290 je. Jom PM or whatsapp ❤️012-6852090 ❤️012-6852090 ❤️012-6852090 . Stok dah limited! Ramai yang berebut nak kurus sebelum raya 😘 #Saunaku  #saunasuit  #saunamalaysia  #saunamurahmalaysia  #saunamurah  #saunatime  #saunasuitmurah  #saunamalaysiatestimoni  #kurus  #nakkuruscepat  #nakkurusselamat  #nakkuruskanbadan  #nakkurus  #tipskurus  #kurus  #pantang  #pantangbersalin  #pantang44hari  #kuruscepat  #kurussihat  #sihatdancantik  #sihatdalaman 
Assalamualaikum mummy semua!
Ramai yang lepas bersalin xturun ke berat asalkan? 
Jom cuba SAUNA! 
InsyaAllah konsisten, rajin guna boleh turun berat ke anak dara terusss! 😍😍 Nak dekat raya ni.
Mesti nak pakai baju cantik2 kan?
Harga serendah RM290 je.

Jom PM or whatsapp ❤️012-6852090
❤️012-6852090
❤️012-6852090
.
Stok dah limited! 
Ramai yang berebut nak kurus sebelum raya 😘
#Saunaku
#saunasuit 
#saunamalaysia 
#saunamurahmalaysia 
#saunamurah #saunatime #saunasuitmurah #saunamalaysiatestimoni 
#kurus
#nakkuruscepat 
#nakkurusselamat 
#nakkuruskanbadan
#nakkurus
#tipskurus
#kurus
#pantang
#pantangbersalin 
#pantang44hari 
#kuruscepat 
#kurussihat
#sihatdancantik 
#sihatdalaman
Assalamualaikum mummy semua! Ramai yang lepas bersalin xturun ke berat asalkan? Jom cuba SAUNA! InsyaAllah konsisten, rajin guna boleh turun berat ke anak dara terusss! 😍😍 Nak dekat raya ni. Mesti nak pakai baju cantik2 kan? Harga serendah RM290 je. Jom PM or whatsapp ❤️012-6852090 ❤️012-6852090 ❤️012-6852090 . Stok dah limited! Ramai yang berebut nak kurus sebelum raya 😘 #Saunaku  #saunasuit  #saunamalaysia  #saunamurahmalaysia  #saunamurah  #saunatime  #saunasuitmurah  #saunamalaysiatestimoni  #kurus  #nakkuruscepat  #nakkurusselamat  #nakkuruskanbadan  #nakkurus  #tipskurus  #kurus  #pantang  #pantangbersalin  #pantang44hari  #kuruscepat  #kurussihat  #sihatdancantik  #sihatdalaman 
#Pantang terjebak #Zumba ..#Sorangnakjd penari Zapin Kebangsaan.. 😅#Sorang nk ikut jejak Coach  Zin Shabby @aai_yusuf ..#Sorang lagi nkjd model rambut..😅😂😂😍😍😘😘 #jnjihepixkacoorg #solatjgnlupe ..
Pengganti panadol.

Kalau demam ke selsema, ambikle Vitamin C ni.

Kalau biasa ambil satu, ambillah double.

Moga semua sihat sejahtera.

Juma Atie
012 223 9261
012 223 9261
012 223 9261

#vitaminsihatcantikmeru 
#shakleemeru
#shakleesetialam 
#pengedarshakleemeru 
#pengedarsahshaklee 
#pengedarshakleesetiaalam 
#vitaminshaklee 
#vitaminc
#ESP 
#sethamil
#setberpantang
#setpenyusuanshaklee 
#ibumenyusu 
#ibuhamil
#pantang
#kulitcantik
DOA MENDAPATKAN ZURIAT
______________________________
InsyaAllah dengan izinNya💕 Share dan save🙋

Tinggalkan dunia dahulu.. kita berbalik kepadanya.. Salam Jumaat semua Follower PMH.. Semoga yg tengah usaha untuk dapatkan zuriat, dipermudahkan usaha dan Doa kalian... aamiin... .
.
Tag rakan2 yg sedang usaha dapatkan zuriat.. aamiin... @urbancosmetics_hq

Ingin tips tentang kecantikkan dan kesihatan boleh follow ig
@urbancosmetics_hq @urbancosmetics_hq
.
Tungku herba eletrik
Tuam Baby
Stick concealer

Klik link bio untuk order🙋
Wasap : 0183885911 untuk order , boleh klik link di bio

#tungku #tungkuherba #tungkuherbaelektrik #tungkuherbaelektrikrm100 #pantang #ibumengandung #mua #pengantin #majalahnona
#foundation #ucfoundation  #viraltungkuherbaelektrik #comelpipimerah #tuambaby #tungkubaby
DOA MENDAPATKAN ZURIAT ______________________________ InsyaAllah dengan izinNya💕 Share dan save🙋 Tinggalkan dunia dahulu.. kita berbalik kepadanya.. Salam Jumaat semua Follower PMH.. Semoga yg tengah usaha untuk dapatkan zuriat, dipermudahkan usaha dan Doa kalian... aamiin... . . Tag rakan2 yg sedang usaha dapatkan zuriat.. aamiin... @urbancosmetics_hq Ingin tips tentang kecantikkan dan kesihatan boleh follow ig @urbancosmetics_hq @urbancosmetics_hq . Tungku herba eletrik Tuam Baby Stick concealer Klik link bio untuk order🙋 Wasap : 0183885911 untuk order , boleh klik link di bio #tungku  #tungkuherba  #tungkuherbaelektrik  #tungkuherbaelektrikrm100  #pantang  #ibumengandung  #mua  #pengantin  #majalahnona  #foundation  #ucfoundation  #viraltungkuherbaelektrik  #comelpipimerah  #tuambaby  #tungkubaby 
#Pantang menyerah😂😂
❤SHARE❤
TESTIMONI KAMI REAL OKAY!
BERKESAN SEAWAL 14 hari
PROMOSI DISKAUN

PINKLADY PERFECTION -  tu apa sis? 💕💕
Sejenis jamu awak. Ramuan hebat semulajadi yang diadun penuh dengan kasih sayang giteewww. Untuk penjagaan dalaman dan aset wanita yang nak kembalikan diri bagai si perawan ☺💊 Seawal 30 minit sahaja dah berkesan dan Hanya 2 biji jer sehari konfem ⬇⬇⬇ ✔KEPUTIHAN CLEAR💊
✔SENDAT GRIP KETAT💊
✔NEN MONTOK PADAT💊
✔BODY MANTOPS💊
✔MAKIN AWET MUDA💊
✔SENGGUGUT CLEAR💊
✔PERIOD LANCAR 💊
✔BODY RINGAN💊
✔PINGGUL ANJAL💊
✔SEMBELIT HILANG💊
✔KECUTKAN RAHIM💊
✔LENGUH HILANG💊
✔BAU BADAN HILANG💊
✔MAKIN LAWAS💊
✔IKHTIAR PREGGY (RAHIM SUBUR)💊
✔HARI-HARI MALAM PERTAMA (AAUUUMM 💊🙈) Berlambak testimoni youu. Tak teringin ke nak cuba? 😝 Dijamin berkesan.
Nak cuba tekan link ni ⤵
www.wasap.my/+60168447204/PL

