an online Instagram web viewer

#marykaybangi medias

Photos

*Marykay CC Cream* .
Apa kelebihan CC Cream MK ni?
1. Sesuai untuk semua jenis kulit
2. Sesuai juga untuk kulit yang berjerawat dan sensitif.
3. Bebas Minyak & wangi
4. Diuji oleh pakar dermatologist.
5. Tidak menyumbatkan pori-pori.
.
Mempunyai 8 kebaikan dalam 1 cream:
1. Melawan garis halus dan tanda penuaan.
2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit.
3. Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (SPF15)
4. Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah.
5. Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera.
6. Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit.
7. Mengurangkan kemerahan pada kulit.
8. Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida.
.
4 tona warna untuk disesuaikan dengan tona kulit anda!
.
Jom dapatkan dekat Beauty Consultant anda sekarang 😉
.
#marykaybeautyconsultant 
#codmarykaykualalumpur
#codmarykaydesapetaling
#codmarykayklcc
#codpermaisuricheras
#codmarykaypermaisuri
#codmarykaysalakselatan
#marykaysalakselatan
#marykaybangi
#marykaypuchong#marykayserdang
#marykaydesapetaling#marykaypermaisuri#marykaysgbesi#marykayjalanklanglama#marykaybangsar#marykayseputeh
#marykayskincare
*Marykay CC Cream* . Apa kelebihan CC Cream MK ni? 1. Sesuai untuk semua jenis kulit 2. Sesuai juga untuk kulit yang berjerawat dan sensitif. 3. Bebas Minyak & wangi 4. Diuji oleh pakar dermatologist. 5. Tidak menyumbatkan pori-pori. . Mempunyai 8 kebaikan dalam 1 cream: 1. Melawan garis halus dan tanda penuaan. 2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. 3. Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (SPF15) 4. Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah. 5. Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera. 6. Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit. 7. Mengurangkan kemerahan pada kulit. 8. Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida. . 4 tona warna untuk disesuaikan dengan tona kulit anda! . Jom dapatkan dekat Beauty Consultant anda sekarang 😉 . #marykaybeautyconsultant  #codmarykaykualalumpur  #codmarykaydesapetaling  #codmarykayklcc  #codpermaisuricheras  #codmarykaypermaisuri  #codmarykaysalakselatan  #marykaysalakselatan  #marykaybangi  #marykaypuchong #marykayserdang  #marykaydesapetaling #marykaypermaisuri #marykaysgbesi #marykayjalanklanglama #marykaybangsar #marykayseputeh  #marykayskincare 
FREE PINK CAR 😍😍
.
MUDAH MUDAHAN TERCAPAI IMPIAN MEMILIKI PINK CAR FREE 😀 FREE JE UOOOLS HANYA PERLU DIBAYAR DENGAN USAHA 😀
.
Siapa yg macam saya nak FREE PINK CAR 🙋🙋🙋🙋??? Jangan malu jangan segan whatsapp 0139068812 😍😘 kita story mory ok 😉
.

Suziana
Independent Beauty Consultant Mary Kay
.
#beautyconsultantmarykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaysepang #marykaydengkil #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaynilai #kulitjerawat #kulitberparut #masalahpigmentasi #tonataksekata #kulitselaluburn #kulitsihat #mencerahkantonawarnakulit #dermatologist #kelulusanklinikal #timewisemiracle3d  #timewisemiraclemarykay #marykaybandarenstek #marykayserdang #marykaysalaktinggi #marykaykotawarisan #marykaycyberjaya #marykaybanting #marykaykualalumpur #marykayshahalam
FREE PINK CAR 😍😍 . MUDAH MUDAHAN TERCAPAI IMPIAN MEMILIKI PINK CAR FREE 😀 FREE JE UOOOLS HANYA PERLU DIBAYAR DENGAN USAHA 😀 . Siapa yg macam saya nak FREE PINK CAR 🙋🙋🙋🙋??? Jangan malu jangan segan whatsapp 0139068812 😍😘 kita story mory ok 😉 . Suziana Independent Beauty Consultant Mary Kay . #beautyconsultantmarykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaysepang  #marykaydengkil  #marykaybangi  #marykayputrajaya  #marykaynilai  #kulitjerawat  #kulitberparut  #masalahpigmentasi  #tonataksekata  #kulitselaluburn  #kulitsihat  #mencerahkantonawarnakulit  #dermatologist  #kelulusanklinikal  #timewisemiracle3d  #timewisemiraclemarykay  #marykaybandarenstek  #marykayserdang  #marykaysalaktinggi  #marykaykotawarisan  #marykaycyberjaya  #marykaybanting  #marykaykualalumpur  #marykayshahalam 
Botanical Effects skincare dari Mary Kay untuk remaja yang inginkan penjagaan wajah yang sempurna. 😊
.
Skincare yang berasaskan bahan botani ni sesuai untuk semua jenis kulit kerana ia mempunyai tiga jenis formula iaitu untuk kulit kering, normal dan berminyak.
.
Disebabkan formulanya yang ringan, ia juga sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti kemerahan, sunburn, pedih-pedih, breakout, tak tahan panas, gatal dan sebagainya.
.
Free postage? Free sample? Free consultation? 90days warranty? Free gift? 
Jom pm saya cpt! ❤️🎁 Hana
0143695746
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#uitmshahalam  #marykaymalaysia#marykayrawang#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#gegarvaganza5#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#bbnu#paskal #marykayselangor #marykaykedah #marykayjohor #marykayperak #marykayperlis #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayshahalam #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaysetiaalam #marykayalorsetar #marykayjitra #beautyconsultant
Botanical Effects skincare dari Mary Kay untuk remaja yang inginkan penjagaan wajah yang sempurna. 😊 . Skincare yang berasaskan bahan botani ni sesuai untuk semua jenis kulit kerana ia mempunyai tiga jenis formula iaitu untuk kulit kering, normal dan berminyak. . Disebabkan formulanya yang ringan, ia juga sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti kemerahan, sunburn, pedih-pedih, breakout, tak tahan panas, gatal dan sebagainya. . Free postage? Free sample? Free consultation? 90days warranty? Free gift? Jom pm saya cpt! ❤️🎁 Hana 0143695746 . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykayshahalam  #kulitcantik  #kulitsihat  #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykaykl #uitmshahalam  #marykaymalaysia #marykayrawang #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #gegarvaganza5 #beautyconsultantmarykay #jerawat #jeragat #bbnu #paskal  #marykayselangor  #marykaykedah  #marykayjohor  #marykayperak  #marykayperlis  #marykaykelantan  #marykayterengganu  #marykayshahalam  #marykaybangi  #marykayputrajaya  #marykaysetiaalam  #marykayalorsetar  #marykayjitra  #beautyconsultant 
BEST SELLER OIL FREE EYE REMOVER☺
.
Siape suka pakai mascara @ eyeshadow @ active pakai makeup?🙋 .
Klu anda slh seorg yg aktif bermakeup & sedang guna minyak bayi utk remove makeup..jaga jaga ☝ itu punca kulit bermasalah pnyebab timbul oil seeds (bintik putih) once da tumbuh mmg pyh nk hilang tauuu☝
.
Kegunaan oil free makeup remover ni utk bersihkan bahagian MATA & BIBIR drpd kotoran @ makeup. Sebab kita tak boleh cuci bahagian tu dgn cleanser biasa kita .
Oil free makeup remover. 💦water based, tiada minyak yg menyebabkan oil seed (bintik putih)
👧 terdapat vitamin yg mmelihara kulit terus sihat, segar & dlm oil free makeup remover juga terdapat silikon yg dpt mengurangkan garis2 halus bila sapu semasa buang makeup...jadi mata anda x berkedut dan x nmpk tua drpd usianya, best kan? 😀
.
Nak FREE Consultation dan Suggestion? Whatsapp Yana ye.. Click link bawah nie:
📲 http://LiyanaMaryK.wasap.my

Love ❤
Liyana
Your Most Wanted Beauty Consultant
019-6134631

#LoveLyanaBeautySpa #marykaymalaysia #MaryKaySelangor
#MaryKayLembahKlang #MaryKayBangi #MaryKayKajang
#MaryKayPutrajaya #MaryKayCyberjaya #MaryKayBukitJalil
#MaryKayPuncakJalil #MaryKaySeriKembangan #KelasMakeupFree #KelasSkincareFree
#JanaPendapatanDenganMaryKay #BeautyConsultant #ILoveMaryKay #marykay #LimitedEdition #MaryKayMurah #PromotionMaryKay
BEST SELLER OIL FREE EYE REMOVER☺ . Siape suka pakai mascara @ eyeshadow @ active pakai makeup?🙋 . Klu anda slh seorg yg aktif bermakeup & sedang guna minyak bayi utk remove makeup..jaga jaga ☝ itu punca kulit bermasalah pnyebab timbul oil seeds (bintik putih) once da tumbuh mmg pyh nk hilang tauuu☝ . Kegunaan oil free makeup remover ni utk bersihkan bahagian MATA & BIBIR drpd kotoran @ makeup. Sebab kita tak boleh cuci bahagian tu dgn cleanser biasa kita . Oil free makeup remover. 💦water based, tiada minyak yg menyebabkan oil seed (bintik putih) 👧 terdapat vitamin yg mmelihara kulit terus sihat, segar & dlm oil free makeup remover juga terdapat silikon yg dpt mengurangkan garis2 halus bila sapu semasa buang makeup...jadi mata anda x berkedut dan x nmpk tua drpd usianya, best kan? 😀 . Nak FREE Consultation dan Suggestion? Whatsapp Yana ye.. Click link bawah nie: 📲 http://LiyanaMaryK.wasap.my Love ❤ Liyana Your Most Wanted Beauty Consultant 019-6134631 #LoveLyanaBeautySpa  #marykaymalaysia  #MaryKaySelangor  #MaryKayLembahKlang  #MaryKayBangi  #MaryKayKajang  #MaryKayPutrajaya  #MaryKayCyberjaya  #MaryKayBukitJalil  #MaryKayPuncakJalil  #MaryKaySeriKembangan  #KelasMakeupFree  #KelasSkincareFree  #JanaPendapatanDenganMaryKay  #BeautyConsultant  #ILoveMaryKay  #marykay  #LimitedEdition  #MaryKayMurah  #PromotionMaryKay 
TIMEWISE MIRACLE SET 3D

A BREAKTHROUGH 3D APPROACH TO SKIN AGING 💜Timewise Age Minimize 3D 4-in-1 Cleanser*  Pembersih ini mampu bertindak untuk :
(1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan
(2) menghasilkan kulit yang bersih
(3) membuang kulit mati dan
(4) mencerahkan kulit. 💜Timewise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen*
Pada waktu siang, krim ini dapat memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus. 💜Timewise Age Minimize 3D Night Cream*
Pada waktu malam, krim berkesan ini bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit. 💜Timewise Age Minimize 3D Eye Cream
Krim mata ini membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam. *terdapat dalam formulasi mengikut jenis kulit muka (Normal / Kering) & (Kombinasi / Berminyak)

Best combine with : 💜Timewise Moisture Renewing Softener
Melembut, menghidrat, dan menyediakan kulit anda supaya menyerap setiap titisan kebaikan Timewise. 💜Timewise Replenishing Serum+C
Kulit akan kelihatan lebih anjal dan lebih berdaya tahan. Formula yang kaya dengan anti-pengoksidaan melalui bahan dari sumber botani yang terkenal dengan vitamin C.

Perlukan khidmat nasihat kecantikan 😊 💕wasap sal now💕
www.wasap.my/+60182065830

#marykay #marykaymalaysia #marykayperlis #marykaykedah #marykaypenang #marykayperak #marykaypahang #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #MaryKaybangi #marykaykajang #marykayjohor #marykayselangor #SalMK #timewise3d #skincare #marykayskincare #marykaylover #marykaylife #marykaybeautyconsultant
TIMEWISE MIRACLE SET 3D A BREAKTHROUGH 3D APPROACH TO SKIN AGING 💜Timewise Age Minimize 3D 4-in-1 Cleanser* Pembersih ini mampu bertindak untuk : (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan (2) menghasilkan kulit yang bersih (3) membuang kulit mati dan (4) mencerahkan kulit. 💜Timewise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen* Pada waktu siang, krim ini dapat memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus. 💜Timewise Age Minimize 3D Night Cream* Pada waktu malam, krim berkesan ini bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit. 💜Timewise Age Minimize 3D Eye Cream Krim mata ini membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam. *terdapat dalam formulasi mengikut jenis kulit muka (Normal / Kering) & (Kombinasi / Berminyak) Best combine with : 💜Timewise Moisture Renewing Softener Melembut, menghidrat, dan menyediakan kulit anda supaya menyerap setiap titisan kebaikan Timewise. 💜Timewise Replenishing Serum+C Kulit akan kelihatan lebih anjal dan lebih berdaya tahan. Formula yang kaya dengan anti-pengoksidaan melalui bahan dari sumber botani yang terkenal dengan vitamin C. Perlukan khidmat nasihat kecantikan 😊 💕wasap sal now💕 www.wasap.my/+60182065830 #marykay  #marykaymalaysia  #marykayperlis  #marykaykedah  #marykaypenang  #marykayperak  #marykaypahang  #marykaymelaka  #marykaynegerisembilan  #MaryKaybangi  #marykaykajang  #marykayjohor  #marykayselangor  #SalMK  #timewise3d  #skincare  #marykayskincare  #marykaylover  #marykaylife  #marykaybeautyconsultant 
Hasil dari bermary kay!!! Yeah customer happy raihan lagi double happy. 😍😍😍 sharing is caring like always.. Tq awakk!! 😉😉😉
.
.
Your happy beauty consultant
☎ ryhan | 0173284890
.
#marykaypromosinovember #marykaydengkil #marykaybangi #marykaysepang #marykaykualalumpur #marykaykgbaru #marykaybanting #marykaymurah #marykaykualalangat #marykaymalaysia #skinanalyzer #kiwicenonet
Hasil dari bermary kay!!! Yeah customer happy raihan lagi double happy. 😍😍😍 sharing is caring like always.. Tq awakk!! 😉😉😉
.
.
Your happy beauty consultant
☎ ryhan | 0173284890
.
#marykaypromosinovember #marykaydengkil #marykaybangi #marykaysepang #marykaykualalumpur #marykaykgbaru #marykaybanting #marykaymurah #marykaykualalangat #marykaymalaysia #skinanalyzer #kiwicenonet
*Timewise Miracle Set 3D* *4 in 1 Cleanser*
Mampu bertindak untuk (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan (2) menghasilkan kulit yang bersih
(3) membuang kulit mati dan (4) mencerahkan kulit *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen*
memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus. *TimeWise Age Minimize 3D Night Cream*
bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit. *TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream*
membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam
.
#marykay #timewise3d #antiaging #marykayhululangat #marykaycheras #marykaykajang #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaylovers #marykaymalaysia #ehmalaysia #gegarvaganza2018 #isteribukanuntukdisewa #fatahamin
*Timewise Miracle Set 3D* *4 in 1 Cleanser* Mampu bertindak untuk (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan (2) menghasilkan kulit yang bersih (3) membuang kulit mati dan (4) mencerahkan kulit *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen* memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus. *TimeWise Age Minimize 3D Night Cream* bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit. *TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream* membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam . #marykay  #timewise3d  #antiaging  #marykayhululangat  #marykaycheras  #marykaykajang  #marykaybangi  #marykayputrajaya  #marykaylovers  #marykaymalaysia  #ehmalaysia  #gegarvaganza2018  #isteribukanuntukdisewa  #fatahamin 
Microdermabrasion Set ❤
.
1)Microdermabrasion refine .
👉Pencuci yg bukan macam pencuci biasa dan bukan macam scrub biasa
👉Ianya khusus dan istimewa untuk sesiapa yang ada parut jerawat yg lekuk2 dan lubang dalam2 tu
👉sesapa yang pernah picit jerawat dgn kuku tu kan, mesti ada lekuk dalam kat muka
👉Memang susah nak hilangkan parut tu kecuali uolls pergi buat rawatan laser. 👉Microdermabrasion refine ni Merawat kulit dengan pengelupasan yg lembut. 👉Ia untuk mengurangkan penampilan garis halus, parut2 lekuk dan dalam. 👉Teksture kulit akan terasa lebih halus dengan membersihkan sel kulit mati pada permukaan kulit dan segala kotoran dalam pori2
.
2)PORE MINIMIZER 👉Bertindak sbg serum yang dapat Mengetatkan penampilan pori2 👉Menentang penampilan pori2 yang ketara
👉Menenangkan kulit dan mengurangkan tampilan kemerahan pada wajah.
👉Menambahbaik teksture kulit yang berparut
👉Seterusnya Kulit nampak lebih muda Mary Kay adalah International product yg ada research & development dijalankan bertahun2 , bukan rebranding ...produk  dan bahan utama yang digunakan adalah daripada bahan botani 1st gred bahan botani yang berkualiti
.
.
💕Wasap sal now💕
www.wasap.my/60182065830
.
.
#microdermabrasion #microdermabrasionfacial #parutjerawatberlubang #parutjerawatlekuk #parutjerawathitam #microdermabrasionmarykaymalaysia #marykaykotawarisan #marykaykedah #marykaypenang #marykayperak #marykayselangor #marykaykajang #MaryKayBangi #marykaybeautyconsultant #marykaycosmetics #marykaylife #marykaylover #marykayskincare #MaryKayTheBest #SalMK #sayajual #visitmyig
Microdermabrasion Set ❤ . 1)Microdermabrasion refine . 👉Pencuci yg bukan macam pencuci biasa dan bukan macam scrub biasa 👉Ianya khusus dan istimewa untuk sesiapa yang ada parut jerawat yg lekuk2 dan lubang dalam2 tu 👉sesapa yang pernah picit jerawat dgn kuku tu kan, mesti ada lekuk dalam kat muka 👉Memang susah nak hilangkan parut tu kecuali uolls pergi buat rawatan laser. 👉Microdermabrasion refine ni Merawat kulit dengan pengelupasan yg lembut. 👉Ia untuk mengurangkan penampilan garis halus, parut2 lekuk dan dalam. 👉Teksture kulit akan terasa lebih halus dengan membersihkan sel kulit mati pada permukaan kulit dan segala kotoran dalam pori2 . 2)PORE MINIMIZER 👉Bertindak sbg serum yang dapat Mengetatkan penampilan pori2 👉Menentang penampilan pori2 yang ketara 👉Menenangkan kulit dan mengurangkan tampilan kemerahan pada wajah. 👉Menambahbaik teksture kulit yang berparut 👉Seterusnya Kulit nampak lebih muda Mary Kay adalah International product yg ada research & development dijalankan bertahun2 , bukan rebranding ...produk dan bahan utama yang digunakan adalah daripada bahan botani 1st gred bahan botani yang berkualiti . . 💕Wasap sal now💕 www.wasap.my/60182065830 . . #microdermabrasion  #microdermabrasionfacial  #parutjerawatberlubang  #parutjerawatlekuk  #parutjerawathitam  #microdermabrasionmarykaymalaysia  #marykaykotawarisan  #marykaykedah  #marykaypenang  #marykayperak  #marykayselangor  #marykaykajang  #MaryKayBangi  #marykaybeautyconsultant  #marykaycosmetics  #marykaylife  #marykaylover  #marykayskincare  #MaryKayTheBest  #SalMK  #sayajual  #visitmyig 
Jom check it out apa yang best sangat timewise 3d baru ni. selalu dengar orang cakap muka rasa lembut, cerah berseri2 gitu 😍
.
*Timewise Age Minimize 3D 4in1 Cleanser 127ml*
Pembersih ini mampu bertindak untuk 
1) menghilangkan kotoran pada kulit wajah
2) membersihkan pori dengan berkesan
3) membuang sel kulit mati
4) mencerahkan kulit
.
*Timewise Moisture Renewing Softener 147ml*
Melembut, menghidrat dan menyediakan kulit anda supaya menyerap titisan kebaikan timewise dengan lebih berkesan
.
*Timewise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen 48g*
Krim yang memberi lembapan pada kulit disamping membantu mencegah tanda-tanda penuaan kulit. Ia juga menyediakan perlindungan broad spectrum UVA/UVB . Memulihkan kerosakan pada kulit secara semulajadi, wajah anda akan kelihatan muda dari usia, membantu mengurangkan garis-garis halus dan kedutan
.
*Timewise Age Minimize 3D Night Cream 48g*
Melembap sekaligus meningkatkan daya kekuatan pada kulit, wajah tampil muda dan membantu mengurangkan garis halus serta kedutan. Digunakan pada waktu malam, ia bertindak membantu memperbaiki kulit ketika anda sedang tidur. Kulit akan lebih sihat dan berseri keesokan harinya .
*Timewise Age Minimize Eye Cream 14g*
Krim mata ini membantu mengurangkan tanda penuaan dan keletihan termasuk penampilan lingkaran halus, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan dikawasan mata selama 12 jam
.
Nak! ??? Jangan malu jangan segan whatsapp 0139068812 😍😘
.

