an online Instagram web viewer

#muar medias

Photos

*AINAA SERUM by Syafiqah Aina*

Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti _*Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts,*_ dan _*Asparagopsis Armata.*_

Banyak *KEBAIKAN* yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘 *Kebaikan Timun*
1- Untuk kulit kita segar (hydration)
2- Kulit lebih nampak muda
3- Kulit nampak cerah
4- Mengurangkan eyebag
5- Melegakan sunburn
6- Melembabkan kulit
7- Melewatkan proses penuaan
8- Mengurangkan kedutan *Kebaikan Lavender*
1- Anti Penuaan
2- Menyihatkan kulit
3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit
4- Sesuai untuk orang yang _kulit kering, ekzema, dan jerawat_ *Kebaikan Aloe Vera*
1- Mengurangkan pigmentasi
2- Menghilangkan parut jerawat , jeragat
3- Melembabkan kulit wajah
4- Merawat luka external
5- Merawat panau *Kebaikan Saponaria Officinalis*
1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik
2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik.
3- Merawat Bisul
4- Merawat Jerawat *Kebaikan Asparagopsis Armata*
1- Membantu membersihkan kulit dari dalam
2- Sekatakan tona wajah
3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala
4- Sesuai untuk _kulit berminyak_ dan _kulit kusam_
*AINAA SERUM by Syafiqah Aina* Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti _*Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts,*_ dan _*Asparagopsis Armata.*_ Banyak *KEBAIKAN* yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘 *Kebaikan Timun* 1- Untuk kulit kita segar (hydration) 2- Kulit lebih nampak muda 3- Kulit nampak cerah 4- Mengurangkan eyebag 5- Melegakan sunburn 6- Melembabkan kulit 7- Melewatkan proses penuaan 8- Mengurangkan kedutan *Kebaikan Lavender* 1- Anti Penuaan 2- Menyihatkan kulit 3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit 4- Sesuai untuk orang yang _kulit kering, ekzema, dan jerawat_ *Kebaikan Aloe Vera* 1- Mengurangkan pigmentasi 2- Menghilangkan parut jerawat , jeragat 3- Melembabkan kulit wajah 4- Merawat luka external 5- Merawat panau *Kebaikan Saponaria Officinalis* 1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik 2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik. 3- Merawat Bisul 4- Merawat Jerawat *Kebaikan Asparagopsis Armata* 1- Membantu membersihkan kulit dari dalam 2- Sekatakan tona wajah 3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala 4- Sesuai untuk _kulit berminyak_ dan _kulit kusam_
"sekali cuba pasti mahukan lagi"
#honorview10 #photography #bigbowlice #muar #melaka
ARSYA SWEET LIPMATTE
.
💋Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
💋Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
💋Bila pakai gebus giler dekat bibir
💋Bau buah honeydew
💋Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
💋Cepat kering dan meresap
💋Long lasting tapi mudah untuk remove👍🏻
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info
.
Harga 🌸:
1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS)
5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte
ARSYA SWEET LIPMATTE . 💋Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply 💋Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat 💋Bila pakai gebus giler dekat bibir 💋Bau buah honeydew 💋Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat 💋Cepat kering dan meresap 💋Long lasting tapi mudah untuk remove👍🏻 . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #arsyabeaute #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte 
Assalamualaikum Hari Ini Kami Beroperasi Seperti biasa
- MEE KARI KETAM LEMBUT - Jam : 8.00pm-12:00am 
Lokasi : Jalan Tengku Bendahara Muar ( SELARA RASA )
#CubeSekali #PastiTapauSekali #MrNakalShop #mrketam #kedaimakanmuar #kedaimakanmurah #kedaiketamlembutmuar #muar #jomMakan
Ini namanya asal boleh je 😂
#haa tepuk
#muar kg temiang
#anak Cek Lan
Ini namanya asal boleh je 😂 #haa  tepuk #muar  kg temiang #anak  Cek Lan
Orang cakap umur awak taknak tinggi lagi? 
Konsul kat sy, jamin awak capai tinggi only in 7 days!
.
📲 WhatsApp: 011-3108 4565
📲 WhatsApp: 011-3108 4565
📲 WhatsApp: 011-3108 4565
.
#ubattinggi #kualalumpur #johor #kelantan #kajang #johorbahru #selangor #batupahat #kluang #kulaijaya #muar #kotatinggi #kereta #lepas #comel #dadah #wayang #neelofa #nakbebel #lawa
🌿Sha Nail & Eyelashes🌿

we bare bears●卡通凝胶手绘设计 ✨🔻最新优惠🔻✨
手+脚SPA深层护理→RM98❤️
————————————————
欢迎联系我们预约位子
☎️0169772292
FB:Sha Nail & Eyelashes

#geldesign #凝胶设计#pedicures #manicure#muar #johor
#매니큐어#젤네일#젤네일아트#webarebears
Mommy trowback sket anak2 bulus British Longhair mommy yg sblm ni..😘😘 BLH susah sket nak detect sbb kdg2 nmpk mcm DLH aje..tp mommy2 n daddy2 yg nak kenal diorg bole tgk dari mata biji saga diorg,  pipi muscle n mulut ada senyum..😻😻 -  pic pinjam dari ellythecat 😙😙 #persian #kucing #kucingparsi #kucingmurah #kucingcomel #kucingmalaysia #cats #catsofinstagram #johor #melaka #kl #johorbahru #muar #kitten #bengals #bengal #britishlonghair #lessonlearned #bengalcat #bengalkitten #bengal_cats #bengalworld #asiancat #kucingmalaysia
Mommy trowback sket anak2 bulus British Longhair mommy yg sblm ni..😘😘 BLH susah sket nak detect sbb kdg2 nmpk mcm DLH aje..tp mommy2 n daddy2 yg nak kenal diorg bole tgk dari mata biji saga diorg, pipi muscle n mulut ada senyum..😻😻 - pic pinjam dari ellythecat 😙😙 #persian  #kucing  #kucingparsi  #kucingmurah  #kucingcomel  #kucingmalaysia  #cats  #catsofinstagram  #johor  #melaka  #kl  #johorbahru  #muar  #kitten  #bengals  #bengal  #britishlonghair  #lessonlearned  #bengalcat  #bengalkitten  #bengal_cats  #bengalworld  #asiancat  #kucingmalaysia 
ALHAMDULILLAH , CUSTOMER ORDER MSW.
.
.
MAAF LAMA TAK UPDATE SEBAB SIBUK MASUK STUDY 😊, TAMBAH KNOWLEDGE 😍
.
.
SELAMAT MENCUBA , THANK FOR SUPPORT MY BUSINES.
.
.
PROMOSI RAYA HAJI MASIH BERJALAN , 3 BOTOL MSW ( RM110.00 ) FREE POS ❤️
.
.
DM CEPAT , ATAU WHATSAP 0177053680 🎈
.
.
JOM GRAB .
#beauty #magicslimwhite #msw #beautycare #slim #burnfat #fariqshop98 #beautyconsultant #saleconsultant #teambeauty #slimwhite #muar #kluang #melaka
Welcome our british longhair to the fam...😻😻 xsabar mommy nak tunggu diorg membesar..agak2 dapat ke x mata biru daddy die 😘😘 or ikut mata mommy die..finally my precious ukki sah menjadi bapa hari ni..congrats dear ❤❤ setahun mommy tunggu ukki nak jadi bapak..hahaha 😂😂😂 -pic mommy pinjam pakcik google dlu..nant baby dah fit baru mommy share hokey 👌👌 #persian #kucing #kucingparsi #kucingmurah #kucingcomel #kucingmalaysia #cats #catsofinstagram #johor #melaka #kl #johorbahru #muar #kitten #bengals #bengal #britishlonghair #lessonlearned #bengalcat #bengalkitten #bengal_cats #bengalworld #asiancat #kucingmalaysia
Welcome our british longhair to the fam...😻😻 xsabar mommy nak tunggu diorg membesar..agak2 dapat ke x mata biru daddy die 😘😘 or ikut mata mommy die..finally my precious ukki sah menjadi bapa hari ni..congrats dear ❤❤ setahun mommy tunggu ukki nak jadi bapak..hahaha 😂😂😂 -pic mommy pinjam pakcik google dlu..nant baby dah fit baru mommy share hokey 👌👌 #persian  #kucing  #kucingparsi  #kucingmurah  #kucingcomel  #kucingmalaysia  #cats  #catsofinstagram  #johor  #melaka  #kl  #johorbahru  #muar  #kitten  #bengals  #bengal  #britishlonghair  #lessonlearned  #bengalcat  #bengalkitten  #bengal_cats  #bengalworld  #asiancat  #kucingmalaysia 
ARSYA SWEET LIPMATTE
.
💋Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
💋Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
💋Bila pakai gebus giler dekat bibir
💋Bau buah honeydew
💋Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
💋Cepat kering dan meresap
💋Long lasting tapi mudah untuk remove👍🏻
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info
.
Harga 🌸:
1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS)
5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte
ARSYA SWEET LIPMATTE . 💋Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply 💋Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat 💋Bila pakai gebus giler dekat bibir 💋Bau buah honeydew 💋Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat 💋Cepat kering dan meresap 💋Long lasting tapi mudah untuk remove👍🏻 . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #arsyabeaute #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte 
Jum try Zazawax Hair Removal Kit sebab wax ini dpt menghapuskan segala jenis bulu yg ada di anggota badan kita.

Ketiak hitam akibat bercukur? Bulu cepat tumbuh wlpn selepas bercukur? 
Jangan risau Zazawax dpt menyelesaikan masalah anda.

Kelebihan Zazawax : ☑ membuang bulu2 yg ada sehingga LICIN
☑ mencabut sehingga akar
☑ MEMUTIHKAN kulit terutama di bahagian ketiak dan celah paha
☑ dpt membantu merawat ruam akibat terlalu kerap bercukur
☑ bulu akan tumbuh selepas 2-3 minggu
☑ bulu yg tumbuh akan menjadi lebih halus

Cepat dapatkn ZAZAWAX dgn segera! 
RM25 ss RM28 sm
*exclude cod/postage

Fb page : Zaza wax
Instagram : @Zazawax.kch
Hotline : WWW.WASAP.my/60146881665

Stay sweet and gorgeous with Zazawax

DIY waxing at home with salon quality result. 
#ZazaWax #hairremovalkit  #waxorganic #waxmurah #pencabutbulu #pencabutbulukaki #pencabutbuluroma #pencabutbulumurah #sabah #sarawak #labuan #kotakinabalu #kuching #samarahan #melaka #segamat #muar #gemas #tangkak #waxremover #kl #selangor #pahang #kedah #negerisembilan
#perak #kelantan #perlis #penang #gunatanparaguragujom
Jum try Zazawax Hair Removal Kit sebab wax ini dpt menghapuskan segala jenis bulu yg ada di anggota badan kita. Ketiak hitam akibat bercukur? Bulu cepat tumbuh wlpn selepas bercukur? Jangan risau Zazawax dpt menyelesaikan masalah anda. Kelebihan Zazawax : ☑ membuang bulu2 yg ada sehingga LICIN ☑ mencabut sehingga akar ☑ MEMUTIHKAN kulit terutama di bahagian ketiak dan celah paha ☑ dpt membantu merawat ruam akibat terlalu kerap bercukur ☑ bulu akan tumbuh selepas 2-3 minggu ☑ bulu yg tumbuh akan menjadi lebih halus Cepat dapatkn ZAZAWAX dgn segera! RM25 ss RM28 sm *exclude cod/postage Fb page : Zaza wax Instagram : @Zazawax.kch Hotline : WWW.WASAP.my/60146881665 Stay sweet and gorgeous with Zazawax DIY waxing at home with salon quality result. #ZazaWax  #hairremovalkit  #waxorganic  #waxmurah  #pencabutbulu  #pencabutbulukaki  #pencabutbuluroma  #pencabutbulumurah  #sabah  #sarawak  #labuan  #kotakinabalu  #kuching  #samarahan  #melaka  #segamat  #muar  #gemas  #tangkak  #waxremover  #kl  #selangor  #pahang  #kedah  #negerisembilan  #perak  #kelantan  #perlis  #penang  #gunatanparaguragujom 
#Repost @_sarwazucar (@get_repost)
・・・
NEW WEDDING CAKE PACKAGE

Introducing our new Wedding Cake Package
.
.

