an online Instagram web viewer

#muamalaysiamakeupartist medias

Photos

Assalamualaikum and salam sejahtera 😉👋🏻
Sis open booking smpai hujung tahun nie untuk warga Johor Bharu sebab start tahun depan sis akan berpindah ke Kuantan 😉 So... untuk habiskan masa sis kat jb nie .. sis nak bg discount 10% untuk setiap harga makeup 😘 
For makeup booking ANY event direct whatsapp 👇🏻
===============================
www.wasap.my/60139455723
www.wasap.my/60139455723
www.wasap.my/60139455723
===============================
IG : @_hudamohd
FB : Huda Mohd

#makeupdinner #makeuptunang #makeupnikah #makeupsanding #makeupbertandang #makeupdaily #makeupbridesmaids #muajohor #muajohormurah #mua #muamalaysiamakeupartist #muajb #makeupartists #makeupartistjohor #muamurahjohor #makeupbudgetjohor #makeupartistmalaysia #muajbmurah #makeupservicemurahjb #freelancemuajb #makeupbudget #makeupbudgetjb #muapasirgudang #mualarkin #muanusajaya #muagelangpatah #muabukitindah #muabandarbaruuda #muaperling #muamersing
Assalamualaikum and salam sejahtera 😉👋🏻 Sis open booking smpai hujung tahun nie untuk warga Johor Bharu sebab start tahun depan sis akan berpindah ke Kuantan 😉 So... untuk habiskan masa sis kat jb nie .. sis nak bg discount 10% untuk setiap harga makeup 😘 For makeup booking ANY event direct whatsapp 👇🏻 =============================== www.wasap.my/60139455723 www.wasap.my/60139455723 www.wasap.my/60139455723 =============================== IG : @_hudamohd FB : Huda Mohd #makeupdinner  #makeuptunang  #makeupnikah  #makeupsanding  #makeupbertandang  #makeupdaily  #makeupbridesmaids  #muajohor  #muajohormurah  #mua  #muamalaysiamakeupartist  #muajb  #makeupartists  #makeupartistjohor  #muamurahjohor  #makeupbudgetjohor  #makeupartistmalaysia  #muajbmurah  #makeupservicemurahjb  #freelancemuajb  #makeupbudget  #makeupbudgetjb  #muapasirgudang  #mualarkin  #muanusajaya  #muagelangpatah  #muabukitindah  #muabandarbaruuda  #muaperling  #muamersing 
MAIZURA , BERTUNANG 💥
Tqvm dear ambil service makeup akk..and congrats dear ❤️
Utk skin mai , akk apply UD Foundation code Light Beige ... Cantik dan sesuai utk skin mai💃🏻 💄Makeup & 💅🏻Henna Artist.
@norusma @norusma @norusma
Any Inquiry Call and Whatsapp :
+6019-705 9752 
Facebook : Nor Usma .
#norusma #makeupnorusma #makeupjb #makeupjohor #muajb #muajohor #muamalaysia #makeupperempuan #mua #udcosmetics #muamalaysiamakeupartist #muapontian #udfoundation #teamudfoundation #makeupphotoshoot #elise #makeupproduk #hennanorusma #hennajb #hennaartist #inaipengantin #makandam #muajohorbahru #wedding #solemnizationmakeup #solemnization #reception #muaperempuan #backstage #makeupclass
MAIZURA , BERTUNANG 💥 Tqvm dear ambil service makeup akk..and congrats dear ❤️ Utk skin mai , akk apply UD Foundation code Light Beige ... Cantik dan sesuai utk skin mai💃🏻 💄Makeup & 💅🏻Henna Artist. @norusma @norusma @norusma Any Inquiry Call and Whatsapp : +6019-705 9752 Facebook : Nor Usma . #norusma  #makeupnorusma  #makeupjb  #makeupjohor  #muajb  #muajohor  #muamalaysia  #makeupperempuan  #mua  #udcosmetics  #muamalaysiamakeupartist  #muapontian  #udfoundation  #teamudfoundation  #makeupphotoshoot  #elise  #makeupproduk  #hennanorusma  #hennajb  #hennaartist  #inaipengantin  #makandam  #muajohorbahru  #wedding  #solemnizationmakeup  #solemnization  #reception  #muaperempuan  #backstage  #makeupclass 
BERBALOI KE BELI LIPMATTE FEVERGLAM NI ?
- 
Ya, memang BERBALOI sebab :
. 🔸 Ada 15 pilihan kaler yang sangat menggoda
🔸 Tahan lebih 8 Jam++
🔸 Mesra wudhuk dan bebas allohol
🔸 Tidak menghitamkan bibir
🔸 Merawat bibir yang merekah
🔸 Mengandungi Vitamin E, Shea Butter & Argan Oil untuk melembapkan bibir
🔸 Tekstur lipstick yg soft & smooth bila apply kat bibir
.
.
FeverGlam Lipmatte ni mengandungi bahan-bahan yang terbaik, iaitu:
🌸 Shea Butter
🌸 Argan Oil
🌸 Vitamin E
❌ Bebas dari bahan berbahaya seperti Merkuri, Plumbum dan Parabens

