an online Instagram web viewer

#merlionpark medias

Photos

Singapore is amazing. Till we meet again 🇸🇬❤️
#singapore #marinabaysands #merlionpark #solo #traveler #backpacker #oneplus6 #shotononeplus #oneplus6t #friday
Merlion Park,  Singapore

#merlionpark #merlion #singapore #visitsingapore
🤓
.
.
Singapura, 24 September 2018

#littleindia #merlionpark #universalstudiosingapore
I ❤️ sg....#singapore #merlionpark #travel
インスタ映え先生に教わったアプリ👩‍🏫
今時のアプリは静止画を動かせる〜😍すごすごすご!!
#シンガポール旅行 #マーライオン公園
#マーライオン #インスタ映え #動くアプリ
#singapore #merlion #merlionpark #travel
#今週最終日頑張ろうっと #えいえいおー
インスタ映え先生に教わったアプリ👩‍🏫 今時のアプリは静止画を動かせる〜😍すごすごすご!! #シンガポール旅行  #マーライオン公園  #マーライオン  #インスタ映え  #動くアプリ  #singapore  #merlion  #merlionpark  #travel  #今週最終日頑張ろうっと  #えいえいおー 
Takdir yang membawaku kemarih 😂😂 #travelerreceh
.
.
💥📷 @iria_dean

#singapore #merlion #merlionpark #happiness #dreamcometrue #exploresg #melzantrip #happy #fun #likelike
Negeri Jiran Malaysia memiliki destinasi wisata terkenal yang menarik untuk dikunjungi, seperti.
Twin Tower , King Palace, Genting Higland dan lain-lain. Bukan hanya itu anda juga akan kami ajak untuk mengunjungi Negara Singapore pada paket ini.
anda akan kami ajak untuk mengunjungi Marina Bay atau Teluk Marina adalah sebuah teluk di selatan singapura yang menjadi 
pusat kota (downtown) dari negara itu. Tahu Merlion Park kan? atau gedung 
kembar tiga Marina Bay Sand yang dikembangkan oleh Las Vegas Sands, 
dan merupakan investasi tunggal paling mahal 
di dunia. Semuanya itu terletak di tepi laut Marina Bay Singapura loh!

So, Bagi kamu yang ingin menghabiskan waktu liburan kamu di Singapura & Malaysia, 
buruan cek paket tour "4D3N TWIN CITY KUALA LUMPUR & SINGAPORE"
harga dimulai dari IDR 3.860.000

Untuk pemesanan dan informasi, kamu dapat kunjungi cabang Aneka Tour atau hubungi nomor hotline kami di 021 5676748

untuk Promo Tiket dan Tour lainnya hubungi

Aneka Prima Permai Tours & Travel

Jl. Jelambar Baru Raya No.29B, Jakarta Barat 11460 – Indonesia
Phone : (62-21) 567 6748 (Hunting)
Fax : (62-21) 564 3758

Branch Office
Ruko Taman Palem Lestari
Blok B-16 No.23, Jl Kamal Raya Outer Ring Road, Cengkareng - Jakarta Barat
Phone : (62-21) 555-66-56 (Hunting)
Fax : (62-21) 556-0741

