an online Instagram web viewer

#openingsale medias

Photos

😍OPENING SALE😍
.
.
👟NIKE AIR ZOOM ( light grey)
💵RM80 sm/ Rm 85ss
✅ size available (36-40)
📦 ready stock
.
.
Cube tengok kasut ni, lawa en😍 ..nice giler..cepat grab teman teman sekalian..tgh promo ni sblom tamat baik beli sekarang.
.
▪️kasut direct dari kilang gred terbaik 💯 ▪️kualiti terbaik teman teman cenggini 👍🏻 hah
▪️tekan link di bio untuk order👆🏻 #kasutdarikilang #kasutmurah #kasutterlajakmurah #kasutnikemurah #openingsaleavailable #openingsale #kasutviralmalaysia #kasutviralmurah #kasutnikemurah #kasutnikezoommurah #nikezoomairmax #sneakermurahmalaysia #sneakermurah
😍OPENING SALE😍 . . 👟NIKE AIR ZOOM ( light grey) 💵RM80 sm/ Rm 85ss ✅ size available (36-40) 📦 ready stock . . Cube tengok kasut ni, lawa en😍 ..nice giler..cepat grab teman teman sekalian..tgh promo ni sblom tamat baik beli sekarang. . ▪️kasut direct dari kilang gred terbaik 💯 ▪️kualiti terbaik teman teman cenggini 👍🏻 hah ▪️tekan link di bio untuk order👆🏻 #kasutdarikilang  #kasutmurah  #kasutterlajakmurah  #kasutnikemurah  #openingsaleavailable  #openingsale  #kasutviralmalaysia  #kasutviralmurah  #kasutnikemurah  #kasutnikezoommurah  #nikezoomairmax  #sneakermurahmalaysia  #sneakermurah 
🔥OPENING SALE🔥 PROMOSI PROMOSI🤩
.
.
👟 NIKE FLYKNIT SUPREME (red,blue & grey)
📦 ready stock
💵 RM 80 sm/ RM 85 ss
✅ size available (41-45)
👍🏻kualiti 100% terbaik dari ladang
.
.
Cepat cepat grab kasut yang trending ni 💨konfem puas hati bila pakai🤩
Kasut direct dari kilang 🏭
.
▪️Dapat sebiji macam dalam gambar,jika tak sama kami refund duit anda.
▪️Pm untuk details.
▪️Screenshot gambar dan Tekan link di bio untuk order👆🏻 #kasutdarikilang #kasutmurah #kasutterlajakmurah #kasutnikemurah #openingsaleavailable #openingsale #kasutviralmalaysia #kasutviralmurah #kasutnikemurah #kasutnikezoommurah #nikezoomairmax #sneakermurahmalaysia #sneakermurah #flyknitsuprememalaysia
🔥OPENING SALE🔥 PROMOSI PROMOSI🤩 . . 👟 NIKE FLYKNIT SUPREME (red,blue & grey) 📦 ready stock 💵 RM 80 sm/ RM 85 ss ✅ size available (41-45) 👍🏻kualiti 100% terbaik dari ladang . . Cepat cepat grab kasut yang trending ni 💨konfem puas hati bila pakai🤩 Kasut direct dari kilang 🏭 . ▪️Dapat sebiji macam dalam gambar,jika tak sama kami refund duit anda. ▪️Pm untuk details. ▪️Screenshot gambar dan Tekan link di bio untuk order👆🏻 #kasutdarikilang  #kasutmurah  #kasutterlajakmurah  #kasutnikemurah  #openingsaleavailable  #openingsale  #kasutviralmalaysia  #kasutviralmurah  #kasutnikemurah  #kasutnikezoommurah  #nikezoomairmax  #sneakermurahmalaysia  #sneakermurah  #flyknitsuprememalaysia 
Were having an Opening Sale! 
Various Hunting Camo on Sale! 
It's so cheap it's almost like we giving it away!!! #huntinglife #camo #hunting #openingsale #grandopening #davesheer #guns #shotguns #huntingapparel #camouflage
.
Are you as excited as we are?

Just one day to go 😃

Launching On 17 Aug, 2018

Be ready to grab your favorite cufflinks for this eid 😍

Cash on delivery all over the Pakistan
No Delivery Charges 😉
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. 
#cufflinks #royallion  #premium #studs #Pakistan #openingSale #opening #eiddeals #bestintown #brand #brandedCufflinks
.
Are you as excited as we are?

Just one day to go 😃

Be ready to grab your favorite cufflinks for this eid 😍

Cash on delivery all over the Pakistan
No Delivery Charges 😉
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. 
#cufflinks #royallion  #premium #studs #Pakistan #openingSale #opening #eiddeals #bestintown #brand #brandedCufflinks
🔥OPENING SALE🔥 PROMOSI PROMOSI🤩
.
.
👟 NIKE ZOOM AIRMAX IV(blue pink)
📦 ready stock
💵 RM 80 sm/ RM 85 ss
✅ size available (36-40)
👍🏻kualiti 100% terbaik dari ladang
.
.
Cepat cepat grab kasut yang trending ni 💨konfem puas hati bila pakai🤩
Kasut direct dari kilang 🏭
.
▪️Dapat sebiji macam dalam gambar,jika tak sama kami refund duit anda.
▪️Pm untuk details.
▪️Screenshot gambar dan Tekan link di bio untuk order👆🏻 #kasutdarikilang #kasutmurah #kasutterlajakmurah #kasutnikemurah #openingsaleavailable #openingsale #kasutviralmalaysia #kasutviralmurah #kasutnikemurah #kasutnikezoommurah #nikezoomairmax #sneakermurahmalaysia #sneakermurah
🔥OPENING SALE🔥 PROMOSI PROMOSI🤩 . . 👟 NIKE ZOOM AIRMAX IV(blue pink) 📦 ready stock 💵 RM 80 sm/ RM 85 ss ✅ size available (36-40) 👍🏻kualiti 100% terbaik dari ladang . . Cepat cepat grab kasut yang trending ni 💨konfem puas hati bila pakai🤩 Kasut direct dari kilang 🏭 . ▪️Dapat sebiji macam dalam gambar,jika tak sama kami refund duit anda. ▪️Pm untuk details. ▪️Screenshot gambar dan Tekan link di bio untuk order👆🏻 #kasutdarikilang  #kasutmurah  #kasutterlajakmurah  #kasutnikemurah  #openingsaleavailable  #openingsale  #kasutviralmalaysia  #kasutviralmurah  #kasutnikemurah  #kasutnikezoommurah  #nikezoomairmax  #sneakermurahmalaysia  #sneakermurah 
🔥OPENING SALE🔥 PROMOSI PROMOSI🤩
.
.
👟 NIKE ZOOM AIRMAX IV (blue purple)
📦 ready stock
💵 RM 80 sm/ RM 85 ss
✅ size available (36-40)
👍🏻kualiti 100% terbaik dari ladang
.
.
Cepat cepat grab kasut yang trending ni 💨konfem puas hati bila pakai🤩
Kasut direct dari kilang 🏭
.
▪️Dapat sebiji macam dalam gambar,jika tak sama kami refund duit anda.
▪️Pm untuk details.
▪️Screenshot gambar dan Tekan link di bio untuk order👆🏻 #kasutdarikilang #kasutmurah #kasutterlajakmurah #kasutnikemurah #openingsaleavailable #openingsale #kasutviralmalaysia #kasutviralmurah #kasutnikemurah #kasutnikezoommurah #nikezoomairmax #sneakermurahmalaysia #sneakermurah
🔥OPENING SALE🔥 PROMOSI PROMOSI🤩 . . 👟 NIKE ZOOM AIRMAX IV (blue purple) 📦 ready stock 💵 RM 80 sm/ RM 85 ss ✅ size available (36-40) 👍🏻kualiti 100% terbaik dari ladang . . Cepat cepat grab kasut yang trending ni 💨konfem puas hati bila pakai🤩 Kasut direct dari kilang 🏭 . ▪️Dapat sebiji macam dalam gambar,jika tak sama kami refund duit anda. ▪️Pm untuk details. ▪️Screenshot gambar dan Tekan link di bio untuk order👆🏻 #kasutdarikilang  #kasutmurah  #kasutterlajakmurah  #kasutnikemurah  #openingsaleavailable  #openingsale  #kasutviralmalaysia  #kasutviralmurah  #kasutnikemurah  #kasutnikezoommurah  #nikezoomairmax  #sneakermurahmalaysia  #sneakermurah 
🔥OPENING SALE🔥 PROMOSI PROMOSI🤩
.
.
👟 NIKE ZOOM AIRMAX IV (green black)
📦 ready stock
💵 RM 80 sm/ RM 85 ss
✅ size available (36-40)
👍🏻kualiti 100% terbaik dari ladang
.
.
Cepat cepat grab kasut yang trending ni 💨konfem puas hati bila pakai🤩
Kasut direct dari kilang 🏭
.
▪️Dapat sebiji macam dalam gambar,jika tak sama kami refund duit anda.
▪️Pm untuk details.
▪️Screenshot gambar dan Tekan link di bio untuk order👆🏻 #kasutdarikilang #kasutmurah #kasutterlajakmurah #kasutnikemurah #openingsaleavailable #openingsale #kasutviralmalaysia #kasutviralmurah #kasutnikemurah #kasutnikezoommurah #nikezoomairmax #sneakermurahmalaysia #sneakermurah
🔥OPENING SALE🔥 PROMOSI PROMOSI🤩 . . 👟 NIKE ZOOM AIRMAX IV (green black) 📦 ready stock 💵 RM 80 sm/ RM 85 ss ✅ size available (36-40) 👍🏻kualiti 100% terbaik dari ladang . . Cepat cepat grab kasut yang trending ni 💨konfem puas hati bila pakai🤩 Kasut direct dari kilang 🏭 . ▪️Dapat sebiji macam dalam gambar,jika tak sama kami refund duit anda. ▪️Pm untuk details. ▪️Screenshot gambar dan Tekan link di bio untuk order👆🏻 #kasutdarikilang  #kasutmurah  #kasutterlajakmurah  #kasutnikemurah  #openingsaleavailable  #openingsale  #kasutviralmalaysia  #kasutviralmurah  #kasutnikemurah  #kasutnikezoommurah  #nikezoomairmax  #sneakermurahmalaysia  #sneakermurah 
🔥OPENING SALE🔥 PROMOSI PROMOSI🤩
.
.
👟 NIKE ZOOM AIRMAX IV (blue)
📦 ready stock
💵 RM 80 sm/ RM 85 ss
✅ size available (41-45)
👍🏻kualiti 100% terbaik dari ladang
.
.
Cepat cepat grab kasut yang trending ni 💨konfem puas hati bila pakai🤩
Kasut direct dari kilang 🏭 ▪️Dapat sebiji macam dalam gambar,jika tak sama kami refund duit anda.
▪️Pm untuk details.
▪️Screenshot gambar dan Tekan link di bio untuk order👆🏻
.
 #kasutdarikilang #kasutmurah #kasutterlajakmurah #kasutnikemurah #openingsaleavailable #openingsale #kasutviralmalaysia #kasutviralmurah #kasutnikemurah #kasutnikezoommurah #nikezoomairmax #sneakermurahmalaysia #sneakermurahgiler #sneakermurah #sneakermurahkualiti #kasutkualiti #supportanakmelayu
🔥OPENING SALE🔥 PROMOSI PROMOSI🤩 . . 👟 NIKE ZOOM AIRMAX IV (blue) 📦 ready stock 💵 RM 80 sm/ RM 85 ss ✅ size available (41-45) 👍🏻kualiti 100% terbaik dari ladang . . Cepat cepat grab kasut yang trending ni 💨konfem puas hati bila pakai🤩 Kasut direct dari kilang 🏭 ▪️Dapat sebiji macam dalam gambar,jika tak sama kami refund duit anda. ▪️Pm untuk details. ▪️Screenshot gambar dan Tekan link di bio untuk order👆🏻 . #kasutdarikilang  #kasutmurah  #kasutterlajakmurah  #kasutnikemurah  #openingsaleavailable  #openingsale  #kasutviralmalaysia  #kasutviralmurah  #kasutnikemurah  #kasutnikezoommurah  #nikezoomairmax  #sneakermurahmalaysia  #sneakermurahgiler  #sneakermurah  #sneakermurahkualiti  #kasutkualiti  #supportanakmelayu 
🔥OPENING SALE🔥, PROMOSI PROMOSI😱🤩
.
👟 NIKE ZOOM AIRMAX IV (grey)
📦 ready stock
💵 RM 80 sm/ RM 85 ss
✅ size available (41-45)
👍🏻kualiti 100% terbaik dari ladang
Cepat cepat grab kasut yang trending ni 💨konfem puas hati bila pakai🤩
Kasut direct dari kilang 🏭

