an online Instagram web viewer

#mercuryfree medias

Photos

Salam hujung minggu semua..
Hujung2 minggu ni mcm biasalah, mommy nak kongsi petua, info & tips2 pada semua..
.
U olls nak tau tak kenapa Foundation atau bedak asas ni sgt2 penting?
Kadang-kadang kami ada berjumpa dengan wanita yang kata malas la nak pakai foundation. Nanti rasa melekit dan susah nak cuci. Tapi tahu tak anda yang foundation ni penting.
.
Foundation sebenarnya berfungsi sebagai ‘extra skin layer’ supaya segala kotoran dan debu-debu halus lekat padanya. Selain itu, foundation juga dapat membantu meratakan warna kulit uolls sebelum uolls pakai make-up dan tekstur make-up u alls akan nampak lebih rata.
.
Selain itu, Foundation yg siap dgn SPF sgt membantu kulit kita supaya dapat menjadi filter kepada sinar UV yg merbahaya. Kulit kita mmg dah ada SPF natural iaitu melanin kita. Jika anda berkulit cerah, SPF semulajadinya kurang.Mesti ditop up dgn SPF tambahan. Pilih SPF yg bersesuaian.
.
Foundation ni pula ada banyak jenis, make sure uolls pilih yang sesuai dengan muka. Kalau suka kan foundation yang light dan tak melekit,  wajib cuba Foundation Charms ni. Sebab memang dah siap berbedak dan tak rasa macam pakai foundation tau. Dan yang paling best ianya dapat membantu merawat muka terutamanya yang mempunyai masalah jeragat.
.
Siapa dah pakai, cuba komen “i”👇🏻
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #charms #setjeragatberkesan #cikdacharms #CharmsKamuntingTaiping #charmstaiping #charmskamunting #charmsperak #codtaipingkamunting #postageseluruhmalaysia #visitmyig #assalamualaikum #highlyrecommended
#trustedseller #bazarpaknil #mungil #tipscharms #keretauntukabah #flashsale1212 #toyotachr2018 #toyotachr #fattahamin #fattzura
Salam hujung minggu semua.. Hujung2 minggu ni mcm biasalah, mommy nak kongsi petua, info & tips2 pada semua.. . U olls nak tau tak kenapa Foundation atau bedak asas ni sgt2 penting? Kadang-kadang kami ada berjumpa dengan wanita yang kata malas la nak pakai foundation. Nanti rasa melekit dan susah nak cuci. Tapi tahu tak anda yang foundation ni penting. . Foundation sebenarnya berfungsi sebagai ‘extra skin layer’ supaya segala kotoran dan debu-debu halus lekat padanya. Selain itu, foundation juga dapat membantu meratakan warna kulit uolls sebelum uolls pakai make-up dan tekstur make-up u alls akan nampak lebih rata. . Selain itu, Foundation yg siap dgn SPF sgt membantu kulit kita supaya dapat menjadi filter kepada sinar UV yg merbahaya. Kulit kita mmg dah ada SPF natural iaitu melanin kita. Jika anda berkulit cerah, SPF semulajadinya kurang.Mesti ditop up dgn SPF tambahan. Pilih SPF yg bersesuaian. . Foundation ni pula ada banyak jenis, make sure uolls pilih yang sesuai dengan muka. Kalau suka kan foundation yang light dan tak melekit, wajib cuba Foundation Charms ni. Sebab memang dah siap berbedak dan tak rasa macam pakai foundation tau. Dan yang paling best ianya dapat membantu merawat muka terutamanya yang mempunyai masalah jeragat. . Siapa dah pakai, cuba komen “i”👇🏻 . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #charms  #setjeragatberkesan  #cikdacharms  #CharmsKamuntingTaiping  #charmstaiping  #charmskamunting  #charmsperak  #codtaipingkamunting  #postageseluruhmalaysia  #visitmyig  #assalamualaikum  #highlyrecommended  #trustedseller  #bazarpaknil  #mungil  #tipscharms  #keretauntukabah  #flashsale1212  #toyotachr2018  #toyotachr  #fattahamin  #fattzura 
Salam hujung minggu semua..
Hujung2 minggu ni mcm biasalah, kak ina  nak kongsi petua, info & tips2 pada semua..
.
U olls nak tau tak kenapa Foundation atau bedak asas ni sgt2 penting?
Kadang-kadang kami ada berjumpa dengan wanita yang kata malas la nak pakai foundation. Nanti rasa melekit dan susah nak cuci. Tapi tahu tak anda yang foundation ni penting.
.
Foundation sebenarnya berfungsi sebagai ‘extra skin layer’ supaya segala kotoran dan debu-debu halus lekat padanya. Selain itu, foundation juga dapat membantu meratakan warna kulit uolls sebelum uolls pakai make-up dan tekstur make-up u alls akan nampak lebih rata.
.
Selain itu, Foundation yg siap dgn SPF sgt membantu kulit kita supaya dapat menjadi filter kepada sinar UV yg merbahaya. Kulit kita mmg dah ada SPF natural iaitu melanin kita. Jika anda berkulit cerah, SPF semulajadinya kurang.Mesti ditop up dgn SPF tambahan. Pilih SPF yg bersesuaian.
.
Foundation ni pula ada banyak jenis, make sure uolls pilih yang sesuai dengan muka. Kalau suka kan foundation yang light dan tak melekit,  wajib cuba Foundation Charms ni. Sebab memang dah siap berbedak dan tak rasa macam pakai foundation tau. Dan yang paling best ianya dapat membantu merawat muka terutamanya yang mempunyai masalah jeragat.
.
Siapa dah pakai, cuba komen “i”👇🏻
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan
Salam hujung minggu semua.. Hujung2 minggu ni mcm biasalah, kak ina nak kongsi petua, info & tips2 pada semua.. . U olls nak tau tak kenapa Foundation atau bedak asas ni sgt2 penting? Kadang-kadang kami ada berjumpa dengan wanita yang kata malas la nak pakai foundation. Nanti rasa melekit dan susah nak cuci. Tapi tahu tak anda yang foundation ni penting. . Foundation sebenarnya berfungsi sebagai ‘extra skin layer’ supaya segala kotoran dan debu-debu halus lekat padanya. Selain itu, foundation juga dapat membantu meratakan warna kulit uolls sebelum uolls pakai make-up dan tekstur make-up u alls akan nampak lebih rata. . Selain itu, Foundation yg siap dgn SPF sgt membantu kulit kita supaya dapat menjadi filter kepada sinar UV yg merbahaya. Kulit kita mmg dah ada SPF natural iaitu melanin kita. Jika anda berkulit cerah, SPF semulajadinya kurang.Mesti ditop up dgn SPF tambahan. Pilih SPF yg bersesuaian. . Foundation ni pula ada banyak jenis, make sure uolls pilih yang sesuai dengan muka. Kalau suka kan foundation yang light dan tak melekit, wajib cuba Foundation Charms ni. Sebab memang dah siap berbedak dan tak rasa macam pakai foundation tau. Dan yang paling best ianya dapat membantu merawat muka terutamanya yang mempunyai masalah jeragat. . Siapa dah pakai, cuba komen “i”👇🏻 . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #setjeragatberkesan 
Salam hujung minggu semua..
Hujung2 minggu ni mcm biasalah, Eza nak kongsi petua, info & tips2 pada semua..
.
U olls nak tau tak kenapa Foundation atau bedak asas ni sgt2 penting?
Kadang-kadang kami ada berjumpa dengan wanita yang kata malas la nak pakai foundation. Nanti rasa melekit dan susah nak cuci. Tapi tahu tak anda yang foundation ni penting.
.
Foundation sebenarnya berfungsi sebagai ‘extra skin layer’ supaya segala kotoran dan debu-debu halus lekat padanya. Selain itu, foundation juga dapat membantu meratakan warna kulit uolls sebelum uolls pakai make-up dan tekstur make-up u alls akan nampak lebih rata.
.
Selain itu, Foundation yg siap dgn SPF sgt membantu kulit kita supaya dapat menjadi filter kepada sinar UV yg merbahaya. Kulit kita mmg dah ada SPF natural iaitu melanin kita. Jika anda berkulit cerah, SPF semulajadinya kurang.Mesti ditop up dgn SPF tambahan. Pilih SPF yg bersesuaian.
.
Foundation ni pula ada banyak jenis, make sure uolls pilih yang sesuai dengan muka. Kalau suka kan foundation yang light dan tak melekit,  wajib cuba Foundation Charms ni. Sebab memang dah siap berbedak dan tak rasa macam pakai foundation tau. Dan yang paling best ianya dapat membantu merawat muka terutamanya yang mempunyai masalah jeragat.
.
Siapa dah pakai, cuba komen “i”👇🏻
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan
Salam hujung minggu semua.. Hujung2 minggu ni mcm biasalah, Eza nak kongsi petua, info & tips2 pada semua.. . U olls nak tau tak kenapa Foundation atau bedak asas ni sgt2 penting? Kadang-kadang kami ada berjumpa dengan wanita yang kata malas la nak pakai foundation. Nanti rasa melekit dan susah nak cuci. Tapi tahu tak anda yang foundation ni penting. . Foundation sebenarnya berfungsi sebagai ‘extra skin layer’ supaya segala kotoran dan debu-debu halus lekat padanya. Selain itu, foundation juga dapat membantu meratakan warna kulit uolls sebelum uolls pakai make-up dan tekstur make-up u alls akan nampak lebih rata. . Selain itu, Foundation yg siap dgn SPF sgt membantu kulit kita supaya dapat menjadi filter kepada sinar UV yg merbahaya. Kulit kita mmg dah ada SPF natural iaitu melanin kita. Jika anda berkulit cerah, SPF semulajadinya kurang.Mesti ditop up dgn SPF tambahan. Pilih SPF yg bersesuaian. . Foundation ni pula ada banyak jenis, make sure uolls pilih yang sesuai dengan muka. Kalau suka kan foundation yang light dan tak melekit, wajib cuba Foundation Charms ni. Sebab memang dah siap berbedak dan tak rasa macam pakai foundation tau. Dan yang paling best ianya dapat membantu merawat muka terutamanya yang mempunyai masalah jeragat. . Siapa dah pakai, cuba komen “i”👇🏻 . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #setjeragatberkesan 
Salam hujung minggu semua..
Hujung2 minggu ni mcm biasalah,niza nak kongsi petua, info & tips2 pada semua..
.
U olls nak tau tak kenapa Foundation atau bedak asas ni sgt2 penting?
Kadang-kadang kami ada berjumpa dengan wanita yang kata malas la nak pakai foundation. Nanti rasa melekit dan susah nak cuci. Tapi tahu tak anda yang foundation ni penting.
.
Foundation sebenarnya berfungsi sebagai ‘extra skin layer’ supaya segala kotoran dan debu-debu halus lekat padanya. Selain itu, foundation juga dapat membantu meratakan warna kulit uolls sebelum uolls pakai make-up dan tekstur make-up u alls akan nampak lebih rata.
.
Selain itu, Foundation yg siap dgn SPF sgt membantu kulit kita supaya dapat menjadi filter kepada sinar UV yg merbahaya. Kulit kita mmg dah ada SPF natural iaitu melanin kita. Jika anda berkulit cerah, SPF semulajadinya kurang.Mesti ditop up dgn SPF tambahan. Pilih SPF yg bersesuaian.
.
Foundation ni pula ada banyak jenis, make sure uolls pilih yang sesuai dengan muka. Kalau suka kan foundation yang light dan tak melekit,  wajib cuba Foundation Charms ni. Sebab memang dah siap berbedak dan tak rasa macam pakai foundation tau. Dan yang paling best ianya dapat membantu merawat muka terutamanya yang mempunyai masalah jeragat.
.
Siapa dah pakai, cuba komen “i”👇🏻
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan
Salam hujung minggu semua.. Hujung2 minggu ni mcm biasalah,niza nak kongsi petua, info & tips2 pada semua.. . U olls nak tau tak kenapa Foundation atau bedak asas ni sgt2 penting? Kadang-kadang kami ada berjumpa dengan wanita yang kata malas la nak pakai foundation. Nanti rasa melekit dan susah nak cuci. Tapi tahu tak anda yang foundation ni penting. . Foundation sebenarnya berfungsi sebagai ‘extra skin layer’ supaya segala kotoran dan debu-debu halus lekat padanya. Selain itu, foundation juga dapat membantu meratakan warna kulit uolls sebelum uolls pakai make-up dan tekstur make-up u alls akan nampak lebih rata. . Selain itu, Foundation yg siap dgn SPF sgt membantu kulit kita supaya dapat menjadi filter kepada sinar UV yg merbahaya. Kulit kita mmg dah ada SPF natural iaitu melanin kita. Jika anda berkulit cerah, SPF semulajadinya kurang.Mesti ditop up dgn SPF tambahan. Pilih SPF yg bersesuaian. . Foundation ni pula ada banyak jenis, make sure uolls pilih yang sesuai dengan muka. Kalau suka kan foundation yang light dan tak melekit, wajib cuba Foundation Charms ni. Sebab memang dah siap berbedak dan tak rasa macam pakai foundation tau. Dan yang paling best ianya dapat membantu merawat muka terutamanya yang mempunyai masalah jeragat. . Siapa dah pakai, cuba komen “i”👇🏻 . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #setjeragatberkesan 
Salam hujung minggu semua..
Hujung2 minggu ni mcm biasalah, mommy nak kongsi petua, info & tips2 pada semua..
.
U olls nak tau tak kenapa Foundation atau bedak asas ni sgt2 penting?
Kadang-kadang kami ada berjumpa dengan wanita yang kata malas la nak pakai foundation. Nanti rasa melekit dan susah nak cuci. Tapi tahu tak anda yang foundation ni penting.
.
Foundation sebenarnya berfungsi sebagai ‘extra skin layer’ supaya segala kotoran dan debu-debu halus lekat padanya. Selain itu, foundation juga dapat membantu meratakan warna kulit uolls sebelum uolls pakai make-up dan tekstur make-up u alls akan nampak lebih rata.
.
Selain itu, Foundation yg siap dgn SPF sgt membantu kulit kita supaya dapat menjadi filter kepada sinar UV yg merbahaya. Kulit kita mmg dah ada SPF natural iaitu melanin kita. Jika anda berkulit cerah, SPF semulajadinya kurang.Mesti ditop up dgn SPF tambahan. Pilih SPF yg bersesuaian.
.
Foundation ni pula ada banyak jenis, make sure uolls pilih yang sesuai dengan muka. Kalau suka kan foundation yang light dan tak melekit,  wajib cuba Foundation Charms ni. Sebab memang dah siap berbedak dan tak rasa macam pakai foundation tau. Dan yang paling best ianya dapat membantu merawat muka terutamanya yang mempunyai masalah jeragat.
.
Siapa dah pakai, cuba komen “i”👇🏻
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan
Salam hujung minggu semua.. Hujung2 minggu ni mcm biasalah, mommy nak kongsi petua, info & tips2 pada semua.. . U olls nak tau tak kenapa Foundation atau bedak asas ni sgt2 penting? Kadang-kadang kami ada berjumpa dengan wanita yang kata malas la nak pakai foundation. Nanti rasa melekit dan susah nak cuci. Tapi tahu tak anda yang foundation ni penting. . Foundation sebenarnya berfungsi sebagai ‘extra skin layer’ supaya segala kotoran dan debu-debu halus lekat padanya. Selain itu, foundation juga dapat membantu meratakan warna kulit uolls sebelum uolls pakai make-up dan tekstur make-up u alls akan nampak lebih rata. . Selain itu, Foundation yg siap dgn SPF sgt membantu kulit kita supaya dapat menjadi filter kepada sinar UV yg merbahaya. Kulit kita mmg dah ada SPF natural iaitu melanin kita. Jika anda berkulit cerah, SPF semulajadinya kurang.Mesti ditop up dgn SPF tambahan. Pilih SPF yg bersesuaian. . Foundation ni pula ada banyak jenis, make sure uolls pilih yang sesuai dengan muka. Kalau suka kan foundation yang light dan tak melekit, wajib cuba Foundation Charms ni. Sebab memang dah siap berbedak dan tak rasa macam pakai foundation tau. Dan yang paling best ianya dapat membantu merawat muka terutamanya yang mempunyai masalah jeragat. . Siapa dah pakai, cuba komen “i”👇🏻 . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #setjeragatberkesan 
Salam hujung minggu semua..
Hujung2 minggu ni mcm biasalah, mommy nak kongsi petua, info & tips2 pada semua..
.
U olls nak tau tak kenapa Foundation atau bedak asas ni sgt2 penting?
Kadang-kadang kami ada berjumpa dengan wanita yang kata malas la nak pakai foundation. Nanti rasa melekit dan susah nak cuci. Tapi tahu tak anda yang foundation ni penting.
.
Foundation sebenarnya berfungsi sebagai ‘extra skin layer’ supaya segala kotoran dan debu-debu halus lekat padanya. Selain itu, foundation juga dapat membantu meratakan warna kulit uolls sebelum uolls pakai make-up dan tekstur make-up u alls akan nampak lebih rata.
.
Selain itu, Foundation yg siap dgn SPF sgt membantu kulit kita supaya dapat menjadi filter kepada sinar UV yg merbahaya. Kulit kita mmg dah ada SPF natural iaitu melanin kita. Jika anda berkulit cerah, SPF semulajadinya kurang.Mesti ditop up dgn SPF tambahan. Pilih SPF yg bersesuaian.
.
Foundation ni pula ada banyak jenis, make sure uolls pilih yang sesuai dengan muka. Kalau suka kan foundation yang light dan tak melekit,  wajib cuba Foundation Charms ni. Sebab memang dah siap berbedak dan tak rasa macam pakai foundation tau. Dan yang paling best ianya dapat membantu merawat muka terutamanya yang mempunyai masalah jeragat.
.
Siapa dah pakai, cuba komen “i”👇🏻
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan
Salam hujung minggu semua.. Hujung2 minggu ni mcm biasalah, mommy nak kongsi petua, info & tips2 pada semua.. . U olls nak tau tak kenapa Foundation atau bedak asas ni sgt2 penting? Kadang-kadang kami ada berjumpa dengan wanita yang kata malas la nak pakai foundation. Nanti rasa melekit dan susah nak cuci. Tapi tahu tak anda yang foundation ni penting. . Foundation sebenarnya berfungsi sebagai ‘extra skin layer’ supaya segala kotoran dan debu-debu halus lekat padanya. Selain itu, foundation juga dapat membantu meratakan warna kulit uolls sebelum uolls pakai make-up dan tekstur make-up u alls akan nampak lebih rata. . Selain itu, Foundation yg siap dgn SPF sgt membantu kulit kita supaya dapat menjadi filter kepada sinar UV yg merbahaya. Kulit kita mmg dah ada SPF natural iaitu melanin kita. Jika anda berkulit cerah, SPF semulajadinya kurang.Mesti ditop up dgn SPF tambahan. Pilih SPF yg bersesuaian. . Foundation ni pula ada banyak jenis, make sure uolls pilih yang sesuai dengan muka. Kalau suka kan foundation yang light dan tak melekit, wajib cuba Foundation Charms ni. Sebab memang dah siap berbedak dan tak rasa macam pakai foundation tau. Dan yang paling best ianya dapat membantu merawat muka terutamanya yang mempunyai masalah jeragat. . Siapa dah pakai, cuba komen “i”👇🏻 . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #setjeragatberkesan 
Salam hujung minggu semua..
Hujung2 minggu ni mcm biasalah, kakyan nak kongsi petua, info & tips2 pada semua..
.
U olls nak tau tak kenapa Foundation atau bedak asas ni sgt2 penting?
Kadang-kadang kami ada berjumpa dengan wanita yang kata malas la nak pakai foundation. Nanti rasa melekit dan susah nak cuci. Tapi tahu tak anda yang foundation ni penting.
.
Foundation sebenarnya berfungsi sebagai ‘extra skin layer’ supaya segala kotoran dan debu-debu halus lekat padanya. Selain itu, foundation juga dapat membantu meratakan warna kulit uolls sebelum uolls pakai make-up dan tekstur make-up u alls akan nampak lebih rata.
.
Selain itu, Foundation yg siap dgn SPF sgt membantu kulit kita supaya dapat menjadi filter kepada sinar UV yg merbahaya. Kulit kita mmg dah ada SPF natural iaitu melanin kita. Jika anda berkulit cerah, SPF semulajadinya kurang.Mesti ditop up dgn SPF tambahan. Pilih SPF yg bersesuaian.
.
Foundation ni pula ada banyak jenis, make sure uolls pilih yang sesuai dengan muka. Kalau suka kan foundation yang light dan tak melekit,  wajib cuba Foundation Charms ni. Sebab memang dah siap berbedak dan tak rasa macam pakai foundation tau. Dan yang paling best ianya dapat membantu merawat muka terutamanya yang mempunyai masalah jeragat.
.
Siapa dah pakai, cuba komen “i”👇🏻
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan
Salam hujung minggu semua.. Hujung2 minggu ni mcm biasalah, kakyan nak kongsi petua, info & tips2 pada semua.. . U olls nak tau tak kenapa Foundation atau bedak asas ni sgt2 penting? Kadang-kadang kami ada berjumpa dengan wanita yang kata malas la nak pakai foundation. Nanti rasa melekit dan susah nak cuci. Tapi tahu tak anda yang foundation ni penting. . Foundation sebenarnya berfungsi sebagai ‘extra skin layer’ supaya segala kotoran dan debu-debu halus lekat padanya. Selain itu, foundation juga dapat membantu meratakan warna kulit uolls sebelum uolls pakai make-up dan tekstur make-up u alls akan nampak lebih rata. . Selain itu, Foundation yg siap dgn SPF sgt membantu kulit kita supaya dapat menjadi filter kepada sinar UV yg merbahaya. Kulit kita mmg dah ada SPF natural iaitu melanin kita. Jika anda berkulit cerah, SPF semulajadinya kurang.Mesti ditop up dgn SPF tambahan. Pilih SPF yg bersesuaian. . Foundation ni pula ada banyak jenis, make sure uolls pilih yang sesuai dengan muka. Kalau suka kan foundation yang light dan tak melekit, wajib cuba Foundation Charms ni. Sebab memang dah siap berbedak dan tak rasa macam pakai foundation tau. Dan yang paling best ianya dapat membantu merawat muka terutamanya yang mempunyai masalah jeragat. . Siapa dah pakai, cuba komen “i”👇🏻 . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #setjeragatberkesan 
Salam hujung minggu semua..
Hujung2 minggu ni mcm biasalah, kakyan nak kongsi petua, info & tips2 pada semua..
.
U olls nak tau tak kenapa Foundation atau bedak asas ni sgt2 penting?
Kadang-kadang kami ada berjumpa dengan wanita yang kata malas la nak pakai foundation. Nanti rasa melekit dan susah nak cuci. Tapi tahu tak anda yang foundation ni penting.
.
Foundation sebenarnya berfungsi sebagai ‘extra skin layer’ supaya segala kotoran dan debu-debu halus lekat padanya. Selain itu, foundation juga dapat membantu meratakan warna kulit uolls sebelum uolls pakai make-up dan tekstur make-up u alls akan nampak lebih rata.
.
Selain itu, Foundation yg siap dgn SPF sgt membantu kulit kita supaya dapat menjadi filter kepada sinar UV yg merbahaya. Kulit kita mmg dah ada SPF natural iaitu melanin kita. Jika anda berkulit cerah, SPF semulajadinya kurang.Mesti ditop up dgn SPF tambahan. Pilih SPF yg bersesuaian.
.
Foundation ni pula ada banyak jenis, make sure uolls pilih yang sesuai dengan muka. Kalau suka kan foundation yang light dan tak melekit,  wajib cuba Foundation Charms ni. Sebab memang dah siap berbedak dan tak rasa macam pakai foundation tau. Dan yang paling best ianya dapat membantu merawat muka terutamanya yang mempunyai masalah jeragat.
.
Siapa dah pakai, cuba komen “i”👇🏻
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan
Salam hujung minggu semua.. Hujung2 minggu ni mcm biasalah, kakyan nak kongsi petua, info & tips2 pada semua.. . U olls nak tau tak kenapa Foundation atau bedak asas ni sgt2 penting? Kadang-kadang kami ada berjumpa dengan wanita yang kata malas la nak pakai foundation. Nanti rasa melekit dan susah nak cuci. Tapi tahu tak anda yang foundation ni penting. . Foundation sebenarnya berfungsi sebagai ‘extra skin layer’ supaya segala kotoran dan debu-debu halus lekat padanya. Selain itu, foundation juga dapat membantu meratakan warna kulit uolls sebelum uolls pakai make-up dan tekstur make-up u alls akan nampak lebih rata. . Selain itu, Foundation yg siap dgn SPF sgt membantu kulit kita supaya dapat menjadi filter kepada sinar UV yg merbahaya. Kulit kita mmg dah ada SPF natural iaitu melanin kita. Jika anda berkulit cerah, SPF semulajadinya kurang.Mesti ditop up dgn SPF tambahan. Pilih SPF yg bersesuaian. . Foundation ni pula ada banyak jenis, make sure uolls pilih yang sesuai dengan muka. Kalau suka kan foundation yang light dan tak melekit, wajib cuba Foundation Charms ni. Sebab memang dah siap berbedak dan tak rasa macam pakai foundation tau. Dan yang paling best ianya dapat membantu merawat muka terutamanya yang mempunyai masalah jeragat. . Siapa dah pakai, cuba komen “i”👇🏻 . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #setjeragatberkesan 
She's an icon.. She's an idol.. Wanita yg memberikan kita semua inspirasi.. Seorang yg tabah dan tekad..
.
Kenapa beliau dijadikan ikon? Wanita besi inilah yg selalu kita lihat, walau ditimpa ujian demi ujian, beliau TIDAK PERNAH LARI.. malah terus bangkit dan bangun lawan..
.
Edisi ini terhad utk mereka yg terinspirasi dan menjadikannya aura menghiasi peribadi..
.
Hanya YG LUAR BIASA dapat memilikinya..
HANYA YG TEKAD & TABAH yg memilikinya..
Bukan wanita biasa..
.
Siapa WANITA TEKAD & TABAH🙋‍♀️
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree#mercuryfree #fynnjamal
She's an icon.. She's an idol.. Wanita yg memberikan kita semua inspirasi.. Seorang yg tabah dan tekad.. . Kenapa beliau dijadikan ikon? Wanita besi inilah yg selalu kita lihat, walau ditimpa ujian demi ujian, beliau TIDAK PERNAH LARI.. malah terus bangkit dan bangun lawan.. . Edisi ini terhad utk mereka yg terinspirasi dan menjadikannya aura menghiasi peribadi.. . Hanya YG LUAR BIASA dapat memilikinya.. HANYA YG TEKAD & TABAH yg memilikinya.. Bukan wanita biasa.. . Siapa WANITA TEKAD & TABAH🙋‍♀️ . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree #mercuryfree  #fynnjamal 
Kulit berminyak? Berjerawat? Siapa kata tak boleh make up? Charms kan make up sambil merawat wajah..
.
Jgn risau u olls sbb portion perawatan di dlm setiap brg make up Charms sgt tepat utk membantu anda menyolek wajah sambil merawat permslhn kulit sepertu jerawat dan parutnya..yg paling penting..HALAL JAKIM.. TANPA PARABEN.. TANPA MERKURI! .
SGT SIMPLE & MUDAH! itulah yg org selalu kata ttg Charms.. Siang yg tdk sia2.. Bukan semata2 make up.. Tetapi jerawat juga dibantu dikecutkan..
.
Siapa dah cuba SET PALING SIMPLE NI🙋‍♀️🙋‍♀️
.
📲📲📲0126937308
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjerawat
Kulit berminyak? Berjerawat? Siapa kata tak boleh make up? Charms kan make up sambil merawat wajah.. . Jgn risau u olls sbb portion perawatan di dlm setiap brg make up Charms sgt tepat utk membantu anda menyolek wajah sambil merawat permslhn kulit sepertu jerawat dan parutnya..yg paling penting..HALAL JAKIM.. TANPA PARABEN.. TANPA MERKURI! . SGT SIMPLE & MUDAH! itulah yg org selalu kata ttg Charms.. Siang yg tdk sia2.. Bukan semata2 make up.. Tetapi jerawat juga dibantu dikecutkan.. . Siapa dah cuba SET PALING SIMPLE NI🙋‍♀️🙋‍♀️ . 📲📲📲0126937308 . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #setjerawat 
"3 item ni buat kulit kita rasa fresh di sebalik Niqab ini"
-Fynn Jamal-
.
Yes.. Cantik itu subjektif.. Cantik itu drpd Hati.. Cantik itu drpd keikhlasan.. Cantik itu drpd ketabahan..
.
Definisi cantik itu terlalu luas dan subjektif.. Set ini utk mereka yg 'Faham' apa makna cantik..
.
Bg kami.. Cantik itu apabila engkau tabah dan tekad.. Dgn setiap langkah engkau, tanpa halangan dgn jiwa yg sgt besar. .
A beauty women is like a tea bag - you can't tell how strong she is until you put her in hot water.
.
Yes.. Itulah wanita cantik.. 3 item ini buat anda cukup cantik.. Luar dan dalam..
.
Anda wanita cantik?
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #supplementputihjepun
"3 item ni buat kulit kita rasa fresh di sebalik Niqab ini" -Fynn Jamal- . Yes.. Cantik itu subjektif.. Cantik itu drpd Hati.. Cantik itu drpd keikhlasan.. Cantik itu drpd ketabahan.. . Definisi cantik itu terlalu luas dan subjektif.. Set ini utk mereka yg 'Faham' apa makna cantik.. . Bg kami.. Cantik itu apabila engkau tabah dan tekad.. Dgn setiap langkah engkau, tanpa halangan dgn jiwa yg sgt besar. . A beauty women is like a tea bag - you can't tell how strong she is until you put her in hot water. . Yes.. Itulah wanita cantik.. 3 item ini buat anda cukup cantik.. Luar dan dalam.. . Anda wanita cantik? . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #setjeragatberkesan  #supplementputihjepun 
Rutin paling2 wajib.. Scrub sambil sental2 manja wajah anda.. Bukan shj buang kulit mati.. Tapi tona kulit yg tak sekata pun boleh diperbaiki strukturnya dgn hanya berlaser scrub Starglow buah oren yg sudah hampir 5 tahun dlm pasaran ni..paling best..
. 
Beadsnya yg sgt halus mmg betul2 sental hingga ke lapisan yg paling bawah.. .
Khasiat Collagen, grean tea dan Vitamin C dlm Laser Scrub ni betul2 membersihkan dan menganjalkan kulit lagi2 pori atau parut berlubang.. Tak perlu hbs duit utk rawatan laser.. Laser hanya drpd rumah dgn Laser Scrub buah oren ni.. Lihat hasilnya😱😱
.
Siapa dah Berlaser Scrub🙋‍♀️🙋‍♀️
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #laserscrub #laserscrubstarglow #laserscrubpertamadiMalaysia

