an online Instagram web viewer

#organicserum medias

Photos

PROMOSI MERDEKA!!
.
.
Sempena bulan merdeka. Sis nak bagi uols diskaun dan free gift.
.
.
Harga asal Rm89. 
15 ogos-30 ogos .
.
Grab sekarang dan jimat berganda!
Duit jimat cantik pon dapat 😍.
.
.
+60165065900
.
.
#organicserum #serum #organic #madeinjapan #serrose #tokyoorganic #rose #roseserum #beautyjapan #serrose.my #tipscantikSM #kecantikkan #jepuntechnology #naturalproduct #baazarpaknil #JanganBenciCintaku #CintaBukanKristal #ekzema #psoriasis #jerawat #breakout
PROMOSI MERDEKA!! . . Sempena bulan merdeka. Sis nak bagi uols diskaun dan free gift. . . Harga asal Rm89. 15 ogos-30 ogos . . Grab sekarang dan jimat berganda! Duit jimat cantik pon dapat 😍. . . +60165065900 . . #organicserum  #serum  #organic  #madeinjapan  #serrose  #tokyoorganic  #rose  #roseserum  #beautyjapan  #serrose .my #tipscantikSM  #kecantikkan  #jepuntechnology  #naturalproduct  #baazarpaknil  #JanganBenciCintaku  #CintaBukanKristal  #ekzema  #psoriasis  #jerawat  #breakout 
BÉLARA YIN YANG

When you simply can't decide whether you want cocoa or not 😂 so you combine them and call it BÉLARA YIN YANG

This is my personal mix😍

Still not sure if it will be up for sale🤔

What do you think?

Oya send us a DM or call/whatsapp 09096076232, let's talk!

#mangobutter #blacksoap #sugarscrub #essentialoils #belarachocolat #belarayinyang #organicserum #wepoppin #allskintypes #buynigerian #glowup #naijabusinessonline #skincareroutine #lagos #nigeria #facialpackage #healthyskin #naijabrandchick #organic #lagos #nigeria #nationwide #delivery #creamy #belaraforyou #kata2uevents
BÉLARA YIN YANG When you simply can't decide whether you want cocoa or not 😂 so you combine them and call it BÉLARA YIN YANG This is my personal mix😍 Still not sure if it will be up for sale🤔 What do you think? Oya send us a DM or call/whatsapp 09096076232, let's talk! #mangobutter  #blacksoap  #sugarscrub  #essentialoils  #belarachocolat  #belarayinyang  #organicserum  #wepoppin  #allskintypes  #buynigerian  #glowup  #naijabusinessonline  #skincareroutine  #lagos  #nigeria  #facialpackage  #healthyskin  #naijabrandchick  #organic  #lagos  #nigeria  #nationwide  #delivery  #creamy  #belaraforyou  #kata2uevents 
Tinh chất dưỡng môi - 6 cách sử dụng để trị thâm môi hiệu quả!
1. Sau khi tẩy trang cho vùng môi thật sạch
2. Sau khi tẩy tế bào chết cho môi
3. Trước khi đi ngủ
4. Trước lớp mặt nạ ngủ cho môi
5. Trong lúc massage môi
6. Sử dụng trước khi thoa son màu
————————
Chai 10ml = 148.000đ ( sử dụng 5-6 tuần) 
Inbox tư vấn và đặt hàng tại
————
💬 Đặt hàng online, xin vui lòng gửi tin nhắn Instagram/ inbox Fanpage: Nhà 8 - Khoẻ là Đẹp.
📞 Hoặc gọi 0898 707 937 để trực tiếp nghe cô chủ tư vấn nhiệt tình. 👩🏻
🏢 Mua hàng trực tiếp tại: 
Toà Nhà Sky9, Đường số 1, P. Phú Hữu, Quận 9, Hồ Chí Minh (từ 9h - 20h các ngày, trừ Chủ Nhật (vì ngày này mình hay off để làm hàng mới).
————
#nha8 #nhà8 #nhà_8 #nhà_tám #Nhatam #khoẻ_là_đẹp #làm_đẹp_lành_mạnh
#mỹ_phẩm_hữu_cơ #myphamhuuco
#botanicalbeauty #organicserum #serum_trị_thâm_môi #serumforlips
Tinh chất dưỡng môi - 6 cách sử dụng để trị thâm môi hiệu quả! 1. Sau khi tẩy trang cho vùng môi thật sạch 2. Sau khi tẩy tế bào chết cho môi 3. Trước khi đi ngủ 4. Trước lớp mặt nạ ngủ cho môi 5. Trong lúc massage môi 6. Sử dụng trước khi thoa son màu ———————— Chai 10ml = 148.000đ ( sử dụng 5-6 tuần) Inbox tư vấn và đặt hàng tại ———— 💬 Đặt hàng online, xin vui lòng gửi tin nhắn Instagram/ inbox Fanpage: Nhà 8 - Khoẻ là Đẹp. 📞 Hoặc gọi 0898 707 937 để trực tiếp nghe cô chủ tư vấn nhiệt tình. 👩🏻 🏢 Mua hàng trực tiếp tại: Toà Nhà Sky9, Đường số 1, P. Phú Hữu, Quận 9, Hồ Chí Minh (từ 9h - 20h các ngày, trừ Chủ Nhật (vì ngày này mình hay off để làm hàng mới). ———— #nha8  #nhà8  #nhà_8  #nhà_tám  #Nhatam  #khoẻ_là_đẹp  #làm_đẹp_lành_mạnh  #mỹ_phẩm_hữu_cơ  #myphamhuuco  #botanicalbeauty  #organicserum  #serum_trị_thâm_môi  #serumforlips 
TAHUKAH ANDA???
5 diantara bahan-bahan yang terdapat dalam #Serrose ini mempunyai pensijilan khas yang telah mendapat pengiktirafan sijil organik dari badan antarabangsa.
.
.
#tokyoorganic #tokyoorganicroseserum #tokyoorganicroseserumxannenita #organicserum #naturalserum #madeinjapanskincare #Serrose
BÉLARA CHOCOLAT😍

Active Ingredient: Cocoa powder

Benefits: Firms up your skin, improves skin complexion, aids in skin repair, anti-aging,  boosts skin elasticity😍

Suitable for all skin types

Available in 250ml and 400ml

#mangobutter #blacksoap #sugarscrub #essentialoils #belarachocolat #bathroomessentials #organicserum #wepoppin #allskintypes #buynigerian #glowup #naijabusinessonline #skincareroutine #lagos #nigeria #facialpackage #healthyskin #naijabrandchick #organic #lagos #nigeria #nationwide #delivery #creamy #belaraforyou #kata2uevents
BÉLARA CHOCOLAT😍 Active Ingredient: Cocoa powder Benefits: Firms up your skin, improves skin complexion, aids in skin repair, anti-aging, boosts skin elasticity😍 Suitable for all skin types Available in 250ml and 400ml #mangobutter  #blacksoap  #sugarscrub  #essentialoils  #belarachocolat  #bathroomessentials  #organicserum  #wepoppin  #allskintypes  #buynigerian  #glowup  #naijabusinessonline  #skincareroutine  #lagos  #nigeria  #facialpackage  #healthyskin  #naijabrandchick  #organic  #lagos  #nigeria  #nationwide  #delivery  #creamy  #belaraforyou  #kata2uevents 
Kulit breakout disebabkan "krim kilo".
.
.
Mesti korang pernah dengan kan. Tentang krim kilo yang tumbuh bagai cendawan di pasaran sekarang. .
.
Tanpa ujian RnD sewenangnya mereka menjual tanpa memikirkan nyawa orang lain.
.
.
Alhamdullilah setelah konsisten menggunakan rose serum. Akhirnya customer ni pulih dari mimpi ngeri.
.
.
Tokyo Organic Rose Serum difomulasikan khas dari negara Japan yang sangat mementingkan kualiti produk.
.
.
Jadilah pengguna yang bijak. 📲+60165065900
.
.
#organicserum #serum #organic #madeinjapan #serrose #tokyoorganic #rose #roseserum #beautyjapan #serrose.my #tipscantikSM #kecantikkan #jepuntechnology #naturalproduct #baazarpaknil #JanganBenciCintaku #CintaBukanKristal #ekzema #psoriasis #jerawat #breakout
Kulit breakout disebabkan "krim kilo". . . Mesti korang pernah dengan kan. Tentang krim kilo yang tumbuh bagai cendawan di pasaran sekarang. . . Tanpa ujian RnD sewenangnya mereka menjual tanpa memikirkan nyawa orang lain. . . Alhamdullilah setelah konsisten menggunakan rose serum. Akhirnya customer ni pulih dari mimpi ngeri. . . Tokyo Organic Rose Serum difomulasikan khas dari negara Japan yang sangat mementingkan kualiti produk. . . Jadilah pengguna yang bijak. 📲+60165065900 . . #organicserum  #serum  #organic  #madeinjapan  #serrose  #tokyoorganic  #rose  #roseserum  #beautyjapan  #serrose .my #tipscantikSM  #kecantikkan  #jepuntechnology  #naturalproduct  #baazarpaknil  #JanganBenciCintaku  #CintaBukanKristal  #ekzema  #psoriasis  #jerawat  #breakout 
Silicone vibration cleansing instrument. 
Selalunya antara kita guna facial brush kan, apa kata try #silicone ni. Ia vibrate bila mencuci kulit wajah. Boleh pilih nak kelajuan gegaran yang macam mana.

Harga RM129 tidak termasuk postage. 
Nak dapat secara PERCUMA, boleh grab 2 set Kombo Super Saver sekarang. Tarawan terhad.

Wasap 0132221785
Silicone vibration cleansing instrument. Selalunya antara kita guna facial brush kan, apa kata try #silicone  ni. Ia vibrate bila mencuci kulit wajah. Boleh pilih nak kelajuan gegaran yang macam mana. Harga RM129 tidak termasuk postage. Nak dapat secara PERCUMA, boleh grab 2 set Kombo Super Saver sekarang. Tarawan terhad. Wasap 0132221785
Eir Facial Oil - Dưỡng chất phục hồi da nhờn/ da mụn
—
Thành phần và công dụng:

Eir Facial Oil là sự kết hợp của các dưỡng chất được chiết xuất từ thực vật canh tác thuận tự nhiên, dựa trên các tính toán công thức kỹ lưỡng, cân bằng, dành cho làn da nhờn, hỗn hợp thiên nhờn…
Dưỡng chất phục hồi da nhờn có kết cấu mỏng nhẹ, #giảm_nhờn khả năng khoá ẩm cao nhưng không gây bí da, nhờn rít, giúp phục hồi những tổn thương do mụn, làm đều màu và mềm mịn da.
—
#dầu_hạt_nho
•Dồi dào Linoleic Acid, giúp bổ sung dưỡng chất cho da
•Hỗ trợ điều #trị_mụn
•Vitamin E giúp phục hồi và dưỡng ẩm da mềm mịn
•Làm #giảm_thâm, đều màu da
—
#dầu_mù_u
•Phục hồi da, giúp làm lành các tổn thương trên da
•Sửa chữa tế bào da bị hư tổn
•Kích thích sản sinh collagen, giúp da mềm mại
•Giảm viêm đỏ, #trị_sẹo
—
#tinh_dầu_tràm_trà
•Kháng viêm
•Khử trùng vết thương, giảm sưng viêm mụn
•Tiêu diệt vi khuẩn gây mụn
—
#tinh_dầu_ngọc_lan_tây
•Mau lành vết thương
•Ngăn ngừa sẹo
•Thư giãn tinh thần và làn da
—
#tinh_dầu_hoắc_hương
•Khử độc tố trên da
•Tăng sinh tế bào
•Giảm căng thẳng
————————
Chai 10ml = 148.000đ ( sử dụng 5-6 tuần) 
Inbox tư vấn và đặt hàng tại
🌸Fanpage: The Flora Land
🌸Intagram: #thefloraland
🌸Hotline: 0866 708 207
#botanicalbeauty #facialoil #organicserum #giảm_nhờn #trị_thâm  #herbal #naturally #naturalskincare #teatreeoilmurah #teatreeoilthebodyshop
Eir Facial Oil - Dưỡng chất phục hồi da nhờn/ da mụn — Thành phần và công dụng: Eir Facial Oil là sự kết hợp của các dưỡng chất được chiết xuất từ thực vật canh tác thuận tự nhiên, dựa trên các tính toán công thức kỹ lưỡng, cân bằng, dành cho làn da nhờn, hỗn hợp thiên nhờn… Dưỡng chất phục hồi da nhờn có kết cấu mỏng nhẹ, #giảm_nhờn  khả năng khoá ẩm cao nhưng không gây bí da, nhờn rít, giúp phục hồi những tổn thương do mụn, làm đều màu và mềm mịn da. — #dầu_hạt_nho  •Dồi dào Linoleic Acid, giúp bổ sung dưỡng chất cho da •Hỗ trợ điều #trị_mụn  •Vitamin E giúp phục hồi và dưỡng ẩm da mềm mịn •Làm #giảm_thâm , đều màu da — #dầu_mù_u  •Phục hồi da, giúp làm lành các tổn thương trên da •Sửa chữa tế bào da bị hư tổn •Kích thích sản sinh collagen, giúp da mềm mại •Giảm viêm đỏ, #trị_sẹo  — #tinh_dầu_tràm_trà  •Kháng viêm •Khử trùng vết thương, giảm sưng viêm mụn •Tiêu diệt vi khuẩn gây mụn — #tinh_dầu_ngọc_lan_tây  •Mau lành vết thương •Ngăn ngừa sẹo •Thư giãn tinh thần và làn da — #tinh_dầu_hoắc_hương  •Khử độc tố trên da •Tăng sinh tế bào •Giảm căng thẳng ———————— Chai 10ml = 148.000đ ( sử dụng 5-6 tuần) Inbox tư vấn và đặt hàng tại 🌸Fanpage: The Flora Land 🌸Intagram: #thefloraland  🌸Hotline: 0866 708 207 #botanicalbeauty  #facialoil  #organicserum  #giảm_nhờn  #trị_thâm  #herbal  #naturally  #naturalskincare  #teatreeoilmurah  #teatreeoilthebodyshop 
Naturactor (meiko product) dan juga tokyo organic serum all registered .
.
Alhamdulilah
.
.
💯 dijamin SELAMAT & tiada mengandungi sebarang bahan berbahaya.
.
.
#tokyoorganic #agentokyoorganic #organicserum #tokyoorganicroseserumxannenita #naturalserum #testimoniserum #testimoniroseserum #testimonitokyoorganic #tokyoorganicshahalam #tokyoorganickotadamansara
Almond serum oil 
30ml

Rp 49,000/pcs

Almond Serum in Oil kaya akan Vitamins E dan D, sangat cocok untuk mencegah dan menghilangkan kerutan, garis halus dan membantu untuk menghilangkan flek flek, dan bekas jerawat di kulit wajah, serta membantu mendapatkan bibir pink alami yang sehat

aplikasikan pada alis dan bulu mata, untuk membantu pertumbuhannya, dan aplikasikan pada rambut rusak dan berketombe sebagai serum rambut.

