an online Instagram web viewer

#mycutiepie medias

Photos

Koi itna pyara kaise ho sakta hai sir You are the #Cutest #Sweetest #Smiley #Naughtiest Creature of #God named #Daya I cant express my love respect it in few words I've for you coz its feeling for me and you have to feel that coz no one will understand it except me & God :) “It’s a smile from me… To wish you a day that brings the same kind of happiness and joy that you bring to me. Happy birthday Dayanand Shetty Sir !” May God bless with you long happy and healthy life with lots of love and happiness :)) #HBDDayaSir #MyCutiePie #LoveYouDayaSir 
@shivaaji_satam @narendragupta22 @dineshphadnis  sir please convey our love and wishes to him please :))
Koi itna pyara kaise ho sakta hai sir You are the #Cutest  #Sweetest  #Smiley  #Naughtiest  Creature of #God  named #Daya  I cant express my love respect it in few words I've for you coz its feeling for me and you have to feel that coz no one will understand it except me & God :) “It’s a smile from me… To wish you a day that brings the same kind of happiness and joy that you bring to me. Happy birthday Dayanand Shetty Sir !” May God bless with you long happy and healthy life with lots of love and happiness :)) #HBDDayaSir  #MyCutiePie  #LoveYouDayaSir  @shivaaji_satam @narendragupta22 @dineshphadnis sir please convey our love and wishes to him please :))
Bersama om dokter @aryandopradana  di acara morula scientist week..ini dokter yang bantuin Mama Papa program untuk dapetin aku sekaligus dokter yang bantuin aku keluar dari rahim Mama..bingung aku kok om dokter tinggi amat ya? haha..
.
.
.
.
.
#cerseiaurorayovhey #4mosoldbaby #september9th2018 #adorable #cuddle #adorablebaby #mybaby #mybeautifulbaby #beautifulbaby #mycutiepie #cutiepie #kids_of_our_world
sнє is sσ sωєєτ, sнє is sσ α∂σrαвℓє, sнє is sσ вєαυτiƒυℓ, sнє is sσ cυτє, sнє is sσ αωєrsσмє, sнє cαท ƒℓy вєcαυsє sнє is αทgєℓ...
#avakinlife
#avakinfun
#avakinfamily
#myniece
#mycutiepie
#sheissocute
#lovelymoments
#awesomemoments
#missedhersomuch
#loveyousomuch😘 
#twiningwitherin
#missing @jasminequeen_09 @_anu_ayan__
Those eye melt my heart!!!👶👸💗 #10monthsold #may2018 #mylittleangle #mycutiepie #babyniela #beautifuleyes #mamalovesyoumuch 
#عشق مامان #فرشته کوچولو #عاشقتم💕
#mycutiepie #darling #mylittlepumpkin

#1150일 째의 나의 서하는
Red랑 Blue가 만나서 Purple 이 된다는 것과
Blue와 Yellow가 만나서 Green 이 된다는 것,
Red랑 Yellow가 만나서 Orange가 된다는 것이 신기할 따름.
엄마는 이제 제법 색칠도 잘하고 혼자 이리저리 섞어 색깔도 이내 잘 만드는 너의 모습이 더 신기

빨주노초파남보 무지개를 가르쳐줬더니
자기가 좋아하는 색으로 Rainbow 🌈 를 만든 딸.

