an online Instagram web viewer

#neelofa medias

Photos

The reason why she’s on top and you still being no one. Cause all u know is being a keypad warrior.✌️
.
#neelofa 
#neelofateam 
#Ilofayou #JMG
Pink lady mempunyai pelbagai manfaat,
✔️Body yg mantap, seksi
✔️Breast yg montok
✔️Pungung yg gebu
✔️Miss V yg ketat
✔️Rambut yg semakin lebat
✔️Kulit yg cantik,putih
✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh dan lain2
.
.

Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪
semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah. 
Dengan 1 harga 1 botol , anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 .
.
whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼 .
📥 0195185253
📥 0195185253
📥 0195185253

#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2017 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi
Pink lady mempunyai pelbagai manfaat, ✔️Body yg mantap, seksi ✔️Breast yg montok ✔️Pungung yg gebu ✔️Miss V yg ketat ✔️Rambut yg semakin lebat ✔️Kulit yg cantik,putih ✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh dan lain2 . . Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪 semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah. Dengan 1 harga 1 botol , anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 . . whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼 . 📥 0195185253 📥 0195185253 📥 0195185253 #kosmetik  #pinklady  #gebu  #mantap  #ilovepinklady  #ilovecollagen  #collagenmalaysia  #missvketat  #badancantik  #malaysiaonlineshop  #trustedseller  #kulitgebu  #kulitputih  #payudarabesar  #lofattah  #neelofa  #surihatimrpilot  #mukaputih  #keputihan  #periodpain  #senggugut  #sayajualpinklady  #pinkladybodyperfection  #bodygoals2017  #berkesandanselamat  #ternyata  #mantap  #bergetah  #boekkk  #pinkladymurah  #pinkladypromosi 
.
IMPORTED ITEMS FROM OVERSEAS. Either NEW | PRELOVED or TESTER*.
.................................................................................... #hargajanjijual 
Lower price than retail.
Save up to RM150-200 per bottle/items or EVEN MORE.
Tester perfume is cheaper than New due to PLAIN BOX or TESTER STAMP at the bottle. 
100% Original.
PM/Whatssapp
Amy +60132709003
 #skyluxecrew #hantarankawin #abpbh2018 #bijan #onlineshopping #singapore #perfumemurah #asianpg2018 #hsn #originalperfume #doorgift #amas2018 #testeroriginalperfume #airasia #harisukannegara2018 #prelovedmalaysia #dubai #babyshowergift #neelofa #gegarvaganza2018 #brunei #abpbh #anugerahbintangpopularberitaharian #lvparfums #crazyrichasians #bijan #fattzura #winnerinmy
. IMPORTED ITEMS FROM OVERSEAS. Either NEW | PRELOVED or TESTER*. .................................................................................... #hargajanjijual  Lower price than retail. Save up to RM150-200 per bottle/items or EVEN MORE. Tester perfume is cheaper than New due to PLAIN BOX or TESTER STAMP at the bottle. 100% Original. PM/Whatssapp Amy +60132709003 #skyluxecrew  #hantarankawin  #abpbh2018  #bijan  #onlineshopping  #singapore  #perfumemurah  #asianpg2018  #hsn  #originalperfume  #doorgift  #amas2018  #testeroriginalperfume  #airasia  #harisukannegara2018  #prelovedmalaysia  #dubai  #babyshowergift  #neelofa  #gegarvaganza2018  #brunei  #abpbh  #anugerahbintangpopularberitaharian  #lvparfums  #crazyrichasians  #bijan  #fattzura  #winnerinmy 
Pink lady mempunyai pelbagai manfaat,
✔️Body yg mantap, seksi
✔️Breast yg montok
✔️Pungung yg gebu
✔️Miss V yg ketat
✔️Rambut yg semakin lebat
✔️Kulit yg cantik,putih
✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh dan lain2
.
.

Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪
semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah. 
Dengan 1 harga 1 botol , anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 .
.
whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼 .
📥 0195185253
📥 0195185253
📥 0195185253

#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2017 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi
Pink lady mempunyai pelbagai manfaat, ✔️Body yg mantap, seksi ✔️Breast yg montok ✔️Pungung yg gebu ✔️Miss V yg ketat ✔️Rambut yg semakin lebat ✔️Kulit yg cantik,putih ✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh dan lain2 . . Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪 semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah. Dengan 1 harga 1 botol , anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 . . whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼 . 📥 0195185253 📥 0195185253 📥 0195185253 #kosmetik  #pinklady  #gebu  #mantap  #ilovepinklady  #ilovecollagen  #collagenmalaysia  #missvketat  #badancantik  #malaysiaonlineshop  #trustedseller  #kulitgebu  #kulitputih  #payudarabesar  #lofattah  #neelofa  #surihatimrpilot  #mukaputih  #keputihan  #periodpain  #senggugut  #sayajualpinklady  #pinkladybodyperfection  #bodygoals2017  #berkesandanselamat  #ternyata  #mantap  #bergetah  #boekkk  #pinkladymurah  #pinkladypromosi 
Pink lady mempunyai pelbagai manfaat,
✔️Body yg mantap, seksi
✔️Breast yg montok
✔️Pungung yg gebu
✔️Miss V yg ketat
✔️Rambut yg semakin lebat
✔️Kulit yg cantik,putih
✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh dan lain2
.
.

Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪
semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah. 
Dengan 1 harga 1 botol , anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 .
.
whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼 .
📥 0195185253
📥 0195185253
📥 0195185253

#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2017 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi
Pink lady mempunyai pelbagai manfaat, ✔️Body yg mantap, seksi ✔️Breast yg montok ✔️Pungung yg gebu ✔️Miss V yg ketat ✔️Rambut yg semakin lebat ✔️Kulit yg cantik,putih ✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh dan lain2 . . Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪 semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah. Dengan 1 harga 1 botol , anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 . . whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼 . 📥 0195185253 📥 0195185253 📥 0195185253 #kosmetik  #pinklady  #gebu  #mantap  #ilovepinklady  #ilovecollagen  #collagenmalaysia  #missvketat  #badancantik  #malaysiaonlineshop  #trustedseller  #kulitgebu  #kulitputih  #payudarabesar  #lofattah  #neelofa  #surihatimrpilot  #mukaputih  #keputihan  #periodpain  #senggugut  #sayajualpinklady  #pinkladybodyperfection  #bodygoals2017  #berkesandanselamat  #ternyata  #mantap  #bergetah  #boekkk  #pinkladymurah  #pinkladypromosi 
.
IMPORTED ITEMS FROM OVERSEAS. Either NEW | PRELOVED or TESTER*.
.................................................................................... #hargajanjijual 
Lower price than retail.
Save up to RM150-200 per bottle/items or EVEN MORE.
Tester perfume is cheaper than New due to PLAIN BOX or TESTER STAMP at the bottle. 
100% Original.
PM/Whatssapp
Amy +60132709003
 #skyluxecrew #hantarankawin #abpbh2018 #bijan #onlineshopping #singapore #perfumemurah #asianpg2018 #hsn #originalperfume #doorgift #amas2018 #testeroriginalperfume #airasia #harisukannegara2018 #prelovedmalaysia #dubai #babyshowergift #neelofa #gegarvaganza2018 #brunei #abpbh #anugerahbintangpopularberitaharian #lvparfums #crazyrichasians #bijan #fattzura #winnerinmy
. IMPORTED ITEMS FROM OVERSEAS. Either NEW | PRELOVED or TESTER*. .................................................................................... #hargajanjijual  Lower price than retail. Save up to RM150-200 per bottle/items or EVEN MORE. Tester perfume is cheaper than New due to PLAIN BOX or TESTER STAMP at the bottle. 100% Original. PM/Whatssapp Amy +60132709003 #skyluxecrew  #hantarankawin  #abpbh2018  #bijan  #onlineshopping  #singapore  #perfumemurah  #asianpg2018  #hsn  #originalperfume  #doorgift  #amas2018  #testeroriginalperfume  #airasia  #harisukannegara2018  #prelovedmalaysia  #dubai  #babyshowergift  #neelofa  #gegarvaganza2018  #brunei  #abpbh  #anugerahbintangpopularberitaharian  #lvparfums  #crazyrichasians  #bijan  #fattzura  #winnerinmy 
😱 BOOBS GETTING BIGGER😍 😱 PERIOD PAIN PUN DAH TAKDE 😍😍 😱 .
Anda mempunyai masalah berat berlebihan? 😱 Masalah keputihan?
😱 Masalah rambut yg semakin menipis? 😱 Period tak teratur?
😱 Susu badan yang mcm chipsmore kejap ade kejap tak de? 😱 Nafsu utk bersama suami sangat kurang?
😱 Kulit berjerawat?

JANGAN RISAU! 😉😉😉 💕 PINK LADY ADALAH PENYELESAIANNYA!! 💕 🌸MANFAAT PINK LADY 🌸
👍🏻 Fountain makanan tambahan belia.
👍🏻 Peningkatan Payudara dan ketegasan.
👍🏻 Payudara yang lebih besar dan punggung bulat.
👍🏻 Mengetatkan faraj dan peremajaan.
👍🏻 Kesihatan faraj dan libido.
👍🏻 Mengekalkan kolagen dan tahap elastin.
👍🏻 Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh.
👍🏻 Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut.
👍🏻 Berkesan untuk penurunan berat badan.
👍🏻 High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan.
👍🏻 Meningkatkan aliran darah.
👍🏻 Mencegah risiko osteoporosis.
👍🏻 Menentang gejala menopause. 👏👏👏👏👏
.
Dengan harga RM320, anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 .
.
Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼 . 📥 0186656104
📥 0186656104
📥 0186656104

