an online Instagram web viewer

#mothersday medias

Photos

The cool thing about God’s grace is that when we’ve been falsely accused, He covers us. And when we’ve been justly accused, He covers us. We need to know God’s grace and love.
.
.
.
.
#forwou #forpolkcounty .
.
.
.
#hospitalityofjesus #praiseassemblymonmouth #praise #monmouth #church  #sundayfunday #wou 
#ilovemychurch #jesus #worship #churchlife #ministry #godisgood #mothersday  #christian #blessed #churchfamily #community #christianlife  #churchmedia #sundayservice #livingincommunity #joepearson #acts23  #sermon #localchurch #godcoversus #coveredbygrace
The cool thing about God’s grace is that when we’ve been falsely accused, He covers us. And when we’ve been justly accused, He covers us. We need to know God’s grace and love. . . . . #forwou  #forpolkcounty  . . . . #hospitalityofjesus  #praiseassemblymonmouth  #praise  #monmouth  #church  #sundayfunday  #wou  #ilovemychurch  #jesus  #worship  #churchlife  #ministry  #godisgood  #mothersday  #christian  #blessed  #churchfamily  #community  #christianlife  #churchmedia  #sundayservice  #livingincommunity  #joepearson  #acts23  #sermon  #localchurch  #godcoversus  #coveredbygrace 
Fact: No single person spoke all 3 languages of everyone present. Our first blended family 📷😍❤️ #mothersday 2018 dinner with my family and @czzarv Family - well, those who were in the Bay Area! What a wonderful meal to enjoy! It was entertaining and beautiful for us to communicate since some people only spoke fluent Spanish, others only fluent Chinese, and others only English. Lol #family #familydinner
Fact: No single person spoke all 3 languages of everyone present. Our first blended family 📷😍❤️ #mothersday  2018 dinner with my family and @czzarv Family - well, those who were in the Bay Area! What a wonderful meal to enjoy! It was entertaining and beautiful for us to communicate since some people only spoke fluent Spanish, others only fluent Chinese, and others only English. Lol #family  #familydinner 
atasan arella panjang 
cewek cowok kancing samping
size L (6-1th) 
Bahan adem nyaman halus lembut dikulit anti alergi jg
tidak melar saat dicuci 
Hrg cuma 23k (satuannya) 
serius bisa hubungi contact yg tertera ya... .
.
@prilaga 
#nice 
#instababy 
#babystyle 
#baby 
#motherdaughter 
#mother #walk #motherson 
#smile 
#game 
#instacute 
#play 
#fatherson 
#happy 
#babiesofinstagram 
#happytime 
#games 
#little 
#mothersday 
#fun 
#familytime 
#fashionkids 
#family 
#photooftheday 
#fathersday 
#firstword 
#kidsfashion 
#handsome 
#fatherdaudhter 
#prilaga

Fb Betababyshop
IG  Betababyshop
Line Betababyshop
Wa 081227293449
atasan arella panjang cewek cowok kancing samping size L (6-1th) Bahan adem nyaman halus lembut dikulit anti alergi jg tidak melar saat dicuci Hrg cuma 23k (satuannya) serius bisa hubungi contact yg tertera ya... . . @prilaga #nice  #instababy  #babystyle  #baby  #motherdaughter  #mother  #walk  #motherson  #smile  #game  #instacute  #play  #fatherson  #happy  #babiesofinstagram  #happytime  #games  #little  #mothersday  #fun  #familytime  #fashionkids  #family  #photooftheday  #fathersday  #firstword  #kidsfashion  #handsome  #fatherdaudhter  #prilaga  Fb Betababyshop IG Betababyshop Line Betababyshop Wa 081227293449
Modern neutrals and plush feathery whispers are all the rage this Winter. Bring warmth and trendy hues into your event décor with these gorgeous colour and texture combinations. 
Image cred: Pinterest
.
.
.
.
.
.
#dreamy #beautiful #decor #floralstyling #silkflowers #flowersforhire #flowerlove #flowers #bouquet #mothersday #startearly #flowers #cut #mix #arrangements  #boxflowers #proteas #proudlysouthafrican #shoplocal #southafrica #floweraccessory #silkflowers #beautiful #forbrides #weddingaccessories #bridesaccessories #flowerslovers #izimbaliflorist #izimbaliflowers #morethanflowers
Modern neutrals and plush feathery whispers are all the rage this Winter. Bring warmth and trendy hues into your event décor with these gorgeous colour and texture combinations. Image cred: Pinterest . . . . . . #dreamy  #beautiful  #decor  #floralstyling  #silkflowers  #flowersforhire  #flowerlove  #flowers  #bouquet  #mothersday  #startearly  #flowers  #cut  #mix  #arrangements  #boxflowers  #proteas  #proudlysouthafrican  #shoplocal  #southafrica  #floweraccessory  #silkflowers  #beautiful  #forbrides  #weddingaccessories  #bridesaccessories  #flowerslovers  #izimbaliflorist  #izimbaliflowers  #morethanflowers 
📞77184400
📲39004449
🔓10AM to 🔒10 PM
📧lilia.flower.bh@gmail.com 
@liliaflower.bh
@liliaflower.bh

