an online Instagram web viewer

#mecha medias

Photos

Almost done!!!!! Come on home stretch!!! #gunpla #modelkit #gundam #plamo #mecha
Seumur-umur, aku gk pernah punya game yg bs aku banggain soalnya aku orgnya moody, gak sabaran, cepet bosan, dan belum apa2 uda keburu uninstall aja krn bosan atau males krn game nya rempong. Bicara soal MOE, game ini jg termasuk game rempong lol. Jaman dulu, jaman pertama kali main game ini, klo summon grade terendah itu C bukan B kyak skrg yg selevel lbh gampang. Krn game ini klo mau upgrade gk semerta-merta hanya modal item upgrade itu sendiri, tp juga butuh sesama grade yg uda di up lvlnya sampai lvl tertinggi. Dan utk naikkin lvlnya pun HARUS pake item exp. Pas itu agak susah dptin krn hrs sabar masuk dungeon nya 5 kali dlm sehari, nanti terkumpul bnyk yg grade paling rendah trus di enhance sama suitnya. Itu pun sehari gk langsung beres, harus berhari-hari.
Lvl cap grade C dan B beda. Otomatis klo mau naikkin grade B ke A butuh lbh banyak item exp. Pas itu pas jaman susah, gk ada yg namanya item exp grade lbh tinggi dr C, harus sabar betul krn max cpower pas itu jg msh rendah bgt gabisa buka stage berikutnya buat item exp grade lbh tinggi.
Singkat cerita sebulan, dua bulan, pelan2 semua naik. Batas kesabaranku diuji pas semua suit ku rata2 uda S2. Mau ke S3 tuh lamaaaaa bgt, butuh semingguan. Dan aku tipikal gamer yg memprioritaskan balance. Jd klo satu suit di timku sdh S3, aku mau yg lainnya S3 juga. Aku gk kyak player lain yg asalkan satu uda di up sampe cukup kuat yg penting bs dipamerin buat temen/player lain pinjem (suit yg dipasang biar bs bantuin player lain). Bomat (bodo amat) sama friend/player lain yg penting tim ane kuat dulu biar bs lanjut story.
Dan untuk kali ini, aku beneran terharu, bangga, seneng, puas, dll campur aduk rasanya kyak gado2 krn akhirnya setelah beberapa bulan habis buat game ini (klo gk salah awal main akhir2 2017 lalu), timku skrg sdh cukup kuat dan rata2 semua sdh US+1. Tinggal 2 lagi tp aku sengaja gk modify mereka ke +1 krn aku tau ada suit lain lbh kuat dr mereka jd aku berusaha menaikkan lvlnya yg satu, dan nyari yg satu lagi. (Ada 2, utk kategori sniper uda dpt yg terkuat, tinggal yg bombardier/assault -- ini msh ragu mau ambil yg mana ke timku)
[LANJUT DI COMMENT]
Seumur-umur, aku gk pernah punya game yg bs aku banggain soalnya aku orgnya moody, gak sabaran, cepet bosan, dan belum apa2 uda keburu uninstall aja krn bosan atau males krn game nya rempong. Bicara soal MOE, game ini jg termasuk game rempong lol. Jaman dulu, jaman pertama kali main game ini, klo summon grade terendah itu C bukan B kyak skrg yg selevel lbh gampang. Krn game ini klo mau upgrade gk semerta-merta hanya modal item upgrade itu sendiri, tp juga butuh sesama grade yg uda di up lvlnya sampai lvl tertinggi. Dan utk naikkin lvlnya pun HARUS pake item exp. Pas itu agak susah dptin krn hrs sabar masuk dungeon nya 5 kali dlm sehari, nanti terkumpul bnyk yg grade paling rendah trus di