an online Instagram web viewer

#muacheras medias

Photos

JIMAT MASA, JIMAT RUANG DAN JIMAT WANG RINGGIT๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
TRY SEKALI CONFIRM TAK PANDANG LAIN DAH
.
rugi sangat kalau korang tak cuba. Produk DYXY wajib try CONFIRM PUAS HATI๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Apa tunggu lagi jom grab 1 set๐Ÿ’–
Ada FREE GIFT best2 kite nak bagi tau๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ€๐ŸŽ€
.
๐Ÿ™‹JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH
.
๐Ÿ™‹JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
.
.
#skincare
#beauty
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#makeupsanding 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#makeupphotoshoot
#makeupartistkl
#muaampang
#teamfl 
#model
#foundationmalaysia
#makeupnikah
#makeupartistmalaysia
#dyxyselangor
#dyxyampang
#teamerinarania
#makeupartist
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras
#UsahawanDYXY
#makeupwedding
JIMAT MASA, JIMAT RUANG DAN JIMAT WANG RINGGIT๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ TRY SEKALI CONFIRM TAK PANDANG LAIN DAH . rugi sangat kalau korang tak cuba. Produk DYXY wajib try CONFIRM PUAS HATI๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Apa tunggu lagi jom grab 1 set๐Ÿ’– Ada FREE GIFT best2 kite nak bagi tau๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ€๐ŸŽ€ . ๐Ÿ™‹JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH . ๐Ÿ™‹JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ’01159286102 ๐Ÿ’01159286102 ๐Ÿ’01159286102 ๐Ÿ’01159286102 . . #skincare  #beauty  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #makeupsanding  #dyxybccream  #dyxymurah  #makeupphotoshoot  #makeupartistkl  #muaampang  #teamfl  #model  #foundationmalaysia  #makeupnikah  #makeupartistmalaysia  #dyxyselangor  #dyxyampang  #teamerinarania  #makeupartist  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #UsahawanDYXY  #makeupwedding 
Soft cut crease untuk untuk si cantik manis.. Persis raja ilya muka si cantik manis ni
#muaampangkl
#muawangsamaju
#muacheras
#makeupnikah
#makeupsanding
#makeupkahwin
trending betul ek glass skin,dewy,natural makeup look. ramai dah start booking ciwa utk next year! 
siapa takut makeup look yg heavy boleh request look ni k!
gambar throwback masa ciwa buat personal makeup class dulu-dulu lah ya ๐Ÿ’๐Ÿผโ€โ™€๏ธ i tak habis pantang lagi ni mampu throwback gambar jer
.
.
@ciwa_mua 
cover: KL Selangor Kuantan
For makeup bookings/ makeup class whatsaap +60179034036
.
.
#muakl #muacheras #muaampang #muapj #muapetalingjaya #muakuantan #muapekan  #muashahalam #muaselangor #muabanting #muakemaman #makeuplook #makeuplove #makeupbyme #makeupartist #makeuplovers #makeuplife #makeupoftheday #makeuplooks #makeuplover #makeuptalk #makeupgeek #makeupobsessed #makeuptutorial #makeuponpoint #makeupaddict #makeuptips #makeupmafia
trending betul ek glass skin,dewy,natural makeup look. ramai dah start booking ciwa utk next year! siapa takut makeup look yg heavy boleh request look ni k! gambar throwback masa ciwa buat personal makeup class dulu-dulu lah ya ๐Ÿ’๐Ÿผโ€โ™€๏ธ i tak habis pantang lagi ni mampu throwback gambar jer . . @ciwa_mua cover: KL Selangor Kuantan For makeup bookings/ makeup class whatsaap +60179034036 . . #muakl  #muacheras  #muaampang  #muapj  #muapetalingjaya  #muakuantan  #muapekan  #muashahalam  #muaselangor  #muabanting  #muakemaman  #makeuplook  #makeuplove  #makeupbyme  #makeupartist  #makeuplovers  #makeuplife  #makeupoftheday  #makeuplooks  #makeuplover  #makeuptalk  #makeupgeek  #makeupobsessed  #makeuptutorial  #makeuponpoint  #makeupaddict  #makeuptips  #makeupmafia 
Yang ada masalah bulu mata pendek ala-ala bulu mata amoi tu, wajibulghunnah kena beli dan guna DYXY Mascara ni.
.
3 IN 1 Lipstik DYXY kerana boleh buat sebagai eyeshadow, blusher & lipstik ๐Ÿ˜˜
.
COD Kuantan / Bandar Tasik Selatan / KL Sentral
.
Utk direct whatsApp order klik link pada bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป
.
Mehla try ๐Ÿ˜˜ Kita cantik samaII. Berminat?  Meh whatapps sis lajuII mehhh 019993983 / @dyxykuantan_outlet
.
#usahawanDYXY #bccreambydyana  #dyxymaskara #dyxylipstik #dyxycheras #dyxyampang #dyxykuantan #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamfl #FLAcademy #teamfizasaiza #foundationmalaysia #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentral #muaampang #muakuantan #dropshipwanted #dropshipneeded
Yang ada masalah bulu mata pendek ala-ala bulu mata amoi tu, wajibulghunnah kena beli dan guna DYXY Mascara ni. . 3 IN 1 Lipstik DYXY kerana boleh buat sebagai eyeshadow, blusher & lipstik ๐Ÿ˜˜ . COD Kuantan / Bandar Tasik Selatan / KL Sentral . Utk direct whatsApp order klik link pada bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป . Mehla try ๐Ÿ˜˜ Kita cantik samaII. Berminat? Meh whatapps sis lajuII mehhh 019993983 / @dyxykuantan_outlet . #usahawanDYXY  #bccreambydyana  #dyxymaskara  #dyxylipstik  #dyxycheras  #dyxyampang  #dyxykuantan  #dyxyklsentral  #dyxybandartasikselatan  #teamfl  #FLAcademy  #teamfizasaiza  #foundationmalaysia  #muabandartasikselatan  #muacheras  #muaklsentral  #muaampang  #muakuantan  #dropshipwanted  #dropshipneeded 
makeup look sweet2 je untuk cikgu2 sekolah hari ni..terima kasih semua cikgu2....
.
.
ada sesiapa yg berminat nak request look mcm ni blh lah terus klik link bio dekat atas ye..๐Ÿ‘†๐Ÿป.
.
.
Boleh terus whatssap jus ye ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
sesiapa yang tgh mencari Makeup boleh lah try survey dekat jus ye..inshaAllah jus berikan khidmat yg terbaik untuk anda..
.
.
Boleh terus whatssap jus ye ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ“ž016-9016105
.
๐Ÿ“ž016-9016105
.
.

#mua #nars #zoevabrush #muamalaysia #muamurah #makeupartist #makeupkahwin #makeupsanding #makeupnikah #makeupevent #makeupdinner #tenikgam #muakl #muabangi #muaputrajaya #muaberanang #muakajang #muacheras #muahululangat #muaselangor #muapuchong #muashahalam #muabanting #muasgmerab #muasgsekamat #muabatucaves #muaberanang #muakedah #sgramal#rawang#bukitberuntung
makeup look sweet2 je untuk cikgu2 sekolah hari ni..terima kasih semua cikgu2.... . . ada sesiapa yg berminat nak request look mcm ni blh lah terus klik link bio dekat atas ye..๐Ÿ‘†๐Ÿป. . . Boleh terus whatssap jus ye ๐Ÿ‘‡๐Ÿป sesiapa yang tgh mencari Makeup boleh lah try survey dekat jus ye..inshaAllah jus berikan khidmat yg terbaik untuk anda.. . . Boleh terus whatssap jus ye ๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐Ÿ“ž016-9016105 . ๐Ÿ“ž016-9016105 . . #mua  #nars  #zoevabrush  #muamalaysia  #muamurah  #makeupartist  #makeupkahwin  #makeupsanding  #makeupnikah  #makeupevent  #makeupdinner  #tenikgam  #muakl  #muabangi  #muaputrajaya  #muaberanang  #muakajang  #muacheras  #muahululangat  #muaselangor  #muapuchong  #muashahalam  #muabanting  #muasgmerab  #muasgsekamat  #muabatucaves  #muaberanang  #muakedah  #sgramal #rawang #bukitberuntung 
โค๏ธ DYXY MASCARA โค๏ธ.
.
.
.

Bulu mata PALSU ? Eh x laaa ... guna MASCARA DYXY jee wak ! ... .
.
.

Cantikkk ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
.
.

