an online Instagram web viewer

#olycandy medias

Photos

Wahhh kulit makin putih.. berseri seri gitu.. ingatkan buat injection mahal2 rupa rupanya consume collagen bajet rm40 je uols 😱😱 .
Yes betul rm40 shj !! Dengan bvrc baby memang pilihan tepat utk mereka yg βœ”kulit kusam
βœ”jerawat pasir kt dahi
βœ”sunburn
βœ”tona tak sekata
βœ”kulit kering
.
Nampak je kecik !! Tp mampu merawat mslh kulit seawal 1 botol uols πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» rasa dia pun memang sedap giler !!! Macam nk telan sebotol terus πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Dptkan bvrc baby sekarang !! Whsap bvrc baby ke +601159459451
.
#bvrnew #bvrc #bvr #bvradvance #bvradvanced #bvrprincess #bvrneworiginal #bvrnewmurah #bvrnewmalaysia #bvrcmurah #bvrcoriginal #bvrcmalaysia #princessbvrc #princessbvrmurah #princessbvroriginal #princessbvrcollagen #sayajual #pipipink  #bazaarpaknil #olycandy #toujoursadvanced #aurawhite #aurawhitemurah #auramen #makeupborong  #iklanonlineshop #kedaionlinemurah #igshopmurahmalaysia #instaniaga #terlajaklaris
Wahhh kulit makin putih.. berseri seri gitu.. ingatkan buat injection mahal2 rupa rupanya consume collagen bajet rm40 je uols 😱😱 . Yes betul rm40 shj !! Dengan bvrc baby memang pilihan tepat utk mereka yg βœ”kulit kusam βœ”jerawat pasir kt dahi βœ”sunburn βœ”tona tak sekata βœ”kulit kering . Nampak je kecik !! Tp mampu merawat mslh kulit seawal 1 botol uols πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» rasa dia pun memang sedap giler !!! Macam nk telan sebotol terus πŸ˜‚πŸ˜‚ . Dptkan bvrc baby sekarang !! Whsap bvrc baby ke +601159459451 . #bvrnew  #bvrc  #bvr  #bvradvance  #bvradvanced  #bvrprincess  #bvrneworiginal  #bvrnewmurah  #bvrnewmalaysia  #bvrcmurah  #bvrcoriginal  #bvrcmalaysia  #princessbvrc  #princessbvrmurah  #princessbvroriginal  #princessbvrcollagen  #sayajual  #pipipink  #bazaarpaknil  #olycandy  #toujoursadvanced  #aurawhite  #aurawhitemurah  #auramen  #makeupborong  #iklanonlineshop  #kedaionlinemurah  #igshopmurahmalaysia  #instaniaga  #terlajaklaris 
Wahhh kulit makin putih.. berseri seri gitu.. ingatkan buat injection mahal2 rupa rupanya consume collagen bajet rm40 je uols 😱😱 .
Yes betul rm40 shj !! Dengan bvrc baby memang pilihan tepat utk mereka yg
βœ”kulit kusam
βœ”jerawat pasir kt dahi
βœ”sunburn
βœ”tona tak sekata
βœ”kulit kering
.
Nampak je kecik !! Tp mampu merawat mslh kulit seawal 1 botol uols πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» rasa dia pun memang sedap giler !!! Macam nk telan sebotol terus πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Dptkan bvrc baby sekarang !! Whsap bvrc baby ke +601159459451
.
#bvrnew #bvrc #bvr #bvradvance #bvradvanced #bvrprincess #bvrneworiginal #bvrnewmurah #bvrnewmalaysia #bvrcmurah #bvrcoriginal #bvrcmalaysia #princessbvrc #princessbvrmurah #princessbvroriginal #princessbvrcollagen #sayajual #pipipink  #bazaarpaknil #olycandy #toujoursadvanced #aurawhite #aurawhitemurah #auramen #makeupborong  #iklanonlineshop #kedaionlinemurah #igshopmurahmalaysia #instaniaga #neelofa
Wahhh kulit makin putih.. berseri seri gitu.. ingatkan buat injection mahal2 rupa rupanya consume collagen bajet rm40 je uols 😱😱 . Yes betul rm40 shj !! Dengan bvrc baby memang pilihan tepat utk mereka yg βœ”kulit kusam βœ”jerawat pasir kt dahi βœ”sunburn βœ”tona tak sekata βœ”kulit kering . Nampak je kecik !! Tp mampu merawat mslh kulit seawal 1 botol uols πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» rasa dia pun memang sedap giler !!! Macam nk telan sebotol terus πŸ˜‚πŸ˜‚ . Dptkan bvrc baby sekarang !! Whsap bvrc baby ke +601159459451 . #bvrnew  #bvrc  #bvr  #bvradvance  #bvradvanced  #bvrprincess  #bvrneworiginal  #bvrnewmurah  #bvrnewmalaysia  #bvrcmurah  #bvrcoriginal  #bvrcmalaysia  #princessbvrc  #princessbvrmurah  #princessbvroriginal  #princessbvrcollagen  #sayajual  #pipipink  #bazaarpaknil  #olycandy  #toujoursadvanced  #aurawhite  #aurawhitemurah  #auramen  #makeupborong  #iklanonlineshop  #kedaionlinemurah  #igshopmurahmalaysia  #instaniaga  #neelofa 
Wahhh kulit makin putih.. berseri seri gitu.. ingatkan buat injection mahal2 rupa rupanya consume collagen bajet rm40 je uols 😱😱 .
Yes betul rm40 shj !! Dengan bvrc baby memang pilihan tepat utk mereka yg
βœ”kulit kusam
βœ”jerawat pasir kt dahi
βœ”sunburn
βœ”tona tak sekata
βœ”kulit kering
.
Nampak je kecik !! Tp mampu merawat mslh kulit seawal 1 botol uols πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» rasa dia pun memang sedap giler !!! Macam nk telan sebotol terus πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Dptkan bvrc baby sekarang !! Whsap bvrc baby ke +601159459451
.
#bvrnew #bvrc #bvr #bvradvance #bvradvanced #bvrprincess #bvrneworiginal #bvrnewmurah #bvrnewmalaysia #bvrcmurah #bvrcoriginal #bvrcmalaysia #princessbvrc #princessbvrmurah #princessbvroriginal #princessbvrcollagen #sayajual #pipipink  #bazaarpaknil #olycandy #toujoursadvanced #aurawhite #aurawhitemurah #auramen #makeupborong  #iklanonlineshop #kedaionlinemurah #igshopmurahmalaysia #instaniaga #meletop
Wahhh kulit makin putih.. berseri seri gitu.. ingatkan buat injection mahal2 rupa rupanya consume collagen bajet rm40 je uols 😱😱 . Yes betul rm40 shj !! Dengan bvrc baby memang pilihan tepat utk mereka yg βœ”kulit kusam βœ”jerawat pasir kt dahi βœ”sunburn βœ”tona tak sekata βœ”kulit kering . Nampak je kecik !! Tp mampu merawat mslh kulit seawal 1 botol uols πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» rasa dia pun memang sedap giler !!! Macam nk telan sebotol terus πŸ˜‚πŸ˜‚ . Dptkan bvrc baby sekarang !! Whsap bvrc baby ke +601159459451 . #bvrnew  #bvrc  #bvr  #bvradvance  #bvradvanced  #bvrprincess  #bvrneworiginal  #bvrnewmurah  #bvrnewmalaysia  #bvrcmurah  #bvrcoriginal  #bvrcmalaysia  #princessbvrc  #princessbvrmurah  #princessbvroriginal  #princessbvrcollagen  #sayajual  #pipipink  #bazaarpaknil  #olycandy  #toujoursadvanced  #aurawhite  #aurawhitemurah  #auramen  #makeupborong  #iklanonlineshop  #kedaionlinemurah  #igshopmurahmalaysia  #instaniaga  #meletop 
🌟 (Part2 Dermaroller) 🌟
.
Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik.
.
Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! 
Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau!
.
Tak percaya?
Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik.
.
.
.
.
#dherbsterlajaklaris#beevenom#judeskinbar #jamujelita#kcolly#tatiskincare#bazaarpaknil#sayajual#dherbs#dianz#dianvitamin#perlaking#igshopmalaysia#fjglow#janganmengataskincare#letscantik#emmamaembongbubblesoap#aurawhite#olycandy#skrubkunyit#sayajualmurah#organicscrub#scrubkunyit#dermaroller#nanolightener#dermarollermurah#quputeh#terlajaklaris#kdollbeautyskincare#satinskinz
🌟 (Part2 Dermaroller) 🌟 . Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik. . Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! . Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik. . . . . #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar  #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah #organicscrub #scrubkunyit #dermaroller #nanolightener #dermarollermurah #quputeh #terlajaklaris #kdollbeautyskincare #satinskinz 
🌟 (Part1 Dermaroller) 🌟
.
Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik.
.
Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! 
Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau!
.
Tak percaya?
Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik.
.
.
.
.
#dherbsterlajaklaris#beevenom#judeskinbar #jamujelita#kcolly#tatiskincare#bazaarpaknil#sayajual#dherbs#dianz#dianvitamin#perlaking#igshopmalaysia#fjglow#janganmengataskincare#letscantik#emmamaembongbubblesoap#aurawhite#olycandy#skrubkunyit#sayajualmurah#organicscrub#scrubkunyit#dermaroller#nanolightener#dermarollermurah#quputeh#terlajaklaris#kdollbeautyskincare#satinskinz
🌟 (Part1 Dermaroller) 🌟 . Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik. . Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! . Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik. . . . . #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar  #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah #organicscrub #scrubkunyit #dermaroller #nanolightener #dermarollermurah #quputeh #terlajaklaris #kdollbeautyskincare #satinskinz 
Wahhh kulit makin putih.. berseri seri gitu.. ingatkan buat injection mahal2 rupa rupanya consume collagen bajet rm40 je uols 😱😱 .
Yes betul rm40 shj !! Dengan bvrc baby memang pilihan tepat utk mereka yg βœ”kulit kusam
βœ”jerawat pasir kt dahi
βœ”sunburn
βœ”tona tak sekata
βœ”kulit kering
.
Nampak je kecik !! Tp mampu merawat mslh kulit seawal 1 botol uols πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» rasa dia pun memang sedap giler !!! Macam nk telan sebotol terus πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Dptkan bvrc baby sekarang !! Whsap bvrc baby ke +601159459451
.
#bvrnew #bvrc #bvr #bvradvance #bvradvanced #bvrprincess #bvrneworiginal #bvrnewmurah #bvrnewmalaysia #bvrcmurah #bvrcoriginal #bvrcmalaysia #princessbvrc #princessbvrmurah #princessbvroriginal #princessbvrcollagen #sayajual #pipipink  #bazaarpaknil #olycandy #toujoursadvanced #aurawhite #aurawhitemurah #auramen #makeupborong  #iklanonlineshop #kedaionlinemurah #igshopmurahmalaysia #instaniaga #terlajaklaris
Wahhh kulit makin putih.. berseri seri gitu.. ingatkan buat injection mahal2 rupa rupanya consume collagen bajet rm40 je uols 😱😱 . Yes betul rm40 shj !! Dengan bvrc baby memang pilihan tepat utk mereka yg βœ”kulit kusam βœ”jerawat pasir kt dahi βœ”sunburn βœ”tona tak sekata βœ”kulit kering . Nampak je kecik !! Tp mampu merawat mslh kulit seawal 1 botol uols πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» rasa dia pun memang sedap giler !!! Macam nk telan sebotol terus πŸ˜‚πŸ˜‚ . Dptkan bvrc baby sekarang !! Whsap bvrc baby ke +601159459451 . #bvrnew  #bvrc  #bvr  #bvradvance  #bvradvanced  #bvrprincess  #bvrneworiginal  #bvrnewmurah  #bvrnewmalaysia  #bvrcmurah  #bvrcoriginal  #bvrcmalaysia  #princessbvrc  #princessbvrmurah  #princessbvroriginal  #princessbvrcollagen  #sayajual  #pipipink  #bazaarpaknil  #olycandy  #toujoursadvanced  #aurawhite  #aurawhitemurah  #auramen  #makeupborong  #iklanonlineshop  #kedaionlinemurah  #igshopmurahmalaysia  #instaniaga  #terlajaklaris 
Wahhh kulit makin putih.. berseri seri gitu.. ingatkan buat injection mahal2 rupa rupanya consume collagen bajet rm40 je uols 😱😱 .
Yes betul rm40 shj !! Dengan bvrc baby memang pilihan tepat utk mereka yg
βœ”kulit kusam
βœ”jerawat pasir kt dahi
βœ”sunburn
βœ”tona tak sekata
βœ”kulit kering
.
Nampak je kecik !! Tp mampu merawat mslh kulit seawal 1 botol uols πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» rasa dia pun memang sedap giler !!! Macam nk telan sebotol terus πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Dptkan bvrc baby sekarang !! Whsap bvrc baby ke +601159459451
.
#bvrnew #bvrc #bvr #bvradvance #bvradvanced #bvrprincess #bvrneworiginal #bvrnewmurah #bvrnewmalaysia #bvrcmurah #bvrcoriginal #bvrcmalaysia #princessbvrc #princessbvrmurah #princessbvroriginal #princessbvrcollagen #sayajual #pipipink  #bazaarpaknil #olycandy #toujoursadvanced #aurawhite #aurawhitemurah #auramen #makeupborong  #iklanonlineshop #kedaionlinemurah #igshopmurahmalaysia #instaniaga #neelofa
Wahhh kulit makin putih.. berseri seri gitu.. ingatkan buat injection mahal2 rupa rupanya consume collagen bajet rm40 je uols 😱😱 . Yes betul rm40 shj !! Dengan bvrc baby memang pilihan tepat utk mereka yg βœ”kulit kusam βœ”jerawat pasir kt dahi βœ”sunburn βœ”tona tak sekata βœ”kulit kering . Nampak je kecik !! Tp mampu merawat mslh kulit seawal 1 botol uols πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» rasa dia pun memang sedap giler !!! Macam nk telan sebotol terus πŸ˜‚πŸ˜‚ . Dptkan bvrc baby sekarang !! Whsap bvrc baby ke +601159459451 . #bvrnew  #bvrc  #bvr  #bvradvance  #bvradvanced  #bvrprincess  #bvrneworiginal  #bvrnewmurah  #bvrnewmalaysia  #bvrcmurah  #bvrcoriginal  #bvrcmalaysia  #princessbvrc  #princessbvrmurah  #princessbvroriginal  #princessbvrcollagen  #sayajual  #pipipink  #bazaarpaknil  #olycandy  #toujoursadvanced  #aurawhite  #aurawhitemurah  #auramen  #makeupborong  #iklanonlineshop  #kedaionlinemurah  #igshopmurahmalaysia  #instaniaga  #neelofa 
Wahhh kulit makin putih.. berseri seri gitu.. ingatkan buat injection mahal2 rupa rupanya consume collagen bajet rm40 je uols 😱😱 .
Yes betul rm40 shj !! Dengan bvrc baby memang pilihan tepat utk mereka yg
βœ”kulit kusam
βœ”jerawat pasir kt dahi
βœ”sunburn
βœ”tona tak sekata
βœ”kulit kering
.
Nampak je kecik !! Tp mampu merawat mslh kulit seawal 1 botol uols πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» rasa dia pun memang sedap giler !!! Macam nk telan sebotol terus πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Dptkan bvrc baby sekarang !! Whsap bvrc baby ke +601159459451
.
#bvrnew #bvrc #bvr #bvradvance #bvradvanced #bvrprincess #bvrneworiginal #bvrnewmurah #bvrnewmalaysia #bvrcmurah #bvrcoriginal #bvrcmalaysia #princessbvrc #princessbvrmurah #princessbvroriginal #princessbvrcollagen #sayajual #pipipink  #bazaarpaknil #olycandy #toujoursadvanced #aurawhite #aurawhitemurah #auramen #makeupborong  #iklanonlineshop #kedaionlinemurah #igshopmurahmalaysia #instaniaga #meletop
Wahhh kulit makin putih.. berseri seri gitu.. ingatkan buat injection mahal2 rupa rupanya consume collagen bajet rm40 je uols 😱😱 . Yes betul rm40 shj !! Dengan bvrc baby memang pilihan tepat utk mereka yg βœ”kulit kusam βœ”jerawat pasir kt dahi βœ”sunburn βœ”tona tak sekata βœ”kulit kering . Nampak je kecik !! Tp mampu merawat mslh kulit seawal 1 botol uols πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» rasa dia pun memang sedap giler !!! Macam nk telan sebotol terus πŸ˜‚πŸ˜‚ . Dptkan bvrc baby sekarang !! Whsap bvrc baby ke +601159459451 . #bvrnew  #bvrc  #bvr  #bvradvance  #bvradvanced  #bvrprincess  #bvrneworiginal  #bvrnewmurah  #bvrnewmalaysia  #bvrcmurah  #bvrcoriginal  #bvrcmalaysia  #princessbvrc  #princessbvrmurah  #princessbvroriginal  #princessbvrcollagen  #sayajual  #pipipink  #bazaarpaknil  #olycandy  #toujoursadvanced  #aurawhite  #aurawhitemurah  #auramen  #makeupborong  #iklanonlineshop  #kedaionlinemurah  #igshopmurahmalaysia  #instaniaga  #meletop 
RM35 SAHAJA 
Olicandy Power Booster
 kelebihan Olicandy X ❀tablet double layer (oren & vanilla) ❀kesan lebih pantasss ❀kesan pencerahan 5 kali ganda ❀memiliki kotak gambar fattah amin😍  CARA PENGAMBILAN OLICANDY βœ” Hanya kemam atau kunyah βœ” Ambil 1 atau 2 tablet untuk kesan yang maksima βœ” Boleh diambil bila-bila masa sebelum/selepas makan βœ” Digalakkan minum air putih 2 liter sehari untuk membantu proses pencerahan βœ” Kesan boleh dilihat seawal 1 minggu bergantung kepada hormon seseorang  boleh diambil oleh lelaki kerana bahan-bahan olicandy tidak melibatkan hormon wanita. Juga boleh di ambil dari umur 13 tahun dan ke atas.
 Wanita mengandung tidak digalakkan mengambil olicandy 
HARGA : RM35
⚠TAK TERMASUK POSTAGE

