an online Instagram web viewer

#mtngetaways medias

Photos

Belitung Island Journey day 3
.
Hari ketiga nilah paling ditunggu2. Island hoping dan juga snorkling. Yeayyy..
.
๐ŸšฉPulau tinggi
๐ŸšฉPulau Garuda
๐ŸšฉPulau Lengkuas
๐ŸšฉPulau Kelayang
๐ŸšฉPulau Batu Belayar
.
Cantik sungguh air laut di sini. .Kebiru2an. Sampai boleh nampak ke dasar.
.
Kalau nak buat aktiviti macam kakak buat ni, boleh contact @mtngetaways . Servis tiptop diorang bagi.
.
#mtngetaways #nazaholdings #paradisenow #mtngetawaysgettingyouthere #JDTBlogger #TeamBloggerJohor #TBJ #blogkasihjuju #kasihjujudotcom #jujujalanjalan
Belitung Island Journey day 3 . Hari ketiga nilah paling ditunggu2. Island hoping dan juga snorkling. Yeayyy.. . ๐ŸšฉPulau tinggi ๐ŸšฉPulau Garuda ๐ŸšฉPulau Lengkuas ๐ŸšฉPulau Kelayang ๐ŸšฉPulau Batu Belayar . Cantik sungguh air laut di sini. .Kebiru2an. Sampai boleh nampak ke dasar. . Kalau nak buat aktiviti macam kakak buat ni, boleh contact @mtngetaways . Servis tiptop diorang bagi. . #mtngetaways  #nazaholdings  #paradisenow  #mtngetawaysgettingyouthere  #JDTBlogger  #TeamBloggerJohor  #TBJ  #blogkasihjuju  #kasihjujudotcom  #jujujalanjalan 
Belitung Island Journey day 3
.
Hari ketiga nilah paling ditunggu2. Island hoping dan juga snorkling. Yeayyy..
.
๐ŸšฉPulau tinggi
๐ŸšฉPulau Garuda
๐ŸšฉPulau Lengkuas
๐ŸšฉPulau Kelayang
๐ŸšฉPulau Batu Belayar
.
Cantik sungguh air laut di sini. .Kebiru2an. Sampai boleh nampak ke dasar.
.
Kalau nak buat aktiviti macam kakak buat ni, boleh contact @mtngetaways . Servis tiptop diorang bagi.
.
#mtngetaways #nazaholdings #paradisenow #mtngetawaysgettingyouthere #JDTBlogger #TeamBloggerJohor #TBJ #blogkasihjuju #kasihjujudotcom #jujujalanjalan
Belitung Island Journey day 3 . Hari ketiga nilah paling ditunggu2. Island hoping dan juga snorkling. Yeayyy.. . ๐ŸšฉPulau tinggi ๐ŸšฉPulau Garuda ๐ŸšฉPulau Lengkuas ๐ŸšฉPulau Kelayang ๐ŸšฉPulau Batu Belayar . Cantik sungguh air laut di sini. .Kebiru2an. Sampai boleh nampak ke dasar. . Kalau nak buat aktiviti macam kakak buat ni, boleh contact @mtngetaways . Servis tiptop diorang bagi. . #mtngetaways  #nazaholdings  #paradisenow  #mtngetawaysgettingyouthere  #JDTBlogger  #TeamBloggerJohor  #TBJ  #blogkasihjuju  #kasihjujudotcom  #jujujalanjalan 
Calling out to all shooting enthusiasts! We are promoting our Train and Tour course in the beautiful island of Belitung. Enjoy 1 day island-hopping and 2.5 days of intensive pistol shooting and safety seminar.

Inclusive of MTN Gold Lite Reward Membership Card worth $600 credit NOT TO BE MISSED! 
Course fee $945 ALL INCLUSIVE! Contact +65 91911142.

#detactical
#detacticalstrong
#mtngetaways
#trainandtour
#firearms
#belitung
#tactical
Calling out to all shooting enthusiasts! We are promoting our Train and Tour course in the beautiful island of Belitung. Enjoy 1 day island-hopping and 2.5 days of intensive pistol shooting and safety seminar. Inclusive of MTN Gold Lite Reward Membership Card worth $600 credit NOT TO BE MISSED! Course fee $945 ALL INCLUSIVE! Contact +65 91911142. #detactical  #detacticalstrong  #mtngetaways  #trainandtour  #firearms  #belitung  #tactical 
What do you guys think of these shots? Belitung trip day 2 was sick!

Let us know what you guys wanna see next at comment section below!
. ๐Ÿ“ท @hazimoking
๐Ÿ๏ธ @mtngetaways
๐Ÿ‘• @illsome.my
โŒš๏ธ @catwmalaysia
. 
#aoxm
#aoxmtour2018
#aoxmxbelitung2018
#mtngetaways
#illsomemy
#catwmalaysia
#belitungisland
#parkour
#parkourmalaysia
#fitmalaysia
Datang belitung mesti cuba Mie Belitung.. ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ
-
Thanks @mtngetaways for the great holidays ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ–ค๐Ÿ’™#nazaholdings #belitungisland #travelwithMTNgetaways #paradisenow #mtngetaways #indonesia #singapore #islandhopping #instatravel #MTNGetawaysGettingYouThere #FAMmediatrip #awakcutimana #travelblogger #jdtblogger #bloggermalaysia #bloggerjohor #johorblogger #teambloggerjohor #blogger #wisataindonesia #wonderfulindonesia #travelbelitung #travelindonesia #visitindonesia #bumilaskarpelangi #laskarpelangi
Datang belitung mesti cuba Mie Belitung.. ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ - Thanks @mtngetaways for the great holidays ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ–ค๐Ÿ’™#nazaholdings  #belitungisland  #travelwithMTNgetaways  #paradisenow  #mtngetaways  #indonesia  #singapore  #islandhopping  #instatravel  #MTNGetawaysGettingYouThere  #FAMmediatrip  #awakcutimana  #travelblogger  #jdtblogger  #bloggermalaysia  #bloggerjohor  #johorblogger  #teambloggerjohor  #blogger  #wisataindonesia  #wonderfulindonesia  #travelbelitung  #travelindonesia  #visitindonesia  #bumilaskarpelangi  #laskarpelangi 
Ni apa namanya ? @sunahjalanjalan  @sis_walk_walk .. Minn lupa .. Dah rasa tapi tak ingat... ๐Ÿ˜„
-
Nahh,, tour guide dari @mtngetaways sporting sangatt.. Sempat petik buah untuk kitorang rasa. ๐Ÿ˜‹
-
Thanks @mtngetaways for the great holidays ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ–ค๐Ÿ’™#nazaholdings #belitungisland #travelwithMTNgetaways #paradisenow #mtngetaways #indonesia #singapore #islandhopping #instatravel #MTNGetawaysGettingYouThere #FAMmediatrip #awakcutimana #travelblogger #jdtblogger #bloggermalaysia #bloggerjohor #johorblogger #teambloggerjohor #blogger #wisataindonesia #wonderfulindonesia #travelbelitung #travelindonesia #visitindonesia #bumilaskarpelangi #laskarpelangi
Ni apa namanya ? @sunahjalanjalan @sis_walk_walk .. Minn lupa .. Dah rasa tapi tak ingat... ๐Ÿ˜„ - Nahh,, tour guide dari @mtngetaways sporting sangatt.. Sempat petik buah untuk kitorang rasa. ๐Ÿ˜‹ - Thanks @mtngetaways for the great holidays ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ–ค๐Ÿ’™#nazaholdings  #belitungisland  #travelwithMTNgetaways  #paradisenow  #mtngetaways  #indonesia  #singapore  #islandhopping  #instatravel  #MTNGetawaysGettingYouThere  #FAMmediatrip  #awakcutimana  #travelblogger  #jdtblogger  #bloggermalaysia  #bloggerjohor  #johorblogger  #teambloggerjohor  #blogger  #wisataindonesia  #wonderfulindonesia  #travelbelitung  #travelindonesia  #visitindonesia  #bumilaskarpelangi  #laskarpelangi 
Apa yang ada sepanjang berada di sekitar  kampong laskar pelangi... Sangat kalerful kann ๐ŸŒˆ
-
Thanks @mtngetaways for the great holidays ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ–ค๐Ÿ’™#nazaholdings #belitungisland #travelwithMTNgetaways #paradisenow #mtngetaways #indonesia #singapore #islandhopping #instatravel #MTNGetawaysGettingYouThere #FAMmediatrip #awakcutimana #travelblogger #jdtblogger #bloggermalaysia #bloggerjohor #johorblogger #teambloggerjohor #blogger #wisataindonesia #wonderfulindonesia #travelbelitung #travelindonesia #visitindonesia #bumilaskarpelangi #laskarpelangi
Apa yang ada sepanjang berada di sekitar kampong laskar pelangi... Sangat kalerful kann ๐ŸŒˆ - Thanks @mtngetaways for the great holidays ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ–ค๐Ÿ’™#nazaholdings  #belitungisland  #travelwithMTNgetaways  #paradisenow  #mtngetaways  #indonesia  #singapore  #islandhopping  #instatravel  #MTNGetawaysGettingYouThere  #FAMmediatrip  #awakcutimana  #travelblogger  #jdtblogger  #bloggermalaysia  #bloggerjohor  #johorblogger  #teambloggerjohor  #blogger  #wisataindonesia  #wonderfulindonesia  #travelbelitung  #travelindonesia  #visitindonesia  #bumilaskarpelangi  #laskarpelangi 
Berada dalam replika sekola laskar pelangi ni mengimbau kembali kenangan kita sewaktu berada di zaman persekolahan..Dah bertahunn rupanyaa tinggalkan zaman sekolah.. Korang dulu zaman sekolah kuat monteng ? hahahahaha -
Thanks @mtngetaways for the great holidays ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ–ค๐Ÿ’™#nazaholdings #belitungisland #travelwithMTNgetaways #paradisenow #mtngetaways #indonesia #singapore #islandhopping #instatravel #MTNGetawaysGettingYouThere #FAMmediatrip #awakcutimana #travelblogger #jdtblogger #bloggermalaysia #bloggerjohor #johorblogger #teambloggerjohor #blogger #wisataindonesia #wonderfulindonesia #travelbelitung #travelindonesia #visitindonesia #bumilaskarpelangi #laskarpelangi
Berada dalam replika sekola laskar pelangi ni mengimbau kembali kenangan kita sewaktu berada di zaman persekolahan..Dah bertahunn rupanyaa tinggalkan zaman sekolah.. Korang dulu zaman sekolah kuat monteng ? hahahahaha - Thanks @mtngetaways for the great holidays ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ–ค๐Ÿ’™#nazaholdings  #belitungisland  #travelwithMTNgetaways  #paradisenow  #mtngetaways  #indonesia  #singapore  #islandhopping  #instatravel  #MTNGetawaysGettingYouThere  #FAMmediatrip  #awakcutimana  #travelblogger  #jdtblogger  #bloggermalaysia  #bloggerjohor  #johorblogger  #teambloggerjohor  #blogger  #wisataindonesia  #wonderfulindonesia  #travelbelitung  #travelindonesia  #visitindonesia  #bumilaskarpelangi  #laskarpelangi 
Kalau ke Belitung bersama @mtngetaways, jangan lupa cari gadis ni. Tour guide service recommended, sangat friendly dan informative. Di mana ada dia, pasti ada @heribelitung8914 ๐Ÿ˜‚