#flowers #shoppingonline #shot #girls #cutting #summerday #blueivy #sun #happy #design #buque #hairstyles #beach #happy #cool #fashion #friends #smile #liliflower #like4like #manama #mothersday #nofilter #amazingrace #style #lovequotes #photooftheday #lovely #myrtlebeach #nocrop😍
A few personalised boxes going out to local businesses today 💕
A few personalised boxes going out to local businesses today 💕
Best place to cry is on a mother’s arm! 🤱🏻
Thank you @rachintan for the amazing music. This music adds spark to my drawing. 🎧 
Guys enjoy my art and his music! 🎶 
Follow @sketchyo2018 and stay tuned for some amazing art! 👩🏻‍🎨
Use hashtag #sketchyo .
.
.
.
#drawing #singapore #drawings #draw #instadaily #instagram #sketch #sketchbook #sketching #pencil #mothersday #motherhood #mom #love #loveyourself #loveher #arte #artistic #artist #art #artistsoninstagram #unconditionallove #music #soundcloud #collaboration #rachintan #artoftheday #composition #shades
Best place to cry is on a mother’s arm! 🤱🏻 Thank you @rachintan for the amazing music. This music adds spark to my drawing. 🎧 Guys enjoy my art and his music! 🎶 Follow @sketchyo2018 and stay tuned for some amazing art! 👩🏻‍🎨 Use hashtag #sketchyo  . . . . #drawing  #singapore  #drawings  #draw  #instadaily  #instagram  #sketch  #sketchbook  #sketching  #pencil  #mothersday  #motherhood  #mom  #love  #loveyourself  #loveher  #arte  #artistic  #artist  #art  #artistsoninstagram  #unconditionallove  #music  #soundcloud  #collaboration  #rachintan  #artoftheday  #composition  #shades 
✔️✔️Type "YES" if you agree👈
Follow 👇👇👇👇👇👇
👉@motivational_quotes4u_👈
👉@motivational_quotes4u_👈
👉@motivational_quotes4u_👈
⏫ ⏫⏫⏫⏫⏫⏫ ⏫⏫⏫⏫⏫⏫⏫ #motivation #mothersday #motivational #morningquotes #motivationvideo #motivationalquotes #motivationalspeaker #motivationmonday #pose #positivity #positivevibes #positiveenergy #positiveenergy #inspiration #inspirationalquotes #love #quotes #quotesdailybook
#lovequotes #fashion #insta #powerlifting #pose #style #instagood
#lifequotes #inspoquote✨
✔️✔️Type "YES" if you agree👈 Follow 👇👇👇👇👇👇 👉@motivational_quotes4u_👈 👉@motivational_quotes4u_👈 👉@motivational_quotes4u_👈 ⏫ ⏫⏫⏫⏫⏫⏫ ⏫⏫⏫⏫⏫⏫⏫ #motivation  #mothersday  #motivational  #morningquotes  #motivationvideo  #motivationalquotes  #motivationalspeaker  #motivationmonday  #pose  #positivity  #positivevibes  #positiveenergy  #positiveenergy  #inspiration  #inspirationalquotes  #love  #quotes  #quotesdailybook  #lovequotes  #fashion  #insta  #powerlifting  #pose  #style  #instagood  #lifequotes  #inspoquote ✨
🌸STOK BARU🌸
.
Okay, kali ni kita tak main-main dah tau. Tiffins batch ni memang comel dengan pilihan warna yang lebih segar. Sesuai sangat untuk sis semua yang nak join potluck kt office tu. Sesuai juga sebagai hadiah kahwin sahabats. Sesuai juga kalau nak tapau makanan menu diet dari rumah. Raya haritu berat naik mendadak kan?😂😂.
.
Boleh mula cuci mata dengan tiffins ni. Kalau tak puas lagi, boleh whatsapp Qira. Cepat tau sebelum tiffin idaman disambar orang!
.
#tiffin #tiffincomel #sayajualtiffin #sayajualmangkuktingkat #enamelcoated #bekal #ilovecooking #cookingutensil #kitchen #kitchenaid #ideahadiahuntukperempuan #ideahadiah #ideahadiahhariibu #hariibu #hariguru #ideahadiahhariguru #ideahadiahkahwin  #hadiahanniversary #anniversarygift #birthdaygift #giftideas #mothersday #teachersday #weddinggift #raregift #gogreen #bento #bazarpaknil #sayajual #sayajualhadiah
🌸STOK BARU🌸 . Okay, kali ni kita tak main-main dah tau. Tiffins batch ni memang comel dengan pilihan warna yang lebih segar. Sesuai sangat untuk sis semua yang nak join potluck kt office tu. Sesuai juga sebagai hadiah kahwin sahabats. Sesuai juga kalau nak tapau makanan menu diet dari rumah. Raya haritu berat naik mendadak kan?😂😂. . Boleh mula cuci mata dengan tiffins ni. Kalau tak puas lagi, boleh whatsapp Qira. Cepat tau sebelum tiffin idaman disambar orang! . #tiffin  #tiffincomel  #sayajualtiffin  #sayajualmangkuktingkat  #enamelcoated  #bekal  #ilovecooking  #cookingutensil  #kitchen  #kitchenaid  #ideahadiahuntukperempuan  #ideahadiah  #ideahadiahhariibu  #hariibu  #hariguru  #ideahadiahhariguru  #ideahadiahkahwin   #hadiahanniversary  #anniversarygift  #birthdaygift  #giftideas  #mothersday  #teachersday  #weddinggift  #raregift  #gogreen  #bento  #bazarpaknil  #sayajual  #sayajualhadiah 
🌸STOK BARU🌸
.
Okay, kali ni kita tak main-main dah tau. Tiffins batch ni memang comel dengan pilihan warna yang lebih segar. Sesuai sangat untuk sis semua yang nak join potluck kt office tu. Sesuai juga sebagai hadiah kahwin sahabats. Sesuai juga kalau nak tapau makanan menu diet dari rumah. Raya haritu berat naik mendadak kan?😂😂.
.
Boleh mula cuci mata dengan tiffins ni. Kalau tak puas lagi, boleh whatsapp Qira. Cepat tau sebelum tiffin idaman disambar orang!
.
#tiffin #tiffincomel #sayajualtiffin #sayajualmangkuktingkat #enamelcoated #bekal #ilovecooking #cookingutensil #kitchen #kitchenaid #ideahadiahuntukperempuan #ideahadiah #ideahadiahhariibu #hariibu #hariguru #ideahadiahhariguru #ideahadiahkahwin  #hadiahanniversary #anniversarygift #birthdaygift #giftideas #mothersday #teachersday #weddinggift #raregift #gogreen #bento #bazarpaknil #sayajual #sayajualhadiah
🌸STOK BARU🌸 . Okay, kali ni kita tak main-main dah tau. Tiffins batch ni memang comel dengan pilihan warna yang lebih segar. Sesuai sangat untuk sis semua yang nak join potluck kt office tu. Sesuai juga sebagai hadiah kahwin sahabats. Sesuai juga kalau nak tapau makanan menu diet dari rumah. Raya haritu berat naik mendadak kan?😂😂. . Boleh mula cuci mata dengan tiffins ni. Kalau tak puas lagi, boleh whatsapp Qira. Cepat tau sebelum tiffin idaman disambar orang! . #tiffin  #tiffincomel  #sayajualtiffin  #sayajualmangkuktingkat  #enamelcoated  #bekal  #ilovecooking  #cookingutensil  #kitchen  #kitchenaid  #ideahadiahuntukperempuan  #ideahadiah  #ideahadiahhariibu  #hariibu  #hariguru  #ideahadiahhariguru  #ideahadiahkahwin   #hadiahanniversary  #anniversarygift  #birthdaygift  #giftideas  #mothersday  #teachersday  #weddinggift  #raregift  #gogreen  #bento  #bazarpaknil  #sayajual  #sayajualhadiah 
