an online Instagram web viewer

#newgold medias

Photos

Серьги - конфетки 😍из желтого золота 585 пробы с солнечными цитринами и фианитами !!!💖💖💖
⠀
Артикул : 302020291234
⠀
#newgold #золотыеукрашения #ньюголд #золотыесерьги #золото #желтоезолото #серьги #золотокострома #цитрины #фианиты
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 159/g
☀️Emas 916 (used)-available
👉RT lipan hollow
👉Berat : 28.28g
👉Pjng : 18.5cm
👉Lebar : 1.6cm
.
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 159/g ☀️Emas 916 (used)-available 👉RT lipan hollow 👉Berat : 28.28g 👉Pjng : 18.5cm 👉Lebar : 1.6cm . 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 160/g
.
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 160/g . 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 160/g
☀️Emas 916 (used)-available
👉RT Padu Stamping
👉Berat : 15.04g
👉Pjng : 16.5cm
👉Lebar : 0.9cm
.
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 160/g ☀️Emas 916 (used)-available 👉RT Padu Stamping 👉Berat : 15.04g 👉Pjng : 16.5cm 👉Lebar : 0.9cm . 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 164/g
☀️Emas 916 (used)-available
👉Loket
👉Berat : 4.64g
👉Size : 2.2x2.5cm
.
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 164/g ☀️Emas 916 (used)-available 👉Loket 👉Berat : 4.64g 👉Size : 2.2x2.5cm . 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 164/g
☀️Emas 916 (used)-available
👉Loket
👉Berat : 3.45g
👉Size : 2.1cm
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 164/g ☀️Emas 916 (used)-available 👉Loket 👉Berat : 3.45g 👉Size : 2.1cm 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 166/g
☀️Emas 916 (used)-available
👉Loket
👉Berat : 1.42g
👉Size : 1.2cm
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 166/g ☀️Emas 916 (used)-available 👉Loket 👉Berat : 1.42g 👉Size : 1.2cm 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
@bobbyjfromrockaway at it again with this 🔥🔥🔥 @bobbyjbreakfastbars 
#djpremier #bobbyjfromrockaway #queensmc #hiphop #goldenera #newgold #rockawaybeach #nyc #bars #straightbars #flow #lyrics
Bugatti CHiron ........ 🎯
(#great #and #the #well #car #cars #vehicle #vehicles #bug #bugatti #veyron #chiron #red #light #is #on #too #wheel #are #best #engine #horsepower #power #top #speed #topspeed #torque #newgold)
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 164/g
☀️Emas 916 (used)-available
👉RT Padu fesyen
👉Berat : 3.02g
👉Pjng : 16.5cm
👉Lebar : 1cm
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 164/g ☀️Emas 916 (used)-available 👉RT Padu fesyen 👉Berat : 3.02g 👉Pjng : 16.5cm 👉Lebar : 1cm 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 159/g
☀️Emas 916 (used)-available
👉RT Padu Stamping
👉Berat : 23.25g
👉Pjng : 19cm
👉Lebar : 1cm
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 159/g ☀️Emas 916 (used)-available 👉RT Padu Stamping 👉Berat : 23.25g 👉Pjng : 19cm 👉Lebar : 1cm 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 160/g
☀️Emas 916 (used)-available
👉RT fesyen
👉Berat : 16.15
👉Pjng : 18cm
👉Lebar : 1.2cm
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 160/g ☀️Emas 916 (used)-available 👉RT fesyen 👉Berat : 16.15 👉Pjng : 18cm 👉Lebar : 1.2cm 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
Shining iPhone Xs gold, like it should!
________
Source: @icentr_chernivtsi 
________
#iphonexs #iphonexsgold #newgold #iphonegold #iphonexsmax #apple #shininggold#refinedsign
🌼Teringinnya nak beli emas.Tapi kalau nak beli cash memang tak mampu la .
.
.