#mtngetaways #MTNGetawaysGettingYouThere #nazaholdings #paradisenow #belitungisland #belitungwonderful #wisataindonesia #wisatabelitung #travelindonesia #travelbelitung #idtravel #sunahjalanjalan #travelblogger #bloggermalaysia #jdtblogger #johorblogger #bloggerjohor #teambloggerjohor #malaysianblogger #traveldiary #tourguidebelitung
Kalau ke Belitung bersama @mtngetaways, jangan lupa cari gadis ni. Tour guide service recommended, sangat friendly dan informative. Di mana ada dia, pasti ada @heribelitung8914 ๐Ÿ˜‚ #mtngetaways  #MTNGetawaysGettingYouThere  #nazaholdings  #paradisenow  #belitungisland  #belitungwonderful  #wisataindonesia  #wisatabelitung  #travelindonesia  #travelbelitung  #idtravel  #sunahjalanjalan  #travelblogger  #bloggermalaysia  #jdtblogger  #johorblogger  #bloggerjohor  #teambloggerjohor  #malaysianblogger  #traveldiary  #tourguidebelitung 
Siapa pernah tengok movie laskar pelangi. Cuba teka ni tempat apa ? 
@aoxmovement
@mtngetaways 
#aoxmtour2018
#aoxmxbelitung2018
#mtngetaways
#nazaholdings
#akwagang
Frontflip MONDAY from @syafikuchan ! U guys excited for our new video AOXM TOUR 2018? If u guys excited comment โ€œ YES โ€œ below! .
Official photo from Day 1 of #aoxmtour2018. Will upload more photo and stay tuned for our Official Photo Album soon.
.
@iambz_ ๐Ÿ“ธ
@mtngetaways
#aoxm
#aoxmxsingapore2018
#mtngetaways
#singapore
#parkour
#parkourmalaysia
#fitmalaysia
Museum (Muzium) Kata Andrea Hirata merupakan muzium sastera pertama di Indonesia yang didirikan oleh penulis novel Laskar Pelangi itu untuk menginsiprasi generasi muda Indonesia terutama yang ada di Belitung, agar berani bermimpi sesuai semangat Laskar Pelangi.
Ia dijadikan sebagai tempat belajar dan media untuk mengapresiasi karya-karya sastera dari penulis di dalam mahupun luar negeri.
Terdapat lebih dari 200 literatur dari berbagai genre seperti literatur muzik, filem, anak seni, hingga literatur arsitektur. Meski banyak memasukkan karya penulis luar, kearifan lokal tidak luput dihadirkan di muzium ini.
Terdapat sebuah ruangan di muzium ini yang menyajikan informasi mengenai geografi Belitung Timur lengkap dengan contoh bebatuan asli di tempat ini iaitu batu Satam serta berbagai foto yang merupakan potongan-potongan adegan dalam filem Laskar Pelangi, buku, pernak pernik khas Belitung hingga ruang belajar untuk anak usia dini juga banyak pintu yang dicat warna-warni, memanjakan mata bagi setiap orang yang melihatnya.
Jangan lupa menikmati kopi khas Belitung disertai gorengan yang tersedia di ruangan bahagian belakang. Kopi khas Belitung ini diracik langsung dari tungku sesuai pesanan para pengunjung.
Bagi anda yang ingin berlibur ke Kabupaten (Daerah) Belitung Timur jangan lupa mengunjungi Museum Kata Andrea Hirata ini.

Sumber : 
https://travel.kompas.com/read/2016/04/02/194300227/Menengok.Semangat.Laskar.Pelangi.di.Museum.Andrea.Hirata

Terima kasih @mtngetaways yang telah membawa kami semua ke Pulau Belitung selama 4hari 3malam .
Pakej percutian yang sangat enjoy, berbaloi dan puashati!

For any enquiries please reach 
Faizun: +65 8531 3381

#nazaholdings #belitungisland #travelwithMTNgetaways #paradisenow 
#mtngetaways #indonesia #singapore #islandhopping #instatravel #MTNGetawaysGettingYouThere #FAMmediatrip #makinchejalanjalan #foodieblogger #JDTBlogger #alamsariditanahjauhar
Museum (Muzium) Kata Andrea Hirata merupakan muzium sastera pertama di Indonesia yang didirikan oleh penulis novel Laskar Pelangi itu untuk menginsiprasi generasi muda Indonesia terutama yang ada di Belitung, agar berani bermimpi sesuai semangat Laskar Pelangi. Ia dijadikan sebagai tempat belajar dan media untuk mengapresiasi karya-karya sastera dari penulis di dalam mahupun luar negeri. Terdapat lebih dari 200 literatur dari berbagai genre seperti literatur muzik, filem, anak seni, hingga literatur arsitektur. Meski banyak memasukkan karya penulis luar, kearifan lokal tidak luput dihadirkan di muzium ini. Terdapat sebuah ruangan di muzium ini yang menyajikan informasi mengenai geografi Belitung Timur lengkap dengan contoh bebatuan asli di tempat ini iaitu batu Satam serta berbagai foto yang merupakan potongan-potongan adegan dalam filem Laskar Pelangi, buku, pernak pernik khas Belitung hingga ruang belajar untuk anak usia dini juga banyak pintu yang dicat warna-warni, memanjakan mata bagi setiap orang yang melihatnya. Jangan lupa menikmati kopi khas Belitung disertai gorengan yang tersedia di ruangan bahagian belakang. Kopi khas Belitung ini diracik langsung dari tungku sesuai pesanan para pengunjung. Bagi anda yang ingin berlibur ke Kabupaten (Daerah) Belitung Timur jangan lupa mengunjungi Museum Kata Andrea Hirata ini. Sumber : https://travel.kompas.com/read/2016/04/02/194300227/Menengok.Semangat.Laskar.Pelangi.di.Museum.Andrea.Hirata Terima kasih @mtngetaways yang telah membawa kami semua ke Pulau Belitung selama 4hari 3malam . Pakej percutian yang sangat enjoy, berbaloi dan puashati! For any enquiries please reach Faizun: +65 8531 3381 #nazaholdings  #belitungisland  #travelwithMTNgetaways  #paradisenow  #mtngetaways  #indonesia  #singapore  #islandhopping  #instatravel  #MTNGetawaysGettingYouThere  #FAMmediatrip  #makinchejalanjalan  #foodieblogger  #JDTBlogger  #alamsariditanahjauhar 
My very first experience snorkeling in the sea๐Ÿ’œ If you want to gain this experience you can contact @mtngetaways ๐Ÿ’›

