an online Instagram web viewer

#nur medias

Photos

Бодрого утра!😉💪🏼
Полезный совет #наутро💡
▫️Нет времени ходить к косметологам? Дома вам поможет простейший утренний массаж лица. Выберите для себя 3-5 подходящих упражнений для массажа лица (из книг, статей, канала youtube) и применяйте ежедневно вместе с нанесением крема утром. За эти три минуты ваша кожа будет премного вам благодарна и отплатит сиянием и румянцем.✨✨✨
Так же массаж можно выполнять вечером.😊
.
.
#boom #boombyorby #beauty #beautiful #длялица #длямамы #длякожилица #красивая #мама #nur #nur89 #novyurengoi #нур #нур89 #новыйуренгой
Бодрого утра!😉💪🏼 Полезный совет #наутро 💡 ▫️Нет времени ходить к косметологам? Дома вам поможет простейший утренний массаж лица. Выберите для себя 3-5 подходящих упражнений для массажа лица (из книг, статей, канала youtube) и применяйте ежедневно вместе с нанесением крема утром. За эти три минуты ваша кожа будет премного вам благодарна и отплатит сиянием и румянцем.✨✨✨ Так же массаж можно выполнять вечером.😊 . . #boom  #boombyorby  #beauty  #beautiful  #длялица  #длямамы  #длякожилица  #красивая  #мама  #nur  #nur89  #novyurengoi  #нур  #нур89  #новыйуренгой 
Taman bunga untuk dipetik oleh sang pencinta..yang manakah berkenan dihati anda?
.
.
Kesian Kek Hantaran ni tak berteman. Agaknya bilalah hakak-hakak nak masuk meminang 0176618513. Delivery terus ke hati ❤❤❤
.
**delivery hanya sekitar KL & seluruh Selangor sahaja..
.
**harga tidak termasuk delivery charge..
.
#fika #janganbencicintaku #mycybersale #husna #meletop #nurtv3 #nur #babyCTDK #munafik2 #comelpipimerah
Line up Mango cheese cake siap topping! Mango fresh digunakan untuk buat kek ni tau 😋😋
.
.
Mango Cheese Cake ada lagi ni. Jika nak sunting, kita roger-roger yea. Sis tunggu sayang2 di pintu DM 💝 . 0176618513. Delivery terus ke hati ❤❤❤
.
**delivery hanya sekitar KL & seluruh Selangor sahaja..
.
**harga tidak termasuk delivery charge..
.
#fika #janganbencicintaku #mycybersale #husna #meletop #nurtv3 #nur #babyCTDK #munafik2 #comelpipimerah
Line up Mango cheese cake siap topping! Mango fresh digunakan untuk buat kek ni tau 😋😋 . . Mango Cheese Cake ada lagi ni. Jika nak sunting, kita roger-roger yea. Sis tunggu sayang2 di pintu DM 💝 . 0176618513. Delivery terus ke hati ❤❤❤ . **delivery hanya sekitar KL & seluruh Selangor sahaja.. . **harga tidak termasuk delivery charge.. . #fika  #janganbencicintaku  #mycybersale  #husna  #meletop  #nurtv3  #nur  #babyCTDK  #munafik2  #comelpipimerah 
Belgium cookies ni makan kena sorok-sorok or kena beli banyak sebab ketagih wei!! 😂
.
Ehh jangan geram-geram gigit bibir tu. Jika rusuk sampai dah bergetar, boleh lah masuk meminang Belgium Cookies. Nak pm boleh, nak dial terus nombor hati hakak pun boleh. Hik hik. 0176618513. Delivery terus ke hati ❤❤❤
.
**delivery hanya sekitar KL & seluruh Selangor sahaja..
.
**harga tidak termasuk delivery charge..
.
#fika #janganbencicintaku #mycybersale #husna #meletop #nurtv3 #nur #babyCTDK #munafik2 #comelpipimerah
Belgium cookies ni makan kena sorok-sorok or kena beli banyak sebab ketagih wei!! 😂 . Ehh jangan geram-geram gigit bibir tu. Jika rusuk sampai dah bergetar, boleh lah masuk meminang Belgium Cookies. Nak pm boleh, nak dial terus nombor hati hakak pun boleh. Hik hik. 0176618513. Delivery terus ke hati ❤❤❤ . **delivery hanya sekitar KL & seluruh Selangor sahaja.. . **harga tidak termasuk delivery charge.. . #fika  #janganbencicintaku  #mycybersale  #husna  #meletop  #nurtv3  #nur  #babyCTDK  #munafik2  #comelpipimerah 
"Tilam Baldu merah yang empuk diselimuti dengan cadar cream Cheese yang gebu dan comforter tebal nutella" 😍😍imaginasi admin kemain lagi 😜
.
.
Red Velvet full nutella size 7" rm50
.
.
Haaaa.. Kot kot nak pinang Red Velvet Full Nutella ni, nanti roger Sis Dalilah di nombor ni yea 017-6618513. Delivery terus ke hati ❤❤❤
.
**delivery hanya sekitar KL & seluruh Selangor sahaja..
.
**harga tidak termasuk delivery charge..
.
#fika #janganbencicintaku #mycybersale #husna #meletop #nurtv3 #nur #babyCTDK #munafik2 #comelpipimerah
"Tilam Baldu merah yang empuk diselimuti dengan cadar cream Cheese yang gebu dan comforter tebal nutella" 😍😍imaginasi admin kemain lagi 😜 . . Red Velvet full nutella size 7" rm50 . . Haaaa.. Kot kot nak pinang Red Velvet Full Nutella ni, nanti roger Sis Dalilah di nombor ni yea 017-6618513. Delivery terus ke hati ❤❤❤ . **delivery hanya sekitar KL & seluruh Selangor sahaja.. . **harga tidak termasuk delivery charge.. . #fika  #janganbencicintaku  #mycybersale  #husna  #meletop  #nurtv3  #nur  #babyCTDK  #munafik2  #comelpipimerah 
Sabar ye sayang2 😂😂 team sis tengah gigih restock lagi 😋😋😋
.
Buah-buah yang fresh membuatkan sayang-sayang terpukau 😜😜
.
Kalau dah asyik termimpi-mimpi, dah boleh lah pm sis di nombor ni ya 0176618513. Delivery terus ke hati ❤❤❤
.
**delivery hanya sekitar KL & seluruh Selangor sahaja..
.
**harga tidak termasuk delivery charge..
.
#fika #janganbencicintaku #mycybersale #husna #meletop #nurtv3 #nur #babyCTDK #munafik2 #comelpipimerah
Sabar ye sayang2 😂😂 team sis tengah gigih restock lagi 😋😋😋 . Buah-buah yang fresh membuatkan sayang-sayang terpukau 😜😜 . Kalau dah asyik termimpi-mimpi, dah boleh lah pm sis di nombor ni ya 0176618513. Delivery terus ke hati ❤❤❤ . **delivery hanya sekitar KL & seluruh Selangor sahaja.. . **harga tidak termasuk delivery charge.. . #fika  #janganbencicintaku  #mycybersale  #husna  #meletop  #nurtv3  #nur  #babyCTDK  #munafik2  #comelpipimerah 
Timbunan cheese dan lelehan nutella membuatkan whoopie Pie yang dibuat Oleh team extra special
😍😍
.
ditambah pulak  taburan hujan snow untuk final touch up nya melengkapkan satu whoopie pie yang ummphh! 😋
.
Kalau berkenan di hati, boleh pm tepi di nombor ni ya 0176618513. Delivery terus ke hati ❤❤❤
.
**delivery hanya sekitar KL & seluruh Selangor sahaja..
.
**harga tidak termasuk delivery charge..
.
#fika #janganbencicintaku #mycybersale #husna #meletop #nurtv3 #nur #babyCTDK #munafik2 #comelpipimerah
Timbunan cheese dan lelehan nutella membuatkan whoopie Pie yang dibuat Oleh team extra special 😍😍 . ditambah pulak taburan hujan snow untuk final touch up nya melengkapkan satu whoopie pie yang ummphh! 😋 . Kalau berkenan di hati, boleh pm tepi di nombor ni ya 0176618513. Delivery terus ke hati ❤❤❤ . **delivery hanya sekitar KL & seluruh Selangor sahaja.. . **harga tidak termasuk delivery charge.. . #fika  #janganbencicintaku  #mycybersale  #husna  #meletop  #nurtv3  #nur  #babyCTDK  #munafik2  #comelpipimerah 
Hello admin ada terima banyak soalan berkenaan AINAA SERUM ni sesuai ke untuk lelaki guna?
.
.
See big boss kita @hafizmahamad pun pakai tau sebab bukan perempuan je kena jaga penjagaan kulit muka but lelaki pun WAJIB ambil tahu juga
.
So bro bro kat luar sana tu kena try AINAA SERUM ni mana tahu girlfriend korang bertambah sayang gitu  #fastreply #nsabeautykualaterengganu #gongbadak #manir #tanjungmalim #shahalam #tamanbahtera #pretty #syantik #kpop #cantik #hafizmahammad #Syafiqahaina #mirafilzah #ootd #girl #makeup #royalweeding #dsv #nur #datoserivida #tunM #rosmah #najib #lawak #rahsiahatiperempuan #syantikdance #ramadhan #tutorialraya #ainaacosmetic
Hello admin ada terima banyak soalan berkenaan AINAA SERUM ni sesuai ke untuk lelaki guna? . . See big boss kita @hafizmahamad pun pakai tau sebab bukan perempuan je kena jaga penjagaan kulit muka but lelaki pun WAJIB ambil tahu juga . So bro bro kat luar sana tu kena try AINAA SERUM ni mana tahu girlfriend korang bertambah sayang gitu #fastreply  #nsabeautykualaterengganu  #gongbadak  #manir  #tanjungmalim  #shahalam  #tamanbahtera  #pretty  #syantik  #kpop  #cantik  #hafizmahammad  #Syafiqahaina  #mirafilzah  #ootd  #girl  #makeup  #royalweeding  #dsv  #nur  #datoserivida  #tunM  #rosmah  #najib  #lawak  #rahsiahatiperempuan  #syantikdance  #ramadhan  #tutorialraya  #ainaacosmetic 
Siapa peminat buah delima atau Promegranate?
.
.

