an online Instagram web viewer

#neelofar medias

Photos

Y. E. S Yatt Ahmad
Yatt syg kat korg sbb tu buat Y. E. S ni.
.
.
Tapi nak ingatkan shj yg delivery tak termasuk ye
.
.
Outlet tak available so kena direct transfer kat yatt terus.
.
.

IT'S YUMMY IT'S SABRINA BAKERY
LOVE
#YATTJUTAWANKEK
#ctdk #neelofar
#dramamonalisa #keksedapmurah #fattzura #fazura #dimatamu #cakedecorator #leeyanaraya2018 #birthdaycake #birthdaycookies #themecake #viral #customcookies #takpenatkejadicantik #haramhhdn #comelpipimerah #tiamosweetheart100hari #naelofarhijab
Y. E. S Yatt Ahmad Yatt syg kat korg sbb tu buat Y. E. S ni. . . Tapi nak ingatkan shj yg delivery tak termasuk ye . . Outlet tak available so kena direct transfer kat yatt terus. . . IT'S YUMMY IT'S SABRINA BAKERY LOVE #YATTJUTAWANKEK  #ctdk  #neelofar  #dramamonalisa  #keksedapmurah  #fattzura  #fazura  #dimatamu  #cakedecorator  #leeyanaraya2018  #birthdaycake  #birthdaycookies  #themecake  #viral  #customcookies  #takpenatkejadicantik  #haramhhdn  #comelpipimerah  #tiamosweetheart100hari  #naelofarhijab 
SIMPLE HASHLY SWITCH
.
Material: Synthetic Leather
Size: 20cm(l) × 4cm(w) × 19cm(h)
.
Colour: Grey, Red, Pink, Cream, Black
.
🌷RM38 FREE POSTAGE SM
🌷RM10ss
.
www.wasap.my/60132501300 #slingbagkorea #slingbagmurah #slingbagmalaysia #slingbag #handbag #handbagkorea #haniszalikha #handbagmalaysia #handbagmurah #sariyanti #jihanmuse #emmamaembong #neelofar #noradanish #leeyanarahman #laraalana
SIMPLE HASHLY SWITCH
.
Material: Synthetic Leather
Size: 20cm(l) × 4cm(w) × 19cm(h)
.
Colour: Grey, Red, Pink, Cream, Black
.
🌷RM38 FREE POSTAGE SM
🌷RM10ss
.
www.wasap.my/60132501300 #slingbagkorea #slingbagmurah #slingbagmalaysia #slingbag #handbag #handbagkorea #haniszalikha #handbagmalaysia #handbagmurah #sariyanti #jihanmuse #emmamaembong #neelofar #noradanish #leeyanarahman #laraalana
SIMPLE HASHLY SWITCH
.
Material: Synthetic Leather
Size: 20cm(l) × 4cm(w) × 19cm(h)
.
Colour: Grey, Red, Pink, Cream, Black
.
🌷RM38 FREE POSTAGE SM
🌷RM10ss
.
www.wasap.my/60132501300 #slingbagkorea #slingbagmurah #slingbagmalaysia #slingbag #handbag #handbagkorea #haniszalikha #handbagmalaysia #handbagmurah #sariyanti #jihanmuse #emmamaembong #neelofar #noradanish #leeyanarahman #laraalana
SIMPLE HASHLY SWITCH
.
Material: Synthetic Leather
Size: 20cm(l) × 4cm(w) × 19cm(h)
.
Colour: Grey, Red, Pink, Cream, Black
.
🌷RM38 FREE POSTAGE SM
🌷RM10ss
.
www.wasap.my/60132501300 #slingbagkorea #slingbagmurah #slingbagmalaysia #slingbag #handbag #handbagkorea #haniszalikha #handbagmalaysia #handbagmurah #sariyanti #jihanmuse #emmamaembong #neelofar #noradanish #leeyanarahman #laraalana
SIMPLE HASHLY SWITCH
.
Material: Synthetic Leather
Size: 20cm(l) × 4cm(w) × 19cm(h)
.
Colour: Grey, Red, Pink, Cream, Black
.
🌷RM38 FREE POSTAGE SM
🌷RM10ss
.
www.wasap.my/60132501300 #slingbagkorea #slingbagmurah #slingbagmalaysia #slingbag #handbag #handbagkorea #haniszalikha #handbagmalaysia #handbagmurah #sariyanti #jihanmuse #emmamaembong #neelofar #noradanish #leeyanarahman #laraalana
SIMPLE HASHLY SWITCH
.
Material: Synthetic Leather
Size: 20cm(l) × 4cm(w) × 19cm(h)
.
Colour: Grey, Red, Pink, Cream, Black
.
🌷RM38 FREE POSTAGE SM
🌷RM10ss
.
www.wasap.my/60132501300 #slingbagkorea #slingbagmurah #slingbagmalaysia #slingbag #handbag #handbagkorea #haniszalikha #handbagmalaysia #handbagmurah #sariyanti #jihanmuse #emmamaembong #neelofar #noradanish #leeyanarahman #laraalana
Yang rasa takut nk apply lipmatte warna biru boleh cuba macam nie
.
.
Cantik kan..😘😘
Ombre colour..
Sesuai utk daily use
.
.
Promo lipmatte masih berjalan
Rm 39 only!!! Free pos,free gift klik link bio di ats 😉

Eychah_mk
0169516963
Bc mary kay

#lipmatte #lipmattecantik #lipmattemurah #lipmattemarykay #marykaypenang #marykaykl #beautyconsultant #makeupcantik #makeupmurah #tutorialmakeup #mua #marykaykajang #neelofar #bokkita #instafamous #nsabeauty #beauty #homespa #spadirumah #spacantik #dermatologist #leeyanarahman #siticreation #sephora #alhaalfa
Yang rasa takut nk apply lipmatte warna biru boleh cuba macam nie . . Cantik kan..😘😘 Ombre colour.. Sesuai utk daily use . . Promo lipmatte masih berjalan Rm 39 only!!! Free pos,free gift klik link bio di ats 😉 Eychah_mk 0169516963 Bc mary kay #lipmatte  #lipmattecantik  #lipmattemurah  #lipmattemarykay  #marykaypenang  #marykaykl  #beautyconsultant  #makeupcantik  #makeupmurah  #tutorialmakeup  #mua  #marykaykajang  #neelofar  #bokkita  #instafamous  #nsabeauty  #beauty  #homespa  #spadirumah  #spacantik  #dermatologist  #leeyanarahman  #siticreation  #sephora  #alhaalfa 
CRAZY SALE  50%‼️‼️ The Jungle Book 🌈

Brand : FLO Kids
Type : Short Sleeves / Long Sleeves
Size : 3month - 3 year . .
.
PROMOTION PRICE : RM 39 (50% OFFER)
Normal price : RM75
.
Exclude postage RM 7

READY STOCK✅
NO RESTOCK✅
STOCKS ARE LIMITED✅
FAST SHIPPING✅

Whatsapp to order now 👇👇
Click Link  at BIo : 
SS gambar / code items ➡️ Size
.
.
.
.
.
.

