an online Instagram web viewer

#muar medias

Photos

Katarina....#muar ..... nasceu 10.11.2018
Katarina....#muar  ..... nasceu 10.11.2018
Majlis Perkahwinan Amri
8/12/2018

Mini Pelamin: @andamankesumamuar

Call/Whatsaap/Telegram 0122350896

#andamankesuma
#andamankesumamuar
#pelaminmuar 
#pengantinmuar 
#bridalmuar
#muar 
#muarbandardiraja 
#bukitgambirjohor
#ledang #batupahat 
#melaka #andamanmuar #merlimau #sungairambai
.
JOM CUBA KEROPOK LEKOR ORI DARIPADA TERENGGANU NI !!
.
.
JENIS KEROPOK YANG DIJUAL:

1) Keropok Lekor Rebus (5 btg)
2) Keropok Lekor Premium (10 btg)
3) Jejari Goreng (20 btg)
4) Bebola Goreng (20 biji)
5) Bebola (Moza) (10 biji)
6) Bebola (Nandos) (10 biji)

FREE COD DI BANDAR MUAR !!
.
.
PROMOSI BELI MINIMUM 5 PAKET UNTUK DAPATKAN DISKAUN SEBANYAK 10%

CLICK LINK DI BIO UNTUK ORDER ---
.
.
#keropoklekor #keropokpozi #lekorpoziganu #ganukite #makanan #sedap #bebolaikan #muar #muo #bandardiraja #syedsaddiq #ledang #tangkak #melaka #lokalah #minumpetang #jamuan #kenduri #juadahmelayu #rezeki
. JOM CUBA KEROPOK LEKOR ORI DARIPADA TERENGGANU NI !! . . JENIS KEROPOK YANG DIJUAL: 1) Keropok Lekor Rebus (5 btg) 2) Keropok Lekor Premium (10 btg) 3) Jejari Goreng (20 btg) 4) Bebola Goreng (20 biji) 5) Bebola (Moza) (10 biji) 6) Bebola (Nandos) (10 biji) FREE COD DI BANDAR MUAR !! . . PROMOSI BELI MINIMUM 5 PAKET UNTUK DAPATKAN DISKAUN SEBANYAK 10% CLICK LINK DI BIO UNTUK ORDER --- . . #keropoklekor  #keropokpozi  #lekorpoziganu  #ganukite  #makanan  #sedap  #bebolaikan  #muar  #muo  #bandardiraja  #syedsaddiq  #ledang  #tangkak  #melaka  #lokalah  #minumpetang  #jamuan  #kenduri  #juadahmelayu  #rezeki 
Majlis Perkahwinan Atikah
8/12/2018

Pelamin Dewan : @andamankesumamuar

Call/Whatsaap/Telegram 0122350896

#andamankesuma
#andamankesumamuar
#pelaminmuar 
#pengantinmuar 
#bridalmuar
#muar 
#muarbandardiraja 
#bukitgambirjohor
#ledang #batupahat 
#melaka #andamanmuar #merlimau #sungairambai
Selamat hari Isnin.. Shawl panjang ber’beaded lace’ istimewa untuk majlis nikah.
_
Rasanya masih belum terlewat untuk kakNa ucapkan Selamat Pengantin Baru...💖
Semoga ikatan yang dibina membawa kalian sampai syurga.
_
Tqsm for sharing..😘😘 _
Whatsapp 0129038458
#beadingservice #beadingwork #sayajahitmanik #jahitmanikpukal #jahitmanikmelaka #jahitmanikjohor #
#tempahshawl #shawlnikah #custommadeshawl #pengantin #anasmanikchanteq #muar #tangkak
Majlis Perkahwinan Fauzan
8/12/2018

Mini Pelamin; @andamankesumamuar

Call/Whatsaap 0122350896

#andamankesuma
#andamankesumamuar
#pelaminmuar 
#pengantinmuar 
#bridalmuar
#muar 
#muarbandardiraja 
#bukitgambirjohor
#ledang 
#batupahat 
#melaka 
#andamanmuar
Good Morning⛅
#muar 
#tanjungemasmuar
Majlis Perkahwinan Khairunisa
1/12/2018 
MUA: @najwaonn for @andamankesumamuar

Call/Whatsaap 0122350896

#andamankesuma
#andamankesumamuar
#pelaminmuar 
#pengantinmuar 
#bridalmuar
#muar 
#muarbandardiraja 
#bukitgambirjohor
#ledang 
#batupahat 
#melaka 
#andamanmuar
Majlis Pernikahan Khairunisa
1/12/2018 
MUA: @najwaonn for @andamankesumamuar

Call/Whatsaap 0122350896

#andamankesuma
#andamankesumamuar
#pelaminmuar 
#pengantinmuar 
#bridalmuar
#muar 
#muarbandardiraja 
#bukitgambirjohor
#ledang 
#batupahat 
#melaka 
#andamanmuar
MORNING 🙋
.
Pada yangg dah lama teringin nak cuba AZN inilah masanyaa #promotions super jimat #yes berbaloi-baloi .
.
Tekan link di bio untuk order now now noww 📲📲
.
.
#SapuSapuSettle 
#nakkurus 
#nakcantik 
#kurus
#diet
#tipsKurus 
#tipsdiet
#kurusselamat 
#kuruscepat 
#kurustanpaubat 
#produkkurus
#slimminglotion 
#slimmingcream 
#slimminggel 
#slimmingproducts 
#review
#challenge
#kuruscantik 
#kesihatan
#obesiti
#gemuk
#turunberatbadan
#online
#loseweight
#muar
MORNING 🙋 . Pada yangg dah lama teringin nak cuba AZN inilah masanyaa #promotions  super jimat #yes  berbaloi-baloi . . Tekan link di bio untuk order now now noww 📲📲 . . #SapuSapuSettle  #nakkurus  #nakcantik  #kurus  #diet  #tipsKurus  #tipsdiet  #kurusselamat  #kuruscepat  #kurustanpaubat  #produkkurus  #slimminglotion  #slimmingcream  #slimminggel  #slimmingproducts  #review  #challenge  #kuruscantik  #kesihatan  #obesiti  #gemuk  #turunberatbadan  #online  #loseweight  #muar 
MORNING 🙋
.
Pada yangg dah lama teringin nak cuba AZN inilah masanyaa #promotions super jimat #yes berbaloi-baloi .
.
Tekan link di bio untuk order now now noww 📲📲
.
.
#SapuSapuSettle 
#nakkurus 
#nakcantik 
#kurus
#diet
#tipsKurus 
#tipsdiet
#kurusselamat 
#kuruscepat 
#kurustanpaubat 
#produkkurus
#slimminglotion 
#slimmingcream 
#slimminggel 
#slimmingproducts 
#review
#challenge
#kuruscantik 
#kesihatan
#obesiti
#gemuk
#turunberatbadan
#online
#loseweight
#muar
MORNING 🙋 . Pada yangg dah lama teringin nak cuba AZN inilah masanyaa #promotions  super jimat #yes  berbaloi-baloi . . Tekan link di bio untuk order now now noww 📲📲 . . #SapuSapuSettle  #nakkurus  #nakcantik  #kurus  #diet  #tipsKurus  #tipsdiet  #kurusselamat  #kuruscepat  #kurustanpaubat  #produkkurus  #slimminglotion  #slimmingcream  #slimminggel  #slimmingproducts  #review  #challenge  #kuruscantik  #kesihatan  #obesiti  #gemuk  #turunberatbadan  #online  #loseweight  #muar 
MORNING 🙋
.
Pada yangg dah lama teringin nak cuba AZN inilah masanyaa #promotions super jimat #yes berbaloi-baloi .
.
Tekan link di bio untuk order now now noww 📲📲
.
.
#SapuSapuSettle 
#nakkurus 
#nakcantik 
#kurus
#diet
#tipsKurus 
#tipsdiet
#kurusselamat 
#kuruscepat 
#kurustanpaubat 
#produkkurus
#slimminglotion 
#slimmingcream 
#slimminggel 
#slimmingproducts 
#review
#challenge
#kuruscantik 
#kesihatan
#obesiti
#gemuk
#turunberatbadan
#online
#loseweight
#muar
MORNING 🙋 . Pada yangg dah lama teringin nak cuba AZN inilah masanyaa #promotions  super jimat #yes  berbaloi-baloi . . Tekan link di bio untuk order now now noww 📲📲 . . #SapuSapuSettle  #nakkurus  #nakcantik  #kurus  #diet  #tipsKurus  #tipsdiet  #kurusselamat  #kuruscepat  #kurustanpaubat  #produkkurus  #slimminglotion  #slimmingcream  #slimminggel  #slimmingproducts  #review  #challenge  #kuruscantik  #kesihatan  #obesiti  #gemuk  #turunberatbadan  #online  #loseweight  #muar 
.
JOM CUBA KEROPOK LEKOR ORI DARIPADA TERENGGANU NI !!
.
.
JENIS KEROPOK YANG DIJUAL:

1) Keropok Lekor Rebus (5 btg)
2) Keropok Lekor Premium (10 btg)
3) Jejari Goreng (20 btg)
4) Bebola Goreng (20 biji)
5) Bebola (Moza) (10 biji)
6) Bebola (Nandos) (10 biji)

FREE COD DI BANDAR MUAR !!
.
.
PROMOSI BELI MINIMUM 5 PAKET UNTUK DAPATKAN DISKAUN SEBANYAK 10%

CLICK LINK DI BIO UNTUK ORDER ---
.
.
#keropoklekor #keropokpozi #lekorpoziganu #ganukite #makanan #sedap #bebolaikan #muar #muo #bandardiraja #syedsaddiq #ledang #tangkak #melaka #lokalah #minumpetang #jamuan #kenduri #juadahmelayu #rezeki
. JOM CUBA KEROPOK LEKOR ORI DARIPADA TERENGGANU NI !! . . JENIS KEROPOK YANG DIJUAL: 1) Keropok Lekor Rebus (5 btg) 2) Keropok Lekor Premium (10 btg) 3) Jejari Goreng (20 btg) 4) Bebola Goreng (20 biji) 5) Bebola (Moza) (10 biji) 6) Bebola (Nandos) (10 biji) FREE COD DI BANDAR MUAR !! . . PROMOSI BELI MINIMUM 5 PAKET UNTUK DAPATKAN DISKAUN SEBANYAK 10% CLICK LINK DI BIO UNTUK ORDER --- . . #keropoklekor  #keropokpozi  #lekorpoziganu  #ganukite  #makanan  #sedap  #bebolaikan  #muar  #muo  #bandardiraja  #syedsaddiq  #ledang  #tangkak  #melaka  #lokalah  #minumpetang  #jamuan  #kenduri  #juadahmelayu  #rezeki 
Minggu ni tinggal 2 slot je lagi untuk mini agen.

Pada sis tak banyak dah stock. Kalau nak kena cepat2 order.

RM110.00 untuk 10 balang pertama.

Jom tambah pendapatan dengan menjual chocojar ni.

Whatsapp sis tau @ 019-6707751.

#giantchocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarleleh #chocolateberyls #muar #ledang #cod #miniagenwanted #dropshipwanted #giantchocojar #chocojarmuar #chococojarledang #chocojarbatupahat
Terbaik Saddiq byk kerja.... tk main main lagi... Jgn ckp yb kita fhm???? #syedsaddiq #AnakJatiMuar #kbs #putrajaya #muo #muar #ppbm
🐝ARSYA SERUM🐝
.
So uolls nak tahu tak apa kebaikan bila kita pakai serum ni diwajah?
Jom baca ni
Inilah kegunaan dan manfaat serum pada umumnya:
🐝Membuat struktur kulit lebih kencang dan kenyal
🐝Melembabkan kulit wajah
🐝Menyamarkan kerutan pada wajah hingga leher
🐝Mencegah penuaan
🐝Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit
🐝Memberikan sensasi kulit bersinar yg lebi cerah
🐝Menutrisikan kulit
🐝Mencegah pengaruh buruk polusi udara dan sinar matahari
🐝Menghilangkan flek pada wajah
.
Ramai dah cuba tau. Memang betul2 berkesan
.
H a r g a : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY )
.
Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee )
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#Chaah#SungaiPetani#AlorSetar#Kulim#Jitra#Baling
🐝ARSYA SERUM🐝 . So uolls nak tahu tak apa kebaikan bila kita pakai serum ni diwajah? Jom baca ni Inilah kegunaan dan manfaat serum pada umumnya: 🐝Membuat struktur kulit lebih kencang dan kenyal 🐝Melembabkan kulit wajah 🐝Menyamarkan kerutan pada wajah hingga leher 🐝Mencegah penuaan 🐝Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit 🐝Memberikan sensasi kulit bersinar yg lebi cerah 🐝Menutrisikan kulit 🐝Mencegah pengaruh buruk polusi udara dan sinar matahari 🐝Menghilangkan flek pada wajah . Ramai dah cuba tau. Memang betul2 berkesan . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #Chaah #SungaiPetani #AlorSetar #Kulim #Jitra #Baling 
💥‼️ A VENDA ‼️💥
Femea - sem registro
Idade: 6 anos
Pelagem: cremelo
Localização: entre posto São Pedro e Camapuã-MS, a 120km de Campo Grande-MS
Proprietario: Andre Andrade 
Valor: 2.500 reais
Parcelamento: a consultar

Egua domada, mansa, dócil. Animal novo, podendo ser iniciada em qualquer modalidade.

