an online Instagram web viewer

#nursing medias

Photos

Hard werken๐Ÿ˜‰ @vierdaagsenijmegen .
.
@radboudumc
.
.
#nurse #verpleegkundige #work #radboudumc #nurselife #nursing #4daagse #nijmegen
Nada mรกs fรกcil que ir a la playa con un bebรฉ amamantado. No necesitamos mรกs que ofrecer el pecho y un buen protector solar ๐Ÿ˜Ž. Durante el verano es comรบn que un destino predilecto para las familias sea cerca del sol y el mar, es importante recordar que durante los primeros 6 meses de vida el bebรฉ no necesita mayor hidrataciรณn que la que le brinda la leche materna, por lo que si estarรกs de vacaciones o te iras de escapada el fin de semana a un lugar caluroso no dudes en ofrecer el pecho mรกs de lo habitual para mantener a tu bebรฉ hidratado adecuadamente ๐Ÿคฑ๐Ÿป๐Ÿ“ธ @lynzyandco
Nada mรกs fรกcil que ir a la playa con un bebรฉ amamantado. No necesitamos mรกs que ofrecer el pecho y un buen protector solar ๐Ÿ˜Ž. Durante el verano es comรบn que un destino predilecto para las familias sea cerca del sol y el mar, es importante recordar que durante los primeros 6 meses de vida el bebรฉ no necesita mayor hidrataciรณn que la que le brinda la leche materna, por lo que si estarรกs de vacaciones o te iras de escapada el fin de semana a un lugar caluroso no dudes en ofrecer el pecho mรกs de lo habitual para mantener a tu bebรฉ hidratado adecuadamente ๐Ÿคฑ๐Ÿป๐Ÿ“ธ @lynzyandco
It's always anesthesia's fault. Every. Single. Time. ๐Ÿ’จ๐Ÿ˜ด
.
.
Via: @drbuckparker
.
.
.
. .
Please follow me ๐Ÿ™๐Ÿป
Thank you so much ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
Via @evidencebasedmemes
-------------------------------- #nursingschoolproblems #nursingstudents #nurseshirt #nursehumor #nursestudent #nurse #nurseperks #clinical #nurseprobs #Nurseanesthetist #nurserystyle #hospital #nurses #nursememe #nursingschool #nursingdress #Medicalassistant #Pediatric #nurselife๐Ÿ’Š๐Ÿ’‰ #nursingnecklace #nursingmom #nursem #nurseries #nurseryinspo #nurserydecor #patientcare #nursing #nurselove #nursesrock #nursingfriendlyNursepractitioner
It's always anesthesia's fault. Every. Single. Time. ๐Ÿ’จ๐Ÿ˜ด . . Via: @drbuckparker . . . . . Please follow me ๐Ÿ™๐Ÿป Thank you so much ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘Œ๐Ÿป . Via @evidencebasedmemes -------------------------------- #nursingschoolproblems  #nursingstudents  #nurseshirt  #nursehumor  #nursestudent  #nurse  #nurseperks  #clinical  #nurseprobs  #Nurseanesthetist  #nurserystyle  #hospital  #nurses  #nursememe  #nursingschool  #nursingdress  #Medicalassistant  #Pediatric  #nurselife ๐Ÿ’Š๐Ÿ’‰ #nursingnecklace  #nursingmom  #nursem  #nurseries  #nurseryinspo  #nurserydecor  #patientcare  #nursing  #nurselove  #nursesrock  #nursingfriendlyNursepractitioner 
Happy Friday my loves!!! Letโ€™s rock this day out . Have a productive and fun filled Friday . Todayโ€™s agenda is work, shopping, and studying. What are your plans this Friday ?โœจ #prenursingstudent #prenursing #prenurse #nursing #nurse #nursetobe #rn #bsnrn #registerednursetobe #np #futurenursepractitioner #lpn #adn #np #nursingschool #friday #productivity
Excited to share the latest addition to my #etsy shop: Geeky Sloth - planner clip - badge holder - definitely you - badge reel - name badge holder - paper clip - badge pull - badge buddy #accessories #lanyard #badgereel #nursing #pediatric #badge #badgeclip #namebadgeholder #geekysloth #slothlove # medical #md #nurse #travelnurse #plannerclip https://etsy.me/2JDtte5
Latest post! 
Being upfront and honest about life and sharing my coping mechanisms ๐Ÿ’™
Latest post! Being upfront and honest about life and sharing my coping mechanisms ๐Ÿ’™
Nurses let's stand for ourselves. 
Report any verbal abuse before it leads to physical abuse and assault. .
.
.
Report any work place abuse and assault to the law enforcement agencies. .
.
.
Run away from any heated verbal abuse before it leads to physical abuse. .
.
.
If you're a victim of work place abuse, run for your life at the slightest opportunity. .
.
.
We are nurses not punching bags. .
.
#naijanurse #nursingworld #nurseblog #nursingworldnigeria #nursesonair #endnurseabuse #endworkplaceviolence #scrublife #nursing #lifeinscrubs #nunsa #nunsaoau #nunsaui
Nurses let's stand for ourselves. Report any verbal abuse before it leads to physical abuse and assault. . . . Report any work place abuse and assault to the law enforcement agencies. . . . Run away from any heated verbal abuse before it leads to physical abuse. . . . If you're a victim of work place abuse, run for your life at the slightest opportunity. . . . We are nurses not punching bags. . . #naijanurse  #nursingworld  #nurseblog  #nursingworldnigeria  #nursesonair  #endnurseabuse  #endworkplaceviolence  #scrublife  #nursing  #lifeinscrubs  #nunsa  #nunsaoau  #nunsaui 
Pengen kurus aja kok repot ๐Ÿ˜
Udah ngluarin uang bnyak,udah ngurangin makan, tiap hari capek karena harus olah raga rutin, tapi berat badan tetep aja ga mau turun tetep aja gendut ๐Ÿ˜ฑ