enhance sama suitnya. Itu pun sehari gk langsung beres, harus berhari-hari. Lvl cap grade C dan B beda. Otomatis klo mau naikkin grade B ke A butuh lbh banyak item exp. Pas itu pas jaman susah, gk ada yg namanya item exp grade lbh tinggi dr C, harus sabar betul krn max cpower pas itu jg msh rendah bgt gabisa buka stage berikutnya buat item exp grade lbh tinggi. Singkat cerita sebulan, dua bulan, pelan2 semua naik. Batas kesabaranku diuji pas semua suit ku rata2 uda S2. Mau ke S3 tuh lamaaaaa bgt, butuh semingguan. Dan aku tipikal gamer yg memprioritaskan balance. Jd klo satu suit di timku sdh S3, aku mau yg lainnya S3 juga. Aku gk kyak player lain yg asalkan satu uda di up sampe cukup kuat yg penting bs dipamerin buat temen/player lain pinjem (suit yg dipasang biar bs bantuin player lain). Bomat (bodo amat) sama friend/player lain yg penting tim ane kuat dulu biar bs lanjut story. Dan untuk kali ini, aku beneran terharu, bangga, seneng, puas, dll campur aduk rasanya kyak gado2 krn akhirnya setelah beberapa bulan habis buat game ini (klo gk salah awal main akhir2 2017 lalu), timku skrg sdh cukup kuat dan rata2 semua sdh US+1. Tinggal 2 lagi tp aku sengaja gk modify mereka ke +1 krn aku tau ada suit lain lbh kuat dr mereka jd aku berusaha menaikkan lvlnya yg satu, dan nyari yg satu lagi. (Ada 2, utk kategori sniper uda dpt yg terkuat, tinggal yg bombardier/assault -- ini msh ragu mau ambil yg mana ke timku) [LANJUT DI COMMENT]
Ready player One ...
Ready player One ...
AVAILABLE NOW
HGBD Gundam Jiyan Altron
Company: Bandai
Harga: 340rb
Tinggi: 15 cm 
Mint in Sealed Box
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
ASK & ORDER;
📲 WA: +628992433954 (no call)
📲 Line : @zsz4203a (type with@)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Cari Figure atau Modelkit lain? Hubungi via WA/Line (Fast Respon)
🔥🔥🔥🔥🔥🔥
#gundambuilddriver #gundamjiyanaltron #gundamtamashii #gundamphotography #gundamstore #tokogundam #gundambandai #gundamoriginal #tokogundamonline #jualgundam #jualgundamori #gundamindonesia #gunpla #gunplaindo #mecha #buildergundam #gundamindonesia #gundamjakarta #gundambandung #bandai #buildergunpla #pictoftheday #photooftheday #jualgunpla #modelkit
AVAILABLE NOW HGBD Gundam Jiyan Altron Company: Bandai Harga: 340rb Tinggi: 15 cm Mint in Sealed Box ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ASK & ORDER; 📲 WA: +628992433954 (no call) 📲 Line : @zsz4203a (type with@) ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Cari Figure atau Modelkit lain? Hubungi via WA/Line (Fast Respon) 🔥🔥🔥🔥🔥🔥 #gundambuilddriver  #gundamjiyanaltron  #gundamtamashii  #gundamphotography  #gundamstore  #tokogundam  #gundambandai  #gundamoriginal  #tokogundamonline  #jualgundam  #jualgundamori  #gundamindonesia  #gunpla  #gunplaindo  #mecha  #buildergundam  #gundamindonesia  #gundamjakarta  #gundambandung  #bandai  #buildergunpla  #pictoftheday  #photooftheday  #jualgunpla  #modelkit 
Sono chi no sadame
Sono chi no sadame
UNBOXING!

