an online Instagram web viewer

#megasales medias

Photos

BG69
PRICE: RM 100 ( Including Postage )
Brand: Begin Again 
Material: Cotton
Sleeve: Man 👱🏼(Short) Woman 👩🏻( Short )
women size🙆🏻👩🏻
S: Bust 30-32" •waist24-26" •hip32-34" • length 38"
M: Bust 33-35" • waist 26-29" •hip34-36" •length39"
L: Bust 36-38" •waist 29-33" hip 36-38" •length 40"
XL: Bust 38-40" •waist 33-37" hip 38-40" •length 41"

Men size👱🏼🙆🏻‍♂️
M: Bust 38-40" •length 27.5"
L: Bust 40-42" • length 28"
XL: Bust 42-44" • length 28.5"
XXL Bust 44-46". Length 29" 
contact: inbox 📮( m.me/Mybeginagain. )
Shopee Link ( https://shopee.com.my/mybeginagain/30553402 )

0172907790 📲(available in whatsapp/) #malaysiacouple #malaysiafashion #Kl #johor #peneng #melaka #outfitoftheday #onlineshop #onlineboutique #malaysiaonlineshopping #malaysiatoday #coupletshirt #sayang #sygaku #family #megasales #pasangan
#instagood #instagramers 
#instalove #malaysia #beginagain
BG69 PRICE: RM 100 ( Including Postage ) Brand: Begin Again Material: Cotton Sleeve: Man 👱🏼(Short) Woman 👩🏻( Short ) women size🙆🏻👩🏻 S: Bust 30-32" •waist24-26" •hip32-34" • length 38" M: Bust 33-35" • waist 26-29" •hip34-36" •length39" L: Bust 36-38" •waist 29-33" hip 36-38" •length 40" XL: Bust 38-40" •waist 33-37" hip 38-40" •length 41" Men size👱🏼🙆🏻‍♂️ M: Bust 38-40" •length 27.5" L: Bust 40-42" • length 28" XL: Bust 42-44" • length 28.5" XXL Bust 44-46". Length 29" contact: inbox 📮( m.me/Mybeginagain. ) Shopee Link ( https://shopee.com.my/mybeginagain/30553402 ) 0172907790 📲(available in whatsapp/) #malaysiacouple  #malaysiafashion  #Kl  #johor  #peneng  #melaka  #outfitoftheday  #onlineshop  #onlineboutique  #malaysiaonlineshopping  #malaysiatoday  #coupletshirt  #sayang  #sygaku  #family  #megasales  #pasangan  #instagood  #instagramers  #instalove  #malaysia  #beginagain 
🎉🎉🎉Promosi Hebat🎉🎉🎉
#PhilipsAvent Promosi sudah bersedia sekarang di Apple Baby House 🍎 👉Manual BreastPump
👉Steam & Blender
👉Breast Pad
👉Botol Susu
👉Milk Powder Container
👉Botol Brush ✅Lebih Jimat ! Cepatlah , Jangan tunggu lagi ... Order sekarang !
** T&C apply / While stock last 📩Wechat/Whatsapp : 016-4426773
🛒Website : www.applebabyhouse.com
#applebabyhouse #onestopmomandbabyshop #alorsetar #kulim #arau #jitra #rajauda #onlineservice #bottle #breastpump #blender #breastpad #megasales #promotion
🎉🎉🎉Promosi Hebat🎉🎉🎉 #PhilipsAvent  Promosi sudah bersedia sekarang di Apple Baby House 🍎 👉Manual BreastPump 👉Steam & Blender 👉Breast Pad 👉Botol Susu 👉Milk Powder Container 👉Botol Brush ✅Lebih Jimat ! Cepatlah , Jangan tunggu lagi ... Order sekarang ! ** T&C apply / While stock last 📩Wechat/Whatsapp : 016-4426773 🛒Website : www.applebabyhouse.com #applebabyhouse  #onestopmomandbabyshop  #alorsetar  #kulim  #arau  #jitra  #rajauda  #onlineservice  #bottle  #breastpump  #blender  #breastpad  #megasales  #promotion 
Hey lovelies!!! How's been ur day? Guess what guys... Here's a good news 💃💃
.
.
OK so u get to enjoy free delivery to Lagos if u place ur order this weekend
This is an additional awoof.... Jes becos I love u all 😄😄
.
.
Oya hurry to my dm now to place ur order for ur favourite item
Send a screenshot of the item u want via dm or click link in bio
.
.
Free delivery to Lagos 
#shopwithkeezahempire #shopaffordable #shopquality #shopclassy #freedelivery #lagosnigeria #lagosbabes #lagosbabesrock #sallahsales #megasales #jagabansales #hustlersgang #naijabrandchick #servicevendors
Hey lovelies!!! How's been ur day? Guess what guys... Here's a good news 💃💃 . . OK so u get to enjoy free delivery to Lagos if u place ur order this weekend This is an additional awoof.... Jes becos I love u all 😄😄 . . Oya hurry to my dm now to place ur order for ur favourite item Send a screenshot of the item u want via dm or click link in bio . . Free delivery to Lagos #shopwithkeezahempire  #shopaffordable  #shopquality  #shopclassy  #freedelivery  #lagosnigeria  #lagosbabes  #lagosbabesrock  #sallahsales  #megasales  #jagabansales  #hustlersgang  #naijabrandchick  #servicevendors 
Грандиозная распродажа! От -50% до -70%!
Ликвидация прошлых коллекций — успей выбрать лучшее
Кудряшова, 18а

#theoutletgroup #theoutletgroup_photo #theoutletgroup_мужская_одежда #megasale #megasales #outletshop #outletsale #бренд #брендлюкс #брендыиталии #брендшоп #outletstore #брендоваяодежда #женскаяодежда #аутлеткиев
Грандиозная распродажа! От -50% до -70%! Ликвидация прошлых коллекций — успей выбрать лучшее Кудряшова, 18а #theoutletgroup  #theoutletgroup_photo  #theoutletgroup_мужская_одежда  #megasale  #megasales  #outletshop  #outletsale  #бренд  #брендлюкс  #брендыиталии  #брендшоп  #outletstore  #брендоваяодежда  #женскаяодежда  #аутлеткиев 
#BabyJogger City Tour :
👉 Mudah dan padat dengan satu tangan cepat-kali ganda; kunci auto mengunci lipatan untuk pengangkutan atau penyimpanan
👉 Stroller lipat sesuai dengan rapi ke dalam beg membawa beg ransel

City Tour memberi anda kemudahan semasa anda pergi dari satu tempat ke tempat lain dengan anak-anak anda.❤️
Sekarang dapatkan PROMOSI HARGA @ APPLE BABY HOUSE 🍎
📩Wechat/Whatsapp : 016-4426773
🌐Website : https://www.applebabyhouse.com/
#applebabyhouse #onestopmomandbabyshop #alorsetar #kulim #arau #jitra #rajauda #onlineservice #promotion #megasales #citytour #babystroller #stroller #compact #travelmusthave
#BabyJogger  City Tour : 👉 Mudah dan padat dengan satu tangan cepat-kali ganda; kunci auto mengunci lipatan untuk pengangkutan atau penyimpanan 👉 Stroller lipat sesuai dengan rapi ke dalam beg membawa beg ransel City Tour memberi anda kemudahan semasa anda pergi dari satu tempat ke tempat lain dengan anak-anak anda.❤️ Sekarang dapatkan PROMOSI HARGA @ APPLE BABY HOUSE 🍎 📩Wechat/Whatsapp : 016-4426773 🌐Website : https://www.applebabyhouse.com/ #applebabyhouse  #onestopmomandbabyshop  #alorsetar  #kulim  #arau  #jitra  #rajauda  #onlineservice  #promotion  #megasales  #citytour  #babystroller  #stroller  #compact  #travelmusthave 
想要哺乳的妈妈,相信对 #Medela 牌子一定认识。
已经考虑很久?因为价格关系,而犹豫?
赶快看这里!现在只需 RM1999 就可以购买得到MEDELA FREESTYLE @ #苹果宝宝屋🍎 💫额外附送 总价值RM250 的礼物哦💝
👉2 in 1 Bottle Warmer
👉Disposable Breast Pad

只要您要,我们将会一步步的教导您,与您分享。一定可以哺乳成功!
📩Wechat/Whatsapp : 016-4426773
🌐Website : https://www.applebabyhouse.com/
#applebabyhouse #onestopmomandbabyshop #alorsetar #kulim #arau #jitra #rajauda #onlineservice #promotion #megasales #freestyle #breastpump #eletric #rechargeable #freegift #doublepump #twin
想要哺乳的妈妈,相信对 #Medela  牌子一定认识。 已经考虑很久?因为价格关系,而犹豫? 赶快看这里!现在只需 RM1999 就可以购买得到MEDELA FREESTYLE @ #苹果宝宝屋 🍎 💫额外附送 总价值RM250 的礼物哦💝 👉2 in 1 Bottle Warmer 👉Disposable Breast Pad 只要您要,我们将会一步步的教导您,与您分享。一定可以哺乳成功! 📩Wechat/Whatsapp : 016-4426773 🌐Website : https://www.applebabyhouse.com/ #applebabyhouse  #onestopmomandbabyshop  #alorsetar  #kulim  #arau  #jitra  #rajauda  #onlineservice  #promotion  #megasales  #freestyle  #breastpump  #eletric  #rechargeable  #freegift  #doublepump  #twin 
💥 LAST CHANCE 💥 Our 2 for £40 on Rings and Necklaces promotion ends tonight!! 😮 Don’t miss out on this great offer.. Get your orders in! 📦⏳
💥 LAST CHANCE 💥 Our 2 for £40 on Rings and Necklaces promotion ends tonight!! 😮 Don’t miss out on this great offer.. Get your orders in! 📦⏳
Code: BG16
Price/set 💵/👫 : RM 90 (including shipping fee 📬)
Brand: Begin Again 
Material: Cotton
Sleeve: Man 👱🏼(Short) Woman 👩🏻( Short )
women size🙆🏻👩🏻
S: Bust 30-32" •waist24-26" •hip32-34" • length 30"
M: Bust 33-35" • waist 26-29" •hip34-36" •length 31"
L: Bust 36-38" •waist 29-33" hip 36-38" •length 32"
XL: Bust 39-41" •waist 33-37" hip 38-40" •length 33"

Men size👱🏼🙆🏻‍♂️
M: Bust 38-40" •length 27.5"
L: Bust 40-42" • length 28"
XL: Bust 42-44" • length 28.5

contact: inbox 📮( m.me/Mybeginagain. )

Shopee Store (https://shopee.com.my/mybeginagain/19554886)

0172907790 📲(available in whatsapp)

