an online Instagram web viewer

#mkmen medias

Photos

.
👉Muka berminyak...???
👉Kusam...??? ⠀
👉Merah2 bila kena panas...???
👉Kulit sensitif, kulit kering
👉Berjerawat kemerahan???⠀
.
.
"MARY KAY OIL FREE HYDRATING GEL" 💜💜💜💜💜
.
Jom kita berkenalan dengan OIL FREE HYDRATING GEL (OFHG). OFHG ni pn salah satu daripada moisturizer/hydrate...Produk ni bertujuan untuk mengurangkan kewujudan minyak pada wajah & mengekalkan kelembapan pada kulit..Jadi OFHG ini sangat sesuai digunakan utk kulit BERMINYAK & KOMBINASI..Jom kita lihat fungsi OFHG ni..😉
.
✔Tekstur gel yang sangat ringan & mudah meresap.. ⠀
✔Mengawal minyak & melembapkan kulit.. ⠀
✔Selain berfungsi sebagai pelembap,OFHG juga sesuai dijadikan asas mekap supaya mekap tahan lama..⠀
✔Bertindak sebagai cooling gel..⠀
✔Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan & rosak akibat produk yang mengandungi merkuri & hyroquinone juga kulit yang mempunyai jerawat kemerah merahan.
.
Whasapp saya.. 💝
.
.
.
❤ BELIEVE ❤ BEAUTIFUL ❤ CONFIDENCE
.
👰 Mary Kay Aimi
☎ 012-4033922
.
.

#MaryKayJourney
#Marykaybyfmy
#marykayshahalam
#marykaysetiaalam
#MaryKayKlang
#MaryKayPerak
#MaryKayIpoh
#MaryKayTaiping
#MaryKayPenang
#MaryKayKulim
#MaryKayAlorSetar
#MaryKayPerlis
#marykay
#MaryKayMalaysia
#testimonimarykay #testimonimarykaynurul #Top5GlobalSkincareBrand
#Top2GlobalMakeupBrand
#skincare
#beauty
#makeup
#BodyCare
#MKMen
#parttimeincome
#BeautyConsultantWanted
#HostessWanted
#Sephora
. 👉Muka berminyak...??? 👉Kusam...??? ⠀ 👉Merah2 bila kena panas...??? 👉Kulit sensitif, kulit kering 👉Berjerawat kemerahan???⠀ . . "MARY KAY OIL FREE HYDRATING GEL" 💜💜💜💜💜 . Jom kita berkenalan dengan OIL FREE HYDRATING GEL (OFHG). OFHG ni pn salah satu daripada moisturizer/hydrate...Produk ni bertujuan untuk mengurangkan kewujudan minyak pada wajah & mengekalkan kelembapan pada kulit..Jadi OFHG ini sangat sesuai digunakan utk kulit BERMINYAK & KOMBINASI..Jom kita lihat fungsi OFHG ni..😉 . ✔Tekstur gel yang sangat ringan & mudah meresap.. ⠀ ✔Mengawal minyak & melembapkan kulit.. ⠀ ✔Selain berfungsi sebagai pelembap,OFHG juga sesuai dijadikan asas mekap supaya mekap tahan lama..⠀ ✔Bertindak sebagai cooling gel..⠀ ✔Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan & rosak akibat produk yang mengandungi merkuri & hyroquinone juga kulit yang mempunyai jerawat kemerah merahan. . Whasapp saya.. 💝 . . . ❤ BELIEVE ❤ BEAUTIFUL ❤ CONFIDENCE . 👰 Mary Kay Aimi ☎ 012-4033922 . . #MaryKayJourney  #Marykaybyfmy  #marykayshahalam  #marykaysetiaalam  #MaryKayKlang  #MaryKayPerak  #MaryKayIpoh  #MaryKayTaiping  #MaryKayPenang  #MaryKayKulim  #MaryKayAlorSetar  #MaryKayPerlis  #marykay  #MaryKayMalaysia  #testimonimarykay  #testimonimarykaynurul  #Top5GlobalSkincareBrand  #Top2GlobalMakeupBrand  #skincare  #beauty  #makeup  #BodyCare  #MKMen  #parttimeincome  #BeautyConsultantWanted  #HostessWanted  #Sephora 
Nunca é cedo demais para começar a pensar em como celebrar quem te inspira a conquistar todos os seus sonhos. Nesse Dia dos Pais, que tal presentear com Mary Kay? #diadospais #diadospaischegando #diadospais2018 #presentes #mkmen #perfumaria #perfumesmkmen #marykay #marykaybrasil
💖 BRUSH CLEANER MARY KAY 💖
.
Untuk yg suka mekap menggunakan berus 🙋🏻😍♥️
.
Berapa kerap uolls cuci berus mekap? Biasa cuci camna? Lagi2 yang MUA tu banyak muka nak share berus kan?
.
No more rendam2 guna sabun ka syampoo. Guna Makeup Brush Cleaner Mary Kay. Semudah sembur calit2 kat tisu sahaja!
.
Bau dia pun wangiiii so bila pakai berus xda la bau kepam masam 😉
.
Sebarang pertanyaan mengenai produk Mary Kay, sama ada skin care atau make up atau nak tahu mengenai peluang kerjaya bersama Mary Kay boleh  hubungi saya.
.
Nor
0165096112
Mary Kay Beauty Consultant .
.
#skincare #organicskincare #naturalskincare #iloveskincare #jualskincare #skincaremurah #koreanskincare #skincareroutine #skincarekorea #skincarealami #sayajualskincare #skincaremalaysia #whynotskincare #skincare #organicskincare #jualskincare #skincareroutine #skincareherbal #nature #mkmen #mk #marykay #skinvigoratebrush #menskincare #oilyskin #healthyskin 
#timewisemiracle #settimewisemarykay #marykaybeautyconsultant #nakflawless #berusmekap #brushcleaner #mua #makeuplover
💖 BRUSH CLEANER MARY KAY 💖 . Untuk yg suka mekap menggunakan berus 🙋🏻😍♥️ . Berapa kerap uolls cuci berus mekap? Biasa cuci camna? Lagi2 yang MUA tu banyak muka nak share berus kan? . No more rendam2 guna sabun ka syampoo. Guna Makeup Brush Cleaner Mary Kay. Semudah sembur calit2 kat tisu sahaja! . Bau dia pun wangiiii so bila pakai berus xda la bau kepam masam 😉 . Sebarang pertanyaan mengenai produk Mary Kay, sama ada skin care atau make up atau nak tahu mengenai peluang kerjaya bersama Mary Kay boleh hubungi saya. . Nor 0165096112 Mary Kay Beauty Consultant . . #skincare  #organicskincare  #naturalskincare  #iloveskincare  #jualskincare  #skincaremurah  #koreanskincare  #skincareroutine  #skincarekorea  #skincarealami  #sayajualskincare  #skincaremalaysia  #whynotskincare  #skincare  #organicskincare  #jualskincare  #skincareroutine  #skincareherbal  #nature  #mkmen  #mk  #marykay  #skinvigoratebrush  #menskincare  #oilyskin  #healthyskin  #timewisemiracle  #settimewisemarykay  #marykaybeautyconsultant  #nakflawless  #berusmekap  #brushcleaner  #mua  #makeuplover 
Seminar 2017, tumpang pakai cincin & sash Court of Sharing my SD. Semoga Seminar tahun ni dapat lah my own Diamond Ring! Doakan i pleaseee!! 💎 💍💖
.
.
New seminar year start next month, jom lah join biz Mary Kay mana tahu tahun depan korang pulak dapat CINCIN BERLIAN PERCUMAAAA😱😱😱 .
.

For FREE MAKEOVER,  SAMPLE & SKIN CONSULTATION & CAREER OPPORTUNITY:
.
http://www.wasap.my/60199591985
http://www.wasap.my/60199591985
http://www.wasap.my/60199591985
.
Mary Kay Beauty Consultant
Nur Airien Syailla
Future Independent Sales Director
.
#marykaybyrarynn #timewise #timewiserepair #melacep #botanicaleffects #clearproof #mkmen #cccreamspf15 #mkmylife 
#gelsemimattelipstick #gelsemishine #skinvigoratebrush #antiagingskincare #skingoals #healthyskin #glowandtell #malaysiabaharu #duckcosmetics #naelofarhijab #oilfreeeyemakeupremover #worldcup2018 #raya2018 #courtofsharing
Seminar 2017, tumpang pakai cincin & sash Court of Sharing my SD. Semoga Seminar tahun ni dapat lah my own Diamond Ring! Doakan i pleaseee!! 💎 💍💖 . . New seminar year start next month, jom lah join biz Mary Kay mana tahu tahun depan korang pulak dapat CINCIN BERLIAN PERCUMAAAA😱😱😱 . . For FREE MAKEOVER, SAMPLE & SKIN CONSULTATION & CAREER OPPORTUNITY: . http://www.wasap.my/60199591985 http://www.wasap.my/60199591985 http://www.wasap.my/60199591985 . Mary Kay Beauty Consultant Nur Airien Syailla Future Independent Sales Director . #marykaybyrarynn  #timewise  #timewiserepair  #melacep  #botanicaleffects  #clearproof  #mkmen  #cccreamspf15  #mkmylife  #gelsemimattelipstick  #gelsemishine  #skinvigoratebrush  #antiagingskincare  #skingoals  #healthyskin  #glowandtell  #malaysiabaharu  #duckcosmetics  #naelofarhijab  #oilfreeeyemakeupremover  #worldcup2018  #raya2018  #courtofsharing 
*CC CREAM*
.
💋 Melawan garis halus dan tanda penuaan.
.
💋 Melembut kulit tanpa menjadikannya berminyak atau melekit.
.
💋 Mengandungi SPF15 untuk melindungi kulit dr sinaran UV yang merbahaya.
.
💋 Menutup cela, memelihara kulit berjerawat serta menenangkan kulit bermasalah.
.
💋 Menyerikan tona kulit dengan segera.
.
💋 Memperbaiki ketidaksempurnaan pada kulit
.
💋 Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas serta kesan pencemaran dengan kuasa antioksida.
.
💋 Tekstur lebih ringan berbanding TimeWise Liquid Foundation.
.
💋 Bebas wangian.
.
💋 Tidak menutupi liang roma kulit (non-comedogenic).
.
Untuk maklumat lebih lanjut mengenai item di atas atau panduan pemilihan produk yang bersesuaian sila klik link whatsapp di Bio. 
#marykaymalaysia #marykayshahalam #marykayklang #marykaytimewise #marykaytimewiserepair #marykaymelacep #marykaybotanicaleffects #mkmen #marykayskinvigorate #marykaycosmetics #freeskincareclass #freemakeuptrial
*CC CREAM* . 💋 Melawan garis halus dan tanda penuaan. . 💋 Melembut kulit tanpa menjadikannya berminyak atau melekit. . 💋 Mengandungi SPF15 untuk melindungi kulit dr sinaran UV yang merbahaya. . 💋 Menutup cela, memelihara kulit berjerawat serta menenangkan kulit bermasalah. . 💋 Menyerikan tona kulit dengan segera. . 💋 Memperbaiki ketidaksempurnaan pada kulit . 💋 Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas serta kesan pencemaran dengan kuasa antioksida. . 💋 Tekstur lebih ringan berbanding TimeWise Liquid Foundation. . 💋 Bebas wangian. . 💋 Tidak menutupi liang roma kulit (non-comedogenic). . Untuk maklumat lebih lanjut mengenai item di atas atau panduan pemilihan produk yang bersesuaian sila klik link whatsapp di Bio. #marykaymalaysia  #marykayshahalam  #marykayklang  #marykaytimewise  #marykaytimewiserepair  #marykaymelacep  #marykaybotanicaleffects  #mkmen  #marykayskinvigorate  #marykaycosmetics  #freeskincareclass  #freemakeuptrial 
Kuantiti yang betul untuk skincare & supplements. 
Sebabtu Mary Kay pentingkan consultation. Ajar cara guna dengan betul & jimat. 😘