For any enquiries please contact ๐Ÿ’ซ

Faizun: +65 8531 3381

#nazaholdings #belitungisland #travelwithMTNgetaways #paradisenow 
#mtngetaways #indonesia #singapore #islandhopping #instatravel #MTNGetawaysGettingYouThere #FAMmediatrip #travellers #lovetravel #islandlover #island #travelingpost #travelphotography #travelbloggers
Tiberrr dekat sini rileks je aku krap krup krap krupp belinjau tuhh.. bila dah campur dalam Mie Belitung, pehh sedapp sangat.. Minum pulak dengan es jeruk! Wow..terus hyper semacam๐Ÿคฃ
-
Thanks @mtngetaways for the great holidays ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ–ค๐Ÿ’™#nazaholdings #belitungisland #travelwithMTNgetaways #paradisenow #mtngetaways #indonesia #singapore #islandhopping #instatravel #MTNGetawaysGettingYouThere #FAMmediatrip #awakcutimana #travelblogger #jdtblogger #bloggermalaysia #bloggerjohor #johorblogger #teambloggerjohor #blogger #wisataindonesia #wonderfulindonesia #travelbelitung #travelindonesia #visitindonesia #bumilaskarpelangi #laskarpelangi #awakmakanape #projekcarikmakan #makanmakankurus
Tiberrr dekat sini rileks je aku krap krup krap krupp belinjau tuhh.. bila dah campur dalam Mie Belitung, pehh sedapp sangat.. Minum pulak dengan es jeruk! Wow..terus hyper semacam๐Ÿคฃ - Thanks @mtngetaways for the great holidays ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ–ค๐Ÿ’™#nazaholdings  #belitungisland  #travelwithMTNgetaways  #paradisenow  #mtngetaways  #indonesia  #singapore  #islandhopping  #instatravel  #MTNGetawaysGettingYouThere  #FAMmediatrip  #awakcutimana  #travelblogger  #jdtblogger  #bloggermalaysia  #bloggerjohor  #johorblogger  #teambloggerjohor  #blogger  #wisataindonesia  #wonderfulindonesia  #travelbelitung  #travelindonesia  #visitindonesia  #bumilaskarpelangi  #laskarpelangi  #awakmakanape  #projekcarikmakan  #makanmakankurus 
Kak Sunah : โ€œAin, pasni nak berangan pergi mana pulak?โ€
Ain: โ€œOhhhh ,, Ain tauu..โ€
Kak Sunah: โ€œ Haa,, gi mana pulak?โ€
Ain: โ€œPergi ke hati Crush lerrโ€๐Ÿ™Š
Kak Sunah: โ€œ Pergi kutip balik hati kau yang dah jatuh dalam air tuhhhโ€ -
Okay Hambar! ๐Ÿคฃ
Gitu lerr kitorang, lagi2 aku.. Kuat berangan..Tapi, Tuhan tu Maha Mendengar.. Berangan travel sesama geng Katak.. Terus jadi kenyataan.. Kuncinya.. Berangan ! Tapi niatkan itu sebagai doa. -
Terima kasih @mtngetaways  kerana jadikan angan2 kami ini menjadi kenyataan!
-
#nazaholdings #belitungisland #travelwithMTNgetaways #paradisenow #mtngetaways #indonesia #singapore #islandhopping #instatravel #MTNGetawaysGettingYouThere #FAMmediatrip #awakcutimana #travelblogger #jdtblogger #bloggermalaysia #bloggerjohor #johorblogger #teambloggerjohor #blogger #wisataindonesia #wonderfulindonesia #travelbelitung #travelindonesia #visitindonesia #bumilaskarpelangi #laskarpelangi
Kak Sunah : โ€œAin, pasni nak berangan pergi mana pulak?โ€ Ain: โ€œOhhhh ,, Ain tauu..โ€ Kak Sunah: โ€œ Haa,, gi mana pulak?โ€ Ain: โ€œPergi ke hati Crush lerrโ€๐Ÿ™Š Kak Sunah: โ€œ Pergi kutip balik hati kau yang dah jatuh dalam air tuhhhโ€ - Okay Hambar! ๐Ÿคฃ Gitu lerr kitorang, lagi2 aku.. Kuat berangan..Tapi, Tuhan tu Maha Mendengar.. Berangan travel sesama geng Katak.. Terus jadi kenyataan.. Kuncinya.. Berangan ! Tapi niatkan itu sebagai doa. - Terima kasih @mtngetaways kerana jadikan angan2 kami ini menjadi kenyataan! - #nazaholdings  #belitungisland  #travelwithMTNgetaways  #paradisenow  #mtngetaways  #indonesia  #singapore  #islandhopping  #instatravel  #MTNGetawaysGettingYouThere  #FAMmediatrip  #awakcutimana  #travelblogger  #jdtblogger  #bloggermalaysia  #bloggerjohor  #johorblogger  #teambloggerjohor  #blogger  #wisataindonesia  #wonderfulindonesia  #travelbelitung  #travelindonesia  #visitindonesia  #bumilaskarpelangi  #laskarpelangi 
Gittew lerr ain.. Kalau gelak sumpah bising satu kampung!
-
Ain : โ€œTahu npe ain gelak?โ€
Dikbee: โ€œKenapa ain?โ€
Ain: โ€œSebab ain cedok lauk paling last tadi..โ€๐Ÿคฃ
-
 Thanks @mtngetaways  sebab buat saya gelak sepanjang hari.
-
#nazaholdings #belitungisland #travelwithMTNgetaways #paradisenow #mtngetaways #indonesia #singapore #islandhopping #instatravel #MTNGetawaysGettingYouThere #FAMmediatrip #awakcutimana #travelblogger #jdtblogger #bloggermalaysia #bloggerjohor #johorblogger #teambloggerjohor #blogger #wisataindonesia #wonderfulindonesia #travelbelitung #travelindonesia #visitindonesia #bumilaskarpelangi #laskarpelangi
Gittew lerr ain.. Kalau gelak sumpah bising satu kampung! - Ain : โ€œTahu npe ain gelak?โ€ Dikbee: โ€œKenapa ain?โ€ Ain: โ€œSebab ain cedok lauk paling last tadi..โ€๐Ÿคฃ - Thanks @mtngetaways sebab buat saya gelak sepanjang hari. - #nazaholdings  #belitungisland  #travelwithMTNgetaways  #paradisenow  #mtngetaways  #indonesia  #singapore  #islandhopping  #instatravel  #MTNGetawaysGettingYouThere  #FAMmediatrip  #awakcutimana  #travelblogger  #jdtblogger  #bloggermalaysia  #bloggerjohor  #johorblogger  #teambloggerjohor  #blogger  #wisataindonesia  #wonderfulindonesia  #travelbelitung  #travelindonesia  #visitindonesia  #bumilaskarpelangi  #laskarpelangi 
Kalau uols nak tau, sekitar Belitung ada pulau-pulau kecil yang masih cantik lagi suci terpelihara. Aktiviti air memang wajib masuk list kalau datang ke sini.

Jemput baca kat blog tentang aktiviti island hopping dan snorkeling yang disediakan oleh @mtngetaways. Link blog on bio @sunahsakura ya ๐ŸŒธ

Untuk maklumat lanjut mengenai pakej percutian ke Belitung, hubungi Faizun: +65 8531 3381

#belitungisland #travelwithMTNgetaways #paradisenow #mtngetaways #indonesia #instatravel #MTNGetawaysGettingYouThere #FAMmediatrip #sunahsolehtravel #sunahjalanjalan #travelblogger #jdtblogger #bloggermalaysia #bloggerjohor #johorblogger #teambloggerjohor #blogger #wisataindonesia #wonderfulindonesia #travelbelitung #travelindonesia #beautifulindonesia #laskarpelangi #islandhopping #snorkeling #idtravel
Kalau uols nak tau, sekitar Belitung ada pulau-pulau kecil yang masih cantik lagi suci terpelihara. Aktiviti air memang wajib masuk list kalau datang ke sini. Jemput baca kat blog tentang aktiviti island hopping dan snorkeling yang disediakan oleh @mtngetaways. Link blog on bio @sunahsakura ya ๐ŸŒธ Untuk maklumat lanjut mengenai pakej percutian ke Belitung, hubungi Faizun: +65 8531 3381 #belitungisland  #travelwithMTNgetaways  #paradisenow  #mtngetaways  #indonesia  #instatravel  #MTNGetawaysGettingYouThere  #FAMmediatrip  #sunahsolehtravel  #sunahjalanjalan  #travelblogger  #jdtblogger  #bloggermalaysia  #bloggerjohor  #johorblogger  #teambloggerjohor  #blogger  #wisataindonesia  #wonderfulindonesia  #travelbelitung  #travelindonesia  #beautifulindonesia  #laskarpelangi  #islandhopping  #snorkeling  #idtravel 
Sedikit throwback di Pulau Belitung tempoh hari... Kami merasai pengalaman makan berdulang mengikut adat Belitung dimana : 
1- Satu dulang terdiri dari empat orang
2- Yang paling muda perlu membuka tudung saji.
