an online Instagram web viewer

#naturalbeauty medias

Photos

Jangan terlalu cepat memutuskan untuk beli produk ini sebelum Anda mengetahui 11 keunggulan Aneila Goat's Milk:

1. Pasti halal sebab terbuat dari susu kambing asli& tidak mengandung alkohol

2. Mengandung kadar pH rendah sehingga kulit mudah menyerap nutrisi dan mencegah pertumbuhan bakteri

3. Susu kambing kaya akan nutrisi dan vitamin penting untuk kulit sehat (zinc, vitamin A, B, D, dan E) sehingga mempercepat proses regenerasi kulit

4. Ada tambahan glutathione (induknya semua anti oksidan) untuk memperlambat penuaan dan mencegah kulit kusam

5. Aman untuk kulit sensitif (kecuali jika alergi pada bahan susu), ibu hamil dan balita

6. Harum pewangi tradisional khas Aneila, sehingga tidak tercium bau susu kambingnya

7. Mengandung glyserine tinggi untuk melembabkan kulit

8. Tidak menggunakan SLS (sodium lauryl sulfate) yang biasa digunakan sabun biasa untuk mengangkat kotoran namun menyebabkan kulit kasar dan iritasi, sebagai gantinya menggunakan citric acid yang aman

9. Kandungan minyak zaitun dan cocamide dea sebagai bahan antibiotik, antioksidan, pelembut kulit, penyamar/penghilang flek atau bekas jerawat

10. Tidak menggunakan pemutih yang membahayakan kulit

11. Sebagian besar hasilnya mulai nampak setelah 7 hari pemakaian* *Disclaimer: Hasil yang diperoleh setiap orang dari pemakaian rutin sabun susu kambing Aneila bisa saja berbeda. Hal ini dikarenakan kondisi dan jenis kulit masing-masing orang juga berbeda. Ada yang serasi, dan ada yang tidak.

Minat ?? Hubungi nomor yang ada di BIO/PROFILE kami :) #dropshipaneila #aneilabeutycream #hafaradepok #jualsabunherbal #jualsabunsusukambing #aneilagoatsmilk #jualanku #jualan #naturalbeauty #purwokerto
Jangan terlalu cepat memutuskan untuk beli produk ini sebelum Anda mengetahui 11 keunggulan Aneila Goat's Milk: 1. Pasti halal sebab terbuat dari susu kambing asli& tidak mengandung alkohol 2. Mengandung kadar pH rendah sehingga kulit mudah menyerap nutrisi dan mencegah pertumbuhan bakteri 3. Susu kambing kaya akan nutrisi dan vitamin penting untuk kulit sehat (zinc, vitamin A, B, D, dan E) sehingga mempercepat proses regenerasi kulit 4. Ada tambahan glutathione (induknya semua anti oksidan) untuk memperlambat penuaan dan mencegah kulit kusam 5. Aman untuk kulit sensitif (kecuali jika alergi pada bahan susu), ibu hamil dan balita 6. Harum pewangi tradisional khas Aneila, sehingga tidak tercium bau susu kambingnya 7. Mengandung glyserine tinggi untuk melembabkan kulit 8. Tidak menggunakan SLS (sodium lauryl sulfate) yang biasa digunakan sabun biasa untuk mengangkat kotoran namun menyebabkan kulit kasar dan iritasi, sebagai gantinya menggunakan citric acid yang aman 9. Kandungan minyak zaitun dan cocamide dea sebagai bahan antibiotik, antioksidan, pelembut kulit, penyamar/penghilang flek atau bekas jerawat 10. Tidak menggunakan pemutih yang membahayakan kulit 11. Sebagian besar hasilnya mulai nampak setelah 7 hari pemakaian* *Disclaimer: Hasil yang diperoleh setiap orang dari pemakaian rutin sabun susu kambing Aneila bisa saja berbeda. Hal ini dikarenakan kondisi dan jenis kulit masing-masing orang juga berbeda. Ada yang serasi, dan ada yang tidak. Minat ?? Hubungi nomor yang ada di BIO/PROFILE kami :) #dropshipaneila  #aneilabeutycream  #hafaradepok  #jualsabunherbal  #jualsabunsusukambing  #aneilagoatsmilk  #jualanku  #jualan  #naturalbeauty  #purwokerto 
Sometime you want to leave the Summer blonde behind, and take it back to more of a natural shade for back to school! @hairway2heaven2016 @mizzscissorhandz #hairway2heaven2016 #mizzscissorhandz #waterdown #hamilton #blondetonatural #hairangel #beforeandafter #salon #spa #barbershop #backtoschoolhair #trasformation #beautiful #pretty #naturalbeauty
Client rocking our 30/33 color blend closure box braids ❤️❤️❤️Thanks so much @Kayshay22 for this wonderful selfie🔥🔥🔥👌
.
.
.
.
.
.
.
.
#braid #braidedwig #braidwigs #braidedwigs #wig #wigs #microtwist #boxbraids #bobbraids #cornrow #cornrows #kinkybraids #melanin #africanbraid #africanbraids #africanstyles #lacefrontal #blackwomen #naturalstyle #braidgang #blackgirls #protectivestyle #naturalbeauty #humanhair #affordablebraids #houstonhairstylist #braidwigcanada #braidwigusa #braidwiguk #usa
Client rocking our 30/33 color blend closure box braids ❤️❤️❤️Thanks so much @Kayshay22 for this wonderful selfie🔥🔥🔥👌 . . . . . . . . #braid  #braidedwig  #braidwigs  #braidedwigs  #wig  #wigs  #microtwist  #boxbraids  #bobbraids  #cornrow  #cornrows  #kinkybraids  #melanin  #africanbraid  #africanbraids  #africanstyles  #lacefrontal  #blackwomen  #naturalstyle  #braidgang  #blackgirls  #protectivestyle  #naturalbeauty  #humanhair  #affordablebraids  #houstonhairstylist  #braidwigcanada  #braidwigusa  #braidwiguk  #usa 
Finding beauty everywhere we go in #mvt. 🌾 (Photo @kap32)
Finding beauty everywhere we go in #mvt . 🌾 (Photo @kap32)
Anda pasti jelita dengan bibir bertona pink mauve nude code PRECIOUS kegemaran ramai ni. .
.
Cepat² grab, postage jalan lagi..😍😍 .
.
Klik link SAC superstar comel kat sini: 
https://www.wasap.my/60127966097
.
#bibirsihat #lipsmattemurah #lipsmatteorganik #bibircantik #lipsmatte #muamalaysia #beautiful #produkviral #lipstik #bibirhitam #naturalbeauty #aurainsta #aurainstabatch16 #lipsmattevitamin #lipstikmurah #lipstikorganik #lipsmatteexclusive #lipstikvitamin #lipsmatteterbaik #SACprincess #lipstikexlusive #sophiaAewyna #bibirkusam #bibirflawless #lipsmatteviral #lipstikviral #lipstikterbaik #inspiringlove #exclusivelypretty #IamSACsuperstar
Anda pasti jelita dengan bibir bertona pink mauve nude code PRECIOUS kegemaran ramai ni. . . Cepat² grab, postage jalan lagi..😍😍 . . Klik link SAC superstar comel kat sini: https://www.wasap.my/60127966097 . #bibirsihat  #lipsmattemurah  #lipsmatteorganik  #bibircantik  #lipsmatte  #muamalaysia  #beautiful  #produkviral  #lipstik  #bibirhitam  #naturalbeauty  #aurainsta  #aurainstabatch16  #lipsmattevitamin  #lipstikmurah  #lipstikorganik  #lipsmatteexclusive  #lipstikvitamin  #lipsmatteterbaik  #SACprincess  #lipstikexlusive  #sophiaAewyna  #bibirkusam  #bibirflawless  #lipsmatteviral  #lipstikviral  #lipstikterbaik  #inspiringlove  #exclusivelypretty  #IamSACsuperstar 
CÁC BẠN ƠI, K.BEAUTIE ĐÃ TRỞ LẠI! 😘

