an online Instagram web viewer

#mbhmedispatemerloh medias

Photos

HOW YOUR SKIN?
.
Jom dapatkan kepastian masalah kulit anda untuk merawat masalah kulit.
.
Macam mana cara untuk cantik dan menarik? jom whatapps/ call kak isya sekarang!
.
0182999043
0182999043
0182999043
#mbhmedispatemerloh #memutihkan #mbhraya2018 #meletopssuolss #cantik #meletop #terbaik #merawatkulit #merawatjerawat #cantik #monalisa
HOW YOUR SKIN?
.
Jom dapatkan kepastian masalah kulit anda untuk merawat masalah kulit.
.
Macam mana cara untuk cantik dan menarik? jom whatapps/ call kak isya sekarang!
.
0182999043
0182999043
0182999043
#mbhmedispatemerloh #memutihkan #mbhraya2018 #meletopssuolss #cantik #meletop #terbaik #merawatkulit #merawatjerawat #cantik #monalisa
HOW YOUR SKIN?
.
Jom dapatkan kepastian masalah kulit anda untuk merawat masalah kulit.
.
Macam mana cara untuk cantik dan menarik? jom whatapps/ call kak isya sekarang!
.
0182999043
0182999043
0182999043
#mbhmedispatemerloh #memutihkan #mbhraya2018 #meletopssuolss #cantik #meletop #terbaik #merawatkulit #merawatjerawat #cantik #monalisa
Happy weekend korang!
.
Hari ni isya cuma nak ucapkan…THANK YOU SO MUCH BUAT SEMUA YANG DATANG SEMALAM ❤❤❤
.
Korang memang happening & sporting! .
Kepada yang dah beli COMBO2 raya semalam, jangan lupa setkan appointment sebelum raya k! Biar makcik pakcik jiran tetangga semua ternganga tengok kulit baru korang raya ni 😄
.

#ramadan2018 #pilihanrayaMBH #pru14 #silkwormfacial #newfacial #tv3 #abangnaktegur #babyshima #fattahaminz #missfazura #pinjamkanhatiku #sepahtureunion #pengabdisetan #fattzura #mawarraf #permatahati #taktuntuang #sweetdara_kakkm #amouracosmetics #marykaymalaysia #mbh #dermapen #mbhmedispa  #beautyinlovinghands #mbhmedispatemerloh #parut #sulambedak #carbonlaser
Happy weekend korang! . Hari ni isya cuma nak ucapkan…THANK YOU SO MUCH BUAT SEMUA YANG DATANG SEMALAM ❤❤❤ . Korang memang happening & sporting! . Kepada yang dah beli COMBO2 raya semalam, jangan lupa setkan appointment sebelum raya k! Biar makcik pakcik jiran tetangga semua ternganga tengok kulit baru korang raya ni 😄 . #ramadan2018  #pilihanrayaMBH  #pru14  #silkwormfacial  #newfacial  #tv3  #abangnaktegur  #babyshima  #fattahaminz  #missfazura  #pinjamkanhatiku  #sepahtureunion  #pengabdisetan  #fattzura  #mawarraf  #permatahati  #taktuntuang  #sweetdara_kakkm  #amouracosmetics  #marykaymalaysia  #mbh  #dermapen  #mbhmedispa  #beautyinlovinghands  #mbhmedispatemerloh  #parut  #sulambedak  #carbonlaser 
Happy weekend korang!
.
Hari ni isya cuma nak ucapkan…THANK YOU SO MUCH BUAT SEMUA YANG DATANG SEMALAM ❤❤❤
.
Korang memang happening & sporting! .
Kepada yang dah beli COMBO2 raya semalam, jangan lupa setkan appointment sebelum raya k! Biar makcik pakcik jiran tetangga semua ternganga tengok kulit baru korang raya ni 😄
.

#ramadan2018 #pilihanrayaMBH #pru14 #silkwormfacial #newfacial #tv3 #abangnaktegur #babyshima #fattahaminz #missfazura #pinjamkanhatiku #sepahtureunion #pengabdisetan #fattzura #mawarraf #permatahati #taktuntuang #sweetdara_kakkm #amouracosmetics #marykaymalaysia #mbh #dermapen #mbhmedispa  #beautyinlovinghands #mbhmedispatemerloh #parut #sulambedak #carbonlaser
Happy weekend korang! . Hari ni isya cuma nak ucapkan…THANK YOU SO MUCH BUAT SEMUA YANG DATANG SEMALAM ❤❤❤ . Korang memang happening & sporting! . Kepada yang dah beli COMBO2 raya semalam, jangan lupa setkan appointment sebelum raya k! Biar makcik pakcik jiran tetangga semua ternganga tengok kulit baru korang raya ni 😄 . #ramadan2018  #pilihanrayaMBH  #pru14  #silkwormfacial  #newfacial  #tv3  #abangnaktegur  #babyshima  #fattahaminz  #missfazura  #pinjamkanhatiku  #sepahtureunion  #pengabdisetan  #fattzura  #mawarraf  #permatahati  #taktuntuang  #sweetdara_kakkm  #amouracosmetics  #marykaymalaysia  #mbh  #dermapen  #mbhmedispa  #beautyinlovinghands  #mbhmedispatemerloh  #parut  #sulambedak  #carbonlaser 
Happy weekend korang!
.
Hari ni isya cuma nak ucapkan…THANK YOU SO MUCH BUAT SEMUA YANG DATANG SEMALAM ❤❤❤
.
Korang memang happening & sporting! .
Kepada yang dah beli COMBO2 raya semalam, jangan lupa setkan appointment sebelum raya k! Biar makcik pakcik jiran tetangga semua ternganga tengok kulit baru korang raya ni 😄
.

#ramadan2018 #pilihanrayaMBH #pru14 #silkwormfacial #newfacial #tv3 #abangnaktegur #babyshima #fattahaminz #missfazura #pinjamkanhatiku #sepahtureunion #pengabdisetan #fattzura #mawarraf #permatahati #taktuntuang #sweetdara_kakkm #amouracosmetics #marykaymalaysia #mbh #dermapen #mbhmedispa  #beautyinlovinghands #mbhmedispatemerloh #parut #sulambedak #carbonlaser
Happy weekend korang! . Hari ni isya cuma nak ucapkan…THANK YOU SO MUCH BUAT SEMUA YANG DATANG SEMALAM ❤❤❤ . Korang memang happening & sporting! . Kepada yang dah beli COMBO2 raya semalam, jangan lupa setkan appointment sebelum raya k! Biar makcik pakcik jiran tetangga semua ternganga tengok kulit baru korang raya ni 😄 . #ramadan2018  #pilihanrayaMBH  #pru14  #silkwormfacial  #newfacial  #tv3  #abangnaktegur  #babyshima  #fattahaminz  #missfazura  #pinjamkanhatiku  #sepahtureunion  #pengabdisetan  #fattzura  #mawarraf  #permatahati  #taktuntuang  #sweetdara_kakkm  #amouracosmetics  #marykaymalaysia  #mbh  #dermapen  #mbhmedispa  #beautyinlovinghands  #mbhmedispatemerloh  #parut  #sulambedak  #carbonlaser 
✳Live Update ✳

Sekitar open day #PILIHanrayaMBH yang berlangsung di semua cawangan MBH… .

Happening now until 5pm today!!! ✔Tarikh : 12 MEI 2018 (Sabtu) ✔Masa : 9.00 pagi – 5.00 petang ✔Cawangan : Semua Cawangan MBH Medispa

Untuk maklumat lanjut hubungi isya di talian 0182999043 ❤

#ramadan2018 #pilihanrayaMBH #pru14 #silkwormfacial #newfacial #tv3 #abangnaktegur #babyshima #fattahaminz #missfazura #pinjamkanhatiku #sepahtureunion #pengabdisetan #fattzura #mawarraf #permatahati #taktuntuang #sweetdara_kakkm #amouracosmetics #marykaymalaysia #mbh #dermapen #mbhmedispa  #beautyinlovinghands #mbhmedispatemerloh #parut #sulambedak #carbonlaser
✳Live Update ✳ Sekitar open day #PILIHanrayaMBH  yang berlangsung di semua cawangan MBH… . Happening now until 5pm today!!! ✔Tarikh : 12 MEI 2018 (Sabtu) ✔Masa : 9.00 pagi – 5.00 petang ✔Cawangan : Semua Cawangan MBH Medispa Untuk maklumat lanjut hubungi isya di talian 0182999043 ❤ #ramadan2018  #pilihanrayaMBH  #pru14  #silkwormfacial  #newfacial  #tv3  #abangnaktegur  #babyshima  #fattahaminz  #missfazura  #pinjamkanhatiku  #sepahtureunion  #pengabdisetan  #fattzura  #mawarraf  #permatahati  #taktuntuang  #sweetdara_kakkm  #amouracosmetics  #marykaymalaysia  #mbh  #dermapen  #mbhmedispa  #beautyinlovinghands  #mbhmedispatemerloh  #parut  #sulambedak  #carbonlaser 
✳Live Update ✳

Sekitar open day #PILIHanrayaMBH yang berlangsung di semua cawangan MBH… .

Happening now until 5pm today!!! ✔Tarikh : 12 MEI 2018 (Sabtu) ✔Masa : 9.00 pagi – 5.00 petang ✔Cawangan : Semua Cawangan MBH Medispa

Untuk maklumat lanjut hubungi isya di talian 0182999043 ❤

#ramadan2018 #pilihanrayaMBH #pru14 #silkwormfacial #newfacial #tv3 #abangnaktegur #babyshima #fattahaminz #missfazura #pinjamkanhatiku #sepahtureunion #pengabdisetan #fattzura #mawarraf #permatahati #taktuntuang #sweetdara_kakkm #amouracosmetics #marykaymalaysia #mbh #dermapen #mbhmedispa  #beautyinlovinghands #mbhmedispatemerloh #parut #sulambedak #carbonlaser
✳Live Update ✳ Sekitar open day #PILIHanrayaMBH  yang berlangsung di semua cawangan MBH… . Happening now until 5pm today!!! ✔Tarikh : 12 MEI 2018 (Sabtu) ✔Masa : 9.00 pagi – 5.00 petang ✔Cawangan : Semua Cawangan MBH Medispa Untuk maklumat lanjut hubungi isya di talian 0182999043 ❤ #ramadan2018  #pilihanrayaMBH  #pru14  #silkwormfacial  #newfacial  #tv3  #abangnaktegur  #babyshima  #fattahaminz  #missfazura  #pinjamkanhatiku  #sepahtureunion  #pengabdisetan  #fattzura  #mawarraf  #permatahati  #taktuntuang  #sweetdara_kakkm  #amouracosmetics  #marykaymalaysia  #mbh  #dermapen  #mbhmedispa  #beautyinlovinghands  #mbhmedispatemerloh  #parut  #sulambedak  #carbonlaser 
✳Live Update ✳

Sekitar open day #PILIHanrayaMBH yang berlangsung di semua cawangan MBH… .

Happening now until 5pm today!!! ✔Tarikh : 12 MEI 2018 (Sabtu) ✔Masa : 9.00 pagi – 5.00 petang ✔Cawangan : Semua Cawangan MBH Medispa

Untuk maklumat lanjut hubungi isya di talian 0182999043 ❤

#ramadan2018 #pilihanrayaMBH #pru14 #silkwormfacial #newfacial #tv3 #abangnaktegur #babyshima #fattahaminz #missfazura #pinjamkanhatiku #sepahtureunion #pengabdisetan #fattzura #mawarraf #permatahati #taktuntuang #sweetdara_kakkm #amouracosmetics #marykaymalaysia #mbh #dermapen #mbhmedispa  #beautyinlovinghands #mbhmedispatemerloh #parut #sulambedak #carbonlaser
✳Live Update ✳ Sekitar open day #PILIHanrayaMBH  yang berlangsung di semua cawangan MBH… . Happening now until 5pm today!!! ✔Tarikh : 12 MEI 2018 (Sabtu) ✔Masa : 9.00 pagi – 5.00 petang ✔Cawangan : Semua Cawangan MBH Medispa Untuk maklumat lanjut hubungi isya di talian 0182999043 ❤ #ramadan2018  #pilihanrayaMBH  #pru14  #silkwormfacial  #newfacial  #tv3  #abangnaktegur  #babyshima  #fattahaminz  #missfazura  #pinjamkanhatiku  #sepahtureunion  #pengabdisetan  #fattzura  #mawarraf  #permatahati  #taktuntuang  #sweetdara_kakkm  #amouracosmetics  #marykaymalaysia  #mbh  #dermapen  #mbhmedispa  #beautyinlovinghands  #mbhmedispatemerloh  #parut  #sulambedak  #carbonlaser 
✳Live Update ✳

Sekitar open day #PILIHanrayaMBH yang berlangsung di semua cawangan MBH… .

Happening now until 5pm today!!! ✔Tarikh : 12 MEI 2018 (Sabtu) ✔Masa : 9.00 pagi – 5.00 petang ✔Cawangan : Semua Cawangan MBH Medispa

Untuk maklumat lanjut hubungi isya di talian 0182999043 ❤

#ramadan2018 #pilihanrayaMBH #pru14 #silkwormfacial #newfacial #tv3 #abangnaktegur #babyshima #fattahaminz #missfazura #pinjamkanhatiku #sepahtureunion #pengabdisetan #fattzura #mawarraf #permatahati #taktuntuang #sweetdara_kakkm #amouracosmetics #marykaymalaysia #mbh #dermapen #mbhmedispa  #beautyinlovinghands #mbhmedispatemerloh #parut #sulambedak #carbonlaser
✳Live Update ✳ Sekitar open day #PILIHanrayaMBH  yang berlangsung di semua cawangan MBH… . Happening now until 5pm today!!! ✔Tarikh : 12 MEI 2018 (Sabtu) ✔Masa : 9.00 pagi – 5.00 petang ✔Cawangan : Semua Cawangan MBH Medispa Untuk maklumat lanjut hubungi isya di talian 0182999043 ❤ #ramadan2018  #pilihanrayaMBH  #pru14  #silkwormfacial  #newfacial  #tv3  #abangnaktegur  #babyshima  #fattahaminz  #missfazura  #pinjamkanhatiku  #sepahtureunion  #pengabdisetan  #fattzura  #mawarraf  #permatahati  #taktuntuang  #sweetdara_kakkm  #amouracosmetics  #marykaymalaysia  #mbh  #dermapen  #mbhmedispa  #beautyinlovinghands  #mbhmedispatemerloh  #parut  #sulambedak  #carbonlaser 
✳Live Update ✳

Sekitar open day #PILIHanrayaMBH yang berlangsung di semua cawangan MBH… .

Happening now until 5pm today!!! ✔Tarikh : 12 MEI 2018 (Sabtu) ✔Masa : 9.00 pagi – 5.00 petang ✔Cawangan : Semua Cawangan MBH Medispa

Untuk maklumat lanjut hubungi isya di talian 0182999043 ❤

#ramadan2018 #pilihanrayaMBH #pru14 #silkwormfacial #newfacial #tv3 #abangnaktegur #babyshima #fattahaminz #missfazura #pinjamkanhatiku #sepahtureunion #pengabdisetan #fattzura #mawarraf #permatahati #taktuntuang #sweetdara_kakkm #amouracosmetics #marykaymalaysia #mbh #dermapen #mbhmedispa  #beautyinlovinghands #mbhmedispatemerloh #parut #sulambedak #carbonlaser
✳Live Update ✳ Sekitar open day #PILIHanrayaMBH  yang berlangsung di semua cawangan MBH… . Happening now until 5pm today!!! ✔Tarikh : 12 MEI 2018 (Sabtu) ✔Masa : 9.00 pagi – 5.00 petang ✔Cawangan : Semua Cawangan MBH Medispa Untuk maklumat lanjut hubungi isya di talian 0182999043 ❤ #ramadan2018  #pilihanrayaMBH  #pru14  #silkwormfacial  #newfacial  #tv3  #abangnaktegur  #babyshima  #fattahaminz  #missfazura  #pinjamkanhatiku  #sepahtureunion  #pengabdisetan  #fattzura  #mawarraf  #permatahati  #taktuntuang  #sweetdara_kakkm  #amouracosmetics  #marykaymalaysia  #mbh  #dermapen  #mbhmedispa  #beautyinlovinghands  #mbhmedispatemerloh  #parut  #sulambedak  #carbonlaser 
JANGAN LUPA TEMUJANJI ESOK!!! Dim dam dum bunyi mercum…eh eh eh..dah seminggu lebih kita berpuasa...Tandanya apa? Raya ke?? Tak lah raya lambat lagi…. Tandanya ESOK #PILIHanrayaMBH akan berlangsung di seluruh cawangan MBH Medispa
.
Jadi jangan lupa kita jumpa esok bermula jam 9 pagi hingga 5 petang 😘
.

Untuk maklumat lanjut hubungi isya di talian 0182999043 ❤

#ramadan2018 #pilihanrayaMBH #pru14 #silkwormfacial #newfacial #tv3 #abangnaktegur #babyshima #fattahaminz #missfazura #pinjamkanhatiku #sepahtureunion #pengabdisetan #fattzura #mawarraf #permatahati #taktuntuang #sweetdara_kakkm #amouracosmetics #marykaymalaysia #mbh #dermapen #mbhmedispa  #beautyinlovinghands #mbhmedispatemerloh #parut #sulambedak #carbonlaser
JANGAN LUPA TEMUJANJI ESOK!!! Dim dam dum bunyi mercum…eh eh eh..dah seminggu lebih kita berpuasa...Tandanya apa? Raya ke?? Tak lah raya lambat lagi…. Tandanya ESOK #PILIHanrayaMBH  akan berlangsung di seluruh cawangan MBH Medispa . Jadi jangan lupa kita jumpa esok bermula jam 9 pagi hingga 5 petang 😘 . Untuk maklumat lanjut hubungi isya di talian 0182999043 ❤ #ramadan2018  #pilihanrayaMBH  #pru14  #silkwormfacial  #newfacial  #tv3  #abangnaktegur  #babyshima  #fattahaminz  #missfazura  #pinjamkanhatiku  #sepahtureunion  #pengabdisetan  #fattzura  #mawarraf  #permatahati  #taktuntuang  #sweetdara_kakkm  #amouracosmetics  #marykaymalaysia  #mbh  #dermapen  #mbhmedispa  #beautyinlovinghands  #mbhmedispatemerloh  #parut  #sulambedak  #carbonlaser 
JANGAN LUPA TEMUJANJI ESOK!!! Dim dam dum bunyi mercum…eh eh eh..dah seminggu lebih kita berpuasa...Tandanya apa? Raya ke?? Tak lah raya lambat lagi…. Tandanya ESOK #PILIHanrayaMBH akan berlangsung di seluruh cawangan MBH Medispa
.
Jadi jangan lupa kita jumpa esok bermula jam 9 pagi hingga 5 petang 😘
.

Untuk maklumat lanjut hubungi isya di talian 0182999043❤

#ramadan2018 #pilihanrayaMBH #pru14 #silkwormfacial #newfacial #tv3 #abangnaktegur #babyshima #fattahaminz #missfazura #pinjamkanhatiku #sepahtureunion #pengabdisetan #fattzura #mawarraf #permatahati #taktuntuang #sweetdara_kakkm #amouracosmetics #marykaymalaysia #mbh #dermapen #mbhmedispa  #beautyinlovinghands #mbhmedispatemerloh #parut #sulambedak #carbonlaser
JANGAN LUPA TEMUJANJI ESOK!!! Dim dam dum bunyi mercum…eh eh eh..dah seminggu lebih kita berpuasa...Tandanya apa? Raya ke?? Tak lah raya lambat lagi…. Tandanya ESOK #PILIHanrayaMBH  akan berlangsung di seluruh cawangan MBH Medispa . Jadi jangan lupa kita jumpa esok bermula jam 9 pagi hingga 5 petang 😘 . Untuk maklumat lanjut hubungi isya di talian 0182999043❤ #ramadan2018  #pilihanrayaMBH  #pru14  #silkwormfacial  #newfacial  #tv3  #abangnaktegur  #babyshima  #fattahaminz  #missfazura  #pinjamkanhatiku  #sepahtureunion  #pengabdisetan  #fattzura  #mawarraf  #permatahati  #taktuntuang  #sweetdara_kakkm  #amouracosmetics  #marykaymalaysia  #mbh  #dermapen  #mbhmedispa  #beautyinlovinghands  #mbhmedispatemerloh  #parut  #sulambedak  #carbonlaser 
JANGAN LUPA TEMUJANJI ESOK!!! Dim dam dum bunyi mercum…eh eh eh..dah seminggu lebih kita berpuasa...Tandanya apa? Raya ke?? Tak lah raya lambat lagi…. Tandanya ESOK #PILIHanrayaMBH akan berlangsung di seluruh cawangan MBH Medispa
.
Jadi jangan lupa kita jumpa esok bermula jam 9 pagi hingga 5 petang 😘
.

