an online Instagram web viewer

#muaampang medias

Photos

Hai awak!🤗
Cantik tak warna matte lipstick ni? Ya Allah, depan mata ni memang cantik, bila pakai lagi la meletopss guyss. Lipstick ni sesuai utk semua termasuk yang bibir sensitif, antara bahan utk lipstick ni adalah olive oil, coconut oil and shae butter. Bau lipstick ni sangat wangi, bau fruity sampai rasa nak gigit pun hadoo hahaha 😂 sis taktahan dengan lipstick ni sebab memang cantik tau. Boleh buat blusher & eyeshadow juga yeayy jimat sangat, tak perlu beli blusher & eyeshadow lagi dah♥️ .
.
.
Sis ada offer kat awak semua ni, grab 1 set COMPLETE DYXY awak akan dapat FREE GIFT BEG VOWEN DYXY, TSHIRT DYXY, BAWAL NEELOFA, DAN BARANG KOSMETIK YANG LAIN!! Jom dapatkan sekarang!!
.
.
Nak order set DYXY? Awak boleh terus klik link whatsapp di profile ig @arafabeauty.my for fast respond, tak perlu komen atau dm😘
.
Atau Share je LOC , Kami COD sampai depan PINTU : 👉 Gombak 👉 Taman Melawati 👉 Wangsa Maju 👉 Jelatek 👉 Ampang 👉 Keramat 👉 KLCC 👉 Cheras

#coddyxy #bccreamdyxy #dyxy #dyxymascara #dyxybrush #dyxylipstick #greenteafacemist #muaampang #muacheras #muaterengganu #muakelantan #usahawanDYXY
Hai awak!🤗 Cantik tak warna matte lipstick ni? Ya Allah, depan mata ni memang cantik, bila pakai lagi la meletopss guyss. Lipstick ni sesuai utk semua termasuk yang bibir sensitif, antara bahan utk lipstick ni adalah olive oil, coconut oil and shae butter. Bau lipstick ni sangat wangi, bau fruity sampai rasa nak gigit pun hadoo hahaha 😂 sis taktahan dengan lipstick ni sebab memang cantik tau. Boleh buat blusher & eyeshadow juga yeayy jimat sangat, tak perlu beli blusher & eyeshadow lagi dah♥️ . . . Sis ada offer kat awak semua ni, grab 1 set COMPLETE DYXY awak akan dapat FREE GIFT BEG VOWEN DYXY, TSHIRT DYXY, BAWAL NEELOFA, DAN BARANG KOSMETIK YANG LAIN!! Jom dapatkan sekarang!! . . Nak order set DYXY? Awak boleh terus klik link whatsapp di profile ig @arafabeauty.my for fast respond, tak perlu komen atau dm😘 . Atau Share je LOC , Kami COD sampai depan PINTU : 👉 Gombak 👉 Taman Melawati 👉 Wangsa Maju 👉 Jelatek 👉 Ampang 👉 Keramat 👉 KLCC 👉 Cheras #coddyxy  #bccreamdyxy  #dyxy  #dyxymascara  #dyxybrush  #dyxylipstick  #greenteafacemist  #muaampang  #muacheras  #muaterengganu  #muakelantan  #usahawanDYXY 
.
MAKEUP | EVENT .
Nurul ( ampang )

Ank sedara sorg ni mintak kita mekapkan ..nk g event ..req natural2 but nice 😆
.
Tq dear for having me 😘
.
.
. 
Wasup 0163891713
Instagram : @over_by_fm

#makeupservices #muatgmalim #muakkb #muakualakububharu #muabehrang #muaslimriver #muabatangkali #muahuluselangor #muaselangor #muaampang #muakl #muarawang #muabukitberuntung #muasgtua  #muabatucaves #muasgbuloh #muagombak #muakg #muakepong #muaselayang #muadamansara #muatravel #muakualalumpur #muakl #muacheras #muabukitsentosa #muasgbesi #muakuang #muakualalumpur  #muausj #muashahalam
. MAKEUP | EVENT . Nurul ( ampang ) Ank sedara sorg ni mintak kita mekapkan ..nk g event ..req natural2 but nice 😆 . Tq dear for having me 😘 . . . Wasup 0163891713 Instagram : @over_by_fm #makeupservices  #muatgmalim  #muakkb  #muakualakububharu  #muabehrang  #muaslimriver  #muabatangkali  #muahuluselangor  #muaselangor  #muaampang  #muakl  #muarawang  #muabukitberuntung  #muasgtua  #muabatucaves  #muasgbuloh  #muagombak  #muakg  #muakepong  #muaselayang  #muadamansara  #muatravel  #muakualalumpur  #muakl  #muacheras  #muabukitsentosa  #muasgbesi  #muakuang  #muakualalumpur  #muausj  #muashahalam 
alhamdulillahhhhh!! finallyyyyyyyy korg dah boleh order tau!!! cepatt komen siapa yg nak tu!! omggg pigment gilaaaaaa ok!! menanges kalau lambat!  ada 4 jenis.. 👇🏻👇🏻👇🏻
.
.
1- CATCHY DOLL : ala2 warna pinkish2 yg betul2 warna yg alha akan gunakan utk “dolly look” (sebelah kiri bawah)
.
.
2- TRUE NAKED : warna2 tanah yg sangat natural n sesuai lah nak pakai harian..nak makeup nikah~ (kanan bawah)
.
.
3- HEAVEN BRONZE : warna2 bronze yg EXCLUSIVE!! dinner2..sanding2 boleh pakai tau!! mmg nampak sexy!! (atas kiri)
.
.
4- REVEALED SMOKEY : smokey eyessss!! yasshhh!! warna2 smoke yg amat edgy tau~ pakai malam2 atau time sanding mmg vasssss...yg mata sepet2 tu boleh ambil warna ni ok!
.
.
harga??? rm60 SAHAJA!!
.
.
anda boleh komen kat bawah siapa yg nak!! .
.
.
rm60 utk satu pallette !! #makeupbyheeda #makeup #makeupbrushmurah #alhaalfacosmetics #alhaalfafoundation #alhaalfaputrajaya #alhaalfaampang #putrajaya # #ampang #agentalhaalfa #makeupmurah #makeuptunang #makeupnikah #makeuptutorial #muaampang #muaputrajaya #ampang #putrajaya #cyberjaya #keramat #wangsamaju
alhamdulillahhhhh!! finallyyyyyyyy korg dah boleh order tau!!! cepatt komen siapa yg nak tu!! omggg pigment gilaaaaaa ok!! menanges kalau lambat! ada 4 jenis.. 👇🏻👇🏻👇🏻 . . 1- CATCHY DOLL : ala2 warna pinkish2 yg betul2 warna yg alha akan gunakan utk “dolly look” (sebelah kiri bawah) . . 2- TRUE NAKED : warna2 tanah yg sangat natural n sesuai lah nak pakai harian..nak makeup nikah~ (kanan bawah) . . 3- HEAVEN BRONZE : warna2 bronze yg EXCLUSIVE!! dinner2..sanding2 boleh pakai tau!! mmg nampak sexy!! (atas kiri) . . 4- REVEALED SMOKEY : smokey eyessss!! yasshhh!! warna2 smoke yg amat edgy tau~ pakai malam2 atau time sanding mmg vasssss...yg mata sepet2 tu boleh ambil warna ni ok! . . harga??? rm60 SAHAJA!! . . anda boleh komen kat bawah siapa yg nak!! . . . rm60 utk satu pallette !! #makeupbyheeda  #makeup  #makeupbrushmurah  #alhaalfacosmetics  #alhaalfafoundation  #alhaalfaputrajaya  #alhaalfaampang  #putrajaya  # #ampang  #agentalhaalfa  #makeupmurah  #makeuptunang  #makeupnikah  #makeuptutorial  #muaampang  #muaputrajaya  #ampang  #putrajaya  #cyberjaya  #keramat  #wangsamaju 
alhamdulillahhhhh!! finallyyyyyyyy korg dah boleh order tau!!! cepatt komen siapa yg nak tu!! omggg pigment gilaaaaaa ok!! menanges kalau lambat!  ada 4 jenis.. 👇🏻👇🏻👇🏻
.
.
1- CATCHY DOLL : ala2 warna pinkish2 yg betul2 warna yg alha akan gunakan utk “dolly look” (sebelah kiri bawah)
.
.
2- TRUE NAKED : warna2 tanah yg sangat natural n sesuai lah nak pakai harian..nak makeup nikah~ (kanan bawah)
.
.
3- HEAVEN BRONZE : warna2 bronze yg EXCLUSIVE!! dinner2..sanding2 boleh pakai tau!! mmg nampak sexy!! (atas kiri)
.
.
4- REVEALED SMOKEY : smokey eyessss!! yasshhh!! warna2 smoke yg amat edgy tau~ pakai malam2 atau time sanding mmg vasssss...yg mata sepet2 tu boleh ambil warna ni ok!
.
.
harga??? rm60 SAHAJA!!
.
.
anda boleh komen kat bawah siapa yg nak!! .
.
.
rm60 utk satu pallette !! #makeupbyheeda #makeup #makeupbrushmurah #alhaalfacosmetics #alhaalfafoundation #alhaalfaputrajaya #alhaalfaampang #putrajaya # #ampang #agentalhaalfa #makeupmurah #makeuptunang #makeupnikah #makeuptutorial #muaampang #muaputrajaya #ampang #putrajaya #cyberjaya #keramat #wangsamaju
alhamdulillahhhhh!! finallyyyyyyyy korg dah boleh order tau!!! cepatt komen siapa yg nak tu!! omggg pigment gilaaaaaa ok!! menanges kalau lambat! ada 4 jenis.. 👇🏻👇🏻👇🏻 . . 1- CATCHY DOLL : ala2 warna pinkish2 yg betul2 warna yg alha akan gunakan utk “dolly look” (sebelah kiri bawah) . . 2- TRUE NAKED : warna2 tanah yg sangat natural n sesuai lah nak pakai harian..nak makeup nikah~ (kanan bawah) . . 3- HEAVEN BRONZE : warna2 bronze yg EXCLUSIVE!! dinner2..sanding2 boleh pakai tau!! mmg nampak sexy!! (atas kiri) . . 4- REVEALED SMOKEY : smokey eyessss!! yasshhh!! warna2 smoke yg amat edgy tau~ pakai malam2 atau time sanding mmg vasssss...yg mata sepet2 tu boleh ambil warna ni ok! . . harga??? rm60 SAHAJA!! . . anda boleh komen kat bawah siapa yg nak!! . . . rm60 utk satu pallette !! #makeupbyheeda  #makeup  #makeupbrushmurah  #alhaalfacosmetics  #alhaalfafoundation  #alhaalfaputrajaya  #alhaalfaampang  #putrajaya  # #ampang  #agentalhaalfa  #makeupmurah  #makeuptunang  #makeupnikah  #makeuptutorial  #muaampang  #muaputrajaya  #ampang  #putrajaya  #cyberjaya  #keramat  #wangsamaju 
alhamdulillahhhhh!! finallyyyyyyyy korg dah boleh order tau!!! cepatt komen siapa yg nak tu!! omggg pigment gilaaaaaa ok!! menanges kalau lambat!  ada 4 jenis.. 👇🏻👇🏻👇🏻
.
.
1- CATCHY DOLL : ala2 warna pinkish2 yg betul2 warna yg alha akan gunakan utk “dolly look” (sebelah kiri bawah)
.
.
2- TRUE NAKED : warna2 tanah yg sangat natural n sesuai lah nak pakai harian..nak makeup nikah~ (kanan bawah)
.
.
3- HEAVEN BRONZE : warna2 bronze yg EXCLUSIVE!! dinner2..sanding2 boleh pakai tau!! mmg nampak sexy!! (atas kiri)
.
.
4- REVEALED SMOKEY : smokey eyessss!! yasshhh!! warna2 smoke yg amat edgy tau~ pakai malam2 atau time sanding mmg vasssss...yg mata sepet2 tu boleh ambil warna ni ok!
.
.
harga??? rm60 SAHAJA!!
.
.
anda boleh komen kat bawah siapa yg nak!! .
.
.
rm60 utk satu pallette !! #makeupbyheeda #makeup #makeupbrushmurah #alhaalfacosmetics #alhaalfafoundation #alhaalfaputrajaya #alhaalfaampang #putrajaya # #ampang #agentalhaalfa #makeupmurah #makeuptunang #makeupnikah #makeuptutorial #muaampang #muaputrajaya #ampang #putrajaya #cyberjaya #keramat #wangsamaju
alhamdulillahhhhh!! finallyyyyyyyy korg dah boleh order tau!!! cepatt komen siapa yg nak tu!! omggg pigment gilaaaaaa ok!! menanges kalau lambat! ada 4 jenis.. 👇🏻👇🏻👇🏻 . . 1- CATCHY DOLL : ala2 warna pinkish2 yg betul2 warna yg alha akan gunakan utk “dolly look” (sebelah kiri bawah) . . 2- TRUE NAKED : warna2 tanah yg sangat natural n sesuai lah nak pakai harian..nak makeup nikah~ (kanan bawah) . . 3- HEAVEN BRONZE : warna2 bronze yg EXCLUSIVE!! dinner2..sanding2 boleh pakai tau!! mmg nampak sexy!! (atas kiri) . . 4- REVEALED SMOKEY : smokey eyessss!! yasshhh!! warna2 smoke yg amat edgy tau~ pakai malam2 atau time sanding mmg vasssss...yg mata sepet2 tu boleh ambil warna ni ok! . . harga??? rm60 SAHAJA!! . . anda boleh komen kat bawah siapa yg nak!! . . . rm60 utk satu pallette !! #makeupbyheeda  #makeup  #makeupbrushmurah  #alhaalfacosmetics  #alhaalfafoundation  #alhaalfaputrajaya  #alhaalfaampang  #putrajaya  # #ampang  #agentalhaalfa  #makeupmurah  #makeuptunang  #makeupnikah  #makeuptutorial  #muaampang  #muaputrajaya  #ampang  #putrajaya  #cyberjaya  #keramat  #wangsamaju 
alhamdulillahhhhh!! finallyyyyyyyy korg dah boleh order tau!!! cepatt komen siapa yg nak tu!! omggg pigment gilaaaaaa ok!! menanges kalau lambat!  ada 4 jenis.. 👇🏻👇🏻👇🏻
.
.
1- CATCHY DOLL : ala2 warna pinkish2 yg betul2 warna yg alha akan gunakan utk “dolly look” (sebelah kiri bawah)
.
.
2- TRUE NAKED : warna2 tanah yg sangat natural n sesuai lah nak pakai harian..nak makeup nikah~ (kanan bawah)
.
.
3- HEAVEN BRONZE : warna2 bronze yg EXCLUSIVE!! dinner2..sanding2 boleh pakai tau!! mmg nampak sexy!! (atas kiri)
.
.
4- REVEALED SMOKEY : smokey eyessss!! yasshhh!! warna2 smoke yg amat edgy tau~ pakai malam2 atau time sanding mmg vasssss...yg mata sepet2 tu boleh ambil warna ni ok!
.
.
harga??? rm60 SAHAJA!!
.
.
anda boleh komen kat bawah siapa yg nak!! .
.
.
rm60 utk satu pallette !! #makeupbyheeda #makeup #makeupbrushmurah #alhaalfacosmetics #alhaalfafoundation #alhaalfaputrajaya #alhaalfaampang #putrajaya # #ampang #agentalhaalfa #makeupmurah #makeuptunang #makeupnikah #makeuptutorial #muaampang #muaputrajaya #ampang #putrajaya #cyberjaya #keramat #wangsamaju
alhamdulillahhhhh!! finallyyyyyyyy korg dah boleh order tau!!! cepatt komen siapa yg nak tu!! omggg pigment gilaaaaaa ok!! menanges kalau lambat! ada 4 jenis.. 👇🏻👇🏻👇🏻 . . 1- CATCHY DOLL : ala2 warna pinkish2 yg betul2 warna yg alha akan gunakan utk “dolly look” (sebelah kiri bawah) . . 2- TRUE NAKED : warna2 tanah yg sangat natural n sesuai lah nak pakai harian..nak makeup nikah~ (kanan bawah) . . 3- HEAVEN BRONZE : warna2 bronze yg EXCLUSIVE!! dinner2..sanding2 boleh pakai tau!! mmg nampak sexy!! (atas kiri) . . 4- REVEALED SMOKEY : smokey eyessss!! yasshhh!! warna2 smoke yg amat edgy tau~ pakai malam2 atau time sanding mmg vasssss...yg mata sepet2 tu boleh ambil warna ni ok! . . harga??? rm60 SAHAJA!! . . anda boleh komen kat bawah siapa yg nak!! . . . rm60 utk satu pallette !! #makeupbyheeda  #makeup  #makeupbrushmurah  #alhaalfacosmetics  #alhaalfafoundation  #alhaalfaputrajaya  #alhaalfaampang  #putrajaya  # #ampang  #agentalhaalfa  #makeupmurah  #makeuptunang  #makeupnikah  #makeuptutorial  #muaampang  #muaputrajaya  #ampang  #putrajaya  #cyberjaya  #keramat  #wangsamaju 
alhamdulillahhhhh!! finallyyyyyyyy korg dah boleh order tau!!! cepatt komen siapa yg nak tu!! omggg pigment gilaaaaaa ok!! menanges kalau lambat!  ada 4 jenis.. 👇🏻👇🏻👇🏻
.
.
1- CATCHY DOLL : ala2 warna pinkish2 yg betul2 warna yg alha akan gunakan utk “dolly look” (sebelah kiri bawah)
.
.
2- TRUE NAKED : warna2 tanah yg sangat natural n sesuai lah nak pakai harian..nak makeup nikah~ (kanan bawah)
.
.
3- HEAVEN BRONZE : warna2 bronze yg EXCLUSIVE!! dinner2..sanding2 boleh pakai tau!! mmg nampak sexy!! (atas kiri)
.
.
4- REVEALED SMOKEY : smokey eyessss!! yasshhh!! warna2 smoke yg amat edgy tau~ pakai malam2 atau time sanding mmg vasssss...yg mata sepet2 tu boleh ambil warna ni ok!
.
.
harga??? rm60 SAHAJA!!
.
.
anda boleh komen kat bawah siapa yg nak!! .
.
.
rm60 utk satu pallette !! #makeupbyheeda #makeup #makeupbrushmurah #alhaalfacosmetics #alhaalfafoundation #alhaalfaputrajaya #alhaalfaampang #putrajaya # #ampang #agentalhaalfa #makeupmurah #makeuptunang #makeupnikah #makeuptutorial #muaampang #muaputrajaya #ampang #putrajaya #cyberjaya #keramat #wangsamaju
alhamdulillahhhhh!! finallyyyyyyyy korg dah boleh order tau!!! cepatt komen siapa yg nak tu!! omggg pigment gilaaaaaa ok!! menanges kalau lambat! ada 4 jenis.. 👇🏻👇🏻👇🏻 . . 1- CATCHY DOLL : ala2 warna pinkish2 yg betul2 warna yg alha akan gunakan utk “dolly look” (sebelah kiri bawah) . . 2- TRUE NAKED : warna2 tanah yg sangat natural n sesuai lah nak pakai harian..nak makeup nikah~ (kanan bawah) . . 3- HEAVEN BRONZE : warna2 bronze yg EXCLUSIVE!! dinner2..sanding2 boleh pakai tau!! mmg nampak sexy!! (atas kiri) . . 4- REVEALED SMOKEY : smokey eyessss!! yasshhh!! warna2 smoke yg amat edgy tau~ pakai malam2 atau time sanding mmg vasssss...yg mata sepet2 tu boleh ambil warna ni ok! . . harga??? rm60 SAHAJA!! . . anda boleh komen kat bawah siapa yg nak!! . . . rm60 utk satu pallette !! #makeupbyheeda  #makeup  #makeupbrushmurah  #alhaalfacosmetics  #alhaalfafoundation  #alhaalfaputrajaya  #alhaalfaampang  #putrajaya  # #ampang  #agentalhaalfa  #makeupmurah  #makeuptunang  #makeupnikah  #makeuptutorial  #muaampang  #muaputrajaya  #ampang  #putrajaya  #cyberjaya  #keramat  #wangsamaju 
Lipstik Matte yang menggoda dengan 3 variasi warna. .
Sangat ringan dan selesa bila pakai juga kurang melekat pada cawan. Pakai berjam2 pun masih kekal dibibir.
.
Jangan tak tahu lipstik ni korang boleh guna sebagai blusher dan eyeshadow juga. JIMAT SANGAT2. 1LIPSTIK 3 APLIKASI.
.
Berbaloi2..best ke best?!?😍
.
.
Jangan tunggu lagi. GRAB SEKARANG..lagi jimat pembelian dalam set. Wasap ciksu laju2 untuk DISKAUN BESERTA GIFTS MENARIK 💨💨
.
📱013-9326963
📱013-9326963
📱013-9326963