Tuổi thanh xuân tươi đẹp chỉ đến một lần thôi.
Làn da đẹp chính là thước đo rõ nét nhất của tuổi thanh xuân. 💃

Hãy cùng K.Beautie trải nghiệm những phương thức chăm sóc làn da hiệu quả nhất để bạn có những năm tháng rực rỡ nhé. 💄💋👸🏻 Ghé thăm www.kbeautie.vn để nhận thật nhiều ưu đãi nha.

#kbeautie #naturalbeauty #mypham #hanquoc
CÁC BẠN ƠI, K.BEAUTIE ĐÃ TRỞ LẠI! 😘 Tuổi thanh xuân tươi đẹp chỉ đến một lần thôi. Làn da đẹp chính là thước đo rõ nét nhất của tuổi thanh xuân. 💃 Hãy cùng K.Beautie trải nghiệm những phương thức chăm sóc làn da hiệu quả nhất để bạn có những năm tháng rực rỡ nhé. 💄💋👸🏻 Ghé thăm www.kbeautie.vn để nhận thật nhiều ưu đãi nha. #kbeautie  #naturalbeauty  #mypham  #hanquoc 
Our bar #soaps are triple-milled & extremely long-lasting. Boxed in beautiful #natural cardboard packaging, they are as #beautiful to look at sitting on your bathroom shelf as they are to smell as their scents waft through your bath. #naturalista #naturalbeauty #skincare #skincareroutine
Are you ever at the beauty aisle questioning yourself if a product is really as natural as it claims to be? 
I prepared a blog post with some tips and terms that you might come across on the labels. 
#beauty #naturalbeauty #naturalskincare #organicskincare #instabeauty #greenbeauty #crueltyfreebeauty #ecobeauty #nontoxicbeauty #wellness #crueltyfreeskincare #nontoxicskincare #healthybeauty #healthyskin #consciousliving #bemindful #healthyskinhappyme #healthyskinisbeautifulskin
Are you ever at the beauty aisle questioning yourself if a product is really as natural as it claims to be? I prepared a blog post with some tips and terms that you might come across on the labels. #beauty  #naturalbeauty  #naturalskincare  #organicskincare  #instabeauty  #greenbeauty  #crueltyfreebeauty  #ecobeauty  #nontoxicbeauty  #wellness  #crueltyfreeskincare  #nontoxicskincare  #healthybeauty  #healthyskin  #consciousliving  #bemindful  #healthyskinhappyme  #healthyskinisbeautifulskin 
Kalau tak suke makeup tapi taknak nampak pucat, code POSH memang perfect for you..!!
.
.
Posh versi lipstick paling stylish..
.
.
Colour tona Nude Coral Rose yang ada warm tone..
.
Sesuai dengan semua tone warna kulit..
.
Warna nude tapi nampak fresh pada pemakai. .
.
Pakai masa berpuasa pun, bibir tak mengelupas dan kering. So, boleh cecantik di masa bulan Ramadhan mahupun hari biasa 2 dengan penuh konfiden ok..
.
Natural Beauty gitew... .
.
Klik link SAC superstar ⬇️
https://www.wasap.my/60127966097
.
#bibirsihat #lipsmattemurah #lipsmatteorganik #bibircantik #lipsmatte #muamalaysia #beautiful #produkviral #lipstik #bibirhitam #naturalbeauty #aurainsta #aurainstabatch16 #lipsmattevitamin #lipstikmurah #lipstikorganik #lipsmatteexclusive #lipstikvitamin #lipsmatteterbaik #SACprincess #lipstikexlusive #sophiaAewyna #bibirkusam #bibirflawless #lipsmatteviral #lipstikviral #lipstikterbaik #inspiringlove #exclusivelypretty #IamSACsuperstar
Kalau tak suke makeup tapi taknak nampak pucat, code POSH memang perfect for you..!! . . Posh versi lipstick paling stylish.. . . Colour tona Nude Coral Rose yang ada warm tone.. . Sesuai dengan semua tone warna kulit.. . Warna nude tapi nampak fresh pada pemakai. . . Pakai masa berpuasa pun, bibir tak mengelupas dan kering. So, boleh cecantik di masa bulan Ramadhan mahupun hari biasa 2 dengan penuh konfiden ok.. . Natural Beauty gitew... . . Klik link SAC superstar ⬇️ https://www.wasap.my/60127966097 . #bibirsihat  #lipsmattemurah  #lipsmatteorganik  #bibircantik  #lipsmatte  #muamalaysia  #beautiful  #produkviral  #lipstik  #bibirhitam  #naturalbeauty  #aurainsta  #aurainstabatch16  #lipsmattevitamin  #lipstikmurah  #lipstikorganik  #lipsmatteexclusive  #lipstikvitamin  #lipsmatteterbaik  #SACprincess  #lipstikexlusive  #sophiaAewyna  #bibirkusam  #bibirflawless  #lipsmatteviral  #lipstikviral  #lipstikterbaik  #inspiringlove  #exclusivelypretty  #IamSACsuperstar 
Let’s speak today about healthiest beans you can eat 😉
Here is the TOP list:
▶️ Chickpeas

Also known as garbanzo beans, chickpeas are a great source of fiber and protein.

Many scientific studies have shown that beans and legumes such as chickpeas can help reduce weight, risk factors for heart disease and potentially even the risk of cancer, especially when they replace red meat in the diet. Eating chickpeas may also improve blood cholesterol levels. ▶️ Lentils

Lentils are a great source of vegetarian protein and can be great additions to soups and stews. They may also have a number of health benefits.
Similar to chickpeas, lentils can help reduce blood sugar compared to other foods. ▶️ Peas

Peas are also a type of legume, and there are a number of different types.
Like many other legumes, peas are a great source of fiber and protein. A lot of research has shown pea fiber and protein, which can be used as supplements, to have a number of health benefits. ▶️ Black Beans
Black beans may  help reduce the spike in blood sugar that occurs after eating a meal, which may help reduce the risk of diabetes and weight gain.

This beneficial effect is because black beans have a lower glycemic index compared to many other high-carbohydrate foods. This means they cause a smaller rise in blood sugar after a meal.