Untuk maklumat lanjut hubungi isya di talian 018299043❤

#ramadan2018 #pilihanrayaMBH #pru14 #silkwormfacial #newfacial #tv3 #abangnaktegur #babyshima #fattahaminz #missfazura #pinjamkanhatiku #sepahtureunion #pengabdisetan #fattzura #mawarraf #permatahati #taktuntuang #sweetdara_kakkm #amouracosmetics #marykaymalaysia #mbh #dermapen #mbhmedispa  #beautyinlovinghands #mbhmedispatemerloh #parut #sulambedak #carbonlaser
JANGAN LUPA TEMUJANJI ESOK!!! Dim dam dum bunyi mercum…eh eh eh..dah seminggu lebih kita berpuasa...Tandanya apa? Raya ke?? Tak lah raya lambat lagi…. Tandanya ESOK #PILIHanrayaMBH  akan berlangsung di seluruh cawangan MBH Medispa . Jadi jangan lupa kita jumpa esok bermula jam 9 pagi hingga 5 petang 😘 . Untuk maklumat lanjut hubungi isya di talian 018299043❤ #ramadan2018  #pilihanrayaMBH  #pru14  #silkwormfacial  #newfacial  #tv3  #abangnaktegur  #babyshima  #fattahaminz  #missfazura  #pinjamkanhatiku  #sepahtureunion  #pengabdisetan  #fattzura  #mawarraf  #permatahati  #taktuntuang  #sweetdara_kakkm  #amouracosmetics  #marykaymalaysia  #mbh  #dermapen  #mbhmedispa  #beautyinlovinghands  #mbhmedispatemerloh  #parut  #sulambedak  #carbonlaser 
COUNTDOWN TO THE MOST SPECIAL EVENT in MBH Medispa..!!!
.
.
#PILIHanrayaMBH..!!!! Open day utk kempen lelong raya MBH tinggal dua hari je lagi ni…….
26-5-2018
26-5-2018
26-5-2018
.
Kami ada kombo promosi yang kami datangkan dalam pakej “PETI RAYA”..TERHAD untuk SATU hari jer..!! •	Combo Nasi Impit RM599 = 7 rawatan + 1 produk
•	Combo Ketupat Daun Palas RM899 = 8 rawatan + 2 produk
•	Combo Lemang Cicah Rendang Ayam RM899 = 7 rawatan + 2 produk
•	Combo Dodol Raya RM1299 = 8 rawatan + 3 produk
•	Combo Soto Dengan Sambal Kicap RM1299 = 6 rawatan + 3 produk

Kesemua rawatan yang kami kombokan ni adalah rawatan “HOT SELLING” tahun lepas…. Jadi sangatlah berbaloi-baloi, boleh kongsi beli dengan kawan-kawan, sedare mare… <3

Untuk maklumat lanjut hubungi isya di talian 0182999043

#ramadan2018 #pilihanrayaMBH #pru14 #silkwormfacial #newfacial #tv3 #abangnaktegur #babyshima #fattahaminz #missfazura #pinjamkanhatiku #sepahtureunion #pengabdisetan #fattzura #mawarraf #permatahati #taktuntuang #sweetdara_kakkm #amouracosmetics #marykaymalaysia #mbh #dermapen #mbhmedispa  #beautyinlovinghands #mbhmedispatemerloh #parut #sulambedak #carbonlaser
COUNTDOWN TO THE MOST SPECIAL EVENT in MBH Medispa..!!! . . #PILIHanrayaMBH ..!!!! Open day utk kempen lelong raya MBH tinggal dua hari je lagi ni……. 26-5-2018 26-5-2018 26-5-2018 . Kami ada kombo promosi yang kami datangkan dalam pakej “PETI RAYA”..TERHAD untuk SATU hari jer..!! • Combo Nasi Impit RM599 = 7 rawatan + 1 produk • Combo Ketupat Daun Palas RM899 = 8 rawatan + 2 produk • Combo Lemang Cicah Rendang Ayam RM899 = 7 rawatan + 2 produk • Combo Dodol Raya RM1299 = 8 rawatan + 3 produk • Combo Soto Dengan Sambal Kicap RM1299 = 6 rawatan + 3 produk Kesemua rawatan yang kami kombokan ni adalah rawatan “HOT SELLING” tahun lepas…. Jadi sangatlah berbaloi-baloi, boleh kongsi beli dengan kawan-kawan, sedare mare… <3 Untuk maklumat lanjut hubungi isya di talian 0182999043 #ramadan2018  #pilihanrayaMBH  #pru14  #silkwormfacial  #newfacial  #tv3  #abangnaktegur  #babyshima  #fattahaminz  #missfazura  #pinjamkanhatiku  #sepahtureunion  #pengabdisetan  #fattzura  #mawarraf  #permatahati  #taktuntuang  #sweetdara_kakkm  #amouracosmetics  #marykaymalaysia  #mbh  #dermapen  #mbhmedispa  #beautyinlovinghands  #mbhmedispatemerloh  #parut  #sulambedak  #carbonlaser 
COUNTDOWN TO THE MOST SPECIAL EVENT in MBH Medispa..!!!
.
.
#PILIHanrayaMBH..!!!! Open day utk kempen lelong raya MBH tinggal dua hari je lagi ni…….
26-5-2018
26-5-2018
26-5-2018
.
Kami ada kombo promosi yang kami datangkan dalam pakej “PETI RAYA”..TERHAD untuk SATU hari jer..!! •	Combo Nasi Impit RM599 = 7 rawatan + 1 produk
•	Combo Ketupat Daun Palas RM899 = 8 rawatan + 2 produk
•	Combo Lemang Cicah Rendang Ayam RM899 = 7 rawatan + 2 produk
•	Combo Dodol Raya RM1299 = 8 rawatan + 3 produk
•	Combo Soto Dengan Sambal Kicap RM1299 = 6 rawatan + 3 produk

Kesemua rawatan yang kami kombokan ni adalah rawatan “HOT SELLING” tahun lepas…. Jadi sangatlah berbaloi-baloi, boleh kongsi beli dengan kawan-kawan, sedare mare… <3

Untuk maklumat lanjut hubungi isya di talian 0182999043

#ramadan2018 #pilihanrayaMBH #pru14 #silkwormfacial #newfacial #tv3 #abangnaktegur #babyshima #fattahaminz #missfazura #pinjamkanhatiku #sepahtureunion #pengabdisetan #fattzura #mawarraf #permatahati #taktuntuang #sweetdara_kakkm #amouracosmetics #marykaymalaysia #mbh #dermapen #mbhmedispa  #beautyinlovinghands #mbhmedispatemerloh #parut #sulambedak #carbonlaser
COUNTDOWN TO THE MOST SPECIAL EVENT in MBH Medispa..!!! . . #PILIHanrayaMBH ..!!!! Open day utk kempen lelong raya MBH tinggal dua hari je lagi ni……. 26-5-2018 26-5-2018 26-5-2018 . Kami ada kombo promosi yang kami datangkan dalam pakej “PETI RAYA”..TERHAD untuk SATU hari jer..!! • Combo Nasi Impit RM599 = 7 rawatan + 1 produk • Combo Ketupat Daun Palas RM899 = 8 rawatan + 2 produk • Combo Lemang Cicah Rendang Ayam RM899 = 7 rawatan + 2 produk • Combo Dodol Raya RM1299 = 8 rawatan + 3 produk • Combo Soto Dengan Sambal Kicap RM1299 = 6 rawatan + 3 produk Kesemua rawatan yang kami kombokan ni adalah rawatan “HOT SELLING” tahun lepas…. Jadi sangatlah berbaloi-baloi, boleh kongsi beli dengan kawan-kawan, sedare mare… <3 Untuk maklumat lanjut hubungi isya di talian 0182999043 #ramadan2018  #pilihanrayaMBH  #pru14  #silkwormfacial  #newfacial  #tv3  #abangnaktegur  #babyshima  #fattahaminz  #missfazura  #pinjamkanhatiku  #sepahtureunion  #pengabdisetan  #fattzura  #mawarraf  #permatahati  #taktuntuang  #sweetdara_kakkm  #amouracosmetics  #marykaymalaysia  #mbh  #dermapen  #mbhmedispa  #beautyinlovinghands  #mbhmedispatemerloh  #parut  #sulambedak  #carbonlaser 
COUNTDOWN TO THE MOST SPECIAL EVENT in MBH Medispa..!!!
.
.
#PILIHanrayaMBH..!!!! Open day utk kempen lelong raya MBH tinggal dua hari je lagi ni…….
26-5-2018
26-5-2018
26-5-2018
.
Kami ada kombo promosi yang kami datangkan dalam pakej “PETI RAYA”..TERHAD untuk SATU hari jer..!! •	Combo Nasi Impit RM599 = 7 rawatan + 1 produk
•	Combo Ketupat Daun Palas RM899 = 8 rawatan + 2 produk
•	Combo Lemang Cicah Rendang Ayam RM899 = 7 rawatan + 2 produk
•	Combo Dodol Raya RM1299 = 8 rawatan + 3 produk
•	Combo Soto Dengan Sambal Kicap RM1299 = 6 rawatan + 3 produk

Kesemua rawatan yang kami kombokan ni adalah rawatan “HOT SELLING” tahun lepas…. Jadi sangatlah berbaloi-baloi, boleh kongsi beli dengan kawan-kawan, sedare mare… <3

Untuk maklumat lanjut hubungi isya di talian 0182999043

#ramadan2018 #pilihanrayaMBH #pru14 #silkwormfacial #newfacial #tv3 #abangnaktegur #babyshima #fattahaminz #missfazura #pinjamkanhatiku #sepahtureunion #pengabdisetan #fattzura #mawarraf #permatahati #taktuntuang #sweetdara_kakkm #amouracosmetics #marykaymalaysia #mbh #dermapen #mbhmedispa  #beautyinlovinghands #mbhmedispatemerloh #parut #sulambedak #carbonlaser
COUNTDOWN TO THE MOST SPECIAL EVENT in MBH Medispa..!!! . . #PILIHanrayaMBH ..!!!! Open day utk kempen lelong raya MBH tinggal dua hari je lagi ni……. 26-5-2018 26-5-2018 26-5-2018 . Kami ada kombo promosi yang kami datangkan dalam pakej “PETI RAYA”..TERHAD untuk SATU hari jer..!! • Combo Nasi Impit RM599 = 7 rawatan + 1 produk • Combo Ketupat Daun Palas RM899 = 8 rawatan + 2 produk • Combo Lemang Cicah Rendang Ayam RM899 = 7 rawatan + 2 produk • Combo Dodol Raya RM1299 = 8 rawatan + 3 produk • Combo Soto Dengan Sambal Kicap RM1299 = 6 rawatan + 3 produk Kesemua rawatan yang kami kombokan ni adalah rawatan “HOT SELLING” tahun lepas…. Jadi sangatlah berbaloi-baloi, boleh kongsi beli dengan kawan-kawan, sedare mare… <3 Untuk maklumat lanjut hubungi isya di talian 0182999043 #ramadan2018  #pilihanrayaMBH  #pru14  #silkwormfacial  #newfacial  #tv3  #abangnaktegur  #babyshima  #fattahaminz  #missfazura  #pinjamkanhatiku  #sepahtureunion  #pengabdisetan  #fattzura  #mawarraf  #permatahati  #taktuntuang  #sweetdara_kakkm  #amouracosmetics  #marykaymalaysia  #mbh  #dermapen  #mbhmedispa  #beautyinlovinghands  #mbhmedispatemerloh  #parut  #sulambedak  #carbonlaser 
#PILIHanrayaMBH tahun ni lebih meriah sebab ada Facial terbaru iaitu SILworm Facial dengan harga paling murah iaitu RM 1 jer!!! Tapi……..yang specialnya rawatan ini bukan hanya sebab harga tak masuk akal RM 1 yang akan kami buka pada 26 Mei ini, tetapi pada keunikan rawatan ini sendiri…. Unuknya rawatan ini kerana ia menggunakan kepompong ulat sutera untuk merawat kulit wajah. 
Khasiatnya datang dari serbuk protein yang terdapat di dalam serat sutera iaitu di gelar “Sericin”. Sericin ini dipercayai mampu mengekalkan tahap kelembapan pada kulit. 
Tanpa kita sedar, sejak dulu lagi pengusaha kecantikan menggunakan protein ini di dalam produk penjagaan wajah. 
Selain itu, kepompong original ulat sutera juga digunakan sebagai bahan untuk pengelupasan kulit dan ia berkesan untuk menjadikan kulit lebih licin dan lembut.

Teruja tak nak try?

Datang ke mana-mana cawangan MBH pada Sabtu ini, 26 Mei 2018, buat pembelian paling minimum RM350 dan korang layak dapatkan facial ni pada harga RM 1 saja!!! Untuk maklumat lanjut hubungi isya di talian 0182999043

#ramadan2018 #pilihanrayaMBH #pru14 #silkwormfacial #newfacial #tv3 #abangnaktegur #babyshima #fattahaminz #missfazura #pinjamkanhatiku #sepahtureunion #pengabdisetan #fattzura #mawarraf #permatahati #taktuntuang #sweetdara_kakkm #amouracosmetics #marykaymalaysia #mbh #dermapen #mbhmedispa  #beautyinlovinghands #mbhmedispatemerloh #parut #sulambedak #carbonlaser
#PILIHanrayaMBH  tahun ni lebih meriah sebab ada Facial terbaru iaitu SILworm Facial dengan harga paling murah iaitu RM 1 jer!!! Tapi……..yang specialnya rawatan ini bukan hanya sebab harga tak masuk akal RM 1 yang akan kami buka pada 26 Mei ini, tetapi pada keunikan rawatan ini sendiri…. Unuknya rawatan ini kerana ia menggunakan kepompong ulat sutera untuk merawat kulit wajah. Khasiatnya datang dari serbuk protein yang terdapat di dalam serat sutera iaitu di gelar “Sericin”. Sericin ini dipercayai mampu mengekalkan tahap kelembapan pada kulit. Tanpa kita sedar, sejak dulu lagi pengusaha kecantikan menggunakan protein ini di dalam produk penjagaan wajah. Selain itu, kepompong original ulat sutera juga digunakan sebagai bahan untuk pengelupasan kulit dan ia berkesan untuk menjadikan kulit lebih licin dan lembut. Teruja tak nak try? Datang ke mana-mana cawangan MBH pada Sabtu ini, 26 Mei 2018, buat pembelian paling minimum RM350 dan korang layak dapatkan facial ni pada harga RM 1 saja!!! Untuk maklumat lanjut hubungi isya di talian 0182999043 #ramadan2018  #pilihanrayaMBH  #pru14  #silkwormfacial  #newfacial  #tv3  #abangnaktegur  #babyshima  #fattahaminz  #missfazura  #pinjamkanhatiku  #sepahtureunion  #pengabdisetan  #fattzura  #mawarraf  #permatahati  #taktuntuang  #sweetdara_kakkm  #amouracosmetics  #marykaymalaysia  #mbh  #dermapen  #mbhmedispa  #beautyinlovinghands  #mbhmedispatemerloh  #parut  #sulambedak  #carbonlaser 
#PILIHanrayaMBH tahun ni lebih meriah sebab ada Facial terbaru iaitu SILworm Facial dengan harga paling murah iaitu RM 1 jer!!! Tapi……..yang specialnya rawatan ini bukan hanya sebab harga tak masuk akal RM 1 yang akan kami buka pada 26 Mei ini, tetapi pada keunikan rawatan ini sendiri…. Unuknya rawatan ini kerana ia menggunakan kepompong ulat sutera untuk merawat kulit wajah. 
Khasiatnya datang dari serbuk protein yang terdapat di dalam serat sutera iaitu di gelar “Sericin”. Sericin ini dipercayai mampu mengekalkan tahap kelembapan pada kulit. 
Tanpa kita sedar, sejak dulu lagi pengusaha kecantikan menggunakan protein ini di dalam produk penjagaan wajah. 
Selain itu, kepompong original ulat sutera juga digunakan sebagai bahan untuk pengelupasan kulit dan ia berkesan untuk menjadikan kulit lebih licin dan lembut.

Teruja tak nak try?

Datang ke mana-mana cawangan MBH pada Sabtu ini, 26 Mei 2018, buat pembelian paling minimum RM350 dan korang layak dapatkan facial ni pada harga RM 1 saja!!! Untuk maklumat lanjut hubungi isya 0182999043

#ramadan2018 #pilihanrayaMBH #pru14 #silkwormfacial #newfacial #tv3 #abangnaktegur #babyshima #fattahaminz #missfazura #pinjamkanhatiku #sepahtureunion #pengabdisetan #fattzura #mawarraf #permatahati #taktuntuang #sweetdara_kakkm #amouracosmetics #marykaymalaysia #mbh #dermapen #mbhmedispa  #beautyinlovinghands #mbhmedispatemerloh #parut #sulambedak #carbonlaser
#PILIHanrayaMBH  tahun ni lebih meriah sebab ada Facial terbaru iaitu SILworm Facial dengan harga paling murah iaitu RM 1 jer!!! Tapi……..yang specialnya rawatan ini bukan hanya sebab harga tak masuk akal RM 1 yang akan kami buka pada 26 Mei ini, tetapi pada keunikan rawatan ini sendiri…. Unuknya rawatan ini kerana ia menggunakan kepompong ulat sutera untuk merawat kulit wajah. Khasiatnya datang dari serbuk protein yang terdapat di dalam serat sutera iaitu di gelar “Sericin”. Sericin ini dipercayai mampu mengekalkan tahap kelembapan pada kulit. Tanpa kita sedar, sejak dulu lagi pengusaha kecantikan menggunakan protein ini di dalam produk penjagaan wajah. Selain itu, kepompong original ulat sutera juga digunakan sebagai bahan untuk pengelupasan kulit dan ia berkesan untuk menjadikan kulit lebih licin dan lembut. Teruja tak nak try? Datang ke mana-mana cawangan MBH pada Sabtu ini, 26 Mei 2018, buat pembelian paling minimum RM350 dan korang layak dapatkan facial ni pada harga RM 1 saja!!! Untuk maklumat lanjut hubungi isya 0182999043 #ramadan2018  #pilihanrayaMBH  #pru14  #silkwormfacial  #newfacial  #tv3  #abangnaktegur  #babyshima  #fattahaminz  #missfazura  #pinjamkanhatiku  #sepahtureunion  #pengabdisetan  #fattzura  #mawarraf  #permatahati  #taktuntuang  #sweetdara_kakkm  #amouracosmetics  #marykaymalaysia  #mbh  #dermapen  #mbhmedispa  #beautyinlovinghands  #mbhmedispatemerloh  #parut  #sulambedak  #carbonlaser 
#PILIHanrayaMBH tahun ni lebih meriah sebab ada Facial terbaru iaitu SILworm Facial dengan harga paling murah iaitu RM 1 jer!!! Tapi……..yang specialnya rawatan ini bukan hanya sebab harga tak masuk akal RM 1 yang akan kami buka pada 26 Mei ini, tetapi pada keunikan rawatan ini sendiri…. Unuknya rawatan ini kerana ia menggunakan kepompong ulat sutera untuk merawat kulit wajah. 
Khasiatnya datang dari serbuk protein yang terdapat di dalam serat sutera iaitu di gelar “Sericin”. Sericin ini dipercayai mampu mengekalkan tahap kelembapan pada kulit. 
Tanpa kita sedar, sejak dulu lagi pengusaha kecantikan menggunakan protein ini di dalam produk penjagaan wajah. 
Selain itu, kepompong original ulat sutera juga digunakan sebagai bahan untuk pengelupasan kulit dan ia berkesan untuk menjadikan kulit lebih licin dan lembut.

Teruja tak nak try?

Datang ke mana-mana cawangan MBH pada Sabtu ini, 26 Mei 2018, buat pembelian paling minimum RM350 dan korang layak dapatkan facial ni pada harga RM 1 saja!!! Untuk maklumat lanjut hubungi Isya di talian 0148018714

#ramadan2018 #pilihanrayaMBH #pru14 #silkwormfacial #newfacial #tv3 #abangnaktegur #babyshima #fattahaminz #missfazura #pinjamkanhatiku #sepahtureunion #pengabdisetan #fattzura #mawarraf #permatahati #taktuntuang #sweetdara_kakkm #amouracosmetics #marykaymalaysia #mbh #dermapen #mbhmedispa  #beautyinlovinghands #mbhmedispatemerloh #parut #sulambedak #carbonlaser
#PILIHanrayaMBH  tahun ni lebih meriah sebab ada Facial terbaru iaitu SILworm Facial dengan harga paling murah iaitu RM 1 jer!!! Tapi……..yang specialnya rawatan ini bukan hanya sebab harga tak masuk akal RM 1 yang akan kami buka pada 26 Mei ini, tetapi pada keunikan rawatan ini sendiri…. Unuknya rawatan ini kerana ia menggunakan kepompong ulat sutera untuk merawat kulit wajah. Khasiatnya datang dari serbuk protein yang terdapat di dalam serat sutera iaitu di gelar “Sericin”. Sericin ini dipercayai mampu mengekalkan tahap kelembapan pada kulit. Tanpa kita sedar, sejak dulu lagi pengusaha kecantikan menggunakan protein ini di dalam produk penjagaan wajah. Selain itu, kepompong original ulat sutera juga digunakan sebagai bahan untuk pengelupasan kulit dan ia berkesan untuk menjadikan kulit lebih licin dan lembut. Teruja tak nak try? Datang ke mana-mana cawangan MBH pada Sabtu ini, 26 Mei 2018, buat pembelian paling minimum RM350 dan korang layak dapatkan facial ni pada harga RM 1 saja!!! Untuk maklumat lanjut hubungi Isya di talian 0148018714 #ramadan2018  #pilihanrayaMBH  #pru14  #silkwormfacial  #newfacial  #tv3  #abangnaktegur  #babyshima  #fattahaminz  #missfazura  #pinjamkanhatiku  #sepahtureunion  #pengabdisetan  #fattzura  #mawarraf  #permatahati  #taktuntuang  #sweetdara_kakkm  #amouracosmetics  #marykaymalaysia  #mbh  #dermapen  #mbhmedispa  #beautyinlovinghands  #mbhmedispatemerloh  #parut  #sulambedak  #carbonlaser 
GOOD MORNING
.
Have a nice day dear 
pissttt dah gaji tu jom lah reward diri sendiri untuk facial di MBH MEDISPA TEMERLOH.
.
jom booking sekarang!
0182999043
#morning #cantik #selfreward #yakin #mbh #mbhmedispapalingdipercayai #mbhmedispatemerloh #viral #treatment #facial
TERIMA KASIH #mbhlovers datang ke MBH MEDISPA TEMERLOH.
.
terima kasih atas sokongan anda . tanpa anda tiadah kami bertapak dengan kukuh.
.
jom ramai-ramai datang ke MBH MEDISPA TEMERLOH untuk buat facial dan merawat kulit anda.
.
#mbh #mbhmedispatemerloh #mbhmedispapalingdipercayai #terbaik #yakin #confident #cantik #menawan #viral #passion #thankyou
TERIMA KASIH #mbhlovers datang ke MBH MEDISPA TEMERLOH.
.
terima kasih atas sokongan anda . tanpa anda tiadah kami bertapak dengan kukuh.
.
jom ramai-ramai datang ke MBH MEDISPA TEMERLOH untuk buat facial dan merawat kulit anda.
.
#mbh #mbhmedispatemerloh #mbhmedispapalingdipercayai #terbaik #yakin #confident #cantik #menawan #viral #passion #thankyou
TERIMA KASIH #mbhlovers datang ke MBH MEDISPA TEMERLOH.
.
terima kasih atas sokongan anda . tanpa anda tiadah kami bertapak dengan kukuh.
.
jom ramai-ramai datang ke MBH MEDISPA TEMERLOH untuk buat facial dan merawat kulit anda.
.
#mbh #mbhmedispatemerloh #mbhmedispapalingdipercayai #terbaik #yakin #confident #cantik #menawan #viral #passion #thankyou
GO GLOWING PROMOTION❗️❗️
.
sesiapa yang tak dapat kan lagi promotion ni.. cepat-cepat dapatkan . 
kita nak bagi free gift❗️ lagi tu tauu!!
harga ? 
RM 299❗️
RM 299❗️
RM 299❗️
.
jadi tunggu apa lagi? jomm dapatkan seger!
jom booking whatapps isya ye
0182999043
0182999043
0182999043
#aesthetician #skincareproducts #chemicalpeel #skin #love #treatment #aesthetic #acnescars #face #facemask #spalife #spagirls #massage #massagetherapy #healthyskin #claymask #mbhmedispa #temerloh #product #spa #spatemerloh #orangtemerloh #pahang #skin #bubblemask #magneticmask #beutiful #mbh #mbhmedispatemerloh
GO GLOWING PROMOTION❗️❗️ . sesiapa yang tak dapat kan lagi promotion ni.. cepat-cepat dapatkan . kita nak bagi free gift❗️ lagi tu tauu!! harga ? RM 299❗️ RM 299❗️ RM 299❗️ . jadi tunggu apa lagi? jomm dapatkan seger! jom booking whatapps isya ye 0182999043 0182999043 0182999043 #aesthetician  #skincareproducts  #chemicalpeel  #skin  #love  #treatment  #aesthetic  #acnescars  #face  #facemask  #spalife  #spagirls  #massage  #massagetherapy  #healthyskin  #claymask  #mbhmedispa  #temerloh  #product  #spa  #spatemerloh  #orangtemerloh  #pahang  #skin  #bubblemask  #magneticmask  #beutiful  #mbh  #mbhmedispatemerloh 
RAHSIA KEJELITAAN KULIT ANDA🌸🌸
.
sape-sape yang tak tau lagi nak buat rawatan kat mana yang terbaik untuk kulit? meh datang ke MBH MEDISPA TEMERLOH untuk dapat kan treatment yang boleh mengembalikan kejelitaan kulit anda..
.
pissttt ingt promosi kita masih berlangsung tau hehe
#promotion #cantik #glowing #estetik #authentic #remaja #kecantikankulit #temerloh #koiaokrodong #mbh #mbhmedispatemerloh
HAPPY SATURDAY GUYS!!
.
sabtu ni nak santai2 rehat kat rumah kan? abang-abang, kakak-kakak nak manja kan diri? 
moh datang ke mbh medispa temerloh wehh. .
aokme dari tak de mende buat kat rumoh te meh lah datang manja kan diri ye
#saturdaymorning #funday #holiday #terbaik #viral #mbh #mbhmedispatemerloh #koiaok #temerloh #rodongaok
SALAM JUMAAT🌸🌸
.
semoga hari anda diberkati dan berjalan lebih baik dari hari semalam.