Suziana
Independent Beauty Consultant Mary Kay
.
#beautyconsultantmarykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaysepang #marykaydengkil #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaynilai #kulitjerawat #kulitberparut #masalahpigmentasi #tonataksekata #kulitselaluburn #kulitsihat #mencerahkantonawarnakulit #dermatologist #kelulusanklinikal #timewise3d  #timewisemiraclemarykay #marykaybandarenstek #marykayserdang #marykaysalaktinggi #marykaykotawarisan #marykaycyberjaya #marykaybanting #marykaykualalumpur #marykayshahalam
Jom check it out apa yang best sangat timewise 3d baru ni. selalu dengar orang cakap muka rasa lembut, cerah berseri2 gitu 😍 . *Timewise Age Minimize 3D 4in1 Cleanser 127ml* Pembersih ini mampu bertindak untuk 1) menghilangkan kotoran pada kulit wajah 2) membersihkan pori dengan berkesan 3) membuang sel kulit mati 4) mencerahkan kulit . *Timewise Moisture Renewing Softener 147ml* Melembut, menghidrat dan menyediakan kulit anda supaya menyerap titisan kebaikan timewise dengan lebih berkesan . *Timewise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen 48g* Krim yang memberi lembapan pada kulit disamping membantu mencegah tanda-tanda penuaan kulit. Ia juga menyediakan perlindungan broad spectrum UVA/UVB . Memulihkan kerosakan pada kulit secara semulajadi, wajah anda akan kelihatan muda dari usia, membantu mengurangkan garis-garis halus dan kedutan . *Timewise Age Minimize 3D Night Cream 48g* Melembap sekaligus meningkatkan daya kekuatan pada kulit, wajah tampil muda dan membantu mengurangkan garis halus serta kedutan. Digunakan pada waktu malam, ia bertindak membantu memperbaiki kulit ketika anda sedang tidur. Kulit akan lebih sihat dan berseri keesokan harinya . *Timewise Age Minimize Eye Cream 14g* Krim mata ini membantu mengurangkan tanda penuaan dan keletihan termasuk penampilan lingkaran halus, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan dikawasan mata selama 12 jam . Nak! ??? Jangan malu jangan segan whatsapp 0139068812 😍😘 . Suziana Independent Beauty Consultant Mary Kay . #beautyconsultantmarykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaysepang  #marykaydengkil  #marykaybangi  #marykayputrajaya  #marykaynilai  #kulitjerawat  #kulitberparut  #masalahpigmentasi  #tonataksekata  #kulitselaluburn  #kulitsihat  #mencerahkantonawarnakulit  #dermatologist  #kelulusanklinikal  #timewise3d  #timewisemiraclemarykay  #marykaybandarenstek  #marykayserdang  #marykaysalaktinggi  #marykaykotawarisan  #marykaycyberjaya  #marykaybanting  #marykaykualalumpur  #marykayshahalam 
Keistimewaan skinvigorate cleansing brush .
.
1. Penggunaan cleanser lebih jimat .
2. Menyelesaikan masalah  #whitehead & #blackhead pada wajah .
3. Membentuk wajah menjadi V-shape .
4. Mencuci jauh lebih bersih ke dalam pori anda .
5. Menjadikan wajah lebih bersih dan berseri .
6. Meningkatkan kadar serapan serum di wajah .
7. Brush yang lembut mengikut kadar tekanan yang bersesuaian dengan kulit .
8. Tahan lasak dan mudah di bawa kemana-mana .
.
.
#skinvigoratebrush #marykayskinvigorate
#marykaybeautyconsultant 
#codmarykaykualalumpur
#codmarykaydesapetaling
#codmarykayklcc
#codpermaisuricheras
#codmarykaypermaisuri
#codmarykaysalakselatan
#marykaysalakselatan
#marykaybangi
#marykaypuchong#marykayserdang
#marykaydesapetaling#marykaypermaisuri#marykaysgbesi#marykayjalanklanglama#marykaybangsar#marykayseputeh
#marykayskincare
Keistimewaan skinvigorate cleansing brush . . 1. Penggunaan cleanser lebih jimat . 2. Menyelesaikan masalah #whitehead  & #blackhead  pada wajah . 3. Membentuk wajah menjadi V-shape . 4. Mencuci jauh lebih bersih ke dalam pori anda . 5. Menjadikan wajah lebih bersih dan berseri . 6. Meningkatkan kadar serapan serum di wajah . 7. Brush yang lembut mengikut kadar tekanan yang bersesuaian dengan kulit . 8. Tahan lasak dan mudah di bawa kemana-mana . . . #skinvigoratebrush  #marykayskinvigorate  #marykaybeautyconsultant  #codmarykaykualalumpur  #codmarykaydesapetaling  #codmarykayklcc  #codpermaisuricheras  #codmarykaypermaisuri  #codmarykaysalakselatan  #marykaysalakselatan  #marykaybangi  #marykaypuchong #marykayserdang  #marykaydesapetaling #marykaypermaisuri #marykaysgbesi #marykayjalanklanglama #marykaybangsar #marykayseputeh  #marykayskincare 
Banyaknya cleansing brush sayanggggg!! 😍😍😍 pilih2 nak yang mana, iqa percaya sangat2 brush ni akan bantu untuk dapatkan kulit yang lebih sihat melalui pembersihan kulit yang lebih sempurna😉😉
.
🧐🧐 brush Mary Kay tetap pilihan iqa😜😜 iqa nak kongsikan kenapa cleansing brush Mary Kay adalah item awak wajib ada ! 👇👇👇
.
💖 Brush Mary Kay lebih mampu milik berbanding yang lain
💖 Saiz brush sangat selesa dengan gengaman tangan
💖Produk didatangkan dengan 1 mesin, 2 detachable kepala brush dan bateri AA
💖Terdapat dua button untuk adjust kelajuan brush jadi anda boleh sesuaikan dengan keadaan kulit anda
💖Iq juga waterproof jadi anda boleh gunakan masa shower tapi tak disarankan submerge into water or simpan tempat lembap
💖Dengan saiz yang kecil, brush ini juga senang dan selesa untuk dibawa kemana2 sahaja
💖 Skinvigorate brush ni juga mencuci mekap 85% lebih baik daripada mencuci secara manual dan
💖penggunaan brush secara konsisten akan membantu untuk dapatkan kulit yang lebih sekata, lebih halus dan membantu penyerapan produk yang lebihhh baik !
💖 Paling penting, brush Mary Kay ada warranty setahun.. hanya company yang yakin akan kualiti produk akan bagi warranty setahun mcm ni..
.
Best sangat fav iqa, iqa akan pakai selalu bila guna makeup dan tak guna makeup to make sure kulit betul2 bersih😊❤️
.
Semua pengguna Mary Kay dan bukan pengguna Mary Kay, anda patut cuba brush ni tau kalau anda nak penyerapan skincare anda guna lebih berkesan dan kulit semakin lawa😘
.
ANDA PERLUKAN:
Free konsultasi ? ❤️🍀Saya sedia membantu !
Free percubaan produk ? 🌼🍀 Jom whatsapp saya !
Peluang kerja ? 🌸🍀Jom tanya saya !
Of course free sampler ! ❤️❤️❤️
.
.
Jum iqa bantu ! share with Love,💋💋💋
Iqah 0182710227💄💄💄
http://www.wasap.my/60182710227/ILoveMaryKay
.
.
#marykaysgbesi 
#marykaysgramal #marykaymalaysia #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #marykayserdang #marykaybalakong #marykaypetalingjaya #followforfollowback #marykayjeli #likeforlikes #marykayshahalam #marykayselayang #marykaykepong #marykayputrajaya #marykaysgbesi #marykaysgramal #marykaymakeup (gmbar bukan i snap)
Banyaknya cleansing brush sayanggggg!! 😍😍😍 pilih2 nak yang mana, iqa percaya sangat2 brush ni akan bantu untuk dapatkan kulit yang lebih sihat melalui pembersihan kulit yang lebih sempurna😉😉 . 🧐🧐 brush Mary Kay tetap pilihan iqa😜😜 iqa nak kongsikan kenapa cleansing brush Mary Kay adalah item awak wajib ada ! 👇👇👇 . 💖 Brush Mary Kay lebih mampu milik berbanding yang lain 💖 Saiz brush sangat selesa dengan gengaman tangan 💖Produk didatangkan dengan 1 mesin, 2 detachable kepala brush dan bateri AA 💖Terdapat dua button untuk adjust kelajuan brush jadi anda boleh sesuaikan dengan keadaan kulit anda 💖Iq juga waterproof jadi anda boleh gunakan masa shower tapi tak disarankan submerge into water or simpan tempat lembap 💖Dengan saiz yang kecil, brush ini juga senang dan selesa untuk dibawa kemana2 sahaja 💖 Skinvigorate brush ni juga mencuci mekap 85% lebih baik daripada mencuci secara manual dan 💖penggunaan brush secara konsisten akan membantu untuk dapatkan kulit yang lebih sekata, lebih halus dan membantu penyerapan produk yang lebihhh baik ! 💖 Paling penting, brush Mary Kay ada warranty setahun.. hanya company yang yakin akan kualiti produk akan bagi warranty setahun mcm ni.. . Best sangat fav iqa, iqa akan pakai selalu bila guna makeup dan tak guna makeup to make sure kulit betul2 bersih😊❤️ . Semua pengguna Mary Kay dan bukan pengguna Mary Kay, anda patut cuba brush ni tau kalau anda nak penyerapan skincare anda guna lebih berkesan dan kulit semakin lawa😘 . ANDA PERLUKAN: Free konsultasi ? ❤️🍀Saya sedia membantu ! Free percubaan produk ? 🌼🍀 Jom whatsapp saya ! Peluang kerja ? 🌸🍀Jom tanya saya ! Of course free sampler ! ❤️❤️❤️ . . Jum iqa bantu ! share with Love,💋💋💋 Iqah 0182710227💄💄💄 http://www.wasap.my/60182710227/ILoveMaryKay . . #marykaysgbesi  #marykaysgramal  #marykaymalaysia  #marykaykajang  #marykaybangi  #marykaysemenyih  #marykayserdang  #marykaybalakong  #marykaypetalingjaya  #followforfollowback  #marykayjeli  #likeforlikes  #marykayshahalam  #marykayselayang  #marykaykepong  #marykayputrajaya  #marykaysgbesi  #marykaysgramal  #marykaymakeup  (gmbar bukan i snap)
Tengok warna pink pon dah cair iman 😂
Bau dia sangat2 wangi...
Pernah bau perfume geogio amani man x?
Haaa lebih kurang ada iras2 bau tu tau.. Sangat2 wangi.. I like 😍😍😍
.
Dan ofcoz.. Satu set ni dah cut off my time utk tepek byk2 kat muka ni.. Before dis.. Waktu siang.. Kena pakai cleanser +mouisturizer +day solution.. And now.. Cleanser + day cream shj.. Sbb dlm tu dah ada mouisturizer + day solution 😍😍😍
.
Malam pon sama.. Cleanser +night cream shj.. Jimat masa uollss.. Tmbah2 yg malas gile nk turun katil tu kan 😜
.
Ok dah.. Jom wassap sis sekarang.. Sis guide korang mcm mana nk pki timewise ni.. 😘❤️
.
Reena l 019-3908065
Beauty Consultant Marykay .
#marykayproducts #marykayskincare #marykaycheras #marykayklcc #marykayampang #marykaykajang #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaybc #bcmarykay #settreatmentmarykay #serumjerawat #serummarykay #kecutkanjerawat #testimonimarykay #testimonitimewise
Tengok warna pink pon dah cair iman 😂 Bau dia sangat2 wangi... Pernah bau perfume geogio amani man x? Haaa lebih kurang ada iras2 bau tu tau.. Sangat2 wangi.. I like 😍😍😍 . Dan ofcoz.. Satu set ni dah cut off my time utk tepek byk2 kat muka ni.. Before dis.. Waktu siang.. Kena pakai cleanser +mouisturizer +day solution.. And now.. Cleanser + day cream shj.. Sbb dlm tu dah ada mouisturizer + day solution 😍😍😍 . Malam pon sama.. Cleanser +night cream shj.. Jimat masa uollss.. Tmbah2 yg malas gile nk turun katil tu kan 😜 . Ok dah.. Jom wassap sis sekarang.. Sis guide korang mcm mana nk pki timewise ni.. 😘❤️ . Reena l 019-3908065 Beauty Consultant Marykay . #marykayproducts  #marykayskincare  #marykaycheras  #marykayklcc  #marykayampang  #marykaykajang  #marykaybangi  #marykayputrajaya  #marykaybc  #bcmarykay  #settreatmentmarykay  #serumjerawat  #serummarykay  #kecutkanjerawat  #testimonimarykay  #testimonitimewise 
TRUE DIMENSIONS LIPSTICK MARY KAY .
.
Melembabkan bibir dengan segera dan menguncinya untuk keselesaan berpanjangan.
.
Terseduh dengan ramuan penjagaan kulit canggih.
.
Meratakan garisan halus dan membantu bibir tampak lebih mungil.
Mudah dipakai pd pelbagai tona kulit.
.
Tekstur yg halus dan licin mudah disapu / ada bibir. Serta merta melembabkan bibir dan mengunci lembapan.
.
Diperkaya dengan bahan2 penjagaan kulit termaju, meratakan garis2 halus dan membantu bibir tampil lebih tebal dan menggiurkan.
.
Hanya sekali picit pada butang jernih bekas gincu penuh bergaya ini untuk mendedahkan keindahan warna2 sejati dan berseri.
.
Nak cuba for free! ??? Jangan malu jangan segan whatsapp 0139068812 😍😘
.

Suziana
Independent Beauty Consultant Mary Kay
.
#beautyconsultantmarykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaysepang #marykaydengkil #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaynilai #kulitjerawat #kulitberparut #masalahpigmentasi #tonataksekata #kulitselaluburn #kulitsihat #mencerahkantonawarnakulit #dermatologist #kelulusanklinikal #timewisemiracle3d  #timewisemiraclemarykay #marykaybandarenstek #marykayserdang #marykaysalaktinggi #marykaykotawarisan #marykaycyberjaya #marykaybanting #marykaykualalumpur #marykayshahalam
TRUE DIMENSIONS LIPSTICK MARY KAY . . Melembabkan bibir dengan segera dan menguncinya untuk keselesaan berpanjangan. . Terseduh dengan ramuan penjagaan kulit canggih. . Meratakan garisan halus dan membantu bibir tampak lebih mungil. Mudah dipakai pd pelbagai tona kulit. . Tekstur yg halus dan licin mudah disapu / ada bibir. Serta merta melembabkan bibir dan mengunci lembapan. . Diperkaya dengan bahan2 penjagaan kulit termaju, meratakan garis2 halus dan membantu bibir tampil lebih tebal dan menggiurkan. . Hanya sekali picit pada butang jernih bekas gincu penuh bergaya ini untuk mendedahkan keindahan warna2 sejati dan berseri. . Nak cuba for free! ??? Jangan malu jangan segan whatsapp 0139068812 😍😘 . Suziana Independent Beauty Consultant Mary Kay . #beautyconsultantmarykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaysepang  #marykaydengkil  #marykaybangi  #marykayputrajaya  #marykaynilai  #kulitjerawat  #kulitberparut  #masalahpigmentasi  #tonataksekata  #kulitselaluburn  #kulitsihat  #mencerahkantonawarnakulit  #dermatologist  #kelulusanklinikal  #timewisemiracle3d  #timewisemiraclemarykay  #marykaybandarenstek  #marykayserdang  #marykaysalaktinggi  #marykaykotawarisan  #marykaycyberjaya  #marykaybanting  #marykaykualalumpur  #marykayshahalam 
PELABURAN MASA YANH BERBALOI😊❤️
.
Kulit mesti akan sihat jika kita rawat kerana kulit ni ada sel2 hidup,,yang tak boleh rawat jika kulit mati seperti terbakar ke, yang ni perlu surgery!
.
Mesti ramai dah tahu produk Mary Kay bukan bagi kesan seawal 7 hari 😊 bukan seawal sebulan terus flawless.. masa diambil untuk sihatkan kulit bergantung kepada tahap kulit seseorang dan disiplin dia pakai skincare☺️☺️
.
Cuma jika kita pakai, mesti akan dapat hasil yang kita nak ! Bukan calang2 produk tau nak jadi top 5 secara global ! 😍😍
.
Top 5 ni mesti merangkumi semua aspek ! Kesan, harga dan feedback customer juga 😍
.
Walaupun Mary Kay TOP 5 secara global, bukan bermaksud Mary Kay mahal ! No No No !!🤗🤗 MARY KAY SANGAT MAMPU MILIK! Iqa ada ramai customer yang muda menggunakan Mary Kay ! Paling muda umur 15 tahun belikan hadiah untuk mak dia, ingat lagi dia orang klang haritu cod hehe surprise untuk mak☺️
.
Setiap produk Mary Kay juga melalui fasa research🤗 bukan harini dapat idea, 6 bulan kemudian keluar produk baru🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️ TIDAK SAMA SEKALI YA..
.
Setiap produk Mary Kay ambil masa 7 tahun plus minus sebelum ia dikeluarkan.. ia akan melalui kajian in vitro ( dalam makmal, tabung uji) dan kajian ke atas pengguna awal😊😊😊
.
Selepas terbukti keberkesanannya, serta selamat maka barulah akan keluar dan dipasarkan.. kamila beauty consultant as a sale force akan promote pula ! Hehe☺️☺️
.
ANDA PERLUKAN:
Free konsultasi ? ❤️🍀Saya sedia membantu !
Free percubaan produk ? 🌼🍀 Jom whatsapp saya !
Peluang kerja ? 🌸🍀Jom tanya saya !
Of course free sampler ! ❤️❤️❤️
.
.
Jum iqa bantu ! share with Love,💋💋💋
Iqah 0182710227💄💄💄
http://www.wasap.my/60182710227/ILoveMaryKay
.
.
#marykaysgbesi 
#marykaysgramal #marykaymalaysia #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #marykayserdang #marykaybalakong #marykaypetalingjaya #followforfollowback #marykayjeli #likeforlikes #marykayshahalam #marykayselayang #marykaykepong #marykayputrajaya #marykaysgbesi #marykaysgramal #marykaymakeup
PELABURAN MASA YANH BERBALOI😊❤️ . Kulit mesti akan sihat jika kita rawat kerana kulit ni ada sel2 hidup,,yang tak boleh rawat jika kulit mati seperti terbakar ke, yang ni perlu surgery! . Mesti ramai dah tahu produk Mary Kay bukan bagi kesan seawal 7 hari 😊 bukan seawal sebulan terus flawless.. masa diambil untuk sihatkan kulit bergantung kepada tahap kulit seseorang dan disiplin dia pakai skincare☺️☺️ . Cuma jika kita pakai, mesti akan dapat hasil yang kita nak ! Bukan calang2 produk tau nak jadi top 5 secara global ! 😍😍 . Top 5 ni mesti merangkumi semua aspek ! Kesan, harga dan feedback customer juga 😍 . Walaupun Mary Kay TOP 5 secara global, bukan bermaksud Mary Kay mahal ! No No No !!🤗🤗 MARY KAY SANGAT MAMPU MILIK! Iqa ada ramai customer yang muda menggunakan Mary Kay ! Paling muda umur 15 tahun belikan hadiah untuk mak dia, ingat lagi dia orang klang haritu cod hehe surprise untuk mak☺️ . Setiap produk Mary Kay juga melalui fasa research🤗 bukan harini dapat idea, 6 bulan kemudian keluar produk baru🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️ TIDAK SAMA SEKALI YA.. . Setiap produk Mary Kay ambil masa 7 tahun plus minus sebelum ia dikeluarkan.. ia akan melalui kajian in vitro ( dalam makmal, tabung uji) dan kajian ke atas pengguna awal😊😊😊 . Selepas terbukti keberkesanannya, serta selamat maka barulah akan keluar dan dipasarkan.. kamila beauty consultant as a sale force akan promote pula ! Hehe☺️☺️ . ANDA PERLUKAN: Free konsultasi ? ❤️🍀Saya sedia membantu ! Free percubaan produk ? 🌼🍀 Jom whatsapp saya ! Peluang kerja ? 🌸🍀Jom tanya saya ! Of course free sampler ! ❤️❤️❤️ . . Jum iqa bantu ! share with Love,💋💋💋 Iqah 0182710227💄💄💄 http://www.wasap.my/60182710227/ILoveMaryKay . . #marykaysgbesi  #marykaysgramal  #marykaymalaysia  #marykaykajang  #marykaybangi  #marykaysemenyih  #marykayserdang  #marykaybalakong  #marykaypetalingjaya  #followforfollowback  #marykayjeli  #likeforlikes  #marykayshahalam  #marykayselayang  #marykaykepong  #marykayputrajaya  #marykaysgbesi  #marykaysgramal  #marykaymakeup 
Alhamdulillah.. Feedback dari customer...
Muka makin bersih..
Suami pon perasan muka dah berseri seri 😍😍😊
.
Say no more to high mercury products..
Kalau korang ada pakai set skincare yg ada krim kunyit bagai tu
Stop la yer.... Boley katakan a few brand skincare yg laen pon ada krim kunyit yg sama mcm krim korg pakai tu.. So Maksudnya apa??
.
Krim timbang kilo la tu.. Huhuhuhu...
Takot dengar.. Klu dah tahu.. Better stop.. Walaupon die murah.. Tp once dah rosak.. Korang nk repair blk muka.. Mahal tau..
.
#donebebel
.
Jom wassap Fiza sekarang
Fiza l 019-4761252
Future Sales Director
Beauty Consultant Marykay
.
#marykayproducts #marykayskincare #marykaycheras #marykayklcc #marykayampang #marykaykajang #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaybc #bcmarykay #settreatmentmarykay #fattzura #fattzuraonly #marykaykl#setjerawat
Alhamdulillah.. Feedback dari customer... Muka makin bersih.. Suami pon perasan muka dah berseri seri 😍😍😊 . Say no more to high mercury products.. Kalau korang ada pakai set skincare yg ada krim kunyit bagai tu Stop la yer.... Boley katakan a few brand skincare yg laen pon ada krim kunyit yg sama mcm krim korg pakai tu.. So Maksudnya apa?? . Krim timbang kilo la tu.. Huhuhuhu... Takot dengar.. Klu dah tahu.. Better stop.. Walaupon die murah.. Tp once dah rosak.. Korang nk repair blk muka.. Mahal tau.. . #donebebel  . Jom wassap Fiza sekarang Fiza l 019-4761252 Future Sales Director Beauty Consultant Marykay . #marykayproducts  #marykayskincare  #marykaycheras  #marykayklcc  #marykayampang  #marykaykajang  #marykaybangi  #marykayputrajaya  #marykaybc  #bcmarykay  #settreatmentmarykay  #fattzura  #fattzuraonly  #marykaykl #setjerawat 
Jom kita try Mask ni pulak best tau 🤗

Timewise Repair

Lifting Bio cellulose Mask. ( 4 pcs ) 💞 setelah penggunaan kali pertama kulit kelihatan sgt berseri.
💞 setelah 2 minggu penggunaan kulit kelihatan lebih cerah, muda,anjal & tegang.
💞setelah 4 minggu penggunaan garis2 halus2 & kedutan di muka berkurangan.
💞kajian klinikal menunjukkan penggunaannya meningkatkan kadar kelembapan kulit selama 24 jam.
💞merupakan booster suplement utk skin. *Aturan pemakaian*
💞 2x seminggu.
💞 20-30 minit pemakaian.
💞 ada 3 lapisan 👇
Sebelum apply pd skin ♐tarik kuar lapisan bawah.
♐ letakkan pada muka mengikut kedudukan yg betul.
♐ lapisan pd bahagian mata bole di biarkan menutupi mata @ di lipat supaya tdk menutupi mata.
♐ setelah meratakan topeng dgn baik tarik keluar perlahan2 lapisan di bahagian atas pula.
♐ biarkan 20-30 minit kemudian keluarkan topeng.
♐ tanpa di bilas lakukan urutan pada wajah.
♐ topeng itu perlu di buang,cuma 1x penggunaan utk 1.

www.wasap.my/60127902793
Beauty consultant

#marykaymalaysia #marykayshahalam #marykaycheras #marykaykl #marykaybangi #marykayjb #marykaykulai #marykaycantik #marykaypontianbatupahat #beauty #kulitcantik #kulitsihat #aesthetic #dematologist #bellamara #amyrarosli #aqeefanaqi #lisasurhani #skincareterbaik #makeupterbaik #globaltop5skincare #makeupremover #skinvigorate #brushmuka #kerjayamarykay
Jom kita try Mask ni pulak best tau 🤗 Timewise Repair Lifting Bio cellulose Mask. ( 4 pcs ) 💞 setelah penggunaan kali pertama kulit kelihatan sgt berseri. 💞 setelah 2 minggu penggunaan kulit kelihatan lebih cerah, muda,anjal & tegang. 💞setelah 4 minggu penggunaan garis2 halus2 & kedutan di muka berkurangan. 💞kajian klinikal menunjukkan penggunaannya meningkatkan kadar kelembapan kulit selama 24 jam. 💞merupakan booster suplement utk skin. *Aturan pemakaian* 💞 2x seminggu. 💞 20-30 minit pemakaian. 💞 ada 3 lapisan 👇 Sebelum apply pd skin ♐tarik kuar lapisan bawah. ♐ letakkan pada muka mengikut kedudukan yg betul. ♐ lapisan pd bahagian mata bole di biarkan menutupi mata @ di lipat supaya tdk menutupi mata. ♐ setelah meratakan topeng dgn baik tarik keluar perlahan2 lapisan di bahagian atas pula. ♐ biarkan 20-30 minit kemudian keluarkan topeng. ♐ tanpa di bilas lakukan urutan pada wajah. ♐ topeng itu perlu di buang,cuma 1x penggunaan utk 1. www.wasap.my/60127902793 Beauty consultant #marykaymalaysia  #marykayshahalam  #marykaycheras  #marykaykl  #marykaybangi  #marykayjb  #marykaykulai  #marykaycantik  #marykaypontianbatupahat  #beauty  #kulitcantik  #kulitsihat  #aesthetic  #dematologist  #bellamara  #amyrarosli  #aqeefanaqi  #lisasurhani  #skincareterbaik  #makeupterbaik  #globaltop5skincare  #makeupremover  #skinvigorate  #brushmuka  #kerjayamarykay 
NEW SATIN HAND... WHITE TEA & CITRUS

Ade masalah tapak tangan kasar ?
Ada masalah tapak kaki merekah ?