#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2017 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah#boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi
😱 BOOBS GETTING BIGGER😍 😱 PERIOD PAIN PUN DAH TAKDE 😍😍 😱 . Anda mempunyai masalah berat berlebihan? 😱 Masalah keputihan? 😱 Masalah rambut yg semakin menipis? 😱 Period tak teratur? 😱 Susu badan yang mcm chipsmore kejap ade kejap tak de? 😱 Nafsu utk bersama suami sangat kurang? 😱 Kulit berjerawat? JANGAN RISAU! 😉😉😉 💕 PINK LADY ADALAH PENYELESAIANNYA!! 💕 🌸MANFAAT PINK LADY 🌸 👍🏻 Fountain makanan tambahan belia. 👍🏻 Peningkatan Payudara dan ketegasan. 👍🏻 Payudara yang lebih besar dan punggung bulat. 👍🏻 Mengetatkan faraj dan peremajaan. 👍🏻 Kesihatan faraj dan libido. 👍🏻 Mengekalkan kolagen dan tahap elastin. 👍🏻 Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh. 👍🏻 Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut. 👍🏻 Berkesan untuk penurunan berat badan. 👍🏻 High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan. 👍🏻 Meningkatkan aliran darah. 👍🏻 Mencegah risiko osteoporosis. 👍🏻 Menentang gejala menopause. 👏👏👏👏👏 . Dengan harga RM320, anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 . . Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼 . 📥 0186656104 📥 0186656104 📥 0186656104 #kosmetik  #pinklady  #gebu  #mantap  #ilovepinklady  #ilovecollagen  #collagenmalaysia  #missvketat  #badancantik  #malaysiaonlineshop  #trustedseller  #kulitgebu  #kulitputih  #payudarabesar  #lofattah  #neelofa  #surihatimrpilot  #mukaputih  #keputihan  #periodpain  #senggugut  #sayajualpinklady  #pinkladybodyperfection  #bodygoals2017  #berkesandanselamat  #ternyata  #mantap  #bergetah #boekkk  #pinkladymurah  #pinkladypromosi 
Alhamdulillah
.
#feedbackjustokmaa 
Batuk berkurangan & hilang sakit kepala ❤
.
Jus Tok Maa juga dihasilkn dari 6 ramuan tradisional terbaik, seperti lemon, madu, bawang putih, halia, halia bara dan cekur 😊
.
Dimana anda tahu lemon & madu adalah ramuan terbaik utk menghilangkan batuk & sakit tekak
.
Jom sihat bersama
whatsapp sis atau klik link di bio 😊
01116952941
.
#khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan
 #kencingmanis #darahtingi #bazarpaknil #kebaskaki #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel  #astrogempak #sayabeli #malaysia  #paidreview #neelofa  #kolesterol #kebastangan #kebaskaki #menurunkanberatbadan #membakarlemak #sesaknafas #2018 #uitm #sakitkepala #sakitkaki #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualproduk
Alhamdulillah . #feedbackjustokmaa  Batuk berkurangan & hilang sakit kepala ❤ . Jus Tok Maa juga dihasilkn dari 6 ramuan tradisional terbaik, seperti lemon, madu, bawang putih, halia, halia bara dan cekur 😊 . Dimana anda tahu lemon & madu adalah ramuan terbaik utk menghilangkan batuk & sakit tekak . Jom sihat bersama whatsapp sis atau klik link di bio 😊 01116952941 . #khasiatjustokmaa  #feedbackjustokmaa  #justokmaa  #juskesihatan  #kencingmanis  #darahtingi  #bazarpaknil  #kebaskaki  #igshopmalaysia  #sayajual  #nakbebel  #astrogempak  #sayabeli  #malaysia  #paidreview  #neelofa  #kolesterol  #kebastangan  #kebaskaki  #menurunkanberatbadan  #membakarlemak  #sesaknafas  #2018  #uitm  #sakitkepala  #sakitkaki  #sayajualonline  #sayajualmurah  #sayajualproduk 
Tersusun rapi...madu @queenb_cimoktabby 
Dalam pack baru..madu @queenb_cimoktabby ..berminat dgn madu kami..jom dpt kn skrg MADU LEBAH SARANG...FOLLOW ..
🍯
@queenb_cimoktabby 
@queenb_cimoktabby
@queenb_cimoktabby 
Dlm 3 saiz.. 🐝single 👉 100g 💰rm40
🐝couple👉 300g 💰rm80
🐝family 👉 700g 💰rm140 🐝Limited 👉550g_650g 💰rm120
🐝stick 👉100 pcs 💰rm120 🎁FREE GIFT🎁
📮FREE POS📮
🚘FREE COD🚘 KL & Selangor
🌸TRUSTED STOKIS  QUEENB
🌸 📲WASAP 0139914259
__________________________________________

#desacoalfields #sgbuloh #puncakalam #shahalam2 #shahalam #shahalamfood #trending #viralvideos #tiktok #giftreviewmalaysia #neelofa #ijm #kpj #uem #tnb #malaysia #fattzurafairytale #videolawak #anakabah #dherbs #madu #kapar #klang #kinrara #petronastowers #kasi_viral #beritaharian #kinrara #klia2 #subangairport #meletop
Tersusun rapi...madu @queenb_cimoktabby Dalam pack baru..madu @queenb_cimoktabby ..berminat dgn madu kami..jom dpt kn skrg MADU LEBAH SARANG...FOLLOW .. 🍯 @queenb_cimoktabby @queenb_cimoktabby @queenb_cimoktabby Dlm 3 saiz.. 🐝single 👉 100g 💰rm40 🐝couple👉 300g 💰rm80 🐝family 👉 700g 💰rm140 🐝Limited 👉550g_650g 💰rm120 🐝stick 👉100 pcs 💰rm120 🎁FREE GIFT🎁 📮FREE POS📮 🚘FREE COD🚘 KL & Selangor 🌸TRUSTED STOKIS  QUEENB 🌸 📲WASAP 0139914259 __________________________________________ #desacoalfields  #sgbuloh  #puncakalam  #shahalam2  #shahalam  #shahalamfood  #trending  #viralvideos  #tiktok  #giftreviewmalaysia  #neelofa  #ijm  #kpj  #uem  #tnb  #malaysia  #fattzurafairytale  #videolawak  #anakabah  #dherbs  #madu  #kapar  #klang  #kinrara  #petronastowers  #kasi_viral  #beritaharian  #kinrara  #klia2  #subangairport  #meletop 
Alhamdulillah
.
#feedbackjustokmaa 
Batuk berkurangan & hilang sakit kepala ❤
.
Jus Tok Maa juga dihasilkn dari 6 ramuan tradisional terbaik, seperti lemon, madu, bawang putih, halia, halia bara dan cekur 😊
.
Dimana anda tahu lemon & madu adalah ramuan terbaik utk menghilangkan batuk & sakit tekak
.
Jom sihat bersama
whatsapp sis atau klik link di bio 😊
01116952941
.
#khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan
 #kencingmanis #darahtingi #bazarpaknil #kebaskaki #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel  #astrogempak #sayabeli #malaysia  #paidreview #neelofa  #kolesterol #kebastangan #kebaskaki #menurunkanberatbadan #membakarlemak #sesaknafas #2018 #uitm #sakitkepala #sakitkaki #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualproduk
Alhamdulillah . #feedbackjustokmaa  Batuk berkurangan & hilang sakit kepala ❤ . Jus Tok Maa juga dihasilkn dari 6 ramuan tradisional terbaik, seperti lemon, madu, bawang putih, halia, halia bara dan cekur 😊 . Dimana anda tahu lemon & madu adalah ramuan terbaik utk menghilangkan batuk & sakit tekak . Jom sihat bersama whatsapp sis atau klik link di bio 😊 01116952941 . #khasiatjustokmaa  #feedbackjustokmaa  #justokmaa  #juskesihatan  #kencingmanis  #darahtingi  #bazarpaknil  #kebaskaki  #igshopmalaysia  #sayajual  #nakbebel  #astrogempak  #sayabeli  #malaysia  #paidreview  #neelofa  #kolesterol  #kebastangan  #kebaskaki  #menurunkanberatbadan  #membakarlemak  #sesaknafas  #2018  #uitm  #sakitkepala  #sakitkaki  #sayajualonline  #sayajualmurah  #sayajualproduk 
Selamat  malam  semua. . .

Yang  ingin  dapatkan  vivix  untuk  orang  tersayang  bolih  whatsapp  akak. .
.
Sedia  membantu .
.
Jangan  putus  asa. Semua  dari  Allah .Yang  menyembuh  pun  dari  dia. Vivix  ni  asbab  je. .
.
*INFO VIVIX*
=================
.
☘ Supplement terbaik untuk *awet muda dan anti-penuaan*
.
☘ Bantu kesuburan
.
☘ Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
.
☘ Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
.
☘menyokong kesihatan sendi
.
☘Menggalakan kesihatan keseluruhan
.
***1 botol untuk 2-3 bulan penggunaan.
.
.
Berminat?? Jom boleh whatsapp kak  ros 0196011657 terus untuk dapatkan segera .
.
#ajimaura 
#terapiinstagram
Selamat malam semua. . . Yang ingin dapatkan vivix untuk orang tersayang bolih whatsapp akak. . . Sedia membantu . . Jangan putus asa. Semua dari Allah .Yang menyembuh pun dari dia. Vivix ni asbab je. . . *INFO VIVIX* ================= . ☘ Supplement terbaik untuk *awet muda dan anti-penuaan* . ☘ Bantu kesuburan . ☘ Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung . ☘ Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis . ☘menyokong kesihatan sendi . ☘Menggalakan kesihatan keseluruhan . ***1 botol untuk 2-3 bulan penggunaan. . . Berminat?? Jom boleh whatsapp kak ros 0196011657 terus untuk dapatkan segera . . #ajimaura  #terapiinstagram 
.
IMPORTED ITEMS FROM OVERSEAS. Either NEW | PRELOVED or TESTER*.
.................................................................................... #hargajanjijual 
Lower price than retail.
Save up to RM150-200 per bottle/items or EVEN MORE.
Tester perfume is cheaper than New due to PLAIN BOX or TESTER STAMP at the bottle. 
100% Original.
PM/Whatssapp
Amy +60132709003
 #skyluxecrew #hantarankawin #abpbh2018 #bijan #onlineshopping #singapore #perfumemurah #asianpg2018 #hsn #originalperfume #doorgift #amas2018 #testeroriginalperfume #airasia #harisukannegara2018 #prelovedmalaysia #dubai #babyshowergift #neelofa #gegarvaganza2018 #brunei #abpbh #anugerahbintangpopularberitaharian #lvparfums #crazyrichasians #bijan #fattzura #winnerinmy
. IMPORTED ITEMS FROM OVERSEAS. Either NEW | PRELOVED or TESTER*. .................................................................................... #hargajanjijual  Lower price than retail. Save up to RM150-200 per bottle/items or EVEN MORE. Tester perfume is cheaper than New due to PLAIN BOX or TESTER STAMP at the bottle. 100% Original. PM/Whatssapp Amy +60132709003 #skyluxecrew  #hantarankawin  #abpbh2018  #bijan  #onlineshopping  #singapore  #perfumemurah  #asianpg2018  #hsn  #originalperfume  #doorgift  #amas2018  #testeroriginalperfume  #airasia  #harisukannegara2018  #prelovedmalaysia  #dubai  #babyshowergift  #neelofa  #gegarvaganza2018  #brunei  #abpbh  #anugerahbintangpopularberitaharian  #lvparfums  #crazyrichasians  #bijan  #fattzura  #winnerinmy 
.
IMPORTED ITEMS FROM OVERSEAS. Either NEW | PRELOVED or TESTER*.
.................................................................................... #hargajanjijual 
Lower price than retail.
Save up to RM150-200 per bottle/items or EVEN MORE.
Tester perfume is cheaper than New due to PLAIN BOX or TESTER STAMP at the bottle. 
100% Original.
PM/Whatssapp
Amy +60132709003
 #skyluxecrew #hantarankawin #abpbh2018 #bijan #onlineshopping #singapore #perfumemurah #asianpg2018 #hsn #originalperfume #doorgift #amas2018 #testeroriginalperfume #airasia #harisukannegara2018 #prelovedmalaysia #dubai #babyshowergift #neelofa #gegarvaganza2018 #brunei #abpbh #anugerahbintangpopularberitaharian #lvparfums #crazyrichasians #bijan #fattzura #winnerinmy
. IMPORTED ITEMS FROM OVERSEAS. Either NEW | PRELOVED or TESTER*. .................................................................................... #hargajanjijual  Lower price than retail. Save up to RM150-200 per bottle/items or EVEN MORE. Tester perfume is cheaper than New due to PLAIN BOX or TESTER STAMP at the bottle. 100% Original. PM/Whatssapp Amy +60132709003 #skyluxecrew  #hantarankawin  #abpbh2018  #bijan  #onlineshopping  #singapore  #perfumemurah  #asianpg2018  #hsn  #originalperfume  #doorgift  #amas2018  #testeroriginalperfume  #airasia  #harisukannegara2018  #prelovedmalaysia  #dubai  #babyshowergift  #neelofa  #gegarvaganza2018  #brunei  #abpbh  #anugerahbintangpopularberitaharian  #lvparfums  #crazyrichasians  #bijan  #fattzura  #winnerinmy 
Solid color hoodies
.
Size : M-2XL
.
Price : RM 50 free pos SM
.
Whatsapp admin +6017-5832175
Whatsapp admin +6017-5832175

