an online Instagram web viewer

#mobilespa medias

Photos

I am thrilled to announce that Blonde and Blue Holistic Esthetics and Body Care, along with Bonnie Ray, Raynor Massage and Reiki Specialist have been working together to provide clients with additional amazing mobile services in the comfort and privacy of their home . .
.
This collaboration has allowed us to now offer more options for our clients including exciting couples packages - which make the ULTIMATE Christmas gift for that special someone or friend on your list ! ——
Prices and packages -
1. 60 min Couples Massage - 170$
2. 60 min Couples Massage & Relaxation Facials - $280
3. 60 min Couples Massage ,Relaxtion Facials & Full Pedicures - $385
Pricing includes Service for two people. ——-
Gift Certificates Available !!! Msg to book @blondeandblueholisticesthetics
Email - jessica@blondeandblue.com
.
.
#MobileEsthetics #MobileSpa #MobileMassage #BlondeandBlueHolisticEstheticsandBodyCare #BonnieRayRaynorMassageandReikiSpecialist
#Esthetics #Massage #Giftideas #Kelowna #Couples #SelfCare #Wellbeing #Holistic
I am thrilled to announce that Blonde and Blue Holistic Esthetics and Body Care, along with Bonnie Ray, Raynor Massage and Reiki Specialist have been working together to provide clients with additional amazing mobile services in the comfort and privacy of their home . . . This collaboration has allowed us to now offer more options for our clients including exciting couples packages - which make the ULTIMATE Christmas gift for that special someone or friend on your list ! —— Prices and packages - 1. 60 min Couples Massage - 170$ 2. 60 min Couples Massage & Relaxation Facials - $280 3. 60 min Couples Massage ,Relaxtion Facials & Full Pedicures - $385 Pricing includes Service for two people. ——- Gift Certificates Available !!! Msg to book @blondeandblueholisticesthetics Email - jessica@blondeandblue.com . . #MobileEsthetics  #MobileSpa  #MobileMassage  #BlondeandBlueHolisticEstheticsandBodyCare  #BonnieRayRaynorMassageandReikiSpecialist  #Esthetics  #Massage  #Giftideas  #Kelowna  #Couples  #SelfCare  #Wellbeing  #Holistic 
Sauna memang sangat demanding especially dalam kalangan pengantin dan untuk mereka yang nak kuruskan badan.
.
Sebab tu dalam modul mobile spa TWB kita akar sekali apa yang you perlu buat untuk bagi MORE VALUE kepada sauna you tu.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB dan kursus berpantang TWB atau nak sertai TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #BabySpa #KidSpa #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaNegeriSembilan #BiarApaOrangKata #KursusSpaBersijil #KursusBerpantang #Makeover360
Sauna memang sangat demanding especially dalam kalangan pengantin dan untuk mereka yang nak kuruskan badan. . Sebab tu dalam modul mobile spa TWB kita akar sekali apa yang you perlu buat untuk bagi MORE VALUE kepada sauna you tu. . . . Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB dan kursus berpantang TWB atau nak sertai TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊. . . . #TWB  #HomeSpa  #MobileSpa  #KursusSpa  #HomeAndMobileSpa  #KursusSpaTWB  #KursusHomeSpa  #KursusMobileSpa  #YouthSkinCare  #TheWalkingBeauty  #BabySpa  #KidSpa  #YouthEffect  #YouthViral  #YouthComplex  #YouthShaklee  #twb_youth  #SpaShaklee  #TeamInstaMF  #ProjekBuatDuitTWB  #KursusSpaTermurah  #KursusSpaBergerak  #KursusMobileSpaSelangor  #KursusMobileSpaKL  #KursusMobileSpaNegeriSembilan  #BiarApaOrangKata  #KursusSpaBersijil  #KursusBerpantang  #Makeover360 
Job mobile spa ni sangat flexible. Let say you adalah career woman kan, so you boleh run your spa sama ada malam atau weekend. .
Konsep mobile spa ni senang je. Anytime, anywhere 😊.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB dan kursus berpantang TWB atau nak sertai TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #BabySpa #KidSpa #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaNegeriSembilan #BiarApaOrangKata #KursusSpaBersijil #KursusBerpantang #Makeover360
Job mobile spa ni sangat flexible. Let say you adalah career woman kan, so you boleh run your spa sama ada malam atau weekend. . Konsep mobile spa ni senang je. Anytime, anywhere 😊. . . . Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB dan kursus berpantang TWB atau nak sertai TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊. . #TWB  #HomeSpa  #MobileSpa  #KursusSpa  #HomeAndMobileSpa  #KursusSpaTWB  #KursusHomeSpa  #KursusMobileSpa  #YouthSkinCare  #TheWalkingBeauty  #BabySpa  #KidSpa  #YouthEffect  #YouthViral  #YouthComplex  #YouthShaklee  #twb_youth  #SpaShaklee  #TeamInstaMF  #ProjekBuatDuitTWB  #KursusSpaTermurah  #KursusSpaBergerak  #KursusMobileSpaSelangor  #KursusMobileSpaKL  #KursusMobileSpaNegeriSembilan  #BiarApaOrangKata  #KursusSpaBersijil  #KursusBerpantang  #Makeover360 
Alhamdulillah. One of our mobile spa TWB member yang berjaya untuk buat duit asbab daripada ilmu yang dapat daripada training mobile spa TWB.
.
Tahniah awk. Semoga terus maju jaya ❤️.
.
.
.
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB dan kursus berpantang TWB atau nak sertai TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #BabySpa #KidSpa #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaNegeriSembilan #BiarApaOrangKata #KursusSpaBersijil #KursusBerpantang #Makeover360
Alhamdulillah. One of our mobile spa TWB member yang berjaya untuk buat duit asbab daripada ilmu yang dapat daripada training mobile spa TWB. . Tahniah awk. Semoga terus maju jaya ❤️. . . . Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB dan kursus berpantang TWB atau nak sertai TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊. . #TWB  #HomeSpa  #MobileSpa  #KursusSpa  #HomeAndMobileSpa  #KursusSpaTWB  #KursusHomeSpa  #KursusMobileSpa  #YouthSkinCare  #TheWalkingBeauty  #BabySpa  #KidSpa  #YouthEffect  #YouthViral  #YouthComplex  #YouthShaklee  #twb_youth  #SpaShaklee  #TeamInstaMF  #ProjekBuatDuitTWB  #KursusSpaTermurah  #KursusSpaBergerak  #KursusMobileSpaSelangor  #KursusMobileSpaKL  #KursusMobileSpaNegeriSembilan  #BiarApaOrangKata  #KursusSpaBersijil  #KursusBerpantang  #Makeover360 
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB dan kursus berpantang TWB atau nak sertai TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊.
.
#TWB #HomeSpa #MobileSpa #KursusSpa #HomeAndMobileSpa #KursusSpaTWB #KursusHomeSpa #KursusMobileSpa #YouthSkinCare #TheWalkingBeauty #BabySpa #KidSpa #YouthEffect #YouthViral #YouthComplex #YouthShaklee #twb_youth #SpaShaklee #TeamInstaMF #ProjekBuatDuitTWB #KursusSpaTermurah #KursusSpaBergerak #KursusMobileSpaSelangor #KursusMobileSpaKL #KursusMobileSpaNegeriSembilan #BiarApaOrangKata #KursusSpaBersijil #KursusBerpantang #Makeover360
Kalau ada pertanyaan berkenaan mobile spa TWB dan kursus berpantang TWB atau nak sertai TWB, boleh klik link ni @thewalkingbeauty_spatraining dan klik link whatsapp yang tertera. Eh kalau nak tanya pasal Youth Skin Care pun boleh klik link yang sama 😊. . #TWB  #HomeSpa  #MobileSpa  #KursusSpa  #HomeAndMobileSpa  #KursusSpaTWB  #KursusHomeSpa  #KursusMobileSpa  #YouthSkinCare  #TheWalkingBeauty  #BabySpa  #KidSpa  #YouthEffect  #YouthViral  #YouthComplex  #YouthShaklee  #twb_youth  #SpaShaklee  #TeamInstaMF  #ProjekBuatDuitTWB  #KursusSpaTermurah  #KursusSpaBergerak  #KursusMobileSpaSelangor  #KursusMobileSpaKL  #KursusMobileSpaNegeriSembilan  #BiarApaOrangKata  #KursusSpaBersijil  #KursusBerpantang  #Makeover360 
Earn away to a FREE wax! 
All clients earn $5 in credit per referral.  Credit can be used towards any wax or spray tan service! 
#ReferAFriend #JerseyCity #Waxing #SprayTan #hairremoval #relax #Events #CorporateEvents #brows #BridalShower #LadiesNight #mobilespa #HappyBirthday #HappyGirl #beauty
Follow me @drewpeutic_massage on Instagram Follow me @drewpeutic_massage  on Instagram Perfect weather for a massage wouldn't you agree book with me today call or text (504)237-3539 #drewpeuticmassage #massage #mobilemassage #massagetherapy #nolamassage #massageservices #mobilespa #sportsmassage #spaparty #nola
#Repost @myspautopia with @get_repost
・・・
Give the gift of “holiday love” this Christmas with a couples massage!💕
.
Book now @ myspautopia.com (use promo code SU$20 - for $20 off couples massages)
.
Servicing: #Atlanta #GA & #Raleigh #Durham #NC
.
#HappySaturday #spagiftcertificate #spaondemand #mobilespa  #health #wellness #massage #lifestyle #massagetherapy #spa #relax #spautopia #utopialiving #couplesmassage #hotelspa #spaservices #luxuryspa #weekend #happy #love
#Repost  @myspautopia with @get_repost ・・・ Give the gift of “holiday love” this Christmas with a couples massage!💕 . Book now @ myspautopia.com (use promo code SU$20 - for $20 off couples massages) . Servicing: #Atlanta  #GA  & #Raleigh  #Durham  #NC  . #HappySaturday  #spagiftcertificate  #spaondemand  #mobilespa  #health  #wellness  #massage  #lifestyle  #massagetherapy  #spa  #relax  #spautopia  #utopialiving  #couplesmassage  #hotelspa  #spaservices  #luxuryspa  #weekend  #happy  #love 
🤣🤣🤣 Guilty. Never too early to start using eye cream. #90sbabies #80sbabies #mobilespa #orangecounty #facial #ny #PCASkin #esthetician
Congratulations to @bridespa ! @perfectweddingguide ‘s Vendy’s 2018 Beauty Category Award Winner! 💋🥂
.
.
PWG’s annual Central Florida Vendor Awards #epicvendys ! Voted by wedding professionals FOR wedding professionals! Congratulations!! 🥂
.
.
We want to THANK all our INCREDIBLE Vendy’s sponsors: 
@orlandodesignerweddings @doubletreeorlandoseaworld @fyerflyproductions @chicsigndesigns @theartfulflour @floridacandybuffets @sugarsugarcakeboutique @p.s.iloveyouprod @orlandoweddingandpartyrentals @overthetoprentallinens @thatfirstmoment @the_richards_filmmakers @atmospheresfloral @sweetcitygelato @theflipbookpeople @oddots @karmeldesignteamartistry .
🥂Congratulations to ALL our VENDY’s 2018 WINNERS! . .
.
Photos 1 & 2 by @thatfirstmoment 
#epicvendys #vendys #pwgvendys #vendys2018 #pwgshow #perfectweddingguide #orlandoweddingvendors #orlpwgshow #pwgfamily #bridespa #mobilebridalbeauty #mobilebridalsalon #mobileweddinghair #mobileweddinghairandmakeup #orlandoweddings #orlandoweddingmakeup #weddingvendorawards  #weddingvendorawards #bridesparty #weddingdaylook #weddingvendorparty #weddingdaymassage #mobilespa #weddingdaytan  #mobiletanning #spamobile
Congratulations to @bridespa ! @perfectweddingguide ‘s Vendy’s 2018 Beauty Category Award Winner! 💋🥂 . . PWG’s annual Central Florida Vendor Awards #epicvendys  ! Voted by wedding professionals FOR wedding professionals! Congratulations!! 🥂 . . We want to THANK all our INCREDIBLE Vendy’s sponsors: @orlandodesignerweddings @doubletreeorlandoseaworld @fyerflyproductions @chicsigndesigns @theartfulflour @floridacandybuffets @sugarsugarcakeboutique @p.s.iloveyouprod @orlandoweddingandpartyrentals @overthetoprentallinens @thatfirstmoment @the_richards_filmmakers @atmospheresfloral @sweetcitygelato @theflipbookpeople @oddots @karmeldesignteamartistry . 🥂Congratulations to ALL our VENDY’s 2018 WINNERS! . . . Photos 1 & 2 by @thatfirstmoment #epicvendys  #vendys  #pwgvendys  #vendys2018  #pwgshow  #perfectweddingguide  #orlandoweddingvendors  #orlpwgshow  #pwgfamily  #bridespa  #mobilebridalbeauty  #mobilebridalsalon  #mobileweddinghair  #mobileweddinghairandmakeup  #orlandoweddings  #orlandoweddingmakeup  #weddingvendorawards  #weddingvendorawards  #bridesparty  #weddingdaylook  #weddingvendorparty  #weddingdaymassage  #mobilespa  #weddingdaytan  #mobiletanning  #spamobile 
Nampak tak Eiya pegang tiket apa?? Bukan tiket ke hati awk tau. 🤣🤣🤣🤣🤣 Yg mn dh beli jgn lupa mai taw... Jumpa eiya kat Hotel Premiera, KL .. Pkul 2 petang yer...
Event yg di tunggu-tungggu telah tiba

