an online Instagram web viewer

#nopreservatives medias

Photos

Kalau weekend pasti bawaannya pengen jajan.. pengen jajan sehat dan aman dimakan buat anak2 dan keluarga tercinta Anda?! Lahh terus kalau cuma dirumah, jajannya gimana?!
.
.
Nihh ada Pempek Palembang frozen-packed
❎ No MSG
❎ No Pengawet
👍👍 Hanya menggunakan Bahan Segar Berkualitas .
Lengkap dengan cuka pedas Palembang yg bikin pedas2 ngiler mantep ketagihan...😋😋😋
.
Pempeknya cukup satu?!?! Yakin satu aja?! 😝😝 ga cukup kalau satu!!! Yuklah dipesen..digojekin/digrab in aja...gampang!!
.
081.6161.9767 (WA text only)
.
#pempek #pempektenggiri #pempekenak #pempeksehat #nomsg #nopengawet #nopreservatives #snacks #snackenak #kulinerpalembang #kulinerindonesia #kulinernusantara #jajanenak #snackevent #snack #cemilananak #snackanak #sarapananak
Kalau weekend pasti bawaannya pengen jajan.. pengen jajan sehat dan aman dimakan buat anak2 dan keluarga tercinta Anda?! Lahh terus kalau cuma dirumah, jajannya gimana?! . . Nihh ada Pempek Palembang frozen-packed ❎ No MSG ❎ No Pengawet 👍👍 Hanya menggunakan Bahan Segar Berkualitas . Lengkap dengan cuka pedas Palembang yg bikin pedas2 ngiler mantep ketagihan...😋😋😋 . Pempeknya cukup satu?!?! Yakin satu aja?! 😝😝 ga cukup kalau satu!!! Yuklah dipesen..digojekin/digrab in aja...gampang!! . 081.6161.9767 (WA text only) . #pempek  #pempektenggiri  #pempekenak  #pempeksehat  #nomsg  #nopengawet  #nopreservatives  #snacks  #snackenak  #kulinerpalembang  #kulinerindonesia  #kulinernusantara  #jajanenak  #snackevent  #snack  #cemilananak  #snackanak  #sarapananak 
#FoodTruck #Makan with my biz partners .
.

Famous for #SarawakKolokMee 
#nopreservatives .
.
#foodtrilogy #foodporn
@drinkgoodness offers a wide range of healthy and yummy smoothies like oats smoothies, yogurt smoothies, coffee😍
.
.
.
In frame :-
Vanilla oats smoothie, strawberry oats smoothie,and chocolate oats smoothie
MY FAVOURITE IS CHOCOLATE OATS SMOOTHIE 😋😋
I have these smoothies for breakfast which keep my tummy full for long. These ready to drink healthy breakfast smoothies are perfect for bust mornings. .
.
✔️great packaging ✔️easy to carry
✔️no preservatives
✔️no artificial colours and flavours ✔️gluten free
✔️anytime breakfast ✔️high source of protein and fiber .
.
.
This Diwali, give yourself and your loved ones a 'gift of health'! Available @amazondotin @bigbasketcom @naturesbasket @swiggyindia .
.
.
Follow
@twinkle_the_foodie 
@twinkle_the_foodie 
@twinkle_the_foodie 
for more updates... .
.
.
#twinkle_the_foodie #anytimebreakfast #oats #oatssmoothie #vanillasmoothie #chocolatesmoothie #strawberrysmoothie #healthybreakfast #healthy #healthyliving #healthylifestyle #healthy #ohmygoodness #nopreservatives #noartificialcolours #noartificialflavors #glutenfree #diwaligift #diwaligiftideas #diwali #healthygift #foodblog #foodblogging #foodblogger #blogging #blogger #picoftheday #reviewoftheday #followme #likesforlikes
@drinkgoodness offers a wide range of healthy and yummy smoothies like oats smoothies, yogurt smoothies, coffee😍 . . . In frame :- Vanilla oats smoothie, strawberry oats smoothie,and chocolate oats smoothie MY FAVOURITE IS CHOCOLATE OATS SMOOTHIE 😋😋 I have these smoothies for breakfast which keep my tummy full for long. These ready to drink healthy breakfast smoothies are perfect for bust mornings. . . ✔️great packaging ✔️easy to carry ✔️no preservatives ✔️no artificial colours and flavours ✔️gluten free ✔️anytime breakfast ✔️high source of protein and fiber . . . This Diwali, give yourself and your loved ones a 'gift of health'! Available @amazondotin @bigbasketcom @naturesbasket @swiggyindia . . . Follow @twinkle_the_foodie @twinkle_the_foodie @twinkle_the_foodie for more updates... . . . #twinkle_the_foodie  #anytimebreakfast  #oats  #oatssmoothie  #vanillasmoothie  #chocolatesmoothie  #strawberrysmoothie  #healthybreakfast  #healthy  #healthyliving  #healthylifestyle  #healthy  #ohmygoodness  #nopreservatives  #noartificialcolours  #noartificialflavors  #glutenfree  #diwaligift  #diwaligiftideas  #diwali  #healthygift  #foodblog  #foodblogging  #foodblogger  #blogging  #blogger  #picoftheday  #reviewoftheday  #followme  #likesforlikes 
To all you Saturday shoppers you can pick up your very own LOVEAU 4 packs from @waitroseandpartners or if you’re having a lazy weekend you can do it from the comfort from your own home on @amazon for 30% off 🙌🏽 #LOVEAU #FreeToFeelGood
To all you Saturday shoppers you can pick up your very own LOVEAU 4 packs from @waitroseandpartners or if you’re having a lazy weekend you can do it from the comfort from your own home on @amazon for 30% off 🙌🏽 #LOVEAU  #FreeToFeelGood 
#agegebread #weekendfood #akara #moinmoin #nopreservatives  place your order now; freshly baked nutritious bread
ANAK CEREWET TAK NAK MAKAN SAYUR? .
.
"Eewww lahh Mummy! Adik taknak makan sayurlah. Sayur tak sedap!"😫💆
.
.
Pening pula kepala Mummy ni Adik. Kenapa lah tak nak makan sayur? Mummy pon memikirkan macam mana caranya nak bagi anakku ini makan sayur ye? Hmmmm 😏
.
.
Haaaa! 🙋 dah ada solution nya! Tetiba teringat hari itu Mummy ada beli MIXED VEGE PASTA.. Pasta ni best sangat pasal ade 10 different vege kt dlmnya
.
Mummy pon bagi lah pada anak dia ni Mixed Vege Pasta. Haaa nak tau ape tak ? .
"Mummy! Sedap SANGAT lah pasta ni! Best lah! Nak lagi Mummy!"
.
.
Haaaa.. Mummy terkejut + terkedu sekejap tgk anak nya yg tk suka makan sayur tu makan pasta yang dihidang tadi.. Apa lagi Mummy pun TERSANGAT lah HAPPY!! 😍😍😍
•••
❌ Added sugar & salt ❌ Preservatives
❌ MSG
✅ Natural Flavor
•••
LIKE & SHARE 💜
••••••••••
📲 For enquiry or order, just click Link in bio 👐 @littlejunior.sg
.
💻 you may visit our shopee store for your ease ➡ shopee.sg/nhudah16
.
.
#eatalianexpressmixedvegepasta
#eatalianexpresspasta
#eatalianexpresssg 
#naturalfood 
#naturalflavor 
#healthyfood
#babyfood
#healthybaby
#noaddedsugar
#noaddedsalt
#nopreservatives 
#nomsg
#foodie
#food
#supportlocal 
#supportlocalsg
ANAK CEREWET TAK NAK MAKAN SAYUR? . . "Eewww lahh Mummy! Adik taknak makan sayurlah. Sayur tak sedap!"😫💆 . . Pening pula kepala Mummy ni Adik. Kenapa lah tak nak makan sayur? Mummy pon memikirkan macam mana caranya nak bagi anakku ini makan sayur ye? Hmmmm 😏 . . Haaaa! 🙋 dah ada solution nya! Tetiba teringat hari itu Mummy ada beli MIXED VEGE PASTA.. Pasta ni best sangat pasal ade 10 different vege kt dlmnya . Mummy pon bagi lah pada anak dia ni Mixed Vege Pasta. Haaa nak tau ape tak ? . "Mummy! Sedap SANGAT lah pasta ni! Best lah! Nak lagi Mummy!" . . Haaaa.. Mummy terkejut + terkedu sekejap tgk anak nya yg tk suka makan sayur tu makan pasta yang dihidang tadi.. Apa lagi Mummy pun TERSANGAT lah HAPPY!! 😍😍😍 ••• ❌ Added sugar & salt ❌ Preservatives ❌ MSG ✅ Natural Flavor ••• LIKE & SHARE 💜 •••••••••• 📲 For enquiry or order, just click Link in bio 👐 @littlejunior.sg . 💻 you may visit our shopee store for your ease ➡ shopee.sg/nhudah16 . . #eatalianexpressmixedvegepasta  #eatalianexpresspasta  #eatalianexpresssg  #naturalfood  #naturalflavor  #healthyfood  #babyfood  #healthybaby  #noaddedsugar  #noaddedsalt  #nopreservatives  #nomsg  #foodie  #food  #supportlocal  #supportlocalsg 
The most well-known benefit of using a jade roller is that it helps to reduce puffiness and inflammation in the face due to stagnation of the lymphatic system. A jade roller can help to stimulate the lymphatic system, which in turn reduces inflammation and puffiness. Roll your face upwards with a jade roller after applying your facial care products for radiant and glowing skin.
.
Get yours from Oilera now! .
.
.
#oilera #essentialoil #beauty #singapore #madeinsingapore #handmade #bathandbody #beautyproducts #organic #natural #chemicalfree #toxinfree #nopreservatives #toxicfree #relaxation #peace #calming #beauty #diy #homemade #facialroller #jade
The most well-known benefit of using a jade roller is that it helps to reduce puffiness and inflammation in the face due to stagnation of the lymphatic system. A jade roller can help to stimulate the lymphatic system, which in turn reduces inflammation and puffiness. Roll your face upwards with a jade roller after applying your facial care products for radiant and glowing skin. . Get yours from Oilera now! . . . #oilera  #essentialoil  #beauty  #singapore  #madeinsingapore  #handmade  #bathandbody  #beautyproducts  #organic  #natural  #chemicalfree  #toxinfree  #nopreservatives  #toxicfree  #relaxation  #peace  #calming  #beauty  #diy  #homemade  #facialroller  #jade 
🏆32 GOLD STANDARD AWARDS‼️🏆
💫Why is Juice Plus different to any other 'diet"?💫 It's not a diet, it's a lifestyle change!😀
💙100% Natural Products 💚No preservatives or nasties 💛Gluten free and dairy free
🧡The only plan out there that doesn't cut out whole foods.

