an online Instagram web viewer

#marykaybangi medias

Photos

My routine every morning. Cleansing using mary kay skinvigorate brush and timewise miracle cleanser ✨
.
.
Pencuci muka timewise ni ada ingredients untuk anti aging. Sesuai for 23 years and above. Tahu tak kita akan mula nampak penuaan starting 20-an? .
.
Skinvi brush ni boleh pakai time cuci muka 🤗 besttt rasa bersihhh sangat muka lepas cuci muka guna brush ni. Sbb brush ni dia ada brush yg halus yg mampu bersihka pori2 halus kita. Segala impurities and debris akan hilang. 85% cleaner than using our hands! 🤩
.
.
Free consultation? Free skincare class? Pm tepi tau! .
Fadhilah
010.257.4962
http://fadhilahmaryk.wasap.my/ .
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaybangi #marykaykajang #marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmalaysia #beautyconsultant #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmarykaymalaysia #bazarpaknil #GE14 #ge14🇲🇾 #gemalaysia2018 #syedsaddiq #chedet #rosmahmansor #najibrazak #syafiqkyle #nur #7G #malaysiabaru #marykayshahalam #sparkledaisy #makeupclass #skincareclassfree #skincare #skincareclass
My routine every morning. Cleansing using mary kay skinvigorate brush and timewise miracle cleanser ✨ . . Pencuci muka timewise ni ada ingredients untuk anti aging. Sesuai for 23 years and above. Tahu tak kita akan mula nampak penuaan starting 20-an? . . Skinvi brush ni boleh pakai time cuci muka 🤗 besttt rasa bersihhh sangat muka lepas cuci muka guna brush ni. Sbb brush ni dia ada brush yg halus yg mampu bersihka pori2 halus kita. Segala impurities and debris akan hilang. 85% cleaner than using our hands! 🤩 . . Free consultation? Free skincare class? Pm tepi tau! . Fadhilah 010.257.4962 http://fadhilahmaryk.wasap.my/ . . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaybangi  #marykaykajang  #marykaybeautyconsultant  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #beautyconsultant  #beautyconsultantmarykay  #beautyconsultantmarykaymalaysia  #bazarpaknil  #GE14  #ge14 🇲🇾 #gemalaysia2018  #syedsaddiq  #chedet  #rosmahmansor  #najibrazak  #syafiqkyle  #nur  #7G  #malaysiabaru  #marykayshahalam  #sparkledaisy  #makeupclass  #skincareclassfree  #skincare  #skincareclass 
Intensity Mascara

Satu-satunya maskara yang memanjangkan, melebatkan and melentikkan bulu mata yang mempunyai dimensi pelbagai arah. • Dengan pertambahan volum sebanyak 200%, ia seperti menambah ketebalan dua
bulu mata ke setiap orang; tambahan, ia melentikkan 84% untuk bulu mata yang lebihpanjang *!
• Berus berasaskan Volum Dua Kali Ganda Impak Khas yang direka bentuk untuk melentikkan dan memanjangkan bulu mata.
• Kaya dengan mineral, pigmen berimpak
tinggi menyelubungi setiap bulu mata dalam
warna hitam yang sempurna.
* Berdasarkan kajian klinikal bebas diukur oleh seorang
graduan pakar selepas menggunakan dua lapisan mascara.

Www.wasap.my/60176847303
##marykaybangsar #marykaynilai #marykaysepang #iluvmarykay #marykaybangi #mascara #makeup #bulumata #celak #matagalak #organic #intensitymascara #marykaysalaktinggi #beautyconsultantnilai #beautyconsultantbangi #beautyconsultantsalaktinggi
Intensity Mascara Satu-satunya maskara yang memanjangkan, melebatkan and melentikkan bulu mata yang mempunyai dimensi pelbagai arah. • Dengan pertambahan volum sebanyak 200%, ia seperti menambah ketebalan dua bulu mata ke setiap orang; tambahan, ia melentikkan 84% untuk bulu mata yang lebihpanjang *! • Berus berasaskan Volum Dua Kali Ganda Impak Khas yang direka bentuk untuk melentikkan dan memanjangkan bulu mata. • Kaya dengan mineral, pigmen berimpak tinggi menyelubungi setiap bulu mata dalam warna hitam yang sempurna. * Berdasarkan kajian klinikal bebas diukur oleh seorang graduan pakar selepas menggunakan dua lapisan mascara. Www.wasap.my/60176847303 ##marykaybangsar  #marykaynilai  #marykaysepang  #iluvmarykay  #marykaybangi  #mascara  #makeup  #bulumata  #celak  #matagalak  #organic  #intensitymascara  #marykaysalaktinggi  #beautyconsultantnilai  #beautyconsultantbangi  #beautyconsultantsalaktinggi 
Alhamdulillah, tahniah kerana anda pengguna setia Mary kay bersabar dan konsisten menggunakan nya.
.
Nak dapat kan kulit yang sihat tanpa Ada kesan sampingan?! Pilih la Mary kay😁 yang penting mesti la Ada consultant ya untuk analysis kulit anda dulu tahu mana yang sesuai dengan kulit anda sayang2 semua ya❤️😃
.
Wassup acca untuk dapat kan free consultation😍free sample😘free postage😍 senang saja click link Num dia bio profile acca ya .
🇲🇾 #marykay#trendingmalaysia
#marykayshahalam#merecik#nakkulitsihat
#motifviral#merecik#instafamous
#minaz#dermatologies#marykayselangor#jerawat#jeragat#marykayjohor #marykaykedah #marykayperak #marykaymelaka #marykaypenang #marykaybangi #marykaysabah #marykaygombak#marykaykl#marykaykl#kakiviral#marykayampang #marykayrawang #marykayipoh #esthetic#like4likes
Alhamdulillah, tahniah kerana anda pengguna setia Mary kay bersabar dan konsisten menggunakan nya. . Nak dapat kan kulit yang sihat tanpa Ada kesan sampingan?! Pilih la Mary kay😁 yang penting mesti la Ada consultant ya untuk analysis kulit anda dulu tahu mana yang sesuai dengan kulit anda sayang2 semua ya❤️😃 . Wassup acca untuk dapat kan free consultation😍free sample😘free postage😍 senang saja click link Num dia bio profile acca ya . 🇲🇾 #marykay #trendingmalaysia  #marykayshahalam #merecik #nakkulitsihat  #motifviral #merecik #instafamous  #minaz #dermatologies #marykayselangor #jerawat #jeragat #marykayjohor  #marykaykedah  #marykayperak  #marykaymelaka  #marykaypenang  #marykaybangi  #marykaysabah  #marykaygombak #marykaykl #marykaykl #kakiviral #marykayampang  #marykayrawang  #marykayipoh  #esthetic #like4likes 
Jom kenali product Mary Kay 😍

1⃣Product Mary Kay is import from US. .
2⃣Product Mary Kay tidak akan ada dekat Watson, Guardian or pasaraya² yg biasa kamu nampak terpampang jual. WHY? Sbb product Mary kay is exclusive and kita tak mahu any REBRAND product which is fake. Kalau korang nak  purchase any product Mary Kay please find any trusted beauty consultant mcm saya. Haaaa... Gituuuu 😘
.
3⃣Product Mary Kay diuji beribu² kali sebelum dikeluarkan. WHY? Sbb nak make sure yang product ni btl2 effective untuk skin masing².
.
4⃣Product Mary Kay diuji pada kulit manusia. Bukan pada binatang kecuali produk di negara China. Kerana mengikut undang2 di sana. .
5⃣Kenapa org selalu bandingkan harga Mary Kay dgn local produk? 
Tahukah INGREDIENTS dlm produk Mary Kay ni semuanya bagus, semuanya diperkaya dgn bahan² botanical, and bahan² dia juga sgt mahal. WHY? 
Because Mary Kay want the best result for our skin. Product Mary Kay tidak ada sebarang bahan² mercury or any harmful chemical berlebihan yg blh merosakkan skin kita. Senang kata it's SAFE.
.
6⃣ Mary Kay ni international punya brand. So kalau mahu bandingkan dgn produk lain, bandingkanlah dgn international pnya brand juga. Baru fair gitu. Baru boleh nmpk betapa murahnya Mary Kay dgn product branded lain. Jangan bandingkan produk Mary Kag dgn produk yg ada di jual di kedai runcit, kedai² jamu atau pasaraya.

Sebab produk Mary Kay ialah produk Top 2 global skincare brand! ♥️♥️♥️😘 Wassap sal 0182065830

#marykaybeautyface #MaryKayBangi #marykaylover
Jom kenali product Mary Kay 😍 1⃣Product Mary Kay is import from US. . 2⃣Product Mary Kay tidak akan ada dekat Watson, Guardian or pasaraya² yg biasa kamu nampak terpampang jual. WHY? Sbb product Mary kay is exclusive and kita tak mahu any REBRAND product which is fake. Kalau korang nak purchase any product Mary Kay please find any trusted beauty consultant mcm saya. Haaaa... Gituuuu 😘 . 3⃣Product Mary Kay diuji beribu² kali sebelum dikeluarkan. WHY? Sbb nak make sure yang product ni btl2 effective untuk skin masing². . 4⃣Product Mary Kay diuji pada kulit manusia. Bukan pada binatang kecuali produk di negara China. Kerana mengikut undang2 di sana. . 5⃣Kenapa org selalu bandingkan harga Mary Kay dgn local produk? Tahukah INGREDIENTS dlm produk Mary Kay ni semuanya bagus, semuanya diperkaya dgn bahan² botanical, and bahan² dia juga sgt mahal. WHY? Because Mary Kay want the best result for our skin. Product Mary Kay tidak ada sebarang bahan² mercury or any harmful chemical berlebihan yg blh merosakkan skin kita. Senang kata it's SAFE. . 6⃣ Mary Kay ni international punya brand. So kalau mahu bandingkan dgn produk lain, bandingkanlah dgn international pnya brand juga. Baru fair gitu. Baru boleh nmpk betapa murahnya Mary Kay dgn product branded lain. Jangan bandingkan produk Mary Kag dgn produk yg ada di jual di kedai runcit, kedai² jamu atau pasaraya. Sebab produk Mary Kay ialah produk Top 2 global skincare brand! ♥️♥️♥️😘 Wassap sal 0182065830 #marykaybeautyface  #MaryKayBangi  #marykaylover 
Hai uolls.. Tiap hari mesti kita cuci muka kan? 
Cuci muka dgn Skinvigorate Cleansing Brush yg bestt seller ni.. Best sangat2.

Bayangkan setiap putaran mampu membersihkan sampai dalam liang porisangat-sangat besttt bila pakai hari-hari 
Kulit akan jadi lebih sihat, cerah , anjal & yang paling penting, BERSIH! Terutamanya yg mempunyai blackhead n whitehead

Jadi bagi yang ada masalah kulit berminyak, kulit tak sekata, kusam & sebagainya, saya galakkan uolls cuba cucian Skinvigorate brush ni. 
Memang sangat2 membantu😃

www.wassap.my/60182065830 sal

#marykaybeautyface #MaryKayBangi #marykaylover
Hai uolls.. Tiap hari mesti kita cuci muka kan? Cuci muka dgn Skinvigorate Cleansing Brush yg bestt seller ni.. Best sangat2. Bayangkan setiap putaran mampu membersihkan sampai dalam liang porisangat-sangat besttt bila pakai hari-hari Kulit akan jadi lebih sihat, cerah , anjal & yang paling penting, BERSIH! Terutamanya yg mempunyai blackhead n whitehead Jadi bagi yang ada masalah kulit berminyak, kulit tak sekata, kusam & sebagainya, saya galakkan uolls cuba cucian Skinvigorate brush ni. Memang sangat2 membantu😃 www.wassap.my/60182065830 sal #marykaybeautyface  #MaryKayBangi  #marykaylover 
Favorite MASK. Mask yang boleh dipakai tidur, tak kotorkan sarung bantal. Boleh jugak pakai sebelum nak apply makeup. Kulit jadi lembut, segar, bersih! 😍
.
Sesuai untuk ⤵️
✅ semua jenis kulit
✅ kulit kering
✅ kulit berjerawat
✅ kulit berjeragat
✅ kulit burn
✅ nak anti-penuaan
.
Nak free tester? Boleh-boleh. 🤗
.
Qasrina - 0123414423
.
#marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykedah #marykayjohor #marykayperak #marykayperlis #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayshahalam #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaysetiaalam #marykayshahalam #marykayalorsetar #marykayjitra #beautyconsultant
Favorite MASK. Mask yang boleh dipakai tidur, tak kotorkan sarung bantal. Boleh jugak pakai sebelum nak apply makeup. Kulit jadi lembut, segar, bersih! 😍 . Sesuai untuk ⤵️ ✅ semua jenis kulit ✅ kulit kering ✅ kulit berjerawat ✅ kulit berjeragat ✅ kulit burn ✅ nak anti-penuaan . Nak free tester? Boleh-boleh. 🤗 . Qasrina - 0123414423 . #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaykedah  #marykayjohor  #marykayperak  #marykayperlis  #marykaykelantan  #marykayterengganu  #marykayshahalam  #marykaybangi  #marykayputrajaya  #marykaysetiaalam  #marykayshahalam  #marykayalorsetar  #marykayjitra  #beautyconsultant 
Best kan Mary Kay ni? Education percuma, hadiah percuma, trip holiday percuma, dapat kereta percuma, haih banyak sangat lah percuma!
.
Rugi sangat siapa yang tak curi peluang untuk menimba ilmu bila semuanya disediakan percuma sahaja! 😍
.
Nak jadi consultant biar berilmu, ilmu ni sampai mati pun tak habis kalau kita belajar. Setiap hari mesti ada benda baru yang kita dapat kalau kita menuntut ilmu dan membaca. 👍🏿
.
Tahniah semua Beauty Consultant yang hadir untuk belajar harini. Anda hebat! 👏🏽👏🏽
.
Nak join kelas kecantikan percuma? Jom whatsapp Qas ⤵️
.
Qasrina - 0123414423
.
#marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykedah #marykayjohor #marykayperak #marykayperlis #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayshahalam #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaysetiaalam #marykayshahalam #marykayalorsetar #marykayjitra #beautyconsultant
Best kan Mary Kay ni? Education percuma, hadiah percuma, trip holiday percuma, dapat kereta percuma, haih banyak sangat lah percuma! . Rugi sangat siapa yang tak curi peluang untuk menimba ilmu bila semuanya disediakan percuma sahaja! 😍 . Nak jadi consultant biar berilmu, ilmu ni sampai mati pun tak habis kalau kita belajar. Setiap hari mesti ada benda baru yang kita dapat kalau kita menuntut ilmu dan membaca. 👍🏿 . Tahniah semua Beauty Consultant yang hadir untuk belajar harini. Anda hebat! 👏🏽👏🏽 . Nak join kelas kecantikan percuma? Jom whatsapp Qas ⤵️ . Qasrina - 0123414423 . #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaykedah  #marykayjohor  #marykayperak  #marykayperlis  #marykaykelantan  #marykayterengganu  #marykayshahalam  #marykaybangi  #marykayputrajaya  #marykaysetiaalam  #marykayshahalam  #marykayalorsetar  #marykayjitra  #beautyconsultant 
SWIPE LEFT!!💜💜💜
-
Hi darlings! So today Anys nak share sedikit tips untuk pakai foundation. Mesti ada antara korang yang suka pakai foundation lepastu dab dab dengan jari jemari yang halus mulus tu kan?
-
Kalau ikutkan, nak guna jari boleh, span and beauty blender pun boleh!
TAPI....
Uolls tahu tak setiap tools akan berikan hasil yang berbeza dalam make up kita?
-
Kalau uols pakai jari, kulit badan kita warm so foundation mencair n lagi byk melekat kat jari berbanding kulit muka. Bazir foundation tau!
Sapuan pun mungkin tak berapa kemas, ada part yg nipis ada part tebal sikit😭😭
-
Pakai span, memang cantik dan kemas tapi uols kene tau span ni serapan bagus. So dia akan serap foundation banyak. Bazir foundation lagi😭
Dan span kene kerap tukar sebab dia sgt mudah dijangkiti bakteria dannn untuk jaga kebersihan.
-
Pakai foundation brush for me is the BEST.
Brush jenis fiber synthetic paling sesuai sebab dia bukan saja tak serap, so TAKKAN bazir foundation!! Dan sapuan lebih kemas, rata and felolesss gitu.
Senang nak mantain sebab kita boleh basuh or spray je guna Brush Cleaner😃
-
My choice?
Sy personally guna Foundation Brush ni semestinya from Mary Kay! Hehee brush dia bentuk condong, senang nak reach bahagian yg sempit, sapuan rata, senang sapu and yg penting akan tampil lebih FLAWLESS! 😃
-
Lagi satu sebab.. Anys tak rajin nak rendam and basuh! Brush ni senang je nak cuci. Spray brush cleaner, gosok kat tisu, siap like new!
-
Mana satu tools favorite uolss?
Meh lah share dgn Anys🌹😍
-
WHATSAPP 0169210217.
Atau klik sahaja link di BIO ig Anys kayh.
Confirm fast reply! And Anys akan consult korang kayh. Jangan risau.
-
Anys,
Your Beauty Consultant.
-
#produkorganikmalaysia#produkorganik#marykay#marykaymalaysia#marykaybangi#sayajual#marykayreadystock#bebasjerawat#jerawatteruk#jerawatkecut#jeragatpudar#jerawatmuka#jerawatpasir#mukabreakout#localproduct#productorganic#productorganicmalaysia#sayajualbangi#sayajualkajang#lipmatte#clearproof#clearproofmarykay#clearproofbangi#clearlproofkajang#clearproofmalaysia#translucentpowder#translucentpowdermarykay#kulitkering
SWIPE LEFT!!💜💜💜 - Hi darlings! So today Anys nak share sedikit tips untuk pakai foundation. Mesti ada antara korang yang suka pakai foundation lepastu dab dab dengan jari jemari yang halus mulus tu kan? - Kalau ikutkan, nak guna jari boleh, span and beauty blender pun boleh! TAPI.... Uolls tahu tak setiap tools akan berikan hasil yang berbeza dalam make up kita? - Kalau uols pakai jari, kulit badan kita warm so foundation mencair n lagi byk melekat kat jari berbanding kulit muka. Bazir foundation tau! Sapuan pun mungkin tak berapa kemas, ada part yg nipis ada part tebal sikit😭😭 - Pakai span, memang cantik dan kemas tapi uols kene tau span ni serapan bagus. So dia akan serap foundation banyak. Bazir foundation lagi😭 Dan span kene kerap tukar sebab dia sgt mudah dijangkiti bakteria dannn untuk jaga kebersihan. - Pakai foundation brush for me is the BEST. Brush jenis fiber synthetic paling sesuai sebab dia bukan saja tak serap, so TAKKAN bazir foundation!! Dan sapuan lebih kemas, rata and felolesss gitu. Senang nak mantain sebab kita boleh basuh or spray je guna Brush Cleaner😃 - My choice? Sy personally guna Foundation Brush ni semestinya from Mary Kay! Hehee brush dia bentuk condong, senang nak reach bahagian yg sempit, sapuan rata, senang sapu and yg penting akan tampil lebih FLAWLESS! 😃 - Lagi satu sebab.. Anys tak rajin nak rendam and basuh! Brush ni senang je nak cuci. Spray brush cleaner, gosok kat tisu, siap like new! - Mana satu tools favorite uolss? Meh lah share dgn Anys🌹😍 - WHATSAPP 0169210217. Atau klik sahaja link di BIO ig Anys kayh. Confirm fast reply! And Anys akan consult korang kayh. Jangan risau. - Anys, Your Beauty Consultant. - #produkorganikmalaysia #produkorganik #marykay #marykaymalaysia #marykaybangi #sayajual #marykayreadystock #bebasjerawat #jerawatteruk #jerawatkecut #jeragatpudar #jerawatmuka #jerawatpasir #mukabreakout #localproduct #productorganic #productorganicmalaysia #sayajualbangi #sayajualkajang #lipmatte #clearproof #clearproofmarykay #clearproofbangi #clearlproofkajang #clearproofmalaysia #translucentpowder #translucentpowdermarykay #kulitkering 
MARY KAY SKINVIGORATE BRUSH
.
Memang jatuh cinta dgn Skinvigorate Brush Mary Kay ni..
Selama ni sis cuci muka guna tangan ja Patutla rasa macam muka kurang bersih
.
Memang beza sangat pakai brush skinvi dengan cuci pakai tangan. Tidak percaya? Kena cuba! 85% lagi bersih. .
Pori2 akan bersih dari sisa debu dan kotoran yg kita dapat di persekitaran kita .
.
Bila pori2 dah bersih, next skincare yang kita apply akan lebih efektif serapannya, dan akan bekerja lebih baik!🤗 .
.
🌷SKINVIGORATE NI ONE SET ADA WARRANTY SETAHUN!🌷 😍
U all Akan dapat sekali dengan :
.
2 batteries .
2 skinvigorate headbrush .
1 skinvigorate body .
.
🌷Paling BEST, skinvi ni boleh..👇
membersih dengan efektif
mencerahkan kulit wajah
mengurangkan garis halus
hilangkan whitehead/blackhead degil
membersihkan pori2 secara halus
V- shapekan wajah
.
Jom whatsapp@dm sis... 📱019-2691903 Zeni.
#marykay #marykaymalaysia #marykaynilai#marykaybangi#marykaymysg #marykayshahalam #marykayperak #marykayjohor #marykaykedah #marykayproduk #marykaymen #marykaycareer #skincare #nakkulitcantik #nakcantik #mac #sephora #lancome #spa #homespa #mobilespa #muslimahspa
MARY KAY SKINVIGORATE BRUSH . Memang jatuh cinta dgn Skinvigorate Brush Mary Kay ni.. Selama ni sis cuci muka guna tangan ja Patutla rasa macam muka kurang bersih . Memang beza sangat pakai brush skinvi dengan cuci pakai tangan. Tidak percaya? Kena cuba! 85% lagi bersih. . Pori2 akan bersih dari sisa debu dan kotoran yg kita dapat di persekitaran kita . . Bila pori2 dah bersih, next skincare yang kita apply akan lebih efektif serapannya, dan akan bekerja lebih baik!🤗 . . 🌷SKINVIGORATE NI ONE SET ADA WARRANTY SETAHUN!🌷 😍 U all Akan dapat sekali dengan : . 2 batteries . 2 skinvigorate headbrush . 1 skinvigorate body . . 🌷Paling BEST, skinvi ni boleh..👇 membersih dengan efektif mencerahkan kulit wajah mengurangkan garis halus hilangkan whitehead/blackhead degil membersihkan pori2 secara halus V- shapekan wajah . Jom whatsapp@dm sis... 📱019-2691903 Zeni. #marykay  #marykaymalaysia  #marykaynilai #marykaybangi #marykaymysg  #marykayshahalam  #marykayperak  #marykayjohor  #marykaykedah  #marykayproduk  #marykaymen  #marykaycareer  #skincare  #nakkulitcantik  #nakcantik  #mac  #sephora  #lancome  #spa  #homespa  #mobilespa  #muslimahspa 
FLAWLESS AND GLOWING PROMO💜
-
Ada apa dalam promo ni? Foundation, Sheer Powder, dan Translucent Powder. Foundation MK ni memang sangat best sebab bila pakai, memang terasa sangat ringan and akan tampak lebih natural! Tak berat pun mcm foundation yang lain lain tau! Lagi lama pakai lagi nampak flawless uolls💜💜
-
Sheer Dimension Pearl Powder berfungsi sebagai blusher and highlighter. Calit sikit je kat muka dah letops tau! Memanggg sangat cantik😍😍
-
Translucent Powder pulak berfungsi sebagai finishing dan bantu serap minyak yg berlebihan kt muka awak. Mmg muka berseri lps apply loose powder ni. Yg istimewa lagi dia mmg sesuai utk semua jenis warna kulit. Dari tone kulit putih melepak hingga ke hitam kemanisan. Tak bercapuk pun serius, shining lg ada la uolls. Tak caya jom cuba skrg!!
-
Untuk promo ni, kalau beli 2 matte foundation dengan 1 sheer pearl powder, awak akan dapat FREE  je translucent powder tu. Best ke best!!?
-
WHATSAPP 0169210217.
Atau klik sahaja link di BIO ig Anys kayh.
Confirm fast reply! And Anys akan consult korang kayh. Jangan risau.
-
Anys,
Your Beauty Consultant.
-
#produkorganikmalaysia#produkorganik#marykay#marykaymalaysia#marykaybangi#sayajual#marykayreadystock#bebasjerawat#jerawatteruk#jerawatkecut#jeragatpudar#jerawatmuka#jerawatpasir#mukabreakout#localproduct#productorganic#productorganicmalaysia#sayajualbangi#sayajualkajang#lipmatte#clearproof#clearproofmarykay#clearproofbangi#clearlproofkajang#clearproofmalaysia#translucentpowder#translucentpowdermarykay#kulitkering
FLAWLESS AND GLOWING PROMO💜 - Ada apa dalam promo ni? Foundation, Sheer Powder, dan Translucent Powder. Foundation MK ni memang sangat best sebab bila pakai, memang terasa sangat ringan and akan tampak lebih natural! Tak berat pun mcm foundation yang lain lain tau! Lagi lama pakai lagi nampak flawless uolls💜💜 - Sheer Dimension Pearl Powder berfungsi sebagai blusher and highlighter. Calit sikit je kat muka dah letops tau! Memanggg sangat cantik😍😍 - Translucent Powder pulak berfungsi sebagai finishing dan bantu serap minyak yg berlebihan kt muka awak. Mmg muka berseri lps apply loose powder ni. Yg istimewa lagi dia mmg sesuai utk semua jenis warna kulit. Dari tone kulit putih melepak hingga ke hitam kemanisan. Tak bercapuk pun serius, shining lg ada la uolls. Tak caya jom cuba skrg!! - Untuk promo ni, kalau beli 2 matte foundation dengan 1 sheer pearl powder, awak akan dapat FREE je translucent powder tu. Best ke best!!? - WHATSAPP 0169210217. Atau klik sahaja link di BIO ig Anys kayh. Confirm fast reply! And Anys akan consult korang kayh. Jangan risau. - Anys, Your Beauty Consultant. - #produkorganikmalaysia #produkorganik #marykay #marykaymalaysia #marykaybangi #sayajual #marykayreadystock #bebasjerawat #jerawatteruk #jerawatkecut #jeragatpudar #jerawatmuka #jerawatpasir #mukabreakout #localproduct #productorganic #productorganicmalaysia #sayajualbangi #sayajualkajang #lipmatte #clearproof #clearproofmarykay #clearproofbangi #clearlproofkajang #clearproofmalaysia #translucentpowder #translucentpowdermarykay #kulitkering 
MarykAy Translucent Loose powder. .
Membantu menyerap lebihan minyak di muka dan membantu makeup lebih tahan lama dan tak bercapuk. Sesuai untuk semua jenis tona kulit.
.
Ingin tahu jenis kulit anda?apa masalah kulit anda?hubungi saya segera ye
.
Laily ♥
beauty consultant
0132925871
.
#marykay💋 #marykaymalaysia #marykaysemenyih #marykaykajang #marykaybangi #kajangbangi #semenyihkajangbangi #kualalumpur #nilai #branang #kesuma #marykaybylaily #marykayjohor #beautyconsultantmarykay #beautyconsultant
MarykAy Translucent Loose powder. . Membantu menyerap lebihan minyak di muka dan membantu makeup lebih tahan lama dan tak bercapuk. Sesuai untuk semua jenis tona kulit. . Ingin tahu jenis kulit anda?apa masalah kulit anda?hubungi saya segera ye . Laily ♥ beauty consultant 0132925871 . #marykay 💋 #marykaymalaysia  #marykaysemenyih  #marykaykajang  #marykaybangi  #kajangbangi  #semenyihkajangbangi  #kualalumpur  #nilai  #branang  #kesuma  #marykaybylaily  #marykayjohor  #beautyconsultantmarykay  #beautyconsultant 
Siapa mengalami masalah seperti: •PARUT BERLUBANG.
•KUSAM.
•KURANG ANJAL. .
Dalam set ni ada 2 jenis produk je...
.
1)Microdermabrasion refine 😍.
Pencuci yg  bukan macam pencuci biasa dan bukan macam scrub biasa...Ianya khusus dan istimewa untuk sesiapa yang ada parut jerawat yg lekuk2 dan lubang dalam2 tu.
Microdermabrasion refine ni Merawat kulit dengan pengelupasan yg lembut. Ia untuk mengurangkan penampilan garis halus, parut2 lekuk dan dalam.
.
2)PORE MINIMIZER
Bertindak sbg serum yang dapat Mengetatkan penampilan pori2 kulit...Menentang penampilan  yang ketara... Menenangkan kulit dan mengurangkan tampilan kemerahan pada wajah.Menambahbaik teksture kulit yang berparut...Seterusnya Kulit nampak lebih muda