www.anekaholiday.com

#aneka #tour #tours #holiday #anekatour #anekatours #anekers
#anekaholiday #anekaholidays #tiketmurah #hotel 
#tourmurah #travelconsultant #tourconsultant #travelercompanioncompany
#jalanjalan #malaysia #singapore #marinabaysands #kualalumpur #kingplace #negerijiran #gentinghighland #coffeshop #merlionpark
Negeri Jiran Malaysia memiliki destinasi wisata terkenal yang menarik untuk dikunjungi, seperti. Twin Tower , King Palace, Genting Higland dan lain-lain. Bukan hanya itu anda juga akan kami ajak untuk mengunjungi Negara Singapore pada paket ini. anda akan kami ajak untuk mengunjungi Marina Bay atau Teluk Marina adalah sebuah teluk di selatan singapura yang menjadi pusat kota (downtown) dari negara itu. Tahu Merlion Park kan? atau gedung kembar tiga Marina Bay Sand yang dikembangkan oleh Las Vegas Sands, dan merupakan investasi tunggal paling mahal di dunia. Semuanya itu terletak di tepi laut Marina Bay Singapura loh! So, Bagi kamu yang ingin menghabiskan waktu liburan kamu di Singapura & Malaysia, buruan cek paket tour "4D3N TWIN CITY KUALA LUMPUR & SINGAPORE" harga dimulai dari IDR 3.860.000 Untuk pemesanan dan informasi, kamu dapat kunjungi cabang Aneka Tour atau hubungi nomor hotline kami di 021 5676748 untuk Promo Tiket dan Tour lainnya hubungi Aneka Prima Permai Tours & Travel Jl. Jelambar Baru Raya No.29B, Jakarta Barat 11460 – Indonesia Phone : (62-21) 567 6748 (Hunting) Fax : (62-21) 564 3758 Branch Office Ruko Taman Palem Lestari Blok B-16 No.23, Jl Kamal Raya Outer Ring Road, Cengkareng - Jakarta Barat Phone : (62-21) 555-66-56 (Hunting) Fax : (62-21) 556-0741 www.anekaholiday.com #aneka  #tour  #tours  #holiday  #anekatour  #anekatours  #anekers  #anekaholiday  #anekaholidays  #tiketmurah  #hotel  #tourmurah  #travelconsultant  #tourconsultant  #travelercompanioncompany  #jalanjalan  #malaysia  #singapore  #marinabaysands  #kualalumpur  #kingplace  #negerijiran  #gentinghighland  #coffeshop  #merlionpark 
Paket hemat
3 hari 2 malam di BALI
Rp 700ribu /org (tanpa hotel)
Rp 950ribu/ org (with hotel bintang 3)
Termasuk :
- transportation and tour
- 2 x makan pagi (with hotel bintang 3)
- 1 x makan siang (halal food)
** BELUM TERMASUK TIKET PESAWAT **
WA/line : +62 81238 128 654
#bali
#wisatabali #liburan #liburanbali #explorebali #wisatabali #Makassar #Banjarmasin #manado #jakarta #lampung #medan #jogjakarta #bandunghits #balitrip #exploremalaysia #kualalumpurtrip #singaporetrip #merlionpark #batam
Paket hemat 3 hari 2 malam di BALI Rp 700ribu /org (tanpa hotel) Rp 950ribu/ org (with hotel bintang 3) Termasuk : - transportation and tour - 2 x makan pagi (with hotel bintang 3) - 1 x makan siang (halal food) ** BELUM TERMASUK TIKET PESAWAT ** WA/line : +62 81238 128 654 #bali  #wisatabali  #liburan  #liburanbali  #explorebali  #wisatabali  #Makassar  #Banjarmasin  #manado  #jakarta  #lampung  #medan  #jogjakarta  #bandunghits  #balitrip  #exploremalaysia  #kualalumpurtrip  #singaporetrip  #merlionpark  #batam 
Kami memilih merlion park sebagai tujuan pertama di hari kedua kami di Singapore.  Masih segar dan masih fresh karena masih tau jalannya.. 😂😂😂
#merlionpark #merlionparksingapore #lostinsingapore #singapore
이제야 좀 싱가폴 온 것 같네🇸🇬 #marinabaysands #merlionpark #lazer #overeasy #mojito #dieforburger #alone #selfie #singapore #daily
Some night shots from our first night 🌚 #singapore #merlionpark #marinabaysands
.
이게 또 머라고-
‘뭐라고’ 가 볼께 많군 😁
.
#머라이언파크 
#merlionpark #singapore #trip
I can conquer the world 🌎 with one hand, as long as you are holding the other. #singapore🇸🇬 #marina #marinabaysands #marinabeach #marinabaysingapore #merlion #merlionpark #merlionstatue #merlionsingapore #esplanade #esplanadebridge #esplanadesingapore #travel #explore #newthings
The infamous Merlion Park. .
.
.
.
#Singapore #solotravel #merlionpark
Setiap perjalanan punya cerita masing-masing.
It feels good to be lost in the right direction

#marinabaysands #merlion#merlionpark
#merlionparksingapore#singapore ❤❤❤
The combination of modern and classic architecture here made me couldn’t stop looking at it. Lovely!

