an online Instagram web viewer

#oflover medias

Photos

2018.11.11
リアクション ザ ブッタ
Tour2018
@福岡INSA
.
2日連続でゆるふわ見れて大満足
かくれんぼきた瞬間泣いたわ
本当神セトリありがとうございます
.
#ゆるふわリムーブ 
#リアクションザブッタ 
#ポタリ 
#oflover
Si rangga dan si jelita, sama cantik sama padan 😍

Waahhh, cantiknye sedondon pasangan ni... Merpati dua sejoli 😘

Korang mesti teringin nak sedondon camni kan? Jgn lepaskan peluang, grab #freedasetbatik sekarang 😍

Whatsapp 0129088526 utk order💕💕
Si rangga dan si jelita, sama cantik sama padan 😍 Waahhh, cantiknye sedondon pasangan ni... Merpati dua sejoli 😘 Korang mesti teringin nak sedondon camni kan? Jgn lepaskan peluang, grab #freedasetbatik  sekarang 😍 Whatsapp 0129088526 utk order💕💕
Selamat pagi dunia, indahnya sedondon 😍😍😍 Biar nangis sekarang sebab taktau nak pilih kaler ape, jgn nangis kemudian sebab melepas tak dapat grab 😂

Ada 5 pilihan kaler tau, nak tgok? 😁

Whatsapp je 0129088526

#freedasetbatik #teamof #oflover #ijaawardrobe #oligasifashion #bajubatik #bajubatiksedondon #bajusedondon
Ummm... daddy dan boboy sama2 segak 😍

Guuhh, melting habis tgok dua beranak ni.. buat kita jatuh cinta lagi 😘

Bila pakai je #freedasetbatik , terus anak beranak ni jadi segak 😆
Korang tak teringin ke nak segakkan pasangan dan anak teruna kekorang?

Opsss... tp takkan nak biar depa je yg segakkan?
Jgn risau... #freedasetbatik juga terdapat utk mummy dan anak dara jugak 😘
Ummm... daddy dan boboy sama2 segak 😍 Guuhh, melting habis tgok dua beranak ni.. buat kita jatuh cinta lagi 😘 Bila pakai je #freedasetbatik  , terus anak beranak ni jadi segak 😆 Korang tak teringin ke nak segakkan pasangan dan anak teruna kekorang? Opsss... tp takkan nak biar depa je yg segakkan? Jgn risau... #freedasetbatik  juga terdapat utk mummy dan anak dara jugak 😘
❤️FREEDA SET BATIK❤️ ✔Material Batik Cotton High Quality
✔(BF friendly) zip di sisi baju
✔(WUDHU friendly) zip di lengan
✔Zip di belakang mummy
✔Zip di belakang gegirl
✔Span di bahu mummy
✔Butang hadapan kemeja
✔Regular Fit kemeja
✔Getah separuh, zip & hook di pinggang skirt mummy
✔Getah keliling pinggang skirt gegirl
✔5 size mummy & daddy (S,M,L,XL,XXL)
✔4 size gegirl & boboy (1yr - 8yr)
✔5 pilihan warna yang menarik
✔Jaminan material & jahitan berkualiti
✔Ukuran mungkin berbeza (+ - 0.5) inci

HARGA

FREEDA SET BATIK FOR DADDY: RM79

FREEDA SET BATIK FOR MUMMY: RM129

FREEDA SET BATIK FOR BOBOI: RM49

FREEDA SET BATIK FOR GEGIRL: RM69

COMBO FREEDA SET BATIK: (1 daddy + 1 mummy): RM200

Whatsapp 0129088526 utk order💕💕7
❤️FREEDA SET BATIK❤️ ✔Material Batik Cotton High Quality ✔(BF friendly) zip di sisi baju ✔(WUDHU friendly) zip di lengan ✔Zip di belakang mummy ✔Zip di belakang gegirl ✔Span di bahu mummy ✔Butang hadapan kemeja ✔Regular Fit kemeja ✔Getah separuh, zip & hook di pinggang skirt mummy ✔Getah keliling pinggang skirt gegirl ✔5 size mummy & daddy (S,M,L,XL,XXL) ✔4 size gegirl & boboy (1yr - 8yr) ✔5 pilihan warna yang menarik ✔Jaminan material & jahitan berkualiti ✔Ukuran mungkin berbeza (+ - 0.5) inci HARGA FREEDA SET BATIK FOR DADDY: RM79 FREEDA SET BATIK FOR MUMMY: RM129 FREEDA SET BATIK FOR BOBOI: RM49 FREEDA SET BATIK FOR GEGIRL: RM69 COMBO FREEDA SET BATIK: (1 daddy + 1 mummy): RM200 Whatsapp 0129088526 utk order💕💕7
Coming soon ☺☺
Coming soon ☺☺
Hai semuaa..Ada lagi ke yang tak perasan #arabellakebayabatik restock batch II PRE-ORDER? Harga diskaun utk customer yg membeli sekarang hingga 12 NOVEMBER 2018

