an online Instagram web viewer

#motaegu medias

Photos

Go into your sleeping world, so you can dream and hope your dream is a beautiful and sweet dream.,๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด... #KimJaeUck #JaeUckKim #KimJaeWook
#VOICE #motaegu #bestactor #bestchracter 
#OCNFIGHTERS #ocndrama #managementsoop
Mo Tae Gu handsome psychopath,๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€... #KimJaeUck #JaeUckKim #KimJaeWook 
#VOICE #motaegu #ChoiYoon #Matteo #TheGuest #ocndrama #OCNFIGHTERS
Mo Tae Gu handsome psychopath,๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€... #KimJaeUck #JaeUckKim #KimJaeWook 
#VOICE #motaegu #ChoiYoon #Matteo #TheGuest #ocndrama #OCNFIGHTERS
Seen from the back side to the side, this person is really sexy and his no defects as if it be perfect..!!๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐Ÿ‘€๐Ÿ’•๐Ÿ’•.. #KimJaeUck #JaeUckKim #KimJaeWook 
#VOICE #motaegu #ChoiYoon #Matteo #TheGuest #ocndrama #OCNFIGHTERS
@jaeuck.kim ~ Mo Tae Gu โ†” Matteo ( Choi Yoon)..๐Ÿ’•๐Ÿ’•Best Character ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘..
The lips pose ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜€๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜†... #KimJaeUck #KimJaeWook #JaeUck #JaeUckKim 
#VOICE #voice2017 #VOICE1 #MoTaeGu #managementsoop #ocnoriginal #TheGuest #handtheguest2018 #ChoiYoon #Matteo
@jaeuck.kim ~ Terror of his eyes, intimidating his opponent.,๐Ÿ‘€
But this is what I really like and I miss from Mo Tae Gu..๐Ÿ˜Š๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•... #KimJaeUck #KimJaeWook #JaeUck #JaeUckKim 
#VOICE #voice2017 #VOICE1 #MoTaeGu #managementsoop #ocnoriginal #TheGuest #handtheguest2018 #ChoiYoon #Matteo #butterflysleep #coffeeprince #whoareyou
#tworoomstwonights #actordrama #actormovie 
#TemperatureOfLove #badguy #marrymemary
@jaeuck.kim as Mo Tae Gu best character ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘..This character is always missed ,๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ค๐Ÿ˜Š..
.
.
Video ~> to the rightful owner

#KimJaeUck #JaeUck #JaeUckKim #KimJaeWook #MoTaeGu #VOICE #voice2017 #ChoiYoon #Matteo #TheGuest #handtheguest2018 #managementsoop #OCNDRAMA #coffeeprince #whoareyou2013 #butterflysleep #bestactor #bestmodel
You are so cute and handsome ,๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ต๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
#Repost by @jaeuck.kim

#KimJaeUck #JaeUck #kimjaewook
#jaeuckkim #ChoiYoon #Matteo #TheGuest #handtheguest2018 #ocndrama #managementsoop #VOICE1 #whoareyou2013 
#bestactor #actordrama #actormovie #motaegu #butterflysleep
@jaeuck.kim ~ Mo Tae Gu ,๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ‘€
.
.
#KimJaeUck #KimJaeWook #JaeUck #JaeUckKim 
#VOICE #voice2017 #VOICE1 #MoTaeGu #managementsoop #ocnoriginal #TheGuest #handtheguest2018 #ChoiYoon #Matteo #butterflysleep #coffeeprince #whoareyou
The sexiest psychopath in the universe. ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Damn Mo Tae Gu ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ #Voice
#TheGuest 
#KimJaeWook
#MoTaeGu
#Mateo
@jaeuck.kim ~ Mo Tae Gu ,๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ‘€
.
.
#KimJaeUck #KimJaeWook #JaeUck #JaeUckKim 
#VOICE #voice2017 #VOICE1 #MoTaeGu #managementsoop #ocnoriginal #TheGuest #handtheguest2018 #ChoiYoon #Matteo #butterflysleep #coffeeprince #whoareyou
The most charming yet most intimidating and dangerous OCN Fighter... ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ Repost ยฉ๏ธ @ocn_original 
#KimJaeWook #KimJaeuck #Jaeuckkim #TheGuest #Voice #MoTaeGu #OCNFighter
||181104
.
ุชุญุฏูŠุซ ุญุณุงุจ @ocn_original ู…ุน ุฌุงูŠ ูˆูˆูƒ
.
.
#kimjaewook #kimjaeuck #๊น€์žฌ์šฑ #ใ‚ญใƒ ใ‚ธใ‚งใ‚ฆใ‚ฏ #์†theguest #ocndrama #ocn #kdrama#voice #motaegu #psycho #drama #kjw #priest #uniform @jaeuck.kim .
@jaeuck.kim ~> Final wrap up party 'The Guest'.
Back to the original, simple but always charming hair and fashion style.,๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐Ÿ’•
I like it..๐Ÿ’•๐Ÿ‘๐Ÿ‘..
#KimJaeUck #jaeuckkim #kimjaewook #ChoiYoon #Matteo #TheGuest  #handtheguest2018 #VOICE1 #motaegu 
#OCNDRAMA #ocnoriginal

