an online Instagram web viewer

#minyakwangimurah medias

Photos

Mini/Purse Perfume 20ml at RM20!! Buy 5 @ RM100 Free Postage to SM.

We hav assorted of brands/scents:
• Versace
• Katty Perry
• Britney Spears
• Lady million
• Lancome .
• Gucci / Flora gucci
• Armani
• DKNY
• Chanel
• D&G
• Dior/ Miss dior
• Ralph Lauren
• Burberry
• Daisy
• CK • YSL
• ED hardy
• Nina ricci
• Guess
• Paris hilton
• Bvlgari

Msg to check ur FAV brand stocks availability
👉 Postage excluded
📲 Screenshot & WhatsApp +60136356922
OR
Click link at BIO: www.wasap.my/60136356922
.
.
#purseperfume #purseperfumemurah #purseperfumemalaysia #miniperfume #miniperfume20ml #minyakwangi #minyakwangimurah #minyakwangimalaysia #bazarpaknil #sayajualminiperfume #sayajualminyakwangi #sayajualmurah #miniperfumemalaysia #sayajualon9 #sayajualonline #sayajualborong #malaysiaonlineshop #malaysiaonline #sayajualpurseperfume #sayajual #onlineshopping #perfumeonline #pocketperfume #pocketperfumemalaysia
#perfumeonlinemalaysia #purseperfumemurah
#purseperfume20ml #instashopmalaysia
Mini/Purse Perfume 20ml at RM20!! Buy 5 @ RM100 Free Postage to SM. We hav assorted of brands/scents: • Versace • Katty Perry • Britney Spears • Lady million • Lancome . • Gucci / Flora gucci • Armani • DKNY • Chanel • D&G • Dior/ Miss dior • Ralph Lauren • Burberry • Daisy • CK • YSL • ED hardy • Nina ricci • Guess • Paris hilton • Bvlgari Msg to check ur FAV brand stocks availability 👉 Postage excluded 📲 Screenshot & WhatsApp +60136356922 OR Click link at BIO: www.wasap.my/60136356922 . . #purseperfume  #purseperfumemurah  #purseperfumemalaysia  #miniperfume  #miniperfume20ml  #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #bazarpaknil  #sayajualminiperfume  #sayajualminyakwangi  #sayajualmurah  #miniperfumemalaysia  #sayajualon9  #sayajualonline  #sayajualborong  #malaysiaonlineshop  #malaysiaonline  #sayajualpurseperfume  #sayajual  #onlineshopping  #perfumeonline  #pocketperfume  #pocketperfumemalaysia  #perfumeonlinemalaysia  #purseperfumemurah  #purseperfume20ml  #instashopmalaysia 
Mini/Purse Perfume 20ml at RM20!! Buy 5 @ RM100 Free Postage to SM.

We hav assorted of brands/scents:
• Versace
• Katty Perry
• Britney Spears
• Lady million
• Lancome .
• Gucci / Flora gucci
• Armani
• DKNY
• Chanel
• D&G
• Dior/ Miss dior
• Ralph Lauren
• Burberry
• Daisy
• CK • YSL
• ED hardy
• Nina ricci
• Guess
• Paris hilton
• Bvlgari

Msg to check ur FAV brand stocks availability
👉 Postage excluded
📲 Screenshot & WhatsApp +60136356922
OR
Click link at BIO: www.wasap.my/60136356922
.
.
#purseperfume #purseperfumemurah #purseperfumemalaysia #miniperfume #miniperfume20ml #minyakwangi #minyakwangimurah #minyakwangimalaysia #bazarpaknil #sayajualminiperfume #sayajualminyakwangi #sayajualmurah #miniperfumemalaysia #sayajualon9 #sayajualonline #sayajualborong #malaysiaonlineshop #malaysiaonline #sayajualpurseperfume #sayajual #onlineshopping #perfumeonline #pocketperfume #pocketperfumemalaysia
#perfumeonlinemalaysia #purseperfumemurah
#purseperfume20ml #instashopmalaysia
Mini/Purse Perfume 20ml at RM20!! Buy 5 @ RM100 Free Postage to SM. We hav assorted of brands/scents: • Versace • Katty Perry • Britney Spears • Lady million • Lancome . • Gucci / Flora gucci • Armani • DKNY • Chanel • D&G • Dior/ Miss dior • Ralph Lauren • Burberry • Daisy • CK • YSL • ED hardy • Nina ricci • Guess • Paris hilton • Bvlgari Msg to check ur FAV brand stocks availability 👉 Postage excluded 📲 Screenshot & WhatsApp +60136356922 OR Click link at BIO: www.wasap.my/60136356922 . . #purseperfume  #purseperfumemurah  #purseperfumemalaysia  #miniperfume  #miniperfume20ml  #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #bazarpaknil  #sayajualminiperfume  #sayajualminyakwangi  #sayajualmurah  #miniperfumemalaysia  #sayajualon9  #sayajualonline  #sayajualborong  #malaysiaonlineshop  #malaysiaonline  #sayajualpurseperfume  #sayajual  #onlineshopping  #perfumeonline  #pocketperfume  #pocketperfumemalaysia  #perfumeonlinemalaysia  #purseperfumemurah  #purseperfume20ml  #instashopmalaysia 
Mini/Purse Perfume 20ml at RM20!! Buy 5 @ RM100 Free Postage to SM.

We hav assorted of brands/scents:
• Versace
• Katty Perry
• Britney Spears
• Lady million
• Lancome .
• Gucci / Flora gucci
• Armani
• DKNY
• Chanel
• D&G
• Dior/ Miss dior
• Ralph Lauren
• Burberry
• Daisy
• CK • YSL
• ED hardy
• Nina ricci
• Guess
• Paris hilton
• Bvlgari