Ingat tuu..sampai 12 november je tauu

HARGA PROMO: RM119
HARGA BIASA: RM139

FREE POSTAGE

Whatsapp 0129088526 utk order💕💕
Hai semuaa..Ada lagi ke yang tak perasan #arabellakebayabatik  restock batch II PRE-ORDER? Harga diskaun utk customer yg membeli sekarang hingga 12 NOVEMBER 2018 Ingat tuu..sampai 12 november je tauu HARGA PROMO: RM119 HARGA BIASA: RM139 FREE POSTAGE Whatsapp 0129088526 utk order💕💕
❤️ ARABELLA KEBAYA BATIK  batch II (pre-order) HARGA PROMO SEHINGGA 12/11  Material - Premium Como Crepe
~ (BF friendly) zip di dada mummy
~ (WUDHU friendly) lengan boleh senteng
~ Zip di hadapan gegirl
~ Span di bahu mummy
~ Getah separuh, zip & hook di pinggang skirt
~ Getah keliling pinggang skirt gegirl
~ 4 size mummy (S,M,L,XL)
~ 4 size gegirl (1yr - 8yr)
~ Ukuran mungkin berbeza (+ - 0.5) inci

WHTSAPP 017-4008659  #arabellabkebayabatik for mummy 
PRICE : RM 119 (NP : RM 139)
.
❤️ #arabellakebayabatik for gegirl ❤️
PRICE : RM 69 (NP : RM 79)
.
❤️ COMBO #arabellakebayabatik (1 ibu + 1 anak) ❤️ PRICE : RM 180 (NP : RM 210)

#kurungmoden#kurungmurah#minikurung#kurungpahang#resepiyatiekitchen#bazarpaknil#raya2018#sentiasabersyukur#instaseleb#ajimaura#suriamalaysia#minikurungmurah#kurungsongket#busanamuslimah#bajusedondon#meletop#instashopmurah#bajukurungcikgu#koleksibajuraya2018#ctfairuzcollections#suriamalaysia#terapiinstagram#blousemurah#sayajualbaju#bazaronlinemalaysia#kebayabatik#kebayamoden#oflover#teamof
❤️ ARABELLA KEBAYA BATIK batch II (pre-order) HARGA PROMO SEHINGGA 12/11 Material - Premium Como Crepe ~ (BF friendly) zip di dada mummy ~ (WUDHU friendly) lengan boleh senteng ~ Zip di hadapan gegirl ~ Span di bahu mummy ~ Getah separuh, zip & hook di pinggang skirt ~ Getah keliling pinggang skirt gegirl ~ 4 size mummy (S,M,L,XL) ~ 4 size gegirl (1yr - 8yr) ~ Ukuran mungkin berbeza (+ - 0.5) inci WHTSAPP 017-4008659 #arabellabkebayabatik  for mummy PRICE : RM 119 (NP : RM 139) . ❤️ #arabellakebayabatik  for gegirl ❤️ PRICE : RM 69 (NP : RM 79) . ❤️ COMBO #arabellakebayabatik  (1 ibu + 1 anak) ❤️ PRICE : RM 180 (NP : RM 210) #kurungmoden #kurungmurah #minikurung #kurungpahang #resepiyatiekitchen #bazarpaknil #raya2018 #sentiasabersyukur #instaseleb #ajimaura #suriamalaysia #minikurungmurah #kurungsongket #busanamuslimah #bajusedondon #meletop #instashopmurah #bajukurungcikgu #koleksibajuraya2018 #ctfairuzcollections #suriamalaysia #terapiinstagram #blousemurah #sayajualbaju #bazaronlinemalaysia #kebayabatik #kebayamoden #oflover #teamof 
7 hari saja lagi masa yg tinggal utk dapatkan harga promo 'pre-order' #arabellakebayabatik 😍

Korang rasa2 kenapa kami restock #arabellakebayabatik ? 
mestilah sebab batch pertama dapat sambutan 👏🏼
ramai yg tak sempat grab kaler idaman diorang, so inilah masanya sementara kami buat 'pre-order' beserta dgn harga promo 😘

Tengok lah cikyam & icha comel je pakai #arabellakebayabatik sama2 kan? pakai sedondon dgn mummy lagi comel tau 😍
kot2 la kekorang ada kenduri ke hujung2 tahun ni.. boleh lah grab dgn harga promo 😁