BELI 3 KOTAK RM100 FREE POSTAGE

BOLE CAMPUR OLI CANDY FATAH AMIN & BIASA
HOW TO PURCHASE ?
WHATSAPP 0142398351 / 0182844351

#dijaminsampai
#olicandyory
#olicandymurah
#olicandyoriginal
#olycandy
#fatahamin
#olycandyfatahaminmurah
#olicandy #olicandymurah #olicandypremium #olicandyoriginal #olicandyfattahamin #fattahamin #lofatah #olicandy #sayajualonline #onlineshopbarangkecantikanmurah #kedaikosmetikonline #surihatimrpilot #bazarmurah #dropshipwelcome
RM35 SAHAJA Olicandy Power Booster kelebihan Olicandy X ❀tablet double layer (oren & vanilla) ❀kesan lebih pantasss ❀kesan pencerahan 5 kali ganda ❀memiliki kotak gambar fattah amin😍 CARA PENGAMBILAN OLICANDY βœ” Hanya kemam atau kunyah βœ” Ambil 1 atau 2 tablet untuk kesan yang maksima βœ” Boleh diambil bila-bila masa sebelum/selepas makan βœ” Digalakkan minum air putih 2 liter sehari untuk membantu proses pencerahan βœ” Kesan boleh dilihat seawal 1 minggu bergantung kepada hormon seseorang boleh diambil oleh lelaki kerana bahan-bahan olicandy tidak melibatkan hormon wanita. Juga boleh di ambil dari umur 13 tahun dan ke atas. Wanita mengandung tidak digalakkan mengambil olicandy HARGA : RM35 ⚠TAK TERMASUK POSTAGE BELI 3 KOTAK RM100 FREE POSTAGE BOLE CAMPUR OLI CANDY FATAH AMIN & BIASA HOW TO PURCHASE ? WHATSAPP 0142398351 / 0182844351 #dijaminsampai  #olicandyory  #olicandymurah  #olicandyoriginal  #olycandy  #fatahamin  #olycandyfatahaminmurah  #olicandy  #olicandymurah  #olicandypremium  #olicandyoriginal  #olicandyfattahamin  #fattahamin  #lofatah  #olicandy  #sayajualonline  #onlineshopbarangkecantikanmurah  #kedaikosmetikonline  #surihatimrpilot  #bazarmurah  #dropshipwelcome 
Dari mata turun ke hati. Matamu menggoda gittew. Eyeliner gel. Pomade eyeliner hitam. Dark coklat pun boleh buat tau.

#geleyelinerbest #pomadeeyeliner #produkkecantikan #produkhalal #produkkecantikanjenamasendiri #jenamasendirihalal #jenamasendirikosmetik #kosmetikjenamasendiri #oemkosmetik #oemmalaysia #fattzura #olycandy
Uols wajibbb try bvrc baby ni kalau nak kulit putih cantik tapi bajet ciput.. memang kesan terbukti seawal 1 botol pertama !! Nama je bvrc baby tp dia dah 6 tahun kt pasaran tau.. kita upgrade dari masa ke semasa supaya uolss puas hati dan berbaloi πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
1 botol ni cukup utk sebulan. Memang khusus utk para remaja yg nak kulit putih dgn harga murah giler !!! Rm40 je uols !! Nak lg murah beli 3 botol rm100 siap pos !! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Jgn tunggu lama2 nanti habis dikebas org.. cuba skrg pasti suka !! Sesuai utk lelaki, perempuan, ibu hamil, ibu menyusu.. halal dan selamat ❀❀ .
whsap bvrc baby ke +601159459451
.
#bvrnew #bvrc #bvr #bvradvance #bvradvanced #bvrprincess #bvrneworiginal #bvrnewmurah #bvrnewmalaysia #bvrcmurah #bvrcoriginal #bvrcmalaysia #princessbvrc #princessbvrmurah #princessbvroriginal #princessbvrcollagen #sayajual #pipipink  #bazaarpaknil #olycandy #toujoursadvanced #aurawhite #aurawhitemurah #auramen #makeupborong  #iklanonlineshop #kedaionlinemurah #igshopmurahmalaysia #instaniaga
Uols wajibbb try bvrc baby ni kalau nak kulit putih cantik tapi bajet ciput.. memang kesan terbukti seawal 1 botol pertama !! Nama je bvrc baby tp dia dah 6 tahun kt pasaran tau.. kita upgrade dari masa ke semasa supaya uolss puas hati dan berbaloi πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» . 1 botol ni cukup utk sebulan. Memang khusus utk para remaja yg nak kulit putih dgn harga murah giler !!! Rm40 je uols !! Nak lg murah beli 3 botol rm100 siap pos !! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» . Jgn tunggu lama2 nanti habis dikebas org.. cuba skrg pasti suka !! Sesuai utk lelaki, perempuan, ibu hamil, ibu menyusu.. halal dan selamat ❀❀ . whsap bvrc baby ke +601159459451 . #bvrnew  #bvrc  #bvr  #bvradvance  #bvradvanced  #bvrprincess  #bvrneworiginal  #bvrnewmurah  #bvrnewmalaysia  #bvrcmurah  #bvrcoriginal  #bvrcmalaysia  #princessbvrc  #princessbvrmurah  #princessbvroriginal  #princessbvrcollagen  #sayajual  #pipipink  #bazaarpaknil  #olycandy  #toujoursadvanced  #aurawhite  #aurawhitemurah  #auramen  #makeupborong  #iklanonlineshop  #kedaionlinemurah  #igshopmurahmalaysia  #instaniaga 
🌟 (Part3 Dermaroller) 🌟
.
Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik.
.
Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! 
Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau!
.
Tak percaya?
Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik.
.
.
.
.
#dherbsterlajaklaris#beevenom#judeskinbar #jamujelita#kcolly#tatiskincare#bazaarpaknil#sayajual#dherbs#dianz#dianvitamin#perlaking#igshopmalaysia#fjglow#janganmengataskincare#letscantik#emmamaembongbubblesoap#aurawhite#olycandy#skrubkunyit#sayajualmurah#organicscrub#scrubkunyit#dermaroller#nanolightener#dermarollermurah#quputeh#terlajaklaris#kdollbeautyskincare#satinskinz
🌟 (Part3 Dermaroller) 🌟 . Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik. . Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! . Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik. . . . . #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar  #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah #organicscrub #scrubkunyit #dermaroller #nanolightener #dermarollermurah #quputeh #terlajaklaris #kdollbeautyskincare #satinskinz 
🌟 (Part2 Dermaroller) 🌟
.
Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik.
.
Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! 
Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau!
.
Tak percaya?
Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik.
.
.
.
.
#dherbsterlajaklaris#beevenom#judeskinbar #jamujelita#kcolly#tatiskincare#bazaarpaknil#sayajual#dherbs#dianz#dianvitamin#perlaking#igshopmalaysia#fjglow#janganmengataskincare#letscantik#emmamaembongbubblesoap#aurawhite#olycandy#skrubkunyit#sayajualmurah#organicscrub#scrubkunyit#dermaroller#nanolightener#dermarollermurah#quputeh#terlajaklaris#kdollbeautyskincare#satinskinz
🌟 (Part2 Dermaroller) 🌟 . Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik. . Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! . Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik. . . . . #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar  #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah #organicscrub #scrubkunyit #dermaroller #nanolightener #dermarollermurah #quputeh #terlajaklaris #kdollbeautyskincare #satinskinz 
🌟 (Part1 Dermaroller) 🌟
.
Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik.
.
Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! 
Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau!
.
Tak percaya?
Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik.
.
.
.
.
#dherbsterlajaklaris#beevenom#judeskinbar #jamujelita#kcolly#tatiskincare#bazaarpaknil#sayajual#dherbs#dianz#dianvitamin#perlaking#igshopmalaysia#fjglow#janganmengataskincare#letscantik#emmamaembongbubblesoap#aurawhite#olycandy#skrubkunyit#sayajualmurah#organicscrub#scrubkunyit#dermaroller#nanolightener#dermarollermurah#quputeh#terlajaklaris#kdollbeautyskincare#satinskinz
🌟 (Part1 Dermaroller) 🌟 . Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik. . Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! . Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik. . . . . #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar  #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah #organicscrub #scrubkunyit #dermaroller #nanolightener #dermarollermurah #quputeh #terlajaklaris #kdollbeautyskincare #satinskinz 
Nak pemutih kulit harga bajet ..tak nak keluar duit banyak dalam sebulan..boleh cuba bvrc baby yaa uolss,,stokk sangat2 cepat licin dekat hq..nak beli pastikan ianya berhologram original hq yaa
.
KEISTIMEWAAN BVRC BABY:-
.
-memutihkan kulit badan
-melembapkan kulit badan
-menghilangkan kesan parut jerawat
-melancarkan peredaran darah
-anti penuaan
-mengecutkan jerawat
-menghalang pertumbuhan jerawat
-melebatkan rambut
-mencantikkan kuku
.
Untuk dapatkan whsap BVRC BABY ke +601159459451
.
#bvrnew #bvrc #bvr #bvradvance #bvradvanced #bvrprincess #bvrneworiginal #bvrnewmurah #bvrnewmalaysia #bvrcmurah #bvrcoriginal #bvrcmalaysia #princessbvrc #princessbvrmurah #princessbvroriginal #princessbvrcollagen #sayajual #pipipink  #bazaarpaknil #olycandy #toujoursadvanced #aurawhite #aurawhitemurah #auramen #makeupborong  #iklanonlineshop #kedaionlinemurah #igshopmurahmalaysia #instaniaga
Nak pemutih kulit harga bajet ..tak nak keluar duit banyak dalam sebulan..boleh cuba bvrc baby yaa uolss,,stokk sangat2 cepat licin dekat hq..nak beli pastikan ianya berhologram original hq yaa . KEISTIMEWAAN BVRC BABY:- . -memutihkan kulit badan -melembapkan kulit badan -menghilangkan kesan parut jerawat -melancarkan peredaran darah -anti penuaan -mengecutkan jerawat -menghalang pertumbuhan jerawat -melebatkan rambut -mencantikkan kuku . Untuk dapatkan whsap BVRC BABY ke +601159459451 . #bvrnew  #bvrc  #bvr  #bvradvance  #bvradvanced  #bvrprincess  #bvrneworiginal  #bvrnewmurah  #bvrnewmalaysia  #bvrcmurah  #bvrcoriginal  #bvrcmalaysia  #princessbvrc  #princessbvrmurah  #princessbvroriginal  #princessbvrcollagen  #sayajual  #pipipink  #bazaarpaknil  #olycandy  #toujoursadvanced  #aurawhite  #aurawhitemurah  #auramen  #makeupborong  #iklanonlineshop  #kedaionlinemurah  #igshopmurahmalaysia  #instaniaga 
FACIAL BRUSH (LIMITED EDITION)
. .
Hi everyone, pernah terfikir tak kenapa muka kita masih berjerawat sedangkan kita dah jaga makan, dah beli berbagai produk? 😱
.
Padahal kita tak pernah fikir pun cara pembersihan muka kita sehari-harian. Yakin ke segala sisa mekap tu bersih dengan membersih menggunakan tangan? Pernah tak fikir, kenapa orang pakai produk ni muka flawless tapi aku takda kesan pun? Pernah tak? πŸ˜†
.
Jadi, saya ingin memperkenalkan kepada anda berus pembersih muka yang sangat baru di pasaran atau namanya #porebrushtaf .  Berus ini boleh pergi jauh ke dalam liang-liang roma anda untuk membuang kotoran, minyak, make-up, sel-sel kulit mati, blackhead dan whitehead dari liang-liang roma anda 😍
.
Menjadikan kulit anda bersih, lembut dan berseri secara semulajadi. Item yang paling laris dan mendapat perhatian di Jepun dan Korea πŸ‘Έ
.
Perkara yang baik perlu dikongsi dengan semua orang kan? 😍
.
.
βœ” Available for MEN & WOMAN
βœ” Hanya RM18 SAHAJA
βœ” POSTAGE fee RM8 SM / RM12 SS
--------------------------
Whatsapp to order +60189554597
Click LINK bio di atas ya muaahhh..
.
FEEDBACK @Blossm.hq πŸ’–
--------------------------
.
.
Kebaikan dan ciri-cirinya :
🌷 2x lebih bersih daripada membersih menggunakan tangan
.
🌷 Micro fine bristles 0.045mm thickness
.
🌷 400,000 bristles lembut padat sejajar di berus bagi menstabilkan tekanan tanpa kerengsaan pada muka anda
.
🌷 Selamat dan sesuai untuk semua jenis kulit 🌷 Struktur bulu berus yang lembut
.
🌷 Tiada bateri yang diperlukan
.
🌷 Harga mampu milik
.
.
.
.
 #porebrushmurah #porebrushmalaysia #porebrush #facebrush #facebrushmurah #facebrushmalaysia #facialbrush #facialbrushmurah #facialbrushmalaysia #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah
FACIAL BRUSH (LIMITED EDITION) . . Hi everyone, pernah terfikir tak kenapa muka kita masih berjerawat sedangkan kita dah jaga makan, dah beli berbagai produk? 😱 . Padahal kita tak pernah fikir pun cara pembersihan muka kita sehari-harian. Yakin ke segala sisa mekap tu bersih dengan membersih menggunakan tangan? Pernah tak fikir, kenapa orang pakai produk ni muka flawless tapi aku takda kesan pun? Pernah tak? πŸ˜† . Jadi, saya ingin memperkenalkan kepada anda berus pembersih muka yang sangat baru di pasaran atau namanya #porebrushtaf  . Berus ini boleh pergi jauh ke dalam liang-liang roma anda untuk membuang kotoran, minyak, make-up, sel-sel kulit mati, blackhead dan whitehead dari liang-liang roma anda 😍 . Menjadikan kulit anda bersih, lembut dan berseri secara semulajadi. Item yang paling laris dan mendapat perhatian di Jepun dan Korea πŸ‘Έ . Perkara yang baik perlu dikongsi dengan semua orang kan? 😍 . . βœ” Available for MEN & WOMAN βœ” Hanya RM18 SAHAJA βœ” POSTAGE fee RM8 SM / RM12 SS -------------------------- Whatsapp to order +60189554597 Click LINK bio di atas ya muaahhh.. . FEEDBACK @Blossm.hq πŸ’– -------------------------- . . Kebaikan dan ciri-cirinya : 🌷 2x lebih bersih daripada membersih menggunakan tangan . 🌷 Micro fine bristles 0.045mm thickness . 🌷 400,000 bristles lembut padat sejajar di berus bagi menstabilkan tekanan tanpa kerengsaan pada muka anda . 🌷 Selamat dan sesuai untuk semua jenis kulit 🌷 Struktur bulu berus yang lembut . 🌷 Tiada bateri yang diperlukan . 🌷 Harga mampu milik . . . . #porebrushmurah  #porebrushmalaysia  #porebrush  #facebrush  #facebrushmurah  #facebrushmalaysia  #facialbrush  #facialbrushmurah  #facialbrushmalaysia  #dherbsterlajaklaris  #beevenom  #judeskinbar  #jamujelita  #kcolly  #tatiskincare  #bazaarpaknil  #sayajual  #dherbs  #dianz  #dianvitamin  #perlaking  #igshopmalaysia  #fjglow  #janganmengataskincare  #letscantik  #aurawhite  #olycandy  #skrubkunyit  #sayajualmurah 
FACIAL BRUSH ( LIMITED EDITION )
. .
Hi everyone, pernah terfikir tak kenapa muka kita masih berjerawat sedangkan kita dah jaga makan, dah beli berbagai produk? 😱
.
Padahal kita tak pernah fikir pun cara pembersihan muka kita sehari-harian. Yakin ke segala sisa mekap tu bersih dengan membersih menggunakan tangan? Pernah tak fikir, kenapa orang pakai produk ni muka flawless tapi aku takda kesan pun? Pernah tak? πŸ˜†
.
Jadi, saya ingin memperkenalkan kepada anda berus pembersih muka yang sangat baru di pasaran atau namanya #porebrushtaf .  Berus ini boleh pergi jauh ke dalam liang-liang roma anda untuk membuang kotoran, minyak, make-up, sel-sel kulit mati, blackhead dan whitehead dari liang-liang roma anda 😍
.
Menjadikan kulit anda bersih, lembut dan berseri secara semulajadi. Item yang paling laris dan mendapat perhatian di Jepun dan Korea πŸ‘Έ
.
Perkara yang baik perlu dikongsi dengan semua orang kan? 😍
.
.
βœ” Available for MEN & WOMAN
βœ” Hanya RM18.00 SAHAJA
βœ” POSTAGE fee RM7 SM / RM11 SS
βœ” Whatsapp now πŸ“Œ0189554597
βœ” Direct Message (DM)πŸ’
.
.
Kebaikan dan ciri-cirinya :
🌷 2x lebih bersih daripada membersih menggunakan tangan
🌷 Micro fine bristles 0.045mm thickness
🌷 400,000 bristles lembut padat sejajar di berus bagi menstabilkan tekanan tanpa kerengsaan pada muka anda
🌷 Selamat dan sesuai untuk semua jenis kulit 🌷 Struktur bulu berus yang lembut
🌷 Tiada bateri yang diperlukan
🌷 Harga mampu milik
.
.
.
.
 #porebrushmurah #porebrushmalaysia #porebrush #facebrush #facebrushmurah #facebrushmalaysia #facialbrush #facialbrushmurah #facialbrushmalaysia #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah
FACIAL BRUSH ( LIMITED EDITION ) . . Hi everyone, pernah terfikir tak kenapa muka kita masih berjerawat sedangkan kita dah jaga makan, dah beli berbagai produk? 😱 . Padahal kita tak pernah fikir pun cara pembersihan muka kita sehari-harian. Yakin ke segala sisa mekap tu bersih dengan membersih menggunakan tangan? Pernah tak fikir, kenapa orang pakai produk ni muka flawless tapi aku takda kesan pun? Pernah tak? πŸ˜† . Jadi, saya ingin memperkenalkan kepada anda berus pembersih muka yang sangat baru di pasaran atau namanya #porebrushtaf  . Berus ini boleh pergi jauh ke dalam liang-liang roma anda untuk membuang kotoran, minyak, make-up, sel-sel kulit mati, blackhead dan whitehead dari liang-liang roma anda 😍 . Menjadikan kulit anda bersih, lembut dan berseri secara semulajadi. Item yang paling laris dan mendapat perhatian di Jepun dan Korea πŸ‘Έ . Perkara yang baik perlu dikongsi dengan semua orang kan? 😍 . . βœ” Available for MEN & WOMAN βœ” Hanya RM18.00 SAHAJA βœ” POSTAGE fee RM7 SM / RM11 SS βœ” Whatsapp now πŸ“Œ0189554597 βœ” Direct Message (DM)πŸ’ . . Kebaikan dan ciri-cirinya : 🌷 2x lebih bersih daripada membersih menggunakan tangan 🌷 Micro fine bristles 0.045mm thickness 🌷 400,000 bristles lembut padat sejajar di berus bagi menstabilkan tekanan tanpa kerengsaan pada muka anda 🌷 Selamat dan sesuai untuk semua jenis kulit 🌷 Struktur bulu berus yang lembut 🌷 Tiada bateri yang diperlukan 🌷 Harga mampu milik . . . . #porebrushmurah  #porebrushmalaysia  #porebrush  #facebrush  #facebrushmurah  #facebrushmalaysia  #facialbrush  #facialbrushmurah  #facialbrushmalaysia  #dherbsterlajaklaris  #beevenom  #judeskinbar  #jamujelita  #kcolly  #tatiskincare  #bazaarpaknil  #sayajual  #dherbs  #dianz  #dianvitamin  #perlaking  #igshopmalaysia  #fjglow  #janganmengataskincare  #letscantik  #aurawhite  #olycandy  #skrubkunyit  #sayajualmurah 
*KELEBIHAN olicandy iaitu membantu* : - Perubahan tona kulit berganda lebih cerah
- kulit lebih gebu, lembap dan tegang
- Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
- Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yg serius
- membantu Menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan effective
- Memudarkan dark spot di seluruh badan
- Merangsangkan menghasilkan glutatione dalam badan secara semulajadi iaitu dari daun zaitun.LEBIH EFFEKTIF BERBANDING MENGAMBIL GLUTA.
- Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
- Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan
-Meningkatkan sistem imunisasi
-Membuang toksin dan membersihkan darah kotor
-Memulihkan sakit sendi dan otot
-Memberi kecergasan badan sepanjang hari
-Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik 
termasuk kanser *OLYCANDY FATAH AMIN* πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
Wsaap 0162068525