Cocok untuk kulit kering, normal ataupun berminyak (mengontrol minyak wajah)

100% Alami. Semua produk kami hanya menggunakan bahan bahan natural terbaik, terbuat dari tumbuhan dan berasal dari bahan baku food grade. 
Semua produk kami hanya menggunakan metode cold-pressed, yang merupakan metode untuk mendapatkan kualitas oil terbaik.

Cara Pemakaian : oleskan 2-4 tetes di wajah yang telah bersih pada pagi dan malam hari, pijat dengan lembut sekitar 1-3 menit untuk memastikan serum terserap sempurna sebelum mengaplikasikan makeup

Bisa dikombinasikan dengan varian oil lainnya agar lebih maksimal (cukup 1-2 tetes per oil)

Warna dari serum bisa berbeda-beda setiap batch dikarenakan dari bahan baku yang alami tanpa tambahan pewarna. (30 mL dalam botol kaca dengan pipet)

NO fragrance, preservative, paraben, sls, artificial colours, petrolatum, phthalates,or synthetic ingredient

#almondoil #almond #serumalmond #serumwajah #serumkulit #carrieroil #naturalserum #organicserum #organicskincare #skincare #skinoil #antiagingoil #antiaging #glowingserum #pureoil #primroseoil #primrose #agingoil
Almond serum oil 30ml Rp 49,000/pcs Almond Serum in Oil kaya akan Vitamins E dan D, sangat cocok untuk mencegah dan menghilangkan kerutan, garis halus dan membantu untuk menghilangkan flek flek, dan bekas jerawat di kulit wajah, serta membantu mendapatkan bibir pink alami yang sehat aplikasikan pada alis dan bulu mata, untuk membantu pertumbuhannya, dan aplikasikan pada rambut rusak dan berketombe sebagai serum rambut. Cocok untuk kulit kering, normal ataupun berminyak (mengontrol minyak wajah) 100% Alami. Semua produk kami hanya menggunakan bahan bahan natural terbaik, terbuat dari tumbuhan dan berasal dari bahan baku food grade. Semua produk kami hanya menggunakan metode cold-pressed, yang merupakan metode untuk mendapatkan kualitas oil terbaik. Cara Pemakaian : oleskan 2-4 tetes di wajah yang telah bersih pada pagi dan malam hari, pijat dengan lembut sekitar 1-3 menit untuk memastikan serum terserap sempurna sebelum mengaplikasikan makeup Bisa dikombinasikan dengan varian oil lainnya agar lebih maksimal (cukup 1-2 tetes per oil) Warna dari serum bisa berbeda-beda setiap batch dikarenakan dari bahan baku yang alami tanpa tambahan pewarna. (30 mL dalam botol kaca dengan pipet) NO fragrance, preservative, paraben, sls, artificial colours, petrolatum, phthalates,or synthetic ingredient #almondoil  #almond  #serumalmond  #serumwajah  #serumkulit  #carrieroil  #naturalserum  #organicserum  #organicskincare  #skincare  #skinoil  #antiagingoil  #antiaging  #glowingserum  #pureoil  #primroseoil  #primrose  #agingoil 
SERIUS! KULIT MUKA TERSANGATLAH KERING.

Kering, ngelupas, rimas! Skincare ni memang benda paling malassss sekali dalam hidup kakak. Cuba jugak produk itu ini, tapi hampeh.

Bila dah terjodoh, kuat hati dengan set timun ni, kakak coba. Serius! Sekali pakai memang muka jadi lembut lain maciam beb. Kulit kakak kering jadi lembab. Jerawat memang cepat gila kering & lucut.

Hahaha. Klako plak bila pikir. Last last produk mur murr jugak berkesan. Dah la dari timun asli, rose oil, bahan natural lain. Dah la set pulak tu. Dapat sabun & serum sekali. Seratus hengget pun tak sampai.

Walaupun sekarang ni kulit memang on off ok dia sebab hormon preggy, but still selesa je kulit muka ni. Sejukkk, lembab, tegang, glowing cik salmah oi.

@timunbyain
#teamnadhkaya #rscucumber
.
.
.
.
.
.

#sabuntimun #serumtimun #cucumbersoap #cucumberserum #sabunmuka #sabunorganik #diyproduct #like4like #faceserum #organicserum #serum #rayahaji2018 #damansaradamai #damansara #organicproduct #skincare #skincareorganik #timun #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #sungaibuloh #rscucumber #sridamansara #kotadamansara
SERIUS! KULIT MUKA TERSANGATLAH KERING. Kering, ngelupas, rimas! Skincare ni memang benda paling malassss sekali dalam hidup kakak. Cuba jugak produk itu ini, tapi hampeh. Bila dah terjodoh, kuat hati dengan set timun ni, kakak coba. Serius! Sekali pakai memang muka jadi lembut lain maciam beb. Kulit kakak kering jadi lembab. Jerawat memang cepat gila kering & lucut. Hahaha. Klako plak bila pikir. Last last produk mur murr jugak berkesan. Dah la dari timun asli, rose oil, bahan natural lain. Dah la set pulak tu. Dapat sabun & serum sekali. Seratus hengget pun tak sampai. Walaupun sekarang ni kulit memang on off ok dia sebab hormon preggy, but still selesa je kulit muka ni. Sejukkk, lembab, tegang, glowing cik salmah oi. @timunbyain #teamnadhkaya  #rscucumber  . . . . . . #sabuntimun  #serumtimun  #cucumbersoap  #cucumberserum  #sabunmuka  #sabunorganik  #diyproduct  #like4like  #faceserum  #organicserum  #serum  #rayahaji2018  #damansaradamai  #damansara  #organicproduct  #skincare  #skincareorganik  #timun  #jerawat  #parut  #kulitberminyak  #pori  #kulitputih  #kulitcerah  #kulitkusam  #sungaibuloh  #rscucumber  #sridamansara  #kotadamansara 
sis rasa nak belanja feedback pula 😘 tengok customer ni, jelas terbukti zukabeauty mmg produk organik yang torrrrrrrrbaikkk 👍🏻👍🏻👍🏻 senyum tak perlu kata apa apa lah hanya pakai produk from zukabeauty tauu 😍yelah, siapa je takmau cantik gunakan organik produk kan?.
.
Feedback zukabeauty😊 alhamdulillah smua masalah dah hilang akibat pemakaian produk #zukabeauty secara consistent
.
Dm/Wa 👇🏻
📱 0169086315
📱 0169086315
📱 0169086315
.
#zukabeautyfeedback
#zukabeauty #zukabeautymalaysia #zukabeautymelaka #100%organicproduk #detoxifyingmask #miniclaymask #coffeescrub #mudmask #organicmoisturiser #setmadukelulut #greenteamask #organicserum #herbalserum #greenteamask #aeonbandaraya #sgudang #tanggabatu #bukitrambai #klebang #tanjungkeling #zbciksueteam
sis rasa nak belanja feedback pula 😘 tengok customer ni, jelas terbukti zukabeauty mmg produk organik yang torrrrrrrrbaikkk 👍🏻👍🏻👍🏻 senyum tak perlu kata apa apa lah hanya pakai produk from zukabeauty tauu 😍yelah, siapa je takmau cantik gunakan organik produk kan?. . Feedback zukabeauty😊 alhamdulillah smua masalah dah hilang akibat pemakaian produk #zukabeauty  secara consistent . Dm/Wa 👇🏻 📱 0169086315 📱 0169086315 📱 0169086315 . #zukabeautyfeedback  #zukabeauty  #zukabeautymalaysia  #zukabeautymelaka  #100 %organicproduk #detoxifyingmask  #miniclaymask  #coffeescrub  #mudmask  #organicmoisturiser  #setmadukelulut  #greenteamask  #organicserum  #herbalserum  #greenteamask  #aeonbandaraya  #sgudang  #tanggabatu  #bukitrambai  #klebang  #tanjungkeling  #zbciksueteam 
sis rasa nak belanja feedback pula 😘 tengok customer ni, jelas terbukti zukabeauty mmg produk organik yang torrrrrrrrbaikkk 👍🏻👍🏻👍🏻 senyum tak perlu kata apa apa lah hanya pakai produk from zukabeauty tauu 😍yelah, siapa je takmau cantik gunakan organik produk kan?.
.
Feedback zukabeauty😊 alhamdulillah smua masalah dah hilang akibat pemakaian produk #zukabeauty secara consistent
.
Dm/Wa 👇🏻
📱 0169086315
📱 0169086315
📱 0169086315
.
#zukabeautyfeedback
#zukabeauty #zukabeautymalaysia #zukabeautymelaka #100%organicproduk #detoxifyingmask #miniclaymask #coffeescrub #mudmask #organicmoisturiser #setmadukelulut #greenteamask #organicserum #herbalserum #greenteamask #aeonbandaraya #sgudang #tanggabatu #bukitrambai #klebang #tanjungkeling #zbciksueteam
sis rasa nak belanja feedback pula 😘 tengok customer ni, jelas terbukti zukabeauty mmg produk organik yang torrrrrrrrbaikkk 👍🏻👍🏻👍🏻 senyum tak perlu kata apa apa lah hanya pakai produk from zukabeauty tauu 😍yelah, siapa je takmau cantik gunakan organik produk kan?. . Feedback zukabeauty😊 alhamdulillah smua masalah dah hilang akibat pemakaian produk #zukabeauty  secara consistent . Dm/Wa 👇🏻 📱 0169086315 📱 0169086315 📱 0169086315 . #zukabeautyfeedback  #zukabeauty  #zukabeautymalaysia  #zukabeautymelaka  #100 %organicproduk #detoxifyingmask  #miniclaymask  #coffeescrub  #mudmask  #organicmoisturiser  #setmadukelulut  #greenteamask  #organicserum  #herbalserum  #greenteamask  #aeonbandaraya  #sgudang  #tanggabatu  #bukitrambai  #klebang  #tanjungkeling  #zbciksueteam 
Indulge your skin with beautiful sweet wild roses and neroli water. Works as 2 in 1Face Mist & Toner. Also an acne/oily skin treatment, ADANIA Rose Divine Face Mist cares even for the sensitive skin.
.
Benefits :
🌹Reduce skin inflammation & redness.
🌹 Treat and sooth breakouts.
🌹 Contain high antioxidant and give lift effect.
🌹 Reduce the appearance of ypur pores.
🌹 Able to reduce the appearance of thread vines.
🌹 Gives natural glow & flawless effect.
🌹 Make your make-up stay longer without getting cakey.
🌹 Hydrate and refresh your skin more.

Grab now dearies 😘😘 .

#natural #organic #adania #organiccleanser #serum #organicserum #naturalproducts #healthyproduct #healthyskin #naturalskincare #naturalsoapbars #produknatural #produkorganik
Indulge your skin with beautiful sweet wild roses and neroli water. Works as 2 in 1Face Mist & Toner. Also an acne/oily skin treatment, ADANIA Rose Divine Face Mist cares even for the sensitive skin. . Benefits : 🌹Reduce skin inflammation & redness. 🌹 Treat and sooth breakouts. 🌹 Contain high antioxidant and give lift effect. 🌹 Reduce the appearance of ypur pores. 🌹 Able to reduce the appearance of thread vines. 🌹 Gives natural glow & flawless effect. 🌹 Make your make-up stay longer without getting cakey. 🌹 Hydrate and refresh your skin more. Grab now dearies 😘😘 . #natural  #organic  #adania  #organiccleanser  #serum  #organicserum  #naturalproducts  #healthyproduct  #healthyskin  #naturalskincare  #naturalsoapbars  #produknatural  #produkorganik 
🌹 ROSE DIVINE HYDRATING FACE MIST🌹
🍃🍃🍃
Experience luxurious spritz born by nature on-the-go
.

Our most wanted Rose Face Mist now better than ever. ADANIA Rose Divine Hydrating Face Mist now comes in with the improved formula. The natural & organic toner if we must name it. Works beautifully to tighten up your pores without any stinging sensation. Use it after every face wash or any time according to your liking, at any day and night. With Citrus Aurantium Amara Flower Oil, or also known as Neroli, this face mist will also work wonderfully as make-up setting spray and help combats shine and acne. Rich in antioxidants and Vitamin C, it soothes and regenerates even for the dry skin. 
RM 58 for 100ml/3.38 fl oz.