🌼Mesti korang ada masalah macam kat atas kan
.
.
🌼Mesti best kan kalau boleh bayar ansuran
.
.
🌼Okeh mesti la boleh.Jom DM/WHATSAPP Kak Liza kita citer pasal ansuran emas 916
.
.
🌼Sebarang pertanyaan 017 624 2529 (Kak Liza)
🌼Teringinnya nak beli emas.Tapi kalau nak beli cash memang tak mampu la . . . 🌼Mesti korang ada masalah macam kat atas kan . . 🌼Mesti best kan kalau boleh bayar ansuran . . 🌼Okeh mesti la boleh.Jom DM/WHATSAPP Kak Liza kita citer pasal ansuran emas 916 . . 🌼Sebarang pertanyaan 017 624 2529 (Kak Liza)
🌼Teringinnya nak beli emas.Tapi kalau nak beli cash memang tak mampu la .
.
.
🌼Mesti korang ada masalah macam kat atas kan
.
.
🌼Mesti best kan kalau boleh bayar ansuran
.
.
🌼Okeh mesti la boleh.Jom DM/WHATSAPP Kak Liza kita citer pasal ansuran emas 916
.
.
🌼Sebarang pertanyaan 017 624 2529 (Kak Liza)
🌼Teringinnya nak beli emas.Tapi kalau nak beli cash memang tak mampu la . . . 🌼Mesti korang ada masalah macam kat atas kan . . 🌼Mesti best kan kalau boleh bayar ansuran . . 🌼Okeh mesti la boleh.Jom DM/WHATSAPP Kak Liza kita citer pasal ansuran emas 916 . . 🌼Sebarang pertanyaan 017 624 2529 (Kak Liza)
🌼Teringinnya nak beli emas.Tapi kalau nak beli cash memang tak mampu la .
.
.
🌼Mesti korang ada masalah macam kat atas kan
.
.
🌼Mesti best kan kalau boleh bayar ansuran
.
.
🌼Okeh mesti la boleh.Jom DM/WHATSAPP Kak Liza kita citer pasal ansuran emas 916
.
.
🌼Sebarang pertanyaan 017 624 2529 (Kak Liza)
🌼Teringinnya nak beli emas.Tapi kalau nak beli cash memang tak mampu la . . . 🌼Mesti korang ada masalah macam kat atas kan . . 🌼Mesti best kan kalau boleh bayar ansuran . . 🌼Okeh mesti la boleh.Jom DM/WHATSAPP Kak Liza kita citer pasal ansuran emas 916 . . 🌼Sebarang pertanyaan 017 624 2529 (Kak Liza)
💟 Bestnya kalau dapat kumpul emas sikit2.Nak beli cash sedebuk memang aku tak mampu 😞
.
.
🌹 Haa korang mesti ada masalah macam ni kan.Teringin giler nak ada emas,nak kumpul emas betul tak?😍
.
.
🌳 Ok macam ni kalau uols tak mampu nak beli sedebuk macam tu, apa kata join emas ansuran dengan kak liza
.
.
🏵️ Emas ansuran ni selama 6 bulan 😉 yang paling best boleh ikut bajet masing .
.
.
🍓 Ala whatsapp/dm jela kak liza senang.kita citer sana tau 😘.
.
.
Klik kat bio tu lagi senang Uols
💟 Bestnya kalau dapat kumpul emas sikit2.Nak beli cash sedebuk memang aku tak mampu 😞 . . 🌹 Haa korang mesti ada masalah macam ni kan.Teringin giler nak ada emas,nak kumpul emas betul tak?😍 . . 🌳 Ok macam ni kalau uols tak mampu nak beli sedebuk macam tu, apa kata join emas ansuran dengan kak liza . . 🏵️ Emas ansuran ni selama 6 bulan 😉 yang paling best boleh ikut bajet masing . . . 🍓 Ala whatsapp/dm jela kak liza senang.kita citer sana tau 😘. . . Klik kat bio tu lagi senang Uols
💟 Bestnya kalau dapat kumpul emas sikit2.Nak beli cash sedebuk memang aku tak mampu 😞
.
