an online Instagram web viewer

#naturalproduct medias

Photos

Oriflamers, gunakan shampoo yang sesuai dengan jenis rambut Anda untuk perawatan yang lebih maksimal ya! 
Gunakan rangkaian Love Nature shampoo  yang terbuat dari bahan2 alami:
• rambut kering >> wheat & coconut oil
• rambut berminyak >> nettle & lemon
• rambut ketombe >> tea tree oil & burdock
• semua tipe rambut >> avicado oil & chamomile  khusus bulan ini lebih banyak belanja, lebih besar hematnya! :) *
*
* [ Ada diskon tambahan buat kamu nih... ]

Info & pemesanan contact no WA di profile yach..
(Chat only)

Lagi cari peluang bisnis??
Ini mungkin cocok buat kamu...🤗🤗
Tanya** dulu boleh....
Chat ke no WA di profile (chat only, NO calls)

#Oriflameid #oriflame #orindo #naturalproduct #naturalmakeup #beautyspecialist #cantikalami #Bisnisdarirumah #gajijutaan #parfum #parfumpria #parfumwanita #skincare #makeup #bodylotion #bodycream #handcream #bedaknatural #colourbox #theone #naturalmakeup #beautyfrominside #cantikalami #irtzamannow #Bisnisbarengbellyna
Oriflamers, gunakan shampoo yang sesuai dengan jenis rambut Anda untuk perawatan yang lebih maksimal ya! Gunakan rangkaian Love Nature shampoo yang terbuat dari bahan2 alami: • rambut kering >> wheat & coconut oil • rambut berminyak >> nettle & lemon • rambut ketombe >> tea tree oil & burdock • semua tipe rambut >> avicado oil & chamomile khusus bulan ini lebih banyak belanja, lebih besar hematnya! :) * * * [ Ada diskon tambahan buat kamu nih... ] Info & pemesanan contact no WA di profile yach.. (Chat only) Lagi cari peluang bisnis?? Ini mungkin cocok buat kamu...🤗🤗 Tanya** dulu boleh.... Chat ke no WA di profile (chat only, NO calls) #Oriflameid  #oriflame  #orindo  #naturalproduct  #naturalmakeup  #beautyspecialist  #cantikalami  #Bisnisdarirumah  #gajijutaan  #parfum  #parfumpria  #parfumwanita  #skincare  #makeup  #bodylotion  #bodycream  #handcream  #bedaknatural  #colourbox  #theone  #naturalmakeup  #beautyfrominside  #cantikalami  #irtzamannow  #Bisnisbarengbellyna 
There is nothing we love more, than hearing how much our customers enjoy using Kochii Eucalyptus Oil! @banksiagifts “We absolutely love Kochii Eucalyptus Oil! We use it to add to our own products. The quality of the oil is superior in its strength and its aroma. Our favourite thing about Kochii is that it is farmed in Australia. We’ll never use anything else!”
There is nothing we love more, than hearing how much our customers enjoy using Kochii Eucalyptus Oil! @banksiagifts “We absolutely love Kochii Eucalyptus Oil! We use it to add to our own products. The quality of the oil is superior in its strength and its aroma. Our favourite thing about Kochii is that it is farmed in Australia. We’ll never use anything else!”
Masyarakat tradisional Nusantara terkenal dengan menggunakan Kemenyan pada ritualnya ( upacara ) namun karena pengetahunnya memudar dan pemahaman bergeser maka berbagai macam pelabelan pun merusak citra getah pohon yang aslinya memiliki khasiat kesehatan jiwa raga yang luar biasa.
Kemenyan memiliki kemampuan menyelaraskan energi di lingkungan kita, tujuan utama membakar kemenyan pada upacaral masyarakat budaya adalah untuk menyelaraskan orang-orang yang berpartisipasi dengan upacara yang diadakan dan lingkungannya.
Dalam keseharian membakar kemenyan membantu mengembalikan keseimbangan energi, mental serta suasana hati.
#satdjiwa #ancientknowledge #alchemy #sudjati #naturalbeauty #remedy #kemenyan #naturalproduct #homelab #homemade #bali #aku_cinta_indonesia
Masyarakat tradisional Nusantara terkenal dengan menggunakan Kemenyan pada ritualnya ( upacara ) namun karena pengetahunnya memudar dan pemahaman bergeser maka berbagai macam pelabelan pun merusak citra getah pohon yang aslinya memiliki khasiat kesehatan jiwa raga yang luar biasa. Kemenyan memiliki kemampuan menyelaraskan energi di lingkungan kita, tujuan utama membakar kemenyan pada upacaral masyarakat budaya adalah untuk menyelaraskan orang-orang yang berpartisipasi dengan upacara yang diadakan dan lingkungannya. Dalam keseharian membakar kemenyan membantu mengembalikan keseimbangan energi, mental serta suasana hati. #satdjiwa  #ancientknowledge  #alchemy  #sudjati  #naturalbeauty  #remedy  #kemenyan  #naturalproduct  #homelab  #homemade  #bali  #aku_cinta_indonesia 
HILANG SEMUA DAKI
.
One of the many #sostestimonials #sosreviews that we received. Alhamdulillah sangat banyak feedback positif. Semua suka scrub ni sebab tak kering, buat kulit jadi sangat lembut, licin dan glowing! .
.
.
SOS Scrub ni bukan saja untuk muka, nak pakai untuk badan pun boleh. Sesuai untuk lelaki dan perempuan.
.
Kalau rajin scrub guna #sosscrub, kulit licin betul! Tak percaya? Cuba dulu baru tau 😊❤️
.
#sosxleolascrub #sosxleolascrubkl #bestscrubinmalaysia #scrubviral2018 #facescrubmalaysia #bodyscrubmalaysia #skincaremalaysia #naturalscrubmalaysia #scrub #scrubmuka #scrubbadan #facial #kulitcantik #kulitflawless #antijerawat #antiacne #makeupjunkie #sosscrub #glowscrub #glowing #healthylifestyle #naturalproduct #premiumquality #pomegranate
HILANG SEMUA DAKI . One of the many #sostestimonials  #sosreviews  that we received. Alhamdulillah sangat banyak feedback positif. Semua suka scrub ni sebab tak kering, buat kulit jadi sangat lembut, licin dan glowing! . . . SOS Scrub ni bukan saja untuk muka, nak pakai untuk badan pun boleh. Sesuai untuk lelaki dan perempuan. . Kalau rajin scrub guna #sosscrub , kulit licin betul! Tak percaya? Cuba dulu baru tau 😊❤️ . #sosxleolascrub  #sosxleolascrubkl  #bestscrubinmalaysia  #scrubviral2018  #facescrubmalaysia  #bodyscrubmalaysia  #skincaremalaysia  #naturalscrubmalaysia  #scrub  #scrubmuka  #scrubbadan  #facial  #kulitcantik  #kulitflawless  #antijerawat  #antiacne  #makeupjunkie  #sosscrub  #glowscrub  #glowing  #healthylifestyle  #naturalproduct  #premiumquality  #pomegranate 
แบ่งจำหน่ายสีไมก้า เกรดเครื่องสำอาง ใช้สำหรับเป็นสีตกแต่งสบู่ ช่วยให้สบู่ดูสวยงาม สีทนความร้อน เนื้อละเอียด แบ่งจำหน่าย 4 สี ได้แก่ สีเงิน สีทองละเอียด สีทองใหญ่ และสีชมพูบานเย็น สนใจสอบถามได้นะคะ รายละเอียดตามรูปภาพ