Anda bukan shj dapat masuk melihat penganugerahan
malahan dapat juga
melihat satu *Elysyle Beauty Business Preview pada hari yg sama sebelah pagi bermula* *Business Kecantikan Elysyle* telah menjadi viral dengan *business gosok muka (facial) 
Inilah saatnya
Inilah harinya
Inilah titik tolak bermulanya *A BRAND NEW YOU*
🥇🥇🥇 #eiyabeutyspamua #imsuperstar  #beautyconsultant #trainer #teamutara #aloqsetar #perlis #jitra #mobilespa #beautycartel #beautycartelkedah #kedah  #facial #mobilespa #facelifting #vshapeface  #nakcantik #ownerspa #alorsetar #kedahdarulaman #perlisinderakayangan #penang #kl #negerisembilan #melaka #johor #pahang #kelantan #terengganukite #partimejob
Nampak tak Eiya pegang tiket apa?? Bukan tiket ke hati awk tau. 🤣🤣🤣🤣🤣 Yg mn dh beli jgn lupa mai taw... Jumpa eiya kat Hotel Premiera, KL .. Pkul 2 petang yer... Event yg di tunggu-tungggu telah tiba Anda bukan shj dapat masuk melihat penganugerahan malahan dapat juga melihat satu *Elysyle Beauty Business Preview pada hari yg sama sebelah pagi bermula* *Business Kecantikan Elysyle* telah menjadi viral dengan *business gosok muka (facial) Inilah saatnya Inilah harinya Inilah titik tolak bermulanya *A BRAND NEW YOU* 🥇🥇🥇 #eiyabeutyspamua  #imsuperstar  #beautyconsultant  #trainer  #teamutara  #aloqsetar  #perlis  #jitra  #mobilespa  #beautycartel  #beautycartelkedah  #kedah  #facial  #mobilespa  #facelifting  #vshapeface  #nakcantik  #ownerspa  #alorsetar  #kedahdarulaman  #perlisinderakayangan  #penang  #kl  #negerisembilan  #melaka  #johor  #pahang  #kelantan  #terengganukite  #partimejob 
Chinchillin’ like @victoriabeckham
Chinchillin’ like @victoriabeckham
A perfect day for a relaxing facial #bodminmoor #stormyweather #mobilespa
Moisturizing and Firming 24k gold mask then I Jade rolled in her hyaluronic acid serum finished up with vitamin c moisturizer..
#soulestheticsmobilespa
#mobilespa  #onthego #licensedesthetician #licensednailtech  #skincare #skincarejunkie #skincareobsessed
Terima kasih awak . Sbb dia kata kita friendly . Hihi. Sejujurnya sy sgt gembira kerana Eyra berpuas hati dgn servis #homefacialspa NF Facial Beauty
.
.
.
#homefacialspa #homefacialtreatment #treatment #facial #home #homefacial #spabergerak #petalingjaya #mobilespa #feedback #NFacialBeauty #EnigmaBeauty #dinda
On the 3rd Day of Christmas Giveaways Ooh La La Spa To Go is giving a gift card for the Strawberry Lemonade Facial 🍓🍋 ($95 Value) All you have to do is 
1. Follow  @oohlalaspatogo 
2. TAG A FRIEND or FRIENDS IN THE COMMENTS 
YOU HAVE TILL 5pm TODAY TO ENTER WINNER WILL BE ANNOUNCED AT 5:30pm TODAY 🎄🎅🏻🎁
#oohlalaspatogo #12daysofchristmasgiveaways #facials #mobilespa #skincare #glowingskin
On the 3rd Day of Christmas Giveaways Ooh La La Spa To Go is giving a gift card for the Strawberry Lemonade Facial 🍓🍋 ($95 Value) All you have to do is 1. Follow @oohlalaspatogo 2. TAG A FRIEND or FRIENDS IN THE COMMENTS YOU HAVE TILL 5pm TODAY TO ENTER WINNER WILL BE ANNOUNCED AT 5:30pm TODAY 🎄🎅🏻🎁 #oohlalaspatogo  #12daysofchristmasgiveaways  #facials  #mobilespa  #skincare  #glowingskin 
Give the gift of “cozy” this Christmas with a couples massage!💕
⠀
Book now @ myspautopia.com (use promo code SU$20 - for $20 off couples massages)
⠀
Servicing: #Atlanta #GA & #Raleigh #Durham #NC
⠀
#HappySaturday #spaondemand #mobilespa  #health #wellness #massage #lifestyle #massagetherapy #spa #relax #spautopia #utopialiving #couplesmassage #hotelspa #spaservices #luxuryspa #weekend #happy
Make her skin glow and lifted before she head back to Singapore ☺☺ Thanks for supportingg sis ❤ 
#facemassage #facial #relax #homespa #mobilespa #skinhealersnation #skinhealers
Facial treatment with my regular customerr 😄 Make your appointment now before holidays promo endd ❤
#skinhealersnation #skinhealers #facial #facialformen #homespa #mobilespa #relax
.
Bedak Mary Kay bukan sebarang bedak , tapi bedak ikut jenis kulit . Ada untuk kulit berminyak , kulit kering , yang kulit biasa lagi la boleh pakai 😊
.
Mary Kay ada 4 jenis bedak , iaitu :
1. Creme-to-Powder Foundation
2. Sheer Mineral Pressed Powder
3. Translucent Loose Powder
4. Mineral Powder Foundation
.
Untuk pemilihan bedak yang sesuai , boleh whatsapp saya untuk pertanyaan dan order 😘
.
014-7323243
Farah
Your Beauty Consultant
#marykaymalaysia #marykayselangor #marykay #marykaykl #marykayjohor #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #marykaysepang #marykayputrajaya #marykayshahalam #marykaypahang #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaykedah #marykayperak #marykayperlis #marykaypenang #marykaysabah #marykaysarawak #nakcantik #tipskecantikkan #mobilespa #homespa #facial #antiaging #facelifting #jeragat #jerawat #nakputih #kulitkusam
. Bedak Mary Kay bukan sebarang bedak , tapi bedak ikut jenis kulit . Ada untuk kulit berminyak , kulit kering , yang kulit biasa lagi la boleh pakai 😊 . Mary Kay ada 4 jenis bedak , iaitu : 1. Creme-to-Powder Foundation 2. Sheer Mineral Pressed Powder 3. Translucent Loose Powder 4. Mineral Powder Foundation . Untuk pemilihan bedak yang sesuai , boleh whatsapp saya untuk pertanyaan dan order 😘 . 014-7323243 Farah Your Beauty Consultant #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykay  #marykaykl  #marykayjohor  #marykaymelaka  #marykaynegerisembilan  #marykaysepang  #marykayputrajaya  #marykayshahalam  #marykaypahang  #marykaykelantan  #marykayterengganu  #marykaykedah  #marykayperak  #marykayperlis  #marykaypenang  #marykaysabah  #marykaysarawak  #nakcantik  #tipskecantikkan  #mobilespa  #homespa  #facial  #antiaging  #facelifting  #jeragat  #jerawat  #nakputih  #kulitkusam 
💙Autism Touch Therapy GIVEAWAY💙

