an online Instagram web viewer

#mydin medias

Photos

EXTRA PAVLOVA MELTING seperti dalam gamba ya . Delivery sy agak awal juga pagi ni. Pape bole wsap sy di nombor seperti dibawah . *tekan takperlu save pun..
. .
www.wasap.my/60172727749

#pavlovabuah #pavlovaseremban #pavlovasenawang #pavlovamurah #senawangdessert #dessertsenawang #mydin #giant #buah #tamantuankujaafar #paroi #seremban2
Dan #mydin pon dan lagi😉
Dan #mydin  pon dan lagi😉
[#PERHATIAN] WANITA YANG NK MAINTAIN SHANTEQ! GINCU TAHAN LAMA? -

Memperkenalkan "FARAALIPBUTTER " by @farahanimrazak . Satu satunya lipstick bibir yang tidak asing lagi dan sangat berbaloi dengan texture yang lembut. 😍 Bukan hanya untuk ibu" jer,  anak" dara sekarang ni pun dah pandai pakai lipstick untuk jaga kehalusan dan kesihatan bibir ❤️
- ==========
KENAPA FARAALIPBUTTER TERBAIK?
==========
✅ HALAL DAN LULUS KKM - Of course demi menjamin keselamatan pengguna, kilang dan produk diselia oleh KKM tau, tiada keraguan lagi untuk ibu" gunakan FARAALIPBUTTER tanpa was"❤
- ✅ BAHAN SEMULAJADI- Di perkaya dengan olive oil, jojoba oil,& shea butter untuk kelembapan yang berterusan dan tentunya suci kerana pengilangan yang di iktiraf dan mempunyai sijil Halal tersendiri.
- ✅ TAHAN LAMA - Tidak mudah di tanggalkan ketika makan dan minum. - ✅ TIDAK KERING - Di jamin tidak mengeringkan bibir dan tidak sama sekali menyebabkan bibir mengelupas dan terkopek". Menjaga kelembapan bibir dan mempinkishkan bibir.
- ✅ 2 JENIS FLAVOUR- Yang menarik dan trendy- warna"  mengikut suhu badan masing" dan setiap warna ada keistimewaannya tersendiri.
-
WA +60198819532 📲

#faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquad #faraalipbutteripoh #farahanimrazak #teamflbbangsar #sayapakaisayajual #flbipoh #kkmapproved #lipcare #organic #tipskecantikan #ainaserum #ainacosmetic #lipbutter #lipstickviral #freecod #faraalipbuttermeru #faraalipbuttertasek #faraalipbutterchemor #ipoh #mydin #bazaronline
[#PERHATIAN ] WANITA YANG NK MAINTAIN SHANTEQ! GINCU TAHAN LAMA? - Memperkenalkan "FARAALIPBUTTER " by @farahanimrazak . Satu satunya lipstick bibir yang tidak asing lagi dan sangat berbaloi dengan texture yang lembut. 😍 Bukan hanya untuk ibu" jer, anak" dara sekarang ni pun dah pandai pakai lipstick untuk jaga kehalusan dan kesihatan bibir ❤️ - ========== KENAPA FARAALIPBUTTER TERBAIK? ========== ✅ HALAL DAN LULUS KKM - Of course demi menjamin keselamatan pengguna, kilang dan produk diselia oleh KKM tau, tiada keraguan lagi untuk ibu" gunakan FARAALIPBUTTER tanpa was"❤ - ✅ BAHAN SEMULAJADI- Di perkaya dengan olive oil, jojoba oil,& shea butter untuk kelembapan yang berterusan dan tentunya suci kerana pengilangan yang di iktiraf dan mempunyai sijil Halal tersendiri. - ✅ TAHAN LAMA - Tidak mudah di tanggalkan ketika makan dan minum. - ✅ TIDAK KERING - Di jamin tidak mengeringkan bibir dan tidak sama sekali menyebabkan bibir mengelupas dan terkopek". Menjaga kelembapan bibir dan mempinkishkan bibir. - ✅ 2 JENIS FLAVOUR- Yang menarik dan trendy- warna" mengikut suhu badan masing" dan setiap warna ada keistimewaannya tersendiri. - WA +60198819532 📲 #faraalipbuttersquad  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutteripoh  #farahanimrazak  #teamflbbangsar  #sayapakaisayajual  #flbipoh  #kkmapproved  #lipcare  #organic  #tipskecantikan  #ainaserum  #ainacosmetic  #lipbutter  #lipstickviral  #freecod  #faraalipbuttermeru  #faraalipbuttertasek  #faraalipbutterchemor  #ipoh  #mydin  #bazaronline 
cuba lah kalau x cuba mcmana nak jadi bersih set ini  dan fresh swipe sebelah👉😾 sgt sgt membantu 
jom bersih wahai suri suri tak kisah suri rumah ke suri office ke suri kereta ke yang penting kita adalah kita pompuan kalau x fresh dan bersih dan wangi bukan pompuan 😮 
baik jadi ayam 
set ni sgt baik naikan seri dan segar sepanjang hari kat opis ke kat mini market ke kat rumah ke kat #mydin ke #tesco ke tak kisah siap siap kan ni bersih2 baru la tak letih longlai 
wangii bak hang terbaik organik pertama menggunakan bahan asas tanpa bahan kimia 
#cool #sejuk #bersih #cergas
cuba lah kalau x cuba mcmana nak jadi bersih set ini dan fresh swipe sebelah👉😾 sgt sgt membantu jom bersih wahai suri suri tak kisah suri rumah ke suri office ke suri kereta ke yang penting kita adalah kita pompuan kalau x fresh dan bersih dan wangi bukan pompuan 😮 baik jadi ayam set ni sgt baik naikan seri dan segar sepanjang hari kat opis ke kat mini market ke kat rumah ke kat #mydin  ke #tesco  ke tak kisah siap siap kan ni bersih2 baru la tak letih longlai wangii bak hang terbaik organik pertama menggunakan bahan asas tanpa bahan kimia #cool  #sejuk  #bersih  #cergas 
!!!!NEW LAUNCHING!!!!
CONGRATULATIONS to En Rosli- owner for the "The ROLLZ" at Mydin Bandar Tech Semenyih.
New outlet opening at Mydin Bandar Tech Semenyih opening starting 1st July 2018
Come and try our The RollZ fry roll ice cream today. 
See u there..
Keep calm and fried it.

#keepcalm #friedit #icecream #icecreamrolls #mydin #the rollz #bizmurah #modal rendah
!!!!NEW LAUNCHING!!!! CONGRATULATIONS to En Rosli- owner for the "The ROLLZ" at Mydin Bandar Tech Semenyih. New outlet opening at Mydin Bandar Tech Semenyih opening starting 1st July 2018 Come and try our The RollZ fry roll ice cream today. See u there.. Keep calm and fried it. #keepcalm  #friedit  #icecream  #icecreamrolls  #mydin  #the  rollz #bizmurah  #modal  rendah
@zul_ramli_official akan menghiburkan anda semua dengan suara yang merdu diiringi petikan gitar magik beliau di @karnivalcbsandfoodtruck Mydin Mutiara Rini, JB 27-29 Julai ini.

#bukakbonetjb #CbsPeladang #KarnivalCarBootSaleandFoodtruck #NMAircondJB #NadiRawatan #FoodTruckJohor #PrudentialBSNTakaful #Autism #Cancer #Johor #JB #JohorEvent #EventJohor #BestinTown #BestinJB #BestPasalJohor #Nusajaya #MYDIN #FoodTruck #CBS #karnivalcbsandfoodtruck
🌹Jom rebut peluang berbekam bersama kami di Spa Bekam Ar Rayyan Melaka. Berbekam dengan prosedur selamat,bersih dan selesa. 🌻Dibuka setiap hari🌻
10am - 10pm
Lokasi :No 37-1 Jalan komersial kota fesyen MITC 75450 Ayer Keroh Melaka. 🌹Landmark: Sebelah Mydin MITC berhadapan dengan bangunan Jabatan Audit dan diatas Butik Busana Impian Collection. 🌹Lokasi Parking Mudah

Untuk Temujanji boleh layari website kami 
http://www.spabekamarrayyan.com
ATAU Tel/Whatsapp 
Hotline 018 215 3135atau Click www.wasap.my/60182153135

#bekam #bekammelaka #hijamah #sunnah #kesihatan #spamelaka #bekamsunnah #kotafesyen #ayerkeroh #mydin #mitc