We hope this will help to improve your healthy diet 👍🏻
#healthybreakfast #healthyhair #healthybody #healthydiet #healthyhabits #gethealthy #eatinghealthy #beautycare #beautytips #beautyproducts #naturalbeauty #organicbeauty #greenlife
#perfotek #collagen #collagenpowder #collagenusa #collagenbeautybooster #collagenpeptide #betterskin #suppliment #hollisticliving #guthealth #hydrolizedcollagen #beautytips
Let’s speak today about healthiest beans you can eat 😉 Here is the TOP list: ▶️ Chickpeas Also known as garbanzo beans, chickpeas are a great source of fiber and protein. Many scientific studies have shown that beans and legumes such as chickpeas can help reduce weight, risk factors for heart disease and potentially even the risk of cancer, especially when they replace red meat in the diet. Eating chickpeas may also improve blood cholesterol levels. ▶️ Lentils Lentils are a great source of vegetarian protein and can be great additions to soups and stews. They may also have a number of health benefits. Similar to chickpeas, lentils can help reduce blood sugar compared to other foods. ▶️ Peas Peas are also a type of legume, and there are a number of different types. Like many other legumes, peas are a great source of fiber and protein. A lot of research has shown pea fiber and protein, which can be used as supplements, to have a number of health benefits. ▶️ Black Beans Black beans may help reduce the spike in blood sugar that occurs after eating a meal, which may help reduce the risk of diabetes and weight gain. This beneficial effect is because black beans have a lower glycemic index compared to many other high-carbohydrate foods. This means they cause a smaller rise in blood sugar after a meal. We hope this will help to improve your healthy diet 👍🏻 #healthybreakfast  #healthyhair  #healthybody  #healthydiet  #healthyhabits  #gethealthy  #eatinghealthy  #beautycare  #beautytips  #beautyproducts  #naturalbeauty  #organicbeauty  #greenlife  #perfotek  #collagen  #collagenpowder  #collagenusa  #collagenbeautybooster  #collagenpeptide  #betterskin  #suppliment  #hollisticliving  #guthealth  #hydrolizedcollagen  #beautytips 
“It is because of the LORD ’ S lovingkindnesses that we are not consumed, Because His [tender] compassions never fail. They are new every morning; Great and beyond measure is Your faithfulness.”
‭‭LAMENTATIONS‬ ‭3:22-23‬ ‭
“It is because of the LORD ’ S lovingkindnesses that we are not consumed, Because His [tender] compassions never fail. They are new every morning; Great and beyond measure is Your faithfulness.” ‭‭LAMENTATIONS‬ ‭3:22-23‬ ‭
.
Setiap hari ada jaa postage walaupun x byk
Ada jaa cust nak order 😍
.
Tadi dah terbang Dianz awak 😍
Nak selit untk esok wasap 👇
.
📳 014 683 7669
.
#agent 
#naturalbeauty 
#pink
. Setiap hari ada jaa postage walaupun x byk Ada jaa cust nak order 😍 . Tadi dah terbang Dianz awak 😍 Nak selit untk esok wasap 👇 . 📳 014 683 7669 . #agent  #naturalbeauty  #pink 
#Campaign for @malanejewelry 
#Makeup by @wendyzart_
#Photography @dann_mrqz
#Model @melina.magnolia
#Hair stylist @adrian_gama
#Stylist @carmn.velazquez

#jewelry #mua #1 #portraitkilliers #portrait #naturalmakeup #naturalbeauty #naturallight #Photography #fashionphotography #mexicanfashion #styling #acesorios #joyeria #magazine #editorialhair
Вземете любимите си масла за шоколадов тен на цената от 15 лева 🍫 🛍
❗Намалението важи до 20-ти август ❤
#summersale #shopnow #naturalcosmetics #handmadecosmetics #magicoils #tanningoil #forperfecttan #goldentan #chocolatetan #summertime #summerglow #naturaloils #naturalbeauty #loveyourbody ❤
No filter; because when you have healthy skin and it glows naturally you don’t need one ! 😜 #imyourgal #skingoals #healthyskin #esthetician #estheticianlife #spa #medspa #glowup #glowyskin #bookme #beauty #naturalbeauty #skincaretips #tipsandtricks #skincarejunkie #skincareaddict #skinblogger #skin #skinregimen
The clouds are providing an amazing canvas for the sun to paint a beautiful sunrise over Tempe, AZ. @fox10phoenix #sunrise #azwx #beautifulaz #naturalbeauty #fox10phoenix
‘Let it Rain’ ... Dampness on the edge of Town. The first serious rain for weeks and a change of mood. #rain #wet #damp #forest #woodland #natural #naturalbeauty #weather #print #limitededition #framed #fineartphotography
Alahai ngntuk sangat weyh. Kekadang memang camtu, ngantuk sangat sampai tak larat nak angkat bijik mata.  Kekadang tuh pulak, dah lewat pun masih tak ngantuk² lagi.(Tapi kalau kena bauan #RoseOil By.Hanneas memang jangan harap la. Hahaha silap² tengah baca wasap pun, tau²  mata dah tertutup sambil tepon dah jatuh terhempok muka 😝

Ouchh! sib baik la larat lari angkat botol minyak argan ni.Horlah, 30ml ja isipadu dia pun.Mabuk sangat lah weyh kalau ni pun tak larat angkat.😂
.
.