#dyxylipstik 
#bccreambydyana 
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
dyxymurah 
#wangsamaju 
#klcc
#muaampang
#foundation 
#foundationmalaysia 
#dropshipwanted 
#dropshipneeded 
#dyxyselangor 
#dyxyampang 
#gombak 
#ampang 
#dyxycheras 
#dyxykl 
#muaserikembangan 
#muacheras
#teamfl
#usahawanDYX
Lipstik Matte yang menggoda dengan 3 variasi warna. . Sangat ringan dan selesa bila pakai juga kurang melekat pada cawan. Pakai berjam2 pun masih kekal dibibir. . Jangan tak tahu lipstik ni korang boleh guna sebagai blusher dan eyeshadow juga. JIMAT SANGAT2. 1LIPSTIK 3 APLIKASI. . Berbaloi2..best ke best?!?😍 . . Jangan tunggu lagi. GRAB SEKARANG..lagi jimat pembelian dalam set. Wasap ciksu laju2 untuk DISKAUN BESERTA GIFTS MENARIK 💨💨 . 📱013-9326963 📱013-9326963 📱013-9326963 #dyxylipstik  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  dyxymurah #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #teamfl  #usahawanDYX 
.
MAKEUP | EVENT .
Nurul ( ampang )

Ank sedara sorg ni mintak kita mekapkan ..nk g event ..req natural2 but nice 😆
.
Tq dear for having me 😘
.
.
. 
Wasup 0163891713
Instagram : @over_by_fm

#makeupservices #muatgmalim #muakkb #muakualakububharu #muabehrang #muaslimriver #muabatangkali #muahuluselangor #muaselangor #muaampang #muakl #muarawang #muabukitberuntung #muasgtua  #muabatucaves #muasgbuloh #muagombak #muakg #muakepong #muaselayang #muadamansara #muatravel #muakualalumpur #muakl #muacheras #muabukitsentosa #muasgbesi #muakuang #muakualalumpur  #muausj #muashahalam
. MAKEUP | EVENT . Nurul ( ampang ) Ank sedara sorg ni mintak kita mekapkan ..nk g event ..req natural2 but nice 😆 . Tq dear for having me 😘 . . . Wasup 0163891713 Instagram : @over_by_fm #makeupservices  #muatgmalim  #muakkb  #muakualakububharu  #muabehrang  #muaslimriver  #muabatangkali  #muahuluselangor  #muaselangor  #muaampang  #muakl  #muarawang  #muabukitberuntung  #muasgtua  #muabatucaves  #muasgbuloh  #muagombak  #muakg  #muakepong  #muaselayang  #muadamansara  #muatravel  #muakualalumpur  #muakl  #muacheras  #muabukitsentosa  #muasgbesi  #muakuang  #muakualalumpur  #muausj  #muashahalam 
DYXY Exclusive Lipstick datang dengan 3code 😍😍😍
.
.
SEXY NUDE 💛 
FLIRTY ME ❤️ CHERRY RED
.
.
.
✅BOLEH DIJADIKAN LIPSTICK ✅PEMERAH PIPI ✅EYE SHADOW MATA .
.
. 💰Jimat duit
👜Beg ringan
🕑Jimat masa

Stock Limited Tau Awak 😘😘😘
.
.
.
JOM WHTSAPP SEKARANG! http:/www.wasap.my/60197505076 .
.
.
✅COD PARIT SULONG
✅COD PARIT RAJA
✅COD UTHM
✅COD KAWASAN BATU PAHAT
✅COD SRI GADING
.
.
Postage setiap hari kecuali cuti am

#dyxyuthm #dyxybatupahat #dyxyparitsulong #dyxyparitraja #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyayerhitam #dyxyrengit #dyxykptm #bazaarpaknil #codbatupahat #dyxyparityaani #dyxysimpangrenggam #dyxycosmetics #dyxybydyana #dropshipdiperlukan #agentwanted #Stokisdyxybatupahat #agentdyxybatupahat #dyxymuar #muaampang #muabatupahat #muajohor #agentdyxyjohor #ajimaura #terapiinstagram #makeupmurah
DYXY Exclusive Lipstick datang dengan 3code 😍😍😍 . . SEXY NUDE 💛 FLIRTY ME ❤️ CHERRY RED . . . ✅BOLEH DIJADIKAN LIPSTICK ✅PEMERAH PIPI ✅EYE SHADOW MATA . . . 💰Jimat duit 👜Beg ringan 🕑Jimat masa Stock Limited Tau Awak 😘😘😘 . . . JOM WHTSAPP SEKARANG! http:/www.wasap.my/60197505076 . . . ✅COD PARIT SULONG ✅COD PARIT RAJA ✅COD UTHM ✅COD KAWASAN BATU PAHAT ✅COD SRI GADING . . Postage setiap hari kecuali cuti am #dyxyuthm  #dyxybatupahat  #dyxyparitsulong  #dyxyparitraja  #bccreamdyxy  #facemistgreentea  #dyxyayerhitam  #dyxyrengit  #dyxykptm  #bazaarpaknil  #codbatupahat  #dyxyparityaani  #dyxysimpangrenggam  #dyxycosmetics  #dyxybydyana  #dropshipdiperlukan  #agentwanted  #Stokisdyxybatupahat  #agentdyxybatupahat  #dyxymuar  #muaampang  #muabatupahat  #muajohor  #agentdyxyjohor  #ajimaura  #terapiinstagram  #makeupmurah 
.
MAKEUP | EVENT .
.
Nurul ( ampang )
.
Ank sedara sorg ni mintak kita mekapkan ..nk g event ..req makeup have2 Gituw... 😆
.
Tq dear for having me 😘
.
.
. 
Wasup 0163891713
Instagram : @over_by_fm

#makeupservices #muatgmalim #muakkb #muakualakububharu #muabehrang #muaslimriver #muabatangkali #muahuluselangor #muaselangor #muaampang #muakl #muarawang #muabukitberuntung #muasgtua  #muabatucaves #muasgbuloh #muagombak #muakg #muakepong #muaselayang #muadamansara #muatravel #muakualalumpur #muakl #muacheras #muabukitsentosa #muasgbesi #muakuang #muakualalumpur  #muausj #muashahalam
. MAKEUP | EVENT . . Nurul ( ampang ) . Ank sedara sorg ni mintak kita mekapkan ..nk g event ..req makeup have2 Gituw... 😆 . Tq dear for having me 😘 . . . Wasup 0163891713 Instagram : @over_by_fm #makeupservices  #muatgmalim  #muakkb  #muakualakububharu  #muabehrang  #muaslimriver  #muabatangkali  #muahuluselangor  #muaselangor  #muaampang  #muakl  #muarawang  #muabukitberuntung  #muasgtua  #muabatucaves  #muasgbuloh  #muagombak  #muakg  #muakepong  #muaselayang  #muadamansara  #muatravel  #muakualalumpur  #muakl  #muacheras  #muabukitsentosa  #muasgbesi  #muakuang  #muakualalumpur  #muausj  #muashahalam 
🌸SET COMPLETE LADY🌸
👉1 x BC Cream
👉1 x Greentea Facemist
👉1 x Brush
👉1 x Mascara
👉1 x Matte Lipstick ( ada 3 warna lipstick, pilih warna yg berkenan ya)
ğŸŽ Special free gift and 💋 Free Tester Dyxy Green Tea Cleansing Wipes ——————————————————————— Dyxy memang cenggini 👍🏼👍🏼 Nak tak?? Cepat rebut promosi gila gila nie sementara masih ada stock 💨💨
.
Berminat nak order set DYXY? Awak boleh terus klik link whatsapp di profile ig @arafabeauty.my for fast respond, tak perlu komen atau dm😘
.
Atau Share je LOC , Kami COD sampai depan PINTU : 👉 Gombak 👉 Taman Melawati 👉 Wangsa Maju 👉 Jelatek 👉 Ampang 👉 Keramat 👉 KLCC 👉 Cheras

#coddyxy #bccreamdyxy #dyxy #dyxymascara #dyxybrush #dyxylipstick #greenteafacemist #muaampang #muacheras #muaterengganu #muakelantan #usahawanDYXY
🌸SET COMPLETE LADY🌸 👉1 x BC Cream 👉1 x Greentea Facemist 👉1 x Brush 👉1 x Mascara 👉1 x Matte Lipstick ( ada 3 warna lipstick, pilih warna yg berkenan ya) ğŸŽ Special free gift and 💋 Free Tester Dyxy Green Tea Cleansing Wipes ——————————————————————— Dyxy memang cenggini 👍🏼👍🏼 Nak tak?? Cepat rebut promosi gila gila nie sementara masih ada stock 💨💨 . Berminat nak order set DYXY? Awak boleh terus klik link whatsapp di profile ig @arafabeauty.my for fast respond, tak perlu komen atau dm😘 . Atau Share je LOC , Kami COD sampai depan PINTU : 👉 Gombak 👉 Taman Melawati 👉 Wangsa Maju 👉 Jelatek 👉 Ampang 👉 Keramat 👉 KLCC 👉 Cheras #coddyxy  #bccreamdyxy  #dyxy  #dyxymascara  #dyxybrush  #dyxylipstick  #greenteafacemist  #muaampang  #muacheras  #muaterengganu  #muakelantan  #usahawanDYXY 
💄LIPSTIK DYXY💄 .
.
.
❤️DYXY MATTE LIPSTICK ❤️ Apa yang BEZA sangat lipstick dyxy ni dengan lipstick jenama lain? 🤔
.
.

Opkosss laa BEZA uollsss 😆
.
.
ada TIGA warna cantik 👇
.
. 🌹 SEXY NUDE 🌹 FLIRTY ME 🌹 CHERRY RED

Wow 😍 kelebihan nya? .
. 💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.