Kami doakan moga anda terus diberi kesihatan yang baik 💪
🌹Jom rebut peluang berbekam bersama kami di Spa Bekam Ar Rayyan Melaka. Berbekam dengan prosedur selamat,bersih dan selesa. 🌻Dibuka setiap hari🌻 10am - 10pm Lokasi :No 37-1 Jalan komersial kota fesyen MITC 75450 Ayer Keroh Melaka. 🌹Landmark: Sebelah Mydin MITC berhadapan dengan bangunan Jabatan Audit dan diatas Butik Busana Impian Collection. 🌹Lokasi Parking Mudah Untuk Temujanji boleh layari website kami http://www.spabekamarrayyan.com ATAU Tel/Whatsapp Hotline 018 215 3135atau Click www.wasap.my/60182153135 #bekam  #bekammelaka  #hijamah  #sunnah  #kesihatan  #spamelaka  #bekamsunnah  #kotafesyen  #ayerkeroh  #mydin  #mitc  Kami doakan moga anda terus diberi kesihatan yang baik 💪
An Evening in Mydin Mutiara Rini ... #mydin #mutiararini
😱😱😱😱
‼️SELANGOR‼️
Ampang Hilir
❤️ NADHIRAH 013-6616194
Bandar Kinrara Puchong
❤️ AISYAH 019-6504005
Bandar Puteri Puchong
❤️ AKMA 012-3791497
Bandar Baru Bangi
❤️ @snfboutique ❤️ @miqkaviolet.hq 
Bangi
❤️ FARAHIN 017-3156487 (cod)
Bukit Puchong
❤️ ANA 012-6483830
Country Heights
❤️ SYAFIQ 017-3695787
Cyberjaya
❤️ ANA 012-6483830
Gombak
❤️ HAFIZAH 013-2814028
Kajang
❤️ FARAHIN 017-3156487
Kajang
❤️ SYAFIQ 017-3695787
Klang
❤️ HUSNA 017-9292568
Melawati
❤️ ANA 012-6483830
Mid Valley
❤️ ZANA 014-8310236
MPSJ
❤️ AISYAH 019-6504005
Sabak Bernam
❤️ AQILAH 010-8909353
Sabak Bernam (pekan)
❤️ KADER MAJU MINI MARKET
Saujana Utama
❤️ SUHAILA 013-3885408
Saujana Putra
❤️ AKMA 012-3791497
Semenyih
❤️ ZANA 014-8310236
Semenyih
❤️ FARAHIN 017-3156487
Shah Alam
❤️ PKNS Shah Alam @hbventures 
Shah Alam (sek 6 & 19)
❤️ MIMI 0 11-12752474
Shah Alam (sek 19)
❤️ AINOR HASNITA 017-7285314
Subang Jaya
❤️ SYAFIQ 017-3695787
Sungai Besar
❤️ PASARAYA SRI KASSIM
Sungai Besar
❤️ MIERA H&N Boutique 018-771 4654
Sungai Besar
❤️ KEDAI BORONG CKY (depan market)
Sungai Tengi
❤️ ANUAR 017-2789568
Taman Kosas
❤️ ZAKIYAH 019-2610260
Ukay Perdana
❤️ NADHIRAH 013-6616194
.
.
‼️NEGERI 9‼️
Port Dickson
❤️ WANI 013-355 7242
Serting
❤️ S AIDA 019-285 9720
.
.
‼️KUALA LUMPUR‼️
Bukit Aman
❤️ ZAKIYAH 019-2610260
Kg. Baru
❤️ NABILAH 019-4278548
Setapak
❤️ HAFIZAH 013-2814028
Sri Hartamas
❤️ SYAFIQ 017-3695787
Wangsa Maju
❤️ HAFIZAH 013-2814028
.
.
‼️MELAKA‼️
Bertam Ulu
❤️ NURUL 013-7381377
Cheng
❤️ EKYN 010-668 7509
.
.
‼️JOHOR‼️
Bandar Penawar
❤️ FARHANA 013-5354140 
Kluang ❤️ SUZI 013-228 8208 
Muar
❤️ EKYN 012-9767509
Pontian
❤️ FARHANA 013-5354140
.
.
‼️PAHANG‼️
Jengka 23
❤️ NOR 019-9101354
Kuantan
❤️ AKMA 012-3791497
Raub
❤️ HAFIZAH 013-2814028
.
.
‼️PERAK‼️
Ipoh
❤️ YUNOS 013-9348807
Lumut
❤️ ‭ROS 012-619 9185
Manjung
❤️ ‭ROS 012-619 9185 ‬
Sitiawan
❤️ ‭ROS 012-619 9185
Tawas Ipoh
❤️ ANOI 013-5881855
Teluk Intan
❤️ @lemari_sarah .
.
‼️KEDAH‼️
Sg. Petani
❤️ ROSMAWATI 019-6798321
Sg. Petani (Kuala Ketil)
❤️ MUNIRAH 011-16190139
.
.
‼️KELANTAN‼️
Pasir Puteh
❤️ HAFIZAH 013-2814028
.
#sambalpecalAqilahJM #aqilah #testimonisambalpecalaqilahjm #mydin
😱😱😱😱 ‼️SELANGOR‼️ Ampang Hilir ❤️ NADHIRAH 013-6616194 Bandar Kinrara Puchong ❤️ AISYAH 019-6504005 Bandar Puteri Puchong ❤️ AKMA 012-3791497 Bandar Baru Bangi ❤️ @snfboutique ❤️ @miqkaviolet.hq Bangi ❤️ FARAHIN 017-3156487 (cod) Bukit Puchong ❤️ ANA 012-6483830 Country Heights ❤️ SYAFIQ 017-3695787 Cyberjaya ❤️ ANA 012-6483830 Gombak ❤️ HAFIZAH 013-2814028 Kajang ❤️ FARAHIN 017-3156487 Kajang ❤️ SYAFIQ 017-3695787 Klang ❤️ HUSNA 017-9292568 Melawati ❤️ ANA 012-6483830 Mid Valley ❤️ ZANA 014-8310236 MPSJ ❤️ AISYAH 019-6504005 Sabak Bernam ❤️ AQILAH 010-8909353 Sabak Bernam (pekan) ❤️ KADER MAJU MINI MARKET Saujana Utama ❤️ SUHAILA 013-3885408 Saujana Putra ❤️ AKMA 012-3791497 Semenyih ❤️ ZANA 014-8310236 Semenyih ❤️ FARAHIN 017-3156487 Shah Alam ❤️ PKNS Shah Alam @hbventures Shah Alam (sek 6 & 19) ❤️ MIMI 0 11-12752474 Shah Alam (sek 19) ❤️ AINOR HASNITA 017-7285314 Subang Jaya ❤️ SYAFIQ 017-3695787 Sungai Besar ❤️ PASARAYA SRI KASSIM Sungai Besar ❤️ MIERA H&N Boutique 018-771 4654 Sungai Besar ❤️ KEDAI BORONG CKY (depan market) Sungai Tengi ❤️ ANUAR 017-2789568 Taman Kosas ❤️ ZAKIYAH 019-2610260 Ukay Perdana ❤️ NADHIRAH 013-6616194 . . ‼️NEGERI 9‼️ Port Dickson ❤️ WANI 013-355 7242 Serting ❤️ S AIDA 019-285 9720 . . ‼️KUALA LUMPUR‼️ Bukit Aman ❤️ ZAKIYAH 019-2610260 Kg. Baru ❤️ NABILAH 019-4278548 Setapak ❤️ HAFIZAH 013-2814028 Sri Hartamas ❤️ SYAFIQ 017-3695787 Wangsa Maju ❤️ HAFIZAH 013-2814028 . . ‼️MELAKA‼️ Bertam Ulu ❤️ NURUL 013-7381377 Cheng ❤️ EKYN 010-668 7509 . . ‼️JOHOR‼️ Bandar Penawar ❤️ FARHANA 013-5354140 Kluang ❤️ SUZI 013-228 8208 Muar ❤️ EKYN 012-9767509 Pontian ❤️ FARHANA 013-5354140 . . ‼️PAHANG‼️ Jengka 23 ❤️ NOR 019-9101354 Kuantan ❤️ AKMA 012-3791497 Raub ❤️ HAFIZAH 013-2814028 . . ‼️PERAK‼️ Ipoh ❤️ YUNOS 013-9348807 Lumut ❤️ ‭ROS 012-619 9185 Manjung ❤️ ‭ROS 012-619 9185 ‬ Sitiawan ❤️ ‭ROS 012-619 9185 Tawas Ipoh ❤️ ANOI 013-5881855 Teluk Intan ❤️ @lemari_sarah . . ‼️KEDAH‼️ Sg. Petani ❤️ ROSMAWATI 019-6798321 Sg. Petani (Kuala Ketil) ❤️ MUNIRAH 011-16190139 . . ‼️KELANTAN‼️ Pasir Puteh ❤️ HAFIZAH 013-2814028 . #sambalpecalAqilahJM  #aqilah  #testimonisambalpecalaqilahjm  #mydin 
‼️SHAH ALAM‼️
.
.
Warga Shah Alam jom pakat ramai2 datang ke booth @hbventures dan dapatkan Sambal Pecal Aqilah JM yg SEDAP gilerrrrr ni😍😍😍
.
.
Lokas: perkarangan berdekatan Celcom Centre di Kompleks PKNS Shah Alam .
.
@hbventures @hbventures @hbventures .
.
#agentsambalpecalaqilahjm #sambalpecalaqilahjm #srikassim #srikassimtgkarang #srikassimrestaurant #sgbesar #sgbesarselangor #pknsshahalam #pkns #pecaljawa #pecelsayur #aqilah #pecal #giantMY #mydin #tescomalaysia #shahalam
‼️SHAH ALAM‼️ . . Warga Shah Alam jom pakat ramai2 datang ke booth @hbventures dan dapatkan Sambal Pecal Aqilah JM yg SEDAP gilerrrrr ni😍😍😍 . . Lokas: perkarangan berdekatan Celcom Centre di Kompleks PKNS Shah Alam . . @hbventures @hbventures @hbventures . . #agentsambalpecalaqilahjm  #sambalpecalaqilahjm  #srikassim  #srikassimtgkarang  #srikassimrestaurant  #sgbesar  #sgbesarselangor  #pknsshahalam  #pkns  #pecaljawa  #pecelsayur  #aqilah  #pecal  #giantMY  #mydin  #tescomalaysia  #shahalam 
terima kasih adik adik 🤗 belajar rajin rajin ya 😁😁 harap tiada lagi masalah tak nampak bila belajar 😅
.
#preventionisbetterthancure #improveyourvisionbrighteryourfuture #dhiyaoptometrist
#meruraya #meru #ipoh #optometrist #cerminmata #chemor #silibin #mydin #amanjaya #mydinmeruraya #contactlens #kantasentuh
😱STATION PETRONAS pun?😱
.
.
Utk warga Sg Haji Dorani atau sesiapa yg otw dari arah Perak dan Sabak Bernam nak ke KL boleh singgah di Petronas Sg Haji Dorani dan dapatkan SAMBAL PECAL AQILAH JM skrg😍😍😍 .
.
Dah TERBUKTI SEDAP dan berkualiti👍🏻
Tgk je kat #testimonisambalpecalaqilahjm semua PUAS HATI😍🤤
.
.
Dapatkan dari #agentsambalpecalaqilahjm berdekatan anda skrg atau contact kami DM atau whatsapp 👇🏻👇🏻👇🏻
0108909353
0108909353
0108909353
0108909353
0108909353
.
.
#sambalpecalaqilahjm #srikassim #srikassimtgkarang #bangi #bandarbarubangi #ashannas #vendorbangisentral #srikassimrestaurant #sgbesar #sgbesarselangor #pknsshahalam #pkns #pecaljawa #aqilah #pecal #giantMY #mydin #tescomalaysia #shahalam #bangisentral #sghajidorani #sabakbernam #petronas #stesenpetronas #klcc #suriaklcc
😱STATION PETRONAS pun?😱 . . Utk warga Sg Haji Dorani atau sesiapa yg otw dari arah Perak dan Sabak Bernam nak ke KL boleh singgah di Petronas Sg Haji Dorani dan dapatkan SAMBAL PECAL AQILAH JM skrg😍😍😍 . . Dah TERBUKTI SEDAP dan berkualiti👍🏻 Tgk je kat #testimonisambalpecalaqilahjm  semua PUAS HATI😍🤤 . . Dapatkan dari #agentsambalpecalaqilahjm  berdekatan anda skrg atau contact kami DM atau whatsapp 👇🏻👇🏻👇🏻 0108909353 0108909353 0108909353 0108909353 0108909353 . . #sambalpecalaqilahjm  #srikassim  #srikassimtgkarang  #bangi  #bandarbarubangi  #ashannas  #vendorbangisentral  #srikassimrestaurant  #sgbesar  #sgbesarselangor  #pknsshahalam  #pkns  #pecaljawa  #aqilah  #pecal  #giantMY  #mydin  #tescomalaysia  #shahalam  #bangisentral  #sghajidorani  #sabakbernam  #petronas  #stesenpetronas  #klcc  #suriaklcc 
kebanyakan kanak kanak/ pelajar sekolah rendah lebih gemar memilih bingkai plastik kerana lebih ringan dan tahan lasak😄
.
kami mempunyai pelbagai koleksi kaca mata untuk pelbagai peringkat usia 😊
.
#preventionisbetterthancure #improveyourvisionbrighteryourfuture #dhiyaoptometrist
#meruraya #meru #ipoh #optometrist #cerminmata #chemor #silibin #mydin #amanjaya #mydinmeruraya #contactlens #kantasentuh
Yeszaaaa new customer feedback untuk loan approve 🤗 cust ni settle dekat tempat lama dan dapat bayaran lebih murah dengan kami 😉 so apa tunggu lagi, mai pakat PM cekk ramai2, jangan jadi mangsa scammer seterusnya yee so u guys apa lagi, let's ws now 01136355769 (eca) , fully feedback in my profile yay 😘 💰Pinjaman Berdasarkan Gaji & Kemampuan
✔Anda Setuju Baru Pinjaman Lulus:

Untuk Sektor :
* Swasta@Kerajaan
* Pencen/socso/kwsp
* 25tahun ++
* Blacklist/CTOS/CCRIS layak apply
* Pinjaman Wang MUDAH LULUS
Area (KL&Selangor)