Kalau yg eksited tu, boleh jugak grab utk raya next year.. hehe
sebab susah tau nak cari baju sedondon cantik2 macam #arabellakebayabatik ni 😅
7 hari saja lagi masa yg tinggal utk dapatkan harga promo 'pre-order' #arabellakebayabatik  😍 Korang rasa2 kenapa kami restock #arabellakebayabatik  ? mestilah sebab batch pertama dapat sambutan 👏🏼 ramai yg tak sempat grab kaler idaman diorang, so inilah masanya sementara kami buat 'pre-order' beserta dgn harga promo 😘 Tengok lah cikyam & icha comel je pakai #arabellakebayabatik  sama2 kan? pakai sedondon dgn mummy lagi comel tau 😍 kot2 la kekorang ada kenduri ke hujung2 tahun ni.. boleh lah grab dgn harga promo 😁 Kalau yg eksited tu, boleh jugak grab utk raya next year.. hehe sebab susah tau nak cari baju sedondon cantik2 macam #arabellakebayabatik  ni 😅
.
200人キャパのライブハウスで爆音で演奏聞けて最高だった
 #regretgirl #halftimeold #リアクションザブッタ #oflover #バンド #ライブ #ライブハウス #音楽 #邦ロック
.
.
0818 / oto note vol.30
.
フロアは今日もかっこよかったです!ドラマだいすきやから聴けてうれしかった〜〜革命を鳴らせですきが溢れました!フロアのライブほんまに楽しくて思い出すだけでしあわせな気持ちになる〜〜もうすでにフロアのライブいきたい あ〜〜だいすきです、どのバンドもかっこよくて最高の日だった
.
#grumblegrumble #oflover #thefloor #atelierroom #アメノイロ
. . 0818 / oto note vol.30 . フロアは今日もかっこよかったです!ドラマだいすきやから聴けてうれしかった〜〜革命を鳴らせですきが溢れました!フロアのライブほんまに楽しくて思い出すだけでしあわせな気持ちになる〜〜もうすでにフロアのライブいきたい あ〜〜だいすきです、どのバンドもかっこよくて最高の日だった . #grumblegrumble  #oflover  #thefloor  #atelierroom  #アメノイロ 
C O M I N G  S O O N 👏
.
.
.
#of #teamof #oligasifashion #oflover #staytuned #bajukurung
#まなまな🌼 可愛かった❣️
#TiiiMO #oflover  #MV
#仲本愛美 @manamana_kimono
selamat ptg semua #teamOF 😁
berita baik dari hq, clearance sales utk #kebayanekpah! woww 😱👏🏼👏🏼
.
.
disebabkan stok #kebayanekpah masih banyak, hq sebulat suara utk membuat sales penghabisan stok utk #kebayanekpah 😍
.
available stok hampir 200 pasang lagi yee.. korang boleh guna gambar yg ladyboss kita ootd ni 😘
.
promo clearance sales sampai bila ni? 
19 - 21 sept sahaja! harga junam kaw2 😱🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
dan price promo tu free pos satu malaysia 😳

MURAH2 JE MOMMIESSS... ONLY RM70

FREE POSTGE

berminat sila klik www.wasap.my/60179848544

#kebayanekpah#oflover#
#kebayamurah#kebayacntik

#trustedseller
selamat ptg semua #teamOF  😁 berita baik dari hq, clearance sales utk #kebayanekpah ! woww 😱👏🏼👏🏼 . . disebabkan stok #kebayanekpah  masih banyak, hq sebulat suara utk membuat sales penghabisan stok utk #kebayanekpah  😍 . available stok hampir 200 pasang lagi yee.. korang boleh guna gambar yg ladyboss kita ootd ni 😘 . promo clearance sales sampai bila ni? 19 - 21 sept sahaja! harga junam kaw2 😱🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ dan price promo tu free pos satu malaysia 😳 MURAH2 JE MOMMIESSS... ONLY RM70 FREE POSTGE berminat sila klik www.wasap.my/60179848544 #kebayanekpah #oflover # #kebayamurah #kebayacntik  #trustedseller 
selamat ptg semua #teamOF 😁
berita baik dari hq, clearance sales utk #kebayanekpah! woww 😱👏🏼👏🏼
.
.
disebabkan stok #kebayanekpah masih banyak, hq sebulat suara utk membuat sales penghabisan stok utk #kebayanekpah 😍
.
available stok hampir 200 pasang lagi yee.. korang boleh guna gambar yg ladyboss kita ootd ni 😘
.
promo clearance sales sampai bila ni? 
19 - 21 sept sahaja! harga junam kaw2 😱🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
dan price promo tu free pos satu malaysia 😳

MURAH2 JE MOMMIESSS... ONLY RM70

FREE POSTGE

berminat sila klik www.wasap.my/60179848544

#kebayanekpah#oflover#
#kebayamurah#kebayacntik

#trustedseller
selamat ptg semua #teamOF  😁 berita baik dari hq, clearance sales utk #kebayanekpah ! woww 😱👏🏼👏🏼 . . disebabkan stok #kebayanekpah  masih banyak, hq sebulat suara utk membuat sales penghabisan stok utk #kebayanekpah  😍 . available stok hampir 200 pasang lagi yee.. korang boleh guna gambar yg ladyboss kita ootd ni 😘 . promo clearance sales sampai bila ni? 19 - 21 sept sahaja! harga junam kaw2 😱🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ dan price promo tu free pos satu malaysia 😳 MURAH2 JE MOMMIESSS... ONLY RM70 FREE POSTGE berminat sila klik www.wasap.my/60179848544 #kebayanekpah #oflover # #kebayamurah #kebayacntik  #trustedseller 
selamat ptg semua #teamOF 😁
berita baik dari hq, clearance sales utk #kebayanekpah! woww 😱👏🏼👏🏼
.
.
disebabkan stok #kebayanekpah masih banyak, hq sebulat suara utk membuat sales penghabisan stok utk #kebayanekpah 😍
.
available stok hampir 200 pasang lagi yee.. korang boleh guna gambar yg ladyboss kita ootd ni 😘
.
promo clearance sales sampai bila ni? 
19 - 21 sept sahaja! harga junam kaw2 😱🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
dan price promo tu free pos satu malaysia 😳