#natural #organic #adania #organiccleanser #serum #organicserum #naturalproducts
🌹 ROSE DIVINE HYDRATING FACE MIST🌹 🍃🍃🍃 Experience luxurious spritz born by nature on-the-go . Our most wanted Rose Face Mist now better than ever. ADANIA Rose Divine Hydrating Face Mist now comes in with the improved formula. The natural & organic toner if we must name it. Works beautifully to tighten up your pores without any stinging sensation. Use it after every face wash or any time according to your liking, at any day and night. With Citrus Aurantium Amara Flower Oil, or also known as Neroli, this face mist will also work wonderfully as make-up setting spray and help combats shine and acne. Rich in antioxidants and Vitamin C, it soothes and regenerates even for the dry skin. RM 58 for 100ml/3.38 fl oz. #natural  #organic  #adania  #organiccleanser  #serum  #organicserum  #naturalproducts 
PROMOSI MERDEKA!!
.
.
Sempena bulan merdeka. Sis nak bagi uols diskaun dan free gift mask. .
.
Harga asal Rm89. 
15 ogos-30 ogos .
.
Grab sekarang dan jimat berganda!
Duit jimat cantik pon dapat 😍.
.
.
+60165065900
.
.
#organicserum #serum #organic #madeinjapan #serrose #tokyoorganic #rose #roseserum #beautyjapan #serrose.my #tipscantikSM #kecantikkan #jepuntechnology #naturalproduct #baazarpaknil #JanganBenciCintaku #CintaBukanKristal #ekzema #psoriasis #jerawat #breakout
PROMOSI MERDEKA!! . . Sempena bulan merdeka. Sis nak bagi uols diskaun dan free gift mask. . . Harga asal Rm89. 15 ogos-30 ogos . . Grab sekarang dan jimat berganda! Duit jimat cantik pon dapat 😍. . . +60165065900 . . #organicserum  #serum  #organic  #madeinjapan  #serrose  #tokyoorganic  #rose  #roseserum  #beautyjapan  #serrose .my #tipscantikSM  #kecantikkan  #jepuntechnology  #naturalproduct  #baazarpaknil  #JanganBenciCintaku  #CintaBukanKristal  #ekzema  #psoriasis  #jerawat  #breakout 
Customer testimony satu set Hanna Mizu Skincare. Jerawat dah mula hilang, parut dah pudar. Paling best jerawat tak senang naik dah lagi lagi bila pakai make up lama lama. Kulit lebih bersih, lembut dan glowing dalam masa 2 minggu💕
.
.
#hannamizuskincare #hannamizutestimony #organicskincare #skincare #organic #cosmetic #herba #herbs #acne #jerawat #jeragat #pigmentation #parutjerawat #acnescar #kulitkusam #kulitberminyak #kulitkering #sunburn #moisturizer #serum #pencucimuka #cleanser #organicserum #organicmoisturizer #organiccleanser #serummurah #moisturizermurah
Customer testimony satu set Hanna Mizu Skincare. Jerawat dah mula hilang, parut dah pudar. Paling best jerawat tak senang naik dah lagi lagi bila pakai make up lama lama. Kulit lebih bersih, lembut dan glowing dalam masa 2 minggu💕 . . #hannamizuskincare  #hannamizutestimony  #organicskincare  #skincare  #organic  #cosmetic  #herba  #herbs  #acne  #jerawat  #jeragat  #pigmentation  #parutjerawat  #acnescar  #kulitkusam  #kulitberminyak  #kulitkering  #sunburn  #moisturizer  #serum  #pencucimuka  #cleanser  #organicserum  #organicmoisturizer  #organiccleanser  #serummurah  #moisturizermurah 
Hi semua Hanna Mizu buat promotion lagi!!
.
.
Kali ni kita celebrate double celebration untuk Hari Raya Haji dan Merdeka🎉
.
.
Promotion Double Celebration .
BELI 2 DAPAT 1 PERCUMA!!
BELI 2 DAPAT 1 PERCUMA!!
.
.
Hanya Rm97 sahaja!! .
.
#hannamizuskincare #hannamizutestimony #organicskincare #skincare #organic #cosmetic #herba #herbs #acne #jerawat #jeragat #pigmentation #parutjerawat #acnescar #kulitkusam #kulitberminyak #kulitkering #sunburn #moisturizer #serum #pencucimuka #cleanser #organicserum #organicmoisturizer #organiccleanser #serummurah #moisturizermurah
Hi semua Hanna Mizu buat promotion lagi!! . . Kali ni kita celebrate double celebration untuk Hari Raya Haji dan Merdeka🎉 . . Promotion Double Celebration . BELI 2 DAPAT 1 PERCUMA!! BELI 2 DAPAT 1 PERCUMA!! . . Hanya Rm97 sahaja!! . . #hannamizuskincare  #hannamizutestimony  #organicskincare  #skincare  #organic  #cosmetic  #herba  #herbs  #acne  #jerawat  #jeragat  #pigmentation  #parutjerawat  #acnescar  #kulitkusam  #kulitberminyak  #kulitkering  #sunburn  #moisturizer  #serum  #pencucimuka  #cleanser  #organicserum  #organicmoisturizer  #organiccleanser  #serummurah  #moisturizermurah 
.
Katanya parut dah pudar dalam masa yang singkat. 
Macam mana tu?

Sebab dalam vitamin c serum ada Glutathione yang digelar sebagai ‘Mother of Antioxidant’ dan bertindak sebagai ‘ibu putih’ kepada kulit. Namun efeknya ialah ia akan membuatkan kulit jadi lebih cerah secara natural, bukan putih macam mayat. 
Kalau nak cuba boleh terus whatsapp je 0177469976
. Katanya parut dah pudar dalam masa yang singkat. Macam mana tu? Sebab dalam vitamin c serum ada Glutathione yang digelar sebagai ‘Mother of Antioxidant’ dan bertindak sebagai ‘ibu putih’ kepada kulit. Namun efeknya ialah ia akan membuatkan kulit jadi lebih cerah secara natural, bukan putih macam mayat. Kalau nak cuba boleh terus whatsapp je 0177469976
Jerawat semakin mengecut dan Parut jerawat semakin pudar.
.
.
Sedih tau kalau keadaan muka macam ni. Nak jumpa orang pon tiada keyakinan. Tengok kat cermin pon rasa malu.
.
.
Tapi lepas konsisten guna serrose alhamdullilah, jerawat dah tak berani nak bertambah malah makin mengecut. Parut pula semakin pudar.
.
.
Ini kerana salah satu bahan organic serrose iaiti THYME. Ianya mempunyai sifat antiseptik yang boleh mengurangkan dan menghilangkan jerawat, malah menghilangkan parut lama.
.
.
Sebab itu korang yang ada masalah jerawat kronik digallakan mencuba serrose. Ianya selamat digunakan oleh semua jenis masalah kulit termasuk ekzema dan psoriasis.
.
.
📲+60165065900
.
.
#organicserum #serum #organic #madeinjapan #serrose #tokyoorganic #rose #roseserum #beautyjapan #serrose.my #tipscantikSM #kecantikkan #jepuntechnology #naturalproduct #baazarpaknil #janganbencicintaku #cintakristal #ekzema #psoriasis #jerawat #breakout
Jerawat semakin mengecut dan Parut jerawat semakin pudar. . . Sedih tau kalau keadaan muka macam ni. Nak jumpa orang pon tiada keyakinan. Tengok kat cermin pon rasa malu. . . Tapi lepas konsisten guna serrose alhamdullilah, jerawat dah tak berani nak bertambah malah makin mengecut. Parut pula semakin pudar. . . Ini kerana salah satu bahan organic serrose iaiti THYME. Ianya mempunyai sifat antiseptik yang boleh mengurangkan dan menghilangkan jerawat, malah menghilangkan parut lama. . . Sebab itu korang yang ada masalah jerawat kronik digallakan mencuba serrose. Ianya selamat digunakan oleh semua jenis masalah kulit termasuk ekzema dan psoriasis. . . 📲+60165065900 . . #organicserum  #serum  #organic  #madeinjapan  #serrose  #tokyoorganic  #rose  #roseserum  #beautyjapan  #serrose .my #tipscantikSM  #kecantikkan  #jepuntechnology  #naturalproduct  #baazarpaknil  #janganbencicintaku  #cintakristal  #ekzema  #psoriasis  #jerawat  #breakout 
Adakah anda mengalami masalah berikut?
.
👩 Parut,
👩 Kulit kusam dan tiada 'seri',
👩 Liang pori terbuka besar
👩 Whitehead/blackhead selalu muncul
👩 Kulit muka pernah rosak akibat racun kosmetik merbahaya sehingga kulit menjadi sangat sensitif
👩 Dah pakai macam-macam jenis produk namun belum jumpa yang serasi dengan kulit
👩 Kulit tidak licin. Nak pakai bedak ke foundation apa semua pun tak berapa nak 'menjadi' dan nampak bercapuk.
.
VCSAnnona boleh membantu anda..
Dengan 10 kali ganda Vitamin C.
.
.
Untuk tempahan/pertanyaan .
Whatsapp 0175241282
Adakah anda mengalami masalah berikut? . 👩 Parut, 👩 Kulit kusam dan tiada 'seri', 👩 Liang pori terbuka besar 👩 Whitehead/blackhead selalu muncul 👩 Kulit muka pernah rosak akibat racun kosmetik merbahaya sehingga kulit menjadi sangat sensitif 👩 Dah pakai macam-macam jenis produk namun belum jumpa yang serasi dengan kulit 👩 Kulit tidak licin. Nak pakai bedak ke foundation apa semua pun tak berapa nak 'menjadi' dan nampak bercapuk. . VCSAnnona boleh membantu anda.. Dengan 10 kali ganda Vitamin C. . . Untuk tempahan/pertanyaan . Whatsapp 0175241282
Hai The Junni lovers 📣  Berita baik untuk anda semua. #thejunniipoh sekarang adakan PROMO RAYA #syantik. -
JOM JOIN PROMO BELIAN #putihkorea bermula hari ini sehingga 20 August 2018 anda akan dapat FREE POSTAGE untuk seluruh Semenanjung. Tunggu apa lagi? Cepat whatsapp sis sekarang 😉
-
Cepat share order dengan adik kakak sepupu kawan dan sedara mara anda ! Pagi raya boleh melaram cecantik sebab tiada lagi masalah kulit 😘
-
WA +60198819532 📲

#tjcodipoh #maylaskincare #licenserum #licenserumipoh #licenserummeru #licenserumklebang #kkmapproved #kekechallenge #tjcodperak #naturalproducts #sayapakaisayajual #codlicenserumipoh #tjcodlicenserummeru #tjcodlicenserumklebang #codlicenserumtasek #naturalserum #organicserum #codlicenserumtgrambutan #fashionista #tjputihkorea #tjcodipoh #tjcodmeru #tjcodklebang #tjcodnilai #tjcodusim #tjcodtasek
Hai The Junni lovers 📣 Berita baik untuk anda semua. #thejunniipoh  sekarang adakan PROMO RAYA #syantik . - JOM JOIN PROMO BELIAN #putihkorea  bermula hari ini sehingga 20 August 2018 anda akan dapat FREE POSTAGE untuk seluruh Semenanjung. Tunggu apa lagi? Cepat whatsapp sis sekarang 😉 - Cepat share order dengan adik kakak sepupu kawan dan sedara mara anda ! Pagi raya boleh melaram cecantik sebab tiada lagi masalah kulit 😘 - WA +60198819532 📲 #tjcodipoh  #maylaskincare  #licenserum  #licenserumipoh  #licenserummeru  #licenserumklebang  #kkmapproved  #kekechallenge  #tjcodperak  #naturalproducts  #sayapakaisayajual  #codlicenserumipoh  #tjcodlicenserummeru  #tjcodlicenserumklebang  #codlicenserumtasek  #naturalserum  #organicserum  #codlicenserumtgrambutan  #fashionista  #tjputihkorea  #tjcodipoh  #tjcodmeru  #tjcodklebang  #tjcodnilai  #tjcodusim  #tjcodtasek 
500 AMAZING FOLLOWERS🤸🏾‍♂ THANK YOU😘

NEW PRODUCT WILL BE ANNOUNCED TOMORROW #somethingchocolatey

And we would b giving away free samples tomorrow as well💃

#mangobutter #blacksoap #sugarscrub #essentialoils #bathroomessentials #organicserum #wepoppin #allskintypes #buynigerian #glowup #chocolate #naijabusinessonline #skincareroutine #lagos #nigeria #facialpackage #healthyskin #naijabrandchick #organic #lagos #nigeria #nationwide #delivery #creamy #belaraforyou #kata2uevents
500 AMAZING FOLLOWERS🤸🏾‍♂ THANK YOU😘 NEW PRODUCT WILL BE ANNOUNCED TOMORROW #somethingchocolatey  And we would b giving away free samples tomorrow as well💃 #mangobutter  #blacksoap  #sugarscrub  #essentialoils  #bathroomessentials  #organicserum  #wepoppin  #allskintypes  #buynigerian  #glowup  #chocolate  #naijabusinessonline  #skincareroutine  #lagos  #nigeria  #facialpackage  #healthyskin  #naijabrandchick  #organic  #lagos  #nigeria  #nationwide  #delivery  #creamy  #belaraforyou  #kata2uevents 
We have a surprise product for you😍 but before that, who wants a free sample of our butter?

Kindly signify😁

Note: delivery charge is on you!

#mangobutter #blacksoap #sugarscrub #essentialoils #bathroomessentials #organicserum #wepoppin #allskintypes #buynigerian #glowup #naijabusinessonline #skincareroutine #lagos #nigeria #facialpackage #healthyskin #naijabrandchick #organic #lagos #nigeria #nationwide #delivery #creamy #belaraforyou #kata2uevents
We have a surprise product for you😍 but before that, who wants a free sample of our butter? Kindly signify😁 Note: delivery charge is on you! #mangobutter  #blacksoap  #sugarscrub  #essentialoils  #bathroomessentials  #organicserum  #wepoppin  #allskintypes  #buynigerian  #glowup  #naijabusinessonline  #skincareroutine  #lagos  #nigeria  #facialpackage  #healthyskin  #naijabrandchick  #organic  #lagos  #nigeria  #nationwide  #delivery  #creamy  #belaraforyou  #kata2uevents 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Si vous exigez ce qu’il y a de mieux pour vos cheveux, l’ensemble Sublime est fait sur mesure pour vous!! Notre ensemble Sublime est la solution parfaite afin de maintenir vos cheveux et votre cuir chevelu en santé en tout temps. Il aide à maitriser les défis qui menacent les conditions globales de vos cheveux. Des cheveux éclatants, élimination des pellicules, prévention de cheveux cassés, accélération de la croissance et des tiges soyeuses et hydratées. Magasinez notre boutique électronique dès aujourd'hui!