It's THE MOST highly researched nutritional product on the market with 32 Gold Standard Awards.
It's not just for weight loss, our products also boost immune system and energy, so you can kiss goodbye colds and flu. We also have a weight gain plan! 
Also amazing for skin conditions and hair just to name a few.💓 We literally have something for everyone!❤ #32goldstandardawards #lifestylechange #naturalproducts #nopreservatives #glutenfree #dairyfree #wholefoods #healthylifestyle
🏆32 GOLD STANDARD AWARDS‼️🏆 💫Why is Juice Plus different to any other 'diet"?💫 It's not a diet, it's a lifestyle change!😀 💙100% Natural Products 💚No preservatives or nasties 💛Gluten free and dairy free 🧡The only plan out there that doesn't cut out whole foods. It's THE MOST highly researched nutritional product on the market with 32 Gold Standard Awards. It's not just for weight loss, our products also boost immune system and energy, so you can kiss goodbye colds and flu. We also have a weight gain plan! Also amazing for skin conditions and hair just to name a few.💓 We literally have something for everyone!❤ #32goldstandardawards  #lifestylechange  #naturalproducts  #nopreservatives  #glutenfree  #dairyfree  #wholefoods  #healthylifestyle 
Когато твоето дете става на 4, а ти - на 31! 🎂 _ _ _ _ _ _
Още торти можете да видите в каталога ни за веган торти 
https://lovinghut.bg/vegan-torti/ 
#birthday #рожденден 
#vegan #vegetarian #веган #вегетариански #lovinghut #lovinghutsofia #sofia #bulgaria #софия #българия