Ni solution dia !

SATIN HAND SET
Jom Buat Spa Sendiri Dekat Rumah :* 🖎PROTECTING SOFTENER 💞Membantu menyokong penghalang kulit,menguncikan kelembapan
💞Formula bebas wangian dapat melembap dan melindungi kulit,menyediakan kulit untuk pengalaman spa yang merangsangkan. 🖎 REFINING SHEA SCRUB
💞Mengelupas kulit dengan lembut dan berkesan,menghilangkan kawasan-kawasan kusam dan kering.
💞Mengandungi Shea Butter,kulit tampak lebih licin 🖎NOURISHING SHEA CREAM
💞Krim yang mengandungi Shea Butter Menyuntikkan kelembapan ke dalam kulit dengan segera.
💞Secara klinikalnya terbukti kulit dapat dilembap sepanjang 24 jam
💞Termasuk minyak aprikot,kesumba, dan bunga matahari, kesemua ini terbukti bahawa kaya dalam vitamin A,E dan omega-3s

Bukan muka ja tau yang kena jaga
tangan pon penting juga 😍

Nak FREE Consultation dan Suggestion? Whatsapp Yana ye.. Click link bawah nie:
📲 http://LiyanaMaryK.wasap.my

Love ❤
Liyana
Your Most Wanted Beauty Consultant
019-6134631

#LoveLyanaBeautySpa #marykaymalaysia #MaryKaySelangor
#MaryKayLembahKlang #MaryKayBangi #MaryKayKajang
#MaryKayPutrajaya #MaryKayCyberjaya #MaryKayBukitJalil
#MaryKayPuncakJalil #MaryKaySeriKembangan #KelasMakeupFree #KelasSkincareFree
#JanaPendapatanDenganMaryKay #BeautyConsultant #ILoveMaryKay #marykay #LimitedEdition #MaryKayMurah #PromotionMaryKay
NEW SATIN HAND... WHITE TEA & CITRUS Ade masalah tapak tangan kasar ? Ada masalah tapak kaki merekah ? Ni solution dia ! SATIN HAND SET Jom Buat Spa Sendiri Dekat Rumah :* 🖎PROTECTING SOFTENER 💞Membantu menyokong penghalang kulit,menguncikan kelembapan 💞Formula bebas wangian dapat melembap dan melindungi kulit,menyediakan kulit untuk pengalaman spa yang merangsangkan. 🖎 REFINING SHEA SCRUB 💞Mengelupas kulit dengan lembut dan berkesan,menghilangkan kawasan-kawasan kusam dan kering. 💞Mengandungi Shea Butter,kulit tampak lebih licin 🖎NOURISHING SHEA CREAM 💞Krim yang mengandungi Shea Butter Menyuntikkan kelembapan ke dalam kulit dengan segera. 💞Secara klinikalnya terbukti kulit dapat dilembap sepanjang 24 jam 💞Termasuk minyak aprikot,kesumba, dan bunga matahari, kesemua ini terbukti bahawa kaya dalam vitamin A,E dan omega-3s Bukan muka ja tau yang kena jaga tangan pon penting juga 😍 Nak FREE Consultation dan Suggestion? Whatsapp Yana ye.. Click link bawah nie: 📲 http://LiyanaMaryK.wasap.my Love ❤ Liyana Your Most Wanted Beauty Consultant 019-6134631 #LoveLyanaBeautySpa  #marykaymalaysia  #MaryKaySelangor  #MaryKayLembahKlang  #MaryKayBangi  #MaryKayKajang  #MaryKayPutrajaya  #MaryKayCyberjaya  #MaryKayBukitJalil  #MaryKayPuncakJalil  #MaryKaySeriKembangan  #KelasMakeupFree  #KelasSkincareFree  #JanaPendapatanDenganMaryKay  #BeautyConsultant  #ILoveMaryKay  #marykay  #LimitedEdition  #MaryKayMurah  #PromotionMaryKay 
HANYA 2 KALI SCRUB SEMINGGU, KULIT BERSIH WAJAH BERSERI-SERI

Good morning 🎀

Pore Minimizer & Microdermabrassion Refine

Masalah bekas jerawat? Di sebab kan jerawat yg tumbuh, ada parut2 hitam? Jom pakai dua item ni bole menghalus kan kulit wajah supaya jadi rata dan halus.

Fungsi 2 item ini ✔ Menghalus kan kulit wajah ✔ Merawat kulit dgn cara halus
✔ Kurangkan garis halus
✔ Kurangkan parut2 dan lekuk2 jerawat
✔ Membersihkan sel2 kulit mati
✔ Bertindak Serum mengetatkan Pori

Jom kita rawat kulit wajah kita yg bermasalah.

Utk keterangan lanjut boleh call/whatsapp.

Beth 😍😘
Beauty Consultant Mary Kay
www.wasap.my/601118519126 
#marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykaykl #marykayputrajaya #marykaybangi #marykaypuchong #marykayN9 #ilovemarykay #sayajualmarykay #botanicalbasedskincare #letscantik #jomcantik #marykaytimewiserepair #MaryKaySkinvigorateBrush #hilangparut #marykaytimewise3d #marykayundereyes
#marykaygombak #marykaysetapak #marykaybangi #marykaypuchong #marykaysepang #MaryKayFoundation #MaryKayCcCream #MaryKayTimewide3D
#freeskincareclass #freemakeupclass
HANYA 2 KALI SCRUB SEMINGGU, KULIT BERSIH WAJAH BERSERI-SERI Good morning 🎀 Pore Minimizer & Microdermabrassion Refine Masalah bekas jerawat? Di sebab kan jerawat yg tumbuh, ada parut2 hitam? Jom pakai dua item ni bole menghalus kan kulit wajah supaya jadi rata dan halus. Fungsi 2 item ini ✔ Menghalus kan kulit wajah ✔ Merawat kulit dgn cara halus ✔ Kurangkan garis halus ✔ Kurangkan parut2 dan lekuk2 jerawat ✔ Membersihkan sel2 kulit mati ✔ Bertindak Serum mengetatkan Pori Jom kita rawat kulit wajah kita yg bermasalah. Utk keterangan lanjut boleh call/whatsapp. Beth 😍😘 Beauty Consultant Mary Kay www.wasap.my/601118519126 #marykaybeautyconsultant  #marykaymakeup  #marykaykl  #marykayputrajaya  #marykaybangi  #marykaypuchong  #marykayN9  #ilovemarykay  #sayajualmarykay  #botanicalbasedskincare  #letscantik  #jomcantik  #marykaytimewiserepair  #MaryKaySkinvigorateBrush  #hilangparut  #marykaytimewise3d  #marykayundereyes  #marykaygombak  #marykaysetapak  #marykaybangi  #marykaypuchong  #marykaysepang  #MaryKayFoundation  #MaryKayCcCream  #MaryKayTimewide3D  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Clearproof Mary Kay ‼️‼️‼️ 1. CLARIFYING CLEANSING GEL ➿Membersih serta membuang kotoran dan minyak secara lembut
.
2. DEEP CLEANSING CHARCOAL MASK ➿Bertindak tiga kali ganda membersih kulit seperti magnet menarik kekotoran hingga ke liang roma .
3. BLEMISH CONTROL TONER ➿Membantu mengelupas sel-sel permukaan kulit mati dan membantu menjaga liang pori lebih bersih
.
4. SPOT SOLUTION ➿Membantu membersihkan jerawat dgn cepat dan mengelak dari pertumbuhan jerawat yg baru. .
5. PORE PURIFYING SERUM ➿Serum lutsinar ini mengandungi 2% Asid Salicyilic dan bertindak utk pengelupasan dan membantu mengekalkan pori sentiasa dalam keadaan bersih
.
6. OIL FREE MOISTURIZER ➿Memulihkan kelembapan utk menyediakan penghidratan yg seimbang Menenangkan kulit yang jengkel . .
🙋🏻‍♀Siapa yg perlu pakai Set ClearProof ini ?
.
😘 Sesiapa sahaja yang sedang mencari regimen penjagaan kulit untuk merawat masalah kulit yg berjerawat .
😘 Dan untuk sesiapa sahaja yang inginkan kulit yang segar dan muka yang bersih dari jerawat ! ✔Kulit Berminyak ✔Kulit Kombinasi ✔Kulit berjerawat yang bermusim . .
😘 Dan juga untuk sesiapa sahaja yang ingin menghilangkan jerawat di bahagian : ✔Belakang badan ✔Kawasan Leher ✔Bawah Dagu

For Free Sample or Trial plz Click link 👇

Free Postage 💖
Free Consultation💖 
Beth 😘
Beauty Consultant Mary Kay
www.wasap.my/601118519126 
#marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykaykl #marykayputrajaya #marykaybangi #marykaypuchong #sayajualmarykay #botanicalbasedskincare #letscantik #jomcantik #marykaytimewiserepair #MaryKaySkinvigorateBrush #marykaycccream #marykaytimewise3d #marykaylipstick #marykayundereyes #marykaymask #marykaygelmask #marykaymen 
#marykaysetapak #marykaybangi #marykaypuchongd #marykaymicroderm #marykayporeminimizer #marykaysepang #MaryKayFoundation #MaryKayCcCream #MaryKayTimewide3D
#freeskincareclass #freemakeupclass
Clearproof Mary Kay ‼️‼️‼️ 1. CLARIFYING CLEANSING GEL ➿Membersih serta membuang kotoran dan minyak secara lembut . 2. DEEP CLEANSING CHARCOAL MASK ➿Bertindak tiga kali ganda membersih kulit seperti magnet menarik kekotoran hingga ke liang roma . 3. BLEMISH CONTROL TONER ➿Membantu mengelupas sel-sel permukaan kulit mati dan membantu menjaga liang pori lebih bersih . 4. SPOT SOLUTION ➿Membantu membersihkan jerawat dgn cepat dan mengelak dari pertumbuhan jerawat yg baru. . 5. PORE PURIFYING SERUM ➿Serum lutsinar ini mengandungi 2% Asid Salicyilic dan bertindak utk pengelupasan dan membantu mengekalkan pori sentiasa dalam keadaan bersih . 6. OIL FREE MOISTURIZER ➿Memulihkan kelembapan utk menyediakan penghidratan yg seimbang Menenangkan kulit yang jengkel . . 🙋🏻‍♀Siapa yg perlu pakai Set ClearProof ini ? . 😘 Sesiapa sahaja yang sedang mencari regimen penjagaan kulit untuk merawat masalah kulit yg berjerawat . 😘 Dan untuk sesiapa sahaja yang inginkan kulit yang segar dan muka yang bersih dari jerawat ! ✔Kulit Berminyak ✔Kulit Kombinasi ✔Kulit berjerawat yang bermusim . . 😘 Dan juga untuk sesiapa sahaja yang ingin menghilangkan jerawat di bahagian : ✔Belakang badan ✔Kawasan Leher ✔Bawah Dagu For Free Sample or Trial plz Click link 👇 Free Postage 💖 Free Consultation💖 Beth 😘 Beauty Consultant Mary Kay www.wasap.my/601118519126 #marykaybeautyconsultant  #marykaymakeup  #marykaykl  #marykayputrajaya  #marykaybangi  #marykaypuchong  #sayajualmarykay  #botanicalbasedskincare  #letscantik  #jomcantik  #marykaytimewiserepair  #MaryKaySkinvigorateBrush  #marykaycccream  #marykaytimewise3d  #marykaylipstick  #marykayundereyes  #marykaymask  #marykaygelmask  #marykaymen  #marykaysetapak  #marykaybangi  #marykaypuchongd  #marykaymicroderm  #marykayporeminimizer  #marykaysepang  #MaryKayFoundation  #MaryKayCcCream  #MaryKayTimewide3D  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
KEISTIMEWAAN BOTANIKAL EVOLUTION MARY KAY
.
1. Mary Kay Botanical Evo ada 5 item :
- Gel Cleanser
- Invigorating Scrub
- Refreshing Toner
- Moisturizing Gel
- Moisturizing Lotion SPF 30
.
2. Botanical Evo adalah untuk semua jenis kulit. Dry to oily skin.
.
3. Botanikal Evo bahan utama dia adalah Dragon fruit & Aloe vera!
Woww! Dua-dua bahan ni of course kaya dengan anti oksida tapi ada tambahan iaitu SOOTHING & cooling. Sebab dia ada aloevera kan. Ni sangat bagus untuk kekalkan keremajaan & ada effect kulit jadi pink-pink lepas guna secara konsisten. Kulit muda. .
 4. Botanikal Evo boleh digunakan seawal usia 12 tahun!
Jadi kalau anda mencari skincare terbaik tanpa bahan kimia berbahaya untuk anak2 , ini lah pilihan yg tepat! Kulit pun kene jaga dari kecil tauu..supaya kekal sihat & muda bila usia meningkat dewasa .
5. Botanikal Evo sangat mudah digunakan. 
Sebab Invigorating Scrub dia adalah sangat HEAVEN!
Sangat best, cepat , pantas, and senang dipakai.
Lepas cuci muka terus apply scrub, xpayah tunggu 10 minit , lepas sapu boleh terus scrub. 
Proses pun xsampai 3 minit dah siap.
Lepas tu kulit anda jadi instantly licinn & fresh!
.
BE Evo, ada 2 moisturizer. Satu jenis gel biasa kita pakai waktu malam .
And moisturizer siang yg ada spf 30 untuk kita pakai siang.
Wow ni memang jimatkan masa!
.
Botanikal Evo punya cleanser adalah Gel lembut, sikit berbuih (tak obvious sangat buih nya).
And lepas cuci tak de tinggalkan rasa kesat or tegang pada kulit. Best sangat pakai!
.
6. Botanikal Evo mempunyai bau yg memang win!
Bau asli dragon fruit mix dengan aloevera tu memang sangat best.
Lagi-lagi sepanjang dia ada kat muka (xbasuh muka) memang selama tu la baunya lekat kat skin.
Syokkkk
.
7. Botanikal Evo ni sangat berbaloi. Boleh bertahan up to 6 bulan okehh
And harga pun xmahal . Anda boleh beli and pakai sambil fikir kenapa la lambat set ni nak habis :p
.
#botanicalevo #botanicalevoskincare #review #marykay #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmk #beutyconsultantmarykaymalysia #marykayshahalam #MaryKayPuchong #marykayputrajaya #marykaykajang #marykaybangi #marykaysenawang #marykayseremban #bcmarykay #bcmarykaymalaysia #bcmk #marykaylovers #ilovemarykay
KEISTIMEWAAN BOTANIKAL EVOLUTION MARY KAY . 1. Mary Kay Botanical Evo ada 5 item : - Gel Cleanser - Invigorating Scrub - Refreshing Toner - Moisturizing Gel - Moisturizing Lotion SPF 30 . 2. Botanical Evo adalah untuk semua jenis kulit. Dry to oily skin. . 3. Botanikal Evo bahan utama dia adalah Dragon fruit & Aloe vera! Woww! Dua-dua bahan ni of course kaya dengan anti oksida tapi ada tambahan iaitu SOOTHING & cooling. Sebab dia ada aloevera kan. Ni sangat bagus untuk kekalkan keremajaan & ada effect kulit jadi pink-pink lepas guna secara konsisten. Kulit muda. . 4. Botanikal Evo boleh digunakan seawal usia 12 tahun! Jadi kalau anda mencari skincare terbaik tanpa bahan kimia berbahaya untuk anak2 , ini lah pilihan yg tepat! Kulit pun kene jaga dari kecil tauu..supaya kekal sihat & muda bila usia meningkat dewasa . 5. Botanikal Evo sangat mudah digunakan. Sebab Invigorating Scrub dia adalah sangat HEAVEN! Sangat best, cepat , pantas, and senang dipakai. Lepas cuci muka terus apply scrub, xpayah tunggu 10 minit , lepas sapu boleh terus scrub. Proses pun xsampai 3 minit dah siap. Lepas tu kulit anda jadi instantly licinn & fresh! . BE Evo, ada 2 moisturizer. Satu jenis gel biasa kita pakai waktu malam . And moisturizer siang yg ada spf 30 untuk kita pakai siang. Wow ni memang jimatkan masa! . Botanikal Evo punya cleanser adalah Gel lembut, sikit berbuih (tak obvious sangat buih nya). And lepas cuci tak de tinggalkan rasa kesat or tegang pada kulit. Best sangat pakai! . 6. Botanikal Evo mempunyai bau yg memang win! Bau asli dragon fruit mix dengan aloevera tu memang sangat best. Lagi-lagi sepanjang dia ada kat muka (xbasuh muka) memang selama tu la baunya lekat kat skin. Syokkkk . 7. Botanikal Evo ni sangat berbaloi. Boleh bertahan up to 6 bulan okehh And harga pun xmahal . Anda boleh beli and pakai sambil fikir kenapa la lambat set ni nak habis :p . #botanicalevo  #botanicalevoskincare  #review  #marykay  #beautyconsultantmarykay  #beautyconsultantmk  #beutyconsultantmarykaymalysia  #marykayshahalam  #MaryKayPuchong  #marykayputrajaya  #marykaykajang  #marykaybangi  #marykaysenawang  #marykayseremban  #bcmarykay  #bcmarykaymalaysia  #bcmk  #marykaylovers  #ilovemarykay 
Hey² guyss...Today im back with the NOVEMBER PROMO!!! 💕
.
Limited Edition EYESHADOW set by MARY KAY😍
.
Each purchase come with MARY KAY limited edition Pouch Bag as a gift!! 🤣🤣
.
100%Trusted-90 days guarantee-Original from MaryKay😎🤙
.
So? What u waitin for?Come and get it while stock last😘
.
#marykayshahalam #marykaybandarbukitpuchong #profesionalmakeupbrush #mua #makeupbrushes #marykaymakeupbrush #brushmakeupmurah #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaylover #marykayselangor #marykaykualalumpur #marykaymakeup #marykaymalaysia #marykaypuchong #review #marykay #flawlesskin #glowingskin #ilovemarykay #marykayklang #rahsiakulitflawless #marykayputraheight #marykayputrajaya #marykaybangi #marykaykajang #marykaysenawang #marykayseremban
Hey² guyss...Today im back with the NOVEMBER PROMO!!! 💕 . Limited Edition EYESHADOW set by MARY KAY😍 . Each purchase come with MARY KAY limited edition Pouch Bag as a gift!! 🤣🤣 . 100%Trusted-90 days guarantee-Original from MaryKay😎🤙 . So? What u waitin for?Come and get it while stock last😘 . #marykayshahalam  #marykaybandarbukitpuchong  #profesionalmakeupbrush  #mua  #makeupbrushes  #marykaymakeupbrush  #brushmakeupmurah  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaylover  #marykayselangor  #marykaykualalumpur  #marykaymakeup  #marykaymalaysia  #marykaypuchong  #review  #marykay  #flawlesskin  #glowingskin  #ilovemarykay  #marykayklang  #rahsiakulitflawless  #marykayputraheight  #marykayputrajaya  #marykaybangi  #marykaykajang  #marykaysenawang  #marykayseremban 
Masalah jerawat memang tak asing lagi dalam kalangan kita kerana masalah ini dikatakan "main problem" dalam setiap masalah kulit yang dihadapi.
.
Tak kira sama ada lelaki ke wanita, sesetengahnya of course mempunyai masalah jerawat yang teruk.
.
Bukan mudah untuk solve dengan serta-merta tetapi perlu ada kesabaran kerana masalah akan selesaikan secara berkala.
.
Of course ada yang rasa membazir masa, wang kerana usaha yang dijalankan untuk atasinya tidak membuahkan hasil yang diingini.
.
Jadi, zue ingin membantu awak sehabis baik untuk atasi masalah tersebut. Mary Kay ada produk yang terbaik dan diyakini iaitu Set Clear Proof.
.
Cubalah guna Mary Kay Clear Proof for Acne Prone Skin ! 😊
.
👑 Zue independent beauty consultant
wasap.my/60172077201

#marykaymalaysia
#marykayselangor
#marykaybandarseriputra 
#marykaybangi
#marykaynilai
#marykaykajang
#marykaysemenyih
#marykaydengkil
Masalah jerawat memang tak asing lagi dalam kalangan kita kerana masalah ini dikatakan "main problem" dalam setiap masalah kulit yang dihadapi. . Tak kira sama ada lelaki ke wanita, sesetengahnya of course mempunyai masalah jerawat yang teruk. . Bukan mudah untuk solve dengan serta-merta tetapi perlu ada kesabaran kerana masalah akan selesaikan secara berkala. . Of course ada yang rasa membazir masa, wang kerana usaha yang dijalankan untuk atasinya tidak membuahkan hasil yang diingini. . Jadi, zue ingin membantu awak sehabis baik untuk atasi masalah tersebut. Mary Kay ada produk yang terbaik dan diyakini iaitu Set Clear Proof. . Cubalah guna Mary Kay Clear Proof for Acne Prone Skin ! 😊 . 👑 Zue independent beauty consultant wasap.my/60172077201 #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaybandarseriputra  #marykaybangi  #marykaynilai  #marykaykajang  #marykaysemenyih  #marykaydengkil 
Translucent loose powder...
Bedak debu dr mary kay...
Sngt2 memudahkan kerja makeup anda..
.
Lpas pkai primer & fndation..
Just oles manja dgn all over powder brush..
.
Pasti anda berpuas hati dgn effect nya..
Ringan..
Glowing..
Shining..
.
X percaya..
Cuba la sendiri
Pasti teruja..
.
Meh roger hakak
.
http://www.wasap.my/60192998970