Hokay betoi la, mendalah ni memang MENARIK, MUDAH GUNA & HARGA MAMPU MILIK sangat.Jomlah try sebotol dulu. Roger Cikna, 012-2628958😘

sayajual  #minyakargan #arganoilpremium #arganoilmorroco #wanita #kulitcantik #umrah #beautyonline #essentialoils #beautyoil#ajimaura# #arganoilmalaysia#madinah #antiaging #arganoilpure  #rawatpanau  #naturalbeauty #malaysia #rawatkulit  #masalahkulitkepala #ecocert #rawatkulitkering  #masalahtumitmerekah #terapiinstagram #eczema  #byhanneas
Alahai ngntuk sangat weyh. Kekadang memang camtu, ngantuk sangat sampai tak larat nak angkat bijik mata. Kekadang tuh pulak, dah lewat pun masih tak ngantuk² lagi.(Tapi kalau kena bauan #RoseOil  By.Hanneas memang jangan harap la. Hahaha silap² tengah baca wasap pun, tau² mata dah tertutup sambil tepon dah jatuh terhempok muka 😝 Ouchh! sib baik la larat lari angkat botol minyak argan ni.Horlah, 30ml ja isipadu dia pun.Mabuk sangat lah weyh kalau ni pun tak larat angkat.😂 . . Hokay betoi la, mendalah ni memang MENARIK, MUDAH GUNA & HARGA MAMPU MILIK sangat.Jomlah try sebotol dulu. Roger Cikna, 012-2628958😘 sayajual #minyakargan  #arganoilpremium  #arganoilmorroco  #wanita  #kulitcantik  #umrah  #beautyonline  #essentialoils  #beautyoil #ajimaura # #arganoilmalaysia #madinah  #antiaging  #arganoilpure  #rawatpanau  #naturalbeauty  #malaysia  #rawatkulit  #masalahkulitkepala  #ecocert  #rawatkulitkering  #masalahtumitmerekah  #terapiinstagram  #eczema  #byhanneas 
Thank you so much @eleanorjanebeatrice for posting your after treatment photos #model #naturalbeauty #beautyinfluencer
Natural beauty, not fresh haircut and the morning. #naturalbeauty #gayboy #gaymontreal #gay #instagay #glasses #plugs #emperioarmani #montreal #canada #quebec #morning #sun
#Repost @jacquelinestephani with @get_repost
・・・
Beautiful @alamsjahsherliana ♥️
Brushed by yours truly 
Hairdo by @boimlauw_ 
#engagementmakeup #flawlessbeauty #flawlessmakeup #timelessbeauty #weddingmakeupartist #naturalmakeup #naturalbeauty #JSYmakeup #hairstylistjakarta #boimlauw_
The power of Microblading 💪🏻💪🏻
The power of Microblading 💪🏻💪🏻
#tbt to Atlantic City in October! The day before the hurricane  lol #atlanticcity #nj #ocean #beauty #photography #sand #beach #water #salty #artist #artist #designer #nature #naturalbeauty #iphone #2017 #october #fall #waves #crashing #rocks
What filter? Not needed. Can we just say this client got her lash lift/perm a MONTH AGO and its still going strong! We do this daily, but are still always impressed by the quality of our products. #lashlift #lashperm #eyelashlift #eyelashperm #beauty #naturalbeauty #frecklelove #thebestproductsforthebestclients Want to book this service? Log onto renewyouaesthetics.com to see if you qualify first! 😘 Still not sure? Call us at 845-853-8100📞
Repost @katie_in_beautyland

