an online Instagram web viewer

#newgold medias

Photos

💟 Bestnya kalau dapat kumpul emas sikit2.Nak beli cash sedebuk memang aku tak mampu 😞
.
.
🌹 Haa korang mesti ada masalah macam ni kan.Teringin giler nak ada emas,nak kumpul emas betul tak?😍
.
.
🌳 Ok macam ni kalau uols tak mampu nak beli sedebuk macam tu, apa kata join emas ansuran dengan kak liza
.
.
🏵️ Emas ansuran ni selama 6 bulan 😉 yang paling best boleh ikut bajet masing .
.
.
🍓 Ala whatsapp/dm jela kak liza senang.kita citer sana tau 😘.
.
.
Klik kat bio tu lagi senang Uols
.
💟 Bestnya kalau dapat kumpul emas sikit2.Nak beli cash sedebuk memang aku tak mampu 😞 . . 🌹 Haa korang mesti ada masalah macam ni kan.Teringin giler nak ada emas,nak kumpul emas betul tak?😍 . . 🌳 Ok macam ni kalau uols tak mampu nak beli sedebuk macam tu, apa kata join emas ansuran dengan kak liza . . 🏵️ Emas ansuran ni selama 6 bulan 😉 yang paling best boleh ikut bajet masing . . . 🍓 Ala whatsapp/dm jela kak liza senang.kita citer sana tau 😘. . . Klik kat bio tu lagi senang Uols .
💟 Bestnya kalau dapat kumpul emas sikit2.Nak beli cash sedebuk memang aku tak mampu 😞
.
.
🌹 Haa korang mesti ada masalah macam ni kan.Teringin giler nak ada emas,nak kumpul emas betul tak?😍
.
.
🌳 Ok macam ni kalau uols tak mampu nak beli sedebuk macam tu, apa kata join emas ansuran dengan kak liza
.
.
🏵️ Emas ansuran ni selama 6 bulan 😉 yang paling best boleh ikut bajet masing .
.
.
🍓 Ala whatsapp/dm jela kak liza senang.kita citer sana tau 😘.
.
.
Klik kat bio tu lagi senang Uols
.
💟 Bestnya kalau dapat kumpul emas sikit2.Nak beli cash sedebuk memang aku tak mampu 😞 . . 🌹 Haa korang mesti ada masalah macam ni kan.Teringin giler nak ada emas,nak kumpul emas betul tak?😍 . . 🌳 Ok macam ni kalau uols tak mampu nak beli sedebuk macam tu, apa kata join emas ansuran dengan kak liza . . 🏵️ Emas ansuran ni selama 6 bulan 😉 yang paling best boleh ikut bajet masing . . . 🍓 Ala whatsapp/dm jela kak liza senang.kita citer sana tau 😘. . . Klik kat bio tu lagi senang Uols .
💟 Bestnya kalau dapat kumpul emas sikit2.Nak beli cash sedebuk memang aku tak mampu 😞
.
.
🌹 Haa korang mesti ada masalah macam ni kan.Teringin giler nak ada emas,nak kumpul emas betul tak?😍
.
.
🌳 Ok macam ni kalau uols tak mampu nak beli sedebuk macam tu, apa kata join emas ansuran dengan kak liza
.
.
🏵️ Emas ansuran ni selama 6 bulan 😉 yang paling best boleh ikut bajet masing .
.
.
🍓 Ala whatsapp/dm jela kak liza senang.kita citer sana tau 😘.
.
.
Klik kat bio tu lagi senang Uols
.
💟 Bestnya kalau dapat kumpul emas sikit2.Nak beli cash sedebuk memang aku tak mampu 😞 . . 🌹 Haa korang mesti ada masalah macam ni kan.Teringin giler nak ada emas,nak kumpul emas betul tak?😍 . . 🌳 Ok macam ni kalau uols tak mampu nak beli sedebuk macam tu, apa kata join emas ansuran dengan kak liza . . 🏵️ Emas ansuran ni selama 6 bulan 😉 yang paling best boleh ikut bajet masing . . . 🍓 Ala whatsapp/dm jela kak liza senang.kita citer sana tau 😘. . . Klik kat bio tu lagi senang Uols .
HEADSET #newgold #playstation4 😋de donde los vas a buscar?! De @gameservicepy con la MAYOR VARIEDAD EN #GAMING 😚
Sonido 7.1 y la MAYOR comodidad 👈 #delivery al 0982 811 804 🎖
HEADSET #newgold  #playstation4  😋de donde los vas a buscar?! De @gameservicepy con la MAYOR VARIEDAD EN #GAMING  😚 Sonido 7.1 y la MAYOR comodidad 👈 #delivery  al 0982 811 804 🎖
#ЮвелирныйсалонNEWGOLD
Подлинные украшения напрямую от производителя из наличия без предоплаты и бесплатной доставкой по РФ!
