an online Instagram web viewer

#murahmurah medias

Photos

Hai semua, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan koleksi songket ini. Ada 5 warna menawan untuk dipilih. Sesuai dipakai ke jemputan kawin cuti sekolah ini. Love tak? 😍 .
.
🌺SONGKET LAURA🌺

Harga: RM110sm/115ss

DESIGN  TRADISIONAL YG TAK 
LAPUK DEK ZAMAN. Corak Yg Sentiasa Menjadi Pilihan Koleksi Peribadi Wanita Melayu.

#onlineshopping #gadismelayu #bajumurah #dress #igshop #igshopmurah #blousemurah #bajukurung2018 #kurungmoden #harimaumalaya #hijabista #songketmurah #kurungsongket #malaysia #melayu #dropship #kedaionline #gilabola #viral #murahmurah
Hai semua, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan koleksi songket ini. Ada 5 warna menawan untuk dipilih. Sesuai dipakai ke jemputan kawin cuti sekolah ini. Love tak? 😍 . . 🌺SONGKET LAURA🌺 Harga: RM110sm/115ss DESIGN TRADISIONAL YG TAK LAPUK DEK ZAMAN. Corak Yg Sentiasa Menjadi Pilihan Koleksi Peribadi Wanita Melayu. #onlineshopping  #gadismelayu  #bajumurah  #dress  #igshop  #igshopmurah  #blousemurah  #bajukurung2018  #kurungmoden  #harimaumalaya  #hijabista  #songketmurah  #kurungsongket  #malaysia  #melayu  #dropship  #kedaionline  #gilabola  #viral  #murahmurah 
Hai semua, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan koleksi songket ini. Ada 5 warna menawan untuk dipilih. Sesuai dipakai ke jemputan kawin cuti sekolah ini. Love tak? 😍 .
.
🌺SONGKET LAURA🌺

Harga: RM110sm/115ss

DESIGN  TRADISIONAL YG TAK 
LAPUK DEK ZAMAN. Corak Yg Sentiasa Menjadi Pilihan Koleksi Peribadi Wanita Melayu.

#onlineshopping #gadismelayu #bajumurah #dress #igshop #igshopmurah #blousemurah #bajukurung2018 #kurungmoden #harimaumalaya #hijabista #songketmurah #kurungsongket #malaysia #melayu #dropship #kedaionline #gilabola #viral #murahmurah
Hai semua, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan koleksi songket ini. Ada 5 warna menawan untuk dipilih. Sesuai dipakai ke jemputan kawin cuti sekolah ini. Love tak? 😍 . . 🌺SONGKET LAURA🌺 Harga: RM110sm/115ss DESIGN TRADISIONAL YG TAK LAPUK DEK ZAMAN. Corak Yg Sentiasa Menjadi Pilihan Koleksi Peribadi Wanita Melayu. #onlineshopping  #gadismelayu  #bajumurah  #dress  #igshop  #igshopmurah  #blousemurah  #bajukurung2018  #kurungmoden  #harimaumalaya  #hijabista  #songketmurah  #kurungsongket  #malaysia  #melayu  #dropship  #kedaionline  #gilabola  #viral  #murahmurah 
Hai semua, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan koleksi songket ini. Ada 5 warna menawan untuk dipilih. Sesuai dipakai ke jemputan kawin cuti sekolah ini. Love tak? 😍 .
.
🌺SONGKET LAURA🌺

Harga: RM110sm/115ss

DESIGN  TRADISIONAL YG TAK 
LAPUK DEK ZAMAN. Corak Yg Sentiasa Menjadi Pilihan Koleksi Peribadi Wanita Melayu.

#onlineshopping #gadismelayu #bajumurah #dress #igshop #igshopmurah #blousemurah #bajukurung2018 #kurungmoden #harimaumalaya #hijabista #songketmurah #kurungsongket #malaysia #melayu #dropship #kedaionline #gilabola #viral #murahmurah
Hai semua, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan koleksi songket ini. Ada 5 warna menawan untuk dipilih. Sesuai dipakai ke jemputan kawin cuti sekolah ini. Love tak? 😍 . . 🌺SONGKET LAURA🌺 Harga: RM110sm/115ss DESIGN TRADISIONAL YG TAK LAPUK DEK ZAMAN. Corak Yg Sentiasa Menjadi Pilihan Koleksi Peribadi Wanita Melayu. #onlineshopping  #gadismelayu  #bajumurah  #dress  #igshop  #igshopmurah  #blousemurah  #bajukurung2018  #kurungmoden  #harimaumalaya  #hijabista  #songketmurah  #kurungsongket  #malaysia  #melayu  #dropship  #kedaionline  #gilabola  #viral  #murahmurah 
Hai semua, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan koleksi songket ini. Ada 5 warna menawan untuk dipilih. Sesuai dipakai ke jemputan kawin cuti sekolah ini. Love tak? 😍 .
.
🌺SONGKET LAURA🌺

Harga: RM110sm/115ss

DESIGN  TRADISIONAL YG TAK 
LAPUK DEK ZAMAN. Corak Yg Sentiasa Menjadi Pilihan Koleksi Peribadi Wanita Melayu.

#onlineshopping #gadismelayu #bajumurah #dress #igshop #igshopmurah #blousemurah #bajukurung2018 #kurungmoden #harimaumalaya #hijabista #songketmurah #kurungsongket #malaysia #melayu #dropship #kedaionline #gilabola #viral #murahmurah
Hai semua, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan koleksi songket ini. Ada 5 warna menawan untuk dipilih. Sesuai dipakai ke jemputan kawin cuti sekolah ini. Love tak? 😍 . . 🌺SONGKET LAURA🌺 Harga: RM110sm/115ss DESIGN TRADISIONAL YG TAK LAPUK DEK ZAMAN. Corak Yg Sentiasa Menjadi Pilihan Koleksi Peribadi Wanita Melayu. #onlineshopping  #gadismelayu  #bajumurah  #dress  #igshop  #igshopmurah  #blousemurah  #bajukurung2018  #kurungmoden  #harimaumalaya  #hijabista  #songketmurah  #kurungsongket  #malaysia  #melayu  #dropship  #kedaionline  #gilabola  #viral  #murahmurah 
Floral Peplum Arisya

RM43
pos  rm8 ss/ rm12

Ukuran
Bahu 14-15
Dada 32-40
Labuh 27

Most Crepe
Tak Jarang

Berminat boleh direct wasap for fast response klik link wasap di bio utk order

#readystock #blouseonlinemurah #onlineshopping #onlineseller #blousemurah  #blousemurahmalaysia  #igshopmalaysia #jualbajucantik #jualbaju #murah #murahmurah #trustedseller #trustedsellermalaysia #pakaiancantikdanmurah #blousemuslimah #blousemuslimahlabuh #followfollow #follow4like #likeforfollow #blouselabuh #likeforlikes #blousemuslimahmalaysia #blousemuslimah
Floral Peplum Arisya RM43 pos rm8 ss/ rm12 Ukuran Bahu 14-15 Dada 32-40 Labuh 27 Most Crepe Tak Jarang Berminat boleh direct wasap for fast response klik link wasap di bio utk order #readystock  #blouseonlinemurah  #onlineshopping  #onlineseller  #blousemurah  #blousemurahmalaysia  #igshopmalaysia  #jualbajucantik  #jualbaju  #murah  #murahmurah  #trustedseller  #trustedsellermalaysia  #pakaiancantikdanmurah  #blousemuslimah  #blousemuslimahlabuh  #followfollow  #follow4like  #likeforfollow  #blouselabuh  #likeforlikes  #blousemuslimahmalaysia  #blousemuslimah 
Tiyaa Blouse Viral

RM43
pos rm8 ss/ rm12

Ukuran
Bahu 15-17
Dada 32-44
Labuh 26

Cotton Tebal Memeri
Tak Jarang

Berminat boleh direct wasap for fast response klik link wasap di bio utk order

#readystock #blouseonlinemurah #onlineshopping #onlineseller #blousemurah  #blousemurahmalaysia  #igshopmalaysia #jualbajucantik #jualbaju #murah #murahmurah #trustedseller #trustedsellermalaysia #pakaiancantikdanmurah #blousemuslimah #blousemuslimahlabuh #followfollow #follow4like #likeforfollow #blouselabuh #likeforlikes #blousemuslimahmalaysia #blousemuslimah
Tiyaa Blouse Viral RM43 pos rm8 ss/ rm12 Ukuran Bahu 15-17 Dada 32-44 Labuh 26 Cotton Tebal Memeri Tak Jarang Berminat boleh direct wasap for fast response klik link wasap di bio utk order #readystock  #blouseonlinemurah  #onlineshopping  #onlineseller  #blousemurah  #blousemurahmalaysia  #igshopmalaysia  #jualbajucantik  #jualbaju  #murah  #murahmurah  #trustedseller  #trustedsellermalaysia  #pakaiancantikdanmurah  #blousemuslimah  #blousemuslimahlabuh  #followfollow  #follow4like  #likeforfollow  #blouselabuh  #likeforlikes  #blousemuslimahmalaysia  #blousemuslimah 
Kemeja Mickey Viral

RM43
pos sm rm8 /ss rm12

Ukuran
Bahu 14-16
Dada 34-42
Labuh 27
Chiffon italy
Tak Jarang

Berminat boleh direct wasap for fast response klik link wasap di bio utk order

#readystock #blouseonlinemurah #onlineshopping #onlineseller #blousemurah  #blousemurahmalaysia  #igshopmalaysia #jualbajucantik #jualbaju #murah #murahmurah #trustedseller #trustedsellermalaysia #pakaiancantikdanmurah #blousemuslimah #blousemuslimahlabuh #followfollow #follow4like #likeforfollow #blouselabuh #likeforlikes #blousemuslimahmalaysia #blousemuslimah #kemeja #kemejamurah #kemejawanita
Kemeja Mickey Viral RM43 pos sm rm8 /ss rm12 Ukuran Bahu 14-16 Dada 34-42 Labuh 27 Chiffon italy Tak Jarang Berminat boleh direct wasap for fast response klik link wasap di bio utk order #readystock  #blouseonlinemurah  #onlineshopping  #onlineseller  #blousemurah  #blousemurahmalaysia  #igshopmalaysia  #jualbajucantik  #jualbaju  #murah  #murahmurah  #trustedseller  #trustedsellermalaysia  #pakaiancantikdanmurah  #blousemuslimah  #blousemuslimahlabuh  #followfollow  #follow4like  #likeforfollow  #blouselabuh  #likeforlikes  #blousemuslimahmalaysia  #blousemuslimah  #kemeja  #kemejamurah  #kemejawanita 
Kemeja KOrea Viral

RM43
Postage RM8sm/RM12ss

Ukuran
Bahu 14-16
Dada 34-42
Labuh 27

Chiffon italy
Tak Jarang
Berminat boleh direct wasap for fast response klik link wasap di bio utk order

#readystock #blouseonlinemurah #onlineshopping #onlineseller #blousemurah  #blousemurahmalaysia  #igshopmalaysia #jualbajucantik #jualbaju #murah #murahmurah #trustedseller #trustedsellermalaysia #pakaiancantikdanmurah #blousemuslimah #blousemuslimahlabuh #followfollow #follow4like #likeforfollow #blouselabuh #likeforlikes #blousemuslimahmalaysia #blousemuslimah #kemeja #kemejamurah #kemejawanita
Kemeja KOrea Viral RM43 Postage RM8sm/RM12ss Ukuran Bahu 14-16 Dada 34-42 Labuh 27 Chiffon italy Tak Jarang Berminat boleh direct wasap for fast response klik link wasap di bio utk order #readystock  #blouseonlinemurah  #onlineshopping  #onlineseller  #blousemurah  #blousemurahmalaysia  #igshopmalaysia  #jualbajucantik  #jualbaju  #murah  #murahmurah  #trustedseller  #trustedsellermalaysia  #pakaiancantikdanmurah  #blousemuslimah  #blousemuslimahlabuh  #followfollow  #follow4like  #likeforfollow  #blouselabuh  #likeforlikes  #blousemuslimahmalaysia  #blousemuslimah  #kemeja  #kemejamurah  #kemejawanita 
Kemeja Blouse Liyana

RM45
pos sm rm8 /ss rm12

Ukuran
Bahu 15-17
Dada 34-44
Labuh 32
Cotton lembut

Tak Jarang
Ikot Cutting Pemakai
Berminat boleh direct wasap for fast response klik link wasap di bio utk order

#readystock #blouseonlinemurah #onlineshopping #onlineseller #blousemurah  #blousemurahmalaysia  #igshopmalaysia #jualbajucantik #jualbaju #murah #murahmurah #trustedseller #trustedsellermalaysia #pakaiancantikdanmurah #blousemuslimah #blousemuslimahlabuh #followfollow #follow4like #likeforfollow #blouselabuh #likeforlikes #blousemuslimahmalaysia #blousemuslimah #kemeja #kemejamurah #kemejawanita
Kemeja Blouse Liyana RM45 pos sm rm8 /ss rm12 Ukuran Bahu 15-17 Dada 34-44 Labuh 32 Cotton lembut Tak Jarang Ikot Cutting Pemakai Berminat boleh direct wasap for fast response klik link wasap di bio utk order #readystock  #blouseonlinemurah  #onlineshopping  #onlineseller  #blousemurah  #blousemurahmalaysia  #igshopmalaysia  #jualbajucantik  #jualbaju  #murah  #murahmurah  #trustedseller  #trustedsellermalaysia  #pakaiancantikdanmurah  #blousemuslimah  #blousemuslimahlabuh  #followfollow  #follow4like  #likeforfollow  #blouselabuh  #likeforlikes  #blousemuslimahmalaysia  #blousemuslimah  #kemeja  #kemejamurah  #kemejawanita 
Kemeja Floral Viral

RM45
pos sm rm8 /ss rm12

Ukuran
Bahu 15-17
Dada 34-44
Labuh 32
Cotton lembut

Tak Jarang
Ikot Cutting Pemakai
Berminat boleh direct wasap for fast response klik link wasap di bio utk order

#readystock #blouseonlinemurah #onlineshopping #onlineseller #blousemurah  #blousemurahmalaysia  #igshopmalaysia #jualbajucantik #jualbaju #murah #murahmurah #trustedseller #trustedsellermalaysia #pakaiancantikdanmurah #blousemuslimah #blousemuslimahlabuh #followfollow #follow4like #likeforfollow #blouselabuh #likeforlikes #blousemuslimahmalaysia #blousemuslimah #kemeja #kemejamurah #kemejawanita
Kemeja Floral Viral RM45 pos sm rm8 /ss rm12 Ukuran Bahu 15-17 Dada 34-44 Labuh 32 Cotton lembut Tak Jarang Ikot Cutting Pemakai Berminat boleh direct wasap for fast response klik link wasap di bio utk order #readystock  #blouseonlinemurah  #onlineshopping  #onlineseller  #blousemurah  #blousemurahmalaysia  #igshopmalaysia  #jualbajucantik  #jualbaju  #murah  #murahmurah  #trustedseller  #trustedsellermalaysia  #pakaiancantikdanmurah  #blousemuslimah  #blousemuslimahlabuh  #followfollow  #follow4like  #likeforfollow  #blouselabuh  #likeforlikes  #blousemuslimahmalaysia  #blousemuslimah  #kemeja  #kemejamurah  #kemejawanita 
Hai semua, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan koleksi songket ini. Ada 5 warna menawan untuk dipilih. Sesuai dipakai ke jemputan kawin cuti sekolah ini. Love tak? 😍 .
.
🌺SONGKET LAURA🌺

Harga: RM110sm/115ss

DESIGN  TRADISIONAL YG TAK 
LAPUK DEK ZAMAN. Corak Yg Sentiasa Menjadi Pilihan Koleksi Peribadi Wanita Melayu.