#bajubaby #bajubudak #bajubabymurah #bajubabymurah #bajubabymalaysia #prelovebajubayi #jumpsuitbaby #fattzura #sleepsuitmurah #flo #flokids #aqeefanaqi #syerivsamheizy #readystockmalaysia  #neelofar  #barangbabymalaysia #prelovestrollermalaysia #kidstalesmalaysia #barangbabycantik #bondsinspiredmalaysia #sleepsuitbayimalaysia #bondsmalaysiamurah
CRAZY SALE 50%‼️‼️ The Jungle Book 🌈 Brand : FLO Kids Type : Short Sleeves / Long Sleeves Size : 3month - 3 year . . . PROMOTION PRICE : RM 39 (50% OFFER) Normal price : RM75 . Exclude postage RM 7 READY STOCK✅ NO RESTOCK✅ STOCKS ARE LIMITED✅ FAST SHIPPING✅ Whatsapp to order now 👇👇 Click Link at BIo : SS gambar / code items ➡️ Size . . . . . . #bajubaby  #bajubudak  #bajubabymurah  #bajubabymurah  #bajubabymalaysia  #prelovebajubayi  #jumpsuitbaby  #fattzura  #sleepsuitmurah  #flo  #flokids  #aqeefanaqi  #syerivsamheizy  #readystockmalaysia  #neelofar  #barangbabymalaysia  #prelovestrollermalaysia  #kidstalesmalaysia  #barangbabycantik  #bondsinspiredmalaysia  #sleepsuitbayimalaysia  #bondsmalaysiamurah 
.
Alhamdulillah..bnyk dapat feedback awesome dari customer..
.
Amalkan selalu badan jadi ringan, pembuangan pun lawas. Banyak lagi khasiat slimming tea by medina desire ni.
.
Nak cuba👇wasap
016.2199.742
016.2199.742
016.2199.742
.
BERMINAT??
.
HARGA : 
SET COMBO : RM40 (ADA 2 PACK TEH)
👉1) SLIMYOU DYTOX TEA™ RM15
👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25
.
SET SUPER COMBO : RM75 (ADA 3 ITEM)
👉1) SLIMYOU DYTOX TEA™ RM15
👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25
👉3) LOSYEN MARYAM™(INCHI LOSS) RM35
.
👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS)
.
[READY STOCK ]
.
#teamilafazila#kurusselamat#kurusselepasraya#kuruscepat#sayanakkurus#kuruscarasihat#ubatkurus#jomkurus#kuruskanbadan#kuruslangsing#lotionmalaysia#teamurah#teakuruscepat#kakicantiq#slimmingtea#sayajuallosyen#losyenkurus#losyenmaryammurah#perutbuncit#medinadesirehq#hqkakicantiq#hqslimmingdetoxtea#anugerahmeletop#neelofar#gemagegarvaganza
. Alhamdulillah..bnyk dapat feedback awesome dari customer.. . Amalkan selalu badan jadi ringan, pembuangan pun lawas. Banyak lagi khasiat slimming tea by medina desire ni. . Nak cuba👇wasap 016.2199.742 016.2199.742 016.2199.742 . BERMINAT?? . HARGA : SET COMBO : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMYOU DYTOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 . SET SUPER COMBO : RM75 (ADA 3 ITEM) 👉1) SLIMYOU DYTOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉3) LOSYEN MARYAM™(INCHI LOSS) RM35 . 👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS) . [READY STOCK ] . #teamilafazila #kurusselamat #kurusselepasraya #kuruscepat #sayanakkurus #kuruscarasihat #ubatkurus #jomkurus #kuruskanbadan #kuruslangsing #lotionmalaysia #teamurah #teakuruscepat #kakicantiq #slimmingtea #sayajuallosyen #losyenkurus #losyenmaryammurah #perutbuncit #medinadesirehq #hqkakicantiq #hqslimmingdetoxtea #anugerahmeletop #neelofar #gemagegarvaganza 
CRAZY SALE  50%‼️‼️ The Jungle Book 🌈

Brand : FLO Kids
Type : Short Sleeves / Long Sleeves
Size : 3month - 4year . .
.
PROMOTION PRICE : RM 39 (50% OFFER)
Normal price : RM75
.
Exclude postage RM 7

READY STOCK✅
NO RESTOCK✅
STOCKS ARE LIMITED✅
FAST SHIPPING✅

Whatsapp to order now 👇👇
Click Link  at BIo : 
SS gambar / code items ➡️ Size
.
.
. .
#bajubaby #bajubudak #bajubabymurah #bajubabymurah #bajubabymalaysia #prelovebajubayi #jumpsuitbaby #bondsinspiredmurah #fattzura #sleepsuitmurah #flo #flokids #bondsmalaysia #readystockmalaysia  #neelofar  #barangbabymalaysia #prelovestrollermalaysia #kidstalesmalaysia #smigglemalaysia #bixbeemalaysia #barangbabycantik  #sleepsuitbayimalaysia #bondsmalaysiamurah
CRAZY SALE 50%‼️‼️ The Jungle Book 🌈 Brand : FLO Kids Type : Short Sleeves / Long Sleeves Size : 3month - 4year . . . PROMOTION PRICE : RM 39 (50% OFFER) Normal price : RM75 . Exclude postage RM 7 READY STOCK✅ NO RESTOCK✅ STOCKS ARE LIMITED✅ FAST SHIPPING✅ Whatsapp to order now 👇👇 Click Link at BIo : SS gambar / code items ➡️ Size . . . . #bajubaby  #bajubudak  #bajubabymurah  #bajubabymurah  #bajubabymalaysia  #prelovebajubayi  #jumpsuitbaby  #bondsinspiredmurah  #fattzura  #sleepsuitmurah  #flo  #flokids  #bondsmalaysia  #readystockmalaysia  #neelofar  #barangbabymalaysia  #prelovestrollermalaysia  #kidstalesmalaysia  #smigglemalaysia  #bixbeemalaysia  #barangbabycantik  #sleepsuitbayimalaysia  #bondsmalaysiamurah 
ADAKAH ANDA RISAU DENGAN PEMBERSIHAN MEKAP SEMASA CUCI MUKA??
.
.
OIL FREE EYE MAKEUP REMOVER
.
Kenapa kakak cantik kena pakai #makeupremover ni?
🍀 Water based, tiada minyak yang boleh menyebabkan tumbuhnya oil seed (bintik putih).
🍀 Mengandungi silikon yang dapat mengurangkan garis-garis halus supaya bahagian mata tidak berkedut.
🍀 Menanggalkan solekan mata & bibir dengan lembut tanpa perlu ditonyoh.
🍀 Formula yang tidak memedihkan mata.
🍀 Kawasan bahagian mata nipis & memerlukan produk yang khusus untuk bahagian mata sahaja.
.
Tips Menarik untuk kakak cantik
.
💕 Goncang sebelum guna, titiskan pada kapas muka & sapu secara lembut pada mekap bahagian mata & bibir.
💕 Siapa suka pakai mascara, eyeshadow, lipstik.. Perlu dapatkan Makeup remover ini sebab senang nak tanggalkan.
💕 Jangan guna minyak baby untuk remove makeup sebab oil seeds boleh timbul & susah nak hilangkan.
.

Menarik bukan? Yang penting #berkualiti
Jomlah kita cantik sama-sama !
.
Nak CANTIK jangan kedekut naa, hehe satgi kena juaiii!!!
🎁 FREE GIFT
🎁 FREE CONSULTATION
.
Love,
🌸 FATIN AIN 🌸
Mary Kay Beauty Consultant
0148294790
.
#marykay #marykaymalaysia #reviewmarykaybyfatin #marykayterengganu #marykayselangor #marykaykelantan #marykayjohor #marykaypahang #marykaypulaupinang #marykayskincare #marykaybeautyconsultant  #ctdk #skincare #instabeauty #ariani #beauty #makeup #bellaammara #lipstik #jerawat #neelofar #kulitgebu #masker #aesthetic #produkkecantikan #kbeauty
ADAKAH ANDA RISAU DENGAN PEMBERSIHAN MEKAP SEMASA CUCI MUKA?? . . OIL FREE EYE MAKEUP REMOVER . Kenapa kakak cantik kena pakai #makeupremover  ni? 🍀 Water based, tiada minyak yang boleh menyebabkan tumbuhnya oil seed (bintik putih). 🍀 Mengandungi silikon yang dapat mengurangkan garis-garis halus supaya bahagian mata tidak berkedut. 🍀 Menanggalkan solekan mata & bibir dengan lembut tanpa perlu ditonyoh. 🍀 Formula yang tidak memedihkan mata. 🍀 Kawasan bahagian mata nipis & memerlukan produk yang khusus untuk bahagian mata sahaja. . Tips Menarik untuk kakak cantik . 💕 Goncang sebelum guna, titiskan pada kapas muka & sapu secara lembut pada mekap bahagian mata & bibir. 💕 Siapa suka pakai mascara, eyeshadow, lipstik.. Perlu dapatkan Makeup remover ini sebab senang nak tanggalkan. 💕 Jangan guna minyak baby untuk remove makeup sebab oil seeds boleh timbul & susah nak hilangkan. . Menarik bukan? Yang penting #berkualiti  Jomlah kita cantik sama-sama ! . Nak CANTIK jangan kedekut naa, hehe satgi kena juaiii!!! 🎁 FREE GIFT 🎁 FREE CONSULTATION . Love, 🌸 FATIN AIN 🌸 Mary Kay Beauty Consultant 0148294790 . #marykay  #marykaymalaysia  #reviewmarykaybyfatin  #marykayterengganu  #marykayselangor  #marykaykelantan  #marykayjohor  #marykaypahang  #marykaypulaupinang  #marykayskincare  #marykaybeautyconsultant  #ctdk  #skincare  #instabeauty  #ariani  #beauty  #makeup  #bellaammara  #lipstik  #jerawat  #neelofar  #kulitgebu  #masker  #aesthetic  #produkkecantikan  #kbeauty 
LAKI AKU KULIT BERMINYAK, BERJERAWAT!! PUAS DUK LETER BARU GUNA SET NI
.
.
MK MEN SKINCARE PROMOSI DECEMBER
Cc : Idda Hamid
.
👕FACIAL WASH ⏺Membersihkan kotoran, membuang minyak berlebihan, menyediakan kulit untuk bercukur, pori rasa bersih sepenuhnya dan kulit rasa cergas serta tampil seimbang
.
👓EYE CREAM
.
⏺Menghidrat dengan cepat dan menegangkan kulit di sekitar mata serta mengurangkan lingkaran hitam
. 🎁 FREE MKMEN TOILETRY POUCH