#trustedseller #discount #shoes #sandal #bag #kasutmurah #bagmurah #neelofa #bazarpaknil #ootdgstore  #ggfeedback #usmc #usm #unikl #uum #uitm #politeknik #kolejkomuniti #kitajuara #sweatpants #viral #stripepants #pematahhati #pemikathati #sukanseakl #alhamdulillah
.
IMPORTED ITEMS FROM OVERSEAS. Either NEW | PRELOVED or TESTER*.
.................................................................................... #hargajanjijual 
Lower price than retail.
Save up to RM150-200 per bottle/items or EVEN MORE.
Tester perfume is cheaper than New due to PLAIN BOX or TESTER STAMP at the bottle. 
100% Original.
PM/Whatssapp
Amy +60132709003
 #skyluxecrew #hantarankawin #abpbh2018 #bijan #onlineshopping #singapore #perfumemurah #asianpg2018 #hsn #originalperfume #doorgift #amas2018 #testeroriginalperfume #airasia #harisukannegara2018 #prelovedmalaysia #dubai #babyshowergift #neelofa #gegarvaganza2018 #brunei #abpbh #anugerahbintangpopularberitaharian #lvparfums #crazyrichasians #bijan #fattzura #winnerinmy
. IMPORTED ITEMS FROM OVERSEAS. Either NEW | PRELOVED or TESTER*. .................................................................................... #hargajanjijual  Lower price than retail. Save up to RM150-200 per bottle/items or EVEN MORE. Tester perfume is cheaper than New due to PLAIN BOX or TESTER STAMP at the bottle. 100% Original. PM/Whatssapp Amy +60132709003 #skyluxecrew  #hantarankawin  #abpbh2018  #bijan  #onlineshopping  #singapore  #perfumemurah  #asianpg2018  #hsn  #originalperfume  #doorgift  #amas2018  #testeroriginalperfume  #airasia  #harisukannegara2018  #prelovedmalaysia  #dubai  #babyshowergift  #neelofa  #gegarvaganza2018  #brunei  #abpbh  #anugerahbintangpopularberitaharian  #lvparfums  #crazyrichasians  #bijan  #fattzura  #winnerinmy 
Bestkan dlm 7 hari aset boleh montoks 😍
.
Bconfident advance serum khas utk wanita dan para ibu-2 yg nak besarkan payudara dan punggung yg jatuh jgn lupa dapatkan bconfident skrg juga. Paling best bconfident nie merupakan serum payudara pertama malaysia menggunakan aplikasi nano technology. 😘
.
.
Sapu-2 je dh ckup utk montokkan aset, tiada kesan sampingan dan selamat digunakan utk ibu2 dan para gadis semua 😍
.
.
Eh skrg HQ buat promosi BELI 2 PERCUMA 1, Paling best dapat free gift bernilai RM120. Cepat tau wassap skrg juga 👇🏻👇🏻
.
www.wasap.my/60133090209_pm_bconfident
.
.
Stok free gift terhad 500pcs. Tak byk lg tinggal 😱😱
.
.
#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #bustup #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2018 #naelofarhijab #pinklady 
#payudaramontok #husna #bodysexy #ubatpayudara #munafik2
Bestkan dlm 7 hari aset boleh montoks 😍 . Bconfident advance serum khas utk wanita dan para ibu-2 yg nak besarkan payudara dan punggung yg jatuh jgn lupa dapatkan bconfident skrg juga. Paling best bconfident nie merupakan serum payudara pertama malaysia menggunakan aplikasi nano technology. 😘 . . Sapu-2 je dh ckup utk montokkan aset, tiada kesan sampingan dan selamat digunakan utk ibu2 dan para gadis semua 😍 . . Eh skrg HQ buat promosi BELI 2 PERCUMA 1, Paling best dapat free gift bernilai RM120. Cepat tau wassap skrg juga 👇🏻👇🏻 . www.wasap.my/60133090209_pm_bconfident . . Stok free gift terhad 500pcs. Tak byk lg tinggal 😱😱 . . #bconfidentkl  #neelofa  #bconfidentshahalam  #payudarakendur  #bconfidenthq  #bconfidentoffer  #bconfidentjohor  #bconfidentselangor  #bconfidentmurah  #bconfidentpromosi  #bconfidentsabah  #nursajat  #originalproduk  #bustup  #trustedseller  #igersmalaysia  #serumpayudara  #milkbooster  #bconfidentsingapore  #bconfident  #fattahaminz  #menyusukananak  #viral2018  #naelofarhijab  #pinklady  #payudaramontok  #husna  #bodysexy  #ubatpayudara  #munafik2 
🍯JUSTOKMAA🍯
.
.
🍯Fungsi:
🍋Mengawal kolestrol dalam badan
🍋Mengurangkan kolestrol
🍋Membakar lemak-lemak
🍋Mampu melancarkan peredaran darah
🍋Baik pulih saluran tersumbat
🍋Baik pulih tekanan darah
🍋Menurunkan berat badan
🍋Menambahkan tenaga
.
.
Jom cuba amalkan minum #justokmaa
.
Hanya click link di bio atau whatsapp 01116952951 😄
.
.
#khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #tekanlike
#tekan #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop
🍯JUSTOKMAA🍯 . . 🍯Fungsi: 🍋Mengawal kolestrol dalam badan 🍋Mengurangkan kolestrol 🍋Membakar lemak-lemak 🍋Mampu melancarkan peredaran darah 🍋Baik pulih saluran tersumbat 🍋Baik pulih tekanan darah 🍋Menurunkan berat badan 🍋Menambahkan tenaga . . Jom cuba amalkan minum #justokmaa  . Hanya click link di bio atau whatsapp 01116952951 😄 . . #khasiatjustokmaa  #feedbackjustokmaa  #justokmaa  #juskesihatan  #tekanlike  #tekan  #like  #doubletap  #igersmalaya  #igersmalaysia  #igersmy  #ikutcarakita  #vscocam  #mudahterhibur  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #lawakhambar  #igshopmalaysia  #sayajual  #nakbebel  #nakfakta  #astrogempak  #sayabeli  #malaysia  #paidreviewmurah  #paidreviewmalaysia  #paidreview  #neelofa  #instaquote  #reviewigshop 
.
IMPORTED ITEMS FROM OVERSEAS. Either NEW | PRELOVED or TESTER*.
.................................................................................... #hargajanjijual 
Lower price than retail.
Save up to RM150-200 per bottle/items or EVEN MORE.
Tester perfume is cheaper than New due to PLAIN BOX or TESTER STAMP at the bottle. 
100% Original.
PM/Whatssapp
Amy +60132709003
 #skyluxecrew #hantarankawin #abpbh2018 #bijan #onlineshopping #singapore #perfumemurah #asianpg2018 #hsn #originalperfume #doorgift #amas2018 #testeroriginalperfume #airasia #harisukannegara2018 #prelovedmalaysia #dubai #babyshowergift #neelofa #gegarvaganza2018 #brunei #abpbh #anugerahbintangpopularberitaharian #lvparfums #crazyrichasians #bijan #fattzura #winnerinmy
. IMPORTED ITEMS FROM OVERSEAS. Either NEW | PRELOVED or TESTER*. .................................................................................... #hargajanjijual  Lower price than retail. Save up to RM150-200 per bottle/items or EVEN MORE. Tester perfume is cheaper than New due to PLAIN BOX or TESTER STAMP at the bottle. 100% Original. PM/Whatssapp Amy +60132709003 #skyluxecrew  #hantarankawin  #abpbh2018  #bijan  #onlineshopping  #singapore  #perfumemurah  #asianpg2018  #hsn  #originalperfume  #doorgift  #amas2018  #testeroriginalperfume  #airasia  #harisukannegara2018  #prelovedmalaysia  #dubai  #babyshowergift  #neelofa  #gegarvaganza2018  #brunei  #abpbh  #anugerahbintangpopularberitaharian  #lvparfums  #crazyrichasians  #bijan  #fattzura  #winnerinmy 
.
IMPORTED ITEMS FROM OVERSEAS. Either NEW | PRELOVED or TESTER*.
.................................................................................... #hargajanjijual 
Lower price than retail.
Save up to RM150-200 per bottle/items or EVEN MORE.
Tester perfume is cheaper than New due to PLAIN BOX or TESTER STAMP at the bottle. 
100% Original.
PM/Whatssapp
Amy +60132709003
 #skyluxecrew #hantarankawin #abpbh2018 #bijan #onlineshopping #singapore #perfumemurah #asianpg2018 #hsn #originalperfume #doorgift #amas2018 #testeroriginalperfume #airasia #harisukannegara2018 #prelovedmalaysia #dubai #babyshowergift #neelofa #gegarvaganza2018 #brunei #abpbh #anugerahbintangpopularberitaharian #lvparfums #crazyrichasians #bijan #fattzura #winnerinmy
. IMPORTED ITEMS FROM OVERSEAS. Either NEW | PRELOVED or TESTER*. .................................................................................... #hargajanjijual  Lower price than retail. Save up to RM150-200 per bottle/items or EVEN MORE. Tester perfume is cheaper than New due to PLAIN BOX or TESTER STAMP at the bottle. 100% Original. PM/Whatssapp Amy +60132709003 #skyluxecrew  #hantarankawin  #abpbh2018  #bijan  #onlineshopping  #singapore  #perfumemurah  #asianpg2018  #hsn  #originalperfume  #doorgift  #amas2018  #testeroriginalperfume  #airasia  #harisukannegara2018  #prelovedmalaysia  #dubai  #babyshowergift  #neelofa  #gegarvaganza2018  #brunei  #abpbh  #anugerahbintangpopularberitaharian  #lvparfums  #crazyrichasians  #bijan  #fattzura  #winnerinmy 
🍯JUSTOKMAA🍯
.
.
🍯Fungsi:
🍋Mengawal kolestrol dalam badan
🍋Mengurangkan kolestrol
🍋Membakar lemak-lemak
🍋Mampu melancarkan peredaran darah
🍋Baik pulih saluran tersumbat
🍋Baik pulih tekanan darah
🍋Menurunkan berat badan
🍋Menambahkan tenaga
.
.
Jom cuba amalkan minum #justokmaa
.
Hanya click link di bio atau whatsapp 01116952951 😄
.
.
#khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #tekanlike
#tekan #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop
🍯JUSTOKMAA🍯 . . 🍯Fungsi: 🍋Mengawal kolestrol dalam badan 🍋Mengurangkan kolestrol 🍋Membakar lemak-lemak 🍋Mampu melancarkan peredaran darah 🍋Baik pulih saluran tersumbat 🍋Baik pulih tekanan darah 🍋Menurunkan berat badan 🍋Menambahkan tenaga . . Jom cuba amalkan minum #justokmaa  . Hanya click link di bio atau whatsapp 01116952951 😄 . . #khasiatjustokmaa  #feedbackjustokmaa  #justokmaa  #juskesihatan  #tekanlike  #tekan  #like  #doubletap  #igersmalaya  #igersmalaysia  #igersmy  #ikutcarakita  #vscocam  #mudahterhibur  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #lawakhambar  #igshopmalaysia  #sayajual  #nakbebel  #nakfakta  #astrogempak  #sayabeli  #malaysia  #paidreviewmurah  #paidreviewmalaysia  #paidreview  #neelofa  #instaquote  #reviewigshop 
.
IMPORTED ITEMS FROM OVERSEAS. Either NEW | PRELOVED or TESTER*.
.................................................................................... #hargajanjijual 
Lower price than retail.
Save up to RM150-200 per bottle/items or EVEN MORE.
Tester perfume is cheaper than New due to PLAIN BOX or TESTER STAMP at the bottle. 
100% Original.
PM/Whatssapp
Amy +60132709003
 #skyluxecrew #hantarankawin #abpbh2018 #bijan #onlineshopping #singapore #perfumemurah #asianpg2018 #hsn #originalperfume #doorgift #amas2018 #testeroriginalperfume #airasia #harisukannegara2018 #prelovedmalaysia #dubai #babyshowergift #neelofa #gegarvaganza2018 #brunei #abpbh #anugerahbintangpopularberitaharian #lvparfums #crazyrichasians #bijan #fattzura #winnerinmy
. IMPORTED ITEMS FROM OVERSEAS. Either NEW | PRELOVED or TESTER*. .................................................................................... #hargajanjijual  Lower price than retail. Save up to RM150-200 per bottle/items or EVEN MORE. Tester perfume is cheaper than New due to PLAIN BOX or TESTER STAMP at the bottle. 100% Original. PM/Whatssapp Amy +60132709003 #skyluxecrew  #hantarankawin  #abpbh2018  #bijan  #onlineshopping  #singapore  #perfumemurah  #asianpg2018  #hsn  #originalperfume  #doorgift  #amas2018  #testeroriginalperfume  #airasia  #harisukannegara2018  #prelovedmalaysia  #dubai  #babyshowergift  #neelofa  #gegarvaganza2018  #brunei  #abpbh  #anugerahbintangpopularberitaharian  #lvparfums  #crazyrichasians  #bijan  #fattzura  #winnerinmy 
.
IMPORTED ITEMS FROM OVERSEAS. Either NEW | PRELOVED or TESTER*.
.................................................................................... #hargajanjijual 
Lower price than retail.
Save up to RM150-200 per bottle/items or EVEN MORE.
Tester perfume is cheaper than New due to PLAIN BOX or TESTER STAMP at the bottle. 
100% Original.
PM/Whatssapp
Amy +60132709003
 #skyluxecrew #hantarankawin #abpbh2018 #bijan #onlineshopping #singapore #perfumemurah #asianpg2018 #hsn #originalperfume #doorgift #amas2018 #testeroriginalperfume #airasia #harisukannegara2018 #prelovedmalaysia #dubai #babyshowergift #neelofa #gegarvaganza2018 #brunei #abpbh #anugerahbintangpopularberitaharian #lvparfums #crazyrichasians #bijan #fattzura #winnerinmy
. IMPORTED ITEMS FROM OVERSEAS. Either NEW | PRELOVED or TESTER*. .................................................................................... #hargajanjijual  Lower price than retail. Save up to RM150-200 per bottle/items or EVEN MORE. Tester perfume is cheaper than New due to PLAIN BOX or TESTER STAMP at the bottle. 100% Original. PM/Whatssapp Amy +60132709003 #skyluxecrew  #hantarankawin  #abpbh2018  #bijan  #onlineshopping  #singapore  #perfumemurah  #asianpg2018  #hsn  #originalperfume  #doorgift  #amas2018  #testeroriginalperfume  #airasia  #harisukannegara2018  #prelovedmalaysia  #dubai  #babyshowergift  #neelofa  #gegarvaganza2018  #brunei  #abpbh  #anugerahbintangpopularberitaharian  #lvparfums  #crazyrichasians  #bijan  #fattzura  #winnerinmy 
Alhamdulillah.. feedback dari pengguna justokma.. Tuan puan mengalami masalah sama seperti mereka ? 
Jum cuba amalkan minum Jus tok ma
.
Hanya click link di bio atau whatsapp 0169959406 :)
.
.
#khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan
 #ikutcarakita  #mudahterhibur  #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel  #astrogempak #sayabeli #malaysia  #paidreview #neelofa  #kolesterol #kebastangan #kebaskaki #menurunkanberatbadan #membakarlemak #sesaknafas #2018 #uitm #sakitkepala #sakitkaki #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualproduk
Alhamdulillah.. feedback dari pengguna justokma.. Tuan puan mengalami masalah sama seperti mereka ? Jum cuba amalkan minum Jus tok ma . Hanya click link di bio atau whatsapp 0169959406 :) . . #khasiatjustokmaa  #feedbackjustokmaa  #justokmaa  #juskesihatan  #ikutcarakita  #mudahterhibur  #bazaarpaknil  #lawakhambar  #igshopmalaysia  #sayajual  #nakbebel  #astrogempak  #sayabeli  #malaysia  #paidreview  #neelofa  #kolesterol  #kebastangan  #kebaskaki  #menurunkanberatbadan  #membakarlemak  #sesaknafas  #2018  #uitm  #sakitkepala  #sakitkaki  #sayajualonline  #sayajualmurah  #sayajualproduk 
.
IMPORTED ITEMS FROM OVERSEAS. Either NEW | PRELOVED or TESTER*.
.................................................................................... #hargajanjijual 
Lower price than retail.
Save up to RM150-200 per bottle/items or EVEN MORE.
Tester perfume is cheaper than New due to PLAIN BOX or TESTER STAMP at the bottle. 
100% Original.
PM/Whatssapp
Amy +60132709003
 #skyluxecrew #hantarankawin #abpbh2018 #bijan #onlineshopping #singapore #perfumemurah #asianpg2018 #hsn #originalperfume #doorgift #amas2018 #testeroriginalperfume #airasia #harisukannegara2018 #prelovedmalaysia #dubai #babyshowergift #neelofa #gegarvaganza2018 #brunei #abpbh #anugerahbintangpopularberitaharian #lvparfums #crazyrichasians #bijan #fattzura #winnerinmy
. IMPORTED ITEMS FROM OVERSEAS. Either NEW | PRELOVED or TESTER*. .................................................................................... #hargajanjijual  Lower price than retail. Save up to RM150-200 per bottle/items or EVEN MORE. Tester perfume is cheaper than New due to PLAIN BOX or TESTER STAMP at the bottle. 100% Original. PM/Whatssapp Amy +60132709003 #skyluxecrew  #hantarankawin  #abpbh2018  #bijan  #onlineshopping  #singapore  #perfumemurah  #asianpg2018  #hsn  #originalperfume  #doorgift  #amas2018  #testeroriginalperfume  #airasia  #harisukannegara2018  #prelovedmalaysia  #dubai  #babyshowergift  #neelofa  #gegarvaganza2018  #brunei  #abpbh  #anugerahbintangpopularberitaharian  #lvparfums  #crazyrichasians  #bijan  #fattzura  #winnerinmy 
SMILES ALWAYS IN FASHION!