#onlineshopping #gadismelayu #bajumurah #dress #igshop #igshopmurah #blousemurah #bajukurung2018 #kurungmoden #harimaumalaya #hijabista #songketmurah #kurungsongket #malaysia #melayu #dropship #kedaionline #gilabola #viral #murahmurah
Hai semua, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan koleksi songket ini. Ada 5 warna menawan untuk dipilih. Sesuai dipakai ke jemputan kawin cuti sekolah ini. Love tak? 😍 . . 🌺SONGKET LAURA🌺 Harga: RM110sm/115ss DESIGN TRADISIONAL YG TAK LAPUK DEK ZAMAN. Corak Yg Sentiasa Menjadi Pilihan Koleksi Peribadi Wanita Melayu. #onlineshopping  #gadismelayu  #bajumurah  #dress  #igshop  #igshopmurah  #blousemurah  #bajukurung2018  #kurungmoden  #harimaumalaya  #hijabista  #songketmurah  #kurungsongket  #malaysia  #melayu  #dropship  #kedaionline  #gilabola  #viral  #murahmurah 
Sek demo nk tambah followers/likes/ viewers IG? Nok wak naik income or sales business demo? Nok jadi instafamous pun buleh adik kakok weh. Jange rusing, demo boleh wak naik followers IG dengan meta jah. Dengan hargo serendoh RM 10 untuk 1K followers. Gapo lagi tunggu!!!!! Pm selaluh nombor ni 011-10934006
#trustedseller 
#tambahfollowers 
#sale 
#sayajualmurah 
#instafamous #hijab #business #viral #autofollowers #autolikes #trustseller #kualalumpur #kelantan #kotabharu #sekkitojangepecoh #murahmurah #tiktok #tiktokmemes
Sek demo nk tambah followers/likes/ viewers IG? Nok wak naik income or sales business demo? Nok jadi instafamous pun buleh adik kakok weh. Jange rusing, demo boleh wak naik followers IG dengan meta jah. Dengan hargo serendoh RM 10 untuk 1K followers. Gapo lagi tunggu!!!!! Pm selaluh nombor ni 011-10934006 #trustedseller  #tambahfollowers  #sale  #sayajualmurah  #instafamous  #hijab  #business  #viral  #autofollowers  #autolikes  #trustseller  #kualalumpur  #kelantan  #kotabharu  #sekkitojangepecoh  #murahmurah  #tiktok  #tiktokmemes 
Anda mencari ACC IG untuk buat IG SHOP / ACC PERSONAL ? Jom beli dengan kami 😘 Kami ada ig tersedia untuk anda confirm puas hati. Yang penting TRUSTED SELLER dah berpuluh ig kami jual. Tengok feedback dekat ig kami ada banyak kami post bukti #urusanjualbeli tuu 😍 Hati² ye SCAMMER ramai di luar sana. So kalau nak lebih selamat jimat duit anda beli dengan kami ig pun dapat 🙈❤️
.
.
Jangan beli dengan Scammer tau sedangkan yang Trusted Seller kan ada 😘😘😘
.
.
First Payment First Servis ✅
#penjualinsta #accinstaforsale #sayajualinsta #instaforsalemalaysia #accforsalemurah #penjualinstagram #murah #murahmurah #murahje #dropshipneeded #upfollower #tambahfollower #instamurahmalaysia #instamalaysia #sayajual #sayajualinstagram #igforsale #igforsalemalaysia #accforsale #accforsalemalaysia #accforsalemurah
Anda mencari ACC IG untuk buat IG SHOP / ACC PERSONAL ? Jom beli dengan kami 😘 Kami ada ig tersedia untuk anda confirm puas hati. Yang penting TRUSTED SELLER dah berpuluh ig kami jual. Tengok feedback dekat ig kami ada banyak kami post bukti #urusanjualbeli  tuu 😍 Hati² ye SCAMMER ramai di luar sana. So kalau nak lebih selamat jimat duit anda beli dengan kami ig pun dapat 🙈❤️ . . Jangan beli dengan Scammer tau sedangkan yang Trusted Seller kan ada 😘😘😘 . . First Payment First Servis ✅ #penjualinsta  #accinstaforsale  #sayajualinsta  #instaforsalemalaysia  #accforsalemurah  #penjualinstagram  #murah  #murahmurah  #murahje  #dropshipneeded  #upfollower  #tambahfollower  #instamurahmalaysia  #instamalaysia  #sayajual  #sayajualinstagram  #igforsale  #igforsalemalaysia  #accforsale  #accforsalemalaysia  #accforsalemurah 
Terima kasih support @igforsale.murah_ Alhamdulillah bersyukur pada Allah atas urusan jual beli kita yang dipermudahkan.
.
.
5 ACC masih Available 📩
100% Real Followers Malaysia. Berminat DM Admin ya atau WhatsApp 📲 012-9183914
.
.
More information lagi boleh klik link di atas.
.
.
Jangan beli dengan Scammer tau sedangkan yang Trusted Seller kan ada 😘😘😘
.
.
First Payment First Servis ✅
#penjualinsta #accinstaforsale #sayajualinsta #instaforsalemalaysia #accforsalemurah #penjualinstagram #murah #murahmurah #murahje #dropshipneeded #upfollower #tambahfollower #instamurahmalaysia #instamalaysia #sayajual #sayajualinstagram #igforsale #igforsalemalaysia #accforsale #accforsalemalaysia #accforsalemurah
Terima kasih support @igforsale.murah_ Alhamdulillah bersyukur pada Allah atas urusan jual beli kita yang dipermudahkan. . . 5 ACC masih Available 📩 100% Real Followers Malaysia. Berminat DM Admin ya atau WhatsApp 📲 012-9183914 . . More information lagi boleh klik link di atas. . . Jangan beli dengan Scammer tau sedangkan yang Trusted Seller kan ada 😘😘😘 . . First Payment First Servis ✅ #penjualinsta  #accinstaforsale  #sayajualinsta  #instaforsalemalaysia  #accforsalemurah  #penjualinstagram  #murah  #murahmurah  #murahje  #dropshipneeded  #upfollower  #tambahfollower  #instamurahmalaysia  #instamalaysia  #sayajual  #sayajualinstagram  #igforsale  #igforsalemalaysia  #accforsale  #accforsalemalaysia  #accforsalemurah 
Berminat?boleh dm or ambik no dekt bio....
Tpi tk percaya? boleh test moto dekt rumh...
Nk thu dgn lanjut?dm je oky..
#scram #trustseller #murahmurah #documentcomplete #hargamampumilik #motorcycle
#forsale 
Lacoste Polo Shirt
Size to L saiz 
original with tag
Pit to pit 22
Labuh 27
In Awesome Used Condition 9/10
Selected item
Price RM60 including posting!
Whatsupp for more details
0125947705
#comfirmpuashati #silverstores #silverbundle #preloveditem #selecteditem #bundlemalaya #bundlemalaysia #originalbundle #hardrockcafe #hardrocktshirt #bajubundle #kasutbundle #empayarbundlemalaysia #streetwear #tshirtmurah #sayajual #murahmurah #filasweatshirt #filamalaysia #filabundle
#forsale  Lacoste Polo Shirt Size to L saiz original with tag Pit to pit 22 Labuh 27 In Awesome Used Condition 9/10 Selected item Price RM60 including posting! Whatsupp for more details 0125947705 #comfirmpuashati  #silverstores  #silverbundle  #preloveditem  #selecteditem  #bundlemalaya  #bundlemalaysia  #originalbundle  #hardrockcafe  #hardrocktshirt  #bajubundle  #kasutbundle  #empayarbundlemalaysia  #streetwear  #tshirtmurah  #sayajual  #murahmurah  #filasweatshirt  #filamalaysia  #filabundle 
HELLO KITTY RICE COOKER #mjob ☑️ 2.0L
☑️ Cool touch body ☑️ Power : 400w 220v ☑️ One touch operation with automatic keep warm 
CODE : G8
〰〰〰〰〰〰〰
RM97 SM/ RM127 SS
Freepostage 〰〰〰〰〰〰〰 ☎0129350175

#gerobokwarkmis #macammacamada #maipilihlekaih #apatunggulagipmlaju2 #murahmurah #dapatmurahjualmurah #preorder #readystock #postageonly #periuk #periuknasi #ricecooker #ricecookermurah #periuknasimalaysia #periuknasimurahmalaysia #hellokitty #hellokittymurah #hellokittyricecooker
HELLO KITTY RICE COOKER #mjob  ☑️ 2.0L ☑️ Cool touch body ☑️ Power : 400w 220v ☑️ One touch operation with automatic keep warm CODE : G8 〰〰〰〰〰〰〰 RM97 SM/ RM127 SS Freepostage 〰〰〰〰〰〰〰 ☎0129350175 #gerobokwarkmis  #macammacamada  #maipilihlekaih  #apatunggulagipmlaju2  #murahmurah  #dapatmurahjualmurah  #preorder  #readystock  #postageonly  #periuk  #periuknasi  #ricecooker  #ricecookermurah  #periuknasimalaysia  #periuknasimurahmalaysia  #hellokitty  #hellokittymurah  #hellokittyricecooker 
HELLO KITTY RICE COOKER #mjob ☑️ 2.0L
☑️ Cool touch body ☑️ Power : 400w 220v ☑️ One touch operation with automatic keep warm 
CODE : G8
〰〰〰〰〰〰〰
RM97 SM/ RM127 SS
Freepostage 〰〰〰〰〰〰〰 ☎0129350175