#healthy #healthyfood #здравословно #здравословнохранене #delicious #вкусно

#nosugar #sugarfree #nopreservatives #беззахар #безконсерванти #безоцветители

#cakes #vegancake #веганторта #торта 
#glutenfree #безглутен
Когато твоето дете става на 4, а ти - на 31! 🎂 _ _ _ _ _ _ Още торти можете да видите в каталога ни за веган торти https://lovinghut.bg/vegan-torti/ #birthday  #рожденден  #vegan  #vegetarian  #веган  #вегетариански  #lovinghut  #lovinghutsofia  #sofia  #bulgaria  #софия  #българия  #healthy  #healthyfood  #здравословно  #здравословнохранене  #delicious  #вкусно  #nosugar  #sugarfree  #nopreservatives  #беззахар  #безконсерванти  #безоцветители  #cakes  #vegancake  #веганторта  #торта  #glutenfree  #безглутен 
Cimit bread 😋😋 Kenapa harus pilih cimit bread?? • lembut • empuk • tanpa bread improver • tanpa bread emulsifier • tanpa bahan pengawet • untuk isi ayam, isi daging ayam asli, tidak dicampur tepung • tanpa msg • dibuat seperti untuk dimakan keluarga sendiri, sudah pasti sangat aman  @moven.moven  For order: WA: 08 222 168 2020 Line: @moven (pakai @ ya)  #rotibaso #rotiayam #rotidaging #cimitbread #rotiisidaging #rotiisiayam #cemilananak #snackanak #snackbalita #premiumbread #homemadebread #homemade #nopreservatives #jualroti #rotienak #jualrotijakarta #jualrotijkt #gofood #gosend #rotiempuk #doyanngemil #snacksehat #cemilansehat #makanansehat #oleholehjakarta #oleholehjkt #nomsg #ngemil
Cimit bread 😋😋 Kenapa harus pilih cimit bread?? • lembut • empuk • tanpa bread improver • tanpa bread emulsifier • tanpa bahan pengawet • untuk isi ayam, isi daging ayam asli, tidak dicampur tepung • tanpa msg • dibuat seperti untuk dimakan keluarga sendiri, sudah pasti sangat aman @moven.moven For order: WA: 08 222 168 2020 Line: @moven (pakai @ ya) #rotibaso  #rotiayam  #rotidaging  #cimitbread  #rotiisidaging  #rotiisiayam  #cemilananak  #snackanak  #snackbalita  #premiumbread  #homemadebread  #homemade  #nopreservatives  #jualroti  #rotienak  #jualrotijakarta  #jualrotijkt  #gofood  #gosend  #rotiempuk  #doyanngemil  #snacksehat  #cemilansehat  #makanansehat  #oleholehjakarta  #oleholehjkt  #nomsg  #ngemil 
Cimit bread 😋😋 Kenapa harus pilih cimit bread?? • lembut • empuk • tanpa bread improver • tanpa bread emulsifier • tanpa bahan pengawet • untuk isi ayam, isi daging ayam asli, tidak dicampur tepung • tanpa msg • dibuat seperti untuk dimakan keluarga sendiri, sudah pasti sangat aman  @moven.moven  For order: WA: 08 222 168 2020 Line: @moven (pakai @ ya)  #rotibaso #rotiayam #rotidaging #cimitbread #rotiisidaging #rotiisiayam #cemilananak #snackanak #snackbalita #premiumbread #homemadebread #homemade #nopreservatives #jualroti #rotienak #jualrotijakarta #jualrotijkt #gofood #gosend #rotiempuk #doyanngemil #snacksehat #cemilansehat #makanansehat #oleholehjakarta #oleholehjkt #nomsg #ngemil
Cimit bread 😋😋 Kenapa harus pilih cimit bread?? • lembut • empuk • tanpa bread improver • tanpa bread emulsifier • tanpa bahan pengawet • untuk isi ayam, isi daging ayam asli, tidak dicampur tepung • tanpa msg • dibuat seperti untuk dimakan keluarga sendiri, sudah pasti sangat aman @moven.moven For order: WA: 08 222 168 2020 Line: @moven (pakai @ ya) #rotibaso  #rotiayam  #rotidaging  #cimitbread  #rotiisidaging  #rotiisiayam  #cemilananak  #snackanak  #snackbalita  #premiumbread  #homemadebread  #homemade  #nopreservatives  #jualroti  #rotienak  #jualrotijakarta  #jualrotijkt  #gofood  #gosend  #rotiempuk  #doyanngemil  #snacksehat  #cemilansehat  #makanansehat  #oleholehjakarta  #oleholehjkt  #nomsg  #ngemil 
Cimit bread 😋😋 Kenapa harus pilih cimit bread?? • lembut • empuk • tanpa bread improver • tanpa bread emulsifier • tanpa bahan pengawet • untuk isi ayam, isi daging ayam asli, tidak dicampur tepung • tanpa msg • dibuat seperti untuk dimakan keluarga sendiri, sudah pasti sangat aman  @moven.moven  For order: WA: 08 222 168 2020 Line: @moven (pakai @ ya)  #rotibaso #rotiayam #rotidaging #cimitbread #rotiisidaging #rotiisiayam #cemilananak #snackanak #snackbalita #premiumbread #homemadebread #homemade #nopreservatives #jualroti #rotienak #jualrotijakarta #jualrotijkt #gofood #gosend #rotiempuk #doyanngemil #snacksehat #cemilansehat #makanansehat #oleholehjakarta #oleholehjkt #nomsg #ngemil
Cimit bread 😋😋 Kenapa harus pilih cimit bread?? • lembut • empuk • tanpa bread improver • tanpa bread emulsifier • tanpa bahan pengawet • untuk isi ayam, isi daging ayam asli, tidak dicampur tepung • tanpa msg • dibuat seperti untuk dimakan keluarga sendiri, sudah pasti sangat aman @moven.moven For order: WA: 08 222 168 2020 Line: @moven (pakai @ ya) #rotibaso  #rotiayam  #rotidaging  #cimitbread  #rotiisidaging  #rotiisiayam  #cemilananak  #snackanak  #snackbalita  #premiumbread  #homemadebread  #homemade  #nopreservatives  #jualroti  #rotienak  #jualrotijakarta  #jualrotijkt  #gofood  #gosend  #rotiempuk  #doyanngemil  #snacksehat  #cemilansehat  #makanansehat  #oleholehjakarta  #oleholehjkt  #nomsg  #ngemil 
Cimit bread 😋😋 Kenapa harus pilih cimit bread?? • lembut • empuk • tanpa bread improver • tanpa bread emulsifier • tanpa bahan pengawet • untuk isi ayam, isi daging ayam asli, tidak dicampur tepung • tanpa msg • dibuat seperti untuk dimakan keluarga sendiri, sudah pasti sangat aman  @moven.moven  For order: WA: 08 222 168 2020 Line: @moven (pakai @ ya)  #rotibaso #rotiayam #rotidaging #cimitbread #rotiisidaging #rotiisiayam #cemilananak #snackanak #snackbalita #premiumbread #homemadebread #homemade #nopreservatives #jualroti #rotienak #jualrotijakarta #jualrotijkt #gofood #gosend #rotiempuk #doyanngemil #snacksehat #cemilansehat #makanansehat #oleholehjakarta #oleholehjkt #nomsg #ngemil
Cimit bread 😋😋 Kenapa harus pilih cimit bread?? • lembut • empuk • tanpa bread improver • tanpa bread emulsifier • tanpa bahan pengawet • untuk isi ayam, isi daging ayam asli, tidak dicampur tepung • tanpa msg • dibuat seperti untuk dimakan keluarga sendiri, sudah pasti sangat aman @moven.moven For order: WA: 08 222 168 2020 Line: @moven (pakai @ ya) #rotibaso  #rotiayam  #rotidaging  #cimitbread  #rotiisidaging  #rotiisiayam  #cemilananak  #snackanak  #snackbalita  #premiumbread  #homemadebread  #homemade  #nopreservatives  #jualroti  #rotienak  #jualrotijakarta  #jualrotijkt  #gofood  #gosend  #rotiempuk  #doyanngemil  #snacksehat  #cemilansehat  #makanansehat  #oleholehjakarta  #oleholehjkt  #nomsg  #ngemil 
Cimit bread 😋😋 Kenapa harus pilih cimit bread?? • lembut • empuk • tanpa bread improver • tanpa bread emulsifier • tanpa bahan pengawet • untuk isi ayam, isi daging ayam asli, tidak dicampur tepung • tanpa msg • dibuat seperti untuk dimakan keluarga sendiri, sudah pasti sangat aman  @moven.moven  For order: WA: 08 222 168 2020 Line: @moven (pakai @ ya)  #rotibaso #rotiayam #rotidaging #cimitbread #rotiisidaging #rotiisiayam #cemilananak #snackanak #snackbalita #premiumbread #homemadebread #homemade #nopreservatives #jualroti #rotienak #jualrotijakarta #jualrotijkt #gofood #gosend #rotiempuk #doyanngemil #snacksehat #cemilansehat #makanansehat #oleholehjakarta #oleholehjkt #nomsg #ngemil
Cimit bread 😋😋 Kenapa harus pilih cimit bread?? • lembut • empuk • tanpa bread improver • tanpa bread emulsifier • tanpa bahan pengawet • untuk isi ayam, isi daging ayam asli, tidak dicampur tepung • tanpa msg • dibuat seperti untuk dimakan keluarga sendiri, sudah pasti sangat aman @moven.moven For order: WA: 08 222 168 2020 Line: @moven (pakai @ ya) #rotibaso  #rotiayam  #rotidaging  #cimitbread  #rotiisidaging  #rotiisiayam  #cemilananak  #snackanak  #snackbalita  #premiumbread  #homemadebread  #homemade  #nopreservatives  #jualroti  #rotienak  #jualrotijakarta  #jualrotijkt  #gofood  #gosend  #rotiempuk  #doyanngemil  #snacksehat  #cemilansehat  #makanansehat  #oleholehjakarta  #oleholehjkt  #nomsg  #ngemil 
Cimit bread 😋😋 Kenapa harus pilih cimit bread?? • lembut • empuk • tanpa bread improver • tanpa bread emulsifier • tanpa bahan pengawet • untuk isi ayam, isi daging ayam asli, tidak dicampur tepung • tanpa msg • dibuat seperti untuk dimakan keluarga sendiri, sudah pasti sangat aman  @moven.moven  For order: WA: 08 222 168 2020 Line: @moven (pakai @ ya)  #rotibaso #rotiayam #rotidaging #cimitbread #rotiisidaging #rotiisiayam #cemilananak #snackanak #snackbalita #premiumbread #homemadebread #homemade #nopreservatives #jualroti #rotienak #jualrotijakarta #jualrotijkt #gofood #gosend #rotiempuk #doyanngemil #snacksehat #cemilansehat #makanansehat #oleholehjakarta #oleholehjkt #nomsg #ngemil
Cimit bread 😋😋 Kenapa harus pilih cimit bread?? • lembut • empuk • tanpa bread improver • tanpa bread emulsifier • tanpa bahan pengawet • untuk isi ayam, isi daging ayam asli, tidak dicampur tepung • tanpa msg • dibuat seperti untuk dimakan keluarga sendiri, sudah pasti sangat aman @moven.moven For order: WA: 08 222 168 2020 Line: @moven (pakai @ ya) #rotibaso  #rotiayam  #rotidaging  #cimitbread  #rotiisidaging  #rotiisiayam  #cemilananak  #snackanak  #snackbalita  #premiumbread  #homemadebread  #homemade  #nopreservatives  #jualroti  #rotienak  #jualrotijakarta  #jualrotijkt  #gofood  #gosend  #rotiempuk  #doyanngemil  #snacksehat  #cemilansehat  #makanansehat  #oleholehjakarta  #oleholehjkt  #nomsg  #ngemil 
Cimit bread 😋😋 Kenapa harus pilih cimit bread?? • lembut • empuk • tanpa bread improver • tanpa bread emulsifier • tanpa bahan pengawet • untuk isi ayam, isi daging ayam asli, tidak dicampur tepung • tanpa msg • dibuat seperti untuk dimakan keluarga sendiri, sudah pasti sangat aman  @moven.moven  For order: WA: 08 222 168 2020 Line: @moven (pakai @ ya)  #rotibaso #rotiayam #rotidaging #cimitbread #rotiisidaging #rotiisiayam #cemilananak #snackanak #snackbalita #premiumbread #homemadebread #homemade #nopreservatives #jualroti #rotienak #jualrotijakarta #jualrotijkt #gofood #gosend #rotiempuk #doyanngemil #snacksehat #cemilansehat #makanansehat #oleholehjakarta #oleholehjkt #nomsg #ngemil
Cimit bread 😋😋 Kenapa harus pilih cimit bread?? • lembut • empuk • tanpa bread improver • tanpa bread emulsifier • tanpa bahan pengawet • untuk isi ayam, isi daging ayam asli, tidak dicampur tepung • tanpa msg • dibuat seperti untuk dimakan keluarga sendiri, sudah pasti sangat aman @moven.moven For order: WA: 08 222 168 2020 Line: @moven (pakai @ ya) #rotibaso  #rotiayam  #rotidaging  #cimitbread  #rotiisidaging  #rotiisiayam  #cemilananak  #snackanak  #snackbalita  #premiumbread  #homemadebread  #homemade  #nopreservatives  #jualroti  #rotienak  #jualrotijakarta  #jualrotijkt  #gofood  #gosend  #rotiempuk  #doyanngemil  #snacksehat  #cemilansehat  #makanansehat  #oleholehjakarta  #oleholehjkt  #nomsg  #ngemil 
Cimit bread 😋😋 Kenapa harus pilih cimit bread?? • lembut • empuk • tanpa bread improver • tanpa bread emulsifier • tanpa bahan pengawet • untuk isi ayam, isi daging ayam asli, tidak dicampur tepung • tanpa msg • dibuat seperti untuk dimakan keluarga sendiri, sudah pasti sangat aman  @moven.moven  For order: WA: 08 222 168 2020 Line: @moven (pakai @ ya)  #rotibaso #rotiayam #rotidaging #cimitbread #rotiisidaging #rotiisiayam #cemilananak #snackanak #snackbalita #premiumbread #homemadebread #homemade #nopreservatives #jualroti #rotienak #jualrotijakarta #jualrotijkt #gofood #gosend #rotiempuk #doyanngemil #snacksehat #cemilansehat #makanansehat #oleholehjakarta #oleholehjkt #nomsg #ngemil
Cimit bread 😋😋 Kenapa harus pilih cimit bread?? • lembut • empuk • tanpa bread improver • tanpa bread emulsifier • tanpa bahan pengawet • untuk isi ayam, isi daging ayam asli, tidak dicampur tepung • tanpa msg • dibuat seperti untuk dimakan keluarga sendiri, sudah pasti sangat aman @moven.moven For order: WA: 08 222 168 2020 Line: @moven (pakai @ ya) #rotibaso  #rotiayam  #rotidaging  #cimitbread  #rotiisidaging  #rotiisiayam  #cemilananak  #snackanak  #snackbalita  #premiumbread  #homemadebread  #homemade  #nopreservatives  #jualroti  #rotienak  #jualrotijakarta  #jualrotijkt  #gofood  #gosend  #rotiempuk  #doyanngemil  #snacksehat  #cemilansehat  #makanansehat  #oleholehjakarta  #oleholehjkt  #nomsg  #ngemil 
Cimit bread 😋😋 Kenapa harus pilih cimit bread?? • lembut • empuk • tanpa bread improver • tanpa bread emulsifier • tanpa bahan pengawet • untuk isi ayam, isi daging ayam asli, tidak dicampur tepung • tanpa msg • dibuat seperti untuk dimakan keluarga sendiri, sudah pasti sangat aman  @moven.moven  For order: WA: 08 222 168 2020 Line: @moven (pakai @ ya)  #rotibaso #rotiayam #rotidaging #cimitbread #rotiisidaging #rotiisiayam #cemilananak #snackanak #snackbalita #premiumbread #homemadebread #homemade #nopreservatives #jualroti #rotienak #jualrotijakarta #jualrotijkt #gofood #gosend #rotiempuk #doyanngemil #snacksehat #cemilansehat #makanansehat #oleholehjakarta #oleholehjkt #nomsg #ngemil
Cimit bread 😋😋 Kenapa harus pilih cimit bread?? • lembut • empuk • tanpa bread improver • tanpa bread emulsifier • tanpa bahan pengawet • untuk isi ayam, isi daging ayam asli, tidak dicampur tepung • tanpa msg • dibuat seperti untuk dimakan keluarga sendiri, sudah pasti sangat aman @moven.moven For order: WA: 08 222 168 2020 Line: @moven (pakai @ ya) #rotibaso  #rotiayam  #rotidaging  #cimitbread  #rotiisidaging  #rotiisiayam  #cemilananak  #snackanak  #snackbalita  #premiumbread  #homemadebread  #homemade  #nopreservatives  #jualroti  #rotienak  #jualrotijakarta  #jualrotijkt  #gofood  #gosend  #rotiempuk  #doyanngemil  #snacksehat  #cemilansehat  #makanansehat  #oleholehjakarta  #oleholehjkt  #nomsg  #ngemil 
Garlic Longganisa Patty @P105/pack (5 pieces) #longganisa #garliclongganisa #longganisapatty #excitanteph #nopreservatives #noextenders
Thunderstorms outside calls for pumpkin and sweet potato soup topped with turmeric fermented cabbage.  Enjoy it with @aldiaustralia HASNO brand bread rolls which are #glutenfree #dairyfree #nopreservatives and yummy nutlex garlic butter. *
*
*
#glutenfreevegan #veganfoodporn #veganfoodshare #veganfoodporn #autoimmunedisease #allergies #plantbased #plantpowered #guthealth #pumpkins #soup #vegetarian #wellness #foodphotography #foodie #whatveganseat #vegansofig #bestofvegan #wholefoods #pumpkins #sweetpotato
Thunderstorms outside calls for pumpkin and sweet potato soup topped with turmeric fermented cabbage. Enjoy it with @aldiaustralia HASNO brand bread rolls which are #glutenfree  #dairyfree  #nopreservatives  and yummy nutlex garlic butter. * * * #glutenfreevegan  #veganfoodporn  #veganfoodshare  #veganfoodporn  #autoimmunedisease  #allergies  #plantbased  #plantpowered  #guthealth  #pumpkins  #soup  #vegetarian  #wellness  #foodphotography  #foodie  #whatveganseat  #vegansofig  #bestofvegan  #wholefoods  #pumpkins  #sweetpotato 
So, peas and pear puree mixed together is a HIT at our house! 
Try mixing them together and see if your little one likes it too 😎