_____________

Do YOU want it all?? Then this is definitely the bundle for you!!! Our Sublime bundle is the perfect bundle for anyone who has many different hair problems to tackle and doesn’t know where to start. Bring back shine to your hair, eliminate dandruff, prevent breakage, accelerate growth and keep your strands soft and hydrated. Shop our products now! *
*
*
*
*
#organichaircare #cruecosmetics #handmade #cosmetics #faitalamain #cruecosmetiques #faitauquebec  #soinscheveux #soinsnaturels #naturalhaircareproducts #hairgrowthoil #veganhair #veganhaircare #veganhaorproducts #hairoil #hairoils #lobeyourhair #soinsbio #organics #organicshop #organicserum #naturalingredients #produitslocaux #produitsnaturels #produitsbio #produitdebeauté #crueltyfreehair #crieltyfreeproducts #crueltyfreecosmetics #sublimehair
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Si vous exigez ce qu’il y a de mieux pour vos cheveux, l’ensemble Sublime est fait sur mesure pour vous!! Notre ensemble Sublime est la solution parfaite afin de maintenir vos cheveux et votre cuir chevelu en santé en tout temps. Il aide à maitriser les défis qui menacent les conditions globales de vos cheveux. Des cheveux éclatants, élimination des pellicules, prévention de cheveux cassés, accélération de la croissance et des tiges soyeuses et hydratées. Magasinez notre boutique électronique dès aujourd'hui! _____________ Do YOU want it all?? Then this is definitely the bundle for you!!! Our Sublime bundle is the perfect bundle for anyone who has many different hair problems to tackle and doesn’t know where to start. Bring back shine to your hair, eliminate dandruff, prevent breakage, accelerate growth and keep your strands soft and hydrated. Shop our products now! * * * * * #organichaircare  #cruecosmetics  #handmade  #cosmetics  #faitalamain  #cruecosmetiques  #faitauquebec  #soinscheveux  #soinsnaturels  #naturalhaircareproducts  #hairgrowthoil  #veganhair  #veganhaircare  #veganhaorproducts  #hairoil  #hairoils  #lobeyourhair  #soinsbio  #organics  #organicshop  #organicserum  #naturalingredients  #produitslocaux  #produitsnaturels  #produitsbio  #produitdebeauté  #crueltyfreehair  #crieltyfreeproducts  #crueltyfreecosmetics  #sublimehair 
The Sun is all the filter you need 😍 Okay, maybe a white background too😁

Right after scrubbing, before using face wash, to finish off with our 🌟 Serum😍

Glow up!

To place an order for any of our products, send us a DM or call/whatsapp 09096076232 or just click on the link in our bio

#mangobutter #blacksoap #sugarscrub #essentialoils #bathroomessentials #organicserum #wepoppin #glowup #naijabusinessonline #skincareroutine #lagos #nigeria #facialpackage #healthyskin #naijabrandchick #organic #lagos #nigeria #nationwide #delivery #creamy #belaraforyou #kata2uevents
The Sun is all the filter you need 😍 Okay, maybe a white background too😁 Right after scrubbing, before using face wash, to finish off with our 🌟 Serum😍 Glow up! To place an order for any of our products, send us a DM or call/whatsapp 09096076232 or just click on the link in our bio #mangobutter  #blacksoap  #sugarscrub  #essentialoils  #bathroomessentials  #organicserum  #wepoppin  #glowup  #naijabusinessonline  #skincareroutine  #lagos  #nigeria  #facialpackage  #healthyskin  #naijabrandchick  #organic  #lagos  #nigeria  #nationwide  #delivery  #creamy  #belaraforyou  #kata2uevents 
Get rid of your acne as well as acne scars at Sedora! You can achieve the complexion you’ve been waiting for! Look how amazing this clients face looks after just ONE treatment😍 #sedoracny#facial#microneedling#flawlessskin#organicserum#motovation#noscars#noacne#laserspa#facialspa
Sing with me! 🤸🏾‍♂🤸🏾‍♂ My Neroli, My Neroli💃

This amazing essential oil be saving lives since 1900, from the amazing, wonderful, awesometastic @niks_essential_oils 😘

Some benefits of Neroli Essential Oil (besides the fact that it has an amazing scent😍) Regenerates the skin cells and improves the elasticity of skin.

It also helps maintain the right oil balance in the skin.

Can be used on all skin types.

It's a major ingredient in our product line😍

More reason why you should place an order!

#mangobutter #blacksoap #sugarscrub #essentialoils #bathroomessentials #organicserum #wepoppin #glowup #naijabusinessonline #skincareroutine #lagos #nigeria #facialpackage #healthyskin #naijabrandchick #organic #lagos #nigeria #nationwide #delivery #creamy #belaraforyou #kata2uevents
Sing with me! 🤸🏾‍♂🤸🏾‍♂ My Neroli, My Neroli💃 This amazing essential oil be saving lives since 1900, from the amazing, wonderful, awesometastic @niks_essential_oils 😘 Some benefits of Neroli Essential Oil (besides the fact that it has an amazing scent😍) Regenerates the skin cells and improves the elasticity of skin. It also helps maintain the right oil balance in the skin. Can be used on all skin types. It's a major ingredient in our product line😍 More reason why you should place an order! #mangobutter  #blacksoap  #sugarscrub  #essentialoils  #bathroomessentials  #organicserum  #wepoppin  #glowup  #naijabusinessonline  #skincareroutine  #lagos  #nigeria  #facialpackage  #healthyskin  #naijabrandchick  #organic  #lagos  #nigeria  #nationwide  #delivery  #creamy  #belaraforyou  #kata2uevents 
🍃Kandungan Greentea Mint Face Scrub🍃 .
☘ Deionised water ☘
👉🏻 Memberi kelembapan pada kulit
👉🏻 Menghilangkan kotoran yang menyebabkan pori tersumbat
.
☘ Methol (Mint) ☘
👉🏻 Memberi kesegaran dan menghilangkan stress
👉🏻 Mengatasi gatal dan kulit kering
👉🏻 Mengatasi dan menghilangkan bekas jerawat
.
☘ Greentea ☘
👉🏻 Menghilangkan lebam bawah mata
👉🏻 Mencantikan kulit wajah dan sebagai antioksida .
☘ Argan ☘
👉🏻 Mengurangkan muka berminyak
👉🏻 Mengurangkan masalah kulit kering
👉🏻 Kulit wajah lebih tahan daripada sinaran UV .
☘ Stemcell ☘
👉🏻 Membantu pemulihan kulit kasar dan kering
👉🏻 Menggantikan sel-sel kulit mati kepada sel kulit baru
👉🏻 Sebagai anti-penuaan .
☘ Biji-biji Walnut☘
👉🏻 Menanggalkan whitehead dan blackhead
👉🏻 Menyingkirkan lingkaran hitam
👉🏻 Mengatasi kulit kering
👉🏻 Mengatasi masalah jerawat dan parut jerawat
👉🏻 Menyingkirkan bintik hitam
🍃Kandungan Greentea Mint Face Scrub🍃 . ☘ Deionised water ☘ 👉🏻 Memberi kelembapan pada kulit 👉🏻 Menghilangkan kotoran yang menyebabkan pori tersumbat . ☘ Methol (Mint) ☘ 👉🏻 Memberi kesegaran dan menghilangkan stress 👉🏻 Mengatasi gatal dan kulit kering 👉🏻 Mengatasi dan menghilangkan bekas jerawat . ☘ Greentea ☘ 👉🏻 Menghilangkan lebam bawah mata 👉🏻 Mencantikan kulit wajah dan sebagai antioksida . ☘ Argan ☘ 👉🏻 Mengurangkan muka berminyak 👉🏻 Mengurangkan masalah kulit kering 👉🏻 Kulit wajah lebih tahan daripada sinaran UV . ☘ Stemcell ☘ 👉🏻 Membantu pemulihan kulit kasar dan kering 👉🏻 Menggantikan sel-sel kulit mati kepada sel kulit baru 👉🏻 Sebagai anti-penuaan . ☘ Biji-biji Walnut☘ 👉🏻 Menanggalkan whitehead dan blackhead 👉🏻 Menyingkirkan lingkaran hitam 👉🏻 Mengatasi kulit kering 👉🏻 Mengatasi masalah jerawat dan parut jerawat 👉🏻 Menyingkirkan bintik hitam
sis rasa nak belanja feedback pula 😘 tengok customer ni, jelas terbukti zukabeauty mmg produk organik yang torrrrrrrrbaikkk 👍🏻👍🏻👍🏻 senyum tak perlu kata apa apa lah hanya pakai produk from zukabeauty tauu 😍yelah, siapa je takmau cantik gunakan organik produk kan?.
.
Feedback zukabeauty😊 alhamdulillah smua masalah dah hilang akibat pemakaian produk #zukabeauty secara consistent
.
Dm/Wa 👇🏻
📱 0169086315
📱 0169086315
📱 0169086315
.
#zukabeautyfeedback
#zukabeauty #zukabeautymalaysia #zukabeautymelaka #100%organicproduk #detoxifyingmask #miniclaymask #coffeescrub #mudmask #organicmoisturiser #setmadukelulut #greenteamask #organicserum #herbalserum #greenteamask #aeonbandaraya #sgudang #tanggabatu #bukitrambai #klebang #tanjungkeling #zbciksueteam
sis rasa nak belanja feedback pula 😘 tengok customer ni, jelas terbukti zukabeauty mmg produk organik yang torrrrrrrrbaikkk 👍🏻👍🏻👍🏻 senyum tak perlu kata apa apa lah hanya pakai produk from zukabeauty tauu 😍yelah, siapa je takmau cantik gunakan organik produk kan?. . Feedback zukabeauty😊 alhamdulillah smua masalah dah hilang akibat pemakaian produk #zukabeauty  secara consistent . Dm/Wa 👇🏻 📱 0169086315 📱 0169086315 📱 0169086315 . #zukabeautyfeedback  #zukabeauty  #zukabeautymalaysia  #zukabeautymelaka  #100 %organicproduk #detoxifyingmask  #miniclaymask  #coffeescrub  #mudmask  #organicmoisturiser  #setmadukelulut  #greenteamask  #organicserum  #herbalserum  #greenteamask  #aeonbandaraya  #sgudang  #tanggabatu  #bukitrambai  #klebang  #tanjungkeling  #zbciksueteam 
sis rasa nak belanja feedback pula 😘 tengok customer ni, jelas terbukti zukabeauty mmg produk organik yang torrrrrrrrbaikkk 👍🏻👍🏻👍🏻 senyum tak perlu kata apa apa lah hanya pakai produk from zukabeauty tauu 😍yelah, siapa je takmau cantik gunakan organik produk kan?.
.
Feedback zukabeauty😊 alhamdulillah smua masalah dah hilang akibat pemakaian produk #zukabeauty secara consistent
.
Dm/Wa 👇🏻
📱 0169086315
📱 0169086315
📱 0169086315
.
#zukabeautyfeedback
#zukabeauty #zukabeautymalaysia #zukabeautymelaka #100%organicproduk #detoxifyingmask #miniclaymask #coffeescrub #mudmask #organicmoisturiser #setmadukelulut #greenteamask #organicserum #herbalserum #greenteamask #aeonbandaraya #sgudang #tanggabatu #bukitrambai #klebang #tanjungkeling #zbciksueteam
sis rasa nak belanja feedback pula 😘 tengok customer ni, jelas terbukti zukabeauty mmg produk organik yang torrrrrrrrbaikkk 👍🏻👍🏻👍🏻 senyum tak perlu kata apa apa lah hanya pakai produk from zukabeauty tauu 😍yelah, siapa je takmau cantik gunakan organik produk kan?. . Feedback zukabeauty😊 alhamdulillah smua masalah dah hilang akibat pemakaian produk #zukabeauty  secara consistent . Dm/Wa 👇🏻 📱 0169086315 📱 0169086315 📱 0169086315 . #zukabeautyfeedback  #zukabeauty  #zukabeautymalaysia  #zukabeautymelaka  #100 %organicproduk #detoxifyingmask  #miniclaymask  #coffeescrub  #mudmask  #organicmoisturiser  #setmadukelulut  #greenteamask  #organicserum  #herbalserum  #greenteamask  #aeonbandaraya  #sgudang  #tanggabatu  #bukitrambai  #klebang  #tanjungkeling  #zbciksueteam 
sis rasa nak belanja feedback pula 😘 tengok customer ni, jelas terbukti zukabeauty mmg produk organik yang torrrrrrrrbaikkk 👍🏻👍🏻👍🏻 senyum tak perlu kata apa apa lah hanya pakai produk from zukabeauty tauu 😍yelah, siapa je takmau cantik gunakan organik produk kan?.
.
Feedback zukabeauty😊 alhamdulillah smua masalah dah hilang akibat pemakaian produk #zukabeauty secara consistent
.
Dm/Wa 👇🏻
📱 0169086315
📱 0169086315
📱 0169086315
.
#zukabeautyfeedback
#zukabeauty #zukabeautymalaysia #zukabeautymelaka #100%organicproduk #detoxifyingmask #miniclaymask #coffeescrub #mudmask #organicmoisturiser #setmadukelulut #greenteamask #organicserum #herbalserum #greenteamask #aeonbandaraya #sgudang #tanggabatu #bukitrambai #klebang #tanjungkeling #zbciksueteam
sis rasa nak belanja feedback pula 😘 tengok customer ni, jelas terbukti zukabeauty mmg produk organik yang torrrrrrrrbaikkk 👍🏻👍🏻👍🏻 senyum tak perlu kata apa apa lah hanya pakai produk from zukabeauty tauu 😍yelah, siapa je takmau cantik gunakan organik produk kan?. . Feedback zukabeauty😊 alhamdulillah smua masalah dah hilang akibat pemakaian produk #zukabeauty  secara consistent . Dm/Wa 👇🏻 📱 0169086315 📱 0169086315 📱 0169086315 . #zukabeautyfeedback  #zukabeauty  #zukabeautymalaysia  #zukabeautymelaka  #100 %organicproduk #detoxifyingmask  #miniclaymask  #coffeescrub  #mudmask  #organicmoisturiser  #setmadukelulut  #greenteamask  #organicserum  #herbalserum  #greenteamask  #aeonbandaraya  #sgudang  #tanggabatu  #bukitrambai  #klebang  #tanjungkeling  #zbciksueteam 
This face cream is simply wonderful.
.
.
It is a must have for anyone who is interested in achieving and maintaining a spotless glowing face✨✨✨.::
WHAT TO EXPECT?,
✅REPAIRS DAMAGED SKIN
✅EVENS OUT FACIAL SKIN TONE, ✅CLEARS HYPERPIGMENTATION,
✅CLEARS SUNBURN.
.
.
Price 50gh
.
.
#whiteningsoap #herbalsoap #herbalskinsolutions #lightskin #herbalskincare #organicskincare #herbalwhiteningsoap #organicproducts #organicblacksoap #organicproductsgh #organicwhiteningsoap #ghskincare #organicskincaregh #flawlessskin #blacksoapforcaramelskintone #organictreatmentsoap #herbalbodycream
#organiclighteninglotion #skincaregh #skincaretips #lighteningserum #organicserum #lightskinserum #showergel #organicshowergel #organicfacecream #facecream #herbalfacecream
This face cream is simply wonderful. . . It is a must have for anyone who is interested in achieving and maintaining a spotless glowing face✨✨✨.:: WHAT TO EXPECT?, ✅REPAIRS DAMAGED SKIN ✅EVENS OUT FACIAL SKIN TONE, ✅CLEARS HYPERPIGMENTATION, ✅CLEARS SUNBURN. . . Price 50gh . . #whiteningsoap  #herbalsoap  #herbalskinsolutions  #lightskin  #herbalskincare  #organicskincare  #herbalwhiteningsoap  #organicproducts  #organicblacksoap  #organicproductsgh  #organicwhiteningsoap  #ghskincare  #organicskincaregh  #flawlessskin  #blacksoapforcaramelskintone  #organictreatmentsoap  #herbalbodycream  #organiclighteninglotion  #skincaregh  #skincaretips  #lighteningserum  #organicserum  #lightskinserum  #showergel  #organicshowergel  #organicfacecream  #facecream  #herbalfacecream 
Let's start with our Body Butter😍