Dokumen :
✅Payslip 3 bulan terkini
✅Bank Statement 3 bulan terkini
✅Penyata kwsp
✅Bil air/elektrik
WhatsApp/SMS/Call:
>>> 01136355769<<<
Ecaa shaa 😻

#LoanLulus #Loanshahalam #loanmestijadi #adasukakamihappy #loansenangdapat #loanmurah #free2monthinterest #kpj #Kerajaan #swasta #hotel #kilang #kerjekosong #mcd #aeon #kilangpanasonic #giant #tesco #mydin #maxis #digi #construction #cimb #rhb #maybank #bsn #hongleongbank
Yeszaaaa new customer feedback untuk loan approve 🤗 cust ni settle dekat tempat lama dan dapat bayaran lebih murah dengan kami 😉 so apa tunggu lagi, mai pakat PM cekk ramai2, jangan jadi mangsa scammer seterusnya yee so u guys apa lagi, let's ws now 01136355769 (eca) , fully feedback in my profile yay 😘 💰Pinjaman Berdasarkan Gaji & Kemampuan ✔Anda Setuju Baru Pinjaman Lulus: Untuk Sektor : * Swasta@Kerajaan * Pencen/socso/kwsp * 25tahun ++ * Blacklist/CTOS/CCRIS layak apply * Pinjaman Wang MUDAH LULUS Area (KL&Selangor) Dokumen : ✅Payslip 3 bulan terkini ✅Bank Statement 3 bulan terkini ✅Penyata kwsp ✅Bil air/elektrik WhatsApp/SMS/Call: >>> 01136355769<<< Ecaa shaa 😻 #LoanLulus  #Loanshahalam  #loanmestijadi  #adasukakamihappy  #loansenangdapat  #loanmurah  #free2monthinterest  #kpj  #Kerajaan  #swasta  #hotel  #kilang  #kerjekosong  #mcd  #aeon  #kilangpanasonic  #giant  #tesco  #mydin  #maxis  #digi  #construction  #cimb  #rhb  #maybank  #bsn  #hongleongbank 
Yeszaaaa new customer feedback untuk loan approve 🤗 cust ni settle dekat tempat lama dan dapat bayaran lebih murah dengan kami 😉 so apa tunggu lagi, mai pakat PM cekk ramai2, jangan jadi mangsa scammer seterusnya yee so u guys apa lagi, let's ws now 01136355769 (eca) , fully feedback in my profile yay 😘 💰Pinjaman Berdasarkan Gaji & Kemampuan
✔Anda Setuju Baru Pinjaman Lulus:

Untuk Sektor :
* Swasta@Kerajaan
* Pencen/socso/kwsp
* 25tahun ++
* Blacklist/CTOS/CCRIS layak apply
* Pinjaman Wang MUDAH LULUS
Area (KL&Selangor)

Dokumen :
✅Payslip 3 bulan terkini
✅Bank Statement 3 bulan terkini
✅Penyata kwsp
✅Bil air/elektrik
WhatsApp/SMS/Call:
>>> 01136355769<<<
Ecaa shaa 😻

#LoanLulus #Loanshahalam #loanmestijadi #adasukakamihappy #loansenangdapat #loanmurah #free2monthinterest #kpj #Kerajaan #swasta #hotel #kilang #kerjekosong #mcd #aeon #kilangpanasonic #giant #tesco #mydin #maxis #digi #construction #cimb #rhb #maybank #bsn #hongleongbank
Yeszaaaa new customer feedback untuk loan approve 🤗 cust ni settle dekat tempat lama dan dapat bayaran lebih murah dengan kami 😉 so apa tunggu lagi, mai pakat PM cekk ramai2, jangan jadi mangsa scammer seterusnya yee so u guys apa lagi, let's ws now 01136355769 (eca) , fully feedback in my profile yay 😘 💰Pinjaman Berdasarkan Gaji & Kemampuan ✔Anda Setuju Baru Pinjaman Lulus: Untuk Sektor : * Swasta@Kerajaan * Pencen/socso/kwsp * 25tahun ++ * Blacklist/CTOS/CCRIS layak apply * Pinjaman Wang MUDAH LULUS Area (KL&Selangor) Dokumen : ✅Payslip 3 bulan terkini ✅Bank Statement 3 bulan terkini ✅Penyata kwsp ✅Bil air/elektrik WhatsApp/SMS/Call: >>> 01136355769<<< Ecaa shaa 😻 #LoanLulus  #Loanshahalam  #loanmestijadi  #adasukakamihappy  #loansenangdapat  #loanmurah  #free2monthinterest  #kpj  #Kerajaan  #swasta  #hotel  #kilang  #kerjekosong  #mcd  #aeon  #kilangpanasonic  #giant  #tesco  #mydin  #maxis  #digi  #construction  #cimb  #rhb  #maybank  #bsn  #hongleongbank 
Ada masa untuk sakit kepala????
Jom cuba bekam sunnah di kepala!!!
TANPA CUKURRR!!!
.
Untuk Temujanji boleh layari website kami 
http://www.spabekamarrayyan.com
ATAU Tel/Whatsapp 
Hotline 018 215 3135atau Click www.wasap.my/60182153135

#bekam #bekammelaka #hijamah #sunnah #kesihatan #spamelaka #bekamsunnah #kotafesyen #ayerkeroh #mydin #mitc

Kami doakan moga anda terus diberi kesihatan yang baik 💪
Selamat pagi !!! Hanya peminat tegar Sos Tiga Rasa sahaja yang dapat melihat "the magic" tiga rasa. Tak sampai 30minit, sudah boleh makan.

#adeqsue 
#sostigarasa 
#ganu
#produkbumiputera 
#halal 
#giant 
#tesco 
#aeonmall 
#aeonbig 
#mydin 
#sabasun
Mgapa perlu bayar lebih kalau boleh beli pd harga _ _ _ _ _ _ ...!? Paperoger bunny otey #9 ❤️ nikmAt mana yg kmu dustakan ❤️
Mgapa perlu bayar lebih kalau boleh beli pd harga _ _ _ _ _ _ ...!? Paperoger bunny otey #9  ❤️ nikmAt mana yg kmu dustakan ❤️
Warga #penang..
Peminat #durian 😋
Lets join d party..🤗
Ahhaaa..dkt je nihh.. #makansampaipuas
#fama
#mydin
#bukitmertajam
#durianlovers
#gajidahmasuk
Assalamualaikum... mai shopping kt mydin...singgah-singgah la tengok pakaian wanita untuk d hadiahkan buat Cik Isteri ada kt kedai B-11 whattowearshoppe mydin alor staq ...boleh buat hadiah ka dan macam2 ada....model baju biru mana tu... 😍😍😍
#whattowearshoppe
#kedaikecilku
#mydin
#alormengkudu
#alorsetar
#kedah
Assalamualaikum... mai shopping kt mydin...singgah-singgah la tengok pakaian wanita untuk d hadiahkan buat Cik Isteri ada kt kedai B-11 whattowearshoppe mydin alor staq ...boleh buat hadiah ka dan macam2 ada....model baju biru mana tu... 😍😍😍 #whattowearshoppe  #kedaikecilku  #mydin  #alormengkudu  #alorsetar  #kedah 
😱STATION PETRONAS pun?😱
.
.
Utk warga Sg Haji Dorani atau sesiapa yg otw dari arah Perak dan Sabak Bernam nak ke KL boleh singgah di Petronas Sg Haji Dorani dan dapatkan SAMBAL PECAL AQILAH JM skrg😍😍😍 .
.
Dah TERBUKTI SEDAP dan berkualiti👍🏻
Tgk je kat #testimonisambalpecalaqilahjm semua PUAS HATI😍🤤
.
.
Dapatkan dari #agentsambalpecalaqilahjm berdekatan anda skrg atau contact kami DM atau whatsapp 👇🏻👇🏻👇🏻
0108909353
0108909353
0108909353
0108909353
0108909353
.
.
#sambalpecalaqilahjm #srikassim #srikassimtgkarang #bangi #bandarbarubangi #ashannas #vendorbangisentral #srikassimrestaurant #sgbesar #sgbesarselangor #pknsshahalam #pkns #pecaljawa #aqilah #pecal #giantMY #mydin #tescomalaysia #shahalam #bangisentral #sghajidorani #sabakbernam #petronas #stesenpetronas #klcc #suriaklcc
😱STATION PETRONAS pun?😱 . . Utk warga Sg Haji Dorani atau sesiapa yg otw dari arah Perak dan Sabak Bernam nak ke KL boleh singgah di Petronas Sg Haji Dorani dan dapatkan SAMBAL PECAL AQILAH JM skrg😍😍😍 . . Dah TERBUKTI SEDAP dan berkualiti👍🏻 Tgk je kat #testimonisambalpecalaqilahjm  semua PUAS HATI😍🤤 . . Dapatkan dari #agentsambalpecalaqilahjm  berdekatan anda skrg atau contact kami DM atau whatsapp 👇🏻👇🏻👇🏻 0108909353 0108909353 0108909353 0108909353 0108909353 . . #sambalpecalaqilahjm  #srikassim  #srikassimtgkarang  #bangi  #bandarbarubangi  #ashannas  #vendorbangisentral  #srikassimrestaurant  #sgbesar  #sgbesarselangor  #pknsshahalam  #pkns  #pecaljawa  #aqilah  #pecal  #giantMY  #mydin  #tescomalaysia  #shahalam  #bangisentral  #sghajidorani  #sabakbernam  #petronas  #stesenpetronas  #klcc  #suriaklcc 
dan kerana mata adalah antara anugerah dan nikmat Allah kepada hambaNya,maka jagalah ia sebaiknya 😉 .
kalau rasa ada yang tak kena dengan mata anda, boleh datang dapatkan konsultasi dengan optometris kami.
.
Jumpa nanti ! 🙋
.
#preventionisbetterthancure #improveyourvisionbrighteryourfuture #dhiyaoptometrist
#meruraya #meru #ipoh #optometrist #cerminmata #chemor #silibin #mydin #amanjaya #mydinmeruraya #contactlens #kantasentuh
Alhamdulillah Rempah Tok Ma kini boleh didapati di mana- mana cawangan Mydin berdekatan anda
.
Jadi tunggu apa lagi?? Cepat-cepat lah pergi dapatkan produk Rempah Tok Ma sementara masih harga promosi !!!
.
#rempahtokma #rempah #tokma #mydin #terengganu #asli #budaya #turuntemurun #selangor #giant #tesco #clc #enghong #sabasun #putraheight #anakjasa #keluarga
[#PERHATIAN] WANITA YANG NK MAINTAIN SHANTEQ! GINCU TAHAN LAMA? -