Ready Stock
Www.wassap.my/60135153027
Rutin paling2 wajib.. Scrub sambil sental2 manja wajah anda.. Bukan shj buang kulit mati.. Tapi tona kulit yg tak sekata pun boleh diperbaiki strukturnya dgn hanya berlaser scrub Starglow buah oren yg sudah hampir 5 tahun dlm pasaran ni..paling best.. . Beadsnya yg sgt halus mmg betul2 sental hingga ke lapisan yg paling bawah.. . Khasiat Collagen, grean tea dan Vitamin C dlm Laser Scrub ni betul2 membersihkan dan menganjalkan kulit lagi2 pori atau parut berlubang.. Tak perlu hbs duit utk rawatan laser.. Laser hanya drpd rumah dgn Laser Scrub buah oren ni.. Lihat hasilnya😱😱 . Siapa dah Berlaser Scrub🙋‍♀️🙋‍♀️ . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #laserscrub  #laserscrubstarglow  #laserscrubpertamadiMalaysia  Ready Stock Www.wassap.my/60135153027
Set Eada Dermasthetics ni kalau uolls yang nak kahwin buat hantaran pun CUN😚 tau.. Pm sis kalau nk tau lebih dtail..
Set Eada Dermasthetics ni kalau uolls yang nak kahwin buat hantaran pun CUN😚 tau.. Pm sis kalau nk tau lebih dtail..
Did You Know Snoring Can Be a Symptom of Major Health Risks? 
ProSomnus Sleep Devices are easy-to-use andcomfortable devices that alleviate snoring and symptoms of Obstructive Sleep Apnea.  #dentist #sleepapnea #tooth #holistic #mercuryfree
Did You Know Snoring Can Be a Symptom of Major Health Risks? ProSomnus Sleep Devices are easy-to-use andcomfortable devices that alleviate snoring and symptoms of Obstructive Sleep Apnea. #dentist  #sleepapnea  #tooth  #holistic  #mercuryfree 
Spot 3 item Fynn Jamal's favourite!
.
Siapa Fynn Jamal? Kenapa Fynn Jamal?
.
She's an icon..she's an inspirational women to the another women.. Yes she is..
.
Kita wanita.. Jadual harian yg sgt padat.. Same goes to her.. But the way she organise everything dgn sabar dan tolerant yg sgt tinggi buat kami amaze.. Bukan mudah jadi wanita.. Ye bukan mudah..
.
To be her, u need the most 1 powerful word.. NEVER GIVE UP..
.
Nak cantik? Nak clean? Nak everything? Never give up girl.. Hati jgn jadi tisu girl.. Then u akan jumpa the REAL ONE..
.
Charms...
.
Siapa dah jumpa the Real "One"
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #supplementputihjepun #superhealthbrand
#Belladurani #kakbellacharms #begorgeous
Spot 3 item Fynn Jamal's favourite! . Siapa Fynn Jamal? Kenapa Fynn Jamal? . She's an icon..she's an inspirational women to the another women.. Yes she is.. . Kita wanita.. Jadual harian yg sgt padat.. Same goes to her.. But the way she organise everything dgn sabar dan tolerant yg sgt tinggi buat kami amaze.. Bukan mudah jadi wanita.. Ye bukan mudah.. . To be her, u need the most 1 powerful word.. NEVER GIVE UP.. . Nak cantik? Nak clean? Nak everything? Never give up girl.. Hati jgn jadi tisu girl.. Then u akan jumpa the REAL ONE.. . Charms... . Siapa dah jumpa the Real "One" . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #supplementputihjepun  #superhealthbrand  #Belladurani  #kakbellacharms  #begorgeous 
Spot 3 item Fynn Jamal's favourite!
.
Siapa Fynn Jamal? Kenapa Fynn Jamal?
.
She's an icon..she's an inspirational women to the another women.. Yes she is..
.
Kita wanita.. Jadual harian yg sgt padat.. Same goes to her.. But the way she organise everything dgn sabar dan tolerant yg sgt tinggi buat kami amaze.. Bukan mudah jadi wanita.. Ye bukan mudah..
.
To be her, u need the most 1 powerful word.. NEVER GIVE UP..
.
Nak cantik? Nak clean? Nak everything? Never give up girl.. Hati jgn jadi tisu girl.. Then u akan jumpa the REAL ONE..
.
Charms...
.
Siapa dah jumpa the Real "One"?🙋‍♀️🙋‍♀️
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #supplementputihjepun #superhealthbrand
Spot 3 item Fynn Jamal's favourite! . Siapa Fynn Jamal? Kenapa Fynn Jamal? . She's an icon..she's an inspirational women to the another women.. Yes she is.. . Kita wanita.. Jadual harian yg sgt padat.. Same goes to her.. But the way she organise everything dgn sabar dan tolerant yg sgt tinggi buat kami amaze.. Bukan mudah jadi wanita.. Ye bukan mudah.. . To be her, u need the most 1 powerful word.. NEVER GIVE UP.. . Nak cantik? Nak clean? Nak everything? Never give up girl.. Hati jgn jadi tisu girl.. Then u akan jumpa the REAL ONE.. . Charms... . Siapa dah jumpa the Real "One"?🙋‍♀️🙋‍♀️ . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #supplementputihjepun  #superhealthbrand 
Rutin paling2 wajib.. Scrub sambil sental2 manja wajah anda.. Bukan shj buang kulit mati.. Tapi tona kulit yg tak sekata pun boleh diperbaiki strukturnya dgn hanya berlaser scrub Starglow buah oren yg sudah hampir 5 tahun dlm pasaran ni..paling best..
. 
Beadsnya yg sgt halus mmg betul2 sental hingga ke lapisan yg paling bawah.. .
Khasiat Collagen, grean tea dan Vitamin C dlm Laser Scrub ni betul2 membersihkan dan menganjalkan kulit lagi2 pori atau parut berlubang.. Tak perlu hbs duit utk rawatan laser.. Laser hanya drpd rumah dgn Laser Scrub buah oren ni.. Lihat hasilnya😱😱
.
Siapa dah Berlaser Scrub🙋‍♀️🙋‍♀️
Harini LAST DAY DISKAUN 50% utk scrub yg ke-2 tau. Mmg rugi tak grab promo ni uolss! .
www.wasap.my/60192874891/promoStarglow
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #laserscrub #laserscrubstarglow #CharmsCheras #CharmsKajang #CharmsSgBesi #laserscrubpertamadiMalaysia
#IkaStokisCharms
Rutin paling2 wajib.. Scrub sambil sental2 manja wajah anda.. Bukan shj buang kulit mati.. Tapi tona kulit yg tak sekata pun boleh diperbaiki strukturnya dgn hanya berlaser scrub Starglow buah oren yg sudah hampir 5 tahun dlm pasaran ni..paling best.. . Beadsnya yg sgt halus mmg betul2 sental hingga ke lapisan yg paling bawah.. . Khasiat Collagen, grean tea dan Vitamin C dlm Laser Scrub ni betul2 membersihkan dan menganjalkan kulit lagi2 pori atau parut berlubang.. Tak perlu hbs duit utk rawatan laser.. Laser hanya drpd rumah dgn Laser Scrub buah oren ni.. Lihat hasilnya😱😱 . Siapa dah Berlaser Scrub🙋‍♀️🙋‍♀️ Harini LAST DAY DISKAUN 50% utk scrub yg ke-2 tau. Mmg rugi tak grab promo ni uolss! . www.wasap.my/60192874891/promoStarglow . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #laserscrub  #laserscrubstarglow  #CharmsCheras  #CharmsKajang  #CharmsSgBesi  #laserscrubpertamadiMalaysia  #IkaStokisCharms 
"Ouch.. Pouch ni utk wanita tabah yg hebat dan tekad mcm Fynn Jamal..
.
Bukan sembarangan org boleh memilikinya.. Bukan sembarangan org NAK memiliknya..kerana ada yg NAK brand lain.. Ada yg nak brand gm atau kedai2 biasa..
.
Maaf, xsama nilainya dgn Pouch yg ada sentimental value ni.. Yg hanya melihat kata2 ringkas Fynn Jamal ini sudah merasai getaran ujian dan xgentar menhadapinya.. Ujian hidup kita berbeza.. Ada yg hidupnya biasa2 selesa.. Sudah mewah.. Berbeza dgn kami yg struggle dlm hidup dgn pelbagai pahit getir ujian..
.
Owh mmg xkan sama mereka ini..Hanya yg benar2 TEKAD TABAH dan tak gentar dgn auranya ujian indah itu shj yg akan merasai SEBUAH NILAI KEHIDUPAN..
.
I LOVE THE WORD that makes me feel.. Im super WOMEN! I am CONFIDENCE!!!! .
YOU ARE?
.
#agencharmssungaipetani #charmsSungaiPetani #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #fynnjamal
"Ouch.. Pouch ni utk wanita tabah yg hebat dan tekad mcm Fynn Jamal.. . Bukan sembarangan org boleh memilikinya.. Bukan sembarangan org NAK memiliknya..kerana ada yg NAK brand lain.. Ada yg nak brand gm atau kedai2 biasa.. . Maaf, xsama nilainya dgn Pouch yg ada sentimental value ni.. Yg hanya melihat kata2 ringkas Fynn Jamal ini sudah merasai getaran ujian dan xgentar menhadapinya.. Ujian hidup kita berbeza.. Ada yg hidupnya biasa2 selesa.. Sudah mewah.. Berbeza dgn kami yg struggle dlm hidup dgn pelbagai pahit getir ujian.. . Owh mmg xkan sama mereka ini..Hanya yg benar2 TEKAD TABAH dan tak gentar dgn auranya ujian indah itu shj yg akan merasai SEBUAH NILAI KEHIDUPAN.. . I LOVE THE WORD that makes me feel.. Im super WOMEN! I am CONFIDENCE!!!! . YOU ARE? . #agencharmssungaipetani  #charmsSungaiPetani  #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #fynnjamal 
Rutin paling2 wajib.. Scrub sambil sental2 manja wajah anda.. Bukan shj buang kulit mati.. Tapi tona kulit yg tak sekata pun boleh diperbaiki strukturnya dgn hanya berlaser scrub Starglow buah oren yg sudah hampir 5 tahun dlm pasaran ni..paling best..
. 
Beadsnya yg sgt halus mmg betul2 sental hingga ke lapisan yg paling bawah.. .
Khasiat Collagen, grean tea dan Vitamin C dlm Laser Scrub ni betul2 membersihkan dan menganjalkan kulit lagi2 pori atau parut berlubang.. Tak perlu hbs duit utk rawatan laser.. Laser hanya drpd rumah dgn Laser Scrub buah oren ni.. Lihat hasilnya😱😱
.
Siapa dah Berlaser Scrub🙋‍♀️🙋‍♀️
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #laserscrub #laserscrubstarglow #laserscrubpertamadiMalaysia
Rutin paling2 wajib.. Scrub sambil sental2 manja wajah anda.. Bukan shj buang kulit mati.. Tapi tona kulit yg tak sekata pun boleh diperbaiki strukturnya dgn hanya berlaser scrub Starglow buah oren yg sudah hampir 5 tahun dlm pasaran ni..paling best.. . Beadsnya yg sgt halus mmg betul2 sental hingga ke lapisan yg paling bawah.. . Khasiat Collagen, grean tea dan Vitamin C dlm Laser Scrub ni betul2 membersihkan dan menganjalkan kulit lagi2 pori atau parut berlubang.. Tak perlu hbs duit utk rawatan laser.. Laser hanya drpd rumah dgn Laser Scrub buah oren ni.. Lihat hasilnya😱😱 . Siapa dah Berlaser Scrub🙋‍♀️🙋‍♀️ . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #laserscrub  #laserscrubstarglow  #laserscrubpertamadiMalaysia 
"""3 item ni buat kulit kita rasa fresh di sebalik Niqab ini""
-Fynn Jamal-
.
Yes.. Cantik itu subjektif.. Cantik itu drpd Hati.. Cantik itu drpd keikhlasan.. Cantik itu drpd ketabahan..
.
Definisi cantik itu terlalu luas dan subjektif.. Set ini utk mereka yg 'Faham' apa makna cantik..
.
Bg kami.. Cantik itu apabila engkau tabah dan tekad.. Dgn setiap langkah engkau, tanpa halangan dgn jiwa yg sgt besar. .
A beauty women is like a tea bag - you can't tell how strong she is until you put her in hot water.
.
Yes.. Itulah wanita cantik.. 3 item ini buat anda cukup cantik.. Luar dan dalam..
.
Anda wanita cantik?
.
#agencharmssungaipetani #charmskedah #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #supplementputihjepun
#kaisyaserum #charmshalal
"""3 item ni buat kulit kita rasa fresh di sebalik Niqab ini"" -Fynn Jamal- . Yes.. Cantik itu subjektif.. Cantik itu drpd Hati.. Cantik itu drpd keikhlasan.. Cantik itu drpd ketabahan.. . Definisi cantik itu terlalu luas dan subjektif.. Set ini utk mereka yg 'Faham' apa makna cantik.. . Bg kami.. Cantik itu apabila engkau tabah dan tekad.. Dgn setiap langkah engkau, tanpa halangan dgn jiwa yg sgt besar. . A beauty women is like a tea bag - you can't tell how strong she is until you put her in hot water. . Yes.. Itulah wanita cantik.. 3 item ini buat anda cukup cantik.. Luar dan dalam.. . Anda wanita cantik? . #agencharmssungaipetani  #charmskedah  #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #setjeragatberkesan  #supplementputihjepun  #kaisyaserum  #charmshalal 
"3 item ni buat kulit kita rasa fresh di sebalik Niqab ini"
-Fynn Jamal-
.
Yes.. Cantik itu subjektif.. Cantik itu drpd Hati.. Cantik itu drpd keikhlasan.. Cantik itu drpd ketabahan..
.
Definisi cantik itu terlalu luas dan subjektif.. Set ini utk mereka yg 'Faham' apa makna cantik..
.
Bg kami.. Cantik itu apabila engkau tabah dan tekad.. Dgn setiap langkah engkau, tanpa halangan dgn jiwa yg sgt besar. .
A beauty women is like a tea bag - you can't tell how strong she is until you put her in hot water.
.
Yes.. Itulah wanita cantik.. 3 item ini buat anda cukup cantik.. Luar dan dalam..
.
Anda wanita cantik?
.
.