Nak tahu lebih lanjut tentang DYXY 👇
.
📱0197505076
📱0197505076
📱0197505076
.
✅COD PARIT SULONG
✅COD PARIT RAJA
✅COD UTHM
✅COD KAWASAN BATU PAHAT
✅COD SRI GADING
.
.
Postage setiap hari kecuali cuti am

#dyxyuthm #dyxybatupahat #dyxyparitsulong #dyxyparitraja #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyayerhitam #dyxyrengit #dyxykptm #bazaarpaknil #codbatupahat #dyxyparityaani #dyxysimpangrenggam #dyxycosmeticshq #dyxybydyana #dropshipdiperlukan #lagisyantik #Stokisdyxybatupahat #agentdyxybatupahat #dyxymuar #muaampang #muabatupahat #muajohor #agentdyxyjohor #ajimaura #terapiinstagram #dimatamu #usahawandyxy
💄LIPSTIK DYXY💄 . . . ❤️DYXY MATTE LIPSTICK ❤️ Apa yang BEZA sangat lipstick dyxy ni dengan lipstick jenama lain? 🤔 . . Opkosss laa BEZA uollsss 😆 . . ada TIGA warna cantik 👇 . . 🌹 SEXY NUDE 🌹 FLIRTY ME 🌹 CHERRY RED Wow 😍 kelebihan nya? . . 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . . Nak tahu lebih lanjut tentang DYXY 👇 . 📱0197505076 📱0197505076 📱0197505076 . ✅COD PARIT SULONG ✅COD PARIT RAJA ✅COD UTHM ✅COD KAWASAN BATU PAHAT ✅COD SRI GADING . . Postage setiap hari kecuali cuti am #dyxyuthm  #dyxybatupahat  #dyxyparitsulong  #dyxyparitraja  #bccreamdyxy  #facemistgreentea  #dyxyayerhitam  #dyxyrengit  #dyxykptm  #bazaarpaknil  #codbatupahat  #dyxyparityaani  #dyxysimpangrenggam  #dyxycosmeticshq  #dyxybydyana  #dropshipdiperlukan  #lagisyantik  #Stokisdyxybatupahat  #agentdyxybatupahat  #dyxymuar  #muaampang  #muabatupahat  #muajohor  #agentdyxyjohor  #ajimaura  #terapiinstagram  #dimatamu  #usahawandyxy 
M A K E U P D I N N E R :  D A Y A N G💋
Tq dear for having iollS 🤗💋😍
.
.
.
.
.
.
For makeup service or makeup class .
📲www.wasap.my//601118866505.
🏠cover area kl, selangor. .✈️I do travel.
.
.
.
#mua #muamurah #makeupbajet #muamalaysia #muaklmurah #muaselangorkl #muaampang #muasubangmurah #muashahalammurah #muagombakmurah #muakeramat #muaampangmurah #muaklang #makeupmurah #makeupevent #makeupkonvo #makeupnikahmurah #makeuptunangmurah #makeupsandingmurah #makeuphotoshoot #makeupdinnermurah #makeupprewedding #kerjakahwin #lauramercier #mac #nars #sephora #alhaalfacosmetics  #nafura #nooraishahtouch👰🏻
M A K E U P D I N N E R : D A Y A N G💋 Tq dear for having iollS 🤗💋😍 . . . . . . For makeup service or makeup class . 📲www.wasap.my//601118866505. 🏠cover area kl, selangor. .✈️I do travel. . . . #mua  #muamurah  #makeupbajet  #muamalaysia  #muaklmurah  #muaselangorkl  #muaampang  #muasubangmurah  #muashahalammurah  #muagombakmurah  #muakeramat  #muaampangmurah  #muaklang  #makeupmurah  #makeupevent  #makeupkonvo  #makeupnikahmurah  #makeuptunangmurah  #makeupsandingmurah  #makeuphotoshoot  #makeupdinnermurah  #makeupprewedding  #kerjakahwin  #lauramercier  #mac  #nars  #sephora  #alhaalfacosmetics  #nafura  #nooraishahtouch ğŸ‘°ğŸ»
M A K E U P D I N N E R :  D A Y A N G💋
Tq dear for having iollS 🤗💋😍
.
.
.
.
.
.
For makeup service or makeup class .
📲www.wasap.my//601118866505.
🏠cover area kl, selangor. .✈️I do travel.
.
.
.
#mua #muamurah #makeupbajet #muamalaysia #muaklmurah #muaselangorkl #muaampang #muasubangmurah #muashahalammurah #muagombakmurah #muakeramat #muaampangmurah #muaklang #makeupmurah #makeupevent #makeupkonvo #makeupnikahmurah #makeuptunangmurah #makeupsandingmurah #makeuphotoshoot #makeupdinnermurah #makeupprewedding #kerjakahwin #lauramercier #mac #nars #sephora #alhaalfacosmetics  #nafura #nooraishahtouch👰🏻
M A K E U P D I N N E R : D A Y A N G💋 Tq dear for having iollS 🤗💋😍 . . . . . . For makeup service or makeup class . 📲www.wasap.my//601118866505. 🏠cover area kl, selangor. .✈️I do travel. . . . #mua  #muamurah  #makeupbajet  #muamalaysia  #muaklmurah  #muaselangorkl  #muaampang  #muasubangmurah  #muashahalammurah  #muagombakmurah  #muakeramat  #muaampangmurah  #muaklang  #makeupmurah  #makeupevent  #makeupkonvo  #makeupnikahmurah  #makeuptunangmurah  #makeupsandingmurah  #makeuphotoshoot  #makeupdinnermurah  #makeupprewedding  #kerjakahwin  #lauramercier  #mac  #nars  #sephora  #alhaalfacosmetics  #nafura  #nooraishahtouch ğŸ‘°ğŸ»
M A K E U P D I N N E R :  D A Y A N G💋
Tq dear for having iollS 🤗💋😍
.
.
.
.
.
.
For makeup service or makeup class .
📲www.wasap.my//601118866505.
🏠cover area kl, selangor. .✈️I do travel.
.
.
.
#mua #muamurah #makeupbajet #muamalaysia #muaklmurah #muaselangorkl #muaampang #muasubangmurah #muashahalammurah #muagombakmurah #muakeramat #muaampangmurah #muaklang #makeupmurah #makeupevent #makeupkonvo #makeupnikahmurah #makeuptunangmurah #makeupsandingmurah #makeuphotoshoot #makeupdinnermurah #makeupprewedding #kerjakahwin #lauramercier #mac #nars #sephora #alhaalfacosmetics  #nafura #nooraishahtouch👰🏻
M A K E U P D I N N E R : D A Y A N G💋 Tq dear for having iollS 🤗💋😍 . . . . . . For makeup service or makeup class . 📲www.wasap.my//601118866505. 🏠cover area kl, selangor. .✈️I do travel. . . . #mua  #muamurah  #makeupbajet  #muamalaysia  #muaklmurah  #muaselangorkl  #muaampang  #muasubangmurah  #muashahalammurah  #muagombakmurah  #muakeramat  #muaampangmurah  #muaklang  #makeupmurah  #makeupevent  #makeupkonvo  #makeupnikahmurah  #makeuptunangmurah  #makeupsandingmurah  #makeuphotoshoot  #makeupdinnermurah  #makeupprewedding  #kerjakahwin  #lauramercier  #mac  #nars  #sephora  #alhaalfacosmetics  #nafura  #nooraishahtouch ğŸ‘°ğŸ»
💄service henna & makeup for dinner / event / engagement / solemnization / reception / party
💋wasep 01123441762
ğŸŽ€ Booking early
Deposit will be taken
🙅🏼‍♀ No refundable deposit
.
.
#inaipengantin #inaipengantinmurah #inaiampang #inaibangsar #inaibangi #inaibajet #inailangat #inaikajang #inaiserikembangan #inaikl #inaiputihmurah #inaimurahgila #servisinaikl #servisinaimurah #inaikeramat #inaigombak #inaiselangor #muaampang #muakl #muabajet #muakeramat #muagombak #muabangsar #muaselangor #muauluklang #muashahalam #muakajang #muamalaysia #muapandanindah
💄service henna & makeup for dinner / event / engagement / solemnization / reception / party 💋wasep 01123441762 ğŸŽ€ Booking early Deposit will be taken 🙅🏼‍♀ No refundable deposit . . #inaipengantin  #inaipengantinmurah  #inaiampang  #inaibangsar  #inaibangi  #inaibajet  #inailangat  #inaikajang  #inaiserikembangan  #inaikl  #inaiputihmurah  #inaimurahgila  #servisinaikl  #servisinaimurah  #inaikeramat  #inaigombak  #inaiselangor  #muaampang  #muakl  #muabajet  #muakeramat  #muagombak  #muabangsar  #muaselangor  #muauluklang  #muashahalam  #muakajang  #muamalaysia  #muapandanindah 
Thanks Sera makeup dgn kazie 😘 (pakej nikah + sanding)
.
Client : syahirah
Makeup : sanding
Place : Port dickson
Pakej makeup/baju/pelamin
.

pm/dm/whatsapp makeup for 
Tunang/nikah/sanding/dinner/event
#touchbyazyezickry#touchbyme#makeup#muakl#muaselangor#muaampang#muagombak#muawangsamaju#makeupnikah#makeupsanding#makeuptunang#makeupdinner#makeupbridesmaid#nofilter#makeupsweetsweet#makeupmampumilik#noedit#notrimeyebrow#minipelamin#pelamingombak#pelaminampang#pelaminwangsamaju
Thanks Sera makeup dgn kazie 😘 (pakej nikah + sanding) . Client : syahirah Makeup : sanding Place : Port dickson Pakej makeup/baju/pelamin . pm/dm/whatsapp makeup for Tunang/nikah/sanding/dinner/event #touchbyazyezickry #touchbyme #makeup #muakl #muaselangor #muaampang #muagombak #muawangsamaju #makeupnikah #makeupsanding #makeuptunang #makeupdinner #makeupbridesmaid #nofilter #makeupsweetsweet #makeupmampumilik #noedit #notrimeyebrow #minipelamin #pelamingombak #pelaminampang #pelaminwangsamaju 
Hai guyss! Cepat-cepat siapa nak cantik grab SET DYXY COMPLETE , ada promosi, sis ada offer kat awak semua ni, grab 1 set DYXY awak akan dapat FREE GIFT BEG VOWEN DYXY, TSHIRT DYXY, BAWAL NEELOFA, DAN BARANG KOSMETIK YANG LAIN!! Jom dapatkan sekarang!!
.
.
Nak order set DYXY? Awak boleh terus klik link whatsapp di profile ig @arafabeauty.my for fast respond, tak perlu komen atau dm😘
.
Atau Share je LOC , Kami COD sampai depan PINTU : 👉 Gombak 👉 Taman Melawati 👉 Wangsa Maju 👉 Jelatek 👉 Ampang 👉 Keramat 👉 KLCC 👉 Cheras

#coddyxy #bccreamdyxy #dyxy #dyxymascara #dyxybrush #dyxylipstick #greenteafacemist #muaampang #muacheras #muaterengganu #muakelantan #usahawanDYXY
Hai guyss! Cepat-cepat siapa nak cantik grab SET DYXY COMPLETE , ada promosi, sis ada offer kat awak semua ni, grab 1 set DYXY awak akan dapat FREE GIFT BEG VOWEN DYXY, TSHIRT DYXY, BAWAL NEELOFA, DAN BARANG KOSMETIK YANG LAIN!! Jom dapatkan sekarang!! . . Nak order set DYXY? Awak boleh terus klik link whatsapp di profile ig @arafabeauty.my for fast respond, tak perlu komen atau dm😘 . Atau Share je LOC , Kami COD sampai depan PINTU : 👉 Gombak 👉 Taman Melawati 👉 Wangsa Maju 👉 Jelatek 👉 Ampang 👉 Keramat 👉 KLCC 👉 Cheras #coddyxy  #bccreamdyxy  #dyxy  #dyxymascara  #dyxybrush  #dyxylipstick  #greenteafacemist  #muaampang  #muacheras  #muaterengganu  #muakelantan  #usahawanDYXY 
🌸SET PERFECT LADY🌸
👉1 x BC Cream
👉1 x Greentea Facemist
👉1 x Brush
👉1 x Matte Lipstick ( ada 3 warna lipstick, pilih warna yg berkenan ya)
ğŸŽ Special free gift and 💋 Free Tester DYXY Green Tea Cleansing Wipes ——————————————————————— Dyxy memang cenggini 👍🏼👍🏼 Nak tak?? Cepat rebut promosi gila gila nie sementara masih ada stock 💨💨
.
Berminat nak order set DYXY? Awak boleh terus klik link whatsapp di profile ig @arafabeauty.my for fast respond, tak perlu komen atau dm😘
.
Atau Share je LOC , Kami COD sampai depan PINTU : 👉 Gombak 👉 Taman Melawati 👉 Wangsa Maju 👉 Jelatek 👉 Ampang 👉 Keramat 👉 KLCC 👉 Cheras