Memperkenalkan "FARAALIPBUTTER " by @farahanimrazak . Satu satunya lipstick bibir yang tidak asing lagi dan sangat berbaloi dengan texture yang lembut. 😍 Bukan hanya untuk ibu" jer,  anak" dara sekarang ni pun dah pandai pakai lipstick untuk jaga kehalusan dan kesihatan bibir ❤️
- ==========
KENAPA FARAALIPBUTTER TERBAIK?
==========
✅ HALAL DAN LULUS KKM - Of course demi menjamin keselamatan pengguna, kilang dan produk diselia oleh KKM tau, tiada keraguan lagi untuk ibu" gunakan FARAALIPBUTTER tanpa was"❤
- ✅ BAHAN SEMULAJADI- Di perkaya dengan olive oil, jojoba oil,& shea butter untuk kelembapan yang berterusan dan tentunya suci kerana pengilangan yang di iktiraf dan mempunyai sijil Halal tersendiri.
- ✅ TAHAN LAMA - Tidak mudah di tanggalkan ketika makan dan minum. - ✅ TIDAK KERING - Di jamin tidak mengeringkan bibir dan tidak sama sekali menyebabkan bibir mengelupas dan terkopek". Menjaga kelembapan bibir dan mempinkishkan bibir.
- ✅ 2 JENIS FLAVOUR- Yang menarik dan trendy- warna"  mengikut suhu badan masing" dan setiap warna ada keistimewaannya tersendiri.
-
WA +60198819532 📲

#faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquad #faraalipbutteripoh #farahanimrazak #teamflbbangsar #sayapakaisayajual #flbipoh #kkmapproved #lipcare #organic #tipskecantikan #ainaserum #ainacosmetic #lipbutter #lipstickviral #freecod #faraalipbuttermeru #faraalipbuttertasek #faraalipbutterchemor #ipoh #mydin #bazaronline
[#PERHATIAN ] WANITA YANG NK MAINTAIN SHANTEQ! GINCU TAHAN LAMA? - Memperkenalkan "FARAALIPBUTTER " by @farahanimrazak . Satu satunya lipstick bibir yang tidak asing lagi dan sangat berbaloi dengan texture yang lembut. 😍 Bukan hanya untuk ibu" jer, anak" dara sekarang ni pun dah pandai pakai lipstick untuk jaga kehalusan dan kesihatan bibir ❤️ - ========== KENAPA FARAALIPBUTTER TERBAIK? ========== ✅ HALAL DAN LULUS KKM - Of course demi menjamin keselamatan pengguna, kilang dan produk diselia oleh KKM tau, tiada keraguan lagi untuk ibu" gunakan FARAALIPBUTTER tanpa was"❤ - ✅ BAHAN SEMULAJADI- Di perkaya dengan olive oil, jojoba oil,& shea butter untuk kelembapan yang berterusan dan tentunya suci kerana pengilangan yang di iktiraf dan mempunyai sijil Halal tersendiri. - ✅ TAHAN LAMA - Tidak mudah di tanggalkan ketika makan dan minum. - ✅ TIDAK KERING - Di jamin tidak mengeringkan bibir dan tidak sama sekali menyebabkan bibir mengelupas dan terkopek". Menjaga kelembapan bibir dan mempinkishkan bibir. - ✅ 2 JENIS FLAVOUR- Yang menarik dan trendy- warna" mengikut suhu badan masing" dan setiap warna ada keistimewaannya tersendiri. - WA +60198819532 📲 #faraalipbuttersquad  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutteripoh  #farahanimrazak  #teamflbbangsar  #sayapakaisayajual  #flbipoh  #kkmapproved  #lipcare  #organic  #tipskecantikan  #ainaserum  #ainacosmetic  #lipbutter  #lipstickviral  #freecod  #faraalipbuttermeru  #faraalipbuttertasek  #faraalipbutterchemor  #ipoh  #mydin  #bazaronline 
HQ SUPERRR NAK BANTU TeDI (Team Dianz) MUDAH MENJUAL 😍

Platform Marketing Dianz

3. Troli mall DIANZ 🛒

DIANZ TROLI DAH SELAMAT MENDARAT KESEMUA 8 MALL - tesco alor star mergong
- tesco seberang jaya penang
- tesco ampang
- tesco tebrau johor
- tesco kota bahru - MYDIN subang jaya
- MYDIN senawang negeri sembilan
- MYDIN  kuala terengganu

HQ naik kan branding kaw kaw 
Marketing HQ sapot
TEDI senyum je branding senang jual 😁

Ada yang dah jumpa troli Dianz? 😎

#dropshipwanted

#dianzvitamin #dianz #selangor #puncakalam #damansara #tedijunior #dropship #muabellaz #syantik #cantik #troli #tesco #mydin #marketing #kuning #purple
HQ SUPERRR NAK BANTU TeDI (Team Dianz) MUDAH MENJUAL 😍 Platform Marketing Dianz 3. Troli mall DIANZ 🛒 DIANZ TROLI DAH SELAMAT MENDARAT KESEMUA 8 MALL - tesco alor star mergong - tesco seberang jaya penang - tesco ampang - tesco tebrau johor - tesco kota bahru - MYDIN subang jaya - MYDIN senawang negeri sembilan - MYDIN kuala terengganu HQ naik kan branding kaw kaw Marketing HQ sapot TEDI senyum je branding senang jual 😁 Ada yang dah jumpa troli Dianz? 😎 #dropshipwanted  #dianzvitamin  #dianz  #selangor  #puncakalam  #damansara  #tedijunior  #dropship  #muabellaz  #syantik  #cantik  #troli  #tesco  #mydin  #marketing  #kuning  #purple 
TQ for ordering..
2 box plain brownies😄
.
Throwback
6/6/18
.
📌Make sure order 2 HARI AWAL ya😊
.
📲 Order & details :
WHATSAPP 013 370 6593
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#cakesbywani
#brownie
#brownies
#brownieskedut
#plainbrownie
#plainbrownies
#browniescoklat
#browniesnutella
#browniessimple
#simplebrownies
#kekganu
#kekterengganu
#dessert
#dessertterengganu
#cheesetartterengganu
#cheesetartganu
#cakes
#cod or #selfpickup 
#kualanerus #kualaterengganu #umt #unisza
#umtstudent
#uniszastudent
#dataranaustin
#mydin #mydingongbadak
TQ for ordering.. 2 box plain brownies😄 . Throwback 6/6/18 . 📌Make sure order 2 HARI AWAL ya😊 . 📲 Order & details : WHATSAPP 013 370 6593 . . . . . . . . . . . . . . . . #cakesbywani  #brownie  #brownies  #brownieskedut  #plainbrownie  #plainbrownies  #browniescoklat  #browniesnutella  #browniessimple  #simplebrownies  #kekganu  #kekterengganu  #dessert  #dessertterengganu  #cheesetartterengganu  #cheesetartganu  #cakes  #cod  or #selfpickup  #kualanerus  #kualaterengganu  #umt  #unisza  #umtstudent  #uniszastudent  #dataranaustin  #mydin  #mydingongbadak 
Another happy customer😍 Thank you syg sudi beli Sambal Pecal Aqilah Jm kami😘
.
.
Byk lagi testimoni di #testimonisambalpecalaqilahjm 😱 dan banyak lagi yg kami x sempat post😅
.
.
#sambalpecalaqilahjm #srikassim #srikassimtgkarang #bangi #bandarbarubangi #ashannas #vendorbangisentral #srikassimrestaurant #sgbesar #sgbesarselangor #pknsshahalam #pkns #pecaljawa #pecelsayur #aqilah #pecal #giantMY #mydin #tescomalaysia #shahalam #bangisentral
😡😫JGN SALAHKAN KAMI😩😡
.
.
Bila makan pecal dgn Sambal Pecal Aqilah JM tak boleh berhenti JGN SALAHKAN KAMI‼️ Padan muka SEDAP SGT katanya😆
.
.
Mmg SUSAH nak cari sambal pecal sedap dan bau TAK HAPAK😝 Jgn risau, Sambal Pecal Aqilah JM dah la harum, SEDAP GILERRR pulak tu. Tak percaya? Tgk #testimonisambalpecalaqilahjm , semua berpuas hati😱😱😱 .
.
Siapa dekat BANGI angkat tangan🙋🏻‍♀️ Apa tunggu lagi, cepat serbu butik 
@miqkaviolet.hq 
@miqkaviolet.hq 
@miqkaviolet.hq 
@miqkaviolet.hq 
@miqkaviolet.hq di Bangi Sentral skrg‼️
.
.
#agentsambalpecalaqilahjm #sambalpecalaqilahjm #srikassim #srikassimtgkarang #bangi #bandarbarubangi #ashannas #vendorbangisentral #srikassimrestaurant #sgbesar #sgbesarselangor #pknsshahalam #pkns #pecaljawa #pecelsayur #aqilah #pecal #giantMY #mydin #tescomalaysia #shahalam #bangisentral
😡😫JGN SALAHKAN KAMI😩😡 . . Bila makan pecal dgn Sambal Pecal Aqilah JM tak boleh berhenti JGN SALAHKAN KAMI‼️ Padan muka SEDAP SGT katanya😆 . . Mmg SUSAH nak cari sambal pecal sedap dan bau TAK HAPAK😝 Jgn risau, Sambal Pecal Aqilah JM dah la harum, SEDAP GILERRR pulak tu. Tak percaya? Tgk #testimonisambalpecalaqilahjm  , semua berpuas hati😱😱😱 . . Siapa dekat BANGI angkat tangan🙋🏻‍♀️ Apa tunggu lagi, cepat serbu butik @miqkaviolet.hq @miqkaviolet.hq @miqkaviolet.hq @miqkaviolet.hq @miqkaviolet.hq di Bangi Sentral skrg‼️ . . #agentsambalpecalaqilahjm  #sambalpecalaqilahjm  #srikassim  #srikassimtgkarang  #bangi  #bandarbarubangi  #ashannas  #vendorbangisentral  #srikassimrestaurant  #sgbesar  #sgbesarselangor  #pknsshahalam  #pkns  #pecaljawa  #pecelsayur  #aqilah  #pecal  #giantMY  #mydin  #tescomalaysia  #shahalam  #bangisentral 
Im selling #duriankampung #durianjelebu #kenaboi - location near #MYDIN & #JAKEL #SENAWANG negeri sembilan
😡😫JGN SALAHKAN KAMI😩😡
.
.
Bila makan pecal dgn Sambal Pecal Aqilah JM tak boleh berhenti JGN SALAHKAN KAMI‼️ Padan muka SEDAP SGT katanya😆
.
.
Mmg SUSAH nak cari sambal pecal sedap dan bau TAK HAPAK😝 Jgn risau, Sambal Pecal Aqilah JM dah la harum, SEDAP GILERRR pulak tu. Tak percaya? Tgk #testimonisambalpecalaqilahjm , semua berpuas hati😱😱😱 .
.
Siapa dekat BANGI angkat tangan🙋🏻‍♀️ Apa tunggu lagi, cepat serbu butik 
@miqkaviolet.hq 
@miqkaviolet.hq 
@miqkaviolet.hq 
@miqkaviolet.hq 
@miqkaviolet.hq di Bangi Sentral skrg‼️
.
.
#agentsambalpecalaqilahjm #sambalpecalaqilahjm #srikassim #srikassimtgkarang #bangi #bandarbarubangi #ashannas #vendorbangisentral #srikassimrestaurant #sgbesar #sgbesarselangor #pknsshahalam #pkns #pecaljawa #pecelsayur #aqilah #pecal #giantMY #mydin #tescomalaysia #shahalam #bangisentral
😡😫JGN SALAHKAN KAMI😩😡 . . Bila makan pecal dgn Sambal Pecal Aqilah JM tak boleh berhenti JGN SALAHKAN KAMI‼️ Padan muka SEDAP SGT katanya😆 . . Mmg SUSAH nak cari sambal pecal sedap dan bau TAK HAPAK😝 Jgn risau, Sambal Pecal Aqilah JM dah la harum, SEDAP GILERRR pulak tu. Tak percaya? Tgk #testimonisambalpecalaqilahjm  , semua berpuas hati😱😱😱 . . Siapa dekat BANGI angkat tangan🙋🏻‍♀️ Apa tunggu lagi, cepat serbu butik @miqkaviolet.hq @miqkaviolet.hq @miqkaviolet.hq @miqkaviolet.hq @miqkaviolet.hq di Bangi Sentral skrg‼️ . . #agentsambalpecalaqilahjm  #sambalpecalaqilahjm  #srikassim  #srikassimtgkarang  #bangi  #bandarbarubangi  #ashannas  #vendorbangisentral  #srikassimrestaurant  #sgbesar  #sgbesarselangor  #pknsshahalam  #pkns  #pecaljawa  #pecelsayur  #aqilah  #pecal  #giantMY  #mydin  #tescomalaysia  #shahalam  #bangisentral 
Choc Indulgence Cake
size 5" @ 500g++
.
Throwback
5/6/18
.
.
📌 PLEASEEE ORDER 2 DAYS EARLIER
.
📲 DETAILS :
WHATSAPP 013 370 6593 @ CLICK LINK AT MY BIO IG
.
Thank you~~😊
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#cakesbywani
#chocindulgence
#chocindulgencecake
#chocolateindulgence
#chocolateindulgencecake
#doublechocindulgence 
#doublechocindulgencecake 
#choc
#chocolate
#choclatecake
#kekcoklat
#kekcoklatindulgence
#cod #selfpickup
#kualanerus #kualaterengganu
#umt #umtstudent
#unisza #uniszastudent
#dataranaustin #datarantembesu
#mydin #mydingongbadak
#mydinbukitbesar
#baturakit
#kekganu
#kekterengganu
Choc Indulgence Cake size 5" @ 500g++ . Throwback 5/6/18 . . 📌 PLEASEEE ORDER 2 DAYS EARLIER . 📲 DETAILS : WHATSAPP 013 370 6593 @ CLICK LINK AT MY BIO IG . Thank you~~😊 . . . . . . . . . . . . . . . . . . #cakesbywani  #chocindulgence  #chocindulgencecake  #chocolateindulgence  #chocolateindulgencecake  #doublechocindulgence  #doublechocindulgencecake  #choc  #chocolate  #choclatecake  #kekcoklat  #kekcoklatindulgence  #cod  #selfpickup  #kualanerus  #kualaterengganu  #umt  #umtstudent  #unisza  #uniszastudent  #dataranaustin  #datarantembesu  #mydin  #mydingongbadak  #mydinbukitbesar  #baturakit  #kekganu  #kekterengganu 
selamat hari isnin 😊 kami dah buka hari ini dari 10pg-8.30 malam. jemput datang semua! 😄😄
.
#preventionisbetterthancure #improveyourvisionbrighteryourfuture #dhiyaoptometrist
#meruraya #meru #ipoh #optometrist #cerminmata #chemor #silibin #mydin #amanjaya #mydinmeruraya #contactlens #kantasentuh
🌸Accessories 🌸

