an online Instagram web viewer

#melakadessert medias

Photos

Kami cuba lakukan yang terbaik untuk korang. Setiap order, kami cuba untuk pelbagaikan kreativiti deco mengikut kesesuaian. Nama pun deco kan. Hihihi.

Yang penting RASA BROWNIES kami tetap sama. Penuh rasa coklat, tak manis dan tak rasa muak.

NOT TOO SWEET. NOT TOO BITTER. Sedang elok saja. Insha Allah.

Orang tua boleh makan, orang muda pun boleh makan ๐Ÿ˜‰

DM or klik link di bio untuk order. PENTING : 27-30 September fully book. 
#browniestower #codayerkeroh #codmitc #codbukitkatil 
#hantarankawin #biskutrayasedap #terapiinstagram
#biskutrayamurah #aurainsta #codmelaka
#melakafood #melakadessert #cookies๐Ÿช #cookiesmurah #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #kuihraya #doorgiftmalaysia #doorgiftmelaka
#homemadecookies #homemadewithlove #hantarantunang #homebaker #browniesmelaka #brownieskedut #browniesmurah #browniessedap #butterscotchcookies #doorgiftbrownies
Kami cuba lakukan yang terbaik untuk korang. Setiap order, kami cuba untuk pelbagaikan kreativiti deco mengikut kesesuaian. Nama pun deco kan. Hihihi. Yang penting RASA BROWNIES kami tetap sama. Penuh rasa coklat, tak manis dan tak rasa muak. NOT TOO SWEET. NOT TOO BITTER. Sedang elok saja. Insha Allah. Orang tua boleh makan, orang muda pun boleh makan ๐Ÿ˜‰ DM or klik link di bio untuk order. PENTING : 27-30 September fully book. #browniestower  #codayerkeroh  #codmitc  #codbukitkatil  #hantarankawin  #biskutrayasedap  #terapiinstagram  #biskutrayamurah  #aurainsta  #codmelaka  #melakafood  #melakadessert  #cookies ๐Ÿช #cookiesmurah  #doorgiftmurah  #doorgiftkahwin  #kuihraya  #doorgiftmalaysia  #doorgiftmelaka  #homemadecookies  #homemadewithlove  #hantarantunang  #homebaker  #browniesmelaka  #brownieskedut  #browniesmurah  #browniessedap  #butterscotchcookies  #doorgiftbrownies 
Tema cheese tart ni 'Happy birthday En. suami'. Untung suami dapat surprise dari isteri tersayang...Throwback pic ni, Intan banyak peram gambar, selalunya intan utamakan customer dulu, supaya surprise dia menjadi, lepas customer dah celebrate, baru intan terkial-kial nak upload. Hihiiihii.... Jadi ler kan.. buat telan air liur je, hari-hari intan post cheese tart.

Seronok tengok Bakers lain tengah viral brownies dip n dip, fruity pastry cake, Intan masih lagi Cheese tart montok, nutella pot dan kek coklat cheese berhantu.. masih setia.. Alhamdulillah.. boleh buat produk lain, tapi nanti intan yang tak cukup rehat. Siang kerja, malam bertukang pulak.. Berminat boleh tempah 4-5 hari lebih awal, perlu self pickup dan untuk pertanyaan boleh ke link
www.wasap.my/601120936688

#Melakadessert
#Cheesetartmontok
#Birthdaycelebrationhubby
#gamersmobilelegend
#cars
#unclemisai
#nutellapot
Tema cheese tart ni 'Happy birthday En. suami'. Untung suami dapat surprise dari isteri tersayang...Throwback pic ni, Intan banyak peram gambar, selalunya intan utamakan customer dulu, supaya surprise dia menjadi, lepas customer dah celebrate, baru intan terkial-kial nak upload. Hihiiihii.... Jadi ler kan.. buat telan air liur je, hari-hari intan post cheese tart. Seronok tengok Bakers lain tengah viral brownies dip n dip, fruity pastry cake, Intan masih lagi Cheese tart montok, nutella pot dan kek coklat cheese berhantu.. masih setia.. Alhamdulillah.. boleh buat produk lain, tapi nanti intan yang tak cukup rehat. Siang kerja, malam bertukang pulak.. Berminat boleh tempah 4-5 hari lebih awal, perlu self pickup dan untuk pertanyaan boleh ke link www.wasap.my/601120936688 #Melakadessert  #Cheesetartmontok  #Birthdaycelebrationhubby  #gamersmobilelegend  #cars  #unclemisai  #nutellapot 
Topping nutella + butterscoth + badam. Pehhh. Serius MERECIKKK. Sedap yakmat! BTW, Korang tengoklah sendiri texture brownies kami ๐Ÿ˜‰

Lembutt. Lembabb macam kek. Penuh rasa coklat.
Ermmmmmm. Sedapnyee.

Korang terliur nak rasa? Klik link di bio. 27-30 September fully book ๐Ÿ˜˜

#browniestower #codayerkeroh #codmitc #codbukitkatil 
#hantarankawin #biskutrayasedap #terapiinstagram
#biskutrayamurah #aurainsta #codmelaka
#melakafood #melakadessert #cookies๐Ÿช #cookiesmurah #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #kuihraya #doorgiftmalaysia #doorgiftmelaka
#homemadecookies #homemadewithlove #hantarantunang #homebaker #browniesmelaka #brownieskedut #browniesmurah #browniessedap #butterscotchcookies #doorgiftbrownies
Topping nutella + butterscoth + badam. Pehhh. Serius MERECIKKK. Sedap yakmat! BTW, Korang tengoklah sendiri texture brownies kami ๐Ÿ˜‰ Lembutt. Lembabb macam kek. Penuh rasa coklat. Ermmmmmm. Sedapnyee. Korang terliur nak rasa? Klik link di bio. 27-30 September fully book ๐Ÿ˜˜ #browniestower  #codayerkeroh  #codmitc  #codbukitkatil  #hantarankawin  #biskutrayasedap  #terapiinstagram  #biskutrayamurah  #aurainsta  #codmelaka  #melakafood  #melakadessert  #cookies ๐Ÿช #cookiesmurah  #doorgiftmurah  #doorgiftkahwin  #kuihraya  #doorgiftmalaysia  #doorgiftmelaka  #homemadecookies  #homemadewithlove  #hantarantunang  #homebaker  #browniesmelaka  #brownieskedut  #browniesmurah  #browniessedap  #butterscotchcookies  #doorgiftbrownies 
NOT TOO SWEET, NOT TOO BITTER.

Inilah rata-rata pelanggan kami katakan. Tak terlalu manis dan tak terlalu pahit. Rasanya balance.

Dan itu sebabnya kami juga tidak buat topping nuttella yang keterlaluan. Nanti hilang rasa coklat dari brownies tu.

Haa. Korang bila lagi nak cuba? ๐Ÿ˜‰ Klik link di bio ya untuk order.