Nak risik2 n masuk meminang, meh klik cni ye 👇🏻
.
☎ www.wasap.my/60123762894
☎ www.wasap.my/60123762894
☎ www.wasap.my/60123762894 =======================
Nak ubah ekonomi dgn CHARMS hanya dihujung jari, cpt klik cni 👇

http://suebeautybycharms.wasap.my
http://suebeautybycharms.wasap.my
http://suebeautybycharms.wasap.my
.
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #supplementputihjepun - #charmsampang
"3 item ni buat kulit kita rasa fresh di sebalik Niqab ini" -Fynn Jamal- . Yes.. Cantik itu subjektif.. Cantik itu drpd Hati.. Cantik itu drpd keikhlasan.. Cantik itu drpd ketabahan.. . Definisi cantik itu terlalu luas dan subjektif.. Set ini utk mereka yg 'Faham' apa makna cantik.. . Bg kami.. Cantik itu apabila engkau tabah dan tekad.. Dgn setiap langkah engkau, tanpa halangan dgn jiwa yg sgt besar. . A beauty women is like a tea bag - you can't tell how strong she is until you put her in hot water. . Yes.. Itulah wanita cantik.. 3 item ini buat anda cukup cantik.. Luar dan dalam.. . Anda wanita cantik? . . Nak risik2 n masuk meminang, meh klik cni ye 👇🏻 . ☎ www.wasap.my/60123762894 ☎ www.wasap.my/60123762894 ☎ www.wasap.my/60123762894 ======================= Nak ubah ekonomi dgn CHARMS hanya dihujung jari, cpt klik cni 👇 http://suebeautybycharms.wasap.my http://suebeautybycharms.wasap.my http://suebeautybycharms.wasap.my . . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #setjeragatberkesan  #supplementputihjepun  - #charmsampang 
Ouch.. Pouch ni utk wanita tabah yg hebat dan tekad mcm Fynn Jamal..
.
Bukan sembarangan org boleh memilikinya.. Bukan sembarangan org NAK memiliknya..kerana ada yg NAK brand lain.. Ada yg nak brand gm atau kedai2 biasa..
.
Maaf, xsama nilainya dgn Pouch yg ada sentimental value ni.. Yg hanya melihat kata2 ringkas Fynn Jamal ini sudah merasai getaran ujian dan xgentar menhadapinya.. Ujian hidup kita berbeza.. Ada yg hidupnya biasa2 selesa.. Sudah mewah.. Berbeza dgn kami yg struggle dlm hidup dgn pelbagai pahit getir ujian..
.
Owh mmg xkan sama mereka ini..Hanya yg benar2 TEKAD TABAH dan tak gentar dgn auranya ujian indah itu shj yg akan merasai SEBUAH NILAI KEHIDUPAN..
.
I LOVE THE WORD that makes me feel.. Im super WOMEN! I am CONFIDENCE!!!! .
YOU ARE?
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #fynnjamal #teamLBScharms #CharmsMalaysia #charmslahaddatu #charmsviral #solekdanrawat #raiseyourlife #lahaddatu #sabah #dropshipwanted #halaljakim #charmsfoundation #stokischarms #agenwanted #dropshipwanted #codlahaddatu #codbesut #charmsborneo #charmspantaitimur #charmsjertih #charmskgraja
Ouch.. Pouch ni utk wanita tabah yg hebat dan tekad mcm Fynn Jamal.. . Bukan sembarangan org boleh memilikinya.. Bukan sembarangan org NAK memiliknya..kerana ada yg NAK brand lain.. Ada yg nak brand gm atau kedai2 biasa.. . Maaf, xsama nilainya dgn Pouch yg ada sentimental value ni.. Yg hanya melihat kata2 ringkas Fynn Jamal ini sudah merasai getaran ujian dan xgentar menhadapinya.. Ujian hidup kita berbeza.. Ada yg hidupnya biasa2 selesa.. Sudah mewah.. Berbeza dgn kami yg struggle dlm hidup dgn pelbagai pahit getir ujian.. . Owh mmg xkan sama mereka ini..Hanya yg benar2 TEKAD TABAH dan tak gentar dgn auranya ujian indah itu shj yg akan merasai SEBUAH NILAI KEHIDUPAN.. . I LOVE THE WORD that makes me feel.. Im super WOMEN! I am CONFIDENCE!!!! . YOU ARE? . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #fynnjamal  #teamLBScharms  #CharmsMalaysia  #charmslahaddatu  #charmsviral  #solekdanrawat  #raiseyourlife  #lahaddatu  #sabah  #dropshipwanted  #halaljakim  #charmsfoundation  #stokischarms  #agenwanted  #dropshipwanted  #codlahaddatu  #codbesut  #charmsborneo  #charmspantaitimur  #charmsjertih  #charmskgraja 
We always love when Uncle Kevin comes to visit the office. He had a busy fall updating our operatories and adding a fresh coat of paint on the walls .
.
.
#BoyntonFamilyDentistry #Plymouth #SouthShore #SouthShoreDentist #02360 #Dentist #FamilyDentistry #MercuryFree #TMJ #Cosmetic #Periodontal #Implants #OralSurgery #Family #Crowns #Veneers #ZoomBleaching #OralHealth
Bismillah

Assalamua'laikum semua.. 🌹🐻 Selamat petang. Dh makan ke semua..?? Kte baru nk makan. Jemput makan semua. .
Korang dh try belum new baby charms ni.. Dengan harga flash sales nih.. Konfirm berbaloi2 utk korang miliki.

Blend blend..! Nah.. Kulit bersinar mcm kulit berlian u olls! Formula phamacist 💯vegetarian ni mmg berhantu kan? Bersinar terus bila pakai dgn Foundation Charms..
.
Mana taknya.. Rupa2nya ada Hyaluronic Acid yg super power sampai kulit kering yg sgt2 kering tu pun boleh pulih SERTA MERTA😱ye.. Serta merta sejurus pemakaian terus nampak berkilat mcm berlian u olls..
.
Tak percaya? Seriously kena cuba jugak sbb hasilnya mmg luar biasa.. U olls akan nampak pipi u olls bersinar2 dlm cermin..xperlu edit 360 u olls! .
Siapa dah cuba Make Up Hydrating Essence drpd Charms🙋‍♀️
@ baru nk cuba ley klik http://www.wasap.my/+60133941828

@ klik je link kat bahagian bio kat atas utk IG viewer tq. 🌹

#chomeldotcom0133941828 #thebarang #bazaarpaknil #toyotaCHR #alfatehGOLD #alfatehjunior #labtested #solekdanrawat #joinednow2wintoyotaCHR #setnonamanis #BONEETA #keretauntukabah #TREAPLUS #doaygbaik2 #djs  #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #bestessence #superhealthbrand #topbrandaward
Bismillah Assalamua'laikum semua.. 🌹🐻 Selamat petang. Dh makan ke semua..?? Kte baru nk makan. Jemput makan semua. . Korang dh try belum new baby charms ni.. Dengan harga flash sales nih.. Konfirm berbaloi2 utk korang miliki. Blend blend..! Nah.. Kulit bersinar mcm kulit berlian u olls! Formula phamacist 💯vegetarian ni mmg berhantu kan? Bersinar terus bila pakai dgn Foundation Charms.. . Mana taknya.. Rupa2nya ada Hyaluronic Acid yg super power sampai kulit kering yg sgt2 kering tu pun boleh pulih SERTA MERTA😱ye.. Serta merta sejurus pemakaian terus nampak berkilat mcm berlian u olls.. . Tak percaya? Seriously kena cuba jugak sbb hasilnya mmg luar biasa.. U olls akan nampak pipi u olls bersinar2 dlm cermin..xperlu edit 360 u olls! . Siapa dah cuba Make Up Hydrating Essence drpd Charms🙋‍♀️ @ baru nk cuba ley klik http://www.wasap.my/+60133941828 @ klik je link kat bahagian bio kat atas utk IG viewer tq. 🌹 #chomeldotcom0133941828  #thebarang  #bazaarpaknil  #toyotaCHR  #alfatehGOLD  #alfatehjunior  #labtested  #solekdanrawat  #joinednow2wintoyotaCHR  #setnonamanis  #BONEETA  #keretauntukabah  #TREAPLUS  #doaygbaik2  #djs  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #bestessence  #superhealthbrand  #topbrandaward 
EXTRA, EXTRA! Read all about it 🗞- ONLY for limited time we are bringing our #18ktgold blue dolphins #earrings to shore with screw backs. Get yours today✨,they will go fast 🌊!
.
What do you prefer? Butterfly post or screw backs 🤷🏻‍♀️, share your pick  with us👇🏻👇🏻👇🏻
.
.
.
#kidsfashion #kidstyle #kidsfashion#kidsjewelry #jewelry #18ktgold #responsiblejewelry #hypoallergenic #sustainable #mercuryfree #meringuejewelry #livelaughlove #limitededition#giftingideas#holidayseason#screwback#
EXTRA, EXTRA! Read all about it 🗞- ONLY for limited time we are bringing our #18ktgold  blue dolphins #earrings  to shore with screw backs. Get yours today✨,they will go fast 🌊! . What do you prefer? Butterfly post or screw backs 🤷🏻‍♀️, share your pick with us👇🏻👇🏻👇🏻 . . . #kidsfashion  #kidstyle  #kidsfashion #kidsjewelry  #jewelry  #18ktgold  #responsiblejewelry  #hypoallergenic  #sustainable  #mercuryfree  #meringuejewelry  #livelaughlove  #limitededition #giftingideas #holidayseason #screwback #
Satu2nya foundation yg membantu merawat sejak 2012!
.
Paling penting Halal Jakim yg mengiktiraf Kosmetik Halal ini utk terus memberi manfaat utk semua org yg benar2 inginkan perubahan sambil make up di siang hari..TANPA PARABEN! .
CEPAT & SIMPLE.. itulah Charms..set kami mengikut permasalah kulit.. Charms customized cosmetic skincare.. Beauty consultant kami akan bantu anda..
.
Siapa dah dapatkan produk2 Charms🙋‍♀️🙋‍♀️
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #charmssemelingkedah #charmskedah #charmssperda #charmscodseberangjaya
Satu2nya foundation yg membantu merawat sejak 2012! . Paling penting Halal Jakim yg mengiktiraf Kosmetik Halal ini utk terus memberi manfaat utk semua org yg benar2 inginkan perubahan sambil make up di siang hari..TANPA PARABEN! . CEPAT & SIMPLE.. itulah Charms..set kami mengikut permasalah kulit.. Charms customized cosmetic skincare.. Beauty consultant kami akan bantu anda.. . Siapa dah dapatkan produk2 Charms🙋‍♀️🙋‍♀️ . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #charmssemelingkedah  #charmskedah  #charmssperda  #charmscodseberangjaya 
“3 item ni buat kulit kita rasa fresh di sebalik Niqab ini”
-Fynn Jamal-
.
Yes.. Cantik itu subjektif.. Cantik itu drpd Hati.. Cantik itu drpd keikhlasan.. Cantik itu drpd ketabahan..
.
Definisi cantik itu terlalu luas dan subjektif.. Set ini utk mereka yg 'Faham' apa makna cantik..
.
Bg kami.. Cantik itu apabila engkau tabah dan tekad.. Dgn setiap langkah engkau, tanpa halangan dgn jiwa yg sgt besar. .
A beauty women is like a tea bag - you can't tell how strong she is until you put her in hot water.
.
Yes.. Itulah wanita cantik.. 3 item ini buat anda cukup cantik.. Luar dan dalam..
.
Anda wanita cantik?
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #supplementputihjepun" 
#Charmskl
“3 item ni buat kulit kita rasa fresh di sebalik Niqab ini” -Fynn Jamal- . Yes.. Cantik itu subjektif.. Cantik itu drpd Hati.. Cantik itu drpd keikhlasan.. Cantik itu drpd ketabahan.. . Definisi cantik itu terlalu luas dan subjektif.. Set ini utk mereka yg 'Faham' apa makna cantik.. . Bg kami.. Cantik itu apabila engkau tabah dan tekad.. Dgn setiap langkah engkau, tanpa halangan dgn jiwa yg sgt besar. . A beauty women is like a tea bag - you can't tell how strong she is until you put her in hot water. . Yes.. Itulah wanita cantik.. 3 item ini buat anda cukup cantik.. Luar dan dalam.. . Anda wanita cantik? . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #setjeragatberkesan  #supplementputihjepun " #Charmskl 
“Because of you I can feel myself slowly but surely becoming the me I have always dreamed of being.” - Tyler Knott Gregson
•
These precious girls are my "Why." When my first daughter was born, my whole world changed it ways I couldn't even imagine before I had her. Yes, there were diaper changes, feedings, getting up in the middle of the night, and this little person who needs you 24/7, but the change was so much more. The greatest change I experienced was how my view of the world COMPLETELY transformed. Life was not longer about my goals, work, dreams, and accomplishments. Life was now about making a lasting contribution that (hopefully) makes the world a little safer, happier and healthier. They encourage me, they push me, they keep me motivated to do better every day! •
•
•
#blessed #momofgirls #findyourwhy #makeadifference  #functionalmedicine #holistichealth #wholebodyhealth #wellness #nutrition #fortcollins #loveland #windsor #northerncolorado #colorado #aronsonfamilydental #dentist #dentistry #dentistlife #dental #teeth #iloveteeth #biologicaldentistry #holisticdentist #mouthhealth #oralhealth #mouthbodyconnection #mercurysafe #mercuryfree #notoxins #nontoxic
“Because of you I can feel myself slowly but surely becoming the me I have always dreamed of being.” - Tyler Knott Gregson • These precious girls are my "Why." When my first daughter was born, my whole world changed it ways I couldn't even imagine before I had her. Yes, there were diaper changes, feedings, getting up in the middle of the night, and this little person who needs you 24/7, but the change was so much more. The greatest change I experienced was how my view of the world COMPLETELY transformed. Life was not longer about my goals, work, dreams, and accomplishments. Life was now about making a lasting contribution that (hopefully) makes the world a little safer, happier and healthier. They encourage me, they push me, they keep me motivated to do better every day! • • • #blessed  #momofgirls  #findyourwhy  #makeadifference  #functionalmedicine  #holistichealth  #wholebodyhealth  #wellness  #nutrition  #fortcollins  #loveland  #windsor  #northerncolorado  #colorado  #aronsonfamilydental  #dentist  #dentistry  #dentistlife  #dental  #teeth  #iloveteeth  #biologicaldentistry  #holisticdentist  #mouthhealth  #oralhealth  #mouthbodyconnection  #mercurysafe  #mercuryfree  #notoxins  #nontoxic 
Christmas came early in Millinocket this year. Sending another thank you to all of the runners and friends of the Millinocket Marathon & Half! Not only did our Plymouth runners rock Boynton Family Gear but they also helped the Millinocket community raise 26,325 dollars for two important organizations in the town. The event also provided and additional quarter of a million dollars to be spent in the region, and the thousands of dollars/goods generously donated to other local organizations and school groups.

Having the Plymouth community in attendance at this event means the world to Dr.Boynton and his family. Dr. Boynton was born and raised in Millinocket and also raised his own daughters there until 2002. We look forward to supporting future Marathons and can’t wait to see more of out patients and south shore residents attending.
.
.
.