So, kaum adam yang ingin mendapatkan penjagaan kulit yang sempurna boleh lah bermula dengan MKMEN Skincare !
.
Menarik bukan? 😍Yang penting #berkualiti 💪
.
Nak CANTIK jangan kedekut naa, hehe satgi kena juaiii!!!
🎁 FREE GIFT
🎁 FREE CONSULTATION
.
Jika akak-akak  comel & abang-abang hensem ni betul2 berminat.. Klik link wasap saya di bwh atau di bio ya.
.
Love,
🌸 FATIN AIN 🌸
Mary Kay Beauty Consultant
0148294790
.
#marykay #marykaymalaysia #reviewmarykaybyfatin #marykayterengganu #marykayselangor #marykaykelantan #marykayjohor #marykaypahang #marykaypulaupinang #marykayskincare #marykaybeautyconsultant 
#gegarvaganza #ctdk #skincare #instabeauty  #ariani #beauty #makeup #bellaammara #lipstik #jerawat #neelofar #kulitgebu #masker #produkkecantikan #kbeauty
LAKI AKU KULIT BERMINYAK, BERJERAWAT!! PUAS DUK LETER BARU GUNA SET NI . . MK MEN SKINCARE PROMOSI DECEMBER Cc : Idda Hamid . 👕FACIAL WASH ⏺Membersihkan kotoran, membuang minyak berlebihan, menyediakan kulit untuk bercukur, pori rasa bersih sepenuhnya dan kulit rasa cergas serta tampil seimbang . 👓EYE CREAM . ⏺Menghidrat dengan cepat dan menegangkan kulit di sekitar mata serta mengurangkan lingkaran hitam . 🎁 FREE MKMEN TOILETRY POUCH So, kaum adam yang ingin mendapatkan penjagaan kulit yang sempurna boleh lah bermula dengan MKMEN Skincare ! . Menarik bukan? 😍Yang penting #berkualiti  💪 . Nak CANTIK jangan kedekut naa, hehe satgi kena juaiii!!! 🎁 FREE GIFT 🎁 FREE CONSULTATION . Jika akak-akak comel & abang-abang hensem ni betul2 berminat.. Klik link wasap saya di bwh atau di bio ya. . Love, 🌸 FATIN AIN 🌸 Mary Kay Beauty Consultant 0148294790 . #marykay  #marykaymalaysia  #reviewmarykaybyfatin  #marykayterengganu  #marykayselangor  #marykaykelantan  #marykayjohor  #marykaypahang  #marykaypulaupinang  #marykayskincare  #marykaybeautyconsultant  #gegarvaganza  #ctdk  #skincare  #instabeauty  #ariani  #beauty  #makeup  #bellaammara  #lipstik  #jerawat  #neelofar  #kulitgebu  #masker  #produkkecantikan  #kbeauty 
FAVORITE LIPSTICK
.
.
BELI 2 BATANG LIPSTIK PERCUMA LIMITED EDITION LIPSTICK CASE😍
.
Sis faham ada orang bibirnya sensetip. Kalau pakai sebarang lipstick, boleh terkopek-kopek kulit bibir tu. Macamana sis tahu? Sebab dulu sis pun macam tu.
.
Yang ni namanya Gel Semi-Shine Lipstick. Siapa yang tak suka or tak boleh pakai lipstick jenis matte, yang ni sesuai untuk korang.
.
Lipstick ni special sebab team R&D Mary Kay letak minyak biji bunga matahari dengan jojoba butter untuk memastikan kelembapan bibir sentiasa terpelihara.
.
Apa kelebihan kakak cantik dapat bila pakai #lipstick ni?
.
💋Formula gel yang ringan
💋Melembabkan bibir
💋Glossy & Shinning
💋Tidak keringkan bibir
💋Kesan focus yang lembut
💋Menutupi masalah bibir gelap
💋Menutupi masalh tona tak sekata
💋Teknologi 'Cushion Matrix' utk Tahan lama
💋Mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba
💋Didatangkan dalam bekas 'clear top' window
💋Tidak menghitamkan bibir
💋Membantu kakak cantik senyum dengan lebih yakin
.
Apa pilihan warna lipstik yang kakak cantik boleh pilih?
.
💋 ROSEWOOD
💋 TRANQUIL TOFFEE
💋 LUMINOUS LILAC
💋 ROMANTIC PINK
💋 MOD PINK
💋 RASPBERRY ICE
💋 HAUTE PINK
💋 SCARLET RED
💋 RED SMOLDER
.

Menarik bukan? 😍Yang penting #berkualiti 💪
.
Nak CANTIK jangan kedekut naa, hehe satgi kena juaiii!!!
🎁 FREE GIFT
🎁 FREE CONSULTATION
.
Jika akak-akak  comel & abang-abang hensem ni betul2 berminat.. Klik link wasap saya di bwh atau di bio ya.
.
Love,
🌸 FATIN AIN 🌸
Mary Kay Beauty Consultant
0148294790
.
#marykay #marykaymalaysia #reviewmarykaybyfatin #marykayterengganu #marykayselangor #marykaykelantan #marykayjohor #marykaypahang #marykaypulaupinang #marykayskincare #marykaybeautyconsultant 
#gegarvaganza #ctdk #skincare #instabeauty #cikreenencikngokngek #ariani #beauty #makeup #bellaammara #lipstik #jerawat #neelofar
FAVORITE LIPSTICK . . BELI 2 BATANG LIPSTIK PERCUMA LIMITED EDITION LIPSTICK CASE😍 . Sis faham ada orang bibirnya sensetip. Kalau pakai sebarang lipstick, boleh terkopek-kopek kulit bibir tu. Macamana sis tahu? Sebab dulu sis pun macam tu. . Yang ni namanya Gel Semi-Shine Lipstick. Siapa yang tak suka or tak boleh pakai lipstick jenis matte, yang ni sesuai untuk korang. . Lipstick ni special sebab team R&D Mary Kay letak minyak biji bunga matahari dengan jojoba butter untuk memastikan kelembapan bibir sentiasa terpelihara. . Apa kelebihan kakak cantik dapat bila pakai #lipstick  ni? . 💋Formula gel yang ringan 💋Melembabkan bibir 💋Glossy & Shinning 💋Tidak keringkan bibir 💋Kesan focus yang lembut 💋Menutupi masalah bibir gelap 💋Menutupi masalh tona tak sekata 💋Teknologi 'Cushion Matrix' utk Tahan lama 💋Mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba 💋Didatangkan dalam bekas 'clear top' window 💋Tidak menghitamkan bibir 💋Membantu kakak cantik senyum dengan lebih yakin . Apa pilihan warna lipstik yang kakak cantik boleh pilih? . 💋 ROSEWOOD 💋 TRANQUIL TOFFEE 💋 LUMINOUS LILAC 💋 ROMANTIC PINK 💋 MOD PINK 💋 RASPBERRY ICE 💋 HAUTE PINK 💋 SCARLET RED 💋 RED SMOLDER . Menarik bukan? 😍Yang penting #berkualiti  💪 . Nak CANTIK jangan kedekut naa, hehe satgi kena juaiii!!! 🎁 FREE GIFT 🎁 FREE CONSULTATION . Jika akak-akak comel & abang-abang hensem ni betul2 berminat.. Klik link wasap saya di bwh atau di bio ya. . Love, 🌸 FATIN AIN 🌸 Mary Kay Beauty Consultant 0148294790 . #marykay  #marykaymalaysia  #reviewmarykaybyfatin  #marykayterengganu  #marykayselangor  #marykaykelantan  #marykayjohor  #marykaypahang  #marykaypulaupinang  #marykayskincare  #marykaybeautyconsultant  #gegarvaganza  #ctdk  #skincare  #instabeauty  #cikreenencikngokngek  #ariani  #beauty  #makeup  #bellaammara  #lipstik  #jerawat  #neelofar 
#Happy #birthday to you #Neelofar
Janamdin ki bahot bahot mubarakbad aur dil se dua
Mirza Neelofar Chandbaig
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . .
CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️
.
🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA..
.
SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018
.
✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA
.
✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA :
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
#kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale
#bajumelayuelrah #bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf  #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . . CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️ . 🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA.. . SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018 . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA . ✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA : . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . #kurtaelrah  #kurtaslimfit  #kurtasale  #salekawkaw  #umrahsale  #bajumelayuelrah  #bajumelayuslimfit  #bajumelayuxelrah  #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia  #pspowerelrah  #elrahexclusive  #bynuramirah  #bynuramirah11  #kurtaelrah2018  #pselrah  #psbynuramirah  #minaz  #leeyanarahman  #bellaammara  #jubahsouq  #sugarscarf  #neelofar  #naelofar  #teamzylaqasrina  #personalshopperbangi 
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . .
CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️
.
🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA..
.
SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018
.
✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA
.
✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA :
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
#kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale
#bajumelayuelrah #bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf  #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . . CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️ . 🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA.. . SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018 . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA . ✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA : . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . #kurtaelrah  #kurtaslimfit  #kurtasale  #salekawkaw  #umrahsale  #bajumelayuelrah  #bajumelayuslimfit  #bajumelayuxelrah  #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia  #pspowerelrah  #elrahexclusive  #bynuramirah  #bynuramirah11  #kurtaelrah2018  #pselrah  #psbynuramirah  #minaz  #leeyanarahman  #bellaammara  #jubahsouq  #sugarscarf  #neelofar  #naelofar  #teamzylaqasrina  #personalshopperbangi 
"Orang Berbadan COMEL Pon Boleh Bergaya Tau .. Syariat Terjaga.. Still Nampak Awet Muda 😉" . .