Mary Kay adalah International product yg ada research & development dijalankan bertahun2 , bukan rebranding Product Okies 😘 dan bahan utama yang digunakan adalah daripada bahan botani 1st gred bahan botani yang berkualiti.
.
Siapa perlu kan consultation free?!
Senang saja,Click link Num di bio untuk anda share masalah kulit anda
Dan tunggu sy reply ya😄
.
🇲🇾 #marykay#trendingmalaysia
#marykayshahalam#merecik#nakkulitsihat
#motifviral#merecik#instafamous
#minaz#dermatologies#marykayselangor#jerawat#jeragat#marykayjohor #marykaykedah #marykayperak #marykaymelaka #marykaypenang #marykaybangi #marykaysabah #marykaygombak#marykaykl#marykaykl#kakiviral#marykayampang #marykayrawang #marykayipoh #esthetic#rayyanhaya
Siapa mengalami masalah seperti: •PARUT BERLUBANG. •KUSAM. •KURANG ANJAL. . Dalam set ni ada 2 jenis produk je... . 1)Microdermabrasion refine 😍. Pencuci yg bukan macam pencuci biasa dan bukan macam scrub biasa...Ianya khusus dan istimewa untuk sesiapa yang ada parut jerawat yg lekuk2 dan lubang dalam2 tu. Microdermabrasion refine ni Merawat kulit dengan pengelupasan yg lembut. Ia untuk mengurangkan penampilan garis halus, parut2 lekuk dan dalam. . 2)PORE MINIMIZER Bertindak sbg serum yang dapat Mengetatkan penampilan pori2 kulit...Menentang penampilan yang ketara... Menenangkan kulit dan mengurangkan tampilan kemerahan pada wajah.Menambahbaik teksture kulit yang berparut...Seterusnya Kulit nampak lebih muda Mary Kay adalah International product yg ada research & development dijalankan bertahun2 , bukan rebranding Product Okies 😘 dan bahan utama yang digunakan adalah daripada bahan botani 1st gred bahan botani yang berkualiti. . Siapa perlu kan consultation free?! Senang saja,Click link Num di bio untuk anda share masalah kulit anda Dan tunggu sy reply ya😄 . 🇲🇾 #marykay #trendingmalaysia  #marykayshahalam #merecik #nakkulitsihat  #motifviral #merecik #instafamous  #minaz #dermatologies #marykayselangor #jerawat #jeragat #marykayjohor  #marykaykedah  #marykayperak  #marykaymelaka  #marykaypenang  #marykaybangi  #marykaysabah  #marykaygombak #marykaykl #marykaykl #kakiviral #marykayampang  #marykayrawang  #marykayipoh  #esthetic #rayyanhaya 
TIMEWISE MIRACLE MOISTURIZER ❤️
.
Sangat best pakai, muka yang agak kering dan tegang bila sapu dengan moisturizer Mary kay ia tambah melembapkan kulit muka kita.
.
Berfungsi:
✔️ Mampu menghidratkan kulit kita Sehingga 10 jam tau 😍
✔️Bantu proses baharui kulit secara Semula Jadi
✔️Kulit lebih lembap, Kurang kedutan dan garisan halus
✔️Bantu Cepat tona tak sekata dan kulit kusam
.
Seriously Memang best Pakai moisturizer nie.
.
Pm 💖 wanny
📲013-4911908

#marykaymalaysia#timewisemoisturizer
#marykaymysg #marykayjohor #marykaylover #marykayskincare#marykayselangor #marykaykelantan#marykayshahalam#marykaykajang #marykaycosmetics #marykaybangi #marykaytimewise #marykaykuching #marykayrawang #marykayipoh #marykayconsultant #marykayproduk
TIMEWISE MIRACLE MOISTURIZER ❤️ . Sangat best pakai, muka yang agak kering dan tegang bila sapu dengan moisturizer Mary kay ia tambah melembapkan kulit muka kita. . Berfungsi: ✔️ Mampu menghidratkan kulit kita Sehingga 10 jam tau 😍 ✔️Bantu proses baharui kulit secara Semula Jadi ✔️Kulit lebih lembap, Kurang kedutan dan garisan halus ✔️Bantu Cepat tona tak sekata dan kulit kusam . Seriously Memang best Pakai moisturizer nie. . Pm 💖 wanny 📲013-4911908 #marykaymalaysia #timewisemoisturizer  #marykaymysg  #marykayjohor  #marykaylover  #marykayskincare #marykayselangor  #marykaykelantan #marykayshahalam #marykaykajang  #marykaycosmetics  #marykaybangi  #marykaytimewise  #marykaykuching  #marykayrawang  #marykayipoh  #marykayconsultant  #marykayproduk 
❤🧚‍♀️Oil Free Hydrating Gel | Mary Kay❤🧚‍♀️
.
KEISTIMEWAAN & MANFAAT 🎁Gel yang ringan dan cepat meresap dalam kulit.
🎁Melembapkan kulit tanpa meninggalkan kesan minyak.
🎁Meninggalkan kulit lembap sehingga 10 jam.
🎁Boleh dijadikan sebagai asas mekap supaya bedak tahan lama.
🎁Lepas berjemur lagi elok pakai untuk kurangkan panas kulit.
🎁Boleh kurangkan kemerahan muka akibat kulit sensitif.
🎁Membina kulit baru yang lagi sihat.
🎁Membantu mempercepatkan proses pembuangan bahan kimia dalam kulit muka.
.
🌵🌵Untuk siapa OFHG ni?
Untuk kulit berminyak dan yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone dan untuk mereka yang mempunyai lapisan kulit yang tidak sihat
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#mkamiraku #mkwithak #marykaybangi #marykaykajang #marykayputrajaya #oilfreehydratinggel
❤🧚‍♀️Oil Free Hydrating Gel | Mary Kay❤🧚‍♀️ . KEISTIMEWAAN & MANFAAT 🎁Gel yang ringan dan cepat meresap dalam kulit. 🎁Melembapkan kulit tanpa meninggalkan kesan minyak. 🎁Meninggalkan kulit lembap sehingga 10 jam. 🎁Boleh dijadikan sebagai asas mekap supaya bedak tahan lama. 🎁Lepas berjemur lagi elok pakai untuk kurangkan panas kulit. 🎁Boleh kurangkan kemerahan muka akibat kulit sensitif. 🎁Membina kulit baru yang lagi sihat. 🎁Membantu mempercepatkan proses pembuangan bahan kimia dalam kulit muka. . 🌵🌵Untuk siapa OFHG ni? Untuk kulit berminyak dan yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone dan untuk mereka yang mempunyai lapisan kulit yang tidak sihat ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #mkamiraku  #mkwithak  #marykaybangi  #marykaykajang  #marykayputrajaya  #oilfreehydratinggel 
Nak tidur ni jangan lupa tempek Mary Kay Timewise Moisture Renewing Gel Mask. 
Bangun esok, fuh! Rasa nak belai-belai je kulit muka sendiri 😊

Selain tu apa lagi best? . Mengecilkan liang pori
. Melembab/melembutkan kulit
. Mengurang dan mengawal pengeluaran  minyak, say NO to jerawat/s 🙅🏻
. Meredakan kemerahan bagi yang mengalami  alahan akibat penggunaan produk pemutihan  atau pengelupasan
. Mencerahkan dan menyegarkan kulit wajah

Sharing with love 💗💗
www.wassap.my/60182065830 sal

#marykaybeautyface #MaryKayBangi #marykaylover #marykayselangor
Nak tidur ni jangan lupa tempek Mary Kay Timewise Moisture Renewing Gel Mask. Bangun esok, fuh! Rasa nak belai-belai je kulit muka sendiri 😊 Selain tu apa lagi best? . Mengecilkan liang pori . Melembab/melembutkan kulit . Mengurang dan mengawal pengeluaran minyak, say NO to jerawat/s 🙅🏻 . Meredakan kemerahan bagi yang mengalami alahan akibat penggunaan produk pemutihan atau pengelupasan . Mencerahkan dan menyegarkan kulit wajah Sharing with love 💗💗 www.wassap.my/60182065830 sal #marykaybeautyface  #MaryKayBangi  #marykaylover  #marykayselangor 
🌷Paling basic perlu ada pencuci dan pelembab muka BASIC SET CLEANSER AND MOISTURIZER MARY KAY 
Kenapa perlu ada Cleanser dan Moisturizer? Apa pentingnya 2 benda ni? 🌷Pentingnya adalah untuk penjagaan kulit wajah yang sihat. 🌷Selesa ke kulit kering dibiarkan sahaja kering selepas mencuci muka?? Tak selesakan?? 🌷Yang mempunyai masalah jerawat , muka berminyak dan adakalanya kering selepas mencuci muka 🤔 
Anda pasti dengan keperluan wajah anda 
Adakah ia sesuai ? Fikirkan... 🌷Setiap orang wajib ada pencuci dan pelembap yang bersesuaian dengan kulit wajah. 🌷Selepas mencuci kulit akan menjadi kering dan fungsi pelembap adalah mengembalikan kelembapan pada kulit. 🌷Kulit perlukan kelembapan terutamanya bagi mereka yang mempunyai kulit wajah yang kering, bukan yang kulit kering je tau yang perlukan pelembap ..kulit berminyak dan kombinasi juga wajib ada☝ 
Sekiranya anda perlukan konsultasi, boleh terus wasap sy ⤵️ Mary Kay 💞
Beauty Consultant Sal❣️
http://www.wasap.my/0182065830

