an online Instagram web viewer

#motsboutique medias

Photos

Malu katanyaaa.. 🤣
.
Thanks for shopping with #motsboutique #motslovers #motssaythankyou ❤️
Good night #motslovers #motsboutique ❤️
Marah kita sbb x suggest awl2 #fefet dkt dia 😢
Tgk .
#aydajebat#samyangnoodle#20treeshop#motsboutique#gv5#20treeshop#fefet#fefetcheras#fefetkeramat
Samyang ramen 😊😊
.
Walk in cheras @motslovers .
#samyangnoodle#gv5#aydajebat#motsboutique#20treeshop#samyangmurah#samyangmalaysia
Seronok tgk rambut dah tak gugur. 
Seminggu ja guna #fefet. 
Tgk
.
Walk in cheras @motslovers .
#motsboutique#20treeshop#gv5#aydajebat#farahnabila#gegarvaganza2018#fefetcheras#fefetkeramat
Hot item 
Mask Vietnam .
📋Diperbuat dari aloe vera
📋💯% asli tanpa bahan berbahaya
📋Membantu membuang blackheads/whiteheads 📋Menghilangkan sel-sel kulit mati
📋Membunuh bakteria yg disebabkan oleh jerawat
📋Membersihkan kulit drpd kotoran
📋Blh digunakam pada hidung, dagu, & muka
.
.
Cara penggunaan
💆Bersihkan muka & kering
💆Sapu kan mask Vietnam 💆Tampal kertas 💆Biarkan selama 5-10 minit
💆Buka kertas dengan perlahan
💆Utk kesan yg baik guna 1-2/ week
.
.
❌no more blackheads/whiteheads & jerawat.
Harga mampu milik .
Free 30 pc paper
Walk in cheras @motslovers 
#sayajual#sayajualmurah#sayajualonline#mask#blackheads#removeblackheadsandwhiteheads#maskvietnam#butikcheras#butikvendor#20treeshop#openhouse#motsboutique#raya2017#merdekasale2017#sukansea2017#dropshipwantedmalaysia#20treeshop#fattzura#mateempire#mateempirevendor#motsboutique#janganbencicintaku
Hot item Mask Vietnam . 📋Diperbuat dari aloe vera 📋💯% asli tanpa bahan berbahaya 📋Membantu membuang blackheads/whiteheads 📋Menghilangkan sel-sel kulit mati 📋Membunuh bakteria yg disebabkan oleh jerawat 📋Membersihkan kulit drpd kotoran 📋Blh digunakam pada hidung, dagu, & muka . . Cara penggunaan 💆Bersihkan muka & kering 💆Sapu kan mask Vietnam 💆Tampal kertas 💆Biarkan selama 5-10 minit 💆Buka kertas dengan perlahan 💆Utk kesan yg baik guna 1-2/ week . . ❌no more blackheads/whiteheads & jerawat. Harga mampu milik . Free 30 pc paper Walk in cheras @motslovers #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #mask #blackheads #removeblackheadsandwhiteheads #maskvietnam #butikcheras #butikvendor #20treeshop #openhouse #motsboutique #raya2017 #merdekasale2017 #sukansea2017 #dropshipwantedmalaysia #20treeshop #fattzura #mateempire #mateempirevendor #motsboutique #janganbencicintaku 
Selalu biasa2 je buat kan..jom try menu baru ni 😊😊
.
#samyangnoodle#20treeshop#samyangchallenge#samyangmurah#motsboutique#aydajebat#gv5
DARY TEA SLIMMING & SKINNY TEA readystock at #motsboutique ❤️
.
Antara kebaikan dan kelebihan
.
DARY SLIMMING BODY
👉🏼Melangsingkan badan
👉🏼Kempiskan perut buncit
👉🏼Melancarkan haid
👉🏼Membuang toksid dan lemak
👉🏼Membersih usus kecil dan besar
.
DARY SKINNY LEGS
👉🏼Mengecilkan peha dan lengan
👉🏼Membuang air lebihan dalam badan
.
Hrga Combo RM 40 + free gift ( exc post)
DARY TEA SLIMMING & SKINNY TEA readystock at #motsboutique  ❤️ . Antara kebaikan dan kelebihan . DARY SLIMMING BODY 👉🏼Melangsingkan badan 👉🏼Kempiskan perut buncit 👉🏼Melancarkan haid 👉🏼Membuang toksid dan lemak 👉🏼Membersih usus kecil dan besar . DARY SKINNY LEGS 👉🏼Mengecilkan peha dan lengan 👉🏼Membuang air lebihan dalam badan . Hrga Combo RM 40 + free gift ( exc post)
Menyesal tak oder #fefet.
Jgn jd mcm bro ni.
Tgk komen .
#fefet#fefetkeramat#fefetcheras#butikvendor#Butikcheras#20treeshop#motsboutique
All black items ready stock at #motsboutique ❤️❤️ whatsapp mots cecepatsss keyh 🤙🏻
All black items ready stock at #motsboutique  ❤️❤️ whatsapp mots cecepatsss keyh 🤙🏻
Saleee kasi licin eyelash 100% humanhair. Ringan gila rasa mcm tak pakai bulu mata
.
RM 5
RM 5 
RM 5
.
Jom walk in #motsboutique 😍
Saleee kasi licin eyelash 100% humanhair. Ringan gila rasa mcm tak pakai bulu mata . RM 5 RM 5 RM 5 . Jom walk in #motsboutique  😍
Thanks for shopping with #motsboutique #motslovers #motssaythankyou ❤️
❤️❤️ 100% true. #motslovers #motsboutique
Botol #fefet ni senang nak bw ke mana2.
Selit ja, settle!
Tgk
.
Walk in cheras @motslovers .
#motsboutique#20treeshop#fefet7in1#aydajebat#gv5#fefechallenge#fefetkeramat#fefetcheras#
Rorec hydra & replenishment yogurt mask
🤗🤗🤗🤗
Yogurt Pack Mask..📢📢
Original from Korean..😍😍
-mencerahkan wajah
-buang sel kulit
-lembapkan wajah
-haluskan kulit wajah
Sesuai untuk semua jenis kulit
.
Walk in cheras @motslovers 
#mask#maskyogurt#borong#ootd#murahmurah#20treeshop#halalkanhatiyangkucuri#pengantin100hari#korea#motsboutique#cintabukankristal
Samyang original 
Walaupun byk flavour
Original tetap sdp kn 😊😊
.