Say "No" to Fake Product! 
Klik link wasap dibawah
http://www.wasap.my/60176033078
BERBALOI KE BELI LIPMATTE FEVERGLAM NI ? - Ya, memang BERBALOI sebab : . 🔸 Ada 15 pilihan kaler yang sangat menggoda 🔸 Tahan lebih 8 Jam++ 🔸 Mesra wudhuk dan bebas allohol 🔸 Tidak menghitamkan bibir 🔸 Merawat bibir yang merekah 🔸 Mengandungi Vitamin E, Shea Butter & Argan Oil untuk melembapkan bibir 🔸 Tekstur lipstick yg soft & smooth bila apply kat bibir . . FeverGlam Lipmatte ni mengandungi bahan-bahan yang terbaik, iaitu: 🌸 Shea Butter 🌸 Argan Oil 🌸 Vitamin E ❌ Bebas dari bahan berbahaya seperti Merkuri, Plumbum dan Parabens Say "No" to Fake Product! Klik link wasap dibawah http://www.wasap.my/60176033078
@karya_by_kklwa xpenah menghampakan! meletop! 100% code : EDEL ... so kalau uols warna kulit ala2 @beby_toratora ni,leh beli code : EDEL okkk..😍👍🏻⠀
.⠀
Code Edel ni ready stock dekat cikcantik. Sesiapa nak boleh roger roger dan kita set time untuk COD 😍⠀
.⠀
Whatsapp 0176494855 atau click link kat bio 🌹⠀
.⠀
#muamalaysiamakeupartist #muamalaysia #alhaalfa #alhalafacosmeticshq #alhaalfacosmetic #alhaalfaagent #alhaalfacosmeticssubangjaya #alhaalfablusher #alhaalfaspray #alhaalfafoundation #alhaalfacosmeticsshahalam #alhaalfacushionglowblusher #alhaalfalipmatte #alhaalfalovers #alhaalfatrustedreseller #alhaalfatranslucent #alhaalfalenses #codsubangjaya #codpetalingjaya #coduitmshahalam #codsunwaypyramid
@karya_by_kklwa xpenah menghampakan! meletop! 100% code : EDEL ... so kalau uols warna kulit ala2 @beby_toratora ni,leh beli code : EDEL okkk..😍👍🏻⠀ .⠀ Code Edel ni ready stock dekat cikcantik. Sesiapa nak boleh roger roger dan kita set time untuk COD 😍⠀ .⠀ Whatsapp 0176494855 atau click link kat bio 🌹⠀ .⠀ #muamalaysiamakeupartist  #muamalaysia  #alhaalfa  #alhalafacosmeticshq  #alhaalfacosmetic  #alhaalfaagent  #alhaalfacosmeticssubangjaya  #alhaalfablusher  #alhaalfaspray  #alhaalfafoundation  #alhaalfacosmeticsshahalam  #alhaalfacushionglowblusher  #alhaalfalipmatte  #alhaalfalovers  #alhaalfatrustedreseller  #alhaalfatranslucent  #alhaalfalenses  #codsubangjaya  #codpetalingjaya  #coduitmshahalam  #codsunwaypyramid 
Rindu nak makeup 😉
Hujung minggu nie kita berkarya balik ye untuk pengantin2 😘
Jom mana yg belom book lagi boleh cepat2 booking date sebelom full tahun nie ! 
Ada less 10% tau !
Sis open booking smpai hujung tahun nie untuk warga Johor Bharu sebab start tahun depan sis akan berpindah ke Kuantan 😉 So... untuk habiskan masa sis kat jb nie .. sis nak bg discount 10% untuk setiap harga makeup 😘 
For makeup booking ANY event direct whatsapp 👇🏻
===============================
www.wasap.my/60139455723
www.wasap.my/60139455723
www.wasap.my/60139455723
===============================
IG : @_hudamohd
FB : Huda Mohd

