an online Instagram web viewer

#mekaptahanlama medias

Photos

Dah terbukti nampaknya.
.
.
Kulit berminyak dan berjerawat, bila pakai creme ni sebelum mekap, terus segar dari pagi sampai petang. Walau dalam panas lit lit Malaysia! Takda minyak pun.
.
.
Terlalu power nih serap minyak. #LuxCreme
.
.
🍮🍮🍮🍮🍮
.
.
Krim pelembap untuk kulit matang. Umur 30 tahun ke atas perlukan Ekstra kelembapan untuk kulit. Lebih anjal kurang kedutan. Juga sedap untuk base sebelum bermekap.
.
.
🔶Lembap
🔶Lembut anjal
🔶Kawal lebihan minyak
🔶Segar tahan lama
🔶Kurang kedutan
🔶Base sebelum mekap
🔶Sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat
.
.
InshaaAllah mampu memberi sinar harapan buat kulit anda. Kembali Lembap, Anjal, Terpelihara. Setiap wanita harus milikinya!
.
.
Gabungan Jojoba + Bergamot Essential Oil, manfaat hebat! 🌿
.
.
20g RM99 sahaja (Free Postage SM)
Wasap segera: www.wasap.my/60199106420
.
.
Ini akan menjadi antara Pelembap terbaik yang pernah anda gunakan, InshaaAllah. #LuxCreme
By PURE & RAW.
.
.
#myPUREnRAW
#LuxCreme
#Moisturizer
#luxmoisturizer
#pelembapwajah
#pelembap
#pelembapkulitmatang
#matureskin
#kulitmatang
#glowing
#anjal
#antipenuaan
#antiaging
#antiwrinkle
#mekaptahanlama
#basemekap
Dah terbukti nampaknya. . . Kulit berminyak dan berjerawat, bila pakai creme ni sebelum mekap, terus segar dari pagi sampai petang. Walau dalam panas lit lit Malaysia! Takda minyak pun. . . Terlalu power nih serap minyak. #LuxCreme  . . 🍮🍮🍮🍮🍮 . . Krim pelembap untuk kulit matang. Umur 30 tahun ke atas perlukan Ekstra kelembapan untuk kulit. Lebih anjal kurang kedutan. Juga sedap untuk base sebelum bermekap. . . 🔶Lembap 🔶Lembut anjal 🔶Kawal lebihan minyak 🔶Segar tahan lama 🔶Kurang kedutan 🔶Base sebelum mekap 🔶Sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat . . InshaaAllah mampu memberi sinar harapan buat kulit anda. Kembali Lembap, Anjal, Terpelihara. Setiap wanita harus milikinya! . . Gabungan Jojoba + Bergamot Essential Oil, manfaat hebat! 🌿 . . 20g RM99 sahaja (Free Postage SM) Wasap segera: www.wasap.my/60199106420 . . Ini akan menjadi antara Pelembap terbaik yang pernah anda gunakan, InshaaAllah. #LuxCreme  By PURE & RAW. . . #myPUREnRAW  #LuxCreme  #Moisturizer  #luxmoisturizer  #pelembapwajah  #pelembap  #pelembapkulitmatang  #matureskin  #kulitmatang  #glowing  #anjal  #antipenuaan  #antiaging  #antiwrinkle  #mekaptahanlama  #basemekap 
Lansung tak berminyak.
.
.
Nampaknya Crème Brûlée Lux Moisturizer ni menyerap dengan gagah kuasa. Sesuai untuk jenis kulit berminyak dan berjerawat.
.
.
InshaaAllah. #LuxCreme
.
.
🍮🍮🍮🍮🍮
.
.
Krim pelembap untuk kulit matang. Umur 30 tahun ke atas perlukan Ekstra kelembapan untuk kulit. Lebih anjal kurang kedutan. Juga sedap untuk base sebelum bermekap.
.
.
🔶Lembap
🔶Lembut anjal
🔶Kawal lebihan minyak
🔶Segar tahan lama
🔶Kurang kedutan
🔶Base sebelum mekap
🔶Sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat
.
.
InshaaAllah mampu memberi sinar harapan buat kulit anda. Kembali Lembap, Anjal, Terpelihara. Setiap wanita harus milikinya!
.
.
Gabungan Jojoba + Bergamot Essential Oil, manfaat hebat! 🌿
.
.
20g RM99 sahaja (Free Postage SM)
Wasap segera: www.wasap.my/60199106420
.
.
Ini akan menjadi antara Pelembap terbaik yang pernah anda gunakan, InshaaAllah. #LuxCreme
By PURE & RAW.
.
.
#myPUREnRAW
#LuxCreme
#Moisturizer
#luxmoisturizer
#pelembapwajah
#pelembap
#pelembapkulitmatang
#matureskin
#kulitmatang
#glowing
#anjal
#antipenuaan
#antiaging
#antiwrinkle
#mekaptahanlama
#basemekap
Lansung tak berminyak. . . Nampaknya Crème Brûlée Lux Moisturizer ni menyerap dengan gagah kuasa. Sesuai untuk jenis kulit berminyak dan berjerawat. . . InshaaAllah. #LuxCreme  . . 🍮🍮🍮🍮🍮 . . Krim pelembap untuk kulit matang. Umur 30 tahun ke atas perlukan Ekstra kelembapan untuk kulit. Lebih anjal kurang kedutan. Juga sedap untuk base sebelum bermekap. . . 🔶Lembap 🔶Lembut anjal 🔶Kawal lebihan minyak 🔶Segar tahan lama 🔶Kurang kedutan 🔶Base sebelum mekap 🔶Sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat . . InshaaAllah mampu memberi sinar harapan buat kulit anda. Kembali Lembap, Anjal, Terpelihara. Setiap wanita harus milikinya! . . Gabungan Jojoba + Bergamot Essential Oil, manfaat hebat! 🌿 . . 20g RM99 sahaja (Free Postage SM) Wasap segera: www.wasap.my/60199106420 . . Ini akan menjadi antara Pelembap terbaik yang pernah anda gunakan, InshaaAllah. #LuxCreme  By PURE & RAW. . . #myPUREnRAW  #LuxCreme  #Moisturizer  #luxmoisturizer  #pelembapwajah  #pelembap  #pelembapkulitmatang  #matureskin  #kulitmatang  #glowing  #anjal  #antipenuaan  #antiaging  #antiwrinkle  #mekaptahanlama  #basemekap 
.
The power of face scrub gold.Woot woot
. The power of face scrub gold.Woot woot
.
Guys time guna hair conditioner, pls make sure janganla meleleleh kena muka. Kalau kena, basuh muka bersih².Nanti leh effect muka kalau korang x basuh.Pastu nanti salahkan pencuci muka x berkesanla😆
. Guys time guna hair conditioner, pls make sure janganla meleleleh kena muka. Kalau kena, basuh muka bersih².Nanti leh effect muka kalau korang x basuh.Pastu nanti salahkan pencuci muka x berkesanla😆
.
Phew testimoni soap bar+ face scrub milk.Modal x sampai RM70 pun. .
. Phew testimoni soap bar+ face scrub milk.Modal x sampai RM70 pun. .
🍮🍮🍮🍮🍮
.
.
Krim pelembap untuk kulit matang. Umur 30 tahun ke atas perlukan Ekstra kelembapan untuk kulit. Lebih anjal kurang kedutan. Juga sedap untuk base sebelum bermekap. Lembap!
.
.
🔶Lembap 'Rich'
🔶Lembut anjal
🔶Kawal lebihan minyak
🔶Segar tahan lama
🔶Kurang kedutan
🔶Base sebelum mekap
.
.
Dalam range 'Rich'. Yang mampu memberi sinar harapan buat kulit anda. Kembali Lembap, Anjal, Terpelihara. Setiap wanita harus milikinya!
.
.
Gabungan Jojoba + Bergamot Essential Oil, manfaat hebat! 🌿
.
.
20g RM99 sahaja (Free Postage SM)
Wasap segera: www.wasap.my/60199106420
.
.
Ini akan menjadi antara Pelembap terbaik yang pernah anda gunakan, InshaaAllah. #LuxCreme
By PURE & RAW.
.
.
#myPUREnRAW
#LuxCreme
#Moisturizer
#luxmoisturizer
#pelembapwajah
#pelembap
#pelembapkulitmatang
#matureskin
#kulitmatang
#glowing
#anjal
#antipenuaan
#antiaging
#antiwrinkle
#mekaptahanlama
#basemekap
🍮🍮🍮🍮🍮 . . Krim pelembap untuk kulit matang. Umur 30 tahun ke atas perlukan Ekstra kelembapan untuk kulit. Lebih anjal kurang kedutan. Juga sedap untuk base sebelum bermekap. Lembap! . . 🔶Lembap 'Rich' 🔶Lembut anjal 🔶Kawal lebihan minyak 🔶Segar tahan lama 🔶Kurang kedutan 🔶Base sebelum mekap . . Dalam range 'Rich'. Yang mampu memberi sinar harapan buat kulit anda. Kembali Lembap, Anjal, Terpelihara. Setiap wanita harus milikinya! . . Gabungan Jojoba + Bergamot Essential Oil, manfaat hebat! 🌿 . . 20g RM99 sahaja (Free Postage SM) Wasap segera: www.wasap.my/60199106420 . . Ini akan menjadi antara Pelembap terbaik yang pernah anda gunakan, InshaaAllah. #LuxCreme  By PURE & RAW. . . #myPUREnRAW  #LuxCreme  #Moisturizer  #luxmoisturizer  #pelembapwajah  #pelembap  #pelembapkulitmatang  #matureskin  #kulitmatang  #glowing  #anjal  #antipenuaan  #antiaging  #antiwrinkle  #mekaptahanlama  #basemekap 
KELEBIHAN DAN MANFAAT FACE CREAM :
. ❤ Membuatkan kulit lebih lembap dan bersinar
❤ Perangsang utk sel kulit baru. ❤Memutihkan kulit tanpa sakit
❤ Membuatkan kulit gebu walaupun tidak bermekap.
❤ Merawat kulit muka breakout
❤ Menyejukkan kulit yang pedih. ❤Mengurangkan kemerahan kulit.
❤ Boleh dipakai dengan mana2 produk.
❤Boleh juga dijadikan sebagai pelembap muka / base foundation  Harga : RM45 SAHAJA
 Berat : 25Gram, 3 Bulan Penggunaan
KELEBIHAN DAN MANFAAT FACE CREAM : . ❤ Membuatkan kulit lebih lembap dan bersinar ❤ Perangsang utk sel kulit baru. ❤Memutihkan kulit tanpa sakit ❤ Membuatkan kulit gebu walaupun tidak bermekap. ❤ Merawat kulit muka breakout ❤ Menyejukkan kulit yang pedih. ❤Mengurangkan kemerahan kulit. ❤ Boleh dipakai dengan mana2 produk. ❤Boleh juga dijadikan sebagai pelembap muka / base foundation Harga : RM45 SAHAJA Berat : 25Gram, 3 Bulan Penggunaan
.
Oka,part ni kena berhati²tau.
.
Setiap orang kulit tak sama, tak semestinya Siti pakai cleanser A, Nurhaliza pun sesuai pakai cleanser A tau.
.
kalau kulit muka awak berminyak, cari oil cleanser/foam cleanser.
.
Kalau kulit muka awak kering/combination, goes for gel cleanser
. Oka,part ni kena berhati²tau. . Setiap orang kulit tak sama, tak semestinya Siti pakai cleanser A, Nurhaliza pun sesuai pakai cleanser A tau. . kalau kulit muka awak berminyak, cari oil cleanser/foam cleanser. . Kalau kulit muka awak kering/combination, goes for gel cleanser
[BUKAN SENANG SESUATU PRODUK KESIHATAN/KOSMETIK DAPAT MASUK BRUNEI]

Kalau produk kosmetik nak tembus Brunei memang kena lalui ujian KKB (Kementerian Kesihatan Brunei) walaupun dah ada kelulusan KKM.🤗 Kerajaan Brunei sangat strict dan betul betul mahu produk yang masuk produk yang selamat dan tiada bahan beracun dan kimia merbahaya.

