an online Instagram web viewer

#mualumut medias

Photos

Sempena Elly’s Birthday on this upcoming January, kita nak buat promo super jimat untuk bakal bride and siapa2 sahaja yang nak makeup..
.
.
Promo valid sampai 31JANUARY2019 SAHAJA‼️
.
.
Tarikh untuk bulan 2,5,7 pun boleh booked jugak tapi mesti bfre 31 JANUARY 2019 okay.
.
.
Dah jangan mintak kurang dah, ni dah terlajak mur sangat🤪 .
.
Siapa cepat dia dapat, jom whatsapp kita +6019 406 3700
.
. .
#bridalmakeupmy #muamalaysia #malaywedding #muamanjung #muaperak #muasitiawan #muaipoh #muataiping #mualumut #muakuantan #muapahang #muaayertawar #mualekir #makeupmanis2 #makeuppengantin #makeupkahwin #muakl #muaselangor #muashahalam #muasubang #muaampang #muasetapak #muapekan #muabeserah #muatapah #muaseriiskandar #muabota #muapenang #muatelukintan #muagelungpepuyu
Sempena Elly’s Birthday on this upcoming January, kita nak buat promo super jimat untuk bakal bride and siapa2 sahaja yang nak makeup.. . . Promo valid sampai 31JANUARY2019 SAHAJA‼️ . . Tarikh untuk bulan 2,5,7 pun boleh booked jugak tapi mesti bfre 31 JANUARY 2019 okay. . . Dah jangan mintak kurang dah, ni dah terlajak mur sangat🤪 . . Siapa cepat dia dapat, jom whatsapp kita +6019 406 3700 . . . #bridalmakeupmy  #muamalaysia  #malaywedding  #muamanjung  #muaperak  #muasitiawan  #muaipoh  #muataiping  #mualumut  #muakuantan  #muapahang  #muaayertawar  #mualekir  #makeupmanis2  #makeuppengantin  #makeupkahwin  #muakl  #muaselangor  #muashahalam  #muasubang  #muaampang  #muasetapak  #muapekan  #muabeserah  #muatapah  #muaseriiskandar  #muabota  #muapenang  #muatelukintan  #muagelungpepuyu 
.
SubhanAllah
Alhamdulillah 
Allahhuakhbar 
S A N D I N G  F A R A H 
S G  B A Y O R  S E L A M A
Makeup by A F I Q A H  H I S H A M
Thank you pretty farah for having me

WhatsApp 👇🏼👇🏽👇🏾 for booking 😘

0187704512 or click link at my bio

#byafiqahhisham #makeupbyafiqahhisham #makeupbudjet #makeuptunang #makeupnikah #makeupsanding #makeupbertandang #makeupbridesmaids #makeupkonvo  #muaperak #muamanjung #muasitiawan #mualumut #mualekir #muatelukintan #muaipoh #muataiping #muapenang #muaberuas #muakggajah #muaselama #muabagandato #muasgsiput #muaseriiskandar #muaparit #muatapah #muaparitbuntar #muakampar #muabota #muapantairemis
. SubhanAllah Alhamdulillah Allahhuakhbar S A N D I N G F A R A H S G B A Y O R S E L A M A Makeup by A F I Q A H H I S H A M Thank you pretty farah for having me WhatsApp 👇🏼👇🏽👇🏾 for booking 😘 0187704512 or click link at my bio #byafiqahhisham  #makeupbyafiqahhisham  #makeupbudjet  #makeuptunang  #makeupnikah  #makeupsanding  #makeupbertandang  #makeupbridesmaids  #makeupkonvo  #muaperak  #muamanjung  #muasitiawan  #mualumut  #mualekir  #muatelukintan  #muaipoh  #muataiping  #muapenang  #muaberuas  #muakggajah  #muaselama  #muabagandato  #muasgsiput  #muaseriiskandar  #muaparit  #muatapah  #muaparitbuntar  #muakampar  #muabota  #muapantairemis 
.
SubhanAllah
Alhamdulillah 
Allahhuakhbar 
S A N D I N G  F A R A H 
S G  B A Y O R  S E L A M A
Makeup by A F I Q A H  H I S H A M
Thank you pretty farah for having me

WhatsApp 👇🏼👇🏽👇🏾 for booking 😘

0187704512 or click link at my bio

#byafiqahhisham #makeupbyafiqahhisham #makeupbudjet #makeuptunang #makeupnikah #makeupsanding #makeupbertandang #makeupbridesmaids #makeupkonvo  #muaperak #muamanjung #muasitiawan #mualumut #mualekir #muatelukintan #muaipoh #muataiping #muapenang #muaberuas #muakggajah #muaselama #muabagandato #muasgsiput #muaseriiskandar #muaparit #muatapah #muaparitbuntar #muakampar #muabota #muapantairemis
. SubhanAllah Alhamdulillah Allahhuakhbar S A N D I N G F A R A H S G B A Y O R S E L A M A Makeup by A F I Q A H H I S H A M Thank you pretty farah for having me WhatsApp 👇🏼👇🏽👇🏾 for booking 😘 0187704512 or click link at my bio #byafiqahhisham  #makeupbyafiqahhisham  #makeupbudjet  #makeuptunang  #makeupnikah  #makeupsanding  #makeupbertandang  #makeupbridesmaids  #makeupkonvo  #muaperak  #muamanjung  #muasitiawan  #mualumut  #mualekir  #muatelukintan  #muaipoh  #muataiping  #muapenang  #muaberuas  #muakggajah  #muaselama  #muabagandato  #muasgsiput  #muaseriiskandar  #muaparit  #muatapah  #muaparitbuntar  #muakampar  #muabota  #muapantairemis 
.
SubhanAllah
Alhamdulillah 
Allahhuakhbar 
S A N D I N G  F A R A H 
S G  B A Y O R  S E L A M A
Makeup by A F I Q A H  H I S H A M
Thank you pretty farah for having me