#dyxymascara
#dyxybccream
#dyxyfacemistgreentea
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxyfoundation
#dyxypuchong
#dyxykl
#dyxyputrajaya
#dyxycyberjaya
#dyxyshahalam
#dyxybangi
#dyxykajang
#dyxyserikembangan 
#dyxycheras
#dyxy
#teamfl
#dyxyteamfl
#muaklang
#muakl
#muapuchong
#muabangi
#muakajang
#muacheras
#fattzura
#makeuptutorial 
#makeup
#makeupaddict
โค๏ธ DYXY MASCARA โค๏ธ. . . . Bulu mata PALSU ? Eh x laaa ... guna MASCARA DYXY jee wak ! ... . . . Cantikkk ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . . #dyxymascara  #dyxybccream  #dyxyfacemistgreentea  #dyxylipstick  #dyxylover  #dyxyfoundation  #dyxypuchong  #dyxykl  #dyxyputrajaya  #dyxycyberjaya  #dyxyshahalam  #dyxybangi  #dyxykajang  #dyxyserikembangan  #dyxycheras  #dyxy  #teamfl  #dyxyteamfl  #muaklang  #muakl  #muapuchong  #muabangi  #muakajang  #muacheras  #fattzura  #makeuptutorial  #makeup  #makeupaddict 
BULU MATA MELENTIK DAN PANJANG HASIL PEMAKAIAN MASCARA DYXY NIE๐Ÿ‘€๐Ÿ™ŒBYE BYE BULU MATA PALSU๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. ๐Ÿ’
.
.
๐Ÿ™‹JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH
.
๐Ÿ™‹JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
.
.
#dyxycosmetics #dyxymascara #bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#UsahawanDYXY 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#makeupnikah
#makeupartist
#muaampang
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#makeupsanding
#makeupphotoshoot
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras
#teamerinarania 
#kosmetikmalaysia #muamalaysia # #ajimaura #regrann
BULU MATA MELENTIK DAN PANJANG HASIL PEMAKAIAN MASCARA DYXY NIE๐Ÿ‘€๐Ÿ™ŒBYE BYE BULU MATA PALSU๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . .DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. ๐Ÿ’ . . ๐Ÿ™‹JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH . ๐Ÿ™‹JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ’01159286102 ๐Ÿ’01159286102 ๐Ÿ’01159286102 ๐Ÿ’01159286102 . . #dyxycosmetics  #dyxymascara  #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #UsahawanDYXY  #dyxybccream  #dyxymurah  #makeupnikah  #makeupartist  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #makeupsanding  #makeupphotoshoot  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #teamerinarania  #kosmetikmalaysia  #muamalaysia  # #ajimaura  #regrann 
look stunning with DYXY mascara๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜say no to fake eyelash๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. ๐Ÿ’
.
.
๐Ÿ™‹JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH
.
๐Ÿ™‹JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
.
.
#dyxycosmetics #dyxymascara #bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#UsahawanDYXY 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#makeupnikah
#makeupartist
#muaampang
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#makeupsanding
#makeupphotoshoot
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras
#teamerinarania 
#kosmetikmalaysia #muamalaysia # #ajimaura #regrann
look stunning with DYXY mascara๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜say no to fake eyelash๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . .DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. ๐Ÿ’ . . ๐Ÿ™‹JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH . ๐Ÿ™‹JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ’01159286102 ๐Ÿ’01159286102 ๐Ÿ’01159286102 ๐Ÿ’01159286102 . . #dyxycosmetics  #dyxymascara  #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #UsahawanDYXY  #dyxybccream  #dyxymurah  #makeupnikah  #makeupartist  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #makeupsanding  #makeupphotoshoot  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #teamerinarania  #kosmetikmalaysia  #muamalaysia  # #ajimaura  #regrann 
My obses ๐Ÿ’ž
Love them sooo much....
@alhaalfacosmetics_hq @alhaalfa @maybelline.my  @sephoramy #muakl#muacheras#muamurah#muabajet#rakyatkl#orangkl#tukangmakeuppengantin#makeupmurah#murahmakeup#malaysian#indianmuslimk#malaysiabridal#
Jap lagi sis balas wasap korg 1 satu2 ye,
booking sekarang utk dptkan harga 2018
Good night ๐Ÿ˜˜
.
.
Sebarang pertanyaan/tempahan solekan WA ke 0147257016 (Sah)atau klik link di bio @facesbysah
@facesbysah 
@facesbysah ๐Ÿ’•
.
.
.
#makeup #makeupaddict #mua #makeupartist #muamalaysia #muakl #muakualalumpur #muaselangor #muashahalam #muacheras #makeupartistmalaysia #makeupartistkl #muajalankebun #anastasiabeverlyhills #mac #nars #weddingguidemalay #weddingguide #malayweddingguide #makeupnikah #makeuptunang #makeupsanding #makeupconvo #makeupconvomurah #makeupphotoshoot #facesbysah
Jap lagi sis balas wasap korg 1 satu2 ye, booking sekarang utk dptkan harga 2018 Good night ๐Ÿ˜˜ . . Sebarang pertanyaan/tempahan solekan WA ke 0147257016 (Sah)atau klik link di bio @facesbysah @facesbysah @facesbysah ๐Ÿ’• . . . #makeup  #makeupaddict  #mua  #makeupartist  #muamalaysia  #muakl  #muakualalumpur  #muaselangor  #muashahalam  #muacheras  #makeupartistmalaysia  #makeupartistkl  #muajalankebun  #anastasiabeverlyhills  #mac  #nars  #weddingguidemalay  #weddingguide  #malayweddingguide  #makeupnikah  #makeuptunang  #makeupsanding  #makeupconvo  #makeupconvomurah  #makeupphotoshoot  #facesbysah 
N A Z
You look BEAUTIFUL today ๐Ÿ˜

Any inquiry ๐Ÿง link on my bio ๐Ÿค“ 
#enhancebyemmagomez #muakl #muaselangor #muacheras #muaampang #muagombak #muakepong #muashahalam #muaklang #muabangi #muakajang #muanilai #muaputrajaya #muaseremban #muamalaysia
Thank you for having me again and again haha.
Makeup nikah by me ๐Ÿ’–
Thank you for having me again and again haha. Makeup nikah by me ๐Ÿ’–
Forest green for kak deja moss.. Seyes masa beli this pan color eyeshadow.. I berniat tolong lah one day aku dpt makeup artis.. Sebab boleh berkarya kaw kaw time tu.. Allah makbulkan time tu and pertemukan kak deja dari kak ayong.. Tau tak puas sangat2 bila dapat berkarya sesukanya hahaha.. Yay lepas event baru ada masa nak upload.. Throwback my makeup on kak Deja Moss for red carpet konsert lazada 1111#mylazada1111

Whatsapp for your bookings.. Link at bio guys.. #makeupfpzue #muacheras #muagombak  #muaampang #muapuchong  #muasubang #makeupartistmalaysia  #muapj #makeupdinner #muakl #muaselangor  #muaselayang #muashahalam #muasungaibuloh #muasgbuloh #muaklang #muabangi #muabangsar #muabanting #muadamansara #muamalaysia  #muaputrajaya  #muasubangjaya #muapetalingjaya  #makeupnikah #makeupsanding #makeupphotoshoot #makeupkonvo #muarawang
Forest green for kak deja moss.. Seyes masa beli this pan color eyeshadow.. I berniat tolong lah one day aku dpt makeup artis.. Sebab boleh berkarya kaw kaw time tu.. Allah makbulkan time tu and pertemukan kak deja dari kak ayong.. Tau tak puas sangat2 bila dapat berkarya sesukanya hahaha.. Yay lepas event baru ada masa nak upload.. Throwback my makeup on kak Deja Moss for red carpet konsert lazada 1111#mylazada1111  Whatsapp for your bookings.. Link at bio guys.. #makeupfpzue  #muacheras  #muagombak  #muaampang  #muapuchong  #muasubang  #makeupartistmalaysia  #muapj  #makeupdinner  #muakl  #muaselangor  #muaselayang  #muashahalam  #muasungaibuloh  #muasgbuloh  #muaklang  #muabangi  #muabangsar  #muabanting  #muadamansara  #muamalaysia  #muaputrajaya  #muasubangjaya  #muapetalingjaya  #makeupnikah  #makeupsanding  #makeupphotoshoot  #makeupkonvo  #muarawang 
Forest green for kak deja moss.. Seyes masa beli this pan color eyeshadow.. I berniat tolong lah one day aku dpt makeup artis.. Sebab boleh berkarya kaw kaw time tu.. Allah makbulkan time tu and pertemukan kak deja dari kak ayong.. Tau tak puas sangat2 bila dapat berkarya sesukanya hahaha.. Yay lepas event baru ada masa nak upload.. Throwback my makeup on kak Deja Moss for red carpet konsert lazada 1111#mylazada1111