Www.mummashims.com.au
So, peas and pear puree mixed together is a HIT at our house! Try mixing them together and see if your little one likes it too 😎 Www.mummashims.com.au
Tag your beloved friends and family to taste our seasonal fish, AYU or SWEETFISH.
Have it grilled, fried or as sashimi.
#cocotei #TokyoJapaneseCuisine #JapaneseRestaurant #KualaLumpur #Malaysia
#JapaneseFood #MalaysiaRestaurant #MalaysiaJapaneseRestaurant
#KLrestaurant #restaurantKL #eatdrinkkl #klnow #foodkl 
#NoMSG #NoPreservatives #food #foodporn #sashimi
W&W UYEN 20/10/2018 🙏
NEXT PO:
- 22 OKTOBER (SENIN) -- FULL BOOKED
- 24 OKTOBER (RABU) -- HALF BOOKED
- 30 OKTOBER (SELASA)
.
WA 081934299800
.
- GARING di luar, LEMBUT di dalam
- 100% HALAL, bisa untuk Vegan (tidak mengandung Ebi, tetapi mengandung bawang)
- NO MSG, NO Preservatives...
- Menggunakan minyak goreng baru pada setiap penggorengan.
- Menggunakan bahan2 premium yang terjamin. Sehat & Enak👍
- Cocok dijadikan traktiran atau hantaran untuk teman / snack pada acara arisan 😁
- MURMERRR & ENAKKK

NB: Available yang siap makan maupun yang setengah matang untuk disimpan di freezer (bisa dikirim keluar kota & cocok dijadikan sebagai oleh-oleh)

#wwuyen #wwhomemade #nomsg #nopreservatives #uyen #snack #gorengan #keladi #friedyam #friedtaro #keladigoreng #halal #homemade #medanfood #medanculinary #kulinermedan #makanmana #jajananmedan #makananmedan #cemilanenak #medanfoodlicious #seleramakan #oleholehmedan #welovefoodmedan #instafood #nomnommedan
W&W UYEN 20/10/2018 🙏 NEXT PO: - 22 OKTOBER (SENIN) -- FULL BOOKED - 24 OKTOBER (RABU) -- HALF BOOKED - 30 OKTOBER (SELASA) . WA 081934299800 . - GARING di luar, LEMBUT di dalam - 100% HALAL, bisa untuk Vegan (tidak mengandung Ebi, tetapi mengandung bawang) - NO MSG, NO Preservatives... - Menggunakan minyak goreng baru pada setiap penggorengan. - Menggunakan bahan2 premium yang terjamin. Sehat & Enak👍 - Cocok dijadikan traktiran atau hantaran untuk teman / snack pada acara arisan 😁 - MURMERRR & ENAKKK NB: Available yang siap makan maupun yang setengah matang untuk disimpan di freezer (bisa dikirim keluar kota & cocok dijadikan sebagai oleh-oleh) #wwuyen  #wwhomemade  #nomsg  #nopreservatives  #uyen  #snack  #gorengan  #keladi  #friedyam  #friedtaro  #keladigoreng  #halal  #homemade  #medanfood  #medanculinary  #kulinermedan  #makanmana  #jajananmedan  #makananmedan  #cemilanenak  #medanfoodlicious  #seleramakan  #oleholehmedan  #welovefoodmedan  #instafood  #nomnommedan 
ADE recovery food!

A huge weekend of dancing needs ENERGY to keep you going and GOOD, FAST FOOD the next day! Grab a CRAVE salad (grains and goodness), some pita, falafel and a ready made tzatziki to pull together these fab pita pockets in under 10 mins. Energy food so you're ready to do it all over again! 🎶 Happy Amsterdam Dance Event 🎶

#eatrightfeelright #cravegoodfood #ade #marqt #craveamsterdam #healthytakeaway #easy #healthychoices #flavourpunch #nofussfood #goodfoodfast #nopreservatives #australianchef #madeinamsterdam
ADE recovery food! A huge weekend of dancing needs ENERGY to keep you going and GOOD, FAST FOOD the next day! Grab a CRAVE salad (grains and goodness), some pita, falafel and a ready made tzatziki to pull together these fab pita pockets in under 10 mins. Energy food so you're ready to do it all over again! 🎶 Happy Amsterdam Dance Event 🎶 #eatrightfeelright  #cravegoodfood  #ade  #marqt  #craveamsterdam  #healthytakeaway  #easy  #healthychoices  #flavourpunch  #nofussfood  #goodfoodfast  #nopreservatives  #australianchef  #madeinamsterdam 
W&W UYEN 20/10/2018 🙏
NEXT PO:
- 22 OKTOBER (SENIN) -- FULL BOOKED
- 24 OKTOBER (RABU) -- HALF BOOKED
- 30 OKTOBER (SELASA)
.
WA 081934299800
.
- GARING di luar, LEMBUT di dalam (TIDAK KERAS)
- 100% HALAL, bisa untuk Vegan (tidak mengandung Ebi, tetapi mengandung bawang)
- NO MSG, NO Preservatives...
- Menggunakan minyak goreng baru pada setiap penggorengan.
- Menggunakan bahan2 premium yang terjamin. Sehat & Enak👍
- Cocok dijadikan traktiran atau hantaran untuk teman / snack pada acara arisan 😁
- MURMERRR & ENAKKK

NB: Available yang siap makan maupun yang setengah matang untuk disimpan di freezer (bisa dikirim keluar kota & cocok dijadikan sebagai oleh-oleh)

#wwuyen #wwhomemade #nomsg #nopreservatives #uyen #snack #gorengan #keladi #friedyam #friedtaro #keladigoreng #halal #homemade #medanfood #medanculinary #kulinermedan #makanmana #jajananmedan #makananmedan #cemilanenak #medanfoodlicious #seleramakan #oleholehmedan #welovefoodmedan #instafood #nomnommedan
W&W UYEN 20/10/2018 🙏 NEXT PO: - 22 OKTOBER (SENIN) -- FULL BOOKED - 24 OKTOBER (RABU) -- HALF BOOKED - 30 OKTOBER (SELASA) . WA 081934299800 . - GARING di luar, LEMBUT di dalam (TIDAK KERAS) - 100% HALAL, bisa untuk Vegan (tidak mengandung Ebi, tetapi mengandung bawang) - NO MSG, NO Preservatives... - Menggunakan minyak goreng baru pada setiap penggorengan. - Menggunakan bahan2 premium yang terjamin. Sehat & Enak👍 - Cocok dijadikan traktiran atau hantaran untuk teman / snack pada acara arisan 😁 - MURMERRR & ENAKKK NB: Available yang siap makan maupun yang setengah matang untuk disimpan di freezer (bisa dikirim keluar kota & cocok dijadikan sebagai oleh-oleh) #wwuyen  #wwhomemade  #nomsg  #nopreservatives  #uyen  #snack  #gorengan  #keladi  #friedyam  #friedtaro  #keladigoreng  #halal  #homemade  #medanfood  #medanculinary  #kulinermedan  #makanmana  #jajananmedan  #makananmedan  #cemilanenak  #medanfoodlicious  #seleramakan  #oleholehmedan  #welovefoodmedan  #instafood  #nomnommedan 
Krista  Blaser from USA cakap @marathonbaker25 sedap !!!😍😄Anda bagai mana????apa tunggu lagi cepat daptkan product marathon baker anda sekarang!!!please DM@whatsap 012 7938324(Mbstockis Ajong)
.
#marathonbaker #homemade #energybars #noaddedsugar #nopreservatives #allnaturalingredients  #food #energyboosters #marathons #runners #runs #trail #ultrarunners  #ultrarunners  #mealreplacement #gym #yoga #hiking #exploremalaysia  #trilife #ultrarunner #trailrunner
#southernultra #dltr2019 
#timetoescapefromacity
Krista Blaser from USA cakap @marathonbaker25 sedap !!!😍😄Anda bagai mana????apa tunggu lagi cepat daptkan product marathon baker anda sekarang!!!please DM@whatsap 012 7938324(Mbstockis Ajong) . #marathonbaker  #homemade  #energybars  #noaddedsugar  #nopreservatives  #allnaturalingredients  #food  #energyboosters  #marathons  #runners  #runs  #trail  #ultrarunners  #ultrarunners  #mealreplacement  #gym  #yoga  #hiking  #exploremalaysia  #trilife  #ultrarunner  #trailrunner  #southernultra  #dltr2019  #timetoescapefromacity 
Lezatnya makan bakso dan kuah dari Omnifood.. Yukk, cobain dijamin bikin ketagihan 😘

#omnifood#happytummy#baksoomnifood
Super best seller 
Our signature brownies

Brownietoni 
39000/box

Tanpa pengawet,bahan berkualitas .
Munchies Bakery
Toko Taruna jln Mojopahit 223 mojokerto
📲 Wa 085811633000
📥Direct message instagram

#kulinermojokerto #bakerymojokerto #pesanroti #homemade #nopreservatives #fresh #rotimojokerto #donatmojokerto #piemojokerto #piesusumojokerto #tokorotimojokerto #oleholehmojokerto #brownies #madebyorder #bolenpisang
100 sosis lilit done for today
Thank you for ordering

Tanpa pengawet,bahan berkualitas .
Munchies Bakery
Toko Taruna jln Mojopahit 223 mojokerto
📲 Wa 085811633000
📥Direct message instagram