🔊Ювелирный салон NEWGOLD дарит подарки- при покупке ювелирных украшений до 31 декабря👉🏻-получи сертификат на следующую покупку, а также возможность выиграть подвеску с бриллиантом💎!!! Подробности у продавцов-консультантов.
Каталог ювелирных украшений: https://newgold.ru/jewelry-catalog/ 📭Адреса ювелирных салонов: 📍 г. Кострома, Красносельское ш., д. 1, ТРЦ "Коллаж" 📍 г. Кострома, Октябрьская пл., д. 1, Универмаг "Кострома" 📍 г. Санкт-Петербург, Пулковское ш., д. 25, к. 1, лит. А, ТРК "Лето" 
Наши соц. сети: 
https://www.instagram.com/newgold.ru/ 
https://www.facebook.com/newgoldkostroma/ 
https://www.youtube.com/c/NEWGOLD_RU 
https://ok.ru/newgold +7 (800) 100-30-74 
http://newgold.ru.  #ювелирныеукрашения #золото #серебро #ньюголд #newgold
#ЮвелирныйсалонNEWGOLD  Подлинные украшения напрямую от производителя из наличия без предоплаты и бесплатной доставкой по РФ! 🔊Ювелирный салон NEWGOLD дарит подарки- при покупке ювелирных украшений до 31 декабря👉🏻-получи сертификат на следующую покупку, а также возможность выиграть подвеску с бриллиантом💎!!! Подробности у продавцов-консультантов. Каталог ювелирных украшений: https://newgold.ru/jewelry-catalog/ 📭Адреса ювелирных салонов: 📍 г. Кострома, Красносельское ш., д. 1, ТРЦ "Коллаж" 📍 г. Кострома, Октябрьская пл., д. 1, Универмаг "Кострома" 📍 г. Санкт-Петербург, Пулковское ш., д. 25, к. 1, лит. А, ТРК "Лето" Наши соц. сети: https://www.instagram.com/newgold.ru/ https://www.facebook.com/newgoldkostroma/ https://www.youtube.com/c/NEWGOLD_RU https://ok.ru/newgold +7 (800) 100-30-74 http://newgold.ru. #ювелирныеукрашения  #золото  #серебро  #ньюголд  #newgold 
Unhas de fibra fio a fio e a queridinha do momento 😍✨ Uma ótima opção pro Réveillon não é mesmo? 
_______________________________
Unhas de fibra são um luxo,naturais e restantes (se aplicada corretamente) fininhas,do jeitinho que amamos ❤️ #unhas #nails #nailsdesign #lovenails #unhasdecoradas #unhas #choqueigata #beleza #instagood #instagram #newgold #unhaslindas #unhasperfect #nails💅 #nailstyle
E esse degradê 😍 #esmaltacaoemgel #degradê #newgold #unhaslindas #encapsulada 
Agende seu Horario 22 99954 5614
Earrings Available for delivery 
EXTRA GOLD 
#18caratgold #puregold #goldseller #newgold
#houseofamearypearl
Earrings Available for delivery 
EXTRA GOLD 
#18caratgold #puregold #goldseller #newgold
#houseofamearypearl
Earrings&Pendant Available for delivery 
EXTRA GOLD 
#18caratgold #puregold #goldseller #newgold
#houseofamearypearl
💄 Tiada cash sedebuk? korang masih lagi boleh emas 👍
.
.
💄 Jom join ansuran mudah selama 6 bulan
.
.
💄 Untuk keterangan lanjut
.
.
💄 Whatsapp atau dm saja kak liza 017 624 2529
.
💄 Tiada cash sedebuk? korang masih lagi boleh emas 👍 . . 💄 Jom join ansuran mudah selama 6 bulan . . 💄 Untuk keterangan lanjut . . 💄 Whatsapp atau dm saja kak liza 017 624 2529 .
💄 Tiada cash sedebuk? korang masih lagi boleh emas 👍
.
.
💄 Jom join ansuran mudah selama 6 bulan
.
.
💄 Untuk keterangan lanjut
.
.
💄 Whatsapp atau dm saja kak liza 017 624 2529
.
💄 Tiada cash sedebuk? korang masih lagi boleh emas 👍 . . 💄 Jom join ansuran mudah selama 6 bulan . . 💄 Untuk keterangan lanjut . . 💄 Whatsapp atau dm saja kak liza 017 624 2529 .
