an online Instagram web viewer

#mrta medias

Photos

Memories, awful time... #MRTA #SenderoLuminoso #LUM #Peru
Alhamdulillah produk baru Sure Cover ni macam goreng pisang.. panas2.. sape lagi nak bantu orang kat luar kalau bukan orang mcm kami 😘.
.
.
Direct Whatsapp Link http://azim.wasap.my/
.
. ••FOKUS MERUPAKAN KUNCI KEPADA SEGALA KEJAYAAN••Just Do It✔️
.
.
Azim Mohamad
(017-3444681)
Zurich Takaful Malaysia Berhad
.
.
#zurichtakaful #ztmb #eoneconsultancy #takaful #insurans #life #medicalcard #protection #saving #mltt #mrta #hibah #investment #education #haji #wanita #incomereplacement #azimztmb #azimzurichtakaful #KEB #kumpulaneraBumi #kl #malaysia #0173444681
Alhamdulillah produk baru Sure Cover ni macam goreng pisang.. panas2.. sape lagi nak bantu orang kat luar kalau bukan orang mcm kami 😘. . . Direct Whatsapp Link http://azim.wasap.my/ . . ••FOKUS MERUPAKAN KUNCI KEPADA SEGALA KEJAYAAN••Just Do It✔️ . . Azim Mohamad (017-3444681) Zurich Takaful Malaysia Berhad . . #zurichtakaful  #ztmb  #eoneconsultancy  #takaful  #insurans  #life  #medicalcard  #protection  #saving  #mltt  #mrta  #hibah  #investment  #education  #haji  #wanita  #incomereplacement  #azimztmb  #azimzurichtakaful  #KEB  #kumpulaneraBumi  #kl  #malaysia  #0173444681 
MRTT/MLTT

Andai suami meninggal, rumah tu TAK jadi hak milik penuh isteri.

Masa sign agreement rumah, bank wajibkan beli MRTA/MLTT (insurans rumah). Rumah jadi PERCUMA kalau peminjam mati/cacat kekal.

Bila orangnya mati, rumah memang jadi PERCUMA, tapi harta tu akan dibahagikan ikut FARAID.

Isteri dapat 1/8 bahagian. Kalau rumah apartment harga RM 250,000, isteri hanya dapat RM 31,250.00
Kalau nak dikira aset isteri selepas Faraid adalah bahagian dapur atau tandas rumah.
Kalau waris simati tetap menuntut bahagian mereka bagaimana isteri hendak melangsaikan semua tuntutan itu.
Bermakna aset itu akan beku dan diperkuasakan oleh Amanah Raya Berhad.

Sebab tu kena apply Hibah sekarang ni. Alternatif untuk Faraid.
Para isteri-isteri yang bijaksana sekalian, jangan happy sangat bila suami dah beli rumah. Tolong ambil tahu perkara yg tak penting bg awak skrg tp penting sangat di kemudian hari nak2 bila ketua keluarga tiada disisi.Rumah adalah Aset Beku,harus diselesaikan dimahkamah dan memerlukan RM untuk selesaikan segala yuran yang akan dikenakan nanti.Kos guaman pun agak kasar jika kita bermasalah kewangan nanti ia akan menjadi lebih rumit dan membebankan.

#agentkebal
#hibahtakaful
#takafuladvisor
#mltt #mrtt #mrta
#prudentialbsntakaful