#coddyxy #bccreamdyxy #dyxy #dyxymascara #dyxybrush #dyxylipstick #greenteafacemist #muaampang #muacheras #muaterengganu #muakelantan #usahawanDYXY
🌸SET PERFECT LADY🌸 👉1 x BC Cream 👉1 x Greentea Facemist 👉1 x Brush 👉1 x Matte Lipstick ( ada 3 warna lipstick, pilih warna yg berkenan ya) ğŸŽ Special free gift and 💋 Free Tester DYXY Green Tea Cleansing Wipes ——————————————————————— Dyxy memang cenggini 👍🏼👍🏼 Nak tak?? Cepat rebut promosi gila gila nie sementara masih ada stock 💨💨 . Berminat nak order set DYXY? Awak boleh terus klik link whatsapp di profile ig @arafabeauty.my for fast respond, tak perlu komen atau dm😘 . Atau Share je LOC , Kami COD sampai depan PINTU : 👉 Gombak 👉 Taman Melawati 👉 Wangsa Maju 👉 Jelatek 👉 Ampang 👉 Keramat 👉 KLCC 👉 Cheras #coddyxy  #bccreamdyxy  #dyxy  #dyxymascara  #dyxybrush  #dyxylipstick  #greenteafacemist  #muaampang  #muacheras  #muaterengganu  #muakelantan  #usahawanDYXY 
18.8.18 | Z A H I R A 🌷🌷🌷 customer request nak looks dolls 💃🏻💃🏻 full package by @azzuieenacouturekualalumpur @weddingbyazzuieenaevent thank you for having me zahira 😘😘 .
.
.
#alhamdulillahsyukur #blushbyfify #makeupbyfifyeric #makeuplook #makeupevent #makeupnikah #makeupartist #makeuppengantin #makandam #makandammalaysia #muaampang #muatravel #muaselangor #muaselangorkl #muaklangvalley #muamalaysia #makeupartismalaysia #muaseremban #makeupphotoshoot #makeupbridal #butikperkahwinan
18.8.18 | Z A H I R A 🌷🌷🌷 customer request nak looks dolls 💃🏻💃🏻 full package by @azzuieenacouturekualalumpur @weddingbyazzuieenaevent thank you for having me zahira 😘😘 . . . #alhamdulillahsyukur  #blushbyfify  #makeupbyfifyeric  #makeuplook  #makeupevent  #makeupnikah  #makeupartist  #makeuppengantin  #makandam  #makandammalaysia  #muaampang  #muatravel  #muaselangor  #muaselangorkl  #muaklangvalley  #muamalaysia  #makeupartismalaysia  #muaseremban  #makeupphotoshoot  #makeupbridal  #butikperkahwinan 
E Y N A | Sg Besi 💕
.
Full package @schasahar 
Makeup @byss.co .
Thank you sis for having me 🙏🏻
Love 💕
.
_________________________________________💕
👰🏻 0166306767 (wassap | sms only)
👰🏻 M.U.A : Based KL / Selangor ,I do travel t&c apply 
_________________________________________💕
#muakotadamansara #muadamansara #muasungaibuloh #muakualalumpur #muamalaysia  #muakl #makeupartistkl  #makeupartis  #makeupartist  #mytouch #muaselangor #makeupbertunang #belajarmakeup #makeupartistmalaysia #muashahalam #muaklang #sayajual  #bazaarmakeupservice #solekantunang
#bridalmakeupmalaysia #sanding #nikah #makeupartistshahalam  #tunang #muaklangvalley #makeupartistkualalumpur #bridalmakeupmalaysia #muaampang #muacheras #muagombak #muasubangjaya
E Y N A | Sg Besi 💕 . Full package @schasahar Makeup @byss.co . Thank you sis for having me 🙏🏻 Love 💕 . _________________________________________💕 👰🏻 0166306767 (wassap | sms only) 👰🏻 M.U.A : Based KL / Selangor ,I do travel t&c apply _________________________________________💕 #muakotadamansara  #muadamansara  #muasungaibuloh  #muakualalumpur  #muamalaysia  #muakl  #makeupartistkl  #makeupartis  #makeupartist  #mytouch  #muaselangor  #makeupbertunang  #belajarmakeup  #makeupartistmalaysia  #muashahalam  #muaklang  #sayajual  #bazaarmakeupservice  #solekantunang  #bridalmakeupmalaysia  #sanding  #nikah  #makeupartistshahalam  #tunang  #muaklangvalley  #makeupartistkualalumpur  #bridalmakeupmalaysia  #muaampang  #muacheras  #muagombak  #muasubangjaya 
Solemnization DR. WANI . She requested for timeless look. 😘 Tq for your positive feedback dear. Husband and her relatives cakap so cantik dan naik seri gitew.
Solemnization DR. WANI . She requested for timeless look. 😘 Tq for your positive feedback dear. Husband and her relatives cakap so cantik dan naik seri gitew.
Solemnization DR. WANI . She requested for timeless look. 😘 Tq for your positive feedback dear. Husband and her relatives cakap so cantik dan naik seri gitew.
Solemnization DR. WANI . She requested for timeless look. 😘 Tq for your positive feedback dear. Husband and her relatives cakap so cantik dan naik seri gitew.
DAH 20 KALI RAYA HAJI AKU TENGOK MUKA KAU MACAM TU JUGAK 😏
.
BERITA BAIK! 😍
.
FLASH SALE bersempena Hari Raya Aidiladha kali ni promosi harga runtuh yang luar biasa
.
Tampil anggun menawan sekelip mata di pagi raya 🧕🏻🧕🏻🧕🏻
.
Promosi ini hanya untuk 5 hari SAHAJA, jangan tunggu lagi jom dapat set DYXY anda untuk merayakan hari raya ✨
.
❗PROMOSI BERMULA 20/8 sehingga 24/8 sahaja
.
Glam Eid ❤️
1 x DYXY BC Cream
1 x DYXY Mascara
1 x DYXY Cleansing Wipes
Harga Asal ~RM 189~.
.
*Kini* RM175 sahaja
.
Harga termasuk POSTAGE ke semenanjung Malaysia . 
Buy now!
.
☎️ 017-870 8033
.
.
.
.
#usahawanDYXY
#dyxycosmetics #dyxycosmeticsstore #myepiwanifamily #dyxyampang #dyxykl #dyxyselangor #trustedseller #agentwanted #dropshipwanted #stokistwanted #kl #ampang #gombak #melawati #wangsamaju #dyxybccream #haatepok #foundationmalaysia #dropshipneeded #agentneeded #stokistneeded #dyxycheras #muakl #muaselangor #muaampang #WErepublic #follow4follow #like4like #dyxymurah
DAH 20 KALI RAYA HAJI AKU TENGOK MUKA KAU MACAM TU JUGAK 😏 . BERITA BAIK! 😍 . FLASH SALE bersempena Hari Raya Aidiladha kali ni promosi harga runtuh yang luar biasa . Tampil anggun menawan sekelip mata di pagi raya 🧕🏻🧕🏻🧕🏻 . Promosi ini hanya untuk 5 hari SAHAJA, jangan tunggu lagi jom dapat set DYXY anda untuk merayakan hari raya ✨ . ❗PROMOSI BERMULA 20/8 sehingga 24/8 sahaja . Glam Eid ❤️ 1 x DYXY BC Cream 1 x DYXY Mascara 1 x DYXY Cleansing Wipes Harga Asal ~RM 189~. . *Kini* RM175 sahaja . Harga termasuk POSTAGE ke semenanjung Malaysia . Buy now! . ☎️ 017-870 8033 . . . . #usahawanDYXY  #dyxycosmetics  #dyxycosmeticsstore  #myepiwanifamily  #dyxyampang  #dyxykl  #dyxyselangor  #trustedseller  #agentwanted  #dropshipwanted  #stokistwanted  #kl  #ampang  #gombak  #melawati  #wangsamaju  #dyxybccream  #haatepok  #foundationmalaysia  #dropshipneeded  #agentneeded  #stokistneeded  #dyxycheras  #muakl  #muaselangor  #muaampang  #WErepublic  #follow4follow  #like4like  #dyxymurah 
DAH 20 KALI RAYA HAJI AKU TENGOK MUKA KAU MACAM TU JUGAK 😏
.
BERITA BAIK! 😍
.
FLASH SALE bersempena Hari Raya Aidiladha kali ni promosi harga runtuh yang luar biasa
.
Tampil anggun menawan sekelip mata di pagi raya 🧕🏻🧕🏻🧕🏻
.
Promosi ini hanya untuk 5 hari SAHAJA, jangan tunggu lagi jom dapat set DYXY anda untuk merayakan hari raya ✨
.
❗PROMOSI BERMULA 20/8 sehingga 24/8 sahaja
.
Femme Eid ❤️
1 x DYXY Lipstick 
1 x DYXY Mascara
1 x DYXY Cleansing Wipes
Harga Asal ~RM 149~.
.
*Kini* RM135 sahaja!
.
FREE POSTAGE TO SM
. 
Buy now!
.
☎️ 017-870 8033
.
.
.
.
#usahawanDYXY
#dyxycosmetics #dyxycosmeticsstore #myepiwanifamily #dyxyampang #dyxykl #dyxyselangor #trustedseller #agentwanted #dropshipwanted #stokistwanted #kl #ampang #gombak #melawati #wangsamaju #dyxybccream #haatepok #foundationmalaysia #dropshipneeded #agentneeded #stokistneeded #dyxycheras #muakl #muaselangor #muaampang #WErepublic #follow4follow #like4like #dyxymurah
DAH 20 KALI RAYA HAJI AKU TENGOK MUKA KAU MACAM TU JUGAK 😏 . BERITA BAIK! 😍 . FLASH SALE bersempena Hari Raya Aidiladha kali ni promosi harga runtuh yang luar biasa . Tampil anggun menawan sekelip mata di pagi raya 🧕🏻🧕🏻🧕🏻 . Promosi ini hanya untuk 5 hari SAHAJA, jangan tunggu lagi jom dapat set DYXY anda untuk merayakan hari raya ✨ . ❗PROMOSI BERMULA 20/8 sehingga 24/8 sahaja . Femme Eid ❤️ 1 x DYXY Lipstick 1 x DYXY Mascara 1 x DYXY Cleansing Wipes Harga Asal ~RM 149~. . *Kini* RM135 sahaja! . FREE POSTAGE TO SM . Buy now! . ☎️ 017-870 8033 . . . . #usahawanDYXY  #dyxycosmetics  #dyxycosmeticsstore  #myepiwanifamily  #dyxyampang  #dyxykl  #dyxyselangor  #trustedseller  #agentwanted  #dropshipwanted  #stokistwanted  #kl  #ampang  #gombak  #melawati  #wangsamaju  #dyxybccream  #haatepok  #foundationmalaysia  #dropshipneeded  #agentneeded  #stokistneeded  #dyxycheras  #muakl  #muaselangor  #muaampang  #WErepublic  #follow4follow  #like4like  #dyxymurah 
Mekap nikah Siti Maryam 👰🏻. Maaf tau sis balas whatsapp lambat2. Sis sibuk sikit .Now dah rase mcm nk selsema 😭😭 Gambar sebelum takdak lighting tauu.
.
.
.
.
.
.
#muakl #muabangi #muaklang #muasubang #muaputrajaya #muapuchong #muashahalam #muaserdang #muaserikembangan #muacheras #muakajang #muarawang #muakepong #muasungaibuloh #photography #makeupartist #muapetalingjaya #muasetapak #muawangsamaju #muahululangat #muaampang #muadamansara #mekapsanding #mekapnikah #muanilai #muasepang #mekapmurah #mekaptunang #mekapnikah #motd
Mekap nikah Siti Maryam 👰🏻. Maaf tau sis balas whatsapp lambat2. Sis sibuk sikit .Now dah rase mcm nk selsema 😭😭 Gambar sebelum takdak lighting tauu. . . . . . . #muakl  #muabangi  #muaklang  #muasubang  #muaputrajaya  #muapuchong  #muashahalam  #muaserdang  #muaserikembangan  #muacheras  #muakajang  #muarawang  #muakepong  #muasungaibuloh  #photography  #makeupartist  #muapetalingjaya  #muasetapak  #muawangsamaju  #muahululangat  #muaampang  #muadamansara  #mekapsanding  #mekapnikah  #muanilai  #muasepang  #mekapmurah  #mekaptunang  #mekapnikah  #motd 
DYXY AUGUST EXTRAVAGANT OFFER😱😱😱
.
Inj lah masanya nak ajak lover uolls yang lain untuk dapatkan produk terbaru daripada Dyxy dengan harga yangvtak masuk akal!
.
Lebih jimat lebih berbaloi-baloi!!
.
OMG!! 😲 Yer ke sis??
Cepat grab MASCARA & CLEANSING WIPES DYXY ini!!
.
🔥DYXY Fiber Mascara - Panjang dan lentikkan bulu mata dengan sekali sapuan. - Mudah di cuci tanpa remover dan tak meninggalkan kesan mata panda. .
.
🔥 DYXY Cleansing Wipes - Meninggalkan makeup dan melembabkan wajah.
.
📌 Jangan tunggu lama2. Syock terhad & offer ini sampai 15Ogos 2018 ni jer tau!!😍
.
.
 #dyxycosmetics 
#dyxyextravagantoffer 
#usahawandyxy 
#u 
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#usahawanDYXY
DYXY AUGUST EXTRAVAGANT OFFER😱😱😱 . Inj lah masanya nak ajak lover uolls yang lain untuk dapatkan produk terbaru daripada Dyxy dengan harga yangvtak masuk akal! . Lebih jimat lebih berbaloi-baloi!! . OMG!! 😲 Yer ke sis?? Cepat grab MASCARA & CLEANSING WIPES DYXY ini!! . 🔥DYXY Fiber Mascara - Panjang dan lentikkan bulu mata dengan sekali sapuan. - Mudah di cuci tanpa remover dan tak meninggalkan kesan mata panda. . . 🔥 DYXY Cleansing Wipes - Meninggalkan makeup dan melembabkan wajah. . 📌 Jangan tunggu lama2. Syock terhad & offer ini sampai 15Ogos 2018 ni jer tau!!😍 . . #dyxycosmetics  #dyxyextravagantoffer  #usahawandyxy  #u  #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #usahawanDYXY 
DYXY AUGUST EXTRAVAGANT OFFER😱😱😱
.
Inj lah masanya nak ajak lover uolls yang lain untuk dapatkan produk terbaru daripada Dyxy dengan harga yangvtak masuk akal!
.
Lebih jimat lebih berbaloi-baloi!!
.
OMG!! 😲 Yer ke sis??
Cepat grab MASCARA & CLEANSING WIPES DYXY ini!!
.
🔥DYXY Fiber Mascara - Panjang dan lentikkan bulu mata dengan sekali sapuan. - Mudah di cuci tanpa remover dan tak meninggalkan kesan mata panda. .
.
🔥 DYXY Cleansing Wipes - Meninggalkan makeup dan melembabkan wajah.
.
📌 Jangan tunggu lama2. Syock terhad & offer ini sampai 15Ogos 2018 ni jer tau!!😍
.
.
 #dyxycosmetics 
#dyxyextravagantoffer 
#usahawandyxy 
#u 
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
DYXY AUGUST EXTRAVAGANT OFFER😱😱😱 . Inj lah masanya nak ajak lover uolls yang lain untuk dapatkan produk terbaru daripada Dyxy dengan harga yangvtak masuk akal! . Lebih jimat lebih berbaloi-baloi!! . OMG!! 😲 Yer ke sis?? Cepat grab MASCARA & CLEANSING WIPES DYXY ini!! . 🔥DYXY Fiber Mascara - Panjang dan lentikkan bulu mata dengan sekali sapuan. - Mudah di cuci tanpa remover dan tak meninggalkan kesan mata panda. . . 🔥 DYXY Cleansing Wipes - Meninggalkan makeup dan melembabkan wajah. . 📌 Jangan tunggu lama2. Syock terhad & offer ini sampai 15Ogos 2018 ni jer tau!!😍 . . #dyxycosmetics  #dyxyextravagantoffer  #usahawandyxy  #u  #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded 
Before and after makeup. Thankyou for having me 😍 @bysaidahnafisah 
J A N N A H | for booking ws 01139154241 ☺️
#muagombak #muasrigombak #muasetapak #muaampang #muawangsamaju #muaselayang #muabatucaves #muakl #muaselangor #muamuadzamshah #muabukitibam #muakuantan #muarompin #muagambang #muapekan #muasegamat #muapahang
Before and after makeup. Thankyou for having me 😍
J A N N A H | for booking ws 01139154241 ☺️
#muagombak #muasrigombak #muasetapak #muaampang #muawangsamaju #muaselayang #muabatucaves #muakl #muaselangor #muamuadzamshah #muabukitibam #muakuantan #muarompin #muagambang #muapekan #muasegamat #muapahang
Lebih murah dan lebih jimat promosi sempena raya uolls!
.
Utk direct whatsApp order klik link pada bio 👆🏻
.
0199939836 / @fizasaiza.dyxy 
0199939836 / @fizasaiza.dyxy 
0199939836 / @fizasaiza.dyxy
.
#usahawanDYXY #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxylipstik #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxytestimonials #dyxycheras #dyxyampang #dyxykuantan #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamfl #teamfizasaiza #FLAcademy #foundationmalaysia #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentral #muaampang #muakuantan #dropshipwanted #dropshipneeded #agentneeded #agentwanted
Lebih murah dan lebih jimat promosi sempena raya uolls! . Utk direct whatsApp order klik link pada bio 👆🏻 . 0199939836 / @fizasaiza.dyxy 0199939836 / @fizasaiza.dyxy 0199939836 / @fizasaiza.dyxy . #usahawanDYXY  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxylipstik  #dyxybccream  #dyxyfeedback  #dyxytestimonials  #dyxycheras  #dyxyampang  #dyxykuantan  #dyxyklsentral  #dyxybandartasikselatan  #teamfl  #teamfizasaiza  #FLAcademy  #foundationmalaysia  #muabandartasikselatan  #muacheras  #muaklsentral  #muaampang  #muakuantan  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #agentneeded  #agentwanted 
. 💄service henna & makeup for dinner / event / engagement / solemnization / reception / party
💋wasep 01123442852
ğŸŽ€ Booking early
Deposit will be taken
🙅🏼‍♀ No refundable deposit
.
.
#inaipengantin #inaipengantinmurah #inaiampang #inaibangsar #inaibangi #inaibajet #inailangat #inaikajang #inaiserikembangan #inaikl #inaiputihmurah #inaimurahgila #servisinaikl #servisinaimurah #inaikeramat #inaigombak #inaiselangor #muaampang #muakl #muabajet #muakeramat #muagombak #muabangsar #muaselangor #muauluklang #muashahalam #muakajang #muamalaysia #muapandanindah
. 💄service henna & makeup for dinner / event / engagement / solemnization / reception / party 💋wasep 01123442852 ğŸŽ€ Booking early Deposit will be taken 🙅🏼‍♀ No refundable deposit . . #inaipengantin  #inaipengantinmurah  #inaiampang  #inaibangsar  #inaibangi  #inaibajet  #inailangat  #inaikajang  #inaiserikembangan  #inaikl  #inaiputihmurah  #inaimurahgila  #servisinaikl  #servisinaimurah  #inaikeramat  #inaigombak  #inaiselangor  #muaampang  #muakl  #muabajet  #muakeramat  #muagombak  #muabangsar  #muaselangor  #muauluklang  #muashahalam  #muakajang  #muamalaysia  #muapandanindah 
. 💄service henna & makeup for dinner / event / engagement / solemnization / reception / party