Gigi dah kuning? Gigi sensitive? 😱
NAK PUTIHKAN GIGI?

Teeth Whitening lebih berkesan daripada ubat gigi biasa dengan kesan SEAWAL 7 hari! 
Siapa nk murah2 je ni 😂 
FREE POSTAGE lagi!

#gigicantik #cantik #putih #hotguys #hotchicks #comel #ipoh #kualalumpur #sayang #iloveyou #imissyou #wangi #kuning #gigikuning #gigikuningnafasbauchallenge #emmamaembong #fattzura #neelofa #gegarvaganza #noradanish #romantic #iloveyou #handsome #charming #nak #kopi #teh
SMILES ALWAYS IN FASHION! Gigi dah kuning? Gigi sensitive? 😱 NAK PUTIHKAN GIGI? Teeth Whitening lebih berkesan daripada ubat gigi biasa dengan kesan SEAWAL 7 hari! Siapa nk murah2 je ni 😂 FREE POSTAGE lagi! #gigicantik  #cantik  #putih  #hotguys  #hotchicks  #comel  #ipoh  #kualalumpur  #sayang  #iloveyou  #imissyou  #wangi  #kuning  #gigikuning  #gigikuningnafasbauchallenge  #emmamaembong  #fattzura  #neelofa  #gegarvaganza  #noradanish  #romantic  #iloveyou  #handsome  #charming  #nak  #kopi  #teh 
Bestkan dlm 7 hari aset boleh montoks 😍
.
Bconfident advance serum khas utk wanita dan para ibu-2 yg nak besarkan payudara dan punggung yg jatuh jgn lupa dapatkan bconfident skrg juga. Paling best bconfident nie merupakan serum payudara pertama malaysia menggunakan aplikasi nano technology. 😘
.
.
Sapu-2 je dh ckup utk montokkan aset, tiada kesan sampingan dan selamat digunakan utk ibu2 dan para gadis semua 😍
.
.
Eh skrg HQ buat promosi BELI 2 PERCUMA 1, Paling best dapat free gift bernilai RM120. Cepat tau wassap skrg juga 👇🏻👇🏻
.
www.wasap.my/60192697285_pm_bconfident
.
.
Stok free gift terhad 500pcs. Tak byk lg tinggal 😱😱
#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #bustup #codjb #codjohor #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2018 #naelofarhijab #pinklady 
#payudaramontok #husna #bodysexy
Bestkan dlm 7 hari aset boleh montoks 😍 . Bconfident advance serum khas utk wanita dan para ibu-2 yg nak besarkan payudara dan punggung yg jatuh jgn lupa dapatkan bconfident skrg juga. Paling best bconfident nie merupakan serum payudara pertama malaysia menggunakan aplikasi nano technology. 😘 . . Sapu-2 je dh ckup utk montokkan aset, tiada kesan sampingan dan selamat digunakan utk ibu2 dan para gadis semua 😍 . . Eh skrg HQ buat promosi BELI 2 PERCUMA 1, Paling best dapat free gift bernilai RM120. Cepat tau wassap skrg juga 👇🏻👇🏻 . www.wasap.my/60192697285_pm_bconfident . . Stok free gift terhad 500pcs. Tak byk lg tinggal 😱😱 #bconfidentkl  #neelofa  #bconfidentshahalam  #payudarakendur  #bconfidenthq  #bconfidentoffer  #bconfidentjohor  #bconfidentselangor  #bconfidentmurah  #bconfidentpromosi  #bconfidentsabah  #nursajat  #originalproduk  #bustup  #codjb  #codjohor  #trustedseller  #igersmalaysia  #serumpayudara  #milkbooster  #bconfidentsingapore  #bconfident  #fattahaminz  #menyusukananak  #viral2018  #naelofarhijab  #pinklady  #payudaramontok  #husna  #bodysexy 
2 in 1 babyqiner jumperoo
.
Boleh jadi walker boleh jadi jumperoo memang best 🤗,dengan 1 harga dapat 2 fungsi
.
🎉boleh guna untuk anny 4 bulan keatas, dah boleh meniarap/paunggung kepala/bandan dah agak keras/berat >6kg
🎉ada music/light best tarik perhatian baby
🎉ada toys untuk main
🎉free limited carpet
🎉boleh jump-untuk baby yang suka jumping
🎉boleh dijadikan walker juga ada roda
.
Whatapps sis lin ok, harga asal rm300 harga promo bawah rm30p siap pos sm
.
#walker #babywalker #walkermurah #walkerbaby #jumperoo #2in1jumperoo #jumperoomurah #jumperoobaby #babyjumperoo #jumperoowalker #walkerjumperoo #walkerbudak #jumperoobudak #neelofa #ctdk #antapermana #fattzura #abpbh #terapiinstagram #ajimaura
2 in 1 babyqiner jumperoo . Boleh jadi walker boleh jadi jumperoo memang best 🤗,dengan 1 harga dapat 2 fungsi . 🎉boleh guna untuk anny 4 bulan keatas, dah boleh meniarap/paunggung kepala/bandan dah agak keras/berat >6kg 🎉ada music/light best tarik perhatian baby 🎉ada toys untuk main 🎉free limited carpet 🎉boleh jump-untuk baby yang suka jumping 🎉boleh dijadikan walker juga ada roda . Whatapps sis lin ok, harga asal rm300 harga promo bawah rm30p siap pos sm . #walker  #babywalker  #walkermurah  #walkerbaby  #jumperoo  #2in1jumperoo  #jumperoomurah  #jumperoobaby  #babyjumperoo  #jumperoowalker  #walkerjumperoo  #walkerbudak  #jumperoobudak  #neelofa  #ctdk  #antapermana  #fattzura  #abpbh  #terapiinstagram  #ajimaura 
2 in 1 babyqiner jumperoo
.
Boleh jadi walker boleh jadi jumperoo memang best 🤗,dengan 1 harga dapat 2 fungsi
.
🎉boleh guna untuk anny 4 bulan keatas, dah boleh meniarap/paunggung kepala/bandan dah agak keras/berat >6kg
🎉ada music/light best tarik perhatian baby
🎉ada toys untuk main
🎉free limited carpet
🎉boleh jump-untuk baby yang suka jumping
🎉boleh dijadikan walker juga ada roda
.
Whatapps sis lin ok, harga asal rm300 harga promo bawah rm30p siap pos sm
.
#walker #babywalker #walkermurah #walkerbaby #jumperoo #2in1jumperoo #jumperoomurah #jumperoobaby #babyjumperoo #jumperoowalker #walkerjumperoo #walkerbudak #jumperoobudak #neelofa #ctdk #antapermana #fattzura #abpbh #terapiinstagram #ajimaura
2 in 1 babyqiner jumperoo . Boleh jadi walker boleh jadi jumperoo memang best 🤗,dengan 1 harga dapat 2 fungsi . 🎉boleh guna untuk anny 4 bulan keatas, dah boleh meniarap/paunggung kepala/bandan dah agak keras/berat >6kg 🎉ada music/light best tarik perhatian baby 🎉ada toys untuk main 🎉free limited carpet 🎉boleh jump-untuk baby yang suka jumping 🎉boleh dijadikan walker juga ada roda . Whatapps sis lin ok, harga asal rm300 harga promo bawah rm30p siap pos sm . #walker  #babywalker  #walkermurah  #walkerbaby  #jumperoo  #2in1jumperoo  #jumperoomurah  #jumperoobaby  #babyjumperoo  #jumperoowalker  #walkerjumperoo  #walkerbudak  #jumperoobudak  #neelofa  #ctdk  #antapermana  #fattzura  #abpbh  #terapiinstagram  #ajimaura 
.
IMPORTED ITEMS FROM OVERSEAS. Either NEW | PRELOVED or TESTER*.
.................................................................................... #hargajanjijual 
Lower price than retail.
Save up to RM150-200 per bottle/items or EVEN MORE.
Tester perfume is cheaper than New due to PLAIN BOX or TESTER STAMP at the bottle. 
100% Original.
PM/Whatssapp
Amy +60132709003
 #skyluxecrew #hantarankawin #abpbh2018 #bijan #onlineshopping #singapore #perfumemurah #asianpg2018 #hsn #originalperfume #doorgift #amas2018 #testeroriginalperfume #airasia #harisukannegara2018 #prelovedmalaysia #dubai #babyshowergift #neelofa #gegarvaganza2018 #brunei #abpbh #anugerahbintangpopularberitaharian #lvparfums #crazyrichasians #bijan #fattzura #winnerinmy
. IMPORTED ITEMS FROM OVERSEAS. Either NEW | PRELOVED or TESTER*. .................................................................................... #hargajanjijual  Lower price than retail. Save up to RM150-200 per bottle/items or EVEN MORE. Tester perfume is cheaper than New due to PLAIN BOX or TESTER STAMP at the bottle. 100% Original. PM/Whatssapp Amy +60132709003 #skyluxecrew  #hantarankawin  #abpbh2018  #bijan  #onlineshopping  #singapore  #perfumemurah  #asianpg2018  #hsn  #originalperfume  #doorgift  #amas2018  #testeroriginalperfume  #airasia  #harisukannegara2018  #prelovedmalaysia  #dubai  #babyshowergift  #neelofa  #gegarvaganza2018  #brunei  #abpbh  #anugerahbintangpopularberitaharian  #lvparfums  #crazyrichasians  #bijan  #fattzura  #winnerinmy 
Bismillahirrahmanirrahim.. 🤤🤤🤤🤤🤤
Melting sis colorful set ni..
.
✔️ colourful set dengan warna yang menarik 🌈
✔️ saiz container kecil molek, senang untuk dibawa ke mana mana 🛍️
✔️ berkualiti tinggi 💯 recommended
✔️ antara BEST SELLER 🏅🏷
✔️ sesuai dijadikan hadiah 🎁
.
Price | Rm80.00
.
Kindly to dm @ WA 0179827182 for more info
.
#tupperwareoriginal#tupperwarepromo
#tupperwarebrands #tupperwarelicious
#tupperwaresale#tupperwaremalaysia#tupperwareaddictor#tupperwaremurah#ecobottletupperware#tupperwareberkualiti#bazaaronline#ctdk#neelofa#missfazura#noradanish#farahanimrazak#nononesss
Bismillahirrahmanirrahim.. 🤤🤤🤤🤤🤤 Melting sis colorful set ni.. . ✔️ colourful set dengan warna yang menarik 🌈 ✔️ saiz container kecil molek, senang untuk dibawa ke mana mana 🛍️ ✔️ berkualiti tinggi 💯 recommended ✔️ antara BEST SELLER 🏅🏷 ✔️ sesuai dijadikan hadiah 🎁 . Price | Rm80.00 . Kindly to dm @ WA 0179827182 for more info . #tupperwareoriginal #tupperwarepromo  #tupperwarebrands  #tupperwarelicious  #tupperwaresale #tupperwaremalaysia #tupperwareaddictor #tupperwaremurah #ecobottletupperware #tupperwareberkualiti #bazaaronline #ctdk #neelofa #missfazura #noradanish #farahanimrazak #nononesss 
SMILES ALWAYS IN FASHION!