TENANG gk ush bingung Gaes !!!
Kan ada JIANG ZHI TEA, DOUBLE CELLULOSE & CHITIN CHITOSAN yg dalam waktu 1 minggu aja berat badan kamu bisa turun 5 kg, apalagi 4 minggu ๐Ÿ˜Š

SERIUS ???
Ya serius dong !!!
Aman, tanpa efek samping dan ga bikin ketergantungan ๐Ÿ˜†

Yukk diorder๐Ÿ˜‰
Udah banyak lo yg buktiin โœŒ
And... Jangan kaget kalo bentar lagi baju dan celana kamu bakal kebesaran semua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ hihihi ๐Ÿ‘‰Untuk Harga dan konsultasi bersama kami silahkan chat ke salah satu kontak dibawah ini ya.. WA 08999453350
bbm APTIKZH

#calonbunda #programhamil #solusihamil #istricantik #nursingdress #nursing #nursingwear #breastfeedingwear #breastfeeding #bajumenyusuimurah #nursingcloth #mamigaya #mpasi #nursingtees #breastfeedingclothes #asix #mpasihomemade #maternity #kaosmenyusui #dessmenyusui #breastmilk #breastfeedingmommies #bunsui #bajumenyusuicantik #supportasi #bunsuifriendly #atasanmenyusuimuslim.
Pengen kurus aja kok repot ๐Ÿ˜ Udah ngluarin uang bnyak,udah ngurangin makan, tiap hari capek karena harus olah raga rutin, tapi berat badan tetep aja ga mau turun tetep aja gendut ๐Ÿ˜ฑ TENANG gk ush bingung Gaes !!! Kan ada JIANG ZHI TEA, DOUBLE CELLULOSE & CHITIN CHITOSAN yg dalam waktu 1 minggu aja berat badan kamu bisa turun 5 kg, apalagi 4 minggu ๐Ÿ˜Š SERIUS ??? Ya serius dong !!! Aman, tanpa efek samping dan ga bikin ketergantungan ๐Ÿ˜† Yukk diorder๐Ÿ˜‰ Udah banyak lo yg buktiin โœŒ And... Jangan kaget kalo bentar lagi baju dan celana kamu bakal kebesaran semua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ hihihi ๐Ÿ‘‰Untuk Harga dan konsultasi bersama kami silahkan chat ke salah satu kontak dibawah ini ya.. WA 08999453350 bbm APTIKZH #calonbunda  #programhamil  #solusihamil  #istricantik  #nursingdress  #nursing  #nursingwear  #breastfeedingwear  #breastfeeding  #bajumenyusuimurah  #nursingcloth  #mamigaya  #mpasi  #nursingtees  #breastfeedingclothes  #asix  #mpasihomemade  #maternity  #kaosmenyusui  #dessmenyusui  #breastmilk  #breastfeedingmommies  #bunsui  #bajumenyusuicantik  #supportasi  #bunsuifriendly  #atasanmenyusuimuslim .
โšก๏ธJump on this deal now, so we can celebrate your success later.โšก๏ธ
โ€ข
@newthingnurse is officially one year old! ๐ŸŽ‚ ๐ŸŽ‚ โ€ข
To thank all of you, I am offering an #anniversary #sale on New Thing Nurseโ€™s most popular service, the Resume Overhaul. From now until 8/1/2018, the New Thing Nurse Resume Overhaul service is available for the great price of $99 dollars!! ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
โ€ข
โšก๏ธJust include the sale code ANNIVERSARY on all service inquiries to take advantage of this awesome #deal.โšก๏ธ