Send an email to: TouchedByTouch@gmail.com to share with me your story and how Touch Therapy for Autism may benefit your family

Follow me here on Instagram @touched_by_touch4kids for an extra entry to win and briefly tell me how Touch Therapy for Autism may impact your family

Enter by 11:59pm....Sunday, Dec 16th, 2018
________________________________________________ •Must be at least 18 years of age to enter (for your minor child or yourself)
•Must Reside in Miami Dade County
•Must complete all required intake forms upon notification of winning and consultation prior to hands on session
•Limit 2 entries per person
💙Autism Touch Therapy GIVEAWAY💙 Send an email to: TouchedByTouch@gmail.com to share with me your story and how Touch Therapy for Autism may benefit your family Follow me here on Instagram @touched_by_touch4kids for an extra entry to win and briefly tell me how Touch Therapy for Autism may impact your family Enter by 11:59pm....Sunday, Dec 16th, 2018 ________________________________________________ •Must be at least 18 years of age to enter (for your minor child or yourself) •Must Reside in Miami Dade County •Must complete all required intake forms upon notification of winning and consultation prior to hands on session •Limit 2 entries per person
Hi all. Malam ni kita share video blackhead/whitehead ya.

Geli kan? Pernah kena macam ni tak? Rasa kat area hidung tu macam penuh semacam dan berminyak? Haa itu tandanya lubang-lubang pori tu dah tersumbat dan itu salah satu punca jerawat, muka berminyak dan macam2 lagi sekiranya tak dirawat.😵😵😵 Jangan risau. @sharaadamsmobispa2  ada menyediakan rawatan blackhead/whitehead ni. Kita kasi sampai smooth licin kat area muka dan hidung tu tau!! Apa tunggu lagi. Jom klik link di bio untuk set appointment sekarang!

#mobilespa #mobilespamurah #mobilespaportdickson
#mobilespashahalamklang #mobilespashahalam #mobilespasetiaalam #facialmurah #facialbukitraja #facialmeru #facialklang #facial #homefacialkualalumpur #facialkualalumpur #facialsetiaalam #rawatanmuka #blackheadremoval #whiteheadremoval
Hi all. Malam ni kita share video blackhead/whitehead ya. Geli kan? Pernah kena macam ni tak? Rasa kat area hidung tu macam penuh semacam dan berminyak? Haa itu tandanya lubang-lubang pori tu dah tersumbat dan itu salah satu punca jerawat, muka berminyak dan macam2 lagi sekiranya tak dirawat.😵😵😵 Jangan risau. @sharaadamsmobispa2 ada menyediakan rawatan blackhead/whitehead ni. Kita kasi sampai smooth licin kat area muka dan hidung tu tau!! Apa tunggu lagi. Jom klik link di bio untuk set appointment sekarang! #mobilespa  #mobilespamurah  #mobilespaportdickson  #mobilespashahalamklang  #mobilespashahalam  #mobilespasetiaalam  #facialmurah  #facialbukitraja  #facialmeru  #facialklang  #facial  #homefacialkualalumpur  #facialkualalumpur  #facialsetiaalam  #rawatanmuka  #blackheadremoval  #whiteheadremoval 
Cocoa and dark chocolate have a wide variety of powerful antioxidants. In fact, they have shown more than most other foods including acai berries and blueberries.
Cocoa and dark chocolate have a wide variety of powerful antioxidants. In fact, they have shown more than most other foods including acai berries and blueberries.
FACIAL penting untuk kulit muka kita. FACIAL ni wajib sebulan mesti 1-2 kali . Nak bagi refresh balik kulit wajah. lagi kerap FACIAL lagi bagus 👍🏻👍🏻 Nak lebih mudah panggil je sy buat facial..smpai depan pintu sy datang..sis x payah keluar mana2 pun....Harga tak mahal pun.

Nak rawat sunburn, cerahkan kulit, pudarkan parut jerawat, kecutkan jerawat, pudarkan eyebag, lifting muka, glowing. All in one 💖

jom booking slot facial skrg!! www.wasap.my/60193296486/facial
www.wasap.my/60193296486/facial