Rasalah sekali dan nilaikan sendiri ๐Ÿค—

#brownies #codayerkeroh #codmitc #codbukitkatil 
#hantarankawin #biskutrayasedap #terapiinstagram
#biskutrayamurah #aurainsta #codmelaka
#melakafood #melakadessert #cookies๐Ÿช #cookiesmurah #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #kuihraya #doorgiftmalaysia #doorgiftmelaka
#homemadecookies #homemadewithlove #hantarantunang #homebaker #browniesmelaka #brownieskedut #browniesmurah #browniessedap #butterscotchcookies #doorgiftbrownies
NOT TOO SWEET, NOT TOO BITTER. Inilah rata-rata pelanggan kami katakan. Tak terlalu manis dan tak terlalu pahit. Rasanya balance. Dan itu sebabnya kami juga tidak buat topping nuttella yang keterlaluan. Nanti hilang rasa coklat dari brownies tu. Haa. Korang bila lagi nak cuba? ๐Ÿ˜‰ Klik link di bio ya untuk order. Rasalah sekali dan nilaikan sendiri ๐Ÿค— #brownies  #codayerkeroh  #codmitc  #codbukitkatil  #hantarankawin  #biskutrayasedap  #terapiinstagram  #biskutrayamurah  #aurainsta  #codmelaka  #melakafood  #melakadessert  #cookies ๐Ÿช #cookiesmurah  #doorgiftmurah  #doorgiftkahwin  #kuihraya  #doorgiftmalaysia  #doorgiftmelaka  #homemadecookies  #homemadewithlove  #hantarantunang  #homebaker  #browniesmelaka  #brownieskedut  #browniesmurah  #browniessedap  #butterscotchcookies  #doorgiftbrownies 
Nak deko letak kitkat ke, nak letak buah stoberi ke, nak letak topping campur-campur ke, BOLEHHHH. Kami boleh buat ikut baget anda. Harga dari RM 35-RM45 sahaja.

Kenapa berbeza-beza? Sebab kos item yang di gunakan, upah kemahiran dan masa yang di laburkan. Semua tu kena ambil kira.

Tapi jangan risau. Kami akan cuba pastikan wang yang anda laburkan pada kami, BERBALOI ๐Ÿค—

Cubalah sekali dan nilaikan sendiri.

#browniestower #codayerkeroh #codmitc #codbukitkatil 
#hantarankawin #biskutrayasedap #terapiinstagram
#biskutrayamurah #aurainsta #codmelaka
#melakafood #melakadessert #cookies๐Ÿช #cookiesmurah #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #kuihraya #doorgiftmalaysia #doorgiftmelaka
#homemadecookies #homemadewithlove #hantarantunang #homebaker #browniesmelaka #brownieskedut #browniesmurah #browniessedap #butterscotchcookies #doorgiftbrownies
Nak deko letak kitkat ke, nak letak buah stoberi ke, nak letak topping campur-campur ke, BOLEHHHH. Kami boleh buat ikut baget anda. Harga dari RM 35-RM45 sahaja. Kenapa berbeza-beza? Sebab kos item yang di gunakan, upah kemahiran dan masa yang di laburkan. Semua tu kena ambil kira. Tapi jangan risau. Kami akan cuba pastikan wang yang anda laburkan pada kami, BERBALOI ๐Ÿค— Cubalah sekali dan nilaikan sendiri. #browniestower  #codayerkeroh  #codmitc  #codbukitkatil  #hantarankawin  #biskutrayasedap  #terapiinstagram  #biskutrayamurah  #aurainsta  #codmelaka  #melakafood  #melakadessert  #cookies ๐Ÿช #cookiesmurah  #doorgiftmurah  #doorgiftkahwin  #kuihraya  #doorgiftmalaysia  #doorgiftmelaka  #homemadecookies  #homemadewithlove  #hantarantunang  #homebaker  #browniesmelaka  #brownieskedut  #browniesmurah  #browniessedap  #butterscotchcookies  #doorgiftbrownies 
8x8 inches green velvet slice cake 
Thank you, Delilah ๐Ÿ˜Š

#sayajual #slicecake #greenvelvet 
#ayerkeroh #bukitkatil #melakadessert #melakafood #melaka
7 inches 2 layers naked red velvet with cream cheese

Thank you, kak sabrina ๐Ÿ˜Š

#sayajual #redvelvet #bithdaycake #ayerkeroh #bukitkatil #melakadessert #melakafood #melaka
Satu kepuasan bila kastemer bagi feedback macam ni ๐Ÿ˜
--
BROWNIES SEDAP PEKAT MELEKAT.

Penuh rasa coklat. Tak manis. Tak rasa muak. 100% HOME BAKE

Menggunakan bahan-bahan berkualiti PREMIUM, HALAL, dengan harga BERPATUTAN. Rasa sekali dan nilaikan sendiri.

Berminat?
Klik link di bio.

Percuma penghantaran sekitar Bandar Melaka (Tertakluk terma dan syarat)

#browniesmelakamurah #codayerkeroh #codmitc #codbukitkatil 
#hantarankawin #biskutrayasedap #terapiinstagram
#biskutrayamurah #aurainsta #codmelaka
#melakafood #melakadessert #cookies๐Ÿช #cookiesmurah #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #kuihraya #doorgiftmalaysia #doorgiftmelaka
#homemadecookies #homemadewithlove #hantarantunang #homebaker #browniesmelaka #brownieskedut #browniesmurah #browniessedap #butterscotchcookies #doorgiftbrownies
Satu kepuasan bila kastemer bagi feedback macam ni ๐Ÿ˜ -- BROWNIES SEDAP PEKAT MELEKAT. Penuh rasa coklat. Tak manis. Tak rasa muak. 100% HOME BAKE Menggunakan bahan-bahan berkualiti PREMIUM, HALAL, dengan harga BERPATUTAN. Rasa sekali dan nilaikan sendiri. Berminat? Klik link di bio. Percuma penghantaran sekitar Bandar Melaka (Tertakluk terma dan syarat) #browniesmelakamurah  #codayerkeroh  #codmitc  #codbukitkatil  #hantarankawin  #biskutrayasedap  #terapiinstagram  #biskutrayamurah  #aurainsta  #codmelaka  #melakafood  #melakadessert  #cookies ๐Ÿช #cookiesmurah  #doorgiftmurah  #doorgiftkahwin  #kuihraya  #doorgiftmalaysia  #doorgiftmelaka  #homemadecookies  #homemadewithlove  #hantarantunang  #homebaker  #browniesmelaka  #brownieskedut  #browniesmurah  #browniessedap  #butterscotchcookies  #doorgiftbrownies 
1 box of 36 pcs nutella cheese tart + snow cheese tart 
Thank you, bella ๐Ÿ˜˜

#sayajual #cheesetart #cheesetartgebu #snowcheesetart #nutellacheesetart #ayerkeroh #bukitkatil #melakadessert #melakafood #melaka
Ultraman theme cake

7 inches 2 layers Choc cake inside with cream cheese 
Thank you, kak wafa ๐Ÿ˜˜

#sayajual #birthdaycake #ultramancake #ayerkeroh #bukitkatil #melakadessert #melakafood #melaka
8x8 inches Red velvet slice cake

Thank you, Fakhrur ๐Ÿ˜Š

#sayajual #slicecake #redvelvet #ayerkeroh #bukitkatil #melakadessert #melakafood #melaka
1 box of 25 pcs nutella cheese tart
Thank you, Miza ๐Ÿค—

#sayajual #cheesetart #nutella #nutellacheesetart #ayerkeroh #bukitkatil #melakadessert #melakafood #melaka
4 boxes of 16 pcs hokkaido cupcake
1 box 8x8 inches red velvet slice cake
1 box of 25 pcs mix cheese tart gebu + nutella cheese tart

Thank you, kak Nyemah ๐Ÿ˜˜

#sayajual #hokkaido #hokkaidocupcake #ayerkeroh #bukitkatil #melakadessert #melakafoof #melaka
8x8 inches Red velvet 
Extra cheese with strawberries, chocolate n nutella

Thank you, Za @nurulhasliza.ghazali ๐Ÿ˜˜

#sayajual #slicecake #redvelvet #ayerkeroh #bukitkatil #melakadessert #melakafood #melaka
8x8 inches Double chocolate cheese brownies

Thank you, cikgu mas

#sayajual #doublechocolatecheesebrownies #dccb #ayerkeroh #bukitkatil #melakadessert #melakafood #melaka
8x8 inches Red velvet slice cake with strawberries, chocolate, nutella and extra cheese

Thank you, eg @radziahsalihin 
#sayajual #redvelvet #slicecake #ayerkeroh #bukitkatil #melakadessert #melakafood #melaka
Secara ringkas mengenai CMF.
.