Kami dpt berikan anggaran berapa lama sesuatu item itu mampu bertahan. Kalau kami kata 6bln, kami mmg dh tau kenapa ad yg hbis awal drpd anggaran kami. 😉😉😉 Nmpak simple kan gambar ni, tapi rata2 antara kita masih ramai yg salah cara pemakaian. Prcaya lah..
.
.
Free consultation .
.
Hubungi saya 👇
💞 Independent Beauty Consultant Nurain : +601156628519
.
.
#marykay .
#marykayash .
#marykaymalaysia .
#marykayjohor .
#marykaymysg .
#marykayproduk .
#marykaykosmetik .
#marykaylife .
#marykaylipstick .
#marykaylovers .
#marykaymakeup .
#marykayskincare .
#marykayproducts .
#botanicalevo .
#botanicaleffects .
#timewiserepair .
#timewisemiracle .
#melacep .
#mkmen .
#clearproof .
#freeskincareclass .
#freeconsultation .
#freesamples .
#top5brand
#MaryKayMalaysia #MaryKayJb
#MaryKayKl
Kuantiti yang betul untuk skincare & supplements. Sebabtu Mary Kay pentingkan consultation. Ajar cara guna dengan betul & jimat. 😘 Kami dpt berikan anggaran berapa lama sesuatu item itu mampu bertahan. Kalau kami kata 6bln, kami mmg dh tau kenapa ad yg hbis awal drpd anggaran kami. 😉😉😉 Nmpak simple kan gambar ni, tapi rata2 antara kita masih ramai yg salah cara pemakaian. Prcaya lah.. . . Free consultation . . Hubungi saya 👇 💞 Independent Beauty Consultant Nurain : +601156628519 . . #marykay  . #marykayash  . #marykaymalaysia  . #marykayjohor  . #marykaymysg  . #marykayproduk  . #marykaykosmetik  . #marykaylife  . #marykaylipstick  . #marykaylovers  . #marykaymakeup  . #marykayskincare  . #marykayproducts  . #botanicalevo  . #botanicaleffects  . #timewiserepair  . #timewisemiracle  . #melacep  . #mkmen  . #clearproof  . #freeskincareclass  . #freeconsultation  . #freesamples  . #top5brand  #MaryKayMalaysia  #MaryKayJb  #MaryKayKl 
💖 BRUSH CLEANER MARY KAY 💖
.
Untuk yg suka mekap menggunakan berus 🙋🏻😍♥️
.
Berapa kerap uolls cuci berus mekap? Biasa cuci camna? Lagi2 yang MUA tu banyak muka nak share berus kan?
.
No more rendam2 guna sabun ka syampoo. Guna Makeup Brush Cleaner Mary Kay. Semudah sembur calit2 kat tisu sahaja!
.
Bau dia pun wangiiii so bila pakai berus xda la bau kepam masam 😉
.
Sebarang pertanyaan mengenai produk Mary Kay, sama ada skin care atau make up atau nak tahu mengenai peluang kerjaya bersama Mary Kay boleh  hubungi saya.
.
Nor
0165096112
Mary Kay Beauty Consultant .
.
#skincare #organicskincare #naturalskincare #iloveskincare #jualskincare #skincaremurah #koreanskincare #skincareroutine #skincarekorea #skincarealami #sayajualskincare #skincaremalaysia #whynotskincare #skincare #organicskincare #jualskincare #skincareroutine #skincareherbal #nature #mkmen #mk #marykay #skinvigoratebrush #menskincare #oilyskin #healthyskin 
#timewisemiracle #settimewisemarykay #marykaybeautyconsultant #nakflawless #berusmekap #brushcleaner #mua #makeuplover
💖 BRUSH CLEANER MARY KAY 💖 . Untuk yg suka mekap menggunakan berus 🙋🏻😍♥️ . Berapa kerap uolls cuci berus mekap? Biasa cuci camna? Lagi2 yang MUA tu banyak muka nak share berus kan? . No more rendam2 guna sabun ka syampoo. Guna Makeup Brush Cleaner Mary Kay. Semudah sembur calit2 kat tisu sahaja! . Bau dia pun wangiiii so bila pakai berus xda la bau kepam masam 😉 . Sebarang pertanyaan mengenai produk Mary Kay, sama ada skin care atau make up atau nak tahu mengenai peluang kerjaya bersama Mary Kay boleh hubungi saya. . Nor 0165096112 Mary Kay Beauty Consultant . . #skincare  #organicskincare  #naturalskincare  #iloveskincare  #jualskincare  #skincaremurah  #koreanskincare  #skincareroutine  #skincarekorea  #skincarealami  #sayajualskincare  #skincaremalaysia  #whynotskincare  #skincare  #organicskincare  #jualskincare  #skincareroutine  #skincareherbal  #nature  #mkmen  #mk  #marykay  #skinvigoratebrush  #menskincare  #oilyskin  #healthyskin  #timewisemiracle  #settimewisemarykay  #marykaybeautyconsultant  #nakflawless  #berusmekap  #brushcleaner  #mua  #makeuplover 
4 JENIS MASK DENGAN FUNGSI YANG BERBEZA!
.
.
KUSAM?
🌸BOTANICAL EFFECTS MASK (RM80)-boleh guna as mask dan juga scrub! Kulit tampil cerah dan berseri!
.
.
PARUT & DARK SPOTS?
🌸MELACEP MASK (RM159)- Membantu memudarkan parut jerawat, jeragat/ dark spots, dan kulit lebih cerah sekata
.
.
BERMINYAK & ACNE SKIN?
🌸CLEARPROOF CHARCOAL MASK(RM108)- bantu membersih dengan mendalam (DEEP CLEANSE) hingga ke pori! Bantu mengurangkan lebihan minyak pada kulit dan merawat jerawat!
.
.
KERING DAN MENGELUPAS
🌸TIMEWISE RENEWING GEL MASK (RM110)- Membantu mengunci lembapan pada kulit! Boleh digunakan as SLEEPING MASK. Bangun pagi kulit lembab dan halus ajee
.
.

For FREE MAKEOVER,  SAMPLE & SKIN CONSULTATION & CAREER OPPORTUNITY:
.
http://www.wasap.my/60199591985
http://www.wasap.my/60199591985
http://www.wasap.my/60199591985
.
Mary Kay Beauty Consultant
Nur Airien Syailla
Future Independent Sales Director
.
#marykaybyrarynn #timewise #timewiserepair #melacep #botanicaleffects #clearproof #mkmen #cccreamspf15 #mkmylife 
#gelsemimattelipstick #gelsemishine #skinvigoratebrush #antiagingskincare #skingoals #healthyskin #glowandtell #malaysiabaharu #duckcosmetics #naelofarhijab #oilfreeeyemakeupremover #worldcup2018 #raya2018 #charcoalmask #melacepmask #sleepingmask
4 JENIS MASK DENGAN FUNGSI YANG BERBEZA! . . KUSAM? 🌸BOTANICAL EFFECTS MASK (RM80)-boleh guna as mask dan juga scrub! Kulit tampil cerah dan berseri! . . PARUT & DARK SPOTS? 🌸MELACEP MASK (RM159)- Membantu memudarkan parut jerawat, jeragat/ dark spots, dan kulit lebih cerah sekata . . BERMINYAK & ACNE SKIN? 🌸CLEARPROOF CHARCOAL MASK(RM108)- bantu membersih dengan mendalam (DEEP CLEANSE) hingga ke pori! Bantu mengurangkan lebihan minyak pada kulit dan merawat jerawat! . . KERING DAN MENGELUPAS 🌸TIMEWISE RENEWING GEL MASK (RM110)- Membantu mengunci lembapan pada kulit! Boleh digunakan as SLEEPING MASK. Bangun pagi kulit lembab dan halus ajee . . For FREE MAKEOVER, SAMPLE & SKIN CONSULTATION & CAREER OPPORTUNITY: . http://www.wasap.my/60199591985 http://www.wasap.my/60199591985 http://www.wasap.my/60199591985 . Mary Kay Beauty Consultant Nur Airien Syailla Future Independent Sales Director . #marykaybyrarynn  #timewise  #timewiserepair  #melacep  #botanicaleffects  #clearproof  #mkmen  #cccreamspf15  #mkmylife  #gelsemimattelipstick  #gelsemishine  #skinvigoratebrush  #antiagingskincare  #skingoals  #healthyskin  #glowandtell  #malaysiabaharu  #duckcosmetics  #naelofarhijab  #oilfreeeyemakeupremover  #worldcup2018  #raya2018  #charcoalmask  #melacepmask  #sleepingmask 
E para eles... Tem preço especial tbm!! #MKmen
E para eles... Tem preço especial tbm!! #MKmen 
Целый месяц волнений и ожиданий! Целый месяц новых эмоций и незабываемых встреч! ⚽
Позаботьтесь о своем болельщике и подарите ему систему по уходу за мужской кожей MKMen. 
#мэри_кей
#marykay #marykay #marykay #красота #mkmen
#бишкек🇰🇬 #доставка🚅 
#тел0709926269
❤ MEN SKINCARE MARY KAY ❤ 
Antara kebaikan MK Men Skincare Mary Kay Product :- 1. Membersihkan muka dgn MK Men facial cleanser utk menghapuskan kotoran.

2. Gunakan MK Men Facial Toner utk membunuh dan menghapuskan mikro pada kulit. Kulit akan tampak lebih segar dan lembap.

3. MK Men Facial Hydrator melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar. Ditambah pula dgn SPF25 melindungi kulit drpd sinaran uv.

Sedikit perkongsian ilmu tentang kulit lelaki:

Ciri² kulit lelaki :- 1. Mempunyai Epidermis (kulit) yg tebal. Epidermis adalah lapisan kulit paling luar yg membantu melindungi kita drpd ancaman fizikal dan kimia seperti agen kosmetik.

2. Lelaki mempunyai masalah kulit berminyak. Testosterone, hormon macho si lelaki, mempengaruhi pengeluaran minyak drpd kelenjar minyak di kulit. Lebih tinggi kesan² testosterone, lebih berminyak kulit mereka.

3. Lelaki mempunyai kulit yg lebih gelap berbanding wanita.

Kewujudan bulu muka yg kasar pada lelaki juga menyumbang kpd warna kulit mereka gelap.

Lelaki juga kekal gelap lebih lama drpd wanita selepas terdedah kepada cahaya matahari yg kuat.

4. Kulit lelaki juga lebih terdedah kepada bakteria, fungal dan jangkitan virus.
Ini mungkin berkaitan dgn pengaruh hormon pada fungsi imun kulit.

Masalah ini boleh diatasi dgn penjagaan kulit MK Men dari Mary Kay. Jangka penggunaan bertahan 6-8 bulan.

#marykay #marykaymalaysia #marykayskincare #marykayoriginal #marykaycosmetics #marykaybeautyconsultant #marykayproducts #marykaykedah #marykaylangkawi #marykaylover #blusher #marykayatplay #marykaylipstick #marykaymakeup #mkmen #mkmenskincare
❤ MEN SKINCARE MARY KAY ❤ Antara kebaikan MK Men Skincare Mary Kay Product :- 1. Membersihkan muka dgn MK Men facial cleanser utk menghapuskan kotoran. 2. Gunakan MK Men Facial Toner utk membunuh dan menghapuskan mikro pada kulit. Kulit akan tampak lebih segar dan lembap. 3. MK Men Facial Hydrator melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar. Ditambah pula dgn SPF25 melindungi kulit drpd sinaran uv. Sedikit perkongsian ilmu tentang kulit lelaki: Ciri² kulit lelaki :- 1. Mempunyai Epidermis (kulit) yg tebal. Epidermis adalah lapisan kulit paling luar yg membantu melindungi kita drpd ancaman fizikal dan kimia seperti agen kosmetik. 2. Lelaki mempunyai masalah kulit berminyak. Testosterone, hormon macho si lelaki, mempengaruhi pengeluaran minyak drpd kelenjar minyak di kulit. Lebih tinggi kesan² testosterone, lebih berminyak kulit mereka. 3. Lelaki mempunyai kulit yg lebih gelap berbanding wanita. Kewujudan bulu muka yg kasar pada lelaki juga menyumbang kpd warna kulit mereka gelap. Lelaki juga kekal gelap lebih lama drpd wanita selepas terdedah kepada cahaya matahari yg kuat. 4. Kulit lelaki juga lebih terdedah kepada bakteria, fungal dan jangkitan virus. Ini mungkin berkaitan dgn pengaruh hormon pada fungsi imun kulit. Masalah ini boleh diatasi dgn penjagaan kulit MK Men dari Mary Kay. Jangka penggunaan bertahan 6-8 bulan. #marykay  #marykaymalaysia  #marykayskincare  #marykayoriginal  #marykaycosmetics  #marykaybeautyconsultant  #marykayproducts  #marykaykedah  #marykaylangkawi  #marykaylover  #blusher  #marykayatplay  #marykaylipstick  #marykaymakeup  #mkmen  #mkmenskincare 
Hai abam2 kat luar sana? Kita ada skincare regime utk abam2…jangan ingat mary kay just for women tau…jangan malu jangan segan nak tanya kita 🤓
.
Mai Marwan
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
http://wasap.my/60127308780
.
#marykaymalaysia #marykayserdang #marykayserikembangan #marykayselangor #marykayshahalam #marykaypagoh #marykaymuar #marykayputrajaya #marykayshahalam #marykayshahalamseksyen7 #mkmen #skincareformen
Rutin penjagaan kulit berasaskan ekstrak buah naga dan aloe vera yang diperkayakan dengan antioksida!
.
Hanya 5 langkah mudah untuk mendapatkan raut wajah yang sihat! 🍉
Rutin penjagaan kulit berasaskan ekstrak buah naga dan aloe vera yang diperkayakan dengan antioksida! . Hanya 5 langkah mudah untuk mendapatkan raut wajah yang sihat! 🍉
Set penjagaan kulit untuk lelaki.
MK MEN SKINCARE .

Kebanyakkan kita nampak set penjagaan kulit hanya untuk perempuan sahaja. Tapi Mary Kay juga ada set rawatan kulit untuk lelaki. . 😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎
KELEBIHAN MK MEN SKINCARE: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
👨Daily Facial Wash.
~ membersih,mengurangkan minyak supaya pori2 dapat dibersihkan sepenuhnya agar lebih sihat dan segar.
.
👨 Advanced Eye Cream.
~ menenangkan,mencerahkan,melicinkan dan mengurangkan lingkaran hitam pada mata yang sembap,kusam agar kembali lebih cergas dan tampak muda. . . 👨Advanced Facial Hydrator Sunscreen SPF 30.
~ membantu,menyerap dan menghidrat kulit sehingga 10 jam,agar kulit lebih segar,lembut dan tidak kusam. Serta merta melindungi kulit daripada UVA/UVB.
. 👨Body Spray.
~ semburan body spray mempunyai haruman segar & lembut pada tubuh. Sesuai untuk harian dan kasual. . ***Produk Mary Kay memang terbukti berkesan dan selamat digunakan
.