#malaysiacouple #malaysiafashion #Kl #johor #peneng #melaka #outfitoftheday #onlineshop #onlineboutique #malaysiaonlineshopping #malaysiatoday #coupletshirt #sayang #sygaku #family #megasales #pasangan
#instagood #instagramers 
#instalove #malaysia #beginagain
Code: BG16 Price/set 💵/👫 : RM 90 (including shipping fee 📬) Brand: Begin Again Material: Cotton Sleeve: Man 👱🏼(Short) Woman 👩🏻( Short ) women size🙆🏻👩🏻 S: Bust 30-32" •waist24-26" •hip32-34" • length 30" M: Bust 33-35" • waist 26-29" •hip34-36" •length 31" L: Bust 36-38" •waist 29-33" hip 36-38" •length 32" XL: Bust 39-41" •waist 33-37" hip 38-40" •length 33" Men size👱🏼🙆🏻‍♂️ M: Bust 38-40" •length 27.5" L: Bust 40-42" • length 28" XL: Bust 42-44" • length 28.5 contact: inbox 📮( m.me/Mybeginagain. ) Shopee Store (https://shopee.com.my/mybeginagain/19554886) 0172907790 📲(available in whatsapp) #malaysiacouple  #malaysiafashion  #Kl  #johor  #peneng  #melaka  #outfitoftheday  #onlineshop  #onlineboutique  #malaysiaonlineshopping  #malaysiatoday  #coupletshirt  #sayang  #sygaku  #family  #megasales  #pasangan  #instagood  #instagramers  #instalove  #malaysia  #beginagain 
出门带小孩,怎么可以缺少最重要的 #推车 呢?
💫💫 大促销 - #Bumbleride Stroller 💫💫
👉Indie Twin 👉Indie 4 👉Indie 👉Flyer 👉Flite 🛒赶快抢购吧!只在 #苹果宝宝屋🍎
📩Wechat/Whatsapp : 016-4426773
🌐Website : https://www.applebabyhouse.com/
#applebabyhouse #onestopmomandbabyshop #alorsetar #kulim #arau #jitra #rajauda #onlineservice #promotion #megasales #stroller #indie #flyer #flite #indie4 #indietwin
出门带小孩,怎么可以缺少最重要的 #推车  呢? 💫💫 大促销 - #Bumbleride  Stroller 💫💫 👉Indie Twin 👉Indie 4 👉Indie 👉Flyer 👉Flite 🛒赶快抢购吧!只在 #苹果宝宝屋 🍎 📩Wechat/Whatsapp : 016-4426773 🌐Website : https://www.applebabyhouse.com/ #applebabyhouse  #onestopmomandbabyshop  #alorsetar  #kulim  #arau  #jitra  #rajauda  #onlineservice  #promotion  #megasales  #stroller  #indie  #flyer  #flite  #indie4  #indietwin 
👏👏👏 SPECIAL OFFER 👏👏👏
Wow ~ Enjoy a BEST PRICE now for #MyDear brand selected item @ APPLE BABY HOUSE 🍎 ❤️Baby Stroller
❤️Playpen
❤️Carrier
❤️Car Seat
❤️Bicycle
❤️Ride on Car
❤️High Chair

Hurry up , Order now 🛒🛒
📩Wechat/Whatsapp : 016-4426773
🌐Website : https://www.applebabyhouse.com/
#applebabyhouse #onestopmomandbabyshop #alorsetar #kulim #arau #jitra #rajauda #onlineservice #promotion #megasales #stroller #carseat #carrier #chair #bicycle #car #playpen
👏👏👏 SPECIAL OFFER 👏👏👏 Wow ~ Enjoy a BEST PRICE now for #MyDear  brand selected item @ APPLE BABY HOUSE 🍎 ❤️Baby Stroller ❤️Playpen ❤️Carrier ❤️Car Seat ❤️Bicycle ❤️Ride on Car ❤️High Chair Hurry up , Order now 🛒🛒 📩Wechat/Whatsapp : 016-4426773 🌐Website : https://www.applebabyhouse.com/ #applebabyhouse  #onestopmomandbabyshop  #alorsetar  #kulim  #arau  #jitra  #rajauda  #onlineservice  #promotion  #megasales  #stroller  #carseat  #carrier  #chair  #bicycle  #car  #playpen 
"saya ni jenis kulit sensitif. Salah guna pad mesti akan gatal teruk. Dan setiap kali period mesti akan tumbuh jerawat di kawasan ari ari, Tapi bila da jumpa product yg sesuai, mmg taknak tukar..‼Effect nya sy lebih rasa selesa utk lakukan aktiviti sepanjang hari 😊 " Catriona, Kuching. 
Happy bila customer bagi feedback macam ni kan?

Bio Seleza Feminine Pad adalah hasil gabungan teknologi Bio Velocity ekslusif dari Korea dan cip hasil penyelidikan yang menggabungkan sinar Inframerah jauh (FIR), Ion negatif dan Nano silver.

Bio Velocity (BV) ialah sejenis tenaga tulen dan semulajadi yang diperolehi secara terus dari matahari. Aliran tenaga ini akan menyeimbangkan medan elektromagnetik (medan tenaga biologi) seluruh badan manusia.

4 Kesan Kebaikan Utama Bio Velocity ✔ Kesan anti-bakteria
✔ Mengaktifkan sel-sel badan dan meningkatkan metabolisme
✔ Meningkatkan sistem pertahanan badan melawan sel kanser dan jangkitan kuman
✔ Membekalkan kandungan oksigen aktif yang lebih tinggi

Sinar Infrared Jauh (FIR) berfungsi melancarkan perjalanan darah dan meningkatkan metabolisme.

Ion negatif berfungsi membunuh kuman pada organ intim wanita, menghilangkan bau serta membantu keseimbangan hormon.

Nano silver pula berfungsi membasmi 99.99% kuman dan menyingkirkan bau kurang enak pada bahagian sulit wanita.

Berminat dan nak rasa result macam mereka juga. Jom whatsapp / pm saya sekarang. Harga semua mampu milik khas utk mahkota kita. 
Kerana dirimu begitu berharga😉 📲 019-6996938

#bioselezapad #CdmMira #CLAvengers #seremban #senawang #kualapilah #batucaves #selayang #agentwanted #instafamous #instadaily #sayajual #sayagunasayajual #haioseremban #visitmyig #Indonesia #Jakarta #bizumer #melaka #megasales #batukikir #bahau #bazarpaknil #fattzura
"saya ni jenis kulit sensitif. Salah guna pad mesti akan gatal teruk. Dan setiap kali period mesti akan tumbuh jerawat di kawasan ari ari, Tapi bila da jumpa product yg sesuai, mmg taknak tukar..‼Effect nya sy lebih rasa selesa utk lakukan aktiviti sepanjang hari 😊 " Catriona, Kuching. Happy bila customer bagi feedback macam ni kan? Bio Seleza Feminine Pad adalah hasil gabungan teknologi Bio Velocity ekslusif dari Korea dan cip hasil penyelidikan yang menggabungkan sinar Inframerah jauh (FIR), Ion negatif dan Nano silver. Bio Velocity (BV) ialah sejenis tenaga tulen dan semulajadi yang diperolehi secara terus dari matahari. Aliran tenaga ini akan menyeimbangkan medan elektromagnetik (medan tenaga biologi) seluruh badan manusia. 4 Kesan Kebaikan Utama Bio Velocity ✔ Kesan anti-bakteria ✔ Mengaktifkan sel-sel badan dan meningkatkan metabolisme ✔ Meningkatkan sistem pertahanan badan melawan sel kanser dan jangkitan kuman ✔ Membekalkan kandungan oksigen aktif yang lebih tinggi Sinar Infrared Jauh (FIR) berfungsi melancarkan perjalanan darah dan meningkatkan metabolisme. Ion negatif berfungsi membunuh kuman pada organ intim wanita, menghilangkan bau serta membantu keseimbangan hormon. Nano silver pula berfungsi membasmi 99.99% kuman dan menyingkirkan bau kurang enak pada bahagian sulit wanita. Berminat dan nak rasa result macam mereka juga. Jom whatsapp / pm saya sekarang. Harga semua mampu milik khas utk mahkota kita. Kerana dirimu begitu berharga😉 📲 019-6996938 #bioselezapad  #CdmMira  #CLAvengers  #seremban  #senawang  #kualapilah  #batucaves  #selayang  #agentwanted  #instafamous  #instadaily  #sayajual  #sayagunasayajual  #haioseremban  #visitmyig  #Indonesia  #Jakarta  #bizumer  #melaka  #megasales  #batukikir  #bahau  #bazarpaknil  #fattzura 
Jummah Mubarak
It's the last Friday before Eid al Adha, and our prayer goes to those on their Hajj journey
May you all be blessed and safe on one of the most meaningful trip 🙏

#friday #jummahmubarak #hajj #pilgrimage #dzulhijjah #telekung #lace #arabella #arabesque #grey #classy #modest #malaysia #merdekasale #megasales #singapore
Hope it is not too late for a throwback???? To when #ife blew the minds of many as it sat so pretty on our every gorgeous and amiable  @realmercyaigbe.💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
.
Who would like to have our #ife skirt???????
.
3 ife skirts to 3winners😍😍😍😘😘😘😘(watch this page to know how to win)
.
You are the best!!!!
#tsmartcouture
#tsmartfashion
#giveaway
#sallahsales
#megasales
#ankaramix
#madeinnigeria
Hope it is not too late for a throwback???? To when #ife  blew the minds of many as it sat so pretty on our every gorgeous and amiable @realmercyaigbe.💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕 . Who would like to have our #ife  skirt??????? . 3 ife skirts to 3winners😍😍😍😘😘😘😘(watch this page to know how to win) . You are the best!!!! #tsmartcouture  #tsmartfashion  #giveaway  #sallahsales  #megasales  #ankaramix  #madeinnigeria 
Ahhh! 🙊 This is something that has NEVER been done for my team or this business.👏🏼🤸🏽‍♂️
—
Are you like me, do you like getting as much bang for your buck as possible? How about sales? Well — this is your biggest & best chance to get as much bang for your buck as possible on our FAVORITE things!
—
My team and I are running a HUGE flash sale this {{FRIDAY}} on the things we can’t live without 😏 {our virtual gym, supplements, cleanses, etc.} and got the BEST deals for you! That also means you can be already on this journey with us or be brand spanking new to it all!
—
If you have been waiting to start... this is the time! 🤙🏼
If you have been waiting to try a certain product... this is the time! 🤜🏻
If you have been unable to commit... this is the time!🤟🏻
—
You get the idea, so what are you waiting for!? Drop an emoji ASAP and I’ll get you added so you can check 👀 them all out & snag some before the deals are all gone!! 🔥🙌🏻
—
Did I mention there is a drawing at the end for some kickass additional prizes?! 🎉🎉 You know what to do. 👇🏻📩👇🏻📩👇🏻
.
.
.
.
.
#anxietyrecovery #depressionisreal #notgirly #sparklelove #sprinklehappiness #bignews #megasales #pencypincher #letsgethealthy #mentalhealthwarrior
Ahhh! 🙊 This is something that has NEVER been done for my team or this business.👏🏼🤸🏽‍♂️ — Are you like me, do you like getting as much bang for your buck as possible? How about sales? Well — this is your biggest & best chance to get as much bang for your buck as possible on our FAVORITE things! — My team and I are running a HUGE flash sale this {{FRIDAY}} on the things we can’t live without 😏 {our virtual gym, supplements, cleanses, etc.} and got the BEST deals for you! That also means you can be already on this journey with us or be brand spanking new to it all! — If you have been waiting to start... this is the time! 🤙🏼 If you have been waiting to try a certain product... this is the time! 🤜🏻 If you have been unable to commit... this is the time!🤟🏻 — You get the idea, so what are you waiting for!? Drop an emoji ASAP and I’ll get you added so you can check 👀 them all out & snag some before the deals are all gone!! 🔥🙌🏻 — Did I mention there is a drawing at the end for some kickass additional prizes?! 🎉🎉 You know what to do. 👇🏻📩👇🏻📩👇🏻 . . . . . #anxietyrecovery  #depressionisreal  #notgirly  #sparklelove  #sprinklehappiness  #bignews  #megasales  #pencypincher  #letsgethealthy  #mentalhealthwarrior 
Losyen yg wajib  bawa balik kampung 😀
.
.
Dulu kalau balik kampung mesti bawa balik minyak, sbb dah tau anak2 akan kena gigitan nyamuk. Bintat dia .. macam kena sengat tebuan. 🙂 Maklumlah kulit anak elergic .. Nyamuk pulak terperanjat tgk ada budak baru kat kampung, tu yg dia bg gigitan perkenalan 😀
.
.
Tp sekarang .. nyamuk pulak pengsan sebab bau Lavender yg wangi tu. Tak jadi nyamuk nak gigit, nyamuk lari dulu 😅
.
.
Inilah perisai yg Mira gunakan bila balik kampung. Anak2 pun suka. Tengok muka Jannah ngan sepupu sepapat tu pun dah tau 😀 sbb dah tak perlu nak tergaru2 lagi.
.
.
Minggu depan dh cuti sekolah .. nak balik kampung jangan lupa bawa tau lotion ni 👍
.
.
📲 019-6996938