#엄마와영어공부 #엄마와의색칠공부
#mycutiepie  #darling  #mylittlepumpkin  #1150일  째의 나의 서하는 Red랑 Blue가 만나서 Purple 이 된다는 것과 Blue와 Yellow가 만나서 Green 이 된다는 것, Red랑 Yellow가 만나서 Orange가 된다는 것이 신기할 따름. 엄마는 이제 제법 색칠도 잘하고 혼자 이리저리 섞어 색깔도 이내 잘 만드는 너의 모습이 더 신기 빨주노초파남보 무지개를 가르쳐줬더니 자기가 좋아하는 색으로 Rainbow 🌈 를 만든 딸. #엄마와영어공부  #엄마와의색칠공부 
After 3 months, we can finally meet again 😭😭😭 !
Early flight arrived HK at 6:20am 😴😴😴and the crazy taxi driver took me to airport in 30 mins!!! I was not dare to open my eyes damn it! 
Finally we can go on a movie date and be a Hongkonger together (actually he knows HK and the mtr transition even better than me🙈🙈🙈). It is always a treasure for a LD u know...😭😭😭 #welcome #hongkong #hongkonger #missudamnmuch #mycutiepie #ihateubutiloveumore #envyyourbigeyes #myman #alwaysmakesfunofme #neverstop #moviedate #heisthebigboss #demanding #pickyman #evenwalkfasterthanme
After 3 months, we can finally meet again 😭😭😭 ! Early flight arrived HK at 6:20am 😴😴😴and the crazy taxi driver took me to airport in 30 mins!!! I was not dare to open my eyes damn it! Finally we can go on a movie date and be a Hongkonger together (actually he knows HK and the mtr transition even better than me🙈🙈🙈). It is always a treasure for a LD u know...😭😭😭 #welcome  #hongkong  #hongkonger  #missudamnmuch  #mycutiepie  #ihateubutiloveumore  #envyyourbigeyes  #myman  #alwaysmakesfunofme  #neverstop  #moviedate  #heisthebigboss  #demanding  #pickyman  #evenwalkfasterthanme 
Harrys toddlers photos #mycutiepie #myharryedward
真的是吃貨~
今晚睡覺時,
鐵寶已經喝了210cc的奶,又說:「馬麻,ㄋㄟˇㄋㄟ,媽媽~媽咪⋯ㄋㄟˇㄋㄟ」一直不放棄的討奶。
晚餐已經吃太多了,
👩我裝睡裝睡,

就在這時,鐵寶竟然⋯
摸著我的頭髮&撒嬌的:「老婆,老婆,ㄋㄟˇㄋㄟ⋯⋯老婆~!」尾音拉長⋯
我大笑,投降!🏳️
#鬼靈精怪#2y2m#mycutiepie #為了吃招很多
真的是吃貨~ 今晚睡覺時, 鐵寶已經喝了210cc的奶,又說:「馬麻,ㄋㄟˇㄋㄟ,媽媽~媽咪⋯ㄋㄟˇㄋㄟ」一直不放棄的討奶。 晚餐已經吃太多了, 👩我裝睡裝睡, 就在這時,鐵寶竟然⋯ 摸著我的頭髮&撒嬌的:「老婆,老婆,ㄋㄟˇㄋㄟ⋯⋯老婆~!」尾音拉長⋯ 我大笑,投降!🏳️ #鬼靈精怪 #2y2m #mycutiepie  #為了吃招很多 
@khan_mohsinkhan #momo😘😘😘😘 #mycutiepie
My Kruciilllsss Usiiiillll ❤ @marvelyn_sani_09

