an online Instagram web viewer

#mesrasolat medias

Photos

Pre-Order
.
🌺 Men's Sport sweater set, coat + pants men Sportswear Jacket
.
RM 52
POS RM7SM/RM10SS 
Kod Item: NB3548
Material :Polyster 
Colour: Black /White /Gray /Navy
Saiz:M TO 4XL
.
Whatsapp 0163066621

#BajuLelaki #BajuLelakiMurah #BajuLelakiMalaysia #Sweater #Sweaters #SweaterMurah #SweaterDress #SweaterImport #SweaterBranded #SweaterWanita #SweaterKorea #SweaterAdidas #PlusSize #PlusSizeMurah #PlusSizeMurahMalaysia #PlusSizeFashion #PlusSizeModel #BlouseMurah #BlouseMurahMalaysia #WudukFriendly #MesraSolat #BreastFeeding
Pre-Order . 🌺 Men's Sport sweater set, coat + pants men Sportswear Jacket . RM 52 POS RM7SM/RM10SS Kod Item: NB3548 Material :Polyster Colour: Black /White /Gray /Navy Saiz:M TO 4XL . Whatsapp 0163066621 #BajuLelaki  #BajuLelakiMurah  #BajuLelakiMalaysia  #Sweater  #Sweaters  #SweaterMurah  #SweaterDress  #SweaterImport  #SweaterBranded  #SweaterWanita  #SweaterKorea  #SweaterAdidas  #PlusSize  #PlusSizeMurah  #PlusSizeMurahMalaysia  #PlusSizeFashion  #PlusSizeModel  #BlouseMurah  #BlouseMurahMalaysia  #WudukFriendly  #MesraSolat  #BreastFeeding 
ㅤㅤ
Umur dah atas 17 tahun?

Tetapi tinggi badan masih macam budak-budak?? .
Jom pm tuan/puan.
Sudah saatnya Awak Cari solusi sekarang. .
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Wechat Id : herbaltinggikl
📱Whatsapp : +6016 5583 861
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
.
 #scent #wangsamaju #mesrasolat #mirabelle #wangi #agent #instafamous #iklanmalaysia #baglelaki #assalamualaikum #whitemusk #aromatique #fashionaddict #instastyle #ootd #ootn #outfitoftheday #fashion #whatiweartoday #fashionista #fashioninsta #fashiondaily #instafashion #wiw #madewell #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawal #sayajualbawalchiffon #sayajualbawal
ㅤㅤ Umur dah atas 17 tahun? Tetapi tinggi badan masih macam budak-budak?? . Jom pm tuan/puan. Sudah saatnya Awak Cari solusi sekarang. . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Wechat Id : herbaltinggikl 📱Whatsapp : +6016 5583 861 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #scent  #wangsamaju  #mesrasolat  #mirabelle  #wangi  #agent  #instafamous  #iklanmalaysia  #baglelaki  #assalamualaikum  #whitemusk  #aromatique  #fashionaddict  #instastyle  #ootd  #ootn  #outfitoftheday  #fashion  #whatiweartoday  #fashionista  #fashioninsta  #fashiondaily  #instafashion  #wiw  #madewell  #bawalchiffon  #bawalchiffonmurah  #bawal  #sayajualbawalchiffon  #sayajualbawal 
💓LOSYEN MAJRAHA MAXWHITE 👏
.
Losyen serbaguna boleh pakai utk atasi masalah masalah ☺😍✨✨🌟👇
.
❤Masalah celah peha gelap 🙊
❤Masalah ketiak & persekitaran ketiak gelap
❤Masalah tangan gelap dari muka 👩🏾
❤Masalah tumit kasar nk bergesel ngn kaki husband pun malu 👠
❤Masalah gelap di sekeling buah da2 ❤Masalah parut-parut ringan di tubuh & wajah
❤Masalah bau badan bila berpeluh 😅
❤Masalah siku gelap
❤Masalah jerawat pasir halus di muka 😵
❤Masalah perot merekah terok
❤Masalah liang pori terbuka
❤Masalah sunburn hitam merelit
❤Masalah parut campak
❤Masalah kulit kering bersisik
❤Masalah panau pada seluruh badan
❤Masalah kulit kedut .
💋Masalah-masalah di atas boleh diselesaikan dengan Majraha Maxwhite (Losyen Pemutih).✅👙
.
WhatsApp :  013-360 3988
.
 #SalomaArmada® #Majraha #Luver9 #MyGoldEmpire #UsahawanWanitaJadian #SuriRumahCEO #Alhamdulillah #SyukurSelalu #TerimaKasihAllah #Dropship_Di_Alu_Alu_Kan #damansaradamai #damansara #0133603988 #halal #mesrasolat #luluskkm #disahkanselamatolehSIRIM
💓LOSYEN MAJRAHA MAXWHITE 👏 . Losyen serbaguna boleh pakai utk atasi masalah masalah ☺😍✨✨🌟👇 . ❤Masalah celah peha gelap 🙊 ❤Masalah ketiak & persekitaran ketiak gelap ❤Masalah tangan gelap dari muka 👩🏾 ❤Masalah tumit kasar nk bergesel ngn kaki husband pun malu 👠 ❤Masalah gelap di sekeling buah da2 ❤Masalah parut-parut ringan di tubuh & wajah ❤Masalah bau badan bila berpeluh 😅 ❤Masalah siku gelap ❤Masalah jerawat pasir halus di muka 😵 ❤Masalah perot merekah terok ❤Masalah liang pori terbuka ❤Masalah sunburn hitam merelit ❤Masalah parut campak ❤Masalah kulit kering bersisik ❤Masalah panau pada seluruh badan ❤Masalah kulit kedut . 💋Masalah-masalah di atas boleh diselesaikan dengan Majraha Maxwhite (Losyen Pemutih).✅👙 . WhatsApp : 013-360 3988 . #SalomaArmada ® #Majraha  #Luver9  #MyGoldEmpire  #UsahawanWanitaJadian  #SuriRumahCEO  #Alhamdulillah  #SyukurSelalu  #TerimaKasihAllah  #Dropship_Di_Alu_Alu_Kan  #damansaradamai  #damansara  #0133603988  #halal  #mesrasolat  #luluskkm  #disahkanselamatolehSIRIM 
💓LOSYEN MAJRAHA MAXWHITE 👏
.
Losyen serbaguna boleh pakai utk atasi masalah masalah ☺😍✨✨🌟👇
.
❤Masalah celah peha gelap 🙊
❤Masalah ketiak & persekitaran ketiak gelap
❤Masalah tangan gelap dari muka 👩🏾
❤Masalah tumit kasar nk bergesel ngn kaki husband pun malu 👠
❤Masalah gelap di sekeling buah da2 ❤Masalah parut-parut ringan di tubuh & wajah
❤Masalah bau badan bila berpeluh 😅
❤Masalah siku gelap
❤Masalah jerawat pasir halus di muka 😵
❤Masalah perot merekah terok
❤Masalah liang pori terbuka
❤Masalah sunburn hitam merelit
❤Masalah parut campak
❤Masalah kulit kering bersisik
❤Masalah panau pada seluruh badan
❤Masalah kulit kedut .
💋Masalah-masalah di atas boleh diselesaikan dengan Majraha Maxwhite (Losyen Pemutih).✅👙
.
WhatsApp :  013-360 3988
.
 #SalomaArmada® #Majraha #Luver9 #MyGoldEmpire #UsahawanWanitaJadian #SuriRumahCEO #Alhamdulillah #SyukurSelalu #TerimaKasihAllah #Dropship_Di_Alu_Alu_Kan #damansaradamai #damansara #0133603988 #halal #mesrasolat #luluskkm #disahkanselamatolehSIRIM
💓LOSYEN MAJRAHA MAXWHITE 👏 . Losyen serbaguna boleh pakai utk atasi masalah masalah ☺😍✨✨🌟👇 . ❤Masalah celah peha gelap 🙊 ❤Masalah ketiak & persekitaran ketiak gelap ❤Masalah tangan gelap dari muka 👩🏾 ❤Masalah tumit kasar nk bergesel ngn kaki husband pun malu 👠 ❤Masalah gelap di sekeling buah da2 ❤Masalah parut-parut ringan di tubuh & wajah ❤Masalah bau badan bila berpeluh 😅 ❤Masalah siku gelap ❤Masalah jerawat pasir halus di muka 😵 ❤Masalah perot merekah terok ❤Masalah liang pori terbuka ❤Masalah sunburn hitam merelit ❤Masalah parut campak ❤Masalah kulit kering bersisik ❤Masalah panau pada seluruh badan ❤Masalah kulit kedut . 💋Masalah-masalah di atas boleh diselesaikan dengan Majraha Maxwhite (Losyen Pemutih).✅👙 . WhatsApp : 013-360 3988 . #SalomaArmada ® #Majraha  #Luver9  #MyGoldEmpire  #UsahawanWanitaJadian  #SuriRumahCEO  #Alhamdulillah  #SyukurSelalu  #TerimaKasihAllah  #Dropship_Di_Alu_Alu_Kan  #damansaradamai  #damansara  #0133603988  #halal  #mesrasolat  #luluskkm  #disahkanselamatolehSIRIM 
"TIPS HILANGKAN BAU BUSUK DI DALAM KERETA!"
.
.
Di musim perayaan ni kita nak berjalan jauh. Mesti nak kereta sentiasa wangi kan? Especially yang ada anak kecil, mesti tak boleh nak elak dengan bau busuk... Jom hari ni sis nak share beberapa tips supaya kereta uolls sentiasa wangi dan letopp gituhhh!🔥
.
Berikut adalah tips hilangkan kereta bau busuk: 
1. Elakkan merokok dalam kereta.
2. Buang segala sampah sarap yang ada di dalam kereta anda.
3. Jangan biarkan makanan semalaman di dalam kereta.
4. Jangan lupa gantung ZL Air Freshener di dalam kereta anda untuk kesegaran berpanjangan. .
.
Haa ni lah tips tips nya. Bila kereta wangi kita pun suka nak naik kereta kan? .
Betul ke betul? .
Jangan lupa follow,like & share jika uolls nak kereta uolls sentiasa wangi dan segar!😘
.
.
#zaralinaperfume #teamzaralina #syjual #minyakwangimampumilik #perfumeterlaris #mesrasolat #exclusivebodyperfume #original #perfumeviral #murah #minyakwangi #wangiantahanlama #giftset #hantaranpernikahan #selayang #gombak #gombaksetia #setiaalam #shahalam #klang #meru #greenwood #gombakprima #uiagombak #kulim #baling #kedah #kualalumpur #balikkampung #aidiladha2018
"TIPS HILANGKAN BAU BUSUK DI DALAM KERETA!" . . Di musim perayaan ni kita nak berjalan jauh. Mesti nak kereta sentiasa wangi kan? Especially yang ada anak kecil, mesti tak boleh nak elak dengan bau busuk... Jom hari ni sis nak share beberapa tips supaya kereta uolls sentiasa wangi dan letopp gituhhh!🔥 . Berikut adalah tips hilangkan kereta bau busuk: 1. Elakkan merokok dalam kereta. 2. Buang segala sampah sarap yang ada di dalam kereta anda. 3. Jangan biarkan makanan semalaman di dalam kereta. 4. Jangan lupa gantung ZL Air Freshener di dalam kereta anda untuk kesegaran berpanjangan. . . Haa ni lah tips tips nya. Bila kereta wangi kita pun suka nak naik kereta kan? . Betul ke betul? . Jangan lupa follow,like & share jika uolls nak kereta uolls sentiasa wangi dan segar!😘 . . #zaralinaperfume  #teamzaralina  #syjual  #minyakwangimampumilik  #perfumeterlaris  #mesrasolat  #exclusivebodyperfume  #original  #perfumeviral  #murah  #minyakwangi  #wangiantahanlama  #giftset  #hantaranpernikahan  #selayang  #gombak  #gombaksetia  #setiaalam  #shahalam  #klang  #meru  #greenwood  #gombakprima  #uiagombak  #kulim  #baling  #kedah  #kualalumpur  #balikkampung  #aidiladha2018 
Batch 18kini dibuka! Cepat lock tempat anda untuk harga jimat
RM150 (10 orang yang pertama sahaja) Harga biasa pakej eBook Saka & Kelas Online ini adalah RM350. Hanya tinggal beberapa kekosongan lagi. Siapa cepat dia dapat
_
_
Jom cepat dapatkan tempat anda, hubungi kak sha dengan segera
_
Lebih 1000 orang telah menyertai nya
_
_
BUKAN SEKADAR ILMU NAIKKAN FOLLOWERS
_
_
Setelah bayaran dibuat anda akan dapat ebook dalam bentuk text, audio, video dan photo dalam channel khas di telegram. Bukan dalam bentuk. pdf seperti sebelum ini yang sukar untuk difahami.

Kelas online dijalankan didalam Group khas di telegram.

Nota (di channel khas) dan Kelas (di group khas) tidak dicampurkan agar lebih mudah belajar.

Dengan adanya penerangan dalam bentuk gabungan Video, audio, photo dan text Ditambah dengan Kelas Online yang dibimbing oleh Cikgu Bertugas diharap dapat menambah baik pemahaman pelajar
_
_
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤❤❤❤❤
_
_
Beli ebook SAKA Dan kelas online
👇
Belajar eBook SAKA (dalam channel khas) Dan kelas online ( dalam group khas )
Buat tugasan Yang diberikan
👇
Cecah 10k Followers
👇
Join group Road to 100k 
Ada task & ilmu tambahan
👇
Upgrade
Ebook SENYUM 1.0
Konsep buat Marketing
-Isteri solehah
-Komando
👇
Upgrade 
Ebook Senyum 2.0
Konsep buat Sales
-Ejen jualan
-Branding Power
👇
Upgrade
Seni Jiwang Bisnes "Think Tong Circle"
_
_
Tiada bayaran tambahan dikenakan. Bayaran hanya sekali seumur hidup. Dapat ilmu yang berterusan. In shaa Allah.
Batch 18kini dibuka! Cepat lock tempat anda untuk harga jimat RM150 (10 orang yang pertama sahaja) Harga biasa pakej eBook Saka & Kelas Online ini adalah RM350. Hanya tinggal beberapa kekosongan lagi. Siapa cepat dia dapat _ _ Jom cepat dapatkan tempat anda, hubungi kak sha dengan segera _ Lebih 1000 orang telah menyertai nya _ _ BUKAN SEKADAR ILMU NAIKKAN FOLLOWERS _ _ Setelah bayaran dibuat anda akan dapat ebook dalam bentuk text, audio, video dan photo dalam channel khas di telegram. Bukan dalam bentuk. pdf seperti sebelum ini yang sukar untuk difahami. Kelas online dijalankan didalam Group khas di telegram. Nota (di channel khas) dan Kelas (di group khas) tidak dicampurkan agar lebih mudah belajar. Dengan adanya penerangan dalam bentuk gabungan Video, audio, photo dan text Ditambah dengan Kelas Online yang dibimbing oleh Cikgu Bertugas diharap dapat menambah baik pemahaman pelajar _ _ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤❤❤❤❤ _ _ Beli ebook SAKA Dan kelas online 👇 Belajar eBook SAKA (dalam channel khas) Dan kelas online ( dalam group khas ) Buat tugasan Yang diberikan 👇 Cecah 10k Followers 👇 Join group Road to 100k Ada task & ilmu tambahan 👇 Upgrade Ebook SENYUM 1.0 Konsep buat Marketing -Isteri solehah -Komando 👇 Upgrade Ebook Senyum 2.0 Konsep buat Sales -Ejen jualan -Branding Power 👇 Upgrade Seni Jiwang Bisnes "Think Tong Circle" _ _ Tiada bayaran tambahan dikenakan. Bayaran hanya sekali seumur hidup. Dapat ilmu yang berterusan. In shaa Allah.
Assalamualaikum 💋
.
Hi, Wani nak share lagi fresh testimoni from customer about #faraalipbutter 😙😙
_
Lets the testimony do the talking 😙😙
_
Happy customer happy us 💋💋
#flbofficialstokistfeedback
.
Hanya RM55 sahaja dear ❤
.
FREE SPECIAL GIFT with every purchase! 😘
_
Whatsapp Wani atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah 😌