#makeupdinner #makeuptunang #makeupnikah #makeupsanding #makeupbertandang #makeupdaily #makeupbridesmaids #muajohor #muajohormurah #mua #muamalaysiamakeupartist #muajb #makeupartists #makeupartistjohor #muamurahjohor #makeupbudgetjohor #makeupartistmalaysia #muajbmurah #makeupservicemurahjb #freelancemuajb #makeupbudget #makeupbudgetjb #muapasirgudang #mualarkin #muanusajaya #muagelangpatah #muabukitindah #muabandarbaruuda #muaperling #muamersing
Rindu nak makeup 😉 Hujung minggu nie kita berkarya balik ye untuk pengantin2 😘 Jom mana yg belom book lagi boleh cepat2 booking date sebelom full tahun nie ! Ada less 10% tau ! Sis open booking smpai hujung tahun nie untuk warga Johor Bharu sebab start tahun depan sis akan berpindah ke Kuantan 😉 So... untuk habiskan masa sis kat jb nie .. sis nak bg discount 10% untuk setiap harga makeup 😘 For makeup booking ANY event direct whatsapp 👇🏻 =============================== www.wasap.my/60139455723 www.wasap.my/60139455723 www.wasap.my/60139455723 =============================== IG : @_hudamohd FB : Huda Mohd #makeupdinner  #makeuptunang  #makeupnikah  #makeupsanding  #makeupbertandang  #makeupdaily  #makeupbridesmaids  #muajohor  #muajohormurah  #mua  #muamalaysiamakeupartist  #muajb  #makeupartists  #makeupartistjohor  #muamurahjohor  #makeupbudgetjohor  #makeupartistmalaysia  #muajbmurah  #makeupservicemurahjb  #freelancemuajb  #makeupbudget  #makeupbudgetjb  #muapasirgudang  #mualarkin  #muanusajaya  #muagelangpatah  #muabukitindah  #muabandarbaruuda  #muaperling  #muamersing 
❤️ Okaya Instant Powder/Compact Powder ❤️
.
✨2 in 1: Foundation & Bedak
✨Texture yg ringan & halus
✨Mudah disapu pada wajah
✨Melembabkan kulit
✨SPF 35
✨Mudah dibersihkan
✨Tahan 4-5 bulan
✨RM69
.
✅ Ready stock
.
Nak order? Whatsapp 0193032660 atau click link kat bio ⬆️⬆️
.
#muamalaysiamakeupartist #muamalaysia #makeupmalaysia #okaya #okayamalaysia #okayaoriginal #okayaprimer #okayaeyebrowgel #okayafoundation ##okayaliquidfoundation #okayacreamtopowder #okayacompactpowder #okayacombo #okayaputrajaya #kegemaranmua
❤️ Okaya Instant Powder/Compact Powder ❤️ . ✨2 in 1: Foundation & Bedak ✨Texture yg ringan & halus ✨Mudah disapu pada wajah ✨Melembabkan kulit ✨SPF 35 ✨Mudah dibersihkan ✨Tahan 4-5 bulan ✨RM69 . ✅ Ready stock . Nak order? Whatsapp 0193032660 atau click link kat bio ⬆️⬆️ . #muamalaysiamakeupartist  #muamalaysia  #makeupmalaysia  #okaya  #okayamalaysia  #okayaoriginal  #okayaprimer  #okayaeyebrowgel  #okayafoundation  ##okayaliquidfoundation  #okayacreamtopowder  #okayacompactpowder  #okayacombo  #okayaputrajaya  #kegemaranmua 
Helok ke? 😅