Dimiliki oleh, *Lifetime Technology (Thailand) Co., Ltd*
. ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญREGISTER NO. 0505560006411 THAILAND
ISP CLASS 1 LICENSE NO. NTC/MM/INT/ISP/I/012/2558๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ
. ๐ŸŒSyarikat mula beroperasi dari tahun 2005
.
. *Kekuatan syarikat*
1โƒฃ. Mempunyai syarikat Telekomunikasi di Thailand
.

2โƒฃ. Menjaga server IT untuk kerajaan Thailand
.

3โƒฃ. Menjaga sistem IT ketenteraan Thai
.

4โƒฃ. Supply tenaga elektrik utk Thai dalam teknologi solar
.

5โƒฃ. Buat blockchain wallet yg boleh simpan bitcoin dalam apps LINE - User LINE 500juta worldwide. Applikasi LINE adalah sama seperti Wechat...Whatsapp. .

Lifetime Technology berjaya dan dapat kepercayaan dari Syarikat LINE yang berasal dari Jepun untuk cipta Wallet Blockchain dan dijadikan sebagai apps pembayaran yg meluas di Asia.
.

6โƒฃ. Diberi kepercayaan untuk membuat coin digital utk kerajaan Thailand. Universal Currency - UNIT COIN
.

7โƒฃ. Diberi kepercayaan untuk membuat digital coin utk kerajaan Laos - Lawkip Digital - LKD
.

8โƒฃ. Cryptominingfarm - platform mining bitcoin. Up2date harini 800k seluruh dunia. Website value sahaja berharga Usd 120k. Tidak pernah gagal membayar BTC sejak 2014.
.

9โƒฃ. Syarikat juga membangunkan teknologi applikasi 3D.
.

Dengan projek2 yang dibangunkan kita dapat tahu kekuatan syarikat bernilai billion dollar.
. *Jadi terus maju bersama CMF* . ..sebuah platform untuk menjana berpuluh biji bitcoin setiap hari.
. ๐ŸŽ๐Ÿš€๐ŸŽ
Daftar free 
https://www.cryptominingfarm.io/signup/?referrer=5B0A8993BDAA0
.

Jom join CMF lombong btc terunggul sejak 2014 โ˜บโ˜บ
.

Boleh beli bitcoin dari trusted seller di remitano. Boleh daftar akaun remitano di https://remitano.com/my?ref=coinprofit
Secara ringkas mengenai CMF. . Dimiliki oleh, *Lifetime Technology (Thailand) Co., Ltd* . ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญREGISTER NO. 0505560006411 THAILAND ISP CLASS 1 LICENSE NO. NTC/MM/INT/ISP/I/012/2558๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ . ๐ŸŒSyarikat mula beroperasi dari tahun 2005 . . *Kekuatan syarikat* 1โƒฃ. Mempunyai syarikat Telekomunikasi di Thailand . 2โƒฃ. Menjaga server IT untuk kerajaan Thailand . 3โƒฃ. Menjaga sistem IT ketenteraan Thai . 4โƒฃ. Supply tenaga elektrik utk Thai dalam teknologi solar . 5โƒฃ. Buat blockchain wallet yg boleh simpan bitcoin dalam apps LINE - User LINE 500juta worldwide. Applikasi LINE adalah sama seperti Wechat...Whatsapp. . Lifetime Technology berjaya dan dapat kepercayaan dari Syarikat LINE yang berasal dari Jepun untuk cipta Wallet Blockchain dan dijadikan sebagai apps pembayaran yg meluas di Asia. . 6โƒฃ. Diberi kepercayaan untuk membuat coin digital utk kerajaan Thailand. Universal Currency - UNIT COIN . 7โƒฃ. Diberi kepercayaan untuk membuat digital coin utk kerajaan Laos - Lawkip Digital - LKD . 8โƒฃ. Cryptominingfarm - platform mining bitcoin. Up2date harini 800k seluruh dunia. Website value sahaja berharga Usd 120k. Tidak pernah gagal membayar BTC sejak 2014. . 9โƒฃ. Syarikat juga membangunkan teknologi applikasi 3D. . Dengan projek2 yang dibangunkan kita dapat tahu kekuatan syarikat bernilai billion dollar. . *Jadi terus maju bersama CMF* . ..sebuah platform untuk menjana berpuluh biji bitcoin setiap hari. . ๐ŸŽ๐Ÿš€๐ŸŽ Daftar free https://www.cryptominingfarm.io/signup/?referrer=5B0A8993BDAA0 . Jom join CMF lombong btc terunggul sejak 2014 โ˜บโ˜บ . Boleh beli bitcoin dari trusted seller di remitano. Boleh daftar akaun remitano di https://remitano.com/my?ref=coinprofit
Secara ringkas mengenai CMF.
.

Dimiliki oleh, *Lifetime Technology (Thailand) Co., Ltd*
. ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญREGISTER NO. 0505560006411 THAILAND
ISP CLASS 1 LICENSE NO. NTC/MM/INT/ISP/I/012/2558๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ
. ๐ŸŒSyarikat mula beroperasi dari tahun 2005
.
. *Kekuatan syarikat*
1โƒฃ. Mempunyai syarikat Telekomunikasi di Thailand
.

2โƒฃ. Menjaga server IT untuk kerajaan Thailand
.

3โƒฃ. Menjaga sistem IT ketenteraan Thai
.

4โƒฃ. Supply tenaga elektrik utk Thai dalam teknologi solar
.

5โƒฃ. Buat blockchain wallet yg boleh simpan bitcoin dalam apps LINE - User LINE 500juta worldwide. Applikasi LINE adalah sama seperti Wechat...Whatsapp. .

Lifetime Technology berjaya dan dapat kepercayaan dari Syarikat LINE yang berasal dari Jepun untuk cipta Wallet Blockchain dan dijadikan sebagai apps pembayaran yg meluas di Asia.
.

6โƒฃ. Diberi kepercayaan untuk membuat coin digital utk kerajaan Thailand. Universal Currency - UNIT COIN
.

7โƒฃ. Diberi kepercayaan untuk membuat digital coin utk kerajaan Laos - Lawkip Digital - LKD
.

8โƒฃ. Cryptominingfarm - platform mining bitcoin. Up2date harini 800k seluruh dunia. Website value sahaja berharga Usd 120k. Tidak pernah gagal membayar BTC sejak 2014.
.

9โƒฃ. Syarikat juga membangunkan teknologi applikasi 3D.
.

Dengan projek2 yang dibangunkan kita dapat tahu kekuatan syarikat bernilai billion dollar.
. *Jadi terus maju bersama CMF* . ..sebuah platform untuk menjana berpuluh biji bitcoin setiap hari.
. ๐ŸŽ๐Ÿš€๐ŸŽ
Daftar free 
https://www.cryptominingfarm.io/signup/?referrer=5B0A8993BDAA0
.

Jom join CMF lombong btc terunggul sejak 2014 โ˜บโ˜บ
.