Whatsapp for your bookings.. Link at bio guys.. #makeupfpzue #muacheras #muagombak  #muaampang #muapuchong  #muasubang #makeupartistmalaysia  #muapj #makeupdinner #muakl #muaselangor  #muaselayang #muashahalam #muasungaibuloh #muasgbuloh #muaklang #muabangi #muabangsar #muabanting #muadamansara #muamalaysia  #muaputrajaya  #muasubangjaya #muapetalingjaya  #makeupnikah #makeupsanding #makeupphotoshoot #makeupkonvo #muarawang
Forest green for kak deja moss.. Seyes masa beli this pan color eyeshadow.. I berniat tolong lah one day aku dpt makeup artis.. Sebab boleh berkarya kaw kaw time tu.. Allah makbulkan time tu and pertemukan kak deja dari kak ayong.. Tau tak puas sangat2 bila dapat berkarya sesukanya hahaha.. Yay lepas event baru ada masa nak upload.. Throwback my makeup on kak Deja Moss for red carpet konsert lazada 1111#mylazada1111  Whatsapp for your bookings.. Link at bio guys.. #makeupfpzue  #muacheras  #muagombak  #muaampang  #muapuchong  #muasubang  #makeupartistmalaysia  #muapj  #makeupdinner  #muakl  #muaselangor  #muaselayang  #muashahalam  #muasungaibuloh  #muasgbuloh  #muaklang  #muabangi  #muabangsar  #muabanting  #muadamansara  #muamalaysia  #muaputrajaya  #muasubangjaya  #muapetalingjaya  #makeupnikah  #makeupsanding  #makeupphotoshoot  #makeupkonvo  #muarawang 
๐Ÿ’ž NEW FEEDBACK DYXY COSMETICS ๐Ÿ’ž
.
.
Mana nak jumpa cosmetics yang paling best sekarang ni kalau bukan dengan DYXY COSMETICS!
Dengan Hanya 1 item je kulit ampa semua boleh berseri , flawless sepanjang hari!
.
Bukan sekadar makeup sahaja tapi merawat juga masalh kulit muka kita!
๐ŸŒน kecutkan jerawat!
๐ŸŒน pudarkan parut!
๐ŸŒน tutup segala cela dimuka
๐ŸŒน menutup jeragat!
๐ŸŒน kurangkan kulit berminyak!
๐ŸŒน glowingkan makeup harian!
.
.
Jadi sangat2 recomended untuk ampa guna SET DYXY COSMETICS SEKARANG Nie ๐Ÿค—
.
.
Berminat ingin mengetahui info lebih lanjut cecepat whatsapp sis  ya 0182740730 
Kita ada harga promosi & freegift menarik untuk ampaa semua yang grab set dyxy harini ๐Ÿ‘
.
.
.
.
#dyxycosmetic
#dyxymelaka
#dyxyportdickson #dyxypolipd 
#bccream
#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxylisptik #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxytestimonials #foundationmurah  #polipd  #codportdickson #codpolipd  #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamsyamimi  #foundation #foundationmalaysia #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentral #muaampang #muakuantan
๐Ÿ’ž NEW FEEDBACK DYXY COSMETICS ๐Ÿ’ž . . Mana nak jumpa cosmetics yang paling best sekarang ni kalau bukan dengan DYXY COSMETICS! Dengan Hanya 1 item je kulit ampa semua boleh berseri , flawless sepanjang hari! . Bukan sekadar makeup sahaja tapi merawat juga masalh kulit muka kita! ๐ŸŒน kecutkan jerawat! ๐ŸŒน pudarkan parut! ๐ŸŒน tutup segala cela dimuka ๐ŸŒน menutup jeragat! ๐ŸŒน kurangkan kulit berminyak! ๐ŸŒน glowingkan makeup harian! . . Jadi sangat2 recomended untuk ampa guna SET DYXY COSMETICS SEKARANG Nie ๐Ÿค— . . Berminat ingin mengetahui info lebih lanjut cecepat whatsapp sis ya 0182740730 Kita ada harga promosi & freegift menarik untuk ampaa semua yang grab set dyxy harini ๐Ÿ‘ . . . . #dyxycosmetic  #dyxymelaka  #dyxyportdickson  #dyxypolipd  #bccream  #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxylisptik  #dyxybccream  #dyxyfeedback  #dyxytestimonials  #foundationmurah  #polipd  #codportdickson  #codpolipd  #dyxyklsentral  #dyxybandartasikselatan  #teamsyamimi  #foundation  #foundationmalaysia  #muabandartasikselatan  #muacheras  #muaklsentral  #muaampang  #muakuantan 
Yay lepas event baru ada masa nak upload.. Throwback my makeup on kak Deja Moss for red carpet konsert lazada 1111#mylazada1111

Whatsapp for your bookings.. Link at bio guys.. #makeupfpzue #muacheras #muagombak  #muaampang #muapuchong  #muasubang #makeupartistmalaysia  #muapj #makeupdinner #muakl #muaselangor  #muaselayang #muashahalam #muasungaibuloh #muasgbuloh #muaklang #muabangi #muabangsar #muabanting #muadamansara #muamalaysia  #muaputrajaya  #muasubangjaya #muapetalingjaya  #makeupnikah #makeupsanding #makeupphotoshoot #makeupkonvo #muarawang
Yay lepas event baru ada masa nak upload.. Throwback my makeup on kak Deja Moss for red carpet konsert lazada 1111#mylazada1111  Whatsapp for your bookings.. Link at bio guys.. #makeupfpzue  #muacheras  #muagombak  #muaampang  #muapuchong  #muasubang  #makeupartistmalaysia  #muapj  #makeupdinner  #muakl  #muaselangor  #muaselayang  #muashahalam  #muasungaibuloh  #muasgbuloh  #muaklang  #muabangi  #muabangsar  #muabanting  #muadamansara  #muamalaysia  #muaputrajaya  #muasubangjaya  #muapetalingjaya  #makeupnikah  #makeupsanding  #makeupphotoshoot  #makeupkonvo  #muarawang 
Jom kenali kulit anda๐Ÿ˜Šdah tahu jenis kulit, nanti senang la nak cari produk yang sesuai kan๐Ÿ˜˜setuju tak?
.
.
Nak order DYXY , boleh klik link dekat bio di atas๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
.
atau terus wassap ke no Rina laju laju๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
.
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#nikah
#dyxybccream 
#dyxymurah
#makeupartistmalaysia
#makeupnikah
#skincare
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#teamerinarania
#makeupartist
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras
#UsahawanDYXY
#alhaalfa
Jom kenali kulit anda๐Ÿ˜Šdah tahu jenis kulit, nanti senang la nak cari produk yang sesuai kan๐Ÿ˜˜setuju tak? . . Nak order DYXY , boleh klik link dekat bio di atas๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† . atau terus wassap ke no Rina laju laju๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ’01159286102 ๐Ÿ’01159286102 ๐Ÿ’01159286102 ๐Ÿ’01159286102 . . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #nikah  #dyxybccream  #dyxymurah  #makeupartistmalaysia  #makeupnikah  #skincare  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #teamerinarania  #makeupartist  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #UsahawanDYXY  #alhaalfa 
nak CANTIK tapi boleh MERAWAT?? nak JIMAT dan harga BERPATUTAN tapi TAHAN berbulan bulan??
nak SENANG DIBAWA kemana sahaja??๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
apa lagi jom pilih DYXY๐Ÿ˜˜DYXY bukan sahaja boleh cantik malahan boleh merawat kulit uolsss lagi. Memang sesuai untuk semua jenis kulit termasuk lah kulit sensitif pun boleh pakai dyxy tau๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
rugi sangat kalau korang tak cuba. Produk DYXY wajib try CONFIRM PUAS HATI๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
untuk order, boleh klik link dekat bio di atas๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
.
atau terus wassap ke no Rina laju laju๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
.
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#nikah
#dyxybccream 
#dyxymurah
#makeupartistmalaysia
#makeupnikah
#muaampang
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#teamerinarania
#makeupartist
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras
#UsahawanDYXY
#alhaalfacosmetics
nak CANTIK tapi boleh MERAWAT?? nak JIMAT dan harga BERPATUTAN tapi TAHAN berbulan bulan?? nak SENANG DIBAWA kemana sahaja??๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . apa lagi jom pilih DYXY๐Ÿ˜˜DYXY bukan sahaja boleh cantik malahan boleh merawat kulit uolsss lagi. Memang sesuai untuk semua jenis kulit termasuk lah kulit sensitif pun boleh pakai dyxy tau๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . rugi sangat kalau korang tak cuba. Produk DYXY wajib try CONFIRM PUAS HATI๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . untuk order, boleh klik link dekat bio di atas๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† . atau terus wassap ke no Rina laju laju๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ’01159286102 ๐Ÿ’01159286102 ๐Ÿ’01159286102 ๐Ÿ’01159286102 . . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #nikah  #dyxybccream  #dyxymurah  #makeupartistmalaysia  #makeupnikah  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #teamerinarania  #makeupartist  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #UsahawanDYXY  #alhaalfacosmetics 
Smokey eyes for beautiful Ezzah ๐Ÿ’•
.
.
Siapa yang masih belom ada MUA lagi untuk majlis, boleh book dengan sis cepat2 ye. Whatsapp sis with full details untuk memudahkan sis bagi quotation ๐Ÿ˜Š
.
.
Makeup by me : @adielanawawi .
.