WhatsApp 👇🏼👇🏽👇🏾 for booking 😘

0187704512 or click link at my bio

#byafiqahhisham #makeupbyafiqahhisham #makeupbudjet #makeuptunang #makeupnikah #makeupsanding #makeupbertandang #makeupbridesmaids #makeupkonvo  #muaperak #muamanjung #muasitiawan #mualumut #mualekir #muatelukintan #muaipoh #muataiping #muapenang #muaberuas #muakggajah #muaselama #muabagandato #muasgsiput #muaseriiskandar #muaparit #muatapah #muaparitbuntar #muakampar #muabota #muapantairemis
. SubhanAllah Alhamdulillah Allahhuakhbar S A N D I N G F A R A H S G B A Y O R S E L A M A Makeup by A F I Q A H H I S H A M Thank you pretty farah for having me WhatsApp 👇🏼👇🏽👇🏾 for booking 😘 0187704512 or click link at my bio #byafiqahhisham  #makeupbyafiqahhisham  #makeupbudjet  #makeuptunang  #makeupnikah  #makeupsanding  #makeupbertandang  #makeupbridesmaids  #makeupkonvo  #muaperak  #muamanjung  #muasitiawan  #mualumut  #mualekir  #muatelukintan  #muaipoh  #muataiping  #muapenang  #muaberuas  #muakggajah  #muaselama  #muabagandato  #muasgsiput  #muaseriiskandar  #muaparit  #muatapah  #muaparitbuntar  #muakampar  #muabota  #muapantairemis 
Amaran: Bila api membakar diri🔥

Sfx Makeup Effects "Burning skin" by #EeraDemureArts
Bnyak nk kena belajar lg😅..TQ kpd pelakon 'stunt' yg sgt sporting utk beraksi😁 dh mcm nk terjun..mujur bangunan x tinggi haha😆
insyaAllah ade rezeki kite buat lagi😉

#Sfxmakeupeffects #makeupkesankhas #sfxmakeup #sfxinjuries #makeupartist #jurusolek #makeup #Solekan #Lukaberdarah 
#Muamanjung #Mualumut #Muaperak
Sfx Makeup Effects "Burning skin" by #EeraDemureArts
Bnyak nk kena belajar lg😅..TQ kpd pelakon 'stunt' yg sgt sporting utk beraksi😁 dh mcm nk terjun..mujur bangunan x tinggi haha😆
insyaAllah ade rezeki kite buat lagi😉

#Sfxmakeupeffects #makeupkesankhas #sfxmakeup #sfxinjuries #makeupartist #jurusolek #makeup #Solekan #Lukaberdarah 
#Muamanjung #Mualumut #Muaperak
.
SubhanAllah
Alhamdulillah 
Allahhuakhbar 
B E R T A N D A N G  S A R A H
P A N T A I  R E M I S 
Makeup by A F I Q A H  H I S H A M
Thank you pretty for having me

WhatsApp 👇🏼👇🏽👇🏾 for booking 😘

0187704512

#byafiqahhisham #makeupbyafiqahhisham #makeupbudjet #makeuptunang #makeupnikah #makeupsanding #makeupbertandang #muaperak #muamanjung #muasitiawan #mualumut #mualekir #muatelukintan #muaipoh #muataiping #muaputrajaya #muapenang #muaberuas #muakggajah #muaselama #muabagandatoh #muasgsiput #muaseriiskandar #muaparit #muatapah #muaparitbuntar #muakampar #muabota #muapantairemis #muakl
. SubhanAllah Alhamdulillah Allahhuakhbar B E R T A N D A N G S A R A H P A N T A I R E M I S Makeup by A F I Q A H H I S H A M Thank you pretty for having me WhatsApp 👇🏼👇🏽👇🏾 for booking 😘 0187704512 #byafiqahhisham  #makeupbyafiqahhisham  #makeupbudjet  #makeuptunang  #makeupnikah  #makeupsanding  #makeupbertandang  #muaperak  #muamanjung  #muasitiawan  #mualumut  #mualekir  #muatelukintan  #muaipoh  #muataiping  #muaputrajaya  #muapenang  #muaberuas  #muakggajah  #muaselama  #muabagandatoh  #muasgsiput  #muaseriiskandar  #muaparit  #muatapah  #muaparitbuntar  #muakampar  #muabota  #muapantairemis  #muakl 
.
SubhanAllah
Alhamdulillah 
Allahhuakhbar 
B E R T A N D A N G  S A R A H
P A N T A I  R E M I S 
Makeup by A F I Q A H  H I S H A M
Thank you pretty for having me

WhatsApp 👇🏼👇🏽👇🏾 for booking 😘

0187704512

#byafiqahhisham #makeupbyafiqahhisham #makeupbudjet #makeuptunang #makeupnikah #makeupsanding #makeupbertandang #muaperak #muamanjung #muasitiawan #mualumut #mualekir #muatelukintan #muaipoh #muataiping #muaputrajaya #muapenang #muaberuas #muakggajah #muaselama #muabagandatoh #muasgsiput #muaseriiskandar #muaparit #muatapah #muaparitbuntar #muakampar #muabota #muapantairemis #muakl
. SubhanAllah Alhamdulillah Allahhuakhbar B E R T A N D A N G S A R A H P A N T A I R E M I S Makeup by A F I Q A H H I S H A M Thank you pretty for having me WhatsApp 👇🏼👇🏽👇🏾 for booking 😘 0187704512 #byafiqahhisham  #makeupbyafiqahhisham  #makeupbudjet  #makeuptunang  #makeupnikah  #makeupsanding  #makeupbertandang  #muaperak  #muamanjung  #muasitiawan  #mualumut  #mualekir  #muatelukintan  #muaipoh  #muataiping  #muaputrajaya  #muapenang  #muaberuas  #muakggajah  #muaselama  #muabagandatoh  #muasgsiput  #muaseriiskandar  #muaparit  #muatapah  #muaparitbuntar  #muakampar  #muabota  #muapantairemis  #muakl 
.
SubhanAllah
Alhamdulillah 
Allahhuakhbar 
B E R T A N D A N G  S A R A H
P A N T A I  R E M I S 
Makeup by A F I Q A H  H I S H A M
Thank you pretty for having me