High Grade After Colony 
OZ-06MS Leo

Seems to be a Gundam Wing wave hitting me. 
#gunplatraveler #bandai #highgrade #aftercolony #mobilesuit #leo #gundamwing #gunpla #mecha #plamo #samsung #galaxys8 #unboxing #straightbuild #panelline #gundammodel #gundamplastic #plasticrobots #plasticmodel #plasticmecha #jermz2487
Aprendiendo a modelar en 3ds Max 🤓
#3dsmax #3dmodeling #hardsurface #tutorials #mecha
Franxx is one of those shows everybody seems to love or hate. I gave it a 7.5/10 but I enjoyed it a lot. It’s one of those shows where I can tell there’s a lot of problems with it, but I just don’t care. I just sat back, watched, and genuinely enjoyed myself week to week.
.
.
.
.
#weeb #weeaboo #animation #otaku #anime #animated #darlinginthefranxx #darling #ditf #002 #zerotwo #hiro #hirotwo #ichigo #franxx #trigger #studiotrigger #killlakill #gurrenlagann #bestgirls #mecha #mechas #animation #cartoon #japan #waifus #oni
Franxx is one of those shows everybody seems to love or hate. I gave it a 7.5/10 but I enjoyed it a lot. It’s one of those shows where I can tell there’s a lot of problems with it, but I just don’t care. I just sat back, watched, and genuinely enjoyed myself week to week. . . . . #weeb  #weeaboo  #animation  #otaku  #anime  #animated  #darlinginthefranxx  #darling  #ditf  #002  #zerotwo  #hiro  #hirotwo  #ichigo  #franxx  #trigger  #studiotrigger  #killlakill  #gurrenlagann  #bestgirls  #mecha  #mechas  #animation  #cartoon  #japan  #waifus  #oni 
"Is the future of our race not worth a single human life??" a little bit of characterization for an otherwise bad film #decepticons #autobots #megatron #optimusprime #transformers #transform #actionfigures #toyphotography #toy #toystagram #rotf #mecha #robot
Added some more metallic #gold plates and slopes in my #favorite #Lego #mecha #MOC to complement the gold on the #wings I got from the #FantasticBeasts set I bought as it really adds a certain touch to my #Legography
The shoulders might be a little bulky, especially from certain #angles, but I'm happy with the latest chapter in my #toystory involving my ongoing building and rebuilding of a model of a KS22 #Keisha in 22 NF2 Regiment colors.
The whole design draws #inspiration from the #Aeldari/#Eldar #WarWalker and #SwoopingHawk of #Warhammer40K.
Added some more metallic #gold  plates and slopes in my #favorite  #Lego  #mecha  #MOC  to complement the gold on the #wings  I got from the #FantasticBeasts  set I bought as it really adds a certain touch to my #Legography  The shoulders might be a little bulky, especially from certain #angles , but I'm happy with the latest chapter in my #toystory  involving my ongoing building and rebuilding of a model of a KS22 #Keisha  in 22 NF2 Regiment colors. The whole design draws #inspiration  from the #Aeldari /#Eldar  #WarWalker  and #SwoopingHawk  of #Warhammer40K .
Boobie
Boobie
⭐❤⭐❤⭐❤⭐❤⭐
Follow for daily anime posts 
Anime: Mobile Suit Gundam 0079 °
°
°
°
°
°
°
{Pay no attention to the tags behind the curtain}
#anime #animes #animeseries #mobilesuitgundam #mobilesuit #gundam #zeon #evangelion #mech #mecha #neongenesisevangelion #principalityofzeon #animeclassic #weeaboo #weaboo #weeb #otaku #spaceforce #starwars #manga
.
MADE BY ORDER.
.
Softcase / Hardcase / Hardbackprint
UV Print.
Rp. 130k.
.
Booking :
- By DM
- or Whatsapp (Cek Profile) 
Fullpay no DP
.
#mobile #phonecase #case #accessory #fashion #cellphone #smartphone #gundam #mecha #robot #gunplaindonesia #gundamindonesia #gundamunicorn #gunplabuilder
.
MADE BY ORDER.
.
Softcase / Hardcase / Hardbackprint
UV Print.
Rp. 130k.
.
Booking :
- By DM
- or Whatsapp (Cek Profile) 
Fullpay no DP
.
#mobile #phonecase #case #accessory #fashion #cellphone #smartphone #gundam #mecha #robot #gunplaindonesia #gundamindonesia #gundamunicorn #gunplabuilder
.
MADE BY ORDER.
.
Softcase / Hardcase / Hardbackprint
UV Print.
Rp. 130k.
.
Booking :
- By DM
- or Whatsapp (Cek Profile) 
Fullpay no DP
.
#mobile #phonecase #case #accessory #fashion #cellphone #smartphone #gundam #mecha #robot #gunplaindonesia #gundamindonesia #gundamunicorn #gunplabuilder
Asuka Langley Soryu (Evangelion)
Cosplayer: @gammainkk
Photographer: MFM-Photography
Taken at @animagaexpo 2018
#asukalangleysoryu #asuka #redhair #schooluniform #evapilot #mecha #mech #dramatic #scifi #action #gainax #evangelion #neongenesisevangelion #anime #manga #cosplay #gammainkkcosplay #gammainkk #mfmphotography #animaga #animagaexpo #animagaexpo2018
info
MOBILE SUIT GUNDAM NARRATIVE
teaser