#marykartranslucentloosepowder #rahsiakulitflawless #mkpowders #rahsiakulitbersih #atasipuncajeragat #MaryKayPuchong #rahsiakulitbersih #marykaylovers #atasiwhitehead #atasiblackhead #review #marykay #flawlesskin #glowingskin #beautyconsultantmarykay #specialgift #atasiparutjerawat #atasikulitkusam #atasijeragat #rahsiakulitcerahbersih #rahsiakulitbersih  #atasibekaslubangjerawAt #marykay #flawlesskin #marykayshahalam #marykayputrajaya #marykaykajang #marykaybangi #marykaysenawang #marykayseremban #kutumarykay
#marykayklang #marykayputraheight #kutumarykay
Translucent loose powder... Bedak debu dr mary kay... Sngt2 memudahkan kerja makeup anda.. . Lpas pkai primer & fndation.. Just oles manja dgn all over powder brush.. . Pasti anda berpuas hati dgn effect nya.. Ringan.. Glowing.. Shining.. . X percaya.. Cuba la sendiri Pasti teruja.. . Meh roger hakak . http://www.wasap.my/60192998970 #marykartranslucentloosepowder  #rahsiakulitflawless  #mkpowders  #rahsiakulitbersih  #atasipuncajeragat  #MaryKayPuchong  #rahsiakulitbersih  #marykaylovers  #atasiwhitehead  #atasiblackhead  #review  #marykay  #flawlesskin  #glowingskin  #beautyconsultantmarykay  #specialgift  #atasiparutjerawat  #atasikulitkusam  #atasijeragat  #rahsiakulitcerahbersih  #rahsiakulitbersih  #atasibekaslubangjerawAt  #marykay  #flawlesskin  #marykayshahalam  #marykayputrajaya  #marykaykajang  #marykaybangi  #marykaysenawang  #marykayseremban  #kutumarykay  #marykayklang  #marykayputraheight  #kutumarykay 
💁MK MEN SKINCARE MARY KAY .
.
Mary Kay ni jual produk utk wanita je ke? Lelaki pun nak kacak jugak. Takda ke produk untuk lelaki? Haaa apa pulakk tak ada!! Mestilah ada. Meh nak share 🙆 .
.
MK for Men ni terdiri daripada: 🙆Facial wash
🙆Facial Hydrator Sunscreen SPF 30
🙆Advanced eye cream
🙆Body spray .
.
MK Men Skincare Mary Kay Product dapat membantu: .
.
💁Membersihkan muka dengan MK Men facial cleanser untuk menghapuskan kotoran .
.
💁Gunakan MK Men Facial Toner untuk membunuh dan menghapuskan mikro pada kulit. Kulit akan tampak lebih segar dan lembap .
.
💁MK Men Facial Hydrator melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar. Ditambah pula dengan spf 25 melindungi kulit daripada sinaran uv .
.
Psstt. Nak bagitau rahsia ni. Jangka penggunaan set ni bertahan 6-8 bulan. Jimat tidak perlu order setiap bulan 😄 .
.
Ku seru wahai friends yang bergelar lelaki, jom jaga kulit wajah nan satu😁
.
#mkmen #MaryKayPuchong #rahsiakulitcerahbersih #rahsiakulitbersih #marykaylovers #atasiwhitehead #atasijerawat #atasiblackhead #rahsiakulitflawless #review #marykay #flawlesskin #glowingskin #ilovemarykay #marykay #beautyconsultantmarykay #beutyconsultantmarykaymalaysia #marykayshahalam #marykayputraheight #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaykajang #marykayselangor #marykaysenawang #marykayseremban #kutumarykay
💁MK MEN SKINCARE MARY KAY . . Mary Kay ni jual produk utk wanita je ke? Lelaki pun nak kacak jugak. Takda ke produk untuk lelaki? Haaa apa pulakk tak ada!! Mestilah ada. Meh nak share 🙆 . . MK for Men ni terdiri daripada: 🙆Facial wash 🙆Facial Hydrator Sunscreen SPF 30 🙆Advanced eye cream 🙆Body spray . . MK Men Skincare Mary Kay Product dapat membantu: . . 💁Membersihkan muka dengan MK Men facial cleanser untuk menghapuskan kotoran . . 💁Gunakan MK Men Facial Toner untuk membunuh dan menghapuskan mikro pada kulit. Kulit akan tampak lebih segar dan lembap . . 💁MK Men Facial Hydrator melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar. Ditambah pula dengan spf 25 melindungi kulit daripada sinaran uv . . Psstt. Nak bagitau rahsia ni. Jangka penggunaan set ni bertahan 6-8 bulan. Jimat tidak perlu order setiap bulan 😄 . . Ku seru wahai friends yang bergelar lelaki, jom jaga kulit wajah nan satu😁 . #mkmen  #MaryKayPuchong  #rahsiakulitcerahbersih  #rahsiakulitbersih  #marykaylovers  #atasiwhitehead  #atasijerawat  #atasiblackhead  #rahsiakulitflawless  #review  #marykay  #flawlesskin  #glowingskin  #ilovemarykay  #marykay  #beautyconsultantmarykay  #beutyconsultantmarykaymalaysia  #marykayshahalam  #marykayputraheight  #marykaybangi  #marykayputrajaya  #marykaykajang  #marykayselangor  #marykaysenawang  #marykayseremban  #kutumarykay 
Makin pudar & berkurang ! Tone kulit wajah pon makin cerah 😍. Masalah jeragat ? Pigmentasi yang semakin tebal dan gelap 😔. Jangan biar Tapi rawatlah dengan produk yang selamat dan berkualiti tinggi.
.
Dalam dunia ni sebenarnya banyak produk bagus. Salah satunya adalah Mary Kay. Tapi yang buat hasilnya cantik bukan sebab produk semata-mata. Sebab sikap sabar tu tinggi dn consistent.
.
Permulaan dari  treatment item. 3 benda yang tersangat asas. Kalau orang lain tengok set-set yang lebih advance, rasanya ramai je yang persoalkan kenapa kena perlu treatment dulu.
Sekarang tengok hasilnya😍.
.
NEW MALACEP PLUS+ ! Wow ! 😍😍 .
.
satu set terdiri drpd: .
💖FOAMING CLEANSER .
- Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin .
.
💖MASK .
-Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah .
.
💖FRESHNER .
-Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar .
.
💖ULTIMATE SERUM .
-Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam .
.
💖ULTIMATE CREAM .
-Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera .
.
Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear .
.
Berminat nak tau set jeragat ni?? Nak ilangkn pigmentasi tebal?? Meh wassap sy
.
@Mkshemasassy 
0132059282
Mary Kay Beauty Consultant
.
Free postage 💋
Free sample 💕
Free consultation 💋
.
#MaryKay #MaryKayLovers #AcneProneSkincare #OrganicSkincare #HantaranMurah #beaumama
#marykaysgbuloh #marykaykualalumpur #marykayselangor #marykayshahalam #marykaydamansaradamai #marykaydamansara #marykayselangor #marykayselayang #marykayjohor #marykaysabah #marykaybangi #makeup #marykayshahalam #marykayproduk
Makin pudar & berkurang ! Tone kulit wajah pon makin cerah 😍. Masalah jeragat ? Pigmentasi yang semakin tebal dan gelap 😔. Jangan biar Tapi rawatlah dengan produk yang selamat dan berkualiti tinggi. . Dalam dunia ni sebenarnya banyak produk bagus. Salah satunya adalah Mary Kay. Tapi yang buat hasilnya cantik bukan sebab produk semata-mata. Sebab sikap sabar tu tinggi dn consistent. . Permulaan dari treatment item. 3 benda yang tersangat asas. Kalau orang lain tengok set-set yang lebih advance, rasanya ramai je yang persoalkan kenapa kena perlu treatment dulu. Sekarang tengok hasilnya😍. . NEW MALACEP PLUS+ ! Wow ! 😍😍 . . satu set terdiri drpd: . 💖FOAMING CLEANSER . - Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin . . 💖MASK . -Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah . . 💖FRESHNER . -Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar . . 💖ULTIMATE SERUM . -Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam . . 💖ULTIMATE CREAM . -Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera . . Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear . . Berminat nak tau set jeragat ni?? Nak ilangkn pigmentasi tebal?? Meh wassap sy . @Mkshemasassy 0132059282 Mary Kay Beauty Consultant . Free postage 💋 Free sample 💕 Free consultation 💋 . #MaryKay  #MaryKayLovers  #AcneProneSkincare  #OrganicSkincare  #HantaranMurah  #beaumama  #marykaysgbuloh  #marykaykualalumpur  #marykayselangor  #marykayshahalam  #marykaydamansaradamai  #marykaydamansara  #marykayselangor  #marykayselayang  #marykayjohor  #marykaysabah  #marykaybangi  #makeup  #marykayshahalam  #marykayproduk 
Assalamualaikum & selamat pagi!😊
.
Semoga hari ini lebih baik daripada semalam
.
Selamat bekerja semua..Ada yg masih bercuti?😁
.
#marykaybangi #marykaykajang #marykayputrajaya #marykaycyberjaya #marykaynilai #marykayseremban #marykaysenawang #marykaymuar
Makin pudar & berkurang ! Tone kulit wajah pon makin cerah 😍. Masalah jeragat ? Pigmentasi yang semakin tebal dan gelap 😔. Jangan biar Tapi rawatlah dengan produk yang selamat dan berkualiti tinggi.
.
Dalam dunia ni sebenarnya banyak produk bagus. Salah satunya adalah Mary Kay. Tapi yang buat hasilnya cantik bukan sebab produk semata-mata. Sebab sikap sabar tu tinggi dn consistent.
.
Permulaan dari  treatment item. 3 benda yang tersangat asas. Kalau orang lain tengok set-set yang lebih advance, rasanya ramai je yang persoalkan kenapa kena perlu treatment dulu.
Sekarang tengok hasilnya😍.
.
NEW MALACEP PLUS+ ! Wow ! 😍😍 .
.
satu set terdiri drpd: .
💖FOAMING CLEANSER .
- Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin .
.
💖MASK .
-Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah .
.
💖FRESHNER .
-Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar .
.
💖ULTIMATE SERUM .
-Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam .
.
💖ULTIMATE CREAM .
-Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera .
.
Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear .
.
Berminat nak tau set jeragat ni?? Nak ilangkn pigmentasi tebal?? Meh wassap sy
.
Najwa
0188701229
Mary Kay Beauty Consultant
.
Free postage 💋
Free sample 💕
Free consultation 💋
.
#MaryKay #MaryKayLovers #AcneProneSkincare #OrganicSkincare #HantaranMurah #beaumama
#marykaysgbuloh #marykaykualalumpur #marykayselangor #marykayshahalam #marykaydamansaradamai #marykaydamansara #marykayselangor #marykayselayang #marykayjohor #marykaysabah #marykaybangi #makeup #marykayshahalam #marykayproduk
Makin pudar & berkurang ! Tone kulit wajah pon makin cerah 😍. Masalah jeragat ? Pigmentasi yang semakin tebal dan gelap 😔. Jangan biar Tapi rawatlah dengan produk yang selamat dan berkualiti tinggi. . Dalam dunia ni sebenarnya banyak produk bagus. Salah satunya adalah Mary Kay. Tapi yang buat hasilnya cantik bukan sebab produk semata-mata. Sebab sikap sabar tu tinggi dn consistent. . Permulaan dari treatment item. 3 benda yang tersangat asas. Kalau orang lain tengok set-set yang lebih advance, rasanya ramai je yang persoalkan kenapa kena perlu treatment dulu. Sekarang tengok hasilnya😍. . NEW MALACEP PLUS+ ! Wow ! 😍😍 . . satu set terdiri drpd: . 💖FOAMING CLEANSER . - Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin . . 💖MASK . -Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah . . 💖FRESHNER . -Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar . . 💖ULTIMATE SERUM . -Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam . . 💖ULTIMATE CREAM . -Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera . . Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear . . Berminat nak tau set jeragat ni?? Nak ilangkn pigmentasi tebal?? Meh wassap sy . Najwa 0188701229 Mary Kay Beauty Consultant . Free postage 💋 Free sample 💕 Free consultation 💋 . #MaryKay  #MaryKayLovers  #AcneProneSkincare  #OrganicSkincare  #HantaranMurah  #beaumama  #marykaysgbuloh  #marykaykualalumpur  #marykayselangor  #marykayshahalam  #marykaydamansaradamai  #marykaydamansara  #marykayselangor  #marykayselayang  #marykayjohor  #marykaysabah  #marykaybangi  #makeup  #marykayshahalam  #marykayproduk 
Assalamualaikum & Good Morning !😍.
. .
Gambar before , parut jerawat hitam kan ? Ia menandakan kulit anda kering & gambar sebelum adalah selepas 7 hari ain bermelacep . Gambar sebelum menggunakan produk Mary Kay , skin lagi kusam , tak bermaya & berjerawat 😭.
.
Gambar After , no more kulit kusam ! No more jerawat & parut jerawat ! Healthy skin !.
.
Dalam dunia ni sebenarnya banyak produk bagus. Salah satunya adalah Mary Kay. Tapi yang buat hasilnya cantik bukan sebab produk semata-mata. Sebab sikap sabar tu tinggi dn consistent.
.
Permulaan dari  treatment item. 3 benda yang tersangat asas. Kalau orang lain tengok set-set yang lebih advance, rasanya ramai je yang persoalkan kenapa kena perlu treatment dulu.
Sekarang tengok hasilnya😍.
.
NEW MALACEP PLUS+ ! Wow ! 😍😍 .
.
satu set terdiri drpd: .
💖FOAMING CLEANSER .
- Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin .
.
💖MASK .
-Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah .
.
💖FRESHNER .
-Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar .
.
💖ULTIMATE SERUM .
-Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam .
.
💖ULTIMATE CREAM .
-Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera .
.
Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear .
.
Berminat nak tau set jeragat ni?? Nak ilangkn pigmentasi tebal?? Meh wassap Akma tau .

Nak grab?
Nak free skin consultation?
Nak free gift?

Akma | 0137057242
Mary Kay Beauty Consultant
.

#MaryKay #MaryKayLovers #AcneProneSkincare #OrganicSkincare #HantaranMurah #beaumama #
 #marykaysgbuloh #marykaykualalumpur #marykayselangor #marykayshahalam #marykaydamansaradamai #marykaydamansara#marykayselangor#marykayselayang#marykayjohor#marykaysabah#marykaybangi#makeup#marykayshahalam#
Assalamualaikum & Good Morning !😍. . . Gambar before , parut jerawat hitam kan ? Ia menandakan kulit anda kering & gambar sebelum adalah selepas 7 hari ain bermelacep . Gambar sebelum menggunakan produk Mary Kay , skin lagi kusam , tak bermaya & berjerawat 😭. . Gambar After , no more kulit kusam ! No more jerawat & parut jerawat ! Healthy skin !. . Dalam dunia ni sebenarnya banyak produk bagus. Salah satunya adalah Mary Kay. Tapi yang buat hasilnya cantik bukan sebab produk semata-mata. Sebab sikap sabar tu tinggi dn consistent. . Permulaan dari treatment item. 3 benda yang tersangat asas. Kalau orang lain tengok set-set yang lebih advance, rasanya ramai je yang persoalkan kenapa kena perlu treatment dulu. Sekarang tengok hasilnya😍. . NEW MALACEP PLUS+ ! Wow ! 😍😍 . . satu set terdiri drpd: . 💖FOAMING CLEANSER . - Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin . . 💖MASK . -Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah . . 💖FRESHNER . -Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar . . 💖ULTIMATE SERUM . -Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam . . 💖ULTIMATE CREAM . -Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera . . Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear . . Berminat nak tau set jeragat ni?? Nak ilangkn pigmentasi tebal?? Meh wassap Akma tau . Nak grab? Nak free skin consultation? Nak free gift? Akma | 0137057242 Mary Kay Beauty Consultant . #MaryKay  #MaryKayLovers  #AcneProneSkincare  #OrganicSkincare  #HantaranMurah  #beaumama  # #marykaysgbuloh  #marykaykualalumpur  #marykayselangor  #marykayshahalam  #marykaydamansaradamai  #marykaydamansara #marykayselangor #marykayselayang #marykayjohor #marykaysabah #marykaybangi #makeup #marykayshahalam #
Liquid foundation Mary Kay⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ada 2 jenis⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Matte wear & luminious wear yang mana NON COMEDOGENIC⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Iaitu tidak menutupi lubang pori,bila lubang pori tidak tertutuo maka payah lah untuk jerawat tumbuh.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#marykaybeautyconsultant ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#codmarykaykualalumpur⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#codmarykaydesapetaling⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#codmarykayklcc⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#codpermaisuricheras⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#codmarykaypermaisuri⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#codmarykaysalakselatan⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#marykaysalakselatan⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#marykaybangi⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#marykaypuchong#marykayserdang⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#marykaydesapetaling#marykaypermaisuri#marykaysgbesi#marykayjalanklanglama#marykaybangsar#marykayseputeh⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#marykayskincare#foundationmarykay#flawlessmarykay#mattefoundationmarykay
Liquid foundation Mary Kay⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ada 2 jenis⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Matte wear & luminious wear yang mana NON COMEDOGENIC⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Iaitu tidak menutupi lubang pori,bila lubang pori tidak tertutuo maka payah lah untuk jerawat tumbuh.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #marykaybeautyconsultant  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #codmarykaykualalumpur ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #codmarykaydesapetaling ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #codmarykayklcc ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #codpermaisuricheras ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #codmarykaypermaisuri ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #codmarykaysalakselatan ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #marykaysalakselatan ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #marykaybangi ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #marykaypuchong #marykayserdang ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #marykaydesapetaling #marykaypermaisuri #marykaysgbesi #marykayjalanklanglama #marykaybangsar #marykayseputeh ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #marykayskincare #foundationmarykay #flawlessmarykay #mattefoundationmarykay 
Ni adalah gambar lapisan kulit kita. Kompleks kan?
. 
Subhanallah.. Macam2 ada dalam tu. Makanya, nak cantik tu xsemudah sapu2, tempek2 je tau.kena faham beberapa perkara dulu baru la dapat berikan yang terbaik.. Dan perlukan saya utk bantu consult yg terbaik utk kulit anda..jgn beli jer..nanti muka lagi teruk susahkan.
. 
Need help? I Am Your Beauty Consultant😊 💕Wasap sal now💕
www.wasap.my/6182065830

#ilovemarykay #marykaykotawarisan #marykaykedah #marykaypenang #marykayperak #marykayselangor #marykaykajang #MaryKayBangi #marykaybeautyconsultant #marykaycosmetics #marykaylife #marykaylover #marykayskincare #MaryKayTheBest #SalMK #sayajual #visitmyig
Ni adalah gambar lapisan kulit kita. Kompleks kan? . Subhanallah.. Macam2 ada dalam tu. Makanya, nak cantik tu xsemudah sapu2, tempek2 je tau.kena faham beberapa perkara dulu baru la dapat berikan yang terbaik.. Dan perlukan saya utk bantu consult yg terbaik utk kulit anda..jgn beli jer..nanti muka lagi teruk susahkan. . Need help? I Am Your Beauty Consultant😊 💕Wasap sal now💕 www.wasap.my/6182065830 #ilovemarykay  #marykaykotawarisan  #marykaykedah  #marykaypenang  #marykayperak  #marykayselangor  #marykaykajang  #MaryKayBangi  #marykaybeautyconsultant  #marykaycosmetics  #marykaylife  #marykaylover  #marykayskincare  #MaryKayTheBest  #SalMK  #sayajual  #visitmyig 
🍃PENCUCI MUKA YANG BAIK🍃
.
.
Pencuci muka yang baik “mestilah tidak dan Kurang berbuih?” Sbb lagi banyak buih, lagi akan mngangggu kulit berfungsi.. antara sebab nya adalah:
.
.
1. Sebab buih akan mngganggu production natural oil pada kulit kita. Yess, natural oil ni penting tau, sebab less oil kulit akan flaky & dry out😬
.
2. Sabun bersifat alkali yang akan mngganggu pH/ accidity kulit kita.. It needs its own natural pH untuk tidak menyerap bakteria dan membuang toksin!
.
3. Bila acidity kulit terganggu, kulit akan lebih mudah terkena infection, jerawat dan premature aging.. Sebab tu, muda lagi tapi kulit da start alami penuaan!😱 .
Sebab tu Cleanser Mary Kay is creamy texture & tidak berbuih. Memang rasa tak pakai apa2 tapi sebenarnya itu yang paling baik sebab ia membiarkan kulit bekerja secara semulajadi

#marykaymalaysia #marykayshahalam #marykaycheras #marykaykl #marykaybangi #marykayjb #marykaykulai #marykaycantik #marykaypontianbatupahat #beauty #kulitcantik #kulitsihat #aesthetic #dematologist #bellamara #amyrarosli #aqeefanaqi #lisasurhani #skincareterbaik #makeupterbaik #globaltop5skincare #makeupremover #skinvigorate #brushmuka #kerjayamarykay
🍃PENCUCI MUKA YANG BAIK🍃 . . Pencuci muka yang baik “mestilah tidak dan Kurang berbuih?” Sbb lagi banyak buih, lagi akan mngangggu kulit berfungsi.. antara sebab nya adalah: . . 1. Sebab buih akan mngganggu production natural oil pada kulit kita. Yess, natural oil ni penting tau, sebab less oil kulit akan flaky & dry out😬 . 2. Sabun bersifat alkali yang akan mngganggu pH/ accidity kulit kita.. It needs its own natural pH untuk tidak menyerap bakteria dan membuang toksin! . 3. Bila acidity kulit terganggu, kulit akan lebih mudah terkena infection, jerawat dan premature aging.. Sebab tu, muda lagi tapi kulit da start alami penuaan!😱 . Sebab tu Cleanser Mary Kay is creamy texture & tidak berbuih. Memang rasa tak pakai apa2 tapi sebenarnya itu yang paling baik sebab ia membiarkan kulit bekerja secara semulajadi #marykaymalaysia  #marykayshahalam  #marykaycheras  #marykaykl  #marykaybangi  #marykayjb  #marykaykulai  #marykaycantik  #marykaypontianbatupahat  #beauty  #kulitcantik  #kulitsihat  #aesthetic  #dematologist  #bellamara  #amyrarosli  #aqeefanaqi  #lisasurhani  #skincareterbaik  #makeupterbaik  #globaltop5skincare  #makeupremover  #skinvigorate  #brushmuka  #kerjayamarykay 
Secalit lipstick semi shine code tranquil toffee dari Mary Kay ofkos. Natural, cukup utk xnak bg nmpk pucat.  Berminat PM yaaa .
Love, ❤️
💋Eja, Mary Kay beauty consultant
📱0145179605

#marykaybeautyconsultant #marykaywitheja #marykaymakeup #marykayskincare #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayserikembangan #marykaykl #marykayklang #marykayshahalam #marykayputrajaya #marykaybangi #marykaysubang #ilovemarykay #sayajualmarykay #botanicalbasedskincare #beautiful #girls #letscantik #jomcantik
Secalit lipstick semi shine code tranquil toffee dari Mary Kay ofkos. Natural, cukup utk xnak bg nmpk pucat. Berminat PM yaaa . Love, ❤️ 💋Eja, Mary Kay beauty consultant 📱0145179605 #marykaybeautyconsultant  #marykaywitheja  #marykaymakeup  #marykayskincare  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykayserikembangan  #marykaykl  #marykayklang  #marykayshahalam  #marykayputrajaya  #marykaybangi  #marykaysubang  #ilovemarykay  #sayajualmarykay  #botanicalbasedskincare  #beautiful  #girls  #letscantik  #jomcantik 
Mary Kay lover ! ❤️
.
ANDA PERLUKAN:
Free konsultasi ? ❤️🍀Saya sedia membantu !
Free percubaan produk ? 🌼🍀 Jom whatsapp saya !
Peluang kerja ? 🌸🍀Jom tanya saya !
Of course free sampler ! ❤️❤️❤️
.
.
Jum iqa bantu ! share with Love,💋💋💋
Iqah 0182710227💄💄💄
http://www.wasap.my/60182710227/ILoveMaryKay
.
.
#marykaysgbesi 
#marykaysgramal #marykaymalaysia #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #marykayserdang #marykaybalakong #marykaypetalingjaya #followforfollowback #marykayjeli #likeforlikes #marykayshahalam #marykayselayang #marykaykepong #marykayputrajaya #marykayjeli
Mary Kay lover ! ❤️ . ANDA PERLUKAN: Free konsultasi ? ❤️🍀Saya sedia membantu ! Free percubaan produk ? 🌼🍀 Jom whatsapp saya ! Peluang kerja ? 🌸🍀Jom tanya saya ! Of course free sampler ! ❤️❤️❤️ . . Jum iqa bantu ! share with Love,💋💋💋 Iqah 0182710227💄💄💄 http://www.wasap.my/60182710227/ILoveMaryKay . . #marykaysgbesi  #marykaysgramal  #marykaymalaysia  #marykaykajang  #marykaybangi  #marykaysemenyih  #marykayserdang  #marykaybalakong  #marykaypetalingjaya  #followforfollowback  #marykayjeli  #likeforlikes  #marykayshahalam  #marykayselayang  #marykaykepong  #marykayputrajaya  #marykayjeli 
MAKEUP REMOVER TERBAIK YANG FATIN PERNAH TRY!
.
Kenapa makeup remover Mary Kay ada 2 layer?
Sebab makeup remover Mary Kay  ialah water-based remover.
OIL-FREE MAKEUP REMOVER

