an online Instagram web viewer

#nasikandarmelayuapollo medias

Photos

Shukur alhaamdulillah structure ,bumbung  restaurant NASI KANDAR MELAYU APPLLO@rail way jln reko kajang dah siap pasang, Tak lama lg akan mula beroperasi
.
.
.
mesti semua Tak sabarkan ????? kat sini perbagai menu ada Tau -special menu KARI MATA TUNA yg Kita import Dr acheh
-tuna POP
-kari kepala ikan selmon
-kambing Stew
-kambing black pepper
-daging masak hitam
-ayam masak merah
-ayam goreng masala
-ayam kampung masak stew
-sotong goreng tepung
-telur sotong goreng kunyit
-mcm2 lg

Kakrin dah Tak sabarkan nak buka kedai ni.....bukan apa,kat sini kemudah parking luas ,tempat makan selesa, customer yg dtg nak mkn pun happy Kan,Tak payah beratur tgh2 panas terik matahari,tgh hujan petir....... Apa2 pun kakrin berterima kasih byk2 kepada semua pelangan2 Nasi kandar Apollo yg sentiasa support dtg beli mkn nasi kandar hari2,Tak penah jemu2 shukur alhaamdulillah

Hari pembukaan nanti kakrin akan buat kenduri doa selamat,jd semua akan dijemput dtg

Tarikh nya tungguuuuuuuu tauuuu kakrin akan update kat ig & fb jgn lupa yg mn belum follow cepat2 follow takut terlepas tarikh nanti,ok bye
.
.
.
.
.
 #nasikandarmelayuapollo #jalanjalancarimakan
 #restaurant #restoran #sedap #makan #enak #makanmana #jalan2carimakan #nasikandar #nasi #cyberjaya #malaysianfood #malayfood #masakanmelayu #foodporn #foodlover #villagepeople #ayamkampung #ayamgoreng #ayamgorengmasala #foodhunter #malaysianfood #lunch #bangi #kajang #putrajaya #ikantuna #ayamgoreng #FOODPANDA #foodlover #foodhunter #viral
.
.
.
.
Shukur alhaamdulillah structure ,bumbung restaurant NASI KANDAR MELAYU APPLLO@rail way jln reko kajang dah siap pasang, Tak lama lg akan mula beroperasi . . . mesti semua Tak sabarkan ????? kat sini perbagai menu ada Tau -special menu KARI MATA TUNA yg Kita import Dr acheh -tuna POP -kari kepala ikan selmon -kambing Stew -kambing black pepper -daging masak hitam -ayam masak merah -ayam goreng masala -ayam kampung masak stew -sotong goreng tepung -telur sotong goreng kunyit -mcm2 lg Kakrin dah Tak sabarkan nak buka kedai ni.....bukan apa,kat sini kemudah parking luas ,tempat makan selesa, customer yg dtg nak mkn pun happy Kan,Tak payah beratur tgh2 panas terik matahari,tgh hujan petir....... Apa2 pun kakrin berterima kasih byk2 kepada semua pelangan2 Nasi kandar Apollo yg sentiasa support dtg beli mkn nasi kandar hari2,Tak penah jemu2 shukur alhaamdulillah Hari pembukaan nanti kakrin akan buat kenduri doa selamat,jd semua akan dijemput dtg Tarikh nya tungguuuuuuuu tauuuu kakrin akan update kat ig & fb jgn lupa yg mn belum follow cepat2 follow takut terlepas tarikh nanti,ok bye . . . . . #nasikandarmelayuapollo  #jalanjalancarimakan  #restaurant  #restoran  #sedap  #makan  #enak  #makanmana  #jalan2carimakan  #nasikandar  #nasi  #cyberjaya  #malaysianfood  #malayfood  #masakanmelayu  #foodporn  #foodlover  #villagepeople  #ayamkampung  #ayamgoreng  #ayamgorengmasala  #foodhunter  #malaysianfood  #lunch  #bangi  #kajang  #putrajaya  #ikantuna  #ayamgoreng  #FOODPANDA  #foodlover  #foodhunter  #viral  . . . .
Alhaamdulillah rezeki yg Tak diduga Nasi kandar Melayu Apollo dilamar oleh lembaga perikanan Malaysia insyaallah akan mula beroperasi pada MAHA 22/11/18 dah bertapak di MAEPS SERDANG...... Menu special disana KARI MATA TUNA
.
.
.
terima kasih byk2 kepada semua yg menyokong
.
Mintak dipermudahkan segala urusan
Terima kasih Allah atas rezeki yg kau limpahkan
.
#nasikandarmelayu
#nasikandarmelayuapollo 
#makandibangi 
#makanmakan 
#makanselangor 
#makankajang 
#makancyberjaya #makanputrajaya
Alhaamdulillah rezeki yg Tak diduga Nasi kandar Melayu Apollo dilamar oleh lembaga perikanan Malaysia insyaallah akan mula beroperasi pada MAHA 22/11/18 dah bertapak di MAEPS SERDANG...... Menu special disana KARI MATA TUNA . . . terima kasih byk2 kepada semua yg menyokong . Mintak dipermudahkan segala urusan Terima kasih Allah atas rezeki yg kau limpahkan . #nasikandarmelayu  #nasikandarmelayuapollo  #makandibangi  #makanmakan  #makanselangor  #makankajang  #makancyberjaya  #makanputrajaya 
Awak yang tanya kat saya sedak ke tak @nasikandarapollo tu cerr teka??😜
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Awak rasa sedap ke tak? πŸ˜‚πŸ˜‹
Sedap lahh... Kalau nak rasa nasi kandar melayu sila pergi @nasikandarapollo ye dekat je dengan econsave jalan reko.

Kalau pergi tengahari kena bungkus sbb meja bukak petang sbb tokey dia tak nak customer rentung makan tgh panas πŸ˜…

Kalau bungkus tu kena makan cepat2 baru sedap. Tu yg saya makan kat food court econsave.
Tak pun boleh mintak kuah asing k. Boleh balik makan kat rumah. 
Nak lagi sedap kena makan dengan saya 😻

#hahimas
#nasikandarapollo
#nasikandar
#nasikandarmelayuapollo
Awak yang tanya kat saya sedak ke tak @nasikandarapollo tu cerr teka??😜 . . . . . . . . . . Awak rasa sedap ke tak? πŸ˜‚πŸ˜‹ Sedap lahh... Kalau nak rasa nasi kandar melayu sila pergi @nasikandarapollo ye dekat je dengan econsave jalan reko. Kalau pergi tengahari kena bungkus sbb meja bukak petang sbb tokey dia tak nak customer rentung makan tgh panas πŸ˜… Kalau bungkus tu kena makan cepat2 baru sedap. Tu yg saya makan kat food court econsave. Tak pun boleh mintak kuah asing k. Boleh balik makan kat rumah. Nak lagi sedap kena makan dengan saya 😻 #hahimas  #nasikandarapollo  #nasikandar  #nasikandarmelayuapollo 
Tapau #nasikandarmelayuapollo utk iftar tadi...
Penat kaki sejam beratuq weyh!!!πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Tetiba teringin nok repeat makan πŸ˜‹Jap g ajok himcik suami g serang la...Keda ni bukonyo pah malam... Hok paling dok teringat dia punya kopi vietnam...gini gak mmg dietku jahanammmπŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
#nasikandarmelayuapollo
Tetiba teringin nok repeat makan πŸ˜‹Jap g ajok himcik suami g serang la...Keda ni bukonyo pah malam... Hok paling dok teringat dia punya kopi vietnam...gini gak mmg dietku jahanammmπŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† #nasikandarmelayuapollo