Makeup booking : Click link dekat bio and terus whatsapp with details โค๏ธ
.
.
#muakelanajaya #muacheras #muadamansara #muakl #muasubang #muafordinner #muashahalam #makeupartist #muabangsar #makeupartistmalaysia  #muasanding #muakotadamansara #muatunang #muanikah #muaklangvalley #muagombak #muamalaysia #muaconvo #muaklang #muadinner #muaevent #muasubangjaya #muausj #muapetalingjaya #muaselangor #duckscarves #muaconvocation #muabangi  #malayweddingguide #muapuchong
Smokey eyes for beautiful Ezzah ๐Ÿ’• . . Siapa yang masih belom ada MUA lagi untuk majlis, boleh book dengan sis cepat2 ye. Whatsapp sis with full details untuk memudahkan sis bagi quotation ๐Ÿ˜Š . . Makeup by me : @adielanawawi . . Makeup booking : Click link dekat bio and terus whatsapp with details โค๏ธ . . #muakelanajaya  #muacheras  #muadamansara  #muakl  #muasubang  #muafordinner  #muashahalam  #makeupartist  #muabangsar  #makeupartistmalaysia  #muasanding  #muakotadamansara  #muatunang  #muanikah  #muaklangvalley  #muagombak  #muamalaysia  #muaconvo  #muaklang  #muadinner  #muaevent  #muasubangjaya  #muausj  #muapetalingjaya  #muaselangor  #duckscarves  #muaconvocation  #muabangi  #malayweddingguide  #muapuchong 
BULU MATA MELENTIK DAN PANJANG HASIL PEMAKAIAN MASCARA DYXY NIE๐Ÿ‘€๐Ÿ™ŒBYE BYE BULU MATA PALSU๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. ๐Ÿ’
.
.
๐Ÿ™‹JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH
.
๐Ÿ™‹JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
.
.
#dyxycosmetics #dyxymascara #bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#UsahawanDYXY 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#makeupnikah
#makeupartist
#muaampang
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#makeupsanding
#makeupphotoshoot
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras
#teamerinarania 
#kosmetikmalaysia #muamalaysia # #ajimaura #regrann
BULU MATA MELENTIK DAN PANJANG HASIL PEMAKAIAN MASCARA DYXY NIE๐Ÿ‘€๐Ÿ™ŒBYE BYE BULU MATA PALSU๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . .DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. ๐Ÿ’ . . ๐Ÿ™‹JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH . ๐Ÿ™‹JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ’01159286102 ๐Ÿ’01159286102 ๐Ÿ’01159286102 ๐Ÿ’01159286102 . . #dyxycosmetics  #dyxymascara  #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #UsahawanDYXY  #dyxybccream  #dyxymurah  #makeupnikah  #makeupartist  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #makeupsanding  #makeupphotoshoot  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #teamerinarania  #kosmetikmalaysia  #muamalaysia  # #ajimaura  #regrann 
โœจBrand Newโœจ
.
Aulia Silver Bouquet
Bunga Tangan Perak Aulia
.
RM50/unit (RENT/SEWA)
.
RENTAL PERIOD
(Wednesday-Sunday)
TEMPOH SEWA
(Rabu-Ahad)
.
Booking confirmation please whatsapp ๐Ÿ“ฒ011 3771 4546
.
#urbanklasik #urbanklasikmy #urbanklasikrental #bungatangan #bungatanganperak #bungatanganemas #sewahantaran #hantarantraditional #classichandbouquet #muacheras #muakl #makeupbyheedayulatif #traditionalhandbouquet
Jom kenali kulit anda๐Ÿ˜Šdah tahu jenis kulit, nanti senang la nak cari produk yang sesuai kan๐Ÿ˜˜setuju tak?
.
.
Nak order DYXY , boleh klik link dekat bio di atas๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
.
atau terus wassap ke no Rina laju laju๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
.
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#nikah
#dyxybccream 
#dyxymurah
#makeupartistmalaysia
#makeupnikah
#skincare
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#teamerinarania
#makeupartist
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras
#UsahawanDYXY
#alhaalfa
Jom kenali kulit anda๐Ÿ˜Šdah tahu jenis kulit, nanti senang la nak cari produk yang sesuai kan๐Ÿ˜˜setuju tak? . . Nak order DYXY , boleh klik link dekat bio di atas๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† . atau terus wassap ke no Rina laju laju๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ’01159286102 ๐Ÿ’01159286102 ๐Ÿ’01159286102 ๐Ÿ’01159286102 . . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #nikah  #dyxybccream  #dyxymurah  #makeupartistmalaysia  #makeupnikah  #skincare  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #teamerinarania  #makeupartist  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #UsahawanDYXY  #alhaalfa 
Makeup nikah by sis @rajasuefina
Makeup nikah by sis @rajasuefina
MAKEUP NIKAH |  ADZIERA |  PJ ๐Ÿ’•
.
.
Still cari mua for ur big day??
Nak cari mua yg cantik & hasil affordable dengan harga? 
Come whatsapp me & book your slot now. .
. 
For booking & any inquiries 
Whatsapp ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ 01136683286
Whatsapp ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ http://www.wasap.my/601136683286
.
Book your slot now. 
Booking with payment ๐Ÿ’•
.
.
.
#makeupbyamallina #muakl #muaselangor #muakepong #muaselayang #muashahalam #muakajang #muabangi #muakualalumpur #muasegambut #muasetapak #muaklang #muaklselangor #muasepang #muaputrajaya #muapetalingjaya #muapuncakalam #muasungaibuloh #muaklmurah #muamurahkl #makeupartistmalaysia #muadamansara #muaserdang #muakelanajaya #muaampang #muacheras #muasubang #muasubangjaya #muagombak #muabatucaves
MAKEUP NIKAH | ADZIERA | PJ ๐Ÿ’• . . Still cari mua for ur big day?? Nak cari mua yg cantik & hasil affordable dengan harga? Come whatsapp me & book your slot now. . . For booking & any inquiries Whatsapp ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ 01136683286 Whatsapp ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ http://www.wasap.my/601136683286 . Book your slot now. Booking with payment ๐Ÿ’• . . . #makeupbyamallina  #muakl  #muaselangor  #muakepong  #muaselayang  #muashahalam  #muakajang  #muabangi  #muakualalumpur  #muasegambut  #muasetapak  #muaklang  #muaklselangor  #muasepang  #muaputrajaya  #muapetalingjaya  #muapuncakalam  #muasungaibuloh  #muaklmurah  #muamurahkl  #makeupartistmalaysia  #muadamansara  #muaserdang  #muakelanajaya  #muaampang  #muacheras  #muasubang  #muasubangjaya  #muagombak  #muabatucaves 
Look manis cherry ๐Ÿ’
Tb la ckit ye ๐Ÿ™๐ŸปโœŒ๐Ÿป
.
Makeup by @mimieramli.touch ๐ŸŒธ
.
.
Looking for makeup event, dinner, nikah, wedding photoshoot dll blh roger mimie โœŒ๐Ÿป๏ธ
.
.
Any inquiries or booking ๐Ÿ“ฒwhatsapp 0193044084
.
#makeup #mua #muanewbie #muamalaysia #makeuptunang #makeupmalaysia #makeupmurah #makeupnikah  #makeuplover #muabangi #muakl #muaseremban #makeupdinner #makeupbangi #muacheras #makeupbymimieramli #muaputrajaya #touchbymimieramli #makeupartist #muanegerisembilan #makeupevent #makeupbymimie #muanismilan #makeupsanding #makeupmalamberinai #makeupdiaryforall #bridalmakeup #makeupsweet #weddingmalaysia
Look manis cherry ๐Ÿ’ Tb la ckit ye ๐Ÿ™๐ŸปโœŒ๐Ÿป . Makeup by @mimieramli.touch ๐ŸŒธ . . Looking for makeup event, dinner, nikah, wedding photoshoot dll blh roger mimie โœŒ๐Ÿป๏ธ . . Any inquiries or booking ๐Ÿ“ฒwhatsapp 0193044084 . #makeup  #mua  #muanewbie  #muamalaysia  #makeuptunang  #makeupmalaysia  #makeupmurah  #makeupnikah  #makeuplover  #muabangi  #muakl  #muaseremban  #makeupdinner  #makeupbangi  #muacheras  #makeupbymimieramli  #muaputrajaya  #touchbymimieramli  #makeupartist  #muanegerisembilan  #makeupevent  #makeupbymimie  #muanismilan  #makeupsanding  #makeupmalamberinai  #makeupdiaryforall  #bridalmakeup  #makeupsweet  #weddingmalaysia 
Manis sungguh model Kita gayakan Crown AJ68 silver.! ๐Ÿ˜

Ready stock versi rose gold, dah berkenan takyah fikir lamaยฒ, terus je order. ๐Ÿคฃ
.

Hari nie order, esok kita pos.!!
.

Jangan tunggu lamaยฒ,
Bila SOLD OUT nanti menyesal sbb kena pre order ๐Ÿ˜Œ
.
.
๐Ÿ‘‘ Kod : AJ68
๐Ÿ’ Events : Dinner, Tunang, Nikah & Photoshoot
๐Ÿ“ฎPostage : Sm Rm8, Ss Rm11
.
Setiap pembelian Crown dan Headband RM29 ke atas, kami akan bekalkan kotak cecomel tau utk tujuan keselamatan crown masa proses pos dan senang utk uollz simpan. ๐Ÿ˜
.

Sebarang pertanyaan atau pembelian whatsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
.
0169610594 (Admin Aisya)
ATAU
Boleh terus tekan link di BIO โค
.
.
.
.
.
#afrahexclusive #crownpengantin #crownmurah #crowntunang #crownsanding #headchainmurah #sewatanjak #muacheras #muadungun #muakl #muatawau #muasandakan #muakluang #muakuantan #muapekan #muarompin #pelamincantik #veilpengantin #veilpengantinmurah #veilhorsehair #bajubridesmaidmurah #nikahattire #lukisinai #bawalchiffonmurah #bungatangan #makeupcantik #muakb #muajb #malaywedding
Manis sungguh model Kita gayakan Crown AJ68 silver.! ๐Ÿ˜ Ready stock versi rose gold, dah berkenan takyah fikir lamaยฒ, terus je order. ๐Ÿคฃ . Hari nie order, esok kita pos.!! . Jangan tunggu lamaยฒ, Bila SOLD OUT nanti menyesal sbb kena pre order ๐Ÿ˜Œ . . ๐Ÿ‘‘ Kod : AJ68 ๐Ÿ’ Events : Dinner, Tunang, Nikah & Photoshoot ๐Ÿ“ฎPostage : Sm Rm8, Ss Rm11 . Setiap pembelian Crown dan Headband RM29 ke atas, kami akan bekalkan kotak cecomel tau utk tujuan keselamatan crown masa proses pos dan senang utk uollz simpan. ๐Ÿ˜ . Sebarang pertanyaan atau pembelian whatsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ . 0169610594 (Admin Aisya) ATAU Boleh terus tekan link di BIO โค . . . . . #afrahexclusive  #crownpengantin  #crownmurah  #crowntunang  #crownsanding  #headchainmurah  #sewatanjak  #muacheras  #muadungun  #muakl  #muatawau  #muasandakan  #muakluang  #muakuantan  #muapekan  #muarompin  #pelamincantik  #veilpengantin  #veilpengantinmurah  #veilhorsehair  #bajubridesmaidmurah  #nikahattire  #lukisinai  #bawalchiffonmurah  #bungatangan  #makeupcantik  #muakb  #muajb  #malaywedding 
nak CANTIK tapi boleh MERAWAT?? nak JIMAT dan harga BERPATUTAN tapi TAHAN berbulan bulan??
nak SENANG DIBAWA kemana sahaja??๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
apa lagi jom pilih DYXY๐Ÿ˜˜DYXY bukan sahaja boleh cantik malahan boleh merawat kulit uolsss lagi. Memang sesuai untuk semua jenis kulit termasuk lah kulit sensitif pun boleh pakai dyxy tau๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
rugi sangat kalau korang tak cuba. Produk DYXY wajib try CONFIRM PUAS HATI๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
untuk order, boleh klik link dekat bio di atas๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
.
atau terus wassap ke no Rina laju laju๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
.
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#nikah
#dyxybccream 
#dyxymurah
#makeupartistmalaysia
#makeupnikah
#muaampang
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#teamerinarania
#makeupartist
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras
#UsahawanDYXY
#alhaalfacosmetics
nak CANTIK tapi boleh MERAWAT?? nak JIMAT dan harga BERPATUTAN tapi TAHAN berbulan bulan?? nak SENANG DIBAWA kemana sahaja??๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . apa lagi jom pilih DYXY๐Ÿ˜˜DYXY bukan sahaja boleh cantik malahan boleh merawat kulit uolsss lagi. Memang sesuai untuk semua jenis kulit termasuk lah kulit sensitif pun boleh pakai dyxy tau๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . rugi sangat kalau korang tak cuba. Produk DYXY wajib try CONFIRM PUAS HATI๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . untuk order, boleh klik link dekat bio di atas๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† . atau terus wassap ke no Rina laju laju๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ’01159286102 ๐Ÿ’01159286102 ๐Ÿ’01159286102 ๐Ÿ’01159286102 . . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #nikah  #dyxybccream  #dyxymurah  #makeupartistmalaysia  #makeupnikah  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #teamerinarania  #makeupartist  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #UsahawanDYXY  #alhaalfacosmetics 
Maafkan muka zis yg selebet tu ๐Ÿ˜‚