#kosmetikmurah
#pemborongkosmetik
#olycandy 
#suppliments 
#tipsputih 
#tipscantiksehat 
#pemborongmalaysia
*KELEBIHAN olicandy iaitu membantu* : - Perubahan tona kulit berganda lebih cerah - kulit lebih gebu, lembap dan tegang - Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari - Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yg serius - membantu Menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan effective - Memudarkan dark spot di seluruh badan - Merangsangkan menghasilkan glutatione dalam badan secara semulajadi iaitu dari daun zaitun.LEBIH EFFEKTIF BERBANDING MENGAMBIL GLUTA. - Memperbaiki tekstur kulit tua & mati. - Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan -Meningkatkan sistem imunisasi -Membuang toksin dan membersihkan darah kotor -Memulihkan sakit sendi dan otot -Memberi kecergasan badan sepanjang hari -Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser *OLYCANDY FATAH AMIN* πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ Wsaap 0162068525 #kosmetikmurah  #pemborongkosmetik  #olycandy  #suppliments  #tipsputih  #tipscantiksehat  #pemborongmalaysia 
FACIAL BRUSH (LIMITED EDITION)
. .
Hi everyone, pernah terfikir tak kenapa muka kita masih berjerawat sedangkan kita dah jaga makan, dah beli berbagai produk? 😱
.
Padahal kita tak pernah fikir pun cara pembersihan muka kita sehari-harian. Yakin ke segala sisa mekap tu bersih dengan membersih menggunakan tangan? Pernah tak fikir, kenapa orang pakai produk ni muka flawless tapi aku takda kesan pun? Pernah tak? πŸ˜†
.
Jadi, saya ingin memperkenalkan kepada anda berus pembersih muka yang sangat baru di pasaran atau namanya #porebrushtaf .  Berus ini boleh pergi jauh ke dalam liang-liang roma anda untuk membuang kotoran, minyak, make-up, sel-sel kulit mati, blackhead dan whitehead dari liang-liang roma anda 😍
.
Menjadikan kulit anda bersih, lembut dan berseri secara semulajadi. Item yang paling laris dan mendapat perhatian di Jepun dan Korea πŸ‘Έ
.
Perkara yang baik perlu dikongsi dengan semua orang kan? 😍
.
.
βœ” Available for MEN & WOMAN
βœ” Hanya RM18 SAHAJA
βœ” POSTAGE fee RM8 SM / RM12 SS
--------------------------
Whatsapp to order +60189554597
Click LINK bio di atas ya muaahhh..
.
FEEDBACK @Blossm.hq πŸ’–
--------------------------
.
.
Kebaikan dan ciri-cirinya :
🌷 2x lebih bersih daripada membersih menggunakan tangan
.
🌷 Micro fine bristles 0.045mm thickness
.
🌷 400,000 bristles lembut padat sejajar di berus bagi menstabilkan tekanan tanpa kerengsaan pada muka anda
.
🌷 Selamat dan sesuai untuk semua jenis kulit 🌷 Struktur bulu berus yang lembut
.
🌷 Tiada bateri yang diperlukan
.
🌷 Harga mampu milik
.
.
.
.
 #porebrushmurah #porebrushmalaysia #porebrush #facebrush #facebrushmurah #facebrushmalaysia #facialbrush #facialbrushmurah #facialbrushmalaysia #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah
FACIAL BRUSH (LIMITED EDITION) . . Hi everyone, pernah terfikir tak kenapa muka kita masih berjerawat sedangkan kita dah jaga makan, dah beli berbagai produk? 😱 . Padahal kita tak pernah fikir pun cara pembersihan muka kita sehari-harian. Yakin ke segala sisa mekap tu bersih dengan membersih menggunakan tangan? Pernah tak fikir, kenapa orang pakai produk ni muka flawless tapi aku takda kesan pun? Pernah tak? πŸ˜† . Jadi, saya ingin memperkenalkan kepada anda berus pembersih muka yang sangat baru di pasaran atau namanya #porebrushtaf  . Berus ini boleh pergi jauh ke dalam liang-liang roma anda untuk membuang kotoran, minyak, make-up, sel-sel kulit mati, blackhead dan whitehead dari liang-liang roma anda 😍 . Menjadikan kulit anda bersih, lembut dan berseri secara semulajadi. Item yang paling laris dan mendapat perhatian di Jepun dan Korea πŸ‘Έ . Perkara yang baik perlu dikongsi dengan semua orang kan? 😍 . . βœ” Available for MEN & WOMAN βœ” Hanya RM18 SAHAJA βœ” POSTAGE fee RM8 SM / RM12 SS -------------------------- Whatsapp to order +60189554597 Click LINK bio di atas ya muaahhh.. . FEEDBACK @Blossm.hq πŸ’– -------------------------- . . Kebaikan dan ciri-cirinya : 🌷 2x lebih bersih daripada membersih menggunakan tangan . 🌷 Micro fine bristles 0.045mm thickness . 🌷 400,000 bristles lembut padat sejajar di berus bagi menstabilkan tekanan tanpa kerengsaan pada muka anda . 🌷 Selamat dan sesuai untuk semua jenis kulit 🌷 Struktur bulu berus yang lembut . 🌷 Tiada bateri yang diperlukan . 🌷 Harga mampu milik . . . . #porebrushmurah  #porebrushmalaysia  #porebrush  #facebrush  #facebrushmurah  #facebrushmalaysia  #facialbrush  #facialbrushmurah  #facialbrushmalaysia  #dherbsterlajaklaris  #beevenom  #judeskinbar  #jamujelita  #kcolly  #tatiskincare  #bazaarpaknil  #sayajual  #dherbs  #dianz  #dianvitamin  #perlaking  #igshopmalaysia  #fjglow  #janganmengataskincare  #letscantik  #aurawhite  #olycandy  #skrubkunyit  #sayajualmurah 
Wahhh sekarang kami akan postage barang anda setiap hari tau jangan risau. Whatsapp dan order dengan kami. DI JAMIN barang sampai dengan selamat. Postage BEFORE 5PM tau semua. Dan GOLDBLOSSM pun ada buat COD dekat area Shah Alam. πŸ˜™ Order Order cepat..
.
.
.
.
#dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah #organicscrub #scrubkunyit #dermaroller #nanolightener #dermarollermurah #quputeh #terlajaklaris #kdollbeautyskincare #satinskinz
Wahhh sekarang kami akan postage barang anda setiap hari tau jangan risau. Whatsapp dan order dengan kami. DI JAMIN barang sampai dengan selamat. Postage BEFORE 5PM tau semua. Dan GOLDBLOSSM pun ada buat COD dekat area Shah Alam. πŸ˜™ Order Order cepat.. . . . . #dherbsterlajaklaris  #beevenom  #judeskinbar  #jamujelita  #kcolly  #tatiskincare  #bazaarpaknil  #sayajual  #dherbs  #dianz  #dianvitamin  #perlaking  #igshopmalaysia  #fjglow  #janganmengataskincare  #letscantik  #emmamaembongbubblesoap  #aurawhite  #olycandy  #skrubkunyit  #sayajualmurah  #organicscrub  #scrubkunyit  #dermaroller  #nanolightener  #dermarollermurah  #quputeh  #terlajaklaris  #kdollbeautyskincare  #satinskinz 
Orang lain dah cecantik awak bila lagi? yang penting kita rawat dulu kulit muka! Lelaki atau perempuan dua dua boleh guna!

Jom Shop online bersama Goldblossm πŸ˜™ whatsapp now !!!!
.
.
.
.
#dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah #organicscrub #scrubkunyit #dermaroller #nanolightener #dermarollermurah #quputeh #terlajaklaris #kdollbeautyskincare #satinskinz
Orang lain dah cecantik awak bila lagi? yang penting kita rawat dulu kulit muka! Lelaki atau perempuan dua dua boleh guna! Jom Shop online bersama Goldblossm πŸ˜™ whatsapp now !!!! . . . . #dherbsterlajaklaris  #beevenom  #judeskinbar  #jamujelita  #kcolly  #tatiskincare  #bazaarpaknil  #sayajual  #dherbs  #dianz  #dianvitamin  #perlaking  #igshopmalaysia  #fjglow  #janganmengataskincare  #letscantik  #emmamaembongbubblesoap  #aurawhite  #olycandy  #skrubkunyit  #sayajualmurah  #organicscrub  #scrubkunyit  #dermaroller  #nanolightener  #dermarollermurah  #quputeh  #terlajaklaris  #kdollbeautyskincare  #satinskinz 
Hey dear !!.
β€’ BUSY kerja ?
β€’ Tak sempt nk kelua beli barang kecantikan sendiri ?
β€’ Haaa x yah susah skg bleh shop online dgn kami.
β€’ Hanya scrool and pilih je product kegemaran anda & DM untk order.
β€’ Kami akan sedaya upaya memberikan perkhidmatan yang terbaik untuk anda.
β€’ So apa lagi mehh la SHOP ONLINE dgn kami πŸ’‹
.
.
.
.
#dherbsterlajaklaris#beevenom#judeskinbar #jamujelita#kcolly#tatiskincare#bazaarpaknil#sayajual#dherbs#dianz#dianvitamin#perlaking#igshopmalaysia#fjglow#janganmengataskincare#letscantik#emmamaembongbubblesoap#aurawhite#olycandy#skrubkunyit#sayajualmurah#organicscrub#scrubkunyit#dermaroller#nanolightener#dermarollermurah#quputeh#terlajaklaris#kdollbeautyskincare#satinskinz
Hey dear !!. β€’ BUSY kerja ? β€’ Tak sempt nk kelua beli barang kecantikan sendiri ? β€’ Haaa x yah susah skg bleh shop online dgn kami. β€’ Hanya scrool and pilih je product kegemaran anda & DM untk order. β€’ Kami akan sedaya upaya memberikan perkhidmatan yang terbaik untuk anda. β€’ So apa lagi mehh la SHOP ONLINE dgn kami πŸ’‹ . . . . #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar  #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah #organicscrub #scrubkunyit #dermaroller #nanolightener #dermarollermurah #quputeh #terlajaklaris #kdollbeautyskincare #satinskinz 
🚫 SOLD OUT 🚫
.
.
Lady Up Mate Facial Brush β™₯ MADE IN KOREA DAN 100% ORIGINAL !
.
NORMAL PRICE RM70 tapi kita JUAL MURAHHH !!!! Produk terbaru dan nyata lebih hebat dari Pobling Pore Sonic Cleanser yang sebelum ni. Ini kerana getaran nya yang lebih tinggi dan mempunyai 3 berus menjadikan kerja-kerja pembersihan kulit wajah berjalan dengan lebih efektif.
.
.
Antara kebaikan Lady Up Mate:.
πŸ’• Membersihkan kesan makeup dengan lebih berkesan daripada membersihkan dengan menggunakan tangan
πŸ’• Menjadikan kulit wajah lebih lembut, halus dan nampak bersih
πŸ’• Memudahkan penyerapan cream dan serum yang dipakai untuk kesan yang lebih efektif
πŸ’• Mengurangkan masalah kulit berminyak terutamanya di zon t. #rosebsm
πŸ’• Membantu melembabkan kulit yang kering & membersihkan sel-sel kulit mati
πŸ’• Mengecilkan pori-pori wajah yang besar & membantu merencatkan pertumbuhan jerawat
πŸ’• Menghilangkan whitehead & blackhead dengan berkesan !
.
.
Pendek kata, fungsi lebih kurang sama dengan pobling biasa. Bezanya hanya bilangan getaran/vibrate yang dihasilkan.
.
.
βœ” Available for MEN & WOMAN
βœ” Hanya RM15.00 SAHAJA
βœ” POSTAGE fee RM8 SM / RM12 SS
βœ” Whatsapp now πŸ“Œ0139555211
βœ” Direct Message (DM)πŸ’
.
.
#porebrushmurah #porebrushmalaysia #porebrush #facebrush #facebrushmurah #facebrushmalaysia #facialbrush #facialbrushmurah #facialbrushmalaysia #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah
🚫 SOLD OUT 🚫 . . Lady Up Mate Facial Brush β™₯ MADE IN KOREA DAN 100% ORIGINAL ! . NORMAL PRICE RM70 tapi kita JUAL MURAHHH !!!! Produk terbaru dan nyata lebih hebat dari Pobling Pore Sonic Cleanser yang sebelum ni. Ini kerana getaran nya yang lebih tinggi dan mempunyai 3 berus menjadikan kerja-kerja pembersihan kulit wajah berjalan dengan lebih efektif. . . Antara kebaikan Lady Up Mate:. πŸ’• Membersihkan kesan makeup dengan lebih berkesan daripada membersihkan dengan menggunakan tangan πŸ’• Menjadikan kulit wajah lebih lembut, halus dan nampak bersih πŸ’• Memudahkan penyerapan cream dan serum yang dipakai untuk kesan yang lebih efektif πŸ’• Mengurangkan masalah kulit berminyak terutamanya di zon t. #rosebsm  πŸ’• Membantu melembabkan kulit yang kering & membersihkan sel-sel kulit mati πŸ’• Mengecilkan pori-pori wajah yang besar & membantu merencatkan pertumbuhan jerawat πŸ’• Menghilangkan whitehead & blackhead dengan berkesan ! . . Pendek kata, fungsi lebih kurang sama dengan pobling biasa. Bezanya hanya bilangan getaran/vibrate yang dihasilkan. . . βœ” Available for MEN & WOMAN βœ” Hanya RM15.00 SAHAJA βœ” POSTAGE fee RM8 SM / RM12 SS βœ” Whatsapp now πŸ“Œ0139555211 βœ” Direct Message (DM)πŸ’ . . #porebrushmurah  #porebrushmalaysia  #porebrush  #facebrush  #facebrushmurah  #facebrushmalaysia  #facialbrush  #facialbrushmurah  #facialbrushmalaysia  #dherbsterlajaklaris  #beevenom  #judeskinbar  #jamujelita  #kcolly  #tatiskincare  #bazaarpaknil  #sayajual  #dherbs  #dianz  #dianvitamin  #perlaking  #igshopmalaysia  #fjglow  #janganmengataskincare  #letscantik  #aurawhite  #olycandy  #skrubkunyit  #sayajualmurah 
FACIAL BRUSH NOURAIN (LIMITED EDITION)
. .
Hi everyone, pernah terfikir tak kenapa muka kita masih berjerawat sedangkan kita dah jaga makan, dah beli berbagai produk? 😱
.
Padahal kita tak pernah fikir pun cara pembersihan muka kita sehari-harian. Yakin ke segala sisa mekap tu bersih dengan membersih menggunakan tangan? Pernah tak fikir, kenapa orang pakai produk ni muka flawless tapi aku takda kesan pun? Pernah tak? πŸ˜†
.
Jadi, saya ingin memperkenalkan kepada anda berus pembersih muka yang sangat baru di pasaran atau namanya #porebrushtaf .  Berus ini boleh pergi jauh ke dalam liang-liang roma anda untuk membuang kotoran, minyak, make-up, sel-sel kulit mati, blackhead dan whitehead dari liang-liang roma anda 😍
.
Menjadikan kulit anda bersih, lembut dan berseri secara semulajadi. Item yang paling laris dan mendapat perhatian di Jepun dan Korea πŸ‘Έ
.
Perkara yang baik perlu dikongsi dengan semua orang kan? 😍
.
.
βœ” Available for MEN & WOMAN
βœ” Hanya RM20.00 SAHAJA
βœ” POSTAGE fee RM8 SM / RM12 SS
βœ” Whatsapp now πŸ“Œ0139555211
βœ” Direct Message (DM)πŸ’
.
.
Kebaikan dan ciri-cirinya :
🌷 2x lebih bersih daripada membersih menggunakan tangan
🌷 Micro fine bristles 0.045mm thickness
🌷 400,000 bristles lembut padat sejajar di berus bagi menstabilkan tekanan tanpa kerengsaan pada muka anda
🌷 Selamat dan sesuai untuk semua jenis kulit 🌷 Struktur bulu berus yang lembut
🌷 Tiada bateri yang diperlukan
🌷 Harga mampu milik
.
.
.
.
 #porebrushmurah #porebrushmalaysia #porebrush #facebrush #facebrushmurah #facebrushmalaysia #facialbrush #facialbrushmurah #facialbrushmalaysia #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah
FACIAL BRUSH NOURAIN (LIMITED EDITION) . . Hi everyone, pernah terfikir tak kenapa muka kita masih berjerawat sedangkan kita dah jaga makan, dah beli berbagai produk? 😱 . Padahal kita tak pernah fikir pun cara pembersihan muka kita sehari-harian. Yakin ke segala sisa mekap tu bersih dengan membersih menggunakan tangan? Pernah tak fikir, kenapa orang pakai produk ni muka flawless tapi aku takda kesan pun? Pernah tak? πŸ˜† . Jadi, saya ingin memperkenalkan kepada anda berus pembersih muka yang sangat baru di pasaran atau namanya #porebrushtaf  . Berus ini boleh pergi jauh ke dalam liang-liang roma anda untuk membuang kotoran, minyak, make-up, sel-sel kulit mati, blackhead dan whitehead dari liang-liang roma anda 😍 . Menjadikan kulit anda bersih, lembut dan berseri secara semulajadi. Item yang paling laris dan mendapat perhatian di Jepun dan Korea πŸ‘Έ . Perkara yang baik perlu dikongsi dengan semua orang kan? 😍 . . βœ” Available for MEN & WOMAN βœ” Hanya RM20.00 SAHAJA βœ” POSTAGE fee RM8 SM / RM12 SS βœ” Whatsapp now πŸ“Œ0139555211 βœ” Direct Message (DM)πŸ’ . . Kebaikan dan ciri-cirinya : 🌷 2x lebih bersih daripada membersih menggunakan tangan 🌷 Micro fine bristles 0.045mm thickness 🌷 400,000 bristles lembut padat sejajar di berus bagi menstabilkan tekanan tanpa kerengsaan pada muka anda 🌷 Selamat dan sesuai untuk semua jenis kulit 🌷 Struktur bulu berus yang lembut 🌷 Tiada bateri yang diperlukan 🌷 Harga mampu milik . . . . #porebrushmurah  #porebrushmalaysia  #porebrush  #facebrush  #facebrushmurah  #facebrushmalaysia  #facialbrush  #facialbrushmurah  #facialbrushmalaysia  #dherbsterlajaklaris  #beevenom  #judeskinbar  #jamujelita  #kcolly  #tatiskincare  #bazaarpaknil  #sayajual  #dherbs  #dianz  #dianvitamin  #perlaking  #igshopmalaysia  #fjglow  #janganmengataskincare  #letscantik  #aurawhite  #olycandy  #skrubkunyit  #sayajualmurah 
β™₯️Nak kurus langsing dan buang lelemaks degil - > amalkan LENTIK DARA β™₯️Nak menjaga aset kewanitaan luar dalam (anjal,montok,mantap,ketat dan padat) dan tingkatkan kesuburan,lancarkan period dan berpantang -> amalkan LENTIK DARA β™₯️Nak memudahkan penghadaman,buang toksik dan lancarkan darah - > amalkan LENTIK DARA β™₯️Nak kulit cantik,glowing,cerah dan kekal muda - > amalkan LENTIK DARA 
Tak susah pun nak menjaga dalaman kita.Amalkan LENTIK DARA JE,LUARAN SEKALI TERJAGA..
RASAI PERBEZAANNYA😊
. ⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️ πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ»πŸ”½πŸ”½πŸ”½
πŸ“²πŸ“²010 2637006
πŸ“²πŸ“²010 2637006
πŸ“²πŸ“²010 2637006
πŸ“²πŸ“²010 2637006
πŸ“²πŸ“²010 2637006