Pic ยฉยฎ to the rightful owner
Matto๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜ข๐Ÿ’”๐Ÿ’”๐Ÿ’”๐Ÿ’”my angle๐Ÿ˜ข

#followme #followforfollow #followers #follow #fforf #likeforlikes #likeforfollow #koreanfood #eatingshow #eating #follow4followback #follow_me #follow #BTS#jimin
#parkjimin#JKOOK#Bangtanboys #makeup
#voice#motaegu#kimjaewook#korea#kdrama
#theguest#choiyoon#theguest#film#matto
#Jaeuckkim
These two dramas will impress beautifully in my mind, both the players and the characteristics of the characters (especially the characteristics of Kim Jae Wook Oppa), the director, the script writer, the scene, the dialogue, the storyline, the crew or the work team, the make up and costume stylist, behind the scenes of the scene, whatever it may be will stick close to my mind. And I hope there will be another new project between the director (Kim Hong Sun) and the actor (Kim Jae Wook) for the third or more times. Thanks actor @jaeuck.kim , @ocn_original , and all those who have been involved in these two dramas without exception, in any case. Hopefully we can meet again in projects and other works, which are far more awesome than this.,๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜๐Ÿ™..
Pic in the under ยฉยฎ @jsmnmnm .
#KimJaeWook #JaeUckKim #KimJaeUck
#VOICE #voice2017 #MoTaeGu #TheGuest #handtheguest2018 #ChoiYoon #Mateo #ocnoriginal #OCNDRAMA #bestactor #myfavoriteactor #bestcharacter #koreanactor
These two dramas will impress beautifully in my mind, both the players and the characteristics of the characters (especially the characteristics of Kim Jae Wook Oppa), the director, the script writer, the scene, the dialogue, the storyline, the crew or the work team, the make up and costume stylist, behind the scenes of the scene, whatever it may be will stick close to my mind. And I hope there will be another new project between the director (Kim Hong Sun) and the actor (Kim Jae Wook) for the third or more times. Thanks actor @jaeuck.kim , @ocn_original , and all those who have been involved in these two dramas without exception, in any case. Hopefully we can meet again in projects and other works, which are far more awesome than this.,๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜๐Ÿ™.. Pic in the under ยฉยฎ @jsmnmnm . #KimJaeWook  #JaeUckKim  #KimJaeUck  #VOICE  #voice2017  #MoTaeGu  #TheGuest  #handtheguest2018  #ChoiYoon  #Mateo  #ocnoriginal  #OCNDRAMA  #bestactor  #myfavoriteactor  #bestcharacter  #koreanactor 
Ocn <voice> ๋ชจํƒœ๊ตฌ #repost @jaeuck.kim 
#motaegu #voice
Is there anyone who doesn't fall for this handsome guy? Love from Myamar ๐Ÿ™†โค #kimjaewook #voice #who_are_you #kimjaeuck #coffe_prince #motaegu
Gambar ini maksudnya apa coba???Kok pose nya mirip bgt,alias serupa tapi tak sama...!!??๐Ÿ˜€๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜†๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜ป๐Ÿ™€๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€.. Two best character ,and best aktor plus two best drama..,๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘† #KimJaeUck #KimJaeWook #JaeUck 
#motaegu #voice #voice1 #voice2017 
#ChoiYoon #TheGuest #handtheguest #theguest2018 #OCNDRAMA #ocnoriginal
Gambar ini maksudnya apa coba???Kok pose nya mirip bgt,alias serupa tapi tak sama...!!??๐Ÿ˜€๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜†๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜ป๐Ÿ™€๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€.. Two best character ,and best aktor plus two best drama..,๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘† #KimJaeUck  #KimJaeWook  #JaeUck  #motaegu  #voice  #voice1  #voice2017  #ChoiYoon  #TheGuest  #handtheguest  #theguest2018  #OCNDRAMA  #ocnoriginal 
Mo Tae Gu is a sadistic but handsome psychopath,๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ƒ...
How about this???๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜…๐Ÿ˜†
#KimJaeUck #JaeUck #KimJaeWook
#motaegu #voice1 #ocnoriginal
"... and the Award for The Best Psychotic Bastard of the Year 2018 goes to ..." #kdrama #voice #voice2 #kimjaewook #motaegu #kwonyul #bangjesoo #ocn #ocndramas
2 karakter yang berbeda ๐Ÿ‘‡
Antagonis vs Protagonis ..
Mo Tae Gu vs Mateo (Choi Yoon)..
Psikopat vs Priest ..
Voice ~ The Guest ..
Two Best Character ..๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘Œโ˜๐Ÿ‘๐Ÿ’•๐Ÿ’•
@jaeuck.kim #KimJaeUck #jaeuckkim #KimJaeWook #bestactor #bestcharacter #motaegu #voice #voice2017 #ChoiYoon #Mateo #TheGuest #handtheguest #ocnoriginal #OCNDRAMA
When Matteo was possessed by Mo Tae Gu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…...
#KimJaeUck #JaeUck #KimJaeWook
#motaegu #mateo #choiyoon
#voice #TheGuest #ocnoriginal
Similar but not the same..๐Ÿ˜.. This is one similar but unequal scene from the two dramas.