โ€ข
If you or someone you know has been on the fence about investing in yourself & your future, please jump on this special offer to help set yourself up for success. โ€ข
Thank you again for making this past year so incredible & get ready for the next amazing 365 days ahead! ๐Ÿ’›๐Ÿ’›
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
๐ŸŒŸ๐ŸŒŸLike, comment or share ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
.
Follow me - 
IG - @newthingnurse
Facebook - @newthingnurse
Twitter - @newthingnurse
Website - www.newthingnurse.com
.
.
.
#newthingnurse #nurse #nurses #nurselife #nursingstudent #prenursing #prenursinglife #nursingschool #rn #hospital #medicine #instanurse #registerednurse #nursecoach #nurseleader #nursing #nurseadvocate #futurenurse #studentnurse #student #resume #resumewriting #thankyou
.
.
All views & opinions are my own & do not reflect that of my current or past employers.
โšก๏ธJump on this deal now, so we can celebrate your success later.โšก๏ธ โ€ข @newthingnurse is officially one year old! ๐ŸŽ‚ ๐ŸŽ‚ โ€ข To thank all of you, I am offering an #anniversary  #sale  on New Thing Nurseโ€™s most popular service, the Resume Overhaul. From now until 8/1/2018, the New Thing Nurse Resume Overhaul service is available for the great price of $99 dollars!! ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ โ€ข โšก๏ธJust include the sale code ANNIVERSARY on all service inquiries to take advantage of this awesome #deal .โšก๏ธ โ€ข If you or someone you know has been on the fence about investing in yourself & your future, please jump on this special offer to help set yourself up for success. โ€ข Thank you again for making this past year so incredible & get ready for the next amazing 365 days ahead! ๐Ÿ’›๐Ÿ’› โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸLike, comment or share ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ . Follow me - IG - @newthingnurse Facebook - @newthingnurse Twitter - @newthingnurse Website - www.newthingnurse.com . . . #newthingnurse  #nurse  #nurses  #nurselife  #nursingstudent  #prenursing  #prenursinglife  #nursingschool  #rn  #hospital  #medicine  #instanurse  #registerednurse  #nursecoach  #nurseleader  #nursing  #nurseadvocate  #futurenurse  #studentnurse  #student  #resume  #resumewriting  #thankyou  . . All views & opinions are my own & do not reflect that of my current or past employers.
Pengen kurus aja kok repot ๐Ÿ˜
Udah ngluarin uang bnyak,udah ngurangin makan, tiap hari capek karena harus olah raga rutin, tapi berat badan tetep aja ga mau turun tetep aja gendut ๐Ÿ˜ฑ

