an online Instagram web viewer

#melakadessert medias

Photos

小時候的記憶
小時候的習慣和喜歡
成長後的我們 
會不會還繼續追尋
.
我不曉得別人
但我是個懷舊的人
小時候陪我成長的 至今我還喜歡
.
我知道 人終歸要長大
帶著無怨的心情慢慢長大
尋根到底 成長還是一種幸福🍁
.
#igdaily #igmalaysia #igersoftheday #ig_photooftheday #instagram #malaccan #melaka #malaysianblogger #malaysiablogger #bloggermalaysia #blogger #melakafood #melakadessert #foodie #foody #food #melakastreet #cendol #cendolmelaka #childhoodmemories #childhood #jeanskirt #jeanslovers #melakatourism #melakatour #melakatengah #eatguide #部落客 #大馬部落客 #博客
小時候的記憶 小時候的習慣和喜歡 成長後的我們 會不會還繼續追尋 . 我不曉得別人 但我是個懷舊的人 小時候陪我成長的 至今我還喜歡 . 我知道 人終歸要長大 帶著無怨的心情慢慢長大 尋根到底 成長還是一種幸福🍁 . #igdaily  #igmalaysia  #igersoftheday  #ig_photooftheday  #instagram  #malaccan  #melaka  #malaysianblogger  #malaysiablogger  #bloggermalaysia  #blogger  #melakafood  #melakadessert  #foodie  #foody  #food  #melakastreet  #cendol  #cendolmelaka  #childhoodmemories  #childhood  #jeanskirt  #jeanslovers  #melakatourism  #melakatour  #melakatengah  #eatguide  #部落客  #大馬部落客  #博客 
Thank you guys datang ke Billionaires ☺
.
Korang yang lain jom la datang!!
macam-macam event korang boleh buat dekat Billionaires!!
.
Nak buat Reunion ? 
Jamuan Akhir Tahun ? 
Jamuan Perpisahan ? 
Gathering ?
Meeting ?
Birthday Party ? 
Anniversary ?
.
Haaaaaa...tak payah pening - pening nak fikir !
Datang dekat Billionaires Concept Cuisine confirm selesai masalah !!
.
Korang confirm puas hati punya la!
Dekat Billionaires ni ada ruang khas tau !
Boleh muat sehingga 60 orang...
.
Korang confirm puas hati ! 
Dah ramai yang rasa, ramai juga yang datang semula !
.
Kongsikan rasa nikmat kelazatan di Billionaires Concept Cuisine...
.
Jangan lupa juga set date untuk datang ke "Billionaires Concept Cuisine"
.
Sebarang pertanyaan dan tempahan, sila hubungi
☎ En. Fiq 013 2018282
Atau tekan link whatsapp di bawah
📱http://billionairesmelaka.wasap.my/
Instagram : https://www.instagram.com/billionairesconceptcuisine/

#desserttable
#desserttime
#dessertlover
#instadessert
#dessertoftheday
#dessertdate
#sweetdesssert
#grilling
#grillchicken
#grilltime
#mesinkopi
#mixgrilled
#anakkopi
#sukakopi
#sajianbarat
#italianfood
#melakadessert
#dailyfood
#onlyinmelaka
Thank you guys datang ke Billionaires ☺ . Korang yang lain jom la datang!! macam-macam event korang boleh buat dekat Billionaires!! . Nak buat Reunion ? Jamuan Akhir Tahun ? Jamuan Perpisahan ? Gathering ? Meeting ? Birthday Party ? Anniversary ? . Haaaaaa...tak payah pening - pening nak fikir ! Datang dekat Billionaires Concept Cuisine confirm selesai masalah !! . Korang confirm puas hati punya la! Dekat Billionaires ni ada ruang khas tau ! Boleh muat sehingga 60 orang... . Korang confirm puas hati ! Dah ramai yang rasa, ramai juga yang datang semula ! . Kongsikan rasa nikmat kelazatan di Billionaires Concept Cuisine... . Jangan lupa juga set date untuk datang ke "Billionaires Concept Cuisine" . Sebarang pertanyaan dan tempahan, sila hubungi ☎ En. Fiq 013 2018282 Atau tekan link whatsapp di bawah 📱http://billionairesmelaka.wasap.my/ Instagram : https://www.instagram.com/billionairesconceptcuisine/ #desserttable  #desserttime  #dessertlover  #instadessert  #dessertoftheday  #dessertdate  #sweetdesssert  #grilling  #grillchicken  #grilltime  #mesinkopi  #mixgrilled  #anakkopi  #sukakopi  #sajianbarat  #italianfood  #melakadessert  #dailyfood  #onlyinmelaka 
Red Velvet | Kak Zullifah.
.
Thank u kak sudi order.
Utk birthday boy Syafiq Sumboy😘😘
.
#redvelvet #rv #rvc #birthdaycake #kekharijadi #kekharilahir #mobilelegendsscake #kekmobilelegends #instacake #butter #creamcheese #fondant  #melakabakers #melakadessert #melakacake #sayajualkek #homemade
Red Velvet | Kak Zullifah.
.
Thank u kak sudi order.
Utk birthday boy Syafiq Sumboy😘😘
.
#redvelvet #rv #rvc #birthdaycake #kekharijadi #kekharilahir #mobilelegendsscake #kekmobilelegends #instacake #butter #creamcheese #fondant  #melakabakers #melakadessert #melakacake #sayajualkek #homemade
TQ Aini 😍 ordered #redvelvet #cake for #birthday #premiumcake #foodgram #foodporn #melaka #melakadessert #butterspatula
.
Nak order kek macam ni mesti order awal 10hari.
WhatsApp directly to +60104005848
Harga kek rm1++
Cream cheese frosting + coating
❤ ya!
ANDA INGIN MEMILIKI BITCOIN SETIAP HARI❓MENJADI JUTAWAN DALAM MASA 1-3 TAHUN❓.
+
.
🎯World Rank 1st Cloud Mining Btc 🎯Free 50 GHS 🙂Modal 0.008btc RM270
📈Capai 0.13btc /day dlm 13 bln
💖15% Affiliate Bonus
💖Mula dr 2014
🖱️Nak details klik⏬
http://nak.la/KayaKripto
http://nak.la/KayaKripto
+
+
😘 Rasailah limpahan *BITCOIN* setiap hari dengan melombong (mining) bersama * Crypto Mining Farm* CMF yg beroperasi sejak *2014* tanpa gagal utk withdraw.
.
.
Dengan hanya membeli GHs/Hash Power anda terpaksa menerima muntahan *BITCOIN* walau anda xnak. .
+
Dengan memiliki *BITCOIN* pasti bisa mengubah hidup anda, menyelesaikan hutang piutang anda dan menambah aset anda. Bitcoin merupakan *matawang digital* paling mahal ketika ini💪💪💪.
.
+
You alls x nak ke hidup bebas hutang, kaya, aset bertimbun2, mengerjakan haji diusia muda. Masih belum terlambat untuk anda memiliki dan menyimpan *BITCOIN* sebagai aset anda utk kesenangan kemudian hari❗
.
+
✅ Di CMF kami tiada Marketing plan yang rumit, kami hanya affiliate. Yang mana anda perkenalkan CMF kepada orang ramai melalui link anda secara online, anda dibayar bonus dlm bentuk Hashrate (GHS) . Jika anda tidak perkenalkan CMF kepada sekalipun pun anda tetap diberi bayaran keuntungan melalui kontrak yg anda langgan. .. Jangan biarkan diri anda ketinggalan dlm dunia digital
.
+
*Bertindak Sekarang‼* Mari register *FREE* disini Daftar free 
https://www.cryptominingfarm.io/signup/?referrer=5B0A8993BDAA0