WhatsApp 👇🏼👇🏽👇🏾 for booking 😘

0187704512

#byafiqahhisham #makeupbyafiqahhisham #makeupbudjet #makeuptunang #makeupnikah #makeupsanding #makeupbertandang #muaperak #muamanjung #muasitiawan #mualumut #mualekir #muatelukintan #muaipoh #muataiping #muaputrajaya #muapenang #muaberuas #muakggajah #muaselama #muabagandatoh #muasgsiput #muaseriiskandar #muaparit #muatapah #muaparitbuntar #muakampar #muabota #muapantairemis #muakl
. SubhanAllah Alhamdulillah Allahhuakhbar B E R T A N D A N G S A R A H P A N T A I R E M I S Makeup by A F I Q A H H I S H A M Thank you pretty for having me WhatsApp 👇🏼👇🏽👇🏾 for booking 😘 0187704512 #byafiqahhisham  #makeupbyafiqahhisham  #makeupbudjet  #makeuptunang  #makeupnikah  #makeupsanding  #makeupbertandang  #muaperak  #muamanjung  #muasitiawan  #mualumut  #mualekir  #muatelukintan  #muaipoh  #muataiping  #muaputrajaya  #muapenang  #muaberuas  #muakggajah  #muaselama  #muabagandatoh  #muasgsiput  #muaseriiskandar  #muaparit  #muatapah  #muaparitbuntar  #muakampar  #muabota  #muapantairemis  #muakl 
Kebaikan ARSYA SERUM :-
💄Merawat semua masalah kulit
💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing 💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan
💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka
💄merawat dan geragat
💄memudarkan parut dan garis2 halus
💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu
💄merawat kulit kusam
💄menaikkan pipi yang jatuh
💄mengurangkan kedutan dan garis halus 💄merawat kulit sensitive
💄menghilangkan bintik hitam
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg )
.
Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute
.
#muaKualaKrai#muaKualaKubuBaharu#muaKualaLipis#muaKualaNerang#muaKualaPerlis#muaKualaPilah#muaKualaSelangor#muaKualaSungaiBaru#muaKualaTerengganu#muaKuang#muaKuantan#muaKuching#muaKudat#muaKulai#muaKulim#muaKunak#muaLabis#muaLahadDatu#tiktokmalaysia#muaLangkawi#muaLimbang#muaLumut#muaMarang#muaMasjidTanah#muaMentakab#muaMersing#muaMiri#muaMuar#muaNibongTebal#muaNilai
Kebaikan ARSYA SERUM :- 💄Merawat semua masalah kulit 💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing 💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan 💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka 💄merawat dan geragat 💄memudarkan parut dan garis2 halus 💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu 💄merawat kulit kusam 💄menaikkan pipi yang jatuh 💄mengurangkan kedutan dan garis halus 💄merawat kulit sensitive 💄menghilangkan bintik hitam . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #muaKualaKrai #muaKualaKubuBaharu #muaKualaLipis #muaKualaNerang #muaKualaPerlis #muaKualaPilah #muaKualaSelangor #muaKualaSungaiBaru #muaKualaTerengganu #muaKuang #muaKuantan #muaKuching #muaKudat #muaKulai #muaKulim #muaKunak #muaLabis #muaLahadDatu #tiktokmalaysia #muaLangkawi #muaLimbang #muaLumut #muaMarang #muaMasjidTanah #muaMentakab #muaMersing #muaMiri #muaMuar #muaNibongTebal #muaNilai 
Kebaikan ARSYA SERUM :-
💄Merawat semua masalah kulit
💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing 💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan
💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka
💄merawat dan geragat
💄memudarkan parut dan garis2 halus
💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu
💄merawat kulit kusam
💄menaikkan pipi yang jatuh
💄mengurangkan kedutan dan garis halus 💄merawat kulit sensitive
💄menghilangkan bintik hitam
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg )
.
Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute
.
#muaKualaKrai#muaKualaKubuBaharu#muaKualaLipis#muaKualaNerang#muaKualaPerlis#muaKualaPilah#muaKualaSelangor#muaKualaSungaiBaru#muaKualaTerengganu#muaKuang#muaKuantan#muaKuching#muaKudat#muaKulai#muaKulim#muaKunak#muaLabis#muaLahadDatu#tiktokmalaysia#muaLangkawi#muaLimbang#muaLumut#muaMarang#muaMasjidTanah#muaMentakab#muaMersing#muaMiri#muaMuar#muaNibongTebal#muaNilai
Kebaikan ARSYA SERUM :- 💄Merawat semua masalah kulit 💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing 💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan 💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka 💄merawat dan geragat 💄memudarkan parut dan garis2 halus 💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu 💄merawat kulit kusam 💄menaikkan pipi yang jatuh 💄mengurangkan kedutan dan garis halus 💄merawat kulit sensitive 💄menghilangkan bintik hitam . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #muaKualaKrai #muaKualaKubuBaharu #muaKualaLipis #muaKualaNerang #muaKualaPerlis #muaKualaPilah #muaKualaSelangor #muaKualaSungaiBaru #muaKualaTerengganu #muaKuang #muaKuantan #muaKuching #muaKudat #muaKulai #muaKulim #muaKunak #muaLabis #muaLahadDatu #tiktokmalaysia #muaLangkawi #muaLimbang #muaLumut #muaMarang #muaMasjidTanah #muaMentakab #muaMersing #muaMiri #muaMuar #muaNibongTebal #muaNilai 
Malu2 kucing pengantin kite harini hihi😁
Kita kasi lagu classic sket😍😘 16.12.18-Makeup Sanding traditional kontemporari Atiqah by #EeraDemureArt 
Hairdo by Izami.