#ผลิตภัณฑ์ธรรมชาติ #สมุนไพรไทย #อุปกรณ์ทำสบู่ #วัตถุดิบทำสบู่ #สารสกัดธรรมชาติ #สบู่น้ำมันกวนร้อน #สบู่น้ำมันกวนเย็น #สบู่กลีเซอรีน #เบสสบู่กลีเซอรีน #เบสสบู่สมุนไพร #เบสสบู่สีแฟนซี #สกินแคร์บำรุงผิว #งานแฮนด์เมด #naturalproduct #naturalsoap #naturalskincare #thaiproduct #thaisoap #thaiherb #oilsoap #glycerinsoap #ingredients #handmade #soapthailand #hotprocesssoap #coldprocesssoap #soapmaking #soaplover
แบ่งจำหน่ายสีไมก้า เกรดเครื่องสำอาง ใช้สำหรับเป็นสีตกแต่งสบู่ ช่วยให้สบู่ดูสวยงาม สีทนความร้อน เนื้อละเอียด แบ่งจำหน่าย 4 สี ได้แก่ สีเงิน สีทองละเอียด สีทองใหญ่ และสีชมพูบานเย็น สนใจสอบถามได้นะคะ รายละเอียดตามรูปภาพ #ผล ิตภัณฑ์ธรรมชาติ #สม ุนไพรไทย #อ ุปกรณ์ทำสบู่ #ว ัตถุดิบทำสบู่ #สารสก ัดธรรมชาติ #สบ ู่น้ำมันกวนร้อน #สบ ู่น้ำมันกวนเย็น #สบ ู่กลีเซอรีน #เบสสบ ู่กลีเซอรีน #เบสสบ ู่สมุนไพร #เบสสบ ู่สีแฟนซี #สก ินแคร์บำรุงผิว #งานแฮนด ์เมด #naturalproduct  #naturalsoap  #naturalskincare  #thaiproduct  #thaisoap  #thaiherb  #oilsoap  #glycerinsoap  #ingredients  #handmade  #soapthailand  #hotprocesssoap  #coldprocesssoap  #soapmaking  #soaplover 
✨✨ สินค้าลอทใหม่มาแล้ววว,, ^^ สนใจจองสินค้า inbox หรือแอดไลน์ได้เลยค่ะ >> http://line.me/ti/p/%40san-san 💓💓 🌥✨ Double Pinky Pinky 🌸🌸 กระเป๋าสายผักตบชวา ถักเกลียวงานละเอียดก่อนขึ้นทรง แข็งแรง ภายในบุผ้า พร้อมกระเป๋าช่องเล็ก และซิปกันของหล่น // ขนาดกลาง ทรงยาว สามารถใส่ iPad กระเป๋าสตางค์ มือถือ กล้องถ่ายรูป 📷
-----
🙏🏻ราคา (Price): 1,280 บาท (Baht) สินค้าพร้อมส่งค่ะ 💕กระเป๋าทรงนี้น่ารักมากๆ และหายากด้วยนะคะ 😊
-----
🌱สอบถาม สั่งซื้อ (Order via):
http://line.me/ti/p/%40san-san
-----
📦Worldwide Shipping
📦EMS / ลงทะเบียน
-----
#กระเป๋าสาน #กระเป๋าผักตบชวา #แฟชั่น #กระเป๋า #โบฮีเมียน #fashion #strawbag #handcraftedbag #thaibag #hyacinthbag #pompombag #beachbag #beach #bohemian #ปอมปอม #handmadebag #wovenbag #กระเป๋าแฮนด์เมด า#vintagestyle #vintagebag #sansan #bag #basketbag #accessories #summer #vacation #holiday #hipster #naturalproduct #customisedbag
✨✨ สินค้าลอทใหม่มาแล้ววว,, ^^ สนใจจองสินค้า inbox หรือแอดไลน์ได้เลยค่ะ >> http://line.me/ti/p/%40san-san 💓💓 🌥✨ Double Pinky Pinky 🌸🌸 กระเป๋าสายผักตบชวา ถักเกลียวงานละเอียดก่อนขึ้นทรง แข็งแรง ภายในบุผ้า พร้อมกระเป๋าช่องเล็ก และซิปกันของหล่น // ขนาดกลาง ทรงยาว สามารถใส่ iPad กระเป๋าสตางค์ มือถือ กล้องถ่ายรูป 📷 ----- 🙏🏻ราคา (Price): 1,280 บาท (Baht) สินค้าพร้อมส่งค่ะ 💕กระเป๋าทรงนี้น่ารักมากๆ และหายากด้วยนะคะ 😊 ----- 🌱สอบถาม สั่งซื้อ (Order via): http://line.me/ti/p/%40san-san ----- 📦Worldwide Shipping 📦EMS / ลงทะเบียน ----- #กระเป ๋าสาน #กระเป ๋าผักตบชวา #แฟช ั่น #กระเป ๋า #โบฮ ีเมียน #fashion  #strawbag  #handcraftedbag  #thaibag  #hyacinthbag  #pompombag  #beachbag  #beach  #bohemian  #ปอมปอม  #handmadebag  #wovenbag  #กระเป ๋าแฮนด์เมด า#vintagestyle  #vintagebag  #sansan  #bag  #basketbag  #accessories  #summer  #vacation  #holiday  #hipster  #naturalproduct  #customisedbag 
MATO NATURALS GRAND OPENING OFFER !!🔖🔖
.
MATO NATURALS produces GREEN, CANVAS, VEGAN, ECO-FRIENDLY BACKPACKS. ♻️♻️
.
Bring home nature with this FABULOUS HANDMADE products.
.
Join Us at the GRAND OPENING :
.
📅 July 21st, 2018
.
📌 Mall St. Matthews
MATO NATURALS GRAND OPENING OFFER !!🔖🔖 . MATO NATURALS produces GREEN, CANVAS, VEGAN, ECO-FRIENDLY BACKPACKS. ♻️♻️ . Bring home nature with this FABULOUS HANDMADE products. . Join Us at the GRAND OPENING : . 📅 July 21st, 2018 . 📌 Mall St. Matthews
Freshen up your skin girls, our #LoveraCompleteCleanser & #LoveraGlowMist are special formulated without toxic ingredients: sls, parabens, alcohol lanolin and mineral oil and its also helps keep your skin bright, fresh, and healthy too !!!
.
.
Price :
🍒 Lovera Magic Jelly : RM70
🍒 Lovera Complete Cleanser : Rm40
🍒 Lovera Glow Mist : Rm45
🍒 Lovera Day Cream : Rm40
🍒 Lovera Bbjelly : Rm45
(Without Postage)
.
.
Order? Terus Whatsapp : 013-2599859 (Dinah) atau click je link kat bio ⬆️ ya. Postage setiap hari ke seluruh Malaysia, siap ada EXTRA FREE GIFT lagi tau untuk setiap pembelian 😉😘🙌
.
.
#magicjelly#magicjellylovera#loveramalaysia#lovera#aloevera#aloeveragel#beautytips#skincare#naturalproduct#naturalskincare#organicskincare#skincaremalaysia
Freshen up your skin girls, our #LoveraCompleteCleanser  & #LoveraGlowMist  are special formulated without toxic ingredients: sls, parabens, alcohol lanolin and mineral oil and its also helps keep your skin bright, fresh, and healthy too !!! . . Price : 🍒 Lovera Magic Jelly : RM70 🍒 Lovera Complete Cleanser : Rm40 🍒 Lovera Glow Mist : Rm45 🍒 Lovera Day Cream : Rm40 🍒 Lovera Bbjelly : Rm45 (Without Postage) . . Order? Terus Whatsapp : 013-2599859 (Dinah) atau click je link kat bio ⬆️ ya. Postage setiap hari ke seluruh Malaysia, siap ada EXTRA FREE GIFT lagi tau untuk setiap pembelian 😉😘🙌 . . #magicjelly #magicjellylovera #loveramalaysia #lovera #aloevera #aloeveragel #beautytips #skincare #naturalproduct #naturalskincare #organicskincare #skincaremalaysia 
Did you know that — even if you stop using Bougas Beauty Serum , it’s does not effect your skin at all ? Yeap. Swipe left to see the feedback.
-
#BBSFeedback #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasempire #cantikhanyatigatitik #serumviral
Atasi gastrik dengan ESP!
.
Faham sangat rasa pedih sebab gastrik tu. Kadang-kadang bila lambat makan skit pun bokeh kena gastrik.
.
Jom cuba ESP untuk membantu atasi masalah gastrik.
.
KEBAIKAN PROTEIN ESP:
✓ Mencerahkan Kulit dan menganjalkan kulit
✓ Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat
✓ Mempercepat penyembuhan luka
✓ Memberi rasa kenyang lebih lama
✓ Memberikan tenaga berpanjangan
✓ Mengatasi masalah gastrik dan pedih hulu hati
✓ Mengatasi masalah cepat letih, lesu dan tak bertenaga
✓ Menyihatkan kuku dan rambut
✓ Membantu dalam pertumbuhan sel-sel baru
✓ Menganjalkan kulit
✓ Meningkatkan kesuburan dan menguatkan otot rahim
✓ Milkbooster bagi ibu menyusu
.
Whatsapp ilah untuk dapatkan harga lebih jimat.
.
Regards,
Fadzielah Ayub
013-9729482
Trusted Shaklee Distributor
.
#sayajualshaklee #naturalproduct #suricergas #shakleemurah #shakleeselayang #shakleegombak #sayajualshaklee #shakleebatucave #shakleeselangor #shakleeselayangindah #setkulitcantik #setcantikshaklee #setberpantangshaklee 
#setkurus #setmenyusushaklee #milkbooster #vitamincshaklee #pengedarshaklee #shakleekl #shakleeeffect #shakleeterengganu #ESPShaklee
Atasi gastrik dengan ESP! . Faham sangat rasa pedih sebab gastrik tu. Kadang-kadang bila lambat makan skit pun bokeh kena gastrik. . Jom cuba ESP untuk membantu atasi masalah gastrik. . KEBAIKAN PROTEIN ESP: ✓ Mencerahkan Kulit dan menganjalkan kulit ✓ Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat ✓ Mempercepat penyembuhan luka ✓ Memberi rasa kenyang lebih lama ✓ Memberikan tenaga berpanjangan ✓ Mengatasi masalah gastrik dan pedih hulu hati ✓ Mengatasi masalah cepat letih, lesu dan tak bertenaga ✓ Menyihatkan kuku dan rambut ✓ Membantu dalam pertumbuhan sel-sel baru ✓ Menganjalkan kulit ✓ Meningkatkan kesuburan dan menguatkan otot rahim ✓ Milkbooster bagi ibu menyusu . Whatsapp ilah untuk dapatkan harga lebih jimat. . Regards, Fadzielah Ayub 013-9729482 Trusted Shaklee Distributor . #sayajualshaklee  #naturalproduct  #suricergas  #shakleemurah  #shakleeselayang  #shakleegombak  #sayajualshaklee  #shakleebatucave  #shakleeselangor  #shakleeselayangindah  #setkulitcantik  #setcantikshaklee  #setberpantangshaklee  #setkurus  #setmenyusushaklee  #milkbooster  #vitamincshaklee  #pengedarshaklee  #shakleekl  #shakleeeffect  #shakleeterengganu  #ESPShaklee 
#ออร์แกนิคล้วนๆ 🍃
.
อูฐ+อาร์+บาร์ คือชื่อเรียกย่อที่เราชอบใช้กัน
ได้รับฉายานามว่า “สามทหารเสือ”
โดนเซตนี้กันไป เอาอยู่ แทบทุกราย
ยิ่งคนที่บำรุงมาน้อยจะยิ่งเห็นผลชัดและเร็วกว่าค่ะ
.
ขอบคุณภาพรีวิว 🙏🏻
ลงทุกวันก็ไม่หมด 🤟🏼🤟🏼
.
--------------------------------------------
.
สั่งซื้อ | สมัครตัวแทนจำหน่าย 🔛
.
คลิ๊ก 📲 Line 🆔 :: nudayo
.
#organichome #organichomebynuda #arganna #argannathailand #organicproduct #organicskincare #naturalproduct #naturalskincare #musthaveitem #ออร์แกนิค #ผลิตภัณฑ์ออร์แกนิค #ผลิตภัณฑ์ธรรมชาติ #วิถีธรรมชาติ #สายออร์แกนิค #บำรุงผิว #ลดสิว #ลดริ้วรอย #ลดตีนกา #ลดร่องแก้ม #ลดฝ้า #สวยครบเครื่อง #โบท้อกซ์ธรรมชาติ #หน้าสวยไร้สารเคมี #สุขภาพผิวดีไม่มีขายอยากได้ต้องบำรุง
#ออร ์แกนิคล้วนๆ 🍃 . อูฐ+อาร์+บาร์ คือชื่อเรียกย่อที่เราชอบใช้กัน ได้รับฉายานามว่า “สามทหารเสือ” โดนเซตนี้กันไป เอาอยู่ แทบทุกราย ยิ่งคนที่บำรุงมาน้อยจะยิ่งเห็นผลชัดและเร็วกว่าค่ะ . ขอบคุณภาพรีวิว 🙏🏻 ลงทุกวันก็ไม่หมด 🤟🏼🤟🏼 . -------------------------------------------- . สั่งซื้อ | สมัครตัวแทนจำหน่าย 🔛 . คลิ๊ก 📲 Line 🆔 :: nudayo . #organichome  #organichomebynuda  #arganna  #argannathailand  #organicproduct  #organicskincare  #naturalproduct  #naturalskincare  #musthaveitem  #ออร ์แกนิค #ผล ิตภัณฑ์ออร์แกนิค #ผล ิตภัณฑ์ธรรมชาติ #ว ิถีธรรมชาติ #สายออร ์แกนิค #บำร ุงผิว #ลดส ิว #ลดร ิ้วรอย #ลดต ีนกา #ลดร ่องแก้ม #ลดฝ ้า #สวยครบเคร ื่อง #โบท ้อกซ์ธรรมชาติ #หน ้าสวยไร้สารเคมี #ส ุขภาพผิวดีไม่มีขายอยากได้ต้องบำรุง
Really happy I got to try EarthKind's Stay Away Mosquitoes Insect Repellant!💝 It helps keep away ticks too in a safe, unscented, easy spray on application.  It's water resistant, & can be used on pregnant women as well.  It just takes a minute to protect yourself from the nasty diseases these bugs carry.  Thank you @socialnature & @earthkindinc! #trynatural #gotitfree