Wearfit Smart Watch. 
Untuk customer yang selalu pergi gym atau jogging tu mesti korang pernah tengok akak-akak sado dan abang-abang sado 💪🏻 💪🏻💪🏻💪🏻 dekat gym tu pakai Smart watch camnie kan?

Haa nie sis nk bagi tahu nie Smart Watch Wearfit nie dah sampai guyss. 
Banyak kelebihan Smart watch nie😱😱 Antaranye ialah: ⏱Call and SMS Reminder. Maksudnye die akan beri notification kalau korang ade mesej atau missed call yang belum dijawab.
⏱Alarm Clock.
⏱Sleep Monitor
⏱Heart Rate Monitor
⏱Blood Pressure Monitor
⏱Pedometer

Design unisex sesuai untuk semua jantina 😊
Jom datang R Murah Gadget untuk grab Smart Watch nie 🎉🎉🎉 #utembandarmelaka #uitmmelaka #melakafoodfest #melaka #mydin #mydinmitc #mitc #bowlingmibc #melakainternationalbowlingcentre #ayerkeroh #chaqcorner #bukitberuang #bukitkatil #jasin #zoomelaka #tamanbuaya #tamanseribubunga #tolayerkeroh #utembandarmelaka #mrkerabumangga #cibiukmitc #ikanbakarmalim #desabatu
🌸Accessories 🌸 Wearfit Smart Watch. Untuk customer yang selalu pergi gym atau jogging tu mesti korang pernah tengok akak-akak sado dan abang-abang sado 💪🏻 💪🏻💪🏻💪🏻 dekat gym tu pakai Smart watch camnie kan? Haa nie sis nk bagi tahu nie Smart Watch Wearfit nie dah sampai guyss. Banyak kelebihan Smart watch nie😱😱 Antaranye ialah: ⏱Call and SMS Reminder. Maksudnye die akan beri notification kalau korang ade mesej atau missed call yang belum dijawab. ⏱Alarm Clock. ⏱Sleep Monitor ⏱Heart Rate Monitor ⏱Blood Pressure Monitor ⏱Pedometer Design unisex sesuai untuk semua jantina 😊 Jom datang R Murah Gadget untuk grab Smart Watch nie 🎉🎉🎉 #utembandarmelaka  #uitmmelaka  #melakafoodfest  #melaka  #mydin  #mydinmitc  #mitc  #bowlingmibc  #melakainternationalbowlingcentre  #ayerkeroh  #chaqcorner  #bukitberuang  #bukitkatil  #jasin  #zoomelaka  #tamanbuaya  #tamanseribubunga  #tolayerkeroh  #utembandarmelaka  #mrkerabumangga  #cibiukmitc  #ikanbakarmalim  #desabatu 
Sabar itu separuh daripada iman.
Allah berfirman: 'Wahai orang-orang yang beriman! Mohonlah pertolongan (kepada Allah) dengan sabar dan solat. Sungguh, Allah berserta orang-orang yang sabar'.
(al-Baqarah: 153)

Jom berbekam bersama kami di @spabekamarrayyanmelaka .
.
.
Untuk Temujanji boleh layari website kami 
http://www.spabekamarrayyan.com
ATAU Tel/Whatsapp 
Hotline 018 215 3135atau Click www.wasap.my/60182153135

#bekam #bekammelaka #hijamah #sunnah #kesihatan #spamelaka #bekamsunnah #kotafesyen #ayerkeroh #mydin #mitc
Sabar itu separuh daripada iman. Allah berfirman: 'Wahai orang-orang yang beriman! Mohonlah pertolongan (kepada Allah) dengan sabar dan solat. Sungguh, Allah berserta orang-orang yang sabar'. (al-Baqarah: 153) Jom berbekam bersama kami di @spabekamarrayyanmelaka . . . Untuk Temujanji boleh layari website kami http://www.spabekamarrayyan.com ATAU Tel/Whatsapp Hotline 018 215 3135atau Click www.wasap.my/60182153135 #bekam  #bekammelaka  #hijamah  #sunnah  #kesihatan  #spamelaka  #bekamsunnah  #kotafesyen  #ayerkeroh  #mydin  #mitc 
[#PERHATIAN] WANITA YANG NK MAINTAIN SHANTEQ! GINCU TAHAN LAMA? -

Memperkenalkan "FARAALIPBUTTER " by @farahanimrazak . Satu satunya lipstick bibir yang tidak asing lagi dan sangat berbaloi dengan texture yang lembut. 😍 Bukan hanya untuk ibu" jer,  anak" dara sekarang ni pun dah pandai pakai lipstick untuk jaga kehalusan dan kesihatan bibir ❤️
- ==========
KENAPA FARAALIPBUTTER TERBAIK?
==========
✅ HALAL DAN LULUS KKM - Of course demi menjamin keselamatan pengguna, kilang dan produk diselia oleh KKM tau, tiada keraguan lagi untuk ibu" gunakan FARAALIPBUTTER tanpa was"❤
- ✅ BAHAN SEMULAJADI- Di perkaya dengan olive oil, jojoba oil,& shea butter untuk kelembapan yang berterusan dan tentunya suci kerana pengilangan yang di iktiraf dan mempunyai sijil Halal tersendiri.
- ✅ TAHAN LAMA - Tidak mudah di tanggalkan ketika makan dan minum. - ✅ TIDAK KERING - Di jamin tidak mengeringkan bibir dan tidak sama sekali menyebabkan bibir mengelupas dan terkopek". Menjaga kelembapan bibir dan mempinkishkan bibir.
- ✅ 2 JENIS FLAVOUR- Yang menarik dan trendy- warna"  mengikut suhu badan masing" dan setiap warna ada keistimewaannya tersendiri.
-
WA +60198819532 📲

#faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquad #faraalipbutteripoh #farahanimrazak #teamflbbangsar #sayapakaisayajual #flbipoh #kkmapproved #lipcare #organic #tipskecantikan #ainaserum #ainacosmetic #lipbutter #lipstickviral #freecod #faraalipbuttermeru #faraalipbuttertasek #faraalipbutterchemor #ipoh #mydin #bazaronline
[#PERHATIAN ] WANITA YANG NK MAINTAIN SHANTEQ! GINCU TAHAN LAMA? - Memperkenalkan "FARAALIPBUTTER " by @farahanimrazak . Satu satunya lipstick bibir yang tidak asing lagi dan sangat berbaloi dengan texture yang lembut. 😍 Bukan hanya untuk ibu" jer, anak" dara sekarang ni pun dah pandai pakai lipstick untuk jaga kehalusan dan kesihatan bibir ❤️ - ========== KENAPA FARAALIPBUTTER TERBAIK? ========== ✅ HALAL DAN LULUS KKM - Of course demi menjamin keselamatan pengguna, kilang dan produk diselia oleh KKM tau, tiada keraguan lagi untuk ibu" gunakan FARAALIPBUTTER tanpa was"❤ - ✅ BAHAN SEMULAJADI- Di perkaya dengan olive oil, jojoba oil,& shea butter untuk kelembapan yang berterusan dan tentunya suci kerana pengilangan yang di iktiraf dan mempunyai sijil Halal tersendiri. - ✅ TAHAN LAMA - Tidak mudah di tanggalkan ketika makan dan minum. - ✅ TIDAK KERING - Di jamin tidak mengeringkan bibir dan tidak sama sekali menyebabkan bibir mengelupas dan terkopek". Menjaga kelembapan bibir dan mempinkishkan bibir. - ✅ 2 JENIS FLAVOUR- Yang menarik dan trendy- warna" mengikut suhu badan masing" dan setiap warna ada keistimewaannya tersendiri. - WA +60198819532 📲 #faraalipbuttersquad  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutteripoh  #farahanimrazak  #teamflbbangsar  #sayapakaisayajual  #flbipoh  #kkmapproved  #lipcare  #organic  #tipskecantikan  #ainaserum  #ainacosmetic  #lipbutter  #lipstickviral  #freecod  #faraalipbuttermeru  #faraalipbuttertasek  #faraalipbutterchemor  #ipoh  #mydin  #bazaronline 
[#PERHATIAN] WANITA YANG NK MAINTAIN SHANTEQ! GINCU TAHAN LAMA? -