The similarity of this scene is the same as sneaking silently into someone's house (people's room). The video above is to terrorize, the video below is probing or seeking the truth.

#KimJaeUck #KimJaeWook #JaeUck #jaeukkim
#bestactor #bestchracter #bestmodel
#motaegu #voice #voice2017
#choiyoon #matteo #theguest #theguest2018 
#OCNDRAMA #ocnoriginal
Choose your Kim Jae Wook #kdrama #koreandrama #theguest #voice #motaegu #choiyoon #kimjaewook
Tiga karakter yang aku cintai di VOICE series... ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• MoTaeGu x KangKwonJo dari VOICE 1, Psychopat x Police walau saling bertolak belakang dan nyaris gak ketemu sampai episode akhir, tapi chemistry mereka sangat berasa. 
KangKwonJo x DoKangWoo dari VOICE 2,  Police x Police Detective/Tim Buser, walau mereka sering adu mulut, pertemuan pertama mereka pun gak menyenangkan tapi mereka saling memahami, semakin bertambah episode semakin berasa chemistrynya dan I don't know maybe keduanya akan ada chemistry lebih dalam lagi di VOICE Season 3.

#KimJaeWook #KimJaeuck #JaeuckKim #MoTaeGu #LeeHana #KangKwonJo #LeeJinWook #LeeJinuk #DoKangWoo #VOICE #VOICE2
Tiga karakter yang aku cintai di VOICE series... ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• MoTaeGu x KangKwonJo dari VOICE 1, Psychopat x Police walau saling bertolak belakang dan nyaris gak ketemu sampai episode akhir, tapi chemistry mereka sangat berasa. KangKwonJo x DoKangWoo dari VOICE 2, Police x Police Detective/Tim Buser, walau mereka sering adu mulut, pertemuan pertama mereka pun gak menyenangkan tapi mereka saling memahami, semakin bertambah episode semakin berasa chemistrynya dan I don't know maybe keduanya akan ada chemistry lebih dalam lagi di VOICE Season 3. #KimJaeWook  #KimJaeuck  #JaeuckKim  #MoTaeGu  #LeeHana  #KangKwonJo  #LeeJinWook  #LeeJinuk  #DoKangWoo  #VOICE  #VOICE2 
๐Ÿ Mo Tae Gu ๐Ÿ๐Ÿ‘€๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ‘
#KimJaeUck #JaeUck #KimJaeWook 
#Matteo #ChoiYoon #voice #voice2017 #voice1 #TheGuest #handtheguest #motaegu
#bestactor #bestmodel #OCNDRAMA
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#MoTaeGu #KimJaeuck #KimJaeWook #JaeuckKim
Intimidating and handsome, Mo Tae Gu.... ๐Ÿ’•