#gerobokwarkmis #macammacamada #maipilihlekaih #apatunggulagipmlaju2 #murahmurah #dapatmurahjualmurah #preorder #readystock #postageonly #periuk #periuknasi #ricecooker #ricecookermurah #periuknasimalaysia #periuknasimurahmalaysia #hellokitty #hellokittymurah #hellokittyricecooker
HELLO KITTY RICE COOKER #mjob  ☑️ 2.0L ☑️ Cool touch body ☑️ Power : 400w 220v ☑️ One touch operation with automatic keep warm CODE : G8 〰〰〰〰〰〰〰 RM97 SM/ RM127 SS Freepostage 〰〰〰〰〰〰〰 ☎0129350175 #gerobokwarkmis  #macammacamada  #maipilihlekaih  #apatunggulagipmlaju2  #murahmurah  #dapatmurahjualmurah  #preorder  #readystock  #postageonly  #periuk  #periuknasi  #ricecooker  #ricecookermurah  #periuknasimalaysia  #periuknasimurahmalaysia  #hellokitty  #hellokittymurah  #hellokittyricecooker 
Assalammualaikum followers Zack tersayang 😍 Sis dan Bro hati-hati ye IG @suki99kiki ni SCAMMER ❌❌❌ dan sedang mencari mangsa untuk ditipu. Jangan mudah percaya dengan IG yang ditawarkan tak masuk akal. Jangan sebab nak murah sampai kena tipu 😡😡😡🤬🤬🤬
.
.
Mintak jasa kawan²....... Sis dan Bro bagitahu diorang ye, takutla terbeli dekat IG SCAMMER tu kesian diorang nanti....... Duit bukan senang nak cari, nak beli IG beli lah ditempat yang betul. Segala pertanyaan boleh terus DM @igforsale.murah_ ye 📩
.
.
#penjualinsta #accinstaforsale #sayajualinsta #instaforsalemalaysia #accforsalemurah #penjualinstagram #murah #murahmurah #murahje #dropshipneeded #upfollower #tambahfollower #instamurahmalaysia #instamalaysia #sayajual #sayajualinstagram #igforsale #igforsalemalaysia #accforsale #accforsalemalaysia #accforsalemurah
Assalammualaikum followers Zack tersayang 😍 Sis dan Bro hati-hati ye IG @suki99kiki ni SCAMMER ❌❌❌ dan sedang mencari mangsa untuk ditipu. Jangan mudah percaya dengan IG yang ditawarkan tak masuk akal. Jangan sebab nak murah sampai kena tipu 😡😡😡🤬🤬🤬 . . Mintak jasa kawan²....... Sis dan Bro bagitahu diorang ye, takutla terbeli dekat IG SCAMMER tu kesian diorang nanti....... Duit bukan senang nak cari, nak beli IG beli lah ditempat yang betul. Segala pertanyaan boleh terus DM @igforsale.murah_ ye 📩 . . #penjualinsta  #accinstaforsale  #sayajualinsta  #instaforsalemalaysia  #accforsalemurah  #penjualinstagram  #murah  #murahmurah  #murahje  #dropshipneeded  #upfollower  #tambahfollower  #instamurahmalaysia  #instamalaysia  #sayajual  #sayajualinstagram  #igforsale  #igforsalemalaysia  #accforsale  #accforsalemalaysia  #accforsalemurah 
On sale 🎉🎉
On Sale 🎉🎉
till 25 DECEMBER Only .
My little pony bagpack
RM35
RM35
RM35
.
Free postage
Whatsaap 0194066390
.
#mylittleponybags
#mylittleponybagpack 
#ponytailbags
#ponylovers
#ponysfans
#ponycolection 
#bagponyutara 
#bagponymurah 
#sayajualmurah 
#bagponycomel
#begponytail
#bagponyshops 
#travelbagpony
#kindergardenbags
#ponyplushtoys
#sayasukapony
#salebagpony
#murahmurah
#bagponycantik
Jaket Persebaya ∆
▫good quality
▫just Rp. 100.000 / pcs
•reseller Rp 85.000 / pcs
•grosir Rp. 72.000 / pcs
♨ Mat : Fleece Tebal Full Brand
🔸ukuran : XL (P75 x L57)
100% Real Picture
----------------------------------------------------------------------------------
PROMO DISKON
Beli 3++ diskon 2.000 / pcs
Menerima Reseller dan Dropshiper (tanpa syarat)
KITA KASIH HARGA TERMURAH UNTUK RESELLER dan DROPSHIPER
-----------------------------------------------------------------------------------
Mau ORDER???
▫order via Line
@zng1145t (pake @)
▫order via WA 
1. 082257323397
.
#bismillah #batik #batiksidoarjo #batikpekalongan #sidoarjo #pekalongan #semarang #solo #batikbagus #jaketparasit #jaketmurah #jaketsidoarjo  #cewek #cowok  #kemejaresmi #cakep #ojolalibahagia #murahmurah #kece #hits #cantik #sidoarjohits #alhamdulilah
Jaket Persebaya ∆ ▫good quality ▫just Rp. 100.000 / pcs •reseller Rp 85.000 / pcs •grosir Rp. 72.000 / pcs ♨ Mat : Fleece Tebal Full Brand 🔸ukuran : XL (P75 x L57) 100% Real Picture ---------------------------------------------------------------------------------- PROMO DISKON Beli 3++ diskon 2.000 / pcs Menerima Reseller dan Dropshiper (tanpa syarat) KITA KASIH HARGA TERMURAH UNTUK RESELLER dan DROPSHIPER ----------------------------------------------------------------------------------- Mau ORDER??? ▫order via Line @zng1145t (pake @) ▫order via WA 1. 082257323397 . #bismillah  #batik  #batiksidoarjo  #batikpekalongan  #sidoarjo  #pekalongan  #semarang  #solo  #batikbagus  #jaketparasit  #jaketmurah  #jaketsidoarjo  #cewek  #cowok  #kemejaresmi  #cakep  #ojolalibahagia  #murahmurah  #kece  #hits  #cantik  #sidoarjohits  #alhamdulilah 
Jaket Hoodie Premium ∆
▫good quality
▫just Rp. 100.000 / pcs
•reseller Rp 85.000 / pcs
•grosir Rp. 70.000 / pcs
♨ Mat : Fleece Tebal Full Brand
🔸ukuran : XL (P75 x L57)
100% Real Picture
----------------------------------------------------------------------------------
PROMO DISKON
Beli 3++ diskon 2.000 / pcs
Menerima Reseller dan Dropshiper (tanpa syarat)
KITA KASIH HARGA TERMURAH UNTUK RESELLER dan DROPSHIPER
-----------------------------------------------------------------------------------
Mau ORDER???
▫order via Line
@zng1145t (pake @)
▫order via WA 
1. 082257323397
.
#bismillah #batik #batiksidoarjo #batikpekalongan #sidoarjo #pekalongan #semarang #solo #batikbagus #jaketparasit #jaketmurah #jaketsidoarjo  #cewek #cowok  #kemejaresmi #cakep #ojolalibahagia #murahmurah #kece #hits #cantik #sidoarjohits #alhamdulilah
Jaket Hoodie Premium ∆ ▫good quality ▫just Rp. 100.000 / pcs •reseller Rp 85.000 / pcs •grosir Rp. 70.000 / pcs ♨ Mat : Fleece Tebal Full Brand 🔸ukuran : XL (P75 x L57) 100% Real Picture ---------------------------------------------------------------------------------- PROMO DISKON Beli 3++ diskon 2.000 / pcs Menerima Reseller dan Dropshiper (tanpa syarat) KITA KASIH HARGA TERMURAH UNTUK RESELLER dan DROPSHIPER ----------------------------------------------------------------------------------- Mau ORDER??? ▫order via Line @zng1145t (pake @) ▫order via WA 1. 082257323397 . #bismillah  #batik  #batiksidoarjo  #batikpekalongan  #sidoarjo  #pekalongan  #semarang  #solo  #batikbagus  #jaketparasit  #jaketmurah  #jaketsidoarjo  #cewek  #cowok  #kemejaresmi  #cakep  #ojolalibahagia  #murahmurah  #kece  #hits  #cantik  #sidoarjohits  #alhamdulilah 
Jaket Hoodie Premium ∆
▫good quality
▫just Rp. 100.000 / pcs
•reseller Rp 85.000 / pcs
•grosir Rp. 70.000 / pcs
♨ Mat : Fleece Tebal Full Brand
🔸ukuran : XL (P75 x L57)
100% Real Picture
----------------------------------------------------------------------------------
PROMO DISKON
Beli 3++ diskon 2.000 / pcs
Menerima Reseller dan Dropshiper (tanpa syarat)
KITA KASIH HARGA TERMURAH UNTUK RESELLER dan DROPSHIPER
-----------------------------------------------------------------------------------
Mau ORDER???
▫order via Line
@zng1145t (pake @)
▫order via WA 
1. 082257323397
.
#bismillah #batik #batiksidoarjo #batikpekalongan #sidoarjo #pekalongan #semarang #solo #batikbagus #jaketparasit #jaketmurah #jaketsidoarjo  #cewek #cowok  #kemejaresmi #cakep #ojolalibahagia #murahmurah #kece #hits #cantik #sidoarjohits #alhamdulilah
Jaket Hoodie Premium ∆ ▫good quality ▫just Rp. 100.000 / pcs •reseller Rp 85.000 / pcs •grosir Rp. 70.000 / pcs ♨ Mat : Fleece Tebal Full Brand 🔸ukuran : XL (P75 x L57) 100% Real Picture ---------------------------------------------------------------------------------- PROMO DISKON Beli 3++ diskon 2.000 / pcs Menerima Reseller dan Dropshiper (tanpa syarat) KITA KASIH HARGA TERMURAH UNTUK RESELLER dan DROPSHIPER ----------------------------------------------------------------------------------- Mau ORDER??? ▫order via Line @zng1145t (pake @) ▫order via WA 1. 082257323397 . #bismillah  #batik  #batiksidoarjo  #batikpekalongan  #sidoarjo  #pekalongan  #semarang  #solo  #batikbagus  #jaketparasit  #jaketmurah  #jaketsidoarjo  #cewek  #cowok  #kemejaresmi  #cakep  #ojolalibahagia  #murahmurah  #kece  #hits  #cantik  #sidoarjohits  #alhamdulilah 
HELLO KITTY RICE COOKER #mjob ☑️ 2.0L
☑️ Cool touch body ☑️ Power : 400w 220v ☑️ One touch operation with automatic keep warm 
CODE : G8
〰〰〰〰〰〰〰
RM97 SM/ RM127 SS
Freepostage 〰〰〰〰〰〰〰 ☎0129350175

#gerobokwarkmis #macammacamada #maipilihlekaih #apatunggulagipmlaju2 #murahmurah #dapatmurahjualmurah #preorder #readystock #postageonly #periuk #periuknasi #ricecooker #ricecookermurah #periuknasimalaysia #periuknasimurahmalaysia #hellokitty #hellokittymurah #hellokittyricecooker
HELLO KITTY RICE COOKER #mjob  ☑️ 2.0L ☑️ Cool touch body ☑️ Power : 400w 220v ☑️ One touch operation with automatic keep warm CODE : G8 〰〰〰〰〰〰〰 RM97 SM/ RM127 SS Freepostage 〰〰〰〰〰〰〰 ☎0129350175 #gerobokwarkmis  #macammacamada  #maipilihlekaih  #apatunggulagipmlaju2  #murahmurah  #dapatmurahjualmurah  #preorder  #readystock  #postageonly  #periuk  #periuknasi  #ricecooker  #ricecookermurah  #periuknasimalaysia  #periuknasimurahmalaysia  #hellokitty  #hellokittymurah  #hellokittyricecooker 
Panna Cotta Buah Mangga 
Salah satu dessert yg berkhasiat menggunakan susu lemak berkrim Dutch lady. Tiada telur dan Cheese. SANGAT SANGAT SANGAT sesuai untuk kanak2 yg xsukakan susu 😉
Untuk mangga sahaja, team guna buah mangga fresh2 utk siapkan order syg2. .
.
RM5.50 1 bekas besar cawan ni..
.

