an online Instagram web viewer

#mountkinabalu medias

Photos

Tidak ada pengangkutan untuk memandu di sekitar Bandar KK, atau ke destinasi percutian anda ???
Tidak perlu risau lagi
.
.
Kami menyediakan perkhidmatan KERETA SEWA yang terbaik di Kota Kinabalu. Tempah sekarang! 
Call / Whatsapp👇🏼👇🏼👇🏼
013-557 8223 (Cik Erra)
.
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135578223
.
.
Ikuti kami di Facebook!
ED Holidays Travel & Car Rental Service
.
.
Ikuti Instagram kami: EDHOLIDAYSTRAVEL
.
.
& Jangan lupa untuk melawat laman web kami:
.
www.edholidaystravel.my —————————————-————-
Don’t have transportation to drive around KK City, or to your holiday destinations???
Worry no more🙌🏾🙌🏾🙌🏾
.
.
We provide the best CAR RENTAL service in Kota Kinabalu.  Book Now! .
Call/Whatsapp👇🏼👇🏼👇🏼
013-557 8223 (Ms. Erra)
.
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135578223
.
.
Follow us on Facebook!
ED Holidays Travel & Car Rental Service
.
.
 Follow our Instagram: EDHOLIDAYSTRAVEL
.
.
& Don’t forget to visit our website:
.
www.edholidaystravel.my
.
#cuticutomalaysia #visitsabah #mountkinabalu #sabah #islandhopping #sabahtourism #keretasewasabah #keretasewamurah #keretasewakk #carrentalsabah #carrentalmalaysia #carrentalkotakinabalu #keretasewakundasang
Tidak ada pengangkutan untuk memandu di sekitar Bandar KK, atau ke destinasi percutian anda ??? Tidak perlu risau lagi . . Kami menyediakan perkhidmatan KERETA SEWA yang terbaik di Kota Kinabalu. Tempah sekarang! Call / Whatsapp👇🏼👇🏼👇🏼 013-557 8223 (Cik Erra) . . https://api.whatsapp.com/send?phone=60135578223 . . Ikuti kami di Facebook! ED Holidays Travel & Car Rental Service . . Ikuti Instagram kami: EDHOLIDAYSTRAVEL . . & Jangan lupa untuk melawat laman web kami: . www.edholidaystravel.my —————————————-————- Don’t have transportation to drive around KK City, or to your holiday destinations??? Worry no more🙌🏾🙌🏾🙌🏾 . . We provide the best CAR RENTAL service in Kota Kinabalu. Book Now! . Call/Whatsapp👇🏼👇🏼👇🏼 013-557 8223 (Ms. Erra) . . https://api.whatsapp.com/send?phone=60135578223 . . Follow us on Facebook! ED Holidays Travel & Car Rental Service . . Follow our Instagram: EDHOLIDAYSTRAVEL . . & Don’t forget to visit our website: . www.edholidaystravel.my . #cuticutomalaysia  #visitsabah  #mountkinabalu  #sabah  #islandhopping  #sabahtourism  #keretasewasabah  #keretasewamurah  #keretasewakk  #carrentalsabah  #carrentalmalaysia  #carrentalkotakinabalu  #keretasewakundasang 
mount kinabalu ❤ munculkan diri dah selalu bersembunyi..sejuknyer... berangin kat luar...🌾🌾🌾.. #mount #mountkinabalu #kinabalu #cool #beautiful #beautifulview #naturephotography #nature #naturephotographer #photographer #likers #like4likes #instagram #innerpeace #relax
Monday. Workday. Meet u again mount kinabalu ⛰ .
.
#mountkinabalu 
#amazingborneo 
#borneo 
#sabahan 
#monday
Gunung kinabalu cantik sekali,
Allhamdullilah syukur kehadrat illahi,
#alhamdulillah 
#movistar 
#peminat125zr 
#yamaha 
#jenterakita 
#sabah 
#mountkinabalu
saya ini original SARAWAK😅#MountKinabalu #NiceView
Nak tawan puncak Kinabalu setahun dari sekarang. Itu impian yg saya pasang sekarang.
.
Tercapai atau tidak, tergantung pada usaha dan semangat saya sendiri. Itu cabaran untuk diri yg saya tak rasa mustahil untuk direalisasikan.
.
Awak semua pun mesti ada impian bersifat mencabar diri. Pernah tak buat dan berjaya? Apa perasaannya boleh kongsi?😇
.
P/S: Tgk final WORLD CUP tak tu? Team mana menang rasanya?🙊
.
📷: @aqoimran
.
#motivation #zuraposdzi #mountkinabalu #sabah #worldcup2018 #worldcup