Jom dapatkan full pakej perkahwinan 2019 di Izami Idea Kreatif Deco hasil kerja kami mengetengahkan kepuasan sebagai keutamaan🤗 
#SelamatPengantinBaru❤

#MuaLumut #Muamanjung #Muaipoh #MuaPerak #Jurusolekwanita #Jurusolek #Makeupartist #MUA #Makeupartistmalaysia #Makeupkawin #Makeuppengantin #Makeupsanding #Auraseri #Aurapengantin #Sentuhan
Malu2 kucing pengantin kite harini hihi😁 Kita kasi lagu classic sket😍😘 16.12.18-Makeup Sanding traditional kontemporari Atiqah by #EeraDemureArt  Hairdo by Izami. Jom dapatkan full pakej perkahwinan 2019 di Izami Idea Kreatif Deco hasil kerja kami mengetengahkan kepuasan sebagai keutamaan🤗 #SelamatPengantinBaru ❤ #MuaLumut  #Muamanjung  #Muaipoh  #MuaPerak  #Jurusolekwanita  #Jurusolek  #Makeupartist  #MUA  #Makeupartistmalaysia  #Makeupkawin  #Makeuppengantin  #Makeupsanding  #Auraseri  #Aurapengantin  #Sentuhan 
16.12.18-Makeup Sanding traditional kontemporari Atiqah by #EeraDemureArt 
Hairdo by Izami.

Alhamdulillah...bila tgok pengantin ni, teringat masa sis eera kawin dulu hee🙈😁
Sis eera suka tgok diorang..
Boleh rasa Aura seri mereka🤗
Semoga pasangan pengantin ini sentiasa berbahgia smpai ke syurga..aamiin☺

Jom dapatkan full pakej perkahwinan 2019 di Izami Idea Kreatif Deco hasil kerja kami mengetengahkan kepuasan sebagai keutamaan🤗 
#SelamatPengantinBaru❤

#MuaLumut #Muamanjung #Muaipoh #MuaPerak #Jurusolekwanita #Jurusolek #Makeupartist #MUA #Makeupartistmalaysia #Makeupkawin #Makeuppengantin #Makeupsanding #Auraseri #Aurapengantin #Sentuhan
16.12.18-Makeup Sanding traditional kontemporari Atiqah by #EeraDemureArt  Hairdo by Izami. Alhamdulillah...bila tgok pengantin ni, teringat masa sis eera kawin dulu hee🙈😁 Sis eera suka tgok diorang.. Boleh rasa Aura seri mereka🤗 Semoga pasangan pengantin ini sentiasa berbahgia smpai ke syurga..aamiin☺ Jom dapatkan full pakej perkahwinan 2019 di Izami Idea Kreatif Deco hasil kerja kami mengetengahkan kepuasan sebagai keutamaan🤗 #SelamatPengantinBaru ❤ #MuaLumut  #Muamanjung  #Muaipoh  #MuaPerak  #Jurusolekwanita  #Jurusolek  #Makeupartist  #MUA  #Makeupartistmalaysia  #Makeupkawin  #Makeuppengantin  #Makeupsanding  #Auraseri  #Aurapengantin  #Sentuhan 
16.12.18-Makeup Sanding traditional kontemporari Atiqah by #EeraDemureArt 
Hairdo by Izami.

Alhamdulillah...bila tgok pengantin ni, teringat masa sis eera kawin dulu hee🙈😁
Sis eera suka tgok diorang..
Boleh rasa Aura seri mereka🤗
Semoga pasangan pengantin ini sentiasa berbahgia smpai ke syurga..aamiin☺

Jom dapatkan full pakej perkahwinan 2019 di Izami Idea Kreatif Deco hasil kerja kami mengetengahkan kepuasan sebagai keutamaan🤗 
#SelamatPengantinBaru❤

#MuaLumut #Muamanjung #Muaipoh #MuaPerak #Jurusolekwanita #Jurusolek #Makeupartist #MUA #Makeupartistmalaysia #Makeupkawin #Makeuppengantin #Makeupsanding #Auraseri #Aurapengantin #Sentuhan
16.12.18-Makeup Sanding traditional kontemporari Atiqah by #EeraDemureArt  Hairdo by Izami. Alhamdulillah...bila tgok pengantin ni, teringat masa sis eera kawin dulu hee🙈😁 Sis eera suka tgok diorang.. Boleh rasa Aura seri mereka🤗 Semoga pasangan pengantin ini sentiasa berbahgia smpai ke syurga..aamiin☺ Jom dapatkan full pakej perkahwinan 2019 di Izami Idea Kreatif Deco hasil kerja kami mengetengahkan kepuasan sebagai keutamaan🤗 #SelamatPengantinBaru ❤ #MuaLumut  #Muamanjung  #Muaipoh  #MuaPerak  #Jurusolekwanita  #Jurusolek  #Makeupartist  #MUA  #Makeupartistmalaysia  #Makeupkawin  #Makeuppengantin  #Makeupsanding  #Auraseri  #Aurapengantin  #Sentuhan 
Makeup for wedding and event by @_atikah_razali

Open slot makeup disember & tahun 2019

____________________________________ .
.
Merisik
Tunang
Nikah
Sanding
Bertandang
Dinner 
Dlls
.
.
.  For booking date
Whatsapp 01140215828