So I had the chance to visit here after months planning for it. I expected a lot before touching down as I had a special reason to visit Singapore which I have never done before. In the first morning, I visited Marina Bay Sands, as soon as I got there, I found out a truth which gave me the answer that visiting here was a wrong decision. Problem is.. that thing happened right opposite to the place where I was.. at the same time. It gave me strange feelings. But I chose to accept and let it go.
I somehow learn that what happens in a place stays in that place, you can’t bring to another place or even continue it, you can’t!
.
Besides, I’ve experienced cool things there such as good food, meeting new friends, good vibes, modern stuff, being lost underground for hours just to figure out how subway works in a new city, eventually all the cars have to stop for only me crossing the street which never happened in my city 😂
I have to say that I love this self-organizing city.
I’ll be back soon Singapore 🇸🇬💕
.
Singapore - September 2018
.
#travel #travelholic #travelphotography #solotravel #solotraveller #asia #southeastasia #singapore #marinabaysands #gardenbythebay #supertrees #merlionpark
The combination of modern and classic architecture here made me couldn’t stop looking at it. Lovely! So I had the chance to visit here after months planning for it. I expected a lot before touching down as I had a special reason to visit Singapore which I have never done before. In the first morning, I visited Marina Bay Sands, as soon as I got there, I found out a truth which gave me the answer that visiting here was a wrong decision. Problem is.. that thing happened right opposite to the place where I was.. at the same time. It gave me strange feelings. But I chose to accept and let it go. I somehow learn that what happens in a place stays in that place, you can’t bring to another place or even continue it, you can’t! . Besides, I’ve experienced cool things there such as good food, meeting new friends, good vibes, modern stuff, being lost underground for hours just to figure out how subway works in a new city, eventually all the cars have to stop for only me crossing the street which never happened in my city 😂 I have to say that I love this self-organizing city. I’ll be back soon Singapore 🇸🇬💕 . Singapore - September 2018 . #travel  #travelholic  #travelphotography  #solotravel  #solotraveller  #asia  #southeastasia  #singapore  #marinabaysands  #gardenbythebay  #supertrees  #merlionpark 
Jantar 🍕com uma vista bem bonita,😍 do super point turístico😉🇸🇬 #merlionpark #singapore #travellingwithbaby #adventurebaby #exploringsingapore #viajandocomBella #viajandocombebe #turistandoemcingapura
ก็เหงาแหละ แต่ก็อยู่ได้...✌
:
🏢🏰💙🚶🌐
#oppomalaysia #opposingapore 
#olympusmalaysia #olympussingapore 
#olympusepl8 #olympuspenepl8 #penepl8 #olympuspen #microfourthirds 
#micro43 #sigma30mmf14 #sigma #30mmf14  #picoftheday #photobyme📷 #merlionpark #marinabaysands
“Getbacktomyworkaftermylazyposttingperiod.” #singapore #merlionpark #trip #enjoy
“Getbacktomyworkaftermylazyposttingperiod.” #singapore #merlionpark #trip #enjoy
“Getbacktomyworkaftermylazyposttingperiod.” #singapore #merlionpark #trip #enjoy
Cho xin miếng coi :D
#singapore #merlionpark #travelsg
This is my trip before malaysia! 
Bukan tentang dimana dan dengan siapa tapi siapa yang mampu bertahan dan berjuang. 
Perjalanan banyak mengisahkan pengalaman yang tidak terduga tanpa orang lain mengetahuinya. Hanya bisa bersyukur kepada Tuhan untuk semua hadiah yang Ia berikan disetiap perjalanan yang dilalui. Mungkin ilmu mudah didapatkan namun pengalaman berharga sulit untuk mendapatkannya. Ada banyak kisah dibalik sebuah perjalanan dan kisah itu sudah tersusun rapi di setiap lembar buku kehidupan yang tertata rapi di atas rak buku. Banyak pengalaman yang sulit untuk di ceritakan kepada orang banyak hanya satu yang ingin kusampaikan bahwa pengalaman terbaik tidak dapat dibeli oleh uang melainkan oleh waktu yang terus berjalan secara perlahan.
.
.
“Ini edisi solo travelling” yup i really like solo travelling. Because solo travelling has its own story that you dont find when going with your friends! Trust me and dont be afraid of solo travelling👌😁
.