.
🌹 Haa korang mesti ada masalah macam ni kan.Teringin giler nak ada emas,nak kumpul emas betul tak?😍
.
.
🌳 Ok macam ni kalau uols tak mampu nak beli sedebuk macam tu, apa kata join emas ansuran dengan kak liza
.
.
🏵️ Emas ansuran ni selama 6 bulan 😉 yang paling best boleh ikut bajet masing .
.
.
🍓 Ala whatsapp/dm jela kak liza senang.kita citer sana tau 😘.
.
.
Klik kat bio tu lagi senang Uols
💟 Bestnya kalau dapat kumpul emas sikit2.Nak beli cash sedebuk memang aku tak mampu 😞 . . 🌹 Haa korang mesti ada masalah macam ni kan.Teringin giler nak ada emas,nak kumpul emas betul tak?😍 . . 🌳 Ok macam ni kalau uols tak mampu nak beli sedebuk macam tu, apa kata join emas ansuran dengan kak liza . . 🏵️ Emas ansuran ni selama 6 bulan 😉 yang paling best boleh ikut bajet masing . . . 🍓 Ala whatsapp/dm jela kak liza senang.kita citer sana tau 😘. . . Klik kat bio tu lagi senang Uols
💟 Bestnya kalau dapat kumpul emas sikit2.Nak beli cash sedebuk memang aku tak mampu 😞
.
.
🌹 Haa korang mesti ada masalah macam ni kan.Teringin giler nak ada emas,nak kumpul emas betul tak?😍
.
.
🌳 Ok macam ni kalau uols tak mampu nak beli sedebuk macam tu, apa kata join emas ansuran dengan kak liza
.
.
🏵️ Emas ansuran ni selama 6 bulan 😉 yang paling best boleh ikut bajet masing .
.
.
🍓 Ala whatsapp/dm jela kak liza senang.kita citer sana tau 😘.
.
.
Klik kat bio tu lagi senang Uols
💟 Bestnya kalau dapat kumpul emas sikit2.Nak beli cash sedebuk memang aku tak mampu 😞 . . 🌹 Haa korang mesti ada masalah macam ni kan.Teringin giler nak ada emas,nak kumpul emas betul tak?😍 . . 🌳 Ok macam ni kalau uols tak mampu nak beli sedebuk macam tu, apa kata join emas ansuran dengan kak liza . . 🏵️ Emas ansuran ni selama 6 bulan 😉 yang paling best boleh ikut bajet masing . . . 🍓 Ala whatsapp/dm jela kak liza senang.kita citer sana tau 😘. . . Klik kat bio tu lagi senang Uols
🍑Sape kat sini teringin sangat nak beli emas 916?Nak beli sedebuk memang tak mampu 😟😟
.
.
🍑Kak liza ada buka pembelian emas 916 secara ansuran.Pada korang yang masalah seperti di atas sangat2 di alu-alukan untuk join ansuran ni
.
.
🍑Pilih item idaman korang,ansuran selama 6 bulan, selepas itu barulah kita deliver item idaman korang tu.
.
.
🍑Ala tak faham la macam mana tu kak liza.Okay takpe 😬
.
.
🍑Korang whatsapp terus kak liza nanti kak liza terangkan 👇
.
. http://httpansuranemaskaklizawasapmy.wasap.my
🍑Sape kat sini teringin sangat nak beli emas 916?Nak beli sedebuk memang tak mampu 😟😟 . . 🍑Kak liza ada buka pembelian emas 916 secara ansuran.Pada korang yang masalah seperti di atas sangat2 di alu-alukan untuk join ansuran ni . . 🍑Pilih item idaman korang,ansuran selama 6 bulan, selepas itu barulah kita deliver item idaman korang tu. . . 🍑Ala tak faham la macam mana tu kak liza.Okay takpe 😬 . . 🍑Korang whatsapp terus kak liza nanti kak liza terangkan 👇 . . http://httpansuranemaskaklizawasapmy.wasap.my
🍑Sape kat sini teringin sangat nak beli emas 916?Nak beli sedebuk memang tak mampu 😟😟
.