#cavalos #vendadecavalos #muar #muares #asinino #asininos #burros #mulas #jumentos #equinos #painthorse #quartodemilha  #instahorse #vendasdecavalos #cavalosavenda #agronegocio #produtosequestres #lacocomprido #redeas #apartacao #lacocurto #teamropping #lacodebezerro #pecuaria #gado #appaloosa #cavalocrioulo #ms #matogrossodosul #pantaneiro
💥‼️ A VENDA ‼️💥 Femea - sem registro Idade: 6 anos Pelagem: cremelo Localização: entre posto São Pedro e Camapuã-MS, a 120km de Campo Grande-MS Proprietario: Andre Andrade Valor: 2.500 reais Parcelamento: a consultar Egua domada, mansa, dócil. Animal novo, podendo ser iniciada em qualquer modalidade. #cavalos  #vendadecavalos  #muar  #muares  #asinino  #asininos  #burros  #mulas  #jumentos  #equinos  #painthorse  #quartodemilha  #instahorse  #vendasdecavalos  #cavalosavenda  #agronegocio  #produtosequestres  #lacocomprido  #redeas  #apartacao  #lacocurto  #teamropping  #lacodebezerro  #pecuaria  #gado  #appaloosa  #cavalocrioulo  #ms  #matogrossodosul  #pantaneiro 
Dgn minteri pendidikan. Saya harap minteri pendidikan boleh buat org cina dan melayu sama-sama puas hati.  Sbb ramai org dh kata menteri pendidikan. Huhu. #syedsaddiq #AnakJatiMuar #kbs #putrajaya #muo #muar #ppbm
“Bangunlah pagi hari untuk mencari rezeki dan keperluan keperluanmu. Sesungguhnya pada pagi hari terdapat barakah dan keberuntungan.” (HR. Thabrani dan Al-Bazzar)
.
#assalamualaikum
.
Selamat Mencari Rezeki..
Dengan MeNikmati Khasiat HasilBumi..
RealitiKan Impian Diri..
Badan Sihat Bertenaga Segak Sepanjang Hari..
Dengan PRODUK asli Semulajadi..
.
BUKAN SEKADAR MAAJUN
IA JUGA SUPPLEMENT KEPERLUAN DIRI
.
DM/whatsapp +60182111895
.
•SAKIT LUTUT
•SAKIT PINGGANG
•SAKIT BAHU
•LETIH / LESU
•BUASIR
•LEMAH BADAN
•LEMAH TENAGA
•BENGKAK² BADAN
.
#shahalam #codshahalam #kesihatan #pontian #sakitbadan #sayajualonline #muar #kuantan #takrugibeli #sakitsendi #sakiturat #sakitlutut #lesu #setiu #selangor #muar #lemahbadan  #sakitotot #temerloh #johor #sayamakansayajual #kualaterengganu #codkualaterengganu #selamatpagi #kemaman #baturakit #pahang #negerisembilan #melaka
“Bangunlah pagi hari untuk mencari rezeki dan keperluan keperluanmu. Sesungguhnya pada pagi hari terdapat barakah dan keberuntungan.” (HR. Thabrani dan Al-Bazzar) . #assalamualaikum  . Selamat Mencari Rezeki.. Dengan MeNikmati Khasiat HasilBumi.. RealitiKan Impian Diri.. Badan Sihat Bertenaga Segak Sepanjang Hari.. Dengan PRODUK asli Semulajadi.. . BUKAN SEKADAR MAAJUN IA JUGA SUPPLEMENT KEPERLUAN DIRI . DM/whatsapp +60182111895 . •SAKIT LUTUT •SAKIT PINGGANG •SAKIT BAHU •LETIH / LESU •BUASIR •LEMAH BADAN •LEMAH TENAGA •BENGKAK² BADAN . #shahalam  #codshahalam  #kesihatan  #pontian  #sakitbadan  #sayajualonline  #muar  #kuantan  #takrugibeli  #sakitsendi  #sakiturat  #sakitlutut  #lesu  #setiu  #selangor  #muar  #lemahbadan  #sakitotot  #temerloh  #johor  #sayamakansayajual  #kualaterengganu  #codkualaterengganu  #selamatpagi  #kemaman  #baturakit  #pahang  #negerisembilan  #melaka 
Conjunto vinho com creme feito exclusivo para muares... 📍 encomendas via direct ou pelo zap 📲 31-997215275

#traiaslacoice #traiasdequalidade #amantesdomarchador #aquitempaixão #braziliansaddlehorse  #cavalosminhapaixao #cavalgadas #cavalos #horse #marchadorespelavida #muares #muar #puramarcha #portalmarchador #vidanocampo #vamuqvamu
Sarapan pagi di Muar.
Sate, mi rebus & lontong...
#lifirdausmakan2 #sarapanmuar #satemuar ,#mirebus #lontong #malayfood #muar #firdauszamrut #gituleropernyer #senangcerita
Pérola Santos Reis. 🐴🏆🌿🌾 #muar #genética #provademarcha
🐎🖤 #muar
Assim como o lutador, o guerreiro da luz conhece sua imensa força; e jamais luta com quem não merece a honra do combate.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
@leo.sparta
.#muaythai #ufc #mma #kickboxing #bjj #photography #martialarts #makeupmafiya #wakeuandmakeup #makeupaddik #mua #muar #allmodernmakeup #videographer #photo #hudabeauty #makeupfanati #makeupdagestan #affordablemakeup #slaaybeauty #eyemakeup #makeupdollz #photooftheday #boxeo #ufcnews #grappling #mmamemes #Repostuser #wwenetwork
Assim como o lutador, o guerreiro da luz conhece sua imensa força; e jamais luta com quem não merece a honra do combate. . . . . . . . . . . @leo.sparta .#muaythai  #ufc  #mma  #kickboxing  #bjj  #photography  #martialarts  #makeupmafiya  #wakeuandmakeup  #makeupaddik  #mua  #muar  #allmodernmakeup  #videographer  #photo  #hudabeauty  #makeupfanati  #makeupdagestan  #affordablemakeup  #slaaybeauty  #eyemakeup  #makeupdollz  #photooftheday  #boxeo  #ufcnews  #grappling  #mmamemes  #Repostuser  #wwenetwork 
Ziyafet sac duzumlerinin en gozelleri deyerli mushterilerimiz uchun  stilist Gunelden @mua_gunel 
Gozeldi deyenler?👇🏻 ________________________________________________
Öncədən yazılmaq üçün:
☎ 012 555 11 22
📱 051 557 11 22
Ünvan: N.Nərimanov, Ağa Nemətulla 62A (45 nömrəli məktəbin yanı)

#like #hudabeauty #mua #allmodernmakeup #makeup #follow #eyemakeup #makeupdollz #slaaybeauty #photography #videographer #muar #makeupfanati #muaythai #makeupaddik #makeupdagestan #makeupmafiya #affordablemakeup #photo #wakeuandmakeup #photooftheday #wakeupandmakeup #likeforlike #beauty #hudabeautyrosegoldpalette #huda #anastasiabeverlyhills #likes #oyu #
Ziyafet sac duzumlerinin en gozelleri deyerli mushterilerimiz uchun stilist Gunelden @mua_gunel Gozeldi deyenler?👇🏻 ________________________________________________ Öncədən yazılmaq üçün: ☎ 012 555 11 22 📱 051 557 11 22 Ünvan: N.Nərimanov, Ağa Nemətulla 62A (45 nömrəli məktəbin yanı) #like  #hudabeauty  #mua  #allmodernmakeup  #makeup  #follow  #eyemakeup  #makeupdollz  #slaaybeauty  #photography  #videographer  #muar  #makeupfanati  #muaythai  #makeupaddik  #makeupdagestan  #makeupmafiya  #affordablemakeup  #photo  #wakeuandmakeup  #photooftheday  #wakeupandmakeup  #likeforlike  #beauty  #hudabeautyrosegoldpalette  #huda  #anastasiabeverlyhills  #likes  #oyu  #
Km123 otw tak tahu 
Sape nak wira ni 
Towing service 🚛
Accident claims💥🚗
Breakdown service🔧
Call 24hours service 📞0178717941📞
📞01127880005📞
#J86
#iqbal
#Towingservis
#pagoh
#muar
#tangkak
#yongpeng
#bukitgambir
#ONGworkshop
#UtaraSelatan
#JohorDarulTakzim
#rezekitaksalahalamat
Super unglam ride! Because the dad refuse to acc him for the ride.

Dun get cheated by that smile, because this ride ain't fun. Just because the son wanna ride.