Udah mau pulang pun masih usiilll sempetin ngintip laoshi-nya dr luar jendelaa! 😅 @elisa888jingga 
#studentloveteacher💙 #violinstudents #violinteacher #suzukivioliniteacher #suzukiviolinstudents #sumatraconservatoire #mycutiepie #myeverything💙 #alhamdulillaah #thankyouallaah #thankyouibudanbapak❤️ #mondayblessings #violinist #gratefuleveryday🙏
Still a kid at 26. #mycutiepie #daughterlove #mwah
Miz u love.. #mycutiepie #MeeshaGilryErza 😘😘😘
We celebrated our prince first birthday this past weekend and it was nothing short of amazing. Avyaan had a lovely day.thank you to everyone for your meaningful presence, your thoughtful wishes, your wonderful prayers and presents and money too! We appreciate you all..
#firstbirthdaycelebration #firstbirthdaypictures #birthdaygoals #blessed #thankfulforeveryone #avyaanmerijaan #mycutiepie #littleangel #keepsmilingnshining #tonsoflovenblessingsoways #touchwood #2dec2018 #finallywaitisover #hereisthepicture
We celebrated our prince first birthday this past weekend and it was nothing short of amazing. Avyaan had a lovely day.thank you to everyone for your meaningful presence, your thoughtful wishes, your wonderful prayers and presents and money too! We appreciate you all.. #firstbirthdaycelebration  #firstbirthdaypictures  #birthdaygoals  #blessed  #thankfulforeveryone  #avyaanmerijaan  #mycutiepie  #littleangel  #keepsmilingnshining  #tonsoflovenblessingsoways  #touchwood  #2dec2018  #finallywaitisover  #hereisthepicture 
@faysalquraishi #mylove #mycutiepie 😘😘😘
#faysalqureshi #mylove #mycutiepie #mycoolboy fasu 😍😍😗😗 #love you 😍😍😘😘😗😗
Hand in Hand💕Durch ein Kind wird aus dem Alltag ein Abenteuer, aus Sand eine Burg, aus Farben ein Gemälde, aus einer Pfütze ein Ozean, aus Plänen Überraschungen und aus Gewohnheiten Leben!❤️
.
Happy monday everyone🤗
.
.
.
.
.
.
#mondaymood #positivevibes #mycutiepie #endlesslove #familyfist #youandme #family #motherhood #momlife #proudmom #momblogger #happiness #swissblogger #swissinfluencer #traveling #wanderlust #neverstopexploring #mexico #caribbean #beach #bluesky #beautiful #vitaminsea #pregnant #happygirl #thankful
Hand in Hand💕Durch ein Kind wird aus dem Alltag ein Abenteuer, aus Sand eine Burg, aus Farben ein Gemälde, aus einer Pfütze ein Ozean, aus Plänen Überraschungen und aus Gewohnheiten Leben!❤️ . Happy monday everyone🤗 . . . . . . #mondaymood  #positivevibes  #mycutiepie  #endlesslove  #familyfist  #youandme  #family  #motherhood  #momlife  #proudmom  #momblogger  #happiness  #swissblogger  #swissinfluencer  #traveling  #wanderlust  #neverstopexploring  #mexico  #caribbean  #beach  #bluesky  #beautiful  #vitaminsea  #pregnant  #happygirl  #thankful 
Your smile is my happiness but your happiness is my life ❤️😍🙈love you !💖💕 @uzairjaswalofficial  #ily #mine #lifeline #baeforlife #perfectionist #mycutiepie 🙈😍
My little cutie wanted her picture taken so I wasn't gonna miss the chance even though the lighting wasn't too good . Love my little girl so much!! 😘😍😍💜💜💜👗👜#christmas #love  #mycutiepie
My little cutie wanted her picture taken so I wasn't gonna miss the chance even though the lighting wasn't too good . Love my little girl so much!! 😘😍😍💜💜💜👗👜#christmas  #love  #mycutiepie 
BOTH ARE LOOKING SOO CUTE ❤️😍🙈THATS SOO SWEET 💖😍CUTE PIC 💕😘❤️MASHALLAH 🙈💖 @uzairjaswalofficial  #ily #mine #lifeline #mycutiepie 🙈 #perfectionist  #baeforlife #myworld ❤️
โดนพ่อดุก็จะเบะแรงประมาณนี้ 😂☹️ #babyjames #11monthsold #myson #mycutiepie
Always remember you are unique, just like everyone else.😙#cute #hair #love  #myself #mycutiepie #happy #cutenessoverload
.
.
. 👉When we're together🤗
.
.