Msg to check ur FAV brand stocks availability
👉 Postage excluded
📲 Screenshot & WhatsApp +60136356922
OR
Click link at BIO: www.wasap.my/60136356922
.
.
#purseperfume #purseperfumemurah #purseperfumemalaysia #miniperfume #miniperfume20ml #minyakwangi #minyakwangimurah #minyakwangimalaysia #bazarpaknil #sayajualminiperfume #sayajualminyakwangi #sayajualmurah #miniperfumemalaysia #sayajualon9 #sayajualonline #sayajualborong #malaysiaonlineshop #malaysiaonline #sayajualpurseperfume #sayajual #onlineshopping #perfumeonline #pocketperfume #pocketperfumemalaysia
#perfumeonlinemalaysia #purseperfumemurah
#purseperfume20ml #instashopmalaysia
Mini/Purse Perfume 20ml at RM20!! Buy 5 @ RM100 Free Postage to SM. We hav assorted of brands/scents: • Versace • Katty Perry • Britney Spears • Lady million • Lancome . • Gucci / Flora gucci • Armani • DKNY • Chanel • D&G • Dior/ Miss dior • Ralph Lauren • Burberry • Daisy • CK • YSL • ED hardy • Nina ricci • Guess • Paris hilton • Bvlgari Msg to check ur FAV brand stocks availability 👉 Postage excluded 📲 Screenshot & WhatsApp +60136356922 OR Click link at BIO: www.wasap.my/60136356922 . . #purseperfume  #purseperfumemurah  #purseperfumemalaysia  #miniperfume  #miniperfume20ml  #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #bazarpaknil  #sayajualminiperfume  #sayajualminyakwangi  #sayajualmurah  #miniperfumemalaysia  #sayajualon9  #sayajualonline  #sayajualborong  #malaysiaonlineshop  #malaysiaonline  #sayajualpurseperfume  #sayajual  #onlineshopping  #perfumeonline  #pocketperfume  #pocketperfumemalaysia  #perfumeonlinemalaysia  #purseperfumemurah  #purseperfume20ml  #instashopmalaysia 
Hi semua! Kali ni kitaorg tunjukkan proses n hasil print atas botol spray 50ml untuk @love.mermaidopia😍 500 bottles berjaya jg disiapkan dlm 1 hari...Alhamdulillah. Customer muka ada senyum! Jom ramai2 visit ig @love.mermaidopia😍 produk2 diaorg ni mmg quality terbaik pd harga yg sgt2 berbaloi! KEBABOM!!
.
Guys...nk selit sikit brief brkenaan our digital direct print atas pelbagai bekas dan botol. Tak perlu lagi tampal sticker. Produk kelihatan lebih reputable, premium dan lagi dan lagi!!! Dah mcm international brand
• MOQ 100pcs hingga beribu2 pieces
• Harga direct from factory
• Service design disediakan
• Khidmat postage disediakan
• MOQ 100pcs means boleh buat sikit2
• Cashflow lebih terkawal
• Cepat siap 3-5-7 hari bekerja saja
• Tak perlu tunggu berminggu2
• Harga termurah dipasaran
• Byk colourpun harga flat rate
• Tk perlu berkira2 kalau nk print colourful
• Jimat sebab tkda block charges
• Imej photographic quality
• Nak print gmbar founderpun boleh
• Tak perlu dah tampal2 sticker
• Nampak lebih exclusive
• Latest technology from Japan tech
• 1st in Malaysia
• Botol berisipun boleh print
• Boleh berurusan online atau datang kedai kami
.
ENQUIRY❔
Whatsapp +6019.2115.973 "OR"
🌷Simply click wasap link stated in our Bio🌷
.
#jutawankosmetik #jutawanonline #jutawankosmetikbermuladisini #jutawanproduk #kosmetikmurah #kosmetikmalaysia #kosmetikjenamasendiri #produkkosmetik #produkkosmetikmurah #krimkilomurah #krimkilo #krimkilojenamasendiri #krimkilokilang #krimkilomalaysia #jenamasendiri #jenamasendirikosmetik #perfumemurah #minyakwangi #minyakwangimurah #minyakwangimalaysia #perfumemalaysia #produksendiri #krim #botolkosmetik #bekaskosmetik #botolperfume
#serum #serumwajah #serumvampiremurah #serummurah
Hi semua! Kali ni kitaorg tunjukkan proses n hasil print atas botol spray 50ml untuk @love.mermaidopia😍 500 bottles berjaya jg disiapkan dlm 1 hari...Alhamdulillah. Customer muka ada senyum! Jom ramai2 visit ig @love.mermaidopia😍 produk2 diaorg ni mmg quality terbaik pd harga yg sgt2 berbaloi! KEBABOM!! . Guys...nk selit sikit brief brkenaan our digital direct print atas pelbagai bekas dan botol. Tak perlu lagi tampal sticker. Produk kelihatan lebih reputable, premium dan lagi dan lagi!!! Dah mcm international brand • MOQ 100pcs hingga beribu2 pieces • Harga direct from factory • Service design disediakan • Khidmat postage disediakan • MOQ 100pcs means boleh buat sikit2 • Cashflow lebih terkawal • Cepat siap 3-5-7 hari bekerja saja • Tak perlu tunggu berminggu2 • Harga termurah dipasaran • Byk colourpun harga flat rate • Tk perlu berkira2 kalau nk print colourful • Jimat sebab tkda block charges • Imej photographic quality • Nak print gmbar founderpun boleh • Tak perlu dah tampal2 sticker • Nampak lebih exclusive • Latest technology from Japan tech • 1st in Malaysia • Botol berisipun boleh print • Boleh berurusan online atau datang kedai kami . ENQUIRY❔ Whatsapp +6019.2115.973 "OR" 🌷Simply click wasap link stated in our Bio🌷 . #jutawankosmetik  #jutawanonline  #jutawankosmetikbermuladisini  #jutawanproduk  #kosmetikmurah  #kosmetikmalaysia  #kosmetikjenamasendiri  #produkkosmetik  #produkkosmetikmurah  #krimkilomurah  #krimkilo  #krimkilojenamasendiri  #krimkilokilang  #krimkilomalaysia  #jenamasendiri  #jenamasendirikosmetik  #perfumemurah  #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #perfumemalaysia  #produksendiri  #krim  #botolkosmetik  #bekaskosmetik  #botolperfume  #serum  #serumwajah  #serumvampiremurah  #serummurah 
Jgn lepaskan peluang😻
Jgn lepaskan peluang😻
Jgn lepaskan peluang 😘😘
Jgn lepaskan peluang 😘😘
📌ORIGINAL TESTER PERFUME / NEW IN BOX UNIT (BRANDED)📌
💯% original
💯% satisfaction guaranteed
💯% long lasting
.
Kindly contact for more perfume brands
💎RM150 = 1 bottle
💎RM290 = 2 bottles
💎RM420 = 3 bottles
💎RM15 = 1 small bottle
💎free postage😉
💎free gift for purchases of two and above🤩
.
DM/WS 017-4776324 for more details📲
.
#perfume #perfumeoriginal #perfumemalaysia #perfumemurah #minyakwangi #minyakwangioriginal #minyakwangimalaysia #minyakwangimurah #brandedperfume #brandedperfumeoriginal #brandedperfumemalaysia
📌ORIGINAL TESTER PERFUME / NEW IN BOX UNIT (BRANDED)📌 💯% original 💯% satisfaction guaranteed 💯% long lasting . Kindly contact for more perfume brands 💎RM150 = 1 bottle 💎RM290 = 2 bottles 💎RM420 = 3 bottles 💎RM15 = 1 small bottle 💎free postage😉 💎free gift for purchases of two and above🤩 . DM/WS 017-4776324 for more details📲 . #perfume  #perfumeoriginal  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #minyakwangi  #minyakwangioriginal  #minyakwangimalaysia  #minyakwangimurah  #brandedperfume  #brandedperfumeoriginal  #brandedperfumemalaysia 
Im Not Give Up,
But Coffee FIRST..
.
#impian 
#worklifebalance 
#oriflamechangeslives 
#BeSTCommunity 
#alatrias 
#tatarias 
#makeup 
#minyakwangimurah 
#minyakwangi 
#parfume 
#bodymiss 
#perawatankulit 
#perawatankulit 
#perawatanwajah 
#wellness 
#oriflameindonesia 
#oriflamepurwokerto 
#oriflametangerang
#oriflamemurah
.
Tanya langsung dengan klik link berikut :
bit.ly/YukAdjiAjarin
bit.ly/YukAdjiAjarin
.
Atau klik link yang ada di Bio..
.
Atau anda sekedar ingin tau tentang saya dan Oriflame, bisnis yang saya jalani.. bisa kunjungi : ┏━━━━━━━━♛━━━━━━━━┓
>> kunjungi IG : @tentang.adjie.dan.oriflame ┗━━━━━━━━♛━━━━━━━━┛
.
Setelah itu langsung klik postingan kedua, dan anda mulai bisa simak tentang saya dan Oriflame yang merubah hidup saya..
Im Not Give Up, But Coffee FIRST.. . #impian  #worklifebalance  #oriflamechangeslives  #BeSTCommunity  #alatrias  #tatarias  #makeup  #minyakwangimurah  #minyakwangi  #parfume  #bodymiss  #perawatankulit  #perawatankulit  #perawatanwajah  #wellness  #oriflameindonesia  #oriflamepurwokerto  #oriflametangerang  #oriflamemurah  . Tanya langsung dengan klik link berikut : bit.ly/YukAdjiAjarin bit.ly/YukAdjiAjarin . Atau klik link yang ada di Bio.. . Atau anda sekedar ingin tau tentang saya dan Oriflame, bisnis yang saya jalani.. bisa kunjungi : ┏━━━━━━━━♛━━━━━━━━┓ >> kunjungi IG : @tentang.adjie.dan.oriflame ┗━━━━━━━━♛━━━━━━━━┛ . Setelah itu langsung klik postingan kedua, dan anda mulai bisa simak tentang saya dan Oriflame yang merubah hidup saya..
OKEH,
Fix Bangkok..
Butuh stimulus yang membuat kita harus bisa menabung, tipis tipis ajah dulu..
.
#impian 
#worklifebalance 
#oriflamechangeslives 
#BeSTCommunity 
#alatrias 
#tatarias 
#makeup 
#minyakwangimurah 
#minyakwangi 
#parfume 
#bodymiss 
#perawatankulit 
#perawatankulit 
#perawatanwajah 
#wellness 
#oriflameindonesia 
#oriflamepurwokerto 
#oriflametangerang
#oriflamemurah
.
Tanya langsung dengan klik link berikut :
bit.ly/YukAdjiAjarin
bit.ly/YukAdjiAjarin
.
Atau klik link yang ada di Bio..
.
Atau anda sekedar ingin tau tentang saya dan Oriflame, bisnis yang saya jalani.. bisa kunjungi : ┏━━━━━━━━♛━━━━━━━━┓
>> kunjungi IG : @tentang.adjie.dan.oriflame ┗━━━━━━━━♛━━━━━━━━┛
.
Setelah itu langsung klik postingan kedua, dan anda mulai bisa simak tentang saya dan Oriflame yang merubah hidup saya..
OKEH, Fix Bangkok.. Butuh stimulus yang membuat kita harus bisa menabung, tipis tipis ajah dulu.. . #impian  #worklifebalance  #oriflamechangeslives  #BeSTCommunity  #alatrias  #tatarias  #makeup  #minyakwangimurah  #minyakwangi  #parfume  #bodymiss  #perawatankulit  #perawatankulit  #perawatanwajah  #wellness  #oriflameindonesia  #oriflamepurwokerto  #oriflametangerang  #oriflamemurah  . Tanya langsung dengan klik link berikut : bit.ly/YukAdjiAjarin bit.ly/YukAdjiAjarin . Atau klik link yang ada di Bio.. . Atau anda sekedar ingin tau tentang saya dan Oriflame, bisnis yang saya jalani.. bisa kunjungi : ┏━━━━━━━━♛━━━━━━━━┓ >> kunjungi IG : @tentang.adjie.dan.oriflame ┗━━━━━━━━♛━━━━━━━━┛ . Setelah itu langsung klik postingan kedua, dan anda mulai bisa simak tentang saya dan Oriflame yang merubah hidup saya..
Hemmm.. apapun tools nya klo ga punya jiwa untuk menggunakannya akan kurang maksimal.. Tidak perlu 24 or 48 MP, cukup 16MP juga udah bagus lumayanan..
.