Buah Delima mengandungi Vitamin C dan Fiber. Jus daripada biji buah delima kaya dengan antioksida seperti anthocyanins dan asid ellagic.
.
.
Buah Delima merupakan sumber Potassium yang baik. 1 Buah Delima mengandungi 400mg potassium, lebih banyak daripada buah limau.
.
.
Potassium ni banyak kebaikan seperti untuk tekanan darah, fungsi jantung dan buah pinggang selain untuk keseimbangan elektrolit dan fungsi saraf dalam badan.
.
.
Buah delima juga salah satu campuran buah-buahan yang terkandung dalam minuman COLLAJUZ! Pastikan badan korang dibekalkan khasiat2 dari pemakanan korang ye.
.
.
Siapa nak sihat dan kuat sampai ke tua, say "SAYA"!
.
.
#jomwaowbersamacollajuz #waowcollajuz #collajuz #minumanorganik #jussihat #sayajualminumankesihatan #sayajualcollajuz #collajuzwcaesthaetics #ekstrakorganik #letscantik #ootd #makeupartist #beauty #malaysiaskincare #flawless #satusududahgebu #moodrepublik #fattzura #lofattah #nur #onlineseller #malaypretty #limitededition #sicomelpipimerah #babyCTDK #MUA #love #stayfitstaypretty #minumansihat #minumanhalal
Siapa peminat buah delima atau Promegranate? . . Buah Delima mengandungi Vitamin C dan Fiber. Jus daripada biji buah delima kaya dengan antioksida seperti anthocyanins dan asid ellagic. . . Buah Delima merupakan sumber Potassium yang baik. 1 Buah Delima mengandungi 400mg potassium, lebih banyak daripada buah limau. . . Potassium ni banyak kebaikan seperti untuk tekanan darah, fungsi jantung dan buah pinggang selain untuk keseimbangan elektrolit dan fungsi saraf dalam badan. . . Buah delima juga salah satu campuran buah-buahan yang terkandung dalam minuman COLLAJUZ! Pastikan badan korang dibekalkan khasiat2 dari pemakanan korang ye. . . Siapa nak sihat dan kuat sampai ke tua, say "SAYA"! . . #jomwaowbersamacollajuz  #waowcollajuz  #collajuz  #minumanorganik  #jussihat  #sayajualminumankesihatan  #sayajualcollajuz  #collajuzwcaesthaetics  #ekstrakorganik  #letscantik  #ootd  #makeupartist  #beauty  #malaysiaskincare  #flawless  #satusududahgebu  #moodrepublik  #fattzura  #lofattah  #nur  #onlineseller  #malaypretty  #limitededition  #sicomelpipimerah  #babyCTDK  #MUA  #love  #stayfitstaypretty  #minumansihat  #minumanhalal 
Угадаете город по фото? А по описанию?
⠀
✅ Газовая столица России
✅ 60 км до Полярного круга
✅ Резко континетальный климат
✅ Среднегодовая температура -4,7•C
✅ Зима примерно 280 дней в году
✅ Белые ночи
✅ Северное сияние
✅ Тундра
⠀
Вот такая совсем краткая характеристика Нового Уренгоя. Не особо оптимистичная 😔 Но только посмотрите какая здесь природа!!😍🤤🍂🍁🏞
⠀
А что знаете про Новый Уренгой вы?
Слышали когда-нибудь за такой город?🤗
⠀
#счастьеесть#заокномнур#широкастранамояродная#сибирьматушка#янао#новыйуренгой#89регион#landscape#bestview#siberia#russia#nur
Угадаете город по фото? А по описанию? ⠀ ✅ Газовая столица России ✅ 60 км до Полярного круга ✅ Резко континетальный климат ✅ Среднегодовая температура -4,7•C ✅ Зима примерно 280 дней в году ✅ Белые ночи ✅ Северное сияние ✅ Тундра ⠀ Вот такая совсем краткая характеристика Нового Уренгоя. Не особо оптимистичная 😔 Но только посмотрите какая здесь природа!!😍🤤🍂🍁🏞 ⠀ А что знаете про Новый Уренгой вы? Слышали когда-нибудь за такой город?🤗 ⠀ #счастьеесть #заокномнур #широкастранамояродная #сибирьматушка #янао #новыйуренгой #89регион #landscape #bestview #siberia #russia #nur 
Bezi hisler vardır, aģırlıģını dawıya bilmessen. Hiss edersen ama deye bilmessen. Qurtulmaq isdeyersen ama qurtula bilmezsen.😔 #nur
Bezi hisler vardır, aģırlıģını dawıya bilmessen. Hiss edersen ama deye bilmessen. Qurtulmaq isdeyersen ama qurtula bilmezsen.😔 #nur 
Alhamdulillah, selesai santunan selfie" .....
#Nur Anisa, Alamanda Regency#
Alhamdulillah, selesai santunan selfie" ..... #Nur  Anisa, Alamanda Regency#
#vorgesorgt #der #winter #kann #kommen 🤪#ich #meinte #erst #mal #alt #weiber #sommer #dann #sonne #sommer #spaß #dann #herbst #und #dann #erst #winter #wieso #bin #ich #nur #ein #sommer #mensch #hihihihi #weil #ich #es #kann #löwe #august #geburtstag 💖😊🙈👌🏼☀️❄️🌤🌈☔️☃️🌨🌊💨⭐️🌒🌑🌕🌓
Nossa noivinha linda @rebecasilvia09 pelas lentes de @davidleaofotografia! 😍
Nossa noivinha linda @rebecasilvia09 pelas lentes de @davidleaofotografia! 😍
BARU FIRST TIME PAKAI 😎😍
BERKESAN UNTUK MENCERAHKAN LEHER
.

Cepat dapatkan sabun honey glow untuk penyelesaian yang cepat dan anda pasti berpuas hati😍😍
. 
Whatsapp "HG" 0165550600 .