One active ingredient is Sandalwood

Benefits: moisturizes the skin, anti aging, reduces wrinkles, reduces dark spots and acne, brightens the skin overtime, leaves you with healthier glowing skin, can be used on dry and sensitive skin as well.

Sandalwood can also be used to make face masks😍 would be sharing DIY tips on that soon!

Directions for use: To be applied on the skin after bath, right after your serum (can also be used without the serum)

To place an order for our Body Butter, send us a DM or call or whatsapp 09096076232 or just click on the link in our bio.

#mangobutter #blacksoap #sugarscrub #essentialoils #bathroomessentials #organicserum #wepoppin #allskintypes #buynigerian #glowup #naijabusinessonline #skincareroutine #lagos #nigeria #facialpackage #healthyskin #naijabrandchick #organic #lagos #nigeria #nationwide #delivery #creamy #belaraforyou #kata2uevents
Let's start with our Body Butter😍 One active ingredient is Sandalwood Benefits: moisturizes the skin, anti aging, reduces wrinkles, reduces dark spots and acne, brightens the skin overtime, leaves you with healthier glowing skin, can be used on dry and sensitive skin as well. Sandalwood can also be used to make face masks😍 would be sharing DIY tips on that soon! Directions for use: To be applied on the skin after bath, right after your serum (can also be used without the serum) To place an order for our Body Butter, send us a DM or call or whatsapp 09096076232 or just click on the link in our bio. #mangobutter  #blacksoap  #sugarscrub  #essentialoils  #bathroomessentials  #organicserum  #wepoppin  #allskintypes  #buynigerian  #glowup  #naijabusinessonline  #skincareroutine  #lagos  #nigeria  #facialpackage  #healthyskin  #naijabrandchick  #organic  #lagos  #nigeria  #nationwide  #delivery  #creamy  #belaraforyou  #kata2uevents 
PROMO!!🎉 PROMO!!🎉
PROMO!!🎉 PROMO!!🎉 PROMO!!🎉
.
.
Sempena menyambut HARI RAYA AIDILADHA, saya ingin membuat PROMOSI untuk penggemar/pencinta B'Flawless Treatment Serum. (Bermula 17/8/2018 sehingga 22/8/2018)

Regular customers atau sesiapa sahaja yang ingin mencuba B'Flawless Treatment ini dengan HARGA PROMOSI. Sangat berbaloi. 100% menggunakan bahan semulajadi yang berkualiti💯👍
.
Nak tahu berapa harga untuk promosi Hari Raya Aidiladha??
.
JOM CEPAT-CEPAT KOMEN, DM ATAU TERUS WHATSAPP SAYA UNTUK DAPATKAN B'FLAWLESS TREATMENT SERUM DENGAN HARGA PROMOSI HANYA PADA MASA YANG TERHAD.
.
.
Whatsapp saya
📲013-7912516
.
.
*Nak lagi cepat, boleh tekan LINK kat BIO

#bflawless #bahansemulajadi #jomcantikbersama #hundredpercentsatisfied #organicserum #cubadulubarutahu #suitableforallskintype #saynotomercury
PROMO!!🎉 PROMO!!🎉 PROMO!!🎉 PROMO!!🎉 PROMO!!🎉 . . Sempena menyambut HARI RAYA AIDILADHA, saya ingin membuat PROMOSI untuk penggemar/pencinta B'Flawless Treatment Serum. (Bermula 17/8/2018 sehingga 22/8/2018) Regular customers atau sesiapa sahaja yang ingin mencuba B'Flawless Treatment ini dengan HARGA PROMOSI. Sangat berbaloi. 100% menggunakan bahan semulajadi yang berkualiti💯👍 . Nak tahu berapa harga untuk promosi Hari Raya Aidiladha?? . JOM CEPAT-CEPAT KOMEN, DM ATAU TERUS WHATSAPP SAYA UNTUK DAPATKAN B'FLAWLESS TREATMENT SERUM DENGAN HARGA PROMOSI HANYA PADA MASA YANG TERHAD. . . Whatsapp saya 📲013-7912516 . . *Nak lagi cepat, boleh tekan LINK kat BIO #bflawless  #bahansemulajadi  #jomcantikbersama  #hundredpercentsatisfied  #organicserum  #cubadulubarutahu  #suitableforallskintype  #saynotomercury 
TOMATO SERUM
50ml - Php 199
.
Benefits:
•Fights acne
•Minimizes skin pores
•Helps remove freckles
•Dark pigmentation
•Fights blackheads
•Moisturizes skin
•Whitens dark spots
•Protects skin from UV Rays
•Prevents excessive oiliness
TOMATO SERUM 50ml - Php 199 . Benefits: •Fights acne •Minimizes skin pores •Helps remove freckles •Dark pigmentation •Fights blackheads •Moisturizes skin •Whitens dark spots •Protects skin from UV Rays •Prevents excessive oiliness
While you slept, this happened 🤸🏾‍♂🤸🏾‍♂🤸🏾‍♂🤸🏾‍♂ #wearegettingnoticed

Want to know how to apply our products and the benefits?

Watch out for our posts today!

#mangobutter #cocoabutter #bodybutter #glowingskin #skincare #lavender #facemask #bodybutter #blacksoap #sugarscrub #essentialoils #bathroomessentials #organicserum #wepoppin #naijabusinessonline #skincareroutine #lagos #nigeria #facialpackage #healthyskin #naijabrandchick #organic #lagos #nigeria #nationwide #delivery #creamy #belaraforyou #kata2uevents
While you slept, this happened 🤸🏾‍♂🤸🏾‍♂🤸🏾‍♂🤸🏾‍♂ #wearegettingnoticed  Want to know how to apply our products and the benefits? Watch out for our posts today! #mangobutter  #cocoabutter  #bodybutter  #glowingskin  #skincare  #lavender  #facemask  #bodybutter  #blacksoap  #sugarscrub  #essentialoils  #bathroomessentials  #organicserum  #wepoppin  #naijabusinessonline  #skincareroutine  #lagos  #nigeria  #facialpackage  #healthyskin  #naijabrandchick  #organic  #lagos  #nigeria  #nationwide  #delivery  #creamy  #belaraforyou  #kata2uevents 
#ishare
.
Sama-sama lah kita BERSYUKUR dengan apa yang kita ada dan yang bakal kita perolehi.

REZEKI setiap umat manusia tidak sama. Jangan pandang rendah dengan rezeki orang lain dan jangan terlalu rasa rendah diri jika orang lain dapat lebih daripada kita.

Sentiasa lah bersyukur dengan apa sahaja yang kita dapat sama ada kecil atau besar kerana semuanya datang daripada hasil usaha kita dan semuanya daripada pencipta kita ALLAH S.W.T.