TENANG gk ush bingung Gaes !!!
Kan ada JIANG ZHI TEA, DOUBLE CELLULOSE & CHITIN CHITOSAN yg dalam waktu 1 minggu aja berat badan kamu bisa turun 5 kg, apalagi 4 minggu ๐Ÿ˜Š

SERIUS ???
Ya serius dong !!!
Aman, tanpa efek samping dan ga bikin ketergantungan ๐Ÿ˜†

Yukk diorder๐Ÿ˜‰
Udah banyak lo yg buktiin โœŒ
And... Jangan kaget kalo bentar lagi baju dan celana kamu bakal kebesaran semua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ hihihi ๐Ÿ‘‰Untuk Harga dan konsultasi bersama kami silahkan chat ke salah satu kontak dibawah ini ya.. WA 08999453350
bbm APTIKZH

#calonbunda #programhamil #solusihamil #istricantik #nursingdress #nursing #nursingwear #breastfeedingwear #breastfeeding #bajumenyusuimurah #nursingcloth #mamigaya #mpasi #nursingtees #breastfeedingclothes #asix #mpasihomemade #maternity #kaosmenyusui #dessmenyusui #breastmilk #breastfeedingmommies #bunsui #bajumenyusuicantik #supportasi #bunsuifriendly #atasanmenyusuimuslim.
Pengen kurus aja kok repot ๐Ÿ˜ Udah ngluarin uang bnyak,udah ngurangin makan, tiap hari capek karena harus olah raga rutin, tapi berat badan tetep aja ga mau turun tetep aja gendut ๐Ÿ˜ฑ TENANG gk ush bingung Gaes !!! Kan ada JIANG ZHI TEA, DOUBLE CELLULOSE & CHITIN CHITOSAN yg dalam waktu 1 minggu aja berat badan kamu bisa turun 5 kg, apalagi 4 minggu ๐Ÿ˜Š SERIUS ??? Ya serius dong !!! Aman, tanpa efek samping dan ga bikin ketergantungan ๐Ÿ˜† Yukk diorder๐Ÿ˜‰ Udah banyak lo yg buktiin โœŒ And... Jangan kaget kalo bentar lagi baju dan celana kamu bakal kebesaran semua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ hihihi ๐Ÿ‘‰Untuk Harga dan konsultasi bersama kami silahkan chat ke salah satu kontak dibawah ini ya.. WA 08999453350 bbm APTIKZH #calonbunda  #programhamil  #solusihamil  #istricantik  #nursingdress  #nursing  #nursingwear  #breastfeedingwear  #breastfeeding  #bajumenyusuimurah  #nursingcloth  #mamigaya  #mpasi  #nursingtees  #breastfeedingclothes  #asix  #mpasihomemade  #maternity  #kaosmenyusui  #dessmenyusui  #breastmilk  #breastfeedingmommies  #bunsui  #bajumenyusuicantik  #supportasi  #bunsuifriendly  #atasanmenyusuimuslim .
Pengen kurus aja kok repot ๐Ÿ˜
Udah ngluarin uang bnyak,udah ngurangin makan, tiap hari capek karena harus olah raga rutin, tapi berat badan tetep aja ga mau turun tetep aja gendut ๐Ÿ˜ฑ

TENANG gk ush bingung Gaes !!!
Kan ada JIANG ZHI TEA, DOUBLE CELLULOSE & CHITIN CHITOSAN yg dalam waktu 1 minggu aja berat badan kamu bisa turun 5 kg, apalagi 4 minggu ๐Ÿ˜Š

SERIUS ???
Ya serius dong !!!
Aman, tanpa efek samping dan ga bikin ketergantungan ๐Ÿ˜†