Gigi dah kuning? Gigi sensitive? 😱
NAK PUTIHKAN GIGI?

Teeth Whitening lebih berkesan daripada ubat gigi biasa dengan kesan SEAWAL 7 hari! 
Siapa nk murah2 je ni 😂 
FREE POSTAGE lagi!

#gigicantik #cantik #putih #hotguys #hotchicks #comel #ipoh #kualalumpur #sayang #iloveyou #imissyou #wangi #kuning #gigikuning #gigikuningnafasbauchallenge #emmamaembong #fattzura #neelofa #gegarvaganza #noradanish #romantic #iloveyou #handsome #charming
SMILES ALWAYS IN FASHION! Gigi dah kuning? Gigi sensitive? 😱 NAK PUTIHKAN GIGI? Teeth Whitening lebih berkesan daripada ubat gigi biasa dengan kesan SEAWAL 7 hari! Siapa nk murah2 je ni 😂 FREE POSTAGE lagi! #gigicantik  #cantik  #putih  #hotguys  #hotchicks  #comel  #ipoh  #kualalumpur  #sayang  #iloveyou  #imissyou  #wangi  #kuning  #gigikuning  #gigikuningnafasbauchallenge  #emmamaembong  #fattzura  #neelofa  #gegarvaganza  #noradanish  #romantic  #iloveyou  #handsome  #charming 
.
Saya agent sah @obsess.cosmetics, kalau berminat dengan produk obsess jangan segan segan click link dkt bio saya tu okay? Tanya je apapa yang korang rasa tk confirm, tk kena bayar pun. Saya pun tk makan org. Hehe
.
.
Jom whatsapp sekarang! +60163703275
#squadsyiera #syuwarrior
.
.
#obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsesscosmeticselangor #obsesscosmetickl #lipmattemurah #lipmattemurahmalaysia #muaselangor #muakl #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #sayajualmakeup #sayajualmakeupmurahmalaysia #makeupmurah #makeupcantik #hudabeautymalaysia #sephoramalaysia #bobbybrownmalaysia #nyxmalaysia #eliantomalaysia #macmalaysia #neelofa #vivyyusof
. Saya agent sah @obsess.cosmetics, kalau berminat dengan produk obsess jangan segan segan click link dkt bio saya tu okay? Tanya je apapa yang korang rasa tk confirm, tk kena bayar pun. Saya pun tk makan org. Hehe . . Jom whatsapp sekarang! +60163703275 #squadsyiera  #syuwarrior  . . #obsesscosmeticmalaysia  #obsesscosmetics  #obsesscosmeticselangor  #obsesscosmetickl  #lipmattemurah  #lipmattemurahmalaysia  #muaselangor  #muakl  #sayajualmurah  #sayajualprodukkecantikan  #sayajualmakeup  #sayajualmakeupmurahmalaysia  #makeupmurah  #makeupcantik  #hudabeautymalaysia  #sephoramalaysia  #bobbybrownmalaysia  #nyxmalaysia  #eliantomalaysia  #macmalaysia  #neelofa  #vivyyusof 
.
IMPORTED ITEMS FROM OVERSEAS. Either NEW | PRELOVED or TESTER*.
.................................................................................... #hargajanjijual 
Lower price than retail.
Save up to RM150-200 per bottle/items or EVEN MORE.
Tester perfume is cheaper than New due to PLAIN BOX or TESTER STAMP at the bottle. 
100% Original.
PM/Whatssapp
Amy +60132709003
 #skyluxecrew #hantarankawin #abpbh2018 #bijan #onlineshopping #singapore #perfumemurah #asianpg2018 #hsn #originalperfume #doorgift #amas2018 #testeroriginalperfume #airasia #harisukannegara2018 #prelovedmalaysia #dubai #babyshowergift #neelofa #gegarvaganza2018 #brunei #abpbh #anugerahbintangpopularberitaharian #lvparfums #crazyrichasians #bijan #fattzura #winnerinmy
. IMPORTED ITEMS FROM OVERSEAS. Either NEW | PRELOVED or TESTER*. .................................................................................... #hargajanjijual  Lower price than retail. Save up to RM150-200 per bottle/items or EVEN MORE. Tester perfume is cheaper than New due to PLAIN BOX or TESTER STAMP at the bottle. 100% Original. PM/Whatssapp Amy +60132709003 #skyluxecrew  #hantarankawin  #abpbh2018  #bijan  #onlineshopping  #singapore  #perfumemurah  #asianpg2018  #hsn  #originalperfume  #doorgift  #amas2018  #testeroriginalperfume  #airasia  #harisukannegara2018  #prelovedmalaysia  #dubai  #babyshowergift  #neelofa  #gegarvaganza2018  #brunei  #abpbh  #anugerahbintangpopularberitaharian  #lvparfums  #crazyrichasians  #bijan  #fattzura  #winnerinmy 
DW Couple.
.
Analog Type
High Gred Quality
Stainless Steel Case
Leather Strap
Battery Movement
2 Month Warranty
Include Box N Paperbag DW
.
Harga Offer : RM 90
.
Whatsapp : 0122449343
.
#jammurah #bazaarpaknil #viral
#gshockmurah #review
#love #girl #instashop
#like4like #follow4follow #lifestyle
#jambranded #gshockmalaysia #mudah
#neelofa #erezeki #sayajualmurah
Pink lady mempunyai pelbagai manfaat,
.
✔️Body yg mantap, seksi
✔️Breast yg montok
✔️Pungung yg gebu
✔️Miss V yg ketat
✔️Rambut yg semakin lebat
✔️Kulit yg cantik,putih
✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh dan lain2
.
Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪
semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah. 
Dengan 1 harga 1 botol , anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 .
.
Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼 .

#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2017 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi
Pink lady mempunyai pelbagai manfaat, . ✔️Body yg mantap, seksi ✔️Breast yg montok ✔️Pungung yg gebu ✔️Miss V yg ketat ✔️Rambut yg semakin lebat ✔️Kulit yg cantik,putih ✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh dan lain2 . Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪 semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah. Dengan 1 harga 1 botol , anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 . . Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼 . #kosmetik  #pinklady  #gebu  #mantap  #ilovepinklady  #ilovecollagen  #collagenmalaysia  #missvketat  #badancantik  #malaysiaonlineshop  #trustedseller  #kulitgebu  #kulitputih  #payudarabesar  #lofattah  #neelofa  #surihatimrpilot  #mukaputih  #keputihan  #periodpain  #senggugut  #sayajualpinklady  #pinkladybodyperfection  #bodygoals2017  #berkesandanselamat  #ternyata  #mantap  #bergetah  #boekkk  #pinkladymurah  #pinkladypromosi 
.
IMPORTED ITEMS FROM OVERSEAS. Either NEW | PRELOVED or TESTER*.
.................................................................................... #hargajanjijual 
Lower price than retail.
Save up to RM150-200 per bottle/items or EVEN MORE.
Tester perfume is cheaper than New due to PLAIN BOX or TESTER STAMP at the bottle. 
100% Original.
PM/Whatssapp
Amy +60132709003
 #skyluxecrew #hantarankawin #abpbh2018 #bijan #onlineshopping #singapore #perfumemurah #asianpg2018 #hsn #originalperfume #doorgift #amas2018 #testeroriginalperfume #airasia #harisukannegara2018 #prelovedmalaysia #dubai #babyshowergift #neelofa #gegarvaganza2018 #brunei #abpbh #anugerahbintangpopularberitaharian #lvparfums #crazyrichasians #bijan #fattzura #winnerinmy
. IMPORTED ITEMS FROM OVERSEAS. Either NEW | PRELOVED or TESTER*. .................................................................................... #hargajanjijual  Lower price than retail. Save up to RM150-200 per bottle/items or EVEN MORE. Tester perfume is cheaper than New due to PLAIN BOX or TESTER STAMP at the bottle. 100% Original. PM/Whatssapp Amy +60132709003 #skyluxecrew  #hantarankawin  #abpbh2018  #bijan  #onlineshopping  #singapore  #perfumemurah  #asianpg2018  #hsn  #originalperfume  #doorgift  #amas2018  #testeroriginalperfume  #airasia  #harisukannegara2018  #prelovedmalaysia  #dubai  #babyshowergift  #neelofa  #gegarvaganza2018  #brunei  #abpbh  #anugerahbintangpopularberitaharian  #lvparfums  #crazyrichasians  #bijan  #fattzura  #winnerinmy 
Gigi dah kuning? Gigi sensitive? 😱
NAK PUTIHKAN GIGI?