#CLAvengers #lotionpb #seremban #senawang #kualapilah #batucaves #selayang #agentwanted #instafamous #instadaily #sayajual #sayagunasayajual #haioseremban #visitmyig #Indonesia #Jakarta #bizumer #melaka #megasales #batukikir #bahau #bazarpaknil #fattzura  #antinyamuk
Losyen yg wajib bawa balik kampung 😀 . . Dulu kalau balik kampung mesti bawa balik minyak, sbb dah tau anak2 akan kena gigitan nyamuk. Bintat dia .. macam kena sengat tebuan. 🙂 Maklumlah kulit anak elergic .. Nyamuk pulak terperanjat tgk ada budak baru kat kampung, tu yg dia bg gigitan perkenalan 😀 . . Tp sekarang .. nyamuk pulak pengsan sebab bau Lavender yg wangi tu. Tak jadi nyamuk nak gigit, nyamuk lari dulu 😅 . . Inilah perisai yg Mira gunakan bila balik kampung. Anak2 pun suka. Tengok muka Jannah ngan sepupu sepapat tu pun dah tau 😀 sbb dah tak perlu nak tergaru2 lagi. . . Minggu depan dh cuti sekolah .. nak balik kampung jangan lupa bawa tau lotion ni 👍 . . 📲 019-6996938 #CLAvengers  #lotionpb  #seremban  #senawang  #kualapilah  #batucaves  #selayang  #agentwanted  #instafamous  #instadaily  #sayajual  #sayagunasayajual  #haioseremban  #visitmyig  #Indonesia  #Jakarta  #bizumer  #melaka  #megasales  #batukikir  #bahau  #bazarpaknil  #fattzura  #antinyamuk 
Losyen yg wajib  bawa balik kampung 😀
.
.
Dulu kalau balik kampung mesti bawa balik minyak, sbb dah tau anak2 akan kena gigitan nyamuk. Bintat dia .. macam kena sengat tebuan. 🙂 Maklumlah kulit anak elergic .. Nyamuk pulak terperanjat tgk ada budak baru kat kampung, tu yg dia bg gigitan perkenalan 😀
.
.
Tp sekarang .. nyamuk pulak pengsan sebab bau Lavender yg wangi tu. Tak jadi nyamuk nak gigit, nyamuk lari dulu 😅
.
.
Inilah perisai yg Mira gunakan bila balik kampung. Anak2 pun suka. Tengok muka Jannah ngan sepupu sepapat tu pun dah tau 😀 sbb dah tak perlu nak tergaru2 lagi.
.
.
Minggu depan dh cuti sekolah .. nak balik kampung jangan lupa bawa tau lotion ni 👍
.
.
📲 019-6996938

#CLAvengers #lotionpb #seremban #senawang #kualapilah #batucaves #selayang #agentwanted #instafamous #instadaily #sayajual #sayagunasayajual #haioseremban #visitmyig #Indonesia #Jakarta #bizumer #melaka #megasales #batukikir #bahau #bazarpaknil #fattzura  #antinyamuk
Losyen yg wajib bawa balik kampung 😀 . . Dulu kalau balik kampung mesti bawa balik minyak, sbb dah tau anak2 akan kena gigitan nyamuk. Bintat dia .. macam kena sengat tebuan. 🙂 Maklumlah kulit anak elergic .. Nyamuk pulak terperanjat tgk ada budak baru kat kampung, tu yg dia bg gigitan perkenalan 😀 . . Tp sekarang .. nyamuk pulak pengsan sebab bau Lavender yg wangi tu. Tak jadi nyamuk nak gigit, nyamuk lari dulu 😅 . . Inilah perisai yg Mira gunakan bila balik kampung. Anak2 pun suka. Tengok muka Jannah ngan sepupu sepapat tu pun dah tau 😀 sbb dah tak perlu nak tergaru2 lagi. . . Minggu depan dh cuti sekolah .. nak balik kampung jangan lupa bawa tau lotion ni 👍 . . 📲 019-6996938 #CLAvengers  #lotionpb  #seremban  #senawang  #kualapilah  #batucaves  #selayang  #agentwanted  #instafamous  #instadaily  #sayajual  #sayagunasayajual  #haioseremban  #visitmyig  #Indonesia  #Jakarta  #bizumer  #melaka  #megasales  #batukikir  #bahau  #bazarpaknil  #fattzura  #antinyamuk 
Эффектное появление на удобном каблуке? Легко! Burberry знает секреты высокой моды и комфорта. Sale!

#theoutletgroup #theoutletgroup_photo #theoutletgroup_мужская_одежда #megasale #megasales #outletshop #outletsale #бренд #брендлюкс #брендыиталии #брендшоп #outletstore #брендоваяодежда #женскаяодежда #аутлеткиев
Эффектное появление на удобном каблуке? Легко! Burberry знает секреты высокой моды и комфорта. Sale! #theoutletgroup  #theoutletgroup_photo  #theoutletgroup_мужская_одежда  #megasale  #megasales  #outletshop  #outletsale  #бренд  #брендлюкс  #брендыиталии  #брендшоп  #outletstore  #брендоваяодежда  #женскаяодежда  #аутлеткиев 
CONTEST SEDANG BERLANGSUNG SEHINGGA 30 OGOS 2018 !! .
.
.
BELI UD FOUNDATION DAN ANDA BERPELUANG UNTUK MEMBAWA PULANG HUDA BEAUTY EYESHADOW PALLETE !!! Calling for ALL MAKE-UP LOVERS AND UD FOUNDATION USER !! •BELI DAN MENANG• 
Sempena bulan kemerdekaan pihak U&D Cosmetics akan buat GIVEAWAYYYY !! Nak join contest ni ? Macam mana nak join contest 
#GIVEAWAYBYUDCOSMETICS ? *Beli foundation u&d Cosmetics dengan mana mana team ud cosmetics bermula 1 August sehingga 31 August dan sila sertakan resit pembayaran di IG @udcosmetics.hq selepas pembelian! * JANGAN PRIVATE IG/FB ANDA ! * Make-up dengan UD FOUNDATION dan berikan 4 sebab KENAPA ANDA MEMILIH UD FOUNDATION SEBAGAI FOUNDATION FEVRET ANDA ! #giveawaybyudcosmeticshq Jangan lupa letak ok !!! * Tag kawan kawan anda untuk LIKE dan SHARE posting anda ! * Contest ini bermula dari 1 August - 31 August ! Pemenang akan diumumkan pada malam 31 August di IG/FB U&D Cosmetics HQ . * SELAMAT MENCUBA !!! #giveaway #giveawaybyudcosmeticshq #teamudcosmetics #udfoundation #megasales #merdekasales #hudabeautypallete #glowingfoundation #serumfoundation
CONTEST SEDANG BERLANGSUNG SEHINGGA 30 OGOS 2018 !! . . . BELI UD FOUNDATION DAN ANDA BERPELUANG UNTUK MEMBAWA PULANG HUDA BEAUTY EYESHADOW PALLETE !!! Calling for ALL MAKE-UP LOVERS AND UD FOUNDATION USER !! •BELI DAN MENANG• Sempena bulan kemerdekaan pihak U&D Cosmetics akan buat GIVEAWAYYYY !! Nak join contest ni ? Macam mana nak join contest #GIVEAWAYBYUDCOSMETICS  ? *Beli foundation u&d Cosmetics dengan mana mana team ud cosmetics bermula 1 August sehingga 31 August dan sila sertakan resit pembayaran di IG @udcosmetics.hq selepas pembelian! * JANGAN PRIVATE IG/FB ANDA ! * Make-up dengan UD FOUNDATION dan berikan 4 sebab KENAPA ANDA MEMILIH UD FOUNDATION SEBAGAI FOUNDATION FEVRET ANDA ! #giveawaybyudcosmeticshq  Jangan lupa letak ok !!! * Tag kawan kawan anda untuk LIKE dan SHARE posting anda ! * Contest ini bermula dari 1 August - 31 August ! Pemenang akan diumumkan pada malam 31 August di IG/FB U&D Cosmetics HQ . * SELAMAT MENCUBA !!! #giveaway  #giveawaybyudcosmeticshq  #teamudcosmetics  #udfoundation  #megasales  #merdekasales  #hudabeautypallete  #glowingfoundation  #serumfoundation 
Kalau dululah sebut je kopi saya rasa cam nak pitam. Sebab saya tak suka minum kopi, kalau minum je kepala mulalah melayang je. TAPI sekarang lain dah. Jadi suka, sebab kopi ni lain dari yang lain.-KakNis 
Kenapa suka sangat minum Min Kaffe ni??
.
.
SEBAB👇👇👇 KHASIATNYA☕
☕Kaya dengan unsur anti pengoksidaan
☕Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih spt magnesium, besi, kalsium ☕Menghilangkan keletihan fizikal dan mental ☕Melegakan tekanan
☕Milk Booster