🌸STOK BARU🌸
.
Okay, kali ni kita tak main-main dah tau. Tiffins batch ni memang comel dengan pilihan warna yang lebih segar. Sesuai sangat untuk sis semua yang nak join potluck kt office tu. Sesuai juga sebagai hadiah kahwin sahabats. Sesuai juga kalau nak tapau makanan menu diet dari rumah. Raya haritu berat naik mendadak kan?😂😂.
.
Boleh mula cuci mata dengan tiffins ni. Kalau tak puas lagi, boleh whatsapp Qira. Cepat tau sebelum tiffin idaman disambar orang!
.
#tiffin #tiffincomel #sayajualtiffin #sayajualmangkuktingkat #enamelcoated #bekal #ilovecooking #cookingutensil #kitchen #kitchenaid #ideahadiahuntukperempuan #ideahadiah #ideahadiahhariibu #hariibu #hariguru #ideahadiahhariguru #ideahadiahkahwin  #hadiahanniversary #anniversarygift #birthdaygift #giftideas #mothersday #teachersday #weddinggift #raregift #gogreen #bento #bazarpaknil #sayajual #sayajualhadiah
🌸STOK BARU🌸 . Okay, kali ni kita tak main-main dah tau. Tiffins batch ni memang comel dengan pilihan warna yang lebih segar. Sesuai sangat untuk sis semua yang nak join potluck kt office tu. Sesuai juga sebagai hadiah kahwin sahabats. Sesuai juga kalau nak tapau makanan menu diet dari rumah. Raya haritu berat naik mendadak kan?😂😂. . Boleh mula cuci mata dengan tiffins ni. Kalau tak puas lagi, boleh whatsapp Qira. Cepat tau sebelum tiffin idaman disambar orang! . #tiffin  #tiffincomel  #sayajualtiffin  #sayajualmangkuktingkat  #enamelcoated  #bekal  #ilovecooking  #cookingutensil  #kitchen  #kitchenaid  #ideahadiahuntukperempuan  #ideahadiah  #ideahadiahhariibu  #hariibu  #hariguru  #ideahadiahhariguru  #ideahadiahkahwin   #hadiahanniversary  #anniversarygift  #birthdaygift  #giftideas  #mothersday  #teachersday  #weddinggift  #raregift  #gogreen  #bento  #bazarpaknil  #sayajual  #sayajualhadiah 
🌸STOK BARU🌸
.
Okay, kali ni kita tak main-main dah tau. Tiffins batch ni memang comel dengan pilihan warna yang lebih segar. Sesuai sangat untuk sis semua yang nak join potluck kt office tu. Sesuai juga sebagai hadiah kahwin sahabats. Sesuai juga kalau nak tapau makanan menu diet dari rumah. Raya haritu berat naik mendadak kan?😂😂.
.
Boleh mula cuci mata dengan tiffins ni. Kalau tak puas lagi, boleh whatsapp Qira. Cepat tau sebelum tiffin idaman disambar orang!
.
#tiffin #tiffincomel #sayajualtiffin #sayajualmangkuktingkat #enamelcoated #bekal #ilovecooking #cookingutensil #kitchen #kitchenaid #ideahadiahuntukperempuan #ideahadiah #ideahadiahhariibu #hariibu #hariguru #ideahadiahhariguru #ideahadiahkahwin  #hadiahanniversary #anniversarygift #birthdaygift #giftideas #mothersday #teachersday #weddinggift #raregift #gogreen #bento #bazarpaknil #sayajual #sayajualhadiah
🌸STOK BARU🌸 . Okay, kali ni kita tak main-main dah tau. Tiffins batch ni memang comel dengan pilihan warna yang lebih segar. Sesuai sangat untuk sis semua yang nak join potluck kt office tu. Sesuai juga sebagai hadiah kahwin sahabats. Sesuai juga kalau nak tapau makanan menu diet dari rumah. Raya haritu berat naik mendadak kan?😂😂. . Boleh mula cuci mata dengan tiffins ni. Kalau tak puas lagi, boleh whatsapp Qira. Cepat tau sebelum tiffin idaman disambar orang! . #tiffin  #tiffincomel  #sayajualtiffin  #sayajualmangkuktingkat  #enamelcoated  #bekal  #ilovecooking  #cookingutensil  #kitchen  #kitchenaid  #ideahadiahuntukperempuan  #ideahadiah  #ideahadiahhariibu  #hariibu  #hariguru  #ideahadiahhariguru  #ideahadiahkahwin   #hadiahanniversary  #anniversarygift  #birthdaygift  #giftideas  #mothersday  #teachersday  #weddinggift  #raregift  #gogreen  #bento  #bazarpaknil  #sayajual  #sayajualhadiah 
🌸STOK BARU🌸
.
Okay, kali ni kita tak main-main dah tau. Tiffins batch ni memang comel dengan pilihan warna yang lebih segar. Sesuai sangat untuk sis semua yang nak join potluck kt office tu. Sesuai juga sebagai hadiah kahwin sahabats. Sesuai juga kalau nak tapau makanan menu diet dari rumah. Raya haritu berat naik mendadak kan?😂😂.
.
Boleh mula cuci mata dengan tiffins ni. Kalau tak puas lagi, boleh whatsapp Qira. Cepat tau sebelum tiffin idaman disambar orang!
.
#tiffin #tiffincomel #sayajualtiffin #sayajualmangkuktingkat #enamelcoated #bekal #ilovecooking #cookingutensil #kitchen #kitchenaid #ideahadiahuntukperempuan #ideahadiah #ideahadiahhariibu #hariibu #hariguru #ideahadiahhariguru #ideahadiahkahwin  #hadiahanniversary #anniversarygift #birthdaygift #giftideas #mothersday #teachersday #weddinggift #raregift #gogreen #bento #bazarpaknil #sayajual #sayajualhadiah
🌸STOK BARU🌸 . Okay, kali ni kita tak main-main dah tau. Tiffins batch ni memang comel dengan pilihan warna yang lebih segar. Sesuai sangat untuk sis semua yang nak join potluck kt office tu. Sesuai juga sebagai hadiah kahwin sahabats. Sesuai juga kalau nak tapau makanan menu diet dari rumah. Raya haritu berat naik mendadak kan?😂😂. . Boleh mula cuci mata dengan tiffins ni. Kalau tak puas lagi, boleh whatsapp Qira. Cepat tau sebelum tiffin idaman disambar orang! . #tiffin  #tiffincomel  #sayajualtiffin  #sayajualmangkuktingkat  #enamelcoated  #bekal  #ilovecooking  #cookingutensil  #kitchen  #kitchenaid  #ideahadiahuntukperempuan  #ideahadiah  #ideahadiahhariibu  #hariibu  #hariguru  #ideahadiahhariguru  #ideahadiahkahwin   #hadiahanniversary  #anniversarygift  #birthdaygift  #giftideas  #mothersday  #teachersday  #weddinggift  #raregift  #gogreen  #bento  #bazarpaknil  #sayajual  #sayajualhadiah 
That smile... my incredible daughter, I get to be her mom
Mothers Day..
#gracie#smile#mamabear#mothersday#2018#memories#moments#motherhood#daughtersarethebest
🌸STOK BARU🌸
.
Okay, kali ni kita tak main-main dah tau. Tiffins batch ni memang comel dengan pilihan warna yang lebih segar. Sesuai sangat untuk sis semua yang nak join potluck kt office tu. Sesuai juga sebagai hadiah kahwin sahabats. Sesuai juga kalau nak tapau makanan menu diet dari rumah. Raya haritu berat naik mendadak kan?😂😂.
.
Boleh mula cuci mata dengan tiffins ni. Kalau tak puas lagi, boleh whatsapp Qira. Cepat tau sebelum tiffin idaman disambar orang!