#sayajualubatkuat #malampertama #vimaxcanada #vimaxori #terengganu #kotadamansara #zakarbesar #vimaxoriginal #zakarbesarpanjang #askarmelayu #kedah #jus #jamupikatsuami #juskunyit #jamubidankampung #jamu #testimonikedailelakimalaysia #jamuseripengantin #jamutradisional #ubat #tipsawetmuda #keputihan #berpantang #pengantin #jerawat #pinklady #pantang #pinkladybodyperfection #tipscantik #ubatkuatmurah
❤SHARE❤ TESTIMONI KAMI REAL OKAY! BERKESAN SEAWAL 14 hari PROMOSI DISKAUN PINKLADY PERFECTION - tu apa sis? 💕💕 Sejenis jamu awak. Ramuan hebat semulajadi yang diadun penuh dengan kasih sayang giteewww. Untuk penjagaan dalaman dan aset wanita yang nak kembalikan diri bagai si perawan ☺💊 Seawal 30 minit sahaja dah berkesan dan Hanya 2 biji jer sehari konfem ⬇⬇⬇ ✔KEPUTIHAN CLEAR💊 ✔SENDAT GRIP KETAT💊 ✔NEN MONTOK PADAT💊 ✔BODY MANTOPS💊 ✔MAKIN AWET MUDA💊 ✔SENGGUGUT CLEAR💊 ✔PERIOD LANCAR 💊 ✔BODY RINGAN💊 ✔PINGGUL ANJAL💊 ✔SEMBELIT HILANG💊 ✔KECUTKAN RAHIM💊 ✔LENGUH HILANG💊 ✔BAU BADAN HILANG💊 ✔MAKIN LAWAS💊 ✔IKHTIAR PREGGY (RAHIM SUBUR)💊 ✔HARI-HARI MALAM PERTAMA (AAUUUMM 💊🙈) Berlambak testimoni youu. Tak teringin ke nak cuba? 😝 Dijamin berkesan. Nak cuba tekan link ni ⤵ www.wasap.my/+60168447204/PL #sayajualubatkuat  #malampertama  #vimaxcanada  #vimaxori  #terengganu  #kotadamansara  #zakarbesar  #vimaxoriginal  #zakarbesarpanjang  #askarmelayu  #kedah  #jus  #jamupikatsuami  #juskunyit  #jamubidankampung  #jamu  #testimonikedailelakimalaysia  #jamuseripengantin  #jamutradisional  #ubat  #tipsawetmuda  #keputihan  #berpantang  #pengantin  #jerawat  #pinklady  #pantang  #pinkladybodyperfection  #tipscantik  #ubatkuatmurah 
SET BERSALIN TRADISI JAMU JELITA
.
💚💚💚💚💚
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
🍀 Memudahkan proses bersalin
🍀 Mengembalikan tenaga selepas bersalin 🍀 Mengelakkan bentan
🍀 Membuang angin dalam badan #dyrazbeaute 🍀 Mengembalikan seri wajah
🍀 Membersihkan bahagian intim
🍀 Menguatkan & mengembalikan kedudukan rahim
🍀 Memulihkan luka setelah bersalin
🍀 Melancarkan peredaran darah
🍀membentuk tubuh agar lebih ramping & langsing #dyrazbeaute .
💚💚💚💚💚
.
KANDUNGAN
.
🌾air selusuh
🌾balm hangat herba
🌾Jus tradisi wanita
🌾minyak selesa jamu jelita
🌾rendaman herba manjakani
🌾sabun nyaman jamu jelita
🌾serbuk nyaman pilis
🌾tungku herba tradisi, #dyrazbeaute .
Whatsapp 0199743585 for order. Jaminan pulangan wang sekiranya produk terbukti tiruan. .
💚💚💚💚💚
.
#setberpantangmurah #setbersalin #setbersalinoriginalmurahborong#setbersalinmurah#bersalin#persediaan #pantang#trustedseller #bazaarpaknil#setbersalinlengkap#setberpantang #setberpantangmurahborong#setbersalinjamujelitamurah#jamujelitamurah #setjamujelitamurahborong#dyrazbeaute#setbersalintradisijamujelita
SET BERSALIN TRADISI JAMU JELITA . 💚💚💚💚💚 . KELEBIHAN DAN MANFAAT . 🍀 Memudahkan proses bersalin 🍀 Mengembalikan tenaga selepas bersalin 🍀 Mengelakkan bentan 🍀 Membuang angin dalam badan #dyrazbeaute  🍀 Mengembalikan seri wajah 🍀 Membersihkan bahagian intim 🍀 Menguatkan & mengembalikan kedudukan rahim 🍀 Memulihkan luka setelah bersalin 🍀 Melancarkan peredaran darah 🍀membentuk tubuh agar lebih ramping & langsing #dyrazbeaute  . 💚💚💚💚💚 . KANDUNGAN . 🌾air selusuh 🌾balm hangat herba 🌾Jus tradisi wanita 🌾minyak selesa jamu jelita 🌾rendaman herba manjakani 🌾sabun nyaman jamu jelita 🌾serbuk nyaman pilis 🌾tungku herba tradisi, #dyrazbeaute  . Whatsapp 0199743585 for order. Jaminan pulangan wang sekiranya produk terbukti tiruan. . 💚💚💚💚💚 . #setberpantangmurah  #setbersalin  #setbersalinoriginalmurahborong #setbersalinmurah #bersalin #persediaan  #pantang #trustedseller  #bazaarpaknil #setbersalinlengkap #setberpantang  #setberpantangmurahborong #setbersalinjamujelitamurah #jamujelitamurah  #setjamujelitamurahborong #dyrazbeaute #setbersalintradisijamujelita 
.
🌸SABUN PANTANG🌸

Diperbuat daripada 44 bahan ratus herba, gabungan bahan pilis, param, & tapei khas untuk ibu-ibu yang mengalami sakit-sakit badan selepas bersalin.

Manfaat:
✔Membantu mengeluarkan angin dalam badan
✔Melembutkan urat-urat yang tegang jadi lembut & selesa ( stroke )
✔Membantu mencairkan lemak
✔Membantu melancarkan peredaran darah

Cara Penggunaan
•Hanya gosokkan sabun pada badan, tunggu beberapa minit. Biarkan buih meresap & bilas

Siapa yang boleh guna?
•Ibu yang sedang berpantang
•Ibu yang pernah bersalin
•Ibu mengandung
•Anak dara 10 tahun ke atas
•Orang tua
•Orang lelaki

P/S: Ibu mengandung boleh guna tapi ELAKAN sabun di kawasan perut & pinggang. Boleh sabun di kaki yang bengkak.

http://sabunpantangsk.wasap.my

#sabunpantang
#sabunbuangangin
#sabunkurus
#lakukeras
#stockterhad
#sabunpantangputrajaya
#sabunpantangserikembangan
#sabunpantangselangor
#sabunpantangkl
#setpantang
#pantang
. 🌸SABUN PANTANG🌸 Diperbuat daripada 44 bahan ratus herba, gabungan bahan pilis, param, & tapei khas untuk ibu-ibu yang mengalami sakit-sakit badan selepas bersalin. Manfaat: ✔Membantu mengeluarkan angin dalam badan ✔Melembutkan urat-urat yang tegang jadi lembut & selesa ( stroke ) ✔Membantu mencairkan lemak ✔Membantu melancarkan peredaran darah Cara Penggunaan •Hanya gosokkan sabun pada badan, tunggu beberapa minit. Biarkan buih meresap & bilas Siapa yang boleh guna? •Ibu yang sedang berpantang •Ibu yang pernah bersalin •Ibu mengandung •Anak dara 10 tahun ke atas •Orang tua •Orang lelaki P/S: Ibu mengandung boleh guna tapi ELAKAN sabun di kawasan perut & pinggang. Boleh sabun di kaki yang bengkak. http://sabunpantangsk.wasap.my #sabunpantang  #sabunbuangangin  #sabunkurus  #lakukeras  #stockterhad  #sabunpantangputrajaya  #sabunpantangserikembangan  #sabunpantangselangor  #sabunpantangkl  #setpantang  #pantang 
Apa ingat gosok gosok sabun pantang masa mandi xboleh kurus ke?

Halia bara yang ada dalam tu boleh buat lemak degil pecah dan turunkan berat badan secara semulajadi tau.. Bergabung pulak dengan 44 ratuss herba terpilih, mmg bergabung meletop la..
.
Konsisten mandi guna sabun pantang..
Lama2 .lemak pun hilang entah ke mana..
Konsisten ya...konsisten
.
Bukan hari ni pakai zasss terus nampak hasil

http://sabunpantangsk.wasap.my

#sabunpantang
#sabunbuangangin
#sabunkurus
#lakukeras
#stockterhad
#sabunpantangputrajaya
#sabunpantangserikembangan
#sabunpantangselangor
#sabunpantangkl
#setpantang
#pantang
Apa ingat gosok gosok sabun pantang masa mandi xboleh kurus ke? Halia bara yang ada dalam tu boleh buat lemak degil pecah dan turunkan berat badan secara semulajadi tau.. Bergabung pulak dengan 44 ratuss herba terpilih, mmg bergabung meletop la.. . Konsisten mandi guna sabun pantang.. Lama2 .lemak pun hilang entah ke mana.. Konsisten ya...konsisten . Bukan hari ni pakai zasss terus nampak hasil http://sabunpantangsk.wasap.my #sabunpantang  #sabunbuangangin  #sabunkurus  #lakukeras  #stockterhad  #sabunpantangputrajaya  #sabunpantangserikembangan  #sabunpantangselangor  #sabunpantangkl  #setpantang  #pantang 
#jadi yang namanya mencoba tidak pernah salah.
Dan jangan takut dibully sma orang.