@bevelipaulinofficial Radiant Britghtening mask Cream Gel

Banyak sgt benefits mask ni antaranya mencerahkan, melembapkan kulit, mengecilkan liang pori, mengurangkan masalah kulit berminyak. Parut jerawat pon boleh hilang kalau korang consistent pakai. Setiap kali lepas Sah pakai mask ni muka rasa lembut je and nmpk glowing! ๐Ÿ˜ฑ

And bila pakai sebelum makeup nak bland foundation sng sgt, xpayah pakai glow creator dah muka dah nmpk glow k! Kalau nak beli boleh la pergi kat @tifara_my @bevelipaulinofficial ๐Ÿ˜˜
.
.
#makeup #makeupaddict #mua #makeupartist #muamalaysia #muakl #muakualalumpur #muaselangor #muashahalam #muacheras #makeupartistmalaysia #makeupartistkl #muajalankebun #anastasiabeverlyhills #mac #nars #weddingguidemalay #weddingguide #malayweddingguide #makeupnikah #makeuptunang #makeupsanding #makeupconvo #makeupconvomurah #makeupphotoshoot #facesbysah
Maafkan muka zis yg selebet tu ๐Ÿ˜‚ @bevelipaulinofficial Radiant Britghtening mask Cream Gel Banyak sgt benefits mask ni antaranya mencerahkan, melembapkan kulit, mengecilkan liang pori, mengurangkan masalah kulit berminyak. Parut jerawat pon boleh hilang kalau korang consistent pakai. Setiap kali lepas Sah pakai mask ni muka rasa lembut je and nmpk glowing! ๐Ÿ˜ฑ And bila pakai sebelum makeup nak bland foundation sng sgt, xpayah pakai glow creator dah muka dah nmpk glow k! Kalau nak beli boleh la pergi kat @tifara_my @bevelipaulinofficial ๐Ÿ˜˜ . . #makeup  #makeupaddict  #mua  #makeupartist  #muamalaysia  #muakl  #muakualalumpur  #muaselangor  #muashahalam  #muacheras  #makeupartistmalaysia  #makeupartistkl  #muajalankebun  #anastasiabeverlyhills  #mac  #nars  #weddingguidemalay  #weddingguide  #malayweddingguide  #makeupnikah  #makeuptunang  #makeupsanding  #makeupconvo  #makeupconvomurah  #makeupphotoshoot  #facesbysah 
Korang tahu tak yang Wawawax dah mula pasarkan Scrub! Yes we sell scrub! 
_
The smell was so good sampai rasa nak scrub hari-hari duduk dalam toilet hehe๐Ÿง–๐Ÿผโ€โ™€๏ธ
_ 
1 pack berharga RM 29 je (tak termasuk kos penghantaran) Well, weekend is coming soon and i think you guys should grab it now, so that you can scrub and having a great result with Waxing! ๐Ÿ’…๐Ÿป
.
.
#wawawaxshahalam #wawakotabharu #wawashahalam #wawawaxkotabharu #wawuitmshahalam #candywaxkajang#candywaxhululangat#licin#sayajual#bazarpaknil#norahwax#organichairremoval#hairremoval#creambuangbulu#creamwaxing#cream#muabangi#muakajang#muacheras#muaputrajaya#muapng#muakl#pru14ay - #regrann
Korang tahu tak yang Wawawax dah mula pasarkan Scrub! Yes we sell scrub! _ The smell was so good sampai rasa nak scrub hari-hari duduk dalam toilet hehe๐Ÿง–๐Ÿผโ€โ™€๏ธ _ 1 pack berharga RM 29 je (tak termasuk kos penghantaran) Well, weekend is coming soon and i think you guys should grab it now, so that you can scrub and having a great result with Waxing! ๐Ÿ’…๐Ÿป . . #wawawaxshahalam  #wawakotabharu  #wawashahalam  #wawawaxkotabharu  #wawuitmshahalam  #candywaxkajang #candywaxhululangat #licin #sayajual #bazarpaknil #norahwax #organichairremoval #hairremoval #creambuangbulu #creamwaxing #cream #muabangi #muakajang #muacheras #muaputrajaya #muapng #muakl #pru14ay  - #regrann 
Jom kenali kulit anda๐Ÿ˜Šdah tahu jenis kulit, nanti senang la nak cari produk yang sesuai kan๐Ÿ˜˜setuju tak?
.
.
Nak order DYXY , boleh klik link dekat bio di atas๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
.
atau terus wassap ke no Rina laju laju๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
.
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#nikah
#dyxybccream 
#dyxymurah
#makeupartistmalaysia
#makeupnikah
#skincare
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#teamerinarania
#makeupartist
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras
#UsahawanDYXY
#alhaalfa
Jom kenali kulit anda๐Ÿ˜Šdah tahu jenis kulit, nanti senang la nak cari produk yang sesuai kan๐Ÿ˜˜setuju tak? . . Nak order DYXY , boleh klik link dekat bio di atas๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† . atau terus wassap ke no Rina laju laju๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ’01159286102 ๐Ÿ’01159286102 ๐Ÿ’01159286102 ๐Ÿ’01159286102 . . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #nikah  #dyxybccream  #dyxymurah  #makeupartistmalaysia  #makeupnikah  #skincare  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #teamerinarania  #makeupartist  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #UsahawanDYXY  #alhaalfa 
.
.
.
6 TIPS MUDAH SEWAKTU BERDIET SUPAYA DAPAT BERAT BADAN IDEAL SEAWAL 7 HARI WALAUPUN TANPA SENAMAN BERAT & DIET KETATโ€ผ๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿ‘
.
.
.
#TipsLDMazim
#EjenDiperlukan
#StokisDiperlukan
#LentikDaraAdvance
#TeamLentikDaraMazim
.
.
.
nak CANTIK tapi boleh MERAWAT?? nak JIMAT dan harga BERPATUTAN tapi TAHAN berbulan bulan??
nak SENANG DIBAWA kemana sahaja??๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
apa lagi jom pilih DYXY๐Ÿ˜˜DYXY bukan sahaja boleh cantik malahan boleh merawat kulit uolsss lagi. Memang sesuai untuk semua jenis kulit termasuk lah kulit sensitif pun boleh pakai dyxy tau๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
rugi sangat kalau korang tak cuba. Produk DYXY wajib try CONFIRM PUAS HATI๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
untuk order, boleh klik link dekat bio di atas๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
.
atau terus wassap ke no Rina laju laju๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
.
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#nikah
#dyxybccream 
#dyxymurah
#makeupartistmalaysia
#makeupnikah
#muaampang
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#teamerinarania
#makeupartist
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras
#UsahawanDYXY
#alhaalfacosmetics
nak CANTIK tapi boleh MERAWAT?? nak JIMAT dan harga BERPATUTAN tapi TAHAN berbulan bulan?? nak SENANG DIBAWA kemana sahaja??๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . apa lagi jom pilih DYXY๐Ÿ˜˜DYXY bukan sahaja boleh cantik malahan boleh merawat kulit uolsss lagi. Memang sesuai untuk semua jenis kulit termasuk lah kulit sensitif pun boleh pakai dyxy tau๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . rugi sangat kalau korang tak cuba. Produk DYXY wajib try CONFIRM PUAS HATI๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . untuk order, boleh klik link dekat bio di atas๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† . atau terus wassap ke no Rina laju laju๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ’01159286102 ๐Ÿ’01159286102 ๐Ÿ’01159286102 ๐Ÿ’01159286102 . . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #nikah  #dyxybccream  #dyxymurah  #makeupartistmalaysia  #makeupnikah  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #teamerinarania  #makeupartist  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #UsahawanDYXY  #alhaalfacosmetics 
๊งเผบRm15เผป๊ง‚ Hydro danna gray/brown
case +rm1
pos rm8sm rm12ss
(lens yang ada power pos direct warehouse, so tak boleh campur order dengan lens yang tiada power) ๐ŸŒธPOWER๐ŸŒธ
0.00
1.00
1.50
2.00
2.50
3.00
3.50
4.00
4.50
5.00
5.50
6.00
6.50
7.00
7.50
8.00
www.wasap.my/60182724349
#muadamansara 
#muabandarkinrara 
#muapuchong 
#muaserdang 
#muabandarsunway 
#muasubangperdana 
#muarawang 
#muasubangbestari 
#muacheras 
#muapetalingjaya 
#muasubangjaya 
#muakelanajaya 
#contactlenskoreamurah
#contactlensmurahmalaysia
#contactlensmurah
#mualembahsubang 
#muadamansaradamai 
#muadamansaraperdana 
#muadamansara 