And sorry kalau captionnya kepanjangan. Cuma mau bilang jangan serius kali bacanya entar keseleo matanya , kasihan nanti nangis dia karna keseleo . Nanti aku yang repot , demo pula mata kalian sama ku . kan ngga lucu aja kek gitu. Kalau demo mata kalian sama ku , tanggung jawab kalian ya karna ngga sanggup aku bayar uang rumah sakit untuk mata kelen yang keseleo itu efek kalian bacanya serius kali. so just relax aja bacanya woi. .
.
And than just have fun and enjoy your life and enjoy your story life. Thnk u guys. 
I L O P E U G U Y S❤️❤️❤️☺️☺️🤭🤭😁😁🤪🤪🤪
.
#solotravelling#solotraveler#exploresingapore#singapore#like4likes#likeforlike#likeforfollow#instaphoto#followforfollow#happyholiday#holiday#needholiday#refreshing#instafamous#goodview#post#storysingapore#ceritaku#travellers#universalstudio#merlionpark#gardensbythebaybythebay#letsflyawayto#wondermore#girlsthatwander#girlaroundtheworld#traveltagged#
This is my trip before malaysia! Bukan tentang dimana dan dengan siapa tapi siapa yang mampu bertahan dan berjuang. Perjalanan banyak mengisahkan pengalaman yang tidak terduga tanpa orang lain mengetahuinya. Hanya bisa bersyukur kepada Tuhan untuk semua hadiah yang Ia berikan disetiap perjalanan yang dilalui. Mungkin ilmu mudah didapatkan namun pengalaman berharga sulit untuk mendapatkannya. Ada banyak kisah dibalik sebuah perjalanan dan kisah itu sudah tersusun rapi di setiap lembar buku kehidupan yang tertata rapi di atas rak buku. Banyak pengalaman yang sulit untuk di ceritakan kepada orang banyak hanya satu yang ingin kusampaikan bahwa pengalaman terbaik tidak dapat dibeli oleh uang melainkan oleh waktu yang terus berjalan secara perlahan. . . “Ini edisi solo travelling” yup i really like solo travelling. Because solo travelling has its own story that you dont find when going with your friends! Trust me and dont be afraid of solo travelling👌😁 . And sorry kalau captionnya kepanjangan. Cuma mau bilang jangan serius kali bacanya entar keseleo matanya , kasihan nanti nangis dia karna keseleo . Nanti aku yang repot , demo pula mata kalian sama ku . kan ngga lucu aja kek gitu. Kalau demo mata kalian sama ku , tanggung jawab kalian ya karna ngga sanggup aku bayar uang rumah sakit untuk mata kelen yang keseleo itu efek kalian bacanya serius kali. so just relax aja bacanya woi. . . And than just have fun and enjoy your life and enjoy your story life. Thnk u guys. I L O P E U G U Y S❤️❤️❤️☺️☺️🤭🤭😁😁🤪🤪🤪 . #solotravelling #solotraveler #exploresingapore #singapore #like4likes #likeforlike #likeforfollow #instaphoto #followforfollow #happyholiday #holiday #needholiday #refreshing #instafamous #goodview #post #storysingapore #ceritaku #travellers #universalstudio #merlionpark #gardensbythebaybythebay #letsflyawayto #wondermore #girlsthatwander #girlaroundtheworld #traveltagged #
Artwork by student Pradhyot 9yo
He just returned from family trip to Singapore and his memory of merlion statue with Marina Bay Sands in the distance from the Merlion Park
#virtuosoartstudioklang #pradhyotart #singapore #nightscene #watercolor #painting #drawing #merlionsingapore #nightsky #thestarrynight #merlionpark #reflection
*
全然インスタ映えしない天気☔️⚡️
*
#雷雨 #シンガポール #マーライオン #マリーナベイサンズ #merlionpark #marinabaysands #twgtea
Memang, tidak ada jaminan untuk sukses, namun tidak berani mencoba adalah jaminan untuk kegagalan.
#marinabaysands 
#merlionpark 
#singapore
*
シンガポール🇸🇬3日目にして、ようやくマーライオン🐟🦁に会いに行く😊💓😊💓😊
*
高層ビル群をぐるっと回った向こう側にいるマーライオン🐟🦁
*
この時、マリーナベイサンズからマーライオンパークまで、徒歩20分を歩く覚悟を決めたんだ😩😫
*
高温多湿なシンガポール🇸🇬は、10分歩くだけで、汗だく💦
*
歩くことは、おススメしません🤣🤣
*
#シンガポール#Singapore#🇸🇬#東南アジア#海外ひとり旅#マーライオン#merlion#🐟🦁#マーライオンパーク#merlionpark#マリーナベイサンズから#徒歩20分#歩く事を決めた#高層ビル#向こう側#汗だく#歩くのはおススメしない#tabijyo_singapore
* シンガポール🇸🇬3日目にして、ようやくマーライオン🐟🦁に会いに行く😊💓😊💓😊 * 高層ビル群をぐるっと回った向こう側にいるマーライオン🐟🦁 * この時、マリーナベイサンズからマーライオンパークまで、徒歩20分を歩く覚悟を決めたんだ😩😫 * 高温多湿なシンガポール🇸🇬は、10分歩くだけで、汗だく💦 * 歩くことは、おススメしません🤣🤣 * #シンガポール #Singapore #🇸🇬#東南アジア #海外ひとり旅 #マーライオン #merlion #🐟🦁#マーライオンパーク #merlionpark #マリーナベイサンズから #徒歩20分 #歩く事を決めた #高層ビル #向こう側 #汗だく #歩くのはおススメしない #tabijyo_singapore 
자기전에 싱가폴 마지막날 사진 뒤적뒤적 😝
분명히 피곤하고 잠와죽겠는데 ...
잠들기가 아까운건 뭐지 😦😴😪
자기전에 싱가폴 마지막날 사진 뒤적뒤적 😝 분명히 피곤하고 잠와죽겠는데 ... 잠들기가 아까운건 뭐지 😦😴😪
selamat malam
lupakan penat sejenak
ingatlah hal-hal yang membuatmu senang
agar kau terlelap dengan hati tenang
#travelling misalnya
selamat malam lupakan penat sejenak ingatlah hal-hal yang membuatmu senang agar kau terlelap dengan hati tenang #travelling  misalnya
#ifallingin🇸🇬#sogoodtime 
#i❤️singapore🇸🇬 #sentosa #merlionpark #오늘은싱가폴