#exclusivebeauty
#mobilespa
#usahawanspa
#usawanspabergerak
#mobilespa
#homefacial
#hometohomefacial
#sideincome
#bisnesparttime
#melancongfree
FACIAL penting untuk kulit muka kita. FACIAL ni wajib sebulan mesti 1-2 kali . Nak bagi refresh balik kulit wajah. lagi kerap FACIAL lagi bagus 👍🏻👍🏻 Nak lebih mudah panggil je sy buat facial..smpai depan pintu sy datang..sis x payah keluar mana2 pun....Harga tak mahal pun. Nak rawat sunburn, cerahkan kulit, pudarkan parut jerawat, kecutkan jerawat, pudarkan eyebag, lifting muka, glowing. All in one 💖 jom booking slot facial skrg!! www.wasap.my/60193296486/facial www.wasap.my/60193296486/facial #exclusivebeauty  #mobilespa  #usahawanspa  #usawanspabergerak  #mobilespa  #homefacial  #hometohomefacial  #sideincome  #bisnesparttime  #melancongfree 
When are you going to take care of you? I had a client the other day that told me she had just had a baby. She was so tense and I just knew she was uncomfortable getting a massage knowing she had a baby was at home. I told her " there is nothing wrong with you taking care of yourself, you needed this" She being to cry and said she felt bad for coming. I assured her that "mommy's need time for themselves. Massage is not just a luxury, its needful for your pain management, stress, anxiety among other things. 
Schedule your appointment today with Remedi. Online booking is available. Click link in bio to begin taking care of yourself again!! Let us come to you! 
#massagetherapist #massage #massageworks #takecareofyourself #deeptissue #sports #relax #anxiety #headaches #stressed #therapeutic #mobilespa #mobilemassagetherapist #massageremedi #boardcertified
When are you going to take care of you? I had a client the other day that told me she had just had a baby. She was so tense and I just knew she was uncomfortable getting a massage knowing she had a baby was at home. I told her " there is nothing wrong with you taking care of yourself, you needed this" She being to cry and said she felt bad for coming. I assured her that "mommy's need time for themselves. Massage is not just a luxury, its needful for your pain management, stress, anxiety among other things. Schedule your appointment today with Remedi. Online booking is available. Click link in bio to begin taking care of yourself again!! Let us come to you! #massagetherapist  #massage  #massageworks  #takecareofyourself  #deeptissue  #sports  #relax  #anxiety  #headaches  #stressed  #therapeutic  #mobilespa  #mobilemassagetherapist  #massageremedi  #boardcertified 
Reflexology is offered with Bodies By T. These are a few benefits of this modality. Your feet and hands are said to reflect different areas of the body. By manipulating those different areas of the feet ir hands one may be able to create change in a different body part or organ. Plus it's super relaxing. Book an appointment with me. All info in my bio. .
.
.
.
#atlmassage #atlantamassage #bestmassageatlanta #mobilemassage #massage #massagetherapist #dopemassagetherapist #massageatl #booktoday #bbtmassage #bbtmassageatl #mobilespa #bookmassagetoday #forthehealthofit
Reflexology is offered with Bodies By T. These are a few benefits of this modality. Your feet and hands are said to reflect different areas of the body. By manipulating those different areas of the feet ir hands one may be able to create change in a different body part or organ. Plus it's super relaxing. Book an appointment with me. All info in my bio. . . . . #atlmassage  #atlantamassage  #bestmassageatlanta  #mobilemassage  #massage  #massagetherapist  #dopemassagetherapist  #massageatl  #booktoday  #bbtmassage  #bbtmassageatl  #mobilespa  #bookmassagetoday  #forthehealthofit 
🤗 My Amazing EB + UPii Massage Cream
.
Selepas 15 minit, mendedahkan lifting effect.
.
Hasilnya? Cuba dulu baru tahu
.
Whatsapp 📳 019-3833140 utk booking slot .
.
🎗️ Muslimah Facial Home Spa 🎗️
.
 #facialhomespa #facialspa #facial #mobilespa #vshapeface #mobilespakl #mobilespaselangor #antiaging #collagen #skincare #facelift #makeup #jihabeautycartel #vshape #uitm #uia #vshapefacial #um #beautycartel  #pengantin #pakejperkahwinan #kualalumpur #selangor #malaysia #bisnesgosokmuka #usahawanonline #elysyle .
.
💞 Beauty Cartel No.1 🇲🇾 💞
🤗 My Amazing EB + UPii Massage Cream . Selepas 15 minit, mendedahkan lifting effect. . Hasilnya? Cuba dulu baru tahu . Whatsapp 📳 019-3833140 utk booking slot . . 🎗️ Muslimah Facial Home Spa 🎗️ . #facialhomespa  #facialspa  #facial  #mobilespa  #vshapeface  #mobilespakl  #mobilespaselangor  #antiaging  #collagen  #skincare  #facelift  #makeup  #jihabeautycartel  #vshape  #uitm  #uia  #vshapefacial  #um  #beautycartel  #pengantin  #pakejperkahwinan  #kualalumpur  #selangor  #malaysia  #bisnesgosokmuka  #usahawanonline  #elysyle  . . 💞 Beauty Cartel No.1 🇲🇾 💞
For SENTUH Private Media Launch, we have provided a preview for our Corporate Combo Massage to all the attendees for them to have a better understanding and a way for them to have a sneak peak of all the amazing services that SENTUH has to offer.
.
While getting their massage, our well-trained therapists explained to them regarding the massage and what exactly that they are doing so they would understand what is going on. We respect our customers, and we want them to be well-informed about what our therapists are doing.
.
‼️‼️WHAT IS CORPORATE COMBO MASSAGE?‼️‼️
.
We basically come to your office and to your desk and massage your head, shoulder, upper back and arm. No need to change your clothes or anything, it’s a very quick and on-the-go type of massage. Very convenient to do over lunch break 😉
.
We receive positive feedbacks from the media and VVIPs. For those who are yet to try our services, head over to www.sentuh.my , our YEAR END SALE is still ongoing. Or if you’re in a very tight schedule, we could also come to your office to do our Corporate Combo Massage. Try now and be amazed ✨😃
.
📹: @adaniaphilia
For SENTUH Private Media Launch, we have provided a preview for our Corporate Combo Massage to all the attendees for them to have a better understanding and a way for them to have a sneak peak of all the amazing services that SENTUH has to offer. . While getting their massage, our well-trained therapists explained to them regarding the massage and what exactly that they are doing so they would understand what is going on. We respect our customers, and we want them to be well-informed about what our therapists are doing. . ‼️‼️WHAT IS CORPORATE COMBO MASSAGE?‼️‼️ . We basically come to your office and to your desk and massage your head, shoulder, upper back and arm. No need to change your clothes or anything, it’s a very quick and on-the-go type of massage. Very convenient to do over lunch break 😉 . We receive positive feedbacks from the media and VVIPs. For those who are yet to try our services, head over to www.sentuh.my , our YEAR END SALE is still ongoing. Or if you’re in a very tight schedule, we could also come to your office to do our Corporate Combo Massage. Try now and be amazed ✨😃 . 📹: @adaniaphilia
alhamdulillah rezeki facial untuk esok . 
haa yang mana takda masa nak g spa , nak tunggu lama2 , nak cari parking 
haa takyah risau dah sekarang dah ada mobile spa terus ke rumah korang taw . 
just booking slot facial korang dengan saya owner mobile spa di area bentong ,raub,sertik,mempaga,lebu,karak .

0179365403 IRA 
#MOBILESPA
#HELLOKITTSPABYJAZZIRA
#CODDYMAEMBONG
#IAMSUPERSTAR
#ELYSYLE
#ENIGMABEAUTY
alhamdulillah rezeki facial untuk esok . haa yang mana takda masa nak g spa , nak tunggu lama2 , nak cari parking haa takyah risau dah sekarang dah ada mobile spa terus ke rumah korang taw . just booking slot facial korang dengan saya owner mobile spa di area bentong ,raub,sertik,mempaga,lebu,karak . 0179365403 IRA #MOBILESPA  #HELLOKITTSPABYJAZZIRA  #CODDYMAEMBONG  #IAMSUPERSTAR  #ELYSYLE  #ENIGMABEAUTY 
Alhamdulillah selesai slot facial malam ni. Dengar je promo tasha buat, customer kesayangan tasha ni terus grab. Memang berbaloi tau! 
Yang mana muka terasa ada ketulan biji-biji boleh hilang. Muka terasa lebih bersih & gebu. InshaaAllah 👍😍 Ada lagi tak yang nak selit booking slot? Promo Beauty Facial hanya RM35 sahaja!! Whatsapp Tasha 014-332 9090

Your Personal Health & Beauty Consultant,
Natasha | 014 3329090
.
#cikpuanshabeautyspa #ShakleeYouthSkincare #NaturalSkincare #YouthSkincare #MalaysiaYouthSkincare #facialmurah #facialkualalumpur #facialkerumah #mobilespa #spadirumah #metime #facialmuslimah #facialperempuan #facialjerawat #youthshaklee
Alhamdulillah selesai slot facial malam ni. Dengar je promo tasha buat, customer kesayangan tasha ni terus grab. Memang berbaloi tau! Yang mana muka terasa ada ketulan biji-biji boleh hilang. Muka terasa lebih bersih & gebu. InshaaAllah 👍😍 Ada lagi tak yang nak selit booking slot? Promo Beauty Facial hanya RM35 sahaja!! Whatsapp Tasha 014-332 9090 Your Personal Health & Beauty Consultant, Natasha | 014 3329090 . #cikpuanshabeautyspa  #ShakleeYouthSkincare  #NaturalSkincare  #YouthSkincare  #MalaysiaYouthSkincare  #facialmurah  #facialkualalumpur  #facialkerumah  #mobilespa  #spadirumah  #metime  #facialmuslimah  #facialperempuan  #facialjerawat  #youthshaklee 
Attract success with our acclaimed products 😍😍 We'll bring the spa to you 😍😍
.
#mobilespa #mobilespaku #nuskin #glowingskin #asadelbeauty #numobilespa
Hello everyone! I ada buat special price untuk facial
.
Lifting
Glowing
Remove blackhead & whitehead
Anti aging
.
Harga serendah rm75sahaja 😱😱
FaciL termurah di abad ini!!!!!
Rm75
Rm75
Rm75
.
We come to your home ❤️
.