nah,itu sama halnya dengan konsep mencari rezeki, apapun pekerjaannya klo ga pake jiwa dan semangat yang tinggi yaaa gitu gitu ajah hasilnya..
.
Dan beruntungnya skrg sy sudah punya bidang mencari rezeki bak kamera 48MP, tinggal bagaimana saya mempelajarinya lebih dalam untuk mendapatkan hasil yang lebih maksimal.. amin..
.
#impian 
#worklifebalance 
#oriflamechangeslives 
#BeSTCommunity 
#alatrias 
#tatarias 
#makeup 
#minyakwangimurah 
#minyakwangi 
#parfume 
#bodymiss 
#perawatankulit 
#perawatankulit 
#perawatanwajah 
#wellness 
#oriflameindonesia 
#oriflamepurwokerto 
#oriflametangerang
#oriflamemurah
.
Tanya langsung dengan klik link berikut :
bit.ly/YukAdjiAjarin
bit.ly/YukAdjiAjarin
.
Atau klik link yang ada di Bio..
.
Atau anda sekedar ingin tau tentang saya dan Oriflame, bisnis yang saya jalani.. bisa kunjungi : ┏━━━━━━━━♛━━━━━━━━┓
>> kunjungi IG : @tentang.adjie.dan.oriflame ┗━━━━━━━━♛━━━━━━━━┛
.
Setelah itu langsung klik postingan kedua, dan anda mulai bisa simak tentang saya dan Oriflame yang merubah hidup saya..
Hemmm.. apapun tools nya klo ga punya jiwa untuk menggunakannya akan kurang maksimal.. Tidak perlu 24 or 48 MP, cukup 16MP juga udah bagus lumayanan.. . nah,itu sama halnya dengan konsep mencari rezeki, apapun pekerjaannya klo ga pake jiwa dan semangat yang tinggi yaaa gitu gitu ajah hasilnya.. . Dan beruntungnya skrg sy sudah punya bidang mencari rezeki bak kamera 48MP, tinggal bagaimana saya mempelajarinya lebih dalam untuk mendapatkan hasil yang lebih maksimal.. amin.. . #impian  #worklifebalance  #oriflamechangeslives  #BeSTCommunity  #alatrias  #tatarias  #makeup  #minyakwangimurah  #minyakwangi  #parfume  #bodymiss  #perawatankulit  #perawatankulit  #perawatanwajah  #wellness  #oriflameindonesia  #oriflamepurwokerto  #oriflametangerang  #oriflamemurah  . Tanya langsung dengan klik link berikut : bit.ly/YukAdjiAjarin bit.ly/YukAdjiAjarin . Atau klik link yang ada di Bio.. . Atau anda sekedar ingin tau tentang saya dan Oriflame, bisnis yang saya jalani.. bisa kunjungi : ┏━━━━━━━━♛━━━━━━━━┓ >> kunjungi IG : @tentang.adjie.dan.oriflame ┗━━━━━━━━♛━━━━━━━━┛ . Setelah itu langsung klik postingan kedua, dan anda mulai bisa simak tentang saya dan Oriflame yang merubah hidup saya..
Hemmm.. apapun tools nya klo ga punya jiwa untuk menggunakannya akan kurang maksimal.. Tidak perlu 24 or 48 MP, cukup 16MP juga udah bagus lumayanan..
.
nah,itu sama halnya dengan konsep mencari rezeki, apapun pekerjaannya klo ga pake jiwa dan semangat yang tinggi yaaa gitu gitu ajah hasilnya..
.
Dan beruntungnya skrg sy sudah punya bidang mencari rezeki bak kamera 48MP, tinggal bagaimana saya mempelajarinya lebih dalam untuk mendapatkan hasil yang lebih maksimal.. amin..
.
#impian 
#worklifebalance 
#oriflamechangeslives 
#BeSTCommunity 
#alatrias 
#tatarias 
#makeup 
#minyakwangimurah 
#minyakwangi 
#parfume 
#bodymiss 
#perawatankulit 
#perawatankulit 
#perawatanwajah 
#wellness 
#oriflameindonesia 
#oriflamepurwokerto 
#oriflametangerang
#oriflamemurah
.
Tanya langsung dengan klik link berikut :
bit.ly/YukAdjiAjarin
bit.ly/YukAdjiAjarin
.
Atau klik link yang ada di Bio..
.
Atau anda sekedar ingin tau tentang saya dan Oriflame, bisnis yang saya jalani.. bisa kunjungi : ┏━━━━━━━━♛━━━━━━━━┓
>> kunjungi IG : @tentang.adjie.dan.oriflame ┗━━━━━━━━♛━━━━━━━━┛
.
Setelah itu langsung klik postingan kedua, dan anda mulai bisa simak tentang saya dan Oriflame yang merubah hidup saya..
Hemmm.. apapun tools nya klo ga punya jiwa untuk menggunakannya akan kurang maksimal.. Tidak perlu 24 or 48 MP, cukup 16MP juga udah bagus lumayanan.. . nah,itu sama halnya dengan konsep mencari rezeki, apapun pekerjaannya klo ga pake jiwa dan semangat yang tinggi yaaa gitu gitu ajah hasilnya.. . Dan beruntungnya skrg sy sudah punya bidang mencari rezeki bak kamera 48MP, tinggal bagaimana saya mempelajarinya lebih dalam untuk mendapatkan hasil yang lebih maksimal.. amin.. . #impian  #worklifebalance  #oriflamechangeslives  #BeSTCommunity  #alatrias  #tatarias  #makeup  #minyakwangimurah  #minyakwangi  #parfume  #bodymiss  #perawatankulit  #perawatankulit  #perawatanwajah  #wellness  #oriflameindonesia  #oriflamepurwokerto  #oriflametangerang  #oriflamemurah  . Tanya langsung dengan klik link berikut : bit.ly/YukAdjiAjarin bit.ly/YukAdjiAjarin . Atau klik link yang ada di Bio.. . Atau anda sekedar ingin tau tentang saya dan Oriflame, bisnis yang saya jalani.. bisa kunjungi : ┏━━━━━━━━♛━━━━━━━━┓ >> kunjungi IG : @tentang.adjie.dan.oriflame ┗━━━━━━━━♛━━━━━━━━┛ . Setelah itu langsung klik postingan kedua, dan anda mulai bisa simak tentang saya dan Oriflame yang merubah hidup saya..
Hemmm.. apapun tools nya klo ga punya jiwa untuk menggunakannya akan kurang maksimal.. Tidak perlu 24 or 48 MP, cukup 16MP juga udah bagus lumayanan..
.
nah,itu sama halnya dengan konsep mencari rezeki, apapun pekerjaannya klo ga pake jiwa dan semangat yang tinggi yaaa gitu gitu ajah hasilnya..
.
Dan beruntungnya skrg sy sudah punya bidang mencari rezeki bak kamera 48MP, tinggal bagaimana saya mempelajarinya lebih dalam untuk mendapatkan hasil yang lebih maksimal.. amin..
.
#impian 
#worklifebalance 
#oriflamechangeslives 
#BeSTCommunity 
#alatrias 
#tatarias 
#makeup 
#minyakwangimurah 
#minyakwangi 
#parfume 
#bodymiss 
#perawatankulit 
#perawatankulit 
#perawatanwajah 
#wellness 
#oriflameindonesia 
#oriflamepurwokerto 
#oriflametangerang
#oriflamemurah
.
Tanya langsung dengan klik link berikut :
bit.ly/YukAdjiAjarin
bit.ly/YukAdjiAjarin
.
Atau klik link yang ada di Bio..
.
Atau anda sekedar ingin tau tentang saya dan Oriflame, bisnis yang saya jalani.. bisa kunjungi : ┏━━━━━━━━♛━━━━━━━━┓
>> kunjungi IG : @tentang.adjie.dan.oriflame ┗━━━━━━━━♛━━━━━━━━┛
.
Setelah itu langsung klik postingan kedua, dan anda mulai bisa simak tentang saya dan Oriflame yang merubah hidup saya..
Hemmm.. apapun tools nya klo ga punya jiwa untuk menggunakannya akan kurang maksimal.. Tidak perlu 24 or 48 MP, cukup 16MP juga udah bagus lumayanan.. . nah,itu sama halnya dengan konsep mencari rezeki, apapun pekerjaannya klo ga pake jiwa dan semangat yang tinggi yaaa gitu gitu ajah hasilnya.. . Dan beruntungnya skrg sy sudah punya bidang mencari rezeki bak kamera 48MP, tinggal bagaimana saya mempelajarinya lebih dalam untuk mendapatkan hasil yang lebih maksimal.. amin.. . #impian  #worklifebalance  #oriflamechangeslives  #BeSTCommunity  #alatrias  #tatarias  #makeup  #minyakwangimurah  #minyakwangi  #parfume  #bodymiss  #perawatankulit  #perawatankulit  #perawatanwajah  #wellness  #oriflameindonesia  #oriflamepurwokerto  #oriflametangerang  #oriflamemurah  . Tanya langsung dengan klik link berikut : bit.ly/YukAdjiAjarin bit.ly/YukAdjiAjarin . Atau klik link yang ada di Bio.. . Atau anda sekedar ingin tau tentang saya dan Oriflame, bisnis yang saya jalani.. bisa kunjungi : ┏━━━━━━━━♛━━━━━━━━┓ >> kunjungi IG : @tentang.adjie.dan.oriflame ┗━━━━━━━━♛━━━━━━━━┛ . Setelah itu langsung klik postingan kedua, dan anda mulai bisa simak tentang saya dan Oriflame yang merubah hidup saya..
SELAMAT HARI RAYA !!
💥 VISIT : 💥 DEMAND 💥 PERFUMES! 💥
👑 OFFICIAL : @AMIRPERFUMESHOP™ 👑
🔥 ORDER BY W/APP! : 011-1215-8633 🔥
🎺 FOLLOW JE #SAYANAKBELICOMBO 🎺
▶
#assalamualaikum #sayajualminyakwangi
▶
🚹 DEMAND"S : #AMIRPERFUMESHOP 🚹
🆕 20ML PARFUM! 🆙 E.D.P PACKAGE! 🆕
🆒 BUY, [ 2 ] RM 55 🆙 BUY, [ 4 ] RM100 🆒
🆗 PAKEJ, AGENT! 🆙 SET, [12] RM300 🆗
▶
#codkualalumpur + #freepostagemalaysia
▶
📢 ( 35'ML ) #AMIRINSPIREDPERFUME 📢
📌 INSPIRED, FROM THE BEST BRAND! 📌
💯 1 PCS RM 35 / BUY 3 RM'100 ONLY! 💯
🎁 PROMO BUY, 'COMBO' + FREEGIFT !! 🎁
▶
@amirperfumeshop @amirpocketperfume
▶
🚺 V•S MIST'S: #AZEERAONLINESHOP 🚺
🌹 VICTORIA'S SECRET, 250ML PACK !! 🌹
🌹 PROMO SET, 4'Units RM 200 ONLY !! 🌹
🌹 AGENT, 🌹 DROPSHIP, 🌹 WANTED! 🌹
▶
@azeeraperfumeshop @azeeraonlineshop
▶
💛 [ THANK'S GUY'S. FOR SUPPORTING US! ] 💚
▶ #sayajualperfume #visitmyigshopmalaysia ◀
#visitmyigshop #sayajualonline #perfumemurah
▶ #terimakasihagents | #amirpocketperfume ◀
#sayajualperfumemurah #minyakwangimalaysia
▶ #jualperfumeonline ° #azeeraperfumeshop ◀
 #purseperfume #minyakwangi #pocketperfume
▶ #visitmyigmalaysia ™ #minyakwangimurah ◀
#trustedsellermalaysia #perfumemurahmalaysia
▶ #minyakwangionline ' #freedeliveryinklarea ◀
💙 [ #instashopmurah (^_^) #sayajualmurah ] 💜
SELAMAT HARI RAYA !! 💥 VISIT : 💥 DEMAND 💥 PERFUMES! 💥 👑 OFFICIAL : @AMIRPERFUMESHOP™ 👑 🔥 ORDER BY W/APP! : 011-1215-8633 🔥 🎺 FOLLOW JE #SAYANAKBELICOMBO  🎺 ▶ #assalamualaikum  #sayajualminyakwangi  ▶ 🚹 DEMAND"S : #AMIRPERFUMESHOP  🚹 🆕 20ML PARFUM! 🆙 E.D.P PACKAGE! 🆕 🆒 BUY, [ 2 ] RM 55 🆙 BUY, [ 4 ] RM100 🆒 🆗 PAKEJ, AGENT! 🆙 SET, [12] RM300 🆗 ▶ #codkualalumpur  + #freepostagemalaysia  ▶ 📢 ( 35'ML ) #AMIRINSPIREDPERFUME  📢 📌 INSPIRED, FROM THE BEST BRAND! 📌 💯 1 PCS RM 35 / BUY 3 RM'100 ONLY! 💯 🎁 PROMO BUY, 'COMBO' + FREEGIFT !! 🎁 ▶ @amirperfumeshop @amirpocketperfume ▶ 🚺 V•S MIST'S: #AZEERAONLINESHOP  🚺 🌹 VICTORIA'S SECRET, 250ML PACK !! 🌹 🌹 PROMO SET, 4'Units RM 200 ONLY !! 🌹 🌹 AGENT, 🌹 DROPSHIP, 🌹 WANTED! 🌹 ▶ @azeeraperfumeshop @azeeraonlineshop ▶ 💛 [ THANK'S GUY'S. FOR SUPPORTING US! ] 💚 ▶ #sayajualperfume  #visitmyigshopmalaysia  ◀ #visitmyigshop  #sayajualonline  #perfumemurah  ▶ #terimakasihagents  | #amirpocketperfume  ◀ #sayajualperfumemurah  #minyakwangimalaysia  ▶ #jualperfumeonline  ° #azeeraperfumeshop  ◀ #purseperfume  #minyakwangi  #pocketperfume  ▶ #visitmyigmalaysia  ™ #minyakwangimurah  ◀ #trustedsellermalaysia  #perfumemurahmalaysia  ▶ #minyakwangionline  ' #freedeliveryinklarea  ◀ 💙 [ #instashopmurah  (^_^) #sayajualmurah  ] 💜
Assalamualaikum... Minyak dari haruman kayu gaharu 
#Dari segi kesihatan adalah sangat baik. 
#sesuai di bawa di masjit tanpa alkohol