Follow my ig @_atikah_razali @_atikah_razali @_atikah_razali .
. 
#muaperak #muamanjungperak #mualumut #mualekir #muakualakangsar #muaipoh #muatronoh #muaseriiskandar #makeupbyatikahrazali  #muatapah
Kebaikan ARSYA SERUM :-
💄Merawat semua masalah kulit
💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing 💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan
💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka
💄merawat dan geragat
💄memudarkan parut dan garis2 halus
💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu
💄merawat kulit kusam
💄menaikkan pipi yang jatuh
💄mengurangkan kedutan dan garis halus 💄merawat kulit sensitive
💄menghilangkan bintik hitam
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg )
.
Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute
.
#muaKualaKrai#muaKualaKubuBaharu#muaKualaLipis#muaKualaNerang#muaKualaPerlis#muaKualaPilah#muaKualaSelangor#muaKualaSungaiBaru#muaKualaTerengganu#muaKuang#muaKuantan#muaKuching#muaKudat#muaKulai#muaKulim#muaKunak#muaLabis#muaLahadDatu#tiktokmalaysia#muaLangkawi#muaLimbang#muaLumut#muaMarang#muaMasjidTanah#muaMentakab#muaMersing#muaMiri#muaMuar#muaNibongTebal#muaNilai
Kebaikan ARSYA SERUM :- 💄Merawat semua masalah kulit 💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing 💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan 💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka 💄merawat dan geragat 💄memudarkan parut dan garis2 halus 💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu 💄merawat kulit kusam 💄menaikkan pipi yang jatuh 💄mengurangkan kedutan dan garis halus 💄merawat kulit sensitive 💄menghilangkan bintik hitam . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #muaKualaKrai #muaKualaKubuBaharu #muaKualaLipis #muaKualaNerang #muaKualaPerlis #muaKualaPilah #muaKualaSelangor #muaKualaSungaiBaru #muaKualaTerengganu #muaKuang #muaKuantan #muaKuching #muaKudat #muaKulai #muaKulim #muaKunak #muaLabis #muaLahadDatu #tiktokmalaysia #muaLangkawi #muaLimbang #muaLumut #muaMarang #muaMasjidTanah #muaMentakab #muaMersing #muaMiri #muaMuar #muaNibongTebal #muaNilai 
Kebaikan ARSYA SERUM :-
💄Merawat semua masalah kulit
💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing 💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan
💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka
💄merawat dan geragat
💄memudarkan parut dan garis2 halus
💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu
💄merawat kulit kusam
💄menaikkan pipi yang jatuh
💄mengurangkan kedutan dan garis halus 💄merawat kulit sensitive
💄menghilangkan bintik hitam
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg )
.
Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute
.
#muaKualaKrai#muaKualaKubuBaharu#muaKualaLipis#muaKualaNerang#muaKualaPerlis#muaKualaPilah#muaKualaSelangor#muaKualaSungaiBaru#muaKualaTerengganu#muaKuang#muaKuantan#muaKuching#muaKudat#muaKulai#muaKulim#muaKunak#muaLabis#muaLahadDatu#tiktokmalaysia#muaLangkawi#muaLimbang#muaLumut#muaMarang#muaMasjidTanah#muaMentakab#muaMersing#muaMiri#muaMuar#muaNibongTebal#muaNilai
Kebaikan ARSYA SERUM :- 💄Merawat semua masalah kulit 💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing 💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan 💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka 💄merawat dan geragat 💄memudarkan parut dan garis2 halus 💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu 💄merawat kulit kusam 💄menaikkan pipi yang jatuh 💄mengurangkan kedutan dan garis halus 💄merawat kulit sensitive 💄menghilangkan bintik hitam . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #muaKualaKrai #muaKualaKubuBaharu #muaKualaLipis #muaKualaNerang #muaKualaPerlis #muaKualaPilah #muaKualaSelangor #muaKualaSungaiBaru #muaKualaTerengganu #muaKuang #muaKuantan #muaKuching #muaKudat #muaKulai #muaKulim #muaKunak #muaLabis #muaLahadDatu #tiktokmalaysia #muaLangkawi #muaLimbang #muaLumut #muaMarang #muaMasjidTanah #muaMentakab #muaMersing #muaMiri #muaMuar #muaNibongTebal #muaNilai 
Kebaikan ARSYA SERUM :-
💄Merawat semua masalah kulit
💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing 💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan
💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka
💄merawat dan geragat
💄memudarkan parut dan garis2 halus
💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu
💄merawat kulit kusam
💄menaikkan pipi yang jatuh
💄mengurangkan kedutan dan garis halus 💄merawat kulit sensitive
💄menghilangkan bintik hitam
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg )
.
Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute
.
#muaKualaKrai#muaKualaKubuBaharu#muaKualaLipis#muaKualaNerang#muaKualaPerlis#muaKualaPilah#muaKualaSelangor#muaKualaSungaiBaru#muaKualaTerengganu#muaKuang#muaKuantan#muaKuching#muaKudat#muaKulai#muaKulim#muaKunak#muaLabis#muaLahadDatu#tiktokmalaysia#muaLangkawi#muaLimbang#muaLumut#muaMarang#muaMasjidTanah#muaMentakab#muaMersing#muaMiri#muaMuar#muaNibongTebal#muaNilai
Kebaikan ARSYA SERUM :- 💄Merawat semua masalah kulit 💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing 💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan 💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka 💄merawat dan geragat 💄memudarkan parut dan garis2 halus 💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu 💄merawat kulit kusam 💄menaikkan pipi yang jatuh 💄mengurangkan kedutan dan garis halus 💄merawat kulit sensitive 💄menghilangkan bintik hitam . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #muaKualaKrai #muaKualaKubuBaharu #muaKualaLipis #muaKualaNerang #muaKualaPerlis #muaKualaPilah #muaKualaSelangor #muaKualaSungaiBaru #muaKualaTerengganu #muaKuang #muaKuantan #muaKuching #muaKudat #muaKulai #muaKulim #muaKunak #muaLabis #muaLahadDatu #tiktokmalaysia #muaLangkawi #muaLimbang #muaLumut #muaMarang #muaMasjidTanah #muaMentakab #muaMersing #muaMiri #muaMuar #muaNibongTebal #muaNilai 
Kebaikan ARSYA SERUM :-
💄Merawat semua masalah kulit
💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing 💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan
💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka
💄merawat dan geragat
💄memudarkan parut dan garis2 halus
💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu
💄merawat kulit kusam
💄menaikkan pipi yang jatuh
💄mengurangkan kedutan dan garis halus 💄merawat kulit sensitive
💄menghilangkan bintik hitam
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg )
.
Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute
.
#muaKualaKrai#muaKualaKubuBaharu#muaKualaLipis#muaKualaNerang#muaKualaPerlis#muaKualaPilah#muaKualaSelangor#muaKualaSungaiBaru#muaKualaTerengganu#muaKuang#muaKuantan#muaKuching#muaKudat#muaKulai#muaKulim#muaKunak#muaLabis#muaLahadDatu#tiktokmalaysia#muaLangkawi#muaLimbang#muaLumut#muaMarang#muaMasjidTanah#muaMentakab#muaMersing#muaMiri#muaMuar#muaNibongTebal#muaNilai
Kebaikan ARSYA SERUM :- 💄Merawat semua masalah kulit 💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing 💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan 💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka 💄merawat dan geragat 💄memudarkan parut dan garis2 halus 💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu 💄merawat kulit kusam 💄menaikkan pipi yang jatuh 💄mengurangkan kedutan dan garis halus 💄merawat kulit sensitive 💄menghilangkan bintik hitam . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #muaKualaKrai #muaKualaKubuBaharu #muaKualaLipis #muaKualaNerang #muaKualaPerlis #muaKualaPilah #muaKualaSelangor #muaKualaSungaiBaru #muaKualaTerengganu #muaKuang #muaKuantan #muaKuching #muaKudat #muaKulai #muaKulim #muaKunak #muaLabis #muaLahadDatu #tiktokmalaysia #muaLangkawi #muaLimbang #muaLumut #muaMarang #muaMasjidTanah #muaMentakab #muaMersing #muaMiri #muaMuar #muaNibongTebal #muaNilai 
Kebaikan ARSYA SERUM :-
💄Merawat semua masalah kulit
💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing 💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan
💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka
💄merawat dan geragat
💄memudarkan parut dan garis2 halus
💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu
💄merawat kulit kusam
💄menaikkan pipi yang jatuh
💄mengurangkan kedutan dan garis halus 💄merawat kulit sensitive
💄menghilangkan bintik hitam
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg )
.
Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute
.
#muaKualaKrai#muaKualaKubuBaharu#muaKualaLipis#muaKualaNerang#muaKualaPerlis#muaKualaPilah#muaKualaSelangor#muaKualaSungaiBaru#muaKualaTerengganu#muaKuang#muaKuantan#muaKuching#muaKudat#muaKulai#muaKulim#muaKunak#muaLabis#muaLahadDatu#tiktokmalaysia#muaLangkawi#muaLimbang#muaLumut#muaMarang#muaMasjidTanah#muaMentakab#muaMersing#muaMiri#muaMuar#muaNibongTebal#muaNilai
Kebaikan ARSYA SERUM :- 💄Merawat semua masalah kulit 💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing 💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan 💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka 💄merawat dan geragat 💄memudarkan parut dan garis2 halus 💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu 💄merawat kulit kusam 💄menaikkan pipi yang jatuh 💄mengurangkan kedutan dan garis halus 💄merawat kulit sensitive 💄menghilangkan bintik hitam . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #muaKualaKrai #muaKualaKubuBaharu #muaKualaLipis #muaKualaNerang #muaKualaPerlis #muaKualaPilah #muaKualaSelangor #muaKualaSungaiBaru #muaKualaTerengganu #muaKuang #muaKuantan #muaKuching #muaKudat #muaKulai #muaKulim #muaKunak #muaLabis #muaLahadDatu #tiktokmalaysia #muaLangkawi #muaLimbang #muaLumut #muaMarang #muaMasjidTanah #muaMentakab #muaMersing #muaMiri #muaMuar #muaNibongTebal #muaNilai 
Kebaikan ARSYA SERUM :-
💄Merawat semua masalah kulit
💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing 💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan
💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka
💄merawat dan geragat
💄memudarkan parut dan garis2 halus
💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu
💄merawat kulit kusam
💄menaikkan pipi yang jatuh
💄mengurangkan kedutan dan garis halus 💄merawat kulit sensitive
💄menghilangkan bintik hitam
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg )
.
Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute
.
#muaKualaKrai#muaKualaKubuBaharu#muaKualaLipis#muaKualaNerang#muaKualaPerlis#muaKualaPilah#muaKualaSelangor#muaKualaSungaiBaru#muaKualaTerengganu#muaKuang#muaKuantan#muaKuching#muaKudat#muaKulai#muaKulim#muaKunak#muaLabis#muaLahadDatu#tiktokmalaysia#muaLangkawi#muaLimbang#muaLumut#muaMarang#muaMasjidTanah#muaMentakab#muaMersing#muaMiri#muaMuar#muaNibongTebal#muaNilai
Kebaikan ARSYA SERUM :- 💄Merawat semua masalah kulit 💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing 💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan 💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka 💄merawat dan geragat 💄memudarkan parut dan garis2 halus 💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu 💄merawat kulit kusam 💄menaikkan pipi yang jatuh 💄mengurangkan kedutan dan garis halus 💄merawat kulit sensitive 💄menghilangkan bintik hitam . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #muaKualaKrai #muaKualaKubuBaharu #muaKualaLipis #muaKualaNerang #muaKualaPerlis #muaKualaPilah #muaKualaSelangor #muaKualaSungaiBaru #muaKualaTerengganu #muaKuang #muaKuantan #muaKuching #muaKudat #muaKulai #muaKulim #muaKunak #muaLabis #muaLahadDatu #tiktokmalaysia #muaLangkawi #muaLimbang #muaLumut #muaMarang #muaMasjidTanah #muaMentakab #muaMersing #muaMiri #muaMuar #muaNibongTebal #muaNilai 
Bila pengantin happy bersama Aura Serinya☺🌸⚘
Makeup #Tradisionalkontemporari
by #EeraDemureArt
Full Package Wedding by Izami Idea Kreatif Deco