MURAH2 JE MOMMIESSS... ONLY RM70

FREE POSTGE

berminat sila klik www.wasap.my/60179848544

#kebayanekpah#oflover#
#kebayamurah#kebayacntik

#trustedseller
selamat ptg semua #teamOF  😁 berita baik dari hq, clearance sales utk #kebayanekpah ! woww 😱👏🏼👏🏼 . . disebabkan stok #kebayanekpah  masih banyak, hq sebulat suara utk membuat sales penghabisan stok utk #kebayanekpah  😍 . available stok hampir 200 pasang lagi yee.. korang boleh guna gambar yg ladyboss kita ootd ni 😘 . promo clearance sales sampai bila ni? 19 - 21 sept sahaja! harga junam kaw2 😱🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ dan price promo tu free pos satu malaysia 😳 MURAH2 JE MOMMIESSS... ONLY RM70 FREE POSTGE berminat sila klik www.wasap.my/60179848544 #kebayanekpah #oflover # #kebayamurah #kebayacntik  #trustedseller 
selamat ptg semua #teamOF 😁
berita baik dari hq, clearance sales utk #kebayanekpah! woww 😱👏🏼👏🏼
.
.
disebabkan stok #kebayanekpah masih banyak, hq sebulat suara utk membuat sales penghabisan stok utk #kebayanekpah 😍
.
available stok hampir 200 pasang lagi yee.. korang boleh guna gambar yg ladyboss kita ootd ni 😘
.
promo clearance sales sampai bila ni? 
19 - 21 sept sahaja! harga junam kaw2 😱🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
dan price promo tu free pos satu malaysia 😳

MURAH2 JE MOMMIESSS... ONLY RM70

FREE POSTGE

berminat sila klik www.wasap.my/60179848544

#kebayanekpah#oflover#
#kebayamurah#kebayacntik

#trustedseller
selamat ptg semua #teamOF  😁 berita baik dari hq, clearance sales utk #kebayanekpah ! woww 😱👏🏼👏🏼 . . disebabkan stok #kebayanekpah  masih banyak, hq sebulat suara utk membuat sales penghabisan stok utk #kebayanekpah  😍 . available stok hampir 200 pasang lagi yee.. korang boleh guna gambar yg ladyboss kita ootd ni 😘 . promo clearance sales sampai bila ni? 19 - 21 sept sahaja! harga junam kaw2 😱🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ dan price promo tu free pos satu malaysia 😳 MURAH2 JE MOMMIESSS... ONLY RM70 FREE POSTGE berminat sila klik www.wasap.my/60179848544 #kebayanekpah #oflover # #kebayamurah #kebayacntik  #trustedseller 
selamat ptg semua #teamOF 😁
berita baik dari hq, clearance sales utk #kebayanekpah! woww 😱👏🏼👏🏼
.
.
disebabkan stok #kebayanekpah masih banyak, hq sebulat suara utk membuat sales penghabisan stok utk #kebayanekpah 😍
.
available stok hampir 200 pasang lagi yee.. korang boleh guna gambar yg ladyboss kita ootd ni 😘
.
promo clearance sales sampai bila ni? 
19 - 21 sept sahaja! harga junam kaw2 😱🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
dan price promo tu free pos satu malaysia 😳

MURAH2 JE MOMMIESSS... ONLY RM70

FREE POSTGE

berminat sila klik www.wasap.my/60179848544

#kebayanekpah#oflover#
#kebayamurah#kebayacntik

#trustedseller
selamat ptg semua #teamOF  😁 berita baik dari hq, clearance sales utk #kebayanekpah ! woww 😱👏🏼👏🏼 . . disebabkan stok #kebayanekpah  masih banyak, hq sebulat suara utk membuat sales penghabisan stok utk #kebayanekpah  😍 . available stok hampir 200 pasang lagi yee.. korang boleh guna gambar yg ladyboss kita ootd ni 😘 . promo clearance sales sampai bila ni? 19 - 21 sept sahaja! harga junam kaw2 😱🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ dan price promo tu free pos satu malaysia 😳 MURAH2 JE MOMMIESSS... ONLY RM70 FREE POSTGE berminat sila klik www.wasap.my/60179848544 #kebayanekpah #oflover # #kebayamurah #kebayacntik  #trustedseller 
selamat ptg semua #teamOF 😁
berita baik dari hq, clearance sales utk #kebayanekpah! woww 😱👏🏼👏🏼
.
.
disebabkan stok #kebayanekpah masih banyak, hq sebulat suara utk membuat sales penghabisan stok utk #kebayanekpah 😍
.
available stok hampir 200 pasang lagi yee.. korang boleh guna gambar yg ladyboss kita ootd ni 😘
.
promo clearance sales sampai bila ni? 
19 - 21 sept sahaja! harga junam kaw2 😱🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
dan price promo tu free pos satu malaysia 😳

MURAH2 JE MOMMIESSS... ONLY RM70

FREE POSTGE

berminat sila klik www.wasap.my/60179848544

#kebayanekpah#oflover#
#kebayamurah#kebayacntik

#trustedseller
selamat ptg semua #teamOF  😁 berita baik dari hq, clearance sales utk #kebayanekpah ! woww 😱👏🏼👏🏼 . . disebabkan stok #kebayanekpah  masih banyak, hq sebulat suara utk membuat sales penghabisan stok utk #kebayanekpah  😍 . available stok hampir 200 pasang lagi yee.. korang boleh guna gambar yg ladyboss kita ootd ni 😘 . promo clearance sales sampai bila ni? 19 - 21 sept sahaja! harga junam kaw2 😱🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ dan price promo tu free pos satu malaysia 😳 MURAH2 JE MOMMIESSS... ONLY RM70 FREE POSTGE berminat sila klik www.wasap.my/60179848544 #kebayanekpah #oflover # #kebayamurah #kebayacntik  #trustedseller 
❤️ KEBAYA CEMPAKA SARI ❤️ ~ Material : Batik Cotton High Quality
~ (BF friendly) zip di dada
~ (WUDHU friendly) zip di lengan
~ Span di bahu (padding)
~ Getah separuh, zip & hook di pinggang skirt
~ Skirt potongan 6 duyung
~ 4 size (S,M,L,XL)
~ 5 pilihan warna yang menarik
~ Jaminan material & jahitan berkualiti
~ Ukuran mungkin berbeza (+ - 0.5) inci