Memperkenalkan "FARAALIPBUTTER " by @farahanimrazak . Satu satunya lipstick bibir yang tidak asing lagi dan sangat berbaloi dengan texture yang lembut. 😍 Bukan hanya untuk ibu" jer,  anak" dara sekarang ni pun dah pandai pakai lipstick untuk jaga kehalusan dan kesihatan bibir ❤️
- ==========
KENAPA FARAALIPBUTTER TERBAIK?
==========
✅ HALAL DAN LULUS KKM - Of course demi menjamin keselamatan pengguna, kilang dan produk diselia oleh KKM tau, tiada keraguan lagi untuk ibu" gunakan FARAALIPBUTTER tanpa was"❤
- ✅ BAHAN SEMULAJADI- Di perkaya dengan olive oil, jojoba oil,& shea butter untuk kelembapan yang berterusan dan tentunya suci kerana pengilangan yang di iktiraf dan mempunyai sijil Halal tersendiri.
- ✅ TAHAN LAMA - Tidak mudah di tanggalkan ketika makan dan minum. - ✅ TIDAK KERING - Di jamin tidak mengeringkan bibir dan tidak sama sekali menyebabkan bibir mengelupas dan terkopek". Menjaga kelembapan bibir dan mempinkishkan bibir.
- ✅ 2 JENIS FLAVOUR- Yang menarik dan trendy- warna"  mengikut suhu badan masing" dan setiap warna ada keistimewaannya tersendiri.
-
WA +60198819532 📲

#faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquad #faraalipbutteripoh #farahanimrazak #teamflbbangsar #sayapakaisayajual #flbipoh #kkmapproved #lipcare #organic #tipskecantikan #ainaserum #ainacosmetic #lipbutter #lipstickviral #freecod #faraalipbuttermeru #faraalipbuttertasek #faraalipbutterchemor #ipoh #mydin #bazaronline
[#PERHATIAN ] WANITA YANG NK MAINTAIN SHANTEQ! GINCU TAHAN LAMA? - Memperkenalkan "FARAALIPBUTTER " by @farahanimrazak . Satu satunya lipstick bibir yang tidak asing lagi dan sangat berbaloi dengan texture yang lembut. 😍 Bukan hanya untuk ibu" jer, anak" dara sekarang ni pun dah pandai pakai lipstick untuk jaga kehalusan dan kesihatan bibir ❤️ - ========== KENAPA FARAALIPBUTTER TERBAIK? ========== ✅ HALAL DAN LULUS KKM - Of course demi menjamin keselamatan pengguna, kilang dan produk diselia oleh KKM tau, tiada keraguan lagi untuk ibu" gunakan FARAALIPBUTTER tanpa was"❤ - ✅ BAHAN SEMULAJADI- Di perkaya dengan olive oil, jojoba oil,& shea butter untuk kelembapan yang berterusan dan tentunya suci kerana pengilangan yang di iktiraf dan mempunyai sijil Halal tersendiri. - ✅ TAHAN LAMA - Tidak mudah di tanggalkan ketika makan dan minum. - ✅ TIDAK KERING - Di jamin tidak mengeringkan bibir dan tidak sama sekali menyebabkan bibir mengelupas dan terkopek". Menjaga kelembapan bibir dan mempinkishkan bibir. - ✅ 2 JENIS FLAVOUR- Yang menarik dan trendy- warna" mengikut suhu badan masing" dan setiap warna ada keistimewaannya tersendiri. - WA +60198819532 📲 #faraalipbuttersquad  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutteripoh  #farahanimrazak  #teamflbbangsar  #sayapakaisayajual  #flbipoh  #kkmapproved  #lipcare  #organic  #tipskecantikan  #ainaserum  #ainacosmetic  #lipbutter  #lipstickviral  #freecod  #faraalipbuttermeru  #faraalipbuttertasek  #faraalipbutterchemor  #ipoh  #mydin  #bazaronline 
Sekarang ibu ayah takde alasan lg bangun tengah2 malam mengantuk nak tunggu masak air buat susu utk anak. Siap boleh join minum air sejuk lg sambil2 tu.. Wooowww #IbuMithali #AyahMithali sgt. Rm56.60 je sebulan chuolls. Taknak lg? 🙄
_
King Top RM 56.60 order is open now. Register awal untuk dapatkan installment percuma bulan Ogos. Start bayar bulan pertama bulan September. 
_
Ada free gift extra piping di sinki untuk basuh sayur dan botol air cuckoo limited edition tau 😋
_
Cuckoo sekarang 0 GST. Terpakai untuk customer baru dan lama. Serendah RM 56.60 sebulan. Kuota is running fast. Cepat! 
_
Assalammualaikum. I’m CikOmelCuckoo. Your trusted Cuckoo Agent. 🤗
_
Kalau berminat, boleh tinggalkan contact number kat bawah 👇🏻 😘 
#emakmithali #abahmithali #susuanak #airbersih #penapisairmurah #cuckoopromotion #cuckoopromo #cuckoobersih #penapisairbersih #tesco #aeon #mydin #speed99 #familymart #cuckoogiant
Sekarang ibu ayah takde alasan lg bangun tengah2 malam mengantuk nak tunggu masak air buat susu utk anak. Siap boleh join minum air sejuk lg sambil2 tu.. Wooowww #IbuMithali  #AyahMithali  sgt. Rm56.60 je sebulan chuolls. Taknak lg? 🙄 _ King Top RM 56.60 order is open now. Register awal untuk dapatkan installment percuma bulan Ogos. Start bayar bulan pertama bulan September. _ Ada free gift extra piping di sinki untuk basuh sayur dan botol air cuckoo limited edition tau 😋 _ Cuckoo sekarang 0 GST. Terpakai untuk customer baru dan lama. Serendah RM 56.60 sebulan. Kuota is running fast. Cepat! _ Assalammualaikum. I’m CikOmelCuckoo. Your trusted Cuckoo Agent. 🤗 _ Kalau berminat, boleh tinggalkan contact number kat bawah 👇🏻 😘 #emakmithali  #abahmithali  #susuanak  #airbersih  #penapisairmurah  #cuckoopromotion  #cuckoopromo  #cuckoobersih  #penapisairbersih  #tesco  #aeon  #mydin  #speed99  #familymart  #cuckoogiant 
Sekarang ibu ayah takde alasan lg bangun tengah2 malam mengantuk nak tunggu masak air buat susu utk anak. Siap boleh join minum air sejuk lg sambil2 tu.. Wooowww #IbuMithali #AyahMithali sgt. Rm56.60 je sebulan chuolls. Taknak lg? 🙄
_
King Top RM 56.60 order is open now. Register awal untuk dapatkan installment percuma bulan Ogos. Start bayar bulan pertama bulan September. 
_
Ada free gift extra piping di sinki untuk basuh sayur dan botol air cuckoo limited edition tau 😋
_
Cuckoo sekarang 0 GST. Terpakai untuk customer baru dan lama. Serendah RM 56.60 sebulan. Kuota is running fast. Cepat! 
_
Assalammualaikum. I’m CikOmelCuckoo. Your trusted Cuckoo Agent. 🤗
_
Kalau berminat, boleh tinggalkan contact number kat bawah 👇🏻 😘 
#emakmithali #abahmithali #susuanak #airbersih #penapisairmurah #cuckoopromotion #cuckoopromo #cuckoobersih #penapisairbersih #tesco #aeon #mydin #speed99 #familymart #cuckoogiant #cuckoorawang
Sekarang ibu ayah takde alasan lg bangun tengah2 malam mengantuk nak tunggu masak air buat susu utk anak. Siap boleh join minum air sejuk lg sambil2 tu.. Wooowww #IbuMithali  #AyahMithali  sgt. Rm56.60 je sebulan chuolls. Taknak lg? 🙄 _ King Top RM 56.60 order is open now. Register awal untuk dapatkan installment percuma bulan Ogos. Start bayar bulan pertama bulan September. _ Ada free gift extra piping di sinki untuk basuh sayur dan botol air cuckoo limited edition tau 😋 _ Cuckoo sekarang 0 GST. Terpakai untuk customer baru dan lama. Serendah RM 56.60 sebulan. Kuota is running fast. Cepat! _ Assalammualaikum. I’m CikOmelCuckoo. Your trusted Cuckoo Agent. 🤗 _ Kalau berminat, boleh tinggalkan contact number kat bawah 👇🏻 😘 #emakmithali  #abahmithali  #susuanak  #airbersih  #penapisairmurah  #cuckoopromotion  #cuckoopromo  #cuckoobersih  #penapisairbersih  #tesco  #aeon  #mydin  #speed99  #familymart  #cuckoogiant  #cuckoorawang 
😍this new slippers! Got it at only RM1.90! #damncheap #slippers #mydin #mengapabayarlebih #laylishoe
TQ Syafiqa, sudi repeat order kali ke berapa tah😁
.
#umtstudent .
Throwback
5/6/18
.
.
📌 PLEASEEE ORDER 2 DAYS EARLIER
.
📲 DETAILS :
WHATSAPP 013 370 6593 @ CLICK LINK AT MY BIO IG
.
Thank you~~😊
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#cakesbywani
#chocindulgence
#chocindulgencecake
#chocolateindulgence
#chocolateindulgencecake
#doublechocindulgence 
#doublechocindulgencecake 
#choc
#chocolate
#choclatecake
#kekcoklat
#kekcoklatindulgence
#cod #selfpickup
#kualanerus #kualaterengganu
#umt #umtstudent
#unisza #uniszastudent
#dataranaustin #datarantembesu
#mydin #mydingongbadak
#mydinbukitbesar
#baturakit
#kekganu
#kekterengganu
TQ Syafiqa, sudi repeat order kali ke berapa tah😁 . #umtstudent  . Throwback 5/6/18 . . 📌 PLEASEEE ORDER 2 DAYS EARLIER . 📲 DETAILS : WHATSAPP 013 370 6593 @ CLICK LINK AT MY BIO IG . Thank you~~😊 . . . . . . . . . . . . . . . . . . #cakesbywani  #chocindulgence  #chocindulgencecake  #chocolateindulgence  #chocolateindulgencecake  #doublechocindulgence  #doublechocindulgencecake  #choc  #chocolate  #choclatecake  #kekcoklat  #kekcoklatindulgence  #cod  #selfpickup  #kualanerus  #kualaterengganu  #umt  #umtstudent  #unisza  #uniszastudent  #dataranaustin  #datarantembesu  #mydin  #mydingongbadak  #mydinbukitbesar  #baturakit  #kekganu  #kekterengganu 
😱Butik @snfboutique dah ada SAMBAL PECAL AQILAH JM😱
.
.
Mmg SUSAH nak cari sambal pecal sedap dan bau TAK HAPAK😝 Jgn risau, Sambal Pecal Aqilah JM dah la harum, SEDAP GILERRR pulak tu. Tak percaya? Tgk #testimonisambalpecalaqilahjm , semua berpuas hati😱😱😱 .
.
Org2 bangi cepat serbu butik @snfboutique 
@snfboutique 
@snfboutique 
@snfboutique di Bangi Sentral skrg‼️
.
.
Siapa tak cuba lagi sambal pecal Aqilah JM ni mmg rugi‼️ Makan confirm tak berhenti😄
.
#agentsambalpecalaqilahjm #sambalpecalaqilahjm #srikassim #srikassimtgkarang #bangi #bandarbarubangi #ashannas #vendorbangisentral #srikassimrestaurant #sgbesar #sgbesarselangor #pknsshahalam #pkns #pecaljawa #pecelsayur #aqilah #pecal #giantMY #mydin #tescomalaysia #shahalam #bangisentral
😱Butik @snfboutique dah ada SAMBAL PECAL AQILAH JM😱 . . Mmg SUSAH nak cari sambal pecal sedap dan bau TAK HAPAK😝 Jgn risau, Sambal Pecal Aqilah JM dah la harum, SEDAP GILERRR pulak tu. Tak percaya? Tgk #testimonisambalpecalaqilahjm  , semua berpuas hati😱😱😱 . . Org2 bangi cepat serbu butik @snfboutique @snfboutique @snfboutique @snfboutique di Bangi Sentral skrg‼️ . . Siapa tak cuba lagi sambal pecal Aqilah JM ni mmg rugi‼️ Makan confirm tak berhenti😄 . #agentsambalpecalaqilahjm  #sambalpecalaqilahjm  #srikassim  #srikassimtgkarang  #bangi  #bandarbarubangi  #ashannas  #vendorbangisentral  #srikassimrestaurant  #sgbesar  #sgbesarselangor  #pknsshahalam  #pkns  #pecaljawa  #pecelsayur  #aqilah  #pecal  #giantMY  #mydin  #tescomalaysia  #shahalam  #bangisentral 
Mummy ajar kita kenal barang dapur hari ni kt mydin. So nanti bolehlah pimces masak tuk mummy bila dah besar Nanti. 😬