Boleh beli bitcoin dari trusted seller di remitano. Boleh daftar akaun remitano di https://remitano.com/my?ref=coinprofit
Secara ringkas mengenai CMF. . Dimiliki oleh, *Lifetime Technology (Thailand) Co., Ltd* . ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญREGISTER NO. 0505560006411 THAILAND ISP CLASS 1 LICENSE NO. NTC/MM/INT/ISP/I/012/2558๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ . ๐ŸŒSyarikat mula beroperasi dari tahun 2005 . . *Kekuatan syarikat* 1โƒฃ. Mempunyai syarikat Telekomunikasi di Thailand . 2โƒฃ. Menjaga server IT untuk kerajaan Thailand . 3โƒฃ. Menjaga sistem IT ketenteraan Thai . 4โƒฃ. Supply tenaga elektrik utk Thai dalam teknologi solar . 5โƒฃ. Buat blockchain wallet yg boleh simpan bitcoin dalam apps LINE - User LINE 500juta worldwide. Applikasi LINE adalah sama seperti Wechat...Whatsapp. . Lifetime Technology berjaya dan dapat kepercayaan dari Syarikat LINE yang berasal dari Jepun untuk cipta Wallet Blockchain dan dijadikan sebagai apps pembayaran yg meluas di Asia. . 6โƒฃ. Diberi kepercayaan untuk membuat coin digital utk kerajaan Thailand. Universal Currency - UNIT COIN . 7โƒฃ. Diberi kepercayaan untuk membuat digital coin utk kerajaan Laos - Lawkip Digital - LKD . 8โƒฃ. Cryptominingfarm - platform mining bitcoin. Up2date harini 800k seluruh dunia. Website value sahaja berharga Usd 120k. Tidak pernah gagal membayar BTC sejak 2014. . 9โƒฃ. Syarikat juga membangunkan teknologi applikasi 3D. . Dengan projek2 yang dibangunkan kita dapat tahu kekuatan syarikat bernilai billion dollar. . *Jadi terus maju bersama CMF* . ..sebuah platform untuk menjana berpuluh biji bitcoin setiap hari. . ๐ŸŽ๐Ÿš€๐ŸŽ Daftar free https://www.cryptominingfarm.io/signup/?referrer=5B0A8993BDAA0 . Jom join CMF lombong btc terunggul sejak 2014 โ˜บโ˜บ . Boleh beli bitcoin dari trusted seller di remitano. Boleh daftar akaun remitano di https://remitano.com/my?ref=coinprofit
Secara ringkas mengenai CMF.
.

Dimiliki oleh, *Lifetime Technology (Thailand) Co., Ltd*
. ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญREGISTER NO. 0505560006411 THAILAND
ISP CLASS 1 LICENSE NO. NTC/MM/INT/ISP/I/012/2558๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ
. ๐ŸŒSyarikat mula beroperasi dari tahun 2005
.
. *Kekuatan syarikat*
1โƒฃ. Mempunyai syarikat Telekomunikasi di Thailand
.

2โƒฃ. Menjaga server IT untuk kerajaan Thailand
.

3โƒฃ. Menjaga sistem IT ketenteraan Thai
.

4โƒฃ. Supply tenaga elektrik utk Thai dalam teknologi solar
.

5โƒฃ. Buat blockchain wallet yg boleh simpan bitcoin dalam apps LINE - User LINE 500juta worldwide. Applikasi LINE adalah sama seperti Wechat...Whatsapp. .

Lifetime Technology berjaya dan dapat kepercayaan dari Syarikat LINE yang berasal dari Jepun untuk cipta Wallet Blockchain dan dijadikan sebagai apps pembayaran yg meluas di Asia.
.

6โƒฃ. Diberi kepercayaan untuk membuat coin digital utk kerajaan Thailand. Universal Currency - UNIT COIN
.

7โƒฃ. Diberi kepercayaan untuk membuat digital coin utk kerajaan Laos - Lawkip Digital - LKD
.

8โƒฃ. Cryptominingfarm - platform mining bitcoin. Up2date harini 800k seluruh dunia. Website value sahaja berharga Usd 120k. Tidak pernah gagal membayar BTC sejak 2014.
.

9โƒฃ. Syarikat juga membangunkan teknologi applikasi 3D.
.

Dengan projek2 yang dibangunkan kita dapat tahu kekuatan syarikat bernilai billion dollar.
. *Jadi terus maju bersama CMF* . ..sebuah platform untuk menjana berpuluh biji bitcoin setiap hari.
. ๐ŸŽ๐Ÿš€๐ŸŽ
Daftar free 
https://www.cryptominingfarm.io/signup/?referrer=5B0A8993BDAA0
.

Jom join CMF lombong btc terunggul sejak 2014 โ˜บโ˜บ
.

Boleh beli bitcoin dari trusted seller di remitano. Boleh daftar akaun remitano di https://remitano.com/my?ref=coinprofit
Secara ringkas mengenai CMF. . Dimiliki oleh, *Lifetime Technology (Thailand) Co., Ltd* . ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญREGISTER NO. 0505560006411 THAILAND ISP CLASS 1 LICENSE NO. NTC/MM/INT/ISP/I/012/2558๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ . ๐ŸŒSyarikat mula beroperasi dari tahun 2005 . . *Kekuatan syarikat* 1โƒฃ. Mempunyai syarikat Telekomunikasi di Thailand . 2โƒฃ. Menjaga server IT untuk kerajaan Thailand . 3โƒฃ. Menjaga sistem IT ketenteraan Thai . 4โƒฃ. Supply tenaga elektrik utk Thai dalam teknologi solar . 5โƒฃ. Buat blockchain wallet yg boleh simpan bitcoin dalam apps LINE - User LINE 500juta worldwide. Applikasi LINE adalah sama seperti Wechat...Whatsapp. . Lifetime Technology berjaya dan dapat kepercayaan dari Syarikat LINE yang berasal dari Jepun untuk cipta Wallet Blockchain dan dijadikan sebagai apps pembayaran yg meluas di Asia. . 6โƒฃ. Diberi kepercayaan untuk membuat coin digital utk kerajaan Thailand. Universal Currency - UNIT COIN . 7โƒฃ. Diberi kepercayaan untuk membuat digital coin utk kerajaan Laos - Lawkip Digital - LKD . 8โƒฃ. Cryptominingfarm - platform mining bitcoin. Up2date harini 800k seluruh dunia. Website value sahaja berharga Usd 120k. Tidak pernah gagal membayar BTC sejak 2014. . 9โƒฃ. Syarikat juga membangunkan teknologi applikasi 3D. . Dengan projek2 yang dibangunkan kita dapat tahu kekuatan syarikat bernilai billion dollar. . *Jadi terus maju bersama CMF* . ..sebuah platform untuk menjana berpuluh biji bitcoin setiap hari. . ๐ŸŽ๐Ÿš€๐ŸŽ Daftar free https://www.cryptominingfarm.io/signup/?referrer=5B0A8993BDAA0 . Jom join CMF lombong btc terunggul sejak 2014 โ˜บโ˜บ . Boleh beli bitcoin dari trusted seller di remitano. Boleh daftar akaun remitano di https://remitano.com/my?ref=coinprofit
Settle dah cuti sis. Settle dah kenduri kawen so now kembali lah meng-open order uolls yg terpaksa sis hold order next week tu ya. Apa lagi? Order la skrg ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… #fooddeliverymelaka #foodmelaka #melakafood #melakafooddelivery #melakacake #melakadessert #melakatrip #melakaattraction
DOORGIFT UNTUK KAWAN-KAWAN.