#freeGiftBEST
#LentikDara #lentikdaraampang #lentikdaralangat  #lentikdaracheras #lentikdarabalakong
 #lentikdarakualalumpur #lentikdarasgbuloh #jomkurusdancantik #kuruscepat #lelakipunboleh #kurus #kuruscepat #keputihan #kaklinapompom #agentdiperlukan#loketemasviral 
#jomkurusdancantik #kuruscepat #lelakipunboleh #teamARsheema #kurus #kuruscepat #keputihan 
#lentikdarahq #kaklinapompom #agentdiperlukan 
#kulitcantik #darahtinggi #hotfm #lentikdaraampang #kencingmanis #Periodkembalinormal #olycandy #neelofa #deeja #aurawhite
β™₯️Nak kurus langsing dan buang lelemaks degil - > amalkan LENTIK DARA β™₯️Nak menjaga aset kewanitaan luar dalam (anjal,montok,mantap,ketat dan padat) dan tingkatkan kesuburan,lancarkan period dan berpantang -> amalkan LENTIK DARA β™₯️Nak memudahkan penghadaman,buang toksik dan lancarkan darah - > amalkan LENTIK DARA β™₯️Nak kulit cantik,glowing,cerah dan kekal muda - > amalkan LENTIK DARA Tak susah pun nak menjaga dalaman kita.Amalkan LENTIK DARA JE,LUARAN SEKALI TERJAGA.. RASAI PERBEZAANNYA😊 . ⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️ πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ»πŸ”½πŸ”½πŸ”½ πŸ“²πŸ“²010 2637006 πŸ“²πŸ“²010 2637006 πŸ“²πŸ“²010 2637006 πŸ“²πŸ“²010 2637006 πŸ“²πŸ“²010 2637006 #freeGiftBEST  #LentikDara  #lentikdaraampang  #lentikdaralangat  #lentikdaracheras  #lentikdarabalakong  #lentikdarakualalumpur  #lentikdarasgbuloh  #jomkurusdancantik  #kuruscepat  #lelakipunboleh  #kurus  #kuruscepat  #keputihan  #kaklinapompom  #agentdiperlukan #loketemasviral  #jomkurusdancantik  #kuruscepat  #lelakipunboleh  #teamARsheema  #kurus  #kuruscepat  #keputihan  #lentikdarahq  #kaklinapompom  #agentdiperlukan  #kulitcantik  #darahtinggi  #hotfm  #lentikdaraampang  #kencingmanis  #Periodkembalinormal  #olycandy  #neelofa  #deeja  #aurawhite 
Raya da nak dekat . Bulan tak pose ramai da yg kurus bila minum Lentik dara. 
Apatah lagi kalau minum bulan puasa jom la terai 
Dapt free loket emas tau
.
⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️ πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ»πŸ”½πŸ”½πŸ”½
πŸ“²πŸ“²010 2637006
πŸ“²πŸ“²010 2637006
πŸ“²πŸ“²010 2637006
πŸ“²πŸ“²010 2637006
πŸ“²πŸ“²010 2637006

#freeGiftBEST
#LentikDara #lentikdaraampang #lentikdaralangat  #lentikdaracheras #lentikdarabalakong
 #lentikdarakualalumpur #lentikdarasgbuloh #jomkurusdancantik #kuruscepat #lelakipunboleh #kurus #kuruscepat #keputihan #kaklinapompom #agentdiperlukan#loketemasviral 
#jomkurusdancantik #kuruscepat #lelakipunboleh #teamARsheema #kurus #kuruscepat #keputihan 
#lentikdarahq #kaklinapompom #agentdiperlukan 
#kulitcantik #darahtinggi #hotfm #lentikdaraampang #kencingmanis #Periodkembalinormal #olycandy #neelofa #deeja #aurawhite
Raya da nak dekat . Bulan tak pose ramai da yg kurus bila minum Lentik dara. Apatah lagi kalau minum bulan puasa jom la terai Dapt free loket emas tau . ⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️ πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ»πŸ”½πŸ”½πŸ”½ πŸ“²πŸ“²010 2637006 πŸ“²πŸ“²010 2637006 πŸ“²πŸ“²010 2637006 πŸ“²πŸ“²010 2637006 πŸ“²πŸ“²010 2637006 #freeGiftBEST  #LentikDara  #lentikdaraampang  #lentikdaralangat  #lentikdaracheras  #lentikdarabalakong  #lentikdarakualalumpur  #lentikdarasgbuloh  #jomkurusdancantik  #kuruscepat  #lelakipunboleh  #kurus  #kuruscepat  #keputihan  #kaklinapompom  #agentdiperlukan #loketemasviral  #jomkurusdancantik  #kuruscepat  #lelakipunboleh  #teamARsheema  #kurus  #kuruscepat  #keputihan  #lentikdarahq  #kaklinapompom  #agentdiperlukan  #kulitcantik  #darahtinggi  #hotfm  #lentikdaraampang  #kencingmanis  #Periodkembalinormal  #olycandy  #neelofa  #deeja  #aurawhite 
.
Seronok bila customer update cakap produk dah dapat n FREE GIFT cantikkk sangat.
.
Kak Sheema hepi bila customer suka dan gumbiraaπŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»
.
#LentikDara #lentikdarakualalumpur #lentikdarashahalam #lentikdaraklang #jomkurusdancantik #kuruscepat #lelakipunboleh #teamARsheema #kurus #kuruscepat #keputihan 
#lentikdarahq #kaklinapompom #agentdiperlukan 
#kulitcantik #darahtinggi #hotfm #lentikdaraampang #kencingmanis #Periodkembalinormal #olycandy #neelofa #deeja #aurawhite #auramen #trudolly #vdolly #fattzura #raya2018  #bengkungsajat #kekbirthday
. Seronok bila customer update cakap produk dah dapat n FREE GIFT cantikkk sangat. . Kak Sheema hepi bila customer suka dan gumbiraaπŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» . #LentikDara  #lentikdarakualalumpur  #lentikdarashahalam  #lentikdaraklang  #jomkurusdancantik  #kuruscepat  #lelakipunboleh  #teamARsheema  #kurus  #kuruscepat  #keputihan  #lentikdarahq  #kaklinapompom  #agentdiperlukan  #kulitcantik  #darahtinggi  #hotfm  #lentikdaraampang  #kencingmanis  #Periodkembalinormal  #olycandy  #neelofa  #deeja  #aurawhite  #auramen  #trudolly  #vdolly  #fattzura  #raya2018  #bengkungsajat  #kekbirthday 
.
Seronok bila customer update cakap produk dah dapat n FREE GIFT cantikkk sangat.
.
Kak Sheema hepi bila customer suka dan gumbiraaπŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»
.
#LentikDara #lentikdarakualalumpur #lentikdarashahalam #lentikdaraklang #jomkurusdancantik #kuruscepat #lelakipunboleh #teamARsheema #kurus #kuruscepat #keputihan 
#lentikdarahq #kaklinapompom #agentdiperlukan 
#kulitcantik #darahtinggi #hotfm #lentikdaraampang #kencingmanis #Periodkembalinormal #olycandy #neelofa #deeja #aurawhite #auramen #trudolly #vdolly #fattzura #raya2018  #bengkungsajat #kekbirthday
. Seronok bila customer update cakap produk dah dapat n FREE GIFT cantikkk sangat. . Kak Sheema hepi bila customer suka dan gumbiraaπŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» . #LentikDara  #lentikdarakualalumpur  #lentikdarashahalam  #lentikdaraklang  #jomkurusdancantik  #kuruscepat  #lelakipunboleh  #teamARsheema  #kurus  #kuruscepat  #keputihan  #lentikdarahq  #kaklinapompom  #agentdiperlukan  #kulitcantik  #darahtinggi  #hotfm  #lentikdaraampang  #kencingmanis  #Periodkembalinormal  #olycandy  #neelofa  #deeja  #aurawhite  #auramen  #trudolly  #vdolly  #fattzura  #raya2018  #bengkungsajat  #kekbirthday 
🌟 (Part1 Dermaroller) 🌟
.
Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik..
.
Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! .
.
Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik..
.
.
.
.
#dherbsterlajaklaris#beevenom#judeskinbar #jamujelita#kcolly#tatiskincare#bazaarpaknil#sayajual#dherbs#dianz#dianvitamin#perlaking#igshopmalaysia#fjglow#janganmengataskincare#letscantik#emmamaembongbubblesoap#aurawhite#olycandy#skrubkunyit#sayajualmurah#organicscrub#scrubkunyit#dermaroller#nanolightener#dermarollermurah#quputeh#terlajaklaris#kdollbeautyskincare#satinskinz
🌟 (Part1 Dermaroller) 🌟 . Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik.. . Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! . . Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik.. . . . . #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar  #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah #organicscrub #scrubkunyit #dermaroller #nanolightener #dermarollermurah #quputeh #terlajaklaris #kdollbeautyskincare #satinskinz 
🌟(Part last Dermaroller) 🌟
.
Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik..
.
Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! .
.
Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik..
.
.
.
.
#dherbsterlajaklaris#beevenom#judeskinbar #jamujelita#kcolly#tatiskincare#bazaarpaknil#sayajual#dherbs#dianz#dianvitamin#perlaking#igshopmalaysia#fjglow#janganmengataskincare#letscantik#emmamaembongbubblesoap#aurawhite#olycandy#skrubkunyit#sayajualmurah#organicscrub#scrubkunyit#dermaroller#nanolightener#dermarollermurah#quputeh#terlajaklaris#kdollbeautyskincare#satinskinz
🌟(Part last Dermaroller) 🌟 . Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik.. . Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! . . Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik.. . . . . #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar  #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah #organicscrub #scrubkunyit #dermaroller #nanolightener #dermarollermurah #quputeh #terlajaklaris #kdollbeautyskincare #satinskinz 
Testimoni fresh from oven
Baru dapat dari customer.
➑️ turun 3 kg dengan 1 botol #lentikdara ➑️keputihan dah hilang terus 
Tak puasa pon boleh turun , kalau bulan puasa?? Sempat lah berkebaya merah nanti . .
⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️ πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ»πŸ”½πŸ”½πŸ”½
πŸ“²πŸ“²0102637006
πŸ“²πŸ“²0102637006
πŸ“²πŸ“²0102637006

#freeGiftBEST
#LentikDara #lentikdaraampang #lentikdaralangat  #lentikdaracheras #lentikdarabalakong
 #lentikdarakualalumpur #lentikdarasgbuloh #jomkurusdancantik #kuruscepat #lelakipunboleh #kurus #kuruscepat #keputihan #kaklinapompom #agentdiperlukan#loketemasviral 
#jomkurusdancantik #kuruscepat #lelakipunboleh #teamARsheema #kurus #kuruscepat #keputihan 
#lentikdarahq #kaklinapompom #agentdiperlukan 
#kulitcantik #darahtinggi #hotfm #lentikdaraampang #kencingmanis #Periodkembalinormal #olycandy #neelofa #deeja #aurawhite
Testimoni fresh from oven Baru dapat dari customer. ➑️ turun 3 kg dengan 1 botol #lentikdara  ➑️keputihan dah hilang terus Tak puasa pon boleh turun , kalau bulan puasa?? Sempat lah berkebaya merah nanti . . ⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️ πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ»πŸ”½πŸ”½πŸ”½ πŸ“²πŸ“²0102637006 πŸ“²πŸ“²0102637006 πŸ“²πŸ“²0102637006 #freeGiftBEST  #LentikDara  #lentikdaraampang  #lentikdaralangat  #lentikdaracheras  #lentikdarabalakong  #lentikdarakualalumpur  #lentikdarasgbuloh  #jomkurusdancantik  #kuruscepat  #lelakipunboleh  #kurus  #kuruscepat  #keputihan  #kaklinapompom  #agentdiperlukan #loketemasviral  #jomkurusdancantik  #kuruscepat  #lelakipunboleh  #teamARsheema  #kurus  #kuruscepat  #keputihan  #lentikdarahq  #kaklinapompom  #agentdiperlukan  #kulitcantik  #darahtinggi  #hotfm  #lentikdaraampang  #kencingmanis  #Periodkembalinormal  #olycandy  #neelofa  #deeja  #aurawhite 
Raya da nak dekat . Bulan tak pose ramai da yg kurus bila minum Lentik dara. 
Apatah lagi kalau minum bulan puasa jom la terai 
Dapt free loket emas tau
.
⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️ πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ»πŸ”½πŸ”½πŸ”½
πŸ“²πŸ“²0102637006
πŸ“²πŸ“²0102637006
πŸ“²πŸ“²0102637006