💋wasep 01123442852
ğŸŽ€ Booking early
Deposit will be taken
🙅🏼‍♀ No refundable deposit
.
.
#inaipengantin #inaipengantinmurah #inaiampang #inaibangsar #inaibangi #inaibajet #inailangat #inaikajang #inaiserikembangan #inaikl #inaiputihmurah #inaimurahgila #servisinaikl #servisinaimurah #inaikeramat #inaigombak #inaiselangor #muaampang #muakl #muabajet #muakeramat #muagombak #muabangsar #muaselangor #muauluklang #muashahalam #muakajang #muamalaysia #muapandanindah
. 💄service henna & makeup for dinner / event / engagement / solemnization / reception / party 💋wasep 01123442852 ğŸŽ€ Booking early Deposit will be taken 🙅🏼‍♀ No refundable deposit . . #inaipengantin  #inaipengantinmurah  #inaiampang  #inaibangsar  #inaibangi  #inaibajet  #inailangat  #inaikajang  #inaiserikembangan  #inaikl  #inaiputihmurah  #inaimurahgila  #servisinaikl  #servisinaimurah  #inaikeramat  #inaigombak  #inaiselangor  #muaampang  #muakl  #muabajet  #muakeramat  #muagombak  #muabangsar  #muaselangor  #muauluklang  #muashahalam  #muakajang  #muamalaysia  #muapandanindah 
NAD | 19.8.2018 | SANDING
.
.
Bold makeup for Nad's reception today. Haritu makeup tunang utk nad. Kalau tak dia nak kita makeup nikah dia semalam, tapi kita takde kat KL, so dapat makeup sanding je. Thankyou nad for having me😘 selamat pengantin baru! .
.
Makeup as requested. Booking for any events (convocation, events, dinner, solemnization, engagement, reception, etc) contact me at 017-2836952.
.
.
.
.
.
.
.
#makeupbyatikabaharudin #muacheras #muaampang #muagombak #sayapakaisayajual #mfnlipstick 
#alhamdulillah #makeupbudget #makeupartist #muakl #muaselangor #muamalaysia #makeupmurah #makeuptunang #makeupkahwin #makeupsanding #photoshoot #modelmuslimah #maccosmetic #urbandecay #nars #makeupgeek #makeupdinner #makeupjunkie #makeupmanismanis
NAD | 19.8.2018 | SANDING . . Bold makeup for Nad's reception today. Haritu makeup tunang utk nad. Kalau tak dia nak kita makeup nikah dia semalam, tapi kita takde kat KL, so dapat makeup sanding je. Thankyou nad for having me😘 selamat pengantin baru! . . Makeup as requested. Booking for any events (convocation, events, dinner, solemnization, engagement, reception, etc) contact me at 017-2836952. . . . . . . . #makeupbyatikabaharudin  #muacheras  #muaampang  #muagombak  #sayapakaisayajual  #mfnlipstick  #alhamdulillah  #makeupbudget  #makeupartist  #muakl  #muaselangor  #muamalaysia  #makeupmurah  #makeuptunang  #makeupkahwin  #makeupsanding  #photoshoot  #modelmuslimah  #maccosmetic  #urbandecay  #nars  #makeupgeek  #makeupdinner  #makeupjunkie  #makeupmanismanis 
NAD | 19.8.2018 | SANDING
.
.
Bold makeup for Nad's reception today. Haritu makeup tunang utk nad. Kalau tak dia nak kita makeup nikah dia semalam, tapi kita takde kat KL, so dapat makeup sanding je. Thankyou nad for having me😘 selamat pengantin baru! .
.
Makeup as requested. Booking for any events (convocation, events, dinner, solemnization, engagement, reception, etc) contact me at 017-2836952.
.
.
.
.
.
.
.
#makeupbyatikabaharudin #muacheras #muaampang #muagombak #sayapakaisayajual #mfnlipstick 
#alhamdulillah #makeupbudget #makeupartist #muakl #muaselangor #muamalaysia #makeupmurah #makeuptunang #makeupkahwin #makeupsanding #photoshoot #modelmuslimah #maccosmetic #urbandecay #nars #makeupgeek #makeupdinner #makeupjunkie #makeupmanismanis
NAD | 19.8.2018 | SANDING . . Bold makeup for Nad's reception today. Haritu makeup tunang utk nad. Kalau tak dia nak kita makeup nikah dia semalam, tapi kita takde kat KL, so dapat makeup sanding je. Thankyou nad for having me😘 selamat pengantin baru! . . Makeup as requested. Booking for any events (convocation, events, dinner, solemnization, engagement, reception, etc) contact me at 017-2836952. . . . . . . . #makeupbyatikabaharudin  #muacheras  #muaampang  #muagombak  #sayapakaisayajual  #mfnlipstick  #alhamdulillah  #makeupbudget  #makeupartist  #muakl  #muaselangor  #muamalaysia  #makeupmurah  #makeuptunang  #makeupkahwin  #makeupsanding  #photoshoot  #modelmuslimah  #maccosmetic  #urbandecay  #nars  #makeupgeek  #makeupdinner  #makeupjunkie  #makeupmanismanis 
Lihat perubahan nya..cantik dan flawless.. dengan dyxycosmetic..
.
Rugi korang x cuba.product DYXY wajib beli dan comfirm puas hati
.
Apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagiğŸŽğŸŽğŸ˜ğŸ˜
.
Jom Grab Promo dan dapat Free Gift menarik untuk TERAWAL SAHAJA TAU
.
Calling For Agent dan Dropship📢
. 📲 NurulAien :0199408928
.
#dyxybccream  #dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybrush #dyxyteam  #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl  #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #muacheras #codampang #codcheras #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang
#teamfl #luckydraw
Lihat perubahan nya..cantik dan flawless.. dengan dyxycosmetic.. . Rugi korang x cuba.product DYXY wajib beli dan comfirm puas hati . Apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagiğŸŽğŸŽğŸ˜ğŸ˜ . Jom Grab Promo dan dapat Free Gift menarik untuk TERAWAL SAHAJA TAU . Calling For Agent dan Dropship📢 . 📲 NurulAien :0199408928 . #dyxybccream  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxybrush  #dyxyteam  #dyxyampang  #dyxycheras  #dyxykl  #dyxybccreambydyana  #dyxycosmetics  #dyxylipmatte  #dyxymurah  #foundation  #foundationmurahmalaysia  #bccreamfoundation  #cashondelivery  #onlineshoppingmalaysia  #muatutorial #kualalumpur  #muacheras  #codampang  #codcheras  #cosmeticmalaysia  #mackup #muacheras  #muaampang  #teamfl  #luckydraw 
NAD | 19.8.2018 | SANDING
.
.
Bold makeup for Nad's reception today. Haritu makeup tunang utk nad. Kalau tak dia nak kita makeup nikah dia semalam, tapi kita takde kat KL, so dapat makeup sanding je. Thankyou nad for having me😘 selamat pengantin baru! .
.
Makeup as requested. Booking for any events (convocation, events, dinner, solemnization, engagement, reception, etc) contact me at 017-2836952.
.
.
.
.
.
.
.
#makeupbyatikabaharudin #muacheras #muaampang #muagombak #sayapakaisayajual #mfnlipstick 
#alhamdulillah #makeupbudget #makeupartist #muakl #muaselangor #muamalaysia #makeupmurah #makeuptunang #makeupkahwin #makeupsanding #photoshoot #modelmuslimah #maccosmetic #urbandecay #nars #makeupgeek #makeupdinner #makeupjunkie #makeupmanismanis
NAD | 19.8.2018 | SANDING . . Bold makeup for Nad's reception today. Haritu makeup tunang utk nad. Kalau tak dia nak kita makeup nikah dia semalam, tapi kita takde kat KL, so dapat makeup sanding je. Thankyou nad for having me😘 selamat pengantin baru! . . Makeup as requested. Booking for any events (convocation, events, dinner, solemnization, engagement, reception, etc) contact me at 017-2836952. . . . . . . . #makeupbyatikabaharudin  #muacheras  #muaampang  #muagombak  #sayapakaisayajual  #mfnlipstick  #alhamdulillah  #makeupbudget  #makeupartist  #muakl  #muaselangor  #muamalaysia  #makeupmurah  #makeuptunang  #makeupkahwin  #makeupsanding  #photoshoot  #modelmuslimah  #maccosmetic  #urbandecay  #nars  #makeupgeek  #makeupdinner  #makeupjunkie  #makeupmanismanis 
Makeup Nikah + Sanding terus for Ammi di Kg Kedai Lalat, Kelantan semalam.. First travel makeup jauh2 ke kelantan.. Sambil kerja sambil jalan org cakap 😄 Xsempat nk post semalam busy.. pink sweet for ammi.. Tahniah semoga berkekalan n cepat2 dpt baby 😍 esok jumpa lg for bertandang..
.
Makeup budget pm ya www.wasap.my/60176358914
.
#muamalaysia #makeuptunang #makeupdinnerklselangor #makeupsandingmurah #makeupnikah #dollcutcrease #dollylooks #cutcreaselook #halfcutcrease #muakedah #muakulim #muasungaipetani #muakualaketil #muakl #muaselangor #muabatucaves #muasentul #muarawang #muaselayang #muagombak #muapetalingjaya #muadamansara #muasetapak #muaampang #muacheras #muasungaibuloh #muaklang #makeupmurahklselangor #servicemakeupklselangor #travelmakeup
Makeup Nikah + Sanding terus for Ammi di Kg Kedai Lalat, Kelantan semalam.. First travel makeup jauh2 ke kelantan.. Sambil kerja sambil jalan org cakap 😄 Xsempat nk post semalam busy.. pink sweet for ammi.. Tahniah semoga berkekalan n cepat2 dpt baby 😍 esok jumpa lg for bertandang.. . Makeup budget pm ya www.wasap.my/60176358914 . #muamalaysia  #makeuptunang  #makeupdinnerklselangor  #makeupsandingmurah  #makeupnikah  #dollcutcrease  #dollylooks  #cutcreaselook  #halfcutcrease  #muakedah  #muakulim  #muasungaipetani  #muakualaketil  #muakl  #muaselangor  #muabatucaves  #muasentul  #muarawang  #muaselayang  #muagombak  #muapetalingjaya  #muadamansara  #muasetapak  #muaampang  #muacheras  #muasungaibuloh  #muaklang  #makeupmurahklselangor  #servicemakeupklselangor  #travelmakeup 
Makeup Nikah + Sanding terus for Ammi di Kg Kedai Lalat, Kelantan semalam.. First travel makeup jauh2 ke kelantan.. Sambil kerja sambil jalan org cakap 😄 Xsempat nk post semalam busy.. pink sweet for ammi.. Tahniah semoga berkekalan n cepat2 dpt baby 😍 esok jumpa lg for bertandang..
.
Makeup budget pm ya www.wasap.my/60176358914
.
#muamalaysia #makeuptunang #makeupdinnerklselangor #makeupsandingmurah #makeupnikah #dollcutcrease #dollylooks #cutcreaselook #halfcutcrease #muakedah #muakulim #muasungaipetani #muakualaketil #muakl #muaselangor #muabatucaves #muasentul #muarawang #muaselayang #muagombak #muapetalingjaya #muadamansara #muasetapak #muaampang #muacheras #muasungaibuloh #muaklang #makeupmurahklselangor #servicemakeupklselangor #travelmakeup
Makeup Nikah + Sanding terus for Ammi di Kg Kedai Lalat, Kelantan semalam.. First travel makeup jauh2 ke kelantan.. Sambil kerja sambil jalan org cakap 😄 Xsempat nk post semalam busy.. pink sweet for ammi.. Tahniah semoga berkekalan n cepat2 dpt baby 😍 esok jumpa lg for bertandang.. . Makeup budget pm ya www.wasap.my/60176358914 . #muamalaysia  #makeuptunang  #makeupdinnerklselangor  #makeupsandingmurah  #makeupnikah  #dollcutcrease  #dollylooks  #cutcreaselook  #halfcutcrease  #muakedah  #muakulim  #muasungaipetani  #muakualaketil  #muakl  #muaselangor  #muabatucaves  #muasentul  #muarawang  #muaselayang  #muagombak  #muapetalingjaya  #muadamansara  #muasetapak  #muaampang  #muacheras  #muasungaibuloh  #muaklang  #makeupmurahklselangor  #servicemakeupklselangor  #travelmakeup 
Makeup manis2 untuk nimah wani.request bulu mata tebal dan nude lips.💋 selamat pengantin baru dik ! 
booking makeup? 
whatsapp 0197572583
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#makeupbysallynaarbai 
#muahululangat #muacheras
#muaampang #muakl #makeupartist #muaserikembangan #muamantin #nikah #tunang #sanding #kahwin #makeupnikah  #wedding #makeuptunang #bridalmakeupmalaysia  #makeupartist #makeuplover #muaselangor #muasemenyih #muakajang #muanilai #muabangi #muaputrajaya #muapuchong #muasepang #makeupkonvo #makeupdinner #beauty #nofilterneeded
Makeup manis2 untuk nimah wani.request bulu mata tebal dan nude lips.💋 selamat pengantin baru dik ! booking makeup? whatsapp 0197572583 . . . . . . . . . . . #makeupbysallynaarbai  #muahululangat  #muacheras  #muaampang  #muakl  #makeupartist  #muaserikembangan  #muamantin  #nikah  #tunang  #sanding  #kahwin  #makeupnikah  #wedding  #makeuptunang  #bridalmakeupmalaysia  #makeupartist  #makeuplover  #muaselangor  #muasemenyih  #muakajang  #muanilai  #muabangi  #muaputrajaya  #muapuchong  #muasepang  #makeupkonvo  #makeupdinner  #beauty  #nofilterneeded 
Makeup manis2 untuk nimah wani.request bulu mata tebal dan nude lips.💋 selamat pengantin baru dik ! 
booking makeup? 
whatsapp 0197572583
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#makeupbysallynaarbai 
#muahululangat #muacheras
#muaampang #muakl #makeupartist #muaserikembangan #muamantin #nikah #tunang #sanding #kahwin #makeupnikah  #wedding #makeuptunang #bridalmakeupmalaysia  #makeupartist #makeuplover #muaselangor #muasemenyih #muakajang #muanilai #muabangi #muaputrajaya #muapuchong #muasepang #makeupkonvo #makeupdinner #beauty #nofilterneeded
Makeup manis2 untuk nimah wani.request bulu mata tebal dan nude lips.💋 selamat pengantin baru dik ! booking makeup? whatsapp 0197572583 . . . . . . . . . . . #makeupbysallynaarbai  #muahululangat  #muacheras  #muaampang  #muakl  #makeupartist  #muaserikembangan  #muamantin  #nikah  #tunang  #sanding  #kahwin  #makeupnikah  #wedding  #makeuptunang  #bridalmakeupmalaysia  #makeupartist  #makeuplover  #muaselangor  #muasemenyih  #muakajang  #muanilai  #muabangi  #muaputrajaya  #muapuchong  #muasepang  #makeupkonvo  #makeupdinner  #beauty  #nofilterneeded 
Makeup manis2 untuk nimah wani.request bulu mata tebal dan nude lips.💋 selamat pengantin baru dik ! 
booking makeup? 
whatsapp 0197572583
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#makeupbysallynaarbai 
#muahululangat #muacheras
#muaampang #muakl #makeupartist #muaserikembangan #muamantin #nikah #tunang #sanding #kahwin #makeupnikah  #wedding #makeuptunang #bridalmakeupmalaysia  #makeupartist #makeuplover #muaselangor #muasemenyih #muakajang #muanilai #muabangi #muaputrajaya #muapuchong #muasepang #makeupkonvo #makeupdinner #beauty #nofilterneeded
Makeup manis2 untuk nimah wani.request bulu mata tebal dan nude lips.💋 selamat pengantin baru dik ! booking makeup? whatsapp 0197572583 . . . . . . . . . . . #makeupbysallynaarbai  #muahululangat  #muacheras  #muaampang  #muakl  #makeupartist  #muaserikembangan  #muamantin  #nikah  #tunang  #sanding  #kahwin  #makeupnikah  #wedding  #makeuptunang  #bridalmakeupmalaysia  #makeupartist  #makeuplover  #muaselangor  #muasemenyih  #muakajang  #muanilai  #muabangi  #muaputrajaya  #muapuchong  #muasepang  #makeupkonvo  #makeupdinner  #beauty  #nofilterneeded 
Yang nak kahwin, ada dinner, nak pakai kebaya.. Jommm pakai korset sebab korset membantu mencantikkan badan..
.
LEBIH SHAPE & CURVE 😊😍
.
Bila pakai korset badan lebih yakin dan lawa 🙌
.
Pakai korset ni tak sakit dan tak panas ! .
Saiz sehingga 6XL !
.
wasap 013-5850392.. atau klik link di bio 😉
.
#muakl #muakualalumpur #muautara #muamelaka #muajohor #muakajang #muaampang #muaterengganu #muakelantan #muapahang #muaselangor #muaperak #mua #muamurah #kualalumpur #putrajaya #weddingkualalumpur #jomkahwin #tunang #merisik #muanikah #makeupwedding #makeupkuantan
Yang nak kahwin, ada dinner, nak pakai kebaya.. Jommm pakai korset sebab korset membantu mencantikkan badan.. . LEBIH SHAPE & CURVE 😊😍 . Bila pakai korset badan lebih yakin dan lawa 🙌 . Pakai korset ni tak sakit dan tak panas ! . Saiz sehingga 6XL ! . wasap 013-5850392.. atau klik link di bio 😉 . #muakl  #muakualalumpur  #muautara  #muamelaka  #muajohor  #muakajang  #muaampang  #muaterengganu  #muakelantan  #muapahang  #muaselangor  #muaperak  #mua  #muamurah  #kualalumpur  #putrajaya  #weddingkualalumpur  #jomkahwin  #tunang  #merisik  #muanikah  #makeupwedding  #makeupkuantan 
Hari ni ambik gambar seronok gila😘 pengantin plak sejenis yg biasa follow photog. Bersahaja ja gambar❤️❤️
.
.
Bride From Butik
@mim_collection_klang .
. 
any bookings and makeup n makeup class inquiries, do whatsapp +6016 322 6599
.
.