Kata Kak #CT Sambil Melaram #MarwaSuit Yang DiHiasi Labuci Sendiri 😘😎
"Orang Berbadan COMEL Pon Boleh Bergaya Tau .. Syariat Terjaga.. Still Nampak Awet Muda 😉" . . Kata Kak #CT  Sambil Melaram #MarwaSuit  Yang DiHiasi Labuci Sendiri 😘😎
Musim Cuti Sekolah Ni 
Banyak Betul Kenduri Kendara Kan? 😍

Hampa Toksah Pening-Pening
#KurungSongketHayfa Kan Ado
Pilih Saja .. 😋😎
Musim Cuti Sekolah Ni Banyak Betul Kenduri Kendara Kan? 😍 Hampa Toksah Pening-Pening #KurungSongketHayfa  Kan Ado Pilih Saja .. 😋😎
Alhamdulillah antara pengantin baru yang menggunakan REPLIKA CEK EKSKLUSIF sewaktu hari pernikahan. .
Semoga kekal sehingga ke jannah lovebirds 💞🤵🏻👰🏻
.
Buat KELAINAN di majlis pernikahan anda!
.
Tempah sekarang untuk dapatkan harga PROMOSI yang pasti membuatkan anda berpuas hati 🤗
.
Fast respond whatapps terus
.
www.wasap.my/60102155633
www.wasap.my/60102155633
www.wasap.my/60102155633
.
#tiktokmalaysia
#kekechallenge
#kahwin
#perkahwinan
#pakejperkahwinan
#ceklawamurah 
#replikacekhantaran 
#hantaranmurah 
#hantaran 
#muabellaz 
#replikacek 
#muamalaysia
#sephora 
#vivyyusof 
#dropshipdiperlukan 
#dropshipagentwanted
#tutorialmakeup
#nursajat
#neelofar
Alhamdulillah antara pengantin baru yang menggunakan REPLIKA CEK EKSKLUSIF sewaktu hari pernikahan. . Semoga kekal sehingga ke jannah lovebirds 💞🤵🏻👰🏻 . Buat KELAINAN di majlis pernikahan anda! . Tempah sekarang untuk dapatkan harga PROMOSI yang pasti membuatkan anda berpuas hati 🤗 . Fast respond whatapps terus . www.wasap.my/60102155633 www.wasap.my/60102155633 www.wasap.my/60102155633 . #tiktokmalaysia  #kekechallenge  #kahwin  #perkahwinan  #pakejperkahwinan  #ceklawamurah  #replikacekhantaran  #hantaranmurah  #hantaran  #muabellaz  #replikacek  #muamalaysia  #sephora  #vivyyusof  #dropshipdiperlukan  #dropshipagentwanted  #tutorialmakeup  #nursajat  #neelofar 
Alhamdulillah antara pengantin baru yang menggunakan REPLIKA CEK EKSKLUSIF sewaktu hari pernikahan. .
Semoga kekal sehingga ke jannah lovebirds 💞🤵🏻👰🏻
.
Buat KELAINAN di majlis pernikahan anda!
.
Tempah sekarang untuk dapatkan harga PROMOSI yang pasti membuatkan anda berpuas hati 🤗
.
Fast respond whatapps terus
.
www.wasap.my/60102155633
www.wasap.my/60102155633
www.wasap.my/60102155633
.
#tiktokmalaysia
#kekechallenge
#kahwin
#perkahwinan
#pakejperkahwinan
#ceklawamurah 
#replikacekhantaran 
#hantaranmurah 
#hantaran 
#muabellaz 
#replikacek 
#muamalaysia
#sephora 
#vivyyusof 
#dropshipdiperlukan 
#dropshipagentwanted
#tutorialmakeup
#nursajat
#neelofar
Alhamdulillah antara pengantin baru yang menggunakan REPLIKA CEK EKSKLUSIF sewaktu hari pernikahan. . Semoga kekal sehingga ke jannah lovebirds 💞🤵🏻👰🏻 . Buat KELAINAN di majlis pernikahan anda! . Tempah sekarang untuk dapatkan harga PROMOSI yang pasti membuatkan anda berpuas hati 🤗 . Fast respond whatapps terus . www.wasap.my/60102155633 www.wasap.my/60102155633 www.wasap.my/60102155633 . #tiktokmalaysia  #kekechallenge  #kahwin  #perkahwinan  #pakejperkahwinan  #ceklawamurah  #replikacekhantaran  #hantaranmurah  #hantaran  #muabellaz  #replikacek  #muamalaysia  #sephora  #vivyyusof  #dropshipdiperlukan  #dropshipagentwanted  #tutorialmakeup  #nursajat  #neelofar 
Alhamdulillah antara pengantin baru yang menggunakan REPLIKA CEK EKSKLUSIF sewaktu hari pernikahan. .
Semoga kekal sehingga ke jannah lovebirds 💞🤵🏻👰🏻
.
Buat KELAINAN di majlis pernikahan anda!
.
Tempah sekarang untuk dapatkan harga PROMOSI yang pasti membuatkan anda berpuas hati 🤗
.
Fast respond whatapps terus
.
www.wasap.my/60102155633
www.wasap.my/60102155633
www.wasap.my/60102155633
.
#tiktokmalaysia
#kekechallenge
#kahwin
#perkahwinan
#pakejperkahwinan
#ceklawamurah 
#replikacekhantaran 
#hantaranmurah 
#hantaran 
#muabellaz 
#replikacek 
#muamalaysia
#sephora 
#vivyyusof 
#dropshipdiperlukan 
#dropshipagentwanted
#tutorialmakeup
#nursajat
#neelofar
Alhamdulillah antara pengantin baru yang menggunakan REPLIKA CEK EKSKLUSIF sewaktu hari pernikahan. . Semoga kekal sehingga ke jannah lovebirds 💞🤵🏻👰🏻 . Buat KELAINAN di majlis pernikahan anda! . Tempah sekarang untuk dapatkan harga PROMOSI yang pasti membuatkan anda berpuas hati 🤗 . Fast respond whatapps terus . www.wasap.my/60102155633 www.wasap.my/60102155633 www.wasap.my/60102155633 . #tiktokmalaysia  #kekechallenge  #kahwin  #perkahwinan  #pakejperkahwinan  #ceklawamurah  #replikacekhantaran  #hantaranmurah  #hantaran  #muabellaz  #replikacek  #muamalaysia  #sephora  #vivyyusof  #dropshipdiperlukan  #dropshipagentwanted  #tutorialmakeup  #nursajat  #neelofar 
KAKAK CANTIK DAH CUCI MUKA BERSIH2 TAK TU?? 😎
.
.
Jangan lupa cuci muka ya, bersihkan segala mekap & skincare yang dipakai harini kalau taknak Mr J keluar 😁
Nak lagi bersih, guna skinvi brush ni, konfem lagi bersih muka kakak cantik 😍
.
Apa kelebihan akak cantik dapat dengan #skinvigoratebrush ni?
✅ Penggunaan cleanser lebih jimat .
✅ Menyelesaikan masalah #whitehead & #blackhead pada wajah .
✅ Membentuk wajah menjadi V-shape .
✅ Mencuci jauh lebih bersih ke dalam pori anda .
✅ Menjadikan wajah lebih bersih dan berseri .
✅ Meningkatkan kadar serapan serum di wajah .
✅ Brush yang lembut mengikut kadar tekanan yang bersesuaian dengan kulit .
✅ Tahan lasak dan mudah di bawa kemana-mana .
✅ 400 putaran seminit mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah.
✅ Jimat masa & tenaga, hanya mengambil masa 1-2 minit sahaja.
.
👉 Apa yang kakak cantik akan dapat dengan harga RM1**?
1. Peranti / device
2. Percuma 2 kepala berus
3. Percuma 2 biji bateri AA
4. Percuma Buku manual
5. 1 tahun warranty
.
Menarik bukan? 😍Yang penting #berkualiti 💪
.
Nak CANTIK jangan kedekut naa, hehe satgi kena juaiii!!!
🎁 FREE GIFT
🎁 FREE CONSULTATION
.
Jika akak-akak  comel & abang-abang hensem ni betul2 berminat.. Klik link wasap saya di bwh atau di bio ya.
.
Love,
🌸 FATIN AIN 🌸
Mary Kay Beauty Consultant
0148294790
.
#marykay #marykaymalaysia #reviewmarykaybyfatin #marykayterengganu #marykayselangor #marykaykelantan #marykayjohor #marykaypahang #marykaypulaupinang #marykayskincare #marykaybeautyconsultant 
#gegarvaganza #ctdk #skincare #instabeauty  #ariani #beauty #makeup #bellaammara #lipstik #jerawat #neelofar #kulitgebu #masker #produkkecantikan #kbeauty
KAKAK CANTIK DAH CUCI MUKA BERSIH2 TAK TU?? 😎 . . Jangan lupa cuci muka ya, bersihkan segala mekap & skincare yang dipakai harini kalau taknak Mr J keluar 😁 Nak lagi bersih, guna skinvi brush ni, konfem lagi bersih muka kakak cantik 😍 . Apa kelebihan akak cantik dapat dengan #skinvigoratebrush  ni? ✅ Penggunaan cleanser lebih jimat . ✅ Menyelesaikan masalah #whitehead  & #blackhead  pada wajah . ✅ Membentuk wajah menjadi V-shape . ✅ Mencuci jauh lebih bersih ke dalam pori anda . ✅ Menjadikan wajah lebih bersih dan berseri . ✅ Meningkatkan kadar serapan serum di wajah . ✅ Brush yang lembut mengikut kadar tekanan yang bersesuaian dengan kulit . ✅ Tahan lasak dan mudah di bawa kemana-mana . ✅ 400 putaran seminit mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah. ✅ Jimat masa & tenaga, hanya mengambil masa 1-2 minit sahaja. . 👉 Apa yang kakak cantik akan dapat dengan harga RM1**? 1. Peranti / device 2. Percuma 2 kepala berus 3. Percuma 2 biji bateri AA 4. Percuma Buku manual 5. 1 tahun warranty . Menarik bukan? 😍Yang penting #berkualiti  💪 . Nak CANTIK jangan kedekut naa, hehe satgi kena juaiii!!! 🎁 FREE GIFT 🎁 FREE CONSULTATION . Jika akak-akak comel & abang-abang hensem ni betul2 berminat.. Klik link wasap saya di bwh atau di bio ya. . Love, 🌸 FATIN AIN 🌸 Mary Kay Beauty Consultant 0148294790 . #marykay  #marykaymalaysia  #reviewmarykaybyfatin  #marykayterengganu  #marykayselangor  #marykaykelantan  #marykayjohor  #marykaypahang  #marykaypulaupinang  #marykayskincare  #marykaybeautyconsultant  #gegarvaganza  #ctdk  #skincare  #instabeauty  #ariani  #beauty  #makeup  #bellaammara  #lipstik  #jerawat  #neelofar  #kulitgebu  #masker  #produkkecantikan  #kbeauty 
Happy sunday lovelies😚😚come and grab our "Daisy Dovey" hand embroidery shawls..stock utk color mcm dlm pic ni yea..every each colors tinggal xbyk lg..so grab fast lovelies..selling price RM85 and postage Rm8sm/Rm10ss