www.wasap.my/+60188704516
www.wasap.my/+60188704416
.
.
#cookies #cookieshop #cake #dessert #petalingjaya #murahmurah #klang #shahalam #portdikson #fooddeliverypetalingjaya #meruresident #nilai #shahalamfooddelivery #portklang #salaktinggi #serdang #bangi #puncakalam #kelanajaya #subang #subangjaya #ttdi #kotadamansara #sunway #usj #banting #kinrara #bukitjalil #setiaalam  #sabrinabakery
Panna Cotta Buah Mangga Salah satu dessert yg berkhasiat menggunakan susu lemak berkrim Dutch lady. Tiada telur dan Cheese. SANGAT SANGAT SANGAT sesuai untuk kanak2 yg xsukakan susu 😉 Untuk mangga sahaja, team guna buah mangga fresh2 utk siapkan order syg2. . . RM5.50 1 bekas besar cawan ni.. . www.wasap.my/+60188704516 www.wasap.my/+60188704416 . . #cookies  #cookieshop  #cake  #dessert  #petalingjaya  #murahmurah  #klang  #shahalam  #portdikson  #fooddeliverypetalingjaya  #meruresident  #nilai  #shahalamfooddelivery  #portklang  #salaktinggi  #serdang  #bangi  #puncakalam  #kelanajaya  #subang  #subangjaya  #ttdi  #kotadamansara  #sunway  #usj  #banting  #kinrara  #bukitjalil  #setiaalam  #sabrinabakery 
#Repost 🔃from sashaabdulaziz with @get_repost
・・・
Hottest Shape wear in town from @sexycurvebeauty 
Get your girdle pants only  RM90 💕
It’s very comfortable you can wear it during day time,workout & night time!
. .
.
#sexycurve #sexycurveshahalam #sexycurvewaisttrainer #sexycurveagent #sexycurvebodygoals #sexycurvedetea #sexycurvegirdle #likeforlikes #likeforfollow #likeforlikeback #murahmurah #kurussihat #kuruscepat #krimpanas #kempisperut
#Repost 🔃from sashaabdulaziz with @get_repost
・・・
Tips to have a bikini body ;
1.wear girdle pants 8hours a day
2.Cut off white rice & sugar
3 cardio at least 30minutes 
4 drink mineral water .
.
Get your girdle pants only at RM90!
Jom kurus sebelum 2019!
I dah kurus you girls bila lagi?
New year new body! .
.
.
#sexycurve #sexycurveshahalam #sexycurvewaisttrainer #sexycurveagent #sexycurvebodygoals #sexycurvedetea #sexycurvegirdle #likeforlikes #likeforfollow #likeforlikeback #murahmurah #kurussihat #kuruscepat #krimpanas #kempisperut
#Repost  🔃from sashaabdulaziz with @get_repost ・・・ Tips to have a bikini body ; 1.wear girdle pants 8hours a day 2.Cut off white rice & sugar 3 cardio at least 30minutes 4 drink mineral water . . Get your girdle pants only at RM90! Jom kurus sebelum 2019! I dah kurus you girls bila lagi? New year new body! . . . #sexycurve  #sexycurveshahalam  #sexycurvewaisttrainer  #sexycurveagent  #sexycurvebodygoals  #sexycurvedetea  #sexycurvegirdle  #likeforlikes  #likeforfollow  #likeforlikeback  #murahmurah  #kurussihat  #kuruscepat  #krimpanas  #kempisperut 
Repost 🔃from intannajuwa
・・・
3rd week! I swear I love this girdle so much @sexycurvebeauty ❤️ For those who asking, yes memang I pakai everyday! Try la kalau nak tahu bagus ke tak 😜
.
.
#sexycurve #sexycurveshahalam #sexycurvewaisttrainer #sexycurveagent #sexycurvebodygoals #sexycurvedetea #sexycurvegirdle #likeforlikes #likeforfollow #likeforlikeback #murahmurah #kurussihat #kuruscepat #krimpanas #kempisperut
😍😍 Lip Matte Paint by Lachella 😍😍
.
.
Our lip matte paint is:
- Light-weight
- Long-wearing
- Moisturize
- Waterproof
- Moussey Liquid Lipstick
- Rich with Vitamin E
.
.
To purchase online: http://www.lachella.co
.
.
.
.
#lipstick #lipmatte #lachella #makeup #cosmetics #lippaint #liquidlipstick #kyliecosmetics #makeupmalaysia #malaysia #mylazada #brunei #kualalumpur #fentybeauty #waterproof #moisturize #makeupjunkie #makeupqueen #beautyqueen #women #vegan #makeupaddict #beautyblogger #murahmurah #lipstickmurah #lipcolour #instamakeup #lazadamy #lazada
😍😍 Lip Matte Paint by Lachella 😍😍 . . Our lip matte paint is: - Light-weight - Long-wearing - Moisturize - Waterproof - Moussey Liquid Lipstick - Rich with Vitamin E . . To purchase online: http://www.lachella.co . . . . #lipstick  #lipmatte  #lachella  #makeup  #cosmetics  #lippaint  #liquidlipstick  #kyliecosmetics  #makeupmalaysia  #malaysia  #mylazada  #brunei  #kualalumpur  #fentybeauty  #waterproof  #moisturize  #makeupjunkie  #makeupqueen  #beautyqueen  #women  #vegan  #makeupaddict  #beautyblogger  #murahmurah  #lipstickmurah  #lipcolour  #instamakeup  #lazadamy  #lazada 
Jaket Hoodie Premium ∆
▫good quality
▫just Rp. 100.000 / pcs
•reseller Rp 85.000 / pcs
•grosir Rp. 70.000 / pcs
♨ Mat : Fleece Tebal Full Brand
🔸ukuran : L (P67 x L55)
100% Real Picture
----------------------------------------------------------------------------------
PROMO DISKON
Beli 3++ diskon 2.000 / pcs
Menerima Reseller dan Dropshiper (tanpa syarat)
KITA KASIH HARGA TERMURAH UNTUK RESELLER dan DROPSHIPER
-----------------------------------------------------------------------------------
Mau ORDER???
▫order via Line
@zng1145t (pake @)
▫order via WA 
1. 082257323397
.
#bismillah #batik #batiksidoarjo #batikpekalongan #sidoarjo #pekalongan #semarang #solo #batikbagus #jaketparasit #jaketmurah #jaketsidoarjo  #cewek #cowok  #kemejaresmi #cakep #ojolalibahagia #murahmurah #kece #hits #cantik #sidoarjohits #alhamdulilah
Jaket Hoodie Premium ∆ ▫good quality ▫just Rp. 100.000 / pcs •reseller Rp 85.000 / pcs •grosir Rp. 70.000 / pcs ♨ Mat : Fleece Tebal Full Brand 🔸ukuran : L (P67 x L55) 100% Real Picture ---------------------------------------------------------------------------------- PROMO DISKON Beli 3++ diskon 2.000 / pcs Menerima Reseller dan Dropshiper (tanpa syarat) KITA KASIH HARGA TERMURAH UNTUK RESELLER dan DROPSHIPER ----------------------------------------------------------------------------------- Mau ORDER??? ▫order via Line @zng1145t (pake @) ▫order via WA 1. 082257323397 . #bismillah  #batik  #batiksidoarjo  #batikpekalongan  #sidoarjo  #pekalongan  #semarang  #solo  #batikbagus  #jaketparasit  #jaketmurah  #jaketsidoarjo  #cewek  #cowok  #kemejaresmi  #cakep  #ojolalibahagia  #murahmurah  #kece  #hits  #cantik  #sidoarjohits  #alhamdulilah 
Kemeja Lengan Pendek Premium ∆
Original ClothingMakers
•good quality
▫just Rp. 90.000 / pcs
•reseller Rp. 80.000 / pcs
•grosir??? WA saja
♨ Mat : Oxford Premium Grade A (tebal)
🔸ukuran : L dan XL
Logo Bordir
L (P72 x L50)
XL (P74 x L52)
100 % Real Picture
----------------------------------------------------------------------------------
PROMO DISKON
Beli 3++ diskon 2.000 / pcs
Menerima Reseller dan Dropshiper (tanpa syarat)
KITA KASIH HARGA TERMURAH UNTUK RESELLER dan DROPSHIPER
-----------------------------------------------------------------------------------
Mau ORDER???
▫order via Line
@zng1145t (pake @)
▫order via WA 
1. 082257323397
.
#bismillah #batik #batiksidoarjo #batikpekalongan #sidoarjo #pekalongan #semarang #solo #batikbagus #jaketparasit #jaketmurah #jaketsidoarjo  #cewek #cowok  #kemejaresmi #cakep #ojolalibahagia #murahmurah #kece #hits #cantik #sidoarjohits #alhamdulilah
Kemeja Lengan Pendek Premium ∆ Original ClothingMakers •good quality ▫just Rp. 90.000 / pcs •reseller Rp. 80.000 / pcs •grosir??? WA saja ♨ Mat : Oxford Premium Grade A (tebal) 🔸ukuran : L dan XL Logo Bordir L (P72 x L50) XL (P74 x L52) 100 % Real Picture ---------------------------------------------------------------------------------- PROMO DISKON Beli 3++ diskon 2.000 / pcs Menerima Reseller dan Dropshiper (tanpa syarat) KITA KASIH HARGA TERMURAH UNTUK RESELLER dan DROPSHIPER ----------------------------------------------------------------------------------- Mau ORDER??? ▫order via Line @zng1145t (pake @) ▫order via WA 1. 082257323397 . #bismillah  #batik  #batiksidoarjo  #batikpekalongan  #sidoarjo  #pekalongan  #semarang  #solo  #batikbagus  #jaketparasit  #jaketmurah  #jaketsidoarjo  #cewek  #cowok  #kemejaresmi  #cakep  #ojolalibahagia  #murahmurah  #kece  #hits  #cantik  #sidoarjohits  #alhamdulilah 
Kemeja Lengan Pendek Premium ∆
Original ClothingMakers
•good quality
▫just Rp. 90.000 / pcs
•reseller Rp. 80.000 / pcs
•grosir??? WA saja
♨ Mat : Oxford Premium Grade A (tebal)
🔸ukuran : L dan XL
Logo Bordir
L (P72 x L50)
XL (P74 x L52)
100 % Real Picture
----------------------------------------------------------------------------------
PROMO DISKON
Beli 3++ diskon 2.000 / pcs
Menerima Reseller dan Dropshiper (tanpa syarat)
KITA KASIH HARGA TERMURAH UNTUK RESELLER dan DROPSHIPER
-----------------------------------------------------------------------------------
Mau ORDER???
▫order via Line
@zng1145t (pake @)
▫order via WA 
1. 082257323397
.
#bismillah #batik #batiksidoarjo #batikpekalongan #sidoarjo #pekalongan #semarang #solo #batikbagus #jaketparasit #jaketmurah #jaketsidoarjo  #cewek #cowok  #kemejaresmi #cakep #ojolalibahagia #murahmurah #kece #hits #cantik #sidoarjohits #alhamdulilah
Kemeja Lengan Pendek Premium ∆ Original ClothingMakers •good quality ▫just Rp. 90.000 / pcs •reseller Rp. 80.000 / pcs •grosir??? WA saja ♨ Mat : Oxford Premium Grade A (tebal) 🔸ukuran : L dan XL Logo Bordir L (P72 x L50) XL (P74 x L52) 100 % Real Picture ---------------------------------------------------------------------------------- PROMO DISKON Beli 3++ diskon 2.000 / pcs Menerima Reseller dan Dropshiper (tanpa syarat) KITA KASIH HARGA TERMURAH UNTUK RESELLER dan DROPSHIPER ----------------------------------------------------------------------------------- Mau ORDER??? ▫order via Line @zng1145t (pake @) ▫order via WA 1. 082257323397 . #bismillah  #batik  #batiksidoarjo  #batikpekalongan  #sidoarjo  #pekalongan  #semarang  #solo  #batikbagus  #jaketparasit  #jaketmurah  #jaketsidoarjo  #cewek  #cowok  #kemejaresmi  #cakep  #ojolalibahagia  #murahmurah  #kece  #hits  #cantik  #sidoarjohits  #alhamdulilah 
Kemeja Lengan Pendek Premium ∆
Original ClothingMakers
•good quality
▫just Rp. 90.000 / pcs
•reseller Rp. 80.000 / pcs
•grosir??? WA saja
♨ Mat : Oxford Premium Grade A (tebal)
🔸ukuran : L dan XL
Logo Bordir
L (P72 x L50)
XL (P74 x L52)
100 % Real Picture
----------------------------------------------------------------------------------
PROMO DISKON
Beli 3++ diskon 2.000 / pcs
Menerima Reseller dan Dropshiper (tanpa syarat)
KITA KASIH HARGA TERMURAH UNTUK RESELLER dan DROPSHIPER
-----------------------------------------------------------------------------------
Mau ORDER???
▫order via Line
@zng1145t (pake @)
▫order via WA 
1. 082257323397
.
#bismillah #batik #batiksidoarjo #batikpekalongan #sidoarjo #pekalongan #semarang #solo #batikbagus #jaketparasit #jaketmurah #jaketsidoarjo  #cewek #cowok  #kemejaresmi #cakep #ojolalibahagia #murahmurah #kece #hits #cantik #sidoarjohits #alhamdulilah
Kemeja Lengan Pendek Premium ∆ Original ClothingMakers •good quality ▫just Rp. 90.000 / pcs •reseller Rp. 80.000 / pcs •grosir??? WA saja ♨ Mat : Oxford Premium Grade A (tebal) 🔸ukuran : L dan XL Logo Bordir L (P72 x L50) XL (P74 x L52) 100 % Real Picture ---------------------------------------------------------------------------------- PROMO DISKON Beli 3++ diskon 2.000 / pcs Menerima Reseller dan Dropshiper (tanpa syarat) KITA KASIH HARGA TERMURAH UNTUK RESELLER dan DROPSHIPER ----------------------------------------------------------------------------------- Mau ORDER??? ▫order via Line @zng1145t (pake @) ▫order via WA 1. 082257323397 . #bismillah  #batik  #batiksidoarjo  #batikpekalongan  #sidoarjo  #pekalongan  #semarang  #solo  #batikbagus  #jaketparasit  #jaketmurah  #jaketsidoarjo  #cewek  #cowok  #kemejaresmi  #cakep  #ojolalibahagia  #murahmurah  #kece  #hits  #cantik  #sidoarjohits  #alhamdulilah 
Kemeja Lengan Pendek Premium ∆
Original ClothingMakers
•good quality
▫just Rp. 90.000 / pcs
•reseller Rp. 80.000 / pcs
•grosir??? WA saja
♨ Mat : Oxford Premium Grade A (tebal)
🔸ukuran : L dan XL
Logo Bordir
L (P72 x L50)
XL (P74 x L52)
100 % Real Picture
----------------------------------------------------------------------------------
PROMO DISKON
Beli 3++ diskon 2.000 / pcs
Menerima Reseller dan Dropshiper (tanpa syarat)
KITA KASIH HARGA TERMURAH UNTUK RESELLER dan DROPSHIPER
-----------------------------------------------------------------------------------
Mau ORDER???
▫order via Line
@zng1145t (pake @)
▫order via WA 
1. 082257323397
.
#bismillah #batik #batiksidoarjo #batikpekalongan #sidoarjo #pekalongan #semarang #solo #batikbagus #jaketparasit #jaketmurah #jaketsidoarjo  #cewek #cowok  #kemejaresmi #cakep #ojolalibahagia #murahmurah #kece #hits #cantik #sidoarjohits #alhamdulilah
Kemeja Lengan Pendek Premium ∆ Original ClothingMakers •good quality ▫just Rp. 90.000 / pcs •reseller Rp. 80.000 / pcs •grosir??? WA saja ♨ Mat : Oxford Premium Grade A (tebal) 🔸ukuran : L dan XL Logo Bordir L (P72 x L50) XL (P74 x L52) 100 % Real Picture ---------------------------------------------------------------------------------- PROMO DISKON Beli 3++ diskon 2.000 / pcs Menerima Reseller dan Dropshiper (tanpa syarat) KITA KASIH HARGA TERMURAH UNTUK RESELLER dan DROPSHIPER ----------------------------------------------------------------------------------- Mau ORDER??? ▫order via Line @zng1145t (pake @) ▫order via WA 1. 082257323397 . #bismillah  #batik  #batiksidoarjo  #batikpekalongan  #sidoarjo  #pekalongan  #semarang  #solo  #batikbagus  #jaketparasit  #jaketmurah  #jaketsidoarjo  #cewek  #cowok  #kemejaresmi  #cakep  #ojolalibahagia  #murahmurah  #kece  #hits  #cantik  #sidoarjohits  #alhamdulilah 
Kemeja Lengan Pendek Premium ∆
Original ClothingMakers
•good quality
▫just Rp. 90.000 / pcs
•reseller Rp. 80.000 / pcs
•grosir??? WA saja
♨ Mat : Oxford Premium Grade A (tebal)
🔸ukuran : L dan XL
Logo Bordir
L (P72 x L50)
XL (P74 x L52)
100 % Real Picture
----------------------------------------------------------------------------------
PROMO DISKON
Beli 3++ diskon 2.000 / pcs
Menerima Reseller dan Dropshiper (tanpa syarat)
KITA KASIH HARGA TERMURAH UNTUK RESELLER dan DROPSHIPER
-----------------------------------------------------------------------------------
Mau ORDER???
▫order via Line
@zng1145t (pake @)
▫order via WA 
1. 082257323397
.
#bismillah #batik #batiksidoarjo #batikpekalongan #sidoarjo #pekalongan #semarang #solo #batikbagus #jaketparasit #jaketmurah #jaketsidoarjo  #cewek #cowok  #kemejaresmi #cakep #ojolalibahagia #murahmurah #kece #hits #cantik #sidoarjohits #alhamdulilah
Kemeja Lengan Pendek Premium ∆ Original ClothingMakers •good quality ▫just Rp. 90.000 / pcs •reseller Rp. 80.000 / pcs •grosir??? WA saja ♨ Mat : Oxford Premium Grade A (tebal) 🔸ukuran : L dan XL Logo Bordir L (P72 x L50) XL (P74 x L52) 100 % Real Picture ---------------------------------------------------------------------------------- PROMO DISKON Beli 3++ diskon 2.000 / pcs Menerima Reseller dan Dropshiper (tanpa syarat) KITA KASIH HARGA TERMURAH UNTUK RESELLER dan DROPSHIPER ----------------------------------------------------------------------------------- Mau ORDER??? ▫order via Line @zng1145t (pake @) ▫order via WA 1. 082257323397 . #bismillah  #batik  #batiksidoarjo  #batikpekalongan  #sidoarjo  #pekalongan  #semarang  #solo  #batikbagus  #jaketparasit  #jaketmurah  #jaketsidoarjo  #cewek  #cowok  #kemejaresmi  #cakep  #ojolalibahagia  #murahmurah  #kece  #hits  #cantik  #sidoarjohits  #alhamdulilah 
Kemeja Lengan Pendek Premium ∆
Original ClothingMakers
•good quality
▫just Rp. 90.000 / pcs
•reseller Rp. 80.000 / pcs
•grosir??? WA saja
♨ Mat : Oxford Premium Grade A (tebal)
🔸ukuran : L dan XL
Logo Bordir
L (P72 x L50)
XL (P74 x L52)
100 % Real Picture
----------------------------------------------------------------------------------
PROMO DISKON
Beli 3++ diskon 2.000 / pcs
Menerima Reseller dan Dropshiper (tanpa syarat)
KITA KASIH HARGA TERMURAH UNTUK RESELLER dan DROPSHIPER
-----------------------------------------------------------------------------------
Mau ORDER???
▫order via Line
@zng1145t (pake @)
▫order via WA 
1. 082257323397
.
#bismillah #batik #batiksidoarjo #batikpekalongan #sidoarjo #pekalongan #semarang #solo #batikbagus #jaketparasit #jaketmurah #jaketsidoarjo  #cewek #cowok  #kemejaresmi #cakep #ojolalibahagia #murahmurah #kece #hits #cantik #sidoarjohits #alhamdulilah
Kemeja Lengan Pendek Premium ∆ Original ClothingMakers •good quality ▫just Rp. 90.000 / pcs •reseller Rp. 80.000 / pcs •grosir??? WA saja ♨ Mat : Oxford Premium Grade A (tebal) 🔸ukuran : L dan XL Logo Bordir L (P72 x L50) XL (P74 x L52) 100 % Real Picture ---------------------------------------------------------------------------------- PROMO DISKON Beli 3++ diskon 2.000 / pcs Menerima Reseller dan Dropshiper (tanpa syarat) KITA KASIH HARGA TERMURAH UNTUK RESELLER dan DROPSHIPER ----------------------------------------------------------------------------------- Mau ORDER??? ▫order via Line @zng1145t (pake @) ▫order via WA 1. 082257323397 . #bismillah  #batik  #batiksidoarjo  #batikpekalongan  #sidoarjo  #pekalongan  #semarang  #solo  #batikbagus  #jaketparasit  #jaketmurah  #jaketsidoarjo  #cewek  #cowok  #kemejaresmi  #cakep  #ojolalibahagia  #murahmurah  #kece  #hits  #cantik  #sidoarjohits  #alhamdulilah 
📣📣 READY STOCK 📣📣 (kecuali Mesra Lavender 15ml-out of stock)
.
.
📮 Poslaju SM = RM8 (1-5botol) / RM10 (6botol ke atas)
.
.
📮 Poslaju SS = RM10 (1-5botol) / RM15 (6botol ke atas)
.
.
✔ 10% diskaun (pembelian 10botol ⬆)
✔ FREE POSTAGE SM (pembelian RM130⬆)
✔ FREE POSTAGE SS (pembelian RM150⬆)
.
.
Nak berniaga, boleh order terus dari kilang. Jumlah minimum pembelian untuk order dari kilang RM300.