Bila buat majlis tunang, kenduri aqiqah ke, or majlis kawin, untuk KAWAN-KAWAN, mesti kita nak bagi something yang special kannn? ๐Ÿ˜

Bagilah diorang BROWNIES macam ni. Simple tapi nampak exclusive. Kualiti TERBAIK. SEDAPPPPP. Yummyy!

Harga dari RM 3-RM 4.00/pax bergantung pada kuantiti dan jenis topping.

Kita bagi sekali 1 sudu comel siap ikat reben macam ni. Free sticker jika order 100 pax ke atas.

Minimum order 25 pax dan maksimum 120 pax.

Nak tahu lebih lanjut? Klik link kat bio ๐Ÿค—

#codsungaiudang #hantarantunang #doorgifttunang #hantarankawin 
#sayajualbiskut #biskutrayasedap #doorgiftaqiqah
#biskutrayamurah #vendormelaka #codmelaka
#melakafood #melakadessert #codbatuberendam #codbukitkatil #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #kuihraya #doorgiftmalaysia #doorgiftmelaka
#homemadecookies #homemadewithlove #deliciouscookies #homebaker #homebakery #brownieskedut #browniesmurah #browniessedap #butterscotchcookies #doorgiftbrownies
DOORGIFT UNTUK KAWAN-KAWAN. Bila buat majlis tunang, kenduri aqiqah ke, or majlis kawin, untuk KAWAN-KAWAN, mesti kita nak bagi something yang special kannn? ๐Ÿ˜ Bagilah diorang BROWNIES macam ni. Simple tapi nampak exclusive. Kualiti TERBAIK. SEDAPPPPP. Yummyy! Harga dari RM 3-RM 4.00/pax bergantung pada kuantiti dan jenis topping. Kita bagi sekali 1 sudu comel siap ikat reben macam ni. Free sticker jika order 100 pax ke atas. Minimum order 25 pax dan maksimum 120 pax. Nak tahu lebih lanjut? Klik link kat bio ๐Ÿค— #codsungaiudang  #hantarantunang  #doorgifttunang  #hantarankawin  #sayajualbiskut  #biskutrayasedap  #doorgiftaqiqah  #biskutrayamurah  #vendormelaka  #codmelaka  #melakafood  #melakadessert  #codbatuberendam  #codbukitkatil  #doorgiftmurah  #doorgiftkahwin  #kuihraya  #doorgiftmalaysia  #doorgiftmelaka  #homemadecookies  #homemadewithlove  #deliciouscookies  #homebaker  #homebakery  #brownieskedut  #browniesmurah  #browniessedap  #butterscotchcookies  #doorgiftbrownies 
Choc Cake | Shila Roy

Thank u dik xjemu order ๐Ÿ˜˜
Tema ManUtd.
Gigih jgk la nk buat design ni.
Nsb baik akk fan ManUtd jgk haha ๐Ÿ˜‚

#chocolatecake #choccake #kekcoklat  #choccupcakes #chocolatecupcakes #cupcakecoklat #fondant #manchesterunitedcake #kekharijadi #kekharilahir #birthdaycake #hantaran #weddingcake #kekkahwin #engagementcake #kektunang #instacake #chocolate #butter #homemade #melakakek #melakadessert #sayajualkek
Choc Cake | Shila Roy

Thank u dik xjemu order ๐Ÿ˜˜
Tema ManUtd.
Gigih jgk la nk buat design ni.
Nsb baik akk fan ManUtd jgk haha ๐Ÿ˜‚

#chocolatecake #choccake #kekcoklat  #choccupcakes #chocolatecupcakes #cupcakecoklat #fondant #manchesterunitedcake #kekharijadi #kekharilahir #birthdaycake #hantaran #weddingcake #kekkahwin #engagementcake #kektunang #instacake #chocolate #butter #homemade #melakakek #melakadessert #sayajualkek
Bubble balloon with customized sticker wording !

Terima kasih kerana mengunakan khidmat mbfb
.
> No 56, jalan tu 2, taman tasik utama Ayer keroh .
> su972, jalan bandar baru 11, taman bandar baru, masjid tanah

Harga ISTIMEWA Untuk planner !

Open 10.30 am - 5.30 pm
Closed every Monday

#bubbleballoonmbfb

#partyshopmelaka 
#partyshopmalaysia 
#belonhelium
#sayajualbelonhelium
#eventplannermelaka 
#eventplannermalaysia 
#eventplanner 
#ejenkejutan
#ejenkejutanmelaka
#surpriseplanner
#surpriseplannermelaka
#melakaflorist
#belonmelaka
#balloonmelaka
#belonayerkeroh
#kekmelaka
#keksedapmelaka
#melakapremiumoutlet
#heliummelaka
#kolejyayasansaad
#melakacake
#melakakek
#melakadessert
#melakacafe
#tiktokmalaysia
#uitmmelaka
#uitmlendu
#mybigfatballoon
#bubbleballoonmelaka
Bubble balloon with customized sticker wording ! Terima kasih kerana mengunakan khidmat mbfb . > No 56, jalan tu 2, taman tasik utama Ayer keroh . > su972, jalan bandar baru 11, taman bandar baru, masjid tanah Harga ISTIMEWA Untuk planner ! Open 10.30 am - 5.30 pm Closed every Monday #bubbleballoonmbfb  #partyshopmelaka  #partyshopmalaysia  #belonhelium  #sayajualbelonhelium  #eventplannermelaka  #eventplannermalaysia  #eventplanner  #ejenkejutan  #ejenkejutanmelaka  #surpriseplanner  #surpriseplannermelaka  #melakaflorist  #belonmelaka  #balloonmelaka  #belonayerkeroh  #kekmelaka  #keksedapmelaka  #melakapremiumoutlet  #heliummelaka  #kolejyayasansaad  #melakacake  #melakakek  #melakadessert  #melakacafe  #tiktokmalaysia  #uitmmelaka  #uitmlendu  #mybigfatballoon  #bubbleballoonmelaka 
Bila usia meningkat, kebanyakan warga emas memang tak gemar benda-benda manis ni kan.

Alhamdulillah, mak ayah adik ni, SUKA dengan brownies kami. Siap nak repeat lagi sekali bulan 10 nanti ๐Ÿค—

#codsungaiudang #hantarantunang #doorgifttunang #hantarankawin 
#sayajualbiskut #biskutrayasedap #doorgiftaqiqah
#biskutrayamurah #vendormelaka #codmelaka
#melakafood #melakadessert #codbatuberendam #codbukitkatil #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #kuihraya #doorgiftmalaysia #doorgiftmelaka
#homemadecookies #homemadewithlove #deliciouscookies #homebaker #homebakery #brownieskedut #browniesmurah #browniessedap #butterscotchcookies #doorgiftbrownies
Bila usia meningkat, kebanyakan warga emas memang tak gemar benda-benda manis ni kan. Alhamdulillah, mak ayah adik ni, SUKA dengan brownies kami. Siap nak repeat lagi sekali bulan 10 nanti ๐Ÿค— #codsungaiudang  #hantarantunang  #doorgifttunang  #hantarankawin  #sayajualbiskut  #biskutrayasedap  #doorgiftaqiqah  #biskutrayamurah  #vendormelaka  #codmelaka  #melakafood  #melakadessert  #codbatuberendam  #codbukitkatil  #doorgiftmurah  #doorgiftkahwin  #kuihraya  #doorgiftmalaysia  #doorgiftmelaka  #homemadecookies  #homemadewithlove  #deliciouscookies  #homebaker  #homebakery  #brownieskedut  #browniesmurah  #browniessedap  #butterscotchcookies  #doorgiftbrownies 
Chocolate cupcake for Dulang Hantaran ๐Ÿ’œ Thank you so much!
.
Untuk deco macam ni uolls boleh pilih sama ada nak simple atau nak cecantik gini ๐Ÿค—
.
Untuk pertanyaan & order boleh direct ws ๐Ÿ˜˜
#rasabyrose #spongecake #cupcake #cupcakehantaran #hantarankek #dulanghantaran #kekspan #melakacupcake #cupcakesedap #melakabakers #melakadessert #bukitbaru .
Sedang cari door gift untuk kenduri AQIQAH? Majlis NIKAH atau TUNANG?