#KimJaeuck #KimJaeWook #JaeuckKim #Voice1 #MoTaeGu
Walau gk rela dia jdi psikopat, tp jujur mukanya emang cocok meranin seorang psikopat๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ™ sedih banget liat dia mati ๐Ÿคง๐Ÿคง๐Ÿคง๐Ÿคง hhuhuhu~~ #voice #dramakorea #kimjaewook #motaegu
Walau gk rela dia jdi psikopat, tp jujur mukanya emang cocok meranin seorang psikopat๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ™ sedih banget liat dia mati ๐Ÿคง๐Ÿคง๐Ÿคง๐Ÿคง hhuhuhu~~ #voice  #dramakorea  #kimjaewook  #motaegu 
This is one of the scariest expressions, when playing his character as a psychopath. However, I really like it. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป
Really a perfect depiction, of a psychopathic character.,๐Ÿ‘€๐Ÿ‘
#KimJaeUck #KimJaeWook #KimJaeJae
#jaeukkim #motaegu #voice #ocnoriginal
#ChoiYoon #TheGuest #ocnoriginal
Sebelumnya ne nenek ada di Voice 1 (2017),pernah 1 scene sm sang aktor Kim Jae Uck,nah skrg mereka di pertemukan lagi dlm 1 scene di The Guest (2018),๐Ÿ˜€๐Ÿ˜..
Dulu si nenek ini,habis di basmi sama ne aktor di drama tsb (Voice 2017),Sampai sampai si nenek ini ketakutan,๐Ÿ˜ฏ๐Ÿ˜ƒ..Nah sekarang mereka di 1 scene di drama The Guest (2018) ,malah kek nya si aktor yg ketakutan karna si nenek ini..,๐Ÿ˜…๐Ÿ˜€๐Ÿ˜
Lucu ja asal lht hal hal yg ada di The Guest mengingatkan ke hal hal yg ada di Voice ,khususnya sma my Kim Jae Jae ,๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜€๐Ÿ˜ #KimJaeWook #JaeUck #KimJaeUck
#ChoiYoon #Mateo #TheGuest #handtheguest  #ocndrama #VOICE #Motaegu
Sebelumnya ne nenek ada di Voice 1 (2017),pernah 1 scene sm sang aktor Kim Jae Uck,nah skrg mereka di pertemukan lagi dlm 1 scene di The Guest (2018),๐Ÿ˜€๐Ÿ˜.. Dulu si nenek ini,habis di basmi sama ne aktor di drama tsb (Voice 2017),Sampai sampai si nenek ini ketakutan,๐Ÿ˜ฏ๐Ÿ˜ƒ..Nah sekarang mereka di 1 scene di drama The Guest (2018) ,malah kek nya si aktor yg ketakutan karna si nenek ini..,๐Ÿ˜…๐Ÿ˜€๐Ÿ˜ Lucu ja asal lht hal hal yg ada di The Guest mengingatkan ke hal hal yg ada di Voice ,khususnya sma my Kim Jae Jae ,๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜€๐Ÿ˜ #KimJaeWook  #JaeUck  #KimJaeUck  #ChoiYoon  #Mateo  #TheGuest  #handtheguest  #ocndrama  #VOICE  #Motaegu 
This expression that I always like and always miss him.,๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ‘€
#KimJaeUck #jaeuckkim #KimJaeWook 
#bestactor #bestmodel #voice #motaegu 
#ocnoriginal #myfavoriteactor #kimjaejae
#ChoiYoon #Mateo #TheGuest
Kim Jae Wook as Mo Tae Gu..,๐Ÿ˜Š
#kimjaewook #jaeuckkim #kimjaeuck 
#voice #voice2017 #voice1 #motaegu 
#bestactor #bestmodel