#samyangnoodle#samyangcarbonara#motsboutique#20treeshop#gv5#amaliearena#aydajebat#khaibahar94
Berita baikkk kami ada nak buat Clearances!!!! Bawal & Shawl di #motsboutique .. semua RM 10/pcs .. belian atas RM 30 + Free Inner cotton (random) .
Berita baikkk kami ada nak buat Clearances!!!! Bawal & Shawl di #motsboutique  .. semua RM 10/pcs .. belian atas RM 30 + Free Inner cotton (random) .
Korean Natural Moisture Mask Sheet. Sis bawa masuk 4 Flavor yg palingggg best sellinggg .
✅collagen
✅Vitamin
✅Aloevera
✅Pearl
.
Sepeket RM 3.90
2 peket RM 7.00
3 peket RM 10 .
(Exc post) 😍😍 .
Jom walk in #motsboutique ❤️
Korean Natural Moisture Mask Sheet. Sis bawa masuk 4 Flavor yg palingggg best sellinggg . ✅collagen ✅Vitamin ✅Aloevera ✅Pearl . Sepeket RM 3.90 2 peket RM 7.00 3 peket RM 10 . (Exc post) 😍😍 . Jom walk in #motsboutique  ❤️
Alhamdulillah. 
Hilang smua mslh bby ni tau.
Tgk .
Walk in cheras @motslovers .
#20treeshop#fefet7in1#fefetcheras#fefetkeramat#fefet#20treeshop#motsboutique
FUNGSI / KELEBIHAN CHARCOAL TEETH WHITENING :
* 100% Tidak Mengandungi Bahan Kimia
* Melindungi Gusi Dri Jangkitan Bakteria
* Menuetralkan Masalah Nafas Berbau
* Memutihkan Gigi Secara Semulajadi
* Menghilangkan Karat2 Pada Gigi
* Menstabilkan PH Dalam Mulut
* 100% Dari Bahan Semulajadi
* Mencegah Masalah Kaviti
* Menguatkan Gigi
* Berkesan Pantas
* Selamat
* Halal
* .
CARA PENGGUNAAN TEETH WHITENING CHARCOAL :
.
* Gunakan BABY TOOTHBRUSH
* Basahkan Berus Gigi Anda
* Celup Pada Charcoal Powder
* Berus Gigi Anda Dengan Kasih Sayang ( Pelahan lahan )
* Biar lebih efektif sebaiknya gosok gigi selama 3-5 minit atau lebih ( Circular Motion )
* Kumur Kumur sehingga bersih
.
Walk in cheras @motslovers .
#motsboutique#teethwhitening#butikcheras#butikvendor#20treeshop#butikcheras#butikvendor#halalkanhatiyangkucuri
FUNGSI / KELEBIHAN CHARCOAL TEETH WHITENING : * 100% Tidak Mengandungi Bahan Kimia * Melindungi Gusi Dri Jangkitan Bakteria * Menuetralkan Masalah Nafas Berbau * Memutihkan Gigi Secara Semulajadi * Menghilangkan Karat2 Pada Gigi * Menstabilkan PH Dalam Mulut * 100% Dari Bahan Semulajadi * Mencegah Masalah Kaviti * Menguatkan Gigi * Berkesan Pantas * Selamat * Halal * . CARA PENGGUNAAN TEETH WHITENING CHARCOAL : . * Gunakan BABY TOOTHBRUSH * Basahkan Berus Gigi Anda * Celup Pada Charcoal Powder * Berus Gigi Anda Dengan Kasih Sayang ( Pelahan lahan ) * Biar lebih efektif sebaiknya gosok gigi selama 3-5 minit atau lebih ( Circular Motion ) * Kumur Kumur sehingga bersih . Walk in cheras @motslovers . #motsboutique #teethwhitening #butikcheras #butikvendor #20treeshop #butikcheras #butikvendor #halalkanhatiyangkucuri 
Samyang jjajang . 
Siapa dah rasa??
Mesti rasa nak lg kn 😊😊
.
#20treeshop#samyangchallenge#khaibahar94#aydajebat#samyangnoodle#motsboutique#gegarvaganza2018#gv5
Good morning #motslovers #motsboutique 😍
Tercari-cari Foundation yg :-
.
💓Tidak berminyak
.
💓Tahan lebih 8jam.
.
💓Tekstur yang ringan dan halus.
.
💓Kulit kelihatan gebu dan halus.
.
💓Foundation yang cepat meresap ke kulit.
.
💓Membantu menutup parut jerawat dan cela di muka.
.
💓2 in 1 Foundation dan bedak. Tidak perlu pakai bedak lagi.
.
💓Menjimatkan masa dan harga mampu milik.
.
🌟Pilihan warna anda🌟
.
Natural - kulit sawo matang.
.
White Pinky - kulit cerah.
.
Anda tidak perlu untuk bersiap lama di depan cermin dan bersolek tebal² untuk tutup jerawat,parut dan kulit tak sekata. Hanya dengan sedikit sapuan nipis masalah anda pasti selesai.
.
🌟READY STOCK kat #motsboutique ❤️ harga RM 36 tapi kita nak bagi diskaun 10% less utk 10 org #motslovers yg whstapp kita 😍😍
..
.

Foundation Miracle Flawless by Mira Filzah in the house Uolls!!!!
#miracleflawlessbymirafilzah

#foundationmirafilzah
#romahcanteks
#spaviral
Tercari-cari Foundation yg :- . 💓Tidak berminyak . 💓Tahan lebih 8jam. . 💓Tekstur yang ringan dan halus. . 💓Kulit kelihatan gebu dan halus. . 💓Foundation yang cepat meresap ke kulit. . 💓Membantu menutup parut jerawat dan cela di muka. . 💓2 in 1 Foundation dan bedak. Tidak perlu pakai bedak lagi. . 💓Menjimatkan masa dan harga mampu milik. . 🌟Pilihan warna anda🌟 . Natural - kulit sawo matang. . White Pinky - kulit cerah. . Anda tidak perlu untuk bersiap lama di depan cermin dan bersolek tebal² untuk tutup jerawat,parut dan kulit tak sekata. Hanya dengan sedikit sapuan nipis masalah anda pasti selesai. . 🌟READY STOCK kat #motsboutique  ❤️ harga RM 36 tapi kita nak bagi diskaun 10% less utk 10 org #motslovers  yg whstapp kita 😍😍 .. . Foundation Miracle Flawless by Mira Filzah in the house Uolls!!!! #miracleflawlessbymirafilzah  #foundationmirafilzah  #romahcanteks  #spaviral 
Alhamdulillah Selepas viral tudung Bawal Kulit Jangung di #motsboutique ..Sekarang Kita bawa masuk Shawl pula 😱😍😍
.