#MaryKayBangi #MaryKaySelangor #marykaybeautyface #marykaylover
🌷Paling basic perlu ada pencuci dan pelembab muka BASIC SET CLEANSER AND MOISTURIZER MARY KAY Kenapa perlu ada Cleanser dan Moisturizer? Apa pentingnya 2 benda ni? 🌷Pentingnya adalah untuk penjagaan kulit wajah yang sihat. 🌷Selesa ke kulit kering dibiarkan sahaja kering selepas mencuci muka?? Tak selesakan?? 🌷Yang mempunyai masalah jerawat , muka berminyak dan adakalanya kering selepas mencuci muka 🤔 Anda pasti dengan keperluan wajah anda Adakah ia sesuai ? Fikirkan... 🌷Setiap orang wajib ada pencuci dan pelembap yang bersesuaian dengan kulit wajah. 🌷Selepas mencuci kulit akan menjadi kering dan fungsi pelembap adalah mengembalikan kelembapan pada kulit. 🌷Kulit perlukan kelembapan terutamanya bagi mereka yang mempunyai kulit wajah yang kering, bukan yang kulit kering je tau yang perlukan pelembap ..kulit berminyak dan kombinasi juga wajib ada☝ Sekiranya anda perlukan konsultasi, boleh terus wasap sy ⤵️ Mary Kay 💞 Beauty Consultant Sal❣️ http://www.wasap.my/0182065830 #MaryKayBangi  #MaryKaySelangor  #marykaybeautyface  #marykaylover 
Sebelum tido layan kesejukan cuaca malam ni dengan Bio cellulose Mask. Bila tempej je kat muka. Sejuk ya amat amat. Best je wajah ni dapat berehat dapat belaian.
.
Lifting Bio cellulose Mask. ( 4 pcs )
.
💞 setelah penggunaan kali pertama kulit kelihatan sgt berseri.
💞 setelah 2 minggu penggunaan kulit kelihatan lebih cerah, muda,anjal & tegang.
💞setelah 4 minggu penggunaan garis2 halus2 & kedutan di muka berkurangan.
💞kajian klinikal menunjukkan penggunaannya meningkatkan kadar kelembapan kulit selama 24 jam.
💞merupakan booster suplement utk skin.
.
Nak cantik rajin-rajinlah tempek mask ye. 😘
.
Nak kulit yang sihat dan cantik. Jom Riza bantu 📲Whatsapp Riza SEKARANG!‼️http://Rizabeautyconsultant.wasap.my
.
With ❤️,
Riza 
Your Personal Skin & Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#Rizaskinconsultantbangi#marykaykajang#Marykayn9#marykaymelaka#marykaykedah#marykaymalaysia#Marykaybangi#marykayputrajaya#ajimaura#Terapiinstagram#ajimaura#housewife#fashionvalet#partimebisness#sideincome#jeragat#acne#Bellaammara#produkviral#igshops#jerawat#sayajual#bazaaronline#instashopmalaysia#antipenuaan#bazaarmalaysia#glowing#bazaarpaknil#orangmalaysia#nur#peluangkerjayamarykay
Sebelum tido layan kesejukan cuaca malam ni dengan Bio cellulose Mask. Bila tempej je kat muka. Sejuk ya amat amat. Best je wajah ni dapat berehat dapat belaian. . Lifting Bio cellulose Mask. ( 4 pcs ) . 💞 setelah penggunaan kali pertama kulit kelihatan sgt berseri. 💞 setelah 2 minggu penggunaan kulit kelihatan lebih cerah, muda,anjal & tegang. 💞setelah 4 minggu penggunaan garis2 halus2 & kedutan di muka berkurangan. 💞kajian klinikal menunjukkan penggunaannya meningkatkan kadar kelembapan kulit selama 24 jam. 💞merupakan booster suplement utk skin. . Nak cantik rajin-rajinlah tempek mask ye. 😘 . Nak kulit yang sihat dan cantik. Jom Riza bantu 📲Whatsapp Riza SEKARANG!‼️http://Rizabeautyconsultant.wasap.my . With ❤️, Riza Your Personal Skin & Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #Rizaskinconsultantbangi #marykaykajang #Marykayn9 #marykaymelaka #marykaykedah #marykaymalaysia #Marykaybangi #marykayputrajaya #ajimaura #Terapiinstagram #ajimaura #housewife #fashionvalet #partimebisness #sideincome #jeragat #acne #Bellaammara #produkviral #igshops #jerawat #sayajual #bazaaronline #instashopmalaysia #antipenuaan #bazaarmalaysia #glowing #bazaarpaknil #orangmalaysia #nur #peluangkerjayamarykay 
Sebelum tido layan kesejukan cuaca malam ni dengan Bio cellulose Mask. Bila tempej je kat muka. Sejuk ya amat amat. Best je wajah ni dapat berehat dapat belaian.
.
Lifting Bio cellulose Mask. ( 4 pcs )
.
💞 setelah penggunaan kali pertama kulit kelihatan sgt berseri.
💞 setelah 2 minggu penggunaan kulit kelihatan lebih cerah, muda,anjal & tegang.
💞setelah 4 minggu penggunaan garis2 halus2 & kedutan di muka berkurangan.
💞kajian klinikal menunjukkan penggunaannya meningkatkan kadar kelembapan kulit selama 24 jam.
💞merupakan booster suplement utk skin.
.
Nak cantik rajin-rajinlah tempek mask ye. 😘
.
Nak kulit yang sihat dan cantik. Jom Riza bantu 📲Whatsapp Riza SEKARANG!‼️http://Rizabeautyconsultant.wasap.my
.
With ❤️,
Riza 
Your Personal Skin & Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#Rizaskinconsultantbangi#marykaykajang#Marykayn9#marykaymelaka#marykaykedah#marykaymalaysia#Marykaybangi#marykayputrajaya#ajimaura#Terapiinstagram#ajimaura#housewife#fashionvalet#partimebisness#sideincome#jeragat#acne#Bellaammara#produkviral#igshops#jerawat#sayajual#bazaaronline#instashopmalaysia#antipenuaan#bazaarmalaysia#glowing#bazaarpaknil#orangmalaysia#nur#peluangkerjayamarykay
Sebelum tido layan kesejukan cuaca malam ni dengan Bio cellulose Mask. Bila tempej je kat muka. Sejuk ya amat amat. Best je wajah ni dapat berehat dapat belaian. . Lifting Bio cellulose Mask. ( 4 pcs ) . 💞 setelah penggunaan kali pertama kulit kelihatan sgt berseri. 💞 setelah 2 minggu penggunaan kulit kelihatan lebih cerah, muda,anjal & tegang. 💞setelah 4 minggu penggunaan garis2 halus2 & kedutan di muka berkurangan. 💞kajian klinikal menunjukkan penggunaannya meningkatkan kadar kelembapan kulit selama 24 jam. 💞merupakan booster suplement utk skin. . Nak cantik rajin-rajinlah tempek mask ye. 😘 . Nak kulit yang sihat dan cantik. Jom Riza bantu 📲Whatsapp Riza SEKARANG!‼️http://Rizabeautyconsultant.wasap.my . With ❤️, Riza Your Personal Skin & Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #Rizaskinconsultantbangi #marykaykajang #Marykayn9 #marykaymelaka #marykaykedah #marykaymalaysia #Marykaybangi #marykayputrajaya #ajimaura #Terapiinstagram #ajimaura #housewife #fashionvalet #partimebisness #sideincome #jeragat #acne #Bellaammara #produkviral #igshops #jerawat #sayajual #bazaaronline #instashopmalaysia #antipenuaan #bazaarmalaysia #glowing #bazaarpaknil #orangmalaysia #nur #peluangkerjayamarykay 
Makin pudar & berkurang ! Tone kulit wajah pon makin cerah 😍. Masalah jeragat ? Pigmentasi yang semakin tebal dan gelap 😔. Jangan biar Tapi rawatlah dengan produk yang selamat dan berkualiti tinggi.
.
Dalam dunia ni sebenarnya banyak produk bagus. Salah satunya adalah Mary Kay. Tapi yang buat hasilnya cantik bukan sebab produk semata-mata. Sebab sikap sabar tu tinggi dn consistent.
.
Permulaan dari  treatment item. 3 benda yang tersangat asas. Kalau orang lain tengok set-set yang lebih advance, rasanya ramai je yang persoalkan kenapa kena perlu treatment dulu. Sekarang tengok hasilnya😍.
.
NEW MALACEP PLUS+ ! Wow ! 😍😍 .
.
satu set terdiri drpd: .
💖FOAMING CLEANSER .
- Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin .
.
💖MASK .
-Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah .
.
💖FRESHNER .
-Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar .
.
💖ULTIMATE SERUM .
-Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam .
.
💖ULTIMATE CREAM .
-Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera .
.
Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear .
.
Berminat nak tau set jeragat ni?? Nak ilangkn pigmentasi tebal?? Bajet? Dont worry 🤗
.
Meh wassap sy 
Najwa
0188701229.
Mary Kay Beauty Consultant .
.
Free postage 💋
Free sample 💕
Free consultation 💋
.
#MaryKay #MaryKayLovers #AcneProneSkincare #OrganicSkincare #HantaranMurah #beaumama #marykaysgbuloh #marykaykualalumpur #marykayselangor #marykayshahalam #marykaydamansaradamai #marykaydamansara #marykayselangor #marykayselayang #marykayjohor #marykaysabah #marykaybangi #makeup #marykayshahalam #marykayproduk
Makin pudar & berkurang ! Tone kulit wajah pon makin cerah 😍. Masalah jeragat ? Pigmentasi yang semakin tebal dan gelap 😔. Jangan biar Tapi rawatlah dengan produk yang selamat dan berkualiti tinggi. . Dalam dunia ni sebenarnya banyak produk bagus. Salah satunya adalah Mary Kay. Tapi yang buat hasilnya cantik bukan sebab produk semata-mata. Sebab sikap sabar tu tinggi dn consistent. . Permulaan dari treatment item. 3 benda yang tersangat asas. Kalau orang lain tengok set-set yang lebih advance, rasanya ramai je yang persoalkan kenapa kena perlu treatment dulu. Sekarang tengok hasilnya😍. . NEW MALACEP PLUS+ ! Wow ! 😍😍 . . satu set terdiri drpd: . 💖FOAMING CLEANSER . - Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin . . 💖MASK . -Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah . . 💖FRESHNER . -Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar . . 💖ULTIMATE SERUM . -Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam . . 💖ULTIMATE CREAM . -Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera . . Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear . . Berminat nak tau set jeragat ni?? Nak ilangkn pigmentasi tebal?? Bajet? Dont worry 🤗 . Meh wassap sy Najwa 0188701229. Mary Kay Beauty Consultant . . Free postage 💋 Free sample 💕 Free consultation 💋 . #MaryKay  #MaryKayLovers  #AcneProneSkincare  #OrganicSkincare  #HantaranMurah  #beaumama  #marykaysgbuloh  #marykaykualalumpur  #marykayselangor  #marykayshahalam  #marykaydamansaradamai  #marykaydamansara  #marykayselangor  #marykayselayang  #marykayjohor  #marykaysabah  #marykaybangi  #makeup  #marykayshahalam  #marykayproduk 
Malam ni I pakai ClearProof Charcoal Mask.
Best sangat~
Sebab nya arang ni lebih kurang macam magnet,
Mampu tarik segala kotoran dalam pori-pori,
Meresap segala lebihan minyak kat muka I ni.
Siapa tak suka muka jadi glowing tanpa pori tersumbat kan ?
-
Nak rasa kehebatan mask ni dulu ke ?
Jom whatsapp I lelaju kita boleh set satu tarikh untuk I buat skincare class untuk you and your friends.
+60133779756 atau link on the bio 👆🏽
-
#marykayMY #marykayPutrajaya #marykayKajang #marykayBangi #marykayCyberjaya #marykayDengkil #marykayBanting #botanicalEffect #marykayskinscare #timewisemiracle #timewise #botanicaleffectsevolution #marykaycleansingbrush #skinvigoratecleansingbrush #skinvigorate #marykayformen #charcoalmask
Malam ni I pakai ClearProof Charcoal Mask. Best sangat~ Sebab nya arang ni lebih kurang macam magnet, Mampu tarik segala kotoran dalam pori-pori, Meresap segala lebihan minyak kat muka I ni. Siapa tak suka muka jadi glowing tanpa pori tersumbat kan ? - Nak rasa kehebatan mask ni dulu ke ? Jom whatsapp I lelaju kita boleh set satu tarikh untuk I buat skincare class untuk you and your friends. +60133779756 atau link on the bio 👆🏽 - #marykayMY  #marykayPutrajaya  #marykayKajang  #marykayBangi  #marykayCyberjaya  #marykayDengkil  #marykayBanting  #botanicalEffect  #marykayskinscare  #timewisemiracle  #timewise  #botanicaleffectsevolution  #marykaycleansingbrush  #skinvigoratecleansingbrush  #skinvigorate  #marykayformen  #charcoalmask 
❌ PEELING OH PEELING ❌
.
Selalu buat class, guests ternganga bile dgr peeling. apa itu peeling.
okay harini kita buat sharing mengenai peeling okay :* Produk peeling adalah produk pengelupasan yang mana akan menghakis sel kulit hidup kita dan mematikan sel² melanin yg terdapat di bawah kulit. Kenapa produk peeling menghakis ? 
Sebab, mostly peeling product mengandungi bahan kimia hydrokuinon dan mercury yang berfungsi untuk menghakis kulit wajah. Sebab itu sesiapa yang menggunakan produk tersebut, warna kulit mereka sama iaitu putih pucat. Itu yang dibanggakan kerana kulitnya lah yang paling cerah gebu gebas 😂
.
Makin cepat kesan pengelupasan dan makin cepat putih, makin tinggilah kandungan kedua-dua bahan kimia itu dalam produk tersebut. Bahan kimia ini pula diserap ke dalam darah. Jangka masa pendek memang tidak datangkan apa-apa kesan pada tubuh badan, tapi lama kelamaan bila dah sebati dengan darah daging akan mulalah masalah kesihatan sedikit demi sedikit. Punca berlakunya kanser kulit, kanser hati atau penyakit lain adalah disebabkan berkumpulnya bahan-bahan kimia tersebut di dalam organ badan kita.
.
Kesan Peeling Product :
.
1. Kemerahan (erythema). Semakin dalam pengelupasan atau untuk jenis kulit tertentu, kemerahan akan menjadi teruk.
2. Perubahan warna kulit, mungkin akan menjadi lebih gelap atau terang daripada kulit di sekitarnya.
3. Kulit mengeras dan mengelupas.
4. Bengkak (edema), khususnya di daerah sekitar mata.
5. Terluka.
6. Reaksi alergi terhadap produk.
7. Infection. Orang yang memiliki sejarah penyakit herpes biasanya memiliki kecenderungan terkena infection setelah pengelupasan secara kimia.
8. Meningkatnya tahap sensitiviti terhadap sinar matahari. .
Wassup aca untuk dapat kan free consultation😁016.3123980
.
🇲🇾 #marykay#trendingmalaysia
#marykayshahalam#merecik#nakkulitsihat
#motifviral#merecik#instafamous
#minaz#dermatologies#marykayselangor#jerawat#jeragat#marykayjohor #marykaykedah #marykayperak #marykaymelaka #marykaypenang #marykaybangi #marykaysabah #marykaygombak#marykaykl#marykaykl#kakiviral#marykayampang #marykayrawang #marykayipoh #esthetic#
❌ PEELING OH PEELING ❌ . Selalu buat class, guests ternganga bile dgr peeling. apa itu peeling. okay harini kita buat sharing mengenai peeling okay :* Produk peeling adalah produk pengelupasan yang mana akan menghakis sel kulit hidup kita dan mematikan sel² melanin yg terdapat di bawah kulit. Kenapa produk peeling menghakis ? Sebab, mostly peeling product mengandungi bahan kimia hydrokuinon dan mercury yang berfungsi untuk menghakis kulit wajah. Sebab itu sesiapa yang menggunakan produk tersebut, warna kulit mereka sama iaitu putih pucat. Itu yang dibanggakan kerana kulitnya lah yang paling cerah gebu gebas 😂 . Makin cepat kesan pengelupasan dan makin cepat putih, makin tinggilah kandungan kedua-dua bahan kimia itu dalam produk tersebut. Bahan kimia ini pula diserap ke dalam darah. Jangka masa pendek memang tidak datangkan apa-apa kesan pada tubuh badan, tapi lama kelamaan bila dah sebati dengan darah daging akan mulalah masalah kesihatan sedikit demi sedikit. Punca berlakunya kanser kulit, kanser hati atau penyakit lain adalah disebabkan berkumpulnya bahan-bahan kimia tersebut di dalam organ badan kita. . Kesan Peeling Product : . 1. Kemerahan (erythema). Semakin dalam pengelupasan atau untuk jenis kulit tertentu, kemerahan akan menjadi teruk. 2. Perubahan warna kulit, mungkin akan menjadi lebih gelap atau terang daripada kulit di sekitarnya. 3. Kulit mengeras dan mengelupas. 4. Bengkak (edema), khususnya di daerah sekitar mata. 5. Terluka. 6. Reaksi alergi terhadap produk. 7. Infection. Orang yang memiliki sejarah penyakit herpes biasanya memiliki kecenderungan terkena infection setelah pengelupasan secara kimia. 8. Meningkatnya tahap sensitiviti terhadap sinar matahari. . Wassup aca untuk dapat kan free consultation😁016.3123980 . 🇲🇾 #marykay #trendingmalaysia  #marykayshahalam #merecik #nakkulitsihat  #motifviral #merecik #instafamous  #minaz #dermatologies #marykayselangor #jerawat #jeragat #marykayjohor  #marykaykedah  #marykayperak  #marykaymelaka  #marykaypenang  #marykaybangi  #marykaysabah  #marykaygombak #marykaykl #marykaykl #kakiviral #marykayampang  #marykayrawang  #marykayipoh  #esthetic #
Selamat petang!!
.
Untuk anda yang mempunyai masalah dry skin yang teruk sehingga mengelupas, anda wajib ada this two item! It ca n solve your skin problem!😘
.
ASID HYALURONIC
.
Terjumpa kenyataan Dr. Zubaidi mengenai asid hyaluronic. Tahu tak, asid hyaluronic ni antara antioksida terbaik untuk kulit sebab mampu mengurangkan keradangan dan menghalang kerosakan Yang berpunca dari aktiviti free radical?
.
Produk kosmetik yang mengandungi asid hyaluronic ini juga merupakan komponen pelembap terbaik kerana mampu menarik air dan menghantarnya kedalam sel-sel kulit. Dengan Hyaluronic ni, kelembapan mampu dikekalkan 1,000 Kali lebih banyak sehingga even skin terdedah dengan cuaca panas dan Kering sekalipun, ia masih mampu mengekalkan kelembapan kulit. Wow sangat kan??😘
.
Antara 2 produk Mary Kay yang mengandungi asid hyaluronic adalah Mary Kay Timewise Moisture Renewing Softener dan Mary Kay Timewise Renewing Gel Mask. Ia mampu merawat kulit yang rosak, mengaktifkan kolagen di bawah kulit dan melembapkan kulit!
.
Mahukan kulit yang halus, licin dan nampak 10tahun lebih muda?? Ini JAWAPANNYA!!
.
Sharing with love. Muachhh 😘
.
Love,
Diana
Sales Director Mary Kay
Whatsapp 0167592823
.
#marykaykempas #marykaybandarpenawar #marykaypermasjaya #marykaykotatinggi #marykayjb #marykayjohorbahru #marykaypasirgudang #marykayshahalam #marykaykajang #marykaybangi #marykayskudai #marykaykulai #marykaydatoonn #marykaybukitindah #marykaynusajaya #marykayperling #marykaysetiatropika
Selamat petang!! . Untuk anda yang mempunyai masalah dry skin yang teruk sehingga mengelupas, anda wajib ada this two item! It ca n solve your skin problem!😘 . ASID HYALURONIC . Terjumpa kenyataan Dr. Zubaidi mengenai asid hyaluronic. Tahu tak, asid hyaluronic ni antara antioksida terbaik untuk kulit sebab mampu mengurangkan keradangan dan menghalang kerosakan Yang berpunca dari aktiviti free radical? . Produk kosmetik yang mengandungi asid hyaluronic ini juga merupakan komponen pelembap terbaik kerana mampu menarik air dan menghantarnya kedalam sel-sel kulit. Dengan Hyaluronic ni, kelembapan mampu dikekalkan 1,000 Kali lebih banyak sehingga even skin terdedah dengan cuaca panas dan Kering sekalipun, ia masih mampu mengekalkan kelembapan kulit. Wow sangat kan??😘 . Antara 2 produk Mary Kay yang mengandungi asid hyaluronic adalah Mary Kay Timewise Moisture Renewing Softener dan Mary Kay Timewise Renewing Gel Mask. Ia mampu merawat kulit yang rosak, mengaktifkan kolagen di bawah kulit dan melembapkan kulit! . Mahukan kulit yang halus, licin dan nampak 10tahun lebih muda?? Ini JAWAPANNYA!! . Sharing with love. Muachhh 😘 . Love, Diana Sales Director Mary Kay Whatsapp 0167592823 . #marykaykempas  #marykaybandarpenawar  #marykaypermasjaya  #marykaykotatinggi  #marykayjb  #marykayjohorbahru  #marykaypasirgudang  #marykayshahalam  #marykaykajang  #marykaybangi  #marykayskudai  #marykaykulai  #marykaydatoonn  #marykaybukitindah  #marykaynusajaya  #marykayperling  #marykaysetiatropika 
#kulitkering ❤
.
.
🌹TREATMENT SET FOR DRY  SKIN🌹
( 3 items)
.
.
Formula speciality khas pada wanita kulit kering yg pernah mengalami break out atau pakai peeling product sehingga terdapat masalah jerawat, jeragat &  pengelupasan..
.
.
➡️ Didatangi dengan Cleanser + Supplement + Non-Comedogenic Foundation
.
.
➡️ PROMO PRICE : RM 249 only ( NP : rm 280)
.
.
Jom date dgn #MKmia 😉utk 
Free skin consultation utk anda 😘
📲 www.wasap.my/601112330062
.
.
#marykaybeautyconsultant #marykaynegerisembilan #marykayseremban #beautiful #kelasmekap #kulitflawless #kulitcantik #kelaspenjagaanwajah #skinconsultation #seremban #skinvigoratebrush #sayajualmarykay #serembanmacammacamada #marykaysenawang #kualapilah #bahau #skincare #marykayskincare #marykaynilai #marykaybangi #marykaysemenyih #marykayselangor
#kulitkering  ❤ . . 🌹TREATMENT SET FOR DRY SKIN🌹 ( 3 items) . . Formula speciality khas pada wanita kulit kering yg pernah mengalami break out atau pakai peeling product sehingga terdapat masalah jerawat, jeragat & pengelupasan.. . . ➡️ Didatangi dengan Cleanser + Supplement + Non-Comedogenic Foundation . . ➡️ PROMO PRICE : RM 249 only ( NP : rm 280) . . Jom date dgn #MKmia  😉utk Free skin consultation utk anda 😘 📲 www.wasap.my/601112330062 . . #marykaybeautyconsultant  #marykaynegerisembilan  #marykayseremban  #beautiful  #kelasmekap  #kulitflawless  #kulitcantik  #kelaspenjagaanwajah  #skinconsultation  #seremban  #skinvigoratebrush  #sayajualmarykay  #serembanmacammacamada  #marykaysenawang  #kualapilah  #bahau  #skincare  #marykayskincare  #marykaynilai  #marykaybangi  #marykaysemenyih  #marykayselangor 
#kulitberminyak ❤
.
.
🌹TREATMENT SET FOR OILY SKIN🌹
( 3 items)
.
.
Formula speciality khas pada wanita yg pernah mengalami break out atau pakai peeling product sehingga terdapat masalah jerawat teruk & pengelupasan..
.
.
➡️ Didatangi dengan Cleanser + Supplement + Non-Comedogenic Foundation
.
.
➡️ PROMO PRICE : RM 249 only ( NP : rm 280)
.
.
Jom date dgn #MKmia 😉utk 
Free skin consultation utk anda 😘
📲 www.wasap.my/601112330062
.
.
#marykaybeautyconsultant #marykaynegerisembilan #marykayseremban #beauty #makeupclass #skinconsultation #skinvigoratebrush #sayajualmarykay #marykaysenawang #marykaykualapilah #marykaybahau #skincare #marykayrembau #marykaynilai #marykaybangi #marykaysemenyih #marykayselangor #marykaymelaka #MaryKaymurah
#kulitberminyak  ❤ . . 🌹TREATMENT SET FOR OILY SKIN🌹 ( 3 items) . . Formula speciality khas pada wanita yg pernah mengalami break out atau pakai peeling product sehingga terdapat masalah jerawat teruk & pengelupasan.. . . ➡️ Didatangi dengan Cleanser + Supplement + Non-Comedogenic Foundation . . ➡️ PROMO PRICE : RM 249 only ( NP : rm 280) . . Jom date dgn #MKmia  😉utk Free skin consultation utk anda 😘 📲 www.wasap.my/601112330062 . . #marykaybeautyconsultant  #marykaynegerisembilan  #marykayseremban  #beauty  #makeupclass  #skinconsultation  #skinvigoratebrush  #sayajualmarykay  #marykaysenawang  #marykaykualapilah  #marykaybahau  #skincare  #marykayrembau  #marykaynilai  #marykaybangi  #marykaysemenyih  #marykayselangor  #marykaymelaka  #MaryKaymurah 
#makeup 💄
.
.
Apa ada dalam Mary Kay ?..
Pelbagai perkara anda boleh cuba dgn #marykay 😘
Belajar Makeup...
Merasa facial spa..
Test marykay product for FREE..
Jana income sendiri..
Ade kerjaya ! ❤
.
.
Nak tahu lebih mendapat mengenai kecantikan wanita dari basic to advanced??
.
.
Jom date dgn #MKmia 😉
Free consultation utk anda 😘
📲 www.wasap.my/601112330062
.
.
#marykaybeautyconsultant #marykaynegerisembilan #marykayseremban #beauty #makeupclass #skinconsultation #skinvigoratebrush #sayajualmarykay #marykaysenawang #marykaykualapilah #marykaybahau #skincare #marykayrembau #marykaynilai #marykaybangi #marykaysemenyih #marykayselangor #marykaymelaka
#makeup  💄 . . Apa ada dalam Mary Kay ?.. Pelbagai perkara anda boleh cuba dgn #marykay  😘 Belajar Makeup... Merasa facial spa.. Test marykay product for FREE.. Jana income sendiri.. Ade kerjaya ! ❤ . . Nak tahu lebih mendapat mengenai kecantikan wanita dari basic to advanced?? . . Jom date dgn #MKmia  😉 Free consultation utk anda 😘 📲 www.wasap.my/601112330062 . . #marykaybeautyconsultant  #marykaynegerisembilan  #marykayseremban  #beauty  #makeupclass  #skinconsultation  #skinvigoratebrush  #sayajualmarykay  #marykaysenawang  #marykaykualapilah  #marykaybahau  #skincare  #marykayrembau  #marykaynilai  #marykaybangi  #marykaysemenyih  #marykayselangor  #marykaymelaka 
Selamat petang!!
.
Untuk anda yang mempunyai masalah dry skin yang teruk sehingga mengelupas, anda wajib ada this two item! It ca n solve your skin problem!😘
.
ASID HYALURONIC
.
Terjumpa kenyataan Dr. Zubaidi mengenai asid hyaluronic. Tahu tak, asid hyaluronic ni antara antioksida terbaik untuk kulit sebab mampu mengurangkan keradangan dan menghalang kerosakan Yang berpunca dari aktiviti free radical?
.
Produk kosmetik yang mengandungi asid hyaluronic ini juga merupakan komponen pelembap terbaik kerana mampu menarik air dan menghantarnya kedalam sel-sel kulit. Dengan Hyaluronic ni, kelembapan mampu dikekalkan 1,000 Kali lebih banyak sehingga even skin terdedah dengan cuaca panas dan Kering sekalipun, ia masih mampu mengekalkan kelembapan kulit. Wow sangat kan??😘
.
Antara 2 produk Mary Kay yang mengandungi asid hyaluronic adalah Mary Kay Timewise Moisture Renewing Softener dan Mary Kay Timewise Renewing Gel Mask. Ia mampu merawat kulit yang rosak, mengaktifkan kolagen di bawah kulit dan melembapkan kulit!
.
Mahukan kulit yang halus, licin dan nampak 10tahun lebih muda?? Ini JAWAPANNYA!!
.
Sharing with love. Muachhh 😘
.
Love,
Diana
Sales Director Mary Kay
Whatsapp 0167592823
.
#marykaykempas #marykaybandarpenawar #marykaypermasjaya #marykaykotatinggi #marykayjb #marykayjohorbahru #marykaypasirgudang #marykayshahalam #marykaykajang #marykaybangi #marykayskudai #marykaykulai #marykaydatoonn #marykaybukitindah #marykaynusajaya #marykayperling #marykaysetiatropika
Selamat petang!! . Untuk anda yang mempunyai masalah dry skin yang teruk sehingga mengelupas, anda wajib ada this two item! It ca n solve your skin problem!😘 . ASID HYALURONIC . Terjumpa kenyataan Dr. Zubaidi mengenai asid hyaluronic. Tahu tak, asid hyaluronic ni antara antioksida terbaik untuk kulit sebab mampu mengurangkan keradangan dan menghalang kerosakan Yang berpunca dari aktiviti free radical? . Produk kosmetik yang mengandungi asid hyaluronic ini juga merupakan komponen pelembap terbaik kerana mampu menarik air dan menghantarnya kedalam sel-sel kulit. Dengan Hyaluronic ni, kelembapan mampu dikekalkan 1,000 Kali lebih banyak sehingga even skin terdedah dengan cuaca panas dan Kering sekalipun, ia masih mampu mengekalkan kelembapan kulit. Wow sangat kan??😘 . Antara 2 produk Mary Kay yang mengandungi asid hyaluronic adalah Mary Kay Timewise Moisture Renewing Softener dan Mary Kay Timewise Renewing Gel Mask. Ia mampu merawat kulit yang rosak, mengaktifkan kolagen di bawah kulit dan melembapkan kulit! . Mahukan kulit yang halus, licin dan nampak 10tahun lebih muda?? Ini JAWAPANNYA!! . Sharing with love. Muachhh 😘 . Love, Diana Sales Director Mary Kay Whatsapp 0167592823 . #marykaykempas  #marykaybandarpenawar  #marykaypermasjaya  #marykaykotatinggi  #marykayjb  #marykayjohorbahru  #marykaypasirgudang  #marykayshahalam  #marykaykajang  #marykaybangi  #marykayskudai  #marykaykulai  #marykaydatoonn  #marykaybukitindah  #marykaynusajaya  #marykayperling  #marykaysetiatropika 
Anak beranak yg sporting try lipmatte  code Vivid Violet!😅
.
Sesiapa yg berada d area Seremban/Senawang boleh DM @madiyman ye 😉
.
Yg berada d area Bangi/Kajang/Putrajaya/Cyberjaya/Serdang boleh DM akak @whoda_mk 😁
.
4 color saja yg masih available:
💄Pink Shock
💄Red Siren
💄Neon Nactarine
💄Vivid Violet
💄Pink it Over (Sold out)
💄Taupe That (Sold out)
.
FREE TRY
- H U D A - 
DM/WHATSAPP
019 376 6591
.
#ilovemymarykay #marykaybangi #marykaykajang #marykayputrajaya #marykaycyberjaya #marykaynilai #marykayseremban #marykaysenawang #marykaymuar #kulitsihat
#kulitbersih #kulitcantik #awetmuda #metime #onlineshopping #mattelipstick #lipstickviral #lipstickmurah  #marykayproducts  #marykayskincare #marykaycosmetics #marykaymakeup #marykaybeautyconsultant #marykaylovers
#penggunamarykay #ajarorgcucimuka #komisenbulanan #kulitsihatpokettebal #kecilkanpori #buangblackhead
Anak beranak yg sporting try lipmatte code Vivid Violet!😅 . Sesiapa yg berada d area Seremban/Senawang boleh DM @madiyman ye 😉 . Yg berada d area Bangi/Kajang/Putrajaya/Cyberjaya/Serdang boleh DM akak @whoda_mk 😁 . 4 color saja yg masih available: 💄Pink Shock 💄Red Siren 💄Neon Nactarine 💄Vivid Violet 💄Pink it Over (Sold out) 💄Taupe That (Sold out) . FREE TRY - H U D A - DM/WHATSAPP 019 376 6591 . #ilovemymarykay  #marykaybangi  #marykaykajang  #marykayputrajaya  #marykaycyberjaya  #marykaynilai  #marykayseremban  #marykaysenawang  #marykaymuar  #kulitsihat  #kulitbersih  #kulitcantik  #awetmuda  #metime  #onlineshopping  #mattelipstick  #lipstickviral  #lipstickmurah   #marykayproducts   #marykayskincare  #marykaycosmetics  #marykaymakeup  #marykaybeautyconsultant  #marykaylovers  #penggunamarykay  #ajarorgcucimuka  #komisenbulanan  #kulitsihatpokettebal  #kecilkanpori  #buangblackhead 
.
🧚🏻‍♀️Lash Intensity Mascara🧚🏻‍♀️
.
Mascara ni best sangat sebab ia boleh
❤️ Memanjangkan bulu mata
❤️ Melebatkan bulu mata
❤️ Melentikkan bulu mata
.
Ada Pro Vitamin B5 boleh membantu
🌸 Melindungi
🌸 Merapi
🌸 Menguatkan bulu mata
.
Pakai mascara dan dapat sekali jaga bulu mata uolls 😍
.
Berus mascara berasaskan Volum Dua Kali Ganda Impak Khas
.
Sangat sesuai untuk melentikkan & memanjangkan bulu mata
.
Jom whatsapp mira
.