Only RM125
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

BERMINAT BLH KLIK WWW.WASAP.MY/60179848544

#kebayamurah#oflover#kebayacantik#cottonlover
❤️ KEBAYA CEMPAKA SARI ❤️ ~ Material : Batik Cotton High Quality ~ (BF friendly) zip di dada ~ (WUDHU friendly) zip di lengan ~ Span di bahu (padding) ~ Getah separuh, zip & hook di pinggang skirt ~ Skirt potongan 6 duyung ~ 4 size (S,M,L,XL) ~ 5 pilihan warna yang menarik ~ Jaminan material & jahitan berkualiti ~ Ukuran mungkin berbeza (+ - 0.5) inci Only RM125 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA BERMINAT BLH KLIK WWW.WASAP.MY/60179848544 #kebayamurah #oflover #kebayacantik #cottonlover 
❤️ KEBAYA CEMPAKA SARI ❤️ ~ Material : Batik Cotton High Quality
~ (BF friendly) zip di dada
~ (WUDHU friendly) zip di lengan
~ Span di bahu (padding)
~ Getah separuh, zip & hook di pinggang skirt
~ Skirt potongan 6 duyung
~ 4 size (S,M,L,XL)
~ 5 pilihan warna yang menarik
~ Jaminan material & jahitan berkualiti
~ Ukuran mungkin berbeza (+ - 0.5) inci

Only RM125
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

BERMINAT BLH KLIK WWW.WASAP.MY/60179848544

#kebayamurah#oflover#kebayacantik#cottonlover
❤️ KEBAYA CEMPAKA SARI ❤️ ~ Material : Batik Cotton High Quality ~ (BF friendly) zip di dada ~ (WUDHU friendly) zip di lengan ~ Span di bahu (padding) ~ Getah separuh, zip & hook di pinggang skirt ~ Skirt potongan 6 duyung ~ 4 size (S,M,L,XL) ~ 5 pilihan warna yang menarik ~ Jaminan material & jahitan berkualiti ~ Ukuran mungkin berbeza (+ - 0.5) inci Only RM125 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA BERMINAT BLH KLIK WWW.WASAP.MY/60179848544 #kebayamurah #oflover #kebayacantik #cottonlover 
❤️ KEBAYA CEMPAKA SARI ❤️ ~ Material : Batik Cotton High Quality
~ (BF friendly) zip di dada
~ (WUDHU friendly) zip di lengan
~ Span di bahu (padding)
~ Getah separuh, zip & hook di pinggang skirt
~ Skirt potongan 6 duyung
~ 4 size (S,M,L,XL)
~ 5 pilihan warna yang menarik
~ Jaminan material & jahitan berkualiti
~ Ukuran mungkin berbeza (+ - 0.5) inci

Only RM125
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

BERMINAT BLH KLIK WWW.WASAP.MY/60179848544

#kebayamurah#oflover#kebayacantik#cottonlover
❤️ KEBAYA CEMPAKA SARI ❤️ ~ Material : Batik Cotton High Quality ~ (BF friendly) zip di dada ~ (WUDHU friendly) zip di lengan ~ Span di bahu (padding) ~ Getah separuh, zip & hook di pinggang skirt ~ Skirt potongan 6 duyung ~ 4 size (S,M,L,XL) ~ 5 pilihan warna yang menarik ~ Jaminan material & jahitan berkualiti ~ Ukuran mungkin berbeza (+ - 0.5) inci Only RM125 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA BERMINAT BLH KLIK WWW.WASAP.MY/60179848544 #kebayamurah #oflover #kebayacantik #cottonlover 
❤️ KEBAYA CEMPAKA SARI ❤️ ~ Material : Batik Cotton High Quality
~ (BF friendly) zip di dada
~ (WUDHU friendly) zip di lengan
~ Span di bahu (padding)
~ Getah separuh, zip & hook di pinggang skirt
~ Skirt potongan 6 duyung
~ 4 size (S,M,L,XL)
~ 5 pilihan warna yang menarik
~ Jaminan material & jahitan berkualiti
~ Ukuran mungkin berbeza (+ - 0.5) inci

Only RM125
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

BERMINAT BLH KLIK WWW.WASAP.MY/60179848544

#kebayamurah#oflover#kebayacantik#cottonlover
❤️ KEBAYA CEMPAKA SARI ❤️ ~ Material : Batik Cotton High Quality ~ (BF friendly) zip di dada ~ (WUDHU friendly) zip di lengan ~ Span di bahu (padding) ~ Getah separuh, zip & hook di pinggang skirt ~ Skirt potongan 6 duyung ~ 4 size (S,M,L,XL) ~ 5 pilihan warna yang menarik ~ Jaminan material & jahitan berkualiti ~ Ukuran mungkin berbeza (+ - 0.5) inci Only RM125 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA BERMINAT BLH KLIK WWW.WASAP.MY/60179848544 #kebayamurah #oflover #kebayacantik #cottonlover 
❤️ KEBAYA CEMPAKA SARI ❤️ ~ Material : Batik Cotton High Quality
~ (BF friendly) zip di dada
~ (WUDHU friendly) zip di lengan
~ Span di bahu (padding)
~ Getah separuh, zip & hook di pinggang skirt
~ Skirt potongan 6 duyung
~ 4 size (S,M,L,XL)
~ 5 pilihan warna yang menarik
~ Jaminan material & jahitan berkualiti
~ Ukuran mungkin berbeza (+ - 0.5) inci