#anstonsaurus #DonhuJurassicGarden #Muar #Malaysia #Dinosaurs
I didn't get a good picture of my makeup last night 😭 
I ordered these amazing Glitter eyeshadow from Amazon and I've been playing around with them can't wait to create more looks .
Next look is going to be really dramatic 💕🌹 #like #hudabeauty #mua #allmodernmakeup #makeup #follow #eyemakeup #makeupdollz #slaaybeauty #photography #videographer #muar #makeupfanati #muaythai #makeupaddik #makeupdagestan #makeupmafiya #affordablemakeup #photo #wakeuandmakeup #photooftheday #wakeupandmakeup #likeforlike #beauty #hudabeautyrosegoldpalette #huda #anastasiabeverlyhills #likes
I didn't get a good picture of my makeup last night 😭 I ordered these amazing Glitter eyeshadow from Amazon and I've been playing around with them can't wait to create more looks . Next look is going to be really dramatic 💕🌹 #like  #hudabeauty  #mua  #allmodernmakeup  #makeup  #follow  #eyemakeup  #makeupdollz  #slaaybeauty  #photography  #videographer  #muar  #makeupfanati  #muaythai  #makeupaddik  #makeupdagestan  #makeupmafiya  #affordablemakeup  #photo  #wakeuandmakeup  #photooftheday  #wakeupandmakeup  #likeforlike  #beauty  #hudabeautyrosegoldpalette  #huda  #anastasiabeverlyhills  #likes 
Last review bout this place.
.
Saja la ajak my family tido sini sebelum p majlis bertandang.
.
I pilih tempat ni sbb dia setingkat ja.
.
N baca review kat agoda byk aktiviti for kids boleh buat kat sini - cycling, main buai, kasi fish makan, pimpong, basketball, bagi kambing makan.
.
Ada padang quite big cukup la untuk kids running around.
.
Kalau ada swimming pool mmg lagi best ni 😁.
.
Bilik2 dia macam2 jenis.
I pilih bilik 1 queen n 1 single bed untuk family i.
Tp last2 umar p tido bilik akak i with cousins2 dia. Sabo je la. .
Bilik akak i family room so dia ada kids area which ada sofa bed n area utk budak2 main.
.
Ada bath tub some more.
.
Untuk ammar yg jakun tak pernah main buai yg style kampung tu, ahah sini ada few buai tu. Sonok depa main. Ammar je nangis naik buai kahkah.
.
Sesuai for family gathering and perhaps raya reunion too 😁❤️.
Siap ada tempat kalau nak buat meeting n ada bilik karaoke too haha. .
Korang search sendiri la kat agoda k.
.
Mak bagi 5 bintang! .
.
#muar
Last review bout this place. . Saja la ajak my family tido sini sebelum p majlis bertandang. . I pilih tempat ni sbb dia setingkat ja. . N baca review kat agoda byk aktiviti for kids boleh buat kat sini - cycling, main buai, kasi fish makan, pimpong, basketball, bagi kambing makan. . Ada padang quite big cukup la untuk kids running around. . Kalau ada swimming pool mmg lagi best ni 😁. . Bilik2 dia macam2 jenis. I pilih bilik 1 queen n 1 single bed untuk family i. Tp last2 umar p tido bilik akak i with cousins2 dia. Sabo je la. . Bilik akak i family room so dia ada kids area which ada sofa bed n area utk budak2 main. . Ada bath tub some more. . Untuk ammar yg jakun tak pernah main buai yg style kampung tu, ahah sini ada few buai tu. Sonok depa main. Ammar je nangis naik buai kahkah. . Sesuai for family gathering and perhaps raya reunion too 😁❤️. Siap ada tempat kalau nak buat meeting n ada bilik karaoke too haha. . Korang search sendiri la kat agoda k. . Mak bagi 5 bintang! . . #muar 
yesterday😍 
#cute #baby #wedding #secret #garden #muar
Porto de Sauipe! Emoção da Linda em ver o mar pela primeira vez rsrsrs. #muar #muladeiros
Porto de Sauipe! Emoção da Linda em ver o mar pela primeira vez rsrsrs. #muar  #muladeiros 
🐝ARSYA SERUM🐝
.
So uolls nak tahu tak apa kebaikan bila kita pakai serum ni diwajah?
Jom baca ni
Inilah kegunaan dan manfaat serum pada umumnya:
🐝Membuat struktur kulit lebih kencang dan kenyal
🐝Melembabkan kulit wajah
🐝Menyamarkan kerutan pada wajah hingga leher
🐝Mencegah penuaan
🐝Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit
🐝Memberikan sensasi kulit bersinar yg lebi cerah
🐝Menutrisikan kulit
🐝Mencegah pengaruh buruk polusi udara dan sinar matahari
🐝Menghilangkan flek pada wajah
.
Ramai dah cuba tau. Memang betul2 berkesan
.
H a r g a : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY )
.
Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee )
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#Chaah#SungaiPetani#AlorSetar#Kulim#Jitra#Baling
🐝ARSYA SERUM🐝 . So uolls nak tahu tak apa kebaikan bila kita pakai serum ni diwajah? Jom baca ni Inilah kegunaan dan manfaat serum pada umumnya: 🐝Membuat struktur kulit lebih kencang dan kenyal 🐝Melembabkan kulit wajah 🐝Menyamarkan kerutan pada wajah hingga leher 🐝Mencegah penuaan 🐝Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit 🐝Memberikan sensasi kulit bersinar yg lebi cerah 🐝Menutrisikan kulit 🐝Mencegah pengaruh buruk polusi udara dan sinar matahari 🐝Menghilangkan flek pada wajah . Ramai dah cuba tau. Memang betul2 berkesan . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #Chaah #SungaiPetani #AlorSetar #Kulim #Jitra #Baling 
Selamat malam semua.., Gambar dr kemere je..lom sempat nk copy dlm pc.. Kami menyediakan perkhidmatan photography untuk semua jenis event.

Sertakan detil
Nama. :
Tarikh majlis. :
Tempat. :
No tel. :

Untuk maklumat mengenai pakej :
Call/Whatsapps/PM kami - > http://www.wasap.my/60189747572
> http://www.wasap.my/60189747572
> http://www.wasap.my/60189747572

FB -  yusnizan photografi
Page- Yusnizan Creative Production 
IG - @yusnizancreative @eddy_zfphoto
Email-yusnizan.creative@gmail.com

#yusnizancreative #weddingphotography
#yzphoto #yzstudio
#kamijuruphoto #photostudio
#canonphotography #kamibuatprinting #pengantinmelayu
#pontian #pakejbajet
#pontianwedding
#pontianphotographer
#johor #johorbahru
#kluang #segamat #batupahat
#muar #mersing #kulai #kotatinggi
Selamat malam semua.., Gambar dr kemere je..lom sempat nk copy dlm pc.. Kami menyediakan perkhidmatan photography untuk semua jenis event. Sertakan detil Nama. : Tarikh majlis. : Tempat. : No tel. : Untuk maklumat mengenai pakej : Call/Whatsapps/PM kami - > http://www.wasap.my/60189747572 > http://www.wasap.my/60189747572 > http://www.wasap.my/60189747572 FB - yusnizan photografi Page- Yusnizan Creative Production IG - @yusnizancreative @eddy_zfphoto Email-yusnizan.creative@gmail.com #yusnizancreative  #weddingphotography  #yzphoto  #yzstudio  #kamijuruphoto  #photostudio  #canonphotography  #kamibuatprinting  #pengantinmelayu  #pontian  #pakejbajet  #pontianwedding  #pontianphotographer  #johor  #johorbahru  #kluang  #segamat  #batupahat  #muar  #mersing  #kulai  #kotatinggi 
Alamak! Memalam ni ada yang tergoda la dengan VERENA 😜