3- Yang paling muda juga perlu menyediakan pinggan untuk diletakkan nasik.
4- Dan yang paling berusia akan mengambil makanan terlebih dahulu.
5-  Seterusnya yg kedua muda dan berlarutan sehinggalah ke paling muda.

Thanks @mtngetaways  untuk percutian kali ini.. Jujurnya menggunakan khidmat mereka amatlah memuaskan! 5 bintang!

#nazaholdings #belitungisland #travelwithMTNgetaways #paradisenow #mtngetaways #indonesia #MTNGetawaysGettingYouThere #FAMmediatrip #siswalkwalk #sunahsolehtravel #sunahjalanjalan #awakcutimana #travelblogger #jdtblogger #bloggermalaysia #bloggerjohor #johorblogger #teambloggerjohor #blogger #wisataindonesia #wonderfulindonesia #travelbelitung #travelindonesia #beautifulindonesia #laskarpelangi
Sedikit throwback di Pulau Belitung tempoh hari... Kami merasai pengalaman makan berdulang mengikut adat Belitung dimana : 1- Satu dulang terdiri dari empat orang 2- Yang paling muda perlu membuka tudung saji. 3- Yang paling muda juga perlu menyediakan pinggan untuk diletakkan nasik. 4- Dan yang paling berusia akan mengambil makanan terlebih dahulu. 5- Seterusnya yg kedua muda dan berlarutan sehinggalah ke paling muda. Thanks @mtngetaways untuk percutian kali ini.. Jujurnya menggunakan khidmat mereka amatlah memuaskan! 5 bintang! #nazaholdings  #belitungisland  #travelwithMTNgetaways  #paradisenow  #mtngetaways  #indonesia  #MTNGetawaysGettingYouThere  #FAMmediatrip  #siswalkwalk  #sunahsolehtravel  #sunahjalanjalan  #awakcutimana  #travelblogger  #jdtblogger  #bloggermalaysia  #bloggerjohor  #johorblogger  #teambloggerjohor  #blogger  #wisataindonesia  #wonderfulindonesia  #travelbelitung  #travelindonesia  #beautifulindonesia  #laskarpelangi 
Memang dengar aku gelak2 kan..Sebenarnya aku kena buli.. sebab makanan je weyhh.. Kauu tengok kak @sunahsakura .. Lepas geramm letewww membuli kitee.. Yang paling muda paling kena buli.. Yang paling muda amek lauk paling last... ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
-
Nah, ni baru konsep sebenar #makanmakankurus ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
-
Terima kasih @mtngetaways kerana provide itinerary yang bagus especially about this culture ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ
-
#nazaholdings #belitungisland #travelwithMTNgetaways #paradisenow #mtngetaways #indonesia #singapore #islandhopping #instatravel #MTNGetawaysGettingYouThere #FAMmediatrip #awakcutimana #travelblogger #jdtblogger #bloggermalaysia #bloggerjohor #johorblogger #teambloggerjohor #blogger #wisataindonesia #wonderfulindonesia #travelbelitung #travelindonesia #visitindonesia #bumilaskarpelangi #laskarpelangi
#awakmakanape  #projekcarikmakan
Memang dengar aku gelak2 kan..Sebenarnya aku kena buli.. sebab makanan je weyhh.. Kauu tengok kak @sunahsakura .. Lepas geramm letewww membuli kitee.. Yang paling muda paling kena buli.. Yang paling muda amek lauk paling last... ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ - Nah, ni baru konsep sebenar #makanmakankurus  ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ - Terima kasih @mtngetaways kerana provide itinerary yang bagus especially about this culture ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ - #nazaholdings  #belitungisland  #travelwithMTNgetaways  #paradisenow  #mtngetaways  #indonesia  #singapore  #islandhopping  #instatravel  #MTNGetawaysGettingYouThere  #FAMmediatrip  #awakcutimana  #travelblogger  #jdtblogger  #bloggermalaysia  #bloggerjohor  #johorblogger  #teambloggerjohor  #blogger  #wisataindonesia  #wonderfulindonesia  #travelbelitung  #travelindonesia  #visitindonesia  #bumilaskarpelangi  #laskarpelangi  #awakmakanape  #projekcarikmakan 
Masa nii nakkk masukk ke replika sekolah laskar pelangi ๐ŸŒˆ
-
Jomlah bercuti ke Pulau Belitung bersama dengan @mtngetaways .. Tak payah pening2 fikir.. Tour guidenya udah urusin semuanya.. ๐Ÿ˜
- -#nazaholdings #belitungisland #travelwithMTNgetaways #paradisenow #mtngetaways #indonesia #singapore #islandhopping #instatravel #MTNGetawaysGettingYouThere #FAMmediatrip #awakcutimana #travelblogger #jdtblogger #bloggermalaysia #bloggerjohor #johorblogger #teambloggerjohor #blogger #wisataindonesia #wonderfulindonesia #travelbelitung #travelindonesia #visitindonesia #bumilaskarpelangi #laskarpelangi
Masa nii nakkk masukk ke replika sekolah laskar pelangi ๐ŸŒˆ - Jomlah bercuti ke Pulau Belitung bersama dengan @mtngetaways .. Tak payah pening2 fikir.. Tour guidenya udah urusin semuanya.. ๐Ÿ˜ - -#nazaholdings  #belitungisland  #travelwithMTNgetaways  #paradisenow  #mtngetaways  #indonesia  #singapore  #islandhopping  #instatravel  #MTNGetawaysGettingYouThere  #FAMmediatrip  #awakcutimana  #travelblogger  #jdtblogger  #bloggermalaysia  #bloggerjohor  #johorblogger  #teambloggerjohor  #blogger  #wisataindonesia  #wonderfulindonesia  #travelbelitung  #travelindonesia  #visitindonesia  #bumilaskarpelangi  #laskarpelangi 
Belitung Island Journey
.
SubhanAllah cantik sungguh matahari terbenam di pantai Tanjung Pendam ni. Lokasi ni merupakan spot terbaik bagi penduduk Pulau Belitung untuk menyaksikan sunset.
.
Kalau korang amik pakej dengan @mtngetaways memang dah masuk sekali dalam jadual. So ape tunggu lagi. Cepat-cepat dm MTN Getaways sekarang jugak!
.
#mtngetaways #nazaholdings #paradisenow #mtngetawaysgettingyouthere #JDTBlogger #TeamBloggerJohor #TBJ #blogkasihjuju #kasihjujudotcom #jujujalanjalan
Belitung Island Journey . SubhanAllah cantik sungguh matahari terbenam di pantai Tanjung Pendam ni. Lokasi ni merupakan spot terbaik bagi penduduk Pulau Belitung untuk menyaksikan sunset. . Kalau korang amik pakej dengan @mtngetaways memang dah masuk sekali dalam jadual. So ape tunggu lagi. Cepat-cepat dm MTN Getaways sekarang jugak! . #mtngetaways  #nazaholdings  #paradisenow  #mtngetawaysgettingyouthere  #JDTBlogger  #TeamBloggerJohor  #TBJ  #blogkasihjuju  #kasihjujudotcom  #jujujalanjalan 
Belitung Island Journey
.
SubhanAllah cantik sungguh matahari terbenam di pantai Tanjung Pendam ni. Lokasi ni merupakan spot terbaik bagi penduduk Pulau Belitung untuk menyaksikan sunset.
.
Kalau korang amik pakej dengan @mtngetaways memang dah masuk sekali dalam jadual. So ape tunggu lagi. Cepat-cepat dm MTN Getaways sekarang jugak!
.
#mtngetaways #nazaholdings #paradisenow #mtngetawaysgettingyouthere #JDTBlogger #TeamBloggerJohor #TBJ #blogkasihjuju #kasihjujudotcom #jujujalanjalan
Belitung Island Journey . SubhanAllah cantik sungguh matahari terbenam di pantai Tanjung Pendam ni. Lokasi ni merupakan spot terbaik bagi penduduk Pulau Belitung untuk menyaksikan sunset. . Kalau korang amik pakej dengan @mtngetaways memang dah masuk sekali dalam jadual. So ape tunggu lagi. Cepat-cepat dm MTN Getaways sekarang jugak! . #mtngetaways  #nazaholdings  #paradisenow  #mtngetawaysgettingyouthere  #JDTBlogger  #TeamBloggerJohor  #TBJ  #blogkasihjuju  #kasihjujudotcom  #jujujalanjalan 
Ringkasan tempat-tempat menarik di Belitung yang berasaskan seni dan budaya.