💕 Material cotton Corn Skin
💕pnjng 1.8 meter
💕warna sama cm gmbr ke-2 yg tinggal.
.
.
Jika anda berminat wssp kami di👇🏻
www.wasap.my/60133375903
Alhamdulillah Selepas viral tudung Bawal Kulit Jangung di #motsboutique  ..Sekarang Kita bawa masuk Shawl pula 😱😍😍 . 💕 Material cotton Corn Skin 💕pnjng 1.8 meter 💕warna sama cm gmbr ke-2 yg tinggal. . . Jika anda berminat wssp kami di👇🏻 www.wasap.my/60133375903
Hai uolls, assalamualaikum.. ❤
.
Just nak share kebaikan AIR FRESHENER DEXANDRA, keluaran dexandra.. Banyak kegunaannya, bukan sekadar perfume kereta malah boleh diletakkan di 👇
.
👉 Dalam bilik
👉 Toilet
👉 Ruang Tamu
👉 Ruang Pejabat
👉 Almari Baju / Rak Kasut & Sebagainya
.
Ada 8 jenis bauan yang sangat mengoda, ikut mood anda dan packagingnya juga ada WORD POSITIF yang pertama di Malaysia..
.
💲Rm10 sahaja satu box. .
Whatsapp saya
📲 www.wasap.my/60133375903 or walk in #motsboutique ❤️
Hai uolls, assalamualaikum.. ❤ . Just nak share kebaikan AIR FRESHENER DEXANDRA, keluaran dexandra.. Banyak kegunaannya, bukan sekadar perfume kereta malah boleh diletakkan di 👇 . 👉 Dalam bilik 👉 Toilet 👉 Ruang Tamu 👉 Ruang Pejabat 👉 Almari Baju / Rak Kasut & Sebagainya . Ada 8 jenis bauan yang sangat mengoda, ikut mood anda dan packagingnya juga ada WORD POSITIF yang pertama di Malaysia.. . 💲Rm10 sahaja satu box. . Whatsapp saya 📲 www.wasap.my/60133375903 or walk in #motsboutique  ❤️
HERV - LUXE ESSENCE ADVANCE .
Secara asasnya, essence nie merupakan step SEBELUM pemakaian serum. .
Essence bersifat lebih ringan daripada serum kerana essence mostly waterbase tapi ada juga bersifat sedikit likat
.
Certain orang yang alah / sensitive pada  serum boleh guna essence as ALTERNATIVE kerana mostly serum bersifat likat . .
Dalam HERV LUXE ESSENCE ADVANCE , 
kita menumpukan untuk :
.
- BRIGHTENING Effect.
.
Maksudnya mencerahkan skin especially yang ada DARK SPOT, UNEVEN SKIN TONE dan 
dapat MEMBANTU untuk yang ada Masalah KULIT KUSAM dan tak bermaya. .
- Skin Activating Treatment .
Maksudnya dia dapat MEMBANTU masalah skin dari dalam kerana partikal dia HALUS dan WATERBASE. Dapat Meresap ke dalam Pori kita. Sangat SESUAI utk SENSITIVE and ACNE SKIN
.
- Youth Essence .
Ini adalahh IMPIAN setiap ORANG!
Why Herv punya essence beza daripada hat lain? .
Sebab Herv punya essence dari Rose Water and Rose Essential Oil utk bau dia. Ni bukan yang Mur2 punya bau Rose. Bau dia memang ada effect calming. Kalau korang pernah pakai Dior Essence Rose bau dia seakan sama .
Effect? Baka A Class kaching! .
Apa Kebaikan Rose Water and Rose Essential Oil?
.
Sangat banyakkkkkkk
.
CARA PAKAI 1.
.
"PRACTICE 7 SKIN LAYER METHOD “
..
Apa tu?
.
Dap2 essence di muka sebanyak 7 lapisan dan tunggu sehingga setiap lapisan meresap
and continue step sehingga 7x dan korang boleh lihat perbezaan KETARA .
.
Skin akan jadi lebih MOIST and GLOW! .
Sebab skin kita dah CUKUP BOOSTER! .
Makanan dh cukup. .
Bila skin dah cukup moist dah tak nampak muka berumur.
.
Ini SERIUS.
.
Punca muka nampak lebih berumur sebab pertamanya SKIN Kita kurang BOOSTER and KERING . .
CARA PAKAI NO 2:
.
Ambil cotton pas and titis HERV Essence 
dan tekap cotton pad di muka.
.
Buat Sebagai MASK!
.
ESSENCE is HEART OF KOREAN SKINCARE.
.
30ml RM 39 (exc post)
120ml RM 79 (exc post) .
Boleh dapatkan di #motsboutique
HERV - LUXE ESSENCE ADVANCE . Secara asasnya, essence nie merupakan step SEBELUM pemakaian serum. . Essence bersifat lebih ringan daripada serum kerana essence mostly waterbase tapi ada juga bersifat sedikit likat . Certain orang yang alah / sensitive pada serum boleh guna essence as ALTERNATIVE kerana mostly serum bersifat likat . . Dalam HERV LUXE ESSENCE ADVANCE , kita menumpukan untuk : . - BRIGHTENING Effect. . Maksudnya mencerahkan skin especially yang ada DARK SPOT, UNEVEN SKIN TONE dan dapat MEMBANTU untuk yang ada Masalah KULIT KUSAM dan tak bermaya. . - Skin Activating Treatment . Maksudnya dia dapat MEMBANTU masalah skin dari dalam kerana partikal dia HALUS dan WATERBASE. Dapat Meresap ke dalam Pori kita. Sangat SESUAI utk SENSITIVE and ACNE SKIN . - Youth Essence . Ini adalahh IMPIAN setiap ORANG! Why Herv punya essence beza daripada hat lain? . Sebab Herv punya essence dari Rose Water and Rose Essential Oil utk bau dia. Ni bukan yang Mur2 punya bau Rose. Bau dia memang ada effect calming. Kalau korang pernah pakai Dior Essence Rose bau dia seakan sama . Effect? Baka A Class kaching! . Apa Kebaikan Rose Water and Rose Essential Oil? . Sangat banyakkkkkkk . CARA PAKAI 1. . "PRACTICE 7 SKIN LAYER METHOD “ .. Apa tu? . Dap2 essence di muka sebanyak 7 lapisan dan tunggu sehingga setiap lapisan meresap and continue step sehingga 7x dan korang boleh lihat perbezaan KETARA . . Skin akan jadi lebih MOIST and GLOW! . Sebab skin kita dah CUKUP BOOSTER! . Makanan dh cukup. . Bila skin dah cukup moist dah tak nampak muka berumur. . Ini SERIUS. . Punca muka nampak lebih berumur sebab pertamanya SKIN Kita kurang BOOSTER and KERING . . CARA PAKAI NO 2: . Ambil cotton pas and titis HERV Essence dan tekap cotton pad di muka. . Buat Sebagai MASK! . ESSENCE is HEART OF KOREAN SKINCARE. . 30ml RM 39 (exc post) 120ml RM 79 (exc post) . Boleh dapatkan di #motsboutique 
Wow romantic bear
.