KELEBIHANNYA BAGUS UNTUK☕
👉Turunkan tekanan darah tinggi
👉Kencing manis
👉Gastrik
👉Masalah berat badan
👉Migraine
👉Letih dan lesu
👉Kurang tumpuan
👉Mencegah penyumbatan salur darah
👉Anti penuaan
👉Asthma .
.
➡ Sesuai untuk pesakit darah tinggi sebab membantu mengawal tekanan darah supaya lebih stabil.
➡ Migraine-garam buluh tadi membantu dalam  menyeimbangkan gula dalam darah
➡Pesakit yang mempunyai HB rendah- cthnya ibu mengandung yg mempunyai HB yg rendah boleh meningkatkan jumlah ke paras yg sihat.
.
. 📲 019- 6996938
.
.
#minkaffe #milkbooster
#CLAgroup #seremban #senawang #kualapilah #batucaves #selayang #agentwanted #instafamous #instadaily #sayajual #sayagunasayajual #haioseremban #visitmyig #Indonesia #Jakarta #bizumer #melaka #megasales #batukikir #bahau #bazarpaknil #fattzura
Kalau dululah sebut je kopi saya rasa cam nak pitam. Sebab saya tak suka minum kopi, kalau minum je kepala mulalah melayang je. TAPI sekarang lain dah. Jadi suka, sebab kopi ni lain dari yang lain.-KakNis Kenapa suka sangat minum Min Kaffe ni?? . . SEBAB👇👇👇 KHASIATNYA☕ ☕Kaya dengan unsur anti pengoksidaan ☕Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih spt magnesium, besi, kalsium ☕Menghilangkan keletihan fizikal dan mental ☕Melegakan tekanan ☕Milk Booster KELEBIHANNYA BAGUS UNTUK☕ 👉Turunkan tekanan darah tinggi 👉Kencing manis 👉Gastrik 👉Masalah berat badan 👉Migraine 👉Letih dan lesu 👉Kurang tumpuan 👉Mencegah penyumbatan salur darah 👉Anti penuaan 👉Asthma . . ➡ Sesuai untuk pesakit darah tinggi sebab membantu mengawal tekanan darah supaya lebih stabil. ➡ Migraine-garam buluh tadi membantu dalam menyeimbangkan gula dalam darah ➡Pesakit yang mempunyai HB rendah- cthnya ibu mengandung yg mempunyai HB yg rendah boleh meningkatkan jumlah ke paras yg sihat. . . 📲 019- 6996938 . . #minkaffe  #milkbooster  #CLAgroup  #seremban  #senawang  #kualapilah  #batucaves  #selayang  #agentwanted  #instafamous  #instadaily  #sayajual  #sayagunasayajual  #haioseremban  #visitmyig  #Indonesia  #Jakarta  #bizumer  #melaka  #megasales  #batukikir  #bahau  #bazarpaknil  #fattzura 
Kalau dululah sebut je kopi saya rasa cam nak pitam. Sebab saya tak suka minum kopi, kalau minum je kepala mulalah melayang je. TAPI sekarang lain dah. Jadi suka, sebab kopi ni lain dari yang lain.-KakNis 
Kenapa suka sangat minum Min Kaffe ni??
.
.
SEBAB👇👇👇 KHASIATNYA☕
☕Kaya dengan unsur anti pengoksidaan
☕Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih spt magnesium, besi, kalsium ☕Menghilangkan keletihan fizikal dan mental ☕Melegakan tekanan
☕Milk Booster

KELEBIHANNYA BAGUS UNTUK☕
👉Turunkan tekanan darah tinggi
👉Kencing manis
👉Gastrik
👉Masalah berat badan
👉Migraine
👉Letih dan lesu
👉Kurang tumpuan
👉Mencegah penyumbatan salur darah
👉Anti penuaan
👉Asthma .
.
➡ Sesuai untuk pesakit darah tinggi sebab membantu mengawal tekanan darah supaya lebih stabil.
➡ Migraine-garam buluh tadi membantu dalam  menyeimbangkan gula dalam darah
➡Pesakit yang mempunyai HB rendah- cthnya ibu mengandung yg mempunyai HB yg rendah boleh meningkatkan jumlah ke paras yg sihat.
.
. 📲 019- 6996938
.
.
#minkaffe #breakfast #kopigarambuluh
#CLAgroup #seremban #senawang #kualapilah #batucaves #selayang #agentwanted #instafamous #instadaily #sayajual #sayagunasayajual #haioseremban #visitmyig #Indonesia #Jakarta #bizumer #melaka #megasales #batukikir #bahau #bazarpaknil #fattzuraji
Kalau dululah sebut je kopi saya rasa cam nak pitam. Sebab saya tak suka minum kopi, kalau minum je kepala mulalah melayang je. TAPI sekarang lain dah. Jadi suka, sebab kopi ni lain dari yang lain.-KakNis Kenapa suka sangat minum Min Kaffe ni?? . . SEBAB👇👇👇 KHASIATNYA☕ ☕Kaya dengan unsur anti pengoksidaan ☕Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih spt magnesium, besi, kalsium ☕Menghilangkan keletihan fizikal dan mental ☕Melegakan tekanan ☕Milk Booster KELEBIHANNYA BAGUS UNTUK☕ 👉Turunkan tekanan darah tinggi 👉Kencing manis 👉Gastrik 👉Masalah berat badan 👉Migraine 👉Letih dan lesu 👉Kurang tumpuan 👉Mencegah penyumbatan salur darah 👉Anti penuaan 👉Asthma . . ➡ Sesuai untuk pesakit darah tinggi sebab membantu mengawal tekanan darah supaya lebih stabil. ➡ Migraine-garam buluh tadi membantu dalam menyeimbangkan gula dalam darah ➡Pesakit yang mempunyai HB rendah- cthnya ibu mengandung yg mempunyai HB yg rendah boleh meningkatkan jumlah ke paras yg sihat. . . 📲 019- 6996938 . . #minkaffe  #breakfast  #kopigarambuluh  #CLAgroup  #seremban  #senawang  #kualapilah  #batucaves  #selayang  #agentwanted  #instafamous  #instadaily  #sayajual  #sayagunasayajual  #haioseremban  #visitmyig  #Indonesia  #Jakarta  #bizumer  #melaka  #megasales  #batukikir  #bahau  #bazarpaknil  #fattzuraji 
Mengapa nak memilih stroller pockit + ?🤔 Kerana ia cukup ringan, kecil dan senang dibawa bila pergi travel ! ✈️ Walaupun ia kecil tapi mampu memberi keselesaan kepada si comel anda dan memberi kemudahan kepada Ibu bapa.

Dapatkan skrg dengan harga yg lebih berbaloi 🛒
Hanya @ Apple Baby House🍎 !
ATAU Order via online 🛒:
📩Wechat/Whatsapp : 016-4426773
🌐Website : https://www.applebabyhouse.com/gb-pockit?search=pockit
#applebabyhouse #onestopmamaandbabyshop #alorsetar #jitra #arau #kulim #rajauda #gb #pockitplus #babystroller #compact #lighweight #travel #freegift #promotion #megasales
Mengapa nak memilih stroller pockit + ?🤔 Kerana ia cukup ringan, kecil dan senang dibawa bila pergi travel ! ✈️ Walaupun ia kecil tapi mampu memberi keselesaan kepada si comel anda dan memberi kemudahan kepada Ibu bapa. Dapatkan skrg dengan harga yg lebih berbaloi 🛒 Hanya @ Apple Baby House🍎 ! ATAU Order via online 🛒: 📩Wechat/Whatsapp : 016-4426773 🌐Website : https://www.applebabyhouse.com/gb-pockit?search=pockit #applebabyhouse  #onestopmamaandbabyshop  #alorsetar  #jitra  #arau  #kulim  #rajauda  #gb  #pockitplus  #babystroller  #compact  #lighweight  #travel  #freegift  #promotion  #megasales 
CONTEST SEDANG BERLANGSUNG SEHINGGA 30 OGOS 2018 !! .
.
.
BELI UD FOUNDATION DAN ANDA BERPELUANG UNTUK MEMBAWA PULANG HUDA BEAUTY EYESHADOW PALLETE !!! Calling for ALL MAKE-UP LOVERS AND UD FOUNDATION USER !! •BELI DAN MENANG• 
Sempena bulan kemerdekaan pihak U&D Cosmetics akan buat GIVEAWAYYYY !! Nak join contest ni ? Macam mana nak join contest #GIVEAWAYBYUDCOSMETICS ? * Beli foundation u&d Cosmetics dengan mana mana team ud cosmetics bermula 1 August sehingga 31 August dan sila sertakan resit pembayaran di IG @udcosmetics.hq selepas pembelian! * JANGAN PRIVATE IG/FB ANDA ! * Make-up dengan UD FOUNDATION dan berikan 4 sebab KENAPA ANDA MEMILIH UD FOUNDATION SEBAGAI FOUNDATION FEVRET ANDA ! #giveawaybyudcosmeticshq Jangan lupa letak ok !!! * Tag kawan kawan anda untuk LIKE dan SHARE posting anda ! * Contest ini bermula dari 1 August - 31 August ! Pemenang akan diumumkan pada malam 31 August di IG/FB U&D Cosmetics HQ . * SELAMAT MENCUBA !!! #giveaway #giveawaybyudcosmeticshq #teamudcosmetics #udfoundation #megasales #merdekasales #hudabeautypallete #glowingfoundation #serumfoundation
CONTEST SEDANG BERLANGSUNG SEHINGGA 30 OGOS 2018 !! . . . BELI UD FOUNDATION DAN ANDA BERPELUANG UNTUK MEMBAWA PULANG HUDA BEAUTY EYESHADOW PALLETE !!! Calling for ALL MAKE-UP LOVERS AND UD FOUNDATION USER !! •BELI DAN MENANG• Sempena bulan kemerdekaan pihak U&D Cosmetics akan buat GIVEAWAYYYY !! Nak join contest ni ? Macam mana nak join contest #GIVEAWAYBYUDCOSMETICS  ? * Beli foundation u&d Cosmetics dengan mana mana team ud cosmetics bermula 1 August sehingga 31 August dan sila sertakan resit pembayaran di IG @udcosmetics.hq selepas pembelian! * JANGAN PRIVATE IG/FB ANDA ! * Make-up dengan UD FOUNDATION dan berikan 4 sebab KENAPA ANDA MEMILIH UD FOUNDATION SEBAGAI FOUNDATION FEVRET ANDA ! #giveawaybyudcosmeticshq  Jangan lupa letak ok !!! * Tag kawan kawan anda untuk LIKE dan SHARE posting anda ! * Contest ini bermula dari 1 August - 31 August ! Pemenang akan diumumkan pada malam 31 August di IG/FB U&D Cosmetics HQ . * SELAMAT MENCUBA !!! #giveaway  #giveawaybyudcosmeticshq  #teamudcosmetics  #udfoundation  #megasales  #merdekasales  #hudabeautypallete  #glowingfoundation  #serumfoundation 
NEW IN😍😘 All items on discount just because am counting down to my Birthday💃💃 5500 / 6yards