Buon pomeriggio a tutti! 💋 Io oggi dedico del tempo alla mia beauty care! A tal proposito,vi parlo del Tea Tree Oil di @jobinea_naturkosmetik 😍
L’olio di melaleuca o olio essenziale di albero del tè,conosciuto come tea tree oil, è estratto da un genere di piante della famiglia delle Mirtacee, dalla specie Malaleuca alternifolia.
Le sue proprietà sono portentose ed efficaci: 🌱antivirale
🌱antibatterico
🌱anti-parassitario
🌱calmante 🌱balsamico
L’uso dell’olio essenziale di tea tree è dovuto soprattutto alle potenti proprietà antisettiche dei principi costituenti. Il tea tree oil può essere usato per curare pelle,capelli, unghie o per uso interno,per lenire diversi disturbi. 
Il Tea tree oil, come tutti gli altri oli essenziali,non deve essere applicato direttamente sulla pelle essendo un prodotto altamente concentrato,ma sempre diluito in un olio vegetale.
🌳Può contribuire alla cura delle infiammazioni delle mucose contrastando le infezioni.
🌳Per la sua azione calmante, è di grande aiuto in caso di eritema solare o irritazioni da pannolino, prurito, infiammazione cutanee, dermatiti, lievi ustioni e per alleviare le punture d’insetti. 🌳Sulle pelli miste, tendenti al grasso, svolge un'azione dermopurificante, indicata per attenuare gli inestetismi cutanei dell'acne. 🌳 Per i capelli, è efficace su cute e capelli grassi e con problemi di forfora(5 gocce mescolate allo shampoo). Per lucentezza e morbidezza dei capelli, si può creare una maschera con 1  cucchiaino di olio di mandorle dolci e qualche goccia di Tea Tree, in posa 20 min.e poi risciacquare!
🌳Unguento balsamico: per le vie respiratorie in caso di tosse e raffreddore(mescolare 50 ml di burro di karité con 15 gocce di tea tree oil). Questo balsamo può essere utilizzato anche per lenire labbra screpolate ed herpes labiale.
🌳Suffumigi: in acqua bollente  7 gocce di tea tree oil e procedere coi suffumigi.In caso di bronchite, sinusite e congestioni alle vie respiratorie. .
Vi consiglio di visitare la loro pagina @jobinea_naturkosmetik un vero paradiso per gli amanti della cosmesi naturale come me, e di andare sul sito
🌱 www.jobinea.com 🌱
Repost @katie_in_beautyland Buon pomeriggio a tutti! 💋 Io oggi dedico del tempo alla mia beauty care! A tal proposito,vi parlo del Tea Tree Oil di @jobinea_naturkosmetik 😍 L’olio di melaleuca o olio essenziale di albero del tè,conosciuto come tea tree oil, è estratto da un genere di piante della famiglia delle Mirtacee, dalla specie Malaleuca alternifolia. Le sue proprietà sono portentose ed efficaci: 🌱antivirale 🌱antibatterico 🌱anti-parassitario 🌱calmante 🌱balsamico L’uso dell’olio essenziale di tea tree è dovuto soprattutto alle potenti proprietà antisettiche dei principi costituenti. Il tea tree oil può essere usato per curare pelle,capelli, unghie o per uso interno,per lenire diversi disturbi. Il Tea tree oil, come tutti gli altri oli essenziali,non deve essere applicato direttamente sulla pelle essendo un prodotto altamente concentrato,ma sempre diluito in un olio vegetale. 🌳Può contribuire alla cura delle infiammazioni delle mucose contrastando le infezioni. 🌳Per la sua azione calmante, è di grande aiuto in caso di eritema solare o irritazioni da pannolino, prurito, infiammazione cutanee, dermatiti, lievi ustioni e per alleviare le punture d’insetti. 🌳Sulle pelli miste, tendenti al grasso, svolge un'azione dermopurificante, indicata per attenuare gli inestetismi cutanei dell'acne. 🌳 Per i capelli, è efficace su cute e capelli grassi e con problemi di forfora(5 gocce mescolate allo shampoo). Per lucentezza e morbidezza dei capelli, si può creare una maschera con 1  cucchiaino di olio di mandorle dolci e qualche goccia di Tea Tree, in posa 20 min.e poi risciacquare! 🌳Unguento balsamico: per le vie respiratorie in caso di tosse e raffreddore(mescolare 50 ml di burro di karité con 15 gocce di tea tree oil). Questo balsamo può essere utilizzato anche per lenire labbra screpolate ed herpes labiale. 🌳Suffumigi: in acqua bollente  7 gocce di tea tree oil e procedere coi suffumigi.In caso di bronchite, sinusite e congestioni alle vie respiratorie. . Vi consiglio di visitare la loro pagina @jobinea_naturkosmetik un vero paradiso per gli amanti della cosmesi naturale come me, e di andare sul sito 🌱 www.jobinea.com 🌱
Our Bodylift anti-cellulite & lifting cream is a gentle plant based formula uniting Hydrolysed Sundews leaf, Dragon Eye extract & Black Elder extract to improve cellulite, microcirculation & decongestion of skin tissue, the skin becomes OH so smooth & firm ✨✨ #thursdaythoughts .
.
.
.
#elifexirnaturalbeauty #elifexir #naturalbeauty #elifexir #greenbeauty #loveyourself #loveyourbody #keepitnatural #beauty #bodycare #body #bodylove #allnatural #selfloveclub #earthfriendly #beautytips #lbloggers #bbloggers #vegan #certifiednatural #health
Our Bodylift anti-cellulite & lifting cream is a gentle plant based formula uniting Hydrolysed Sundews leaf, Dragon Eye extract & Black Elder extract to improve cellulite, microcirculation & decongestion of skin tissue, the skin becomes OH so smooth & firm ✨✨ #thursdaythoughts  . . . . #elifexirnaturalbeauty  #elifexir  #naturalbeauty  #elifexir  #greenbeauty  #loveyourself  #loveyourbody  #keepitnatural  #beauty  #bodycare  #body  #bodylove  #allnatural  #selfloveclub  #earthfriendly  #beautytips  #lbloggers  #bbloggers  #vegan  #certifiednatural  #health 
Photographer |
Selected by Founder
. .
Follow us and tag  for a chance to be featured
.
🌐 Follow our new page 🌐
🔥.setups 🔥
CC@canon.photographers @rahul_belsare @monsurphotography

#picoftheday #instacool #instagramers #amazing #awesome #legnashop #ysmphotoblog #superbowl47 #naturalbeauty #tagsta_travel
Haa jangan lupa oles dulu faraalipbutter tau.
.
Regrann from @farahanimrazak -  nak pakai lipmatte tapi risau bibir lagi kering? haaa kalau anim mmg akan oles @faraalipbutter dulu supaya bibir sentiasa segar, lipmatte blend cantik je dan paling penting 24 jam lembap je bibir tau.
.