.
🍑Kak liza ada buka pembelian emas 916 secara ansuran.Pada korang yang masalah seperti di atas sangat2 di alu-alukan untuk join ansuran ni
.
.
🍑Pilih item idaman korang,ansuran selama 6 bulan, selepas itu barulah kita deliver item idaman korang tu.
.
.
🍑Ala tak faham la macam mana tu kak liza.Okay takpe 😬
.
.
🍑Korang whatsapp terus kak liza nanti kak liza terangkan 👇
.
. http://httpansuranemaskaklizawasapmy.wasap.my
🍑Sape kat sini teringin sangat nak beli emas 916?Nak beli sedebuk memang tak mampu 😟😟 . . 🍑Kak liza ada buka pembelian emas 916 secara ansuran.Pada korang yang masalah seperti di atas sangat2 di alu-alukan untuk join ansuran ni . . 🍑Pilih item idaman korang,ansuran selama 6 bulan, selepas itu barulah kita deliver item idaman korang tu. . . 🍑Ala tak faham la macam mana tu kak liza.Okay takpe 😬 . . 🍑Korang whatsapp terus kak liza nanti kak liza terangkan 👇 . . http://httpansuranemaskaklizawasapmy.wasap.my
916 Cincin Zircon
181/g

Dm admin utk lock
#newgold #trustedseller #916gold
💥 Tak cukup cash pun boleh beli emas?
.
.
.
💥 Ya memang betul.Korang nak kumpul emas tapi tak mampu beli cash
.
. .
💥 Mudah je ansuran emas kan ada
.
.
💥 Jom dm/whatsapp Kak Liza (017 624 2529) kita bincang pasal ansuran emas k
💥 Tak cukup cash pun boleh beli emas? . . . 💥 Ya memang betul.Korang nak kumpul emas tapi tak mampu beli cash . . . 💥 Mudah je ansuran emas kan ada . . 💥 Jom dm/whatsapp Kak Liza (017 624 2529) kita bincang pasal ansuran emas k
💥 Tak cukup cash pun boleh beli emas?
.
.
.
💥 Ya memang betul.Korang nak kumpul emas tapi tak mampu beli cash
.
. .
💥 Mudah je ansuran emas kan ada
.
.
💥 Jom dm/whatsapp Kak Liza (017 624 2529) kita bincang pasal ansuran emas k
💥 Tak cukup cash pun boleh beli emas? . . . 💥 Ya memang betul.Korang nak kumpul emas tapi tak mampu beli cash . . . 💥 Mudah je ansuran emas kan ada . . 💥 Jom dm/whatsapp Kak Liza (017 624 2529) kita bincang pasal ansuran emas k
💥 Tak cukup cash pun boleh beli emas?
.
.
.
💥 Ya memang betul.Korang nak kumpul emas tapi tak mampu beli cash
.
. .
💥 Mudah je ansuran emas kan ada
.
.
💥 Jom dm/whatsapp Kak Liza (017 624 2529) kita bincang pasal ansuran emas k
💥 Tak cukup cash pun boleh beli emas? . . . 💥 Ya memang betul.Korang nak kumpul emas tapi tak mampu beli cash . . . 💥 Mudah je ansuran emas kan ada . . 💥 Jom dm/whatsapp Kak Liza (017 624 2529) kita bincang pasal ansuran emas k
Macam mana nak kumpul emas 916 tanpa perlu terbeban? 🤔Nak beli cash memang tak mampu dah.
.
.