Klik link bio profile
🖱️Nak details klik⏬
http://nak.la/KayaKripto
http://nak.la/KayaKripto
ANDA INGIN MEMILIKI BITCOIN SETIAP HARI❓MENJADI JUTAWAN DALAM MASA 1-3 TAHUN❓. + . 🎯World Rank 1st Cloud Mining Btc 🎯Free 50 GHS 🙂Modal 0.008btc RM270 📈Capai 0.13btc /day dlm 13 bln 💖15% Affiliate Bonus 💖Mula dr 2014 🖱️Nak details klik⏬ http://nak.la/KayaKripto http://nak.la/KayaKripto + + 😘 Rasailah limpahan *BITCOIN* setiap hari dengan melombong (mining) bersama * Crypto Mining Farm* CMF yg beroperasi sejak *2014* tanpa gagal utk withdraw. . . Dengan hanya membeli GHs/Hash Power anda terpaksa menerima muntahan *BITCOIN* walau anda xnak. . + Dengan memiliki *BITCOIN* pasti bisa mengubah hidup anda, menyelesaikan hutang piutang anda dan menambah aset anda. Bitcoin merupakan *matawang digital* paling mahal ketika ini💪💪💪. . + You alls x nak ke hidup bebas hutang, kaya, aset bertimbun2, mengerjakan haji diusia muda. Masih belum terlambat untuk anda memiliki dan menyimpan *BITCOIN* sebagai aset anda utk kesenangan kemudian hari❗ . + ✅ Di CMF kami tiada Marketing plan yang rumit, kami hanya affiliate. Yang mana anda perkenalkan CMF kepada orang ramai melalui link anda secara online, anda dibayar bonus dlm bentuk Hashrate (GHS) . Jika anda tidak perkenalkan CMF kepada sekalipun pun anda tetap diberi bayaran keuntungan melalui kontrak yg anda langgan. .. Jangan biarkan diri anda ketinggalan dlm dunia digital . + *Bertindak Sekarang‼* Mari register *FREE* disini Daftar free https://www.cryptominingfarm.io/signup/?referrer=5B0A8993BDAA0 Klik link bio profile 🖱️Nak details klik⏬ http://nak.la/KayaKripto http://nak.la/KayaKripto
ANDA INGIN MEMILIKI BITCOIN SETIAP HARI❓MENJADI JUTAWAN DALAM MASA 1-3 TAHUN❓.
+
.
🎯World Rank 1st Cloud Mining Btc 🎯Free 50 GHS 🙂Modal 0.008btc RM270
📈Capai 0.13btc /day dlm 13 bln
💖15% Affiliate Bonus
💖Mula dr 2014
🖱️Nak details klik⏬
http://nak.la/KayaKripto
http://nak.la/KayaKripto
+
+
😘 Rasailah limpahan *BITCOIN* setiap hari dengan melombong (mining) bersama * Crypto Mining Farm* CMF yg beroperasi sejak *2014* tanpa gagal utk withdraw.
.
.
Dengan hanya membeli GHs/Hash Power anda terpaksa menerima muntahan *BITCOIN* walau anda xnak. .
+
Dengan memiliki *BITCOIN* pasti bisa mengubah hidup anda, menyelesaikan hutang piutang anda dan menambah aset anda. Bitcoin merupakan *matawang digital* paling mahal ketika ini💪💪💪.
.
+
You alls x nak ke hidup bebas hutang, kaya, aset bertimbun2, mengerjakan haji diusia muda. Masih belum terlambat untuk anda memiliki dan menyimpan *BITCOIN* sebagai aset anda utk kesenangan kemudian hari❗
.
+
✅ Di CMF kami tiada Marketing plan yang rumit, kami hanya affiliate. Yang mana anda perkenalkan CMF kepada orang ramai melalui link anda secara online, anda dibayar bonus dlm bentuk Hashrate (GHS) . Jika anda tidak perkenalkan CMF kepada sekalipun pun anda tetap diberi bayaran keuntungan melalui kontrak yg anda langgan. .. Jangan biarkan diri anda ketinggalan dlm dunia digital
.
+
*Bertindak Sekarang‼* Mari register *FREE* disini Daftar free 
https://www.cryptominingfarm.io/signup/?referrer=5B0A8993BDAA0

Klik link bio profile
🖱️Nak details klik⏬
http://nak.la/KayaKripto
http://nak.la/KayaKripto
ANDA INGIN MEMILIKI BITCOIN SETIAP HARI❓MENJADI JUTAWAN DALAM MASA 1-3 TAHUN❓. + . 🎯World Rank 1st Cloud Mining Btc 🎯Free 50 GHS 🙂Modal 0.008btc RM270 📈Capai 0.13btc /day dlm 13 bln 💖15% Affiliate Bonus 💖Mula dr 2014 🖱️Nak details klik⏬ http://nak.la/KayaKripto http://nak.la/KayaKripto + + 😘 Rasailah limpahan *BITCOIN* setiap hari dengan melombong (mining) bersama * Crypto Mining Farm* CMF yg beroperasi sejak *2014* tanpa gagal utk withdraw. . . Dengan hanya membeli GHs/Hash Power anda terpaksa menerima muntahan *BITCOIN* walau anda xnak. . + Dengan memiliki *BITCOIN* pasti bisa mengubah hidup anda, menyelesaikan hutang piutang anda dan menambah aset anda. Bitcoin merupakan *matawang digital* paling mahal ketika ini💪💪💪. . + You alls x nak ke hidup bebas hutang, kaya, aset bertimbun2, mengerjakan haji diusia muda. Masih belum terlambat untuk anda memiliki dan menyimpan *BITCOIN* sebagai aset anda utk kesenangan kemudian hari❗ . + ✅ Di CMF kami tiada Marketing plan yang rumit, kami hanya affiliate. Yang mana anda perkenalkan CMF kepada orang ramai melalui link anda secara online, anda dibayar bonus dlm bentuk Hashrate (GHS) . Jika anda tidak perkenalkan CMF kepada sekalipun pun anda tetap diberi bayaran keuntungan melalui kontrak yg anda langgan. .. Jangan biarkan diri anda ketinggalan dlm dunia digital . + *Bertindak Sekarang‼* Mari register *FREE* disini Daftar free https://www.cryptominingfarm.io/signup/?referrer=5B0A8993BDAA0 Klik link bio profile 🖱️Nak details klik⏬ http://nak.la/KayaKripto http://nak.la/KayaKripto
Sila bantu perubahan positif anak2 sekolah. 
Berikut adalah cadangan ikrar harian pelajar untuk penambahbaikan perubahan positif diri pelajar. 
Ayat2 positif affirmation yg didengar, dibaca atau dilihat memberi isyarat kpd minda bawah sedar utk mencapainya. Ini membantu pelajar berubah secara positif dan memudahkan guru.

Nama.
Ikrar maju jaya diri.

Konsep.
1. Positif affirmation menggunakan kuasa minda dan minda bawah sedar. 
2. Ayat2 bermula dengan perkataan SAYA. 
3. Ayat2 menyatakan perkara/proses perubahan berkenaan sedang berjalan 
Kesan kpd pelajar.
Minda bawah sedar (subconcious mind) menarik sikap dan kelakuan manusia ke arah perkara tersebut bila dibaca berulangkali.

Contoh positive affirmation byk di youtube

Cadangan guru memantau.
1. Di perhimpunan. Di pantau guru JK Disiplin @ guru kaunselor dan guru bertugas.
2. Guru masa relief.
3. Guru subjek semasa.

Cadangan Cara Pelaksanaan
1. Seorang pelajar membaca dahulu satu ayat. Semua pelajar membaca bersama selepasnya.

2. Tangan kanan genggam (genggaman juara) dan letak di dada kiri. Tangan kiri lurus ke bawah.
Atau cara yang sesuai.

Tempat2 atau masa2 pelaksanaan.
1. Di perhimpunan harian.
2. Di kelas.
3. Masa perjumpaan koku.
4. Masa guru relief.

Guru2 boleh bg cadangan lain2 ayat affirmation ikut 9 aspek yg ada atau boleh tambah lg aspek2 yg tertinggal.

9 aspek fokus dan ucapan ikrar.

1. Halatuju
Saya berguna kpd diri sendiri, ibubapa, agama, masyarakat dan negara Malaysia.

2. Sahsiah
Saya beradab mulia yang menjadikan saya manusia hebat, cemerlang berjaya di dunia dan akhirat.

3. Disiplin
Saya sangat berdisiplin menguruskan diri dan pelajaran 
4. Akademik
Saya sangat fokus dan usaha bersungguh2 mencapai prestasi akademik terbaik.