Nak tawan puncak Kinabalu setahun dari sekarang. Itu impian yg saya pasang sekarang. . Tercapai atau tidak, tergantung pada usaha dan semangat saya sendiri. Itu cabaran untuk diri yg saya tak rasa mustahil untuk direalisasikan. . Awak semua pun mesti ada impian bersifat mencabar diri. Pernah tak buat dan berjaya? Apa perasaannya boleh kongsi?😇 . P/S: Tgk final WORLD CUP tak tu? Team mana menang rasanya?🙊 . 📷: @aqoimran . #motivation  #zuraposdzi  #mountkinabalu  #sabah  #worldcup2018  #worldcup 
Kundasang, in Sabah, is home to the highest mountain in South East Asia - Mount Kinabalu. Along the foothills lie fields filled with cows, wild rivers and friendly villages. Whether you want to climb to the top or just marvel at the peak's mighty sight from afar, this place will provide you with an unforgettable experience! #mountkinabalu #kundasang #localhero #instagramtakeover #travel #instatravel #travelgram #borneo #malaysia
That morning, that sunrise, that breath of fresh air, that feeling of being on the summit - that was pure happiness 😌❣️⛰ .
.
.
.
.
.
#travelphotography #travelgram #hikingadventures #mountainlovers #mountkinabalu #naturelovers #mountainview #mountainsunrise #sunrise #sunriselovers #postcardsfromtheworld #hiking #hikingfever #trek #mountaintop #mountains🗻 #summit #freshair #happyplace #thegreatoutdoors
The majestic Mount Kinabalu- a view of the mountain from the National Park. At 4095m, the mountain is the highest peak in the Crocker range and the highest in Borneo. The national park ranges from tropical rainforest to sub-alpine vegetation zones. It’s also protected as a UNESCO world heritage site. The climb was too tough for our little family to tackle this time round, but big up to our chums @allgonerogue for making the ascent a few days ago. 
#oneday #beautifulborneo #mountkinabalu #borneo #freshair #unesco #heritagesite #nationalpark #naturalbeauty #naturesplayground #naturelovers #travelwithkids #familytravel #travelgram #traveldiaries #travelblogger #explore #familytrip #familyvacay #earthpics #mountainview #therunawayfamilyhendriks
The majestic Mount Kinabalu- a view of the mountain from the National Park. At 4095m, the mountain is the highest peak in the Crocker range and the highest in Borneo. The national park ranges from tropical rainforest to sub-alpine vegetation zones. It’s also protected as a UNESCO world heritage site. The climb was too tough for our little family to tackle this time round, but big up to our chums @allgonerogue for making the ascent a few days ago. #oneday  #beautifulborneo  #mountkinabalu  #borneo  #freshair  #unesco  #heritagesite  #nationalpark  #naturalbeauty  #naturesplayground  #naturelovers  #travelwithkids  #familytravel  #travelgram  #traveldiaries  #travelblogger  #explore  #familytrip  #familyvacay  #earthpics  #mountainview  #therunawayfamilyhendriks 
Really miss to climb mount kinabalu again.after the earthquake it was really hard to book for climbing pass.😞😞 #mountkinabalu #mountkinabalupass #mountkinabalupeak #kundasang #goodmemory #climbing #ranau #sabah
无可否认 真的好爱好爱❤️
即使多累 看到这景 值了 力量满满😏💕🌸
#HowNiceToSeeThisView
#mountkinabalu
#kinabalupark
hangout again..chakkk sejuk dikundasang kuat angin 🚗 ..coffee time ☕ #justrelax #selfie #coffeetime #☕️ #cold #hill #mountkinabalu #relax #hangoutagain #bestfriend #wearebestfriends #smile #bestfriendgoals #justfun #roadtrip #nature #naturephotographer
here i am..coffee time ☕ sejuk sgt..nasib bawa kopi panas dari rumah..minum sambil tgk view gunung kinabalu..❤..segar udara sini dari bandar..rimas tgk bandar..lari sekejap pigi sini ,jalan2 dikundasang sabah.. ❤❤❤ #hereiam #mountain #mountkinabalu #naturephotography #nature #naturephotographyday #naturephotographer #photographer #mount #hill #kinabalu #kundasang #beautiful #beautifulday #roadtrip #ilovenature #ineedoxygen
Dark nature... then nature is loud!!!!!#mountkinabalu #hikingadventures
How nice to see this view