.
#tiffin #tiffincomel #sayajualtiffin #sayajualmangkuktingkat #enamelcoated #bekal #ilovecooking #cookingutensil #kitchen #kitchenaid #ideahadiahuntukperempuan #ideahadiah #ideahadiahhariibu #hariibu #hariguru #ideahadiahhariguru #ideahadiahkahwin  #hadiahanniversary #anniversarygift #birthdaygift #giftideas #mothersday #teachersday #weddinggift #raregift #gogreen #bento #bazarpaknil #sayajual #sayajualhadiah
🌸STOK BARU🌸 . Okay, kali ni kita tak main-main dah tau. Tiffins batch ni memang comel dengan pilihan warna yang lebih segar. Sesuai sangat untuk sis semua yang nak join potluck kt office tu. Sesuai juga sebagai hadiah kahwin sahabats. Sesuai juga kalau nak tapau makanan menu diet dari rumah. Raya haritu berat naik mendadak kan?😂😂. . Boleh mula cuci mata dengan tiffins ni. Kalau tak puas lagi, boleh whatsapp Qira. Cepat tau sebelum tiffin idaman disambar orang! . #tiffin  #tiffincomel  #sayajualtiffin  #sayajualmangkuktingkat  #enamelcoated  #bekal  #ilovecooking  #cookingutensil  #kitchen  #kitchenaid  #ideahadiahuntukperempuan  #ideahadiah  #ideahadiahhariibu  #hariibu  #hariguru  #ideahadiahhariguru  #ideahadiahkahwin   #hadiahanniversary  #anniversarygift  #birthdaygift  #giftideas  #mothersday  #teachersday  #weddinggift  #raregift  #gogreen  #bento  #bazarpaknil  #sayajual  #sayajualhadiah 
🌸STOK BARU🌸
.
Okay, kali ni kita tak main-main dah tau. Tiffins batch ni memang comel dengan pilihan warna yang lebih segar. Sesuai sangat untuk sis semua yang nak join potluck kt office tu. Sesuai juga sebagai hadiah kahwin sahabats. Sesuai juga kalau nak tapau makanan menu diet dari rumah. Raya haritu berat naik mendadak kan?😂😂.
.
Boleh mula cuci mata dengan tiffins ni. Kalau tak puas lagi, boleh whatsapp Qira. Cepat tau sebelum tiffin idaman disambar orang!
.
#tiffin #tiffincomel #sayajualtiffin #sayajualmangkuktingkat #enamelcoated #bekal #ilovecooking #cookingutensil #kitchen #kitchenaid #ideahadiahuntukperempuan #ideahadiah #ideahadiahhariibu #hariibu #hariguru #ideahadiahhariguru #ideahadiahkahwin  #hadiahanniversary #anniversarygift #birthdaygift #giftideas #mothersday #teachersday #weddinggift #raregift #gogreen #bento #bazarpaknil #sayajual #sayajualhadiah
🌸STOK BARU🌸 . Okay, kali ni kita tak main-main dah tau. Tiffins batch ni memang comel dengan pilihan warna yang lebih segar. Sesuai sangat untuk sis semua yang nak join potluck kt office tu. Sesuai juga sebagai hadiah kahwin sahabats. Sesuai juga kalau nak tapau makanan menu diet dari rumah. Raya haritu berat naik mendadak kan?😂😂. . Boleh mula cuci mata dengan tiffins ni. Kalau tak puas lagi, boleh whatsapp Qira. Cepat tau sebelum tiffin idaman disambar orang! . #tiffin  #tiffincomel  #sayajualtiffin  #sayajualmangkuktingkat  #enamelcoated  #bekal  #ilovecooking  #cookingutensil  #kitchen  #kitchenaid  #ideahadiahuntukperempuan  #ideahadiah  #ideahadiahhariibu  #hariibu  #hariguru  #ideahadiahhariguru  #ideahadiahkahwin   #hadiahanniversary  #anniversarygift  #birthdaygift  #giftideas  #mothersday  #teachersday  #weddinggift  #raregift  #gogreen  #bento  #bazarpaknil  #sayajual  #sayajualhadiah 
Freezing this moment means everything to me. This is why I do what I do. I see this photo and my heart is hit with a flood of love. I hear the giggles, I feel their little hands on me and I can smell that sweet baby smell. I know it’s impossible to expect them to stop growing but boy, remembering it this vividly sure helps. Ps. Photo cred goes to my human tripod husband. (Bts went a little like this: ok I have the settings exactly what they need to be so just watch and wait but don’t move and don’t touch anything. 🤣)
Freezing this moment means everything to me. This is why I do what I do. I see this photo and my heart is hit with a flood of love. I hear the giggles, I feel their little hands on me and I can smell that sweet baby smell. I know it’s impossible to expect them to stop growing but boy, remembering it this vividly sure helps. Ps. Photo cred goes to my human tripod husband. (Bts went a little like this: ok I have the settings exactly what they need to be so just watch and wait but don’t move and don’t touch anything. 🤣)
🌸STOK BARU🌸
.
Okay, kali ni kita tak main-main dah tau. Tiffins batch ni memang comel dengan pilihan warna yang lebih segar. Sesuai sangat untuk sis semua yang nak join potluck kt office tu. Sesuai juga sebagai hadiah kahwin sahabats. Sesuai juga kalau nak tapau makanan menu diet dari rumah. Raya haritu berat naik mendadak kan?😂😂.
.
Boleh mula cuci mata dengan tiffins ni. Kalau tak puas lagi, boleh whatsapp Qira. Cepat tau sebelum tiffin idaman disambar orang!
.
#tiffin #tiffincomel #sayajualtiffin #sayajualmangkuktingkat #enamelcoated #bekal #ilovecooking #cookingutensil #kitchen #kitchenaid #ideahadiahuntukperempuan #ideahadiah #ideahadiahhariibu #hariibu #hariguru #ideahadiahhariguru #ideahadiahkahwin  #hadiahanniversary #anniversarygift #birthdaygift #giftideas #mothersday #teachersday #weddinggift #raregift #gogreen #bento #bazarpaknil #sayajual #sayajualhadiah
🌸STOK BARU🌸 . Okay, kali ni kita tak main-main dah tau. Tiffins batch ni memang comel dengan pilihan warna yang lebih segar. Sesuai sangat untuk sis semua yang nak join potluck kt office tu. Sesuai juga sebagai hadiah kahwin sahabats. Sesuai juga kalau nak tapau makanan menu diet dari rumah. Raya haritu berat naik mendadak kan?😂😂. . Boleh mula cuci mata dengan tiffins ni. Kalau tak puas lagi, boleh whatsapp Qira. Cepat tau sebelum tiffin idaman disambar orang! . #tiffin  #tiffincomel  #sayajualtiffin  #sayajualmangkuktingkat  #enamelcoated  #bekal  #ilovecooking  #cookingutensil  #kitchen  #kitchenaid  #ideahadiahuntukperempuan  #ideahadiah  #ideahadiahhariibu  #hariibu  #hariguru  #ideahadiahhariguru  #ideahadiahkahwin   #hadiahanniversary  #anniversarygift  #birthdaygift  #giftideas  #mothersday  #teachersday  #weddinggift  #raregift  #gogreen  #bento  #bazarpaknil  #sayajual  #sayajualhadiah 
🌸STOK BARU🌸
.