#freeGiftBEST
#LentikDara #lentikdaraampang #lentikdaralangat  #lentikdaracheras #lentikdarabalakong
 #lentikdarakualalumpur #lentikdarasgbuloh #jomkurusdancantik #kuruscepat #lelakipunboleh #kurus #kuruscepat #keputihan #kaklinapompom #agentdiperlukan#loketemasviral 
#jomkurusdancantik #kuruscepat #lelakipunboleh #teamARsheema #kurus #kuruscepat #keputihan 
#lentikdarahq #kaklinapompom #agentdiperlukan 
#kulitcantik #darahtinggi #hotfm #lentikdaraampang #kencingmanis #Periodkembalinormal #olycandy #neelofa #deeja #aurawhite
Raya da nak dekat . Bulan tak pose ramai da yg kurus bila minum Lentik dara. Apatah lagi kalau minum bulan puasa jom la terai Dapt free loket emas tau . ⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️ πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ»πŸ”½πŸ”½πŸ”½ πŸ“²πŸ“²0102637006 πŸ“²πŸ“²0102637006 πŸ“²πŸ“²0102637006 #freeGiftBEST  #LentikDara  #lentikdaraampang  #lentikdaralangat  #lentikdaracheras  #lentikdarabalakong  #lentikdarakualalumpur  #lentikdarasgbuloh  #jomkurusdancantik  #kuruscepat  #lelakipunboleh  #kurus  #kuruscepat  #keputihan  #kaklinapompom  #agentdiperlukan #loketemasviral  #jomkurusdancantik  #kuruscepat  #lelakipunboleh  #teamARsheema  #kurus  #kuruscepat  #keputihan  #lentikdarahq  #kaklinapompom  #agentdiperlukan  #kulitcantik  #darahtinggi  #hotfm  #lentikdaraampang  #kencingmanis  #Periodkembalinormal  #olycandy  #neelofa  #deeja  #aurawhite 
Assalammualaikum
Hai hai hai...
Akak nak berkongsi sikit dgn uols ni
Nak bagi uolss HADIAH PERCUMA YANG SUPER CANTIK NIE PROMOSI DARI AKAK..
.
Ada yang nak tak???
Akak nak bagi PERCUMA JE nie tau
.
Loket *EMAS*
Bukan emas tipu yer, emas betul nie tau
.
*Cara dia mudah sahaja*
πŸ’•Setiap Pembelian *2 Botol Lentik Dara* akan mendapat Loket Emas ini *PERCUMA..!!*
.
Stok LOKET EMAS VIRAL nie tak banyak ye.. so siapa cepat dia dapat😘😘😘
.

#freeGiftBEST
#LentikDara #lentikdaraampang #lentikdaralangat  #lentikdaracheras #lentikdarabalakong
 #lentikdarakualalumpur #lentikdarasgbuloh #jomkurusdancantik #kuruscepat #lelakipunboleh #kurus #kuruscepat #keputihan #kaklinapompom #agentdiperlukan#loketemasviral 
#jomkurusdancantik #kuruscepat #lelakipunboleh #teamARsheema #kurus #kuruscepat #keputihan 
#lentikdarahq #kaklinapompom #agentdiperlukan 
#kulitcantik #darahtinggi #hotfm #lentikdaraampang #kencingmanis #Periodkembalinormal #olycandy #neelofa #deeja #aurawhite
Assalammualaikum Hai hai hai... Akak nak berkongsi sikit dgn uols ni Nak bagi uolss HADIAH PERCUMA YANG SUPER CANTIK NIE PROMOSI DARI AKAK.. . Ada yang nak tak??? Akak nak bagi PERCUMA JE nie tau . Loket *EMAS* Bukan emas tipu yer, emas betul nie tau . *Cara dia mudah sahaja* πŸ’•Setiap Pembelian *2 Botol Lentik Dara* akan mendapat Loket Emas ini *PERCUMA..!!* . Stok LOKET EMAS VIRAL nie tak banyak ye.. so siapa cepat dia dapat😘😘😘 . #freeGiftBEST  #LentikDara  #lentikdaraampang  #lentikdaralangat  #lentikdaracheras  #lentikdarabalakong  #lentikdarakualalumpur  #lentikdarasgbuloh  #jomkurusdancantik  #kuruscepat  #lelakipunboleh  #kurus  #kuruscepat  #keputihan  #kaklinapompom  #agentdiperlukan #loketemasviral  #jomkurusdancantik  #kuruscepat  #lelakipunboleh  #teamARsheema  #kurus  #kuruscepat  #keputihan  #lentikdarahq  #kaklinapompom  #agentdiperlukan  #kulitcantik  #darahtinggi  #hotfm  #lentikdaraampang  #kencingmanis  #Periodkembalinormal  #olycandy  #neelofa  #deeja  #aurawhite 
Assalammualaikum
Hai hai hai...
Akak nak berkongsi sikit dgn uols ni
Nak bagi uolss HADIAH PERCUMA YANG SUPER CANTIK NIE PROMOSI DARI AKAK..
.
Ada yang nak tak???
Akak nak bagi PERCUMA JE nie tau
.
Loket *EMAS*
Bukan emas tipu yer, emas betul nie tau
.
*Cara dia mudah sahaja*
πŸ’•Setiap Pembelian *2 Botol Lentik Dara* akan mendapat Loket Emas ini *PERCUMA..!!*
.
Stok LOKET EMAS VIRAL nie tak banyak ye.. so siapa cepat dia dapat😘😘😘
.

#freeGiftBEST
#LentikDara #lentikdaraampang #lentikdaralangat  #lentikdaracheras #lentikdarabalakong
 #lentikdarakualalumpur #lentikdarasgbuloh #jomkurusdancantik #kuruscepat #lelakipunboleh #kurus #kuruscepat #keputihan #kaklinapompom #agentdiperlukan#loketemasviral 
#jomkurusdancantik #kuruscepat #lelakipunboleh #teamARsheema #kurus #kuruscepat #keputihan 
#lentikdarahq #kaklinapompom #agentdiperlukan 
#kulitcantik #darahtinggi #hotfm #lentikdaraampang #kencingmanis #Periodkembalinormal #olycandy #neelofa #deeja #aurawhite
Assalammualaikum Hai hai hai... Akak nak berkongsi sikit dgn uols ni Nak bagi uolss HADIAH PERCUMA YANG SUPER CANTIK NIE PROMOSI DARI AKAK.. . Ada yang nak tak??? Akak nak bagi PERCUMA JE nie tau . Loket *EMAS* Bukan emas tipu yer, emas betul nie tau . *Cara dia mudah sahaja* πŸ’•Setiap Pembelian *2 Botol Lentik Dara* akan mendapat Loket Emas ini *PERCUMA..!!* . Stok LOKET EMAS VIRAL nie tak banyak ye.. so siapa cepat dia dapat😘😘😘 . #freeGiftBEST  #LentikDara  #lentikdaraampang  #lentikdaralangat  #lentikdaracheras  #lentikdarabalakong  #lentikdarakualalumpur  #lentikdarasgbuloh  #jomkurusdancantik  #kuruscepat  #lelakipunboleh  #kurus  #kuruscepat  #keputihan  #kaklinapompom  #agentdiperlukan #loketemasviral  #jomkurusdancantik  #kuruscepat  #lelakipunboleh  #teamARsheema  #kurus  #kuruscepat  #keputihan  #lentikdarahq  #kaklinapompom  #agentdiperlukan  #kulitcantik  #darahtinggi  #hotfm  #lentikdaraampang  #kencingmanis  #Periodkembalinormal  #olycandy  #neelofa  #deeja  #aurawhite 
Assalammualaikum
Hai hai hai...
Akak nak berkongsi sikit dgn uols ni
Nak bagi uolss HADIAH PERCUMA YANG SUPER CANTIK NIE PROMOSI DARI AKAK..
.
Ada yang nak tak???
Akak nak bagi PERCUMA JE nie tau
.
Loket *EMAS*
Bukan emas tipu yer, emas betul nie tau
.
*Cara dia mudah sahaja*
πŸ’•Setiap Pembelian *2 Botol Lentik Dara* akan mendapat Loket Emas ini *PERCUMA..!!*
.
Stok LOKET EMAS VIRAL nie tak banyak ye.. so siapa cepat dia dapat😘😘😘
.

#freeGiftBEST
#LentikDara #lentikdaraampang #lentikdaralangat  #lentikdaracheras #lentikdarabalakong
 #lentikdarakualalumpur #lentikdarasgbuloh #jomkurusdancantik #kuruscepat #lelakipunboleh #kurus #kuruscepat #keputihan #kaklinapompom #agentdiperlukan#loketemasviral 
#jomkurusdancantik #kuruscepat #lelakipunboleh #teamARsheema #kurus #kuruscepat #keputihan 
#lentikdarahq #kaklinapompom #agentdiperlukan 
#kulitcantik #darahtinggi #hotfm #lentikdaraampang #kencingmanis #Periodkembalinormal #olycandy #neelofa #deeja #aurawhite
Assalammualaikum Hai hai hai... Akak nak berkongsi sikit dgn uols ni Nak bagi uolss HADIAH PERCUMA YANG SUPER CANTIK NIE PROMOSI DARI AKAK.. . Ada yang nak tak??? Akak nak bagi PERCUMA JE nie tau . Loket *EMAS* Bukan emas tipu yer, emas betul nie tau . *Cara dia mudah sahaja* πŸ’•Setiap Pembelian *2 Botol Lentik Dara* akan mendapat Loket Emas ini *PERCUMA..!!* . Stok LOKET EMAS VIRAL nie tak banyak ye.. so siapa cepat dia dapat😘😘😘 . #freeGiftBEST  #LentikDara  #lentikdaraampang  #lentikdaralangat  #lentikdaracheras  #lentikdarabalakong  #lentikdarakualalumpur  #lentikdarasgbuloh  #jomkurusdancantik  #kuruscepat  #lelakipunboleh  #kurus  #kuruscepat  #keputihan  #kaklinapompom  #agentdiperlukan #loketemasviral  #jomkurusdancantik  #kuruscepat  #lelakipunboleh  #teamARsheema  #kurus  #kuruscepat  #keputihan  #lentikdarahq  #kaklinapompom  #agentdiperlukan  #kulitcantik  #darahtinggi  #hotfm  #lentikdaraampang  #kencingmanis  #Periodkembalinormal  #olycandy  #neelofa  #deeja  #aurawhite 
FACIAL BRUSH NOURAIN (LIMITED EDITION)
. .
Hi everyone, pernah terfikir tak kenapa muka kita masih berjerawat sedangkan kita dah jaga makan, dah beli berbagai produk? 😱
.
Padahal kita tak pernah fikir pun cara pembersihan muka kita sehari-harian. Yakin ke segala sisa mekap tu bersih dengan membersih menggunakan tangan? Pernah tak fikir, kenapa orang pakai produk ni muka flawless tapi aku takda kesan pun? Pernah tak? πŸ˜†
.
Jadi, saya ingin memperkenalkan kepada anda berus pembersih muka yang sangat baru di pasaran atau namanya #porebrushtaf .  Berus ini boleh pergi jauh ke dalam liang-liang roma anda untuk membuang kotoran, minyak, make-up, sel-sel kulit mati, blackhead dan whitehead dari liang-liang roma anda 😍
.
Menjadikan kulit anda bersih, lembut dan berseri secara semulajadi. Item yang paling laris dan mendapat perhatian di Jepun dan Korea πŸ‘Έ
.
Perkara yang baik perlu dikongsi dengan semua orang kan? 😍
.
.
βœ” Available for MEN & WOMAN
βœ” Hanya RM20.00 SAHAJA
βœ” POSTAGE fee RM8 SM / RM12 SS
βœ” Whatsapp now πŸ“Œ0139555211
βœ” Direct Message (DM)πŸ’
.
.
Kebaikan dan ciri-cirinya :
🌷 2x lebih bersih daripada membersih menggunakan tangan
🌷 Micro fine bristles 0.045mm thickness
🌷 400,000 bristles lembut padat sejajar di berus bagi menstabilkan tekanan tanpa kerengsaan pada muka anda
🌷 Selamat dan sesuai untuk semua jenis kulit 🌷 Struktur bulu berus yang lembut
🌷 Tiada bateri yang diperlukan
🌷 Harga mampu milik
.
.
.
.
 #porebrushmurah #porebrushmalaysia #porebrush #facebrush #facebrushmurah #facebrushmalaysia #facialbrush #facialbrushmurah #facialbrushmalaysia #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah
FACIAL BRUSH NOURAIN (LIMITED EDITION) . . Hi everyone, pernah terfikir tak kenapa muka kita masih berjerawat sedangkan kita dah jaga makan, dah beli berbagai produk? 😱 . Padahal kita tak pernah fikir pun cara pembersihan muka kita sehari-harian. Yakin ke segala sisa mekap tu bersih dengan membersih menggunakan tangan? Pernah tak fikir, kenapa orang pakai produk ni muka flawless tapi aku takda kesan pun? Pernah tak? πŸ˜† . Jadi, saya ingin memperkenalkan kepada anda berus pembersih muka yang sangat baru di pasaran atau namanya #porebrushtaf  . Berus ini boleh pergi jauh ke dalam liang-liang roma anda untuk membuang kotoran, minyak, make-up, sel-sel kulit mati, blackhead dan whitehead dari liang-liang roma anda 😍 . Menjadikan kulit anda bersih, lembut dan berseri secara semulajadi. Item yang paling laris dan mendapat perhatian di Jepun dan Korea πŸ‘Έ . Perkara yang baik perlu dikongsi dengan semua orang kan? 😍 . . βœ” Available for MEN & WOMAN βœ” Hanya RM20.00 SAHAJA βœ” POSTAGE fee RM8 SM / RM12 SS βœ” Whatsapp now πŸ“Œ0139555211 βœ” Direct Message (DM)πŸ’ . . Kebaikan dan ciri-cirinya : 🌷 2x lebih bersih daripada membersih menggunakan tangan 🌷 Micro fine bristles 0.045mm thickness 🌷 400,000 bristles lembut padat sejajar di berus bagi menstabilkan tekanan tanpa kerengsaan pada muka anda 🌷 Selamat dan sesuai untuk semua jenis kulit 🌷 Struktur bulu berus yang lembut 🌷 Tiada bateri yang diperlukan 🌷 Harga mampu milik . . . . #porebrushmurah  #porebrushmalaysia  #porebrush  #facebrush  #facebrushmurah  #facebrushmalaysia  #facialbrush  #facialbrushmurah  #facialbrushmalaysia  #dherbsterlajaklaris  #beevenom  #judeskinbar  #jamujelita  #kcolly  #tatiskincare  #bazaarpaknil  #sayajual  #dherbs  #dianz  #dianvitamin  #perlaking  #igshopmalaysia  #fjglow  #janganmengataskincare  #letscantik  #aurawhite  #olycandy  #skrubkunyit  #sayajualmurah 
Thank You for shopping with us #blossmfeedback πŸ’ž .
.
--------------------------
πŸ’Ž Whatsapp to order +60139555211
πŸ’Ž Click LINK bio di atas ya muaahhh..
--------------------------
.
.
.
.
#dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah #organicscrub #scrubkunyit #dermaroller #dermarollermurah #quputeh #terlajaklaris #kdollbeautyskincare #satinskinz
Thank You for shopping with us #blossmfeedback  πŸ’ž . . -------------------------- πŸ’Ž Whatsapp to order +60139555211 πŸ’Ž Click LINK bio di atas ya muaahhh.. -------------------------- . . . . #dherbsterlajaklaris  #beevenom  #judeskinbar  #jamujelita  #kcolly  #tatiskincare  #bazaarpaknil  #sayajual  #dherbs  #dianz  #dianvitamin  #perlaking  #igshopmalaysia  #fjglow  #janganmengataskincare  #letscantik  #emmamaembongbubblesoap  #aurawhite  #olycandy  #skrubkunyit  #sayajualmurah  #organicscrub  #scrubkunyit  #dermaroller  #dermarollermurah  #quputeh  #terlajaklaris  #kdollbeautyskincare  #satinskinz 
Olicandy Power Booster
 kelebihan Olicandy X ❀tablet double layer (oren & vanilla) ❀kesan lebih pantasss ❀kesan pencerahan 5 kali ganda ❀memiliki kotak gambar fattah amin😍  CARA PENGAMBILAN OLICANDY βœ” Hanya kemam atau kunyah βœ” Ambil 1 atau 2 tablet untuk kesan yang maksima βœ” Boleh diambil bila-bila masa sebelum/selepas makan βœ” Digalakkan minum air putih 2 liter sehari untuk membantu proses pencerahan βœ” Kesan boleh dilihat seawal 1 minggu bergantung kepada hormon seseorang  boleh diambil oleh lelaki kerana bahan-bahan olicandy tidak melibatkan hormon wanita. Juga boleh di ambil dari umur 13 tahun dan ke atas.
 Wanita mengandung tidak digalakkan mengambil olicandy 
HARGA : RM40
⚠TAK TERMASUK POSTAGE