#MuaLumut #Muamanjung #Muaipoh #MuaPerak #Jurusolekwanita #Jurusolek #Makeupartist #MUA #Makeupartistmalaysia #Makeupkawin #Makeuppengantin #Makeupsanding #Auraseri #Aurapengantin #sentuhan
Kebaikan ARSYA SERUM :-
💄Merawat semua masalah kulit
💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing 💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan
💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka
💄merawat dan geragat
💄memudarkan parut dan garis2 halus
💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu
💄merawat kulit kusam
💄menaikkan pipi yang jatuh
💄mengurangkan kedutan dan garis halus 💄merawat kulit sensitive
💄menghilangkan bintik hitam
.
H a r g a S e r u m : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg )
.
Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute
.
#muaKualaKrai#muaKualaKubuBaharu#muaKualaLipis#muaKualaNerang#muaKualaPerlis#muaKualaPilah#muaKualaSelangor#muaKualaSungaiBaru#muaKualaTerengganu#muaKuang#muaKuantan#muaKuching#muaKudat#muaKulai#muaKulim#muaKunak#muaLabis#muaLahadDatu#tiktokmalaysia#muaLangkawi#muaLimbang#muaLumut#muaMarang#muaMasjidTanah#muaMentakab#muaMersing#muaMiri#muaMuar#muaNibongTebal#muaNilai
Kebaikan ARSYA SERUM :- 💄Merawat semua masalah kulit 💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing 💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan 💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka 💄merawat dan geragat 💄memudarkan parut dan garis2 halus 💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu 💄merawat kulit kusam 💄menaikkan pipi yang jatuh 💄mengurangkan kedutan dan garis halus 💄merawat kulit sensitive 💄menghilangkan bintik hitam . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila whatapps ke 014-9922019 / click whatapps link di bio ( no DM Whatapps only yer syg ) . Untuk testimoni sila ke @arsyabeaute . #muaKualaKrai #muaKualaKubuBaharu #muaKualaLipis #muaKualaNerang #muaKualaPerlis #muaKualaPilah #muaKualaSelangor #muaKualaSungaiBaru #muaKualaTerengganu #muaKuang #muaKuantan #muaKuching #muaKudat #muaKulai #muaKulim #muaKunak #muaLabis #muaLahadDatu #tiktokmalaysia #muaLangkawi #muaLimbang #muaLumut #muaMarang #muaMasjidTanah #muaMentakab #muaMersing #muaMiri #muaMuar #muaNibongTebal #muaNilai 
Makeup Sanding ❤️❤️16/12/18
Felda Sg Behrang,Behrang