#BoyntonFamilyDentistry #Plymouth #SouthShore #SouthShoreDentist #02360 #Dentist #FamilyDentistry #MercuryFree #TMJ #Cosmetic #Periodontal #Implants #OralSurgery #Family #Crowns #Veneers #ZoomBleaching #OralHealth #RunMillinocket #Millinocket #MillinocketMarathon
Christmas came early in Millinocket this year. Sending another thank you to all of the runners and friends of the Millinocket Marathon & Half! Not only did our Plymouth runners rock Boynton Family Gear but they also helped the Millinocket community raise 26,325 dollars for two important organizations in the town. The event also provided and additional quarter of a million dollars to be spent in the region, and the thousands of dollars/goods generously donated to other local organizations and school groups. Having the Plymouth community in attendance at this event means the world to Dr.Boynton and his family. Dr. Boynton was born and raised in Millinocket and also raised his own daughters there until 2002. We look forward to supporting future Marathons and can’t wait to see more of out patients and south shore residents attending. . . . #BoyntonFamilyDentistry  #Plymouth  #SouthShore  #SouthShoreDentist  #02360  #Dentist  #FamilyDentistry  #MercuryFree  #TMJ  #Cosmetic  #Periodontal  #Implants  #OralSurgery  #Family  #Crowns  #Veneers  #ZoomBleaching  #OralHealth  #RunMillinocket  #Millinocket  #MillinocketMarathon 
Dr. Matt and Thao all gowned up in his and her surgical scrubs for a ceramic implant placement!  The ceramic (zirconia) implants provide all of the benefits of the traditional titanium implants, but without any of the possible complications caused by the metal.
Dr. Matt and Thao all gowned up in his and her surgical scrubs for a ceramic implant placement! The ceramic (zirconia) implants provide all of the benefits of the traditional titanium implants, but without any of the possible complications caused by the metal.
Spot 3 item Fynn Jamal's favourite!
.
Siapa Fynn Jamal? Kenapa Fynn Jamal?
.
She's an icon..she's an inspirational women to the another women.. Yes she is..
.
Kita wanita.. Jadual harian yg sgt padat.. Same goes to her.. But the way she organise everything dgn sabar dan tolerant yg sgt tinggi buat kami amaze.. Bukan mudah jadi wanita.. Ye bukan mudah..
.
To be her, u need the most 1 powerful word.. NEVER GIVE UP..
.
Nak cantik? Nak clean? Nak everything? Never give up girl.. Hati jgn jadi tisu girl.. Then u akan jumpa the REAL ONE..
.
Charms...
.
Siapa dah jumpa the Real "One"
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #supplementputihjepun #superhealthbrand #roziecharms
#stokisshahalam #teambondalyea
Spot 3 item Fynn Jamal's favourite! . Siapa Fynn Jamal? Kenapa Fynn Jamal? . She's an icon..she's an inspirational women to the another women.. Yes she is.. . Kita wanita.. Jadual harian yg sgt padat.. Same goes to her.. But the way she organise everything dgn sabar dan tolerant yg sgt tinggi buat kami amaze.. Bukan mudah jadi wanita.. Ye bukan mudah.. . To be her, u need the most 1 powerful word.. NEVER GIVE UP.. . Nak cantik? Nak clean? Nak everything? Never give up girl.. Hati jgn jadi tisu girl.. Then u akan jumpa the REAL ONE.. . Charms... . Siapa dah jumpa the Real "One" . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #supplementputihjepun  #superhealthbrand  #roziecharms  #stokisshahalam  #teambondalyea 
Simplicity is the keynote of all true elegance - Coco Chanel. Keep your skincare routine fuss free, yet effective. #BSKIN #whitening#skincare #natural #parabenfree #sulphatefree#smartskinscience #Indonesia #phillipines #hongkong #malaysia #singapore #skincare #beauty#beautybloggers #skin #wline #arbutin #greentea#mercuryfree #antioxidants #facialwash #essence#toner #serum #daycream #nightcream #chanel#coco
"3 item ni buat kulit kita rasa fresh di sebalik Niqab ini"
-Fynn Jamal-
.
Yes.. Cantik itu subjektif.. Cantik itu drpd Hati.. Cantik itu drpd keikhlasan.. Cantik itu drpd ketabahan..
.
Definisi cantik itu terlalu luas dan subjektif.. Set ini utk mereka yg 'Faham' apa makna cantik..
.
Bg kami.. Cantik itu apabila engkau tabah dan tekad.. Dgn setiap langkah engkau, tanpa halangan dgn jiwa yg sgt besar. .
A beauty women is like a tea bag - you can't tell how strong she is until you put her in hot water.
.
Yes.. Itulah wanita cantik.. 3 item ini buat anda cukup cantik.. Luar dan dalam..
.
Anda wanita cantik?
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #supplementputihjepun
"3 item ni buat kulit kita rasa fresh di sebalik Niqab ini" -Fynn Jamal- . Yes.. Cantik itu subjektif.. Cantik itu drpd Hati.. Cantik itu drpd keikhlasan.. Cantik itu drpd ketabahan.. . Definisi cantik itu terlalu luas dan subjektif.. Set ini utk mereka yg 'Faham' apa makna cantik.. . Bg kami.. Cantik itu apabila engkau tabah dan tekad.. Dgn setiap langkah engkau, tanpa halangan dgn jiwa yg sgt besar. . A beauty women is like a tea bag - you can't tell how strong she is until you put her in hot water. . Yes.. Itulah wanita cantik.. 3 item ini buat anda cukup cantik.. Luar dan dalam.. . Anda wanita cantik? . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #setjeragatberkesan  #supplementputihjepun 
CONFIDENCE.. YES...YES!!!!!
.
Itulah word yg buat kita alive.. Masak dgn confident.. Jaga anak dgn confident.. Live dgn confident...memimpin dgn confident.. Pimpin tangan suami sambil jeling suami dgn confident😜
.
Yes.. Setiap kali anda melihat pouch ini..BANGUN! BANGKIT! ingat the icon dan journey kehidupannya.. Ingat yg kitalah yg memimpin kehidupan kita!
.
Pentingnya pouch ini berada di sisi kita.. Muat Al Quran kecil yg indah utk dimasukkan..LA TAHZAN.. jgn bersedih! Bangun! BANGKIT! CONFIDENT!
.
Allah bersamamu!
.
Siapa dah dapat pouch ini dengan PERCUMA 🙋‍♀️
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #supplementputihjepun #superhealthbrand
CONFIDENCE.. YES...YES!!!!! . Itulah word yg buat kita alive.. Masak dgn confident.. Jaga anak dgn confident.. Live dgn confident...memimpin dgn confident.. Pimpin tangan suami sambil jeling suami dgn confident😜 . Yes.. Setiap kali anda melihat pouch ini..BANGUN! BANGKIT! ingat the icon dan journey kehidupannya.. Ingat yg kitalah yg memimpin kehidupan kita! . Pentingnya pouch ini berada di sisi kita.. Muat Al Quran kecil yg indah utk dimasukkan..LA TAHZAN.. jgn bersedih! Bangun! BANGKIT! CONFIDENT! . Allah bersamamu! . Siapa dah dapat pouch ini dengan PERCUMA 🙋‍♀️ . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #supplementputihjepun  #superhealthbrand 
Tutorial Make Up Furaiha menggunakan 🌼 Satin skin cushion code light 🌼 Make Me Blush code pinkish 🌼 Runaway Diva Eyeshadow
🌼 Treatment Lipcream code Your Highness and Victoria
Tutorial Make Up Furaiha menggunakan 🌼 Satin skin cushion code light 🌼 Make Me Blush code pinkish 🌼 Runaway Diva Eyeshadow 🌼 Treatment Lipcream code Your Highness and Victoria
"3 item ni buat kulit kita rasa fresh di sebalik Niqab ini"
-Fynn Jamal-
.
Yes.. Cantik itu subjektif.. Cantik itu drpd Hati.. Cantik itu daripada keikhlasan.. Cantik itu daripada ketabahan..
.
Definisi cantik itu terlalu luas dan subjektif.. Set ini utk mereka yg 'Faham' apa makna cantik..
.
Bagi kami.. Cantik itu apabila "engkau tabah dan tekad.. Dengan setiap langkah engkau, tanpa halangan dgn jiwa yang sangat besar. .
A beauty women is like a tea bag - you can't tell how strong she is until you put her in hot water".
.
Yes.. Itulah wanita cantik.. 3 item ini buat awak cukup cantik.. Luar dan dalam..
.
Awak wanita cantik? 🙋🙋
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #supplementputihjepun
"3 item ni buat kulit kita rasa fresh di sebalik Niqab ini" -Fynn Jamal- . Yes.. Cantik itu subjektif.. Cantik itu drpd Hati.. Cantik itu daripada keikhlasan.. Cantik itu daripada ketabahan.. . Definisi cantik itu terlalu luas dan subjektif.. Set ini utk mereka yg 'Faham' apa makna cantik.. . Bagi kami.. Cantik itu apabila "engkau tabah dan tekad.. Dengan setiap langkah engkau, tanpa halangan dgn jiwa yang sangat besar. . A beauty women is like a tea bag - you can't tell how strong she is until you put her in hot water". . Yes.. Itulah wanita cantik.. 3 item ini buat awak cukup cantik.. Luar dan dalam.. . Awak wanita cantik? 🙋🙋 . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #setjeragatberkesan  #supplementputihjepun 
Spot 3 item Fynn Jamal's favourite!
.
Siapa Fynn Jamal? Kenapa Fynn Jamal?
.
She's an icon..she's an inspirational women to the another women.. Yes she is..
.
Kita wanita.. Jadual harian yg sgt padat.. Same goes to her.. But the way she organise everything dgn sabar dan tolerant yg sgt tinggi buat kami amaze.. Bukan mudah jadi wanita.. Ye bukan mudah..
.
To be her, u need the most 1 powerful word.. NEVER GIVE UP..
.
Nak cantik? Nak clean? Nak everything? Never give up girl.. Hati jgn jadi tisu girl.. Then u akan jumpa the REAL ONE..
.
Charms...
.
Siapa dah jumpa the Real "One"
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #supplementputihjepun #superhealthbrand
Spot 3 item Fynn Jamal's favourite! . Siapa Fynn Jamal? Kenapa Fynn Jamal? . She's an icon..she's an inspirational women to the another women.. Yes she is.. . Kita wanita.. Jadual harian yg sgt padat.. Same goes to her.. But the way she organise everything dgn sabar dan tolerant yg sgt tinggi buat kami amaze.. Bukan mudah jadi wanita.. Ye bukan mudah.. . To be her, u need the most 1 powerful word.. NEVER GIVE UP.. . Nak cantik? Nak clean? Nak everything? Never give up girl.. Hati jgn jadi tisu girl.. Then u akan jumpa the REAL ONE.. . Charms... . Siapa dah jumpa the Real "One" . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #supplementputihjepun  #superhealthbrand 
WAJAH ALAMI MASALAH?
.
✔ JERAGAT
✔ JERAWAT
✔ PORI TERBUKA
✔ KULIT KUSAM
✔ PARUT LAMA
✔ KULIT BERKEDUT
.
SUDAH RAMAI YG MEMPERCAYAI CHARMS
.
SEMAKIN RAMAI YG BERJAYA DGN PERAWATAN CHARMS.
.
NK MENCUBA !!! TERUS JER KLIK KAT WASAP AKAK YER..
.
☎️ www.wasap.my/60199825865  www.wasap.my/60199825865  www.wasap.my/60199825865