Jemput tengok video penuh di Youtube: Sunah Sakura

Baca selanjutnya tentang tempat-tempat ni di blog. Link on bio @sunahsakura ya ๐ŸŒธ

#belitungisland @mtngetaways #travelwithMTNgetaways #paradisenow #mtngetaways #indonesia #instatravel #MTNGetawaysGettingYouThere #FAMmediatrip #sunahsolehtravel #sunahjalanjalan #travelblogger #jdtblogger #bloggermalaysia #bloggerjohor #johorblogger #teambloggerjohor #blogger #wisataindonesia #wonderfulindonesia #travelbelitung #travelindonesia #beautifulindonesia #laskarpelangi #andreahirata #idtravel
Ringkasan tempat-tempat menarik di Belitung yang berasaskan seni dan budaya. Jemput tengok video penuh di Youtube: Sunah Sakura Baca selanjutnya tentang tempat-tempat ni di blog. Link on bio @sunahsakura ya ๐ŸŒธ #belitungisland  @mtngetaways #travelwithMTNgetaways  #paradisenow  #mtngetaways  #indonesia  #instatravel  #MTNGetawaysGettingYouThere  #FAMmediatrip  #sunahsolehtravel  #sunahjalanjalan  #travelblogger  #jdtblogger  #bloggermalaysia  #bloggerjohor  #johorblogger  #teambloggerjohor  #blogger  #wisataindonesia  #wonderfulindonesia  #travelbelitung  #travelindonesia  #beautifulindonesia  #laskarpelangi  #andreahirata  #idtravel 
Esok dah kerja ke ? ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ Are you a sea lover or mountain lover ? 
Kalau tanya aku , I like both !!! ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ It is because both will gives you different scenery .
๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ...
...
Okay buat si pencinta laut , korang kena lah visit Belitung. Bagi aku, Belitung masih tidak sesak , tenang dan lautnya semua masih cantik dan paling penting bersih . ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป ...
...
Place : Pulau Lengkuas ...
...
@mtngetaways 
#niastory_ #mtngetaways #mtngetawaysgettingyouthere #paradisenow #nazaholdings #langitgloomysikit #kalauadamatahariterikbolehlihatjernihsungguhairlautnya
Esok dah kerja ke ? ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ Are you a sea lover or mountain lover ? Kalau tanya aku , I like both !!! ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ It is because both will gives you different scenery . ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ... ... Okay buat si pencinta laut , korang kena lah visit Belitung. Bagi aku, Belitung masih tidak sesak , tenang dan lautnya semua masih cantik dan paling penting bersih . ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป ... ... Place : Pulau Lengkuas ... ... @mtngetaways #niastory_  #mtngetaways  #mtngetawaysgettingyouthere  #paradisenow  #nazaholdings  #langitgloomysikit  #kalauadamatahariterikbolehlihatjernihsungguhairlautnya 
๐Ÿ’–๐Ÿ’– belitung island. Lain kali nak pegi labu dgn ibu, papa, ariana, baby adriana and abang Adam. Unforgettable memory in Belitung. @_kimfaizun tq @mtn for this wonderful trip. #mtngetaways #beautufulisland #moana #beautifulindonesia
Beautiful belitung.. tq Aunty @_kimfaizun โค๐Ÿ’– you #mtngetaways #belitungisland 
#beautifulisland
Underwater life in Kelayang island, Belitong. Photo credit aunt Biha and Unt Farah ๐Ÿ ๐ŸŸ๐Ÿฆˆ #BELITUNG #mtngetaways #underwaterlife #manonisland
Serenity view. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ...
...
Place : Tanjung Kelayang Beach ...
...
From KL to Pulau Belitung nie ada dua :
1) KL - Singapore - Belitung ( Tanjung Pandan ) via Garuda Airlines ( this flight still limited as for now sebab dorang baru je buka route nie from Singapore ).
2) KL - Jakarta - Belitung ( Tanjung Pandan ) via any flight yang available sebab route nie memang ada from Jakarta . ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
....
....
@mtngetaways 
#niastory_  #dikawasanjettypunbersihsangat #mtngetaways #mtngetawaysgettingyouthere #paradisenow #nazaholdings
Serenity view. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ... ... Place : Tanjung Kelayang Beach ... ... From KL to Pulau Belitung nie ada dua : 1) KL - Singapore - Belitung ( Tanjung Pandan ) via Garuda Airlines ( this flight still limited as for now sebab dorang baru je buka route nie from Singapore ). 2) KL - Jakarta - Belitung ( Tanjung Pandan ) via any flight yang available sebab route nie memang ada from Jakarta . ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š .... .... @mtngetaways #niastory_  #dikawasanjettypunbersihsangat  #mtngetaways  #mtngetawaysgettingyouthere  #paradisenow  #nazaholdings 
Alangkah seronoknya kalau dapat pergi ke Pulau Belitung bersama @fesmmy dan @mtngetaways ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
.
#FESMMY #FESMMARITEROKA #MTNGetaways
Jadi saya memutuskan untuk menyertai FESM Travel Giveaway di saat-saat akhir! Terima kasih @qissfeoniza di atas bantuan menjayakan video ini yang mengambil masa 5 minit ๐Ÿ˜‚ dan sempat disunting sebelum tamat tempoh peraduan! ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ #nevertoolate #justdoitโœ”๏ธ #FESMMY #FESMMARITEROKA #MTNGetaways @fesmmy @mtngetaways
Jadi saya memutuskan untuk menyertai FESM Travel Giveaway di saat-saat akhir! Terima kasih @qissfeoniza di atas bantuan menjayakan video ini yang mengambil masa 5 minit ๐Ÿ˜‚ dan sempat disunting sebelum tamat tempoh peraduan! ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ #nevertoolate  #justdoit โœ”๏ธ #FESMMY  #FESMMARITEROKA  #MTNGetaways  @fesmmy @mtngetaways
Siapa yang tidak tahu novel dan film Laskar Pelangi? Saya yakin hampir dari kalian semua sudah pernah membaca novel atau menonton film Laskar Pelangi atau setidaknya tahu mengenai cerita nya Laskar Pelangi. Ya, negeri Laskar Pelangi itu ialah Belitung. 
Sekalung penghargaan untuk @fesmmy kerana memberi peluang untuk menyertai contest ini. Merakam video ini dibawah renyai renyai hujan alhamdulillah. Doakan saya agar @fesmmy dapat merealisasikan impian saya. โ€œComment Aamiin semua!โ€ #FESMMY #FESMMARITEROKA #MTNGetaways
Siapa yang tidak tahu novel dan film Laskar Pelangi? Saya yakin hampir dari kalian semua sudah pernah membaca novel atau menonton film Laskar Pelangi atau setidaknya tahu mengenai cerita nya Laskar Pelangi. Ya, negeri Laskar Pelangi itu ialah Belitung. Sekalung penghargaan untuk @fesmmy kerana memberi peluang untuk menyertai contest ini. Merakam video ini dibawah renyai renyai hujan alhamdulillah. Doakan saya agar @fesmmy dapat merealisasikan impian saya. โ€œComment Aamiin semua!โ€ #FESMMY  #FESMMARITEROKA  #MTNGetaways 
โ€” Ya Allahhhh cantiknya keindahan alam ciptaanMu. โค๏ธ
.
๐Ÿ“ธ @dikbee
.
.
โœˆ๏ธ JB - Changi - Tanjung Pandan - Pulau Belitung.
.
Contact:
Faizun +65 8531 3381 atau 
Email: admin@mtngetaways.com
.
@mtngetaways
@mtngetaways
@mtngetaways
.
#uyuljalanjalan #pulaubelitung #belitungisland #FAMmediatrip #mtngetaways #nazaholdings #paradisenow #luciaboutique #mtngetawaysgettingyouthere
.
#Lightroom #LightroomPreset #Lr #Photography #PhotographerMalaysia #PhotographyForLife #EditLikePro #HuaweiP20 #ExiPhoneUser
. 
#TeamBloggerJohor
#JDTBlogger
#BloggerJohor
#BloggerMalaysia
#LifestyleBlogger
#BeautyBlogger
#uyulroslidotcom
โ€” Ya Allahhhh cantiknya keindahan alam ciptaanMu. โค๏ธ . ๐Ÿ“ธ @dikbee . . โœˆ๏ธ JB - Changi - Tanjung Pandan - Pulau Belitung. . Contact: Faizun +65 8531 3381 atau Email: admin@mtngetaways.com . @mtngetaways @mtngetaways @mtngetaways . #uyuljalanjalan  #pulaubelitung  #belitungisland  #FAMmediatrip  #mtngetaways  #nazaholdings  #paradisenow  #luciaboutique  #mtngetawaysgettingyouthere  . #Lightroom  #LightroomPreset  #Lr  #Photography  #PhotographerMalaysia  #PhotographyForLife  #EditLikePro  #HuaweiP20  #ExiPhoneUser  . #TeamBloggerJohor  #JDTBlogger  #BloggerJohor  #BloggerMalaysia  #LifestyleBlogger  #BeautyBlogger  #uyulroslidotcom 
โ€” Rindunyaaaaaa. ๐Ÿ˜ญ
.
๐Ÿ“ธ @dikbee
.
.
โœˆ๏ธ JB - Changi - Tanjung Pandan - Pulau Belitung.
.
Contact:
Faizun +65 8531 3381 atau 
Email: admin@mtngetaways.com
.
@mtngetaways
@mtngetaways
@mtngetaways
.
#uyuljalanjalan #pulaubelitung #belitungisland #FAMmediatrip #mtngetaways #nazaholdings #paradisenow #luciaboutique #mtngetawaysgettingyouthere
.
#Lightroom #LightroomPreset #Lr #Photography #PhotographerMalaysia #PhotographyForLife #EditLikePro #HuaweiP20 #ExiPhoneUser
. 
#TeamBloggerJohor
#JDTBlogger
#BloggerJohor
#BloggerMalaysia
#LifestyleBlogger
#BeautyBlogger
#uyulroslidotcom
โ€” Rindunyaaaaaa. ๐Ÿ˜ญ . ๐Ÿ“ธ @dikbee . . โœˆ๏ธ JB - Changi - Tanjung Pandan - Pulau Belitung. . Contact: Faizun +65 8531 3381 atau Email: admin@mtngetaways.com . @mtngetaways @mtngetaways @mtngetaways . #uyuljalanjalan  #pulaubelitung  #belitungisland  #FAMmediatrip  #mtngetaways  #nazaholdings  #paradisenow  #luciaboutique  #mtngetawaysgettingyouthere  . #Lightroom  #LightroomPreset  #Lr  #Photography  #PhotographerMalaysia  #PhotographyForLife  #EditLikePro  #HuaweiP20  #ExiPhoneUser  . #TeamBloggerJohor  #JDTBlogger  #BloggerJohor  #BloggerMalaysia  #LifestyleBlogger  #BeautyBlogger  #uyulroslidotcom 
Hi Belitung, wait for me :) Cc: @fesmmy @mtngetaways 
Ps: Suara @faeezazmi kat akhir video. 
_
#FESMMY #FESMMARITEROKA #MTNGetaways
โ€” Group photos defined happiness. I really love this trip and I believes everyone enjoyed. โค๏ธ
.
.
โœˆ๏ธ JB - Changi - Tanjung Pandan - Pulau Belitung.
.
Contact:
Faizun +65 8531 3381 atau 
Email: admin@mtngetaways.com
.
@mtngetaways
@mtngetaways
@mtngetaways
.
#uyuljalanjalan #pulaubelitung #belitungisland #FAMmediatrip #mtngetaways #nazaholdings #paradisenow #luciaboutique #mtngetawaysgettingyouthere
.
#Lightroom #LightroomPreset #Lr #Photography #PhotographerMalaysia #PhotographyForLife #EditLikePro #HuaweiP20 #ExiPhoneUser
. 
#TeamBloggerJohor
#JDTBlogger
#BloggerJohor
#BloggerMalaysia
#LifestyleBlogger
#BeautyBlogger
#uyulroslidotcom
โ€” Group photos defined happiness. I really love this trip and I believes everyone enjoyed. โค๏ธ . . โœˆ๏ธ JB - Changi - Tanjung Pandan - Pulau Belitung. . Contact: Faizun +65 8531 3381 atau Email: admin@mtngetaways.com . @mtngetaways @mtngetaways @mtngetaways . #uyuljalanjalan  #pulaubelitung  #belitungisland  #FAMmediatrip  #mtngetaways  #nazaholdings  #paradisenow  #luciaboutique  #mtngetawaysgettingyouthere  . #Lightroom  #LightroomPreset  #Lr  #Photography  #PhotographerMalaysia  #PhotographyForLife  #EditLikePro  #HuaweiP20  #ExiPhoneUser  . #TeamBloggerJohor  #JDTBlogger  #BloggerJohor  #BloggerMalaysia  #LifestyleBlogger  #BeautyBlogger  #uyulroslidotcom 
Kami dapat melihat sunset ๐ŸŒ… Best sangat walaupun air tengah surut. ๐Ÿ“Tanjung Pendam ,Belitung -
Thanks @mtngetaways for the great holidays ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ–ค๐Ÿ’™#nazaholdings #belitungisland #travelwithMTNgetaways #paradisenow #mtngetaways #indonesia #singapore #islandhopping #instatravel #MTNGetawaysGettingYouThere #FAMmediatrip #awakcutimana #travelblogger #jdtblogger #bloggermalaysia #bloggerjohor #johorblogger #teambloggerjohor #blogger #wisataindonesia #wonderfulindonesia #travelbelitung #travelindonesia #visitindonesia #bumilaskarpelangi #laskarpelangi
Kami dapat melihat sunset ๐ŸŒ… Best sangat walaupun air tengah surut. ๐Ÿ“Tanjung Pendam ,Belitung - Thanks @mtngetaways for the great holidays ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ–ค๐Ÿ’™#nazaholdings  #belitungisland  #travelwithMTNgetaways  #paradisenow  #mtngetaways  #indonesia  #singapore  #islandhopping  #instatravel  #MTNGetawaysGettingYouThere  #FAMmediatrip  #awakcutimana  #travelblogger  #jdtblogger  #bloggermalaysia  #bloggerjohor  #johorblogger  #teambloggerjohor  #blogger  #wisataindonesia  #wonderfulindonesia  #travelbelitung  #travelindonesia  #visitindonesia  #bumilaskarpelangi  #laskarpelangi 
Belitung is beautiful!โœจ Love the sunny beaches and clear watersโ˜€๏ธ๐ŸŒŠ Thank you @mtngetaways for my lovely week there! #MTNgetaways 
Full video on my #TikTokSG account! ID: kimberlychia
Belitung is beautiful!โœจ Love the sunny beaches and clear watersโ˜€๏ธ๐ŸŒŠ Thank you @mtngetaways for my lovely week there! #MTNgetaways  Full video on my #TikTokSG  account! ID: kimberlychia
Petang -petang ni tiber teringat mau tengok sunset ๐ŸŒ… di pantai Tanjung Pendam. Aduhh,, rindu banget sihh..
-
๐Ÿ“น shoot drone from @hasif_suraya -
Thanks @mtngetaways for the great holidays ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ–ค๐Ÿ’™#nazaholdings #belitungisland #travelwithMTNgetaways #paradisenow #mtngetaways #indonesia #singapore #islandhopping #instatravel #MTNGetawaysGettingYouThere #FAMmediatrip #awakcutimana #travelblogger #jdtblogger #bloggermalaysia #bloggerjohor #johorblogger #teambloggerjohor #blogger #wisataindonesia #wonderfulindonesia #travelbelitung #travelindonesia #visitindonesia #bumilaskarpelangi #laskarpelangi
Petang -petang ni tiber teringat mau tengok sunset ๐ŸŒ… di pantai Tanjung Pendam. Aduhh,, rindu banget sihh.. - ๐Ÿ“น shoot drone from @hasif_suraya - Thanks @mtngetaways for the great holidays ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ–ค๐Ÿ’™#nazaholdings  #belitungisland  #travelwithMTNgetaways  #paradisenow  #mtngetaways  #indonesia  #singapore  #islandhopping  #instatravel  #MTNGetawaysGettingYouThere  #FAMmediatrip  #awakcutimana  #travelblogger  #jdtblogger  #bloggermalaysia  #bloggerjohor  #johorblogger  #teambloggerjohor  #blogger  #wisataindonesia  #wonderfulindonesia  #travelbelitung  #travelindonesia  #visitindonesia  #bumilaskarpelangi  #laskarpelangi 
@harrisannuar your video awesome bro ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
Shall you have any enquires, please do not hesitate to contact us ๐Ÿ“ฒ+65 8531 3381 (Faizun) / +65 8289 3688 (Amira)
โœ‰ admin@mtngetaways.com.
.
.
.
Paradise, NOW!
MTN Getawaysโ€ฆGetting You There.
#mtngetaways #nazaholdings #paradisenow  #MTNGetawaysGettingYouThere #Belitungisland