cool mobile suits they got here, especially Sinanju Stein & Narrative Gundam (because, they're white 😂)
the movie will premiere on november!

credit : Gundam.info official youtube channel

#mobilesuit #gundam #info #bandai #anime #mecha #robot
info MOBILE SUIT GUNDAM NARRATIVE teaser cool mobile suits they got here, especially Sinanju Stein & Narrative Gundam (because, they're white 😂) the movie will premiere on november! credit : Gundam.info official youtube channel #mobilesuit  #gundam  #info  #bandai  #anime  #mecha  #robot 
Mobile Suit Gundam NT (Narrative) Trailer
ーーーーーーーーーーーーーーーーー
[ #GundamNarrative #GundamNT #MobileSuitGundam #Gundam #Sunrise #Anime #Mecha #Robots ]
Old springs and stock dampers taken out after 100k. Lol. Time for some new coils. #H&R #FortuneAuto #Mini #MiniCooper #R56 #TurboMini #PepperWhiteOwnersClub #ProjectMini #HerNameIsAllison #Mecha #Mech851
Arrived just in time
Arrived just in time
Mochi bersaudara sudah pisah dari induknya 🐇🐇🐰 #rabbit #kelinci #kelincimini #netherlanddwarf #mochi #mocha #mecha #jogja #pet #petlovers #animal
Kitty bomb!  Ty @pinkyy90 😜
Kitty bomb! Ty @pinkyy90 😜
[Auction on Hochi Hobby Facebook Page]
Lelang Hochi Hobby edisi Indonesia Raya
*Silahkan cek Facebook Page kami untuk ikutan Lelangnya