Siap tanya nak pakej tudung & seluar macam model ni sekali 😝

Korang tergoda juga?
.
.
.
www.wasap.my/60199771104/Verena

#blousycozy #blousemoden #blouseplussize #blousemesrawuduk #blousemuslimah #assalamualaikum #ootd #bajumuslimah #muslimahootd #ootdmalaysia #kualalumpur #terengganu #melaka #shahalam #selangor #muar #cheras #bajuviral #terapiinstagram #blouse #JelitaWardrobe #teamcallista #terengganu #jdt
Alamak! Memalam ni ada yang tergoda la dengan VERENA 😜 Siap tanya nak pakej tudung & seluar macam model ni sekali 😝 Korang tergoda juga? . . . www.wasap.my/60199771104/Verena #blousycozy  #blousemoden  #blouseplussize  #blousemesrawuduk  #blousemuslimah  #assalamualaikum  #ootd  #bajumuslimah  #muslimahootd  #ootdmalaysia  #kualalumpur  #terengganu  #melaka  #shahalam  #selangor  #muar  #cheras  #bajuviral  #terapiinstagram  #blouse  #JelitaWardrobe  #teamcallista  #terengganu  #jdt 
‼️ FEEDBACK CUSTOMER ‼️
.
Kan sis dh ckp dgn DYXY COSMETIC je korang dh blh nampak CANTIK FLAWLESS GLOWING GOJESS AND FRESH SEPAJANG HARI 😱😱😱😱
.
CPT2 DPTKAN GUYSS😘😘
WASSAP SIS NOW 👇👇👇
http://www.wassap.my/0189834116

#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#teamdyxy
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyjohor
#dyxybrunei
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#stokiswanted
#teamdyxykakmar
#mymarfamily
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#perfumedyxy
#dyxymuar
#muar 
#paritjawa
‼️ FEEDBACK CUSTOMER ‼️ . Kan sis dh ckp dgn DYXY COSMETIC je korang dh blh nampak CANTIK FLAWLESS GLOWING GOJESS AND FRESH SEPAJANG HARI 😱😱😱😱 . CPT2 DPTKAN GUYSS😘😘 WASSAP SIS NOW 👇👇👇 http://www.wassap.my/0189834116 #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #teamdyxy  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyjohor  #dyxybrunei  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokiswanted  #teamdyxykakmar  #mymarfamily  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #perfumedyxy  #dyxymuar  #muar  #paritjawa 
🌼 BC CREAM 🌼
.
NATURAL OR BEIGE ❣️
.
Sis sgt2 recommend bc cream from DYXY COSMETIC😘😘
.
So cpt2 wassap sis 👇👇👇 kalau x rugi😭😭😭 http://www.wassap.my/0189834116

#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#teamdyxy
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyjohor
#dyxybrunei
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#stokiswanted
#teamdyxykakmar
#mymarfamily
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#perfumedyxy
#dyxymuar
#muar 
#paritjawa
🌼 BC CREAM 🌼 . NATURAL OR BEIGE ❣️ . Sis sgt2 recommend bc cream from DYXY COSMETIC😘😘 . So cpt2 wassap sis 👇👇👇 kalau x rugi😭😭😭 http://www.wassap.my/0189834116 #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #teamdyxy  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyjohor  #dyxybrunei  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokiswanted  #teamdyxykakmar  #mymarfamily  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #perfumedyxy  #dyxymuar  #muar  #paritjawa 
Hi semua. Untuk semua muslimah yang mencari salon khas untuk perempuan muslimah sahaja boleh datang dan cuba di SALON MISS DAYA DI SUNGAI RAMBAI MELAKA (area rtc sg rambai)
.
Sebarang pertanyaan boleh terus call 0196652891 atau whatsapp www.wasap.my/60196652891 (miss daya) 🌹
.
#muar #melaka #merlimau #jasin #kedaiguntingrambutmelaka #salonmerlimau #salonjasin #salonsungairambai #salonmuslimahmelaka #salonmuslimahjasin #sungairambai #rtcsungairambai
Hi semua. Untuk semua muslimah yang mencari salon khas untuk perempuan muslimah sahaja boleh datang dan cuba di SALON MISS DAYA DI SUNGAI RAMBAI MELAKA (area rtc sg rambai)
.
Sebarang pertanyaan boleh terus call 0196652891 atau whatsapp www.wasap.my/60196652891 (miss daya) 🌹
.
#muar #melaka #merlimau #jasin #kedaiguntingrambutmelaka #salonmerlimau #salonjasin #salonsungairambai #salonmuslimahmelaka #salonmuslimahjasin #sungairambai #rtcsungairambai
Hi semua. Untuk semua muslimah yang mencari salon khas untuk perempuan muslimah sahaja boleh datang dan cuba di SALON MISS DAYA DI SUNGAI RAMBAI MELAKA (area rtc sg rambai)
.
Sebarang pertanyaan boleh terus call 0196652891 atau whatsapp www.wasap.my/60196652891 (miss daya) 🌹
.
#muar #melaka #merlimau #jasin #kedaiguntingrambutmelaka #salonmerlimau #salonjasin #salonsungairambai #salonmuslimahmelaka #salonmuslimahjasin #sungairambai #rtcsungairambai
❤️ TOTURIAL DYXY COSMETIC ❤️
.
ASSALAMUALAIKUM SEMUA‼️‼️maaf sis dh lama sgt2 tak upload. . .sis rasa mcm duduk Kat hutan🤣🤣🤣 sbb line lambat😭😭😭
.
Ok..utk malam nie..sis share perbezaan NATURAL AND BEIGE BC CREAM from DYXY COSMETIC oke
.
BERMINAT ❓❓❓ WASSAP SIS NOW 👇👇👇
http://www.wassap.my/0189834116

#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxycosmetics
#mineralfacemist 
#mineralmakeup 
#teamdyxy
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyjohor
#dyxybrunei
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#stokiswanted
#teamdyxykakmar
#mymarfamily
#greenteafacemist
#usahawandyxy
#perfumedyxy
#dyxymuar
#muar 
#paritjawa
❤️ TOTURIAL DYXY COSMETIC ❤️ . ASSALAMUALAIKUM SEMUA‼️‼️maaf sis dh lama sgt2 tak upload. . .sis rasa mcm duduk Kat hutan🤣🤣🤣 sbb line lambat😭😭😭 . Ok..utk malam nie..sis share perbezaan NATURAL AND BEIGE BC CREAM from DYXY COSMETIC oke . BERMINAT ❓❓❓ WASSAP SIS NOW 👇👇👇 http://www.wassap.my/0189834116 #bccream  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxycosmetics  #mineralfacemist  #mineralmakeup  #teamdyxy  #dyxyjohorbahru  #dyxysingapore  #dyxyjohor  #dyxybrunei  #stokisdyxyjohor  #muajb  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokiswanted  #teamdyxykakmar  #mymarfamily  #greenteafacemist  #usahawandyxy  #perfumedyxy  #dyxymuar  #muar  #paritjawa 
VANDA Tee Blouse
 Available size XL dan XXL sahaja