#sabunhoneygloworiginal #honeyglow #honeyglow #feedbackhoneyglow #neelofa #igshopmalaysia #situnurhaliza #sitinordiana #masalahjerawat #nur #janganbencicintaku #fattzura #dianzvitamin #nelydiasenrose #parut #jerawat #emmamaembong #quputeh #bajumurah #aydajebat #fattahamin #miaahmad #mirafilzah #jannanick #fazura #bazarpaknil #meletop
BARU FIRST TIME PAKAI 😎😍 BERKESAN UNTUK MENCERAHKAN LEHER . Cepat dapatkan sabun honey glow untuk penyelesaian yang cepat dan anda pasti berpuas hati😍😍 . Whatsapp "HG" 0165550600 . #sabunhoneygloworiginal  #honeyglow  #honeyglow  #feedbackhoneyglow  #neelofa  #igshopmalaysia  #situnurhaliza  #sitinordiana  #masalahjerawat  #nur  #janganbencicintaku  #fattzura  #dianzvitamin  #nelydiasenrose  #parut  #jerawat  #emmamaembong  #quputeh  #bajumurah  #aydajebat  #fattahamin  #miaahmad  #mirafilzah  #jannanick  #fazura  #bazarpaknil  #meletop 
HASIL PAKAI DYXY YANG VIRAL 👸🏻
.
✨ Thanks kenalkan DYXY dengan kita
.
✨ Dark circle / bekas jerawat / jeragat kita makin pudar
.
✨ Bccream ni ringan gila takde rasa pakai foundation pun
.
✨ Lipmatte DYXY pun ringan tak melekit paling penting makan minum pun susah nak hilang
.
✨ Mascara buat bulu mata kita nampak lentik dan ada
.
✨ Thank you jugak bagi kita free gift banyak
.
🛍 DAPATKAN DISKAUN & FREE GIFT DENGAN @kuntum.my SEKARANG
.
#myaziefamily #mycikyafamily #dyxycosmetic #zulariffin #neelofa #fattzura #promosidyxy #dyxymurahori #dyxyoriginal #dyxykelantan #dyxykotabharu #dyxyselangor #dyxyterengganu #VIRAL #mrgrey #tunM #Nur #raya #MOTD #OOTD #usahawanDYXY #kekechallenge #tiktokmalaysia #bukancintakristal
HASIL PAKAI DYXY YANG VIRAL 👸🏻 . ✨ Thanks kenalkan DYXY dengan kita . ✨ Dark circle / bekas jerawat / jeragat kita makin pudar . ✨ Bccream ni ringan gila takde rasa pakai foundation pun . ✨ Lipmatte DYXY pun ringan tak melekit paling penting makan minum pun susah nak hilang . ✨ Mascara buat bulu mata kita nampak lentik dan ada . ✨ Thank you jugak bagi kita free gift banyak . 🛍 DAPATKAN DISKAUN & FREE GIFT DENGAN @kuntum.my SEKARANG . #myaziefamily  #mycikyafamily  #dyxycosmetic  #zulariffin  #neelofa  #fattzura  #promosidyxy  #dyxymurahori  #dyxyoriginal  #dyxykelantan  #dyxykotabharu  #dyxyselangor  #dyxyterengganu  #VIRAL  #mrgrey  #tunM  #Nur  #raya  #MOTD  #OOTD  #usahawanDYXY  #kekechallenge  #tiktokmalaysia  #bukancintakristal 
Bersama team coach dari Indonesia 🙌 Sama Sama kami jalankan misi bantu orang sihat.. Siapa nak join kami? Jom tekan link di bio ig saya 😁
.
Program Weight Loss Challenge Intake Oktober sudah di buka untuk pendaftaran !
Menang hadiah misteri🔥🔥🔥untuk hadiah utama 🔥
.
Coach Suhana +60133962118
Online Weight Loss Coach
.

#jomkurus #fitmom #gemokisawesome #okjomfit #turunberat5kgsebulan #onlinecoach #dietkalori #tipskurus #merdeka #negaraku #nakkurus #cintafatamorgana #officialdramasangat #janganbencicintaku #bellaammara #duckscarf #jubahbesar #senamankuruskanbadan #jommakan #lepakmamak #tipskurus #tipsdiet #ciksempurna #motifviral #jjcmtv3 #nakkurus #testimonikurus #tv3 #halalkancintayangkucuri #nur #zahirtakterucap #cintalemonmadu
Bersama team coach dari Indonesia 🙌 Sama Sama kami jalankan misi bantu orang sihat.. Siapa nak join kami? Jom tekan link di bio ig saya 😁 . Program Weight Loss Challenge Intake Oktober sudah di buka untuk pendaftaran ! Menang hadiah misteri🔥🔥🔥untuk hadiah utama 🔥 . Coach Suhana +60133962118 Online Weight Loss Coach . #jomkurus  #fitmom  #gemokisawesome  #okjomfit  #turunberat5kgsebulan  #onlinecoach  #dietkalori  #tipskurus  #merdeka  #negaraku  #nakkurus  #cintafatamorgana  #officialdramasangat  #janganbencicintaku  #bellaammara  #duckscarf  #jubahbesar  #senamankuruskanbadan  #jommakan  #lepakmamak  #tipskurus  #tipsdiet  #ciksempurna  #motifviral  #jjcmtv3  #nakkurus  #testimonikurus  #tv3  #halalkancintayangkucuri  #nur  #zahirtakterucap  #cintalemonmadu 
😊 beğenmeyi ve kaydetmeyi unutmayalım 😇👍 #islam #mevlana #şems #nur #iman #sünnet #hadisişerif
MIKAYLA PASTEL BLOUSE
-
RM69 FREE POSTAGE
2PCS RM130 FREE POSTAGE -
-
🌷Material : SOFTED COMO CREPE
🌷Nursing & Wudhu Friendly
🌷Packaging Exclusive
-
*POSTAGE BERMULA 1-3 HARI WAKTU BERKERJA
-
Fast Purchase (Link in BIO) WhatsApp (0109889794) for further details .
-
#tunic #longblouse #blousetunic #hantukaklimah #munafik2 #wheely #meletop #motifviral#alamatnyacinta #viral #cintatiadaganti #hantujudi #bahagiabukanbidaan #tiktok #tiktokmalaysia #sarahsuhairi  #bigstage #abpbh2018  #emmamaembong #neelofa #Nur #blouse #blousecantik #blousesoftedcomocrepe #blouselabuh #blouse #mikaylapastelblouse
MIKAYLA PASTEL BLOUSE - RM69 FREE POSTAGE 2PCS RM130 FREE POSTAGE - - 🌷Material : SOFTED COMO CREPE 🌷Nursing & Wudhu Friendly 🌷Packaging Exclusive - *POSTAGE BERMULA 1-3 HARI WAKTU BERKERJA - Fast Purchase (Link in BIO) WhatsApp (0109889794) for further details . - #tunic  #longblouse  #blousetunic  #hantukaklimah  #munafik2  #wheely  #meletop  #motifviral #alamatnyacinta  #viral  #cintatiadaganti  #hantujudi  #bahagiabukanbidaan  #tiktok  #tiktokmalaysia  #sarahsuhairi  #bigstage  #abpbh2018  #emmamaembong  #neelofa  #Nur  #blouse  #blousecantik  #blousesoftedcomocrepe  #blouselabuh  #blouse  #mikaylapastelblouse 
Matchy2 shantung
Color favourite che ta ni

LIME GREEN💖
.
Brocade retro stripes
Bidang 60 
Rm85/m
Exclude pos
.
Shantung
Bidang 60
Rm40/m
.
Dah dapat bayang effect kekurus disitu
.
📲📲klik wassap link di bio ig
.
#brocaderetro
#brocadestripes 
#brocadenuno 
#brocade 
#newstok 
#kainpasangnuno 
#shantung 
#saujanautamasungaibuloh 
#brocadedress
#kainpasang 
#kahwinkahwin 
#cintatiadaganti 
#onlineshopping 
#nur 
#fabricketaqlutut
Cantik ke cantik? 
Warna sweet sangat untuk ibu & anak kan 
Whatsapp 60134085058 atau tekan link kat bio 😘

#kainpasang 
#lollystafabrica 
#kahwinkahwin 
#cintatiadaganti 
#onlineshopping 
#nur 
#fattzura 
#brocade 
#brocademurah 
#kainbrocade 
#kainmurah 
#surihatimrpilot
#fabricketaqlutut
Sen ne büyüksün Rabbim
Seni arayan kulu yalnız bırakmazsın
Sana varması için vesileler yaratırsın,
Her zorluktan sonra bir kolaylık
Her sıkıntıdan sonra bir ferahlık sunarsın,
Sana varmak için acıyıda derdide tatlı kılarsın
Kimbilir maşukuna vuslatın lezzetini nasıl sunarsın... aşk yolcusu