No fading/washing✔
100%cotton ✔
Megasales✔

@honeybimbzcouture 
Salesale #megasales #promo #awoof #sales #ankarapromo #ankarasales #ankarastyles #ankaratops #ankaracollections #ankarazone #fabricstore #ibadan #porthacort#abujamums #ibadancity #ibadanslayers #giveawaynaija #promo #illorin #osun #abeokuta #lagos #tagafriend #likesforlikesback #ankaraibadan #lagos #kano #borno

Whatsapp 08125009040
Delivery : courier/ waybill
NEW IN😍😘 All items on discount just because am counting down to my Birthday💃💃 5500 / 6yards No fading/washing✔ 100%cotton ✔ Megasales✔ @honeybimbzcouture Salesale #megasales  #promo  #awoof  #sales  #ankarapromo  #ankarasales  #ankarastyles  #ankaratops  #ankaracollections  #ankarazone  #fabricstore  #ibadan  #porthacort #abujamums  #ibadancity  #ibadanslayers  #giveawaynaija  #promo  #illorin  #osun  #abeokuta  #lagos  #tagafriend  #likesforlikesback  #ankaraibadan  #lagos  #kano  #borno  Whatsapp 08125009040 Delivery : courier/ waybill
NEW IN😍😘 All items on discount just because am counting down to my Birthday💃💃 5000 / 6yards

No fading/washing✔
100%cotton ✔
Megasales✔

@honeybimbzcouture 
Salesale #megasales #promo #awoof #sales #ankarapromo #ankarasales #ankarastyles #ankaratops #ankaracollections #ankarazone #fabricstore #ibadan #porthacort#abujamums #ibadancity #ibadanslayers #giveawaynaija #promo #illorin #osun #abeokuta #lagos #tagafriend #likesforlikesback #ankaraibadan #lagos #kano #ghana

Whatsapp 08125009040
Delivery : courier/ waybill
NEW IN😍😘 All items on discount just because am counting down to my Birthday💃💃 5000 / 6yards No fading/washing✔ 100%cotton ✔ Megasales✔ @honeybimbzcouture Salesale #megasales  #promo  #awoof  #sales  #ankarapromo  #ankarasales  #ankarastyles  #ankaratops  #ankaracollections  #ankarazone  #fabricstore  #ibadan  #porthacort #abujamums  #ibadancity  #ibadanslayers  #giveawaynaija  #promo  #illorin  #osun  #abeokuta  #lagos  #tagafriend  #likesforlikesback  #ankaraibadan  #lagos  #kano  #ghana  Whatsapp 08125009040 Delivery : courier/ waybill
NEW IN😍😘 All items on discount just because am counting down to my Birthday💃💃 5000 / 6yards

No fading/washing✔
100%cotton ✔
Megasales✔

@honeybimbzcouture 
Salesale #megasales #promo #awoof #sales #ankarapromo #ankarasales #ankarastyles #ankaratops #ankaracollections #ankarazone #fabricstore #ibadan #porthacort#abujamums #ibadancity #ibadanslayers #giveawaynaija #promo #illorin #osun #abeokuta #lagos #tagafriend #likesforlikesback #ankaraibadan #ankarainpoint #ankarawoman #lagos #kano

Whatsapp 08125009040
Delivery : courier/ waybill
NEW IN😍😘 All items on discount just because am counting down to my Birthday💃💃 5000 / 6yards No fading/washing✔ 100%cotton ✔ Megasales✔ @honeybimbzcouture Salesale #megasales  #promo  #awoof  #sales  #ankarapromo  #ankarasales  #ankarastyles  #ankaratops  #ankaracollections  #ankarazone  #fabricstore  #ibadan  #porthacort #abujamums  #ibadancity  #ibadanslayers  #giveawaynaija  #promo  #illorin  #osun  #abeokuta  #lagos  #tagafriend  #likesforlikesback  #ankaraibadan  #ankarainpoint  #ankarawoman  #lagos  #kano  Whatsapp 08125009040 Delivery : courier/ waybill
NEW IN😍😘 All items on discount just because am counting down to my Birthday💃💃 5000 / 6yards

No fading/washing✔
100%cotton ✔
Megasales✔

@honeybimbzcouture 
Salesale #megasales #promo #awoof #sales #ankarapromo #ankarasales #ankarastyles #ankaratops #ankaracollections #ankarazone #fabricstore #ibadan #porthacort#abujamums #ibadancity #ibadanslayers #giveawaynaija #promo #illorin #osun #abeokuta #lagos #tagafriend #likesforlikesback

Whatsapp 08125009040
Delivery : courier/ waybill
NEW IN😍😘 All items on discount just because am counting down to my Birthday💃💃 5000 / 6yards No fading/washing✔ 100%cotton ✔ Megasales✔ @honeybimbzcouture Salesale #megasales  #promo  #awoof  #sales  #ankarapromo  #ankarasales  #ankarastyles  #ankaratops  #ankaracollections  #ankarazone  #fabricstore  #ibadan  #porthacort #abujamums  #ibadancity  #ibadanslayers  #giveawaynaija  #promo  #illorin  #osun  #abeokuta  #lagos  #tagafriend  #likesforlikesback  Whatsapp 08125009040 Delivery : courier/ waybill
NEW IN😍😘 All items on discount just because am counting down to my Birthday💃💃 4500 / 6yards

No fading/washing✔
100%cotton ✔
Megasales✔

@honeybimbzcouture 
Salesale #megasales #promo #awoof #sales #ankarapromo #ankarasales #ankarastyles #ankaratops #ankaracollections #ankarazone #fabricstore #ibadan #porthacort#abujamums #ibadancity #ibadanslayers #giveawaynaija #promo #illorin #osun #abeokuta #lagos #tagafriend #likesforlikesback

Whatsapp 08125009040
Delivery : courier/ waybill
NEW IN😍😘 All items on discount just because am counting down to my Birthday💃💃 4500 / 6yards No fading/washing✔ 100%cotton ✔ Megasales✔ @honeybimbzcouture Salesale #megasales  #promo  #awoof  #sales  #ankarapromo  #ankarasales  #ankarastyles  #ankaratops  #ankaracollections  #ankarazone  #fabricstore  #ibadan  #porthacort #abujamums  #ibadancity  #ibadanslayers  #giveawaynaija  #promo  #illorin  #osun  #abeokuta  #lagos  #tagafriend  #likesforlikesback  Whatsapp 08125009040 Delivery : courier/ waybill
NEW IN😍😘 All items on discount just because am counting down to my Birthday💃💃 5000 / 6yards

No fading/washing✔
100%cotton ✔
Megasales✔

@honeybimbzcouture 
Salesale #megasales #promo #awoof #sales #ankarapromo #ankarasales #ankarastyles #ankaratops #ankaracollections #ankarazone #fabricstore #ibadan #porthacort#abujamums #ibadancity #ibadanslayers #giveawaynaija #promo #illorin #osun #abeokuta #lagos #tagafriend #likesforlikesback

Whatsapp 08125009040
Delivery : courier/ waybill
NEW IN😍😘 All items on discount just because am counting down to my Birthday💃💃 5000 / 6yards No fading/washing✔ 100%cotton ✔ Megasales✔ @honeybimbzcouture Salesale #megasales  #promo  #awoof  #sales  #ankarapromo  #ankarasales  #ankarastyles  #ankaratops  #ankaracollections  #ankarazone  #fabricstore  #ibadan  #porthacort #abujamums  #ibadancity  #ibadanslayers  #giveawaynaija  #promo  #illorin  #osun  #abeokuta  #lagos  #tagafriend  #likesforlikesback  Whatsapp 08125009040 Delivery : courier/ waybill
NEW IN😍😘 All items on discount just because am counting down to my Birthday💃💃 5500 / 6yards

No fading/washing✔
100%cotton ✔
Megasales✔

@honeybimbzcouture 
Salesale #megasales #promo #awoof #sales #ankarapromo #ankarasales #ankarastyles #ankaratops #ankaracollections #ankarazone #fabricstore #ibadan #porthacort#abujamums #ibadancity #ibadanslayers #giveawaynaija #promo #illorin #osun #abeokuta #lagos #tagafriend #likesforlikesback

Whatsapp 08125009040
Delivery : courier/ waybill
NEW IN😍😘 All items on discount just because am counting down to my Birthday💃💃 5500 / 6yards No fading/washing✔ 100%cotton ✔ Megasales✔ @honeybimbzcouture Salesale #megasales  #promo  #awoof  #sales  #ankarapromo  #ankarasales  #ankarastyles  #ankaratops  #ankaracollections  #ankarazone  #fabricstore  #ibadan  #porthacort #abujamums  #ibadancity  #ibadanslayers  #giveawaynaija  #promo  #illorin  #osun  #abeokuta  #lagos  #tagafriend  #likesforlikesback  Whatsapp 08125009040 Delivery : courier/ waybill
NEW IN😍😘 Chiganvy 💛

Price5500 / 6yards

No fading/washing✔
100%cotton ✔
Megasales✔

@honeybimbzcouture 
Salesale #megasales #promo #awoof #sales #ankarapromo #ankarasales #ankarastyles #ankaratops #ankaracollections #ankarazone #fabricstore #ibadan #porthacort#abujamums #ibadancity #ibadanslayers #giveawaynaija #promo #illorin #osun #abeokuta #lagos #tagafriend #likesforlikesback

Whatsapp 08125009040
Delivery : courier/ waybill
NEW IN😍😘 5000 / 6yards

No fading/washing✔
100%cotton ✔
Megasales✔

@honeybimbzcouture 
Salesale #megasales #promo #awoof #sales #ankarapromo #ankarasales #ankarastyles #ankaratops #ankaracollections #ankarazone #fabricstore #ibadan #porthacort#abujamums #ibadancity #ibadanslayers #giveawaynaija #promo #illorin #osun #abeokuta #lagos #tagafriend #likesforlikesback

