an online Instagram web viewer

#nelydiasenrose medias

Photos

“ Seminggu pakai Carmela Whitening Soap, jerawat teruk slow pudar. Biasanya susah nak hilang jerawat macam ni. “
.

Carmela punya penangan👏🏻 Jerawat degil pun menyerah kalah bila Carmela datang menyerang. Hihihi. Jangan tak tahu, Carmela boleh guna kat seluruh badan termasuk kaki, tangan dan muka jugak. Jimat kan ?
.

Satu sabun boleh guna kat semua tempat. Lagi-lagi tempat tersorok yang gelap-gelap tuuu. Haa part tu korang kena jaga-jaga. Sental kasi cerah, bagi daki semua hilang. Biasanya kulit belakang leher, celah peha dan ketiak agak gelap dari biasa. Jadi kena sental lebih sikit.
.

Kalau jenis yang ada jerawat belakang badan, memang elok sangat guna Carmela ni. Jerawat teruk kat muka pun boleh hilang, korang rasa jerawat badan boleh hilang tak? Mestilah boleh kan🤭.
.

Ada masalah kulit berdaki, gelap dan jerawat? Nak efa bantu hilangkan masalah tu tak? Kalau nak, boleh DM atau whatsapp efa 012-9197944 cepatt. Klik je link kat bio ok😘 Promo masih onz!
.
.
#carmelawhiteningsoap #carmelasoap #sabuncarmela #sabunpemutih #uqashasenrose #nelydiasenrose #halalkanhatiyangkucuri
“ Seminggu pakai Carmela Whitening Soap, jerawat teruk slow pudar. Biasanya susah nak hilang jerawat macam ni. “ . Carmela punya penangan👏🏻 Jerawat degil pun menyerah kalah bila Carmela datang menyerang. Hihihi. Jangan tak tahu, Carmela boleh guna kat seluruh badan termasuk kaki, tangan dan muka jugak. Jimat kan ? . Satu sabun boleh guna kat semua tempat. Lagi-lagi tempat tersorok yang gelap-gelap tuuu. Haa part tu korang kena jaga-jaga. Sental kasi cerah, bagi daki semua hilang. Biasanya kulit belakang leher, celah peha dan ketiak agak gelap dari biasa. Jadi kena sental lebih sikit. . Kalau jenis yang ada jerawat belakang badan, memang elok sangat guna Carmela ni. Jerawat teruk kat muka pun boleh hilang, korang rasa jerawat badan boleh hilang tak? Mestilah boleh kan🤭. . Ada masalah kulit berdaki, gelap dan jerawat? Nak efa bantu hilangkan masalah tu tak? Kalau nak, boleh DM atau whatsapp efa 012-9197944 cepatt. Klik je link kat bio ok😘 Promo masih onz! . . #carmelawhiteningsoap  #carmelasoap  #sabuncarmela  #sabunpemutih  #uqashasenrose  #nelydiasenrose  #halalkanhatiyangkucuri 
HARGA TERKINI SABUN HONEYGLOW!!!
.

Jom dapatkan segera sabun honeyglow yang tengah laku keras ni!!
.

Bila lagi nak cuba kalau tidak sekarang kan?
.

DM/WhatsApp: 012-3869897

#sabunbuangdaki #sabunpemutih #fattzura #perlashine #neelofa #audela #buangdaki #fattahamin #klikpengantinmusimsalju #nelydiasenrose #saharulridzwan #miaahmad #jannanick #mirafilzah  #isteriuntukdiiktiraf #aydajebat #emmamaembong #bazarpaknil #dramamonalisa #feedbackhoneyglow #faridkamil #zulariffin #dyxy #igshopmalaysia #norahwax #sitinurhaliza #bangisentral #primavalet #honeygloworiginal #sabunmadu
HARGA TERKINI SABUN HONEYGLOW!!! . Jom dapatkan segera sabun honeyglow yang tengah laku keras ni!! . Bila lagi nak cuba kalau tidak sekarang kan? . DM/WhatsApp: 012-3869897 #sabunbuangdaki  #sabunpemutih  #fattzura  #perlashine  #neelofa  #audela  #buangdaki  #fattahamin  #klikpengantinmusimsalju  #nelydiasenrose  #saharulridzwan  #miaahmad  #jannanick  #mirafilzah  #isteriuntukdiiktiraf  #aydajebat  #emmamaembong  #bazarpaknil  #dramamonalisa  #feedbackhoneyglow  #faridkamil  #zulariffin  #dyxy  #igshopmalaysia  #norahwax  #sitinurhaliza  #bangisentral  #primavalet  #honeygloworiginal  #sabunmadu 
ADA MASALAH KULIT GELAP ?? BERDAKI,yang SUSAH NAK TANGGAL ?? KULIT TAK SEKATA ?? NAK PUTIH MELEPAK ?? TAKUT NAK MKN UBAT PUTIH ?? JOM cuba HONEY GLOW SOAP 😘