#ootd #potd📷 #instaview #instagood #instalovemalaysia #zaraindahaus❤️ #mydin #love #shahalam #malaysia
😱Butik @snfboutique dah ada SAMBAL PECAL AQILAH JM😱
.
.
Mmg SUSAH nak cari sambal pecal sedap dan bau TAK HAPAK😝 Jgn risau, Sambal Pecal Aqilah JM dah la harum, SEDAP GILERRR pulak tu. Tak percaya? Tgk #testimonisambalpecalaqilahjm , semua berpuas hati😱😱😱 .
.
Org2 bangi cepat serbu butik @snfboutique 
@snfboutique 
@snfboutique 
@snfboutique di Bangi Sentral skrg‼️
.
.
Siapa tak cuba lagi sambal pecal Aqilah JM ni mmg rugi‼️ Makan confirm tak berhenti😄
.
#agentsambalpecalaqilahjm #sambalpecalaqilahjm #srikassim #srikassimtgkarang #bangi #bandarbarubangi #ashannas #vendorbangisentral #srikassimrestaurant #sgbesar #sgbesarselangor #pknsshahalam #pkns #pecaljawa #pecelsayur #aqilah #pecal #giantMY #mydin #tescomalaysia #shahalam #bangisentral
😱Butik @snfboutique dah ada SAMBAL PECAL AQILAH JM😱 . . Mmg SUSAH nak cari sambal pecal sedap dan bau TAK HAPAK😝 Jgn risau, Sambal Pecal Aqilah JM dah la harum, SEDAP GILERRR pulak tu. Tak percaya? Tgk #testimonisambalpecalaqilahjm  , semua berpuas hati😱😱😱 . . Org2 bangi cepat serbu butik @snfboutique @snfboutique @snfboutique @snfboutique di Bangi Sentral skrg‼️ . . Siapa tak cuba lagi sambal pecal Aqilah JM ni mmg rugi‼️ Makan confirm tak berhenti😄 . #agentsambalpecalaqilahjm  #sambalpecalaqilahjm  #srikassim  #srikassimtgkarang  #bangi  #bandarbarubangi  #ashannas  #vendorbangisentral  #srikassimrestaurant  #sgbesar  #sgbesarselangor  #pknsshahalam  #pkns  #pecaljawa  #pecelsayur  #aqilah  #pecal  #giantMY  #mydin  #tescomalaysia  #shahalam  #bangisentral 
😱OMG PKNS SHAH ALAM😱😱
.
.
Org2 Shah Alam dah boleh dapatkan Sambal Pecal Aqilah JM di booth @hbventures PKNS Shah Alam skrg‼️
.
.
Siapa tak cuba lagi sambal pecal Aqilah JM ni mmg rugi‼️ Dah la MURAH, SEDAP gilaa pulak tu😍
Cepat serbu booth 
@hbventures 
@hbventures 
@hbventures 
@hbventures .
.
#agentsambalpecalaqilahjm #sambalpecalaqilahjm #srikassim #srikassimtgkarang #srikassimrestaurant #sgbesar #sgbesarselangor #pknsshahalam #pkns #pecaljawa #pecelsayur #aqilah #pecal #giantMY #mydin #tescomalaysia #shahalam
😱OMG PKNS SHAH ALAM😱😱 . . Org2 Shah Alam dah boleh dapatkan Sambal Pecal Aqilah JM di booth @hbventures PKNS Shah Alam skrg‼️ . . Siapa tak cuba lagi sambal pecal Aqilah JM ni mmg rugi‼️ Dah la MURAH, SEDAP gilaa pulak tu😍 Cepat serbu booth @hbventures @hbventures @hbventures @hbventures . . #agentsambalpecalaqilahjm  #sambalpecalaqilahjm  #srikassim  #srikassimtgkarang  #srikassimrestaurant  #sgbesar  #sgbesarselangor  #pknsshahalam  #pkns  #pecaljawa  #pecelsayur  #aqilah  #pecal  #giantMY  #mydin  #tescomalaysia  #shahalam 
Hasil prjalanan hari ni...maka, trhasilah istilah yg d namakn taik mata... Hahaha
#hanan #ngantukberat #ngantuk #weekend #mydin
Alhamdulillah Terima Kasih mengunjungi kami di hari terakhir beroperasi di SURIA JAYA Mall Padang Jawa seksyen 16 Shah Alam
.
.
Selepas ni beroperasi di Store seksyen 13
.
.
#tatamimurah #ikea #tatamishahalam #tatamimurahcantik #carpettatami #tatami #shahalam #uitm #unisel #sarban #padangjawa #alamavenue #nilai  #suriajaya #sayajual #bazaarpaknil #carpet #murah #hargaborong #borong #primavalet #deco #homedeco # #mydin #mrdiy #livingmall #HOME #ssf #minimalist
Alhamdulillah Terima Kasih mengunjungi kami di hari terakhir beroperasi di SURIA JAYA Mall Padang Jawa seksyen 16 Shah Alam . . Selepas ni beroperasi di Store seksyen 13 . . #tatamimurah  #ikea  #tatamishahalam  #tatamimurahcantik  #carpettatami  #tatami  #shahalam  #uitm  #unisel  #sarban  #padangjawa  #alamavenue  #nilai  #suriajaya  #sayajual  #bazaarpaknil  #carpet  #murah  #hargaborong  #borong  #primavalet  #deco  #homedeco  # #mydin  #mrdiy  #livingmall  #HOME  #ssf  #minimalist 
Alhamdulillah Terima Kasih mengunjungi kami di hari terakhir beroperasi di SURIA JAYA Mall Padang Jawa seksyen 16 Shah Alam
.
.
Selepas ni beroperasi di Store seksyen 13
.
.
#tatamimurah #ikea #tatamishahalam #tatamimurahcantik #carpettatami #tatami #shahalam #uitm #unisel #sarban #padangjawa #alamavenue #nilai  #suriajaya #sayajual #bazaarpaknil #carpet #murah #hargaborong #borong #primavalet #deco #homedeco # #mydin #mrdiy #livingmall #HOME #ssf #minimalist
Alhamdulillah Terima Kasih mengunjungi kami di hari terakhir beroperasi di SURIA JAYA Mall Padang Jawa seksyen 16 Shah Alam . . Selepas ni beroperasi di Store seksyen 13 . . #tatamimurah  #ikea  #tatamishahalam  #tatamimurahcantik  #carpettatami  #tatami  #shahalam  #uitm  #unisel  #sarban  #padangjawa  #alamavenue  #nilai  #suriajaya  #sayajual  #bazaarpaknil  #carpet  #murah  #hargaborong  #borong  #primavalet  #deco  #homedeco  # #mydin  #mrdiy  #livingmall  #HOME  #ssf  #minimalist 
Level up... Kadang2 prubahan itu perlu... Dah2 mnguap dh bdak tuh.. #hanan #ngantuk #papaygbelikoygpanas
#kenyang #golife #akudandia #mydin #ahad
Alhamdulillah Terima Kasih mengunjungi kami di hari terakhir beroperasi di SURIA JAYA Mall Padang Jawa seksyen 16 Shah Alam
.
.
Selepas ni beroperasi di Store seksyen 13
.
.
#tatamimurah #ikea #tatamishahalam #tatamimurahcantik #carpettatami #tatami #shahalam #uitm #unisel #sarban #padangjawa #alamavenue #nilai  #suriajaya #sayajual #bazaarpaknil #carpet #murah #hargaborong #borong #primavalet #deco #homedeco # #mydin #mrdiy #livingmall #HOME #ssf #minimalist
Alhamdulillah Terima Kasih mengunjungi kami di hari terakhir beroperasi di SURIA JAYA Mall Padang Jawa seksyen 16 Shah Alam . . Selepas ni beroperasi di Store seksyen 13 . . #tatamimurah  #ikea  #tatamishahalam  #tatamimurahcantik  #carpettatami  #tatami  #shahalam  #uitm  #unisel  #sarban  #padangjawa  #alamavenue  #nilai  #suriajaya  #sayajual  #bazaarpaknil  #carpet  #murah  #hargaborong  #borong  #primavalet  #deco  #homedeco  # #mydin  #mrdiy  #livingmall  #HOME  #ssf  #minimalist 
sebelum mula bekerja esok mari dapatkan pemeriksaan mata supaya kesihatan mata anda berada di tahap yg baik 😁
.
selamat berhujung minggu! 😎
. 
#preventionisbetterthancure #improveyourvisionbrighteryourfuture #dhiyaoptometrist
#meruraya #meru #ipoh #optometrist #cerminmata #chemor #silibin #mydin #amanjaya #mydinmeruraya #contactlens #kantasentuh
Di penaga ada dua bilik sahaja.. satu bilik econ satu lagi kipas ..dua dua katil queen, kelengkapan dapur semua ada inc mesin basuh,peti ais.garage kereta yg besar 🚗 . ◇Berdekatan dengan #mydinkepalabatas #bertam #kualamuda #pekanpenaga #tescobertam #bertamkiosk & etc. 
#homestay #penang #penangites #dovisit #politeknik #uitmpermatangpauh #uitm #juscoalma #SunwaycarnivallMall #Mydin #BMcityMall #Bowling #hot #bandarperda #abconecorner #masjid #hotel #home #melayu #tamanpauh #jalanbaru #UptownPerda #Malaysia #Vacation
Di penaga ada dua bilik sahaja.. satu bilik econ satu lagi kipas ..dua dua katil queen, kelengkapan dapur semua ada inc mesin basuh,peti ais.garage kereta yg besar 🚗 . ◇Berdekatan dengan #mydinkepalabatas  #bertam  #kualamuda  #pekanpenaga  #tescobertam  #bertamkiosk  & etc. #homestay  #penang  #penangites  #dovisit  #politeknik  #uitmpermatangpauh  #uitm  #juscoalma  #SunwaycarnivallMall  #Mydin  #BMcityMall  #Bowling  #hot  #bandarperda  #abconecorner  #masjid  #hotel  #home  #melayu  #tamanpauh  #jalanbaru  #UptownPerda  #Malaysia  #Vacation 
Di penaga ada dua bilik sahaja.. satu bilik econ satu lagi kipas ..dua dua katil queen, kelengkapan dapur semua ada inc mesin basuh,peti ais.garage kereta yg besar 🚗 . ◇Berdekatan dengan #mydinkepalabatas #bertam #kualamuda #pekanpenaga #tescobertam #bertamkiosk & etc. 
#homestay #penang #penangites #dovisit #politeknik #uitmpermatangpauh #uitm #juscoalma #SunwaycarnivallMall #Mydin #BMcityMall #Bowling #hot #bandarperda #abconecorner #masjid #hotel #home #melayu #tamanpauh #jalanbaru #UptownPerda #Malaysia #Vacation
Di penaga ada dua bilik sahaja.. satu bilik econ satu lagi kipas ..dua dua katil queen, kelengkapan dapur semua ada inc mesin basuh,peti ais.garage kereta yg besar 🚗 . ◇Berdekatan dengan #mydinkepalabatas  #bertam  #kualamuda  #pekanpenaga  #tescobertam  #bertamkiosk  & etc. #homestay  #penang  #penangites  #dovisit  #politeknik  #uitmpermatangpauh  #uitm  #juscoalma  #SunwaycarnivallMall  #Mydin  #BMcityMall  #Bowling  #hot  #bandarperda  #abconecorner  #masjid  #hotel  #home  #melayu  #tamanpauh  #jalanbaru  #UptownPerda  #Malaysia  #Vacation 
Di penaga ada dua bilik sahaja.. satu bilik econ satu lagi kipas ..dua dua katil queen, kelengkapan dapur semua ada inc mesin basuh,peti ais.garage kereta yg besar 🚗 . ◇Berdekatan dengan #mydinkepalabatas #bertam #kualamuda #pekanpenaga #tescobertam #bertamkiosk & etc. 
#homestay #penang #penangites #dovisit #politeknik #uitmpermatangpauh #uitm #juscoalma #SunwaycarnivallMall #Mydin #BMcityMall #Bowling #hot #bandarperda #abconecorner #masjid #hotel #home #melayu #tamanpauh #jalanbaru #UptownPerda #Malaysia #Vacation
Di penaga ada dua bilik sahaja.. satu bilik econ satu lagi kipas ..dua dua katil queen, kelengkapan dapur semua ada inc mesin basuh,peti ais.garage kereta yg besar 🚗 . ◇Berdekatan dengan #mydinkepalabatas  #bertam  #kualamuda  #pekanpenaga  #tescobertam  #bertamkiosk  & etc. #homestay  #penang  #penangites  #dovisit  #politeknik  #uitmpermatangpauh  #uitm  #juscoalma  #SunwaycarnivallMall  #Mydin  #BMcityMall  #Bowling  #hot  #bandarperda  #abconecorner  #masjid  #hotel  #home  #melayu  #tamanpauh  #jalanbaru  #UptownPerda  #Malaysia  #Vacation 
Di penaga ada dua bilik sahaja.. satu bilik econ satu lagi kipas ..dua dua katil queen, kelengkapan dapur semua ada inc mesin basuh,peti ais.garage kereta yg besar 🚗 . ◇Berdekatan dengan #mydinkepalabatas #bertam #kualamuda #pekanpenaga #tescobertam #bertamkiosk & etc. 
#homestay #penang #penangites #dovisit #politeknik #uitmpermatangpauh #uitm #juscoalma #SunwaycarnivallMall #Mydin #BMcityMall #Bowling #hot #bandarperda #abconecorner #masjid #hotel #home #melayu #tamanpauh #jalanbaru #UptownPerda #Malaysia #Vacation
Di penaga ada dua bilik sahaja.. satu bilik econ satu lagi kipas ..dua dua katil queen, kelengkapan dapur semua ada inc mesin basuh,peti ais.garage kereta yg besar 🚗 . ◇Berdekatan dengan #mydinkepalabatas  #bertam  #kualamuda  #pekanpenaga  #tescobertam  #bertamkiosk  & etc. #homestay  #penang  #penangites  #dovisit  #politeknik  #uitmpermatangpauh  #uitm  #juscoalma  #SunwaycarnivallMall  #Mydin  #BMcityMall  #Bowling  #hot  #bandarperda  #abconecorner  #masjid  #hotel  #home  #melayu  #tamanpauh  #jalanbaru  #UptownPerda  #Malaysia  #Vacation 
Di penaga ada dua bilik sahaja.. satu bilik econ satu lagi kipas ..dua dua katil queen, kelengkapan dapur semua ada inc mesin basuh,peti ais.garage kereta yg besar 🚗 . ◇Berdekatan dengan #mydinkepalabatas #bertam #kualamuda #pekanpenaga #tescobertam #bertamkiosk & etc. 
#homestay #penang #penangites #dovisit #politeknik #uitmpermatangpauh #uitm #juscoalma #SunwaycarnivallMall #Mydin #BMcityMall #Bowling #hot #bandarperda #abconecorner #masjid #hotel #home #melayu #tamanpauh #jalanbaru #UptownPerda #Malaysia #Vacation
Di penaga ada dua bilik sahaja.. satu bilik econ satu lagi kipas ..dua dua katil queen, kelengkapan dapur semua ada inc mesin basuh,peti ais.garage kereta yg besar 🚗 . ◇Berdekatan dengan #mydinkepalabatas  #bertam  #kualamuda  #pekanpenaga  #tescobertam  #bertamkiosk  & etc. #homestay  #penang  #penangites  #dovisit  #politeknik  #uitmpermatangpauh  #uitm  #juscoalma  #SunwaycarnivallMall  #Mydin  #BMcityMall  #Bowling  #hot  #bandarperda  #abconecorner  #masjid  #hotel  #home  #melayu  #tamanpauh  #jalanbaru  #UptownPerda  #Malaysia  #Vacation 
Di penaga ada dua bilik sahaja.. satu bilik econ satu lagi kipas ..dua dua katil queen, kelengkapan dapur semua ada inc mesin basuh,peti ais.garage kereta yg besar 🚗 . ◇Berdekatan dengan #mydinkepalabatas #bertam #kualamuda #pekanpenaga #tescobertam #bertamkiosk & etc. 
#homestay #penang #penangites #dovisit #politeknik #uitmpermatangpauh #uitm #juscoalma #SunwaycarnivallMall #Mydin #BMcityMall #Bowling #hot #bandarperda #abconecorner #masjid #hotel #home #melayu #tamanpauh #jalanbaru #UptownPerda #Malaysia #Vacation
Di penaga ada dua bilik sahaja.. satu bilik econ satu lagi kipas ..dua dua katil queen, kelengkapan dapur semua ada inc mesin basuh,peti ais.garage kereta yg besar 🚗 . ◇Berdekatan dengan #mydinkepalabatas  #bertam  #kualamuda  #pekanpenaga  #tescobertam  #bertamkiosk  & etc. #homestay  #penang  #penangites  #dovisit  #politeknik  #uitmpermatangpauh  #uitm  #juscoalma  #SunwaycarnivallMall  #Mydin  #BMcityMall  #Bowling  #hot  #bandarperda  #abconecorner  #masjid  #hotel  #home  #melayu  #tamanpauh  #jalanbaru  #UptownPerda  #Malaysia  #Vacation 
bila boleh beli apa ja sbb org nk belanja be like
#free
#mydin
#abipayung
[#PERHATIAN] WANITA YANG NK MAINTAIN SHANTEQ! GINCU TAHAN LAMA? -