#crytalhill #kundasang #mountkinabalu #sabah #borneo
Crazy wind!! #mountkinabalu #cold #windy #freezing #3272.7meter @wvloong88 @edmond_89 @bbketty90
#MountKinabalu the highest in #PlacesOfMalaysia which you must go at least once in your life. The view is superb magnificent but it's a little bit cold and tired to enjoying the view 😅 @honormalaysia #honor10MY #BeautyInMalaysia
Gigih panjat & lompat utk gambar lawa 😝 Asal confident ja panjat tu pagar. Windy rainy day fuhh

4 hour and 30 minutes for 5 KM Loop Trail
#mountkinabalu 🗻 
#maraganghill #MossyForest #kakikoyur
#Repost @hbtllhrzli
A little bit throwback wont hurt right?😁. What a nice view there at Sabah by @hbtllhrzli 😃. Well he's using our @nztapemalaysia
during uphill & downhill while at Mount Kinabalu🙌. If you are interested to grab one or you have anything to ask regarding our @nztapemalaysia product,dont hesitate to contact us at 017-6726167(safian) or 012-9263123(nazrul), dont worry,we wont bite 😺.
#nztape #nzkinesiologytape #hiking #hikers #mountkinabalu #sabah #sports #multisports #support #stability #healing
• • • • •
Ada orang tanya tak sakit ke kaki
turun gunung kinabalu tu without proper training?
Sakit.. sakit dia perit, sampaikan dua hari aku kena rest sebelum berjalan balik. Maklumlah bawak load 14kg tu bahagian kaki sudah tentu terbeban. Tambahan pula road² dekat negeri dibawah bayu ni banyak bukit².

Kebiasaannya lepas aku turun gunung, aku akan balut bandage dekat kedua belah kaki bahagian ankle ni, fungsi dia untuk menghadkan pergerakkan sebab dah berkilo-kilo berjalan kan? Jadi kaki pun kena rehat. Tapi sekarang aku tak perlukan bandage tu lagi sebagai pembalut kaki.

Sebab aku ada Kinesiology Tape by @nztapemalaysia ni. Lepas je pakai, terus terasa dia punya grip pada ankle tu. Function gila rasa, selesa, mudah dan senang. Pelekat dia pun padu, tapi kalau ada bulu-bulu roma tu pandai2 lah kan? 😅 Harga pun berpatutan, untuk yang sejenis hardcore Running, Hiking, Football, Rugby dan lain² pun boleh pakai.

Terima kasih @nztapemalaysia memberi peluang pada saya dan turut serta dalam adventure saya.
#Kinesiologytape #Nztapemalaysia #Borneo
#Jebatseestheworld
#Repost  @hbtllhrzli A little bit throwback wont hurt right?😁. What a nice view there at Sabah by @hbtllhrzli 😃. Well he's using our @nztapemalaysia during uphill & downhill while at Mount Kinabalu🙌. If you are interested to grab one or you have anything to ask regarding our @nztapemalaysia product,dont hesitate to contact us at 017-6726167(safian) or 012-9263123(nazrul), dont worry,we wont bite 😺. #nztape  #nzkinesiologytape  #hiking  #hikers  #mountkinabalu  #sabah  #sports  #multisports  #support  #stability  #healing  • • • • • Ada orang tanya tak sakit ke kaki turun gunung kinabalu tu without proper training? Sakit.. sakit dia perit, sampaikan dua hari aku kena rest sebelum berjalan balik. Maklumlah bawak load 14kg tu bahagian kaki sudah tentu terbeban. Tambahan pula road² dekat negeri dibawah bayu ni banyak bukit². Kebiasaannya lepas aku turun gunung, aku akan balut bandage dekat kedua belah kaki bahagian ankle ni, fungsi dia untuk menghadkan pergerakkan sebab dah berkilo-kilo berjalan kan? Jadi kaki pun kena rehat. Tapi sekarang aku tak perlukan bandage tu lagi sebagai pembalut kaki. Sebab aku ada Kinesiology Tape by @nztapemalaysia ni. Lepas je pakai, terus terasa dia punya grip pada ankle tu. Function gila rasa, selesa, mudah dan senang. Pelekat dia pun padu, tapi kalau ada bulu-bulu roma tu pandai2 lah kan? 😅 Harga pun berpatutan, untuk yang sejenis hardcore Running, Hiking, Football, Rugby dan lain² pun boleh pakai. Terima kasih @nztapemalaysia memberi peluang pada saya dan turut serta dalam adventure saya. #Kinesiologytape  #Nztapemalaysia  #Borneo  #Jebatseestheworld 
Ingat Montoria Ingat Auranya..Aura Montoria..
.
.
Recommended to all to visit here.. some portion from the entrance fee will be donated to development of SK Kg Sayap...
.
.
“We make a living by what we get..
But we make a life by what we give”