sayajual#murah#shawl#shawlkeknis#bawalsulam#shawlsulam#tudungsulam#maribeli#bazaarpaknil#mirafilzah#neelofar#tudung#hijabista#uitm#um#ukm#usm#uia#sayajual#tudungmurah#keknis#
#tudungmurah#tudungbawal#bawalmurah#bawalcantik#tudungcantik#stylista#tudungonline#skirtcantik#skirtbunga#skirtlabuh
Happy sunday lovelies😚😚come and grab our "Daisy Dovey" hand embroidery shawls..stock utk color mcm dlm pic ni yea..every each colors tinggal xbyk lg..so grab fast lovelies..selling price RM85 and postage Rm8sm/Rm10ss sayajual#murah #shawl #shawlkeknis #bawalsulam #shawlsulam #tudungsulam #maribeli #bazaarpaknil #mirafilzah #neelofar #tudung #hijabista #uitm #um #ukm #usm #uia #sayajual #tudungmurah #keknis # #tudungmurah #tudungbawal #bawalmurah #bawalcantik #tudungcantik #stylista #tudungonline #skirtcantik #skirtbunga #skirtlabuh 
- 🍑 INFO 🍑 -

APA KEISTIMEWAAN PINK LADY BODY PERFECTION BERBANDING SUPPLEMENT LAIN DI PASARAN ?
.
Pinklady mengandungi formula unik di mana ia dihasilkan dari herba organik phytoestrogen yang terkandung di dalam bahan-bahannya yang diperlukan oleh wanita untuk menstabilkan hormon-hormon mereka. Pelbagai phytoestrogens seperti Miroestrol, Deoxymiroestrol, Genistein, Diadzein, Genistin, Coumestrol, Diadzin, Kwakhurin, Mirificine, Stigmasterol, Campesterol, Mirificoumestan, Spinasterol yang berfungsi untuk membetulkan balik sistem tubuh badan wanita.
.
Kebanyakan wanita tidak mengetahui bahawa kadar Estrogen semakin menurun apabila mereka semakin berumur bahkan ada juga yang mengalami penurunan Estrogen pada peringkat awal usia seawal 25 tahun.