#faraalipbuttersquad #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves
Assalamualaikum 💋 . Hi, Wani nak share lagi fresh testimoni from customer about #faraalipbutter  😙😙 _ Lets the testimony do the talking 😙😙 _ Happy customer happy us 💋💋 #flbofficialstokistfeedback  . Hanya RM55 sahaja dear ❤ . FREE SPECIAL GIFT with every purchase! 😘 _ Whatsapp Wani atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah 😌 #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterselayang  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves  #dropshipbatucaves  #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterbatucaves 
💓LOSYEN MAJRAHA MAXWHITE 👏
.
Losyen serbaguna boleh pakai utk atasi masalah masalah ☺😍✨✨🌟👇
.
❤Masalah celah peha gelap 🙊
❤Masalah ketiak & persekitaran ketiak gelap
❤Masalah tangan gelap dari muka 👩🏾
❤Masalah tumit kasar nk bergesel ngn kaki husband pun malu 👠
❤Masalah gelap di sekeling buah da2 ❤Masalah parut-parut ringan di tubuh & wajah
❤Masalah bau badan bila berpeluh 😅
❤Masalah siku gelap
❤Masalah jerawat pasir halus di muka 😵
❤Masalah perot merekah terok
❤Masalah liang pori terbuka
❤Masalah sunburn hitam merelit
❤Masalah parut campak
❤Masalah kulit kering bersisik
❤Masalah panau pada seluruh badan
❤Masalah kulit kedut .
💋Masalah-masalah di atas boleh diselesaikan dengan Majraha Maxwhite (Losyen Pemutih).✅👙
.
WhatsApp :  013-360 3988
.
 #SalomaArmada® #Majraha #Luver9 #MyGoldEmpire #UsahawanWanitaJadian #SuriRumahCEO #Alhamdulillah #SyukurSelalu #TerimaKasihAllah #Dropship_Di_Alu_Alu_Kan #damansaradamai #damansara #0133603988 #halal #mesrasolat #luluskkm #disahkanselamatolehSIRIM
💓LOSYEN MAJRAHA MAXWHITE 👏 . Losyen serbaguna boleh pakai utk atasi masalah masalah ☺😍✨✨🌟👇 . ❤Masalah celah peha gelap 🙊 ❤Masalah ketiak & persekitaran ketiak gelap ❤Masalah tangan gelap dari muka 👩🏾 ❤Masalah tumit kasar nk bergesel ngn kaki husband pun malu 👠 ❤Masalah gelap di sekeling buah da2 ❤Masalah parut-parut ringan di tubuh & wajah ❤Masalah bau badan bila berpeluh 😅 ❤Masalah siku gelap ❤Masalah jerawat pasir halus di muka 😵 ❤Masalah perot merekah terok ❤Masalah liang pori terbuka ❤Masalah sunburn hitam merelit ❤Masalah parut campak ❤Masalah kulit kering bersisik ❤Masalah panau pada seluruh badan ❤Masalah kulit kedut . 💋Masalah-masalah di atas boleh diselesaikan dengan Majraha Maxwhite (Losyen Pemutih).✅👙 . WhatsApp : 013-360 3988 . #SalomaArmada ® #Majraha  #Luver9  #MyGoldEmpire  #UsahawanWanitaJadian  #SuriRumahCEO  #Alhamdulillah  #SyukurSelalu  #TerimaKasihAllah  #Dropship_Di_Alu_Alu_Kan  #damansaradamai  #damansara  #0133603988  #halal  #mesrasolat  #luluskkm  #disahkanselamatolehSIRIM 
💓LOSYEN MAJRAHA MAXWHITE 👏
.
Losyen serbaguna boleh pakai utk atasi masalah masalah ☺😍✨✨🌟👇
.
❤Masalah celah peha gelap 🙊
❤Masalah ketiak & persekitaran ketiak gelap
❤Masalah tangan gelap dari muka 👩🏾
❤Masalah tumit kasar nk bergesel ngn kaki husband pun malu 👠
❤Masalah gelap di sekeling buah da2 ❤Masalah parut-parut ringan di tubuh & wajah
❤Masalah bau badan bila berpeluh 😅
❤Masalah siku gelap
❤Masalah jerawat pasir halus di muka 😵
❤Masalah perot merekah terok
❤Masalah liang pori terbuka
❤Masalah sunburn hitam merelit
❤Masalah parut campak
❤Masalah kulit kering bersisik
❤Masalah panau pada seluruh badan
❤Masalah kulit kedut .
💋Masalah-masalah di atas boleh diselesaikan dengan Majraha Maxwhite (Losyen Pemutih).✅👙
.
WhatsApp :  013-360 3988
.
 #SalomaArmada® #Majraha #Luver9 #MyGoldEmpire #UsahawanWanitaJadian #SuriRumahCEO #Alhamdulillah #SyukurSelalu #TerimaKasihAllah #Dropship_Di_Alu_Alu_Kan #damansaradamai #damansara #0133603988 #halal #mesrasolat #luluskkm #disahkanselamatolehSIRIM
💓LOSYEN MAJRAHA MAXWHITE 👏 . Losyen serbaguna boleh pakai utk atasi masalah masalah ☺😍✨✨🌟👇 . ❤Masalah celah peha gelap 🙊 ❤Masalah ketiak & persekitaran ketiak gelap ❤Masalah tangan gelap dari muka 👩🏾 ❤Masalah tumit kasar nk bergesel ngn kaki husband pun malu 👠 ❤Masalah gelap di sekeling buah da2 ❤Masalah parut-parut ringan di tubuh & wajah ❤Masalah bau badan bila berpeluh 😅 ❤Masalah siku gelap ❤Masalah jerawat pasir halus di muka 😵 ❤Masalah perot merekah terok ❤Masalah liang pori terbuka ❤Masalah sunburn hitam merelit ❤Masalah parut campak ❤Masalah kulit kering bersisik ❤Masalah panau pada seluruh badan ❤Masalah kulit kedut . 💋Masalah-masalah di atas boleh diselesaikan dengan Majraha Maxwhite (Losyen Pemutih).✅👙 . WhatsApp : 013-360 3988 . #SalomaArmada ® #Majraha  #Luver9  #MyGoldEmpire  #UsahawanWanitaJadian  #SuriRumahCEO  #Alhamdulillah  #SyukurSelalu  #TerimaKasihAllah  #Dropship_Di_Alu_Alu_Kan  #damansaradamai  #damansara  #0133603988  #halal  #mesrasolat  #luluskkm  #disahkanselamatolehSIRIM 
💓LOSYEN MAJRAHA MAXWHITE 👏
.
Losyen serbaguna boleh pakai utk atasi masalah masalah ☺😍✨✨🌟👇
.
❤Masalah celah peha gelap 🙊
❤Masalah ketiak & persekitaran ketiak gelap
❤Masalah tangan gelap dari muka 👩🏾
❤Masalah tumit kasar nk bergesel ngn kaki husband pun malu 👠
❤Masalah gelap di sekeling buah da2 ❤Masalah parut-parut ringan di tubuh & wajah
❤Masalah bau badan bila berpeluh 😅
❤Masalah siku gelap
❤Masalah jerawat pasir halus di muka 😵
❤Masalah perot merekah terok
❤Masalah liang pori terbuka
❤Masalah sunburn hitam merelit
❤Masalah parut campak
❤Masalah kulit kering bersisik
❤Masalah panau pada seluruh badan
❤Masalah kulit kedut .
💋Masalah-masalah di atas boleh diselesaikan dengan Majraha Maxwhite (Losyen Pemutih).✅👙
.
WhatsApp :  013-360 3988
.
 #SalomaArmada® #Majraha #Luver9 #MyGoldEmpire #UsahawanWanitaJadian #SuriRumahCEO #Alhamdulillah #SyukurSelalu #TerimaKasihAllah #Dropship_Di_Alu_Alu_Kan #damansaradamai #damansara #0133603988 #halal #mesrasolat #luluskkm #disahkanselamatolehSIRIM
💓LOSYEN MAJRAHA MAXWHITE 👏 . Losyen serbaguna boleh pakai utk atasi masalah masalah ☺😍✨✨🌟👇 . ❤Masalah celah peha gelap 🙊 ❤Masalah ketiak & persekitaran ketiak gelap ❤Masalah tangan gelap dari muka 👩🏾 ❤Masalah tumit kasar nk bergesel ngn kaki husband pun malu 👠 ❤Masalah gelap di sekeling buah da2 ❤Masalah parut-parut ringan di tubuh & wajah ❤Masalah bau badan bila berpeluh 😅 ❤Masalah siku gelap ❤Masalah jerawat pasir halus di muka 😵 ❤Masalah perot merekah terok ❤Masalah liang pori terbuka ❤Masalah sunburn hitam merelit ❤Masalah parut campak ❤Masalah kulit kering bersisik ❤Masalah panau pada seluruh badan ❤Masalah kulit kedut . 💋Masalah-masalah di atas boleh diselesaikan dengan Majraha Maxwhite (Losyen Pemutih).✅👙 . WhatsApp : 013-360 3988 . #SalomaArmada ® #Majraha  #Luver9  #MyGoldEmpire  #UsahawanWanitaJadian  #SuriRumahCEO  #Alhamdulillah  #SyukurSelalu  #TerimaKasihAllah  #Dropship_Di_Alu_Alu_Kan  #damansaradamai  #damansara  #0133603988  #halal  #mesrasolat  #luluskkm  #disahkanselamatolehSIRIM 
💓LOSYEN MAJRAHA MAXWHITE 👏
.
Losyen serbaguna boleh pakai utk atasi masalah masalah ☺😍✨✨🌟👇
.
❤Masalah celah peha gelap 🙊
❤Masalah ketiak & persekitaran ketiak gelap
❤Masalah tangan gelap dari muka 👩🏾
❤Masalah tumit kasar nk bergesel ngn kaki husband pun malu 👠
❤Masalah gelap di sekeling buah da2 ❤Masalah parut-parut ringan di tubuh & wajah
❤Masalah bau badan bila berpeluh 😅
❤Masalah siku gelap
❤Masalah jerawat pasir halus di muka 😵
❤Masalah perot merekah terok
❤Masalah liang pori terbuka
❤Masalah sunburn hitam merelit
❤Masalah parut campak
❤Masalah kulit kering bersisik
❤Masalah panau pada seluruh badan
❤Masalah kulit kedut .
💋Masalah-masalah di atas boleh diselesaikan dengan Majraha Maxwhite (Losyen Pemutih).✅👙
.
WhatsApp :  013-360 3988
.
 #SalomaArmada® #Majraha #Luver9 #MyGoldEmpire #UsahawanWanitaJadian #SuriRumahCEO #Alhamdulillah #SyukurSelalu #TerimaKasihAllah #Dropship_Di_Alu_Alu_Kan #damansaradamai #damansara #0133603988 #halal #mesrasolat #luluskkm #disahkanselamatolehSIRIM
💓LOSYEN MAJRAHA MAXWHITE 👏 . Losyen serbaguna boleh pakai utk atasi masalah masalah ☺😍✨✨🌟👇 . ❤Masalah celah peha gelap 🙊 ❤Masalah ketiak & persekitaran ketiak gelap ❤Masalah tangan gelap dari muka 👩🏾 ❤Masalah tumit kasar nk bergesel ngn kaki husband pun malu 👠 ❤Masalah gelap di sekeling buah da2 ❤Masalah parut-parut ringan di tubuh & wajah ❤Masalah bau badan bila berpeluh 😅 ❤Masalah siku gelap ❤Masalah jerawat pasir halus di muka 😵 ❤Masalah perot merekah terok ❤Masalah liang pori terbuka ❤Masalah sunburn hitam merelit ❤Masalah parut campak ❤Masalah kulit kering bersisik ❤Masalah panau pada seluruh badan ❤Masalah kulit kedut . 💋Masalah-masalah di atas boleh diselesaikan dengan Majraha Maxwhite (Losyen Pemutih).✅👙 . WhatsApp : 013-360 3988 . #SalomaArmada ® #Majraha  #Luver9  #MyGoldEmpire  #UsahawanWanitaJadian  #SuriRumahCEO  #Alhamdulillah  #SyukurSelalu  #TerimaKasihAllah  #Dropship_Di_Alu_Alu_Kan  #damansaradamai  #damansara  #0133603988  #halal  #mesrasolat  #luluskkm  #disahkanselamatolehSIRIM 
💓LOSYEN MAJRAHA MAXWHITE 👏
.
Losyen serbaguna boleh pakai utk atasi masalah masalah ☺😍✨✨🌟👇
.
❤Masalah celah peha gelap 🙊
❤Masalah ketiak & persekitaran ketiak gelap
❤Masalah tangan gelap dari muka 👩🏾
❤Masalah tumit kasar nk bergesel ngn kaki husband pun malu 👠
❤Masalah gelap di sekeling buah da2 ❤Masalah parut-parut ringan di tubuh & wajah
❤Masalah bau badan bila berpeluh 😅
❤Masalah siku gelap
❤Masalah jerawat pasir halus di muka 😵
❤Masalah perot merekah terok
❤Masalah liang pori terbuka
❤Masalah sunburn hitam merelit
❤Masalah parut campak
❤Masalah kulit kering bersisik
❤Masalah panau pada seluruh badan
❤Masalah kulit kedut .
💋Masalah-masalah di atas boleh diselesaikan dengan Majraha Maxwhite (Losyen Pemutih).✅👙
.
WhatsApp :  013-360 3988
.
 #SalomaArmada® #Majraha #Luver9 #MyGoldEmpire #UsahawanWanitaJadian #SuriRumahCEO #Alhamdulillah #SyukurSelalu #TerimaKasihAllah #Dropship_Di_Alu_Alu_Kan #damansaradamai #damansara #0133603988 #halal #mesrasolat #luluskkm #disahkanselamatolehSIRIM
💓LOSYEN MAJRAHA MAXWHITE 👏 . Losyen serbaguna boleh pakai utk atasi masalah masalah ☺😍✨✨🌟👇 . ❤Masalah celah peha gelap 🙊 ❤Masalah ketiak & persekitaran ketiak gelap ❤Masalah tangan gelap dari muka 👩🏾 ❤Masalah tumit kasar nk bergesel ngn kaki husband pun malu 👠 ❤Masalah gelap di sekeling buah da2 ❤Masalah parut-parut ringan di tubuh & wajah ❤Masalah bau badan bila berpeluh 😅 ❤Masalah siku gelap ❤Masalah jerawat pasir halus di muka 😵 ❤Masalah perot merekah terok ❤Masalah liang pori terbuka ❤Masalah sunburn hitam merelit ❤Masalah parut campak ❤Masalah kulit kering bersisik ❤Masalah panau pada seluruh badan ❤Masalah kulit kedut . 💋Masalah-masalah di atas boleh diselesaikan dengan Majraha Maxwhite (Losyen Pemutih).✅👙 . WhatsApp : 013-360 3988 . #SalomaArmada ® #Majraha  #Luver9  #MyGoldEmpire  #UsahawanWanitaJadian  #SuriRumahCEO  #Alhamdulillah  #SyukurSelalu  #TerimaKasihAllah  #Dropship_Di_Alu_Alu_Kan  #damansaradamai  #damansara  #0133603988  #halal  #mesrasolat  #luluskkm  #disahkanselamatolehSIRIM 
Inspired perfume 35ml by Aszzera Beauty #99%miriporiginal #edp #mesrasolat #wangiancinta #wangianantarabangsa #wangiancintaaszzera #Pesonadiriku
Tahu tak kenapa sy suka HONEY BERRY FIRMING AND HYDRATING SERUM?
.
Yang pertama sekali sebab dia ni WATER BASED. Tak berminyak dan tak melekit langsung
.
Yang ke2 sebab bahan-bahan yang super duper awesome. .
🍓Berries
Kaya dengan vitamin C, mengandungi arburtin semulajadi untuk mencerahkan kulit dan kaya dgn pelbagai polyphenolic yang baik untuk kulit seperti flavonoid, carotenoid dll
.
🍯Madu
Melembapkan kulit dengan baik, melambatkan penuaan, regenerasi sel kulit dengan cepat dan mampu mengawal radikal bebas
.
🌱Aloe vera
Melembapkan kulit, (soothing, nyaman dan menyejukkan), ia meresap dengan pantas membuatkan kulit jadi lembut dan anjal
.
🛢️Argan oil
Sesuai untuk semua jenis kulit. Tak menyumbat pori dan menyeimbang dan meneutralkan tahap pengeluaran minyak.
.
Ketiga, sebab sekarang ada promosi besar-besaran untuk serum ni. Daripada RM89, kini cuma RM50 sahaja.
.
Nak tau lebih lanjut, pm sy atau wasap je kat:
http://DrAnneskincarebymira.wasap.my

#DrAnneSkincare #HoneygoldLab #madukelulut #organicskincare #naturalskincare #skincareberkesan #skincareselamat #skincaremurah #natural #organic #lipcare #lipbalm #claymask #serum #honey #jerawat #acne #madeinmalaysia #jeragat #cerah #organicemulsion #micelles #perfume #lelakipunbolehpakai #mesrasolat #merdekasales
Tahu tak kenapa sy suka HONEY BERRY FIRMING AND HYDRATING SERUM? . Yang pertama sekali sebab dia ni WATER BASED. Tak berminyak dan tak melekit langsung . Yang ke2 sebab bahan-bahan yang super duper awesome. . 🍓Berries Kaya dengan vitamin C, mengandungi arburtin semulajadi untuk mencerahkan kulit dan kaya dgn pelbagai polyphenolic yang baik untuk kulit seperti flavonoid, carotenoid dll . 🍯Madu Melembapkan kulit dengan baik, melambatkan penuaan, regenerasi sel kulit dengan cepat dan mampu mengawal radikal bebas . 🌱Aloe vera Melembapkan kulit, (soothing, nyaman dan menyejukkan), ia meresap dengan pantas membuatkan kulit jadi lembut dan anjal . 🛢️Argan oil Sesuai untuk semua jenis kulit. Tak menyumbat pori dan menyeimbang dan meneutralkan tahap pengeluaran minyak. . Ketiga, sebab sekarang ada promosi besar-besaran untuk serum ni. Daripada RM89, kini cuma RM50 sahaja. . Nak tau lebih lanjut, pm sy atau wasap je kat: http://DrAnneskincarebymira.wasap.my #DrAnneSkincare  #HoneygoldLab  #madukelulut  #organicskincare  #naturalskincare  #skincareberkesan  #skincareselamat  #skincaremurah  #natural  #organic  #lipcare  #lipbalm  #claymask  #serum  #honey  #jerawat  #acne  #madeinmalaysia  #jeragat  #cerah  #organicemulsion  #micelles  #perfume  #lelakipunbolehpakai  #mesrasolat  #merdekasales 
Siapa pernah kena sengat dengan lebah? Mesti sakit kan? Kalau kena sengat kat muka, memang hilang terus rupa asal. .
Tapi lain pulak kes sengatan bee venom dalam kosmetik. Sengat bukan sebarang sengat, sengat lebah ni terus jadi cantik.
.
Tau tak bee venom ni femes sebagai pengganti botox? Tau kenapa? Bee venom ni menggalakkan pertumbuhan sel-sel baru secara semulajadi dan meningkatkan pembentukan kolagen
.
Haa..macam si cantik ni mengadu kulit tegang, bukan ketat eh. Muka pun fresh, lembut dan lembap. Spray sambil pejam mata je, tau-tau nampak muda 10 tahun, hikss .