#kulinermojokerto #bakerymojokerto #pesanroti #homemade #nopreservatives #fresh #rotimojokerto #donatmojokerto #piemojokerto #piesusumojokerto #tokorotimojokerto #oleholehmojokerto #brownies #madebyorder #bolenpisang
Clear your mind and get ready for deep slumber with our Relaxing Pillow Spray! Containing a relaxing and soothing blend of Lavender, Cedarwood and Lemongrass essential oils, the pillow spray is perfectly balanced to enhance melatonin levels in the body which is very important for deep sleep while simultaneously relaxing your senses. You are now ready, both body and mind.
.
.
.
#oilera #essentialoil #beauty #singapore #madeinsingapore #handmade #bathandbody #beautyproducts #organic #natural #chemicalfree #toxinfree #nopreservatives #toxicfree #pillowspray #roomspray #lavender #cedarwood #lemongrass #relaxation #peace #calming #beauty #diy #homemade
Clear your mind and get ready for deep slumber with our Relaxing Pillow Spray! Containing a relaxing and soothing blend of Lavender, Cedarwood and Lemongrass essential oils, the pillow spray is perfectly balanced to enhance melatonin levels in the body which is very important for deep sleep while simultaneously relaxing your senses. You are now ready, both body and mind. . . . #oilera  #essentialoil  #beauty  #singapore  #madeinsingapore  #handmade  #bathandbody  #beautyproducts  #organic  #natural  #chemicalfree  #toxinfree  #nopreservatives  #toxicfree  #pillowspray  #roomspray  #lavender  #cedarwood  #lemongrass  #relaxation  #peace  #calming  #beauty  #diy  #homemade 
Hanami

Freshly Brewed Drinks by Order
Please order H-2
☎: 081 2302 0299
Instagram: hanamidrinks

Standard (incl. Jelly + Telasih)
- Lychee Tea : Rp 6.000
- Passion Fruit Tea : Rp 6.000

Premium (incl. Jelly)
- Irish White Coffee : Rp 9.000
- Thai Milk Tea : Rp 9.000
- Green Milk Tea : Rp 9.000 *Nikmat dikonsumsi saat dingin
*Semua produk kami tidak mengandung pengawet, jadi baik untuk dikonsumsi dalam jangka waktu: 🔹4 hari untuk produk standard
🔹3 hari untuk produk premium
*Tolong disimpan di dalam kulkas untuk mendapatkan kesegaran yang maksimal.

#goodqualitydrinks #minumanenak #minumansehat #minumanmurah #minumanuntukadijasa #minumansegar #minumankekinian #minumanuntukacara #minumanuntuksemua #untuksemuausia #untuksegalausia #tanpabahanpengawet #nopreservatives #minumandingin #minumandinginenak #minumandinginsurabaya #minumanuntukarisan #minumanuntukanak #thaimilktea #greenmilktea #thaitea #greentea #irishcoffee #coffee #kopimurah #lycheetea #passiontea #tehleci
Hanami Freshly Brewed Drinks by Order Please order H-2 ☎: 081 2302 0299 Instagram: hanamidrinks Standard (incl. Jelly + Telasih) - Lychee Tea : Rp 6.000 - Passion Fruit Tea : Rp 6.000 Premium (incl. Jelly) - Irish White Coffee : Rp 9.000 - Thai Milk Tea : Rp 9.000 - Green Milk Tea : Rp 9.000 *Nikmat dikonsumsi saat dingin *Semua produk kami tidak mengandung pengawet, jadi baik untuk dikonsumsi dalam jangka waktu: 🔹4 hari untuk produk standard 🔹3 hari untuk produk premium *Tolong disimpan di dalam kulkas untuk mendapatkan kesegaran yang maksimal. #goodqualitydrinks  #minumanenak  #minumansehat  #minumanmurah  #minumanuntukadijasa  #minumansegar  #minumankekinian  #minumanuntukacara  #minumanuntuksemua  #untuksemuausia  #untuksegalausia  #tanpabahanpengawet  #nopreservatives  #minumandingin  #minumandinginenak  #minumandinginsurabaya  #minumanuntukarisan  #minumanuntukanak  #thaimilktea  #greenmilktea  #thaitea  #greentea  #irishcoffee  #coffee  #kopimurah  #lycheetea  #passiontea  #tehleci 
Autumnz Nursing Bra(Non-Wired) $24 each - Size available as stated in the picture
.
🌺Send your text to +6737129238 for booking (valid 3 days)
🌺Wait for our confirmation
🌺pay via cash or online BIBD/SCB/Baiduri
🌺$3 charge for Delivery via Go Rush (Brunei Muara area) or Pos Laju (Tutong, Belait and Temburong)
.
#babyfood #babynaturalfood #nopreservatives #natural #brunei #onlinebabyshop #pasta #entrepreneurmom #motherandbaby #parenthoodmoments #bruneiadvert #bruneivendors #bruneiiklan #bruneionlineseller #onlinemarketer #onlinebabystore #onlinebabyboutique #lovemommy #lovemoments #bruneisale #bruneimuara #tutong #kualabelait #belait #temburong #healthykidscommunity #naturalovers
Autumnz Nursing Bra(Non-Wired) $24 each - Size available as stated in the picture . 🌺Send your text to +6737129238 for booking (valid 3 days) 🌺Wait for our confirmation 🌺pay via cash or online BIBD/SCB/Baiduri 🌺$3 charge for Delivery via Go Rush (Brunei Muara area) or Pos Laju (Tutong, Belait and Temburong) . #babyfood  #babynaturalfood  #nopreservatives  #natural  #brunei  #onlinebabyshop  #pasta  #entrepreneurmom  #motherandbaby  #parenthoodmoments  #bruneiadvert  #bruneivendors  #bruneiiklan  #bruneionlineseller  #onlinemarketer  #onlinebabystore  #onlinebabyboutique  #lovemommy  #lovemoments  #bruneisale  #bruneimuara  #tutong  #kualabelait  #belait  #temburong  #healthykidscommunity  #naturalovers 
Autumnz Hands Free pumping Bra (XL only) $26.90 each
.
4 Different Color:
✅BLACK
✅ANGLE PINK
✅LATTE
✅MOCHA
. 🌺Send your text to +6737129238 for booking (valid 3 days)
🌺Wait for our confirmation
🌺pay via cash or online BIBD/SCB/Baiduri
🌺$3 charge for Delivery via Go Rush (Brunei Muara area) or Pos Laju (Tutong, Belait and Temburong)
.
#babyfood #babynaturalfood #nopreservatives #natural #brunei #onlinebabyshop #pasta #entrepreneurmom #motherandbaby #parenthoodmoments #bruneiadvert #bruneivendors #bruneiiklan #bruneionlineseller #onlinemarketer #onlinebabystore #onlinebabyboutique #lovemommy #lovemoments #bruneisale #bruneimuara #tutong #kualabelait #belait #temburong #healthykidscommunity #naturalovers
Autumnz Hands Free pumping Bra (XL only) $26.90 each . 4 Different Color: ✅BLACK ✅ANGLE PINK ✅LATTE ✅MOCHA . 🌺Send your text to +6737129238 for booking (valid 3 days) 🌺Wait for our confirmation 🌺pay via cash or online BIBD/SCB/Baiduri 🌺$3 charge for Delivery via Go Rush (Brunei Muara area) or Pos Laju (Tutong, Belait and Temburong) . #babyfood  #babynaturalfood  #nopreservatives  #natural  #brunei  #onlinebabyshop  #pasta  #entrepreneurmom  #motherandbaby  #parenthoodmoments  #bruneiadvert  #bruneivendors  #bruneiiklan  #bruneionlineseller  #onlinemarketer  #onlinebabystore  #onlinebabyboutique  #lovemommy  #lovemoments  #bruneisale  #bruneimuara  #tutong  #kualabelait  #belait  #temburong  #healthykidscommunity  #naturalovers 
Autumnz Seamless Bra (XL only) $24 each
.
🌺Send your text to +6737129238 for booking (valid 3 days)
🌺Wait for our confirmation
🌺pay via cash or online BIBD/SCB/Baiduri
🌺$3 charge for Delivery via Go Rush (Brunei Muara area) or Pos Laju (Tutong, Belait and Temburong)
.
#babyfood #babynaturalfood #nopreservatives #natural #brunei #onlinebabyshop #pasta #entrepreneurmom #motherandbaby #parenthoodmoments #bruneiadvert #bruneivendors #bruneiiklan #bruneionlineseller #onlinemarketer #onlinebabystore #onlinebabyboutique #lovemommy #lovemoments #bruneisale #bruneimuara #tutong #kualabelait #belait #temburong #healthykidscommunity #naturalovers
Autumnz Seamless Bra (XL only) $24 each . 🌺Send your text to +6737129238 for booking (valid 3 days) 🌺Wait for our confirmation 🌺pay via cash or online BIBD/SCB/Baiduri 🌺$3 charge for Delivery via Go Rush (Brunei Muara area) or Pos Laju (Tutong, Belait and Temburong) . #babyfood  #babynaturalfood  #nopreservatives  #natural  #brunei  #onlinebabyshop  #pasta  #entrepreneurmom  #motherandbaby  #parenthoodmoments  #bruneiadvert  #bruneivendors  #bruneiiklan  #bruneionlineseller  #onlinemarketer  #onlinebabystore  #onlinebabyboutique  #lovemommy  #lovemoments  #bruneisale  #bruneimuara  #tutong  #kualabelait  #belait  #temburong  #healthykidscommunity  #naturalovers 
Eatalian Express Milkflow Pasta
.
Pasta Design: Shell, Macaroni and Star Pasta
.
Available:
Value 250 gram - $12
.
🌺Send your text to +6737129238 for booking (valid 3 days)
🌺Wait for our confirmation
🌺pay via cash or online BIBD/SCB/Baiduri
🌺$3 charge for Delivery via Go Rush (Brunei Muara area) or Pos Laju (Tutong, Belait and Temburong)
.
#babyfood #babynaturalfood #nopreservatives #natural #brunei #onlinebabyshop #pasta #entrepreneurmom #motherandbaby #parenthoodmoments #bruneiadvert #bruneivendors #bruneiiklan #bruneionlineseller #onlinemarketer #onlinebabystore #onlinebabyboutique #lovemommy #lovemoments #bruneisale #bruneimuara #tutong #kualabelait #belait #temburong #healthykidscommunity #naturalovers
Eatalian Express Milkflow Pasta . Pasta Design: Shell, Macaroni and Star Pasta . Available: Value 250 gram - $12 . 🌺Send your text to +6737129238 for booking (valid 3 days) 🌺Wait for our confirmation 🌺pay via cash or online BIBD/SCB/Baiduri 🌺$3 charge for Delivery via Go Rush (Brunei Muara area) or Pos Laju (Tutong, Belait and Temburong) . #babyfood  #babynaturalfood  #nopreservatives  #natural  #brunei  #onlinebabyshop  #pasta  #entrepreneurmom  #motherandbaby  #parenthoodmoments  #bruneiadvert  #bruneivendors  #bruneiiklan  #bruneionlineseller  #onlinemarketer  #onlinebabystore  #onlinebabyboutique  #lovemommy  #lovemoments  #bruneisale  #bruneimuara  #tutong  #kualabelait  #belait  #temburong  #healthykidscommunity  #naturalovers 
🗿 We tried to blend in with the pebbles, rocks and stone for #Halloween but our 50g GOLDEN-ROASTED CASHEW NUTS stood out anyways 🤭.
.
🎃🦇 Have you thought about what you'd like to be for Halloween? .
Any trick or treaters here ? 🍬🍭🌰
.
.
.
#cashewnuts #homeroasted #healthy #sonuttyco #penang #malaysia #snack #healthysnack #butterandsalt #noadditives #nopreservatives #nocolouring #natural #peninsularmalaysia #doorgift #nutspenang #nutsaboutnuts #goodiebag #healthyeating #cleaneating #foodbrand #georgetown #healthybreakfast #healthylunch #nutsnacks #healthyfood #childrensnacks #proteinsnacks #foodstagram
🗿 We tried to blend in with the pebbles, rocks and stone for #Halloween  but our 50g GOLDEN-ROASTED CASHEW NUTS stood out anyways 🤭. . 🎃🦇 Have you thought about what you'd like to be for Halloween? . Any trick or treaters here ? 🍬🍭🌰 . . . #cashewnuts  #homeroasted  #healthy  #sonuttyco  #penang  #malaysia  #snack  #healthysnack  #butterandsalt  #noadditives  #nopreservatives  #nocolouring  #natural  #peninsularmalaysia  #doorgift  #nutspenang  #nutsaboutnuts  #goodiebag  #healthyeating  #cleaneating  #foodbrand  #georgetown  #healthybreakfast  #healthylunch  #nutsnacks  #healthyfood  #childrensnacks  #proteinsnacks  #foodstagram 
How about Salad for dinner tonight with a touch of San Elk?
.
Check out @deedeeang recipe idea!
.
Reposting @deedeeang:⠀
...⠀
"It’s #salad #dinner tonight. Token #protein from my leftover #homemADE #meatballs. I’m loving the colours in my salad. I dress it plainly or extravagantly (depending on how you see it) with aged balsamic vinegar. For that extra pop of flavour, I sprinkled my current favourite ingredient #sanelk #organic #vegetable #stock powder. A light pop of salty taste to make my #greens sing. Super happy with my food, Super #healthy, Super #yum! In case you are curious, you can get these natural #nopreservatives stock powder from @gorillahealth. 😉⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#realsimple #foodie #foodstagram #instafood #foodjournal #foodporn #fooddiary #foodiegram #foodblogger #foodlover  #foodgasm #feedfeed #f52grams #delicious #goodeats #yummy #bonappetit"
How about Salad for dinner tonight with a touch of San Elk? . Check out @deedeeang recipe idea! . Reposting @deedeeang:⠀ ...⠀ "It’s #salad  #dinner  tonight. Token #protein  from my leftover #homemADE  #meatballs . I’m loving the colours in my salad. I dress it plainly or extravagantly (depending on how you see it) with aged balsamic vinegar. For that extra pop of flavour, I sprinkled my current favourite ingredient #sanelk  #organic  #vegetable  #stock  powder. A light pop of salty taste to make my #greens  sing. Super happy with my food, Super #healthy , Super #yum ! In case you are curious, you can get these natural #nopreservatives  stock powder from @gorillahealth. 😉⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #realsimple  #foodie  #foodstagram  #instafood  #foodjournal  #foodporn  #fooddiary  #foodiegram  #foodblogger  #foodlover  #foodgasm  #feedfeed  #f52grams  #delicious  #goodeats  #yummy  #bonappetit "
Get ready for some intense Ice cream therapy! 
Peko Peko is @thelilflea from 2nd-4th November' 18... save your dates for a power packed weekend full of our exciting plated Ice creams at Jiogarden BKC