Selamat pengantin baru fatin & suami.. For booking makeup WA 0135013036..💄
#makeupbysabrinabasar
#mualumut #muamanjung #muasitiawan #muatemoh #muapulaupangkor #muaberuas #muaayertawar #muakualakangsar #muaipoh #muagopeng #muabagandatuk #muatapah #muakggajah #muabidor #muasungkai #muasgklah #muatrolak #muabesout #muaslimriver #muabehrang #muatgmalim #muaperak #muakedah #muatravel
Makeup Sanding ❤️❤️16/12/18
Kg Sabarjaya,Sungkai
Full pakej by Adeq Nurdqaseh Bridal

Selamat pengantin baru kak lin & suami.. For booking makeup WA 0135013036..💄
#makeupbysabrinabasar
#mualumut #muamanjung #muasitiawan #muatemoh #muapulaupangkor #muaberuas #muaayertawar #muakualakangsar #muaipoh #muagopeng #muabagandatuk #muatapah #muakggajah #muabidor #muasungkai #muasgklah #muatrolak #muabesout #muaslimriver #muabehrang #muatgmalim #muaperak #muakedah #muatravel
Makeup Sanding ❤️❤️16/12/18 Kg Sabarjaya,Sungkai Full pakej by Adeq Nurdqaseh Bridal Selamat pengantin baru kak lin & suami.. For booking makeup WA 0135013036..💄 #makeupbysabrinabasar  #mualumut  #muamanjung  #muasitiawan  #muatemoh  #muapulaupangkor  #muaberuas  #muaayertawar  #muakualakangsar  #muaipoh  #muagopeng  #muabagandatuk  #muatapah  #muakggajah  #muabidor  #muasungkai  #muasgklah  #muatrolak  #muabesout  #muaslimriver  #muabehrang  #muatgmalim  #muaperak  #muakedah  #muatravel 
.
SubhanAllah
Alhamdulillah 
Allahhuakhbar 
S A N D I N G  F A R A H
K G  G A J A H
Makeup by A F I Q A H  H I S H A M
Thank you pretty for having me

WhatsApp 👇🏼👇🏽👇🏾 for booking 😘

0187704512

#byafiqahhisham #makeupbyafiqahhisham #makeupbudjet #makeuptunang #makeupnikah #makeupsanding #makeupbertandang #muaperak #muamanjung #muasitiawan #mualumut #mualekir #muatelukintan #muaipoh #muataiping #muaputrajaya #muapenang #muaberuas #muakggajah #muaselama #muabagandatoh #muasgsiput #muaseriiskandar #muaparit #muatapah #muaparitbuntar #muakampar #muabota #muapantairemis #muakl
. SubhanAllah Alhamdulillah Allahhuakhbar S A N D I N G F A R A H K G G A J A H Makeup by A F I Q A H H I S H A M Thank you pretty for having me WhatsApp 👇🏼👇🏽👇🏾 for booking 😘 0187704512 #byafiqahhisham  #makeupbyafiqahhisham  #makeupbudjet  #makeuptunang  #makeupnikah  #makeupsanding  #makeupbertandang  #muaperak  #muamanjung  #muasitiawan  #mualumut  #mualekir  #muatelukintan  #muaipoh  #muataiping  #muaputrajaya  #muapenang  #muaberuas  #muakggajah  #muaselama  #muabagandatoh  #muasgsiput  #muaseriiskandar  #muaparit  #muatapah  #muaparitbuntar  #muakampar  #muabota  #muapantairemis  #muakl 
.
SubhanAllah
Alhamdulillah 
Allahhuakhbar 
S A N D I N G  F A R A H
K G  G A J A H
Makeup by A F I Q A H  H I S H A M
Thank you pretty for having me