#salamjumaat #morning #positif #viral #meletop #mbhmedispatemerloh #kecantikan
LAST CALL❗️❗️❗️❗️❗️ cepat cepat hari nk last wehhhh jangan lepaskan peluang keemasan! boleh whatapps isya ye 🌸0182999043🌸
🌸0182999043🌸
 #mbh #mbhmedispatemerloh #cantik #menawandunia #meletop #jeragat #parut
haii sayang semua.
.
korang pernah pakai mask yang paling best dan lah best wangi pulak tu. jom dapat kan PINK CLAY MASK confirm jatuh hati
#maskterbaik #cantik #parut #jeragat #jerawat #mbh #mbhmedispatemerloh
moh datang ke MBH MEDISPA TEMERLOH weh cuti-cuti ni manje kan diri.
#cuti #viral #ketenangan #cantik #cunhabis #mbh #mbhmedispatemerloh
dah dapatkan set dermacare??? .
kalau belum baik cepat nanti habis stock kak isya tak tau ye . sebab barang tengah laku keras ni hehe
.
nak book dulu? boleh whatapps kak isya ye
📲0182999043
📲0182999043
📲0182999043
#mbh #mbhmedispatemerloh #viral #cantik #meletop #skincareroutine #terbaik
Haaah....dah letih kemas... nah lanje video sikit... hehe
.
.
FOLLOW US
@mbhmedispa.kuantan
.
.
MBH MEDISPA KUANTAN, 
JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060
.
.
🔔 Whatsapp @ call : 01160542235
Website : www.mbhmedispa.com
Insta : mbhmedispa_kuantan
PAGES: Mbh medispa - Kuantan
Emel : mbhkuantan@gmail.com
.
.
🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 .
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #
Haaah....dah letih kemas... nah lanje video sikit... hehe . . FOLLOW US @mbhmedispa.kuantan . . MBH MEDISPA KUANTAN, JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060 . . 🔔 Whatsapp @ call : 01160542235 Website : www.mbhmedispa.com Insta : mbhmedispa_kuantan PAGES: Mbh medispa - Kuantan Emel : mbhkuantan@gmail.com . . 🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 . . #mbhmedispa  #mbhmedispatemerloh  #merdeka  #hafizhamidun  #merdekasale  #seagames2017  #100meter  #jerawat  #jeragat  #aliffaziz  #laraalana  #
[ESOK ESOK!] 24 FEBRUARI 2018, KE GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN NI WEHH!!
9 KEJUTAN DI OPENING YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK
=============
.
.
1) MBH CINDERELLA FACIAL RM53.00 /per person! (Harga Asal Rm106)
.
2) CINDERELLA FACIAL BUY 4 FREE 1 - BAWAK DTG 3 ORANG RAKAN , ADIK BERADIK AUTOMATIK DAPAT FREE 1 LAGI CINDERELLA FACIAL. OMG
.
3) DISKAUN SEHINGGA 90% UNTUK SEMUA RAWATAN < LIMITED
.
4) BUAT SKIN ANALYSIS DAN KONSULTASI KULIT SECARA PERCUMA
.
5) REDEEM GOODIES EXCLUSIVE KHAS DARI MBH MEDISPA .
6) SEMUA PRODUK MBH DERMACARE DISKAUN 10%
.
7) MAKAN FREE
.
8) CABUTAN BERTUAH - TAJAAN FACIAL EXCLUSIVE DARI MBH MEDISPA UNTUK 10 ORG BERTUAH BERNILAI ALMOST 5K!
.
9). DEMO TUTORIAL MAKE-UP DARI MBH COSMETICS
.
.
==========
UIHH, CAMBEST JE DENGOR BUNYINYE..BILE NI OPENING NI?
==========
.
WAJIB BACA! 
GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN
.
TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU)
MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG
TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur,
26060 Kuantan, Pahang
No tel : 0182999043
.
[AMARAN] - IANYA LIMITED DARI 9.00 PAGI- 5 PTG, SABTU SHJ. SLPS JAM 6, OFFER BERAKHIR, DAN PROMO DTAMATKAN SAMA SKLI...TAKKAN DIJUAL PD HRGA DISKAUN DAH..JGN CUBA2 MERAYU TAU, KALAU DAH TAMAT...I'M SERIUS..
.
.
"OK KAK MELL...JAM 6 PAGI DAH SAMPAI DPN KEDAI MBH MEDISPA KUANTAN”.
.
.
Hehehe..xkan mcm tu skli.. Nak tggu boleh, tp solat subuh dlu..Jgn rebut2..Beratur elok2 tau..
.
.
REMINDER!!!
.
.
NANTIKAN DI MBH MEDISPA KUANTAN.. MOH RODONG2 SUME!!
.
.
9 PAGI, SABTU, 24 FEBRUARI 2018
.
.
AWOKME CONFIRM KAN HADIR?
--> JIKA 'YA' SILA KOMEN " hadir opening MBH !”
.
.
PS - Yg DAH komen, tengok PM jap, ada kasi HADIAH MISTERI :-) YG XKOMEN, XDPT, XMBOH KAWAN :-)
.
.
FOLLOW US
@mbhmedispa.kuantan
.
.
MBH MEDISPA KUANTAN, 
JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060
.
.
🔔 Whatsapp @ call : 01160542235
Website : www.mbhmedispa.com
Insta : mbhmedispa_kuantan
PAGES: Mbh medispa - Kuantan
Emel : mbhkuantan@gmail.com
.
.
🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 .
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme
[ESOK ESOK!] 24 FEBRUARI 2018, KE GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN NI WEHH!! 9 KEJUTAN DI OPENING YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK ============= . . 1) MBH CINDERELLA FACIAL RM53.00 /per person! (Harga Asal Rm106) . 2) CINDERELLA FACIAL BUY 4 FREE 1 - BAWAK DTG 3 ORANG RAKAN , ADIK BERADIK AUTOMATIK DAPAT FREE 1 LAGI CINDERELLA FACIAL. OMG . 3) DISKAUN SEHINGGA 90% UNTUK SEMUA RAWATAN < LIMITED . 4) BUAT SKIN ANALYSIS DAN KONSULTASI KULIT SECARA PERCUMA . 5) REDEEM GOODIES EXCLUSIVE KHAS DARI MBH MEDISPA . 6) SEMUA PRODUK MBH DERMACARE DISKAUN 10% . 7) MAKAN FREE . 8) CABUTAN BERTUAH - TAJAAN FACIAL EXCLUSIVE DARI MBH MEDISPA UNTUK 10 ORG BERTUAH BERNILAI ALMOST 5K! . 9). DEMO TUTORIAL MAKE-UP DARI MBH COSMETICS . . ========== UIHH, CAMBEST JE DENGOR BUNYINYE..BILE NI OPENING NI? ========== . WAJIB BACA! GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN . TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU) MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur, 26060 Kuantan, Pahang No tel : 0182999043 . [AMARAN] - IANYA LIMITED DARI 9.00 PAGI- 5 PTG, SABTU SHJ. SLPS JAM 6, OFFER BERAKHIR, DAN PROMO DTAMATKAN SAMA SKLI...TAKKAN DIJUAL PD HRGA DISKAUN DAH..JGN CUBA2 MERAYU TAU, KALAU DAH TAMAT...I'M SERIUS.. . . "OK KAK MELL...JAM 6 PAGI DAH SAMPAI DPN KEDAI MBH MEDISPA KUANTAN”. . . Hehehe..xkan mcm tu skli.. Nak tggu boleh, tp solat subuh dlu..Jgn rebut2..Beratur elok2 tau.. . . REMINDER!!! . . NANTIKAN DI MBH MEDISPA KUANTAN.. MOH RODONG2 SUME!! . . 9 PAGI, SABTU, 24 FEBRUARI 2018 . . AWOKME CONFIRM KAN HADIR? --> JIKA 'YA' SILA KOMEN " hadir opening MBH !” . . PS - Yg DAH komen, tengok PM jap, ada kasi HADIAH MISTERI :-) YG XKOMEN, XDPT, XMBOH KAWAN :-) . . FOLLOW US @mbhmedispa.kuantan . . MBH MEDISPA KUANTAN, JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060 . . 🔔 Whatsapp @ call : 01160542235 Website : www.mbhmedispa.com Insta : mbhmedispa_kuantan PAGES: Mbh medispa - Kuantan Emel : mbhkuantan@gmail.com . . 🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 . . #mbhmedispa  #mbhmedispatemerloh  #merdeka  #hafizhamidun  #merdekasale  #seagames2017  #100meter  #jerawat  #jeragat  #aliffaziz  #laraalana  #princemateen  #spa  #dermapen  #parut  #kurus  #cantik  #dsv  #iamme 
Kiteorg dah sampai kat kuantan dah... tasabaaarrnyeee nak jumpa uguys... cer cari mana kak mel?? Hehehe
.
.
FOLLOW US
@mbhmedispa.kuantan
.
.
MBH MEDISPA KUANTAN, 
JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060
.
.
🔔 Whatsapp @ call : 01160542235
Website : www.mbhmedispa.com
Insta : mbhmedispa_kuantan
PAGES: Mbh medispa - Kuantan
Emel : mbhkuantan@gmail.com
.
.
🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 .
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #
Kiteorg dah sampai kat kuantan dah... tasabaaarrnyeee nak jumpa uguys... cer cari mana kak mel?? Hehehe . . FOLLOW US @mbhmedispa.kuantan . . MBH MEDISPA KUANTAN, JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060 . . 🔔 Whatsapp @ call : 01160542235 Website : www.mbhmedispa.com Insta : mbhmedispa_kuantan PAGES: Mbh medispa - Kuantan Emel : mbhkuantan@gmail.com . . 🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 . . #mbhmedispa  #mbhmedispatemerloh  #merdeka  #hafizhamidun  #merdekasale  #seagames2017  #100meter  #jerawat  #jeragat  #aliffaziz  #laraalana  #
[ESOK ESOK!] 24 FEBRUARI 2018, KE GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN NI WEHH!!
9 KEJUTAN DI OPENING YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK
=============
.
.
1) MBH CINDERELLA FACIAL RM53.00 /per person! (Harga Asal Rm106)
.
2) CINDERELLA FACIAL BUY 4 FREE 1 - BAWAK DTG 3 ORANG RAKAN , ADIK BERADIK AUTOMATIK DAPAT FREE 1 LAGI CINDERELLA FACIAL. OMG
.
3) DISKAUN SEHINGGA 90% UNTUK SEMUA RAWATAN < LIMITED
.
4) BUAT SKIN ANALYSIS DAN KONSULTASI KULIT SECARA PERCUMA
.
5) REDEEM GOODIES EXCLUSIVE KHAS DARI MBH MEDISPA .
6) SEMUA PRODUK MBH DERMACARE DISKAUN 10%
.
7) MAKAN FREE
.
8) CABUTAN BERTUAH - TAJAAN FACIAL EXCLUSIVE DARI MBH MEDISPA UNTUK 10 ORG BERTUAH BERNILAI ALMOST 5K!
.
9). DEMO TUTORIAL MAKE-UP DARI MBH COSMETICS
.
.
==========
UIHH, CAMBEST JE DENGOR BUNYINYE..BILE NI OPENING NI?
==========
.
WAJIB BACA! 
GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN
.
TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU)
MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG
TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur,
26060 Kuantan, Pahang
No tel : 0182999043
.
[AMARAN] - IANYA LIMITED DARI 9.00 PAGI- 5 PTG, SABTU SHJ. SLPS JAM 6, OFFER BERAKHIR, DAN PROMO DTAMATKAN SAMA SKLI...TAKKAN DIJUAL PD HRGA DISKAUN DAH..JGN CUBA2 MERAYU TAU, KALAU DAH TAMAT...I'M SERIUS..
.
.
"OK KAK MELL...JAM 6 PAGI DAH SAMPAI DPN KEDAI MBH MEDISPA KUANTAN”.
.
.
Hehehe..xkan mcm tu skli.. Nak tggu boleh, tp solat subuh dlu..Jgn rebut2..Beratur elok2 tau..
.
.
REMINDER!!!
.
.
NANTIKAN DI MBH MEDISPA KUANTAN.. MOH RODONG2 SUME!!
.
.
9 PAGI, SABTU, 24 FEBRUARI 2018
.
.
AWOKME CONFIRM KAN HADIR?
--> JIKA 'YA' SILA KOMEN " hadir opening MBH !”
.
.
PS - Yg DAH komen, tengok PM jap, ada kasi HADIAH MISTERI :-) YG XKOMEN, XDPT, XMBOH KAWAN :-)
.
.
FOLLOW US
@mbhmedispa.kuantan
.
.
MBH MEDISPA KUANTAN, 
JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060
.
.
🔔 Whatsapp @ call : 01160542235
Website : www.mbhmedispa.com
Insta : mbhmedispa_kuantan
PAGES: Mbh medispa - Kuantan
Emel : mbhkuantan@gmail.com
.
.
🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 .
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme
[ESOK ESOK!] 24 FEBRUARI 2018, KE GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN NI WEHH!! 9 KEJUTAN DI OPENING YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK ============= . . 1) MBH CINDERELLA FACIAL RM53.00 /per person! (Harga Asal Rm106) . 2) CINDERELLA FACIAL BUY 4 FREE 1 - BAWAK DTG 3 ORANG RAKAN , ADIK BERADIK AUTOMATIK DAPAT FREE 1 LAGI CINDERELLA FACIAL. OMG . 3) DISKAUN SEHINGGA 90% UNTUK SEMUA RAWATAN < LIMITED . 4) BUAT SKIN ANALYSIS DAN KONSULTASI KULIT SECARA PERCUMA . 5) REDEEM GOODIES EXCLUSIVE KHAS DARI MBH MEDISPA . 6) SEMUA PRODUK MBH DERMACARE DISKAUN 10% . 7) MAKAN FREE . 8) CABUTAN BERTUAH - TAJAAN FACIAL EXCLUSIVE DARI MBH MEDISPA UNTUK 10 ORG BERTUAH BERNILAI ALMOST 5K! . 9). DEMO TUTORIAL MAKE-UP DARI MBH COSMETICS . . ========== UIHH, CAMBEST JE DENGOR BUNYINYE..BILE NI OPENING NI? ========== . WAJIB BACA! GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN . TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU) MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur, 26060 Kuantan, Pahang No tel : 0182999043 . [AMARAN] - IANYA LIMITED DARI 9.00 PAGI- 5 PTG, SABTU SHJ. SLPS JAM 6, OFFER BERAKHIR, DAN PROMO DTAMATKAN SAMA SKLI...TAKKAN DIJUAL PD HRGA DISKAUN DAH..JGN CUBA2 MERAYU TAU, KALAU DAH TAMAT...I'M SERIUS.. . . "OK KAK MELL...JAM 6 PAGI DAH SAMPAI DPN KEDAI MBH MEDISPA KUANTAN”. . . Hehehe..xkan mcm tu skli.. Nak tggu boleh, tp solat subuh dlu..Jgn rebut2..Beratur elok2 tau.. . . REMINDER!!! . . NANTIKAN DI MBH MEDISPA KUANTAN.. MOH RODONG2 SUME!! . . 9 PAGI, SABTU, 24 FEBRUARI 2018 . . AWOKME CONFIRM KAN HADIR? --> JIKA 'YA' SILA KOMEN " hadir opening MBH !” . . PS - Yg DAH komen, tengok PM jap, ada kasi HADIAH MISTERI :-) YG XKOMEN, XDPT, XMBOH KAWAN :-) . . FOLLOW US @mbhmedispa.kuantan . . MBH MEDISPA KUANTAN, JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060 . . 🔔 Whatsapp @ call : 01160542235 Website : www.mbhmedispa.com Insta : mbhmedispa_kuantan PAGES: Mbh medispa - Kuantan Emel : mbhkuantan@gmail.com . . 🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 . . #mbhmedispa  #mbhmedispatemerloh  #merdeka  #hafizhamidun  #merdekasale  #seagames2017  #100meter  #jerawat  #jeragat  #aliffaziz  #laraalana  #princemateen  #spa  #dermapen  #parut  #kurus  #cantik  #dsv  #iamme 
[ESOK ESOK!] 24 FEBRUARI 2018, KE GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN NI WEHH!!
9 KEJUTAN DI OPENING YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK
=============
.
.
1) MBH CINDERELLA FACIAL RM53.00 /per person! (Harga Asal Rm106)
.
2) CINDERELLA FACIAL BUY 4 FREE 1 - BAWAK DTG 3 ORANG RAKAN , ADIK BERADIK AUTOMATIK DAPAT FREE 1 LAGI CINDERELLA FACIAL. OMG
.
3) DISKAUN SEHINGGA 90% UNTUK SEMUA RAWATAN < LIMITED
.
4) BUAT SKIN ANALYSIS DAN KONSULTASI KULIT SECARA PERCUMA
.
5) REDEEM GOODIES EXCLUSIVE KHAS DARI MBH MEDISPA .
6) SEMUA PRODUK MBH DERMACARE DISKAUN 10%
.
7) MAKAN FREE
.
8) CABUTAN BERTUAH - TAJAAN FACIAL EXCLUSIVE DARI MBH MEDISPA UNTUK 10 ORG BERTUAH BERNILAI ALMOST 5K!
.
9). DEMO TUTORIAL MAKE-UP DARI MBH COSMETICS
.
.
==========
UIHH, CAMBEST JE DENGOR BUNYINYE..BILE NI OPENING NI?
==========
.
WAJIB BACA! 
GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN
.
TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU)
MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG
TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur,
26060 Kuantan, Pahang
No tel : 0182999043
.
[AMARAN] - IANYA LIMITED DARI 9.00 PAGI- 5 PTG, SABTU SHJ. SLPS JAM 6, OFFER BERAKHIR, DAN PROMO DTAMATKAN SAMA SKLI...TAKKAN DIJUAL PD HRGA DISKAUN DAH..JGN CUBA2 MERAYU TAU, KALAU DAH TAMAT...I'M SERIUS..
.
.
"OK KAK MELL...JAM 6 PAGI DAH SAMPAI DPN KEDAI MBH MEDISPA KUANTAN”.
.
.
Hehehe..xkan mcm tu skli.. Nak tggu boleh, tp solat subuh dlu..Jgn rebut2..Beratur elok2 tau..
.
.
REMINDER!!!
.
.
NANTIKAN DI MBH MEDISPA KUANTAN.. MOH RODONG2 SUME!!
.
.
9 PAGI, SABTU, 24 FEBRUARI 2018
.
.
AWOKME CONFIRM KAN HADIR?
--> JIKA 'YA' SILA KOMEN " hadir opening MBH !”
.
.
PS - Yg DAH komen, tengok PM jap, ada kasi HADIAH MISTERI :-) YG XKOMEN, XDPT, XMBOH KAWAN :-)
.
.
FOLLOW US
@mbhmedispa.kuantan
.
.
MBH MEDISPA KUANTAN, 
JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060
.
.
🔔 Whatsapp @ call : 01160542235
Website : www.mbhmedispa.com
Insta : mbhmedispa_kuantan
PAGES: Mbh medispa - Kuantan
Emel : mbhkuantan@gmail.com
.
.
🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 .
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme
[ESOK ESOK!] 24 FEBRUARI 2018, KE GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN NI WEHH!! 9 KEJUTAN DI OPENING YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK ============= . . 1) MBH CINDERELLA FACIAL RM53.00 /per person! (Harga Asal Rm106) . 2) CINDERELLA FACIAL BUY 4 FREE 1 - BAWAK DTG 3 ORANG RAKAN , ADIK BERADIK AUTOMATIK DAPAT FREE 1 LAGI CINDERELLA FACIAL. OMG . 3) DISKAUN SEHINGGA 90% UNTUK SEMUA RAWATAN < LIMITED . 4) BUAT SKIN ANALYSIS DAN KONSULTASI KULIT SECARA PERCUMA . 5) REDEEM GOODIES EXCLUSIVE KHAS DARI MBH MEDISPA . 6) SEMUA PRODUK MBH DERMACARE DISKAUN 10% . 7) MAKAN FREE . 8) CABUTAN BERTUAH - TAJAAN FACIAL EXCLUSIVE DARI MBH MEDISPA UNTUK 10 ORG BERTUAH BERNILAI ALMOST 5K! . 9). DEMO TUTORIAL MAKE-UP DARI MBH COSMETICS . . ========== UIHH, CAMBEST JE DENGOR BUNYINYE..BILE NI OPENING NI? ========== . WAJIB BACA! GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN . TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU) MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur, 26060 Kuantan, Pahang No tel : 0182999043 . [AMARAN] - IANYA LIMITED DARI 9.00 PAGI- 5 PTG, SABTU SHJ. SLPS JAM 6, OFFER BERAKHIR, DAN PROMO DTAMATKAN SAMA SKLI...TAKKAN DIJUAL PD HRGA DISKAUN DAH..JGN CUBA2 MERAYU TAU, KALAU DAH TAMAT...I'M SERIUS.. . . "OK KAK MELL...JAM 6 PAGI DAH SAMPAI DPN KEDAI MBH MEDISPA KUANTAN”. . . Hehehe..xkan mcm tu skli.. Nak tggu boleh, tp solat subuh dlu..Jgn rebut2..Beratur elok2 tau.. . . REMINDER!!! . . NANTIKAN DI MBH MEDISPA KUANTAN.. MOH RODONG2 SUME!! . . 9 PAGI, SABTU, 24 FEBRUARI 2018 . . AWOKME CONFIRM KAN HADIR? --> JIKA 'YA' SILA KOMEN " hadir opening MBH !” . . PS - Yg DAH komen, tengok PM jap, ada kasi HADIAH MISTERI :-) YG XKOMEN, XDPT, XMBOH KAWAN :-) . . FOLLOW US @mbhmedispa.kuantan . . MBH MEDISPA KUANTAN, JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060 . . 🔔 Whatsapp @ call : 01160542235 Website : www.mbhmedispa.com Insta : mbhmedispa_kuantan PAGES: Mbh medispa - Kuantan Emel : mbhkuantan@gmail.com . . 🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 . . #mbhmedispa  #mbhmedispatemerloh  #merdeka  #hafizhamidun  #merdekasale  #seagames2017  #100meter  #jerawat  #jeragat  #aliffaziz  #laraalana  #princemateen  #spa  #dermapen  #parut  #kurus  #cantik  #dsv  #iamme 