Yukk diorder๐Ÿ˜‰
Udah banyak lo yg buktiin โœŒ
And... Jangan kaget kalo bentar lagi baju dan celana kamu bakal kebesaran semua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ hihihi ๐Ÿ‘‰Untuk Harga dan konsultasi bersama kami silahkan chat ke salah satu kontak dibawah ini ya.. WA 08999453350
bbm APTIKZH

#calonbunda #programhamil #solusihamil #istricantik #nursingdress #nursing #nursingwear #breastfeedingwear #breastfeeding #bajumenyusuimurah #nursingcloth #mamigaya #mpasi #nursingtees #breastfeedingclothes #asix #mpasihomemade #maternity #kaosmenyusui #dessmenyusui #breastmilk #breastfeedingmommies #bunsui #bajumenyusuicantik #supportasi #bunsuifriendly #atasanmenyusuimuslim.
Pengen kurus aja kok repot ๐Ÿ˜ Udah ngluarin uang bnyak,udah ngurangin makan, tiap hari capek karena harus olah raga rutin, tapi berat badan tetep aja ga mau turun tetep aja gendut ๐Ÿ˜ฑ TENANG gk ush bingung Gaes !!! Kan ada JIANG ZHI TEA, DOUBLE CELLULOSE & CHITIN CHITOSAN yg dalam waktu 1 minggu aja berat badan kamu bisa turun 5 kg, apalagi 4 minggu ๐Ÿ˜Š SERIUS ??? Ya serius dong !!! Aman, tanpa efek samping dan ga bikin ketergantungan ๐Ÿ˜† Yukk diorder๐Ÿ˜‰ Udah banyak lo yg buktiin โœŒ And... Jangan kaget kalo bentar lagi baju dan celana kamu bakal kebesaran semua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ hihihi ๐Ÿ‘‰Untuk Harga dan konsultasi bersama kami silahkan chat ke salah satu kontak dibawah ini ya.. WA 08999453350 bbm APTIKZH #calonbunda  #programhamil  #solusihamil  #istricantik  #nursingdress  #nursing  #nursingwear  #breastfeedingwear  #breastfeeding  #bajumenyusuimurah  #nursingcloth  #mamigaya  #mpasi  #nursingtees  #breastfeedingclothes  #asix  #mpasihomemade  #maternity  #kaosmenyusui  #dessmenyusui  #breastmilk  #breastfeedingmommies  #bunsui  #bajumenyusuicantik  #supportasi  #bunsuifriendly  #atasanmenyusuimuslim .
Welcome.....๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜—๐Ÿ’Š ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜„๐Ÿ˜…
* โค (LIKE & SHARE any POSTโ€ผ)๐Ÿ’‰๐Ÿ’Š๐Ÿฅ*
*
(DOUBLE TAP and tag a friend who would like this ๐Ÿ’‰๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡)
*
*
*
*
#murse| #fun| #medicalhumor| #nursingjokes| #nursehumor|#nursejokes| #nursememe| #nurse |#funnynurse |#nursingmajor | #healthcare ||#hospitalhumor |#nursememes | #nurseenvy |
#nursing | #nurses | #nursesofinstagram | #nursesrheroes | #funnypictures |#Nursequotes |#Nursingquotes | #nursingproblems | #registerednurse | #nursingstudent | #futurern |#medicalhumor |#nurseblogger | #BSN | #NP | #nursingschool
Welcome.....๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜—๐Ÿ’Š ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜„๐Ÿ˜… * โค (LIKE & SHARE any POSTโ€ผ)๐Ÿ’‰๐Ÿ’Š๐Ÿฅ* * (DOUBLE TAP and tag a friend who would like this ๐Ÿ’‰๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡) * * * * #murse | #fun | #medicalhumor | #nursingjokes | #nursehumor |#nursejokes | #nursememe | #nurse  |#funnynurse  |#nursingmajor  | #healthcare  ||#hospitalhumor  |#nursememes  | #nurseenvy  | #nursing  | #nurses  | #nursesofinstagram  | #nursesrheroes  | #funnypictures  |#Nursequotes  |#Nursingquotes  | #nursingproblems  | #registerednurse  | #nursingstudent  | #futurern  |#medicalhumor  |#nurseblogger  | #BSN  | #NP  | #nursingschool 
In the spirit of football world cup, here is a gruesome injury sustained by a tackle from Martin Taylor on February 23, 2008, during a game between Birmingham City and Arsenal.ย The attacker collapses to the ground with one of the worst ankle injuries in footbal history.