Jom dapatkan your next BOTOX dengan vit C beauty mist ⬇⬇⬇
📲0199899826
📲0199899826
📲0199899826
.
#vcsannona #vitcserum #vitamincserumbyannona #vitamincserumannona #ubatparut #ubatjerawat #jeragathilang #jerawathilang #kulitcantik #skincare #bazarpaknil #kulitkering #kulitkusam #serummalaysia #kulitflawless #sayajual #sayajualserum #nomercury #krimmuka #healthyskin #glowingskin #skincarfarmasi #mesrasolat #oilyskin #mesrasolat #skincareroutine #loveyourskin #produkbebaskimia #abahyoi #abahyoiabahkau #onlineshopping
Siapa pernah kena sengat dengan lebah? Mesti sakit kan? Kalau kena sengat kat muka, memang hilang terus rupa asal. . Tapi lain pulak kes sengatan bee venom dalam kosmetik. Sengat bukan sebarang sengat, sengat lebah ni terus jadi cantik. . Tau tak bee venom ni femes sebagai pengganti botox? Tau kenapa? Bee venom ni menggalakkan pertumbuhan sel-sel baru secara semulajadi dan meningkatkan pembentukan kolagen . Haa..macam si cantik ni mengadu kulit tegang, bukan ketat eh. Muka pun fresh, lembut dan lembap. Spray sambil pejam mata je, tau-tau nampak muda 10 tahun, hikss . Jom dapatkan your next BOTOX dengan vit C beauty mist ⬇⬇⬇ 📲0199899826 📲0199899826 📲0199899826 . #vcsannona  #vitcserum  #vitamincserumbyannona  #vitamincserumannona  #ubatparut  #ubatjerawat  #jeragathilang  #jerawathilang  #kulitcantik  #skincare  #bazarpaknil  #kulitkering  #kulitkusam  #serummalaysia  #kulitflawless  #sayajual  #sayajualserum  #nomercury  #krimmuka  #healthyskin  #glowingskin  #skincarfarmasi  #mesrasolat  #oilyskin  #mesrasolat  #skincareroutine  #loveyourskin  #produkbebaskimia  #abahyoi  #abahyoiabahkau  #onlineshopping 
Think b4 u talk
Think b4 u share
Disebabkan lidah x bertula..
Otak kat lutut
Mmg x ge sek
Mmh x boleh buat aper dah.. .. .
☑️NAK MENANG EMAS.. 📿💍Lucky draw.. 1-31/8/2018
☑️Rm50 jer beli 1 pon boleh menang.. Postage sm8 ss12
☑️COD KL .
TAG, LIKE & SHARE n follow
☑️MESRA SOLAT
☑️Jualan 500 unit admin akan buat 💍Cabutan cincin emas dan📿 Cabutan RANTAI emas😊
. 
@bard_bow
www.wasap.my/60173265265
@bard_bow
www.wasap.my/60173265265
#followme
@bgperfumesofficial
@bgperfumesofficial
@bgperfumesofficial
. 
#bgperfumes #jomwangi #luxurylifestyle #menperfumes #minyakwangimurah #trendy #perfumemurah  #dropship #viral #inspiredperfume  #womenperfumes #mesrasolat  #wangi  #makeup #giftreviewmalaysia  #trend  #minyakwangi  #model  #cosmetics  #motivationquote #dance #giftreview #jewellery #instafamous
Think b4 u talk Think b4 u share Disebabkan lidah x bertula.. Otak kat lutut Mmg x ge sek Mmh x boleh buat aper dah.. .. . ☑️NAK MENANG EMAS.. 📿💍Lucky draw.. 1-31/8/2018 ☑️Rm50 jer beli 1 pon boleh menang.. Postage sm8 ss12 ☑️COD KL . TAG, LIKE & SHARE n follow ☑️MESRA SOLAT ☑️Jualan 500 unit admin akan buat 💍Cabutan cincin emas dan📿 Cabutan RANTAI emas😊 . @bard_bow www.wasap.my/60173265265 @bard_bow www.wasap.my/60173265265 #followme  @bgperfumesofficial @bgperfumesofficial @bgperfumesofficial . #bgperfumes  #jomwangi  #luxurylifestyle  #menperfumes  #minyakwangimurah  #trendy  #perfumemurah  #dropship  #viral  #inspiredperfume  #womenperfumes  #mesrasolat  #wangi  #makeup  #giftreviewmalaysia  #trend  #minyakwangi  #model  #cosmetics  #motivationquote  #dance  #giftreview  #jewellery  #instafamous 
*HYDRA FRESH  CREAM CHARMS❗*
APA YANG SPECIAL Hydra Fresh Cream ni you alls❓
Yang pasti, ianya Memberikan kelembapan yang pantas 10X lebih kelembapan😍😍.
✅ Sesuai untuk mereka yang suka mekap ataupun tidak
✅ Sesuai untuk mereka yang kerja dalam aircond ataupun outdoor.
✅ Menjadikan sapuan foundation selepas pakai Hydra Fresh lebih sebati dan sempurna.
✅ Boleh dijadikan sebagai primer (sapuan asas) sebelum bersolek.
✅ Mengandungi tabir suria SPF20
✅ Mencerahkan kulit

#charmscosmeticskincare #charmsmalaysia
#hydrafreshcream #vitc #moisturising #charmskelantan #charmsviral #halaljakim #labtested #charmshalalcosmetic #halalproduct
#mesrasolat
*HYDRA FRESH CREAM CHARMS❗* APA YANG SPECIAL Hydra Fresh Cream ni you alls❓ Yang pasti, ianya Memberikan kelembapan yang pantas 10X lebih kelembapan😍😍. ✅ Sesuai untuk mereka yang suka mekap ataupun tidak ✅ Sesuai untuk mereka yang kerja dalam aircond ataupun outdoor. ✅ Menjadikan sapuan foundation selepas pakai Hydra Fresh lebih sebati dan sempurna. ✅ Boleh dijadikan sebagai primer (sapuan asas) sebelum bersolek. ✅ Mengandungi tabir suria SPF20 ✅ Mencerahkan kulit #charmscosmeticskincare  #charmsmalaysia  #hydrafreshcream  #vitc  #moisturising  #charmskelantan  #charmsviral  #halaljakim  #labtested  #charmshalalcosmetic  #halalproduct  #mesrasolat 
Faraalipbutter pujaan hati kita! Meh sihatkan bibir dengan product natural Faraalipbutter 😘
.
❤❤❤
.
Kebaikan Faraa Antioxidant Lip Butter:
🌷 Melembabkan bibir
🌷 Melindungi bibir dari menjadi gelap (akibat penggunaan lipstick)
🌷 Menjadikan bibir sentiasa segar (tak pucat)
🌷 Warna bibir bertukar menjadi merah jambu secara semulajadi (mengikut suhu badan)
🌷 Mempunyai perasa Caramel Mint
.
Bahan-bahan utama:
❤ Olive oil
❤ Jojoba oil
❤ Sunflower seed
❤ Beeswax
💯 ORGANIK & SELAMAT
.
Jom jom semua rasai keajaiban Faraalipbutter. DIJAMIN tak menyesal! Menyesal tak beli awal awal ada la 😂
.
Bibir sihat, hati gembira!
.
READY STOCK ❤️
Whatsapp +60173717547
.
.
#faraalipbuttersquad 
#faraalipbutter
#lipbutter  #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #faraalipbutterbandarsridamansara  #faraalipbuttergombak #faraalipbuttersungaibuloh #tular #cantik #makeupmurahmalaysia
Faraalipbutter pujaan hati kita! Meh sihatkan bibir dengan product natural Faraalipbutter 😘 . ❤❤❤ . Kebaikan Faraa Antioxidant Lip Butter: 🌷 Melembabkan bibir 🌷 Melindungi bibir dari menjadi gelap (akibat penggunaan lipstick) 🌷 Menjadikan bibir sentiasa segar (tak pucat) 🌷 Warna bibir bertukar menjadi merah jambu secara semulajadi (mengikut suhu badan) 🌷 Mempunyai perasa Caramel Mint . Bahan-bahan utama: ❤ Olive oil ❤ Jojoba oil ❤ Sunflower seed ❤ Beeswax 💯 ORGANIK & SELAMAT . Jom jom semua rasai keajaiban Faraalipbutter. DIJAMIN tak menyesal! Menyesal tak beli awal awal ada la 😂 . Bibir sihat, hati gembira! . READY STOCK ❤️ Whatsapp +60173717547 . . #faraalipbuttersquad  #faraalipbutter  #lipbutter  #faraalipbutterselayang  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #faraalipbutterbandarsridamansara  #faraalipbuttergombak  #faraalipbuttersungaibuloh  #tular  #cantik  #makeupmurahmalaysia 
EYUWWW.. KAMI BENCI!!! KAMI BENCI KULIT BERMINYAK DAN JERAWAT NI!!!
.
.
☹️ Kebanyakkan mereka yg mempunyai kulit berminyak lebih berpotensi tinggi mendapat jerawat bila minyak/sebum, bakteria dan sel kulit mati menyumbat liang pori pada kulit muka.
.
Sebab itulah kami mencipta TREATMENT SERUM yang bukan sahaja boleh mengawal pengeluaran minyak, tapi juga mampu memudarkan jeragat dan parut jerawat.
.
🧐  Salah satu bahan NATURAL nya adalah:
.
🍃TEA TREE OIL yg terbukti bantu kurangkan kulit berminyak. Lagi syok, tea tree oil ni ANTI BACTERIA. Best kan kalau jerawat makin kurang.
.
🍃 Juga ditambah vitamin E bagi membantu melawan radikal bebas dan menyihat dan mencantikkan kulit
.
Jangan tak tau yg TREATMENT SERUM 100% dari pati tumbuhan ini diformulasi sendiri oleh Dr. Anne dan telah terbukti keberkesanannya.
.
.
Nak tahu lebih lanjut klik je nombor saya di bio.. .

#DrAnneSkincare #HoneygoldLab #madukelulut #organicskincare #naturalskincare #skincareberkesan #skincareselamat #skincaremurah #natural #organic #lipcare #lipbalm #claymask #serum #honey #jerawat #acne #madeinmalaysia #jeragat #cerah #organicemulsion #micelles #perfume #lelakipunbolehpakai #mesrasolat #merdekasales
EYUWWW.. KAMI BENCI!!! KAMI BENCI KULIT BERMINYAK DAN JERAWAT NI!!! . . ☹️ Kebanyakkan mereka yg mempunyai kulit berminyak lebih berpotensi tinggi mendapat jerawat bila minyak/sebum, bakteria dan sel kulit mati menyumbat liang pori pada kulit muka. . Sebab itulah kami mencipta TREATMENT SERUM yang bukan sahaja boleh mengawal pengeluaran minyak, tapi juga mampu memudarkan jeragat dan parut jerawat. . 🧐 Salah satu bahan NATURAL nya adalah: . 🍃TEA TREE OIL yg terbukti bantu kurangkan kulit berminyak. Lagi syok, tea tree oil ni ANTI BACTERIA. Best kan kalau jerawat makin kurang. . 🍃 Juga ditambah vitamin E bagi membantu melawan radikal bebas dan menyihat dan mencantikkan kulit . Jangan tak tau yg TREATMENT SERUM 100% dari pati tumbuhan ini diformulasi sendiri oleh Dr. Anne dan telah terbukti keberkesanannya. . . Nak tahu lebih lanjut klik je nombor saya di bio.. . #DrAnneSkincare  #HoneygoldLab  #madukelulut  #organicskincare  #naturalskincare  #skincareberkesan  #skincareselamat  #skincaremurah  #natural  #organic  #lipcare  #lipbalm  #claymask  #serum  #honey  #jerawat  #acne  #madeinmalaysia  #jeragat  #cerah  #organicemulsion  #micelles  #perfume  #lelakipunbolehpakai  #mesrasolat  #merdekasales 
اللهُ أَكْبَرُ، اللهُ أَكْبَرُ، اللهُ أَكْبَرُ، وَللهِ الْحَمْدُ