#Repost @harrisannuar
โ€ข โ€ข โ€ข
Laskar Pelangi
Directed and Edited by HarrisAnnuar
@mtngetaways
#BangkitBotak #HeroRemaja
@harrisannuar your video awesome bro ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . . Shall you have any enquires, please do not hesitate to contact us ๐Ÿ“ฒ+65 8531 3381 (Faizun) / +65 8289 3688 (Amira) โœ‰ admin@mtngetaways.com. . . . Paradise, NOW! MTN Getawaysโ€ฆGetting You There. #mtngetaways  #nazaholdings  #paradisenow  #MTNGetawaysGettingYouThere  #Belitungisland  #Repost  @harrisannuar โ€ข โ€ข โ€ข Laskar Pelangi Directed and Edited by HarrisAnnuar @mtngetaways #BangkitBotak  #HeroRemaja 
Terbaik bro @amad_mbi ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
Come explore and experience this beautiful tropical island paradise full of natural unspoiled beauty, scenic spots,and great opportunities to have THE holiday getaway of a lifetime! .
.
Shall you have any enquires, please do not hesitate to contact us ๐Ÿ“ฒ+65 8531 3381 (Faizun) / +65 8289 3688 (Amira)
โœ‰ admin@mtngetaways.com.
.
.
.
Paradise, NOW!
MTN Getawaysโ€ฆGetting You There.
#mtngetaways #nazaholdings #paradisenow  #MTNGetawaysGettingYouThere #Belitungisland
#Repost @amad_mbi
โ€ข โ€ข โ€ข
Rmai yang nak tahu pulau belitung ni macam mana tempat nya? Haaaa ๐Ÿ˜ check it out guys !!! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ banyak lagi tempat menarik bukan setakat ni jer.. Btw Thanks @mtngetaways .
.
.
Mane nak tahu package ni? Korang boleh pergi ke ig @mtngetaways @mtngetaways sekarang depa tengah buat promosi tuuu !! Jangan terlepas guyss ! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.#media #blogger #travel #happy #indonesia #mtngetaways #nazaholdings #mtngetawaysgettingyouthere #paradisenow #amad_mbi
Terbaik bro @amad_mbi ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . . Come explore and experience this beautiful tropical island paradise full of natural unspoiled beauty, scenic spots,and great opportunities to have THE holiday getaway of a lifetime! . . Shall you have any enquires, please do not hesitate to contact us ๐Ÿ“ฒ+65 8531 3381 (Faizun) / +65 8289 3688 (Amira) โœ‰ admin@mtngetaways.com. . . . Paradise, NOW! MTN Getawaysโ€ฆGetting You There. #mtngetaways  #nazaholdings  #paradisenow  #MTNGetawaysGettingYouThere  #Belitungisland  #Repost  @amad_mbi โ€ข โ€ข โ€ข Rmai yang nak tahu pulau belitung ni macam mana tempat nya? Haaaa ๐Ÿ˜ check it out guys !!! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ banyak lagi tempat menarik bukan setakat ni jer.. Btw Thanks @mtngetaways . . . Mane nak tahu package ni? Korang boleh pergi ke ig @mtngetaways @mtngetaways sekarang depa tengah buat promosi tuuu !! Jangan terlepas guyss ! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . .#media  #blogger  #travel  #happy  #indonesia  #mtngetaways  #nazaholdings  #mtngetawaysgettingyouthere  #paradisenow  #amad_mbi 
Letโ€™s Pulau Belitung

#wishmeluck #FESMMY #FESMMARITEROKA #MTNGetaways @fesmmy @mtngetaways
Rmai yang nak tahu pulau belitung ni macam mana tempat nya? Haaaa ๐Ÿ˜ check it out guys !!! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ banyak lagi tempat menarik bukan setakat ni jer.. Btw Thanks @mtngetaways .
.
.
Mane nak tahu package ni? Korang boleh pergi ke ig @mtngetaways @mtngetaways sekarang depa tengah buat promosi tuuu !! Jangan terlepas guyss ! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.#media #blogger #travel #happy #indonesia #mtngetaways #nazaholdings #mtngetawaysgettingyouthere #paradisenow
Dialog fara dan fara. #gengfarah
-
-
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปfarahain: โ€œorang dulu masak semua pakai benda-benda ni lahโ€
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปfaradidi: โ€œtulah , mesti lama kan dorang dekat dapurโ€
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปfarahain: โ€œnasib sekarang dah ade pressure cooker , cepat sket ain masak... kalau tak mesti kita dah kurus kan.. ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปfaradidi: โ€œkurus sebab ape?โ€
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปfarahain: โ€œkurusss sebab makanan tak siap siap masak lerr...โ€ ๐Ÿ˜† (okay hambar) -
๐Ÿ“ธ @dikbee -
Thanks @mtngetaways for the great holidays ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ–ค๐Ÿ’™
#laskarpelangi nazaholdings #belitungisland #travelwithMTNgetaways #paradisenow #mtngetaways #indonesia #singapore #islandhopping #instatravel #MTNGetawaysGettingYouThere #FAMmediatrip #awakcutimana #travelblogger #jdtblogger #bloggermalaysia #bloggerjohor #johorblogger #teambloggerjohor #blogger #wisataindonesia #wonderfulindonesia #travelbelitung #travelindonesia #visitindonesia #bumilaskarpelangi #laskarpelangi #awakmakanape #projekcarikmakan #makanmakankurus
Dialog fara dan fara. #gengfarah  - - ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปfarahain: โ€œorang dulu masak semua pakai benda-benda ni lahโ€ ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปfaradidi: โ€œtulah , mesti lama kan dorang dekat dapurโ€ ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปfarahain: โ€œnasib sekarang dah ade pressure cooker , cepat sket ain masak... kalau tak mesti kita dah kurus kan.. ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปfaradidi: โ€œkurus sebab ape?โ€ ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปfarahain: โ€œkurusss sebab makanan tak siap siap masak lerr...โ€ ๐Ÿ˜† (okay hambar) - ๐Ÿ“ธ @dikbee - Thanks @mtngetaways for the great holidays ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ–ค๐Ÿ’™ #laskarpelangi  nazaholdings #belitungisland  #travelwithMTNgetaways  #paradisenow  #mtngetaways  #indonesia  #singapore  #islandhopping  #instatravel  #MTNGetawaysGettingYouThere  #FAMmediatrip  #awakcutimana  #travelblogger  #jdtblogger  #bloggermalaysia  #bloggerjohor  #johorblogger  #teambloggerjohor  #blogger  #wisataindonesia  #wonderfulindonesia  #travelbelitung  #travelindonesia  #visitindonesia  #bumilaskarpelangi  #laskarpelangi  #awakmakanape  #projekcarikmakan  #makanmakankurus 
Aku ni jenis manusia tak paham bahasa2 sastera ni.. Tapi,bila masuk di muzium ini, aku terpegun melihat perjuangan Andrea Hirata . Wah, sama lah dalamnya lirik-lirik lagu โ€œmimpi adalah kunci, untuk kita menaklukan dunia..berlarilah
tanpa lelah sampai engkau meraihnyaโ€
-
Thanks @mtngetaways for the great holidays ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ–ค๐Ÿ’™#nazaholdings #belitungisland #travelwithMTNgetaways #paradisenow #mtngetaways #indonesia #singapore #islandhopping #instatravel #MTNGetawaysGettingYouThere #FAMmediatrip #awakcutimana #travelblogger #jdtblogger #bloggermalaysia #bloggerjohor #johorblogger #teambloggerjohor #blogger #wisataindonesia #wonderfulindonesia #travelbelitung #travelindonesia #visitindonesia #bumilaskarpelangi #laskarpelangi
Aku ni jenis manusia tak paham bahasa2 sastera ni.. Tapi,bila masuk di muzium ini, aku terpegun melihat perjuangan Andrea Hirata . Wah, sama lah dalamnya lirik-lirik lagu โ€œmimpi adalah kunci, untuk kita menaklukan dunia..berlarilah tanpa lelah sampai engkau meraihnyaโ€ - Thanks @mtngetaways for the great holidays ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ–ค๐Ÿ’™#nazaholdings  #belitungisland  #travelwithMTNgetaways  #paradisenow  #mtngetaways  #indonesia  #singapore  #islandhopping  #instatravel  #MTNGetawaysGettingYouThere  #FAMmediatrip  #awakcutimana  #travelblogger  #jdtblogger  #bloggermalaysia  #bloggerjohor  #johorblogger  #teambloggerjohor  #blogger  #wisataindonesia  #wonderfulindonesia  #travelbelitung  #travelindonesia  #visitindonesia  #bumilaskarpelangi  #laskarpelangi 
Walaupun panas terik, tapi bila Tour guide dari @mtngetaways  bilang โ€œgroup photo nya duluuan jomโ€ , โ€œcheese kacang buncisssโ€ . Semua terus happy! -
-
Nah,lagi mau bilang apa? Ayuh terus daftarkan nama di @mtngetaways -
-
Thanks @mtngetaways for the great holidays ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ–ค๐Ÿ’™#nazaholdings #belitungisland #travelwithMTNgetaways #paradisenow #mtngetaways #indonesia #singapore #islandhopping #instatravel #MTNGetawaysGettingYouThere #FAMmediatrip #awakcutimana #travelblogger #jdtblogger #bloggermalaysia #bloggerjohor #johorblogger #teambloggerjohor #blogger #wisataindonesia #wonderfulindonesia #travelbelitung #travelindonesia #visitindonesia #bumilaskarpelangi #laskarpelangi
Walaupun panas terik, tapi bila Tour guide dari @mtngetaways bilang โ€œgroup photo nya duluuan jomโ€ , โ€œcheese kacang buncisssโ€ . Semua terus happy! - - Nah,lagi mau bilang apa? Ayuh terus daftarkan nama di @mtngetaways - - Thanks @mtngetaways for the great holidays ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ–ค๐Ÿ’™#nazaholdings  #belitungisland  #travelwithMTNgetaways  #paradisenow  #mtngetaways  #indonesia  #singapore  #islandhopping  #instatravel  #MTNGetawaysGettingYouThere  #FAMmediatrip  #awakcutimana  #travelblogger  #jdtblogger  #bloggermalaysia  #bloggerjohor  #johorblogger  #teambloggerjohor  #blogger  #wisataindonesia  #wonderfulindonesia  #travelbelitung  #travelindonesia  #visitindonesia  #bumilaskarpelangi  #laskarpelangi 
Dengan ketua rombongan yang paling sporting dan sangat bagus! Bukan nak bodek sebab aku anak katak dia, hahaha tapi i shuld give a ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ -
Thanks @mtngetaways for the great holidays ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ–ค๐Ÿ’™#nazaholdings #belitungisland #travelwithMTNgetaways #paradisenow #mtngetaways #indonesia #singapore #islandhopping #instatravel #MTNGetawaysGettingYouThere #FAMmediatrip #awakcutimana #travelblogger #jdtblogger #bloggermalaysia #bloggerjohor #johorblogger #teambloggerjohor #blogger #wisataindonesia #wonderfulindonesia #travelbelitung #travelindonesia #visitindonesia #bumilaskarpelangi #laskarpelangi
Dengan ketua rombongan yang paling sporting dan sangat bagus! Bukan nak bodek sebab aku anak katak dia, hahaha tapi i shuld give a ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ - Thanks @mtngetaways for the great holidays ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ–ค๐Ÿ’™#nazaholdings  #belitungisland  #travelwithMTNgetaways  #paradisenow  #mtngetaways  #indonesia  #singapore  #islandhopping  #instatravel  #MTNGetawaysGettingYouThere  #FAMmediatrip  #awakcutimana  #travelblogger  #jdtblogger  #bloggermalaysia  #bloggerjohor  #johorblogger  #teambloggerjohor  #blogger  #wisataindonesia  #wonderfulindonesia  #travelbelitung  #travelindonesia  #visitindonesia  #bumilaskarpelangi  #laskarpelangi 
๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ Vihara Dwi Kwan Im, Belitung.
.
.
Shall you have any enquires, please do not hesitate to contact us ๐Ÿ“ฒ+65 8531 3381 (Faizun) / +65 8289 3688 (Amira)
โœ‰ admin@mtngetaways.com.
.
.
.
Paradise, NOW!
MTN Getawaysโ€ฆGetting You There.
#mtngetaways #nazaholdings #paradisenow  #MTNGetawaysGettingYouThere #Belitungisland
Kita masih bermimpi berenang-renang lagi di Belitung.. Bila lah nak move on ni.. ๐Ÿ๏ธ๐Ÿ˜‚
Thank you @mtngetaways utk trip yg sgt best โค๏ธ #mtngetaways #nazaholdings #belitungisland #travelwithMTNgetaways #paradisenow #MTNGetawaysGettingYouThere #indonesia #FAMmediatrip #islandhopping #instatravel #JDTBloggers #travelblogger #travel
Teringat lagi tentang engkau
Menggambarkan kenangan kita waktu dahulu
Mana sahaja kau berada
Mengharapkan semoga engkau memikirkanku
.
๐Ÿ“Œ Dermaga Kirana, Belitung Timur, Indonesia