[ESOK ESOK!] 24 FEBRUARI 2018, KE GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN NI WEHH!!
9 KEJUTAN DI OPENING YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK
=============
.
.
1) MBH CINDERELLA FACIAL RM53.00 /per person! (Harga Asal Rm106)
.
2) CINDERELLA FACIAL BUY 4 FREE 1 - BAWAK DTG 3 ORANG RAKAN , ADIK BERADIK AUTOMATIK DAPAT FREE 1 LAGI CINDERELLA FACIAL. OMG
.
3) DISKAUN SEHINGGA 90% UNTUK SEMUA RAWATAN < LIMITED
.
4) BUAT SKIN ANALYSIS DAN KONSULTASI KULIT SECARA PERCUMA
.
5) REDEEM GOODIES EXCLUSIVE KHAS DARI MBH MEDISPA .
6) SEMUA PRODUK MBH DERMACARE DISKAUN 10%
.
7) MAKAN FREE
.
8) CABUTAN BERTUAH - TAJAAN FACIAL EXCLUSIVE DARI MBH MEDISPA UNTUK 10 ORG BERTUAH BERNILAI ALMOST 5K!
.
9). DEMO TUTORIAL MAKE-UP DARI MBH COSMETICS
.
.
==========
UIHH, CAMBEST JE DENGOR BUNYINYE..BILE NI OPENING NI?
==========
.
WAJIB BACA! 
GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN
.
TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU)
MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG
TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur,
26060 Kuantan, Pahang
No tel : 0182999043
.
[AMARAN] - IANYA LIMITED DARI 9.00 PAGI- 5 PTG, SABTU SHJ. SLPS JAM 6, OFFER BERAKHIR, DAN PROMO DTAMATKAN SAMA SKLI...TAKKAN DIJUAL PD HRGA DISKAUN DAH..JGN CUBA2 MERAYU TAU, KALAU DAH TAMAT...I'M SERIUS..
.
.
"OK KAK MELL...JAM 6 PAGI DAH SAMPAI DPN KEDAI MBH MEDISPA KUANTAN”.
.
.
Hehehe..xkan mcm tu skli.. Nak tggu boleh, tp solat subuh dlu..Jgn rebut2..Beratur elok2 tau..
.
.
REMINDER!!!
.
.
NANTIKAN DI MBH MEDISPA KUANTAN.. MOH RODONG2 SUME!!
.
.
9 PAGI, SABTU, 24 FEBRUARI 2018
.
.
AWOKME CONFIRM KAN HADIR?
--> JIKA 'YA' SILA KOMEN " hadir opening MBH !”
.
.
PS - Yg DAH komen, tengok PM jap, ada kasi HADIAH MISTERI :-) YG XKOMEN, XDPT, XMBOH KAWAN :-)
.
.
FOLLOW US
@mbhmedispa.kuantan
.
.
MBH MEDISPA KUANTAN, 
JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060
.
.
🔔 Whatsapp @ call : 01160542235
Website : www.mbhmedispa.com
Insta : mbhmedispa_kuantan
PAGES: Mbh medispa - Kuantan
Emel : mbhkuantan@gmail.com
.
.
🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 .
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme
[ESOK ESOK!] 24 FEBRUARI 2018, KE GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN NI WEHH!! 9 KEJUTAN DI OPENING YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK ============= . . 1) MBH CINDERELLA FACIAL RM53.00 /per person! (Harga Asal Rm106) . 2) CINDERELLA FACIAL BUY 4 FREE 1 - BAWAK DTG 3 ORANG RAKAN , ADIK BERADIK AUTOMATIK DAPAT FREE 1 LAGI CINDERELLA FACIAL. OMG . 3) DISKAUN SEHINGGA 90% UNTUK SEMUA RAWATAN < LIMITED . 4) BUAT SKIN ANALYSIS DAN KONSULTASI KULIT SECARA PERCUMA . 5) REDEEM GOODIES EXCLUSIVE KHAS DARI MBH MEDISPA . 6) SEMUA PRODUK MBH DERMACARE DISKAUN 10% . 7) MAKAN FREE . 8) CABUTAN BERTUAH - TAJAAN FACIAL EXCLUSIVE DARI MBH MEDISPA UNTUK 10 ORG BERTUAH BERNILAI ALMOST 5K! . 9). DEMO TUTORIAL MAKE-UP DARI MBH COSMETICS . . ========== UIHH, CAMBEST JE DENGOR BUNYINYE..BILE NI OPENING NI? ========== . WAJIB BACA! GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN . TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU) MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur, 26060 Kuantan, Pahang No tel : 0182999043 . [AMARAN] - IANYA LIMITED DARI 9.00 PAGI- 5 PTG, SABTU SHJ. SLPS JAM 6, OFFER BERAKHIR, DAN PROMO DTAMATKAN SAMA SKLI...TAKKAN DIJUAL PD HRGA DISKAUN DAH..JGN CUBA2 MERAYU TAU, KALAU DAH TAMAT...I'M SERIUS.. . . "OK KAK MELL...JAM 6 PAGI DAH SAMPAI DPN KEDAI MBH MEDISPA KUANTAN”. . . Hehehe..xkan mcm tu skli.. Nak tggu boleh, tp solat subuh dlu..Jgn rebut2..Beratur elok2 tau.. . . REMINDER!!! . . NANTIKAN DI MBH MEDISPA KUANTAN.. MOH RODONG2 SUME!! . . 9 PAGI, SABTU, 24 FEBRUARI 2018 . . AWOKME CONFIRM KAN HADIR? --> JIKA 'YA' SILA KOMEN " hadir opening MBH !” . . PS - Yg DAH komen, tengok PM jap, ada kasi HADIAH MISTERI :-) YG XKOMEN, XDPT, XMBOH KAWAN :-) . . FOLLOW US @mbhmedispa.kuantan . . MBH MEDISPA KUANTAN, JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060 . . 🔔 Whatsapp @ call : 01160542235 Website : www.mbhmedispa.com Insta : mbhmedispa_kuantan PAGES: Mbh medispa - Kuantan Emel : mbhkuantan@gmail.com . . 🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 . . #mbhmedispa  #mbhmedispatemerloh  #merdeka  #hafizhamidun  #merdekasale  #seagames2017  #100meter  #jerawat  #jeragat  #aliffaziz  #laraalana  #princemateen  #spa  #dermapen  #parut  #kurus  #cantik  #dsv  #iamme 
[ESOK ESOK!] 24 FEBRUARI 2018, KE GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN NI WEHH!!
9 KEJUTAN DI OPENING YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK
=============
.
.
1) MBH CINDERELLA FACIAL RM53.00 /per person! (Harga Asal Rm106)
.
2) CINDERELLA FACIAL BUY 4 FREE 1 - BAWAK DTG 3 ORANG RAKAN , ADIK BERADIK AUTOMATIK DAPAT FREE 1 LAGI CINDERELLA FACIAL. OMG
.
3) DISKAUN SEHINGGA 90% UNTUK SEMUA RAWATAN < LIMITED
.
4) BUAT SKIN ANALYSIS DAN KONSULTASI KULIT SECARA PERCUMA
.
5) REDEEM GOODIES EXCLUSIVE KHAS DARI MBH MEDISPA .
6) SEMUA PRODUK MBH DERMACARE DISKAUN 10%
.
7) MAKAN FREE
.
8) CABUTAN BERTUAH - TAJAAN FACIAL EXCLUSIVE DARI MBH MEDISPA UNTUK 10 ORG BERTUAH BERNILAI ALMOST 5K!
.
9). DEMO TUTORIAL MAKE-UP DARI MBH COSMETICS
.
.
==========
UIHH, CAMBEST JE DENGOR BUNYINYE..BILE NI OPENING NI?
==========
.
WAJIB BACA! 
GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN
.
TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU)
MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG
TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur,
26060 Kuantan, Pahang
No tel : 0182999043
.
[AMARAN] - IANYA LIMITED DARI 9.00 PAGI- 5 PTG, SABTU SHJ. SLPS JAM 6, OFFER BERAKHIR, DAN PROMO DTAMATKAN SAMA SKLI...TAKKAN DIJUAL PD HRGA DISKAUN DAH..JGN CUBA2 MERAYU TAU, KALAU DAH TAMAT...I'M SERIUS..
.
.
"OK KAK MELL...JAM 6 PAGI DAH SAMPAI DPN KEDAI MBH MEDISPA KUANTAN”.
.
.
Hehehe..xkan mcm tu skli.. Nak tggu boleh, tp solat subuh dlu..Jgn rebut2..Beratur elok2 tau..
.
.
REMINDER!!!
.
.
NANTIKAN DI MBH MEDISPA KUANTAN.. MOH RODONG2 SUME!!
.
.
9 PAGI, SABTU, 24 FEBRUARI 2018
.
.
AWOKME CONFIRM KAN HADIR?
--> JIKA 'YA' SILA KOMEN " hadir opening MBH !”
.
.
PS - Yg DAH komen, tengok PM jap, ada kasi HADIAH MISTERI :-) YG XKOMEN, XDPT, XMBOH KAWAN :-)
.
.
FOLLOW US
@mbhmedispa.kuantan
.
.
MBH MEDISPA KUANTAN, 
JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060
.
.
🔔 Whatsapp @ call : 01160542235
Website : www.mbhmedispa.com
Insta : mbhmedispa_kuantan
PAGES: Mbh medispa - Kuantan
Emel : mbhkuantan@gmail.com
.
.
🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 .
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme
[ESOK ESOK!] 24 FEBRUARI 2018, KE GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN NI WEHH!! 9 KEJUTAN DI OPENING YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK ============= . . 1) MBH CINDERELLA FACIAL RM53.00 /per person! (Harga Asal Rm106) . 2) CINDERELLA FACIAL BUY 4 FREE 1 - BAWAK DTG 3 ORANG RAKAN , ADIK BERADIK AUTOMATIK DAPAT FREE 1 LAGI CINDERELLA FACIAL. OMG . 3) DISKAUN SEHINGGA 90% UNTUK SEMUA RAWATAN < LIMITED . 4) BUAT SKIN ANALYSIS DAN KONSULTASI KULIT SECARA PERCUMA . 5) REDEEM GOODIES EXCLUSIVE KHAS DARI MBH MEDISPA . 6) SEMUA PRODUK MBH DERMACARE DISKAUN 10% . 7) MAKAN FREE . 8) CABUTAN BERTUAH - TAJAAN FACIAL EXCLUSIVE DARI MBH MEDISPA UNTUK 10 ORG BERTUAH BERNILAI ALMOST 5K! . 9). DEMO TUTORIAL MAKE-UP DARI MBH COSMETICS . . ========== UIHH, CAMBEST JE DENGOR BUNYINYE..BILE NI OPENING NI? ========== . WAJIB BACA! GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN . TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU) MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur, 26060 Kuantan, Pahang No tel : 0182999043 . [AMARAN] - IANYA LIMITED DARI 9.00 PAGI- 5 PTG, SABTU SHJ. SLPS JAM 6, OFFER BERAKHIR, DAN PROMO DTAMATKAN SAMA SKLI...TAKKAN DIJUAL PD HRGA DISKAUN DAH..JGN CUBA2 MERAYU TAU, KALAU DAH TAMAT...I'M SERIUS.. . . "OK KAK MELL...JAM 6 PAGI DAH SAMPAI DPN KEDAI MBH MEDISPA KUANTAN”. . . Hehehe..xkan mcm tu skli.. Nak tggu boleh, tp solat subuh dlu..Jgn rebut2..Beratur elok2 tau.. . . REMINDER!!! . . NANTIKAN DI MBH MEDISPA KUANTAN.. MOH RODONG2 SUME!! . . 9 PAGI, SABTU, 24 FEBRUARI 2018 . . AWOKME CONFIRM KAN HADIR? --> JIKA 'YA' SILA KOMEN " hadir opening MBH !” . . PS - Yg DAH komen, tengok PM jap, ada kasi HADIAH MISTERI :-) YG XKOMEN, XDPT, XMBOH KAWAN :-) . . FOLLOW US @mbhmedispa.kuantan . . MBH MEDISPA KUANTAN, JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060 . . 🔔 Whatsapp @ call : 01160542235 Website : www.mbhmedispa.com Insta : mbhmedispa_kuantan PAGES: Mbh medispa - Kuantan Emel : mbhkuantan@gmail.com . . 🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 . . #mbhmedispa  #mbhmedispatemerloh  #merdeka  #hafizhamidun  #merdekasale  #seagames2017  #100meter  #jerawat  #jeragat  #aliffaziz  #laraalana  #princemateen  #spa  #dermapen  #parut  #kurus  #cantik  #dsv  #iamme 
[ESOK ESOK!] 24 FEBRUARI 2018, KE GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN NI WEHH!!
9 KEJUTAN DI OPENING YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK
=============
.
.
1) MBH CINDERELLA FACIAL RM53.00 /per person! (Harga Asal Rm106)
.
2) CINDERELLA FACIAL BUY 4 FREE 1 - BAWAK DTG 3 ORANG RAKAN , ADIK BERADIK AUTOMATIK DAPAT FREE 1 LAGI CINDERELLA FACIAL. OMG
.
3) DISKAUN SEHINGGA 90% UNTUK SEMUA RAWATAN < LIMITED
.
4) BUAT SKIN ANALYSIS DAN KONSULTASI KULIT SECARA PERCUMA
.
5) REDEEM GOODIES EXCLUSIVE KHAS DARI MBH MEDISPA .
6) SEMUA PRODUK MBH DERMACARE DISKAUN 10%
.
7) MAKAN FREE
.
8) CABUTAN BERTUAH - TAJAAN FACIAL EXCLUSIVE DARI MBH MEDISPA UNTUK 10 ORG BERTUAH BERNILAI ALMOST 5K!
.
9). DEMO TUTORIAL MAKE-UP DARI MBH COSMETICS
.
.
==========
UIHH, CAMBEST JE DENGOR BUNYINYE..BILE NI OPENING NI?
==========
.
WAJIB BACA! 
GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN
.
TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU)
MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG
TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur,
26060 Kuantan, Pahang
No tel : 0182999043
.
[AMARAN] - IANYA LIMITED DARI 9.00 PAGI- 5 PTG, SABTU SHJ. SLPS JAM 6, OFFER BERAKHIR, DAN PROMO DTAMATKAN SAMA SKLI...TAKKAN DIJUAL PD HRGA DISKAUN DAH..JGN CUBA2 MERAYU TAU, KALAU DAH TAMAT...I'M SERIUS..
.
.
"OK KAK MELL...JAM 6 PAGI DAH SAMPAI DPN KEDAI MBH MEDISPA KUANTAN”.
.
.
Hehehe..xkan mcm tu skli.. Nak tggu boleh, tp solat subuh dlu..Jgn rebut2..Beratur elok2 tau..
.
.
REMINDER!!!
.
.
NANTIKAN DI MBH MEDISPA KUANTAN.. MOH RODONG2 SUME!!
.
.
9 PAGI, SABTU, 24 FEBRUARI 2018
.
.
AWOKME CONFIRM KAN HADIR?
--> JIKA 'YA' SILA KOMEN " hadir opening MBH !”
.
.
PS - Yg DAH komen, tengok PM jap, ada kasi HADIAH MISTERI :-) YG XKOMEN, XDPT, XMBOH KAWAN :-)
.
.
FOLLOW US
@mbhmedispa.kuantan
.
.
MBH MEDISPA KUANTAN, 
JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060
.
.
🔔 Whatsapp @ call : 01160542235
Website : www.mbhmedispa.com
Insta : mbhmedispa_kuantan
PAGES: Mbh medispa - Kuantan
Emel : mbhkuantan@gmail.com
.
.
🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 .
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme
[ESOK ESOK!] 24 FEBRUARI 2018, KE GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN NI WEHH!! 9 KEJUTAN DI OPENING YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK ============= . . 1) MBH CINDERELLA FACIAL RM53.00 /per person! (Harga Asal Rm106) . 2) CINDERELLA FACIAL BUY 4 FREE 1 - BAWAK DTG 3 ORANG RAKAN , ADIK BERADIK AUTOMATIK DAPAT FREE 1 LAGI CINDERELLA FACIAL. OMG . 3) DISKAUN SEHINGGA 90% UNTUK SEMUA RAWATAN < LIMITED . 4) BUAT SKIN ANALYSIS DAN KONSULTASI KULIT SECARA PERCUMA . 5) REDEEM GOODIES EXCLUSIVE KHAS DARI MBH MEDISPA . 6) SEMUA PRODUK MBH DERMACARE DISKAUN 10% . 7) MAKAN FREE . 8) CABUTAN BERTUAH - TAJAAN FACIAL EXCLUSIVE DARI MBH MEDISPA UNTUK 10 ORG BERTUAH BERNILAI ALMOST 5K! . 9). DEMO TUTORIAL MAKE-UP DARI MBH COSMETICS . . ========== UIHH, CAMBEST JE DENGOR BUNYINYE..BILE NI OPENING NI? ========== . WAJIB BACA! GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN . TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU) MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur, 26060 Kuantan, Pahang No tel : 0182999043 . [AMARAN] - IANYA LIMITED DARI 9.00 PAGI- 5 PTG, SABTU SHJ. SLPS JAM 6, OFFER BERAKHIR, DAN PROMO DTAMATKAN SAMA SKLI...TAKKAN DIJUAL PD HRGA DISKAUN DAH..JGN CUBA2 MERAYU TAU, KALAU DAH TAMAT...I'M SERIUS.. . . "OK KAK MELL...JAM 6 PAGI DAH SAMPAI DPN KEDAI MBH MEDISPA KUANTAN”. . . Hehehe..xkan mcm tu skli.. Nak tggu boleh, tp solat subuh dlu..Jgn rebut2..Beratur elok2 tau.. . . REMINDER!!! . . NANTIKAN DI MBH MEDISPA KUANTAN.. MOH RODONG2 SUME!! . . 9 PAGI, SABTU, 24 FEBRUARI 2018 . . AWOKME CONFIRM KAN HADIR? --> JIKA 'YA' SILA KOMEN " hadir opening MBH !” . . PS - Yg DAH komen, tengok PM jap, ada kasi HADIAH MISTERI :-) YG XKOMEN, XDPT, XMBOH KAWAN :-) . . FOLLOW US @mbhmedispa.kuantan . . MBH MEDISPA KUANTAN, JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060 . . 🔔 Whatsapp @ call : 01160542235 Website : www.mbhmedispa.com Insta : mbhmedispa_kuantan PAGES: Mbh medispa - Kuantan Emel : mbhkuantan@gmail.com . . 🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 . . #mbhmedispa  #mbhmedispatemerloh  #merdeka  #hafizhamidun  #merdekasale  #seagames2017  #100meter  #jerawat  #jeragat  #aliffaziz  #laraalana  #princemateen  #spa  #dermapen  #parut  #kurus  #cantik  #dsv  #iamme 
[ESOK ESOK!] 24 FEBRUARI 2018, KE GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN NI WEHH!!
9 KEJUTAN DI OPENING YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK
=============
.
.
1) MBH CINDERELLA FACIAL RM53.00 /per person! (Harga Asal Rm106)
.
2) CINDERELLA FACIAL BUY 4 FREE 1 - BAWAK DTG 3 ORANG RAKAN , ADIK BERADIK AUTOMATIK DAPAT FREE 1 LAGI CINDERELLA FACIAL. OMG
.
3) DISKAUN SEHINGGA 90% UNTUK SEMUA RAWATAN < LIMITED
.
4) BUAT SKIN ANALYSIS DAN KONSULTASI KULIT SECARA PERCUMA
.
5) REDEEM GOODIES EXCLUSIVE KHAS DARI MBH MEDISPA .
6) SEMUA PRODUK MBH DERMACARE DISKAUN 10%
.
7) MAKAN FREE
.
8) CABUTAN BERTUAH - TAJAAN FACIAL EXCLUSIVE DARI MBH MEDISPA UNTUK 10 ORG BERTUAH BERNILAI ALMOST 5K!
.
9). DEMO TUTORIAL MAKE-UP DARI MBH COSMETICS
.
.
==========
UIHH, CAMBEST JE DENGOR BUNYINYE..BILE NI OPENING NI?
==========
.
WAJIB BACA! 
GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN
.
TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU)
MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG
TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur,
26060 Kuantan, Pahang
No tel : 0182999043
.
[AMARAN] - IANYA LIMITED DARI 9.00 PAGI- 5 PTG, SABTU SHJ. SLPS JAM 6, OFFER BERAKHIR, DAN PROMO DTAMATKAN SAMA SKLI...TAKKAN DIJUAL PD HRGA DISKAUN DAH..JGN CUBA2 MERAYU TAU, KALAU DAH TAMAT...I'M SERIUS..
.
.
"OK KAK MELL...JAM 6 PAGI DAH SAMPAI DPN KEDAI MBH MEDISPA KUANTAN”.
.
.
Hehehe..xkan mcm tu skli.. Nak tggu boleh, tp solat subuh dlu..Jgn rebut2..Beratur elok2 tau..
.
.
REMINDER!!!
.
.
NANTIKAN DI MBH MEDISPA KUANTAN.. MOH RODONG2 SUME!!
.
.
9 PAGI, SABTU, 24 FEBRUARI 2018
.
.
AWOKME CONFIRM KAN HADIR?
--> JIKA 'YA' SILA KOMEN " hadir opening MBH !”
.
.
PS - Yg DAH komen, tengok PM jap, ada kasi HADIAH MISTERI :-) YG XKOMEN, XDPT, XMBOH KAWAN :-)
.
.
FOLLOW US
@mbhmedispa.kuantan
.
.
MBH MEDISPA KUANTAN, 
JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060
.
.
🔔 Whatsapp @ call : 01160542235
Website : www.mbhmedispa.com
Insta : mbhmedispa_kuantan
PAGES: Mbh medispa - Kuantan
Emel : mbhkuantan@gmail.com
.
.
🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 .
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme
[ESOK ESOK!] 24 FEBRUARI 2018, KE GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN NI WEHH!! 9 KEJUTAN DI OPENING YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK ============= . . 1) MBH CINDERELLA FACIAL RM53.00 /per person! (Harga Asal Rm106) . 2) CINDERELLA FACIAL BUY 4 FREE 1 - BAWAK DTG 3 ORANG RAKAN , ADIK BERADIK AUTOMATIK DAPAT FREE 1 LAGI CINDERELLA FACIAL. OMG . 3) DISKAUN SEHINGGA 90% UNTUK SEMUA RAWATAN < LIMITED . 4) BUAT SKIN ANALYSIS DAN KONSULTASI KULIT SECARA PERCUMA . 5) REDEEM GOODIES EXCLUSIVE KHAS DARI MBH MEDISPA . 6) SEMUA PRODUK MBH DERMACARE DISKAUN 10% . 7) MAKAN FREE . 8) CABUTAN BERTUAH - TAJAAN FACIAL EXCLUSIVE DARI MBH MEDISPA UNTUK 10 ORG BERTUAH BERNILAI ALMOST 5K! . 9). DEMO TUTORIAL MAKE-UP DARI MBH COSMETICS . . ========== UIHH, CAMBEST JE DENGOR BUNYINYE..BILE NI OPENING NI? ========== . WAJIB BACA! GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN . TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU) MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur, 26060 Kuantan, Pahang No tel : 0182999043 . [AMARAN] - IANYA LIMITED DARI 9.00 PAGI- 5 PTG, SABTU SHJ. SLPS JAM 6, OFFER BERAKHIR, DAN PROMO DTAMATKAN SAMA SKLI...TAKKAN DIJUAL PD HRGA DISKAUN DAH..JGN CUBA2 MERAYU TAU, KALAU DAH TAMAT...I'M SERIUS.. . . "OK KAK MELL...JAM 6 PAGI DAH SAMPAI DPN KEDAI MBH MEDISPA KUANTAN”. . . Hehehe..xkan mcm tu skli.. Nak tggu boleh, tp solat subuh dlu..Jgn rebut2..Beratur elok2 tau.. . . REMINDER!!! . . NANTIKAN DI MBH MEDISPA KUANTAN.. MOH RODONG2 SUME!! . . 9 PAGI, SABTU, 24 FEBRUARI 2018 . . AWOKME CONFIRM KAN HADIR? --> JIKA 'YA' SILA KOMEN " hadir opening MBH !” . . PS - Yg DAH komen, tengok PM jap, ada kasi HADIAH MISTERI :-) YG XKOMEN, XDPT, XMBOH KAWAN :-) . . FOLLOW US @mbhmedispa.kuantan . . MBH MEDISPA KUANTAN, JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060 . . 🔔 Whatsapp @ call : 01160542235 Website : www.mbhmedispa.com Insta : mbhmedispa_kuantan PAGES: Mbh medispa - Kuantan Emel : mbhkuantan@gmail.com . . 🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 . . #mbhmedispa  #mbhmedispatemerloh  #merdeka  #hafizhamidun  #merdekasale  #seagames2017  #100meter  #jerawat  #jeragat  #aliffaziz  #laraalana  #princemateen  #spa  #dermapen  #parut  #kurus  #cantik  #dsv  #iamme 
[ESOK ESOK!] 24 FEBRUARI 2018, KE GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN NI WEHH!!
9 KEJUTAN DI OPENING YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK
=============
.
.
1) MBH CINDERELLA FACIAL RM53.00 /per person! (Harga Asal Rm106)
.
2) CINDERELLA FACIAL BUY 4 FREE 1 - BAWAK DTG 3 ORANG RAKAN , ADIK BERADIK AUTOMATIK DAPAT FREE 1 LAGI CINDERELLA FACIAL. OMG
.
3) DISKAUN SEHINGGA 90% UNTUK SEMUA RAWATAN < LIMITED
.
4) BUAT SKIN ANALYSIS DAN KONSULTASI KULIT SECARA PERCUMA
.
5) REDEEM GOODIES EXCLUSIVE KHAS DARI MBH MEDISPA .
6) SEMUA PRODUK MBH DERMACARE DISKAUN 10%
.
7) MAKAN FREE
.
8) CABUTAN BERTUAH - TAJAAN FACIAL EXCLUSIVE DARI MBH MEDISPA UNTUK 10 ORG BERTUAH BERNILAI ALMOST 5K!
.
9). DEMO TUTORIAL MAKE-UP DARI MBH COSMETICS
.
.
==========
UIHH, CAMBEST JE DENGOR BUNYINYE..BILE NI OPENING NI?
==========
.
WAJIB BACA! 
GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN
.
TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU)
MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG
TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur,
26060 Kuantan, Pahang
No tel : 0182999043
.
[AMARAN] - IANYA LIMITED DARI 9.00 PAGI- 5 PTG, SABTU SHJ. SLPS JAM 6, OFFER BERAKHIR, DAN PROMO DTAMATKAN SAMA SKLI...TAKKAN DIJUAL PD HRGA DISKAUN DAH..JGN CUBA2 MERAYU TAU, KALAU DAH TAMAT...I'M SERIUS..
.
.
"OK KAK MELL...JAM 6 PAGI DAH SAMPAI DPN KEDAI MBH MEDISPA KUANTAN”.
.
.
Hehehe..xkan mcm tu skli.. Nak tggu boleh, tp solat subuh dlu..Jgn rebut2..Beratur elok2 tau..
.
.
REMINDER!!!
.
.
NANTIKAN DI MBH MEDISPA KUANTAN.. MOH RODONG2 SUME!!
.
.
9 PAGI, SABTU, 24 FEBRUARI 2018
.
.
AWOKME CONFIRM KAN HADIR?
--> JIKA 'YA' SILA KOMEN " hadir opening MBH !”
.
.
PS - Yg DAH komen, tengok PM jap, ada kasi HADIAH MISTERI :-) YG XKOMEN, XDPT, XMBOH KAWAN :-)
.
.
FOLLOW US
@mbhmedispa.kuantan
.
.
MBH MEDISPA KUANTAN, 
JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060
.
.
🔔 Whatsapp @ call : 01160542235
Website : www.mbhmedispa.com
Insta : mbhmedispa_kuantan
PAGES: Mbh medispa - Kuantan
Emel : mbhkuantan@gmail.com
.
.
🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 .
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme
[ESOK ESOK!] 24 FEBRUARI 2018, KE GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN NI WEHH!! 9 KEJUTAN DI OPENING YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK ============= . . 1) MBH CINDERELLA FACIAL RM53.00 /per person! (Harga Asal Rm106) . 2) CINDERELLA FACIAL BUY 4 FREE 1 - BAWAK DTG 3 ORANG RAKAN , ADIK BERADIK AUTOMATIK DAPAT FREE 1 LAGI CINDERELLA FACIAL. OMG . 3) DISKAUN SEHINGGA 90% UNTUK SEMUA RAWATAN < LIMITED . 4) BUAT SKIN ANALYSIS DAN KONSULTASI KULIT SECARA PERCUMA . 5) REDEEM GOODIES EXCLUSIVE KHAS DARI MBH MEDISPA . 6) SEMUA PRODUK MBH DERMACARE DISKAUN 10% . 7) MAKAN FREE . 8) CABUTAN BERTUAH - TAJAAN FACIAL EXCLUSIVE DARI MBH MEDISPA UNTUK 10 ORG BERTUAH BERNILAI ALMOST 5K! . 9). DEMO TUTORIAL MAKE-UP DARI MBH COSMETICS . . ========== UIHH, CAMBEST JE DENGOR BUNYINYE..BILE NI OPENING NI? ========== . WAJIB BACA! GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN . TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU) MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur, 26060 Kuantan, Pahang No tel : 0182999043 . [AMARAN] - IANYA LIMITED DARI 9.00 PAGI- 5 PTG, SABTU SHJ. SLPS JAM 6, OFFER BERAKHIR, DAN PROMO DTAMATKAN SAMA SKLI...TAKKAN DIJUAL PD HRGA DISKAUN DAH..JGN CUBA2 MERAYU TAU, KALAU DAH TAMAT...I'M SERIUS.. . . "OK KAK MELL...JAM 6 PAGI DAH SAMPAI DPN KEDAI MBH MEDISPA KUANTAN”. . . Hehehe..xkan mcm tu skli.. Nak tggu boleh, tp solat subuh dlu..Jgn rebut2..Beratur elok2 tau.. . . REMINDER!!! . . NANTIKAN DI MBH MEDISPA KUANTAN.. MOH RODONG2 SUME!! . . 9 PAGI, SABTU, 24 FEBRUARI 2018 . . AWOKME CONFIRM KAN HADIR? --> JIKA 'YA' SILA KOMEN " hadir opening MBH !” . . PS - Yg DAH komen, tengok PM jap, ada kasi HADIAH MISTERI :-) YG XKOMEN, XDPT, XMBOH KAWAN :-) . . FOLLOW US @mbhmedispa.kuantan . . MBH MEDISPA KUANTAN, JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060 . . 🔔 Whatsapp @ call : 01160542235 Website : www.mbhmedispa.com Insta : mbhmedispa_kuantan PAGES: Mbh medispa - Kuantan Emel : mbhkuantan@gmail.com . . 🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 . . #mbhmedispa  #mbhmedispatemerloh  #merdeka  #hafizhamidun  #merdekasale  #seagames2017  #100meter  #jerawat  #jeragat  #aliffaziz  #laraalana  #princemateen  #spa  #dermapen  #parut  #kurus  #cantik  #dsv  #iamme 
[ESOK ESOK!] 24 FEBRUARI 2018, KE GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN NI WEHH!!
9 KEJUTAN DI OPENING YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK
=============
.
.
1) MBH CINDERELLA FACIAL RM53.00 /per person! (Harga Asal Rm106)
.
2) CINDERELLA FACIAL BUY 4 FREE 1 - BAWAK DTG 3 ORANG RAKAN , ADIK BERADIK AUTOMATIK DAPAT FREE 1 LAGI CINDERELLA FACIAL. OMG
.
3) DISKAUN SEHINGGA 90% UNTUK SEMUA RAWATAN < LIMITED
.
4) BUAT SKIN ANALYSIS DAN KONSULTASI KULIT SECARA PERCUMA
.
5) REDEEM GOODIES EXCLUSIVE KHAS DARI MBH MEDISPA .
6) SEMUA PRODUK MBH DERMACARE DISKAUN 10%
.
7) MAKAN FREE
.
8) CABUTAN BERTUAH - TAJAAN FACIAL EXCLUSIVE DARI MBH MEDISPA UNTUK 10 ORG BERTUAH BERNILAI ALMOST 5K!
.
9). DEMO TUTORIAL MAKE-UP DARI MBH COSMETICS
.
.
==========
UIHH, CAMBEST JE DENGOR BUNYINYE..BILE NI OPENING NI?
==========
.
WAJIB BACA! 
GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN
.
TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU)
MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG
TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur,
26060 Kuantan, Pahang
No tel : 0182999043
.
[AMARAN] - IANYA LIMITED DARI 9.00 PAGI- 5 PTG, SABTU SHJ. SLPS JAM 6, OFFER BERAKHIR, DAN PROMO DTAMATKAN SAMA SKLI...TAKKAN DIJUAL PD HRGA DISKAUN DAH..JGN CUBA2 MERAYU TAU, KALAU DAH TAMAT...I'M SERIUS..
.
.
"OK KAK MELL...JAM 6 PAGI DAH SAMPAI DPN KEDAI MBH MEDISPA KUANTAN”.
.
.
Hehehe..xkan mcm tu skli.. Nak tggu boleh, tp solat subuh dlu..Jgn rebut2..Beratur elok2 tau..
.
.
REMINDER!!!
.
.
NANTIKAN DI MBH MEDISPA KUANTAN.. MOH RODONG2 SUME!!
.
.
9 PAGI, SABTU, 24 FEBRUARI 2018
.
.
AWOKME CONFIRM KAN HADIR?
--> JIKA 'YA' SILA KOMEN " hadir opening MBH !”
.
.
PS - Yg DAH komen, tengok PM jap, ada kasi HADIAH MISTERI :-) YG XKOMEN, XDPT, XMBOH KAWAN :-)
.
.
FOLLOW US
@mbhmedispa.kuantan
.
.
MBH MEDISPA KUANTAN, 
JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060
.
.
🔔 Whatsapp @ call : 01160542235
Website : www.mbhmedispa.com
Insta : mbhmedispa_kuantan
PAGES: Mbh medispa - Kuantan
Emel : mbhkuantan@gmail.com
.
.
🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 .
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme
[ESOK ESOK!] 24 FEBRUARI 2018, KE GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN NI WEHH!! 9 KEJUTAN DI OPENING YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK ============= . . 1) MBH CINDERELLA FACIAL RM53.00 /per person! (Harga Asal Rm106) . 2) CINDERELLA FACIAL BUY 4 FREE 1 - BAWAK DTG 3 ORANG RAKAN , ADIK BERADIK AUTOMATIK DAPAT FREE 1 LAGI CINDERELLA FACIAL. OMG . 3) DISKAUN SEHINGGA 90% UNTUK SEMUA RAWATAN < LIMITED . 4) BUAT SKIN ANALYSIS DAN KONSULTASI KULIT SECARA PERCUMA . 5) REDEEM GOODIES EXCLUSIVE KHAS DARI MBH MEDISPA . 6) SEMUA PRODUK MBH DERMACARE DISKAUN 10% . 7) MAKAN FREE . 8) CABUTAN BERTUAH - TAJAAN FACIAL EXCLUSIVE DARI MBH MEDISPA UNTUK 10 ORG BERTUAH BERNILAI ALMOST 5K! . 9). DEMO TUTORIAL MAKE-UP DARI MBH COSMETICS . . ========== UIHH, CAMBEST JE DENGOR BUNYINYE..BILE NI OPENING NI? ========== . WAJIB BACA! GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN . TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU) MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur, 26060 Kuantan, Pahang No tel : 0182999043 . [AMARAN] - IANYA LIMITED DARI 9.00 PAGI- 5 PTG, SABTU SHJ. SLPS JAM 6, OFFER BERAKHIR, DAN PROMO DTAMATKAN SAMA SKLI...TAKKAN DIJUAL PD HRGA DISKAUN DAH..JGN CUBA2 MERAYU TAU, KALAU DAH TAMAT...I'M SERIUS.. . . "OK KAK MELL...JAM 6 PAGI DAH SAMPAI DPN KEDAI MBH MEDISPA KUANTAN”. . . Hehehe..xkan mcm tu skli.. Nak tggu boleh, tp solat subuh dlu..Jgn rebut2..Beratur elok2 tau.. . . REMINDER!!! . . NANTIKAN DI MBH MEDISPA KUANTAN.. MOH RODONG2 SUME!! . . 9 PAGI, SABTU, 24 FEBRUARI 2018 . . AWOKME CONFIRM KAN HADIR? --> JIKA 'YA' SILA KOMEN " hadir opening MBH !” . . PS - Yg DAH komen, tengok PM jap, ada kasi HADIAH MISTERI :-) YG XKOMEN, XDPT, XMBOH KAWAN :-) . . FOLLOW US @mbhmedispa.kuantan . . MBH MEDISPA KUANTAN, JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060 . . 🔔 Whatsapp @ call : 01160542235 Website : www.mbhmedispa.com Insta : mbhmedispa_kuantan PAGES: Mbh medispa - Kuantan Emel : mbhkuantan@gmail.com . . 🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 . . #mbhmedispa  #mbhmedispatemerloh  #merdeka  #hafizhamidun  #merdekasale  #seagames2017  #100meter  #jerawat  #jeragat  #aliffaziz  #laraalana  #princemateen  #spa  #dermapen  #parut  #kurus  #cantik  #dsv  #iamme 
[ESOK ESOK!] 24 FEBRUARI 2018, KE GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN NI WEHH!!
9 KEJUTAN DI OPENING YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK
=============
.
.
1) MBH CINDERELLA FACIAL RM53.00 /per person! (Harga Asal Rm106)
.
2) CINDERELLA FACIAL BUY 4 FREE 1 - BAWAK DTG 3 ORANG RAKAN , ADIK BERADIK AUTOMATIK DAPAT FREE 1 LAGI CINDERELLA FACIAL. OMG
.
3) DISKAUN SEHINGGA 90% UNTUK SEMUA RAWATAN < LIMITED
.
4) BUAT SKIN ANALYSIS DAN KONSULTASI KULIT SECARA PERCUMA
.
5) REDEEM GOODIES EXCLUSIVE KHAS DARI MBH MEDISPA .
6) SEMUA PRODUK MBH DERMACARE DISKAUN 10%
.
7) MAKAN FREE
.
8) CABUTAN BERTUAH - TAJAAN FACIAL EXCLUSIVE DARI MBH MEDISPA UNTUK 10 ORG BERTUAH BERNILAI ALMOST 5K!
.
9). DEMO TUTORIAL MAKE-UP DARI MBH COSMETICS
.
.
==========
UIHH, CAMBEST JE DENGOR BUNYINYE..BILE NI OPENING NI?
==========
.
WAJIB BACA! 
GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN
.
TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU)
MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG
TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur,
26060 Kuantan, Pahang
No tel : 0182999043
.
[AMARAN] - IANYA LIMITED DARI 9.00 PAGI- 5 PTG, SABTU SHJ. SLPS JAM 6, OFFER BERAKHIR, DAN PROMO DTAMATKAN SAMA SKLI...TAKKAN DIJUAL PD HRGA DISKAUN DAH..JGN CUBA2 MERAYU TAU, KALAU DAH TAMAT...I'M SERIUS..
.
.
"OK KAK MELL...JAM 6 PAGI DAH SAMPAI DPN KEDAI MBH MEDISPA KUANTAN”.
.
.
Hehehe..xkan mcm tu skli.. Nak tggu boleh, tp solat subuh dlu..Jgn rebut2..Beratur elok2 tau..
.
.
REMINDER!!!
.
.
NANTIKAN DI MBH MEDISPA KUANTAN.. MOH RODONG2 SUME!!
.
.
9 PAGI, SABTU, 24 FEBRUARI 2018
.
.
AWOKME CONFIRM KAN HADIR?
--> JIKA 'YA' SILA KOMEN " hadir opening MBH !”
.
.
PS - Yg DAH komen, tengok PM jap, ada kasi HADIAH MISTERI :-) YG XKOMEN, XDPT, XMBOH KAWAN :-)
.
.
FOLLOW US
@mbhmedispa.kuantan
.
.
MBH MEDISPA KUANTAN, 
JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060
.
.
🔔 Whatsapp @ call : 01160542235
Website : www.mbhmedispa.com
Insta : mbhmedispa_kuantan
PAGES: Mbh medispa - Kuantan
Emel : mbhkuantan@gmail.com
.
.
🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 .
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme
[ESOK ESOK!] 24 FEBRUARI 2018, KE GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN NI WEHH!! 9 KEJUTAN DI OPENING YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK ============= . . 1) MBH CINDERELLA FACIAL RM53.00 /per person! (Harga Asal Rm106) . 2) CINDERELLA FACIAL BUY 4 FREE 1 - BAWAK DTG 3 ORANG RAKAN , ADIK BERADIK AUTOMATIK DAPAT FREE 1 LAGI CINDERELLA FACIAL. OMG . 3) DISKAUN SEHINGGA 90% UNTUK SEMUA RAWATAN < LIMITED . 4) BUAT SKIN ANALYSIS DAN KONSULTASI KULIT SECARA PERCUMA . 5) REDEEM GOODIES EXCLUSIVE KHAS DARI MBH MEDISPA . 6) SEMUA PRODUK MBH DERMACARE DISKAUN 10% . 7) MAKAN FREE . 8) CABUTAN BERTUAH - TAJAAN FACIAL EXCLUSIVE DARI MBH MEDISPA UNTUK 10 ORG BERTUAH BERNILAI ALMOST 5K! . 9). DEMO TUTORIAL MAKE-UP DARI MBH COSMETICS . . ========== UIHH, CAMBEST JE DENGOR BUNYINYE..BILE NI OPENING NI? ========== . WAJIB BACA! GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN . TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU) MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur, 26060 Kuantan, Pahang No tel : 0182999043 . [AMARAN] - IANYA LIMITED DARI 9.00 PAGI- 5 PTG, SABTU SHJ. SLPS JAM 6, OFFER BERAKHIR, DAN PROMO DTAMATKAN SAMA SKLI...TAKKAN DIJUAL PD HRGA DISKAUN DAH..JGN CUBA2 MERAYU TAU, KALAU DAH TAMAT...I'M SERIUS.. . . "OK KAK MELL...JAM 6 PAGI DAH SAMPAI DPN KEDAI MBH MEDISPA KUANTAN”. . . Hehehe..xkan mcm tu skli.. Nak tggu boleh, tp solat subuh dlu..Jgn rebut2..Beratur elok2 tau.. . . REMINDER!!! . . NANTIKAN DI MBH MEDISPA KUANTAN.. MOH RODONG2 SUME!! . . 9 PAGI, SABTU, 24 FEBRUARI 2018 . . AWOKME CONFIRM KAN HADIR? --> JIKA 'YA' SILA KOMEN " hadir opening MBH !” . . PS - Yg DAH komen, tengok PM jap, ada kasi HADIAH MISTERI :-) YG XKOMEN, XDPT, XMBOH KAWAN :-) . . FOLLOW US @mbhmedispa.kuantan . . MBH MEDISPA KUANTAN, JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060 . . 🔔 Whatsapp @ call : 01160542235 Website : www.mbhmedispa.com Insta : mbhmedispa_kuantan PAGES: Mbh medispa - Kuantan Emel : mbhkuantan@gmail.com . . 🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 . . #mbhmedispa  #mbhmedispatemerloh  #merdeka  #hafizhamidun  #merdekasale  #seagames2017  #100meter  #jerawat  #jeragat  #aliffaziz  #laraalana  #princemateen  #spa  #dermapen  #parut  #kurus  #cantik  #dsv  #iamme 
SALAM JUMAAT 💐💐
.
jom kita mulakan pagi kita dengan zikir semoga allah memudahkan segala urusan kita dan memberikan rezeki kan melimpah luah kepada kita . .
amin..
#mbh #mbhmedispatemerloh #salamjumaat #murahrezeki #cantikmenawan #keyakinan
Pink Clay Mask
🌸pakai waktu malam
🌸memudarkan parut
🌸mengecutkan jerawat