Alhamdulillah sudah lama menanti akhirnya.. Alhamdulillah thumma alhamdulillah.  Kementerian kesihatan brunei dah LULUS produk #imanniskinz.  Terbukti produk imanni selamat kan 😍😘 So, no worries pakai produk imanni skinz.. Semua lab test,  certificate,  KKM, KKB semua kita lampirkan😍

Terima kasih stokis Brunei Nisa Muslimah bantu permudahkan urusan di sana. Tahniah founder dan HQ. Semoga imanni skinz terus dikenali. ❤️ #imanniskinz
#kosmetikselamat.
#imanniskinz #kosmetikorganikhabbatussauda #jerawat #jeragat #foundation #kosmetik #cosmetics #makeup #faceup #foundationjimat #foundationSelamat #kosmetikselamat #kosmetikmurah #foundationmurah #liquidfoundation #makeupfoundation #mekaphalal #mekapmesrawuduk #mekapmurah #mekaptahanlama #mekaphalal #mekapset #cushionfoundation #cushionfoundationmurah #cushionfoundationmalaysia
#saynoproduktimbangkilo
[BUKAN SENANG SESUATU PRODUK KESIHATAN/KOSMETIK DAPAT MASUK BRUNEI] Kalau produk kosmetik nak tembus Brunei memang kena lalui ujian KKB (Kementerian Kesihatan Brunei) walaupun dah ada kelulusan KKM.🤗 Kerajaan Brunei sangat strict dan betul betul mahu produk yang masuk produk yang selamat dan tiada bahan beracun dan kimia merbahaya. Alhamdulillah sudah lama menanti akhirnya.. Alhamdulillah thumma alhamdulillah. Kementerian kesihatan brunei dah LULUS produk #imanniskinz . Terbukti produk imanni selamat kan 😍😘 So, no worries pakai produk imanni skinz.. Semua lab test, certificate, KKM, KKB semua kita lampirkan😍 Terima kasih stokis Brunei Nisa Muslimah bantu permudahkan urusan di sana. Tahniah founder dan HQ. Semoga imanni skinz terus dikenali. ❤️ #imanniskinz  #kosmetikselamat . #imanniskinz  #kosmetikorganikhabbatussauda  #jerawat  #jeragat  #foundation  #kosmetik  #cosmetics  #makeup  #faceup  #foundationjimat  #foundationSelamat  #kosmetikselamat  #kosmetikmurah  #foundationmurah  #liquidfoundation  #makeupfoundation  #mekaphalal  #mekapmesrawuduk  #mekapmurah  #mekaptahanlama  #mekaphalal  #mekapset  #cushionfoundation  #cushionfoundationmurah  #cushionfoundationmalaysia  #saynoproduktimbangkilo 
Kebaikan Black Blossom Cushion Foundation :
.
🌼Kaya dengan Organik Habbatus Sauda
🌼Menutup setiap cela pada kulit (Fully Coverage)
🌼Mengandungi Ekstrak Peppermint untuk memberikan kesan yang sejuk pada wajah
🌼SPF-50
🌼Mengandungi Khasiat Yeast yang berfungsi menghaluskan kulit wajah
🌼Turut terkandung Kolagen berfungsi sebagai Anti-Penuaan
.
.
#imanniskinz #kosmetikorganikhabbatussauda #jerawat #jeragat #foundation #kosmetik #cosmetics #makeup #faceup #foundationjimat #foundationSelamat #kosmetikselamat #kosmetikmurah #foundationmurah #liquidfoundation #makeupfoundation #mekaphalal #mekapmesrawuduk #mekapmurah #mekaptahanlama #mekaphalal #mekapset #cushionfoundation #cushionfoundationmurah #cushionfoundationmalaysia #foundationmakeup #foundationmalaysia #dyxy #dyxycosmeticsmalaysia
Kebaikan Black Blossom Cushion Foundation : . 🌼Kaya dengan Organik Habbatus Sauda 🌼Menutup setiap cela pada kulit (Fully Coverage) 🌼Mengandungi Ekstrak Peppermint untuk memberikan kesan yang sejuk pada wajah 🌼SPF-50 🌼Mengandungi Khasiat Yeast yang berfungsi menghaluskan kulit wajah 🌼Turut terkandung Kolagen berfungsi sebagai Anti-Penuaan . . #imanniskinz  #kosmetikorganikhabbatussauda  #jerawat  #jeragat  #foundation  #kosmetik  #cosmetics  #makeup  #faceup  #foundationjimat  #foundationSelamat  #kosmetikselamat  #kosmetikmurah  #foundationmurah  #liquidfoundation  #makeupfoundation  #mekaphalal  #mekapmesrawuduk  #mekapmurah  #mekaptahanlama  #mekaphalal  #mekapset  #cushionfoundation  #cushionfoundationmurah  #cushionfoundationmalaysia  #foundationmakeup  #foundationmalaysia  #dyxy  #dyxycosmeticsmalaysia 
Statement tulus ikhlas dari mua hebat
Nur Syafinaz Utagha

Mekap Tahan lama wey Instant powder Okaya nii 👍👍 Tak yah touchup 10kali taw

Tak percaya?

Jom cuba Instant Powder Okaya 😘

whatsapp 📱 0139043996

#onlinecosmeticseller #instantpowderokaya #okaya #okayalovers #makeuplovers #kakimekap #powdertahanlama #mekaptahanlama #mekapterbaik #mekappilihanmua
Statement tulus ikhlas dari mua hebat
Nur Syafinaz Utagha

Mekap Tahan lama wey Instant powder Okaya nii 👍👍 Tak yah touchup 10kali taw

Tak percaya?

Jom cuba Instant Powder Okaya 😘

whatsapp 📱0139043996

#onlinecosmeticseller #instantpowderokaya #okaya #okayalovers #makeuplovers #kakimekap #powdertahanlama #mekaptahanlama #mekapterbaik #mekappilihanmua
Ada rupa orang sakit tak? Huhu. Alhamdulillah. Ni gambar harini. Telan ubat tahan sakit, baru senang mahu senyum.
.
.
Ada lagi satu sebab senyum meleret ni actually. Selepas keluar dalam panas terik selama 3 jam, rupa masih fresh! Takda minyak, dan bedak selapis masih disitu! Aaaaaaaa hepi nyaaaaa... .
.
Ya ni lah gambar after 3 jam. Tak pernah lagi rasa macam ni tau. Semua ni jadi bila saya apply produk Rich terbaru yang tu. MashaaAllah. Nyaman sangat. U all dah tengok belum? Lihat next gambar.
.
.
U all please tak sabarrrrr 🔥
.
.
#myPUREnRAW
#LuxCreme
#Moisturizer
#luxmoisturizer
#pelembapwajah
#pelembap
#pelembapkulitmatang
#matureskin
#kulitmatang
#glowing
#anjal
#antipenuaan
#antiaging
#antiwrinkle
#mekaptahanlama
#basemekap
Ada rupa orang sakit tak? Huhu. Alhamdulillah. Ni gambar harini. Telan ubat tahan sakit, baru senang mahu senyum. . . Ada lagi satu sebab senyum meleret ni actually. Selepas keluar dalam panas terik selama 3 jam, rupa masih fresh! Takda minyak, dan bedak selapis masih disitu! Aaaaaaaa hepi nyaaaaa... . . Ya ni lah gambar after 3 jam. Tak pernah lagi rasa macam ni tau. Semua ni jadi bila saya apply produk Rich terbaru yang tu. MashaaAllah. Nyaman sangat. U all dah tengok belum? Lihat next gambar. . . U all please tak sabarrrrr 🔥 . . #myPUREnRAW  #LuxCreme  #Moisturizer  #luxmoisturizer  #pelembapwajah  #pelembap  #pelembapkulitmatang  #matureskin  #kulitmatang  #glowing  #anjal  #antipenuaan  #antiaging  #antiwrinkle  #mekaptahanlama  #basemekap 
Assalamualaikum wbt.
.
.
Pagi Isnin yang berkah. Sempena 1 Zulhijah. Pure & Raw melancarkan produk terbaru yang dapat melengkapkan rutin penjagaan kulit wajah anda.
.
.
Crème Brûlée Lux Moisturizer - Pelembap Ekstra untuk Kulit Matang. Dalam range 'Rich'. Yang mampu memberi sinar harapan buat kulit anda. Kembali Lembap, Anjal, Terpelihara. Setiap wanita harus milikinya!
.
.
Tawaran istimewa Ogos untuk Loyal Customer. Available now!
.
.
#myPUREnRAW
#LuxCreme
#Moisturizer
#luxmoisturizer
#pelembapwajah
#pelembap
#pelembapkulitmatang
#matureskin
#kulitmatang
#glowing
#anjal
#antipenuaan
#antiaging
#antiwrinkle
#mekaptahanlama
#basemekap
Assalamualaikum wbt. . . Pagi Isnin yang berkah. Sempena 1 Zulhijah. Pure & Raw melancarkan produk terbaru yang dapat melengkapkan rutin penjagaan kulit wajah anda. . . Crème Brûlée Lux Moisturizer - Pelembap Ekstra untuk Kulit Matang. Dalam range 'Rich'. Yang mampu memberi sinar harapan buat kulit anda. Kembali Lembap, Anjal, Terpelihara. Setiap wanita harus milikinya! . . Tawaran istimewa Ogos untuk Loyal Customer. Available now! . . #myPUREnRAW  #LuxCreme  #Moisturizer  #luxmoisturizer  #pelembapwajah  #pelembap  #pelembapkulitmatang  #matureskin  #kulitmatang  #glowing  #anjal  #antipenuaan  #antiaging  #antiwrinkle  #mekaptahanlama  #basemekap 
Kebaikan Black Blossom Cushion Foundation :
.
🌼Kaya dengan Organik Habbatus Sauda
🌼Menutup setiap cela pada kulit (Fully Coverage)
🌼Mengandungi Ekstrak Peppermint untuk memberikan kesan yang sejuk pada wajah
🌼SPF-50
🌼Mengandungi Khasiat Yeast yang berfungsi menghaluskan kulit wajah
🌼Turut terkandung Kolagen berfungsi sebagai Anti-Penuaan
.
.
#imanniskinz #kosmetikorganikhabbatussauda #jerawat #jeragat #foundation #kosmetik #cosmetics #makeup #faceup #foundationjimat #foundationSelamat #kosmetikselamat #kosmetikmurah #foundationmurah #liquidfoundation #makeupfoundation #mekaphalal #mekapmesrawuduk #mekapmurah #mekaptahanlama #mekaphalal #mekapset #cushionfoundation #cushionfoundationmurah #cushionfoundationmalaysia #foundationmakeup #foundationmalaysia #dyxy #dyxycosmeticsmalaysia
Kebaikan Black Blossom Cushion Foundation : . 🌼Kaya dengan Organik Habbatus Sauda 🌼Menutup setiap cela pada kulit (Fully Coverage) 🌼Mengandungi Ekstrak Peppermint untuk memberikan kesan yang sejuk pada wajah 🌼SPF-50 🌼Mengandungi Khasiat Yeast yang berfungsi menghaluskan kulit wajah 🌼Turut terkandung Kolagen berfungsi sebagai Anti-Penuaan . . #imanniskinz  #kosmetikorganikhabbatussauda  #jerawat  #jeragat  #foundation  #kosmetik  #cosmetics  #makeup  #faceup  #foundationjimat  #foundationSelamat  #kosmetikselamat  #kosmetikmurah  #foundationmurah  #liquidfoundation  #makeupfoundation  #mekaphalal  #mekapmesrawuduk  #mekapmurah  #mekaptahanlama  #mekaphalal  #mekapset  #cushionfoundation  #cushionfoundationmurah  #cushionfoundationmalaysia  #foundationmakeup  #foundationmalaysia  #dyxy  #dyxycosmeticsmalaysia 
Kebaikan Black Blossom Cushion Foundation :
.
🌼Kaya dengan Organik Habbatus Sauda
🌼Menutup setiap cela pada kulit (Fully Coverage)
🌼Mengandungi Ekstrak Peppermint untuk memberikan kesan yang sejuk pada wajah
🌼SPF-50
🌼Mengandungi Khasiat Yeast yang berfungsi menghaluskan kulit wajah
🌼Turut terkandung Kolagen berfungsi sebagai Anti-Penuaan
.
.
#imanniskinz #kosmetikorganikhabbatussauda #jerawat #jeragat #foundation #kosmetik #cosmetics #makeup #faceup #foundationjimat #foundationSelamat #kosmetikselamat #kosmetikmurah #foundationmurah #liquidfoundation #makeupfoundation #mekaphalal #mekapmesrawuduk #mekapmurah #mekaptahanlama #mekaphalal #mekapset #cushionfoundation #cushionfoundationmurah #cushionfoundationmalaysia #foundationmakeup #foundationmalaysia #dyxy #dyxycosmeticsmalaysia
Kebaikan Black Blossom Cushion Foundation : . 🌼Kaya dengan Organik Habbatus Sauda 🌼Menutup setiap cela pada kulit (Fully Coverage) 🌼Mengandungi Ekstrak Peppermint untuk memberikan kesan yang sejuk pada wajah 🌼SPF-50 🌼Mengandungi Khasiat Yeast yang berfungsi menghaluskan kulit wajah 🌼Turut terkandung Kolagen berfungsi sebagai Anti-Penuaan . . #imanniskinz  #kosmetikorganikhabbatussauda  #jerawat  #jeragat  #foundation  #kosmetik  #cosmetics  #makeup  #faceup  #foundationjimat  #foundationSelamat  #kosmetikselamat  #kosmetikmurah  #foundationmurah  #liquidfoundation  #makeupfoundation  #mekaphalal  #mekapmesrawuduk  #mekapmurah  #mekaptahanlama  #mekaphalal  #mekapset  #cushionfoundation  #cushionfoundationmurah  #cushionfoundationmalaysia  #foundationmakeup  #foundationmalaysia  #dyxy  #dyxycosmeticsmalaysia 
Mary Kay Foundation Primer Sunscreen SPF 15 .
.
RAHSIA FLAWLESS!
.
.
Ramai tanya primer ni macam foundation jugak ke? .
.
Buat pengetahuan, foundation primer ni tak sama macam foundation yang kita pakai tu. Yang ni takde color atau colorless, kita apply before pakai foundation. Supaya pori-pori tak ketara dan sapuan foundation lebih halus!
.
.
Foundation Primer ni ada SPF15 tau. Best kan? Kulit akan lebih smooth lepas apply dan jugak melindungi kulit wajah kita dari sinaran UV yang merbahaya tu.
.