Sebarang pertanyaan boleh Whatsapp kami. Terima kasih 💜 (klik LINK pd bio)

#minyakburungunta #ostrichoil #massageoil #aromatherapyoil #babyoil #mesralavenderoil #multipurposeoil #sayajual #sayajualmurah #hairtonic #tonikrambut #ostrichoilMalaysia #bazaarmurah #murahmurah #barangmalaysia #barangmurah #minyakurut #minyakserbaguna #minyakaromaterapi #minyakbayi #produkmuslim #halaldanbersih #keluaranbumiputra #bigbirdlamborian
📣📣 READY STOCK 📣📣 (kecuali Mesra Lavender 15ml-out of stock) . . 📮 Poslaju SM = RM8 (1-5botol) / RM10 (6botol ke atas) . . 📮 Poslaju SS = RM10 (1-5botol) / RM15 (6botol ke atas) . . ✔ 10% diskaun (pembelian 10botol ⬆) ✔ FREE POSTAGE SM (pembelian RM130⬆) ✔ FREE POSTAGE SS (pembelian RM150⬆) . . Nak berniaga, boleh order terus dari kilang. Jumlah minimum pembelian untuk order dari kilang RM300. Sebarang pertanyaan boleh Whatsapp kami. Terima kasih 💜 (klik LINK pd bio) #minyakburungunta  #ostrichoil  #massageoil  #aromatherapyoil  #babyoil  #mesralavenderoil  #multipurposeoil  #sayajual  #sayajualmurah  #hairtonic  #tonikrambut  #ostrichoilMalaysia  #bazaarmurah  #murahmurah  #barangmalaysia  #barangmurah  #minyakurut  #minyakserbaguna  #minyakaromaterapi  #minyakbayi  #produkmuslim  #halaldanbersih  #keluaranbumiputra  #bigbirdlamborian 
Kemeja Lengan Pendek Premium ∆
Original ClothingMakers
•good quality
▫just Rp. 90.000 / pcs
•reseller Rp. 80.000 / pcs
•grosir??? WA saja
♨ Mat : Oxford Premium Grade A (tebal)
🔸ukuran : L dan XL
Logo Bordir
L (P72 x L50)
XL (P74 x L52)
100 % Real Picture
----------------------------------------------------------------------------------
PROMO DISKON
Beli 3++ diskon 2.000 / pcs
Menerima Reseller dan Dropshiper (tanpa syarat)
KITA KASIH HARGA TERMURAH UNTUK RESELLER dan DROPSHIPER
-----------------------------------------------------------------------------------
Mau ORDER???
▫order via Line
@zng1145t (pake @)
▫order via WA 
1. 082257323397
.
#bismillah #batik #batiksidoarjo #batikpekalongan #sidoarjo #pekalongan #semarang #solo #batikbagus #jaketparasit #jaketmurah #jaketsidoarjo  #cewek #cowok  #kemejaresmi #cakep #ojolalibahagia #murahmurah #kece #hits #cantik #sidoarjohits #alhamdulilah
Kemeja Lengan Pendek Premium ∆ Original ClothingMakers •good quality ▫just Rp. 90.000 / pcs •reseller Rp. 80.000 / pcs •grosir??? WA saja ♨ Mat : Oxford Premium Grade A (tebal) 🔸ukuran : L dan XL Logo Bordir L (P72 x L50) XL (P74 x L52) 100 % Real Picture ---------------------------------------------------------------------------------- PROMO DISKON Beli 3++ diskon 2.000 / pcs Menerima Reseller dan Dropshiper (tanpa syarat) KITA KASIH HARGA TERMURAH UNTUK RESELLER dan DROPSHIPER ----------------------------------------------------------------------------------- Mau ORDER??? ▫order via Line @zng1145t (pake @) ▫order via WA 1. 082257323397 . #bismillah  #batik  #batiksidoarjo  #batikpekalongan  #sidoarjo  #pekalongan  #semarang  #solo  #batikbagus  #jaketparasit  #jaketmurah  #jaketsidoarjo  #cewek  #cowok  #kemejaresmi  #cakep  #ojolalibahagia  #murahmurah  #kece  #hits  #cantik  #sidoarjohits  #alhamdulilah 
Kemeja Lengan Pendek Premium ∆
Original ClothingMakers
•good quality
▫just Rp. 90.000 / pcs
•reseller Rp. 80.000 / pcs
•grosir??? WA saja
♨ Mat : Oxford Premium Grade A (tebal)
🔸ukuran : L dan XL
Logo Bordir
L (P72 x L50)
XL (P74 x L52)
100 % Real Picture
----------------------------------------------------------------------------------
PROMO DISKON
Beli 3++ diskon 2.000 / pcs
Menerima Reseller dan Dropshiper (tanpa syarat)
KITA KASIH HARGA TERMURAH UNTUK RESELLER dan DROPSHIPER
-----------------------------------------------------------------------------------
Mau ORDER???
▫order via Line
@zng1145t (pake @)
▫order via WA 
1. 082257323397
.
#bismillah #batik #batiksidoarjo #batikpekalongan #sidoarjo #pekalongan #semarang #solo #batikbagus #jaketparasit #jaketmurah #jaketsidoarjo  #cewek #cowok  #kemejaresmi #cakep #ojolalibahagia #murahmurah #kece #hits #cantik #sidoarjohits #alhamdulilah
Kemeja Lengan Pendek Premium ∆ Original ClothingMakers •good quality ▫just Rp. 90.000 / pcs •reseller Rp. 80.000 / pcs •grosir??? WA saja ♨ Mat : Oxford Premium Grade A (tebal) 🔸ukuran : L dan XL Logo Bordir L (P72 x L50) XL (P74 x L52) 100 % Real Picture ---------------------------------------------------------------------------------- PROMO DISKON Beli 3++ diskon 2.000 / pcs Menerima Reseller dan Dropshiper (tanpa syarat) KITA KASIH HARGA TERMURAH UNTUK RESELLER dan DROPSHIPER ----------------------------------------------------------------------------------- Mau ORDER??? ▫order via Line @zng1145t (pake @) ▫order via WA 1. 082257323397 . #bismillah  #batik  #batiksidoarjo  #batikpekalongan  #sidoarjo  #pekalongan  #semarang  #solo  #batikbagus  #jaketparasit  #jaketmurah  #jaketsidoarjo  #cewek  #cowok  #kemejaresmi  #cakep  #ojolalibahagia  #murahmurah  #kece  #hits  #cantik  #sidoarjohits  #alhamdulilah 
PRE ORDER 2-3 WEEKS ⁣
💑SET COUPLE💞⁣
RM125 ⁣
⁣
👕MEN'SHIRT⁣
SIZE:M-5XL(REFER SIZE CART)⁣
MATERIAL:COTTON ⁣
⁣
👗DRESS⁣
SIZE:S-2XL(REFER SIZE CART)⁣
MATERIAL:LACE
#murah#begmurah#murahmurah#malaysia#igshop#igshopmalaysia#like4like#follow4follow#sayajualmurah#sayajual#sayajualonline#kasut#baju#jamtangan#jamtanganmurah#viral
Jaket Hoodie Premium ∆
▫good quality
▫just Rp. 100.000 / pcs
•reseller Rp 85.000 / pcs
•grosir Rp. 70.000 / pcs
♨ Mat : Fleece Tebal Full Brand
🔸ukuran : L (P67 x L55)
100% Real Picture
----------------------------------------------------------------------------------
PROMO DISKON
Beli 3++ diskon 2.000 / pcs
Menerima Reseller dan Dropshiper (tanpa syarat)
KITA KASIH HARGA TERMURAH UNTUK RESELLER dan DROPSHIPER
-----------------------------------------------------------------------------------
Mau ORDER???
▫order via Line
@zng1145t (pake @)
▫order via WA 
1. 082257323397
.
#bismillah #batik #batiksidoarjo #batikpekalongan #sidoarjo #pekalongan #semarang #solo #batikbagus #jaketparasit #jaketmurah #jaketsidoarjo  #cewek #cowok  #kemejaresmi #cakep #ojolalibahagia #murahmurah #kece #hits #cantik #sidoarjohits #alhamdulilah
Jaket Hoodie Premium ∆ ▫good quality ▫just Rp. 100.000 / pcs •reseller Rp 85.000 / pcs •grosir Rp. 70.000 / pcs ♨ Mat : Fleece Tebal Full Brand 🔸ukuran : L (P67 x L55) 100% Real Picture ---------------------------------------------------------------------------------- PROMO DISKON Beli 3++ diskon 2.000 / pcs Menerima Reseller dan Dropshiper (tanpa syarat) KITA KASIH HARGA TERMURAH UNTUK RESELLER dan DROPSHIPER ----------------------------------------------------------------------------------- Mau ORDER??? ▫order via Line @zng1145t (pake @) ▫order via WA 1. 082257323397 . #bismillah  #batik  #batiksidoarjo  #batikpekalongan  #sidoarjo  #pekalongan  #semarang  #solo  #batikbagus  #jaketparasit  #jaketmurah  #jaketsidoarjo  #cewek  #cowok  #kemejaresmi  #cakep  #ojolalibahagia  #murahmurah  #kece  #hits  #cantik  #sidoarjohits  #alhamdulilah 
Jaket Hoodie Premium ∆
▫good quality
▫just Rp. 100.000 / pcs
•reseller Rp 85.000 / pcs
•grosir Rp. 70.000 / pcs
♨ Mat : Fleece Tebal Full Brand
🔸ukuran : L (P67 x L55)
100% Real Picture
----------------------------------------------------------------------------------
PROMO DISKON
Beli 3++ diskon 2.000 / pcs
Menerima Reseller dan Dropshiper (tanpa syarat)
KITA KASIH HARGA TERMURAH UNTUK RESELLER dan DROPSHIPER
-----------------------------------------------------------------------------------
Mau ORDER???
▫order via Line
@zng1145t (pake @)
▫order via WA 
1. 082257323397
.
#bismillah #batik #batiksidoarjo #batikpekalongan #sidoarjo #pekalongan #semarang #solo #batikbagus #jaketparasit #jaketmurah #jaketsidoarjo  #cewek #cowok  #kemejaresmi #cakep #ojolalibahagia #murahmurah #kece #hits #cantik #sidoarjohits #alhamdulilah
Jaket Hoodie Premium ∆ ▫good quality ▫just Rp. 100.000 / pcs •reseller Rp 85.000 / pcs •grosir Rp. 70.000 / pcs ♨ Mat : Fleece Tebal Full Brand 🔸ukuran : L (P67 x L55) 100% Real Picture ---------------------------------------------------------------------------------- PROMO DISKON Beli 3++ diskon 2.000 / pcs Menerima Reseller dan Dropshiper (tanpa syarat) KITA KASIH HARGA TERMURAH UNTUK RESELLER dan DROPSHIPER ----------------------------------------------------------------------------------- Mau ORDER??? ▫order via Line @zng1145t (pake @) ▫order via WA 1. 082257323397 . #bismillah  #batik  #batiksidoarjo  #batikpekalongan  #sidoarjo  #pekalongan  #semarang  #solo  #batikbagus  #jaketparasit  #jaketmurah  #jaketsidoarjo  #cewek  #cowok  #kemejaresmi  #cakep  #ojolalibahagia  #murahmurah  #kece  #hits  #cantik  #sidoarjohits  #alhamdulilah 
SALE❗💋Putri kebarung 💋

Price :Rm75 SEM/RM80 SS FREE POS

Material : moss crepe 
Ukuran :
*Size S *
Bahu :14.5
Armhole :18
Dada :35-36
Labuh tgn :21
Labuh baju :34
Hips :38

Skirt : 
Pingang :25-33
Hip :37-38
Labuh skirt :40.5 *Size m *
Bahu :15
Armhole :19
Dada :36-37
Labuh tgn :21
Labuh baju :34.5
Hips :40

Skirt : 
Pingang :27-34
Hip :38-39
Labuh skirt :40.5 *Size L *
Bahu :16
Armhole :20
Dada :38-39
Labuh tgn :21.5
Labuh baju :35
Hips :42

Skirt : 
Pingang :29-36
Hip :39-40
Labuh skirt :41 *Size XL *
Bahu :17
Armhole :22
Dada :41-42
Labuh tgn :22
Labuh baju :35
Hips :45

Skirt : 
Pingang :32-39
Hip :42-43
Labuh skirt :41 💐hidden zip depan baju (bf frindly )
💐hiasan di depan baju
💐tak jarang 💐sejuk ja pakai 🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN
📷SREENSHOOT GAMBAR
📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼
.
.
 #bajukurungmurah#bajukurung#dress#dressmurah #dresscantik #dresscantikmurah #ootd#ootdterkini #freepostage #freepostagemalaysia#bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid#bajubridemaids #murahmurah#jualbajumurah#bazarpaknil#surihatimrpilot#lofattah#ilofayou#awaksukasayatak#fattzura#fcagent#fcagentmurah#fcwanis#putrikebarung#putrikebarungmurah
SALE❗💋Putri kebarung 💋 Price :Rm75 SEM/RM80 SS FREE POS Material : moss crepe Ukuran : *Size S * Bahu :14.5 Armhole :18 Dada :35-36 Labuh tgn :21 Labuh baju :34 Hips :38 Skirt : Pingang :25-33 Hip :37-38 Labuh skirt :40.5 *Size m * Bahu :15 Armhole :19 Dada :36-37 Labuh tgn :21 Labuh baju :34.5 Hips :40 Skirt : Pingang :27-34 Hip :38-39 Labuh skirt :40.5 *Size L * Bahu :16 Armhole :20 Dada :38-39 Labuh tgn :21.5 Labuh baju :35 Hips :42 Skirt : Pingang :29-36 Hip :39-40 Labuh skirt :41 *Size XL * Bahu :17 Armhole :22 Dada :41-42 Labuh tgn :22 Labuh baju :35 Hips :45 Skirt : Pingang :32-39 Hip :42-43 Labuh skirt :41 💐hidden zip depan baju (bf frindly ) 💐hiasan di depan baju 💐tak jarang 💐sejuk ja pakai 🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN 📷SREENSHOOT GAMBAR 📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼ . . #bajukurungmurah #bajukurung #dress #dressmurah  #dresscantik  #dresscantikmurah  #ootd #ootdterkini  #freepostage  #freepostagemalaysia #bridesmaid  #bajubridesmaidmurah  #bajubridesmaid #bajubridemaids  #murahmurah #jualbajumurah #bazarpaknil #surihatimrpilot #lofattah #ilofayou #awaksukasayatak #fattzura #fcagent #fcagentmurah #fcwanis #putrikebarung #putrikebarungmurah 
SALE❗💋Putri kebarung 💋

Price :Rm75 SEM/RM80 SS FREE POS

Material : moss crepe 
Ukuran :
*Size S *
Bahu :14.5
Armhole :18
Dada :35-36
Labuh tgn :21
Labuh baju :34
Hips :38

Skirt : 
Pingang :25-33
Hip :37-38
Labuh skirt :40.5 *Size m *
Bahu :15
Armhole :19
Dada :36-37
Labuh tgn :21
Labuh baju :34.5
Hips :40

Skirt : 
Pingang :27-34
Hip :38-39
Labuh skirt :40.5 *Size L *
Bahu :16
Armhole :20
Dada :38-39
Labuh tgn :21.5
Labuh baju :35
Hips :42

Skirt : 
Pingang :29-36
Hip :39-40
Labuh skirt :41 *Size XL *
Bahu :17
Armhole :22
Dada :41-42
Labuh tgn :22
Labuh baju :35
Hips :45