#socialnature #earthkind #stayawaymosquitos #productreview #naturalproduct #naturelover #outdoors #bblogger #lblogger
Really happy I got to try EarthKind's Stay Away Mosquitoes Insect Repellant!💝 It helps keep away ticks too in a safe, unscented, easy spray on application.  It's water resistant, & can be used on pregnant women as well.  It just takes a minute to protect yourself from the nasty diseases these bugs carry.  Thank you @socialnature & @earthkindinc! #trynatural  #gotitfree  #socialnature  #earthkind  #stayawaymosquitos  #productreview  #naturalproduct  #naturelover  #outdoors  #bblogger  #lblogger 
Assalamualaikum, selamat pagi!
.
Jangan lupa mulakan hari ni dengan sarapan mudah, cepat,kenyang dan berkhasiat iaitu ESP. ☺️
.
KEBAIKAN PROTEIN ESP:
✓ Mencerahkan Kulit dan menganjalkan kulit
✓ Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat
✓ Mempercepat penyembuhan luka
✓ Memberi rasa kenyang lebih lama
✓ Memberikan tenaga berpanjangan
✓ Mengatasi masalah gastrik dan pedih hulu hati
✓ Mengatasi masalah cepat letih, lesu dan tak bertenaga
✓ Menyihatkan kuku dan rambut
✓ Membantu dalam pertumbuhan sel-sel baru
✓ Menganjalkan kulit
✓ Meningkatkan kesuburan dan menguatkan otot rahim
✓ Milkbooster bagi ibu menyusu
.
Whatsapp ilah untuk dapatkan harga lebih jimat.
.
Regards,
Fadzielah Ayub
013-9729482
Trusted Shaklee Distributor
.
#sayajualshaklee #naturalproduct #suricergas #shakleemurah #shakleeselayang #shakleegombak #sayajualshaklee #shakleebatucave #shakleeselangor #shakleeselayangindah #setkulitcantik #setcantikshaklee #setberpantangshaklee 
#setkurus #setmenyusushaklee #milkbooster #vitamincshaklee #pengedarshaklee #shakleekl #shakleeeffect #shakleeterengganu #ESPShaklee
Assalamualaikum, selamat pagi! . Jangan lupa mulakan hari ni dengan sarapan mudah, cepat,kenyang dan berkhasiat iaitu ESP. ☺️ . KEBAIKAN PROTEIN ESP: ✓ Mencerahkan Kulit dan menganjalkan kulit ✓ Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat ✓ Mempercepat penyembuhan luka ✓ Memberi rasa kenyang lebih lama ✓ Memberikan tenaga berpanjangan ✓ Mengatasi masalah gastrik dan pedih hulu hati ✓ Mengatasi masalah cepat letih, lesu dan tak bertenaga ✓ Menyihatkan kuku dan rambut ✓ Membantu dalam pertumbuhan sel-sel baru ✓ Menganjalkan kulit ✓ Meningkatkan kesuburan dan menguatkan otot rahim ✓ Milkbooster bagi ibu menyusu . Whatsapp ilah untuk dapatkan harga lebih jimat. . Regards, Fadzielah Ayub 013-9729482 Trusted Shaklee Distributor . #sayajualshaklee  #naturalproduct  #suricergas  #shakleemurah  #shakleeselayang  #shakleegombak  #sayajualshaklee  #shakleebatucave  #shakleeselangor  #shakleeselayangindah  #setkulitcantik  #setcantikshaklee  #setberpantangshaklee  #setkurus  #setmenyusushaklee  #milkbooster  #vitamincshaklee  #pengedarshaklee  #shakleekl  #shakleeeffect  #shakleeterengganu  #ESPShaklee 
Tengok² yang mana pilihan hati korang? Tapi kalau nak tau biasa untuk first timer, kita akan consult dulu dan kita akan bagi yang mana sesuai untuk masalah kulit muka. Tapi yang dah biasa boleh je pick and choose hehe.
.
Sekarang ada promo tau beli 3 item, kitorang belanja postage. Lepas tu ada FREE GIFT bestttt. So ape tunggu lagi. Rugiii tak grab ni.
.
Harga :
Scar Free Set : RM 150
Acne Set : RM 150
Flawless Set : RM 190
Whitening Set : RM 190
.
Whatsapp ⤵️
Klik link di profile
.
http://OrderLovera.wasap.my
.
#teamzatylovera #zatyloveraleader #magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #jerawatparah #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #ubatputih #jerawatgatal #jerawathilang #ubatparut #ubatparutjerawat #produkBuatanMalaysia #organic #kulitFlawless #kulitGlowing
Tengok² yang mana pilihan hati korang? Tapi kalau nak tau biasa untuk first timer, kita akan consult dulu dan kita akan bagi yang mana sesuai untuk masalah kulit muka. Tapi yang dah biasa boleh je pick and choose hehe. . Sekarang ada promo tau beli 3 item, kitorang belanja postage. Lepas tu ada FREE GIFT bestttt. So ape tunggu lagi. Rugiii tak grab ni. . Harga : Scar Free Set : RM 150 Acne Set : RM 150 Flawless Set : RM 190 Whitening Set : RM 190 . Whatsapp ⤵️ Klik link di profile . http://OrderLovera.wasap.my . #teamzatylovera  #zatyloveraleader  #magicjellylovera  #sayajual  #loveraMalaysia  #aloeveragel  #aloevera  #naturalproduct  #skincare  #ubatjerawat  #kulitkusam  #naturalskincare  #ubatjeragat  #jerawat  #jerawatnanah  #jerawatparah  #kulitcantik  #kulitputih  #kulitsihat  #ubatputih  #jerawatgatal  #jerawathilang  #ubatparut  #ubatparutjerawat  #produkBuatanMalaysia  #organic  #kulitFlawless  #kulitGlowing 
// Natural Brow Pencil // If I had to pick a number one makeup product that I can’t live without it is this- the @ereperezcosmetics natural almond brow pencil. I use an eyebrow pencil every single day. Even on my no makeup days I still wear my eyebrow pencil as I naturally have quite a few gaps in my brows.
The formula of this pencil is so smooth and applies well- not too heavy and not too light.
I’m usually very sceptical of a product that says one colour suits all as I find they are often way too dark for me, but this colour is just perfect and I even use the brush at the end of the lid as it blends the pencil in perfectly.
.
What’s the makeup product you can’t live without?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#makeup #naturalmakeup #greenbeauty #greenbeautyblogger #cleanbeauty #ereperez #nontoxic #nontoxicbeauty #veganbeauty #crueltyfreemakeup #naturalbeauty #eyebrows #skincarejunkie #browpencil #brows #naturalproducts #crueltyfree #certifiedorganic #naturalproduct #chemicalfree #toxinfree #toxicfreebeauty #parabenfree #naturalingredients #ecoluxe #daymakeup #vegancosmetic #crueltyfreebeauty #makeupaddict #veganmakeup
// Natural Brow Pencil // If I had to pick a number one makeup product that I can’t live without it is this- the @ereperezcosmetics natural almond brow pencil. I use an eyebrow pencil every single day. Even on my no makeup days I still wear my eyebrow pencil as I naturally have quite a few gaps in my brows. The formula of this pencil is so smooth and applies well- not too heavy and not too light. I’m usually very sceptical of a product that says one colour suits all as I find they are often way too dark for me, but this colour is just perfect and I even use the brush at the end of the lid as it blends the pencil in perfectly. . What’s the makeup product you can’t live without? . . . . . . . . . . . . . #makeup  #naturalmakeup  #greenbeauty  #greenbeautyblogger  #cleanbeauty  #ereperez  #nontoxic  #nontoxicbeauty  #veganbeauty  #crueltyfreemakeup  #naturalbeauty  #eyebrows  #skincarejunkie  #browpencil  #brows  #naturalproducts  #crueltyfree  #certifiedorganic  #naturalproduct  #chemicalfree  #toxinfree  #toxicfreebeauty  #parabenfree  #naturalingredients  #ecoluxe  #daymakeup  #vegancosmetic  #crueltyfreebeauty  #makeupaddict  #veganmakeup 
Finally something new to share. Just listed on Esty (link in bio). These are hand knitted by me with sheepskin soles with my signature, no pattern technique 😅 
I should hopefully have more to share soon.
#knitting #booties #babyboots #naturalfibre #naturalproduct #baby #environmentallyfriendly #purewool #sheepskin #forsale #giftideas #babyshowergifts #parāoneponystudiosfb
PENTING SANGAT KE PENGGUNA SUNBLOCK/SUN SCREEN SETIAP HARI?