Kelebihan Foundation Primer: ⤵
1⃣ mengekalkan make-up tahan lama
2⃣ peyerap cahaya dan kulit jadi lebih licin
3⃣ membantu mengurangkan garis halus, pori, kedutan serta ketidaksempurnaan kulit
4⃣ menambah lapisan perlindungan matahari
5⃣ gel yang sangat ringan & tak berminyak
.

BEST KAN?
.

Ini lah antara rahsia make-up artis professional bertahun-tahun lamanya! Nampak cantik dan tahan je kan dorang make-up.
.

Untuk pengetahuan semua, jika kulit wajah kita berminyak,  bedak asas kita boleh berubah tau! So untuk elakkan ni dan nak kekal rona kulit kita, pakailah Foundation Primer by Mary Kay ni.
.

Produk Mary Kay ni bukan tahan sebulan dua, berbulan-bulan lamanya. 8 bulan - 12 bulan tau, depends cara pemakaian kita.
.
.

Jom WhatsApp sekarang sementara ada stock!

Syuhadah
011-1478 4175
Mary Kay beauty consultant

#foundationprimer
#bolehkecikkanpori
#mekaptahanlama
#mekaptakcair
#primeradaspf15
#basemekap
#skincaretimewisemiracle
#porimengecil
#botanicaleffectevolution 
#botanicaleffect 
#cccream 
#foundation
#primerfoundation 
#marykaymelaka 
#marykaymalaysia 
#marykaymelakatengah 
#maryk_syue 9
Mary Kay Foundation Primer Sunscreen SPF 15 . . RAHSIA FLAWLESS! . . Ramai tanya primer ni macam foundation jugak ke? . . Buat pengetahuan, foundation primer ni tak sama macam foundation yang kita pakai tu. Yang ni takde color atau colorless, kita apply before pakai foundation. Supaya pori-pori tak ketara dan sapuan foundation lebih halus! . . Foundation Primer ni ada SPF15 tau. Best kan? Kulit akan lebih smooth lepas apply dan jugak melindungi kulit wajah kita dari sinaran UV yang merbahaya tu. . Kelebihan Foundation Primer: ⤵ 1⃣ mengekalkan make-up tahan lama 2⃣ peyerap cahaya dan kulit jadi lebih licin 3⃣ membantu mengurangkan garis halus, pori, kedutan serta ketidaksempurnaan kulit 4⃣ menambah lapisan perlindungan matahari 5⃣ gel yang sangat ringan & tak berminyak . BEST KAN? . Ini lah antara rahsia make-up artis professional bertahun-tahun lamanya! Nampak cantik dan tahan je kan dorang make-up. . Untuk pengetahuan semua, jika kulit wajah kita berminyak, bedak asas kita boleh berubah tau! So untuk elakkan ni dan nak kekal rona kulit kita, pakailah Foundation Primer by Mary Kay ni. . Produk Mary Kay ni bukan tahan sebulan dua, berbulan-bulan lamanya. 8 bulan - 12 bulan tau, depends cara pemakaian kita. . . Jom WhatsApp sekarang sementara ada stock! Syuhadah 011-1478 4175 Mary Kay beauty consultant #foundationprimer  #bolehkecikkanpori  #mekaptahanlama  #mekaptakcair  #primeradaspf15  #basemekap  #skincaretimewisemiracle  #porimengecil  #botanicaleffectevolution  #botanicaleffect  #cccream  #foundation  #primerfoundation  #marykaymelaka  #marykaymalaysia  #marykaymelakatengah  #maryk_syue  9
SPRAY MAKE UP BY SERI CANTIK

Setengah jam make up dah luntur?
Dah crack, berpeluh dan berminyak ?
Jerawat sering muncul lepas make up? 
Jangan risau jelitawan cantik manis anggun berseri😊😙 Glitter Shine Spray Make Up boleh atasi masalah itu semua.
Make up uolsss lepas ni lebih tahan lama, gebu dan segar sepanjang hari.

Apa yang istemewa sangat pasar Glitter Shine Spray make up ni : 📍Boleh digunakan pada  bila- bila masa
📍sesuai untuk semua jenis  kulit.
📍Make up tahan lama
📍Wajah gebu dan segar
📍Membantu mengecilkan  liang pori-pori
📍Dapat mengawal minyak  berlebihan di wajah
📍Boleh spray di wajah dan  juga pada badan 
Kalau rasa kulit kering uolsss spray je terus ke badan. Terus rasa kulit fresh dan lembut.Paling best ia dapat mengekalkan kelembapan kulit anda sepanjang hari. 
RM28 pos sm rm8/ ss rm12

01116878946

#spray#glitterspray#mekaptahanlama#gebu#segar
SPRAY MAKE UP BY SERI CANTIK Setengah jam make up dah luntur? Dah crack, berpeluh dan berminyak ? Jerawat sering muncul lepas make up? Jangan risau jelitawan cantik manis anggun berseri😊😙 Glitter Shine Spray Make Up boleh atasi masalah itu semua. Make up uolsss lepas ni lebih tahan lama, gebu dan segar sepanjang hari. Apa yang istemewa sangat pasar Glitter Shine Spray make up ni : 📍Boleh digunakan pada bila- bila masa 📍sesuai untuk semua jenis kulit. 📍Make up tahan lama 📍Wajah gebu dan segar 📍Membantu mengecilkan liang pori-pori 📍Dapat mengawal minyak berlebihan di wajah 📍Boleh spray di wajah dan juga pada badan Kalau rasa kulit kering uolsss spray je terus ke badan. Terus rasa kulit fresh dan lembut.Paling best ia dapat mengekalkan kelembapan kulit anda sepanjang hari. RM28 pos sm rm8/ ss rm12 01116878946 #spray #glitterspray #mekaptahanlama #gebu #segar 
Kebaikkan Azalea Loose Powder :
.
🌿Tekstur yang sangat halus
🌿Mengandungi ekstrak aloe Vera dan Vitamin E
🌿Tona Kulit akan kelihatan lebih sekata
🌿Kaya dengan Organik habbatus sauda sebagai sumber khasiat untuk kulit
🌿Menghalang sinaran UV terhadap kulit (SPF20)
.
#imanniskinz #kosmetikorganikhabbatussauda #loosepowder #loosepowdermurah #loosepowderterbaik #bedakmuka #bedakcompact #bedakasas #bedakberubat #bedakasasmalaysia #powdermakeup #powdermakeuptool #facemakeup #facepowder #faceskincare #mekapmurah #mekapmalaysia #mekapcantik #mekaptahanlama
Kebaikkan Azalea Loose Powder : . 🌿Tekstur yang sangat halus 🌿Mengandungi ekstrak aloe Vera dan Vitamin E 🌿Tona Kulit akan kelihatan lebih sekata 🌿Kaya dengan Organik habbatus sauda sebagai sumber khasiat untuk kulit 🌿Menghalang sinaran UV terhadap kulit (SPF20) . #imanniskinz  #kosmetikorganikhabbatussauda  #loosepowder  #loosepowdermurah  #loosepowderterbaik  #bedakmuka  #bedakcompact  #bedakasas  #bedakberubat  #bedakasasmalaysia  #powdermakeup  #powdermakeuptool  #facemakeup  #facepowder  #faceskincare  #mekapmurah  #mekapmalaysia  #mekapcantik  #mekaptahanlama 
Kebaikkan Azalea Loose Powder :
.
🌿Tekstur yang sangat halus
🌿Mengandungi ekstrak aloe Vera dan Vitamin E
🌿Tona Kulit akan kelihatan lebih sekata
🌿Kaya dengan Organik habbatus sauda sebagai sumber khasiat untuk kulit
🌿Menghalang sinaran UV terhadap kulit (SPF20)
.
#imanniskinz #kosmetikorganikhabbatussauda #loosepowder #loosepowdermurah #loosepowderterbaik #bedakmuka #bedakcompact #bedakasas #bedakberubat #bedakasasmalaysia #powdermakeup #powdermakeuptool #facemakeup #facepowder #faceskincare #mekapmurah #mekapmalaysia #mekapcantik #mekaptahanlama
Kebaikkan Azalea Loose Powder : . 🌿Tekstur yang sangat halus 🌿Mengandungi ekstrak aloe Vera dan Vitamin E 🌿Tona Kulit akan kelihatan lebih sekata 🌿Kaya dengan Organik habbatus sauda sebagai sumber khasiat untuk kulit 🌿Menghalang sinaran UV terhadap kulit (SPF20) . #imanniskinz  #kosmetikorganikhabbatussauda  #loosepowder  #loosepowdermurah  #loosepowderterbaik  #bedakmuka  #bedakcompact  #bedakasas  #bedakberubat  #bedakasasmalaysia  #powdermakeup  #powdermakeuptool  #facemakeup  #facepowder  #faceskincare  #mekapmurah  #mekapmalaysia  #mekapcantik  #mekaptahanlama 
Kebaikkan Azalea Loose Powder :
.
🌿Tekstur yang sangat halus
🌿Mengandungi ekstrak aloe Vera dan Vitamin E
🌿Tona Kulit akan kelihatan lebih sekata
🌿Kaya dengan Organik habbatus sauda sebagai sumber khasiat untuk kulit
🌿Menghalang sinaran UV terhadap kulit (SPF20)
.
#imanniskinz #kosmetikorganikhabbatussauda #loosepowder #loosepowdermurah #loosepowderterbaik #bedakmuka #bedakcompact #bedakasas #bedakberubat #bedakasasmalaysia #powdermakeup #powdermakeuptool #facemakeup #facepowder #faceskincare #mekapmurah #mekapmalaysia #mekapcantik #mekaptahanlama
Kebaikkan Azalea Loose Powder : . 🌿Tekstur yang sangat halus 🌿Mengandungi ekstrak aloe Vera dan Vitamin E 🌿Tona Kulit akan kelihatan lebih sekata 🌿Kaya dengan Organik habbatus sauda sebagai sumber khasiat untuk kulit 🌿Menghalang sinaran UV terhadap kulit (SPF20) . #imanniskinz  #kosmetikorganikhabbatussauda  #loosepowder  #loosepowdermurah  #loosepowderterbaik  #bedakmuka  #bedakcompact  #bedakasas  #bedakberubat  #bedakasasmalaysia  #powdermakeup  #powdermakeuptool  #facemakeup  #facepowder  #faceskincare  #mekapmurah  #mekapmalaysia  #mekapcantik  #mekaptahanlama 
Organic Habbatussauda Face Mist
.
Kebaikan Gorgeous Serum :
.
💗Mengandungi Ekstrak P-Terra dan Collagen
💗Melembapkan kulit dan menjadikan kulit kelihatan tidak berminyak
💗Sesuai dijadikan pelembap sebelum dan selepas sapuan mekap
💗Mencerah dan merawat kulit wajah
💗Bersumberkan Organik Habbatus Sauda sebagai sumber khasiat untuk kulit dan mengandungi Essential Oil. 💗Kulit lebih 'glowing' seawal 2 minit dengan penggunaan bersama Blossom Cake Foundation
💗Penggunaan yang berterusan dapat menghilangkan jeragat dan parut jerawat
.
#serummuka #serum #imanniskinz #kosmetik #cosmetics #facemakeup #facemist #mekapmurah #mekaptahanlama #mekaphalal #mekapset #mekapbrush #serumwajah #serumjerawat #serumjeragat #serumglowing #serumorganik #serumfoundation
Organic Habbatussauda Face Mist . Kebaikan Gorgeous Serum : . 💗Mengandungi Ekstrak P-Terra dan Collagen 💗Melembapkan kulit dan menjadikan kulit kelihatan tidak berminyak 💗Sesuai dijadikan pelembap sebelum dan selepas sapuan mekap 💗Mencerah dan merawat kulit wajah 💗Bersumberkan Organik Habbatus Sauda sebagai sumber khasiat untuk kulit dan mengandungi Essential Oil. 💗Kulit lebih 'glowing' seawal 2 minit dengan penggunaan bersama Blossom Cake Foundation 💗Penggunaan yang berterusan dapat menghilangkan jeragat dan parut jerawat . #serummuka  #serum  #imanniskinz  #kosmetik  #cosmetics  #facemakeup  #facemist  #mekapmurah  #mekaptahanlama  #mekaphalal  #mekapset  #mekapbrush  #serumwajah  #serumjerawat  #serumjeragat  #serumglowing  #serumorganik  #serumfoundation 
Organic Habbatussauda Face Mist
.
Kebaikan Gorgeous Serum :
.
💗Mengandungi Ekstrak P-Terra dan Collagen
💗Melembapkan kulit dan menjadikan kulit kelihatan tidak berminyak
💗Sesuai dijadikan pelembap sebelum dan selepas sapuan mekap
💗Mencerah dan merawat kulit wajah
💗Bersumberkan Organik Habbatus Sauda sebagai sumber khasiat untuk kulit dan mengandungi Essential Oil. 💗Kulit lebih 'glowing' seawal 2 minit dengan penggunaan bersama Blossom Cake Foundation
💗Penggunaan yang berterusan dapat menghilangkan jeragat dan parut jerawat
.
#serummuka #serum #imanniskinz #kosmetik #cosmetics #facemakeup #facemist #mekapmurah #mekaptahanlama #mekaphalal #mekapset #mekapbrush #serumwajah #serumjerawat #serumjeragat #serumglowing #serumorganik #serumfoundation
Organic Habbatussauda Face Mist . Kebaikan Gorgeous Serum : . 💗Mengandungi Ekstrak P-Terra dan Collagen 💗Melembapkan kulit dan menjadikan kulit kelihatan tidak berminyak 💗Sesuai dijadikan pelembap sebelum dan selepas sapuan mekap 💗Mencerah dan merawat kulit wajah 💗Bersumberkan Organik Habbatus Sauda sebagai sumber khasiat untuk kulit dan mengandungi Essential Oil. 💗Kulit lebih 'glowing' seawal 2 minit dengan penggunaan bersama Blossom Cake Foundation 💗Penggunaan yang berterusan dapat menghilangkan jeragat dan parut jerawat . #serummuka  #serum  #imanniskinz  #kosmetik  #cosmetics  #facemakeup  #facemist  #mekapmurah  #mekaptahanlama  #mekaphalal  #mekapset  #mekapbrush  #serumwajah  #serumjerawat  #serumjeragat  #serumglowing  #serumorganik  #serumfoundation 
Bagi yang suka  bermekap, Booster Serum Elysian ni pun boleh dijadikan primer utk menjadikan mekap lebih tahan lama..gunakan sebelum pakai foundation.. hasil nya confirm letopsss 😍😍
.
.
Jangan risau kan pasal harga..benda pakai tahan lama lebih 2 bulan pun boleh.. harga berpatutan setanding kualiti 👍👍.
.
.
Nak order atau nak tanya boleh klik link WhatsApp di atas 👆👆👆 atau 📱0193255176
📱0193255176
📱0193255176