Skirt : 
Pingang :32-39
Hip :42-43
Labuh skirt :41 💐hidden zip depan baju (bf frindly )
💐hiasan di depan baju
💐tak jarang 💐sejuk ja pakai 🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN
📷SREENSHOOT GAMBAR
📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼
.
.
 #bajukurungmurah#bajukurung#dress#dressmurah #dresscantik #dresscantikmurah #ootd#ootdterkini #freepostage #freepostagemalaysia#bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid#bajubridemaids #murahmurah#jualbajumurah#bazarpaknil#surihatimrpilot#lofattah#ilofayou#awaksukasayatak#fattzura#fcagent#fcagentmurah#fcwanis#putrikebarung#putrikebarungmurah
SALE❗💋Putri kebarung 💋 Price :Rm75 SEM/RM80 SS FREE POS Material : moss crepe Ukuran : *Size S * Bahu :14.5 Armhole :18 Dada :35-36 Labuh tgn :21 Labuh baju :34 Hips :38 Skirt : Pingang :25-33 Hip :37-38 Labuh skirt :40.5 *Size m * Bahu :15 Armhole :19 Dada :36-37 Labuh tgn :21 Labuh baju :34.5 Hips :40 Skirt : Pingang :27-34 Hip :38-39 Labuh skirt :40.5 *Size L * Bahu :16 Armhole :20 Dada :38-39 Labuh tgn :21.5 Labuh baju :35 Hips :42 Skirt : Pingang :29-36 Hip :39-40 Labuh skirt :41 *Size XL * Bahu :17 Armhole :22 Dada :41-42 Labuh tgn :22 Labuh baju :35 Hips :45 Skirt : Pingang :32-39 Hip :42-43 Labuh skirt :41 💐hidden zip depan baju (bf frindly ) 💐hiasan di depan baju 💐tak jarang 💐sejuk ja pakai 🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN 📷SREENSHOOT GAMBAR 📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼ . . #bajukurungmurah #bajukurung #dress #dressmurah  #dresscantik  #dresscantikmurah  #ootd #ootdterkini  #freepostage  #freepostagemalaysia #bridesmaid  #bajubridesmaidmurah  #bajubridesmaid #bajubridemaids  #murahmurah #jualbajumurah #bazarpaknil #surihatimrpilot #lofattah #ilofayou #awaksukasayatak #fattzura #fcagent #fcagentmurah #fcwanis #putrikebarung #putrikebarungmurah 
SALE❗💋Putri kebarung 💋

Price :Rm75 SEM/RM80 SS FREE POS

Material : moss crepe 
Ukuran :
*Size S *
Bahu :14.5
Armhole :18
Dada :35-36
Labuh tgn :21
Labuh baju :34
Hips :38

Skirt : 
Pingang :25-33
Hip :37-38
Labuh skirt :40.5 *Size m *
Bahu :15
Armhole :19
Dada :36-37
Labuh tgn :21
Labuh baju :34.5
Hips :40

Skirt : 
Pingang :27-34
Hip :38-39
Labuh skirt :40.5 *Size L *
Bahu :16
Armhole :20
Dada :38-39
Labuh tgn :21.5
Labuh baju :35
Hips :42

Skirt : 
Pingang :29-36
Hip :39-40
Labuh skirt :41 *Size XL *
Bahu :17
Armhole :22
Dada :41-42
Labuh tgn :22
Labuh baju :35
Hips :45

Skirt : 
Pingang :32-39
Hip :42-43
Labuh skirt :41 💐hidden zip depan baju (bf frindly )
💐hiasan di depan baju
💐tak jarang 💐sejuk ja pakai 🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN
📷SREENSHOOT GAMBAR
📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼
.
.
 #bajukurungmurah#bajukurung#dress#dressmurah #dresscantik #dresscantikmurah #ootd#ootdterkini #freepostage #freepostagemalaysia#bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid#bajubridemaids #murahmurah#jualbajumurah#bazarpaknil#surihatimrpilot#lofattah#ilofayou#awaksukasayatak#fattzura#fcagent#fcagentmurah#fcwanis#putrikebarung#putrikebarungmurah
SALE❗💋Putri kebarung 💋 Price :Rm75 SEM/RM80 SS FREE POS Material : moss crepe Ukuran : *Size S * Bahu :14.5 Armhole :18 Dada :35-36 Labuh tgn :21 Labuh baju :34 Hips :38 Skirt : Pingang :25-33 Hip :37-38 Labuh skirt :40.5 *Size m * Bahu :15 Armhole :19 Dada :36-37 Labuh tgn :21 Labuh baju :34.5 Hips :40 Skirt : Pingang :27-34 Hip :38-39 Labuh skirt :40.5 *Size L * Bahu :16 Armhole :20 Dada :38-39 Labuh tgn :21.5 Labuh baju :35 Hips :42 Skirt : Pingang :29-36 Hip :39-40 Labuh skirt :41 *Size XL * Bahu :17 Armhole :22 Dada :41-42 Labuh tgn :22 Labuh baju :35 Hips :45 Skirt : Pingang :32-39 Hip :42-43 Labuh skirt :41 💐hidden zip depan baju (bf frindly ) 💐hiasan di depan baju 💐tak jarang 💐sejuk ja pakai 🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN 📷SREENSHOOT GAMBAR 📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼ . . #bajukurungmurah #bajukurung #dress #dressmurah  #dresscantik  #dresscantikmurah  #ootd #ootdterkini  #freepostage  #freepostagemalaysia #bridesmaid  #bajubridesmaidmurah  #bajubridesmaid #bajubridemaids  #murahmurah #jualbajumurah #bazarpaknil #surihatimrpilot #lofattah #ilofayou #awaksukasayatak #fattzura #fcagent #fcagentmurah #fcwanis #putrikebarung #putrikebarungmurah 
SALE❗💋Putri kebarung 💋

Price :Rm75 SEM/RM80 SS FREE POS

Material : moss crepe 
Ukuran :
*Size S *
Bahu :14.5
Armhole :18
Dada :35-36
Labuh tgn :21
Labuh baju :34
Hips :38

Skirt : 
Pingang :25-33
Hip :37-38
Labuh skirt :40.5 *Size m *
Bahu :15
Armhole :19
Dada :36-37
Labuh tgn :21
Labuh baju :34.5
Hips :40

Skirt : 
Pingang :27-34
Hip :38-39
Labuh skirt :40.5 *Size L *
Bahu :16
Armhole :20
Dada :38-39
Labuh tgn :21.5
Labuh baju :35
Hips :42

Skirt : 
Pingang :29-36
Hip :39-40
Labuh skirt :41 *Size XL *
Bahu :17
Armhole :22
Dada :41-42
Labuh tgn :22
Labuh baju :35
Hips :45

Skirt : 
Pingang :32-39
Hip :42-43
Labuh skirt :41 💐hidden zip depan baju (bf frindly )
💐hiasan di depan baju
💐tak jarang 💐sejuk ja pakai 🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN
📷SREENSHOOT GAMBAR
📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼
.
.
 #bajukurungmurah#bajukurung#dress#dressmurah #dresscantik #dresscantikmurah #ootd#ootdterkini #freepostage #freepostagemalaysia#bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid#bajubridemaids #murahmurah#jualbajumurah#bazarpaknil#surihatimrpilot#lofattah#ilofayou#awaksukasayatak#fattzura#fcagent#fcagentmurah#fcwanis#putrikebarung#putrikebarungmurah
SALE❗💋Putri kebarung 💋 Price :Rm75 SEM/RM80 SS FREE POS Material : moss crepe Ukuran : *Size S * Bahu :14.5 Armhole :18 Dada :35-36 Labuh tgn :21 Labuh baju :34 Hips :38 Skirt : Pingang :25-33 Hip :37-38 Labuh skirt :40.5 *Size m * Bahu :15 Armhole :19 Dada :36-37 Labuh tgn :21 Labuh baju :34.5 Hips :40 Skirt : Pingang :27-34 Hip :38-39 Labuh skirt :40.5 *Size L * Bahu :16 Armhole :20 Dada :38-39 Labuh tgn :21.5 Labuh baju :35 Hips :42 Skirt : Pingang :29-36 Hip :39-40 Labuh skirt :41 *Size XL * Bahu :17 Armhole :22 Dada :41-42 Labuh tgn :22 Labuh baju :35 Hips :45 Skirt : Pingang :32-39 Hip :42-43 Labuh skirt :41 💐hidden zip depan baju (bf frindly ) 💐hiasan di depan baju 💐tak jarang 💐sejuk ja pakai 🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN 📷SREENSHOOT GAMBAR 📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼ . . #bajukurungmurah #bajukurung #dress #dressmurah  #dresscantik  #dresscantikmurah  #ootd #ootdterkini  #freepostage  #freepostagemalaysia #bridesmaid  #bajubridesmaidmurah  #bajubridesmaid #bajubridemaids  #murahmurah #jualbajumurah #bazarpaknil #surihatimrpilot #lofattah #ilofayou #awaksukasayatak #fattzura #fcagent #fcagentmurah #fcwanis #putrikebarung #putrikebarungmurah 
PRE ORDER 2-3 WEEKS ⁣
💑SET COUPLE💞⁣
RM125⁣
⁣
👕MEN'SHIRT⁣
SIZE:M-4XL(REFER SIZE CART)⁣
MATERIAL:COTTON BLEND ⁣
⁣
👗DRESS⁣
SIZE:S-XL(REFER SIZE CART)⁣
MATERIAL:LACE
#murah#begmurah#murahmurah#malaysia#igshop#igshopmalaysia#like4like#follow4follow#sayajualmurah#sayajual#sayajualonline#kasut#baju#jamtangan#jamtanganmurah#viral
CAKE ICE CREAM AND CHOCOCRISPY PENAMBAT HATI BALIK PULAU , PENANG 🌟 Contact us 0174620551 or click link at the bio for order 👅 
Cake ice cream 6 flavour available 🌟 stock limited gais. 
#politeknikbalikpulau #giatmara #kktmbalikpulau #kekbalang #kek #viral #kekbalangviral #kekbalangbalikpulau #murahmurah #freecod #kekbalangpenang #kekbalangtelukkumbar #sungaibatu #meepaktammemangterbaik #ombakdamai #free
SALE❗💋Putri kebarung 💋

Price :Rm75 SEM/RM80 SS FREE POS

Material : moss crepe 
Ukuran :
*Size S *
Bahu :14.5
Armhole :18
Dada :35-36
Labuh tgn :21
Labuh baju :34
Hips :38

Skirt : 
Pingang :25-33
Hip :37-38
Labuh skirt :40.5 *Size m *
Bahu :15
Armhole :19
Dada :36-37
Labuh tgn :21
Labuh baju :34.5
Hips :40

Skirt : 
Pingang :27-34
Hip :38-39
Labuh skirt :40.5 *Size L *
Bahu :16
Armhole :20
Dada :38-39
Labuh tgn :21.5
Labuh baju :35
Hips :42

Skirt : 
Pingang :29-36
Hip :39-40
Labuh skirt :41 *Size XL *
Bahu :17
Armhole :22
Dada :41-42
Labuh tgn :22
Labuh baju :35
Hips :45

Skirt : 
Pingang :32-39
Hip :42-43
Labuh skirt :41 💐hidden zip depan baju (bf frindly )
💐hiasan di depan baju
💐tak jarang 💐sejuk ja pakai 🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN
📷SREENSHOOT GAMBAR
📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼
.
.
 #bajukurungmurah#bajukurung#dress#dressmurah #dresscantik #dresscantikmurah #ootd#ootdterkini #freepostage #freepostagemalaysia#bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid#bajubridemaids #murahmurah#jualbajumurah#bazarpaknil#surihatimrpilot#lofattah#ilofayou#awaksukasayatak#fattzura#fcagent#fcagentmurah#fcwanis#putrikebarung#putrikebarungmurah
SALE❗💋Putri kebarung 💋 Price :Rm75 SEM/RM80 SS FREE POS Material : moss crepe Ukuran : *Size S * Bahu :14.5 Armhole :18 Dada :35-36 Labuh tgn :21 Labuh baju :34 Hips :38 Skirt : Pingang :25-33 Hip :37-38 Labuh skirt :40.5 *Size m * Bahu :15 Armhole :19 Dada :36-37 Labuh tgn :21 Labuh baju :34.5 Hips :40 Skirt : Pingang :27-34 Hip :38-39 Labuh skirt :40.5 *Size L * Bahu :16 Armhole :20 Dada :38-39 Labuh tgn :21.5 Labuh baju :35 Hips :42 Skirt : Pingang :29-36 Hip :39-40 Labuh skirt :41 *Size XL * Bahu :17 Armhole :22 Dada :41-42 Labuh tgn :22 Labuh baju :35 Hips :45 Skirt : Pingang :32-39 Hip :42-43 Labuh skirt :41 💐hidden zip depan baju (bf frindly ) 💐hiasan di depan baju 💐tak jarang 💐sejuk ja pakai 🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN 📷SREENSHOOT GAMBAR 📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼ . . #bajukurungmurah #bajukurung #dress #dressmurah  #dresscantik  #dresscantikmurah  #ootd #ootdterkini  #freepostage  #freepostagemalaysia #bridesmaid  #bajubridesmaidmurah  #bajubridesmaid #bajubridemaids  #murahmurah #jualbajumurah #bazarpaknil #surihatimrpilot #lofattah #ilofayou #awaksukasayatak #fattzura #fcagent #fcagentmurah #fcwanis #putrikebarung #putrikebarungmurah 
SALE❗💋Putri kebarung 💋

Price :Rm75 SEM/RM80 SS FREE POS

Material : moss crepe 
Ukuran :
*Size S *
Bahu :14.5
Armhole :18
Dada :35-36
Labuh tgn :21
Labuh baju :34
Hips :38

Skirt : 
Pingang :25-33
Hip :37-38
Labuh skirt :40.5 *Size m *
Bahu :15
Armhole :19
Dada :36-37
Labuh tgn :21
Labuh baju :34.5
Hips :40

Skirt : 
Pingang :27-34
Hip :38-39
Labuh skirt :40.5 *Size L *
Bahu :16
Armhole :20
Dada :38-39
Labuh tgn :21.5
Labuh baju :35
Hips :42

Skirt : 
Pingang :29-36
Hip :39-40
Labuh skirt :41 *Size XL *
Bahu :17
Armhole :22
Dada :41-42
Labuh tgn :22
Labuh baju :35
Hips :45