#haruman gaharu juge blh memberi kesegaran aura nya baik untuk tubuh badan kita.. #haruman gaharu jua sesuai peringkat umur 
Sesiape yg berminat blh lh msg sy atau cll 
Sekian terima

#bukhoor
#bukhoorgaharu
#bukhoorperfume
#minyakwangibukhoor
#pewangirumah
#pewangibukhoor
#minyakwangiarab 
#minyakwangi 
#perfume 
#perfumes
#minyakwangi
#agarwood
#loveperfum
#oud
#haruman
#minyakwangimurah
#wangi
Assalamualaikum... Minyak dari haruman kayu gaharu #Dari  segi kesihatan adalah sangat baik. #sesuai  di bawa di masjit tanpa alkohol #haruman  gaharu juge blh memberi kesegaran aura nya baik untuk tubuh badan kita.. #haruman  gaharu jua sesuai peringkat umur Sesiape yg berminat blh lh msg sy atau cll Sekian terima #bukhoor  #bukhoorgaharu  #bukhoorperfume  #minyakwangibukhoor  #pewangirumah  #pewangibukhoor  #minyakwangiarab  #minyakwangi  #perfume  #perfumes  #minyakwangi  #agarwood  #loveperfum  #oud  #haruman  #minyakwangimurah  #wangi 
Assalamualaikum... Minyak dari haruman kayu gaharu 
#Dari segi kesihatan adalah sangat baik. 
#sesuai di bawa di masjit tanpa alkohol

#haruman gaharu juge blh memberi kesegaran aura nya baik untuk tubuh badan kita.. #haruman gaharu jua sesuai peringkat umur 
Sesiape yg berminat blh lh msg sy atau cll 
Sekian terima

#bukhoor
#bukhoorgaharu
#bukhoorperfume
#minyakwangibukhoor
#pewangirumah
#pewangibukhoor
#minyakwangiarab 
#minyakwangi 
#perfume 
#perfumes
#minyakwangi
#agarwood
#loveperfum
#oud
#haruman
#minyakwangimurah
#wangi
Assalamualaikum... Minyak dari haruman kayu gaharu #Dari  segi kesihatan adalah sangat baik. #sesuai  di bawa di masjit tanpa alkohol #haruman  gaharu juge blh memberi kesegaran aura nya baik untuk tubuh badan kita.. #haruman  gaharu jua sesuai peringkat umur Sesiape yg berminat blh lh msg sy atau cll Sekian terima #bukhoor  #bukhoorgaharu  #bukhoorperfume  #minyakwangibukhoor  #pewangirumah  #pewangibukhoor  #minyakwangiarab  #minyakwangi  #perfume  #perfumes  #minyakwangi  #agarwood  #loveperfum  #oud  #haruman  #minyakwangimurah  #wangi 
Assalamualaikum... Minyak dari haruman kayu gaharu 
#Dari segi kesihatan adalah sangat baik. 
#sesuai di bawa di masjit tanpa alkohol

#haruman gaharu juge blh memberi kesegaran aura nya baik untuk tubuh badan kita.. #haruman gaharu jua sesuai peringkat umur 
Sesiape yg berminat blh lh msg sy atau cll 
Sekian terima

#bukhoor
#bukhoorgaharu
#bukhoorperfume
#minyakwangibukhoor
#pewangirumah
#pewangibukhoor
#minyakwangiarab 
#minyakwangi 
#perfume 
#perfumes
#minyakwangi
#agarwood
#loveperfum
#oud
#haruman
#minyakwangimurah
#wangi
#perfummalaysia
Assalamualaikum... Minyak dari haruman kayu gaharu #Dari  segi kesihatan adalah sangat baik. #sesuai  di bawa di masjit tanpa alkohol #haruman  gaharu juge blh memberi kesegaran aura nya baik untuk tubuh badan kita.. #haruman  gaharu jua sesuai peringkat umur Sesiape yg berminat blh lh msg sy atau cll Sekian terima #bukhoor  #bukhoorgaharu  #bukhoorperfume  #minyakwangibukhoor  #pewangirumah  #pewangibukhoor  #minyakwangiarab  #minyakwangi  #perfume  #perfumes  #minyakwangi  #agarwood  #loveperfum  #oud  #haruman  #minyakwangimurah  #wangi  #perfummalaysia 
Assalamualaikum... Minyak dari haruman kayu gaharu 
#Dari segi kesihatan adalah sangat baik. 
#sesuai di bawa di masjit tanpa alkohol

#haruman gaharu juge blh memberi kesegaran aura nya baik untuk tubuh badan kita.. #haruman gaharu jua sesuai peringkat umur 
Sesiape yg berminat blh lh msg sy atau cll 
Sekian terima

#bukhoor 
#bukhoorburner 
#bukhoorgaharu
#bukhoorperfume
#minyakwangibukhoor
#pewangirumah
#pewangibukhoor
#minyakwangiarab 
#minyakwangi 
#perfume 
#perfumes
#minyakwangi
#agarwood
#loveperfum
#oud
#perfummurah
#perfummalaysia
#minyakwangimurah
Assalamualaikum... Minyak dari haruman kayu gaharu #Dari  segi kesihatan adalah sangat baik. #sesuai  di bawa di masjit tanpa alkohol #haruman  gaharu juge blh memberi kesegaran aura nya baik untuk tubuh badan kita.. #haruman  gaharu jua sesuai peringkat umur Sesiape yg berminat blh lh msg sy atau cll Sekian terima #bukhoor  #bukhoorburner  #bukhoorgaharu  #bukhoorperfume  #minyakwangibukhoor  #pewangirumah  #pewangibukhoor  #minyakwangiarab  #minyakwangi  #perfume  #perfumes  #minyakwangi  #agarwood  #loveperfum  #oud  #perfummurah  #perfummalaysia  #minyakwangimurah 
Assalamualaikum... Minyak dari haruman kayu gaharu 
#Dari segi kesihatan adalah sangat baik. 
#sesuai di bawa di masjit tanpa alkohol

#haruman gaharu juge blh memberi kesegaran aura nya baik untuk tubuh badan kita.. #haruman gaharu jua sesuai peringkat umur 
Sesiape yg berminat blh lh msg sy atau cll 
Sekian terima