Ok sini kak liza citer.Kak liza ada buka ansuran emas selama 6 bulan tau
.
.
Uols berkenan dengan item apa?whatsapp cecepat bagitau kak liza nak bayar ansuran k.Habis bayar baru kita deliver.Mudah saja
.
.
Whatsapp sahaja 017 624 2529 (kak liza)
Macam mana nak kumpul emas 916 tanpa perlu terbeban? 🤔Nak beli cash memang tak mampu dah. . . Ok sini kak liza citer.Kak liza ada buka ansuran emas selama 6 bulan tau . . Uols berkenan dengan item apa?whatsapp cecepat bagitau kak liza nak bayar ansuran k.Habis bayar baru kita deliver.Mudah saja . . Whatsapp sahaja 017 624 2529 (kak liza)
Macam mana nak kumpul emas 916 tanpa perlu terbeban? 🤔Nak beli cash memang tak mampu dah.
.
.
Ok sini kak liza citer.Kak liza ada buka ansuran emas selama 6 bulan tau
.
.
Uols berkenan dengan item apa?whatsapp cecepat bagitau kak liza nak bayar ansuran k.Habis bayar baru kita deliver.Mudah saja
.
.
Whatsapp sahaja 017 624 2529 (kak liza)
Macam mana nak kumpul emas 916 tanpa perlu terbeban? 🤔Nak beli cash memang tak mampu dah. . . Ok sini kak liza citer.Kak liza ada buka ansuran emas selama 6 bulan tau . . Uols berkenan dengan item apa?whatsapp cecepat bagitau kak liza nak bayar ansuran k.Habis bayar baru kita deliver.Mudah saja . . Whatsapp sahaja 017 624 2529 (kak liza)
Macam mana nak kumpul emas 916 tanpa perlu terbeban? 🤔Nak beli cash memang tak mampu dah.
.
.
Ok sini kak liza citer.Kak liza ada buka ansuran emas selama 6 bulan tau
.
.
Uols berkenan dengan item apa?whatsapp cecepat bagitau kak liza nak bayar ansuran k.Habis bayar baru kita deliver.Mudah saja
.
.
Whatsapp sahaja 017 624 2529 (kak liza)
Macam mana nak kumpul emas 916 tanpa perlu terbeban? 🤔Nak beli cash memang tak mampu dah. . . Ok sini kak liza citer.Kak liza ada buka ansuran emas selama 6 bulan tau . . Uols berkenan dengan item apa?whatsapp cecepat bagitau kak liza nak bayar ansuran k.Habis bayar baru kita deliver.Mudah saja . . Whatsapp sahaja 017 624 2529 (kak liza)
Custom office furniture designed and built by #customsteeldesignltd #newgold #ironworks #officefurniture
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 166/g
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 166/g 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 166/g
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 166/g 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 166/g
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 166/g 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 166/g
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 166/g 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 164/g
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 164/g 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 163/g
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 163/g 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 163/g
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 163/g 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 163/g
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 163/g 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 163/g
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 163/g 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 164/g
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 164/g 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 166/g
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 166/g 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 164/g
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 164/g 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 163/g
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 163/g 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 164/g
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 164/g 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 164/g
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 164/g 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 163/g
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 163/g 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 164/g
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 164/g 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 162/g
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 162/g 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 162/g
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 162/g 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 163/g
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 163/g 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 160/g