Skirt : 
Pingang :32-39
Hip :42-43
Labuh skirt :41 💐hidden zip depan baju (bf frindly )
💐hiasan di depan baju
💐tak jarang 💐sejuk ja pakai 🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN
📷SREENSHOOT GAMBAR
📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼
.
.
 #bajukurungmurah#bajukurung#dress#dressmurah #dresscantik #dresscantikmurah #ootd#ootdterkini #freepostage #freepostagemalaysia#bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid#bajubridemaids #murahmurah#jualbajumurah#bazarpaknil#surihatimrpilot#lofattah#ilofayou#awaksukasayatak#fattzura#fcagent#fcagentmurah#fcwanis#putrikebarung#putrikebarungmurah
SALE❗💋Putri kebarung 💋 Price :Rm75 SEM/RM80 SS FREE POS Material : moss crepe Ukuran : *Size S * Bahu :14.5 Armhole :18 Dada :35-36 Labuh tgn :21 Labuh baju :34 Hips :38 Skirt : Pingang :25-33 Hip :37-38 Labuh skirt :40.5 *Size m * Bahu :15 Armhole :19 Dada :36-37 Labuh tgn :21 Labuh baju :34.5 Hips :40 Skirt : Pingang :27-34 Hip :38-39 Labuh skirt :40.5 *Size L * Bahu :16 Armhole :20 Dada :38-39 Labuh tgn :21.5 Labuh baju :35 Hips :42 Skirt : Pingang :29-36 Hip :39-40 Labuh skirt :41 *Size XL * Bahu :17 Armhole :22 Dada :41-42 Labuh tgn :22 Labuh baju :35 Hips :45 Skirt : Pingang :32-39 Hip :42-43 Labuh skirt :41 💐hidden zip depan baju (bf frindly ) 💐hiasan di depan baju 💐tak jarang 💐sejuk ja pakai 🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN 📷SREENSHOOT GAMBAR 📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼ . . #bajukurungmurah #bajukurung #dress #dressmurah  #dresscantik  #dresscantikmurah  #ootd #ootdterkini  #freepostage  #freepostagemalaysia #bridesmaid  #bajubridesmaidmurah  #bajubridesmaid #bajubridemaids  #murahmurah #jualbajumurah #bazarpaknil #surihatimrpilot #lofattah #ilofayou #awaksukasayatak #fattzura #fcagent #fcagentmurah #fcwanis #putrikebarung #putrikebarungmurah 
SALE❗💋Putri kebarung 💋

Price :Rm75 SEM/RM80 SS FREE POS

Material : moss crepe 
Ukuran :
*Size S *
Bahu :14.5
Armhole :18
Dada :35-36
Labuh tgn :21
Labuh baju :34
Hips :38

Skirt : 
Pingang :25-33
Hip :37-38
Labuh skirt :40.5 *Size m *
Bahu :15
Armhole :19
Dada :36-37
Labuh tgn :21
Labuh baju :34.5
Hips :40

Skirt : 
Pingang :27-34
Hip :38-39
Labuh skirt :40.5 *Size L *
Bahu :16
Armhole :20
Dada :38-39
Labuh tgn :21.5
Labuh baju :35
Hips :42

Skirt : 
Pingang :29-36
Hip :39-40
Labuh skirt :41 *Size XL *
Bahu :17
Armhole :22
Dada :41-42
Labuh tgn :22
Labuh baju :35
Hips :45

Skirt : 
Pingang :32-39
Hip :42-43
Labuh skirt :41 💐hidden zip depan baju (bf frindly )
💐hiasan di depan baju
💐tak jarang 💐sejuk ja pakai 🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN
📷SREENSHOOT GAMBAR
📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼
.
.
 #bajukurungmurah#bajukurung#dress#dressmurah #dresscantik #dresscantikmurah #ootd#ootdterkini #freepostage #freepostagemalaysia#bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid#bajubridemaids #murahmurah#jualbajumurah#bazarpaknil#surihatimrpilot#lofattah#ilofayou#awaksukasayatak#fattzura#fcagent#fcagentmurah#fcwanis#putrikebarung#putrikebarungmurah
SALE❗💋Putri kebarung 💋 Price :Rm75 SEM/RM80 SS FREE POS Material : moss crepe Ukuran : *Size S * Bahu :14.5 Armhole :18 Dada :35-36 Labuh tgn :21 Labuh baju :34 Hips :38 Skirt : Pingang :25-33 Hip :37-38 Labuh skirt :40.5 *Size m * Bahu :15 Armhole :19 Dada :36-37 Labuh tgn :21 Labuh baju :34.5 Hips :40 Skirt : Pingang :27-34 Hip :38-39 Labuh skirt :40.5 *Size L * Bahu :16 Armhole :20 Dada :38-39 Labuh tgn :21.5 Labuh baju :35 Hips :42 Skirt : Pingang :29-36 Hip :39-40 Labuh skirt :41 *Size XL * Bahu :17 Armhole :22 Dada :41-42 Labuh tgn :22 Labuh baju :35 Hips :45 Skirt : Pingang :32-39 Hip :42-43 Labuh skirt :41 💐hidden zip depan baju (bf frindly ) 💐hiasan di depan baju 💐tak jarang 💐sejuk ja pakai 🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN 📷SREENSHOOT GAMBAR 📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼ . . #bajukurungmurah #bajukurung #dress #dressmurah  #dresscantik  #dresscantikmurah  #ootd #ootdterkini  #freepostage  #freepostagemalaysia #bridesmaid  #bajubridesmaidmurah  #bajubridesmaid #bajubridemaids  #murahmurah #jualbajumurah #bazarpaknil #surihatimrpilot #lofattah #ilofayou #awaksukasayatak #fattzura #fcagent #fcagentmurah #fcwanis #putrikebarung #putrikebarungmurah 
SALE❗💋Putri kebarung 💋

Price :Rm75 SEM/RM80 SS FREE POS

Material : moss crepe 
Ukuran :
*Size S *
Bahu :14.5
Armhole :18
Dada :35-36
Labuh tgn :21
Labuh baju :34
Hips :38

Skirt : 
Pingang :25-33
Hip :37-38
Labuh skirt :40.5 *Size m *
Bahu :15
Armhole :19
Dada :36-37
Labuh tgn :21
Labuh baju :34.5
Hips :40

Skirt : 
Pingang :27-34
Hip :38-39
Labuh skirt :40.5 *Size L *
Bahu :16
Armhole :20
Dada :38-39
Labuh tgn :21.5
Labuh baju :35
Hips :42

Skirt : 
Pingang :29-36
Hip :39-40
Labuh skirt :41 *Size XL *
Bahu :17
Armhole :22
Dada :41-42
Labuh tgn :22
Labuh baju :35
Hips :45

Skirt : 
Pingang :32-39
Hip :42-43
Labuh skirt :41 💐hidden zip depan baju (bf frindly )
💐hiasan di depan baju
💐tak jarang 💐sejuk ja pakai 🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN
📷SREENSHOOT GAMBAR
📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼
.
.
 #bajukurungmurah#bajukurung#dress#dressmurah #dresscantik #dresscantikmurah #ootd#ootdterkini #freepostage #freepostagemalaysia#bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid#bajubridemaids #murahmurah#jualbajumurah#bazarpaknil#surihatimrpilot#lofattah#ilofayou#awaksukasayatak#fattzura#fcagent#fcagentmurah#fcwanis#putrikebarung#putrikebarungmurah
SALE❗💋Putri kebarung 💋 Price :Rm75 SEM/RM80 SS FREE POS Material : moss crepe Ukuran : *Size S * Bahu :14.5 Armhole :18 Dada :35-36 Labuh tgn :21 Labuh baju :34 Hips :38 Skirt : Pingang :25-33 Hip :37-38 Labuh skirt :40.5 *Size m * Bahu :15 Armhole :19 Dada :36-37 Labuh tgn :21 Labuh baju :34.5 Hips :40 Skirt : Pingang :27-34 Hip :38-39 Labuh skirt :40.5 *Size L * Bahu :16 Armhole :20 Dada :38-39 Labuh tgn :21.5 Labuh baju :35 Hips :42 Skirt : Pingang :29-36 Hip :39-40 Labuh skirt :41 *Size XL * Bahu :17 Armhole :22 Dada :41-42 Labuh tgn :22 Labuh baju :35 Hips :45 Skirt : Pingang :32-39 Hip :42-43 Labuh skirt :41 💐hidden zip depan baju (bf frindly ) 💐hiasan di depan baju 💐tak jarang 💐sejuk ja pakai 🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN 📷SREENSHOOT GAMBAR 📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼ . . #bajukurungmurah #bajukurung #dress #dressmurah  #dresscantik  #dresscantikmurah  #ootd #ootdterkini  #freepostage  #freepostagemalaysia #bridesmaid  #bajubridesmaidmurah  #bajubridesmaid #bajubridemaids  #murahmurah #jualbajumurah #bazarpaknil #surihatimrpilot #lofattah #ilofayou #awaksukasayatak #fattzura #fcagent #fcagentmurah #fcwanis #putrikebarung #putrikebarungmurah 
SALE❗💋Putri kebarung 💋

Price :Rm75 SEM/RM80 SS FREE POS

Material : moss crepe 
Ukuran :
*Size S *
Bahu :14.5
Armhole :18
Dada :35-36
Labuh tgn :21
Labuh baju :34
Hips :38

Skirt : 
Pingang :25-33
Hip :37-38
Labuh skirt :40.5 *Size m *
Bahu :15
Armhole :19
Dada :36-37
Labuh tgn :21
Labuh baju :34.5
Hips :40

Skirt : 
Pingang :27-34
Hip :38-39
Labuh skirt :40.5 *Size L *
Bahu :16
Armhole :20
Dada :38-39
Labuh tgn :21.5
Labuh baju :35
Hips :42

Skirt : 
Pingang :29-36
Hip :39-40
Labuh skirt :41 *Size XL *
Bahu :17
Armhole :22
Dada :41-42
Labuh tgn :22
Labuh baju :35
Hips :45

Skirt : 
Pingang :32-39
Hip :42-43
Labuh skirt :41 💐hidden zip depan baju (bf frindly )
💐hiasan di depan baju
💐tak jarang 💐sejuk ja pakai 🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN
📷SREENSHOOT GAMBAR
📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼
.
.
 #bajukurungmurah#bajukurung#dress#dressmurah #dresscantik #dresscantikmurah #ootd#ootdterkini #freepostage #freepostagemalaysia#bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid#bajubridemaids #murahmurah#jualbajumurah#bazarpaknil#surihatimrpilot#lofattah#ilofayou#awaksukasayatak#fattzura#fcagent#fcagentmurah#fcwanis#putrikebarung#putrikebarungmurah
SALE❗💋Putri kebarung 💋 Price :Rm75 SEM/RM80 SS FREE POS Material : moss crepe Ukuran : *Size S * Bahu :14.5 Armhole :18 Dada :35-36 Labuh tgn :21 Labuh baju :34 Hips :38 Skirt : Pingang :25-33 Hip :37-38 Labuh skirt :40.5 *Size m * Bahu :15 Armhole :19 Dada :36-37 Labuh tgn :21 Labuh baju :34.5 Hips :40 Skirt : Pingang :27-34 Hip :38-39 Labuh skirt :40.5 *Size L * Bahu :16 Armhole :20 Dada :38-39 Labuh tgn :21.5 Labuh baju :35 Hips :42 Skirt : Pingang :29-36 Hip :39-40 Labuh skirt :41 *Size XL * Bahu :17 Armhole :22 Dada :41-42 Labuh tgn :22 Labuh baju :35 Hips :45 Skirt : Pingang :32-39 Hip :42-43 Labuh skirt :41 💐hidden zip depan baju (bf frindly ) 💐hiasan di depan baju 💐tak jarang 💐sejuk ja pakai 🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN 📷SREENSHOOT GAMBAR 📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼ . . #bajukurungmurah #bajukurung #dress #dressmurah  #dresscantik  #dresscantikmurah  #ootd #ootdterkini  #freepostage  #freepostagemalaysia #bridesmaid  #bajubridesmaidmurah  #bajubridesmaid #bajubridemaids  #murahmurah #jualbajumurah #bazarpaknil #surihatimrpilot #lofattah #ilofayou #awaksukasayatak #fattzura #fcagent #fcagentmurah #fcwanis #putrikebarung #putrikebarungmurah 
12001
#cs_available ❌❌BOOKED s❌❌
.
Vintage 90’s FILA Windbreaker
Made in Thailand
Size L (25.5/29.5)
Condition 9.5/10 😍💦
RM120
Ws 01126001621
.
.
.
#bundlemalaysia 
#bundlemalaya 
#bundleborneo 
#cikustore 
#jrb 
#jrbstyle 
#bundledeals 
#bundlekl 
#bundleklate 
#bundleklang 
#bundlemurah 
#bundleonline 
#murah 
#murahmurah 
#jualmurah 
#uitm 
#uthm 
#ukm 
#unikl 
#usm 
#uum 
#unisel 
#nike 
#adidas
CAKE ICE CREAM AND CHOCOCRISPY PENAMBAT HATI BALIK PULAU , PENANG 🌟 Contact us 0174620551 or click link at the bio for order 👅 
Cake ice cream 6 flavour available 🌟 stock limited gais. 
#politeknikbalikpulau #giatmara #kktmbalikpulau #kekbalang #kek #viral #kekbalangviral #kekbalangbalikpulau #murahmurah #freecod #kekbalangpenang #kekbalangtelukkumbar #sungaibatu #meepaktammemangterbaik #ombakdamai #free
SALE❗💋Putri kebarung 💋

Price :Rm75 SEM/RM80 SS FREE POS

Material : moss crepe 
Ukuran :
*Size S *
Bahu :14.5
Armhole :18
Dada :35-36
Labuh tgn :21
Labuh baju :34
Hips :38

Skirt : 
Pingang :25-33
Hip :37-38
Labuh skirt :40.5 *Size m *
Bahu :15
Armhole :19
Dada :36-37
Labuh tgn :21
Labuh baju :34.5
Hips :40

Skirt : 
Pingang :27-34
Hip :38-39
Labuh skirt :40.5 *Size L *
Bahu :16
Armhole :20
Dada :38-39
Labuh tgn :21.5
Labuh baju :35
Hips :42

Skirt : 
Pingang :29-36
Hip :39-40
Labuh skirt :41 *Size XL *
Bahu :17
Armhole :22
Dada :41-42
Labuh tgn :22
Labuh baju :35
Hips :45

Skirt : 
Pingang :32-39
Hip :42-43
Labuh skirt :41 💐hidden zip depan baju (bf frindly )
💐hiasan di depan baju
💐tak jarang 💐sejuk ja pakai 🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN
📷SREENSHOOT GAMBAR
📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼
.
.
 #bajukurungmurah#bajukurung#dress#dressmurah #dresscantik #dresscantikmurah #ootd#ootdterkini #freepostage #freepostagemalaysia#bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid#bajubridemaids #murahmurah#jualbajumurah#bazarpaknil#surihatimrpilot#lofattah#ilofayou#awaksukasayatak#fattzura#fcagent#fcagentmurah#fcwanis#putrikebarung#putrikebarungmurah
SALE❗💋Putri kebarung 💋 Price :Rm75 SEM/RM80 SS FREE POS Material : moss crepe Ukuran : *Size S * Bahu :14.5 Armhole :18 Dada :35-36 Labuh tgn :21 Labuh baju :34 Hips :38 Skirt : Pingang :25-33 Hip :37-38 Labuh skirt :40.5 *Size m * Bahu :15 Armhole :19 Dada :36-37 Labuh tgn :21 Labuh baju :34.5 Hips :40 Skirt : Pingang :27-34 Hip :38-39 Labuh skirt :40.5 *Size L * Bahu :16 Armhole :20 Dada :38-39 Labuh tgn :21.5 Labuh baju :35 Hips :42 Skirt : Pingang :29-36 Hip :39-40 Labuh skirt :41 *Size XL * Bahu :17 Armhole :22 Dada :41-42 Labuh tgn :22 Labuh baju :35 Hips :45 Skirt : Pingang :32-39 Hip :42-43 Labuh skirt :41 💐hidden zip depan baju (bf frindly ) 💐hiasan di depan baju 💐tak jarang 💐sejuk ja pakai 🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN 📷SREENSHOOT GAMBAR 📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼ . . #bajukurungmurah #bajukurung #dress #dressmurah  #dresscantik  #dresscantikmurah  #ootd #ootdterkini  #freepostage  #freepostagemalaysia #bridesmaid  #bajubridesmaidmurah  #bajubridesmaid #bajubridemaids  #murahmurah #jualbajumurah #bazarpaknil #surihatimrpilot #lofattah #ilofayou #awaksukasayatak #fattzura #fcagent #fcagentmurah #fcwanis #putrikebarung #putrikebarungmurah 
PRE ORDER 2-3 WEEKS ⁣
💑SET COUPLE💞⁣
RM125 ⁣
⁣
👕MEN'SHIRT⁣
SIZE:M-4XL(REFER SIZE CART)⁣
MATERIAL:COTTON BLEND ⁣
⁣
👗DRESS⁣
SIZE:S-2XL(REFER SIZE CART)⁣
MATERIAL:LACE
#murah#begmurah#murahmurah#malaysia#igshop#igshopmalaysia#like4like#follow4follow#sayajualmurah#sayajual#sayajualonline#kasut#baju#jamtangan#jamtanganmurah#viral
SALE❗💋Putri kebarung 💋