#jerawat #jeragat  #boosterserumElysian #primermekap #mekaptahanlama #agentelysianbatucaves  #elysianBatuCaves
Bagi yang suka bermekap, Booster Serum Elysian ni pun boleh dijadikan primer utk menjadikan mekap lebih tahan lama..gunakan sebelum pakai foundation.. hasil nya confirm letopsss 😍😍 . . Jangan risau kan pasal harga..benda pakai tahan lama lebih 2 bulan pun boleh.. harga berpatutan setanding kualiti 👍👍. . . Nak order atau nak tanya boleh klik link WhatsApp di atas 👆👆👆 atau 📱0193255176 📱0193255176 📱0193255176 #jerawat  #jeragat  #boosterserumElysian  #primermekap  #mekaptahanlama  #agentelysianbatucaves  #elysianBatuCaves 
.
❤Tona tak sekata
❤Kulit kusam
❤Skin nampak berbelang
.
Meh cuba sabun beras ni hadik kakak.Best tau, dah la wangi, murah plak tu.RM 20inc postage
. ❤Tona tak sekata ❤Kulit kusam ❤Skin nampak berbelang . Meh cuba sabun beras ni hadik kakak.Best tau, dah la wangi, murah plak tu.RM 20inc postage
Set ni paling hot

Memang skali order akn repeat lagi
Kadang2 terus order fullpack
SET KENING BERBALOI
#setkening #tarteeyebrowtrialpack #tarte #concelear #malaysia #mekaporiginal #afiahkids #sitiaafiyahkhalid #ariffjiwaasyraf #makeuptrials #sayajualonline #kualalumpur #johor #pulauredang #pulauperhentian #tipsdiet #cantik #mekaptahanlama
Honey Bee Royal Nutri Sheet Mask
.
Khasiat :
.
👰 Diformulasikan oleh ekstrak royal jelly, ekstrek propolis dan estrek madu yang sangat berkhasiat untuk pelbagai jenis kulit
.
👰 Melembutkan, menghaluskan dan mencerahkan kulit wajah supaya kelihatan sihat berseri
.
👰 Satu keping mask ini mempunyai sepenuh khasiat sama dengan 1 botol honey bee royal propolis serum
.
👰 Mengandungi khasiat yang menyeluruh cepat menyerap dan menyegarkan kulit wajah agar kelihatan sentiasa sihat dan lembab
.
------------------------------------------
🎁 FREE GIFT akan diberikan untuk setiap pembelian dan FREE POSTAGE / COD untuk pembelian melebihi 3 item.
.
📮 Postage : RM7 (sm), RM11 (ss)
.
🚗 COD charge : RM5 ( < 5km only)
.
🌎 COD area : Gombak, Sri Gombak, Giant Batu Caves, Taman Melati,  Setapak,  Danau Kota, Kg. Melayu Subang
.
🙆 Selfpickup : Gombak Setia
------------------------------------
untuk pembelian:
.
Dm atau wasap 017-2329539 atau klik di link Bio 👉 @durraunique 😘
Honey Bee Royal Nutri Sheet Mask . Khasiat : . 👰 Diformulasikan oleh ekstrak royal jelly, ekstrek propolis dan estrek madu yang sangat berkhasiat untuk pelbagai jenis kulit . 👰 Melembutkan, menghaluskan dan mencerahkan kulit wajah supaya kelihatan sihat berseri . 👰 Satu keping mask ini mempunyai sepenuh khasiat sama dengan 1 botol honey bee royal propolis serum . 👰 Mengandungi khasiat yang menyeluruh cepat menyerap dan menyegarkan kulit wajah agar kelihatan sentiasa sihat dan lembab . ------------------------------------------ 🎁 FREE GIFT akan diberikan untuk setiap pembelian dan FREE POSTAGE / COD untuk pembelian melebihi 3 item. . 📮 Postage : RM7 (sm), RM11 (ss) . 🚗 COD charge : RM5 ( < 5km only) . 🌎 COD area : Gombak, Sri Gombak, Giant Batu Caves, Taman Melati, Setapak, Danau Kota, Kg. Melayu Subang . 🙆 Selfpickup : Gombak Setia ------------------------------------ untuk pembelian: . Dm atau wasap 017-2329539 atau klik di link Bio 👉 @durraunique 😘
• 
Nak bibir mungil? Bibir gebu?  Bibir menawan? 
_
Sistho Lipmatte jawapannya. 
_
Calit² jek siap. Terus mungil, gebu bibir 😘
_
Fuuhh. Kalah Kilafairy. 😂
_
Whatssap sekarang ⬇️⬇️⬇️
0179655088
_
Malas save nombor?
Tekan je link kt profile
• Nak bibir mungil? Bibir gebu? Bibir menawan? _ Sistho Lipmatte jawapannya. _ Calit² jek siap. Terus mungil, gebu bibir 😘 _ Fuuhh. Kalah Kilafairy. 😂 _ Whatssap sekarang ⬇️⬇️⬇️ 0179655088 _ Malas save nombor? Tekan je link kt profile
.
Sweet Talker ❤️
Sweet like you 😘
_
RM35 jek uols. Tekstur lipmatte yang ringan dan merawat bibir. 
_
Jom whatssap 0174555743
. Sweet Talker ❤️ Sweet like you 😘 _ RM35 jek uols. Tekstur lipmatte yang ringan dan merawat bibir. _ Jom whatssap 0174555743
.
Want to look sexy & naughty😁
.
Lets try this shades , babe!
.
Do not worry, If u have a lunch with future mother in law, this lipmatte wont leave any mark to your glass.So, no need to touch up several time 😂
. Want to look sexy & naughty😁 . Lets try this shades , babe! . Do not worry, If u have a lunch with future mother in law, this lipmatte wont leave any mark to your glass.So, no need to touch up several time 😂
.
Ada meeting tender projek
U need to look classy and elegant beb.Just apply je shades ni, sure nampak confident.
.
 Pls no need to worry, lipmatte ni x kan cair even u berpeluh yang.
.
RM35 only not exclude postage
. Ada meeting tender projek U need to look classy and elegant beb.Just apply je shades ni, sure nampak confident. . Pls no need to worry, lipmatte ni x kan cair even u berpeluh yang. . RM35 only not exclude postage
.
Baby muah, kaler tak,terang, not so fancy but juz nais. .
No worriesla pakai lipmatte ni time tengok wayang, kunyah popcorn banyak kali pun kaler maintain je, tak sememeh ,sistur beranu jamin.
.
Nak lipmatte power ni, jom DM, DM now now
. Baby muah, kaler tak,terang, not so fancy but juz nais. . No worriesla pakai lipmatte ni time tengok wayang, kunyah popcorn banyak kali pun kaler maintain je, tak sememeh ,sistur beranu jamin. . Nak lipmatte power ni, jom DM, DM now now
• 
Merecik la sis lepas pakai sistho lipmatte code baby muah ni 😍
_
Sampai terbawa-bawa dalam mimpi. 
_
Jom² whatssap sekarang. Risau takut termimpi-mimpi nanti. 
_
⬇️⬇️⬇️
01745557743
• Merecik la sis lepas pakai sistho lipmatte code baby muah ni 😍 _ Sampai terbawa-bawa dalam mimpi. _ Jom² whatssap sekarang. Risau takut termimpi-mimpi nanti. _ ⬇️⬇️⬇️ 01745557743
.
Baru pakai lipmatte sekejap je dah cracked?Euww, spoiled mood betul. Dahla tengah dating, takkanla depan boyfie nak touch up banyak kali.Kan dia kondem kaki mekap plak😂
.
Psttt, dengan Sistho no need to worriedla.Kaler long lasting 8jam chuolsss.Nak makan magnum ice cream lapan ketul pun boleh je.No prob
. Baru pakai lipmatte sekejap je dah cracked?Euww, spoiled mood betul. Dahla tengah dating, takkanla depan boyfie nak touch up banyak kali.Kan dia kondem kaki mekap plak😂 . Psttt, dengan Sistho no need to worriedla.Kaler long lasting 8jam chuolsss.Nak makan magnum ice cream lapan ketul pun boleh je.No prob
. Kebaikan Sistho Lipmatte: .
🎀Melembapkan bibir yang kering
🎀Anti aging
🎀Menghaluskan kulit bibir
🎀Menghalang penyerapan UV
🎀Membantu penyerapan Vitamin A
. Kebaikan Sistho Lipmatte: . 🎀Melembapkan bibir yang kering 🎀Anti aging 🎀Menghaluskan kulit bibir 🎀Menghalang penyerapan UV 🎀Membantu penyerapan Vitamin A
.
Sistho Lipmatte Code Talkative antara warna hot selling 😍
_
Warna orange terang memukau yang membuatkan si pemakai nampak menarik, cantik, dan anggun. 
_
Siapa lagi nak order Sistho Lipmatte?
Whatssap 📱0174555743
. Sistho Lipmatte Code Talkative antara warna hot selling 😍 _ Warna orange terang memukau yang membuatkan si pemakai nampak menarik, cantik, dan anggun. _ Siapa lagi nak order Sistho Lipmatte? Whatssap 📱0174555743
Bibir hitam gara-gara pakai lipmatte yang mengandungi bahan kimia berbahaya?