MEMANG RESULT AAA++ okeyh !! COMFORM PUTIH MELEPAK,daki tanggal teruss !! 😍😊 DM/WhatsApp : 0123869897

#sabunbuangdaki #sabunpemutih #fattzura #perlashine #neelofa #audela #pipipink #fattahamin #tiamosweetheart100hari #nelydiasenrose #klikpengantinmusimsalju #raya2018 #jannanick #mirafilzah #rahsiahatiperempuan #aydajebat #emmamaembong #bazarpaknil #isteriuntukdiiktiraf #feedbackhoneyglow #faridkamil #zulariffin #dyxy #igshopmalaysia #norahwax #sitinurhaliza #bangisentral #zulofa #honeygloworiginal #sabunmadu
ADA MASALAH KULIT GELAP ?? BERDAKI,yang SUSAH NAK TANGGAL ?? KULIT TAK SEKATA ?? NAK PUTIH MELEPAK ?? TAKUT NAK MKN UBAT PUTIH ?? JOM cuba HONEY GLOW SOAP 😘 MEMANG RESULT AAA++ okeyh !! COMFORM PUTIH MELEPAK,daki tanggal teruss !! 😍😊 DM/WhatsApp : 0123869897 #sabunbuangdaki  #sabunpemutih  #fattzura  #perlashine  #neelofa  #audela  #pipipink  #fattahamin  #tiamosweetheart100hari  #nelydiasenrose  #klikpengantinmusimsalju  #raya2018  #jannanick  #mirafilzah  #rahsiahatiperempuan  #aydajebat  #emmamaembong  #bazarpaknil  #isteriuntukdiiktiraf  #feedbackhoneyglow  #faridkamil  #zulariffin  #dyxy  #igshopmalaysia  #norahwax  #sitinurhaliza  #bangisentral  #zulofa  #honeygloworiginal  #sabunmadu 
RAHSIA TAMBAH TINGGI TERBONGKAR!! Mari cuba  HI-CAL & ZINC -
Khas untuk lelaki dan wanita yang ingin dapatkan ketinggian idaman. Dapat tambah tinggi sehingga 18cm uollsss!! JOM TAMBAH TINGGI LAGI PERSIS MODEL. 
Jom tambah ketinggian lagi dengan HI-CAL & ZINC. 
3 bulan konsisten bagi yang 15tahun-20 boleh naik sehingga 5-15cm. 3 bulan konsisten 20tahun keatas 2-6cm. Tu kalau 3 bulan ya... .
Testimoni A) 162CM-167CM
Testimoni B)148CM-155CM
Testimoni C) 168CM-175CM .
Tahniah kepada pengguna yang berdisiplin,Kini Penampilannya lebih Berkeyakinan!!!! Kenapa orang boleh,kenapa tidak kita?? Teruskan KONSISTEN dan dapatkan KETINGGIAN idaman anda!! KETINGGIAN BERTAMBAH 2----->15cm. 100TERBUKTI BERKESAN.