#muapj #muacheras #muashahalam #muaklang #muabangi #muakl #muaputrajaya #muaampang #muaselangor #muakualalumpur #muapengantin  #muasubang #mekapnikah #mekapsanding #mekapdinner #mekapkahwin #mekaptunang #mekappengantin #servismekap #muacyberjaya #muaserikembangan #muamalaysia #muabrunei #muasingapore #makeupartistkl #makeupartistkualalumpur #makeupartistselangor #muamalaysia #makeupnikah #malayweddingguide #mekapdolly
Hari ni ambik gambar seronok gila😘 pengantin plak sejenis yg biasa follow photog. Bersahaja ja gambar❤️❤️ . . Bride From Butik @mim_collection_klang . . any bookings and makeup n makeup class inquiries, do whatsapp +6016 322 6599 . . #muapj  #muacheras  #muashahalam  #muaklang  #muabangi  #muakl  #muaputrajaya  #muaampang  #muaselangor  #muakualalumpur  #muapengantin  #muasubang  #mekapnikah  #mekapsanding  #mekapdinner  #mekapkahwin  #mekaptunang  #mekappengantin  #servismekap  #muacyberjaya  #muaserikembangan  #muamalaysia  #muabrunei  #muasingapore  #makeupartistkl  #makeupartistkualalumpur  #makeupartistselangor  #muamalaysia  #makeupnikah  #malayweddingguide  #mekapdolly 
Duppp dapp duppp dappp..
Itu bunyi seperti berdebar tapi ini
Dappp dappp dapppp...
.
Hasilnya mudah blend, sekata & of course effect cantikk dgn menggunakan brush DYXY cuma dap dappkan ajer 😍
.
Utk direct whatsApp order klik link pada bio 👆🏻 .
0199939836 / @dyxykuantan_outlet 
0199939836 / @dyxykuantan_outlet 
0199939836 / @dyxykuantan_outlet
.
#usahawanDYXY #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxylipstik #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxytestimonials #dyxycheras #dyxyampang #dyxykuantan #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamfl #teamfizasaiza #FLAcademy #foundationmalaysia #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentral #muaampang #muakuantan #dropshipwanted #dropshipneeded #agentneeded #agentwanted
Duppp dapp duppp dappp.. Itu bunyi seperti berdebar tapi ini Dappp dappp dapppp... . Hasilnya mudah blend, sekata & of course effect cantikk dgn menggunakan brush DYXY cuma dap dappkan ajer 😍 . Utk direct whatsApp order klik link pada bio 👆🏻 . 0199939836 / @dyxykuantan_outlet 0199939836 / @dyxykuantan_outlet 0199939836 / @dyxykuantan_outlet . #usahawanDYXY  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxylipstik  #dyxybccream  #dyxyfeedback  #dyxytestimonials  #dyxycheras  #dyxyampang  #dyxykuantan  #dyxyklsentral  #dyxybandartasikselatan  #teamfl  #teamfizasaiza  #FLAcademy  #foundationmalaysia  #muabandartasikselatan  #muacheras  #muaklsentral  #muaampang  #muakuantan  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #agentneeded  #agentwanted 
E Y N A | Sg Besi 💕
.
Full package @schasahar 
Makeup @byss.co .
Thank you sis for having me 🙏🏻
Love 💕
.
_________________________________________💕
👰🏻 0166306767 (wassap | sms only)
👰🏻 M.U.A : Based KL / Selangor ,I do travel t&c apply 
_________________________________________💕
#muakotadamansara #muadamansara #muasungaibuloh #muakualalumpur #muamalaysia  #muakl #makeupartistkl  #makeupartis  #makeupartist  #mytouch #muaselangor #makeupbertunang #belajarmakeup #makeupartistmalaysia #muashahalam #muaklang #sayajual  #bazaarmakeupservice #solekantunang
#bridalmakeupmalaysia #sanding #nikah #makeupartistshahalam  #tunang #muaklangvalley #makeupartistkualalumpur #bridalmakeupmalaysia #muaampang #muacheras #muagombak #muasubangjaya
E Y N A | Sg Besi 💕 . Full package @schasahar Makeup @byss.co . Thank you sis for having me 🙏🏻 Love 💕 . _________________________________________💕 👰🏻 0166306767 (wassap | sms only) 👰🏻 M.U.A : Based KL / Selangor ,I do travel t&c apply _________________________________________💕 #muakotadamansara  #muadamansara  #muasungaibuloh  #muakualalumpur  #muamalaysia  #muakl  #makeupartistkl  #makeupartis  #makeupartist  #mytouch  #muaselangor  #makeupbertunang  #belajarmakeup  #makeupartistmalaysia  #muashahalam  #muaklang  #sayajual  #bazaarmakeupservice  #solekantunang  #bridalmakeupmalaysia  #sanding  #nikah  #makeupartistshahalam  #tunang  #muaklangvalley  #makeupartistkualalumpur  #bridalmakeupmalaysia  #muaampang  #muacheras  #muagombak  #muasubangjaya 
DYXY AUGUST EXTRAVAGANT OFFER😱😱😱
.
Inj lah masanya nak ajak lover uolls yang lain untuk dapatkan produk terbaru daripada Dyxy dengan harga yangvtak masuk akal!
.
Lebih jimat lebih berbaloi-baloi!!
.
OMG!! 😲 Yer ke sis??
Cepat grab MASCARA & CLEANSING WIPES DYXY ini!!
.
🔥DYXY Fiber Mascara - Panjang dan lentikkan bulu mata dengan sekali sapuan. - Mudah di cuci tanpa remover dan tak meninggalkan kesan mata panda. .
.
🔥 DYXY Cleansing Wipes - Meninggalkan makeup dan melembabkan wajah.
.
📌 Jangan tunggu lama2. Syock terhad & offer ini sampai 15Ogos 2018 ni jer tau!!😍
.
.
 #dyxycosmetics 
#dyxyextravagantoffer 
#usahawandyxy 
#u 
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
DYXY AUGUST EXTRAVAGANT OFFER😱😱😱 . Inj lah masanya nak ajak lover uolls yang lain untuk dapatkan produk terbaru daripada Dyxy dengan harga yangvtak masuk akal! . Lebih jimat lebih berbaloi-baloi!! . OMG!! 😲 Yer ke sis?? Cepat grab MASCARA & CLEANSING WIPES DYXY ini!! . 🔥DYXY Fiber Mascara - Panjang dan lentikkan bulu mata dengan sekali sapuan. - Mudah di cuci tanpa remover dan tak meninggalkan kesan mata panda. . . 🔥 DYXY Cleansing Wipes - Meninggalkan makeup dan melembabkan wajah. . 📌 Jangan tunggu lama2. Syock terhad & offer ini sampai 15Ogos 2018 ni jer tau!!😍 . . #dyxycosmetics  #dyxyextravagantoffer  #usahawandyxy  #u  #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded 
Sanding | @myarashid ğŸ’ž
.
Gambaq pengantin sorg x dan nak amik hehee , da telambat nak p dewan 😅😝
.
Booking 📲 01123213166
.
#muapuchong #muarawang #muacheras #makeup ##muamurah #muakl #mua #muamalaysia #muaselangor #makeuptunang #makeuptutorial #makeupartist #makeupnikah #makeupevent #makeuplooks #muabukitsentosa #muabukitberuntung #makeuplover #muaampang #muasubang #muaklang #muapetalingjaya #makeupnikah #makeupsanding #makeuplove #makeupbyfyzaa 🌸
Sanding | @myarashid ğŸ’ž . Gambaq pengantin sorg x dan nak amik hehee , da telambat nak p dewan 😅😝 . Booking 📲 01123213166 . #muapuchong  #muarawang  #muacheras  #makeup  ##muamurah  #muakl  #mua  #muamalaysia  #muaselangor  #makeuptunang  #makeuptutorial  #makeupartist  #makeupnikah  #makeupevent  #makeuplooks  #muabukitsentosa  #muabukitberuntung  #makeuplover  #muaampang  #muasubang  #muaklang  #muapetalingjaya  #makeupnikah  #makeupsanding  #makeuplove  #makeupbyfyzaa  🌸
FARAHANA | SEMENYIH