#pantang menyerah
#berjuang terus
#tetap berdoa
#lakuin dengan iklas
💋 #CrazyBuLL.......!! 💋SkAli #Celup rasa Mcm #AnakDara...! 💋Ada #Suara.. Ada #kemut2 bole #PancutDalam...! ♋ Pastikan ada simpan Sebiji kat rmah....! 🔥Jomm Rasa 💯% nikmat #HUBUNGAN #sek_s yg sebenar.......🚺💓... 🔥diperbuat dr silicone berkualit #Lembut #Tahan #AntiBacteria  seakan2 #Dara 
Dan boleh dicuci .... Tahukah anda......! #MATI_PUCUK... berpunca dr amalan mlancap....
Ini kerana tekanan dari tangan yg #kasar...serta boleh mengakibatkan urat2 halus pada #Z_A_K_A_R tdak berfungsi...(kajian #sainstis)
DIJAMIN kepuasan #MAXIMUM.....☡ Untuk mereka yang #BUJANG dan yg selalu #ROSAK kan #ANAK_DARA orang.....☡🔥 lepas ni tak perlu lagi kerana ada yang sama rasanya #100%  spt wanita.... tidak mudah koyak kerana silikon lembut berkualiti tinggi. ??✔ Kepada yang #BERKAHWIN pun boleh menggunakan ketika bini sedang datang bulan....#pantang bersalin..
Dan sbgainya...☡ 💋
💋 #CrazyBuLL .......!! 💋SkAli #Celup  rasa Mcm #AnakDara ...! 💋Ada #Suara .. Ada #kemut2  bole #PancutDalam ...! ♋ Pastikan ada simpan Sebiji kat rmah....! 🔥Jomm Rasa 💯% nikmat #HUBUNGAN  #sek_s  yg sebenar.......🚺💓... 🔥diperbuat dr silicone berkualit #Lembut  #Tahan  #AntiBacteria  seakan2 #Dara  Dan boleh dicuci .... Tahukah anda......! #MATI_PUCUK ... berpunca dr amalan mlancap.... Ini kerana tekanan dari tangan yg #kasar ...serta boleh mengakibatkan urat2 halus pada #Z_A_K_A_R  tdak berfungsi...(kajian #sainstis ) DIJAMIN kepuasan #MAXIMUM .....☡ Untuk mereka yang #BUJANG  dan yg selalu #ROSAK  kan #ANAK_DARA  orang.....☡🔥 lepas ni tak perlu lagi kerana ada yang sama rasanya #100 % spt wanita.... tidak mudah koyak kerana silikon lembut berkualiti tinggi. ??✔ Kepada yang #BERKAHWIN  pun boleh menggunakan ketika bini sedang datang bulan....#pantang  bersalin.. Dan sbgainya...☡ 💋
Vitamin C ni untuk yang ada masalah JERAWAT KRONIK asyik nak membiak je kat muka sangattt digalakkan makan vitamin C. Jerawat akan automatik beransur hilang and kecut dengan superrr cepat!

Then untuk yang ada masalah KULIT KERING KUSAM and even pakai makeup tebal pun masih kelihatan tak berseri.

Akak suggest consume Vitamin C yang mencukupi untuk MOISTKAN kembali kulit muka ni.

Sangat berkesan and super besttt! 👍🏻👍🏻 Sedikit info mengenai Vitamin C Shaklee yang wajib kita tahu : ❤️ Vitamin C membantu penghasilan kolagen. Kolagen melembapkan kulit dari dalam serta mengurangkan kedutan. ❤️ Vitamin C mempunyai anti-oksida yang tinggi sekaligus melindungi kulit dari radikal bebas berbahaya yang boleh didapati melalui sinaran matahari, pencemaran serta asap rokok.
.
❤️ Vitamin C memperbaiki tekstur serta mencerahkan kulit
.
❤️ Vitamin C membantu mencantikkan rambut serta mengurangkan kadar keguguran rambut. ❤️ Vitamin C meningkatkan SISTEM IMMUNE badan kita. ❤️ Badan kita memerlukan VITAMIN C untuk menggantikan tisu yang rosak sekaligus mempercepatkan penyembuhan luka.

Juma Atie
012 223 9261
012 223 9261
012 223 9261

#vitaminsihatcantikmeru 
#shakleemeru
#shakleesetialam 
#pengedarshakleemeru 
#pengedarsahshaklee 
#pengedarshakleesetiaalam 
#vitaminshaklee 
#vitaminc
#ESP 
#sethamil
#setberpantang
#setpenyusuanshaklee 
#ibumenyusu 
#ibuhamil
#pantang
#kulitcantik
Vitamin C ni untuk yang ada masalah JERAWAT KRONIK asyik nak membiak je kat muka sangattt digalakkan makan vitamin C. Jerawat akan automatik beransur hilang and kecut dengan superrr cepat! Then untuk yang ada masalah KULIT KERING KUSAM and even pakai makeup tebal pun masih kelihatan tak berseri. Akak suggest consume Vitamin C yang mencukupi untuk MOISTKAN kembali kulit muka ni. Sangat berkesan and super besttt! 👍🏻👍🏻 Sedikit info mengenai Vitamin C Shaklee yang wajib kita tahu : ❤️ Vitamin C membantu penghasilan kolagen. Kolagen melembapkan kulit dari dalam serta mengurangkan kedutan. ❤️ Vitamin C mempunyai anti-oksida yang tinggi sekaligus melindungi kulit dari radikal bebas berbahaya yang boleh didapati melalui sinaran matahari, pencemaran serta asap rokok. . ❤️ Vitamin C memperbaiki tekstur serta mencerahkan kulit . ❤️ Vitamin C membantu mencantikkan rambut serta mengurangkan kadar keguguran rambut. ❤️ Vitamin C meningkatkan SISTEM IMMUNE badan kita. ❤️ Badan kita memerlukan VITAMIN C untuk menggantikan tisu yang rosak sekaligus mempercepatkan penyembuhan luka. Juma Atie 012 223 9261 012 223 9261 012 223 9261 #vitaminsihatcantikmeru  #shakleemeru  #shakleesetialam  #pengedarshakleemeru  #pengedarsahshaklee  #pengedarshakleesetiaalam  #vitaminshaklee  #vitaminc  #ESP  #sethamil  #setberpantang  #setpenyusuanshaklee  #ibumenyusu  #ibuhamil  #pantang  #kulitcantik 
.
Uollsss ada masalah...
Keputihan?
Senggugut?
Period tak teratur?
Miss V tak rapat?
Miss V berair dan gatal2?
Miss V busuk dan hanyir?
Kentut miss V?
Malu dan tak yakin bila "bersama" suami? .
Inilah masanya untuk merawat Miss V sebelum terlambat.Dapatkn keyakinan anda semula.Jangan malu2 lagi bila bersama suami.Rawat Miss V secara semula jadi dgn home made jamu #justemukunci.
.
Diperbuat drp bahan2 ASLI
-TEMU KUNCI
-HALIA
-IBU KUNYIT
-KHENCUR
.
✔💯ASLI
✔💯PRODUK BUMIPUTRA
✔💯HOME MADE
✔HALAL DAN BERSIH
✔TIADA BAHAN PENGAWET
✔TIADA BAHAN CAMPURAN
✔TIADA PEWARNA
.
Tak cuba tak tau
Dah cuba baru tau😊
.
DM/wasspp kami
0177313160
1botol (500ml)RM15
.
Kami boleh COD/DELIVERY
.
#homemadejamu
#segar
#asli
#pantang
#pakejpantang
#pakejbersalin
#jamubersalin
#breastfeedmom
#breastfeed
#jamutradisional
#jamu
#jamupure
#jamuasli
#jamufresh
#jamuhomemade
#kualalumpur
#malaysia
#selayang
#spa
#muslimahspa
#shahalam
#bangi
#putrajaya
#selangor
#melawati
#mobilespa
#confinementlady
#bidankampung
#muslimahmobilespa
. Uollsss ada masalah... Keputihan? Senggugut? Period tak teratur? Miss V tak rapat? Miss V berair dan gatal2? Miss V busuk dan hanyir? Kentut miss V? Malu dan tak yakin bila "bersama" suami? . Inilah masanya untuk merawat Miss V sebelum terlambat.Dapatkn keyakinan anda semula.Jangan malu2 lagi bila bersama suami.Rawat Miss V secara semula jadi dgn home made jamu #justemukunci . . Diperbuat drp bahan2 ASLI -TEMU KUNCI -HALIA -IBU KUNYIT -KHENCUR . ✔💯ASLI ✔💯PRODUK BUMIPUTRA ✔💯HOME MADE ✔HALAL DAN BERSIH ✔TIADA BAHAN PENGAWET ✔TIADA BAHAN CAMPURAN ✔TIADA PEWARNA . Tak cuba tak tau Dah cuba baru tau😊 . DM/wasspp kami 0177313160 1botol (500ml)RM15 . Kami boleh COD/DELIVERY . #homemadejamu  #segar  #asli  #pantang  #pakejpantang  #pakejbersalin  #jamubersalin  #breastfeedmom  #breastfeed  #jamutradisional  #jamu  #jamupure  #jamuasli  #jamufresh  #jamuhomemade  #kualalumpur  #malaysia  #selayang  #spa  #muslimahspa  #shahalam  #bangi  #putrajaya  #selangor  #melawati  #mobilespa  #confinementlady  #bidankampung  #muslimahmobilespa 
#Jusqhaleefa .
bagi wanita yang gelar istri atau dah beranak pinak tu... jaga dalaman tu pnting tau..
.
kalau tak jaga betol2,badan selal rase tak sakit,miss v bau tak sedap..
.
cik abg pun jarang nak santuh kite...jgn ambk mudah bab2 ni ye
.
Shop with us with benefits , RM2 for 1point 🤗
.
📞 Wasap.my/60196939124 📲
📞 Wasap.my/60145017859 📲 .
🌏 : https://lubukjamumurah.com.my 🌏
.