Kurangnya hormon Estrogen ini akan menyebabkan wanita “kurang sifat” kewanitaan seperti kurang bentuk badan, kurang naluri keibuan, cepat marah, kulit kasar, bulu halus di badan dan muka kerana didominasi oleh hormon androgen (hormon lelaki).
.
Jika anda betul-betul ingin mengamalkan gaya hidup sihat, positif dan pentingkan pelangsingan bentuk tubuh badan yang menarik dan menawan, buat pilihan untuk mendapatkan produk yang hebat ini!
.
Nak lebih info? Nak dptkan pinklady dgn harga tawaran istimewa?
.
WhatsApp sekarang⬇️⬇️
.
< SAYA NAK CANTIK DENGAN PINKLADY > Ke +60168705746
.
#pinkladyberkesan #pinkladybodygoals #skyscrapers #pinkladyoriginal #munafik2 #kekechallengemalaysia #kekechallenge #neelofar #janganbencicintaku #tetekmontok #bodykerengge #suamisayang #missvketat #melayuseksi #melayuwedding #glamwedding #ferrariterbakar #seksi #breastbesar #rahsiarumahtanggabahagia #stokispinklady #hqpinklady #translyvania #puazman #ubatgemukmalaysia #ubatkurusmalaysia #bobodimana #bobodimanadancechallenge
- 🍑 INFO 🍑 - APA KEISTIMEWAAN PINK LADY BODY PERFECTION BERBANDING SUPPLEMENT LAIN DI PASARAN ? . Pinklady mengandungi formula unik di mana ia dihasilkan dari herba organik phytoestrogen yang terkandung di dalam bahan-bahannya yang diperlukan oleh wanita untuk menstabilkan hormon-hormon mereka. Pelbagai phytoestrogens seperti Miroestrol, Deoxymiroestrol, Genistein, Diadzein, Genistin, Coumestrol, Diadzin, Kwakhurin, Mirificine, Stigmasterol, Campesterol, Mirificoumestan, Spinasterol yang berfungsi untuk membetulkan balik sistem tubuh badan wanita. . Kebanyakan wanita tidak mengetahui bahawa kadar Estrogen semakin menurun apabila mereka semakin berumur bahkan ada juga yang mengalami penurunan Estrogen pada peringkat awal usia seawal 25 tahun. Kurangnya hormon Estrogen ini akan menyebabkan wanita “kurang sifat” kewanitaan seperti kurang bentuk badan, kurang naluri keibuan, cepat marah, kulit kasar, bulu halus di badan dan muka kerana didominasi oleh hormon androgen (hormon lelaki). . Jika anda betul-betul ingin mengamalkan gaya hidup sihat, positif dan pentingkan pelangsingan bentuk tubuh badan yang menarik dan menawan, buat pilihan untuk mendapatkan produk yang hebat ini! . Nak lebih info? Nak dptkan pinklady dgn harga tawaran istimewa? . WhatsApp sekarang⬇️⬇️ . < SAYA NAK CANTIK DENGAN PINKLADY > Ke +60168705746 . #pinkladyberkesan  #pinkladybodygoals  #skyscrapers  #pinkladyoriginal  #munafik2  #kekechallengemalaysia  #kekechallenge  #neelofar  #janganbencicintaku  #tetekmontok  #bodykerengge  #suamisayang  #missvketat  #melayuseksi  #melayuwedding  #glamwedding  #ferrariterbakar  #seksi  #breastbesar  #rahsiarumahtanggabahagia  #stokispinklady  #hqpinklady  #translyvania  #puazman  #ubatgemukmalaysia  #ubatkurusmalaysia  #bobodimana  #bobodimanadancechallenge 
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . .
CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️
.
🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA..
.
SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018
.
✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA
.
✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA :
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
#kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale
#bajumelayuelrah #bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf  #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . . CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️ . 🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA.. . SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018 . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA . ✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA : . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . #kurtaelrah  #kurtaslimfit  #kurtasale  #salekawkaw  #umrahsale  #bajumelayuelrah  #bajumelayuslimfit  #bajumelayuxelrah  #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia  #pspowerelrah  #elrahexclusive  #bynuramirah  #bynuramirah11  #kurtaelrah2018  #pselrah  #psbynuramirah  #minaz  #leeyanarahman  #bellaammara  #jubahsouq  #sugarscarf  #neelofar  #naelofar  #teamzylaqasrina  #personalshopperbangi 
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . .
CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️
.
🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA..
.
SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018
.
✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA
.
✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA :
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
#kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale
#bajumelayuelrah #bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf  #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . . CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️ . 🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA.. . SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018 . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA . ✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA : . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . #kurtaelrah  #kurtaslimfit  #kurtasale  #salekawkaw  #umrahsale  #bajumelayuelrah  #bajumelayuslimfit  #bajumelayuxelrah  #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia  #pspowerelrah  #elrahexclusive  #bynuramirah  #bynuramirah11  #kurtaelrah2018  #pselrah  #psbynuramirah  #minaz  #leeyanarahman  #bellaammara  #jubahsouq  #sugarscarf  #neelofar  #naelofar  #teamzylaqasrina  #personalshopperbangi 
TIAP KALI NAK CARI LIPSTIK DALAM HANDBAG MESTI KENE CAMPAK SEMUA BARANG DULU KAN BARU JUMPA 😪
.
.
BELI 2 BATANG LIPSTIK PERCUMA LIMITED EDITION LIPSTICK CASE😍
.
Sis faham ada orang bibirnya sensetip. Kalau pakai sebarang lipstick, boleh terkopek-kopek kulit bibir tu. Macamana sis tahu? Sebab dulu sis pun macam tu.
.
Yang ni namanya Gel Semi-Shine Lipstick. Siapa yang tak suka or tak boleh pakai lipstick jenis matte, yang ni sesuai untuk korang.
.
Lipstick ni special sebab team R&D Mary Kay letak minyak biji bunga matahari dengan jojoba butter untuk memastikan kelembapan bibir sentiasa terpelihara.
.
Apa kelebihan kakak cantik dapat bila pakai #lipstick ni?
.
💋Formula gel yang ringan
💋Melembabkan bibir
💋Glossy & Shinning
💋Tidak keringkan bibir
💋Kesan focus yang lembut
💋Menutupi masalah bibir gelap
💋Menutupi masalh tona tak sekata
💋Teknologi 'Cushion Matrix' utk Tahan lama
💋Mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba
💋Didatangkan dalam bekas 'clear top' window
💋Tidak menghitamkan bibir
💋Membantu kakak cantik senyum dengan lebih yakin
.
Apa pilihan warna lipstik yang kakak cantik boleh pilih?
.
💋 ROSEWOOD
💋 TRANQUIL TOFFEE
💋 LUMINOUS LILAC
💋 ROMANTIC PINK
💋 MOD PINK
💋 RASPBERRY ICE
💋 HAUTE PINK
💋 SCARLET RED
💋 RED SMOLDER
.