Allah#Mevla#Muhammed#şiir #aşk#vuslat#tasavvuf#özlem#mısra#yâr#dua#ayrılık#sevdası#kalem#kitap#gönül#şems#mevlâna#sanat#vefa#nefs#name#nur#takva#vera#ihlas#ölüm#hicret#tuval#resim.
Sen ne büyüksün Rabbim Seni arayan kulu yalnız bırakmazsın Sana varması için vesileler yaratırsın, Her zorluktan sonra bir kolaylık Her sıkıntıdan sonra bir ferahlık sunarsın, Sana varmak için acıyıda derdide tatlı kılarsın Kimbilir maşukuna vuslatın lezzetini nasıl sunarsın... aşk yolcusu Allah#Mevla #Muhammed #şiir  #aşk #vuslat #tasavvuf #özlem #mısra #yâr #dua #ayrılık #sevdası #kalem #kitap #gönül #şems #mevlâna #sanat #vefa #nefs #name #nur #takva #vera #ihlas #ölüm #hicret #tuval #resim .
Sat ja bsaq dh pjam clik dh sek dh....
#muhammad irfan daniel
#nur iman
#rindu msa bby...
Sat ja bsaq dh pjam clik dh sek dh.... #muhammad  irfan daniel #nur  iman #rindu  msa bby...
#Nur der frühe Vogel fängt den Wurm...oder so ähnlich 😅😅😅😴!!!! Der Frühdienst lässt grüßen.  Ich wünsche euch einen schönen Dienstag , und einen schönen Arbeitstag Amigos#
#instagram#instagood#instalife#instastory#instadaily#instaworld#instaselfie#glasses#frühevogel#frühdienst#wenigschlaf#arbeit#work#müde#dienstag#herbst#hamburg#gerrmany #
🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃
#namaz #nur  #islam #islamic #islamicquotes #muslim #YaAli #namaz #elhedulillah #sia #sunni #YaMuhammed #ehlibeyt #YaFatime #YaHuseyn #Allah #Halal #hicab#niqab #313 #14 #dua #sabr #quran #baku#azerbaijan #aztagram #instaislam #turan  #narutoamv
Мастер маникюра и педикюра Ирина🤩🤩🤩
У нас сегодня будет день знакомств🤗🤗🤗
Мастер маникюра и педикюра Ирина🤩🤩🤩 У нас сегодня будет день знакомств🤗🤗🤗
Щёкур холодного копчения 🐟 750 ₽ за кг!🐠!☎️ 89220608007 🚙 Доставка по городу 🚚Вакуумная упаковка 🎁 #нур #новыйуренгой89 #новыйуренгой #89 #мойуренгой #nur #мастерауренгой #рыбауренгой #едауренгой #едановыйуренгой
Wlo ljut usi tpi msih cri riski di ngar arap in...
#Nur#
#shbt gebabu#
Wlo ljut usi tpi msih cri riski di ngar arap in... #Nur # #shbt  gebabu#
👌🏻Vinilam 1496 Дуб Тулуза. 🇪🇺 Европейское качество👍🏻
👩🏼‍💻 Предоставляем услуги дизайнера. 🎨По вопросам приобретения⬇️ 📲8 982 403 53 81 Дмитрий 
#88 #nur #новый #новыйуренгой #сургут #тазовский #пурпе #коротчаево #янао #хмао #дизайн #интерьер #дизайнинтерьера #пол #стены #потолок #магазин #дом #кафе #ресторан #поликлиника #бар #стоматология #фитнес #клуб #vinilam #паркет #пробка
👌🏻Vinilam 1496 Дуб Тулуза. 🇪🇺 Европейское качество👍🏻 👩🏼‍💻 Предоставляем услуги дизайнера. 🎨По вопросам приобретения⬇️ 📲8 982 403 53 81 Дмитрий #88  #nur  #новый  #новыйуренгой  #сургут  #тазовский  #пурпе  #коротчаево  #янао  #хмао  #дизайн  #интерьер  #дизайнинтерьера  #пол  #стены  #потолок  #магазин  #дом  #кафе  #ресторан  #поликлиника  #бар  #стоматология  #фитнес  #клуб  #vinilam  #паркет  #пробка 
MIKAYLA PASTEL BLOUSE
-
RM69 FREE POSTAGE
2PCS RM130 FREE POSTAGE -
-
🌷Material : SOFTED COMO CREPE
🌷Nursing & Wudhu Friendly
🌷Packaging Exclusive
-
*POSTAGE BERMULA 1-3 HARI WAKTU BERKERJA
-
Fast Purchase (Link in BIO) WhatsApp (0109889794) for further details .
-
#tunic #longblouse #blousetunic #hantukaklimah #munafik2 #wheely #meletop #motifviral#alamatnyacinta #viral #cintatiadaganti #hantujudi #bahagiabukanbidaan #tiktok #tiktokmalaysia #sarahsuhairi  #bigstage #abpbh2018  #emmamaembong #neelofa #Nur #blouse #blousecantik #blousesoftedcomocrepe #blouselabuh #blouse #mikaylapastelblouse
MIKAYLA PASTEL BLOUSE - RM69 FREE POSTAGE 2PCS RM130 FREE POSTAGE - - 🌷Material : SOFTED COMO CREPE 🌷Nursing & Wudhu Friendly 🌷Packaging Exclusive - *POSTAGE BERMULA 1-3 HARI WAKTU BERKERJA - Fast Purchase (Link in BIO) WhatsApp (0109889794) for further details . - #tunic  #longblouse  #blousetunic  #hantukaklimah  #munafik2  #wheely  #meletop  #motifviral #alamatnyacinta  #viral  #cintatiadaganti  #hantujudi  #bahagiabukanbidaan  #tiktok  #tiktokmalaysia  #sarahsuhairi  #bigstage  #abpbh2018  #emmamaembong  #neelofa  #Nur  #blouse  #blousecantik  #blousesoftedcomocrepe  #blouselabuh  #blouse  #mikaylapastelblouse 
MIKAYLA PASTEL BLOUSE
-
RM69 FREE POSTAGE
2PCS RM130 FREE POSTAGE -
-
🌷Material : SOFTED COMO CREPE
🌷Nursing & Wudhu Friendly
🌷Packaging Exclusive
-
*POSTAGE BERMULA 1-3 HARI WAKTU BERKERJA
-
Fast Purchase (Link in BIO) WhatsApp (0109889794) for further details .
-
#tunic #longblouse #blousetunic #hantukaklimah #munafik2 #wheely #meletop #motifviral#alamatnyacinta #viral #cintatiadaganti #hantujudi #bahagiabukanbidaan #tiktok #tiktokmalaysia #sarahsuhairi  #bigstage #abpbh2018  #emmamaembong #neelofa #Nur #blouse #blousecantik #blousesoftedcomocrepe #blouselabuh #blouse #mikaylapastelblouse
MIKAYLA PASTEL BLOUSE - RM69 FREE POSTAGE 2PCS RM130 FREE POSTAGE - - 🌷Material : SOFTED COMO CREPE 🌷Nursing & Wudhu Friendly 🌷Packaging Exclusive - *POSTAGE BERMULA 1-3 HARI WAKTU BERKERJA - Fast Purchase (Link in BIO) WhatsApp (0109889794) for further details . - #tunic  #longblouse  #blousetunic  #hantukaklimah  #munafik2  #wheely  #meletop  #motifviral #alamatnyacinta  #viral  #cintatiadaganti  #hantujudi  #bahagiabukanbidaan  #tiktok  #tiktokmalaysia  #sarahsuhairi  #bigstage  #abpbh2018  #emmamaembong  #neelofa  #Nur  #blouse  #blousecantik  #blousesoftedcomocrepe  #blouselabuh  #blouse  #mikaylapastelblouse 
Kangen keseruan bersama kalian
# ino enk#nur maulana
Kangen keseruan bersama kalian # ino enk#nur  maulana
Alahai manisnya big boss kita ni! Muka tanpa heavy makeup pun cantik and flawless gitu😍
.
.
Ni mesti AINAA CLEANSER punya penangan sebab AINAA CLEANSER ni tak buatkan kulit kita kering and boleh jadikan sebagai remover makeup tau
.
No wonder la muka big boss kita ni smooth je even makeup tak heavy mana. Haa siapa yang nak kulit macam ni, cepat cepat grab AINAA CLEANSER sekarang!