Dapat sebiji macam dalam gambar,jika tak sama kami refund duit anda.
Pm untuk details.
Screenshot gambar dan Tekan link di bio untuk order👆🏻 #kasutdarikilang #kasutmurah #kasutterlajakmurah #kasutnikemurah #openingsaleavailable #openingsale #kasutviralmalaysia #kasutviralmurah #kasutnikemurah #kasutnikezoommurah #nikezoomairmax
🔥OPENING SALE🔥, PROMOSI PROMOSI😱🤩 . 👟 NIKE ZOOM AIRMAX IV (grey) 📦 ready stock 💵 RM 80 sm/ RM 85 ss ✅ size available (41-45) 👍🏻kualiti 100% terbaik dari ladang Cepat cepat grab kasut yang trending ni 💨konfem puas hati bila pakai🤩 Kasut direct dari kilang 🏭 Dapat sebiji macam dalam gambar,jika tak sama kami refund duit anda. Pm untuk details. Screenshot gambar dan Tekan link di bio untuk order👆🏻 #kasutdarikilang  #kasutmurah  #kasutterlajakmurah  #kasutnikemurah  #openingsaleavailable  #openingsale  #kasutviralmalaysia  #kasutviralmurah  #kasutnikemurah  #kasutnikezoommurah  #nikezoomairmax 
Hai😄,outlet kami akan adakan sale sempena pembukaan baru online shop kami..terhad untuk 100 org terawal je ye..jadi ape tunggu lagi..cepat cepat follow ig shop kami sebelum terlambat..kami akan upload kaw kaw detail kasut selepas ini

#kedaikasutonline #sneakermurah #kasutkualiti #salekasutmurah #kasutmurahmurah #kasutadidasmurah #malaysiaonlineshop #supportanakmelayu #openingsale #openingsaleavailable #kasutdarikilang
💕 Currently in stock!! Jom belii !!! 💕
PENCIL CASE RM 10 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ (exclude postage) ğŸŽ€ Muat calculator
ğŸŽ€ More big
ğŸŽ€ Muat pembaris 20 cm
ğŸŽ€ Ada lining

Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕  Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503

#totebag #totebagmurah #totebagmalaysia #totebagpie #totebags #slingbag #slingbagmurah #slingbagpie #bagmurah #giveawaymalaysia #giveaway #openingsale #cutiepie
💕 Currently in stock!! Jom belii !!! 💕 PENCIL CASE RM 10 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ (exclude postage) ğŸŽ€ Muat calculator ğŸŽ€ More big ğŸŽ€ Muat pembaris 20 cm ğŸŽ€ Ada lining Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕 Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503 #totebag  #totebagmurah  #totebagmalaysia  #totebagpie  #totebags  #slingbag  #slingbagmurah  #slingbagpie  #bagmurah  #giveawaymalaysia  #giveaway  #openingsale  #cutiepie 
💕 Currently in stock!! Jom belii !!! 💕
PENCIL CASE RM 10 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ (exclude postage) ğŸŽ€ Muat calculator
ğŸŽ€ More big
ğŸŽ€ Muat pembaris 20 cm
ğŸŽ€ Ada lining

Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕  Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503

#totebag #totebagmurah #totebagmalaysia #totebagpie #totebags #slingbag #slingbagmurah #slingbagpie #bagmurah #giveawaymalaysia #giveaway #openingsale #cutiepie
💕 Currently in stock!! Jom belii !!! 💕 PENCIL CASE RM 10 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ (exclude postage) ğŸŽ€ Muat calculator ğŸŽ€ More big ğŸŽ€ Muat pembaris 20 cm ğŸŽ€ Ada lining Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕 Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503 #totebag  #totebagmurah  #totebagmalaysia  #totebagpie  #totebags  #slingbag  #slingbagmurah  #slingbagpie  #bagmurah  #giveawaymalaysia  #giveaway  #openingsale  #cutiepie 
💕 Currently in stock!! Jom belii !!! 💕
PENCIL CASE RM 10 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ (exclude postage) ğŸŽ€ Muat calculator
ğŸŽ€ More big
ğŸŽ€ Muat pembaris 20 cm
ğŸŽ€ Ada lining

Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕  Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503

#totebag #totebagmurah #totebagmalaysia #totebagpie #totebags #slingbag #slingbagmurah #slingbagpie #bagmurah #giveawaymalaysia #giveaway #openingsale #cutiepie
💕 Currently in stock!! Jom belii !!! 💕 PENCIL CASE RM 10 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ (exclude postage) ğŸŽ€ Muat calculator ğŸŽ€ More big ğŸŽ€ Muat pembaris 20 cm ğŸŽ€ Ada lining Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕 Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503 #totebag  #totebagmurah  #totebagmalaysia  #totebagpie  #totebags  #slingbag  #slingbagmurah  #slingbagpie  #bagmurah  #giveawaymalaysia  #giveaway  #openingsale  #cutiepie 
To celebrate the opening of our third Mutt in a Tux headquarters in Newcastle NSW, we are offering 20% off the total price of our next three bookings made in the Newcastle & Hunter Valley region! ğŸŽ‰ğŸŽˆ And in addition, we are also offering 20% off any gift voucher purchased between now and the end of September to be used for future Newcastle/Hunter Valley bookings! ğŸŽˆğŸŽ‰
Gift vouchers make an amazing engagement present for your animal loving friends, that already have everything else and our gift vouchers are valid for two years! 🐶👰🤵 You can contact us for information and inquiries via email woof@muttinatux.com
Or you can check out our website www.muttinatux.com

#muttinatux #sale #newcastle #huntervalley #newcastleweddings #huntervalleyweddings #dogloversnewcastle #doglovershuntervalley #weddings #discount #celebrating #openingsale #petguestlogistics #petguests #haveyourdogattendyourwedding
To celebrate the opening of our third Mutt in a Tux headquarters in Newcastle NSW, we are offering 20% off the total price of our next three bookings made in the Newcastle & Hunter Valley region! ğŸŽ‰ğŸŽˆ And in addition, we are also offering 20% off any gift voucher purchased between now and the end of September to be used for future Newcastle/Hunter Valley bookings! ğŸŽˆğŸŽ‰ Gift vouchers make an amazing engagement present for your animal loving friends, that already have everything else and our gift vouchers are valid for two years! 🐶👰🤵 You can contact us for information and inquiries via email woof@muttinatux.com Or you can check out our website www.muttinatux.com #muttinatux  #sale  #newcastle  #huntervalley  #newcastleweddings  #huntervalleyweddings  #dogloversnewcastle  #doglovershuntervalley  #weddings  #discount  #celebrating  #openingsale  #petguestlogistics  #petguests  #haveyourdogattendyourwedding 
Special Thanks to Everyone 
That Showed Up and Showed Love Today 
Truly Means Alot ... And I know its the beginning of the week those of you that didn't make it Today... I Hope to See You All Soon ...
#openingsale #ThisisMe #Fashionkilla #Atlboutique #styleicon #lookbook #flyfashiondoll #Curves #hotatlanta #TrinaSlayedIt #instafashion #instafit
Big opening sale! get up to 15% off with the most high valued products now such as this one https://www.duxbakes.com/discount/baketime 
Only the first 1500 that enter can get it so hurry now!