HI-CAL & ZINC DAPAT MEMBANTU LELAKI DAN WANITA YANG BERUMUR 10-35 TAHUN MENAMBAH KETINGGIAN LAGI.
.
_____________________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Wechat Id : supplementhalal
📱Whatsapp : +601151534703
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
.
 #malaysia #ohmalaysiaku #malayvines #malaysiaviners #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #igshopmalaysia #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #uqashasenrose #nelydiasenrose #malaysian #malaysiaigers #selamat #carlover #proton #hijab #hijabfashion
#ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah.
RAHSIA TAMBAH TINGGI TERBONGKAR!! Mari cuba HI-CAL & ZINC - Khas untuk lelaki dan wanita yang ingin dapatkan ketinggian idaman. Dapat tambah tinggi sehingga 18cm uollsss!! JOM TAMBAH TINGGI LAGI PERSIS MODEL. Jom tambah ketinggian lagi dengan HI-CAL & ZINC. 3 bulan konsisten bagi yang 15tahun-20 boleh naik sehingga 5-15cm. 3 bulan konsisten 20tahun keatas 2-6cm. Tu kalau 3 bulan ya... . Testimoni A) 162CM-167CM Testimoni B)148CM-155CM Testimoni C) 168CM-175CM . Tahniah kepada pengguna yang berdisiplin,Kini Penampilannya lebih Berkeyakinan!!!! Kenapa orang boleh,kenapa tidak kita?? Teruskan KONSISTEN dan dapatkan KETINGGIAN idaman anda!! KETINGGIAN BERTAMBAH 2----->15cm. 100TERBUKTI BERKESAN. HI-CAL & ZINC DAPAT MEMBANTU LELAKI DAN WANITA YANG BERUMUR 10-35 TAHUN MENAMBAH KETINGGIAN LAGI. . _____________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Wechat Id : supplementhalal 📱Whatsapp : +601151534703 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #malaysia  #ohmalaysiaku  #malayvines  #malaysiaviners  #malayvine  #vinemalaysia  #dubsmashmalaysia  #dubsmashmalaysian  #dubsmashmalaysianterbaik  #visitmyig  #igshopmalaysia  #instashopmalaysia  #igmalaysia  #instamalaysia  #kualalumpur  #lawak  #lawakhambar  #uqashasenrose  #nelydiasenrose  #malaysian  #malaysiaigers  #selamat  #carlover  #proton  #hijab  #hijabfashion  #ubattinggimurah  #ubattinggi  #peninggibadanmalaysia  #peninggibadanmurah .
★HEIGHT CALCIUM & ZINC★ 
FREE POSTAGE !! DIJAMIN 100ORIGINAL.
FAST DELIVERY !! SAYA JUAL MURAH !! For order : .
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Wechat Id : supplementhalal
📱Whatsapp : +601151534703
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
.
 #funnyvideo #funnymeme #viralvideo #humour #malaysian #viral #bazaarpaknil #kualalumpur #lawak #lawakhambar #terbaik #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian
#ubattinggi
#jualpeninggibadan
#peninggibadanmurah
#ubattinggimurah
#ubattinggitrusted
#peninggiherbal
#ubattinggiherbal
★HEIGHT CALCIUM & ZINC★ FREE POSTAGE !! DIJAMIN 100ORIGINAL. FAST DELIVERY !! SAYA JUAL MURAH !! For order : . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Wechat Id : supplementhalal 📱Whatsapp : +601151534703 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #funnyvideo  #funnymeme  #viralvideo  #humour  #malaysian  #viral  #bazaarpaknil  #kualalumpur  #lawak  #lawakhambar  #terbaik  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #uqashasenrose  #nelydiasenrose  #visitmyig  #igshopmalaysia  #igmalaysia  #malayvines  #malaysiaviners  #dubsmashmalaysian  #ubattinggi  #jualpeninggibadan  #peninggibadanmurah  #ubattinggimurah  #ubattinggitrusted  #peninggiherbal  #ubattinggiherbal 
Hmm mandi berjam-jam lama, tapi bila tengok cermin kat leher ni ada lagi daki!! TOLONG!!!!.
.
.
Ingat budak-budak je ke yang tak reti hilangkan daki ni? orang dewasa pun sama je sesetengah tu yang penting asal mandi jer, dapat hilangkan bau badan & segarkan badan sebelum tidur tu dah kira okaylah tu, entah-entah ada yang tak pakai sabun langsung sebab nak cepat, omak aiiii ni dah tahap pemalas kuasa dua ni!.