예상보다 기대이상보다 매력적 - 👧🏻🧑🏼👱🏽‍♂️🧔🏿👳🏾‍♂️👩🏻👦🏿
다양하고 다채로움 점점 더빠져든다누❤️🧡💛💚🖤💜
#ifallingin ðŸ‡¸ðŸ‡¬#sogoodtime  #i â¤ï¸singapore🇸🇬 #sentosa  #merlionpark  #오늘은싱가폴  예상보다 기대이상보다 매력적 - 👧🏻🧑🏼👱🏽‍♂️🧔🏿👳🏾‍♂️👩🏻👦🏿 다양하고 다채로움 점점 더빠져든다누❤️🧡💛💚🖤💜
คนเยอะมาก..ทำท่ายากไม่ได้เลย 🦁🐬💦
#marinabay #marinabaysands #merlion #merlionpark
#สิงคโปร์นั้นโก้จริงๆ #singaporetrip #mamycreamtravel #momtravel #momstyle #zara #zarathailand #lynaround #lynaroundcap #chanelespadrilles #valentinobackpack
คนเยอะมาก..ทำท่ายากไม่ได้เลย 🦁🐬💦 #marinabay  #marinabaysands  #merlion  #merlionpark  #ส à¸´à¸‡à¸„โปร์นั้นโก้จริงๆ #singaporetrip  #mamycreamtravel  #momtravel  #momstyle  #zara  #zarathailand  #lynaround  #lynaroundcap  #chanelespadrilles  #valentinobackpack 
シンガポール🇸🇬 マーライオンパーク🦁
夜景はもっと綺麗なので、いつか載せます。
最近国内旅行してないなー。したいなー。