#marykayklang #marykaybangi #marykaypasirmas #marykaypasirputih #marykaytanahmerah#marykaykotabharu #marykaykelantan #marykaykemaman  #marykayjerantut #marykayterengganu #cabincrew#cabincrewairasia#cikgusekolah#marykayklang#marykaykualaselangor #mascara
. 🧚🏻‍♀️Lash Intensity Mascara🧚🏻‍♀️ . Mascara ni best sangat sebab ia boleh ❤️ Memanjangkan bulu mata ❤️ Melebatkan bulu mata ❤️ Melentikkan bulu mata . Ada Pro Vitamin B5 boleh membantu 🌸 Melindungi 🌸 Merapi 🌸 Menguatkan bulu mata . Pakai mascara dan dapat sekali jaga bulu mata uolls 😍 . Berus mascara berasaskan Volum Dua Kali Ganda Impak Khas . Sangat sesuai untuk melentikkan & memanjangkan bulu mata . Jom whatsapp mira . #marykayklang  #marykaybangi  #marykaypasirmas  #marykaypasirputih  #marykaytanahmerah #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #marykaykemaman  #marykayjerantut  #marykayterengganu  #cabincrew #cabincrewairasia #cikgusekolah #marykayklang #marykaykualaselangor  #mascara 
Set Melacep dengan Lumivie Serum untuk mencerahkan kulit, memberikan tona kulit yang bersih sekata, memudarkan jeragat serta parut jerawat, dan memberikan wajah kelihatan lebih berseri tanpa kusam. 😍
.
Set ni yang saya pakai dan memang terbukti berkesan. Sangat sukaaaaaaa Melacep set! 👍🏿👍🏿
.
Ila
0146399013
.
#marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykedah #marykayjohor #marykayperak #marykayperlis #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayshahalam #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaysetiaalam #marykayshahalam #marykayalorsetar #marykayjitra #beautyconsultant
Set Melacep dengan Lumivie Serum untuk mencerahkan kulit, memberikan tona kulit yang bersih sekata, memudarkan jeragat serta parut jerawat, dan memberikan wajah kelihatan lebih berseri tanpa kusam. 😍 . Set ni yang saya pakai dan memang terbukti berkesan. Sangat sukaaaaaaa Melacep set! 👍🏿👍🏿 . Ila 0146399013 . #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaykedah  #marykayjohor  #marykayperak  #marykayperlis  #marykaykelantan  #marykayterengganu  #marykayshahalam  #marykaybangi  #marykayputrajaya  #marykaysetiaalam  #marykayshahalam  #marykayalorsetar  #marykayjitra  #beautyconsultant 
Apa yang best sangat pasal MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK nie?💄 💄 💄 😍😍😍
.
.
💄Formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut.
.
.
💄Dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir.
.
.
💄Dirumus untuk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir.
.
.
💄Mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir
.
.
💄'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dengan mudah.
.
.
Ada 8 warna hebat!
.
.
💋 BASHFUL YOU
💋 RICH TRUFFLE
💋 MAUVE MOMENT
💋 POWERFUL PINK
💋 ALWAYS APRICOT
💋 MIDNIGHT RED
💋 CRUSHED BERRY
💋 POPPY PLEASE
.
.
Pening nak pilih yang mana? Nak cuba? Roger Kak Aween ya!
.
.
📦 FREE POSTAGE
🎁 FREE GIFT
🍭 FREE CONSULTATION
💰 UNDER BAJET??
.
.
Klik sini www.marykay.com.my/aweenrazak atau Whatsapp 012-2709400.
.
.
❤️ Love,
Aween Razak
Senior Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
012-2709400
.
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayPutrajaya #MaryKayCyberjaya #MaryKayBangi #MaryKayDengkil #MaryKaySepang #MaryKayMurah #SerumVitaminC #SerumAwetMuda #PeluangKerjaya #KerjaKosong2018 #FacialTherapistPutrajaya #MobileSpaPutrajaya #FacialPutrajaya #BeLofa #BeautyTips #MakeupTips #KelasMekapPercuma #SkincareMurah #SpaPutrajaya #UrutPutrajaya #BajuBabyMurah #RompersBabyMurah #BajuMelayuBudak #BajuKurungBudak #EmasMurah #KuihRayaViral #SerumBest #SerumMurah
Apa yang best sangat pasal MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK nie?💄 💄 💄 😍😍😍 . . 💄Formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut. . . 💄Dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir. . . 💄Dirumus untuk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir. . . 💄Mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir . . 💄'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dengan mudah. . . Ada 8 warna hebat! . . 💋 BASHFUL YOU 💋 RICH TRUFFLE 💋 MAUVE MOMENT 💋 POWERFUL PINK 💋 ALWAYS APRICOT 💋 MIDNIGHT RED 💋 CRUSHED BERRY 💋 POPPY PLEASE . . Pening nak pilih yang mana? Nak cuba? Roger Kak Aween ya! . . 📦 FREE POSTAGE 🎁 FREE GIFT 🍭 FREE CONSULTATION 💰 UNDER BAJET?? . . Klik sini www.marykay.com.my/aweenrazak atau Whatsapp 012-2709400. . . ❤️ Love, Aween Razak Senior Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 012-2709400 . . #MaryKayMalaysia  #MaryKayPutrajaya  #MaryKayCyberjaya  #MaryKayBangi  #MaryKayDengkil  #MaryKaySepang  #MaryKayMurah  #SerumVitaminC  #SerumAwetMuda  #PeluangKerjaya  #KerjaKosong2018  #FacialTherapistPutrajaya  #MobileSpaPutrajaya  #FacialPutrajaya  #BeLofa  #BeautyTips  #MakeupTips  #KelasMekapPercuma  #SkincareMurah  #SpaPutrajaya  #UrutPutrajaya  #BajuBabyMurah  #RompersBabyMurah  #BajuMelayuBudak  #BajuKurungBudak  #EmasMurah  #KuihRayaViral  #SerumBest  #SerumMurah 
Tahu tahu nak pilih foundation yang sesuai untuk kulit?
.
Jom saya bantu! 🤗
.
Mary Kay ada dua jenis foundation untuk disesuaikan dengan jenis kulit anda.
.
Satu untuk jenis kulit kering dan normal, akan kelihatan glowing bersinar.
.
Satu lagi untuk jenis kulit berminyak dan kombinasi, akan dapat kemasan matte yang berseri pada wajah.
.
Berminat nak cuba? Meh whatsapp ila
.
Ila 
0146399013
.
#marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykedah #marykayjohor #marykayperak #marykayperlis #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayshahalam #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaysetiaalam #marykayshahalam #marykayalorsetar #marykayjitra #beautyconsultant
Tahu tahu nak pilih foundation yang sesuai untuk kulit? . Jom saya bantu! 🤗 . Mary Kay ada dua jenis foundation untuk disesuaikan dengan jenis kulit anda. . Satu untuk jenis kulit kering dan normal, akan kelihatan glowing bersinar. . Satu lagi untuk jenis kulit berminyak dan kombinasi, akan dapat kemasan matte yang berseri pada wajah. . Berminat nak cuba? Meh whatsapp ila . Ila 0146399013 . #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaykedah  #marykayjohor  #marykayperak  #marykayperlis  #marykaykelantan  #marykayterengganu  #marykayshahalam  #marykaybangi  #marykayputrajaya  #marykaysetiaalam  #marykayshahalam  #marykayalorsetar  #marykayjitra  #beautyconsultant 
Apa yang best sangat pasal MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK nie?💄 💄 💄 😍😍😍
.
.
💄Formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut.
.
.
💄Dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir.
.
.
💄Dirumus untuk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir.
.
.
💄Mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir
.
.
💄'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dengan mudah.
.
.
Ada 8 warna hebat!
.
.
💋 BASHFUL YOU
💋 RICH TRUFFLE
💋 MAUVE MOMENT
💋 POWERFUL PINK
💋 ALWAYS APRICOT
💋 MIDNIGHT RED
💋 CRUSHED BERRY
💋 POPPY PLEASE
.
.
Pening nak pilih yang mana? Nak cuba? Roger Kak Aween ya!
.
.
📦 FREE POSTAGE
🎁 FREE GIFT
🍭 FREE CONSULTATION
💰 UNDER BAJET??
.
.
Klik sini www.marykay.com.my/aweenrazak atau Whatsapp 012-2709400.
.
.
❤️ Love,
Aween Razak
Senior Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
012-2709400
.
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayPutrajaya #MaryKayCyberjaya #MaryKayBangi #MaryKayDengkil #MaryKaySepang #MaryKayMurah #SerumVitaminC #SerumAwetMuda #PeluangKerjaya #KerjaKosong2018 #FacialTherapistPutrajaya #MobileSpaPutrajaya #FacialPutrajaya #BeLofa #BeautyTips #MakeupTips #KelasMekapPercuma #SkincareMurah #SpaPutrajaya #UrutPutrajaya #BajuBabyMurah #RompersBabyMurah #BajuMelayuBudak #BajuKurungBudak #EmasMurah #KuihRayaViral #SerumBest #SerumMurah
Apa yang best sangat pasal MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK nie?💄 💄 💄 😍😍😍 . . 💄Formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut. . . 💄Dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir. . . 💄Dirumus untuk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir. . . 💄Mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir . . 💄'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dengan mudah. . . Ada 8 warna hebat! . . 💋 BASHFUL YOU 💋 RICH TRUFFLE 💋 MAUVE MOMENT 💋 POWERFUL PINK 💋 ALWAYS APRICOT 💋 MIDNIGHT RED 💋 CRUSHED BERRY 💋 POPPY PLEASE . . Pening nak pilih yang mana? Nak cuba? Roger Kak Aween ya! . . 📦 FREE POSTAGE 🎁 FREE GIFT 🍭 FREE CONSULTATION 💰 UNDER BAJET?? . . Klik sini www.marykay.com.my/aweenrazak atau Whatsapp 012-2709400. . . ❤️ Love, Aween Razak Senior Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 012-2709400 . . #MaryKayMalaysia  #MaryKayPutrajaya  #MaryKayCyberjaya  #MaryKayBangi  #MaryKayDengkil  #MaryKaySepang  #MaryKayMurah  #SerumVitaminC  #SerumAwetMuda  #PeluangKerjaya  #KerjaKosong2018  #FacialTherapistPutrajaya  #MobileSpaPutrajaya  #FacialPutrajaya  #BeLofa  #BeautyTips  #MakeupTips  #KelasMekapPercuma  #SkincareMurah  #SpaPutrajaya  #UrutPutrajaya  #BajuBabyMurah  #RompersBabyMurah  #BajuMelayuBudak  #BajuKurungBudak  #EmasMurah  #KuihRayaViral  #SerumBest  #SerumMurah 
Apa yang best sangat pasal MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK nie?💄 💄 💄 😍😍😍
.
.
💄Formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut.
.
.
💄Dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir.
.
.
💄Dirumus untuk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir.
.
.
💄Mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir
.
.
💄'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dengan mudah.
.
.
Ada 8 warna hebat!
.
.
💋 BASHFUL YOU
💋 RICH TRUFFLE
💋 MAUVE MOMENT
💋 POWERFUL PINK
💋 ALWAYS APRICOT
💋 MIDNIGHT RED
💋 CRUSHED BERRY
💋 POPPY PLEASE
.
.
Pening nak pilih yang mana? Nak cuba? Roger Kak Aween ya!
.
.
📦 FREE POSTAGE
🎁 FREE GIFT
🍭 FREE CONSULTATION
💰 UNDER BAJET??
.
.
Klik sini www.marykay.com.my/aweenrazak atau Whatsapp 012-2709400.
.
.
❤️ Love,
Aween Razak
Senior Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
012-2709400
.
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayPutrajaya #MaryKayCyberjaya #MaryKayBangi #MaryKayDengkil #MaryKaySepang #MaryKayMurah #SerumVitaminC #SerumAwetMuda #PeluangKerjaya #KerjaKosong2018 #FacialTherapistPutrajaya #MobileSpaPutrajaya #FacialPutrajaya #BeLofa #BeautyTips #MakeupTips #KelasMekapPercuma #SkincareMurah #SpaPutrajaya #UrutPutrajaya #BajuBabyMurah #RompersBabyMurah #BajuMelayuBudak #BajuKurungBudak #EmasMurah #KuihRayaViral #SerumBest #SerumMurah
Apa yang best sangat pasal MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK nie?💄 💄 💄 😍😍😍 . . 💄Formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut. . . 💄Dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir. . . 💄Dirumus untuk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir. . . 💄Mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir . . 💄'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dengan mudah. . . Ada 8 warna hebat! . . 💋 BASHFUL YOU 💋 RICH TRUFFLE 💋 MAUVE MOMENT 💋 POWERFUL PINK 💋 ALWAYS APRICOT 💋 MIDNIGHT RED 💋 CRUSHED BERRY 💋 POPPY PLEASE . . Pening nak pilih yang mana? Nak cuba? Roger Kak Aween ya! . . 📦 FREE POSTAGE 🎁 FREE GIFT 🍭 FREE CONSULTATION 💰 UNDER BAJET?? . . Klik sini www.marykay.com.my/aweenrazak atau Whatsapp 012-2709400. . . ❤️ Love, Aween Razak Senior Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 012-2709400 . . #MaryKayMalaysia  #MaryKayPutrajaya  #MaryKayCyberjaya  #MaryKayBangi  #MaryKayDengkil  #MaryKaySepang  #MaryKayMurah  #SerumVitaminC  #SerumAwetMuda  #PeluangKerjaya  #KerjaKosong2018  #FacialTherapistPutrajaya  #MobileSpaPutrajaya  #FacialPutrajaya  #BeLofa  #BeautyTips  #MakeupTips  #KelasMekapPercuma  #SkincareMurah  #SpaPutrajaya  #UrutPutrajaya  #BajuBabyMurah  #RompersBabyMurah  #BajuMelayuBudak  #BajuKurungBudak  #EmasMurah  #KuihRayaViral  #SerumBest  #SerumMurah 
Bersama bisnes partner @wanie_marykay ❤
.
Baru kenal setahun yg lalu..Dr stranger bertukar kpda kwn..😍 Asalnya join Mary Kay sbb nk rawat masalah kulit muka sendiri yg berminyak teruk..Tp tershare kt kwn2 betapa bestnye pakai Mary kay ni! Slps setahun, kulit cantik dpt, income sampingan pun dpt..Best kan??😁
.
Psst..Baru analyze kulit Kak Wani guna skin analyzer td..Terkejut dpt result skin age younger dr usia sebenar!😰 Nak tau skin korg younger or older dr usia?Jom DM akak!😉 @whoda_mk
.
Btw, sesiapa yg berada d sekitar Bangi/Kajang, @wanie_marykay  ada buat lunch box bajet! Mmg sedap & berbaloi!🖒 Akak terus tapau 2 bungkus 🙊
.
#ilovemymarykay #marykaybangi #marykaykajang #marykayputrajaya #marykaycyberjaya #marykaynilai #marykayseremban #marykaysenawang #marykaymuar #kulitsihat
#kulitbersih #kulitcantik #awetmuda #metime #onlineshopping #mattelipstick #lipstickviral #lipstickmurah  #marykayproducts  #marykayskincare #marykaycosmetics #marykaymakeup #marykaybeautyconsultant #marykaylovers
#penggunamarykay #ajarorgcucimuka #komisenbulanan #kulitsihatpokettebal #kecilkanpori #buangblackhead
Bersama bisnes partner @wanie_marykay ❤ . Baru kenal setahun yg lalu..Dr stranger bertukar kpda kwn..😍 Asalnya join Mary Kay sbb nk rawat masalah kulit muka sendiri yg berminyak teruk..Tp tershare kt kwn2 betapa bestnye pakai Mary kay ni! Slps setahun, kulit cantik dpt, income sampingan pun dpt..Best kan??😁 . Psst..Baru analyze kulit Kak Wani guna skin analyzer td..Terkejut dpt result skin age younger dr usia sebenar!😰 Nak tau skin korg younger or older dr usia?Jom DM akak!😉 @whoda_mk . Btw, sesiapa yg berada d sekitar Bangi/Kajang, @wanie_marykay ada buat lunch box bajet! Mmg sedap & berbaloi!🖒 Akak terus tapau 2 bungkus 🙊 . #ilovemymarykay  #marykaybangi  #marykaykajang  #marykayputrajaya  #marykaycyberjaya  #marykaynilai  #marykayseremban  #marykaysenawang  #marykaymuar  #kulitsihat  #kulitbersih  #kulitcantik  #awetmuda  #metime  #onlineshopping  #mattelipstick  #lipstickviral  #lipstickmurah   #marykayproducts   #marykayskincare  #marykaycosmetics  #marykaymakeup  #marykaybeautyconsultant  #marykaylovers  #penggunamarykay  #ajarorgcucimuka  #komisenbulanan  #kulitsihatpokettebal  #kecilkanpori  #buangblackhead 
Riza ada 4 JENIS MASK MARYKAY
.
Yang mana satu sesuai dengan kulit kita ya? Jom study kelebihan mask yang ada ni!!
.
🌸BOTANICAL EFFECTS MASK🌸
Mask yang berwarna putih ni sangat membantu untuk membuang sel kulit mati dan blackhead tau! Mask dapat menarik blackhead dan whitehead dari dalam kulit keluar.. Jadi, akan timbul-timbul la mata-mata hitam terutama atas hidung 😊
.
🌸CLEARPROOF MASK🌸
Ni mask terbaru dari marykay tau! Khas untuk mereka yang ada masalah jerawat. Ia membantu untuk merawat lebihan minyak pada kulit, sebab wajah yang berjerawat ni biasanya kulit dia akan terlalu berminyak. Lebihan minyak tu menyebabkan menyebabkan pori tersumbat dan terjadilah jerawat. Juga dapat menanggalkan sel kulit mati dan membersihkan wajah dari blackhead dan whitehead.
.
🌸TIMEWISE WHITENING GEL MASK🌸
Mask yang boleh d bawa tidur!!! Best gila mask ni sebab lepas pakai skin akan lembut dan licin bak sutera. Ia dapat membantu memberikan lembapan pada kulit apabila d pakai semalaman.
.
🌸MELACEP MASK🌸
Melacep mask dapat membuatkan kulit terasa lembut, licin. Membantu memulihkan parut jerawat, jerawat, dan menyekatakan tona kulit wajah.
.
Nak kulit yang sihat dan cantik. Jom Riza bantu 📲Whatsapp Riza SEKARANG!‼️http://Rizabeautyconsultant.wasap.my
.
With ❤️,
Riza 
Your Personal Skin & Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#Rizaskinconsultantbangi#marykaykajang#Marykayn9#marykaymelaka#marykaykedah#marykaymalaysia#Marykaybangi#marykayputrajaya#ajimaura#Terapiinstagram#ajimaura#housewife#fashionvalet#partimebisness#sideincome#jeragat#acne#Bellaammara#produkviral#igshops#jerawat#sayajual#bazaaronline#instashopmalaysia#antipenuaan#bazaarmalaysia#glowing#bazaarpaknil#orangmalaysia#nur#peluangkerjaya
Riza ada 4 JENIS MASK MARYKAY . Yang mana satu sesuai dengan kulit kita ya? Jom study kelebihan mask yang ada ni!! . 🌸BOTANICAL EFFECTS MASK🌸 Mask yang berwarna putih ni sangat membantu untuk membuang sel kulit mati dan blackhead tau! Mask dapat menarik blackhead dan whitehead dari dalam kulit keluar.. Jadi, akan timbul-timbul la mata-mata hitam terutama atas hidung 😊 . 🌸CLEARPROOF MASK🌸 Ni mask terbaru dari marykay tau! Khas untuk mereka yang ada masalah jerawat. Ia membantu untuk merawat lebihan minyak pada kulit, sebab wajah yang berjerawat ni biasanya kulit dia akan terlalu berminyak. Lebihan minyak tu menyebabkan menyebabkan pori tersumbat dan terjadilah jerawat. Juga dapat menanggalkan sel kulit mati dan membersihkan wajah dari blackhead dan whitehead. . 🌸TIMEWISE WHITENING GEL MASK🌸 Mask yang boleh d bawa tidur!!! Best gila mask ni sebab lepas pakai skin akan lembut dan licin bak sutera. Ia dapat membantu memberikan lembapan pada kulit apabila d pakai semalaman. . 🌸MELACEP MASK🌸 Melacep mask dapat membuatkan kulit terasa lembut, licin. Membantu memulihkan parut jerawat, jerawat, dan menyekatakan tona kulit wajah. . Nak kulit yang sihat dan cantik. Jom Riza bantu 📲Whatsapp Riza SEKARANG!‼️http://Rizabeautyconsultant.wasap.my . With ❤️, Riza Your Personal Skin & Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #Rizaskinconsultantbangi #marykaykajang #Marykayn9 #marykaymelaka #marykaykedah #marykaymalaysia #Marykaybangi #marykayputrajaya #ajimaura #Terapiinstagram #ajimaura #housewife #fashionvalet #partimebisness #sideincome #jeragat #acne #Bellaammara #produkviral #igshops #jerawat #sayajual #bazaaronline #instashopmalaysia #antipenuaan #bazaarmalaysia #glowing #bazaarpaknil #orangmalaysia #nur #peluangkerjaya 
Riza ada 4 JENIS MASK MARYKAY
.
Yang mana satu sesuai dengan kulit kita ya? Jom study kelebihan mask yang ada ni!!
.
🌸BOTANICAL EFFECTS MASK🌸
Mask yang berwarna putih ni sangat membantu untuk membuang sel kulit mati dan blackhead tau! Mask dapat menarik blackhead dan whitehead dari dalam kulit keluar.. Jadi, akan timbul-timbul la mata-mata hitam terutama atas hidung 😊
.
🌸CLEARPROOF MASK🌸
Ni mask terbaru dari marykay tau! Khas untuk mereka yang ada masalah jerawat. Ia membantu untuk merawat lebihan minyak pada kulit, sebab wajah yang berjerawat ni biasanya kulit dia akan terlalu berminyak. Lebihan minyak tu menyebabkan menyebabkan pori tersumbat dan terjadilah jerawat. Juga dapat menanggalkan sel kulit mati dan membersihkan wajah dari blackhead dan whitehead.
.
🌸TIMEWISE WHITENING GEL MASK🌸
Mask yang boleh d bawa tidur!!! Best gila mask ni sebab lepas pakai skin akan lembut dan licin bak sutera. Ia dapat membantu memberikan lembapan pada kulit apabila d pakai semalaman.
.
🌸MELACEP MASK🌸
Melacep mask dapat membuatkan kulit terasa lembut, licin. Membantu memulihkan parut jerawat, jerawat, dan menyekatakan tona kulit wajah.
.
Nak kulit yang sihat dan cantik. Jom Riza bantu 📲Whatsapp Riza SEKARANG!‼️http://Rizabeautyconsultant.wasap.my
.
With ❤️,
Riza 
Your Personal Skin & Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#Rizaskinconsultantbangi#marykaykajang#Marykayn9#marykaymelaka#marykaykedah#marykaymalaysia#Marykaybangi#marykayputrajaya#ajimaura#Terapiinstagram#ajimaura#housewife#fashionvalet#partimebisness#sideincome#jeragat#acne#Bellaammara#produkviral#igshops#jerawat#sayajual#bazaaronline#instashopmalaysia#antipenuaan#bazaarmalaysia#glowing#bazaarpaknil#orangmalaysia#nur#peluangkerjaya
Riza ada 4 JENIS MASK MARYKAY . Yang mana satu sesuai dengan kulit kita ya? Jom study kelebihan mask yang ada ni!! . 🌸BOTANICAL EFFECTS MASK🌸 Mask yang berwarna putih ni sangat membantu untuk membuang sel kulit mati dan blackhead tau! Mask dapat menarik blackhead dan whitehead dari dalam kulit keluar.. Jadi, akan timbul-timbul la mata-mata hitam terutama atas hidung 😊 . 🌸CLEARPROOF MASK🌸 Ni mask terbaru dari marykay tau! Khas untuk mereka yang ada masalah jerawat. Ia membantu untuk merawat lebihan minyak pada kulit, sebab wajah yang berjerawat ni biasanya kulit dia akan terlalu berminyak. Lebihan minyak tu menyebabkan menyebabkan pori tersumbat dan terjadilah jerawat. Juga dapat menanggalkan sel kulit mati dan membersihkan wajah dari blackhead dan whitehead. . 🌸TIMEWISE WHITENING GEL MASK🌸 Mask yang boleh d bawa tidur!!! Best gila mask ni sebab lepas pakai skin akan lembut dan licin bak sutera. Ia dapat membantu memberikan lembapan pada kulit apabila d pakai semalaman. . 🌸MELACEP MASK🌸 Melacep mask dapat membuatkan kulit terasa lembut, licin. Membantu memulihkan parut jerawat, jerawat, dan menyekatakan tona kulit wajah. . Nak kulit yang sihat dan cantik. Jom Riza bantu 📲Whatsapp Riza SEKARANG!‼️http://Rizabeautyconsultant.wasap.my . With ❤️, Riza Your Personal Skin & Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #Rizaskinconsultantbangi #marykaykajang #Marykayn9 #marykaymelaka #marykaykedah #marykaymalaysia #Marykaybangi #marykayputrajaya #ajimaura #Terapiinstagram #ajimaura #housewife #fashionvalet #partimebisness #sideincome #jeragat #acne #Bellaammara #produkviral #igshops #jerawat #sayajual #bazaaronline #instashopmalaysia #antipenuaan #bazaarmalaysia #glowing #bazaarpaknil #orangmalaysia #nur #peluangkerjaya 
Selamat Petang,
.
Sharing dari puan sue😍 pilih la mane satu anda nak. Tapi lebih pasti anda lebih Cantik sihat dengan mary kay ♥️
.
Masih Tercari skincare yang bagus, jom tanya Wannys Sekarang 😉
.
33 tahun vs 38 tahun.
.
Untuk Dapatkan kulit Cantik sihat dengan Cepat, makcik dah tersilap pilih jalan. Masa tu makcik buta u, janji ada duit semua makcik selam tanpa usul periksa dan muka pun dah bertukar macam Hantu kak limah😭. Nak Cantik Sangat kan.
.
Pi mai pi mai, makcik terjumpa la marykay. Tapi kali pertama jumpa marykay. Makcik exsyen lebih 😁. Kononnye marykay murah berbanding Produk yang makcik pakai Sebelum Nie.
.
Jadi makcik bagi anak makcik je pakai Mary kay. Ish, makin hari muka dia makin Cantik. Mai terasa jealous weh tengok muka anak makin Cantik. Jerawat makin hilang.
.
Last sekali makcik cuba jugak la Mary kay. Tanpa sedar dah 3 tahun pakai dan Sekarang belum Terlintas Lagi nak Cari Produk yang lain.
.
Setia ku Hanya dengan MARY KAY ❤️. I love you Mary kay.
.
💗Wannys
📲 013-4911908
.