#baby #babylove #ihaanzahi #mycutiepie #mynephew #smilingdoll😍
Lunch tiiiime 🍚🍜
Alhamdulillah skrg makannya rampusss, semenjak mamih bikin sendiri makanan buat abang, abang mulai lahap makannya 😊😊
Mamih tiap hari harus kreatif ini mah bang muter otak masak apa lagi buat dudutku 😅😅
Btw ini abang makannya sama perkedel tahuu, ada sayuran sama dagingnya jugaaa, jadi mpasi nya alhamdulillah mpasi bintang 4, nasinya juga udah mulai makan nasi lembek, udah ga mau lagi nasi tim ini si sayangkuuuu 😙😙maunya makan makanan orang gede, tapi masih ga boleh ya sayang, nanti bntar lagi kita nongkrong bareng ngopi ya nak yaa 😆😆
.
.
#mybebe#myboy#mylittleboy#mybundleofjoy#mycutiepie#9monthsoldbaby#lunchtime#babylunchtime#mpasibintang4#instababy
Lunch tiiiime 🍚🍜 Alhamdulillah skrg makannya rampusss, semenjak mamih bikin sendiri makanan buat abang, abang mulai lahap makannya 😊😊 Mamih tiap hari harus kreatif ini mah bang muter otak masak apa lagi buat dudutku 😅😅 Btw ini abang makannya sama perkedel tahuu, ada sayuran sama dagingnya jugaaa, jadi mpasi nya alhamdulillah mpasi bintang 4, nasinya juga udah mulai makan nasi lembek, udah ga mau lagi nasi tim ini si sayangkuuuu 😙😙maunya makan makanan orang gede, tapi masih ga boleh ya sayang, nanti bntar lagi kita nongkrong bareng ngopi ya nak yaa 😆😆 . . #mybebe #myboy #mylittleboy #mybundleofjoy #mycutiepie #9monthsoldbaby #lunchtime #babylunchtime #mpasibintang4 #instababy 
Home sweet 🏡 #mycutiepie
A nose that deserves to be booped 😘🐶 #Ray #Raydiaries #AdoptDontShop #rescuepup #pupstagram #pupsofinstagram #mycutiepie #rascalbaby #thoseeyesthough
.
.
Met pagi semuanya,habis mandi jangan lupa gosok minyak2an ya biar lebih segerrrr 😁😁.
.
Berhubung cuaca kurang bagus,hidung pilek dan mulai batuk,kt mommy harus sering olesin minyak2an aja sesuai mood, tapi paling sering pakai minyak kutus kutus dan minyak kayu putih lho,wangi herbal alami bikin tubuh lebih anget dan segarrrrr..
.
Pernah malam hari,badan anget,mulai panass,muntah tanda2 mau demam,langsung olesin minyak kutus2 seluruh badan beberapa jam sekali dan besoknya segar dehhh dan aktif kembali seperti biasa..
Wanginya juga enak,must have item kalau yg ini krn bs dipakai utk seluruh keluarga dan yg pasti ini ASLI produk Indonesia dimana skrg lg lariss bgtt krn khasiatnya slain sebagai minyak herbal jg dipercaya bs sembuhin berbagai mcm penyakit lho ..
.
Selain kutus2,stok di rumah ada minyak kayu putih yg sering dipakai juga,biarpun ada larangan pemakaian utk bayi/anak tp berhubung Gracelyn kulitnya tebel,jd cocok2 aja tuh tanpa alergi dan mslh lainnya tapi mmg dibatasi penggunaannya 😅,
juga stok minyak telon dan botanina oil kids utk imun cuman minyak ini udah jrg dipakai,lbh sering kayu putih dan kutus2 aja krn suka dgn wanginya...
.
Dan biar bebas bakteri & kuman jgn lupa sedia acquassimo utk anak di rmh/tas jd praktis kalau anak main jorok2 atau gk sempat cuci tangan,ini sejenis sanitizing water gitu jd diklaim bs membunuh bakteri dalam 1 detik,cukup praktis tinggal semprot. Cuman yg ini skrg uda jrg bgt dipakai,lbh sering di rmh dan anaknya lebih suka disuruh cuci tangan sendiri jd bs skalian main air..... 😁😁.
#iniceritaku #manaceritamu#myoil
Minyak kutus2/botanina/acquassimo ada jual juga ya,yg berminat bisa DM utk tanya2.
Thankss semuaaaa 😉
.
#ceritahariini#minyakfavorit
#kesayanganmommy#biarsehatterus#minyakkutuskutus#jualminyakkutuskutus#kutuskutusmurah#botaninaoil#acquassimo#minyaktelon#gofmdes10#gracelyndiary#gracelynillona#babykidsindonesia#igbabies#testiminyakkutuskutusasli#asianbaby#minyakherbalindonesia#minyakkutuskutusbali#mycutiepie