Done makeup for my ex schoolmate.. fana request taknak heavy makeup.. nak nampak sweet2 je katanya.. orangnya pun memang dah comel.. 😘

Need makeup service on your big day or any occassion? Whatsapp +60172119614 for quotation & inquiry.

#malayweddingguide #makeuptunang #makeupsanding #makeupnikah #makeuptunangmurah #makeupsandingmurah #muakajang #muabangi #muasemenyih #muacheras #muaputrajaya #muaseremban #muanilai #muaserdang #muashahalam #muaampang #makeupserviceputrajaya #makeupservicecheras #makeupserviceampang #makeupservicesemenyih #makeupserviceserdang #makeupserviceshahalam #muaipoh #makeupserviceipoh #muabalakong #makeupservicekajang #makeupservicebangi #makeupservicerawang #makeuptunangkl #muapetalingjaya
FARAHANA | SEMENYIH Done makeup for my ex schoolmate.. fana request taknak heavy makeup.. nak nampak sweet2 je katanya.. orangnya pun memang dah comel.. 😘 Need makeup service on your big day or any occassion? Whatsapp +60172119614 for quotation & inquiry. #malayweddingguide  #makeuptunang  #makeupsanding  #makeupnikah  #makeuptunangmurah  #makeupsandingmurah  #muakajang  #muabangi  #muasemenyih  #muacheras  #muaputrajaya  #muaseremban  #muanilai  #muaserdang  #muashahalam  #muaampang  #makeupserviceputrajaya  #makeupservicecheras  #makeupserviceampang  #makeupservicesemenyih  #makeupserviceserdang  #makeupserviceshahalam  #muaipoh  #makeupserviceipoh  #muabalakong  #makeupservicekajang  #makeupservicebangi  #makeupservicerawang  #makeuptunangkl  #muapetalingjaya 
5 ITEM MENGANCAM FROM DYXY COSMETICS💓
.
.
Digabungkan dalam 1 SET COMPLETE LADY DğŸŽ¶
.
.
✔MINERAL BCCREAM
✔SINTETIK SOFT BRUSH
✔NANO TECH MINERAL FACE MIST
✔MATTE MOIST LIPS
✔FIBRE MASCARA
.
.
Korang suka mana 1?? Sis suka semua sekali tau..😍 Takde 1 rasa tak lengkap nak BERDYXY😂
.
.
Korang nak berdyxy takk??? Jom whatsapp 😙 SKANG NI KALAU BELI COMPLETE LADY, DAPAT TSHIRT DYXY TAU, LIMITED EDITION SANGAT 💖💖💖
.
.
📲www.wasap.my/60178454032
. . 
#bccreambydyana #dyxycosmetic #myintanfamily #dyxyampang #dyxykl #dyxywangsamaju #dyxykeramat #codampang #codampangpoint #bccreamfoundationmalaysia #bccream #muaampang #muakl #dyxybccream #dropshipwanted #agentwanted #stokistneeded #dyxymurah #bccreamoriginal #kl #klcc #ampang #wangsamaju #foundationmalaysia
#foundationmurah #lipstickdyxy #babyCTDK
.
5 ITEM MENGANCAM FROM DYXY COSMETICS💓 . . Digabungkan dalam 1 SET COMPLETE LADY DğŸŽ¶ . . ✔MINERAL BCCREAM ✔SINTETIK SOFT BRUSH ✔NANO TECH MINERAL FACE MIST ✔MATTE MOIST LIPS ✔FIBRE MASCARA . . Korang suka mana 1?? Sis suka semua sekali tau..😍 Takde 1 rasa tak lengkap nak BERDYXY😂 . . Korang nak berdyxy takk??? Jom whatsapp 😙 SKANG NI KALAU BELI COMPLETE LADY, DAPAT TSHIRT DYXY TAU, LIMITED EDITION SANGAT 💖💖💖 . . 📲www.wasap.my/60178454032 . . #bccreambydyana  #dyxycosmetic  #myintanfamily  #dyxyampang  #dyxykl  #dyxywangsamaju  #dyxykeramat  #codampang  #codampangpoint  #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #muaampang  #muakl  #dyxybccream  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistneeded  #dyxymurah  #bccreamoriginal  #kl  #klcc  #ampang  #wangsamaju  #foundationmalaysia  #foundationmurah  #lipstickdyxy  #babyCTDK  .
5 ITEM MENGANCAM FROM DYXY COSMETICS💓
.
.
Digabungkan dalam 1 SET COMPLETE LADY DğŸŽ¶
.
.
✔MINERAL BCCREAM
✔SINTETIK SOFT BRUSH
✔NANO TECH MINERAL FACE MIST
✔MATTE MOIST LIPS
✔FIBRE MASCARA
.
.
Korang suka mana 1?? Sis suka semua sekali tau..😍 Takde 1 rasa tak lengkap nak BERDYXY😂
.
.
Korang nak berdyxy takk??? Jom whatsapp 😙 SKANG NI KALAU BELI COMPLETE LADY, DAPAT TSHIRT DYXY TAU, LIMITED EDITION SANGAT 💖💖💖
.
.
📲www.wasap.my/60178454032
. . 
#bccreambydyana #dyxycosmetic #myintanfamily #dyxyampang #dyxykl #dyxywangsamaju #dyxykeramat #codampang #codampangpoint #bccreamfoundationmalaysia #bccream #muaampang #muakl #dyxybccream #dropshipwanted #agentwanted #stokistneeded #dyxymurah #bccreamoriginal #kl #klcc #ampang #wangsamaju #foundationmalaysia
#foundationmurah #lipstickdyxy #babyCTDK
.
5 ITEM MENGANCAM FROM DYXY COSMETICS💓 . . Digabungkan dalam 1 SET COMPLETE LADY DğŸŽ¶ . . ✔MINERAL BCCREAM ✔SINTETIK SOFT BRUSH ✔NANO TECH MINERAL FACE MIST ✔MATTE MOIST LIPS ✔FIBRE MASCARA . . Korang suka mana 1?? Sis suka semua sekali tau..😍 Takde 1 rasa tak lengkap nak BERDYXY😂 . . Korang nak berdyxy takk??? Jom whatsapp 😙 SKANG NI KALAU BELI COMPLETE LADY, DAPAT TSHIRT DYXY TAU, LIMITED EDITION SANGAT 💖💖💖 . . 📲www.wasap.my/60178454032 . . #bccreambydyana  #dyxycosmetic  #myintanfamily  #dyxyampang  #dyxykl  #dyxywangsamaju  #dyxykeramat  #codampang  #codampangpoint  #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #muaampang  #muakl  #dyxybccream  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistneeded  #dyxymurah  #bccreamoriginal  #kl  #klcc  #ampang  #wangsamaju  #foundationmalaysia  #foundationmurah  #lipstickdyxy  #babyCTDK  .
5 ITEM MENGANCAM FROM DYXY COSMETICS💓
.
.
Digabungkan dalam 1 SET COMPLETE LADY DğŸŽ¶
.
.
✔MINERAL BCCREAM
✔SINTETIK SOFT BRUSH
✔NANO TECH MINERAL FACE MIST
✔MATTE MOIST LIPS
✔FIBRE MASCARA
.
.
Korang suka mana 1?? Sis suka semua sekali tau..😍 Takde 1 rasa tak lengkap nak BERDYXY😂
.
.
Korang nak berdyxy takk??? Jom whatsapp 😙 SKANG NI KALAU BELI COMPLETE LADY, DAPAT TSHIRT DYXY TAU, LIMITED EDITION SANGAT 💖💖💖
.
.
📲www.wasap.my/60178454032
. . 
#bccreambydyana #dyxycosmetic #myintanfamily #dyxyampang #dyxykl #dyxywangsamaju #dyxykeramat #codampang #codampangpoint #bccreamfoundationmalaysia #bccream #muaampang #muakl #dyxybccream #dropshipwanted #agentwanted #stokistneeded #dyxymurah #bccreamoriginal #kl #klcc #ampang #wangsamaju #foundationmalaysia
#foundationmurah #lipstickdyxy #babyCTDK
.
5 ITEM MENGANCAM FROM DYXY COSMETICS💓 . . Digabungkan dalam 1 SET COMPLETE LADY DğŸŽ¶ . . ✔MINERAL BCCREAM ✔SINTETIK SOFT BRUSH ✔NANO TECH MINERAL FACE MIST ✔MATTE MOIST LIPS ✔FIBRE MASCARA . . Korang suka mana 1?? Sis suka semua sekali tau..😍 Takde 1 rasa tak lengkap nak BERDYXY😂 . . Korang nak berdyxy takk??? Jom whatsapp 😙 SKANG NI KALAU BELI COMPLETE LADY, DAPAT TSHIRT DYXY TAU, LIMITED EDITION SANGAT 💖💖💖 . . 📲www.wasap.my/60178454032 . . #bccreambydyana  #dyxycosmetic  #myintanfamily  #dyxyampang  #dyxykl  #dyxywangsamaju  #dyxykeramat  #codampang  #codampangpoint  #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #muaampang  #muakl  #dyxybccream  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistneeded  #dyxymurah  #bccreamoriginal  #kl  #klcc  #ampang  #wangsamaju  #foundationmalaysia  #foundationmurah  #lipstickdyxy  #babyCTDK  .
SIMPLE TAPI PENUH YAKIN DIRI 😍
.
Bila guna set Perfect Lady Dyxy uols sangatlah konfiden tau ke tau tuu 😆
.
Ada 4 item dalam set Perfect Lady Dyxy:
.
✨ Bc Cream Foundation ✨ Mineral Green Tea Face mist ✨ Brush Gomok Padat Sendat
✨ Lipstick .
Dalam masa 3 minit, 4 item ini dapat bagi efek glowing dan muka makin lama makin berseri.
.
Tahan 8 jam tau uols 😍
.
All items lulus KKM takde ragu-ragu lagi. Cantik dengan selamat.
.
Yakin dengan Dyxy! Love Dyxy 💝
.
Ws 0179454032
.
#dyxycosmetics
#bccreambydyana #dyxycosmetic #myrasyahidfamily #dyxyampang #dyxykl #dyxywangsamaju #dyxykeramat #codampang #codampangpoint #bccreamfoundationmalaysia #bccream #muaampang #muakl #dyxybccream #dropshipwanted #agentwanted #stokistneeded #dyxymurah #bccreamoriginal #kl #klcc #ampang #wangsamaju #foundationmalaysia
#foundationmurah #lipstickdyxy
SIMPLE TAPI PENUH YAKIN DIRI 😍 . Bila guna set Perfect Lady Dyxy uols sangatlah konfiden tau ke tau tuu 😆 . Ada 4 item dalam set Perfect Lady Dyxy: . ✨ Bc Cream Foundation ✨ Mineral Green Tea Face mist ✨ Brush Gomok Padat Sendat ✨ Lipstick . Dalam masa 3 minit, 4 item ini dapat bagi efek glowing dan muka makin lama makin berseri. . Tahan 8 jam tau uols 😍 . All items lulus KKM takde ragu-ragu lagi. Cantik dengan selamat. . Yakin dengan Dyxy! Love Dyxy 💝 . Ws 0179454032 . #dyxycosmetics  #bccreambydyana  #dyxycosmetic  #myrasyahidfamily  #dyxyampang  #dyxykl  #dyxywangsamaju  #dyxykeramat  #codampang  #codampangpoint  #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #muaampang  #muakl  #dyxybccream  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistneeded  #dyxymurah  #bccreamoriginal  #kl  #klcc  #ampang  #wangsamaju  #foundationmalaysia  #foundationmurah  #lipstickdyxy 
SIMPLE TAPI PENUH YAKIN DIRI 😍
.
Bila guna set Perfect Lady Dyxy uols sangatlah konfiden tau ke tau tuu 😆
.
Ada 4 item dalam set Perfect Lady Dyxy:
.
✨ Bc Cream Foundation ✨ Mineral Green Tea Face mist ✨ Brush Gomok Padat Sendat
✨ Lipstick .
Dalam masa 3 minit, 4 item ini dapat bagi efek glowing dan muka makin lama makin berseri.
.
Tahan 8 jam tau uols 😍
.
All items lulus KKM takde ragu-ragu lagi. Cantik dengan selamat.
.
Yakin dengan Dyxy! Love Dyxy 💝
.
Ws 0179454032
.
#dyxycosmetics
#bccreambydyana #dyxycosmetic #myrasyahidfamily #dyxyampang #dyxykl #dyxywangsamaju #dyxykeramat #codampang #codampangpoint #bccreamfoundationmalaysia #bccream #muaampang #muakl #dyxybccream #dropshipwanted #agentwanted #stokistneeded #dyxymurah #bccreamoriginal #kl #klcc #ampang #wangsamaju #foundationmalaysia
#foundationmurah #lipstickdyxy
SIMPLE TAPI PENUH YAKIN DIRI 😍 . Bila guna set Perfect Lady Dyxy uols sangatlah konfiden tau ke tau tuu 😆 . Ada 4 item dalam set Perfect Lady Dyxy: . ✨ Bc Cream Foundation ✨ Mineral Green Tea Face mist ✨ Brush Gomok Padat Sendat ✨ Lipstick . Dalam masa 3 minit, 4 item ini dapat bagi efek glowing dan muka makin lama makin berseri. . Tahan 8 jam tau uols 😍 . All items lulus KKM takde ragu-ragu lagi. Cantik dengan selamat. . Yakin dengan Dyxy! Love Dyxy 💝 . Ws 0179454032 . #dyxycosmetics  #bccreambydyana  #dyxycosmetic  #myrasyahidfamily  #dyxyampang  #dyxykl  #dyxywangsamaju  #dyxykeramat  #codampang  #codampangpoint  #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #muaampang  #muakl  #dyxybccream  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistneeded  #dyxymurah  #bccreamoriginal  #kl  #klcc  #ampang  #wangsamaju  #foundationmalaysia  #foundationmurah  #lipstickdyxy 
SIMPLE TAPI PENUH YAKIN DIRI 😍
.
Bila guna set Perfect Lady Dyxy uols sangatlah konfiden tau ke tau tuu 😆
.
Ada 4 item dalam set Perfect Lady Dyxy:
.
✨ Bc Cream Foundation ✨ Mineral Green Tea Face mist ✨ Brush Gomok Padat Sendat
✨ Lipstick .
Dalam masa 3 minit, 4 item ini dapat bagi efek glowing dan muka makin lama makin berseri.
.
Tahan 8 jam tau uols 😍
.
All items lulus KKM takde ragu-ragu lagi. Cantik dengan selamat.
.
Yakin dengan Dyxy! Love Dyxy 💝
.
Ws 0179454032
.
#dyxycosmetics
#bccreambydyana #dyxycosmetic #myrasyahidfamily #dyxyampang #dyxykl #dyxywangsamaju #dyxykeramat #codampang #codampangpoint #bccreamfoundationmalaysia #bccream #muaampang #muakl #dyxybccream #dropshipwanted #agentwanted #stokistneeded #dyxymurah #bccreamoriginal #kl #klcc #ampang #wangsamaju #foundationmalaysia
#foundationmurah #lipstickdyxy
SIMPLE TAPI PENUH YAKIN DIRI 😍 . Bila guna set Perfect Lady Dyxy uols sangatlah konfiden tau ke tau tuu 😆 . Ada 4 item dalam set Perfect Lady Dyxy: . ✨ Bc Cream Foundation ✨ Mineral Green Tea Face mist ✨ Brush Gomok Padat Sendat ✨ Lipstick . Dalam masa 3 minit, 4 item ini dapat bagi efek glowing dan muka makin lama makin berseri. . Tahan 8 jam tau uols 😍 . All items lulus KKM takde ragu-ragu lagi. Cantik dengan selamat. . Yakin dengan Dyxy! Love Dyxy 💝 . Ws 0179454032 . #dyxycosmetics  #bccreambydyana  #dyxycosmetic  #myrasyahidfamily  #dyxyampang  #dyxykl  #dyxywangsamaju  #dyxykeramat  #codampang  #codampangpoint  #bccreamfoundationmalaysia  #bccream  #muaampang  #muakl  #dyxybccream  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistneeded  #dyxymurah  #bccreamoriginal  #kl  #klcc  #ampang  #wangsamaju  #foundationmalaysia  #foundationmurah  #lipstickdyxy 
Nak tahu siapa disebalik DYXY BC cream? Jom tengok video ni dulu! Hint? She’s from overseas😱 she’s using DYXY cosmetics. .
.
Dyxy memang cenggini 👍🏼👍🏼 Nak tak?? Cepat rebut promosi gila gila nie sementara masih ada stock 💨💨 Ada juga free gift mewah untuk awak tau😘
.
Berminat nak order set DYXY? Awak boleh terus klik link whatsapp di profile ig @arafabeauty.my for fast respond, tak perlu komen atau dm😘
.
Atau Share je LOC , Kami COD sampai depan PINTU : 👉 Gombak 👉 Taman Melawati 👉 Wangsa Maju 👉 Jelatek 👉 Ampang 👉 Keramat 👉 KLCC 👉 Cheras