Lapisan atas ialah pelincir (bukan minyak) manakala lapisan bawah pula ialah air 💧
.
So, bila nak pakai.. anda perlu goncang dulu 😆 lepastu, letak kat kapas dan zupp! Lap makeup mata & bibir anda 💃
.
Apa beza makeup remover oil-based & water-based?
.
Oil-based remover (baby oil etc) akan tinggalkan minyak di kukit kita. So, kulit akan serap! Apa jadi? Biji2 kolestrol akan naik 😱 jerawat pun boleh naik 🤒🤒
Manakala, water-based remover ialah pilihan ideal untuk anda!
.
Korang tahu tak mekap di bahagian mata dan bibir tak boleh dicuci dengan pencuci muka biasa atau baby oil?
.
Kulit di sekitar mata kita nipis dan sensitif kalau kita tak jaga elok-elok!
Dark circles, kedutan, eye bag, sembap dan milia seed akan naik di kawasan mata 😨😨
.
Apa perbezaan makeup remover Mary Kay dengan yang lain??
.
✔️Oil free (water-based remover)
✔️sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif
✔️ supplement kepada kulit (mencuci dan melembab)
✔️ mencuci bibir dan mata ✔️menanggalkan mekap kalis air (waterproof)
✔️ menanggalkan mekap dengan lembut ringan dan nyaman
.
Sayangilah mata kita sebab fokus utama pada seseorang ialah matanya ❤❤
.
Siapa nak kulit sihat jugak🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ Nak free sample ? Free consultation ? Meh whatsapp fatin sekarang❤️
.
share with Love💋
fatin 0145218127,
http://marykayciktin.wasap.my/
.
#win #marykayampang #marykaytamanimpianihsan #likeforlikes #followforfollow #duck #marykayserikembangan #marykayserdang #marykaykajang #marykaybangi #marykayupm #marykaycheras #marykayputrajaya
MAKEUP REMOVER TERBAIK YANG FATIN PERNAH TRY! . Kenapa makeup remover Mary Kay ada 2 layer? Sebab makeup remover Mary Kay ialah water-based remover. OIL-FREE MAKEUP REMOVER Lapisan atas ialah pelincir (bukan minyak) manakala lapisan bawah pula ialah air 💧 . So, bila nak pakai.. anda perlu goncang dulu 😆 lepastu, letak kat kapas dan zupp! Lap makeup mata & bibir anda 💃 . Apa beza makeup remover oil-based & water-based? . Oil-based remover (baby oil etc) akan tinggalkan minyak di kukit kita. So, kulit akan serap! Apa jadi? Biji2 kolestrol akan naik 😱 jerawat pun boleh naik 🤒🤒 Manakala, water-based remover ialah pilihan ideal untuk anda! . Korang tahu tak mekap di bahagian mata dan bibir tak boleh dicuci dengan pencuci muka biasa atau baby oil? . Kulit di sekitar mata kita nipis dan sensitif kalau kita tak jaga elok-elok! Dark circles, kedutan, eye bag, sembap dan milia seed akan naik di kawasan mata 😨😨 . Apa perbezaan makeup remover Mary Kay dengan yang lain?? . ✔️Oil free (water-based remover) ✔️sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif ✔️ supplement kepada kulit (mencuci dan melembab) ✔️ mencuci bibir dan mata ✔️menanggalkan mekap kalis air (waterproof) ✔️ menanggalkan mekap dengan lembut ringan dan nyaman . Sayangilah mata kita sebab fokus utama pada seseorang ialah matanya ❤❤ . Siapa nak kulit sihat jugak🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ Nak free sample ? Free consultation ? Meh whatsapp fatin sekarang❤️ . share with Love💋 fatin 0145218127, http://marykayciktin.wasap.my/ . #win  #marykayampang  #marykaytamanimpianihsan  #likeforlikes  #followforfollow  #duck  #marykayserikembangan  #marykayserdang  #marykaykajang  #marykaybangi  #marykayupm  #marykaycheras  #marykayputrajaya 
Assalamualaikum. .
." Eh lip balm MARY KAY  best tau... i pernah guna "
respon kawan-kawan bila dapat tau saya beauty consultant Mary Kay 😘😘😘😘
.
Sebelum tu mari sis guide cara-cara menggunakannya.
.
.
🍄🍄🍄1: Bersihkan bibir dari lipstik.Picit sikit jer lip scrub dan sapu ke seluruh bibir (gosok perlahan) dan biarkan selama 5 min..lip scrub gunakan 2-3kali seminggu.
.
🍄🍄🍄2. Setelah 2 minit, basahkan jari tengah dan bersihkan bibir dengan gerakan membulat supaya daki2 kulit mati tanggal. Bilas bibir dan kemudian pakai lip balm.
.
🍄🍄🍄3. Lip balm boleh digunakan setiap hari. Untuk hasil yang terbaik boleh dgunakan sebelum tdo bagi merawat bibir yg kering..lipbalm mengandungi vitamin E
.
🍄🍄🍄4. Pakai lipstik kegemaran anda..terbaik gunakan lipstik Mary Kay yg kaya dgn vitamin, tidak menghitamkan dan tidak mengeringkan.
.
Dah cuba semi matte lipstik Mary Kay tak. Sangat2 best dan cantik2 pilihan warna yang ada.. Rugi kalau tak cuba😉 Bibir pun mesti dibelai dan dirawat juga tau.. Takde lah bibir hitam kusam je kan😁 Sesekali bagi treatment 1st class kat bibir kita.. Barulah cantik, kemerahan dan munggil🤗
.
Nak dapatkan set spa bibir yg terbaik hanya dari Mary kay?
Jom cantik bersama Mary Kay ❤
.
.
💕Wasap sal now💕
www.wasap.my/60182065830

#satinlipsetmarykay #lipscrubmk #lipbalmmk #bibircerah #bibirmungil #freeconsultation
#marykaykotawarisan #marykaykedah #marykaypenang #marykayperak #marykayselangor #marykaykajang #MaryKayBangi #marykaybeautyconsultant #marykaycosmetics #marykaylife #marykaylover #marykayskincare #MaryKayTheBest #SalMK #sayajual #visitmyig
Assalamualaikum. . ." Eh lip balm MARY KAY best tau... i pernah guna " respon kawan-kawan bila dapat tau saya beauty consultant Mary Kay 😘😘😘😘 . Sebelum tu mari sis guide cara-cara menggunakannya. . . 🍄🍄🍄1: Bersihkan bibir dari lipstik.Picit sikit jer lip scrub dan sapu ke seluruh bibir (gosok perlahan) dan biarkan selama 5 min..lip scrub gunakan 2-3kali seminggu. . 🍄🍄🍄2. Setelah 2 minit, basahkan jari tengah dan bersihkan bibir dengan gerakan membulat supaya daki2 kulit mati tanggal. Bilas bibir dan kemudian pakai lip balm. . 🍄🍄🍄3. Lip balm boleh digunakan setiap hari. Untuk hasil yang terbaik boleh dgunakan sebelum tdo bagi merawat bibir yg kering..lipbalm mengandungi vitamin E . 🍄🍄🍄4. Pakai lipstik kegemaran anda..terbaik gunakan lipstik Mary Kay yg kaya dgn vitamin, tidak menghitamkan dan tidak mengeringkan. . Dah cuba semi matte lipstik Mary Kay tak. Sangat2 best dan cantik2 pilihan warna yang ada.. Rugi kalau tak cuba😉 Bibir pun mesti dibelai dan dirawat juga tau.. Takde lah bibir hitam kusam je kan😁 Sesekali bagi treatment 1st class kat bibir kita.. Barulah cantik, kemerahan dan munggil🤗 . Nak dapatkan set spa bibir yg terbaik hanya dari Mary kay? Jom cantik bersama Mary Kay ❤ . . 💕Wasap sal now💕 www.wasap.my/60182065830 #satinlipsetmarykay  #lipscrubmk  #lipbalmmk  #bibircerah  #bibirmungil  #freeconsultation  #marykaykotawarisan  #marykaykedah  #marykaypenang  #marykayperak  #marykayselangor  #marykaykajang  #MaryKayBangi  #marykaybeautyconsultant  #marykaycosmetics  #marykaylife  #marykaylover  #marykayskincare  #MaryKayTheBest  #SalMK  #sayajual  #visitmyig 
YES. PLEASEEEEEE AMBIL BERAT DGN KEADAAN SKIN ANDA BARULAH ANDA FIKIR UTK INVEST PD MAKEUP.
.
NAK DPTKAN SKIN YG SIHAT DAN FOR SURE MMG DI PERCAYAI BOLE WHATSAPP KAKMOI 😘
.
Whatsapp amoi ok www.wasap.my/0192380038
.
#marykaybeautyconsultantmalaysia #amoimarykay #amoibeautyconsultant #clearskin #radiantskin #healthyskin #blackheadremoval #whiteheads #pores #kerjaya #passion #marykaybangi #marykaykajang #marykaycyberjaya #marykayputrajaya
CANTIKNYAAAAAAAA !! ✨✨
.
Nampak tak warna dia elegant, yet very simple color kan ! 😍
.
I LOVE IT ! ❤️❤️❤️ empat color eye shadow ni telah direka khas untuk dipadankan dengan satu sama lain! Senang sangat nak blend dan anda tak perlu fikir warna ni kena tak dengan warna yang lain sebab tak kira anda tempek macam mana, dia memang padan sangat ! 😍😍😍
.
Kemudian, term CHROMAFUSION is a bit confusing kan ! 🤣🤣
.
Chromafusion adalah inovasi teknologi Mary Kay yang membuatkan intensity warna eye shadow ni kekal cantik dan tahan ! Kalau pernah guna, sekali you calit terus akan dapat warna yang cukup terang terus ! 😍 eye shawdow ni diperbuat dengan membungkus pigmen premium dalam lapisan krim sutera untuk menguatkan warna.
.
HEBATNYAAA !! Eye shadow pun buat guna teknologi 😍😍😍😍😍 cuba google chromafusion, hanya article berkenaan Mary Kay akan keluar sebab Mary Kay antara leading untuk teknologi kecantikan👏🏻👏🏻
.
YANG KEDUA yang best juga ialah, eye shadow ni bukan yang senang berguguran, dia tahan up to 12 hours😍😍❤️
.
YANG KETIGA pula ialah beratus-ratus sampel telah diuji dan setiap shade telah disempurnakan memgikut piawaian yang berkualiti tinggi. Setiap shade juga telah dinilai pada warna kulit yang berbeza2 . Sebab sometimes warna cantik tapi bila pakai, warna tak naik kan ! Jadi itulah penting test2 macam ni😍😍😍😍😍
.
Best Kan ! Terima kasih kepada kolaborasi kumpulan artis solek profesional, line of matte and shimmer tones telah dibuat, yang membolehkan bilangan penampilan yang tidak terhingga.
.
ANDA PERLUKAN:
Free konsultasi ? ❤️🍀Saya sedia membantu !
Free percubaan produk ? 🌼🍀 Jom whatsapp saya !
Peluang kerja ? 🌸🍀Jom tanya saya !
Of course free sampler ! ❤️❤️❤️
.
.
Jum fatin bantu !
share with Love💋
http://marykayciktin.wasap.my/
.
#win #marykay 
#marykaybeautyconsultant 
#ilovemarykay #marykaymalaysia #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #marykayserdang #marykaybalakong #marykaypetalingjaya #marykaykl #marykayjeli #marykayselangor #marykayshahalam #marykayupm #marykayserdang #marykayserikembangan #followforfollowback #marykayputrajaya #marykaycheras #likeforlikes
CANTIKNYAAAAAAAA !! ✨✨ . Nampak tak warna dia elegant, yet very simple color kan ! 😍 . I LOVE IT ! ❤️❤️❤️ empat color eye shadow ni telah direka khas untuk dipadankan dengan satu sama lain! Senang sangat nak blend dan anda tak perlu fikir warna ni kena tak dengan warna yang lain sebab tak kira anda tempek macam mana, dia memang padan sangat ! 😍😍😍 . Kemudian, term CHROMAFUSION is a bit confusing kan ! 🤣🤣 . Chromafusion adalah inovasi teknologi Mary Kay yang membuatkan intensity warna eye shadow ni kekal cantik dan tahan ! Kalau pernah guna, sekali you calit terus akan dapat warna yang cukup terang terus ! 😍 eye shawdow ni diperbuat dengan membungkus pigmen premium dalam lapisan krim sutera untuk menguatkan warna. . HEBATNYAAA !! Eye shadow pun buat guna teknologi 😍😍😍😍😍 cuba google chromafusion, hanya article berkenaan Mary Kay akan keluar sebab Mary Kay antara leading untuk teknologi kecantikan👏🏻👏🏻 . YANG KEDUA yang best juga ialah, eye shadow ni bukan yang senang berguguran, dia tahan up to 12 hours😍😍❤️ . YANG KETIGA pula ialah beratus-ratus sampel telah diuji dan setiap shade telah disempurnakan memgikut piawaian yang berkualiti tinggi. Setiap shade juga telah dinilai pada warna kulit yang berbeza2 . Sebab sometimes warna cantik tapi bila pakai, warna tak naik kan ! Jadi itulah penting test2 macam ni😍😍😍😍😍 . Best Kan ! Terima kasih kepada kolaborasi kumpulan artis solek profesional, line of matte and shimmer tones telah dibuat, yang membolehkan bilangan penampilan yang tidak terhingga. . ANDA PERLUKAN: Free konsultasi ? ❤️🍀Saya sedia membantu ! Free percubaan produk ? 🌼🍀 Jom whatsapp saya ! Peluang kerja ? 🌸🍀Jom tanya saya ! Of course free sampler ! ❤️❤️❤️ . . Jum fatin bantu ! share with Love💋 http://marykayciktin.wasap.my/ . #win  #marykay  #marykaybeautyconsultant  #ilovemarykay  #marykaymalaysia  #marykaykajang  #marykaybangi  #marykaysemenyih  #marykayserdang  #marykaybalakong  #marykaypetalingjaya  #marykaykl  #marykayjeli  #marykayselangor  #marykayshahalam  #marykayupm  #marykayserdang  #marykayserikembangan  #followforfollowback  #marykayputrajaya  #marykaycheras  #likeforlikes 
CANTIKNYAAAAAAAA !! ✨✨
.
Nampak tak warna dia elegant, yet very simple color kan ! 😍
.
I LOVE IT ! ❤️❤️❤️ empat color eye shadow ni telah direka khas untuk dipadankan dengan satu sama lain! Senang sangat nak blend dan anda tak perlu fikir warna ni kena tak dengan warna yang lain sebab tak kira anda tempek macam mana, dia memang padan sangat ! 😍😍😍
.
Kemudian, term CHROMAFUSION is a bit confusing kan ! 🤣🤣🤣 .
Chromafusion adalah inovasi teknologi Mary Kay yang membuatkan intensity warna eye shadow ni kekal cantik dan tahan ! Kalau pernah guna, sekali you calit terus akan dapat warna yang cukup terang terus ! 😍 eye shawdow ni diperbuat dengan membungkus pigmen premium dalam lapisan krim sutera untuk menguatkan warna.
.
HEBATNYAAA !! Eye shadow pun buat guna teknologi 😍😍😍😍😍 cuba google chromafusion, hanya article berkenaan Mary Kay akan keluar sebab Mary Kay antara leading untuk teknologi kecantikan👏🏻👏🏻
.
YANG KEDUA yang best juga ialah, eye shadow ni bukan yang senang berguguran, dia tahan up to 12 hours😍😍❤️
.
YANG KETIGA pula ialah beratus-ratus sampel telah diuji dan setiap shade telah disempurnakan memgikut piawaian yang berkualiti tinggi. Setiap shade juga telah dinilai pada warna kulit yang berbeza2 . Sebab sometimes warna cantik tapi bila pakai, warna tak naik kan ! Jadi itulah penting test2 macam ni😍😍😍😍😍
.
Best Kan ! Terima kasih kepada kolaborasi kumpulan artis solek profesional, garis nada dan nipis telah dibuat, yang membolehkan bilangan penampilan yang tidak terhingga.
.
ANDA PERLUKAN:
Free konsultasi ? ❤️🍀Saya sedia membantu !
Free percubaan produk ? 🌼🍀 Jom whatsapp saya !
Peluang kerja ? 🌸🍀Jom tanya saya !
Of course free sampler ! ❤️❤️❤️
.
.
Ain
0137812223
.
.
#marykaybeautyconsultant 
#ilovemarykay #marykaymalaysia #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #marykayserdang #marykaybalakong #marykaypetalingjaya #marykaykl #marykayjeli #marykayselangor #marykayshahalam #marykaygombak #marykaybatucaves #marykayselayang #followforfollowback #marykayputrajaya #marykay #marykayjohor #likeforlikes #marykaypasirgud #marykaykl
CANTIKNYAAAAAAAA !! ✨✨ . Nampak tak warna dia elegant, yet very simple color kan ! 😍 . I LOVE IT ! ❤️❤️❤️ empat color eye shadow ni telah direka khas untuk dipadankan dengan satu sama lain! Senang sangat nak blend dan anda tak perlu fikir warna ni kena tak dengan warna yang lain sebab tak kira anda tempek macam mana, dia memang padan sangat ! 😍😍😍 . Kemudian, term CHROMAFUSION is a bit confusing kan ! 🤣🤣🤣 . Chromafusion adalah inovasi teknologi Mary Kay yang membuatkan intensity warna eye shadow ni kekal cantik dan tahan ! Kalau pernah guna, sekali you calit terus akan dapat warna yang cukup terang terus ! 😍 eye shawdow ni diperbuat dengan membungkus pigmen premium dalam lapisan krim sutera untuk menguatkan warna. . HEBATNYAAA !! Eye shadow pun buat guna teknologi 😍😍😍😍😍 cuba google chromafusion, hanya article berkenaan Mary Kay akan keluar sebab Mary Kay antara leading untuk teknologi kecantikan👏🏻👏🏻 . YANG KEDUA yang best juga ialah, eye shadow ni bukan yang senang berguguran, dia tahan up to 12 hours😍😍❤️ . YANG KETIGA pula ialah beratus-ratus sampel telah diuji dan setiap shade telah disempurnakan memgikut piawaian yang berkualiti tinggi. Setiap shade juga telah dinilai pada warna kulit yang berbeza2 . Sebab sometimes warna cantik tapi bila pakai, warna tak naik kan ! Jadi itulah penting test2 macam ni😍😍😍😍😍 . Best Kan ! Terima kasih kepada kolaborasi kumpulan artis solek profesional, garis nada dan nipis telah dibuat, yang membolehkan bilangan penampilan yang tidak terhingga. . ANDA PERLUKAN: Free konsultasi ? ❤️🍀Saya sedia membantu ! Free percubaan produk ? 🌼🍀 Jom whatsapp saya ! Peluang kerja ? 🌸🍀Jom tanya saya ! Of course free sampler ! ❤️❤️❤️ . . Ain 0137812223 . . #marykaybeautyconsultant  #ilovemarykay  #marykaymalaysia  #marykaykajang  #marykaybangi  #marykaysemenyih  #marykayserdang  #marykaybalakong  #marykaypetalingjaya  #marykaykl  #marykayjeli  #marykayselangor  #marykayshahalam  #marykaygombak  #marykaybatucaves  #marykayselayang  #followforfollowback  #marykayputrajaya  #marykay  #marykayjohor  #likeforlikes  #marykaypasirgud  #marykaykl 
Sabun mandi berfungsi sebagai agen pembersihan kotoran yang melekat di badan
Tetapi penggunaan sabun boleh menyebabkan *kulit menjadi kering* & *kasar* 😔
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Apa solusi masalah ini?
Jawapan nya ada pada *Set Satin Body*
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dirumuskan khas dengan esktrak mentega shea 🌰 yang berkualiti tinggi & teh putih serta sitrus 🍃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Berkesan dalam ✨ _membersihkan kekotoran secara menyeluruh_
✨ _menanggalkan kulit mati_
✨ _melembapkan & melembutkan kulit_ ✨ _memberikan kesegaran berpanjangan_
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
*Ternyata keistimewaan set satin body amat menyenangkan buat se-isi keluarga* 👨‍👩‍👧‍👦
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Siti💋
wasap.my/60122295664 #marykaykajang #marykaysabah #marykaysabahserawak #marykayjohor #marykaysungailong #marykaypahang #marykaymalaysia #marykayseremban #marykayselangor #marykayshahalam #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaycyberjaya #marykaypuchong
Sabun mandi berfungsi sebagai agen pembersihan kotoran yang melekat di badan Tetapi penggunaan sabun boleh menyebabkan *kulit menjadi kering* & *kasar* 😔 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Apa solusi masalah ini? Jawapan nya ada pada *Set Satin Body* ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Dirumuskan khas dengan esktrak mentega shea 🌰 yang berkualiti tinggi & teh putih serta sitrus 🍃 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Berkesan dalam ✨ _membersihkan kekotoran secara menyeluruh_ ✨ _menanggalkan kulit mati_ ✨ _melembapkan & melembutkan kulit_ ✨ _memberikan kesegaran berpanjangan_ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ *Ternyata keistimewaan set satin body amat menyenangkan buat se-isi keluarga* 👨‍👩‍👧‍👦 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Siti💋 wasap.my/60122295664 #marykaykajang  #marykaysabah  #marykaysabahserawak  #marykayjohor  #marykaysungailong  #marykaypahang  #marykaymalaysia  #marykayseremban  #marykayselangor  #marykayshahalam  #marykaybangi  #marykayputrajaya  #marykaycyberjaya  #marykaypuchong 
CINTA ITU LUAR BIASA HEBAT ! 🤣🤣
.
Kalau tak jatuh cinta dengan produk yang dipakai, manakan mungkin fatin bercerita setiap hari kan !😍😍😍 harini fatin nak cerita serum kulit berseri yang fatin pakai❤️❤️❤️
.
Adalah sangat penting pilih serum yang tak bahaya kan kulit. Dulu fatin silap langkah nak putih, tapi fatin belajar kulit sihat lagi lawa daripada putih tapi kulit sakit😰 .
Korang kena tau beza ya antara : .
1️⃣cream yang memutihkan kulit dimana ia menghakis kulit atau mengandungi bahan kimia berbahaya yg tinggi dengan,
2️⃣serum yang membantu mencerahkan kulit sehingga ke tona asal kulit😊😊
.
Lumivie serum adalah yang no 1😊 mencerahkan tanpa memudaratkan😊
.
Ingredient yang paling femes dalam lumivie serum ialah ia mengandungi tahitian pearl.. Tahitian pearls adalah exclusive ingredients for number of incredible skin benefits and  provides natural skin brightening! 😍😍 Kulit mencerah semula jadi tanpa harm your skin ! Siapa tak nak rugi ! 😍
.
Dan serum ni paling best kerana dia hanya bekerja dengan spesific target sel sahaja. Kesan lebih memfokus.
.
Jum baca keputusan dibawah hasil ujian in vitro ( in vitro bermaksud ujian dalam tabung uji, dalam makmal)👇👇👇
.
🌸Kesan ekstrak black pearl menunjukkan kesan kulit semakin cerah, dan ia jugak boost skin energy.
🌸Opti bright complex juga ekslusif target punca tona tidak sekata dan stabilkan ia supaya kembali sekata.
🌸 A special extract of the coastal plant samphire is shown to increase water channels in skin
.
Serum adalah product paling hebat untuk cantikkan kulit 😍😍😍😍
.
ANDA PERLUKAN:
Free konsultasi ? ❤️🍀Saya sedia membantu !
Free percubaan produk ? 🌼🍀 Jom whatsapp saya !
Peluang kerja ? 🌸🍀Jom tanya saya !
Of course free sampler ! ❤️❤️❤️
.
.
Jum fatin bantu !
share with Love💋💋
http://marykayciktin.wasap.my/
.
.
#marykaysgbesi 
#marykaysgramal #marykaymalaysia #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #marykayserdang #marykaybalakong #marykaypetalingjaya #followforfollowback #likeforlikes #marykayshahalam #marykayputrajaya #marykayserikembangan #marykayserdang #marykayupm #marykaycheras #win #beautyconsultant #bazarpaknil #bellaammara #ariani #letscantik #acne #kulitkusam #jeragat
CINTA ITU LUAR BIASA HEBAT ! 🤣🤣 . Kalau tak jatuh cinta dengan produk yang dipakai, manakan mungkin fatin bercerita setiap hari kan !😍😍😍 harini fatin nak cerita serum kulit berseri yang fatin pakai❤️❤️❤️ . Adalah sangat penting pilih serum yang tak bahaya kan kulit. Dulu fatin silap langkah nak putih, tapi fatin belajar kulit sihat lagi lawa daripada putih tapi kulit sakit😰 . Korang kena tau beza ya antara : . 1️⃣cream yang memutihkan kulit dimana ia menghakis kulit atau mengandungi bahan kimia berbahaya yg tinggi dengan, 2️⃣serum yang membantu mencerahkan kulit sehingga ke tona asal kulit😊😊 . Lumivie serum adalah yang no 1😊 mencerahkan tanpa memudaratkan😊 . Ingredient yang paling femes dalam lumivie serum ialah ia mengandungi tahitian pearl.. Tahitian pearls adalah exclusive ingredients for number of incredible skin benefits and provides natural skin brightening! 😍😍 Kulit mencerah semula jadi tanpa harm your skin ! Siapa tak nak rugi ! 😍 . Dan serum ni paling best kerana dia hanya bekerja dengan spesific target sel sahaja. Kesan lebih memfokus. . Jum baca keputusan dibawah hasil ujian in vitro ( in vitro bermaksud ujian dalam tabung uji, dalam makmal)👇👇👇 . 🌸Kesan ekstrak black pearl menunjukkan kesan kulit semakin cerah, dan ia jugak boost skin energy. 🌸Opti bright complex juga ekslusif target punca tona tidak sekata dan stabilkan ia supaya kembali sekata. 🌸 A special extract of the coastal plant samphire is shown to increase water channels in skin . Serum adalah product paling hebat untuk cantikkan kulit 😍😍😍😍 . ANDA PERLUKAN: Free konsultasi ? ❤️🍀Saya sedia membantu ! Free percubaan produk ? 🌼🍀 Jom whatsapp saya ! Peluang kerja ? 🌸🍀Jom tanya saya ! Of course free sampler ! ❤️❤️❤️ . . Jum fatin bantu ! share with Love💋💋 http://marykayciktin.wasap.my/ . . #marykaysgbesi  #marykaysgramal  #marykaymalaysia  #marykaykajang  #marykaybangi  #marykaysemenyih  #marykayserdang  #marykaybalakong  #marykaypetalingjaya  #followforfollowback  #likeforlikes  #marykayshahalam  #marykayputrajaya  #marykayserikembangan  #marykayserdang  #marykayupm  #marykaycheras  #win  #beautyconsultant  #bazarpaknil  #bellaammara  #ariani  #letscantik  #acne  #kulitkusam  #jeragat 
Hadiahkan utk yang tersayang, baik lelaki atau perempuan, malah yang lebih baik adalah bg hadiah kpd ahli keluarga tersyg, ibu, isteri, suami, adik beradik 💕