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA to all our Muslim customers. 
We wish and pray that while going through our challenging lives today, this Aidil Adha will bring us even greater faith and taqwa towards the Almighty Allah swt.
..
We thank you for your continuous supports and hope it will continue for many years to come ❤️🌼
..
#ddcreambyrichnfabulous #iloveddcream #uvprotection #spf40pattt #halal #halalcosmetic #mesrasolat #RichnFabulousBeauty #makeup #likeforlike #like4like #instabeauty #singapore #indonesia #china #jakarta #pakistan #germany #ddcosmetics #ddcosmetic #ddkosmetik #ddmakeupforall #beautycream #like4likes #aidiladha #makkah #raya #rayaaidiladha2018 #raya2018 #teamrayakl
اللهُ أَكْبَرُ، اللهُ أَكْبَرُ، اللهُ أَكْبَرُ، وَللهِ الْحَمْدُ SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA to all our Muslim customers. We wish and pray that while going through our challenging lives today, this Aidil Adha will bring us even greater faith and taqwa towards the Almighty Allah swt. .. We thank you for your continuous supports and hope it will continue for many years to come ❤️🌼 .. #ddcreambyrichnfabulous  #iloveddcream  #uvprotection  #spf40pattt  #halal  #halalcosmetic  #mesrasolat  #RichnFabulousBeauty  #makeup  #likeforlike  #like4like  #instabeauty  #singapore  #indonesia  #china  #jakarta  #pakistan  #germany  #ddcosmetics  #ddcosmetic  #ddkosmetik  #ddmakeupforall  #beautycream  #like4likes  #aidiladha  #makkah  #raya  #rayaaidiladha2018  #raya2018  #teamrayakl 
Anda ada masalah berikut?
😔Kulit bibir kering menggelupas?
😔Kulit bibir sensitif bahan kimia?
😔Kulit bibir hitam dan kusam?
😔Bibir tak cantik pakai Lipstick/Lipcream/Lipmatte sebab bibir kering dan bercapuk?
😔Nak beli Lipmatte bebas Paraben dan berkualiti tinggi tapi mahal takde budget?
.
Haaaa sekarang semua masalah di atas tu dapat diatasi hanya dengan Sugarbelle Mini Lipcream yang diformulasikan dan dibuat di USA dengan formula bebas Paraben merbahaya!
.
Dan.... MURAH SANGAT!! hanya RM15 SAHAJA!
.
Apa Kebaikan memakai Sugarbelle Mini Lipcream sepanjang hari? Ia..
💋Mencantikkan sambil merawat.
💋Melembapkan bibir kerana terdapat kandungan Coconut Oil dan Vitamin E.
💋Sesuai untuk kulit bibir jenis kering merekah kerana ia akan merawat bibir sepanjang penggunaan Mini Lipcream.
💋Pengganti Lipbalm.
💋Merawat kulit bibir yang hitam dan kusam.
💋Formula Mini Lipcream membuatkan si pemakai tidak terasa memakai Lipcream kerana tekstur yang ringan dan matte.
.
Anda nak tak cuba?? Kalau nak anda boleh tekan link whatsapp kat bio ye... #sugarbellecosmetics
#psbasp
#psbellaammarasp
#psbellaammara
#lipcreamsugarbelle
#minilipcreamsugarbelle
#minilipcream
#lipmattemurah
#minilipmatte
#mesrawudhuk
#mesrasolat
Anda ada masalah berikut? 😔Kulit bibir kering menggelupas? 😔Kulit bibir sensitif bahan kimia? 😔Kulit bibir hitam dan kusam? 😔Bibir tak cantik pakai Lipstick/Lipcream/Lipmatte sebab bibir kering dan bercapuk? 😔Nak beli Lipmatte bebas Paraben dan berkualiti tinggi tapi mahal takde budget? . Haaaa sekarang semua masalah di atas tu dapat diatasi hanya dengan Sugarbelle Mini Lipcream yang diformulasikan dan dibuat di USA dengan formula bebas Paraben merbahaya! . Dan.... MURAH SANGAT!! hanya RM15 SAHAJA! . Apa Kebaikan memakai Sugarbelle Mini Lipcream sepanjang hari? Ia.. 💋Mencantikkan sambil merawat. 💋Melembapkan bibir kerana terdapat kandungan Coconut Oil dan Vitamin E. 💋Sesuai untuk kulit bibir jenis kering merekah kerana ia akan merawat bibir sepanjang penggunaan Mini Lipcream. 💋Pengganti Lipbalm. 💋Merawat kulit bibir yang hitam dan kusam. 💋Formula Mini Lipcream membuatkan si pemakai tidak terasa memakai Lipcream kerana tekstur yang ringan dan matte. . Anda nak tak cuba?? Kalau nak anda boleh tekan link whatsapp kat bio ye... #sugarbellecosmetics  #psbasp  #psbellaammarasp  #psbellaammara  #lipcreamsugarbelle  #minilipcreamsugarbelle  #minilipcream  #lipmattemurah  #minilipmatte  #mesrawudhuk  #mesrasolat 
Anda ada masalah berikut?
😔Kulit bibir kering menggelupas?
😔Kulit bibir sensitif bahan kimia?
😔Kulit bibir hitam dan kusam?
😔Bibir tak cantik pakai Lipstick/Lipcream/Lipmatte sebab bibir kering dan bercapuk?
😔Nak beli Lipmatte bebas Paraben dan berkualiti tinggi tapi mahal takde budget?
.
Haaaa sekarang semua masalah di atas tu dapat diatasi hanya dengan Sugarbelle Mini Lipcream yang diformulasikan dan dibuat di USA dengan formula bebas Paraben merbahaya!
.
Dan.... MURAH SANGAT!! hanya RM15 SAHAJA!
.
Apa Kebaikan memakai Sugarbelle Mini Lipcream sepanjang hari? Ia..
💋Mencantikkan sambil merawat.
💋Melembapkan bibir kerana terdapat kandungan Coconut Oil dan Vitamin E.
💋Sesuai untuk kulit bibir jenis kering merekah kerana ia akan merawat bibir sepanjang penggunaan Mini Lipcream.
💋Pengganti Lipbalm.
💋Merawat kulit bibir yang hitam dan kusam.
💋Formula Mini Lipcream membuatkan si pemakai tidak terasa memakai Lipcream kerana tekstur yang ringan dan matte.
.
Anda nak tak cuba?? Kalau nak anda boleh tekan link whatsapp kat bio ye... #sugarbellecosmetics
#psbasp
#psbellaammarasp
#psbellaammara
#lipcreamsugarbelle
#minilipcreamsugarbelle
#minilipcream
#lipmattemurah
#minilipmatte
#mesrawudhuk
#mesrasolat
Anda ada masalah berikut? 😔Kulit bibir kering menggelupas? 😔Kulit bibir sensitif bahan kimia? 😔Kulit bibir hitam dan kusam? 😔Bibir tak cantik pakai Lipstick/Lipcream/Lipmatte sebab bibir kering dan bercapuk? 😔Nak beli Lipmatte bebas Paraben dan berkualiti tinggi tapi mahal takde budget? . Haaaa sekarang semua masalah di atas tu dapat diatasi hanya dengan Sugarbelle Mini Lipcream yang diformulasikan dan dibuat di USA dengan formula bebas Paraben merbahaya! . Dan.... MURAH SANGAT!! hanya RM15 SAHAJA! . Apa Kebaikan memakai Sugarbelle Mini Lipcream sepanjang hari? Ia.. 💋Mencantikkan sambil merawat. 💋Melembapkan bibir kerana terdapat kandungan Coconut Oil dan Vitamin E. 💋Sesuai untuk kulit bibir jenis kering merekah kerana ia akan merawat bibir sepanjang penggunaan Mini Lipcream. 💋Pengganti Lipbalm. 💋Merawat kulit bibir yang hitam dan kusam. 💋Formula Mini Lipcream membuatkan si pemakai tidak terasa memakai Lipcream kerana tekstur yang ringan dan matte. . Anda nak tak cuba?? Kalau nak anda boleh tekan link whatsapp kat bio ye... #sugarbellecosmetics  #psbasp  #psbellaammarasp  #psbellaammara  #lipcreamsugarbelle  #minilipcreamsugarbelle  #minilipcream  #lipmattemurah  #minilipmatte  #mesrawudhuk  #mesrasolat 
Anda ada masalah berikut?
😔Kulit bibir kering menggelupas?
😔Kulit bibir sensitif bahan kimia?
😔Kulit bibir hitam dan kusam?
😔Bibir tak cantik pakai Lipstick/Lipcream/Lipmatte sebab bibir kering dan bercapuk?
😔Nak beli Lipmatte bebas Paraben dan berkualiti tinggi tapi mahal takde budget?
.
Haaaa sekarang semua masalah di atas tu dapat diatasi hanya dengan Sugarbelle Mini Lipcream yang diformulasikan dan dibuat di USA dengan formula bebas Paraben merbahaya!
.
Dan.... MURAH SANGAT!! hanya RM15 SAHAJA!
.
Apa Kebaikan memakai Sugarbelle Mini Lipcream sepanjang hari? Ia..
💋Mencantikkan sambil merawat.
💋Melembapkan bibir kerana terdapat kandungan Coconut Oil dan Vitamin E.
💋Sesuai untuk kulit bibir jenis kering merekah kerana ia akan merawat bibir sepanjang penggunaan Mini Lipcream.
💋Pengganti Lipbalm.
💋Merawat kulit bibir yang hitam dan kusam.
💋Formula Mini Lipcream membuatkan si pemakai tidak terasa memakai Lipcream kerana tekstur yang ringan dan matte.
.
Anda nak tak cuba?? Kalau nak anda boleh tekan link whatsapp kat bio ye... #sugarbellecosmetics
#psbasp
#psbellaammarasp
#psbellaammara
#lipcreamsugarbelle
#minilipcreamsugarbelle
#minilipcream
#lipmattemurah
#minilipmatte
#mesrawudhuk
#mesrasolat
Anda ada masalah berikut? 😔Kulit bibir kering menggelupas? 😔Kulit bibir sensitif bahan kimia? 😔Kulit bibir hitam dan kusam? 😔Bibir tak cantik pakai Lipstick/Lipcream/Lipmatte sebab bibir kering dan bercapuk? 😔Nak beli Lipmatte bebas Paraben dan berkualiti tinggi tapi mahal takde budget? . Haaaa sekarang semua masalah di atas tu dapat diatasi hanya dengan Sugarbelle Mini Lipcream yang diformulasikan dan dibuat di USA dengan formula bebas Paraben merbahaya! . Dan.... MURAH SANGAT!! hanya RM15 SAHAJA! . Apa Kebaikan memakai Sugarbelle Mini Lipcream sepanjang hari? Ia.. 💋Mencantikkan sambil merawat. 💋Melembapkan bibir kerana terdapat kandungan Coconut Oil dan Vitamin E. 💋Sesuai untuk kulit bibir jenis kering merekah kerana ia akan merawat bibir sepanjang penggunaan Mini Lipcream. 💋Pengganti Lipbalm. 💋Merawat kulit bibir yang hitam dan kusam. 💋Formula Mini Lipcream membuatkan si pemakai tidak terasa memakai Lipcream kerana tekstur yang ringan dan matte. . Anda nak tak cuba?? Kalau nak anda boleh tekan link whatsapp kat bio ye... #sugarbellecosmetics  #psbasp  #psbellaammarasp  #psbellaammara  #lipcreamsugarbelle  #minilipcreamsugarbelle  #minilipcream  #lipmattemurah  #minilipmatte  #mesrawudhuk  #mesrasolat 
Anda ada masalah berikut?
😔Kulit bibir kering menggelupas?
😔Kulit bibir sensitif bahan kimia?
😔Kulit bibir hitam dan kusam?
😔Bibir tak cantik pakai Lipstick/Lipcream/Lipmatte sebab bibir kering dan bercapuk?
😔Nak beli Lipmatte bebas Paraben dan berkualiti tinggi tapi mahal takde budget?
.
Haaaa sekarang semua masalah di atas tu dapat diatasi hanya dengan Sugarbelle Mini Lipcream yang diformulasikan dan dibuat di USA dengan formula bebas Paraben merbahaya!
.
Dan.... MURAH SANGAT!! hanya RM15 SAHAJA!
.
Apa Kebaikan memakai Sugarbelle Mini Lipcream sepanjang hari? Ia..
💋Mencantikkan sambil merawat.
💋Melembapkan bibir kerana terdapat kandungan Coconut Oil dan Vitamin E.
💋Sesuai untuk kulit bibir jenis kering merekah kerana ia akan merawat bibir sepanjang penggunaan Mini Lipcream.
💋Pengganti Lipbalm.
💋Merawat kulit bibir yang hitam dan kusam.
💋Formula Mini Lipcream membuatkan si pemakai tidak terasa memakai Lipcream kerana tekstur yang ringan dan matte.
.
Anda nak tak cuba?? Kalau nak anda boleh tekan link whatsapp kat bio ye... #sugarbellecosmetics
#psbasp
#psbellaammarasp
#psbellaammara
#lipcreamsugarbelle
#minilipcreamsugarbelle
#minilipcream
#lipmattemurah
#minilipmatte
#mesrawudhuk
#mesrasolat
Anda ada masalah berikut? 😔Kulit bibir kering menggelupas? 😔Kulit bibir sensitif bahan kimia? 😔Kulit bibir hitam dan kusam? 😔Bibir tak cantik pakai Lipstick/Lipcream/Lipmatte sebab bibir kering dan bercapuk? 😔Nak beli Lipmatte bebas Paraben dan berkualiti tinggi tapi mahal takde budget? . Haaaa sekarang semua masalah di atas tu dapat diatasi hanya dengan Sugarbelle Mini Lipcream yang diformulasikan dan dibuat di USA dengan formula bebas Paraben merbahaya! . Dan.... MURAH SANGAT!! hanya RM15 SAHAJA! . Apa Kebaikan memakai Sugarbelle Mini Lipcream sepanjang hari? Ia.. 💋Mencantikkan sambil merawat. 💋Melembapkan bibir kerana terdapat kandungan Coconut Oil dan Vitamin E. 💋Sesuai untuk kulit bibir jenis kering merekah kerana ia akan merawat bibir sepanjang penggunaan Mini Lipcream. 💋Pengganti Lipbalm. 💋Merawat kulit bibir yang hitam dan kusam. 💋Formula Mini Lipcream membuatkan si pemakai tidak terasa memakai Lipcream kerana tekstur yang ringan dan matte. . Anda nak tak cuba?? Kalau nak anda boleh tekan link whatsapp kat bio ye... #sugarbellecosmetics  #psbasp  #psbellaammarasp  #psbellaammara  #lipcreamsugarbelle  #minilipcreamsugarbelle  #minilipcream  #lipmattemurah  #minilipmatte  #mesrawudhuk  #mesrasolat 
Anda ada masalah berikut?
😔Kulit bibir kering menggelupas?
😔Kulit bibir sensitif bahan kimia?
😔Kulit bibir hitam dan kusam?
😔Bibir tak cantik pakai Lipstick/Lipcream/Lipmatte sebab bibir kering dan bercapuk?
😔Nak beli Lipmatte bebas Paraben dan berkualiti tinggi tapi mahal takde budget?
.
Haaaa sekarang semua masalah di atas tu dapat diatasi hanya dengan Sugarbelle Mini Lipcream yang diformulasikan dan dibuat di USA dengan formula bebas Paraben merbahaya!
.
Dan.... MURAH SANGAT!! hanya RM15 SAHAJA!
.
Apa Kebaikan memakai Sugarbelle Mini Lipcream sepanjang hari? Ia..
💋Mencantikkan sambil merawat.
💋Melembapkan bibir kerana terdapat kandungan Coconut Oil dan Vitamin E.
💋Sesuai untuk kulit bibir jenis kering merekah kerana ia akan merawat bibir sepanjang penggunaan Mini Lipcream.
💋Pengganti Lipbalm.
💋Merawat kulit bibir yang hitam dan kusam.
💋Formula Mini Lipcream membuatkan si pemakai tidak terasa memakai Lipcream kerana tekstur yang ringan dan matte.
.
Anda nak tak cuba?? Kalau nak anda boleh tekan link whatsapp kat bio ye... #sugarbellecosmetics
#psbasp
#psbellaammarasp
#psbellaammara
#lipcreamsugarbelle
#minilipcreamsugarbelle
#minilipcream
#lipmattemurah
#minilipmatte
#mesrawudhuk
#mesrasolat
Anda ada masalah berikut? 😔Kulit bibir kering menggelupas? 😔Kulit bibir sensitif bahan kimia? 😔Kulit bibir hitam dan kusam? 😔Bibir tak cantik pakai Lipstick/Lipcream/Lipmatte sebab bibir kering dan bercapuk? 😔Nak beli Lipmatte bebas Paraben dan berkualiti tinggi tapi mahal takde budget? . Haaaa sekarang semua masalah di atas tu dapat diatasi hanya dengan Sugarbelle Mini Lipcream yang diformulasikan dan dibuat di USA dengan formula bebas Paraben merbahaya! . Dan.... MURAH SANGAT!! hanya RM15 SAHAJA! . Apa Kebaikan memakai Sugarbelle Mini Lipcream sepanjang hari? Ia.. 💋Mencantikkan sambil merawat. 💋Melembapkan bibir kerana terdapat kandungan Coconut Oil dan Vitamin E. 💋Sesuai untuk kulit bibir jenis kering merekah kerana ia akan merawat bibir sepanjang penggunaan Mini Lipcream. 💋Pengganti Lipbalm. 💋Merawat kulit bibir yang hitam dan kusam. 💋Formula Mini Lipcream membuatkan si pemakai tidak terasa memakai Lipcream kerana tekstur yang ringan dan matte. . Anda nak tak cuba?? Kalau nak anda boleh tekan link whatsapp kat bio ye... #sugarbellecosmetics  #psbasp  #psbellaammarasp  #psbellaammara  #lipcreamsugarbelle  #minilipcreamsugarbelle  #minilipcream  #lipmattemurah  #minilipmatte  #mesrawudhuk  #mesrasolat 
Anda ada masalah berikut?
😔Kulit bibir kering menggelupas?
😔Kulit bibir sensitif bahan kimia?
😔Kulit bibir hitam dan kusam?
😔Bibir tak cantik pakai Lipstick/Lipcream/Lipmatte sebab bibir kering dan bercapuk?
😔Nak beli Lipmatte bebas Paraben dan berkualiti tinggi tapi mahal takde budget?
.
Haaaa sekarang semua masalah di atas tu dapat diatasi hanya dengan Sugarbelle Mini Lipcream yang diformulasikan dan dibuat di USA dengan formula bebas Paraben merbahaya!
.
Dan.... MURAH SANGAT!! hanya RM15 SAHAJA!
.
Apa Kebaikan memakai Sugarbelle Mini Lipcream sepanjang hari? Ia..
💋Mencantikkan sambil merawat.
💋Melembapkan bibir kerana terdapat kandungan Coconut Oil dan Vitamin E.
💋Sesuai untuk kulit bibir jenis kering merekah kerana ia akan merawat bibir sepanjang penggunaan Mini Lipcream.
💋Pengganti Lipbalm.
💋Merawat kulit bibir yang hitam dan kusam.
💋Formula Mini Lipcream membuatkan si pemakai tidak terasa memakai Lipcream kerana tekstur yang ringan dan matte.
.
Anda nak tak cuba?? Kalau nak anda boleh tekan link whatsapp kat bio ye... #sugarbellecosmetics
#psbasp
#psbellaammarasp
#psbellaammara
#lipcreamsugarbelle
#minilipcreamsugarbelle
#minilipcream
#lipmattemurah
#minilipmatte
#mesrawudhuk
#mesrasolat
Anda ada masalah berikut? 😔Kulit bibir kering menggelupas? 😔Kulit bibir sensitif bahan kimia? 😔Kulit bibir hitam dan kusam? 😔Bibir tak cantik pakai Lipstick/Lipcream/Lipmatte sebab bibir kering dan bercapuk? 😔Nak beli Lipmatte bebas Paraben dan berkualiti tinggi tapi mahal takde budget? . Haaaa sekarang semua masalah di atas tu dapat diatasi hanya dengan Sugarbelle Mini Lipcream yang diformulasikan dan dibuat di USA dengan formula bebas Paraben merbahaya! . Dan.... MURAH SANGAT!! hanya RM15 SAHAJA! . Apa Kebaikan memakai Sugarbelle Mini Lipcream sepanjang hari? Ia.. 💋Mencantikkan sambil merawat. 💋Melembapkan bibir kerana terdapat kandungan Coconut Oil dan Vitamin E. 💋Sesuai untuk kulit bibir jenis kering merekah kerana ia akan merawat bibir sepanjang penggunaan Mini Lipcream. 💋Pengganti Lipbalm. 💋Merawat kulit bibir yang hitam dan kusam. 💋Formula Mini Lipcream membuatkan si pemakai tidak terasa memakai Lipcream kerana tekstur yang ringan dan matte. . Anda nak tak cuba?? Kalau nak anda boleh tekan link whatsapp kat bio ye... #sugarbellecosmetics  #psbasp  #psbellaammarasp  #psbellaammara  #lipcreamsugarbelle  #minilipcreamsugarbelle  #minilipcream  #lipmattemurah  #minilipmatte  #mesrawudhuk  #mesrasolat 
Anda ada masalah berikut?
😔Kulit bibir kering menggelupas?
😔Kulit bibir sensitif bahan kimia?
😔Kulit bibir hitam dan kusam?
😔Bibir tak cantik pakai Lipstick/Lipcream/Lipmatte sebab bibir kering dan bercapuk?
😔Nak beli Lipmatte bebas Paraben dan berkualiti tinggi tapi mahal takde budget?
.
Haaaa sekarang semua masalah di atas tu dapat diatasi hanya dengan Sugarbelle Mini Lipcream yang diformulasikan dan dibuat di USA dengan formula bebas Paraben merbahaya!
.
Dan.... MURAH SANGAT!! hanya RM15 SAHAJA!
.
Apa Kebaikan memakai Sugarbelle Mini Lipcream sepanjang hari? Ia..
💋Mencantikkan sambil merawat.
💋Melembapkan bibir kerana terdapat kandungan Coconut Oil dan Vitamin E.
💋Sesuai untuk kulit bibir jenis kering merekah kerana ia akan merawat bibir sepanjang penggunaan Mini Lipcream.
💋Pengganti Lipbalm.
💋Merawat kulit bibir yang hitam dan kusam.
💋Formula Mini Lipcream membuatkan si pemakai tidak terasa memakai Lipcream kerana tekstur yang ringan dan matte.
.
Anda nak tak cuba?? Kalau nak anda boleh tekan link whatsapp kat bio ye... #sugarbellecosmetics
#psbasp
#psbellaammarasp
#psbellaammara
#lipcreamsugarbelle
#minilipcreamsugarbelle
#minilipcream
#lipmattemurah
#minilipmatte
#mesrawudhuk
#mesrasolat
Anda ada masalah berikut? 😔Kulit bibir kering menggelupas? 😔Kulit bibir sensitif bahan kimia? 😔Kulit bibir hitam dan kusam? 😔Bibir tak cantik pakai Lipstick/Lipcream/Lipmatte sebab bibir kering dan bercapuk? 😔Nak beli Lipmatte bebas Paraben dan berkualiti tinggi tapi mahal takde budget? . Haaaa sekarang semua masalah di atas tu dapat diatasi hanya dengan Sugarbelle Mini Lipcream yang diformulasikan dan dibuat di USA dengan formula bebas Paraben merbahaya! . Dan.... MURAH SANGAT!! hanya RM15 SAHAJA! . Apa Kebaikan memakai Sugarbelle Mini Lipcream sepanjang hari? Ia.. 💋Mencantikkan sambil merawat. 💋Melembapkan bibir kerana terdapat kandungan Coconut Oil dan Vitamin E. 💋Sesuai untuk kulit bibir jenis kering merekah kerana ia akan merawat bibir sepanjang penggunaan Mini Lipcream. 💋Pengganti Lipbalm. 💋Merawat kulit bibir yang hitam dan kusam. 💋Formula Mini Lipcream membuatkan si pemakai tidak terasa memakai Lipcream kerana tekstur yang ringan dan matte. . Anda nak tak cuba?? Kalau nak anda boleh tekan link whatsapp kat bio ye... #sugarbellecosmetics  #psbasp  #psbellaammarasp  #psbellaammara  #lipcreamsugarbelle  #minilipcreamsugarbelle  #minilipcream  #lipmattemurah  #minilipmatte  #mesrawudhuk  #mesrasolat 
CLUBMAN, BAUAN KLASIK YANG BERHARGA
.
Clubman dimulakan dengan bauan lavender dan sitrus yang menyenangkan, mendahului aroma wangi herba dan bunga yang lembut . Cukup menyenangkan untuk kegunaan siang hari, sebagai pelengkap gaya ke pejabat anda.
.
Ini feedback dari pengguna Clubman sebelum ni :
.
“Saya pakai wangian ni masa rumah terbuka sampai ada beberapa orang yang tanya . Habis semua orang kena pukau dengan bau Clubman ni”
.
Nak rasa pukauan Clubman, klik sini --> www.wasap.my/601114392439/DeXandra sementara #PromoMerdeka masih ada. .
#DeXandra #HargaMerdeka #PromosiMerdeka #ScentOfLife #LetPassionLeadYou #SoFreshSoWangi #LongLasting #MesraSolat #WangianKehidupan #ContestLuckyDraw
CLUBMAN, BAUAN KLASIK YANG BERHARGA . Clubman dimulakan dengan bauan lavender dan sitrus yang menyenangkan, mendahului aroma wangi herba dan bunga yang lembut . Cukup menyenangkan untuk kegunaan siang hari, sebagai pelengkap gaya ke pejabat anda. . Ini feedback dari pengguna Clubman sebelum ni : . “Saya pakai wangian ni masa rumah terbuka sampai ada beberapa orang yang tanya . Habis semua orang kena pukau dengan bau Clubman ni” . Nak rasa pukauan Clubman, klik sini --> www.wasap.my/601114392439/DeXandra sementara #PromoMerdeka  masih ada. . #DeXandra  #HargaMerdeka  #PromosiMerdeka  #ScentOfLife  #LetPassionLeadYou  #SoFreshSoWangi  #LongLasting  #MesraSolat  #WangianKehidupan  #ContestLuckyDraw 
Stok Panas Landing BAEK Punye 📢📣📢
__ PAMELA SOAP __  Harga : RM 29

