an online Instagram web viewer

#marykaylife medias

Photos

Szkoleniowo - Makijazowo- rodzinnie - najlepiej 😘💋💄💃🌸🌸🌸🌸dziękuje @ewelinasudol79 praca z Tobą to prawdziwa przyjemnosc 😍dziękuje ze dzielisz się swoją pasja i sercem 😘💕💕💕💕#beautywork  #beautyworkshop  #beautyteam  #beautycoach  #beautysecret  #beautycare  #marykaylife #marykaylifestyle #marykaylovers #mkmakeup  #beautyplanby_ann😘💋💄💃
Sezonas JAUNUMI !!!
💗Mary Kay AT PLAY - 6 toņu matētas lūpu krāsas ar otiņu, ļauj viegli uzkrāsot un precīzi iekontūrēt, kas padarīs jūsu lūpas ideālas!
💗Krāsainās tušas - BLUE, PLUM & GREEN - lieliska izvēle, kam patīk eksperimentēt ar meikapu. Krāsainas skropstas pasvītros jūsu neatkārtojamo stilu!
💗Smaržas EAU SO DARING™ - ideālas priekš enerģiskām, pašpārliecinātām, neparedzamām meitenēm, kurām patīk labas izklaides!
💗Ota tonālo līdzekļu uzklāšanai - maksimāli palīdzēs uzlabot jūsu ādas toni.
💗Piparmētru balzams kāju kopšanai - nodrošina patīkamu svaigumu, vēsuma un viegluma sajūtu!
.
#marykay #marykaykosmetik #marykaymakeup #cosmetic #makeup #beauty #facials #healthskin #beautyskin #marykayproducts #marykaylife #marykayskincare #loveyourself #marykayconsultant #beautycare
Sezonas JAUNUMI !!! 💗Mary Kay AT PLAY - 6 toņu matētas lūpu krāsas ar otiņu, ļauj viegli uzkrāsot un precīzi iekontūrēt, kas padarīs jūsu lūpas ideālas! 💗Krāsainās tušas - BLUE, PLUM & GREEN - lieliska izvēle, kam patīk eksperimentēt ar meikapu. Krāsainas skropstas pasvītros jūsu neatkārtojamo stilu! 💗Smaržas EAU SO DARING™ - ideālas priekš enerģiskām, pašpārliecinātām, neparedzamām meitenēm, kurām patīk labas izklaides! 💗Ota tonālo līdzekļu uzklāšanai - maksimāli palīdzēs uzlabot jūsu ādas toni. 💗Piparmētru balzams kāju kopšanai - nodrošina patīkamu svaigumu, vēsuma un viegluma sajūtu! . #marykay  #marykaykosmetik  #marykaymakeup  #cosmetic  #makeup  #beauty  #facials  #healthskin  #beautyskin  #marykayproducts  #marykaylife  #marykayskincare  #loveyourself  #marykayconsultant  #beautycare 
Percaya atau tidak kebanyakan Beauty Consultant pernah mengalami masalah kulit wajah 😥. Ye betul. Sebelum menggunakan Mary Kay kami pernah tersalah memilih produk iaitu produk peeling / pemutih / local yang mengandungi bahan kimia merbahaya.

Kesan produk peeling/ pemutih selepas berhenti pemakaian sangat teruk! Skin breakout (berminyak, ruam-ruam kecil, gatal, jerawat tumbuh dengan sangat banyak dengan tiba-tiba)

Tahukah anda Lapisan Epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita. Tapi kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mane? 😣

Siapa ada masalah kulit wajah? Kering, mengelupas dan nipis akibat produk pengelupasan?
Jom rawat masalah kulit anda dengan Mary Kay!!! .
.
Adakah selama ini anda menggunakan produk tanpa bimbingan atau skin breakout akibat produk pemutih? Don't worry. Untuk anda yang belum ada beauty consultant, sal happy untuk bantu anda.

Love
Salawati - 019.372.5284
Beauty Consultant Mary Kay🇲🇾 .

P/s: let us start our journey for healthy beautiful skin.

#jomcantikraya #marykaylife #marykayus #salmarykay #marykaymalaysia ##marykaygombak #marykaybatucaves #marykayklcc #marykayproduk #marykaykl #marykaylovers #sayajual #sayapakai #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #productmarykay #marykaycosmetics
Percaya atau tidak kebanyakan Beauty Consultant pernah mengalami masalah kulit wajah 😥. Ye betul. Sebelum menggunakan Mary Kay kami pernah tersalah memilih produk iaitu produk peeling / pemutih / local yang mengandungi bahan kimia merbahaya. Kesan produk peeling/ pemutih selepas berhenti pemakaian sangat teruk! Skin breakout (berminyak, ruam-ruam kecil, gatal, jerawat tumbuh dengan sangat banyak dengan tiba-tiba) Tahukah anda Lapisan Epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita. Tapi kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mane? 😣 Siapa ada masalah kulit wajah? Kering, mengelupas dan nipis akibat produk pengelupasan? Jom rawat masalah kulit anda dengan Mary Kay!!! . . Adakah selama ini anda menggunakan produk tanpa bimbingan atau skin breakout akibat produk pemutih? Don't worry. Untuk anda yang belum ada beauty consultant, sal happy untuk bantu anda. Love Salawati - 019.372.5284 Beauty Consultant Mary Kay🇲🇾 . P/s: let us start our journey for healthy beautiful skin. #jomcantikraya  #marykaylife  #marykayus  #salmarykay  #marykaymalaysia  ##marykaygombak  #marykaybatucaves  #marykayklcc  #marykayproduk  #marykaykl  #marykaylovers  #sayajual  #sayapakai  #beautyconsultant  #kerjaya  #trusted  #skincare  #productmarykay  #marykaycosmetics 
Discover the perfect product for your skin and lifestyle. Find your foundation at my bio link☀️ #marykay #marykaylife #foundation #flawlessskin #marykayfoundation #foundationmarykay #marykayfoundations
有媽的孩子像個寶💋

聽完網美媽 @yymk_makeup 的鼓勵,感覺很不一樣

熱忱真的很重要👍

當妳全心全意投入時,不僅活的快樂,也會體驗到真正的人生🌞

透過以下方式可以尋找我
🌐 Line ID / 🌎 Wechat ID: mjjeje2842
 FB: https://www.facebook.com/janice.yang.18 
#mylife#대만#español #感謝我的粉紅家人們#mylove#한국#mypresent #myfuture #成為手心向下的人 #marykaylife#為了夢更前進 #與你一同分享 #不需任何遮掩 #Follow4Follow #幕主青年
#媽咪是超人 #鯉魚潭 #我們結婚了 #有妳們真好 
#新婦戰士 #生活 #埔里
有媽的孩子像個寶💋 聽完網美媽 @yymk_makeup 的鼓勵,感覺很不一樣 熱忱真的很重要👍 當妳全心全意投入時,不僅活的快樂,也會體驗到真正的人生🌞 透過以下方式可以尋找我 🌐 Line ID / 🌎 Wechat ID: mjjeje2842 FB: https://www.facebook.com/janice.yang.18 #mylife #대만 #español  #感謝我的粉紅家人們 #mylove #한국 #mypresent  #myfuture  #成為手心向下的人  #marykaylife #為了夢更前進  #與你一同分享  #不需任何遮掩  #Follow4Follow  #幕主青年  #媽咪是超人  #鯉魚潭  #我們結婚了  #有妳們真好  #新婦戰士  #生活  #埔里 
Good Morning Gorgeous 🌸 Happy Monday! 💕 Time to sparkle and sh💄ne... 💋 #marykay#marykaylovers#marykaylife#marykayus
.
Knock ... knock ... 😄 ... pssstttt sis, ni ema nak share skit, info tentang kulit. Lain orang lain keadaan kulit . 😉 .
.
Macam2 skin care yang ada dekat luar tu, tapi kene pandai memilih .. jangan terlambat nak baiki kulit . .
.
Pilih skin care yang sesuai dgn kulit muka okay 👌🏻? .
.
Good Luck Gais . 👏🏻 haaaaa tepokkkk 🤪.
.
#marykaymalaysia
#skinvigoratebrush
#botanicaleffects
#timewise
#marykaykosmetik
#ionmassagermarykay
#skincaremalaysia
#marykaybeautyconsultant
#marykaycheras
#marykaylife
. Knock ... knock ... 😄 ... pssstttt sis, ni ema nak share skit, info tentang kulit. Lain orang lain keadaan kulit . 😉 . . Macam2 skin care yang ada dekat luar tu, tapi kene pandai memilih .. jangan terlambat nak baiki kulit . . . Pilih skin care yang sesuai dgn kulit muka okay 👌🏻? . . Good Luck Gais . 👏🏻 haaaaa tepokkkk 🤪. . #marykaymalaysia  #skinvigoratebrush  #botanicaleffects  #timewise  #marykaykosmetik  #ionmassagermarykay  #skincaremalaysia  #marykaybeautyconsultant  #marykaycheras  #marykaylife 
Mary Kay Skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit. Tidak ada istilah satu produk sesuai untuk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yang berbeza.  Jadi PILIH produk mengikut jenis kulit anda agar kulit anda tidak rosak kemudian hari akibat penggunaan peeling produk yang menghakis kulit anda. .
.
Jom kenali jenis kulit anda. Atau anda perlukan beauty consultant utk bantu anda? Jika anda belum mempunyai Beauty Consultant peribadi sila DM/WHATSAPP Sal ya 😍Anda boleh dapatkan FREE CONSULTATION dari Sal 😘

Love
Salawati - 019.372.5284
Beauty Consultant Mary Kay🇲🇾 .

P/s: let us start our journey for healthy beautiful skin.

#jomcantikraya #marykaylife #marykayus #salmarykay #marykaymalaysia ##marykaygombak #marykaybatucaves #marykayklcc #marykayproduk #marykaykl #marykaylovers #sayajual #sayapakai #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #productmarykay #marykaycosmetics
Mary Kay Skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit. Tidak ada istilah satu produk sesuai untuk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yang berbeza. Jadi PILIH produk mengikut jenis kulit anda agar kulit anda tidak rosak kemudian hari akibat penggunaan peeling produk yang menghakis kulit anda. . . Jom kenali jenis kulit anda. Atau anda perlukan beauty consultant utk bantu anda? Jika anda belum mempunyai Beauty Consultant peribadi sila DM/WHATSAPP Sal ya 😍Anda boleh dapatkan FREE CONSULTATION dari Sal 😘 Love Salawati - 019.372.5284 Beauty Consultant Mary Kay🇲🇾 . P/s: let us start our journey for healthy beautiful skin. #jomcantikraya  #marykaylife  #marykayus  #salmarykay  #marykaymalaysia  ##marykaygombak  #marykaybatucaves  #marykayklcc  #marykayproduk  #marykaykl  #marykaylovers  #sayajual  #sayapakai  #beautyconsultant  #kerjaya  #trusted  #skincare  #productmarykay  #marykaycosmetics 
💋Fakta lain tentang MaryKay💋

1. Tahukah anda bahawa Mary Kay memulakan perniagaannya pada tahun 1963 dimana Lokasi Mary Kay bermula di Dallas, Texas.

2. Products Mary Kay telah merentasi 40 buah negara di Seluruh Dunia. 
3. Pada tahun 1976, nama Mary Kay Ash telah diletakkan di Direct Selling Hall of Fame.

4. Tahukah anda bahawa Beauty Consultant Mary Kay melebihi 3.5 juta di seluruh dunia?

5. Lebih 200 jenis product Mary Kay merangkumi skin care, cosmetics, body care, sun protection dan fragrances.

6. Global Annual sales Mary Kay adalah 4 billion. Ini menunjukkan Mary Kay adalah syarikat yang kukuh.

7. Lebih 500,000 ujian dan kajian yang dilakukan oleh Mary Kay untuk menguji setiap products dan melakukan penambahbaikan setiap tahun. Ujian dilakukan oleh mereka yang bertauliah.

8. Sehingga tahun ini, Mary Kay juga telah mem'pattern'kan lebih 1,200 merangkumi product, teknologi dan packaging design. Sangat exclusive dan bukan mudah untuk diperolehi.

9. In term of CSR pula, Mary Kay telah membelanjakan jutaan dollar kepada organisasi untuk membantu wanita dan kanak-kanak menerusi program 'Beauty that Counts'. 10. Satu million pokok telah ditanam di seluruh dunia sebagai satu simbolik dan komitmen Mary Kay untuk mengekalkan keseimbangan dan kempen 'Pink Doing Green Initiatives'. 11. Lebih 150,000 Beauty Consultant Mary Kay seluruh dunia yang telah menerima Mary Kay Career Car.

10. Salah satu company yang mempunyai Research & Development

Love
Salawati - 019.372.5284
Beauty Consultant Mary Kay🇲🇾 .

P/s: let us start our journey for healthy beautiful skin.

#marykaylife #marykayus #salmarykay #marykaymalaysia ##marykaygombak #marykaybatucaves #marykayklcc #marykayproduk #marykaykl #marykaylovers #sayajual #sayapakai #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #productmarykay #marykaycosmetics #healthyskin
💋Fakta lain tentang MaryKay💋 1. Tahukah anda bahawa Mary Kay memulakan perniagaannya pada tahun 1963 dimana Lokasi Mary Kay bermula di Dallas, Texas. 2. Products Mary Kay telah merentasi 40 buah negara di Seluruh Dunia. 3. Pada tahun 1976, nama Mary Kay Ash telah diletakkan di Direct Selling Hall of Fame. 4. Tahukah anda bahawa Beauty Consultant Mary Kay melebihi 3.5 juta di seluruh dunia? 5. Lebih 200 jenis product Mary Kay merangkumi skin care, cosmetics, body care, sun protection dan fragrances. 6. Global Annual sales Mary Kay adalah 4 billion. Ini menunjukkan Mary Kay adalah syarikat yang kukuh. 7. Lebih 500,000 ujian dan kajian yang dilakukan oleh Mary Kay untuk menguji setiap products dan melakukan penambahbaikan setiap tahun. Ujian dilakukan oleh mereka yang bertauliah. 8. Sehingga tahun ini, Mary Kay juga telah mem'pattern'kan lebih 1,200 merangkumi product, teknologi dan packaging design. Sangat exclusive dan bukan mudah untuk diperolehi. 9. In term of CSR pula, Mary Kay telah membelanjakan jutaan dollar kepada organisasi untuk membantu wanita dan kanak-kanak menerusi program 'Beauty that Counts'. 10. Satu million pokok telah ditanam di seluruh dunia sebagai satu simbolik dan komitmen Mary Kay untuk mengekalkan keseimbangan dan kempen 'Pink Doing Green Initiatives'. 11. Lebih 150,000 Beauty Consultant Mary Kay seluruh dunia yang telah menerima Mary Kay Career Car. 10. Salah satu company yang mempunyai Research & Development Love Salawati - 019.372.5284 Beauty Consultant Mary Kay🇲🇾 . P/s: let us start our journey for healthy beautiful skin. #marykaylife  #marykayus  #salmarykay  #marykaymalaysia  ##marykaygombak  #marykaybatucaves  #marykayklcc  #marykayproduk  #marykaykl  #marykaylovers  #sayajual  #sayapakai  #beautyconsultant  #kerjaya  #trusted  #skincare  #productmarykay  #marykaycosmetics  #healthyskin 
TIMEWISE MIRACLE SET (early-to-moderate signs of aging)

TimeWise Miracle adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda.. Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata. Sesuai untuk 25 tahun dan ke atas.
.
❤timewise 3 in 1 cleanser .
❤iaitu membersih / menanggalkan sel kulit mati / menyegar  timewise.
.
❤age fighting moisturizer .
❤dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam timewise .
.
❤day solution sunscreen SPF 35
❤melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis halus .
.
❤timewise night solution .
❤ramuaannya yang terdiri dari mikro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutan.
.
Kebaikannya... membersih / mengelupas / menyegar / menghidrat / melicin / menegang / melembut / melindungi / mencergaskan / membina semula dan mengurangkan garis-garis halus serta kedutan.

Nak tahu lebih lanjut berkenaan fungsi² dan manfaat produk² Mary Kay jgn segan² whatsapp Sal ok.. Sal bg free consultation je. Nak cuba produk MK secara percuma pun boleh❤

Love
Salawati - 019.372.5284
Beauty Consultant Mary Kay🇲🇾 .

P/s: let us start our journey for healthy beautiful skin.

#marykaylife #marykayus #salmarykay #marykaymalaysia ##marykaygombak #marykaybatucaves #marykayklcc #marykayproduk #marykaykl #marykaylovers #sayajual #sayapakai #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #productmarykay #marykaycosmetics #healthyskin
TIMEWISE MIRACLE SET (early-to-moderate signs of aging) TimeWise Miracle adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda.. Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata. Sesuai untuk 25 tahun dan ke atas. . ❤timewise 3 in 1 cleanser . ❤iaitu membersih / menanggalkan sel kulit mati / menyegar timewise. . ❤age fighting moisturizer . ❤dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam timewise . . ❤day solution sunscreen SPF 35 ❤melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis halus . . ❤timewise night solution . ❤ramuaannya yang terdiri dari mikro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutan. . Kebaikannya... membersih / mengelupas / menyegar / menghidrat / melicin / menegang / melembut / melindungi / mencergaskan / membina semula dan mengurangkan garis-garis halus serta kedutan. Nak tahu lebih lanjut berkenaan fungsi² dan manfaat produk² Mary Kay jgn segan² whatsapp Sal ok.. Sal bg free consultation je. Nak cuba produk MK secara percuma pun boleh❤ Love Salawati - 019.372.5284 Beauty Consultant Mary Kay🇲🇾 . P/s: let us start our journey for healthy beautiful skin. #marykaylife  #marykayus  #salmarykay  #marykaymalaysia  ##marykaygombak  #marykaybatucaves  #marykayklcc  #marykayproduk  #marykaykl  #marykaylovers  #sayajual  #sayapakai  #beautyconsultant  #kerjaya  #trusted  #skincare  #productmarykay  #marykaycosmetics  #healthyskin 
💁 Botanical Effects from Mary Kay®

SET BOTANICAL EFFECTS UNTUK PENJAGAAN KULIT SEIMBANG 🌱 Mary Kay terkenal sebab produknya Mineral-Based. Maksudnya kandungannya terasa ringan bila pakai, tak melekit dan tiada side effects walaupun anda decide tak nak pakai dah. Ini yang kita cari dalam semua produk . 🌱 Ramai yang mengadu kulit dorang merah2, gatal2, dan naik jerawat lepas pakai whitening and peeling produk. Sebenarnya sis dulu pun camtu jugak. Tapi Tolong ingat ya, itu tanda bahan kimia yang tinggi . Nyesal rasanya.... 🌱 Sebab itu, Mk adalah yang terbaik. Set Botanical Effects ada 3 formula khusus iaitu untuk kulit kering, normal dan berminyak .