Okay, kali ni kita tak main-main dah tau. Tiffins batch ni memang comel dengan pilihan warna yang lebih segar. Sesuai sangat untuk sis semua yang nak join potluck kt office tu. Sesuai juga sebagai hadiah kahwin sahabats. Sesuai juga kalau nak tapau makanan menu diet dari rumah. Raya haritu berat naik mendadak kan?😂😂.
.
Boleh mula cuci mata dengan tiffins ni. Kalau tak puas lagi, boleh whatsapp Qira. Cepat tau sebelum tiffin idaman disambar orang!
.
#tiffin #tiffincomel #sayajualtiffin #sayajualmangkuktingkat #enamelcoated #bekal #ilovecooking #cookingutensil #kitchen #kitchenaid #ideahadiahuntukperempuan #ideahadiah #ideahadiahhariibu #hariibu #hariguru #ideahadiahhariguru #ideahadiahkahwin  #hadiahanniversary #anniversarygift #birthdaygift #giftideas #mothersday #teachersday #weddinggift #raregift #gogreen #bento #bazarpaknil #sayajual #sayajualhadiah
🌸STOK BARU🌸 . Okay, kali ni kita tak main-main dah tau. Tiffins batch ni memang comel dengan pilihan warna yang lebih segar. Sesuai sangat untuk sis semua yang nak join potluck kt office tu. Sesuai juga sebagai hadiah kahwin sahabats. Sesuai juga kalau nak tapau makanan menu diet dari rumah. Raya haritu berat naik mendadak kan?😂😂. . Boleh mula cuci mata dengan tiffins ni. Kalau tak puas lagi, boleh whatsapp Qira. Cepat tau sebelum tiffin idaman disambar orang! . #tiffin  #tiffincomel  #sayajualtiffin  #sayajualmangkuktingkat  #enamelcoated  #bekal  #ilovecooking  #cookingutensil  #kitchen  #kitchenaid  #ideahadiahuntukperempuan  #ideahadiah  #ideahadiahhariibu  #hariibu  #hariguru  #ideahadiahhariguru  #ideahadiahkahwin   #hadiahanniversary  #anniversarygift  #birthdaygift  #giftideas  #mothersday  #teachersday  #weddinggift  #raregift  #gogreen  #bento  #bazarpaknil  #sayajual  #sayajualhadiah 
🌸STOK BARU🌸
.
Okay, kali ni kita tak main-main dah tau. Tiffins batch ni memang comel dengan pilihan warna yang lebih segar. Sesuai sangat untuk sis semua yang nak join potluck kt office tu. Sesuai juga sebagai hadiah kahwin sahabats. Sesuai juga kalau nak tapau makanan menu diet dari rumah. Raya haritu berat naik mendadak kan?😂😂.
.
Boleh mula cuci mata dengan tiffins ni. Kalau tak puas lagi, boleh whatsapp Qira. Cepat tau sebelum tiffin idaman disambar orang!
.
#tiffin #tiffincomel #sayajualtiffin #sayajualmangkuktingkat #enamelcoated #bekal #ilovecooking #cookingutensil #kitchen #kitchenaid #ideahadiahuntukperempuan #ideahadiah #ideahadiahhariibu #hariibu #hariguru #ideahadiahhariguru #ideahadiahkahwin  #hadiahanniversary #anniversarygift #birthdaygift #giftideas #mothersday #teachersday #weddinggift #raregift #gogreen #bento #bazarpaknil #sayajual #sayajualhadiah
🌸STOK BARU🌸 . Okay, kali ni kita tak main-main dah tau. Tiffins batch ni memang comel dengan pilihan warna yang lebih segar. Sesuai sangat untuk sis semua yang nak join potluck kt office tu. Sesuai juga sebagai hadiah kahwin sahabats. Sesuai juga kalau nak tapau makanan menu diet dari rumah. Raya haritu berat naik mendadak kan?😂😂. . Boleh mula cuci mata dengan tiffins ni. Kalau tak puas lagi, boleh whatsapp Qira. Cepat tau sebelum tiffin idaman disambar orang! . #tiffin  #tiffincomel  #sayajualtiffin  #sayajualmangkuktingkat  #enamelcoated  #bekal  #ilovecooking  #cookingutensil  #kitchen  #kitchenaid  #ideahadiahuntukperempuan  #ideahadiah  #ideahadiahhariibu  #hariibu  #hariguru  #ideahadiahhariguru  #ideahadiahkahwin   #hadiahanniversary  #anniversarygift  #birthdaygift  #giftideas  #mothersday  #teachersday  #weddinggift  #raregift  #gogreen  #bento  #bazarpaknil  #sayajual  #sayajualhadiah 
Ion wanna hear it ✋🏽✋🏽✋🏽✋🏽Enjoy 40% OFF Selected Items 💋 Link In Bio 💻➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖Don’t Forget to TAG US to be featured 📲 www.CultureRegulation.com  OR Link In Bio 💻➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #clothes #fashionbaby #fashion #fashionista #vintage #top #entrepreneur #love #shop #tgif #pink #pretty #beauty #clothingbrand #marketing #sale #culture #art #girlboss #womensfashion #wiwt #ootd #mothersday #beach #swimsuit #swimwear #art #swim #summer #betawards2018
Ion wanna hear it ✋🏽✋🏽✋🏽✋🏽Enjoy 40% OFF Selected Items 💋 Link In Bio 💻➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖Don’t Forget to TAG US to be featured 📲 www.CultureRegulation.com OR Link In Bio 💻➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #clothes  #fashionbaby  #fashion  #fashionista  #vintage  #top  #entrepreneur  #love  #shop  #tgif  #pink  #pretty  #beauty  #clothingbrand  #marketing  #sale  #culture  #art  #girlboss  #womensfashion  #wiwt  #ootd  #mothersday  #beach  #swimsuit  #swimwear  #art  #swim  #summer  #betawards2018 
WIN 💋 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖Don’t Forget to TAG US to be featured 📲 www.CultureRegulation.com  OR Link In Bio 💻➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #clothes #fashionbaby #fashion #fashionista #vintage #top #entrepreneur #love #shop #tgif #pink #pretty #beauty #clothingbrand #marketing #sale #culture #art #girlboss #womensfashion #wiwt #ootd #mothersday #beach #swimsuit #swimwear #swim #summer
WIN 💋 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖Don’t Forget to TAG US to be featured 📲 www.CultureRegulation.com OR Link In Bio 💻➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #clothes  #fashionbaby  #fashion  #fashionista  #vintage  #top  #entrepreneur  #love  #shop  #tgif  #pink  #pretty  #beauty  #clothingbrand  #marketing  #sale  #culture  #art  #girlboss  #womensfashion  #wiwt  #ootd  #mothersday  #beach  #swimsuit  #swimwear  #swim  #summer 
Get ur customized picture 3d shirt 
We print clean and clear 
Sd wears got u covered
Delivery Nationwide
For more update
Whatapp 08089511126
Hotline 08139005919
#birthday#fashion#pictures #giveaway#nigeria #instapics #instagramhub #couples #wedding #weddinggift #photo #streetwear #unique #models #model #familygoals #talk #child #fashionphotography #picoftheday #media #quality #assurance #bbn #movie #mothersday #family
FAMOUS。STUDIO 〰️熱蠟除毛 徵麻豆〰️ 炎熱的夏天 想要乾乾爽爽
除毛是每個女孩兒都必備