#Jusqhaleefa 
#Leefatips
#whiteningcurse #saunadrink #embun
 #leefairies #saunadrink
#sayasayangsuamisaya
#kisahrumahtangga 
#perapat 
#keputihan 
#dropshipwantedmalaysia 
#missvlonggar 
#missvberbau 
#pantang
#pantang44hari 
#bersalinczer
#bersalinnormal 
#agentwantedmalaysia 
#Bazarpaknil
#rahimjatuh  #GiveawayMalaysia 
#JamuMurah #PemborongJamuMurah #Pemborong 
#Dropshipmalaysia
#testimonicustomer 
#testimoni
#Jusqhaleefa  . bagi wanita yang gelar istri atau dah beranak pinak tu... jaga dalaman tu pnting tau.. . kalau tak jaga betol2,badan selal rase tak sakit,miss v bau tak sedap.. . cik abg pun jarang nak santuh kite...jgn ambk mudah bab2 ni ye . Shop with us with benefits , RM2 for 1point 🤗 . 📞 Wasap.my/60196939124 📲 📞 Wasap.my/60145017859 📲 . 🌏 : https://lubukjamumurah.com.my 🌏 . #Jusqhaleefa  #Leefatips  #whiteningcurse  #saunadrink  #embun  #leefairies  #saunadrink  #sayasayangsuamisaya  #kisahrumahtangga  #perapat  #keputihan  #dropshipwantedmalaysia  #missvlonggar  #missvberbau  #pantang  #pantang44hari  #bersalinczer  #bersalinnormal  #agentwantedmalaysia  #Bazarpaknil  #rahimjatuh  #GiveawayMalaysia  #JamuMurah  #PemborongJamuMurah  #Pemborong  #Dropshipmalaysia  #testimonicustomer  #testimoni 
7 BUAH BERKHASIAT UNTUK IBU MENGANDUNG
___________________________

Wajib share uollss💕

Sambil tu berikhtiar dgn urutan tradisional dan makan supplement yg menguatkan rahim anda . Selamat Mencuba 😉
.
Ingin tips tentang kecantikkan dan kesihatan boleh follow ig
@urbancosmetics_hq @urbancosmetics_hq
.
Tungku herba eletrik
Tuam Baby
Stick concealer

Klik link bio untuk order🙋
Wasap : 0183885911 untuk order , boleh klik link di bio

#tungku #tungkuherba #tungkuherbaelektrik #tungkuherbaelektrikrm100 #pantang #ibumengandung #mua #pengantin #majalahnona
#foundation #ucfoundation  #viraltungkuherbaelektrik #comelpipimerah #tuambaby #tungkubaby
7 BUAH BERKHASIAT UNTUK IBU MENGANDUNG ___________________________ Wajib share uollss💕 Sambil tu berikhtiar dgn urutan tradisional dan makan supplement yg menguatkan rahim anda . Selamat Mencuba 😉 . Ingin tips tentang kecantikkan dan kesihatan boleh follow ig @urbancosmetics_hq @urbancosmetics_hq . Tungku herba eletrik Tuam Baby Stick concealer Klik link bio untuk order🙋 Wasap : 0183885911 untuk order , boleh klik link di bio #tungku  #tungkuherba  #tungkuherbaelektrik  #tungkuherbaelektrikrm100  #pantang  #ibumengandung  #mua  #pengantin  #majalahnona  #foundation  #ucfoundation  #viraltungkuherbaelektrik  #comelpipimerah  #tuambaby  #tungkubaby 
KAMI SANG PETARUNG API
BERDIRI DI DEPAN KOBARAN API
DEMI MENYELAMATKAN KALIAN