Meh sapa nak booking makeup boleh dah masuk booking. Insyallah akan berpuas hati. Pastikan hari bersejarah kita tinggalkan kenangan indah indah.

Nak book your date masih boleh ok.. Sebarang pertanyaan, Boleh Wassap saya di 0192802820 😍😍😍 #tutydoesmakeup 
#undiscovered_muas 
#makeupartist 
#makeupnikah 
#makeupkahwin
#makeuptunang 
#makeupmajlis #makeupartiskl #muakl #muaselangor 
#servismakeup
#servismakeupbytuty
#meenasatinshawl 
#makeupartis #makandamkl #muakl #muaselangor #muaampang #muacheras #muamalaysiamakeupartist
#makeupclass #kelasmakeup #bukanbiasabiasa
#selftalentedmua
Helok ke? 😅 Meh sapa nak booking makeup boleh dah masuk booking. Insyallah akan berpuas hati. Pastikan hari bersejarah kita tinggalkan kenangan indah indah. Nak book your date masih boleh ok.. Sebarang pertanyaan, Boleh Wassap saya di 0192802820 😍😍😍 #tutydoesmakeup  #undiscovered_muas  #makeupartist  #makeupnikah  #makeupkahwin  #makeuptunang  #makeupmajlis  #makeupartiskl  #muakl  #muaselangor  #servismakeup  #servismakeupbytuty  #meenasatinshawl  #makeupartis  #makandamkl  #muakl  #muaselangor  #muaampang  #muacheras  #muamalaysiamakeupartist  #makeupclass  #kelasmakeup  #bukanbiasabiasa  #selftalentedmua 
Tercari LIPMATTE yang tahan lama, langsung tak melekat pada cawan?