Nak cari tshirt yang boleh dipakai ke pejabat? Terasa selesa tapi tetap nampak formal.
Now promosi postage free!!! #ipoh #kualakangsar #singaporeans #johorbahru #kulaijaya #dangabay #tamanperling #nusajaya #tebrau #airmolek #muar #bandarmaharani #segamatjohor #airkeroh #melaka #alorgajah #tampin #gemas #kualapilah #rembau #nilai #seremban2 #bandarbukitmahkota #bandarsriputra #serikembangan #wargapuchong #shahalam #petalingjaya #bangigateway #bangisentralboutique
VANDA Tee Blouse Available size XL dan XXL sahaja Nak cari tshirt yang boleh dipakai ke pejabat? Terasa selesa tapi tetap nampak formal. Now promosi postage free!!! #ipoh  #kualakangsar  #singaporeans  #johorbahru  #kulaijaya  #dangabay  #tamanperling  #nusajaya  #tebrau  #airmolek  #muar  #bandarmaharani  #segamatjohor  #airkeroh  #melaka  #alorgajah  #tampin  #gemas  #kualapilah  #rembau  #nilai  #seremban2  #bandarbukitmahkota  #bandarsriputra  #serikembangan  #wargapuchong  #shahalam  #petalingjaya  #bangigateway  #bangisentralboutique 
VANDA Tee Blouse
 Available size XL dan XXL sahaja

Nak cari tshirt yang boleh dipakai ke pejabat? Terasa selesa tapi tetap nampak formal.
Now promosi postage free!!! #ipoh #kualakangsar #singaporeans #johorbahru #kulaijaya #dangabay #tamanperling #nusajaya #tebrau #airmolek #muar #bandarmaharani #segamatjohor #airkeroh #melaka #alorgajah #tampin #gemas #kualapilah #rembau #nilai #seremban2 #bandarbukitmahkota #bandarsriputra #serikembangan #wargapuchong #shahalam #petalingjaya #bangigateway #bangisentralboutique
VANDA Tee Blouse Available size XL dan XXL sahaja Nak cari tshirt yang boleh dipakai ke pejabat? Terasa selesa tapi tetap nampak formal. Now promosi postage free!!! #ipoh  #kualakangsar  #singaporeans  #johorbahru  #kulaijaya  #dangabay  #tamanperling  #nusajaya  #tebrau  #airmolek  #muar  #bandarmaharani  #segamatjohor  #airkeroh  #melaka  #alorgajah  #tampin  #gemas  #kualapilah  #rembau  #nilai  #seremban2  #bandarbukitmahkota  #bandarsriputra  #serikembangan  #wargapuchong  #shahalam  #petalingjaya  #bangigateway  #bangisentralboutique 
.
JOM CUBA KEROPOK LEKOR ORI DARIPADA TERENGGANU NI !!
.
.
JENIS KEROPOK YANG DIJUAL:

1) Keropok Lekor Rebus (5 btg)
2) Keropok Lekor Premium (10 btg)
3) Jejari Goreng (20 btg)
4) Bebola Goreng (20 biji)
5) Bebola (Moza) (10 biji)
6) Bebola (Nandos) (10 biji)

FREE COD DI BANDAR MUAR !!
.
.
PROMOSI BELI MINIMUM 5 PAKET UNTUK DAPATKAN DISKAUN SEBANYAK 10%

CLICK LINK DI BIO UNTUK ORDER ---
.
.
#keropoklekor #keropokpozi #lekorpoziganu #ganukite #makanan #sedap #bebolaikan #muar #muo #bandardiraja #syedsaddiq #ledang #tangkak #melaka #lokalah #minumpetang #jamuan #kenduri #juadahmelayu #rezeki
. JOM CUBA KEROPOK LEKOR ORI DARIPADA TERENGGANU NI !! . . JENIS KEROPOK YANG DIJUAL: 1) Keropok Lekor Rebus (5 btg) 2) Keropok Lekor Premium (10 btg) 3) Jejari Goreng (20 btg) 4) Bebola Goreng (20 biji) 5) Bebola (Moza) (10 biji) 6) Bebola (Nandos) (10 biji) FREE COD DI BANDAR MUAR !! . . PROMOSI BELI MINIMUM 5 PAKET UNTUK DAPATKAN DISKAUN SEBANYAK 10% CLICK LINK DI BIO UNTUK ORDER --- . . #keropoklekor  #keropokpozi  #lekorpoziganu  #ganukite  #makanan  #sedap  #bebolaikan  #muar  #muo  #bandardiraja  #syedsaddiq  #ledang  #tangkak  #melaka  #lokalah  #minumpetang  #jamuan  #kenduri  #juadahmelayu  #rezeki 
🌹Basic Skills Floral  Arrangement Full Course@ Basic Hand Tie ❤️Teaching session on going, Student Su Yong learning the basic skill of how to do the basics hand tie floral are ! 🎯If you want to be a Expert Professional Florist, you will must have the basic floral skills to achieve a desire perfect floral arrangement! ✅Come & join us for: 🌸 Flower Arrangement Class by Rimba Flora, Melaka Florist Studio based in Melaka, Malaysia 🔆Beginner Stage Flower Arrangement ☀️10 classes: 2 hour per classes
➡️All flowers & material will provide by us. ➡️Teaching technique is 1 to 1 basis. ➡️The fabulous part of it is you may bring home your self creation gorgeous bouquet home  or even you may present to someone you care & loved one! ➡️Click the link below, register yourself for full courses information and price about the courses!
💐Flower School Academy Full Course @ Rimba Flora, Melaka Florist Studio by Rachel K. link: 
http://bit.ly/2opFlbl
➡️Those who interested, please email us at hello@rimbaflora.my OR
http://www.wasap.my/60163350371
to reserve your seat.

#floralworkshop #flowerclass #flowercourse #giftshop #ferrerorocher #chocolatesbouquet 
#floristmelaka #melakaflorist #melaka #malaysia #malaccaflorist #malaysiaflorist #floristmalaysia #malacca #photooftheday #beautiful  #love #floral  #flower #kualaLumpur #flowerslovers #floweroftheday  #muar #kualalumpur #kelantan #terengganu #batupahat #kluang #johor #singapore
🌹Basic Skills Floral Arrangement Full Course@ Basic Hand Tie ❤️Teaching session on going, Student Su Yong learning the basic skill of how to do the basics hand tie floral are ! 🎯If you want to be a Expert Professional Florist, you will must have the basic floral skills to achieve a desire perfect floral arrangement! ✅Come & join us for: 🌸 Flower Arrangement Class by Rimba Flora, Melaka Florist Studio based in Melaka, Malaysia 🔆Beginner Stage Flower Arrangement ☀️10 classes: 2 hour per classes ➡️All flowers & material will provide by us. ➡️Teaching technique is 1 to 1 basis. ➡️The fabulous part of it is you may bring home your self creation gorgeous bouquet home or even you may present to someone you care & loved one! ➡️Click the link below, register yourself for full courses information and price about the courses! 💐Flower School Academy Full Course @ Rimba Flora, Melaka Florist Studio by Rachel K. link: http://bit.ly/2opFlbl ➡️Those who interested, please email us at hello@rimbaflora.my OR http://www.wasap.my/60163350371 to reserve your seat. #floralworkshop  #flowerclass  #flowercourse  #giftshop  #ferrerorocher  #chocolatesbouquet  #floristmelaka  #melakaflorist  #melaka  #malaysia  #malaccaflorist  #malaysiaflorist  #floristmalaysia  #malacca  #photooftheday  #beautiful  #love  #floral  #flower  #kualaLumpur  #flowerslovers  #floweroftheday  #muar  #kualalumpur  #kelantan  #terengganu  #batupahat  #kluang  #johor  #singapore 
VANDA Tee Blouse
 Available size XL dan XXL sahaja