Dm i sekarang!!!! #elysyle
#facialtreatment 
#mobilespa
#facialkulai
#facialkluang
#facialjb
#facialjohor
#facialskudai
#elkenmalaysia 
#vshapeface 
#facialmurahjohor 
#miraclesparx
#bypejakamarudin
Pomm Pommm 🚘🚘🚘
New FAWA Laser Treatmenttttt 😍🌹♥️
.
.
Seronoknye dapat hapus segala toksin kuman kumin atas permukaan wajah itu! Puashati betul dapat keluarkan segala kotoran tu. Paling best, treatment ala ala spa mak datin, tapi ni dengan kite, buat kat rumah je. Biar betulllll???? 😱
.
.
Yerrr betul akak akak... Nak tanye lebih meh meh roger kite, dm biase lambat sikit. Nak lagi best, tekan je link kat bio, direct terus ke wasep kite 🤗✨
.
.
#homespa #homefacial #manicure #padicure #spaonthego #homespanilai #homespasetiaalam #spaandsaloon #spatreatment #fawahomespa #cloubyfawa #spamuslimah #facialspa #mobilespa #mobilespamalaysia
Pomm Pommm 🚘🚘🚘 New FAWA Laser Treatmenttttt 😍🌹♥️ . . Seronoknye dapat hapus segala toksin kuman kumin atas permukaan wajah itu! Puashati betul dapat keluarkan segala kotoran tu. Paling best, treatment ala ala spa mak datin, tapi ni dengan kite, buat kat rumah je. Biar betulllll???? 😱 . . Yerrr betul akak akak... Nak tanye lebih meh meh roger kite, dm biase lambat sikit. Nak lagi best, tekan je link kat bio, direct terus ke wasep kite 🤗✨ . . #homespa  #homefacial  #manicure  #padicure  #spaonthego  #homespanilai  #homespasetiaalam  #spaandsaloon  #spatreatment  #fawahomespa  #cloubyfawa  #spamuslimah  #facialspa  #mobilespa  #mobilespamalaysia 
The eyes are the gate to the soul . .
.
.
.

CONTACT ME TODAY ‼️‼️
Glow Esthetics Mobile Spa 💟Text 📲(954)919-8085
✅Laladartistmua@gmail.com ✅Click “Book” in bio 
_____________________________
🧖🏾‍♀️ License Esthetician 👩🏾‍🎨Professional Make-Up Artist  #miamimakeupartist 
#skincare #slave2beauty #hudabeauty #Getglow #anastasiabeverlyhills #anastasiabrows #woc #blackopal #ebony #igdaily #botd #lotd #beatface #slay #esthetician #beautytips #photoofthetday #makeuuptips #itravel #makeupvideos #makeupmafia  #blackwomakeup #blackgirlsrocik #blackgirlmagic #bridalmakeup #atl #atlanta #mobilespa
The eyes are the gate to the soul . . . . . CONTACT ME TODAY ‼️‼️ Glow Esthetics Mobile Spa 💟Text 📲(954)919-8085 ✅Laladartistmua@gmail.com ✅Click “Book” in bio _____________________________ 🧖🏾‍♀️ License Esthetician 👩🏾‍🎨Professional Make-Up Artist #miamimakeupartist  #skincare  #slave2beauty  #hudabeauty  #Getglow  #anastasiabeverlyhills  #anastasiabrows  #woc  #blackopal  #ebony  #igdaily  #botd  #lotd  #beatface  #slay  #esthetician  #beautytips  #photoofthetday  #makeuuptips  #itravel  #makeupvideos  #makeupmafia  #blackwomakeup  #blackgirlsrocik  #blackgirlmagic  #bridalmakeup  #atl  #atlanta  #mobilespa 
You can bring a spa experience to your home or hotel into your holidays 🎁🎄💆🏻‍♀️💆🏻‍♂️ •  DM here today for a massage in the comfort of your own home.
You can bring a spa experience to your home or hotel into your holidays 🎁🎄💆🏻‍♀️💆🏻‍♂️ • DM here today for a massage in the comfort of your own home.
Hai jelitawan. Just nak remind sayang-sayang semua yang promo hujung tahun masih berjalan.
..
Tapi slot kosong hanya ada pada 16 dan 23 Disember sahaja. Cepat booking slot anda sebelum full. Nanti jangan menangis tepi bucu katil pula ye.
.
.
#mobilespaselangor #mobilespa #rawatandirumah #massagetreatments #urutbadan #facialtreatment #spa #bodymasagge #spabergerak #bodyscrub  #spatreatment #shahalam #pakejspa #puchong #bandarsunway #bandarbarubangi #putraheights #putrajaya #cantikputih #rawatanspashahalam
#klang #klangvalley
#spabergerak #pakejpengantin #spabergerakselangor #spabergerakshahalam #spabergerakmuslimah #spabergerakrumahkerumah  #boreh #wanitacantik
Hai jelitawan. Just nak remind sayang-sayang semua yang promo hujung tahun masih berjalan. .. Tapi slot kosong hanya ada pada 16 dan 23 Disember sahaja. Cepat booking slot anda sebelum full. Nanti jangan menangis tepi bucu katil pula ye. . . #mobilespaselangor  #mobilespa  #rawatandirumah  #massagetreatments  #urutbadan  #facialtreatment  #spa  #bodymasagge  #spabergerak  #bodyscrub  #spatreatment  #shahalam  #pakejspa  #puchong  #bandarsunway  #bandarbarubangi  #putraheights  #putrajaya  #cantikputih  #rawatanspashahalam  #klang  #klangvalley  #spabergerak  #pakejpengantin  #spabergerakselangor  #spabergerakshahalam  #spabergerakmuslimah  #spabergerakrumahkerumah  #boreh  #wanitacantik 
Alhamdulillah
Telah selesai dengan jayanya sesi kelas kecantikan selama 4 hari ini bersama our beauty student Pn NorMarlena

Pn Marlena telah mengikuti HOME AND MOBILE SPA Course yang mana Tajuk Modul adalah seperti berikut
♥ Facial Services
♥ Full Body Massage
♥ Body Spa Treatment
♥ Hand Spa
♥ Skin and Product knowledge
♥ Home Mobile Spa management and client hadling

Semoga ilmu yang disampaikan memberi manfaat dan dapat diaplikasi dengan sebaiknya

Saya doakan semoga beliau akan terus sukses dengan bidang kerjaya kecantikan ini dan dapat memberikan perkhidmatan yang terbaik buat pelanggan sekaligus menjana pendapatan melalui kemahiran ini

JOM Daftar dan serta Team Usahawan SPA bersama kami

DAFTAR SEKARANG !!
Hubungi pengurusan kami :
+60127575600
+60127575600

Pusat Latihan Kemahiran
Lovely May Academy
Setia Tropika JB

#lovelymayacademy
#pusatlatihankemahiran 
#beautyspa #akademikecantikan
#lovelymaybeautyspa
#lovelymaybeauty
#bidangkemahiran #kursus
#jurukecantikan #juruterapi 
#spa #jb #jbspa #johor
#kemahirankecantikan 
#kursuskecantikan #kursuskemahiran 
#belajarmakeup #belajarfacial #homespa #kursusurutan 
#mobilespa #spabergerak #kursusfacial 
#usahawankecantikan
#usahawanspa 
#homeandmobilespa 
#TeamDEC
Alhamdulillah Telah selesai dengan jayanya sesi kelas kecantikan selama 4 hari ini bersama our beauty student Pn NorMarlena Pn Marlena telah mengikuti HOME AND MOBILE SPA Course yang mana Tajuk Modul adalah seperti berikut ♥ Facial Services ♥ Full Body Massage ♥ Body Spa Treatment ♥ Hand Spa ♥ Skin and Product knowledge ♥ Home Mobile Spa management and client hadling Semoga ilmu yang disampaikan memberi manfaat dan dapat diaplikasi dengan sebaiknya Saya doakan semoga beliau akan terus sukses dengan bidang kerjaya kecantikan ini dan dapat memberikan perkhidmatan yang terbaik buat pelanggan sekaligus menjana pendapatan melalui kemahiran ini JOM Daftar dan serta Team Usahawan SPA bersama kami DAFTAR SEKARANG !! Hubungi pengurusan kami : +60127575600 +60127575600 Pusat Latihan Kemahiran Lovely May Academy Setia Tropika JB #lovelymayacademy  #pusatlatihankemahiran  #beautyspa  #akademikecantikan  #lovelymaybeautyspa  #lovelymaybeauty  #bidangkemahiran  #kursus  #jurukecantikan  #juruterapi  #spa  #jb  #jbspa  #johor  #kemahirankecantikan  #kursuskecantikan  #kursuskemahiran  #belajarmakeup  #belajarfacial  #homespa  #kursusurutan  #mobilespa  #spabergerak  #kursusfacial  #usahawankecantikan  #usahawanspa  #homeandmobilespa  #TeamDEC 
Hi there 💘
Our DECEMBER SPECIAL is right here!
NOTE : Promo starts from 15 December and ends 22nd December! .
.
.
All promo valid for 1 bill only! .
With Inaz Beauty Spa, we come to your home!
.
With the comfort of your home you can unwind, relax, wear your pajamas, have your baby next to you and just chill! .
.
.
.
Hurry and book your slots with @inazbeautyspa ! .
.
☎️ 012-639 6785 .
☎️ 012-639 6785 .
☎️ 012-639 6785 .
.
*applicable for women only*