.
.
kalau malas yang tak boleh dibendung tu memang akan jadi tabiat la, lama-lama daki tu semakin berkumpul lepas tu jadilah warna hitam-hitam tu, tapi sebernanya yang rajin mandi ni pun kadang-kadang ada je masalah daki ni, nak tahu tak sebab apa? sebab kita ada 5 anggota badan yang mudah terdedah dengan kotoran so part tu lah kita kena fokus!.
.
.
5 Anggota Badan yang senang terdedah dengan kotoran siapa tahu? okay meh efa share bahagian yang selalu terdedah SIKU,LEHER,TELINGA,LUTUT,CELAH PAHA cuba kita periksa badan kita, ada tak daki walaupun sikit?
.
.
Korang mandi lah 2jam pun tapi kalau duduk bawah shower je tak guna dikkk, kena lah sental-sental sikit, tapi tak semua sabun yang boleh hilangkan daki2 hitam yang degil tu, sabun yang tengah viral sekarang ni CARMELA WHITENING SOAP kesan seawal penggunaan, bukan setakat daki je, bekas luka, bekas jerawat pun boleh settle!.
.
.
Macam mana nak dapatkan CARMELA ni? Cepat Whatsapp efa 012-9197944 okay sebelum daki tu berkumpul beramai-ramai.
.
.
#carmelawhiteningsoap #carmelasoap #sabuncarmela #sabunpemutih #uqashasenrose #nelydiasenrose #halalkanhatiyangkucuri
Hmm mandi berjam-jam lama, tapi bila tengok cermin kat leher ni ada lagi daki!! TOLONG!!!!. . . Ingat budak-budak je ke yang tak reti hilangkan daki ni? orang dewasa pun sama je sesetengah tu yang penting asal mandi jer, dapat hilangkan bau badan & segarkan badan sebelum tidur tu dah kira okaylah tu, entah-entah ada yang tak pakai sabun langsung sebab nak cepat, omak aiiii ni dah tahap pemalas kuasa dua ni!. . . kalau malas yang tak boleh dibendung tu memang akan jadi tabiat la, lama-lama daki tu semakin berkumpul lepas tu jadilah warna hitam-hitam tu, tapi sebernanya yang rajin mandi ni pun kadang-kadang ada je masalah daki ni, nak tahu tak sebab apa? sebab kita ada 5 anggota badan yang mudah terdedah dengan kotoran so part tu lah kita kena fokus!. . . 5 Anggota Badan yang senang terdedah dengan kotoran siapa tahu? okay meh efa share bahagian yang selalu terdedah SIKU,LEHER,TELINGA,LUTUT,CELAH PAHA cuba kita periksa badan kita, ada tak daki walaupun sikit? . . Korang mandi lah 2jam pun tapi kalau duduk bawah shower je tak guna dikkk, kena lah sental-sental sikit, tapi tak semua sabun yang boleh hilangkan daki2 hitam yang degil tu, sabun yang tengah viral sekarang ni CARMELA WHITENING SOAP kesan seawal penggunaan, bukan setakat daki je, bekas luka, bekas jerawat pun boleh settle!. . . Macam mana nak dapatkan CARMELA ni? Cepat Whatsapp efa 012-9197944 okay sebelum daki tu berkumpul beramai-ramai. . . #carmelawhiteningsoap  #carmelasoap  #sabuncarmela  #sabunpemutih  #uqashasenrose  #nelydiasenrose  #halalkanhatiyangkucuri 
hai hampaa...
baju kaftan/baju kelawaq dahhh sampaii...
stokkkk kali nie semua lawa2....cantikkk sangat...rambang mata nak pilih....huhu...stokk paling besttt black &white edition limited hokeyy...yg corak2 pin adaaaa....tunggu naaa kami baru snap gambaq.. kami update slow2 tauu ❤️❤️
#bajukaftan #kaftandubai #kaftanmurah #kaftanstyle #murah #bajukaftanmurah #jombeli #perlis #emavangers #neelofa #lafazkankalimahcintamu #syurgayangkedua #selesapakai #bajubesar #bazarpaknil #bazaarjkt #faridkamil #nelydiasenrose #teamwanidyn #thekaftanwanidyn #lofattah #meletop #fattzura #bajutidur #bajutidurmurah #injections #fattzurafairytale #izreenazminda