Jom cuba Lipmatte FeverGlam yang tengah Viral ni! The best ever lipmatte 👍 ✅ Lebih 15 kaler pilihan yang menarik! ✅ Tak melekit
✅ Tak keringkan bibir
✅ Melindungi & rawat bibir Ada kandungan SHEA BUTTER, VITAMIN E & ARGAN OIL
✅ Tak bersepah
✅ Bibir tak merekah
✅ Ringan seperti tak pakai lipmatte
✅ Bau Vanilla
✅ Tak tinggalkan kesan lepas makan atau minum
✅ Tahan lebih lama walaupun makan
✅ Tak hitamkan bibir
✅ Inspired kualiti dari brand 
INTERNATIONAL!
. . 
Harga mampu milik. Promosi beli 3 pcs JIMAT RM18 dan dapat 3 FREE GIFT sekali! 
Komen " NAK " atau terus Klik je link in bio
Tercari LIPMATTE yang tahan lama, langsung tak melekat pada cawan? Jom cuba Lipmatte FeverGlam yang tengah Viral ni! The best ever lipmatte 👍 ✅ Lebih 15 kaler pilihan yang menarik! ✅ Tak melekit ✅ Tak keringkan bibir ✅ Melindungi & rawat bibir Ada kandungan SHEA BUTTER, VITAMIN E & ARGAN OIL ✅ Tak bersepah ✅ Bibir tak merekah ✅ Ringan seperti tak pakai lipmatte ✅ Bau Vanilla ✅ Tak tinggalkan kesan lepas makan atau minum ✅ Tahan lebih lama walaupun makan ✅ Tak hitamkan bibir ✅ Inspired kualiti dari brand INTERNATIONAL! . . Harga mampu milik. Promosi beli 3 pcs JIMAT RM18 dan dapat 3 FREE GIFT sekali! Komen " NAK " atau terus Klik je link in bio
TEKNIK GAM KENING
.
.
Dear my lovely customer yg tak suka trading kening tapi nak nampak kemas bila apply makeup bole request teknik gam kening k.. jgn risau x effect kening asal 😙
.
.
#teknikgamkening #muajohorbharu #muamalaysiamakeupartist #beautytransforms #makeupservice
Assalamualaikum and salam sejahtera 😉👋🏻 Sis open booking smpai hujung tahun nie untuk warga Johor Bharu sebab start tahun depan sis akan berpindah ke Kuantan 😉 So... untuk habiskan masa sis kat jb nie .. sis nak bg discount 10% untuk setiap harga makeup 😘 For makeup booking ANY event direct whatsapp 👇🏻 =============================== www.wasap.my/60139455723 www.wasap.my/60139455723 www.wasap.my/60139455723 =============================== IG : @_hudamohd FB : Huda Mohd #makeupdinner  #makeuptunang  #makeupnikah  #makeupsanding  #makeupbertandang  #makeupdaily  #makeupbridesmaids  #muajohor  #muajohormurah  #mua  #muamalaysiamakeupartist  #muajb  #makeupartists  #makeupartistjohor  #muamurahjohor  #makeupbudgetjohor  #makeupartistmalaysia  #muajbmurah  #makeupservicemurahjb  #freelancemuajb  #makeupbudget  #makeupbudgetjb  #muapasirgudang  #mualarkin  #muanusajaya  #muagelangpatah  #muabukitindah  #muabandarbaruuda  #muaperling  #muamersing 
Selamat Hari Raya!! Makeup mood raya + mood kerja 😅 🍃Eyeshadow from @shopvioletvoss #likeaboss  🍃Foundation from @qamnee.skincare code #light  & #medium  🍃Highlighter from #maybeline  🍃Blusher from @colourpopcosmetics 🍃Lips from @anastasiabeverlyhills code #crush  🍃Shading & Contour from @physiciansformula code #bronzer  Nak booking makeup service boleh klik link di bio 😉 #muafizaharun  #mua  #muamalaysia  #muamalaysiamakeupartist  #muajohor  #muamelaka  #muaselangor  #muakl  #muakualalumpur  #muabangi  #muaputrajaya  #muacheras  #muagombak  #makeupbyme  #makeupbyfizaharun  #makeup  #makeupartist  #makeuplook  #makeupaddict  #makeuplover  #makeupwedding  #makeupnikah  #makeuptunang 
Hujung minggu nie kita berkarya balik ye untuk pengantin2 😘
Jom mana yg belom book lagi boleh cepat2 booking date sebelom full tahun nie ! 
Ada less 10% tau !
Sis open booking smpai hujung tahun nie untuk warga Johor Bharu sebab start tahun depan sis akan berpindah ke Kuantan 😉 So... untuk habiskan masa sis kat jb nie .. sis nak bg discount 10% untuk setiap harga makeup 😘 
For makeup booking ANY event direct whatsapp 👇🏻
===============================
www.wasap.my/60139455723
www.wasap.my/60139455723
www.wasap.my/60139455723
===============================
IG : @_hudamohd
FB : Huda Mohd