Menarik bukan? 😍Yang penting #berkualiti 💪
.
Nak CANTIK jangan kedekut naa, hehe satgi kena juaiii!!!
🎁 FREE GIFT
🎁 FREE CONSULTATION
.
Jika akak-akak  comel & abang-abang hensem ni betul2 berminat.. Klik link wasap saya di bwh atau di bio ya.
.
Love,
🌸 FATIN AIN 🌸
Mary Kay Beauty Consultant
0148294790
.
#marykay #marykaymalaysia #reviewmarykaybyfatin #marykayterengganu #marykayselangor #marykaykelantan #marykayjohor #marykaypahang #marykaypulaupinang #marykayskincare #marykaybeautyconsultant 
#gegarvaganza #ctdk #skincare #instabeauty #cikreenencikngokngek #ariani #beauty #makeup #bellaammara #lipstik #jerawat #neelofar
TIAP KALI NAK CARI LIPSTIK DALAM HANDBAG MESTI KENE CAMPAK SEMUA BARANG DULU KAN BARU JUMPA 😪 . . BELI 2 BATANG LIPSTIK PERCUMA LIMITED EDITION LIPSTICK CASE😍 . Sis faham ada orang bibirnya sensetip. Kalau pakai sebarang lipstick, boleh terkopek-kopek kulit bibir tu. Macamana sis tahu? Sebab dulu sis pun macam tu. . Yang ni namanya Gel Semi-Shine Lipstick. Siapa yang tak suka or tak boleh pakai lipstick jenis matte, yang ni sesuai untuk korang. . Lipstick ni special sebab team R&D Mary Kay letak minyak biji bunga matahari dengan jojoba butter untuk memastikan kelembapan bibir sentiasa terpelihara. . Apa kelebihan kakak cantik dapat bila pakai #lipstick  ni? . 💋Formula gel yang ringan 💋Melembabkan bibir 💋Glossy & Shinning 💋Tidak keringkan bibir 💋Kesan focus yang lembut 💋Menutupi masalah bibir gelap 💋Menutupi masalh tona tak sekata 💋Teknologi 'Cushion Matrix' utk Tahan lama 💋Mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba 💋Didatangkan dalam bekas 'clear top' window 💋Tidak menghitamkan bibir 💋Membantu kakak cantik senyum dengan lebih yakin . Apa pilihan warna lipstik yang kakak cantik boleh pilih? . 💋 ROSEWOOD 💋 TRANQUIL TOFFEE 💋 LUMINOUS LILAC 💋 ROMANTIC PINK 💋 MOD PINK 💋 RASPBERRY ICE 💋 HAUTE PINK 💋 SCARLET RED 💋 RED SMOLDER . Menarik bukan? 😍Yang penting #berkualiti  💪 . Nak CANTIK jangan kedekut naa, hehe satgi kena juaiii!!! 🎁 FREE GIFT 🎁 FREE CONSULTATION . Jika akak-akak comel & abang-abang hensem ni betul2 berminat.. Klik link wasap saya di bwh atau di bio ya. . Love, 🌸 FATIN AIN 🌸 Mary Kay Beauty Consultant 0148294790 . #marykay  #marykaymalaysia  #reviewmarykaybyfatin  #marykayterengganu  #marykayselangor  #marykaykelantan  #marykayjohor  #marykaypahang  #marykaypulaupinang  #marykayskincare  #marykaybeautyconsultant  #gegarvaganza  #ctdk  #skincare  #instabeauty  #cikreenencikngokngek  #ariani  #beauty  #makeup  #bellaammara  #lipstik  #jerawat  #neelofar 
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . .
CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️
.
🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA..
.
SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018
.
✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA
.
✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA :
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
#kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale
#bajumelayuelrah #bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf  #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . . CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️ . 🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA.. . SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018 . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA . ✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA : . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . #kurtaelrah  #kurtaslimfit  #kurtasale  #salekawkaw  #umrahsale  #bajumelayuelrah  #bajumelayuslimfit  #bajumelayuxelrah  #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia  #pspowerelrah  #elrahexclusive  #bynuramirah  #bynuramirah11  #kurtaelrah2018  #pselrah  #psbynuramirah  #minaz  #leeyanarahman  #bellaammara  #jubahsouq  #sugarscarf  #neelofar  #naelofar  #teamzylaqasrina  #personalshopperbangi 
Testimoni dari seorang Doktor ;
.
.
Pada mulanya, Dr. Azrimah hanya mencuba cleanser MelaCep shj dan terus fall in love dgn result yg dirasai. Setelah penggunaan lengkap set ini dgn secara konsisten selama 6 bulan, Dr. Azrimah dapati kulitnya yg jenis kombinasi pada dulunya, kini  menjadi semakin kurang berminyak malah makin sekata tona & glowing secara natural. 
Dia sgt berpuashati dgn hasil penggunaan skincare set MelaCep ini. Semakin hari, kulit semakin sihat dan cantik.
.
Katanya..." Hari2 terasa lebih segar & ceria...Selamat tinggal kulit kusam & tak sekata".
.
Tq Dr Azrimah Ahmad, for being one of MARY KAY user😍
.
💟💟 Penggunaan skincare yg berkualiti, pastinya mmbuatkan make-up nmpk lg berseri dan fresh.💟💟
.
Menarik bukan? 😍Yang penting #berkualiti 💪
.
Nak CANTIK jangan kedekut naa, hehe satgi kena juaiii!!!
🎁 FREE GIFT
🎁 FREE CONSULTATION
.
Jika akak-akak  comel & abang-abang hensem ni betul2 berminat.. Klik link wasap saya di bwh atau di bio ya.
.
Love,
🌸 FATIN AIN 🌸
Mary Kay Beauty Consultant
0148294790
.
#marykay #marykaymalaysia #reviewmarykaybyfatin #marykayterengganu #marykayselangor #marykaykelantan #marykayjohor #marykaypahang #marykaypulaupinang #marykayskincare #marykaybeautyconsultant 
#gegarvaganza #ctdk #skincare #instabeauty #cikreenencikngokngek #ariani #beauty #makeup #bellaammara #lipstik #jerawat #neelofar
Testimoni dari seorang Doktor ; . . Pada mulanya, Dr. Azrimah hanya mencuba cleanser MelaCep shj dan terus fall in love dgn result yg dirasai. Setelah penggunaan lengkap set ini dgn secara konsisten selama 6 bulan, Dr. Azrimah dapati kulitnya yg jenis kombinasi pada dulunya, kini menjadi semakin kurang berminyak malah makin sekata tona & glowing secara natural. Dia sgt berpuashati dgn hasil penggunaan skincare set MelaCep ini. Semakin hari, kulit semakin sihat dan cantik. . Katanya..." Hari2 terasa lebih segar & ceria...Selamat tinggal kulit kusam & tak sekata". . Tq Dr Azrimah Ahmad, for being one of MARY KAY user😍 . 💟💟 Penggunaan skincare yg berkualiti, pastinya mmbuatkan make-up nmpk lg berseri dan fresh.💟💟 . Menarik bukan? 😍Yang penting #berkualiti  💪 . Nak CANTIK jangan kedekut naa, hehe satgi kena juaiii!!! 🎁 FREE GIFT 🎁 FREE CONSULTATION . Jika akak-akak comel & abang-abang hensem ni betul2 berminat.. Klik link wasap saya di bwh atau di bio ya. . Love, 🌸 FATIN AIN 🌸 Mary Kay Beauty Consultant 0148294790 . #marykay  #marykaymalaysia  #reviewmarykaybyfatin  #marykayterengganu  #marykayselangor  #marykaykelantan  #marykayjohor  #marykaypahang  #marykaypulaupinang  #marykayskincare  #marykaybeautyconsultant  #gegarvaganza  #ctdk  #skincare  #instabeauty  #cikreenencikngokngek  #ariani  #beauty  #makeup  #bellaammara  #lipstik  #jerawat  #neelofar 
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . .
CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️
.
🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA..
.
SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018
.
✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA
.
✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA :
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
#kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale
#bajumelayuelrah #bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf  #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . . CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️ . 🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA.. . SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018 . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA . ✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA : . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . #kurtaelrah  #kurtaslimfit  #kurtasale  #salekawkaw  #umrahsale  #bajumelayuelrah  #bajumelayuslimfit  #bajumelayuxelrah  #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia  #pspowerelrah  #elrahexclusive  #bynuramirah  #bynuramirah11  #kurtaelrah2018  #pselrah  #psbynuramirah  #minaz  #leeyanarahman  #bellaammara  #jubahsouq  #sugarscarf  #neelofar  #naelofar  #teamzylaqasrina  #personalshopperbangi 
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . .
CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️
.
🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA..
.
SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018
.
✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA
.
✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA :
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
#kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale
#bajumelayuelrah #bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf  #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . . CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️ . 🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA.. . SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018 . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA . ✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA : . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . #kurtaelrah  #kurtaslimfit  #kurtasale  #salekawkaw  #umrahsale  #bajumelayuelrah  #bajumelayuslimfit  #bajumelayuxelrah  #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia  #pspowerelrah  #elrahexclusive  #bynuramirah  #bynuramirah11  #kurtaelrah2018  #pselrah  #psbynuramirah  #minaz  #leeyanarahman  #bellaammara  #jubahsouq  #sugarscarf  #neelofar  #naelofar  #teamzylaqasrina  #personalshopperbangi 
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . .
CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️
.
🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA..
.
SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018
.
✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA
.
✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA :
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
#kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale
#bajumelayuelrah #bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf  #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . . CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️ . 🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA.. . SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018 . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA . ✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA : . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . #kurtaelrah  #kurtaslimfit  #kurtasale  #salekawkaw  #umrahsale  #bajumelayuelrah  #bajumelayuslimfit  #bajumelayuxelrah  #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia  #pspowerelrah  #elrahexclusive  #bynuramirah  #bynuramirah11  #kurtaelrah2018  #pselrah  #psbynuramirah  #minaz  #leeyanarahman  #bellaammara  #jubahsouq  #sugarscarf  #neelofar  #naelofar  #teamzylaqasrina  #personalshopperbangi 
PROGRAM  KEUSAHAWANAN DUNIA APLIKASI MOBILE (ANDROID & IOS)

ANJURAN : FELCRA ( FSDC ) KERJASAMA KEMENTERIAN PEMBANGUNAN LUAR BANDAR. 👉🏻LOKASI : FSDC CHERAS, KUALA LUMPUR
👉🏻MASA : 10 PAGI HINGGA 1 PETANG
👉🏻TARIKH & HARI : 13 DEC 2018 (KHAMIS)