#singapore #merlion #merlionpark #marinabaysands #シンガポール #マーライオン #マーライオンパーク #マリーナベイサンズ #trip #japanesegirl
シンガポール🇸🇬 マーライオンパーク🦁 夜景はもっと綺麗なので、いつか載せます。 最近国内旅行してないなー。したいなー。 #singapore  #merlion  #merlionpark  #marinabaysands  #シンガポール  #マーライオン  #マーライオンパーク  #マリーナベイサンズ  #trip  #japanesegirl 
Merlion has a lion head and the body of a fish. 
The lion head symbolises the legend of the rediscovery of Singapura. In ancient times Singapore was known as Temasek (Sea Town). In the 11th century A.D., Prince Sang Nila Utama of the Sumatra Srivijaya Empire was hunting on an island close to then undiscovered Singapore. Spotted new island he returned his ship to Temasek, but a violent storm forced him and his men to discard heavy items into the sea to stop the ship from sinking. The Prince was also urged to throw his crown overboard to appease the sea. Then the storm quickly abated allowing him to arrive on the shores of Temasek. The Prince soon saw a majestic creature which appeared to be a lion. Believing it to be a good omen, the Prince decided to stay on the island and named it Singapura which means Lion (Singa) City (Pura). The fish tail of the Merlion symbolises the ancient city of Temasek and represents Singapore's humble beginnings as a fishing village. #mythical #merlion #singapore #merlionpark #legend #smile #travel #discover #seetheworld
Merlion has a lion head and the body of a fish. The lion head symbolises the legend of the rediscovery of Singapura. In ancient times Singapore was known as Temasek (Sea Town). In the 11th century A.D., Prince Sang Nila Utama of the Sumatra Srivijaya Empire was hunting on an island close to then undiscovered Singapore. Spotted new island he returned his ship to Temasek, but a violent storm forced him and his men to discard heavy items into the sea to stop the ship from sinking. The Prince was also urged to throw his crown overboard to appease the sea. Then the storm quickly abated allowing him to arrive on the shores of Temasek. The Prince soon saw a majestic creature which appeared to be a lion. Believing it to be a good omen, the Prince decided to stay on the island and named it Singapura which means Lion (Singa) City (Pura). The fish tail of the Merlion symbolises the ancient city of Temasek and represents Singapore's humble beginnings as a fishing village. #mythical  #merlion  #singapore  #merlionpark  #legend  #smile  #travel  #discover  #seetheworld 
Uống miếng nc cái coi :v 
#merlionpark
Experience is the best teacher in this universe ....🇸🇬👍🏼 .
.
.
#singapore #visitsingapore #mapfashiongoestosingapore #snapseed #merlionpark #likeforlikes #likeforfollow
Singapore, negara pertama yang biasanya dikunjungi oleh orang yang baru mau mulai mencoba backpacker'an ke luar negeri. Selain jaraknya lebih deket dari Indonesia, tiket promo ke negara ini juga bertebaran. 
Kalo tidak salah inget taun 2014 pernah dapet promo maskapai bertajuk "Now everyone can fly" seharga 10rb (exclude airport tax 100rb). Terakhir ke Singapore sih tahun lalu, setelah merid. Ke Singapore lagi yukkk, ngopi/nongkrong gitu di sana boleh jg kayanya. .
.
.
Merlion Park, Singapore