#makeupdinner #makeuptunang #makeupnikah #makeupsanding #makeupbertandang #makeupdaily #makeupbridesmaids #muajohor #muajohormurah #mua #muamalaysiamakeupartist #muajb #makeupartists #makeupartistjohor #muamurahjohor #makeupbudgetjohor #makeupartistmalaysia #muajbmurah #makeupservicemurahjb #freelancemuajb #makeupbudget #makeupbudgetjb #muapasirgudang #mualarkin #muanusajaya #muagelangpatah #muabukitindah #muabandarbaruuda #muaperling #muamersing
Hujung minggu nie kita berkarya balik ye untuk pengantin2 😘 Jom mana yg belom book lagi boleh cepat2 booking date sebelom full tahun nie ! Ada less 10% tau ! Sis open booking smpai hujung tahun nie untuk warga Johor Bharu sebab start tahun depan sis akan berpindah ke Kuantan 😉 So... untuk habiskan masa sis kat jb nie .. sis nak bg discount 10% untuk setiap harga makeup 😘 For makeup booking ANY event direct whatsapp 👇🏻 =============================== www.wasap.my/60139455723 www.wasap.my/60139455723 www.wasap.my/60139455723 =============================== IG : @_hudamohd FB : Huda Mohd #makeupdinner  #makeuptunang  #makeupnikah  #makeupsanding  #makeupbertandang  #makeupdaily  #makeupbridesmaids  #muajohor  #muajohormurah  #mua  #muamalaysiamakeupartist  #muajb  #makeupartists  #makeupartistjohor  #muamurahjohor  #makeupbudgetjohor  #makeupartistmalaysia  #muajbmurah  #makeupservicemurahjb  #freelancemuajb  #makeupbudget  #makeupbudgetjb  #muapasirgudang  #mualarkin  #muanusajaya  #muagelangpatah  #muabukitindah  #muabandarbaruuda  #muaperling  #muamersing 
Assalamualaikum and salam sejahtera 😉👋🏻 Sis open booking smpai hujung tahun nie untuk warga Johor Bharu sebab start tahun depan sis akan berpindah ke Kuantan 😉 So... untuk habiskan masa sis kat jb nie .. sis nak bg discount 10% untuk setiap harga makeup 😘 For makeup booking ANY event direct whatsapp 👇🏻 =============================== www.wasap.my/60139455723 www.wasap.my/60139455723 www.wasap.my/60139455723 =============================== IG : @_hudamohd FB : Huda Mohd #makeupdinner  #makeuptunang  #makeupnikah  #makeupsanding  #makeupbertandang  #makeupdaily  #makeupbridesmaids  #muajohor  #muajohormurah  #mua  #muamalaysiamakeupartist  #muajb  #makeupartists  #makeupartistjohor  #muamurahjohor  #makeupbudgetjohor  #makeupartistmalaysia  #muajbmurah  #makeupservicemurahjb  #freelancemuajb  #makeupbudget  #makeupbudgetjb  #muapasirgudang  #mualarkin  #muanusajaya  #muagelangpatah  #muabukitindah  #muabandarbaruuda  #muaperling  #muamersing 
Alaska True Island bukan saja ada moisturizer tapi ada toner & mask. Jom dapatkan 1 set uolls.. Alaska True Island
❄❄❄❄
Mask - RM12
- boleh diambil semingu sekali atau dua kali
- cara pakai hanya tampal di muka

Toner - RM88
- sejenis gel
- dipakai selepas cleansing muka
- boleh pakai dgn kapas utk remove dead skin
- ia juga boleh ratakan satu wajah

Emulsion - RM99
✅sejenis light moisturizer
✅dipakai sebelum atau selepas moisturizer
✅bertindak menghidrasikan dan melembapkan kulit
✅mudah meresap kedalam kulit dan tak melekit
✅sesuai untuk kulit sensitif
✅ratakan satu wajah

Moisturizer - RM99
- sejenis krim
- diapakai selepas toner
- pakai hanya menggunakan jari
- ratakan satu wajah