除毛麻豆 
手$300
腳$300
液下$300
兩項$500
三項$800

趕快來卡位~

追蹤FB
https://www.facebook.com/FM0810/
追蹤IG. 
https://www.instagram.com/studio.famous/

#羅東 #美甲 #美睫 #護膚 #宜蘭 #角蛋白 #美睫麻豆 #美甲美睫一起做 #熱辣除毛 #waxxxx  #presto #eyelash #nails #mothersday «歡迎提前預約»
❣Flora•📱0930963658
❣Meng•📱0930607457 ❣FAMOUS LINE : @zqv8940h(前面加@才搜尋的到歐)
❣位置:宜蘭縣羅東鎮站前路56巷4號1樓
FAMOUS。STUDIO 〰️熱蠟除毛 徵麻豆〰️ 炎熱的夏天 想要乾乾爽爽 除毛是每個女孩兒都必備 除毛麻豆 手$300 腳$300 液下$300 兩項$500 三項$800 趕快來卡位~ 追蹤FB https://www.facebook.com/FM0810/ 追蹤IG. https://www.instagram.com/studio.famous/ #羅東  #美甲  #美睫  #護膚  #宜蘭  #角蛋白  #美睫麻豆  #美甲美睫一起做  #熱辣除毛  #waxxxx  #presto  #eyelash  #nails  #mothersday  «歡迎提前預約» ❣Flora•📱0930963658 ❣Meng•📱0930607457 ❣FAMOUS LINE : @zqv8940h(前面加@才搜尋的到歐) ❣位置:宜蘭縣羅東鎮站前路56巷4號1樓
➡ @annet_lovart ➡Invent of a name for this video ❓😈🌼🌼🌼🌼🌼
ПРИДУМАЙ НАЗВАНИЕ К ЭТОМУ Видео❓🌺🌺🌺🌺🌺
Spend yesterday evening painting this flowers 🌸🌺🌼 ))) I find there‘s nothing as relaxing as staring my days with art, and for me, drawing ✍🏽 flowers 💐 are a great exercise both in patience and accepting imperfection. 
Hoping this will carry into the rest of the day, too! Wishing you a lovely start to this week! 😘😘😘
.
.
.
.
.
#floralillustration #mothersday #botanicalillustration #flowerdrawing #botanicaldrawing #botanicalart #flowerillustration #artlife  #creativeflowers  #петриковскаяроспись  #processdrawing #петриківськийрозпис  #folkart #artprocess #artprogress #kievart #ukraineart #flowerart #росписьцветы #paintingprocess #drawingprocess #processart #drawingprogress #paintingprogress
➡ @annet_lovart ➡Invent of a name for this video ❓😈🌼🌼🌼🌼🌼 ПРИДУМАЙ НАЗВАНИЕ К ЭТОМУ Видео❓🌺🌺🌺🌺🌺 Spend yesterday evening painting this flowers 🌸🌺🌼 ))) I find there‘s nothing as relaxing as staring my days with art, and for me, drawing ✍🏽 flowers 💐 are a great exercise both in patience and accepting imperfection. Hoping this will carry into the rest of the day, too! Wishing you a lovely start to this week! 😘😘😘 . . . . . #floralillustration  #mothersday  #botanicalillustration  #flowerdrawing  #botanicaldrawing  #botanicalart  #flowerillustration  #artlife  #creativeflowers  #петриковскаяроспись  #processdrawing  #петриківськийрозпис  #folkart  #artprocess  #artprogress  #kievart  #ukraineart  #flowerart  #росписьцветы  #paintingprocess  #drawingprocess  #processart  #drawingprogress  #paintingprogress 
Социальные сети - это поле боя. Где голодные мамки пожирают других. Голодные, в смысле словесно. Стоит что-то сказать или ответить, будь готов принять на себя свою разъярённых собак. Ну так-то правильно. Лучше сорваться на левого чувака в инете и словить дзен, чем сорваться на своего ребёнка. 
Просто сколько сижу на мамских форумах (не знаю что я там забыла), так до сих пор поражаюсь тому, сколько в человеке дерьма и злобы. Даже добрый пост они заражают своим ядом.
А ещё там нельзя ничего спрашивать. На безобидный вопрос они накидываются, как голодные волки. Это ведь такой повод поставить человека на место и показать свои супер знания в материнстве. Пытаются внушить своё правильное мнение и построить из тебя недородителя. И ребёнка ты не так кормишь, и лекарствами пичкаешь, смесь вообще зло, батуты в 2 года не приемлемо, ну и все в том же духе. 
Нет, я все понимаю, у каждого свой взгляд на воспитание ребёнка и вообще на материнство в целом. Кто-то накричит на ребёнка за то, что он прыгает по луже и пачкает одежду, а кто-то спокойно к этому отнесётся и даже придумает интересные игры в этой луже. Может конечно грубоватый пример, но суть то ясна?
Пост ни о чем, но даже черт не знает, что в ту или иную минуту будет твориться в моей голове. 
Просто люди, будте добрее. Ну или хотя бы сдержанней по отношению к другим.
У меня все, спасибо за внимание. 
#joyofmotherhood #motherhood #kaleyfox #mommy #tattoomom #momlife #momsdiary #mothersday #mylife #mydaughter #mylove #instamom #instagram #instafoto #instamoment #daughter #инстамама #мамскиебудни #мамасынаидочки #дваждымама #дваразамама #мама #моядоченька #baby #littlegirl #амелияприказчикова #доченька #мелька__карамелька
Социальные сети - это поле боя. Где голодные мамки пожирают других. Голодные, в смысле словесно. Стоит что-то сказать или ответить, будь готов принять на себя свою разъярённых собак. Ну так-то правильно. Лучше сорваться на левого чувака в инете и словить дзен, чем сорваться на своего ребёнка. Просто сколько сижу на мамских форумах (не знаю что я там забыла), так до сих пор поражаюсь тому, сколько в человеке дерьма и злобы. Даже добрый пост они заражают своим ядом. А ещё там нельзя ничего спрашивать. На безобидный вопрос они накидываются, как голодные волки. Это ведь такой повод поставить человека на место и показать свои супер знания в материнстве. Пытаются внушить своё правильное мнение и построить из тебя недородителя. И ребёнка ты не так кормишь, и лекарствами пичкаешь, смесь вообще зло, батуты в 2 года не приемлемо, ну и все в том же духе. Нет, я все понимаю, у каждого свой взгляд на воспитание ребёнка и вообще на материнство в целом. Кто-то накричит на ребёнка за то, что он прыгает по луже и пачкает одежду, а кто-то спокойно к этому отнесётся и даже придумает интересные игры в этой луже. Может конечно грубоватый пример, но суть то ясна? Пост ни о чем, но даже черт не знает, что в ту или иную минуту будет твориться в моей голове. Просто люди, будте добрее. Ну или хотя бы сдержанней по отношению к другим. У меня все, спасибо за внимание. #joyofmotherhood  #motherhood  #kaleyfox  #mommy  #tattoomom  #momlife  #momsdiary  #mothersday  #mylife  #mydaughter  #mylove  #instamom  #instagram  #instafoto  #instamoment  #daughter  #инстамама  #мамскиебудни  #мамасынаидочки  #дваждымама  #дваразамама  #мама  #моядоченька  #baby  #littlegirl  #амелияприказчикова  #доченька  #мелька__карамелька 
[ MINI BOUQUET ]
specially made for you, we can fit any request (colors & budget) just reach us via WA or DM for more infromation ✨❤ #madetobeyours #yoursonly
[ MINI BOUQUET ] specially made for you, we can fit any request (colors & budget) just reach us via WA or DM for more infromation ✨❤ #madetobeyours  #yoursonly 
ここのカフェのチョコレートケーキ絶品でした◎
#こさじ
#mothersday 
#加古川
И вот незаметно пришли мои #24года🤭
Подведём итоги года . Сделано бОльше , чем предполагалось 🙃
.
Многое ещё больше переосмыслила и поэтому планы на будущее чуть поменялись . .
Я жива, здорова, у меня замечательный сын и самый лучших муж , который вдохновляется всеми нами и ведёт по жизни веред , беря  ответственность за нас по жизни .  А моё дело быть вдохновителем , поддержкой и просто женой и мамой. .
Есть Интересные планы на будущее . Ломать систему и идти вперёд 😏 .
.
Что ещё может быть важнее ?! 💜 пожелаю себе лишь одно , чтобы все это оставалось так , как оно есть и чтобы все были здоровы !
.
.
#happybirthday #24yearsold #birthdaygirl #birthdays #mom #happyday #belarus #life #mothersday #loveofmylife #womeninbusiness #like4follow #liker #likesreturned
И вот незаметно пришли мои #24года 🤭 Подведём итоги года . Сделано бОльше , чем предполагалось 🙃 . Многое ещё больше переосмыслила и поэтому планы на будущее чуть поменялись . . Я жива, здорова, у меня замечательный сын и самый лучших муж , который вдохновляется всеми нами и ведёт по жизни веред , беря ответственность за нас по жизни . А моё дело быть вдохновителем , поддержкой и просто женой и мамой. . Есть Интересные планы на будущее . Ломать систему и идти вперёд 😏 . . Что ещё может быть важнее ?! 💜 пожелаю себе лишь одно , чтобы все это оставалось так , как оно есть и чтобы все были здоровы ! . . #happybirthday  #24yearsold  #birthdaygirl  #birthdays  #mom  #happyday  #belarus  #life  #mothersday  #loveofmylife  #womeninbusiness  #like4follow  #liker  #likesreturned 
Ja guuutttt 
Soll niemanden Beleidigen vor allem nich die Muttersöhnchen unter euch lieben Melder und Melderinnen,Thanksss