#muapuncakjalil
#muamalaysia
#muasabah
#muasarawak
#kelasmakeupbajet
#tiktokmalaysia
๊งเผบRm15เผป๊ง‚ Hydro danna gray/brown case +rm1 pos rm8sm rm12ss (lens yang ada power pos direct warehouse, so tak boleh campur order dengan lens yang tiada power) ๐ŸŒธPOWER๐ŸŒธ 0.00 1.00 1.50 2.00 2.50 3.00 3.50 4.00 4.50 5.00 5.50 6.00 6.50 7.00 7.50 8.00 www.wasap.my/60182724349 #muadamansara  #muabandarkinrara  #muapuchong  #muaserdang  #muabandarsunway  #muasubangperdana  #muarawang  #muasubangbestari  #muacheras  #muapetalingjaya  #muasubangjaya  #muakelanajaya  #contactlenskoreamurah  #contactlensmurahmalaysia  #contactlensmurah  #mualembahsubang  #muadamansaradamai  #muadamansaraperdana  #muadamansara  #muapuncakjalil  #muamalaysia  #muasabah  #muasarawak  #kelasmakeupbajet  #tiktokmalaysia 
๊งเผบRm15เผป๊ง‚ Hydro danna gray/brown
case +rm1
pos rm8sm rm12ss
(lens yang ada power pos direct warehouse, so tak boleh campur order dengan lens yang tiada power) ๐ŸŒธPOWER๐ŸŒธ
0.00
1.00
1.50
2.00
2.50
3.00
3.50
4.00
4.50
5.00
5.50
6.00
6.50
7.00
7.50
8.00
www.wasap.my/60182724349
#muadamansara 
#muabandarkinrara 
#muapuchong 
#muaserdang 
#muabandarsunway 
#muasubangperdana 
#muarawang 
#muasubangbestari 
#muacheras 
#muapetalingjaya 
#muasubangjaya 
#muakelanajaya 
#contactlenskoreamurah
#contactlensmurahmalaysia
#contactlensmurah
#mualembahsubang 
#muadamansaradamai 
#muadamansaraperdana 
#muadamansara 
#muapuncakjalil
#muamalaysia
#muasabah
#muasarawak
#kelasmakeupbajet
#tiktokmalaysia
๊งเผบRm15เผป๊ง‚ Hydro danna gray/brown case +rm1 pos rm8sm rm12ss (lens yang ada power pos direct warehouse, so tak boleh campur order dengan lens yang tiada power) ๐ŸŒธPOWER๐ŸŒธ 0.00 1.00 1.50 2.00 2.50 3.00 3.50 4.00 4.50 5.00 5.50 6.00 6.50 7.00 7.50 8.00 www.wasap.my/60182724349 #muadamansara  #muabandarkinrara  #muapuchong  #muaserdang  #muabandarsunway  #muasubangperdana  #muarawang  #muasubangbestari  #muacheras  #muapetalingjaya  #muasubangjaya  #muakelanajaya  #contactlenskoreamurah  #contactlensmurahmalaysia  #contactlensmurah  #mualembahsubang  #muadamansaradamai  #muadamansaraperdana  #muadamansara  #muapuncakjalil  #muamalaysia  #muasabah  #muasarawak  #kelasmakeupbajet  #tiktokmalaysia 
feedback dari dyxylover
.
Apa tunggu lagi jom grab 1 set๐Ÿ’– Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi๐ŸŽ๐ŸŽ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Best ke best ? Cepat cepat Ws ๐Ÿค—๐Ÿค—
๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60199408928
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras
feedback dari dyxylover . Apa tunggu lagi jom grab 1 set๐Ÿ’– Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi๐ŸŽ๐ŸŽ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Best ke best ? Cepat cepat Ws ๐Ÿค—๐Ÿค— ๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60199408928 . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #foundation  #foundationmalaysia  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras 
Malam nanti sis upload video tutorial makeup look ni okay
.
.
Untuk korang yang tunang, nikah or sanding, kalau pakai tudung color putih or cream, go for natural or fresh look okay ๐Ÿ˜‰
.
.
Makeup booking : Click link dekat bio and terus whatsapp with details โค๏ธ
.
.
#muakelanajaya #muacheras #muadamansara #muakl #muasubang #muafordinner #muashahalam #makeupartist #muabangsar #makeupartistmalaysia  #muasanding #muakotadamansara #muatunang #muanikah #muaklangvalley #muagombak #muamalaysia #muaconvo #muaklang #muadinner #muaevent #muasubangjaya #muausj #muapetalingjaya #muaselangor #duckscarves #muaconvocation #muabangi  #malayweddingguide #muapuchong
Malam nanti sis upload video tutorial makeup look ni okay . . Untuk korang yang tunang, nikah or sanding, kalau pakai tudung color putih or cream, go for natural or fresh look okay ๐Ÿ˜‰ . . Makeup booking : Click link dekat bio and terus whatsapp with details โค๏ธ . . #muakelanajaya  #muacheras  #muadamansara  #muakl  #muasubang  #muafordinner  #muashahalam  #makeupartist  #muabangsar  #makeupartistmalaysia  #muasanding  #muakotadamansara  #muatunang  #muanikah  #muaklangvalley  #muagombak  #muamalaysia  #muaconvo  #muaklang  #muadinner  #muaevent  #muasubangjaya  #muausj  #muapetalingjaya  #muaselangor  #duckscarves  #muaconvocation  #muabangi  #malayweddingguide  #muapuchong 
Last main makeup2 kat muka sndri ni 3 bulan lepas, bila dah makeup nak amek gamba dlm bilik rase awkward pulak haha ok next post nanti sah share dgn korg mask cream gel yg sgt2 best!! Sebab lepas pakai muka nmpk glowing k, love ๐Ÿ˜
.
.
Sebarang pertanyaan/tempahan solekan WA ke 0147257016 (Sah)atau klik link di bio @facesbysah
@facesbysah 
@facesbysah ๐Ÿ’•
.
.
.
#makeup #makeupaddict #mua #makeupartist #muamalaysia #muakl #muakualalumpur #muaselangor #muashahalam #muacheras #makeupartistmalaysia #makeupartistkl #muajalankebun #anastasiabeverlyhills #mac #nars #weddingguidemalay #weddingguide #malayweddingguide #makeupnikah #makeuptunang #makeupsanding #makeupconvo #makeupconvomurah #makeupphotoshoot #facesbysah
Last main makeup2 kat muka sndri ni 3 bulan lepas, bila dah makeup nak amek gamba dlm bilik rase awkward pulak haha ok next post nanti sah share dgn korg mask cream gel yg sgt2 best!! Sebab lepas pakai muka nmpk glowing k, love ๐Ÿ˜ . . Sebarang pertanyaan/tempahan solekan WA ke 0147257016 (Sah)atau klik link di bio @facesbysah @facesbysah @facesbysah ๐Ÿ’• . . . #makeup  #makeupaddict  #mua  #makeupartist  #muamalaysia  #muakl  #muakualalumpur  #muaselangor  #muashahalam  #muacheras  #makeupartistmalaysia  #makeupartistkl  #muajalankebun  #anastasiabeverlyhills  #mac  #nars  #weddingguidemalay  #weddingguide  #malayweddingguide  #makeupnikah  #makeuptunang  #makeupsanding  #makeupconvo  #makeupconvomurah  #makeupphotoshoot  #facesbysah 
๐ŸŽ‰Hanya sekali semburan mist yang minimum sahaja dapat memberi effect  glowing serta merta dan make up tahan lama lebih 8 jam๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜Facemist pun jimat tau๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜˜
.
.
Nak ke tak??๐Ÿ˜˜
.
.
๐Ÿ™‹JOM WHATSAPP RINA LAJU LAJU SEKARANG
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
.
..#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#makeupsanding 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#makeupphotoshoot
#makeupartistkl
#muaampang
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#makeupnikah
#makeupartistmalaysia
#dyxyselangor
#dyxyampang
#teamerinarania
#makeupartist
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras
#UsahawanDYXY
#makeupwedding
๐ŸŽ‰Hanya sekali semburan mist yang minimum sahaja dapat memberi effect glowing serta merta dan make up tahan lama lebih 8 jam๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜Facemist pun jimat tau๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜˜ . . Nak ke tak??๐Ÿ˜˜ . . ๐Ÿ™‹JOM WHATSAPP RINA LAJU LAJU SEKARANG ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ’01159286102 ๐Ÿ’01159286102 ๐Ÿ’01159286102 ๐Ÿ’01159286102 . ..#bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #makeupsanding  #dyxybccream  #dyxymurah  #makeupphotoshoot  #makeupartistkl  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #makeupnikah  #makeupartistmalaysia  #dyxyselangor  #dyxyampang  #teamerinarania  #makeupartist  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #UsahawanDYXY  #makeupwedding 
SEWA SET DULANG HANTARAN.
1 set: dulang dn gubahan bunga๐Ÿ’
โค www.wasap.my/60193859920
โค www.wasap.my/60193859920
โค www.wasap.my/60193859920