No worries dear sebab kita telah provide lipmatte yang bebas kimia merbahaya serta lipmatte yang sangat lembut serta dapat effect gebu pada bibir.
Bibir hitam gara-gara pakai lipmatte yang mengandungi bahan kimia berbahaya? No worries dear sebab kita telah provide lipmatte yang bebas kimia merbahaya serta lipmatte yang sangat lembut serta dapat effect gebu pada bibir.
Lembut dan moistnya Peach Face Scrub ni. Kalau scrub di muka mesti la halus dan melembapkan kulit kita. Suka2 😘 
Sangat sesuai untuk kulit muka yang sensitif tau. Barula kulit muka dah TAK KUSAM dan SELEMBUT BAYI 😍

#temyracle #peachfacescrubtemyracle #scrubmuka #scrubhalus #porikecil #jeragathilang #cerahsekata #mekaptahanlama #codjertih #temyraclejertih #luluskkm #bahansemulajadi #scrubnatural #bebasbahankimia #ibumengandung #selamat #temyraclesayamesticari
Lembut dan moistnya Peach Face Scrub ni. Kalau scrub di muka mesti la halus dan melembapkan kulit kita. Suka2 😘 Sangat sesuai untuk kulit muka yang sensitif tau. Barula kulit muka dah TAK KUSAM dan SELEMBUT BAYI 😍 #temyracle  #peachfacescrubtemyracle  #scrubmuka  #scrubhalus  #porikecil  #jeragathilang  #cerahsekata  #mekaptahanlama  #codjertih  #temyraclejertih  #luluskkm  #bahansemulajadi  #scrubnatural  #bebasbahankimia  #ibumengandung  #selamat  #temyraclesayamesticari 
.
😇 Dah mekap tapi masih nampak kusam?
😇 Dah guna pelembap tapi kulit masih kering?
.
Haaa sila la cuba spray ni.
Siap dengan Vitamin E & ekstrak aloevera.
Bakteria baik je takde dalam spray ni tau 😂
.
Spray seluruh muka dalam jarak 20cm selepas mekap.
Elakkan spray biji mata.
Untuk efek berganda, spray sebelum mekap. Dah siap mekap, spray lagi skali.
Glowing, lembap2 fresh gittew muka tau 😍
.
Tapi kalau nak bagi acik untung berganda, awak spray la 9-10 kali terus.
Nanti dh abes, order dengan acik lagi tau 😜
.
.
#Fixingmakeupspray #makeupspray #fixmakeupspray #makeupspraymurah #spraymekap #aloeveramakeupspray #aloeverafixmakeupspray #sprayaloevera #makeuptahanlama #mekaptahanlama #spraymekaptahanlama #spraymakeuptahanlama #mekapmenten #aloeveramakeup #spraymekapmurah #spraymakeupmurah #spraymakeupmurahskudai #aloeveraspraymurahskudai
. 😇 Dah mekap tapi masih nampak kusam? 😇 Dah guna pelembap tapi kulit masih kering? . Haaa sila la cuba spray ni. Siap dengan Vitamin E & ekstrak aloevera. Bakteria baik je takde dalam spray ni tau 😂 . Spray seluruh muka dalam jarak 20cm selepas mekap. Elakkan spray biji mata. Untuk efek berganda, spray sebelum mekap. Dah siap mekap, spray lagi skali. Glowing, lembap2 fresh gittew muka tau 😍 . Tapi kalau nak bagi acik untung berganda, awak spray la 9-10 kali terus. Nanti dh abes, order dengan acik lagi tau 😜 . . #Fixingmakeupspray  #makeupspray  #fixmakeupspray  #makeupspraymurah  #spraymekap  #aloeveramakeupspray  #aloeverafixmakeupspray  #sprayaloevera  #makeuptahanlama  #mekaptahanlama  #spraymekaptahanlama  #spraymakeuptahanlama  #mekapmenten  #aloeveramakeup  #spraymekapmurah  #spraymakeupmurah  #spraymakeupmurahskudai  #aloeveraspraymurahskudai 
Hai korang.. Hakak nak share pasal Foundation yang tengah HOT sekarang ni. Ape lagi kalau bukan ALHA ALFA ROYAL PROPOLIS FOUNDATION.
.
Foundation Alha Alfa menjadi kegilaan ramai kerana ianya amat sesuai bagi mereka yg mempunyai MASALAH KULIT BERMINYAK.
.
Paling best foundation ni jenis "MATTE FINISHING" dan mempunyai TREATMENT dari AIR LIUR RAJA LEBAH 🐝🐝 untuk merawat kulit. Kulit bebas dari JERAWAT!! .
Dapatkan segera sebelum kehabisan STOCK!! Yang pastinya harga mampu milik. Yayyyy!!! #alhaalfa 
#alhaalfafoundation 
#foundationmurah 
#foundationmakeup 
#mattefinishing 
#kulitberminyak 
#mekaptahanlama 
#mekapmurah 
#bazarpaknil 
#bazaronline 
#hargamurah 
#rawatkulit
Hai korang.. Hakak nak share pasal Foundation yang tengah HOT sekarang ni. Ape lagi kalau bukan ALHA ALFA ROYAL PROPOLIS FOUNDATION. . Foundation Alha Alfa menjadi kegilaan ramai kerana ianya amat sesuai bagi mereka yg mempunyai MASALAH KULIT BERMINYAK. . Paling best foundation ni jenis "MATTE FINISHING" dan mempunyai TREATMENT dari AIR LIUR RAJA LEBAH 🐝🐝 untuk merawat kulit. Kulit bebas dari JERAWAT!! . Dapatkan segera sebelum kehabisan STOCK!! Yang pastinya harga mampu milik. Yayyyy!!! #alhaalfa  #alhaalfafoundation  #foundationmurah  #foundationmakeup  #mattefinishing  #kulitberminyak  #mekaptahanlama  #mekapmurah  #bazarpaknil  #bazaronline  #hargamurah  #rawatkulit 
.
Dah lama putus kasih dgn bedak compact sejak bercinta dgn #BbcreamSQB !
.
Tak bercapuk. Tak berminyak. Tak melekit.
.
Mekap sekata dan licin. Ploles berseri!
.
Sunblock terbaik dan bedak asas hebat.
.
#bbcream 
#takberminyak 
#takbercapuk 
#takmelekit
#mekaptahanlama 
#onlineshopping 
#igshop 
#igshopmalaysia
Regrann from @rosmawati.wahi - 
Dah lama putus kasih dgn bedak compact sejak bercinta dgn #BbcreamSQB !
.
Tak bercapuk. Tak berminyak. Tak melekit.
.
Mekap sekata dan licin. Ploles berseri!
.
Sunblock terbaik dan bedak asas hebat.
.
#bbcream 
#takberminyak 
#takbercapuk 
#takmelekit
#mekaptahanlama 
#onlineshopping 
#igshop 
#igshopmalaysia - #regrann
.
Dah lama putus kasih dgn bedak compact sejak bercinta dgn #BbcreamSQB !
.
Tak bercapuk. Tak berminyak. Tak melekit.
.
Mekap sekata dan licin. Ploles berseri!
.
Sunblock terbaik dan bedak asas hebat.
.
#bbcream 
#takberminyak 
#takbercapuk 
#takmelekit
#mekaptahanlama 
#onlineshopping 
#igshop 
#igshopmalaysia
FINISHING SPRAY MARY KAY
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐 💆 Risau makeup tak tahan lama? 💆 Pagi makeup, tengah hari makeup dah hilang? 💆 Makeup bercapuk akibat berpeluh?? 💥💥💥Jangan risau dengan adanya Makeup Finishing Spray ini..😍😍😍 ❤️ Kelebihan Makeup Finishing Spray ni ialah: 👉 Tahan sepanjang hari
👉 Bebas minyak.
👉 Ringan.
👉 Tak melekit.
👉 Mudah kering. ❤️ Cara guna pun sangat mudah:

Selesai makeup, pegang botol lebih kurang  8 - 10 inci dari muka, tutup mata dan semburkan 2 hingga 4 kali dalam bentuk "X" dan "T" untuk mengekalkan kesempurnaan kulit hingga berjam-jam lamanya😇😇😇. Ann
Mary Kay Independent Beauty Consultant
0199482046