#PANTANG PULANG SEBELUM API PADAM#
KAMI SANG PETARUNG API BERDIRI DI DEPAN KOBARAN API DEMI MENYELAMATKAN KALIAN #PANTANG  PULANG SEBELUM API PADAM#
Remaja perlu menyampaikan segala bentuk kepeduliannya terhadap negeri, salahsatunya dapat dibuktikan dengan pemberian gagasan positif yang membangun bukan menjatuhkan, menggurui ataupun merasa dirinya paling benar. Akan tetapi remaja berhak menyampaikan pendapatnya sebagai bentuk partisipan dan rasa peduli terhadap negeri.
melalui event ini saya akan memberikan tanggapan mengenai langkah kongkrit generasi muda untuk kemajuan negara.
For Teeneger's Be The best And Positive Thingking ...... #superevent #pemuda #unggul #maju #terus #pantang #mundur #kerja #keras #kerja #cerdas #untuk #negeri #yang #berkualitas
Remaja perlu menyampaikan segala bentuk kepeduliannya terhadap negeri, salahsatunya dapat dibuktikan dengan pemberian gagasan positif yang membangun bukan menjatuhkan, menggurui ataupun merasa dirinya paling benar. Akan tetapi remaja berhak menyampaikan pendapatnya sebagai bentuk partisipan dan rasa peduli terhadap negeri. melalui event ini saya akan memberikan tanggapan mengenai langkah kongkrit generasi muda untuk kemajuan negara. For Teeneger's Be The best And Positive Thingking ...... #superevent  #pemuda  #unggul  #maju  #terus  #pantang  #mundur  #kerja  #keras  #kerja  #cerdas  #untuk  #negeri  #yang  #berkualitas 
💋 #CrazyBuLL.......!! 💋SkAli #Celup rasa Mcm #AnakDara...! 💋Ada #Suara.. Ada #kemut2 bole #PancutDalam...! ♋ Pastikan ada simpan Sebiji kat rmah....! 🔥Jomm Rasa 💯% nikmat #HUBUNGAN #sek_s yg sebenar.......🚺💓... 🔥diperbuat dr silicone berkualit #Lembut #Tahan #AntiBacteria  seakan2 #Dara 
Dan boleh dicuci .... Tahukah anda......! #MATI_PUCUK... berpunca dr amalan mlancap....
Ini kerana tekanan dari tangan yg #kasar...serta boleh mengakibatkan urat2 halus pada #Z_A_K_A_R tdak berfungsi...(kajian #sainstis)
DIJAMIN kepuasan #MAXIMUM.....☡ Untuk mereka yang #BUJANG dan yg selalu #ROSAK kan #ANAK_DARA orang.....☡🔥 lepas ni tak perlu lagi kerana ada yang sama rasanya #100%  spt wanita.... tidak mudah koyak kerana silikon lembut berkualiti tinggi. ??✔ Kepada yang #BERKAHWIN pun boleh menggunakan ketika bini sedang datang bulan....#pantang bersalin..
Dan sbgainya...☡ 💋
💋 #CrazyBuLL .......!! 💋SkAli #Celup  rasa Mcm #AnakDara ...! 💋Ada #Suara .. Ada #kemut2  bole #PancutDalam ...! ♋ Pastikan ada simpan Sebiji kat rmah....! 🔥Jomm Rasa 💯% nikmat #HUBUNGAN  #sek_s  yg sebenar.......🚺💓... 🔥diperbuat dr silicone berkualit #Lembut  #Tahan  #AntiBacteria  seakan2 #Dara  Dan boleh dicuci .... Tahukah anda......! #MATI_PUCUK ... berpunca dr amalan mlancap.... Ini kerana tekanan dari tangan yg #kasar ...serta boleh mengakibatkan urat2 halus pada #Z_A_K_A_R  tdak berfungsi...(kajian #sainstis ) DIJAMIN kepuasan #MAXIMUM .....☡ Untuk mereka yang #BUJANG  dan yg selalu #ROSAK  kan #ANAK_DARA  orang.....☡🔥 lepas ni tak perlu lagi kerana ada yang sama rasanya #100 % spt wanita.... tidak mudah koyak kerana silikon lembut berkualiti tinggi. ??✔ Kepada yang #BERKAHWIN  pun boleh menggunakan ketika bini sedang datang bulan....#pantang  bersalin.. Dan sbgainya...☡ 💋
Beberapa Kejadian Bencana Dan Upaya Penanganan BPBD Kota Binjai Atas Pengaduan Masyarakat.#respon Cepat#Pantang Pulang Sebelum Api Padam #damkar #yuda brama jaya #bpbd #Salam Tangguh
Beberapa Kejadian Bencana Dan Upaya Penanganan BPBD Kota Binjai Atas Pengaduan Masyarakat.#respon  Cepat#Pantang  Pulang Sebelum Api Padam #damkar  #yuda  brama jaya #bpbd  #Salam  Tangguh
JTTx Omnia dah habis tapi ada offer baru pulak..extra 3 sachet dalam 1 kotak worth RM18. Stock terhad ladies..
.
Do DM/WA or tap on the link in bio to order :
.
Nori 💕
019 281 7334
.
Jamu Tun Teja explicitly for :
👸 Skin
💑 Intimate health
💮 Menstrual cycle & fertility
💃 Metabolism & weight loss
🍼 Milk booster
.
Purchase 2 boxes & above + 🛍 free JTT exclusive paper bag + 🎁 free gift +📮 free postage + 🚗 free COD
.
#jamutunteja
#jamutuntejakl
#jamutuntejakeramat
#jamutuntejamelawati
#jamutuntejasetiawangsa
#jamutuntejawangsamaju
#jamufied
#pantang
#confinement
#nanajttteam
#ndjttstars
#instafamous
#mingguanwanita
#jamululuskkm
#energybooster
#milkbooster
#sayajualjamu
#sayajualjamutunteja
JTTx Omnia dah habis tapi ada offer baru pulak..extra 3 sachet dalam 1 kotak worth RM18. Stock terhad ladies.. . Do DM/WA or tap on the link in bio to order : . Nori 💕 019 281 7334 . Jamu Tun Teja explicitly for : 👸 Skin 💑 Intimate health 💮 Menstrual cycle & fertility 💃 Metabolism & weight loss 🍼 Milk booster . Purchase 2 boxes & above + 🛍 free JTT exclusive paper bag + 🎁 free gift +📮 free postage + 🚗 free COD . #jamutunteja  #jamutuntejakl  #jamutuntejakeramat  #jamutuntejamelawati  #jamutuntejasetiawangsa  #jamutuntejawangsamaju  #jamufied  #pantang  #confinement  #nanajttteam  #ndjttstars  #instafamous  #mingguanwanita  #jamululuskkm  #energybooster  #milkbooster  #sayajualjamu  #sayajualjamutunteja 
KELEBIHAN ASKMA OIL!
.
.
✔  Berangin tanpa pedih kulit
✔ Aroma yang menyegarkan nafas
✔  Sarang burung walit sebagai bahan utama
✔ Minyak yang mudah utk dibawa kemana sahaja tanpa risau tumpah
✔ kesan seawal 2-3 hari dengan penggunaan yang betul
✔ Sesuai utk semua golongan (kanak2, remaja, dewasa dan warga emas)
✔100% fully organic
✔ halal, selamat dan suci

Jadi tak perlu was was, selamat dipakai pada baby

ADA KANDUNGAN YANG TAK SESUAI UNTUK BAYI TAK?
================================== Untuk pengetahuan ibu-ibu semua, kandungan AO adalah bebas dari :
🚫 Camphor oil.
🚫 Pewarna tiruan.
🚫 Mentol crystal.
🚫 Bahan-bahan terlarang. ' AO ADALAH 100% BAHAN SEMULAJADI '🌳 #barangbayimurah #barangbayi #babystuff #babyonlineshop #babyshop #barangbabyonlinemalaysia #askmaoilmurah  #askmaoilwalit #askmaoil #bayibatuk #bayibatukberkahak #selsema #burungwalit #rawatantradisional #bayibahagia #newborn #batuk #batukberkahak #barangbabymurah #happikiddo #babymalaysia #menupantang #pantang
KELEBIHAN ASKMA OIL! . . ✔ Berangin tanpa pedih kulit ✔ Aroma yang menyegarkan nafas ✔ Sarang burung walit sebagai bahan utama ✔ Minyak yang mudah utk dibawa kemana sahaja tanpa risau tumpah ✔ kesan seawal 2-3 hari dengan penggunaan yang betul ✔ Sesuai utk semua golongan (kanak2, remaja, dewasa dan warga emas) ✔100% fully organic ✔ halal, selamat dan suci Jadi tak perlu was was, selamat dipakai pada baby ADA KANDUNGAN YANG TAK SESUAI UNTUK BAYI TAK? ================================== Untuk pengetahuan ibu-ibu semua, kandungan AO adalah bebas dari : 🚫 Camphor oil. 🚫 Pewarna tiruan. 🚫 Mentol crystal. 🚫 Bahan-bahan terlarang. ' AO ADALAH 100% BAHAN SEMULAJADI '🌳 #barangbayimurah  #barangbayi  #babystuff  #babyonlineshop  #babyshop  #barangbabyonlinemalaysia  #askmaoilmurah  #askmaoilwalit  #askmaoil  #bayibatuk  #bayibatukberkahak  #selsema  #burungwalit  #rawatantradisional  #bayibahagia  #newborn  #batuk  #batukberkahak  #barangbabymurah  #happikiddo  #babymalaysia  #menupantang  #pantang 
KELEBIHAN ASKMA OIL!
.
.
✔  Berangin tanpa pedih kulit
✔ Aroma yang menyegarkan nafas
✔  Sarang burung walit sebagai bahan utama
✔ Minyak yang mudah utk dibawa kemana sahaja tanpa risau tumpah
✔ kesan seawal 2-3 hari dengan penggunaan yang betul
✔ Sesuai utk semua golongan (kanak2, remaja, dewasa dan warga emas)
✔100% fully organic
✔ halal, selamat dan suci