Sangat penting! Sunblock adalah satu KEMESTIAN untuk wanita/lelaki setiap hari untuk melindung kulit dari sinaran UVA & UVB.

Sinaran UVA & UVB sangat berbahaya yang akan memberikan risiko kulit berjeragat,kusam,kendur,penuaan,kulit kering dan tua sebelum usia.

Jadi sebelum keluar rumah atau semasa berada di rumah pada waktu siang, gunakan lah krim pelindung UV.

Protect & support cream SPF35 membantu melindungi kulit dari UVA & UVB. Sesuai untuk semua jenis kulit terutamanya kulit kering dan berminyak.

Protect & support cream SPF35 mengandungi formulasi cellactive white yang membantu memudarkan jeragat,parut dan mencerahkan kulit wajah setiap hari.

Hah tggu ape lagi,  Jom! miliki produk elysian boleh terus klik link di bio ye

#elysianskincare #elysianjohor #elysianjohorbahru #elysianbeautymalaysia #elysianbeautyhq #elysiansenai #elysianbeauty #elysianbeautykulai #elysianbeautyskudai #naturalproduct
PENTING SANGAT KE PENGGUNA SUNBLOCK/SUN SCREEN SETIAP HARI? Sangat penting! Sunblock adalah satu KEMESTIAN untuk wanita/lelaki setiap hari untuk melindung kulit dari sinaran UVA & UVB. Sinaran UVA & UVB sangat berbahaya yang akan memberikan risiko kulit berjeragat,kusam,kendur,penuaan,kulit kering dan tua sebelum usia. Jadi sebelum keluar rumah atau semasa berada di rumah pada waktu siang, gunakan lah krim pelindung UV. Protect & support cream SPF35 membantu melindungi kulit dari UVA & UVB. Sesuai untuk semua jenis kulit terutamanya kulit kering dan berminyak. Protect & support cream SPF35 mengandungi formulasi cellactive white yang membantu memudarkan jeragat,parut dan mencerahkan kulit wajah setiap hari. Hah tggu ape lagi, Jom! miliki produk elysian boleh terus klik link di bio ye #elysianskincare  #elysianjohor  #elysianjohorbahru  #elysianbeautymalaysia  #elysianbeautyhq  #elysiansenai  #elysianbeauty  #elysianbeautykulai  #elysianbeautyskudai  #naturalproduct 
Regrann from @lovera.sg -  #Repost @andreyaghislain with @get_repost
・・・
• not a usual post but — thank you @lovera.sg for sending me this BB jelly lovera ❤️ i’ve been using it for a while now and it really does treat my skin 😲 and it’s for all skin types too !! do check them out xx - #regrann
Regrann from @lovera.sg - #Repost  @andreyaghislain with @get_repost ・・・ • not a usual post but — thank you @lovera.sg for sending me this BB jelly lovera ❤️ i’ve been using it for a while now and it really does treat my skin 😲 and it’s for all skin types too !! do check them out xx - #regrann 
Muka #glowing lebih #cantik tanda kulit #sihat ===========
#yankoskincaremalaysia
#yankoskincare
#yankoskincareoriginalfromtaiwan #yankoskincareoriginal #lurveyavitamincserum
 #lurveyavitctoner
#thebestskincare
#naturalproduct

www.wasap.my/60192913038
shopee.com.my/dylazwan ===========
If you don’t recognize an ingredient, 
Then your body won’t either. 
All of Aztec Healths ingredients are 100 percent natural🌿🍃🌱🌵 Please contact us for more information. 
1-800-291-4338
aztec1health@gmail.com
#pricklypear #guayusa #garciniacambogia #oliveleaf #yerbamate #lemongrass #greencoffeebean #dribose #cactus #naturalplants #naturalremedies #naturalproduct
Tq for feedback dear 💕
.
.
Sebaran pertanyaan boleh dm or whatssap, tekan link di bio ⤵
Whatssap teha 📲 0172252693
.
.
#Zukabeauty #zukabeauty feedback #ZBtulipsteam #Zukabeautyselangor #Zukabeautyklang #zukabeautyshahalam #zukabeautytanjongkarang #organicingredient #naturalproduct #detoxyingclaymask #greenteamask #mudmask #coffeescrub #moisturizer
🌹GET FREE POSTAGE WHEN YOU BUY ANY 3 LOVERA PRODUCTS !!!
.
🌹GET FREE KITTY HEADBAND  WHEN YOU PURCHASE RM190 & ABOVE !!!
.
🌹FREE FRIDGE MAGNET FOR SELECTED ITEMS
.
🌹 FREE RM10 VOUCHER
.
🌹 FREE BEAUTY BOX FOR SET PURCHASE

SPECIAL PRICE⤵️
.
. 🌺 TWIN SET : 2MJ = RM135
.
🌺 TRIPLE SET : 3MJ = RM200
.
🌺 BASIC SET : 1MJ +LCC =RM110
.
🌺 ACNE SET : 1MJ+1LCC+1LDC = RM150
.
🌺 GLOWING SET : 1MJ+1LCC+1LGM = RM150
.
🌺 RADIANCE SET : 1MJ + 1BBJ + 1LCC = RM150
.
🌺 SCAR-FREE SET : 1MJ+1BBJ+1LDC = RM150
.
🌺 FLAWLESS SET : 1MJ+1LCC+1BBJ+1LGM = RM190
.
🌺 DRY-SKIN SET : 1MJ+1LCC+1LGM+1LDC = RM190
.
🌺 WHITENING SET : 1MJ+1LCC+1LDC+1BBJ = RM190
.
🌹(POSTAGE RM8 SEM // RM11 SS)
. 📝