So, sesapa yang ada masalah seperti kat bawah, wajib sangat pakai set botanical effects ni👇 inshaallah, korang akan puas hati.  Sape ssesuai?👇🏽 1.Jerawat sangat banyak .💕
2.Kulit terlalu kering/berminyak .💕
3.Oily dikawasan T-zone .💕
4.Liang pori besar .💕
5.Banyak whitehead/blackhead .💕
6.Muka gelap kesan sunburn .💕
7.Kulit kusam .💕
8.Kulit rosak punca salah pakai💕 produk .💕 Jom! Sesama pakai produk selamat. Dulu, kini & selamanya.
.

Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm meza cepat .
Whatsapp 0179474584
❤❤❤
Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #sayajual #sayapakai#beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai
💁 Botanical Effects from Mary Kay® SET BOTANICAL EFFECTS UNTUK PENJAGAAN KULIT SEIMBANG 🌱 Mary Kay terkenal sebab produknya Mineral-Based. Maksudnya kandungannya terasa ringan bila pakai, tak melekit dan tiada side effects walaupun anda decide tak nak pakai dah. Ini yang kita cari dalam semua produk . 🌱 Ramai yang mengadu kulit dorang merah2, gatal2, dan naik jerawat lepas pakai whitening and peeling produk. Sebenarnya sis dulu pun camtu jugak. Tapi Tolong ingat ya, itu tanda bahan kimia yang tinggi . Nyesal rasanya.... 🌱 Sebab itu, Mk adalah yang terbaik. Set Botanical Effects ada 3 formula khusus iaitu untuk kulit kering, normal dan berminyak . So, sesapa yang ada masalah seperti kat bawah, wajib sangat pakai set botanical effects ni👇 inshaallah, korang akan puas hati.  Sape ssesuai?👇🏽 1.Jerawat sangat banyak .💕 2.Kulit terlalu kering/berminyak .💕 3.Oily dikawasan T-zone .💕 4.Liang pori besar .💕 5.Banyak whitehead/blackhead .💕 6.Muka gelap kesan sunburn .💕 7.Kulit kusam .💕 8.Kulit rosak punca salah pakai💕 produk .💕 Jom! Sesama pakai produk selamat. Dulu, kini & selamanya. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm meza cepat . Whatsapp 0179474584 ❤❤❤ Meza Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #jomcantikraya  #marykaylife  #marykaymalaysia #marykaykotabharu  #marykaybachok  ##marykayketereh #marykayguamusang  #marykaymachang  #marykayproduk #marykaypasirputeh  #marykaylovers  #sayajual  #sayapakai #beautyconsultant  #kerjaya  #trusted  #skincare #productmarykay  #foundation  #makeover  #makeup  #neelofa  #fendybakry  #mirafilzah #fattzura  #tunmahathir #dsai 
Hadiah adalah satu penghargaan untuk insan yang teristimewa dalam kehidupan kita 😍
.
Now meza nk share idea hadiah .
- Set Timewise miracle .

Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat .
Whatsapp 0179474584
❤❤❤
Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok #Marykaytumpat ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #cantik #beautyconsultant #kerjaya  #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai #noradanish #nur #instastory
Hadiah adalah satu penghargaan untuk insan yang teristimewa dalam kehidupan kita 😍 . Now meza nk share idea hadiah . - Set Timewise miracle . Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat . Whatsapp 0179474584 ❤❤❤ Meza Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #jomcantikraya  #marykaylife  #marykaymalaysia #marykaykotabharu  #marykaybachok  #Marykaytumpat  ##marykayketereh #marykayguamusang  #marykaymachang  #marykayproduk #marykaypasirputeh  #marykaylovers  #cantik  #beautyconsultant  #kerjaya   #skincare #productmarykay  #foundation  #makeover  #makeup  #neelofa  #fendybakry  #mirafilzah #fattzura  #tunmahathir #dsai  #noradanish  #nur  #instastory 
Woww tahun ni jerawat dah reda 😍 huhu yes Lelaki ni pakai Set Mk men taw 😍
.
Penjagaan Kulit Untuk Lelaki

PRODUK INI ADALAH SEMPURNA UNTUK LELAKI YANG:

Inginkan kulit yang sihat.Lebih mengemari rutin penjagaan kulit yang mudah..Mencari penyelesaian pembersihan yang cepat, tidak mengeringkan sebelum mencukur.Lebih gemari pemberih cecair yang mudah digunakan semasa mandi atau senang dimasukkan ke dalam beg gym.

MKMEN® DAILY FACIAL WASH

Membersihkan kotoranMengurangkan minyak berlebihan dengan ketara Menyediakan kulit untuk langkah mencukurPori-pori berasa bersih dengan sepenuhnyaMeninggalkan kulit berasa cergasSesuai untuk semua jenis kulitSesuai untuk mata sensitifBebas alkoholTak komedogenik 
MKMEN® FACIAL TONER 
Formula tanpa alkohol cukup lembut yang boleh digunakan setiap hari selepas bercukur dan kulit tidak berasa terhakisBukan sahaja menjadikan kulit lega, malah seimbang, lembut, tenang dan dihidratkan. Membantu melegakan kesan cukuran pisau dan menyediakan kulit untuk pelembapanMenghapuskan kotoran mikro dari kulit sambil mengurangkan keketaraan pori. 
MKMEN™ADVANCE FACIAL HYDRATOR SUNCREEN SPF 30 RM

Memberikan perlindungan UVA/UVB untuk melindungi kulit daripada sinar matahari berbahaya yang menyebabkan penuaan kulit pramatang.Losen mudah terserap ini memberikan 30 kali lebih banyak perlindungan semula jadi terhadap selaran matahari dan mengekalkan perlindungan mataharinya selama 80 minit di dalam air.

MKMEN® ADVANCED EYE CREAM 
Mengurangkan penampilan garis-garis halus dan kedutan dengan dramatikMenghidrat sertamerta dan menegangkan kulit di sekitar mata Melegakan, mencerahkah dan melicinkan kulit di sekitar mata dengan serta-merta.
.

Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat .
Whatsapp 0179474584
❤❤❤
Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok #Marykaytumpat ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #cantik #beautyconsultant #kerjaya  #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunm
Woww tahun ni jerawat dah reda 😍 huhu yes Lelaki ni pakai Set Mk men taw 😍 . Penjagaan Kulit Untuk Lelaki PRODUK INI ADALAH SEMPURNA UNTUK LELAKI YANG: Inginkan kulit yang sihat.Lebih mengemari rutin penjagaan kulit yang mudah..Mencari penyelesaian pembersihan yang cepat, tidak mengeringkan sebelum mencukur.Lebih gemari pemberih cecair yang mudah digunakan semasa mandi atau senang dimasukkan ke dalam beg gym. MKMEN® DAILY FACIAL WASH Membersihkan kotoranMengurangkan minyak berlebihan dengan ketara Menyediakan kulit untuk langkah mencukurPori-pori berasa bersih dengan sepenuhnyaMeninggalkan kulit berasa cergasSesuai untuk semua jenis kulitSesuai untuk mata sensitifBebas alkoholTak komedogenik MKMEN® FACIAL TONER Formula tanpa alkohol cukup lembut yang boleh digunakan setiap hari selepas bercukur dan kulit tidak berasa terhakisBukan sahaja menjadikan kulit lega, malah seimbang, lembut, tenang dan dihidratkan. Membantu melegakan kesan cukuran pisau dan menyediakan kulit untuk pelembapanMenghapuskan kotoran mikro dari kulit sambil mengurangkan keketaraan pori. MKMEN™ADVANCE FACIAL HYDRATOR SUNCREEN SPF 30 RM Memberikan perlindungan UVA/UVB untuk melindungi kulit daripada sinar matahari berbahaya yang menyebabkan penuaan kulit pramatang.Losen mudah terserap ini memberikan 30 kali lebih banyak perlindungan semula jadi terhadap selaran matahari dan mengekalkan perlindungan mataharinya selama 80 minit di dalam air. MKMEN® ADVANCED EYE CREAM Mengurangkan penampilan garis-garis halus dan kedutan dengan dramatikMenghidrat sertamerta dan menegangkan kulit di sekitar mata Melegakan, mencerahkah dan melicinkan kulit di sekitar mata dengan serta-merta. . Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat . Whatsapp 0179474584 ❤❤❤ Meza Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #jomcantikraya  #marykaylife  #marykaymalaysia #marykaykotabharu  #marykaybachok  #Marykaytumpat  ##marykayketereh #marykayguamusang  #marykaymachang  #marykayproduk #marykaypasirputeh  #marykaylovers  #cantik  #beautyconsultant  #kerjaya   #skincare #productmarykay  #foundation  #makeover  #makeup  #neelofa  #fendybakry  #mirafilzah #fattzura  #tunm 
💓Sesuai utk remaja seawal 12 tahun 💓

Set Botanical Effects Evolution

Diformulasi dgn menggunakan 2 bahan utama iaitu aloe vera & buah naga.

Kebaikan Aloe Vera pada kulit :

Salah satu tumbuhan yang paling berkhasiat di dunia, gel aloe mengandungi lebih daripada 75 nutrien, termasuk 20 mineral dan 12 vitamin.

Membantu mengekalkan halangan kelembapan kulit dan mempunyai vitamin yang tinggi kandungan E, antioksidan yang popular dalam penjagaan kulit.

Menggalakkan kulit yang sihat dan perolehan sel.

Memberikan kulit anda rangsangan tambahan antioksidan.

Kebaikan Buah Naga pada kulit :

Juga dipanggil pitaya

Mengandungi asid lemak dan beberapa vitamin B-kompleks : dipanggil "vitamin anti-stress" B1 (thiamin), B2 (riboflavin) dan B3 (niacin). Penuh dengan mineral seperti besi, kalsium dan fosforus.

Kaya dengan antioksidan untuk membantu melawan radikal bebas kulit yang merosakkan. *Guna Invigorating Scrub pada sebelah pagi atau malam selepas mencuci muka, 2 atau 3 kali seminggu.
.

Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat .
Whatsapp 0179474584
❤❤❤
Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok #Marykaytumpat ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #cantik #beautyconsultant #kerjaya  #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai #noradanish #nur #instastory
💓Sesuai utk remaja seawal 12 tahun 💓 Set Botanical Effects Evolution Diformulasi dgn menggunakan 2 bahan utama iaitu aloe vera & buah naga. Kebaikan Aloe Vera pada kulit : Salah satu tumbuhan yang paling berkhasiat di dunia, gel aloe mengandungi lebih daripada 75 nutrien, termasuk 20 mineral dan 12 vitamin. Membantu mengekalkan halangan kelembapan kulit dan mempunyai vitamin yang tinggi kandungan E, antioksidan yang popular dalam penjagaan kulit. Menggalakkan kulit yang sihat dan perolehan sel. Memberikan kulit anda rangsangan tambahan antioksidan. Kebaikan Buah Naga pada kulit : Juga dipanggil pitaya Mengandungi asid lemak dan beberapa vitamin B-kompleks : dipanggil "vitamin anti-stress" B1 (thiamin), B2 (riboflavin) dan B3 (niacin). Penuh dengan mineral seperti besi, kalsium dan fosforus. Kaya dengan antioksidan untuk membantu melawan radikal bebas kulit yang merosakkan. *Guna Invigorating Scrub pada sebelah pagi atau malam selepas mencuci muka, 2 atau 3 kali seminggu. . Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat . Whatsapp 0179474584 ❤❤❤ Meza Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #jomcantikraya  #marykaylife  #marykaymalaysia #marykaykotabharu  #marykaybachok  #Marykaytumpat  ##marykayketereh #marykayguamusang  #marykaymachang  #marykayproduk #marykaypasirputeh  #marykaylovers  #cantik  #beautyconsultant  #kerjaya   #skincare #productmarykay  #foundation  #makeover  #makeup  #neelofa  #fendybakry  #mirafilzah #fattzura  #tunmahathir #dsai  #noradanish  #nur  #instastory 
Woww Set hadiah - Lipstick
- unfilled Compact - Brush
.

Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat .
Whatsapp 0179474584
❤❤❤
Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok #Marykaytumpat ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #cantik #beautyconsultant #kerjaya  #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai #noradanish #nur #instastory
Woww Set hadiah - Lipstick - unfilled Compact - Brush . Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat . Whatsapp 0179474584 ❤❤❤ Meza Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #jomcantikraya  #marykaylife  #marykaymalaysia #marykaykotabharu  #marykaybachok  #Marykaytumpat  ##marykayketereh #marykayguamusang  #marykaymachang  #marykayproduk #marykaypasirputeh  #marykaylovers  #cantik  #beautyconsultant  #kerjaya   #skincare #productmarykay  #foundation  #makeover  #makeup  #neelofa  #fendybakry  #mirafilzah #fattzura  #tunmahathir #dsai  #noradanish  #nur  #instastory 
Туалетная вода Eau So Daring™, 30 мл 
Цветочно-фруктовый аромат для решительных, активных, смелых. Для тех, у кого нет времени на второе впечатление. 🌺Верхние ноты: итальянский бергамот Orpur®, дикая имбирная лилия, аккорды сочного красного яблока и абрикоса.
🌺Средние ноты: ландыш, лепестки розового пиона, цвет средиземноморского апельсина.
🌺Нижние ноты : австралийское сандаловое дерево, легкий оттенок мадагаскарской ванили, техасское кедровое дерево. #marykay#marykaylife#marykayash#marykayparfume#eausodaring™
Туалетная вода Eau So Daring™, 30 мл Цветочно-фруктовый аромат для решительных, активных, смелых. Для тех, у кого нет времени на второе впечатление. 🌺Верхние ноты: итальянский бергамот Orpur®, дикая имбирная лилия, аккорды сочного красного яблока и абрикоса. 🌺Средние ноты: ландыш, лепестки розового пиона, цвет средиземноморского апельсина. 🌺Нижние ноты : австралийское сандаловое дерево, легкий оттенок мадагаскарской ванили, техасское кедровое дерево. #marykay #marykaylife #marykayash #marykayparfume #eausodaring ™
A big part of Mary Kay is the sisterhood! We all have our own Mary Kay business but we support one another in them! Tonight we had our awards ceremony & celebrated the end of the 2017- 2018 Mary Kay year! I have big goals for this year! .
.
.
#marykaylife #beauties #sisters #friends #marykay #sisterhood #beautyconsultant #mklife #mkusa #marykayus #achievement #girlboss #charsblissfulbeauties
Sejak kebelakangan ini saya memang fokus tentang penjagaan wajah. Maklum lah, usia dah makin meningkat dan cuaca sekarang ini memang tak menentu. Sekejap panas, sekejap hujan. Penjagaan kulit wajah sangat penting ya untuk orang yang bekerja macam saya. Berjumpa dengan ramai orang, mesti lah nak kulit wajah cantik kan hehe
.
Kalau dulu saya main pakai saja apa yang ada. Turutan penggunaan produk pun saya tak pasti. Tapi sekarang alhamdulillah, saya dah pandai sedikit. Selalunya lepas mencuci muka dan menyegar dengan toner, salah satu produk wajib yang saya mesti pakai adalah SERUM
.
Jika diperhatikan, harga serum ini berbanding produk kecantikan lain seperti toner atau pelembab memang jauh beza kerana harga serum mahal sedikit. Mungkin sebab inilah ramai diantara anda yang skip penggunaan serum ini kan? Tapi anda kena tahu yang penggunaan serum ini adalah jauh lebih baik dari penggunaan pelembab kerana kandungan serum adalah lebih pekat dan nutrien yang terkandung didalam nya mampu menembusi lapisan kulit paling dalam berbanding pelembab biasa
.
Lots of love 💓
.
.
Beauty Consultant,
Alya (0147564274)
.
#skincare #skincareoriginal #skincaremalaysia #marykay #marykayoriginal #marykaylovers #marykaylife #marykaymalaysia #marykayutara #marykaypenang #marykaytimur #marykaykelantan #marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmalaysia #umkjeli #cakapyangbaikbaik #doayangbaikbaik #buatyangbaikbaik #positivevibes #giveaway #marykaygiveaway #marykayalyagiveaway #giveaway2018 #julypromotion #marykaypromotion #serummelacepmarykay #botanicaleffectsmarykay #timewisemarykay #lumivieintensiveserummarykay
Sejak kebelakangan ini saya memang fokus tentang penjagaan wajah. Maklum lah, usia dah makin meningkat dan cuaca sekarang ini memang tak menentu. Sekejap panas, sekejap hujan. Penjagaan kulit wajah sangat penting ya untuk orang yang bekerja macam saya. Berjumpa dengan ramai orang, mesti lah nak kulit wajah cantik kan hehe . Kalau dulu saya main pakai saja apa yang ada. Turutan penggunaan produk pun saya tak pasti. Tapi sekarang alhamdulillah, saya dah pandai sedikit. Selalunya lepas mencuci muka dan menyegar dengan toner, salah satu produk wajib yang saya mesti pakai adalah SERUM . Jika diperhatikan, harga serum ini berbanding produk kecantikan lain seperti toner atau pelembab memang jauh beza kerana harga serum mahal sedikit. Mungkin sebab inilah ramai diantara anda yang skip penggunaan serum ini kan? Tapi anda kena tahu yang penggunaan serum ini adalah jauh lebih baik dari penggunaan pelembab kerana kandungan serum adalah lebih pekat dan nutrien yang terkandung didalam nya mampu menembusi lapisan kulit paling dalam berbanding pelembab biasa . Lots of love 💓 . . Beauty Consultant, Alya (0147564274) . #skincare  #skincareoriginal  #skincaremalaysia  #marykay  #marykayoriginal  #marykaylovers  #marykaylife  #marykaymalaysia  #marykayutara  #marykaypenang  #marykaytimur  #marykaykelantan  #marykaybeautyconsultant  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #umkjeli  #cakapyangbaikbaik  #doayangbaikbaik  #buatyangbaikbaik  #positivevibes  #giveaway  #marykaygiveaway  #marykayalyagiveaway  #giveaway2018  #julypromotion  #marykaypromotion  #serummelacepmarykay  #botanicaleffectsmarykay  #timewisemarykay  #lumivieintensiveserummarykay 
PARUT BERLUBANG DAN BERLEKUK
.
Pernah tak rasa hilang harapan bila tengok muka depan cermin? Parut dalam lubang-lubang. Jerawat yang baru pulak masih tumbuh
.
Muka pula berminyak minyak. Dah tak tahu nak pakai apa. Lepas satu satu produk cuba tak jalan
.
Tahu tak anda fungsi setiap skincare yg anda cuba tu? Anda hanya cuci di permukaan, tapi anda tak pernah rawat pori wajah anda dengan bersih
.
Pori yang kekal tersumbat akan selamanya mengumpul kotoran dan menjadikan jerawat naik mudah apabila ianya bercampur dengan kotoran dan bakteria di udara luar
.
Maka parut yang sudah berlubang atau berlekuk pula, ianya tak kan sendiri nya kembali rata tanpa produk yang betul
.
Parut sebegitu perlu di supply dengan instant collagen dan vitamin C yang cukup supaya proses regenerasi kulit kembali aktif dan dapat membina semula sel baru
.
Kombinasi terbaik Microdermabrasion Plus dan Replenishing Serum C adalah khas untuk anda yang mempunyai masalah sebegini. Dapatkan ketiga tiga item ini dengan harga promosi!
.
Lots of love 💓
.
.
Beauty Consultant,
Alya (0147564274)
.
#skincare #skincareoriginal #skincaremalaysia #marykay #marykayoriginal #marykaylovers #marykaylife #marykaymalaysia #marykayutara #marykaypenang #marykaytimur #marykaykelantan #marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmalaysia #umkjeli #cakapyangbaikbaik #doayangbaikbaik #buatyangbaikbaik #positivevibes #giveaway #marykaygiveaway #marykayalyagiveaway #giveaway2018 #julypromotion #marykaypromotion #serummelacepmarykay #botanicaleffectsmarykay #timewisemarykay #lumivieintensiveserummarykay
PARUT BERLUBANG DAN BERLEKUK . Pernah tak rasa hilang harapan bila tengok muka depan cermin? Parut dalam lubang-lubang. Jerawat yang baru pulak masih tumbuh . Muka pula berminyak minyak. Dah tak tahu nak pakai apa. Lepas satu satu produk cuba tak jalan . Tahu tak anda fungsi setiap skincare yg anda cuba tu? Anda hanya cuci di permukaan, tapi anda tak pernah rawat pori wajah anda dengan bersih . Pori yang kekal tersumbat akan selamanya mengumpul kotoran dan menjadikan jerawat naik mudah apabila ianya bercampur dengan kotoran dan bakteria di udara luar . Maka parut yang sudah berlubang atau berlekuk pula, ianya tak kan sendiri nya kembali rata tanpa produk yang betul . Parut sebegitu perlu di supply dengan instant collagen dan vitamin C yang cukup supaya proses regenerasi kulit kembali aktif dan dapat membina semula sel baru . Kombinasi terbaik Microdermabrasion Plus dan Replenishing Serum C adalah khas untuk anda yang mempunyai masalah sebegini. Dapatkan ketiga tiga item ini dengan harga promosi! . Lots of love 💓 . . Beauty Consultant, Alya (0147564274) . #skincare  #skincareoriginal  #skincaremalaysia  #marykay  #marykayoriginal  #marykaylovers  #marykaylife  #marykaymalaysia  #marykayutara  #marykaypenang  #marykaytimur  #marykaykelantan  #marykaybeautyconsultant  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #umkjeli  #cakapyangbaikbaik  #doayangbaikbaik  #buatyangbaikbaik  #positivevibes  #giveaway  #marykaygiveaway  #marykayalyagiveaway  #giveaway2018  #julypromotion  #marykaypromotion  #serummelacepmarykay  #botanicaleffectsmarykay  #timewisemarykay  #lumivieintensiveserummarykay 
My new beauty consultant berjaya hbiskan training ESRS 😍✨🎊
Congrats syg 😘 jom fight sma2 😉
.
#marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylife #beautyconsultantmarykay #moveupteam #teamrojak #enrichingwomenslives
Skin Analyzer Mary Kay 😱✨
Canggih x canggih Mary Kay ni? Rugi sapa yg stop buat Mary Kay sbb Mary Kay sntiasa ada produk baru 🙈💞
.
D Sabah cuma ada dua ja yg memiliki bnda ni iaitu Pangkat ESSD yg income pun angka 6 ke 7 gitu 😱 woww x wow? Ciaaaa 😘 yg sblh sy tu salah satu ESSD d Sabah ni, comel ja kn 😘
.
#marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylife #marykay #beautyskin #skincareroutine #skinanalyzer #newproductmarykay #beautyconsultantmarykay
Warm chat dkt Restoran Ayam Penyet 😍 just sharing psl Mary Kay, bg try Cc Cream & lipstick then dorg sgt happy ❤ Last2 kena blnja milo ais & pisang cheese 🙈 SubhanAllah, baik sungguh. Dia ckp dia tida mau sy pulang tnpa d beri jamuan 😘 Thank you Jiehan(gmbr dgn pisang cheese tu) 😉
.
#marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylife #sisterhood #goldenrule #ilovemyjob #beautyconsultantmarykay
Be on the lookout👀! My very first flash sale will be coming up in the near future....and guess what?! Free shipping!! Stay tuned! #ncat #NCCU #uncg #greensborocollege #GuilfordöCollege #flashsale
Goals! Goals! Goals! Goals! Goals! Goals! Goals! Goals! Goals!
Goals! Goals! Goals! Goals! Goals! Goals! Goals! Goals! Goals!
Skin care at its very best! What more can I say?
Skin care at its very best! What more can I say?
MULAKAN KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARY KAY
.
PERMULAAN YANG RENDAH DAN TIADA RISIKO KERUGIAN.
.
Dengan setiap pendaftaran baru perunding kecantikan Mary Kay, anda layak memilih salah satu starter kit dalam gambar yang bernilai hampir rm500
.
Keuntungan runcit yang tinggi serta banyak hadiah menarik menanti anda 💖
.
Kenapa lihat sahaja sedangkan peluang terbuka luas.
.
Daftar hari ini hanya RM 189 sahaja ! Anda layak mendapat bag magic ini yang mampu mengubah  kehidupan masa depan anda !
.
Sertai saya dalam kerjaya sebagai seorang BEAUTY CONSULTANT 💄👠👛💰
.
Lynda - 018.276.7390
Mary Kay Ind. Beauty Consultant
.
#careeropportunity #careermarykay #parttimejob #fulltimejob #marykaylife #beautyconsultantmarykay #marykaymalaysia #bidangkecantikan #memperkayakehidupanwanita #womancareer #marykay #opencareer #bidangsolekan
MULAKAN KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARY KAY . PERMULAAN YANG RENDAH DAN TIADA RISIKO KERUGIAN. . Dengan setiap pendaftaran baru perunding kecantikan Mary Kay, anda layak memilih salah satu starter kit dalam gambar yang bernilai hampir rm500 . Keuntungan runcit yang tinggi serta banyak hadiah menarik menanti anda 💖 . Kenapa lihat sahaja sedangkan peluang terbuka luas. . Daftar hari ini hanya RM 189 sahaja ! Anda layak mendapat bag magic ini yang mampu mengubah kehidupan masa depan anda ! . Sertai saya dalam kerjaya sebagai seorang BEAUTY CONSULTANT 💄👠👛💰 . Lynda - 018.276.7390 Mary Kay Ind. Beauty Consultant . #careeropportunity  #careermarykay  #parttimejob  #fulltimejob  #marykaylife  #beautyconsultantmarykay  #marykaymalaysia  #bidangkecantikan  #memperkayakehidupanwanita  #womancareer  #marykay  #opencareer  #bidangsolekan 
Hi semua! Siapa kat sini pencinta minyak wangi? Saya sendiri salah seorang pencinta minyak wangi tau! Rasa tak lengkap kalau keluar rumah tak pakai perfume hihi sekurang-kurangnya ia memberikan keyakinan kepada diri kita untuk berhadapan dengan masyarakat. Tapi please jangan pakai wangian yang kuat dan memeningkan kepala mereka yang berada di sekitar kita ye
.
Saya nak suggest kat semua perfume best dari Marykay iaitu Upbeat for Her Eau de Toilette. Kenapa saya suka perfume ni? Bau dia sangat lembut dan wangi serta boleh bertahan untuk tempoh setengah hari walaupun kita banyak melakukan aktiviti harian. Selain itu, yang paling penting sekali, kalau kita tengah tiada mood, bila pakai perfume ni confirm mood akan ceria semula tau! Wee!
.
Kalau nak tahu, tagline untuk Mary Kay Upbeat for Her Eau de Toilette ialah "Fragrance For The Music". Uniknya, ia diinsprisikan untuk mereka yang gemarkan muzik dan untuk mereka yang sentiasa ceria dan bersemangat untuk menjalani aktiviti harian. Tengok sahaja pada botol kacanya yang comel dan juga warna kotaknya yang ceria ini
.
Yang pastinya, saya sangat suka dengan perfume Upbeat ni. Sangat membangkitkan mood pada setiap pagi apabila saya sembur di titik utama nadi. Bila rasa boring je, mesti rasa nak cium pergelangan tangan sendiri untuk menikmat bauannya yang sangat segar dan menceriakan 😊
.
Lots of love 💓
.
.
Beauty Consultant,
Alya (0147564274)
.
#skincare #skincareoriginal #skincaremalaysia #marykay #marykayoriginal #marykaylovers #marykaylife #marykaymalaysia #marykayutara #marykaypenang #marykaytimur #marykaykelantan #marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmalaysia #umkjeli #cakapyangbaikbaik #doayangbaikbaik #buatyangbaikbaik #positivevibes #giveaway #marykaygiveaway #marykayalyagiveaway #giveaway2018 #julypromotion #marykaypromotion #serummelacepmarykay #botanicaleffectsmarykay #timewisemarykay #lumivieintensiveserummarykay
Hi semua! Siapa kat sini pencinta minyak wangi? Saya sendiri salah seorang pencinta minyak wangi tau! Rasa tak lengkap kalau keluar rumah tak pakai perfume hihi sekurang-kurangnya ia memberikan keyakinan kepada diri kita untuk berhadapan dengan masyarakat. Tapi please jangan pakai wangian yang kuat dan memeningkan kepala mereka yang berada di sekitar kita ye . Saya nak suggest kat semua perfume best dari Marykay iaitu Upbeat for Her Eau de Toilette. Kenapa saya suka perfume ni? Bau dia sangat lembut dan wangi serta boleh bertahan untuk tempoh setengah hari walaupun kita banyak melakukan aktiviti harian. Selain itu, yang paling penting sekali, kalau kita tengah tiada mood, bila pakai perfume ni confirm mood akan ceria semula tau! Wee! . Kalau nak tahu, tagline untuk Mary Kay Upbeat for Her Eau de Toilette ialah "Fragrance For The Music". Uniknya, ia diinsprisikan untuk mereka yang gemarkan muzik dan untuk mereka yang sentiasa ceria dan bersemangat untuk menjalani aktiviti harian. Tengok sahaja pada botol kacanya yang comel dan juga warna kotaknya yang ceria ini . Yang pastinya, saya sangat suka dengan perfume Upbeat ni. Sangat membangkitkan mood pada setiap pagi apabila saya sembur di titik utama nadi. Bila rasa boring je, mesti rasa nak cium pergelangan tangan sendiri untuk menikmat bauannya yang sangat segar dan menceriakan 😊 . Lots of love 💓 . . Beauty Consultant, Alya (0147564274) . #skincare  #skincareoriginal  #skincaremalaysia  #marykay  #marykayoriginal  #marykaylovers  #marykaylife  #marykaymalaysia  #marykayutara  #marykaypenang  #marykaytimur  #marykaykelantan  #marykaybeautyconsultant  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #umkjeli  #cakapyangbaikbaik  #doayangbaikbaik  #buatyangbaikbaik  #positivevibes  #giveaway  #marykaygiveaway  #marykayalyagiveaway  #giveaway2018  #julypromotion  #marykaypromotion  #serummelacepmarykay  #botanicaleffectsmarykay  #timewisemarykay  #lumivieintensiveserummarykay 
🌻 *Perfume Upbeat Mary Kay* 🌻

Uolls yang suka pakai perfume mesti akan jatuh hati dengan perfume ni😉

Mesti anda nak yang tahan lama kan?? 💕 Jangan risau perfume ni bertahan selama lebih 4-5jam. 💕 Bau yg  pasti akan menjadi idaman uolls. 💕 Terdapat campuran bau buah-buahan dan aroma kayu di dalam perfume ini.

Wow sangat menarik bukan? semburkan dititik nadi, leher, pergelangan tangan, siku lengan & belakang lutut yang membantu perfume bertahan lebih lama. 😍 .
*Istimewa bulan ini sahaja*
.
Jimat banyak beli minyak wangi ni.. Beli 1 Percuma 1.. 😍😍
.
Mari dapatkannya dengan saya.. 💖
.
.
Hubungi saya 👇
💞 Independent Beauty Consultant Nurain : +601156628519
.
.
#marykay .
#marykayash .
#marykaymalaysia .
#marykayjohor .
#marykaymysg .
#marykayproduk .
#marykaykosmetik .
#marykaylife .
#marykaylipstick .
#marykaylovers .
#marykaymakeup .
#marykayskincare .
#marykayproducts .
#botanicalevo .
#botanicaleffects .
#timewiserepair .
#timewisemiracle .
#melacep .
#mkmen .
#clearproof .
#freeskincareclass .
#freeconsultation .
#freesamples .
#top5brand
🌻 *Perfume Upbeat Mary Kay* 🌻 Uolls yang suka pakai perfume mesti akan jatuh hati dengan perfume ni😉 Mesti anda nak yang tahan lama kan?? 💕 Jangan risau perfume ni bertahan selama lebih 4-5jam. 💕 Bau yg pasti akan menjadi idaman uolls. 💕 Terdapat campuran bau buah-buahan dan aroma kayu di dalam perfume ini. Wow sangat menarik bukan? semburkan dititik nadi, leher, pergelangan tangan, siku lengan & belakang lutut yang membantu perfume bertahan lebih lama. 😍 . *Istimewa bulan ini sahaja* . Jimat banyak beli minyak wangi ni.. Beli 1 Percuma 1.. 😍😍 . Mari dapatkannya dengan saya.. 💖 . . Hubungi saya 👇 💞 Independent Beauty Consultant Nurain : +601156628519 . . #marykay  . #marykayash  . #marykaymalaysia  . #marykayjohor  . #marykaymysg  . #marykayproduk  . #marykaykosmetik  . #marykaylife  . #marykaylipstick  . #marykaylovers  . #marykaymakeup  . #marykayskincare  . #marykayproducts  . #botanicalevo  . #botanicaleffects  . #timewiserepair  . #timewisemiracle  . #melacep  . #mkmen  . #clearproof  . #freeskincareclass  . #freeconsultation  . #freesamples  . #top5brand 
Serum pilihan buat masa ini adalah MelaCEP Plus+ Ultimate atau Luminive Serum Serum dari Mary Kay Kerana dapat ilangkan burn serta cerahkan kulit 🔥Kenapa? Kerana ia mengandungi :
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 1) MelaCEP Plus+™ Luminous Kompleks yang oleh mencerahkan dan memutihkan kulit wajah dengan menggabungkan 3 bahan utama iaitu : 💋Ekstrak Edelweiss - Mencerahkan, memberi perlindungan, kaya dengan Antioksidan untuk membantu mengurangkan perubahan warna pada kulit. 💋Ekstrak Alga - Meransang pembentukan melanin dan membantu menghalang perubahan warna pada permukaan kulit. 💋Asid Amino dari sayuran - Memperbaiki kecerahan kulit, menjadikan tona kulit lebih sekata dan mengurangkan bintik-bintik hitam pada kulit.

2)  Hexylresorcinol - Target glutathione dan mengumpulkan pigmen pada permukaan kulit. Glutathione adalah penting untuk proses penulenan kulit. Apabila kita semakin tua, pengeluaran semulajadi glutation dalam badan kita mula berkurangan manakala tekanan dan pencemaran alam sekitar juga boleh mengurangkan kadarnya.  Di samping itu, glutation boleh memberi kesan melanosit, yang bertanggungjawab atas kemunculan melanin pada kulit.