#shop #shopping #bake #baking #food #foods #sale #open #openingsale #products #ad #ads #sponsored #discount #discountcode #buy
Big opening sale! get up to 15% off with the most high valued products now such as this one https://www.duxbakes.com/discount/baketime  Only the first 1500 that enter can get it so hurry now!

#shop #shopping #bake #baking #food #foods #sale #open #openingsale #products #ad #ads #sponsored #discount #discountcode #buy
A few days left to get your free sheet of stickers - just use the discount code provided in our Facebook group!
.
.
#discountcode #freebies #freestickers #openingsale #plannergirl #plannerstickers #canadianplannergirl #huskysticker #birthdaystickers #bowstickers
💕 Currently in stock!! Jom beli !!! DRAWSTRING RM 25 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ ( exclude postage ) ğŸŽ€ Saiz : 19 cm x 13 cm
ğŸŽ€ Material : Canvas
ğŸŽ€ No compartment

Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕  Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503

#totebag #totebagmurah #totebagmalaysia #totebagpie #totebags #slingbag #slingbagmurah #slingbagpie #bagmurah #giveawaymalaysia #giveaway #openingsale #cutiepie
💕 Currently in stock!! Jom beli !!! DRAWSTRING RM 25 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ ( exclude postage ) ğŸŽ€ Saiz : 19 cm x 13 cm ğŸŽ€ Material : Canvas ğŸŽ€ No compartment Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕 Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503 #totebag  #totebagmurah  #totebagmalaysia  #totebagpie  #totebags  #slingbag  #slingbagmurah  #slingbagpie  #bagmurah  #giveawaymalaysia  #giveaway  #openingsale  #cutiepie 
💕 Currently in stock!! Jom beli !!! DRAWSTRING RM 25 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ ( exclude postage ) ğŸŽ€ Saiz : 19 cm x 13 cm
ğŸŽ€ Material : Canvas
ğŸŽ€ No compartment

Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕  Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503

#totebag #totebagmurah #totebagmalaysia #totebagpie #totebags #slingbag #slingbagmurah #slingbagpie #bagmurah #giveawaymalaysia #giveaway #openingsale #cutiepie
💕 Currently in stock!! Jom beli !!! DRAWSTRING RM 25 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ ( exclude postage ) ğŸŽ€ Saiz : 19 cm x 13 cm ğŸŽ€ Material : Canvas ğŸŽ€ No compartment Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕 Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503 #totebag  #totebagmurah  #totebagmalaysia  #totebagpie  #totebags  #slingbag  #slingbagmurah  #slingbagpie  #bagmurah  #giveawaymalaysia  #giveaway  #openingsale  #cutiepie 
💕 Currently in stock!! Jom beli !!! DRAWSTRING RM 25 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ ( exclude postage ) ğŸŽ€ Saiz : 19 cm x 13 cm
ğŸŽ€ Material : Canvas
ğŸŽ€ No compartment

Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕  Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503

#totebag #totebagmurah #totebagmalaysia #totebagpie #totebags #slingbag #slingbagmurah #slingbagpie #bagmurah #giveawaymalaysia #giveaway #openingsale #cutiepie
💕 Currently in stock!! Jom beli !!! DRAWSTRING RM 25 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ ( exclude postage ) ğŸŽ€ Saiz : 19 cm x 13 cm ğŸŽ€ Material : Canvas ğŸŽ€ No compartment Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕 Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503 #totebag  #totebagmurah  #totebagmalaysia  #totebagpie  #totebags  #slingbag  #slingbagmurah  #slingbagpie  #bagmurah  #giveawaymalaysia  #giveaway  #openingsale  #cutiepie 
✨|OPENING CELEBRATION|✨
:
Hey lovelies!👋🏻 Are you getting bored with the outfits in your wardrobe? No worries!♥️
:
Do visit our online store @chic.vibes.co that is built specially to all the gorgeous girl as and ladies out there. Hurry up and grab the golden chance with our up to date and trendy collections🛍
:
We are selling handbags, jeans, blouses, pants, watches and much more to go with reasonable prices!😍
:
Get your orders in while you can with FREE POSTAGE!
:
Link in bio or DM to place your order! Happy shopping!🌸 #openingsale #onlineshoppingmalaysia #shoppingonline #handbagmurah #jamtanganmurah #jeansmurah #blousecantik #favouriteonlinestore #onlineboutique
✨|OPENING CELEBRATION|✨ : Hey lovelies!👋🏻 Are you getting bored with the outfits in your wardrobe? No worries!♥️ : Do visit our online store @chic.vibes.co that is built specially to all the gorgeous girl as and ladies out there. Hurry up and grab the golden chance with our up to date and trendy collections🛍 : We are selling handbags, jeans, blouses, pants, watches and much more to go with reasonable prices!😍 : Get your orders in while you can with FREE POSTAGE! : Link in bio or DM to place your order! Happy shopping!🌸 #openingsale  #onlineshoppingmalaysia  #shoppingonline  #handbagmurah  #jamtanganmurah  #jeansmurah  #blousecantik  #favouriteonlinestore  #onlineboutique 
.
We are excited to share our premium quality cufflinks with amazing people like you.
Royal Lion is all set and ready to launch on 17 Aug, 2018.

We are offering flat 30% discount on our all products. Be there to witness the grand opening sale. We are offering free giveaways on this precious occasion.
Follow these simple steps to win giveaways:

1) Follow us on Facebook and Instagram. 
2) Tag your three friends on our posts. 
3) Share this post on your wall while tagging us.
Useful Links
www.facebook.com/royallion.pk 
www.royallion.pk
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#grandopening #sale #flat30% #royallion #cufflinks #studs #Pakistan #PakistaniProducts #exportquality #flat_30% #supportus #stayblessed #stayconnected #staytuned #keepsupporting #spreadlove #businessshower #excitement #studs #royal #Lion ğŸŽˆğŸŽ†ğŸ¦â¤ğŸ‘“ #opening #openingSale #grandopeningsale
#freeHomeDelivery #COD #FreeShipping
. We are excited to share our premium quality cufflinks with amazing people like you. Royal Lion is all set and ready to launch on 17 Aug, 2018. We are offering flat 30% discount on our all products. Be there to witness the grand opening sale. We are offering free giveaways on this precious occasion. Follow these simple steps to win giveaways: 1) Follow us on Facebook and Instagram. 2) Tag your three friends on our posts. 3) Share this post on your wall while tagging us. Useful Links www.facebook.com/royallion.pk www.royallion.pk . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #grandopening  #sale  #flat30 % #royallion  #cufflinks  #studs  #Pakistan  #PakistaniProducts  #exportquality  #flat_30 % #supportus  #stayblessed  #stayconnected  #staytuned  #keepsupporting  #spreadlove  #businessshower  #excitement  #studs  #royal  #Lion  ğŸŽˆğŸŽ†ğŸ¦â¤ğŸ‘“ #opening  #openingSale  #grandopeningsale  #freeHomeDelivery  #COD  #FreeShipping 
.
We are excited to share our premium quality cufflinks with amazing people like you.
Royal Lion is all set and ready to launch on 17 Aug, 2018.

We are offering flat 30% discount on our all products. Be there to witness the grand opening sale. We are offering free giveaways on this precious occasion.
Follow these simple steps to win giveaways:

1) Follow us on Facebook and Instagram. 
2) Tag your three friends on our posts. 
3) Share this post on your wall while tagging us.
Useful Links
www.facebook.com/royallion.pk 
www.royallion.pk
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#grandopening #sale #flat30% #royallion #cufflinks #studs #Pakistan #PakistaniProducts #exportquality #flat_30% #supportus #stayblessed #stayconnected #staytuned #keepsupporting #spreadlove #businessshower #excitement #studs #royal #Lion ğŸŽˆğŸŽ†ğŸ¦â¤ğŸ‘“ #opening #openingSale #grandopeningsale
#freeHomeDelivery #COD #FreeShipping
. We are excited to share our premium quality cufflinks with amazing people like you. Royal Lion is all set and ready to launch on 17 Aug, 2018. We are offering flat 30% discount on our all products. Be there to witness the grand opening sale. We are offering free giveaways on this precious occasion. Follow these simple steps to win giveaways: 1) Follow us on Facebook and Instagram. 2) Tag your three friends on our posts. 3) Share this post on your wall while tagging us. Useful Links www.facebook.com/royallion.pk www.royallion.pk . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #grandopening  #sale  #flat30 % #royallion  #cufflinks  #studs  #Pakistan  #PakistaniProducts  #exportquality  #flat_30 % #supportus  #stayblessed  #stayconnected  #staytuned  #keepsupporting  #spreadlove  #businessshower  #excitement  #studs  #royal  #Lion  ğŸŽˆğŸŽ†ğŸ¦â¤ğŸ‘“ #opening  #openingSale  #grandopeningsale  #freeHomeDelivery  #COD  #FreeShipping 
💕 OUR PRODUCTS 💕
PENCIL CASE RM 10 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰
(exclude postage) ğŸŽ€ Muat calculator
ğŸŽ€ More big
ğŸŽ€ Muat pembaris 20 cm
ğŸŽ€ Ada lining

Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕  Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503