TO ORDER

1. ✅wa/sms "JULYPROMO" (Set Promo Pilihan)" ke 0168106769
.
#magicjellylovera #loveraMalaysia 
#aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #ubatputih #jerawatgatal #jerawathilang #ubatparut #ubatparutjerawat #produkBuatanMalaysia #malayvine #kulitFlawless #kulitGlowing #flawless #BukanProdukTimbangKilo #LulusKKM #bebasjerawat #shopping #malaysiasales #promo
🌹GET FREE POSTAGE WHEN YOU BUY ANY 3 LOVERA PRODUCTS !!! . 🌹GET FREE KITTY HEADBAND WHEN YOU PURCHASE RM190 & ABOVE !!! . 🌹FREE FRIDGE MAGNET FOR SELECTED ITEMS . 🌹 FREE RM10 VOUCHER . 🌹 FREE BEAUTY BOX FOR SET PURCHASE SPECIAL PRICE⤵️ . . 🌺 TWIN SET : 2MJ = RM135 . 🌺 TRIPLE SET : 3MJ = RM200 . 🌺 BASIC SET : 1MJ +LCC =RM110 . 🌺 ACNE SET : 1MJ+1LCC+1LDC = RM150 . 🌺 GLOWING SET : 1MJ+1LCC+1LGM = RM150 . 🌺 RADIANCE SET : 1MJ + 1BBJ + 1LCC = RM150 . 🌺 SCAR-FREE SET : 1MJ+1BBJ+1LDC = RM150 . 🌺 FLAWLESS SET : 1MJ+1LCC+1BBJ+1LGM = RM190 . 🌺 DRY-SKIN SET : 1MJ+1LCC+1LGM+1LDC = RM190 . 🌺 WHITENING SET : 1MJ+1LCC+1LDC+1BBJ = RM190 . 🌹(POSTAGE RM8 SEM // RM11 SS) . 📝 TO ORDER 1. ✅wa/sms "JULYPROMO" (Set Promo Pilihan)" ke 0168106769 . #magicjellylovera  #loveraMalaysia  #aloevera  #naturalproduct  #skincare  #ubatjerawat  #kulitkusam  #naturalskincare  #ubatjeragat  #jerawat  #jerawatnanah  #kulitcantik  #kulitputih  #kulitsihat  #ubatputih  #jerawatgatal  #jerawathilang  #ubatparut  #ubatparutjerawat  #produkBuatanMalaysia  #malayvine  #kulitFlawless  #kulitGlowing  #flawless  #BukanProdukTimbangKilo  #LulusKKM  #bebasjerawat  #shopping  #malaysiasales  #promo 
🌇 HAVE A NICE DAY !

Customer share feedback⤵
.
⛔ Banyak habiskan duit sebab kulit b'masalah
⛔ Guna pelbagai produk tapi tiada perubahan
⛔ Kulit berjerawat + bengkak².

After dia 'JUMPA/APPLY' Bougas Beauty.
❤
Alhamdulillah !
Kulit yang diidamkan selama nii tercapai.

Ada sebarang pertanyaan atau pembelian,
Boleh larh terus whatsapp kita.
📲 +601127798913
📲 +601127798913
📲 +601127798913

#bbsluckydraw #bougaslover #naturalproduct #bougasempire #misicantikpagiraya #bougasjohor #ernibougas #maahadjohor #marsahjohor #alattas #unimas #ums #upsi #usim #utem #unimap #ump #unisza #kuim #kuis #kuin #msumalaysia #johorbahru #bukitlayanglayang #bougasrayasakan #bougasduitraya #bougasselfieraya #serumviral #serumterlajaklaris #prelovedmalaysia
🌇 HAVE A NICE DAY ! Customer share feedback⤵ . ⛔ Banyak habiskan duit sebab kulit b'masalah ⛔ Guna pelbagai produk tapi tiada perubahan ⛔ Kulit berjerawat + bengkak². After dia 'JUMPA/APPLY' Bougas Beauty. ❤ Alhamdulillah ! Kulit yang diidamkan selama nii tercapai. Ada sebarang pertanyaan atau pembelian, Boleh larh terus whatsapp kita. 📲 +601127798913 📲 +601127798913 📲 +601127798913 #bbsluckydraw  #bougaslover  #naturalproduct  #bougasempire  #misicantikpagiraya  #bougasjohor  #ernibougas  #maahadjohor  #marsahjohor  #alattas  #unimas  #ums  #upsi  #usim  #utem  #unimap  #ump  #unisza  #kuim  #kuis  #kuin  #msumalaysia  #johorbahru  #bukitlayanglayang  #bougasrayasakan  #bougasduitraya  #bougasselfieraya  #serumviral  #serumterlajaklaris  #prelovedmalaysia 
"Loc Em Up" The Master Maintenance 🗝Key 2 Your Loc's & Twist "Loc Em Up" Locking Solution is not a Wax or Gel.. It's a Solution to Your Locs with No Alcohol, No Residue, No Build-Up, Gives your Locs a Firm Hold to make it Last Longer & Loc Em Up also Controls your Frizz. With Loc Em Up your hair will Loc Up in 6-8 weeks if you follow directions. This Solution will also have your hair Growing like Grass. Loc Em Up is made for Twist-Out, Starting Locs, Twist, Loc Mtaintenance #dreads #dreadlocks #dreadstyles #dreadlocs #dreadstyle #dreadjourney #dreadlockstyle #dreadlocks  #locs #locstyles #locstyle #locemup #locstylesforwomen #locstylesformen #locstylist #locstyling #locstylesforkids #atlantahairstylist #atlantaloctician #atlantalocs #atllocs #atlloctician #natural #naturalhair #naturalhaircommunity #naturalproducts #naturalproduct #naturalhaircare
"Loc Em Up" The Master Maintenance 🗝Key 2 Your Loc's & Twist "Loc Em Up" Locking Solution is not a Wax or Gel.. It's a Solution to Your Locs with No Alcohol, No Residue, No Build-Up, Gives your Locs a Firm Hold to make it Last Longer & Loc Em Up also Controls your Frizz. With Loc Em Up your hair will Loc Up in 6-8 weeks if you follow directions. This Solution will also have your hair Growing like Grass. Loc Em Up is made for Twist-Out, Starting Locs, Twist, Loc Mtaintenance #dreads  #dreadlocks  #dreadstyles  #dreadlocs  #dreadstyle  #dreadjourney  #dreadlockstyle  #dreadlocks  #locs  #locstyles  #locstyle  #locemup  #locstylesforwomen  #locstylesformen  #locstylist  #locstyling  #locstylesforkids  #atlantahairstylist  #atlantaloctician  #atlantalocs  #atllocs  #atlloctician  #natural  #naturalhair  #naturalhaircommunity  #naturalproducts  #naturalproduct  #naturalhaircare 
Regardless of how you spend your days, there are certain products every woman needs in her bag whenever she leaves her front door. These items are not only great for skin care and quick touch-ups, they can also save you from nightmarish embarrassment. .
.
Love,
Zira❤️
.
Price 👇
Lovera Magic Jelly = RM70
Lovera Complete  Cleanser = RM40
Lovera Day Cream = RM40
Lovera BB Jelly = RM45
Lovera Glow Mist = RM45
(Without Postage)
.
📲To Order +6014-7319858
.
#magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia 
#aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #ubatputih #jerawatgatal #jerawathilang #ubatparut #ubatparutjerawat #produkBuatanMalaysia #malayvine #kulitFlawless #kulitGlowing #luluskkm💯
Regardless of how you spend your days, there are certain products every woman needs in her bag whenever she leaves her front door. These items are not only great for skin care and quick touch-ups, they can also save you from nightmarish embarrassment. . . Love, Zira❤️ . Price 👇 Lovera Magic Jelly = RM70 Lovera Complete Cleanser = RM40 Lovera Day Cream = RM40 Lovera BB Jelly = RM45 Lovera Glow Mist = RM45 (Without Postage) . 📲To Order +6014-7319858 . #magicjellylovera  #sayajual  #loveraMalaysia  #aloevera  #naturalproduct  #skincare  #ubatjerawat  #kulitkusam  #naturalskincare  #ubatjeragat  #jerawat  #jerawatnanah  #kulitcantik  #kulitputih  #kulitsihat  #ubatputih  #jerawatgatal  #jerawathilang  #ubatparut  #ubatparutjerawat  #produkBuatanMalaysia  #malayvine  #kulitFlawless  #kulitGlowing  #luluskkm 💯
Treat Your Acne in 7 days
.
Day 6
.
Exfoliate with sugar ! Sugar is a wonderful natural exfoliant that removes dead skin, allowing fresh, rejuvenated skin to surface. It's simple to use witch hazel to heal your acne. Scrub gently. Apply honey face mask afterwards. Done !
.
Love,
Zira❤️
.
Price 👇
Lovera Magic Jelly = RM70
Lovera Complete  Cleanser = RM40
Lovera Day Cream = RM40
Lovera BB Jelly = RM45
Lovera Glow Mist = RM45
(Without Postage)
.
📲To Order +6014-7319858
.

#magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia 
#aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #ubatputih #jerawatgatal #jerawathilang #ubatparut #ubatparutjerawat #produkBuatanMalaysia #malayvine #kulitFlawless #kulitGlowing #flawless #BukanProdukTimbangKilo #luluskkm💯
Treat Your Acne in 7 days . Day 6 . Exfoliate with sugar ! Sugar is a wonderful natural exfoliant that removes dead skin, allowing fresh, rejuvenated skin to surface. It's simple to use witch hazel to heal your acne. Scrub gently. Apply honey face mask afterwards. Done ! . Love, Zira❤️ . Price 👇 Lovera Magic Jelly = RM70 Lovera Complete Cleanser = RM40 Lovera Day Cream = RM40 Lovera BB Jelly = RM45 Lovera Glow Mist = RM45 (Without Postage) . 📲To Order +6014-7319858 . #magicjellylovera  #sayajual  #loveraMalaysia  #aloevera  #naturalproduct  #skincare  #ubatjerawat  #kulitkusam  #naturalskincare  #ubatjeragat  #jerawat  #jerawatnanah  #kulitcantik  #kulitputih  #kulitsihat  #ubatputih  #jerawatgatal  #jerawathilang  #ubatparut  #ubatparutjerawat  #produkBuatanMalaysia  #malayvine  #kulitFlawless  #kulitGlowing  #flawless  #BukanProdukTimbangKilo  #luluskkm 💯
Soothe and hydrate your lips naturally with our organic & preservative-free Lip Bliss Lip Balm available in both mint and strawberry! Get free shipping with code: FREELIPSHIP when purchased individually. Link in bio.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#lipbalm #lip #lips #organicbeauty #lipcare #summerbeauty #blush #beauty #crueltyfree #crueltyfreebeauty #naturalproduct #organicbeauty #lipbalms #lipbalmaddict #strawberrylips #strawberrylipbalm #mintlipbalm #mintbalms
.
🎀Testimoni LCC🎀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Produk : lovera Complete Cleanser
Harga : RM40
Saiz : 60ml
(tanpa postage)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Untuk order ⤵⤵⤵
Whatsapp +6013-5824568

#testilcc #loveracompletecleanser #lcc #sayajual #loveramalaysia #lovera #aloevera #naturalproduct #originalproduct #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #kulitcantik #kulitsihat #kulitputih #ubatputih #jerawatgatal #jerawathilang #ubatparut #ubatparutjerawat #produkbuatanmalaysia #kulitglowing #flawless #bukanproduktimbangkilo #luluskkm
. 🎀Testimoni LCC🎀 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Produk : lovera Complete Cleanser Harga : RM40 Saiz : 60ml (tanpa postage) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Untuk order ⤵⤵⤵ Whatsapp +6013-5824568 #testilcc  #loveracompletecleanser  #lcc  #sayajual  #loveramalaysia  #lovera  #aloevera  #naturalproduct  #originalproduct  #ubatjerawat  #kulitkusam  #naturalskincare  #ubatjeragat  #jerawat  #jerawatnanah  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitputih  #ubatputih  #jerawatgatal  #jerawathilang  #ubatparut  #ubatparutjerawat  #produkbuatanmalaysia  #kulitglowing  #flawless  #bukanproduktimbangkilo  #luluskkm 
Je capote déjà après 2 jours🙈 C'est tellement mon genre de programme 💪
J'ai décidé de partir une 2e vague , un groupe le 30 juillet avec toi, tu as manqué le premier , mais tu mérites d'en faire partie , alors voilà pour toi!! •10 nouvelles places d'ouvertes 😍
•entrainement de la maison(4x/sem)
•soutien
•plan alimentaire
Écris-moi NOW! On pourras te pratiquer avec l'aperçu du programme entre temps !
Je capote déjà après 2 jours🙈 C'est tellement mon genre de programme 💪 J'ai décidé de partir une 2e vague , un groupe le 30 juillet avec toi, tu as manqué le premier , mais tu mérites d'en faire partie , alors voilà pour toi!! •10 nouvelles places d'ouvertes 😍 •entrainement de la maison(4x/sem) •soutien •plan alimentaire Écris-moi NOW! On pourras te pratiquer avec l'aperçu du programme entre temps !
I’m in the process of trying to switch over my beauty and hygiene products to more natural (and cruelty free) options! I have tried @schmidtsnaturals deodorant before and I love it! Not to mention it smells AMAZING!💚
•
•
•
#allnatural #naturalbeauty #naturalproduct #crueltyfree #veganfriendly #leapingbunny #leapingbunnycertified #itsthelittlethings #makingchanges #notsponsored
Our homemade Pine Tar Olive bars are currently 60% off! 
Our customers love how it helps them manage eczema, psoriasis, aging, dry skin, and inflammation. 
Another bonus? They are made from all natural products! 
Book your next appointment with us and take advantage of this amazing deal!
Our homemade Pine Tar Olive bars are currently 60% off! Our customers love how it helps them manage eczema, psoriasis, aging, dry skin, and inflammation. Another bonus? They are made from all natural products! Book your next appointment with us and take advantage of this amazing deal!
CALÉNDULA PASCHERO ➡️crema ultraligera sin efecto graso. Para pieles sensibles, activa las defensas naturales de tu piel! 🔝Sin químicos, sin sustancias nocivas .
.
.
Encuéntranos en  locales de productos naturales  SIVIX :
➡️Eloy Alfaro N30-387 y amazonas o en el valle de Cumbayá ➡️En centro comercial plaza Cumbayá ,local 18 .
.
#calendula#calendulaoffocinalis#ecuador#quito#skincare#momcare#beautycare#pielsana#vidasana#estilodevida#babycare#renovarse#mejorsiesnatiral#natural#naturalproduct #naturelovers#ecofriendly#green#greenlovera#naturelovers#organic#salud#productosnaturales#safeprpduct
CALÉNDULA PASCHERO ➡️crema ultraligera sin efecto graso. Para pieles sensibles, activa las defensas naturales de tu piel! 🔝Sin químicos, sin sustancias nocivas . . . Encuéntranos en locales de productos naturales SIVIX : ➡️Eloy Alfaro N30-387 y amazonas o en el valle de Cumbayá ➡️En centro comercial plaza Cumbayá ,local 18 . . #calendula #calendulaoffocinalis #ecuador #quito #skincare #momcare #beautycare #pielsana #vidasana #estilodevida #babycare #renovarse #mejorsiesnatiral #natural #naturalproduct  #naturelovers #ecofriendly #green #greenlovera #naturelovers #organic #salud #productosnaturales #safeprpduct 
🌿Shampoo Regenerador Consuelda. 🧖‍♀️🧖‍♂️Recomendado por dermatólogos en todo el país.

#consuelda
#comfrey #naturelifestyle #alquiminath #alantoína #naturalproduct #naturalmedicine #ecuador #primeroecuador #shampoo #hairrepair
Rápido Crecimiento del cabello.

Shampoo Regenerador Consuelda®🍃🧖‍♀️🧖‍♂️
.
.
.
.

#alquiminath
#consuelda
#comfrey
#naturelifestyle
#naturalproduct #productonatural #naturalextracts #skinbeauty #primeroecuador #naturalisbetter #hairrepair #medicinanatural
kadang2 tak semua cream pun yg sesuai dgn anak2 kita kan? .
macam mana nak tau Mayyababy Cream ni sesuai ke tidak dengan anak kita?
.
mai kita patch test dlu. jika tiada bintik2 merah/gatal atau rasa panas, insyaAllah ini adalah yg terbaik untuk anak anda dlm membantu merawat 5 penyakit utama 🤗
.
🍁for more details & order 👇🏻
www.wasap.my/60182445087/mayyababycream
.
#mayyababycream #mayyababykd #mayyababy #mayyababymalaysia #babybalm #babyproduct #naturalproduct #babyonlineshop #barangbaby #babycream #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #barangbaby #barangbabymurah
kadang2 tak semua cream pun yg sesuai dgn anak2 kita kan? . macam mana nak tau Mayyababy Cream ni sesuai ke tidak dengan anak kita? . mai kita patch test dlu. jika tiada bintik2 merah/gatal atau rasa panas, insyaAllah ini adalah yg terbaik untuk anak anda dlm membantu merawat 5 penyakit utama 🤗 . 🍁for more details & order 👇🏻 www.wasap.my/60182445087/mayyababycream . #mayyababycream  #mayyababykd  #mayyababy  #mayyababymalaysia  #babybalm  #babyproduct  #naturalproduct  #babyonlineshop  #barangbaby  #babycream  #bazaarpaknil  #onlineshopmalaysia  #barangbaby  #barangbabymurah 
Energy in a Jar!! Sounds interesting right?? 🥜Our product will arrive soon, stay tuned. @energy_and_health_life