#agencharmskemaman#N0008-02 #edacharmskemaman#sellercharms #labtested #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #foundationcharms #essencecharms #kuponbelidanmenang #keretauntukabah #toyotafattah#toyotachr #charmsskincare #codkemaman #codkemaman #AgentWanted #codcharmskotabharu
WAJAH ALAMI MASALAH? . ✔ JERAGAT ✔ JERAWAT ✔ PORI TERBUKA ✔ KULIT KUSAM ✔ PARUT LAMA ✔ KULIT BERKEDUT . SUDAH RAMAI YG MEMPERCAYAI CHARMS . SEMAKIN RAMAI YG BERJAYA DGN PERAWATAN CHARMS. . NK MENCUBA !!! TERUS JER KLIK KAT WASAP AKAK YER.. . ☎️ www.wasap.my/60199825865 www.wasap.my/60199825865 www.wasap.my/60199825865 #agencharmskemaman #N0008 -02 #edacharmskemaman #sellercharms  #labtested  #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #foundationcharms  #essencecharms  #kuponbelidanmenang  #keretauntukabah  #toyotafattah #toyotachr  #charmsskincare  #codkemaman  #codkemaman  #AgentWanted  #codcharmskotabharu 
Blend blend..! Nah.. Kulit bersinar mcm kulit berlian u olls! Formula phamacist 💯vegetarian ni mmg berhantu kan? Bersinar terus bila pakai dgn Foundation Charms..
.
Mana taknya.. Rupa2nya ada Hyaluronic Acid yg super power sampai kulit kering yg sgt2 kering tu pun boleh pulih SERTA MERTA😱ye.. Serta merta sejurus pemakaian terus nampak berkilat mcm berlian u olls..
.
Tak percaya? Seriously kena cuba jugak sbb hasilnya mmg luar biasa.. U olls akan nampak pipi u olls bersinar2 dlm cermin..xperlu edit 360 u olls! .
Siapa dah cuba Make Up Hydrating Essence drpd Charms🙋‍♀️
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #bestessence #superhealthbrand #topbrandaward
Blend blend..! Nah.. Kulit bersinar mcm kulit berlian u olls! Formula phamacist 💯vegetarian ni mmg berhantu kan? Bersinar terus bila pakai dgn Foundation Charms.. . Mana taknya.. Rupa2nya ada Hyaluronic Acid yg super power sampai kulit kering yg sgt2 kering tu pun boleh pulih SERTA MERTA😱ye.. Serta merta sejurus pemakaian terus nampak berkilat mcm berlian u olls.. . Tak percaya? Seriously kena cuba jugak sbb hasilnya mmg luar biasa.. U olls akan nampak pipi u olls bersinar2 dlm cermin..xperlu edit 360 u olls! . Siapa dah cuba Make Up Hydrating Essence drpd Charms🙋‍♀️ . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #bestessence  #superhealthbrand  #topbrandaward 
Blend blend..! Nah.. Kulit bersinar mcm kulit berlian u olls! Formula phamacist 💯vegetarian ni mmg berhantu kan? Bersinar terus bila pakai dgn Foundation Charms..
.
Mana taknya.. Rupa2nya ada Hyaluronic Acid yg super power sampai kulit kering yg sgt2 kering tu pun boleh pulih SERTA MERTA😱ye.. Serta merta sejurus pemakaian terus nampak berkilat mcm berlian u olls..
.
Tak percaya? Seriously kena cuba jugak sbb hasilnya mmg luar biasa.. U olls akan nampak pipi u olls bersinar2 dlm cermin..xperlu edit 360 u olls! .
Siapa dah cuba Make Up Hydrating Essence drpd Charms🙋‍♀️
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #bestessence #superhealthbrand #topbrandaward
Blend blend..! Nah.. Kulit bersinar mcm kulit berlian u olls! Formula phamacist 💯vegetarian ni mmg berhantu kan? Bersinar terus bila pakai dgn Foundation Charms.. . Mana taknya.. Rupa2nya ada Hyaluronic Acid yg super power sampai kulit kering yg sgt2 kering tu pun boleh pulih SERTA MERTA😱ye.. Serta merta sejurus pemakaian terus nampak berkilat mcm berlian u olls.. . Tak percaya? Seriously kena cuba jugak sbb hasilnya mmg luar biasa.. U olls akan nampak pipi u olls bersinar2 dlm cermin..xperlu edit 360 u olls! . Siapa dah cuba Make Up Hydrating Essence drpd Charms🙋‍♀️ . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #bestessence  #superhealthbrand  #topbrandaward 
Rutin paling2 wajib.. Scrub sambil sental2 manja wajah anda.. Bukan shj buang kulit mati.. Tapi tona kulit yg tak sekata pun boleh diperbaiki strukturnya dgn hanya berlaser scrub Starglow buah oren yg sudah hampir 5 tahun dlm pasaran ni..paling best..
. 
Beadsnya yg sgt halus mmg betul2 sental hingga ke lapisan yg paling bawah.. .
Khasiat Collagen, grean tea dan Vitamin C dlm Laser Scrub ni betul2 membersihkan dan menganjalkan kulit lagi2 pori atau parut berlubang.. Tak perlu hbs duit utk rawatan laser.. Laser hanya drpd rumah dgn Laser Scrub buah oren ni.. Lihat hasilnya😱😱
.
Siapa dah Berlaser Scrub🙋‍♀️🙋‍♀️
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #laserscrub #laserscrubstarglow #laserscrubpertamadiMalaysia #CharmsCyberjaya
Rutin paling2 wajib.. Scrub sambil sental2 manja wajah anda.. Bukan shj buang kulit mati.. Tapi tona kulit yg tak sekata pun boleh diperbaiki strukturnya dgn hanya berlaser scrub Starglow buah oren yg sudah hampir 5 tahun dlm pasaran ni..paling best.. . Beadsnya yg sgt halus mmg betul2 sental hingga ke lapisan yg paling bawah.. . Khasiat Collagen, grean tea dan Vitamin C dlm Laser Scrub ni betul2 membersihkan dan menganjalkan kulit lagi2 pori atau parut berlubang.. Tak perlu hbs duit utk rawatan laser.. Laser hanya drpd rumah dgn Laser Scrub buah oren ni.. Lihat hasilnya😱😱 . Siapa dah Berlaser Scrub🙋‍♀️🙋‍♀️ . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #laserscrub  #laserscrubstarglow  #laserscrubpertamadiMalaysia  #CharmsCyberjaya 
Udah gak perlu deh ngabisin ratusan ribu demi wajah glowing diklinik kecantikan.
WHITENING GLOWING ESSENTIAL bisa bikin wajah putih lebih cerah dan glowiiinggg.Tanpa ada pengelupasan kulit ,gak bikin kulit merah-merah .
Krimnya lembut dan meresap ke kulit.
Tidak mengandung mercury dan hydroquinone.
Aman juga digunakan remaja dan ibu menyusui.
.
.
.
.
.
Info/order :
DM atau klik bit.ly/3srdofficial
linktr.ee/anaysbenice
Wa 085642345769
#kosmetikdanpencerahwajah #kosmetikamanibumenyusui #pencerahwajahaman #pencerawajahamanibumenyusui #pencerahwajahremaja #pemutihwajahamanibumenyusui #pemutihwajahamanremaja #krimpencerahwajahaman #krimpemutihwajahaman #3srdbeautyseries #essential #3srdessential #whiteningglowingessential #krimpencerahwajahessential #krimpencerahwajahibumenyusui #mercuryfree #hydroquinonefree #nomercury #nohydroquinone #beautifulwomen #beautifulmom #beautifulgirls
Udah gak perlu deh ngabisin ratusan ribu demi wajah glowing diklinik kecantikan. WHITENING GLOWING ESSENTIAL bisa bikin wajah putih lebih cerah dan glowiiinggg.Tanpa ada pengelupasan kulit ,gak bikin kulit merah-merah . Krimnya lembut dan meresap ke kulit. Tidak mengandung mercury dan hydroquinone. Aman juga digunakan remaja dan ibu menyusui. . . . . . Info/order : DM atau klik bit.ly/3srdofficial linktr.ee/anaysbenice Wa 085642345769 #kosmetikdanpencerahwajah  #kosmetikamanibumenyusui  #pencerahwajahaman  #pencerawajahamanibumenyusui  #pencerahwajahremaja  #pemutihwajahamanibumenyusui  #pemutihwajahamanremaja  #krimpencerahwajahaman  #krimpemutihwajahaman  #3srdbeautyseries  #essential  #3srdessential  #whiteningglowingessential  #krimpencerahwajahessential  #krimpencerahwajahibumenyusui  #mercuryfree  #hydroquinonefree  #nomercury  #nohydroquinone  #beautifulwomen  #beautifulmom  #beautifulgirls 
CONFIDENCE.. YES...YES!!!!!
.
Itulah word yg buat kita alive.. Masak dgn confident.. Jaga anak dgn confident.. Live dgn confident...memimpin dgn confident.. Pimpin tangan suami sambil jeling suami dgn confident😜
.
Yes.. Setiap kali anda melihat pouch ini..BANGUN! BANGKIT! ingat the icon dan journey kehidupannya.. Ingat yg kitalah yg memimpin kehidupan kita!
.
Pentingnya pouch ini berada di sisi kita.. Muat Al Quran kecil yg indah utk dimasukkan..LA TAHZAN.. jgn bersedih! Bangun! BANGKIT! CONFIDENT!
.
Allah bersamamu!
.
Siapa dah dapat pouch ini dengan PERCUMA 🙋‍♀️
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #supplementputihjepun #superhealthbrand
CONFIDENCE.. YES...YES!!!!! . Itulah word yg buat kita alive.. Masak dgn confident.. Jaga anak dgn confident.. Live dgn confident...memimpin dgn confident.. Pimpin tangan suami sambil jeling suami dgn confident😜 . Yes.. Setiap kali anda melihat pouch ini..BANGUN! BANGKIT! ingat the icon dan journey kehidupannya.. Ingat yg kitalah yg memimpin kehidupan kita! . Pentingnya pouch ini berada di sisi kita.. Muat Al Quran kecil yg indah utk dimasukkan..LA TAHZAN.. jgn bersedih! Bangun! BANGKIT! CONFIDENT! . Allah bersamamu! . Siapa dah dapat pouch ini dengan PERCUMA 🙋‍♀️ . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #supplementputihjepun  #superhealthbrand 
Spot 3 item Fynn Jamal's favourite!
.
Siapa Fynn Jamal? Kenapa Fynn Jamal?
.
She's an icon..she's an inspirational women to the another women.. Yes she is..
.
Kita wanita.. Jadual harian yg sgt padat.. Same goes to her.. But the way she organise everything dgn sabar dan tolerant yg sgt tinggi buat kami amaze.. Bukan mudah jadi wanita.. Ye bukan mudah..
.
To be her, u need the most 1 powerful word.. NEVER GIVE UP..
.
Nak cantik? Nak clean? Nak everything? Never give up girl.. Hati jgn jadi tisu girl.. Then u akan jumpa the REAL ONE..
.
Charms...
.
Siapa dah jumpa the Real "One"
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #supplementputihjepun #superhealthbrand
Spot 3 item Fynn Jamal's favourite! . Siapa Fynn Jamal? Kenapa Fynn Jamal? . She's an icon..she's an inspirational women to the another women.. Yes she is.. . Kita wanita.. Jadual harian yg sgt padat.. Same goes to her.. But the way she organise everything dgn sabar dan tolerant yg sgt tinggi buat kami amaze.. Bukan mudah jadi wanita.. Ye bukan mudah.. . To be her, u need the most 1 powerful word.. NEVER GIVE UP.. . Nak cantik? Nak clean? Nak everything? Never give up girl.. Hati jgn jadi tisu girl.. Then u akan jumpa the REAL ONE.. . Charms... . Siapa dah jumpa the Real "One" . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #supplementputihjepun  #superhealthbrand 
Spot 3 item Fynn Jamal's favourite!
.
Siapa Fynn Jamal? Kenapa Fynn Jamal?
.
She's an icon..she's an inspirational women to the another women.. Yes she is..
.
Kita wanita.. Jadual harian yg sgt padat.. Same goes to her.. But the way she organise everything dgn sabar dan tolerant yg sgt tinggi buat kami amaze.. Bukan mudah jadi wanita.. Ye bukan mudah..
.
To be her, u need the most 1 powerful word.. NEVER GIVE UP..
.
Nak cantik? Nak clean? Nak everything? Never give up girl.. Hati jgn jadi tisu girl.. Then u akan jumpa the REAL ONE..
.
Charms...
.
Siapa dah jumpa the Real "One"
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #supplementputihjepun #superhealthbrand
Spot 3 item Fynn Jamal's favourite! . Siapa Fynn Jamal? Kenapa Fynn Jamal? . She's an icon..she's an inspirational women to the another women.. Yes she is.. . Kita wanita.. Jadual harian yg sgt padat.. Same goes to her.. But the way she organise everything dgn sabar dan tolerant yg sgt tinggi buat kami amaze.. Bukan mudah jadi wanita.. Ye bukan mudah.. . To be her, u need the most 1 powerful word.. NEVER GIVE UP.. . Nak cantik? Nak clean? Nak everything? Never give up girl.. Hati jgn jadi tisu girl.. Then u akan jumpa the REAL ONE.. . Charms... . Siapa dah jumpa the Real "One" . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #supplementputihjepun  #superhealthbrand 
Satu2nya foundation yg membantu merawat sejak 2012!
.
Paling penting Halal Jakim yg mengiktiraf Kosmetik Halal ini utk terus memberi manfaat utk semua org yg benar2 inginkan perubahan sambil make up di siang hari..TANPA PARABEN! .
CEPAT & SIMPLE.. itulah Charms..set kami mengikut permasalah kulit.. Charms customized cosmetic skincare.. Beauty consultant kami akan bantu anda.. ☎️ www.wasap.my/60197919741/fd12.12
.
FLASH SALE 12.12
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree
Satu2nya foundation yg membantu merawat sejak 2012! . Paling penting Halal Jakim yg mengiktiraf Kosmetik Halal ini utk terus memberi manfaat utk semua org yg benar2 inginkan perubahan sambil make up di siang hari..TANPA PARABEN! . CEPAT & SIMPLE.. itulah Charms..set kami mengikut permasalah kulit.. Charms customized cosmetic skincare.. Beauty consultant kami akan bantu anda.. ☎️ www.wasap.my/60197919741/fd12.12 . FLASH SALE 12.12 . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree 
Spot 3 item Fynn Jamal's favourite!
.
Siapa Fynn Jamal? Kenapa Fynn Jamal?
.
She's an icon..she's an inspirational women to the another women.. Yes she is..
.
Kita wanita.. Jadual harian yg sgt padat.. Same goes to her.. But the way she organise everything dgn sabar dan tolerant yg sgt tinggi buat kami amaze.. Bukan mudah jadi wanita.. Ye bukan mudah..
.
To be her, u need the most 1 powerful word.. NEVER GIVE UP..
.
Nak cantik? Nak clean? Nak everything? Never give up girl.. Hati jgn jadi tisu girl.. Then u akan jumpa the REAL ONE..
.
Charms...
.
Siapa dah jumpa the Real "One"
.
#irleenabeauty #irleenacharms #charmsputrajaya #charmsbangi #charmssouthville #charmsviral #halaljakim #mesrasolat #charmsgirl #solekdanrawat #charmshalaljakim #parabenfree #mercuryfree #supplementputihjepun #superhealthbrand
Spot 3 item Fynn Jamal's favourite! . Siapa Fynn Jamal? Kenapa Fynn Jamal? . She's an icon..she's an inspirational women to the another women.. Yes she is.. . Kita wanita.. Jadual harian yg sgt padat.. Same goes to her.. But the way she organise everything dgn sabar dan tolerant yg sgt tinggi buat kami amaze.. Bukan mudah jadi wanita.. Ye bukan mudah.. . To be her, u need the most 1 powerful word.. NEVER GIVE UP.. . Nak cantik? Nak clean? Nak everything? Never give up girl.. Hati jgn jadi tisu girl.. Then u akan jumpa the REAL ONE.. . Charms... . Siapa dah jumpa the Real "One" . #irleenabeauty  #irleenacharms  #charmsputrajaya  #charmsbangi  #charmssouthville  #charmsviral  #halaljakim  #mesrasolat  #charmsgirl  #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #parabenfree  #mercuryfree  #supplementputihjepun  #superhealthbrand 
Jeragat? Bukan setakat luaran sahaja yg perlu dijaga krn punca jeragat ini juga dtg drpd dalaman sprt hormon kita.. Pertumbuhan melanin yg berlebihan akibat hormon yg tdk seimbang menyebabkan timbulnya bintik2 hitam atas tulang pipi.. Kawasan yg paling nipis dagingnya dan akhirnya mudah shj 'ditembak' sinar UV.
.
Kandungan berries dlm TREAPLUS sbg antioksidan sgt2 membantu serta sakura yg mengandungi isoflavin mengurangkan production melanin dlm badan..
.
Nah! Set luaran pun ada.. Dalaman pun kena lawan k.. Taknaklah pakai yg menipiskan kulit semata2 nak jeragat hilang.. Rupe2nya dalamannya sdg 'parah'.. Putih skjp.. Lepas bbrp minggu naik lagi dasyat.. Penangan merkuri..
.
Siapa pernah tersalah pakai produk🙋‍♀️
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #supplementputihjepun #charmsmanjung
Jeragat? Bukan setakat luaran sahaja yg perlu dijaga krn punca jeragat ini juga dtg drpd dalaman sprt hormon kita.. Pertumbuhan melanin yg berlebihan akibat hormon yg tdk seimbang menyebabkan timbulnya bintik2 hitam atas tulang pipi.. Kawasan yg paling nipis dagingnya dan akhirnya mudah shj 'ditembak' sinar UV. . Kandungan berries dlm TREAPLUS sbg antioksidan sgt2 membantu serta sakura yg mengandungi isoflavin mengurangkan production melanin dlm badan.. . Nah! Set luaran pun ada.. Dalaman pun kena lawan k.. Taknaklah pakai yg menipiskan kulit semata2 nak jeragat hilang.. Rupe2nya dalamannya sdg 'parah'.. Putih skjp.. Lepas bbrp minggu naik lagi dasyat.. Penangan merkuri.. . Siapa pernah tersalah pakai produk🙋‍♀️ . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #setjeragatberkesan  #supplementputihjepun  #charmsmanjung 
Blend blend..! Nah.. Kulit bersinar mcm kulit berlian u olls! Formula phamacist 💯vegetarian ni mmg berhantu kan? Bersinar terus bila pakai dgn Foundation Charms..
.
Mana taknya.. Rupa2nya ada Hyaluronic Acid yg super power sampai kulit kering yg sgt2 kering tu pun boleh pulih SERTA MERTA😱ye.. Serta merta sejurus pemakaian terus nampak berkilat mcm berlian u olls..
.
Tak percaya? Seriously kena cuba jugak sbb hasilnya mmg luar biasa.. U olls akan nampak pipi u olls bersinar2 dlm cermin..xperlu edit 360 u olls! .
Siapa dah cuba Make Up Hydrating Essence drpd Charms🙋‍♀️
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #bestessence #superhealthbrand #topbrandaward #charmsmanjung
Blend blend..! Nah.. Kulit bersinar mcm kulit berlian u olls! Formula phamacist 💯vegetarian ni mmg berhantu kan? Bersinar terus bila pakai dgn Foundation Charms.. . Mana taknya.. Rupa2nya ada Hyaluronic Acid yg super power sampai kulit kering yg sgt2 kering tu pun boleh pulih SERTA MERTA😱ye.. Serta merta sejurus pemakaian terus nampak berkilat mcm berlian u olls.. . Tak percaya? Seriously kena cuba jugak sbb hasilnya mmg luar biasa.. U olls akan nampak pipi u olls bersinar2 dlm cermin..xperlu edit 360 u olls! . Siapa dah cuba Make Up Hydrating Essence drpd Charms🙋‍♀️ . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #bestessence  #superhealthbrand  #topbrandaward  #charmsmanjung 
Rutin paling2 wajib.. Scrub sambil sental2 manja wajah anda.. Bukan shj buang kulit mati.. Tapi tona kulit yg tak sekata pun boleh diperbaiki strukturnya dgn hanya berlaser scrub Starglow buah oren yg sudah hampir 5 tahun dlm pasaran ni..paling best..
. 
Beadsnya yg sgt halus mmg betul2 sental hingga ke lapisan yg paling bawah.. .
Khasiat Collagen, grean tea dan Vitamin C dlm Laser Scrub ni betul2 membersihkan dan menganjalkan kulit lagi2 pori atau parut berlubang.. Tak perlu hbs duit utk rawatan laser.. Laser hanya drpd rumah dgn Laser Scrub buah oren ni.. Lihat hasilnya😱😱
.
Siapa dah Berlaser Scrub🙋‍♀️🙋‍♀️
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #laserscrub #laserscrubstarglow #laserscrubpertamadiMalaysia #Charmsmanjung
Rutin paling2 wajib.. Scrub sambil sental2 manja wajah anda.. Bukan shj buang kulit mati.. Tapi tona kulit yg tak sekata pun boleh diperbaiki strukturnya dgn hanya berlaser scrub Starglow buah oren yg sudah hampir 5 tahun dlm pasaran ni..paling best.. . Beadsnya yg sgt halus mmg betul2 sental hingga ke lapisan yg paling bawah.. . Khasiat Collagen, grean tea dan Vitamin C dlm Laser Scrub ni betul2 membersihkan dan menganjalkan kulit lagi2 pori atau parut berlubang.. Tak perlu hbs duit utk rawatan laser.. Laser hanya drpd rumah dgn Laser Scrub buah oren ni.. Lihat hasilnya😱😱 . Siapa dah Berlaser Scrub🙋‍♀️🙋‍♀️ . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #laserscrub  #laserscrubstarglow  #laserscrubpertamadiMalaysia  #Charmsmanjung 
Satu2nya foundation yg membantu merawat sejak 2012!
.
Paling penting Halal Jakim yg mengiktiraf Kosmetik Halal ini utk terus memberi manfaat utk semua org yg benar2 inginkan perubahan sambil make up di siang hari..TANPA PARABEN! .
CEPAT & SIMPLE.. itulah Charms..set kami mengikut permasalah kulit.. Charms customized cosmetic skincare.. Beauty consultant kami akan bantu anda..
.
Siapa dah dapatkan produk2 Charms🙋‍♀️🙋‍♀️
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree
Satu2nya foundation yg membantu merawat sejak 2012! . Paling penting Halal Jakim yg mengiktiraf Kosmetik Halal ini utk terus memberi manfaat utk semua org yg benar2 inginkan perubahan sambil make up di siang hari..TANPA PARABEN! . CEPAT & SIMPLE.. itulah Charms..set kami mengikut permasalah kulit.. Charms customized cosmetic skincare.. Beauty consultant kami akan bantu anda.. . Siapa dah dapatkan produk2 Charms🙋‍♀️🙋‍♀️ . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree 
Satu2nya foundation yg membantu merawat sejak 2012!
.
Paling penting Halal Jakim yg mengiktiraf Kosmetik Halal ini utk terus memberi manfaat utk semua org yg benar2 inginkan perubahan sambil make up di siang hari..TANPA PARABEN! .
CEPAT & SIMPLE.. itulah Charms..set kami mengikut permasalah kulit.. Charms customized cosmetic skincare.. Beauty consultant kami akan bantu anda..
.
FLASH SALE 12.12
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree
Satu2nya foundation yg membantu merawat sejak 2012! . Paling penting Halal Jakim yg mengiktiraf Kosmetik Halal ini utk terus memberi manfaat utk semua org yg benar2 inginkan perubahan sambil make up di siang hari..TANPA PARABEN! . CEPAT & SIMPLE.. itulah Charms..set kami mengikut permasalah kulit.. Charms customized cosmetic skincare.. Beauty consultant kami akan bantu anda.. . FLASH SALE 12.12 . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree 
APA? Rm12.12😱 biar betul?
.
Ye sayang2 sekalian.. Bagi yg baru nak mencuba, inilah peluangnya ada mendapatkan produk2 Charms HALAL JAKIM ini pada jualan paling meletop sejak 6 tahun yg lepas..
.
Anda sendiri takkan menyangka kualitinya yg bertaraf SUPER HEALTH BRAND itu berada di wajah anda dgn harga promo paling bersejarah sejak 6 tahun yg lepas.
.
Kami yakin dan percaya anda tidak akan menyesal mencuba dan tidak akan pandang lagi harganya kerana anda telah benar2 jatuh cinta terhadap HALALNYA suatu produk bukan murahnya produk Charms ini..
.
Produk Local dgn FORMULA PHARMACIST buatkan org luar negara mencari! Org luar negara kata.. Ini produk antarabangsa.. Sbb masuk negara dia.. Kita pandang produk overseas, produk antarabangsa sdgkan mereka pun LOCAL di negara mereka😅.
.
Malaysia BOLEH! .
PEMBELIAN RM100 KE ATAS, AKAN MENIKMATI FREE POSTAGE, FREE SAMPLE (MENGIKUT SET), FREE GIFT (Terhad!).. SIAPA CEPAT DIA DAPAT..
.
Yuhuu... Siapa NAK GRAB🙋‍♀️🙋‍♀️ .
.
TERUS WHATSAPP 60194579785
.
.
.

#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #supplementputihjepun #superhealthbrand #teamsuebeautybycharms 
#codputrajaya 
#codcyberjaya
#charmscyberjaya 
#charmsputrajaya
APA? Rm12.12😱 biar betul? . Ye sayang2 sekalian.. Bagi yg baru nak mencuba, inilah peluangnya ada mendapatkan produk2 Charms HALAL JAKIM ini pada jualan paling meletop sejak 6 tahun yg lepas.. . Anda sendiri takkan menyangka kualitinya yg bertaraf SUPER HEALTH BRAND itu berada di wajah anda dgn harga promo paling bersejarah sejak 6 tahun yg lepas. . Kami yakin dan percaya anda tidak akan menyesal mencuba dan tidak akan pandang lagi harganya kerana anda telah benar2 jatuh cinta terhadap HALALNYA suatu produk bukan murahnya produk Charms ini.. . Produk Local dgn FORMULA PHARMACIST buatkan org luar negara mencari! Org luar negara kata.. Ini produk antarabangsa.. Sbb masuk negara dia.. Kita pandang produk overseas, produk antarabangsa sdgkan mereka pun LOCAL di negara mereka😅. . Malaysia BOLEH! . PEMBELIAN RM100 KE ATAS, AKAN MENIKMATI FREE POSTAGE, FREE SAMPLE (MENGIKUT SET), FREE GIFT (Terhad!).. SIAPA CEPAT DIA DAPAT.. . Yuhuu... Siapa NAK GRAB🙋‍♀️🙋‍♀️ . . TERUS WHATSAPP 60194579785 . . . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #supplementputihjepun  #superhealthbrand  #teamsuebeautybycharms  #codputrajaya  #codcyberjaya  #charmscyberjaya  #charmsputrajaya 
APA? Rm12.12😱 biar betul?
.
Ye sayang2 sekalian.. Bagi yg baru nak mencuba, inilah peluangnya ada mendapatkan produk2 Charms HALAL JAKIM ini pada jualan paling meletop sejak 6 tahun yg lepas..
.
Anda sendiri takkan menyangka kualitinya yg bertaraf SUPER HEALTH BRAND itu berada di wajah anda dgn harga promo paling bersejarah sejak 6 tahun yg lepas.
.
Kami yakin dan percaya anda tidak akan menyesal mencuba dan tidak akan pandang lagi harganya kerana anda telah benar2 jatuh cinta terhadap HALALNYA suatu produk bukan murahnya produk Charms ini..
.
Produk Local dgn FORMULA PHARMACIST buatkan org luar negara mencari! Org luar negara kata.. Ini produk antarabangsa.. Sbb masuk negara dia.. Kita pandang produk overseas, produk antarabangsa sdgkan mereka pun LOCAL di negara mereka😅.
.
Malaysia BOLEH! .
PEMBELIAN RM100 KE ATAS, AKAN MENIKMATI FREE POSTAGE, FREE SAMPLE (MENGIKUT SET), FREE GIFT (Terhad!).. SIAPA CEPAT DIA DAPAT..
.
Yuhuu... Siapa NAK GRAB🙋‍♀️🙋‍♀️ .
.
TERUS WHATSAPP 60194579785
.
.
.

#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #supplementputihjepun #superhealthbrand #teamsuebeautybycharms 
#codputrajaya 
#codcyberjaya
#charmscyberjaya 
#charmsputrajaya
APA? Rm12.12😱 biar betul? . Ye sayang2 sekalian.. Bagi yg baru nak mencuba, inilah peluangnya ada mendapatkan produk2 Charms HALAL JAKIM ini pada jualan paling meletop sejak 6 tahun yg lepas.. . Anda sendiri takkan menyangka kualitinya yg bertaraf SUPER HEALTH BRAND itu berada di wajah anda dgn harga promo paling bersejarah sejak 6 tahun yg lepas. . Kami yakin dan percaya anda tidak akan menyesal mencuba dan tidak akan pandang lagi harganya kerana anda telah benar2 jatuh cinta terhadap HALALNYA suatu produk bukan murahnya produk Charms ini.. . Produk Local dgn FORMULA PHARMACIST buatkan org luar negara mencari! Org luar negara kata.. Ini produk antarabangsa.. Sbb masuk negara dia.. Kita pandang produk overseas, produk antarabangsa sdgkan mereka pun LOCAL di negara mereka😅. . Malaysia BOLEH! . PEMBELIAN RM100 KE ATAS, AKAN MENIKMATI FREE POSTAGE, FREE SAMPLE (MENGIKUT SET), FREE GIFT (Terhad!).. SIAPA CEPAT DIA DAPAT.. . Yuhuu... Siapa NAK GRAB🙋‍♀️🙋‍♀️ . . TERUS WHATSAPP 60194579785 . . . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #supplementputihjepun  #superhealthbrand  #teamsuebeautybycharms  #codputrajaya  #codcyberjaya  #charmscyberjaya  #charmsputrajaya 
APA? Rm12.12😱 biar betul?
.
Ye sayang2 sekalian.. Bagi yg baru nak mencuba, inilah peluangnya ada mendapatkan produk2 Charms HALAL JAKIM ini pada jualan paling meletop sejak 6 tahun yg lepas..
.
Anda sendiri takkan menyangka kualitinya yg bertaraf SUPER HEALTH BRAND itu berada di wajah anda dgn harga promo paling bersejarah sejak 6 tahun yg lepas.
.
Kami yakin dan percaya anda tidak akan menyesal mencuba dan tidak akan pandang lagi harganya kerana anda telah benar2 jatuh cinta terhadap HALALNYA suatu produk bukan murahnya produk Charms ini..
.
Produk Local dgn FORMULA PHARMACIST buatkan org luar negara mencari! Org luar negara kata.. Ini produk antarabangsa.. Sbb masuk negara dia.. Kita pandang produk overseas, produk antarabangsa sdgkan mereka pun LOCAL di negara mereka😅.
.
Malaysia BOLEH! .
PEMBELIAN RM100 KE ATAS, AKAN MENIKMATI FREE POSTAGE, FREE SAMPLE (MENGIKUT SET), FREE GIFT (Terhad!).. SIAPA CEPAT DIA DAPAT..
.
Yuhuu... Siapa NAK GRAB🙋‍♀️🙋‍♀️ .
.
TERUS WHATSAPP 60194579785
.
.
.