#makeupessential #finishingspray #muamalaysia #muashahalam #muaselangor #makeupartistshahalam #mekaptahanlama
FINISHING SPRAY MARY KAY 💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐 💆 Risau makeup tak tahan lama? 💆 Pagi makeup, tengah hari makeup dah hilang? 💆 Makeup bercapuk akibat berpeluh?? 💥💥💥Jangan risau dengan adanya Makeup Finishing Spray ini..😍😍😍 ❤️ Kelebihan Makeup Finishing Spray ni ialah: 👉 Tahan sepanjang hari 👉 Bebas minyak. 👉 Ringan. 👉 Tak melekit. 👉 Mudah kering. ❤️ Cara guna pun sangat mudah: Selesai makeup, pegang botol lebih kurang 8 - 10 inci dari muka, tutup mata dan semburkan 2 hingga 4 kali dalam bentuk "X" dan "T" untuk mengekalkan kesempurnaan kulit hingga berjam-jam lamanya😇😇😇. Ann Mary Kay Independent Beauty Consultant 0199482046 #makeupessential  #finishingspray  #muamalaysia  #muashahalam  #muaselangor  #makeupartistshahalam  #mekaptahanlama 
.
HOW TO PICK A SUNSCREEN?
.
Ramai lagi yang tak tahu kepentingan sunscreen. Paling terkejut, ada juga yang tak tahu bahawa SUNCREEN adalah item yang wajib dipakai SETIAP HARI?
.
Kenapa kena pakai sunscreen?
.
1. Mengelakkan 'sunburn'/'sun-tan'/gelap/hitam/kulit terbakar
2. Mengurangkan kedutan kulit
3. Mengelakkan 'pigmentation' / jeragat - kebanyakkan punca utama jeragat ni, sebab tak pakai sunscreen la
4. Mencegah punca skin cancer
.
Okay now, akak nak ajar korang macam mana nak pilih sunscreen yang sesuai
.
Biasa kita tengok kat drugstore ada sunscreen SPF15, SPF30, dan SPF50. So nak kena pilih yang mana satu ni?
.
Firstly, korang perlu tahu apa itu SPF. SPF adalah singkatan untuk sun protection factor dan adalah kiraan yang merujuk kepada beberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita.Ini adalah Contoh pengiraan SPF :
.
1. Cara kira seberapa kuat SPF boleh melindungi kulit kita.
.
*Kita ambil contoh spf 15.
.
Kita perlu tolak satu dari nilai spf itu.Misalnya, spf 15 bermaksud (15-1)/15 iaitu 0.93.
So, 93% sunblock itu dapat lindungi kulit kita dari sinaran uv.
.
Jika spf30, 96%.
.
2. Setiap warna kulit adalah berbeza untuk pertahanannya terhadap sinaran uv. Untuk kulit putih, biasanya hanya boleh bertahan selama 10 minit. Manakala untuk Kulit kuning langsat, biasanya dalam 15 minit. Untuk Kulit sawo matang pula adalah selama 20 minit.
.
Semakin gelap kulit kita, semakin kuat ianya mampu bertahan di bawah sinaran UV kerana kandungan pigmen melanin yang tinggi.
.
Contoh kiraan:
.
Untuk orang berkulit putih, jika dia menggunakan spf 15, maka sunblock itu mempunyai masa lebih kurang 15x10=150 minit untuk bertahan.
.
Untuk kulit sawo matang, 15x20= 300 minit.
. HOW TO PICK A SUNSCREEN? . Ramai lagi yang tak tahu kepentingan sunscreen. Paling terkejut, ada juga yang tak tahu bahawa SUNCREEN adalah item yang wajib dipakai SETIAP HARI? . Kenapa kena pakai sunscreen? . 1. Mengelakkan 'sunburn'/'sun-tan'/gelap/hitam/kulit terbakar 2. Mengurangkan kedutan kulit 3. Mengelakkan 'pigmentation' / jeragat - kebanyakkan punca utama jeragat ni, sebab tak pakai sunscreen la 4. Mencegah punca skin cancer . Okay now, akak nak ajar korang macam mana nak pilih sunscreen yang sesuai . Biasa kita tengok kat drugstore ada sunscreen SPF15, SPF30, dan SPF50. So nak kena pilih yang mana satu ni? . Firstly, korang perlu tahu apa itu SPF. SPF adalah singkatan untuk sun protection factor dan adalah kiraan yang merujuk kepada beberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita.Ini adalah Contoh pengiraan SPF : . 1. Cara kira seberapa kuat SPF boleh melindungi kulit kita. . *Kita ambil contoh spf 15. . Kita perlu tolak satu dari nilai spf itu.Misalnya, spf 15 bermaksud (15-1)/15 iaitu 0.93. So, 93% sunblock itu dapat lindungi kulit kita dari sinaran uv. . Jika spf30, 96%. . 2. Setiap warna kulit adalah berbeza untuk pertahanannya terhadap sinaran uv. Untuk kulit putih, biasanya hanya boleh bertahan selama 10 minit. Manakala untuk Kulit kuning langsat, biasanya dalam 15 minit. Untuk Kulit sawo matang pula adalah selama 20 minit. . Semakin gelap kulit kita, semakin kuat ianya mampu bertahan di bawah sinaran UV kerana kandungan pigmen melanin yang tinggi. . Contoh kiraan: . Untuk orang berkulit putih, jika dia menggunakan spf 15, maka sunblock itu mempunyai masa lebih kurang 15x10=150 minit untuk bertahan. . Untuk kulit sawo matang, 15x20= 300 minit.
• • •
FACE MASK HONEY
.
Selain menjadikan make up tahan lama, Face Mask Honey jugak dapat melembapkan kulit muka. Sekarang cuaca agak panas sikit. Risau kulit jadi makin kering.
.
Apa lagi kebaikan Face Mask Honey ya? .
1) Sesuai untuk kulit berminyak dan kering
2) Kulit makin cerah dan berseri 
3) Boleh dijadikan sebagai pelembap dan makeup base
4) Perangsang untuk kulit baru
5) Menyejukkan kulit dari kesan sunburn
6) Mengurangkan dark circles dan eye bag di bawah mata
.
Tunggu apa lagi?
Meh oder ngn hakak😆
• • • FACE MASK HONEY . Selain menjadikan make up tahan lama, Face Mask Honey jugak dapat melembapkan kulit muka. Sekarang cuaca agak panas sikit. Risau kulit jadi makin kering. . Apa lagi kebaikan Face Mask Honey ya? . 1) Sesuai untuk kulit berminyak dan kering 2) Kulit makin cerah dan berseri 3) Boleh dijadikan sebagai pelembap dan makeup base 4) Perangsang untuk kulit baru 5) Menyejukkan kulit dari kesan sunburn 6) Mengurangkan dark circles dan eye bag di bawah mata . Tunggu apa lagi? Meh oder ngn hakak😆
.
Face serum ni asal restock je cepat habis,memang hot stock.
.
Face serum ni ada kandungan Linolic acid yang bagus untuk kekalkan kelembapan kulit.
. Face serum ni asal restock je cepat habis,memang hot stock. . Face serum ni ada kandungan Linolic acid yang bagus untuk kekalkan kelembapan kulit.
_
Serum The Beauty Hacks merupakan formula daripada gabungan ekstrak-ekstrak seperti Iris Florentina Root, Aloe Barbadensis Leaf, Coenochloris Signiensis, Cucumis Sativus Fruit yang mampu mengembalikan keanjalan kulit. 
_
Serum ini merupakan serum yang sangat ringan dan tidak berminyak dan ianya sangat sesuai untuk kegunaan seharian. Ia juga kaya Aloe Vera untuk memberikan kelembapan dan Iris Florentina Root untuk membantu melawan pembentukan kedutan dan kekeringan kulit 
_
Cucumis Sativus pula, berfungsi untuk mengurangkan lingkaran hitam pada mata, meremajakan kulit, menganjalkan kulit serta merawat kulit yang terbakar dari sinaran matahari.
_
Serum ini dapat membantu dari segi memberikan kilauan dan seri kepada kulit wajah. Kulit wajah akan menjadi cerah yang diperlukan oleh kulit kering yang sesuai di negara Asia. 
_
Ia berfungsi untuk mencerahkan, meningkatkan seri wajah, membantu pertumbuhan sel kulit dan terutama sekali melembabkan kulit wajah serta anti-penuaan.
_
Bagi kulit yang berminyak, serum ini sangat sesuai untuk kulit anda kerana ia mengandungi Linoleic Acid yang memiliki tekstur yang lebih ringan dan mudah serap. 
_
Dan ianya sangat bagus bagi pemilik kulit kering kerana dapat mengurangkan kulit mengelupas dan mengembalikan keanjalan kulit. Ia dapat menyegarkan kulit supaya kulit nampak lebih fresh. 
_
_ Serum The Beauty Hacks merupakan formula daripada gabungan ekstrak-ekstrak seperti Iris Florentina Root, Aloe Barbadensis Leaf, Coenochloris Signiensis, Cucumis Sativus Fruit yang mampu mengembalikan keanjalan kulit. _ Serum ini merupakan serum yang sangat ringan dan tidak berminyak dan ianya sangat sesuai untuk kegunaan seharian. Ia juga kaya Aloe Vera untuk memberikan kelembapan dan Iris Florentina Root untuk membantu melawan pembentukan kedutan dan kekeringan kulit _ Cucumis Sativus pula, berfungsi untuk mengurangkan lingkaran hitam pada mata, meremajakan kulit, menganjalkan kulit serta merawat kulit yang terbakar dari sinaran matahari. _ Serum ini dapat membantu dari segi memberikan kilauan dan seri kepada kulit wajah. Kulit wajah akan menjadi cerah yang diperlukan oleh kulit kering yang sesuai di negara Asia. _ Ia berfungsi untuk mencerahkan, meningkatkan seri wajah, membantu pertumbuhan sel kulit dan terutama sekali melembabkan kulit wajah serta anti-penuaan. _ Bagi kulit yang berminyak, serum ini sangat sesuai untuk kulit anda kerana ia mengandungi Linoleic Acid yang memiliki tekstur yang lebih ringan dan mudah serap. _ Dan ianya sangat bagus bagi pemilik kulit kering kerana dapat mengurangkan kulit mengelupas dan mengembalikan keanjalan kulit. Ia dapat menyegarkan kulit supaya kulit nampak lebih fresh. _
August promo dah keluar ye adik2, kakak2.. meh roger kakak laju2 untuk info.. + ada special discount tau sempena besday kakak bulan ni.. Best ke best sgt?
.Untung taw promo ni.. rugi x grab..
.
#marykaybangsar #marykayampang #marykayaugustpromotion #marykayliquidfoundation #marykayconcealer #marykaypowderfoundation #marykaymineralpressedpowder
#marykaymakeup #mekaptahanlama #mekaptakbercapuk #mineralmakeup
Ohmy! Korang kenal tak siapa nii?😱
-
Dia pun jatuh cinta uolss dengan Sistho Cosmetics! Ofkos lah kan. Mana nak cari foundation yang bagi effect HD 😎
Ohmy! Korang kenal tak siapa nii?😱 - Dia pun jatuh cinta uolss dengan Sistho Cosmetics! Ofkos lah kan. Mana nak cari foundation yang bagi effect HD 😎
Sape kata hasil make up mini pack x meletop..
Hakak kita bertunang ni... semua guna mini pack Sephora👆.. .
Fd nars ceylan
Blusher Mac fleur
Fixspray maffein
Eye shadow huda
Shading highligt thr balm
Eye brow tarte set kening

Nak make up, nak mini pack Sephora?
Mai pm hakak
#mekaptahanlama #narsoriginal #mac #lipstickmacori #muabellaz #sayajualmekap #ariani #arianipreloved #pixy #baju #bajukurungcotton #cadarmurah #cybercolor #cadarcotton
KEBAIKAN SET HONEY BEE 😘
.
🌸 Paling sesuai untuk yang kulit kering, kombinasi atau normal
🌸Anti pernuaan, menganjalkan kulit muka, menjadikan muka lebih licin & tegang serta menjadikan lebih awet muda.
🌸Menjadi kulit halus, glowing, cerah berseri, lebih gebu & sihat serta lembab sentiasa.
🌸Mampu merawat masalah kulit kerana madu lebih mempunyai khasiat yang baik untuk kulit.
🌸 Mengecutkan jerawat dan memudarkan parut
🌸Melembapkan agar kulit tidak kusam dan tampak lebih segar
🌸Memberikan nutrisi yg bagus untuk kulit kerana ia mempunyai collagen & vitamin
🌸Membuatkan kulit lebih gebu, licin, berseri & anjal sepanjang hari
🌸Boleh diguna sbgai pelembap kulit atau ‘base make up’ utk senang apply foundation/bb cream dan menjadikan make up uolls lebih flawless + tak nampak cakey (bercapuk di wajah)
🌸 Memperbaiki kulit rosak akibat pemakaian produk yang tidak bersesuaian dan akibat pencemaran
🌸 Memberikan kelembapan optimum
🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi
🌸 Mengatasi masalah kulit sunburn dengan pantas
🌸 Merawat kedutan juga garis halus pada wajah - anti penuaan
🌸 Mengecilkan liang pori
🌸 Menghilangkan eyebag
🌸 Menghilangkan noda kulit
🌸 Menghalus dan melembutkan kulit seawal sapuan pertama
🌸 Serum dan moisturizer bersifat water based, mudah meresap ke kulit dan langsung tidak berminyak
🌸 Scrub mampu mencerahkan kulit, anti penuaan dan menanggalkan set kulit mati,  blackhead dan whitehead
KEBAIKAN SET HONEY BEE 😘 . 🌸 Paling sesuai untuk yang kulit kering, kombinasi atau normal 🌸Anti pernuaan, menganjalkan kulit muka, menjadikan muka lebih licin & tegang serta menjadikan lebih awet muda. 🌸Menjadi kulit halus, glowing, cerah berseri, lebih gebu & sihat serta lembab sentiasa. 🌸Mampu merawat masalah kulit kerana madu lebih mempunyai khasiat yang baik untuk kulit. 🌸 Mengecutkan jerawat dan memudarkan parut 🌸Melembapkan agar kulit tidak kusam dan tampak lebih segar 🌸Memberikan nutrisi yg bagus untuk kulit kerana ia mempunyai collagen & vitamin 🌸Membuatkan kulit lebih gebu, licin, berseri & anjal sepanjang hari 🌸Boleh diguna sbgai pelembap kulit atau ‘base make up’ utk senang apply foundation/bb cream dan menjadikan make up uolls lebih flawless + tak nampak cakey (bercapuk di wajah) 🌸 Memperbaiki kulit rosak akibat pemakaian produk yang tidak bersesuaian dan akibat pencemaran 🌸 Memberikan kelembapan optimum 🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi 🌸 Mengatasi masalah kulit sunburn dengan pantas 🌸 Merawat kedutan juga garis halus pada wajah - anti penuaan 🌸 Mengecilkan liang pori 🌸 Menghilangkan eyebag 🌸 Menghilangkan noda kulit 🌸 Menghalus dan melembutkan kulit seawal sapuan pertama 🌸 Serum dan moisturizer bersifat water based, mudah meresap ke kulit dan langsung tidak berminyak 🌸 Scrub mampu mencerahkan kulit, anti penuaan dan menanggalkan set kulit mati, blackhead dan whitehead
Lawanya Hasil Makeup guna produk Okaya 
Liquid Foundation Okaya
Instant Powder Okaya 😍😍😍 #onlinecosmeticseller #okaya #okayalovers #kakimekap #makeuplovers #mua #muamalaysia #produkpilihanmua #mekaptahanlama
Lawanya Hasil Makeup guna produk Okaya 
Liquid Foundation Okaya
Instant Powder Okaya 😍😍😍 #onlinecosmeticseller #okaya #okayalovers #kakimekap #makeuplovers #mua #muamalaysia #produkpilihanmua #mekaptahanlama
.
Dah lama putus kasih dgn bedak compact sejak bercinta dgn #BbcreamSQB !
.
Tak bercapuk. Tak berminyak. Tak melekit.
.
Mekap sekata dan licin. Ploles berseri!
.
Sunblock terbaik dan bedak asas hebat.
.
#bbcream 
#takberminyak 
#takbercapuk 
#takmelekit
#mekaptahanlama 
#onlineshopping 
#igshop 
#igshopmalaysia
•
Ini eksprimen yang dibuat tadi. Eksperimen ni ambil masa setengah jam je. Nampak tak betapa bestnya Sistho foundation ni? 
Ya Allah memang best kan? Sistho foundation memang sangat sesuai untuk kulit berminyak. Sebab tu bila pakai FD ni kulit jadi makin tak berminyak. Tak berminyak tapi glowing cantik berseri pada muka.