#totebag #totebagmurah #totebagmalaysia #totebagpie #totebags #slingbag #slingbagmurah #slingbagpie #bagmurah #giveawaymalaysia #giveaway #openingsale #cutiepie
💕 OUR PRODUCTS 💕 PENCIL CASE RM 10 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ (exclude postage) ğŸŽ€ Muat calculator ğŸŽ€ More big ğŸŽ€ Muat pembaris 20 cm ğŸŽ€ Ada lining Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕 Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503 #totebag  #totebagmurah  #totebagmalaysia  #totebagpie  #totebags  #slingbag  #slingbagmurah  #slingbagpie  #bagmurah  #giveawaymalaysia  #giveaway  #openingsale  #cutiepie 
💕 OUR PRODUCTS 💕
PENCIL CASE RM 10 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰
(exclude postage) ğŸŽ€ Muat calculator
ğŸŽ€ More big
ğŸŽ€ Muat pembaris 20 cm
ğŸŽ€ Ada lining

Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕  Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503

#totebag #totebagmurah #totebagmalaysia #totebagpie #totebags #slingbag #slingbagmurah #slingbagpie #bagmurah #giveawaymalaysia #giveaway #openingsale #cutiepie
💕 OUR PRODUCTS 💕 PENCIL CASE RM 10 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ (exclude postage) ğŸŽ€ Muat calculator ğŸŽ€ More big ğŸŽ€ Muat pembaris 20 cm ğŸŽ€ Ada lining Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕 Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503 #totebag  #totebagmurah  #totebagmalaysia  #totebagpie  #totebags  #slingbag  #slingbagmurah  #slingbagpie  #bagmurah  #giveawaymalaysia  #giveaway  #openingsale  #cutiepie 
💕 OUR PRODUCTS 💕
PENCIL CASE RM 10 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰
(exclude postage) ğŸŽ€ Muat calculator
ğŸŽ€ More big
ğŸŽ€ Muat pembaris 20 cm
ğŸŽ€ Ada lining

Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕  Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503

#totebag #totebagmurah #totebagmalaysia #totebagpie #totebags #slingbag #slingbagmurah #slingbagpie #bagmurah #giveawaymalaysia #giveaway #openingsale #cutiepie
💕 OUR PRODUCTS 💕 PENCIL CASE RM 10 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ (exclude postage) ğŸŽ€ Muat calculator ğŸŽ€ More big ğŸŽ€ Muat pembaris 20 cm ğŸŽ€ Ada lining Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕 Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503 #totebag  #totebagmurah  #totebagmalaysia  #totebagpie  #totebags  #slingbag  #slingbagmurah  #slingbagpie  #bagmurah  #giveawaymalaysia  #giveaway  #openingsale  #cutiepie 
Today’s the day! Get 25% off your first order using code: 25OFF✨💍 #openingsale #rings #ringstack #momentousmoments
.
14th August 🇵🇰 Independence Day of Pakistan

May this country progress from dawn to dusk. 
Congrats Pakistan 🇵🇰 We are excited to share our premium quality cufflinks with amazing people like you.
Royal Lion is all set and ready to launch on 17 Aug, 2018.

We are offering flat 30% discount on our all products. Be there to witness the grand opening sale. We are offering free giveaways on this precious occasion.
Follow these simple steps to win giveaways:

1) Follow us on Facebook and Instagram. 
2) Tag your three friends on our posts. 
3) Share this post on your wall while tagging us.
Useful Links
www.facebook.com/royallion.pk 
www.royallion.pk
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#zilHajj #congratulations #eidulazha #Pakistan #Muslims
#grandopening #sale #flat30% #royallion #cufflinks #studs #Pakistan #PakistaniProducts #exportquality #flat_30% #supportus #stayblessed #stayconnected #staytuned #keepsupporting #spreadlove #businessshower #excitement #studs #royal #Lion ğŸŽˆğŸŽ†ğŸ¦â¤ğŸ‘“ #opening #openingSale #grandopeningsale
#freeHomeDelivery #COD #FreeShipping
. 14th August 🇵🇰 Independence Day of Pakistan May this country progress from dawn to dusk. Congrats Pakistan 🇵🇰 We are excited to share our premium quality cufflinks with amazing people like you. Royal Lion is all set and ready to launch on 17 Aug, 2018. We are offering flat 30% discount on our all products. Be there to witness the grand opening sale. We are offering free giveaways on this precious occasion. Follow these simple steps to win giveaways: 1) Follow us on Facebook and Instagram. 2) Tag your three friends on our posts. 3) Share this post on your wall while tagging us. Useful Links www.facebook.com/royallion.pk www.royallion.pk . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #zilHajj  #congratulations  #eidulazha  #Pakistan  #Muslims  #grandopening  #sale  #flat30 % #royallion  #cufflinks  #studs  #Pakistan  #PakistaniProducts  #exportquality  #flat_30 % #supportus  #stayblessed  #stayconnected  #staytuned  #keepsupporting  #spreadlove  #businessshower  #excitement  #studs  #royal  #Lion  ğŸŽˆğŸŽ†ğŸ¦â¤ğŸ‘“ #opening  #openingSale  #grandopeningsale  #freeHomeDelivery  #COD  #FreeShipping 
💕 OUR PRODUCT 💕 
SLING KOREA RM 25 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ (exclude postage) ğŸŽ€ Size : 32cm x 32 cm
ğŸŽ€ Material : Thick canvas
ğŸŽ€ Tali adjustable
ğŸŽ€ Ada zip
ğŸŽ€ No compartment

Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕  Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503

#totebag #totebagmurah #totebagmalaysia #totebagpie #totebags #slingbag #slingbagmurah #slingbagpie #bagmurah #giveawaymalaysia #giveaway #openingsale #cutiepie
💕 OUR PRODUCT 💕 SLING KOREA RM 25 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ (exclude postage) ğŸŽ€ Size : 32cm x 32 cm ğŸŽ€ Material : Thick canvas ğŸŽ€ Tali adjustable ğŸŽ€ Ada zip ğŸŽ€ No compartment Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕 Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503 #totebag  #totebagmurah  #totebagmalaysia  #totebagpie  #totebags  #slingbag  #slingbagmurah  #slingbagpie  #bagmurah  #giveawaymalaysia  #giveaway  #openingsale  #cutiepie 
💕 OUR PRODUCT 💕 
SLING KOREA RM 25 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ (exclude postage) ğŸŽ€ Size : 32cm x 32 cm
ğŸŽ€ Material : Thick canvas
ğŸŽ€ Tali adjustable
ğŸŽ€ Ada zip
ğŸŽ€ No compartment

Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕  Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503

#totebag #totebagmurah #totebagmalaysia #totebagpie #totebags #slingbag #slingbagmurah #slingbagpie #bagmurah #giveawaymalaysia #giveaway #openingsale #cutiepie
💕 OUR PRODUCT 💕 SLING KOREA RM 25 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ (exclude postage) ğŸŽ€ Size : 32cm x 32 cm ğŸŽ€ Material : Thick canvas ğŸŽ€ Tali adjustable ğŸŽ€ Ada zip ğŸŽ€ No compartment Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕 Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503 #totebag  #totebagmurah  #totebagmalaysia  #totebagpie  #totebags  #slingbag  #slingbagmurah  #slingbagpie  #bagmurah  #giveawaymalaysia  #giveaway  #openingsale  #cutiepie 
💕 OUR PRODUCT 💕 
SLING KOREA RM 25 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ (exclude postage) ğŸŽ€ Size : 32cm x 32 cm
ğŸŽ€ Material : Thick canvas
ğŸŽ€ Tali adjustable
ğŸŽ€ Ada zip
ğŸŽ€ No compartment

Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕  Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503

#totebag #totebagmurah #totebagmalaysia #totebagpie #totebags #slingbag #slingbagmurah #slingbagpie #bagmurah #giveawaymalaysia #giveaway #openingsale #cutiepie
💕 OUR PRODUCT 💕 SLING KOREA RM 25 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ (exclude postage) ğŸŽ€ Size : 32cm x 32 cm ğŸŽ€ Material : Thick canvas ğŸŽ€ Tali adjustable ğŸŽ€ Ada zip ğŸŽ€ No compartment Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕 Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503 #totebag  #totebagmurah  #totebagmalaysia  #totebagpie  #totebags  #slingbag  #slingbagmurah  #slingbagpie  #bagmurah  #giveawaymalaysia  #giveaway  #openingsale  #cutiepie 
💕 OUR PRODUCTS 💕 
DRAWSTRING RM 25 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ (exclude postage) ğŸŽ€ Saiz : 19 cm x 13 cm
ğŸŽ€ Material : Canvas
ğŸŽ€ No compartment

Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕  Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503

#totebag #totebagmurah #totebagmalaysia #totebagpie #totebags #slingbag #slingbagmurah #slingbagpie #bagmurah #giveawaymalaysia #giveaway #openingsale #cutiepie
💕 OUR PRODUCTS 💕 DRAWSTRING RM 25 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ (exclude postage) ğŸŽ€ Saiz : 19 cm x 13 cm ğŸŽ€ Material : Canvas ğŸŽ€ No compartment Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕 Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503 #totebag  #totebagmurah  #totebagmalaysia  #totebagpie  #totebags  #slingbag  #slingbagmurah  #slingbagpie  #bagmurah  #giveawaymalaysia  #giveaway  #openingsale  #cutiepie 
💕 OUR PRODUCTS 💕 
DRAWSTRING RM 25 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ (exclude postage) ğŸŽ€ Saiz : 19 cm x 13 cm
ğŸŽ€ Material : Canvas
ğŸŽ€ No compartment

Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕  Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503

#totebag #totebagmurah #totebagmalaysia #totebagpie #totebags #slingbag #slingbagmurah #slingbagpie #bagmurah #giveawaymalaysia #giveaway #openingsale #cutiepie
💕 OUR PRODUCTS 💕 DRAWSTRING RM 25 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ (exclude postage) ğŸŽ€ Saiz : 19 cm x 13 cm ğŸŽ€ Material : Canvas ğŸŽ€ No compartment Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕 Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503 #totebag  #totebagmurah  #totebagmalaysia  #totebagpie  #totebags  #slingbag  #slingbagmurah  #slingbagpie  #bagmurah  #giveawaymalaysia  #giveaway  #openingsale  #cutiepie 
💕 OUR PRODUCTS 💕 
DRAWSTRING RM 25 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ (exclude postage) ğŸŽ€ Saiz : 19 cm x 13 cm
ğŸŽ€ Material : Canvas
ğŸŽ€ No compartment

Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕  Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503

#totebag #totebagmurah #totebagmalaysia #totebagpie #totebags #slingbag #slingbagmurah #slingbagpie #bagmurah #giveawaymalaysia #giveaway #openingsale #cutiepie
💕 OUR PRODUCTS 💕 DRAWSTRING RM 25 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ (exclude postage) ğŸŽ€ Saiz : 19 cm x 13 cm ğŸŽ€ Material : Canvas ğŸŽ€ No compartment Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕 Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503 #totebag  #totebagmurah  #totebagmalaysia  #totebagpie  #totebags  #slingbag  #slingbagmurah  #slingbagpie  #bagmurah  #giveawaymalaysia  #giveaway  #openingsale  #cutiepie 
淺軍綠鈕扣裙款套裝
-
套裝既好處當然係唔想襯衫既時候一套著
分開著又超好襯 可以有好多變化
麻綿質地完全係今年大熱 
搭配鈕扣裙視覺上又勁顯瘦 
一次過滿足哂3個願望 教我如何唔愛呢套衫既理由😍
-
Hkd219
Free size | 
上身-長41胸圍84
下身-裙長77腰圍60
淺軍綠鈕扣裙款套裝 - 套裝既好處當然係唔想襯衫既時候一套著 分開著又超好襯 可以有好多變化 麻綿質地完全係今年大熱 搭配鈕扣裙視覺上又勁顯瘦 一次過滿足哂3個願望 教我如何唔愛呢套衫既理由😍 - Hkd219 Free size | 上身-長41胸圍84 下身-裙長77腰圍60
💕 OUR PRODUCT 💕
ZIPPER TOTEBAG  RM 23 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ (exclude postage) ğŸŽ€ Size : 39cm x 32 cm
ğŸŽ€ Material : Thick canvas
ğŸŽ€ Tali adjustable
ğŸŽ€ Muat laptop
ğŸŽ€ Ada zip ğŸŽ€ No compartment

Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕  Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503

#totebag #totebagmurah #totebagmalaysia #totebagpie #totebags #slingbag #slingbagmurah #slingbagpie #bagmurah #giveawaymalaysia #giveaway #openingsale #cutiepie
💕 OUR PRODUCT 💕 ZIPPER TOTEBAG RM 23 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ (exclude postage) ğŸŽ€ Size : 39cm x 32 cm ğŸŽ€ Material : Thick canvas ğŸŽ€ Tali adjustable ğŸŽ€ Muat laptop ğŸŽ€ Ada zip ğŸŽ€ No compartment Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕 Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503 #totebag  #totebagmurah  #totebagmalaysia  #totebagpie  #totebags  #slingbag  #slingbagmurah  #slingbagpie  #bagmurah  #giveawaymalaysia  #giveaway  #openingsale  #cutiepie 
💕 OUR PRODUCT 💕
ZIPPER TOTEBAG  RM 23 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ (exclude postage) ğŸŽ€ Size : 39cm x 32 cm
ğŸŽ€ Material : Thick canvas
ğŸŽ€ Tali adjustable
ğŸŽ€ Muat laptop
ğŸŽ€ Ada zip ğŸŽ€ No compartment

Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕  Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503

#totebag #totebagmurah #totebagmalaysia #totebagpie #totebags #slingbag #slingbagmurah #slingbagpie #bagmurah #giveawaymalaysia #giveaway #openingsale #cutiepie
💕 OUR PRODUCT 💕 ZIPPER TOTEBAG RM 23 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ (exclude postage) ğŸŽ€ Size : 39cm x 32 cm ğŸŽ€ Material : Thick canvas ğŸŽ€ Tali adjustable ğŸŽ€ Muat laptop ğŸŽ€ Ada zip ğŸŽ€ No compartment Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕 Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503 #totebag  #totebagmurah  #totebagmalaysia  #totebagpie  #totebags  #slingbag  #slingbagmurah  #slingbagpie  #bagmurah  #giveawaymalaysia  #giveaway  #openingsale  #cutiepie 
💕 OUR PRODUCT 💕
ZIPPER TOTEBAG  RM 23 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ (exclude postage) ğŸŽ€ Size : 39cm x 32 cm
ğŸŽ€ Material : Thick canvas
ğŸŽ€ Tali adjustable
ğŸŽ€ Muat laptop
ğŸŽ€ Ada zip ğŸŽ€ No compartment

Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕  Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503

#totebag #totebagmurah #totebagmalaysia #totebagpie #totebags #slingbag #slingbagmurah #slingbagpie #bagmurah #giveawaymalaysia #giveaway #openingsale #cutiepie
💕 OUR PRODUCT 💕 ZIPPER TOTEBAG RM 23 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ (exclude postage) ğŸŽ€ Size : 39cm x 32 cm ğŸŽ€ Material : Thick canvas ğŸŽ€ Tali adjustable ğŸŽ€ Muat laptop ğŸŽ€ Ada zip ğŸŽ€ No compartment Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕 Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503 #totebag  #totebagmurah  #totebagmalaysia  #totebagpie  #totebags  #slingbag  #slingbagmurah  #slingbagpie  #bagmurah  #giveawaymalaysia  #giveaway  #openingsale  #cutiepie 
洗水牛仔小背心
-
歐美度假風既設計
可以正反兩款著法 
配搭打底就唔怕露得太多
打結位都係因應個人喜好而調較
店主認為如果去度假去旅行既時候
不妨大膽就甘著 真係超靚 勁吸睛
-
Hkd149
S size | 衣長24 胸圍82
洗水牛仔小背心 - 歐美度假風既設計 可以正反兩款著法 配搭打底就唔怕露得太多 打結位都係因應個人喜好而調較 店主認為如果去度假去旅行既時候 不妨大膽就甘著 真係超靚 勁吸睛 - Hkd149 S size | 衣長24 胸圍82
-
1️⃣白色7分荷葉袖上衣
-
荷葉袖絕對係遮肉既神器 令到你既手臂更加纖細
棉麻質地舒適清爽 衫上面有豎紋 👍🏻
簡單得黎又有少少設計 唔會太單調
下身襯半身裙又得 襯褲裝都好好睇😻
-
面料: 棉麻
衣服尺碼:(cm) (可能出現1-2cm偏差)
胸圍: 94衣長:58袖長: 33肩寬: 34
-
2️⃣OL必備款!!黑色高腰A字短褲
-
高腰A字既設計 可以拉長身高比例同時遮蓋臀部同大腿 超顯瘦 
加上2邊都有袋 好適合手機跟身既靚女們
好襯程度去到任何一件上身都襯到 
呢條短褲絕對係OL必備款!🙆🏻‍♀️
-
面料:雪紡/無彈性
衣服尺碼:(cm) (可能出現1-2cm偏差)
S 褲長35 腰圍66 臀圍93 大腿圍63
M 褲長36 腰圍69 臀圍96 大腿圍65
L 褲長37 腰圍72 臀圍99大腿圍66
- 1️⃣白色7分荷葉袖上衣 - 荷葉袖絕對係遮肉既神器 令到你既手臂更加纖細 棉麻質地舒適清爽 衫上面有豎紋 👍🏻 簡單得黎又有少少設計 唔會太單調 下身襯半身裙又得 襯褲裝都好好睇😻 - 面料: 棉麻 衣服尺碼:(cm) (可能出現1-2cm偏差) 胸圍: 94衣長:58袖長: 33肩寬: 34 - 2️⃣OL必備款!!黑色高腰A字短褲 - 高腰A字既設計 可以拉長身高比例同時遮蓋臀部同大腿 超顯瘦 加上2邊都有袋 好適合手機跟身既靚女們 好襯程度去到任何一件上身都襯到 呢條短褲絕對係OL必備款!🙆🏻‍♀️ - 面料:雪紡/無彈性 衣服尺碼:(cm) (可能出現1-2cm偏差) S 褲長35 腰圍66 臀圍93 大腿圍63 M 褲長36 腰圍69 臀圍96 大腿圍65 L 褲長37 腰圍72 臀圍99大腿圍66
💕 OUR PRODUCT 💕
TOTEBAG PIE RM 22 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ (exclude postage) ğŸŽ€ Size : 39cm x 32 cm
ğŸŽ€ Material : Thick canvas
ğŸŽ€ Tali adjustable
ğŸŽ€ Muat laptop
ğŸŽ€ No zip & compartment

Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕  Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503

#totebag #totebagmurah #totebagmalaysia #totebagpie #totebags #slingbag #slingbagmurah #slingbagpie #bagmurah #giveawaymalaysia #giveaway #openingsale #cutiepie
💕 OUR PRODUCT 💕 TOTEBAG PIE RM 22 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ (exclude postage) ğŸŽ€ Size : 39cm x 32 cm ğŸŽ€ Material : Thick canvas ğŸŽ€ Tali adjustable ğŸŽ€ Muat laptop ğŸŽ€ No zip & compartment Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕 Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503 #totebag  #totebagmurah  #totebagmalaysia  #totebagpie  #totebags  #slingbag  #slingbagmurah  #slingbagpie  #bagmurah  #giveawaymalaysia  #giveaway  #openingsale  #cutiepie 
💕 OUR PRODUCT 💕
TOTEBAG PIE RM 22 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ (exclude postage) ğŸŽ€ Size : 39cm x 32 cm
ğŸŽ€ Material : Thick canvas
ğŸŽ€ Tali adjustable
ğŸŽ€ Muat laptop
ğŸŽ€ No zip & compartment

Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕  Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503