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 160/g 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 162/g
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 162/g 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 163/g
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 163/g 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 164/g
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 164/g 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 163/g
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 163/g 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 164/g
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 164/g 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 161/g
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 161/g 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 163/g
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 163/g 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 162/g
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 162/g 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 164/g
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 164/g 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 163/g
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 163/g 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
ماشین آلات دوخت و برش التراسونیک
#ساک_دستی #التراسونیک #خط_تولید_پوشاک 
#جامه_آرایان  #دستگاه_گلدوزی_کامپیوتری
#جامه_آرایان #گلدن_ویل #ماشین_آلات_تخصصی_پوشاک #چرخ_خیاطی_صنعتی #دستگاه_گلدوزی_صنعتی #دستگاه_گلدوزی_صنعتی
 #گلدوزی_تک_کله  #خطوط_تولید_کارخانجات_پوشاک #دستگاه_برش_اتوماتیک_پارچه #دستگاه_طاقه_پهن_کن_اتوماتیک #سیستم_هنگر #دستگاه_گلدوزی_صنعتی
 #گلدوزی_تک_کله  #خطوط_تولید_کارخانجات_پوشاک #دستگاه_برش_اتوماتیک_پارچه #دستگاه_طاقه_پهن_کن_اتوماتیک #سیستم_هنگر #سیستم_اتوماسیون_خط_تولید_پوشاک #آموزش_نرم_افزار_گلدوزی #نرم_افزار_گلدوزی_ویلکام #نمازن_کامپیوتری #چرخ_خیاطی_راسته_کامپیوتری #سردوز_فول_اتوماتیک
#دستگاه_فول_اتوماتیک_لحاف_دوزی #لحاف_دوزی #کویلتینگ  #دوخت_قلاب#سیستم_اتوماسیون_خط_تولید_پوشاک #آموزش_نرم_افزار_گلدوزی #نرم_افزار_گلدوزی_ویلکام #نمازن_کامپیوتری #چرخ_خیاطی_راسته_کامپیوتری #سردوز_فول_اتوماتیک
#دستگاه_فول_اتوماتیک_لحاف_دوزی #لحاف_دوزی #کویلتینگ  #دوخت_قلاب
#ricoma #ricomaembroiderymachine #embroidery #embroiderymachine #newgold #newgoldsewingmachine 
https
https://goo.gl/yXWFaC :لینک انواع محصولات مرتبط
@masoore
86073860-4
www.nazfar.ir
کسب اطلاعات بیشتر : 
86073860-4 داخلی 109
www.nazfar.ir
ماشین آلات دوخت و برش التراسونیک #ساک_دستی  #التراسونیک  #خط_تولید_پوشاک  #جامه_آرایان  #دستگاه_گلدوزی_کامپیوتری  #جامه_آرایان  #گلدن_ویل  #ماشین_آلات_تخصصی_پوشاک  #چرخ_خیاطی_صنعتی  #دستگاه_گلدوزی_صنعتی  #دستگاه_گلدوزی_صنعتی  #گلدوزی_تک_کله  #خطوط_تولید_کارخانجات_پوشاک  #دستگاه_برش_اتوماتیک_پارچه  #دستگاه_طاقه_پهن_کن_اتوماتیک  #سیستم_هنگر  #دستگاه_گلدوزی_صنعتی  #گلدوزی_تک_کله  #خطوط_تولید_کارخانجات_پوشاک  #دستگاه_برش_اتوماتیک_پارچه  #دستگاه_طاقه_پهن_کن_اتوماتیک  #سیستم_هنگر  #سیستم_اتوماسیون_خط_تولید_پوشاک  #آموزش_نرم_افزار_گلدوزی  #نرم_افزار_گلدوزی_ویلکام  #نمازن_کامپیوتری  #چرخ_خیاطی_راسته_کامپیوتری  #سردوز_فول_اتوماتیک  #دستگاه_فول_اتوماتیک_لحاف_دوزی  #لحاف_دوزی  #کویلتینگ  #دوخت_قلاب #سیستم_اتوماسیون_خط_تولید_پوشاک  #آموزش_نرم_افزار_گلدوزی  #نرم_افزار_گلدوزی_ویلکام  #نمازن_کامپیوتری  #چرخ_خیاطی_راسته_کامپیوتری  #سردوز_فول_اتوماتیک  #دستگاه_فول_اتوماتیک_لحاف_دوزی  #لحاف_دوزی  #کویلتینگ  #دوخت_قلاب  #ricoma  #ricomaembroiderymachine  #embroidery  #embroiderymachine  #newgold  #newgoldsewingmachine  https https://goo.gl/yXWFaC :لینک انواع محصولات مرتبط @masoore 86073860-4 www.nazfar.ir کسب اطلاعات بیشتر : 86073860-4 داخلی 109 www.nazfar.ir
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 163/g
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 163/g 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 163/g
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 163/g 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 164/g
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 164/g 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 163/g - 166/g
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 163/g - 166/g 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 164/g
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 164/g 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 164/g
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 164/g 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 164/g
🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999#usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 164/g 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999 #usedgold999  #emasterpakai916 
Lifestyle Worth Living.