Whatsapp 08125009040
Delivery : courier/ waybill
❎❎ SOLD OUT ❎❎
.
.
U don't wanna miss ur favourite glasses, why not hurry to the dm and order for ur favourite item before they are sold out 😊
.
.
Sales is still on and ends on the 23rd of August
Delivery is nationwide to ur doorstep at a fee
#shopwithkeezahempire #shopclassy #shopaffordable #saleslovers #naijaonlinebusiness #naijaonlinestore #megasales #sunglasssale #jagabansales #transmissionfever #naijabrandchick #hustlersgang #ileyasales
"Sorry it's sold out" that word can break somebody heart ehn 😕😕
To avoid stories that touch.... Oya slide in dm to order now
.
.
All ye sales lovers I'm calling out now make una rush here 📣📣📣
.
.
.
Send ur order via dm or click link in bio
Delivery is nationwide to ur doorstep at a fee and u can also request for bus park delivery if it pleases u
#shopwithkeezahempire #shopclassy #shopaffordable #saleslovers #naijaonlinebusiness #naijaonlinestore #megasales #sunglasssale #jagabansales #transmissionfever #naijabrandchick #hustlersgang #ileyasales
"Sorry it's sold out" that word can break somebody heart ehn 😕😕 To avoid stories that touch.... Oya slide in dm to order now . . All ye sales lovers I'm calling out now make una rush here 📣📣📣 . . . Send ur order via dm or click link in bio Delivery is nationwide to ur doorstep at a fee and u can also request for bus park delivery if it pleases u #shopwithkeezahempire  #shopclassy  #shopaffordable  #saleslovers  #naijaonlinebusiness  #naijaonlinestore  #megasales  #sunglasssale  #jagabansales  #transmissionfever  #naijabrandchick  #hustlersgang  #ileyasales 
All ye sales lovers I'm calling out now make una rush here 📣📣📣
.
.
U don't wanna miss this opportunity guys, sharperly order now
.
.
Send ur order via dm or click link in bio
Delivery is nationwide to ur doorstep at a fee and u can also request for bus park delivery if it pleases u
#shopwithkeezahempire #shopclassy #shopaffordable #saleslovers #naijaonlinebusiness #naijaonlinestore #megasales #sunglasssale #jagabansales #transmissionfever #naijabrandchick #hustlersgang #ileyasales
All ye sales lovers I'm calling out now make una rush here 📣📣📣 . . U don't wanna miss this opportunity guys, sharperly order now . . Send ur order via dm or click link in bio Delivery is nationwide to ur doorstep at a fee and u can also request for bus park delivery if it pleases u #shopwithkeezahempire  #shopclassy  #shopaffordable  #saleslovers  #naijaonlinebusiness  #naijaonlinestore  #megasales  #sunglasssale  #jagabansales  #transmissionfever  #naijabrandchick  #hustlersgang  #ileyasales 
All ye sales lovers I'm calling out now make una rush here 📣📣📣
.
.
U don't wanna miss this opportunity guys, sharperly order now
.
.
Send ur order via dm or click link in bio
Delivery is nationwide to ur doorstep at a fee and u can also request for bus park delivery if it pleases u
#shopwithkeezahempire #shopclassy #shopaffordable #saleslovers #naijaonlinebusiness #naijaonlinestore #megasales #sunglasssale #jagabansales #transmissionfever #naijabrandchick #hustlersgang #ileyasales
All ye sales lovers I'm calling out now make una rush here 📣📣📣 . . U don't wanna miss this opportunity guys, sharperly order now . . Send ur order via dm or click link in bio Delivery is nationwide to ur doorstep at a fee and u can also request for bus park delivery if it pleases u #shopwithkeezahempire  #shopclassy  #shopaffordable  #saleslovers  #naijaonlinebusiness  #naijaonlinestore  #megasales  #sunglasssale  #jagabansales  #transmissionfever  #naijabrandchick  #hustlersgang  #ileyasales 
❎❎ SOLD OUT ❎❎
.
.
U don't wanna miss ur favourite glasses, why not hurry to the dm and order for ur favourite item before they are sold out 😊
.
.
Sales is still on and ends on the 23rd of August
Delivery is nationwide to ur doorstep at a fee
#shopwithkeezahempire #shopclassy #shopaffordable #saleslovers #naijaonlinebusiness #naijaonlinestore #megasales #sunglasssale #jagabansales #transmissionfever #naijabrandchick #hustlersgang #ileyasales
Sales is on!

Stay glued to my page 
We are in the Ramadan mood already 
Tell every1 you know 
NO RESERVATION 
PAYMENT CONFIRMS ORDER

YOU CAN PICK UP @ our office -3, Akin Osiyemi street off Allen Avenue Ikeja

#sales#saleday#ramadan #discount #megasales#follow#awuf#tagsomeone #repost
Who is ready for a live mega sallah sales 💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼 If ure in Benin city dont plan to miss this great event.....Mega massive discount on perfumeoils, other vendors will be present and ure gonna be shopping till mama calls💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼 Everything between #500 and #5000 but guess what our perfumeoils wont be up to #5000... DATE: WEDNESDAY  22ND AUGUST 2018.(yea its a public hols)
VENUE: COMFORT PLAZA, by etete junction.

SHOPPING TILL MAMA CALLS👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 pls tag someone you love who resides in benin city❤❤❤❤❤ #oilperfumesinbenincity
#luxuryscents
#megasales
#shopdsales
#fashionistas
#biustudents 
#biuslayqueen
#perfumeoillovers 
#grabenincity 
#edobride
#ashoebiafrica
#naijabrands
#perfumeaddict
#fashionlover
#menstyle 
#ankaraworld 
#workingclassladies
Who is ready for a live mega sallah sales 💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼 If ure in Benin city dont plan to miss this great event.....Mega massive discount on perfumeoils, other vendors will be present and ure gonna be shopping till mama calls💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼 Everything between #500  and #5000  but guess what our perfumeoils wont be up to #5000 ... DATE: WEDNESDAY 22ND AUGUST 2018.(yea its a public hols) VENUE: COMFORT PLAZA, by etete junction. SHOPPING TILL MAMA CALLS👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 pls tag someone you love who resides in benin city❤❤❤❤❤ #oilperfumesinbenincity  #luxuryscents  #megasales  #shopdsales  #fashionistas  #biustudents  #biuslayqueen  #perfumeoillovers  #grabenincity  #edobride  #ashoebiafrica  #naijabrands  #perfumeaddict  #fashionlover  #menstyle  #ankaraworld  #workingclassladies 
It's time to eat ~ 🍽️ 与娇小可爱的设计,让你的小宝贝可以轻松自在的 !

那吸晴的外表,肯定可以让你的宝贝爱上自我喂食😋,变得更加独立!
赶紧前往临近的 @Apple Baby House🍎购买购买!
或是网上购买 🛒 :
📩Wechat/Whatsapp : 016-4426773
🌐Website : https://www.applebabyhouse.com/

#applebabyhouse #onestopmamaandbabyshop #alorsetar #jitra #arau #kulim #rajauda #mam #feed #eat #meal #sppon #bowl #babycutlery #6m #baby #soft #megasales
It's time to eat ~ 🍽️ 与娇小可爱的设计,让你的小宝贝可以轻松自在的 ! 那吸晴的外表,肯定可以让你的宝贝爱上自我喂食😋,变得更加独立! 赶紧前往临近的 @Apple Baby House🍎购买购买! 或是网上购买 🛒 : 📩Wechat/Whatsapp : 016-4426773 🌐Website : https://www.applebabyhouse.com/ #applebabyhouse  #onestopmamaandbabyshop  #alorsetar  #jitra  #arau  #kulim  #rajauda  #mam  #feed  #eat  #meal  #sppon  #bowl  #babycutlery  #6m  #baby  #soft  #megasales 
CONTEST SEDANG BERLANGSUNG SEHINGGA 30 OGOS 2018 !! .
.
.
BELI UD FOUNDATION DAN ANDA BERPELUANG UNTUK MEMBAWA PULANG HUDA BEAUTY EYESHADOW PALLETE !!! Calling for ALL MAKE-UP LOVERS AND UD FOUNDATION USER !! •BELI DAN MENANG• 
Sempena bulan kemerdekaan pihak U&D Cosmetics akan buat GIVEAWAYYYY !! Nak join contest ni ? Macam mana nak join contest #GIVEAWAYBYUDCOSMETICS ? * Beli foundation u&d Cosmetics dengan mana mana team ud cosmetics bermula 1 August sehingga 31 August dan sila sertakan resit pembayaran di IG @udcosmetics.hq selepas pembelian! * JANGAN PRIVATE IG/FB ANDA ! * Make-up dengan UD FOUNDATION dan berikan 4 sebab KENAPA ANDA MEMILIH UD FOUNDATION SEBAGAI FOUNDATION FEVRET ANDA ! #giveawaybyudcosmeticshq Jangan lupa letak ok !!! * Tag kawan kawan anda untuk LIKE dan SHARE posting anda ! * Contest ini bermula dari 1 August - 31 August ! Pemenang akan diumumkan pada malam 31 August di IG/FB U&D Cosmetics HQ . * SELAMAT MENCUBA !!! #giveaway #giveawaybyudcosmeticshq #teamudcosmetics #udfoundation #megasales #merdekasales #hudabeautypallete #glowingfoundation #serumfoundation
CONTEST SEDANG BERLANGSUNG SEHINGGA 30 OGOS 2018 !! . . . BELI UD FOUNDATION DAN ANDA BERPELUANG UNTUK MEMBAWA PULANG HUDA BEAUTY EYESHADOW PALLETE !!! Calling for ALL MAKE-UP LOVERS AND UD FOUNDATION USER !! •BELI DAN MENANG• Sempena bulan kemerdekaan pihak U&D Cosmetics akan buat GIVEAWAYYYY !! Nak join contest ni ? Macam mana nak join contest #GIVEAWAYBYUDCOSMETICS  ? * Beli foundation u&d Cosmetics dengan mana mana team ud cosmetics bermula 1 August sehingga 31 August dan sila sertakan resit pembayaran di IG @udcosmetics.hq selepas pembelian! * JANGAN PRIVATE IG/FB ANDA ! * Make-up dengan UD FOUNDATION dan berikan 4 sebab KENAPA ANDA MEMILIH UD FOUNDATION SEBAGAI FOUNDATION FEVRET ANDA ! #giveawaybyudcosmeticshq  Jangan lupa letak ok !!! * Tag kawan kawan anda untuk LIKE dan SHARE posting anda ! * Contest ini bermula dari 1 August - 31 August ! Pemenang akan diumumkan pada malam 31 August di IG/FB U&D Cosmetics HQ . * SELAMAT MENCUBA !!! #giveaway  #giveawaybyudcosmeticshq  #teamudcosmetics  #udfoundation  #megasales  #merdekasales  #hudabeautypallete  #glowingfoundation  #serumfoundation 
Mengapa kita perlu mengambil langkah berjaga-jaga awal utk mencegah jangkitan virus?👾❌ Kerana mencegah 🛡️adalah cara yg 100% lebih baik daripada mengubati 💊💉! Save your time⏱️and save your life 💓...
Dapatkan skrg @ Apple Baby House 🍎 ! 
ATAU order dari online 🛒:
📩Wechat/Whatsapp : 016-4426773
🌐Website : https://www.applebabyhouse.com/