#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #supplementputihjepun #superhealthbrand #teamsuebeautybycharms 
#codputrajaya 
#codcyberjaya
#charmscyberjaya 
#charmsputrajaya
APA? Rm12.12😱 biar betul? . Ye sayang2 sekalian.. Bagi yg baru nak mencuba, inilah peluangnya ada mendapatkan produk2 Charms HALAL JAKIM ini pada jualan paling meletop sejak 6 tahun yg lepas.. . Anda sendiri takkan menyangka kualitinya yg bertaraf SUPER HEALTH BRAND itu berada di wajah anda dgn harga promo paling bersejarah sejak 6 tahun yg lepas. . Kami yakin dan percaya anda tidak akan menyesal mencuba dan tidak akan pandang lagi harganya kerana anda telah benar2 jatuh cinta terhadap HALALNYA suatu produk bukan murahnya produk Charms ini.. . Produk Local dgn FORMULA PHARMACIST buatkan org luar negara mencari! Org luar negara kata.. Ini produk antarabangsa.. Sbb masuk negara dia.. Kita pandang produk overseas, produk antarabangsa sdgkan mereka pun LOCAL di negara mereka😅. . Malaysia BOLEH! . PEMBELIAN RM100 KE ATAS, AKAN MENIKMATI FREE POSTAGE, FREE SAMPLE (MENGIKUT SET), FREE GIFT (Terhad!).. SIAPA CEPAT DIA DAPAT.. . Yuhuu... Siapa NAK GRAB🙋‍♀️🙋‍♀️ . . TERUS WHATSAPP 60194579785 . . . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #supplementputihjepun  #superhealthbrand  #teamsuebeautybycharms  #codputrajaya  #codcyberjaya  #charmscyberjaya  #charmsputrajaya 
APA? Rm12.12😱 biar betul?
.
Ye sayang2 sekalian.. Bagi yg baru nak mencuba, inilah peluangnya ada mendapatkan produk2 Charms HALAL JAKIM ini pada jualan paling meletop sejak 6 tahun yg lepas..
.
Anda sendiri takkan menyangka kualitinya yg bertaraf SUPER HEALTH BRAND itu berada di wajah anda dgn harga promo paling bersejarah sejak 6 tahun yg lepas.
.
Kami yakin dan percaya anda tidak akan menyesal mencuba dan tidak akan pandang lagi harganya kerana anda telah benar2 jatuh cinta terhadap HALALNYA suatu produk bukan murahnya produk Charms ini..
.
Produk Local dgn FORMULA PHARMACIST buatkan org luar negara mencari! Org luar negara kata.. Ini produk antarabangsa.. Sbb masuk negara dia.. Kita pandang produk overseas, produk antarabangsa sdgkan mereka pun LOCAL di negara mereka😅.
.
Malaysia BOLEH! .
PEMBELIAN RM100 KE ATAS, AKAN MENIKMATI FREE POSTAGE, FREE SAMPLE (MENGIKUT SET), FREE GIFT (Terhad!).. SIAPA CEPAT DIA DAPAT..
.
Yuhuu... Siapa NAK GRAB🙋‍♀️🙋‍♀️ .
.
TERUS WHATSAPP 60194579785
.
.
.

#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #supplementputihjepun #superhealthbrand #teamsuebeautybycharms 
#codputrajaya 
#codcyberjaya
#charmscyberjaya 
#charmsputrajaya
APA? Rm12.12😱 biar betul? . Ye sayang2 sekalian.. Bagi yg baru nak mencuba, inilah peluangnya ada mendapatkan produk2 Charms HALAL JAKIM ini pada jualan paling meletop sejak 6 tahun yg lepas.. . Anda sendiri takkan menyangka kualitinya yg bertaraf SUPER HEALTH BRAND itu berada di wajah anda dgn harga promo paling bersejarah sejak 6 tahun yg lepas. . Kami yakin dan percaya anda tidak akan menyesal mencuba dan tidak akan pandang lagi harganya kerana anda telah benar2 jatuh cinta terhadap HALALNYA suatu produk bukan murahnya produk Charms ini.. . Produk Local dgn FORMULA PHARMACIST buatkan org luar negara mencari! Org luar negara kata.. Ini produk antarabangsa.. Sbb masuk negara dia.. Kita pandang produk overseas, produk antarabangsa sdgkan mereka pun LOCAL di negara mereka😅. . Malaysia BOLEH! . PEMBELIAN RM100 KE ATAS, AKAN MENIKMATI FREE POSTAGE, FREE SAMPLE (MENGIKUT SET), FREE GIFT (Terhad!).. SIAPA CEPAT DIA DAPAT.. . Yuhuu... Siapa NAK GRAB🙋‍♀️🙋‍♀️ . . TERUS WHATSAPP 60194579785 . . . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #supplementputihjepun  #superhealthbrand  #teamsuebeautybycharms  #codputrajaya  #codcyberjaya  #charmscyberjaya  #charmsputrajaya 
APA? Rm12.12😱 biar betul?
.
Ye sayang2 sekalian.. Bagi yg baru nak mencuba, inilah peluangnya ada mendapatkan produk2 Charms HALAL JAKIM ini pada jualan paling meletop sejak 6 tahun yg lepas..
.
Anda sendiri takkan menyangka kualitinya yg bertaraf SUPER HEALTH BRAND itu berada di wajah anda dgn harga promo paling bersejarah sejak 6 tahun yg lepas.
.
Kami yakin dan percaya anda tidak akan menyesal mencuba dan tidak akan pandang lagi harganya kerana anda telah benar2 jatuh cinta terhadap HALALNYA suatu produk bukan murahnya produk Charms ini..
.
Produk Local dgn FORMULA PHARMACIST buatkan org luar negara mencari! Org luar negara kata.. Ini produk antarabangsa.. Sbb masuk negara dia.. Kita pandang produk overseas, produk antarabangsa sdgkan mereka pun LOCAL di negara mereka😅.
.
Malaysia BOLEH! .
PEMBELIAN RM100 KE ATAS, AKAN MENIKMATI FREE POSTAGE, FREE SAMPLE (MENGIKUT SET), FREE GIFT (Terhad!).. SIAPA CEPAT DIA DAPAT..
.
Yuhuu... Siapa NAK GRAB🙋‍♀️🙋‍♀️ .
.
TERUS WHATSAPP 60194579785
.
.
.

#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #supplementputihjepun #superhealthbrand #teamsuebeautybycharms 
#codputrajaya 
#codcyberjaya
#charmscyberjaya 
#charmsputrajaya
APA? Rm12.12😱 biar betul? . Ye sayang2 sekalian.. Bagi yg baru nak mencuba, inilah peluangnya ada mendapatkan produk2 Charms HALAL JAKIM ini pada jualan paling meletop sejak 6 tahun yg lepas.. . Anda sendiri takkan menyangka kualitinya yg bertaraf SUPER HEALTH BRAND itu berada di wajah anda dgn harga promo paling bersejarah sejak 6 tahun yg lepas. . Kami yakin dan percaya anda tidak akan menyesal mencuba dan tidak akan pandang lagi harganya kerana anda telah benar2 jatuh cinta terhadap HALALNYA suatu produk bukan murahnya produk Charms ini.. . Produk Local dgn FORMULA PHARMACIST buatkan org luar negara mencari! Org luar negara kata.. Ini produk antarabangsa.. Sbb masuk negara dia.. Kita pandang produk overseas, produk antarabangsa sdgkan mereka pun LOCAL di negara mereka😅. . Malaysia BOLEH! . PEMBELIAN RM100 KE ATAS, AKAN MENIKMATI FREE POSTAGE, FREE SAMPLE (MENGIKUT SET), FREE GIFT (Terhad!).. SIAPA CEPAT DIA DAPAT.. . Yuhuu... Siapa NAK GRAB🙋‍♀️🙋‍♀️ . . TERUS WHATSAPP 60194579785 . . . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #supplementputihjepun  #superhealthbrand  #teamsuebeautybycharms  #codputrajaya  #codcyberjaya  #charmscyberjaya  #charmsputrajaya 
APA? Rm12.12😱 biar betul?
.
Ye sayang2 sekalian.. Bagi yg baru nak mencuba, inilah peluangnya ada mendapatkan produk2 Charms HALAL JAKIM ini pada jualan paling meletop sejak 6 tahun yg lepas..
.
Anda sendiri takkan menyangka kualitinya yg bertaraf SUPER HEALTH BRAND itu berada di wajah anda dgn harga promo paling bersejarah sejak 6 tahun yg lepas.
.
Kami yakin dan percaya anda tidak akan menyesal mencuba dan tidak akan pandang lagi harganya kerana anda telah benar2 jatuh cinta terhadap HALALNYA suatu produk bukan murahnya produk Charms ini..
.
Produk Local dgn FORMULA PHARMACIST buatkan org luar negara mencari! Org luar negara kata.. Ini produk antarabangsa.. Sbb masuk negara dia.. Kita pandang produk overseas, produk antarabangsa sdgkan mereka pun LOCAL di negara mereka😅.
.
Malaysia BOLEH! .
PEMBELIAN RM100 KE ATAS, AKAN MENIKMATI FREE POSTAGE, FREE SAMPLE (MENGIKUT SET), FREE GIFT (Terhad!).. SIAPA CEPAT DIA DAPAT..
.
Yuhuu... Siapa NAK GRAB🙋‍♀️🙋‍♀️ .
.
TERUS WHATSAPP 60194579785
.
.
.

#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #supplementputihjepun #superhealthbrand #teamsuebeautybycharms 
#codputrajaya 
#codcyberjaya
APA? Rm12.12😱 biar betul? . Ye sayang2 sekalian.. Bagi yg baru nak mencuba, inilah peluangnya ada mendapatkan produk2 Charms HALAL JAKIM ini pada jualan paling meletop sejak 6 tahun yg lepas.. . Anda sendiri takkan menyangka kualitinya yg bertaraf SUPER HEALTH BRAND itu berada di wajah anda dgn harga promo paling bersejarah sejak 6 tahun yg lepas. . Kami yakin dan percaya anda tidak akan menyesal mencuba dan tidak akan pandang lagi harganya kerana anda telah benar2 jatuh cinta terhadap HALALNYA suatu produk bukan murahnya produk Charms ini.. . Produk Local dgn FORMULA PHARMACIST buatkan org luar negara mencari! Org luar negara kata.. Ini produk antarabangsa.. Sbb masuk negara dia.. Kita pandang produk overseas, produk antarabangsa sdgkan mereka pun LOCAL di negara mereka😅. . Malaysia BOLEH! . PEMBELIAN RM100 KE ATAS, AKAN MENIKMATI FREE POSTAGE, FREE SAMPLE (MENGIKUT SET), FREE GIFT (Terhad!).. SIAPA CEPAT DIA DAPAT.. . Yuhuu... Siapa NAK GRAB🙋‍♀️🙋‍♀️ . . TERUS WHATSAPP 60194579785 . . . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #supplementputihjepun  #superhealthbrand  #teamsuebeautybycharms  #codputrajaya  #codcyberjaya 
APA? Rm12.12😱 biar betul?
.
Ye sayang2 sekalian.. Bagi yg baru nak mencuba, inilah peluangnya ada mendapatkan produk2 Charms HALAL JAKIM ini pada jualan paling meletop sejak 6 tahun yg lepas..
.
Anda sendiri takkan menyangka kualitinya yg bertaraf SUPER HEALTH BRAND itu berada di wajah anda dgn harga promo paling bersejarah sejak 6 tahun yg lepas.
.
Kami yakin dan percaya anda tidak akan menyesal mencuba dan tidak akan pandang lagi harganya kerana anda telah benar2 jatuh cinta terhadap HALALNYA suatu produk bukan murahnya produk Charms ini..
.
Produk Local dgn FORMULA PHARMACIST buatkan org luar negara mencari! Org luar negara kata.. Ini produk antarabangsa.. Sbb masuk negara dia.. Kita pandang produk overseas, produk antarabangsa sdgkan mereka pun LOCAL di negara mereka😅.
.
Malaysia BOLEH! .
PEMBELIAN RM100 KE ATAS, AKAN MENIKMATI FREE POSTAGE, FREE SAMPLE (MENGIKUT SET), FREE GIFT (Terhad!).. SIAPA CEPAT DIA DAPAT..
.
Yuhuu... Siapa NAK GRAB🙋‍♀️🙋‍♀️ .
.
TERUS WHATSAPP 60194579785
.
.
.

#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #supplementputihjepun #superhealthbrand #teamsuebeautybycharms 
#codputrajaya 
#codcyberjaya
APA? Rm12.12😱 biar betul? . Ye sayang2 sekalian.. Bagi yg baru nak mencuba, inilah peluangnya ada mendapatkan produk2 Charms HALAL JAKIM ini pada jualan paling meletop sejak 6 tahun yg lepas.. . Anda sendiri takkan menyangka kualitinya yg bertaraf SUPER HEALTH BRAND itu berada di wajah anda dgn harga promo paling bersejarah sejak 6 tahun yg lepas. . Kami yakin dan percaya anda tidak akan menyesal mencuba dan tidak akan pandang lagi harganya kerana anda telah benar2 jatuh cinta terhadap HALALNYA suatu produk bukan murahnya produk Charms ini.. . Produk Local dgn FORMULA PHARMACIST buatkan org luar negara mencari! Org luar negara kata.. Ini produk antarabangsa.. Sbb masuk negara dia.. Kita pandang produk overseas, produk antarabangsa sdgkan mereka pun LOCAL di negara mereka😅. . Malaysia BOLEH! . PEMBELIAN RM100 KE ATAS, AKAN MENIKMATI FREE POSTAGE, FREE SAMPLE (MENGIKUT SET), FREE GIFT (Terhad!).. SIAPA CEPAT DIA DAPAT.. . Yuhuu... Siapa NAK GRAB🙋‍♀️🙋‍♀️ . . TERUS WHATSAPP 60194579785 . . . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #supplementputihjepun  #superhealthbrand  #teamsuebeautybycharms  #codputrajaya  #codcyberjaya 
APA? Rm12.12😱 biar betul?
.
Ye sayang2 sekalian.. Bagi yg baru nak mencuba, inilah peluangnya ada mendapatkan produk2 Charms HALAL JAKIM ini pada jualan paling meletop sejak 6 tahun yg lepas..
.
Anda sendiri takkan menyangka kualitinya yg bertaraf SUPER HEALTH BRAND itu berada di wajah anda dgn harga promo paling bersejarah sejak 6 tahun yg lepas.
.
Kami yakin dan percaya anda tidak akan menyesal mencuba dan tidak akan pandang lagi harganya kerana anda telah benar2 jatuh cinta terhadap HALALNYA suatu produk bukan murahnya produk Charms ini..
.
Produk Local dgn FORMULA PHARMACIST buatkan org luar negara mencari! Org luar negara kata.. Ini produk antarabangsa.. Sbb masuk negara dia.. Kita pandang produk overseas, produk antarabangsa sdgkan mereka pun LOCAL di negara mereka😅.
.
Malaysia BOLEH! .
PEMBELIAN RM100 KE ATAS, AKAN MENIKMATI FREE POSTAGE, FREE SAMPLE (MENGIKUT SET), FREE GIFT (Terhad!).. SIAPA CEPAT DIA DAPAT..
.
Yuhuu... Siapa NAK GRAB🙋‍♀️🙋‍♀️ .
.
TERUS WHATSAPP 60194579785
.
.
.

#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #supplementputihjepun #superhealthbrand #teamsuebeautybycharms 
#codputrajaya 
#codcyberjaya
APA? Rm12.12😱 biar betul? . Ye sayang2 sekalian.. Bagi yg baru nak mencuba, inilah peluangnya ada mendapatkan produk2 Charms HALAL JAKIM ini pada jualan paling meletop sejak 6 tahun yg lepas.. . Anda sendiri takkan menyangka kualitinya yg bertaraf SUPER HEALTH BRAND itu berada di wajah anda dgn harga promo paling bersejarah sejak 6 tahun yg lepas. . Kami yakin dan percaya anda tidak akan menyesal mencuba dan tidak akan pandang lagi harganya kerana anda telah benar2 jatuh cinta terhadap HALALNYA suatu produk bukan murahnya produk Charms ini.. . Produk Local dgn FORMULA PHARMACIST buatkan org luar negara mencari! Org luar negara kata.. Ini produk antarabangsa.. Sbb masuk negara dia.. Kita pandang produk overseas, produk antarabangsa sdgkan mereka pun LOCAL di negara mereka😅. . Malaysia BOLEH! . PEMBELIAN RM100 KE ATAS, AKAN MENIKMATI FREE POSTAGE, FREE SAMPLE (MENGIKUT SET), FREE GIFT (Terhad!).. SIAPA CEPAT DIA DAPAT.. . Yuhuu... Siapa NAK GRAB🙋‍♀️🙋‍♀️ . . TERUS WHATSAPP 60194579785 . . . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #supplementputihjepun  #superhealthbrand  #teamsuebeautybycharms  #codputrajaya  #codcyberjaya 
APA? Rm12.12😱 biar betul?
.
Ye sayang2 sekalian.. Bagi yg baru nak mencuba, inilah peluangnya ada mendapatkan produk2 Charms HALAL JAKIM ini pada jualan paling meletop sejak 6 tahun yg lepas..
.
Anda sendiri takkan menyangka kualitinya yg bertaraf SUPER HEALTH BRAND itu berada di wajah anda dgn harga promo paling bersejarah sejak 6 tahun yg lepas.
.
Kami yakin dan percaya anda tidak akan menyesal mencuba dan tidak akan pandang lagi harganya kerana anda telah benar2 jatuh cinta terhadap HALALNYA suatu produk bukan murahnya produk Charms ini..
.
Produk Local dgn FORMULA PHARMACIST buatkan org luar negara mencari! Org luar negara kata.. Ini produk antarabangsa.. Sbb masuk negara dia.. Kita pandang produk overseas, produk antarabangsa sdgkan mereka pun LOCAL di negara mereka😅.
.
Malaysia BOLEH! .
PEMBELIAN RM100 KE ATAS, AKAN MENIKMATI FREE POSTAGE, FREE SAMPLE (MENGIKUT SET), FREE GIFT (Terhad!).. SIAPA CEPAT DIA DAPAT..
.
Yuhuu... Siapa NAK GRAB🙋‍♀️🙋‍♀️ .
.
TERUS WHATSAPP 60194579785
.
.
.