Jom order pakej DOOR GIFT PREMIUM dari kami ๐Ÿ˜Š

Harga dari RM 3-RM 4.50/pax bergantung pada kuantiti dan jenis topping.

Kita bagi sekali 1 sudu comel siap ikat reben macam ni. Free sticker jika order 100 pax ke atas.

Dulu, minimum order 50 pax. Kini atas permintaan, kami turunkan kepada minimum 25 pax dan maksimum 120 pax. Kami tak buat banyak sebab kekurangan man power dan nak jaga kualiti brownies.

Nak tahu lebih lanjut? Klik link kat bio.

#codsungaiudang #hantarantunang #doorgifttunang #hantarankawin 
#sayajualbiskut #biskutrayasedap #doorgiftaqiqah
#biskutrayamurah #vendormelaka #codmelaka
#melakafood #melakadessert #codbatuberendam #codbukitkatil #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #kuihraya #doorgiftmalaysia #doorgiftmelaka
#homemadecookies #homemadewithlove #deliciouscookies #homebaker #homebakery #brownieskedut #browniesmurah #browniessedap #butterscotchcookies #doorgiftbrownies
Sedang cari door gift untuk kenduri AQIQAH? Majlis NIKAH atau TUNANG? Jom order pakej DOOR GIFT PREMIUM dari kami ๐Ÿ˜Š Harga dari RM 3-RM 4.50/pax bergantung pada kuantiti dan jenis topping. Kita bagi sekali 1 sudu comel siap ikat reben macam ni. Free sticker jika order 100 pax ke atas. Dulu, minimum order 50 pax. Kini atas permintaan, kami turunkan kepada minimum 25 pax dan maksimum 120 pax. Kami tak buat banyak sebab kekurangan man power dan nak jaga kualiti brownies. Nak tahu lebih lanjut? Klik link kat bio. #codsungaiudang  #hantarantunang  #doorgifttunang  #hantarankawin  #sayajualbiskut  #biskutrayasedap  #doorgiftaqiqah  #biskutrayamurah  #vendormelaka  #codmelaka  #melakafood  #melakadessert  #codbatuberendam  #codbukitkatil  #doorgiftmurah  #doorgiftkahwin  #kuihraya  #doorgiftmalaysia  #doorgiftmelaka  #homemadecookies  #homemadewithlove  #deliciouscookies  #homebaker  #homebakery  #brownieskedut  #browniesmurah  #browniessedap  #butterscotchcookies  #doorgiftbrownies 
ARSYA SERUM
bebaskan kulit dari masalah
๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ
โ€ขKulit kusam โ€ขBerjeragat
โ€ขKulit jerawat
โ€ขKedutan halus
โ€ขBintik hitam
โ€ขParut degil
.
H a r g a : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY )
.
Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee )
.
#melakavendor#melakafood#melakapeople#melakabutik#melakacafe#melakaboutique#melakatrip#melakavendorbutik#melakabutikvendor#melakaunited#melakabutikconcept#melakatengah#melakadessert#melakariver#melakawantedvendor#melakavendorwanted#melakavendorneeded#melakawedding#melakaphotographer#melakadyxy#melakaboutiqueconcept#melakabandarayabersejarah#melakasentral#melakaainaaserum#shakleemelaka#muamelaka#vendormelaka#melakaflorist#dyxymelaka#melakarivercruise
ARSYA SERUM bebaskan kulit dari masalah ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ โ€ขKulit kusam โ€ขBerjeragat โ€ขKulit jerawat โ€ขKedutan halus โ€ขBintik hitam โ€ขParut degil . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #melakavendor #melakafood #melakapeople #melakabutik #melakacafe #melakaboutique #melakatrip #melakavendorbutik #melakabutikvendor #melakaunited #melakabutikconcept #melakatengah #melakadessert #melakariver #melakawantedvendor #melakavendorwanted #melakavendorneeded #melakawedding #melakaphotographer #melakadyxy #melakaboutiqueconcept #melakabandarayabersejarah #melakasentral #melakaainaaserum #shakleemelaka #muamelaka #vendormelaka #melakaflorist #dyxymelaka #melakarivercruise 
ARSYA SERUM
bebaskan kulit dari masalah
๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ
โ€ขKulit kusam โ€ขBerjeragat
โ€ขKulit jerawat
โ€ขKedutan halus
โ€ขBintik hitam
โ€ขParut degil
.
H a r g a : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY )
.
Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee )
.
#melakavendor#melakafood#melakapeople#melakabutik#melakacafe#melakaboutique#melakatrip#melakavendorbutik#melakabutikvendor#melakaunited#melakabutikconcept#melakatengah#melakadessert#melakariver#melakawantedvendor#melakavendorwanted#melakavendorneeded#melakawedding#melakaphotographer#melakadyxy#melakaboutiqueconcept#melakabandarayabersejarah#melakasentral#melakaainaaserum#shakleemelaka#muamelaka#vendormelaka#melakaflorist#dyxymelaka#melakarivercruise
ARSYA SERUM bebaskan kulit dari masalah ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ โ€ขKulit kusam โ€ขBerjeragat โ€ขKulit jerawat โ€ขKedutan halus โ€ขBintik hitam โ€ขParut degil . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #melakavendor #melakafood #melakapeople #melakabutik #melakacafe #melakaboutique #melakatrip #melakavendorbutik #melakabutikvendor #melakaunited #melakabutikconcept #melakatengah #melakadessert #melakariver #melakawantedvendor #melakavendorwanted #melakavendorneeded #melakawedding #melakaphotographer #melakadyxy #melakaboutiqueconcept #melakabandarayabersejarah #melakasentral #melakaainaaserum #shakleemelaka #muamelaka #vendormelaka #melakaflorist #dyxymelaka #melakarivercruise 
Carrot Walnut | Acik Leha
.
Thank u acik sudi order ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Utk jamu sedara mara