💋magic peel off lip gloss 💋apply ke bibir dan tunggu 5-10minit sehingga kering
💋peel off .
💋nampak natural
💋waterproof
💋long lasting 24hour
💋melembabkan
.
Cara penggunaan
💋apply kat bibir 💋tggu sehingga 5-10minit (elakkan menyentuh bibir)
💋selepas kering tarik secara perlahan .
Walk in @motslovers .
#romanticbear#peelofflipstick#butikvendor#butikcheras#lptio#pru14#mrgrey#yusoffiskandar#khaibahar94#motsboutique#20treeshop#ramadan2018#janganbencicintaku
Wow romantic bear . 💋magic peel off lip gloss 💋apply ke bibir dan tunggu 5-10minit sehingga kering 💋peel off . 💋nampak natural 💋waterproof 💋long lasting 24hour 💋melembabkan . Cara penggunaan 💋apply kat bibir 💋tggu sehingga 5-10minit (elakkan menyentuh bibir) 💋selepas kering tarik secara perlahan . Walk in @motslovers . #romanticbear #peelofflipstick #butikvendor #butikcheras #lptio #pru14 #mrgrey #yusoffiskandar #khaibahar94 #motsboutique #20treeshop #ramadan2018 #janganbencicintaku 
Jom pick up barang fav uolls kat #motsboutique ❤️❤️ waze je mots boutique terus sampai depan pintu 😜 #motslovers #motssaythankyou
Cari items budjet jer??? Mesti korang suka kan? Ready stock all items. RM 5 saja uolls ..dapatkan di #motsboutique ❤️
.
Online purchase: .
Website shopee : motsboutique 
Whatsapp :-
www.wasap.my/60133375903
Or
.
.
Walk in (waze) 
Mots Boutique
.
No 41,Lorong Mewah 4,
Bandar Tun Razak,
56000 Cheras KL .

Landmark :
📍Cimb Bank BTR
📍Ar- Rahnu BTR
📍Sederet Pak Malau Chicken Rice
.
.
.
#butikvendor  #bandarsripermaisuri #butikcheras #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazaarkarat #bazaarkl #nafura #daryteakl #neelofa #muacheras #makeupmurah #makeupcheras #alhaalfacosmeticskl #muakualalumpur #eliseeyelashkl  #vendorswanted .
Cari items budjet jer??? Mesti korang suka kan? Ready stock all items. RM 5 saja uolls ..dapatkan di #motsboutique  ❤️ . Online purchase: . Website shopee : motsboutique Whatsapp :- www.wasap.my/60133375903 Or . . Walk in (waze) Mots Boutique . No 41,Lorong Mewah 4, Bandar Tun Razak, 56000 Cheras KL . Landmark : 📍Cimb Bank BTR 📍Ar- Rahnu BTR 📍Sederet Pak Malau Chicken Rice . . . #butikvendor  #bandarsripermaisuri  #butikcheras  #sayajual  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #bazaarkarat  #bazaarkl  #nafura  #daryteakl  #neelofa  #muacheras  #makeupmurah  #makeupcheras  #alhaalfacosmeticskl  #muakualalumpur  #eliseeyelashkl  #vendorswanted  .
Samyanh jjanjang
Jom try
Walk in cheras @motslovers .
#aydajebat#20treeshop#motsboutique#samyangchallenge#samyangnoodle#cintabukanbidaan#khaibahar94
Haisss geram nya.. rasa nak kunyah 🤗😋 sponge supersoft dapatkan di #motsboutique
Haisss geram nya.. rasa nak kunyah 🤗😋 sponge supersoft dapatkan di #motsboutique 
3 manfaat sekali cuba #fefet.
Tak caya tgk .
Walk in cheras @motslovers .
#fefet#fefetkeramat#fefetcheras#butikvendor#burikvendorcheras#aydajebat#motsboutique#20treeshop
❣️FAKTA YANG PERLU KEKAKAK TAU MENGENAI INAI PUTIH❣️
.
.
✔️Inai putih tidak meninggalkan stain dan meresap ke dalam kulit seperti inai merah.
✔️Baunya sangat harum kerana diperkayakan dengan minyak lavender.
✔️Teksturnya smooth.
✔️Ianya merupakan selapisan seakan-akan getah yang melekat di atas permukaan kulit untuk kegunaan sementara sahaja.
✔️Inai putih tidak boleh terkena air kerana akan tertanggal dari permukaan kulit.
✔️Inai putih dibuat daripada bahan arcrylic dan bukannya tepung yang banyak terdapat di pasaran sekarang.
✔️Tidak merekah.
✔️Tahan 7-8 jam.
✔️Sangat sesuai untuk majlis kahwin dan juga majlis-majlis lain.
✔️Boleh juga dipakai untuk gaya santai harian.
✔️Inai putih sangat sesuai dengan corak moden seperti lace.
✔️Kekakak yang tak boleh berinai kerana komitmen kerja disarankan untuk menggunakan inai putih pada hari pernikahan dan persandingan.
.