#bukhoor 
#bukhoorburner 
#bukhoorgaharu
#bukhoorperfume
#minyakwangibukhoor
#pewangirumah
#pewangibukhoor
#minyakwangiarab 
#minyakwangi 
#perfume 
#perfumes
#minyakwangi
#agarwood
#loveperfum
#minyakwangimurah
#wangi
#perfummurah
#perfummalaysia
Assalamualaikum... Minyak dari haruman kayu gaharu #Dari  segi kesihatan adalah sangat baik. #sesuai  di bawa di masjit tanpa alkohol #haruman  gaharu juge blh memberi kesegaran aura nya baik untuk tubuh badan kita.. #haruman  gaharu jua sesuai peringkat umur Sesiape yg berminat blh lh msg sy atau cll Sekian terima #bukhoor  #bukhoorburner  #bukhoorgaharu  #bukhoorperfume  #minyakwangibukhoor  #pewangirumah  #pewangibukhoor  #minyakwangiarab  #minyakwangi  #perfume  #perfumes  #minyakwangi  #agarwood  #loveperfum  #minyakwangimurah  #wangi  #perfummurah  #perfummalaysia 
🌟BVLGARI NEW ARRIVAL 💥
.
BVLGARI OMNIA PINK SAPPHIRE EDT
.
.
Available size 👇🏻
👉🏻5ml RM45
👉🏻15ml RM65
.
.
. 😍Senang nak bawa travel👛
.
.
🎁 Sesuai nak bg Gift 💝 .
100% Original Perfume 
Berminat?
.
DM/ WhatsApp 016-3216220 sekarang!!
DM/ WhatsApp 016-3216220 Sekarang!!
DM/ WhatsApp 016-3216220 Sekarang .
.
.
#originalperfume #minyakwangimurah #brandedperfume #perfumetravel #sayajual #sayajualmurah #miniperfume #perfume #womenperfume #perfumemalaysia #minyakwangioriginalmurah #perfumelovers #perfumecollection #bvlgari #bvlgariperfume #bvlgariomnia #bvlgariomniapinksapphire #edt #minyakwangionline #minyakwangioriginal 
#perfumeminiatureoriginal #perfumeforgift #originalperfumeminiature #perfumelover #perfumeholics #originalperfumeminiature 
#perfumeminiature
🌟BVLGARI NEW ARRIVAL 💥 . BVLGARI OMNIA PINK SAPPHIRE EDT . . Available size 👇🏻 👉🏻5ml RM45 👉🏻15ml RM65 . . . 😍Senang nak bawa travel👛 . . 🎁 Sesuai nak bg Gift 💝 . 100% Original Perfume Berminat? . DM/ WhatsApp 016-3216220 sekarang!! DM/ WhatsApp 016-3216220 Sekarang!! DM/ WhatsApp 016-3216220 Sekarang . . . #originalperfume  #minyakwangimurah  #brandedperfume  #perfumetravel  #sayajual  #sayajualmurah  #miniperfume  #perfume  #womenperfume  #perfumemalaysia  #minyakwangioriginalmurah  #perfumelovers  #perfumecollection  #bvlgari  #bvlgariperfume  #bvlgariomnia  #bvlgariomniapinksapphire  #edt  #minyakwangionline  #minyakwangioriginal  #perfumeminiatureoriginal  #perfumeforgift  #originalperfumeminiature  #perfumelover  #perfumeholics  #originalperfumeminiature  #perfumeminiature 
.
Musim perayaan ni senang nk bawak poket perfume special edition 15ml ni. Dapat menghapuskan bau2 masam ketika beraya 😛 Baru selesa dan menyenangkan
.
Selamat Hari Raya. Drive safe
.
#inspiredperfume
#inspiredperfumemurah 
#inspiredperfumemalaysia
#minyakwangi
#minyakwangimurah
#perfumemurah
#perfumemurahmalaysia
#giveawaycontestmalaysia
#therepublicofperfume
#tropraya
#rayabersamatrop
#troprayalah
DOLCE & GABBANA Light Blue EDT 4.5ml
.
.
RM55
.
💦Bau Fresh aquatic 💧
.
😍Senang nak bawa travel👛
.
.
100% Original Perfume .
Berminat?
.
DM/ WhatsApp 016-3216220 sekarang!!
DM/ WhatsApp 016-3216220 Sekarang!!
DM/ WhatsApp 016-3216220 Sekarang .
.
.
#originalperfume #minyakwangimurah #brandedperfume #miniperfume #perfume #womenperfume #perfumemalaysia #minyakwangioriginalmurah #perfumelovers #perfumecollection #dolcegabbanalightblue #dolcegabbana #edt #minyakwangionline #minyakwangioriginal #perfumeminiature  #perfumeminiatureoriginal 
#travelsprayperfume #travelsizeperfume #pursesprayperfume #miniperfumemalaysia #perfumeforgift #giftsetperfume #originalperfumetester #perfumelover #perfumeholics #originalperfumeminiature #perfumeminiature #perfumeminiatureoriginal
DOLCE & GABBANA Light Blue EDT 4.5ml . . RM55 . 💦Bau Fresh aquatic 💧 . 😍Senang nak bawa travel👛 . . 100% Original Perfume . Berminat? . DM/ WhatsApp 016-3216220 sekarang!! DM/ WhatsApp 016-3216220 Sekarang!! DM/ WhatsApp 016-3216220 Sekarang . . . #originalperfume  #minyakwangimurah  #brandedperfume  #miniperfume  #perfume  #womenperfume  #perfumemalaysia  #minyakwangioriginalmurah  #perfumelovers  #perfumecollection  #dolcegabbanalightblue  #dolcegabbana  #edt  #minyakwangionline  #minyakwangioriginal  #perfumeminiature  #perfumeminiatureoriginal  #travelsprayperfume  #travelsizeperfume  #pursesprayperfume  #miniperfumemalaysia  #perfumeforgift  #giftsetperfume  #originalperfumetester  #perfumelover  #perfumeholics  #originalperfumeminiature  #perfumeminiature  #perfumeminiatureoriginal 
Sebut bau woody takut betul setengah orang, sebab dia ingat bau busuk😅

Bau woody la yang selalunya mahal. Harga kayu wangi vs buah/bunga banyak bezanya. Cuba tengok harga sandalwood atau cedar dengan selonggok buah. 
Kayu penghasilannya tak sebanyak/semudah bunga/buah, menyebabkan note kekayuan ni sangat dipandang tinggi oleh golongan elit/bangsawan.

#botaniqueparfum 
#perfumemesrasolat
#perfumemurah
#perfumemalaysia
#perfumeoriginal
#perfumehalal
#perfumewanita
#perfumetahanlama
#pasirgudang
#super100k
#ajimaura
#perfumelovers
#perfumelelaki
#bautahanlama
#perfumecollection
#eaudeparfum
#fragrance
#bazaarpaknil 
#cspscs
#minyakwangimalaysia
#minyakwangihalal
#minyakwangioriginal
#minyakwangimurah
#minyakwangihantaran
#ipta
#terapiinstagram
#minyakwangiwanita
#minyakwangilelaki
#politeknikibrahimsultan
#biteallteam
Sebut bau woody takut betul setengah orang, sebab dia ingat bau busuk😅 Bau woody la yang selalunya mahal. Harga kayu wangi vs buah/bunga banyak bezanya. Cuba tengok harga sandalwood atau cedar dengan selonggok buah. Kayu penghasilannya tak sebanyak/semudah bunga/buah, menyebabkan note kekayuan ni sangat dipandang tinggi oleh golongan elit/bangsawan. #botaniqueparfum  #perfumemesrasolat  #perfumemurah  #perfumemalaysia  #perfumeoriginal  #perfumehalal  #perfumewanita  #perfumetahanlama  #pasirgudang  #super100k  #ajimaura  #perfumelovers  #perfumelelaki  #bautahanlama  #perfumecollection  #eaudeparfum  #fragrance  #bazaarpaknil  #cspscs  #minyakwangimalaysia  #minyakwangihalal  #minyakwangioriginal  #minyakwangimurah  #minyakwangihantaran  #ipta  #terapiinstagram  #minyakwangiwanita  #minyakwangilelaki  #politeknikibrahimsultan  #biteallteam 
Authentic Bvlgaria Man Black Cologne set *100ml perfume, 75ml shower gel, 75ml after shave balm *RM220 ONLY ! ready stock, brand new *Personally I love the cosmetics pouch much, the details and quality is there.