#belitungisland @mtngetaways #travelwithMTNgetaways #paradisenow #mtngetaways #indonesia #instatravel #MTNGetawaysGettingYouThere #FAMmediatrip #sunahsolehtravel #sunahjalanjalan #travelblogger #jdtblogger #bloggermalaysia #bloggerjohor #johorblogger #teambloggerjohor #blogger #wisataindonesia #wonderfulindonesia #travelbelitung #travelindonesia #beautifulindonesia #dermagakirana #idtravel
Teringat lagi tentang engkau Menggambarkan kenangan kita waktu dahulu Mana sahaja kau berada Mengharapkan semoga engkau memikirkanku . ๐Ÿ“Œ Dermaga Kirana, Belitung Timur, Indonesia #belitungisland  @mtngetaways #travelwithMTNgetaways  #paradisenow  #mtngetaways  #indonesia  #instatravel  #MTNGetawaysGettingYouThere  #FAMmediatrip  #sunahsolehtravel  #sunahjalanjalan  #travelblogger  #jdtblogger  #bloggermalaysia  #bloggerjohor  #johorblogger  #teambloggerjohor  #blogger  #wisataindonesia  #wonderfulindonesia  #travelbelitung  #travelindonesia  #beautifulindonesia  #dermagakirana  #idtravel 
Thank you @mtngetaways for the absolutely lovely and amazing experience at Pulau Belitung! ๐Ÿ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡จ
Full Video on
#tiktokxsg ID: wen_kang_
#mtngetaways #nazaholdings
Thank you @mtngetaways for the absolutely lovely and amazing experience at Pulau Belitung! ๐Ÿ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡จ Full Video on #tiktokxsg  ID: wen_kang_ #mtngetaways  #nazaholdings 
What exactly has @kimberlychia @gavinchongzhe @xiele_ and @wen_kang_ been up to these few days? Stay tuned and like #NoonTalkMedia โ€˜s FB page to find out soon! ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡จ๐Ÿ›ฉ๐Ÿข๐Ÿ๐Ÿ”†
#mtngetaways
#nazaholdings
What exactly has @kimberlychia @gavinchongzhe @xiele_ and @wen_kang_ been up to these few days? Stay tuned and like #NoonTalkMedia  โ€˜s FB page to find out soon! ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡จ๐Ÿ›ฉ๐Ÿข๐Ÿ๐Ÿ”† #mtngetaways  #nazaholdings 
โ€œMeh la duduk sebelah saya, eleh memalu pulakโ€ ๐Ÿคช
-
Cantik kan tempat ni! Tak tahu nak pergi macam mana? Alah, @mtngetaways boleh bawa korang nanti. Siap boleh suruh amekkan gambar lagi. -
Thanks @mtngetaways for the great holidays ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ–ค๐Ÿ’™#nazaholdings #belitungisland #travelwithMTNgetaways #paradisenow #mtngetaways #indonesia #singapore #islandhopping #instatravel #MTNGetawaysGettingYouThere #FAMmediatrip #awakcutimana #travelblogger #jdtblogger #bloggermalaysia #bloggerjohor #johorblogger #teambloggerjohor #blogger #wisataindonesia #wonderfulindonesia #travelbelitung #travelindonesia #visitindonesia #bumilaskarpelangi #laskarpelangi
โ€œMeh la duduk sebelah saya, eleh memalu pulakโ€ ๐Ÿคช - Cantik kan tempat ni! Tak tahu nak pergi macam mana? Alah, @mtngetaways boleh bawa korang nanti. Siap boleh suruh amekkan gambar lagi. - Thanks @mtngetaways for the great holidays ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ–ค๐Ÿ’™#nazaholdings  #belitungisland  #travelwithMTNgetaways  #paradisenow  #mtngetaways  #indonesia  #singapore  #islandhopping  #instatravel  #MTNGetawaysGettingYouThere  #FAMmediatrip  #awakcutimana  #travelblogger  #jdtblogger  #bloggermalaysia  #bloggerjohor  #johorblogger  #teambloggerjohor  #blogger  #wisataindonesia  #wonderfulindonesia  #travelbelitung  #travelindonesia  #visitindonesia  #bumilaskarpelangi  #laskarpelangi 
่ขซ่ช‰ไธบ ๅฐๅฐผ็š„้ฉฌๅฐ”ไปฃๅคซ็š„  Belitung , 
Lengkuas Island ๆธ…ๆพˆ็š„ๆตทๆฐด ๅนผ็ป†็š„ๆฒ™ๅญ ๅ ช็งฐไธบไธ–ๅค–ๆกƒๆบ๏ผ . ๐Ÿ“ท  credit : @hasif_suraya

@mtngetaways

#mtngetaways  #paradisenow #belitung #exploreindonesia
่ขซ่ช‰ไธบ ๅฐๅฐผ็š„้ฉฌๅฐ”ไปฃๅคซ็š„ Belitung , Lengkuas Island ๆธ…ๆพˆ็š„ๆตทๆฐด ๅนผ็ป†็š„ๆฒ™ๅญ ๅ ช็งฐไธบไธ–ๅค–ๆกƒๆบ๏ผ . ๐Ÿ“ท credit : @hasif_suraya @mtngetaways #mtngetaways  #paradisenow  #belitung  #exploreindonesia 
Thank you mr @jumaat_jantan ( The Best Defender Of Singapore National Football Team ) for coming to Belitung Island, we hope you and family happy and enjoy, cheers and see u.

#Belitung #BelitungIsland #MTNGetaways #NazaHoldings #Singapore #HomeUnited
Awak , nampak bot tu? Sebenarnya saya tunggu awak untuk jadi nakhoda saya.. Takpe, nanti saya ajak awak datang sini okay. ๐Ÿ™Š
-
Thanks @mtngetaways for the great holidays ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ–ค๐Ÿ’™#nazaholdings #belitungisland #travelwithMTNgetaways #paradisenow #mtngetaways #indonesia #singapore #islandhopping #instatravel #MTNGetawaysGettingYouThere #FAMmediatrip #awakcutimana #travelblogger #jdtblogger #bloggermalaysia #bloggerjohor #johorblogger #teambloggerjohor #blogger #wisataindonesia #wonderfulindonesia #travelbelitung #travelindonesia #visitindonesia #bumilaskarpelangi #laskarpelangi
Awak , nampak bot tu? Sebenarnya saya tunggu awak untuk jadi nakhoda saya.. Takpe, nanti saya ajak awak datang sini okay. ๐Ÿ™Š - Thanks @mtngetaways for the great holidays ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ–ค๐Ÿ’™#nazaholdings  #belitungisland  #travelwithMTNgetaways  #paradisenow  #mtngetaways  #indonesia  #singapore  #islandhopping  #instatravel  #MTNGetawaysGettingYouThere  #FAMmediatrip  #awakcutimana  #travelblogger  #jdtblogger  #bloggermalaysia  #bloggerjohor  #johorblogger  #teambloggerjohor  #blogger  #wisataindonesia  #wonderfulindonesia  #travelbelitung  #travelindonesia  #visitindonesia  #bumilaskarpelangi  #laskarpelangi 
Kalau ada drone, bawak lah ke Pulau Belitung. Hasil shootingnya tak akan dikesali. Kalau tak ada drone, tumpang gambar kawan yang ada drone.
.
๐Ÿ“Œ Tanjung Tinggi, Belitung, Indonesia

Pic ๐Ÿ“ท @hasif_suraya

#sunahjalanjalan #belitungisland #paradisenow #indonesia #instatravel #travelblogger #wisataindonesia #wonderfulindonesia #travelbelitung #travelindonesia #beautifulindonesia #laskarpelangi #negerilaskarpelangi #beachview #beachtherapy #island #islandhopping #droneview #drone #idtravel #mtngetaways
Kalau ada drone, bawak lah ke Pulau Belitung. Hasil shootingnya tak akan dikesali. Kalau tak ada drone, tumpang gambar kawan yang ada drone. . ๐Ÿ“Œ Tanjung Tinggi, Belitung, Indonesia Pic ๐Ÿ“ท @hasif_suraya #sunahjalanjalan  #belitungisland  #paradisenow  #indonesia  #instatravel  #travelblogger  #wisataindonesia  #wonderfulindonesia  #travelbelitung  #travelindonesia  #beautifulindonesia  #laskarpelangi  #negerilaskarpelangi  #beachview  #beachtherapy  #island  #islandhopping  #droneview  #drone  #idtravel  #mtngetaways 
Pulau Garuda mendapat namanya daripada bentuk batu paling atas pulau tersebut yang kelihatan seperti paruh burung garuda. Pulau ni hanya boleh dilihat dari jauh, tak dapat datang terlalu hampir sebab ada banyak batu karang di sekeliling pulau.
.
๐Ÿ“Œ Pulau Garuda, Belitung, Indonesia