Teeth Whitening lebih berkesan daripada ubat gigi biasa dengan kesan SEAWAL 7 hari! 
Siapa nk murah2 je ni 😂 
FREE POSTAGE lagi!

#gigicantik #cantik #putih #hotguys #hotchicks #comel #ipoh #kualalumpur #sayang #iloveyou #imissyou #wangi #kuning #gigikuning #gigikuningnafasbauchallenge #emmamaembong #fattzura #neelofa #gegarvaganza #iloveyou #imissyou #sweet #teeth #teethwhitening
.
IMPORTED ITEMS FROM OVERSEAS. Either NEW | PRELOVED or TESTER*.
.................................................................................... #hargajanjijual 
Lower price than retail.
Save up to RM150-200 per bottle/items or EVEN MORE.
Tester perfume is cheaper than New due to PLAIN BOX or TESTER STAMP at the bottle. 
100% Original.
PM/Whatssapp
Amy +60132709003
 #skyluxecrew #hantarankawin #abpbh2018 #bijan #onlineshopping #singapore #perfumemurah #asianpg2018 #hsn #originalperfume #doorgift #amas2018 #testeroriginalperfume #airasia #harisukannegara2018 #prelovedmalaysia #dubai #babyshowergift #neelofa #gegarvaganza2018 #brunei #abpbh #anugerahbintangpopularberitaharian #lvparfums #crazyrichasians #bijan #fattzura #winnerinmy
. IMPORTED ITEMS FROM OVERSEAS. Either NEW | PRELOVED or TESTER*. .................................................................................... #hargajanjijual  Lower price than retail. Save up to RM150-200 per bottle/items or EVEN MORE. Tester perfume is cheaper than New due to PLAIN BOX or TESTER STAMP at the bottle. 100% Original. PM/Whatssapp Amy +60132709003 #skyluxecrew  #hantarankawin  #abpbh2018  #bijan  #onlineshopping  #singapore  #perfumemurah  #asianpg2018  #hsn  #originalperfume  #doorgift  #amas2018  #testeroriginalperfume  #airasia  #harisukannegara2018  #prelovedmalaysia  #dubai  #babyshowergift  #neelofa  #gegarvaganza2018  #brunei  #abpbh  #anugerahbintangpopularberitaharian  #lvparfums  #crazyrichasians  #bijan  #fattzura  #winnerinmy 
Makeup oleh @zaraahashim guna Alha Alfa Propolis Foundation code Fervi mix Edel. @alhaalfacosmetics_hq .
Ready stock :
- Auri (light)
- Fervi (medium light)
- Edel (medium dark)
- Morri (dark)
- Salvia (extra dark)
.
Harga : RM49.90
*postage RM8 / RM12
.
Pengeposan Isnin - Jumaat
.
Walk in Taman Setiawangsa KL
.
Cod sekitar KL *tnc applies
.
Wasap 013.333.2476
Makeup oleh @zaraahashim guna Alha Alfa Propolis Foundation code Fervi mix Edel. @alhaalfacosmetics_hq . Ready stock : - Auri (light) - Fervi (medium light) - Edel (medium dark) - Morri (dark) - Salvia (extra dark) . Harga : RM49.90 *postage RM8 / RM12 . Pengeposan Isnin - Jumaat . Walk in Taman Setiawangsa KL . Cod sekitar KL *tnc applies . Wasap 013.333.2476
Pink Lady Body Perfection!!
.
Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady item wajib ada dalam simpanan. Ke mana² pun bawak. Mudah katanya. Semua manfaat dalam 1 produk.
.
PINKLADY BODY PERFECTION !!
DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! 📣📣📣 🔛 Hanya telan 2 biji sehari dah ⤵⤵⤵
🍑 MONTOK
🍑 RAMPING
🍑 KETAT ❎ Tak Perlu
❌ SAPU
❌ BANCUH
❌ DIET ✔ EASY TO EAT ➡ hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! 😘
✔ EASY TO CARRY ➡ mesra handbag boleh bawa ke mana shj 💊👜 ⌚ JIMAT MASA ⏩ lepas mandi 🚿 boleh terus pakai baju 👗 nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah 💄😊 💸 JIMAT WANG ⏩ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau ! 🌹 FUNGSI & MANFAAT PINK LADY :
.
🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
🔴 Perapat miss 'V'.
🔴 Mengurangkan nafsu makan.
🔴 Menghilangkan 'mood swing'.
🔴 Meningkatkan libido wanita.
🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
🔴 Meremajakan kulit.
🔴 Mengatasi masalah rambut gugur.
🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk.
🔴 Kitaran haid kembali teratur.
🔴 Menstabilkan emosi.
🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit.
🔴 Menambahkan susu badan.
🔴 Badan jadi lebih shape.
🔴 Hilangkan masalah jerawat.
🔴 Atasi masalah kulit kusam.
🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
🔴 Pudar & hilangkan masalah parut.

Rm320 je untuk body cantik dan sihat.

#pinklady
#fattzura
#neelofa
#bodysexy
#payudaramantap
#meletop 
#bodysexy
Pink Lady Body Perfection!! . Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady item wajib ada dalam simpanan. Ke mana² pun bawak. Mudah katanya. Semua manfaat dalam 1 produk. . PINKLADY BODY PERFECTION !! DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! 📣📣📣 🔛 Hanya telan 2 biji sehari dah ⤵⤵⤵ 🍑 MONTOK 🍑 RAMPING 🍑 KETAT ❎ Tak Perlu ❌ SAPU ❌ BANCUH ❌ DIET ✔ EASY TO EAT ➡ hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! 😘 ✔ EASY TO CARRY ➡ mesra handbag boleh bawa ke mana shj 💊👜 ⌚ JIMAT MASA ⏩ lepas mandi 🚿 boleh terus pakai baju 👗 nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah 💄😊 💸 JIMAT WANG ⏩ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau ! 🌹 FUNGSI & MANFAAT PINK LADY : . 🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung. 🔴 Perapat miss 'V'. 🔴 Mengurangkan nafsu makan. 🔴 Menghilangkan 'mood swing'. 🔴 Meningkatkan libido wanita. 🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita. 🔴 Meremajakan kulit. 🔴 Mengatasi masalah rambut gugur. 🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk. 🔴 Kitaran haid kembali teratur. 🔴 Menstabilkan emosi. 🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit. 🔴 Menambahkan susu badan. 🔴 Badan jadi lebih shape. 🔴 Hilangkan masalah jerawat. 🔴 Atasi masalah kulit kusam. 🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka. 🔴 Pudar & hilangkan masalah parut. Rm320 je untuk body cantik dan sihat. #pinklady  #fattzura  #neelofa  #bodysexy  #payudaramantap  #meletop  #bodysexy 
TISS0T COUPLE.
.
Analog Type
Date Function
Leather Strap
Copy 1:1
Mineral Glass
All Subdial Function
Stainless Steel Case
Stopwatch
3 Month Warranty
.
Harga Offer : RM 190 / pcs : RM 350 / set
.
WhatsApp : 0122449343
.
#jammurah #bazaarpaknil #viral
#gshockmurah #review 
#love #girl #instashop
#like4like #follow4follow #lifestyle
#jambranded #gshockmalaysia #mudah
#neelofa #erezeki #sayajualmurah
Seyes pro beb 😮
.
.
PAID REVIEW di ig @lawak.amerika . Tekan link di bio ye untuk detail
Seyes pro beb 😮 . . PAID REVIEW di ig @lawak.amerika . Tekan link di bio ye untuk detail
Teaser lagi SPECIAL EDITION close up tangan 😍
.
Sape nk tengok gambar penuh?
Komen kalau #NAK
Teaser lagi SPECIAL EDITION close up tangan 😍 . Sape nk tengok gambar penuh? Komen kalau #NAK 
SALE  BERMULA DARI SEKARANG !!!!💃UNTIL 31 OCT
.
SALE BLOUSE IRDINA 2.0. .
NP : RM 89.00
PROMO : RM 60.00
.
FREE POSTAGE UNTUK SEMENANGJUNG👻
.
SABAH SARAWAK ADD RM 5 JURRR
.
Click link di bio untuk pertanyaan / details / order
.
.
.
#BLOUSEMURAHMALAYSIA #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly
#BLOUSEMURAHMALAYSIA #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly #blousesale #blouseirdina
SALE BERMULA DARI SEKARANG !!!!💃UNTIL 31 OCT . SALE BLOUSE IRDINA 2.0. . NP : RM 89.00 PROMO : RM 60.00 . FREE POSTAGE UNTUK SEMENANGJUNG👻 . SABAH SARAWAK ADD RM 5 JURRR . Click link di bio untuk pertanyaan / details / order . . . #BLOUSEMURAHMALAYSIA  #blousesyarie  #blouselawa  #blousemuslimah  #blousemurahlawalawa  #blouseelegant  #wawazainal  #emmamaembong  #rozitachewan  #helizahelmi  #neelofa  #blousesale  #blousenursingfriendly  #BLOUSEMURAHMALAYSIA  #blousesyarie  #blouselawa  #blousemuslimah  #blousemurahlawalawa  #blouseelegant  #wawazainal  #emmamaembong  #rozitachewan  #helizahelmi  #neelofa  #blousesale  #blousenursingfriendly  #blousesale  #blouseirdina 
SALE  BERMULA DARI SEKARANG !!!!💃UNTIL 31 OCT
.
SALE BLOUSE IRDINA 2.0. .
NP : RM 89.00
PROMO : RM 60.00
.
FREE POSTAGE UNTUK SEMENANGJUNG👻
.
SABAH SARAWAK ADD RM 5 JURRR
.
Click link di bio untuk pertanyaan / details / order
.
.
.
#BLOUSEMURAHMALAYSIA #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly
#BLOUSEMURAHMALAYSIA #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly #blousesale #blouseirdina
SALE BERMULA DARI SEKARANG !!!!💃UNTIL 31 OCT . SALE BLOUSE IRDINA 2.0. . NP : RM 89.00 PROMO : RM 60.00 . FREE POSTAGE UNTUK SEMENANGJUNG👻 . SABAH SARAWAK ADD RM 5 JURRR . Click link di bio untuk pertanyaan / details / order . . . #BLOUSEMURAHMALAYSIA  #blousesyarie  #blouselawa  #blousemuslimah  #blousemurahlawalawa  #blouseelegant  #wawazainal  #emmamaembong  #rozitachewan  #helizahelmi  #neelofa  #blousesale  #blousenursingfriendly  #BLOUSEMURAHMALAYSIA  #blousesyarie  #blouselawa  #blousemuslimah  #blousemurahlawalawa  #blouseelegant  #wawazainal  #emmamaembong  #rozitachewan  #helizahelmi  #neelofa  #blousesale  #blousenursingfriendly  #blousesale  #blouseirdina 
.
NEW ORDER!
NEW ORDER!
NEW ORDER!
.
New Order Open Now!
F A C T O R Y S A L E | 1 8'!
FACTORY TRIP!
.
WHILE STOCK LAST.
.
Kindly place your order now. 50% Depo or Full Payment needed in order to proceed the order. Hurry! Hurry! ORDER OPEN! 
Kindly PM/Whatssapp AMY +60132709003 for new order & details. .
#duckscarves #harisukannegara #nyfw2018 #abpbh31 #crazyrichasians #onlineshopping #onlinebusiness #handybagybagskl #FactoryTrip #sst #anugerahbintangpopularberitaharian #malaysian #prkportdickson #birkin #preorder #bijan #asianpg2018 #airasia #singapore #luxuryhandbag #brunei #amas2018 #dubai #fattzura #neelofa #harisukannegara2018 #gegarvaganza2018 #chrysfaliqeverafter #personalshopper #winnerinmy
. NEW ORDER! NEW ORDER! NEW ORDER! . New Order Open Now! F A C T O R Y S A L E | 1 8'! FACTORY TRIP! . WHILE STOCK LAST. . Kindly place your order now. 50% Depo or Full Payment needed in order to proceed the order. Hurry! Hurry! ORDER OPEN! Kindly PM/Whatssapp AMY +60132709003 for new order & details. . #duckscarves  #harisukannegara  #nyfw2018  #abpbh31  #crazyrichasians  #onlineshopping  #onlinebusiness  #handybagybagskl  #FactoryTrip  #sst  #anugerahbintangpopularberitaharian  #malaysian  #prkportdickson  #birkin  #preorder  #bijan  #asianpg2018  #airasia  #singapore  #luxuryhandbag  #brunei  #amas2018  #dubai  #fattzura  #neelofa  #harisukannegara2018  #gegarvaganza2018  #chrysfaliqeverafter  #personalshopper  #winnerinmy 
SALE  BERMULA DARI SEKARANG !!!!💃UNTIL 31 OCT
.
SALE BLOUSE IRDINA 2.0. .
NP : RM 89.00
PROMO : RM 60.00
.
FREE POSTAGE UNTUK SEMENANGJUNG👻
.
SABAH SARAWAK ADD RM 5 JURRR
.
Click link di bio untuk pertanyaan / details / order
.
.
.
#BLOUSEMURAHMALAYSIA #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly
#BLOUSEMURAHMALAYSIA #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly #blousesale #blouseirdina
SALE BERMULA DARI SEKARANG !!!!💃UNTIL 31 OCT . SALE BLOUSE IRDINA 2.0. . NP : RM 89.00 PROMO : RM 60.00 . FREE POSTAGE UNTUK SEMENANGJUNG👻 . SABAH SARAWAK ADD RM 5 JURRR . Click link di bio untuk pertanyaan / details / order . . . #BLOUSEMURAHMALAYSIA  #blousesyarie  #blouselawa  #blousemuslimah  #blousemurahlawalawa  #blouseelegant  #wawazainal  #emmamaembong  #rozitachewan  #helizahelmi  #neelofa  #blousesale  #blousenursingfriendly  #BLOUSEMURAHMALAYSIA  #blousesyarie  #blouselawa  #blousemuslimah  #blousemurahlawalawa  #blouseelegant  #wawazainal  #emmamaembong  #rozitachewan  #helizahelmi  #neelofa  #blousesale  #blousenursingfriendly  #blousesale  #blouseirdina 
PROMOSI SET COMBO PENCERAH HONEY GLOW!!
.