#marykaymysg #marykayjohor #marykaylover #marykayskincare#marykayselangor #marykaykelantan#marykayshahalam#marykaykajang #marykaycosmetics #marykaybangi #marykaytimewise #marykaykuching #marykayrawang #marykayipoh #marykayconsultant #marykayproduk
Selamat Petang, . Sharing dari puan sue😍 pilih la mane satu anda nak. Tapi lebih pasti anda lebih Cantik sihat dengan mary kay ♥️ . Masih Tercari skincare yang bagus, jom tanya Wannys Sekarang 😉 . 33 tahun vs 38 tahun. . Untuk Dapatkan kulit Cantik sihat dengan Cepat, makcik dah tersilap pilih jalan. Masa tu makcik buta u, janji ada duit semua makcik selam tanpa usul periksa dan muka pun dah bertukar macam Hantu kak limah😭. Nak Cantik Sangat kan. . Pi mai pi mai, makcik terjumpa la marykay. Tapi kali pertama jumpa marykay. Makcik exsyen lebih 😁. Kononnye marykay murah berbanding Produk yang makcik pakai Sebelum Nie. . Jadi makcik bagi anak makcik je pakai Mary kay. Ish, makin hari muka dia makin Cantik. Mai terasa jealous weh tengok muka anak makin Cantik. Jerawat makin hilang. . Last sekali makcik cuba jugak la Mary kay. Tanpa sedar dah 3 tahun pakai dan Sekarang belum Terlintas Lagi nak Cari Produk yang lain. . Setia ku Hanya dengan MARY KAY ❤️. I love you Mary kay. . 💗Wannys 📲 013-4911908 . #marykaymysg  #marykayjohor  #marykaylover  #marykayskincare #marykayselangor  #marykaykelantan #marykayshahalam #marykaykajang  #marykaycosmetics  #marykaybangi  #marykaytimewise  #marykaykuching  #marykayrawang  #marykayipoh  #marykayconsultant  #marykayproduk 
Sapa kat sini yang jarang pakai masker...🙋🏻. .
Cer angkat tangan jangan tipu tau. Kebanyakkan masa kelas kecantikkan Riza, ramai guest Riza yang hanya pakai pencuci sahaja. Masker tak pakai. Kalau pakai pun jarang-jarang.
.
Tak nak ngaku tak pe lah. Uuolls tahu sendiri sendiri ok😁. Uolls tahu tak masker ni sangat penting untuk skin kita. Setiap hari berlakunya sel-sel kulit mati tau. Kalau uolls tak singkirkan sel sel kulit mati tu, kulit uolls akan jadi apa?. Tahu tak❓nak tahu ke tak nak... 😁
.
Bila uolls tak singkirkan sel kulit mati. Dan pembinaan sel sel kulit baru pula dalam tempoh 28 hari. bila uolls tak buang sel kulit mati, macam mana uolls nak dapat kulit baru. .
So Rumusannya uolls kena pakai masker dan wajib pakai seminggu 2 kali. Ala bukan hari2 pun seminggu 2 kali je. Kata nak cantik, kan kan kan. So sila lah rajin kan diri.
.
#Rizaskinconsultantbangi#marykaykajang#Marykayn9#marykaymelaka#marykaykedah#marykaymalaysia#Marykaybangi#marykayputrajaya#ajimaura#Terapiinstagram#ajimaura#housewife#fashionvalet#partimebisness#sideincome#jeragat#acne#Bellaammara#produkviral#igshops#jerawat#sayajual#bazaaronline#instashopmalaysia#antipenuaan#bazaarmalaysia#glowing#bazaarpaknil#orangmalaysia#nur#peluangkerjaya
Sapa kat sini yang jarang pakai masker...🙋🏻. . Cer angkat tangan jangan tipu tau. Kebanyakkan masa kelas kecantikkan Riza, ramai guest Riza yang hanya pakai pencuci sahaja. Masker tak pakai. Kalau pakai pun jarang-jarang. . Tak nak ngaku tak pe lah. Uuolls tahu sendiri sendiri ok😁. Uolls tahu tak masker ni sangat penting untuk skin kita. Setiap hari berlakunya sel-sel kulit mati tau. Kalau uolls tak singkirkan sel sel kulit mati tu, kulit uolls akan jadi apa?. Tahu tak❓nak tahu ke tak nak... 😁 . Bila uolls tak singkirkan sel kulit mati. Dan pembinaan sel sel kulit baru pula dalam tempoh 28 hari. bila uolls tak buang sel kulit mati, macam mana uolls nak dapat kulit baru. . So Rumusannya uolls kena pakai masker dan wajib pakai seminggu 2 kali. Ala bukan hari2 pun seminggu 2 kali je. Kata nak cantik, kan kan kan. So sila lah rajin kan diri. . #Rizaskinconsultantbangi #marykaykajang #Marykayn9 #marykaymelaka #marykaykedah #marykaymalaysia #Marykaybangi #marykayputrajaya #ajimaura #Terapiinstagram #ajimaura #housewife #fashionvalet #partimebisness #sideincome #jeragat #acne #Bellaammara #produkviral #igshops #jerawat #sayajual #bazaaronline #instashopmalaysia #antipenuaan #bazaarmalaysia #glowing #bazaarpaknil #orangmalaysia #nur #peluangkerjaya 
Sapa kat sini yang jarang pakai masker...🙋🏻. .
Cer angkat tangan jangan tipu tau. Kebanyakkan masa kelas kecantikkan Riza, ramai guest Riza yang hanya pakai pencuci sahaja. Masker tak pakai. Kalau pakai pun jarang-jarang.
.
Tak nak ngaku tak pe lah. Uuolls tahu sendiri sendiri ok😁. Uolls tahu tak masker ni sangat penting untuk skin kita. Setiap hari berlakunya sel-sel kulit mati tau. Kalau uolls tak singkirkan sel sel kulit mati tu, kulit uolls akan jadi apa?. Tahu tak❓nak tahu ke tak nak... 😁
.
Bila uolls tak singkirkan sel kulit mati. Dan pembinaan sel sel kulit baru pula dalam tempoh 28 hari. bila uolls tak buang sel kulit mati, macam mana uolls nak dapat kulit baru. .
So Rumusannya uolls kena pakai masker dan wajib pakai seminggu 2 kali. Ala bukan hari2 pun seminggu 2 kali je. Kata nak cantik, kan kan kan. So sila lah rajin kan diri.
.
#Rizaskinconsultantbangi#marykaykajang#Marykayn9#marykaymelaka#marykaykedah#marykaymalaysia#Marykaybangi#marykayputrajaya#ajimaura#Terapiinstagram#ajimaura#housewife#fashionvalet#partimebisness#sideincome#jeragat#acne#Bellaammara#produkviral#igshops#jerawat#sayajual#bazaaronline#instashopmalaysia#antipenuaan#bazaarmalaysia#glowing#bazaarpaknil#orangmalaysia#nur#peluangkerjaya
Sapa kat sini yang jarang pakai masker...🙋🏻. . Cer angkat tangan jangan tipu tau. Kebanyakkan masa kelas kecantikkan Riza, ramai guest Riza yang hanya pakai pencuci sahaja. Masker tak pakai. Kalau pakai pun jarang-jarang. . Tak nak ngaku tak pe lah. Uuolls tahu sendiri sendiri ok😁. Uolls tahu tak masker ni sangat penting untuk skin kita. Setiap hari berlakunya sel-sel kulit mati tau. Kalau uolls tak singkirkan sel sel kulit mati tu, kulit uolls akan jadi apa?. Tahu tak❓nak tahu ke tak nak... 😁 . Bila uolls tak singkirkan sel kulit mati. Dan pembinaan sel sel kulit baru pula dalam tempoh 28 hari. bila uolls tak buang sel kulit mati, macam mana uolls nak dapat kulit baru. . So Rumusannya uolls kena pakai masker dan wajib pakai seminggu 2 kali. Ala bukan hari2 pun seminggu 2 kali je. Kata nak cantik, kan kan kan. So sila lah rajin kan diri. . #Rizaskinconsultantbangi #marykaykajang #Marykayn9 #marykaymelaka #marykaykedah #marykaymalaysia #Marykaybangi #marykayputrajaya #ajimaura #Terapiinstagram #ajimaura #housewife #fashionvalet #partimebisness #sideincome #jeragat #acne #Bellaammara #produkviral #igshops #jerawat #sayajual #bazaaronline #instashopmalaysia #antipenuaan #bazaarmalaysia #glowing #bazaarpaknil #orangmalaysia #nur #peluangkerjaya 
Wasap fizah untuk info lanjut, in sha Allah fizah akan bantu consult anda secara percuma. 😊
.
📲019-5194953
-
Fizah, 
Independent Beauty Consultant, 
Mary Kay Malaysia. 🇲🇾
_
#microdermabrasion #marykaysungaipetani #marykayjuru #marykaykepalabatas #marykaybangi #marykaysepang #beautyconsultantsungaipetani #jerawat #tipskecantikan #skincareterbaik #feedbackmarykay #marykayuser #kulitsihat #dermatology #cleanser #serumterbaik #kulitsensitif #selfmakeupby #beauty
Wasap fizah untuk info lanjut, in sha Allah fizah akan bantu consult anda secara percuma. 😊 . 📲019-5194953 - Fizah, Independent Beauty Consultant, Mary Kay Malaysia. 🇲🇾 _ #microdermabrasion  #marykaysungaipetani  #marykayjuru  #marykaykepalabatas  #marykaybangi  #marykaysepang  #beautyconsultantsungaipetani  #jerawat  #tipskecantikan  #skincareterbaik  #feedbackmarykay  #marykayuser  #kulitsihat  #dermatology  #cleanser  #serumterbaik  #kulitsensitif  #selfmakeupby  #beauty 
Dulu,
Kulit sensitif mudah naik jerawat, breakout & berminyak 😭 , punca kulit wajah leha naik jerawat adalah disebabkan produk local yang telah dibanned 😡 claim selamat tapi rupa rupanya mengandungi bahan kimia merbaya patutlah kulit cepat putih dan cepat rosak.
.
.
Sekarang,
Kulit leha dah tak sensitif lagi 😍 tak berminyak dan tak berjerawat lagi 💃🏻 happy me ! Kulit sihat hati pun senang ! Dan tak nak tukar produk lain dah ! Rawat skin dengan set botanical & beralih ke timewise 🤗.
.
.
Mary Kay TERBAIK ! 👍🏻.
.
Nak tahu apa Produk yg terbaik untuk kulit  anda? Wassup sy , nak tahu apa lg promo 
Untuk dapat kan  jimat banyak 💵untuk September ni? .
Click je link dekat bio terus direct wassup
.
🇲🇾 #marykay#trendingmalaysia
#marykayshahalam#merecik#nakkulitsihat
#motifviral#merecik#instafamous
#minaz#dermatologies#marykayselangor#jerawat#jeragat#marykayjohor #marykaykedah #marykayperak #marykaymelaka #marykaypenang #marykaybangi #marykaysabah #marykaygombak#marykaykl#marykaykl#kakiviral#marykayampang #marykayrawang #marykayipoh #esthetic#
Dulu, Kulit sensitif mudah naik jerawat, breakout & berminyak 😭 , punca kulit wajah leha naik jerawat adalah disebabkan produk local yang telah dibanned 😡 claim selamat tapi rupa rupanya mengandungi bahan kimia merbaya patutlah kulit cepat putih dan cepat rosak. . . Sekarang, Kulit leha dah tak sensitif lagi 😍 tak berminyak dan tak berjerawat lagi 💃🏻 happy me ! Kulit sihat hati pun senang ! Dan tak nak tukar produk lain dah ! Rawat skin dengan set botanical & beralih ke timewise 🤗. . . Mary Kay TERBAIK ! 👍🏻. . Nak tahu apa Produk yg terbaik untuk kulit anda? Wassup sy , nak tahu apa lg promo Untuk dapat kan jimat banyak 💵untuk September ni? . Click je link dekat bio terus direct wassup . 🇲🇾 #marykay #trendingmalaysia  #marykayshahalam #merecik #nakkulitsihat  #motifviral #merecik #instafamous  #minaz #dermatologies #marykayselangor #jerawat #jeragat #marykayjohor  #marykaykedah  #marykayperak  #marykaymelaka  #marykaypenang  #marykaybangi  #marykaysabah  #marykaygombak #marykaykl #marykaykl #kakiviral #marykayampang  #marykayrawang  #marykayipoh  #esthetic #
Botanical Effects Mask 😙
Untuk kulit yang lebih segar, lebih cerah dan kelihatan lebih muda!
.
Botanical Effects range is Mary Kay's softest range, suitable for those with sensitive skin, atau kulit kering like me!
.
Nak rasa kulit lebih tegang dan cerah?
Gunakan masker Botanical Effects dua kali seminggu ok! Kulit akan rasa sangat sihat dan "bernafas"!
.
Mari la join sesi cuba mencuba produk Mary Kay secara percuma! Cuba dulu, baru tahu ☺️
.
DM me to book your free slots 🤗😘
.
#marykaymalaysia #husnahazwanimk #jomsihat #bantulebihramaiorang #marykayselangor #marykaybangi #makeupfree #makeuptutorial
Botanical Effects Mask 😙 Untuk kulit yang lebih segar, lebih cerah dan kelihatan lebih muda! . Botanical Effects range is Mary Kay's softest range, suitable for those with sensitive skin, atau kulit kering like me! . Nak rasa kulit lebih tegang dan cerah? Gunakan masker Botanical Effects dua kali seminggu ok! Kulit akan rasa sangat sihat dan "bernafas"! . Mari la join sesi cuba mencuba produk Mary Kay secara percuma! Cuba dulu, baru tahu ☺️ . DM me to book your free slots 🤗😘 . #marykaymalaysia  #husnahazwanimk  #jomsihat  #bantulebihramaiorang  #marykayselangor  #marykaybangi  #makeupfree  #makeuptutorial 
Hye uolz.. Disebabkan sekarang musim hujan dah tentu  kulit kita sejuk..lagi2 org yang bekerja dlm aircond mesti kulit wajah jadi kering atau berminyakkn?? Haaa ape kata sapukan oil free hydrate gel kt muka kita bg lembabkan kulit selama 10 jam tau, moist je kulit tnpa rasa berminyak.. 😍

Jomlh try oil free hydrate gel ni comfem jatuh cinta ❤ 💌 Zue l independent beauty consultant
💌 wasap.my/60172077201

#marykaymalaysia
#marykaybandarseriputra
#marykaybangi
#marykayselangor
#marykaydengkil
Hye uolz.. Disebabkan sekarang musim hujan dah tentu kulit kita sejuk..lagi2 org yang bekerja dlm aircond mesti kulit wajah jadi kering atau berminyakkn?? Haaa ape kata sapukan oil free hydrate gel kt muka kita bg lembabkan kulit selama 10 jam tau, moist je kulit tnpa rasa berminyak.. 😍 Jomlh try oil free hydrate gel ni comfem jatuh cinta ❤ 💌 Zue l independent beauty consultant 💌 wasap.my/60172077201 #marykaymalaysia  #marykaybandarseriputra  #marykaybangi  #marykayselangor  #marykaydengkil 
Selamat petang semua!!
.
Nak bagitahu something excited to my lovely followers!! Mary Kay Timewise 3D dah launch!!😘. Lebih advance! Siapa yang tak suka something Yang advance kan?? ANTI AGING AND BRIGHTENING IN ONE SET! 😘
.
Jom upgrade skincare anda kepada Timewise 3D yang terbaru di Mary Kay! Set ini didatangkan dengan
.
✔ Cleanser
✔ Day Cream SPF30
✔ Night Cream
✔ Eye Cream
.
D - Defends (mempertahankan)
D - Delay (melambatkan)
D - Delivers (menghasilkan)
.
Sangat bagus dan sesuai untuk golongan yang baru nak memulakan langkah penjagaan kulit setelah berumur lingkungan 25tahun keatas. Sebab bila usia dah 25tahun, kulit sudah memulai proses penuaan. Jom awet muda dan cerah sekata dengan Timewise 3D ! You will love it!
.
Love,
Diana
Sales Director Mary Kay
WhatsApp 0167592823
.
#marykaykempas #marykayutmjb #marykaysetiatropika #marykayskudai #marykaysripulai #marykaypermasjaya #marykaypasirgudang #marykaykotatinggi #marykaykedah #marykaykelantan #marykaybandarpenawar #marykayjohorbahru 
#marykayjb #marykayshahalam #marykaybangi #marykaykajang #marykaykotabharu #marykayterengganu #marykaylangkawi #marykaypenang #marykayperlis
.
Cc siti mary ky
Selamat petang semua!! . Nak bagitahu something excited to my lovely followers!! Mary Kay Timewise 3D dah launch!!😘. Lebih advance! Siapa yang tak suka something Yang advance kan?? ANTI AGING AND BRIGHTENING IN ONE SET! 😘 . Jom upgrade skincare anda kepada Timewise 3D yang terbaru di Mary Kay! Set ini didatangkan dengan . ✔ Cleanser ✔ Day Cream SPF30 ✔ Night Cream ✔ Eye Cream . D - Defends (mempertahankan) D - Delay (melambatkan) D - Delivers (menghasilkan) . Sangat bagus dan sesuai untuk golongan yang baru nak memulakan langkah penjagaan kulit setelah berumur lingkungan 25tahun keatas. Sebab bila usia dah 25tahun, kulit sudah memulai proses penuaan. Jom awet muda dan cerah sekata dengan Timewise 3D ! You will love it! . Love, Diana Sales Director Mary Kay WhatsApp 0167592823 . #marykaykempas  #marykayutmjb  #marykaysetiatropika  #marykayskudai  #marykaysripulai  #marykaypermasjaya  #marykaypasirgudang  #marykaykotatinggi  #marykaykedah  #marykaykelantan  #marykaybandarpenawar  #marykayjohorbahru  #marykayjb  #marykayshahalam  #marykaybangi  #marykaykajang  #marykaykotabharu  #marykayterengganu  #marykaylangkawi  #marykaypenang  #marykayperlis  . Cc siti mary ky
Selamat petang semua!!
.
Nak bagitahu something excited to my lovely followers!! Mary Kay Timewise 3D dah launch!!😘. Lebih advance! Siapa yang tak suka something Yang advance kan?? ANTI AGING AND BRIGHTENING IN ONE SET! 😘
.
Jom upgrade skincare anda kepada Timewise 3D yang terbaru di Mary Kay! Set ini didatangkan dengan
.
✔ Cleanser
✔ Day Cream SPF30
✔ Night Cream
✔ Eye Cream
.
D - Defends (mempertahankan)
D - Delay (melambatkan)
D - Delivers (menghasilkan)
.
Sangat bagus dan sesuai untuk golongan yang baru nak memulakan langkah penjagaan kulit setelah berumur lingkungan 25tahun keatas. Sebab bila usia dah 25tahun, kulit sudah memulai proses penuaan. Jom awet muda dan cerah sekata dengan Timewise 3D ! You will love it!
.
Love,
Diana
Sales Director Mary Kay
WhatsApp 0167592823
.
#marykaykempas #marykayutmjb #marykaysetiatropika #marykayskudai #marykaysripulai #marykaypermasjaya #marykaypasirgudang #marykaykotatinggi #marykaykedah #marykaykelantan #marykaybandarpenawar #marykayjohorbahru 
#marykayjb #marykayshahalam #marykaybangi #marykaykajang #marykaykotabharu #marykayterengganu #marykaylangkawi #marykaypenang #marykayperlis
.
Cc siti mary ky
Selamat petang semua!! . Nak bagitahu something excited to my lovely followers!! Mary Kay Timewise 3D dah launch!!😘. Lebih advance! Siapa yang tak suka something Yang advance kan?? ANTI AGING AND BRIGHTENING IN ONE SET! 😘 . Jom upgrade skincare anda kepada Timewise 3D yang terbaru di Mary Kay! Set ini didatangkan dengan . ✔ Cleanser ✔ Day Cream SPF30 ✔ Night Cream ✔ Eye Cream . D - Defends (mempertahankan) D - Delay (melambatkan) D - Delivers (menghasilkan) . Sangat bagus dan sesuai untuk golongan yang baru nak memulakan langkah penjagaan kulit setelah berumur lingkungan 25tahun keatas. Sebab bila usia dah 25tahun, kulit sudah memulai proses penuaan. Jom awet muda dan cerah sekata dengan Timewise 3D ! You will love it! . Love, Diana Sales Director Mary Kay WhatsApp 0167592823 . #marykaykempas  #marykayutmjb  #marykaysetiatropika  #marykayskudai  #marykaysripulai  #marykaypermasjaya  #marykaypasirgudang  #marykaykotatinggi  #marykaykedah  #marykaykelantan  #marykaybandarpenawar  #marykayjohorbahru  #marykayjb  #marykayshahalam  #marykaybangi  #marykaykajang  #marykaykotabharu  #marykayterengganu  #marykaylangkawi  #marykaypenang  #marykayperlis  . Cc siti mary ky
Haa syantikkn 2 colour gel semi matte lipstik yg dipakai sister kita ni, Colour paling rmai pengemarnye tau.. Nampak ayu2 gitu 😍😍😍 Ada peminat lips semi matte tak?? Mehlh grab satu try sekali terus jatuh cinta ❤ ❤ Zue l independent beauty consultant
❤ wasap.my/60172077201