Hochi Hobby
0856 9296 7000 (SMS/WA)
�Follow us for more daily update�

#indonesia #kemerdekaan #august #perfectgrade #bandai #auction #2018 #new #lelang #big #facebook #awesome #great #gundam #gunpla #mostwanted #awesome #special #fun #cool #hobby #art #toys #modelkit #actionfigures #otaku #mecha #anime #robot #indonesia #gundamindonesia
[Auction on Hochi Hobby Facebook Page] Lelang Hochi Hobby edisi Indonesia Raya *Silahkan cek Facebook Page kami untuk ikutan Lelangnya Hochi Hobby 0856 9296 7000 (SMS/WA) �Follow us for more daily update� #indonesia  #kemerdekaan  #august  #perfectgrade  #bandai  #auction  #2018  #new  #lelang  #big  #facebook  #awesome  #great  #gundam  #gunpla  #mostwanted  #awesome  #special  #fun  #cool  #hobby  #art  #toys  #modelkit  #actionfigures  #otaku  #mecha  #anime  #robot  #indonesia  #gundamindonesia 
Nosotros también estamos muy agradecidos con todos ustedes 💥☄️!!!!! .
.
.
Este Domingo 19 de Agosto nuestro @reggaeburger Vol. 10 ☝🏻🔝!!! Últimos cupos disponibles 📋🖍!!! .
.
.
#gracias #gracias #graciasatodos #domingo #19 #agosto #amigos #pola #dj #djs #mecha #tejo #burger #maspola #mastejo #masamigos #masreggaeburgerenel2018 #amamos #los #memes
HG 1/144 Gheara Ghirarga ⠀ ⠀ ⠀ ⠀  Rating: 9/10 ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀  My airbrush booth which I have been preparing for about a month is now completed and fully functional! As a test to prepare myself for airbrushing I used this HG as my first fully painted kit since I was going to give it to my brother. It turned out far better than expected even with all the problems and learning experiences I ran into! I used masking tape to paint the tips of the spear and had to mix a bunch of paints and thinner to get the right colors! Sometimes the paint to thinner ratio was off and the paint wouldn’t stick to the plastic so I had to dump it out and try again multiple times. I really don’t like the character design of the pilot of this suit so I wanted to give it a more serious paint job in line with the edge level of Zeheart who pilots the base mobile suit of this kit. Very proud of my first solo airbrushing experience! #gundam #gunpla #plamo #anime #mecha #otaku #mobilesuit #gundamage #collectibles #mastergrade #toyphotography #bandai #hobby #animefigure #japan #modelkit #plasticmodel #gundambuilder #gunplabuilder #ガンダム #건담 #scifi #videogames #manga #robot #mg #gundam_ig #gundamindonesia #gundambuilddivers #brandnewbuilder
HG 1/144 Gheara Ghirarga ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ Rating: 9/10 ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ My airbrush booth which I have been preparing for about a month is now completed and fully functional! As a test to prepare myself for airbrushing I used this HG as my first fully painted kit since I was going to give it to my brother. It turned out far better than expected even with all the problems and learning experiences I ran into! I used masking tape to paint the tips of the spear and had to mix a bunch of paints and thinner to get the right colors! Sometimes the paint to thinner ratio was off and the paint wouldn’t stick to the plastic so I had to dump it out and try again multiple times. I really don’t like the character design of the pilot of this suit so I wanted to give it a more serious paint job in line with the edge level of Zeheart who pilots the base mobile suit of this kit. Very proud of my first solo airbrushing experience! #gundam  #gunpla  #plamo  #anime  #mecha  #otaku  #mobilesuit  #gundamage  #collectibles  #mastergrade  #toyphotography  #bandai  #hobby  #animefigure  #japan  #modelkit  #plasticmodel  #gundambuilder  #gunplabuilder  #ガンダム  #건담  #scifi  #videogames  #manga  #robot  #mg  #gundam_ig  #gundamindonesia  #gundambuilddivers  #brandnewbuilder 
Zaku Sniper with its head vulcans drilled open and a magnet in the skirt to store two knives for that awesome stabbing action.
#gundam #gunpla #mobilesuit #universalcentury #bandai #mecha #modelkit #scifi #modelkits #toy #zaku #giantrobot #robot #gunplabuilder #plamo #gundamuc #mech #gunplapainter #scalemodel #plasticmodel #144 #zakusniper #plasticcrack #plamobuilder #hguc #zeon #zeonic #monoeye #wip