5. Kokurikulum
Saya bersemangat tinggi mencapai kemenangan dalam pertandingan dan mengharumkan nama sekolah.

6. Keceriaan
Saya menghargai keindahan dan kebersihan kelas dan kawasan sekolah

7. Komunikasi
Saya berkomunikasi menggunakan kata2 positif sebagai doa

8. Pemikiran
Saya berfikiran positif meningkatkan potensi diri dalam kehidupan

9. Komitmen.
Masa depan saya tanggungjawab saya

Aamiinn ya Allah *Ayat2 di atas boleh juga dlm bentuk mural, banner
Sila bantu perubahan positif anak2 sekolah. Berikut adalah cadangan ikrar harian pelajar untuk penambahbaikan perubahan positif diri pelajar. Ayat2 positif affirmation yg didengar, dibaca atau dilihat memberi isyarat kpd minda bawah sedar utk mencapainya. Ini membantu pelajar berubah secara positif dan memudahkan guru. Nama. Ikrar maju jaya diri. Konsep. 1. Positif affirmation menggunakan kuasa minda dan minda bawah sedar. 2. Ayat2 bermula dengan perkataan SAYA. 3. Ayat2 menyatakan perkara/proses perubahan berkenaan sedang berjalan Kesan kpd pelajar. Minda bawah sedar (subconcious mind) menarik sikap dan kelakuan manusia ke arah perkara tersebut bila dibaca berulangkali. Contoh positive affirmation byk di youtube Cadangan guru memantau. 1. Di perhimpunan. Di pantau guru JK Disiplin @ guru kaunselor dan guru bertugas. 2. Guru masa relief. 3. Guru subjek semasa. Cadangan Cara Pelaksanaan 1. Seorang pelajar membaca dahulu satu ayat. Semua pelajar membaca bersama selepasnya. 2. Tangan kanan genggam (genggaman juara) dan letak di dada kiri. Tangan kiri lurus ke bawah. Atau cara yang sesuai. Tempat2 atau masa2 pelaksanaan. 1. Di perhimpunan harian. 2. Di kelas. 3. Masa perjumpaan koku. 4. Masa guru relief. Guru2 boleh bg cadangan lain2 ayat affirmation ikut 9 aspek yg ada atau boleh tambah lg aspek2 yg tertinggal. 9 aspek fokus dan ucapan ikrar. 1. Halatuju Saya berguna kpd diri sendiri, ibubapa, agama, masyarakat dan negara Malaysia. 2. Sahsiah Saya beradab mulia yang menjadikan saya manusia hebat, cemerlang berjaya di dunia dan akhirat. 3. Disiplin Saya sangat berdisiplin menguruskan diri dan pelajaran 4. Akademik Saya sangat fokus dan usaha bersungguh2 mencapai prestasi akademik terbaik. 5. Kokurikulum Saya bersemangat tinggi mencapai kemenangan dalam pertandingan dan mengharumkan nama sekolah. 6. Keceriaan Saya menghargai keindahan dan kebersihan kelas dan kawasan sekolah 7. Komunikasi Saya berkomunikasi menggunakan kata2 positif sebagai doa 8. Pemikiran Saya berfikiran positif meningkatkan potensi diri dalam kehidupan 9. Komitmen. Masa depan saya tanggungjawab saya Aamiinn ya Allah *Ayat2 di atas boleh juga dlm bentuk mural, banner
Sila bantu perubahan positif anak2 sekolah. 
Berikut adalah cadangan ikrar harian pelajar untuk penambahbaikan perubahan positif diri pelajar. 
Ayat2 positif affirmation yg didengar, dibaca atau dilihat memberi isyarat kpd minda bawah sedar utk mencapainya. Ini membantu pelajar berubah secara positif dan memudahkan guru.

Nama.
Ikrar maju jaya diri.

Konsep.
1. Positif affirmation menggunakan kuasa minda dan minda bawah sedar. 
2. Ayat2 bermula dengan perkataan SAYA. 
3. Ayat2 menyatakan perkara/proses perubahan berkenaan sedang berjalan 
Kesan kpd pelajar.
Minda bawah sedar (subconcious mind) menarik sikap dan kelakuan manusia ke arah perkara tersebut bila dibaca berulangkali.

Contoh positive affirmation byk di youtube

Cadangan guru memantau.
1. Di perhimpunan. Di pantau guru JK Disiplin @ guru kaunselor dan guru bertugas.
2. Guru masa relief.
3. Guru subjek semasa.

Cadangan Cara Pelaksanaan
1. Seorang pelajar membaca dahulu satu ayat. Semua pelajar membaca bersama selepasnya.

2. Tangan kanan genggam (genggaman juara) dan letak di dada kiri. Tangan kiri lurus ke bawah.
Atau cara yang sesuai.

Tempat2 atau masa2 pelaksanaan.
1. Di perhimpunan harian.
2. Di kelas.
3. Masa perjumpaan koku.
4. Masa guru relief.

Guru2 boleh bg cadangan lain2 ayat affirmation ikut 9 aspek yg ada atau boleh tambah lg aspek2 yg tertinggal.

9 aspek fokus dan ucapan ikrar.

1. Halatuju
Saya berguna kpd diri sendiri, ibubapa, agama, masyarakat dan negara Malaysia.

2. Sahsiah
Saya beradab mulia yang menjadikan saya manusia hebat, cemerlang berjaya di dunia dan akhirat.

3. Disiplin
Saya sangat berdisiplin menguruskan diri dan pelajaran 
4. Akademik
Saya sangat fokus dan usaha bersungguh2 mencapai prestasi akademik terbaik.

5. Kokurikulum
Saya bersemangat tinggi mencapai kemenangan dalam pertandingan dan mengharumkan nama sekolah.

6. Keceriaan
Saya menghargai keindahan dan kebersihan kelas dan kawasan sekolah

7. Komunikasi
Saya berkomunikasi menggunakan kata2 positif sebagai doa

8. Pemikiran
Saya berfikiran positif meningkatkan potensi diri dalam kehidupan

9. Komitmen.
Masa depan saya tanggungjawab saya

Aamiinn ya Allah *Ayat2 di atas boleh juga dlm bentuk mural, banner
Sila bantu perubahan positif anak2 sekolah. Berikut adalah cadangan ikrar harian pelajar untuk penambahbaikan perubahan positif diri pelajar. Ayat2 positif affirmation yg didengar, dibaca atau dilihat memberi isyarat kpd minda bawah sedar utk mencapainya. Ini membantu pelajar berubah secara positif dan memudahkan guru. Nama. Ikrar maju jaya diri. Konsep. 1. Positif affirmation menggunakan kuasa minda dan minda bawah sedar. 2. Ayat2 bermula dengan perkataan SAYA. 3. Ayat2 menyatakan perkara/proses perubahan berkenaan sedang berjalan Kesan kpd pelajar. Minda bawah sedar (subconcious mind) menarik sikap dan kelakuan manusia ke arah perkara tersebut bila dibaca berulangkali. Contoh positive affirmation byk di youtube Cadangan guru memantau. 1. Di perhimpunan. Di pantau guru JK Disiplin @ guru kaunselor dan guru bertugas. 2. Guru masa relief. 3. Guru subjek semasa. Cadangan Cara Pelaksanaan 1. Seorang pelajar membaca dahulu satu ayat. Semua pelajar membaca bersama selepasnya. 2. Tangan kanan genggam (genggaman juara) dan letak di dada kiri. Tangan kiri lurus ke bawah. Atau cara yang sesuai. Tempat2 atau masa2 pelaksanaan. 1. Di perhimpunan harian. 2. Di kelas. 3. Masa perjumpaan koku. 4. Masa guru relief. Guru2 boleh bg cadangan lain2 ayat affirmation ikut 9 aspek yg ada atau boleh tambah lg aspek2 yg tertinggal. 9 aspek fokus dan ucapan ikrar. 1. Halatuju Saya berguna kpd diri sendiri, ibubapa, agama, masyarakat dan negara Malaysia. 2. Sahsiah Saya beradab mulia yang menjadikan saya manusia hebat, cemerlang berjaya di dunia dan akhirat. 3. Disiplin Saya sangat berdisiplin menguruskan diri dan pelajaran 4. Akademik Saya sangat fokus dan usaha bersungguh2 mencapai prestasi akademik terbaik. 5. Kokurikulum Saya bersemangat tinggi mencapai kemenangan dalam pertandingan dan mengharumkan nama sekolah. 6. Keceriaan Saya menghargai keindahan dan kebersihan kelas dan kawasan sekolah 7. Komunikasi Saya berkomunikasi menggunakan kata2 positif sebagai doa 8. Pemikiran Saya berfikiran positif meningkatkan potensi diri dalam kehidupan 9. Komitmen. Masa depan saya tanggungjawab saya Aamiinn ya Allah *Ayat2 di atas boleh juga dlm bentuk mural, banner
Tq Kak Fara 🤗 Happy Birthday big gurl😍 #chocolate #strawberry by #butterspatula #foodgram #foodporn #premiumcake #chocolatelover #chocolatemoist #melaka #melakadessert #dessert
.
.
Order 5hari awal ye
WhatsApp 0104005848 directly 😊😊
Unicorn magic! 🦄
Unicorn magic! 🦄
50pcs #creamppuff 💕💕💕 Tqvm @meinlaily 😘😘😘 Walaupun dirimu jauh di Terengganu .. Hihi