Hubungi saya untuk pertanyaan lanjut
0133876246

Pembantu Kewangan Islam
Anda.
MRTT/MLTT Andai suami meninggal, rumah tu TAK jadi hak milik penuh isteri. Masa sign agreement rumah, bank wajibkan beli MRTA/MLTT (insurans rumah). Rumah jadi PERCUMA kalau peminjam mati/cacat kekal. Bila orangnya mati, rumah memang jadi PERCUMA, tapi harta tu akan dibahagikan ikut FARAID. Isteri dapat 1/8 bahagian. Kalau rumah apartment harga RM 250,000, isteri hanya dapat RM 31,250.00 Kalau nak dikira aset isteri selepas Faraid adalah bahagian dapur atau tandas rumah. Kalau waris simati tetap menuntut bahagian mereka bagaimana isteri hendak melangsaikan semua tuntutan itu. Bermakna aset itu akan beku dan diperkuasakan oleh Amanah Raya Berhad. Sebab tu kena apply Hibah sekarang ni. Alternatif untuk Faraid. Para isteri-isteri yang bijaksana sekalian, jangan happy sangat bila suami dah beli rumah. Tolong ambil tahu perkara yg tak penting bg awak skrg tp penting sangat di kemudian hari nak2 bila ketua keluarga tiada disisi.Rumah adalah Aset Beku,harus diselesaikan dimahkamah dan memerlukan RM untuk selesaikan segala yuran yang akan dikenakan nanti.Kos guaman pun agak kasar jika kita bermasalah kewangan nanti ia akan menjadi lebih rumit dan membebankan. #agentkebal  #hibahtakaful  #takafuladvisor  #mltt  #mrtt  #mrta  #prudentialbsntakaful  Hubungi saya untuk pertanyaan lanjut 0133876246 Pembantu Kewangan Islam Anda.
#admin #mrta mahni xosma geldi
ไปเที่ยวกัน 😁 #mrt #mrta #thai #travel #travelblogger #blogger #shoutout4shoutout #time #ok #hip #street #follower #day #instagood #love
# summer #yummy #delicious #mrta #woman
Siapa2 yang nak beli rumah sila take note yer..lps tu cr mimikotakaful yeh 🤣🤣 #ambiltahu #mrta #mrtt #hibahtakaful #simpansekaranguntungmasadepan
-#Mrta cekdm )😅😻💙
-#Mrta  cekdm )😅😻💙
~#Tuze_koi #और_Bचाहे # #is_bat #से #thoda sa #दिल ♡ जलता है :(
पर #proud h :》#muze_इस बात का k हर koi meri #पसंद pr #mrta h... ;) ~
Get yourself protected by AIA Public Takaful!

I'm back on track after a looongg pause so yesss people, dapatkan perlindungan berikut daripada AIA Public Takaful bermula dari RM150/BULAN 👉 HIBAH
👉 INCOME PROTECTION
👉 MEDICAL CARD
👉 CRITICAL ILLNESS PROTECTION
👉 HAJI & UMRAH SAVING AND PROTECTION
👉MRTT
👉 AND MOREEE

whatsapp atau call saja sis untuk dapatkan quotation anda

#aiatakaful
#aiabangi 
#aiakajang 
#aiasemenyih 
#aiaputrajaya
#aiacyberjaya 
#aiasepang 
#aiaseremban 
#aianilai 
#aiaserdang
#aiawangsamaju
#aiagombak
#aiaukayperdana
#aiakualalumpur
#aia
#lunastella
#aiavitality
#medicalcard
#aiapublictakaful
#incomeprotection
#financialplanning
#mltt
#mrtt
#mlta
#mrta
#homeloan
#lifeinsurance
#hibah
Get yourself protected by AIA Public Takaful! I'm back on track after a looongg pause so yesss people, dapatkan perlindungan berikut daripada AIA Public Takaful bermula dari RM150/BULAN 👉 HIBAH 👉 INCOME PROTECTION 👉 MEDICAL CARD 👉 CRITICAL ILLNESS PROTECTION 👉 HAJI & UMRAH SAVING AND PROTECTION 👉MRTT 👉 AND MOREEE whatsapp atau call saja sis untuk dapatkan quotation anda #aiatakaful  #aiabangi  #aiakajang  #aiasemenyih  #aiaputrajaya  #aiacyberjaya  #aiasepang  #aiaseremban  #aianilai  #aiaserdang  #aiawangsamaju  #aiagombak  #aiaukayperdana  #aiakualalumpur  #aia  #lunastella  #aiavitality  #medicalcard  #aiapublictakaful  #incomeprotection  #financialplanning  #mltt  #mrtt  #mlta  #mrta  #homeloan  #lifeinsurance  #hibah 
##Na #kisi #p #mrta #hu 😊

##Na #kisi #s #drta #hu😉😉 ##Jo #bhi #krata  #hu #apni 
##Khushi #k #liye #krata #hu☺️🤗🤗