Nak tahu lebih details? Jom whatsapp

www.wasap.my/0162168481

#marykay #marykaymalaysia #mkmen #beautyconsultant
Set penjagaan kulit untuk lelaki. MK MEN SKINCARE . Kebanyakkan kita nampak set penjagaan kulit hanya untuk perempuan sahaja. Tapi Mary Kay juga ada set rawatan kulit untuk lelaki. . 😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎 KELEBIHAN MK MEN SKINCARE: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 👨Daily Facial Wash. ~ membersih,mengurangkan minyak supaya pori2 dapat dibersihkan sepenuhnya agar lebih sihat dan segar. . 👨 Advanced Eye Cream. ~ menenangkan,mencerahkan,melicinkan dan mengurangkan lingkaran hitam pada mata yang sembap,kusam agar kembali lebih cergas dan tampak muda. . . 👨Advanced Facial Hydrator Sunscreen SPF 30. ~ membantu,menyerap dan menghidrat kulit sehingga 10 jam,agar kulit lebih segar,lembut dan tidak kusam. Serta merta melindungi kulit daripada UVA/UVB. . 👨Body Spray. ~ semburan body spray mempunyai haruman segar & lembut pada tubuh. Sesuai untuk harian dan kasual. . ***Produk Mary Kay memang terbukti berkesan dan selamat digunakan . Nak tahu lebih details? Jom whatsapp www.wasap.my/0162168481 #marykay  #marykaymalaysia  #mkmen  #beautyconsultant 
Hello semuaaa!
.
Kulit cantik dan halus tu tak mustahil, fahami tekstur kulit, fahami keperluan kulit. InshAllah senang nak tau nak pakai apa. .
Kalau malas pikir, meh mtk tolong sy as your beauty consultant utk consult your skin and your skin needs. 😍
Hello semuaaa! . Kulit cantik dan halus tu tak mustahil, fahami tekstur kulit, fahami keperluan kulit. InshAllah senang nak tau nak pakai apa. . Kalau malas pikir, meh mtk tolong sy as your beauty consultant utk consult your skin and your skin needs. 😍
Mood ‘Rich Truffle’💄 Siapa nak tahu Semi-Matte ni ade 7 warna tau

Whatsapp Shaz untuk try colour yang anda suka •be the best version of you• slowly but surely •
.
.
• Fast Response •
🌷S h a z M u r n i🌷
http://wasap.my/60173184369
@beautifywomenbyShaz
Independent Beauty Consultant 
Mary Kay Malaysia 
#marykay#marykaymalaysia#product#ageing#Timewise#TimewisePlus#MKmen#botanicaleffects#acneprone#marykayshahalam#marykayklang#marykayampang#loveyourself#cosmetics#beautyinstinct#igsellers#freefacial#freegift#freemakeup#freelipsticks#skincare#kulitsihat#nakcantik#tipskekalcantik
Mood ‘Rich Truffle’💄 Siapa nak tahu Semi-Matte ni ade 7 warna tau Whatsapp Shaz untuk try colour yang anda suka •be the best version of you• slowly but surely • . . • Fast Response • 🌷S h a z M u r n i🌷 http://wasap.my/60173184369 @beautifywomenbyShaz Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykay #marykaymalaysia #product #ageing #Timewise #TimewisePlus #MKmen #botanicaleffects #acneprone #marykayshahalam #marykayklang #marykayampang #loveyourself #cosmetics #beautyinstinct #igsellers #freefacial #freegift #freemakeup #freelipsticks #skincare #kulitsihat #nakcantik #tipskekalcantik 
Assalammualaikum & g0od MorNink 😎.
.
Keep beautiful & wear MARY KAY wit ur unip0m suit 😉.
.
Just sharing my basic daily make up g0rjezz💋.
.
💕primer + foundation.
💕undereye corrector + concealer.
💕translucent powder.
💕mineral pressed p0wder.
💕mascara.
💕blusher.
💕mineral p0wder foundation.
💕finishing spary
.
More details.. feel free t0 ctc miss areNis.
.
Luv Mary kay 💘
.
Miss areNis🌹
Your Friendly Beauty Consultant💋
www.Wasap.My/60182172127 ☎️
.
https://www.marykay.com.my/arenisrashid
.
#fulltimeofficer #parttimebeautyconsultant
#ilovemarykay
#careeropportunities
#misimemperkayawanita
#freeconsultation #freeskincareclass
#freefacial #freemakeover
#marykay #mkmen #makeupset 
#johorbahru #mutiararini #rinihills #skudai.
#mesmerizebee.
#magicalbee.
#marenisbee.
#beautyconsultan #marykaymalaysia
Assalammualaikum & g0od MorNink 😎. . Keep beautiful & wear MARY KAY wit ur unip0m suit 😉. . Just sharing my basic daily make up g0rjezz💋. . 💕primer + foundation. 💕undereye corrector + concealer. 💕translucent powder. 💕mineral pressed p0wder. 💕mascara. 💕blusher. 💕mineral p0wder foundation. 💕finishing spary . More details.. feel free t0 ctc miss areNis. . Luv Mary kay 💘 . Miss areNis🌹 Your Friendly Beauty Consultant💋 www.Wasap.My/60182172127 ☎️ . https://www.marykay.com.my/arenisrashid . #fulltimeofficer  #parttimebeautyconsultant  #ilovemarykay  #careeropportunities  #misimemperkayawanita  #freeconsultation  #freeskincareclass  #freefacial  #freemakeover  #marykay  #mkmen  #makeupset  #johorbahru  #mutiararini  #rinihills  #skudai . #mesmerizebee . #magicalbee . #marenisbee . #beautyconsultan  #marykaymalaysia 
*TESTIMONI MARY KAY*
.
Kulit lebih berseri dan sihat memang tak mustahil dengan produk yang betul berserta penggunaan yang konsisten dan teratur.
.
Untuk maklumat lebih lanjut mengenai produk yang digunakan di atas atau panduan pemilihan produk yang bersesuaian sila klik link whatsapp di Bio. 
#marykaymalaysia #marykayshahalam #marykayklang #marykaytimewise #marykaytimewiserepair #marykaymelacep #marykaybotanicaleffects #mkmen #marykayskinvigorate #marykaycosmetics #freeskincareclass #freemakeuptrial
*TESTIMONI MARY KAY* . Kulit lebih berseri dan sihat memang tak mustahil dengan produk yang betul berserta penggunaan yang konsisten dan teratur. . Untuk maklumat lebih lanjut mengenai produk yang digunakan di atas atau panduan pemilihan produk yang bersesuaian sila klik link whatsapp di Bio. #marykaymalaysia  #marykayshahalam  #marykayklang  #marykaytimewise  #marykaytimewiserepair  #marykaymelacep  #marykaybotanicaleffects  #mkmen  #marykayskinvigorate  #marykaycosmetics  #freeskincareclass  #freemakeuptrial 
Nunca é cedo demais para começar a pensar em como celebrar quem te inspira a conquistar todos os seus sonhos. Nesse #DiadosPais, que tal presentear com Mary Kay?

#diadospais #consultoradebeleza #spafacialmk #consultoramarykay #juntaspodemosmais #escolhimarykay #mkmen #mkparahomens
Linha Men: espuma para barbear, gel refrescante e hidratante com fps 30. 👨😍❤👌
#prontaprasair #mkmen #marykay
For the face you love! These grooming essentials are just what he needs to start each day looking great. Start with a clean face! A shave foam with benefits! Protect and moisturizer! Oh, those eyes! The appearance of fine lines and wrinkles around his eyes! Special Monday to my #MCM’S 🥀 #MKMen  #gentlemenapparel #menwithbeards #mkmengroomingset #menskincare #gentlemenfashiondiary #HappyMonday ♥️
E quem disse que a Mary Kay tem produtos somente para mulheres não conhece ainda a linha masculina! Além de fatores biológicos, a pele masculina distingue-se da feminina devido às diferentes rotinas diárias, como, por exemplo, a necessidade do homem de se barbear todos os dias. O Sabonete Facial MKMen® inicia o processo de redução dos sinais visíveis de envelhecimento da pele. Ao ser utilizado antes de barbear, ele ajuda a preparar a pele para o uso da lâmina e, quando utilizado após barbear, elimina qualquer resíduo deixado na pele.
#MaryKay #MKMen #SaboneteFacial #CuidadosParaPeleMasculina #AmoMK #AmoOqueFaço #PersonalShopper #ConsultoriaMK #ConsultoriaByArianaAssis #ConsultoriaPorAmor #DescubraOqueVoceAMA
E quem disse que a Mary Kay tem produtos somente para mulheres não conhece ainda a linha masculina! Além de fatores biológicos, a pele masculina distingue-se da feminina devido às diferentes rotinas diárias, como, por exemplo, a necessidade do homem de se barbear todos os dias. O Sabonete Facial MKMen® inicia o processo de redução dos sinais visíveis de envelhecimento da pele. Ao ser utilizado antes de barbear, ele ajuda a preparar a pele para o uso da lâmina e, quando utilizado após barbear, elimina qualquer resíduo deixado na pele. #MaryKay  #MKMen  #SaboneteFacial  #CuidadosParaPeleMasculina  #AmoMK  #AmoOqueFaço  #PersonalShopper  #ConsultoriaMK  #ConsultoriaByArianaAssis  #ConsultoriaPorAmor  #DescubraOqueVoceAMA 
#MKMen es la línea de productos perfectos para la cara que amas. Por qué los hombres también cuidan de su piel y apariencia personal. Consigue una piel más suave, más hidratada y al mismo tiempo más firma. 
#MaryKay #MaryKayPeru #CuidaTuPiel #CuidadoDeLaPiel #DanielaParedes
Nunca é cedo demais para começar a pensar em como celebrar quem te inspira a conquistar todos os seus sonhos. Nesse #DiadosPais, que tal presentear com Mary Kay?

#diadospais #consultoradebeleza #spafacialmk #consultoramarykay #juntaspodemosmais #escolhimarykay #mkmen #mkparahomens
Целый месяц волнений и ожиданий! Целый месяц новых эмоций и незабываемых встреч! ⚽
Позаботьтесь о своем болельщике и подарите ему систему по уходу за мужской кожей MKMen. 
#marykay #marykayrussia25 #marykayrussia #красота #mkmen
Целый месяц волнений и ожиданий! Целый месяц новых эмоций и незабываемых встреч! ⚽ Позаботьтесь о своем болельщике и подарите ему систему по уходу за мужской кожей MKMen. #marykay  #marykayrussia25  #marykayrussia  #красота  #mkmen 
Also men needs good skincare products❤️❤️❤️ Only the best for the one who is special. #MKmen #Marykay #facialhydratorsunscreenspf30 #mkmenset #beautyisconfidence #skincareformen
Целый месяц волнений и ожиданий! Целый месяц новых эмоций и незабываемых встреч! ⚽
Позаботьтесь о своем болельщике👱🏻‍♂️и подарите ему систему по уходу за мужской кожей MKMen👍🏻📲89511342486 или ✉️#мерикей #мерикейбелгород #merykey#merykeybelgorod #mkmen
Целый месяц волнений и ожиданий! Целый месяц новых эмоций и незабываемых встреч! ⚽ Позаботьтесь о своем болельщике👱🏻‍♂️и подарите ему систему по уходу за мужской кожей MKMen👍🏻📲89511342486 или ✉️#мерикей  #мерикейбелгород  #merykey #merykeybelgorod  #mkmen 
Cuidados especiais para ELA e para ELE!! #cuidados_com_a_pele 
#cuide_se
#timewise 
#mkmen
#marykay
▪️
LumiVie Intensive Serum 😍
. 🌷Mengandungi Black Pearl yg memberikan kesan terhadap proses melindung dan mencerahkan kulit
.
🌷Opti-Bright Complex utk sekatakan warna kulit
. 🌷Samphire (sejenis tumbuhan) berfungsi meningkatkan kandungan air dlm kulit, menjadikan kulit lebih lembut dan lembap
. 💕Sesuai utk semua jenis kulit.
💕Non-comedogenic (tidak menutup liang pori)
💕Sesuai utk kulit sensitif
💕Sesuai untuk wanita berumur 25-45 tahun
💕Kesan penggunaan seawal 2 minggu
.
.
❤ BELIEVE ❤ BEAUTIFUL ❤ CONFIDENCE
•
👰 Mary Kay Diva
☎ 013 259 3396 (klik link di bio 👆)
.
http://MaryKayFizaMohdYusof.wasap.my
•
#KakDiva
#MaryKayDiva
#MaryKayJourneyFMY
#Marykaybyfmy
#marykayshahalam
#marykaysetiaalam
#MaryKayKlang
#MaryKayMeru
#MaryKayPerak
#MaryKayIpoh
#MaryKayTaiping
#marykay
#MaryKayMalaysia
#testimonimarykay #testimonimarykayfiza #Top5GlobalSkincareBrand
#Top2GlobalMakeupBrand
#GorgeousSwan
#skincare
#beauty
#makeupraya
#BodyCare
#MKMen
#parttimeincome
#Sephora
#PencarianNewBeautyConsultant
#MisiMemperkayakanWanita
#EnrichingWomensLife
▪️ LumiVie Intensive Serum 😍 . 🌷Mengandungi Black Pearl yg memberikan kesan terhadap proses melindung dan mencerahkan kulit . 🌷Opti-Bright Complex utk sekatakan warna kulit . 🌷Samphire (sejenis tumbuhan) berfungsi meningkatkan kandungan air dlm kulit, menjadikan kulit lebih lembut dan lembap . 💕Sesuai utk semua jenis kulit. 💕Non-comedogenic (tidak menutup liang pori) 💕Sesuai utk kulit sensitif 💕Sesuai untuk wanita berumur 25-45 tahun 💕Kesan penggunaan seawal 2 minggu . . ❤ BELIEVE ❤ BEAUTIFUL ❤ CONFIDENCE • 👰 Mary Kay Diva ☎ 013 259 3396 (klik link di bio 👆) . http://MaryKayFizaMohdYusof.wasap.my • #KakDiva  #MaryKayDiva  #MaryKayJourneyFMY  #Marykaybyfmy  #marykayshahalam  #marykaysetiaalam  #MaryKayKlang  #MaryKayMeru  #MaryKayPerak  #MaryKayIpoh  #MaryKayTaiping  #marykay  #MaryKayMalaysia  #testimonimarykay  #testimonimarykayfiza  #Top5GlobalSkincareBrand  #Top2GlobalMakeupBrand  #GorgeousSwan  #skincare  #beauty  #makeupraya  #BodyCare  #MKMen  #parttimeincome  #Sephora  #PencarianNewBeautyConsultant  #MisiMemperkayakanWanita  #EnrichingWomensLife 
Orang pakai sesuatu produk tu 5 - 6 tahun baru nampak kesan. Key point dia is SABAR & KONSISTEN. Awak baru pakai 5 - 6 bulan dah nak nampak kesan flawless payah la. 
Kalau skin takde problem tu takpe lah. Ni kalau macam macam dah melekat kat muka , ingat senang nak licin macam tuu je. Lepas pakai 6 bulan nak stop dah, alasan muka dah ok sikit atau muka takde beza. Aduh ! Malas nak bebel.