Memperkenalkan "FARAALIPBUTTER " by @farahanimrazak . Satu satunya lipstick bibir yang tidak asing lagi dan sangat berbaloi dengan texture yang lembut. 😍 Bukan hanya untuk ibu" jer,  anak" dara sekarang ni pun dah pandai pakai lipstick untuk jaga kehalusan dan kesihatan bibir ❤️
- ==========
KENAPA FARAALIPBUTTER TERBAIK?
==========
✅ HALAL DAN LULUS KKM - Of course demi menjamin keselamatan pengguna, kilang dan produk diselia oleh KKM tau, tiada keraguan lagi untuk ibu" gunakan FARAALIPBUTTER tanpa was"❤
- ✅ BAHAN SEMULAJADI- Di perkaya dengan olive oil, jojoba oil,& shea butter untuk kelembapan yang berterusan dan tentunya suci kerana pengilangan yang di iktiraf dan mempunyai sijil Halal tersendiri.
- ✅ TAHAN LAMA - Tidak mudah di tanggalkan ketika makan dan minum. - ✅ TIDAK KERING - Di jamin tidak mengeringkan bibir dan tidak sama sekali menyebabkan bibir mengelupas dan terkopek". Menjaga kelembapan bibir dan mempinkishkan bibir.
- ✅ 2 JENIS FLAVOUR- Yang menarik dan trendy- warna"  mengikut suhu badan masing" dan setiap warna ada keistimewaannya tersendiri.
-
WA +60198819532 📲

#faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquad #faraalipbutteripoh #farahanimrazak #teamflbbangsar #sayapakaisayajual #flbipoh #kkmapproved #lipcare #organic #tipskecantikan #ainaserum #ainacosmetic #lipbutter #lipstickviral #freecod #faraalipbuttermeru #faraalipbuttertasek #faraalipbutterchemor #ipoh #mydin #bazaronline
[#PERHATIAN ] WANITA YANG NK MAINTAIN SHANTEQ! GINCU TAHAN LAMA? - Memperkenalkan "FARAALIPBUTTER " by @farahanimrazak . Satu satunya lipstick bibir yang tidak asing lagi dan sangat berbaloi dengan texture yang lembut. 😍 Bukan hanya untuk ibu" jer, anak" dara sekarang ni pun dah pandai pakai lipstick untuk jaga kehalusan dan kesihatan bibir ❤️ - ========== KENAPA FARAALIPBUTTER TERBAIK? ========== ✅ HALAL DAN LULUS KKM - Of course demi menjamin keselamatan pengguna, kilang dan produk diselia oleh KKM tau, tiada keraguan lagi untuk ibu" gunakan FARAALIPBUTTER tanpa was"❤ - ✅ BAHAN SEMULAJADI- Di perkaya dengan olive oil, jojoba oil,& shea butter untuk kelembapan yang berterusan dan tentunya suci kerana pengilangan yang di iktiraf dan mempunyai sijil Halal tersendiri. - ✅ TAHAN LAMA - Tidak mudah di tanggalkan ketika makan dan minum. - ✅ TIDAK KERING - Di jamin tidak mengeringkan bibir dan tidak sama sekali menyebabkan bibir mengelupas dan terkopek". Menjaga kelembapan bibir dan mempinkishkan bibir. - ✅ 2 JENIS FLAVOUR- Yang menarik dan trendy- warna" mengikut suhu badan masing" dan setiap warna ada keistimewaannya tersendiri. - WA +60198819532 📲 #faraalipbuttersquad  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutteripoh  #farahanimrazak  #teamflbbangsar  #sayapakaisayajual  #flbipoh  #kkmapproved  #lipcare  #organic  #tipskecantikan  #ainaserum  #ainacosmetic  #lipbutter  #lipstickviral  #freecod  #faraalipbuttermeru  #faraalipbuttertasek  #faraalipbutterchemor  #ipoh  #mydin  #bazaronline