Inai putih by Zurarahim RM 15 (exc post) ❤️ dapatkan di #motsboutique
❣️FAKTA YANG PERLU KEKAKAK TAU MENGENAI INAI PUTIH❣️ . . ✔️Inai putih tidak meninggalkan stain dan meresap ke dalam kulit seperti inai merah. ✔️Baunya sangat harum kerana diperkayakan dengan minyak lavender. ✔️Teksturnya smooth. ✔️Ianya merupakan selapisan seakan-akan getah yang melekat di atas permukaan kulit untuk kegunaan sementara sahaja. ✔️Inai putih tidak boleh terkena air kerana akan tertanggal dari permukaan kulit. ✔️Inai putih dibuat daripada bahan arcrylic dan bukannya tepung yang banyak terdapat di pasaran sekarang. ✔️Tidak merekah. ✔️Tahan 7-8 jam. ✔️Sangat sesuai untuk majlis kahwin dan juga majlis-majlis lain. ✔️Boleh juga dipakai untuk gaya santai harian. ✔️Inai putih sangat sesuai dengan corak moden seperti lace. ✔️Kekakak yang tak boleh berinai kerana komitmen kerja disarankan untuk menggunakan inai putih pada hari pernikahan dan persandingan. . Inai putih by Zurarahim RM 15 (exc post) ❤️ dapatkan di #motsboutique 
Mana pilihan korang 😊😊
Stew or original
.
#samyangnoodle#samyangchallenge#butikvendor#butikcheras#aydajebat#motsboutique
#Repost @snowcap_berhantu with @get_repost
・・・
Nak bergaya ala-ala Turban tapi #TAKPANDAI pandai belit?
.
Haaa, jom try Inner Silang 👻 ni
.
Didatang khas dengan 4 silang yang kemas. Hanya perlu sarung sahaja. Tak perlu belit2 lagi. Zasss terus siap! 
Inner silang Bcf ni special sangat. Menggunakan material #viscose yang serap peluh dan tak panas. Ada tali halus di belakang untuk adjust tahap kekemasan yang kita nak 😍
.
Harga RM 32 termasuk post.. belian atas RM 50 kita kasi special gift 💝 hanya di #motsboutique
#Repost  @snowcap_berhantu with @get_repost ・・・ Nak bergaya ala-ala Turban tapi #TAKPANDAI  pandai belit? . Haaa, jom try Inner Silang 👻 ni . Didatang khas dengan 4 silang yang kemas. Hanya perlu sarung sahaja. Tak perlu belit2 lagi. Zasss terus siap! Inner silang Bcf ni special sangat. Menggunakan material #viscose  yang serap peluh dan tak panas. Ada tali halus di belakang untuk adjust tahap kekemasan yang kita nak 😍 . Harga RM 32 termasuk post.. belian atas RM 50 kita kasi special gift 💝 hanya di #motsboutique 
Sapa kata #fefet tak best, meh sis nk karatedo dia🤣.
Hmpa tgk komen la ni
.
Walk in cheras @motslovers .
#fefet#fefetkeramat#fefetcheras#butikvendor#butikcheras#noradanish#motsboutique#khaibahar94#aydajebat
Rose lipbalm korea
Lipbalm yg comel senang nk letak kt handbag..yg best ye ad cermin lg..
. 
Walk in cheras
@motslovers .
#kosmetikkorea#roselipbalm#20treeshop#butikvendor#butikcheras#butikbangi#lipbalmmurah#cantik#fattzura#mateempirevendor#mateempire#motsboutique#noradanish
Dah lunch k??
Jom layan samyang mala
.
Walk in cheras @motslovers .
#aydajebat#noradanish#motsboutique#khaibahar94#samyangramen#samyangnoodle#samyangchallenge
1 btol blm guna lg.
Trus repeat #fefet lg.
Org utaqa kata 'awai x kalut'😂
Tgk .
Walk in cheras @motslovers .
#fefet#fefetcheras#fefetkeramat#butikvendor#butikcheras#motsboutique#noradanish#aydajebat
Rose lipbalm korea
Lipbalm yg comel senang nk letak kt handbag..yg best ye ad cermin lg..
. 
Walk in cheras
@motslovers .
#kosmetikkorea#roselipbalm#20treeshop#butikvendor#butikcheras#butikbangi#lipbalmmurah#cantik#fattzura#mateempirevendor#mateempire#motsboutique#noradanish
Percaya x samyang ramen boleh makeup ???
.
Coming soon 😊😊
.
#motsboutique#samyangramen#samyangramenmurah #samyangnoodle#20treeshop
Org 'overseas' pun cari #fefet 
Sekali hambekkkk😱😱...
Tgk .
Walk in cheras @motslovers .
#fefet#fefetcheras#fefetkeramat#fefet7in1#butikvendor#butikcheras#20treeshop#aydajebat#noradanish#motsboutique
Rose lipbalm korea
Lipbalm yg comel senang nk letak kt handbag..yg best ye ad cermin lg..
. 
Walk in cheras
@motslovers .
#kosmetikkorea#roselipbalm#20treeshop#butikvendor#butikcheras#butikbangi#lipbalmmurah#cantik#fattzura#mateempirevendor#mateempire#motsboutique#noradanish
Alkisah pergi COD hujan-hujan kat akak niaga kedai hardware sana.. dia kata esok nak dtg #motsboutique nak tengok semua warna tudung..sy kata takpe sy bawak harini tunjuk semua kat dia .. last2 dia kata nak semua . So kita bawa balik hanger kosong je 😆❤️. Rezeki vendor mots. Alhamdulillah. #motslovers #motssaythankyou
Alkisah pergi COD hujan-hujan kat akak niaga kedai hardware sana.. dia kata esok nak dtg #motsboutique  nak tengok semua warna tudung..sy kata takpe sy bawak harini tunjuk semua kat dia .. last2 dia kata nak semua . So kita bawa balik hanger kosong je 😆❤️. Rezeki vendor mots. Alhamdulillah. #motslovers  #motssaythankyou 
Dah lunch k?
Jom layan samyang
.
Walk in cheras @motslovers .
#samyangnoodle#samyangramenmurah#samyangramen#motsboutique#khaibahar94#20treeshop
Rose lipbalm korea
Lipbalm yg comel senang nk letak kt handbag..yg best ye ad cermin lg..
. 
Walk in cheras
@motslovers .