Bulan July ni Shaz kongsikan balik apa tu basic skincare. 
1. Cleanser / Pencuci muka - kalau boleh elak yang banyak buih. Kalau takde buih lagi bagus.

2. Masker / Penyubur muka - bagus untuk buang sel kulit mati.

3. Softener / Penyegar - membersihkan kotoran lebih mendalam sambil melembutkan kulit.

4. Moisturiser / Pelembab - mengekalkan hydration kulit.

5. Sunblock / Pelindung matahari -  ni paling penting. Yg 4 asas tadi kalau dah buat tapi sunblock tak pakai tak guna jugak. Sia sia usaha awak. Sunblock tu sangat penting ! Cap Ayam atau cap itik tak kisahlah, asalkan berkesan melindungi kulit dari cahaya matahari.

6. Night Solution - agen anti-penuaan untuk melicinkan dan menegangkan kulit

BASIC SKINCARE macam kat atas ni dah complete, lepas tu awak nak add on apa je suka hati la. Tapi kalau tak complete, pahtu tetiba je kau nak pakai Serum, AHA/BHA pastu tetiba skin kau breakout dia akan jadilah AHABHAHAHABHA 😂 •small steps everyday• slowly but surely •
.
.
• Fast Response •
🌷S h a z M u r n i🌷
http://wasap.my/60173184369
@beautifywomenbyShaz
Independent Beauty Consultant 
Mary Kay Malaysia
#marykay#marykaymalaysia#product#ageing#Timewise#TimewisePlus#MKmen#botanicaleffects#acneprone#marykayshahalam#marykayklang#marykayampang#loveyourself#cosmetics#beautyinstinct#igsellers#freefacial#freegift#freemakeup#freelipsticks#skincare#kulitsihat#nakcantik#tipskekalcantik
Orang pakai sesuatu produk tu 5 - 6 tahun baru nampak kesan. Key point dia is SABAR & KONSISTEN. Awak baru pakai 5 - 6 bulan dah nak nampak kesan flawless payah la. Kalau skin takde problem tu takpe lah. Ni kalau macam macam dah melekat kat muka , ingat senang nak licin macam tuu je. Lepas pakai 6 bulan nak stop dah, alasan muka dah ok sikit atau muka takde beza. Aduh ! Malas nak bebel. Bulan July ni Shaz kongsikan balik apa tu basic skincare. 1. Cleanser / Pencuci muka - kalau boleh elak yang banyak buih. Kalau takde buih lagi bagus. 2. Masker / Penyubur muka - bagus untuk buang sel kulit mati. 3. Softener / Penyegar - membersihkan kotoran lebih mendalam sambil melembutkan kulit. 4. Moisturiser / Pelembab - mengekalkan hydration kulit. 5. Sunblock / Pelindung matahari - ni paling penting. Yg 4 asas tadi kalau dah buat tapi sunblock tak pakai tak guna jugak. Sia sia usaha awak. Sunblock tu sangat penting ! Cap Ayam atau cap itik tak kisahlah, asalkan berkesan melindungi kulit dari cahaya matahari. 6. Night Solution - agen anti-penuaan untuk melicinkan dan menegangkan kulit BASIC SKINCARE macam kat atas ni dah complete, lepas tu awak nak add on apa je suka hati la. Tapi kalau tak complete, pahtu tetiba je kau nak pakai Serum, AHA/BHA pastu tetiba skin kau breakout dia akan jadilah AHABHAHAHABHA 😂 •small steps everyday• slowly but surely • . . • Fast Response • 🌷S h a z M u r n i🌷 http://wasap.my/60173184369 @beautifywomenbyShaz Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykay #marykaymalaysia #product #ageing #Timewise #TimewisePlus #MKmen #botanicaleffects #acneprone #marykayshahalam #marykayklang #marykayampang #loveyourself #cosmetics #beautyinstinct #igsellers #freefacial #freegift #freemakeup #freelipsticks #skincare #kulitsihat #nakcantik #tipskekalcantik 
Sim, eles também merecem uma pele bem cuidada💆🏼‍♂️. Muitas pessoas não sabem, mas a Mary kay também pensou nos homens e desenvolveu uma linha de produtos essenciais especialmente para eles que combatem diversos fatores diariamente como: sujeira, suor, oleosidade, e claro, o barbear. MKMen veio para revolucionar o mundo azul !! #produtosmarykay #mkmen #marykaybrasil #marykay #men #cuidadosmasculinos #sabonete #hiratante #espumadebarbear #locaoposbarba
Целый месяц волнений и ожиданий! Целый месяц новых эмоций и незабываемых встреч! ⚽
Позаботьтесь о своем болельщике и подарите ему систему по уходу за мужской кожей MKMen. 
#marykay #marykayrussia25 #marykayrussia #красота #mkmen
Целый месяц волнений и ожиданий! Целый месяц новых эмоций и незабываемых встреч! ⚽ Позаботьтесь о своем болельщике и подарите ему систему по уходу за мужской кожей MKMen. #marykay  #marykayrussia25  #marykayrussia  #красота  #mkmen 
Alguém me falou que ontem foi o dia do Homem... será?🙈🙉🙊
Para não passar batido, segue a rotina mk men, portfólio de produtos exclusivo para eles... ❤❤❤
Meu namorado, meu papito e meu sogrão usam e gostam... #mkmen #marykaymen #bellealullu #Suzano #mogidascruzes #aruja #arujacity #mogicity #guarulhos