Apa yg uoolls dapat kalau beli sekarang?
.

PROMOSI HARGA COMBO + FREE GIFT + FREE POSTAGE !!!🎉🎉🎉 .

DM/WHATSAPP: 0123869897

#sabunbuangdaki #sabunhoneyglow #fattzura #aydajebat #jannanick #igshopmalaysia #dianzvitamin #buangdaki #masalahsunburn  #tiktokmalaysia #mirafilzah #bangisentral #noradanish #igshopmalaysia #honeyglowmurah  #emmamaembong #miaahmad #sitiaafiyah #fattzura #daki #saharulridzwan #neelofa #bazarpaknil #feedbackhoneyglow
PROMOSI SET COMBO PENCERAH HONEY GLOW!! . Apa yg uoolls dapat kalau beli sekarang? . PROMOSI HARGA COMBO + FREE GIFT + FREE POSTAGE !!!🎉🎉🎉 . DM/WHATSAPP: 0123869897 #sabunbuangdaki  #sabunhoneyglow  #fattzura  #aydajebat  #jannanick  #igshopmalaysia  #dianzvitamin  #buangdaki  #masalahsunburn  #tiktokmalaysia  #mirafilzah  #bangisentral  #noradanish  #igshopmalaysia  #honeyglowmurah  #emmamaembong  #miaahmad  #sitiaafiyah  #fattzura  #daki  #saharulridzwan  #neelofa  #bazarpaknil  #feedbackhoneyglow 
.
NEW ORDER!
NEW ORDER!
NEW ORDER!
.
New Order Open Now!
F A C T O R Y S A L E | 1 8'!
FACTORY TRIP!
.
WHILE STOCK LAST.
.
Kindly place your order now. 50% Depo or Full Payment needed in order to proceed the order. Hurry! Hurry! ORDER OPEN! 
Kindly PM/Whatssapp AMY +60132709003 for new order & details. .
#duckscarves #harisukannegara #nyfw2018 #abpbh31 #crazyrichasians #onlineshopping #onlinebusiness #handybagybagskl #FactoryTrip #sst #anugerahbintangpopularberitaharian #malaysian #prkportdickson #birkin #preorder #bijan #asianpg2018 #airasia #singapore #luxuryhandbag #brunei #amas2018 #dubai #fattzura #neelofa #harisukannegara2018 #gegarvaganza2018 #chrysfaliqeverafter #personalshopper #winnerinmy
. NEW ORDER! NEW ORDER! NEW ORDER! . New Order Open Now! F A C T O R Y S A L E | 1 8'! FACTORY TRIP! . WHILE STOCK LAST. . Kindly place your order now. 50% Depo or Full Payment needed in order to proceed the order. Hurry! Hurry! ORDER OPEN! Kindly PM/Whatssapp AMY +60132709003 for new order & details. . #duckscarves  #harisukannegara  #nyfw2018  #abpbh31  #crazyrichasians  #onlineshopping  #onlinebusiness  #handybagybagskl  #FactoryTrip  #sst  #anugerahbintangpopularberitaharian  #malaysian  #prkportdickson  #birkin  #preorder  #bijan  #asianpg2018  #airasia  #singapore  #luxuryhandbag  #brunei  #amas2018  #dubai  #fattzura  #neelofa  #harisukannegara2018  #gegarvaganza2018  #chrysfaliqeverafter  #personalshopper  #winnerinmy 
.
Take time to do what makes your soul happy
.
💖❤💖❤💖
.
.
#neelofa #neelofateam
#ilofayou #darlaneelofa 
#lofawanitakuatdanhebat 
#sayanglofa #loveyoudarla 
#takegoodcareofyourself
#inspirationalquotes
HARGA TERKINI SABUN HONEYGLOW!!!
.

Jom dapatkan segera sabun honeyglow yang tengah laku keras ni!!
.

Bila lagi nak cuba kalau tidak sekarang kan?
.

DM/WhatsApp: 012-3869897

#sabunbuangdaki #sabunpemutih #fattzura #perlashine #neelofa #audela #buangdaki #fattahamin #tiktokmalaysia #nelydiasenrose #saharulridzwan #miaahmad #jannanick #mirafilzah  #aydajebat #emmamaembong #bazarpaknil #zahirahmacwilson #feedbackhoneyglow #faridkamil #zulariffin #dyxy #igshopmalaysia #norahwax #sitinurhaliza #bangisentral #primavalet #honeygloworiginal #sabunmadu
HARGA TERKINI SABUN HONEYGLOW!!! . Jom dapatkan segera sabun honeyglow yang tengah laku keras ni!! . Bila lagi nak cuba kalau tidak sekarang kan? . DM/WhatsApp: 012-3869897 #sabunbuangdaki  #sabunpemutih  #fattzura  #perlashine  #neelofa  #audela  #buangdaki  #fattahamin  #tiktokmalaysia  #nelydiasenrose  #saharulridzwan  #miaahmad  #jannanick  #mirafilzah  #aydajebat  #emmamaembong  #bazarpaknil  #zahirahmacwilson  #feedbackhoneyglow  #faridkamil  #zulariffin  #dyxy  #igshopmalaysia  #norahwax  #sitinurhaliza  #bangisentral  #primavalet  #honeygloworiginal  #sabunmadu 
BERKESAN UNTUK SUNBURN
.

Anda mempunyai masalah sunburn yg teruk?? .

Pelbagai produk telah dicuba tapi masih tidak berkesan? .

Cepat dapatkan sabun honey glow untuk penyelesaian yang cepat dan anda pasti berpuas hati😍😍
.

DM/WhatsApp : 0123869897

#sabunbuangdaki #sabunhoneyglow #fattzura #aydajebat #jannanick #nur #dianzvitamin #nsabeautyserum #buangdaki #honeygloworiginal #masalahsunburn #wawacosmetics #syafiqahaina #mirafilzah #nur #zulofa #igshopmalaysia #honeyglowmurah  #emmamaembong #miaahmad #sitiaafiyah #fattzura #daki #saharulridzwan #neelofa #bazarpaknil #feedbackhoneyglow
BERKESAN UNTUK SUNBURN . Anda mempunyai masalah sunburn yg teruk?? . Pelbagai produk telah dicuba tapi masih tidak berkesan? . Cepat dapatkan sabun honey glow untuk penyelesaian yang cepat dan anda pasti berpuas hati😍😍 . DM/WhatsApp : 0123869897 #sabunbuangdaki  #sabunhoneyglow  #fattzura  #aydajebat  #jannanick  #nur  #dianzvitamin  #nsabeautyserum  #buangdaki  #honeygloworiginal  #masalahsunburn  #wawacosmetics  #syafiqahaina  #mirafilzah  #nur  #zulofa  #igshopmalaysia  #honeyglowmurah  #emmamaembong  #miaahmad  #sitiaafiyah  #fattzura  #daki  #saharulridzwan  #neelofa  #bazarpaknil  #feedbackhoneyglow 
SALE  BERMULA DARI SEKARANG !!!!💃UNTIL 31 OCT
.
SALE BLOUSE IRDINA 2.0. .
NP : RM 89.00
PROMO : RM 60.00
.
FREE POSTAGE UNTUK SEMENANGJUNG👻
.
SABAH SARAWAK ADD RM 5 JURRR
.
Click link di bio untuk pertanyaan / details / order
.
.
.
#BLOUSEMURAHMALAYSIA #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly
#BLOUSEMURAHMALAYSIA #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly #blousesale #blouseirdina
SALE BERMULA DARI SEKARANG !!!!💃UNTIL 31 OCT . SALE BLOUSE IRDINA 2.0. . NP : RM 89.00 PROMO : RM 60.00 . FREE POSTAGE UNTUK SEMENANGJUNG👻 . SABAH SARAWAK ADD RM 5 JURRR . Click link di bio untuk pertanyaan / details / order . . . #BLOUSEMURAHMALAYSIA  #blousesyarie  #blouselawa  #blousemuslimah  #blousemurahlawalawa  #blouseelegant  #wawazainal  #emmamaembong  #rozitachewan  #helizahelmi  #neelofa  #blousesale  #blousenursingfriendly  #BLOUSEMURAHMALAYSIA  #blousesyarie  #blouselawa  #blousemuslimah  #blousemurahlawalawa  #blouseelegant  #wawazainal  #emmamaembong  #rozitachewan  #helizahelmi  #neelofa  #blousesale  #blousenursingfriendly  #blousesale  #blouseirdina 
SALE  BERMULA DARI SEKARANG !!!!💃UNTIL 31 OCT
.
SALE BLOUSE IRDINA 2.0. .
NP : RM 89.00
PROMO : RM 60.00
.
FREE POSTAGE UNTUK SEMENANGJUNG👻
.
SABAH SARAWAK ADD RM 5 JURRR
.
Click link di bio untuk pertanyaan / details / order
.
.
.
#BLOUSEMURAHMALAYSIA #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly
#BLOUSEMURAHMALAYSIA #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly #blousesale #blouseirdina
SALE BERMULA DARI SEKARANG !!!!💃UNTIL 31 OCT . SALE BLOUSE IRDINA 2.0. . NP : RM 89.00 PROMO : RM 60.00 . FREE POSTAGE UNTUK SEMENANGJUNG👻 . SABAH SARAWAK ADD RM 5 JURRR . Click link di bio untuk pertanyaan / details / order . . . #BLOUSEMURAHMALAYSIA  #blousesyarie  #blouselawa  #blousemuslimah  #blousemurahlawalawa  #blouseelegant  #wawazainal  #emmamaembong  #rozitachewan  #helizahelmi  #neelofa  #blousesale  #blousenursingfriendly  #BLOUSEMURAHMALAYSIA  #blousesyarie  #blouselawa  #blousemuslimah  #blousemurahlawalawa  #blouseelegant  #wawazainal  #emmamaembong  #rozitachewan  #helizahelmi  #neelofa  #blousesale  #blousenursingfriendly  #blousesale  #blouseirdina 
ADA KELULUSAN KKM

Sis selalu dapat soalan "selamat ke nak guna set pencerah honeyglow​ ni?" .