Kenapa pencuci muka PAMELA nie viral sangat?
Aip2... bukan utk muka je tau, 1 badan blh sental. 🎀 MANFAAT PAMELA BEE SOAP 🎀 🌷 Bertindak sebagai detox untuk menyingkirkan kotoran diwajah.
🌷Menjadikan wajah cantik bersih awet muda remaja.
🌷Merawat dan mencegah jerawat dan jeragat.
🌷Mengurangkan lingkaran hitam di mata.
🌷Menutup dan merapatkan pori-pori  diwajah.
🌷Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit sensitif termasuk ekzema.
🌷Selamat dan bebas dari bahan kimia merbahaya.

0134305500

#ubatjerawat
#ubatjeragat #cantik #jerawat
#jeragaat #mesrasolat
#sabunorganik #Pamelabeesoap
Stok Panas Landing BAEK Punye 📢📣📢 __ PAMELA SOAP __ Harga : RM 29 Kenapa pencuci muka PAMELA nie viral sangat? Aip2... bukan utk muka je tau, 1 badan blh sental. 🎀 MANFAAT PAMELA BEE SOAP 🎀 🌷 Bertindak sebagai detox untuk menyingkirkan kotoran diwajah. 🌷Menjadikan wajah cantik bersih awet muda remaja. 🌷Merawat dan mencegah jerawat dan jeragat. 🌷Mengurangkan lingkaran hitam di mata. 🌷Menutup dan merapatkan pori-pori diwajah. 🌷Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit sensitif termasuk ekzema. 🌷Selamat dan bebas dari bahan kimia merbahaya. 0134305500 #ubatjerawat  #ubatjeragat  #cantik  #jerawat  #jeragaat  #mesrasolat  #sabunorganik  #Pamelabeesoap 
Alhamdulillah testimoni dari pengguna sugarbomb perfume.
.
ANDA BILA LAGI ? 😄
.
💢Perfumes inspired mampu milik sesuai utk semua peringkat usia
.
💢Pati original daripada Europe, bkn dari Malaysia, Indonesia @ Vietnam
.
💢10 wangian seharum harumnya
.
💢Wangian yg 100% original, 8 - 12 jam di kulit, dan 2 hari melekat pada pakaian
.
💢Jaminan wang dikembalikan sekiranya anda tidak berpuas hati dgn apa yg kami tawarkan
.
💢Harga mampu milik, hanya  RM 35 untuk 30 ml
.
💢Perfume boleh dibawa solat !
.
.
📲Tekan Link Di Bio Untuk Order !
📲Tekan Link Di Bio Untuk Order !
📲Tekan Link Di Bio Untuk Order !
.
#perfumemurah #newfragrance #inspiredbyswitzerland #sugarbombperfume #sugarbombmalaysia #newperfume #sayajualmurah #perfumeberkualiti #premium #edp #eaudeparfum #mesrasolat #patioriginal #bautahanlama #hargamampumilik #affordable
Alhamdulillah testimoni dari pengguna sugarbomb perfume. . ANDA BILA LAGI ? 😄 . 💢Perfumes inspired mampu milik sesuai utk semua peringkat usia . 💢Pati original daripada Europe, bkn dari Malaysia, Indonesia @ Vietnam . 💢10 wangian seharum harumnya . 💢Wangian yg 100% original, 8 - 12 jam di kulit, dan 2 hari melekat pada pakaian . 💢Jaminan wang dikembalikan sekiranya anda tidak berpuas hati dgn apa yg kami tawarkan . 💢Harga mampu milik, hanya  RM 35 untuk 30 ml . 💢Perfume boleh dibawa solat ! . . 📲Tekan Link Di Bio Untuk Order ! 📲Tekan Link Di Bio Untuk Order ! 📲Tekan Link Di Bio Untuk Order ! . #perfumemurah  #newfragrance  #inspiredbyswitzerland  #sugarbombperfume  #sugarbombmalaysia  #newperfume  #sayajualmurah  #perfumeberkualiti  #premium  #edp  #eaudeparfum  #mesrasolat  #patioriginal  #bautahanlama  #hargamampumilik  #affordable 
JOM BACA CUSTOMER FEEDBACK
.
Hi syg2 semua 😘
.
Perfume pilihan ramai. Tgh trending sekarang ni #zaralinaperfume 💕
.
"BEST GILA pakai minyak wangi Zaralina, TERBAIK! TAHAN LAMA, tak macam minyak wangi lainnn. Dah dua kali REPEAT ORDER!!"
.
Ni antara feedback2 positif daripada customer. Memang ❌ tipu.
.
Beribu2 testimoni telah berjaya dan customer amat 👍 berpuas hati! Uolss bila lagi? Takkan nak tgk saja?
.
Belum cuba, belum tahu. Dah tahu #confirm repeat order 😍😍
.
#bauwangiingatzaralina
.
Wassap sis sekarang utk dapatkan #ZARALINAPERFUMES ni! Just klik link di bio 😘
.
#syjual #minyakwangimampumilik #perfumeterlaris #mesrasolat #exclusivebodyperfume #minyakwangioriginalpati  #zaralinaairfreshener #birthdaygift #hargaberpatutan #hantarantunang #projek2018 #hantaranpernikahan #selayang #gombak #gombaksetia #setiaalam #shahalam #greenwood #gombakprima #uiagombak #testimoni #baling #kedah #kulim #kulimhitech #putrajaya
JOM BACA CUSTOMER FEEDBACK . Hi syg2 semua 😘 . Perfume pilihan ramai. Tgh trending sekarang ni #zaralinaperfume  💕 . "BEST GILA pakai minyak wangi Zaralina, TERBAIK! TAHAN LAMA, tak macam minyak wangi lainnn. Dah dua kali REPEAT ORDER!!" . Ni antara feedback2 positif daripada customer. Memang ❌ tipu. . Beribu2 testimoni telah berjaya dan customer amat 👍 berpuas hati! Uolss bila lagi? Takkan nak tgk saja? . Belum cuba, belum tahu. Dah tahu #confirm  repeat order 😍😍 . #bauwangiingatzaralina  . Wassap sis sekarang utk dapatkan #ZARALINAPERFUMES  ni! Just klik link di bio 😘 . #syjual  #minyakwangimampumilik  #perfumeterlaris  #mesrasolat  #exclusivebodyperfume  #minyakwangioriginalpati  #zaralinaairfreshener  #birthdaygift  #hargaberpatutan  #hantarantunang  #projek2018  #hantaranpernikahan  #selayang  #gombak  #gombaksetia  #setiaalam  #shahalam  #greenwood  #gombakprima  #uiagombak  #testimoni  #baling  #kedah  #kulim  #kulimhitech  #putrajaya 
Bismillahirahmanirahim 
1,2,3 SIAP !

Ehh2 kira apa tuu.. Iza nak share sikit la apa yg 1,2,3 siap tu😘. 1. Mcm biasa pagi2 Iza bangun cuci muka guna zahra cleanser. Cleanser organik, lepas cuci rasa lembut jerr. 
2. Lepas tu spray gorgeous serum. Wangii sangatt😍. Paling best xmelekit. 
3. Tunggu gs kering Iza  dap2 blossom cake foundation code natural feveret Iza. Bulan 1 pakai sekarang dh bulan 8 xhabis lagi😍. Jimat uolls. 
Tadaaa dah siap. Dah boleh pergi kerja. 😉

Ehh2 sebelum terlupa Iza calit lipmatte skit. Apa yg Iza suka sangat lipmatte imanni skinz ni sbb ..
💄bebas dari plumbum. 💄Bau pun wangi
💄senang nk cuci bila nak berwuduk
💄tahan lama
💄ringan xmelekit

Mana nk cari complete set ni? Mestilah set FOR HER ni. Jomm cepat2 grab sementara tengah sale ni😍. FREE LIPMATTE lagi uolls💄. Best ke best sangat2 ni.. Mcm mana nak order? Klik link bawah ni nnti Iza  tolong uolls
www.wasap.my/60149374007

#jbct#imanniskinlover#ctdk#salemerdekaraya 
#imanniskinz#habbatussauda 
#produkselamat#imanniskinzserikembangan #mesrasolat
#tipskecantikan #tipskulitcantik
Bismillahirahmanirahim 1,2,3 SIAP ! Ehh2 kira apa tuu.. Iza nak share sikit la apa yg 1,2,3 siap tu😘. 1. Mcm biasa pagi2 Iza bangun cuci muka guna zahra cleanser. Cleanser organik, lepas cuci rasa lembut jerr. 2. Lepas tu spray gorgeous serum. Wangii sangatt😍. Paling best xmelekit. 3. Tunggu gs kering Iza dap2 blossom cake foundation code natural feveret Iza. Bulan 1 pakai sekarang dh bulan 8 xhabis lagi😍. Jimat uolls. Tadaaa dah siap. Dah boleh pergi kerja. 😉 Ehh2 sebelum terlupa Iza calit lipmatte skit. Apa yg Iza suka sangat lipmatte imanni skinz ni sbb .. 💄bebas dari plumbum. 💄Bau pun wangi 💄senang nk cuci bila nak berwuduk 💄tahan lama 💄ringan xmelekit Mana nk cari complete set ni? Mestilah set FOR HER ni. Jomm cepat2 grab sementara tengah sale ni😍. FREE LIPMATTE lagi uolls💄. Best ke best sangat2 ni.. Mcm mana nak order? Klik link bawah ni nnti Iza tolong uolls www.wasap.my/60149374007 #jbct #imanniskinlover #ctdk #salemerdekaraya  #imanniskinz #habbatussauda  #produkselamat #imanniskinzserikembangan  #mesrasolat  #tipskecantikan  #tipskulitcantik 
Dengan cuaca yang tak menentu sekarang, penjagaan bibir sangat penting tau.

Oleh itu jangan lupa oleskan faraalipbutter untuk bibir sentiasa segar dan lembap.

Berminat terus klik link di bio.

#faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterterengganu #organic #mesrasolat #mesrawuduk #luluskkm #beautiful #beauty #posseluruhmalaysia #somebymimalaysia #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazaronline #bibirsihat #malaysia #malaysian #lipsticklovers #likeforlikes #Like4likes #dropshipteamkakteh #faraalipbutterteamkakteh #teamkakteh
Dengan cuaca yang tak menentu sekarang, penjagaan bibir sangat penting tau. Oleh itu jangan lupa oleskan faraalipbutter untuk bibir sentiasa segar dan lembap. Berminat terus klik link di bio. #faraalipbuttersquad  #faraalipbutter  #faraalipbutterterengganu  #organic  #mesrasolat  #mesrawuduk  #luluskkm  #beautiful  #beauty  #posseluruhmalaysia  #somebymimalaysia  #sayajual  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #bazaronline  #bibirsihat  #malaysia  #malaysian  #lipsticklovers  #likeforlikes  #Like4likes  #dropshipteamkakteh  #faraalipbutterteamkakteh  #teamkakteh 
BESTNYAAA GORGEOUS JUICE NI😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
.
❤MELEMBAPKAN BIBIR
❤MELEMBAPKAN KULIT
❤MENJAGA KITARAN HAID
❤MENJAGA LUARAN DAN DALAMAN.
.
BESTNYA HEHEHEHE
.
📦 FREE POSTAGE
🎁 FREE GIFT
📦 POSTAGE 1MALAYSIA
🚗 COD SHAH ALAM/UKM/BANGI/KAJANG/PUTRAJAYA
.
Click on the bio now www.wasap.my/60192937513 @ ws bella
60192937513
.
#dropship #dropshipbella #dropshipteam #dropshipteambella #teambella #dropshipmervenabila #mervenabila #dropshipteammervenabila #mervecompactpowder #Mervecosmetic #mervecosmeticmalaysia #mervefoundationserum #mervefoundation #mervemesrawudhuk #mervehalal #MERVEBulanMulia #mervebluelipstick #merveagent #MS050 #mervefairytearspotion #mervefullcovergaefoundation #mervefullcoveragefoundation #mervehq #mervetestimoni #MERVETestimony #merve #halal #kkm #mesrawudhuk #mesrasolat
BESTNYAAA GORGEOUS JUICE NI😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆 . ❤MELEMBAPKAN BIBIR ❤MELEMBAPKAN KULIT ❤MENJAGA KITARAN HAID ❤MENJAGA LUARAN DAN DALAMAN. . BESTNYA HEHEHEHE . 📦 FREE POSTAGE 🎁 FREE GIFT 📦 POSTAGE 1MALAYSIA 🚗 COD SHAH ALAM/UKM/BANGI/KAJANG/PUTRAJAYA . Click on the bio now www.wasap.my/60192937513 @ ws bella 60192937513 . #dropship  #dropshipbella  #dropshipteam  #dropshipteambella  #teambella  #dropshipmervenabila  #mervenabila  #dropshipteammervenabila  #mervecompactpowder  #Mervecosmetic  #mervecosmeticmalaysia  #mervefoundationserum  #mervefoundation  #mervemesrawudhuk  #mervehalal  #MERVEBulanMulia  #mervebluelipstick  #merveagent  #MS050  #mervefairytearspotion  #mervefullcovergaefoundation  #mervefullcoveragefoundation  #mervehq  #mervetestimoni  #MERVETestimony  #merve  #halal  #kkm  #mesrawudhuk  #mesrasolat 
Siapa kata nak cantik manis kena pakai tudung belit sana sini...😚😚😚
.
Dengan RAUDHAH, sarung jer pun dah terserlah KEAYUANMU...😍😍😍
.
Tak perlu fikir muka bolattt ke, muka petak ke, muka kecik ke... Semua bentuk muka SESUAI dengan RAUDHAH...👍🏽👍🏽👍🏽
.
Paling best, bila kalut nak ke kerja atau g dating, TAK PERLU GOSOK pun...😄😄😄
.
Itulah kriteria tudung hampa SUKAkan?..😁😁😁
.
#exclusivehijabbysya
Siapa kata nak cantik manis kena pakai tudung belit sana sini...😚😚😚 . Dengan RAUDHAH, sarung jer pun dah terserlah KEAYUANMU...😍😍😍 . Tak perlu fikir muka bolattt ke, muka petak ke, muka kecik ke... Semua bentuk muka SESUAI dengan RAUDHAH...👍🏽👍🏽👍🏽 . Paling best, bila kalut nak ke kerja atau g dating, TAK PERLU GOSOK pun...😄😄😄 . Itulah kriteria tudung hampa SUKAkan?..😁😁😁 . #exclusivehijabbysya 
Kenapa best sangat si Dolly ni ? - High quality fiber - Isian 5ml setiap satu - Senang cuci tanpa perlu makeup remover - Waterproof - Cuci tanpa tinggalkan hitam bawah mata - Ada 3 Berus khas untuk mata atas dan bawah - Memanjangkan bulu mata - Tidak berketul dan cepat kering - Bulu mata nampak lebih natural dan tebal - Lentikkan semulajadi tanpa pengepit 
Harga ?
Rm55 je OFFER sekarang ni 😍
Kenapa best sangat si Dolly ni ? - High quality fiber - Isian 5ml setiap satu - Senang cuci tanpa perlu makeup remover - Waterproof - Cuci tanpa tinggalkan hitam bawah mata - Ada 3 Berus khas untuk mata atas dan bawah - Memanjangkan bulu mata - Tidak berketul dan cepat kering - Bulu mata nampak lebih natural dan tebal - Lentikkan semulajadi tanpa pengepit Harga ? Rm55 je OFFER sekarang ni 😍
Kenapa best sangat si Dolly ni ? - High quality fiber - Isian 5ml setiap satu - Senang cuci tanpa perlu makeup remover - Waterproof - Cuci tanpa tinggalkan hitam bawah mata - Ada 3 Berus khas untuk mata atas dan bawah - Memanjangkan bulu mata - Tidak berketul dan cepat kering - Bulu mata nampak lebih natural dan tebal - Lentikkan semulajadi tanpa pengepit 
Harga ?
Rm55 je OFFER sekarang ni 😍
Kenapa best sangat si Dolly ni ? - High quality fiber - Isian 5ml setiap satu - Senang cuci tanpa perlu makeup remover - Waterproof - Cuci tanpa tinggalkan hitam bawah mata - Ada 3 Berus khas untuk mata atas dan bawah - Memanjangkan bulu mata - Tidak berketul dan cepat kering - Bulu mata nampak lebih natural dan tebal - Lentikkan semulajadi tanpa pengepit Harga ? Rm55 je OFFER sekarang ni 😍
Kenapa best sangat si Dolly ni ? - High quality fiber - Isian 5ml setiap satu - Senang cuci tanpa perlu makeup remover - Waterproof - Cuci tanpa tinggalkan hitam bawah mata - Ada 3 Berus khas untuk mata atas dan bawah - Memanjangkan bulu mata - Tidak berketul dan cepat kering - Bulu mata nampak lebih natural dan tebal - Lentikkan semulajadi tanpa pengepit 
Harga ?
Rm55 je OFFER sekarang ni 😍
Kenapa best sangat si Dolly ni ? - High quality fiber - Isian 5ml setiap satu - Senang cuci tanpa perlu makeup remover - Waterproof - Cuci tanpa tinggalkan hitam bawah mata - Ada 3 Berus khas untuk mata atas dan bawah - Memanjangkan bulu mata - Tidak berketul dan cepat kering - Bulu mata nampak lebih natural dan tebal - Lentikkan semulajadi tanpa pengepit Harga ? Rm55 je OFFER sekarang ni 😍
Sensorra Lipmatte

KELEBIHAN : .
💐Berkualiti
💐Ringgan
💐Tidak Merekah
💐Tidak mengeringkan bibir
💐Meresap Sempurna di bibir
💐Tidak melekit
💐Mesra Wudhuk & Mudah di tanggalkan.
💐Membantu merawat dan melembapkan bibir

For order please whatsapp 019 6644100

#sensorralovers #muamalaysia #sensorralipsmatte #foundation #ce #liptint #lipstikherbal #like #lipstik #sayajualmurah #makeupaddict #lipstikmurah #mesrasolat #beautyaddict #lipmattemurah #makeup #lipstikbranded #fashionvalet #tagsforlikes #lipstickmurah #shophudabeauty #lipstikhere
Sensorra Lipmatte KELEBIHAN : . 💐Berkualiti 💐Ringgan 💐Tidak Merekah 💐Tidak mengeringkan bibir 💐Meresap Sempurna di bibir 💐Tidak melekit 💐Mesra Wudhuk & Mudah di tanggalkan. 💐Membantu merawat dan melembapkan bibir For order please whatsapp 019 6644100 #sensorralovers  #muamalaysia  #sensorralipsmatte  #foundation  #ce  #liptint  #lipstikherbal  #like  #lipstik  #sayajualmurah  #makeupaddict  #lipstikmurah  #mesrasolat  #beautyaddict  #lipmattemurah  #makeup  #lipstikbranded  #fashionvalet  #tagsforlikes  #lipstickmurah  #shophudabeauty  #lipstikhere 
Salam AidilAdha! 
Sensorra Lipmatte

KELEBIHAN : .
💐Berkualiti
💐Ringgan
💐Tidak Merekah
💐Tidak mengeringkan bibir
💐Meresap Sempurna di bibir
💐Tidak melekit
💐Mesra Wudhuk & Mudah di tanggalkan.
💐Membantu merawat dan melembapkan bibir

For order please whatsapp 019 6644100

#sensorralovers #muamalaysia #sensorralipsmatte #foundation #ce #liptint #lipstikherbal #like #lipstik #sayajualmurah #makeupaddict #lipstikmurah #mesrasolat #beautyaddict #lipmattemurah #makeup #lipstikbranded #fashionvalet #tagsforlikes #lipstickmurah #shophudabeauty #lipstikhere
Salam AidilAdha! Sensorra Lipmatte KELEBIHAN : . 💐Berkualiti 💐Ringgan 💐Tidak Merekah 💐Tidak mengeringkan bibir 💐Meresap Sempurna di bibir 💐Tidak melekit 💐Mesra Wudhuk & Mudah di tanggalkan. 💐Membantu merawat dan melembapkan bibir For order please whatsapp 019 6644100 #sensorralovers  #muamalaysia  #sensorralipsmatte  #foundation  #ce  #liptint  #lipstikherbal  #like  #lipstik  #sayajualmurah  #makeupaddict  #lipstikmurah  #mesrasolat  #beautyaddict  #lipmattemurah  #makeup  #lipstikbranded  #fashionvalet  #tagsforlikes  #lipstickmurah  #shophudabeauty  #lipstikhere 
Sensorra Lipmatte

KELEBIHAN : .
💐Berkualiti
💐Ringgan
💐Tidak Merekah
💐Tidak mengeringkan bibir
💐Meresap Sempurna di bibir
💐Tidak melekit
💐Mesra Wudhuk & Mudah di tanggalkan.
💐Membantu merawat dan melembapkan bibir

For order please whatsapp 019 6644100

#sensorralovers #muamalaysia #sensorralipsmatte #foundation #ce #liptint #lipstikherbal #like #lipstik #sayajualmurah #makeupaddict #lipstikmurah #mesrasolat #beautyaddict #lipmattemurah #makeup #lipstikbranded #fashionvalet #tagsforlikes #lipstickmurah #shophudabeauty #lipstikhere
Sensorra Lipmatte KELEBIHAN : . 💐Berkualiti 💐Ringgan 💐Tidak Merekah 💐Tidak mengeringkan bibir 💐Meresap Sempurna di bibir 💐Tidak melekit 💐Mesra Wudhuk & Mudah di tanggalkan. 💐Membantu merawat dan melembapkan bibir For order please whatsapp 019 6644100 #sensorralovers  #muamalaysia  #sensorralipsmatte  #foundation  #ce  #liptint  #lipstikherbal  #like  #lipstik  #sayajualmurah  #makeupaddict  #lipstikmurah  #mesrasolat  #beautyaddict  #lipmattemurah  #makeup  #lipstikbranded  #fashionvalet  #tagsforlikes  #lipstickmurah  #shophudabeauty  #lipstikhere 
Sensorra Lipmatte

KELEBIHAN : .
💐Berkualiti
💐Ringgan
💐Tidak Merekah
💐Tidak mengeringkan bibir
💐Meresap Sempurna di bibir
💐Tidak melekit
💐Mesra Wudhuk & Mudah di tanggalkan.
💐Membantu merawat dan melembapkan bibir

For order please whatsapp 011 2555 4942
#sensorralovers #muamalaysia #sensorralipsmatte #foundation #ce #liptint #lipstikherbal #like #lipstik #sayajualmurah #makeupaddict #lipstikmurah #mesrasolat #beautyaddict #lipmattemurah #makeup #lipstikbranded #fashionvalet #tagsforlikes #lipstickmurah #shophudabeauty #lipstikhere
Sensorra Lipmatte KELEBIHAN : . 💐Berkualiti 💐Ringgan 💐Tidak Merekah 💐Tidak mengeringkan bibir 💐Meresap Sempurna di bibir 💐Tidak melekit 💐Mesra Wudhuk & Mudah di tanggalkan. 💐Membantu merawat dan melembapkan bibir For order please whatsapp 011 2555 4942 #sensorralovers  #muamalaysia  #sensorralipsmatte  #foundation  #ce  #liptint  #lipstikherbal  #like  #lipstik  #sayajualmurah  #makeupaddict  #lipstikmurah  #mesrasolat  #beautyaddict  #lipmattemurah  #makeup  #lipstikbranded  #fashionvalet  #tagsforlikes  #lipstickmurah  #shophudabeauty  #lipstikhere 
Salam Aidil Adha dari kami 
Sensorra Lipmatte

KELEBIHAN : .
💐Berkualiti
💐Ringgan
💐Tidak Merekah
💐Tidak mengeringkan bibir
💐Meresap Sempurna di bibir
💐Tidak melekit
💐Mesra Wudhuk & Mudah di tanggalkan.
💐Membantu merawat dan melembapkan bibir

For order please whatsapp 011 2555 4942
#sensorralovers #muamalaysia #sensorralipsmatte #foundation #ce #liptint #lipstikherbal #like #lipstik #sayajualmurah #makeupaddict #lipstikmurah #mesrasolat #beautyaddict #lipmattemurah #makeup #lipstikbranded #fashionvalet #tagsforlikes #lipstickmurah #shophudabeauty #lipstikhere
Salam Aidil Adha dari kami Sensorra Lipmatte KELEBIHAN : . 💐Berkualiti 💐Ringgan 💐Tidak Merekah 💐Tidak mengeringkan bibir 💐Meresap Sempurna di bibir 💐Tidak melekit 💐Mesra Wudhuk & Mudah di tanggalkan. 💐Membantu merawat dan melembapkan bibir For order please whatsapp 011 2555 4942 #sensorralovers  #muamalaysia  #sensorralipsmatte  #foundation  #ce  #liptint  #lipstikherbal  #like  #lipstik  #sayajualmurah  #makeupaddict  #lipstikmurah  #mesrasolat  #beautyaddict  #lipmattemurah  #makeup  #lipstikbranded  #fashionvalet  #tagsforlikes  #lipstickmurah  #shophudabeauty  #lipstikhere 
Sensorra Lipmatte

KELEBIHAN : .
💐Berkualiti
💐Ringgan
💐Tidak Merekah
💐Tidak mengeringkan bibir
💐Meresap Sempurna di bibir
💐Tidak melekit
💐Mesra Wudhuk & Mudah di tanggalkan.
💐Membantu merawat dan melembapkan bibir