Scanning old sketchbooks, found this scene #gundam sorta
#mecha #copicmarkers
He is here and he towers over everyone. He is leader size. I feel like not getting the masterpiece lead to a greater figure. #robot #geek #transformers #hobby #3rdpartytransformers #beastwars #nerd #mech #mecha
~~тαρ тσ яєα∂~~~ ~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤ 🔷Junten bachata sas ~~~~~~~~~~~[тαgѕ]~~~~~~~~~~~~ --------↘😂follow😄↙ -------- @acb2.ki --------↗😂follow😄↖ -------- 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰 💈#otaku💈#animelife 💈#japon💈 #robot 💈#friends 💈#onepiece 💈#hunterxhunter💈#luffy 💈#zoro💈#vida 💈#manga 💈#animemanga 💈#shounen 💈#arte💈#anime💈#world💈#jojo💈#mundo 💈#animefreak 💈#filosofia 💈#asushin 💈#nge 💈#love 💈#shinji 💈#mecha 💈#chile 💈#travel 💈#bleach 💈#fairytail 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
~~тαρ тσ яєα∂~~~ ~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤ 🔷Junten bachata sas ~~~~~~~~~~~[тαgѕ]~~~~~~~~~~~~ --------↘😂follow😄↙ -------- @acb2.ki --------↗😂follow😄↖ -------- 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰 💈#otaku ðŸ’ˆ#animelife Â ðŸ’ˆ#japon ðŸ’ˆÂ #robot  💈#friends  💈#onepiece  💈#hunterxhunter ðŸ’ˆ#luffy  💈#zoro ðŸ’ˆ#vida Â ðŸ’ˆ#manga  💈#animemanga  💈#shounen Â ðŸ’ˆ#arte ðŸ’ˆ#anime ðŸ’ˆ#world ðŸ’ˆ#jojo ðŸ’ˆ#mundo  💈#animefreak Â ðŸ’ˆ#filosofia  💈#asushin  💈#nge  💈#love  💈#shinji  💈#mecha  💈#chile  💈#travel  💈#bleach  💈#fairytail  〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Do you want there to be blood in the upcoming Dragonball Super movie?
•-•—•-•—•-
Read Caption!🚨
Swipe Left💯
Comment your opinion!
Tag your friends
•-•—•-•—•-•—•-•
Follow →@dbzorigin← for more Dragonball content!
•-•—•-•—•-•—•
Do you want there to be blood in the upcoming Dragonball Super movie? •-•—•-•—•- Read Caption!🚨 Swipe Left💯 Comment your opinion! Tag your friends •-•—•-•—•-•—•-• Follow →@dbzorigin← for more Dragonball content! •-•—•-•—•-•—•
Well ... an other champ who has no Poro Art ...
I mean a true poro art :/
Cho'Gath
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- -
-
-
-
-
-
--
- #LeagueOfLegends #lol #Top #Mid #Bot #Jungle #Silver #Gold #Nexus #Poro #lolmeme  #Rework #gank #JarvanIV #Shyvana #Nocturne #Wukong #Ahri #Bronze #Challenger #lolevent #PoroCollection (8 left) #Chogath #PoroChogath #ChogathPoro #ChoGathsPoro #Dinosaurs #Mecha #MechaChogath #DarkStarChoGath
Great build night! Can you guess which one is mine?? 😝
#gundam #mecha #buildnight #build #crafty #fun #geeks #nerd #otaku #anime #weeb #fun #crafts #geek #nerdlife #gunpla #cat #catlife #sword #geekcouplesdoitbetter #colorful #figures #modelkit #dweebs #bandai #model #couplegoals #nerdalert #japanese #robots #🤓
REVIEW 1/144 DREI ZWERG (Gundam Ace N.150 special appendix) for RG 1/144 Wing Gundam Zero EW
(images by gundamsblog.net)
.
.
#gunplausa #gundamcanada #gundamusa  #instagundams #instagundams #gundamuk #gunplauk #gunpla #gunjap #gundam #ガンプラ #mecha #ガンダム #winggundamzeroew  #gunplaitaly #winggundam #realgradegunpla
Morena iluminada 😍💁🏻‍♀️#mecha #morenailuminada #amocabelo #mixuse #schwarzkopfprofessional #mixuseprofissional #studioF
#LEGO #yokai #oni #mecha too bad don’t have space for it
Niteni = watching
Niroke = imitate
Nambahi = enhance

#drawing #mechadesign #mecha #robot #sketch
バウ完成!
加工点としては、首2mmの延長、各種筋彫りによるライン追加等を
胴体をもうちょい延長しても良かったかな?
HMM、RE/100と大型続いたからつぎはぎ小さい奴にしよう、、
#ガンダム #ガンプラ #バンダイ #bandai #gunpla #mobilesuit #mecha #anime #toys #otaku #plasticmodel #plamo #hobby #toyphotography #re100 #toyplanet #toyartistry #nerd #geek #gundam #modelkit #robot #toystagram #creative #toycommunity #バウ #toyslagram
バウ完成! 加工点としては、首2mmの延長、各種筋彫りによるライン追加等を 胴体をもうちょい延長しても良かったかな? HMM、RE/100と大型続いたからつぎはぎ小さい奴にしよう、、 #ガンダム  #ガンプラ  #バンダイ  #bandai  #gunpla  #mobilesuit  #mecha  #anime  #toys  #otaku  #plasticmodel  #plamo  #hobby  #toyphotography  #re100  #toyplanet  #toyartistry  #nerd  #geek  #gundam  #modelkit  #robot  #toystagram  #creative  #toycommunity  #バウ  #toyslagram