This package consist of 👇🏻👇🏻👇🏻
.
.
.

8inch of cake 🎂
50pcs of Mini Cakes 🍰
Just Married Cake Topper
Cake knife & server
Plate
Fork
Delivery & assembling charges
.
.
.

Flavour can be chosen & mix
Victoria Sandwich Cake
Chocolate Salted Caramel
Chocolate Fudge
Pandan Gula Melaka
Neopolitian 
Chocolate Oreo
Sinful Indulgence
.
.
.

Price? Only RM300.00! It is worth it!
.
.
.

Book your slots now via Whatsapp at 0189494487 or click link at bio http://sarwazucarcp.wasap.my/ .
.
.

Need more information on this cake? Drop by our #cakestudio at Kesang, Tg Agas from 10am-10pm, every Friday to Wednesday
.
.
.

1-7, Jln Rajawali 
Tmn Tg Gading
Tg Agas Muar
.
.
.

#sarwazucar #cakes #desserts #pastries #kekkahwin #kekpengantin #weddingcake #wedding #terlajaksedap #muar #muarian #muarbandardiraja #muarbandarmaharani
#muarbakers #bakershalal #bakermelayu #johor #jdt #eusahawan #mdec #malaysianbakers #bakersmalaysia #sayajualkek #sayabake #johorbakers #bakersjohor #sayajualcake #minicake
#Repost  @_sarwazucar (@get_repost) ・・・ NEW WEDDING CAKE PACKAGE Introducing our new Wedding Cake Package . . This package consist of 👇🏻👇🏻👇🏻 . . . 8inch of cake 🎂 50pcs of Mini Cakes 🍰 Just Married Cake Topper Cake knife & server Plate Fork Delivery & assembling charges . . . Flavour can be chosen & mix Victoria Sandwich Cake Chocolate Salted Caramel Chocolate Fudge Pandan Gula Melaka Neopolitian Chocolate Oreo Sinful Indulgence . . . Price? Only RM300.00! It is worth it! . . . Book your slots now via Whatsapp at 0189494487 or click link at bio http://sarwazucarcp.wasap.my/ . . . Need more information on this cake? Drop by our #cakestudio  at Kesang, Tg Agas from 10am-10pm, every Friday to Wednesday . . . 1-7, Jln Rajawali Tmn Tg Gading Tg Agas Muar . . . #sarwazucar  #cakes  #desserts  #pastries  #kekkahwin  #kekpengantin  #weddingcake  #wedding  #terlajaksedap  #muar  #muarian  #muarbandardiraja  #muarbandarmaharani  #muarbakers  #bakershalal  #bakermelayu  #johor  #jdt  #eusahawan  #mdec  #malaysianbakers  #bakersmalaysia  #sayajualkek  #sayabake  #johorbakers  #bakersjohor  #sayajualcake  #minicake 
Daulat Tuanku
Muar

#muar #hafizihamsandotcom
Kalau time rushing, pakai Dyxy BC Cream foundation ni dalam kereta pun boleh uolls.. Mudah sangat! .
Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yang pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 .
•
Nak cuba ?
📲 0124310380
#foundationmalaysia 
#themines
#dropshipwanted
#melaka 
#terengganu
#muamalaysia 
#petalingjaya
#perak 
#damansara 
#muakl 
#sarawak 
#setiawangsa 
#wangsamaju 
#serdang 
#kelantan 
#muamelaka 
#penang 
#muautara 
#bccreambydyana 
#muar 
#serikembangan
#kuantan
#muatutorial 
#dyxycosmetics 
#seremban 
#kotatinggi
#sabah 
#bangi
#teamFL
Kalau time rushing, pakai Dyxy BC Cream foundation ni dalam kereta pun boleh uolls.. Mudah sangat! . Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yang pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 . • Nak cuba ? 📲 0124310380 #foundationmalaysia  #themines  #dropshipwanted  #melaka  #terengganu  #muamalaysia  #petalingjaya  #perak  #damansara  #muakl  #sarawak  #setiawangsa  #wangsamaju  #serdang  #kelantan  #muamelaka  #penang  #muautara  #bccreambydyana  #muar  #serikembangan  #kuantan  #muatutorial  #dyxycosmetics  #seremban  #kotatinggi  #sabah  #bangi  #teamFL 
IKLAN !!! IKLAN !!! IKLAN !!! Lukis Bunyi 2018 @lukisbunyi at @warehouse.kb .
Come and join us . 
#lukisbunyi2018 #warehousekb #johorbahru #pontian #batupahat #muar #kulai #kluang #eventinjohorbahru
IKLAN !!! IKLAN !!! IKLAN !!! Lukis Bunyi 2018 @lukisbunyi at @warehouse.kb .
Come and join us . . 
#lukisbunyi2018 #warehousekb #johorbahru #pontian #batupahat #muar #kulai #kluang #eventinjohorbahru
IKLAN !!! IKLAN !!! IKLAN !!! Lukis Bunyi 2018 @lukisbunyi at @warehouse.kb 
Come and join us . 
#lukisbunyi2018 #warehousekb #johorbahru #pontian #batupahat #muar #kulai #kluang #eventinjohorbahru
NEW WEDDING CAKE PACKAGE

Introducing our new Wedding Cake Package
.
.

This package consist of 👇🏻👇🏻👇🏻
.
.
.

8inch of cake 🎂
50pcs of Mini Cakes 🍰
Just Married Cake Topper
Cake knife & server
Plate
Fork
Delivery & assembling charges
.
.
.

Flavour can be chosen & mix
Victoria Sandwich Cake
Chocolate Salted Caramel
Chocolate Fudge
Pandan Gula Melaka
Neopolitian 
Chocolate Oreo
Sinful Indulgence
.
.
.

Price? Only RM300.00! It is worth it!
.
.
.

Book your slots now via Whatsapp at 0189494487 or click link at bio http://sarwazucarcp.wasap.my/ .
.
.

Need more information on this cake? Drop by our #cakestudio at Kesang, Tg Agas from 10am-10pm, every Friday to Wednesday
.
.
.

1-7, Jln Rajawali 
Tmn Tg Gading
Tg Agas Muar
.
.
.

#sarwazucar #cakes #desserts #pastries #kekkahwin #kekpengantin #weddingcake #wedding #terlajaksedap #muar #muarian #muarbandardiraja #muarbandarmaharani
#muarbakers #bakershalal #bakermelayu #johor #jdt #eusahawan #mdec #malaysianbakers #bakersmalaysia #sayajualkek #sayabake #johorbakers #bakersjohor #sayajualcake #minicake #caketower
NEW WEDDING CAKE PACKAGE Introducing our new Wedding Cake Package . . This package consist of 👇🏻👇🏻👇🏻 . . . 8inch of cake 🎂 50pcs of Mini Cakes 🍰 Just Married Cake Topper Cake knife & server Plate Fork Delivery & assembling charges . . . Flavour can be chosen & mix Victoria Sandwich Cake Chocolate Salted Caramel Chocolate Fudge Pandan Gula Melaka Neopolitian Chocolate Oreo Sinful Indulgence . . . Price? Only RM300.00! It is worth it! . . . Book your slots now via Whatsapp at 0189494487 or click link at bio http://sarwazucarcp.wasap.my/ . . . Need more information on this cake? Drop by our #cakestudio  at Kesang, Tg Agas from 10am-10pm, every Friday to Wednesday . . . 1-7, Jln Rajawali Tmn Tg Gading Tg Agas Muar . . . #sarwazucar  #cakes  #desserts  #pastries  #kekkahwin  #kekpengantin  #weddingcake  #wedding  #terlajaksedap  #muar  #muarian  #muarbandardiraja  #muarbandarmaharani  #muarbakers  #bakershalal  #bakermelayu  #johor  #jdt  #eusahawan  #mdec  #malaysianbakers  #bakersmalaysia  #sayajualkek  #sayabake  #johorbakers  #bakersjohor  #sayajualcake  #minicake  #caketower 
Cincin emas 916
Cantik cantiknya😱😱😱 Kawan kwn ada peminat Cincin emas???ajak ramai ramai cuci mata di ig KEDAI EMAS LIZZAJEWELS @kedaiemaslizzajewels
Stock dalam ni semua boleh self pick up di seremban 2