TIGA (3) sebab KENAPA anda perlu SEWA dulang hantaran dengan kami :
1) Jimat WANG
2) Jimat MASA
3) Exclusive tapi MURAH
โคDulang Nafyiesa Gold Rendahโค
๐ŸŒธSewa Rm35 shj๐ŸŒธ
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Cawangan ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
#selayang (HQ)
#klang
#cheras
#puchong
#petalingjaya
#ipoh
#codcheras 
#kajang
#muacheras ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
#majliskahwin 
#sewadulang
#hantarankahwin
#dulanghantaran 
#hantaranekslusif
#cherashantaran 
#tunang 
#malaywedding 
#dulanghantarancantik 
#sewahantarancheras 
#weddingcheras 
#gubahanhantaranmurah #sglong
#hantarancheras 
#cherasperdana  #selangor 
#bandarmahkotacheras
#bandartunhusseinonn
SEWA SET DULANG HANTARAN. 1 set: dulang dn gubahan bunga๐Ÿ’ โค www.wasap.my/60193859920 โค www.wasap.my/60193859920 โค www.wasap.my/60193859920 TIGA (3) sebab KENAPA anda perlu SEWA dulang hantaran dengan kami : 1) Jimat WANG 2) Jimat MASA 3) Exclusive tapi MURAH โคDulang Nafyiesa Gold Rendahโค ๐ŸŒธSewa Rm35 shj๐ŸŒธ ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Cawangan ๐Ÿ‘‡๐Ÿป #selayang  (HQ) #klang  #cheras  #puchong  #petalingjaya  #ipoh  #codcheras  #kajang  #muacheras  ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’ #majliskahwin  #sewadulang  #hantarankahwin  #dulanghantaran  #hantaranekslusif  #cherashantaran  #tunang  #malaywedding  #dulanghantarancantik  #sewahantarancheras  #weddingcheras  #gubahanhantaranmurah  #sglong  #hantarancheras  #cherasperdana  #selangor  #bandarmahkotacheras  #bandartunhusseinonn 
TAK SAKIT LANGSUNG๐Ÿ˜.Memang best and berkesan.
.
Haa siapa yang cakap sakit tu? Kalau dekat miss v tu ada lah sakit sikit,even pergi spa bayar beratus ratus still sakit tau? ๐Ÿ˜Kalau tak mau sakit guna laser.tapi bayar RM800 lah.
.
Btw wawawax kalau guna wax dkt area lain mcm kaki tangan ketiak,alah kelip mata ja! Langsung tak sakit๐Ÿ˜€.Dekat misai pon tak sakit.
.
.
Yg paling best dapat hadiah best best.Hanya spend rm50 shj percuma 8โ€™hadiah tau.
.
Untuk order whatsapp 018-3555416 sekarang sementara stok masih ada๐Ÿ‘๐Ÿพ.
.
#Alatbuangbulu#waxing#wawawax#candywax#wax#wawawabangi#wawakajang#wawahululangat#wawacheras#wawaampang#candywaxkajang#candywaxhululangat#ainipefhopos#sayajual##norahwax#organichairremoval#hairremoval#creambuangbulu#creamwaxing#cream#muabangi#muakajang#muacheras#muaputrajaya#muapng#muakl #travel #kekechallenge #tutorialmakeupnatural
TAK SAKIT LANGSUNG๐Ÿ˜.Memang best and berkesan. . Haa siapa yang cakap sakit tu? Kalau dekat miss v tu ada lah sakit sikit,even pergi spa bayar beratus ratus still sakit tau? ๐Ÿ˜Kalau tak mau sakit guna laser.tapi bayar RM800 lah. . Btw wawawax kalau guna wax dkt area lain mcm kaki tangan ketiak,alah kelip mata ja! Langsung tak sakit๐Ÿ˜€.Dekat misai pon tak sakit. . . Yg paling best dapat hadiah best best.Hanya spend rm50 shj percuma 8โ€™hadiah tau. . Untuk order whatsapp 018-3555416 sekarang sementara stok masih ada๐Ÿ‘๐Ÿพ. . #Alatbuangbulu #waxing #wawawax #candywax #wax #wawawabangi #wawakajang #wawahululangat #wawacheras #wawaampang #candywaxkajang #candywaxhululangat #ainipefhopos #sayajual ##norahwax #organichairremoval #hairremoval #creambuangbulu #creamwaxing #cream #muabangi #muakajang #muacheras #muaputrajaya #muapng #muakl  #travel  #kekechallenge  #tutorialmakeupnatural 
JIMAT SEHINGGA RM400๐Ÿคฉ
.
Beli 2 set, Free 1set. Betul ke ni??
.
๐Ÿ“ขLimited Offer VIC SALE. Sape cepat dia dapatttt
.