#tommyteam1212
#kedaiig #kedaionline #kedaiminyakwangi #perfumemurah #perfumemalaysia #igersmy #igmalaysia #raya2018 #bazaarraya #bazaarpaknil #minyakwangimalaysia #minyakwangimurah #minyakwangi #jalanjalan #pavilionkl #subangjaya #ootdmalaysia #shawl #shoppingraya #ootdraya #ootdmalaysia #syjualminyakwangi #syjual #sayajual #sayajualonline #rayasale
Authentic Bvlgaria Man Black Cologne set *100ml perfume, 75ml shower gel, 75ml after shave balm *RM220 ONLY ! ready stock, brand new *Personally I love the cosmetics pouch much, the details and quality is there. #tommyteam1212  #kedaiig  #kedaionline  #kedaiminyakwangi  #perfumemurah  #perfumemalaysia  #igersmy  #igmalaysia  #raya2018  #bazaarraya  #bazaarpaknil  #minyakwangimalaysia  #minyakwangimurah  #minyakwangi  #jalanjalan  #pavilionkl  #subangjaya  #ootdmalaysia  #shawl  #shoppingraya  #ootdraya  #ootdmalaysia  #syjualminyakwangi  #syjual  #sayajual  #sayajualonline  #rayasale 
Hari Kemenangan telah tiba.. Kesucian hati dan Fisik menjadi penghias hari nan suci ini
Kami keluarga besar Ismail Hassan Parfumery Ismail Wangi mengucapkan Happy Eid Mubarak 1439 H
.
Wewangian untuk Idul Fitri yang Wewangian by @ismailwangi
.
Ismail Hassan Parfumery
Solusi Wangi'mu
.
Ismail Hassan Parfumery
Pusat Parfum Termurah & Terlengkap di kota Surakarta
Phone: 08170633330
Alamat : Jl.Kapten Mulyadi no 189 Pasar Kliwon Surakarta
Ig: @ismailwangi
Fb: ismailwangi
.
Support concept, copy writing & creative design by @mediamarketingcommunications
.
#solo #parfum #ismailhassanparfumery #minyakwangimurah #harum #wangi #pengharum #indonesia #jawatengah #pusatparfum #parfummurah #soloparfum #pusatparfumsolo #pusatminyakwangisolo #pusatparfummurah #pusatminyakwangi #kulinerhalalindonesia #khi #xmuff #parfumbranded #happyeid #parfumgrosir #grosirparfum #grosirminyakwangi #parfumcenter #idulfitri #lebaran #harirayaidulfitri #syawal #jumahmubarak
Hari Kemenangan telah tiba.. Kesucian hati dan Fisik menjadi penghias hari nan suci ini Kami keluarga besar Ismail Hassan Parfumery Ismail Wangi mengucapkan Happy Eid Mubarak 1439 H . Wewangian untuk Idul Fitri yang Wewangian by @ismailwangi . Ismail Hassan Parfumery Solusi Wangi'mu . Ismail Hassan Parfumery Pusat Parfum Termurah & Terlengkap di kota Surakarta Phone: 08170633330 Alamat : Jl.Kapten Mulyadi no 189 Pasar Kliwon Surakarta Ig: @ismailwangi Fb: ismailwangi . Support concept, copy writing & creative design by @mediamarketingcommunications . #solo  #parfum  #ismailhassanparfumery  #minyakwangimurah  #harum  #wangi  #pengharum  #indonesia  #jawatengah  #pusatparfum  #parfummurah  #soloparfum  #pusatparfumsolo  #pusatminyakwangisolo  #pusatparfummurah  #pusatminyakwangi  #kulinerhalalindonesia  #khi  #xmuff  #parfumbranded  #happyeid  #parfumgrosir  #grosirparfum  #grosirminyakwangi  #parfumcenter  #idulfitri  #lebaran  #harirayaidulfitri  #syawal  #jumahmubarak 
Allahuakbar, allahuakbar, allahuakbar, walillailham 😇
Segenap tim Rifanor.id mengucapkan selamat hari raya idul fitri 1 syawal 1439 Hijriah 🙏
Semoga segala kesalahan kita kepada sesama manusia dan kepada sang khaliq dapat termaafkan, agar kita dapat kembali ke fitri 😊
.
Jangan lupa untuk memenuhi hari-harimu, belilah parfum hanya di Rifanor.id, lebaran berkah, harum pun mewah. Cobalah, karena wangi anda adalah kebahagiaan kami
.
#minyakwangi #minyakwangiwanita #minyakwangimurah #minyakwangionline #minyakwangilelaki #parfunm #parfumgrosir #parfumbaru #parfumshop #parfumewah #parfumbranded #parfumlaris #indonesia #medan #pengusahaonline #pengusahakeren #rifanor #rifanorindonesia #rifanormedan #rifanor.id #idulfitri #idulfitri2018 #idulfitri1439h
Allahuakbar, allahuakbar, allahuakbar, walillailham 😇 Segenap tim Rifanor.id mengucapkan selamat hari raya idul fitri 1 syawal 1439 Hijriah 🙏 Semoga segala kesalahan kita kepada sesama manusia dan kepada sang khaliq dapat termaafkan, agar kita dapat kembali ke fitri 😊 . Jangan lupa untuk memenuhi hari-harimu, belilah parfum hanya di Rifanor.id, lebaran berkah, harum pun mewah. Cobalah, karena wangi anda adalah kebahagiaan kami . #minyakwangi  #minyakwangiwanita  #minyakwangimurah  #minyakwangionline  #minyakwangilelaki  #parfunm  #parfumgrosir  #parfumbaru  #parfumshop  #parfumewah  #parfumbranded  #parfumlaris  #indonesia  #medan  #pengusahaonline  #pengusahakeren  #rifanor  #rifanorindonesia  #rifanormedan  #rifanor .id #idulfitri  #idulfitri2018  #idulfitri1439h 
Semoga bisa jadi renungan dihari yang suci agar senantiasa memperbaiki diri..
.
THINK POSITF..
.
#impian 
#worklifebalance 
#oriflamechangeslives 
#BeSTCommunity 
#alatrias 
#tatarias 
#makeup 
#minyakwangimurah 
#minyakwangi 
#parfume 
#bodymiss 
#perawatankulit 
#perawatankulit 
#perawatanwajah 
#wellness 
#oriflameindonesia 
#oriflamepurwokerto 
#oriflametangerang
#oriflamemurah
.
Tanya langsung dengan klik link berikut :
bit.ly/YukAdjiAjarin
bit.ly/YukAdjiAjarin
.
Atau klik link yang ada di Bio..
.
Atau anda sekedar ingin tau tentang saya dan Oriflame, bisnis yang saya jalani.. bisa kunjungi : ┏━━━━━━━━♛━━━━━━━━┓
>> kunjungi IG : @tentang.adjie.dan.oriflame ┗━━━━━━━━♛━━━━━━━━┛
.
Setelah itu langsung klik postingan kedua, dan anda mulai bisa simak tentang saya dan Oriflame yang merubah hidup saya..
Semoga bisa jadi renungan dihari yang suci agar senantiasa memperbaiki diri.. . THINK POSITF.. . #impian  #worklifebalance  #oriflamechangeslives  #BeSTCommunity  #alatrias  #tatarias  #makeup  #minyakwangimurah  #minyakwangi  #parfume  #bodymiss  #perawatankulit  #perawatankulit  #perawatanwajah  #wellness  #oriflameindonesia  #oriflamepurwokerto  #oriflametangerang  #oriflamemurah  . Tanya langsung dengan klik link berikut : bit.ly/YukAdjiAjarin bit.ly/YukAdjiAjarin . Atau klik link yang ada di Bio.. . Atau anda sekedar ingin tau tentang saya dan Oriflame, bisnis yang saya jalani.. bisa kunjungi : ┏━━━━━━━━♛━━━━━━━━┓ >> kunjungi IG : @tentang.adjie.dan.oriflame ┗━━━━━━━━♛━━━━━━━━┛ . Setelah itu langsung klik postingan kedua, dan anda mulai bisa simak tentang saya dan Oriflame yang merubah hidup saya..
🔔 PERFUME RAYA !! 🔔
💥 20'ML EDP 💥 MUDAH 💥 MURAH2 💥
👑 OFFICIAL : @AMIRPERFUMESHOP™ 👑
🔥 ORDER BY W/APP! : 011-1215-8633 🔥
🎺 FOLLOW JE #SAYANAKBELICOMBO 🎺
▶
#assalamualaikum #sayajualminyakwangi
▶
🚹 PERFUMES!: #AMIRPERFUMESHOP 🚹
🆕 20ML PARFUM! 🆙 E.D.P PACKAGE! 🆕
🆒 BUY, [ 2 ] RM 55 🆙 BUY, [ 4 ] RM100 🆒
🆗 PAKEJ, AGENT! 🆙 SET, [12] RM300 🆗
▶
#codkualalumpur + #freepostagemalaysia
▶
📢 ( 35'ML ) #AMIRINSPIREDPERFUME 📢
📌 INSPIRED, FROM THE BEST BRAND! 📌
💯 1 PCS RM 35 / BUY 3 RM'100 ONLY! 💯
🎁 PROMO BUY, 'COMBO' + FREEGIFT !! 🎁
▶
@amirperfumeshop @amirpocketperfume
▶
🚺 V•S MIST'S: #AZEERAONLINESHOP 🚺
🌹 VICTORIA'S SECRET, 250ML PACK !! 🌹
🌹 PROMO SET, 4'Units RM 200 ONLY !! 🌹
🌹 AGENT, 🌹 DROPSHIP, 🌹 WANTED! 🌹
▶
@azeeraperfumeshop @azeeraonlineshop
▶
💛 [ THANK'S GUY'S. FOR SUPPORTING US! ] 💚
▶ #sayajualperfume #visitmyigshopmalaysia ◀
#visitmyigshop #sayajualonline #perfumemurah
▶ #terimakasihagents | #amirpocketperfume ◀
#sayajualperfumemurah #minyakwangimalaysia
▶ #jualperfumeonline ° #azeeraperfumeshop ◀
 #purseperfume #minyakwangi #pocketperfume
▶ #visitmyigmalaysia ™ #minyakwangimurah ◀
#trustedsellermalaysia #perfumemurahmalaysia
▶ #minyakwangionline ' #freedeliveryinklarea ◀
💙 [ #instashopmurah (^_^) #sayajualmurah ] 💜
🔔 PERFUME RAYA !! 🔔 💥 20'ML EDP 💥 MUDAH 💥 MURAH2 💥 👑 OFFICIAL : @AMIRPERFUMESHOP™ 👑 🔥 ORDER BY W/APP! : 011-1215-8633 🔥 🎺 FOLLOW JE #SAYANAKBELICOMBO  🎺 ▶ #assalamualaikum  #sayajualminyakwangi  ▶ 🚹 PERFUMES!: #AMIRPERFUMESHOP  🚹 🆕 20ML PARFUM! 🆙 E.D.P PACKAGE! 🆕 🆒 BUY, [ 2 ] RM 55 🆙 BUY, [ 4 ] RM100 🆒 🆗 PAKEJ, AGENT! 🆙 SET, [12] RM300 🆗 ▶ #codkualalumpur  + #freepostagemalaysia  ▶ 📢 ( 35'ML ) #AMIRINSPIREDPERFUME  📢 📌 INSPIRED, FROM THE BEST BRAND! 📌 💯 1 PCS RM 35 / BUY 3 RM'100 ONLY! 💯 🎁 PROMO BUY, 'COMBO' + FREEGIFT !! 🎁 ▶ @amirperfumeshop @amirpocketperfume ▶ 🚺 V•S MIST'S: #AZEERAONLINESHOP  🚺 🌹 VICTORIA'S SECRET, 250ML PACK !! 🌹 🌹 PROMO SET, 4'Units RM 200 ONLY !! 🌹 🌹 AGENT, 🌹 DROPSHIP, 🌹 WANTED! 🌹 ▶ @azeeraperfumeshop @azeeraonlineshop ▶ 💛 [ THANK'S GUY'S. FOR SUPPORTING US! ] 💚 ▶ #sayajualperfume  #visitmyigshopmalaysia  ◀ #visitmyigshop  #sayajualonline  #perfumemurah  ▶ #terimakasihagents  | #amirpocketperfume  ◀ #sayajualperfumemurah  #minyakwangimalaysia  ▶ #jualperfumeonline  ° #azeeraperfumeshop  ◀ #purseperfume  #minyakwangi  #pocketperfume  ▶ #visitmyigmalaysia  ™ #minyakwangimurah  ◀ #trustedsellermalaysia  #perfumemurahmalaysia  ▶ #minyakwangionline  ' #freedeliveryinklarea  ◀ 💙 [ #instashopmurah  (^_^) #sayajualmurah  ] 💜
.
.
Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri buat semua followers. Besok jangan lupa sembur-sembur FR Perfume yer. Baru semangat nak beraya .
Promotion masih valid lagi tau RM30 sahaja
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#minyakwangimurah #minyakwangi #perfumehalal #perfumemurah #haruman #lokalah #lokalmy #bazarpaknil #bajuraya #biskutraya #neelofa #nelydiasenrose #uqashasenrose #fashasandha #noradanish #fattahamin #rosmahmansor #najibrazak #handbegmurah #jammurah #ubatkurus #kosmetikmurah #kasutmurah #dramamrgrey #dramasangat #amyrarosli #syafikkyle #syafiqkyle #dramanur
. . Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri buat semua followers. Besok jangan lupa sembur-sembur FR Perfume yer. Baru semangat nak beraya . Promotion masih valid lagi tau RM30 sahaja . . . . . . . . . . . . . #minyakwangimurah  #minyakwangi  #perfumehalal  #perfumemurah  #haruman  #lokalah  #lokalmy  #bazarpaknil  #bajuraya  #biskutraya  #neelofa  #nelydiasenrose  #uqashasenrose  #fashasandha  #noradanish  #fattahamin  #rosmahmansor  #najibrazak  #handbegmurah  #jammurah  #ubatkurus  #kosmetikmurah  #kasutmurah  #dramamrgrey  #dramasangat  #amyrarosli  #syafikkyle  #syafiqkyle  #dramanur 
.
.
Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri buat semua followers. Besok jangan lupa sembur-sembur FR Perfume yer. Baru semangat nak beraya .
Promotion masih valid lagi tau RM30 sahaja
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#minyakwangimurah #minyakwangi #perfumehalal #perfumemurah #haruman #lokalah #lokalmy #bazarpaknil #bajuraya #biskutraya #neelofa #nelydiasenrose #uqashasenrose #fashasandha #noradanish #fattahamin #rosmahmansor #najibrazak #handbegmurah #jammurah #ubatkurus #kosmetikmurah #kasutmurah #dramamrgrey #dramasangat #amyrarosli #syafikkyle #syafiqkyle #dramanur
. . Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri buat semua followers. Besok jangan lupa sembur-sembur FR Perfume yer. Baru semangat nak beraya . Promotion masih valid lagi tau RM30 sahaja . . . . . . . . . . . . . #minyakwangimurah  #minyakwangi  #perfumehalal  #perfumemurah  #haruman  #lokalah  #lokalmy  #bazarpaknil  #bajuraya  #biskutraya  #neelofa  #nelydiasenrose  #uqashasenrose  #fashasandha  #noradanish  #fattahamin  #rosmahmansor  #najibrazak  #handbegmurah  #jammurah  #ubatkurus  #kosmetikmurah  #kasutmurah  #dramamrgrey  #dramasangat  #amyrarosli  #syafikkyle  #syafiqkyle  #dramanur 
.
.
Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri buat semua followers. Besok jangan lupa sembur-sembur FR Perfume yer. Baru semangat nak beraya .
Promotion masih valid lagi tau RM30 sahaja
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#minyakwangimurah #minyakwangi #perfumehalal #perfumemurah #haruman #lokalah #lokalmy #bazarpaknil #bajuraya #biskutraya #neelofa #nelydiasenrose #uqashasenrose #fashasandha #noradanish #fattahamin #rosmahmansor #najibrazak #handbegmurah #jammurah #ubatkurus #kosmetikmurah #kasutmurah #dramamrgrey #dramasangat #amyrarosli #syafikkyle #syafiqkyle #dramanur
. . Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri buat semua followers. Besok jangan lupa sembur-sembur FR Perfume yer. Baru semangat nak beraya . Promotion masih valid lagi tau RM30 sahaja . . . . . . . . . . . . . #minyakwangimurah  #minyakwangi  #perfumehalal  #perfumemurah  #haruman  #lokalah  #lokalmy  #bazarpaknil  #bajuraya  #biskutraya  #neelofa  #nelydiasenrose  #uqashasenrose  #fashasandha  #noradanish  #fattahamin  #rosmahmansor  #najibrazak  #handbegmurah  #jammurah  #ubatkurus  #kosmetikmurah  #kasutmurah  #dramamrgrey  #dramasangat  #amyrarosli  #syafikkyle  #syafiqkyle  #dramanur 
ASSALAMUALAIKUM.