Price :Rm75 SEM/RM80 SS FREE POS

Material : moss crepe 
Ukuran :
*Size S *
Bahu :14.5
Armhole :18
Dada :35-36
Labuh tgn :21
Labuh baju :34
Hips :38

Skirt : 
Pingang :25-33
Hip :37-38
Labuh skirt :40.5 *Size m *
Bahu :15
Armhole :19
Dada :36-37
Labuh tgn :21
Labuh baju :34.5
Hips :40

Skirt : 
Pingang :27-34
Hip :38-39
Labuh skirt :40.5 *Size L *
Bahu :16
Armhole :20
Dada :38-39
Labuh tgn :21.5
Labuh baju :35
Hips :42

Skirt : 
Pingang :29-36
Hip :39-40
Labuh skirt :41 *Size XL *
Bahu :17
Armhole :22
Dada :41-42
Labuh tgn :22
Labuh baju :35
Hips :45

Skirt : 
Pingang :32-39
Hip :42-43
Labuh skirt :41 💐hidden zip depan baju (bf frindly )
💐hiasan di depan baju
💐tak jarang 💐sejuk ja pakai 🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN
📷SREENSHOOT GAMBAR
📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼
.
.
 #bajukurungmurah#bajukurung#dress#dressmurah #dresscantik #dresscantikmurah #ootd#ootdterkini #freepostage #freepostagemalaysia#bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid#bajubridemaids #murahmurah#jualbajumurah#bazarpaknil#surihatimrpilot#lofattah#ilofayou#awaksukasayatak#fattzura#fcagent#fcagentmurah#fcwanis#putrikebarung#putrikebarungmurah
SALE❗💋Putri kebarung 💋 Price :Rm75 SEM/RM80 SS FREE POS Material : moss crepe Ukuran : *Size S * Bahu :14.5 Armhole :18 Dada :35-36 Labuh tgn :21 Labuh baju :34 Hips :38 Skirt : Pingang :25-33 Hip :37-38 Labuh skirt :40.5 *Size m * Bahu :15 Armhole :19 Dada :36-37 Labuh tgn :21 Labuh baju :34.5 Hips :40 Skirt : Pingang :27-34 Hip :38-39 Labuh skirt :40.5 *Size L * Bahu :16 Armhole :20 Dada :38-39 Labuh tgn :21.5 Labuh baju :35 Hips :42 Skirt : Pingang :29-36 Hip :39-40 Labuh skirt :41 *Size XL * Bahu :17 Armhole :22 Dada :41-42 Labuh tgn :22 Labuh baju :35 Hips :45 Skirt : Pingang :32-39 Hip :42-43 Labuh skirt :41 💐hidden zip depan baju (bf frindly ) 💐hiasan di depan baju 💐tak jarang 💐sejuk ja pakai 🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN 📷SREENSHOOT GAMBAR 📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼ . . #bajukurungmurah #bajukurung #dress #dressmurah  #dresscantik  #dresscantikmurah  #ootd #ootdterkini  #freepostage  #freepostagemalaysia #bridesmaid  #bajubridesmaidmurah  #bajubridesmaid #bajubridemaids  #murahmurah #jualbajumurah #bazarpaknil #surihatimrpilot #lofattah #ilofayou #awaksukasayatak #fattzura #fcagent #fcagentmurah #fcwanis #putrikebarung #putrikebarungmurah 
SALE❗💋Putri kebarung 💋

Price :Rm75 SEM/RM80 SS FREE POS

Material : moss crepe 
Ukuran :
*Size S *
Bahu :14.5
Armhole :18
Dada :35-36
Labuh tgn :21
Labuh baju :34
Hips :38

Skirt : 
Pingang :25-33
Hip :37-38
Labuh skirt :40.5 *Size m *
Bahu :15
Armhole :19
Dada :36-37
Labuh tgn :21
Labuh baju :34.5
Hips :40

Skirt : 
Pingang :27-34
Hip :38-39
Labuh skirt :40.5 *Size L *
Bahu :16
Armhole :20
Dada :38-39
Labuh tgn :21.5
Labuh baju :35
Hips :42

Skirt : 
Pingang :29-36
Hip :39-40
Labuh skirt :41 *Size XL *
Bahu :17
Armhole :22
Dada :41-42
Labuh tgn :22
Labuh baju :35
Hips :45

Skirt : 
Pingang :32-39
Hip :42-43
Labuh skirt :41 💐hidden zip depan baju (bf frindly )
💐hiasan di depan baju
💐tak jarang 💐sejuk ja pakai 🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN
📷SREENSHOOT GAMBAR
📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼
.
.
 #bajukurungmurah#bajukurung#dress#dressmurah #dresscantik #dresscantikmurah #ootd#ootdterkini #freepostage #freepostagemalaysia#bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid#bajubridemaids #murahmurah#jualbajumurah#bazarpaknil#surihatimrpilot#lofattah#ilofayou#awaksukasayatak#fattzura#fcagent#fcagentmurah#fcwanis#putrikebarung#putrikebarungmurah
SALE❗💋Putri kebarung 💋 Price :Rm75 SEM/RM80 SS FREE POS Material : moss crepe Ukuran : *Size S * Bahu :14.5 Armhole :18 Dada :35-36 Labuh tgn :21 Labuh baju :34 Hips :38 Skirt : Pingang :25-33 Hip :37-38 Labuh skirt :40.5 *Size m * Bahu :15 Armhole :19 Dada :36-37 Labuh tgn :21 Labuh baju :34.5 Hips :40 Skirt : Pingang :27-34 Hip :38-39 Labuh skirt :40.5 *Size L * Bahu :16 Armhole :20 Dada :38-39 Labuh tgn :21.5 Labuh baju :35 Hips :42 Skirt : Pingang :29-36 Hip :39-40 Labuh skirt :41 *Size XL * Bahu :17 Armhole :22 Dada :41-42 Labuh tgn :22 Labuh baju :35 Hips :45 Skirt : Pingang :32-39 Hip :42-43 Labuh skirt :41 💐hidden zip depan baju (bf frindly ) 💐hiasan di depan baju 💐tak jarang 💐sejuk ja pakai 🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN 📷SREENSHOOT GAMBAR 📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼ . . #bajukurungmurah #bajukurung #dress #dressmurah  #dresscantik  #dresscantikmurah  #ootd #ootdterkini  #freepostage  #freepostagemalaysia #bridesmaid  #bajubridesmaidmurah  #bajubridesmaid #bajubridemaids  #murahmurah #jualbajumurah #bazarpaknil #surihatimrpilot #lofattah #ilofayou #awaksukasayatak #fattzura #fcagent #fcagentmurah #fcwanis #putrikebarung #putrikebarungmurah 
SALE❗💋Putri kebarung 💋

Price :Rm75 SEM/RM80 SS FREE POS

Material : moss crepe 
Ukuran :
*Size S *
Bahu :14.5
Armhole :18
Dada :35-36
Labuh tgn :21
Labuh baju :34
Hips :38

Skirt : 
Pingang :25-33
Hip :37-38
Labuh skirt :40.5 *Size m *
Bahu :15
Armhole :19
Dada :36-37
Labuh tgn :21
Labuh baju :34.5
Hips :40

Skirt : 
Pingang :27-34
Hip :38-39
Labuh skirt :40.5 *Size L *
Bahu :16
Armhole :20
Dada :38-39
Labuh tgn :21.5
Labuh baju :35
Hips :42

Skirt : 
Pingang :29-36
Hip :39-40
Labuh skirt :41 *Size XL *
Bahu :17
Armhole :22
Dada :41-42
Labuh tgn :22
Labuh baju :35
Hips :45

Skirt : 
Pingang :32-39
Hip :42-43
Labuh skirt :41 💐hidden zip depan baju (bf frindly )
💐hiasan di depan baju
💐tak jarang 💐sejuk ja pakai 🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN
📷SREENSHOOT GAMBAR
📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼
.
.
 #bajukurungmurah#bajukurung#dress#dressmurah #dresscantik #dresscantikmurah #ootd#ootdterkini #freepostage #freepostagemalaysia#bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid#bajubridemaids #murahmurah#jualbajumurah#bazarpaknil#surihatimrpilot#lofattah#ilofayou#awaksukasayatak#fattzura#fcagent#fcagentmurah#fcwanis#putrikebarung#putrikebarungmurah
SALE❗💋Putri kebarung 💋 Price :Rm75 SEM/RM80 SS FREE POS Material : moss crepe Ukuran : *Size S * Bahu :14.5 Armhole :18 Dada :35-36 Labuh tgn :21 Labuh baju :34 Hips :38 Skirt : Pingang :25-33 Hip :37-38 Labuh skirt :40.5 *Size m * Bahu :15 Armhole :19 Dada :36-37 Labuh tgn :21 Labuh baju :34.5 Hips :40 Skirt : Pingang :27-34 Hip :38-39 Labuh skirt :40.5 *Size L * Bahu :16 Armhole :20 Dada :38-39 Labuh tgn :21.5 Labuh baju :35 Hips :42 Skirt : Pingang :29-36 Hip :39-40 Labuh skirt :41 *Size XL * Bahu :17 Armhole :22 Dada :41-42 Labuh tgn :22 Labuh baju :35 Hips :45 Skirt : Pingang :32-39 Hip :42-43 Labuh skirt :41 💐hidden zip depan baju (bf frindly ) 💐hiasan di depan baju 💐tak jarang 💐sejuk ja pakai 🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN 📷SREENSHOOT GAMBAR 📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼ . . #bajukurungmurah #bajukurung #dress #dressmurah  #dresscantik  #dresscantikmurah  #ootd #ootdterkini  #freepostage  #freepostagemalaysia #bridesmaid  #bajubridesmaidmurah  #bajubridesmaid #bajubridemaids  #murahmurah #jualbajumurah #bazarpaknil #surihatimrpilot #lofattah #ilofayou #awaksukasayatak #fattzura #fcagent #fcagentmurah #fcwanis #putrikebarung #putrikebarungmurah 
12001
#cs_available
.
Vintage 90’s ADIDAS Tracktop
Made in Taiwan
Size L (24.5/29.5)
Condition 9/10 😍💦
RM100
Ws 01126001621
.
.
.
#bundlemalaysia 
#bundlemalaya 
#bundleborneo 
#cikustore 
#jrb 
#jrbstyle 
#bundledeals 
#bundlekl 
#bundleklate 
#bundleklang 
#bundlemurah 
#bundleonline 
#murah 
#murahmurah 
#jualmurah 
#uitm 
#uthm 
#ukm 
#unikl 
#usm 
#uum 
#unisel 
#nike 
#adidas
🔎2209👆🏻 Price : RM50
Size : L-3XL 
Material : Polyester
*preorder 2-3weeks ⁣
PM first to check size and colour ‼️.⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📥 DM us for more information/ order . ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#murah#begmurah#murahmurah#malaysia#igshop#igshopmalaysia#like4like#follow4follow#sayajualmurah#sayajual#sayajualonline#kasut#baju#jamtangan#jamtanganmurah#viral
Sexy Curve Bengkung mampu :
.
.
- mengempiskan perut
- memulihkan kulit perut
- mengurangkan regangan kulit
- mengelak masalah perut buncit
- menggelebeh/boroi
.
.
Actually there’s a lot more than this ☝🏻. Tp soalan ni mmg wajib ditanya👉🏻 bengkung boleh kurus ke?🤔 Jawapn dia YES!! Sayang sayang semua pakai bekung ni boleh buatkan awk kurus 💪🏻
.
.
#sexycurve #sexycurveshahalam #sexycurvewaisttrainer #sexycurveagent #sexycurvebodygoals #sexycurvedetea #sexycurvegirdle #likeforlikes #likeforfollow #likeforlikeback #murahmurah #kurussihat #kuruscepat #krimpanas #perutkempis
Sexy Curve Bengkung mampu : . . - mengempiskan perut - memulihkan kulit perut - mengurangkan regangan kulit - mengelak masalah perut buncit - menggelebeh/boroi . . Actually there’s a lot more than this ☝🏻. Tp soalan ni mmg wajib ditanya👉🏻 bengkung boleh kurus ke?🤔 Jawapn dia YES!! Sayang sayang semua pakai bekung ni boleh buatkan awk kurus 💪🏻 . . #sexycurve  #sexycurveshahalam  #sexycurvewaisttrainer  #sexycurveagent  #sexycurvebodygoals  #sexycurvedetea  #sexycurvegirdle  #likeforlikes  #likeforfollow  #likeforlikeback  #murahmurah  #kurussihat  #kuruscepat  #krimpanas  #perutkempis 
❗❗❗AVAILABLE❗❗❗ Blouse
Size M-L
RM 15
❗❗❗AVAILABLE❗❗❗ Blouse Size M-L RM 15
❗❗❗AVAILABLE❗❗❗ Blouse
Size M
RM 15
❗❗❗AVAILABLE❗❗❗ Blouse Size M RM 15
❗❗❗AVAILABLE❗❗❗ Blouse
Size M 
RM 20
❗❗❗AVAILABLE❗❗❗ Blouse Size M RM 20
❗❗❗AVAILABLE❗❗❗ Blouse
Size M-L
RM 20
❗❗❗AVAILABLE❗❗❗ Blouse Size M-L RM 20
❗❗❗AVAILABLE❗❗❗ Blouse
Size XL
RM 20
❗❗❗AVAILABLE❗❗❗ Blouse Size XL RM 20
❗❗❗AVAILABLE❗❗❗ Blouse
Size L-XL 
RM 15
❗❗❗AVAILABLE❗❗❗ Blouse Size L-XL RM 15