Boleh guna dengan skincare selain Mary Kay, tapi kalau nk cuba dengan skincare Mary Kay pon boleh 🤗

Sangat efektif dalam menanggalkan kotoran dan mekap. Berus yang lembut sesuai utk semua jenis kulit 🤗

Qistina Mohd Jamal
019.4994.910
Beauty Consultant Mary Kay 🇲🇾 #marykaymalaysia #MaryKayBangi #marykaynilai #marykayputrajaya  #skincareroutine #skin #cantik #flawless #loveskin #healthyskin #beautyconsultantmarykay
Hadiahkan utk yang tersayang, baik lelaki atau perempuan, malah yang lebih baik adalah bg hadiah kpd ahli keluarga tersyg, ibu, isteri, suami, adik beradik 💕 Boleh guna dengan skincare selain Mary Kay, tapi kalau nk cuba dengan skincare Mary Kay pon boleh 🤗 Sangat efektif dalam menanggalkan kotoran dan mekap. Berus yang lembut sesuai utk semua jenis kulit 🤗 Qistina Mohd Jamal 019.4994.910 Beauty Consultant Mary Kay 🇲🇾 #marykaymalaysia  #MaryKayBangi  #marykaynilai  #marykayputrajaya  #skincareroutine  #skin  #cantik  #flawless  #loveskin  #healthyskin  #beautyconsultantmarykay 
OIL FREE HYDRATING GEL

OFHG adalah sejenis moisturizer tapi ia termasuk dalam category supplement!😍 OFHG most recommended for combination to oily skin type ye. Sape yg rasa muka dia berminyak tu you should using OFHG ni ye..!☺
Why? Jom kita tengok kegunaan & manfaat OFHG ni pada kulit muka kita. ✅Struktur gel yg ringan dan cepat meresap ke dalam kulit kita.
✅Melembapkan kulit tanpa membuat kulit kita berminyak.
✅Control minyak dekat muka kita.
✅Also can use as makeup base supaya foundation dan bedak tahan lebih lama.
✅As a cooling gel lepas seharian kita berjemur di bawah mentari sebab OFHG ni sejuk!
✅Merendahkan radang iaitu kulit yg cepat merah or jerawat yg merah merah tu.
✅Membantu pertumbuhan sel kulit baru.
✅Meredakan kulit yg pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat product yg mengandungi mercury & hydroquinone (peeling product).
Ape yg kita tahu, kalau skin berminyak, kalau kita gune moisturizer bertambah-tambah minyak pada wajah kita kan..? Tapi OFHG sangat berbeza...!
Apa yg membezakan OFHG dengan moisturizer di luar sana adalah, OFHG yg akan control minyak pada wajah kita sekaligus melembapkan kulit wajah kita.

Untuk yg suka makeup, OFHG jugak boleh di jadikan sebagai makeup base. Memang best..! Makeup kita akan nampak more glowing dan makeup lebih tahan lama. Paling penting, makeup tak bercapuk.

Utk kulit berjerawat, OFHG sangat2 membantu mengecutkan jerawat serta menghilangkan jerawat.

Di jadikan treatment jugak untuk kulit yg pernah menggunakan peeling product. OFHG akan merawat kulit wajah yg dah rosak akibat penggunaan peeling product atau product yg berchemical tinggi.

Nak FREE Consultation dan Suggestion? Whatsapp Yana ye..
Click link bawah nie:
📲 http://LiyanaMaryK.wasap.my
Love ❤
Liyana
Your Most Wanted Beauty Consultant
019-6134631

#LoveLyanaBeautySpa #marykaymalaysia #MaryKaySelangor
#MaryKayLembahKlang #MaryKayBangi #MaryKayKajang
#MaryKayPutrajaya #MaryKayCyberjaya #MaryKayBukitJalil
#MaryKayPuncakJalil #MaryKaySeriKembangan #KelasMakeupFree #KelasSkincareFree
#JanaPendapatanDenganMaryKay #BeautyConsultant #ILoveMaryKay #marykay #LimitedEdition #MaryKayMurah #PromotionMaryKay
OIL FREE HYDRATING GEL OFHG adalah sejenis moisturizer tapi ia termasuk dalam category supplement!😍 OFHG most recommended for combination to oily skin type ye. Sape yg rasa muka dia berminyak tu you should using OFHG ni ye..!☺ Why? Jom kita tengok kegunaan & manfaat OFHG ni pada kulit muka kita. ✅Struktur gel yg ringan dan cepat meresap ke dalam kulit kita. ✅Melembapkan kulit tanpa membuat kulit kita berminyak. ✅Control minyak dekat muka kita. ✅Also can use as makeup base supaya foundation dan bedak tahan lebih lama. ✅As a cooling gel lepas seharian kita berjemur di bawah mentari sebab OFHG ni sejuk! ✅Merendahkan radang iaitu kulit yg cepat merah or jerawat yg merah merah tu. ✅Membantu pertumbuhan sel kulit baru. ✅Meredakan kulit yg pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat product yg mengandungi mercury & hydroquinone (peeling product). Ape yg kita tahu, kalau skin berminyak, kalau kita gune moisturizer bertambah-tambah minyak pada wajah kita kan..? Tapi OFHG sangat berbeza...! Apa yg membezakan OFHG dengan moisturizer di luar sana adalah, OFHG yg akan control minyak pada wajah kita sekaligus melembapkan kulit wajah kita. Untuk yg suka makeup, OFHG jugak boleh di jadikan sebagai makeup base. Memang best..! Makeup kita akan nampak more glowing dan makeup lebih tahan lama. Paling penting, makeup tak bercapuk. Utk kulit berjerawat, OFHG sangat2 membantu mengecutkan jerawat serta menghilangkan jerawat. Di jadikan treatment jugak untuk kulit yg pernah menggunakan peeling product. OFHG akan merawat kulit wajah yg dah rosak akibat penggunaan peeling product atau product yg berchemical tinggi. Nak FREE Consultation dan Suggestion? Whatsapp Yana ye.. Click link bawah nie: 📲 http://LiyanaMaryK.wasap.my Love ❤ Liyana Your Most Wanted Beauty Consultant 019-6134631 #LoveLyanaBeautySpa  #marykaymalaysia  #MaryKaySelangor  #MaryKayLembahKlang  #MaryKayBangi  #MaryKayKajang  #MaryKayPutrajaya  #MaryKayCyberjaya  #MaryKayBukitJalil  #MaryKayPuncakJalil  #MaryKaySeriKembangan  #KelasMakeupFree  #KelasSkincareFree  #JanaPendapatanDenganMaryKay  #BeautyConsultant  #ILoveMaryKay  #marykay  #LimitedEdition  #MaryKayMurah  #PromotionMaryKay 
Clearproof Mary Kay ‼️‼️‼️ 1. CLARIFYING CLEANSING GEL ➿Membersih serta membuang kotoran dan minyak secara lembut
.
2. DEEP CLEANSING CHARCOAL MASK ➿Bertindak tiga kali ganda membersih kulit seperti magnet menarik kekotoran hingga ke liang roma .
3. BLEMISH CONTROL TONER ➿Membantu mengelupas sel-sel permukaan kulit mati dan membantu menjaga liang pori lebih bersih
.
4. SPOT SOLUTION ➿Membantu membersihkan jerawat dgn cepat dan mengelak dari pertumbuhan jerawat yg baru. .
5. PORE PURIFYING SERUM ➿Serum lutsinar ini mengandungi 2% Asid Salicyilic dan bertindak utk pengelupasan dan membantu mengekalkan pori sentiasa dalam keadaan bersih
.
6. OIL FREE MOISTURIZER ➿Memulihkan kelembapan utk menyediakan penghidratan yg seimbang Menenangkan kulit yang jengkel . .
🙋🏻‍♀Siapa yg perlu pakai Set ClearProof ini ?
.
😘 Sesiapa sahaja yang sedang mencari regimen penjagaan kulit untuk merawat masalah kulit yg berjerawat .
😘 Dan untuk sesiapa sahaja yang inginkan kulit yang segar dan muka yang bersih dari jerawat ! ✔Kulit Berminyak ✔Kulit Kombinasi ✔Kulit berjerawat yang bermusim . .
😘 Dan juga untuk sesiapa sahaja yang ingin menghilangkan jerawat di bahagian : ✔Belakang badan ✔Kawasan Leher ✔Bawah Dagu

For Free Sample or Trial plz Click link 👇

Free Postage 💖
Free Consultation💖 
Beth 😘
Beauty Consultant Mary Kay
www.wasap.my/601118519126 
#marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykaykl #marykayputrajaya #marykaybangi #marykaypuchong #sayajualmarykay #botanicalbasedskincare #letscantik #jomcantik #marykaytimewiserepair #MaryKaySkinvigorateBrush #marykaycccream #marykaytimewise3d #marykaylipstick #marykayundereyes #marykaymask #marykaygelmask #marykaymen 
#marykaysetapak #marykaybangi #marykaypuchongd #marykaymicroderm #marykayporeminimizer #marykaysepang #MaryKayFoundation #MaryKayCcCream #MaryKayTimewide3D
#freeskincareclass #freemakeupclass
Clearproof Mary Kay ‼️‼️‼️ 1. CLARIFYING CLEANSING GEL ➿Membersih serta membuang kotoran dan minyak secara lembut . 2. DEEP CLEANSING CHARCOAL MASK ➿Bertindak tiga kali ganda membersih kulit seperti magnet menarik kekotoran hingga ke liang roma . 3. BLEMISH CONTROL TONER ➿Membantu mengelupas sel-sel permukaan kulit mati dan membantu menjaga liang pori lebih bersih . 4. SPOT SOLUTION ➿Membantu membersihkan jerawat dgn cepat dan mengelak dari pertumbuhan jerawat yg baru. . 5. PORE PURIFYING SERUM ➿Serum lutsinar ini mengandungi 2% Asid Salicyilic dan bertindak utk pengelupasan dan membantu mengekalkan pori sentiasa dalam keadaan bersih . 6. OIL FREE MOISTURIZER ➿Memulihkan kelembapan utk menyediakan penghidratan yg seimbang Menenangkan kulit yang jengkel . . 🙋🏻‍♀Siapa yg perlu pakai Set ClearProof ini ? . 😘 Sesiapa sahaja yang sedang mencari regimen penjagaan kulit untuk merawat masalah kulit yg berjerawat . 😘 Dan untuk sesiapa sahaja yang inginkan kulit yang segar dan muka yang bersih dari jerawat ! ✔Kulit Berminyak ✔Kulit Kombinasi ✔Kulit berjerawat yang bermusim . . 😘 Dan juga untuk sesiapa sahaja yang ingin menghilangkan jerawat di bahagian : ✔Belakang badan ✔Kawasan Leher ✔Bawah Dagu For Free Sample or Trial plz Click link 👇 Free Postage 💖 Free Consultation💖 Beth 😘 Beauty Consultant Mary Kay www.wasap.my/601118519126 #marykaybeautyconsultant  #marykaymakeup  #marykaykl  #marykayputrajaya  #marykaybangi  #marykaypuchong  #sayajualmarykay  #botanicalbasedskincare  #letscantik  #jomcantik  #marykaytimewiserepair  #MaryKaySkinvigorateBrush  #marykaycccream  #marykaytimewise3d  #marykaylipstick  #marykayundereyes  #marykaymask  #marykaygelmask  #marykaymen  #marykaysetapak  #marykaybangi  #marykaypuchongd  #marykaymicroderm  #marykayporeminimizer  #marykaysepang  #MaryKayFoundation  #MaryKayCcCream  #MaryKayTimewide3D  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
💄 Mary Kay Gel Semi-Shine Lipsticks 💄

Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama, kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata.

Mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir dan ianya didatangkan dalam bekas 'clear top window' untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah.

Ada 9 warna hebat!
💋 ROSEWOOD
💋 TRANQUIL TOFFEE
💋 LUMINOUS LILAC
💋 ROMANTIC PINK
💋 MOD PINK
💋 RASPBERRY ICE
💋 HAUTE PINK
💋 SCARLET RED
💋 RED SMOLDER 🤗 Deliver radiant colour with luminous shine 🤗 Provide long-lasting wear without drying out lipsCushion, feel-good formula delivers soft comfort 🤗Highly pigmented shades provide intense, stay-true colour 
Nak FREE Consultation dan Suggestion? Whatsapp Yana ye.. Click link bawah nie:
📲 http://LiyanaMaryK.wasap.my

Love ❤
Liyana
Your Most Wanted Beauty Consultant
019-6134631
#LoveLyanaBeautySpa #marykaymalaysia #MaryKaySelangor
#MaryKayLembahKlang #MaryKayBangi #MaryKayKajang
#MaryKayPutrajaya #MaryKayCyberjaya #MaryKayBukitJalil
#MaryKayPuncakJalil #MaryKaySeriKembangan #KelasMakeupFree #KelasSkincareFree
#JanaPendapatanDenganMaryKay #BeautyConsultant #ILoveMaryKay #marykay #LimitedEdition #MaryKayMurah #PromotionMaryKay
💄 Mary Kay Gel Semi-Shine Lipsticks 💄 Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama, kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata. Mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir dan ianya didatangkan dalam bekas 'clear top window' untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah. Ada 9 warna hebat! 💋 ROSEWOOD 💋 TRANQUIL TOFFEE 💋 LUMINOUS LILAC 💋 ROMANTIC PINK 💋 MOD PINK 💋 RASPBERRY ICE 💋 HAUTE PINK 💋 SCARLET RED 💋 RED SMOLDER 🤗 Deliver radiant colour with luminous shine 🤗 Provide long-lasting wear without drying out lipsCushion, feel-good formula delivers soft comfort 🤗Highly pigmented shades provide intense, stay-true colour Nak FREE Consultation dan Suggestion? Whatsapp Yana ye.. Click link bawah nie: 📲 http://LiyanaMaryK.wasap.my Love ❤ Liyana Your Most Wanted Beauty Consultant 019-6134631 #LoveLyanaBeautySpa  #marykaymalaysia  #MaryKaySelangor  #MaryKayLembahKlang  #MaryKayBangi  #MaryKayKajang  #MaryKayPutrajaya  #MaryKayCyberjaya  #MaryKayBukitJalil  #MaryKayPuncakJalil  #MaryKaySeriKembangan  #KelasMakeupFree  #KelasSkincareFree  #JanaPendapatanDenganMaryKay  #BeautyConsultant  #ILoveMaryKay  #marykay  #LimitedEdition  #MaryKayMurah  #PromotionMaryKay 
🌹Botanical Effect Mary Kay (BE)🌹 MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza. So pilih produk mengikut jenis kulit korang agar kulit korang tidak rosak kemudian hari.

Yana nak share pasal Botanical Effect Mary Kay yang merupakan best seller skincare. BE datang dengan 3 jenis formula:

Formula 1:utk kulit kering.
Formula 2:utk kulit normal/sensitif.
Formula 3:utk kulit berminyak.

Botanical Effect terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit:

1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit.
.
2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍

Click link bawah nie:
📲 http://LiyanaMaryK.wasap.my

Love ❤
Liyana
Your Most Wanted Beauty Consultant
019-6134631

#LoveLyanaBeautySpa #marykaymalaysia #MaryKaySelangor
#MaryKayLembahKlang #MaryKayBangi #MaryKayKajang
#MaryKayPutrajaya #MaryKayCyberjaya #MaryKayBukitJalil
#MaryKayPuncakJalil #MaryKaySeriKembangan #KelasMakeupFree #KelasSkincareFree
#JanaPendapatanDenganMaryKay #BeautyConsultant #ILoveMaryKay #marykay #LimitedEdition #MaryKayMurah #PromotionMaryKay
🌹Botanical Effect Mary Kay (BE)🌹 MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza. So pilih produk mengikut jenis kulit korang agar kulit korang tidak rosak kemudian hari. Yana nak share pasal Botanical Effect Mary Kay yang merupakan best seller skincare. BE datang dengan 3 jenis formula: Formula 1:utk kulit kering. Formula 2:utk kulit normal/sensitif. Formula 3:utk kulit berminyak. Botanical Effect terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit: 1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit. . 2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 Click link bawah nie: 📲 http://LiyanaMaryK.wasap.my Love ❤ Liyana Your Most Wanted Beauty Consultant 019-6134631 #LoveLyanaBeautySpa  #marykaymalaysia  #MaryKaySelangor  #MaryKayLembahKlang  #MaryKayBangi  #MaryKayKajang  #MaryKayPutrajaya  #MaryKayCyberjaya  #MaryKayBukitJalil  #MaryKayPuncakJalil  #MaryKaySeriKembangan  #KelasMakeupFree  #KelasSkincareFree  #JanaPendapatanDenganMaryKay  #BeautyConsultant  #ILoveMaryKay  #marykay  #LimitedEdition  #MaryKayMurah  #PromotionMaryKay 
New Satin Body Collection

1⃣ Satin Body Revitalizing Shea Scrub 
Skrub Penyegar Shea membantu menyental kulit mati yang akan menghasilkan kulit yang berasa segar dan menyerikan.

2⃣ Satin Body Indulgent Shea Wash 
Membersih dan melembapkan kulit kering dengan salutan buih yang tebal, menjadikannya kulit berasa terpelihara dan lembap.

3⃣ Satin Body Silkening Shea Lotion 
Dirumuskan dengan kebaikan lembapan dari mentega shea dan diperkayakan dengan vitamin E, kulit anda akan berasa sihat dan selembut sutera!

4⃣ Satin Body Whipped Cream

Krim mewah ini dapat melembapkan kulit anda sehingga 24 jam tanpa meninggalkan kesan berminyak. Ia meresap ke dalam kulit dengan cepat dan meninggalkan bau harum white tea & sprinkle orange! 
Shea adalah rakan baik kepada kulit kita 
Diekstrak dari kacang pokok shea Afrika, mentega shea telah digunakan sejak berabad yang lalu untuk melindungi, memperkayakan, melembutkan dan menghidrat kulit. 
Kaya dengan vitamin, ia adalah pilihan yang semulajadi yang memberi hasil luar biasa kepada mana-mana rejimen penjagaan badan.