Dan boleh pos KESELURUH MALAYSIA 😍

HQ: @lizzajewels
TESTIMONI: @lizzajewels.testimoni
CONTACT: whatsapp 0136693185
Cincin emas 916 Cantik cantiknya😱😱😱 Kawan kwn ada peminat Cincin emas???ajak ramai ramai cuci mata di ig KEDAI EMAS LIZZAJEWELS @kedaiemaslizzajewels Stock dalam ni semua boleh self pick up di seremban 2 Dan boleh pos KESELURUH MALAYSIA 😍 HQ: @lizzajewels TESTIMONI: @lizzajewels.testimoni CONTACT: whatsapp 0136693185
Korang!! Tips untuk harini. Simple dan ramaii boleh amalkan as ksumii tau, ramaii ja ada masalah nie.. ape apepon, kalo dah namanya petua kene lah selalu dan rajin buat.. kali ak senang korang consume ja #twcsumii dan gune #suriasoap ... .
.
Kalo berkira leh try petua nie. Tapii harga pon kali dah buat setiap harii. Lebih mahal darii suriasoap... .
.
Langkah
1) Potong nipis lemon tu.. 2) Amek sikit jaa olive oil, sapu gune sudu dan ratakan... .
3) Amek lemon yang dah diratakan dengan olive oil tu, celup dalam gule putih... .
4) Gi bilik air or sinki dapur, then gosok2x dekat bahagian bermasalah tu.. dah 10 minit bilas.. kang  semutt gigit pulokk... .
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroses #twcsumii #twcsumiijohor #belidgnsumii #segamat #kaksumiiterbaik #johor #jerawat #kulitgelap #kulitkering #kulitkusam #luarbiasa #lelaki #lelakimaskulin #lelakicantik #malaysia #kl #johorbahru #muar #melaka #shawlpublika #putihdalam48jam #twc #tiktokmalaysia #singapore #uitmshahalam #uitmjohor #uitmsegamat
Korang!! Tips untuk harini. Simple dan ramaii boleh amalkan as ksumii tau, ramaii ja ada masalah nie.. ape apepon, kalo dah namanya petua kene lah selalu dan rajin buat.. kali ak senang korang consume ja #twcsumii  dan gune #suriasoap  ... . . Kalo berkira leh try petua nie. Tapii harga pon kali dah buat setiap harii. Lebih mahal darii suriasoap... . . Langkah 1) Potong nipis lemon tu.. 2) Amek sikit jaa olive oil, sapu gune sudu dan ratakan... . 3) Amek lemon yang dah diratakan dengan olive oil tu, celup dalam gule putih... . 4) Gi bilik air or sinki dapur, then gosok2x dekat bahagian bermasalah tu.. dah 10 minit bilas.. kang semutt gigit pulokk... . . #thesuriaroseswhiteningcollagen  #thesuriaroses  #twcsumii  #twcsumiijohor  #belidgnsumii  #segamat  #kaksumiiterbaik  #johor  #jerawat  #kulitgelap  #kulitkering  #kulitkusam  #luarbiasa  #lelaki  #lelakimaskulin  #lelakicantik  #malaysia  #kl  #johorbahru  #muar  #melaka  #shawlpublika  #putihdalam48jam  #twc  #tiktokmalaysia  #singapore  #uitmshahalam  #uitmjohor  #uitmsegamat 
TERIMA KASIH❗ TERIMA KASIH ❗
.
.
Ahmad ucapkan kepada mereka semua yang telah menggunakan perkhidmatan Ahmad_Resume yang telah mendapat kepercayaan sejak dari 2016 😊❗️
.
.
Ahmad mendoakan korang  berjaya dan sukses pada temuduga nanti dan mendapatkan pekerjaan yang DIIMPIKAN nanti, AMIN AMIN AMIN AMIN 😉❗
.
.
⏩ Berminat❓DM sahaja Ahmad atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Ahmad akan hubungi anda SEGERA #ahmadresume
.
.
🌕 PAKEJ RM15 TERMASUK 🌕
.
✔️ Cover Letter (Bahasa Melayu)
.
✔️ Cover Letter (Bahasa Inggeris)
.
✔️ Surat Internship (Bahasa Melayu)
.
✔️ Surat Internship (Bahasa Inggeris)
.
✔️ Website Wajib Pencarian Kerja Online
.
✔️ Teknik Susunan Sijil Temuduga
.
✔️ Tips Fresh Grad Mudah Dapat Kerja
.
✔️ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab
.
.
#Sayajualservis #Sayajualmurah #Sayajualonline #Vscomy #Igersmalaya #Igersmy #Igmy #Servisresume  #Telekungmurah #Tudungmurah #Handbagmalaysia #Lokalbrand #Lokalbiz #BazarPaknil #Bazaronline #Tudungonline  #KualaLumpur #Bangi #Ipoh #ShahAlam #Kuantan #KotaBharu #Kemaman #Kuching #Muar #Langkawi #NegeriSembilan #Malaysia #Ahmad_Resume
TERIMA KASIH❗ TERIMA KASIH ❗ . . Ahmad ucapkan kepada mereka semua yang telah menggunakan perkhidmatan Ahmad_Resume yang telah mendapat kepercayaan sejak dari 2016 😊❗️ . . Ahmad mendoakan korang berjaya dan sukses pada temuduga nanti dan mendapatkan pekerjaan yang DIIMPIKAN nanti, AMIN AMIN AMIN AMIN 😉❗ . . ⏩ Berminat❓DM sahaja Ahmad atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Ahmad akan hubungi anda SEGERA #ahmadresume  . . 🌕 PAKEJ RM15 TERMASUK 🌕 . ✔️ Cover Letter (Bahasa Melayu) . ✔️ Cover Letter (Bahasa Inggeris) . ✔️ Surat Internship (Bahasa Melayu) . ✔️ Surat Internship (Bahasa Inggeris) . ✔️ Website Wajib Pencarian Kerja Online . ✔️ Teknik Susunan Sijil Temuduga . ✔️ Tips Fresh Grad Mudah Dapat Kerja . ✔️ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab . . #Sayajualservis  #Sayajualmurah  #Sayajualonline  #Vscomy  #Igersmalaya  #Igersmy  #Igmy  #Servisresume  #Telekungmurah  #Tudungmurah  #Handbagmalaysia  #Lokalbrand  #Lokalbiz  #BazarPaknil  #Bazaronline  #Tudungonline  #KualaLumpur  #Bangi  #Ipoh  #ShahAlam  #Kuantan  #KotaBharu  #Kemaman  #Kuching  #Muar  #Langkawi  #NegeriSembilan  #Malaysia  #Ahmad_Resume 
MAKIN BANYAK MAKIN MURAH 😁
.
.
BIAR BETUL❓❗️Ahmad nak beritahu berita BAEK guys❗ Harga 1 RESUME  RM15 kan❓Then pada pembelian KEDUA pulak HANYA RM20❗️ Manakala pembelian KETIGA RM25 SAHAJA❗NICE KAN❗️
.
.
SEMUDAH A B C❗Just tinggal masukkan maklumat korang pada RESUME dengan hanya menggunakan MICROSOFT WORD,  kemudian hantar kepada bakal majikan dan tunggu untuk dipanggil temu duga 😎❗
.
.
⏩ Berminat DM sahaja Ahmad atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Ahmad akan hubungi anda SEGERA #ahmadresume
.
.
🌕 PAKEJ RM15 TERMASUK 🌕
.
✔️ Cover Letter (Bahasa Melayu)
.
✔️ Cover Letter (Bahasa Inggeris)
.
✔️ Surat Internship (Bahasa Melayu)
.
✔️ Surat Internship (Bahasa Inggeris)
.
✔️ Website Wajib Pencarian Kerja Online
.
✔️ Teknik Susunan Sijil Temuduga
.
✔️ Tips Fresh Grad Mudah Dapat Kerja
.
✔️ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab
.
.
#Sayajualservis #Sayajualmurah #Sayajualonline #Vscomy #Igersmalaya #Igersmy #Igmy #Servisresume #Handbagmalaysia #Lokalbrand #Lokalbiz #BazarPaknil #Bazaronline #Telekungmurah #Tudungonline #Tudungmurah #KualaLumpur #Bangi #Ipoh #ShahAlam #Kuantan #Kemaman #Kangar #Kuching #Muar #Jitra #Langkawi #Malaysia #Ahmad_Resume
MAKIN BANYAK MAKIN MURAH 😁 . . BIAR BETUL❓❗️Ahmad nak beritahu berita BAEK guys❗ Harga 1 RESUME RM15 kan❓Then pada pembelian KEDUA pulak HANYA RM20❗️ Manakala pembelian KETIGA RM25 SAHAJA❗NICE KAN❗️ . . SEMUDAH A B C❗Just tinggal masukkan maklumat korang pada RESUME dengan hanya menggunakan MICROSOFT WORD, kemudian hantar kepada bakal majikan dan tunggu untuk dipanggil temu duga 😎❗ . . ⏩ Berminat DM sahaja Ahmad atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Ahmad akan hubungi anda SEGERA #ahmadresume  . . 🌕 PAKEJ RM15 TERMASUK 🌕 . ✔️ Cover Letter (Bahasa Melayu) . ✔️ Cover Letter (Bahasa Inggeris) . ✔️ Surat Internship (Bahasa Melayu) . ✔️ Surat Internship (Bahasa Inggeris) . ✔️ Website Wajib Pencarian Kerja Online . ✔️ Teknik Susunan Sijil Temuduga . ✔️ Tips Fresh Grad Mudah Dapat Kerja . ✔️ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab . . #Sayajualservis  #Sayajualmurah  #Sayajualonline  #Vscomy  #Igersmalaya  #Igersmy  #Igmy  #Servisresume  #Handbagmalaysia  #Lokalbrand  #Lokalbiz  #BazarPaknil  #Bazaronline  #Telekungmurah  #Tudungonline  #Tudungmurah  #KualaLumpur  #Bangi  #Ipoh  #ShahAlam  #Kuantan  #Kemaman  #Kangar  #Kuching  #Muar  #Jitra  #Langkawi  #Malaysia  #Ahmad_Resume 
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔BEBAS MERKURI
✔BEBAS BAHAN KIMIA
✔BEBAS HYDROQUINE
✔Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#Chaah#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #Chaah #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat 
Memang betullah cakap ksumii, "DULU DIHINA, SEKARANG DIPUJAA"... .
.
Amboiii, dulu mase kitew nie kulitt menggurutu, ko ejek aku punya kulitt macam kertas pasir.. Malu dengan kawan ko biler ko ajak aku sekalii.. Ko buang aku macam tu jaa... .
.
Biler ak dah lawo, kulitt muke makin sihatt, cantik, gebu.. Ko sibuk merayu nak getback dengan aku.. Ko menyesal cakap dulu ko bodoh.. Ehh!! Ko ingat ak hadap nak ke dekat orang bodoh... .
.
Naseb baik aku nampak perangaii sebenar ko tu.. Ko ingat aku nak ker jilat apee ko ludah kat aku dulu.. . MOVE ON yaa!! Naseb ak consume #twc & #suriasoap nie.. Dulu aku rasa give up dengan kulitt muke ak.. Penatt, lelahh pon ya as dah cube macam2x tapii semua hapehh.. Naseblah aku usha ig @sumaiyahhamzah ... .
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroses #twcsumii #twcsumiijohor #belidgnsumii #segamat #kaksumiiterbaik #johor #jerawat #kulitgelap #kulitkering #kulitkusam #luarbiasa #lelaki #lelakimaskulin #lelakicantik #malaysia #kl #johorbahru #muar #melaka #shawlpublika #putihdalam48jam #twc #tiktokmalaysia #singapore #uitmshahalam #uitmjohor #uitmsegamat
Memang betullah cakap ksumii, "DULU DIHINA, SEKARANG DIPUJAA"... . . Amboiii, dulu mase kitew nie kulitt menggurutu, ko ejek aku punya kulitt macam kertas pasir.. Malu dengan kawan ko biler ko ajak aku sekalii.. Ko buang aku macam tu jaa... . . Biler ak dah lawo, kulitt muke makin sihatt, cantik, gebu.. Ko sibuk merayu nak getback dengan aku.. Ko menyesal cakap dulu ko bodoh.. Ehh!! Ko ingat ak hadap nak ke dekat orang bodoh... . . Naseb baik aku nampak perangaii sebenar ko tu.. Ko ingat aku nak ker jilat apee ko ludah kat aku dulu.. . MOVE ON yaa!! Naseb ak consume #twc  & #suriasoap  nie.. Dulu aku rasa give up dengan kulitt muke ak.. Penatt, lelahh pon ya as dah cube macam2x tapii semua hapehh.. Naseblah aku usha ig @sumaiyahhamzah ... . . #thesuriaroseswhiteningcollagen  #thesuriaroses  #twcsumii  #twcsumiijohor  #belidgnsumii  #segamat  #kaksumiiterbaik  #johor  #jerawat  #kulitgelap  #kulitkering  #kulitkusam  #luarbiasa  #lelaki  #lelakimaskulin  #lelakicantik  #malaysia  #kl  #johorbahru  #muar  #melaka  #shawlpublika  #putihdalam48jam  #twc  #tiktokmalaysia  #singapore  #uitmshahalam  #uitmjohor  #uitmsegamat 
Rasanya dah banyak kali ksumii ada post pasal kesan merkuri pada kulit dan kesihatan. KKM pon ada keluarkan nama product disenaraikan sebagaii merbahaya untuk digunakan... .
.
👉Merkuri
Kalo korang nak tau, banyak terdapat dalam kosmetik atau krim untuk mencerahkan wajah. Antara bahaya merkuri dalam kosmetik termasuklah:.. .
-Menyebabkan alahanPerubahan warna kulitMenyebabkan bintik hitam pada kulitKerosakan pada saraf, otak dan ginjalMenjejaskan perkembangan janin