Hanya RM298
FREEPOSTAGE SM ADD RM5 SS
whatsapp 0178118718

#nafura 
#trueisland
#alaskaglacierwateraquaskincare#honeybeevenommalaysia #magicskinprimer #nafura #hopegirl #sayajual #sayajualmurah #collagen #makeup #makeupaddict #makeupjunkie  #mua #SkinCare  #makeupgeek #mac  #nafura #sephora #sasa #thebalm #malaysia #Cosmetics #loreal #hopegirl #honeybeevenomcream#honeybeeserum #teamfazzymua#sayajual#sayajualkosmetik#sayajualskincare#muakl #igmalaysiashop #muamalaysiamakeupartist
Alaska True Island bukan saja ada moisturizer tapi ada toner & mask. Jom dapatkan 1 set uolls.. Alaska True Island ❄❄❄❄ Mask - RM12 - boleh diambil semingu sekali atau dua kali - cara pakai hanya tampal di muka Toner - RM88 - sejenis gel - dipakai selepas cleansing muka - boleh pakai dgn kapas utk remove dead skin - ia juga boleh ratakan satu wajah Emulsion - RM99 ✅sejenis light moisturizer ✅dipakai sebelum atau selepas moisturizer ✅bertindak menghidrasikan dan melembapkan kulit ✅mudah meresap kedalam kulit dan tak melekit ✅sesuai untuk kulit sensitif ✅ratakan satu wajah Moisturizer - RM99 - sejenis krim - diapakai selepas toner - pakai hanya menggunakan jari - ratakan satu wajah Hanya RM298 FREEPOSTAGE SM ADD RM5 SS whatsapp 0178118718 #nafura  #trueisland  #alaskaglacierwateraquaskincare #honeybeevenommalaysia  #magicskinprimer  #nafura  #hopegirl  #sayajual  #sayajualmurah  #collagen  #makeup  #makeupaddict  #makeupjunkie  #mua  #SkinCare  #makeupgeek  #mac  #nafura  #sephora  #sasa  #thebalm  #malaysia  #Cosmetics  #loreal  #hopegirl  #honeybeevenomcream #honeybeeserum  #teamfazzymua #sayajual #sayajualkosmetik #sayajualskincare #muakl  #igmalaysiashop  #muamalaysiamakeupartist 
Alaska True Island bukan saja ada moisturizer tapi ada toner & mask. Jom dapatkan 1 set uolls.. Alaska True Island
❄❄❄❄
Mask - RM12
- boleh diambil semingu sekali atau dua kali
- cara pakai hanya tampal di muka

Toner - RM88
- sejenis gel
- dipakai selepas cleansing muka
- boleh pakai dgn kapas utk remove dead skin
- ia juga boleh ratakan satu wajah

Emulsion - RM99
✅sejenis light moisturizer
✅dipakai sebelum atau selepas moisturizer
✅bertindak menghidrasikan dan melembapkan kulit
✅mudah meresap kedalam kulit dan tak melekit
✅sesuai untuk kulit sensitif
✅ratakan satu wajah

Moisturizer - RM99
- sejenis krim
- diapakai selepas toner
- pakai hanya menggunakan jari
- ratakan satu wajah

Hanya RM298
FREEPOSTAGE SM ADD RM5 SS
whatsapp 0178118718

#nafura 
#trueisland
#alaskaglacierwateraquaskincare#honeybeevenommalaysia #magicskinprimer #nafura #hopegirl #sayajual #sayajualmurah #collagen #makeup #makeupaddict #makeupjunkie  #mua #SkinCare  #makeupgeek #mac  #nafura #sephora #sasa #thebalm #malaysia #Cosmetics #loreal #hopegirl #honeybeevenomcream#honeybeeserum #teamfazzymua#sayajual#sayajualkosmetik#sayajualskincare#muakl #igmalaysiashop #muamalaysiamakeupartist
Alaska True Island bukan saja ada moisturizer tapi ada toner & mask. Jom dapatkan 1 set uolls.. Alaska True Island ❄❄❄❄ Mask - RM12 - boleh diambil semingu sekali atau dua kali - cara pakai hanya tampal di muka Toner - RM88 - sejenis gel - dipakai selepas cleansing muka - boleh pakai dgn kapas utk remove dead skin - ia juga boleh ratakan satu wajah Emulsion - RM99 ✅sejenis light moisturizer ✅dipakai sebelum atau selepas moisturizer ✅bertindak menghidrasikan dan melembapkan kulit ✅mudah meresap kedalam kulit dan tak melekit ✅sesuai untuk kulit sensitif ✅ratakan satu wajah Moisturizer - RM99 - sejenis krim - diapakai selepas toner - pakai hanya menggunakan jari - ratakan satu wajah Hanya RM298 FREEPOSTAGE SM ADD RM5 SS whatsapp 0178118718 #nafura  #trueisland  #alaskaglacierwateraquaskincare #honeybeevenommalaysia  #magicskinprimer  #nafura  #hopegirl  #sayajual  #sayajualmurah  #collagen  #makeup  #makeupaddict  #makeupjunkie  #mua  #SkinCare  #makeupgeek  #mac  #nafura  #sephora  #sasa  #thebalm  #malaysia  #Cosmetics  #loreal  #hopegirl  #honeybeevenomcream #honeybeeserum  #teamfazzymua #sayajual #sayajualkosmetik #sayajualskincare #muakl  #igmalaysiashop  #muamalaysiamakeupartist 
Alaska True Island bukan saja ada moisturizer tapi ada toner & mask. Jom dapatkan 1 set uolls.. Alaska True Island
❄❄❄❄
Mask - RM12
- boleh diambil semingu sekali atau dua kali
- cara pakai hanya tampal di muka