#kosmetikkorea#roselipbalm#20treeshop#butikvendor#butikcheras#butikbangi#lipbalmmurah#cantik#fattzura#mateempirevendor#mateempire#motsboutique#noradanish
ALHA ALFA GLOW CREATOR =================================== ALHA ALFA GLOW CREATOR
🎀 Pakai sebagai serum + moisturiser (effect glow)
🎀 Boleh mix kan dalam foundation 🎀 Sebagai highlighter selepas powder
🎀 Boleh dap2 atas eyeshadow akan jadikan wet look
🎀 Boleh dap2 atas lipstik akan jadikan lipstik nampak glow n glitter
🎀 Boleh dap2 atas blusher, akan jadikan kulit nmpak healthy
.
ada 3 warna,
.
NATURAL MOIST - semua warna kulit boleh pakai
.
ROSY PINK - topup atas blusher,akan nampak natural highlight..
.
GOLD SHINE- sesuai utk org kulit TAN 😘😘 #AAcosmetics #alhaalfacheras #AlhaAlfa
#motsboutique 
www.wasap.my/60133375903
ALHA ALFA GLOW CREATOR =================================== ALHA ALFA GLOW CREATOR 🎀 Pakai sebagai serum + moisturiser (effect glow) 🎀 Boleh mix kan dalam foundation 🎀 Sebagai highlighter selepas powder 🎀 Boleh dap2 atas eyeshadow akan jadikan wet look 🎀 Boleh dap2 atas lipstik akan jadikan lipstik nampak glow n glitter 🎀 Boleh dap2 atas blusher, akan jadikan kulit nmpak healthy . ada 3 warna, . NATURAL MOIST - semua warna kulit boleh pakai . ROSY PINK - topup atas blusher,akan nampak natural highlight.. . GOLD SHINE- sesuai utk org kulit TAN 😘😘 #AAcosmetics  #alhaalfacheras  #AlhaAlfa  #motsboutique  www.wasap.my/60133375903
Rose lipbalm korea
Lipbalm yg comel senang nk letak kt handbag..yg best ye ad cermin lg..
. 
Walk in cheras
@motslovers .
#kosmetikkorea#roselipbalm#20treeshop#butikvendor#butikcheras#butikbangi#lipbalmmurah#cantik#fattzura#mateempirevendor#mateempire#motsboutique#noradanish
Ramai sk bau #fefet. 
Fresh kn?
.
Walk in cheras @motslovers .
#fefet#fefetkeramat#fefetcheras#butikvendor#butikcheras#noradanish#aydajebat#20treeshop#motsboutique
Berita baik buat kawan2 yg duduk di kL
cheras, bandar tun razak, bandar tasik selatan, bandar sri permaisuri , alam damai dan sekitarnya laah 💕💕
——————————————————-
Spray glitter dan setting spray dah ada di letak di #motsboutique .
😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 go go go grab faster!! try sendiri pasti puas hati 😍 first vendor kita join hanya di  #motsboutique . .
Kalau nak makeup tahan lama & matte pakai spray warna hijau.. kalau nak makeup shinning glow pakai spray pink .. harga bermula 
RM 25-30 saje ❤️ grab cepat k
Berita baik buat kawan2 yg duduk di kL cheras, bandar tun razak, bandar tasik selatan, bandar sri permaisuri , alam damai dan sekitarnya laah 💕💕 ——————————————————- Spray glitter dan setting spray dah ada di letak di #motsboutique  . 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 go go go grab faster!! try sendiri pasti puas hati 😍 first vendor kita join hanya di #motsboutique  . . Kalau nak makeup tahan lama & matte pakai spray warna hijau.. kalau nak makeup shinning glow pakai spray pink .. harga bermula RM 25-30 saje ❤️ grab cepat k
Rose lipbalm korea
Lipbalm yg comel senang nk letak kt handbag..yg best ye ad cermin lg..
. 
Walk in cheras
@motslovers .
#kosmetikkorea#roselipbalm#20treeshop#butikvendor#butikcheras#butikbangi#lipbalmmurah#cantik#fattzura#mateempirevendor#mateempire#motsboutique#noradanish
Walaupun banyak flavour ada
Samyang original tetap dihati 😍😍
.
Walk in cheras @motslovers .
#samyangnoodle#butikvendor#butikcheras#samyangramen#samyangramenmurah#samyangramenhalal#20treeshop#motsboutique
Liphop liptint
💯original from korea
Moist
Long lasting
Tidak melekit
Tidak merekahkan bibir
Nampak natural
Water proof
.
Walk in cheras
@motslovers 
#liphop#liphopliptint#kosmetikkorea#fattzura#20treeshop#motsboutique#butikvendor#butikcheras#cantik#motslovers
Ready stock at #motsboutique ❤️
Shawl Fringe warna Hitam .
Shawl senang.. Tak Perlu Iron.. Lilit sahaja dan Siap .Patut lah byk kali restok asyik habis je 😁
RM10 sehelai (tak masuk post)
Ready stock at #motsboutique  ❤️ Shawl Fringe warna Hitam . Shawl senang.. Tak Perlu Iron.. Lilit sahaja dan Siap .Patut lah byk kali restok asyik habis je 😁 RM10 sehelai (tak masuk post)
Dah dinner k?
Siapa penah rasa samyang curry??
Mcm mne ??
.
Walk in cheras @motslovers .
#aydajebat#butikvendor#butikcheras#samyang#samyangramen#khaibahar94#motsboutique#butikmuslimah
Liphop liptint
💯original from korea
Moist
Long lasting
Tidak melekit
Tidak merekahkan bibir
Nampak natural
Water proof
.
Walk in cheras
@motslovers 
#liphop#liphopliptint#kosmetikkorea#fattzura#20treeshop#motsboutique#butikvendor#butikcheras#cantik#motslovers
Assalamualaikum..
Hi everyone.. Salam Jumaat, penghulu segala hari..
Dah dapatkan wangian Lumira Fragrance ke?
Jom ramai-ramai dapatkan segera..
Rugi x cuba..
#lumira #lumiraempire #lumirakingdom #lumiraland #lumirarules #lumirafragrance #lumiraaffiliatemembers #lumiraaffiliateempire #halalfragrance #longlastingfragrance #signature #skylar #floral #eudora #aivy #dveo #starterpack #cmasa #motsboutique #perfume #perfumelovers
All items ready stock at #motsboutique ❤️ details whstapp kita kat link bio tu ya
All items ready stock at #motsboutique  ❤️ details whstapp kita kat link bio tu ya
Wow romantic bear
.