You may reach and come here by contacting us for affordable car rental in #kotakinabalu 
kereta sewa murah di #kotakinabalu

017 927 0090
012 838 9639
012 228 9080

#sabah #labuan #gayaisland #pulaugaya
#kotakinabalu #keretasewa #mamutikisland
#kundasang #tanjungaru #pulaumamutik #pulausapi #semporna 
#ranau #tipofborneo
#kudat #mountkinabalu #gunungkinabalu
#airasia #sungaipadas
#malaysiaairlines #kotabelud
#malindoair #sandakan
#kkia #sumandak #sabahan
#bukitpadang #auramontoriakgsayapkotabelud
Ingat Montoria Ingat Auranya..Aura Montoria.. . . Recommended to all to visit here.. some portion from the entrance fee will be donated to development of SK Kg Sayap... . . “We make a living by what we get.. But we make a life by what we give” You may reach and come here by contacting us for affordable car rental in #kotakinabalu  kereta sewa murah di #kotakinabalu  017 927 0090 012 838 9639 012 228 9080 #sabah  #labuan  #gayaisland  #pulaugaya  #kotakinabalu  #keretasewa  #mamutikisland  #kundasang  #tanjungaru  #pulaumamutik  #pulausapi  #semporna  #ranau  #tipofborneo  #kudat  #mountkinabalu  #gunungkinabalu  #airasia  #sungaipadas  #malaysiaairlines  #kotabelud  #malindoair  #sandakan  #kkia  #sumandak  #sabahan  #bukitpadang  #auramontoriakgsayapkotabelud 
Marching toward Mount Kinabalu #mountkinabalu #holidays
Mount kinabalu caught calum attention .
.
.
#familypic #dad&son #babycalum #calumquinn #mountkinabalu #mountain #kundasang #like4like #likeforfollow
✔Gunung Kinabalu
🗻
By @iamshahmisalim ・・・
. 
Majestically show at the end of the day 📷🌄👣🍃🌳
. 
#sabah #borneo #malaysia #malaysiatrulyasia #mountkinabalu
#exploresabah 
#sarawak
#exploremalaysia 
#mount
So lucky to see the view clearly 😍⛰️
#MaragangHill #Mesilou #MountKinabalu #SabahanClimber #SumandakGunung
'Jangan tunjukkan kesedihanmu, jangan menangis, tiada yang suka dengan orang yang sakit. Sentiasa lah tunjukkan sisi bahagia mu, bergembira lah'

Rupanya yang menjahati kita adalah suara kita sendiri.

Tiada salah menangis, tidak mengapa jika orang tahu kamu sedang dalam kesakitan emosi atau jasmani.

Orang yang menangis tidak kalah. Ia adalah satu cara untuk melepaskan emosi pedih dan kesakitan juga kegembiraan yang tidak  tertanggung di hati.

Kerana pada akhirnya, yang sakit dan yang rugi adalah orang yang menahan perasaannya.