Only RM125
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

BERMINAT BLH KLIK WWW.WASAP.MY/60179848544

#kebayamurah#oflover#kebayacantik#cottonlover
❤️ KEBAYA CEMPAKA SARI ❤️ ~ Material : Batik Cotton High Quality ~ (BF friendly) zip di dada ~ (WUDHU friendly) zip di lengan ~ Span di bahu (padding) ~ Getah separuh, zip & hook di pinggang skirt ~ Skirt potongan 6 duyung ~ 4 size (S,M,L,XL) ~ 5 pilihan warna yang menarik ~ Jaminan material & jahitan berkualiti ~ Ukuran mungkin berbeza (+ - 0.5) inci Only RM125 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA BERMINAT BLH KLIK WWW.WASAP.MY/60179848544 #kebayamurah #oflover #kebayacantik #cottonlover 
❤️ KEBAYA CEMPAKA SARI ❤️ ~ Material : Batik Cotton High Quality
~ (BF friendly) zip di dada
~ (WUDHU friendly) zip di lengan
~ Span di bahu (padding)
~ Getah separuh, zip & hook di pinggang skirt
~ Skirt potongan 6 duyung
~ 4 size (S,M,L,XL)
~ 5 pilihan warna yang menarik
~ Jaminan material & jahitan berkualiti
~ Ukuran mungkin berbeza (+ - 0.5) inci

Only RM125
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

BERMINAT BLH KLIK WWW.WASAP.MY/60179848544

#kebayamurah#oflover#kebayacantik#cottonlover
❤️ KEBAYA CEMPAKA SARI ❤️ ~ Material : Batik Cotton High Quality ~ (BF friendly) zip di dada ~ (WUDHU friendly) zip di lengan ~ Span di bahu (padding) ~ Getah separuh, zip & hook di pinggang skirt ~ Skirt potongan 6 duyung ~ 4 size (S,M,L,XL) ~ 5 pilihan warna yang menarik ~ Jaminan material & jahitan berkualiti ~ Ukuran mungkin berbeza (+ - 0.5) inci Only RM125 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA BERMINAT BLH KLIK WWW.WASAP.MY/60179848544 #kebayamurah #oflover #kebayacantik #cottonlover 
.
.
楽しすぎた夜。
どのバンドも激アツ。今夜は忘れられない夜になった。
好きなバンドもいれば、初めて見るバンドもいていろんな音楽が聴けるこの空間が好き!!!
やっぱりライブハウスは素敵なんだよなあ。
そろそろ一緒にライブ行ってくれる友達作ろうっと…( ˘ω˘ )最近ぼっち参戦多すぎて、周りが誰かといるの見ると心細くなる(笑)だから友達をください!!!
でも結局ライブ中はそんなこと忘れるからいいんだけどね!!!!
.
#suckitandsee #oflover #mrnuts #theshesgone #wannabeanchors #wazuka #新宿samurai 
#邦ロック好きな人と繋がりたい #バンド好きな人と繋がりたい #instagood #lfl #f4f #lol
. . 楽しすぎた夜。 どのバンドも激アツ。今夜は忘れられない夜になった。 好きなバンドもいれば、初めて見るバンドもいていろんな音楽が聴けるこの空間が好き!!! やっぱりライブハウスは素敵なんだよなあ。 そろそろ一緒にライブ行ってくれる友達作ろうっと…( ˘ω˘ )最近ぼっち参戦多すぎて、周りが誰かといるの見ると心細くなる(笑)だから友達をください!!! でも結局ライブ中はそんなこと忘れるからいいんだけどね!!!! . #suckitandsee  #oflover  #mrnuts  #theshesgone  #wannabeanchors  #wazuka  #新宿samurai  #邦ロック好きな人と繋がりたい  #バンド好きな人と繋がりたい  #instagood  #lfl  #f4f  #lol 
・
‪Tiiimoさんの‬
‪CDリリースイベント‬
‪お邪魔しました💓💓‬
‪・
ofloverはtiktokでも踊らせていただいてる曲なので
生で聴けてほんとうに嬉しかったです💗‪
‪CDも頂いたので
‪おうちに帰ってからまた聞こっと🎵‬
・
#tiiimo #いいね #oflover #イベント
・ ‪Tiiimoさんの‬ ‪CDリリースイベント‬ ‪お邪魔しました💓💓‬ ‪・ ofloverはtiktokでも踊らせていただいてる曲なので 生で聴けてほんとうに嬉しかったです💗‪ ‪CDも頂いたので ‪おうちに帰ってからまた聞こっと🎵‬ ・ #tiiimo  #いいね  #oflover  #イベント 
色々ありすぎて
何を投稿したらいいのか分からんtiktok😂
結構前から流行ってたけど
最近初投稿…_(:3」z)_