#UstriveAthletics #Ustrive #BeMore #DoMore #Adidas #Lifestyle #HealthIsWealth #NewGold @ustrive_athletics 📹: @bkurtisnelson
🌹 Korang nak beli emas tapi tak mampu beli cash sedebuk?
.
.
🌹 Kalau Kak Liza bantu korang beli emas secara ansuran suka tak?
.
.
🌹 Jom dm/whatsapp Kak Liza segera untuk keterangan lanjut
.
.
🌹 Kak Liza (017 624 2529)
.
.
🌹 Ansuran limit bayar 6 bulan sahaja
🌹 Korang nak beli emas tapi tak mampu beli cash sedebuk? . . 🌹 Kalau Kak Liza bantu korang beli emas secara ansuran suka tak? . . 🌹 Jom dm/whatsapp Kak Liza segera untuk keterangan lanjut . . 🌹 Kak Liza (017 624 2529) . . 🌹 Ansuran limit bayar 6 bulan sahaja
🌹 Korang nak beli emas tapi tak mampu beli cash sedebuk?
.
.
🌹 Kalau Kak Liza bantu korang beli emas secara ansuran suka tak?
.
.
🌹 Jom dm/whatsapp Kak Liza segera untuk keterangan lanjut
.
.
🌹 Kak Liza (017 624 2529)
.
.
🌹 Ansuran limit bayar 6 bulan sahaja
🌹 Korang nak beli emas tapi tak mampu beli cash sedebuk? . . 🌹 Kalau Kak Liza bantu korang beli emas secara ansuran suka tak? . . 🌹 Jom dm/whatsapp Kak Liza segera untuk keterangan lanjut . . 🌹 Kak Liza (017 624 2529) . . 🌹 Ansuran limit bayar 6 bulan sahaja
🌹 Korang nak beli emas tapi tak mampu beli cash sedebuk?
.
.
🌹 Kalau Kak Liza bantu korang beli emas secara ansuran suka tak?
.
.
🌹 Jom dm/whatsapp Kak Liza segera untuk keterangan lanjut
.
.
🌹 Kak Liza (017 624 2529)
.
.
🌹 Ansuran limit bayar 6 bulan sahaja
🌹 Korang nak beli emas tapi tak mampu beli cash sedebuk? . . 🌹 Kalau Kak Liza bantu korang beli emas secara ansuran suka tak? . . 🌹 Jom dm/whatsapp Kak Liza segera untuk keterangan lanjut . . 🌹 Kak Liza (017 624 2529) . . 🌹 Ansuran limit bayar 6 bulan sahaja
#Goldiegang🏆~*Only took me two weeks imma real hustla don’t try Nd compete 💯💰🏃‍♂️💨 @desert_baby_records #newgold #charms #gold #DBG🌵
@cameronmichaelbelt and his wife made THE SILENCE OF THE LAMB CHOPS from my new book and sent me these photos. They also made some of the cocktails! I love this so much! What are you gonna make? Send me your photos and I’ll post them! #thenightmarebeforedinner #cookbook #silenceofthelambchops #therealzachneil #newgold #chef #cooking #halloween #beetlehouse #goth