#schwarzkopf #schwarzerhumor #nohate #kid #milk #father #mothersday #fun
International Widows’ Day 
23 June

International widows day 2018: Stigmatized, shunned and shamed, International Widows’ Day draws attention to their unique needs: The United Nations Entity for Gender Equality and the Empowerment of Women (UN Women) is regarded as for the attention to the dilemma and troubles of the widows who are stigmatised, shunned and shamed because of the demise of their husbands.

on the occasion of the 2018 International Widows’ Day, The UN Women, celebrated the day on the 23rd June said there were estimated 258 million widows worldwide and internationally.

The UN agency highlighted and focused the vital role of the widows for the and toward the society, the ways in which gender inequality impacts on their ability which is to thrive on their own, and the specific recognition and attention that they required to received from the society.

The Executive Director of UN Women, Phumzile Mlambo-Ngcuka, said in her message for this crucial Day, that: “We owe it to the widows of the world to give them the respect, visibility and unique support they need”. . .

#blackwidow #widowmaker #wife #wifey #madonna #angelinajolie #gender #genderequality #agender #female #feminist #feminism #widow #whitewidow #mothersday #fathersday #women #woman #mommy #mamma #papa #refresh #familyfirst #familytime #family #india #indian #unesco #unicef #mother
International Widows’ Day  23 June International widows day 2018: Stigmatized, shunned and shamed, International Widows’ Day draws attention to their unique needs: The United Nations Entity for Gender Equality and the Empowerment of Women (UN Women) is regarded as for the attention to the dilemma and troubles of the widows who are stigmatised, shunned and shamed because of the demise of their husbands. on the occasion of the 2018 International Widows’ Day, The UN Women, celebrated the day on the 23rd June said there were estimated 258 million widows worldwide and internationally. The UN agency highlighted and focused the vital role of the widows for the and toward the society, the ways in which gender inequality impacts on their ability which is to thrive on their own, and the specific recognition and attention that they required to received from the society. The Executive Director of UN Women, Phumzile Mlambo-Ngcuka, said in her message for this crucial Day, that: “We owe it to the widows of the world to give them the respect, visibility and unique support they need”. . . #blackwidow  #widowmaker  #wife  #wifey  #madonna  #angelinajolie  #gender  #genderequality  #agender  #female  #feminist  #feminism  #widow  #whitewidow  #mothersday  #fathersday  #women  #woman  #mommy  #mamma  #papa  #refresh  #familyfirst  #familytime  #family  #india  #indian  #unesco  #unicef  #mother 
Zongzi ([tsʊ̂ŋ.tsɨ]; Chinese: 粽子) is a traditional Chinese food made of glutinous rice stuffed with different fillings and wrapped in bamboo,  generally of the species Indocalamus tessellatus, sometimes, with reed leaves, or other large flat leaves. They are cooked by steaming or boiling. In the Western world, they are also known as rice dumplings or sticky rice dumplings. . . .

#chef #chefstalk #rice #friedrice #florida #dumplings #bradford #dragonboat #singapore #chinatown #dragon #boat #boating #festival #festive #festivalseason #papa #celebration #celebrate #fathersday #mothersday #food #foodgasm #foodstagram #foodie #foodblogger #ketupat #mommy #mamma #refresh
Zongzi ([tsʊ̂ŋ.tsɨ]; Chinese: 粽子) is a traditional Chinese food made of glutinous rice stuffed with different fillings and wrapped in bamboo,  generally of the species Indocalamus tessellatus, sometimes, with reed leaves, or other large flat leaves. They are cooked by steaming or boiling. In the Western world, they are also known as rice dumplings or sticky rice dumplings. . . . #chef  #chefstalk  #rice  #friedrice  #florida  #dumplings  #bradford  #dragonboat  #singapore  #chinatown  #dragon  #boat  #boating  #festival  #festive  #festivalseason  #papa  #celebration  #celebrate  #fathersday  #mothersday  #food  #foodgasm  #foodstagram  #foodie  #foodblogger  #ketupat  #mommy  #mamma  #refresh 
Valuing pension rights on divorce

Pension rights in divorce or dissolution settlements can often amount to the largest asset after the equity in the family home.

Complications inherent in valuing pension rights are increased by the large number of different pension arrangements which exist. There are several sources of pension income including:

The Basic State Pension

The Additional State Pension.

The New State Pension.

Defined Benefit Scheme - a scheme in which the benefits payable on retirement are defined and generally by reference to length of service and final salary.

Personal Pension Plan or “Stakeholder” Pension Scheme.

The sum which the parties will wish to take into account in a settlement is the current capital value of part or all of a divorcing spouse’s income stream after retirement. . .

#pension #pen #mothersday #fathersday #old #parenting #parent #parenthood #parents #older #papa #mamma #mommy #refresh #fundraising #funday #work #hard #hardcase #hardwork #simple #life #mylife #lifecoach #motivate #motivation #millionaire #rich  #facebook #google
Valuing pension rights on divorce Pension rights in divorce or dissolution settlements can often amount to the largest asset after the equity in the family home. Complications inherent in valuing pension rights are increased by the large number of different pension arrangements which exist. There are several sources of pension income including: The Basic State Pension The Additional State Pension. The New State Pension. Defined Benefit Scheme - a scheme in which the benefits payable on retirement are defined and generally by reference to length of service and final salary. Personal Pension Plan or “Stakeholder” Pension Scheme. The sum which the parties will wish to take into account in a settlement is the current capital value of part or all of a divorcing spouse’s income stream after retirement. . . #pension  #pen  #mothersday  #fathersday  #old  #parenting  #parent  #parenthood  #parents  #older  #papa  #mamma  #mommy  #refresh  #fundraising  #funday  #work  #hard  #hardcase  #hardwork  #simple  #life  #mylife  #lifecoach  #motivate  #motivation  #millionaire  #rich  #facebook  #google 
Me : माँ मुझे नींद नहीं आ रही
माँ : तो जा कर बर्तन धो ले 😈😈
Me : माँ नींद में बोल रह| हूँ मैं …😀 😀
#mother #mothersday #mommy #mama #motherhood #mothers #motherdaughter #mothermonster #motherandson #motheranddaughter #parenthood #motherslove #bestmomintheworld #mommylove #motherday #motherdaughtertime #mothersday2017 #motherlove #mothercare #snypechat #momlife #mothership #motherdaughterlove #mothersdaygift #motherson #lovemom #family #maternity #lovemommy #mom
Me : माँ मुझे नींद नहीं आ रही माँ : तो जा कर बर्तन धो ले 😈😈 Me : माँ नींद में बोल रह| हूँ मैं …😀 😀 #mother  #mothersday  #mommy  #mama  #motherhood  #mothers  #motherdaughter  #mothermonster  #motherandson  #motheranddaughter  #parenthood  #motherslove  #bestmomintheworld  #mommylove  #motherday  #motherdaughtertime  #mothersday2017  #motherlove  #mothercare  #snypechat  #momlife  #mothership  #motherdaughterlove  #mothersdaygift  #motherson  #lovemom  #family  #maternity  #lovemommy  #mom 
روز مادر بر تمام مادران سرزمینم مبارک باد.(روز زن مبارک)