Alhamdulillah😊

#keepmotivated #usahalebihdapatlebih #bflawless #bahansemulajadi #jomcantikbersama #hundredpercentsatisfied #organicserum #cubadulubarutahu #suitableforallskintype #saynotomercury
#ishare  . Sama-sama lah kita BERSYUKUR dengan apa yang kita ada dan yang bakal kita perolehi. REZEKI setiap umat manusia tidak sama. Jangan pandang rendah dengan rezeki orang lain dan jangan terlalu rasa rendah diri jika orang lain dapat lebih daripada kita. Sentiasa lah bersyukur dengan apa sahaja yang kita dapat sama ada kecil atau besar kerana semuanya datang daripada hasil usaha kita dan semuanya daripada pencipta kita ALLAH S.W.T. Alhamdulillah😊 #keepmotivated  #usahalebihdapatlebih  #bflawless  #bahansemulajadi  #jomcantikbersama  #hundredpercentsatisfied  #organicserum  #cubadulubarutahu  #suitableforallskintype  #saynotomercury 
Barut pakai 3 hari, jerawat and parut dah mula hilang. Paling best muka nampak flawless sikit. .
.
Dengan khasiat herba organic, pro vitamin dan marine collegen membantu merawat masalah kulit dengan berkesan tanpa kesan sampingan.
.
.
Produk pH balance, soap free and water based sesuai ntk semua jenis kulit💕
.
.
 #hannamizuskincare #hannamizutestimony #organicskincare #skincare #organic #cosmetic #herba #herbs #acne #jerawat #jeragat #pigmentation #parutjerawat #acnescar #kulitkusam #kulitberminyak #kulitkering #sunburn #moisturizer #serum #pencucimuka #cleanser #organicserum #organicmoisturizer #organiccleanser #serummurah #moisturizermurah
Barut pakai 3 hari, jerawat and parut dah mula hilang. Paling best muka nampak flawless sikit. . . Dengan khasiat herba organic, pro vitamin dan marine collegen membantu merawat masalah kulit dengan berkesan tanpa kesan sampingan. . . Produk pH balance, soap free and water based sesuai ntk semua jenis kulit💕 . . #hannamizuskincare  #hannamizutestimony  #organicskincare  #skincare  #organic  #cosmetic  #herba  #herbs  #acne  #jerawat  #jeragat  #pigmentation  #parutjerawat  #acnescar  #kulitkusam  #kulitberminyak  #kulitkering  #sunburn  #moisturizer  #serum  #pencucimuka  #cleanser  #organicserum  #organicmoisturizer  #organiccleanser  #serummurah  #moisturizermurah 
Kulit berminyak macam goreng terus hilang lepas sehari pakai trial kit Hanna Mizu Skincare.
.
.
Hanna Mizu produk pH balance, soap free and water based mencuci lembut di kulit tanpa mengeringkan dan water based melembapkan kulit seharian dan mengawal pengeluaran minyak.
.
.
Kini kulit segar and lembap seharian dengan @hannamizuskincare 💕
.
.
#hannamizuskincare #hannamizutestimony #organicskincare #skincare #organic #cosmetic #herba #herbs #acne #jerawat #jeragat #pigmentation #parutjerawat #acnescar #kulitkusam #kulitberminyak #kulitkering #sunburn #moisturizer #serum #pencucimuka #cleanser #organicserum #organicmoisturizer #organiccleanser #serummurah #moisturizermurah
Kulit berminyak macam goreng terus hilang lepas sehari pakai trial kit Hanna Mizu Skincare. . . Hanna Mizu produk pH balance, soap free and water based mencuci lembut di kulit tanpa mengeringkan dan water based melembapkan kulit seharian dan mengawal pengeluaran minyak. . . Kini kulit segar and lembap seharian dengan @hannamizuskincare 💕 . . #hannamizuskincare  #hannamizutestimony  #organicskincare  #skincare  #organic  #cosmetic  #herba  #herbs  #acne  #jerawat  #jeragat  #pigmentation  #parutjerawat  #acnescar  #kulitkusam  #kulitberminyak  #kulitkering  #sunburn  #moisturizer  #serum  #pencucimuka  #cleanser  #organicserum  #organicmoisturizer  #organiccleanser  #serummurah  #moisturizermurah 
肌膚需要「補水+補油」才能達至平衡。lotion/cream其實都有水及油,不過通常仲會加入乳化劑、防腐劑等有害物。
.
想用最天然純淨的方法「補水+補油」? 噴大量玫瑰花水,肌膚仍濕時即上護膚油,咁就補水兼補油!
.
-Desert Essence 有機保濕修護精華油-
✅保濕滋養、擊退乾紋、平衡油脂分泌
✅抗氧化、防止肌膚提早老化
✅絕不阻塞毛孔、不油膩
✅USDA認證、不含香料、防腐劑、礦物油及任何有害化學物
✅適合乾性、缺水及成熟肌膚
🛒--> https://bit.ly/2KPBPjr
.
❤️真正天然 • 有機屋
---
💻網址: https://www.organichouse.com.hk
📦指定金額免運費 (購任何一件BB有機棉產品,即全單免運費)
🏠門市: 灣仔駱克道114-118號, 嘉洛商業大廈20B
🚇灣仔港鐵站C出口, 步行1分鐘🏃🏻‍♀️
📱Whatsapp/致電查詢:+852 6515 4000
肌膚需要「補水+補油」才能達至平衡。lotion/cream其實都有水及油,不過通常仲會加入乳化劑、防腐劑等有害物。 . 想用最天然純淨的方法「補水+補油」? 噴大量玫瑰花水,肌膚仍濕時即上護膚油,咁就補水兼補油! . -Desert Essence 有機保濕修護精華油- ✅保濕滋養、擊退乾紋、平衡油脂分泌 ✅抗氧化、防止肌膚提早老化 ✅絕不阻塞毛孔、不油膩 ✅USDA認證、不含香料、防腐劑、礦物油及任何有害化學物 ✅適合乾性、缺水及成熟肌膚 🛒--> https://bit.ly/2KPBPjr . ❤️真正天然 • 有機屋 --- 💻網址: https://www.organichouse.com.hk 📦指定金額免運費 (購任何一件BB有機棉產品,即全單免運費) 🏠門市: 灣仔駱克道114-118號, 嘉洛商業大廈20B 🚇灣仔港鐵站C出口, 步行1分鐘🏃🏻‍♀️ 📱Whatsapp/致電查詢:+852 6515 4000
Kulit berminyak macam goreng terus hilang lepas sehari pakai trial kit Hanna Mizu Skincare.
.
.
Hanna Mizu produk pH balance, soap free and water based mencuci lembut di kulit tanpa mengeringkan dan water based melembapkan kulit seharian dan mengawal pengeluaran minyak.
.
.
Kini kulit segar and lembap seharian dengan @hannamizuskincare 💕
.
.
#hannamizuskincare #hannamizutestimony #organicskincare #skincare #organic #cosmetic #herba #herbs #acne #jerawat #jeragat #pigmentation #parutjerawat #acnescar #kulitkusam #kulitberminyak #kulitkering #sunburn #moisturizer #serum #pencucimuka #cleanser #organicserum #organicmoisturizer #organiccleanser #serummurah #moisturizermurah
Kulit berminyak macam goreng terus hilang lepas sehari pakai trial kit Hanna Mizu Skincare. . . Hanna Mizu produk pH balance, soap free and water based mencuci lembut di kulit tanpa mengeringkan dan water based melembapkan kulit seharian dan mengawal pengeluaran minyak. . . Kini kulit segar and lembap seharian dengan @hannamizuskincare 💕 . . #hannamizuskincare  #hannamizutestimony  #organicskincare  #skincare  #organic  #cosmetic  #herba  #herbs  #acne  #jerawat  #jeragat  #pigmentation  #parutjerawat  #acnescar  #kulitkusam  #kulitberminyak  #kulitkering  #sunburn  #moisturizer  #serum  #pencucimuka  #cleanser  #organicserum  #organicmoisturizer  #organiccleanser  #serummurah  #moisturizermurah 
A long hot summer leaves the skin often dry and uneven. Our Vividness Essence series is specially designed to treat skin discoloration and dark spots. These products stimulate the rejuvenation of healthy skin-cells and collagen with the help of plants with high levels of chlorophyll and berry seed oils. 🌼🍃PS. All you Finnish speakers! We have a competition at our Facebook page @anumatinaturals, where you can win the whole set to yourself (face cream, mask and serum)! Check it out ❤️
#anumatinaturals #madesafecertified #competition #organicskinfood #allnatural #organicbeauty #organic #organicingredients #veganskincare #crueltyfree #nontoxic #madesafe #luomukosmetiikka #VividnessEssence #organicserum #organicfacecream #organicfacemask
A long hot summer leaves the skin often dry and uneven. Our Vividness Essence series is specially designed to treat skin discoloration and dark spots. These products stimulate the rejuvenation of healthy skin-cells and collagen with the help of plants with high levels of chlorophyll and berry seed oils. 🌼🍃PS. All you Finnish speakers! We have a competition at our Facebook page @anumatinaturals, where you can win the whole set to yourself (face cream, mask and serum)! Check it out ❤️ #anumatinaturals  #madesafecertified  #competition  #organicskinfood  #allnatural  #organicbeauty  #organic  #organicingredients  #veganskincare  #crueltyfree  #nontoxic  #madesafe  #luomukosmetiikka  #VividnessEssence  #organicserum  #organicfacecream  #organicfacemask 
sis rasa nak belanja feedback pula 😘 tengok customer ni, jelas terbukti zukabeauty mmg produk organik yang torrrrrrrrbaikkk 👍🏻👍🏻👍🏻 senyum tak perlu kata apa apa lah hanya pakai produk from zukabeauty tauu 😍yelah, siapa je takmau cantik gunakan organik produk kan?.
.
Feedback zukabeauty😊 alhamdulillah smua masalah dah hilang akibat pemakaian produk #zukabeauty secara consistent
.
Dm/Wa 👇🏻
📱 0169086315
📱 0169086315
📱 0169086315
.
#zukabeautyfeedback
#zukabeauty #zukabeautymalaysia #zukabeautymelaka #100%organicproduk #detoxifyingmask #miniclaymask #coffeescrub #mudmask #organicmoisturiser #setmadukelulut #greenteamask #organicserum #herbalserum #greenteamask #aeonbandaraya #sgudang #tanggabatu #bukitrambai #klebang #tanjungkeling #zbciksueteam
sis rasa nak belanja feedback pula 😘 tengok customer ni, jelas terbukti zukabeauty mmg produk organik yang torrrrrrrrbaikkk 👍🏻👍🏻👍🏻 senyum tak perlu kata apa apa lah hanya pakai produk from zukabeauty tauu 😍yelah, siapa je takmau cantik gunakan organik produk kan?. . Feedback zukabeauty😊 alhamdulillah smua masalah dah hilang akibat pemakaian produk #zukabeauty  secara consistent . Dm/Wa 👇🏻 📱 0169086315 📱 0169086315 📱 0169086315 . #zukabeautyfeedback  #zukabeauty  #zukabeautymalaysia  #zukabeautymelaka  #100 %organicproduk #detoxifyingmask  #miniclaymask  #coffeescrub  #mudmask  #organicmoisturiser  #setmadukelulut  #greenteamask  #organicserum  #herbalserum  #greenteamask  #aeonbandaraya  #sgudang  #tanggabatu  #bukitrambai  #klebang  #tanjungkeling  #zbciksueteam 
There has been quite a number of products claiming to be natural or organic. But how sure are you on the ingredients claiming to be natural & organic?
.
🍃 At ADANIA, we provide you 100% natural as it says on the label, contains certified organic ingredients, no artificial colouring or artificial fragrance. Free of parabens and no nasty artificial/harsh chemicals. .

If not now, then when? Change and get healthier  skin today💙 It's never too late.

DM or whatsapp me to know more.

#natural #organic #adania #organiccleanser #serum #organicserum #naturalproducts #healthyproduct #healthyskin #naturalskincare #naturalsoapbars #produknatural #produkorganik
There has been quite a number of products claiming to be natural or organic. But how sure are you on the ingredients claiming to be natural & organic? . 🍃 At ADANIA, we provide you 100% natural as it says on the label, contains certified organic ingredients, no artificial colouring or artificial fragrance. Free of parabens and no nasty artificial/harsh chemicals. . If not now, then when? Change and get healthier skin today💙 It's never too late. DM or whatsapp me to know more. #natural  #organic  #adania  #organiccleanser  #serum  #organicserum  #naturalproducts  #healthyproduct  #healthyskin  #naturalskincare  #naturalsoapbars  #produknatural  #produkorganik 
Hanna Mizu Skincare dengan khasiat herba organic dan pro vitamin merawat masalah JERAWAT, PARUT & JERAGAT degil seawal 2 minggu!
.
.
Kulit lebih bersih, glowing dan bebas parut dengan @hannamizuskincare!
.
.
PROMOTION DOUBLE CELEBRATION BUY 2 FREE 1 HANYA RM97 SAHAJA!! (NP: RM132)
.
.
.
#hannamizuskincare #hannamizutestimony #organicskincare #skincare #organic #cosmetic #herba #herbs #acne #jerawat #jeragat #pigmentation #parutjerawat #acnescar #kulitkusam #kulitberminyak #kulitkering #sunburn #moisturizer #serum #pencucimuka #cleanser #organicserum #organicmoisturizer #organiccleanser
Hanna Mizu Skincare dengan khasiat herba organic dan pro vitamin merawat masalah JERAWAT, PARUT & JERAGAT degil seawal 2 minggu! . . Kulit lebih bersih, glowing dan bebas parut dengan @hannamizuskincare! . . PROMOTION DOUBLE CELEBRATION BUY 2 FREE 1 HANYA RM97 SAHAJA!! (NP: RM132) . . . #hannamizuskincare  #hannamizutestimony  #organicskincare  #skincare  #organic  #cosmetic  #herba  #herbs  #acne  #jerawat  #jeragat  #pigmentation  #parutjerawat  #acnescar  #kulitkusam  #kulitberminyak  #kulitkering  #sunburn  #moisturizer  #serum  #pencucimuka  #cleanser  #organicserum  #organicmoisturizer  #organiccleanser 
Tahukah anda? ADANIA Soap Bars diperoleh/diperbuat melalui cold process yang memakan masa berminggu untuk dapatkan 1 soap bar. Mengapa cold process? .
❄Tekstur lebih creamy. Disebabkan cold process of soaps diperbuat dari all natural ingredients seperti plant oils and butter, cold process akan create creamy lather. Selain itu, cold process punya version akan lebih penetrate ke dalam kulit untuk minimize dry itchy skin..
❄Powerfully natural. Ingredients macam coconut oil, shea butter dan olive oil boleh hilang kebaikannya apabila melalui proses heating yang panas macam hot process soap. Cold process soap akan memastikan natural ingredients well preserved..
❄Intensive scent. Cold process soaps are often fragranced with natural oils like lavender oil or essential oil. Because cold process soap takes number of weeks to fully cure, the scent intensifies over time.

#natural #organic #adania #organiccleanser #serum #organicserum #naturalproducts #soapbar #naturalsoapbars
Tahukah anda? ADANIA Soap Bars diperoleh/diperbuat melalui cold process yang memakan masa berminggu untuk dapatkan 1 soap bar. Mengapa cold process? . ❄Tekstur lebih creamy. Disebabkan cold process of soaps diperbuat dari all natural ingredients seperti plant oils and butter, cold process akan create creamy lather. Selain itu, cold process punya version akan lebih penetrate ke dalam kulit untuk minimize dry itchy skin.. ❄Powerfully natural. Ingredients macam coconut oil, shea butter dan olive oil boleh hilang kebaikannya apabila melalui proses heating yang panas macam hot process soap. Cold process soap akan memastikan natural ingredients well preserved.. ❄Intensive scent. Cold process soaps are often fragranced with natural oils like lavender oil or essential oil. Because cold process soap takes number of weeks to fully cure, the scent intensifies over time. #natural  #organic  #adania  #organiccleanser  #serum  #organicserum  #naturalproducts  #soapbar  #naturalsoapbars 
❗️แพ้ครีมตัวไหนมา #HabibiSerum🌱 ก็เอาอยู่จริงๆเน้อ  ไม่ลองกับตัวก็ไม่รู้หรอก #ฟื้นฟูผิวแพ้ง่ายให้กลับมาแข็งแรงอีกครั้ง
❗️แพ้ครีมตัวไหนมา #HabibiSerum 🌱 ก็เอาอยู่จริงๆเน้อ ไม่ลองกับตัวก็ไม่รู้หรอก #ฟ ื้นฟูผิวแพ้ง่ายให้กลับมาแข็งแรงอีกครั้ง
❗️แพ้ครีมตัวไหนมา #HabibiSerum🌱 ก็เอาอยู่จริงๆเน้อ  ไม่ลองกับตัวก็ไม่รู้หรอก #ฟื้นฟูผิวแพ้ง่ายให้กลับมาแข็งแรงอีกครั้ง
❗️แพ้ครีมตัวไหนมา #HabibiSerum 🌱 ก็เอาอยู่จริงๆเน้อ ไม่ลองกับตัวก็ไม่รู้หรอก #ฟ ื้นฟูผิวแพ้ง่ายให้กลับมาแข็งแรงอีกครั้ง
AFFIRMATION!

Wake up to this affirmation, say it to yourself, smile through it all, never give up, failure is not an option #yougatthis #youcandoit #youareamazing

Ready! Set! Glow!