BELI 3 KOTAK RM100 FREE POSTAGE

BOLE CAMPUR OLI CANDY FATAH AMIN & BIASA
HOW TO PURCHASE ?
WHATSAPP 0142398351 / 0182844351

#dijaminsampai
#olicandyory
#olicandymurah
#olicandyoriginal
#olycandy
#fatahamin
#olycandyfatahaminmurah
#olicandy #olicandymurah #olicandypremium #olicandyoriginal #olicandyfattahamin #fattahamin #lofatah #olicandy #sayajualonline #onlineshopbarangkecantikanmurah #kedaikosmetikonline #surihatimrpilot #bazarmurah #dropshipwelcome
Olicandy Power Booster kelebihan Olicandy X ❀tablet double layer (oren & vanilla) ❀kesan lebih pantasss ❀kesan pencerahan 5 kali ganda ❀memiliki kotak gambar fattah amin😍 CARA PENGAMBILAN OLICANDY βœ” Hanya kemam atau kunyah βœ” Ambil 1 atau 2 tablet untuk kesan yang maksima βœ” Boleh diambil bila-bila masa sebelum/selepas makan βœ” Digalakkan minum air putih 2 liter sehari untuk membantu proses pencerahan βœ” Kesan boleh dilihat seawal 1 minggu bergantung kepada hormon seseorang boleh diambil oleh lelaki kerana bahan-bahan olicandy tidak melibatkan hormon wanita. Juga boleh di ambil dari umur 13 tahun dan ke atas. Wanita mengandung tidak digalakkan mengambil olicandy HARGA : RM40 ⚠TAK TERMASUK POSTAGE BELI 3 KOTAK RM100 FREE POSTAGE BOLE CAMPUR OLI CANDY FATAH AMIN & BIASA HOW TO PURCHASE ? WHATSAPP 0142398351 / 0182844351 #dijaminsampai  #olicandyory  #olicandymurah  #olicandyoriginal  #olycandy  #fatahamin  #olycandyfatahaminmurah  #olicandy  #olicandymurah  #olicandypremium  #olicandyoriginal  #olicandyfattahamin  #fattahamin  #lofatah  #olicandy  #sayajualonline  #onlineshopbarangkecantikanmurah  #kedaikosmetikonline  #surihatimrpilot  #bazarmurah  #dropshipwelcome 
RM35 SAHAJA 
Olicandy Power Booster
 kelebihan Olicandy X ❀tablet double layer (oren & vanilla) ❀kesan lebih pantasss ❀kesan pencerahan 5 kali ganda ❀memiliki kotak gambar fattah amin😍  CARA PENGAMBILAN OLICANDY βœ” Hanya kemam atau kunyah βœ” Ambil 1 atau 2 tablet untuk kesan yang maksima βœ” Boleh diambil bila-bila masa sebelum/selepas makan βœ” Digalakkan minum air putih 2 liter sehari untuk membantu proses pencerahan βœ” Kesan boleh dilihat seawal 1 minggu bergantung kepada hormon seseorang  boleh diambil oleh lelaki kerana bahan-bahan olicandy tidak melibatkan hormon wanita. Juga boleh di ambil dari umur 13 tahun dan ke atas.
 Wanita mengandung tidak digalakkan mengambil olicandy 
HARGA : RM35
⚠TAK TERMASUK POSTAGE

BELI 3 KOTAK RM100 FREE POSTAGE

BOLE CAMPUR OLI CANDY FATAH AMIN & BIASA
HOW TO PURCHASE ?
WHATSAPP 0142398351 / 0182844351

#dijaminsampai
#olicandyory
#olicandymurah
#olicandyoriginal
#olycandy
#fatahamin
#olycandyfatahaminmurah
#olicandy #olicandymurah #olicandypremium #olicandyoriginal #olicandyfattahamin #fattahamin #lofatah #olicandy #sayajualonline #onlineshopbarangkecantikanmurah #kedaikosmetikonline #surihatimrpilot #bazarmurah #dropshipwelcome
RM35 SAHAJA Olicandy Power Booster kelebihan Olicandy X ❀tablet double layer (oren & vanilla) ❀kesan lebih pantasss ❀kesan pencerahan 5 kali ganda ❀memiliki kotak gambar fattah amin😍 CARA PENGAMBILAN OLICANDY βœ” Hanya kemam atau kunyah βœ” Ambil 1 atau 2 tablet untuk kesan yang maksima βœ” Boleh diambil bila-bila masa sebelum/selepas makan βœ” Digalakkan minum air putih 2 liter sehari untuk membantu proses pencerahan βœ” Kesan boleh dilihat seawal 1 minggu bergantung kepada hormon seseorang boleh diambil oleh lelaki kerana bahan-bahan olicandy tidak melibatkan hormon wanita. Juga boleh di ambil dari umur 13 tahun dan ke atas. Wanita mengandung tidak digalakkan mengambil olicandy HARGA : RM35 ⚠TAK TERMASUK POSTAGE BELI 3 KOTAK RM100 FREE POSTAGE BOLE CAMPUR OLI CANDY FATAH AMIN & BIASA HOW TO PURCHASE ? WHATSAPP 0142398351 / 0182844351 #dijaminsampai  #olicandyory  #olicandymurah  #olicandyoriginal  #olycandy  #fatahamin  #olycandyfatahaminmurah  #olicandy  #olicandymurah  #olicandypremium  #olicandyoriginal  #olicandyfattahamin  #fattahamin  #lofatah  #olicandy  #sayajualonline  #onlineshopbarangkecantikanmurah  #kedaikosmetikonline  #surihatimrpilot  #bazarmurah  #dropshipwelcome 
(Part last Dermaroller) 🌟
.
Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik..
.
Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! .
.
Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik..
.
.
.
.
#dherbsterlajaklaris#beevenom#judeskinbar #jamujelita#kcolly#tatiskincare#bazaarpaknil#sayajual#dherbs#dianz#dianvitamin#perlaking#igshopmalaysia#fjglow#janganmengataskincare#letscantik#emmamaembongbubblesoap#aurawhite#olycandy#skrubkunyit#sayajualmurah#organicscrub#scrubkunyit#dermaroller#nanolightener#dermarollermurah#quputeh#terlajaklaris#kdollbeautyskincare#satinskinz
(Part last Dermaroller) 🌟 . Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik.. . Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! . . Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik.. . . . . #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar  #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah #organicscrub #scrubkunyit #dermaroller #nanolightener #dermarollermurah #quputeh #terlajaklaris #kdollbeautyskincare #satinskinz 
🌟 (Part1 Dermaroller) 🌟
.
Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik..
.
Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! .
.
Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik..
.
.
.
.
#dherbsterlajaklaris#beevenom#judeskinbar #jamujelita#kcolly#tatiskincare#bazaarpaknil#sayajual#dherbs#dianz#dianvitamin#perlaking#igshopmalaysia#fjglow#janganmengataskincare#letscantik#emmamaembongbubblesoap#aurawhite#olycandy#skrubkunyit#sayajualmurah#organicscrub#scrubkunyit#dermaroller#nanolightener#dermarollermurah#quputeh#terlajaklaris#kdollbeautyskincare#satinskinz
🌟 (Part1 Dermaroller) 🌟 . Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik.. . Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! . . Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik.. . . . . #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar  #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah #organicscrub #scrubkunyit #dermaroller #nanolightener #dermarollermurah #quputeh #terlajaklaris #kdollbeautyskincare #satinskinz 
(Part last Dermaroller) 🌟
.
Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik..
.
Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! .
.
Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik..
.
.
.
.
#dherbsterlajaklaris#beevenom#judeskinbar #jamujelita#kcolly#tatiskincare#bazaarpaknil#sayajual#dherbs#dianz#dianvitamin#perlaking#igshopmalaysia#fjglow#janganmengataskincare#letscantik#emmamaembongbubblesoap#aurawhite#olycandy#skrubkunyit#sayajualmurah#organicscrub#scrubkunyit#dermaroller#nanolightener#dermarollermurah#quputeh#terlajaklaris#kdollbeautyskincare#satinskinz
(Part last Dermaroller) 🌟 . Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik.. . Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! . . Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik.. . . . . #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar  #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah #organicscrub #scrubkunyit #dermaroller #nanolightener #dermarollermurah #quputeh #terlajaklaris #kdollbeautyskincare #satinskinz 
🌟 (Part1 Dermaroller) 🌟
.
Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik..
.
Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! .
.
Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik..
.
.
.
.
#dherbsterlajaklaris#beevenom#judeskinbar #jamujelita#kcolly#tatiskincare#bazaarpaknil#sayajual#dherbs#dianz#dianvitamin#perlaking#igshopmalaysia#fjglow#janganmengataskincare#letscantik#emmamaembongbubblesoap#aurawhite#olycandy#skrubkunyit#sayajualmurah#organicscrub#scrubkunyit#dermaroller#nanolightener#dermarollermurah#quputeh#terlajaklaris#kdollbeautyskincare#satinskinz
🌟 (Part1 Dermaroller) 🌟 . Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik.. . Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! . . Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik.. . . . . #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar  #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah #organicscrub #scrubkunyit #dermaroller #nanolightener #dermarollermurah #quputeh #terlajaklaris #kdollbeautyskincare #satinskinz 
Assalammualaikum
Hai hai hai...
Aakak nak berkongsi sikit dgn uols ni
Nak bagi uolss HADIAH PERCUMA YANG SUPER CANTIK NIE PROMOSI DARI AKAK..
.
Ada yang nak tak???
Aakak nak bagi PERCUMA JE nie tau
.
Loket *EMAS*
Bukan emas tipu yer, emas betul nie tau
.
*Cara dia mudah sahaja*
πŸ’•Setiap Pembelian *2 Botol Lentik Dara* akan mendapat Loket Emas ini *PERCUMA..!!*
.
Stok LOKET EMAS VIRAL nie tak banyak ye.. so siapa cepat dia dapat😘😘😘
.