#merlion #merlionpark #singapore #exploresingapore #wisatasingapore #jalanjalan #kelilingdunia #arroundtheworld #wanderlust #instatravel #travelguide
Singapore, negara pertama yang biasanya dikunjungi oleh orang yang baru mau mulai mencoba backpacker'an ke luar negeri. Selain jaraknya lebih deket dari Indonesia, tiket promo ke negara ini juga bertebaran. Kalo tidak salah inget taun 2014 pernah dapet promo maskapai bertajuk "Now everyone can fly" seharga 10rb (exclude airport tax 100rb). Terakhir ke Singapore sih tahun lalu, setelah merid. Ke Singapore lagi yukkk, ngopi/nongkrong gitu di sana boleh jg kayanya. . . . Merlion Park, Singapore #merlion  #merlionpark  #singapore  #exploresingapore  #wisatasingapore  #jalanjalan  #kelilingdunia  #arroundtheworld  #wanderlust  #instatravel  #travelguide 
和男人去穷游打卡了😍😍
某位男人在唱歌~~听着听着还是那么好听😆😆
#merlionpark#穷游新加坡#明天再接再厉#slowlife61018#G6101801E
Missing our amazing spaceship-like hotel, Marina Bay Sands. It has 3 towers with a rooftop infinity pool on the 57th floor, a four-story shopping mall, casino, movie theatre, endless restaurants from all over the world, night clubs, and an Art Science Museum. You can’t forget about Gardens by the Bay and Cloud Forest as your backyard view. Singapore was definitely an amazing experience and one must travel there to see for themselves. Maybe I’m just having withdrawals because this place was just BEAUTIFUL! 🎆🌃 P.S. Okay, I’m done posting. 😂
•
•
•
•
•
•
•
•
•
#singapore #marinabaysands #gardensofthebay #merlionpark #merlion #asia #singapore_ig  #visitsingapore #singaporetravel #singapore_insta #travelinstagram #travelgram #traveller #travel #traveladventures #travelislife #worldtraveler #instatravel #travelphotography #travelblogger #potd #birthday #rooftophotel #infinitypool #nightphotography #vacation #wanderlust
Missing our amazing spaceship-like hotel, Marina Bay Sands. It has 3 towers with a rooftop infinity pool on the 57th floor, a four-story shopping mall, casino, movie theatre, endless restaurants from all over the world, night clubs, and an Art Science Museum. You can’t forget about Gardens by the Bay and Cloud Forest as your backyard view. Singapore was definitely an amazing experience and one must travel there to see for themselves. Maybe I’m just having withdrawals because this place was just BEAUTIFUL! 🎆🌃 P.S. Okay, I’m done posting. 😂 • • • • • • • • • #singapore  #marinabaysands  #gardensofthebay  #merlionpark  #merlion  #asia  #singapore_ig  #visitsingapore  #singaporetravel  #singapore_insta  #travelinstagram  #travelgram  #traveller  #travel  #traveladventures  #travelislife  #worldtraveler  #instatravel  #travelphotography  #travelblogger  #potd  #birthday  #rooftophotel  #infinitypool  #nightphotography  #vacation  #wanderlust 
・
平成最後の夏SBSMメンバーで4泊6日シンガポール旅行🇸🇬part2
・
Thank you for sleepless nights Geylang!
・

#singapore #trip #sentosa #uss #marinabaysands #gardensbythebay #merlion #merlionpark #botanicalgardens #nightsafari #bugis #mosque #arabustreet #geylang #insta #instagram #instapic #instaphoto #instagood #instagramers #instalike #いいね  #follow #followtrain #summer #oakley #rayban #sunglasses #gopuro #一眼レフのある生活
・ 平成最後の夏SBSMメンバーで4泊6日シンガポール旅行🇸🇬part2 ・ Thank you for sleepless nights Geylang! ・ #singapore  #trip  #sentosa  #uss  #marinabaysands  #gardensbythebay  #merlion  #merlionpark  #botanicalgardens  #nightsafari  #bugis  #mosque  #arabustreet  #geylang  #insta  #instagram  #instapic  #instaphoto  #instagood  #instagramers  #instalike  #いいね  #follow  #followtrain  #summer  #oakley  #rayban  #sunglasses  #gopuro  #一眼レフのある生活 
Lion City 🦁
Lion City 🦁
dekat tarung,jauh rindu ❤
#merlionpark  #merlion  #singapore