Atas sebab inilah penggunaan merkuri dalam produk kosmetik tidak dibenarkan... .
.
Tanda-tanda Produk Kosmetik Berbahaya -Boleh berubah putih dalam tempoh singkat (kamkin tinggi kadar merkuri lebih cepat kulit jadi putih)... .
-Bila disapu pada kulit lengan terasa panas dan gatal... .
-Pemakaian awal menyebabkan iritasi pada kuit dan kemerahan bila terkena sinar matahari... .
-Bila berhenti memakai produk ini akan timbul jerawat kecil atau bintik hitam pada wajah.
-Hasil pemakaian produk kosmetik berbahaya ini mungkin membuatkan pori-pori mengecil dan halus tapi ia sebenarnya disebabkan lapisan kulit wajah paling luar menipis kesan gurasan merkuri... .
.
So korang gunalah or amalkan product #twc & #suriasoap nie.. memang bebas bahan terlarang. Kkm, test lab, halal jakim semu ada. So tak yah ragu2x lagii... .
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroses #twcsumii #twcsumiijohor #belidgnsumii #segamat #kaksumiiterbaik #johor #jerawat #kulitgelap #kulitkering #kulitkusam #luarbiasa #lelaki #lelakimaskulin #lelakicantik #malaysia #kl #johorbahru #muar #melaka #shawlpublika #putihdalam48jam #twc #tiktokmalaysia #singapore #uitmshahalam #uitmjohor #uitmsegamat
Rasanya dah banyak kali ksumii ada post pasal kesan merkuri pada kulit dan kesihatan. KKM pon ada keluarkan nama product disenaraikan sebagaii merbahaya untuk digunakan... . . 👉Merkuri Kalo korang nak tau, banyak terdapat dalam kosmetik atau krim untuk mencerahkan wajah. Antara bahaya merkuri dalam kosmetik termasuklah:.. . -Menyebabkan alahanPerubahan warna kulitMenyebabkan bintik hitam pada kulitKerosakan pada saraf, otak dan ginjalMenjejaskan perkembangan janin Atas sebab inilah penggunaan merkuri dalam produk kosmetik tidak dibenarkan... . . Tanda-tanda Produk Kosmetik Berbahaya -Boleh berubah putih dalam tempoh singkat (kamkin tinggi kadar merkuri lebih cepat kulit jadi putih)... . -Bila disapu pada kulit lengan terasa panas dan gatal... . -Pemakaian awal menyebabkan iritasi pada kuit dan kemerahan bila terkena sinar matahari... . -Bila berhenti memakai produk ini akan timbul jerawat kecil atau bintik hitam pada wajah. -Hasil pemakaian produk kosmetik berbahaya ini mungkin membuatkan pori-pori mengecil dan halus tapi ia sebenarnya disebabkan lapisan kulit wajah paling luar menipis kesan gurasan merkuri... . . So korang gunalah or amalkan product #twc  & #suriasoap  nie.. memang bebas bahan terlarang. Kkm, test lab, halal jakim semu ada. So tak yah ragu2x lagii... . . #thesuriaroseswhiteningcollagen  #thesuriaroses  #twcsumii  #twcsumiijohor  #belidgnsumii  #segamat  #kaksumiiterbaik  #johor  #jerawat  #kulitgelap  #kulitkering  #kulitkusam  #luarbiasa  #lelaki  #lelakimaskulin  #lelakicantik  #malaysia  #kl  #johorbahru  #muar  #melaka  #shawlpublika  #putihdalam48jam  #twc  #tiktokmalaysia  #singapore  #uitmshahalam  #uitmjohor  #uitmsegamat 
ARSYA SWEET LIPMATTE
.
💋Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
💋Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
💋Bila pakai gebus giler dekat bibir
💋Bau buah honeydew
💋Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
💋Cepat kering dan meresap
💋Long lasting tapi mudah untuk remove👍🏻
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info
.
Harga 🌸:
1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS)
5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte
ARSYA SWEET LIPMATTE . 💋Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply 💋Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat 💋Bila pakai gebus giler dekat bibir 💋Bau buah honeydew 💋Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat 💋Cepat kering dan meresap 💋Long lasting tapi mudah untuk remove👍🏻 . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #arsyabeaute #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte 
Alhamdulillah..TQ customer yang cod dgn cik bomb ye..💋💋
.
🍗SPICY CHICKEN THIGH🍗
.
RM18 SAHAJA (PER PACK)
-Tiada minimum order-
.
Wassup for order
http://www.wasap.my/60197405025
.
Kawasan jajahan takluk:
Batu pahat hingga Muar
CAS DELIVERY MENGIKUT KAWASAN 🛵💨💨 ------------------------------------------
#chickenbombfrozen
#ayamgorengviral 
#ayamgorengfrozen 
#ayamgorengspicy 
#frozenfood 
#frozenfoodmurah 
#frozenfoodhalal 
#frozenfoodbatupahat 
#batupahat
#muar
#kluang
#makananbatupahat 
#makananviral
Alhamdulillah..TQ customer yang cod dgn cik bomb ye..💋💋 . 🍗SPICY CHICKEN THIGH🍗 . RM18 SAHAJA (PER PACK) -Tiada minimum order- . Wassup for order http://www.wasap.my/60197405025 . Kawasan jajahan takluk: Batu pahat hingga Muar CAS DELIVERY MENGIKUT KAWASAN 🛵💨💨 ------------------------------------------ #chickenbombfrozen  #ayamgorengviral  #ayamgorengfrozen  #ayamgorengspicy  #frozenfood  #frozenfoodmurah  #frozenfoodhalal  #frozenfoodbatupahat  #batupahat  #muar  #kluang  #makananbatupahat  #makananviral 
Small gift for the student of Coffee Handbrew Workshop today 😌😌 Hope you guys keep exploring and having fun of brewing ☺️☺️ #cuppas 
#specialtycoffee 
#coffeelearning 
#coffeehandbrewworkshop 
#muar 
#wehadgreatfun
#coffeeeduction
Ok cikbomb nak delivery hari ini‼️
Standby Cikbomb nk dtg rumah ☺️ terima kasih support
@ayamgorengfrozenspicy by Cik Bomb..😋😋 .
#chickenbombfrozen
#ayamgorengviral 
#ayamgorengfrozen 
#ayamgorengspicy 
#frozenfood 
#frozenfoodmurah 
#frozenfoodhalal 
#frozenfoodbatupahat 
#batupahat
#muar
#kluang
#makananbatupahat 
#makananviral 
#deliverybatupahat 
#frozenjohor 
#ayamgorengfrozen
Sesambil kita amek order Bombshell ni, kita update lah sikit pasal Booty Panty kita ni hah..
Ramai yang wasep kakak hantar picture berkebaya. Almaklumlah #TeamKebayaThisRaya makin mengganaa sesejak pakai Booty Panty ni. 
Yealah, semua nak berkebaya ade shape chuloss! Kenalah pandai sembunyi lelemakss tuu. Buat malu kita jer ade benjolan comel terkeluar dari isi perut😂
.
Bombshell | 60g | RM69
Glamgirl | 21sachet | RM89
Sexy Combo | RM149
.
For more details blh dm/pm kakyong utk consult dan details😊🤗 or just klik the link at bio👆🏻👆🏻👆🏻
.
📮 SUN | MON | FRI | SAT
🚗 SEGAMAT | JEMENTAH | TANGKAK | MUO
.
#ReviewBombshellCream #ReviewGlamGirl #BombshellCream #BombshellJohor #bombshellagentjb
#Bombshelljb #GlamJuiceForGirl #BombshellBreastCream #BombshellSegamat #BombshellMuar #BombshellTangkak #Segamat #BombshellJementah #MuoMutiaraJoho #Muar #Tangkak #Sagil #GunungLedang #TamanYayasan #sispakaisisjual #bodylentik #breast #bukitgambir
Sesambil kita amek order Bombshell ni, kita update lah sikit pasal Booty Panty kita ni hah.. Ramai yang wasep kakak hantar picture berkebaya. Almaklumlah #TeamKebayaThisRaya  makin mengganaa sesejak pakai Booty Panty ni. Yealah, semua nak berkebaya ade shape chuloss! Kenalah pandai sembunyi lelemakss tuu. Buat malu kita jer ade benjolan comel terkeluar dari isi perut😂 . Bombshell | 60g | RM69 Glamgirl | 21sachet | RM89 Sexy Combo | RM149 . For more details blh dm/pm kakyong utk consult dan details😊🤗 or just klik the link at bio👆🏻👆🏻👆🏻 . 📮 SUN | MON | FRI | SAT 🚗 SEGAMAT | JEMENTAH | TANGKAK | MUO . #ReviewBombshellCream  #ReviewGlamGirl  #BombshellCream  #BombshellJohor  #bombshellagentjb  #Bombshelljb  #GlamJuiceForGirl  #BombshellBreastCream  #BombshellSegamat  #BombshellMuar  #BombshellTangkak  #Segamat  #BombshellJementah  #MuoMutiaraJoho  #Muar  #Tangkak  #Sagil  #GunungLedang  #TamanYayasan  #sispakaisisjual  #bodylentik  #breast  #bukitgambir 
KISAH ANTARA KITA HATI 😍
.
🔥BURUJ RAMADHAN🔥
⚡Kiblat automatik (sepantas 3 saat)
⚡Waktu solat seluruh dunia
⚡Tulis nama (7 huruf)
⚡Penanda Al-Quran.
⚡Kalendar Hijrah & Masihi.
⚡Dwi-bahasa.
⚡2 Alarm.
⚡Stopwatch.
⚡Moon age.
⚡Daylight saving time (DST).
⚡Taqweem (upgrade baru seperti e-solat JAKIM)
⚡Azan safety.
⚡Lampu LED.
⚡Water resistance 30m
.
WARNA PILIHAN:
✅RICH BLACK
✅CALM WHITE
✅ROSE PINK
✅SKY BLUE

Spesifikasi teknikal.
⌚Weight : 130g
⌚Diameter : 41mm
⌚Thickness : 13.50mm
⌚Length : 235mm

APA LAGI YANG ANDA DAPAT ?