#creampuffmelaka #melakabakers #melakadessert
Tq kak @lynnzda4406 tiap² minggu oder dgn kita 😘😘😘 #creampuffmelaka #melakabakers #melakadessert
Tq Kak Yah 😊 12" #redvelvetnutella #slicecake untuk wedding .
.
WhatsApp 0104005848 untuk order.
Order mesti 3 hari awal ye..
.
.
#butterspatula #redvelvet #foodporn #foodgram #premiumcake #melakadessert #melaka
Air fill Bubble balloon with customized sticker on stick !

Terima kasih kerana mengunakan khidmat mbfb
.
> No 56, jalan tu 2, taman tasik utama Ayer keroh .
> su972, jalan bandar baru 11, taman bandar baru, masjid tanah

Open 10.30 am - 5.30 pm
Closed every Monday

#bubbleballoonmbfb

#partyshopmelaka 
#partyshopmalaysia 
#belonhelium
#sayajualbelonhelium
#eventplannermelaka 
#eventplannermalaysia 
#eventplanner 
#ejenkejutan
#ejenkejutanmelaka
#surpriseplanner
#surpriseplannermelaka
#surpriseplannermalaysia
#melakaflorist
#belonmelaka
#balloonmelaka
#kekmelaka
#keksedapmelaka
#melakapremiumoutlet
#heliummelaka
#kolejyayasansaad
#melakacake
#melakakek
#melakadessert
#melakacafe
#tiktokmalaysia
#uitmmelaka
#uitmlendu
#mybigfatballoon
#bubbleballoonmelaka
Air fill Bubble balloon with customized sticker on stick ! Terima kasih kerana mengunakan khidmat mbfb . > No 56, jalan tu 2, taman tasik utama Ayer keroh . > su972, jalan bandar baru 11, taman bandar baru, masjid tanah Open 10.30 am - 5.30 pm Closed every Monday #bubbleballoonmbfb  #partyshopmelaka  #partyshopmalaysia  #belonhelium  #sayajualbelonhelium  #eventplannermelaka  #eventplannermalaysia  #eventplanner  #ejenkejutan  #ejenkejutanmelaka  #surpriseplanner  #surpriseplannermelaka  #surpriseplannermalaysia  #melakaflorist  #belonmelaka  #balloonmelaka  #kekmelaka  #keksedapmelaka  #melakapremiumoutlet  #heliummelaka  #kolejyayasansaad  #melakacake  #melakakek  #melakadessert  #melakacafe  #tiktokmalaysia  #uitmmelaka  #uitmlendu  #mybigfatballoon  #bubbleballoonmelaka 
Another batch of our loyal customer’s  favourite cakes sent to Putrajaya earlier this morning! ☺️.
•
•
•
•
•
#homebaker #homebaked #deliciouscake #keksedap #kekmelaka #melakadessert #kekampang #ampangdessert #sayajualkek #cakestagram #dessert #cakes #rosepistachiocake #lemonblueberrycake #premiumcake #azahbakes
Berkebun pagi2 dalam rumah 😁 utk open house katenye #unbakecheesetart #butterspatula #cheesetart #cistat #melaka #melakadessert
Puteri Ayu Cheese for Mieza & Fatin Liyana. Terima kasih!! 😘
Puteri Ayu Cheese for Mieza & Fatin Liyana. Terima kasih!! 😘
Chocolate chip cookies packed and ready to be delivered tomorrow!😀.
•
•
•
•
•
#homebaker #homebaked #deliciouscake #keksedap #kekmelaka #melakadessert #kekampang #ampangdessert #sayajualkek #cakestagram #dessert #cakes #cookies #chocolatechipcookies #azahbakes
Bismillah..
Assalamualaikum & Selamat Pagi semua 😍 #butterspatula #melakadessert
4 boxes 9x9 inches congo bars
Thank you, dayana 😚

#sayajual #congobars #ayerkeroh #bukitkatil #melakadessert #melaka
10x10 inches Walnut carrot cake
Thank you, ja @ct_ieyza 😚

#sayajual #slicecake #walnutcarrotslicecake #walnutcarrotcake #ayerkeroh #bukitkatil #melakadessert #melaka
8x8 inches Victoria Sandwich squares
Thank you, Kak Latifah 😘

#sayajual #vsc #victoriasandwichcake #slicecake #squarecake #ayerkeroh #bukitkatil #melakadessert #melaka
8x8 inches Double choc cheese brownies
Thank you, kak sofrina @soff1511 😙

#sayajual #slicecake #doublechocolatecheesebrownies #dccb #ayerkeroh #bukitkatil #melakadessert #melaka
6 box 8x8 inches Red velvet slice cake
Thank you, Ernie 😙

#sayajual #slicecake #redvelvet #ayerkeroh #bukitkatil #melakadessert #melaka
8x8 inches Red velvet slice cake
With strawberries, chocolate, nutella & extra cheese

Thank you, Za @nurulhasliza.ghazali 😘

#sayajual #slicecake #redvelvet #ayerkeroh #bukitkatil #melakadessert #melaka
Red Velvet a.k.a si baldu merah & Pandan Gula Melaka bites 😍😍😍 Tqvm kak @mazuinanordin 😘😘😘 Utk tempahan wasap 019-6686859, tq 
#cakemelaka #melakakek #redvelvetbites #redvelvet #pandangulamelaka #melakadessert #melakabakers #sayajualkekmelaka #instabake #instacake #kekbaldumerah #sibaldumerah
Bubble balloon with customized sticker !

Terima kasih kerana mengunakan khidmat mbfb
.
> No 56, jalan tu 2, taman tasik utama Ayer keroh .
> su972, jalan bandar baru 11, taman bandar baru, masjid tanah

Open 10.30 am - 5.30 pm
Closed every Monday

#bubbleballoonmbfb

#partyshopmelaka 
#partyshopmalaysia 
#belonhelium
#sayajualbelonhelium
#eventplannermelaka 
#eventplannermalaysia 
#eventplanner 
#ejenkejutan
#ejenkejutanmelaka
#surpriseplanner
#surpriseplannermelaka
#surpriseplannermalaysia
#melakaflorist
#belonmelaka
#balloonmelaka
#kekmelaka
#keksedapmelaka
#melakapremiumoutlet
#heliummelaka
#kolejyayasansaad
#melakacake
#melakakek
#melakadessert
#melakacafe
#tiktokmalaysia
#uitmmelaka
#uitmlendu
#mybigfatballoon
#bubbleballoonmelaka
Bubble balloon with customized sticker ! Terima kasih kerana mengunakan khidmat mbfb . > No 56, jalan tu 2, taman tasik utama Ayer keroh . > su972, jalan bandar baru 11, taman bandar baru, masjid tanah Open 10.30 am - 5.30 pm Closed every Monday #bubbleballoonmbfb  #partyshopmelaka  #partyshopmalaysia  #belonhelium  #sayajualbelonhelium  #eventplannermelaka  #eventplannermalaysia  #eventplanner  #ejenkejutan  #ejenkejutanmelaka  #surpriseplanner  #surpriseplannermelaka  #surpriseplannermalaysia  #melakaflorist  #belonmelaka  #balloonmelaka  #kekmelaka  #keksedapmelaka  #melakapremiumoutlet  #heliummelaka  #kolejyayasansaad  #melakacake  #melakakek  #melakadessert  #melakacafe  #tiktokmalaysia  #uitmmelaka  #uitmlendu  #mybigfatballoon  #bubbleballoonmelaka 
Assalam,
Setelah sekian lama 😬😆 okeh hari nie sy open order ✌🏻 Sila sila baca dan faham ya 👍🏻 .