💋magic peel off lip gloss 💋apply ke bibir dan tunggu 5-10minit sehingga kering
💋peel off .
💋nampak natural
💋waterproof
💋long lasting 24hour
💋melembabkan
.
Cara penggunaan
💋apply kat bibir 💋tggu sehingga 5-10minit (elakkan menyentuh bibir)
💋selepas kering tarik secara perlahan .
Walk in @motslovers .
#romanticbear#peelofflipstick#butikvendor#butikcheras#lptio#pru14#mrgrey#yusoffiskandar#khaibahar94#motsboutique#20treeshop#ramadan2018#janganbencicintaku
Wow romantic bear . 💋magic peel off lip gloss 💋apply ke bibir dan tunggu 5-10minit sehingga kering 💋peel off . 💋nampak natural 💋waterproof 💋long lasting 24hour 💋melembabkan . Cara penggunaan 💋apply kat bibir 💋tggu sehingga 5-10minit (elakkan menyentuh bibir) 💋selepas kering tarik secara perlahan . Walk in @motslovers . #romanticbear #peelofflipstick #butikvendor #butikcheras #lptio #pru14 #mrgrey #yusoffiskandar #khaibahar94 #motsboutique #20treeshop #ramadan2018 #janganbencicintaku 
Wow romantic bear
.
💋magic peel off lip gloss 💋apply ke bibir dan tunggu 5-10minit sehingga kering
💋peel off .
💋nampak natural
💋waterproof
💋long lasting 24hour
💋melembabkan
.
Cara penggunaan
💋apply kat bibir 💋tggu sehingga 5-10minit (elakkan menyentuh bibir)
💋selepas kering tarik secara perlahan .
Walk in @motslovers .
#romanticbear#peelofflipstick#butikvendor#butikcheras#lptio#pru14#mrgrey#yusoffiskandar#khaibahar94#motsboutique#20treeshop#ramadan2018#janganbencicintaku
Wow romantic bear . 💋magic peel off lip gloss 💋apply ke bibir dan tunggu 5-10minit sehingga kering 💋peel off . 💋nampak natural 💋waterproof 💋long lasting 24hour 💋melembabkan . Cara penggunaan 💋apply kat bibir 💋tggu sehingga 5-10minit (elakkan menyentuh bibir) 💋selepas kering tarik secara perlahan . Walk in @motslovers . #romanticbear #peelofflipstick #butikvendor #butikcheras #lptio #pru14 #mrgrey #yusoffiskandar #khaibahar94 #motsboutique #20treeshop #ramadan2018 #janganbencicintaku 
Korg da try k ramen samyang jjanjang
.
Jom walk in cheras @motslovers .
#ramenchallenge#ramennoodles#motsboutique#20treeshop#aydajebat#khaibahar94#bahagiabukanbidaan
Wow romantic bear
.
💋magic peel off lip gloss 💋apply ke bibir dan tunggu 5-10minit sehingga kering
💋peel off .
💋nampak natural
💋waterproof
💋long lasting 24hour
💋melembabkan
.
Cara penggunaan
💋apply kat bibir 💋tggu sehingga 5-10minit (elakkan menyentuh bibir)
💋selepas kering tarik secara perlahan .
Walk in @motslovers .
#romanticbear#peelofflipstick#butikvendor#butikcheras#lptio#pru14#mrgrey#yusoffiskandar#khaibahar94#motsboutique#20treeshop#ramadan2018#janganbencicintaku
Wow romantic bear . 💋magic peel off lip gloss 💋apply ke bibir dan tunggu 5-10minit sehingga kering 💋peel off . 💋nampak natural 💋waterproof 💋long lasting 24hour 💋melembabkan . Cara penggunaan 💋apply kat bibir 💋tggu sehingga 5-10minit (elakkan menyentuh bibir) 💋selepas kering tarik secara perlahan . Walk in @motslovers . #romanticbear #peelofflipstick #butikvendor #butikcheras #lptio #pru14 #mrgrey #yusoffiskandar #khaibahar94 #motsboutique #20treeshop #ramadan2018 #janganbencicintaku 
Da lunch k?
Jom mkn samyang cheese
.
Walk in cheras @motslovers .
#ramenchallenge#ramennoodles#butikvendor#butikcheras#20treeshop#motsboutique#aydajebat
Ramen samyang stew 
Jom walk in cheras
@motslovers .
#ramenchallenge#ramennoodles#butikvendor#butikcheras#samyang#20treeshop#motsboutique
SELAMAT HARI MALAYSIA / SAYANGI MALAYSIAKU
.
Hari Malaysia disambut pada 16 September setiap tahun untuk memperingati penubuhan persekutuan Malaysia pada tarikh yang sama tahun 1963.
.
Kami di #teamfefet ingin mengambil kesempatan untuk  mengucapkan Selamat Hari Malaysia yang ke-55  kepada semua. .
Semoga sambutan ini dapat mengukuhkan perpaduan nationalism dan rasa sayang dalam diri setiap individu untuk mempertahankan kedaulatan dan keamanan negara.
.
#fefet#fefet7in1#fefetkeramat#fefetcheras#20treeshop#motsboutique
SELAMAT HARI MALAYSIA / SAYANGI MALAYSIAKU . Hari Malaysia disambut pada 16 September setiap tahun untuk memperingati penubuhan persekutuan Malaysia pada tarikh yang sama tahun 1963. . Kami di #teamfefet  ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan Selamat Hari Malaysia yang ke-55 kepada semua. . Semoga sambutan ini dapat mengukuhkan perpaduan nationalism dan rasa sayang dalam diri setiap individu untuk mempertahankan kedaulatan dan keamanan negara. . #fefet #fefet7in1 #fefetkeramat #fefetcheras #20treeshop #motsboutique 
Rorec hydra & replenishment yogurt mask
🤗🤗🤗🤗
Yogurt Pack Mask..📢📢
Original from Korean..😍😍
-mencerahkan wajah
-buang sel kulit
-lembapkan wajah
-haluskan kulit wajah
Sesuai untuk semua jenis kulit
.
Walk in cheras @motslovers 
#mask#maskyogurt#borong#ootd#murahmurah#20treeshop#halalkanhatiyangkucuri#pengantin100hari#korea#motsboutique#cintabukankristal
Salam Maal Hijrah 1440H dari team #motsboutique ❤️
Siapa dah jatuh cinta dengan samyang carbonara 😍😍
.