#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #supplementputihjepun #superhealthbrand #teamsuebeautybycharms 
#codputrajaya 
#codcyberjaya
APA? Rm12.12😱 biar betul? . Ye sayang2 sekalian.. Bagi yg baru nak mencuba, inilah peluangnya ada mendapatkan produk2 Charms HALAL JAKIM ini pada jualan paling meletop sejak 6 tahun yg lepas.. . Anda sendiri takkan menyangka kualitinya yg bertaraf SUPER HEALTH BRAND itu berada di wajah anda dgn harga promo paling bersejarah sejak 6 tahun yg lepas. . Kami yakin dan percaya anda tidak akan menyesal mencuba dan tidak akan pandang lagi harganya kerana anda telah benar2 jatuh cinta terhadap HALALNYA suatu produk bukan murahnya produk Charms ini.. . Produk Local dgn FORMULA PHARMACIST buatkan org luar negara mencari! Org luar negara kata.. Ini produk antarabangsa.. Sbb masuk negara dia.. Kita pandang produk overseas, produk antarabangsa sdgkan mereka pun LOCAL di negara mereka😅. . Malaysia BOLEH! . PEMBELIAN RM100 KE ATAS, AKAN MENIKMATI FREE POSTAGE, FREE SAMPLE (MENGIKUT SET), FREE GIFT (Terhad!).. SIAPA CEPAT DIA DAPAT.. . Yuhuu... Siapa NAK GRAB🙋‍♀️🙋‍♀️ . . TERUS WHATSAPP 60194579785 . . . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #supplementputihjepun  #superhealthbrand  #teamsuebeautybycharms  #codputrajaya  #codcyberjaya 
APA? Rm12.12😱 biar betul?
.
Ye sayang2 sekalian.. Bagi yg baru nak mencuba, inilah peluangnya ada mendapatkan produk2 Charms HALAL JAKIM ini pada jualan paling meletop sejak 6 tahun yg lepas..
.
Anda sendiri takkan menyangka kualitinya yg bertaraf SUPER HEALTH BRAND itu berada di wajah anda dgn harga promo paling bersejarah sejak 6 tahun yg lepas.
.
Kami yakin dan percaya anda tidak akan menyesal mencuba dan tidak akan pandang lagi harganya kerana anda telah benar2 jatuh cinta terhadap HALALNYA suatu produk bukan murahnya produk Charms ini..
.
Produk Local dgn FORMULA PHARMACIST buatkan org luar negara mencari! Org luar negara kata.. Ini produk antarabangsa.. Sbb masuk negara dia.. Kita pandang produk overseas, produk antarabangsa sdgkan mereka pun LOCAL di negara mereka😅.
.
Malaysia BOLEH! .
PEMBELIAN RM100 KE ATAS, AKAN MENIKMATI FREE POSTAGE, FREE SAMPLE (MENGIKUT SET), FREE GIFT (Terhad!).. SIAPA CEPAT DIA DAPAT..
.
Yuhuu... Siapa NAK GRAB🙋‍♀️🙋‍♀️ .
.
TERUS WHATSAPP 60194579785
.
.
.

#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #supplementputihjepun #superhealthbrand #teamsuebeautybycharms 
#codputrajaya 
#codcyberjaya
APA? Rm12.12😱 biar betul? . Ye sayang2 sekalian.. Bagi yg baru nak mencuba, inilah peluangnya ada mendapatkan produk2 Charms HALAL JAKIM ini pada jualan paling meletop sejak 6 tahun yg lepas.. . Anda sendiri takkan menyangka kualitinya yg bertaraf SUPER HEALTH BRAND itu berada di wajah anda dgn harga promo paling bersejarah sejak 6 tahun yg lepas. . Kami yakin dan percaya anda tidak akan menyesal mencuba dan tidak akan pandang lagi harganya kerana anda telah benar2 jatuh cinta terhadap HALALNYA suatu produk bukan murahnya produk Charms ini.. . Produk Local dgn FORMULA PHARMACIST buatkan org luar negara mencari! Org luar negara kata.. Ini produk antarabangsa.. Sbb masuk negara dia.. Kita pandang produk overseas, produk antarabangsa sdgkan mereka pun LOCAL di negara mereka😅. . Malaysia BOLEH! . PEMBELIAN RM100 KE ATAS, AKAN MENIKMATI FREE POSTAGE, FREE SAMPLE (MENGIKUT SET), FREE GIFT (Terhad!).. SIAPA CEPAT DIA DAPAT.. . Yuhuu... Siapa NAK GRAB🙋‍♀️🙋‍♀️ . . TERUS WHATSAPP 60194579785 . . . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #supplementputihjepun  #superhealthbrand  #teamsuebeautybycharms  #codputrajaya  #codcyberjaya 
APA? Rm12.12😱 biar betul?
.
Ye sayang2 sekalian.. Bagi yg baru nak mencuba, inilah peluangnya ada mendapatkan produk2 Charms HALAL JAKIM ini pada jualan paling meletop sejak 6 tahun yg lepas..
.
Anda sendiri takkan menyangka kualitinya yg bertaraf SUPER HEALTH BRAND itu berada di wajah anda dgn harga promo paling bersejarah sejak 6 tahun yg lepas.
.
Kami yakin dan percaya anda tidak akan menyesal mencuba dan tidak akan pandang lagi harganya kerana anda telah benar2 jatuh cinta terhadap HALALNYA suatu produk bukan murahnya produk Charms ini..
.
Produk Local dgn FORMULA PHARMACIST buatkan org luar negara mencari! Org luar negara kata.. Ini produk antarabangsa.. Sbb masuk negara dia.. Kita pandang produk overseas, produk antarabangsa sdgkan mereka pun LOCAL di negara mereka😅.
.
Malaysia BOLEH! .
PEMBELIAN RM100 KE ATAS, AKAN MENIKMATI FREE POSTAGE, FREE SAMPLE (MENGIKUT SET), FREE GIFT (Terhad!).. SIAPA CEPAT DIA DAPAT..
.
Yuhuu... Siapa NAK GRAB🙋‍♀️🙋‍♀️ .
.
TERUS WHATSAPP 60194579785
.
.
.

#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #supplementputihjepun #superhealthbrand #teamsuebeautybycharms 
#codputrajaya 
#codcyberjaya
APA? Rm12.12😱 biar betul? . Ye sayang2 sekalian.. Bagi yg baru nak mencuba, inilah peluangnya ada mendapatkan produk2 Charms HALAL JAKIM ini pada jualan paling meletop sejak 6 tahun yg lepas.. . Anda sendiri takkan menyangka kualitinya yg bertaraf SUPER HEALTH BRAND itu berada di wajah anda dgn harga promo paling bersejarah sejak 6 tahun yg lepas. . Kami yakin dan percaya anda tidak akan menyesal mencuba dan tidak akan pandang lagi harganya kerana anda telah benar2 jatuh cinta terhadap HALALNYA suatu produk bukan murahnya produk Charms ini.. . Produk Local dgn FORMULA PHARMACIST buatkan org luar negara mencari! Org luar negara kata.. Ini produk antarabangsa.. Sbb masuk negara dia.. Kita pandang produk overseas, produk antarabangsa sdgkan mereka pun LOCAL di negara mereka😅. . Malaysia BOLEH! . PEMBELIAN RM100 KE ATAS, AKAN MENIKMATI FREE POSTAGE, FREE SAMPLE (MENGIKUT SET), FREE GIFT (Terhad!).. SIAPA CEPAT DIA DAPAT.. . Yuhuu... Siapa NAK GRAB🙋‍♀️🙋‍♀️ . . TERUS WHATSAPP 60194579785 . . . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #supplementputihjepun  #superhealthbrand  #teamsuebeautybycharms  #codputrajaya  #codcyberjaya 
APA? Rm12.12😱 biar betul?
.
Ye sayang2 sekalian.. Bagi yg baru nak mencuba, inilah peluangnya ada mendapatkan produk2 Charms HALAL JAKIM ini pada jualan paling meletop sejak 6 tahun yg lepas..
.
Anda sendiri takkan menyangka kualitinya yg bertaraf SUPER HEALTH BRAND itu berada di wajah anda dgn harga promo paling bersejarah sejak 6 tahun yg lepas.
.
Kami yakin dan percaya anda tidak akan menyesal mencuba dan tidak akan pandang lagi harganya kerana anda telah benar2 jatuh cinta terhadap HALALNYA suatu produk bukan murahnya produk Charms ini..
.
Produk Local dgn FORMULA PHARMACIST buatkan org luar negara mencari! Org luar negara kata.. Ini produk antarabangsa.. Sbb masuk negara dia.. Kita pandang produk overseas, produk antarabangsa sdgkan mereka pun LOCAL di negara mereka😅.
.
Malaysia BOLEH! .
PEMBELIAN RM100 KE ATAS, AKAN MENIKMATI FREE POSTAGE, FREE SAMPLE (MENGIKUT SET), FREE GIFT (Terhad!).. SIAPA CEPAT DIA DAPAT..
.
Yuhuu... Siapa NAK GRAB🙋‍♀️🙋‍♀️ .
.
TERUS WHATSAPP 60194579785
.
.
.

#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #supplementputihjepun #superhealthbrand #teamsuebeautybycharms 
#codputrajaya 
#codcyberjaya
APA? Rm12.12😱 biar betul? . Ye sayang2 sekalian.. Bagi yg baru nak mencuba, inilah peluangnya ada mendapatkan produk2 Charms HALAL JAKIM ini pada jualan paling meletop sejak 6 tahun yg lepas.. . Anda sendiri takkan menyangka kualitinya yg bertaraf SUPER HEALTH BRAND itu berada di wajah anda dgn harga promo paling bersejarah sejak 6 tahun yg lepas. . Kami yakin dan percaya anda tidak akan menyesal mencuba dan tidak akan pandang lagi harganya kerana anda telah benar2 jatuh cinta terhadap HALALNYA suatu produk bukan murahnya produk Charms ini.. . Produk Local dgn FORMULA PHARMACIST buatkan org luar negara mencari! Org luar negara kata.. Ini produk antarabangsa.. Sbb masuk negara dia.. Kita pandang produk overseas, produk antarabangsa sdgkan mereka pun LOCAL di negara mereka😅. . Malaysia BOLEH! . PEMBELIAN RM100 KE ATAS, AKAN MENIKMATI FREE POSTAGE, FREE SAMPLE (MENGIKUT SET), FREE GIFT (Terhad!).. SIAPA CEPAT DIA DAPAT.. . Yuhuu... Siapa NAK GRAB🙋‍♀️🙋‍♀️ . . TERUS WHATSAPP 60194579785 . . . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #supplementputihjepun  #superhealthbrand  #teamsuebeautybycharms  #codputrajaya  #codcyberjaya 
CONFIDENCE.. YES...YES!!!!!
.
Itulah word yg buat kita alive.. Masak dgn confident.. Jaga anak dgn confident.. Live dgn confident...memimpin dgn confident.. Pimpin tangan suami sambil jeling suami dgn confident😜
.
Yes.. Setiap kali anda melihat pouch ini..BANGUN! BANGKIT! ingat the icon dan journey kehidupannya.. Ingat yg kitalah yg memimpin kehidupan kita!
.
Pentingnya pouch ini berada di sisi kita.. Muat Al Quran kecil yg indah utk dimasukkan..LA TAHZAN.. jgn bersedih! Bangun! BANGKIT! CONFIDENT!
.
Allah bersamamu!
.
Siapa dah dapat pouch ini dengan PERCUMA 🙋‍♀️
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #supplementputihjepun #superhealthbrand
CONFIDENCE.. YES...YES!!!!! . Itulah word yg buat kita alive.. Masak dgn confident.. Jaga anak dgn confident.. Live dgn confident...memimpin dgn confident.. Pimpin tangan suami sambil jeling suami dgn confident😜 . Yes.. Setiap kali anda melihat pouch ini..BANGUN! BANGKIT! ingat the icon dan journey kehidupannya.. Ingat yg kitalah yg memimpin kehidupan kita! . Pentingnya pouch ini berada di sisi kita.. Muat Al Quran kecil yg indah utk dimasukkan..LA TAHZAN.. jgn bersedih! Bangun! BANGKIT! CONFIDENT! . Allah bersamamu! . Siapa dah dapat pouch ini dengan PERCUMA 🙋‍♀️ . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #supplementputihjepun  #superhealthbrand 
Spot 3 item Fynn Jamal's favourite!
.
Siapa Fynn Jamal? Kenapa Fynn Jamal?
.
She's an icon..she's an inspirational women to the another women.. Yes she is..
.
Kita wanita.. Jadual harian yg sgt padat.. Same goes to her.. But the way she organise everything dgn sabar dan tolerant yg sgt tinggi buat kami amaze.. Bukan mudah jadi wanita.. Ye bukan mudah..
.
To be her, u need the most 1 powerful word.. NEVER GIVE UP..
.
Nak cantik? Nak clean? Nak everything? Never give up girl.. Hati jgn jadi tisu girl.. Then u akan jumpa the REAL ONE..
.
Charms...
.
Siapa dah jumpa the Real "One"

Nak risik2 n masuk meminang, meh klik cni ye 👇🏻
.
☎ www.wasap.my/60194579785
☎ www.wasap.my/60194579785
☎ www.wasap.my/60194579785 =======================
Nak ubah ekonomi dgn CHARMS hanya dihujung jari, cpt klik cni 👇

http://suebeautybycharms.wasap.my
http://suebeautybycharms.wasap.my
http://suebeautybycharms.wasap.my
.
.
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #supplementputihjepun #superhealthbrand #teamsuebeautybycharms 
#codputrajaya 
#codcyberjaya
Spot 3 item Fynn Jamal's favourite! . Siapa Fynn Jamal? Kenapa Fynn Jamal? . She's an icon..she's an inspirational women to the another women.. Yes she is.. . Kita wanita.. Jadual harian yg sgt padat.. Same goes to her.. But the way she organise everything dgn sabar dan tolerant yg sgt tinggi buat kami amaze.. Bukan mudah jadi wanita.. Ye bukan mudah.. . To be her, u need the most 1 powerful word.. NEVER GIVE UP.. . Nak cantik? Nak clean? Nak everything? Never give up girl.. Hati jgn jadi tisu girl.. Then u akan jumpa the REAL ONE.. . Charms... . Siapa dah jumpa the Real "One" Nak risik2 n masuk meminang, meh klik cni ye 👇🏻 . ☎ www.wasap.my/60194579785 ☎ www.wasap.my/60194579785 ☎ www.wasap.my/60194579785 ======================= Nak ubah ekonomi dgn CHARMS hanya dihujung jari, cpt klik cni 👇 http://suebeautybycharms.wasap.my http://suebeautybycharms.wasap.my http://suebeautybycharms.wasap.my . . . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #supplementputihjepun  #superhealthbrand  #teamsuebeautybycharms  #codputrajaya  #codcyberjaya 
"3 item ni buat kulit kita rasa fresh di sebalik Niqab ini"
-Fynn Jamal-
.
Yes.. Cantik itu subjektif.. Cantik itu drpd Hati.. Cantik itu drpd keikhlasan.. Cantik itu drpd ketabahan..
.
Definisi cantik itu terlalu luas dan subjektif.. Set ini utk mereka yg 'Faham' apa makna cantik..
.
Bg kami.. Cantik itu apabila engkau tabah dan tekad.. Dgn setiap langkah engkau, tanpa halangan dgn jiwa yg sgt besar. .
A beauty women is like a tea bag - you can't tell how strong she is until you put her in hot water.
.
Yes.. Itulah wanita cantik.. 3 item ini buat anda cukup cantik.. Luar dan dalam..
.
Anda wanita cantik?
.
.

Nak risik2 n masuk meminang, meh klik cni ye 👇🏻
.
☎ www.wasap.my/60194579785
☎ www.wasap.my/60194579785
☎ www.wasap.my/60194579785 =======================
Nak ubah ekonomi dgn CHARMS hanya dihujung jari, cpt klik cni 👇

http://suebeautybycharms.wasap.my
http://suebeautybycharms.wasap.my
http://suebeautybycharms.wasap.my
.
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #supplementputihjepun
"3 item ni buat kulit kita rasa fresh di sebalik Niqab ini" -Fynn Jamal- . Yes.. Cantik itu subjektif.. Cantik itu drpd Hati.. Cantik itu drpd keikhlasan.. Cantik itu drpd ketabahan.. . Definisi cantik itu terlalu luas dan subjektif.. Set ini utk mereka yg 'Faham' apa makna cantik.. . Bg kami.. Cantik itu apabila engkau tabah dan tekad.. Dgn setiap langkah engkau, tanpa halangan dgn jiwa yg sgt besar. . A beauty women is like a tea bag - you can't tell how strong she is until you put her in hot water. . Yes.. Itulah wanita cantik.. 3 item ini buat anda cukup cantik.. Luar dan dalam.. . Anda wanita cantik? . . Nak risik2 n masuk meminang, meh klik cni ye 👇🏻 . ☎ www.wasap.my/60194579785 ☎ www.wasap.my/60194579785 ☎ www.wasap.my/60194579785 ======================= Nak ubah ekonomi dgn CHARMS hanya dihujung jari, cpt klik cni 👇 http://suebeautybycharms.wasap.my http://suebeautybycharms.wasap.my http://suebeautybycharms.wasap.my . . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #setjeragatberkesan  #supplementputihjepun 
Ouch.. Pouch ni utk wanita tabah yg hebat dan tekad mcm Fynn Jamal..
.
Bukan sembarangan org boleh memilikinya.. Bukan sembarangan org NAK memiliknya..kerana ada yg NAK brand lain.. Ada yg nak brand gm atau kedai2 biasa..
.
Maaf, xsama nilainya dgn Pouch yg ada sentimental value ni.. Yg hanya melihat kata2 ringkas Fynn Jamal ini sudah merasai getaran ujian dan xgentar menhadapinya.. Ujian hidup kita berbeza.. Ada yg hidupnya biasa2 selesa.. Sudah mewah.. Berbeza dgn kami yg struggle dlm hidup dgn pelbagai pahit getir ujian..
.
Owh mmg xkan sama mereka ini..Hanya yg benar2 TEKAD TABAH dan tak gentar dgn auranya ujian indah itu shj yg akan merasai SEBUAH NILAI KEHIDUPAN..
.
I LOVE THE WORD that makes me feel.. Im super WOMEN! I am CONFIDENCE!!!! .
YOU ARE?
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #fynnjamal
Ouch.. Pouch ni utk wanita tabah yg hebat dan tekad mcm Fynn Jamal.. . Bukan sembarangan org boleh memilikinya.. Bukan sembarangan org NAK memiliknya..kerana ada yg NAK brand lain.. Ada yg nak brand gm atau kedai2 biasa.. . Maaf, xsama nilainya dgn Pouch yg ada sentimental value ni.. Yg hanya melihat kata2 ringkas Fynn Jamal ini sudah merasai getaran ujian dan xgentar menhadapinya.. Ujian hidup kita berbeza.. Ada yg hidupnya biasa2 selesa.. Sudah mewah.. Berbeza dgn kami yg struggle dlm hidup dgn pelbagai pahit getir ujian.. . Owh mmg xkan sama mereka ini..Hanya yg benar2 TEKAD TABAH dan tak gentar dgn auranya ujian indah itu shj yg akan merasai SEBUAH NILAI KEHIDUPAN.. . I LOVE THE WORD that makes me feel.. Im super WOMEN! I am CONFIDENCE!!!! . YOU ARE? . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #fynnjamal 
She's an icon.. She's an idol.. Wanita yg memberikan kita semua inspirasi.. Seorang yg tabah dan tekad..
.
Kenapa beliau dijadikan ikon? Wanita besi inilah yg selalu kita lihat, walau ditimpa ujian demi ujian, beliau TIDAK PERNAH LARI.. malah terus bangkit dan bangun lawan..
.
Edisi ini terhad utk mereka yg terinspirasi dan menjadikannya aura menghiasi peribadi..
.
Hanya YG LUAR BIASA dapat memilikinya..
HANYA YG TEKAD & TABAH yg memilikinya..
Bukan wanita biasa..
.
Siapa WANITA TEKAD & TABAH🙋‍♀️
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree#mercuryfree #fynnjamal
She's an icon.. She's an idol.. Wanita yg memberikan kita semua inspirasi.. Seorang yg tabah dan tekad.. . Kenapa beliau dijadikan ikon? Wanita besi inilah yg selalu kita lihat, walau ditimpa ujian demi ujian, beliau TIDAK PERNAH LARI.. malah terus bangkit dan bangun lawan.. . Edisi ini terhad utk mereka yg terinspirasi dan menjadikannya aura menghiasi peribadi.. . Hanya YG LUAR BIASA dapat memilikinya.. HANYA YG TEKAD & TABAH yg memilikinya.. Bukan wanita biasa.. . Siapa WANITA TEKAD & TABAH🙋‍♀️ . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree #mercuryfree  #fynnjamal 
KULIT WAJAH  BERJERAGAT??
DAH BERTAHUN MENEMPEL DI WAJAH?? Jeragat? Bukan setakat luaran sahaja yg perlu dijaga krn punca jeragat ini juga dtg drpd dalaman sprt hormon kita.. Pertumbuhan melanin yg berlebihan akibat hormon yg tdk seimbang menyebabkan timbulnya bintik2 hitam atas tulang pipi.. Kawasan yg paling nipis dagingnya dan akhirnya mudah shj 'ditembak' sinar UV.
.
Kandungan berries dlm TREAPLUS sbg antioksidan sgt2 membantu serta sakura yg mengandungi isoflavin mengurangkan production melanin dlm badan..
.
Nah! Set luaran pun ada.. Dalaman pun kena lawan k.. Taknaklah pakai yg menipiskan kulit semata2 nak jeragat hilang.. Rupe2nya dalamannya sdg 'parah'.. Putih skjp.. Lepas bbrp minggu naik lagi dasyat.. Penangan merkuri..
.
Siapa pernah tersalah pakai produk boleh cuba consume treaplus ni..kita rawat dalaman dulu.
.
Promo Flas Sale 12.12 sehingga esok 14.12 shj...jom cepat grab harga promo ni sblm terlambat.