hai hampaa... baju kaftan/baju kelawaq dahhh sampaii... stokkkk kali nie semua lawa2....cantikkk sangat...rambang mata nak pilih....huhu...stokk paling besttt black &white edition limited hokeyy...yg corak2 pin adaaaa....tunggu naaa kami baru snap gambaq.. kami update slow2 tauu ❤️❤️ #bajukaftan  #kaftandubai  #kaftanmurah  #kaftanstyle  #murah  #bajukaftanmurah  #jombeli  #perlis  #emavangers  #neelofa  #lafazkankalimahcintamu  #syurgayangkedua  #selesapakai  #bajubesar  #bazarpaknil  #bazaarjkt  #faridkamil  #nelydiasenrose  #teamwanidyn  #thekaftanwanidyn  #lofattah  #meletop  #fattzura  #bajutidur  #bajutidurmurah  #injections  #fattzurafairytale  #izreenazminda 
hai hampaa...
baju kaftan/baju kelawaq dahhh sampaii...
stokkkk kali nie semua lawa2....cantikkk sangat...rambang mata nak pilih....huhu...stokk paling besttt black &white edition limited hokeyy...yg corak2 pin adaaaa....tunggu naaa kami baru snap gambaq.. kami update slow2 tauu ❤️❤️
#bajukaftan #kaftandubai #kaftanmurah #kaftanstyle #murah #bajukaftanmurah #jombeli #perlis #emavangers #neelofa #lafazkankalimahcintamu #syurgayangkedua #selesapakai #bajubesar #bazarpaknil #bazaarjkt #faridkamil #nelydiasenrose #teamwanidyn #thekaftanwanidyn #lofattah #meletop #fattzura #bajutidur #bajutidurmurah #injections #fattzurafairytale #izreenazminda
hai hampaa... baju kaftan/baju kelawaq dahhh sampaii... stokkkk kali nie semua lawa2....cantikkk sangat...rambang mata nak pilih....huhu...stokk paling besttt black &white edition limited hokeyy...yg corak2 pin adaaaa....tunggu naaa kami baru snap gambaq.. kami update slow2 tauu ❤️❤️ #bajukaftan  #kaftandubai  #kaftanmurah  #kaftanstyle  #murah  #bajukaftanmurah  #jombeli  #perlis  #emavangers  #neelofa  #lafazkankalimahcintamu  #syurgayangkedua  #selesapakai  #bajubesar  #bazarpaknil  #bazaarjkt  #faridkamil  #nelydiasenrose  #teamwanidyn  #thekaftanwanidyn  #lofattah  #meletop  #fattzura  #bajutidur  #bajutidurmurah  #injections  #fattzurafairytale  #izreenazminda 
hai hampaa...
baju kaftan/baju kelawaq dahhh sampaii...
stokkkk kali nie semua lawa2....cantikkk sangat...rambang mata nak pilih....huhu...stokk paling besttt black &white edition limited hokeyy...yg corak2 pin adaaaa....tunggu naaa kami baru snap gambaq.. kami update slow2 tauu ❤️❤️
#bajukaftan #kaftandubai #kaftanmurah #kaftanstyle #murah #bajukaftanmurah #jombeli #perlis #emavangers #neelofa #lafazkankalimahcintamu #syurgayangkedua #selesapakai #bajubesar #bazarpaknil #bazaarjkt #faridkamil #nelydiasenrose #teamwanidyn #thekaftanwanidyn #lofattah #meletop #fattzura #bajutidur #bajutidurmurah #injections #fattzurafairytale #izreenazminda
hai hampaa... baju kaftan/baju kelawaq dahhh sampaii... stokkkk kali nie semua lawa2....cantikkk sangat...rambang mata nak pilih....huhu...stokk paling besttt black &white edition limited hokeyy...yg corak2 pin adaaaa....tunggu naaa kami baru snap gambaq.. kami update slow2 tauu ❤️❤️ #bajukaftan  #kaftandubai  #kaftanmurah  #kaftanstyle  #murah  #bajukaftanmurah  #jombeli  #perlis  #emavangers  #neelofa  #lafazkankalimahcintamu  #syurgayangkedua  #selesapakai  #bajubesar  #bazarpaknil  #bazaarjkt  #faridkamil  #nelydiasenrose  #teamwanidyn  #thekaftanwanidyn  #lofattah  #meletop  #fattzura  #bajutidur  #bajutidurmurah  #injections  #fattzurafairytale  #izreenazminda 
hai hampaa...
baju kaftan/baju kelawaq dahhh sampaii...
stokkkk kali nie semua lawa2....cantikkk sangat...rambang mata nak pilih....huhu...stokk paling besttt black &white edition limited hokeyy...yg corak2 pin adaaaa....tunggu naaa kami baru snap gambaq.. kami update slow2 tauu ❤️❤️
#bajukaftan #kaftandubai #kaftanmurah #kaftanstyle #murah #bajukaftanmurah #jombeli #perlis #emavangers #neelofa #lafazkankalimahcintamu #syurgayangkedua #selesapakai #bajubesar #bazarpaknil #bazaarjkt #faridkamil #nelydiasenrose #teamwanidyn #thekaftanwanidyn #lofattah #meletop #fattzura #bajutidur #bajutidurmurah #injections #fattzurafairytale #izreenazminda