#spa #beautyspa #mobilespa #mobilespakl #mobilespaselangor #mobilespamalaysia #mobilespamuslimah #mobilespamurah #mobilespaservices #spabergerak #spabergerakkl #spabergerakselangor #spabergerakmurah #mobilespakualalumpur #spabergerakmuslimah #minifacial #swedishmassagekl #swedishmassageselangor #swedishmassage #urutanswedish #manicurepedicuremurah #nailsonfleek #nailsofinstagram #mobilespawangsamaju #mobilespasetiawangsa #mobilespagombak  #mobilespamelawati #feedbackcustomermobilespa #inazbeautyspa
Hi there 💘 Our DECEMBER SPECIAL is right here! NOTE : Promo starts from 15 December and ends 22nd December! . . . All promo valid for 1 bill only! . With Inaz Beauty Spa, we come to your home! . With the comfort of your home you can unwind, relax, wear your pajamas, have your baby next to you and just chill! . . . . Hurry and book your slots with @inazbeautyspa ! . . ☎️ 012-639 6785 . ☎️ 012-639 6785 . ☎️ 012-639 6785 . . *applicable for women only* #spa  #beautyspa  #mobilespa  #mobilespakl  #mobilespaselangor  #mobilespamalaysia  #mobilespamuslimah  #mobilespamurah  #mobilespaservices  #spabergerak  #spabergerakkl  #spabergerakselangor  #spabergerakmurah  #mobilespakualalumpur  #spabergerakmuslimah  #minifacial  #swedishmassagekl  #swedishmassageselangor  #swedishmassage  #urutanswedish  #manicurepedicuremurah  #nailsonfleek  #nailsofinstagram  #mobilespawangsamaju  #mobilespasetiawangsa  #mobilespagombak  #mobilespamelawati  #feedbackcustomermobilespa  #inazbeautyspa 
Alhamdulillah
Telah selesai dengan jayanya sesi kelas kecantikan selama 4 hari ini bersama our beauty student Pn NorMarlena

Pn Marlena telah mengikuti HOME AND MOBILE SPA Course yang mana Tajuk Modul adalah seperti berikut
♥ Facial Services
♥ Full Body Massage
♥ Body Spa Treatment
♥ Hand Spa
♥ Skin and Product knowledge
♥ Home Mobile Spa management and client hadling

Semoga ilmu yang disampaikan memberi manfaat dan dapat diaplikasi dengan sebaiknya

Saya doakan semoga beliau akan terus sukses dengan bidang kerjaya kecantikan ini dan dapat memberikan perkhidmatan yang terbaik buat pelanggan sekaligus menjana pendapatan melalui kemahiran ini