For order please whatsapp 011 2555 4942
#sensorralovers #muamalaysia #sensorralipsmatte #foundation #ce #liptint #lipstikherbal #like #lipstik #sayajualmurah #makeupaddict #lipstikmurah #mesrasolat #beautyaddict #lipmattemurah #makeup #lipstikbranded #fashionvalet #tagsforlikes #lipstickmurah #shophudabeauty #lipstikhere
Sensorra Lipmatte KELEBIHAN : . 💐Berkualiti 💐Ringgan 💐Tidak Merekah 💐Tidak mengeringkan bibir 💐Meresap Sempurna di bibir 💐Tidak melekit 💐Mesra Wudhuk & Mudah di tanggalkan. 💐Membantu merawat dan melembapkan bibir For order please whatsapp 011 2555 4942 #sensorralovers  #muamalaysia  #sensorralipsmatte  #foundation  #ce  #liptint  #lipstikherbal  #like  #lipstik  #sayajualmurah  #makeupaddict  #lipstikmurah  #mesrasolat  #beautyaddict  #lipmattemurah  #makeup  #lipstikbranded  #fashionvalet  #tagsforlikes  #lipstickmurah  #shophudabeauty  #lipstikhere 
Customer feedback
.
.
💰Rm65
.
.
📲0193444248
Customer feedback . . 💰Rm65 . . 📲0193444248
Customer feedback
.
.
💰Rm65
.
.
📲0193444248
Customer feedback . . 💰Rm65 . . 📲0193444248
Customer feedback
.
.
💰Rm65
.
.
📲0193444248
Customer feedback . . 💰Rm65 . . 📲0193444248
Angelica : Sebelum start show saya menang down dan xder confident takut lupa step😔
. 
Nor : Nah try ni bgperfumes Boleh build your confidence 👩
. 
Angelica : lepas 2 semburan jer. Sya rasa lebih bersemangat dan berkeyakinan 😎
. 
Nor : ha kan aku dah ckp 😁
. 
Angelica : OK now I'm ready thank you kak nor jom tgok saya dance kat atas penta jap LG. Thanks bgperfumes 💃💃💃
.. .
☑️NAK MENANG EMAS.. 📿💍Lucky draw.. 1-31/8/2018
☑️Rm50 jer beli 1 pon boleh menang.. Postage sm8 ss12
☑️COD KL .
TAG, LIKE & SHARE n follow
☑️MESRA SOLAT
☑️Jualan 500 unit admin akan buat 💍Cabutan cincin emas dan📿 Cabutan RANTAI emas😊
. 
@bard_bow
www.wasap.my/60173265265
@bard_bow
www.wasap.my/60173265265
#followme
@bgperfumesofficial
@bgperfumesofficial
@bgperfumesofficial
. 
#bgperfumes #jomwangi #luxurylifestyle #menperfumes #minyakwangimurah #trendy #perfumemurah  #dropship #viral #inspiredperfume  #womenperfumes #mesrasolat  #wangi  #makeup #giftreviewmalaysia  #trend  #minyakwangi  #model  #cosmetics  #motivationquote #dance #giftreview #jewellery #instafamous
Angelica : Sebelum start show saya menang down dan xder confident takut lupa step😔 . Nor : Nah try ni bgperfumes Boleh build your confidence 👩 . Angelica : lepas 2 semburan jer. Sya rasa lebih bersemangat dan berkeyakinan 😎 . Nor : ha kan aku dah ckp 😁 . Angelica : OK now I'm ready thank you kak nor jom tgok saya dance kat atas penta jap LG. Thanks bgperfumes 💃💃💃 .. . ☑️NAK MENANG EMAS.. 📿💍Lucky draw.. 1-31/8/2018 ☑️Rm50 jer beli 1 pon boleh menang.. Postage sm8 ss12 ☑️COD KL . TAG, LIKE & SHARE n follow ☑️MESRA SOLAT ☑️Jualan 500 unit admin akan buat 💍Cabutan cincin emas dan📿 Cabutan RANTAI emas😊 . @bard_bow www.wasap.my/60173265265 @bard_bow www.wasap.my/60173265265 #followme  @bgperfumesofficial @bgperfumesofficial @bgperfumesofficial . #bgperfumes  #jomwangi  #luxurylifestyle  #menperfumes  #minyakwangimurah  #trendy  #perfumemurah  #dropship  #viral  #inspiredperfume  #womenperfumes  #mesrasolat  #wangi  #makeup  #giftreviewmalaysia  #trend  #minyakwangi  #model  #cosmetics  #motivationquote  #dance  #giftreview  #jewellery  #instafamous 
Orang yang berjaya adalah mereka sentiasa bergerak atau bersedia "mendahului" masa. Manakala orang yang gagal, masa sentiasa "mendahului" mereka! .
Assalamualaikum & Selamat Pagi Sahabat Hebat💪
.
#syjual #minyakwangimampumilik #perfumeterlaris #mesrasolat #exclusivebodyperfume  #minyakwangioriginalpati #perfumeviral #zaralinaseller #birthdaygift #hargaberpatutan #minyakwangi #wangiantahanlama #giftset #hantarantunang #hantaranpernikahan #selayang #gombak #gombaksetia #setiaalam #shahalam #klang #meru #greenwood #gombakprima #uiagombak #selamatpagi #goodmorning #assalamualaikum
Orang yang berjaya adalah mereka sentiasa bergerak atau bersedia "mendahului" masa. Manakala orang yang gagal, masa sentiasa "mendahului" mereka! . Assalamualaikum & Selamat Pagi Sahabat Hebat💪 . #syjual  #minyakwangimampumilik  #perfumeterlaris  #mesrasolat  #exclusivebodyperfume  #minyakwangioriginalpati  #perfumeviral  #zaralinaseller  #birthdaygift  #hargaberpatutan  #minyakwangi  #wangiantahanlama  #giftset  #hantarantunang  #hantaranpernikahan  #selayang  #gombak  #gombaksetia  #setiaalam  #shahalam  #klang  #meru  #greenwood  #gombakprima  #uiagombak  #selamatpagi  #goodmorning  #assalamualaikum 
⚠⚠⚠ Terutama bagi mereka yang pakai MEKUP tiap2 hari , mesti korang tak nak pori2 muka tersumbat sehingga menyebabkan JERAWAT / BLACKHEAD / WHITEDHEAD / LING PORI TERBUKA!!❌❌❌
.
Sesuai untuk mereka mengalami :
*masalah kulit berminyak & juga kulit kering
*masalah whitehead & blackhead
*masalah pori-pori terbuka
*masalah jerawat ( especially jerawat pasir )
*menanggalkan make up dengan senang
.
💯💯💯 PRODUK TERLARIS DI KOREA 💯💯💯
.
🌹🌹🌹RAHSIA KULIT FLAWLESS KPOP🌹🌹🌹
- www.wasap.my/60108200824 ( KAK SYA ) -
⚠⚠⚠ Terutama bagi mereka yang pakai MEKUP tiap2 hari , mesti korang tak nak pori2 muka tersumbat sehingga menyebabkan JERAWAT / BLACKHEAD / WHITEDHEAD / LING PORI TERBUKA!!❌❌❌ . Sesuai untuk mereka mengalami : *masalah kulit berminyak & juga kulit kering *masalah whitehead & blackhead *masalah pori-pori terbuka *masalah jerawat ( especially jerawat pasir ) *menanggalkan make up dengan senang . 💯💯💯 PRODUK TERLARIS DI KOREA 💯💯💯 . 🌹🌹🌹RAHSIA KULIT FLAWLESS KPOP🌹🌹🌹 - www.wasap.my/60108200824 ( KAK SYA ) -
EYUWWW.. KAMI BENCI!!! KAMI BENCI KULIT BERMINYAK DAN JERAWAT NI!!!
.
☹️ Kebanyakkan mereka yg mempunyai kulit berminyak lebih berpotensi tinggi mendapat jerawat bila minyak/sebum, bakteria dan sel kulit mati menyumbat liang pori pada kulit muka.
.
Sebab itulah kami mencipta TREATMENT SERUM yang bukan sahaja boleh mengawal pengeluaran minyak, tapi juga mampu memudarkan jeragat dan parut jerawat.
.
🧐  Salah satu bahan NATURAL nya adalah:
.
🍃TEA TREE OIL yg terbukti bantu kurangkan kulit berminyak. Lagi syok, tea tree oil ni ANTI BACTERIA. Best kan kalau jerawat makin kurang.
.
🍃 Juga ditambah vitamin E bagi membantu melawan radikal bebas dan menyihat dan mencantikkan kulit

Jangan tak tau yg TREATMENT SERUM 100% dari pati tumbuhan ini diformulasi sendiri oleh Dr. Anne dan telah terbukti keberkesanannya.
.
Kat mana nak beli??? klik je

http://DASCnaturalskincare.wasap.my
http://DASCnaturalskincare.wasap.my

atau boleh beli terus di SHOPEE 😊

http://shopee.com.my/azida19
http://shopee.com.my/azida19 .

#DrAnneSkincare #HoneygoldLab #madukelulut #organicskincare #naturalskincare #skincareberkesan #skincareselamat #skincaremurah #natural #organic #lipcare #lipbalm #claymask #serum #honey #jerawat #acne #madeinmalaysia #jeragat #cerah #organicemulsion #micelles #perfume #mesrasolat #merdekasale
EYUWWW.. KAMI BENCI!!! KAMI BENCI KULIT BERMINYAK DAN JERAWAT NI!!! . ☹️ Kebanyakkan mereka yg mempunyai kulit berminyak lebih berpotensi tinggi mendapat jerawat bila minyak/sebum, bakteria dan sel kulit mati menyumbat liang pori pada kulit muka. . Sebab itulah kami mencipta TREATMENT SERUM yang bukan sahaja boleh mengawal pengeluaran minyak, tapi juga mampu memudarkan jeragat dan parut jerawat. . 🧐 Salah satu bahan NATURAL nya adalah: . 🍃TEA TREE OIL yg terbukti bantu kurangkan kulit berminyak. Lagi syok, tea tree oil ni ANTI BACTERIA. Best kan kalau jerawat makin kurang. . 🍃 Juga ditambah vitamin E bagi membantu melawan radikal bebas dan menyihat dan mencantikkan kulit Jangan tak tau yg TREATMENT SERUM 100% dari pati tumbuhan ini diformulasi sendiri oleh Dr. Anne dan telah terbukti keberkesanannya. . Kat mana nak beli??? klik je http://DASCnaturalskincare.wasap.my http://DASCnaturalskincare.wasap.my atau boleh beli terus di SHOPEE 😊 http://shopee.com.my/azida19 http://shopee.com.my/azida19 . #DrAnneSkincare  #HoneygoldLab  #madukelulut  #organicskincare  #naturalskincare  #skincareberkesan  #skincareselamat  #skincaremurah  #natural  #organic  #lipcare  #lipbalm  #claymask  #serum  #honey  #jerawat  #acne  #madeinmalaysia  #jeragat  #cerah  #organicemulsion  #micelles  #perfume  #mesrasolat  #merdekasale 
Choirose (Parfum Cinta)
.
🌷 Harga : Rp120ribu [50ml], Rp230ribu [New!! 100ml]
🚚 Dari Jakarta via TIKI
.
📲 Order: Chat via WA (089651285037) [ BARANG SELALU READY. ]

Parfum cinta choirose ini terbuat dari inti bunga mawar yang memiliki aroma yang sangat khas dan mewah, wanginya disukai banyak orang dan sangat cocok baik itu digunakan oleh pria maupun wanita.

Sudah banyak sekali customer kami yang sudah membuktikan setelah pakai parfum ini, pasangan mereka jadi makin sayang. Berikut ini review singkat dari sebagian kecil customer kami :
Semenjak aku pakai parfum cinta, suamiku cium-cium aku terus. Pusing jadinya, karena puasa dicium terus sama suami. Bisa-bisa batal nich puasa. (Adies Mustari - Tanah Bumbu)
Wah suamiku kalau aku pakai parfum cinta, dia jadi nyandar terus di pundak aku, katanya wanginya enak banget. Pundak aku jadi capek banget karena dia nyandar terus. Tapi baunya emang awet ya say, seharian dipakai gak ilang2. Thank's ya udah bikin parfum ajaib, Bener2 bikin jatuh cinta. (Rindra Anggia - Tegal)
Saat pakai parfum cinta, suamiku lagi dirawat di rumah sakit, serasa kita bulan madu lagi deh mbak. Gak bisa jauh2 minta dipeluk terus kayak gak mau pisah. Sampai aku harus bobok bareng dia di rumah sakit. Dokter sama perawat lucu aja tanggapannya liat suamiku manja banget sama aku sejak pakai parfum cinta. (Ima - Jambi)

#parfumcinta #parfumchoirose #parfumcintachoirose #sayangmommy #mesrasolat #suamiistri #sayangkeluarga #pacar #wangikanlahhatimu #wangisentiasa #wangielegan #parfumminiatur #instabontang#kulinerbandung.
.
📲 Order: 089651285037 (WA) atau Cek bio 👉 @parfumcinta.store

Rayakan Cintamu 😘
Choirose (Parfum Cinta) . 🌷 Harga : Rp120ribu [50ml], Rp230ribu [New!! 100ml] 🚚 Dari Jakarta via TIKI . 📲 Order: Chat via WA (089651285037) [ BARANG SELALU READY. ] Parfum cinta choirose ini terbuat dari inti bunga mawar yang memiliki aroma yang sangat khas dan mewah, wanginya disukai banyak orang dan sangat cocok baik itu digunakan oleh pria maupun wanita. Sudah banyak sekali customer kami yang sudah membuktikan setelah pakai parfum ini, pasangan mereka jadi makin sayang. Berikut ini review singkat dari sebagian kecil customer kami : Semenjak aku pakai parfum cinta, suamiku cium-cium aku terus. Pusing jadinya, karena puasa dicium terus sama suami. Bisa-bisa batal nich puasa. (Adies Mustari - Tanah Bumbu) Wah suamiku kalau aku pakai parfum cinta, dia jadi nyandar terus di pundak aku, katanya wanginya enak banget. Pundak aku jadi capek banget karena dia nyandar terus. Tapi baunya emang awet ya say, seharian dipakai gak ilang2. Thank's ya udah bikin parfum ajaib, Bener2 bikin jatuh cinta. (Rindra Anggia - Tegal) Saat pakai parfum cinta, suamiku lagi dirawat di rumah sakit, serasa kita bulan madu lagi deh mbak. Gak bisa jauh2 minta dipeluk terus kayak gak mau pisah. Sampai aku harus bobok bareng dia di rumah sakit. Dokter sama perawat lucu aja tanggapannya liat suamiku manja banget sama aku sejak pakai parfum cinta. (Ima - Jambi) #parfumcinta  #parfumchoirose  #parfumcintachoirose  #sayangmommy  #mesrasolat  #suamiistri  #sayangkeluarga  #pacar  #wangikanlahhatimu  #wangisentiasa  #wangielegan  #parfumminiatur  #instabontang #kulinerbandung . . 📲 Order: 089651285037 (WA) atau Cek bio 👉 @parfumcinta.store Rayakan Cintamu 😘
Good Morning earthlings! get ready for the day with @faraalipbutter!
.
Our delicious Faraa Antioxidant Lip Butter ❤
✔ All-natural 100% organic packed with nourishing jojoba oil, olive oil, sunflower seeds & beeswax
✔ Leaves your lips softly smooth and beautifully pink protected.
.
Korangggg mehla cuba satuuu. Confirm tak nyesal tau korangg. 😊
.
TWIN COMBO FARAALIPBUTTER ORDER: 👇
.
1. CARAMEL MINT x2 units
Uuolss will get 👇👇👇
.
💋 FREE POSTAGE / FREE COD
FREE GIFT😍😍
.
Price: RM 110 only for this TWIN COMBO 😱
.
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves 
#faraalipbutterfreepostage
#faraalipbutterkotabharu
#faraalipbutter
#lipbutter .
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves 
#faraalipbutterfreepostage
#faraalipbutterkotabharu 
#faraalipbutter
#lipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu
 #faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquad #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves
Good Morning earthlings! get ready for the day with @faraalipbutter! . Our delicious Faraa Antioxidant Lip Butter ❤ ✔ All-natural 100% organic packed with nourishing jojoba oil, olive oil, sunflower seeds & beeswax ✔ Leaves your lips softly smooth and beautifully pink protected. . Korangggg mehla cuba satuuu. Confirm tak nyesal tau korangg. 😊 . TWIN COMBO FARAALIPBUTTER ORDER: 👇 . 1. CARAMEL MINT x2 units Uuolss will get 👇👇👇 . 💋 FREE POSTAGE / FREE COD FREE GIFT😍😍 . Price: RM 110 only for this TWIN COMBO 😱 . . #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbutter  #lipbutter  . #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbutter  #lipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbatucaves  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbuttersquad  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterselayang  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves  #dropshipbatucaves  #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterbatucaves 
Nak pakai lipmatte tapi risau bibir lagi kering? haaa kalau anim mmg akan oles @faraalipbutter dulu supaya bibir sentiasa segar, lipmatte blend cantik je dan paling penting 24 jam lembap je bibir tau.
.
Sis anim pakai lipmatte dari @obsess.cosmetics 😘
.
.
um whatsapp atau dm Sis Maya sekaranggg, sb skang tengah promo  SPECIALS iaitu FREE POSTAGE + FREE  GIFT bagi setiap pembelian untuk seluruh Malaysia tauuu
.
Termasukkk laa orang SABAH & SARAWAK uolsss! Sis Wani nk bagi semua orang dapat bibir sihat dan menawan tau !
.
#faraalipbutterfreepostage
#faraalipbutterkotabharu
#faraalipbutter
#lipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves
Nak pakai lipmatte tapi risau bibir lagi kering? haaa kalau anim mmg akan oles @faraalipbutter dulu supaya bibir sentiasa segar, lipmatte blend cantik je dan paling penting 24 jam lembap je bibir tau. . Sis anim pakai lipmatte dari @obsess.cosmetics 😘 . . um whatsapp atau dm Sis Maya sekaranggg, sb skang tengah promo SPECIALS iaitu FREE POSTAGE + FREE GIFT bagi setiap pembelian untuk seluruh Malaysia tauuu . Termasukkk laa orang SABAH & SARAWAK uolsss! Sis Wani nk bagi semua orang dapat bibir sihat dan menawan tau ! . #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbutter  #lipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterselayang  #farahanimrazak  #mesrasolat  #organic  #lipbalm  #bibircantik  #bibirhitam  #bibirpink  #lipstickbase  #sayajual  #sayapakai  #organicbeauty  #naturalbeauty  #pelembab  #antioxidant  #lipmatte  #viral  #sayajualmurah2  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbuttermurah  #teamflbbatucaves  #dropshipbatucaves  #faraalipbuttergombak  #faraalipbutterbatucaves 
Good morning! 🤗❤️ Sebelum pergi kerja jangan lupa bersahara Heta dulu! 😘Spray sekali wangi smpai ke malam!☺️ Wangian tahan lama kekal wangi 12 jam!

#saharahetaperfume
#DYXY#dyxycosmetics#dyxybccream#dyxygreenteamineralfacemist#nourainbeautycare#nourain#mesrasolat#perfumemalaysia

Order&pertanyaan whatsapp 016-3333 874 @walk in @busyra_qaisa_collection
Good morning! 🤗❤️ Sebelum pergi kerja jangan lupa bersahara Heta dulu! 😘Spray sekali wangi smpai ke malam!☺️ Wangian tahan lama kekal wangi 12 jam!

#saharahetaperfume
#DYXY#dyxycosmetics#dyxybccream#dyxygreenteamineralfacemist#nourainbeautycare#nourain#mesrasolat#perfumemalaysia

Order&pertanyaan whatsapp 016-3333 874 @walk in @busyra_qaisa_collection
FOUNDATION MAGIC IKUT WARNA KULIT

Yer hakak, TC Magic Foundation by Twitchis Cosmetic HQ ni memang magic. Liquid foundation yang berwarna putih tapi mampu auto transition mengikut skin tone hakak! 
Selesai masalah hakak yg sokmo pening nak pilih code foundation apa yang sesuai dgn warna kulit hakak, kan? 😋

Sementara harga tgh promo merdeka raya ni, jom order satu 🙋 Hakak boleh contact mana² agent sah atau Stokis sah Twitchis Cosmetic. 
Nak cuba? Pm kami skrg! 👄Klik www.wasap.my/60105545282/MagicFd utk order tau!! KakRatu🧞‍♀️
#TwitchisCosmetic
#MagicFkundation 
#mesrawuduk #mesrasolat
#magicliquidoutihkeskintone #foundationpertamadimalaysia #kajang #hululangat #ampang #kualalumpur #malaysia🇲🇾 #sabahan #sarawak #brunei #singapura 
#TwitchisCosmetic
#TwitchisMagicFoundation
#GengTC
FOUNDATION MAGIC IKUT WARNA KULIT Yer hakak, TC Magic Foundation by Twitchis Cosmetic HQ ni memang magic. Liquid foundation yang berwarna putih tapi mampu auto transition mengikut skin tone hakak! Selesai masalah hakak yg sokmo pening nak pilih code foundation apa yang sesuai dgn warna kulit hakak, kan? 😋 Sementara harga tgh promo merdeka raya ni, jom order satu 🙋 Hakak boleh contact mana² agent sah atau Stokis sah Twitchis Cosmetic. Nak cuba? Pm kami skrg! 👄Klik www.wasap.my/60105545282/MagicFd utk order tau!! KakRatu🧞‍♀️ #TwitchisCosmetic  #MagicFkundation  #mesrawuduk  #mesrasolat  #magicliquidoutihkeskintone  #foundationpertamadimalaysia  #kajang  #hululangat  #ampang  #kualalumpur  #malaysia 🇲🇾 #sabahan  #sarawak  #brunei  #singapura  #TwitchisCosmetic  #TwitchisMagicFoundation  #GengTC 
Selamat berpuasa yang berpuasa hari ni. .