Do you know of any gruesome injuries sustained in football? COMMENT belowโฌ‡๏ธ
.
.
.
.
.
.
.
.
.

From @medicalpedia
#nursing  #nursingfriendly #nursingstudent #medicalstudent #medical
In the spirit of football world cup, here is a gruesome injury sustained by a tackle from Martin Taylor on February 23, 2008, during a game between Birmingham City and Arsenal.ย The attacker collapses to the ground with one of the worst ankle injuries in footbal history. Do you know of any gruesome injuries sustained in football? COMMENT belowโฌ‡๏ธ . . . . . . . . . From @medicalpedia #nursing  #nursingfriendly  #nursingstudent  #medicalstudent  #medical 
See you tomorrow. ๐Ÿ’™ #weareone @southerngrindcofe
See you tomorrow. ๐Ÿ’™ #weareone  @southerngrindcofe
The public is being consulted on Future Fit proposals to have an emergency care centre in Shrewsbury with planned care in Telford. There would be urgent care centres at the Royal Shrewsbury and the Princess Royal hospitals. 
#CLCA #Shropshire #Shrewsbury #Telford #Oswestry #Hospitals #Hospital #Emergency #EmergencyCare #A&E #Care #CareCentre #FutureFit #Nursing #UrgentCare #SATH #PRH #RJAH #NHS #NHSEngland #NHSServices
๐Ÿ’Š๐Ÿ’‰ I donโ€™t know who made this but whomever it is please contact me right away so we can get married. It is so rare that someone makes me laugh harder than I make myself laugh, but, here it is.
CC@usawesomenurseworld
#medlife #medschool #studentnurse #medicalstudent #nursing #nursetobe #nurseup #nurseintraining #nurseday #medicalfield
Study plan - never done one before but fear of trying to smash out three modules this semester has made it happen ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ“š๐ŸŽ“ #studyplan #nursepractitionerstudent #flindersuni #studying #msc #nursing #ohgod #whathaveidone #threemodules #semestertwo #smashingit #palliativecarenurse
Happy Friday Everyone! 
With over 17 different lenders to get you financed, its' Simple & Easy with aboriginalauto.ca Complete the Online Credit Application today and get driving tomorrow! ๐Ÿš˜ 
http://www.aboriginalauto.ca/credit-app/ 
We Deliver All Across #Canada, plus get $500 CASH when you refer someone else who purchases from Aboriginal Auto! 
Have questions? Call Sarah or Rollie at 1-855-829-8408 ๐Ÿ˜Š 
#aboriginalauto #getfinanced #vehiclefinancing #hunting #fishing #canadawidedelivery #nursing #northerncanada #childcare #homecare #backtoschool #indigenous #jordansprinciple #thepeople #canada #financing #approved #vehiclecredit #coasttocoastdelivery #teens #trucks #suvs
Happy Friday Everyone! With over 17 different lenders to get you financed, its' Simple & Easy with aboriginalauto.ca Complete the Online Credit Application today and get driving tomorrow! ๐Ÿš˜ http://www.aboriginalauto.ca/credit-app/ We Deliver All Across #Canada , plus get $500 CASH when you refer someone else who purchases from Aboriginal Auto! Have questions? Call Sarah or Rollie at 1-855-829-8408 ๐Ÿ˜Š #aboriginalauto  #getfinanced  #vehiclefinancing  #hunting  #fishing  #canadawidedelivery  #nursing  #northerncanada  #childcare  #homecare  #backtoschool  #indigenous  #jordansprinciple  #thepeople  #canada  #financing  #approved  #vehiclecredit  #coasttocoastdelivery  #teens  #trucks  #suvs