Open order 
12/7 - 13/7

Dessert ready 15/7
✅✅✅✅✅ . 🎀 MagnumChoc CheeseTart .
🎀 Red Valvet Kukis . 🚗🚗🚗🚗🚗🚗 (Cas mengikut kwsn)
Melaka tengah area 
batu berendam,ayer keroh,peringgit,bandar hilir,hang tuah jaya,krubong,cheng,bukit rambai,sg udang,klebang,pantai puteri, . 📦 📦📦📦📦
Self pickup @ Taman Sri Krubong

www.wasap.my/60129192041 
#dessertmelaka #cheesetart #cheesetartgebu #melakafood #melakatown #melakavendor #melakapeople #melaka #melakabutikvendor #melakacafe #melakaunited #melakadelivery #melakadessert #utembandarmelaka
Assalam, Setelah sekian lama 😬😆 okeh hari nie sy open order ✌🏻 Sila sila baca dan faham ya 👍🏻 . Open order 12/7 - 13/7 Dessert ready 15/7 ✅✅✅✅✅ . 🎀 MagnumChoc CheeseTart . 🎀 Red Valvet Kukis . 🚗🚗🚗🚗🚗🚗 (Cas mengikut kwsn) Melaka tengah area batu berendam,ayer keroh,peringgit,bandar hilir,hang tuah jaya,krubong,cheng,bukit rambai,sg udang,klebang,pantai puteri, . 📦 📦📦📦📦 Self pickup @ Taman Sri Krubong www.wasap.my/60129192041 #dessertmelaka  #cheesetart  #cheesetartgebu  #melakafood  #melakatown  #melakavendor  #melakapeople  #melaka  #melakabutikvendor  #melakacafe  #melakaunited  #melakadelivery  #melakadessert  #utembandarmelaka 
Assalam,
Setelah sekian lama 😬😆 okeh hari nie sy open order ✌🏻 Sila sila baca dan faham ya 👍🏻 .

Open order 
12/7 - 13/7

Dessert ready 15/7
✅✅✅✅✅ . 🎀 MagnumChoc CheeseTart .
🎀 Red Valvet Kukis . 🚗🚗🚗🚗🚗🚗 (Cas mengikut kwsn)
Melaka tengah area 
batu berendam,ayer keroh,peringgit,bandar hilir,hang tuah jaya,krubong,cheng,bukit rambai,sg udang,klebang,pantai puteri, . 📦 📦📦📦📦
Self pickup @ Taman Sri Krubong

www.wasap.my/60129192041 
#dessertmelaka #cheesetart #cheesetartgebu #melakafood #melakatown #melakavendor #melakapeople #melaka #melakabutikvendor #melakacafe #melakaunited #melakadelivery #melakadessert #utembandarmelaka
Assalam, Setelah sekian lama 😬😆 okeh hari nie sy open order ✌🏻 Sila sila baca dan faham ya 👍🏻 . Open order 12/7 - 13/7 Dessert ready 15/7 ✅✅✅✅✅ . 🎀 MagnumChoc CheeseTart . 🎀 Red Valvet Kukis . 🚗🚗🚗🚗🚗🚗 (Cas mengikut kwsn) Melaka tengah area batu berendam,ayer keroh,peringgit,bandar hilir,hang tuah jaya,krubong,cheng,bukit rambai,sg udang,klebang,pantai puteri, . 📦 📦📦📦📦 Self pickup @ Taman Sri Krubong www.wasap.my/60129192041 #dessertmelaka  #cheesetart  #cheesetartgebu  #melakafood  #melakatown  #melakavendor  #melakapeople  #melaka  #melakabutikvendor  #melakacafe  #melakaunited  #melakadelivery  #melakadessert  #utembandarmelaka 
Bunnies in the house! 🐰 Hopping into the weekends. 💝
Bunnies in the house! 🐰 Hopping into the weekends. 💝
perfect for me and mama😜 moist & not too sweet ❤️ #anislicious #melaka #melakakek #melakafood #melakadessert #anisliciousfruitcake #steamedfruitcake #kekbuahkukus #bakermelaka
Hollaa ! 
Sesiapa yang berminat nak order #chocoricebypns sekitar MELAKA boleh dm/click link whatsapp di bio ig admin tau ! Admin ada COD CHOCORICE ESOK okayy !! Cepat gaiss !! #chocoricemelaka #melakadessert #melakavendor #melakafood #chocorice #chocoricery #chocoricejar #chocoriceoreo #chocoricemurah #chocoricebypns #chocoricebypnsempire #chocoricejar #chocoricemelaka #chocoricemelakamurah #chocoriceviral #chocoricekrispies
Salam gais, menu for 13/7 , 14/7, dan 15/7
Bagi yang berminat boleh whatsapp secepat mungkin ya. 🚗13/7/2018 (Jumaat)
- Alor Gajah - Cheng
- Masjid Tanah 🚗 14/7/2018 (Sabtu) - Aeon Bandaraya - Tesco Bandaraya - Semabok - dan sekitarnya 🚗 15/7/2018 - Bukit Beruang - Bukit Katil - dan sekitarnya ❗📣SELF PICKUP(Free) di depan IPK bukit Beruang 📣

MENU 🍰🍰🍰👇: 1. Resoles 👉 RM12

2. Dessert in a box 👉RM15 - Trifle - Banana Pudding - Banofee 
3. Mixed Cakes Box 👉 RM50 @ RM75 - Red Velvet - Pandan Gula Melaka - Victoria Sandwhich Cake - Chocolate Indulgance - Crust Chocolate Moist

4. Mixed Box 👉RM30 - Brownies - Congo Bars - Mini Nutella Cheese Tart

5. Individual Pavlova 👉RM15

6. Korean Spicy Chicken 👉 RM15

7. Sweet Bun 👉RM15 🚗charge RM3-RM5

Untuk menempah sila whatsapp 0167725794

#byVelvetnTreats #velvetntreats #melakafooddelivery #melaka #melakabaker #melakadessert #mmumelaka #oummelaka #uitmkampusbandaraya #uitmbandarmelaka #uitmalorgajah #uitmlendu #kpmmelaka #matriksmelaka #uitmjasin#uitmmerlimau#kptmmelaka #kuimmelaka
Salam gais, menu for 13/7 , 14/7, dan 15/7 Bagi yang berminat boleh whatsapp secepat mungkin ya. 🚗13/7/2018 (Jumaat) - Alor Gajah - Cheng - Masjid Tanah 🚗 14/7/2018 (Sabtu) - Aeon Bandaraya - Tesco Bandaraya - Semabok - dan sekitarnya 🚗 15/7/2018 - Bukit Beruang - Bukit Katil - dan sekitarnya ❗📣SELF PICKUP(Free) di depan IPK bukit Beruang 📣 MENU 🍰🍰🍰👇: 1. Resoles 👉 RM12 2. Dessert in a box 👉RM15 - Trifle - Banana Pudding - Banofee 3. Mixed Cakes Box 👉 RM50 @ RM75 - Red Velvet - Pandan Gula Melaka - Victoria Sandwhich Cake - Chocolate Indulgance - Crust Chocolate Moist 4. Mixed Box 👉RM30 - Brownies - Congo Bars - Mini Nutella Cheese Tart 5. Individual Pavlova 👉RM15 6. Korean Spicy Chicken 👉 RM15 7. Sweet Bun 👉RM15 🚗charge RM3-RM5 Untuk menempah sila whatsapp 0167725794 #byVelvetnTreats  #velvetntreats  #melakafooddelivery  #melaka  #melakabaker  #melakadessert  #mmumelaka  #oummelaka  #uitmkampusbandaraya  #uitmbandarmelaka  #uitmalorgajah  #uitmlendu  #kpmmelaka  #matriksmelaka  #uitmjasin #uitmmerlimau #kptmmelaka  #kuimmelaka 
Nutella Chocolate Fudge & Nutella Chocolate Fudge with Cream Cheese