💄 Tiada cash sedebuk? korang masih lagi boleh emas 👍
.
.
💄 Jom join ansuran mudah selama 6 bulan
.
.
💄 Untuk keterangan lanjut
.
.
💄 Whatsapp atau dm saja kak liza 017 624 2529
.
💄 Tiada cash sedebuk? korang masih lagi boleh emas 👍 . . 💄 Jom join ansuran mudah selama 6 bulan . . 💄 Untuk keterangan lanjut . . 💄 Whatsapp atau dm saja kak liza 017 624 2529 .
🌼Teringinnya nak beli emas.Tapi kalau nak beli cash memang tak mampu la .
.
.
🌼Mesti korang ada masalah macam kat atas kan
.
.
🌼Mesti best kan kalau boleh bayar ansuran
.
.
🌼Okeh mesti la boleh.Jom DM/WHATSAPP Kak Liza kita citer pasal ansuran emas 916
.
.
🌼Sebarang pertanyaan 017 624 2529 (Kak Liza)
.
🌼Teringinnya nak beli emas.Tapi kalau nak beli cash memang tak mampu la . . . 🌼Mesti korang ada masalah macam kat atas kan . . 🌼Mesti best kan kalau boleh bayar ansuran . . 🌼Okeh mesti la boleh.Jom DM/WHATSAPP Kak Liza kita citer pasal ansuran emas 916 . . 🌼Sebarang pertanyaan 017 624 2529 (Kak Liza) .
🌼Teringinnya nak beli emas.Tapi kalau nak beli cash memang tak mampu la .
.
.
🌼Mesti korang ada masalah macam kat atas kan
.
.
🌼Mesti best kan kalau boleh bayar ansuran
.
.
🌼Okeh mesti la boleh.Jom DM/WHATSAPP Kak Liza kita citer pasal ansuran emas 916
.
.
🌼Sebarang pertanyaan 017 624 2529 (Kak Liza)
.
🌼Teringinnya nak beli emas.Tapi kalau nak beli cash memang tak mampu la . . . 🌼Mesti korang ada masalah macam kat atas kan . . 🌼Mesti best kan kalau boleh bayar ansuran . . 🌼Okeh mesti la boleh.Jom DM/WHATSAPP Kak Liza kita citer pasal ansuran emas 916 . . 🌼Sebarang pertanyaan 017 624 2529 (Kak Liza) .
🌼Teringinnya nak beli emas.Tapi kalau nak beli cash memang tak mampu la .
.
.
🌼Mesti korang ada masalah macam kat atas kan
.
.
🌼Mesti best kan kalau boleh bayar ansuran
.
.
🌼Okeh mesti la boleh.Jom DM/WHATSAPP Kak Liza kita citer pasal ansuran emas 916
.
.
🌼Sebarang pertanyaan 017 624 2529 (Kak Liza)
.
🌼Teringinnya nak beli emas.Tapi kalau nak beli cash memang tak mampu la . . . 🌼Mesti korang ada masalah macam kat atas kan . . 🌼Mesti best kan kalau boleh bayar ansuran . . 🌼Okeh mesti la boleh.Jom DM/WHATSAPP Kak Liza kita citer pasal ansuran emas 916 . . 🌼Sebarang pertanyaan 017 624 2529 (Kak Liza) .
Need ideas for Christmas gifts? Well, we've got brand new Harley Davidson pendants & rings, along with brand new sports team pendants & rings! Come in & check them out! Solid gold too, not hollow. 😍

#newgold #brandnew #gold #pendants #rings #mensring #10k #TorontoMapleLeaf #BlueJays #DetroitRedWings #harleydavidson #goldrings #jewelry #jewellers #solidgold #giftideas #Christmas #Bback #BBackOxford #LondonON #photooftheday #instadaily #business #tagforlikes #follow
Need ideas for Christmas gifts? Well, we've got brand new Harley Davidson pendants & rings, along with brand new sports team pendants & rings! Come in & check them out! Solid gold too, not hollow. 😍 #newgold  #brandnew  #gold  #pendants  #rings  #mensring  #10k  #TorontoMapleLeaf  #BlueJays  #DetroitRedWings  #harleydavidson  #goldrings  #jewelry  #jewellers  #solidgold  #giftideas  #Christmas  #Bback  #BBackOxford  #LondonON  #photooftheday  #instadaily  #business  #tagforlikes  #follow 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 168/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 168/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 168/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 168/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 168/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 168/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 168/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 168/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 166/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 166/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 166/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 166/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 168/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 168/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 166/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 166/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 166/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 166/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 166/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 166/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 166/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 166/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 166/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 166/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 163/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 163/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 166/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 166/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 166/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 166/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 165/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 165/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 164/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 164/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 164/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 164/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 165/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 165/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 165/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 165/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
Harga : RM 165/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  Harga : RM 165/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
Элегантные серьги из красного золота с алмазной огранкой!❤ Артикул: 100040292264

#золотыеукрашения #newgold #ньюголд #золото #золотыесерьги #золотокострома
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
🌸Rl Gajah Separuh Padu Used Like New🌸
Berat: 13.39g
Panjang: 45cm
Lebar: 0.4cm
Harga : RM 163/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  🌸Rl Gajah Separuh Padu Used Like New🌸 Berat: 13.39g Panjang: 45cm Lebar: 0.4cm Harga : RM 163/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
🌸Rl Fesyen Used Like New🌸
Berat: 8.73g
Panjang: 59cm
Harga : RM 164/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  🌸Rl Fesyen Used Like New🌸 Berat: 8.73g Panjang: 59cm Harga : RM 164/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
.