#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbykakteh #teamkakteh #faraalipbutterterengganu #faraalipbutter #beauty #natural #naturalbeauty #bibirkering #bibirhitam #bibirmenggelupas #bibirkusam #faraalipbutterkualaterengganu #faraalipbutterkualanerus #organic #mesrasolat #mesrawuduk #luluskkm #beautiful #beauty #dropshipneeded #agenneeded #codkualaterengganu #codkualanerus #posseluruhmalaysia #bazarpaknil #kosmetik
Haa jangan lupa oles dulu faraalipbutter tau. . Regrann from @farahanimrazak - nak pakai lipmatte tapi risau bibir lagi kering? haaa kalau anim mmg akan oles @faraalipbutter dulu supaya bibir sentiasa segar, lipmatte blend cantik je dan paling penting 24 jam lembap je bibir tau. . #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbykakteh  #teamkakteh  #faraalipbutterterengganu  #faraalipbutter  #beauty  #natural  #naturalbeauty  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirmenggelupas  #bibirkusam  #faraalipbutterkualaterengganu  #faraalipbutterkualanerus  #organic  #mesrasolat  #mesrawuduk  #luluskkm  #beautiful  #beauty  #dropshipneeded  #agenneeded  #codkualaterengganu  #codkualanerus  #posseluruhmalaysia  #bazarpaknil  #kosmetik 
.
今年の夏も広島へ🌻🍉
親戚,従兄弟は、うち以外皆広島におるから、毎年の現状報告会が楽しいね!