UNTUK PENDAFTARAN KLIK LINK DIBAWAH

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSevKpmanmuCi4MaWqJH9-NFpYlYbGOjzSs3Z5ukbsK9mtaEkQ/viewform?c=0&w=1 
#mobileappmalaysia #mobileapp #aplikasi #fsdc #app #android #ios #usahawan #foodtruck #foodpanda #footfetishnation #malaysia #malaysiakini #bisnesonlinemalaysia #bisnesonline #instareview #igreviewmalaysia #instafamous #igfamous #eventbrite #seminar #seminarpercuma #seminarteknologi #hijabista #hijabster #hipster #foodtruck #fooddelivery #foodpanda #sayangimalaysiaku #neelofar
PROGRAM KEUSAHAWANAN DUNIA APLIKASI MOBILE (ANDROID & IOS) ANJURAN : FELCRA ( FSDC ) KERJASAMA KEMENTERIAN PEMBANGUNAN LUAR BANDAR. 👉🏻LOKASI : FSDC CHERAS, KUALA LUMPUR 👉🏻MASA : 10 PAGI HINGGA 1 PETANG 👉🏻TARIKH & HARI : 13 DEC 2018 (KHAMIS) UNTUK PENDAFTARAN KLIK LINK DIBAWAH https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSevKpmanmuCi4MaWqJH9-NFpYlYbGOjzSs3Z5ukbsK9mtaEkQ/viewform?c=0&w=1 #mobileappmalaysia  #mobileapp  #aplikasi  #fsdc  #app  #android  #ios  #usahawan  #foodtruck  #foodpanda  #footfetishnation  #malaysia  #malaysiakini  #bisnesonlinemalaysia  #bisnesonline  #instareview  #igreviewmalaysia  #instafamous  #igfamous  #eventbrite  #seminar  #seminarpercuma  #seminarteknologi  #hijabista  #hijabster  #hipster  #foodtruck  #fooddelivery  #foodpanda  #sayangimalaysiaku  #neelofar 
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . .
CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️
.
🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA..
.
SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018
.
✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA
.
✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA :
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
#kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale
#bajumelayuelrah #bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf  #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . . CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️ . 🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA.. . SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018 . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA . ✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA : . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . #kurtaelrah  #kurtaslimfit  #kurtasale  #salekawkaw  #umrahsale  #bajumelayuelrah  #bajumelayuslimfit  #bajumelayuxelrah  #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia  #pspowerelrah  #elrahexclusive  #bynuramirah  #bynuramirah11  #kurtaelrah2018  #pselrah  #psbynuramirah  #minaz  #leeyanarahman  #bellaammara  #jubahsouq  #sugarscarf  #neelofar  #naelofar  #teamzylaqasrina  #personalshopperbangi 
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . .
CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️
.
🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA..
.
SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018
.
✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA
.
✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA :
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
#kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale
#bajumelayuelrah #bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf  #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . . CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️ . 🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA.. . SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018 . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA . ✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA : . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . #kurtaelrah  #kurtaslimfit  #kurtasale  #salekawkaw  #umrahsale  #bajumelayuelrah  #bajumelayuslimfit  #bajumelayuxelrah  #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia  #pspowerelrah  #elrahexclusive  #bynuramirah  #bynuramirah11  #kurtaelrah2018  #pselrah  #psbynuramirah  #minaz  #leeyanarahman  #bellaammara  #jubahsouq  #sugarscarf  #neelofar  #naelofar  #teamzylaqasrina  #personalshopperbangi 
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . .
CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️
.
🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA..
.
SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018
.
✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA
.
✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA :
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
#kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale
#bajumelayuelrah #bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf  #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . . CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️ . 🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA.. . SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018 . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA . ✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA : . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . #kurtaelrah  #kurtaslimfit  #kurtasale  #salekawkaw  #umrahsale  #bajumelayuelrah  #bajumelayuslimfit  #bajumelayuxelrah  #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia  #pspowerelrah  #elrahexclusive  #bynuramirah  #bynuramirah11  #kurtaelrah2018  #pselrah  #psbynuramirah  #minaz  #leeyanarahman  #bellaammara  #jubahsouq  #sugarscarf  #neelofar  #naelofar  #teamzylaqasrina  #personalshopperbangi 
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . .
CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️
.
🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA..
.
SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018
.
✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA
.
✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA :
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
#kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale
#bajumelayuelrah #bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf  #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . . CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️ . 🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA.. . SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018 . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA . ✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA : . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . #kurtaelrah  #kurtaslimfit  #kurtasale  #salekawkaw  #umrahsale  #bajumelayuelrah  #bajumelayuslimfit  #bajumelayuxelrah  #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia  #pspowerelrah  #elrahexclusive  #bynuramirah  #bynuramirah11  #kurtaelrah2018  #pselrah  #psbynuramirah  #minaz  #leeyanarahman  #bellaammara  #jubahsouq  #sugarscarf  #neelofar  #naelofar  #teamzylaqasrina  #personalshopperbangi 
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . .
CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️
.
🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA..
.
SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018
.
✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA
.
✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA :
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
#kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale
#bajumelayuelrah #bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf  #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . . CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️ . 🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA.. . SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018 . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA . ✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA : . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . #kurtaelrah  #kurtaslimfit  #kurtasale  #salekawkaw  #umrahsale  #bajumelayuelrah  #bajumelayuslimfit  #bajumelayuxelrah  #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia  #pspowerelrah  #elrahexclusive  #bynuramirah  #bynuramirah11  #kurtaelrah2018  #pselrah  #psbynuramirah  #minaz  #leeyanarahman  #bellaammara  #jubahsouq  #sugarscarf  #neelofar  #naelofar  #teamzylaqasrina  #personalshopperbangi 
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . .
CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️
.
🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA..
.
SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018
.
✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA
.
✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA :
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
#kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale
#bajumelayuelrah #bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf  #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . . CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️ . 🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA.. . SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018 . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA . ✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA : . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . #kurtaelrah  #kurtaslimfit  #kurtasale  #salekawkaw  #umrahsale  #bajumelayuelrah  #bajumelayuslimfit  #bajumelayuxelrah  #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia  #pspowerelrah  #elrahexclusive  #bynuramirah  #bynuramirah11  #kurtaelrah2018  #pselrah  #psbynuramirah  #minaz  #leeyanarahman  #bellaammara  #jubahsouq  #sugarscarf  #neelofar  #naelofar  #teamzylaqasrina  #personalshopperbangi 
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . .
CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️
.
🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA..
.
SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018
.
✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA
.
✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA :
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
#kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale
#bajumelayuelrah #bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf  #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . . CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️ . 🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA.. . SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018 . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA . ✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA : . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . #kurtaelrah  #kurtaslimfit  #kurtasale  #salekawkaw  #umrahsale  #bajumelayuelrah  #bajumelayuslimfit  #bajumelayuxelrah  #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia  #pspowerelrah  #elrahexclusive  #bynuramirah  #bynuramirah11  #kurtaelrah2018  #pselrah  #psbynuramirah  #minaz  #leeyanarahman  #bellaammara  #jubahsouq  #sugarscarf  #neelofar  #naelofar  #teamzylaqasrina  #personalshopperbangi 
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . .
CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️
.
🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA..
.
SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018
.
✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA
.
✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA :
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
#kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale
#bajumelayuelrah #bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf  #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . . CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️ . 🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA.. . SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018 . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA . ✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA : . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . #kurtaelrah  #kurtaslimfit  #kurtasale  #salekawkaw  #umrahsale  #bajumelayuelrah  #bajumelayuslimfit  #bajumelayuxelrah  #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia  #pspowerelrah  #elrahexclusive  #bynuramirah  #bynuramirah11  #kurtaelrah2018  #pselrah  #psbynuramirah  #minaz  #leeyanarahman  #bellaammara  #jubahsouq  #sugarscarf  #neelofar  #naelofar  #teamzylaqasrina  #personalshopperbangi 
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . .
CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️
.
🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA..
.
SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018
.
✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA
.
✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA :
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
#kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale
#bajumelayuelrah #bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf  #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . . CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️ . 🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA.. . SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018 . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA . ✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA : . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . #kurtaelrah  #kurtaslimfit  #kurtasale  #salekawkaw  #umrahsale  #bajumelayuelrah  #bajumelayuslimfit  #bajumelayuxelrah  #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia  #pspowerelrah  #elrahexclusive  #bynuramirah  #bynuramirah11  #kurtaelrah2018  #pselrah  #psbynuramirah  #minaz  #leeyanarahman  #bellaammara  #jubahsouq  #sugarscarf  #neelofar  #naelofar  #teamzylaqasrina  #personalshopperbangi 
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . .
CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️
.
🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA..
.
SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018
.
✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA
.
✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA :
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
#kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale
#bajumelayuelrah #bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf  #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . . CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️ . 🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA.. . SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018 . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA . ✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA : . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . #kurtaelrah  #kurtaslimfit  #kurtasale  #salekawkaw  #umrahsale  #bajumelayuelrah  #bajumelayuslimfit  #bajumelayuxelrah  #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia  #pspowerelrah  #elrahexclusive  #bynuramirah  #bynuramirah11  #kurtaelrah2018  #pselrah  #psbynuramirah  #minaz  #leeyanarahman  #bellaammara  #jubahsouq  #sugarscarf  #neelofar  #naelofar  #teamzylaqasrina  #personalshopperbangi 
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . .
CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️
.
🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA..
.
SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018
.
✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA
.
✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA :
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
#kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale
#bajumelayuelrah #bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf  #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . . CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️ . 🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA.. . SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018 . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA . ✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA : . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . #kurtaelrah  #kurtaslimfit  #kurtasale  #salekawkaw  #umrahsale  #bajumelayuelrah  #bajumelayuslimfit  #bajumelayuxelrah  #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia  #pspowerelrah  #elrahexclusive  #bynuramirah  #bynuramirah11  #kurtaelrah2018  #pselrah  #psbynuramirah  #minaz  #leeyanarahman  #bellaammara  #jubahsouq  #sugarscarf  #neelofar  #naelofar  #teamzylaqasrina  #personalshopperbangi 
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . .
CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️
.
🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA..
.
SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018
.
✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA
.
✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA :
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
.
#kurtaelrah #kurtaslimfit #kurtasale #salekawkaw #umrahsale
#bajumelayuelrah #bajumelayuslimfit #bajumelayuxelrah #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia #pspowerelrah #elrahexclusive #bynuramirah #bynuramirah11 #kurtaelrah2018 #pselrah #psbynuramirah #minaz #leeyanarahman #bellaammara #jubahsouq #sugarscarf  #neelofar #naelofar #teamzylaqasrina #personalshopperbangi
UMRAH SALE‼️‼️‼️ . . CEPAT2 ORDER SEBELUM SOLD OUT‼️ . 🔥ITEM SANGAT2 LIMITED YAA.. . SALE BERMULA 8 DECEMBER 2018 - 18 DECEMBER 2018 . ✅BAYAR HARGA ITEM + POSTAGE SAHAJA . ✅RM60 ** exc postage ** NAK ORDER WHTSAPP ZYLA : . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . 📲 0️⃣1️⃣3️⃣ 2️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ . #kurtaelrah  #kurtaslimfit  #kurtasale  #salekawkaw  #umrahsale  #bajumelayuelrah  #bajumelayuslimfit  #bajumelayuxelrah  #kurtaelrah  #kurtaelrahmalysia  #kurtamalaysia  #pspowerelrah  #elrahexclusive  #bynuramirah  #bynuramirah11  #kurtaelrah2018  #pselrah  #psbynuramirah  #minaz  #leeyanarahman  #bellaammara  #jubahsouq  #sugarscarf  #neelofar  #naelofar  #teamzylaqasrina  #personalshopperbangi