. . Met pagi semuanya,habis mandi jangan lupa gosok minyak2an ya biar lebih segerrrr 😁😁. . Berhubung cuaca kurang bagus,hidung pilek dan mulai batuk,kt mommy harus sering olesin minyak2an aja sesuai mood, tapi paling sering pakai minyak kutus kutus dan minyak kayu putih lho,wangi herbal alami bikin tubuh lebih anget dan segarrrrr.. . Pernah malam hari,badan anget,mulai panass,muntah tanda2 mau demam,langsung olesin minyak kutus2 seluruh badan beberapa jam sekali dan besoknya segar dehhh dan aktif kembali seperti biasa.. Wanginya juga enak,must have item kalau yg ini krn bs dipakai utk seluruh keluarga dan yg pasti ini ASLI produk Indonesia dimana skrg lg lariss bgtt krn khasiatnya slain sebagai minyak herbal jg dipercaya bs sembuhin berbagai mcm penyakit lho .. . Selain kutus2,stok di rumah ada minyak kayu putih yg sering dipakai juga,biarpun ada larangan pemakaian utk bayi/anak tp berhubung Gracelyn kulitnya tebel,jd cocok2 aja tuh tanpa alergi dan mslh lainnya tapi mmg dibatasi penggunaannya 😅, juga stok minyak telon dan botanina oil kids utk imun cuman minyak ini udah jrg dipakai,lbh sering kayu putih dan kutus2 aja krn suka dgn wanginya... . Dan biar bebas bakteri & kuman jgn lupa sedia acquassimo utk anak di rmh/tas jd praktis kalau anak main jorok2 atau gk sempat cuci tangan,ini sejenis sanitizing water gitu jd diklaim bs membunuh bakteri dalam 1 detik,cukup praktis tinggal semprot. Cuman yg ini skrg uda jrg bgt dipakai,lbh sering di rmh dan anaknya lebih suka disuruh cuci tangan sendiri jd bs skalian main air..... 😁😁. #iniceritaku  #manaceritamu #myoil  Minyak kutus2/botanina/acquassimo ada jual juga ya,yg berminat bisa DM utk tanya2. Thankss semuaaaa 😉 . #ceritahariini #minyakfavorit  #kesayanganmommy #biarsehatterus #minyakkutuskutus #jualminyakkutuskutus #kutuskutusmurah #botaninaoil #acquassimo #minyaktelon #gofmdes10 #gracelyndiary #gracelynillona #babykidsindonesia #igbabies #testiminyakkutuskutusasli #asianbaby #minyakherbalindonesia #minyakkutuskutusbali #mycutiepie 
Who still needs some Christmas bows?? Get your orders in soon so they can ship in time for Christmas! #ivoryandmaine
Who still needs some Christmas bows?? Get your orders in soon so they can ship in time for Christmas! #ivoryandmaine 
Love this small red/white polka dot bow 😍 #ivoryandmaine
My little guy is finally ONE... Love you so much matty Alexander 🥰😘👶🏻👑👑👑👑 #OneYearOld #MyCutiePie Thank you to everyone who helped us out and came to show my guy love 💙 #Blessed
My little guy is finally ONE... Love you so much matty Alexander 🥰😘👶🏻👑👑👑👑 #OneYearOld  #MyCutiePie  Thank you to everyone who helped us out and came to show my guy love 💙 #Blessed 
We were ON POINT at my company party last night! @zedlepplinnn agreed to be my girlfriend and life is pretty great! 🖤👩‍❤️‍💋‍👩
.
.
.
#polylove #polyamourous #girlslovegirls #pansexual #girlfriend #mycutiepie #loveislove #companyparty #kittengear #kitten #love #perfectnight #blackandgold #harlandclarke
#mycutiepie 
@jonahmarais
#mycutiepie ❤️❤️❤️❤️Ali beanzzzz
This little cutie loves her #lipstick. #makeup #futuremakeupartist #princess #mycutiepie
Christmas vibe #mycutiepie
Selfie time 😂 #bestselfie #ever #mycutiepie #mybaby #Luna
@alya_manasa sis paah evlo azhagu 😍😍😘😘😘❤❤💞💞💞💕💕💞💞 #mycutiepie 😍😍😍 #loveyou #for #ever sis 😘...
@alya_manasa sis paah evlo azhagu 😍😍😘😘😘❤❤💞💞💞💕💕💞💞 #mycutiepie  😍😍😍 #loveyou  #for  #ever  sis 😘...
My Queen 👑👑
My Queen 👑👑
Thank you everyone who took time out of their busy day to call, text and reach out by social media and wish me blessings.  It’s great to hear from everyone😍 I had a very special reservation set up by my cutie pie in front of the fireplace, his request “cookies, coco, and warm cuddles” 😍
#blessed #mommasboy #mycutiepie  #simplelife #allineedislove
Thank you everyone who took time out of their busy day to call, text and reach out by social media and wish me blessings. It’s great to hear from everyone😍 I had a very special reservation set up by my cutie pie in front of the fireplace, his request “cookies, coco, and warm cuddles” 😍 #blessed  #mommasboy  #mycutiepie  #simplelife  #allineedislove