Rasa dia sedap tau gaiss.
Kalau yang nak kelainan dari normal chocolate cake you gais should try ni okay

Setakat ni kami dah letak stock dekat @thesoukboutique. Yang nak beli tu boleh direct ke  sana or diorang pon ade buat delivery tau.. so make sure jgn terlepas yaa😘

#byvelvetntreats#velvettreats#velvetntreats#velvet&treats#melaka#muar#melakabakers#melakabaker#melakadessert#uitmmelaka#kpmmelaka#mmumelaka#oummelaka
Nutella Chocolate Fudge & Nutella Chocolate Fudge with Cream Cheese Rasa dia sedap tau gaiss. Kalau yang nak kelainan dari normal chocolate cake you gais should try ni okay Setakat ni kami dah letak stock dekat @thesoukboutique. Yang nak beli tu boleh direct ke sana or diorang pon ade buat delivery tau.. so make sure jgn terlepas yaa😘 #byvelvetntreats #velvettreats #velvetntreats #velvet &treats#melaka #muar #melakabakers #melakabaker #melakadessert #uitmmelaka #kpmmelaka #mmumelaka #oummelaka 
#chocmoistcake 💕💕💕 Tqvm Pn. @yusnidamohdahkir & rakan² dr KWSP, MITC Melaka😘😘😘 Semakin mendapat tempat di hati customer 😊😊😊 #cakemelaka #kekcoklatlembab #melakabakers #kekmelaka #melakakek #melakadelivery #melakadessert #keksedapmelaka
#creampuffmelaka 💕💕💕 Tqvm Sis Liyana dr Hatten Hotel Melaka 😘😘😘 #melakabakers #cakemelaka #melakadessert #melakadelivery #hattenhotel #hattenmelaka
TAPAK BARU KAMI☺️
.
Kami hanya kehadapan sedikit drpda tapak asal,so klau korang nak cari kami,kami masih ade lagi dekat dengan area 
JASIN POINT ni tauu
.
Jom rasakan jus mangga kami yg SEGAR,PEKAT dan MURAH ni,kami tunggu korang k😘
#melaka 
#melakafood
#melakadessert 
#airmanggaberatur
TAPAK BARU KAMI☺️ . Kami hanya kehadapan sedikit drpda tapak asal,so klau korang nak cari kami,kami masih ade lagi dekat dengan area JASIN POINT ni tauu . Jom rasakan jus mangga kami yg SEGAR,PEKAT dan MURAH ni,kami tunggu korang k😘 #melaka  #melakafood  #melakadessert  #airmanggaberatur 
Seasonal flavour unlocked! 🎊

The popular Okinawa purple yam is now closer to you in Melaka at Mahkota Parade! We want to bring you some purple love this July 💜. Don’t miss this “Must Try” creamy yet not-too-sweet softserve! 💟Limited stock from July 13th to 31st💟

#oyatsumalaysia #mahkotaparade #melakadessert #yamicecream #japanesedessert
Seasonal flavour unlocked! 🎊 The popular Okinawa purple yam is now closer to you in Melaka at Mahkota Parade! We want to bring you some purple love this July 💜. Don’t miss this “Must Try” creamy yet not-too-sweet softserve! 💟Limited stock from July 13th to 31st💟 #oyatsumalaysia  #mahkotaparade  #melakadessert  #yamicecream  #japanesedessert 
Chocolate cupcake 😋
.
.
Anda seorang penggemar dessert ?
-suka makan dessert tapi susah nak dapat harga murah ?
.
ramai yang suka makan dessert tapi tak tahu mana nak cari dessert yang harga murah tapi rasa mewah.
siapa yang tak suka dapat makan dessert-dessert yang TAK kedekut cheese, chocolate, segalanyalah !
.
DI LURVYS.CO,
anda akan :
1) pelbagai dessert yang digemari dengan harga murah.
2) rasa puas hati terhadap dessert2 kami .
BERMINAT ?
RASA TERBAYANG-BAYANG KEENAKAN DESSERT DARI LURVYS.CO ?
.
cepat-cepat whatsapp kami di
+60173812797
.
ANDA PASTI TAKKAN MENYESAL !!!
.
LIKE PAGE KAMI UNTUK TAWARAN YANG LEBIH MENARIK
.
https://www.facebook.com/lurvys.co/
.
#dessertmurahmelaka
#cheesetartmurah
#browniessedap
#pavlovamurahsedap
#melakafood
#foodvendormelaka
#sayajualmurah
#rasabyrose #thebestbrownies #browniessedap #brownieskedut #browniesmelaka #melakadessert #melakacake #homebaker #melaka #bukitbaru
#rasabyrose #chocolate #chocolatecake #chocolatecupcakes #delicious #cupcake #melakacupcake #buttercreamcupcakes #specialbuttercream #melakacake #melakabakers #melakadessert
Chocolate cupcake 😋 . . Anda seorang penggemar dessert ? -suka makan dessert tapi susah nak dapat harga murah ? . ramai yang suka makan dessert tapi tak tahu mana nak cari dessert yang harga murah tapi rasa mewah. siapa yang tak suka dapat makan dessert-dessert yang TAK kedekut cheese, chocolate, segalanyalah ! . DI LURVYS.CO, anda akan : 1) pelbagai dessert yang digemari dengan harga murah. 2) rasa puas hati terhadap dessert2 kami . BERMINAT ? RASA TERBAYANG-BAYANG KEENAKAN DESSERT DARI LURVYS.CO ? . cepat-cepat whatsapp kami di +60173812797 . ANDA PASTI TAKKAN MENYESAL !!! . LIKE PAGE KAMI UNTUK TAWARAN YANG LEBIH MENARIK . https://www.facebook.com/lurvys.co/ . #dessertmurahmelaka  #cheesetartmurah  #browniessedap  #pavlovamurahsedap  #melakafood  #foodvendormelaka  #sayajualmurah  #rasabyrose  #thebestbrownies  #browniessedap  #brownieskedut  #browniesmelaka  #melakadessert  #melakacake  #homebaker  #melaka  #bukitbaru  #rasabyrose  #chocolate  #chocolatecake  #chocolatecupcakes  #delicious  #cupcake  #melakacupcake  #buttercreamcupcakes  #specialbuttercream  #melakacake  #melakabakers  #melakadessert 
😍😘
.
.
Anda seorang penggemar dessert ?
-suka makan dessert tapi susah nak dapat harga murah ?
.
ramai yang suka makan dessert tapi tak tahu mana nak cari dessert yang harga murah tapi rasa mewah.
siapa yang tak suka dapat makan dessert-dessert yang TAK kedekut cheese, chocolate, segalanyalah !
.
DI LURVYS.CO,
anda akan :
1) pelbagai dessert yang digemari dengan harga murah.
2) rasa puas hati terhadap dessert2 kami .
BERMINAT ?
RASA TERBAYANG-BAYANG KEENAKAN DESSERT DARI LURVYS.CO ?
.
cepat-cepat whatsapp kami di
+60173812797
.
ANDA PASTI TAKKAN MENYESAL !!!
.
LIKE PAGE KAMI UNTUK TAWARAN YANG LEBIH MENARIK
.
https://www.facebook.com/lurvys.co/
.
#dessertmurahmelaka
#cheesetartmurah
#browniessedap
#pavlovamurahsedap
#melakafood
#foodvendormelaka
#sayajualmurah
#rasabyrose #thebestbrownies #browniessedap #brownieskedut #browniesmelaka #melakadessert #melakacake #homebaker #melaka #bukitbaru
😍😘 . . Anda seorang penggemar dessert ? -suka makan dessert tapi susah nak dapat harga murah ? . ramai yang suka makan dessert tapi tak tahu mana nak cari dessert yang harga murah tapi rasa mewah. siapa yang tak suka dapat makan dessert-dessert yang TAK kedekut cheese, chocolate, segalanyalah ! . DI LURVYS.CO, anda akan : 1) pelbagai dessert yang digemari dengan harga murah. 2) rasa puas hati terhadap dessert2 kami . BERMINAT ? RASA TERBAYANG-BAYANG KEENAKAN DESSERT DARI LURVYS.CO ? . cepat-cepat whatsapp kami di +60173812797 . ANDA PASTI TAKKAN MENYESAL !!! . LIKE PAGE KAMI UNTUK TAWARAN YANG LEBIH MENARIK . https://www.facebook.com/lurvys.co/ . #dessertmurahmelaka  #cheesetartmurah  #browniessedap  #pavlovamurahsedap  #melakafood  #foodvendormelaka  #sayajualmurah  #rasabyrose  #thebestbrownies  #browniessedap  #brownieskedut  #browniesmelaka  #melakadessert  #melakacake  #homebaker  #melaka  #bukitbaru 
Bubble balloon with customized sticker !