Have a wonderful day 😘

#mangobutter #blacksoap #sugarscrub #essentialoils #bathroomessentials #organicserum #wepoppin #glowup #naijabusinessonline #skincareroutine #lagos #nigeria #facialpackage #healthyskin #naijabrandchick #organic #lagos #nigeria #nationwide #delivery #creamy #belaraforyou #kata2uevents
AFFIRMATION! Wake up to this affirmation, say it to yourself, smile through it all, never give up, failure is not an option #yougatthis  #youcandoit  #youareamazing  Ready! Set! Glow! Have a wonderful day 😘 #mangobutter  #blacksoap  #sugarscrub  #essentialoils  #bathroomessentials  #organicserum  #wepoppin  #glowup  #naijabusinessonline  #skincareroutine  #lagos  #nigeria  #facialpackage  #healthyskin  #naijabrandchick  #organic  #lagos  #nigeria  #nationwide  #delivery  #creamy  #belaraforyou  #kata2uevents 
🌸ADANIA Pure Lavender Face Cleanser🌸

Relaxing, Soothing & Restoring
❄❄❄
A perfect hydrating face wash blended with natural ingredients and made with 100% Olive Oil Liquid Castile Soap to gently and thoroughly clean your skin. Has antiseptic characteristic to disinfect the skin, maintaining the pH of the skin to clean, stable and moist. Blended with lavender to toned and revitalized helps your skin to feel fresh, clean, lighten and firm. Lavender in antiseptic anti-fungal which can assist in reducing scars and speed the healing process. Great combination of essential oils also helps your skin nourished, improve elasticity and dullness.
❄❄❄
.
RM 77 for 250ml/8.45 fl oz.
Minima Usage Estimation: Up to 6 months

#natural #organic #adania #organiccleanser #serum #organicserum #naturalproducts #healthyproduct #healthyskin #naturalskincare #naturalsoapbars #produknatural #produkorganik
🌸ADANIA Pure Lavender Face Cleanser🌸 Relaxing, Soothing & Restoring ❄❄❄ A perfect hydrating face wash blended with natural ingredients and made with 100% Olive Oil Liquid Castile Soap to gently and thoroughly clean your skin. Has antiseptic characteristic to disinfect the skin, maintaining the pH of the skin to clean, stable and moist. Blended with lavender to toned and revitalized helps your skin to feel fresh, clean, lighten and firm. Lavender in antiseptic anti-fungal which can assist in reducing scars and speed the healing process. Great combination of essential oils also helps your skin nourished, improve elasticity and dullness. ❄❄❄ . RM 77 for 250ml/8.45 fl oz. Minima Usage Estimation: Up to 6 months #natural  #organic  #adania  #organiccleanser  #serum  #organicserum  #naturalproducts  #healthyproduct  #healthyskin  #naturalskincare  #naturalsoapbars  #produknatural  #produkorganik 
🍊ADANIA Sweet Orange Face Cleanser🍊

Cleanse, Neutralize & Gentle
✨✨✨
Gentle cleanser and is ideal for those who have very sensitive skin. Helps to treat skin from the inside, reducing excess oil, cleanse pores, moisturize and brighten the skin naturally. The orange essential oil is antiseptic and anti-inflammatory which can help to reduce acne apart from helping to help the healing process of the skin. The essential oil helps in the production of collagen and also aids in vitamin C absorption. Therefore, it is ideal for matured skin as it improves skin elasticity and dullness. This natural blend is softer and neutral to the skin, with fresh mandarin orange scent to keep skin fresh and soft after every application.
✨✨✨ .
RM 77 for 250ml/8.45 fl oz.
Minima Usage Estimation: Up to 6 months

#natural #organic #adania #organiccleanser #serum #organicserum #naturalproducts #healthyproduct #healthyskin #naturalskincare #naturalsoapbars #produknatural #produkorganik
🍊ADANIA Sweet Orange Face Cleanser🍊 Cleanse, Neutralize & Gentle ✨✨✨ Gentle cleanser and is ideal for those who have very sensitive skin. Helps to treat skin from the inside, reducing excess oil, cleanse pores, moisturize and brighten the skin naturally. The orange essential oil is antiseptic and anti-inflammatory which can help to reduce acne apart from helping to help the healing process of the skin. The essential oil helps in the production of collagen and also aids in vitamin C absorption. Therefore, it is ideal for matured skin as it improves skin elasticity and dullness. This natural blend is softer and neutral to the skin, with fresh mandarin orange scent to keep skin fresh and soft after every application. ✨✨✨ . RM 77 for 250ml/8.45 fl oz. Minima Usage Estimation: Up to 6 months #natural  #organic  #adania  #organiccleanser  #serum  #organicserum  #naturalproducts  #healthyproduct  #healthyskin  #naturalskincare  #naturalsoapbars  #produknatural  #produkorganik 
Muka terasa lebih lembut selepas guna serrose.
.
.
Ini disebabkan salah satu bahan yang ada dalam serrose. Iaitu marshmallow. .
.
Ianya mengandungi komponen mucilage polysaccharides yang membantu proses penyembuhan dan melembabkan kulit.
.
.
 Mengandungi ceramide juga menjadikannya sebagai hidrator semulajadi untuk seimbangkan kelembabpan kulit.
.
.
Mempunyai kebolehan untuk "menarik" kelembapan dan menjaga kelembapan kulit supaya kekal sihat.
.
.
Hebatkan serrose ada bahan marshmallow. Haa jadi lepas ni jangan tanya kenapa kulit terasa lebih lembut dari sebelum ni.
.
.
Nak cuba? Wasap sis +60165065900
.
.
#organicserum #serum #organic #madeinjapan #serrose #tokyoorganic #rose #roseserum #beautyjapan #serrose.my
Muka terasa lebih lembut selepas guna serrose. . . Ini disebabkan salah satu bahan yang ada dalam serrose. Iaitu marshmallow. . . Ianya mengandungi komponen mucilage polysaccharides yang membantu proses penyembuhan dan melembabkan kulit. . . Mengandungi ceramide juga menjadikannya sebagai hidrator semulajadi untuk seimbangkan kelembabpan kulit. . . Mempunyai kebolehan untuk "menarik" kelembapan dan menjaga kelembapan kulit supaya kekal sihat. . . Hebatkan serrose ada bahan marshmallow. Haa jadi lepas ni jangan tanya kenapa kulit terasa lebih lembut dari sebelum ni. . . Nak cuba? Wasap sis +60165065900 . . #organicserum  #serum  #organic  #madeinjapan  #serrose  #tokyoorganic  #rose  #roseserum  #beautyjapan  #serrose .my
🌷ADANIA Pure Lavender Face Cleanser🌷
.
✅It contains Olive Oil, Patchouli Oil, Lavender Oil, Bergamot Fruit Oil.
✅Suitable For: Normal, Oily or Acne Prone to Combination skin.
.
🍊ADANIA Sweet Orange Face Cleanser🍊
.
✅It contains Olive Oil, Sweet orange Oil, Basil Oil, Clary Sage Oil.
✅Suitable For: Sensitive, Very Dry to Problematic skin.
.
Available in 2 sizes of 250ml (RM 77) and 50ml (RM 38)

WhatsApp me for any enquiries ♥

#natural #organic #adania #organiccleanser #serum #organicserum #naturalproducts #healthyproduct #healthyskin #naturalskincare #naturalsoapbars #produknatural #produkorganik
🌷ADANIA Pure Lavender Face Cleanser🌷 . ✅It contains Olive Oil, Patchouli Oil, Lavender Oil, Bergamot Fruit Oil. ✅Suitable For: Normal, Oily or Acne Prone to Combination skin. . 🍊ADANIA Sweet Orange Face Cleanser🍊 . ✅It contains Olive Oil, Sweet orange Oil, Basil Oil, Clary Sage Oil. ✅Suitable For: Sensitive, Very Dry to Problematic skin. . Available in 2 sizes of 250ml (RM 77) and 50ml (RM 38) WhatsApp me for any enquiries ♥ #natural  #organic  #adania  #organiccleanser  #serum  #organicserum  #naturalproducts  #healthyproduct  #healthyskin  #naturalskincare  #naturalsoapbars  #produknatural  #produkorganik 
Hye dearies😘morningggg🌤 
What makes our liquid cleansers so special?✨✨✨ 🌼It contains anti-aging properties, which means.. bye bye fine lines and wrinkles.
🌼No SLS/SLES or Parabens. But still appear slightly foamy as it is createdby the saponification of coconut oil.
🌼Suitable for all ages, teens or even adults. Highly recommended for those 26 years of age and above. Why?as we get older, the collagen in our skin also decreases. The anti aging properties in our cleanser will help reduce those fine lines and wrinkles.
🌼Certified natural and organic ingredients.not tested on animal.

Available in two types which is Pure Lavender and Sweet Orange 💞

#natural #organic #adania #organiccleanser #serum #organicserum #naturalproducts #healthyproduct #healthyskin #naturalskincare #naturalsoapbars #produknatural #produkorganik
Hye dearies😘morningggg🌤 What makes our liquid cleansers so special?✨✨✨ 🌼It contains anti-aging properties, which means.. bye bye fine lines and wrinkles. 🌼No SLS/SLES or Parabens. But still appear slightly foamy as it is createdby the saponification of coconut oil. 🌼Suitable for all ages, teens or even adults. Highly recommended for those 26 years of age and above. Why?as we get older, the collagen in our skin also decreases. The anti aging properties in our cleanser will help reduce those fine lines and wrinkles. 🌼Certified natural and organic ingredients.not tested on animal. Available in two types which is Pure Lavender and Sweet Orange 💞 #natural  #organic  #adania  #organiccleanser  #serum  #organicserum  #naturalproducts  #healthyproduct  #healthyskin  #naturalskincare  #naturalsoapbars  #produknatural  #produkorganik 
sis rasa nak belanja feedback pula 😘 tengok customer ni, jelas terbukti zukabeauty mmg produk organik yang torrrrrrrrbaikkk 👍🏻👍🏻👍🏻 senyum tak perlu kata apa apa lah hanya pakai produk from zukabeauty tauu 😍yelah, siapa je takmau cantik gunakan organik produk kan?.
.
Feedback zukabeauty😊 alhamdulillah smua masalah dah hilang akibat pemakaian produk #zukabeauty secara consistent
.
Dm/Wa 👇🏻
📱 0169086315
📱 0169086315
📱 0169086315
.
#zukabeautyfeedback
#zukabeauty #zukabeautymalaysia #zukabeautymelaka #100%organicproduk #detoxifyingmask #miniclaymask #coffeescrub #mudmask #organicmoisturiser #setmadukelulut #greenteamask #organicserum #herbalserum #greenteamask #aeonbandaraya #sgudang #tanggabatu #bukitrambai #klebang #tanjungkeling #zbciksueteam
sis rasa nak belanja feedback pula 😘 tengok customer ni, jelas terbukti zukabeauty mmg produk organik yang torrrrrrrrbaikkk 👍🏻👍🏻👍🏻 senyum tak perlu kata apa apa lah hanya pakai produk from zukabeauty tauu 😍yelah, siapa je takmau cantik gunakan organik produk kan?. . Feedback zukabeauty😊 alhamdulillah smua masalah dah hilang akibat pemakaian produk #zukabeauty  secara consistent . Dm/Wa 👇🏻 📱 0169086315 📱 0169086315 📱 0169086315 . #zukabeautyfeedback  #zukabeauty  #zukabeautymalaysia  #zukabeautymelaka  #100 %organicproduk #detoxifyingmask  #miniclaymask  #coffeescrub  #mudmask  #organicmoisturiser  #setmadukelulut  #greenteamask  #organicserum  #herbalserum  #greenteamask  #aeonbandaraya  #sgudang  #tanggabatu  #bukitrambai  #klebang  #tanjungkeling  #zbciksueteam 
sis rasa nak belanja feedback pula 😘 tengok customer ni, jelas terbukti zukabeauty mmg produk organik yang torrrrrrrrbaikkk 👍🏻👍🏻👍🏻 senyum tak perlu kata apa apa lah hanya pakai produk from zukabeauty tauu 😍yelah, siapa je takmau cantik gunakan organik produk kan?.
.
Feedback zukabeauty😊 alhamdulillah smua masalah dah hilang akibat pemakaian produk #zukabeauty secara consistent
.
Dm/Wa 👇🏻
📱 0169086315
📱 0169086315
📱 0169086315
.
#zukabeautyfeedback
#zukabeauty #zukabeautymalaysia #zukabeautymelaka #100%organicproduk #detoxifyingmask #miniclaymask #coffeescrub #mudmask #organicmoisturiser #setmadukelulut #greenteamask #organicserum #herbalserum #greenteamask #aeonbandaraya #sgudang #tanggabatu #bukitrambai #klebang #tanjungkeling #zbciksueteam
sis rasa nak belanja feedback pula 😘 tengok customer ni, jelas terbukti zukabeauty mmg produk organik yang torrrrrrrrbaikkk 👍🏻👍🏻👍🏻 senyum tak perlu kata apa apa lah hanya pakai produk from zukabeauty tauu 😍yelah, siapa je takmau cantik gunakan organik produk kan?. . Feedback zukabeauty😊 alhamdulillah smua masalah dah hilang akibat pemakaian produk #zukabeauty  secara consistent . Dm/Wa 👇🏻 📱 0169086315 📱 0169086315 📱 0169086315 . #zukabeautyfeedback  #zukabeauty  #zukabeautymalaysia  #zukabeautymelaka  #100 %organicproduk #detoxifyingmask  #miniclaymask  #coffeescrub  #mudmask  #organicmoisturiser  #setmadukelulut  #greenteamask  #organicserum  #herbalserum  #greenteamask  #aeonbandaraya  #sgudang  #tanggabatu  #bukitrambai  #klebang  #tanjungkeling  #zbciksueteam 
BÉLARA BODY BUTTER

Moisturises your Skin. Maintains the elasticity of your skin. Anti-aging. Can be used on dry and sensitive skin.
Perfect Glow😍

To place an order, send us a DM or call/whatsapp 09096076232 or just click on the link in our bio

Would be sharing skincare tips tomorrow 🤸🏾‍♂ so tell a friend to tell another friend to follow us today!