Dua-dua liquid foundation, cuma yang Sistho kurang minyaknya. Ohsem kan? 
Korang wajib kena cuba Sistho foundation. Sekarang ada promo Raya Sale untuk combo tau. Memang rugi kalau tak dapatkan sekarang.
_
_
Whatssap ⬇️⬇️⬇️
0174555743
• Ini eksprimen yang dibuat tadi. Eksperimen ni ambil masa setengah jam je. Nampak tak betapa bestnya Sistho foundation ni? Ya Allah memang best kan? Sistho foundation memang sangat sesuai untuk kulit berminyak. Sebab tu bila pakai FD ni kulit jadi makin tak berminyak. Tak berminyak tapi glowing cantik berseri pada muka. Dua-dua liquid foundation, cuma yang Sistho kurang minyaknya. Ohsem kan? Korang wajib kena cuba Sistho foundation. Sekarang ada promo Raya Sale untuk combo tau. Memang rugi kalau tak dapatkan sekarang. _ _ Whatssap ⬇️⬇️⬇️ 0174555743
• 
Adakah anda mengalami masalah bibir seperti berikut?
❌ Kering
❌ Menggelupas dan merekah
❌ Hitam akibat pemakaian gincu & merokok
❌ Warna bibir tidak sekata
.
Kebaikan produk:
✅ Mengurangkan masalah bibir hitam
✅ Membuang lebihan gincu yang melekat di bibir
✅ Membuang sel kulit mati
✅ Mengurangkan masalah bibir kering/merekah
✅ Melembabkan bibir
✅ Menjadikan bibir merah kemerahan
✅ Bibir kelihatan lebih sihat dan pinkish
.
Bangun pagi bibir terasa lembut dan gebu! Wah wah, penangan apakah ini? Adakah ini satu mimpi kerna selama ni kalau sentuh bibir je mesti boleh rasa garis-garis kering tuh!
.
Ini tak lain tak bukan penangan lip scrub rose lollypop. Nampak je kecil tapi penangan dia hebat! Antara ingredients dalam lip scrub ni adalah petroleum jelly
.
Apa itu petroleum jelly?
.
"Petroleum jelly merupakan balsem bibir yang sangat bagus. Bahannya dapat digunakan untuk melembabkan bibir, membuat lebih lembut dan lebih halus.
.
Gunakan petroleum jelly pada malam hari sebagai lip balm dan kita akan mendapatkan bibir yang lembut dan halus pada pagi harinya.
.
Petroleum jelly boleh digunakan untuk membersihkan sel kulit mati yang terdapat pada bibir. Caranya dengan mengoleskan petroleum jelly pada bibir. Bibir kita akan n halus dan lembab. "
.
Siapa nak bibir gebu gebas persis retis Korea? Jom bertindak sekarang!
.
Dm NOW for order 💞
.
• Adakah anda mengalami masalah bibir seperti berikut? ❌ Kering ❌ Menggelupas dan merekah ❌ Hitam akibat pemakaian gincu & merokok ❌ Warna bibir tidak sekata . Kebaikan produk: ✅ Mengurangkan masalah bibir hitam ✅ Membuang lebihan gincu yang melekat di bibir ✅ Membuang sel kulit mati ✅ Mengurangkan masalah bibir kering/merekah ✅ Melembabkan bibir ✅ Menjadikan bibir merah kemerahan ✅ Bibir kelihatan lebih sihat dan pinkish . Bangun pagi bibir terasa lembut dan gebu! Wah wah, penangan apakah ini? Adakah ini satu mimpi kerna selama ni kalau sentuh bibir je mesti boleh rasa garis-garis kering tuh! . Ini tak lain tak bukan penangan lip scrub rose lollypop. Nampak je kecil tapi penangan dia hebat! Antara ingredients dalam lip scrub ni adalah petroleum jelly . Apa itu petroleum jelly? . "Petroleum jelly merupakan balsem bibir yang sangat bagus. Bahannya dapat digunakan untuk melembabkan bibir, membuat lebih lembut dan lebih halus. . Gunakan petroleum jelly pada malam hari sebagai lip balm dan kita akan mendapatkan bibir yang lembut dan halus pada pagi harinya. . Petroleum jelly boleh digunakan untuk membersihkan sel kulit mati yang terdapat pada bibir. Caranya dengan mengoleskan petroleum jelly pada bibir. Bibir kita akan n halus dan lembab. " . Siapa nak bibir gebu gebas persis retis Korea? Jom bertindak sekarang! . Dm NOW for order 💞 .
• 
Produk The Beauty Hacks boleh je nak mix dengan produk lain dekat luar sana. Tapi kena pastikan tiada merkuri berbahaya dan sesuai dengan kulit muka.
.
Sometimes produk The Beauty Hacks dah ok dah, tetiba terpakai produk lain yang boleh bagi effect tak best. Then semua nak salahkan The Beauty Hacks.
.
Lagi-lagi bila mix dengan produk drugstore, confirm produk local yang dipersalahkan. Yela takkan produk drugstore yang bagi muka orang jadi berjerawat dan makin teruk kan?
.
Padahal yang oily skin kena beli produk yang untuk oily skin, tetapi terbeli yang dry skin punya sebab takde sebab yang sudi guide dan tolong pilihkan.
.
Tapi dengan The Beauty Hacks, kami akan tanya sedetail-detailnya. "Awak pakai foundation apa? Jenis apa?"
.
Katakan awak kulit berminyak then pakai foundation atau produk yang oil based, kami akan suggestkan untuk rekemen foundation jenis apa yang sesuai dengan kulit awak.
.
Sebab kenapa? Sebab kami taknak korang pakai foundation yang salah, tetiba naik jerawat, then korang terus salahkan The Beauty Hacks. Itu yang tak best.
.
Apa-apa pun, sila kenali jenis kulit muka sebelum nak beli mana-mana produk kecantikan dan mekap. Thanks sudi baca 😁
• Produk The Beauty Hacks boleh je nak mix dengan produk lain dekat luar sana. Tapi kena pastikan tiada merkuri berbahaya dan sesuai dengan kulit muka. . Sometimes produk The Beauty Hacks dah ok dah, tetiba terpakai produk lain yang boleh bagi effect tak best. Then semua nak salahkan The Beauty Hacks. . Lagi-lagi bila mix dengan produk drugstore, confirm produk local yang dipersalahkan. Yela takkan produk drugstore yang bagi muka orang jadi berjerawat dan makin teruk kan? . Padahal yang oily skin kena beli produk yang untuk oily skin, tetapi terbeli yang dry skin punya sebab takde sebab yang sudi guide dan tolong pilihkan. . Tapi dengan The Beauty Hacks, kami akan tanya sedetail-detailnya. "Awak pakai foundation apa? Jenis apa?" . Katakan awak kulit berminyak then pakai foundation atau produk yang oil based, kami akan suggestkan untuk rekemen foundation jenis apa yang sesuai dengan kulit awak. . Sebab kenapa? Sebab kami taknak korang pakai foundation yang salah, tetiba naik jerawat, then korang terus salahkan The Beauty Hacks. Itu yang tak best. . Apa-apa pun, sila kenali jenis kulit muka sebelum nak beli mana-mana produk kecantikan dan mekap. Thanks sudi baca 😁
• 
Kulit sensitif disebabkan oleh faktor genetik. Lapisan kulit yang paling sensitif terhadap perubahan persekitaran, rawatan kulit dan produk kosmetik adalah lapisan pelindung kulit (stratum korneum) paling luar
.
Ciri-ciri yang selalu kita lihat adalah kulit mudah kering dan mudah terjadi iritasi kerana sistem perlindungan kulit kurang baik terhadap faktor persekitaran dan pencemaran.
.
Jaga  kulit wajah anda baik-baik. Jika mengalami keadaan seperti berikut, boleh jadi kulit anda termasuk kulit yang sensitif.
.
1. Kulit sensitif mudah bertindak balas dengan faktor persekitaran, seperti sinar matahari, pencemaran, cuaca sejuk, dan bahan-bahan kimia yang terdapat pada kosmetik atau peralatan mandi.
.
2. Kulit sensitif  jika selalu mengalami iritasi, rasa gatal, rasa seperti terbakar.
.
3. Perhatikan keadaan kulit anda di siang hari. Bila kulit kelihatan bersisik dan sangat kering, kemungkinan besar kulit anda termasuk jenis kulit sensitif.
.
4. Biasanya,  tanda yang ada pada kulit seperti bekas luka, bintik hitam, atau bekas jerawat sukar dihilangkan.
.
5. Kulit kelihatan sangat nipis sehingga garis-garis halus pembuluh darah boleh dilihat dengan jelas.
.
6. Setelah membersihkan wajah dengan sabun pembersih wajah dan mengeringkannya dengan tuala, wajah kelihatan kemerahan selama beberapa saat. Hal ini kerana kulit sensitif sangat peka terhadap tekanan sekecil apa pun.
• Kulit sensitif disebabkan oleh faktor genetik. Lapisan kulit yang paling sensitif terhadap perubahan persekitaran, rawatan kulit dan produk kosmetik adalah lapisan pelindung kulit (stratum korneum) paling luar . Ciri-ciri yang selalu kita lihat adalah kulit mudah kering dan mudah terjadi iritasi kerana sistem perlindungan kulit kurang baik terhadap faktor persekitaran dan pencemaran. . Jaga kulit wajah anda baik-baik. Jika mengalami keadaan seperti berikut, boleh jadi kulit anda termasuk kulit yang sensitif. . 1. Kulit sensitif mudah bertindak balas dengan faktor persekitaran, seperti sinar matahari, pencemaran, cuaca sejuk, dan bahan-bahan kimia yang terdapat pada kosmetik atau peralatan mandi. . 2. Kulit sensitif jika selalu mengalami iritasi, rasa gatal, rasa seperti terbakar. . 3. Perhatikan keadaan kulit anda di siang hari. Bila kulit kelihatan bersisik dan sangat kering, kemungkinan besar kulit anda termasuk jenis kulit sensitif. . 4. Biasanya, tanda yang ada pada kulit seperti bekas luka, bintik hitam, atau bekas jerawat sukar dihilangkan. . 5. Kulit kelihatan sangat nipis sehingga garis-garis halus pembuluh darah boleh dilihat dengan jelas. . 6. Setelah membersihkan wajah dengan sabun pembersih wajah dan mengeringkannya dengan tuala, wajah kelihatan kemerahan selama beberapa saat. Hal ini kerana kulit sensitif sangat peka terhadap tekanan sekecil apa pun.
. FAQ FACE SCRUB THE BEAUTY HACKS
_
"Sesuai tak orang yang berjerawat bernanah guna Face Scrub?"
_
Jawapannya tak sesuai dan diharamkan. Tolong jangan scrub muka yang tengah berjerawat bernanah. Sebab bila scrub atas jerawat nanah, jerawat akan pecah dan luka.
_
Bila jerawat bernanah luka, susah nak sembuh dan bekas jerawat yang luka akan jadi parut hitam. Susah nak hilangkan. So tunggu dulu jerawat mati atau kecut baru boleh scrub ya.
_
Lagi satu, bila jerawat nanah pecah, air jerawat yang pecah tu akan merebak masuk ke dalam pori-pori atau kulit muka yang lain ketika kita scrub. Kemudian akan menyebabkan berlakunya pertumbuhan jerawat baru. 
_
So pesan saya, pastikan jerawat kecut dan mati dulu baru scrub. 
_
Atenn,
. FAQ FACE SCRUB THE BEAUTY HACKS _ "Sesuai tak orang yang berjerawat bernanah guna Face Scrub?" _ Jawapannya tak sesuai dan diharamkan. Tolong jangan scrub muka yang tengah berjerawat bernanah. Sebab bila scrub atas jerawat nanah, jerawat akan pecah dan luka. _ Bila jerawat bernanah luka, susah nak sembuh dan bekas jerawat yang luka akan jadi parut hitam. Susah nak hilangkan. So tunggu dulu jerawat mati atau kecut baru boleh scrub ya. _ Lagi satu, bila jerawat nanah pecah, air jerawat yang pecah tu akan merebak masuk ke dalam pori-pori atau kulit muka yang lain ketika kita scrub. Kemudian akan menyebabkan berlakunya pertumbuhan jerawat baru. _ So pesan saya, pastikan jerawat kecut dan mati dulu baru scrub. _ Atenn,
• 
6 TIPS KECANTIKAN UNTUK KULIT BERMINYAK
.
1) Katakan 'YA' pada cleansing
Sangat penting untuk bersihkan muka sebanyak dua atau tiga kali sehari untuk mencuci segala kotoran dan minyak yang terkumpul yang menyebabkan liang tersumbat dan jerawat timbul.
.
Cari pencuci muka yang bebas minyak. Pencuci muka berasaskan buih sangat bagus untuk kulit berminyak.
.
Anyway gais, jangan guna teknik yang kasar kerana ia akan menghilangkan kelembapan semulajadi kulit yang akan menyebabkan kelenjar sebaceous menghasilkan lebih banyak minyak.
.
Our rekemen: Soap Bar Turmeric is the best for oily skin!
.
2) Scrub bagus untuk kulit berminyak
Ia sangat penting untuk pengelupasan kulit berminyak sekali atau dua kali seminggu. Lebihan sebum yang dihasilkan menyebabkan sel-sel kulit mati di permukaan menyebabkan jerawat, whitehead dan sudah tentunya kulit nampak kusam.
.
Untuk menghapuskan kotoran dan sel-sel kulit mati dan memperbaharui permukaan kulit dan mencegah jerawat, scrub sangat penting.
.
Dan ingat ya, jangan menggosok muka dengan kasar.
.
3) Pakai topeng muka setiap minggu
Selepas scrub, jangan lupa pakai face mask. Ini langkah penjagaan kulit berminyak yang tepat. Pakai Face Mask yang mengandungi tanah liat Kaolin, Bentonite dan boleh juga Face Mask Turmeric. Ia sangat bagus untuk menyerap perlahan-lahan minyak yang berlebihan.
.
4) Guna toner free alcohol setiap hari
Pemakaian toner akan membantu menghilangkan minyak berlebihan dan kotoran dari kulit muka. Penjagaan kulit dengan Rose water adalah sangat baik.
.
5) Jangan skip moisturizer!
Kulit berminyak tetap memerlukan pelembap dan penghidratan. Mengurangkan kelembapan akan menggalakkan kelenjar sebum untuk menghasilkan lebihan banyak minyak. So, pilihlah pelembap yang bebas minyak.
.
Our rekemen, Face Mask Honey. Moisturizer bersifat waterbase. Mudah serap dan tidak melekit.
.
6) Pakai sunscreen setiap hari
Jika tidak memakai sunscreen, bintik coklat, pigmentasi akan dihasilkan dari sinar cahaya matahari.
.
Oleh itu pilihlah sunscreen yang berasaskan gel yang akan meninggalkan kesan matte serta memberikan perlindungan matahari yang cukup.
• 6 TIPS KECANTIKAN UNTUK KULIT BERMINYAK . 1) Katakan 'YA' pada cleansing Sangat penting untuk bersihkan muka sebanyak dua atau tiga kali sehari untuk mencuci segala kotoran dan minyak yang terkumpul yang menyebabkan liang tersumbat dan jerawat timbul. . Cari pencuci muka yang bebas minyak. Pencuci muka berasaskan buih sangat bagus untuk kulit berminyak. . Anyway gais, jangan guna teknik yang kasar kerana ia akan menghilangkan kelembapan semulajadi kulit yang akan menyebabkan kelenjar sebaceous menghasilkan lebih banyak minyak. . Our rekemen: Soap Bar Turmeric is the best for oily skin! . 2) Scrub bagus untuk kulit berminyak Ia sangat penting untuk pengelupasan kulit berminyak sekali atau dua kali seminggu. Lebihan sebum yang dihasilkan menyebabkan sel-sel kulit mati di permukaan menyebabkan jerawat, whitehead dan sudah tentunya kulit nampak kusam. . Untuk menghapuskan kotoran dan sel-sel kulit mati dan memperbaharui permukaan kulit dan mencegah jerawat, scrub sangat penting. . Dan ingat ya, jangan menggosok muka dengan kasar. . 3) Pakai topeng muka setiap minggu Selepas scrub, jangan lupa pakai face mask. Ini langkah penjagaan kulit berminyak yang tepat. Pakai Face Mask yang mengandungi tanah liat Kaolin, Bentonite dan boleh juga Face Mask Turmeric. Ia sangat bagus untuk menyerap perlahan-lahan minyak yang berlebihan. . 4) Guna toner free alcohol setiap hari Pemakaian toner akan membantu menghilangkan minyak berlebihan dan kotoran dari kulit muka. Penjagaan kulit dengan Rose water adalah sangat baik. . 5) Jangan skip moisturizer! Kulit berminyak tetap memerlukan pelembap dan penghidratan. Mengurangkan kelembapan akan menggalakkan kelenjar sebum untuk menghasilkan lebihan banyak minyak. So, pilihlah pelembap yang bebas minyak. . Our rekemen, Face Mask Honey. Moisturizer bersifat waterbase. Mudah serap dan tidak melekit. . 6) Pakai sunscreen setiap hari Jika tidak memakai sunscreen, bintik coklat, pigmentasi akan dihasilkan dari sinar cahaya matahari. . Oleh itu pilihlah sunscreen yang berasaskan gel yang akan meninggalkan kesan matte serta memberikan perlindungan matahari yang cukup.
• 
Apa itu UVA & UVB?
.
UVA - Aging 😱
.
Radiasi sinar UVA menembusi 98% sampai ke permukaan bumi. So korang perlu tahu bahawa kita semua terdedah dengan UVA dalam jumlah yang besar sepanjang hidup kita!
.
UVA juga boleh menembusi kulit lebih dalam dari UVB dan ia juga boleh mengakibatkan penuaan kulit pra-matang, kedutan, pigmentasi dan jeragat.
.
UVB - Burning
.
UVB adalah punca kepada kulit terbakar (sunburn). Ia tidak menembusi ke dalam kulit seperti UVA dan lebih cenderung untuk merosakkan epidermis luar.
• Apa itu UVA & UVB? . UVA - Aging 😱 . Radiasi sinar UVA menembusi 98% sampai ke permukaan bumi. So korang perlu tahu bahawa kita semua terdedah dengan UVA dalam jumlah yang besar sepanjang hidup kita! . UVA juga boleh menembusi kulit lebih dalam dari UVB dan ia juga boleh mengakibatkan penuaan kulit pra-matang, kedutan, pigmentasi dan jeragat. . UVB - Burning . UVB adalah punca kepada kulit terbakar (sunburn). Ia tidak menembusi ke dalam kulit seperti UVA dan lebih cenderung untuk merosakkan epidermis luar.
• 
HOW TO PICK A SUNSCREEN? ❤
.
Ramai lagi yang tak tahu kepentingan sunscreen. Paling terkejut, ada juga yang tak tahu bahawa SUNCREEN adalah item yang wajib dipakai SETIAP HARI?
.
Kenapa kena pakai sunscreen?
.
1. Mengelakkan 'sunburn'/'sun-tan'/gelap/hitam/kulit terbakar
2. Mengurangkan kedutan kulit
3. Mengelakkan 'pigmentation' / jeragat - kebanyakkan punca utama jeragat ni, sebab tak pakai sunscreen la
4. Mencegah punca skin cancer
.
Okay now, min nak ajar korang macam mana nak pilih sunscreen yang sesuai
.
Biasa kita tengok kat drugstore ada sunscreen SPF15, SPF30, dan SPF50. So nak kena pilih yang mana satu ni?
.
Firstly, korang perlu tahu apa itu SPF. SPF adalah singkatan untuk sun protection factor dan adalah kiraan yang merujuk kepada beberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita.Ini adalah Contoh pengiraan SPF :
.
1. Cara kira seberapa kuat SPF boleh melindungi kulit kita.
.
*Kita ambil contoh spf 15.
.
Kita perlu tolak satu dari nilai spf itu.Misalnya, spf 15 bermaksud (15-1)/15 iaitu 0.93.
So, 93% sunblock itu dapat lindungi kulit kita dari sinaran uv.
.
Jika spf30, 96%.
.
2. Setiap warna kulit adalah berbeza untuk pertahanannya terhadap sinaran uv. Untuk kulit putih, biasanya hanya boleh bertahan selama 10 minit. Manakala untuk Kulit kuning langsat, biasanya dalam 15 minit. Untuk Kulit sawo matang pula adalah selama 20 minit.
.
Semakin gelap kulit kita, semakin kuat ianya mampu bertahan di bawah sinaran UV kerana kandungan pigmen melanin yang tinggi.
.
Contoh kiraan:
.
Untuk orang berkulit putih, jika dia menggunakan spf 15, maka sunblock itu mempunyai masa lebih kurang 15x10=150 minit untuk bertahan.
.
Untuk kulit sawo matang, 15x20= 300 minit.
• HOW TO PICK A SUNSCREEN? ❤ . Ramai lagi yang tak tahu kepentingan sunscreen. Paling terkejut, ada juga yang tak tahu bahawa SUNCREEN adalah item yang wajib dipakai SETIAP HARI? . Kenapa kena pakai sunscreen? . 1. Mengelakkan 'sunburn'/'sun-tan'/gelap/hitam/kulit terbakar 2. Mengurangkan kedutan kulit 3. Mengelakkan 'pigmentation' / jeragat - kebanyakkan punca utama jeragat ni, sebab tak pakai sunscreen la 4. Mencegah punca skin cancer . Okay now, min nak ajar korang macam mana nak pilih sunscreen yang sesuai . Biasa kita tengok kat drugstore ada sunscreen SPF15, SPF30, dan SPF50. So nak kena pilih yang mana satu ni? . Firstly, korang perlu tahu apa itu SPF. SPF adalah singkatan untuk sun protection factor dan adalah kiraan yang merujuk kepada beberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita.Ini adalah Contoh pengiraan SPF : . 1. Cara kira seberapa kuat SPF boleh melindungi kulit kita. . *Kita ambil contoh spf 15. . Kita perlu tolak satu dari nilai spf itu.Misalnya, spf 15 bermaksud (15-1)/15 iaitu 0.93. So, 93% sunblock itu dapat lindungi kulit kita dari sinaran uv. . Jika spf30, 96%. . 2. Setiap warna kulit adalah berbeza untuk pertahanannya terhadap sinaran uv. Untuk kulit putih, biasanya hanya boleh bertahan selama 10 minit. Manakala untuk Kulit kuning langsat, biasanya dalam 15 minit. Untuk Kulit sawo matang pula adalah selama 20 minit. . Semakin gelap kulit kita, semakin kuat ianya mampu bertahan di bawah sinaran UV kerana kandungan pigmen melanin yang tinggi. . Contoh kiraan: . Untuk orang berkulit putih, jika dia menggunakan spf 15, maka sunblock itu mempunyai masa lebih kurang 15x10=150 minit untuk bertahan. . Untuk kulit sawo matang, 15x20= 300 minit.
• 
Siapa cakap nak cuci muka kena guna cleanser sahaja?
.
Scrub muka pon wajib taw. Jom tengok apa benefit dalam satu bekas Milk Face Scrub ni😍
.
✅Sesuai untuk kulit kering
✅Membersihkan kulit muka kita dari berminyak
✅ Menyejukkan kulit wajah
✅Sesuai bagi yang ada sunburn
✅ Menghilangkan "eye bag"
✅Membuang sel-sel kulit yang mati
✅Menghilangkan jerawat dan gatal-gatal di muka
.
MILK FACE SCRUB RM 33♥️
.