私でも出来そうなものがあったら
ぜひ教えて下さい(о´∀`о)笑

#tiktok #初心者 #動画 #TiiiMO #OFLOVER #姉から #私の やつは#いらつく って言われましたが #本人も #同意 🙆‍♀️#可愛い 方や#面白い 方沢山だからみよって#楽しい よ #前髪 #ヘアアレンジ #サイド #ストレートヘア #コーデ #ノースリーブ #ootd #スカート
色々ありすぎて 何を投稿したらいいのか分からんtiktok😂 結構前から流行ってたけど 最近初投稿…_(:3」z)_ 私でも出来そうなものがあったら ぜひ教えて下さい(о´∀`о)笑 #tiktok  #初心者  #動画  #TiiiMO  #OFLOVER  #姉から  #私の  やつは#いらつく  って言われましたが #本人も  #同意  🙆‍♀️#可愛い  方や#面白い  方沢山だからみよって#楽しい  よ #前髪  #ヘアアレンジ  #サイド  #ストレートヘア  #コーデ  #ノースリーブ  #ootd  #スカート 
1人おぶらばー(ㆁ × ㆁ)💞
tik tok初心者です😢
・
・
・
#tiiimo #oflover #分かち愛ダンス #tiktok #love #dance #lisa #hot #dog #happy
妹が作ってくれた😳💓MV風…

TiiiMOの2ndシングル「OF LOVER」
公式映像はこちらを観てくださいねっ!!
https://m.youtube.com/watch?v=LrxfC_7BVM8
https://m.youtube.com/watch?v=qrl-46InIEk