#fastreply #nsabeautykualaterengganu #gongbadak #manir #tanjungmalim #shahalam #tamanbahtera #pretty #syantik #kpop #cantik #hafizmahammad #Syafiqahaina #mirafilzah #ootd #girl #makeup #royalweeding #dsv #nur #datoserivida #tunM #rosmah #najib #lawak #rahsiahatiperempuan #syantikdance #ramadhan #tutorialraya #ainaacosmetic
Alahai manisnya big boss kita ni! Muka tanpa heavy makeup pun cantik and flawless gitu😍 . . Ni mesti AINAA CLEANSER punya penangan sebab AINAA CLEANSER ni tak buatkan kulit kita kering and boleh jadikan sebagai remover makeup tau . No wonder la muka big boss kita ni smooth je even makeup tak heavy mana. Haa siapa yang nak kulit macam ni, cepat cepat grab AINAA CLEANSER sekarang! #fastreply  #nsabeautykualaterengganu  #gongbadak  #manir  #tanjungmalim  #shahalam  #tamanbahtera  #pretty  #syantik  #kpop  #cantik  #hafizmahammad  #Syafiqahaina  #mirafilzah  #ootd  #girl  #makeup  #royalweeding  #dsv  #nur  #datoserivida  #tunM  #rosmah  #najib  #lawak  #rahsiahatiperempuan  #syantikdance  #ramadhan  #tutorialraya  #ainaacosmetic 
MIKAYLA PASTEL BLOUSE
-
RM69 FREE POSTAGE
2PCS RM130 FREE POSTAGE -
-
🌷Material : SOFTED COMO CREPE
🌷Nursing & Wudhu Friendly
🌷Packaging Exclusive
-
*POSTAGE BERMULA 1-3 HARI WAKTU BERKERJA
-
Fast Purchase (Link in BIO) WhatsApp (0109889794) for further details .
-
#tunic #longblouse #blousetunic #hantukaklimah #munafik2 #wheely #meletop #motifviral#alamatnyacinta #viral #cintatiadaganti #hantujudi #bahagiabukanbidaan #tiktok #tiktokmalaysia #sarahsuhairi  #bigstage #abpbh2018  #emmamaembong #neelofa #Nur #blouse #blousecantik #blousesoftedcomocrepe #blouselabuh #blouse #mikaylapastelblouse
MIKAYLA PASTEL BLOUSE - RM69 FREE POSTAGE 2PCS RM130 FREE POSTAGE - - 🌷Material : SOFTED COMO CREPE 🌷Nursing & Wudhu Friendly 🌷Packaging Exclusive - *POSTAGE BERMULA 1-3 HARI WAKTU BERKERJA - Fast Purchase (Link in BIO) WhatsApp (0109889794) for further details . - #tunic  #longblouse  #blousetunic  #hantukaklimah  #munafik2  #wheely  #meletop  #motifviral #alamatnyacinta  #viral  #cintatiadaganti  #hantujudi  #bahagiabukanbidaan  #tiktok  #tiktokmalaysia  #sarahsuhairi  #bigstage  #abpbh2018  #emmamaembong  #neelofa  #Nur  #blouse  #blousecantik  #blousesoftedcomocrepe  #blouselabuh  #blouse  #mikaylapastelblouse 
E para continuarmos nos inspirando a cada dia, em cada novo momento, vamos compartilhar o amor real e majestoso do nosso casal da semana: Aline e Fernando, que dirão seu sim no próximo sábado. 
Pra eles, todo amor que houver nesta vida!
Photo: @una_fotografia
.
.
.
#weddingdestination #bride #widding #noiva #miniwedding #buffetrecife #buffetemrecife #noivasrecife #noivaspe #noivasdobrasil #bridetobride #casamentodossonhos #miniwedding #diad #nur #instanoivas #buffetemrecife #buffetrecife #brunchdecasamento #casar #noiva #noivas #noivasunidasrecife #casamentonocampo #casamentonapraia #eventospe #diad #fotografia #brunchdecasamento #weddingdestination
E para continuarmos nos inspirando a cada dia, em cada novo momento, vamos compartilhar o amor real e majestoso do nosso casal da semana: Aline e Fernando, que dirão seu sim no próximo sábado. Pra eles, todo amor que houver nesta vida! Photo: @una_fotografia . . . #weddingdestination  #bride  #widding  #noiva  #miniwedding  #buffetrecife  #buffetemrecife  #noivasrecife  #noivaspe  #noivasdobrasil  #bridetobride  #casamentodossonhos  #miniwedding  #diad  #nur  #instanoivas  #buffetemrecife  #buffetrecife  #brunchdecasamento  #casar  #noiva  #noivas  #noivasunidasrecife  #casamentonocampo  #casamentonapraia  #eventospe  #diad  #fotografia  #brunchdecasamento  #weddingdestination 
MIKAYLA PASTEL BLOUSE
-
RM69 FREE POSTAGE
2PCS RM130 FREE POSTAGE -
-
🌷Material : SOFTED COMO CREPE
🌷Nursing & Wudhu Friendly
🌷Packaging Exclusive
-
*POSTAGE BERMULA 1-3 HARI WAKTU BERKERJA
-
Fast Purchase (Link in BIO) WhatsApp (0109889794) for further details .
-
#tunic #longblouse #blousetunic #hantukaklimah #munafik2 #wheely #meletop #motifviral#alamatnyacinta #viral #cintatiadaganti #hantujudi #bahagiabukanbidaan #tiktok #tiktokmalaysia #sarahsuhairi  #bigstage #abpbh2018  #emmamaembong #neelofa #Nur #blouse #blousecantik #blousesoftedcomocrepe #blouselabuh #blouse #mikaylapastelblouse
MIKAYLA PASTEL BLOUSE - RM69 FREE POSTAGE 2PCS RM130 FREE POSTAGE - - 🌷Material : SOFTED COMO CREPE 🌷Nursing & Wudhu Friendly 🌷Packaging Exclusive - *POSTAGE BERMULA 1-3 HARI WAKTU BERKERJA - Fast Purchase (Link in BIO) WhatsApp (0109889794) for further details . - #tunic  #longblouse  #blousetunic  #hantukaklimah  #munafik2  #wheely  #meletop  #motifviral #alamatnyacinta  #viral  #cintatiadaganti  #hantujudi  #bahagiabukanbidaan  #tiktok  #tiktokmalaysia  #sarahsuhairi  #bigstage  #abpbh2018  #emmamaembong  #neelofa  #Nur  #blouse  #blousecantik  #blousesoftedcomocrepe  #blouselabuh  #blouse  #mikaylapastelblouse 
Danışaraq izah edilməz hər şey, bəzən susmaq yetər əslində. Unutma; Danışmaq bir ehtiyac ola bilər, amma susmaq cavabdır anlayana ....
🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃
#namaz #nur  #islam #islamic #islamicquotes #muslim #YaAli #namaz #elhedulillah #sia #sunni #YaMuhammed #ehlibeyt #YaFatime #YaHuseyn #Allah #Halal #hicab#niqab #313 #14 #dua #sabr #quran #baku#azerbaijan #aztagram #instaislam
🔴Səhifəmizə dəvətlisiniz.
↘↙↘↙↘↙↘↙↘↙
🍃🌹🍃🌹🍃
🌹@namaz.nur🌹
🍃@namaz.nur🍃
🌹@namaz.nur🌹
🍃🌹🍃🌹🍃
Danışaraq izah edilməz hər şey, bəzən susmaq yetər əslində. Unutma; Danışmaq bir ehtiyac ola bilər, amma susmaq cavabdır anlayana .... 🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃 #namaz  #nur  #islam  #islamic  #islamicquotes  #muslim  #YaAli  #namaz  #elhedulillah  #sia  #sunni  #YaMuhammed  #ehlibeyt  #YaFatime  #YaHuseyn  #Allah  #Halal  #hicab #niqab  #313  #14  #dua  #sabr  #quran  #baku #azerbaijan  #aztagram  #instaislam  🔴Səhifəmizə dəvətlisiniz. ↘↙↘↙↘↙↘↙↘↙ 🍃🌹🍃🌹🍃 🌹@namaz.nur🌹 🍃@namaz.nur🍃 🌹@namaz.nur🌹 🍃🌹🍃🌹🍃
O Liguinne alla carbonara preparado por nossa chef, que é especialista em #cozinhainternacional, é "O queridinho" das massas. 
Neste #MenuPassione, foi um dos mais aplaudidos.
.
.
.
Photo: @registrosfotografia 
#noivadoano #noivas2020 #noivaspe #noivasdobrasil #bridetobride #casamentodossonhos #miniwedding #diad #nur #instanoivas #buffetemrecife #buffetrecife #brunchdecasamento #casar #noiva #noivas #noivasunidasrecife #noivasunidas #bride #widding #buffetemrecife
O Liguinne alla carbonara preparado por nossa chef, que é especialista em #cozinhainternacional , é "O queridinho" das massas. Neste #MenuPassione , foi um dos mais aplaudidos. . . . Photo: @registrosfotografia #noivadoano  #noivas2020  #noivaspe  #noivasdobrasil  #bridetobride  #casamentodossonhos  #miniwedding  #diad  #nur  #instanoivas  #buffetemrecife  #buffetrecife  #brunchdecasamento  #casar  #noiva  #noivas  #noivasunidasrecife  #noivasunidas  #bride  #widding  #buffetemrecife 
MIKAYLA PASTEL BLOUSE
-
RM69 FREE POSTAGE
2PCS RM130 FREE POSTAGE -
-
🌷Material : SOFTED COMO CREPE
🌷Nursing & Wudhu Friendly
🌷Packaging Exclusive
-
*POSTAGE BERMULA 1-3 HARI WAKTU BERKERJA
-
Fast Purchase (Link in BIO) WhatsApp (0109889794) for further details .
-
#tunic #longblouse #blousetunic #hantukaklimah #munafik2 #wheely #meletop #motifviral#alamatnyacinta #viral #cintatiadaganti #hantujudi #bahagiabukanbidaan #tiktok #tiktokmalaysia #sarahsuhairi  #bigstage #abpbh2018  #emmamaembong #neelofa #Nur #blouse #blousecantik #blousesoftedcomocrepe #blouselabuh #blouse #mikaylapastelblouse
MIKAYLA PASTEL BLOUSE - RM69 FREE POSTAGE 2PCS RM130 FREE POSTAGE - - 🌷Material : SOFTED COMO CREPE 🌷Nursing & Wudhu Friendly 🌷Packaging Exclusive - *POSTAGE BERMULA 1-3 HARI WAKTU BERKERJA - Fast Purchase (Link in BIO) WhatsApp (0109889794) for further details . - #tunic  #longblouse  #blousetunic  #hantukaklimah  #munafik2  #wheely  #meletop  #motifviral #alamatnyacinta  #viral  #cintatiadaganti  #hantujudi  #bahagiabukanbidaan  #tiktok  #tiktokmalaysia  #sarahsuhairi  #bigstage  #abpbh2018  #emmamaembong  #neelofa  #Nur  #blouse  #blousecantik  #blousesoftedcomocrepe  #blouselabuh  #blouse  #mikaylapastelblouse 
ADA MASALAH KULIT GELAP ?? BERDAKI,yang SUSAH NAK TANGGAL ?? KULIT TAK SEKATA ?? NAK PUTIH MELEPAK ?? TAKUT NAK MKN UBAT PUTIH ?? JOM cuba HONEY GLOW SOAP 😘
.