#freeGiftBEST
#LentikDara #lentikdaraampang #lentikdaralangat  #lentikdaracheras #lentikdarabalakong
 #lentikdarakualalumpur #lentikdarasgbuloh #jomkurusdancantik #kuruscepat #lelakipunboleh #kurus #kuruscepat #keputihan #kaklinapompom #agentdiperlukan#loketemasviral 
#jomkurusdancantik #kuruscepat #lelakipunboleh #teamARsheema #kurus #kuruscepat #keputihan 
#lentikdarahq #kaklinapompom #agentdiperlukan 
#kulitcantik #darahtinggi #hotfm #lentikdaraampang #kencingmanis #Periodkembalinormal #olycandy #neelofa #deeja #aurawhite
Assalammualaikum Hai hai hai... Aakak nak berkongsi sikit dgn uols ni Nak bagi uolss HADIAH PERCUMA YANG SUPER CANTIK NIE PROMOSI DARI AKAK.. . Ada yang nak tak??? Aakak nak bagi PERCUMA JE nie tau . Loket *EMAS* Bukan emas tipu yer, emas betul nie tau . *Cara dia mudah sahaja* πŸ’•Setiap Pembelian *2 Botol Lentik Dara* akan mendapat Loket Emas ini *PERCUMA..!!* . Stok LOKET EMAS VIRAL nie tak banyak ye.. so siapa cepat dia dapat😘😘😘 . #freeGiftBEST  #LentikDara  #lentikdaraampang  #lentikdaralangat  #lentikdaracheras  #lentikdarabalakong  #lentikdarakualalumpur  #lentikdarasgbuloh  #jomkurusdancantik  #kuruscepat  #lelakipunboleh  #kurus  #kuruscepat  #keputihan  #kaklinapompom  #agentdiperlukan #loketemasviral  #jomkurusdancantik  #kuruscepat  #lelakipunboleh  #teamARsheema  #kurus  #kuruscepat  #keputihan  #lentikdarahq  #kaklinapompom  #agentdiperlukan  #kulitcantik  #darahtinggi  #hotfm  #lentikdaraampang  #kencingmanis  #Periodkembalinormal  #olycandy  #neelofa  #deeja  #aurawhite 
(Part last Dermaroller) 🌟
.
Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik..
.
Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! .
.
Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik..
.
.
.
.
#dherbsterlajaklaris#beevenom#judeskinbar #jamujelita#kcolly#tatiskincare#bazaarpaknil#sayajual#dherbs#dianz#dianvitamin#perlaking#igshopmalaysia#fjglow#janganmengataskincare#letscantik#emmamaembongbubblesoap#aurawhite#olycandy#skrubkunyit#sayajualmurah#organicscrub#scrubkunyit#dermaroller#nanolightener#dermarollermurah#quputeh#terlajaklaris#kdollbeautyskincare#satinskinz
(Part last Dermaroller) 🌟 . Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik.. . Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! . . Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik.. . . . . #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar  #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah #organicscrub #scrubkunyit #dermaroller #nanolightener #dermarollermurah #quputeh #terlajaklaris #kdollbeautyskincare #satinskinz 
🌟 (Part1 Dermaroller) 🌟
.
Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik..
.
Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! .
.
Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik..
.
.
.
.
#dherbsterlajaklaris#beevenom#judeskinbar #jamujelita#kcolly#tatiskincare#bazaarpaknil#sayajual#dherbs#dianz#dianvitamin#perlaking#igshopmalaysia#fjglow#janganmengataskincare#letscantik#emmamaembongbubblesoap#aurawhite#olycandy#skrubkunyit#sayajualmurah#organicscrub#scrubkunyit#dermaroller#nanolightener#dermarollermurah#quputeh#terlajaklaris#kdollbeautyskincare#satinskinz
🌟 (Part1 Dermaroller) 🌟 . Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik.. . Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! . . Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik.. . . . . #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar  #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah #organicscrub #scrubkunyit #dermaroller #nanolightener #dermarollermurah #quputeh #terlajaklaris #kdollbeautyskincare #satinskinz 
(Dermaroller) 🌟
.
Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik..
.
Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! .
.
Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik..
.
.
.
.
#dherbsterlajaklaris#beevenom#judeskinbar #jamujelita#kcolly#tatiskincare#bazaarpaknil#sayajual#dherbs#dianz#dianvitamin#perlaking#igshopmalaysia#fjglow#janganmengataskincare#letscantik#emmamaembongbubblesoap#aurawhite#olycandy#skrubkunyit#sayajualmurah#organicscrub#scrubkunyit#dermaroller#nanolightener#dermarollermurah#quputeh#terlajaklaris#kdollbeautyskincare#satinskinz
(Dermaroller) 🌟 . Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik.. . Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! . . Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik.. . . . . #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar  #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah #organicscrub #scrubkunyit #dermaroller #nanolightener #dermarollermurah #quputeh #terlajaklaris #kdollbeautyskincare #satinskinz 
(Dermaroller) 🌟
.
Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik..
.
Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! .
.
Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik..
.
.
.
.
#dherbsterlajaklaris#beevenom#judeskinbar #jamujelita#kcolly#tatiskincare#bazaarpaknil#sayajual#dherbs#dianz#dianvitamin#perlaking#igshopmalaysia#fjglow#janganmengataskincare#letscantik#emmamaembongbubblesoap#aurawhite#olycandy#skrubkunyit#sayajualmurah#organicscrub#scrubkunyit#dermaroller#nanolightener#dermarollermurah#quputeh#terlajaklaris#kdollbeautyskincare#satinskinz
(Dermaroller) 🌟 . Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik.. . Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! . . Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik.. . . . . #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar  #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah #organicscrub #scrubkunyit #dermaroller #nanolightener #dermarollermurah #quputeh #terlajaklaris #kdollbeautyskincare #satinskinz 
(Dermaroller) 🌟
.
Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik..
.
Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! .
.
Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik..
.
.
.
.
#dherbsterlajaklaris#beevenom#judeskinbar #jamujelita#kcolly#tatiskincare#bazaarpaknil#sayajual#dherbs#dianz#dianvitamin#perlaking#igshopmalaysia#fjglow#janganmengataskincare#letscantik#emmamaembongbubblesoap#aurawhite#olycandy#skrubkunyit#sayajualmurah#organicscrub#scrubkunyit#dermaroller#nanolightener#dermarollermurah#quputeh#terlajaklaris#kdollbeautyskincare#satinskinz
(Dermaroller) 🌟 . Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik.. . Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! . . Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik.. . . . . #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar  #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah #organicscrub #scrubkunyit #dermaroller #nanolightener #dermarollermurah #quputeh #terlajaklaris #kdollbeautyskincare #satinskinz 
(Part last Dermaroller) 🌟
.
Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik..
.
Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! .
.
Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik..
.
.
.
.
#dherbsterlajaklaris#beevenom#judeskinbar #jamujelita#kcolly#tatiskincare#bazaarpaknil#sayajual#dherbs#dianz#dianvitamin#perlaking#igshopmalaysia#fjglow#janganmengataskincare#letscantik#emmamaembongbubblesoap#aurawhite#olycandy#skrubkunyit#sayajualmurah#organicscrub#scrubkunyit#dermaroller#nanolightener#dermarollermurah#quputeh#terlajaklaris#kdollbeautyskincare#satinskinz
(Part last Dermaroller) 🌟 . Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik.. . Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! . . Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik.. . . . . #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar  #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah #organicscrub #scrubkunyit #dermaroller #nanolightener #dermarollermurah #quputeh #terlajaklaris #kdollbeautyskincare #satinskinz 
🌟 (Part1 Dermaroller) 🌟
.
Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik..
.
Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! .
.
Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik..
.
.
.
.
#dherbsterlajaklaris#beevenom#judeskinbar #jamujelita#kcolly#tatiskincare#bazaarpaknil#sayajual#dherbs#dianz#dianvitamin#perlaking#igshopmalaysia#fjglow#janganmengataskincare#letscantik#emmamaembongbubblesoap#aurawhite#olycandy#skrubkunyit#sayajualmurah#organicscrub#scrubkunyit#dermaroller#nanolightener#dermarollermurah#quputeh#terlajaklaris#kdollbeautyskincare#satinskinz
🌟 (Part1 Dermaroller) 🌟 . Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik.. . Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! . . Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik.. . . . . #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar  #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah #organicscrub #scrubkunyit #dermaroller #nanolightener #dermarollermurah #quputeh #terlajaklaris #kdollbeautyskincare #satinskinz 
Lady Up Mate Facial Brush β™₯ MADE IN KOREA DAN 100% ORIGINAL !
.
NORMAL PRICE RM70 tapi kita JUAL MURAHHH !!!! Produk terbaru dan nyata lebih hebat dari Pobling Pore Sonic Cleanser yang sebelum ni. Ini kerana getaran nya yang lebih tinggi dan mempunyai 3 berus menjadikan kerja-kerja pembersihan kulit wajah berjalan dengan lebih efektif.
.
.
Antara kebaikan Lady Up Mate:.
πŸ’• Membersihkan kesan makeup dengan lebih berkesan daripada membersihkan dengan menggunakan tangan
πŸ’• Menjadikan kulit wajah lebih lembut, halus dan nampak bersih
πŸ’• Memudahkan penyerapan cream dan serum yang dipakai untuk kesan yang lebih efektif
πŸ’• Mengurangkan masalah kulit berminyak terutamanya di zon t. #rosebsm
πŸ’• Membantu melembabkan kulit yang kering & membersihkan sel-sel kulit mati
πŸ’• Mengecilkan pori-pori wajah yang besar & membantu merencatkan pertumbuhan jerawat
πŸ’• Menghilangkan whitehead & blackhead dengan berkesan !
.
.
Pendek kata, fungsi lebih kurang sama dengan pobling biasa. Bezanya hanya bilangan getaran/vibrate yang dihasilkan.
.
.
βœ” Available for MEN & WOMAN
βœ” Hanya RM15.00 SAHAJA
βœ” POSTAGE fee RM8 SM / RM12 SS
βœ” Whatsapp now πŸ“Œ0139555211
βœ” Direct Message (DM)πŸ’
.
.
#porebrushmurah #porebrushmalaysia #porebrush #facebrush #facebrushmurah #facebrushmalaysia #facialbrush #facialbrushmurah #facialbrushmalaysia #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah
Lady Up Mate Facial Brush β™₯ MADE IN KOREA DAN 100% ORIGINAL ! . NORMAL PRICE RM70 tapi kita JUAL MURAHHH !!!! Produk terbaru dan nyata lebih hebat dari Pobling Pore Sonic Cleanser yang sebelum ni. Ini kerana getaran nya yang lebih tinggi dan mempunyai 3 berus menjadikan kerja-kerja pembersihan kulit wajah berjalan dengan lebih efektif. . . Antara kebaikan Lady Up Mate:. πŸ’• Membersihkan kesan makeup dengan lebih berkesan daripada membersihkan dengan menggunakan tangan πŸ’• Menjadikan kulit wajah lebih lembut, halus dan nampak bersih πŸ’• Memudahkan penyerapan cream dan serum yang dipakai untuk kesan yang lebih efektif πŸ’• Mengurangkan masalah kulit berminyak terutamanya di zon t. #rosebsm  πŸ’• Membantu melembabkan kulit yang kering & membersihkan sel-sel kulit mati πŸ’• Mengecilkan pori-pori wajah yang besar & membantu merencatkan pertumbuhan jerawat πŸ’• Menghilangkan whitehead & blackhead dengan berkesan ! . . Pendek kata, fungsi lebih kurang sama dengan pobling biasa. Bezanya hanya bilangan getaran/vibrate yang dihasilkan. . . βœ” Available for MEN & WOMAN βœ” Hanya RM15.00 SAHAJA βœ” POSTAGE fee RM8 SM / RM12 SS βœ” Whatsapp now πŸ“Œ0139555211 βœ” Direct Message (DM)πŸ’ . . #porebrushmurah  #porebrushmalaysia  #porebrush  #facebrush  #facebrushmurah  #facebrushmalaysia  #facialbrush  #facialbrushmurah  #facialbrushmalaysia  #dherbsterlajaklaris  #beevenom  #judeskinbar  #jamujelita  #kcolly  #tatiskincare  #bazaarpaknil  #sayajual  #dherbs  #dianz  #dianvitamin  #perlaking  #igshopmalaysia  #fjglow  #janganmengataskincare  #letscantik  #aurawhite  #olycandy  #skrubkunyit  #sayajualmurah 
(Part last Dermaroller) 🌟
.
Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik..
.
Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! .
.
Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik..
.
.
.
.
#dherbsterlajaklaris#beevenom#judeskinbar #jamujelita#kcolly#tatiskincare#bazaarpaknil#sayajual#dherbs#dianz#dianvitamin#perlaking#igshopmalaysia#fjglow#janganmengataskincare#letscantik#emmamaembongbubblesoap#aurawhite#olycandy#skrubkunyit#sayajualmurah#organicscrub#scrubkunyit#dermaroller#nanolightener#dermarollermurah#quputeh#terlajaklaris#kdollbeautyskincare#satinskinz
(Part last Dermaroller) 🌟 . Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik.. . Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! . . Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik.. . . . . #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar  #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah #organicscrub #scrubkunyit #dermaroller #nanolightener #dermarollermurah #quputeh #terlajaklaris #kdollbeautyskincare #satinskinz 
🌟 (Part1 Dermaroller) 🌟
.
Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik..
.
Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! .
.
Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik..
.
.
.
.
#dherbsterlajaklaris#beevenom#judeskinbar #jamujelita#kcolly#tatiskincare#bazaarpaknil#sayajual#dherbs#dianz#dianvitamin#perlaking#igshopmalaysia#fjglow#janganmengataskincare#letscantik#emmamaembongbubblesoap#aurawhite#olycandy#skrubkunyit#sayajualmurah#organicscrub#scrubkunyit#dermaroller#nanolightener#dermarollermurah#quputeh#terlajaklaris#kdollbeautyskincare#satinskinz
🌟 (Part1 Dermaroller) 🌟 . Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik.. . Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! . . Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik.. . . . . #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar  #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah #organicscrub #scrubkunyit #dermaroller #nanolightener #dermarollermurah #quputeh #terlajaklaris #kdollbeautyskincare #satinskinz 
.
. 
Assalammualaikum
Hai hai hai...
Hakak nak berkongsi sikit dgn uols ni
Nak bagi uolss HADIAH PERCUMA YANG SUPER CANTIK NIE PROMOSI DARI HAKAK..
.
Ada yang nak tak???
Hakak nak bagi PERCUMA JE nie tau
.
Loket *EMAS*
Bukan emas tipu yer, emas betul nie tau
.
*Cara dia mudah sahaja*
πŸ’•Setiap Pembelian *2 Botol Lentik Dara* akan mendapat Loket Emas ini *PERCUMA..!!*
.
Stok LOKET EMAS VIRAL nie tak banyak ye.. so siapa cepat dia dapat😘😘😘
.
#lentikdaraNilai
#topstokisNilai
#freeGiftBEST
#loketemasviral
#lentikdarakualalumpur #lentikdarashahalam #lentikdaraklang #jomkurusdancantik #kuruscepat #lelakipunboleh #teamARsheema #kurus #kuruscepat #keputihan 
#lentikdarahq #kaklinapompom #agentdiperlukan 
#kulitcantik #darahtinggi #hotfm #lentikdaraampang #kencingmanis #Periodkembalinormal #olycandy #neelofa #deeja
. . Assalammualaikum Hai hai hai... Hakak nak berkongsi sikit dgn uols ni Nak bagi uolss HADIAH PERCUMA YANG SUPER CANTIK NIE PROMOSI DARI HAKAK.. . Ada yang nak tak??? Hakak nak bagi PERCUMA JE nie tau . Loket *EMAS* Bukan emas tipu yer, emas betul nie tau . *Cara dia mudah sahaja* πŸ’•Setiap Pembelian *2 Botol Lentik Dara* akan mendapat Loket Emas ini *PERCUMA..!!* . Stok LOKET EMAS VIRAL nie tak banyak ye.. so siapa cepat dia dapat😘😘😘 . #lentikdaraNilai  #topstokisNilai  #freeGiftBEST  #loketemasviral  #lentikdarakualalumpur  #lentikdarashahalam  #lentikdaraklang  #jomkurusdancantik  #kuruscepat  #lelakipunboleh  #teamARsheema  #kurus  #kuruscepat  #keputihan  #lentikdarahq  #kaklinapompom  #agentdiperlukan  #kulitcantik  #darahtinggi  #hotfm  #lentikdaraampang  #kencingmanis  #Periodkembalinormal  #olycandy  #neelofa  #deeja 
Assalammualaikum
Hai hai hai...
Hakak nak berkongsi sikit dgn uols ni
Nak bagi uolss HADIAH PERCUMA YANG SUPER CANTIK NIE PROMOSI DARI HAKAK..
.
Ada yang nak tak???
Hakak nak bagi PERCUMA JE nie tau
.
Loket *EMAS*
Bukan emas tipu yer, emas betul nie tau
.
*Cara dia mudah sahaja*
πŸ’•Setiap Pembelian *2 Botol Lentik Dara* akan mendapat Loket Emas ini *PERCUMA..!!*
.
Stok LOKET EMAS VIRAL nie tak banyak ye.. so siapa cepat dia dapat😘😘😘
.
#lentikdaraNilai
#topstokisNilai
#freeGiftBEST
#loketemasviral
#LentikDara #lentikdarakualalumpur #lentikdarashahalam #lentikdaraklang #jomkurusdancantik #kuruscepat #lelakipunboleh #teamARsheema #kurus #kuruscepat #keputihan 
#lentikdarahq #kaklinapompom #agentdiperlukan 
#kulitcantik #darahtinggi #hotfm #lentikdaraampang #kencingmanis #Periodkembalinormal #olycandy #neelofa #deeja #aurawhite
Assalammualaikum Hai hai hai... Hakak nak berkongsi sikit dgn uols ni Nak bagi uolss HADIAH PERCUMA YANG SUPER CANTIK NIE PROMOSI DARI HAKAK.. . Ada yang nak tak??? Hakak nak bagi PERCUMA JE nie tau . Loket *EMAS* Bukan emas tipu yer, emas betul nie tau . *Cara dia mudah sahaja* πŸ’•Setiap Pembelian *2 Botol Lentik Dara* akan mendapat Loket Emas ini *PERCUMA..!!* . Stok LOKET EMAS VIRAL nie tak banyak ye.. so siapa cepat dia dapat😘😘😘 . #lentikdaraNilai  #topstokisNilai  #freeGiftBEST  #loketemasviral  #LentikDara  #lentikdarakualalumpur  #lentikdarashahalam  #lentikdaraklang  #jomkurusdancantik  #kuruscepat  #lelakipunboleh  #teamARsheema  #kurus  #kuruscepat  #keputihan  #lentikdarahq  #kaklinapompom  #agentdiperlukan  #kulitcantik  #darahtinggi  #hotfm  #lentikdaraampang  #kencingmanis  #Periodkembalinormal  #olycandy  #neelofa  #deeja  #aurawhite 
Lady Up Mate Facial Brush β™₯ MADE IN KOREA DAN 100% ORIGINAL !
.
NORMAL PRICE RM70 tapi kita JUAL MURAHHH !!!! Produk terbaru dan nyata lebih hebat dari Pobling Pore Sonic Cleanser yang sebelum ni. Ini kerana getaran nya yang lebih tinggi dan mempunyai 3 berus menjadikan kerja-kerja pembersihan kulit wajah berjalan dengan lebih efektif.
.
.
Antara kebaikan Lady Up Mate:.
πŸ’• Membersihkan kesan makeup dengan lebih berkesan daripada membersihkan dengan menggunakan tangan
πŸ’• Menjadikan kulit wajah lebih lembut, halus dan nampak bersih
πŸ’• Memudahkan penyerapan cream dan serum yang dipakai untuk kesan yang lebih efektif
πŸ’• Mengurangkan masalah kulit berminyak terutamanya di zon t. #rosebsm
πŸ’• Membantu melembabkan kulit yang kering & membersihkan sel-sel kulit mati
πŸ’• Mengecilkan pori-pori wajah yang besar & membantu merencatkan pertumbuhan jerawat