Terima kasih kerana mengunakan khidmat mbfb
.
> No 56, jalan tu 2, taman tasik utama Ayer keroh .
> su972, jalan bandar baru 11, taman bandar baru, masjid tanah

Open 10.30 am - 5.30 pm
Closed every Monday

#bubbleballoonmbfb

#partyshopmelaka 
#partyshopmalaysia 
#belonhelium
#sayajualbelonhelium
#eventplannermelaka 
#eventplannermalaysia 
#eventplanner 
#ejenkejutan
#ejenkejutanmelaka
#surpriseplanner
#surpriseplannermelaka
#surpriseplannermalaysia
#melakaflorist
#belonmelaka
#balloonmelaka
#kekmelaka
#keksedapmelaka
#melakapremiumoutlet
#heliummelaka
#kolejyayasansaad
#melakacake
#melakakek
#melakadessert
#melakacafe
#tiktokmalaysia
#uitmmelaka
#uitmlendu
#mybigfatballoon
#bubbleballoonmelaka
Bubble balloon with customized sticker ! Terima kasih kerana mengunakan khidmat mbfb . > No 56, jalan tu 2, taman tasik utama Ayer keroh . > su972, jalan bandar baru 11, taman bandar baru, masjid tanah Open 10.30 am - 5.30 pm Closed every Monday #bubbleballoonmbfb  #partyshopmelaka  #partyshopmalaysia  #belonhelium  #sayajualbelonhelium  #eventplannermelaka  #eventplannermalaysia  #eventplanner  #ejenkejutan  #ejenkejutanmelaka  #surpriseplanner  #surpriseplannermelaka  #surpriseplannermalaysia  #melakaflorist  #belonmelaka  #balloonmelaka  #kekmelaka  #keksedapmelaka  #melakapremiumoutlet  #heliummelaka  #kolejyayasansaad  #melakacake  #melakakek  #melakadessert  #melakacafe  #tiktokmalaysia  #uitmmelaka  #uitmlendu  #mybigfatballoon  #bubbleballoonmelaka 
4 CARA ANDA PERLU SEGERA DAPATKAN AURORA PREMIUM
----------------------------------------------- 1. Anda bosan dengan masalah kulit. Dah cuba banyak produk tapi masih tak berkesan
2. Lepak dengan kawan2 ramai tegur kenapa kulit masih teruk sampai anda sendiri malu
3. Jangan biarkan anda terus jadi bahan. Sakit hati beb
4. Rawat masalah kulit sebelum keadaan jadi teruk
Banyak hal lagi akan jadi jika anda biarkan sahaja .
Rawat Segera ! Sebelum Raya akan datang .

Pasti ramai kat luar sana mengalami hal yang sama kan.. ,
Masalah ni bukan senang lagi biarkan lagi bertambah padah..
,
Kami faham masalah anda dan kami nak bantu anda 
Produk Aurora Premium khas utk lelaki dan perempuan.. Banyak yang dah cuba.. Alhamdulillah berkesan..
,
Dulu jadi bahan sekarang Jadi #pujian .. seronok rasa gembira teruusss !

Bukan mahal dan Tahan lama malah anda sendiri mengubahnya 😍😍 Ini yang penting kami nak bantu anda Jimat dan kembali Segak dan Cantik segera !
-
Dapatkan segera Aurora Premium Dengan #freepostage

Komen Segera Tau ⬇️⬇️ Admin kami akan bagi anda detail utk anda semua .

#melaka #melakau #melakavendor #melakafood #melakapeople #melakacafe #melakabutik #melakatrip #melakaunited #melakatengah #stokismelaka #aurorasx #safieyilias #melakadessert #asampedasmelaka #cendoljambesarmelaka #hardrockmelaka #cod #klebang #1malaysia #auroraglowkit #cantik #melaka #glowing #berseri2 #segak #handsome #lawa
4 CARA ANDA PERLU SEGERA DAPATKAN AURORA PREMIUM ----------------------------------------------- 1. Anda bosan dengan masalah kulit. Dah cuba banyak produk tapi masih tak berkesan 2. Lepak dengan kawan2 ramai tegur kenapa kulit masih teruk sampai anda sendiri malu 3. Jangan biarkan anda terus jadi bahan. Sakit hati beb 4. Rawat masalah kulit sebelum keadaan jadi teruk Banyak hal lagi akan jadi jika anda biarkan sahaja . Rawat Segera ! Sebelum Raya akan datang . Pasti ramai kat luar sana mengalami hal yang sama kan.. , Masalah ni bukan senang lagi biarkan lagi bertambah padah.. , Kami faham masalah anda dan kami nak bantu anda Produk Aurora Premium khas utk lelaki dan perempuan.. Banyak yang dah cuba.. Alhamdulillah berkesan.. , Dulu jadi bahan sekarang Jadi #pujian  .. seronok rasa gembira teruusss ! Bukan mahal dan Tahan lama malah anda sendiri mengubahnya 😍😍 Ini yang penting kami nak bantu anda Jimat dan kembali Segak dan Cantik segera ! - Dapatkan segera Aurora Premium Dengan #freepostage  Komen Segera Tau ⬇️⬇️ Admin kami akan bagi anda detail utk anda semua . #melaka  #melakau  #melakavendor  #melakafood  #melakapeople  #melakacafe  #melakabutik  #melakatrip  #melakaunited  #melakatengah  #stokismelaka  #aurorasx  #safieyilias  #melakadessert  #asampedasmelaka  #cendoljambesarmelaka  #hardrockmelaka  #cod  #klebang  #1malaysia  #auroraglowkit  #cantik  #melaka  #glowing  #berseri2  #segak  #handsome  #lawa 
Sendiri terliur menengoknye 😆 Tq Ain #creampuff #butterspatula #melaka #melakadessert
Rainbow Cake | Izyan

Thank u awk 😘
Harap2 bday girl suka ye
Happy birthday Inessa.
What a unique name. .
#rainbowcake #kekpelangi #instacake #buttercream #frozencake #elsacake #kekfrozen #kekelsa #birthdaycake #kekharijadi #kekharilahir #hantaran #weddingcake #kekkahwin #engagementcake #kektunang #homemade #melakakek #melakadessert #melakabakers #sayajualkek
Rainbow Cake | Izyan

Thank u awk 😘
Harap2 bday girl suka ye
Happy birthday Inessa.
What a unique name. .
#rainbowcake #kekpelangi #instacake #buttercream #frozencake #elsacake #kekfrozen #kekelsa #birthdaycake #kekharijadi #kekharilahir #hantaran #weddingcake #kekkahwin #engagementcake #kektunang #homemade #melakakek #melakadessert #melakabakers #sayajualkek
Bubble balloon with customized sticker !