JOM Daftar dan serta Team Usahawan SPA bersama kami

DAFTAR SEKARANG !!
Hubungi pengurusan kami :
+60127575600
+60127575600

Pusat Latihan Kemahiran
Lovely May Academy
Setia Tropika JB

#lovelymayacademy
#pusatlatihankemahiran 
#beautyspa #akademikecantikan
#lovelymaybeautyspa
#lovelymaybeauty
#bidangkemahiran #kursus
#jurukecantikan #juruterapi 
#spa #jb #jbspa #johor
#kemahirankecantikan 
#kursuskecantikan #kursuskemahiran 
#belajarmakeup #belajarfacial #homespa #kursusurutan 
#mobilespa #spabergerak #kursusfacial 
#usahawankecantikan
#usahawanspa 
#homeandmobilespa 
#TeamDEC
Alhamdulillah Telah selesai dengan jayanya sesi kelas kecantikan selama 4 hari ini bersama our beauty student Pn NorMarlena Pn Marlena telah mengikuti HOME AND MOBILE SPA Course yang mana Tajuk Modul adalah seperti berikut ♥ Facial Services ♥ Full Body Massage ♥ Body Spa Treatment ♥ Hand Spa ♥ Skin and Product knowledge ♥ Home Mobile Spa management and client hadling Semoga ilmu yang disampaikan memberi manfaat dan dapat diaplikasi dengan sebaiknya Saya doakan semoga beliau akan terus sukses dengan bidang kerjaya kecantikan ini dan dapat memberikan perkhidmatan yang terbaik buat pelanggan sekaligus menjana pendapatan melalui kemahiran ini JOM Daftar dan serta Team Usahawan SPA bersama kami DAFTAR SEKARANG !! Hubungi pengurusan kami : +60127575600 +60127575600 Pusat Latihan Kemahiran Lovely May Academy Setia Tropika JB #lovelymayacademy  #pusatlatihankemahiran  #beautyspa  #akademikecantikan  #lovelymaybeautyspa  #lovelymaybeauty  #bidangkemahiran  #kursus  #jurukecantikan  #juruterapi  #spa  #jb  #jbspa  #johor  #kemahirankecantikan  #kursuskecantikan  #kursuskemahiran  #belajarmakeup  #belajarfacial  #homespa  #kursusurutan  #mobilespa  #spabergerak  #kursusfacial  #usahawankecantikan  #usahawanspa  #homeandmobilespa  #TeamDEC 
Good morning! I have a 9:30am. spot that just opened up. Need in salon beauty service? 
Visit me online to book www.boojiBEE.com or simply message me. 😉 #GETSTUNG 🐝
_________________________________
#boojiBEE #mobilesalon #mobilespa #makeupartist #nailtech #hairstylist #Cincinnati #Cincinnatisalon #ohio #Kentucky #Cincy
SURPRISE! Receive a FREE 1oz. cleanser with every order. Perfect time to stock up on luxurious masks & nourishing moisturizers. FREE GROUND SHIPPING. 🎁🎄
•
•
•
1oz. cleansers quantities limited. While supplies last. Deal ends 12/21.
#SPA #ORANGECOUNTY #MOBILESPA #FACIAL #PCASKIN #CHRISTMAS #HANUKKAH #NY
SURPRISE! Receive a FREE 1oz. cleanser with every order. Perfect time to stock up on luxurious masks & nourishing moisturizers. FREE GROUND SHIPPING. 🎁🎄 • • • 1oz. cleansers quantities limited. While supplies last. Deal ends 12/21. #SPA  #ORANGECOUNTY  #MOBILESPA  #FACIAL  #PCASKIN  #CHRISTMAS  #HANUKKAH  #NY 
You're gonna love your #spadivakidsspa experience. Let us bring all of this exciting experience to you. Spa Diva has your back. 🦄🎂🍿click the link in our bio and let your next party be a #spadiva2go extravaganza..... visit www.spadivakidsspa.weebly.com
.
.
.
#spadivakidsspa #charlotte #charleston #waxhaw #indiantrail #matthewsnc #concordnc #salisbury #columbiasckids #columbiasc #greenvillesc #greensboronc #kidsspa #charlottekidsspa #lexingtonsc #winstonsalem #raliegh #mobilekidsspa #buzzcity #southend #southpark #cms #charlotte #allstar2019 #spatastic #northcarolina #southcarolina #spadiva2go #southend #buzzcity #mobilekidsspa #mobilespa
You're gonna love your #spadivakidsspa  experience. Let us bring all of this exciting experience to you. Spa Diva has your back. 🦄🎂🍿click the link in our bio and let your next party be a #spadiva2go  extravaganza..... visit www.spadivakidsspa.weebly.com . . . #spadivakidsspa  #charlotte  #charleston  #waxhaw  #indiantrail  #matthewsnc  #concordnc  #salisbury  #columbiasckids  #columbiasc  #greenvillesc  #greensboronc  #kidsspa  #charlottekidsspa  #lexingtonsc  #winstonsalem  #raliegh  #mobilekidsspa  #buzzcity  #southend  #southpark  #cms  #charlotte  #allstar2019  #spatastic  #northcarolina  #southcarolina  #spadiva2go  #southend  #buzzcity  #mobilekidsspa  #mobilespa 
Pedicure Gel Color for 75ringgit only??!! 😱
.
Murah giler! Book your seat now 😉
.
.
❤ KUKU X.O.X.O (2nd Branch) ❤
Operation hours : 10am - 10pm
.
BERJAYA TIMES SQUARE 
04-05, LEVEL 4,
BERJAYA TIMES SQUARE SHOPPING MALL, 55100 KUALA LUMPUR, WILAYAH PERSEKUTUAN
.
📞 Call - 017-5397369
📱 WhatsApp - http://kukuxoxo.wasap.my/
.
.
#manicure #pedicure #nailsalonmurah #timesquare #berjayatimesquare #clearmanicure #frenchmanicurenails #footspa #mobilespaklmurah #kualalumpur #sayajual #mobilespa #mobilespakl #halalnailpolish #healthbeauty #nailart #nailsalon #serviskuku #berjayatimesquare #eyelashextensionsmurahkl
#mayacosmetics #mayacolor #halalnailpolish #kukuxoxo #ampanghalalnailcolor #manicureampang
Pedicure Gel Color for 75ringgit only??!! 😱 . Murah giler! Book your seat now 😉 . . ❤ KUKU X.O.X.O (2nd Branch) ❤ Operation hours : 10am - 10pm . BERJAYA TIMES SQUARE 04-05, LEVEL 4, BERJAYA TIMES SQUARE SHOPPING MALL, 55100 KUALA LUMPUR, WILAYAH PERSEKUTUAN . 📞 Call - 017-5397369 📱 WhatsApp - http://kukuxoxo.wasap.my/ . . #manicure  #pedicure  #nailsalonmurah  #timesquare  #berjayatimesquare  #clearmanicure  #frenchmanicurenails  #footspa  #mobilespaklmurah  #kualalumpur  #sayajual  #mobilespa  #mobilespakl  #halalnailpolish  #healthbeauty  #nailart  #nailsalon  #serviskuku  #berjayatimesquare  #eyelashextensionsmurahkl  #mayacosmetics  #mayacolor  #halalnailpolish  #kukuxoxo  #ampanghalalnailcolor  #manicureampang 
Halal Nail Polish okay dear . Set appointment dengan kita if nak kita colorkan okay or purchase by bottle je RM65
.
.
.
Call us today !!
❤ KUKU X.O.X.O (2nd Branch) ❤
Operation hours : 10am - 10pm
.
BERJAYA TIMES SQUARE 
04-05, BERJAYA TIMES SQUARE SHOPPING MALL, 55100 KUALA LUMPUR, WILAYAH PERSEKUTUAN
.
📞 Call - 017-5397369
📱 WhatsApp - http://kukuxoxo.wasap.my/
.
.
#manicure #pedicure #nailsalonmurah #timesquare #berjayatimesquare #clearmanicure #frenchmanicurenails #footspa #mobilespaklmurah #kualalumpur #sayajual #mobilespa #mobilespakl #halalnailpolish #healthbeauty #nailart #nailsalon #serviskuku #berjayatimesquare #eyelashextensionsmurahkl
#mayacosmetics #mayacolor #halalnailpolish #kukuxoxo #ampanghalalnailcolor #manicureampang #galaxyampangmall #hijabistagirl #hijabfashion #ampang #selangor #sayajual
Halal Nail Polish okay dear . Set appointment dengan kita if nak kita colorkan okay or purchase by bottle je RM65 . . . Call us today !! ❤ KUKU X.O.X.O (2nd Branch) ❤ Operation hours : 10am - 10pm . BERJAYA TIMES SQUARE 04-05, BERJAYA TIMES SQUARE SHOPPING MALL, 55100 KUALA LUMPUR, WILAYAH PERSEKUTUAN . 📞 Call - 017-5397369 📱 WhatsApp - http://kukuxoxo.wasap.my/ . . #manicure  #pedicure  #nailsalonmurah  #timesquare  #berjayatimesquare  #clearmanicure  #frenchmanicurenails  #footspa  #mobilespaklmurah  #kualalumpur  #sayajual  #mobilespa  #mobilespakl  #halalnailpolish  #healthbeauty  #nailart  #nailsalon  #serviskuku  #berjayatimesquare  #eyelashextensionsmurahkl  #mayacosmetics  #mayacolor  #halalnailpolish  #kukuxoxo  #ampanghalalnailcolor  #manicureampang  #galaxyampangmall  #hijabistagirl  #hijabfashion  #ampang  #selangor  #sayajual 
13 hari selesai merawat Fatin dari Seksyen 7, Bangi.. masa #babyfares dalam peyut ummi, Ummi Fatin ada ambil pakej #prenatalmassage dengan sisMiza,  lepas tu terus booking untuk pakej pantang pula..
.
.
Terima kasih Fatin kerana mempercayai service dari akak.. Customer yang senang di bawa berbincang, tak cerewet, senang diuruskan.. Alhamdulillah..
.
.
#pakejpantang #babylove💕 #mamalove
.
.
#urutkajang #urutbangi #urutbalakong #urutcherasmahkota #urutkajangutama #urutkajangperdana #mobilespa #mobiletherapy #prenatalmassage #postnatalmassage #postnatalcare #sauna  #uruttamanSutera #urutKajangraya #urutSgjelok #urutjeneris #uruttamankasih #Urutsgsekamat #urutprimasaujana #urutsungaibalak #urutCherasPrima #urutSaujanaPalma #urutsaujanaimpian
13 hari selesai merawat Fatin dari Seksyen 7, Bangi.. masa #babyfares  dalam peyut ummi, Ummi Fatin ada ambil pakej #prenatalmassage  dengan sisMiza, lepas tu terus booking untuk pakej pantang pula.. . . Terima kasih Fatin kerana mempercayai service dari akak.. Customer yang senang di bawa berbincang, tak cerewet, senang diuruskan.. Alhamdulillah.. . . #pakejpantang  #babylove 💕 #mamalove  . . #urutkajang  #urutbangi  #urutbalakong  #urutcherasmahkota  #urutkajangutama  #urutkajangperdana  #mobilespa  #mobiletherapy  #prenatalmassage  #postnatalmassage  #postnatalcare  #sauna  #uruttamanSutera  #urutKajangraya  #urutSgjelok  #urutjeneris  #uruttamankasih  #Urutsgsekamat  #urutprimasaujana  #urutsungaibalak  #urutCherasPrima  #urutSaujanaPalma  #urutsaujanaimpian 
Great things in business are never done by one person. They are done by a team of person. 😍
.

Tahniah team! Berkorban hari minggu utk sama2 belajar mantapkan bisnes. Jumpa anda di puncak kejayaan! ❤️
.. #beauty #beautycartel #affsuzukicup18 #ekorharimaumalaya #malaysia #success #positif #bisnespreview #facialspa #mobilespa
10 sebab kenapa anda mesti hadiri Elysyle Grand Preview
Pada 16/12/18 
Event bermula jam 10 pagi
Di Premiera Hotel Kuala Lumpur.

#nurraz_masteface #papalagend #mobilespa #mobilefacialspa #mobilefacial #preview
#imsuperstar #reward #recognition #MagicPants #elysyle #ElysyleContouringPants #achievement #opentoall #malaysia
ALHAMDULILLAH.. #feedback #terpaksacantik #slowlybutsurely on VEMPIRE MICRO NEEDLE TREATMENT and STEMCELL FACE INJECTION ❤️❤️❤️.
.
Tq so much Yati puas hati dengan result sampai nak repeat another suggestion treatment .. 😘😘😘
.
Nak test try cobe?? Wajib chuols buat okee.. Mesti x nyesal buat.. Especially magical hands Knana pulak tu yang menari2 kat wajah jeliterie chuolsss 😍😍😍
.
📲📲📲
0193690382
0133630382
.
#mobilespakualalumpur #dermapen #spakualalumpur #mobilespaselangor #mobilespa  #btoxpeel #totokwajah #totokwajahtreatment #mobilespapuchong #mobilespamalaysia #spabergerakselangor #spabergerakkualalumpur #mobilespaseremban  #detoxtreatment #acnetreatment #keratinbrow #keratinlash
#eyelashperming #spamuslimahmalaysia #mesotherapy #stemcellfaceinjection  #faceinjection #homespaselangor #homespakualalumpur #spapuchong #sulambedak #carbonpeel
ALHAMDULILLAH.. #feedback  #terpaksacantik  #slowlybutsurely  on VEMPIRE MICRO NEEDLE TREATMENT and STEMCELL FACE INJECTION ❤️❤️❤️. . Tq so much Yati puas hati dengan result sampai nak repeat another suggestion treatment .. 😘😘😘 . Nak test try cobe?? Wajib chuols buat okee.. Mesti x nyesal buat.. Especially magical hands Knana pulak tu yang menari2 kat wajah jeliterie chuolsss 😍😍😍 . 📲📲📲 0193690382 0133630382 . #mobilespakualalumpur  #dermapen  #spakualalumpur  #mobilespaselangor  #mobilespa  #btoxpeel  #totokwajah  #totokwajahtreatment  #mobilespapuchong  #mobilespamalaysia  #spabergerakselangor  #spabergerakkualalumpur  #mobilespaseremban  #detoxtreatment  #acnetreatment  #keratinbrow  #keratinlash  #eyelashperming  #spamuslimahmalaysia  #mesotherapy  #stemcellfaceinjection  #faceinjection  #homespaselangor  #homespakualalumpur  #spapuchong  #sulambedak  #carbonpeel 
Selesai lihat perasmian cawangan baru Shaklee branch KL , sooooo cantik, tak tipu😉💕 Esok pergi lagi nk coaching anak spa lain. Pagi - petang jannah ada sana.