Se quiser saber mais sobre os produtos 👉 11 97681-6020 (whatsapp)
Perfekt gave til mannen i huset, eller bare en du er glad i❤️ #mkmen #marykay #men #facialwash #aftershave #shavingfoam #moisturizer
Buenos dias!!! Este si es el regalo perfecto para papa. A ellos tambien les encanta lucir bien!! Ordenalos con tiempo!! #marykaywch #diadelpadre #diadelospadres #mkmen
Целый месяц волнений и ожиданий! Целый месяц новых эмоций и незабываемых встреч! ⚽
⠀
Позаботьтесь о своем болельщике и подарите ему систему по уходу за мужской кожей MKMen. ⠀
#marykay #marykayrussia25 #marykayrussia #красота #mkmen
Целый месяц волнений и ожиданий! Целый месяц новых эмоций и незабываемых встреч! ⚽ ⠀ Позаботьтесь о своем болельщике и подарите ему систему по уходу за мужской кожей MKMen. ⠀ #marykay  #marykayrussia25  #marykayrussia  #красота  #mkmen 
Prazer imensurável de ter feito essa aulinha de cuidados com a pele e automake para os vendedores da Forever 21. 
Foi maravilhoso.😻
Passe para ver todas as fotos
.
.
#marykaybrasil 
#amamosdicasdebeleza 
#forever21
#MkMen
MINERAL EYE COLORS THAT I USED HERE:
🌸HAZELNUT
🌸AMBER BLAZE
🌸GOLD COAST .
.
LIPS💋
🌸GEL SEMI SHINE ROSEWOOD
.
.
CHEEKS🧜🏻‍♀️
🌸STRAWBERRY CREAM
.
.
Ade sesiapa nak try hands on Mary Kay cosmetics?? .
.
For FREE MAKEOVER,  SAMPLE & SKIN CONSULTATION & CAREER OPPORTUNITY:
.
http://www.wasap.my/60199591985
http://www.wasap.my/60199591985
http://www.wasap.my/60199591985
.
Mary Kay Beauty Consultant
Nur Airien Syailla
Future Independent Sales Director
.
#marykaybyrarynn #timewise #timewiserepair #melacep #botanicaleffects #clearproof #mkmen #cccreamspf15 #mkmylife 
#gelsemimattelipstick #gelsemishine #skinvigoratebrush #antiagingskincare #skingoals #healthyskin #glowandtell #malaysiabaharu #duckcosmetics #naelofarhijab #oilfreeeyemakeupremover #worldcup2018 #raya2018
MINERAL EYE COLORS THAT I USED HERE: 🌸HAZELNUT 🌸AMBER BLAZE 🌸GOLD COAST . . LIPS💋 🌸GEL SEMI SHINE ROSEWOOD . . CHEEKS🧜🏻‍♀️ 🌸STRAWBERRY CREAM . . Ade sesiapa nak try hands on Mary Kay cosmetics?? . . For FREE MAKEOVER, SAMPLE & SKIN CONSULTATION & CAREER OPPORTUNITY: . http://www.wasap.my/60199591985 http://www.wasap.my/60199591985 http://www.wasap.my/60199591985 . Mary Kay Beauty Consultant Nur Airien Syailla Future Independent Sales Director . #marykaybyrarynn  #timewise  #timewiserepair  #melacep  #botanicaleffects  #clearproof  #mkmen  #cccreamspf15  #mkmylife  #gelsemimattelipstick  #gelsemishine  #skinvigoratebrush  #antiagingskincare  #skingoals  #healthyskin  #glowandtell  #malaysiabaharu  #duckcosmetics  #naelofarhijab  #oilfreeeyemakeupremover  #worldcup2018  #raya2018 
Mary Kay adalah produk buatan Amerika yang diasaskan oleh seorang wanita hebat bernama Mary Kay Ash (Mary Kathlyn Wagner). Beliau dilahirkan di Hot Wells , Texas , pada 12 May 1918. Kerjaya Mary Kay Ash bermula pada tahun 1963 iaitu dengan bermodalkan wang simpanannya sendiri sebanyak $5000. Di usianya yang ke-45 tahun, dia bersama anaknya Richard Rogers membuka usaha kecil di Dallas dengan membeli sebuah formula untuk body lotion. Kemudian berkembang sehingga wujudnya bagunan HQ Mary Kay di Addison, Dallas, Texas, U.S.A. 🇱🇷 #Marykaymalaysia #professionalbeautyconsultant #healtyskincare #skincare #cosmetic  #fastrespont #melacepskincare #timewisemarykay #mkmen #marykaymen
Mary Kay adalah produk buatan Amerika yang diasaskan oleh seorang wanita hebat bernama Mary Kay Ash (Mary Kathlyn Wagner). Beliau dilahirkan di Hot Wells , Texas , pada 12 May 1918. Kerjaya Mary Kay Ash bermula pada tahun 1963 iaitu dengan bermodalkan wang simpanannya sendiri sebanyak $5000. Di usianya yang ke-45 tahun, dia bersama anaknya Richard Rogers membuka usaha kecil di Dallas dengan membeli sebuah formula untuk body lotion. Kemudian berkembang sehingga wujudnya bagunan HQ Mary Kay di Addison, Dallas, Texas, U.S.A. 🇱🇷 #Marykaymalaysia  #professionalbeautyconsultant  #healtyskincare  #skincare  #cosmetic  #fastrespont  #melacepskincare  #timewisemarykay  #mkmen  #marykaymen 
Mary Kay adalah produk buatan Amerika yang diasaskan oleh seorang wanita hebat bernama Mary Kay Ash (Mary Kathlyn Wagner). Beliau dilahirkan di Hot Wells , Texas , pada 12 May 1918. Kerjaya Mary Kay Ash bermula pada tahun 1963 iaitu dengan bermodalkan wang simpanannya sendiri sebanyak $5000. Di usianya yang ke-45 tahun, dia bersama anaknya Richard Rogers membuka usaha kecil di Dallas dengan membeli sebuah formula untuk body lotion. Kemudian berkembang sehingga wujudnya bagunan HQ Mary Kay di Addison, Dallas, Texas, U.S.A. 🇱🇷 #Marykaymalaysia #professionalbeautyconsultant #healtyskincare #skincare #cosmetic  #fastrespont #melacepskincare #timewisemarykay #mkmen #marykaymen
Mary Kay adalah produk buatan Amerika yang diasaskan oleh seorang wanita hebat bernama Mary Kay Ash (Mary Kathlyn Wagner). Beliau dilahirkan di Hot Wells , Texas , pada 12 May 1918. Kerjaya Mary Kay Ash bermula pada tahun 1963 iaitu dengan bermodalkan wang simpanannya sendiri sebanyak $5000. Di usianya yang ke-45 tahun, dia bersama anaknya Richard Rogers membuka usaha kecil di Dallas dengan membeli sebuah formula untuk body lotion. Kemudian berkembang sehingga wujudnya bagunan HQ Mary Kay di Addison, Dallas, Texas, U.S.A. 🇱🇷 #Marykaymalaysia  #professionalbeautyconsultant  #healtyskincare  #skincare  #cosmetic  #fastrespont  #melacepskincare  #timewisemarykay  #mkmen  #marykaymen 
Mary Kay adalah produk buatan Amerika yang diasaskan oleh seorang wanita hebat bernama Mary Kay Ash (Mary Kathlyn Wagner). Beliau dilahirkan di Hot Wells , Texas , pada 12 May 1918. Kerjaya Mary Kay Ash bermula pada tahun 1963 iaitu dengan bermodalkan wang simpanannya sendiri sebanyak $5000. Di usianya yang ke-45 tahun, dia bersama anaknya Richard Rogers membuka usaha kecil di Dallas dengan membeli sebuah formula untuk body lotion. Kemudian berkembang sehingga wujudnya bagunan HQ Mary Kay di Addison, Dallas, Texas, U.S.A. 🇱🇷 #Marykaymalaysia #professionalbeautyconsultant #healtyskincare #skincare #cosmetic  #fastrespont #melacepskincare #timewisemarykay #mkmen #marykaymen
Mary Kay adalah produk buatan Amerika yang diasaskan oleh seorang wanita hebat bernama Mary Kay Ash (Mary Kathlyn Wagner). Beliau dilahirkan di Hot Wells , Texas , pada 12 May 1918. Kerjaya Mary Kay Ash bermula pada tahun 1963 iaitu dengan bermodalkan wang simpanannya sendiri sebanyak $5000. Di usianya yang ke-45 tahun, dia bersama anaknya Richard Rogers membuka usaha kecil di Dallas dengan membeli sebuah formula untuk body lotion. Kemudian berkembang sehingga wujudnya bagunan HQ Mary Kay di Addison, Dallas, Texas, U.S.A. 🇱🇷 #Marykaymalaysia  #professionalbeautyconsultant  #healtyskincare  #skincare  #cosmetic  #fastrespont  #melacepskincare  #timewisemarykay  #mkmen  #marykaymen 
🌹 Mary Kay Mineral Eye Colour .
🌹 Eye colour Mary Kay ni mineral base. Mmg bagus for your skin terutama area mata yg mempunyai skin paling nipis dan sensitive.
.
🌹 Eyeshadow ni takkan mnyebabkan jerawat,  tak menyumbat pori, bebas bakteria, ada antioksidan & melindungi kulit drpd radikal  bebas.
.
Best kan?
😍 Jangan main kaler2 je mata tu, buat pilihan yang selamat okay? 😉
.
📱WhatsApp www.wasap.my/60174465644
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaymy #marykaypromo #marykayskincare #marykayproducts #marykaycosmetics #marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykaysungaipetani #marykaykedah #mkmen #marykayskinvigorate #marykaytimewiserepair #marykaytimewise #marykaybotanicaleffect #marykaymelacep #marykayclearproof #marykaysrpo
🌹 Mary Kay Mineral Eye Colour . 🌹 Eye colour Mary Kay ni mineral base. Mmg bagus for your skin terutama area mata yg mempunyai skin paling nipis dan sensitive. . 🌹 Eyeshadow ni takkan mnyebabkan jerawat, tak menyumbat pori, bebas bakteria, ada antioksidan & melindungi kulit drpd radikal bebas. . Best kan? 😍 Jangan main kaler2 je mata tu, buat pilihan yang selamat okay? 😉 . 📱WhatsApp www.wasap.my/60174465644 . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaymy  #marykaypromo  #marykayskincare  #marykayproducts  #marykaycosmetics  #marykaybeautyconsultant  #marykaymakeup  #marykaysungaipetani  #marykaykedah  #mkmen  #marykayskinvigorate  #marykaytimewiserepair  #marykaytimewise  #marykaybotanicaleffect  #marykaymelacep  #marykayclearproof  #marykaysrpo 
My friend yang menjadi Mary Kay user, dan seterusnya menjadi Beauty Consultant sebab dapat beli with cheaper price, now she is seeing improvement to her skin dan people starts puji and asking! Sekarang selain boleh beli barang murah, boleh juga share dengan orang sekeliling and sell the products! Kan dapat duit extra!!😮😮😮
.
.
Siapa nak jadi macam my friend ni?? Lekas lekas pm, tak payah pikir panjang ok! 😘😘😘
.
.

For FREE MAKEOVER,  SAMPLE & SKIN CONSULTATION & CAREER OPPORTUNITY:
.
http://www.wasap.my/60199591985
http://www.wasap.my/60199591985
http://www.wasap.my/60199591985
.
Mary Kay Beauty Consultant
Nur Airien Syailla
Future Independent Sales Director
.
#marykaybyrarynn #timewise #timewiserepair #melacep #botanicaleffects #clearproof #mkmen #cccreamspf15 #mkmylife 
#gelsemimattelipstick #gelsemishine #skinvigoratebrush #antiagingskincare #skingoals #healthyskin #glowandtell #malaysiabaharu #duckcosmetics #naelofarhijab #oilfreeeyemakeupremover #worldcup2018 #raya2018
My friend yang menjadi Mary Kay user, dan seterusnya menjadi Beauty Consultant sebab dapat beli with cheaper price, now she is seeing improvement to her skin dan people starts puji and asking! Sekarang selain boleh beli barang murah, boleh juga share dengan orang sekeliling and sell the products! Kan dapat duit extra!!😮😮😮 . . Siapa nak jadi macam my friend ni?? Lekas lekas pm, tak payah pikir panjang ok! 😘😘😘 . . For FREE MAKEOVER, SAMPLE & SKIN CONSULTATION & CAREER OPPORTUNITY: . http://www.wasap.my/60199591985 http://www.wasap.my/60199591985 http://www.wasap.my/60199591985 . Mary Kay Beauty Consultant Nur Airien Syailla Future Independent Sales Director . #marykaybyrarynn  #timewise  #timewiserepair  #melacep  #botanicaleffects  #clearproof  #mkmen  #cccreamspf15  #mkmylife  #gelsemimattelipstick  #gelsemishine  #skinvigoratebrush  #antiagingskincare  #skingoals  #healthyskin  #glowandtell  #malaysiabaharu  #duckcosmetics  #naelofarhijab  #oilfreeeyemakeupremover  #worldcup2018  #raya2018 
Целый месяц волнений и ожиданий! Целый месяц новых эмоций и незабываемых встреч! ⚽ 
Позаботьтесь о своем болельщике и подарите ему систему по уходу за мужской кожей MKMen. 
https://vk.com/marinabolgarsp#marykay #marykayrussia25 #marykayrussia #красота #mkmen
Целый месяц волнений и ожиданий! Целый месяц новых эмоций и незабываемых встреч! ⚽ Позаботьтесь о своем болельщике и подарите ему систему по уходу за мужской кожей MKMen. https://vk.com/marinabolgarsp#marykay  #marykayrussia25  #marykayrussia  #красота  #mkmen 
Целый месяц волнений и ожиданий! Целый месяц новых эмоций и незабываемых встреч! ⚽ 
Позаботьтесь о своем болельщике и подарите ему систему по уходу за мужской кожей MKMen. 
https://vk.com/marinabolgarsp#marykay #marykayrussia25 #marykayrussia #красота #mkmen
Целый месяц волнений и ожиданий! Целый месяц новых эмоций и незабываемых встреч! ⚽ Позаботьтесь о своем болельщике и подарите ему систему по уходу за мужской кожей MKMen. https://vk.com/marinabolgarsp#marykay  #marykayrussia25  #marykayrussia  #красота  #mkmen 
Ваш мужчина- ваш чемпион 💪🏻.
А чемпиону следует выглядеть подобающе ☝️😉 С мужской линией продуктов от Mary Kay ваш избранник будет всегда неотразим и уверен на все 💯!!! Мужские средства по уходу за кожей лица подарят ему свежесть и комфорт, что придётся по вкусу любителям активных видов спорта 🏄‍♂️🤾‍♂️⛹️‍♂️..
.

Бритьё отныне превратится в приятную процедуру вместе с Пеной для бритья, которая подходит даже для чувствительной кожи 👌. . А Охлаждающий гель после бритья отлично защитит кожу от раздражения и позволит ей быстрее восстановиться после микропорезов!.
. Для повседневного использования прекрасно подойдут Очищающее средство MKmen, Увлажняющий крем для лица с SPF 30 (must have моего мужа будь то на пляжном отдыхе 😎или на рыбалке 🎣😉) и Улучшенный крем для кожи вокруг глаз 👁! Эти средства не только позволят коже быть в тонусе, но сохранят её естественный вид и упругость, а также защитят от вредных UVA и UVB лучей!!! .....
⚽️ Позади целый месяц волнений и ожиданий! Целый месяц горячих эмоций и незабываемых встреч! ⚽
⠀
Позаботьтесь о своем болельщике , о своём Чемпионе и подарите ему систему по уходу за мужской кожей MKMen. ⠀Уверена: он оценит вашу любовь и заботу о нём 😍