Harga : RM 163/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  . Harga : RM 163/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
.
Harga : RM 165/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  . Harga : RM 165/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
.
Harga : RM 165/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  . Harga : RM 165/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
.
Harga : RM 165/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  . Harga : RM 165/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
.
Harga : RM 165/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  . Harga : RM 165/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
.
Harga : RM 165/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  . Harga : RM 165/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
.
Harga : RM 165/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  . Harga : RM 165/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
.
Harga : RM 163/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  . Harga : RM 163/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
.
Harga : RM 163/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  . Harga : RM 163/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
.
Harga : RM 162/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  . Harga : RM 162/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
.
Harga : RM 162/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  . Harga : RM 162/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
.
Harga : RM 161/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  . Harga : RM 161/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
.
Harga : RM 163/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  . Harga : RM 163/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
.
Harga : RM 160/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  . Harga : RM 160/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
.
Harga : RM 163/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  . Harga : RM 163/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
.
Harga : RM 163/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  . Harga : RM 163/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
.
Harga : RM 163/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  . Harga : RM 163/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
.
Harga : RM 163/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  . Harga : RM 163/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
.
Harga : RM 163/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  . Harga : RM 163/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
.
Harga : RM 163/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  . Harga : RM 163/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
.
Harga : RM 163/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  . Harga : RM 163/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
.
Harga : RM 163/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  . Harga : RM 163/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
.
Harga : RM 163/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  . Harga : RM 163/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
.
Harga : RM 162/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  . Harga : RM 162/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
.
Harga : RM 162/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  . Harga : RM 162/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
.
Harga : RM 162/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  . Harga : RM 162/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
.
Harga : RM 162/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  . Harga : RM 162/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
.
Harga : RM 162/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  . Harga : RM 162/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916 
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian
.
Harga : RM 165/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!!
🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag.
❌ upah
➕ postage rm12sm/17ss
.
. 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237
Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU
Click  jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian 
www.wasap.my/60197028237
Jangan lupa follow ya!😉
.
.

#emasmurahonline #emas916 #rantaileher916 #rantaitangan916 #kedaiemascikian #rantaiemas #rantaitangan #trustedselleremas916 #emasbajet #emas916bajet #usedgold #newgold #usedgold916 #emaspreloved
#usedgoldcikian#usedgold916likenew #emassecondhand #emasused916likenew#emasterpakai999 #usedgold999 #emasterpakai916
💎USED GOLD 916💎 #Usedgoldcikian  . Harga : RM 165/G 🎈Repeat customer...macam biasa less RM1/g...HANYA UTK USED GOLD JER TAU!! 🎈Cincin Batu Permata LESS 40% drpd harga pada tag. ❌ upah ➕ postage rm12sm/17ss . . 🎯WhatsApp for fast response 019-7028237 Untuk pertanyaan, sila printscreen barang kemas yang berkenaan dan wasap saya ATAU Click jerrrr link di bawah ini pada bio profile @kedai_emas_cik_ian www.wasap.my/60197028237 Jangan lupa follow ya!😉 . . #emasmurahonline  #emas916  #rantaileher916  #rantaitangan916  #kedaiemascikian  #rantaiemas  #rantaitangan  #trustedselleremas916  #emasbajet  #emas916bajet  #usedgold  #newgold  #usedgold916  #emaspreloved  #usedgoldcikian #usedgold916likenew  #emassecondhand  #emasused916likenew #emasterpakai999  #usedgold999  #emasterpakai916