#carrotwalnut #keklobak #carrotcake #birthdaycake #kekharijadi #kekharilahir #weddingcake #kekkahwin #kekhantaran #instacake #creamcheese #carrot #melakadessert #melakakek #homemade #sayajualkek
Red Velvet .
Thank u Acik sudi order.
Utk jamu sedara mara ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
#redvelvet #rv #rvc #birthdaycake #kekharijadi #kekharilahir #instacake #butter #creamcheese #fondant #gumpaste #melakabakers #melakadessert #melakacake #sayajualkek #homemade
Tq Aida @aida_nby & Kak ati #brownieskedut #brownies #melaka #kekmelaka #melakadessert #butterspatula .
.
Whatsapp 0104005848 to order
ARSYA SERUM
bebaskan kulit dari masalah
๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ
โ€ขKulit kusam โ€ขBerjeragat
โ€ขKulit jerawat
โ€ขKedutan halus
โ€ขBintik hitam
โ€ขParut degil
.
H a r g a : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY )
.
Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee )
.
#melakavendor#melakafood#melakapeople#melakabutik#melakacafe#melakaboutique#melakatrip#melakavendorbutik#melakabutikvendor#melakaunited#melakabutikconcept#melakatengah#melakadessert#melakariver#melakawantedvendor#melakavendorwanted#melakavendorneeded#melakawedding#melakaphotographer#melakadyxy#melakaboutiqueconcept#melakabandarayabersejarah#melakasentral#melakaainaaserum#shakleemelaka#muamelaka#vendormelaka#melakaflorist#dyxymelaka#melakarivercruise
ARSYA SERUM bebaskan kulit dari masalah ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ โ€ขKulit kusam โ€ขBerjeragat โ€ขKulit jerawat โ€ขKedutan halus โ€ขBintik hitam โ€ขParut degil . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #melakavendor #melakafood #melakapeople #melakabutik #melakacafe #melakaboutique #melakatrip #melakavendorbutik #melakabutikvendor #melakaunited #melakabutikconcept #melakatengah #melakadessert #melakariver #melakawantedvendor #melakavendorwanted #melakavendorneeded #melakawedding #melakaphotographer #melakadyxy #melakaboutiqueconcept #melakabandarayabersejarah #melakasentral #melakaainaaserum #shakleemelaka #muamelaka #vendormelaka #melakaflorist #dyxymelaka #melakarivercruise 
ARSYA SERUM
bebaskan kulit dari masalah
๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ
โ€ขKulit kusam โ€ขBerjeragat
โ€ขKulit jerawat
โ€ขKedutan halus
โ€ขBintik hitam
โ€ขParut degil
.
H a r g a : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY )
.
Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee )
.
#melakavendor#melakafood#melakapeople#melakabutik#melakacafe#melakaboutique#melakatrip#melakavendorbutik#melakabutikvendor#melakaunited#melakabutikconcept#melakatengah#melakadessert#melakariver#melakawantedvendor#melakavendorwanted#melakavendorneeded#melakawedding#melakaphotographer#melakadyxy#melakaboutiqueconcept#melakabandarayabersejarah#melakasentral#melakaainaaserum#shakleemelaka#muamelaka#vendormelaka#melakaflorist#dyxymelaka#melakarivercruise
ARSYA SERUM bebaskan kulit dari masalah ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ โ€ขKulit kusam โ€ขBerjeragat โ€ขKulit jerawat โ€ขKedutan halus โ€ขBintik hitam โ€ขParut degil . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #melakavendor #melakafood #melakapeople #melakabutik #melakacafe #melakaboutique #melakatrip #melakavendorbutik #melakabutikvendor #melakaunited #melakabutikconcept #melakatengah #melakadessert #melakariver #melakawantedvendor #melakavendorwanted #melakavendorneeded #melakawedding #melakaphotographer #melakadyxy #melakaboutiqueconcept #melakabandarayabersejarah #melakasentral #melakaainaaserum #shakleemelaka #muamelaka #vendormelaka #melakaflorist #dyxymelaka #melakarivercruise 
ARSYA SERUM
bebaskan kulit dari masalah
๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ
โ€ขKulit kusam โ€ขBerjeragat
โ€ขKulit jerawat
โ€ขKedutan halus
โ€ขBintik hitam
โ€ขParut degil
.
H a r g a : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY )
.
Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee )
.
#melakavendor#melakafood#melakapeople#melakabutik#melakacafe#melakaboutique#melakatrip#melakavendorbutik#melakabutikvendor#melakaunited#melakabutikconcept#melakatengah#melakadessert#melakariver#melakawantedvendor#melakavendorwanted#melakavendorneeded#melakawedding#melakaphotographer#melakadyxy#melakaboutiqueconcept#melakabandarayabersejarah#melakasentral#melakaainaaserum#shakleemelaka#muamelaka#vendormelaka#melakaflorist#dyxymelaka#melakarivercruise
ARSYA SERUM bebaskan kulit dari masalah ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ โ€ขKulit kusam โ€ขBerjeragat โ€ขKulit jerawat โ€ขKedutan halus โ€ขBintik hitam โ€ขParut degil . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #melakavendor #melakafood #melakapeople #melakabutik #melakacafe #melakaboutique #melakatrip #melakavendorbutik #melakabutikvendor #melakaunited #melakabutikconcept #melakatengah #melakadessert #melakariver #melakawantedvendor #melakavendorwanted #melakavendorneeded #melakawedding #melakaphotographer #melakadyxy #melakaboutiqueconcept #melakabandarayabersejarah #melakasentral #melakaainaaserum #shakleemelaka #muamelaka #vendormelaka #melakaflorist #dyxymelaka #melakarivercruise 
Cunnnn pulak tengok view dari atas. Kan kan ๐Ÿ˜œ
.
.

Korang nak tempah macam ni? Bagi tahu awal tau. Senang nak rembat stoberi dekat soping ๐Ÿ˜‚ *Tempahan untuk 27-30 September CLOSE. 
#kekbirthday #codayerkeroh #codmitc #codbukitkatil 
#hantarankawin #biskutrayasedap #terapiinstagram
#biskutrayamurah #aurainsta #codmelaka
#melakafood #melakadessert #cookies๐Ÿช #cookiesmurah #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #kuihraya #doorgiftmalaysia #doorgiftmelaka
#homemadecookies #homemadewithlove #hantarantunang #homebaker #browniesmelaka #brownieskedut #browniesmurah #browniessedap #butterscotchcookies #doorgiftbrownies
Cunnnn pulak tengok view dari atas. Kan kan ๐Ÿ˜œ . . Korang nak tempah macam ni? Bagi tahu awal tau. Senang nak rembat stoberi dekat soping ๐Ÿ˜‚ *Tempahan untuk 27-30 September CLOSE. #kekbirthday  #codayerkeroh  #codmitc  #codbukitkatil  #hantarankawin  #biskutrayasedap  #terapiinstagram  #biskutrayamurah  #aurainsta  #codmelaka  #melakafood  #melakadessert  #cookies ๐Ÿช #cookiesmurah  #doorgiftmurah  #doorgiftkahwin  #kuihraya  #doorgiftmalaysia  #doorgiftmelaka  #homemadecookies  #homemadewithlove  #hantarantunang  #homebaker  #browniesmelaka  #brownieskedut  #browniesmurah  #browniessedap  #butterscotchcookies  #doorgiftbrownies 
Majlis Hari Lahir 
Dear Turn 1 
Mickey Mouse 
Pakej Chocolate Fountain A
Foc Summy
extra Balloon 
extra cup
extra grape
Alhamdulillah ... semoga membesar dengan sihat diberikan Kesihatan yg Baik, Rezeki yg Luas... Thanks Sis๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Semoga sis happy dgn design ni ... Semoga berjumpa lagi ... #candymelaka #candybuffetmelaka #melakafood #melakatengah 
#creampuffmelaka #dessertmelaka  #apampolkodot #mickeymouse #biskutmelaka #melakadessert #melakacandybuffet
cinnamon roll with cream cheese topping, pecan & butterscotch sauce! โค๏ธ#anislicious #melaka #kekmelaka #melakakek #melakafood #melakadessert #cinnamonrolls #bakermelaka #melakafood #dessertmelaka #fooddeliverymelaka
OYATSU is always ready to serve you with cool and refreshing healthy desserts๐ŸงCheck out our new menu today! #melakadessert #melakafood #melakatrip #melakacafe #japanesefood #japanesecafe #japanesesweets #cendol #coffeejelly #matchapudding
Ni adik Tasnim punya. Nak bawa balik Terengganu. Amacam? Cun dak? Hehehe.