Жду ваших звонков 📲🤗. 🤦‍♀️ Чуть не забыла! ....
💙Лайфхак от моего мужа: в это лето он вдруг попробовал при нанесении Охлаждающего геля после бритья добавлять в него чуточку Туалетной воды Cityscape. Не могу сказать об ощущениях 😂, но муж в восторге 💥🔥... #marykay#khabarovsk#marykayrussia #красота #mkmen#чм2018⚽️#сзаботойолюбимом💝#уверенность#
Ваш мужчина- ваш чемпион 💪🏻. А чемпиону следует выглядеть подобающе ☝️😉 С мужской линией продуктов от Mary Kay ваш избранник будет всегда неотразим и уверен на все 💯!!! Мужские средства по уходу за кожей лица подарят ему свежесть и комфорт, что придётся по вкусу любителям активных видов спорта 🏄‍♂️🤾‍♂️⛹️‍♂️.. . Бритьё отныне превратится в приятную процедуру вместе с Пеной для бритья, которая подходит даже для чувствительной кожи 👌. . А Охлаждающий гель после бритья отлично защитит кожу от раздражения и позволит ей быстрее восстановиться после микропорезов!. . Для повседневного использования прекрасно подойдут Очищающее средство MKmen, Увлажняющий крем для лица с SPF 30 (must have моего мужа будь то на пляжном отдыхе 😎или на рыбалке 🎣😉) и Улучшенный крем для кожи вокруг глаз 👁! Эти средства не только позволят коже быть в тонусе, но сохранят её естественный вид и упругость, а также защитят от вредных UVA и UVB лучей!!! ..... ⚽️ Позади целый месяц волнений и ожиданий! Целый месяц горячих эмоций и незабываемых встреч! ⚽ ⠀ Позаботьтесь о своем болельщике , о своём Чемпионе и подарите ему систему по уходу за мужской кожей MKMen. ⠀Уверена: он оценит вашу любовь и заботу о нём 😍 Жду ваших звонков 📲🤗. 🤦‍♀️ Чуть не забыла! .... 💙Лайфхак от моего мужа: в это лето он вдруг попробовал при нанесении Охлаждающего геля после бритья добавлять в него чуточку Туалетной воды Cityscape. Не могу сказать об ощущениях 😂, но муж в восторге 💥🔥... #marykay #khabarovsk #marykayrussia  #красота  #mkmen #чм2018 ⚽️#сзаботойолюбимом 💝#уверенность #
Целый месяц волнений и ожиданий! Целый месяц новых эмоций и незабываемых встреч! ⚽
Позаботьтесь о своем болельщике и подарите ему систему по уходу за мужской кожей MKMen. 
#marykay #marykay #marykay#красота #mkmen
Целый месяц волнений и ожиданий! Целый месяц новых эмоций и незабываемых встреч! ⚽ Позаботьтесь о своем болельщике и подарите ему систему по уходу за мужской кожей MKMen. #marykay  #marykay  #marykay #красота  #mkmen 
Целый месяц волнений и ожиданий! Целый месяц новых эмоций и незабываемых встреч! ⚽
⠀
Позаботьтесь о своем болельщике и подарите ему систему по уходу за мужской кожей  #красота #mkmen
Целый месяц волнений и ожиданий! Целый месяц новых эмоций и незабываемых встреч! ⚽ ⠀ Позаботьтесь о своем болельщике и подарите ему систему по уходу за мужской кожей #красота  #mkmen 
#alldressedup for our #marykay unit #awardsnight tonight 💕
.
It feels so great to have such a supportive husband who gets dressed up and comes to events with me 💕
.
On the dim days he makes me smile and on the brightest days he makes them brighter 💕
.
Thank you babe for being you 💕
.
Who else has a rad significant other who supports them always???? #marykaymen #manbehindthebrand #mkmen #lovemyhubby
#alldressedup  for our #marykay  unit #awardsnight  tonight 💕 . It feels so great to have such a supportive husband who gets dressed up and comes to events with me 💕 . On the dim days he makes me smile and on the brightest days he makes them brighter 💕 . Thank you babe for being you 💕 . Who else has a rad significant other who supports them always???? #marykaymen  #manbehindthebrand  #mkmen  #lovemyhubby 
Bedak paling mudah dan paling best?? 😍 Translucent Loose Powder Mary Kay ! Sesuai untuk semua tona kulit wajah 💕
.
🦄 Menyediakan kemasan nipis untuk setiap tona kulit
🦄 Mengawal kilauan berminyak sepanjang hari
🦄 Ringan, tampil natural dan lembut bak baldu pada kulit
🦄 Menghilangkan penampilan garis halus
🦄 Bersifat Non-Comedogenic, dimana ianya tidak menyumbat pori
🦄 Bebas wangian dan bebas minyak
.
Kata orang tak cuba maka tak cinta 😉 Kulit gelap pon sesuai pakai Translucent Powder ni tau, sebab ia akan blend dengan tona kulit kita, best kan 😊👍
.
Nak cuba dulu sebelum beli? Area berdekatan boleh pm
.
📱WhatsApp www.wasap.my/60174465644
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaymy #marykaypromo #marykayskincare #marykayproducts #marykaycosmetics #marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykaysungaipetani #marykaykedah #mkmen #marykayskinvigorate #marykaytimewiserepair #marykaytimewise #marykaybotanicaleffect #marykaymelacep #marykayclearproof #marykaysrpo
Bedak paling mudah dan paling best?? 😍 Translucent Loose Powder Mary Kay ! Sesuai untuk semua tona kulit wajah 💕 . 🦄 Menyediakan kemasan nipis untuk setiap tona kulit 🦄 Mengawal kilauan berminyak sepanjang hari 🦄 Ringan, tampil natural dan lembut bak baldu pada kulit 🦄 Menghilangkan penampilan garis halus 🦄 Bersifat Non-Comedogenic, dimana ianya tidak menyumbat pori 🦄 Bebas wangian dan bebas minyak . Kata orang tak cuba maka tak cinta 😉 Kulit gelap pon sesuai pakai Translucent Powder ni tau, sebab ia akan blend dengan tona kulit kita, best kan 😊👍 . Nak cuba dulu sebelum beli? Area berdekatan boleh pm . 📱WhatsApp www.wasap.my/60174465644 . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaymy  #marykaypromo  #marykayskincare  #marykayproducts  #marykaycosmetics  #marykaybeautyconsultant  #marykaymakeup  #marykaysungaipetani  #marykaykedah  #mkmen  #marykayskinvigorate  #marykaytimewiserepair  #marykaytimewise  #marykaybotanicaleffect  #marykaymelacep  #marykayclearproof  #marykaysrpo 
Целый месяц волнений и ожиданий! Целый месяц новых эмоций и незабываемых встреч! ⚽
Позаботьтесь о своем болельщике и подарите ему систему по уходу за мужской кожей MKMen. 
#marykay #marykayrussia25 #marykayrussia #красота #mkmen
Целый месяц волнений и ожиданий! Целый месяц новых эмоций и незабываемых встреч! ⚽ Позаботьтесь о своем болельщике и подарите ему систему по уходу за мужской кожей MKMen. #marykay  #marykayrussia25  #marykayrussia  #красота  #mkmen 
Tengoklah Ni Skin Sis Zainab
.
Jom baca sharing dari beliau sendiri tawww 😍
.
Bismillahirrahmanirrahim. 
Assalamualaikum and Good Morning earthlings. .
It is actually quite hard for me to share my worst skin before I started my Mary Kay journey because my self confidence was very low, I was big and I don’t use makeup for a reason. This is my face - few years before I started Mary Kay.
.
.
My face was Oily, sensitive and always have acne. Everytime letak makeup - foundation ke bedak, mmg akan terus breakouts mcm ni. And kwn2 office i adalah org2 yg selalu lah nampak my skin condition yg not good ni. .
I have tried several products and yes nothing works really well. Some I guna and xde perubahan. Some i guna and too expensive utk maintain. Some i guna ok sekejap pastu x ok balik. .
Even my mil suggested BB Cushion Foundation yg u apply je kat muka, dia akan tutup cela2 kat muka u. I pakai pun end up bukan setakat dia tak cover. Tapi, lepas i cuci, next day mesti dpt new pimples. 😢 and it hurts. Terus self confidence jatuh.
.
.
For 2 years i tercari cari products yg bole tlg my skin to at least improve la sikit. Sikit pun jadi la. Tapi i tak jmpe sampai la i try Mary Kay. Bila i start Mary Kay, i bukan nak cantik. .
I nak kulit i sihat. Kulit bersih. And no more jerawat2 yg banyak mcm my left picture tu. Alhamdulillah. Mary Kay helps after I cuba full set starter kit. Yes! I have to spend some money to try. And it is worth it. .
❤️ I hope takde sape yg akan comment yg tak elok dgn gambar before I ye. It takes courage for me to post. And i tak tipu bila i ckp kulit i lebih sensitive dan senang breakouts. .
Gambar kanan i tu bawah matahari dan i really do love my skin now and belum flawless and licin. Tapi, after 9 months - jerawat pun susah tumbuh.
.
Alhamdulillah... Amazing 😍
Gorgeousnya sekarang dengan izin Allah.
. •small steps everyday• slowly but surely •
.
.
• Fast Response •
🌷S h a z M u r n i🌷
http://wasap.my/60173184369
@beautifywomen
Independent Beauty Consultant 
Mary Kay Malaysia 
#marykay#marykaymalaysia#product#ageing#Timewise#TimewisePlus#MKmen#botanicaleffects#acneprone#marykayshahalam#marykayklang#marykayampang#
Tengoklah Ni Skin Sis Zainab . Jom baca sharing dari beliau sendiri tawww 😍 . Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum and Good Morning earthlings. . It is actually quite hard for me to share my worst skin before I started my Mary Kay journey because my self confidence was very low, I was big and I don’t use makeup for a reason. This is my face - few years before I started Mary Kay. . . My face was Oily, sensitive and always have acne. Everytime letak makeup - foundation ke bedak, mmg akan terus breakouts mcm ni. And kwn2 office i adalah org2 yg selalu lah nampak my skin condition yg not good ni. . I have tried several products and yes nothing works really well. Some I guna and xde perubahan. Some i guna and too expensive utk maintain. Some i guna ok sekejap pastu x ok balik. . Even my mil suggested BB Cushion Foundation yg u apply je kat muka, dia akan tutup cela2 kat muka u. I pakai pun end up bukan setakat dia tak cover. Tapi, lepas i cuci, next day mesti dpt new pimples. 😢 and it hurts. Terus self confidence jatuh. . . For 2 years i tercari cari products yg bole tlg my skin to at least improve la sikit. Sikit pun jadi la. Tapi i tak jmpe sampai la i try Mary Kay. Bila i start Mary Kay, i bukan nak cantik. . I nak kulit i sihat. Kulit bersih. And no more jerawat2 yg banyak mcm my left picture tu. Alhamdulillah. Mary Kay helps after I cuba full set starter kit. Yes! I have to spend some money to try. And it is worth it. . ❤️ I hope takde sape yg akan comment yg tak elok dgn gambar before I ye. It takes courage for me to post. And i tak tipu bila i ckp kulit i lebih sensitive dan senang breakouts. . Gambar kanan i tu bawah matahari dan i really do love my skin now and belum flawless and licin. Tapi, after 9 months - jerawat pun susah tumbuh. . Alhamdulillah... Amazing 😍 Gorgeousnya sekarang dengan izin Allah. . •small steps everyday• slowly but surely • . . • Fast Response • 🌷S h a z M u r n i🌷 http://wasap.my/60173184369 @beautifywomen Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykay #marykaymalaysia #product #ageing #Timewise #TimewisePlus #MKmen #botanicaleffects #acneprone #marykayshahalam #marykayklang #marykayampang #
Целый месяц волнений и ожиданий! Целый месяц новых эмоций и незабываемых встреч! ⚽
⠀
Позаботьтесь о своем болельщике и подарите ему систему по уходу за мужской кожей MKMen. ⠀
#marykay  #marykay_aidanka #красота #mkmen
Целый месяц волнений и ожиданий! Целый месяц новых эмоций и незабываемых встреч! ⚽ ⠀ Позаботьтесь о своем болельщике и подарите ему систему по уходу за мужской кожей MKMen. ⠀ #marykay  #marykay_aidanka  #красота  #mkmen 
🌻 *Perfume Upbeat Mary Kay* 🌻

Uolls yang suka pakai perfume mesti akan jatuh hati dengan perfume ni😉

Mesti anda nak yang tahan lama kan?? 💕 Jangan risau perfume ni bertahan selama lebih 4-5jam. 💕 Bau yg  pasti akan menjadi idaman uolls. 💕 Terdapat campuran bau buah-buahan dan aroma kayu di dalam perfume ini.