HARUMAN BOUKHOUR DI PERBUAT DARI RAMUAN TRADISIONAL DARI NEGARA ARAB AMAT SESUAI UTK KESIHATAN, MENGHARUM KAN RUANGAN RUMAH, MAJLIS ZIKIR DN KEGUNAAN YG LAIN ... KEPADA YG BERMINAT BLH LAH HUBUNGI KAMI.

HARGA:RM 120

BERAT 40GRAM

#bukhoor 
#bukhoorburner 
#bukhoorgaharu
#bukhoorperfume
#minyakwangibukhoor
#pewangirumah
#pewangibukhoor
#minyakwangiarab 
#minyakwangi 
#perfume 
#perfumes
#minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#perfummurah
#perfummalaysia
AssalamualaikumAssalamualaikum... Minyak dari haruman gaharu, hajar, musk, oud.. #Dari segi kesihatan adalah sangat baik. 
#sesuai di bawa di masjit tanpa alkohol

#haruman gaharu,musk, hajar juge blh memberi kesegaran aura nya baik untuk tubuh badan kita.. #haruman jua sesuai peringkat umur 
Sesiape yg berminat blh lh msg sy atau cll 
Sekian terima

#bukhoor 
#bukhoorburner 
#bukhoorgaharu
#bukhoorperfume
#minyakwangibukhoor
#pewangirumah
#pewangibukhoor
#minyakwangiarab 
#minyakwangi 
#perfume 
#perfumes
#minyakwangi
#minyakwangimurah
#wangi
#perfummurah 
#perfummalaysia
#oudmalaysia
#oud
AssalamualaikumAssalamualaikum... Minyak dari haruman gaharu, hajar, musk, oud.. #Dari  segi kesihatan adalah sangat baik. #sesuai  di bawa di masjit tanpa alkohol #haruman  gaharu,musk, hajar juge blh memberi kesegaran aura nya baik untuk tubuh badan kita.. #haruman  jua sesuai peringkat umur Sesiape yg berminat blh lh msg sy atau cll Sekian terima #bukhoor  #bukhoorburner  #bukhoorgaharu  #bukhoorperfume  #minyakwangibukhoor  #pewangirumah  #pewangibukhoor  #minyakwangiarab  #minyakwangi  #perfume  #perfumes  #minyakwangi  #minyakwangimurah  #wangi  #perfummurah  #perfummalaysia  #oudmalaysia  #oud 
Assalamualaikum... Minyak dari haruman kayu gaharu 
#Dari segi kesihatan adalah sangat baik. 
#sesuai di bawa di masjit tanpa alkohol

#haruman gaharu juge blh memberi kesegaran aura nya baik untuk tubuh badan kita.. #haruman gaharu jua sesuai peringkat umur 
Sesiape yg berminat blh lh msg sy atau cll 
Sekian terima

#bukhoor 
#bukhoorburner 
#bukhoorgaharu
#bukhoorperfume
#minyakwangibukhoor
#pewangirumah
#pewangibukhoor
#minyakwangiarab 
#minyakwangi 
#perfume 
#perfumes
#minyakwangi
#agarwood
#loveperfum
#minyakwangimurah
#wangi
#perfummalaysia
#minyakwangionline
#perfummurah
Assalamualaikum... Minyak dari haruman kayu gaharu #Dari  segi kesihatan adalah sangat baik. #sesuai  di bawa di masjit tanpa alkohol #haruman  gaharu juge blh memberi kesegaran aura nya baik untuk tubuh badan kita.. #haruman  gaharu jua sesuai peringkat umur Sesiape yg berminat blh lh msg sy atau cll Sekian terima #bukhoor  #bukhoorburner  #bukhoorgaharu  #bukhoorperfume  #minyakwangibukhoor  #pewangirumah  #pewangibukhoor  #minyakwangiarab  #minyakwangi  #perfume  #perfumes  #minyakwangi  #agarwood  #loveperfum  #minyakwangimurah  #wangi  #perfummalaysia  #minyakwangionline  #perfummurah 
Assalamualaikum... Minyak dari haruman kayu gaharu 
#Dari segi kesihatan adalah sangat baik. 
#sesuai di bawa di masjit tanpa alkohol