hai hampaa... baju kaftan/baju kelawaq dahhh sampaii... stokkkk kali nie semua lawa2....cantikkk sangat...rambang mata nak pilih....huhu...stokk paling besttt black &white edition limited hokeyy...yg corak2 pin adaaaa....tunggu naaa kami baru snap gambaq.. kami update slow2 tauu ❤️❤️ #bajukaftan  #kaftandubai  #kaftanmurah  #kaftanstyle  #murah  #bajukaftanmurah  #jombeli  #perlis  #emavangers  #neelofa  #lafazkankalimahcintamu  #syurgayangkedua  #selesapakai  #bajubesar  #bazarpaknil  #bazaarjkt  #faridkamil  #nelydiasenrose  #teamwanidyn  #thekaftanwanidyn  #lofattah  #meletop  #fattzura  #bajutidur  #bajutidurmurah  #injections  #fattzurafairytale  #izreenazminda 
hai hampaa...
baju kaftan/baju kelawaq dahhh sampaii...
stokkkk kali nie semua lawa2....cantikkk sangat...rambang mata nak pilih....huhu...stokk paling besttt black &white edition limited hokeyy...yg corak2 pin adaaaa....tunggu naaa kami baru snap gambaq.. kami update slow2 tauu ❤️❤️
#bajukaftan #kaftandubai #kaftanmurah #kaftanstyle #murah #bajukaftanmurah #jombeli #perlis #emavangers #neelofa #lafazkankalimahcintamu #syurgayangkedua #selesapakai #bajubesar #bazarpaknil #bazaarjkt #faridkamil #nelydiasenrose #teamwanidyn #thekaftanwanidyn #lofattah #meletop #fattzura #bajutidur #bajutidurmurah #injections #fattzurafairytale #izreenazminda
hai hampaa... baju kaftan/baju kelawaq dahhh sampaii... stokkkk kali nie semua lawa2....cantikkk sangat...rambang mata nak pilih....huhu...stokk paling besttt black &white edition limited hokeyy...yg corak2 pin adaaaa....tunggu naaa kami baru snap gambaq.. kami update slow2 tauu ❤️❤️ #bajukaftan  #kaftandubai  #kaftanmurah  #kaftanstyle  #murah  #bajukaftanmurah  #jombeli  #perlis  #emavangers  #neelofa  #lafazkankalimahcintamu  #syurgayangkedua  #selesapakai  #bajubesar  #bazarpaknil  #bazaarjkt  #faridkamil  #nelydiasenrose  #teamwanidyn  #thekaftanwanidyn  #lofattah  #meletop  #fattzura  #bajutidur  #bajutidurmurah  #injections  #fattzurafairytale  #izreenazminda 
hai hampaa...
baju kaftan/baju kelawaq dahhh sampaii...
stokkkk kali nie semua lawa2....cantikkk sangat...rambang mata nak pilih....huhu...stokk paling besttt black &white edition limited hokeyy...yg corak2 pin adaaaa....tunggu naaa kami baru snap gambaq.. kami update slow2 tauu ❤️❤️
#bajukaftan #kaftandubai #kaftanmurah #kaftanstyle #murah #bajukaftanmurah #jombeli #perlis #emavangers #neelofa #lafazkankalimahcintamu #syurgayangkedua #selesapakai #bajubesar #bazarpaknil #bazaarjkt #faridkamil #nelydiasenrose #teamwanidyn #thekaftanwanidyn #lofattah #meletop #fattzura #bajutidur #bajutidurmurah #injections #fattzurafairytale #izreenazminda
hai hampaa... baju kaftan/baju kelawaq dahhh sampaii... stokkkk kali nie semua lawa2....cantikkk sangat...rambang mata nak pilih....huhu...stokk paling besttt black &white edition limited hokeyy...yg corak2 pin adaaaa....tunggu naaa kami baru snap gambaq.. kami update slow2 tauu ❤️❤️ #bajukaftan  #kaftandubai  #kaftanmurah  #kaftanstyle  #murah  #bajukaftanmurah  #jombeli  #perlis  #emavangers  #neelofa  #lafazkankalimahcintamu  #syurgayangkedua  #selesapakai  #bajubesar  #bazarpaknil  #bazaarjkt  #faridkamil  #nelydiasenrose  #teamwanidyn  #thekaftanwanidyn  #lofattah  #meletop  #fattzura  #bajutidur  #bajutidurmurah  #injections  #fattzurafairytale  #izreenazminda 
hai hampaa...
baju kaftan/baju kelawaq dahhh sampaii...
stokkkk kali nie semua lawa2....cantikkk sangat...rambang mata nak pilih....huhu...stokk paling besttt black &white edition limited hokeyy...yg corak2 pin adaaaa....tunggu naaa kami baru snap gambaq.. kami update slow2 tauu ❤️❤️