#naturalproduct
#honey #nuts #seeds #spices #power #powerfood #arrivesoon #health #healthyfood #healthy #foodenergy #nutrition #energyfood #healthyfoodadvice
Do you have a teething baby? or suffer from chronic pain? 
I am currently using Copaiba in a teething blend to help with my little one's pain. Copaiba can also be used daily for back pain, arthritis, or other discomforts
.
It’s also amazing to use in a diffuser to calm anxiety
.
During the month of July enroll with a 100 PV enrollment order and you will receive a FREE 15 mL Wild Orange <3 Or, if you enroll with a 200 PV enrollment order you will receive a 15 mL Wild Orange and Copaiba—both free! .
.
.
.
.
.
#momboss #oilylife #crueltyfree #junkfree #mlm #doterrababy #momlifestyle #momlifeisthebestlife #essentialoilsrock #doterramom #doterralife #doterralove #doterraoils #doterraliving #naturalhealthrevolution #naturalhealing #naturalkids #naturalproduct #wellnesswarrior #healthierme #healthymama #healthfreak #crunchymom #naturaloptions #wellnessconsult #networkmarketing #organicmom #wellness
Do you have a teething baby? or suffer from chronic pain? I am currently using Copaiba in a teething blend to help with my little one's pain. Copaiba can also be used daily for back pain, arthritis, or other discomforts . It’s also amazing to use in a diffuser to calm anxiety . During the month of July enroll with a 100 PV enrollment order and you will receive a FREE 15 mL Wild Orange <3 Or, if you enroll with a 200 PV enrollment order you will receive a 15 mL Wild Orange and Copaiba—both free! . . . . . . #momboss  #oilylife  #crueltyfree  #junkfree  #mlm  #doterrababy  #momlifestyle  #momlifeisthebestlife  #essentialoilsrock  #doterramom  #doterralife  #doterralove  #doterraoils  #doterraliving  #naturalhealthrevolution  #naturalhealing  #naturalkids  #naturalproduct  #wellnesswarrior  #healthierme  #healthymama  #healthfreak  #crunchymom  #naturaloptions  #wellnessconsult  #networkmarketing  #organicmom  #wellness 
Our beautiful men's range contains our All IN ONE OIL FOR MEN as seen here and our SOOTHING FACE SCRUB FOR MEN. More men's products coming soon....!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#natural #vegan #crueltyfree #handmade #organic #greenbeauty #skincare #indiebeauty #skincareaddict #skincarelover #skincarejunkie #skincareroutine #instaskincare #instabeauty #greenskincare #organicskincare #naturalskincare #united kingdom #buyhandmade #pureingredients #nontoxicliving #greenliving #safeproducts #greenbeautyblogger #ecobeauty #greencommunity #naturalproduct #mindfulbeauty #plantbased #indielover
Our beautiful men's range contains our All IN ONE OIL FOR MEN as seen here and our SOOTHING FACE SCRUB FOR MEN. More men's products coming soon....! . . . . . . . . . . . #natural  #vegan  #crueltyfree  #handmade  #organic  #greenbeauty  #skincare  #indiebeauty  #skincareaddict  #skincarelover  #skincarejunkie  #skincareroutine  #instaskincare  #instabeauty  #greenskincare  #organicskincare  #naturalskincare  #united  kingdom #buyhandmade  #pureingredients  #nontoxicliving  #greenliving  #safeproducts  #greenbeautyblogger  #ecobeauty  #greencommunity  #naturalproduct  #mindfulbeauty  #plantbased  #indielover 
. . . C A S S I S &  F I G .
Hand-poured in our Cheshire studio, our large 350ml soy wax honey jar candle comes topped with a silver metal screw top lid and has a burn time of around 60hrsto fill your home with a beautiful luxurious seasonal fragrance.

Top notes of Cassis, Raspberry and Cherry with a deep heart of Fig and Orris, and base notes of creamy cedarwood
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#soywaxcandles #waxmelts #vegan #veganfriendly  #naturalproduct #handmadeisbetter #madeintheuk #love #supporthandmade #shopindependent #minimalist  #minimalliving #thatsdarling #sustainable #interiorinspo #artisan #candlelover #beautifulpackaging #handpoured #wholesale #retail #creativity #creative #candles  #creativeentrepreneur #photooftheday #seekinspirecreate #cassis #fig
. . . C A S S I S & F I G . Hand-poured in our Cheshire studio, our large 350ml soy wax honey jar candle comes topped with a silver metal screw top lid and has a burn time of around 60hrsto fill your home with a beautiful luxurious seasonal fragrance. Top notes of Cassis, Raspberry and Cherry with a deep heart of Fig and Orris, and base notes of creamy cedarwood . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #soywaxcandles  #waxmelts  #vegan  #veganfriendly   #naturalproduct  #handmadeisbetter  #madeintheuk  #love  #supporthandmade  #shopindependent  #minimalist   #minimalliving  #thatsdarling  #sustainable  #interiorinspo  #artisan  #candlelover  #beautifulpackaging  #handpoured  #wholesale  #retail  #creativity  #creative  #candles   #creativeentrepreneur  #photooftheday  #seekinspirecreate  #cassis  #fig 
. . . .F R E S H  L I N E N .
.