#marykaybandarseriputra 
#Muamekap 
#Marykayselangor 
#Marykaymalaysia 
#marykaydengkil 
#marykaybangi
APA BEZA TONER, FRESHNER DGN SOFTENER?💜 *TONER* mengandungi sedikit alkohol utk menghapuskan bakteria & membersihkan permukaan kulit yg tidak dpt dibersihkan oleh pembersih muka ttp alkohol ini boleh menyebabkan kekeringan disebabkan kelembapan semulajadi juga akn hilang sepanjang penggunaan. *FRESHNER* membantu menyegarkan kulit, membersih pori tanpa alkohol, mengembalikan keseimbangan semulajadi kulit & mengurangkan minyak berlebihan yg tidak dpt dibersihkan oleh pencuci tanpa mengganggu kelembapan semulajadi kulit. *SOFTENER* memberi pelembapan tambahan serta merta, melembut, menyihat, menyokong matriks derma kulit utk lebih anjal & membantu menyediakan kulit utk menyerap manfaat langkah penjagaan kulit yg seterusnya (serum/night cream/pelembap)

#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaybangi 
Pm Zuha beauty consultant 😘

http://Www.wasap.my/60109130611

http://Www.wasap.my/60109130611

http://Www.wasap.my/60109130611
APA BEZA TONER, FRESHNER DGN SOFTENER?💜 *TONER* mengandungi sedikit alkohol utk menghapuskan bakteria & membersihkan permukaan kulit yg tidak dpt dibersihkan oleh pembersih muka ttp alkohol ini boleh menyebabkan kekeringan disebabkan kelembapan semulajadi juga akn hilang sepanjang penggunaan. *FRESHNER* membantu menyegarkan kulit, membersih pori tanpa alkohol, mengembalikan keseimbangan semulajadi kulit & mengurangkan minyak berlebihan yg tidak dpt dibersihkan oleh pencuci tanpa mengganggu kelembapan semulajadi kulit. *SOFTENER* memberi pelembapan tambahan serta merta, melembut, menyihat, menyokong matriks derma kulit utk lebih anjal & membantu menyediakan kulit utk menyerap manfaat langkah penjagaan kulit yg seterusnya (serum/night cream/pelembap) #marykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaybangi  Pm Zuha beauty consultant 😘 http://Www.wasap.my/60109130611 http://Www.wasap.my/60109130611 http://Www.wasap.my/60109130611
Alhamdulillah.. Parcel satu set botanical effect selamat berlabuh di rumah tuannya di Terengganu.. Jauh tu Terengganu.. Hehehe.. .
Sampai sayang sis Ain nk bukak.. Hehehe..
.
Anyone nak dapatkan set botanical effect with 5 Free Gift?
.
Let me know now!!
.
Fiza l 019-4761252
Beauty Consultant Marykay
Future Sales Director
.
#marykayproducts #marykayskincare #marykaycheras #marykayklcc #marykayampang #marykaykajang #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaybc #bcmarykay #settreatmentmarykay #marykaykulim #marykaypahang #marykayjohor #marykayjementah #marykaykl #marykayterengganu
Alhamdulillah.. Parcel satu set botanical effect selamat berlabuh di rumah tuannya di Terengganu.. Jauh tu Terengganu.. Hehehe.. . Sampai sayang sis Ain nk bukak.. Hehehe.. . Anyone nak dapatkan set botanical effect with 5 Free Gift? . Let me know now!! . Fiza l 019-4761252 Beauty Consultant Marykay Future Sales Director . #marykayproducts  #marykayskincare  #marykaycheras  #marykayklcc  #marykayampang  #marykaykajang  #marykaybangi  #marykayputrajaya  #marykaybc  #bcmarykay  #settreatmentmarykay  #marykaykulim  #marykaypahang  #marykayjohor  #marykayjementah  #marykaykl  #marykayterengganu 
Daily Routine with My Favourite Product 😊
.
1- buang sisa kotoran/ make Up dahulu.
2- letakkan 5 dot cleanser timewise pada wajah.
3- gunakan skinvigorate untuk ratakan & urut wajah anda!.
.
🌸SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH 🌸
.
🌷Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari
.
🌷waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh😉
.
🌷Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan!
.
🌷Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer...dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer! .
.
🌷Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus. 🌷Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini
.
.
🌷Dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas
.
.
🌷Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja
.
.
🌷Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah
.
.
🌷Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja
.
. 🌷Yang pasti betkualiti tinggi. Tak terlalu mahal dan bukan yang termurah dalam pasaran.
.
Excited nak cuba satu?  Kalau nak, bagitau ya!
.
Xoxo,
Najwa Kamilah
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykaymalaysia #marykaybangi #marykaykajangbangi #marykaykajang #produkmarykay #tipsbersihmuka
Daily Routine with My Favourite Product 😊 . 1- buang sisa kotoran/ make Up dahulu. 2- letakkan 5 dot cleanser timewise pada wajah. 3- gunakan skinvigorate untuk ratakan & urut wajah anda!. . 🌸SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH 🌸 . 🌷Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari . 🌷waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh😉 . 🌷Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan! . 🌷Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer...dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer! . . 🌷Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus. 🌷Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini . . 🌷Dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas . . 🌷Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja . . 🌷Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah . . 🌷Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja . . 🌷Yang pasti betkualiti tinggi. Tak terlalu mahal dan bukan yang termurah dalam pasaran. . Excited nak cuba satu? Kalau nak, bagitau ya! . Xoxo, Najwa Kamilah Mary Kay Beauty Consultant . #marykaymalaysia  #marykaybangi  #marykaykajangbangi  #marykaykajang  #produkmarykay  #tipsbersihmuka 
KULIT TAK CANTIK TAK PAKAI BOTANICAL EFFECT
.
Botanical Effect ni dirumuskan khas utk merawat dan membersihkan kulit dari dalam.. Kalau pernah pki produk local yg high mercury tu.. Lagilaaaa dia akan bersihkan...
.
Mempunyai 4 item:
👽Cleanser
👽Freshner
👽Mask
👽Hydrate
.
Keempat empat item ni sangat membantu antara satu sama laen untuk merawat kulit..
.
Wassap Fiza sekarang yer for more information
Fiza l 019-4761252
Beauty Consultant Marykay
.
#marykayproducts #marykayskincare #marykaycheras #marykayklcc #marykayampang #marykaykajang #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaybc #bcmarykay #settreatmentmarykay #fattzura #fattzuraonly #marykaykl #setjerawat #setskincaremurah #bandarsripermaisuri #babyshima #bigstage
KULIT TAK CANTIK TAK PAKAI BOTANICAL EFFECT . Botanical Effect ni dirumuskan khas utk merawat dan membersihkan kulit dari dalam.. Kalau pernah pki produk local yg high mercury tu.. Lagilaaaa dia akan bersihkan... . Mempunyai 4 item: 👽Cleanser 👽Freshner 👽Mask 👽Hydrate . Keempat empat item ni sangat membantu antara satu sama laen untuk merawat kulit.. . Wassap Fiza sekarang yer for more information Fiza l 019-4761252 Beauty Consultant Marykay . #marykayproducts  #marykayskincare  #marykaycheras  #marykayklcc  #marykayampang  #marykaykajang  #marykaybangi  #marykayputrajaya  #marykaybc  #bcmarykay  #settreatmentmarykay  #fattzura  #fattzuraonly  #marykaykl  #setjerawat  #setskincaremurah  #bandarsripermaisuri  #babyshima  #bigstage 
💃TRUE DIMENSIONS LIPSTICK 💃 
Warna-warna hebat untuk mereka yang lebih berani! 💄lembabkan bibir serta merta untuk jangka masa yang lama
💄licinkan garis halus kat bibir (bibir nampak healty gitew)
💄ada 12 pilihan warna, dari range warna yg soft ke warna yg super high class..hehe
💄rawat kulit bibir (tak menghitamkan bibir)

Mary Kay 💞 
Beauty Counsultant Sal ❣️
http://www.wasap.my/0182065830

#MaryKayBangi #MaryKaySelangor
💃TRUE DIMENSIONS LIPSTICK 💃 Warna-warna hebat untuk mereka yang lebih berani! 💄lembabkan bibir serta merta untuk jangka masa yang lama 💄licinkan garis halus kat bibir (bibir nampak healty gitew) 💄ada 12 pilihan warna, dari range warna yg soft ke warna yg super high class..hehe 💄rawat kulit bibir (tak menghitamkan bibir) Mary Kay 💞 Beauty Counsultant Sal ❣️ http://www.wasap.my/0182065830 #MaryKayBangi  #MaryKaySelangor 
Selamat petang tengahari u olls!! 😄
Korang tengah buat apa tuu😀 tengah lunch ke😆😆
Sambil2 tu ezie nak share ngn korang testimoni mary kay😎
.
Meh sini ezie nak cerita sikit🙈
Okehh perkenalkan this is my senior yang lagi comell😘
Dulu sebelum pakai mary kay,, akk iqah ni pkai produk pemutih tauu.. tapi after tu dia stop muka dia jadi breakout teruk sangat😭
Dengan burnnya lagii..😣
Yelaa.. bila kulit muka nipis dan takdak kelembapan pd kulit,, memang senang nak burn😧
So,, after try Mary Kay
Alhamdulillah.. kulit dia lawa sangat dan makin sihat😍
Tapi biasalah.. produk yang elok memang take time nak sembuhkan😊
Sebab dia rawat dari dalam🙆🙆
Dah bertahun senior i pakai..
Sekarang mmg flawless giler2 ahh😄😄
And ezie suka gilerr tgok kulit diaa.. hahaha
Lawa flawless uolls😉😉
.
Korang taknak ke kulit cantik comel flawless sihat mcm sis nii💋💋
Warna kulit tak penting sis💕
Janji bila kulit lawa,, flawless konfem cantikss😉😉
Nak makeup pon lawa je result diaa😙😙
.
Berminat nak buat skin consultation?💅
Boleh pm sis ye syg2😇
Sis akan cuba bantu uolls😚 ❤Lots of love ,
💙Ezie Kifli
💚Professional Beauty Consultant
💛Mary Kay Malaysia
💜019485527
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaykajang  #marykaybangi #marykaysemenyih  #marykayserdang #marykaybalakong #marykaykualalumpur  #marykaykedah #marykaykulim
#loffatah #fattzura #hsc #shmp 
#bazarpaknil #uniszapastitahu #umtsohor #marykayterengganu #marykayjeli #marykaygongbadak
Selamat petang tengahari u olls!! 😄 Korang tengah buat apa tuu😀 tengah lunch ke😆😆 Sambil2 tu ezie nak share ngn korang testimoni mary kay😎 . Meh sini ezie nak cerita sikit🙈 Okehh perkenalkan this is my senior yang lagi comell😘 Dulu sebelum pakai mary kay,, akk iqah ni pkai produk pemutih tauu.. tapi after tu dia stop muka dia jadi breakout teruk sangat😭 Dengan burnnya lagii..😣 Yelaa.. bila kulit muka nipis dan takdak kelembapan pd kulit,, memang senang nak burn😧 So,, after try Mary Kay Alhamdulillah.. kulit dia lawa sangat dan makin sihat😍 Tapi biasalah.. produk yang elok memang take time nak sembuhkan😊 Sebab dia rawat dari dalam🙆🙆 Dah bertahun senior i pakai.. Sekarang mmg flawless giler2 ahh😄😄 And ezie suka gilerr tgok kulit diaa.. hahaha Lawa flawless uolls😉😉 . Korang taknak ke kulit cantik comel flawless sihat mcm sis nii💋💋 Warna kulit tak penting sis💕 Janji bila kulit lawa,, flawless konfem cantikss😉😉 Nak makeup pon lawa je result diaa😙😙 . Berminat nak buat skin consultation?💅 Boleh pm sis ye syg2😇 Sis akan cuba bantu uolls😚 ❤Lots of love , 💙Ezie Kifli 💚Professional Beauty Consultant 💛Mary Kay Malaysia 💜019485527 . #marykaymalaysia  #marykay  #marykaykajang  #marykaybangi  #marykaysemenyih  #marykayserdang  #marykaybalakong  #marykaykualalumpur  #marykaykedah  #marykaykulim  #loffatah  #fattzura  #hsc  #shmp  #bazarpaknil  #uniszapastitahu  #umtsohor  #marykayterengganu  #marykayjeli  #marykaygongbadak 
Assalammualaikum..good morning! Basic Set Timewise! 💕
.
Set Timewise adalah koleksi premium produk anti-penuaan, menganjalkan kulit, menyerikan kulit dan menjadikan tona sekata, cerah dan lebih lembut!! Wow! Ini Diana sukaaa!! ❤❤
.
Set ini menggunakan sains penjagaan kulit terkini yang dapat memberi uolls kulit kelihatan muda, kurangkan garis2 halus dan kedutan, lebih tegang dan warna Yang sekata, Trust Me Top 5 Global Skincare takkan mengecewakan uolls!
.
Timewise® 🌸3 in 1 Cleanser🌸 (pembersih boleh tahan sehingga 5-7bulan)
.
Ianya adalah satu produk yang melakukan tiga kerja untuk membersih, mengelupas dan menyegarkan kulit anda salam satu langkah mudah. Didapati dalam dua formula iaitu kulit Normal hingga Kering atau Kombinasi hingga Berminyak
.
Timewise® 🌸Age Fighting Moisturizer🌸 (pelembap boleh tahan sehingga 8-12bulan)
.
Melembap dan melembutkan kulit anda dengan Timewise Age-Fighting Moisturizer. Ia membekalkan penghidratan 10jam dengan kompleks berpaten yang membawakan hasil yang ketara. Pilihan formula dari kulit Normal hingga Kering atau Kombinasi hingga Berminyak
.
Timewise® 🌸Day Solution SPF35🌸 (Tahan penggunaan sehingga 4bulan mengikut jumlah yang diambil)
.
Timewise Day Solution Sunscreen SPF35 menghalang ancaman sinar UVA/UVB untuk membantu mencegah garis2 halus dan pewarnaan tidak sekata sebelum ia berlaku. Peptida yang menenangkan juga membantu melegakan garis-garis ekspresi
.
Nak free postage? Nak free cas COD? Free sample? Free consultation? Mehh pm Diana cepat2..jangan memalu tau 💕
.
Love,
Diana
Sales Director Mary Kay
Whatsapp 0167592823
.
#marykaykempas #marykayutmjb #marykaysetiatropika #marykayskudai #marykaysripulai #marykaypermasjaya #marykaypasirgudang #marykaykotatinggi #marykaykedah #marykaykelantan #marykaybandarpenawar #marykayjohorbahru 
#marykayjb #marykayshahalam #marykaybangi #marykaykajang #marykaykotabharu #marykayterengganu #marykaylangkawi #marykaypenang #marykayperlis
.
Cc siti mary ky
Assalammualaikum..good morning! Basic Set Timewise! 💕 . Set Timewise adalah koleksi premium produk anti-penuaan, menganjalkan kulit, menyerikan kulit dan menjadikan tona sekata, cerah dan lebih lembut!! Wow! Ini Diana sukaaa!! ❤❤ . Set ini menggunakan sains penjagaan kulit terkini yang dapat memberi uolls kulit kelihatan muda, kurangkan garis2 halus dan kedutan, lebih tegang dan warna Yang sekata, Trust Me Top 5 Global Skincare takkan mengecewakan uolls! . Timewise® 🌸3 in 1 Cleanser🌸 (pembersih boleh tahan sehingga 5-7bulan) . Ianya adalah satu produk yang melakukan tiga kerja untuk membersih, mengelupas dan menyegarkan kulit anda salam satu langkah mudah. Didapati dalam dua formula iaitu kulit Normal hingga Kering atau Kombinasi hingga Berminyak . Timewise® 🌸Age Fighting Moisturizer🌸 (pelembap boleh tahan sehingga 8-12bulan) . Melembap dan melembutkan kulit anda dengan Timewise Age-Fighting Moisturizer. Ia membekalkan penghidratan 10jam dengan kompleks berpaten yang membawakan hasil yang ketara. Pilihan formula dari kulit Normal hingga Kering atau Kombinasi hingga Berminyak . Timewise® 🌸Day Solution SPF35🌸 (Tahan penggunaan sehingga 4bulan mengikut jumlah yang diambil) . Timewise Day Solution Sunscreen SPF35 menghalang ancaman sinar UVA/UVB untuk membantu mencegah garis2 halus dan pewarnaan tidak sekata sebelum ia berlaku. Peptida yang menenangkan juga membantu melegakan garis-garis ekspresi . Nak free postage? Nak free cas COD? Free sample? Free consultation? Mehh pm Diana cepat2..jangan memalu tau 💕 . Love, Diana Sales Director Mary Kay Whatsapp 0167592823 . #marykaykempas  #marykayutmjb  #marykaysetiatropika  #marykayskudai  #marykaysripulai  #marykaypermasjaya  #marykaypasirgudang  #marykaykotatinggi  #marykaykedah  #marykaykelantan  #marykaybandarpenawar  #marykayjohorbahru  #marykayjb  #marykayshahalam  #marykaybangi  #marykaykajang  #marykaykotabharu  #marykayterengganu  #marykaylangkawi  #marykaypenang  #marykayperlis  . Cc siti mary ky
Mary Kay Lumivie Brightening Serum 😍😍😍
.
Black pearl kandungan utamanya! Sangat eksklusif dan susah nak dapat pearl ni tauu. Bagi orang-orang zaman dulu ia melambangkan prosperity & kekayaan
.
Black Pearl berasal dalam & sekitar perairan French Polynesia & digelar TAHITIAN BLACK PEARLS. ini lah bahan utama di dalam Mary Kay Lumivie Brightening Serum 😍😍😍
.
Pelik kan KENAPA Black pearl? 🤔
- Dia mempunyai fungsi yang pelbagai! Dari fungsi utama adalah untuk
🌸 Mencerahkan kulit
🌸 Serlahkan kulit glowing
🌸 Anti aging
🌸 Memudakan kulit
🌸 Kaya dengan antioxidant
🌸 Merawat kulit
🌸 Mempercepatkan proses untuk renew sel kulit baru yang lebih sihat & glow ❤️
.
Tak perlu pergi French Polynesia nak cari Black Pearl, Lumivie Serum kan ada 😍😍
.
Saya dah ramai wanita dah jatuh cinta berkali kali dengan skincare Mary Kay! 😂
.
Nak free sample 😍 free consultation 😍 meh tanya rai cepat cepat.
Link on bio 💥
Cik rai 🌷
Beauty Consultant 🧕
Mary Kay Malaysia 💞
.
#marykayproduct
 #kulitsihat 
#kulitcantik 
#marykaybestseller
#maskmarykaybest
#sayajualmarykay
#beautyconsultantmarykay
#eyemakeupremover
#marykaycosmetic 
#marykayproduct
#kulitsihat #kulitcantik
#marykaymalaysia 
#marykaycheras 
#marykaybangi 
#marykayputrajaya 
#marykayampang 
#marykaykualalumpur
#marykayselangor
#lipstickmarykay
#lipstickmurah
#lipstickcantik
#foundationbest
#foundationmurah
#cccreammarykay
#cccreammk
Mary Kay Lumivie Brightening Serum 😍😍😍 . Black pearl kandungan utamanya! Sangat eksklusif dan susah nak dapat pearl ni tauu. Bagi orang-orang zaman dulu ia melambangkan prosperity & kekayaan . Black Pearl berasal dalam & sekitar perairan French Polynesia & digelar TAHITIAN BLACK PEARLS. ini lah bahan utama di dalam Mary Kay Lumivie Brightening Serum 😍😍😍 . Pelik kan KENAPA Black pearl? 🤔 - Dia mempunyai fungsi yang pelbagai! Dari fungsi utama adalah untuk 🌸 Mencerahkan kulit 🌸 Serlahkan kulit glowing 🌸 Anti aging 🌸 Memudakan kulit 🌸 Kaya dengan antioxidant 🌸 Merawat kulit 🌸 Mempercepatkan proses untuk renew sel kulit baru yang lebih sihat & glow ❤️ . Tak perlu pergi French Polynesia nak cari Black Pearl, Lumivie Serum kan ada 😍😍 . Saya dah ramai wanita dah jatuh cinta berkali kali dengan skincare Mary Kay! 😂 . Nak free sample 😍 free consultation 😍 meh tanya rai cepat cepat. Link on bio 💥 Cik rai 🌷 Beauty Consultant 🧕 Mary Kay Malaysia 💞 . #marykayproduct  #kulitsihat  #kulitcantik  #marykaybestseller  #maskmarykaybest  #sayajualmarykay  #beautyconsultantmarykay  #eyemakeupremover  #marykaycosmetic  #marykayproduct  #kulitsihat  #kulitcantik  #marykaymalaysia  #marykaycheras  #marykaybangi  #marykayputrajaya  #marykayampang  #marykaykualalumpur  #marykayselangor  #lipstickmarykay  #lipstickmurah  #lipstickcantik  #foundationbest  #foundationmurah  #cccreammarykay  #cccreammk 
Pengguna setia Mary Kay . So sesiapa yg nak tahu lebih lanjut tentang skincare MK , boleh wassap sal .

0182065830 sal

#MaryKayKotaWarisan #marykaylover #MaryKayBangi
*Apa itu PA?* PA tu ialah Protection Grade For UVA.
So, kalau korang nak tahu, semakin banyak *Simbol +* semakin tahan lama masa untuk kulit burn.