MEMANG RESULT AAA++ okeyh !! COMFORM PUTIH MELEPAK,daki tanggal teruss !! 😍😊
.

WhatsApp 'HG'  0165550600
.

#sabunhoneygloworiginal #honeyglow #honeyglow #feedbackhoneyglow #neelofa #igshopmalaysia #situnurhaliza #sitinordiana #masalahjerawat #nur #janganbencicintaku #fattzura #dianzvitamin #nelydiasenrose #parut #jerawat #emmamaembong #quputeh #bajumurah #aydajebat #fattahamin #miaahmad #mirafilzah #jannanick #fazura #bazarpaknil #meletop
ADA MASALAH KULIT GELAP ?? BERDAKI,yang SUSAH NAK TANGGAL ?? KULIT TAK SEKATA ?? NAK PUTIH MELEPAK ?? TAKUT NAK MKN UBAT PUTIH ?? JOM cuba HONEY GLOW SOAP 😘 . MEMANG RESULT AAA++ okeyh !! COMFORM PUTIH MELEPAK,daki tanggal teruss !! 😍😊 . WhatsApp 'HG' 0165550600 . #sabunhoneygloworiginal  #honeyglow  #honeyglow  #feedbackhoneyglow  #neelofa  #igshopmalaysia  #situnurhaliza  #sitinordiana  #masalahjerawat  #nur  #janganbencicintaku  #fattzura  #dianzvitamin  #nelydiasenrose  #parut  #jerawat  #emmamaembong  #quputeh  #bajumurah  #aydajebat  #fattahamin  #miaahmad  #mirafilzah  #jannanick  #fazura  #bazarpaknil  #meletop 
Quanto romantismo em um convite 😊
Arrasta ➡️
.
.
.
Solicite seu orçamento! 
#conviteria #nur #wedding #noivadunidas #noivasderecife #noivaspe #convitesdecasamento #wedding
🤗 Do You Want Discount? 🤗 👉👉 Dm IKIN now to get a discount 👈👈 ❤❤whatsapp +6014-735-1568
💟💟💟💟💟💟💟
💃🏻Can buy 1 item also too💃🏻
💃🏻retail, dropship, wholesale💃🏻
💟💟💟💟💟💟💟
.
FREE shipping above RM 100
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 📱Whatsapp: +6014-7351568
📱Wechat: afashionstory
📱Shop: www.afashionstory.my
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
PROMO + FREE SHIPPING ⬇⬇
🔅8 earrings for RM 97 .
🔅20 earrings for RM 199 .
🔅 30 earrings for RM 250
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
Accessories ▶ @a_fashionstory_shop
Earrings ▶ @earrings.afs
Necklace ▶ @rantaiborong_sisjune
Hairband ▶ @hairband_shop
Check our testimonials ▶ @afstestimonial
🤗 Do You Want Discount? 🤗 👉👉 Dm IKIN now to get a discount 👈👈 ❤❤whatsapp +6014-735-1568 💟💟💟💟💟💟💟 💃🏻Can buy 1 item also too💃🏻 💃🏻retail, dropship, wholesale💃🏻 💟💟💟💟💟💟💟 . FREE shipping above RM 100 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 📱Whatsapp: +6014-7351568 📱Wechat: afashionstory 📱Shop: www.afashionstory.my 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 PROMO + FREE SHIPPING ⬇⬇ 🔅8 earrings for RM 97 . 🔅20 earrings for RM 199 . 🔅 30 earrings for RM 250 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 Accessories ▶ @a_fashionstory_shop Earrings ▶ @earrings.afs Necklace ▶ @rantaiborong_sisjune Hairband ▶ @hairband_shop Check our testimonials ▶ @afstestimonial
🤗 Do You Want Discount? 🤗 👉👉 Dm IKIN now to get a discount 👈👈 ❤❤whatsapp +6014-735-1568
💟💟💟💟💟💟💟
💃🏻Can buy 1 item also too💃🏻
💃🏻retail, dropship, wholesale💃🏻
💟💟💟💟💟💟💟
.
FREE shipping above RM 100
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 📱Whatsapp: +6014-7351568
📱Wechat: afashionstory
📱Shop: www.afashionstory.my
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
PROMO + FREE SHIPPING ⬇⬇
🔅8 earrings for RM 97 .
🔅20 earrings for RM 199 .
🔅 30 earrings for RM 250
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
Accessories ▶ @a_fashionstory_shop
Earrings ▶ @earrings.afs
Necklace ▶ @rantaiborong_sisjune
Hairband ▶ @hairband_shop
Check our testimonials ▶ @afstestimonial
🤗 Do You Want Discount? 🤗 👉👉 Dm IKIN now to get a discount 👈👈 ❤❤whatsapp +6014-735-1568 💟💟💟💟💟💟💟 💃🏻Can buy 1 item also too💃🏻 💃🏻retail, dropship, wholesale💃🏻 💟💟💟💟💟💟💟 . FREE shipping above RM 100 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 📱Whatsapp: +6014-7351568 📱Wechat: afashionstory 📱Shop: www.afashionstory.my 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 PROMO + FREE SHIPPING ⬇⬇ 🔅8 earrings for RM 97 . 🔅20 earrings for RM 199 . 🔅 30 earrings for RM 250 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 Accessories ▶ @a_fashionstory_shop Earrings ▶ @earrings.afs Necklace ▶ @rantaiborong_sisjune Hairband ▶ @hairband_shop Check our testimonials ▶ @afstestimonial
Сынок... Многие годы моим главным мужчиной был и оставался муж. Даже когда в нашей семье появился этот озорной мальчишка. Но со временем материнская любовь взяла верх. Для меня он всё. Люблю просто на него смотреть, когда он устраивает игры со своим автопарком, когда спит, когда ест, когда смотрит мультики или изображает черепашку-ниндзя. Люблю всегда и во всем. #дети#счастьевкаждомкадре#новыйуренгой#нур#фотосессии#фотографновыйуренгой#nur#89#фотосессии#nur_89#nur89
Сынок... Многие годы моим главным мужчиной был и оставался муж. Даже когда в нашей семье появился этот озорной мальчишка. Но со временем материнская любовь взяла верх. Для меня он всё. Люблю просто на него смотреть, когда он устраивает игры со своим автопарком, когда спит, когда ест, когда смотрит мультики или изображает черепашку-ниндзя. Люблю всегда и во всем. #дети #счастьевкаждомкадре #новыйуренгой #нур #фотосессии #фотографновыйуренгой #nur #89 #фотосессии #nur_89 #nur89 
Hi Good morning ! Mesti ramai dikalangan kita yang menghadapi masalah kulit mcm ni kan? Takpe dengan Adanya AINAA SERUM & AINA CLEANSER dah tak perlu risau no chemical and else semuanya bahan semulajadi 😘 .
.
.

So korang yang ada masalah skin diatas boleh try AINA SERUM ni kami siap bagi jaminan lagi tau! Haa so jangan lupa dapatkan sementara stock masih ada di tangan admin 😙 COD SELURUH MALAYSIA 🚗