WhatsApp 👇🏼👇🏽👇🏾 for booking 😘

0187704512

#byafiqahhisham #makeupbyafiqahhisham #makeupbudjet #makeuptunang #makeupnikah #makeupsanding #makeupbertandang #muaperak #muamanjung #muasitiawan #mualumut #mualekir #muatelukintan #muaipoh #muataiping #muaputrajaya #muapenang #muaberuas #muakggajah #muaselama #muabagandatoh #muasgsiput #muaseriiskandar #muaparit #muatapah #muaparitbuntar #muakampar #muabota #muapantairemis #muakl
. SubhanAllah Alhamdulillah Allahhuakhbar S A N D I N G F A R A H K G G A J A H Makeup by A F I Q A H H I S H A M Thank you pretty for having me WhatsApp 👇🏼👇🏽👇🏾 for booking 😘 0187704512 #byafiqahhisham  #makeupbyafiqahhisham  #makeupbudjet  #makeuptunang  #makeupnikah  #makeupsanding  #makeupbertandang  #muaperak  #muamanjung  #muasitiawan  #mualumut  #mualekir  #muatelukintan  #muaipoh  #muataiping  #muaputrajaya  #muapenang  #muaberuas  #muakggajah  #muaselama  #muabagandatoh  #muasgsiput  #muaseriiskandar  #muaparit  #muatapah  #muaparitbuntar  #muakampar  #muabota  #muapantairemis  #muakl 
.
SubhanAllah
Alhamdulillah 
Allahhuakhbar 
S A N D I N G  F A R A H
K G  G A J A H
Makeup by A F I Q A H  H I S H A M
Thank you pretty for having me

WhatsApp 👇🏼👇🏽👇🏾 for booking 😘

0187704512

#byafiqahhisham #makeupbyafiqahhisham #makeupbudjet #makeuptunang #makeupnikah #makeupsanding #makeupbertandang #muaperak #muamanjung #muasitiawan #mualumut #mualekir #muatelukintan #muaipoh #muataiping #muaputrajaya #muapenang #muaberuas #muakggajah #muaselama #muabagandatoh #muasgsiput #muaseriiskandar #muaparit #muatapah #muaparitbuntar #muakampar #muabota #muapantairemis #muakl
. SubhanAllah Alhamdulillah Allahhuakhbar S A N D I N G F A R A H K G G A J A H Makeup by A F I Q A H H I S H A M Thank you pretty for having me WhatsApp 👇🏼👇🏽👇🏾 for booking 😘 0187704512 #byafiqahhisham  #makeupbyafiqahhisham  #makeupbudjet  #makeuptunang  #makeupnikah  #makeupsanding  #makeupbertandang  #muaperak  #muamanjung  #muasitiawan  #mualumut  #mualekir  #muatelukintan  #muaipoh  #muataiping  #muaputrajaya  #muapenang  #muaberuas  #muakggajah  #muaselama  #muabagandatoh  #muasgsiput  #muaseriiskandar  #muaparit  #muatapah  #muaparitbuntar  #muakampar  #muabota  #muapantairemis  #muakl 
Malam Mencupak ◆ ZETTY 
B O T A K I R I .
TQ HAVING ME 😊
simple no fake lashes .
For booking 
ws 0175619881 (Nad) .
#muabota #mualumut #muaseriiskandar #muamanjung
Mekap Sanding @nana_zanna0 
15/12/18
Fasa 2H, Manjung

Tq sis for having me... Congratulation 😘😘😘 #muaperak #muatravel #muamanjung #muasitiawan #muaseriiskandar #mualekir #mualumut #muaseriiskandar
A m e l i a  R e c e p t i o n
.
.
Tq dear @ameliazulkifli94 for having me on ur nikah & reception. Selamat Pengantin Baru pengantin cantik 💋
.
.
Makeup by @jannahsalji 
Using @tomfordbeauty @tomford 
Bride Attire by @zahaweddingplanner
.
.
#muaampang #muakl #muakggajah #muamanjung #muaipoh #mualumut #muaperak #muatelukintan #muabagandatoh #muahutanmelintang #muaselekoh #muatapah #muaseriiskandar #muasimpangrenggam #muasingapore #muabrunei #muagopeng #muasimpangpulai #muabota #muakl #muaputrajaya #muasamansara #muabangsar #muashahalam #muakajang #nars #mac #makeupartist
A m e l i a R e c e p t i o n . . Tq dear @ameliazulkifli94 for having me on ur nikah & reception. Selamat Pengantin Baru pengantin cantik 💋 . . Makeup by @jannahsalji Using @tomfordbeauty @tomford Bride Attire by @zahaweddingplanner . . #muaampang  #muakl  #muakggajah  #muamanjung  #muaipoh  #mualumut  #muaperak  #muatelukintan  #muabagandatoh  #muahutanmelintang  #muaselekoh  #muatapah  #muaseriiskandar  #muasimpangrenggam  #muasingapore  #muabrunei  #muagopeng  #muasimpangpulai  #muabota  #muakl  #muaputrajaya  #muasamansara  #muabangsar  #muashahalam  #muakajang  #nars  #mac  #makeupartist 
Bukan senang nak dapat photographer tag mua 😅 adooo ! 
Thank you 💜

#muabatupahat 
#muacheraspermaisuri 
#makeuptutorial 
#makeupshaaaaaaa
#muajb
#muajohorbahru
#muakl
#muaserimanjung
#mualumut
#muasitiawan
#muasitiawanperak
S Y A F I K A 
Solemnization 🌹
10 August 2018 
Kluang Johor 
Before & After 
#muabatupahat
#muacheraspermaisuri 
#makeuptutorial 
#makeupshaaaaaaa
#mualumut
#muaserimanjung
#muasitiawan
S A R A H 🌹 
Tajuk look harini is Timeless dan tak berapa less because zis punya suka laaa 😂😂 So ada yang nak look ni utk your big day 👰 
Please dm or wasep for booking date 😘😘😘 Reception Bangi  @iam_inderaloka 
#makeupshabeex
#makeupshaaaaaaa 
#makeupsolemnization
#muabatupahat
#muakulai
#muaseremban
#muasitiawan
#mualumut
#muaserimanjung
#muacheraspermaisuri 
#muamarinaisland