#samyang#ramen#butikvendor#butikcheras#20treeshop#motsboutique
Liphop liptint
💯original from korea
Moist
Long lasting
Tidak melekit
Tidak merekahkan bibir
Nampak natural
Water proof
.
Walk in cheras
@motslovers 
#liphop#liphopliptint#kosmetikkorea#fattzura#20treeshop#motsboutique#butikvendor#butikcheras#cantik#motslovers
FUNGSI / KELEBIHAN CHARCOAL TEETH WHITENING :
* 100% Tidak Mengandungi Bahan Kimia
* Melindungi Gusi Dri Jangkitan Bakteria
* Menuetralkan Masalah Nafas Berbau
* Memutihkan Gigi Secara Semulajadi
* Menghilangkan Karat2 Pada Gigi
* Menstabilkan PH Dalam Mulut
* 100% Dari Bahan Semulajadi
* Mencegah Masalah Kaviti
* Menguatkan Gigi
* Berkesan Pantas
* Selamat
* Halal
* .
CARA PENGGUNAAN TEETH WHITENING CHARCOAL :
.
* Gunakan BABY TOOTHBRUSH
* Basahkan Berus Gigi Anda
* Celup Pada Charcoal Powder
* Berus Gigi Anda Dengan Kasih Sayang ( Pelahan lahan )
* Biar lebih efektif sebaiknya gosok gigi selama 3-5 minit atau lebih ( Circular Motion )
* Kumur Kumur sehingga bersih
.
Walk in cheras @motslovers .
#motsboutique#teethwhitening#butikcheras#butikvendor#20treeshop#butikcheras#butikvendor#halalkanhatiyangkucuri
FUNGSI / KELEBIHAN CHARCOAL TEETH WHITENING : * 100% Tidak Mengandungi Bahan Kimia * Melindungi Gusi Dri Jangkitan Bakteria * Menuetralkan Masalah Nafas Berbau * Memutihkan Gigi Secara Semulajadi * Menghilangkan Karat2 Pada Gigi * Menstabilkan PH Dalam Mulut * 100% Dari Bahan Semulajadi * Mencegah Masalah Kaviti * Menguatkan Gigi * Berkesan Pantas * Selamat * Halal * . CARA PENGGUNAAN TEETH WHITENING CHARCOAL : . * Gunakan BABY TOOTHBRUSH * Basahkan Berus Gigi Anda * Celup Pada Charcoal Powder * Berus Gigi Anda Dengan Kasih Sayang ( Pelahan lahan ) * Biar lebih efektif sebaiknya gosok gigi selama 3-5 minit atau lebih ( Circular Motion ) * Kumur Kumur sehingga bersih . Walk in cheras @motslovers . #motsboutique #teethwhitening #butikcheras #butikvendor #20treeshop #butikcheras #butikvendor #halalkanhatiyangkucuri 
All best items ready stock at #motsboutique ❤️❤️
.
Dijamin 💯original 👍🏻
All best items ready stock at #motsboutique  ❤️❤️ . Dijamin 💯original 👍🏻
Turban silang ala neloffaa pernah viral kat #motsboutique .. kami nak stop jual tapi still customer minta, so now done restocked! Jyeahhh warna-warna baru pun cun what~ 😍 sehelai RM 18 (exc post). Buy 2pcs get FREE inner knitted sehelai ya 😋
Turban silang ala neloffaa pernah viral kat #motsboutique  .. kami nak stop jual tapi still customer minta, so now done restocked! Jyeahhh warna-warna baru pun cun what~ 😍 sehelai RM 18 (exc post). Buy 2pcs get FREE inner knitted sehelai ya 😋
#Repost @fatiyalatiff with @get_repost
.
Orang cheras & yg berhampiran jpm dapatkan produk @zarina_anjoulie @beautybyza_hq di #motsboutique ・・・
Zaman nenek moyang kita dulu, mereka amalkan cuci dengan air rebusan daun sireh atau manjakani. Tapi kenapa perlu susah-susah lagi sedangkan LOVE SPRAY ada, sembur-sembur je keputihan terus segan nak muncul lagi. Bila private area bersih, kita nak buat aktiviti apa pun seronok! Love Spray bukan sahaja untuk orang yang berkahwin, tetapi sesuai juga untuk Anak Dara dan Remaja!
.
Oh ya selain keputihan, Love Spray juga dapat membantu rawat masalah seperti : 🍂Longgar
🍂Jangkitan
🍂Berbau
🍂Haid tidak lancar
🍂Kegatalan

Nak order Love Spray anju? Cepat-cepat whatsapp sekarang jika ingin jadi 5 orang yang terawal untuk dapatkan Love Spray yang siap tandatangan Fatiya Latiff. 📲019-6666184
📲019-6666184
📲019-6666184

Jangan lupa follow ig
📸 @zarina_anjoulie 📸 @zarina_anjoulie 📸 @zarina_anjoulie
#Repost  @fatiyalatiff with @get_repost . Orang cheras & yg berhampiran jpm dapatkan produk @zarina_anjoulie @beautybyza_hq di #motsboutique  ・・・ Zaman nenek moyang kita dulu, mereka amalkan cuci dengan air rebusan daun sireh atau manjakani. Tapi kenapa perlu susah-susah lagi sedangkan LOVE SPRAY ada, sembur-sembur je keputihan terus segan nak muncul lagi. Bila private area bersih, kita nak buat aktiviti apa pun seronok! Love Spray bukan sahaja untuk orang yang berkahwin, tetapi sesuai juga untuk Anak Dara dan Remaja! . Oh ya selain keputihan, Love Spray juga dapat membantu rawat masalah seperti : 🍂Longgar 🍂Jangkitan 🍂Berbau 🍂Haid tidak lancar 🍂Kegatalan Nak order Love Spray anju? Cepat-cepat whatsapp sekarang jika ingin jadi 5 orang yang terawal untuk dapatkan Love Spray yang siap tandatangan Fatiya Latiff. 📲019-6666184 📲019-6666184 📲019-6666184 Jangan lupa follow ig 📸 @zarina_anjoulie 📸 @zarina_anjoulie 📸 @zarina_anjoulie
Seronok baca feedback dr cust ni? 
#fefet bantu selesaikan mslh dia.
Tgk .
#fefet#fefechallenge#fefetkeramat#fefetcheras#butikvendor#butikcheras#20treeshop#motsboutique#jsd#keputihanhilang