#fastreply #nsabeautykualaterengganu #gongbadak #manir #tanjungmalim #shahalam #tamanbahtera #pretty #syantik #kpop #cantik #hafizmahammad #Syafiqahaina #mirafilzah #ootd #girl #makeup #royalweeding #dsv #nur #datoserivida #tunM #rosmah #najib #lawak #rahsiahatiperempuan #syantikdance #ramadhan #tutorialraya #ainaacosmetic
Hi Good morning ! Mesti ramai dikalangan kita yang menghadapi masalah kulit mcm ni kan? Takpe dengan Adanya AINAA SERUM & AINA CLEANSER dah tak perlu risau no chemical and else semuanya bahan semulajadi 😘 . . . So korang yang ada masalah skin diatas boleh try AINA SERUM ni kami siap bagi jaminan lagi tau! Haa so jangan lupa dapatkan sementara stock masih ada di tangan admin 😙 COD SELURUH MALAYSIA 🚗 #fastreply  #nsabeautykualaterengganu  #gongbadak  #manir  #tanjungmalim  #shahalam  #tamanbahtera  #pretty  #syantik  #kpop  #cantik  #hafizmahammad  #Syafiqahaina  #mirafilzah  #ootd  #girl  #makeup  #royalweeding  #dsv  #nur  #datoserivida  #tunM  #rosmah  #najib  #lawak  #rahsiahatiperempuan  #syantikdance  #ramadhan  #tutorialraya  #ainaacosmetic 
Técnica:  smokey Eyes gliterinado, feita por mim no curso com o deuso @airtonbittencourt 
Model: @keisymaya 
Já agendou seu horário? Então me chama no WhatsApp, te passo todas as informações. 📲(81)98512-0678 ✨
.
.
.
.
.
.
.
#nathaliaaraujomakeup #maquiadorarecife #maquiagemrecife #makeuplistpe #beautyartistspe #nur #noivasrecife #noivasunidasderecife #noivas2018 #formandasrecife #formandas2018 #madrinhasrecife #casamentosrecife #nur
Umur 41 tahun,  baru minum Jus Primadona tak abes 2 botol , breast dah padat!!
.
Kini terbukti,  usia bukan penghalang untuk kita kembali bergetah & montoks kembali 😋
.
JOM REPAIR SEMULA PAYUDARA & P0NGG0NG AGAR :-
.
👉Lebih pejal
👉Lebih montoks seksi
👉Ponggong lebih bulat melentiks
👉Besar,padu dan cantik terletak walaupun tak pakai bra!
.
Miss V makin ketat dan sendat 😍
.
Wasap hakak SEKARANG!
.
👉 0192008701
👉 0192008701
👉 0192008701
.
Atau terus komen NAK dekat bawah.Berdesupppp hakak respond 😘
.
#JusPrimadona #JusPayudara #PayudaraAnjal #PayudaraCantik #PayudaraMontok #PayudaraSeksi #MissVKetat #MissVRapat #Mantap #SufeeSnow #FattZura #Nur #DramaSangat #CintaBukanKristal #CintaMuKembaliGhairah #Promo
Umur 41 tahun, baru minum Jus Primadona tak abes 2 botol , breast dah padat!! . Kini terbukti, usia bukan penghalang untuk kita kembali bergetah & montoks kembali 😋 . JOM REPAIR SEMULA PAYUDARA & P0NGG0NG AGAR :- . 👉Lebih pejal 👉Lebih montoks seksi 👉Ponggong lebih bulat melentiks 👉Besar,padu dan cantik terletak walaupun tak pakai bra! . Miss V makin ketat dan sendat 😍 . Wasap hakak SEKARANG! . 👉 0192008701 👉 0192008701 👉 0192008701 . Atau terus komen NAK dekat bawah.Berdesupppp hakak respond 😘 . #JusPrimadona  #JusPayudara  #PayudaraAnjal  #PayudaraCantik  #PayudaraMontok  #PayudaraSeksi  #MissVKetat  #MissVRapat  #Mantap  #SufeeSnow  #FattZura  #Nur  #DramaSangat  #CintaBukanKristal  #CintaMuKembaliGhairah  #Promo 
Umur 41 tahun,  baru minum Jus Primadona tak abes 2 botol , breast dah padat!!
.
Kini terbukti,  usia bukan penghalang untuk kita kembali bergetah & montoks kembali 😋
.
JOM REPAIR SEMULA PAYUDARA & P0NGG0NG AGAR :-
.
👉Lebih pejal
👉Lebih montoks seksi
👉Ponggong lebih bulat melentiks
👉Besar,padu dan cantik terletak walaupun tak pakai bra!
.
Miss V makin ketat dan sendat 😍
.
Wasap hakak SEKARANG!
.
👉 0192008701
👉 0192008701
👉 0192008701
.
Atau terus komen NAK dekat bawah.Berdesupppp hakak respond 😘
.
#JusPrimadona #JusPayudara #PayudaraAnjal #PayudaraCantik #PayudaraMontok #PayudaraSeksi #MissVKetat #MissVRapat #Mantap #SufeeSnow #FattZura #Nur #DramaSangat #CintaBukanKristal #CintaMuKembaliGhairah #Promo
Umur 41 tahun, baru minum Jus Primadona tak abes 2 botol , breast dah padat!! . Kini terbukti, usia bukan penghalang untuk kita kembali bergetah & montoks kembali 😋 . JOM REPAIR SEMULA PAYUDARA & P0NGG0NG AGAR :- . 👉Lebih pejal 👉Lebih montoks seksi 👉Ponggong lebih bulat melentiks 👉Besar,padu dan cantik terletak walaupun tak pakai bra! . Miss V makin ketat dan sendat 😍 . Wasap hakak SEKARANG! . 👉 0192008701 👉 0192008701 👉 0192008701 . Atau terus komen NAK dekat bawah.Berdesupppp hakak respond 😘 . #JusPrimadona  #JusPayudara  #PayudaraAnjal  #PayudaraCantik  #PayudaraMontok  #PayudaraSeksi  #MissVKetat  #MissVRapat  #Mantap  #SufeeSnow  #FattZura  #Nur  #DramaSangat  #CintaBukanKristal  #CintaMuKembaliGhairah  #Promo 
Umur 41 tahun,  baru minum Jus Primadona tak abes 2 botol , breast dah padat!!
.
Kini terbukti,  usia bukan penghalang untuk kita kembali bergetah & montoks kembali 😋
.
JOM REPAIR SEMULA PAYUDARA & P0NGG0NG AGAR :-
.
👉Lebih pejal
👉Lebih montoks seksi
👉Ponggong lebih bulat melentiks
👉Besar,padu dan cantik terletak walaupun tak pakai bra!
.
Miss V makin ketat dan sendat 😍
.
Wasap hakak SEKARANG!
.
👉 0192008701
👉 0192008701
👉 0192008701
.
Atau terus komen NAK dekat bawah.Berdesupppp hakak respond 😘
.
#JusPrimadona #JusPayudara #PayudaraAnjal #PayudaraCantik #PayudaraMontok #PayudaraSeksi #MissVKetat #MissVRapat #Mantap #SufeeSnow #FattZura #Nur #DramaSangat #CintaBukanKristal #CintaMuKembaliGhairah #Promo
Umur 41 tahun, baru minum Jus Primadona tak abes 2 botol , breast dah padat!! . Kini terbukti, usia bukan penghalang untuk kita kembali bergetah & montoks kembali 😋 . JOM REPAIR SEMULA PAYUDARA & P0NGG0NG AGAR :- . 👉Lebih pejal 👉Lebih montoks seksi 👉Ponggong lebih bulat melentiks 👉Besar,padu dan cantik terletak walaupun tak pakai bra! . Miss V makin ketat dan sendat 😍 . Wasap hakak SEKARANG! . 👉 0192008701 👉 0192008701 👉 0192008701 . Atau terus komen NAK dekat bawah.Berdesupppp hakak respond 😘 . #JusPrimadona  #JusPayudara  #PayudaraAnjal  #PayudaraCantik  #PayudaraMontok  #PayudaraSeksi  #MissVKetat  #MissVRapat  #Mantap  #SufeeSnow  #FattZura  #Nur  #DramaSangat  #CintaBukanKristal  #CintaMuKembaliGhairah  #Promo 
I love u💞
#missumyfiance💍
#nur&zie
True beauty in a woman is reflected in her soul. It is the caring that she lovingly gives, the passion that she knows. .
💟💟💟💟💟💟💟
💃🏻Can buy 1 item also too💃🏻
💃🏻retail, dropship, wholesale💃🏻
💟💟💟💟💟💟💟
.
FREE shipping above RM 100
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
🤳🏻Whatsapp: +6014-7351568
🤳🏻Wechat: afashionstory
🤳🏻Shop: www.afashionstory.my
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
PROMO + FREE SHIPPING ⬇⬇
🔅8 earrings for RM 97 .
🔅20 earrings for RM 199 .
🔅 30 earrings for RM 250
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
Accessories ▶ @a_fashionstory_shop
Earrings ▶ @earrings.afs
Necklace ▶ @rantaiborong_sisjune
Hairband ▶ @hairband_shop
Check our testimonials ▶ @afs_testimonials
True beauty in a woman is reflected in her soul. It is the caring that she lovingly gives, the passion that she knows. . 💟💟💟💟💟💟💟 💃🏻Can buy 1 item also too💃🏻 💃🏻retail, dropship, wholesale💃🏻 💟💟💟💟💟💟💟 . FREE shipping above RM 100 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 🤳🏻Whatsapp: +6014-7351568 🤳🏻Wechat: afashionstory 🤳🏻Shop: www.afashionstory.my 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 PROMO + FREE SHIPPING ⬇⬇ 🔅8 earrings for RM 97 . 🔅20 earrings for RM 199 . 🔅 30 earrings for RM 250 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 Accessories ▶ @a_fashionstory_shop Earrings ▶ @earrings.afs Necklace ▶ @rantaiborong_sisjune Hairband ▶ @hairband_shop Check our testimonials ▶ @afs_testimonials
True beauty in a woman is reflected in her soul. It is the caring that she lovingly gives, the passion that she knows. .
💟💟💟💟💟💟💟
💃🏻Can buy 1 item also too💃🏻
💃🏻retail, dropship, wholesale💃🏻
💟💟💟💟💟💟💟
.
FREE shipping above RM 100
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
🤳🏻Whatsapp: +6014-7351568
🤳🏻Wechat: afashionstory
🤳🏻Shop: www.afashionstory.my
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
PROMO + FREE SHIPPING ⬇⬇
🔅8 earrings for RM 97 .
🔅20 earrings for RM 199 .
🔅 30 earrings for RM 250
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
Accessories ▶ @a_fashionstory_shop
Earrings ▶ @earrings.afs
Necklace ▶ @rantaiborong_sisjune
Hairband ▶ @hairband_shop
Check our testimonials ▶ @afs_testimonials
True beauty in a woman is reflected in her soul. It is the caring that she lovingly gives, the passion that she knows. . 💟💟💟💟💟💟💟 💃🏻Can buy 1 item also too💃🏻 💃🏻retail, dropship, wholesale💃🏻 💟💟💟💟💟💟💟 . FREE shipping above RM 100 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 🤳🏻Whatsapp: +6014-7351568 🤳🏻Wechat: afashionstory 🤳🏻Shop: www.afashionstory.my 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 PROMO + FREE SHIPPING ⬇⬇ 🔅8 earrings for RM 97 . 🔅20 earrings for RM 199 . 🔅 30 earrings for RM 250 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 Accessories ▶ @a_fashionstory_shop Earrings ▶ @earrings.afs Necklace ▶ @rantaiborong_sisjune Hairband ▶ @hairband_shop Check our testimonials ▶ @afs_testimonials
⚡CALLING ALL S15 OWNERS⚡ 🚘 NEW PRODUCT RELEASE 🚘