#applebabyhouse #onestopmamaandbabyshop #alorsetar #jitra #arau #kulim #rajauda #naturallykinder #handsanitiser #sanitisingwater #protect #antibacterial #hygiene #takecare #baby #newborn #safetoswallow #HFMD #megasales
Mengapa kita perlu mengambil langkah berjaga-jaga awal utk mencegah jangkitan virus?👾❌ Kerana mencegah 🛡️adalah cara yg 100% lebih baik daripada mengubati 💊💉! Save your time⏱️and save your life 💓... Dapatkan skrg @ Apple Baby House 🍎 ! ATAU order dari online 🛒: 📩Wechat/Whatsapp : 016-4426773 🌐Website : https://www.applebabyhouse.com/ #applebabyhouse  #onestopmamaandbabyshop  #alorsetar  #jitra  #arau  #kulim  #rajauda  #naturallykinder  #handsanitiser  #sanitisingwater  #protect  #antibacterial  #hygiene  #takecare  #baby  #newborn  #safetoswallow  #HFMD  #megasales 
Back To The Stock With all Size Including Size Xl for Woman And XXL for Man 
Code: BG15
Price/set 💵/👫 : RM 90 (including shipping fee 📬)
Brand: Begin Again 
Material: Cotton
Sleeve: Man 👱🏼(Short) Woman 👩🏻( sleeveless )
women size🙆🏻👩🏻
S: Bust 30-32" •waist24-26" •hip32-34" • length 30"
M: Bust 33-35" • waist 26-29" •hip34-36" •length 31"
L: Bust 36-38" •waist 29-33" hip 36-38" •length 32"
XL: Bust 39-41" •waist 33-37" hip 38-40" •length 33"

Men size👱🏼🙆🏻‍♂️
M: Bust 38-40" •length 27.5"
L: Bust 40-42" • length 28"
XL: Bust 42-44" • length 28.5
XXL : Bust 44-46" . Length 29"

contact: inbox 📮( m.me/Mybeginagain. )
0172907790 📲(available in whatsapp/viber/sms

#malaysiacouple #malaysiafashion #Kl #johor #peneng #melaka #outfitoftheday #onlineshop #onlineboutique #malaysiaonlineshopping #malaysiatoday #coupletshirt #sayang #sygaku #family #megasales #pasangan
#instagood #instagramers 
#instalove #malaysia #beginagain
Back To The Stock With all Size Including Size Xl for Woman And XXL for Man Code: BG15 Price/set 💵/👫 : RM 90 (including shipping fee 📬) Brand: Begin Again Material: Cotton Sleeve: Man 👱🏼(Short) Woman 👩🏻( sleeveless ) women size🙆🏻👩🏻 S: Bust 30-32" •waist24-26" •hip32-34" • length 30" M: Bust 33-35" • waist 26-29" •hip34-36" •length 31" L: Bust 36-38" •waist 29-33" hip 36-38" •length 32" XL: Bust 39-41" •waist 33-37" hip 38-40" •length 33" Men size👱🏼🙆🏻‍♂️ M: Bust 38-40" •length 27.5" L: Bust 40-42" • length 28" XL: Bust 42-44" • length 28.5 XXL : Bust 44-46" . Length 29" contact: inbox 📮( m.me/Mybeginagain. ) 0172907790 📲(available in whatsapp/viber/sms #malaysiacouple  #malaysiafashion  #Kl  #johor  #peneng  #melaka  #outfitoftheday  #onlineshop  #onlineboutique  #malaysiaonlineshopping  #malaysiatoday  #coupletshirt  #sayang  #sygaku  #family  #megasales  #pasangan  #instagood  #instagramers  #instalove  #malaysia  #beginagain 
Code: BG14
Price/set : RM 90 (including shipping fee ) 
Brand: Begin Again 
Material: Cotton
Sleeve: Short

women size
S: Bust 30-32" •waist24-26" •hip32-34" • length 30"
M: Bust 33-35" • waist 26-29" •hip34-36" •length 31"
L: Bust 36-38" •waist 29-33" hip 36-38" •length 32"
XL Bust 38-40" •waist 33-37" hip 38-40" •length 33"
Men size
M: Bust 38-40" •length 27.5"
L: Bust 40-42" • length 28"
XL: Bust 42-44" • length 28.5"

contact: inbox ( m.me/Mybeginagain. )
0172907790 (available in whatsapp/viber/sms

#malaysiacouple #malaysiafashion #Kl #johor #peneng #melaka #outfitoftheday #onlineshop #onlineboutique #malaysiaonlineshopping #malaysiatoday #coupletshirt #sayang #sygaku #family #megasales #pasangan
#instagood #instagramers 
#instalove #malaysia #beginagain #goodmorning
Code: BG14 Price/set : RM 90 (including shipping fee ) Brand: Begin Again Material: Cotton Sleeve: Short women size S: Bust 30-32" •waist24-26" •hip32-34" • length 30" M: Bust 33-35" • waist 26-29" •hip34-36" •length 31" L: Bust 36-38" •waist 29-33" hip 36-38" •length 32" XL Bust 38-40" •waist 33-37" hip 38-40" •length 33" Men size M: Bust 38-40" •length 27.5" L: Bust 40-42" • length 28" XL: Bust 42-44" • length 28.5" contact: inbox ( m.me/Mybeginagain. ) 0172907790 (available in whatsapp/viber/sms #malaysiacouple  #malaysiafashion  #Kl  #johor  #peneng  #melaka  #outfitoftheday  #onlineshop  #onlineboutique  #malaysiaonlineshopping  #malaysiatoday  #coupletshirt  #sayang  #sygaku  #family  #megasales  #pasangan  #instagood  #instagramers  #instalove  #malaysia  #beginagain  #goodmorning 
#HAENIM UV sterilizer boleh menyelesaikan perkara yang anda tidak pernah dijangka ! 👾❌ Mengekalkan kesihatan anak anda, Bermula dari anda ! 🛡️
Dapatkan skrg @ Apple Baby House 🍎
ATAU order dari online 🛒:
📩Wechat/Whatsapp : 016-4426773
🌐Website : https://www.applebabyhouse.com/

#applebabyhouse #onestopmamaandbabyshop #alorsetar #jitra #arau #kulim #rajauda #haenim #uvsterilizer #sterilizer #protect #safe #antibacterial #uv #hightechnology #spacious #drying #bluetooth #megasales #online #black #sliver #korea
#HAENIM  UV sterilizer boleh menyelesaikan perkara yang anda tidak pernah dijangka ! 👾❌ Mengekalkan kesihatan anak anda, Bermula dari anda ! 🛡️ Dapatkan skrg @ Apple Baby House 🍎 ATAU order dari online 🛒: 📩Wechat/Whatsapp : 016-4426773 🌐Website : https://www.applebabyhouse.com/ #applebabyhouse  #onestopmamaandbabyshop  #alorsetar  #jitra  #arau  #kulim  #rajauda  #haenim  #uvsterilizer  #sterilizer  #protect  #safe  #antibacterial  #uv  #hightechnology  #spacious  #drying  #bluetooth  #megasales  #online  #black  #sliver  #korea 
F 👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 👗 RAKHI SPECIAL 👗
LOOT LO OFFER SPECIAL FOR UNIQ PRODUCT LOVERS 
COMBO OFFER
FOR THIS MONTH
GET 12 UNIQ PATTERNS  ONLY ₹ 2800 🏃🏃SHIPPING FREE🏃🏃
#dhamakaoffer
#sabsesasta
#uniq
#megasales
#lootlo
 #rakhi
#offer
#collection
#specialoffer
CONTEST SEDANG BERLANGSUNG SEHINGGA 30 OGOS 2018 !! .
.
.
BELI UD FOUNDATION DAN ANDA BERPELUANG UNTUK MEMBAWA PULANG HUDA BEAUTY EYESHADOW PALLETE !!! Calling for ALL MAKE-UP LOVERS AND UD FOUNDATION USER !! •BELI DAN MENANG• 
Sempena bulan kemerdekaan pihak U&D Cosmetics akan buat GIVEAWAYYYY !! Nak join contest ni ? Macam mana nak join contest #GIVEAWAYBYUDCOSMETICS ? * Beli foundation u&d Cosmetics dengan mana mana team ud cosmetics bermula 1 August sehingga 31 August dan sila sertakan resit pembayaran di IG @udcosmetics.hq selepas pembelian! * JANGAN PRIVATE IG/FB ANDA ! * Make-up dengan UD FOUNDATION dan berikan 4 sebab KENAPA ANDA MEMILIH UD FOUNDATION SEBAGAI FOUNDATION FEVRET ANDA ! #giveawaybyudcosmeticshq Jangan lupa letak ok !!! * Tag kawan kawan anda untuk LIKE dan SHARE posting anda ! * Contest ini bermula dari 1 August - 31 August ! Pemenang akan diumumkan pada malam 31 August di IG/FB U&D Cosmetics HQ . * SELAMAT MENCUBA !!! #giveaway #giveawaybyudcosmeticshq #teamudcosmetics #udfoundation #megasales #merdekasales #hudabeautypallete #glowingfoundation #serumfoundation
CONTEST SEDANG BERLANGSUNG SEHINGGA 30 OGOS 2018 !! . . . BELI UD FOUNDATION DAN ANDA BERPELUANG UNTUK MEMBAWA PULANG HUDA BEAUTY EYESHADOW PALLETE !!! Calling for ALL MAKE-UP LOVERS AND UD FOUNDATION USER !! •BELI DAN MENANG• Sempena bulan kemerdekaan pihak U&D Cosmetics akan buat GIVEAWAYYYY !! Nak join contest ni ? Macam mana nak join contest #GIVEAWAYBYUDCOSMETICS  ? * Beli foundation u&d Cosmetics dengan mana mana team ud cosmetics bermula 1 August sehingga 31 August dan sila sertakan resit pembayaran di IG @udcosmetics.hq selepas pembelian! * JANGAN PRIVATE IG/FB ANDA ! * Make-up dengan UD FOUNDATION dan berikan 4 sebab KENAPA ANDA MEMILIH UD FOUNDATION SEBAGAI FOUNDATION FEVRET ANDA ! #giveawaybyudcosmeticshq  Jangan lupa letak ok !!! * Tag kawan kawan anda untuk LIKE dan SHARE posting anda ! * Contest ini bermula dari 1 August - 31 August ! Pemenang akan diumumkan pada malam 31 August di IG/FB U&D Cosmetics HQ . * SELAMAT MENCUBA !!! #giveaway  #giveawaybyudcosmeticshq  #teamudcosmetics  #udfoundation  #megasales  #merdekasales  #hudabeautypallete  #glowingfoundation  #serumfoundation 
It's mini Keezah's day, never too late to say a word of prayer for my baby 😍😍
Live long and prosper, the next decade of ur life will be filled with lots of joy,abundant grace, success in all areas of life.... 😘😘 happy 10th bday kiddo 😄
.
.
So we decide to do twinnie with our visor cap
Have u ordered urs? 
If u've not ordered u're on a long thing oo 😂😂
Oya enjoy the sales and grab urs for 1,700 only
Available in black, blue, red, white, yellow and orange
.
.
Send a dm or click link in bio to place ur order
Delivery is nationwide to ur doorstep at a fee
.
.
#babyofthehouse #lastborn #10thbirthday #shopwithkeezahempire #shopclassy #shopaffordable #saleslovers #naijaonlinebusiness #naijaonlinestore #megasales #sunglasssale #jagabansales #transmissionfever #naijabrandchick #hustlersgang #ileyasales
It's mini Keezah's day, never too late to say a word of prayer for my baby 😍😍 Live long and prosper, the next decade of ur life will be filled with lots of joy,abundant grace, success in all areas of life.... 😘😘 happy 10th bday kiddo 😄 . . So we decide to do twinnie with our visor cap Have u ordered urs? If u've not ordered u're on a long thing oo 😂😂 Oya enjoy the sales and grab urs for 1,700 only Available in black, blue, red, white, yellow and orange . . Send a dm or click link in bio to place ur order Delivery is nationwide to ur doorstep at a fee . . #babyofthehouse  #lastborn  #10thbirthday  #shopwithkeezahempire  #shopclassy  #shopaffordable  #saleslovers  #naijaonlinebusiness  #naijaonlinestore  #megasales  #sunglasssale  #jagabansales  #transmissionfever  #naijabrandchick  #hustlersgang  #ileyasales 
Oya let the #lagos people rush in here💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
.
By popular demand, we will be having #sallah #megasales in Lagos this weekend.😍😍😍😘😘
.
Who is excited about this????
.
Comment below👇👇👇👇👇 let's know your prefferred venue: Mainland or Island?
.
Discounts on  all items
.
You are the best!!!
#tsmartcouturr
#tsmartfashion
#lagosnegasales
#fashionblog
#fashionbloggers
#ankarajackets
#ankaradresses
#discounts
#sales
Oya let the #lagos  people rush in here💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃 . By popular demand, we will be having #sallah  #megasales  in Lagos this weekend.😍😍😍😘😘 . Who is excited about this???? . Comment below👇👇👇👇👇 let's know your prefferred venue: Mainland or Island? . Discounts on all items . You are the best!!! #tsmartcouturr  #tsmartfashion  #lagosnegasales  #fashionblog  #fashionbloggers  #ankarajackets  #ankaradresses  #discounts  #sales 
Shebi u like awoof.... All ye sales lovers I'm calling out now make una rush here
.
.
Don't let this opportunity pass u by,enjoy 15% off the actual price make we all dey alright las las 😊
.
.
Send ur order via dm or click link in bio
Delivery is nationwide to ur doorstep at a fee and u can also request for bus park delivery if it pleases u
#shopwithkeezahempire #shopclassy #shopaffordable #saleslovers #naijaonlinebusiness #naijaonlinestore #megasales #sunglasssale #jagabansales #transmissionfever #naijabrandchick #hustlersgang #ileyasales
Shebi u like awoof.... All ye sales lovers I'm calling out now make una rush here . . Don't let this opportunity pass u by,enjoy 15% off the actual price make we all dey alright las las 😊 . . Send ur order via dm or click link in bio Delivery is nationwide to ur doorstep at a fee and u can also request for bus park delivery if it pleases u #shopwithkeezahempire  #shopclassy  #shopaffordable  #saleslovers  #naijaonlinebusiness  #naijaonlinestore  #megasales  #sunglasssale  #jagabansales  #transmissionfever  #naijabrandchick  #hustlersgang  #ileyasales 
Shebi u like awoof.... All ye sales lovers I'm calling out now make una rush here
.
.
Don't let this opportunity pass u by,enjoy 15% off the actual price make we all dey alright las las 😊
.
.
Send ur order via dm or click link in bio
Delivery is nationwide to ur doorstep at a fee and u can also request for bus park delivery if it pleases u
#shopwithkeezahempire #shopclassy #shopaffordable #saleslovers #naijaonlinebusiness #naijaonlinestore #megasales #sunglasssale #jagabansales #transmissionfever #naijabrandchick #hustlersgang #ileyasales
Shebi u like awoof.... All ye sales lovers I'm calling out now make una rush here . . Don't let this opportunity pass u by,enjoy 15% off the actual price make we all dey alright las las 😊 . . Send ur order via dm or click link in bio Delivery is nationwide to ur doorstep at a fee and u can also request for bus park delivery if it pleases u #shopwithkeezahempire  #shopclassy  #shopaffordable  #saleslovers  #naijaonlinebusiness  #naijaonlinestore  #megasales  #sunglasssale  #jagabansales  #transmissionfever  #naijabrandchick  #hustlersgang  #ileyasales 
NEW IN😍😘 5000 / 6yards