#bajukaftan #kaftandubai #kaftanmurah #kaftanstyle #murah #bajukaftanmurah #jombeli #perlis #emavangers #neelofa #lafazkankalimahcintamu #syurgayangkedua #selesapakai #bajubesar #bazarpaknil #bazaarjkt #faridkamil #nelydiasenrose #teamwanidyn #thekaftanwanidyn #lofattah #meletop #fattzura #bajutidur #bajutidurmurah #injections #fattzurafairytale #izreenazminda
hai hampaa... baju kaftan/baju kelawaq dahhh sampaii... stokkkk kali nie semua lawa2....cantikkk sangat...rambang mata nak pilih....huhu...stokk paling besttt black &white edition limited hokeyy...yg corak2 pin adaaaa....tunggu naaa kami baru snap gambaq.. kami update slow2 tauu ❤️❤️ #bajukaftan  #kaftandubai  #kaftanmurah  #kaftanstyle  #murah  #bajukaftanmurah  #jombeli  #perlis  #emavangers  #neelofa  #lafazkankalimahcintamu  #syurgayangkedua  #selesapakai  #bajubesar  #bazarpaknil  #bazaarjkt  #faridkamil  #nelydiasenrose  #teamwanidyn  #thekaftanwanidyn  #lofattah  #meletop  #fattzura  #bajutidur  #bajutidurmurah  #injections  #fattzurafairytale  #izreenazminda 
hai hampaa...
baju kaftan/baju kelawaq dahhh sampaii...
stokkkk kali nie semua lawa2....cantikkk sangat...rambang mata nak pilih....huhu...stokk paling besttt black &white edition limited hokeyy...yg corak2 pin adaaaa....tunggu naaa kami baru snap gambaq.. kami update slow2 tauu ❤️❤️
#bajukaftan #kaftandubai #kaftanmurah #kaftanstyle #murah #bajukaftanmurah #jombeli #perlis #emavangers #neelofa #lafazkankalimahcintamu #syurgayangkedua #selesapakai #bajubesar #bazarpaknil #bazaarjkt #faridkamil #nelydiasenrose #teamwanidyn #thekaftanwanidyn #lofattah #meletop #fattzura #bajutidur #bajutidurmurah #injections #fattzurafairytale #izreenazminda
hai hampaa... baju kaftan/baju kelawaq dahhh sampaii... stokkkk kali nie semua lawa2....cantikkk sangat...rambang mata nak pilih....huhu...stokk paling besttt black &white edition limited hokeyy...yg corak2 pin adaaaa....tunggu naaa kami baru snap gambaq.. kami update slow2 tauu ❤️❤️ #bajukaftan  #kaftandubai  #kaftanmurah  #kaftanstyle  #murah  #bajukaftanmurah  #jombeli  #perlis  #emavangers  #neelofa  #lafazkankalimahcintamu  #syurgayangkedua  #selesapakai  #bajubesar  #bazarpaknil  #bazaarjkt  #faridkamil  #nelydiasenrose  #teamwanidyn  #thekaftanwanidyn  #lofattah  #meletop  #fattzura  #bajutidur  #bajutidurmurah  #injections  #fattzurafairytale  #izreenazminda 
hai hampaa...
baju kaftan/baju kelawaq dahhh sampaii...
stokkkk kali nie semua lawa2....cantikkk sangat...rambang mata nak pilih....huhu...stokk paling besttt black &white edition limited hokeyy...yg corak2 pin adaaaa....tunggu naaa kami baru snap gambaq.. kami update slow2 tauu ❤️❤️
#bajukaftan #kaftandubai #kaftanmurah #kaftanstyle #murah #bajukaftanmurah #jombeli #perlis #emavangers #neelofa #lafazkankalimahcintamu #syurgayangkedua #selesapakai #bajubesar #bazarpaknil #bazaarjkt #faridkamil #nelydiasenrose #teamwanidyn #thekaftanwanidyn #lofattah #meletop #fattzura #bajutidur #bajutidurmurah #injections #fattzurafairytale #izreenazminda
hai hampaa... baju kaftan/baju kelawaq dahhh sampaii... stokkkk kali nie semua lawa2....cantikkk sangat...rambang mata nak pilih....huhu...stokk paling besttt black &white edition limited hokeyy...yg corak2 pin adaaaa....tunggu naaa kami baru snap gambaq.. kami update slow2 tauu ❤️❤️ #bajukaftan  #kaftandubai  #kaftanmurah  #kaftanstyle  #murah  #bajukaftanmurah  #jombeli  #perlis  #emavangers  #neelofa  #lafazkankalimahcintamu  #syurgayangkedua  #selesapakai  #bajubesar  #bazarpaknil  #bazaarjkt  #faridkamil  #nelydiasenrose  #teamwanidyn  #thekaftanwanidyn  #lofattah  #meletop  #fattzura  #bajutidur  #bajutidurmurah  #injections  #fattzurafairytale  #izreenazminda 
NEW READYSTOCK!