#coddyxy #bccreamdyxy #dyxy #dyxymascara #dyxybrush #dyxylipstick #greenteafacemist #muaampang #muacheras #muaterengganu #muakelantan #usahawanDYXY #shalicioushq #perlashine #nsabeauty #wowskin #wawaserum #aurawhite #perlacoffee #quputeh #dianzvitaminmurah #bibiaqbybellaz
Nak tahu siapa disebalik DYXY BC cream? Jom tengok video ni dulu! Hint? She’s from overseas😱 she’s using DYXY cosmetics. . . Dyxy memang cenggini 👍🏼👍🏼 Nak tak?? Cepat rebut promosi gila gila nie sementara masih ada stock 💨💨 Ada juga free gift mewah untuk awak tau😘 . Berminat nak order set DYXY? Awak boleh terus klik link whatsapp di profile ig @arafabeauty.my for fast respond, tak perlu komen atau dm😘 . Atau Share je LOC , Kami COD sampai depan PINTU : 👉 Gombak 👉 Taman Melawati 👉 Wangsa Maju 👉 Jelatek 👉 Ampang 👉 Keramat 👉 KLCC 👉 Cheras #coddyxy  #bccreamdyxy  #dyxy  #dyxymascara  #dyxybrush  #dyxylipstick  #greenteafacemist  #muaampang  #muacheras  #muaterengganu  #muakelantan  #usahawanDYXY  #shalicioushq  #perlashine  #nsabeauty  #wowskin  #wawaserum  #aurawhite  #perlacoffee  #quputeh  #dianzvitaminmurah  #bibiaqbybellaz 
19.08.2018 _ sanding_ kg sungai penchala
.
Lighting sendu sikit hari ni😍
.
For booking or inquiries do whatsapp me 👇🏻
📲www.wasap.my/60136181604

IG : http://www.instagram.com/rozalieyaroslan

#makeupbylieyaroslan #muakl #muasegambut #muakepong #muasungaibuloh #muagombak #muaselayang #muakeramat #muaampang #muaselangor #makeupnikah #makeuptunang #makeupsanding #makeupdinner #makeupevent #bridal #bridesmaid #makeupphotoshoot #makeupdoll #makeupsimple #muaijok #muakualaselangor #muasungaibesar #muasabakbernam
19.08.2018 _ sanding_ kg sungai penchala . Lighting sendu sikit hari ni😍 . For booking or inquiries do whatsapp me 👇🏻 📲www.wasap.my/60136181604 IG : http://www.instagram.com/rozalieyaroslan #makeupbylieyaroslan  #muakl  #muasegambut  #muakepong  #muasungaibuloh  #muagombak  #muaselayang  #muakeramat  #muaampang  #muaselangor  #makeupnikah  #makeuptunang  #makeupsanding  #makeupdinner  #makeupevent  #bridal  #bridesmaid  #makeupphotoshoot  #makeupdoll  #makeupsimple  #muaijok  #muakualaselangor  #muasungaibesar  #muasabakbernam 
MAKEUP SANDING | AFIFA | CHERAS 💕 💓
.
Thank you awak percaya kat amal untuk cantik kan awak di hari bersejarah awak.
So dari fresh look kita buat something bold with red lips. Haaa... On ke takk nihhh..
Siapa yang still cari mua, boleh la risik2 dgn amal yeee..
InsyaAllah harga berpatutan 😘 . . 
For booking & any inquiries 
Whatsapp 👉🏼 01136683286
Whatsapp 👉🏼 http://www.wasap.my/601136683286
.
Book your slot now. 
Booking with payment 💕
.
.
.
#makeupbyamallina #muakl #muaselangor #muakepong #muaselayang #muashahalam #muakajang #muabangi #muakualalumpur #muasegambut #muasetapak #muaklang #muaklselangor #muasepang #muaputrajaya #muapetalingjaya #muapuncakalam #muasungaibuloh #muaklmurah #muamurahkl #makeupartistmalaysia #muadamansara #muaserdang #muakelanajaya #muaampang #muacheras #muasubang #muasubangjaya #muagombak #muabatucaves
MAKEUP SANDING | AFIFA | CHERAS 💕 💓 . Thank you awak percaya kat amal untuk cantik kan awak di hari bersejarah awak. So dari fresh look kita buat something bold with red lips. Haaa... On ke takk nihhh.. Siapa yang still cari mua, boleh la risik2 dgn amal yeee.. InsyaAllah harga berpatutan 😘 . . For booking & any inquiries Whatsapp 👉🏼 01136683286 Whatsapp 👉🏼 http://www.wasap.my/601136683286 . Book your slot now. Booking with payment 💕 . . . #makeupbyamallina  #muakl  #muaselangor  #muakepong  #muaselayang  #muashahalam  #muakajang  #muabangi  #muakualalumpur  #muasegambut  #muasetapak  #muaklang  #muaklselangor  #muasepang  #muaputrajaya  #muapetalingjaya  #muapuncakalam  #muasungaibuloh  #muaklmurah  #muamurahkl  #makeupartistmalaysia  #muadamansara  #muaserdang  #muakelanajaya  #muaampang  #muacheras  #muasubang  #muasubangjaya  #muagombak  #muabatucaves 
Sanding Rasyidah😍😍
makeup by @suharamohdkhalid 
Full pakage @syizzrull_nadziq_wedding 
Makeup booking whatsapp 0142579500 🌸
#muabanting#muaklang#muashahalam#muaputrajaya#muacyberjaya#muakualaselangor#muabangi#muadengkil#muasubang#muakl#muaampang#muagombak#muanilai#muaseremban#muaselangor#malaywedding#classmakeup#sewaveil#muapetalingjaya#muatanjungkarang#muarawang#muabangi#weddingdiarieskl
Sanding Rasyidah😍😍
makeup by @suharamohdkhalid 
Full pakage @syizzrull_nadziq_wedding 
Makeup booking whatsapp 0142579500 🌸
#muabanting#muaklang#muashahalam#muaputrajaya#muacyberjaya#muakualaselangor#muabangi#muadengkil#muasubang#muakl#muaampang#muagombak#muanilai#muaseremban#muaselangor#malaywedding#classmakeup#sewaveil#muapetalingjaya#muatanjungkarang#muarawang#muabangi#weddingdiarieskl
Henna Families 😊
Tqsm dear hired akak on your big day 😍 🌸Makeup Tunang 🌸Makeup Nikah 🌸Makeup Sanding 🌸Makeup Tandang 🌸Annual Dinner 🌸Konvo 🌸Bridemaids 🌸Birthday Party 🌸Cukur Jambul 💕Henna Saja² 💕Henna Tunang 💕Henna Nikah 💕Henna Tandang

MUA & HA AMPANG
Makeup & Henna Artist
(Area Ampang Free Cas Transport)
Based in Ampang 
Cover area KL & Selangor

Berminat untuk booking & pertanyaan boleh Whatapps :- http://www.wasap.my/60172547821

Visit & Follow IG:-
http://instagram.com/faraa_mua_henna 
#ampang #hennapengantin #hennabajet #hennamurah #uluklang #cheras #hululangat #pandanindah #pandanmewah #pandanjaya #muaampang #makeupbajet #makeupmurah #makeupcantik #makeuppengantin #makeuptunang #makeupnikah #hantaran #pengantinmalaysia #inaimurah #hennacantik #kajang #shahalam #kl #ctdk #bazarpaknil
Henna Families 😊 Tqsm dear hired akak on your big day 😍 🌸Makeup Tunang 🌸Makeup Nikah 🌸Makeup Sanding 🌸Makeup Tandang 🌸Annual Dinner 🌸Konvo 🌸Bridemaids 🌸Birthday Party 🌸Cukur Jambul 💕Henna Saja² 💕Henna Tunang 💕Henna Nikah 💕Henna Tandang MUA & HA AMPANG Makeup & Henna Artist (Area Ampang Free Cas Transport) Based in Ampang Cover area KL & Selangor Berminat untuk booking & pertanyaan boleh Whatapps :- http://www.wasap.my/60172547821 Visit & Follow IG:- http://instagram.com/faraa_mua_henna #ampang  #hennapengantin  #hennabajet  #hennamurah  #uluklang  #cheras  #hululangat  #pandanindah  #pandanmewah  #pandanjaya  #muaampang  #makeupbajet  #makeupmurah  #makeupcantik  #makeuppengantin  #makeuptunang  #makeupnikah  #hantaran  #pengantinmalaysia  #inaimurah  #hennacantik  #kajang  #shahalam  #kl  #ctdk  #bazarpaknil 
Henna Tunang / Walkin 😉
Tqsm dear hired akak on your big day 😍 🌸Makeup Tunang 🌸Makeup Nikah 🌸Makeup Sanding 🌸Makeup Tandang 🌸Annual Dinner 🌸Konvo 🌸Bridemaids 🌸Birthday Party 🌸Cukur Jambul 💕Henna Saja² 💕Henna Tunang 💕Henna Nikah 💕Henna Tandang

MUA & HA AMPANG
Makeup & Henna Artist
(Area Ampang Free Cas Transport)
Based in Ampang 
Cover area KL & Selangor

Berminat untuk booking & pertanyaan boleh Whatapps :- http://www.wasap.my/60172547821

Visit & Follow IG:-
http://instagram.com/faraa_mua_henna 
#ampang #hennapengantin #hennabajet #hennamurah #uluklang #cheras #hululangat #pandanindah #pandanmewah #pandanjaya #muaampang #makeupbajet #makeupmurah #makeupcantik #makeuppengantin #makeuptunang #makeupnikah #hantaran #pengantinmalaysia #inaimurah #hennacantik #kajang #shahalam #kl #ctdk #bazarpaknil
Henna Tunang / Walkin 😉 Tqsm dear hired akak on your big day 😍 🌸Makeup Tunang 🌸Makeup Nikah 🌸Makeup Sanding 🌸Makeup Tandang 🌸Annual Dinner 🌸Konvo 🌸Bridemaids 🌸Birthday Party 🌸Cukur Jambul 💕Henna Saja² 💕Henna Tunang 💕Henna Nikah 💕Henna Tandang MUA & HA AMPANG Makeup & Henna Artist (Area Ampang Free Cas Transport) Based in Ampang Cover area KL & Selangor Berminat untuk booking & pertanyaan boleh Whatapps :- http://www.wasap.my/60172547821 Visit & Follow IG:- http://instagram.com/faraa_mua_henna #ampang  #hennapengantin  #hennabajet  #hennamurah  #uluklang  #cheras  #hululangat  #pandanindah  #pandanmewah  #pandanjaya  #muaampang  #makeupbajet  #makeupmurah  #makeupcantik  #makeuppengantin  #makeuptunang  #makeupnikah  #hantaran  #pengantinmalaysia  #inaimurah  #hennacantik  #kajang  #shahalam  #kl  #ctdk  #bazarpaknil 
location : bandar baru ampang
. 💄service henna & makeup for dinner / event / engagement / solemnization / reception / party
💋wasep 01123442852
ğŸŽ€ Booking early
Deposit will be taken
🙅🏼‍♀ No refundable deposit
.
.
#inaipengantin #inaipengantinmurah #inaiampang #inaibangsar #inaibangi #inaibajet #inailangat #inaikajang #inaiserikembangan #inaikl #inaiputihmurah #inaimurahgila #servisinaikl #servisinaimurah #inaikeramat #inaigombak #inaiselangor #muaampang #muakl #muabajet #muakeramat #muagombak #muabangsar #muaselangor #muauluklang #muashahalam #muakajang #muamalaysia #muapandanindah
location : bandar baru ampang . 💄service henna & makeup for dinner / event / engagement / solemnization / reception / party 💋wasep 01123442852 ğŸŽ€ Booking early Deposit will be taken 🙅🏼‍♀ No refundable deposit . . #inaipengantin  #inaipengantinmurah  #inaiampang  #inaibangsar  #inaibangi  #inaibajet  #inailangat  #inaikajang  #inaiserikembangan  #inaikl  #inaiputihmurah  #inaimurahgila  #servisinaikl  #servisinaimurah  #inaikeramat  #inaigombak  #inaiselangor  #muaampang  #muakl  #muabajet  #muakeramat  #muagombak  #muabangsar  #muaselangor  #muauluklang  #muashahalam  #muakajang  #muamalaysia  #muapandanindah 
. 💄service henna & makeup for dinner / event / engagement / solemnization / reception / party
💋wasep 01123442852
ğŸŽ€ Booking early
Deposit will be taken
🙅🏼‍♀ No refundable deposit
.
.
#inaipengantin #inaipengantinmurah #inaiampang #inaibangsar #inaibangi #inaibajet #inailangat #inaikajang #inaiserikembangan #inaikl #inaiputihmurah #inaimurahgila #servisinaikl #servisinaimurah #inaikeramat #inaigombak #inaiselangor #muaampang #muakl #muabajet #muakeramat #muagombak #muabangsar #muaselangor #muauluklang #muashahalam #muakajang #muamalaysia #muapandanindah
. 💄service henna & makeup for dinner / event / engagement / solemnization / reception / party 💋wasep 01123442852 ğŸŽ€ Booking early Deposit will be taken 🙅🏼‍♀ No refundable deposit . . #inaipengantin  #inaipengantinmurah  #inaiampang  #inaibangsar  #inaibangi  #inaibajet  #inailangat  #inaikajang  #inaiserikembangan  #inaikl  #inaiputihmurah  #inaimurahgila  #servisinaikl  #servisinaimurah  #inaikeramat  #inaigombak  #inaiselangor  #muaampang  #muakl  #muabajet  #muakeramat  #muagombak  #muabangsar  #muaselangor  #muauluklang  #muashahalam  #muakajang  #muamalaysia  #muapandanindah 
__________________🦋🦋🦋__________________

Whatapp me 📲+60132883604 for any inquiries and makeup booking
__________________________🦋🦋🦋__________________________

#sentuhbywawasanusi #engagement #solemnization #receptionmakeup #bridal #bridalmakeup #wedding #malaywedding #muabangi #muakajang #muasemenyih #muahululangat #muarawang #muaampang #muashahalam #muaselayang #muakualaselangor #muaselangor #muakl #muaputrajaya #muaseremban #muanegerisembilan #muamelaka
__________________🦋🦋🦋__________________ Whatapp me 📲+60132883604 for any inquiries and makeup booking __________________________🦋🦋🦋__________________________ #sentuhbywawasanusi  #engagement  #solemnization  #receptionmakeup  #bridal  #bridalmakeup  #wedding  #malaywedding  #muabangi  #muakajang  #muasemenyih  #muahululangat  #muarawang  #muaampang  #muashahalam  #muaselayang  #muakualaselangor  #muaselangor  #muakl  #muaputrajaya  #muaseremban  #muanegerisembilan  #muamelaka 
. 💄service henna & makeup for dinner / event / engagement / solemnization / reception / party
💋wasep 01123442852
ğŸŽ€ Booking early
Deposit will be taken
🙅🏼‍♀ No refundable deposit
.
.
#inaipengantin #inaipengantinmurah #inaiampang #inaibangsar #inaibangi #inaibajet #inailangat #inaikajang #inaiserikembangan #inaikl #inaiputihmurah #inaimurahgila #servisinaikl #servisinaimurah #inaikeramat #inaigombak #inaiselangor #muaampang #muakl #muabajet #muakeramat #muagombak #muabangsar #muaselangor #muauluklang #muashahalam #muakajang #muamalaysia #muapandanindah
. 💄service henna & makeup for dinner / event / engagement / solemnization / reception / party 💋wasep 01123442852 ğŸŽ€ Booking early Deposit will be taken 🙅🏼‍♀ No refundable deposit . . #inaipengantin  #inaipengantinmurah  #inaiampang  #inaibangsar  #inaibangi  #inaibajet  #inailangat  #inaikajang  #inaiserikembangan  #inaikl  #inaiputihmurah  #inaimurahgila  #servisinaikl  #servisinaimurah  #inaikeramat  #inaigombak  #inaiselangor  #muaampang  #muakl  #muabajet  #muakeramat  #muagombak  #muabangsar  #muaselangor  #muauluklang  #muashahalam  #muakajang  #muamalaysia  #muapandanindah