#thelilflea #pekopeko #pekopekoexclusive 
#allnatural #homemadetoppings #madewithorganicmilk #artisanal #PlatedIcecreams #icecreamtherapy #uniqueflavours #icecream #nopreservatives #lowfat #vegan #sugrfree #dairyfree #icecreamporn #gourmet #finedineicecreamexperience #food52 #bombay #jiogarden #bkc #2018 #flea #healthy #chocolatetherapy #beattheheat #ecofriendly
Get ready for some intense Ice cream therapy! Peko Peko is @thelilflea from 2nd-4th November' 18... save your dates for a power packed weekend full of our exciting plated Ice creams at Jiogarden BKC #thelilflea  #pekopeko  #pekopekoexclusive  #allnatural  #homemadetoppings  #madewithorganicmilk  #artisanal  #PlatedIcecreams  #icecreamtherapy  #uniqueflavours  #icecream  #nopreservatives  #lowfat  #vegan  #sugrfree  #dairyfree  #icecreamporn  #gourmet  #finedineicecreamexperience  #food52  #bombay  #jiogarden  #bkc  #2018  #flea  #healthy  #chocolatetherapy  #beattheheat  #ecofriendly 
”Ylellinen Skin Velvet -öljyseerumi tuoksuu jumalaiselta ja jättää ihon täydellisen kosteutetun tuntuiseksi ja näköiseksi.”
Thank you ELLE 🌟❤️
Swipe left to see more. 
#nikinewd #gourmetskincare #freshskincare #nopreservatives #ingredientsmatter #artisanmade
經常周圍飛的您,習慣帶咩產品喺身邊take care您的肌膚,抵抗溫度及濕度變化引起的肌膚問題?
.
✈️出trip必備
1️⃣ thesis beauty 士多啤梨面膜粉 - 全方位「亮澤、淨化、保濕、紓緩、柔滑、滋潤」,整個人變得容光煥發,解決因天氣變化令肌膚暗啞、缺水、敏感等問題!
.
2️⃣ thesis beauty 精華油 - 預防及改善過敏,同時注入保濕力量,亦可作為妝前打底,令底妝持久貼服
.
3️⃣ thesis beauty 手部及身體潤膚霜 - 深度保濕滋養,呵護最敏感的肌膚,解決因天氣變化造成的敏感或痕癢
.
Thesis Beauty 全線產品:https://bit.ly/2MOrDIA
.
❤️真正天然 • 有機屋
---
💻網址: https://www.organichouse.com.hk
📦指定金額免運費
🏠門市: 灣仔駱克道114-118號, 嘉洛商業大廈20B
⭐️請先預約
🚇灣仔港鐵站C出口, 步行1分鐘🏃🏻‍♀️
📱Whatsapp/致電查詢:+852 6515 4000
經常周圍飛的您,習慣帶咩產品喺身邊take care您的肌膚,抵抗溫度及濕度變化引起的肌膚問題? . ✈️出trip必備 1️⃣ thesis beauty 士多啤梨面膜粉 - 全方位「亮澤、淨化、保濕、紓緩、柔滑、滋潤」,整個人變得容光煥發,解決因天氣變化令肌膚暗啞、缺水、敏感等問題! . 2️⃣ thesis beauty 精華油 - 預防及改善過敏,同時注入保濕力量,亦可作為妝前打底,令底妝持久貼服 . 3️⃣ thesis beauty 手部及身體潤膚霜 - 深度保濕滋養,呵護最敏感的肌膚,解決因天氣變化造成的敏感或痕癢 . Thesis Beauty 全線產品:https://bit.ly/2MOrDIA . ❤️真正天然 • 有機屋 --- 💻網址: https://www.organichouse.com.hk 📦指定金額免運費 🏠門市: 灣仔駱克道114-118號, 嘉洛商業大廈20B ⭐️請先預約 🚇灣仔港鐵站C出口, 步行1分鐘🏃🏻‍♀️ 📱Whatsapp/致電查詢:+852 6515 4000
Nak Buat 30 Botol
-
Stok dah habis kena borong!!! So arini kakak nak buat 30 botol Ernimat’s Almond Butter panas2 baru2 utk semua 😍
-
Sape nak order yang kakak baru nak buat ni meh meh cepat whatsapp kakak 0146400166 🤗 Sebotol RM25 -
Nanti Isnin kakak poskan utk korang yang baru buat ni ya 😍😍😍😍😍
-
***Psttt selalunye makanan yg baru baru buat fresh ni rasa sedap dia lagi menawan tekak dan kalbu 🤤
-
🎥: @resbustudio
-
-
-
#eathealthy #almondbutter #homemade #almond #noPreservatives #noSugar #bestseller #dietfood #healthyfood #healthyeating #healthy #fitness #fresh #fattofit #dietfood #morning #weightlifting #traindirty #fatloss #protein #eatcleantrainmean #nutrition #almonds #fitgirl #delicious #eatcleantraindirty #ebg #advertisement #preworkoutmeal
Nak Buat 30 Botol - Stok dah habis kena borong!!! So arini kakak nak buat 30 botol Ernimat’s Almond Butter panas2 baru2 utk semua 😍 - Sape nak order yang kakak baru nak buat ni meh meh cepat whatsapp kakak 0146400166 🤗 Sebotol RM25 - Nanti Isnin kakak poskan utk korang yang baru buat ni ya 😍😍😍😍😍 - ***Psttt selalunye makanan yg baru baru buat fresh ni rasa sedap dia lagi menawan tekak dan kalbu 🤤 - 🎥: @resbustudio - - - #eathealthy  #almondbutter  #homemade  #almond  #noPreservatives  #noSugar  #bestseller  #dietfood  #healthyfood  #healthyeating  #healthy  #fitness  #fresh  #fattofit  #dietfood  #morning  #weightlifting  #traindirty  #fatloss  #protein  #eatcleantrainmean  #nutrition  #almonds  #fitgirl  #delicious  #eatcleantraindirty  #ebg  #advertisement  #preworkoutmeal 
A delicious start to the week🍫😋 unsweetened dark chocolate with our homemade honey vanilla greek yoghurt! Happy saturday GREEK YOGHURT LOVERS. #sarasjar #homemade #greekyogurt #allnatural #nopreservatives #madewithlove #healthyfood #health #fitness #indulgeyourself #cairo #egypt #foodporn #sweettooth #dubailife #dubaifood #
“萍”水相“凤”还是生出来了。
这款 #凤梨苹果 就是清香型的,#凤梨百香果 则是比较强势些的,较扑鼻的。
*已经下单的顾客们,下星期就会还债给你们咯😂
For those who asking #pineappleapplejam, here you go❤️
..
#pineappleapplejam #nopreservatives #nocolorings #allnaturalonly #withoutaddingwater
Eatalian Express Mixed Vege Pasta
.
Pasta Design: Shell pasta, Star Pasta, Fusilli Pasta & Macaroni Pasta
.
Available:
Petite 100 gram - $5
Regular 250 gram - $10
Value 600 gram - $18
.
🌺Send your text to +6737129238 for booking (valid 3 days)
🌺Wait for our confirmation
🌺pay via cash or online BIBD/SCB/Baiduri
🌺$3 charge for Delivery via Go Rush (Brunei Muara area) or Pos Laju (Tutong, Belait and Temburong)
.
#babyfood #babynaturalfood #nopreservatives #natural #brunei #onlinebabyshop #pasta #entrepreneurmom #motherandbaby #parenthoodmoments #bruneiadvert #bruneivendors #bruneiiklan #bruneionlineseller #onlinemarketer #onlinebabystore #onlinebabyboutique #lovemommy #lovemoments #bruneisale #bruneimuara #tutong #kualabelait #belait #temburong #healthykidscommunity #naturalovers
Eatalian Express Mixed Vege Pasta . Pasta Design: Shell pasta, Star Pasta, Fusilli Pasta & Macaroni Pasta . Available: Petite 100 gram - $5 Regular 250 gram - $10 Value 600 gram - $18 . 🌺Send your text to +6737129238 for booking (valid 3 days) 🌺Wait for our confirmation 🌺pay via cash or online BIBD/SCB/Baiduri 🌺$3 charge for Delivery via Go Rush (Brunei Muara area) or Pos Laju (Tutong, Belait and Temburong) . #babyfood  #babynaturalfood  #nopreservatives  #natural  #brunei  #onlinebabyshop  #pasta  #entrepreneurmom  #motherandbaby  #parenthoodmoments  #bruneiadvert  #bruneivendors  #bruneiiklan  #bruneionlineseller  #onlinemarketer  #onlinebabystore  #onlinebabyboutique  #lovemommy  #lovemoments  #bruneisale  #bruneimuara  #tutong  #kualabelait  #belait  #temburong  #healthykidscommunity  #naturalovers 
Fancy a drink, a tasty breakfast or a hearty lunch? 🥪 Then get yours @painperdugent and escape from the busy city life with one of their saved meals. Your inner zen master will be satisfied. 💆⠀
⠀
📍 : Walpoortstraat 9⠀
💸 : €2⠀
⏰ : 16:30-17:15⠀
⠀
---------⠀
⠀
#toogoodtogo #food #foodie #foodwaste #zerowaste #warrior #savetheplanet #foodstagram #sustainable #lifestyle #nowaste #change #lovefood #healthylifestyle #nopreservatives #foodmaker #freshfromthefield
Fancy a drink, a tasty breakfast or a hearty lunch? 🥪 Then get yours @painperdugent and escape from the busy city life with one of their saved meals. Your inner zen master will be satisfied. 💆⠀ ⠀ 📍 : Walpoortstraat 9⠀ 💸 : €2⠀ ⏰ : 16:30-17:15⠀ ⠀ ---------⠀ ⠀ #toogoodtogo  #food  #foodie  #foodwaste  #zerowaste  #warrior  #savetheplanet  #foodstagram  #sustainable  #lifestyle  #nowaste  #change  #lovefood  #healthylifestyle  #nopreservatives  #foodmaker  #freshfromthefield 
If you are looking for a unique gift to send to a friend or family how about a fresh, wholesome, Diwali loaf and a jar of hung curd? Let us know and we will add a special Diwali tag.
.
.
#realbread #bread #fermentation #soughdoughindia #slowfermented  #makebreadnotwar#diwaligifts #madeinbangalore #handmade #nopreservatives #noaddedgluten #homedelivered #sourhousesourdough #bangalorebakers #bangalorefoodies
Fresh Milk Grass Jelly for health.  Don’t forget to stay healthy.  #healthy #yummy #antioxidants #grassjelly #fresh #nopreservatives #noartificialcolors #lowcalorie #lowsugar #chaotime 🇵🇭🇹🇭
Mouth watering? Come by for a bite size taste of pure chocolate deliciousness. .
.
.
.
.
.
.
.
#levantboulangerie #frenchbakery #explorejakarta #chocolatemolten #chocolatecake #jakartafoodies #jakartacoffeeshop #coffeeandcake #madefresh #realchocolate #nopreservatives #kopi #cipete #cilandak #southjakarta
Udah pada rapih dan cantik mau ikutan malming 😄. Sambil nunggu jemputan sempetin poto2 dululah....
Cekrekk cekrekkk...brruuumm bruuummm  tunggu aku di rumah masing2 yaww 😘😘👌
*
*
*
*
#donat #nopreservatives #healthyfood #jajananenak #jajananbintaro #donatempuk #donatenak #donatmenul #donatciputat
RM360! That's what a whole month's worth of fresh, home cooked #dailydinners could cost you! There are 24 packs in this picture comprising:

1. French Beans & Pork Mince Stir Fry
2. Pork Vindaloo
3. Potato & Dry Prawn Stir Fry
4. Bacon Fried Rice 
5. Luncheon Meat Fried Rice 
6. Fried Fish Sambal
7. Yoghurt Curry
8. Mutton Varuval

That's a whole month's supply, including delivery! How convenient and affordable is that! Fill up your freezer and you're good to go.

Check out our full menu online to order. (We are open 7 days a week. Kindly place your order at least 3 days before you need it so we can shop for and prepare your food for you fresh. We DO NOT pre-prepare and freeze dishes. Everything is cooked to order only.) Orders & Full Menu: www.fivetwofoods.com/daily-dinners (WhatsApp: 0192771573)

#fiveandtwofoods #dailydinners #homecooked #eatfresh #nomsg #nopreservatives #noflavourings #freshlycooked #eatwell #eatwithfamily
RM360! That's what a whole month's worth of fresh, home cooked #dailydinners  could cost you! There are 24 packs in this picture comprising: 1. French Beans & Pork Mince Stir Fry 2. Pork Vindaloo 3. Potato & Dry Prawn Stir Fry 4. Bacon Fried Rice 5. Luncheon Meat Fried Rice 6. Fried Fish Sambal 7. Yoghurt Curry 8. Mutton Varuval That's a whole month's supply, including delivery! How convenient and affordable is that! Fill up your freezer and you're good to go. Check out our full menu online to order. (We are open 7 days a week. Kindly place your order at least 3 days before you need it so we can shop for and prepare your food for you fresh. We DO NOT pre-prepare and freeze dishes. Everything is cooked to order only.) Orders & Full Menu: www.fivetwofoods.com/daily-dinners (WhatsApp: 0192771573) #fiveandtwofoods  #dailydinners  #homecooked  #eatfresh  #nomsg  #nopreservatives  #noflavourings  #freshlycooked  #eatwell  #eatwithfamily 
#littlejuniorcustomerreview .
.
"Alhamdulillah! Baby suka Barley Pumpkin Cereal!" .
Alhamdulillah..Mummy pun join sekali lah makan nn baby! 😱
.
Siapa kata Mummy pon tak boleh join?! Sememangnye boleh..😉👍👍
.
.
❌ Added sugar & salt ❌ Preservatives
❌ MSG
✅ Natural Flavor
•••
LIKE & SHARE 💜
••••••••••
📲 For enquiry or order, just click Link in bio 👐 @littlejunior.sg
.
💻 you may visit our shopee store for your ease ➡ shopee.sg/nhudah16
.
.
#instantcerealizliyahkitchen 
#barleypumpkininstantcerealizliyahkitchen
#izliyahkitchencustomerreview
#izliyahkitchensg 
#naturalfood 
#naturalflavor 
#healthyfood
#babyfood
#healthybaby
#noaddedsugar
#noaddedsalt
#nopreservatives 
#nomsg
#foodie
#food
#supportlocal 
#supportlocalsg
#littlejuniorcustomerreview  . . "Alhamdulillah! Baby suka Barley Pumpkin Cereal!" . Alhamdulillah..Mummy pun join sekali lah makan nn baby! 😱 . Siapa kata Mummy pon tak boleh join?! Sememangnye boleh..😉👍👍 . . ❌ Added sugar & salt ❌ Preservatives ❌ MSG ✅ Natural Flavor ••• LIKE & SHARE 💜 •••••••••• 📲 For enquiry or order, just click Link in bio 👐 @littlejunior.sg . 💻 you may visit our shopee store for your ease ➡ shopee.sg/nhudah16 . . #instantcerealizliyahkitchen  #barleypumpkininstantcerealizliyahkitchen  #izliyahkitchencustomerreview  #izliyahkitchensg  #naturalfood  #naturalflavor  #healthyfood  #babyfood  #healthybaby  #noaddedsugar  #noaddedsalt  #nopreservatives  #nomsg  #foodie  #food  #supportlocal  #supportlocalsg 
You're never going back to any bakery store after you eat one of our Eggless brownies made with Ferraro roacher. If you love gooey and fudgy brownies, come have a taste. .
.
. 
#TheNoodleTheory #Brownies #brownie #FerraroRoacher #asianfood #foodporn #chinesefood #dimsums #noodles #rice #bao #panasianfood #chennai #kilpauk #tnagar #adyar #comingsoon #chennaifoodie #chennaifoodies #chennaifoodblogger #vegan #vegetarian #veganism #healthyfood #nomsg #noajinomoto #nopreservatives #cookedfood
You're never going back to any bakery store after you eat one of our Eggless brownies made with Ferraro roacher. If you love gooey and fudgy brownies, come have a taste. . . . #TheNoodleTheory  #Brownies  #brownie  #FerraroRoacher  #asianfood  #foodporn  #chinesefood  #dimsums  #noodles  #rice  #bao  #panasianfood  #chennai  #kilpauk  #tnagar  #adyar  #comingsoon  #chennaifoodie  #chennaifoodies  #chennaifoodblogger  #vegan  #vegetarian  #veganism  #healthyfood  #nomsg  #noajinomoto  #nopreservatives  #cookedfood 
Everything clears out with black. That's why we bring Yose Activated Charcoal Detox the Black Detox. 
#YoseActivatedCharcoal #GoodForMe #fit #fitindia #yoga #yose #detox #fitness #gym #mumbai #health #run #nopreservatives #drinks #nosugar #activatedcharcoal #wellness #lifestyle #black 
Shop at: http://yose.co.in/product.php?id=3
201018 lebihan donat hari ini...
4 gula 4500an 
5 strawberry 5000an 
5 meisee 5000an 
#donatkentangmalang #donatmalang #picoftheday #nopreservatives #instamalang
NEW PRODUCTS! What is it about the combination of freshly squeezed lemon juice and the nutty flavour of Toasted Tahini? We could not resist putting these two together to make our newest saucy member Lemon Tahini Dressing. We've also packaged our famous Toasted Tahini in a perfect 125ml bottle. Use to make your own Hummus, spread on bread or use as a dip for vegetables. Yum.