#mangobutter #cocoabutter #bodybutter #glowingskin #skincare #lavender #facemask #bodybutter #blacksoap #sugarscrub #essentialoils #bathroomessentials #organicserum #wepoppin #naijabusinessonline #skincareroutine #lagos #nigeria #facialpackage #healthyskin #naijabrandchick #organic #lagos #nigeria #nationwide #delivery #creamy #belaraforyou #kata2uevents
BÉLARA BODY BUTTER Moisturises your Skin. Maintains the elasticity of your skin. Anti-aging. Can be used on dry and sensitive skin. Perfect Glow😍 To place an order, send us a DM or call/whatsapp 09096076232 or just click on the link in our bio Would be sharing skincare tips tomorrow 🤸🏾‍♂ so tell a friend to tell another friend to follow us today! #mangobutter  #cocoabutter  #bodybutter  #glowingskin  #skincare  #lavender  #facemask  #bodybutter  #blacksoap  #sugarscrub  #essentialoils  #bathroomessentials  #organicserum  #wepoppin  #naijabusinessonline  #skincareroutine  #lagos  #nigeria  #facialpackage  #healthyskin  #naijabrandchick  #organic  #lagos  #nigeria  #nationwide  #delivery  #creamy  #belaraforyou  #kata2uevents 
sis rasa nak belanja feedback pula 😘 tengok customer ni, jelas terbukti zukabeauty mmg produk organik yang torrrrrrrrbaikkk 👍🏻👍🏻👍🏻 senyum tak perlu kata apa apa lah hanya pakai produk from zukabeauty tauu 😍yelah, siapa je takmau cantik gunakan organik produk kan?.
.
Feedback zukabeauty😊 alhamdulillah smua masalah dah hilang akibat pemakaian produk #zukabeauty secara consistent
.
Dm/Wa 👇🏻
📱 0169086315
📱 0169086315
📱 0169086315
.
#zukabeautyfeedback
#zukabeauty #zukabeautymalaysia #zukabeautymelaka #100%organicproduk #detoxifyingmask #miniclaymask #coffeescrub #mudmask #organicmoisturiser #setmadukelulut #greenteamask #organicserum #herbalserum #greenteamask #aeonbandaraya #sgudang #tanggabatu #bukitrambai #klebang #tanjungkeling #zbciksueteam
sis rasa nak belanja feedback pula 😘 tengok customer ni, jelas terbukti zukabeauty mmg produk organik yang torrrrrrrrbaikkk 👍🏻👍🏻👍🏻 senyum tak perlu kata apa apa lah hanya pakai produk from zukabeauty tauu 😍yelah, siapa je takmau cantik gunakan organik produk kan?. . Feedback zukabeauty😊 alhamdulillah smua masalah dah hilang akibat pemakaian produk #zukabeauty  secara consistent . Dm/Wa 👇🏻 📱 0169086315 📱 0169086315 📱 0169086315 . #zukabeautyfeedback  #zukabeauty  #zukabeautymalaysia  #zukabeautymelaka  #100 %organicproduk #detoxifyingmask  #miniclaymask  #coffeescrub  #mudmask  #organicmoisturiser  #setmadukelulut  #greenteamask  #organicserum  #herbalserum  #greenteamask  #aeonbandaraya  #sgudang  #tanggabatu  #bukitrambai  #klebang  #tanjungkeling  #zbciksueteam 
Herbal Lightening Shower Gel 🍇🥕🥒🍊🍋::
Get that milky spotless skin with this shower gel. It is unbelievably mild yet effective ::
It is not meant for bathing. Simply apply all over body and wait 10 mins then have your bath with any of our soaps(bars or black).
✅evens out the skin and smoothens it.
✅gradually lightens.
✅moisturizes and glows the skin.
Price 60gh
#whiteningsoap #herbalsoap #herbalskinsolutions #lightskin #herbalskincare #organicskincare #herbalwhiteningsoap #organicproducts #organicblacksoap #organicproductsgh #organicwhiteningsoap #ghskincare #organicskincaregh #flawlessskin #blacksoapforcaramelskintone #organictreatmentsoap #herbalbodycream
#organiclighteninglotion #skincaregh #skincaretips #lighteningserum #organicserum #lightskinserum #showergel #organicshowergel
Herbal Lightening Shower Gel 🍇🥕🥒🍊🍋:: Get that milky spotless skin with this shower gel. It is unbelievably mild yet effective :: It is not meant for bathing. Simply apply all over body and wait 10 mins then have your bath with any of our soaps(bars or black). ✅evens out the skin and smoothens it. ✅gradually lightens. ✅moisturizes and glows the skin. Price 60gh #whiteningsoap  #herbalsoap  #herbalskinsolutions  #lightskin  #herbalskincare  #organicskincare  #herbalwhiteningsoap  #organicproducts  #organicblacksoap  #organicproductsgh  #organicwhiteningsoap  #ghskincare  #organicskincaregh  #flawlessskin  #blacksoapforcaramelskintone  #organictreatmentsoap  #herbalbodycream  #organiclighteninglotion  #skincaregh  #skincaretips  #lighteningserum  #organicserum  #lightskinserum  #showergel  #organicshowergel 
Dengan kekuatan 10x vitamin C, VCS mampu memberi kesan seperti di gambar 🌹

Ws sekarang 😉
0132221785
Dengan kekuatan 10x vitamin C, VCS mampu memberi kesan seperti di gambar 🌹 Ws sekarang 😉 0132221785
Skin Radiance body scrub ✨✨✨✨:::
For those who understand high end skincare...::
Polish your skin to perfection with this body scrub.::
✨turmeric and papaya oil doing wonders... Price 45gh

#whiteningsoap #herbalsoap #herbalskinsolutions #lightskin #herbalskincare #organicskincare #herbalwhiteningsoap #organicproducts #organicblacksoap #organicproductsgh #organicwhiteningsoap #ghskincare #organicskincaregh #flawlessskin #blacksoapforcaramelskintone #organictreatmentsoap #herbalbodycream
#organiclighteninglotion #skincaregh #skincaretips #lighteningserum #organicserum #lightskinserum
Skin Radiance body scrub ✨✨✨✨::: For those who understand high end skincare...:: Polish your skin to perfection with this body scrub.:: ✨turmeric and papaya oil doing wonders... Price 45gh #whiteningsoap  #herbalsoap  #herbalskinsolutions  #lightskin  #herbalskincare  #organicskincare  #herbalwhiteningsoap  #organicproducts  #organicblacksoap  #organicproductsgh  #organicwhiteningsoap  #ghskincare  #organicskincaregh  #flawlessskin  #blacksoapforcaramelskintone  #organictreatmentsoap  #herbalbodycream  #organiclighteninglotion  #skincaregh  #skincaretips  #lighteningserum  #organicserum  #lightskinserum 
Gebruik jij al vegan skincare? Goed voor jezelf, de dieren en je omgeving!
Gebruik jij al vegan skincare? Goed voor jezelf, de dieren en je omgeving!
Body Butter in the making 😍

Our body butter is now available!

Join the Bélara fam today!

To place an order,  send us a DM or call/whatsapp 09096076232 or just click on the link in our bio

#mangobutter #cocoabutter #bodybutter #glowingskin #skincare #lavender #facemask #bodybutter #blacksoap #sugarscrub #essentialoils #bathroomessentials #organicserum #wepoppin #naijabusinessonline #skincareroutine #lagos #nigeria #facialpackage #healthyskin #naijabrandchick #organic #lagos #nigeria #nationwide #delivery #creamy #belaraforyou #kata2uevents
Body Butter in the making 😍 Our body butter is now available! Join the Bélara fam today! To place an order, send us a DM or call/whatsapp 09096076232 or just click on the link in our bio #mangobutter  #cocoabutter  #bodybutter  #glowingskin  #skincare  #lavender  #facemask  #bodybutter  #blacksoap  #sugarscrub  #essentialoils  #bathroomessentials  #organicserum  #wepoppin  #naijabusinessonline  #skincareroutine  #lagos  #nigeria  #facialpackage  #healthyskin  #naijabrandchick  #organic  #lagos  #nigeria  #nationwide  #delivery  #creamy  #belaraforyou  #kata2uevents 
#ishare #BFtips
.
KEBAIKAN BUAH AVOCADO

Buah avocado ataupun di Malaysia dikenali sebagai buah alpukat, mengandungi banyak khasiat untuk kesihatan umum pada semua orang
.
🍊Mengandungi Antioksida yang boleh melindungi mata
🍎Membantu dalam kurangkan berat badan
🍐Mengurangkan kolestrol
🍌Mengawal tekanan darah
🍉Mengekalkan kesihatan jantung
🍇Melindungi daripada kanser
🍋Mengandungi banyak vitamin (A,B,C,E)
.
....dan banyak lagi khasiat avocado
.
.
''stay healthy for life''
.
.
NAK ORDER B'FLAWLESS TREATMENT SERUM?? Whatsapp
📲013-7912516
.
*Nak lagi cepat, boleh tekan LINK kat BIO
.
.

#bflawless #bahansemulajadi #jomcantikbersama #hundredpercentsatisfied #organicserum #cubadulubarutahu #suitableforallskintype #saynotomercury
#ishare  #BFtips  . KEBAIKAN BUAH AVOCADO Buah avocado ataupun di Malaysia dikenali sebagai buah alpukat, mengandungi banyak khasiat untuk kesihatan umum pada semua orang . 🍊Mengandungi Antioksida yang boleh melindungi mata 🍎Membantu dalam kurangkan berat badan 🍐Mengurangkan kolestrol 🍌Mengawal tekanan darah 🍉Mengekalkan kesihatan jantung 🍇Melindungi daripada kanser 🍋Mengandungi banyak vitamin (A,B,C,E) . ....dan banyak lagi khasiat avocado . . ''stay healthy for life'' . . NAK ORDER B'FLAWLESS TREATMENT SERUM?? Whatsapp 📲013-7912516 . *Nak lagi cepat, boleh tekan LINK kat BIO . . #bflawless  #bahansemulajadi  #jomcantikbersama  #hundredpercentsatisfied  #organicserum  #cubadulubarutahu  #suitableforallskintype  #saynotomercury 
🌼 Which ADANIA Soap Bars is suitable to your skin? 🌼 .
.
🌵 DRY or SENSITIVE SKIN benefits more on PURE SOAP BAR. The most gentle and purest of soaps, it will soothe the dry areas of your skin and reduce redness or any aches due to the overly sensitive skin. .
🌵 OILY or ACNE SKIN is perfect with CHARCOAL EUCALYPTUS 2 IN 1 SOAP BAR. This one soap bar can also function as shampoo due to its super cleansing power. Charcoal absorbs excess sebum regulates your natural oil secretion while eucalyptus is know to treat your acne. .
🌵 NORMAL or COMBINATION SKIN? Does your face have oily and dry areas? Then your skin must be the combination skin type. Try the BOTANICAL BRIGHTENING SOAP BAR! Combination skin usually taunted by uneven and patchy skin tone. This soap bar helps to even out your skin tone & helps you achieve brighter complexion.

Feel free to whatsApp me at 0145452420 😘

#natural #organic #adania #organiccleanser #serum #organicserum #naturalproducts #healthyproduct #healthyskin #naturalskincare #naturalsoapbars #produknatural #produkorganik
🌼 Which ADANIA Soap Bars is suitable to your skin? 🌼 . . 🌵 DRY or SENSITIVE SKIN benefits more on PURE SOAP BAR. The most gentle and purest of soaps, it will soothe the dry areas of your skin and reduce redness or any aches due to the overly sensitive skin. . 🌵 OILY or ACNE SKIN is perfect with CHARCOAL EUCALYPTUS 2 IN 1 SOAP BAR. This one soap bar can also function as shampoo due to its super cleansing power. Charcoal absorbs excess sebum regulates your natural oil secretion while eucalyptus is know to treat your acne. . 🌵 NORMAL or COMBINATION SKIN? Does your face have oily and dry areas? Then your skin must be the combination skin type. Try the BOTANICAL BRIGHTENING SOAP BAR! Combination skin usually taunted by uneven and patchy skin tone. This soap bar helps to even out your skin tone & helps you achieve brighter complexion. Feel free to whatsApp me at 0145452420 😘 #natural  #organic  #adania  #organiccleanser  #serum  #organicserum  #naturalproducts  #healthyproduct  #healthyskin  #naturalskincare  #naturalsoapbars  #produknatural  #produkorganik 
Hye chuolls 😘 miss me tak?? Okay first thing first. Hari ni iwaa nak share pasal cleanser. Bila kita nak cari skincare, for sure kita akan tengok cleanser dulu kan? Sebab cuci muka tu WAJIB! Tak boleh miss tau.

ADANIA ada dua jenis pencuci muka which is soap bars and liquid cleanser. Today kita cakap pasal soap bars dulu eh. Ada 3 types to choose Check it out 👇 🍍ADANIA Pure Soap Bar
Sesuai untuk kulit sensitif
🍍ADANIA Botanical Brightening Soap
Sesuai untuk semua jenis kulit
🍍ADANIA Charcoal Eucalyptus 2 in 1
Sesuai untuk kulit berminyak, berjerawat dan kombinasi

Kalau korang tak tahu kulit korang jenis yang mana satu, korang boleh whatsapp Iwaa 💞

#natural #organic #adania #organiccleanser #serum #organicserum #naturalproducts #healthyproduct #healthyskin #naturalskincare #naturalsoapbars #produknatural #produkorganik
Hye chuolls 😘 miss me tak?? Okay first thing first. Hari ni iwaa nak share pasal cleanser. Bila kita nak cari skincare, for sure kita akan tengok cleanser dulu kan? Sebab cuci muka tu WAJIB! Tak boleh miss tau. ADANIA ada dua jenis pencuci muka which is soap bars and liquid cleanser. Today kita cakap pasal soap bars dulu eh. Ada 3 types to choose Check it out 👇 🍍ADANIA Pure Soap Bar Sesuai untuk kulit sensitif 🍍ADANIA Botanical Brightening Soap Sesuai untuk semua jenis kulit 🍍ADANIA Charcoal Eucalyptus 2 in 1 Sesuai untuk kulit berminyak, berjerawat dan kombinasi Kalau korang tak tahu kulit korang jenis yang mana satu, korang boleh whatsapp Iwaa 💞 #natural  #organic  #adania  #organiccleanser  #serum  #organicserum  #naturalproducts  #healthyproduct  #healthyskin  #naturalskincare  #naturalsoapbars  #produknatural  #produkorganik