1. Jaminan selama 1 Tahun
2. Kotak yang sangat menarik - sesuai untuk hadiah dan hantaran.

Tunggu apa lagi tempah segera!!! sementara stok masih ada.

CLICK LINK BIO NOW ➡ @nik.exclusive @nik.exclusive 
PM WHATSAPP⤵
PM "Buruj Ramadhan" To +601150019520
.
.
#mikatwatch #trustedseller #muar #tangkak #johor #syukur_selalu #2018 #newyear #sayajual #sayajualmurah #malaysia #sayajualonline #streetfashion #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #streetfashion #malaysiaonlineshop #burujmikat #burujmikatsdnbhd #burujAutokibla #newarrived#limitedburuj #nikqhairullseller #nik.exclusive #burujwatches #burujramadhan #rayahahi #aiduladha
KISAH ANTARA KITA HATI 😍 . 🔥BURUJ RAMADHAN🔥 ⚡Kiblat automatik (sepantas 3 saat) ⚡Waktu solat seluruh dunia ⚡Tulis nama (7 huruf) ⚡Penanda Al-Quran. ⚡Kalendar Hijrah & Masihi. ⚡Dwi-bahasa. ⚡2 Alarm. ⚡Stopwatch. ⚡Moon age. ⚡Daylight saving time (DST). ⚡Taqweem (upgrade baru seperti e-solat JAKIM) ⚡Azan safety. ⚡Lampu LED. ⚡Water resistance 30m . WARNA PILIHAN: ✅RICH BLACK ✅CALM WHITE ✅ROSE PINK ✅SKY BLUE Spesifikasi teknikal. ⌚Weight : 130g ⌚Diameter : 41mm ⌚Thickness : 13.50mm ⌚Length : 235mm APA LAGI YANG ANDA DAPAT ? 1. Jaminan selama 1 Tahun 2. Kotak yang sangat menarik - sesuai untuk hadiah dan hantaran. Tunggu apa lagi tempah segera!!! sementara stok masih ada. CLICK LINK BIO NOW ➡ @nik.exclusive @nik.exclusive PM WHATSAPP⤵ PM "Buruj Ramadhan" To +601150019520 . . #mikatwatch  #trustedseller  #muar  #tangkak  #johor  #syukur_selalu  #2018  #newyear  #sayajual  #sayajualmurah  #malaysia  #sayajualonline  #streetfashion  #malaysiaonlineshop  #bazaar  #bazaaronline  #sapotlokal  #streetfashion  #malaysiaonlineshop  #burujmikat  #burujmikatsdnbhd  #burujAutokibla  #newarrived #limitedburuj  #nikqhairullseller  #nik .exclusive #burujwatches  #burujramadhan  #rayahahi  #aiduladha 
We are the original No.1 brand in Malaysia. Product kita juga sangat selamat, berkesan, dan paling penting packaging yang eksklusif serta harga yang berpatutan. Masih was-was? Boleh thru #ReviewBombshell #testimonibombshell
.
Bombshell | 60g | RM69
Glamgirl | 21sachet | RM89
Sexy Combo | RM149
.
For more details blh dm/pm kakyong utk consult dan details😊🤗 or just klik the link at bio👆🏻👆🏻👆🏻
.
📮 SUN | MON | FRI | SAT
🚗 SEGAMAT | JEMENTAH | TANGKAK | MUO
.
#ReviewBombshellCream #ReviewGlamGirl #BombshellCream #BombshellJohor #bombshellagentjb
#Bombshelljb #GlamJuiceForGirl #BombshellBreastCream #BombshellSegamat #BombshellMuar #BombshellTangkak #Segamat #BombshellJementah #MuoMutiaraJoho #Muar #Tangkak #Sagil #GunungLedang #TamanYayasan #sispakaisisjual #bodylentik #breast #bukitgambir
We are the original No.1 brand in Malaysia. Product kita juga sangat selamat, berkesan, dan paling penting packaging yang eksklusif serta harga yang berpatutan. Masih was-was? Boleh thru #ReviewBombshell  #testimonibombshell  . Bombshell | 60g | RM69 Glamgirl | 21sachet | RM89 Sexy Combo | RM149 . For more details blh dm/pm kakyong utk consult dan details😊🤗 or just klik the link at bio👆🏻👆🏻👆🏻 . 📮 SUN | MON | FRI | SAT 🚗 SEGAMAT | JEMENTAH | TANGKAK | MUO . #ReviewBombshellCream  #ReviewGlamGirl  #BombshellCream  #BombshellJohor  #bombshellagentjb  #Bombshelljb  #GlamJuiceForGirl  #BombshellBreastCream  #BombshellSegamat  #BombshellMuar  #BombshellTangkak  #Segamat  #BombshellJementah  #MuoMutiaraJoho  #Muar  #Tangkak  #Sagil  #GunungLedang  #TamanYayasan  #sispakaisisjual  #bodylentik  #breast  #bukitgambir 
Tak lama lagi dah musim kenduri kawen. Bakal perantin dah redy ke tuu? Bukan tang muka jek kena ready, aset atas tu pun sama tau! Jangan abaikan.

Bombshell | 60g | RM69
Glamgirl | 21sachet | RM89
Sexy Combo | RM149 .
For more details blh dm/pm kakyong utk consult dan details😊🤗 or just klik the link at bio👆🏻👆🏻👆🏻
.
📮 SUN | MON | FRI | SAT
🚗 SEGAMAT | JEMENTAH | TANGKAK | MUO
.
#ReviewBombshellCream #ReviewGlamGirl #BombshellCream #BombshellJohor #bombshellagentjb
#Bombshelljb #GlamJuiceForGirl #BombshellBreastCream #BombshellSegamat #BombshellMuar #BombshellTangkak #Segamat #BombshellJementah #MuoMutiaraJoho #Muar #Tangkak #Sagil #GunungLedang #TamanYayasan #sispakaisisjual #bodylentik #breast #bukitgambir
Tak lama lagi dah musim kenduri kawen. Bakal perantin dah redy ke tuu? Bukan tang muka jek kena ready, aset atas tu pun sama tau! Jangan abaikan. Bombshell | 60g | RM69 Glamgirl | 21sachet | RM89 Sexy Combo | RM149 . For more details blh dm/pm kakyong utk consult dan details😊🤗 or just klik the link at bio👆🏻👆🏻👆🏻 . 📮 SUN | MON | FRI | SAT 🚗 SEGAMAT | JEMENTAH | TANGKAK | MUO . #ReviewBombshellCream  #ReviewGlamGirl  #BombshellCream  #BombshellJohor  #bombshellagentjb  #Bombshelljb  #GlamJuiceForGirl  #BombshellBreastCream  #BombshellSegamat  #BombshellMuar  #BombshellTangkak  #Segamat  #BombshellJementah  #MuoMutiaraJoho  #Muar  #Tangkak  #Sagil  #GunungLedang  #TamanYayasan  #sispakaisisjual  #bodylentik  #breast  #bukitgambir 
Baju bundle
Gundam Z
RM29 siap pos
Good Condition
Pit 20.5 labuh 28.5
Fast deal wasap 60192131709
COD Muar
Jauh kami pos
Tq

#kongsibundle #bundle #bajulusuhtapiori #muar #johor #malaysia #bundel #gundam
Vivix adalah campuran unik botani  yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti penuaan semulajadi.

RESVERATROL DALAM VIVIX.

Resveratrol adalah sejenis bahan yang dikeluarkan tumbuhan sebagai pertahanan tumbuhan tersebut terhadap penyakit.

RESVERATROL adalah antioksidan yang sangat bagus. 
Ia banyak terdapat dalam buah anggur, respberi dan kacang.

Masyarakat barat gemar mengambil wine merah sebagai sumber resveratrol.

Untuk alternatif yang selamat dan HALAL, shaklee mengeluarkan VIVIX.

MANFAAT VIVIX
.
♥ anti penuaan.
♥ mencegah pembentukan sel kanser.
♥ mengurangkan risiko penyakit jantung.
♥ mengurangkan komplikasi diabetes.
♥ melindungi saraf dan sendi.
♥ membantu dalam penurunan berat badan.
♥ menyokong kesihatan mata.
♥ meningkatkan imun.
♥ meningkatkan kesihatan keseluruhan.

Berminat nak dapatkan Vivix untuk diri sendiri dan insan tersayang?
.
Sebotol RM475. Ada harga lebih istimewa 😉
.
WHATSAPP ===》013 6112446