3) Ekstrak Maritime pine (pinus pinaster) danwhite birch (betula alba) - Target melanin
.

Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat .
Whatsapp 0179474584
❤❤❤
Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok #Marykaytumpat ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #cantik #beautyconsultant #kerjaya  #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai #noradanish #nur #instastory
Serum pilihan buat masa ini adalah MelaCEP Plus+ Ultimate atau Luminive Serum Serum dari Mary Kay Kerana dapat ilangkan burn serta cerahkan kulit 🔥Kenapa? Kerana ia mengandungi : 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 1) MelaCEP Plus+™ Luminous Kompleks yang oleh mencerahkan dan memutihkan kulit wajah dengan menggabungkan 3 bahan utama iaitu : 💋Ekstrak Edelweiss - Mencerahkan, memberi perlindungan, kaya dengan Antioksidan untuk membantu mengurangkan perubahan warna pada kulit. 💋Ekstrak Alga - Meransang pembentukan melanin dan membantu menghalang perubahan warna pada permukaan kulit. 💋Asid Amino dari sayuran - Memperbaiki kecerahan kulit, menjadikan tona kulit lebih sekata dan mengurangkan bintik-bintik hitam pada kulit. 2)  Hexylresorcinol - Target glutathione dan mengumpulkan pigmen pada permukaan kulit. Glutathione adalah penting untuk proses penulenan kulit. Apabila kita semakin tua, pengeluaran semulajadi glutation dalam badan kita mula berkurangan manakala tekanan dan pencemaran alam sekitar juga boleh mengurangkan kadarnya.  Di samping itu, glutation boleh memberi kesan melanosit, yang bertanggungjawab atas kemunculan melanin pada kulit. 3) Ekstrak Maritime pine (pinus pinaster) danwhite birch (betula alba) - Target melanin . Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat . Whatsapp 0179474584 ❤❤❤ Meza Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #jomcantikraya  #marykaylife  #marykaymalaysia #marykaykotabharu  #marykaybachok  #Marykaytumpat  ##marykayketereh #marykayguamusang  #marykaymachang  #marykayproduk #marykaypasirputeh  #marykaylovers  #cantik  #beautyconsultant  #kerjaya   #skincare #productmarykay  #foundation  #makeover  #makeup  #neelofa  #fendybakry  #mirafilzah #fattzura  #tunmahathir #dsai  #noradanish  #nur  #instastory 
💖 BOTANICAL EFFECT EVOLUTION 💖
.
Dirumus khas untuk wanita muda yang sedang mempelajari manfaat rutin penjagaan kulit yang sihat dan masih tidak risau akan tanda-tanda penuaan!
Jom kita tengok apa yang best dari set BE EVO ini :
.
🍄 Cleanser
- Bersih secara mendalam dan efektif, dan turut melarutkan semua kesan minyak
- Tidak mengeringkan kulit atau meninggalkan ia berasa tegang
- Kulit berasa licin, segar dan bersih
.
🍄 Moisturizing Gel
- Gel pelembap yang dapat diserap oleh kulit menawarkan kelembapan optimal kepada semua jenis kulit, membolehkan kulit kelihatan sihat
- Formula yang ringan tidak memberi rasa berminyak dan ia juga tidak meninggalkan sisa, malah ia melembap sehingga 12 jam
.
🍄 Refreshing Toner
- Menawar manfaat antioksidan untuk kulit, Toner penyegar kami mengetatkan tampilan liang pori-pori serta menyingkirkan minyak berlebihan
- Lapkan kesan kotoran - begitu juga kulit kusam dan sel-sel kulit mati - untuk permbersihan yang lengkap
.
🍄 Invigorating Scrub
- Skrub Penyegar kami mengelupas untuk membuang kulit mati dan kulit kusam, pori-pori berasa seperti dibersihkan secara mendalam
- Bukan hanya kulit anda akan kelihatan licin, malah skrub ini mengembalikan semula kulit anda yang kelihatan lesu kepada kulit yang cantik berseri dan sihat.
.
🍄 Moisturizing Lotion SPF30 Sunscreen
- LOSYEN PELEMBAP SPF 30 KRIM PELINDUNG MATAHARI yang bertekstur ringan menawarkan spektrum perlindungan matahari yang luas (UVA dan UVB)
- Anda akan dapat kelembapan yang secukupnya untuk kulit anda sehingga 12 jam
.
🌷Sebarang pertanyaan tentang produk Mary Kay, atau ingin membina kerjaya Mary Kay seperti saya boleh hubungi saya,

Ain
0145190322
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykayterengganu #marykay #marykaymysg#marykaymakeup #marykaybeautyconsultant#marykaymalaysia #marykaykosmetik #marykaylife#marykayskincare #marykayproducts #marykay#BotanicalEffect #BotanicalEffectEvolution
#pretty #beautiful #woman #malaysia #skincare#skincaremalaysia #skincareoriginalmalaysia
💖 BOTANICAL EFFECT EVOLUTION 💖 . Dirumus khas untuk wanita muda yang sedang mempelajari manfaat rutin penjagaan kulit yang sihat dan masih tidak risau akan tanda-tanda penuaan! Jom kita tengok apa yang best dari set BE EVO ini : . 🍄 Cleanser - Bersih secara mendalam dan efektif, dan turut melarutkan semua kesan minyak - Tidak mengeringkan kulit atau meninggalkan ia berasa tegang - Kulit berasa licin, segar dan bersih . 🍄 Moisturizing Gel - Gel pelembap yang dapat diserap oleh kulit menawarkan kelembapan optimal kepada semua jenis kulit, membolehkan kulit kelihatan sihat - Formula yang ringan tidak memberi rasa berminyak dan ia juga tidak meninggalkan sisa, malah ia melembap sehingga 12 jam . 🍄 Refreshing Toner - Menawar manfaat antioksidan untuk kulit, Toner penyegar kami mengetatkan tampilan liang pori-pori serta menyingkirkan minyak berlebihan - Lapkan kesan kotoran - begitu juga kulit kusam dan sel-sel kulit mati - untuk permbersihan yang lengkap . 🍄 Invigorating Scrub - Skrub Penyegar kami mengelupas untuk membuang kulit mati dan kulit kusam, pori-pori berasa seperti dibersihkan secara mendalam - Bukan hanya kulit anda akan kelihatan licin, malah skrub ini mengembalikan semula kulit anda yang kelihatan lesu kepada kulit yang cantik berseri dan sihat. . 🍄 Moisturizing Lotion SPF30 Sunscreen - LOSYEN PELEMBAP SPF 30 KRIM PELINDUNG MATAHARI yang bertekstur ringan menawarkan spektrum perlindungan matahari yang luas (UVA dan UVB) - Anda akan dapat kelembapan yang secukupnya untuk kulit anda sehingga 12 jam . 🌷Sebarang pertanyaan tentang produk Mary Kay, atau ingin membina kerjaya Mary Kay seperti saya boleh hubungi saya, Ain 0145190322 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykayterengganu  #marykay  #marykaymysg #marykaymakeup  #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia  #marykaykosmetik  #marykaylife #marykayskincare  #marykayproducts  #marykay #BotanicalEffect  #BotanicalEffectEvolution  #pretty  #beautiful  #woman  #malaysia  #skincare #skincaremalaysia  #skincareoriginalmalaysia 
Perfume Upbeat Mary kay

Uolls yang suka pakai perfume mesti akan jatuh hati dengan perfume ni. 
Mesti uolls nak yang tahan lama, jangan risau perfume ni bertahan selama lebih 4-5jam.
Bau yg  pasti akan menjadi idaman uolls..
Terdapat campuran bau buah-buahan dan aroma kayu didalam perfume ini.. Wow sangat menarik bukan? semburkan dititik nadi, leher, pergelangan tangan, siku lengan & belakang lutut yang membantu perfume bertahan lebih lama. 😍

Besar tapak tangan i uollsss...cepat limited stok!! Jika berminat nak dptkannya  boleh Whatsapp sis  ok.. 😉

www.wasap.my/60127929949

#marykaykahang_lydiawatie #marykayperfumes #marykayupbeat #marykayskincare #marykaylover #marykaylife #marykayusers #marykayproduk #marykaylipstick #marykaymakeup
Perfume Upbeat Mary kay Uolls yang suka pakai perfume mesti akan jatuh hati dengan perfume ni. Mesti uolls nak yang tahan lama, jangan risau perfume ni bertahan selama lebih 4-5jam. Bau yg pasti akan menjadi idaman uolls.. Terdapat campuran bau buah-buahan dan aroma kayu didalam perfume ini.. Wow sangat menarik bukan? semburkan dititik nadi, leher, pergelangan tangan, siku lengan & belakang lutut yang membantu perfume bertahan lebih lama. 😍 Besar tapak tangan i uollsss...cepat limited stok!! Jika berminat nak dptkannya boleh Whatsapp sis ok.. 😉 www.wasap.my/60127929949 #marykaykahang_lydiawatie  #marykayperfumes  #marykayupbeat  #marykayskincare  #marykaylover  #marykaylife  #marykayusers  #marykayproduk  #marykaylipstick  #marykaymakeup 
Double impact brush only with Lashes Intensity Mascara. 
Easy to use and long lasting! 
Having beautiful lashes with Mary Kay 😘

Goodbye to fake lashes!
#missyfyza_0137915212
Beauty consultant marykay
#marykay  #marykaymalaysia_sg #snapchat #makeup  #like4like#marykay #lovers #beauty #skincare #luxury #womenlifestyle #enriching  #skincareclassfree #assalamualaikum
#marykaycosmetic #marykaylife #marykay #marykaytimewise #flawlessskin #healthyskin
CC CREAM Mary Kay
==========================
Best wey cc cream ney.. Kalau warna kulit tak sekata, dia akan samakan tone colour kulit kita.. Memang sangat recommended untuk daily use.. Ada spf15 lagi tau.. Untuk protect kulit dari sinaran uv.. So boleh elak jeragat.. Jeragat ney better cegah taw.. Sebab bila dah ada jeragat, memang sangat lah makan masa untuk nak sembuhkan.. So better cegah ok??Cc cream ney bukan tiub kecik taw.. Besaq punyeee.. Tahan 6-8bulan.. Berbaloi sangat-sangatlah..
Cc Cream Mary Kay . Best Item taw ni! Terutama untuk orang yang baru nak try mary kay..😋😋😋 Sambil cantik boleh rawat dan protect skin . Best tak ?! Mestilah best dan yang paling penting sangat jimat ! Tahan penggunaan dekat setahun . Lets Flawless with Mary Kay CC CREAM .
.
CC CREAM MARY KAY... I Love CC CREAM MARY KAY.

KEBAIKAN CC CREAM
1.Melawan garisan halus dan tanda penuaan.
2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit.
3. Melindungi kulit dari sinaran UVA atau UVB (SPF15).
4. Menutup cela, memelihara kulit yang berjerawat serta menenangkan kulit bermasalah.
5. Mencerah dan menyerikan tona kulit tidak sekata dengan segera.
6.Mengurangkan kemerahkan pada kulit kesan daripadan bahan kimia lepas yang berbahaya.
7. Mempertahankan kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida

ADA 4 TONA WARNA UNTUK DISESUAIKAN DENGAN KULIT ANDA 😙

Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat .
Whatsapp 0179474584
❤❤❤
Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok #Marykaytumpat ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #cantik #beautyconsultant #kerjaya  #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai #noradanish #nur #instastory
CC CREAM Mary Kay ========================== Best wey cc cream ney.. Kalau warna kulit tak sekata, dia akan samakan tone colour kulit kita.. Memang sangat recommended untuk daily use.. Ada spf15 lagi tau.. Untuk protect kulit dari sinaran uv.. So boleh elak jeragat.. Jeragat ney better cegah taw.. Sebab bila dah ada jeragat, memang sangat lah makan masa untuk nak sembuhkan.. So better cegah ok??Cc cream ney bukan tiub kecik taw.. Besaq punyeee.. Tahan 6-8bulan.. Berbaloi sangat-sangatlah.. Cc Cream Mary Kay . Best Item taw ni! Terutama untuk orang yang baru nak try mary kay..😋😋😋 Sambil cantik boleh rawat dan protect skin . Best tak ?! Mestilah best dan yang paling penting sangat jimat ! Tahan penggunaan dekat setahun . Lets Flawless with Mary Kay CC CREAM . . CC CREAM MARY KAY... I Love CC CREAM MARY KAY. KEBAIKAN CC CREAM 1.Melawan garisan halus dan tanda penuaan. 2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. 3. Melindungi kulit dari sinaran UVA atau UVB (SPF15). 4. Menutup cela, memelihara kulit yang berjerawat serta menenangkan kulit bermasalah. 5. Mencerah dan menyerikan tona kulit tidak sekata dengan segera. 6.Mengurangkan kemerahkan pada kulit kesan daripadan bahan kimia lepas yang berbahaya. 7. Mempertahankan kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida ADA 4 TONA WARNA UNTUK DISESUAIKAN DENGAN KULIT ANDA 😙 Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat . Whatsapp 0179474584 ❤❤❤ Meza Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #jomcantikraya  #marykaylife  #marykaymalaysia #marykaykotabharu  #marykaybachok  #Marykaytumpat  ##marykayketereh #marykayguamusang  #marykaymachang  #marykayproduk #marykaypasirputeh  #marykaylovers  #cantik  #beautyconsultant  #kerjaya   #skincare #productmarykay  #foundation  #makeover  #makeup  #neelofa  #fendybakry  #mirafilzah #fattzura  #tunmahathir #dsai  #noradanish  #nur  #instastory 
Idea Hantaran @ hadiah - Set Timewise Repair 
Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat .
Whatsapp 0179474584
❤❤❤
Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok #Marykaytumpat ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #cantik #beautyconsultant #kerjaya  #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai #noradanish #nur #instastory
Idea Hantaran @ hadiah - Set Timewise Repair Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat . Whatsapp 0179474584 ❤❤❤ Meza Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #jomcantikraya  #marykaylife  #marykaymalaysia #marykaykotabharu  #marykaybachok  #Marykaytumpat  ##marykayketereh #marykayguamusang  #marykaymachang  #marykayproduk #marykaypasirputeh  #marykaylovers  #cantik  #beautyconsultant  #kerjaya   #skincare #productmarykay  #foundation  #makeover  #makeup  #neelofa  #fendybakry  #mirafilzah #fattzura  #tunmahathir #dsai  #noradanish  #nur  #instastory 
Jeragat kat pipi dah ilang 😱 pakai dengan konsisten setMalacep Plus ja kulit dia dah ilang  jeragat .
NEW MALACEP PLUS+ ! Wow ! 😍😍 .
.
satu set terdiri drpd: .
💖FOAMING CLEANSER .
- Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin .
.
💖MASK .
-Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah .
.
💖FRESHNER .
-Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar .
.
💖ULTIMATE SERUM .
-Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam .
.
💖ULTIMATE CREAM .
-Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera .
.
Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear.
.

Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat .
Whatsapp 0179474584
❤❤❤
Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok #Marykaytumpat ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #cantik #beautyconsultant #kerjaya  #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai #noradanish #nur #instastory
Jeragat kat pipi dah ilang 😱 pakai dengan konsisten setMalacep Plus ja kulit dia dah ilang jeragat . NEW MALACEP PLUS+ ! Wow ! 😍😍 . . satu set terdiri drpd: . 💖FOAMING CLEANSER . - Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin . . 💖MASK . -Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah . . 💖FRESHNER . -Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar . . 💖ULTIMATE SERUM . -Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam . . 💖ULTIMATE CREAM . -Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera . . Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear. . Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat . Whatsapp 0179474584 ❤❤❤ Meza Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #jomcantikraya  #marykaylife  #marykaymalaysia #marykaykotabharu  #marykaybachok  #Marykaytumpat  ##marykayketereh #marykayguamusang  #marykaymachang  #marykayproduk #marykaypasirputeh  #marykaylovers  #cantik  #beautyconsultant  #kerjaya   #skincare #productmarykay  #foundation  #makeover  #makeup  #neelofa  #fendybakry  #mirafilzah #fattzura  #tunmahathir #dsai  #noradanish  #nur  #instastory 
Best perfume MARY KAY..
UPBEAT for HER👠

Minyak wangi ini mula dengan haruman menawan buah beri merah & epal.🍒🍎
Wangian menarik ini akan menyuntikkan keterbukaan dalam hari perayaan ataupun pesta😎😎 🌼 sembur di mne2 saja yg d ingini
🌼 wangian kadang2 d pakai pada tempat nadi
(Pergelangan tgn, d blkg telinga, pangkal tekak ,d bengkok siku ,belakang lutut & bhgn buku lali) 🌼🌼sesungguhnya kulit d bhgn ini lebih hangat
🌼🌼dapat membantu wangian berkembang & memberikan pengalaman kesempurnaan yg lebih baik😊

Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm meza cepat .
Whatsapp 0179474584
❤❤❤
Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok #Marykaytumpat ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #cantik #sihat #sayapakai#beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai #noradanish
Best perfume MARY KAY.. UPBEAT for HER👠 Minyak wangi ini mula dengan haruman menawan buah beri merah & epal.🍒🍎 Wangian menarik ini akan menyuntikkan keterbukaan dalam hari perayaan ataupun pesta😎😎 🌼 sembur di mne2 saja yg d ingini 🌼 wangian kadang2 d pakai pada tempat nadi (Pergelangan tgn, d blkg telinga, pangkal tekak ,d bengkok siku ,belakang lutut & bhgn buku lali) 🌼🌼sesungguhnya kulit d bhgn ini lebih hangat 🌼🌼dapat membantu wangian berkembang & memberikan pengalaman kesempurnaan yg lebih baik😊 Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm meza cepat . Whatsapp 0179474584 ❤❤❤ Meza Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #jomcantikraya  #marykaylife  #marykaymalaysia #marykaykotabharu  #marykaybachok  #Marykaytumpat  ##marykayketereh #marykayguamusang  #marykaymachang  #marykayproduk #marykaypasirputeh  #marykaylovers  #cantik  #sihat  #sayapakai #beautyconsultant  #kerjaya  #trusted  #skincare #productmarykay  #foundation  #makeover  #makeup  #neelofa  #fendybakry  #mirafilzah #fattzura  #tunmahathir #dsai  #noradanish 
🎀 TIPS TUKAR SKINCARE 🎀
🌸 Cara-cara :
👉🏼 Stop guna skincare yang sebelumnya atau skincare yang sedang digunakan dalam 7-14 hari
👉🏼 Boleh sapu pelembap secara halus untuk elak kulit menjadi kering - Doktor cadangkan hanya basuh air suam dengan kerap pada muka (Betapa berkesannya Wudhuk)
👉🏼 Biarkan wajah neutral selama 7 hari sekurang2nye - Bebas dari sebarang produk
👉🏼 Penerimaan kulit kita berbeza-beza - Bersedia untuk sambut produk baru
👉🏼 Apabila mula menggunakan skincare baru, akan berlaku tindakbalas pada sesetengah jenis kulit :
😄- Jerawat
😢- Rashes
😥- Dry skin
😭- Oily
.
Sabar, ini semua hasil tindak balas merkuri skincare lama / stop guna
👉🏼 Jika skincare sebelum ni adalah kaunter produk, tiada merkuri / penggunaan merkuri tidak tinggi - Kulit tidak terlalu bermasalah
👉🏼 1-2 hari sudah cukup untuk neutral kan kulit - Boleh terus tukar ke skincare baru
.
✨ Kepada yang memilih Skincare Mary Kay - Yang memang terkenal dengan bebas merkuri merbahaya
👉🏼 Boleh terus stop penggunaan skincare lama
👉🏼 Produk Mary Kay menggunakan 100% bahan semulajadi dari Ekstrak Botanikal dan ia selamat digunakan untuk seisi keluarga
.
✨ Tapi yang pernah guna produk peeling / mengelupas, terus rujuk Beauty Consultant
👉🏼 Ini kerana akan berlaku proses healing / penyembuhan pada kulit wajah 😀
.
Ini masanya untuk bertukar, dapatkan kulit yang Sihat di samping kulit yang Cantik ! 💝💖💖💋💋💆💆
.
Love
Eyka
Beauty Consultant Mary Kay

#marykaymuar #marykaymalaysia 
#marykaybatupahat #marykaytangkak #marykayjohor #marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmuar #marykaymurah #tipstukarskincare #tipskulitkering #tipskulitberminyak  #tipskulitberjerawat #marykaysale  #marykaylife #marykaylover  #marykayskincare #marykaymakeup #marykayproducts #marykaylipstick  #skincarebotanical #marykay #marykaypromo #marykaylipsscrub #marykaybotanicaleffect
🎀 TIPS TUKAR SKINCARE 🎀 🌸 Cara-cara : 👉🏼 Stop guna skincare yang sebelumnya atau skincare yang sedang digunakan dalam 7-14 hari 👉🏼 Boleh sapu pelembap secara halus untuk elak kulit menjadi kering - Doktor cadangkan hanya basuh air suam dengan kerap pada muka (Betapa berkesannya Wudhuk) 👉🏼 Biarkan wajah neutral selama 7 hari sekurang2nye - Bebas dari sebarang produk 👉🏼 Penerimaan kulit kita berbeza-beza - Bersedia untuk sambut produk baru 👉🏼 Apabila mula menggunakan skincare baru, akan berlaku tindakbalas pada sesetengah jenis kulit : 😄- Jerawat 😢- Rashes 😥- Dry skin 😭- Oily . Sabar, ini semua hasil tindak balas merkuri skincare lama / stop guna 👉🏼 Jika skincare sebelum ni adalah kaunter produk, tiada merkuri / penggunaan merkuri tidak tinggi - Kulit tidak terlalu bermasalah 👉🏼 1-2 hari sudah cukup untuk neutral kan kulit - Boleh terus tukar ke skincare baru . ✨ Kepada yang memilih Skincare Mary Kay - Yang memang terkenal dengan bebas merkuri merbahaya 👉🏼 Boleh terus stop penggunaan skincare lama 👉🏼 Produk Mary Kay menggunakan 100% bahan semulajadi dari Ekstrak Botanikal dan ia selamat digunakan untuk seisi keluarga . ✨ Tapi yang pernah guna produk peeling / mengelupas, terus rujuk Beauty Consultant 👉🏼 Ini kerana akan berlaku proses healing / penyembuhan pada kulit wajah 😀 . Ini masanya untuk bertukar, dapatkan kulit yang Sihat di samping kulit yang Cantik ! 💝💖💖💋💋💆💆 . Love Eyka Beauty Consultant Mary Kay #marykaymuar  #marykaymalaysia  #marykaybatupahat  #marykaytangkak  #marykayjohor  #marykaybeautyconsultant  #marykaybeautyconsultantmuar  #marykaymurah  #tipstukarskincare  #tipskulitkering  #tipskulitberminyak  #tipskulitberjerawat  #marykaysale  #marykaylife  #marykaylover  #marykayskincare  #marykaymakeup  #marykayproducts  #marykaylipstick  #skincarebotanical  #marykay  #marykaypromo  #marykaylipsscrub  #marykaybotanicaleffect 
Idea hadiah @ hantaran - Set Botanical Effects .

Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat .
Whatsapp 0179474584
❤❤❤
Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok #Marykaytumpat ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #cantik #beautyconsultant #kerjaya  #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai #noradanish #nur #instastory
Idea hadiah @ hantaran - Set Botanical Effects . Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat . Whatsapp 0179474584 ❤❤❤ Meza Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #jomcantikraya  #marykaylife  #marykaymalaysia #marykaykotabharu  #marykaybachok  #Marykaytumpat  ##marykayketereh #marykayguamusang  #marykaymachang  #marykayproduk #marykaypasirputeh  #marykaylovers  #cantik  #beautyconsultant  #kerjaya   #skincare #productmarykay  #foundation  #makeover  #makeup  #neelofa  #fendybakry  #mirafilzah #fattzura  #tunmahathir #dsai  #noradanish  #nur  #instastory 
Sunday activity. Lipstick Party💄🎉 & Hi Tea☕
Thank you so much @fanna85 spent time with me yesterday😘 walaupun Kak Ita and liza tak dapat join kite😅 but kite teruskan jugak😁
Next party, sis nk arrange for Lipstick Picnic Party, Outdoor party. Anyone nak join lipstick party dengan sis🙋‍♀️? Jangan malu jangan segan let's have fun together💃

MiszberryMK
Beauty Consultant
#ilovemarykay #marykaylover #ilovemyjob #ilovemycareer #beautyconsultant #marykaylife #marykayactivities #lipstickmarykay #lipstickpartymaryk #lipstickparty #outdoorparty
Sunday activity. Lipstick Party💄🎉 & Hi Tea☕ Thank you so much @fanna85 spent time with me yesterday😘 walaupun Kak Ita and liza tak dapat join kite😅 but kite teruskan jugak😁 Next party, sis nk arrange for Lipstick Picnic Party, Outdoor party. Anyone nak join lipstick party dengan sis🙋‍♀️? Jangan malu jangan segan let's have fun together💃 MiszberryMK Beauty Consultant #ilovemarykay  #marykaylover  #ilovemyjob  #ilovemycareer  #beautyconsultant  #marykaylife  #marykayactivities  #lipstickmarykay  #lipstickpartymaryk  #lipstickparty  #outdoorparty 
Kulit gelap ?? Xyakin dengan diri sendiri ?? Pakai la Set Malacep Whitening 😍
.
NEW MALACEP PLUS+ ! Wow ! 😍😍 .
.
satu set terdiri drpd: .
💖FOAMING CLEANSER .
- Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin .
.
💖MASK .
-Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah .
.
💖FRESHNER .
-Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar .
.
💖ULTIMATE SERUM .
-Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam .
.
💖ULTIMATE CREAM .
-Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera .
.
Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear.
.

Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat .
Whatsapp 0179474584
❤❤❤
Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok #Marykaytumpat ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #cantik #beautyconsultant #kerjaya  #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai #noradanish #nur #instastory
Kulit gelap ?? Xyakin dengan diri sendiri ?? Pakai la Set Malacep Whitening 😍 . NEW MALACEP PLUS+ ! Wow ! 😍😍 . . satu set terdiri drpd: . 💖FOAMING CLEANSER . - Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin . . 💖MASK . -Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah . . 💖FRESHNER . -Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar . . 💖ULTIMATE SERUM . -Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam . . 💖ULTIMATE CREAM . -Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera . . Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear. . Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat . Whatsapp 0179474584 ❤❤❤ Meza Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #jomcantikraya  #marykaylife  #marykaymalaysia #marykaykotabharu  #marykaybachok  #Marykaytumpat  ##marykayketereh #marykayguamusang  #marykaymachang  #marykayproduk #marykaypasirputeh  #marykaylovers  #cantik  #beautyconsultant  #kerjaya   #skincare #productmarykay  #foundation  #makeover  #makeup  #neelofa  #fendybakry  #mirafilzah #fattzura  #tunmahathir #dsai  #noradanish  #nur  #instastory 
MARY KAY TRANSLUCENT LOOSE POWDER 😍😍 . 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Mencari bedak yang sempurna dengan tona kulit adalah amat susah.
.
💥Mary Kay memperkenalkan sejenis bedak debu yang sesuai digunakan untuk pelbagai tona kulit iaitu Translucent Loose Powder.
.
🔥Ciri-ciri penyebaran cahaya dalam Translucent Loose Powder telah direka untuk memantul cahaya dan mencipta efek "fokus lembut" yang menghilangkan penampilan garis-garis halus dan setiap wanita pasti menyukainya. . Apakah Kelebihan Translucent Loose Powder? 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
1. Menyediakan kemasan nipis untuk setiap tona kulit

2. Mengawal kilauan berminyak sepanjang hari

3. Menyingkirkan keperluan pemadanan warna
.
4. Berasa ringan, semulajadi dan lembut bak baldu pada kulit : Sesuai untuk Kulit Sensitif
.
5. Diuji oleh Ahli Dermatologi
.
6. Bebas wangian . 🔥🔥🔥🔥 Kajian konsumer yang dibuat sepanjang 1 minggu menunjukkan 8 daripada 10 wanita mengatakan: .
*98% berkata ia berasa ringan pada kulit .
.
*84% berkata ia mengadun dengan mudah dan melengkapkan penampilan solekan yang sempurna .
.
*88% berkata ia menyingkirkan kilauan berminyak .
.
*86% berkata ia menyediakan litupan tulen .
.

Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm meza cepat .
Whatsapp 0179474584
❤❤❤
Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #sayajual #sayapakai#beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai #shantik #laraalana #fazura
MARY KAY TRANSLUCENT LOOSE POWDER 😍😍 . 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Mencari bedak yang sempurna dengan tona kulit adalah amat susah. . 💥Mary Kay memperkenalkan sejenis bedak debu yang sesuai digunakan untuk pelbagai tona kulit iaitu Translucent Loose Powder. . 🔥Ciri-ciri penyebaran cahaya dalam Translucent Loose Powder telah direka untuk memantul cahaya dan mencipta efek "fokus lembut" yang menghilangkan penampilan garis-garis halus dan setiap wanita pasti menyukainya. . Apakah Kelebihan Translucent Loose Powder? 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 1. Menyediakan kemasan nipis untuk setiap tona kulit 2. Mengawal kilauan berminyak sepanjang hari 3. Menyingkirkan keperluan pemadanan warna . 4. Berasa ringan, semulajadi dan lembut bak baldu pada kulit : Sesuai untuk Kulit Sensitif . 5. Diuji oleh Ahli Dermatologi . 6. Bebas wangian . 🔥🔥🔥🔥 Kajian konsumer yang dibuat sepanjang 1 minggu menunjukkan 8 daripada 10 wanita mengatakan: . *98% berkata ia berasa ringan pada kulit . . *84% berkata ia mengadun dengan mudah dan melengkapkan penampilan solekan yang sempurna . . *88% berkata ia menyingkirkan kilauan berminyak . . *86% berkata ia menyediakan litupan tulen . . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm meza cepat . Whatsapp 0179474584 ❤❤❤ Meza Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #jomcantikraya  #marykaylife  #marykaymalaysia #marykaykotabharu  #marykaybachok  ##marykayketereh #marykayguamusang  #marykaymachang  #marykayproduk #marykaypasirputeh  #marykaylovers  #sayajual  #sayapakai #beautyconsultant  #kerjaya  #trusted  #skincare #productmarykay  #foundation  #makeover  #makeup  #neelofa  #fendybakry  #mirafilzah #fattzura  #tunmahathir #dsai  #shantik  #laraalana  #fazura 
Idea Hadiah 😍😍 woww cantik kan - Timewise Age -Fighting - Timewise 3 in 1 Cleanser - Timewise Renewing Gel Mask - True Dimension Lipstick - Gel Semi ShineLipstick .

Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm meza cepat .
Whatsapp 0179474584
❤❤❤
Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #sayajual #sayapakai#beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai
Idea Hadiah 😍😍 woww cantik kan - Timewise Age -Fighting - Timewise 3 in 1 Cleanser - Timewise Renewing Gel Mask - True Dimension Lipstick - Gel Semi ShineLipstick . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm meza cepat . Whatsapp 0179474584 ❤❤❤ Meza Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #jomcantikraya  #marykaylife  #marykaymalaysia #marykaykotabharu  #marykaybachok  ##marykayketereh #marykayguamusang  #marykaymachang  #marykayproduk #marykaypasirputeh  #marykaylovers  #sayajual  #sayapakai #beautyconsultant  #kerjaya  #trusted  #skincare #productmarykay  #foundation  #makeover  #makeup  #neelofa  #fendybakry  #mirafilzah #fattzura  #tunmahathir #dsai 
Morning 😊Opps kulit dah licin macam kulit telur laa. 😍 opkos la dia pakai Set Botanical Effects 😍 .
💁 Botanical Effects from Mary Kay®

SET BOTANICAL EFFECTS UNTUK PENJAGAAN KULIT SEIMBANG 🌱 Mary Kay terkenal sebab produknya Mineral-Based. Maksudnya kandungannya terasa ringan bila pakai, tak melekit dan tiada side effects walaupun anda decide tak nak pakai dah. Ini yang kita cari dalam semua produk . 🌱 Ramai yang mengadu kulit dorang merah2, gatal2, dan naik jerawat lepas pakai whitening and peeling produk. Sebenarnya sis dulu pun camtu jugak. Tapi Tolong ingat ya, itu tanda bahan kimia yang tinggi . Nyesal rasanya.... 🌱 Sebab itu, Mk adalah yang terbaik. Set Botanical Effects ada 3 formula khusus iaitu untuk kulit kering, normal dan berminyak .

So, sesapa yang ada masalah seperti kat bawah, wajib sangat pakai set botanical effects ni👇 inshaallah, korang akan puas hati.  Sape ssesuai?👇🏽 1.Jerawat sangat banyak .💕
2.Kulit terlalu kering/berminyak .💕
3.Oily dikawasan T-zone .💕
4.Liang pori besar .💕
5.Banyak whitehead/blackhead .💕
6.Muka gelap kesan sunburn .💕
7.Kulit kusam .💕
8.Kulit rosak punca salah pakai💕 produk .💕 Jom! Sesama pakai produk selamat. Dulu, kini & selamanya.
.

Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm meza cepat .
Whatsapp 0179474584
❤❤❤
Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #sayajual #sayapakai#beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai
Morning 😊Opps kulit dah licin macam kulit telur laa. 😍 opkos la dia pakai Set Botanical Effects 😍 . 💁 Botanical Effects from Mary Kay® SET BOTANICAL EFFECTS UNTUK PENJAGAAN KULIT SEIMBANG 🌱 Mary Kay terkenal sebab produknya Mineral-Based. Maksudnya kandungannya terasa ringan bila pakai, tak melekit dan tiada side effects walaupun anda decide tak nak pakai dah. Ini yang kita cari dalam semua produk . 🌱 Ramai yang mengadu kulit dorang merah2, gatal2, dan naik jerawat lepas pakai whitening and peeling produk. Sebenarnya sis dulu pun camtu jugak. Tapi Tolong ingat ya, itu tanda bahan kimia yang tinggi . Nyesal rasanya.... 🌱 Sebab itu, Mk adalah yang terbaik. Set Botanical Effects ada 3 formula khusus iaitu untuk kulit kering, normal dan berminyak . So, sesapa yang ada masalah seperti kat bawah, wajib sangat pakai set botanical effects ni👇 inshaallah, korang akan puas hati.  Sape ssesuai?👇🏽 1.Jerawat sangat banyak .💕 2.Kulit terlalu kering/berminyak .💕 3.Oily dikawasan T-zone .💕 4.Liang pori besar .💕 5.Banyak whitehead/blackhead .💕 6.Muka gelap kesan sunburn .💕 7.Kulit kusam .💕 8.Kulit rosak punca salah pakai💕 produk .💕 Jom! Sesama pakai produk selamat. Dulu, kini & selamanya. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm meza cepat . Whatsapp 0179474584 ❤❤❤ Meza Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #jomcantikraya  #marykaylife  #marykaymalaysia #marykaykotabharu  #marykaybachok  ##marykayketereh #marykayguamusang  #marykaymachang  #marykayproduk #marykaypasirputeh  #marykaylovers  #sayajual  #sayapakai #beautyconsultant  #kerjaya  #trusted  #skincare #productmarykay  #foundation  #makeover  #makeup  #neelofa  #fendybakry  #mirafilzah #fattzura  #tunmahathir #dsai 
Because life is better with sprinkles and shimmer! 🍦What summer eye shade is your fave? #marykay #marykayus #marykaylife #flawlessskin #eyecreammarykay #eyeshades #summercolors #skin #flawlessface #mk #makeup #makeupaddict
Happy National Ice Cream Day! Hope you're staying cool! Now is a great time to stock up, my Christmas in July sale ends tonight! 
What eye shade is your favorite?? .
.
.
#nationalicecreamday #icecream #sprinkles #marykay #mk #summer #makeup #sale #eyeshadow #beauty #beautiful #girlboss #marykaylife #marykayus #summerlove #independentbeautyconsultant #beautiful #shimmer #charsblissfulbeauties
Assalamualaikum loveliest ^_^
#goodmorning #salamsubuh

To succeed in life, you need two things: ignorance and confidence!