Jadi tak perlu was was, selamat dipakai pada baby

ADA KANDUNGAN YANG TAK SESUAI UNTUK BAYI TAK?
================================== Untuk pengetahuan ibu-ibu semua, kandungan AO adalah bebas dari : 🚫 Camphor oil.
🚫 Pewarna tiruan.
🚫 Mentol crystal.
🚫 Bahan-bahan terlarang. ' AO ADALAH 100% BAHAN SEMULAJADI '🌳 #barangbayimurah #barangbayi #babystuff #babyonlineshop #babyshop #barangbabyonlinemalaysia #askmaoilmurah  #askmaoilwalit #askmaoil #bayibatuk #bayibatukberkahak #selsema #burungwalit #rawatantradisional #bayibahagia #newborn #batuk #batukberkahak #barangbabymurah #happikiddo #babymalaysia #menupantang #pantang
KELEBIHAN ASKMA OIL! . . ✔ Berangin tanpa pedih kulit ✔ Aroma yang menyegarkan nafas ✔ Sarang burung walit sebagai bahan utama ✔ Minyak yang mudah utk dibawa kemana sahaja tanpa risau tumpah ✔ kesan seawal 2-3 hari dengan penggunaan yang betul ✔ Sesuai utk semua golongan (kanak2, remaja, dewasa dan warga emas) ✔100% fully organic ✔ halal, selamat dan suci Jadi tak perlu was was, selamat dipakai pada baby ADA KANDUNGAN YANG TAK SESUAI UNTUK BAYI TAK? ================================== Untuk pengetahuan ibu-ibu semua, kandungan AO adalah bebas dari : 🚫 Camphor oil. 🚫 Pewarna tiruan. 🚫 Mentol crystal. 🚫 Bahan-bahan terlarang. ' AO ADALAH 100% BAHAN SEMULAJADI '🌳 #barangbayimurah  #barangbayi  #babystuff  #babyonlineshop  #babyshop  #barangbabyonlinemalaysia  #askmaoilmurah  #askmaoilwalit  #askmaoil  #bayibatuk  #bayibatukberkahak  #selsema  #burungwalit  #rawatantradisional  #bayibahagia  #newborn  #batuk  #batukberkahak  #barangbabymurah  #happikiddo  #babymalaysia  #menupantang  #pantang 
KELEBIHAN ASKMA OIL!
.
.
✔  Berangin tanpa pedih kulit
✔ Aroma yang menyegarkan nafas
✔  Sarang burung walit sebagai bahan utama
✔ Minyak yang mudah utk dibawa kemana sahaja tanpa risau tumpah
✔ kesan seawal 2-3 hari dengan penggunaan yang betul
✔ Sesuai utk semua golongan (kanak2, remaja, dewasa dan warga emas)
✔100% fully organic
✔ halal, selamat dan suci

Jadi tak perlu was was, selamat dipakai pada baby

ADA KANDUNGAN YANG TAK SESUAI UNTUK BAYI TAK?
================================== Untuk pengetahuan ibu-ibu semua, kandungan AO adalah bebas dari : 🚫 Camphor oil.
🚫 Pewarna tiruan.
🚫 Mentol crystal.
🚫 Bahan-bahan terlarang. ' AO ADALAH 100% BAHAN SEMULAJADI '🌳 #barangbayimurah #barangbayi #babystuff #babyonlineshop #babyshop #barangbabyonlinemalaysia #askmaoilmurah  #askmaoilwalit #askmaoil #bayibatuk #bayibatukberkahak #selsema #burungwalit #rawatantradisional #bayibahagia #newborn #batuk #batukberkahak #barangbabymurah #happikiddo #babymalaysia #menupantang #pantang
KELEBIHAN ASKMA OIL! . . ✔ Berangin tanpa pedih kulit ✔ Aroma yang menyegarkan nafas ✔ Sarang burung walit sebagai bahan utama ✔ Minyak yang mudah utk dibawa kemana sahaja tanpa risau tumpah ✔ kesan seawal 2-3 hari dengan penggunaan yang betul ✔ Sesuai utk semua golongan (kanak2, remaja, dewasa dan warga emas) ✔100% fully organic ✔ halal, selamat dan suci Jadi tak perlu was was, selamat dipakai pada baby ADA KANDUNGAN YANG TAK SESUAI UNTUK BAYI TAK? ================================== Untuk pengetahuan ibu-ibu semua, kandungan AO adalah bebas dari : 🚫 Camphor oil. 🚫 Pewarna tiruan. 🚫 Mentol crystal. 🚫 Bahan-bahan terlarang. ' AO ADALAH 100% BAHAN SEMULAJADI '🌳 #barangbayimurah  #barangbayi  #babystuff  #babyonlineshop  #babyshop  #barangbabyonlinemalaysia  #askmaoilmurah  #askmaoilwalit  #askmaoil  #bayibatuk  #bayibatukberkahak  #selsema  #burungwalit  #rawatantradisional  #bayibahagia  #newborn  #batuk  #batukberkahak  #barangbabymurah  #happikiddo  #babymalaysia  #menupantang  #pantang 
KELEBIHAN ASKMA OIL!
.
.
✔  Berangin tanpa pedih kulit
✔ Aroma yang menyegarkan nafas
✔  Sarang burung walit sebagai bahan utama
✔ Minyak yang mudah utk dibawa kemana sahaja tanpa risau tumpah
✔ kesan seawal 2-3 hari dengan penggunaan yang betul
✔ Sesuai utk semua golongan (kanak2, remaja, dewasa dan warga emas)
✔100% fully organic
✔ halal, selamat dan suci

Jadi tak perlu was was, selamat dipakai pada baby

ADA KANDUNGAN YANG TAK SESUAI UNTUK BAYI TAK?
================================== Untuk pengetahuan ibu-ibu semua, kandungan AO adalah bebas dari : 🚫 Camphor oil.
🚫 Pewarna tiruan.
🚫 Mentol crystal.
🚫 Bahan-bahan terlarang. ' AO ADALAH 100% BAHAN SEMULAJADI '🌳 #barangbayimurah #barangbayi #babystuff #babyonlineshop #babyshop #barangbabyonlinemalaysia #askmaoilmurah  #askmaoilwalit #askmaoil #bayibatuk #bayibatukberkahak #selsema #burungwalit #rawatantradisional #bayibahagia #newborn #batuk #batukberkahak #barangbabymurah #happikiddo #babymalaysia #menupantang #pantang
KELEBIHAN ASKMA OIL! . . ✔ Berangin tanpa pedih kulit ✔ Aroma yang menyegarkan nafas ✔ Sarang burung walit sebagai bahan utama ✔ Minyak yang mudah utk dibawa kemana sahaja tanpa risau tumpah ✔ kesan seawal 2-3 hari dengan penggunaan yang betul ✔ Sesuai utk semua golongan (kanak2, remaja, dewasa dan warga emas) ✔100% fully organic ✔ halal, selamat dan suci Jadi tak perlu was was, selamat dipakai pada baby ADA KANDUNGAN YANG TAK SESUAI UNTUK BAYI TAK? ================================== Untuk pengetahuan ibu-ibu semua, kandungan AO adalah bebas dari : 🚫 Camphor oil. 🚫 Pewarna tiruan. 🚫 Mentol crystal. 🚫 Bahan-bahan terlarang. ' AO ADALAH 100% BAHAN SEMULAJADI '🌳 #barangbayimurah  #barangbayi  #babystuff  #babyonlineshop  #babyshop  #barangbabyonlinemalaysia  #askmaoilmurah  #askmaoilwalit  #askmaoil  #bayibatuk  #bayibatukberkahak  #selsema  #burungwalit  #rawatantradisional  #bayibahagia  #newborn  #batuk  #batukberkahak  #barangbabymurah  #happikiddo  #babymalaysia  #menupantang  #pantang 
Tahniah @badrina_05 kerana memilih Jamu Tun Teja dan selamat berjtt to our new #jttbabes 💋
Moga bertambah sihat dan lebih sweet lagi lepas ni 😘
.
Do DM/WA or tap on the link in bio to order :
.

Nori 💕
019 281 7334
.

Jamu Tun Teja explicitly for :
👸 Skin
💑 Intimate health
💮 Menstrual cycle & fertility
💃 Metabolism & weight loss
🍼 Milk booster
.