Deeja lacey kurung

Price :
RM130

Postage :
SEM RM7 | SS RM11

Material :
Lace full lining + moss crepe
Lace attach with diamond

Other :
Hidden zip at the back
Hidden zip at sleeve
Elastic waist

Measurement (in inch) :

Size S
•Top 
Length 29
Shoulder 14
Bust 36
Sleeve 22
Armhole 16
•Skirt 
Length 41
Waist 24-34
Hips 36

Size M
•Top 
Length 29
Shoulder 15
Bust 37
Sleeve 22
Armhole 18
•Skirt 
Length 41
Waist 26-36
Hips 38

Size L
•Top 
Length 29
Shoulder 16.5
Bust 40
Sleeve 22
Armhole 20
•Skirt 
Length 41
Waist 30-42
Hips 42

Size XL
•Top 
Length 30
Shoulder 17
Bust 42
Sleeve 22.5
Armhole 20
•Skirt 
Length 41
Waist 32-44
Hips 46
.
.
.

Cara order :

Screenshot item & whatsapp +60176898652
.
.
.

#swapreview
#pakcikbawang
#makcikbawang
#malaysiabaharu
#dubbingmerapu
#lawakboring
#barangmurahmalaysia
#kitaok
#uitmtapah
#kakiviral
#kiniviral
#kasutmurah
#pickupline
#kelakar
#nelydiasenrose
#kasiviral
#motifviral
#awekcendol
#faizroslan
#meletop
#shahalam
#perlis
#zizanrazak
#najib
#tunmahathir
#rosmah
#terataikemboja
#dramamonalisa
#isteriuntukdiiktiraf
#rahsiahatiperempuan
NEW READYSTOCK! Deeja lacey kurung Price : RM130 Postage : SEM RM7 | SS RM11 Material : Lace full lining + moss crepe Lace attach with diamond Other : Hidden zip at the back Hidden zip at sleeve Elastic waist Measurement (in inch) : Size S •Top Length 29 Shoulder 14 Bust 36 Sleeve 22 Armhole 16 •Skirt Length 41 Waist 24-34 Hips 36 Size M •Top Length 29 Shoulder 15 Bust 37 Sleeve 22 Armhole 18 •Skirt Length 41 Waist 26-36 Hips 38 Size L •Top Length 29 Shoulder 16.5 Bust 40 Sleeve 22 Armhole 20 •Skirt Length 41 Waist 30-42 Hips 42 Size XL •Top Length 30 Shoulder 17 Bust 42 Sleeve 22.5 Armhole 20 •Skirt Length 41 Waist 32-44 Hips 46 . . . Cara order : Screenshot item & whatsapp +60176898652 . . . #swapreview  #pakcikbawang  #makcikbawang  #malaysiabaharu  #dubbingmerapu  #lawakboring  #barangmurahmalaysia  #kitaok  #uitmtapah  #kakiviral  #kiniviral  #kasutmurah  #pickupline  #kelakar  #nelydiasenrose  #kasiviral  #motifviral  #awekcendol  #faizroslan  #meletop  #shahalam  #perlis  #zizanrazak  #najib  #tunmahathir  #rosmah  #terataikemboja  #dramamonalisa  #isteriuntukdiiktiraf  #rahsiahatiperempuan 
NEW READYSTOCK!

Deeja lacey kurung

Price :
RM130

Postage :
SEM RM7 | SS RM11

Material :
Lace full lining + moss crepe
Lace attach with diamond

Other :
Hidden zip at the back
Hidden zip at sleeve
Elastic waist

Measurement (in inch) :

Size S
•Top 
Length 29
Shoulder 14
Bust 36
Sleeve 22
Armhole 16
•Skirt 
Length 41
Waist 24-34
Hips 36

Size M
•Top 
Length 29
Shoulder 15
Bust 37
Sleeve 22
Armhole 18
•Skirt 
Length 41
Waist 26-36
Hips 38

Size L
•Top 
Length 29
Shoulder 16.5
Bust 40
Sleeve 22
Armhole 20
•Skirt 
Length 41
Waist 30-42
Hips 42

Size XL
•Top 
Length 30
Shoulder 17
Bust 42
Sleeve 22.5
Armhole 20
•Skirt 
Length 41
Waist 32-44
Hips 46
.
.
.

Cara order :

Screenshot item & whatsapp +60176898652
.
.
.

#swapreview
#pakcikbawang
#makcikbawang
#malaysiabaharu
#dubbingmerapu
#lawakboring
#barangmurahmalaysia
#kitaok
#uitmtapah
#kakiviral
#kiniviral
#kasutmurah
#pickupline
#kelakar
#nelydiasenrose
#kasiviral
#motifviral
#awekcendol
#faizroslan
#meletop
#shahalam
#perlis
#zizanrazak
#najib
#tunmahathir
#rosmah
#terataikemboja
#dramamonalisa
#isteriuntukdiiktiraf
#rahsiahatiperempuan
NEW READYSTOCK! Deeja lacey kurung Price : RM130 Postage : SEM RM7 | SS RM11 Material : Lace full lining + moss crepe Lace attach with diamond Other : Hidden zip at the back Hidden zip at sleeve Elastic waist Measurement (in inch) : Size S •Top Length 29 Shoulder 14 Bust 36 Sleeve 22 Armhole 16 •Skirt Length 41 Waist 24-34 Hips 36 Size M •Top Length 29 Shoulder 15 Bust 37 Sleeve 22 Armhole 18 •Skirt Length 41 Waist 26-36 Hips 38 Size L •Top Length 29 Shoulder 16.5 Bust 40 Sleeve 22 Armhole 20 •Skirt Length 41 Waist 30-42 Hips 42 Size XL •Top Length 30 Shoulder 17 Bust 42 Sleeve 22.5 Armhole 20 •Skirt Length 41 Waist 32-44 Hips 46 . . . Cara order : Screenshot item & whatsapp +60176898652 . . . #swapreview  #pakcikbawang  #makcikbawang  #malaysiabaharu  #dubbingmerapu  #lawakboring  #barangmurahmalaysia  #kitaok  #uitmtapah  #kakiviral  #kiniviral  #kasutmurah  #pickupline  #kelakar  #nelydiasenrose  #kasiviral  #motifviral  #awekcendol  #faizroslan  #meletop  #shahalam  #perlis  #zizanrazak  #najib  #tunmahathir  #rosmah  #terataikemboja  #dramamonalisa  #isteriuntukdiiktiraf  #rahsiahatiperempuan