πŸ’• Menghilangkan whitehead & blackhead dengan berkesan !
.
.
Pendek kata, fungsi lebih kurang sama dengan pobling biasa. Bezanya hanya bilangan getaran/vibrate yang dihasilkan.
.
.
βœ” Available for MEN & WOMAN
βœ” Hanya RM15.00 SAHAJA
βœ” POSTAGE fee RM8 SM / RM12 SS
βœ” Whatsapp now πŸ“Œ0139555211
βœ” Direct Message (DM)πŸ’
.
.
#porebrushmurah #porebrushmalaysia #porebrush #facebrush #facebrushmurah #facebrushmalaysia #facialbrush #facialbrushmurah #facialbrushmalaysia #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah
Lady Up Mate Facial Brush β™₯ MADE IN KOREA DAN 100% ORIGINAL ! . NORMAL PRICE RM70 tapi kita JUAL MURAHHH !!!! Produk terbaru dan nyata lebih hebat dari Pobling Pore Sonic Cleanser yang sebelum ni. Ini kerana getaran nya yang lebih tinggi dan mempunyai 3 berus menjadikan kerja-kerja pembersihan kulit wajah berjalan dengan lebih efektif. . . Antara kebaikan Lady Up Mate:. πŸ’• Membersihkan kesan makeup dengan lebih berkesan daripada membersihkan dengan menggunakan tangan πŸ’• Menjadikan kulit wajah lebih lembut, halus dan nampak bersih πŸ’• Memudahkan penyerapan cream dan serum yang dipakai untuk kesan yang lebih efektif πŸ’• Mengurangkan masalah kulit berminyak terutamanya di zon t. #rosebsm  πŸ’• Membantu melembabkan kulit yang kering & membersihkan sel-sel kulit mati πŸ’• Mengecilkan pori-pori wajah yang besar & membantu merencatkan pertumbuhan jerawat πŸ’• Menghilangkan whitehead & blackhead dengan berkesan ! . . Pendek kata, fungsi lebih kurang sama dengan pobling biasa. Bezanya hanya bilangan getaran/vibrate yang dihasilkan. . . βœ” Available for MEN & WOMAN βœ” Hanya RM15.00 SAHAJA βœ” POSTAGE fee RM8 SM / RM12 SS βœ” Whatsapp now πŸ“Œ0139555211 βœ” Direct Message (DM)πŸ’ . . #porebrushmurah  #porebrushmalaysia  #porebrush  #facebrush  #facebrushmurah  #facebrushmalaysia  #facialbrush  #facialbrushmurah  #facialbrushmalaysia  #dherbsterlajaklaris  #beevenom  #judeskinbar  #jamujelita  #kcolly  #tatiskincare  #bazaarpaknil  #sayajual  #dherbs  #dianz  #dianvitamin  #perlaking  #igshopmalaysia  #fjglow  #janganmengataskincare  #letscantik  #aurawhite  #olycandy  #skrubkunyit  #sayajualmurah 
.
Hai uols
Sdg mencari supplement?
.
.
πŸ“²0193687212
πŸ“²0193687212
πŸ“²0193687212
πŸ“²0193687212
.
.
Boleh turunkn berat
Boleh cantikkan kulit
Boleh sihat luar dalam tiptop
.
.
5 orang pertama akan mendapat SPECIAL FREE GIFT dari hakak yg pastinyer uols suka
.
.
#LentikDara #lentikdarakualalumpur #lentikdarashahalam #lentikdaraklang #jomkurusdancantik #kuruscepat #lelakipunboleh #teamARsheema #kurus #kuruscepat #keputihan 
#lentikdarahq #kaklinapompom #agentdiperlukan 
#kulitcantik #darahtinggi #hotfm #lentikdaraampang #kencingmanis #Periodkembalinormal #olycandy #neelofa #deeja #aurawhite #auramen #trudolly #vdolly #fattzura #raya2018  #bengkungsajat #kekbirthday
. Hai uols Sdg mencari supplement? . . πŸ“²0193687212 πŸ“²0193687212 πŸ“²0193687212 πŸ“²0193687212 . . Boleh turunkn berat Boleh cantikkan kulit Boleh sihat luar dalam tiptop . . 5 orang pertama akan mendapat SPECIAL FREE GIFT dari hakak yg pastinyer uols suka . . #LentikDara  #lentikdarakualalumpur  #lentikdarashahalam  #lentikdaraklang  #jomkurusdancantik  #kuruscepat  #lelakipunboleh  #teamARsheema  #kurus  #kuruscepat  #keputihan  #lentikdarahq  #kaklinapompom  #agentdiperlukan  #kulitcantik  #darahtinggi  #hotfm  #lentikdaraampang  #kencingmanis  #Periodkembalinormal  #olycandy  #neelofa  #deeja  #aurawhite  #auramen  #trudolly  #vdolly  #fattzura  #raya2018  #bengkungsajat  #kekbirthday 
.
Hai uols
Sdg mencari supplement?
.
.
πŸ“²0193687212
πŸ“²0193687212
πŸ“²0193687212
πŸ“²0193687212
.
.
Boleh turunkn berat
Boleh cantikkan kulit
Boleh sihat luar dalam tiptop
.
.
5 orang pertama akan mendapat SPECIAL FREE GIFT dari hakak yg pastinyer uols suka
.
.
#LentikDara #lentikdarakualalumpur #lentikdarashahalam #lentikdaraklang #jomkurusdancantik #kuruscepat #lelakipunboleh #teamARsheema #kurus #kuruscepat #keputihan 
#lentikdarahq #kaklinapompom #agentdiperlukan 
#kulitcantik #darahtinggi #hotfm #lentikdaraampang #kencingmanis #Periodkembalinormal #olycandy #neelofa #deeja #aurawhite #auramen #trudolly #vdolly #fattzura #raya2018  #bengkungsajat #kekbirthday
. Hai uols Sdg mencari supplement? . . πŸ“²0193687212 πŸ“²0193687212 πŸ“²0193687212 πŸ“²0193687212 . . Boleh turunkn berat Boleh cantikkan kulit Boleh sihat luar dalam tiptop . . 5 orang pertama akan mendapat SPECIAL FREE GIFT dari hakak yg pastinyer uols suka . . #LentikDara  #lentikdarakualalumpur  #lentikdarashahalam  #lentikdaraklang  #jomkurusdancantik  #kuruscepat  #lelakipunboleh  #teamARsheema  #kurus  #kuruscepat  #keputihan  #lentikdarahq  #kaklinapompom  #agentdiperlukan  #kulitcantik  #darahtinggi  #hotfm  #lentikdaraampang  #kencingmanis  #Periodkembalinormal  #olycandy  #neelofa  #deeja  #aurawhite  #auramen  #trudolly  #vdolly  #fattzura  #raya2018  #bengkungsajat  #kekbirthday 
FACIAL BRUSH NOURAIN (LIMITED EDITION)
. .
Hi everyone, pernah terfikir tak kenapa muka kita masih berjerawat sedangkan kita dah jaga makan, dah beli berbagai produk? 😱
.
Padahal kita tak pernah fikir pun cara pembersihan muka kita sehari-harian. Yakin ke segala sisa mekap tu bersih dengan membersih menggunakan tangan? Pernah tak fikir, kenapa orang pakai produk ni muka flawless tapi aku takda kesan pun? Pernah tak? πŸ˜†
.
Jadi, saya ingin memperkenalkan kepada anda berus pembersih muka yang sangat baru di pasaran atau namanya #porebrushtaf .  Berus ini boleh pergi jauh ke dalam liang-liang roma anda untuk membuang kotoran, minyak, make-up, sel-sel kulit mati, blackhead dan whitehead dari liang-liang roma anda 😍
.
Menjadikan kulit anda bersih, lembut dan berseri secara semulajadi. Item yang paling laris dan mendapat perhatian di Jepun dan Korea πŸ‘Έ
.
Perkara yang baik perlu dikongsi dengan semua orang kan? 😍
.
.
βœ” Available for MEN & WOMAN
βœ” Hanya RM18.00 SAHAJA
βœ” POSTAGE fee RM8 SM / RM12 SS
βœ” Whatsapp now πŸ“Œ0139555211
βœ” Direct Message (DM)πŸ’
.
.
Kebaikan dan ciri-cirinya :
🌷 2x lebih bersih daripada membersih menggunakan tangan
🌷 Micro fine bristles 0.045mm thickness
🌷 400,000 bristles lembut padat sejajar di berus bagi menstabilkan tekanan tanpa kerengsaan pada muka anda
🌷 Selamat dan sesuai untuk semua jenis kulit 🌷 Struktur bulu berus yang lembut
🌷 Tiada bateri yang diperlukan
🌷 Harga mampu milik
.
.
.
.
 #porebrushmurah #porebrushmalaysia #porebrush #facebrush #facebrushmurah #facebrushmalaysia #facialbrush #facialbrushmurah #facialbrushmalaysia #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah
FACIAL BRUSH NOURAIN (LIMITED EDITION) . . Hi everyone, pernah terfikir tak kenapa muka kita masih berjerawat sedangkan kita dah jaga makan, dah beli berbagai produk? 😱 . Padahal kita tak pernah fikir pun cara pembersihan muka kita sehari-harian. Yakin ke segala sisa mekap tu bersih dengan membersih menggunakan tangan? Pernah tak fikir, kenapa orang pakai produk ni muka flawless tapi aku takda kesan pun? Pernah tak? πŸ˜† . Jadi, saya ingin memperkenalkan kepada anda berus pembersih muka yang sangat baru di pasaran atau namanya #porebrushtaf  . Berus ini boleh pergi jauh ke dalam liang-liang roma anda untuk membuang kotoran, minyak, make-up, sel-sel kulit mati, blackhead dan whitehead dari liang-liang roma anda 😍 . Menjadikan kulit anda bersih, lembut dan berseri secara semulajadi. Item yang paling laris dan mendapat perhatian di Jepun dan Korea πŸ‘Έ . Perkara yang baik perlu dikongsi dengan semua orang kan? 😍 . . βœ” Available for MEN & WOMAN βœ” Hanya RM18.00 SAHAJA βœ” POSTAGE fee RM8 SM / RM12 SS βœ” Whatsapp now πŸ“Œ0139555211 βœ” Direct Message (DM)πŸ’ . . Kebaikan dan ciri-cirinya : 🌷 2x lebih bersih daripada membersih menggunakan tangan 🌷 Micro fine bristles 0.045mm thickness 🌷 400,000 bristles lembut padat sejajar di berus bagi menstabilkan tekanan tanpa kerengsaan pada muka anda 🌷 Selamat dan sesuai untuk semua jenis kulit 🌷 Struktur bulu berus yang lembut 🌷 Tiada bateri yang diperlukan 🌷 Harga mampu milik . . . . #porebrushmurah  #porebrushmalaysia  #porebrush  #facebrush  #facebrushmurah  #facebrushmalaysia  #facialbrush  #facialbrushmurah  #facialbrushmalaysia  #dherbsterlajaklaris  #beevenom  #judeskinbar  #jamujelita  #kcolly  #tatiskincare  #bazaarpaknil  #sayajual  #dherbs  #dianz  #dianvitamin  #perlaking  #igshopmalaysia  #fjglow  #janganmengataskincare  #letscantik  #aurawhite  #olycandy  #skrubkunyit  #sayajualmurah 
(Dermaroller) 🌟
.
Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik..
.
Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! .
.
Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik..
.
.
.
Dheal Dermaroller 2.0 
RM 45 (excl postage)
.
.
.
#dherbsterlajaklaris#beevenom#judeskinbar #jamujelita#kcolly#tatiskincare#bazaarpaknil#sayajual#dherbs#dianz#dianvitamin#perlaking#igshopmalaysia#fjglow#janganmengataskincare#letscantik#emmamaembongbubblesoap#aurawhite#olycandy#skrubkunyit#sayajualmurah#organicscrub#scrubkunyit#dermaroller#nanolightener#dermarollermurah#quputeh#terlajaklaris#kdollbeautyskincare#satinskinz
(Dermaroller) 🌟 . Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik.. . Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! . . Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik.. . . . Dheal Dermaroller 2.0 RM 45 (excl postage) . . . #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar  #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah #organicscrub #scrubkunyit #dermaroller #nanolightener #dermarollermurah #quputeh #terlajaklaris #kdollbeautyskincare #satinskinz 
(Dermaroller) 🌟
.
Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik..
.
Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! .
.
Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik..
.
.
.
.
#dherbsterlajaklaris#beevenom#judeskinbar #jamujelita#kcolly#tatiskincare#bazaarpaknil#sayajual#dherbs#dianz#dianvitamin#perlaking#igshopmalaysia#fjglow#janganmengataskincare#letscantik#emmamaembongbubblesoap#aurawhite#olycandy#skrubkunyit#sayajualmurah#organicscrub#scrubkunyit#dermaroller#nanolightener#dermarollermurah#quputeh#terlajaklaris#kdollbeautyskincare#satinskinz
(Dermaroller) 🌟 . Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik.. . Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! . . Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik.. . . . . #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar  #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah #organicscrub #scrubkunyit #dermaroller #nanolightener #dermarollermurah #quputeh #terlajaklaris #kdollbeautyskincare #satinskinz 
(Dermaroller) 🌟
.
Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik..
.
Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! .
.
Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik..
.
.
.
.
#dherbsterlajaklaris#beevenom#judeskinbar #jamujelita#kcolly#tatiskincare#bazaarpaknil#sayajual#dherbs#dianz#dianvitamin#perlaking#igshopmalaysia#fjglow#janganmengataskincare#letscantik#emmamaembongbubblesoap#aurawhite#olycandy#skrubkunyit#sayajualmurah#organicscrub#scrubkunyit#dermaroller#nanolightener#dermarollermurah#quputeh#terlajaklaris#kdollbeautyskincare#satinskinz
(Dermaroller) 🌟 . Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pun menggunakan dermaroller tau nak cantik.. . Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! . . Tak percaya? Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe. Anda nak dermaroller ? Boleh tekan link whatsapp yang ada dekat bio tu ya untuk dapatkan harga paling murah dan menarik.. . . . . #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar  #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #emmamaembongbubblesoap #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah #organicscrub #scrubkunyit #dermaroller #nanolightener #dermarollermurah #quputeh #terlajaklaris #kdollbeautyskincare #satinskinz 
Lady Up Mate Facial Brush β™₯ MADE IN KOREA DAN 100% ORIGINAL !
.
NORMAL PRICE RM70 tapi kita JUAL MURAHHH !!!! Produk terbaru dan nyata lebih hebat dari Pobling Pore Sonic Cleanser yang sebelum ni. Ini kerana getaran nya yang lebih tinggi dan mempunyai 3 berus menjadikan kerja-kerja pembersihan kulit wajah berjalan dengan lebih efektif.
.
.
Antara kebaikan Lady Up Mate:.
πŸ’• Membersihkan kesan makeup dengan lebih berkesan daripada membersihkan dengan menggunakan tangan
πŸ’• Menjadikan kulit wajah lebih lembut, halus dan nampak bersih
πŸ’• Memudahkan penyerapan cream dan serum yang dipakai untuk kesan yang lebih efektif
πŸ’• Mengurangkan masalah kulit berminyak terutamanya di zon t. #rosebsm
πŸ’• Membantu melembabkan kulit yang kering & membersihkan sel-sel kulit mati
πŸ’• Mengecilkan pori-pori wajah yang besar & membantu merencatkan pertumbuhan jerawat
πŸ’• Menghilangkan whitehead & blackhead dengan berkesan !
.
.
Pendek kata, fungsi lebih kurang sama dengan pobling biasa. Bezanya hanya bilangan getaran/vibrate yang dihasilkan.
.
.
βœ” Available for MEN & WOMAN
βœ” Hanya RM15.00 SAHAJA
βœ” POSTAGE fee RM8 SM / RM12 SS
βœ” Whatsapp now πŸ“Œ0139555211
βœ” Direct Message (DM)πŸ’
.
.
#porebrushmurah #porebrushmalaysia #porebrush #facebrush #facebrushmurah #facebrushmalaysia #facialbrush #facialbrushmurah #facialbrushmalaysia #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah
Lady Up Mate Facial Brush β™₯ MADE IN KOREA DAN 100% ORIGINAL ! . NORMAL PRICE RM70 tapi kita JUAL MURAHHH !!!! Produk terbaru dan nyata lebih hebat dari Pobling Pore Sonic Cleanser yang sebelum ni. Ini kerana getaran nya yang lebih tinggi dan mempunyai 3 berus menjadikan kerja-kerja pembersihan kulit wajah berjalan dengan lebih efektif. . . Antara kebaikan Lady Up Mate:. πŸ’• Membersihkan kesan makeup dengan lebih berkesan daripada membersihkan dengan menggunakan tangan πŸ’• Menjadikan kulit wajah lebih lembut, halus dan nampak bersih πŸ’• Memudahkan penyerapan cream dan serum yang dipakai untuk kesan yang lebih efektif πŸ’• Mengurangkan masalah kulit berminyak terutamanya di zon t. #rosebsm  πŸ’• Membantu melembabkan kulit yang kering & membersihkan sel-sel kulit mati πŸ’• Mengecilkan pori-pori wajah yang besar & membantu merencatkan pertumbuhan jerawat πŸ’• Menghilangkan whitehead & blackhead dengan berkesan ! . . Pendek kata, fungsi lebih kurang sama dengan pobling biasa. Bezanya hanya bilangan getaran/vibrate yang dihasilkan. . . βœ” Available for MEN & WOMAN βœ” Hanya RM15.00 SAHAJA βœ” POSTAGE fee RM8 SM / RM12 SS βœ” Whatsapp now πŸ“Œ0139555211 βœ” Direct Message (DM)πŸ’ . . #porebrushmurah  #porebrushmalaysia  #porebrush  #facebrush  #facebrushmurah  #facebrushmalaysia  #facialbrush  #facialbrushmurah  #facialbrushmalaysia  #dherbsterlajaklaris  #beevenom  #judeskinbar  #jamujelita  #kcolly  #tatiskincare  #bazaarpaknil  #sayajual  #dherbs  #dianz  #dianvitamin  #perlaking  #igshopmalaysia  #fjglow  #janganmengataskincare  #letscantik  #aurawhite  #olycandy  #skrubkunyit  #sayajualmurah 
Lady Up Mate Facial Brush β™₯ MADE IN KOREA DAN 100% ORIGINAL !
.
NORMAL PRICE RM70 tapi kita JUAL MURAHHH !!!! Produk terbaru dan nyata lebih hebat dari Pobling Pore Sonic Cleanser yang sebelum ni. Ini kerana getaran nya yang lebih tinggi dan mempunyai 3 berus menjadikan kerja-kerja pembersihan kulit wajah berjalan dengan lebih efektif.
.
.
Antara kebaikan Lady Up Mate:.
πŸ’• Membersihkan kesan makeup dengan lebih berkesan daripada membersihkan dengan menggunakan tangan
πŸ’• Menjadikan kulit wajah lebih lembut, halus dan nampak bersih
πŸ’• Memudahkan penyerapan cream dan serum yang dipakai untuk kesan yang lebih efektif
πŸ’• Mengurangkan masalah kulit berminyak terutamanya di zon t. #rosebsm
πŸ’• Membantu melembabkan kulit yang kering & membersihkan sel-sel kulit mati
πŸ’• Mengecilkan pori-pori wajah yang besar & membantu merencatkan pertumbuhan jerawat
πŸ’• Menghilangkan whitehead & blackhead dengan berkesan !
.
.
Pendek kata, fungsi lebih kurang sama dengan pobling biasa. Bezanya hanya bilangan getaran/vibrate yang dihasilkan.
.
.
βœ” Available for MEN & WOMAN
βœ” Hanya RM15.00 SAHAJA
βœ” POSTAGE fee RM8 SM / RM12 SS
βœ” Whatsapp now πŸ“Œ0139555211
βœ” Direct Message (DM)πŸ’
.
.
#porebrushmurah #porebrushmalaysia #porebrush #facebrush #facebrushmurah #facebrushmalaysia #facialbrush #facialbrushmurah #facialbrushmalaysia #dherbsterlajaklaris #beevenom #judeskinbar #jamujelita #kcolly #tatiskincare #bazaarpaknil #sayajual #dherbs #dianz #dianvitamin #perlaking #igshopmalaysia #fjglow #janganmengataskincare #letscantik #aurawhite #olycandy #skrubkunyit #sayajualmurah
Lady Up Mate Facial Brush β™₯ MADE IN KOREA DAN 100% ORIGINAL ! . NORMAL PRICE RM70 tapi kita JUAL MURAHHH !!!! Produk terbaru dan nyata lebih hebat dari Pobling Pore Sonic Cleanser yang sebelum ni. Ini kerana getaran nya yang lebih tinggi dan mempunyai 3 berus menjadikan kerja-kerja pembersihan kulit wajah berjalan dengan lebih efektif. . . Antara kebaikan Lady Up Mate:. πŸ’• Membersihkan kesan makeup dengan lebih berkesan daripada membersihkan dengan menggunakan tangan πŸ’• Menjadikan kulit wajah lebih lembut, halus dan nampak bersih πŸ’• Memudahkan penyerapan cream dan serum yang dipakai untuk kesan yang lebih efektif πŸ’• Mengurangkan masalah kulit berminyak terutamanya di zon t. #rosebsm  πŸ’• Membantu melembabkan kulit yang kering & membersihkan sel-sel kulit mati πŸ’• Mengecilkan pori-pori wajah yang besar & membantu merencatkan pertumbuhan jerawat πŸ’• Menghilangkan whitehead & blackhead dengan berkesan ! . . Pendek kata, fungsi lebih kurang sama dengan pobling biasa. Bezanya hanya bilangan getaran/vibrate yang dihasilkan. . . βœ” Available for MEN & WOMAN βœ” Hanya RM15.00 SAHAJA βœ” POSTAGE fee RM8 SM / RM12 SS βœ” Whatsapp now πŸ“Œ0139555211 βœ” Direct Message (DM)πŸ’ . . #porebrushmurah  #porebrushmalaysia  #porebrush  #facebrush  #facebrushmurah  #facebrushmalaysia  #facialbrush  #facialbrushmurah  #facialbrushmalaysia  #dherbsterlajaklaris  #beevenom  #judeskinbar  #jamujelita  #kcolly  #tatiskincare  #bazaarpaknil  #sayajual  #dherbs  #dianz  #dianvitamin  #perlaking  #igshopmalaysia  #fjglow  #janganmengataskincare  #letscantik  #aurawhite  #olycandy  #skrubkunyit  #sayajualmurah