Terima kasih kerana mengunakan khidmat mbfb
.
> No 56, jalan tu 2, taman tasik utama Ayer keroh .
> su972, jalan bandar baru 11, taman bandar baru, masjid tanah

Open 10.30 am - 5.30 pm
Closed every Monday

#bubbleballoonmbfb

#partyshopmelaka 
#partyshopmalaysia 
#belonhelium
#sayajualbelonhelium
#eventplannermelaka 
#eventplannermalaysia 
#eventplanner 
#ejenkejutan
#ejenkejutanmelaka
#surpriseplanner
#surpriseplannermelaka
#surpriseplannermalaysia
#melakaflorist
#belonmelaka
#balloonmelaka
#kekmelaka
#keksedapmelaka
#melakapremiumoutlet
#heliummelaka
#kolejyayasansaad
#melakacake
#melakakek
#melakadessert
#melakacafe
#tiktokmalaysia
#uitmmelaka
#uitmlendu
#mybigfatballoon
#bubbleballoonmelaka
Bubble balloon with customized sticker ! Terima kasih kerana mengunakan khidmat mbfb . > No 56, jalan tu 2, taman tasik utama Ayer keroh . > su972, jalan bandar baru 11, taman bandar baru, masjid tanah Open 10.30 am - 5.30 pm Closed every Monday #bubbleballoonmbfb  #partyshopmelaka  #partyshopmalaysia  #belonhelium  #sayajualbelonhelium  #eventplannermelaka  #eventplannermalaysia  #eventplanner  #ejenkejutan  #ejenkejutanmelaka  #surpriseplanner  #surpriseplannermelaka  #surpriseplannermalaysia  #melakaflorist  #belonmelaka  #balloonmelaka  #kekmelaka  #keksedapmelaka  #melakapremiumoutlet  #heliummelaka  #kolejyayasansaad  #melakacake  #melakakek  #melakadessert  #melakacafe  #tiktokmalaysia  #uitmmelaka  #uitmlendu  #mybigfatballoon  #bubbleballoonmelaka 
Thank you pada yang memilih kami 😍❤️ @thefineflowers untuk bunga & promo meletopz untuk bulan ni! @rasabyrose untuk cupcake yang sedap! 😘
.
direct ws okay? xx
 #rasabyrose #thefineflowers #julypromo #julycombo #surpriseplanner #surprisebox #suprisebouquet #melakadelivery #deliveryservice #bouquetmurah #bouquetmelaka #cupcakesedap #melakadessert #melakabakers #bukitbaru
#redvelvetbites #cheesetart 💕💕💕 Tqvm Norul & Alfii 😊😊😊 #cakemelaka #melakadessert #melakakek #melakabakers
Bubble balloon with customized sticker !

Terima kasih kerana mengunakan khidmat mbfb
.
> No 56, jalan tu 2, taman tasik utama Ayer keroh .
> su972, jalan bandar baru 11, taman bandar baru, masjid tanah

Open 10.30 am - 5.30 pm
Closed every Monday

#bubbleballoonmbfb

#partyshopmelaka 
#partyshopmalaysia 
#belonhelium
#sayajualbelonhelium
#eventplannermelaka 
#eventplannermalaysia 
#eventplanner 
#ejenkejutan
#ejenkejutanmelaka
#surpriseplanner
#surpriseplannermelaka
#surpriseplannermalaysia
#melakaflorist
#belonmelaka
#balloonmelaka
#kekmelaka
#keksedapmelaka
#melakapremiumoutlet
#heliummelaka
#kolejyayasansaad
#melakacake
#melakakek
#melakadessert
#melakacafe
#tiktokmalaysia
#uitmmelaka
#uitmlendu
#mybigfatballoon
#bubbleballoonmelaka
Bubble balloon with customized sticker ! Terima kasih kerana mengunakan khidmat mbfb . > No 56, jalan tu 2, taman tasik utama Ayer keroh . > su972, jalan bandar baru 11, taman bandar baru, masjid tanah Open 10.30 am - 5.30 pm Closed every Monday #bubbleballoonmbfb  #partyshopmelaka  #partyshopmalaysia  #belonhelium  #sayajualbelonhelium  #eventplannermelaka  #eventplannermalaysia  #eventplanner  #ejenkejutan  #ejenkejutanmelaka  #surpriseplanner  #surpriseplannermelaka  #surpriseplannermalaysia  #melakaflorist  #belonmelaka  #balloonmelaka  #kekmelaka  #keksedapmelaka  #melakapremiumoutlet  #heliummelaka  #kolejyayasansaad  #melakacake  #melakakek  #melakadessert  #melakacafe  #tiktokmalaysia  #uitmmelaka  #uitmlendu  #mybigfatballoon  #bubbleballoonmelaka 
My cakes at last night’s event🤩.
📷 credits: @drsarah1912 •
•
•
•
•

#homebaker #homebaked #deliciouscake #keksedap #kekmelaka #melakadessert #kekampang #ampangdessert #sayajualkek #cakestagram #dessert #cakes #lemonblueberrycake #rosepistachiocake #azahbakes
This square Rose Pistachio Cake was for Gee’s family gathering at home. Hope they had a lovely time....💞 •
•
•
•
•
•
#homebaker #homebaked #deliciouscake #keksedap #kekmelaka #melakadessert #kekampang #ampangdessert #sayajualkek #cakestagram #dessert #cakes #rosepistachiocake #premiumcake #azahbakes
When in Malacca, try cendol! This local dessert is made of shaved ice topped with noodles made of green rice flour jelly, coconut milk, sweet red beans, and palm sugar syrup.
.
.
#malacca #cendol #melakadessert #malaysianfood #malaysia #melaka #southeastasia
Teady bear in balloon !

Terima kasih kerana mengunakan khidmat mbfb
.
> No 56, jalan tu 2, taman tasik utama Ayer keroh .
> su972, jalan bandar baru 11, taman bandar baru, masjid tanah

Open 10.30 am - 5.30 pm
Closed every Monday

#bubbleballoonmbfb

#partyshopmelaka 
#partyshopmalaysia 
#belonhelium
#sayajualbelonhelium
#eventplannermelaka 
#eventplannermalaysia 
#eventplanner 
#ejenkejutan
#ejenkejutanmelaka
#surpriseplanner
#surpriseplannermelaka
#surpriseplannermalaysia
#melakaflorist
#belonmelaka
#balloonmelaka
#kekmelaka
#keksedapmelaka
#melakapremiumoutlet
#heliummelaka
#kolejyayasansaad
#melakacake
#melakakek
#melakadessert
#melakacafe
#tiktokmalaysia
#uitmmelaka
#uitmlendu
#mybigfatballoon
#bubbleballoonmelaka
Teady bear in balloon ! Terima kasih kerana mengunakan khidmat mbfb . > No 56, jalan tu 2, taman tasik utama Ayer keroh . > su972, jalan bandar baru 11, taman bandar baru, masjid tanah Open 10.30 am - 5.30 pm Closed every Monday #bubbleballoonmbfb  #partyshopmelaka  #partyshopmalaysia  #belonhelium  #sayajualbelonhelium  #eventplannermelaka  #eventplannermalaysia  #eventplanner  #ejenkejutan  #ejenkejutanmelaka  #surpriseplanner  #surpriseplannermelaka  #surpriseplannermalaysia  #melakaflorist  #belonmelaka  #balloonmelaka  #kekmelaka  #keksedapmelaka  #melakapremiumoutlet  #heliummelaka  #kolejyayasansaad  #melakacake  #melakakek  #melakadessert  #melakacafe  #tiktokmalaysia  #uitmmelaka  #uitmlendu  #mybigfatballoon  #bubbleballoonmelaka 
Royal Milk Tea Mille Crepe😋
Better then HK Lady M 
#fionlovefood #millecrepe #melaka #nadeje #melakadessert
Tq Siti 😍 order #cheestartgebu #chocolatemoistcake #cheesetartbajet #premiumcheesetart #melakadessert #bukitkatil #butterspatula #foodgram #foodporn .
.
Order 3 hari awal ye 😍
Wasap terus +60104005848
❌DM ❌Call
To Akid:
Semoga jadi anak yang soleh 😘
.
.
Tq Siti 😍 order #cheestartgebu #chocolatemoistcake #cheesetartbajet #premiumcheesetart #melakadessert #bukitkatil #butterspatula #foodgram #foodporn .
.
Order 3 hari awal ye 😍
Wasap terus +60104005848
❌DM ❌Call