#satinbodysetmarykay
#bodypamperingset
#marykaybeautyconsultant 
#codmarykaykualalumpur
#codmarykaydesapetaling
#codmarykayklcc
#codpermaisuricheras
#codmarykaypermaisuri
#codmarykaysalakselatan
#marykaysalakselatan
#marykaybangi
#marykaypuchong#marykayserdang
#marykaydesapetaling#marykaypermaisuri#marykaysgbesi#marykayjalanklanglama#marykaybangsar#marykayseputeh
#marykayskincare
New Satin Body Collection 1⃣ Satin Body Revitalizing Shea Scrub Skrub Penyegar Shea membantu menyental kulit mati yang akan menghasilkan kulit yang berasa segar dan menyerikan. 2⃣ Satin Body Indulgent Shea Wash Membersih dan melembapkan kulit kering dengan salutan buih yang tebal, menjadikannya kulit berasa terpelihara dan lembap. 3⃣ Satin Body Silkening Shea Lotion Dirumuskan dengan kebaikan lembapan dari mentega shea dan diperkayakan dengan vitamin E, kulit anda akan berasa sihat dan selembut sutera! 4⃣ Satin Body Whipped Cream Krim mewah ini dapat melembapkan kulit anda sehingga 24 jam tanpa meninggalkan kesan berminyak. Ia meresap ke dalam kulit dengan cepat dan meninggalkan bau harum white tea & sprinkle orange! Shea adalah rakan baik kepada kulit kita Diekstrak dari kacang pokok shea Afrika, mentega shea telah digunakan sejak berabad yang lalu untuk melindungi, memperkayakan, melembutkan dan menghidrat kulit. Kaya dengan vitamin, ia adalah pilihan yang semulajadi yang memberi hasil luar biasa kepada mana-mana rejimen penjagaan badan. #satinbodysetmarykay  #bodypamperingset  #marykaybeautyconsultant  #codmarykaykualalumpur  #codmarykaydesapetaling  #codmarykayklcc  #codpermaisuricheras  #codmarykaypermaisuri  #codmarykaysalakselatan  #marykaysalakselatan  #marykaybangi  #marykaypuchong #marykayserdang  #marykaydesapetaling #marykaypermaisuri #marykaysgbesi #marykayjalanklanglama #marykaybangsar #marykayseputeh  #marykayskincare 
♥️♥️ACNE SPOT SOLUTION MARY KAY♥️♥️
💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 Jerawat??? Guna mary kay pun ada jerawat?? Biasalah...tu tanda2 kulit anda sedang buang toksin2 keluar melalui jerawat...kan bagus tu.... Jgn susah hati adik2....setiap masalah pasti ada penyelesaiannya... ♥️Formula khas brtindak untuk KECUTKAN terus jerawat di muka dgn cepat! ♥️Cream ni sangat efektif sebab mengandungi Salicylic Acid dan elemen botani yang akan menghilangkan cela dan jerawat uolls ♥️Nampak je jerawat kat muka terus sapu sebab jerawat akan surut slowly. Lepas tu kan yang lagi best cream Spot Solution ni cepat meresap ke dalam kulit. ♥️Yg ada masalah kulit muka berjerawat uolls memang wajib memilikinya..Sentiasa ada untuk saat2 tak terduga....pstttt....lelaki pon boleh guna tau 💌♥️Lebih2 lagi bagi kita wanita yang akan di datangi jerawat sebulan sekali.....almaklumlah...😆 #marykaybeautyconsultant 
#codmarykaykualalumpur
#codmarykaydesapetaling
#codmarykayklcc
#codpermaisuricheras
#codmarykaypermaisuri
#codmarykaysalakselatan
#marykaysalakselatan
#marykaybangi
#marykaypuchong#marykayserdang
#marykaydesapetaling#marykaypermaisuri#marykaysgbesi#marykayjalanklanglama#marykaybangsar#marykayseputeh
#marykayskincare
♥️♥️ACNE SPOT SOLUTION MARY KAY♥️♥️ 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 Jerawat??? Guna mary kay pun ada jerawat?? Biasalah...tu tanda2 kulit anda sedang buang toksin2 keluar melalui jerawat...kan bagus tu.... Jgn susah hati adik2....setiap masalah pasti ada penyelesaiannya... ♥️Formula khas brtindak untuk KECUTKAN terus jerawat di muka dgn cepat! ♥️Cream ni sangat efektif sebab mengandungi Salicylic Acid dan elemen botani yang akan menghilangkan cela dan jerawat uolls ♥️Nampak je jerawat kat muka terus sapu sebab jerawat akan surut slowly. Lepas tu kan yang lagi best cream Spot Solution ni cepat meresap ke dalam kulit. ♥️Yg ada masalah kulit muka berjerawat uolls memang wajib memilikinya..Sentiasa ada untuk saat2 tak terduga....pstttt....lelaki pon boleh guna tau 💌♥️Lebih2 lagi bagi kita wanita yang akan di datangi jerawat sebulan sekali.....almaklumlah...😆 #marykaybeautyconsultant  #codmarykaykualalumpur  #codmarykaydesapetaling  #codmarykayklcc  #codpermaisuricheras  #codmarykaypermaisuri  #codmarykaysalakselatan  #marykaysalakselatan  #marykaybangi  #marykaypuchong #marykayserdang  #marykaydesapetaling #marykaypermaisuri #marykaysgbesi #marykayjalanklanglama #marykaybangsar #marykayseputeh  #marykayskincare 
LIPS SPA SET MARY KAY

Bye-bye bibir kering😥😥😥😥😥. ❤1. Satin Lips Shea Sugar Scrub - mengelupas secara lembut untuk melembut, menghalus dan mengilatkan bibir.
Relaks dan nikmati pengalaman skrub bibir yang menyegarkan. Shea Sugar Scrub mengelupas bibir secara lembut menggunakan kristal gula semula jadi untuk mengilatkan bibir kepada kesempurnaan. Diadun dengan shea butter yang lazat,skrub meninggalkan bibir dengan rasa lembut,licin dan berkhasiat. Formula skrub ini juga mengandungi minyak bunga matahari,yang terkenal dengan kandungan antioksidan & Vitamin E. Urut skrub ini secara lembut pada bibir dan mengelupaskan kulit kering. Tekstur bibir akan ditambahbaik dan akan mengembalikan kesegaran bibir anda.

Hello kelembapan 😘😘😘😘😘😘 ❤2. Satin Lips Shea Butter Balm - melembapkan bibir secara mendalam dan meninggalkannya dengan rasa segar.
Selepas gunakan Shea Sugar Scrub, manjakan bibir anda dengan Pelembap Shea Butter pula! Dirumus untuk memberikan kelembutan dan kelembapan kepada bibir. Campuran shea dan jojoba butters memberi keselesaan dan melegakan bibir. Shea Butter,diperkaya dengan antioksidan Vitamin A dan E,membantu kulit untuk kekal lembap. Jojoba butter mirip dengan minyak yang dihasilkan oleh badan manusia, oleh itu ia dapat melembapkan dan melindungi kulit. . 💋 ARAHAN PENGGUNAAN
Urut Shea Sugar Scrub pada bibir dengan menggunakan gerakan berputar. Lap atau bilas bibir dengan air. Diikuti dengan pemakaian Shea Butter Balm.
Dapatkan untuk diri anda & tersayang hari ini.

Nak FREE Consultation dan Suggestion? Whatsapp Yana ye.. Click link bawah nie:
📲 http://LiyanaMaryK.wasap.my

Love ❤
Liyana
Your Most Wanted Beauty Consultant
019-6134631

#LoveLyanaBeautySpa #marykaymalaysia #MaryKaySelangor
#MaryKayLembahKlang #MaryKayBangi #MaryKayKajang
#MaryKayPutrajaya #MaryKayCyberjaya #MaryKayBukitJalil
#MaryKayPuncakJalil #MaryKaySeriKembangan #KelasMakeupFree #KelasSkincareFree
#JanaPendapatanDenganMaryKay #BeautyConsultant #ILoveMaryKay #marykay #LimitedEdition #MaryKayMurah #PromotionMaryKay
LIPS SPA SET MARY KAY Bye-bye bibir kering😥😥😥😥😥. ❤1. Satin Lips Shea Sugar Scrub - mengelupas secara lembut untuk melembut, menghalus dan mengilatkan bibir. Relaks dan nikmati pengalaman skrub bibir yang menyegarkan. Shea Sugar Scrub mengelupas bibir secara lembut menggunakan kristal gula semula jadi untuk mengilatkan bibir kepada kesempurnaan. Diadun dengan shea butter yang lazat,skrub meninggalkan bibir dengan rasa lembut,licin dan berkhasiat. Formula skrub ini juga mengandungi minyak bunga matahari,yang terkenal dengan kandungan antioksidan & Vitamin E. Urut skrub ini secara lembut pada bibir dan mengelupaskan kulit kering. Tekstur bibir akan ditambahbaik dan akan mengembalikan kesegaran bibir anda. Hello kelembapan 😘😘😘😘😘😘 ❤2. Satin Lips Shea Butter Balm - melembapkan bibir secara mendalam dan meninggalkannya dengan rasa segar. Selepas gunakan Shea Sugar Scrub, manjakan bibir anda dengan Pelembap Shea Butter pula! Dirumus untuk memberikan kelembutan dan kelembapan kepada bibir. Campuran shea dan jojoba butters memberi keselesaan dan melegakan bibir. Shea Butter,diperkaya dengan antioksidan Vitamin A dan E,membantu kulit untuk kekal lembap. Jojoba butter mirip dengan minyak yang dihasilkan oleh badan manusia, oleh itu ia dapat melembapkan dan melindungi kulit. . 💋 ARAHAN PENGGUNAAN Urut Shea Sugar Scrub pada bibir dengan menggunakan gerakan berputar. Lap atau bilas bibir dengan air. Diikuti dengan pemakaian Shea Butter Balm. Dapatkan untuk diri anda & tersayang hari ini. Nak FREE Consultation dan Suggestion? Whatsapp Yana ye.. Click link bawah nie: 📲 http://LiyanaMaryK.wasap.my Love ❤ Liyana Your Most Wanted Beauty Consultant 019-6134631 #LoveLyanaBeautySpa  #marykaymalaysia  #MaryKaySelangor  #MaryKayLembahKlang  #MaryKayBangi  #MaryKayKajang  #MaryKayPutrajaya  #MaryKayCyberjaya  #MaryKayBukitJalil  #MaryKayPuncakJalil  #MaryKaySeriKembangan  #KelasMakeupFree  #KelasSkincareFree  #JanaPendapatanDenganMaryKay  #BeautyConsultant  #ILoveMaryKay  #marykay  #LimitedEdition  #MaryKayMurah  #PromotionMaryKay 
Ilustrasi menunjukkan sel kulit mati yg termendap di atas lapisan epidermis (lapisan paling atas kulit)..sebab itu lah pentingnya pencuci muka dan scrub utk buang/tanggalkan sel kulit mati..mcm kita memberus baju yg kotor utk menghilangkan daki atau kotoran..gituuu kan...punca2 muka kusam sebab sel kulit mati masih melekat pada wajah..kesimpulannya regimen penjagaan kulit asas iaitu 
1.membersih-menyingkirkan kotoran
2.menghidrat-menyeimbangkan kulit dan sentiasa lembap dan sihat sempurna

DAN
untuk belaian tambahan
1.Penyegar-menanggalkan sisa berlebihan sekaligus menyegarkan
2.masker-mencergaskan dan mengembalikan keseimbangan kulit

DAN YANG AKHIR SEKALI ADALAH SERUM

Untuk mendapatkan kulit yang sihat sempurna kena SABAR.

#beautyconsultantmarykay #loveyourskin #kosmetiklengkap #kosmetik #lokalah #visitmyig #flawless #kulitkusam #jeragat #jerawat #igshopmalaysia #wanitajelita #sayaconsult #sayajual #sayabantu #marykaykajang #marykaybangi #marykayselangor #marykaycheras #marykaykl #marykayputrajaya #marykaykuching #marykaymatang #marykaymatangjaya
Ilustrasi menunjukkan sel kulit mati yg termendap di atas lapisan epidermis (lapisan paling atas kulit)..sebab itu lah pentingnya pencuci muka dan scrub utk buang/tanggalkan sel kulit mati..mcm kita memberus baju yg kotor utk menghilangkan daki atau kotoran..gituuu kan...punca2 muka kusam sebab sel kulit mati masih melekat pada wajah..kesimpulannya regimen penjagaan kulit asas iaitu 1.membersih-menyingkirkan kotoran 2.menghidrat-menyeimbangkan kulit dan sentiasa lembap dan sihat sempurna DAN untuk belaian tambahan 1.Penyegar-menanggalkan sisa berlebihan sekaligus menyegarkan 2.masker-mencergaskan dan mengembalikan keseimbangan kulit DAN YANG AKHIR SEKALI ADALAH SERUM Untuk mendapatkan kulit yang sihat sempurna kena SABAR. #beautyconsultantmarykay  #loveyourskin  #kosmetiklengkap  #kosmetik  #lokalah  #visitmyig  #flawless  #kulitkusam  #jeragat  #jerawat  #igshopmalaysia  #wanitajelita  #sayaconsult  #sayajual  #sayabantu  #marykaykajang  #marykaybangi  #marykayselangor  #marykaycheras  #marykaykl  #marykayputrajaya  #marykaykuching  #marykaymatang  #marykaymatangjaya 
Assalamualaikum....Haiii 
Kulit cerah sekata uolls...rahsia awek muda. 
Syukur Alhamdulillah di usia 46 tahun Kak Lina.

RAHSIA BLACK PEARL, PUDAR JERAGAT

LumiVie Serum

The best serum utk pudar jeragat.. NEW SERUM MARY KAY keluarkan. 🌸 Melacep LumiVie Serum 🌸

Singkatan drpd perkataan Lumi (luminous) dan Vie (hidup dlm bahasa Perancis) membawa maksud utk kulit yg luminous dan penuh kehidupan!

Mengandungi mutiara hitam semulajadi yg lebih mahal dan misteri berbanding mutiara putih yg klasik.

Apa kelebihan Black Pearl..? 🌼Mengandungi kandungan kalsium, magnesium, kuprum, iodin, fosforus, sodium, potassium dan asid amino. 🌼Bertindak dlm melindungi dan mencerahkan kulit. 🌼Membantu merangsang tenaga dlm kulit dan membantu dlm menghidupkan semula aktiviti dlm kulit. 🌼Membantu menguatkan daya ketahanan kulit.

Serum ini juga : ✅ Sesuai utk semua jenis kulit iaitu kering, berminyak, kombinasi atau kulit sensitif.
✅ Non comedogenic (tidak menyumbat pori)
✅ Dermatological tested
✅ Diuji ke atas kulit alergik dan ber-irritasi
✅Diuji ke atas kulit org Asia. ✅Tiada pewangi
✅Selamat utk ibu mengandung

Utk keterangan lanjut boleh call/whatsapp.

Lina
Beauty Consultant Mary Kay
☎️📞www.wasap.my/60192355456

#marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykaykl #marykayputrajaya #marykaybangi #marykaypuchong #marykayN9 #ilovemarykay #sayajualmarykay #botanicalbasedskincare #letscantik #jomcantik #marykaylumivie
#marykaygombak #marykaysetapak #marykaybangi #marykaypuchong #marykaysepang #MaryKayFoundation #MaryKayCcCream #MaryKayTimewide3D
#freeskincareclass #freemakeupclass 
Assalamualaikum....Haiii Kulit cerah sekata uolls...rahsia awek muda. Syukur Alhamdulillah di usia 46 tahun Kak Lina. RAHSIA BLACK PEARL, PUDAR JERAGAT LumiVie Serum The best serum utk pudar jeragat.. NEW SERUM MARY KAY keluarkan. 🌸 Melacep LumiVie Serum 🌸 Singkatan drpd perkataan Lumi (luminous) dan Vie (hidup dlm bahasa Perancis) membawa maksud utk kulit yg luminous dan penuh kehidupan! Mengandungi mutiara hitam semulajadi yg lebih mahal dan misteri berbanding mutiara putih yg klasik. Apa kelebihan Black Pearl..? 🌼Mengandungi kandungan kalsium, magnesium, kuprum, iodin, fosforus, sodium, potassium dan asid amino. 🌼Bertindak dlm melindungi dan mencerahkan kulit. 🌼Membantu merangsang tenaga dlm kulit dan membantu dlm menghidupkan semula aktiviti dlm kulit. 🌼Membantu menguatkan daya ketahanan kulit. Serum ini juga : ✅ Sesuai utk semua jenis kulit iaitu kering, berminyak, kombinasi atau kulit sensitif. ✅ Non comedogenic (tidak menyumbat pori) ✅ Dermatological tested ✅ Diuji ke atas kulit alergik dan ber-irritasi ✅Diuji ke atas kulit org Asia. ✅Tiada pewangi ✅Selamat utk ibu mengandung Utk keterangan lanjut boleh call/whatsapp. Lina Beauty Consultant Mary Kay ☎️📞www.wasap.my/60192355456 #marykaybeautyconsultant  #marykaymakeup  #marykaykl  #marykayputrajaya  #marykaybangi  #marykaypuchong  #marykayN9  #ilovemarykay  #sayajualmarykay  #botanicalbasedskincare  #letscantik  #jomcantik  #marykaylumivie  #marykaygombak  #marykaysetapak  #marykaybangi  #marykaypuchong  #marykaysepang  #MaryKayFoundation  #MaryKayCcCream  #MaryKayTimewide3D  #freeskincareclass  #freemakeupclass  
PROMO PROMO PROMO 📣📣
.
Terdapat 3 set haruman wangian semerbak dan sangat best !!
.
1. Sail to the Moon 🌙
2.Chase A Rainbow🌈
3.Paint The Sky ✨
.
Rangkaian set ini ada 3 item:
🌷 Fragrance Mist
🌷 Body Lotion
🌷 Body wash
.
Jadi buruan ramai bulan nie sebab harga terlajak wangi uolls!
.
Nak grab promo nie? Cepat whatsapp!!
. 
Qasrina 0123414423 (copy la skali nombor 😁🙃)
.
#marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykedah #marykayjohor #marykayperak #marykayperlis #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayshahalam #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaysetiaalam #marykayklang #marykayalorsetar #marykayjitra #marykaykajang #marykayrawang #marykaysubang #marykaypahang #beautyconsultant #marykaydamansara  #marykaygombak #marykaymeru #marykaybatucaves #marykaysepang
PROMO PROMO PROMO 📣📣 . Terdapat 3 set haruman wangian semerbak dan sangat best !! . 1. Sail to the Moon 🌙 2.Chase A Rainbow🌈 3.Paint The Sky ✨ . Rangkaian set ini ada 3 item: 🌷 Fragrance Mist 🌷 Body Lotion 🌷 Body wash . Jadi buruan ramai bulan nie sebab harga terlajak wangi uolls! . Nak grab promo nie? Cepat whatsapp!! . Qasrina 0123414423 (copy la skali nombor 😁🙃) . #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaykedah  #marykayjohor  #marykayperak  #marykayperlis  #marykaykelantan  #marykayterengganu  #marykayshahalam  #marykaybangi  #marykayputrajaya  #marykaysetiaalam  #marykayklang  #marykayalorsetar  #marykayjitra  #marykaykajang  #marykayrawang  #marykaysubang  #marykaypahang  #beautyconsultant  #marykaydamansara  #marykaygombak  #marykaymeru  #marykaybatucaves  #marykaysepang 
PROMO PROMO PROMO 📣📣
.
Terdapat 3 set haruman wangian semerbak dan sangat best !!
.
1. Sail to the Moon 🌙
2.Chase A Rainbow🌈
3.Paint The Sky ✨
.
Rangkaian set ini ada 3 item:
🌷 Fragrance Mist
🌷 Body Lotion
🌷 Body wash
.
Jadi buruan ramai bulan nie sebab harga terlajak wangi uolls!
.
Nak grab promo nie? Cepat whatsapp!!
. 
Qasrina 0123414423 (copy la skali nombor 😁🙃)
.
#marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykedah #marykayjohor #marykayperak #marykayperlis #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayshahalam #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaysetiaalam #marykayklang #marykayalorsetar #marykayjitra #marykaykajang #marykayrawang #marykaysubang #marykaypahang #beautyconsultant #marykaydamansara  #marykaygombak #marykaymeru #marykaybatucaves #marykaysepang
PROMO PROMO PROMO 📣📣 . Terdapat 3 set haruman wangian semerbak dan sangat best !! . 1. Sail to the Moon 🌙 2.Chase A Rainbow🌈 3.Paint The Sky ✨ . Rangkaian set ini ada 3 item: 🌷 Fragrance Mist 🌷 Body Lotion 🌷 Body wash . Jadi buruan ramai bulan nie sebab harga terlajak wangi uolls! . Nak grab promo nie? Cepat whatsapp!! . Qasrina 0123414423 (copy la skali nombor 😁🙃) . #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaykedah  #marykayjohor  #marykayperak  #marykayperlis  #marykaykelantan  #marykayterengganu  #marykayshahalam  #marykaybangi  #marykayputrajaya  #marykaysetiaalam  #marykayklang  #marykayalorsetar  #marykayjitra  #marykaykajang  #marykayrawang  #marykaysubang  #marykaypahang  #beautyconsultant  #marykaydamansara  #marykaygombak  #marykaymeru  #marykaybatucaves  #marykaysepang 
Cantik kan? Warna mana yang kena dengan jiwa? Semua menarik 🤤🤤
.
Lipstick True Dimension ni paling best sebab tak mengeringkan bibir. Moist je selalu. Siapa ada masalah bibir kering boleh cuba True Dimension Lipstick ni 👍🏿👍🏿
.
Bulan ni ada promo beli 3 percuma 1. Kalau nak boleh roger Qas okey!
.
Qasrina 0123414423
.
#marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykedah #marykayjohor #marykayperak #marykayperlis #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayshahalam #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaysetiaalam #marykayklang #marykayalorsetar #marykayjitra #marykaykajang #marykayrawang #marykaysubang #marykaypahang #beautyconsultant #marykaydamansara  #marykaygombak #marykaymeru #marykaybatucaves
Cantik kan? Warna mana yang kena dengan jiwa? Semua menarik 🤤🤤 . Lipstick True Dimension ni paling best sebab tak mengeringkan bibir. Moist je selalu. Siapa ada masalah bibir kering boleh cuba True Dimension Lipstick ni 👍🏿👍🏿 . Bulan ni ada promo beli 3 percuma 1. Kalau nak boleh roger Qas okey! . Qasrina 0123414423 . #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaykedah  #marykayjohor  #marykayperak  #marykayperlis  #marykaykelantan  #marykayterengganu  #marykayshahalam  #marykaybangi  #marykayputrajaya  #marykaysetiaalam  #marykayklang  #marykayalorsetar  #marykayjitra  #marykaykajang  #marykayrawang  #marykaysubang  #marykaypahang  #beautyconsultant  #marykaydamansara  #marykaygombak  #marykaymeru  #marykaybatucaves 
NOVEMBER SPECIAL 😍😍
.
BUY 3 FREE 1 LIPSTICK 💋
.
Jom ajak kakak adik sedara sepupu semua kongsi 🤗
.
Satu RM65, kalau beli 4 jadi 1 RM48.75 sahaja 😍
.
Jom cepat! 😘
.
Qasrina 0123414423
.
#marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykedah #marykayjohor #marykayperak #marykayperlis #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayshahalam #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaysetiaalam #marykayklang #marykayalorsetar #marykayjitra #marykaykajang #marykayrawang #marykaysubang #marykaypahang #beautyconsultant #marykaydamansara  #marykaygombak #marykaymeru #marykaybatucaves
NOVEMBER SPECIAL 😍😍 . BUY 3 FREE 1 LIPSTICK 💋 . Jom ajak kakak adik sedara sepupu semua kongsi 🤗 . Satu RM65, kalau beli 4 jadi 1 RM48.75 sahaja 😍 . Jom cepat! 😘 . Qasrina 0123414423 . #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaykedah  #marykayjohor  #marykayperak  #marykayperlis  #marykaykelantan  #marykayterengganu  #marykayshahalam  #marykaybangi  #marykayputrajaya  #marykaysetiaalam  #marykayklang  #marykayalorsetar  #marykayjitra  #marykaykajang  #marykayrawang  #marykaysubang  #marykaypahang  #beautyconsultant  #marykaydamansara  #marykaygombak  #marykaymeru  #marykaybatucaves 
LIMITED EDITION EYE SHADOW 😍
.
Cantik sangat !
.
Ada gabungan 4 warna dalam satu pallete. 🤩
.
Jom dapatkan sekarang!
.
FREE MARY KAY LIMITED EDITION POUCH! 👍🏿
.
Siapa nak tahu tentang asas penjagaan wajah, nak belajar tentang kulit sihat dan nak consultation mengenai masalah kulit wajah boleh pm atau whatsapp Qas okey! Nak tahu pasal peluang kerjaya di Mary Kay pun boleh! 😘😘
.
Qasrina 0123414423 (copy la skali nombor 😁🙃)
.
#marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykedah #marykayjohor #marykayperak #marykayperlis #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayshahalam #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaysetiaalam #marykayklang #marykayalorsetar #marykayjitra #marykaykajang #marykayrawang #marykaysubang #marykaypahang #beautyconsultant #marykaydamansara  #marykaygombak #marykaymeru #marykaybatucaves #marykaysepang
LIMITED EDITION EYE SHADOW 😍 . Cantik sangat ! . Ada gabungan 4 warna dalam satu pallete. 🤩 . Jom dapatkan sekarang! . FREE MARY KAY LIMITED EDITION POUCH! 👍🏿 . Siapa nak tahu tentang asas penjagaan wajah, nak belajar tentang kulit sihat dan nak consultation mengenai masalah kulit wajah boleh pm atau whatsapp Qas okey! Nak tahu pasal peluang kerjaya di Mary Kay pun boleh! 😘😘 . Qasrina 0123414423 (copy la skali nombor 😁🙃) . #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaykedah  #marykayjohor  #marykayperak  #marykayperlis  #marykaykelantan  #marykayterengganu  #marykayshahalam  #marykaybangi  #marykayputrajaya  #marykaysetiaalam  #marykayklang  #marykayalorsetar  #marykayjitra  #marykaykajang  #marykayrawang  #marykaysubang  #marykaypahang  #beautyconsultant  #marykaydamansara  #marykaygombak  #marykaymeru  #marykaybatucaves  #marykaysepang 
Nak kulit licin dan bersih kena rajin2 lah gunakan masker ye 😊 setiap masker di marykay mempunyai peranan tersendiri tau, jika anda masih tercari2 masker ape yg sesuai dengan kulit anda, bole mesej saya,saya akn bantu anda mmbuat pilihan terbaik mengikut ksesuaian kulit anda 😊 👑 Zue independent beauty consultant
wasap.my/60172077201