Nak harga promo? wasap ke
www.wasap.my/601110623962/flashsale

#mimiecharmsnilai
#solekdanrawat 
#charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #supplementputihjepun
KULIT WAJAH BERJERAGAT?? DAH BERTAHUN MENEMPEL DI WAJAH?? Jeragat? Bukan setakat luaran sahaja yg perlu dijaga krn punca jeragat ini juga dtg drpd dalaman sprt hormon kita.. Pertumbuhan melanin yg berlebihan akibat hormon yg tdk seimbang menyebabkan timbulnya bintik2 hitam atas tulang pipi.. Kawasan yg paling nipis dagingnya dan akhirnya mudah shj 'ditembak' sinar UV. . Kandungan berries dlm TREAPLUS sbg antioksidan sgt2 membantu serta sakura yg mengandungi isoflavin mengurangkan production melanin dlm badan.. . Nah! Set luaran pun ada.. Dalaman pun kena lawan k.. Taknaklah pakai yg menipiskan kulit semata2 nak jeragat hilang.. Rupe2nya dalamannya sdg 'parah'.. Putih skjp.. Lepas bbrp minggu naik lagi dasyat.. Penangan merkuri.. . Siapa pernah tersalah pakai produk boleh cuba consume treaplus ni..kita rawat dalaman dulu. . Promo Flas Sale 12.12 sehingga esok 14.12 shj...jom cepat grab harga promo ni sblm terlambat. Nak harga promo? wasap ke www.wasap.my/601110623962/flashsale #mimiecharmsnilai  #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #setjeragatberkesan  #supplementputihjepun 
Jeragat? Bukan setakat luaran sahaja yg perlu dijaga krn punca jeragat ini juga dtg drpd dalaman sprt hormon kita.. Pertumbuhan melanin yg berlebihan akibat hormon yg tdk seimbang menyebabkan timbulnya bintik2 hitam atas tulang pipi.. Kawasan yg paling nipis dagingnya dan akhirnya mudah shj 'ditembak' sinar UV.
.
Kandungan berries dlm TREAPLUS sbg antioksidan sgt2 membantu serta sakura yg mengandungi isoflavin mengurangkan production melanin dlm badan..
.
Nah! Set luaran pun ada.. Dalaman pun kena lawan k.. Taknaklah pakai yg menipiskan kulit semata2 nak jeragat hilang.. Rupe2nya dalamannya sdg 'parah'.. Putih skjp.. Lepas bbrp minggu naik lagi dasyat.. Penangan merkuri..
.
Siapa pernah tersalah pakai produk🙋‍♀️
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #supplementputihjepun
Jeragat? Bukan setakat luaran sahaja yg perlu dijaga krn punca jeragat ini juga dtg drpd dalaman sprt hormon kita.. Pertumbuhan melanin yg berlebihan akibat hormon yg tdk seimbang menyebabkan timbulnya bintik2 hitam atas tulang pipi.. Kawasan yg paling nipis dagingnya dan akhirnya mudah shj 'ditembak' sinar UV. . Kandungan berries dlm TREAPLUS sbg antioksidan sgt2 membantu serta sakura yg mengandungi isoflavin mengurangkan production melanin dlm badan.. . Nah! Set luaran pun ada.. Dalaman pun kena lawan k.. Taknaklah pakai yg menipiskan kulit semata2 nak jeragat hilang.. Rupe2nya dalamannya sdg 'parah'.. Putih skjp.. Lepas bbrp minggu naik lagi dasyat.. Penangan merkuri.. . Siapa pernah tersalah pakai produk🙋‍♀️ . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #setjeragatberkesan  #supplementputihjepun 
Rutin paling2 wajib.. Scrub sambil sental2 manja wajah anda.. Bukan shj buang kulit mati.. Tapi tona kulit yg tak sekata pun boleh diperbaiki strukturnya dgn hanya berlaser scrub Starglow buah oren yg sudah hampir 5 tahun dlm pasaran ni..paling best..
. 
Beadsnya yg sgt halus mmg betul2 sental hingga ke lapisan yg paling bawah.. .
Khasiat Collagen, grean tea dan Vitamin C dlm Laser Scrub ni betul2 membersihkan dan menganjalkan kulit lagi2 pori atau parut berlubang.. Tak perlu hbs duit utk rawatan laser.. Laser hanya drpd rumah dgn Laser Scrub buah oren ni.. Lihat hasilnya😱😱
.
Siapa dah Berlaser Scrub🙋‍♀️🙋‍♀️
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #laserscrub #laserscrubstarglow #laserscrubpertamadiMalaysia
Rutin paling2 wajib.. Scrub sambil sental2 manja wajah anda.. Bukan shj buang kulit mati.. Tapi tona kulit yg tak sekata pun boleh diperbaiki strukturnya dgn hanya berlaser scrub Starglow buah oren yg sudah hampir 5 tahun dlm pasaran ni..paling best.. . Beadsnya yg sgt halus mmg betul2 sental hingga ke lapisan yg paling bawah.. . Khasiat Collagen, grean tea dan Vitamin C dlm Laser Scrub ni betul2 membersihkan dan menganjalkan kulit lagi2 pori atau parut berlubang.. Tak perlu hbs duit utk rawatan laser.. Laser hanya drpd rumah dgn Laser Scrub buah oren ni.. Lihat hasilnya😱😱 . Siapa dah Berlaser Scrub🙋‍♀️🙋‍♀️ . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #laserscrub  #laserscrubstarglow  #laserscrubpertamadiMalaysia 
Rutin paling2 wajib.. Scrub sambil sental2 manja wajah anda.. Bukan shj buang kulit mati.. Tapi tona kulit yg tak sekata pun boleh diperbaiki strukturnya dgn hanya berlaser scrub Starglow buah oren yg sudah hampir 5 tahun dlm pasaran ni..paling best..
. 
Beadsnya yg sgt halus mmg betul2 sental hingga ke lapisan yg paling bawah.. .
Khasiat Collagen, grean tea dan Vitamin C dlm Laser Scrub ni betul2 membersihkan dan menganjalkan kulit lagi2 pori atau parut berlubang.. Tak perlu hbs duit utk rawatan laser.. Laser hanya drpd rumah dgn Laser Scrub buah oren ni.. Lihat hasilnya😱😱
.
Siapa dah Berlaser Scrub🙋‍♀️🙋‍♀️
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #laserscrub #laserscrubstarglow #laserscrubpertamadiMalaysia
Rutin paling2 wajib.. Scrub sambil sental2 manja wajah anda.. Bukan shj buang kulit mati.. Tapi tona kulit yg tak sekata pun boleh diperbaiki strukturnya dgn hanya berlaser scrub Starglow buah oren yg sudah hampir 5 tahun dlm pasaran ni..paling best.. . Beadsnya yg sgt halus mmg betul2 sental hingga ke lapisan yg paling bawah.. . Khasiat Collagen, grean tea dan Vitamin C dlm Laser Scrub ni betul2 membersihkan dan menganjalkan kulit lagi2 pori atau parut berlubang.. Tak perlu hbs duit utk rawatan laser.. Laser hanya drpd rumah dgn Laser Scrub buah oren ni.. Lihat hasilnya😱😱 . Siapa dah Berlaser Scrub🙋‍♀️🙋‍♀️ . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #laserscrub  #laserscrubstarglow  #laserscrubpertamadiMalaysia 
Rutin paling2 wajib.. Scrub sambil sental2 manja wajah anda.. Bukan shj buang kulit mati.. Tapi tona kulit yg tak sekata pun boleh diperbaiki strukturnya dgn hanya berlaser scrub Starglow buah oren yg sudah hampir 5 tahun dlm pasaran ni..paling best..
. 
Beadsnya yg sgt halus mmg betul2 sental hingga ke lapisan yg paling bawah.. .
Khasiat Collagen, grean tea dan Vitamin C dlm Laser Scrub ni betul2 membersihkan dan menganjalkan kulit lagi2 pori atau parut berlubang.. Tak perlu hbs duit utk rawatan laser.. Laser hanya drpd rumah dgn Laser Scrub buah oren ni.. Lihat hasilnya😱😱
.
Siapa dah Berlaser Scrub🙋‍♀️🙋‍♀️
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #laserscrub #laserscrubstarglow #laserscrubpertamadiMalaysia
Rutin paling2 wajib.. Scrub sambil sental2 manja wajah anda.. Bukan shj buang kulit mati.. Tapi tona kulit yg tak sekata pun boleh diperbaiki strukturnya dgn hanya berlaser scrub Starglow buah oren yg sudah hampir 5 tahun dlm pasaran ni..paling best.. . Beadsnya yg sgt halus mmg betul2 sental hingga ke lapisan yg paling bawah.. . Khasiat Collagen, grean tea dan Vitamin C dlm Laser Scrub ni betul2 membersihkan dan menganjalkan kulit lagi2 pori atau parut berlubang.. Tak perlu hbs duit utk rawatan laser.. Laser hanya drpd rumah dgn Laser Scrub buah oren ni.. Lihat hasilnya😱😱 . Siapa dah Berlaser Scrub🙋‍♀️🙋‍♀️ . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #laserscrub  #laserscrubstarglow  #laserscrubpertamadiMalaysia 
Jeragat? Bukan setakat luaran sahaja yg perlu dijaga krn punca jeragat ini juga dtg drpd dalaman sprt hormon kita.. Pertumbuhan melanin yg berlebihan akibat hormon yg tdk seimbang menyebabkan timbulnya bintik2 hitam atas tulang pipi.. Kawasan yg paling nipis dagingnya dan akhirnya mudah shj 'ditembak' sinar UV.
.
Kandungan berries dlm TREAPLUS sbg antioksidan sgt2 membantu serta sakura yg mengandungi isoflavin mengurangkan production melanin dlm badan..
.
Nah! Set luaran pun ada.. Dalaman pun kena lawan k.. Taknaklah pakai yg menipiskan kulit semata2 nak jeragat hilang.. Rupe2nya dalamannya sdg 'parah'.. Putih skjp.. Lepas bbrp minggu naik lagi dasyat.. Penangan merkuri..
.
Siapa pernah tersalah pakai produk🙋‍♀️
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #supplementputihjepun
Jeragat? Bukan setakat luaran sahaja yg perlu dijaga krn punca jeragat ini juga dtg drpd dalaman sprt hormon kita.. Pertumbuhan melanin yg berlebihan akibat hormon yg tdk seimbang menyebabkan timbulnya bintik2 hitam atas tulang pipi.. Kawasan yg paling nipis dagingnya dan akhirnya mudah shj 'ditembak' sinar UV. . Kandungan berries dlm TREAPLUS sbg antioksidan sgt2 membantu serta sakura yg mengandungi isoflavin mengurangkan production melanin dlm badan.. . Nah! Set luaran pun ada.. Dalaman pun kena lawan k.. Taknaklah pakai yg menipiskan kulit semata2 nak jeragat hilang.. Rupe2nya dalamannya sdg 'parah'.. Putih skjp.. Lepas bbrp minggu naik lagi dasyat.. Penangan merkuri.. . Siapa pernah tersalah pakai produk🙋‍♀️ . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #setjeragatberkesan  #supplementputihjepun 
Happy Thursday everyone! Hujung2 minggu ni mommy nak share sikit petua utk u olls😍bila dah 3 series.. Bersedia utk 4 series🤪tp kita still nak gojez dan hot kat momies2 semua😍 so mommy share hr ni k.. . 
5 Petua untuk melambatkan penuaan.
. 
Bagi wanita yang sudah pun masuk ke era 30-an, anda perlulah mengambil berat tentang wajah dan kesihatan anda. Di umur 30-an ni kalau tak jaga dengan betul , memang akan cepat nampak tua dari usianya. Macam mana nak pastikan yang kita sentiasa sihat dan awet muda? Jom kami sharekan 5 petua untuk melambatkan penuaan👇
. 
1) Tidur yang cukup 6-8 jam sehari.
2)Amalkan gaya hidup bersenam.
3)Amalkan pemakanan yang  tinggi protin seperti dada ayam  dan putih telur. Kaki ayam juga byk kolagen tau u olls. 
4)Minum air masak yang banyak.
5)Amalkan pengambilan suplemen yang boleh menghasilkan kolagen dan melambatkan penuaan. .
Bila dah makin berusia, u olls harus ambil supplemen kerana badan kita perlukan kolagen. Macam mana caranya ? Uolls boleh makan makanan  yang tinggi kolagen seperti ikan salmon dan sayur hijau. . 
Charms juga ada mengeluarkan TREAPLUS khas untuk membantu dan merangsang pembentukan kolagen utk melambatkan proses penuaan. Jangan tangguh lagi uolls.. Tangguhkan penuaan dgn amalkan supplemen TREAPLUS ni. Ianya halal dan selamat, InsyaAllah.
.
Siapa dah kemam Treaplus🙋‍♀️🙋‍♀️
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #supplementputihjepun#CHARMSTELUKINTAN #charmsfoundationmalaysia #agentcharmstelukintan
#usas #stokischarmstelukintan
#charmsperak
#charmskualakangsar
#charmsbagandatuk #ammardanopie
#dramasangat
#isteridalamsangkar #dropshipdiperlukan #opssterpikatciksombong #foundationmesrasolat #lelakikirimantuhan  #seriburindu #terbaikdariku #mencariqiblat #rahasiakasih #terimaakuseadanya #charmsusas #setelahcintaitupergi #selafazcinta
Happy Thursday everyone! Hujung2 minggu ni mommy nak share sikit petua utk u olls😍bila dah 3 series.. Bersedia utk 4 series🤪tp kita still nak gojez dan hot kat momies2 semua😍 so mommy share hr ni k.. . 5 Petua untuk melambatkan penuaan. . Bagi wanita yang sudah pun masuk ke era 30-an, anda perlulah mengambil berat tentang wajah dan kesihatan anda. Di umur 30-an ni kalau tak jaga dengan betul , memang akan cepat nampak tua dari usianya. Macam mana nak pastikan yang kita sentiasa sihat dan awet muda? Jom kami sharekan 5 petua untuk melambatkan penuaan👇 . 1) Tidur yang cukup 6-8 jam sehari. 2)Amalkan gaya hidup bersenam. 3)Amalkan pemakanan yang tinggi protin seperti dada ayam dan putih telur. Kaki ayam juga byk kolagen tau u olls. 4)Minum air masak yang banyak. 5)Amalkan pengambilan suplemen yang boleh menghasilkan kolagen dan melambatkan penuaan. . Bila dah makin berusia, u olls harus ambil supplemen kerana badan kita perlukan kolagen. Macam mana caranya ? Uolls boleh makan makanan yang tinggi kolagen seperti ikan salmon dan sayur hijau. . Charms juga ada mengeluarkan TREAPLUS khas untuk membantu dan merangsang pembentukan kolagen utk melambatkan proses penuaan. Jangan tangguh lagi uolls.. Tangguhkan penuaan dgn amalkan supplemen TREAPLUS ni. Ianya halal dan selamat, InsyaAllah. . Siapa dah kemam Treaplus🙋‍♀️🙋‍♀️ . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #supplementputihjepun #CHARMSTELUKINTAN  #charmsfoundationmalaysia  #agentcharmstelukintan  #usas  #stokischarmstelukintan  #charmsperak  #charmskualakangsar  #charmsbagandatuk  #ammardanopie  #dramasangat  #isteridalamsangkar  #dropshipdiperlukan  #opssterpikatciksombong  #foundationmesrasolat  #lelakikirimantuhan  #seriburindu  #terbaikdariku  #mencariqiblat  #rahasiakasih  #terimaakuseadanya  #charmsusas  #setelahcintaitupergi  #selafazcinta 
Happy Thursday everyone! Hujung2 minggu ni mommy nak share sikit petua utk u olls😍bila dah 3 series.. Bersedia utk 4 series🤪tp kita still nak gojez dan hot kat momies2 semua😍 so mommy share hr ni k.. . 
5 Petua untuk melambatkan penuaan.
. 
Bagi wanita yang sudah pun masuk ke era 30-an, anda perlulah mengambil berat tentang wajah dan kesihatan anda. Di umur 30-an ni kalau tak jaga dengan betul , memang akan cepat nampak tua dari usianya. Macam mana nak pastikan yang kita sentiasa sihat dan awet muda? Jom kami sharekan 5 petua untuk melambatkan penuaan👇
. 
1) Tidur yang cukup 6-8 jam sehari.
2)Amalkan gaya hidup bersenam.
3)Amalkan pemakanan yang  tinggi protin seperti dada ayam  dan putih telur. Kaki ayam juga byk kolagen tau u olls. 
4)Minum air masak yang banyak.
5)Amalkan pengambilan suplemen yang boleh menghasilkan kolagen dan melambatkan penuaan. .
Bila dah makin berusia, u olls harus ambil supplemen kerana badan kita perlukan kolagen. Macam mana caranya ? Uolls boleh makan makanan  yang tinggi kolagen seperti ikan salmon dan sayur hijau. . 
Charms juga ada mengeluarkan TREAPLUS khas untuk membantu dan merangsang pembentukan kolagen utk melambatkan proses penuaan. Jangan tangguh lagi uolls.. Tangguhkan penuaan dgn amalkan supplemen TREAPLUS ni. Ianya halal dan selamat, InsyaAllah.
.
Siapa dah kemam Treaplus🙋‍♀️🙋‍♀️
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #supplementputihjepun#CHARMSTELUKINTAN #charmsfoundationmalaysia #agentcharmstelukintan
#usas #stokischarmstelukintan
#charmsperak
#charmskualakangsar
#charmsbagandatuk #ammardanopie
#dramasangat
#isteridalamsangkar #dropshipdiperlukan #opssterpikatciksombong #foundationmesrasolat #lelakikirimantuhan  #seriburindu #terbaikdariku #mencariqiblat #rahasiakasih #terimaakuseadanya #charmsusas #setelahcintaitupergi #selafazcinta
Happy Thursday everyone! Hujung2 minggu ni mommy nak share sikit petua utk u olls😍bila dah 3 series.. Bersedia utk 4 series🤪tp kita still nak gojez dan hot kat momies2 semua😍 so mommy share hr ni k.. . 5 Petua untuk melambatkan penuaan. . Bagi wanita yang sudah pun masuk ke era 30-an, anda perlulah mengambil berat tentang wajah dan kesihatan anda. Di umur 30-an ni kalau tak jaga dengan betul , memang akan cepat nampak tua dari usianya. Macam mana nak pastikan yang kita sentiasa sihat dan awet muda? Jom kami sharekan 5 petua untuk melambatkan penuaan👇 . 1) Tidur yang cukup 6-8 jam sehari. 2)Amalkan gaya hidup bersenam. 3)Amalkan pemakanan yang tinggi protin seperti dada ayam dan putih telur. Kaki ayam juga byk kolagen tau u olls. 4)Minum air masak yang banyak. 5)Amalkan pengambilan suplemen yang boleh menghasilkan kolagen dan melambatkan penuaan. . Bila dah makin berusia, u olls harus ambil supplemen kerana badan kita perlukan kolagen. Macam mana caranya ? Uolls boleh makan makanan yang tinggi kolagen seperti ikan salmon dan sayur hijau. . Charms juga ada mengeluarkan TREAPLUS khas untuk membantu dan merangsang pembentukan kolagen utk melambatkan proses penuaan. Jangan tangguh lagi uolls.. Tangguhkan penuaan dgn amalkan supplemen TREAPLUS ni. Ianya halal dan selamat, InsyaAllah. . Siapa dah kemam Treaplus🙋‍♀️🙋‍♀️ . #solekdanrawat  #charmshalaljakim  #charmsraiseyourlife  #charmslover  #parabenfree  #mercuryfree  #supplementputihjepun #CHARMSTELUKINTAN  #charmsfoundationmalaysia  #agentcharmstelukintan  #usas  #stokischarmstelukintan  #charmsperak  #charmskualakangsar  #charmsbagandatuk  #ammardanopie  #dramasangat  #isteridalamsangkar  #dropshipdiperlukan  #opssterpikatciksombong  #foundationmesrasolat  #lelakikirimantuhan  #seriburindu  #terbaikdariku  #mencariqiblat  #rahasiakasih  #terimaakuseadanya  #charmsusas  #setelahcintaitupergi  #selafazcinta