Contoh:
*+* Tahan 2-4 Jam
*++* Tahan 4-8 Jam
*+++* Tahan 8 jam dan keatas. *Apa itu SPF*

SPF tu ialah *Sun Protector Factor.*
Mulai sekarang, kita wajib jadi kan *Sun Protector* sebagai *BEST FRIEND* tau. Sebab cahaya matahari punca utama tumbuh nya jeragat dan kanser kulit. *10 Minit X SPF30 = 300 Minit*

Kalau kita tak pakai apa2 perlindungan kulit, dalam masa 10 Minit je kulit kita mudah terdedah kepada cahaya matahari. Dan sekali gus terus buat kulit jadi terbakar.😱 Dan jika pakai perlindungan seperti SPF30, bermakna, muka kita akan terlindung dari cahaya matahari selama 300 Minit!😎 So, tak rugi pun kalau kita jadi kan *Sun Protector* atau *Day Solution* sebagai kawan baik.😍 Jom grab ❤ Zue l independent beauty consultant
❤wasap.my/60172077201

#marykaybandarseriputra 
#Marykayselangor 
#marykaydengkil 
#marykaybangi 
#Marykaymalaysia
*Apa itu PA?* PA tu ialah Protection Grade For UVA. So, kalau korang nak tahu, semakin banyak *Simbol +* semakin tahan lama masa untuk kulit burn. Contoh: *+* Tahan 2-4 Jam *++* Tahan 4-8 Jam *+++* Tahan 8 jam dan keatas. *Apa itu SPF* SPF tu ialah *Sun Protector Factor.* Mulai sekarang, kita wajib jadi kan *Sun Protector* sebagai *BEST FRIEND* tau. Sebab cahaya matahari punca utama tumbuh nya jeragat dan kanser kulit. *10 Minit X SPF30 = 300 Minit* Kalau kita tak pakai apa2 perlindungan kulit, dalam masa 10 Minit je kulit kita mudah terdedah kepada cahaya matahari. Dan sekali gus terus buat kulit jadi terbakar.😱 Dan jika pakai perlindungan seperti SPF30, bermakna, muka kita akan terlindung dari cahaya matahari selama 300 Minit!😎 So, tak rugi pun kalau kita jadi kan *Sun Protector* atau *Day Solution* sebagai kawan baik.😍 Jom grab ❤ Zue l independent beauty consultant ❤wasap.my/60172077201 #marykaybandarseriputra  #Marykayselangor  #marykaydengkil  #marykaybangi  #Marykaymalaysia 
🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾
"MARY KAY OIL FREE HYDRATING GEL" 👉Muka berminyak...??? 👉Kusam...??? 👉Merah2 bila kena panas...??? Jom kita berkenalan dengan OIL FREE HYDRATING GEL ni.
Ini adalah produk Mary Kay yg dikategorikan sebagai supplement..OFHG ni pn salah satu dari moisturizer/hydrate... Produk ni bertujuan untuk mengurangkan kewujudan minyak pada wajah & mengekalkan kelembapan pada kulit..Jadi OFHG ini sangat sesuai digunakan utk kulit BERMINYAK & KOMBINASI.. Jom kita lihat fungsi OFHG ni..
✔Tekstur gel yang sangat ringan & mudah meresap.. ✔Mengawal minyak & melembapkan kulit.. ✔Selain berfungsi sebagai pelembap, OFHG juga sesuai dijadikan asas mekap supaya mekap tahan lama..
✔Bertindak sebagai cooling gel..
✔Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan & rosak akibat produk yang mengandungi merkuri & hyroquinone juga kulit yang mempunyai jerawat kemerah merahan.. Wassap sal now!!
0182065830

#marykaybangi #marykayselangor
🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾 "MARY KAY OIL FREE HYDRATING GEL" 👉Muka berminyak...??? 👉Kusam...??? 👉Merah2 bila kena panas...??? Jom kita berkenalan dengan OIL FREE HYDRATING GEL ni. Ini adalah produk Mary Kay yg dikategorikan sebagai supplement..OFHG ni pn salah satu dari moisturizer/hydrate... Produk ni bertujuan untuk mengurangkan kewujudan minyak pada wajah & mengekalkan kelembapan pada kulit..Jadi OFHG ini sangat sesuai digunakan utk kulit BERMINYAK & KOMBINASI.. Jom kita lihat fungsi OFHG ni.. ✔Tekstur gel yang sangat ringan & mudah meresap.. ✔Mengawal minyak & melembapkan kulit.. ✔Selain berfungsi sebagai pelembap, OFHG juga sesuai dijadikan asas mekap supaya mekap tahan lama.. ✔Bertindak sebagai cooling gel.. ✔Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan & rosak akibat produk yang mengandungi merkuri & hyroquinone juga kulit yang mempunyai jerawat kemerah merahan.. Wassap sal now!! 0182065830 #marykaybangi  #marykayselangor 
Assalammualaikum..good morning! Basic Set Timewise! 💕
.
Set Timewise adalah koleksi premium produk anti-penuaan, menganjalkan kulit, menyerikan kulit dan menjadikan tona sekata, cerah dan lebih lembut!! Wow! Ini Diana sukaaa!! ❤❤
.
Set ini menggunakan sains penjagaan kulit terkini yang dapat memberi uolls kulit kelihatan muda, kurangkan garis2 halus dan kedutan, lebih tegang dan warna Yang sekata, Trust Me Top 5 Global Skincare takkan mengecewakan uolls!
.
Timewise® 🌸3 in 1 Cleanser🌸 (pembersih boleh tahan sehingga 5-7bulan)
.
Ianya adalah satu produk yang melakukan tiga kerja untuk membersih, mengelupas dan menyegarkan kulit anda salam satu langkah mudah. Didapati dalam dua formula iaitu kulit Normal hingga Kering atau Kombinasi hingga Berminyak
.
Timewise® 🌸Age Fighting Moisturizer🌸 (pelembap boleh tahan sehingga 8-12bulan)
.
Melembap dan melembutkan kulit anda dengan Timewise Age-Fighting Moisturizer. Ia membekalkan penghidratan 10jam dengan kompleks berpaten yang membawakan hasil yang ketara. Pilihan formula dari kulit Normal hingga Kering atau Kombinasi hingga Berminyak
.
Timewise® 🌸Day Solution SPF35🌸 (Tahan penggunaan sehingga 4bulan mengikut jumlah yang diambil)
.
Timewise Day Solution Sunscreen SPF35 menghalang ancaman sinar UVA/UVB untuk membantu mencegah garis2 halus dan pewarnaan tidak sekata sebelum ia berlaku. Peptida yang menenangkan juga membantu melegakan garis-garis ekspresi
.
Nak free postage? Nak free cas COD? Free sample? Free consultation? Mehh pm Diana cepat2..jangan memalu tau 💕
.
Love,
Diana
Sales Director Mary Kay
Whatsapp 0167592823
.
#marykaykempas #marykayutmjb #marykaysetiatropika #marykayskudai #marykaysripulai #marykaypermasjaya #marykaypasirgudang #marykaykotatinggi #marykaykedah #marykaykelantan #marykaybandarpenawar #marykayjohorbahru 
#marykayjb #marykayshahalam #marykaybangi #marykaykajang #marykaykotabharu #marykayterengganu #marykaylangkawi #marykaypenang #marykayperlis
.
Cc siti mary ky
Assalammualaikum..good morning! Basic Set Timewise! 💕 . Set Timewise adalah koleksi premium produk anti-penuaan, menganjalkan kulit, menyerikan kulit dan menjadikan tona sekata, cerah dan lebih lembut!! Wow! Ini Diana sukaaa!! ❤❤ . Set ini menggunakan sains penjagaan kulit terkini yang dapat memberi uolls kulit kelihatan muda, kurangkan garis2 halus dan kedutan, lebih tegang dan warna Yang sekata, Trust Me Top 5 Global Skincare takkan mengecewakan uolls! . Timewise® 🌸3 in 1 Cleanser🌸 (pembersih boleh tahan sehingga 5-7bulan) . Ianya adalah satu produk yang melakukan tiga kerja untuk membersih, mengelupas dan menyegarkan kulit anda salam satu langkah mudah. Didapati dalam dua formula iaitu kulit Normal hingga Kering atau Kombinasi hingga Berminyak . Timewise® 🌸Age Fighting Moisturizer🌸 (pelembap boleh tahan sehingga 8-12bulan) . Melembap dan melembutkan kulit anda dengan Timewise Age-Fighting Moisturizer. Ia membekalkan penghidratan 10jam dengan kompleks berpaten yang membawakan hasil yang ketara. Pilihan formula dari kulit Normal hingga Kering atau Kombinasi hingga Berminyak . Timewise® 🌸Day Solution SPF35🌸 (Tahan penggunaan sehingga 4bulan mengikut jumlah yang diambil) . Timewise Day Solution Sunscreen SPF35 menghalang ancaman sinar UVA/UVB untuk membantu mencegah garis2 halus dan pewarnaan tidak sekata sebelum ia berlaku. Peptida yang menenangkan juga membantu melegakan garis-garis ekspresi . Nak free postage? Nak free cas COD? Free sample? Free consultation? Mehh pm Diana cepat2..jangan memalu tau 💕 . Love, Diana Sales Director Mary Kay Whatsapp 0167592823 . #marykaykempas  #marykayutmjb  #marykaysetiatropika  #marykayskudai  #marykaysripulai  #marykaypermasjaya  #marykaypasirgudang  #marykaykotatinggi  #marykaykedah  #marykaykelantan  #marykaybandarpenawar  #marykayjohorbahru  #marykayjb  #marykayshahalam  #marykaybangi  #marykaykajang  #marykaykotabharu  #marykayterengganu  #marykaylangkawi  #marykaypenang  #marykayperlis  . Cc siti mary ky
SET BOTANICAL EFFECT MARY KAY
-------------------------------------
🌹CLEANSER
-Membersih, melembab dan menyegar dalam satu langkah berkesan. Bantu kekalkan keseimbangan kulit supaya kulit licin, terhidrat dan sihat. 🌹FRESHEN (TONER)
-Cepat menyerap dan seimbangkan kulit serta memperbaiki tekstur kulit 🌹HYDRATE (MOISTURISER)
-Cepat menyerap dan lembab kan kulit serta membantu kulit sentiasa terhidrat. Makin lembab kulit kite makin senang utk dirawat 🌹MASK
-Menanggalkan kotoran sehingga ke dalam pori dan menanggalkan sel kulit mati serta menyedut lebihan minyak yg tersimpan dalam kulit

Jangan disimpan kulit yg tidak sihat, lagi muda lagi baik taww nk pki skincare ni sbb dari skrg kulit memerlukan penjagaan  yang rapi, muka nk tgok lama2 taw..nk kulit sihat & comey..pkai la #Marykay😍😍 Wassap sal now!! #marykaybeautyconsultant #marykaylover #MaryKayBangi
SET BOTANICAL EFFECT MARY KAY ------------------------------------- 🌹CLEANSER -Membersih, melembab dan menyegar dalam satu langkah berkesan. Bantu kekalkan keseimbangan kulit supaya kulit licin, terhidrat dan sihat. 🌹FRESHEN (TONER) -Cepat menyerap dan seimbangkan kulit serta memperbaiki tekstur kulit 🌹HYDRATE (MOISTURISER) -Cepat menyerap dan lembab kan kulit serta membantu kulit sentiasa terhidrat. Makin lembab kulit kite makin senang utk dirawat 🌹MASK -Menanggalkan kotoran sehingga ke dalam pori dan menanggalkan sel kulit mati serta menyedut lebihan minyak yg tersimpan dalam kulit Jangan disimpan kulit yg tidak sihat, lagi muda lagi baik taww nk pki skincare ni sbb dari skrg kulit memerlukan penjagaan yang rapi, muka nk tgok lama2 taw..nk kulit sihat & comey..pkai la #Marykay 😍😍 Wassap sal now!! #marykaybeautyconsultant  #marykaylover  #MaryKayBangi 
Jeling² intai² nak tengok apa tu😅😅
.
Ada ni,jom kita sama² tengok apa yg best sangat cleanser melacep ni🤓
.
Siapa yang tak nak kulit putih kebus,🌹
.
Rupanya Mary Kay pun ada sediakan set untuk mencerah tau,tak kira la,sama ada kita ada masalah JERAGAT,KULIT KUSAM ATAU PUN PARUT JERAWAT yang menghantui ramai wanita di seluruh negara🙇🏽‍♀
.
Cleanser melacep membantu
🌹Mengeluarkan bendasing yang tersumbat di dalam pori kulit
🌹Menjadikan kulit lembut dan licin
🌹Memberikan keserian kulit
.
Wahhhh dengan ni,tak mustahil la,semakin ramai wanita yg cantik dengan product Mary Kay kan🤩
.
Nak lebih selamat dan keberkesanan product yg menakjubkan,jangan lupa cari saya, beauty consultant yang akan guide korang semua jadi cantik😉😘 💌 Zue l  independent beauty consultant
💌 wasap.my/60172077201

#Marykaymalaysia
#Marykaybangi
#Marykaybandarseriputra
#marykayselangor
#Marykaydengkil
#muamekap
Jeling² intai² nak tengok apa tu😅😅 . Ada ni,jom kita sama² tengok apa yg best sangat cleanser melacep ni🤓 . Siapa yang tak nak kulit putih kebus,🌹 . Rupanya Mary Kay pun ada sediakan set untuk mencerah tau,tak kira la,sama ada kita ada masalah JERAGAT,KULIT KUSAM ATAU PUN PARUT JERAWAT yang menghantui ramai wanita di seluruh negara🙇🏽‍♀ . Cleanser melacep membantu 🌹Mengeluarkan bendasing yang tersumbat di dalam pori kulit 🌹Menjadikan kulit lembut dan licin 🌹Memberikan keserian kulit . Wahhhh dengan ni,tak mustahil la,semakin ramai wanita yg cantik dengan product Mary Kay kan🤩 . Nak lebih selamat dan keberkesanan product yg menakjubkan,jangan lupa cari saya, beauty consultant yang akan guide korang semua jadi cantik😉😘 💌 Zue l independent beauty consultant 💌 wasap.my/60172077201 #Marykaymalaysia  #Marykaybangi  #Marykaybandarseriputra  #marykayselangor  #Marykaydengkil  #muamekap 
Promosi Promosi Khas untuk masalah jerawat😍😍😍
.
🌻 NEW MARY KAY CLEAR PROOF ACNE SYSTEM 🌻
.
Okay jom tgk apa yang best dengan skincare baru Mary Kay nii ⤵️
.
✔merencatkan kitaran jerawat
✔cegah jerawat bakal wujud
✔kurangkan minyak dan elak sel kulit mati terkumpul
✔kawal minyak kat muka kita
.
🌺 Gel Pembersih :
☛ Perlahan-lahan menghilangkan kotoran, minyak pada kulit dan merawat kulit kusam
.
🌺 Deep Cleansing Charcoal Mask :
☛ Masker arang tiga tindakan
Bertindak seperti magnet utk membersih liang pori secara mendalam
.
🌺 Toner Control Blemish :
☛ Membantu mengelupaskan sel kulit  mati pada permukaan kulit dan membantu membersihkan pori-pori.
.
🌺 Acne Treatment Gel/ gel rawatan jerawat :
☛ Membantu membersihkan jerawat dengan cepat sambil membantu menghalang jerawat baru
 terbentuk
.
🌺 Pore Purifying Serum/Serum Pembersih Pori :
☛ Serum mengandungi 2% Asid salicylic dan bertindak seperti exfoliant untuk membantu mengawal liang-liang pori supaya tidak tersumbat.
.
🌺 Pelembap tanpa minyak :
☛ Menambah semula kelembapan
☛ Menyediakan penghidratan yang seimbang
☛ Menenangkan Kulit daripada iritasi
.
Ada yang berminat nak tahu lebih lanjut tentang Mary Kay Clearproof Acne System ? ?
.
Sebarang pertanyaan bole wassup ya, sis sedia membantu anda untuk menyihatkan & mencantikkan kulit wajah anda 😘
.
📞 Fiza 019-4761252
Beauty Consultant Marykay
Future Sales Director
.
#jerawatnanah #kecutkanjerawat #jerawatbatu #mukabreakout #mukaberminyak #marykaycheras #marykayklcc #marykayampang #marykaykajang #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaybc #bcmarykay #settreatmentmarykay #serumjerawat #serummarykay
Promosi Promosi Khas untuk masalah jerawat😍😍😍 . 🌻 NEW MARY KAY CLEAR PROOF ACNE SYSTEM 🌻 . Okay jom tgk apa yang best dengan skincare baru Mary Kay nii ⤵️ . ✔merencatkan kitaran jerawat ✔cegah jerawat bakal wujud ✔kurangkan minyak dan elak sel kulit mati terkumpul ✔kawal minyak kat muka kita . 🌺 Gel Pembersih : ☛ Perlahan-lahan menghilangkan kotoran, minyak pada kulit dan merawat kulit kusam . 🌺 Deep Cleansing Charcoal Mask : ☛ Masker arang tiga tindakan Bertindak seperti magnet utk membersih liang pori secara mendalam . 🌺 Toner Control Blemish : ☛ Membantu mengelupaskan sel kulit mati pada permukaan kulit dan membantu membersihkan pori-pori. . 🌺 Acne Treatment Gel/ gel rawatan jerawat : ☛ Membantu membersihkan jerawat dengan cepat sambil membantu menghalang jerawat baru terbentuk . 🌺 Pore Purifying Serum/Serum Pembersih Pori : ☛ Serum mengandungi 2% Asid salicylic dan bertindak seperti exfoliant untuk membantu mengawal liang-liang pori supaya tidak tersumbat. . 🌺 Pelembap tanpa minyak : ☛ Menambah semula kelembapan ☛ Menyediakan penghidratan yang seimbang ☛ Menenangkan Kulit daripada iritasi . Ada yang berminat nak tahu lebih lanjut tentang Mary Kay Clearproof Acne System ? ? . Sebarang pertanyaan bole wassup ya, sis sedia membantu anda untuk menyihatkan & mencantikkan kulit wajah anda 😘 . 📞 Fiza 019-4761252 Beauty Consultant Marykay Future Sales Director . #jerawatnanah  #kecutkanjerawat  #jerawatbatu  #mukabreakout  #mukaberminyak  #marykaycheras  #marykayklcc  #marykayampang  #marykaykajang  #marykaybangi  #marykayputrajaya  #marykaybc  #bcmarykay  #settreatmentmarykay  #serumjerawat  #serummarykay 
Alhamdulillah... Asbab pakai clearproof Marykay.. Muka customer Marykay ni beransur pulih.. Syukur...
.
Set clearproof ni sangat sesuai untuk kulit muka yg ada masalah serius tau...
.
Kalau muka korang ada masalah jerawat, jom wassap Fiza sekarang...
.
Fiza l 019-4761252
Beauty Consultant Marykay
Future Sales Director
.
#marykayproducts #cleansermarykay #clearproofmarykay #testimonimarykay #marykayampang #marykaykajang #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaybc #bcmarykay #settreatmentmarykay #marykaykulim #marykaypahang #marykayjohor  #marykayjementah #marykayipoh
Alhamdulillah... Asbab pakai clearproof Marykay.. Muka customer Marykay ni beransur pulih.. Syukur... . Set clearproof ni sangat sesuai untuk kulit muka yg ada masalah serius tau... . Kalau muka korang ada masalah jerawat, jom wassap Fiza sekarang... . Fiza l 019-4761252 Beauty Consultant Marykay Future Sales Director . #marykayproducts  #cleansermarykay  #clearproofmarykay  #testimonimarykay  #marykayampang  #marykaykajang  #marykaybangi  #marykayputrajaya  #marykaybc  #bcmarykay  #settreatmentmarykay  #marykaykulim  #marykaypahang  #marykayjohor  #marykayjementah  #marykayipoh 
🌷 Liquid Foundation 🌷 - Ad dua jenis liquid foundation 🌺 matte wear - utk jenis kulit berminyak dan combination.
🌺 luminous wear - utk jenis kulit normal dan kering. - full coverage - lightwear coverage - dapat menutup pori2. 
Sapa nk try bleh bgtau yuni.. #foundationmarykay
#mattewearliquidfoundation
#luminouswearfoundation 
#marykaybangi #marykaysepang #marykaybanting #marykaysalaktinggi #marykayputrajaya #marykaydengkil
💜Botanical Evo Invigorating Scrub
.
🌸Skrub Penyegar ni membuang kulit mati dan kulit kusam serta membersihkan pori-pori secara mendalam. .
.
🌸Dirumus dengan benih buah untuk pengelupasan semula jadi untuk membersihkan pori-pori (tidak menyumbat). .
.
🌸Mengandungi bahan-bahan yang diekstrak secara semula jadi daripada kelapa dan epal. .
.
🌸Dgn pemakaian secara konsistent, kulit anda akan kelihatan licin, malah skrub ini mengembalikan semula kulit anda yang kelihatan lesu kepada kulit yang cantik berseri dan sihat.
.
Jom whatsapp sis utk free consultation 😘
.
................................................
.
💜Nak free skin consultation?
💜Nak join marykay?
💜Nak tau promosi bulanan marykay? .
💜Nak dapatkan info lanjut ttg produk?
.
Jom whatsApp sis for fast response ya 😘.. Nak senang..click aje whatsapp link kat bio profile sis 😊
.
Love,
Mas 012-9413086
Marykay Beauty Consultant
.

#skincareerbaik #skincareselamat  #skincaremalaysiamurah #skincaremurahmalaysia #sayajualskincare #jerawathilang #parutjerawat #makeupmalaysiamurah #makeupmalaysia #putihgebu #flawlessskin #kulitkusam #skincaremurah #jeragathilang #marykaymurah  #skinvigoratebrush #poblingmalaysia #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualsayapakai #produkkecantikan #putihgebu #nakcantik #kulitcantikgebu #berusmakeupmalaysia #marykayklcc #marykayputrajaya #marykaybangi #marykaykl
💜Botanical Evo Invigorating Scrub . 🌸Skrub Penyegar ni membuang kulit mati dan kulit kusam serta membersihkan pori-pori secara mendalam. . . 🌸Dirumus dengan benih buah untuk pengelupasan semula jadi untuk membersihkan pori-pori (tidak menyumbat). . . 🌸Mengandungi bahan-bahan yang diekstrak secara semula jadi daripada kelapa dan epal. . . 🌸Dgn pemakaian secara konsistent, kulit anda akan kelihatan licin, malah skrub ini mengembalikan semula kulit anda yang kelihatan lesu kepada kulit yang cantik berseri dan sihat. . Jom whatsapp sis utk free consultation 😘 . ................................................ . 💜Nak free skin consultation? 💜Nak join marykay? 💜Nak tau promosi bulanan marykay? . 💜Nak dapatkan info lanjut ttg produk? . Jom whatsApp sis for fast response ya 😘.. Nak senang..click aje whatsapp link kat bio profile sis 😊 . Love, Mas 012-9413086 Marykay Beauty Consultant . #skincareerbaik  #skincareselamat  #skincaremalaysiamurah  #skincaremurahmalaysia  #sayajualskincare  #jerawathilang  #parutjerawat  #makeupmalaysiamurah  #makeupmalaysia  #putihgebu  #flawlessskin  #kulitkusam  #skincaremurah  #jeragathilang  #marykaymurah  #skinvigoratebrush  #poblingmalaysia  #bazarpaknil  #sayajualmurah  #sayajualsayapakai  #produkkecantikan  #putihgebu  #nakcantik  #kulitcantikgebu  #berusmakeupmalaysia  #marykayklcc  #marykayputrajaya  #marykaybangi  #marykaykl 
Mary Kay® Mineral Powder Foundation😍

Bedak mineral jenis serbuk yang halus , ringan , dan MATTE coverage (no shine) fungsinya lebih kepada untuk tutup garis-garis halus, kedutan, dan cela/parut pada wajah.

Yang bestnya formula dia x mudah cair & tak bercapuk walaupun kita pakai seharian. Bila berpeluh lg cantik nampak kulit.

Sangat sesuai kalau uols ada masalah kulit berminyak sebab dia adalah oil- control ,dapat kurangkan kilatan kat muka & untuk uols yg ada masalah parut/jeragat sebab dia more coverage.X cuba x tau kan

#marykay
#makeup
#marykaybangi
#marykaykl
#marykaybedak
Mary Kay® Mineral Powder Foundation😍 Bedak mineral jenis serbuk yang halus , ringan , dan MATTE coverage (no shine) fungsinya lebih kepada untuk tutup garis-garis halus, kedutan, dan cela/parut pada wajah. Yang bestnya formula dia x mudah cair & tak bercapuk walaupun kita pakai seharian. Bila berpeluh lg cantik nampak kulit. Sangat sesuai kalau uols ada masalah kulit berminyak sebab dia adalah oil- control ,dapat kurangkan kilatan kat muka & untuk uols yg ada masalah parut/jeragat sebab dia more coverage.X cuba x tau kan #marykay  #makeup  #marykaybangi  #marykaykl  #marykaybedak 
Good morning semua😘😘 selamat memulakan hari anda dgn ceria & happy selalu ya...
##marykaybangsar #marykaynilai #marykaysepang #marykaybangi #marykay #iluvmarykay #simplemakeup #organic #mauvemoment #neon
The Best seller for Anti Aging Set 💖

Usia 30an dah bole pakai set timewise skincare ni. So far amoi dah start pakai timewise bila sedari pakai macam macam but still wrinkle, kulit dry lg nampak tua kan. So i need extra moisturizer at the same time function aging.

The best ever product sofar.