Wow sangat menarik bukan? semburkan dititik nadi, leher, pergelangan tangan, siku lengan & belakang lutut yang membantu perfume bertahan lebih lama. 😍 .
*Istimewa bulan ini sahaja*
.
Jimat banyak beli minyak wangi ni.. Beli 1 Percuma 1.. 😍😍
.
Mari dapatkannya dengan saya.. 💖
.
.
Hubungi saya 👇
💞 Independent Beauty Consultant Nurain : +601156628519
.
.
#marykay .
#marykayash .
#marykaymalaysia .
#marykayjohor .
#marykaymysg .
#marykayproduk .
#marykaykosmetik .
#marykaylife .
#marykaylipstick .
#marykaylovers .
#marykaymakeup .
#marykayskincare .
#marykayproducts .
#botanicalevo .
#botanicaleffects .
#timewiserepair .
#timewisemiracle .
#melacep .
#mkmen .
#clearproof .
#freeskincareclass .
#freeconsultation .
#freesamples .
#top5brand
🌻 *Perfume Upbeat Mary Kay* 🌻 Uolls yang suka pakai perfume mesti akan jatuh hati dengan perfume ni😉 Mesti anda nak yang tahan lama kan?? 💕 Jangan risau perfume ni bertahan selama lebih 4-5jam. 💕 Bau yg pasti akan menjadi idaman uolls. 💕 Terdapat campuran bau buah-buahan dan aroma kayu di dalam perfume ini. Wow sangat menarik bukan? semburkan dititik nadi, leher, pergelangan tangan, siku lengan & belakang lutut yang membantu perfume bertahan lebih lama. 😍 . *Istimewa bulan ini sahaja* . Jimat banyak beli minyak wangi ni.. Beli 1 Percuma 1.. 😍😍 . Mari dapatkannya dengan saya.. 💖 . . Hubungi saya 👇 💞 Independent Beauty Consultant Nurain : +601156628519 . . #marykay  . #marykayash  . #marykaymalaysia  . #marykayjohor  . #marykaymysg  . #marykayproduk  . #marykaykosmetik  . #marykaylife  . #marykaylipstick  . #marykaylovers  . #marykaymakeup  . #marykayskincare  . #marykayproducts  . #botanicalevo  . #botanicaleffects  . #timewiserepair  . #timewisemiracle  . #melacep  . #mkmen  . #clearproof  . #freeskincareclass  . #freeconsultation  . #freesamples  . #top5brand 
In honor of the World Cup 2018 final game today here’s our MK Men’s product line. Who were you rooting for? 🇫🇷 or 🇭🇷
(comment below)
.
.
.
#MaryKay #mymklife #teammk #momtrepreneur #entrepreneur #skincare #mkmen #men #mensskincare #mensfashionpost #soccer #fifa #worldcup #worldcup2018 #france #croatia
*TIMEWISE REPAIR*
.
Rangkaian produk anti-penuaan lebih intensif sesuai untuk pengguna dari usia 40-an ke atas atau mereka yang lebih muda tetapi telah mula mengalami penuaan kulit pra-matang (premature skin aging)
.
💋 Foaming Cleanser
💋 Lifting Serum
💋 Day Cream with SPF30
💋 Night Treatment with Retinol
💋 Eye Renewal Cream
💋 Revealing Radiance Facial Peel
💋 Volu-Fill Deep Wrinkle Filler
.
Untuk maklumat lebih lanjut mengenai item di atas atau panduan pemilihan produk yang bersesuaian sila klik link whatsapp di Bio. 
#marykaymalaysia #marykayshahalam #marykayklang #marykaytimewise #marykaytimewiserepair #marykaymelacep #marykaybotanicaleffects #mkmen #marykayskinvigorate #marykaycosmetics #freeskincareclass #freemakeuptrial
*TIMEWISE REPAIR* . Rangkaian produk anti-penuaan lebih intensif sesuai untuk pengguna dari usia 40-an ke atas atau mereka yang lebih muda tetapi telah mula mengalami penuaan kulit pra-matang (premature skin aging) . 💋 Foaming Cleanser 💋 Lifting Serum 💋 Day Cream with SPF30 💋 Night Treatment with Retinol 💋 Eye Renewal Cream 💋 Revealing Radiance Facial Peel 💋 Volu-Fill Deep Wrinkle Filler . Untuk maklumat lebih lanjut mengenai item di atas atau panduan pemilihan produk yang bersesuaian sila klik link whatsapp di Bio. #marykaymalaysia  #marykayshahalam  #marykayklang  #marykaytimewise  #marykaytimewiserepair  #marykaymelacep  #marykaybotanicaleffects  #mkmen  #marykayskinvigorate  #marykaycosmetics  #freeskincareclass  #freemakeuptrial 
TESTIMONI BONDA KAK DIVA..
PENGGUNA TIMEWISE REPAIR💓💓
.
Nampak tak beza bonda Kak Diva? Nampak makin muda kann? Makin cantik kann? 😍
.
Apa yg bonda guna? Jawapannya adalah MARY KAY TIMEWISE REPAIR 💃💃💃
.
Alhamdulillah, selama 6 bulan penggunaan semakin hari makin nampak berbeza skin bonda Kak Diva. Kulit makin tegang, kedutan2 dah berkurang, jeragat dan aging spot pon dah makin pudar. Bonda loves Mary Kay Timewise Repair sooo much! 💕
.
. ❤ BELIEVE ❤ BEAUTIFUL ❤ CONFIDENCE
•
👰 Mary Kay Diva
☎ 013 259 3396 (klik link di bio 👆)
.
http://MaryKayFizaMohdYusof.wasap.my
•
#KakDiva
#MaryKayDiva
#MaryKayJourneyFMY
#Marykaybyfmy
#marykayshahalam
#marykaysetiaalam
#MaryKayKlang
#MaryKayMeru
#MaryKayPerak
#MaryKayIpoh
#MaryKayTaiping
#marykay
#MaryKayMalaysia
#testimonimarykay #testimonimarykayfiza #Top5GlobalSkincareBrand
#Top2GlobalMakeupBrand
#GorgeousSwan
#skincare
#beauty
#makeupraya
#BodyCare
#MKMen
#parttimeincome
#Sephora
#PencarianNewBeautyConsultant
#MisiMemperkayakanWanita
#EnrichingWomensLife
TESTIMONI BONDA KAK DIVA.. PENGGUNA TIMEWISE REPAIR💓💓 . Nampak tak beza bonda Kak Diva? Nampak makin muda kann? Makin cantik kann? 😍 . Apa yg bonda guna? Jawapannya adalah MARY KAY TIMEWISE REPAIR 💃💃💃 . Alhamdulillah, selama 6 bulan penggunaan semakin hari makin nampak berbeza skin bonda Kak Diva. Kulit makin tegang, kedutan2 dah berkurang, jeragat dan aging spot pon dah makin pudar. Bonda loves Mary Kay Timewise Repair sooo much! 💕 . . ❤ BELIEVE ❤ BEAUTIFUL ❤ CONFIDENCE • 👰 Mary Kay Diva ☎ 013 259 3396 (klik link di bio 👆) . http://MaryKayFizaMohdYusof.wasap.my • #KakDiva  #MaryKayDiva  #MaryKayJourneyFMY  #Marykaybyfmy  #marykayshahalam  #marykaysetiaalam  #MaryKayKlang  #MaryKayMeru  #MaryKayPerak  #MaryKayIpoh  #MaryKayTaiping  #marykay  #MaryKayMalaysia  #testimonimarykay  #testimonimarykayfiza  #Top5GlobalSkincareBrand  #Top2GlobalMakeupBrand  #GorgeousSwan  #skincare  #beauty  #makeupraya  #BodyCare  #MKMen  #parttimeincome  #Sephora  #PencarianNewBeautyConsultant  #MisiMemperkayakanWanita  #EnrichingWomensLife 
PROMOSI MARY KAY!!!!
.
BUY 1 PERFUME FREE 1 PERFUME
.
💧Upbeat™ Eau de Toilette 💦
.
🌼 Haruman unik ini tampil dengan pecahan beri merah, Sweet Nectarin, dan epal yang berkilauan.
.
🌼 Wangian harum ini mampu meransang semangat dan melahirkan rasa keterujaan untuk kekal riang sepanjang hari.
.
Yang pastinya, Perfume ini sangat membangkitkan mood pada setiap pagi.. Bila rasa boring je, mesti rasa nak cium pergelangan tangan sendiri untuk menikmati bauannya yang sangat segar dan menceriakan..
.
Jom dapatkan Perfume Upbeat From Mary Kay ini sekarang..?
.
Dengan 1 pembelian Upbeat Perfume ini, anda akan dapat 1 Percuma Perfume yang sama.. Hah..!!! Jimatkan..?
.
Promosi ini terhad sehingga hujung bulan ini je tau..? Jadi, jangan tunggu lagi.. Submit order anda sekarang..
.
.
❤ BELIEVE ❤ BEAUTIFUL ❤ CONFIDENCE
•
👰 Mary Kay Diva
☎ 013 259 3396 (klik link di bio 👆)
.
http://MaryKayFizaMohdYusof.wasap.my
•
#KakDiva
#MaryKayDiva
#MaryKayJourneyFMY
#Marykaybyfmy
#marykayshahalam
#marykaysetiaalam
#MaryKayKlang
#MaryKayMeru
#MaryKayPerak
#MaryKayIpoh
#MaryKayTaiping
#marykay
#MaryKayMalaysia
#testimonimarykay #testimonimarykayfiza #Top5GlobalSkincareBrand
#Top2GlobalMakeupBrand
#GorgeousSwan
#skincare
#beauty
#makeupraya
#BodyCare
#MKMen
#parttimeincome
#Sephora
#PencarianNewBeautyConsultant
#MisiMemperkayakanWanita
#EnrichingWomensLife
PROMOSI MARY KAY!!!! . BUY 1 PERFUME FREE 1 PERFUME . 💧Upbeat™ Eau de Toilette 💦 . 🌼 Haruman unik ini tampil dengan pecahan beri merah, Sweet Nectarin, dan epal yang berkilauan. . 🌼 Wangian harum ini mampu meransang semangat dan melahirkan rasa keterujaan untuk kekal riang sepanjang hari. . Yang pastinya, Perfume ini sangat membangkitkan mood pada setiap pagi.. Bila rasa boring je, mesti rasa nak cium pergelangan tangan sendiri untuk menikmati bauannya yang sangat segar dan menceriakan.. . Jom dapatkan Perfume Upbeat From Mary Kay ini sekarang..? . Dengan 1 pembelian Upbeat Perfume ini, anda akan dapat 1 Percuma Perfume yang sama.. Hah..!!! Jimatkan..? . Promosi ini terhad sehingga hujung bulan ini je tau..? Jadi, jangan tunggu lagi.. Submit order anda sekarang.. . . ❤ BELIEVE ❤ BEAUTIFUL ❤ CONFIDENCE • 👰 Mary Kay Diva ☎ 013 259 3396 (klik link di bio 👆) . http://MaryKayFizaMohdYusof.wasap.my • #KakDiva  #MaryKayDiva  #MaryKayJourneyFMY  #Marykaybyfmy  #marykayshahalam  #marykaysetiaalam  #MaryKayKlang  #MaryKayMeru  #MaryKayPerak  #MaryKayIpoh  #MaryKayTaiping  #marykay  #MaryKayMalaysia  #testimonimarykay  #testimonimarykayfiza  #Top5GlobalSkincareBrand  #Top2GlobalMakeupBrand  #GorgeousSwan  #skincare  #beauty  #makeupraya  #BodyCare  #MKMen  #parttimeincome  #Sephora  #PencarianNewBeautyConsultant  #MisiMemperkayakanWanita  #EnrichingWomensLife 
Siku hitam? Kering? Kasar mcm jalan tar?
Lutut pun hitam?
Apa? Buku lali pun hitam kesan duduk bersila lama2?

Huahuauhuaa,tarikh nikah nak dekat dah. Malulahhhh kat incik abam nanti

Don't worry adik manis, Mary Kay boleh membantu anda dengan special product - Limited Edition baru keluar bulan ni iaitu Satin Body Whip!. Barangan Limited edition ni keluar pada masa2 tertentu sahaja hingga tempoh tertentu sahaja naa.. bila dah habis takkan restock dak. Yehuuu. 🌸Apa itu Satin Body WHIP ?🌸 Selalu kita dengar body lotion, body cream, body butter je kan..
Ni ada body whip pula?
.
Meh Shaz nak cerita.
Body whip ni adalah cream yg lebih halus, lebih ringan tapi lebih kelembapan drp body butter & lotion!

Body Whip ni Specially design untuk kulit badan, tangan or kaki yg sangat kering , especially kawasan2 yg perlukan extra lembapan contohnya Crack heels, kulit yg mengelupas or bersisik.
Kulit rasa lebih lembut & halus ❤
.
Nak cuba?
.
•small steps everyday• slowly but surely •
.
.
• Fast Response •
🌷S h a z M u r n i🌷
http://wasap.my/60173184369
@beautifywomen
Independent Beauty Consultant 
Mary Kay Malaysia 
#marykay#marykaymalaysia#product#ageing#Timewise#TimewisePlus#MKmen#botanicaleffects#acneprone#marykayshahalam#marykayklang#marykayampang#loveyourself#cosmetics#beautyinstinct#igsellers#freefacial#freegift#freemakeup#freelipsticks#skincare#kulitsihat#nakcantik#tipskekalcantik
Siku hitam? Kering? Kasar mcm jalan tar? Lutut pun hitam? Apa? Buku lali pun hitam kesan duduk bersila lama2? Huahuauhuaa,tarikh nikah nak dekat dah. Malulahhhh kat incik abam nanti Don't worry adik manis, Mary Kay boleh membantu anda dengan special product - Limited Edition baru keluar bulan ni iaitu Satin Body Whip!. Barangan Limited edition ni keluar pada masa2 tertentu sahaja hingga tempoh tertentu sahaja naa.. bila dah habis takkan restock dak. Yehuuu. 🌸Apa itu Satin Body WHIP ?🌸 Selalu kita dengar body lotion, body cream, body butter je kan.. Ni ada body whip pula? . Meh Shaz nak cerita. Body whip ni adalah cream yg lebih halus, lebih ringan tapi lebih kelembapan drp body butter & lotion! Body Whip ni Specially design untuk kulit badan, tangan or kaki yg sangat kering , especially kawasan2 yg perlukan extra lembapan contohnya Crack heels, kulit yg mengelupas or bersisik. Kulit rasa lebih lembut & halus ❤ . Nak cuba? . •small steps everyday• slowly but surely • . . • Fast Response • 🌷S h a z M u r n i🌷 http://wasap.my/60173184369 @beautifywomen Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykay #marykaymalaysia #product #ageing #Timewise #TimewisePlus #MKmen #botanicaleffects #acneprone #marykayshahalam #marykayklang #marykayampang #loveyourself #cosmetics #beautyinstinct #igsellers #freefacial #freegift #freemakeup #freelipsticks #skincare #kulitsihat #nakcantik #tipskekalcantik 
Porque os homens merecem também cuidados com a pele.

Ainda nao tem uma consultora?