#haruman gaharu juge blh memberi kesegaran aura nya baik untuk tubuh badan kita.. #haruman gaharu jua sesuai peringkat umur 
Sesiape yg berminat blh lh msg sy atau cll 
Sekian terima

#bukhoor
#bukhoorgaharu
#bukhoorperfume
#minyakwangibukhoor
#pewangirumah
#pewangibukhoor
#minyakwangiarab 
#minyakwangi 
#perfume 
#perfumes
#minyakwangi
#agarwood
#loveperfum
#oud
#haruman
#minyakwangimurah
#wangi
Assalamualaikum... Minyak dari haruman kayu gaharu #Dari  segi kesihatan adalah sangat baik. #sesuai  di bawa di masjit tanpa alkohol #haruman  gaharu juge blh memberi kesegaran aura nya baik untuk tubuh badan kita.. #haruman  gaharu jua sesuai peringkat umur Sesiape yg berminat blh lh msg sy atau cll Sekian terima #bukhoor  #bukhoorgaharu  #bukhoorperfume  #minyakwangibukhoor  #pewangirumah  #pewangibukhoor  #minyakwangiarab  #minyakwangi  #perfume  #perfumes  #minyakwangi  #agarwood  #loveperfum  #oud  #haruman  #minyakwangimurah  #wangi 
ASSALAMUALAIKUM.

HARUMAN BOUKHOUR DI PERBUAT DARI RAMUAN TRADISIONAL DARI NEGARA ARAB AMAT SESUAI UTK KESIHATAN, MENGHARUM KAN RUANGAN RUMAH, MAJLIS ZIKIR DN KEGUNAAN YG LAIN ... KEPADA YG BERMINAT BLH LAH HUBUNGI KAMI.

HARGA:RM 80

BERAT 50GRAM

#bukhoor 
#bukhoorburner 
#bukhoorgaharu
#bukhoorperfume
#minyakwangibukhoor
#pewangirumah
#pewangibukhoor
#minyakwangiarab 
#minyakwangi 
#perfume 
#perfumes
#minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#perfummurah
#perfummalaysia
Assalamualaikum... Minyak dari haruman kayu gaharu 
#Dari segi kesihatan adalah sangat baik. 
#sesuai di bawa di masjit tanpa alkohol

#haruman gaharu juge blh memberi kesegaran aura nya baik untuk tubuh badan kita.. #haruman gaharu jua sesuai peringkat umur 
Sesiape yg berminat blh lh msg sy atau cll 
Sekian terima

#bukhoor
#bukhoorgaharu
#bukhoorperfume
#minyakwangibukhoor
#pewangirumah
#pewangibukhoor
#minyakwangiarab 
#minyakwangi 
#perfume 
#perfumes
#minyakwangi
#agarwood
#loveperfum
#oud
#haruman
#minyakwangimurah
#wangi
Assalamualaikum... Minyak dari haruman kayu gaharu #Dari  segi kesihatan adalah sangat baik. #sesuai  di bawa di masjit tanpa alkohol #haruman  gaharu juge blh memberi kesegaran aura nya baik untuk tubuh badan kita.. #haruman  gaharu jua sesuai peringkat umur Sesiape yg berminat blh lh msg sy atau cll Sekian terima #bukhoor  #bukhoorgaharu  #bukhoorperfume  #minyakwangibukhoor  #pewangirumah  #pewangibukhoor  #minyakwangiarab  #minyakwangi  #perfume  #perfumes  #minyakwangi  #agarwood  #loveperfum  #oud  #haruman  #minyakwangimurah  #wangi 
Assalamualaikum... Minyak dari haruman kayu gaharu 
#Dari segi kesihatan adalah sangat baik. 
#sesuai di bawa di masjit tanpa alkohol

#haruman gaharu juge blh memberi kesegaran aura nya baik untuk tubuh badan kita.. #haruman gaharu jua sesuai peringkat umur 
Sesiape yg berminat blh lh msg sy atau cll 
Sekian terima

#bukhoor
#bukhoorgaharu
#bukhoorperfume
#minyakwangibukhoor
#pewangirumah
#pewangibukhoor
#minyakwangiarab 
#minyakwangi 
#perfume 
#perfumes
#minyakwangi
#agarwood
#loveperfum
#oud
#haruman
#minyakwangimurah
#wangi
Assalamualaikum... Minyak dari haruman kayu gaharu #Dari  segi kesihatan adalah sangat baik. #sesuai  di bawa di masjit tanpa alkohol #haruman  gaharu juge blh memberi kesegaran aura nya baik untuk tubuh badan kita.. #haruman  gaharu jua sesuai peringkat umur Sesiape yg berminat blh lh msg sy atau cll Sekian terima #bukhoor  #bukhoorgaharu  #bukhoorperfume  #minyakwangibukhoor  #pewangirumah  #pewangibukhoor  #minyakwangiarab  #minyakwangi  #perfume  #perfumes  #minyakwangi  #agarwood  #loveperfum  #oud  #haruman  #minyakwangimurah  #wangi 
Assalamualaikum... Minyak dari haruman kayu gaharu 
#Dari segi kesihatan adalah sangat baik. 
#sesuai di bawa di masjit tanpa alkohol

#haruman gaharu juge blh memberi kesegaran aura nya baik untuk tubuh badan kita.. #haruman gaharu jua sesuai peringkat umur 
Sesiape yg berminat blh lh msg sy atau cll 
Sekian terima

#bukhoor
#bukhoorgaharu
#bukhoorperfume
#minyakwangibukhoor
#pewangirumah
#pewangibukhoor
#minyakwangiarab 
#minyakwangi 
#perfume 
#perfumes
#minyakwangi
#agarwood
#loveperfum
#oud
#haruman
#minyakwangimurah
#wangi
Assalamualaikum... Minyak dari haruman kayu gaharu #Dari  segi kesihatan adalah sangat baik. #sesuai  di bawa di masjit tanpa alkohol #haruman  gaharu juge blh memberi kesegaran aura nya baik untuk tubuh badan kita.. #haruman  gaharu jua sesuai peringkat umur Sesiape yg berminat blh lh msg sy atau cll Sekian terima #bukhoor  #bukhoorgaharu  #bukhoorperfume  #minyakwangibukhoor  #pewangirumah  #pewangibukhoor  #minyakwangiarab  #minyakwangi  #perfume  #perfumes  #minyakwangi  #agarwood  #loveperfum  #oud  #haruman  #minyakwangimurah  #wangi 
Assalamualaikum... Minyak dari haruman kayu gaharu 
#Dari segi kesihatan adalah sangat baik. 
#sesuai di bawa di masjit tanpa alkohol

#haruman gaharu juge blh memberi kesegaran aura nya baik untuk tubuh badan kita.. #haruman gaharu jua sesuai peringkat umur 
Sesiape yg berminat blh lh msg sy atau cll 
Sekian terima

#bukhoor
#bukhoorgaharu
#bukhoorperfume
#minyakwangibukhoor
#pewangirumah
#pewangibukhoor
#minyakwangiarab 
#minyakwangi 
#perfume 
#perfumes
#minyakwangi
#agarwood
#loveperfum
#oud
#haruman
#minyakwangimurah
#wangi
Assalamualaikum... Minyak dari haruman kayu gaharu #Dari  segi kesihatan adalah sangat baik. #sesuai  di bawa di masjit tanpa alkohol #haruman  gaharu juge blh memberi kesegaran aura nya baik untuk tubuh badan kita.. #haruman  gaharu jua sesuai peringkat umur Sesiape yg berminat blh lh msg sy atau cll Sekian terima #bukhoor  #bukhoorgaharu  #bukhoorperfume  #minyakwangibukhoor  #pewangirumah  #pewangibukhoor  #minyakwangiarab  #minyakwangi  #perfume  #perfumes  #minyakwangi  #agarwood  #loveperfum  #oud  #haruman  #minyakwangimurah  #wangi 
Assalamualaikum... Minyak dari haruman kayu gaharu 
#Dari segi kesihatan adalah sangat baik. 
#sesuai di bawa di masjit tanpa alkohol

#haruman gaharu juge blh memberi kesegaran aura nya baik untuk tubuh badan kita.. #haruman gaharu jua sesuai peringkat umur 
Sesiape yg berminat blh lh msg sy atau cll 
Sekian terima

#bukhoor
#bukhoorgaharu
#bukhoorperfume
#minyakwangibukhoor
#pewangirumah
#pewangibukhoor
#minyakwangiarab 
#minyakwangi 
#perfume 
#perfumes
#minyakwangi
#agarwood
#loveperfum
#oud
#haruman
#minyakwangimurah
#wangi
Assalamualaikum... Minyak dari haruman kayu gaharu #Dari  segi kesihatan adalah sangat baik. #sesuai  di bawa di masjit tanpa alkohol #haruman  gaharu juge blh memberi kesegaran aura nya baik untuk tubuh badan kita.. #haruman  gaharu jua sesuai peringkat umur Sesiape yg berminat blh lh msg sy atau cll Sekian terima #bukhoor  #bukhoorgaharu  #bukhoorperfume  #minyakwangibukhoor  #pewangirumah  #pewangibukhoor  #minyakwangiarab  #minyakwangi  #perfume  #perfumes  #minyakwangi  #agarwood  #loveperfum  #oud  #haruman  #minyakwangimurah  #wangi