No fading/washing✔
100%cotton ✔
Megasales✔

@honeybimbzcouture 
Salesale #megasales #promo #awoof #sales #ankarapromo #ankarasales #ankarastyles #ankaratops #ankaracollections #ankarazone #fabricstore #ibadan #porthacort#abujamums #ibadancity #ibadanslayers #giveawaynaija #promo #illorin #osun #abeokuta #lagos #tagafriend #likesforlikesback

Whatsapp 08125009040
Delivery : courier/ waybill
Everything is on sales now come and buy
Are u still postponing ur order till u hear sold out
U beta rush us now, fine glasses like this 😂😂
.
.
After sales don't come and be pricing Ko gba 2,000 ni.... Ko gba oo after sales 😝
All price will be back to normal
.
.
Delivery is nationwide to ur doorstep at a fee and u can also request for bus park delivery if it pleases u
#shopwithkeezahempire #shopclassy #shopaffordable #saleslovers #naijaonlinebusiness #naijaonlinestore #megasales #sunglasssale #jagabansales #transmissionfever #naijabrandchick #hustlersgang #ileyasales
Everything is on sales now come and buy Are u still postponing ur order till u hear sold out U beta rush us now, fine glasses like this 😂😂 . . After sales don't come and be pricing Ko gba 2,000 ni.... Ko gba oo after sales 😝 All price will be back to normal . . Delivery is nationwide to ur doorstep at a fee and u can also request for bus park delivery if it pleases u #shopwithkeezahempire  #shopclassy  #shopaffordable  #saleslovers  #naijaonlinebusiness  #naijaonlinestore  #megasales  #sunglasssale  #jagabansales  #transmissionfever  #naijabrandchick  #hustlersgang  #ileyasales 
病菌传染总是来得很快,但却走得慢。👾
照顾家人与小宝宝的卫生与健康,由现在开始!一刻都不能等⏱️ ''预防''胜于''治疗''!🛡️ 赶紧前往临近的 @ 苹果宝宝屋🍎购买吧!
📩Wechat/Whatsapp : 016-4426773
🌐Website : https://www.applebabyhouse.com/

#applebabyhouse #onestopmamaandbabyshop #alorsetar #jitra #arau #kulim #rajauda #naturallykinder #handsanitiser #sanitisingwater #protect #antibacterial #hygiene #takecare #baby #newborn #safetoswallow #megasales
病菌传染总是来得很快,但却走得慢。👾 照顾家人与小宝宝的卫生与健康,由现在开始!一刻都不能等⏱️ ''预防''胜于''治疗''!🛡️ 赶紧前往临近的 @ 苹果宝宝屋🍎购买吧! 📩Wechat/Whatsapp : 016-4426773 🌐Website : https://www.applebabyhouse.com/ #applebabyhouse  #onestopmamaandbabyshop  #alorsetar  #jitra  #arau  #kulim  #rajauda  #naturallykinder  #handsanitiser  #sanitisingwater  #protect  #antibacterial  #hygiene  #takecare  #baby  #newborn  #safetoswallow  #megasales 
F 👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 👗 RAKHI SPECIAL 👗
LOOT LO OFFER SPECIAL FOR UNIQ PRODUCT LOVERS 
COMBO OFFER
FOR THIS MONTH
GET 14 UNIQ PATTERNS  ONLY ₹ 3099 🏃🏃SHIPPING FREE🏃🏃
#dhamakaoffer
#sabsesasta
#uniq
#megasales
#lootlo
 #rakhi
#offer
#collection
#specialoffer
Please join Publika  MEGA  SALE
Buy 1 Free 1
One day only on 15th August 2018
Pls Call 03-6201 9796  03-62059796
Mobile  012 4826379
#Facialpromotion 
#promotion
#publika
#beautiful
#megasales
Ramai juga yg berkenan dengan warna lipstik ni ya. Ni kaler code Sensual Touch. Kalau yg sama taste dgn mira blh la cuba. 
Sesuai utk bibir tebal, bibir tak bape tebal. Boleh blako. Ciptaan Allah kan. Smua indah2. 😊😊 Kalau xnak terang2 calit sikit2 dan kemam2 je.

Tak nak pakai luar rumah, pakai kat dlm rumah tuk abe saye pon boleh deh. 😊

Cc Cream cozuma tu tepek2 je dah okey. Ringan, senang nak buang makeup tuk wuduk. 
Nak cuba, klik sini 😊
wasap.my/60196996938/cozuma

#CozumaSeries #cozuma
#cccream #CLAgroup #seremban #senawang #kualapilah #batucaves #selayang #agentwanted #instafamous #instadaily #sayajual #sayagunasayajual #haioseremban #visitmyig #Indonesia #Jakarta #bizumer #melaka #megasales #batukikir #bahau #bazarpaknil #fattzura
Ramai juga yg berkenan dengan warna lipstik ni ya. Ni kaler code Sensual Touch. Kalau yg sama taste dgn mira blh la cuba. Sesuai utk bibir tebal, bibir tak bape tebal. Boleh blako. Ciptaan Allah kan. Smua indah2. 😊😊 Kalau xnak terang2 calit sikit2 dan kemam2 je. Tak nak pakai luar rumah, pakai kat dlm rumah tuk abe saye pon boleh deh. 😊 Cc Cream cozuma tu tepek2 je dah okey. Ringan, senang nak buang makeup tuk wuduk. Nak cuba, klik sini 😊 wasap.my/60196996938/cozuma #CozumaSeries  #cozuma  #cccream  #CLAgroup  #seremban  #senawang  #kualapilah  #batucaves  #selayang  #agentwanted  #instafamous  #instadaily  #sayajual  #sayagunasayajual  #haioseremban  #visitmyig  #Indonesia  #Jakarta  #bizumer  #melaka  #megasales  #batukikir  #bahau  #bazarpaknil  #fattzura 
Philips Avent fans look at here !!! Skrg anda boleh dptkan harga promo utk botol yg comel2 ni @ Apple Baby House 🍎 ! 
Semua ready stok 🔥 , marilah daptkan ia sebelum stok habis ~
ATAU order dari online 🛒:
📩Wechat/Whatsapp : 016-4426773
🌐Website : https://www.applebabyhouse.com/

#applebabyhouse #onestopmamaandbabyshop #alorsetar #jitra #arau #kulim #rajauda #philipsavent #feedingbottle #nursingbottle #decorated #design #elephant #owl #monkey #blue #pink #newborn #baby #milk #megasales
Philips Avent fans look at here !!! Skrg anda boleh dptkan harga promo utk botol yg comel2 ni @ Apple Baby House 🍎 ! Semua ready stok 🔥 , marilah daptkan ia sebelum stok habis ~ ATAU order dari online 🛒: 📩Wechat/Whatsapp : 016-4426773 🌐Website : https://www.applebabyhouse.com/ #applebabyhouse  #onestopmamaandbabyshop  #alorsetar  #jitra  #arau  #kulim  #rajauda  #philipsavent  #feedingbottle  #nursingbottle  #decorated  #design  #elephant  #owl  #monkey  #blue  #pink  #newborn  #baby  #milk  #megasales