Toner - RM88
- sejenis gel
- dipakai selepas cleansing muka
- boleh pakai dgn kapas utk remove dead skin
- ia juga boleh ratakan satu wajah

Emulsion - RM99
✅sejenis light moisturizer
✅dipakai sebelum atau selepas moisturizer
✅bertindak menghidrasikan dan melembapkan kulit
✅mudah meresap kedalam kulit dan tak melekit
✅sesuai untuk kulit sensitif
✅ratakan satu wajah

Moisturizer - RM99
- sejenis krim
- diapakai selepas toner
- pakai hanya menggunakan jari
- ratakan satu wajah

Hanya RM298
FREEPOSTAGE SM ADD RM5 SS
whatsapp 0178118718

#nafura 
#trueisland
#alaskaglacierwateraquaskincare#honeybeevenommalaysia #magicskinprimer #nafura #hopegirl #sayajual #sayajualmurah #collagen #makeup #makeupaddict #makeupjunkie  #mua #SkinCare  #makeupgeek #mac  #nafura #sephora #sasa #thebalm #malaysia #Cosmetics #loreal #hopegirl #honeybeevenomcream#honeybeeserum #teamfazzymua#sayajual#sayajualkosmetik#sayajualskincare#muakl #igmalaysiashop #muamalaysiamakeupartist
Alaska True Island bukan saja ada moisturizer tapi ada toner & mask. Jom dapatkan 1 set uolls.. Alaska True Island ❄❄❄❄ Mask - RM12 - boleh diambil semingu sekali atau dua kali - cara pakai hanya tampal di muka Toner - RM88 - sejenis gel - dipakai selepas cleansing muka - boleh pakai dgn kapas utk remove dead skin - ia juga boleh ratakan satu wajah Emulsion - RM99 ✅sejenis light moisturizer ✅dipakai sebelum atau selepas moisturizer ✅bertindak menghidrasikan dan melembapkan kulit ✅mudah meresap kedalam kulit dan tak melekit ✅sesuai untuk kulit sensitif ✅ratakan satu wajah Moisturizer - RM99 - sejenis krim - diapakai selepas toner - pakai hanya menggunakan jari - ratakan satu wajah Hanya RM298 FREEPOSTAGE SM ADD RM5 SS whatsapp 0178118718 #nafura  #trueisland  #alaskaglacierwateraquaskincare #honeybeevenommalaysia  #magicskinprimer  #nafura  #hopegirl  #sayajual  #sayajualmurah  #collagen  #makeup  #makeupaddict  #makeupjunkie  #mua  #SkinCare  #makeupgeek  #mac  #nafura  #sephora  #sasa  #thebalm  #malaysia  #Cosmetics  #loreal  #hopegirl  #honeybeevenomcream #honeybeeserum  #teamfazzymua #sayajual #sayajualkosmetik #sayajualskincare #muakl  #igmalaysiashop  #muamalaysiamakeupartist