#missyfyza_0137915212
Beauty consultant marykay
#marykay  #marykaymalaysia_sg #snapchat #makeup  #like4like#marykay #lovers #beauty #skincare #luxury #womenlifestyle #enriching  #skincareclassfree #assalamualaikum
#marykaycosmetic #marykaylife #marykay #marykaytimewise #flawlessskin #healthyskin
If you live in the Virginia Beach area, I’all be down there way Thursday @ 6 pm for free Mary Kay Facials.. Join me for a night of pampering and a mini makeover.. #reseveryourseatsnow #marykaymakeup #marykayskincare #marykaylife
Satu terbang... semua terbang sama 😉
.
Sisterhood, bukan suster ngesot 😛
.
#marykaymalaysia
#skinvigoratebrush
#botanicaleffects
#timewise
#marykaykosmetik
#ionmassagermarykay
#marykaycheras
#marykaylife
.
1️⃣ Satin Lips®️ Shea Sugar Scrub .
.
2️⃣ Satin Lips®️ Shea Butter Balm.
.
Goodbye to Dry and Chapped Lips 💋
.
OH 😱
.
Say Hello to Kissable Lovely Lips 😘
.
#marykaymalaysia
#skinvigoratebrush
#botanicaleffects
#timewise
#marykaykosmetik
#ionmassagermarykay
#marykaycheras
#marykaylife
NEW Mary Kay Satin Lip Set. 😍

Tahukah anda sel kulit bibir bertukar setiap hari? Tahukah anda lapisan kulit bibir sangat sensitif dan nipis ? Oleh kerana itulah bibir kita selalu kering dan nampak tidak bermaya!

Memperkenalkan LIP SPA terbaru Mary Kay yg  diformulasi dgn Shea Butter. Yg sangat terkenal dgn kehebatannya untuk: 💋 Memberi kelembapan pada bibir.
💋 Merawat bibir untuk masalah2 seperti: 🌟 bibir kering
🌟 bibir hitam 🌟 bibir merekah & lain lain masalah bibir. 💋 Berfungsi sebagai Anti Bakteria

Say bye bye to bibir bermasalah sekarang!

tahan 8-12 bulan average 
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm meza cepat .
Whatsapp 0179474584
❤❤❤
Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #sayajual #sayapakai#beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai
NEW Mary Kay Satin Lip Set. 😍 Tahukah anda sel kulit bibir bertukar setiap hari? Tahukah anda lapisan kulit bibir sangat sensitif dan nipis ? Oleh kerana itulah bibir kita selalu kering dan nampak tidak bermaya! Memperkenalkan LIP SPA terbaru Mary Kay yg  diformulasi dgn Shea Butter. Yg sangat terkenal dgn kehebatannya untuk: 💋 Memberi kelembapan pada bibir. 💋 Merawat bibir untuk masalah2 seperti: 🌟 bibir kering 🌟 bibir hitam 🌟 bibir merekah & lain lain masalah bibir. 💋 Berfungsi sebagai Anti Bakteria Say bye bye to bibir bermasalah sekarang! tahan 8-12 bulan average Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm meza cepat . Whatsapp 0179474584 ❤❤❤ Meza Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #jomcantikraya  #marykaylife  #marykaymalaysia #marykaykotabharu  #marykaybachok  ##marykayketereh #marykayguamusang  #marykaymachang  #marykayproduk #marykaypasirputeh  #marykaylovers  #sayajual  #sayapakai #beautyconsultant  #kerjaya  #trusted  #skincare #productmarykay  #foundation  #makeover  #makeup  #neelofa  #fendybakry  #mirafilzah #fattzura  #tunmahathir #dsai 
Nampak Simple tapi amat bermakna untuk orang yang menerimanya 😍
.
Idea hadiah @ hantaran Mary Kay
-Set Timewise Repair
.

Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat .
Whatsapp 0179474584
❤❤❤
Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok #Marykaytumpat ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #cantik #beautyconsultant #kerjaya  #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai #noradanish #nur #instastory
Nampak Simple tapi amat bermakna untuk orang yang menerimanya 😍 . Idea hadiah @ hantaran Mary Kay -Set Timewise Repair . Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat . Whatsapp 0179474584 ❤❤❤ Meza Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #jomcantikraya  #marykaylife  #marykaymalaysia #marykaykotabharu  #marykaybachok  #Marykaytumpat  ##marykayketereh #marykayguamusang  #marykaymachang  #marykayproduk #marykaypasirputeh  #marykaylovers  #cantik  #beautyconsultant  #kerjaya   #skincare #productmarykay  #foundation  #makeover  #makeup  #neelofa  #fendybakry  #mirafilzah #fattzura  #tunmahathir #dsai  #noradanish  #nur  #instastory 
Jerawat memang masalah besar betul x ?? Sekarang ramai orang tercari2 produk yang sesuai so Meza cadangkan korang pakai Set Clearproof .
Kenapa ?? Sebab kandungannya amat sesuai untuk kulit berjerawat tapi ingat kesan dia xcepat taw ... kne sabor .
1) Acid Salicilic - agen pembasmi kuman jerawat yang berkesan tanpa meninggalkan kesan parut jerawat

2) Canadian Willowherb, Burdock Root and Sea Heather - Tumbuhan ini dikenali mempunyai faktor yang dapat mengurangkan kemerahan yang dihasilkan oleh jerawat

3) Charcoal Mask - arang sememangnya dikenali sebagai agen yang mampu membersihkan pori2x muka yang tersumbat dgn menyedut kotoran di dalam pori

4) Kaolin And Bentonite Clays - tanah liat yg mampu menyerap lebihan minyak yg menjadi punca wajah kelihatan berkilat

5) Honeysuckle And Navy Bean extract -
Kedua tumbuhan itu memberi kebaikan untuk menyejukkan kulit yg mengalami keradangan dan seterusnya menghalang parut jerawat meninggalkan kesan hitam pada wajah.
.

Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat .
Whatsapp 0179474584
❤❤❤
Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok #Marykaytumpat ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #cantik #beautyconsultant #kerjaya  #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai #noradanish #nur #instastory
Jerawat memang masalah besar betul x ?? Sekarang ramai orang tercari2 produk yang sesuai so Meza cadangkan korang pakai Set Clearproof . Kenapa ?? Sebab kandungannya amat sesuai untuk kulit berjerawat tapi ingat kesan dia xcepat taw ... kne sabor . 1) Acid Salicilic - agen pembasmi kuman jerawat yang berkesan tanpa meninggalkan kesan parut jerawat 2) Canadian Willowherb, Burdock Root and Sea Heather - Tumbuhan ini dikenali mempunyai faktor yang dapat mengurangkan kemerahan yang dihasilkan oleh jerawat 3) Charcoal Mask - arang sememangnya dikenali sebagai agen yang mampu membersihkan pori2x muka yang tersumbat dgn menyedut kotoran di dalam pori 4) Kaolin And Bentonite Clays - tanah liat yg mampu menyerap lebihan minyak yg menjadi punca wajah kelihatan berkilat 5) Honeysuckle And Navy Bean extract - Kedua tumbuhan itu memberi kebaikan untuk menyejukkan kulit yg mengalami keradangan dan seterusnya menghalang parut jerawat meninggalkan kesan hitam pada wajah. . Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat . Whatsapp 0179474584 ❤❤❤ Meza Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #jomcantikraya  #marykaylife  #marykaymalaysia #marykaykotabharu  #marykaybachok  #Marykaytumpat  ##marykayketereh #marykayguamusang  #marykaymachang  #marykayproduk #marykaypasirputeh  #marykaylovers  #cantik  #beautyconsultant  #kerjaya   #skincare #productmarykay  #foundation  #makeover  #makeup  #neelofa  #fendybakry  #mirafilzah #fattzura  #tunmahathir #dsai  #noradanish  #nur  #instastory 
ClearProof Mary Kay 
Sape dalam ni yg mempunyai masalah jerawat yang teruk..say NO lepas amalkan  set ClearProof ni.. 😱

Set Clear Proof Mary Kay for acne prone skin!
🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿 Set acne prone skin ini terdiri daripada ;

1) Clarifying Cleansing Gel - 
Pencuci muka berunsur gel mampu membersih secara mendalam untuk menyingkirkan lebihan minyak dan membantu menyingkirkan sel kulit mati

2) Deep Cleansing Charcoal Mask -
Mask arang berfungsi 3 dalam 1 iaitu seperti magnet yg menyedut kotoran yg menyumbat pori, menyerap minyak berlebihan yg menjadi punca jerawat seterusnya mengawal kilatan pada wajah

3) Blemish Control Toner -
Penyegar yang tidak mengeringkan kulit, membersih dengan sempurna dan mengawal kilatan. Ia meninggalkan kesan lembut dan terawat.

4) Acne treatment gel / Spot solution -
Mengandungi tumbuhan yang mampu membasmi kuman jerawat sehingga ke akarnya untuk menghalang kehadiran jerawat dari berulang

5) Pore Purifying Serum -
Lapisan nipis serum mengandungi tumbuhan yg menyejukkan serta membantu mengecilkan  saiz pori wajah di samping mengawal kilatan pada wajah

6) Oil Free Moisturiser -
Langkah terakhir penjagaan wajah anda dengan menyapu pelembab bebas minyak untuk menghasilkan lembapan kulit yang seimbang tanpa memberi kesan berminyak atau melekit
.

Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat .
Whatsapp 0179474584
❤❤❤
Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok #Marykaytumpat ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #cantik #beautyconsultant #kerjaya  #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai #noradanish #nur #instastory
ClearProof Mary Kay Sape dalam ni yg mempunyai masalah jerawat yang teruk..say NO lepas amalkan  set ClearProof ni.. 😱 Set Clear Proof Mary Kay for acne prone skin! 🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿 Set acne prone skin ini terdiri daripada ; 1) Clarifying Cleansing Gel - Pencuci muka berunsur gel mampu membersih secara mendalam untuk menyingkirkan lebihan minyak dan membantu menyingkirkan sel kulit mati 2) Deep Cleansing Charcoal Mask - Mask arang berfungsi 3 dalam 1 iaitu seperti magnet yg menyedut kotoran yg menyumbat pori, menyerap minyak berlebihan yg menjadi punca jerawat seterusnya mengawal kilatan pada wajah 3) Blemish Control Toner - Penyegar yang tidak mengeringkan kulit, membersih dengan sempurna dan mengawal kilatan. Ia meninggalkan kesan lembut dan terawat. 4) Acne treatment gel / Spot solution - Mengandungi tumbuhan yang mampu membasmi kuman jerawat sehingga ke akarnya untuk menghalang kehadiran jerawat dari berulang 5) Pore Purifying Serum - Lapisan nipis serum mengandungi tumbuhan yg menyejukkan serta membantu mengecilkan  saiz pori wajah di samping mengawal kilatan pada wajah 6) Oil Free Moisturiser - Langkah terakhir penjagaan wajah anda dengan menyapu pelembab bebas minyak untuk menghasilkan lembapan kulit yang seimbang tanpa memberi kesan berminyak atau melekit . Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat . Whatsapp 0179474584 ❤❤❤ Meza Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #jomcantikraya  #marykaylife  #marykaymalaysia #marykaykotabharu  #marykaybachok  #Marykaytumpat  ##marykayketereh #marykayguamusang  #marykaymachang  #marykayproduk #marykaypasirputeh  #marykaylovers  #cantik  #beautyconsultant  #kerjaya   #skincare #productmarykay  #foundation  #makeover  #makeup  #neelofa  #fendybakry  #mirafilzah #fattzura  #tunmahathir #dsai  #noradanish  #nur  #instastory 
Woww cantiknye 😍😍 sesuai dijadikan sebagai hadiah, buah tangan serta hantaran
.
Idea hadiah @ hantaran - set Botanical Effects .

Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat .
Whatsapp 0179474584
❤❤❤
Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok #Marykaytumpat ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #cantik #beautyconsultant #kerjaya  #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai #noradanish #nur #instastory
Woww cantiknye 😍😍 sesuai dijadikan sebagai hadiah, buah tangan serta hantaran . Idea hadiah @ hantaran - set Botanical Effects . Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat . Whatsapp 0179474584 ❤❤❤ Meza Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #jomcantikraya  #marykaylife  #marykaymalaysia #marykaykotabharu  #marykaybachok  #Marykaytumpat  ##marykayketereh #marykayguamusang  #marykaymachang  #marykayproduk #marykaypasirputeh  #marykaylovers  #cantik  #beautyconsultant  #kerjaya   #skincare #productmarykay  #foundation  #makeover  #makeup  #neelofa  #fendybakry  #mirafilzah #fattzura  #tunmahathir #dsai  #noradanish  #nur  #instastory 
Thank you to all my loyal customers I made Princess Court of Sales! #marykaylife
Thank you to all my loyal customers I made Princess Court of Sales! #marykaylife 
Nak cerahkan kulit ?? Pakai ni 😍
Revealing Radiance Facial Peel 🌸 Menanggalkan sel kulit mati dari permukaan atas kulit
🌸 Tingkatkan proses pembaharuan kulit supaya kulit kelihatan muda
🌸 Mencerah kulit dengan menggantikan kulit kusam dengan kulit cerah berseri
🌸 Perbaiki tekstur kulit dengan ketara
🌸 Kurangkan kedutan dan garis halus
🌸 Menganjal, melicin dan menyekatakan tona kulit .

Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat .
Whatsapp 0179474584
❤❤❤
Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok #Marykaytumpat ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #cantik #beautyconsultant #kerjaya  #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai #noradanish #nur #instastory
Nak cerahkan kulit ?? Pakai ni 😍 Revealing Radiance Facial Peel 🌸 Menanggalkan sel kulit mati dari permukaan atas kulit 🌸 Tingkatkan proses pembaharuan kulit supaya kulit kelihatan muda 🌸 Mencerah kulit dengan menggantikan kulit kusam dengan kulit cerah berseri 🌸 Perbaiki tekstur kulit dengan ketara 🌸 Kurangkan kedutan dan garis halus 🌸 Menganjal, melicin dan menyekatakan tona kulit . Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat . Whatsapp 0179474584 ❤❤❤ Meza Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #jomcantikraya  #marykaylife  #marykaymalaysia #marykaykotabharu  #marykaybachok  #Marykaytumpat  ##marykayketereh #marykayguamusang  #marykaymachang  #marykayproduk #marykaypasirputeh  #marykaylovers  #cantik  #beautyconsultant  #kerjaya   #skincare #productmarykay  #foundation  #makeover  #makeup  #neelofa  #fendybakry  #mirafilzah #fattzura  #tunmahathir #dsai  #noradanish  #nur  #instastory 
Uishh nk g Mana tu bawak hadiah 😍
.
Idea Hadiah @ hantaran produk Mary Kay
- CC Cream - Foundation Primer
- Mineral Color - base eyeshadow .

Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat .
Whatsapp 0179474584
❤❤❤
Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok #Marykaytumpat ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #cantik #beautyconsultant #kerjaya  #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai #noradanish #nur #instastory
Uishh nk g Mana tu bawak hadiah 😍 . Idea Hadiah @ hantaran produk Mary Kay - CC Cream - Foundation Primer - Mineral Color - base eyeshadow . Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat . Whatsapp 0179474584 ❤❤❤ Meza Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #jomcantikraya  #marykaylife  #marykaymalaysia #marykaykotabharu  #marykaybachok  #Marykaytumpat  ##marykayketereh #marykayguamusang  #marykaymachang  #marykayproduk #marykaypasirputeh  #marykaylovers  #cantik  #beautyconsultant  #kerjaya   #skincare #productmarykay  #foundation  #makeover  #makeup  #neelofa  #fendybakry  #mirafilzah #fattzura  #tunmahathir #dsai  #noradanish  #nur  #instastory 
Uishh Berubah terus muka dia. 😍 cerah naw sekarang rahsia dia Set Malacep whitening la 😍
.
Satu satunya Set Mary Kay Made In Korea ! 😍💕 teknologi yang lebih canggih bagi menghasilkan produk yang BERKUALITI & SELAMAT 😊💕. .
Nak cerah ? JANGAN AMBIL JALAN SINGKAT,
.
NEW MALACEP PLUS+ ! Wow ! 😍😍 .
.
satu set terdiri drpd: .
💖FOAMING CLEANSER .
- Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin .
.
💖MASK .
-Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah .
.
💖FRESHNER .
-Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar .
.
💖ULTIMATE SERUM .
-Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam .
.
💖ULTIMATE CREAM .
-Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera .
.
Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear.
.

Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat .
Whatsapp 0179474584
❤❤❤
Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok #Marykaytumpat ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #cantik #beautyconsultant #kerjaya  #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai #noradanish #nur #instastory
Uishh Berubah terus muka dia. 😍 cerah naw sekarang rahsia dia Set Malacep whitening la 😍 . Satu satunya Set Mary Kay Made In Korea ! 😍💕 teknologi yang lebih canggih bagi menghasilkan produk yang BERKUALITI & SELAMAT 😊💕. . Nak cerah ? JANGAN AMBIL JALAN SINGKAT, . NEW MALACEP PLUS+ ! Wow ! 😍😍 . . satu set terdiri drpd: . 💖FOAMING CLEANSER . - Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin . . 💖MASK . -Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah . . 💖FRESHNER . -Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar . . 💖ULTIMATE SERUM . -Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam . . 💖ULTIMATE CREAM . -Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera . . Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear. . Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat . Whatsapp 0179474584 ❤❤❤ Meza Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #jomcantikraya  #marykaylife  #marykaymalaysia #marykaykotabharu  #marykaybachok  #Marykaytumpat  ##marykayketereh #marykayguamusang  #marykaymachang  #marykayproduk #marykaypasirputeh  #marykaylovers  #cantik  #beautyconsultant  #kerjaya   #skincare #productmarykay  #foundation  #makeover  #makeup  #neelofa  #fendybakry  #mirafilzah #fattzura  #tunmahathir #dsai  #noradanish  #nur  #instastory 
Untuk anda yang ade masalah kulit berminyak, banyak whitehead, blackhead dan liang pori yang besar, Meza cadangkan korang guna Mary Kay TimeWise MicroDermabrasion Plus Set.
.
Mary Kay TimeWise MicroDermabrasion Plus Set.

1.Mary Kay TimeWise® Microdermabrasion Refine

Membersihkan sel-sel kulit mati, kekotoran dan membersih hingga ke dalam liang pori

Meningkatkan baru tumbuh semula sel kulit

Membantu untuk menaikkan semula kulit yang sihat dan berseri

2.Mary Kay TimeWise® Pore Minimizer Serum

Membantu mengukuhkan kulit dan menjadikan saiz liang kelihatan lebih kecil

Ia tidak berminyak atau melekit dan meninggalkan kemasan yang licin.

Mempunyai formula menyerap yang pantas yang membantu menenangkan dan membuat kulit selesa 
Mengurangkan kemerahan .

Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat .
Whatsapp 0179474584
❤❤❤
Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok #Marykaytumpat ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #cantik #beautyconsultant #kerjaya  #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai #noradanish #nur #instastory
Untuk anda yang ade masalah kulit berminyak, banyak whitehead, blackhead dan liang pori yang besar, Meza cadangkan korang guna Mary Kay TimeWise MicroDermabrasion Plus Set. . Mary Kay TimeWise MicroDermabrasion Plus Set. 1.Mary Kay TimeWise® Microdermabrasion Refine Membersihkan sel-sel kulit mati, kekotoran dan membersih hingga ke dalam liang pori Meningkatkan baru tumbuh semula sel kulit Membantu untuk menaikkan semula kulit yang sihat dan berseri 2.Mary Kay TimeWise® Pore Minimizer Serum Membantu mengukuhkan kulit dan menjadikan saiz liang kelihatan lebih kecil Ia tidak berminyak atau melekit dan meninggalkan kemasan yang licin. Mempunyai formula menyerap yang pantas yang membantu menenangkan dan membuat kulit selesa Mengurangkan kemerahan . Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat . Whatsapp 0179474584 ❤❤❤ Meza Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #jomcantikraya  #marykaylife  #marykaymalaysia #marykaykotabharu  #marykaybachok  #Marykaytumpat  ##marykayketereh #marykayguamusang  #marykaymachang  #marykayproduk #marykaypasirputeh  #marykaylovers  #cantik  #beautyconsultant  #kerjaya   #skincare #productmarykay  #foundation  #makeover  #makeup  #neelofa  #fendybakry  #mirafilzah #fattzura  #tunmahathir #dsai  #noradanish  #nur  #instastory 
Xtaw nak Bagi hadiah ape kat orang teristimewa Anda ?? .
Idea Hadiah @ hantaran - Thinking of Love for Her
- CC Cream Mary Kay - Oil Free Makeup Eye Remover .

Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat .
Whatsapp 0179474584
❤❤❤
Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok #Marykaytumpat ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #cantik #beautyconsultant #kerjaya  #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai #noradanish #nur #instastory
Xtaw nak Bagi hadiah ape kat orang teristimewa Anda ?? . Idea Hadiah @ hantaran - Thinking of Love for Her - CC Cream Mary Kay - Oil Free Makeup Eye Remover . Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat . Whatsapp 0179474584 ❤❤❤ Meza Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #jomcantikraya  #marykaylife  #marykaymalaysia #marykaykotabharu  #marykaybachok  #Marykaytumpat  ##marykayketereh #marykayguamusang  #marykaymachang  #marykayproduk #marykaypasirputeh  #marykaylovers  #cantik  #beautyconsultant  #kerjaya   #skincare #productmarykay  #foundation  #makeover  #makeup  #neelofa  #fendybakry  #mirafilzah #fattzura  #tunmahathir #dsai  #noradanish  #nur  #instastory 
Indulge Soothing Eye Gel

FAKTA: Kulit di sekeliling mata adalah kulit yang paling nipis dan sensitif pada wajah. Oleh itu ia cenderung menjadi lebih gelap dari kawasan lain di bahagian muka apabila tidak dijaga & dirawat dengan betul.
.
MANFAAT & KEISTIMEWAAN -Menenang, merawat dan menyegarkan kawasan bawah mata dan kelopak mata yang kelihatan suram & letih serta meningkatkan kelembapan kulit di kawasan tersebut sehingga 130%..
.

SIAPA YG SESUAI MENGGUNAKAN PRODUK INI?? .
✔Anda yang menghadapi masalah eyebag & dark circle di bawah mata .
✔ Anda yang selalu tidur lewat .
✔ Anda yang aktif menggunakan telefon/komputer .
✔ Anda yang sering tidak cukup tidur .
✔ Anda yang selalu study lewat malam .
.
BAGAIMANA PRODUK INI MEMBANTU ANDA? 
Rumusan ekstrak tumbuhannya berkesan mengembalikan tona kulit, menganjalkan dan mengurangkan penampilan eyebag/dark circle di bawah mata.
.
BAHAN- BAHAN UTAMA & FUNGSINYA: .
.
1-Ekstrak teh hijau (Camellia sinensis) .
.
**Antioksidan: Bahan ini yang juga dikenali sebagai pemusnah radikal bebas berkesan melindungi kulit daripada kesan-kesan negatif akibat radikal bebas dari persekitaran .
**Agen penyegar : terkenal dengan ciri-ciri yang menenangkan dan menyegarkan kulit .
.
2- Estrak timun (cucumis sativus) .
.
**Agen penyegar: Terkenal dengan ciri-ciri yang menenangkan, menyejukkan & menyegarkan kulit .
.
3-Ekstrak bunga ros (Rose canina) .
.
**perapi: memperbaiki penampilan kulit (contohnya kulit kelihatan lebih lembut & lebih licin) .

Cara Guna :
1.Sapu soothing eye gel kat bahagian yg bermasalah tu.
2.Basahkan kapas muka dengan softener /air
3.Letak bawah mata then biarkan selama 10 minit / bawak ke tido .
.

Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat .
Whatsapp 0179474584
❤❤❤
Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok #Marykaytumpat ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #cantik #beautyconsultant #kerjaya  #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai
Indulge Soothing Eye Gel FAKTA: Kulit di sekeliling mata adalah kulit yang paling nipis dan sensitif pada wajah. Oleh itu ia cenderung menjadi lebih gelap dari kawasan lain di bahagian muka apabila tidak dijaga & dirawat dengan betul. . MANFAAT & KEISTIMEWAAN -Menenang, merawat dan menyegarkan kawasan bawah mata dan kelopak mata yang kelihatan suram & letih serta meningkatkan kelembapan kulit di kawasan tersebut sehingga 130%.. . SIAPA YG SESUAI MENGGUNAKAN PRODUK INI?? . ✔Anda yang menghadapi masalah eyebag & dark circle di bawah mata . ✔ Anda yang selalu tidur lewat . ✔ Anda yang aktif menggunakan telefon/komputer . ✔ Anda yang sering tidak cukup tidur . ✔ Anda yang selalu study lewat malam . . BAGAIMANA PRODUK INI MEMBANTU ANDA?  Rumusan ekstrak tumbuhannya berkesan mengembalikan tona kulit, menganjalkan dan mengurangkan penampilan eyebag/dark circle di bawah mata. . BAHAN- BAHAN UTAMA & FUNGSINYA: . . 1-Ekstrak teh hijau (Camellia sinensis) . . **Antioksidan: Bahan ini yang juga dikenali sebagai pemusnah radikal bebas berkesan melindungi kulit daripada kesan-kesan negatif akibat radikal bebas dari persekitaran . **Agen penyegar : terkenal dengan ciri-ciri yang menenangkan dan menyegarkan kulit . . 2- Estrak timun (cucumis sativus) . . **Agen penyegar: Terkenal dengan ciri-ciri yang menenangkan, menyejukkan & menyegarkan kulit . . 3-Ekstrak bunga ros (Rose canina) . . **perapi: memperbaiki penampilan kulit (contohnya kulit kelihatan lebih lembut & lebih licin) . Cara Guna : 1.Sapu soothing eye gel kat bahagian yg bermasalah tu. 2.Basahkan kapas muka dengan softener /air 3.Letak bawah mata then biarkan selama 10 minit / bawak ke tido . . Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat . Whatsapp 0179474584 ❤❤❤ Meza Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #jomcantikraya  #marykaylife  #marykaymalaysia #marykaykotabharu  #marykaybachok  #Marykaytumpat  ##marykayketereh #marykayguamusang  #marykaymachang  #marykayproduk #marykaypasirputeh  #marykaylovers  #cantik  #beautyconsultant  #kerjaya   #skincare #productmarykay  #foundation  #makeover  #makeup  #neelofa  #fendybakry  #mirafilzah #fattzura  #tunmahathir #dsai 
KEBAIKAN MARY KAY REPLENISH SERUM C+?🌸 1. Kulit lebih tegang dan muda semulajadi
2. Serlahkan kulit supaya lebih lembut, licin, dan sekata
3. Kuatkan struktur kulit dan protect kulit sebab ada bahan antioksida yang tinggi
4. Sekatakan tona warna kulit
5. Pudarkan garis halus yang terjadi akibat penuaan
6. Percepat penghasilan kolagen semulajadi baru untuk kulit anjal dan montok
7. Naikkan seri muka supaya nampak sihat dan glowing 🌸KANDUNGAN SERUM C MARY KAY🌸 🍎 Ekstrak Ceri Acerola - kaya dgn Vitamin A yg ada antioksidan yg tinggi.
🍎 Ekstrak Buah Delima - dikenali sbg buah super sbb ada byk jenis vitamin.
🍎 Ekstrak Kekadu Plum - ada kepekatan vitamin C yg sgt tinggi.
🍎 Ekstrak Biji Argan - sejenis bahan botani yg tumbuh di Afrika.
🍎 Ekstrak Beri Anggur Hitam - ada paras vitamin dan mineral yg tinggi.
🍎 Ekstrak Camu Camu - ada vitamin C pada paras kedua tertinggi berbanding mana-mana buah. Hanya boleh didapati di hutan hujan Amerika Selatan dan sgt tahan lasak dgn cuaca ekstrem di sana! .

Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat .
Whatsapp 0179474584
❤❤❤
Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok #Marykaytumpat ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #cantik #beautyconsultant #kerjaya  #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai #noradanish #nur #instastory
KEBAIKAN MARY KAY REPLENISH SERUM C+?🌸 1. Kulit lebih tegang dan muda semulajadi 2. Serlahkan kulit supaya lebih lembut, licin, dan sekata 3. Kuatkan struktur kulit dan protect kulit sebab ada bahan antioksida yang tinggi 4. Sekatakan tona warna kulit 5. Pudarkan garis halus yang terjadi akibat penuaan 6. Percepat penghasilan kolagen semulajadi baru untuk kulit anjal dan montok 7. Naikkan seri muka supaya nampak sihat dan glowing 🌸KANDUNGAN SERUM C MARY KAY🌸 🍎 Ekstrak Ceri Acerola - kaya dgn Vitamin A yg ada antioksidan yg tinggi. 🍎 Ekstrak Buah Delima - dikenali sbg buah super sbb ada byk jenis vitamin. 🍎 Ekstrak Kekadu Plum - ada kepekatan vitamin C yg sgt tinggi. 🍎 Ekstrak Biji Argan - sejenis bahan botani yg tumbuh di Afrika. 🍎 Ekstrak Beri Anggur Hitam - ada paras vitamin dan mineral yg tinggi. 🍎 Ekstrak Camu Camu - ada vitamin C pada paras kedua tertinggi berbanding mana-mana buah. Hanya boleh didapati di hutan hujan Amerika Selatan dan sgt tahan lasak dgn cuaca ekstrem di sana! . Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat . Whatsapp 0179474584 ❤❤❤ Meza Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #jomcantikraya  #marykaylife  #marykaymalaysia #marykaykotabharu  #marykaybachok  #Marykaytumpat  ##marykayketereh #marykayguamusang  #marykaymachang  #marykayproduk #marykaypasirputeh  #marykaylovers  #cantik  #beautyconsultant  #kerjaya   #skincare #productmarykay  #foundation  #makeover  #makeup  #neelofa  #fendybakry  #mirafilzah #fattzura  #tunmahathir #dsai  #noradanish  #nur  #instastory 
Sekali tengok macam lollipop ja Eyeshadow Mary Kay ni 😂 .. HAA ni Idea Hadiah produk Mary Kay 
Idea Hantaran @ hadiah
- Mineral Eye Colour - eye aplicator Brush
..
Ingt Yaa Ni bukan Makanan taw ni Mineral Eye Colour .. kosmetik taw 😂

Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat .
Whatsapp 0179474584
❤❤❤
Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok #Marykaytumpat ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #cantik #beautyconsultant #kerjaya  #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai #noradanish #nur #instastory
Sekali tengok macam lollipop ja Eyeshadow Mary Kay ni 😂 .. HAA ni Idea Hadiah produk Mary Kay Idea Hantaran @ hadiah - Mineral Eye Colour - eye aplicator Brush .. Ingt Yaa Ni bukan Makanan taw ni Mineral Eye Colour .. kosmetik taw 😂 Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat . Whatsapp 0179474584 ❤❤❤ Meza Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #jomcantikraya  #marykaylife  #marykaymalaysia #marykaykotabharu  #marykaybachok  #Marykaytumpat  ##marykayketereh #marykayguamusang  #marykaymachang  #marykayproduk #marykaypasirputeh  #marykaylovers  #cantik  #beautyconsultant  #kerjaya   #skincare #productmarykay  #foundation  #makeover  #makeup  #neelofa  #fendybakry  #mirafilzah #fattzura  #tunmahathir #dsai  #noradanish  #nur  #instastory 
Menghilangkan jerawat dengan berkesan 😍
.
Apa kandungan di dalam set Clear Proof ni?? 1) Acid Salicilic - agen pembasmi kuman jerawat yang berkesan tanpa meninggalkan kesan parut jerawat

2) Canadian Willowherb, Burdock Root and Sea Heather - Tumbuhan ini dikenali mempunyai faktor yang dapat mengurangkan kemerahan yang dihasilkan oleh jerawat

3) Charcoal Mask - arang sememangnya dikenali sebagai agen yang mampu membersihkan pori2x muka yang tersumbat dgn menyedut kotoran di dalam pori

4) Kaolin And Bentonite Clays - tanah liat yg mampu menyerap lebihan minyak yg menjadi punca wajah kelihatan berkilat

5) Honeysuckle And Navy Bean extract -
Kedua tumbuhan itu memberi kebaikan untuk menyejukkan kulit yg mengalami keradangan dan seterusnya menghalang parut jerawat meninggalkan kesan hitam pada wajah.

Hebat kan set Clear Proof Mary Kay untuk kulit berjerawat ni?? Apa tunggu lg, jom dapatkan set anda hari ini juga!
.

Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat .
Whatsapp 0179474584
❤❤❤
Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok #Marykaytumpat ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #cantik #beautyconsultant #kerjaya  #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai #noradanish #nur #instastory
Menghilangkan jerawat dengan berkesan 😍 . Apa kandungan di dalam set Clear Proof ni?? 1) Acid Salicilic - agen pembasmi kuman jerawat yang berkesan tanpa meninggalkan kesan parut jerawat 2) Canadian Willowherb, Burdock Root and Sea Heather - Tumbuhan ini dikenali mempunyai faktor yang dapat mengurangkan kemerahan yang dihasilkan oleh jerawat 3) Charcoal Mask - arang sememangnya dikenali sebagai agen yang mampu membersihkan pori2x muka yang tersumbat dgn menyedut kotoran di dalam pori 4) Kaolin And Bentonite Clays - tanah liat yg mampu menyerap lebihan minyak yg menjadi punca wajah kelihatan berkilat 5) Honeysuckle And Navy Bean extract - Kedua tumbuhan itu memberi kebaikan untuk menyejukkan kulit yg mengalami keradangan dan seterusnya menghalang parut jerawat meninggalkan kesan hitam pada wajah. Hebat kan set Clear Proof Mary Kay untuk kulit berjerawat ni?? Apa tunggu lg, jom dapatkan set anda hari ini juga! . Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat . Whatsapp 0179474584 ❤❤❤ Meza Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #jomcantikraya  #marykaylife  #marykaymalaysia #marykaykotabharu  #marykaybachok  #Marykaytumpat  ##marykayketereh #marykayguamusang  #marykaymachang  #marykayproduk #marykaypasirputeh  #marykaylovers  #cantik  #beautyconsultant  #kerjaya   #skincare #productmarykay  #foundation  #makeover  #makeup  #neelofa  #fendybakry  #mirafilzah #fattzura  #tunmahathir #dsai  #noradanish  #nur  #instastory 
Mary Kay Mint Bliss Energizing Lotion for Feet & Legs ⏭Bau Mint yang harum dan menyegarkan .
.⏭Texture Krim yang ringan dan mudah menyerap .
⏭Krim yang mudah untuk disapu diseluruh bahagian kaki dan badan diurut .
⏭Melembapkan kawasan kulit kering pada kaki dan badan memastikan kulit tidak terlalu kering
. ⏭Melembutkan kulit kaki & seluruh badan anda
. ⏭Tidak perlukan masa yang lama untuk mengurut kaki & seluruh badan malah seluruh badan anda menjadi segar dan ringan

Sapu pada kaki...betis..tapak kaki dan lain2 urut.. Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat .
Whatsapp 0179474584
❤❤❤
Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok #Marykaytumpat ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #cantik #beautyconsultant #kerjaya  #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai #noradanish #nur #instastory
Mary Kay Mint Bliss Energizing Lotion for Feet & Legs ⏭Bau Mint yang harum dan menyegarkan . .⏭Texture Krim yang ringan dan mudah menyerap . ⏭Krim yang mudah untuk disapu diseluruh bahagian kaki dan badan diurut . ⏭Melembapkan kawasan kulit kering pada kaki dan badan memastikan kulit tidak terlalu kering . ⏭Melembutkan kulit kaki & seluruh badan anda . ⏭Tidak perlukan masa yang lama untuk mengurut kaki & seluruh badan malah seluruh badan anda menjadi segar dan ringan Sapu pada kaki...betis..tapak kaki dan lain2 urut.. Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat . Whatsapp 0179474584 ❤❤❤ Meza Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #jomcantikraya  #marykaylife  #marykaymalaysia #marykaykotabharu  #marykaybachok  #Marykaytumpat  ##marykayketereh #marykayguamusang  #marykaymachang  #marykayproduk #marykaypasirputeh  #marykaylovers  #cantik  #beautyconsultant  #kerjaya   #skincare #productmarykay  #foundation  #makeover  #makeup  #neelofa  #fendybakry  #mirafilzah #fattzura  #tunmahathir #dsai  #noradanish  #nur  #instastory 
If it wasn’t for this little tube I’d look like a zombie most days Jordon is gone. Thank you eye cream for making it look like I get sleep. #nomoresaggyeyes #marykaylife #eyecream #nosleepfordays
14/7/2018
I love to do my works 😍. I love to help people that has skin problem to get their dream skin. I love to sharing good vibes with them. Alhamdulillah thank you SMK Tun Fatimah Hasyim 😘😘.
#marykaylife
#marykaywork
#marykaymalaysia
14/7/2018 I love to do my works 😍. I love to help people that has skin problem to get their dream skin. I love to sharing good vibes with them. Alhamdulillah thank you SMK Tun Fatimah Hasyim 😘😘. #marykaylife  #marykaywork  #marykaymalaysia 
I love my Mary May makeup. This is after a long HOT day of shopping and makeup is still on point and looking fresh. Ask me how I did it. #marykaylife #startyourstoday #makeuponpoint
Ihana Ihana helle 🌞😎💄
Meikiltä vaaditaan näissä lämpölukemissa hiukan enemmän, jotta pysyy raikkaana paikallaan 😉 Mary Kayn ihana kiinnitys-suihke, täydellistä 💗
#meikkihommia #marykay #marykaymakeup #marykaylife #makeup #meikkaaja
Beautiful 💋 couldn't resist taking pics of it last night
#marykaylife #diamonddivas #gslotsoflash
Makeup pakai brush baru dari
Mary Kay😌
.

Sukanya..sukanyaaaaaaaa🤗
.

Jangan lupa dapatkan dari fixa sekarang😊
.

Fixa - 012.364.5852
Beauty Consultant Mary Kay🇲🇾
. .

#marykaylife #marykayus #fixamarykay #marykaymalaysia #marykaygombak #marykaybatucaves #marykayklcc #marykayproduk #marykaykl #marykaylovers #sayajual #sayapakai #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #productmarykay #brushmakeup #brushmakeupmarykay #marykaybrushmakeup #brushmakeupmalaysia
Makeup pakai brush baru dari Mary Kay😌 . Sukanya..sukanyaaaaaaaa🤗 . Jangan lupa dapatkan dari fixa sekarang😊 . Fixa - 012.364.5852 Beauty Consultant Mary Kay🇲🇾 . . #marykaylife  #marykayus  #fixamarykay  #marykaymalaysia  #marykaygombak  #marykaybatucaves  #marykayklcc  #marykayproduk  #marykaykl  #marykaylovers  #sayajual  #sayapakai  #beautyconsultant  #kerjaya  #trusted  #skincare  #productmarykay  #brushmakeup  #brushmakeupmarykay  #marykaybrushmakeup  #brushmakeupmalaysia 
Cantik kan 😍 hantaran ni .
Idea Hantaran - Set Botanical Effects - cc Cream ❤Set Botanical Effects
Dapat Mengurangkn Masalah jerawat serta menghalang drp kulit bermasalah dssb persekitaran
.
❤CC Cream
Menyeratakan tona kulit dan menyembunyikan cela serta tak sumbatkan pori yang menyebabkan jerawat ( blh guna hari2). Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat .
Whatsapp 0179474584
❤❤❤
Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok #Marykaytumpat ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #cantik #beautyconsultant #kerjaya  #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai #noradanish #nur #instastory
Cantik kan 😍 hantaran ni . Idea Hantaran - Set Botanical Effects - cc Cream ❤Set Botanical Effects Dapat Mengurangkn Masalah jerawat serta menghalang drp kulit bermasalah dssb persekitaran . ❤CC Cream Menyeratakan tona kulit dan menyembunyikan cela serta tak sumbatkan pori yang menyebabkan jerawat ( blh guna hari2). Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat . Whatsapp 0179474584 ❤❤❤ Meza Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #jomcantikraya  #marykaylife  #marykaymalaysia #marykaykotabharu  #marykaybachok  #Marykaytumpat  ##marykayketereh #marykayguamusang  #marykaymachang  #marykayproduk #marykaypasirputeh  #marykaylovers  #cantik  #beautyconsultant  #kerjaya   #skincare #productmarykay  #foundation  #makeover  #makeup  #neelofa  #fendybakry  #mirafilzah #fattzura  #tunmahathir #dsai  #noradanish  #nur  #instastory 
Mata ibarat tarikan pada wajah yang menawan. Namun, tidak semua orang mempunyai bulu mata seperti yang diidamkan. Bulu mata yang tebal, panjang serta melentik, pastinya menjadi pujaan ramai wanita.
.
 Marykay Ultimate Mascara ❤Memanjang dan melebatkan bulu mata dan bertambah lentik sepanjang hari ❤mempunyai Vitamin yang dapat menyihatkan bulu mata tanpa mengurangkan atau merosakan bulu mata anda.
.

Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat .
Whatsapp 0179474584
❤❤❤
Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok #Marykaytumpat ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #cantik #beautyconsultant #kerjaya  #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai #noradanish #nur #instastory
Mata ibarat tarikan pada wajah yang menawan. Namun, tidak semua orang mempunyai bulu mata seperti yang diidamkan. Bulu mata yang tebal, panjang serta melentik, pastinya menjadi pujaan ramai wanita. .  Marykay Ultimate Mascara ❤Memanjang dan melebatkan bulu mata dan bertambah lentik sepanjang hari ❤mempunyai Vitamin yang dapat menyihatkan bulu mata tanpa mengurangkan atau merosakan bulu mata anda. . Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat . Whatsapp 0179474584 ❤❤❤ Meza Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #jomcantikraya  #marykaylife  #marykaymalaysia #marykaykotabharu  #marykaybachok  #Marykaytumpat  ##marykayketereh #marykayguamusang  #marykaymachang  #marykayproduk #marykaypasirputeh  #marykaylovers  #cantik  #beautyconsultant  #kerjaya   #skincare #productmarykay  #foundation  #makeover  #makeup  #neelofa  #fendybakry  #mirafilzah #fattzura  #tunmahathir #dsai  #noradanish  #nur  #instastory 
khas untuk mereka yang mempunyai masalah jerawat berleluasa tanpa dapat di bendung 😱

Set Clear Proof Mary Kay for acne prone skin!
🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿 Set acne prone skin ini terdiri daripada ;

1) Clarifying Cleansing Gel - 
Pencuci muka berunsur gel mampu membersih secara mendalam untuk menyingkirkan lebihan minyak dan membantu menyingkirkan sel kulit mati

2) Deep Cleansing Charcoal Mask -
Mask arang berfungsi 3 dalam 1 iaitu seperti magnet yg menyedut kotoran yg menyumbat pori, menyerap minyak berlebihan yg menjadi punca jerawat seterusnya mengawal kilatan pada wajah

3) Blemish Control Toner -
Penyegar yang tidak mengeringkan kulit, membersih dengan sempurna dan mengawal kilatan. Ia meninggalkan kesan lembut dan terawat.

4) Acne treatment gel / Spot solution -
Mengandungi tumbuhan yang mampu membasmi kuman jerawat sehingga ke akarnya untuk menghalang kehadiran jerawat dari berulang

5) Pore Purifying Serum -
Lapisan nipis serum mengandungi tumbuhan yg menyejukkan serta membantu mengecilkan  saiz pori wajah di samping mengawal kilatan pada wajah

6) Oil Free Moisturiser -
Langkah terakhir penjagaan wajah anda dengan menyapu pelembab bebas minyak untuk menghasilkan lembapan kulit yang seimbang tanpa memberi kesan berminyak atau melekit

Apa kandungan di dalam set Clear Proof ni?? 1) Acid Salicilic - agen pembasmi kuman jerawat yang berkesan tanpa meninggalkan kesan parut jerawat

2) Canadian Willowherb, Burdock Root and Sea Heather - Tumbuhan ini dikenali mempunyai faktor yang dapat mengurangkan kemerahan yang dihasilkan oleh jerawat

3) Charcoal Mask - arang sememangnya dikenali sebagai agen yang mampu membersihkan pori2x muka yang tersumbat dgn menyedut kotoran di dalam pori

Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat .
Whatsapp 0179474584
❤❤❤
Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok #Marykaytumpat ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #cantik #beautyconsultant #kerjaya  #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #f
khas untuk mereka yang mempunyai masalah jerawat berleluasa tanpa dapat di bendung 😱 Set Clear Proof Mary Kay for acne prone skin! 🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿 Set acne prone skin ini terdiri daripada ; 1) Clarifying Cleansing Gel - Pencuci muka berunsur gel mampu membersih secara mendalam untuk menyingkirkan lebihan minyak dan membantu menyingkirkan sel kulit mati 2) Deep Cleansing Charcoal Mask - Mask arang berfungsi 3 dalam 1 iaitu seperti magnet yg menyedut kotoran yg menyumbat pori, menyerap minyak berlebihan yg menjadi punca jerawat seterusnya mengawal kilatan pada wajah 3) Blemish Control Toner - Penyegar yang tidak mengeringkan kulit, membersih dengan sempurna dan mengawal kilatan. Ia meninggalkan kesan lembut dan terawat. 4) Acne treatment gel / Spot solution - Mengandungi tumbuhan yang mampu membasmi kuman jerawat sehingga ke akarnya untuk menghalang kehadiran jerawat dari berulang 5) Pore Purifying Serum - Lapisan nipis serum mengandungi tumbuhan yg menyejukkan serta membantu mengecilkan  saiz pori wajah di samping mengawal kilatan pada wajah 6) Oil Free Moisturiser - Langkah terakhir penjagaan wajah anda dengan menyapu pelembab bebas minyak untuk menghasilkan lembapan kulit yang seimbang tanpa memberi kesan berminyak atau melekit Apa kandungan di dalam set Clear Proof ni?? 1) Acid Salicilic - agen pembasmi kuman jerawat yang berkesan tanpa meninggalkan kesan parut jerawat 2) Canadian Willowherb, Burdock Root and Sea Heather - Tumbuhan ini dikenali mempunyai faktor yang dapat mengurangkan kemerahan yang dihasilkan oleh jerawat 3) Charcoal Mask - arang sememangnya dikenali sebagai agen yang mampu membersihkan pori2x muka yang tersumbat dgn menyedut kotoran di dalam pori Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat . Whatsapp 0179474584 ❤❤❤ Meza Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #jomcantikraya  #marykaylife  #marykaymalaysia #marykaykotabharu  #marykaybachok  #Marykaytumpat  ##marykayketereh #marykayguamusang  #marykaymachang  #marykayproduk #marykaypasirputeh  #marykaylovers  #cantik  #beautyconsultant  #kerjaya   #skincare #productmarykay  #foundation  #makeover  #makeup  #neelofa  #f 
Set Mary Kay lagi sape Xberkenan betul kan 😍
.
Idea Hadiah @ hantaran Produk Mary Kay
.
- Traslucent Loose Powder
- Mineral Powder Foundation - Gel Semi matte Lipstick
- Lash Love Mascara
- Unfilled Compact - Sheer Mineral Blusher
- Oil Free Makeup Eye Remover .

Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat .
Whatsapp 0179474584
❤❤❤
Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok #Marykaytumpat ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #cantik #beautyconsultant #kerjaya  #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai #noradanish #nur #instastory
Set Mary Kay lagi sape Xberkenan betul kan 😍 . Idea Hadiah @ hantaran Produk Mary Kay . - Traslucent Loose Powder - Mineral Powder Foundation - Gel Semi matte Lipstick - Lash Love Mascara - Unfilled Compact - Sheer Mineral Blusher - Oil Free Makeup Eye Remover . Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat . Whatsapp 0179474584 ❤❤❤ Meza Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #jomcantikraya  #marykaylife  #marykaymalaysia #marykaykotabharu  #marykaybachok  #Marykaytumpat  ##marykayketereh #marykayguamusang  #marykaymachang  #marykayproduk #marykaypasirputeh  #marykaylovers  #cantik  #beautyconsultant  #kerjaya   #skincare #productmarykay  #foundation  #makeover  #makeup  #neelofa  #fendybakry  #mirafilzah #fattzura  #tunmahathir #dsai  #noradanish  #nur  #instastory 
Masalah jerawat Teruk dan kulit berminyak ?? Pakai Mask ni 😍
.
🌼Deep Cleansing Charcoal Mask🌼

Mask arang berfungsi 3 dalam 1 iaitu seperti magnet yg menyedut kotoran yg menyumbat pori, menyerap minyak berlebihan yg menjadi punca jerawat seterusnya mengawal kilatan pada wajah
.
Apa kandungan di dalam Deep Cleansing Charcoal Mask Clear Proof ni?? 1) Acid Salicilic - agen pembasmi kuman jerawat yang berkesan tanpa meninggalkan kesan parut jerawat

2) Canadian Willowherb, Burdock Root and Sea Heather - Tumbuhan ini dikenali mempunyai faktor yang dapat mengurangkan kemerahan yang dihasilkan oleh jerawat

3) Charcoal Mask - arang sememangnya dikenali sebagai agen yang mampu membersihkan pori2x muka yang tersumbat dgn menyedut kotoran di dalam pori

4) Kaolin And Bentonite Clays - tanah liat yg mampu menyerap lebihan minyak yg menjadi punca wajah kelihatan berkilat

5) Honeysuckle And Navy Bean extract -
Kedua tumbuhan itu memberi kebaikan untuk menyejukkan kulit yg mengalami keradangan dan seterusnya menghalang parut jerawat meninggalkan kesan hitam pada wajah.
.

Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat .
Whatsapp 0179474584
❤❤❤
Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok #Marykaytumpat ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #cantik #beautyconsultant #kerjaya  #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai #noradanish #nur #instastory
Masalah jerawat Teruk dan kulit berminyak ?? Pakai Mask ni 😍 . 🌼Deep Cleansing Charcoal Mask🌼 Mask arang berfungsi 3 dalam 1 iaitu seperti magnet yg menyedut kotoran yg menyumbat pori, menyerap minyak berlebihan yg menjadi punca jerawat seterusnya mengawal kilatan pada wajah . Apa kandungan di dalam Deep Cleansing Charcoal Mask Clear Proof ni?? 1) Acid Salicilic - agen pembasmi kuman jerawat yang berkesan tanpa meninggalkan kesan parut jerawat 2) Canadian Willowherb, Burdock Root and Sea Heather - Tumbuhan ini dikenali mempunyai faktor yang dapat mengurangkan kemerahan yang dihasilkan oleh jerawat 3) Charcoal Mask - arang sememangnya dikenali sebagai agen yang mampu membersihkan pori2x muka yang tersumbat dgn menyedut kotoran di dalam pori 4) Kaolin And Bentonite Clays - tanah liat yg mampu menyerap lebihan minyak yg menjadi punca wajah kelihatan berkilat 5) Honeysuckle And Navy Bean extract - Kedua tumbuhan itu memberi kebaikan untuk menyejukkan kulit yg mengalami keradangan dan seterusnya menghalang parut jerawat meninggalkan kesan hitam pada wajah. . Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat . Whatsapp 0179474584 ❤❤❤ Meza Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #jomcantikraya  #marykaylife  #marykaymalaysia #marykaykotabharu  #marykaybachok  #Marykaytumpat  ##marykayketereh #marykayguamusang  #marykaymachang  #marykayproduk #marykaypasirputeh  #marykaylovers  #cantik  #beautyconsultant  #kerjaya   #skincare #productmarykay  #foundation  #makeover  #makeup  #neelofa  #fendybakry  #mirafilzah #fattzura  #tunmahathir #dsai  #noradanish  #nur  #instastory