Lepaskan saja 💜
.
.
.
#kundasangguesthouse
#kundasang #wanitamakhlukemosi #mountains #mountkinabalu #mountkinabaluview #travelsabah #sundayisfunday #sunday #youngliving #ylrally #ylrally2018 #essentialoils #emotionrelease #sabahtourism #urbansabah #kotakinabalu #liveyourpassion #beautifullife #travels #dopamine #adhdlife #lexapro #shetravels #shemovesmountains #andshedopetoo
'Jangan tunjukkan kesedihanmu, jangan menangis, tiada yang suka dengan orang yang sakit. Sentiasa lah tunjukkan sisi bahagia mu, bergembira lah' Rupanya yang menjahati kita adalah suara kita sendiri. Tiada salah menangis, tidak mengapa jika orang tahu kamu sedang dalam kesakitan emosi atau jasmani. Orang yang menangis tidak kalah. Ia adalah satu cara untuk melepaskan emosi pedih dan kesakitan juga kegembiraan yang tidak tertanggung di hati. Kerana pada akhirnya, yang sakit dan yang rugi adalah orang yang menahan perasaannya. Lepaskan saja 💜 . . . #kundasangguesthouse  #kundasang  #wanitamakhlukemosi  #mountains  #mountkinabalu  #mountkinabaluview  #travelsabah  #sundayisfunday  #sunday  #youngliving  #ylrally  #ylrally2018  #essentialoils  #emotionrelease  #sabahtourism  #urbansabah  #kotakinabalu  #liveyourpassion  #beautifullife  #travels  #dopamine  #adhdlife  #lexapro  #shetravels  #shemovesmountains  #andshedopetoo 
谢谢你 这旅程 陪着我的每一步🌸
安全感因有你在🌸
#mountkinabalu
#kinabalupark
#sabah
#couplegoals
#hlwx
Majestic view of Mount Kinabalu through the mirror ⛰️
.
.
#nhrentacar #mountkinabalu #kkcity #kundasang #sabahtourism #sabahokbah
Mount Kinabalu, Malaysia - unfortunately hard to see at first in this pic due to the cloud cover but check out the videos on the page. Bucket list created, must climb to top of this 4,095 elevation Malaysian’s highest mountain #mountkinabalu #malaysia #sabah #view
Mount Kinabalu, Malaysia - unfortunately hard to see at first in this pic due to the cloud cover but check out the videos on the page. Bucket list created, must climb to top of this 4,095 elevation Malaysian’s highest mountain #mountkinabalu  #malaysia  #sabah  #view 
'I'd give my all to have, Just one more night with you, I'd risk my life to feel, Your body next to mine, 'Cause I can't go on, Living in the memory of our song, I'd give my all for your love tonight...🎼🎵🎶♩' #MyAll #MariahCarey ... #Throwback #February2018 #ThrowbackSyndrome #oDPutra #Love #Life #Music #Lyrics #Song #Selfie #Wefie #Smile #Faces #Happy #Photograph #PhotoCollage #Jumping #Hiking #KinabaluPark #MountKinabalu #Kundasang #Ranau #Sabah #Malaysia #EastMalaysia #Borneo #SouthEastAsia #Asia
'I'd give my all to have, Just one more night with you, I'd risk my life to feel, Your body next to mine, 'Cause I can't go on, Living in the memory of our song, I'd give my all for your love tonight...🎼🎵🎶♩' #MyAll  #MariahCarey  ... #Throwback  #February2018  #ThrowbackSyndrome  #oDPutra  #Love  #Life  #Music  #Lyrics  #Song  #Selfie  #Wefie  #Smile  #Faces  #Happy  #Photograph  #PhotoCollage  #Jumping  #Hiking  #KinabaluPark  #MountKinabalu  #Kundasang  #Ranau  #Sabah  #Malaysia  #EastMalaysia  #Borneo  #SouthEastAsia  #Asia 
#tbt
.....it’s coming...
.
.
.
.
#mountkinabalu #foggy #freshair #spooky #borneo #nature #igdaily #ig_travel #ig_captures
Perfect weather today! Mount Kinabalu or fondly known as Aki Nabalu by the local was showing herself all day.. such a majestic view! while you keep pushing and going up up up yet the view is just too spectacular not to stop and take more picture.. like she is tease you to stop while you grasps for air.. 😊 #mountkinabalu #rittecycles #cyclingtrip #goneriding
Perfect weather today! Mount Kinabalu or fondly known as Aki Nabalu by the local was showing herself all day.. such a majestic view! while you keep pushing and going up up up yet the view is just too spectacular not to stop and take more picture.. like she is tease you to stop while you grasps for air.. 😊 #mountkinabalu  #rittecycles  #cyclingtrip  #goneriding 
Taking a breather while grabbing a snack to refresh yourself in the dark, shows you the determination for hikers to make it up top to see the view of the sunrise. | #ivansphoto #blackandwhite #b&w #hiking #mountains #mountkinabalu #sabah #malaysia #travel #wanderlust
Almost 5 years of friendship, travels, and adventures with these beautiful souls. Dressed up as Destiny’s Child for one party and the group has been reunited ever since 🙌🏼👯‍♀️🎤
.
.
.
.
.
.
#exploremalaysia #soulsisters #borneo #destinyschild #reunitedanditfeelssogood #yearofyes #liveyourbestlife #friendswhotraveltogether #wce #mountkinabalu #5years #roommates
The best view comes after the hardest climb. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#traveler #wanderlust #travel  #travelphotography #nopasanada #travelgram #travel #travelmalaysia #wanderlustmalaysia #mountkinabalu #kinabalupark
Be happy 😊😇 just smile kabo 😊😍😇💕
.
.
.
.
.
#mountkinabalu #nature #postivevibes #smile #runners #rest #weekends
Saya suka bepergian & mendaki gunung yang jauh itu krn merasa bahwa saya harus segera kembali pulang ke rumah krn ada anak istri yang saya kangenin. Tapi sekarang...ketika mereka sudah ga ada, saya tidak tahu lagi apa alasan saya mendaki. Kembali ke rumah adalah sesuatu yang amat menakutkan krn tdk adanya mereka. Di rumah besar sendirian rasanya hny menyakitkan