Me informe e podemos traçar algo de acordo com Sua pele😊

#homensqueseinportamcomeles #homensquesecuidam #mkmen
#hidratante
#rosewood💄.
froM seMi shine t0day 💋.
.
Luv Mary kay 💘
.
Miss areNis🌹
Your Friendly Beauty Consultant💋
www.Wasap.My/60182172127 ☎️
.
https://www.marykay.com.my/arenisrashid
.
#fulltimeofficer #parttimebeautyconsultant
#ilovemarykay
#careeropportunities
#misimemperkayawanita
#freeconsultation #freeskincareclass
#freefacial #freemakeover
#marykay #mkmen #makeupset 
#johorbahru #mutiararini #rinihills #skudai.
#mesmerizebee.
#magicalbee.
#marenisbee.
#beautyconsultan #marykaymalaysia
#rosewood 💄. froM seMi shine t0day 💋. . Luv Mary kay 💘 . Miss areNis🌹 Your Friendly Beauty Consultant💋 www.Wasap.My/60182172127 ☎️ . https://www.marykay.com.my/arenisrashid . #fulltimeofficer  #parttimebeautyconsultant  #ilovemarykay  #careeropportunities  #misimemperkayawanita  #freeconsultation  #freeskincareclass  #freefacial  #freemakeover  #marykay  #mkmen  #makeupset  #johorbahru  #mutiararini  #rinihills  #skudai . #mesmerizebee . #magicalbee . #marenisbee . #beautyconsultan  #marykaymalaysia 
Pissttt 🐝.
.
My fav collections in my handbag 👜.
.
All shades from seMi shiNe Mary Kay 💄.
.
Wanna lipstick party wit miss areNis☺️.
.
Feel free t0 ctc n pM me g0rjezz💋.
.
Luv Mary kay 💘
.
Miss areNis🌹
Your Friendly Beauty Consultant💋
www.Wasap.My/60182172127 ☎️
.
https://www.marykay.com.my/arenisrashid
.
#fulltimeofficer #parttimebeautyconsultant
#ilovemarykay
#careeropportunities
#misimemperkayawanita
#freeconsultation #freeskincareclass
#freefacial #freemakeover
#marykay #mkmen #makeupset 
#johorbahru #mutiararini #rinihills #skudai.
#mesmerizebee.
#magicalbee.
#marenisbee.
#beautyconsultan #marykaymalaysia
Pissttt 🐝. . My fav collections in my handbag 👜. . All shades from seMi shiNe Mary Kay 💄. . Wanna lipstick party wit miss areNis☺️. . Feel free t0 ctc n pM me g0rjezz💋. . Luv Mary kay 💘 . Miss areNis🌹 Your Friendly Beauty Consultant💋 www.Wasap.My/60182172127 ☎️ . https://www.marykay.com.my/arenisrashid . #fulltimeofficer  #parttimebeautyconsultant  #ilovemarykay  #careeropportunities  #misimemperkayawanita  #freeconsultation  #freeskincareclass  #freefacial  #freemakeover  #marykay  #mkmen  #makeupset  #johorbahru  #mutiararini  #rinihills  #skudai . #mesmerizebee . #magicalbee . #marenisbee . #beautyconsultan  #marykaymalaysia 
Good Morning! Bare Skin yawww! 💯 no make up. Just wearing the Oil Free Hydrating Gel and sun protector spf35 💖
.
.
Hari demi hari, kejap konsisten, kejap terskip skincare steps, yg penting istiqamah.. hasil setahun setengah dengan Mary Kay. Rasa macam dah glowing sikit!! Takpe walau tak putih licin smpai nampak urat hijau, yang penting i pakai barang yang selamat!! .
.
Jeragat?? Tak apaa.. it took many years to form jeragat ok. What do u expect!? Pakai setahun Melacep boleh hilang?? Jeragat takleh hilang ekk. Boleh dipudarkan dan di prevent dari timbul aje.. so kita konsistent ajeeee 💖💖💖
.
.

For FREE MAKEOVER,  SAMPLE & SKIN CONSULTATION & CAREER OPPORTUNITY:
.
http://www.wasap.my/60199591985
http://www.wasap.my/60199591985
http://www.wasap.my/60199591985
.
Mary Kay Beauty Consultant
Nur Airien Syailla
Future Independent Sales Director
.
#marykaybyrarynn #timewise #ilovemelacepmarykay #timewiserepair #melacep #botanicaleffects #clearproof #mkmen #cccreamspf15 #mkmylife 
#gelsemimattelipstick #gelsemishine #skinvigoratebrush #antiagingskincare #skingoals #healthyskin #glowandtell #malaysiabaharu #duckcosmetics #naelofarhijab #oilfreeeyemakeupremover #worldcup2018 #raya2018
Good Morning! Bare Skin yawww! 💯 no make up. Just wearing the Oil Free Hydrating Gel and sun protector spf35 💖 . . Hari demi hari, kejap konsisten, kejap terskip skincare steps, yg penting istiqamah.. hasil setahun setengah dengan Mary Kay. Rasa macam dah glowing sikit!! Takpe walau tak putih licin smpai nampak urat hijau, yang penting i pakai barang yang selamat!! . . Jeragat?? Tak apaa.. it took many years to form jeragat ok. What do u expect!? Pakai setahun Melacep boleh hilang?? Jeragat takleh hilang ekk. Boleh dipudarkan dan di prevent dari timbul aje.. so kita konsistent ajeeee 💖💖💖 . . For FREE MAKEOVER, SAMPLE & SKIN CONSULTATION & CAREER OPPORTUNITY: . http://www.wasap.my/60199591985 http://www.wasap.my/60199591985 http://www.wasap.my/60199591985 . Mary Kay Beauty Consultant Nur Airien Syailla Future Independent Sales Director . #marykaybyrarynn  #timewise  #ilovemelacepmarykay  #timewiserepair  #melacep  #botanicaleffects  #clearproof  #mkmen  #cccreamspf15  #mkmylife  #gelsemimattelipstick  #gelsemishine  #skinvigoratebrush  #antiagingskincare  #skingoals  #healthyskin  #glowandtell  #malaysiabaharu  #duckcosmetics  #naelofarhijab  #oilfreeeyemakeupremover  #worldcup2018  #raya2018 
Целый месяц волнений и ожиданий! Целый месяц новых эмоций и незабываемых встреч! ⚽
⠀
Позаботьтесь о своем болельщике и подарите ему систему по уходу за мужской кожей MKMen. ⠀
#marykay #marykayrussia25 #marykayrussia #красота #mkmen @RepostIt_app
Целый месяц волнений и ожиданий! Целый месяц новых эмоций и незабываемых встреч! ⚽ ⠀ Позаботьтесь о своем болельщике и подарите ему систему по уходу за мужской кожей MKMen. ⠀ #marykay  #marykayrussia25  #marykayrussia  #красота  #mkmen  @RepostIt_app
▪️
Set penjagaan kulit untuk lelaki.
MK MEN SKINCARE
. 
Kebanyakkan kita nampak set penjagaan kulit hanya untuk perempuan sahaja. Tapi Mary Kay juga ada set rawatan kulit untuk lelaki.
. 😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎
KELEBIHAN MK MEN SKINCARE:
. 👨 Daily Facial Wash.
🕺Membersih,mengurangkan minyak supaya pori2 dapat dibersihkan sepenuhnya agar lebih sihat dan segar.
.
👨 Advanced Eye Cream.
🕺Menenangkan,mencerahkan,melicinkan dan mengurangkan lingkaran hitam pada mata yang sembap,kusam agar kembali lebih cergas dan tampak muda. .
. 👨Advanced Facial Hydrator Sunscreen SPF 30.
🕺 Membantu,menyerap dan menghidrat kulit sehingga 10 jam,agar kulit lebih segar,lembut dan tidak kusam. Serta merta melindungi kulit daripada UVA/UVB.
.
👨Body Spray.
🕺 Semburan body spray mempunyai haruman segar & lembut pada tubuh. Sesuai untuk harian dan kasual.
.
Produk Mary Kay memang terbukti berkesan dan selamat digunakan ✔️
. 
Nak tahu lebih details? Jom whatsapp sis..
.
.
❤ BELIEVE ❤ BEAUTIFUL ❤ CONFIDENCE
•
👰 Mary Kay Diva
☎ 013 259 3396 (klik link di bio 👆)
.
http://MaryKayFizaMohdYusof.wasap.my
•
#KakDiva
#MaryKayDiva
#MaryKayJourneyFMY
#Marykaybyfmy
#marykayshahalam
#marykaysetiaalam
#MaryKayKlang
#MaryKayMeru
#MaryKayPerak
#MaryKayIpoh
#MaryKayTaiping
#marykay
#MaryKayMalaysia
#testimonimarykay #testimonimarykayfiza #Top5GlobalSkincareBrand
#Top2GlobalMakeupBrand
#GorgeousSwan
#skincare
#beauty
#makeupraya
#BodyCare
#MKMen
#parttimeincome
#Sephora
#PencarianNewBeautyConsultant
#MisiMemperkayakanWanita
#EnrichingWomensLife
▪️ Set penjagaan kulit untuk lelaki. MK MEN SKINCARE . Kebanyakkan kita nampak set penjagaan kulit hanya untuk perempuan sahaja. Tapi Mary Kay juga ada set rawatan kulit untuk lelaki. . 😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎 KELEBIHAN MK MEN SKINCARE: . 👨 Daily Facial Wash. 🕺Membersih,mengurangkan minyak supaya pori2 dapat dibersihkan sepenuhnya agar lebih sihat dan segar. . 👨 Advanced Eye Cream. 🕺Menenangkan,mencerahkan,melicinkan dan mengurangkan lingkaran hitam pada mata yang sembap,kusam agar kembali lebih cergas dan tampak muda. . . 👨Advanced Facial Hydrator Sunscreen SPF 30. 🕺 Membantu,menyerap dan menghidrat kulit sehingga 10 jam,agar kulit lebih segar,lembut dan tidak kusam. Serta merta melindungi kulit daripada UVA/UVB. . 👨Body Spray. 🕺 Semburan body spray mempunyai haruman segar & lembut pada tubuh. Sesuai untuk harian dan kasual. . Produk Mary Kay memang terbukti berkesan dan selamat digunakan ✔️ . Nak tahu lebih details? Jom whatsapp sis.. . . ❤ BELIEVE ❤ BEAUTIFUL ❤ CONFIDENCE • 👰 Mary Kay Diva ☎ 013 259 3396 (klik link di bio 👆) . http://MaryKayFizaMohdYusof.wasap.my • #KakDiva  #MaryKayDiva  #MaryKayJourneyFMY  #Marykaybyfmy  #marykayshahalam  #marykaysetiaalam  #MaryKayKlang  #MaryKayMeru  #MaryKayPerak  #MaryKayIpoh  #MaryKayTaiping  #marykay  #MaryKayMalaysia  #testimonimarykay  #testimonimarykayfiza  #Top5GlobalSkincareBrand  #Top2GlobalMakeupBrand  #GorgeousSwan  #skincare  #beauty  #makeupraya  #BodyCare  #MKMen  #parttimeincome  #Sephora  #PencarianNewBeautyConsultant  #MisiMemperkayakanWanita  #EnrichingWomensLife 
KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKKAN YANG DIIKTIRAF DI SELURUH DUNIA! INILAH PELUANG ANDA!

Adakah anda sedang mencari peluang kerjaya part time @ full time?

Adakah anda bosan dengan kerja anda sekarang?

Adakah anda inginkan sebuah kerjaya yang fleksible?

Adakah anda inginkan sebuah kerjaya yang boleh memberikan pendapatan setanding CEO?

Saya ingin mempelawa anda untuk menyertai MARY KAY dan menjadi Beauty Consultant secara part time @ full time.

Kerjaya ini telah memberikan saya kehidupan yang lebih menggembirakan, masa yang lebih fleksible, kenalan yang ramai dan pendapatan yang lumayan. Boleh rujuk kehidupan saya bersama Mary Kay di laman sosial saya.

Syarat untuk menjadi seorang Beauty Consultant Mary Kay adalah anda perlulah berumur 18 tahun ke atas dan terbuka kepada sesiapa sahaja tidak kira surirumah sepenuh masa, bekerja mahupun student. Namun begitu, untuk menjadi seorang Beauty Consultant Mary Kay yang berjaya, anda haruslah proaktif, sukakan cabaran, berwawasan dan sentiasa berfikiran positif serta bermotivasi yang tinggi.
Nak tahu lebih lanjut apa yang Mary Kay boleh bagi kat anda 
#marykaymanjung #marykaymalaysia #marykaykuching #product #productknowledge #aging #Timewise #timewiseplus #mkmen #botanicaleffects #acneprone #MelaCEPPlus#beautyconsultant #beauty #beautyconsultantmarykay #skin #skincare #skinroutine #skinfood #cosmetics #worldwide #loveyourself #love #life #malaysia #kuching #sarawak #testimonials #beautyinstinct
KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKKAN YANG DIIKTIRAF DI SELURUH DUNIA! INILAH PELUANG ANDA! Adakah anda sedang mencari peluang kerjaya part time @ full time? Adakah anda bosan dengan kerja anda sekarang? Adakah anda inginkan sebuah kerjaya yang fleksible? Adakah anda inginkan sebuah kerjaya yang boleh memberikan pendapatan setanding CEO? Saya ingin mempelawa anda untuk menyertai MARY KAY dan menjadi Beauty Consultant secara part time @ full time. Kerjaya ini telah memberikan saya kehidupan yang lebih menggembirakan, masa yang lebih fleksible, kenalan yang ramai dan pendapatan yang lumayan. Boleh rujuk kehidupan saya bersama Mary Kay di laman sosial saya. Syarat untuk menjadi seorang Beauty Consultant Mary Kay adalah anda perlulah berumur 18 tahun ke atas dan terbuka kepada sesiapa sahaja tidak kira surirumah sepenuh masa, bekerja mahupun student. Namun begitu, untuk menjadi seorang Beauty Consultant Mary Kay yang berjaya, anda haruslah proaktif, sukakan cabaran, berwawasan dan sentiasa berfikiran positif serta bermotivasi yang tinggi. Nak tahu lebih lanjut apa yang Mary Kay boleh bagi kat anda #marykaymanjung  #marykaymalaysia  #marykaykuching  #product  #productknowledge  #aging  #Timewise  #timewiseplus  #mkmen  #botanicaleffects  #acneprone  #MelaCEPPlus #beautyconsultant  #beauty  #beautyconsultantmarykay  #skin  #skincare  #skinroutine  #skinfood  #cosmetics  #worldwide  #loveyourself  #love  #life  #malaysia  #kuching  #sarawak  #testimonials  #beautyinstinct