#مادر
#ایران
#mothersday 
#mother 
#motherlove
International Mother Language Day 2018

Linguistic diversity and multilingualism: keystones of sustainability and peace

On International Mother Language Day 2018, celebrated every year on 21 February, UNESCO reiterates its commitment to linguistic diversity and invites its Member States to celebrate the day in as many languages as possible as a reminder that linguistic diversity and multilingualism are essential for sustainable development.

UNESCO has been celebrating International Mother Language Day for nearly 20 years with the aim of preserving linguistic diversity and promoting mother tongue-based multilingual education.

Linguistic diversity is increasingly threatened as more and more languages  disappear. One language disappears on average every two weeks, taking with it an entire cultural and intellectual heritage.

Nevertheless, progress is being made in mother tongue-based multilingual education with growing understanding of its importance, particularly in early schooling, and more commitment to its development in public life.

This year, UNESCO commemorates the 70th anniversary of the Universal Declaration of Human Rights and its bold statement that ‘no discrimination can be made on the basis of language’, and celebrates its translation into more than 500 languages. “Everyone is entitled to all the rights and freedoms set forth in this Declaration, without distinction of any kind, such as race, colour, sex, language, religion, political or other opinion, national or social origin, property, birth or other status..” . .

#unesco #google #mother #mothersday #language #day #economy #economia #world #supreme #olympus #olympics #sport #sporty #fathersday #freedom #international #mam #mamma #tech  #technology #rights #universal #education #android #google #apple #facebook #mommy #mom
International Mother Language Day 2018 Linguistic diversity and multilingualism: keystones of sustainability and peace On International Mother Language Day 2018, celebrated every year on 21 February, UNESCO reiterates its commitment to linguistic diversity and invites its Member States to celebrate the day in as many languages as possible as a reminder that linguistic diversity and multilingualism are essential for sustainable development. UNESCO has been celebrating International Mother Language Day for nearly 20 years with the aim of preserving linguistic diversity and promoting mother tongue-based multilingual education. Linguistic diversity is increasingly threatened as more and more languages  disappear. One language disappears on average every two weeks, taking with it an entire cultural and intellectual heritage. Nevertheless, progress is being made in mother tongue-based multilingual education with growing understanding of its importance, particularly in early schooling, and more commitment to its development in public life. This year, UNESCO commemorates the 70th anniversary of the Universal Declaration of Human Rights and its bold statement that ‘no discrimination can be made on the basis of language’, and celebrates its translation into more than 500 languages. “Everyone is entitled to all the rights and freedoms set forth in this Declaration, without distinction of any kind, such as race, colour, sex, language, religion, political or other opinion, national or social origin, property, birth or other status..” . . #unesco  #google  #mother  #mothersday  #language  #day  #economy  #economia  #world  #supreme  #olympus  #olympics  #sport  #sporty  #fathersday  #freedom  #international  #mam  #mamma  #tech  #technology  #rights  #universal  #education  #android  #google  #apple  #facebook  #mommy  #mom 
Wow! Happy weekends! 😍Hold a new bag and go shopping or join any party with your friends.Come and visit 👉👉https://gigagos.com👈👈, choose one and date your lovers. 👭👫More new bags is waiting you online.
#gigagosshop #happymothersday #mothersday #mothersdaygifts #mothersdaygiftideas #fashion #fashionbag #leatherbag #leatherhandbag #handbags #shoulderbag  #womanbag #onlineshop #onlineshopping #shipping #holidaysarecoming #holiday #gift #giftideas #createidealfashion #friendtime #family #daughter #createidealfashion #mum #dating2018 #europe #canada #london #asian
Wow! Happy weekends! 😍Hold a new bag and go shopping or join any party with your friends.Come and visit 👉👉https://gigagos.com👈👈, choose one and date your lovers. 👭👫More new bags is waiting you online. #gigagosshop  #happymothersday  #mothersday  #mothersdaygifts  #mothersdaygiftideas  #fashion  #fashionbag  #leatherbag  #leatherhandbag  #handbags  #shoulderbag  #womanbag  #onlineshop  #onlineshopping  #shipping  #holidaysarecoming  #holiday  #gift  #giftideas  #createidealfashion  #friendtime  #family  #daughter  #createidealfashion  #mum  #dating2018  #europe  #canada  #london  #asian 
Tangyuan (food)

Tangyuan or tang yuan (simplified Chinese: 汤圆; traditional Chinese: 湯圓; pinyin: tāngyuán; literally: "soup ball") is a Chinese dessert made from glutinous rice flour mixed with a small amount of water to form balls and then cooked and served in boiling water or sweet syrup (sweet ginger syrup, for example). Tangyuan can be either small or large, and filled or unfilled. They are traditionally eaten during Yuanxiao or the Lantern Festival, but also served as a dessert on Chinese wedding day, Winter Solstice Festival (Chinese: 冬至; pinyin: Dōngzhì), and any occasions such as family reunion, because of a homophone for union (simplified Chinese: 团圆; traditional Chinese: 團圓; pinyin: tuányuán) . .

#papa #beijing #rice #china #chinese #taiwan #taipei #hongkong #shanghai #singapore #malaysia #ketupat #remember #festival #festivals #refresh #mommy #mamma #freshwater #fathersday #happiness #food #foods #chefstalk #culture #cultura #unesco #chef #healthy #mothersday
Tangyuan (food) Tangyuan or tang yuan (simplified Chinese: 汤圆; traditional Chinese: 湯圓; pinyin: tāngyuán; literally: "soup ball") is a Chinese dessert made from glutinous rice flour mixed with a small amount of water to form balls and then cooked and served in boiling water or sweet syrup (sweet ginger syrup, for example). Tangyuan can be either small or large, and filled or unfilled. They are traditionally eaten during Yuanxiao or the Lantern Festival, but also served as a dessert on Chinese wedding day, Winter Solstice Festival (Chinese: 冬至; pinyin: Dōngzhì), and any occasions such as family reunion, because of a homophone for union (simplified Chinese: 团圆; traditional Chinese: 團圓; pinyin: tuányuán) . . #papa  #beijing  #rice  #china  #chinese  #taiwan  #taipei  #hongkong  #shanghai  #singapore  #malaysia  #ketupat  #remember  #festival  #festivals  #refresh  #mommy  #mamma  #freshwater  #fathersday  #happiness  #food  #foods  #chefstalk  #culture  #cultura  #unesco  #chef  #healthy  #mothersday