#kinabalumountain #mountkinabalu
Saya suka bepergian & mendaki gunung yang jauh itu krn merasa bahwa saya harus segera kembali pulang ke rumah krn ada anak istri yang saya kangenin. Tapi sekarang...ketika mereka sudah ga ada, saya tidak tahu lagi apa alasan saya mendaki. Kembali ke rumah adalah sesuatu yang amat menakutkan krn tdk adanya mereka. Di rumah besar sendirian rasanya hny menyakitkan #kinabalumountain  #mountkinabalu 
Au pied du mont Kinabalu, le plus haut sommet de Malaisie 🇲🇾 In front of the Mount Kinabalu, the highest peak of Malaysia 😍👣⛰
*
*
#malaysia #kotakinabalu #mountkinabalu #asia #southeastasia #mountains #borneo #randonnée #trekking #hiking #hikingadventures #voyage #travel #travelawesome #traveling #igtravel #travelgram #nature #landscape #globetrotter #backpacking #instatravel #instadaily #passionpassport #welivetoexplore #mountain #wanderlust
Au pied du mont Kinabalu, le plus haut sommet de Malaisie 🇲🇾 In front of the Mount Kinabalu, the highest peak of Malaysia 😍👣⛰ * * #malaysia  #kotakinabalu  #mountkinabalu  #asia  #southeastasia  #mountains  #borneo  #randonnée  #trekking  #hiking  #hikingadventures  #voyage  #travel  #travelawesome  #traveling  #igtravel  #travelgram  #nature  #landscape  #globetrotter  #backpacking  #instatravel  #instadaily  #passionpassport  #welivetoexplore  #mountain  #wanderlust 
" I try to picture u without me but I can't..." #mountkinabalu
Hidup ini adalah pilihan.
.
Bermaksud, sejak awal kita sudah memilih untuk lahir di dunia ini.
.
Seterusnya kita memilih untuk menjadi apa, makan apa, baca apa, belajar apa dan berjalan di mana.
.
Kita hari ini adalah hasil pilihan kita yang dulu. Semoga kini, kita membuat pilihan yang terbaik untuk menjadi kita yang terbaik di masa depan.
.
Insyaallah.. ❤️
..
.
.
14/07/2018 #sunnyday 
#kundasang #kundasangguesthouse #travels #mountkinabalu #mountkinabaluview #youngliving #ylrally #ylrally2018  #ylrallyjuly2018 #healing #essentialoils
Hidup ini adalah pilihan. . Bermaksud, sejak awal kita sudah memilih untuk lahir di dunia ini. . Seterusnya kita memilih untuk menjadi apa, makan apa, baca apa, belajar apa dan berjalan di mana. . Kita hari ini adalah hasil pilihan kita yang dulu. Semoga kini, kita membuat pilihan yang terbaik untuk menjadi kita yang terbaik di masa depan. . Insyaallah.. ❤️ .. . . 14/07/2018 #sunnyday  #kundasang  #kundasangguesthouse  #travels  #mountkinabalu  #mountkinabaluview  #youngliving  #ylrally  #ylrally2018  #ylrallyjuly2018  #healing  #essentialoils 
How would you feel if you wake up to this magnificent view? 🌄 #subhanAllah #mountkinabalu #kiramsvillage
Pemandangan Gunung Kinabalu dari Pekan Nabalu.

#mountkinabalu 
#sabah 
#saturday
#huaweip20pro
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
#Landscape #MountKinabalu #Fog #Cars #Tentage #Rural #Village #Pick-uptrucks #HighestMountaininSoutheastAsia #Redmi4aphotography #Sabah #Malaysia
Rising above swirling mist. We love you Akinabalu.

#sabah #mountkinabalu #mountains #borneo #gunungkinabalu #sabahan