Korang bila pulak nak try brownies letop akak ni? Akak tak sabar nak bake kan brownies untuk awak ๐Ÿ˜

27-29 September order close. Meh lekaih book brownies dengan akak. Nyesal nanti tak cuba. Confirm sedap tau. Hehehe

Klik link kat bio ea ๐Ÿ˜‰

#biskutraya #codayerkeroh #codmitc #codbukitkatil 
#hantarankawin #biskutrayasedap #terapiinstagram
#biskutrayamurah #aurainsta #codmelaka
#melakafood #melakadessert #cookies๐Ÿช #cookiesmurah #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #kuihraya #doorgiftmalaysia #doorgiftmelaka
#homemadecookies #homemadewithlove #hantarantunang #homebaker #browniesmelaka #brownieskedut #browniesmurah #browniessedap #butterscotchcookies #doorgiftbrownies
Ni adik Tasnim punya. Nak bawa balik Terengganu. Amacam? Cun dak? Hehehe. Korang bila pulak nak try brownies letop akak ni? Akak tak sabar nak bake kan brownies untuk awak ๐Ÿ˜ 27-29 September order close. Meh lekaih book brownies dengan akak. Nyesal nanti tak cuba. Confirm sedap tau. Hehehe Klik link kat bio ea ๐Ÿ˜‰ #biskutraya  #codayerkeroh  #codmitc  #codbukitkatil  #hantarankawin  #biskutrayasedap  #terapiinstagram  #biskutrayamurah  #aurainsta  #codmelaka  #melakafood  #melakadessert  #cookies ๐Ÿช #cookiesmurah  #doorgiftmurah  #doorgiftkahwin  #kuihraya  #doorgiftmalaysia  #doorgiftmelaka  #homemadecookies  #homemadewithlove  #hantarantunang  #homebaker  #browniesmelaka  #brownieskedut  #browniesmurah  #browniessedap  #butterscotchcookies  #doorgiftbrownies 
ARSYA SERUM
bebaskan kulit dari masalah
๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ
โ€ขKulit kusam โ€ขBerjeragat
โ€ขKulit jerawat
โ€ขKedutan halus
โ€ขBintik hitam
โ€ขParut degil
.
H a r g a : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY )
.
Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee )
.
#melakavendor#melakafood#melakapeople#melakabutik#melakacafe#melakaboutique#melakatrip#melakavendorbutik#melakabutikvendor#melakaunited#melakabutikconcept#melakatengah#melakadessert#melakariver#melakawantedvendor#melakavendorwanted#melakavendorneeded#melakawedding#melakaphotographer#melakadyxy#melakaboutiqueconcept#melakabandarayabersejarah#melakasentral#melakaainaaserum#shakleemelaka#muamelaka#vendormelaka#melakaflorist#dyxymelaka#melakarivercruise
ARSYA SERUM bebaskan kulit dari masalah ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ โ€ขKulit kusam โ€ขBerjeragat โ€ขKulit jerawat โ€ขKedutan halus โ€ขBintik hitam โ€ขParut degil . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #melakavendor #melakafood #melakapeople #melakabutik #melakacafe #melakaboutique #melakatrip #melakavendorbutik #melakabutikvendor #melakaunited #melakabutikconcept #melakatengah #melakadessert #melakariver #melakawantedvendor #melakavendorwanted #melakavendorneeded #melakawedding #melakaphotographer #melakadyxy #melakaboutiqueconcept #melakabandarayabersejarah #melakasentral #melakaainaaserum #shakleemelaka #muamelaka #vendormelaka #melakaflorist #dyxymelaka #melakarivercruise 
ARSYA SERUM
bebaskan kulit dari masalah
๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ
โ€ขKulit kusam โ€ขBerjeragat
โ€ขKulit jerawat
โ€ขKedutan halus
โ€ขBintik hitam
โ€ขParut degil
.
H a r g a : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY )
.
Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee )
.
#melakavendor#melakafood#melakapeople#melakabutik#melakacafe#melakaboutique#melakatrip#melakavendorbutik#melakabutikvendor#melakaunited#melakabutikconcept#melakatengah#melakadessert#melakariver#melakawantedvendor#melakavendorwanted#melakavendorneeded#melakawedding#melakaphotographer#melakadyxy#melakaboutiqueconcept#melakabandarayabersejarah#melakasentral#melakaainaaserum#shakleemelaka#muamelaka#vendormelaka#melakaflorist#dyxymelaka#melakarivercruise
ARSYA SERUM bebaskan kulit dari masalah ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ๐Ÿ™…๐Ÿผ โ€ขKulit kusam โ€ขBerjeragat โ€ขKulit jerawat โ€ขKedutan halus โ€ขBintik hitam โ€ขParut degil . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #melakavendor #melakafood #melakapeople #melakabutik #melakacafe #melakaboutique #melakatrip #melakavendorbutik #melakabutikvendor #melakaunited #melakabutikconcept #melakatengah #melakadessert #melakariver #melakawantedvendor #melakavendorwanted #melakavendorneeded #melakawedding #melakaphotographer #melakadyxy #melakaboutiqueconcept #melakabandarayabersejarah #melakasentral #melakaainaaserum #shakleemelaka #muamelaka #vendormelaka #melakaflorist #dyxymelaka #melakarivercruise 
Pandan sponge cake ordered by Mai for Dulang Hantaran โค๏ธ Thank you soo much Mai! ๐Ÿ’•
.
#rasabyrose #spongecake #cupcake #cupcakehantaran #hantarankek #dulanghantaran #kekspan #melakacupcake #cupcakesedap #melakabakers #melakadessert #bukitbaru .
Special untuk besday ayah katenye. Alhamdulillah. Terima kasih order dengan @melaka_homebaker. Moga memenuhi cita rasa.

Akak doakan moga-moga ayah awak sihat, bahagia dunia akhirat. Aamiin
.
.
Korang nak tempah macam ni? Meh roger kami. Klik je link kat bio tu ๐Ÿ˜‰

#biskutraya #codayerkeroh #codmitc #codbukitkatil 
#hantarankawin #biskutrayasedap #terapiinstagram
#biskutrayamurah #aurainsta #codmelaka
#melakafood #melakadessert #cookies๐Ÿช #cookiesmurah #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #kuihraya #doorgiftmalaysia #doorgiftmelaka
#homemadecookies #homemadewithlove #hantarantunang #homebaker #browniesmelaka #brownieskedut #browniesmurah #browniessedap #butterscotchcookies #doorgiftbrownies
Special untuk besday ayah katenye. Alhamdulillah. Terima kasih order dengan @melaka_homebaker. Moga memenuhi cita rasa. Akak doakan moga-moga ayah awak sihat, bahagia dunia akhirat. Aamiin . . Korang nak tempah macam ni? Meh roger kami. Klik je link kat bio tu ๐Ÿ˜‰ #biskutraya  #codayerkeroh  #codmitc  #codbukitkatil  #hantarankawin  #biskutrayasedap  #terapiinstagram  #biskutrayamurah  #aurainsta  #codmelaka  #melakafood  #melakadessert  #cookies ๐Ÿช #cookiesmurah  #doorgiftmurah  #doorgiftkahwin  #kuihraya  #doorgiftmalaysia  #doorgiftmelaka  #homemadecookies  #homemadewithlove  #hantarantunang  #homebaker  #browniesmelaka  #brownieskedut  #browniesmurah  #browniessedap  #butterscotchcookies  #doorgiftbrownies