ここは災害で、まだ土砂崩れが残ってたり線路が外れてたりって感じです。
・
・
#hiroshima #summer #summervacation #ootd #summerfashion #sky #cloud #tattoo #tattooseal #nature #nature_good #naturephotography  #naturelovers #naturalbeauty #naturel  #instagram #instagood #instapic #instalike #l4l #lfl #広島 #夏 #夏休み #空 #雲 #タトゥー #タトゥーシール
. 今年の夏も広島へ🌻🍉 親戚,従兄弟は、うち以外皆広島におるから、毎年の現状報告会が楽しいね! ここは災害で、まだ土砂崩れが残ってたり線路が外れてたりって感じです。 ・ ・ #hiroshima  #summer  #summervacation  #ootd  #summerfashion  #sky  #cloud  #tattoo  #tattooseal  #nature  #nature_good  #naturephotography  #naturelovers  #naturalbeauty  #naturel  #instagram  #instagood  #instapic  #instalike  #l4l  #lfl  #広島  #夏  #夏休み  #空  #雲  #タトゥー  #タトゥーシール 
Teens. This is for YOU!
Or if you were like me and in your 20s and still struggling with getting a clear face! 🤦🏽‍♀️
.
That was until I started kicking the chemicals to the curb and being more mindful of what I’m putting IN and ON my body!
.
It might seem counterintuitive to use oils on your skin (especially if your skin is already oily). But Tea Tree essential oil is a very cleansing oil and is great for your skin - especially oily skin!! Dab into blemishes and let it to it’s magic!
.
Rosemary is another great oil for healthy-looking skin! Apply Rosemary after cleansing your face!
.
Make a face serum with these three...or add to your moisturizer and your skin will THANK YOU!
.
UNPICTURED BONUS TIP: Young Living just released Maximum Strength Acne Treatment and it is packed with naturally derived ingredients! Maximum strength salicylic acid from Wintergreen helps clear acne blemishes, and essential oils such as Tea Tree and Manuka offer additional benefits for your skin. Aloe and chamomile extracts help keep skin soft and moisturized for a treatment that’s both powerful and gentle. after you wash your face cover the entire affected area with a thin layer of this goodness!
Teens. This is for YOU! Or if you were like me and in your 20s and still struggling with getting a clear face! 🤦🏽‍♀️ . That was until I started kicking the chemicals to the curb and being more mindful of what I’m putting IN and ON my body! . It might seem counterintuitive to use oils on your skin (especially if your skin is already oily). But Tea Tree essential oil is a very cleansing oil and is great for your skin - especially oily skin!! Dab into blemishes and let it to it’s magic! . Rosemary is another great oil for healthy-looking skin! Apply Rosemary after cleansing your face! . Make a face serum with these three...or add to your moisturizer and your skin will THANK YOU! . UNPICTURED BONUS TIP: Young Living just released Maximum Strength Acne Treatment and it is packed with naturally derived ingredients! Maximum strength salicylic acid from Wintergreen helps clear acne blemishes, and essential oils such as Tea Tree and Manuka offer additional benefits for your skin. Aloe and chamomile extracts help keep skin soft and moisturized for a treatment that’s both powerful and gentle. after you wash your face cover the entire affected area with a thin layer of this goodness!
Vi aspettiamo da #hairvenus per un esperienza unica all’interno del nostro piccolo mondo #naturale 🍃
.
.
.
.
#organic #organichair #organichaircuts #organichaircare #organichaircolor #organichairsalon #organichairproducts #organichairstylist #organichairdresser #greenbeauty #crueltyfree #vegancolour #naturalbeauty #brescia #hair #naturalhaircare #hairdresser #crueltyfreebeauty #crueltyfremakeup #love @myorganics_official @my.organics_italy @owayofficial
Vi aspettiamo da #hairvenus  per un esperienza unica all’interno del nostro piccolo mondo #naturale  🍃 . . . . #organic  #organichair  #organichaircuts  #organichaircare  #organichaircolor  #organichairsalon  #organichairproducts  #organichairstylist  #organichairdresser  #greenbeauty  #crueltyfree  #vegancolour  #naturalbeauty  #brescia  #hair  #naturalhaircare  #hairdresser  #crueltyfreebeauty  #crueltyfremakeup  #love  @myorganics_official @my.organics_italy @owayofficial
What colours would you choose for a necklace or earrings?
What colours would you choose for a necklace or earrings?