Wasap ciksu laju2!
๐Ÿ“ฒ013-9326963
๐Ÿ“ฒ013-9326963
๐Ÿ“ฒ013-9326963
.
#dyxyoriginals 
#dyxybccream 
#dyxymascara 
#dyxynovembersale
#dyxyviral 
#beauty
#cantik
#essence
#FLselfiecontest 
#dyxymascara2018 
#dyxyfreepostage 
#dyxyfreecod 
#dyxydungun 
#dyxypaka
#dyxykertih
#dyxyterengganu 
#usahawandyxy 
#dropshipneeded 
#dropshipwanted 
#muatutorials 
#muacheras
#teamFL
JIMAT SEHINGGA RM400๐Ÿคฉ . Beli 2 set, Free 1set. Betul ke ni?? . ๐Ÿ“ขLimited Offer VIC SALE. Sape cepat dia dapatttt . Wasap ciksu laju2! ๐Ÿ“ฒ013-9326963 ๐Ÿ“ฒ013-9326963 ๐Ÿ“ฒ013-9326963 . #dyxyoriginals  #dyxybccream  #dyxymascara  #dyxynovembersale  #dyxyviral  #beauty  #cantik  #essence  #FLselfiecontest  #dyxymascara2018  #dyxyfreepostage  #dyxyfreecod  #dyxydungun  #dyxypaka  #dyxykertih  #dyxyterengganu  #usahawandyxy  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #muatutorials  #muacheras  #teamFL 
Jom kenali kulit anda๐Ÿ˜Šdah tahu jenis kulit, nanti senang la nak cari produk yang sesuai kan๐Ÿ˜˜setuju tak?
.
.
Nak order DYXY , boleh klik link dekat bio di atas๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
.
atau terus wassap ke no Rina laju laju๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
.
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#nikah
#dyxybccream 
#dyxymurah
#makeupartistmalaysia
#makeupnikah
#skincare
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#teamerinarania
#makeupartist
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras
#UsahawanDYXY
#alhaalfa
Jom kenali kulit anda๐Ÿ˜Šdah tahu jenis kulit, nanti senang la nak cari produk yang sesuai kan๐Ÿ˜˜setuju tak? . . Nak order DYXY , boleh klik link dekat bio di atas๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† . atau terus wassap ke no Rina laju laju๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ’01159286102 ๐Ÿ’01159286102 ๐Ÿ’01159286102 ๐Ÿ’01159286102 . . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #nikah  #dyxybccream  #dyxymurah  #makeupartistmalaysia  #makeupnikah  #skincare  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #teamerinarania  #makeupartist  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #UsahawanDYXY  #alhaalfa 
Hye you guys which still new and masih belum tahu about our Cold Wax. You are here and it is the best time to know more now ๐Ÿ˜š
_
โ€ข Berapa harga Cold Wax?
๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ RM 35 untuk 1 set (120ml/250g) tidak termasuk postage.
_
โ€ข Apa kandungan Cold Wax?
๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Cold Wax by Wawawax hanya mengandungi madu, lemon dan gula. Tiada campuran selain bahan di atas. InsyaAllah kalau korang tiada allergy dengan 3 bahan tu, you are free to use.
_
โ€ข Area mana saja boleh guna?
๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Korang boleh guna area mana saja korang nak cabut bulu tau. Cuma tak galakkan cabut bulu kening ye guys. Anda laki and nak cabut janggut? Worries no more! 
_
โ€ข Macam mana nak guna?
๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Sapu wax atas kulit. Tekap kain. Tarik kain lawan arah. It is easy as say A,B,C ait? 
_
โ€ข 1 set dapat apa je?
๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Korang akan dapat sekali 1 tube wax, 12 helai strips, 4 batang spatula andddddd free Wawawax pouch bag! 
_
Nak tahu lebih? Klik je link dekat bio atau whatsapp ke 014-5399415๐Ÿ’•
.
.
#wawawaxshahalam #wawakotabharu #wawashahalam #wawawaxkotabharu #wawuitmshahalam #candywaxkajang#candywaxhululangat#licin#sayajual#bazarpaknil#norahwax#organichairremoval#hairremoval#creambuangbulu#creamwaxing#cream#muabangi#muakajang#muacheras#muaputrajaya#muapng#muakl#pru14ay
Hye you guys which still new and masih belum tahu about our Cold Wax. You are here and it is the best time to know more now ๐Ÿ˜š _ โ€ข Berapa harga Cold Wax? ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ RM 35 untuk 1 set (120ml/250g) tidak termasuk postage. _ โ€ข Apa kandungan Cold Wax? ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Cold Wax by Wawawax hanya mengandungi madu, lemon dan gula. Tiada campuran selain bahan di atas. InsyaAllah kalau korang tiada allergy dengan 3 bahan tu, you are free to use. _ โ€ข Area mana saja boleh guna? ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Korang boleh guna area mana saja korang nak cabut bulu tau. Cuma tak galakkan cabut bulu kening ye guys. Anda laki and nak cabut janggut? Worries no more! _ โ€ข Macam mana nak guna? ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Sapu wax atas kulit. Tekap kain. Tarik kain lawan arah. It is easy as say A,B,C ait? _ โ€ข 1 set dapat apa je? ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Korang akan dapat sekali 1 tube wax, 12 helai strips, 4 batang spatula andddddd free Wawawax pouch bag! _ Nak tahu lebih? Klik je link dekat bio atau whatsapp ke 014-5399415๐Ÿ’• . . #wawawaxshahalam  #wawakotabharu  #wawashahalam  #wawawaxkotabharu  #wawuitmshahalam  #candywaxkajang #candywaxhululangat #licin #sayajual #bazarpaknil #norahwax #organichairremoval #hairremoval #creambuangbulu #creamwaxing #cream #muabangi #muakajang #muacheras #muaputrajaya #muapng #muakl #pru14ay 
NIKAH | @miszqeela ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป
Sampai ke melaka sis p makeup tau๐Ÿ˜
Simanis aten berseri kn ๐Ÿคญsis wat look manis susu ๐Ÿ˜
.
Makeup by @mimieramli.touch ๐ŸŒธ
.
.
Looking for makeup event, dinner, nikah, wedding photoshoot dll blh roger mimie โœŒ๐Ÿป๏ธ
.
.
Any inquiries or booking ๐Ÿ“ฒwhatsapp 0193044084
.
#makeup #mua #muanewbie #muamalaysia #makeuptunang #makeupmalaysia #makeupmurah #makeupnikah  #makeuplover #muabangi #muakl #muaseremban #makeupdinner #makeupbangi #muacheras #makeupbymimieramli #muaputrajaya #touchbymimieramli #makeupartist #muanegerisembilan #makeupevent #makeupbymimie #muanismilan #makeupsanding #makeupmalamberinai #makeupdiaryforall #bridalmakeup #makeupsweet #weddingmalaysia
NIKAH | @miszqeela ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป Sampai ke melaka sis p makeup tau๐Ÿ˜ Simanis aten berseri kn ๐Ÿคญsis wat look manis susu ๐Ÿ˜ . Makeup by @mimieramli.touch ๐ŸŒธ . . Looking for makeup event, dinner, nikah, wedding photoshoot dll blh roger mimie โœŒ๐Ÿป๏ธ . . Any inquiries or booking ๐Ÿ“ฒwhatsapp 0193044084 . #makeup  #mua  #muanewbie  #muamalaysia  #makeuptunang  #makeupmalaysia  #makeupmurah  #makeupnikah  #makeuplover  #muabangi  #muakl  #muaseremban  #makeupdinner  #makeupbangi  #muacheras  #makeupbymimieramli  #muaputrajaya  #touchbymimieramli  #makeupartist  #muanegerisembilan  #makeupevent  #makeupbymimie  #muanismilan  #makeupsanding  #makeupmalamberinai  #makeupdiaryforall  #bridalmakeup  #makeupsweet  #weddingmalaysia 
CONVOCATION | @hanisarissa ๐Ÿ’•
Congratulations hanis๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐ŸŽ“
Kening rapi dgn @feathersmy_brow โค๏ธ
.
Makeup by @mimieramli.touch ๐ŸŒธ
.
.
Looking for makeup event, dinner, nikah, wedding photoshoot dll blh roger mimie โœŒ๐Ÿป๏ธ
.
.
Any inquiries or booking ๐Ÿ“ฒwhatsapp 0193044084
.
#makeup #mua #muanewbie #muamalaysia #makeuptunang #makeupmalaysia #makeupmurah #makeupnikah  #makeuplover #muabangi #muakl #muaseremban #makeupdinner #makeupbangi #muacheras #makeupbymimieramli #muaputrajaya #touchbymimieramli #makeupartist #muanegerisembilan #makeupevent #makeupbymimie #muanismilan #makeupsanding #makeupmalamberinai #makeupdiaryforall #bridalmakeup #makeupsweet #weddingmalaysia
CONVOCATION | @hanisarissa ๐Ÿ’• Congratulations hanis๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐ŸŽ“ Kening rapi dgn @feathersmy_brow โค๏ธ . Makeup by @mimieramli.touch ๐ŸŒธ . . Looking for makeup event, dinner, nikah, wedding photoshoot dll blh roger mimie โœŒ๐Ÿป๏ธ . . Any inquiries or booking ๐Ÿ“ฒwhatsapp 0193044084 . #makeup  #mua  #muanewbie  #muamalaysia  #makeuptunang  #makeupmalaysia  #makeupmurah  #makeupnikah  #makeuplover  #muabangi  #muakl  #muaseremban  #makeupdinner  #makeupbangi  #muacheras  #makeupbymimieramli  #muaputrajaya  #touchbymimieramli  #makeupartist  #muanegerisembilan  #makeupevent  #makeupbymimie  #muanismilan  #makeupsanding  #makeupmalamberinai  #makeupdiaryforall  #bridalmakeup  #makeupsweet  #weddingmalaysia 
Hi Guysss!!!
YANG MANA HIDUNG MCM JAMBU,PENYEK SHOULD TRY THIS TREATMENT!! LEPAS BUAT COMFIRM SENYUM SAMPAI KE TELINGA OKEY!! INSTANT RESULT!! LASTING FOR 
3 YEAR !
(link whatsapp di bio) โ›” NO DM
โ›” NO PM
Fast respon WHATSAPP ONLY!! #nosefillermurah 
#nosefillermalaysia 
#nosefillerkualalumpur 
#nosefillerjohor 
#nosefilleripoh 
#lipsfillermalaysia 
#lipsfillerjohor 
#chinfillermurah 
#chinfillermalaysia 
#chinfilleripoh 
#chinfillerpenang 
#chinfillerkualalumpur 
#chinfillershahalam 
#muajohor 
#muasunway 
#muacheras 
#muaselangor 
#muaselangormurah 
#muaserdang 
#muamelaka 
#muanegerisembilan 
#muapd 
#muatanjungmalim 
#muajb 
#gegarvaganza52018
Hi Guysss!!! YANG MANA HIDUNG MCM JAMBU,PENYEK SHOULD TRY THIS TREATMENT!! LEPAS BUAT COMFIRM SENYUM SAMPAI KE TELINGA OKEY!! INSTANT RESULT!! LASTING FOR 3 YEAR ! (link whatsapp di bio) โ›” NO DM โ›” NO PM Fast respon WHATSAPP ONLY!! #nosefillermurah  #nosefillermalaysia  #nosefillerkualalumpur  #nosefillerjohor  #nosefilleripoh  #lipsfillermalaysia  #lipsfillerjohor  #chinfillermurah  #chinfillermalaysia  #chinfilleripoh  #chinfillerpenang  #chinfillerkualalumpur  #chinfillershahalam  #muajohor  #muasunway  #muacheras  #muaselangor  #muaselangormurah  #muaserdang  #muamelaka  #muanegerisembilan  #muapd  #muatanjungmalim  #muajb  #gegarvaganza52018 
Hi Guysss!!!
YANG MANA HIDUNG MCM JAMBU,PENYEK SHOULD TRY THIS TREATMENT!! LEPAS BUAT COMFIRM SENYUM SAMPAI KE TELINGA OKEY!! INSTANT RESULT!! LASTING FOR 
3 YEAR !
(link whatsapp di bio) โ›” NO DM
โ›” NO PM
Fast respon WHATSAPP ONLY!! #nosefillermurah 
#nosefillermalaysia 
#nosefillerkualalumpur 
#nosefillerjohor 
#nosefilleripoh 
#lipsfillermalaysia 
#lipsfillerjohor 
#chinfillermurah 
#chinfillermalaysia 
#chinfilleripoh 
#chinfillerpenang 
#chinfillerkualalumpur 
#chinfillershahalam 
#muajohor 
#muasunway 
#muacheras 
#muaselangor 
#muaselangormurah 
#muaserdang 
#muamelaka 
#muanegerisembilan 
#muapd 
#muatanjungmalim 
#muajb 
#gegarvaganza52018
Hi Guysss!!! YANG MANA HIDUNG MCM JAMBU,PENYEK SHOULD TRY THIS TREATMENT!! LEPAS BUAT COMFIRM SENYUM SAMPAI KE TELINGA OKEY!! INSTANT RESULT!! LASTING FOR 3 YEAR ! (link whatsapp di bio) โ›” NO DM โ›” NO PM Fast respon WHATSAPP ONLY!! #nosefillermurah  #nosefillermalaysia  #nosefillerkualalumpur  #nosefillerjohor  #nosefilleripoh  #lipsfillermalaysia  #lipsfillerjohor  #chinfillermurah  #chinfillermalaysia  #chinfilleripoh  #chinfillerpenang  #chinfillerkualalumpur  #chinfillershahalam  #muajohor  #muasunway  #muacheras  #muaselangor  #muaselangormurah  #muaserdang  #muamelaka  #muanegerisembilan  #muapd  #muatanjungmalim  #muajb  #gegarvaganza52018 
Groomโ€™s family ๐Ÿคต .
.
Untuk yg berminat untuk booking makeup dgn emma, harga mur mur je. Whatsapp je kayh, takyah save number tapi click link whatsapp kat bio ๐Ÿ”
.
.
๐Ÿ“ฒ 0176937295
.
.
#muanikah #muasanding #muatunang #muabridalmurah #muaselangorkl #muakl #muaampang #muacheras #muabukitjalil #muapandanjaya #muakajangbangi #muaputrajaya #muacyberjaya #muapetalingjaya #muasubangjaya #muashahalam #muabanting #muaklang #muanilai