#totebag #totebagmurah #totebagmalaysia #totebagpie #totebags #slingbag #slingbagmurah #slingbagpie #bagmurah #giveawaymalaysia #giveaway #openingsale #cutiepie
💕 OUR PRODUCT 💕 TOTEBAG PIE RM 22 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ (exclude postage) ğŸŽ€ Size : 39cm x 32 cm ğŸŽ€ Material : Thick canvas ğŸŽ€ Tali adjustable ğŸŽ€ Muat laptop ğŸŽ€ No zip & compartment Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕 Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503 #totebag  #totebagmurah  #totebagmalaysia  #totebagpie  #totebags  #slingbag  #slingbagmurah  #slingbagpie  #bagmurah  #giveawaymalaysia  #giveaway  #openingsale  #cutiepie 
💕 OUR PRODUCT 💕
TOTEBAG PIE RM 22 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ (exclude postage) ğŸŽ€ Size : 39cm x 32 cm
ğŸŽ€ Material : Thick canvas
ğŸŽ€ Tali adjustable
ğŸŽ€ Muat laptop
ğŸŽ€ No zip & compartment

Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕  Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503

#totebag #totebagmurah #totebagmalaysia #totebagpie #totebags #slingbag #slingbagmurah #slingbagpie #bagmurah #giveawaymalaysia #giveaway #openingsale #cutiepie
💕 OUR PRODUCT 💕 TOTEBAG PIE RM 22 SHJ ğŸŽ‰ğŸŽ‰ (exclude postage) ğŸŽ€ Size : 39cm x 32 cm ğŸŽ€ Material : Thick canvas ğŸŽ€ Tali adjustable ğŸŽ€ Muat laptop ğŸŽ€ No zip & compartment Lawa? Rambang mata? Tunggu apa lgi, mai mai pakat beli sementara stok masih ada 💕 Kindly whatsapp us for any order - http://www.wasap.my/60182787503 #totebag  #totebagmurah  #totebagmalaysia  #totebagpie  #totebags  #slingbag  #slingbagmurah  #slingbagpie  #bagmurah  #giveawaymalaysia  #giveaway  #openingsale  #cutiepie 
💛 💖HELLO AND ASSALAMUALAIKUM DEAR 💖💛 😍WELCOME TO CUTIE PIE😍 
For cutie bags, cutie pencil case, cutie sling and view more our collections at cutie pie instagram🐣 🔥 Keep trending, 😱 updating 💃shopping and stylish ğŸ˜Ž from our shop online for the latest products. Do enjoy scrolling our insta and please leave some feedback 💖

#totebag #totebagmurah #totebagmalaysia #totebagpie #totebags #slingbag #slingbagmurah #slingbagpie #bagmurah #giveawaymalaysia #giveaway #openingsale #cutiepie
💛 💖HELLO AND ASSALAMUALAIKUM DEAR 💖💛 😍WELCOME TO CUTIE PIE😍 For cutie bags, cutie pencil case, cutie sling and view more our collections at cutie pie instagram🐣 🔥 Keep trending, 😱 updating 💃shopping and stylish ğŸ˜Ž from our shop online for the latest products. Do enjoy scrolling our insta and please leave some feedback 💖 #totebag  #totebagmurah  #totebagmalaysia  #totebagpie  #totebags  #slingbag  #slingbagmurah  #slingbagpie  #bagmurah  #giveawaymalaysia  #giveaway  #openingsale  #cutiepie 
To celebrate our launch we are giving away x10 50% off codes for our site!! Just use the code ⚡️ INSTA50 ⚡️at checkout & remember, we have FREE worldwide shipping babes! 🌏 You don't want to miss this!! Xx
.
.
.
.
#lunaroseswim #lunarosetribe #swimsuits #bikinishop #swimbrand #bikinibrand  #brandlaunch #girlsinbusiness #bodypositivity #selflovefirst #bikinilovers #fashionaddicted #fashioninfluencers #beachwear #beachlovers #50percentoff #discountcode #openingsale #influencerswanted #brandambassador #promoterswanted #ambassadorsearch
To celebrate our launch we are giving away x10 50% off codes for our site!! Just use the code ⚡️ INSTA50 ⚡️at checkout & remember, we have FREE worldwide shipping babes! 🌏 You don't want to miss this!! Xx . . . . #lunaroseswim  #lunarosetribe  #swimsuits  #bikinishop  #swimbrand  #bikinibrand  #brandlaunch  #girlsinbusiness  #bodypositivity  #selflovefirst  #bikinilovers  #fashionaddicted  #fashioninfluencers  #beachwear  #beachlovers  #50percentoff  #discountcode  #openingsale  #influencerswanted  #brandambassador  #promoterswanted  #ambassadorsearch 
To celebrate our launch we are giving away x10 50% off codes for our site!! Just use the code ⚡️ INSTA50 ⚡️at checkout & remember, we have FREE worldwide shipping babes! 🌏 You don't want to miss this!! Xx
.
.
.
.
#lunaroseswim #lunarosetribe #swimsuits #bikinishop #swimbrand #bikinibrand  #brandlaunch #girlsinbusiness #bodypositivity #selflovefirst #bikinilovers #fashionaddicted #fashioninfluencers #beachwear #beachlovers #50off #discountcode #openingsale
To celebrate our launch we are giving away x10 50% off codes for our site!! Just use the code ⚡️ INSTA50 ⚡️at checkout & remember, we have FREE worldwide shipping babes! 🌏 You don't want to miss this!! Xx . . . . #lunaroseswim  #lunarosetribe  #swimsuits  #bikinishop  #swimbrand  #bikinibrand  #brandlaunch  #girlsinbusiness  #bodypositivity  #selflovefirst  #bikinilovers  #fashionaddicted  #fashioninfluencers  #beachwear  #beachlovers  #50off  #discountcode  #openingsale 
.
ZilHajj moon sighted in Pakistan,
Eid-ul-Azha to be on 22 August

Congrats to all Muslim community.
We are excited to share our premium quality cufflinks with amazing people like you.
Royal Lion is all set and ready to launch on 17 Aug, 2018.

We are offering flat 30% discount on our all products. Be there to witness the grand opening sale. We are offering free giveaways on this precious occasion.
Follow these simple steps to win giveaways:

1) Follow us on Facebook and Instagram. 
2) Tag your three friends on our posts. 
3) Share this post on your wall while tagging us.
Useful Links
www.facebook.com/royallion.pk 
www.royallion.pk
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#zilHajj #congratulations #eidulazha #Pakistan #Muslims
#grandopening #sale #flat30% #royallion #cufflinks #studs #Pakistan #PakistaniProducts #exportquality #flat_30% #supportus #stayblessed #stayconnected #staytuned #keepsupporting #spreadlove #businessshower #excitement #studs #royal #Lion ğŸŽˆğŸŽ†ğŸ¦â¤ğŸ‘“ #opening #openingSale #grandopeningsale
#freeHomeDelivery #COD #FreeShipping
. ZilHajj moon sighted in Pakistan, Eid-ul-Azha to be on 22 August Congrats to all Muslim community. We are excited to share our premium quality cufflinks with amazing people like you. Royal Lion is all set and ready to launch on 17 Aug, 2018. We are offering flat 30% discount on our all products. Be there to witness the grand opening sale. We are offering free giveaways on this precious occasion. Follow these simple steps to win giveaways: 1) Follow us on Facebook and Instagram. 2) Tag your three friends on our posts. 3) Share this post on your wall while tagging us. Useful Links www.facebook.com/royallion.pk www.royallion.pk . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #zilHajj  #congratulations  #eidulazha  #Pakistan  #Muslims  #grandopening  #sale  #flat30 % #royallion  #cufflinks  #studs  #Pakistan  #PakistaniProducts  #exportquality  #flat_30 % #supportus  #stayblessed  #stayconnected  #staytuned  #keepsupporting  #spreadlove  #businessshower  #excitement  #studs  #royal  #Lion  ğŸŽˆğŸŽ†ğŸ¦â¤ğŸ‘“ #opening  #openingSale  #grandopeningsale  #freeHomeDelivery  #COD  #FreeShipping 
.
Stand Out! Don't be a normal one. 
We are excited to share our premium quality cufflinks with amazing people like you.
Royal Lion is all set and ready to launch on 17 Aug, 2018.

We are offering flat 30% discount on our all products. Be there to witness the grand opening sale. We are offering free giveaways on this precious occasion.
Follow these simple steps to win giveaways:

1) Follow us on Facebook and Instagram. 
2) Tag your three friends on our posts. 
3) Share this post on your wall while tagging us.
Useful Links
www.facebook.com/royallion.pk 
www.royallion.pk
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#grandopening #sale #flat30% #royallion #cufflinks #studs #Pakistan #PakistaniProducts #exportquality #flat_30% #supportus #stayblessed #stayconnected #staytuned #keepsupporting #spreadlove #businessshower #excitement #studs #royal #Lion ğŸŽˆğŸŽ†ğŸ¦â¤ğŸ‘“ #opening #openingSale #grandopeningsale
#freeHomeDelivery #COD #FreeShipping
. Stand Out! Don't be a normal one. We are excited to share our premium quality cufflinks with amazing people like you. Royal Lion is all set and ready to launch on 17 Aug, 2018. We are offering flat 30% discount on our all products. Be there to witness the grand opening sale. We are offering free giveaways on this precious occasion. Follow these simple steps to win giveaways: 1) Follow us on Facebook and Instagram. 2) Tag your three friends on our posts. 3) Share this post on your wall while tagging us. Useful Links www.facebook.com/royallion.pk www.royallion.pk . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #grandopening  #sale  #flat30 % #royallion  #cufflinks  #studs  #Pakistan  #PakistaniProducts  #exportquality  #flat_30 % #supportus  #stayblessed  #stayconnected  #staytuned  #keepsupporting  #spreadlove  #businessshower  #excitement  #studs  #royal  #Lion  ğŸŽˆğŸŽ†ğŸ¦â¤ğŸ‘“ #opening  #openingSale  #grandopeningsale  #freeHomeDelivery  #COD  #FreeShipping 
.
We are excited to share our premium quality cufflinks with amazing people like you.
Royal Lion is all set and ready to launch on 17 Aug, 2018.