Both are available for order from our online store and in selected retail stores shortly.

www.getsauced.co.za

#plantbaseddiet #poweredbyplants #vegansa #dressings #flavour #lemontahini #veganism #veganscapetown #veganfood #vegansnack #veganprotein #plantbasedfood #veganpotein #natural #naturalfood #nopreservatives #handcrafted #artisan #locallymade #delicious #hummus #foodiesofsa #foodiesofcapetown #capetownfoodie #instaeats #shoponline #organic #orgaicfood #healthyfood
NEW PRODUCTS! What is it about the combination of freshly squeezed lemon juice and the nutty flavour of Toasted Tahini? We could not resist putting these two together to make our newest saucy member Lemon Tahini Dressing. We've also packaged our famous Toasted Tahini in a perfect 125ml bottle. Use to make your own Hummus, spread on bread or use as a dip for vegetables. Yum. Both are available for order from our online store and in selected retail stores shortly. www.getsauced.co.za #plantbaseddiet  #poweredbyplants  #vegansa  #dressings  #flavour  #lemontahini  #veganism  #veganscapetown  #veganfood  #vegansnack  #veganprotein  #plantbasedfood  #veganpotein  #natural  #naturalfood  #nopreservatives  #handcrafted  #artisan  #locallymade  #delicious  #hummus  #foodiesofsa  #foodiesofcapetown  #capetownfoodie  #instaeats  #shoponline  #organic  #orgaicfood  #healthyfood 
Hello Insta Fam!! We are introducing you to two of our new products!! Charcoal massage soap bar and Wooden soap trays! Hope you like them! DM is to know more!!
Check our website, link in bio.
#thesoapyblossom #tsb #tsbcustomerdiaries #organicproducts #homemadehandmade #lipbutters #charcoalsoaps #skinlighteningpack #toxicpack #lovebutters # #dm #steadfastdelivery #tsbfamily #nochemicals #nopreservatives #gogreen #noharshchemicals #knowyouringredients #essentialoilsarethebest
Hello Insta Fam!! We are introducing you to two of our new products!! Charcoal massage soap bar and Wooden soap trays! Hope you like them! DM is to know more!! Check our website, link in bio. #thesoapyblossom  #tsb  #tsbcustomerdiaries  #organicproducts  #homemadehandmade  #lipbutters  #charcoalsoaps  #skinlighteningpack  #toxicpack  #lovebutters  # #dm  #steadfastdelivery  #tsbfamily  #nochemicals  #nopreservatives  #gogreen  #noharshchemicals  #knowyouringredients  #essentialoilsarethebest 
[🍰]⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-

Spot our all the time best seller cakes; Yes! we did carry different variety of cakes from bitter-sweet-to-sour, name your preferences and we’ll bring you to your cloud nine 😏
Two of our best seller cakes are featured here, Osaka Yuzu and Dark & Dangerous; make sure you get your Saturday done rite by having one of our best sellers! -

p.s stay tune for our new flavours of croissant! This time we’ll make sure every each of you drooling on the spot 🤪⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
_•⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Shop yours now! 
Available for Take Away & Gojek 🏍
For delivery, contact us by link into our bio! 
Gunakan @ovo_id dan dapatkan cashbask 10% kedalam OVO Points mu!
.
P.S @tcash_id payment also available in our store now dan dapatkan cashbask 10% kedalam Twallet-mu & serta additional Kuota 30MB bagi pengguna telkmosel
#
Kunjungi store kami di :
Jln. Iskandar Muda no. 41-45, Medan
Mon-Sat : 10.30am - 8.00pm
.
All our products are Halal Certified 🙏
#cormanbutter #cormanbutteraustralia
[🍰]⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - Spot our all the time best seller cakes; Yes! we did carry different variety of cakes from bitter-sweet-to-sour, name your preferences and we’ll bring you to your cloud nine 😏 Two of our best seller cakes are featured here, Osaka Yuzu and Dark & Dangerous; make sure you get your Saturday done rite by having one of our best sellers! - p.s stay tune for our new flavours of croissant! This time we’ll make sure every each of you drooling on the spot 🤪⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ _•⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Shop yours now! Available for Take Away & Gojek 🏍 For delivery, contact us by link into our bio! Gunakan @ovo_id dan dapatkan cashbask 10% kedalam OVO Points mu! . P.S @tcash_id payment also available in our store now dan dapatkan cashbask 10% kedalam Twallet-mu & serta additional Kuota 30MB bagi pengguna telkmosel # Kunjungi store kami di : Jln. Iskandar Muda no. 41-45, Medan Mon-Sat : 10.30am - 8.00pm . All our products are Halal Certified 🙏 #cormanbutter  #cormanbutteraustralia 
#ROSE LAVENDER TONER#(for acne prone skin)
#ALOE TEATREEOIL GEL#(acne prone skin)
This toner and gel have been especially curated for a pretty young girl. 
Aloe Vera gel has long been known as a great skin healer. Along with tea tree oil as the main essential oil ,it is anti bacterial and helps knock out mild to moderate acne.
 The Hydrating rose water and lavender toner balances the skin's pH. 
It keep your skin healthy and hydrated throughout the day.
#happyskinsolutions#nopreservatives#alcoholfreetoner# allnatural#acneproneskin#prettyfaces#curatedforyou#personalizedskinsolutions#
#ROSE  LAVENDER TONER#(for acne prone skin) #ALOE  TEATREEOIL GEL#(acne prone skin) This toner and gel have been especially curated for a pretty young girl. Aloe Vera gel has long been known as a great skin healer. Along with tea tree oil as the main essential oil ,it is anti bacterial and helps knock out mild to moderate acne. The Hydrating rose water and lavender toner balances the skin's pH. It keep your skin healthy and hydrated throughout the day. #happyskinsolutions #nopreservatives #alcoholfreetoner # allnatural#acneproneskin #prettyfaces #curatedforyou #personalizedskinsolutions #
Nothing like homemade cheese and bacon rolls for school lunches 
#food4thermi #homemade food #nopreservatives #knowwhatisinyourfood
Yum! This stuff is the best ginger beer I’ve had. Made with natural ginger’s - no artificial sweeteners, flavourings or preservatives. #fevertree #gingerbeer #feelslikesummer #ginger #nopreservatives #noartificialcolors #delicious #arbonnerotorua #vetrorotorua @fevertreeaustralia @fevertreemixers
Thank you, ci @cun_ciau buat repeat order nya.. 😊🙏🏻 Happy weekend, ci.. 😀

#nastarkeju #nastar #pineappletart #pineapplecake #pineapplejam #nastarpremium #nastarwisman #nastarwijsman #nastarkejuwijsman #nastartangerang #kuekering #kuker #nopreservatives #tanpapewarna #cemilan
@sorletindonesia express - the authentic, organic, & healthy Indonesian Cuisine On The Go In Medan. Get your healthylicious snacks, foods & beverages only @sorletindonesia express @lippoplazamedan L1-7G or order it via @gofoodmedan 😘😘
Wish you all have a good day 🤗
📸: @sorletindonesia express menu 
#sorletindonesia #organic #organicmedan #chiaseeds #raw #fruits #vegetables #coldpressedjuice  #coldpressedjuicemedan #healthyfood #butterflypeaflowerrice #butterflypeaflowernoodle #butterflypeacoconutcooler #almondmilk #sambal #sambalbajak #sambalandaliman #healthy #feedfeed #foodandbeverages #foodshare #cleaneating #hurom #huromindonesia #nosugar #nopreservatives #pure #kulinermedan
@sorletindonesia express - the authentic, organic, & healthy Indonesian Cuisine On The Go In Medan. Get your healthylicious snacks, foods & beverages only @sorletindonesia express @lippoplazamedan L1-7G or order it via @gofoodmedan 😘😘 Wish you all have a good day 🤗 📸: @sorletindonesia express menu #sorletindonesia  #organic  #organicmedan  #chiaseeds  #raw  #fruits  #vegetables  #coldpressedjuice  #coldpressedjuicemedan  #healthyfood  #butterflypeaflowerrice  #butterflypeaflowernoodle  #butterflypeacoconutcooler  #almondmilk  #sambal  #sambalbajak  #sambalandaliman  #healthy  #feedfeed  #foodandbeverages  #foodshare  #cleaneating  #hurom  #huromindonesia  #nosugar  #nopreservatives  #pure  #kulinermedan 
Don’t miss out our product of the month: Dark Choco Croissant 🥐🍫
.
.
Perfectly baked with golden crisp layers and hint of dark chocolate inside.
 #viennoiserie 
#freshlymade #bakerypik #freshfromtheoven #croissant #chocolatecroissant #nopreservatives #nosoftener #nowhitening
| WEEKEND FOOD |

Weekends are made for relaxing and enjoying all the good stuff life shares with you, like our popular Dukkah.
The perfect condiment for all your weekend grazing. 
Start thinking about stocking up your pantry and picnic baskets with our tasty pouch of local goodness in readiness for Christmas.

Only 9 more Friday's until Christmas! 
#thepickledwife #dukkah #supportlocal #paleo #vegan #glutenfree #allnatural #nopreservatives
| WEEKEND FOOD | Weekends are made for relaxing and enjoying all the good stuff life shares with you, like our popular Dukkah. The perfect condiment for all your weekend grazing. Start thinking about stocking up your pantry and picnic baskets with our tasty pouch of local goodness in readiness for Christmas. Only 9 more Friday's until Christmas! #thepickledwife  #dukkah  #supportlocal  #paleo  #vegan  #glutenfree  #allnatural  #nopreservatives