Purchase 2 boxes & above + 🛍 free JTT exclusive paper bag + 🎁 free gift +📮 free postage + 🚗 free COD
.
#jamutunteja
#jamutuntejakl
#jamutuntejakeramat
#jamutuntejamelawati
#jamutuntejasetiawangsa
#jamutuntejawangsamaju
#jamufied
#pantang
#confinement
#nanajttteam
#ndjttstars
#instafamous
#mingguanwanita
#jamululuskkm
#energybooster
#milkbooster
#sayajualjamu
#sayajualjamutunteja
Tahniah @badrina_05 kerana memilih Jamu Tun Teja dan selamat berjtt to our new #jttbabes  💋 Moga bertambah sihat dan lebih sweet lagi lepas ni 😘 . Do DM/WA or tap on the link in bio to order : . Nori 💕 019 281 7334 . Jamu Tun Teja explicitly for : 👸 Skin 💑 Intimate health 💮 Menstrual cycle & fertility 💃 Metabolism & weight loss 🍼 Milk booster . Purchase 2 boxes & above + 🛍 free JTT exclusive paper bag + 🎁 free gift +📮 free postage + 🚗 free COD . #jamutunteja  #jamutuntejakl  #jamutuntejakeramat  #jamutuntejamelawati  #jamutuntejasetiawangsa  #jamutuntejawangsamaju  #jamufied  #pantang  #confinement  #nanajttteam  #ndjttstars  #instafamous  #mingguanwanita  #jamululuskkm  #energybooster  #milkbooster  #sayajualjamu  #sayajualjamutunteja 
sensitif #pantang senggol #goblokChanel
Saya nak kongsikan sedikit info berkaitan dengan askma oil, insyaAllah penting untuk pengetahuan Ibu ibu semua. 
Produk Askma oil ia adalah dari 100% pati minyak (plant base) dari 9 khasiat tumbuh-tumbuhan dan sarang burung walit.

Askma oil adalah rawatan untuk mencairkan kahak dan bantu keluarkan kahak, memulihkan radang batuk dan membantu untuk pulihkan masalah selesema.

Askma sesuai untuk masalah;
😷Berkahak 😷Batuk-batuk
😷Selesema
😷Semput/asma
😷Gigitan serangga
🤕Kembung/angin

Cara penggunaan hanya luaran sahaja, dengan sapuan pada bahagian dada,leher dan belakang badan.

Jika hidung tersumbat, dan pernafasan tidak selesa, boleh sapu pada sekitar batang hidung dan lubang hidung, insyaAllah akan selesa bernafas.

Kadar sapuan adalah 4-5 kali sehari,insyaAllah akan nampak kesannya selepas 2,3 hari sapuan.

Sesuai untuk new born baby,kanak-kanak,premature baby dan penghidap G6PD.

#barangbayimurah #barangbayi #babystuff #babyonlineshop #babyshop #barangbabyonlinemalaysia #askmaoilmurah  #askmaoilwalit #askmaoil #bayibatuk #bayibatukberkahak #selsema #burungwalit #rawatantradisional #bayibahagia #newborn #batuk #batukberkahak #barangbabymurah #happikiddo #babymalaysia #menupantang #pantang #g6pd
Saya nak kongsikan sedikit info berkaitan dengan askma oil, insyaAllah penting untuk pengetahuan Ibu ibu semua. Produk Askma oil ia adalah dari 100% pati minyak (plant base) dari 9 khasiat tumbuh-tumbuhan dan sarang burung walit. Askma oil adalah rawatan untuk mencairkan kahak dan bantu keluarkan kahak, memulihkan radang batuk dan membantu untuk pulihkan masalah selesema. Askma sesuai untuk masalah; 😷Berkahak 😷Batuk-batuk 😷Selesema 😷Semput/asma 😷Gigitan serangga 🤕Kembung/angin Cara penggunaan hanya luaran sahaja, dengan sapuan pada bahagian dada,leher dan belakang badan. Jika hidung tersumbat, dan pernafasan tidak selesa, boleh sapu pada sekitar batang hidung dan lubang hidung, insyaAllah akan selesa bernafas. Kadar sapuan adalah 4-5 kali sehari,insyaAllah akan nampak kesannya selepas 2,3 hari sapuan. Sesuai untuk new born baby,kanak-kanak,premature baby dan penghidap G6PD. #barangbayimurah  #barangbayi  #babystuff  #babyonlineshop  #babyshop  #barangbabyonlinemalaysia  #askmaoilmurah  #askmaoilwalit  #askmaoil  #bayibatuk  #bayibatukberkahak  #selsema  #burungwalit  #rawatantradisional  #bayibahagia  #newborn  #batuk  #batukberkahak  #barangbabymurah  #happikiddo  #babymalaysia  #menupantang  #pantang  #g6pd 
Allah takkan ambil sesuatu dari kita, melainkan menggantikannya dengan sesuatu yang lebih baik ♥️♥️bersangka baiklah padaNya, Tuhan Yang Maha Memberi🤗
.
Salam subuh jumaat barokah
Allah takkan ambil sesuatu dari kita, melainkan menggantikannya dengan sesuatu yang lebih baik ♥️♥️bersangka baiklah padaNya, Tuhan Yang Maha Memberi🤗 . Salam subuh jumaat barokah
Payah yung..!!! #pejuang masa depan💪
#pantang pulang sebelum limit saldo😁
Payah yung..!!! #pejuang  masa depan💪 #pantang  pulang sebelum limit saldo😁
Berangan tak salah, berani berangan pun tak salah

Apa yang penting awak habiskan apa yang awak dah mula dari awal 💕
Berangan tak salah, berani berangan pun tak salah Apa yang penting awak habiskan apa yang awak dah mula dari awal 💕
Nampak mcm remehh kann tapi kesayangan kesayangan jangan abaikan tauu penjagaan diri lepas bersalin nii

Bukan apa, kita nk guna badan lama lagi kann so...kalau tak jaga bebetul mana tak nya ngadu sakit sana sini, lenguh2...alahaiii seram pulak dengarr😩😩 Kalau orang orang tua nasihat terus amalkann yer jangan bertangguh.
Nampak mcm remehh kann tapi kesayangan kesayangan jangan abaikan tauu penjagaan diri lepas bersalin nii Bukan apa, kita nk guna badan lama lagi kann so...kalau tak jaga bebetul mana tak nya ngadu sakit sana sini, lenguh2...alahaiii seram pulak dengarr😩😩 Kalau orang orang tua nasihat terus amalkann yer jangan bertangguh.
Yes yes kita pun ada set berpantang jugak tauuu kesayangan semua😙😙 Untuk suami hadiahkan pada isteri, 
Untuk isteri hadiahkan pada diri sendiri as penghargaan kann

Ni set premium ye kesayangan semua, but bergantung la pada ibu2 berpantang nk pilih untuk sembuh yg mana👶
Yes yes kita pun ada set berpantang jugak tauuu kesayangan semua😙😙 Untuk suami hadiahkan pada isteri, Untuk isteri hadiahkan pada diri sendiri as penghargaan kann Ni set premium ye kesayangan semua, but bergantung la pada ibu2 berpantang nk pilih untuk sembuh yg mana👶
Good night mommy! 😁😁😁😁😁
Good night mommy! 😁😁😁😁😁
Hahahaha teacher satu ini , mang gak bisa diem ada aja ulahnya walau lagi ikut program "Ayo Mengajar" di daerah pelosok ttp aja ceria demi anak2didiknya#Smart#Super kreatif#pantang menyerah# banyak ide# Miss U# siswanya pada kangen jga nihh#
Hahahaha teacher satu ini , mang gak bisa diem ada aja ulahnya walau lagi ikut program "Ayo Mengajar" di daerah pelosok ttp aja ceria demi anak2didiknya#Smart #Super  kreatif#pantang  menyerah# banyak ide# Miss U# siswanya pada kangen jga nihh#
Alhamdulillah tiap kali masuk ramadhan maka ramaila yang akan cepat2 cari energy booster . .

Energy booster yang mummy sentiasa amal semestinya habatussauda dan minyak zaitun . Minyak yang dh berkurun abad lamanya.  Khasiat dia MasyaAllah punyala bagus . .

Memang kita akan sentiasa cergas ja tau . Tambah2 yang pregnant dan menyusu.  Memang kena cari sesuatu . .
2 botol ni RM66 ja . Ckupla untuk tahan 1 bulan.  Setiap botol ada 70 biji. .
Mummy Jenny .