#sunahjalanjalan #belitungisland #paradisenow #indonesia #instatravel #travelblogger #wisataindonesia #wonderfulindonesia #travelbelitung #travelindonesia #beautifulindonesia #laskarpelangi #negerilaskarpelangi #beachview #beachtherapy #island #islandhopping #skyview #clouds #pulaugaruda #mtngetaways #idtravel
Pulau Garuda mendapat namanya daripada bentuk batu paling atas pulau tersebut yang kelihatan seperti paruh burung garuda. Pulau ni hanya boleh dilihat dari jauh, tak dapat datang terlalu hampir sebab ada banyak batu karang di sekeliling pulau. . ๐Ÿ“Œ Pulau Garuda, Belitung, Indonesia #sunahjalanjalan  #belitungisland  #paradisenow  #indonesia  #instatravel  #travelblogger  #wisataindonesia  #wonderfulindonesia  #travelbelitung  #travelindonesia  #beautifulindonesia  #laskarpelangi  #negerilaskarpelangi  #beachview  #beachtherapy  #island  #islandhopping  #skyview  #clouds  #pulaugaruda  #mtngetaways  #idtravel 
Pulau Belitung adalah salah sebuah pulau di pantai timur Sumatera yang pada awal pendudukannya berasaskan perlombongan bijih timah dan bahan mineral lain seperti kaolin. Hasilnya berpuluh tahun selepas itu, terjadilah danau berair biru dan hijau seperti ini.
.
๐Ÿ“Œ Danau Kaolin, Belitung, Indonesia

#sunahjalanjalan #belitungisland #paradisenow #indonesia #instatravel #travelblogger #wisataindonesia #wonderfulindonesia #travelbelitung #travelindonesia #beautifulindonesia #laskarpelangi #negerilaskarpelangi #danaukaolin #mtngetaways #idtravel
Pulau Belitung adalah salah sebuah pulau di pantai timur Sumatera yang pada awal pendudukannya berasaskan perlombongan bijih timah dan bahan mineral lain seperti kaolin. Hasilnya berpuluh tahun selepas itu, terjadilah danau berair biru dan hijau seperti ini. . ๐Ÿ“Œ Danau Kaolin, Belitung, Indonesia #sunahjalanjalan  #belitungisland  #paradisenow  #indonesia  #instatravel  #travelblogger  #wisataindonesia  #wonderfulindonesia  #travelbelitung  #travelindonesia  #beautifulindonesia  #laskarpelangi  #negerilaskarpelangi  #danaukaolin  #mtngetaways  #idtravel 
Pinjam spek kak Sun terus rasa jadi diva. Hahahaha. ๐Ÿ˜† Suke tengok gambar ni sebab very the kalerful seperti mana cinta saya yang banyak ini kepada awak ๐Ÿ™„
-
Thanks @mtngetaways for the great holidays ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ–ค๐Ÿ’™#nazaholdings #belitungisland #travelwithMTNgetaways #paradisenow #mtngetaways #indonesia #singapore #islandhopping #instatravel #MTNGetawaysGettingYouThere #FAMmediatrip #awakcutimana #travelblogger #jdtblogger #bloggermalaysia #bloggerjohor #johorblogger #teambloggerjohor #blogger #wisataindonesia #wonderfulindonesia #travelbelitung #travelindonesia #visitindonesia #bumilaskarpelangi #laskarpelangi
Pinjam spek kak Sun terus rasa jadi diva. Hahahaha. ๐Ÿ˜† Suke tengok gambar ni sebab very the kalerful seperti mana cinta saya yang banyak ini kepada awak ๐Ÿ™„ - Thanks @mtngetaways for the great holidays ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ–ค๐Ÿ’™#nazaholdings  #belitungisland  #travelwithMTNgetaways  #paradisenow  #mtngetaways  #indonesia  #singapore  #islandhopping  #instatravel  #MTNGetawaysGettingYouThere  #FAMmediatrip  #awakcutimana  #travelblogger  #jdtblogger  #bloggermalaysia  #bloggerjohor  #johorblogger  #teambloggerjohor  #blogger  #wisataindonesia  #wonderfulindonesia  #travelbelitung  #travelindonesia  #visitindonesia  #bumilaskarpelangi  #laskarpelangi 
Sis masih belum boleh move on lagi dengan keindahan Bumi Laskar Pelangi ๐ŸŒˆ . Kerana Pelangi itu sangat indah untuk dipandang..
-
Thanks @mtngetaways for the great holidays ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ–ค๐Ÿ’™#nazaholdings #belitungisland #travelwithMTNgetaways #paradisenow #mtngetaways #indonesia #singapore #islandhopping #instatravel #MTNGetawaysGettingYouThere #FAMmediatrip #awakcutimana #travelblogger #jdtblogger #bloggermalaysia #bloggerjohor #johorblogger #teambloggerjohor #blogger #wisataindonesia #wonderfulindonesia #travelbelitung #travelindonesia #visitindonesia #bumilaskarpelangi #laskarpelangi
Sis masih belum boleh move on lagi dengan keindahan Bumi Laskar Pelangi ๐ŸŒˆ . Kerana Pelangi itu sangat indah untuk dipandang.. - Thanks @mtngetaways for the great holidays ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’šโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ–ค๐Ÿ’™#nazaholdings  #belitungisland  #travelwithMTNgetaways  #paradisenow  #mtngetaways  #indonesia  #singapore  #islandhopping  #instatravel  #MTNGetawaysGettingYouThere  #FAMmediatrip  #awakcutimana  #travelblogger  #jdtblogger  #bloggermalaysia  #bloggerjohor  #johorblogger  #teambloggerjohor  #blogger  #wisataindonesia  #wonderfulindonesia  #travelbelitung  #travelindonesia  #visitindonesia  #bumilaskarpelangi  #laskarpelangi 
Pagi2 ni cuba korang cari yang mana satu Mak Inche ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Terima kasih @mtngetaways untuk sebuah percutian yang hebat untuk dikenang. 
Pakej percutian yang sangat enjoy, berbaloi dan puashati!! Masih lagi berlangsung promosi hebat untuk pakej 3D2N & 4D3N. Untuk maklumat lanjut mengenai pakej ini, boleh whatsapp/hubungi :

Faizun +65 8531 3381 atau 
Email admin@mtngetaways.com 
Follow IG @mtngetaways atau
Website: 
https://www.mtngetaways.com

#nazaholdings #belitungisland #travelwithMTNgetaways #paradisenow 
#mtngetaways #indonesia #singapore #islandhopping #MTNGetawaysGettingYouThere #FAMmediatrip #makinchejalanjalan #JDTBlogger
Pagi2 ni cuba korang cari yang mana satu Mak Inche ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Terima kasih @mtngetaways untuk sebuah percutian yang hebat untuk dikenang. Pakej percutian yang sangat enjoy, berbaloi dan puashati!! Masih lagi berlangsung promosi hebat untuk pakej 3D2N & 4D3N. Untuk maklumat lanjut mengenai pakej ini, boleh whatsapp/hubungi : Faizun +65 8531 3381 atau Email admin@mtngetaways.com Follow IG @mtngetaways atau Website: https://www.mtngetaways.com #nazaholdings  #belitungisland  #travelwithMTNgetaways  #paradisenow  #mtngetaways  #indonesia  #singapore  #islandhopping  #MTNGetawaysGettingYouThere  #FAMmediatrip  #makinchejalanjalan  #JDTBlogger 
Keindahan yang sukar digambar dengan kata-kata.

Betapa jernih air laut hingga bot kelihatan seperti terapung di awangan.. ๐Ÿ“ Pantai Tanjung Tinggi, Belitung

@mtngetaways
#nazaholdings #belitungisland #travelwithMTNgetaways #paradisenow 
#mtngetaways #indonesia #singapore #islandhopping #instatravel #MTNGetawaysGettingYouThere #FAMmediatrip
#ProjekTravel 
#PTxBelitung
#kakilike
"Nikmati Hari Ini , Kerana Detik Hari Ini Pastinya Akan Menjadi Kenangan Untuk Hari Esok"

heyyy... cer cite sket macam mana sis nak move on ni.. cantik sangat view kat sini weiiii... ๐Ÿ˜
.
. ๐Ÿ“ Pantai Tanjung Tinggi, Belitung .
.
@mtngetaways
#nazaholdings #belitungisland #travelwithMTNgetaways #paradisenow 
#mtngetaways #indonesia #singapore #islandhopping #instatravel #MTNGetawaysGettingYouThere #FAMmediatrip #dikbee #dikbeedotcom #BloggerMalaysia #ProjekTravel #igersmalaysia #dailyphoto #kakilike #instapamous
"Nikmati Hari Ini , Kerana Detik Hari Ini Pastinya Akan Menjadi Kenangan Untuk Hari Esok" heyyy... cer cite sket macam mana sis nak move on ni.. cantik sangat view kat sini weiiii... ๐Ÿ˜ . . ๐Ÿ“ Pantai Tanjung Tinggi, Belitung . . @mtngetaways #nazaholdings  #belitungisland  #travelwithMTNgetaways  #paradisenow  #mtngetaways  #indonesia  #singapore  #islandhopping  #instatravel  #MTNGetawaysGettingYouThere  #FAMmediatrip  #dikbee  #dikbeedotcom  #BloggerMalaysia  #ProjekTravel  #igersmalaysia  #dailyphoto  #kakilike  #instapamous 
"People say money canโ€™t buy happiness. They Lie. Money buys Coffee, Coffee makes us Happy"
.
.
The best coffee in Town #kongdjie since 1943. A must TRY ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘โ˜•
.
.
๐Ÿ“ธ @itazzizzati .
.
Shall you have any enquires, please do not hesitate to contact us ๐Ÿ“ฒ+65 8531 3381 (Faizun) / +65 8289 3688 (Amira)
โœ‰ admin@mtngetaways.com.
.
.
.
Paradise, NOW!
MTN Getawaysโ€ฆGetting You There.
#mtngetaways #nazaholdings #paradisenow  #MTNGetawaysGettingYouThere #Belitungisland #beaches
"People say money canโ€™t buy happiness. They Lie. Money buys Coffee, Coffee makes us Happy" . . The best coffee in Town #kongdjie  since 1943. A must TRY ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘โ˜• . . ๐Ÿ“ธ @itazzizzati . . Shall you have any enquires, please do not hesitate to contact us ๐Ÿ“ฒ+65 8531 3381 (Faizun) / +65 8289 3688 (Amira) โœ‰ admin@mtngetaways.com. . . . Paradise, NOW! MTN Getawaysโ€ฆGetting You There. #mtngetaways  #nazaholdings  #paradisenow  #MTNGetawaysGettingYouThere  #Belitungisland  #beaches