#夏 #遅めの #青春 #musicvideo #pv #mv #海 #水着 #tiiimo #oflover #tiktok #始めました
今日はTiiiMO初遠征の大阪ありがとうございました( ; ; )✨
tiktokを始めたり、「of lover」のMVが配信開始など盛りだくさんでした😭💞
・
・
・
#tiiimo #osaka #tiktok #mv #oflover #lisa #pink #love
今日はTiiiMO初遠征の大阪ありがとうございました( ; ; )✨ tiktokを始めたり、「of lover」のMVが配信開始など盛りだくさんでした😭💞 ・ ・ ・ #tiiimo  #osaka  #tiktok  #mv  #oflover  #lisa  #pink  #love 
😆🎵🤤⭐️
・
・
KimonoGirlsFes2018無事終了しました❤
・
・
初の大阪楽しかった〜
・
・
ありがとうございましたっ😍
・
・
今回まりめろちゃんに【TikTok】で『OFLOVER』の振付してもらったのをメンバーも一緒に🤣🤣
・
・
良かったら皆も簡単やから振り付け真似してね🎵
・
・
#大阪#阿倍野キューズモール#551#kimonogirlsfes2018#tiktok#OFLOVER#TiiiMO#MiMA#明日は#大阪#お台場#ヴィーナスフォート教会広場 #リリースイベント#ダンスボーカルユニット#ダンス#summer#夏#dance#歌動画
#ダンスボーカル#女性ボーカル##girls #Japanesegirls#movie#音楽#music#sing#singer#song#likeforlikes #like4likes
😆🎵🤤⭐️ ・ ・ KimonoGirlsFes2018無事終了しました❤ ・ ・ 初の大阪楽しかった〜 ・ ・ ありがとうございましたっ😍 ・ ・ 今回まりめろちゃんに【TikTok】で『OFLOVER』の振付してもらったのをメンバーも一緒に🤣🤣 ・ ・ 良かったら皆も簡単やから振り付け真似してね🎵 ・ ・ #大阪 #阿倍野キューズモール #551 #kimonogirlsfes2018 #tiktok #OFLOVER #TiiiMO #MiMA #明日は #大阪 #お台場 #ヴィーナスフォート教会広場  #リリースイベント #ダンスボーカルユニット #ダンス #summer #夏 #dance #歌動画  #ダンスボーカル #女性ボーカル ##girls  #Japanesegirls #movie #音楽 #music #sing #singer #song #likeforlikes  #like4likes 
.
.
トレーニング終了🏋️‍♂️
.
そしてお知らせ!!
‪TiiiMO 2ndシングル‬
‪「OF LOVER」配信開始✨✨✨‬
.
‪この曲はラブソングになっていて‬
‪10日にはPVも‬公開されます😍😍😍
Apple MusicやGoogleplayで聴けます!
色んな人に是非聴いて欲しいです😂
.
.
#トレーニング #ジム #筋トレ #エニタイム
#ティーモ #ダンス #ボーカル #歌 #ダンスボーカルユニット
#2ndシングル #oflover #配信中 #ラブソング
#gym #training #enytime #tiiimo #dance
#vocal #song #instagood #followme
. . トレーニング終了🏋️‍♂️ . そしてお知らせ!! ‪TiiiMO 2ndシングル‬ ‪「OF LOVER」配信開始✨✨✨‬ . ‪この曲はラブソングになっていて‬ ‪10日にはPVも‬公開されます😍😍😍 Apple MusicやGoogleplayで聴けます! 色んな人に是非聴いて欲しいです😂 . . #トレーニング  #ジム  #筋トレ  #エニタイム  #ティーモ  #ダンス  #ボーカル  #歌  #ダンスボーカルユニット  #2ndシングル  #oflover  #配信中  #ラブソング  #gym  #training  #enytime  #tiiimo  #dance  #vocal  #song  #instagood  #followme 
💗🎵
・
・
TiiiMO 2ndシングル『OF LOVER』 配信開始しました⭐️
・
・
私も大好きなラブソングが本日より各音楽配信ストアで配信スタート😻
・
・
GooglePlay:goo.gl/zUJf5A
AppleMusic:goo.gl/TMcGnS
・
・
ダウンロードして是非沢山きいてね〜✨
・
・
#TiiiMO#OFLOVER#配信中#MiMA#お台場#ヴィーナスフォート教会広場 #リリースイベント#ダンスボーカルユニット#ダンス#summer#夏#dance#歌動画#ダンスボーカル#女性ボーカル##girls #Japanesegirls#movie#音楽#music#sing#singer#song#likeforlikes #like4likes
💗🎵 ・ ・ TiiiMO 2ndシングル『OF LOVER』 配信開始しました⭐️ ・ ・ 私も大好きなラブソングが本日より各音楽配信ストアで配信スタート😻 ・ ・ GooglePlay:goo.gl/zUJf5A AppleMusic:goo.gl/TMcGnS ・ ・ ダウンロードして是非沢山きいてね〜✨ ・ ・ #TiiiMO #OFLOVER #配信中 #MiMA #お台場 #ヴィーナスフォート教会広場  #リリースイベント #ダンスボーカルユニット #ダンス #summer #夏 #dance #歌動画 #ダンスボーカル #女性ボーカル ##girls  #Japanesegirls #movie #音楽 #music #sing #singer #song #likeforlikes  #like4likes 
トビウオ×青はるまきWレコ発ツアー
大阪編
.
超久しぶりのライブはだいっすきなセカランで(◜௰◝)
私の知らんところで今日も色んなバンドが何かに後悔
して日々奮闘しながら進んでるのね。
昨日はそういうのをちょっと知れた日でした。
なんか良いな、良き。
.
仁さんとケセラセラの愛しておくれ歌いながら
頭振ったのが楽しかった。
.
そんで青はるまきのベースさんが可愛すぎてウザ絡み
したらドン引きされたのを写真に納めたので載せる。
かわええ。
.
#10回ぐらい色んな人に大阪人って感じですね言われた 
#春奈とひーたんはもろにそんな感じやと思った 
#青はるまき #トビウオ #oflover  #256 #Allyourdays 
#ライブ日記 #ライブ日記_2018
トビウオ×青はるまきWレコ発ツアー 大阪編 . 超久しぶりのライブはだいっすきなセカランで(◜௰◝) 私の知らんところで今日も色んなバンドが何かに後悔 して日々奮闘しながら進んでるのね。 昨日はそういうのをちょっと知れた日でした。 なんか良いな、良き。 . 仁さんとケセラセラの愛しておくれ歌いながら 頭振ったのが楽しかった。 . そんで青はるまきのベースさんが可愛すぎてウザ絡み したらドン引きされたのを写真に納めたので載せる。 かわええ。 . #10回ぐらい色んな人に大阪人って感じですね言われた  #春奈とひーたんはもろにそんな感じやと思った  #青はるまき  #トビウオ  #oflover  #256  #Allyourdays  #ライブ日記  #ライブ日記_2018 
Muốn theo mây và gió nơi phương trời đó em đợi anh ❤️
#anni#oflover 💕💕
Muốn theo mây và gió nơi phương trời đó em đợi anh ❤️ #anni #oflover  💕💕
A new kid! this one is Czech and has been distributed to the French population. In it's original box from 1939.
#gasmask #war #OFlover #thatonewasmadeforme #cabinetofcuriosities #tooth #octopus #butterfly #creepy
Chị chbi thịt e rồi đấy 😂. Cài e sao vất vả thế hả :)) #mygift #oflover #meaningful #wacom #comicart
Tóc củ tỏi của người yêu :3 chinh thế 😍😍
#hair #oflover #imadeit #loveit #like
Stillwater Artisanal, Of Lover & Regret! フルーティーさと、花のような香りと、酸味と......自分には表現できない味! #craftbeer#beer#stillwater#クラフトビール#ビール#oflover&regret
ผลงานการmixของพี่พร @drugcafe 😘💕💋 #ofluke #OFlover #OFmix
ผลงานการmixของพี่พร @drugcafe 😘💕💋 #ofluke  #OFlover  #OFmix 
เมื่อคืนอยู่ๆเราก็ย้อนกลับดูรูปในIGพี่โอ เลยได้เห็นว่ามีใครไปแอบเม้นท์ชมพี่ชายด้วย #ดูจากเวลาโพสกับเม้นท์ต่างกันตั้ง1สัปดาห์ #แสดงว่าย้อนกลับดูด้วยชิมิ 😊😄😆💕
เมื่อคืนอยู่ๆเราก็ย้อนกลับดูรูปในIGพี่โอ เลยได้เห็นว่ามีใครไปแอบเม้นท์ชมพี่ชายด้วย #ด ูจากเวลาโพสกับเม้นท์ต่างกันตั้ง1สัปดาห์ #แสดงว ่าย้อนกลับดูด้วยชิมิ 😊😄😆💕
💖😉😍😚#โหมดแบ๊ว #น่ารักทั้งคู่ #MissU #anuchyd #fookkub #OFFC #OFlover