MBH COSMETIC!
.
nak cantik dengan MBH Cosmetic warna cantik, tekstur lembut dan sekata. .
memang rugi tak grab!! #cantik #cosmetics #terbaik #flawless #cantikmacamartis #viral #pematahhati #jampi #lawa #janganmengata #mbh #mbhmedispatemerloh
setting spary
🌸boleh menahan makeup lama 🌸beri effect glowing 🌸cantik mewan
MBH COSMETIC!
.
nak cantik dengan MBH Cosmetic warna cantik, tekstur lembut dan sekata. .
memang rugi tak grab!! #cantik #cosmetics #terbaik #flawless #cantikmacamartis #viral #pematahhati #jampi #lawa #janganmengata #mbh #mbhmedispatemerloh
Eyeshadow Pallet
.
MBH COSMETIC!
.
nak cantik dengan MBH Cosmetic warna cantik, tekstur lembut dan sekata. .
memang rugi tak grab!! #cantik #cosmetics #terbaik #flawless #cantikmacamartis #viral #pematahhati #jampi #lawa #janganmengata #mbh #mbhmedispatemerloh
Bb Cuishion Covers Me
.
MBH COSMETIC!
.
nak cantik dengan MBH Cosmetic warna cantik, tekstur lembut dan sekata. .
memang rugi tak grab!! #cantik #cosmetics #terbaik #flawless #cantikmacamartis #viral #pematahhati #jampi #lawa #janganmengata #mbh #mbhmedispatemerloh
Primer Pores No More.
.
MBH COSMETIC!
.
nak cantik dengan MBH Cosmetic warna cantik, tekstur lembut dan sekata. .
memang rugi tak grab!! #cantik #cosmetics #terbaik #flawless #cantikmacamartis #viral #pematahhati #jampi #lawa #janganmengata #mbh #mbhmedispatemerloh
MBH COSMETIC!
.
nak cantik dengan MBH Cosmetic warna cantik, tekstur lembut dan sekata. .
memang rugi tak grab!! #cantik #cosmetics #terbaik #flawless #cantikmacamartis #viral #pematahhati #jampi #lawa #janganmengata #mbh #mbhmedispatemerloh
BLOGGER FAMOUSS BEN ASHAARI PUN DTG NK CEK KULIT MUKA....
.
.
Iyo...tak caye ke? Tengok gambar kat atas...bagus kan...wpun dia lelaki...tp ttp nk jaga taw kulit muka
.
.
FOLLOW US
@mbhmedispa.kuantan
.
.
MBH MEDISPA KUANTAN, 
JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060
.
.
🔔 Whatsapp @ call : 01160542235
Website : www.mbhmedispa.com
Insta : mbhmedispa_kuantan
PAGES: Mbh medispa - Kuantan
Emel : mbhkuantan@gmail.com
.
.
🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 .
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme
BLOGGER FAMOUSS BEN ASHAARI PUN DTG NK CEK KULIT MUKA.... . . Iyo...tak caye ke? Tengok gambar kat atas...bagus kan...wpun dia lelaki...tp ttp nk jaga taw kulit muka . . FOLLOW US @mbhmedispa.kuantan . . MBH MEDISPA KUANTAN, JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060 . . 🔔 Whatsapp @ call : 01160542235 Website : www.mbhmedispa.com Insta : mbhmedispa_kuantan PAGES: Mbh medispa - Kuantan Emel : mbhkuantan@gmail.com . . 🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 . . #mbhmedispa  #mbhmedispatemerloh  #merdeka  #hafizhamidun  #merdekasale  #seagames2017  #100meter  #jerawat  #jeragat  #aliffaziz  #laraalana  #princemateen  #spa  #dermapen  #parut  #kurus  #cantik  #dsv  #iamme 
PAGI SEMUA.... KAK MEL NAK LANJE VIDEO UNTUK HANGATKAN LAGI PERASAAN KORANG YG MEMBARA TU UTK KE GRAND OPENING 24 FEB NI
.
.
Ni video flow treatment di MBH Medispa.. tapi ingt tau opening nanti takda rawatan tau sebab kita nak memastikan kualiti servis
.
.
Yelaa... kalau dah berpusu orang...tak ken nnt korang menunguu je.... haa kak mel takmau korang tertunggu2 camtu... better nnt korang letak je date yg korang free.. yg tu boleh deal dgn konsultan ya....muah ciked
.
.
FOLLOW US
@mbhmedispa.kuantan
.
.
MBH MEDISPA KUANTAN, 
JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060
.
.
🔔 Whatsapp @ call : 01160542235
Website : www.mbhmedispa.com
Insta : mbhmedispa_kuantan
PAGES: Mbh medispa - Kuantan
Emel : mbhkuantan@gmail.com
.
.
🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 .
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme
PAGI SEMUA.... KAK MEL NAK LANJE VIDEO UNTUK HANGATKAN LAGI PERASAAN KORANG YG MEMBARA TU UTK KE GRAND OPENING 24 FEB NI . . Ni video flow treatment di MBH Medispa.. tapi ingt tau opening nanti takda rawatan tau sebab kita nak memastikan kualiti servis . . Yelaa... kalau dah berpusu orang...tak ken nnt korang menunguu je.... haa kak mel takmau korang tertunggu2 camtu... better nnt korang letak je date yg korang free.. yg tu boleh deal dgn konsultan ya....muah ciked . . FOLLOW US @mbhmedispa.kuantan . . MBH MEDISPA KUANTAN, JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060 . . 🔔 Whatsapp @ call : 01160542235 Website : www.mbhmedispa.com Insta : mbhmedispa_kuantan PAGES: Mbh medispa - Kuantan Emel : mbhkuantan@gmail.com . . 🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 . . #mbhmedispa  #mbhmedispatemerloh  #merdeka  #hafizhamidun  #merdekasale  #seagames2017  #100meter  #jerawat  #jeragat  #aliffaziz  #laraalana  #princemateen  #spa  #dermapen  #parut  #kurus  #cantik  #dsv  #iamme 
[4 HARI LAGI] 24 FEBRUARI 2018, KE GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN NI WEHH!!
9 KEJUTAN DI OPENING YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK
=============
.
.
1) MBH CINDERELLA FACIAL RM53.00 /per person! (Harga Asal Rm106)
.
2) CINDERELLA FACIAL BUY 4 FREE 1 - BAWAK DTG 3 ORANG RAKAN , ADIK BERADIK AUTOMATIK DAPAT FREE 1 LAGI CINDERELLA FACIAL. OMG
.
3) DISKAUN SEHINGGA 90% UNTUK SEMUA RAWATAN < LIMITED
.
4) BUAT SKIN ANALYSIS DAN KONSULTASI KULIT SECARA PERCUMA
.
5) REDEEM GOODIES EXCLUSIVE KHAS DARI MBH MEDISPA .
6) SEMUA PRODUK MBH DERMACARE DISKAUN 10%
.
7) MAKAN FREE
.
8) CABUTAN BERTUAH - TAJAAN FACIAL EXCLUSIVE DARI MBH MEDISPA UNTUK 10 ORG BERTUAH BERNILAI ALMOST 5K!
.
9). DEMO TUTORIAL MAKE-UP DARI MBH COSMETICS
.
.
==========
UIHH, CAMBEST JE DENGOR BUNYINYE..BILE NI OPENING NI?
==========
.
WAJIB BACA! 
GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN
.
TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU)
MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG
TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur,
26060 Kuantan, Pahang
No tel : 0182999043
.
[AMARAN] - IANYA LIMITED DARI 9.00 PAGI- 5 PTG, SABTU SHJ. SLPS JAM 6, OFFER BERAKHIR, DAN PROMO DTAMATKAN SAMA SKLI...TAKKAN DIJUAL PD HRGA DISKAUN DAH..JGN CUBA2 MERAYU TAU, KALAU DAH TAMAT...I'M SERIUS..
.
.
"OK KAK MELL...JAM 6 PAGI DAH SAMPAI DPN KEDAI MBH MEDISPA KUANTAN”.
.
.
Hehehe..xkan mcm tu skli.. Nak tggu boleh, tp solat subuh dlu..Jgn rebut2..Beratur elok2 tau..
.
.
REMINDER!!!
.
.
NANTIKAN DI MBH MEDISPA KUANTAN.. MOH RODONG2 SUME!!
.
.
9 PAGI, SABTU, 24 FEBRUARI 2018
.
.
AWOKME CONFIRM KAN HADIR?
--> JIKA 'YA' SILA KOMEN " hadir opening MBH !”
.
.
PS - Yg DAH komen, tengok PM jap, ada kasi HADIAH MISTERI :-) YG XKOMEN, XDPT, XMBOH KAWAN :-)
.
.
FOLLOW US
@mbhmedispa.kuantan
.
.
MBH MEDISPA KUANTAN, 
JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060
.
.
🔔 Whatsapp @ call : 01160542235
Website : www.mbhmedispa.com
Insta : mbhmedispa_kuantan
PAGES: Mbh medispa - Kuantan
Emel : mbhkuantan@gmail.com
.
.
🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 .
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme
[4 HARI LAGI] 24 FEBRUARI 2018, KE GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN NI WEHH!! 9 KEJUTAN DI OPENING YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK ============= . . 1) MBH CINDERELLA FACIAL RM53.00 /per person! (Harga Asal Rm106) . 2) CINDERELLA FACIAL BUY 4 FREE 1 - BAWAK DTG 3 ORANG RAKAN , ADIK BERADIK AUTOMATIK DAPAT FREE 1 LAGI CINDERELLA FACIAL. OMG . 3) DISKAUN SEHINGGA 90% UNTUK SEMUA RAWATAN < LIMITED . 4) BUAT SKIN ANALYSIS DAN KONSULTASI KULIT SECARA PERCUMA . 5) REDEEM GOODIES EXCLUSIVE KHAS DARI MBH MEDISPA . 6) SEMUA PRODUK MBH DERMACARE DISKAUN 10% . 7) MAKAN FREE . 8) CABUTAN BERTUAH - TAJAAN FACIAL EXCLUSIVE DARI MBH MEDISPA UNTUK 10 ORG BERTUAH BERNILAI ALMOST 5K! . 9). DEMO TUTORIAL MAKE-UP DARI MBH COSMETICS . . ========== UIHH, CAMBEST JE DENGOR BUNYINYE..BILE NI OPENING NI? ========== . WAJIB BACA! GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN . TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU) MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur, 26060 Kuantan, Pahang No tel : 0182999043 . [AMARAN] - IANYA LIMITED DARI 9.00 PAGI- 5 PTG, SABTU SHJ. SLPS JAM 6, OFFER BERAKHIR, DAN PROMO DTAMATKAN SAMA SKLI...TAKKAN DIJUAL PD HRGA DISKAUN DAH..JGN CUBA2 MERAYU TAU, KALAU DAH TAMAT...I'M SERIUS.. . . "OK KAK MELL...JAM 6 PAGI DAH SAMPAI DPN KEDAI MBH MEDISPA KUANTAN”. . . Hehehe..xkan mcm tu skli.. Nak tggu boleh, tp solat subuh dlu..Jgn rebut2..Beratur elok2 tau.. . . REMINDER!!! . . NANTIKAN DI MBH MEDISPA KUANTAN.. MOH RODONG2 SUME!! . . 9 PAGI, SABTU, 24 FEBRUARI 2018 . . AWOKME CONFIRM KAN HADIR? --> JIKA 'YA' SILA KOMEN " hadir opening MBH !” . . PS - Yg DAH komen, tengok PM jap, ada kasi HADIAH MISTERI :-) YG XKOMEN, XDPT, XMBOH KAWAN :-) . . FOLLOW US @mbhmedispa.kuantan . . MBH MEDISPA KUANTAN, JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060 . . 🔔 Whatsapp @ call : 01160542235 Website : www.mbhmedispa.com Insta : mbhmedispa_kuantan PAGES: Mbh medispa - Kuantan Emel : mbhkuantan@gmail.com . . 🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 . . #mbhmedispa  #mbhmedispatemerloh  #merdeka  #hafizhamidun  #merdekasale  #seagames2017  #100meter  #jerawat  #jeragat  #aliffaziz  #laraalana  #princemateen  #spa  #dermapen  #parut  #kurus  #cantik  #dsv  #iamme 
[4 HARI LAGI] 24 FEBRUARI 2018, KE GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN NI WEHH!!
9 KEJUTAN DI OPENING YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK
=============
.
.
1) MBH CINDERELLA FACIAL RM53.00 /per person! (Harga Asal Rm106)
.
2) CINDERELLA FACIAL BUY 4 FREE 1 - BAWAK DTG 3 ORANG RAKAN , ADIK BERADIK AUTOMATIK DAPAT FREE 1 LAGI CINDERELLA FACIAL. OMG
.
3) DISKAUN SEHINGGA 90% UNTUK SEMUA RAWATAN < LIMITED
.
4) BUAT SKIN ANALYSIS DAN KONSULTASI KULIT SECARA PERCUMA
.
5) REDEEM GOODIES EXCLUSIVE KHAS DARI MBH MEDISPA .
6) SEMUA PRODUK MBH DERMACARE DISKAUN 10%
.
7) MAKAN FREE
.
8) CABUTAN BERTUAH - TAJAAN FACIAL EXCLUSIVE DARI MBH MEDISPA UNTUK 10 ORG BERTUAH BERNILAI ALMOST 5K!
.
9). DEMO TUTORIAL MAKE-UP DARI MBH COSMETICS
.
.
==========
UIHH, CAMBEST JE DENGOR BUNYINYE..BILE NI OPENING NI?
==========
.
WAJIB BACA! 
GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN
.
TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU)
MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG
TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur,
26060 Kuantan, Pahang
No tel : 0182999043
.
[AMARAN] - IANYA LIMITED DARI 9.00 PAGI- 5 PTG, SABTU SHJ. SLPS JAM 6, OFFER BERAKHIR, DAN PROMO DTAMATKAN SAMA SKLI...TAKKAN DIJUAL PD HRGA DISKAUN DAH..JGN CUBA2 MERAYU TAU, KALAU DAH TAMAT...I'M SERIUS..
.
.
"OK KAK MELL...JAM 6 PAGI DAH SAMPAI DPN KEDAI MBH MEDISPA KUANTAN”.
.
.
Hehehe..xkan mcm tu skli.. Nak tggu boleh, tp solat subuh dlu..Jgn rebut2..Beratur elok2 tau..
.
.
REMINDER!!!
.
.
NANTIKAN DI MBH MEDISPA KUANTAN.. MOH RODONG2 SUME!!
.
.
9 PAGI, SABTU, 24 FEBRUARI 2018
.
.
AWOKME CONFIRM KAN HADIR?
--> JIKA 'YA' SILA KOMEN " hadir opening MBH !”
.
.
PS - Yg DAH komen, tengok PM jap, ada kasi HADIAH MISTERI :-) YG XKOMEN, XDPT, XMBOH KAWAN :-)
.
.
FOLLOW US
@mbhmedispa.kuantan
.
.
MBH MEDISPA KUANTAN, 
JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060
.
.
🔔 Whatsapp @ call : 01160542235
Website : www.mbhmedispa.com
Insta : mbhmedispa_kuantan
PAGES: Mbh medispa - Kuantan
Emel : mbhkuantan@gmail.com
.
.
🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 .
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme
[4 HARI LAGI] 24 FEBRUARI 2018, KE GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN NI WEHH!! 9 KEJUTAN DI OPENING YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK ============= . . 1) MBH CINDERELLA FACIAL RM53.00 /per person! (Harga Asal Rm106) . 2) CINDERELLA FACIAL BUY 4 FREE 1 - BAWAK DTG 3 ORANG RAKAN , ADIK BERADIK AUTOMATIK DAPAT FREE 1 LAGI CINDERELLA FACIAL. OMG . 3) DISKAUN SEHINGGA 90% UNTUK SEMUA RAWATAN < LIMITED . 4) BUAT SKIN ANALYSIS DAN KONSULTASI KULIT SECARA PERCUMA . 5) REDEEM GOODIES EXCLUSIVE KHAS DARI MBH MEDISPA . 6) SEMUA PRODUK MBH DERMACARE DISKAUN 10% . 7) MAKAN FREE . 8) CABUTAN BERTUAH - TAJAAN FACIAL EXCLUSIVE DARI MBH MEDISPA UNTUK 10 ORG BERTUAH BERNILAI ALMOST 5K! . 9). DEMO TUTORIAL MAKE-UP DARI MBH COSMETICS . . ========== UIHH, CAMBEST JE DENGOR BUNYINYE..BILE NI OPENING NI? ========== . WAJIB BACA! GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN . TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU) MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur, 26060 Kuantan, Pahang No tel : 0182999043 . [AMARAN] - IANYA LIMITED DARI 9.00 PAGI- 5 PTG, SABTU SHJ. SLPS JAM 6, OFFER BERAKHIR, DAN PROMO DTAMATKAN SAMA SKLI...TAKKAN DIJUAL PD HRGA DISKAUN DAH..JGN CUBA2 MERAYU TAU, KALAU DAH TAMAT...I'M SERIUS.. . . "OK KAK MELL...JAM 6 PAGI DAH SAMPAI DPN KEDAI MBH MEDISPA KUANTAN”. . . Hehehe..xkan mcm tu skli.. Nak tggu boleh, tp solat subuh dlu..Jgn rebut2..Beratur elok2 tau.. . . REMINDER!!! . . NANTIKAN DI MBH MEDISPA KUANTAN.. MOH RODONG2 SUME!! . . 9 PAGI, SABTU, 24 FEBRUARI 2018 . . AWOKME CONFIRM KAN HADIR? --> JIKA 'YA' SILA KOMEN " hadir opening MBH !” . . PS - Yg DAH komen, tengok PM jap, ada kasi HADIAH MISTERI :-) YG XKOMEN, XDPT, XMBOH KAWAN :-) . . FOLLOW US @mbhmedispa.kuantan . . MBH MEDISPA KUANTAN, JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060 . . 🔔 Whatsapp @ call : 01160542235 Website : www.mbhmedispa.com Insta : mbhmedispa_kuantan PAGES: Mbh medispa - Kuantan Emel : mbhkuantan@gmail.com . . 🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 . . #mbhmedispa  #mbhmedispatemerloh  #merdeka  #hafizhamidun  #merdekasale  #seagames2017  #100meter  #jerawat  #jeragat  #aliffaziz  #laraalana  #princemateen  #spa  #dermapen  #parut  #kurus  #cantik  #dsv  #iamme 
[4 HARI LAGI] 24 FEBRUARI 2018, KE GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN NI WEHH!!
9 KEJUTAN DI OPENING YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK
=============
.
.
1) MBH CINDERELLA FACIAL RM53.00 /per person! (Harga Asal Rm106)
.
2) CINDERELLA FACIAL BUY 4 FREE 1 - BAWAK DTG 3 ORANG RAKAN , ADIK BERADIK AUTOMATIK DAPAT FREE 1 LAGI CINDERELLA FACIAL. OMG
.
3) DISKAUN SEHINGGA 90% UNTUK SEMUA RAWATAN < LIMITED
.
4) BUAT SKIN ANALYSIS DAN KONSULTASI KULIT SECARA PERCUMA
.
5) REDEEM GOODIES EXCLUSIVE KHAS DARI MBH MEDISPA .
6) SEMUA PRODUK MBH DERMACARE DISKAUN 10%
.
7) MAKAN FREE
.
8) CABUTAN BERTUAH - TAJAAN FACIAL EXCLUSIVE DARI MBH MEDISPA UNTUK 10 ORG BERTUAH BERNILAI ALMOST 5K!
.
9). DEMO TUTORIAL MAKE-UP DARI MBH COSMETICS
.
.
==========
UIHH, CAMBEST JE DENGOR BUNYINYE..BILE NI OPENING NI?
==========
.
WAJIB BACA! 
GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN
.
TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU)
MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG
TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur,
26060 Kuantan, Pahang
No tel : 0182999043
.
[AMARAN] - IANYA LIMITED DARI 9.00 PAGI- 5 PTG, SABTU SHJ. SLPS JAM 6, OFFER BERAKHIR, DAN PROMO DTAMATKAN SAMA SKLI...TAKKAN DIJUAL PD HRGA DISKAUN DAH..JGN CUBA2 MERAYU TAU, KALAU DAH TAMAT...I'M SERIUS..
.
.
"OK KAK MELL...JAM 6 PAGI DAH SAMPAI DPN KEDAI MBH MEDISPA KUANTAN”.
.
.
Hehehe..xkan mcm tu skli.. Nak tggu boleh, tp solat subuh dlu..Jgn rebut2..Beratur elok2 tau..
.
.
REMINDER!!!
.
.
NANTIKAN DI MBH MEDISPA KUANTAN.. MOH RODONG2 SUME!!
.
.
9 PAGI, SABTU, 24 FEBRUARI 2018
.
.
AWOKME CONFIRM KAN HADIR?
--> JIKA 'YA' SILA KOMEN " hadir opening MBH !”
.
.
PS - Yg DAH komen, tengok PM jap, ada kasi HADIAH MISTERI :-) YG XKOMEN, XDPT, XMBOH KAWAN :-)
.
.
FOLLOW US
@mbhmedispa.kuantan
.
.
MBH MEDISPA KUANTAN, 
JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060
.
.
🔔 Whatsapp @ call : 01160542235
Website : www.mbhmedispa.com
Insta : mbhmedispa_kuantan
PAGES: Mbh medispa - Kuantan
Emel : mbhkuantan@gmail.com
.
.
🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 .
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme
[4 HARI LAGI] 24 FEBRUARI 2018, KE GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN NI WEHH!! 9 KEJUTAN DI OPENING YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK ============= . . 1) MBH CINDERELLA FACIAL RM53.00 /per person! (Harga Asal Rm106) . 2) CINDERELLA FACIAL BUY 4 FREE 1 - BAWAK DTG 3 ORANG RAKAN , ADIK BERADIK AUTOMATIK DAPAT FREE 1 LAGI CINDERELLA FACIAL. OMG . 3) DISKAUN SEHINGGA 90% UNTUK SEMUA RAWATAN < LIMITED . 4) BUAT SKIN ANALYSIS DAN KONSULTASI KULIT SECARA PERCUMA . 5) REDEEM GOODIES EXCLUSIVE KHAS DARI MBH MEDISPA . 6) SEMUA PRODUK MBH DERMACARE DISKAUN 10% . 7) MAKAN FREE . 8) CABUTAN BERTUAH - TAJAAN FACIAL EXCLUSIVE DARI MBH MEDISPA UNTUK 10 ORG BERTUAH BERNILAI ALMOST 5K! . 9). DEMO TUTORIAL MAKE-UP DARI MBH COSMETICS . . ========== UIHH, CAMBEST JE DENGOR BUNYINYE..BILE NI OPENING NI? ========== . WAJIB BACA! GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN . TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU) MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur, 26060 Kuantan, Pahang No tel : 0182999043 . [AMARAN] - IANYA LIMITED DARI 9.00 PAGI- 5 PTG, SABTU SHJ. SLPS JAM 6, OFFER BERAKHIR, DAN PROMO DTAMATKAN SAMA SKLI...TAKKAN DIJUAL PD HRGA DISKAUN DAH..JGN CUBA2 MERAYU TAU, KALAU DAH TAMAT...I'M SERIUS.. . . "OK KAK MELL...JAM 6 PAGI DAH SAMPAI DPN KEDAI MBH MEDISPA KUANTAN”. . . Hehehe..xkan mcm tu skli.. Nak tggu boleh, tp solat subuh dlu..Jgn rebut2..Beratur elok2 tau.. . . REMINDER!!! . . NANTIKAN DI MBH MEDISPA KUANTAN.. MOH RODONG2 SUME!! . . 9 PAGI, SABTU, 24 FEBRUARI 2018 . . AWOKME CONFIRM KAN HADIR? --> JIKA 'YA' SILA KOMEN " hadir opening MBH !” . . PS - Yg DAH komen, tengok PM jap, ada kasi HADIAH MISTERI :-) YG XKOMEN, XDPT, XMBOH KAWAN :-) . . FOLLOW US @mbhmedispa.kuantan . . MBH MEDISPA KUANTAN, JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060 . . 🔔 Whatsapp @ call : 01160542235 Website : www.mbhmedispa.com Insta : mbhmedispa_kuantan PAGES: Mbh medispa - Kuantan Emel : mbhkuantan@gmail.com . . 🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 . . #mbhmedispa  #mbhmedispatemerloh  #merdeka  #hafizhamidun  #merdekasale  #seagames2017  #100meter  #jerawat  #jeragat  #aliffaziz  #laraalana  #princemateen  #spa  #dermapen  #parut  #kurus  #cantik  #dsv  #iamme 
[4 HARI LAGI] 24 FEBRUARI 2018, KE GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN NI WEHH!!
9 KEJUTAN DI OPENING YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK
=============
.
.
1) MBH CINDERELLA FACIAL RM53.00 /per person! (Harga Asal Rm106)
.
2) CINDERELLA FACIAL BUY 4 FREE 1 - BAWAK DTG 3 ORANG RAKAN , ADIK BERADIK AUTOMATIK DAPAT FREE 1 LAGI CINDERELLA FACIAL. OMG
.
3) DISKAUN SEHINGGA 90% UNTUK SEMUA RAWATAN < LIMITED
.
4) BUAT SKIN ANALYSIS DAN KONSULTASI KULIT SECARA PERCUMA
.
5) REDEEM GOODIES EXCLUSIVE KHAS DARI MBH MEDISPA .
6) SEMUA PRODUK MBH DERMACARE DISKAUN 10%
.
7) MAKAN FREE
.
8) CABUTAN BERTUAH - TAJAAN FACIAL EXCLUSIVE DARI MBH MEDISPA UNTUK 10 ORG BERTUAH BERNILAI ALMOST 5K!
.
9). DEMO TUTORIAL MAKE-UP DARI MBH COSMETICS
.
.
==========
UIHH, CAMBEST JE DENGOR BUNYINYE..BILE NI OPENING NI?
==========
.
WAJIB BACA! 
GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN
.
TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU)
MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG
TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur,
26060 Kuantan, Pahang
No tel : 0182999043
.
[AMARAN] - IANYA LIMITED DARI 9.00 PAGI- 5 PTG, SABTU SHJ. SLPS JAM 6, OFFER BERAKHIR, DAN PROMO DTAMATKAN SAMA SKLI...TAKKAN DIJUAL PD HRGA DISKAUN DAH..JGN CUBA2 MERAYU TAU, KALAU DAH TAMAT...I'M SERIUS..
.
.
"OK KAK MELL...JAM 6 PAGI DAH SAMPAI DPN KEDAI MBH MEDISPA KUANTAN”.
.
.
Hehehe..xkan mcm tu skli.. Nak tggu boleh, tp solat subuh dlu..Jgn rebut2..Beratur elok2 tau..
.
.
REMINDER!!!
.
.
NANTIKAN DI MBH MEDISPA KUANTAN.. MOH RODONG2 SUME!!
.
.
9 PAGI, SABTU, 24 FEBRUARI 2018
.
.
AWOKME CONFIRM KAN HADIR?
--> JIKA 'YA' SILA KOMEN " hadir opening MBH !”
.
.
PS - Yg DAH komen, tengok PM jap, ada kasi HADIAH MISTERI :-) YG XKOMEN, XDPT, XMBOH KAWAN :-)
.
.
FOLLOW US
@mbhmedispa.kuantan
.
.
MBH MEDISPA KUANTAN, 
JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060
.
.
🔔 Whatsapp @ call : 01160542235
Website : www.mbhmedispa.com
Insta : mbhmedispa_kuantan
PAGES: Mbh medispa - Kuantan
Emel : mbhkuantan@gmail.com
.
.
🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 .
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme
[4 HARI LAGI] 24 FEBRUARI 2018, KE GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN NI WEHH!! 9 KEJUTAN DI OPENING YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK ============= . . 1) MBH CINDERELLA FACIAL RM53.00 /per person! (Harga Asal Rm106) . 2) CINDERELLA FACIAL BUY 4 FREE 1 - BAWAK DTG 3 ORANG RAKAN , ADIK BERADIK AUTOMATIK DAPAT FREE 1 LAGI CINDERELLA FACIAL. OMG . 3) DISKAUN SEHINGGA 90% UNTUK SEMUA RAWATAN < LIMITED . 4) BUAT SKIN ANALYSIS DAN KONSULTASI KULIT SECARA PERCUMA . 5) REDEEM GOODIES EXCLUSIVE KHAS DARI MBH MEDISPA . 6) SEMUA PRODUK MBH DERMACARE DISKAUN 10% . 7) MAKAN FREE . 8) CABUTAN BERTUAH - TAJAAN FACIAL EXCLUSIVE DARI MBH MEDISPA UNTUK 10 ORG BERTUAH BERNILAI ALMOST 5K! . 9). DEMO TUTORIAL MAKE-UP DARI MBH COSMETICS . . ========== UIHH, CAMBEST JE DENGOR BUNYINYE..BILE NI OPENING NI? ========== . WAJIB BACA! GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN . TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU) MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur, 26060 Kuantan, Pahang No tel : 0182999043 . [AMARAN] - IANYA LIMITED DARI 9.00 PAGI- 5 PTG, SABTU SHJ. SLPS JAM 6, OFFER BERAKHIR, DAN PROMO DTAMATKAN SAMA SKLI...TAKKAN DIJUAL PD HRGA DISKAUN DAH..JGN CUBA2 MERAYU TAU, KALAU DAH TAMAT...I'M SERIUS.. . . "OK KAK MELL...JAM 6 PAGI DAH SAMPAI DPN KEDAI MBH MEDISPA KUANTAN”. . . Hehehe..xkan mcm tu skli.. Nak tggu boleh, tp solat subuh dlu..Jgn rebut2..Beratur elok2 tau.. . . REMINDER!!! . . NANTIKAN DI MBH MEDISPA KUANTAN.. MOH RODONG2 SUME!! . . 9 PAGI, SABTU, 24 FEBRUARI 2018 . . AWOKME CONFIRM KAN HADIR? --> JIKA 'YA' SILA KOMEN " hadir opening MBH !” . . PS - Yg DAH komen, tengok PM jap, ada kasi HADIAH MISTERI :-) YG XKOMEN, XDPT, XMBOH KAWAN :-) . . FOLLOW US @mbhmedispa.kuantan . . MBH MEDISPA KUANTAN, JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060 . . 🔔 Whatsapp @ call : 01160542235 Website : www.mbhmedispa.com Insta : mbhmedispa_kuantan PAGES: Mbh medispa - Kuantan Emel : mbhkuantan@gmail.com . . 🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 . . #mbhmedispa  #mbhmedispatemerloh  #merdeka  #hafizhamidun  #merdekasale  #seagames2017  #100meter  #jerawat  #jeragat  #aliffaziz  #laraalana  #princemateen  #spa  #dermapen  #parut  #kurus  #cantik  #dsv  #iamme 
MBH ACNE SET....KHAS UNTUK YANG DAH LAMA MENDERITA WAJAH BERJERR........
.
.
MBH sgt memahami masalah2 kome..dgn sbb itulah MBH sentiasa mengemas kini produk2 bg tujuan peningkatan kualiti.. & yg pasti org2 KUANTAN mmg sggt beruntung sbb byk gileeee rawatan & produk terbaharu dari MBH....
.
.
jadi org2 Kuantan apo lgggg...save the date kayyy
.
.
FOLLOW US
@mbhmedispa.kuantan
.
.
MBH MEDISPA KUANTAN, 
JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060
.
.
🔔 Whatsapp @ call : 01160542235
Website : www.mbhmedispa.com
Insta : mbhmedispa_kuantan
PAGES: Mbh medispa - Kuantan
Emel : mbhkuantan@gmail.com
.
.
🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 .
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme
MBH ACNE SET....KHAS UNTUK YANG DAH LAMA MENDERITA WAJAH BERJERR........ . . MBH sgt memahami masalah2 kome..dgn sbb itulah MBH sentiasa mengemas kini produk2 bg tujuan peningkatan kualiti.. & yg pasti org2 KUANTAN mmg sggt beruntung sbb byk gileeee rawatan & produk terbaharu dari MBH.... . . jadi org2 Kuantan apo lgggg...save the date kayyy . . FOLLOW US @mbhmedispa.kuantan . . MBH MEDISPA KUANTAN, JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060 . . 🔔 Whatsapp @ call : 01160542235 Website : www.mbhmedispa.com Insta : mbhmedispa_kuantan PAGES: Mbh medispa - Kuantan Emel : mbhkuantan@gmail.com . . 🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 . . #mbhmedispa  #mbhmedispatemerloh  #merdeka  #hafizhamidun  #merdekasale  #seagames2017  #100meter  #jerawat  #jeragat  #aliffaziz  #laraalana  #princemateen  #spa  #dermapen  #parut  #kurus  #cantik  #dsv  #iamme 
[4 HARI LAGI] 24 FEBRUARI 2018, KE GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN NI WEHH!!
9 KEJUTAN DI OPENING YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK
=============
.
.
1) MBH CINDERELLA FACIAL RM53.00 /per person! (Harga Asal Rm106)
.
2) CINDERELLA FACIAL BUY 4 FREE 1 - BAWAK DTG 3 ORANG RAKAN , ADIK BERADIK AUTOMATIK DAPAT FREE 1 LAGI CINDERELLA FACIAL. OMG
.
3) DISKAUN SEHINGGA 90% UNTUK SEMUA RAWATAN < LIMITED
.
4) BUAT SKIN ANALYSIS DAN KONSULTASI KULIT SECARA PERCUMA
.
5) REDEEM GOODIES EXCLUSIVE KHAS DARI MBH MEDISPA .