#Shakleemalaysia
#Shakleejohor #shakleekulai #ShakleePagoh #shakleemuar #shakleemelaka #PengedarSahShaklee #pengedarshaklee #vivix #naturalproduk #naturalbeauty #slimming #Onlineshopping #instagood #instadaily #insta #mustbuy #promotion #jpo #awakkatmana #freemembership #johordt #johorean #shakleelover #ShakleeEffect #muar #kulai #pagoh #malaysian
Vivix adalah campuran unik botani yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti penuaan semulajadi. RESVERATROL DALAM VIVIX. Resveratrol adalah sejenis bahan yang dikeluarkan tumbuhan sebagai pertahanan tumbuhan tersebut terhadap penyakit. RESVERATROL adalah antioksidan yang sangat bagus. Ia banyak terdapat dalam buah anggur, respberi dan kacang. Masyarakat barat gemar mengambil wine merah sebagai sumber resveratrol. Untuk alternatif yang selamat dan HALAL, shaklee mengeluarkan VIVIX. MANFAAT VIVIX . ♥ anti penuaan. ♥ mencegah pembentukan sel kanser. ♥ mengurangkan risiko penyakit jantung. ♥ mengurangkan komplikasi diabetes. ♥ melindungi saraf dan sendi. ♥ membantu dalam penurunan berat badan. ♥ menyokong kesihatan mata. ♥ meningkatkan imun. ♥ meningkatkan kesihatan keseluruhan. Berminat nak dapatkan Vivix untuk diri sendiri dan insan tersayang? . Sebotol RM475. Ada harga lebih istimewa 😉 . WHATSAPP ===》013 6112446 #Shakleemalaysia  #Shakleejohor  #shakleekulai  #ShakleePagoh  #shakleemuar  #shakleemelaka  #PengedarSahShaklee  #pengedarshaklee  #vivix  #naturalproduk  #naturalbeauty  #slimming  #Onlineshopping  #instagood  #instadaily  #insta  #mustbuy  #promotion  #jpo  #awakkatmana  #freemembership  #johordt  #johorean  #shakleelover  #ShakleeEffect  #muar  #kulai  #pagoh  #malaysian 
AINAA SERUM By Syafiqah Aina 🔹Sesuai untuk lelaki dan perempuan
🔸Sesuai untuk semua jenis kulit
🔹Menghilangkan jeragat dan jerawat
🔸Memperbaiki sel-sel kulit baru
🔹Mengecilkan liang-liang pori
🔸Mencerahkan kulit wajah
🔹Melembabkan kulit wajah
🔸Mengurangkan pigmentasi
🔹Memudarkan parut
🔸Tidak berminyak (oil free)
🔹Tiada bahan terlarang
🔸Waterbased serum
🔹Free Paraben 🔸Kkm approved
AINAA SERUM By Syafiqah Aina 🔹Sesuai untuk lelaki dan perempuan 🔸Sesuai untuk semua jenis kulit 🔹Menghilangkan jeragat dan jerawat 🔸Memperbaiki sel-sel kulit baru 🔹Mengecilkan liang-liang pori 🔸Mencerahkan kulit wajah 🔹Melembabkan kulit wajah 🔸Mengurangkan pigmentasi 🔹Memudarkan parut 🔸Tidak berminyak (oil free) 🔹Tiada bahan terlarang 🔸Waterbased serum 🔹Free Paraben 🔸Kkm approved
Anda👤 BERHAJAT untuk membela lembu bali 🐄 daripada peringkat awal 🙋?
Anda RUNSING 😅 tentang HARGA 💵💵 yang mahal untuk mula ternak Lembu bali?
Sedang mencari Rasa 👅 daging yang UNIK Lembu Bali? .
.
.
.
.
Jangan risau 😁, jangan susah hati 💕 kerana saya akan selesaikan masalah anda ✅✅
Di sini saya menjual lembu bali🐄 untuk
👉Aqiqah (tempah 2 Bulan awal/lebih)
👉Korban(tempah 2 Bulan awal/lebih)
👉Bela lembu Bali (sepasang) 📣📣Lembu Bali🐄 adalah terhad ⛔ untuk aqiqah dan korban🙋
Tertumpu kepada daerah Johor sahaja
.
Sebarang pertanyaan❓ sila click bio diatas
#lembubali #cows #indonesia #cattle #dtp5B2018 #aqiqah #korban #penternaklembu #limaribu #sepasang #lowfat #unique #kualititerbaik #daripadaladang #johor #endau #semaloi #semanyir #jalanbulang #mersing #kotatinggi #jamaluang #muar #batupahat #kluang
Anda👤 BERHAJAT untuk membela lembu bali 🐄 daripada peringkat awal 🙋? Anda RUNSING 😅 tentang HARGA 💵💵 yang mahal untuk mula ternak Lembu bali? Sedang mencari Rasa 👅 daging yang UNIK Lembu Bali? . . . . . Jangan risau 😁, jangan susah hati 💕 kerana saya akan selesaikan masalah anda ✅✅ Di sini saya menjual lembu bali🐄 untuk 👉Aqiqah (tempah 2 Bulan awal/lebih) 👉Korban(tempah 2 Bulan awal/lebih) 👉Bela lembu Bali (sepasang) 📣📣Lembu Bali🐄 adalah terhad ⛔ untuk aqiqah dan korban🙋 Tertumpu kepada daerah Johor sahaja . Sebarang pertanyaan❓ sila click bio diatas #lembubali  #cows  #indonesia  #cattle  #dtp5B2018  #aqiqah  #korban  #penternaklembu  #limaribu  #sepasang  #lowfat  #unique  #kualititerbaik  #daripadaladang  #johor  #endau  #semaloi  #semanyir  #jalanbulang  #mersing  #kotatinggi  #jamaluang  #muar  #batupahat  #kluang 
Cincin emas 999
Warna ia sangat cantik.
Ekslusif.Design special edition

Hanya di KEDAI EMAS LIZZAJEWELS

HQ: @lizzajewels
TESTIMONI: @lizzajewels.testimoni
CONTACT: WHATSAPP 0136693185

Jom pakai sebentuk Cincin emas 999 😘😘😘
Cincin emas 999 Warna ia sangat cantik. Ekslusif.Design special edition Hanya di KEDAI EMAS LIZZAJEWELS HQ: @lizzajewels TESTIMONI: @lizzajewels.testimoni CONTACT: WHATSAPP 0136693185 Jom pakai sebentuk Cincin emas 999 😘😘😘
Dengan lafaz bismillah aku terima nikah...
#lastpart#pengantinbaru#180818💍💑 #thebestdayever#muar#johordarultakzim
Dengan lafaz bismillah aku terima nikah....
#part1#pengantinbaru#180818💍💑 #thebestdayever#muar#johordarultakzim
HQ KAYA STOK!!!!
.
.
.
.
STOK KAT HQ BERKOYAN2..SEBAB AGEN2 SANGAT2 PIRANAA ULLOOSSSS....kami mak mak  piranna #MUAR dh readyyyy!! Yeahhhh kami Liza Anggun Nursyahida Suradi Norazatul Ashikin Azhar Cahaya Surga Cahaya Ria Annetasia Mokhtar akan letoopsskan di MUO
.
.
Bes sgt ke jdi agen #Applebeautyskincare ni???? Best sgtt tau produk bebas cemical,tiada merkury ...calit calit je syantikkkk sokmo 
200 set Ready stock MUAR JOHOR ✏hq sgt2 menjaga harga..
✏reward superbbbb uolsss..
✏produk cmfrm mudah jual..sbb harga rendah quality setanding antarabangsa..berani kerat jari senang close sale...
✏marketing up to date...tiap2 bulan kita update marketing jat sifufbads...
✏testimoni MasyaAllah bnyak sungguh
✏ayat iklan tiap2 hri hq jamu..ayat pulak bukan cikai2 tau..ayat stail cmfrm cust cair
Jom sembang ngan team team liza

www.wasap.my/+60172374503/setapple
www.wasap.my/+60107007607/sha
www.wasap.my/+60125298744/riaipoh
www.wasap.my/+60134693181/eikinperlis
www wasap.my/+60177204061/sri
HQ KAYA STOK!!!! . . . . STOK KAT HQ BERKOYAN2..SEBAB AGEN2 SANGAT2 PIRANAA ULLOOSSSS....kami mak mak piranna #MUAR  dh readyyyy!! Yeahhhh kami Liza Anggun Nursyahida Suradi Norazatul Ashikin Azhar Cahaya Surga Cahaya Ria Annetasia Mokhtar akan letoopsskan di MUO . . Bes sgt ke jdi agen #Applebeautyskincare  ni???? Best sgtt tau produk bebas cemical,tiada merkury ...calit calit je syantikkkk sokmo 200 set Ready stock MUAR JOHOR ✏hq sgt2 menjaga harga.. ✏reward superbbbb uolsss.. ✏produk cmfrm mudah jual..sbb harga rendah quality setanding antarabangsa..berani kerat jari senang close sale... ✏marketing up to date...tiap2 bulan kita update marketing jat sifufbads... ✏testimoni MasyaAllah bnyak sungguh ✏ayat iklan tiap2 hri hq jamu..ayat pulak bukan cikai2 tau..ayat stail cmfrm cust cair Jom sembang ngan team team liza www.wasap.my/+60172374503/setapple www.wasap.my/+60107007607/sha www.wasap.my/+60125298744/riaipoh www.wasap.my/+60134693181/eikinperlis www wasap.my/+60177204061/sri
HQ KAYA STOK!!!!
.
.
.
.
STOK KAT HQ BERKOYAN2..SEBAB AGEN2 SANGAT2 PIRANAA ULLOOSSSS....kami mak mak  piranna #MUAR dh readyyyy!! Yeahhhh kami Liza Anggun Nursyahida Suradi Norazatul Ashikin Azhar Cahaya Surga Cahaya Ria Annetasia Mokhtar akan letoopsskan di MUO
.
.
Bes sgt ke jdi agen #Applebeautyskincare ni???? Best sgtt tau produk bebas cemical,tiada merkury ...calit calit je syantikkkk sokmo 
200 set Ready stock MUAR JOHOR ✏hq sgt2 menjaga harga..
✏reward superbbbb uolsss..
✏produk cmfrm mudah jual..sbb harga rendah quality setanding antarabangsa..berani kerat jari senang close sale...
✏marketing up to date...tiap2 bulan kita update marketing jat sifufbads...
✏testimoni MasyaAllah bnyak sungguh
✏ayat iklan tiap2 hri hq jamu..ayat pulak bukan cikai2 tau..ayat stail cmfrm cust cair
Jom sembang ngan team team liza

www.wasap.my/+60172374503/setapple
www.wasap.my/+60107007607/sha
www.wasap.my/+60125298744/riaipoh
www.wasap.my/+60134693181/eikinperlis
www wasap.my/+60177204061/sri
HQ KAYA STOK!!!! . . . . STOK KAT HQ BERKOYAN2..SEBAB AGEN2 SANGAT2 PIRANAA ULLOOSSSS....kami mak mak piranna #MUAR  dh readyyyy!! Yeahhhh kami Liza Anggun Nursyahida Suradi Norazatul Ashikin Azhar Cahaya Surga Cahaya Ria Annetasia Mokhtar akan letoopsskan di MUO . . Bes sgt ke jdi agen #Applebeautyskincare  ni???? Best sgtt tau produk bebas cemical,tiada merkury ...calit calit je syantikkkk sokmo 200 set Ready stock MUAR JOHOR ✏hq sgt2 menjaga harga.. ✏reward superbbbb uolsss.. ✏produk cmfrm mudah jual..sbb harga rendah quality setanding antarabangsa..berani kerat jari senang close sale... ✏marketing up to date...tiap2 bulan kita update marketing jat sifufbads... ✏testimoni MasyaAllah bnyak sungguh ✏ayat iklan tiap2 hri hq jamu..ayat pulak bukan cikai2 tau..ayat stail cmfrm cust cair Jom sembang ngan team team liza www.wasap.my/+60172374503/setapple www.wasap.my/+60107007607/sha www.wasap.my/+60125298744/riaipoh www.wasap.my/+60134693181/eikinperlis www wasap.my/+60177204061/sri
HQ KAYA STOK!!!!
.
.
.
.
STOK KAT HQ BERKOYAN2..SEBAB AGEN2 SANGAT2 PIRANAA ULLOOSSSS....kami mak mak  piranna #MUAR dh readyyyy!! Yeahhhh kami Liza Anggun Nursyahida Suradi Norazatul Ashikin Azhar Cahaya Surga Cahaya Ria Annetasia Mokhtar akan letoopsskan di MUO
.
.
Bes sgt ke jdi agen #Applebeautyskincare ni???? Best sgtt tau produk bebas cemical,tiada merkury ...calit calit je syantikkkk sokmo 
200 set Ready stock MUAR JOHOR ✏hq sgt2 menjaga harga..
✏reward superbbbb uolsss..
✏produk cmfrm mudah jual..sbb harga rendah quality setanding antarabangsa..berani kerat jari senang close sale...
✏marketing up to date...tiap2 bulan kita update marketing jat sifufbads...
✏testimoni MasyaAllah bnyak sungguh
✏ayat iklan tiap2 hri hq jamu..ayat pulak bukan cikai2 tau..ayat stail cmfrm cust cair
Jom sembang ngan team team liza