Our limited edition Fresh Linen fragrance in now live on our website. Available in 300ml honey jars or 125ml mini tin. .
.
.
A powdery floral accord with violet and  orange blossom along with refreshing green hints along side  jasmin and lily. reminiscent of a fresh lauundry day.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#soywaxcandles #waxmelts #candle #naturalproduct #veganfriendly  #shopindependent #minimalliving #thatsdarling #sustainable #interiorinspo  #artisan #candlelover #beautifulpackaging  #handmade 
#handpoured #creativeentrepreneur #consciousconsumer #global #ecoconscious #ethical #sustainability #sustainablestyle #mindfulliving #ecofriendly #plasticfree
. . . .F R E S H L I N E N . . Our limited edition Fresh Linen fragrance in now live on our website. Available in 300ml honey jars or 125ml mini tin. . . . A powdery floral accord with violet and  orange blossom along with refreshing green hints along side  jasmin and lily. reminiscent of a fresh lauundry day. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #soywaxcandles  #waxmelts  #candle  #naturalproduct  #veganfriendly   #shopindependent  #minimalliving  #thatsdarling  #sustainable  #interiorinspo   #artisan  #candlelover  #beautifulpackaging   #handmade  #handpoured  #creativeentrepreneur  #consciousconsumer  #global  #ecoconscious  #ethical  #sustainability  #sustainablestyle  #mindfulliving  #ecofriendly  #plasticfree 
C A P E C O D ⚓️
C A P E C O D ⚓️
Question: What product ingredients do you avoid and why?  When I started my hair journey and didn't know anything about ingredients I did what most did. Avoided everything I was told was bad for my health and hair. But because I have a fact-based mentality I soon looked into what research said and discovered that things aren't so black and white. ⠀
⠀
While there are a lot of ingredients that can cause hormone disruption, are linked to allergic reactions and cancer it is important to look at what research says. Parabens, for instance, are found to easily bind to cells sensitive to hormones and disrupt them, however, if you take the pill it is 10,000-100,000 times more likely to do the same... Research doesn't yet show a cause and effect or is still very weak, it only points to the fact that product targeted at black women contain these hormone disruptive ingredients.  Also, in some cases, there are foods that contain an acid/component that behaves in the same way as a bad ingredient (e.g. parabens)⠀
⠀
So should you avoid parabens only, parabens and the pill, just the pill? What about food?... What about other harmful ingredients? If you are going to avoid something in your hair products then you should also avoid them in your food and other cosmetic products if they are present in them too?... You need to take the whole picture⠀
⠀
At the moment the list of harmful ingredient is growing and it's hard to keep up with it and know what to do. My tip is to stick to brands/products that mainly or exclusively use natural, naturally derived and/or organic ingredients. They may be a bit more expensive but it's your health we're talking about. Get familiar with ingredients and always do your own research when you don't know them. ⠀
⠀
Consider the impact of an ingredient on your health, if there is a product you like with a 'best to avoid' ingredient or there is no better option limit its use. Remember my post previous post on Eco Styler gel??⠀
⠀
Thinking about doing DIY? Consider if they're balanced in terms of hair needs, preservatives, your willingness to do it and lifestyle. Can you be bothered?! ⠀
⠀
What's your approach to hair product ingredients?
Question: What product ingredients do you avoid and why? When I started my hair journey and didn't know anything about ingredients I did what most did. Avoided everything I was told was bad for my health and hair. But because I have a fact-based mentality I soon looked into what research said and discovered that things aren't so black and white. ⠀ ⠀ While there are a lot of ingredients that can cause hormone disruption, are linked to allergic reactions and cancer it is important to look at what research says. Parabens, for instance, are found to easily bind to cells sensitive to hormones and disrupt them, however, if you take the pill it is 10,000-100,000 times more likely to do the same... Research doesn't yet show a cause and effect or is still very weak, it only points to the fact that product targeted at black women contain these hormone disruptive ingredients. Also, in some cases, there are foods that contain an acid/component that behaves in the same way as a bad ingredient (e.g. parabens)⠀ ⠀ So should you avoid parabens only, parabens and the pill, just the pill? What about food?... What about other harmful ingredients? If you are going to avoid something in your hair products then you should also avoid them in your food and other cosmetic products if they are present in them too?... You need to take the whole picture⠀ ⠀ At the moment the list of harmful ingredient is growing and it's hard to keep up with it and know what to do. My tip is to stick to brands/products that mainly or exclusively use natural, naturally derived and/or organic ingredients. They may be a bit more expensive but it's your health we're talking about. Get familiar with ingredients and always do your own research when you don't know them. ⠀ ⠀ Consider the impact of an ingredient on your health, if there is a product you like with a 'best to avoid' ingredient or there is no better option limit its use. Remember my post previous post on Eco Styler gel??⠀ ⠀ Thinking about doing DIY? Consider if they're balanced in terms of hair needs, preservatives, your willingness to do it and lifestyle. Can you be bothered?! ⠀ ⠀ What's your approach to hair product ingredients?
Jangan tersilap pilih produk, nnt rosak kulit muka 😱
.
Tapi, dengan Bougas Beauty anda telah membuat pilihan yang tepat
.
🌟 Bebas bahan kimia merbahaya
🌟 Selamat digunakan
🌟 Halal dan mesra wudhu
🌟 Sesuai untuk ibu mengandung
🌟 100% waterbased
🌟 Tidak melekit
🌟 Tidak berminyak
.
dm or whatsapp Mas now!
📲0174198158
Jangan tersilap pilih produk, nnt rosak kulit muka 😱 . Tapi, dengan Bougas Beauty anda telah membuat pilihan yang tepat . 🌟 Bebas bahan kimia merbahaya 🌟 Selamat digunakan 🌟 Halal dan mesra wudhu 🌟 Sesuai untuk ibu mengandung 🌟 100% waterbased 🌟 Tidak melekit 🌟 Tidak berminyak . dm or whatsapp Mas now! 📲0174198158
⠀ ⠀"Tiramisu a la Japan! Rum raisins and green tea are the best matching flavors” only @sayuri_healing_food in Bali. Recipe below. ⠀
____________⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sukime products sold in USA at www.sukime.com .  Email: hello@sukimebali⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
SOLD IN  BALI, INDONESIA at the following locations:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
UBUD:  SAYURI HEALING FOOD, ALCHEMY, ATMAN KAFE, WYANS JUICE BAR, UBUD YOGA CENTER ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
CANGGU: THE SHADY SHACK, ALIVE WHOLE FOODS, IN THE RAW, THE CANGGU SHOP, THE SECRET SPOT, LIVING FOODS LAB, NUSA, GREEN ROCK AND MORE... ULUWATU:  NUSA & HENALU GROCERIES⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
NUSA LEMBONGAN - YOGA BLISS⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀
Yields 9 pieces⠀
⠀
INGRIDIENT⠀
 ALMOND CAKE:⠀ 1 1/4 cups nut flour⠀
 1 1/2 cups (225g) ground almond (see the Techniques chapter for grinding)⠀ 1/2 cup date paste⠀
 4 tablespoons coconut oil, melted if solid⠀
 1/4 teaspoon almond extract or 1 teaspoon vanilla extract⠀
 1/8 teaspoon salt⠀
 4-6 tablespoons water (quantity may vary depending on the variety of nut flour)⠀ GREEN TEA MOUSSE:⠀ 3/4 cup nut milk of your choice⠀
 1/2 cup (65g) cashew nuts, soaked⠀
 1/2 cup honey or liquid sweetener of your choice⠀
 1 tablespoon lecithin; if unavailable, it is ok to omit⠀
 1 teaspoon vanilla extract⠀
 pinch salt⠀
 100ml (7 tablespoons) Irish moss paste⠀
 1 1/2 tablespoons green tea powder⠀
 2 tablespoons coconut oil, melted if solid⠀
 RUM RAISIN CREAM:⠀ 1 1/2 cups nut milk of your choice⠀
 1 cup (130g) cashew nuts, soaked⠀
 4 tablespoons honey or liquid sweetener of your choice⠀
 2 tablespoons lecithin⠀
 1 teaspoon vanilla extract⠀
 1 teaspoon rum or 2-3 drops medicine flower’s rum extract⠀
 pinch salt⠀
 100ml (7 tablespoons) Irish moss paste⠀
 1/4 cup coconut oil, melted if solid⠀
 3 tablespoons raisins⠀
TOPPING:⠀
⠀
Green tea powder as required ⠀
METHOD⠀
1. For the almond cake, mix all ingredients in a bowl. The consistency should be easily to hold together by hand. If it is too dry, add a little liquid to adjust the consistency. Press into the lightly greased container, then place in the freezer while making the green tea mousse. For the green tea mousse, blend all ingredients except for Irish moss paste, green tea powder, and co
⠀ ⠀"Tiramisu a la Japan! Rum raisins and green tea are the best matching flavors” only @sayuri_healing_food in Bali. Recipe below. ⠀ ____________⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Sukime products sold in USA at www.sukime.com . Email: hello@sukimebali⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ SOLD IN BALI, INDONESIA at the following locations:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ UBUD: SAYURI HEALING FOOD, ALCHEMY, ATMAN KAFE, WYANS JUICE BAR, UBUD YOGA CENTER ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ CANGGU: THE SHADY SHACK, ALIVE WHOLE FOODS, IN THE RAW, THE CANGGU SHOP, THE SECRET SPOT, LIVING FOODS LAB, NUSA, GREEN ROCK AND MORE... ULUWATU: NUSA & HENALU GROCERIES⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ NUSA LEMBONGAN - YOGA BLISS⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ Yields 9 pieces⠀ ⠀ INGRIDIENT⠀ ALMOND CAKE:⠀ 1 1/4 cups nut flour⠀ 1 1/2 cups (225g) ground almond (see the Techniques chapter for grinding)⠀ 1/2 cup date paste⠀ 4 tablespoons coconut oil, melted if solid⠀ 1/4 teaspoon almond extract or 1 teaspoon vanilla extract⠀ 1/8 teaspoon salt⠀ 4-6 tablespoons water (quantity may vary depending on the variety of nut flour)⠀ GREEN TEA MOUSSE:⠀ 3/4 cup nut milk of your choice⠀ 1/2 cup (65g) cashew nuts, soaked⠀ 1/2 cup honey or liquid sweetener of your choice⠀ 1 tablespoon lecithin; if unavailable, it is ok to omit⠀ 1 teaspoon vanilla extract⠀ pinch salt⠀ 100ml (7 tablespoons) Irish moss paste⠀ 1 1/2 tablespoons green tea powder⠀ 2 tablespoons coconut oil, melted if solid⠀ RUM RAISIN CREAM:⠀ 1 1/2 cups nut milk of your choice⠀ 1 cup (130g) cashew nuts, soaked⠀ 4 tablespoons honey or liquid sweetener of your choice⠀ 2 tablespoons lecithin⠀ 1 teaspoon vanilla extract⠀ 1 teaspoon rum or 2-3 drops medicine flower’s rum extract⠀ pinch salt⠀ 100ml (7 tablespoons) Irish moss paste⠀ 1/4 cup coconut oil, melted if solid⠀ 3 tablespoons raisins⠀ TOPPING:⠀ ⠀ Green tea powder as required ⠀ METHOD⠀ 1. For the almond cake, mix all ingredients in a bowl. The consistency should be easily to hold together by hand. If it is too dry, add a little liquid to adjust the consistency. Press into the lightly greased container, then place in the freezer while making the green tea mousse. For the green tea mousse, blend all ingredients except for Irish moss paste, green tea powder, and co
ni one of our stokis , tengok lah kami pakai kami jual bukan nak untung semata taw barang baik kita share sama sama 😝
ruginya sapa x try bougas serum lagi ! Jom try bougas serum whatsapp Mas +60174198158 atau click link do bio
ni one of our stokis , tengok lah kami pakai kami jual bukan nak untung semata taw barang baik kita share sama sama 😝 ruginya sapa x try bougas serum lagi ! Jom try bougas serum whatsapp Mas +60174198158 atau click link do bio
Bougas Beauty Serum adalah serum yang dihasilkan dari ekstrak Sakura berfungsi untuk merawat masalah kulit sensitif dan breakout. Sesuai untuk semua peringkat umur dan sesuai juga untuk kulit normal, berminyak dan kombinasi.
•
KELEBIHAN BOUGAS BEAUTY SERUM
🌱 Merawat masalah kulit berjerawat
🌱 Memudarkan dan menghilangkan parut
🌱 Tona kulit lebih sekata
🌱 Melembabkan kulit kering
🌱 Kulit lebih halus dan glowing
🌱 Menaikkan seri muka
🌱 Merawat masalah kulit kusam
🌱 Merawat masalah sunburn
🌱 Kulit lebih bersih dan sihat
🌱 Mengawal penghasilan minyak berlebihan pada kulit wajah
•
🌸 Mesra wudhu
🌸 Bebas bahan kimia berbahaya
🌸 Sesuai utk lelaki dan wanita
🌸 Lulus KKM
🌸 100% Waterbased
🌸 Tidak melekit
🌸 Tidak berminyak
•
For more details, whatsapp 0174198158 atau click link di bio 😘
Bougas Beauty Serum adalah serum yang dihasilkan dari ekstrak Sakura berfungsi untuk merawat masalah kulit sensitif dan breakout. Sesuai untuk semua peringkat umur dan sesuai juga untuk kulit normal, berminyak dan kombinasi. • KELEBIHAN BOUGAS BEAUTY SERUM 🌱 Merawat masalah kulit berjerawat 🌱 Memudarkan dan menghilangkan parut 🌱 Tona kulit lebih sekata 🌱 Melembabkan kulit kering 🌱 Kulit lebih halus dan glowing 🌱 Menaikkan seri muka 🌱 Merawat masalah kulit kusam 🌱 Merawat masalah sunburn 🌱 Kulit lebih bersih dan sihat 🌱 Mengawal penghasilan minyak berlebihan pada kulit wajah • 🌸 Mesra wudhu 🌸 Bebas bahan kimia berbahaya 🌸 Sesuai utk lelaki dan wanita 🌸 Lulus KKM 🌸 100% Waterbased 🌸 Tidak melekit 🌸 Tidak berminyak • For more details, whatsapp 0174198158 atau click link di bio 😘