6) SEMUA PRODUK MBH DERMACARE DISKAUN 10%
.
7) MAKAN FREE
.
8) CABUTAN BERTUAH - TAJAAN FACIAL EXCLUSIVE DARI MBH MEDISPA UNTUK 10 ORG BERTUAH BERNILAI ALMOST 5K!
.
9). DEMO TUTORIAL MAKE-UP DARI MBH COSMETICS
.
.
==========
UIHH, CAMBEST JE DENGOR BUNYINYE..BILE NI OPENING NI?
==========
.
WAJIB BACA! 
GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN
.
TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU)
MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG
TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur,
26060 Kuantan, Pahang
No tel : 0182999043
.
[AMARAN] - IANYA LIMITED DARI 9.00 PAGI- 5 PTG, SABTU SHJ. SLPS JAM 6, OFFER BERAKHIR, DAN PROMO DTAMATKAN SAMA SKLI...TAKKAN DIJUAL PD HRGA DISKAUN DAH..JGN CUBA2 MERAYU TAU, KALAU DAH TAMAT...I'M SERIUS..
.
.
"OK KAK MELL...JAM 6 PAGI DAH SAMPAI DPN KEDAI MBH MEDISPA KUANTAN”.
.
.
Hehehe..xkan mcm tu skli.. Nak tggu boleh, tp solat subuh dlu..Jgn rebut2..Beratur elok2 tau..
.
.
REMINDER!!!
.
.
NANTIKAN DI MBH MEDISPA KUANTAN.. MOH RODONG2 SUME!!
.
.
9 PAGI, SABTU, 24 FEBRUARI 2018
.
.
AWOKME CONFIRM KAN HADIR?
--> JIKA 'YA' SILA KOMEN " hadir opening MBH !”
.
.
PS - Yg DAH komen, tengok PM jap, ada kasi HADIAH MISTERI :-) YG XKOMEN, XDPT, XMBOH KAWAN :-)
.
.
FOLLOW US
@mbhmedispa.kuantan
.
.
MBH MEDISPA KUANTAN, 
JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060
.
.
🔔 Whatsapp @ call : 01160542235
Website : www.mbhmedispa.com
Insta : mbhmedispa_kuantan
PAGES: Mbh medispa - Kuantan
Emel : mbhkuantan@gmail.com
.
.
🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 .
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme
[4 HARI LAGI] 24 FEBRUARI 2018, KE GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN NI WEHH!! 9 KEJUTAN DI OPENING YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK ============= . . 1) MBH CINDERELLA FACIAL RM53.00 /per person! (Harga Asal Rm106) . 2) CINDERELLA FACIAL BUY 4 FREE 1 - BAWAK DTG 3 ORANG RAKAN , ADIK BERADIK AUTOMATIK DAPAT FREE 1 LAGI CINDERELLA FACIAL. OMG . 3) DISKAUN SEHINGGA 90% UNTUK SEMUA RAWATAN < LIMITED . 4) BUAT SKIN ANALYSIS DAN KONSULTASI KULIT SECARA PERCUMA . 5) REDEEM GOODIES EXCLUSIVE KHAS DARI MBH MEDISPA . 6) SEMUA PRODUK MBH DERMACARE DISKAUN 10% . 7) MAKAN FREE . 8) CABUTAN BERTUAH - TAJAAN FACIAL EXCLUSIVE DARI MBH MEDISPA UNTUK 10 ORG BERTUAH BERNILAI ALMOST 5K! . 9). DEMO TUTORIAL MAKE-UP DARI MBH COSMETICS . . ========== UIHH, CAMBEST JE DENGOR BUNYINYE..BILE NI OPENING NI? ========== . WAJIB BACA! GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN . TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU) MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur, 26060 Kuantan, Pahang No tel : 0182999043 . [AMARAN] - IANYA LIMITED DARI 9.00 PAGI- 5 PTG, SABTU SHJ. SLPS JAM 6, OFFER BERAKHIR, DAN PROMO DTAMATKAN SAMA SKLI...TAKKAN DIJUAL PD HRGA DISKAUN DAH..JGN CUBA2 MERAYU TAU, KALAU DAH TAMAT...I'M SERIUS.. . . "OK KAK MELL...JAM 6 PAGI DAH SAMPAI DPN KEDAI MBH MEDISPA KUANTAN”. . . Hehehe..xkan mcm tu skli.. Nak tggu boleh, tp solat subuh dlu..Jgn rebut2..Beratur elok2 tau.. . . REMINDER!!! . . NANTIKAN DI MBH MEDISPA KUANTAN.. MOH RODONG2 SUME!! . . 9 PAGI, SABTU, 24 FEBRUARI 2018 . . AWOKME CONFIRM KAN HADIR? --> JIKA 'YA' SILA KOMEN " hadir opening MBH !” . . PS - Yg DAH komen, tengok PM jap, ada kasi HADIAH MISTERI :-) YG XKOMEN, XDPT, XMBOH KAWAN :-) . . FOLLOW US @mbhmedispa.kuantan . . MBH MEDISPA KUANTAN, JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060 . . 🔔 Whatsapp @ call : 01160542235 Website : www.mbhmedispa.com Insta : mbhmedispa_kuantan PAGES: Mbh medispa - Kuantan Emel : mbhkuantan@gmail.com . . 🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 . . #mbhmedispa  #mbhmedispatemerloh  #merdeka  #hafizhamidun  #merdekasale  #seagames2017  #100meter  #jerawat  #jeragat  #aliffaziz  #laraalana  #princemateen  #spa  #dermapen  #parut  #kurus  #cantik  #dsv  #iamme 
MBH ACNE SET....KHAS UNTUK YANG DAH LAMA MENDERITA WAJAH BERJERR........
.
.
MBH sgt memahami masalah2 kome..dgn sbb itulah MBH sentiasa mengemas kini produk2 bg tujuan peningkatan kualiti.. & yg pasti org2 KUANTAN mmg sggt beruntung sbb byk gileeee rawatan & produk terbaharu dari MBH....
.
.
jadi org2 Kuantan apo lgggg...save the date kayyy
.
.
FOLLOW US
@mbhmedispa.kuantan
.
.
MBH MEDISPA KUANTAN, 
JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060
.
.
🔔 Whatsapp @ call : 01160542235
Website : www.mbhmedispa.com
Insta : mbhmedispa_kuantan
PAGES: Mbh medispa - Kuantan
Emel : mbhkuantan@gmail.com
.
.
🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 .
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme
MBH ACNE SET....KHAS UNTUK YANG DAH LAMA MENDERITA WAJAH BERJERR........ . . MBH sgt memahami masalah2 kome..dgn sbb itulah MBH sentiasa mengemas kini produk2 bg tujuan peningkatan kualiti.. & yg pasti org2 KUANTAN mmg sggt beruntung sbb byk gileeee rawatan & produk terbaharu dari MBH.... . . jadi org2 Kuantan apo lgggg...save the date kayyy . . FOLLOW US @mbhmedispa.kuantan . . MBH MEDISPA KUANTAN, JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060 . . 🔔 Whatsapp @ call : 01160542235 Website : www.mbhmedispa.com Insta : mbhmedispa_kuantan PAGES: Mbh medispa - Kuantan Emel : mbhkuantan@gmail.com . . 🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 . . #mbhmedispa  #mbhmedispatemerloh  #merdeka  #hafizhamidun  #merdekasale  #seagames2017  #100meter  #jerawat  #jeragat  #aliffaziz  #laraalana  #princemateen  #spa  #dermapen  #parut  #kurus  #cantik  #dsv  #iamme 
Yang ni pula kak mel mmg tak tinggal...cuba uolls bayangkan.... muka dah cantik...flawless...make up barbie doll...last2 rambut...hampehh...jarang tengah.... gugur...ermmmmm..camno tu?
.
.
Kalau rasa ada masalah gugur MELAMPAU, Gatal2... berbau...boleh try produk @mbh.haircare_malaysia ni....
.
.
NAK BELI TERUS DGN HARGA DISKAUN....kejar kak mel 2x ganda dii.......
.
.
GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN
.
TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU)
MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG
TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur,
26060 Kuantan, Pahang (Berdekatan Hospital KPJ Kuantan)
No tel : 01160542235
.
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme #bangkitbersama #kitasamahero #kl2017 #klfwrtw2017 #klfw2017 #fattzura #kulitberminyak #spamuslimah #blackhead #harimaumalaya
Yang ni pula kak mel mmg tak tinggal...cuba uolls bayangkan.... muka dah cantik...flawless...make up barbie doll...last2 rambut...hampehh...jarang tengah.... gugur...ermmmmm..camno tu? . . Kalau rasa ada masalah gugur MELAMPAU, Gatal2... berbau...boleh try produk @mbh.haircare_malaysia ni.... . . NAK BELI TERUS DGN HARGA DISKAUN....kejar kak mel 2x ganda dii....... . . GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN . TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU) MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur, 26060 Kuantan, Pahang (Berdekatan Hospital KPJ Kuantan) No tel : 01160542235 . . #mbhmedispa  #mbhmedispatemerloh  #merdeka  #hafizhamidun  #merdekasale  #seagames2017  #100meter  #jerawat  #jeragat  #aliffaziz  #laraalana  #princemateen  #spa  #dermapen  #parut  #kurus  #cantik  #dsv  #iamme  #bangkitbersama  #kitasamahero  #kl2017  #klfwrtw2017  #klfw2017  #fattzura  #kulitberminyak  #spamuslimah  #blackhead  #harimaumalaya 
Hai hai... pagi ni kak mel nak share produk-produk kosmetik dari @mbhcosmetics.hq mmg rare..mmg complete...mmg padu bebb owg kata...
.
.
Kak mel sendiri pakai utk pi keja...set ni mmg set make up 5 minit... NAK? .
.
Cepat kejar kak mel 24 FEB NI
.
.
GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN
.
TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU)
MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG
TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur,
26060 Kuantan, Pahang (Berdekatan Hospital KPJ Kuantan)
No tel : 01160542235
.
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme #bangkitbersama #kitasamahero #kl2017 #klfwrtw2017 #klfw2017 #fattzura #kulitberminyak #spamuslimah #blackhead #harimaumalaya
Hai hai... pagi ni kak mel nak share produk-produk kosmetik dari @mbhcosmetics.hq mmg rare..mmg complete...mmg padu bebb owg kata... . . Kak mel sendiri pakai utk pi keja...set ni mmg set make up 5 minit... NAK? . . Cepat kejar kak mel 24 FEB NI . . GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN . TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU) MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur, 26060 Kuantan, Pahang (Berdekatan Hospital KPJ Kuantan) No tel : 01160542235 . . #mbhmedispa  #mbhmedispatemerloh  #merdeka  #hafizhamidun  #merdekasale  #seagames2017  #100meter  #jerawat  #jeragat  #aliffaziz  #laraalana  #princemateen  #spa  #dermapen  #parut  #kurus  #cantik  #dsv  #iamme  #bangkitbersama  #kitasamahero  #kl2017  #klfwrtw2017  #klfw2017  #fattzura  #kulitberminyak  #spamuslimah  #blackhead  #harimaumalaya 
JANGAN LEPASKAN PELUANG❗️
.
semperna bos birthday celebration sale! jangan lepas kan peluang ambil treatment dermapen yang murah gile ni!! mana nak dapat harga macam ni .
.
jom ramai-ramai datang ke MBH medispa Temerloh untuk grab promosi hari ni.
#promosibesarbesaran #viral #cantik #mbh #mbhmedispatemerloh #kecantikkandaridalam #jampi #juara
moh beli produk2 dari mbh dermacare, mbh cosmetic dan mbh haircare dgn harga promo masa Grand Opening nnt.... koi bg rege murah2 je . ==========
INFO GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN
==========
.
WAJIB BACA! .
.
GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN
.
TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU)
MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG
TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur,
26060 Kuantan, Pahang (Berdekatan Hospital KPJ Kuantan)
No tel : 01160542235
.
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme #bangkitbersama #kitasamahero #kl2017 #klfwrtw2017 #klfw2017 #fattzura #kulitberminyak #spamuslimah #blackhead #harimaumalaya
moh beli produk2 dari mbh dermacare, mbh cosmetic dan mbh haircare dgn harga promo masa Grand Opening nnt.... koi bg rege murah2 je . ========== INFO GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN ========== . WAJIB BACA! . . GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN . TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU) MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur, 26060 Kuantan, Pahang (Berdekatan Hospital KPJ Kuantan) No tel : 01160542235 . . #mbhmedispa  #mbhmedispatemerloh  #merdeka  #hafizhamidun  #merdekasale  #seagames2017  #100meter  #jerawat  #jeragat  #aliffaziz  #laraalana  #princemateen  #spa  #dermapen  #parut  #kurus  #cantik  #dsv  #iamme  #bangkitbersama  #kitasamahero  #kl2017  #klfwrtw2017  #klfw2017  #fattzura  #kulitberminyak  #spamuslimah  #blackhead  #harimaumalaya 
moh beli produk2 dari mbh dermacare, mbh cosmetic dan mbh haircare dgn harga promo masa Grand Opening nnt.... koi bg rege murah2 je . ==========
INFO GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN
==========
.
WAJIB BACA! .
.
GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN
.
TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU)
MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG
TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur,
26060 Kuantan, Pahang (Berdekatan Hospital KPJ Kuantan)
No tel : 01160542235
.
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme #bangkitbersama #kitasamahero #kl2017 #klfwrtw2017 #klfw2017 #fattzura #kulitberminyak #spamuslimah #blackhead #harimaumalaya
moh beli produk2 dari mbh dermacare, mbh cosmetic dan mbh haircare dgn harga promo masa Grand Opening nnt.... koi bg rege murah2 je . ========== INFO GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN ========== . WAJIB BACA! . . GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN . TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU) MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur, 26060 Kuantan, Pahang (Berdekatan Hospital KPJ Kuantan) No tel : 01160542235 . . #mbhmedispa  #mbhmedispatemerloh  #merdeka  #hafizhamidun  #merdekasale  #seagames2017  #100meter  #jerawat  #jeragat  #aliffaziz  #laraalana  #princemateen  #spa  #dermapen  #parut  #kurus  #cantik  #dsv  #iamme  #bangkitbersama  #kitasamahero  #kl2017  #klfwrtw2017  #klfw2017  #fattzura  #kulitberminyak  #spamuslimah  #blackhead  #harimaumalaya 
[5 HARI LAGI] 24 FEBRUARI 2018, KE GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN NI WEHH!!
9 KEJUTAN DI OPENING YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK
=============
.
.
1) MBH CINDERELLA FACIAL RM53.00 /per person! (Harga Asal Rm106)
.
2) CINDERELLA FACIAL BUY 4 FREE 1 - BAWAK DTG 3 ORANG RAKAN , ADIK BERADIK AUTOMATIK DAPAT FREE 1 LAGI CINDERELLA FACIAL. OMG
.
3) DISKAUN SEHINGGA 90% UNTUK SEMUA RAWATAN < LIMITED
.
4) BUAT SKIN ANALYSIS DAN KONSULTASI KULIT SECARA PERCUMA
.
5) REDEEM GOODIES EXCLUSIVE KHAS DARI MBH MEDISPA .
6) SEMUA PRODUK MBH DERMACARE DISKAUN 10%
.
7) MAKAN FREE
.
8) CABUTAN BERTUAH - TAJAAN FACIAL EXCLUSIVE DARI MBH MEDISPA UNTUK 10 ORG BERTUAH BERNILAI ALMOST 5K!
.
9). DEMO TUTORIAL MAKE-UP DARI MBH COSMETICS
.
.
==========
UIHH, CAMBEST JE DENGOR BUNYINYE..BILE NI OPENING NI?
==========
.
WAJIB BACA! 
GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN
.
TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU)
MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG
TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur,
26060 Kuantan, Pahang
No tel : 0182999043
.
[AMARAN] - IANYA LIMITED DARI 9.00 PAGI- 5 PTG, SABTU SHJ. SLPS JAM 6, OFFER BERAKHIR, DAN PROMO DTAMATKAN SAMA SKLI...TAKKAN DIJUAL PD HRGA DISKAUN DAH..JGN CUBA2 MERAYU TAU, KALAU DAH TAMAT...I'M SERIUS..
.
.
"OK KAK MELL...JAM 6 PAGI DAH SAMPAI DPN KEDAI MBH MEDISPA KUANTAN”.
.
.
Hehehe..xkan mcm tu skli.. Nak tggu boleh, tp solat subuh dlu..Jgn rebut2..Beratur elok2 tau..
.
.
REMINDER!!!
.
.
NANTIKAN DI MBH MEDISPA KUANTAN.. MOH RODONG2 SUME!!
.
.
9 PAGI, SABTU, 24 FEBRUARI 2018
.
.
AWOKME CONFIRM KAN HADIR?
--> JIKA 'YA' SILA KOMEN " hadir opening MBH !”
.
.
PS - Yg DAH komen, tengok PM jap, ada kasi HADIAH MISTERI :-) YG XKOMEN, XDPT, XMBOH KAWAN :-)
.
.
FOLLOW US
@mbhmedispa.kuantan
.
.
MBH MEDISPA KUANTAN, 
JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060
.
.
🔔 Whatsapp @ call : 01160542235
Website : www.mbhmedispa.com
Insta : mbhmedispa_kuantan
PAGES: Mbh medispa - Kuantan
Emel : mbhkuantan@gmail.com
.
.
🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 .
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme
[5 HARI LAGI] 24 FEBRUARI 2018, KE GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN NI WEHH!! 9 KEJUTAN DI OPENING YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK ============= . . 1) MBH CINDERELLA FACIAL RM53.00 /per person! (Harga Asal Rm106) . 2) CINDERELLA FACIAL BUY 4 FREE 1 - BAWAK DTG 3 ORANG RAKAN , ADIK BERADIK AUTOMATIK DAPAT FREE 1 LAGI CINDERELLA FACIAL. OMG . 3) DISKAUN SEHINGGA 90% UNTUK SEMUA RAWATAN < LIMITED . 4) BUAT SKIN ANALYSIS DAN KONSULTASI KULIT SECARA PERCUMA . 5) REDEEM GOODIES EXCLUSIVE KHAS DARI MBH MEDISPA . 6) SEMUA PRODUK MBH DERMACARE DISKAUN 10% . 7) MAKAN FREE . 8) CABUTAN BERTUAH - TAJAAN FACIAL EXCLUSIVE DARI MBH MEDISPA UNTUK 10 ORG BERTUAH BERNILAI ALMOST 5K! . 9). DEMO TUTORIAL MAKE-UP DARI MBH COSMETICS . . ========== UIHH, CAMBEST JE DENGOR BUNYINYE..BILE NI OPENING NI? ========== . WAJIB BACA! GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN . TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU) MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur, 26060 Kuantan, Pahang No tel : 0182999043 . [AMARAN] - IANYA LIMITED DARI 9.00 PAGI- 5 PTG, SABTU SHJ. SLPS JAM 6, OFFER BERAKHIR, DAN PROMO DTAMATKAN SAMA SKLI...TAKKAN DIJUAL PD HRGA DISKAUN DAH..JGN CUBA2 MERAYU TAU, KALAU DAH TAMAT...I'M SERIUS.. . . "OK KAK MELL...JAM 6 PAGI DAH SAMPAI DPN KEDAI MBH MEDISPA KUANTAN”. . . Hehehe..xkan mcm tu skli.. Nak tggu boleh, tp solat subuh dlu..Jgn rebut2..Beratur elok2 tau.. . . REMINDER!!! . . NANTIKAN DI MBH MEDISPA KUANTAN.. MOH RODONG2 SUME!! . . 9 PAGI, SABTU, 24 FEBRUARI 2018 . . AWOKME CONFIRM KAN HADIR? --> JIKA 'YA' SILA KOMEN " hadir opening MBH !” . . PS - Yg DAH komen, tengok PM jap, ada kasi HADIAH MISTERI :-) YG XKOMEN, XDPT, XMBOH KAWAN :-) . . FOLLOW US @mbhmedispa.kuantan . . MBH MEDISPA KUANTAN, JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060 . . 🔔 Whatsapp @ call : 01160542235 Website : www.mbhmedispa.com Insta : mbhmedispa_kuantan PAGES: Mbh medispa - Kuantan Emel : mbhkuantan@gmail.com . . 🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 . . #mbhmedispa  #mbhmedispatemerloh  #merdeka  #hafizhamidun  #merdekasale  #seagames2017  #100meter  #jerawat  #jeragat  #aliffaziz  #laraalana  #princemateen  #spa  #dermapen  #parut  #kurus  #cantik  #dsv  #iamme 
[5 HARI LAGI] 24 FEBRUARI 2018, KE GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN NI WEHH!!
9 KEJUTAN DI OPENING YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK
=============
.
.
1) MBH CINDERELLA FACIAL RM53.00 /per person! (Harga Asal Rm106)
.
2) CINDERELLA FACIAL BUY 4 FREE 1 - BAWAK DTG 3 ORANG RAKAN , ADIK BERADIK AUTOMATIK DAPAT FREE 1 LAGI CINDERELLA FACIAL. OMG
.
3) DISKAUN SEHINGGA 90% UNTUK SEMUA RAWATAN < LIMITED
.
4) BUAT SKIN ANALYSIS DAN KONSULTASI KULIT SECARA PERCUMA
.
5) REDEEM GOODIES EXCLUSIVE KHAS DARI MBH MEDISPA .
6) SEMUA PRODUK MBH DERMACARE DISKAUN 10%
.
7) MAKAN FREE
.
8) CABUTAN BERTUAH - TAJAAN FACIAL EXCLUSIVE DARI MBH MEDISPA UNTUK 10 ORG BERTUAH BERNILAI ALMOST 5K!
.
9). DEMO TUTORIAL MAKE-UP DARI MBH COSMETICS
.
.
==========
UIHH, CAMBEST JE DENGOR BUNYINYE..BILE NI OPENING NI?
==========
.
WAJIB BACA! 
GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN
.
TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU)
MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG
TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur,
26060 Kuantan, Pahang
No tel : 0182999043
.
[AMARAN] - IANYA LIMITED DARI 9.00 PAGI- 5 PTG, SABTU SHJ. SLPS JAM 6, OFFER BERAKHIR, DAN PROMO DTAMATKAN SAMA SKLI...TAKKAN DIJUAL PD HRGA DISKAUN DAH..JGN CUBA2 MERAYU TAU, KALAU DAH TAMAT...I'M SERIUS..
.
.
"OK KAK MELL...JAM 6 PAGI DAH SAMPAI DPN KEDAI MBH MEDISPA KUANTAN”.
.
.
Hehehe..xkan mcm tu skli.. Nak tggu boleh, tp solat subuh dlu..Jgn rebut2..Beratur elok2 tau..
.
.
REMINDER!!!
.
.
NANTIKAN DI MBH MEDISPA KUANTAN.. MOH RODONG2 SUME!!
.
.
9 PAGI, SABTU, 24 FEBRUARI 2018
.
.
AWOKME CONFIRM KAN HADIR?
--> JIKA 'YA' SILA KOMEN " hadir opening MBH !”
.
.
PS - Yg DAH komen, tengok PM jap, ada kasi HADIAH MISTERI :-) YG XKOMEN, XDPT, XMBOH KAWAN :-)
.
.
FOLLOW US
@mbhmedispa.kuantan
.
.
MBH MEDISPA KUANTAN, 
JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060
.
.
🔔 Whatsapp @ call : 01160542235
Website : www.mbhmedispa.com
Insta : mbhmedispa_kuantan
PAGES: Mbh medispa - Kuantan
Emel : mbhkuantan@gmail.com
.
.
🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 .
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme
[5 HARI LAGI] 24 FEBRUARI 2018, KE GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN NI WEHH!! 9 KEJUTAN DI OPENING YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK ============= . . 1) MBH CINDERELLA FACIAL RM53.00 /per person! (Harga Asal Rm106) . 2) CINDERELLA FACIAL BUY 4 FREE 1 - BAWAK DTG 3 ORANG RAKAN , ADIK BERADIK AUTOMATIK DAPAT FREE 1 LAGI CINDERELLA FACIAL. OMG . 3) DISKAUN SEHINGGA 90% UNTUK SEMUA RAWATAN < LIMITED . 4) BUAT SKIN ANALYSIS DAN KONSULTASI KULIT SECARA PERCUMA . 5) REDEEM GOODIES EXCLUSIVE KHAS DARI MBH MEDISPA . 6) SEMUA PRODUK MBH DERMACARE DISKAUN 10% . 7) MAKAN FREE . 8) CABUTAN BERTUAH - TAJAAN FACIAL EXCLUSIVE DARI MBH MEDISPA UNTUK 10 ORG BERTUAH BERNILAI ALMOST 5K! . 9). DEMO TUTORIAL MAKE-UP DARI MBH COSMETICS . . ========== UIHH, CAMBEST JE DENGOR BUNYINYE..BILE NI OPENING NI? ========== . WAJIB BACA! GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN . TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU) MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur, 26060 Kuantan, Pahang No tel : 0182999043 . [AMARAN] - IANYA LIMITED DARI 9.00 PAGI- 5 PTG, SABTU SHJ. SLPS JAM 6, OFFER BERAKHIR, DAN PROMO DTAMATKAN SAMA SKLI...TAKKAN DIJUAL PD HRGA DISKAUN DAH..JGN CUBA2 MERAYU TAU, KALAU DAH TAMAT...I'M SERIUS.. . . "OK KAK MELL...JAM 6 PAGI DAH SAMPAI DPN KEDAI MBH MEDISPA KUANTAN”. . . Hehehe..xkan mcm tu skli.. Nak tggu boleh, tp solat subuh dlu..Jgn rebut2..Beratur elok2 tau.. . . REMINDER!!! . . NANTIKAN DI MBH MEDISPA KUANTAN.. MOH RODONG2 SUME!! . . 9 PAGI, SABTU, 24 FEBRUARI 2018 . . AWOKME CONFIRM KAN HADIR? --> JIKA 'YA' SILA KOMEN " hadir opening MBH !” . . PS - Yg DAH komen, tengok PM jap, ada kasi HADIAH MISTERI :-) YG XKOMEN, XDPT, XMBOH KAWAN :-) . . FOLLOW US @mbhmedispa.kuantan . . MBH MEDISPA KUANTAN, JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060 . . 🔔 Whatsapp @ call : 01160542235 Website : www.mbhmedispa.com Insta : mbhmedispa_kuantan PAGES: Mbh medispa - Kuantan Emel : mbhkuantan@gmail.com . . 🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 . . #mbhmedispa  #mbhmedispatemerloh  #merdeka  #hafizhamidun  #merdekasale  #seagames2017  #100meter  #jerawat  #jeragat  #aliffaziz  #laraalana  #princemateen  #spa  #dermapen  #parut  #kurus  #cantik  #dsv  #iamme 
MBH ACNE SET....KHAS UNTUK YANG DAH LAMA MENDERITA WAJAH BERJERR........
.
.
MBH sgt memahami masalah2 kome..dgn sbb itulah MBH sentiasa mengemas kini produk2 bg tujuan peningkatan kualiti.. & yg pasti org2 KUANTAN mmg sggt beruntung sbb byk gileeee rawatan & produk terbaharu dari MBH....
.
.
jadi org2 Kuantan apo lgggg...save the date kayyy
.
.
FOLLOW US
@mbhmedispa.kuantan
.
.
MBH MEDISPA KUANTAN, 
JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060
.
.
🔔 Whatsapp @ call : 01160542235
Website : www.mbhmedispa.com
Insta : mbhmedispa_kuantan
PAGES: Mbh medispa - Kuantan
Emel : mbhkuantan@gmail.com
.
.
🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 .
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme
MBH ACNE SET....KHAS UNTUK YANG DAH LAMA MENDERITA WAJAH BERJERR........ . . MBH sgt memahami masalah2 kome..dgn sbb itulah MBH sentiasa mengemas kini produk2 bg tujuan peningkatan kualiti.. & yg pasti org2 KUANTAN mmg sggt beruntung sbb byk gileeee rawatan & produk terbaharu dari MBH.... . . jadi org2 Kuantan apo lgggg...save the date kayyy . . FOLLOW US @mbhmedispa.kuantan . . MBH MEDISPA KUANTAN, JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060 . . 🔔 Whatsapp @ call : 01160542235 Website : www.mbhmedispa.com Insta : mbhmedispa_kuantan PAGES: Mbh medispa - Kuantan Emel : mbhkuantan@gmail.com . . 🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 . . #mbhmedispa  #mbhmedispatemerloh  #merdeka  #hafizhamidun  #merdekasale  #seagames2017  #100meter  #jerawat  #jeragat  #aliffaziz  #laraalana  #princemateen  #spa  #dermapen  #parut  #kurus  #cantik  #dsv  #iamme 
MBH ACNE SET....KHAS UNTUK YANG DAH LAMA MENDERITA WAJAH BERJERR........
.
.
MBH sgt memahami masalah2 kome..dgn sbb itulah MBH sentiasa mengemas kini produk2 bg tujuan peningkatan kualiti.. & yg pasti org2 KUANTAN mmg sggt beruntung sbb byk gileeee rawatan & produk terbaharu dari MBH....
.
.
jadi org2 Kuantan apo lgggg...save the date kayyy
.
.
FOLLOW US
@mbhmedispa.kuantan
.
.
MBH MEDISPA KUANTAN, 
JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060
.
.
🔔 Whatsapp @ call : 01160542235
Website : www.mbhmedispa.com
Insta : mbhmedispa_kuantan
PAGES: Mbh medispa - Kuantan
Emel : mbhkuantan@gmail.com
.
.
🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 .
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme
MBH ACNE SET....KHAS UNTUK YANG DAH LAMA MENDERITA WAJAH BERJERR........ . . MBH sgt memahami masalah2 kome..dgn sbb itulah MBH sentiasa mengemas kini produk2 bg tujuan peningkatan kualiti.. & yg pasti org2 KUANTAN mmg sggt beruntung sbb byk gileeee rawatan & produk terbaharu dari MBH.... . . jadi org2 Kuantan apo lgggg...save the date kayyy . . FOLLOW US @mbhmedispa.kuantan . . MBH MEDISPA KUANTAN, JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060 . . 🔔 Whatsapp @ call : 01160542235 Website : www.mbhmedispa.com Insta : mbhmedispa_kuantan PAGES: Mbh medispa - Kuantan Emel : mbhkuantan@gmail.com . . 🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 . . #mbhmedispa  #mbhmedispatemerloh  #merdeka  #hafizhamidun  #merdekasale  #seagames2017  #100meter  #jerawat  #jeragat  #aliffaziz  #laraalana  #princemateen  #spa  #dermapen  #parut  #kurus  #cantik  #dsv  #iamme 
haa tahun baru cina tak habis lagi nak bagi promosi ni !! cepat2 grab kalau tak rugi tau tengah nak bagi murah promosi besaran ni haa. .
sebarang pertanyaan boleh whatapps kak isya ye
📲0182999043