Jangan risau!! ni sis nak tunjuk bukti yang produk honeyglow ni mmg selamat digunakan kerana mendapatkan kelulusan dari KKM.
.

Jom dapatkan segera set honeyglow ni lebih2 lagi sekarang tengah promosi tau!
.

DM/WhatsApp : 0123869897

#sabunbuangdaki #honeyglow  #dianzvitamin
#situnurhaliza #sitinordiana #buangdaki #aydajebat #neelofa #fattahamin #jannanick #miaahmad #sitinordiana#kulitputih  #feedbackhoneyglow #daki #bazarpaknil
ADA KELULUSAN KKM Sis selalu dapat soalan "selamat ke nak guna set pencerah honeyglow​ ni?" . Jangan risau!! ni sis nak tunjuk bukti yang produk honeyglow ni mmg selamat digunakan kerana mendapatkan kelulusan dari KKM. . Jom dapatkan segera set honeyglow ni lebih2 lagi sekarang tengah promosi tau! . DM/WhatsApp : 0123869897 #sabunbuangdaki  #honeyglow  #dianzvitamin  #situnurhaliza  #sitinordiana  #buangdaki  #aydajebat  #neelofa  #fattahamin  #jannanick  #miaahmad  #sitinordiana #kulitputih  #feedbackhoneyglow  #daki  #bazarpaknil 
.
NEW ORDER!
NEW ORDER!
NEW ORDER!
.
New Order Open Now!
F A C T O R Y S A L E | 1 8'!
FACTORY TRIP!
.
WHILE STOCK LAST.
.
Kindly place your order now. 50% Depo or Full Payment needed in order to proceed the order. Hurry! Hurry! ORDER OPEN! 
Kindly PM/Whatssapp AMY +60132709003 for new order & details. .
#duckscarves #harisukannegara #nyfw2018 #abpbh31 #crazyrichasians #onlineshopping #onlinebusiness #handybagybagskl #FactoryTrip #sst #anugerahbintangpopularberitaharian #malaysian #prkportdickson #birkin #preorder #bijan #asianpg2018 #airasia #singapore #luxuryhandbag #brunei #amas2018 #dubai #fattzura #neelofa #harisukannegara2018 #gegarvaganza2018 #chrysfaliqeverafter #personalshopper #winnerinmy
. NEW ORDER! NEW ORDER! NEW ORDER! . New Order Open Now! F A C T O R Y S A L E | 1 8'! FACTORY TRIP! . WHILE STOCK LAST. . Kindly place your order now. 50% Depo or Full Payment needed in order to proceed the order. Hurry! Hurry! ORDER OPEN! Kindly PM/Whatssapp AMY +60132709003 for new order & details. . #duckscarves  #harisukannegara  #nyfw2018  #abpbh31  #crazyrichasians  #onlineshopping  #onlinebusiness  #handybagybagskl  #FactoryTrip  #sst  #anugerahbintangpopularberitaharian  #malaysian  #prkportdickson  #birkin  #preorder  #bijan  #asianpg2018  #airasia  #singapore  #luxuryhandbag  #brunei  #amas2018  #dubai  #fattzura  #neelofa  #harisukannegara2018  #gegarvaganza2018  #chrysfaliqeverafter  #personalshopper  #winnerinmy 
SALE  BERMULA DARI SEKARANG !!!!💃UNTIL 31 OCT
.
SALE BLOUSE IRDINA 2.0. .
NP : RM 89.00
PROMO : RM 60.00
.
FREE POSTAGE UNTUK SEMENANGJUNG👻
.
SABAH SARAWAK ADD RM 5 JURRR
.
Click link di bio untuk pertanyaan / details / order
.
.
.
#BLOUSEMURAHMALAYSIA #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly
#BLOUSEMURAHMALAYSIA #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly #blousesale #blouseirdina
SALE BERMULA DARI SEKARANG !!!!💃UNTIL 31 OCT . SALE BLOUSE IRDINA 2.0. . NP : RM 89.00 PROMO : RM 60.00 . FREE POSTAGE UNTUK SEMENANGJUNG👻 . SABAH SARAWAK ADD RM 5 JURRR . Click link di bio untuk pertanyaan / details / order . . . #BLOUSEMURAHMALAYSIA  #blousesyarie  #blouselawa  #blousemuslimah  #blousemurahlawalawa  #blouseelegant  #wawazainal  #emmamaembong  #rozitachewan  #helizahelmi  #neelofa  #blousesale  #blousenursingfriendly  #BLOUSEMURAHMALAYSIA  #blousesyarie  #blouselawa  #blousemuslimah  #blousemurahlawalawa  #blouseelegant  #wawazainal  #emmamaembong  #rozitachewan  #helizahelmi  #neelofa  #blousesale  #blousenursingfriendly  #blousesale  #blouseirdina 
.
NEW ORDER!
NEW ORDER!
NEW ORDER!
.
New Order Open Now!
F A C T O R Y S A L E | 1 8'!
FACTORY TRIP!
.
WHILE STOCK LAST.
.
Kindly place your order now. 50% Depo or Full Payment needed in order to proceed the order. Hurry! Hurry! ORDER OPEN! 
Kindly PM/Whatssapp AMY +60132709003 for new order & details. .
#duckscarves #harisukannegara #nyfw2018 #abpbh31 #crazyrichasians #onlineshopping #onlinebusiness #handybagybagskl #FactoryTrip #sst #anugerahbintangpopularberitaharian #malaysian #prkportdickson #birkin #preorder #bijan #asianpg2018 #airasia #singapore #luxuryhandbag #brunei #amas2018 #dubai #fattzura #neelofa #harisukannegara2018 #gegarvaganza2018 #chrysfaliqeverafter #personalshopper #winnerinmy
. NEW ORDER! NEW ORDER! NEW ORDER! . New Order Open Now! F A C T O R Y S A L E | 1 8'! FACTORY TRIP! . WHILE STOCK LAST. . Kindly place your order now. 50% Depo or Full Payment needed in order to proceed the order. Hurry! Hurry! ORDER OPEN! Kindly PM/Whatssapp AMY +60132709003 for new order & details. . #duckscarves  #harisukannegara  #nyfw2018  #abpbh31  #crazyrichasians  #onlineshopping  #onlinebusiness  #handybagybagskl  #FactoryTrip  #sst  #anugerahbintangpopularberitaharian  #malaysian  #prkportdickson  #birkin  #preorder  #bijan  #asianpg2018  #airasia  #singapore  #luxuryhandbag  #brunei  #amas2018  #dubai  #fattzura  #neelofa  #harisukannegara2018  #gegarvaganza2018  #chrysfaliqeverafter  #personalshopper  #winnerinmy 
DAPATKAN YANG ORIGINAL!
.

Honeyglow dengan kotak yg lebih besar dan hanya dijual oleh HQ. Tiada di kedai ², lazada atau shopee. Dijual online melalui fb/ig sahaja.
.
Kalau ada di kedai ² tu tiruan dan jangan salah kan sis kalau jadi apa² sebab sis dah bagitau awal²😊

DM/WhatsApp: 012-3869897

#sabunbuangdaki #buangdaki #honeyglow #audela #feedbackhoneyglow #norahwax #fattzura #iphonemalaysia #jubahmurah #fattahamin #aydajebat #neelofa  #zahirahmacwilson #igshopmalaysia #quputeh#dianzvitamin #sabunmadu #instaartis #bazarpaknil #neelofa #miaahmad #jannanick #uum #um #ukm #uia #uitm
DAPATKAN YANG ORIGINAL! . Honeyglow dengan kotak yg lebih besar dan hanya dijual oleh HQ. Tiada di kedai ², lazada atau shopee. Dijual online melalui fb/ig sahaja. . Kalau ada di kedai ² tu tiruan dan jangan salah kan sis kalau jadi apa² sebab sis dah bagitau awal²😊 DM/WhatsApp: 012-3869897 #sabunbuangdaki  #buangdaki  #honeyglow  #audela  #feedbackhoneyglow  #norahwax  #fattzura  #iphonemalaysia  #jubahmurah  #fattahamin  #aydajebat  #neelofa  #zahirahmacwilson  #igshopmalaysia  #quputeh #dianzvitamin  #sabunmadu  #instaartis  #bazarpaknil  #neelofa  #miaahmad  #jannanick  #uum  #um  #ukm  #uia  #uitm 
🔛 READ CAPTION FIRST 🔛
.
GSHOCK
PROMOSI : RM65
📌 Gred double A
📌 Digital
📌 Material : Rubber
📌 Features : Countdown timer, 12 hour format, LED, light, date, day, water resistant
.
Kenapa kena beli di @mnblwatches.co ?
👉 FREE BOX GHOCK
👉 Free postage (sem) +Rm5 (ss)
👉 Bayar harini, esok pos
👉 READY STOCK
👉 Paling murah dari igshop yg lain
.
Lawa jam ni, order cepat sebelum habis 🙏
📲 whatsapp : 018 - 2100 208
-
FIRST PAY FIRST SERVED BASIS 💯
🔛 READ CAPTION FIRST 🔛 . GSHOCK PROMOSI : RM65 📌 Gred double A 📌 Digital 📌 Material : Rubber 📌 Features : Countdown timer, 12 hour format, LED, light, date, day, water resistant . Kenapa kena beli di @mnblwatches.co ? 👉 FREE BOX GHOCK 👉 Free postage (sem) +Rm5 (ss) 👉 Bayar harini, esok pos 👉 READY STOCK 👉 Paling murah dari igshop yg lain . Lawa jam ni, order cepat sebelum habis 🙏 📲 whatsapp : 018 - 2100 208 - FIRST PAY FIRST SERVED BASIS 💯
Gigi dah kuning? Gigi sensitive? 😱
NAK PUTIHKAN GIGI?

Teeth Whitening lebih berkesan daripada ubat gigi biasa dengan kesan SEAWAL 7 hari! 
Siapa nk murah2 je ni 😂 
FREE POSTAGE lagi!

#gigicantik #cantik #putih #hotguys #hotchicks #comel #ipoh #kualalumpur #sayang #iloveyou #imissyou #wangi #kuning #gigikuning #gigikuningnafasbauchallenge #emmamaembong #fattzura #neelofa #gegarvaganza2018 #nabilarazali