Classic, bright red -- the lip color that looks good on everyone!  Ya just gotta be brave enough to wear it. 😜 CFC's red tinted lip balm has all the coverage of a lipstick without that heavy, sticky/chalky feeling (this won't make sense to you unless you, too, are guilty of diving into those clearance lipsticks at the drugstore...in a past life, of course 😉). It's also buildable, so it can be applied anywhere on a scale of "safe for work" to "DAYUM GIRL." 🔥 Oh, and you can totally reuse the tin it comes in (see second photo) or send it back for a refill.  Do you ever rock a red lip?  It's more of a fall/winter thing for me.  Shop link in bio.  Oh, this sweet double ring is from @jilzarah 💍 Definitely don't remember when/how I acquired the bracelet.
Classic, bright red -- the lip color that looks good on everyone! Ya just gotta be brave enough to wear it. 😜 CFC's red tinted lip balm has all the coverage of a lipstick without that heavy, sticky/chalky feeling (this won't make sense to you unless you, too, are guilty of diving into those clearance lipsticks at the drugstore...in a past life, of course 😉). It's also buildable, so it can be applied anywhere on a scale of "safe for work" to "DAYUM GIRL." 🔥 Oh, and you can totally reuse the tin it comes in (see second photo) or send it back for a refill. Do you ever rock a red lip? It's more of a fall/winter thing for me. Shop link in bio. Oh, this sweet double ring is from @jilzarah 💍 Definitely don't remember when/how I acquired the bracelet.
Ostatnie spotkanie na Poczesnej ❤️
Już za Wami tęsknię.. ❤️ Dziękuję za ten turnus: bez Was nie dałabym rady! Mimo wszystkich trudności- daliśmy radę! 💪
#sloncewoczy
#najlepszememy #kadra #almatur #thebest #together #missyou #polishgirls #naturalbeauty #camp #ruda #blondynka #brunetka #instagirls #iloveyou #❤️
#chillout ☀️
Wszystkim szczęśliwym, ale mimo to często strudzonym codziennością rodzicom, polecam nie zapominać o sobie. Wielu pomyśli „wyrodna matka pojechała na wakacje bez dziecka!” 😱👎🏻 ale nawet kilka dni tylko we dwoje pozwoliło nam naładować baterie i z nową energią wrócić do rzeczywistości! ❤️
- Co gorsza w planach już następny taki wyjazd 😍
#chillout  ☀️ Wszystkim szczęśliwym, ale mimo to często strudzonym codziennością rodzicom, polecam nie zapominać o sobie. Wielu pomyśli „wyrodna matka pojechała na wakacje bez dziecka!” 😱👎🏻 ale nawet kilka dni tylko we dwoje pozwoliło nam naładować baterie i z nową energią wrócić do rzeczywistości! ❤️ - Co gorsza w planach już następny taki wyjazd 😍
Everyone is one of a kind, so be proud of your uniqueness and show it to the world #notonebuttwoskincolors #vitiligo #vitiligowarrior #vitiligobeauty #vitiligoworld #noshame #proud #hands #hand #ring #marriage #brown #white #natural #naturalbeauty #unique #girl #girlpower
Archive: #bts @oliviawilde for @escadaofficial #tbt
Archive: #bts  @oliviawilde for @escadaofficial #tbt 
Türk filmlerinin efsane sahnesi hepsi aynı yerde.. #tbt #şenerşen olacak #kemalsunal olacak #ilyassalman olacakta biz olmayacakmıyız.hepsine saygılarımla #yeşilçam #istanbul #turkey  #nature #naturephotography #travel #serdaröz #timeline #travelling #travelphotography #travelphoto #naturephoto #photo #photos #photography #photooftheday  #naturalbeauty  #instragram #instalike #like #like4like #likeforlike #sunshine #history #instagood #likeforfollow
Türk filmlerinin efsane sahnesi hepsi aynı yerde.. #tbt  #şenerşen  olacak #kemalsunal  olacak #ilyassalman  olacakta biz olmayacakmıyız.hepsine saygılarımla #yeşilçam  #istanbul  #turkey  #nature  #naturephotography  #travel  #serdaröz  #timeline  #travelling  #travelphotography  #travelphoto  #naturephoto  #photo  #photos  #photography  #photooftheday  #naturalbeauty  #instragram  #instalike  #like  #like4like  #likeforlike  #sunshine  #history  #instagood  #likeforfollow 
happily eating my pink smoothiebowl from @superfooddeli 🤤🍒 when in VIE - try it ☝🏼 | #addicted
happily eating my pink smoothiebowl from @superfooddeli 🤤🍒 when in VIE - try it ☝🏼 | #addicted 
🐱🐱 | #cuddle