#marykaybeautyconsultant 
#marykaymalaysia
#marykayselangor
#marykaybandarseriputra
#marykaybangi
#marykaynilai
#marykaykajang
#marykaysemenyih
#marykaydengkil
Nak kulit licin dan bersih kena rajin2 lah gunakan masker ye 😊 setiap masker di marykay mempunyai peranan tersendiri tau, jika anda masih tercari2 masker ape yg sesuai dengan kulit anda, bole mesej saya,saya akn bantu anda mmbuat pilihan terbaik mengikut ksesuaian kulit anda 😊 👑 Zue independent beauty consultant wasap.my/60172077201 #marykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaybandarseriputra  #marykaybangi  #marykaynilai  #marykaykajang  #marykaysemenyih  #marykaydengkil 
NEW SATIN HAND SPA... WHITE TEA & CITRUS 👐

Ada masalah tapak tangan kasar ?
Ada masalah tapak kaki merekah ?

Ni solution dia !

SATIN HAND SET

NEW SATIN HANDS PAMPERING SET 🖎 PROTECTING SOFTENER
💞Membantu menyokong penghalang kulit,menguncikan kelembapan
💞Formula bebas wangian dapat melembap dan melindungi kulit,menyediakan kulit untuk pengalaman spa yang merangsangkan. 🖎 REFINING SHEA SCRUB
💞Mengelupas kulit dengan lembut dan berkesan,menghilangkan kawasan-kawasan kusam dan kering.
💞Mengandungi Shea Butter,kulit tampak lebih licin 🖎 NOURISHING SHEA CREAM
💞Krim yang mengandungi Shea Butter Menyuntikkan kelembapan ke dalam kulit dengan segera.
💞Secara klinikalnya terbukti kulit dapat dilembap sepanjang 24 jam
💞Termasuk minyak aprikot,kesumba, dan bunga matahari, kesemua ini terbukti bahawa kaya dalam vitamin A,E dan omega-3s

Bukan muka ja tau yang kena jaga, tangan pon penting juga 😍

Nak FREE Consultation dan Suggestion? Whatsapp Yana ye.. Click link bawah nie:
📲 http://LiyanaMaryK.wasap.my

Love ❤
Liyana
Your Most Wanted Beauty Consultant
019-6134631

#LoveLyanaBeautySpa #marykaymalaysia #MaryKaySelangor
#MaryKayLembahKlang #MaryKayBangi #MaryKayKajang
#MaryKayPutrajaya #MaryKayCyberjaya #MaryKayBukitJalil
#MaryKayPuncakJalil #MaryKaySeriKembangan #KelasMakeupFree #KelasSkincareFree #JanaPendapatanDenganMaryKay #BeautyConsultant #ILoveMaryKay #marykay #LimitedEdition #MaryKayMurah #PromotionMaryKay
NEW SATIN HAND SPA... WHITE TEA & CITRUS 👐 Ada masalah tapak tangan kasar ? Ada masalah tapak kaki merekah ? Ni solution dia ! SATIN HAND SET NEW SATIN HANDS PAMPERING SET 🖎 PROTECTING SOFTENER 💞Membantu menyokong penghalang kulit,menguncikan kelembapan 💞Formula bebas wangian dapat melembap dan melindungi kulit,menyediakan kulit untuk pengalaman spa yang merangsangkan. 🖎 REFINING SHEA SCRUB 💞Mengelupas kulit dengan lembut dan berkesan,menghilangkan kawasan-kawasan kusam dan kering. 💞Mengandungi Shea Butter,kulit tampak lebih licin 🖎 NOURISHING SHEA CREAM 💞Krim yang mengandungi Shea Butter Menyuntikkan kelembapan ke dalam kulit dengan segera. 💞Secara klinikalnya terbukti kulit dapat dilembap sepanjang 24 jam 💞Termasuk minyak aprikot,kesumba, dan bunga matahari, kesemua ini terbukti bahawa kaya dalam vitamin A,E dan omega-3s Bukan muka ja tau yang kena jaga, tangan pon penting juga 😍 Nak FREE Consultation dan Suggestion? Whatsapp Yana ye.. Click link bawah nie: 📲 http://LiyanaMaryK.wasap.my Love ❤ Liyana Your Most Wanted Beauty Consultant 019-6134631 #LoveLyanaBeautySpa  #marykaymalaysia  #MaryKaySelangor  #MaryKayLembahKlang  #MaryKayBangi  #MaryKayKajang  #MaryKayPutrajaya  #MaryKayCyberjaya  #MaryKayBukitJalil  #MaryKayPuncakJalil  #MaryKaySeriKembangan  #KelasMakeupFree  #KelasSkincareFree  #JanaPendapatanDenganMaryKay  #BeautyConsultant  #ILoveMaryKay  #marykay  #LimitedEdition  #MaryKayMurah  #PromotionMaryKay 
Bulan ni ada promo untuk set body care ni taw..sangat murah 😍 menjunam habis promo ni .
Dah la wangi sesuai untuk dijadikan hantaran or hadiah kan pada yang tersayang .
Jom pm sya advise mne bauan yang sesuai dengan korang ❤️
.
Asmidar 
01128138829
Beauty Consultant Mary Kay
.
#marykaybangi #marykaykajang #marykaykl #jobsearch #ctdk #perfume #bodymist #showergel #sayajualsayapakai #fazura #tizzaqyah
DITUMBUHI KULIT TAMBAHAN @ SKIN TAG!😰😰
.
Okey pelik kan bunyi nya tapi ramai aje orang muda termasuk saya ada masalah ni sebelum ni! 😭😭
.
Skin tag ni sebenarnya terjadi disebabkan aging process, and i was like 🌚! Haa kulit saya aging ? 😭Then iqa ingat balik, dulu2 iqa ada pakai produk yang menipiskan kulit untuk putih. At that moment kulit rasa sangat nipis dan pedih. Pada masa tu juga iqa tak pakai proper skincare, dan sun protector..jadi pendedahan secara direct pada UV mempercepatkan proses penuaan berlaku !😭😭
.
MENYESAL TAK SUDAH ! .
Pengalaman saya selepas kena skin tag, saya sangat sarankan anda semua cegah sebelum kena kerana bila dh kena of course duit kena bayar mahal. Iqa bayar 1 treatment 280. Dan tak cukup dengan 1 treatment kena repeat lagi. Dan downtime dia seriously korang taknak keluar rumah ! Bintik2 hitam tu duduk 100 meter pun nampak 😂😂😂
Cara untuk buang skin tag ada laser, ada acid dotting- yang ni pakar akan cerita bila you pergi jumpa dr dermatologist okey😊
.
Bagi yang nak elakkan naik lagi in the future, anda boleh pakai sun protector untuk lindungi dari UV cause UV menyebabkan penuaan makin laju Dan anda boleh pakai anti aging regime skincare juga☺️☺️
.
CEGAH DENGAN PAKAI FULL BASIC SKINCARE OKEY❤️
Pakai basic skincare juga akan menyebabkan anda lawa ! Lawa dan elakkan skin tag ! Confirm tak menyesal kalau follow🌸💃🏻
.
Yang hitam2 dekat kulit iqa tu ialah skin tag. Warna asal bukan hitam tapi after iqa buat acid dotting(dr rekemen), warna dia makin terang Dan dalam masa seminggu baru hitam2 ni akan gugur🌚
.
.
ANDA PERLUKAN:
Free konsultasi ? ❤️🍀Saya sedia membantu !
Free percubaan produk ? 🌼🍀 Jom whatsapp saya !
Peluang kerja ? 🌸🍀Jom tanya saya !
Of course free sampler ! ❤️❤️❤️
.
.
Jum iqa bantu ! share with Love,💋💋💋
Iqah 0182710227💄💄💄
http://www.wasap.my/60182710227/ILoveMaryKay
.
.
#marykaysgbesi 
#marykaysgramal #marykaymalaysia #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #marykayserdang #marykaybalakong #marykaypetalingjaya #followforfollowback #marykayjeli #likeforlikes #marykayshahalam #marykayselayang #marykaykepong #marykayputrajaya #marykayjeli #marykaytanahmerah #marykaycountryheights #marykaysgbesi #marykaycheras
DITUMBUHI KULIT TAMBAHAN @ SKIN TAG!😰😰 . Okey pelik kan bunyi nya tapi ramai aje orang muda termasuk saya ada masalah ni sebelum ni! 😭😭 . Skin tag ni sebenarnya terjadi disebabkan aging process, and i was like 🌚! Haa kulit saya aging ? 😭Then iqa ingat balik, dulu2 iqa ada pakai produk yang menipiskan kulit untuk putih. At that moment kulit rasa sangat nipis dan pedih. Pada masa tu juga iqa tak pakai proper skincare, dan sun protector..jadi pendedahan secara direct pada UV mempercepatkan proses penuaan berlaku !😭😭 . MENYESAL TAK SUDAH ! . Pengalaman saya selepas kena skin tag, saya sangat sarankan anda semua cegah sebelum kena kerana bila dh kena of course duit kena bayar mahal. Iqa bayar 1 treatment 280. Dan tak cukup dengan 1 treatment kena repeat lagi. Dan downtime dia seriously korang taknak keluar rumah ! Bintik2 hitam tu duduk 100 meter pun nampak 😂😂😂 Cara untuk buang skin tag ada laser, ada acid dotting- yang ni pakar akan cerita bila you pergi jumpa dr dermatologist okey😊 . Bagi yang nak elakkan naik lagi in the future, anda boleh pakai sun protector untuk lindungi dari UV cause UV menyebabkan penuaan makin laju Dan anda boleh pakai anti aging regime skincare juga☺️☺️ . CEGAH DENGAN PAKAI FULL BASIC SKINCARE OKEY❤️ Pakai basic skincare juga akan menyebabkan anda lawa ! Lawa dan elakkan skin tag ! Confirm tak menyesal kalau follow🌸💃🏻 . Yang hitam2 dekat kulit iqa tu ialah skin tag. Warna asal bukan hitam tapi after iqa buat acid dotting(dr rekemen), warna dia makin terang Dan dalam masa seminggu baru hitam2 ni akan gugur🌚 . . ANDA PERLUKAN: Free konsultasi ? ❤️🍀Saya sedia membantu ! Free percubaan produk ? 🌼🍀 Jom whatsapp saya ! Peluang kerja ? 🌸🍀Jom tanya saya ! Of course free sampler ! ❤️❤️❤️ . . Jum iqa bantu ! share with Love,💋💋💋 Iqah 0182710227💄💄💄 http://www.wasap.my/60182710227/ILoveMaryKay . . #marykaysgbesi  #marykaysgramal  #marykaymalaysia  #marykaykajang  #marykaybangi  #marykaysemenyih  #marykayserdang  #marykaybalakong  #marykaypetalingjaya  #followforfollowback  #marykayjeli  #likeforlikes  #marykayshahalam  #marykayselayang  #marykaykepong  #marykayputrajaya  #marykayjeli  #marykaytanahmerah  #marykaycountryheights  #marykaysgbesi  #marykaycheras 
Konsistent ‼️‼️‼️ Sabar ‼️‼️‼️ Positive ‼️‼️‼️ Percaya ‼️‼️‼️ Akhirnya uols semua pasti perolehi kegembiraan.... Yakin 😊‼️‼️ Nak saya bantu anda ⁉️ Free Postage 💖
Free Consultation💖 
Beth 😘
Beauty Consultant Mary Kay
www.wasap.my/601118519126 
#marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykaykl #marykayputrajaya #marykaybangi #marykaypuchong #sayajualmarykay #botanicalbasedskincare #letscantik #jomcantik #marykaytimewiserepair #MaryKaySkinvigorateBrush #marykaycccream #marykaytimewise3d #marykaylipstick #marykayundereyes #marykaymask #marykaygelmask #marykaymen 
#marykaysetapak #marykaybangi #marykaypuchongd #marykaymicroderm #marykayporeminimizer #marykaysepang #MaryKayFoundation #MaryKayCcCream #MaryKayTimewide3D
#freeskincareclass #freemakeupclass
Konsistent ‼️‼️‼️ Sabar ‼️‼️‼️ Positive ‼️‼️‼️ Percaya ‼️‼️‼️ Akhirnya uols semua pasti perolehi kegembiraan.... Yakin 😊‼️‼️ Nak saya bantu anda ⁉️ Free Postage 💖 Free Consultation💖 Beth 😘 Beauty Consultant Mary Kay www.wasap.my/601118519126 #marykaybeautyconsultant  #marykaymakeup  #marykaykl  #marykayputrajaya  #marykaybangi  #marykaypuchong  #sayajualmarykay  #botanicalbasedskincare  #letscantik  #jomcantik  #marykaytimewiserepair  #MaryKaySkinvigorateBrush  #marykaycccream  #marykaytimewise3d  #marykaylipstick  #marykayundereyes  #marykaymask  #marykaygelmask  #marykaymen  #marykaysetapak  #marykaybangi  #marykaypuchongd  #marykaymicroderm  #marykayporeminimizer  #marykaysepang  #MaryKayFoundation  #MaryKayCcCream  #MaryKayTimewide3D  #freeskincareclass  #freemakeupclass 
Facial peel ni salah satu jenis exfoliator di marykay
.
Sejenis chemical exfoliator yang bertindak untuk membuang sel kulit mati.
.
Dalam facial peel ni mengandungi *glycolic acid* yang mampu menyental sel kulit mati
.
Chemical exfoliator xsama kesan seperti physical exfoliator _(seperti skinvi, microD, scrub)_
Kesannya lebih kekal lama, bilamana kita apply pada kulit selama 10minit dan basuh..kesannya masih kekal di kulit dan masih bekerja di permukaan kulit, ianya akan  menguraikan "ikatan" diantara sel kulit mati. .
*Alert*: this product contains AHA that may increase your skin sensitivity to the sun ☀ and possibility of sunburn, jadi disarankan untuk kita protect kulit selama 1 minggu menggunakan SPF 30‼️
.
Kesan: ✅Kulit dapat menyerap benefit dari skincare yang lain dengan lebih effective
✅Kulit lebih cerah
✅Improve skin texture
✅Fine lines and wrinkles reduced
✅Skin look more radiant, smoother and tighter
✅ Menyental black head DEGIL yang terperangkap di dalam kulit 👍🏽
.
Asmidar 
01128138829
Beauty Consultant Mary Kay
.
#ctdk #fattahamin #marykaybangi
Facial peel ni salah satu jenis exfoliator di marykay . Sejenis chemical exfoliator yang bertindak untuk membuang sel kulit mati. . Dalam facial peel ni mengandungi *glycolic acid* yang mampu menyental sel kulit mati . Chemical exfoliator xsama kesan seperti physical exfoliator _(seperti skinvi, microD, scrub)_ Kesannya lebih kekal lama, bilamana kita apply pada kulit selama 10minit dan basuh..kesannya masih kekal di kulit dan masih bekerja di permukaan kulit, ianya akan menguraikan "ikatan" diantara sel kulit mati. . *Alert*: this product contains AHA that may increase your skin sensitivity to the sun ☀ and possibility of sunburn, jadi disarankan untuk kita protect kulit selama 1 minggu menggunakan SPF 30‼️ . Kesan: ✅Kulit dapat menyerap benefit dari skincare yang lain dengan lebih effective ✅Kulit lebih cerah ✅Improve skin texture ✅Fine lines and wrinkles reduced ✅Skin look more radiant, smoother and tighter ✅ Menyental black head DEGIL yang terperangkap di dalam kulit 👍🏽 . Asmidar 01128138829 Beauty Consultant Mary Kay . #ctdk  #fattahamin  #marykaybangi 
Hasil dari analyse kulit yg pakai product peeling / pengelupasan..50x zoom dari skin analyzer mary kay kita terang terangan dapat tengok urat2 merah yg timbul, maksudnya kulit kita da menipis huhu..bahaya ya jangan nak kejar putih licin licau tapi membahayakn nyawa sendiri 😖😖
.
Ciri-ciri kulit Peeling Product
.
💥Merah-merah/macam terbakar/sunburn
💥Nipis/nampak urat
💥Berminyak tapi nampak kering
💥Jeragat
💥Breakout - jerawat banyak
💥Pori besar
💥Blackheads & whiteheads
💥Cepat berpeluh
💥Kulit pedih/terik
💥Pipi jatuh mengeleper
💥Gatal-gatal
💥Cepat sensitif
.
Boleh saya tawarkan diri bantu anda yang hadapi ciri2 diatas? whatsapp je 0139068812 😉
.
.

Suziana
Independent Beauty Consultant Mary Kay
.
#beautyconsultantmarykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaysepang #marykaydengkil #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaynilai #kulitjerawat #kulitberparut #masalahpigmentasi #tonataksekata #kulitselaluburn #kulitsihat #mencerahkantonawarnakulit #dermatologist #kelulusanklinikal #timewisemiracle3d  #timewisemiraclemarykay #marykaybandarenstek #marykayserdang #marykaysalaktinggi #marykaykotawarisan #marykaycyberjaya #marykaybanting #marykaykualalumpur #marykayshahalam
Hasil dari analyse kulit yg pakai product peeling / pengelupasan..50x zoom dari skin analyzer mary kay kita terang terangan dapat tengok urat2 merah yg timbul, maksudnya kulit kita da menipis huhu..bahaya ya jangan nak kejar putih licin licau tapi membahayakn nyawa sendiri 😖😖 . Ciri-ciri kulit Peeling Product . 💥Merah-merah/macam terbakar/sunburn 💥Nipis/nampak urat 💥Berminyak tapi nampak kering 💥Jeragat 💥Breakout - jerawat banyak 💥Pori besar 💥Blackheads & whiteheads 💥Cepat berpeluh 💥Kulit pedih/terik 💥Pipi jatuh mengeleper 💥Gatal-gatal 💥Cepat sensitif . Boleh saya tawarkan diri bantu anda yang hadapi ciri2 diatas? whatsapp je 0139068812 😉 . . Suziana Independent Beauty Consultant Mary Kay . #beautyconsultantmarykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaysepang  #marykaydengkil  #marykaybangi  #marykayputrajaya  #marykaynilai  #kulitjerawat  #kulitberparut  #masalahpigmentasi  #tonataksekata  #kulitselaluburn  #kulitsihat  #mencerahkantonawarnakulit  #dermatologist  #kelulusanklinikal  #timewisemiracle3d  #timewisemiraclemarykay  #marykaybandarenstek  #marykayserdang  #marykaysalaktinggi  #marykaykotawarisan  #marykaycyberjaya  #marykaybanting  #marykaykualalumpur  #marykayshahalam 
Ciri-ciri kulit Peeling Product
.
💥Merah-merah/macam terbakar/sunburn
💥Nipis/nampak urat
💥Berminyak tapi nampak kering
💥Jeragat
💥Breakout - jerawat banyak
💥Pori besar
💥Blackheads & whiteheads
💥Cepat berpeluh
💥Kulit pedih/terik
💥Pipi jatuh mengeleper
💥Gatal-gatal
💥Cepat sensitif
.
Boleh saya tawarkan diri bantu anda yang hadapi ciri2 diatas? whatsapp je 0139068812 😉
.
.

Suziana
Independent Beauty Consultant Mary Kay
.
#beautyconsultantmarykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaysepang #marykaydengkil #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaynilai #kulitjerawat #kulitberparut #masalahpigmentasi #tonataksekata #kulitselaluburn #kulitsihat #mencerahkantonawarnakulit #dermatologist #kelulusanklinikal #timewisemiracle3d  #timewisemiraclemarykay #marykaybandarenstek #marykayserdang #marykaysalaktinggi #marykaykotawarisan #marykaycyberjaya #marykaybanting #marykaykualalumpur #marykayshahalam
Ciri-ciri kulit Peeling Product . 💥Merah-merah/macam terbakar/sunburn 💥Nipis/nampak urat 💥Berminyak tapi nampak kering 💥Jeragat 💥Breakout - jerawat banyak 💥Pori besar 💥Blackheads & whiteheads 💥Cepat berpeluh 💥Kulit pedih/terik 💥Pipi jatuh mengeleper 💥Gatal-gatal 💥Cepat sensitif . Boleh saya tawarkan diri bantu anda yang hadapi ciri2 diatas? whatsapp je 0139068812 😉 . . Suziana Independent Beauty Consultant Mary Kay . #beautyconsultantmarykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaysepang  #marykaydengkil  #marykaybangi  #marykayputrajaya  #marykaynilai  #kulitjerawat  #kulitberparut  #masalahpigmentasi  #tonataksekata  #kulitselaluburn  #kulitsihat  #mencerahkantonawarnakulit  #dermatologist  #kelulusanklinikal  #timewisemiracle3d  #timewisemiraclemarykay  #marykaybandarenstek  #marykayserdang  #marykaysalaktinggi  #marykaykotawarisan  #marykaycyberjaya  #marykaybanting  #marykaykualalumpur  #marykayshahalam