If you own an S15 and are located in NSW, with an Aero Kit please DM within! 
You could be one of the lucky few to be selected for a brand new product release!!
⚡CALLING ALL S15 OWNERS⚡ 🚘 NEW PRODUCT RELEASE 🚘 If you own an S15 and are located in NSW, with an Aero Kit please DM within! You could be one of the lucky few to be selected for a brand new product release!!
Exclusividade e bom gosto! Você encontra aqui, na Loc Móveis
❤
Mobiliário para eventos sociais e corporativos. Quer saber mais?👇🏼 WhatsApp: (81) 98868.0525 ou 98889.1129
🌎 Site: www.locmoveis.com

@loc_moveis #locmoveis #locacaodemoveis #alugueldemobiliario #corporativo #festa #aniversario #casamento #noivasrecife #nur
Good morning!!! 🌸:
UNTUK SIAPA AINAA CLEANSER?

Sangat highly recommended untuk sesiapa yang nakkan rejim penjagaan kulit yang mampu lawan penuaan - khusus untuk kulit nampak lebih muda. So selain tu, yang ada masalah-masalah kulit kat bawah sangat digalakkan : 🌼Jerawat yang banyak samada disebabkan salah guna produk 🌼Kulit terlalu kering/berminyak. - Liang pori besar. Secara tak langsung, boleh bantu kecilkan liang pori. 🌼Banyak whitehead atau blackhead. Ni memang popular. 🌼Muka gelap samada disebabkan sunburn atau hasil dari penggunaan produk tinggi merkuri 🌼Perlukan secara percerahan semulajadi.

#nsabeautykualaterengganu #gongbadak #manir #tanjungmalim #shahalam #tamanbahtera #pretty #syantik #kpop #cantik #hafizmahammad #Syafiqahaina #mirafilzah #ootd #girl #makeup #royalweeding #dsv #nur #datoserivida #tunM #rosmah #najib #lawak #rahsiahatiperempuan #syantikdance #ramadhan #tutorialraya #ainaacosmetic
Good morning!!! 🌸: UNTUK SIAPA AINAA CLEANSER? Sangat highly recommended untuk sesiapa yang nakkan rejim penjagaan kulit yang mampu lawan penuaan - khusus untuk kulit nampak lebih muda. So selain tu, yang ada masalah-masalah kulit kat bawah sangat digalakkan : 🌼Jerawat yang banyak samada disebabkan salah guna produk 🌼Kulit terlalu kering/berminyak. - Liang pori besar. Secara tak langsung, boleh bantu kecilkan liang pori. 🌼Banyak whitehead atau blackhead. Ni memang popular. 🌼Muka gelap samada disebabkan sunburn atau hasil dari penggunaan produk tinggi merkuri 🌼Perlukan secara percerahan semulajadi. #nsabeautykualaterengganu  #gongbadak  #manir  #tanjungmalim  #shahalam  #tamanbahtera  #pretty  #syantik  #kpop  #cantik  #hafizmahammad  #Syafiqahaina  #mirafilzah  #ootd  #girl  #makeup  #royalweeding  #dsv  #nur  #datoserivida  #tunM  #rosmah  #najib  #lawak  #rahsiahatiperempuan  #syantikdance  #ramadhan  #tutorialraya  #ainaacosmetic 
PuTerii  Mommy Yg Ke 2....
#Nur Ziela Izzaty
# selamat Pagiii kamurang 🤗🤗
PuTerii Mommy Yg Ke 2.... #Nur  Ziela Izzaty # selamat Pagiii kamurang 🤗🤗
Jom buat casing design sendiri. Murah2 jurrrr kite bagi, kualiti tiptop hehe
.
1 casing : RM40
2 casing : RM75
3 casing : RM100
.
Nak letak gambar korang boleh, nak tulis nama boleh, nak design laen pun boleh. Semua model phone ade. Apple, Samsung, Lenovo, Huawei, motorola, blackberry, asus, nokia, vivo, LG , oppo. Blh whatsapp sy utk details 😘
.
👑Cara order👑
1. Check model phone anda dgn sy 
2. Pilih design yg menarik hati
3. Dan blh juga bg design mengikut citarasa sendiri 
4. Click link di bio untuk order atau sebarang pertanyaan .
#customadecasing #casingmurah #phonecase #customadephonecase #customadecasingmurah #iphone6 #casingoppo #casingiphonemurah #casingvivo #iphone7 #huawei #samsung #covercaselenovo #leagoo  #naelofarhijab #bazarpaknil #heroseorangcinderella #fattzura #Nur
Jom buat casing design sendiri. Murah2 jurrrr kite bagi, kualiti tiptop hehe . 1 casing : RM40 2 casing : RM75 3 casing : RM100 . Nak letak gambar korang boleh, nak tulis nama boleh, nak design laen pun boleh. Semua model phone ade. Apple, Samsung, Lenovo, Huawei, motorola, blackberry, asus, nokia, vivo, LG , oppo. Blh whatsapp sy utk details 😘 . 👑Cara order👑 1. Check model phone anda dgn sy 2. Pilih design yg menarik hati 3. Dan blh juga bg design mengikut citarasa sendiri 4. Click link di bio untuk order atau sebarang pertanyaan . #customadecasing  #casingmurah  #phonecase  #customadephonecase  #customadecasingmurah  #iphone6  #casingoppo  #casingiphonemurah  #casingvivo  #iphone7  #huawei  #samsung  #covercaselenovo  #leagoo  #naelofarhijab  #bazarpaknil  #heroseorangcinderella  #fattzura  #Nur 
Buat #shading paling letop dengan bedak COMPACT POWDER nrcosmetics_my code EXTRA DARK!😍
.
.
.
.
.
Grab now‼️🕊 ❤️❤️❤️
.
.
.
.
.
.
.
.
📲📲📲📲 WHATSAPP 0129737007 😍😍.
📲📲📲📲 WHATSAPP 0129737007 😍😍.
📲📲📲📲 WHATSAPP 0129737007 😍😍.
.
.
.
.
.
.
#makeupevent #wudukfriendly #viralmalaysia #nuexrosli #makeupartist #nur #makeuplover #sayajual #makeupmurah #makeupnude #nakflawless #makeupkonvo #skincare #trending #hilangparut #moodrepublik #hariraya #foundation #cantikdipagiraya #nrcosmetics #vegas_nay #beautyjunkie #beautybloggers #makeupblogger #nrcfoundation #muamalaysia #nakedface #norvinapalette
Buat #shading  paling letop dengan bedak COMPACT POWDER nrcosmetics_my code EXTRA DARK!😍 . . . . . Grab now‼️🕊 ❤️❤️❤️ . . . . . . . . 📲📲📲📲 WHATSAPP 0129737007 😍😍. 📲📲📲📲 WHATSAPP 0129737007 😍😍. 📲📲📲📲 WHATSAPP 0129737007 😍😍. . . . . . . #makeupevent  #wudukfriendly  #viralmalaysia  #nuexrosli  #makeupartist  #nur  #makeuplover  #sayajual  #makeupmurah  #makeupnude  #nakflawless  #makeupkonvo  #skincare  #trending  #hilangparut  #moodrepublik  #hariraya  #foundation  #cantikdipagiraya  #nrcosmetics  #vegas_nay  #beautyjunkie  #beautybloggers  #makeupblogger  #nrcfoundation  #muamalaysia  #nakedface  #norvinapalette