www.wasap.my/+60172374503/setapple
www.wasap.my/+60107007607/sha
www.wasap.my/+60125298744/riaipoh
www.wasap.my/+60134693181/eikinperlis
www wasap.my/+60177204061/sri
HQ KAYA STOK!!!! . . . . STOK KAT HQ BERKOYAN2..SEBAB AGEN2 SANGAT2 PIRANAA ULLOOSSSS....kami mak mak piranna #MUAR  dh readyyyy!! Yeahhhh kami Liza Anggun Nursyahida Suradi Norazatul Ashikin Azhar Cahaya Surga Cahaya Ria Annetasia Mokhtar akan letoopsskan di MUO . . Bes sgt ke jdi agen #Applebeautyskincare  ni???? Best sgtt tau produk bebas cemical,tiada merkury ...calit calit je syantikkkk sokmo 200 set Ready stock MUAR JOHOR ✏hq sgt2 menjaga harga.. ✏reward superbbbb uolsss.. ✏produk cmfrm mudah jual..sbb harga rendah quality setanding antarabangsa..berani kerat jari senang close sale... ✏marketing up to date...tiap2 bulan kita update marketing jat sifufbads... ✏testimoni MasyaAllah bnyak sungguh ✏ayat iklan tiap2 hri hq jamu..ayat pulak bukan cikai2 tau..ayat stail cmfrm cust cair Jom sembang ngan team team liza www.wasap.my/+60172374503/setapple www.wasap.my/+60107007607/sha www.wasap.my/+60125298744/riaipoh www.wasap.my/+60134693181/eikinperlis www wasap.my/+60177204061/sri
Baju bundle
In-N-Out Burger California
RM29 siap pos
Good Condition
Pit 17.5 labuh 25
Fast deal wasap 60192131709
COD Muar
Jauh kami pos
Tq

#kongsibundle #bundle #bajulusuhtapiori #muar #johor #malaysia #bundel #vintage
Murtabak singapura
#muar
#mkn smpai lebam
Murtabak singapura #muar  #mkn  smpai lebam
Gym Wear🔥🏍🔥 .
_
.
Free postage SM & SS tambah RM5 .
✔Ready Stock
✔Size: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL
✔Selesa dipakai- Cotton
✔kain high quality

Anda boleh dapatkan di Sya3 Legacy🤗
---------------------------- .
BERMINAT?
📱Whatsapp : 018-2506447 atau (tekan link di Bio atas👆) .

#bajuonline #bajumurah #bajumurahmalaysia #bajudesignbaru #bajugym #baju2018  #gymwear #bajumalaysia #tshirtcouple #anakanakjohor #muar #anakanakmuar #muar #bajuhipster #bajulelaki #gym #tshirtlenganpendek #tshirtlenganpanjang #tshirthipstermalaysia #tshirtjohor #tshirtmurah #tshirtmuar #tshirthitam #tshirthipster
#trustedseller #igshopmurah #igshopmalaysia #jdtsoutherntigers
Gym Wear🔥🏍🔥 . _ . Free postage SM & SS tambah RM5 . ✔Ready Stock ✔Size: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL ✔Selesa dipakai- Cotton ✔kain high quality Anda boleh dapatkan di Sya3 Legacy🤗 ---------------------------- . BERMINAT? 📱Whatsapp : 018-2506447 atau (tekan link di Bio atas👆) . #bajuonline  #bajumurah  #bajumurahmalaysia  #bajudesignbaru  #bajugym  #baju2018  #gymwear  #bajumalaysia  #tshirtcouple  #anakanakjohor  #muar  #anakanakmuar  #muar  #bajuhipster  #bajulelaki  #gym  #tshirtlenganpendek  #tshirtlenganpanjang  #tshirthipstermalaysia  #tshirtjohor  #tshirtmurah  #tshirtmuar  #tshirthitam  #tshirthipster  #trustedseller  #igshopmurah  #igshopmalaysia  #jdtsoutherntigers 
Gym Wear🔥🏍🔥 .
_
.
Free postage SM & SS tambah RM5 .
✔Ready Stock
✔Size: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL
✔Selesa dipakai- Cotton
✔kain high quality

Anda boleh dapatkan di Sya3 Legacy🤗
---------------------------- .
BERMINAT?
📱Whatsapp : 018-2506447 atau (tekan link di Bio atas👆) .

#bajuonline #bajumurah #bajumurahmalaysia #bajudesignbaru #bajugym #baju2018  #gymwear #bajumalaysia #tshirtcouple #anakanakjohor #muar #anakanakmuar #muar #bajuhipster #bajulelaki #gym #tshirtlenganpendek #tshirtlenganpanjang #tshirthipstermalaysia #tshirtjohor #tshirtmurah #tshirtmuar #tshirthitam #tshirthipster
#trustedseller #igshopmurah #igshopmalaysia #jdtsoutherntigers
Gym Wear🔥🏍🔥 . _ . Free postage SM & SS tambah RM5 . ✔Ready Stock ✔Size: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL ✔Selesa dipakai- Cotton ✔kain high quality Anda boleh dapatkan di Sya3 Legacy🤗 ---------------------------- . BERMINAT? 📱Whatsapp : 018-2506447 atau (tekan link di Bio atas👆) . #bajuonline  #bajumurah  #bajumurahmalaysia  #bajudesignbaru  #bajugym  #baju2018  #gymwear  #bajumalaysia  #tshirtcouple  #anakanakjohor  #muar  #anakanakmuar  #muar  #bajuhipster  #bajulelaki  #gym  #tshirtlenganpendek  #tshirtlenganpanjang  #tshirthipstermalaysia  #tshirtjohor  #tshirtmurah  #tshirtmuar  #tshirthitam  #tshirthipster  #trustedseller  #igshopmurah  #igshopmalaysia  #jdtsoutherntigers 
Testimonial Peserta SEMINAR RE-SET PERNIAGAAN ANDA.
.
.
Anda nak tahu rahsia perniagaan berjaya?
Apa peluang perniagaan berpotensi yang patut anda ceburi?
Apa masalah perniagaan yang anda tidak sedar anda buat?
Macam mana nak lulus senang lulus loan?
SST vs GST? Apa kesan dekat perniagaan anda?
Macam mana nak nilai prestasi perniagaan?
Nak tahu marketing strategi kaedah baru?
.
JANGAN BAGI USAHAWAN LAIN MENDAHULUI ANDA !!!
.
Jom sertai kami... .
.
Jom join Seminar Re-SET Perniagaan kami...
Jom join Seminar Re-SET Perniagaan kami...
Jom join Seminar Re-SET Perniagaan kami...
.
.
#seminarusahawan #resetperniagaan #forbrixgroup #seminarmalaysia #usahawanbumiputera #usahawanmuda #usahawan #seminar #seminarmurah #perak #ipoh #taiping #selangor #kualalumpur #kuantan #pahang #terengganu #johorbahru #muar #johor #jdt #niaga #business #onlineshopping #millionaire #billionaire #love #instapic #instagram
Testimonial Peserta SEMINAR RE-SET PERNIAGAAN ANDA. . . Anda nak tahu rahsia perniagaan berjaya? Apa peluang perniagaan berpotensi yang patut anda ceburi? Apa masalah perniagaan yang anda tidak sedar anda buat? Macam mana nak lulus senang lulus loan? SST vs GST? Apa kesan dekat perniagaan anda? Macam mana nak nilai prestasi perniagaan? Nak tahu marketing strategi kaedah baru? . JANGAN BAGI USAHAWAN LAIN MENDAHULUI ANDA !!! . Jom sertai kami... . . Jom join Seminar Re-SET Perniagaan kami... Jom join Seminar Re-SET Perniagaan kami... Jom join Seminar Re-SET Perniagaan kami... . . #seminarusahawan  #resetperniagaan  #forbrixgroup  #seminarmalaysia  #usahawanbumiputera  #usahawanmuda  #usahawan  #seminar  #seminarmurah  #perak  #ipoh  #taiping  #selangor  #kualalumpur  #kuantan  #pahang  #terengganu  #johorbahru  #muar  #johor  #jdt  #niaga  #business  #onlineshopping  #millionaire  #billionaire  #love  #instapic  #instagram 
Mr Tom is waiting for his soul mate too.

#ailurophile #Muar #Johor #JDT
Mr Grey is looking for soul mate.

#ailurophile #Muar #Johor #JDT
Khas Insan Bernama Wanita @ Isteri @ Ibu sudahkah anda melindungi diri sendiri atau dilindungi oleh cik Suami dengan perlindungan khas sebelum terjadi apa-apa kepada Anda? 
#medicalcardmurah 
#medicalcardmalaysia 
#isteri 
#suamiisteri 
#perlindungan 
#sayangku 
#takaful 
#muar 
#muo 
#muau
#melakapeople 
#melakau 
#melakatengah 
#kesihatan 
#keluarga
#wanitakuat 
#wanitacantik 
#wanitagunung 
#gadis
全新iBET娱乐APP,高质量游戏平台!
• 与众不同的投注平台
• 提供客户刺激及高信誉的服务
-- TFL.iBET33.COM --
#malaysia #klcc #serdang #nilai #klia #genting #raub #bentong #kampar #segamat #skudai #muar #taiping #rawang  #worldcup #h2u2018 
#tangkak #yongpeng #langkawi #kualaselangor 
#sandakan #bintulu #titiwangsa #salaksouth
#selamathariraya #ibetmy #ibet #ibet4dmalaysia
#i4dmalaysia
NEW ENTERTAINMENT APP
THE MOST DIVERSE BETTING GAME PLATFORM
• High-quality gaming platform.
• Diverse betting platform.
-- MY2U.iBET33.COM --
#malaysia #klcc #serdang #nilai #klia #genting #raub #bentong #kampar #segamat #skudai #muar #taiping #rawang #my2u #tangkak #yongpeng #langkawi #kualaselangor 
#sandakan #bintulu #titiwangsa #salaksouth
#ibetmy #ibet #4dmalaysia #ibet4dmalaysia
NAK COD/POSTAGE???
.
Haa..Jom join COD sebelum stok habis okenggg 😰😰 Murahh dah ni tauu HQ dah letakkan harga postage seller bayaqq! Jangan tunggu lelama sebelum nyesall 😍😍
.
WhatsApp me noww ! 🤗
.
Just click at bio above .. 😍😍
.
#wawawaxmuar #wawawaxpagoh #pagoh #uthmpagoh #muar #hospitalmuar #sabakaur #kpjmuar #wawawaxmuar #wawawaxpagoh #pagoh #uthmpagoh #muar #hospitalmuar #sabakaur #kpjmuar #wawawaxjb #wawawaxbandardatoonn #wawawaxbbbu #jb #skudai o#wawawaxskudai #wawawaxperling #wawawaxutm #utmskudai #tampoi #perling #bbu #bandarbaruuda
NAK COD/POSTAGE??? . Haa..Jom join COD sebelum stok habis okenggg 😰😰 Murahh dah ni tauu HQ dah letakkan harga postage seller bayaqq! Jangan tunggu lelama sebelum nyesall 😍😍 . WhatsApp me noww ! 🤗 . Just click at bio above .. 😍😍 . #wawawaxmuar  #wawawaxpagoh  #pagoh  #uthmpagoh  #muar  #hospitalmuar  #sabakaur  #kpjmuar  #wawawaxmuar  #wawawaxpagoh  #pagoh  #uthmpagoh  #muar  #hospitalmuar  #sabakaur  #kpjmuar  #wawawaxjb  #wawawaxbandardatoonn  #wawawaxbbbu  #jb  #skudai  o#wawawaxskudai  #wawawaxperling  #wawawaxutm  #utmskudai  #tampoi  #perling  #bbu  #bandarbaruuda 
HQ KAYA STOK!!!!
.
.
.
.
STOK KAT HQ BERKOYAN2..SEBAB AGEN2 SANGAT2 PIRANAA ULLOOSSSS....kami mak mak  piranna #MUAR dh readyyyy!! Yeahhhh kami Liza Anggun Nursyahida Suradi Norazatul Ashikin Azhar Cahaya Surga Cahaya Ria Annetasia Mokhtar akan letoopsskan di MUO
.
.
Bes sgt ke jdi agen #Applebeautyskincare ni???? Best sgtt tau produk bebas cemical,tiada merkury ...calit calit je syantikkkk sokmo 
200 set Ready stock MUAR JOHOR ✏hq sgt2 menjaga harga..
✏reward superbbbb uolsss..
✏produk cmfrm mudah jual..sbb harga rendah quality setanding antarabangsa..berani kerat jari senang close sale...
✏marketing up to date...tiap2 bulan kita update marketing jat sifufbads...
✏testimoni MasyaAllah bnyak sungguh
✏ayat iklan tiap2 hri hq jamu..ayat pulak bukan cikai2 tau..ayat stail cmfrm cust cair
Jom sembang ngan team team liza