Nak cari tshirt yang boleh dipakai ke pejabat? Terasa selesa tapi tetap nampak formal.
Now promosi postage free!!! #ipoh #kualakangsar #singaporeans #johorbahru #kulaijaya #dangabay #tamanperling #nusajaya #tebrau #airmolek #muar #bandarmaharani #segamatjohor #airkeroh #melaka #alorgajah #tampin #gemas #kualapilah #rembau #nilai #seremban2 #bandarbukitmahkota #bandarsriputra #serikembangan #wargapuchong #shahalam #petalingjaya #bangigateway #bangisentralboutique
VANDA Tee Blouse Available size XL dan XXL sahaja Nak cari tshirt yang boleh dipakai ke pejabat? Terasa selesa tapi tetap nampak formal. Now promosi postage free!!! #ipoh  #kualakangsar  #singaporeans  #johorbahru  #kulaijaya  #dangabay  #tamanperling  #nusajaya  #tebrau  #airmolek  #muar  #bandarmaharani  #segamatjohor  #airkeroh  #melaka  #alorgajah  #tampin  #gemas  #kualapilah  #rembau  #nilai  #seremban2  #bandarbukitmahkota  #bandarsriputra  #serikembangan  #wargapuchong  #shahalam  #petalingjaya  #bangigateway  #bangisentralboutique 
Remember Love and Miss The Lost ❤️ ‘Bandar Maharani dan Daerah Muar 1884-1920’ [Peribumi dan Pemodenan] #deepthoughts #muar #newbook #bookcollection #vintage #vintagebooks
VANDA Tee Blouse
 Available size XL dan XXL sahaja

Nak cari tshirt yang boleh dipakai ke pejabat? Terasa selesa tapi tetap nampak formal.
Now promosi postage free!!! #ipoh #kualakangsar #singaporeans #johorbahru #kulaijaya #dangabay #tamanperling #nusajaya #tebrau #airmolek #muar #bandarmaharani #segamatjohor #airkeroh #melaka #alorgajah #tampin #gemas #kualapilah #rembau #nilai #seremban2 #bandarbukitmahkota #bandarsriputra #serikembangan #wargapuchong #shahalam #petalingjaya #bangigateway #bangisentralboutique
VANDA Tee Blouse Available size XL dan XXL sahaja Nak cari tshirt yang boleh dipakai ke pejabat? Terasa selesa tapi tetap nampak formal. Now promosi postage free!!! #ipoh  #kualakangsar  #singaporeans  #johorbahru  #kulaijaya  #dangabay  #tamanperling  #nusajaya  #tebrau  #airmolek  #muar  #bandarmaharani  #segamatjohor  #airkeroh  #melaka  #alorgajah  #tampin  #gemas  #kualapilah  #rembau  #nilai  #seremban2  #bandarbukitmahkota  #bandarsriputra  #serikembangan  #wargapuchong  #shahalam  #petalingjaya  #bangigateway  #bangisentralboutique 
Nak tahu tak?  Lotus Japonicus dalam Youth skincare ni boleh hasilkn lebih Kolagen, elastic dam fibrilin 😍

Semuanya boleh ajalkan Kulit muka dgn Lotus Japonicus Bestkkannn ambik Youth. Bukan setakat krim tapi dapat vitamin sekali pada kulit.😍 Jom jadi #shakleelover dan merasai #shakleeeffect