#milkbooster #breastfeeding #menyusu #bersalin #berpantang #bengkung #setbersalin #hamil #vivix #supplement #habasyioil #habasyi #pantang #milkboostermurah #setmengandung #makanansunnah #sunnahfood #vco #minyakkelapadara #vcomurah #oliveoil #vitamin #girdlemurah #pregnant #vitc #shaklee #energybooster #girdle #bengkungmurah #buasir
Alhamdulillah tiap kali masuk ramadhan maka ramaila yang akan cepat2 cari energy booster . . Energy booster yang mummy sentiasa amal semestinya habatussauda dan minyak zaitun . Minyak yang dh berkurun abad lamanya. Khasiat dia MasyaAllah punyala bagus . . Memang kita akan sentiasa cergas ja tau . Tambah2 yang pregnant dan menyusu. Memang kena cari sesuatu . . 2 botol ni RM66 ja . Ckupla untuk tahan 1 bulan. Setiap botol ada 70 biji. . Mummy Jenny . #milkbooster  #breastfeeding  #menyusu  #bersalin  #berpantang  #bengkung  #setbersalin  #hamil  #vivix  #supplement  #habasyioil  #habasyi  #pantang  #milkboostermurah  #setmengandung  #makanansunnah  #sunnahfood  #vco  #minyakkelapadara  #vcomurah  #oliveoil  #vitamin  #girdlemurah  #pregnant  #vitc  #shaklee  #energybooster  #girdle  #bengkungmurah  #buasir 
Alhamdulillah tiap kali masuk ramadhan maka ramaila yang akan cepat2 cari energy booster . .

Energy booster yang mummy sentiasa amal semestinya habatussauda dan minyak zaitun . Minyak yang dh berkurun abad lamanya.  Khasiat dia MasyaAllah punyala bagus . .

Memang kita akan sentiasa cergas ja tau . Tambah2 yang pregnant dan menyusu.  Memang kena cari sesuatu . .
2 botol ni RM66 ja . Ckupla untuk tahan 1 bulan.  Setiap botol ada 70 biji. .
Mummy Jenny .

#milkbooster #breastfeeding #menyusu #bersalin #berpantang #bengkung #setbersalin #hamil #vivix #supplement #habasyioil #habasyi #pantang #milkboostermurah #setmengandung #makanansunnah #sunnahfood #vco #minyakkelapadara #vcomurah #oliveoil #vitamin #girdlemurah #pregnant #vitc #shaklee #energybooster #girdle #bengkungmurah #buasir
Alhamdulillah tiap kali masuk ramadhan maka ramaila yang akan cepat2 cari energy booster . . Energy booster yang mummy sentiasa amal semestinya habatussauda dan minyak zaitun . Minyak yang dh berkurun abad lamanya. Khasiat dia MasyaAllah punyala bagus . . Memang kita akan sentiasa cergas ja tau . Tambah2 yang pregnant dan menyusu. Memang kena cari sesuatu . . 2 botol ni RM66 ja . Ckupla untuk tahan 1 bulan. Setiap botol ada 70 biji. . Mummy Jenny . #milkbooster  #breastfeeding  #menyusu  #bersalin  #berpantang  #bengkung  #setbersalin  #hamil  #vivix  #supplement  #habasyioil  #habasyi  #pantang  #milkboostermurah  #setmengandung  #makanansunnah  #sunnahfood  #vco  #minyakkelapadara  #vcomurah  #oliveoil  #vitamin  #girdlemurah  #pregnant  #vitc  #shaklee  #energybooster  #girdle  #bengkungmurah  #buasir 
Kehkehkehkeh i feeeeeeel u laaaa! Iklan pon nak sentap, belom tengok drama cinta makcik bawang lagik, boleh melalak tak henti. 😝😝😝😝😝😝
Kehkehkehkeh i feeeeeeel u laaaa! Iklan pon nak sentap, belom tengok drama cinta makcik bawang lagik, boleh melalak tak henti. 😝😝😝😝😝😝
Mesti ramai yang was-was kan? Dok mikior kalau bersama nanti baby terkena ke? Apa ke? Jawapannya tidak sama sekali. Infact sex yang kerap semasa hamil buat kamu senang untuk melahirkan baby😳😳 hehehe. Selamat berkasih sayang🤗🤗🤗💕💕💕
Mesti ramai yang was-was kan? Dok mikior kalau bersama nanti baby terkena ke? Apa ke? Jawapannya tidak sama sekali. Infact sex yang kerap semasa hamil buat kamu senang untuk melahirkan baby😳😳 hehehe. Selamat berkasih sayang🤗🤗🤗💕💕💕
Mommy dah stage mana? Kaler apa? 😍😍😍😍
Mommy dah stage mana? Kaler apa? 😍😍😍😍
Teringin mkn lauk pucuk ubi. Mkn puas2 esok2 x teringin dh. #pantang#angin
Teringin mkn lauk pucuk ubi. Mkn puas2 esok2 x teringin dh. #pantang #angin 
.
Kopi ni takkan menyebabkan cirit birit, tu yang bestnya, pembuangan jadi lancaqqqq perut pun x sakit...
.
Nak beli or nak tau lanjut wassap mak cun 0122564452 atau click kat link bio diatas
.
#teammakcunkurus #teamminah #langsingcepat #pehabesar #tudungmurah #langsingbadan #lelakicantik #kopikurus #buanglemakperut #kurussecarasihat #kopikuruslentik7hari #kuruslangsing #duckscarves #nakkuruskanbadan #perutbuncit #perutkempis #pantang #dietsihat #buanglemak #nakkurus #nakkuruscepat #carakurusbadan #kakicantiqtea #buangtoksin #pinggangramping #kecilkanpeha #dramasangat #medinadesire #klubnalaleh #kopiviral
. Kopi ni takkan menyebabkan cirit birit, tu yang bestnya, pembuangan jadi lancaqqqq perut pun x sakit... . Nak beli or nak tau lanjut wassap mak cun 0122564452 atau click kat link bio diatas . #teammakcunkurus  #teamminah  #langsingcepat  #pehabesar  #tudungmurah  #langsingbadan  #lelakicantik  #kopikurus  #buanglemakperut  #kurussecarasihat  #kopikuruslentik7hari  #kuruslangsing  #duckscarves  #nakkuruskanbadan  #perutbuncit  #perutkempis  #pantang  #dietsihat  #buanglemak  #nakkurus  #nakkuruscepat  #carakurusbadan  #kakicantiqtea  #buangtoksin  #pinggangramping  #kecilkanpeha  #dramasangat  #medinadesire  #klubnalaleh  #kopiviral 
.
Bila period problem,salah satu sebab berat susah nak turun.
.
Alhamdulillah lepaih consume Kak Lubna & Cik Laleh, period kembali lancaqqqq
.
Nak beli or nak tau lanjut wassap mak cun 0122564452 atau click kat link bio diatas
.
#teammakcunkurus #teamminah #langsingcepat #pehabesar #tudungmurah #langsingbadan #lelakicantik #kopikurus #buanglemakperut #kurussecarasihat #kopikuruslentik7hari #kuruslangsing #duckscarves #nakkuruskanbadan #perutbuncit #perutkempis #pantang #dietsihat #buanglemak #nakkurus #nakkuruscepat #carakurusbadan #kakicantiqtea #buangtoksin #pinggangramping #kecilkanpeha #dramasangat #medinadesire #klubnalaleh #kopiviral
. Bila period problem,salah satu sebab berat susah nak turun. . Alhamdulillah lepaih consume Kak Lubna & Cik Laleh, period kembali lancaqqqq . Nak beli or nak tau lanjut wassap mak cun 0122564452 atau click kat link bio diatas . #teammakcunkurus  #teamminah  #langsingcepat  #pehabesar  #tudungmurah  #langsingbadan  #lelakicantik  #kopikurus  #buanglemakperut  #kurussecarasihat  #kopikuruslentik7hari  #kuruslangsing  #duckscarves  #nakkuruskanbadan  #perutbuncit  #perutkempis  #pantang  #dietsihat  #buanglemak  #nakkurus  #nakkuruscepat  #carakurusbadan  #kakicantiqtea  #buangtoksin  #pinggangramping  #kecilkanpeha  #dramasangat  #medinadesire  #klubnalaleh  #kopiviral