#mbhmedispatemerloh #promosi #tahunbarucina #penjagaanrambut #rambutsihat
haa tahun baru cina tak habis lagi nak bagi promosi ni !! cepat2 grab kalau tak rugi tau tengah nak bagi murah promosi besaran ni haa. .
sebarang pertanyaan boleh whatapps kak isya ye
📲0182999043

#mbhmedispatemerloh #promosi #tahunbarucina #penjagaanrambut #rambutsihat
we're open today! sape-sape nak datang manja2 kan muka boleh datang ke MBH MEDISPA TEMERLOH ya.
.
sape yang free cuti-cuti tu kan? nak datang boleh datang ye .
nak book appoinment? whatapps kak isya ye
📲0182999043
📲0182999043
📲0182999043
#mbh #mbhmedispatemerloh #loveyourskin #kecantikan #bahansemualajadi
we're open today! sape-sape nak datang manja2 kan muka boleh datang ke MBH MEDISPA TEMERLOH ya. . sape yang free cuti-cuti tu kan? nak datang boleh datang ye . nak book appoinment? whatapps kak isya ye 📲0182999043 📲0182999043 📲0182999043 #mbh  #mbhmedispatemerloh  #loveyourskin  #kecantikan  #bahansemualajadi 
[7 HARI LAGI] 24 FEBRUARI 2018, KE GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN NI WEHH!!
9 KEJUTAN DI OPENING YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK
=============
.
.
1) MBH CINDERELLA FACIAL RM53.00 /per person! (Harga Asal Rm106)
.
2) CINDERELLA FACIAL BUY 4 FREE 1 - BAWAK DTG 3 ORANG RAKAN , ADIK BERADIK AUTOMATIK DAPAT FREE 1 LAGI CINDERELLA FACIAL. OMG
.
3) DISKAUN SEHINGGA 90% UNTUK SEMUA RAWATAN < LIMITED
.
4) BUAT SKIN ANALYSIS DAN KONSULTASI KULIT SECARA PERCUMA
.
5) REDEEM GOODIES EXCLUSIVE KHAS DARI MBH MEDISPA .
6) SEMUA PRODUK MBH DERMACARE DISKAUN 10%
.
7) MAKAN FREE
.
8) CABUTAN BERTUAH - TAJAAN FACIAL EXCLUSIVE DARI MBH MEDISPA UNTUK 10 ORG BERTUAH BERNILAI ALMOST 5K!
.
9). DEMO TUTORIAL MAKE-UP DARI MBH COSMETICS
.
.
==========
UIHH, CAMBEST JE DENGOR BUNYINYE..BILE NI OPENING NI?
==========
.
WAJIB BACA! 
GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN
.
TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU)
MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG
TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur,
26060 Kuantan, Pahang
No tel : 0182999043
.
[AMARAN] - IANYA LIMITED DARI 9.00 PAGI- 5 PTG, SABTU SHJ. SLPS JAM 6, OFFER BERAKHIR, DAN PROMO DTAMATKAN SAMA SKLI...TAKKAN DIJUAL PD HRGA DISKAUN DAH..JGN CUBA2 MERAYU TAU, KALAU DAH TAMAT...I'M SERIUS..
.
.
"OK KAK MELL...JAM 6 PAGI DAH SAMPAI DPN KEDAI MBH MEDISPA KUANTAN”.
.
.
Hehehe..xkan mcm tu skli.. Nak tggu boleh, tp solat subuh dlu..Jgn rebut2..Beratur elok2 tau..
.
.
REMINDER!!!
.
.
NANTIKAN DI MBH MEDISPA KUANTAN.. MOH RODONG2 SUME!!
.
.
9 PAGI, SABTU, 24 FEBRUARI 2018
.
.
AWOKME CONFIRM KAN HADIR?
--> JIKA 'YA' SILA KOMEN " hadir opening MBH !”
.
.
PS - Yg DAH komen, tengok PM jap, ada kasi HADIAH MISTERI :-) YG XKOMEN, XDPT, XMBOH KAWAN :-)
.
.
FOLLOW US
@mbhmedispa.kuantan
.
.
MBH MEDISPA KUANTAN, 
JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060
.
.
🔔 Whatsapp @ call : 01160542235
Website : www.mbhmedispa.com
Insta : mbhmedispa_kuantan
PAGES: Mbh medispa - Kuantan
Emel : mbhkuantan@gmail.com
.
.
🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 .
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme
[7 HARI LAGI] 24 FEBRUARI 2018, KE GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN NI WEHH!! 9 KEJUTAN DI OPENING YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK ============= . . 1) MBH CINDERELLA FACIAL RM53.00 /per person! (Harga Asal Rm106) . 2) CINDERELLA FACIAL BUY 4 FREE 1 - BAWAK DTG 3 ORANG RAKAN , ADIK BERADIK AUTOMATIK DAPAT FREE 1 LAGI CINDERELLA FACIAL. OMG . 3) DISKAUN SEHINGGA 90% UNTUK SEMUA RAWATAN < LIMITED . 4) BUAT SKIN ANALYSIS DAN KONSULTASI KULIT SECARA PERCUMA . 5) REDEEM GOODIES EXCLUSIVE KHAS DARI MBH MEDISPA . 6) SEMUA PRODUK MBH DERMACARE DISKAUN 10% . 7) MAKAN FREE . 8) CABUTAN BERTUAH - TAJAAN FACIAL EXCLUSIVE DARI MBH MEDISPA UNTUK 10 ORG BERTUAH BERNILAI ALMOST 5K! . 9). DEMO TUTORIAL MAKE-UP DARI MBH COSMETICS . . ========== UIHH, CAMBEST JE DENGOR BUNYINYE..BILE NI OPENING NI? ========== . WAJIB BACA! GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN . TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU) MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur, 26060 Kuantan, Pahang No tel : 0182999043 . [AMARAN] - IANYA LIMITED DARI 9.00 PAGI- 5 PTG, SABTU SHJ. SLPS JAM 6, OFFER BERAKHIR, DAN PROMO DTAMATKAN SAMA SKLI...TAKKAN DIJUAL PD HRGA DISKAUN DAH..JGN CUBA2 MERAYU TAU, KALAU DAH TAMAT...I'M SERIUS.. . . "OK KAK MELL...JAM 6 PAGI DAH SAMPAI DPN KEDAI MBH MEDISPA KUANTAN”. . . Hehehe..xkan mcm tu skli.. Nak tggu boleh, tp solat subuh dlu..Jgn rebut2..Beratur elok2 tau.. . . REMINDER!!! . . NANTIKAN DI MBH MEDISPA KUANTAN.. MOH RODONG2 SUME!! . . 9 PAGI, SABTU, 24 FEBRUARI 2018 . . AWOKME CONFIRM KAN HADIR? --> JIKA 'YA' SILA KOMEN " hadir opening MBH !” . . PS - Yg DAH komen, tengok PM jap, ada kasi HADIAH MISTERI :-) YG XKOMEN, XDPT, XMBOH KAWAN :-) . . FOLLOW US @mbhmedispa.kuantan . . MBH MEDISPA KUANTAN, JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060 . . 🔔 Whatsapp @ call : 01160542235 Website : www.mbhmedispa.com Insta : mbhmedispa_kuantan PAGES: Mbh medispa - Kuantan Emel : mbhkuantan@gmail.com . . 🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 . . #mbhmedispa  #mbhmedispatemerloh  #merdeka  #hafizhamidun  #merdekasale  #seagames2017  #100meter  #jerawat  #jeragat  #aliffaziz  #laraalana  #princemateen  #spa  #dermapen  #parut  #kurus  #cantik  #dsv  #iamme 
[7 HARI LAGI] 24 FEBRUARI 2018, KE GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN NI WEHH!!
9 KEJUTAN DI OPENING YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK
=============
.
.
1) MBH CINDERELLA FACIAL RM53.00 /per person! (Harga Asal Rm106)
.
2) CINDERELLA FACIAL BUY 4 FREE 1 - BAWAK DTG 3 ORANG RAKAN , ADIK BERADIK AUTOMATIK DAPAT FREE 1 LAGI CINDERELLA FACIAL. OMG
.
3) DISKAUN SEHINGGA 90% UNTUK SEMUA RAWATAN < LIMITED
.
4) BUAT SKIN ANALYSIS DAN KONSULTASI KULIT SECARA PERCUMA
.
5) REDEEM GOODIES EXCLUSIVE KHAS DARI MBH MEDISPA .
6) SEMUA PRODUK MBH DERMACARE DISKAUN 10%
.
7) MAKAN FREE
.
8) CABUTAN BERTUAH - TAJAAN FACIAL EXCLUSIVE DARI MBH MEDISPA UNTUK 10 ORG BERTUAH BERNILAI ALMOST 5K!
.
9). DEMO TUTORIAL MAKE-UP DARI MBH COSMETICS
.
.
==========
UIHH, CAMBEST JE DENGOR BUNYINYE..BILE NI OPENING NI?
==========
.
WAJIB BACA! 
GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN
.
TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU)
MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG
TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur,
26060 Kuantan, Pahang
No tel : 0182999043
.
[AMARAN] - IANYA LIMITED DARI 9.00 PAGI- 5 PTG, SABTU SHJ. SLPS JAM 6, OFFER BERAKHIR, DAN PROMO DTAMATKAN SAMA SKLI...TAKKAN DIJUAL PD HRGA DISKAUN DAH..JGN CUBA2 MERAYU TAU, KALAU DAH TAMAT...I'M SERIUS..
.
.
"OK KAK MELL...JAM 6 PAGI DAH SAMPAI DPN KEDAI MBH MEDISPA KUANTAN”.
.
.
Hehehe..xkan mcm tu skli.. Nak tggu boleh, tp solat subuh dlu..Jgn rebut2..Beratur elok2 tau..
.
.
REMINDER!!!
.
.
NANTIKAN DI MBH MEDISPA KUANTAN.. MOH RODONG2 SUME!!
.
.
9 PAGI, SABTU, 24 FEBRUARI 2018
.
.
AWOKME CONFIRM KAN HADIR?
--> JIKA 'YA' SILA KOMEN " hadir opening MBH !”
.
.
PS - Yg DAH komen, tengok PM jap, ada kasi HADIAH MISTERI :-) YG XKOMEN, XDPT, XMBOH KAWAN :-)
.
.
FOLLOW US
@mbhmedispa.kuantan
.
.
MBH MEDISPA KUANTAN, 
JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060
.
.
🔔 Whatsapp @ call : 01160542235
Website : www.mbhmedispa.com
Insta : mbhmedispa_kuantan
PAGES: Mbh medispa - Kuantan
Emel : mbhkuantan@gmail.com
.
.
🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 .
.
#mbhmedispa #mbhmedispatemerloh #merdeka #hafizhamidun #merdekasale #seagames2017 #100meter #jerawat #jeragat #aliffaziz #laraalana #princemateen #spa #dermapen #parut #kurus #cantik #dsv #iamme
[7 HARI LAGI] 24 FEBRUARI 2018, KE GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN NI WEHH!! 9 KEJUTAN DI OPENING YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SENANG DUDUK ============= . . 1) MBH CINDERELLA FACIAL RM53.00 /per person! (Harga Asal Rm106) . 2) CINDERELLA FACIAL BUY 4 FREE 1 - BAWAK DTG 3 ORANG RAKAN , ADIK BERADIK AUTOMATIK DAPAT FREE 1 LAGI CINDERELLA FACIAL. OMG . 3) DISKAUN SEHINGGA 90% UNTUK SEMUA RAWATAN < LIMITED . 4) BUAT SKIN ANALYSIS DAN KONSULTASI KULIT SECARA PERCUMA . 5) REDEEM GOODIES EXCLUSIVE KHAS DARI MBH MEDISPA . 6) SEMUA PRODUK MBH DERMACARE DISKAUN 10% . 7) MAKAN FREE . 8) CABUTAN BERTUAH - TAJAAN FACIAL EXCLUSIVE DARI MBH MEDISPA UNTUK 10 ORG BERTUAH BERNILAI ALMOST 5K! . 9). DEMO TUTORIAL MAKE-UP DARI MBH COSMETICS . . ========== UIHH, CAMBEST JE DENGOR BUNYINYE..BILE NI OPENING NI? ========== . WAJIB BACA! GRAND OPENING MBH MEDISPA KUANTAN . TARIKH : 24 FEBRUARI 2018 (SABTU) MASA: 9.00 PAGI- 5 PTG TEMPAT : A-7, Tingkat Bawah, Jalan Tanjung Lumpur 7, Tanjung Lumpur, 26060 Kuantan, Pahang No tel : 0182999043 . [AMARAN] - IANYA LIMITED DARI 9.00 PAGI- 5 PTG, SABTU SHJ. SLPS JAM 6, OFFER BERAKHIR, DAN PROMO DTAMATKAN SAMA SKLI...TAKKAN DIJUAL PD HRGA DISKAUN DAH..JGN CUBA2 MERAYU TAU, KALAU DAH TAMAT...I'M SERIUS.. . . "OK KAK MELL...JAM 6 PAGI DAH SAMPAI DPN KEDAI MBH MEDISPA KUANTAN”. . . Hehehe..xkan mcm tu skli.. Nak tggu boleh, tp solat subuh dlu..Jgn rebut2..Beratur elok2 tau.. . . REMINDER!!! . . NANTIKAN DI MBH MEDISPA KUANTAN.. MOH RODONG2 SUME!! . . 9 PAGI, SABTU, 24 FEBRUARI 2018 . . AWOKME CONFIRM KAN HADIR? --> JIKA 'YA' SILA KOMEN " hadir opening MBH !” . . PS - Yg DAH komen, tengok PM jap, ada kasi HADIAH MISTERI :-) YG XKOMEN, XDPT, XMBOH KAWAN :-) . . FOLLOW US @mbhmedispa.kuantan . . MBH MEDISPA KUANTAN, JALAN TANJUNG LUMPUR 7 , TANJUNG LUMPUR , 26060 . . 🔔 Whatsapp @ call : 01160542235 Website : www.mbhmedispa.com Insta : mbhmedispa_kuantan PAGES: Mbh medispa - Kuantan Emel : mbhkuantan@gmail.com . . 🔔 Landmark : Depan Hospital KPJ Kuantan 📢 . . #mbhmedispa  #mbhmedispatemerloh  #merdeka  #hafizhamidun  #merdekasale  #seagames2017  #100meter  #jerawat  #jeragat  #aliffaziz  #laraalana  #princemateen  #spa  #dermapen  #parut  #kurus  #cantik  #dsv  #iamme