We are offering flat 30% discount on our all products. Be there to witness the grand opening sale. We are offering free giveaways on this precious occasion.
Follow these simple steps to win giveaways:

1) Follow us on Facebook and Instagram. 
2) Tag your three friends on our posts. 
3) Share this post on your wall while tagging us.
Useful Links
www.facebook.com/royallion.pk 
www.royallion.pk
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#grandopening #sale #flat30% #royallion #cufflinks #studs #Pakistan #PakistaniProducts #exportquality #flat_30% #supportus #stayblessed #stayconnected #staytuned #keepsupporting #spreadlove #businessshower #excitement #studs #royal #Lion ğŸŽˆğŸŽ†ğŸ¦â¤ğŸ‘“ #opening #openingSale #grandopeningsale
#freeHomeDelivery #COD #FreeShipping
. We are excited to share our premium quality cufflinks with amazing people like you. Royal Lion is all set and ready to launch on 17 Aug, 2018. We are offering flat 30% discount on our all products. Be there to witness the grand opening sale. We are offering free giveaways on this precious occasion. Follow these simple steps to win giveaways: 1) Follow us on Facebook and Instagram. 2) Tag your three friends on our posts. 3) Share this post on your wall while tagging us. Useful Links www.facebook.com/royallion.pk www.royallion.pk . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #grandopening  #sale  #flat30 % #royallion  #cufflinks  #studs  #Pakistan  #PakistaniProducts  #exportquality  #flat_30 % #supportus  #stayblessed  #stayconnected  #staytuned  #keepsupporting  #spreadlove  #businessshower  #excitement  #studs  #royal  #Lion  ğŸŽˆğŸŽ†ğŸ¦â¤ğŸ‘“ #opening  #openingSale  #grandopeningsale  #freeHomeDelivery  #COD  #FreeShipping 
✨Fall for our CARAMEL collection 👡 Designed for all occasions ———————————————————
🔺Price 10% OFF❗️❗️❗️ + SF
For orders/inquiries, 📩DM us here, 📲Text/Viber 09272982325, 💌Message us on Facebook ✌️
.
.
.
#jhuppyshoppe #jhuppers #jhuppyshoppepromo #theultimatesolecatcher #welovejhuppy #jande #salesalesale #openingsale #getready #2ndwave #CaramelisedCraze
✨Fall for our CARAMEL collection 👡 Designed for all occasions ——————————————————— 🔺Price 10% OFF❗️❗️❗️ + SF For orders/inquiries, 📩DM us here, 📲Text/Viber 09272982325, 💌Message us on Facebook ✌️ . . . #jhuppyshoppe  #jhuppers  #jhuppyshoppepromo  #theultimatesolecatcher  #welovejhuppy  #jande  #salesalesale  #openingsale  #getready  #2ndwave  #CaramelisedCraze 
📍10% OFF on ALL ITEMS!SALE❗️SALE❗️SALE❗️
✨ERIN Strapped Heels in Caramel
🌸Size: 6,7,8
———————————————————
🔺Price 10% OFF❗️❗️❗️ + SF
For orders/inquiries, 📩DM us here, 📲Text/Viber 09272982325, 💌Message us on Facebook ✌️
.
.
.

#jhuppyshoppe #jhuppers #jhuppyshoppepromo #theultimatesolecatcher #welovejhuppy #jande #salesalesale #openingsale #getready #2ndwave #Erinheels
📍10% OFF on ALL ITEMS!SALE❗️SALE❗️SALE❗️ ✨ERIN Strapped Heels in Caramel 🌸Size: 6,7,8 ——————————————————— 🔺Price 10% OFF❗️❗️❗️ + SF For orders/inquiries, 📩DM us here, 📲Text/Viber 09272982325, 💌Message us on Facebook ✌️ . . . #jhuppyshoppe  #jhuppers  #jhuppyshoppepromo  #theultimatesolecatcher  #welovejhuppy  #jande  #salesalesale  #openingsale  #getready  #2ndwave  #Erinheels 
📍10% OFF on ALL ITEMS!SALE❗️SALE❗️SALE❗️
✨GAIA Broad Strap Heels in Ink
🌸Size: 6,7,8
———————————————————
🔺Price 10% OFF❗️❗️❗️ + SF
For orders/inquiries, 📩DM us here, 📲Text/Viber 09272982325, 💌Message us on Facebook ✌️
.
.
.

#jhuppyshoppe #jhuppers #jhuppyshoppepromo #theultimatesolecatcher #welovejhuppy #jande #salesalesale #openingsale #getready #2ndwave #Gaiaheels
📍10% OFF on ALL ITEMS!SALE❗️SALE❗️SALE❗️ ✨GAIA Broad Strap Heels in Ink 🌸Size: 6,7,8 ——————————————————— 🔺Price 10% OFF❗️❗️❗️ + SF For orders/inquiries, 📩DM us here, 📲Text/Viber 09272982325, 💌Message us on Facebook ✌️ . . . #jhuppyshoppe  #jhuppers  #jhuppyshoppepromo  #theultimatesolecatcher  #welovejhuppy  #jande  #salesalesale  #openingsale  #getready  #2ndwave  #Gaiaheels 
📍10% OFF on ALL ITEMS!SALE❗️SALE❗️SALE❗️
✨GAIA Broad Strap Heels in Caramel
🌸Size: 6,7,8
———————————————————
🔺Price 10% OFF❗️❗️❗️ + SF
For orders/inquiries, 📩DM us here, 📲Text/Viber 09272982325, 💌Message us on Facebook ✌️
.
.
.

#jhuppyshoppe #jhuppers #jhuppyshoppepromo #theultimatesolecatcher #welovejhuppy #jande #salesalesale #openingsale #getready #2ndwave #Gaiaheels
📍10% OFF on ALL ITEMS!SALE❗️SALE❗️SALE❗️ ✨GAIA Broad Strap Heels in Caramel 🌸Size: 6,7,8 ——————————————————— 🔺Price 10% OFF❗️❗️❗️ + SF For orders/inquiries, 📩DM us here, 📲Text/Viber 09272982325, 💌Message us on Facebook ✌️ . . . #jhuppyshoppe  #jhuppers  #jhuppyshoppepromo  #theultimatesolecatcher  #welovejhuppy  #jande  #salesalesale  #openingsale  #getready  #2ndwave  #Gaiaheels 
📍10% OFF on ALL ITEMS!SALE❗️SALE❗️SALE❗️
✨CLIO Block Heels in Caramel
🌸Size: 6,7,8
———————————————————
🔺Price 10% OFF❗️❗️❗️ + SF
For orders/inquiries, 📩DM us here, 📲Text/Viber 09272982325, 💌Message us on Facebook ✌️
.
.
.

#jhuppyshoppe #jhuppers #jhuppyshoppepromo #theultimatesolecatcher #welovejhuppy #jande #salesalesale #openingsale #getready #2ndwave #Clioheels
📍10% OFF on ALL ITEMS!SALE❗️SALE❗️SALE❗️ ✨CLIO Block Heels in Caramel 🌸Size: 6,7,8 ——————————————————— 🔺Price 10% OFF❗️❗️❗️ + SF For orders/inquiries, 📩DM us here, 📲Text/Viber 09272982325, 💌Message us on Facebook ✌️ . . . #jhuppyshoppe  #jhuppers  #jhuppyshoppepromo  #theultimatesolecatcher  #welovejhuppy  #jande  #salesalesale  #openingsale  #getready  #2ndwave  #Clioheels 
📍10% OFF on ALL ITEMS!SALE❗️SALE❗️SALE❗️
✨ATHENA Closed Back Heels in Champagne ———————————————————
🔺Price 10% OFF❗️❗️❗️ + SF
For orders/inquiries, 📩DM us here, 📲Text/Viber 09272982325, 💌Message us on Facebook ✌️
.
.
.

#jhuppyshoppe #jhuppers #jhuppyshoppepromo #theultimatesolecatcher #welovejhuppy #jande #salesalesale #openingsale #getready #2ndwave #Athenaheels
📍10% OFF on ALL ITEMS!SALE❗️SALE❗️SALE❗️ ✨ATHENA Closed Back Heels in Champagne ——————————————————— 🔺Price 10% OFF❗️❗️❗️ + SF For orders/inquiries, 📩DM us here, 📲Text/Viber 09272982325, 💌Message us on Facebook ✌️ . . . #jhuppyshoppe  #jhuppers  #jhuppyshoppepromo  #theultimatesolecatcher  #welovejhuppy  #jande  #salesalesale  #openingsale  #getready  #2ndwave  #Athenaheels 
📍10% OFF on ALL ITEMS!SALE❗️SALE❗️SALE❗️
✨ATHENA Closed Back Heels in Caramel
🌸Size: 6,7,8
———————————————————
🔺Price 10% OFF❗️❗️❗️ + SF
For orders/inquiries, 📩DM us here, 📲Text/Viber 09272982325, 💌Message us on Facebook ✌️
.
.
.

#jhuppyshoppe #jhuppers #jhuppyshoppepromo #theultimatesolecatcher #welovejhuppy #jande #salesalesale #openingsale #getready #2ndwave #Athenaheels
📍10% OFF on ALL ITEMS!SALE❗️SALE❗️SALE❗️ ✨ATHENA Closed Back Heels in Caramel 🌸Size: 6,7,8 ——————————————————— 🔺Price 10% OFF❗️❗️❗️ + SF For orders/inquiries, 📩DM us here, 📲Text/Viber 09272982325, 💌Message us on Facebook ✌️ . . . #jhuppyshoppe  #jhuppers  #jhuppyshoppepromo  #theultimatesolecatcher  #welovejhuppy  #jande  #salesalesale  #openingsale  #getready  #2ndwave  #Athenaheels 
📍10% OFF on ALL ITEMS!SALE❗️SALE❗️SALE❗️
✨LEAH Block heels in Breezy
———————————————————
🔺Price 10% OFF❗️❗️❗️ + SF
For orders/inquiries, 📩DM us here, 📲Text/Viber 09272982325, 💌Message us on Facebook ✌️
.
.
.