Walaupun puasa jangan biarkan bibir kering tak bermaya. .

Jangan lupa oleskan #faraalipbutter di bibir mu semoga nampak segar dan sihat. 💕 .

#Faraalipbutter #faraaantioxidantlipbutter💄💄 #faraalipbutterjb #faraalipbutterskudai #faraalipbutterpasirgudang #bibirsihat #bibirkering #bibirmerah #bibirberdarah #bibirlembab #mesrasolat #codjb
.
.
JUBAH HAJJ
BY ELRAH EXCLUSIVE .
. 
Fuhhh.. Makin kacak koleksi JUBAH Hajj dari Elrah Exclusive kali ni. Semua kaler nampak smart.. Apa lagi, Jom la shopping JUBAH Hajj yang best ni. Dah ready stock tau kat butik. Stock sgt limited. Cepat2 dapatkan tau. Hehe.. 😜
. 
Material : BATISTE COTTON 
Size : XS, S, M, L, XL
Price : RM149
(Normal Price RM199)
Postage : RM15 SM / RM20 SS
.
.
Whatapps ➡️ 0122645769
Whatapps ➡️ 0122645769
Whatapps ➡️ 0122645769
. . JUBAH HAJJ BY ELRAH EXCLUSIVE . . Fuhhh.. Makin kacak koleksi JUBAH Hajj dari Elrah Exclusive kali ni. Semua kaler nampak smart.. Apa lagi, Jom la shopping JUBAH Hajj yang best ni. Dah ready stock tau kat butik. Stock sgt limited. Cepat2 dapatkan tau. Hehe.. 😜 . Material : BATISTE COTTON Size : XS, S, M, L, XL Price : RM149 (Normal Price RM199) Postage : RM15 SM / RM20 SS . . Whatapps ➡️ 0122645769 Whatapps ➡️ 0122645769 Whatapps ➡️ 0122645769
Ada tak kat sini kawan-kawan yang sukakan perfume yang ada bau vanilla, creamy-creamy macam aiskrim mcd tu?
.
Haa jangan tak tau, yang De'Xandra pun ada keluarkan perfume bau creamy vanilla iaitu Juliet dan perfume ni sesuai sangat pakai waktu malam.
.
Sebab apa, sebab pasangan korang mesti suka dan boleh buat pasangan korang mengigau! hehe. 😜
.
PROMOSI MERDEKA DE'XANDRA 🎊
BELI SEBOTOL DAH DAPAT FREE GIFT TAU 🎁
.
📲 www.wasap.my/601114392439/Dexandra
.
#DeXandra #HargaMerdeka #PromosiMerdeka #ScentOfLife #LetPassionLeadYou #SoFreshSoWangi #LongLasting #MesraSolat #WangianKehidupan #ContestLuckyDraw
Ada tak kat sini kawan-kawan yang sukakan perfume yang ada bau vanilla, creamy-creamy macam aiskrim mcd tu? . Haa jangan tak tau, yang De'Xandra pun ada keluarkan perfume bau creamy vanilla iaitu Juliet dan perfume ni sesuai sangat pakai waktu malam. . Sebab apa, sebab pasangan korang mesti suka dan boleh buat pasangan korang mengigau! hehe. 😜 . PROMOSI MERDEKA DE'XANDRA 🎊 BELI SEBOTOL DAH DAPAT FREE GIFT TAU 🎁 . 📲 www.wasap.my/601114392439/Dexandra . #DeXandra  #HargaMerdeka  #PromosiMerdeka  #ScentOfLife  #LetPassionLeadYou  #SoFreshSoWangi  #LongLasting  #MesraSolat  #WangianKehidupan  #ContestLuckyDraw 
DE’XANDRA MERDEKA PROMO IS STILL ON YOU GUYS!!
. 
Buy 2 EDP and get a FREE towel! While stocks last 😊 PM for info.
DE’XANDRA MERDEKA PROMO IS STILL ON YOU GUYS!! . Buy 2 EDP and get a FREE towel! While stocks last 😊 PM for info.
Delivered for our Dropship in Miri 😍 In this bag, we have more than 15 varieties of EDP, and 20 bottles of air fresheners - ready to meet their new owners ❤️ Thank you for your kind support!
Delivered for our Dropship in Miri 😍 In this bag, we have more than 15 varieties of EDP, and 20 bottles of air fresheners - ready to meet their new owners ❤️ Thank you for your kind support!
Happy fasting! 😊
Happy fasting! 😊
Sebelum tidur,  calit dulu bibir mu dengan #caramelmint Ni dulu. .

Esok pagi bangun bibir nampak pinkish gitu. . 
#faraaantioxidantlipbutter💄💄 #faraalipbutterjb #faraalipbutterskudai #faraalipbutterpasirgudang #bibirsihat #bibirkering #bibirberdarah #bibirlembab #mesrasolat #halal #organic #caramelmint
Wow memang best sis… .
Guna nie jer pun, cikgu lain semua dah tegur muka akak makin peloles, jeragat makin hilang!
.
Skin care mcm nielah yg akak cari.. simple sangat, bahan premium dan lulus KKM ya .
.
Jom Klik .
http://www.wasap.my/60193554145/PembersihJeragat
http://www.wasap.my/60193554145/PembersihJeragat
http://www.wasap.my/60193554145/PembersihJeragat .
.
#mesrasolat #serum #serumfoundation #swissquality #luluskkm #triplestemcell #skiinz #naturalproducts #hapuskanjeragat #mulus #flawless #glowingmakeup #blogger #tvalhijrah #bazarpaknilprodukkecantikan #bruneionlineshopping #hapusparut #hapusjerawat #vitaminserum #cleanser #malaysia #testimoniolshop #cikgu #marykaymalaysia #2in1
Wow memang best sis… . Guna nie jer pun, cikgu lain semua dah tegur muka akak makin peloles, jeragat makin hilang! . Skin care mcm nielah yg akak cari.. simple sangat, bahan premium dan lulus KKM ya . . Jom Klik . http://www.wasap.my/60193554145/PembersihJeragat http://www.wasap.my/60193554145/PembersihJeragat http://www.wasap.my/60193554145/PembersihJeragat . . #mesrasolat  #serum  #serumfoundation  #swissquality  #luluskkm  #triplestemcell  #skiinz  #naturalproducts  #hapuskanjeragat  #mulus  #flawless  #glowingmakeup  #blogger  #tvalhijrah  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bruneionlineshopping  #hapusparut  #hapusjerawat  #vitaminserum  #cleanser  #malaysia  #testimoniolshop  #cikgu  #marykaymalaysia  #2in1 
.
.
DANEENA 💞 MARDHIYA TUNIC V2
.
.
“ BLOUSE LABUH ” YG TRENDY DAN STYLO 😱
.
🍭Dilengkapi “SIDE POCKET”
Mardhiya Tunic ini ada SPECIAL POCKET kiri dan kanan. Bukan sahaja nampak glamour dan 'stylo', tapi SIDE POCKET sebenarnya boleh menjadi peti simpanan kecil Sis nanti.. 😆
.
🍭5 PILIHAN WARNA YG MEMIKAT HATI
Ada 5 pilihan warna utk VERSION 2 ni. Woww 😱semua warna cantik,semuanya warna popular pilihan Si cantik.. 😄 Memang susah la nk buat pilihan, rembat ja semua warna kan senang 😍
.
🍭MATERIAL LUXURY COMO CREPE YG TERSANGAT LA SELESA 
Material Como Crepe ini memang susah renyuk. jenis material x panas, xjarang dan "ironless". Nak pakai kemana saja boleh..
.
🍭NURSING DAN WUDHU FRIENDLY
Mommies semua boleh berfesyen sakan! Zip di dada utk memudahkan mommies2 gojes menyusu dan juga zip di tangan utk mudahkan berwudhuk 😄
.
🍭LABUH DAN LONGGAR
Design MardhiyaTunic memang sgt2 patuh syariah
.
🍭Cuttingnya cantik bak bidadari, dan juga labuh serta longgar. Tak perlu pening pikir nak match dgn seluar apa, sebabnya Mardhiya Tunic ni boleh juga dipakai dengan skirt labuh😘
.
Harga : RM90SM / RM93SS
Free postage
.
.
Whatapps ➡️ 0122645769
Whatapps ➡️ 0122645769
Whatapps ➡️ 0122645769
. . DANEENA 💞 MARDHIYA TUNIC V2 . . “ BLOUSE LABUH ” YG TRENDY DAN STYLO 😱 . 🍭Dilengkapi “SIDE POCKET” Mardhiya Tunic ini ada SPECIAL POCKET kiri dan kanan. Bukan sahaja nampak glamour dan 'stylo', tapi SIDE POCKET sebenarnya boleh menjadi peti simpanan kecil Sis nanti.. 😆 . 🍭5 PILIHAN WARNA YG MEMIKAT HATI Ada 5 pilihan warna utk VERSION 2 ni. Woww 😱semua warna cantik,semuanya warna popular pilihan Si cantik.. 😄 Memang susah la nk buat pilihan, rembat ja semua warna kan senang 😍 . 🍭MATERIAL LUXURY COMO CREPE YG TERSANGAT LA SELESA Material Como Crepe ini memang susah renyuk. jenis material x panas, xjarang dan "ironless". Nak pakai kemana saja boleh.. . 🍭NURSING DAN WUDHU FRIENDLY Mommies semua boleh berfesyen sakan! Zip di dada utk memudahkan mommies2 gojes menyusu dan juga zip di tangan utk mudahkan berwudhuk 😄 . 🍭LABUH DAN LONGGAR Design MardhiyaTunic memang sgt2 patuh syariah . 🍭Cuttingnya cantik bak bidadari, dan juga labuh serta longgar. Tak perlu pening pikir nak match dgn seluar apa, sebabnya Mardhiya Tunic ni boleh juga dipakai dengan skirt labuh😘 . Harga : RM90SM / RM93SS Free postage . . Whatapps ➡️ 0122645769 Whatapps ➡️ 0122645769 Whatapps ➡️ 0122645769
Manfaat Vitamin C Serum (VCS) ========================
. 
VCS Annona mempunyai 10X kekuatan Vitamin C. Ia akan memberikan kesan yang lebih pantas berbanding biasa
.
VCS membantu memudarkan Parut, Jeragat, Jerawat, Mengecilkan Liang Pori, Mengembalikan keremajaan kulit daripada kusam dan memperbaiki struktur kulit yang bermasalah secara natural
. 
Ciri² Vitamin C Serum (VCS)
.
======================
➡ Tidak melekit dan tidak berminyak
.
➡ 1 titisan mengandungi 10× Vitamin C
.
➡ Ia Water-Based dan cepat meresap
.
➡ Tiada bau, ready apply selepas wudhuk
Manfaat Vitamin C Serum (VCS) ======================== . VCS Annona mempunyai 10X kekuatan Vitamin C. Ia akan memberikan kesan yang lebih pantas berbanding biasa . VCS membantu memudarkan Parut, Jeragat, Jerawat, Mengecilkan Liang Pori, Mengembalikan keremajaan kulit daripada kusam dan memperbaiki struktur kulit yang bermasalah secara natural . Ciri² Vitamin C Serum (VCS) . ====================== ➡ Tidak melekit dan tidak berminyak . ➡ 1 titisan mengandungi 10× Vitamin C . ➡ Ia Water-Based dan cepat meresap . ➡ Tiada bau, ready apply selepas wudhuk
KENAPA NAK PUTIH TAPI SOROKKAN PARUT?? NAK TAK FOUNDATION YG MERAWAT SEKALI??
.
Foundation yg bukan hanya menutup cela pd wajah anda, tetapi membantu utk mengecutkan jerawat  dan menghilangkan sekali masalah DEGIL tu.
.
Ada 4 code mengikut tone kulit uolss. Pasni dh tak yah risau nk remove foundation dkt mana2 sbb skin makin cantik, bersih dan glowing dgn CHARMS FOUNDATION
.
Sesiapa yg selalu sorokkan masalah PARUT dan KUSAM di sebalik foundation tebal. Wajib cuba ni, mai wasap cikli cepat. Biar cepat sis bantu uolss ☎️ www.wasap.my/+60102871690/FD
☎️ www.wasap.my/+60102871690/FD
☎️ www.wasap.my/+60102871690/FD
.

#charmssolekdanrawat 
#charmsmalaysia 
#charmsFoundation 
#foundationCharms 
#foundationterbaik 
#charmsn9 
#codserembansenawang 
#charmsnegerisembilan 
#cintakokocoklat 
#pencuricintakelassatu 
#cintahatibatu 
#megadrama 
#rayahajisale 
#mesrasolat 
#mesrawuduk
KENAPA NAK PUTIH TAPI SOROKKAN PARUT?? NAK TAK FOUNDATION YG MERAWAT SEKALI?? . Foundation yg bukan hanya menutup cela pd wajah anda, tetapi membantu utk mengecutkan jerawat dan menghilangkan sekali masalah DEGIL tu. . Ada 4 code mengikut tone kulit uolss. Pasni dh tak yah risau nk remove foundation dkt mana2 sbb skin makin cantik, bersih dan glowing dgn CHARMS FOUNDATION . Sesiapa yg selalu sorokkan masalah PARUT dan KUSAM di sebalik foundation tebal. Wajib cuba ni, mai wasap cikli cepat. Biar cepat sis bantu uolss ☎️ www.wasap.my/+60102871690/FD ☎️ www.wasap.my/+60102871690/FD ☎️ www.wasap.my/+60102871690/FD . #charmssolekdanrawat  #charmsmalaysia  #charmsFoundation  #foundationCharms  #foundationterbaik  #charmsn9  #codserembansenawang  #charmsnegerisembilan  #cintakokocoklat  #pencuricintakelassatu  #cintahatibatu  #megadrama  #rayahajisale  #mesrasolat  #mesrawuduk 
KENAPA NAK PUTIH TAPI SOROKKAN PARUT?? NAK TAK FOUNDATION YG MERAWAT SEKALI??
.
Foundation yg bukan hanya menutup cela pd wajah anda, tetapi membantu utk mengecutkan jerawat  dan menghilangkan sekali masalah DEGIL tu.
.
Ada 4 code mengikut tone kulit uolss. Pasni dh tak yah risau nk remove foundation dkt mana2 sbb skin makin cantik, bersih dan glowing dgn CHARMS FOUNDATION
.
Sesiapa yg selalu sorokkan masalah PARUT dan KUSAM di sebalik foundation tebal. Wajib cuba ni, mai wasap cikli cepat. Biar cepat sis bantu uolss ☎️ www.wasap.my/+60102871690/FD
☎️ www.wasap.my/+60102871690/FD
☎️ www.wasap.my/+60102871690/FD
.

#charmssolekdanrawat 
#charmsmalaysia 
#charmsFoundation 
#foundationCharms 
#foundationterbaik 
#charmsn9 
#codserembansenawang 
#charmsnegerisembilan 
#cintakokocoklat 
#pencuricintakelassatu 
#cintahatibatu 
#megadrama 
#rayahajisale 
#mesrasolat 
#mesrawuduk
KENAPA NAK PUTIH TAPI SOROKKAN PARUT?? NAK TAK FOUNDATION YG MERAWAT SEKALI?? . Foundation yg bukan hanya menutup cela pd wajah anda, tetapi membantu utk mengecutkan jerawat dan menghilangkan sekali masalah DEGIL tu. . Ada 4 code mengikut tone kulit uolss. Pasni dh tak yah risau nk remove foundation dkt mana2 sbb skin makin cantik, bersih dan glowing dgn CHARMS FOUNDATION . Sesiapa yg selalu sorokkan masalah PARUT dan KUSAM di sebalik foundation tebal. Wajib cuba ni, mai wasap cikli cepat. Biar cepat sis bantu uolss ☎️ www.wasap.my/+60102871690/FD ☎️ www.wasap.my/+60102871690/FD ☎️ www.wasap.my/+60102871690/FD . #charmssolekdanrawat  #charmsmalaysia  #charmsFoundation  #foundationCharms  #foundationterbaik  #charmsn9  #codserembansenawang  #charmsnegerisembilan  #cintakokocoklat  #pencuricintakelassatu  #cintahatibatu  #megadrama  #rayahajisale  #mesrasolat  #mesrawuduk