Kalau nak order Shaklee , boleh inform jannah.  Nak borak2 pasal projek spa TWB pun bolehhh

#mobilespa
#mobilespamelaka #mobilespakl #mobilespanegerisembilan #kursusspakl #kursusspamelaka #kursusspanegerisembilan #kursusspapahang #kursusspaselangor #kursusspaputrajaya #kursusspakedah #kursusspakelantan #kursusspaperak #kursussperlis #kursusspamurah #kursusspasabah #kursusspaserawak #kursusspabrunei #kursusspasingapore #kursusspa #spamurah #spapengantin #twb #thewalkingbeautyproject #thewalkingbeauty
#pakejberpantang
#confinementlady
#berpantangtradisional
#berpantang
#kursusberpantang
Selesai lihat perasmian cawangan baru Shaklee branch KL , sooooo cantik, tak tipu😉💕 Esok pergi lagi nk coaching anak spa lain. Pagi - petang jannah ada sana. Kalau nak order Shaklee , boleh inform jannah. Nak borak2 pasal projek spa TWB pun bolehhh #mobilespa  #mobilespamelaka  #mobilespakl  #mobilespanegerisembilan  #kursusspakl  #kursusspamelaka  #kursusspanegerisembilan  #kursusspapahang  #kursusspaselangor  #kursusspaputrajaya  #kursusspakedah  #kursusspakelantan  #kursusspaperak  #kursussperlis  #kursusspamurah  #kursusspasabah  #kursusspaserawak  #kursusspabrunei  #kursusspasingapore  #kursusspa  #spamurah  #spapengantin  #twb  #thewalkingbeautyproject  #thewalkingbeauty  #pakejberpantang  #confinementlady  #berpantangtradisional  #berpantang  #kursusberpantang 
BUNGA mempunyai aura bantu untuk menyegarkan badan,  memberikan kesegaran , ketenangan dan dalam masa yang sama menaikkan lagi aura seri seorang wanita.
. 
Kepenatan semasa berpantang , mandi yang hanya sekali sehari atau 2kali sehari, malah ada juga mandi tidak boleh basuh kepala semasa berpantang pastinya ada ibu yang tidak selesa.Mandi bunga semasa hari 40-44hari selepas berpantang ibarat servis overhoul badan, selepas ini ibu sudah boleh mandi air paip tidak perlu air rebusan yg suam.
.
. 
HARUM bau bunga merupakan aura positif memberikan khasiat dan terapi minda.Mandi bunga semasa dalam tempoh berpantang membantu memgembalikan kesegaran tubuh dan selepas habis berpantang untuk memulihkan dan membaharui tenaga dan semangat. Ia juga utk menghilangkan tekanan, menyegarkan badan, mencantikkan kulit, menghilangkan bau badan dan menaikkan aura warna dalam badan untk kelihatan ceria dengan wajah yg berseri.
. 
#urutkajang #urutbangi #urutbalakong #urutcherasmahkota #urutkajangutama #urutkajangperdana #mobilespa #mobiletherapy #prenatalmassage #postnatalmassage #postnatalcare #sauna  #uruttamanSutera #urutKajangraya #urutSgjelok #urutjeneris #uruttamankasih #Urutsgsekamat #urutprimasaujana #urutsungaibalak #urutCherasPrima #urutSaujanaPalma #urutsaujanaimpian
BUNGA mempunyai aura bantu untuk menyegarkan badan,  memberikan kesegaran , ketenangan dan dalam masa yang sama menaikkan lagi aura seri seorang wanita. . Kepenatan semasa berpantang , mandi yang hanya sekali sehari atau 2kali sehari, malah ada juga mandi tidak boleh basuh kepala semasa berpantang pastinya ada ibu yang tidak selesa.Mandi bunga semasa hari 40-44hari selepas berpantang ibarat servis overhoul badan, selepas ini ibu sudah boleh mandi air paip tidak perlu air rebusan yg suam. . . HARUM bau bunga merupakan aura positif memberikan khasiat dan terapi minda.Mandi bunga semasa dalam tempoh berpantang membantu memgembalikan kesegaran tubuh dan selepas habis berpantang untuk memulihkan dan membaharui tenaga dan semangat. Ia juga utk menghilangkan tekanan, menyegarkan badan, mencantikkan kulit, menghilangkan bau badan dan menaikkan aura warna dalam badan untk kelihatan ceria dengan wajah yg berseri. . #urutkajang  #urutbangi  #urutbalakong  #urutcherasmahkota  #urutkajangutama  #urutkajangperdana  #mobilespa  #mobiletherapy  #prenatalmassage  #postnatalmassage  #postnatalcare  #sauna  #uruttamanSutera  #urutKajangraya  #urutSgjelok  #urutjeneris  #uruttamankasih  #Urutsgsekamat  #urutprimasaujana  #urutsungaibalak  #urutCherasPrima  #urutSaujanaPalma  #urutsaujanaimpian 
Citer siang tadi. Wani join kursus Spa dengan Cikgu Nur (Owner Sri Sari Herbs). Sebelum mula kelas teori dan praktikal kita melawat Taman Herba dulu untuk kenal jenis-jenis herba dan rempah ratus yang biasa digunakan untuk kecantikan dan kesihatan. .
.
Alhamdulillah. Kelas harini berjalan lancar. Banyak ilmu baru yang Wani belajar. Seronok sangat. 😊

Tak saba nak sambung kelas esok. Doakan Wani ya. ❤️ #kursusspa #mobilespa #mobilespaipoh #mobilespaperak #mobilespamalaysia #herba #spatherapist #tamanherba #ipoh #perak #upgradeilmu
Citer siang tadi. Wani join kursus Spa dengan Cikgu Nur (Owner Sri Sari Herbs). Sebelum mula kelas teori dan praktikal kita melawat Taman Herba dulu untuk kenal jenis-jenis herba dan rempah ratus yang biasa digunakan untuk kecantikan dan kesihatan. . . Alhamdulillah. Kelas harini berjalan lancar. Banyak ilmu baru yang Wani belajar. Seronok sangat. 😊 Tak saba nak sambung kelas esok. Doakan Wani ya. ❤️ #kursusspa  #mobilespa  #mobilespaipoh  #mobilespaperak  #mobilespamalaysia  #herba  #spatherapist  #tamanherba  #ipoh  #perak  #upgradeilmu 
🌸BEAUARTI LOVERS🌸

Malam ini semua kaum di Malaysia bersatu menyokong negara Malaysia yang kita cintai❤

Semoga malam ini menjadi titik tolak agar perpaduan kita terus berkekalan.

Semoga berjaya Harimau Malaya!!!!!!!🐯🇲🇾 #PialaAFFSuzuki
#HarimauMalaya
#BeauartiPutrajaya
#Facial
#MobileSpa
sakit2 bdn??
dok mengurut pun ..angin x keluar??
APA KATA CUBA KAEDAH BERBEKAM PULA... INSHAALLAH..
"sesungguhnya pada bekam itu terdapat kesembuhan"

PROMOSI 12CUP RM60 JE... IYE RM60 SAHAJA... 30MIN SIAP!!.. #dmayaspa #mobilespa #bekam #bekamsunah #
sakit2 bdn?? dok mengurut pun ..angin x keluar?? APA KATA CUBA KAEDAH BERBEKAM PULA... INSHAALLAH.. "sesungguhnya pada bekam itu terdapat kesembuhan" PROMOSI 12CUP RM60 JE... IYE RM60 SAHAJA... 30MIN SIAP!!.. #dmayaspa  #mobilespa  #bekam  #bekamsunah  #