Postage: RM 8,SM/SS
.
Whatsapp: 0174555743
.
• Siapa cakap nak cuci muka kena guna cleanser sahaja? . Scrub muka pon wajib taw. Jom tengok apa benefit dalam satu bekas Milk Face Scrub ni😍 . ✅Sesuai untuk kulit kering ✅Membersihkan kulit muka kita dari berminyak ✅ Menyejukkan kulit wajah ✅Sesuai bagi yang ada sunburn ✅ Menghilangkan "eye bag" ✅Membuang sel-sel kulit yang mati ✅Menghilangkan jerawat dan gatal-gatal di muka . MILK FACE SCRUB RM 33♥️ . Postage: RM 8,SM/SS . Whatsapp: 0174555743 .
.
😇 Dah mekap tapi masih nampak kusam?
😇 Dah guna pelembap tapi kulit masih kering?
.
Haaa sila la cuba spray ni.
Siap dengan Vitamin E & ekstrak aloevera.
Bakteria baik je takde dalam spray ni tau 😂
.
Spray seluruh muka dalam jarak 20cm selepas mekap.
Elakkan spray biji mata.
Untuk efek berganda, spray sebelum mekap. Dah siap mekap, spray lagi skali.
Glowing, lembap2 fresh gittew muka tau 😍
.
Tapi kalau nak bagi acik untung berganda, awak spray la 9-10 kali terus.
Nanti dh abes, order dengan acik lagi tau 😜
.
.
#Fixingmakeupspray #makeupspray #fixmakeupspray #makeupspraymurah #spraymekap #aloeveramakeupspray #aloeverafixmakeupspray #sprayaloevera #makeuptahanlama #mekaptahanlama #spraymekaptahanlama #spraymakeuptahanlama #mekapmenten #aloeveramakeup #spraymekapmurah #spraymakeupmurah #spraymakeupmurahskudai #aloeveraspraymurahskudai
. 😇 Dah mekap tapi masih nampak kusam? 😇 Dah guna pelembap tapi kulit masih kering? . Haaa sila la cuba spray ni. Siap dengan Vitamin E & ekstrak aloevera. Bakteria baik je takde dalam spray ni tau 😂 . Spray seluruh muka dalam jarak 20cm selepas mekap. Elakkan spray biji mata. Untuk efek berganda, spray sebelum mekap. Dah siap mekap, spray lagi skali. Glowing, lembap2 fresh gittew muka tau 😍 . Tapi kalau nak bagi acik untung berganda, awak spray la 9-10 kali terus. Nanti dh abes, order dengan acik lagi tau 😜 . . #Fixingmakeupspray  #makeupspray  #fixmakeupspray  #makeupspraymurah  #spraymekap  #aloeveramakeupspray  #aloeverafixmakeupspray  #sprayaloevera  #makeuptahanlama  #mekaptahanlama  #spraymekaptahanlama  #spraymakeuptahanlama  #mekapmenten  #aloeveramakeup  #spraymekapmurah  #spraymakeupmurah  #spraymakeupmurahskudai  #aloeveraspraymurahskudai