www.wasap.my/+60172374503/setapple
www.wasap.my/+60107007607/sha
www.wasap.my/+60125298744/riaipoh
www.wasap.my/+60134693181/eikinperlis
www wasap.my/+60177204061/sri
HQ KAYA STOK!!!! . . . . STOK KAT HQ BERKOYAN2..SEBAB AGEN2 SANGAT2 PIRANAA ULLOOSSSS....kami mak mak piranna #MUAR  dh readyyyy!! Yeahhhh kami Liza Anggun Nursyahida Suradi Norazatul Ashikin Azhar Cahaya Surga Cahaya Ria Annetasia Mokhtar akan letoopsskan di MUO . . Bes sgt ke jdi agen #Applebeautyskincare  ni???? Best sgtt tau produk bebas cemical,tiada merkury ...calit calit je syantikkkk sokmo 200 set Ready stock MUAR JOHOR ✏hq sgt2 menjaga harga.. ✏reward superbbbb uolsss.. ✏produk cmfrm mudah jual..sbb harga rendah quality setanding antarabangsa..berani kerat jari senang close sale... ✏marketing up to date...tiap2 bulan kita update marketing jat sifufbads... ✏testimoni MasyaAllah bnyak sungguh ✏ayat iklan tiap2 hri hq jamu..ayat pulak bukan cikai2 tau..ayat stail cmfrm cust cair Jom sembang ngan team team liza www.wasap.my/+60172374503/setapple www.wasap.my/+60107007607/sha www.wasap.my/+60125298744/riaipoh www.wasap.my/+60134693181/eikinperlis www wasap.my/+60177204061/sri
18/8/18 Garden wedding di The Kahaani Ayer Keroh. Bagi sesiapa yg berminat dgn konsep garden wedding ala Inggeris boleh contact kami 📲 013-7733500 En Rashid
📲 018-3224387 En Fikry
📲 013-7231323 Pn Asemah

Atau email kami requirement anda di
💻 melaka @ madetillevent.com.my

Atau dtg shj ke showroom kami di
🏡 Lot No.9, Mukim Paya Rumput, Batu 8 Paya Rumput,76450 Melaka

Waktu operasi
🕣 Isnin - Jumaat 8.30am - 6.00pm
🕣 Sabtu 8.30am - 1.00pm

#MEM #madetillmelaka #madetill #melaka #malaysia #johor #negerisembilan #muar #tampin #kahwin #tunang #rewang #majlis #pakejkahwinmelaka #segamat #sayajualservis #sayajual #gardenwedding #gardenweddingpackage #wedding
18/8/18 Garden wedding di The Kahaani Ayer Keroh. Bagi sesiapa yg berminat dgn konsep garden wedding ala Inggeris boleh contact kami 📲 013-7733500 En Rashid 📲 018-3224387 En Fikry 📲 013-7231323 Pn Asemah Atau email kami requirement anda di 💻 melaka @ madetillevent.com.my Atau dtg shj ke showroom kami di 🏡 Lot No.9, Mukim Paya Rumput, Batu 8 Paya Rumput,76450 Melaka Waktu operasi 🕣 Isnin - Jumaat 8.30am - 6.00pm 🕣 Sabtu 8.30am - 1.00pm #MEM  #madetillmelaka  #madetill  #melaka  #malaysia  #johor  #negerisembilan  #muar  #tampin  #kahwin  #tunang  #rewang  #majlis  #pakejkahwinmelaka  #segamat  #sayajualservis  #sayajual  #gardenwedding  #gardenweddingpackage  #wedding 
18/8/18 Garden wedding di The Kahaani Ayer Keroh. Bagi sesiapa yg berminat dgn konsep garden wedding ala Inggeris boleh contact kami 📲 013-7733500 En Rashid
📲 018-3224387 En Fikry
📲 013-7231323 Pn Asemah

Atau email kami requirement anda di
💻 melaka @ madetillevent.com.my

Atau dtg shj ke showroom kami di
🏡 Lot No.9, Mukim Paya Rumput, Batu 8 Paya Rumput,76450 Melaka

Waktu operasi
🕣 Isnin - Jumaat 8.30am - 6.00pm
🕣 Sabtu 8.30am - 1.00pm

#MEM #madetillmelaka #madetill #melaka #malaysia #johor #negerisembilan #muar #tampin #kahwin #tunang #rewang #majlis #pakejkahwinmelaka #segamat #sayajualservis #sayajual #gardenwedding #gardenweddingpackage #wedding
18/8/18 Garden wedding di The Kahaani Ayer Keroh. Bagi sesiapa yg berminat dgn konsep garden wedding ala Inggeris boleh contact kami 📲 013-7733500 En Rashid 📲 018-3224387 En Fikry 📲 013-7231323 Pn Asemah Atau email kami requirement anda di 💻 melaka @ madetillevent.com.my Atau dtg shj ke showroom kami di 🏡 Lot No.9, Mukim Paya Rumput, Batu 8 Paya Rumput,76450 Melaka Waktu operasi 🕣 Isnin - Jumaat 8.30am - 6.00pm 🕣 Sabtu 8.30am - 1.00pm #MEM  #madetillmelaka  #madetill  #melaka  #malaysia  #johor  #negerisembilan  #muar  #tampin  #kahwin  #tunang  #rewang  #majlis  #pakejkahwinmelaka  #segamat  #sayajualservis  #sayajual  #gardenwedding  #gardenweddingpackage  #wedding 
Sudahkah Anda carumkan sedikit untuk perlindungan ibubapa pada jangka usia mereka yang meningkat Lanjut?? #melakapeople 
#orangtua 
#veteran 
#ibubapa 
#ibubapakkutercinta😘😊😘😘😊😍😍😍🎈🎈🎈🎈💖💖💖💖💞💕 #ayahibu 
#usialanjut 
#kesihatan 
#muo 
#muau 
#muar 
#melaka
#melakatengah
Awas dengan statistik tersebut!!! Jangan biarkan diri Kita atau orang Yang tersayang tidak dilindungi dengan CancerCare Ini.... Rawatan Dan Kos amat tinggi... Mulakan selagi berkesempatan.... #medicalcardmurah
#medicalcardmalaysia 
#kanser 
#kanserpayudara 
#kanserusus 
#kanserrahim 
#lindungi 
#insantersayang 
#keluarga 
#muar
#muo 
#ztmb 
#melakau 
#melaka 
#melakapeople 
#muau
*AINAA SERUM by Syafiqah Aina*

Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti _*Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts,*_ dan _*Asparagopsis Armata.*_

Banyak *KEBAIKAN* yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘 *Kebaikan Timun*
1- Untuk kulit kita segar (hydration)
2- Kulit lebih nampak muda
3- Kulit nampak cerah
4- Mengurangkan eyebag
5- Melegakan sunburn
6- Melembabkan kulit
7- Melewatkan proses penuaan
8- Mengurangkan kedutan *Kebaikan Lavender*
1- Anti Penuaan
2- Menyihatkan kulit
3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit
4- Sesuai untuk orang yang _kulit kering, ekzema, dan jerawat_ *Kebaikan Aloe Vera*
1- Mengurangkan pigmentasi
2- Menghilangkan parut jerawat , jeragat
3- Melembabkan kulit wajah
4- Merawat luka external
5- Merawat panau *Kebaikan Saponaria Officinalis*
1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik
2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik.
3- Merawat Bisul
4- Merawat Jerawat *Kebaikan Asparagopsis Armata*
1- Membantu membersihkan kulit dari dalam
2- Sekatakan tona wajah
3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala
4- Sesuai untuk _kulit berminyak_ dan _kulit kusam_
*AINAA SERUM by Syafiqah Aina* Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti _*Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts,*_ dan _*Asparagopsis Armata.*_ Banyak *KEBAIKAN* yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘 *Kebaikan Timun* 1- Untuk kulit kita segar (hydration) 2- Kulit lebih nampak muda 3- Kulit nampak cerah 4- Mengurangkan eyebag 5- Melegakan sunburn 6- Melembabkan kulit 7- Melewatkan proses penuaan 8- Mengurangkan kedutan *Kebaikan Lavender* 1- Anti Penuaan 2- Menyihatkan kulit 3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit 4- Sesuai untuk orang yang _kulit kering, ekzema, dan jerawat_ *Kebaikan Aloe Vera* 1- Mengurangkan pigmentasi 2- Menghilangkan parut jerawat , jeragat 3- Melembabkan kulit wajah 4- Merawat luka external 5- Merawat panau *Kebaikan Saponaria Officinalis* 1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik 2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik. 3- Merawat Bisul 4- Merawat Jerawat *Kebaikan Asparagopsis Armata* 1- Membantu membersihkan kulit dari dalam 2- Sekatakan tona wajah 3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala 4- Sesuai untuk _kulit berminyak_ dan _kulit kusam_
.
menghilang kan rindu seseorang memang susah...
#sungaimati #sungaimatimuar #muar #johor #kendurikawen #kendurikahwin