#jhuppyshoppe #jhuppers #jhuppyshoppepromo #theultimatesolecatcher #welovejhuppy #jande #salesalesale #openingsale #getready #2ndwave
📍10% OFF on ALL ITEMS!SALE❗️SALE❗️SALE❗️ ✨LEAH Block heels in Breezy ——————————————————— 🔺Price 10% OFF❗️❗️❗️ + SF For orders/inquiries, 📩DM us here, 📲Text/Viber 09272982325, 💌Message us on Facebook ✌️ . . . #jhuppyshoppe  #jhuppers  #jhuppyshoppepromo  #theultimatesolecatcher  #welovejhuppy  #jande  #salesalesale  #openingsale  #getready  #2ndwave 
📍10% OFF on ALL ITEMS!SALE❗️SALE❗️SALE❗️
✨LEAH Block heels in Breezy and Champagne
———————————————————
🔺Price 10% OFF❗️❗️❗️ + SF
For orders/inquiries, 📩DM us here, 📲Text/Viber 09272982325, 💌Message us on Facebook ✌️
.
.
.

#jhuppyshoppe #jhuppers #jhuppyshoppepromo #theultimatesolecatcher #welovejhuppy #jande #salesalesale #openingsale #getready #2ndwave
📍10% OFF on ALL ITEMS!SALE❗️SALE❗️SALE❗️ ✨LEAH Block heels in Breezy and Champagne ——————————————————— 🔺Price 10% OFF❗️❗️❗️ + SF For orders/inquiries, 📩DM us here, 📲Text/Viber 09272982325, 💌Message us on Facebook ✌️ . . . #jhuppyshoppe  #jhuppers  #jhuppyshoppepromo  #theultimatesolecatcher  #welovejhuppy  #jande  #salesalesale  #openingsale  #getready  #2ndwave 
📍10% OFF on ALL ITEMS!SALE❗️SALE❗️SALE❗️
✨ CHRYSANTHEUM Mules in Beige, Raven, Cobalt
🌸 Size 6,7
ğŸŽ€Synthetic Leather
Limited pairs only
PRICE: 650
———————————————————
🔺Price 10% OFF❗️❗️❗️ + SF
For orders/inquiries, 📩DM us here, 📲Text/Viber 09272982325, 💌Message us on Facebook ✌️
.
.
.

#jhuppyshoppe #jhuppers #jhuppyshoppepromo #theultimatesolecatcher #welovejhuppy #jande #salesalesale #openingsale #getready #2ndwave #ChrysantheumMules
📍10% OFF on ALL ITEMS!SALE❗️SALE❗️SALE❗️ ✨ CHRYSANTHEUM Mules in Beige, Raven, Cobalt 🌸 Size 6,7 ğŸŽ€Synthetic Leather Limited pairs only PRICE: 650 ——————————————————— 🔺Price 10% OFF❗️❗️❗️ + SF For orders/inquiries, 📩DM us here, 📲Text/Viber 09272982325, 💌Message us on Facebook ✌️ . . . #jhuppyshoppe  #jhuppers  #jhuppyshoppepromo  #theultimatesolecatcher  #welovejhuppy  #jande  #salesalesale  #openingsale  #getready  #2ndwave  #ChrysantheumMules 
Bring out the look you’ve always wanted 🖤
✨CHRYSANTHEUM Mules in Beige, Raven, Cobalt ğŸŽ€ Synthetic Leather
.
.

#jhuppyshoppe #jhuppers #jhuppyshoppepromo #theultimatesolecatcher #welovejhuppy #jande #salesalesale #openingsale #getready #2ndwave #ChrysantheumMules
📍10% OFF on ALL ITEMS!SALE❗️SALE❗️SALE❗️
✨LOBELIA Mules in Butterscoth
🌸 Size 6,7
ğŸŽ€Synthetic Leather
Limited pairs only
———————————————————
🔺Price 10% OFF❗️❗️❗️ + SF
For orders/inquiries, 📩DM us here, 📲Text/Viber 09272982325, 💌Message us on Facebook ✌️
.
.
.

#jhuppyshoppe #jhuppers #jhuppyshoppepromo #theultimatesolecatcher #welovejhuppy #jande #salesalesale #openingsale #getready #2ndwave #LobeliaMules
📍10% OFF on ALL ITEMS!SALE❗️SALE❗️SALE❗️ ✨LOBELIA Mules in Butterscoth 🌸 Size 6,7 ğŸŽ€Synthetic Leather Limited pairs only ——————————————————— 🔺Price 10% OFF❗️❗️❗️ + SF For orders/inquiries, 📩DM us here, 📲Text/Viber 09272982325, 💌Message us on Facebook ✌️ . . . #jhuppyshoppe  #jhuppers  #jhuppyshoppepromo  #theultimatesolecatcher  #welovejhuppy  #jande  #salesalesale  #openingsale  #getready  #2ndwave  #LobeliaMules 
📍10% OFF on ALL ITEMS!SALE❗️SALE❗️SALE❗️
✨HUXLEY Mules in Ebony
🌸 Size 6,7
Limited pairs only
PRICE: 599
———————————————————
🔺Price 10% OFF❗️❗️❗️ + SF
For orders/inquiries, 📩DM us here, 📲Text/Viber 09272982325, 💌Message us on Facebook ✌️
.
.
.

#jhuppyshoppe #jhuppers #jhuppyshoppepromo #theultimatesolecatcher #welovejhuppy #jande #salesalesale #openingsale #getready #2ndwave #HuxleyMules
📍10% OFF on ALL ITEMS!SALE❗️SALE❗️SALE❗️ ✨HUXLEY Mules in Ebony 🌸 Size 6,7 Limited pairs only PRICE: 599 ——————————————————— 🔺Price 10% OFF❗️❗️❗️ + SF For orders/inquiries, 📩DM us here, 📲Text/Viber 09272982325, 💌Message us on Facebook ✌️ . . . #jhuppyshoppe  #jhuppers  #jhuppyshoppepromo  #theultimatesolecatcher  #welovejhuppy  #jande  #salesalesale  #openingsale  #getready  #2ndwave  #HuxleyMules 
📍10% OFF on ALL ITEMS!SALE❗️SALE❗️SALE❗️
✨MARGUERITE Mules in Teal
🌸 Size 6,7,8
Synthetic Leather
📍Limited pairs only
PRICE: 650
———————————————————
🔺Price 10% OFF❗️❗️❗️ + SF
For orders/inquiries, 📩DM us here, 📲Text/Viber 09272982325, 💌Message us on Facebook ✌️
.
.
.

#jhuppyshoppe #jhuppers #jhuppyshoppepromo #theultimatesolecatcher #welovejhuppy #jande #salesalesale #openingsale #getready #2ndwave #MargueriteMules
📍10% OFF on ALL ITEMS!SALE❗️SALE❗️SALE❗️ ✨MARGUERITE Mules in Teal 🌸 Size 6,7,8 Synthetic Leather 📍Limited pairs only PRICE: 650 ——————————————————— 🔺Price 10% OFF❗️❗️❗️ + SF For orders/inquiries, 📩DM us here, 📲Text/Viber 09272982325, 💌Message us on Facebook ✌️ . . . #jhuppyshoppe  #jhuppers  #jhuppyshoppepromo  #theultimatesolecatcher  #welovejhuppy  #jande  #salesalesale  #openingsale  #getready  #2ndwave  #MargueriteMules 
📍10% OFF on ALL ITEMS!SALE❗️SALE❗️SALE❗️
✨LILITH Mules in Blush
🌸 Size 6,7
Limited pairs only
———————————————————
🔺Price 10% OFF❗️❗️❗️ + SF
For orders/inquiries, 📩DM us here, 📲Text/Viber 09272982325, 💌Message us on Facebook ✌️
.
.
.

#jhuppyshoppe #jhuppers #jhuppyshoppepromo #theultimatesolecatcher #welovejhuppy #jande #salesalesale #openingsale #getready #2ndwave #LilithMules
📍10% OFF on ALL ITEMS!SALE❗️SALE❗️SALE❗️ ✨LILITH Mules in Blush 🌸 Size 6,7 Limited pairs only ——————————————————— 🔺Price 10% OFF❗️❗️❗️ + SF For orders/inquiries, 📩DM us here, 📲Text/Viber 09272982325, 💌Message us on Facebook ✌️ . . . #jhuppyshoppe  #jhuppers  #jhuppyshoppepromo  #theultimatesolecatcher  #welovejhuppy  #jande  #salesalesale  #openingsale  #getready  #2ndwave  #LilithMules 
📍2ND WAVE TONIGHT @8PM❗️
✨PRICE - 10% + SF .
.
.

#jhuppyshoppe #jhuppers #jhuppyshoppepromo #theultimatesolecatcher #welovejhuppy #jande #salesalesale #openingsale #getready #2ndwave
📍2ND WAVE TONIGHT @8PM❗️
✨PRICE - 10% + SF .
.
.

#jhuppyshoppe #jhuppers #jhuppyshoppepromo #theultimatesolecatcher #welovejhuppy #jande #salesalesale #openingsale #getready #2ndwave
📍2ND WAVE TONIGHT @8PM❗️
✨PRICE - 10% + SF .
.
.

#jhuppyshoppe #jhuppers #jhuppyshoppepromo #theultimatesolecatcher #welovejhuppy #jande #salesalesale #openingsale #getready #2ndwave