Bole whassp 📲 KN, 0196985343

#shakleemalaysiabypos#shakleeomegaguardmurah 
#shakleebabyset #shakleebyk_n#shakleejbmurah
#shakleekl#shakleemelaka#shakleepahang#shakleeperlis 
#shakleekelantan#shakleesarawak #shakleesabah#shakleesingapore#shakleebrunei 
#shakleeshahalam#shakleeeffect#shakleebestprice 
#shakleelover#shakleeobsession#shakleeonline
 #youthskincare#eyetreatment#espshakleemurah
#glacomplexshaklee#srvitaminc #jb#muar#melaka
Nak tahu tak? Lotus Japonicus dalam Youth skincare ni boleh hasilkn lebih Kolagen, elastic dam fibrilin 😍 Semuanya boleh ajalkan Kulit muka dgn Lotus Japonicus Bestkkannn ambik Youth. Bukan setakat krim tapi dapat vitamin sekali pada kulit.😍 Jom jadi #shakleelover  dan merasai #shakleeeffect  Bole whassp 📲 KN, 0196985343 #shakleemalaysiabypos #shakleeomegaguardmurah  #shakleebabyset  #shakleebyk_n #shakleejbmurah  #shakleekl #shakleemelaka #shakleepahang #shakleeperlis  #shakleekelantan #shakleesarawak  #shakleesabah #shakleesingapore #shakleebrunei  #shakleeshahalam #shakleeeffect #shakleebestprice  #shakleelover #shakleeobsession #shakleeonline  #youthskincare #eyetreatment #espshakleemurah  #glacomplexshaklee #srvitaminc  #jb #muar #melaka 
LUXE COMBO (HPP+SERUM)
RM168 free postage + free 6 gifts !!
.
Uolss ada tengok tak live Asyalliee haritu? Macam mana madam Asya jaga kulit??
Beliau apply LOVELIEE SERUM💧 utk baiki masalah kulit, bagi kulit jadi moist dan  berseri !!
.
Kemudian beliau makan supplement HPP 🍑 utk baiki kulit dan sel kulit dari dalam. Kulit akan lebih FELOLES + GLOWING + CERAH + SMOOTH GILERRR
.
Tambah pula kalau beli dgn #TeamKasiPecah, korang akan dapat FREE
1lipmatte
1 maskara
2 face mask utk buang blackhead
2 lip mask utk lembapkan bibir .
COMPLETE SET !!! Dah tak payah beli lagi semja ni sbb korang dapat free daripada sis ❣️❣️❣️
.
Jom order sekarang !! .
🎁 BUY 1 FREE 3 GIFTS !! BUY 2 FREE 6 !!
🚗 COD SETIAP HARI : Pagoh / Muar / Bangi / Nilai / Salak Tinggi
📮 POSTAGE SETIAP HARI : RM9 SM / 12 SS
🌹GUIDE N CONSULTATION
✔️ FAST RESPONSE
💪 TOP LEADER .
.
.
.
#TeamKasiPecah #asyalliee #lovelieepagoh #lovelieemuar #lovelieebangi #lovelieenilai #loveliee #syasyasolero #hellopeachplease #ohmychocolate #luvbabes #uthm #uthmpagoh #usim #pagoh #muar #bangi #nilai #uitm #usm #ukm #upm #ump #unimap #loveliee #luvbabes #heybepure #ohmychocolate #lovelieeessentialsserum #johorean #jdt #luvliees
LUXE COMBO (HPP+SERUM) RM168 free postage + free 6 gifts !! . Uolss ada tengok tak live Asyalliee haritu? Macam mana madam Asya jaga kulit?? Beliau apply LOVELIEE SERUM💧 utk baiki masalah kulit, bagi kulit jadi moist dan berseri !! . Kemudian beliau makan supplement HPP 🍑 utk baiki kulit dan sel kulit dari dalam. Kulit akan lebih FELOLES + GLOWING + CERAH + SMOOTH GILERRR . Tambah pula kalau beli dgn #TeamKasiPecah , korang akan dapat FREE 1lipmatte 1 maskara 2 face mask utk buang blackhead 2 lip mask utk lembapkan bibir . COMPLETE SET !!! Dah tak payah beli lagi semja ni sbb korang dapat free daripada sis ❣️❣️❣️ . Jom order sekarang !! . 🎁 BUY 1 FREE 3 GIFTS !! BUY 2 FREE 6 !! 🚗 COD SETIAP HARI : Pagoh / Muar / Bangi / Nilai / Salak Tinggi 📮 POSTAGE SETIAP HARI : RM9 SM / 12 SS 🌹GUIDE N CONSULTATION ✔️ FAST RESPONSE 💪 TOP LEADER . . . . #TeamKasiPecah  #asyalliee  #lovelieepagoh  #lovelieemuar  #lovelieebangi  #lovelieenilai  #loveliee  #syasyasolero  #hellopeachplease  #ohmychocolate  #luvbabes  #uthm  #uthmpagoh  #usim  #pagoh  #muar  #bangi  #nilai  #uitm  #usm  #ukm  #upm  #ump  #unimap  #loveliee  #luvbabes  #heybepure  #ohmychocolate  #lovelieeessentialsserum  #johorean  #jdt  #luvliees 
Thanks for your order ! Dm atau whatsapp je adik okay! Nanti adik hantar bunga ! 
Cod muar tangkak dan kawasan berdekatan tau ! 
#muar #boquetmuar #muarboquet #giftforhusband 
#muarbandardiraja 
#suprisebirthdaymuar
#suprisedeliverymuar
HEY BE PURE RM100
.
Set HBP ni ada 1 sunscreen + 1 pimple cream. Sunscreen ni best sgt boleh pakai daily use. TAK PERLU mekap tebal dah sbb pakai sunscreen ni je dh ckup cover cela dkt muka. .
Pimple cream pula boleh kcutkan jerawat dlm 24jam !!
.
Jom order sekarang !! .
🎁 BUY 1 FREE 3 GIFTS !! BUY 2 FREE 6 !!
🚗 COD SETIAP HARI : Pagoh / Muar / Bangi / Nilai / Salak Tinggi
📮 POSTAGE SETIAP HARI : RM9 SM / 12 SS
🌹GUIDE N CONSULTATION
✔️ FAST RESPONSE
💪 TOP LEADER .
.
.
#TeamKasiPecah #asyalliee #lovelieepagoh #lovelieemuar #lovelieebangi #lovelieenilai #loveliee #syasyasolero #hellopeachplease #ohmychocolate #luvbabes #uthm #uthmpagoh #usim #pagoh #muar #bangi #nilai #uitm #usm #ukm #upm #ump #unimap #loveliee #luvbabes #heybepure #ohmychocolate #lovelieeessentialsserum #johorean #jdt #luvliees
HEY BE PURE RM100 . Set HBP ni ada 1 sunscreen + 1 pimple cream. Sunscreen ni best sgt boleh pakai daily use. TAK PERLU mekap tebal dah sbb pakai sunscreen ni je dh ckup cover cela dkt muka. . Pimple cream pula boleh kcutkan jerawat dlm 24jam !! . Jom order sekarang !! . 🎁 BUY 1 FREE 3 GIFTS !! BUY 2 FREE 6 !! 🚗 COD SETIAP HARI : Pagoh / Muar / Bangi / Nilai / Salak Tinggi 📮 POSTAGE SETIAP HARI : RM9 SM / 12 SS 🌹GUIDE N CONSULTATION ✔️ FAST RESPONSE 💪 TOP LEADER . . . #TeamKasiPecah  #asyalliee  #lovelieepagoh  #lovelieemuar  #lovelieebangi  #lovelieenilai  #loveliee  #syasyasolero  #hellopeachplease  #ohmychocolate  #luvbabes  #uthm  #uthmpagoh  #usim  #pagoh  #muar  #bangi  #nilai  #uitm  #usm  #ukm  #upm  #ump  #unimap  #loveliee  #luvbabes  #heybepure  #ohmychocolate  #lovelieeessentialsserum  #johorean  #jdt  #luvliees 
Primeiramente agradeço a Deus pela conquista!! Depois de muitas críticas e desafios ... está aí o resultado 2º lugar na 11° prova de marcha de Bragança Paulista 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 #muar #mulas #provademarcha
Primeiramente agradeço a Deus pela conquista!! Depois de muitas críticas e desafios ... está aí o resultado 2º lugar na 11° prova de marcha de Bragança Paulista 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 #muar  #mulas  #provademarcha 
OH MY CHOCOLATE RM75
.
Walaupun dah jadi seorang ibu, tapi madam Asyalliee kekal ramping mcm anak dara tauu!! Mesti ramai x percaya Asya dah nak masuk anak DUA !!
Asya amalkan OMC utk kekal ramping dan detox..OMC ni bukan pil kurus tapi hanya tablet coklat yg mampu buat korang BUANG AIR BESAR KELUAR MINYAK !! kenapa minyak? sbb itulah lemak yg bermaharaja lela  sis ❣️❣️❣️
.
Jom order sekarang !! .
🎁 BUY 1 FREE 3 GIFTS !! BUY 2 FREE 6 !!
🚗 COD SETIAP HARI : Pagoh / Muar / Bangi / Nilai / Salak Tinggi
📮 POSTAGE SETIAP HARI : RM9 SM / 12 SS
🌹GUIDE N CONSULTATION
✔️ FAST RESPONSE
💪 TOP LEADER .
.
.
.
#TeamKasiPecah #asyalliee #lovelieepagoh #lovelieemuar #lovelieebangi #lovelieenilai #loveliee #syasyasolero #hellopeachplease #ohmychocolate #luvbabes #uthm #uthmpagoh #usim #pagoh #muar #bangi #nilai #uitm #usm #ukm #upm #ump #unimap #loveliee #luvbabes #heybepure #ohmychocolate #lovelieeessentialsserum #johorean #jdt #luvliees
OH MY CHOCOLATE RM75 . Walaupun dah jadi seorang ibu, tapi madam Asyalliee kekal ramping mcm anak dara tauu!! Mesti ramai x percaya Asya dah nak masuk anak DUA !! Asya amalkan OMC utk kekal ramping dan detox..OMC ni bukan pil kurus tapi hanya tablet coklat yg mampu buat korang BUANG AIR BESAR KELUAR MINYAK !! kenapa minyak? sbb itulah lemak yg bermaharaja lela sis ❣️❣️❣️ . Jom order sekarang !! . 🎁 BUY 1 FREE 3 GIFTS !! BUY 2 FREE 6 !! 🚗 COD SETIAP HARI : Pagoh / Muar / Bangi / Nilai / Salak Tinggi 📮 POSTAGE SETIAP HARI : RM9 SM / 12 SS 🌹GUIDE N CONSULTATION ✔️ FAST RESPONSE 💪 TOP LEADER . . . . #TeamKasiPecah  #asyalliee  #lovelieepagoh  #lovelieemuar  #lovelieebangi  #lovelieenilai  #loveliee  #syasyasolero  #hellopeachplease  #ohmychocolate  #luvbabes  #uthm  #uthmpagoh  #usim  #pagoh  #muar  #bangi  #nilai  #uitm  #usm  #ukm  #upm  #ump  #unimap  #loveliee  #luvbabes  #heybepure  #ohmychocolate  #lovelieeessentialsserum  #johorean  #jdt  #luvliees 
Patut le 5 hari pulang dengan tangan kosong.. Rupa2nya #luckyday on today lah derrr 👍💪💥👊😜🔥
#disneybabemuar #wetexparade #muar #clawmachine #gshock #gshockwatch #gsport #enjoy #happy #sunday #evening #lucky #dzh
Lepas wedding sepupu kita amik angin ke sini plk..
.
#schoolholidays #muar #happyfamily
@syedsaddiq 's foster child and sister right?? Hehehe. #syedsaddiq #AnakJatiMuar #kbs #putrajaya #muo #muar #ppbm
Laugh to u.  I like u yb @syedsaddiq ..... #syedsaddiq #AnakJatiMuar #kbs #putrajaya #muo #muar #ppbm