Nak dptkan consultation apa yg sesuai or advise whatsapp je amoi www.wasap.my/0192380038

#marykaybeautyconsultantmalaysia
#marykaybangi
#marykaycyberjaya
#marykayputrajaya
#marykaykajang
#myjourneywithmk
The Best seller for Anti Aging Set 💖 Usia 30an dah bole pakai set timewise skincare ni. So far amoi dah start pakai timewise bila sedari pakai macam macam but still wrinkle, kulit dry lg nampak tua kan. So i need extra moisturizer at the same time function aging. The best ever product sofar. Nak dptkan consultation apa yg sesuai or advise whatsapp je amoi www.wasap.my/0192380038 #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaybangi  #marykaycyberjaya  #marykayputrajaya  #marykaykajang  #myjourneywithmk 
Morningg 💞
.
Di dalam range cosmetic Mary Kay, mereka menyediakan pelbagai range foundation mengikut jenis skin wanita wanita diseluruh dunia.

Best kan? Bukan skincare sahaja malahan cosmetic pun mereka sgt sgt teliti untuk wanita.

Range skin kita berbeza, jadi perluuu pakai mengikut kehendak kulit kita.

Nak dptkan advise boleh whatsapp amoi

www.wasap.my/0192380038
#marykaybeautyconsultantmalaysia
#marykaybangi
#marykaycyberjaya
#marykaykajang
#marykayputrajaya
#myjourneywithmk
CHARCOAL MASK MARY KAY 💖
.
.
🎁Kelebihan :
▪ Menghidrat Kulit Anda
▪ Menghilangkan minyak berlebihan
▪ Menarik kekotoran
▪ Bersih ke dalam mnarik keluar minyak daripada pembersih
▪ Membuat kulit lebih cerah dan glowing
▪ Mengurangkan penampilan liang-liang pori
.
.
🌚 Perbezaan Charcoal PEEL OFF Topeng? ▪ Merosak, mengoyak, dan membesar lagi liang
▪ Membuang lapisan pertama kulit rasa sakit
.
.
🐝Ciri ciri KHAS MENGENAI MK CHARCOAL MASK?
▪ Arang diaktifkan mengikat kepada kotoran, toksin, kekotoran, dan bakteria membolehkan proses yang dikenali sebagai penjerapan (tidak menyerap) untuk mengambil tempat dengan membawa segala-galanya ke permukaan. ▪Liang pori menjadi kurang kelihatan kerana kotoran dan minyak menjadikan mereka kelihatan lebih besar
▪Ia tidak mengandungi gam, supaya anda bilas mask untuk mengelakkan merosakkan kulit.

BERMINAT? SUKA?
Jom Pm 😍 Tekan Link Di Bawah ⤵️ Mary Kay 💞
Beauty Counsultant Sal ❣️
http://www.wasap.my/0182065830

#MaryKayBangi #MaryKaySelangor
CHARCOAL MASK MARY KAY 💖 . . 🎁Kelebihan : ▪ Menghidrat Kulit Anda ▪ Menghilangkan minyak berlebihan ▪ Menarik kekotoran ▪ Bersih ke dalam mnarik keluar minyak daripada pembersih ▪ Membuat kulit lebih cerah dan glowing ▪ Mengurangkan penampilan liang-liang pori . . 🌚 Perbezaan Charcoal PEEL OFF Topeng? ▪ Merosak, mengoyak, dan membesar lagi liang ▪ Membuang lapisan pertama kulit rasa sakit . . 🐝Ciri ciri KHAS MENGENAI MK CHARCOAL MASK? ▪ Arang diaktifkan mengikat kepada kotoran, toksin, kekotoran, dan bakteria membolehkan proses yang dikenali sebagai penjerapan (tidak menyerap) untuk mengambil tempat dengan membawa segala-galanya ke permukaan. ▪Liang pori menjadi kurang kelihatan kerana kotoran dan minyak menjadikan mereka kelihatan lebih besar ▪Ia tidak mengandungi gam, supaya anda bilas mask untuk mengelakkan merosakkan kulit. BERMINAT? SUKA? Jom Pm 😍 Tekan Link Di Bawah ⤵️ Mary Kay 💞 Beauty Counsultant Sal ❣️ http://www.wasap.my/0182065830 #MaryKayBangi  #MaryKaySelangor 
★Acne Spot Solution Mary Kay 🌸 💐Formula khas brtindak untuk KECUTKAN terus jerawat di muka... 💐Cream ni sangat efektif sebab mengandungi Salicylic Acid dan elemen botani yang akan menghilangkan cela dan jerawat uolls.. 💐Nampak je jerawat kat muka terus sapu sebab jerawat akan surut slowly..Lepas tu kan yang lagi best cream Spot Solution ni cepat meresap ke dalam kulit.. 💐Yg ada masalah kulit muka berjerawat anda memang wajib memilikinya..Sentiasa ada untuk saat2 tak terduga..(Lelaki pon boleh guna) 💐Lebih2 lagi bagi kita wanita yang akan di datangi jerawat sebulan sekali tuuh😝😝😝 Mary Kay 💞
Beauty Counsultant Sal ❣️
http://www.wasap.my/0182065830

#MaryKaybangi #MaryKaySelangor
★Acne Spot Solution Mary Kay 🌸 💐Formula khas brtindak untuk KECUTKAN terus jerawat di muka... 💐Cream ni sangat efektif sebab mengandungi Salicylic Acid dan elemen botani yang akan menghilangkan cela dan jerawat uolls.. 💐Nampak je jerawat kat muka terus sapu sebab jerawat akan surut slowly..Lepas tu kan yang lagi best cream Spot Solution ni cepat meresap ke dalam kulit.. 💐Yg ada masalah kulit muka berjerawat anda memang wajib memilikinya..Sentiasa ada untuk saat2 tak terduga..(Lelaki pon boleh guna) 💐Lebih2 lagi bagi kita wanita yang akan di datangi jerawat sebulan sekali tuuh😝😝😝 Mary Kay 💞 Beauty Counsultant Sal ❣️ http://www.wasap.my/0182065830 #MaryKaybangi  #MaryKaySelangor 
My favourite before putting on some makeup ✨
.
Timewise Moisture Renewing Gel Mask 😍
.
.
Key ingredient yang ada dalam ni is Hyaluronic Acid tau? Untuk give extra hydration
.
Suka pakai overnight so that next morning bangun pagi kulit lembuttt je and look more plump and supply hence the makeup will looks great too 🤩
.
.
Nak try ke? Jom laa. Pm or whatsapp lilu tauu? 😘
.
.
Fadhilah,
010.257.4962
http://fadhilahmaryk.wasap.my/ .
#marykay #marykaymalaysia #marykaybangi #marykaykajang #marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmalaysia #beautyconsultant #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmarykaymalaysia #bazarpaknil #GE14 #ge14🇲🇾 #gemalaysia2018 #syedsaddiq #chedet #rosmahmansor #najibrazak #syafiqkyle #nur #7G #malaysiabaru #marykayshahalam #sparkledaisy #makeupclass #skincareclassfree #skincare #skincareclass
My favourite before putting on some makeup ✨ . Timewise Moisture Renewing Gel Mask 😍 . . Key ingredient yang ada dalam ni is Hyaluronic Acid tau? Untuk give extra hydration . Suka pakai overnight so that next morning bangun pagi kulit lembuttt je and look more plump and supply hence the makeup will looks great too 🤩 . . Nak try ke? Jom laa. Pm or whatsapp lilu tauu? 😘 . . Fadhilah, 010.257.4962 http://fadhilahmaryk.wasap.my/ . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaybangi  #marykaykajang  #marykaybeautyconsultant  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #beautyconsultant  #beautyconsultantmarykay  #beautyconsultantmarykaymalaysia  #bazarpaknil  #GE14  #ge14 🇲🇾 #gemalaysia2018  #syedsaddiq  #chedet  #rosmahmansor  #najibrazak  #syafiqkyle  #nur  #7G  #malaysiabaru  #marykayshahalam  #sparkledaisy  #makeupclass  #skincareclassfree  #skincare  #skincareclass 
🤔Tahukah anda hanya serum dapat masuk ke bahagian dermis kulit? (lapisan kedua kulit) Barangan lain selain serum tidak dapat masuk ke bahagian berikut. Vitamin C pula merupakan pencerahan semulajadi, membantu kulit awet muda, tegang dan menyembunyikan usia sebenar setiap wanita.
.
Nak ke tak nak sembunyikan usia sebenar uolls😍. Wajah nampak lebih muda dari usia.
.
Apakah kandungan serum C Mary Kay ini?
.
✳Ekstrak BUAH DELIMA - dikenali sbg 'buah super' kerana mengandungi byk jenis vitamin. .
✳Ekstrak KEKADU PLUM - mempunyai kepekatan vitamin C yg sgt tinggi.
.
✳Ekstrak CAMU CAMU - mempunyai vit C pada paras kedua tertinggi berbanding mana-mana buah. .
✳Ekstrak CERI ACEROLA - kaya dgn Vit A dan terbukti mempunyai antioksidan yg tinggi.
.
✳Ekstrak BERI ANGGUR HITAM - mempunyai paras vitamin dan mineral yg tinggi.
.
✳Ekstrak BIJI ARGAN - Kaya dengan vit A, E, omega 6 & 3 dan acid linoleic yg sgt baik untuk kecantikan & keremajaan kulit.
.
 BAGAIMANA IA BERTINDAK
.
💎Serum bernilai yang kaya dengan antioksidan ini dirumus dengan ramuan yang menggalakkan penghasilan kolagen baru serta membantu mengekalkan kolagen sedia ada supaya tidak terurai. 💎juga mengandungi ramuan yang dikenal pasti dapat menyokong elastin, sejenis protein yang membawa keanjalan atau “spring” kepada kulit. .
🔆Inilah kunci utama kulit wajah yang lebih licin, cerah, muda, elok, sihat dan terangkat! Kesannya seperti BOTOX dan SUNTIKAN VIT C! 😱 Tetapi ianya jauh lebih selamat dan lebih murah berbanding botox dan suntikan! .
Mengapa perlu bayar lebih untuk hasil yg HEBAT ni?
.
Nak kulit yang sihat dan cantik. Jom Riza bantu 📲Whatsapp Riza SEKARANG!‼️http://Rizabeautyconsultant.wasap.my
.
#Rizaskinconsultantbangi#marykaykajang#Marykayn9#marykaymelaka#marykaykedah#marykaymalaysia#Marykaybangi#marykayputrajaya#ajimaura#Terapiinstagram#ajimaura#housewife#fashionvalet#partimebisness#sideincome#jeragat#acne#Bellaammara#produkviral#igshops#jerawat#sayajual#bazaaronline#instashopmalaysia#antipenuaan#bazaarmalaysia#glowing#bazaarpaknil#orangmalaysia#nur#peluangkerjaya
🤔Tahukah anda hanya serum dapat masuk ke bahagian dermis kulit? (lapisan kedua kulit) Barangan lain selain serum tidak dapat masuk ke bahagian berikut. Vitamin C pula merupakan pencerahan semulajadi, membantu kulit awet muda, tegang dan menyembunyikan usia sebenar setiap wanita. . Nak ke tak nak sembunyikan usia sebenar uolls😍. Wajah nampak lebih muda dari usia. . Apakah kandungan serum C Mary Kay ini? . ✳Ekstrak BUAH DELIMA - dikenali sbg 'buah super' kerana mengandungi byk jenis vitamin. . ✳Ekstrak KEKADU PLUM - mempunyai kepekatan vitamin C yg sgt tinggi. . ✳Ekstrak CAMU CAMU - mempunyai vit C pada paras kedua tertinggi berbanding mana-mana buah. . ✳Ekstrak CERI ACEROLA - kaya dgn Vit A dan terbukti mempunyai antioksidan yg tinggi. . ✳Ekstrak BERI ANGGUR HITAM - mempunyai paras vitamin dan mineral yg tinggi. . ✳Ekstrak BIJI ARGAN - Kaya dengan vit A, E, omega 6 & 3 dan acid linoleic yg sgt baik untuk kecantikan & keremajaan kulit. . BAGAIMANA IA BERTINDAK . 💎Serum bernilai yang kaya dengan antioksidan ini dirumus dengan ramuan yang menggalakkan penghasilan kolagen baru serta membantu mengekalkan kolagen sedia ada supaya tidak terurai. 💎juga mengandungi ramuan yang dikenal pasti dapat menyokong elastin, sejenis protein yang membawa keanjalan atau “spring” kepada kulit. . 🔆Inilah kunci utama kulit wajah yang lebih licin, cerah, muda, elok, sihat dan terangkat! Kesannya seperti BOTOX dan SUNTIKAN VIT C! 😱 Tetapi ianya jauh lebih selamat dan lebih murah berbanding botox dan suntikan! . Mengapa perlu bayar lebih untuk hasil yg HEBAT ni? . Nak kulit yang sihat dan cantik. Jom Riza bantu 📲Whatsapp Riza SEKARANG!‼️http://Rizabeautyconsultant.wasap.my . #Rizaskinconsultantbangi #marykaykajang #Marykayn9 #marykaymelaka #marykaykedah #marykaymalaysia #Marykaybangi #marykayputrajaya #ajimaura #Terapiinstagram #ajimaura #housewife #fashionvalet #partimebisness #sideincome #jeragat #acne #Bellaammara #produkviral #igshops #jerawat #sayajual #bazaaronline #instashopmalaysia #antipenuaan #bazaarmalaysia #glowing #bazaarpaknil #orangmalaysia #nur #peluangkerjaya 
🤔Tahukah anda hanya serum dapat masuk ke bahagian dermis kulit? (lapisan kedua kulit) Barangan lain selain serum tidak dapat masuk ke bahagian berikut. Vitamin C pula merupakan pencerahan semulajadi, membantu kulit awet muda, tegang dan menyembunyikan usia sebenar setiap wanita.
.
Nak ke tak nak sembunyikan usia sebenar uolls😍. Wajah nampak lebih muda dari usia.
.
Apakah kandungan serum C Mary Kay ini?
.
✳Ekstrak BUAH DELIMA - dikenali sbg 'buah super' kerana mengandungi byk jenis vitamin. .
✳Ekstrak KEKADU PLUM - mempunyai kepekatan vitamin C yg sgt tinggi.
.
✳Ekstrak CAMU CAMU - mempunyai vit C pada paras kedua tertinggi berbanding mana-mana buah. .
✳Ekstrak CERI ACEROLA - kaya dgn Vit A dan terbukti mempunyai antioksidan yg tinggi.
.
✳Ekstrak BERI ANGGUR HITAM - mempunyai paras vitamin dan mineral yg tinggi.
.
✳Ekstrak BIJI ARGAN - Kaya dengan vit A, E, omega 6 & 3 dan acid linoleic yg sgt baik untuk kecantikan & keremajaan kulit.
.
 BAGAIMANA IA BERTINDAK
.
💎Serum bernilai yang kaya dengan antioksidan ini dirumus dengan ramuan yang menggalakkan penghasilan kolagen baru serta membantu mengekalkan kolagen sedia ada supaya tidak terurai. 💎juga mengandungi ramuan yang dikenal pasti dapat menyokong elastin, sejenis protein yang membawa keanjalan atau “spring” kepada kulit. .
🔆Inilah kunci utama kulit wajah yang lebih licin, cerah, muda, elok, sihat dan terangkat! Kesannya seperti BOTOX dan SUNTIKAN VIT C! 😱 Tetapi ianya jauh lebih selamat dan lebih murah berbanding botox dan suntikan! .
Mengapa perlu bayar lebih untuk hasil yg HEBAT ni?
.
Nak kulit yang sihat dan cantik. Jom Riza bantu 📲Whatsapp Riza SEKARANG!‼️http://Rizabeautyconsultant.wasap.my
.
#Rizaskinconsultantbangi#marykaykajang#Marykayn9#marykaymelaka#marykaykedah#marykaymalaysia#Marykaybangi#marykayputrajaya#ajimaura#Terapiinstagram#ajimaura#housewife#fashionvalet#partimebisness#sideincome#jeragat#acne#Bellaammara#produkviral#igshops#jerawat#sayajual#bazaaronline#instashopmalaysia#antipenuaan#bazaarmalaysia#glowing#bazaarpaknil#orangmalaysia#nur#peluangkerjaya
🤔Tahukah anda hanya serum dapat masuk ke bahagian dermis kulit? (lapisan kedua kulit) Barangan lain selain serum tidak dapat masuk ke bahagian berikut. Vitamin C pula merupakan pencerahan semulajadi, membantu kulit awet muda, tegang dan menyembunyikan usia sebenar setiap wanita. . Nak ke tak nak sembunyikan usia sebenar uolls😍. Wajah nampak lebih muda dari usia. . Apakah kandungan serum C Mary Kay ini? . ✳Ekstrak BUAH DELIMA - dikenali sbg 'buah super' kerana mengandungi byk jenis vitamin. . ✳Ekstrak KEKADU PLUM - mempunyai kepekatan vitamin C yg sgt tinggi. . ✳Ekstrak CAMU CAMU - mempunyai vit C pada paras kedua tertinggi berbanding mana-mana buah. . ✳Ekstrak CERI ACEROLA - kaya dgn Vit A dan terbukti mempunyai antioksidan yg tinggi. . ✳Ekstrak BERI ANGGUR HITAM - mempunyai paras vitamin dan mineral yg tinggi. . ✳Ekstrak BIJI ARGAN - Kaya dengan vit A, E, omega 6 & 3 dan acid linoleic yg sgt baik untuk kecantikan & keremajaan kulit. . BAGAIMANA IA BERTINDAK . 💎Serum bernilai yang kaya dengan antioksidan ini dirumus dengan ramuan yang menggalakkan penghasilan kolagen baru serta membantu mengekalkan kolagen sedia ada supaya tidak terurai. 💎juga mengandungi ramuan yang dikenal pasti dapat menyokong elastin, sejenis protein yang membawa keanjalan atau “spring” kepada kulit. . 🔆Inilah kunci utama kulit wajah yang lebih licin, cerah, muda, elok, sihat dan terangkat! Kesannya seperti BOTOX dan SUNTIKAN VIT C! 😱 Tetapi ianya jauh lebih selamat dan lebih murah berbanding botox dan suntikan! . Mengapa perlu bayar lebih untuk hasil yg HEBAT ni? . Nak kulit yang sihat dan cantik. Jom Riza bantu 📲Whatsapp Riza SEKARANG!‼️http://Rizabeautyconsultant.wasap.my . #Rizaskinconsultantbangi #marykaykajang #Marykayn9 #marykaymelaka #marykaykedah #marykaymalaysia #Marykaybangi #marykayputrajaya #ajimaura #Terapiinstagram #ajimaura #housewife #fashionvalet #partimebisness #sideincome #jeragat #acne #Bellaammara #produkviral #igshops #jerawat #sayajual #bazaaronline #instashopmalaysia #antipenuaan #bazaarmalaysia #glowing #bazaarpaknil #orangmalaysia #nur #peluangkerjaya 
Jerawat pun ada hak singgah atas muka.
Tapi tak berhak singgah lama-lama 😂

Sapu je ubat jerawat mujarab ni ha.

InsyaAllah cepat kecut
dan tak tinggal parut 👍
.
.
Fika Abdullah 💋
0139869291
Ind. Beauty Consultant
.
#marykaybanting #marykayputrajaya #marykaydengkil #marykaybangi #healthyskin #marykayskincare #skincare #healthandbeauty #mineralbased #marykaycosmetics #codputrajaya #putrajayamalaysia #klia #codklia #codbanting #botanicalskincare #cintabukankristal #qairahijab #makeuplovers #aydajebat #botanicalbased #sayajual #sideincome #hilangkanjerawat #kulitkering #oilyskin #bantingku #bobodimana #bazaaronline #tipsmakeupflawless
Jerawat pun ada hak singgah atas muka. Tapi tak berhak singgah lama-lama 😂 Sapu je ubat jerawat mujarab ni ha. InsyaAllah cepat kecut dan tak tinggal parut 👍 . . Fika Abdullah 💋 0139869291 Ind. Beauty Consultant . #marykaybanting  #marykayputrajaya  #marykaydengkil  #marykaybangi  #healthyskin  #marykayskincare  #skincare  #healthandbeauty  #mineralbased  #marykaycosmetics  #codputrajaya  #putrajayamalaysia  #klia  #codklia  #codbanting  #botanicalskincare  #cintabukankristal  #qairahijab  #makeuplovers  #aydajebat  #botanicalbased  #sayajual  #sideincome  #hilangkanjerawat  #kulitkering  #oilyskin  #bantingku  #bobodimana  #bazaaronline  #tipsmakeupflawless 
Jerawat pun ada hak singgah atas muka.
Tapi tak berhak singgah lama-lama 😂

Sapu je ubat jerawat mujarab ni ha.

InsyaAllah cepat kecut
dan tak tinggal parut 👍
.
.
Fika Abdullah 💋
0139869291
Ind. Beauty Consultant
.
#marykaybanting #marykayputrajaya #marykaydengkil #marykaybangi #healthyskin #marykayskincare #skincare #healthandbeauty #mineralbased #marykaycosmetics #codputrajaya #putrajayamalaysia #klia #codklia #codbanting #botanicalskincare #cintabukankristal #qairahijab #makeuplovers #aydajebat #botanicalbased #sayajual #sideincome #hilangkanjerawat #kulitkering #oilyskin #bantingku #bobodimana #bazaaronline #tipsmakeupflawless
Jerawat pun ada hak singgah atas muka. Tapi tak berhak singgah lama-lama 😂 Sapu je ubat jerawat mujarab ni ha. InsyaAllah cepat kecut dan tak tinggal parut 👍 . . Fika Abdullah 💋 0139869291 Ind. Beauty Consultant . #marykaybanting  #marykayputrajaya  #marykaydengkil  #marykaybangi  #healthyskin  #marykayskincare  #skincare  #healthandbeauty  #mineralbased  #marykaycosmetics  #codputrajaya  #putrajayamalaysia  #klia  #codklia  #codbanting  #botanicalskincare  #cintabukankristal  #qairahijab  #makeuplovers  #aydajebat  #botanicalbased  #sayajual  #sideincome  #hilangkanjerawat  #kulitkering  #oilyskin  #bantingku  #bobodimana  #bazaaronline  #tipsmakeupflawless 
Semalam masa dekat workshop RJW, terngiang-ngiang ayat SSD Mazlin, “jom shopping tanpa tengok price tag ! “ 😍 Mata yang layu jadi segar tu bila dengar ayat dia. 
Kalau dulu belek-belek, letak balik... ATM tinggal 2 angka je nak tggu hujung bulan.. maklumlah makan gaji.. faham2 je lah.. kena catu itu ini.. terpaksa cuci mata.. macam tu lah kitaran kehidupan dulu. Banyak benda terpaksa pendam.. 😌😌 Takkan nak pinjam duit orang semata2 nak shopping.. NO NO NO.. malu. 
Sekarang, syukurlah ada bisnes. Pagi ada sales.. kita simpan sikit and selebihnya reward diri ! Fuhhhh.. kalau tertengok harga pun masih mampu lagi walaupun di hujung bulan. Itulah bestnya bila buat bisnes.. ❤️ Perempuan mana yg tak suka shopping kan. 😂

Tak perlu cuci mata lagi.
Tak perlu pendam perasaan.
Tak perlu sedih bila sales dah habis.
Tak perlu.

Yang perlu ialah sedikit keinginan dan komitment untuk berubah. Serius. Siapa yang kaki shopping, masih kemurungan je benda idaman asyik terlepas.. jomm coffee coffe dengan Nelly okay! 
Jomm klik :
⏩ @nellynormanhamid ⏩ @nellynormanhamid 
Shopping is my cardio 💪
#NellyNormanHamid
#TLC2019
Semalam masa dekat workshop RJW, terngiang-ngiang ayat SSD Mazlin, “jom shopping tanpa tengok price tag ! “ 😍 Mata yang layu jadi segar tu bila dengar ayat dia. Kalau dulu belek-belek, letak balik... ATM tinggal 2 angka je nak tggu hujung bulan.. maklumlah makan gaji.. faham2 je lah.. kena catu itu ini.. terpaksa cuci mata.. macam tu lah kitaran kehidupan dulu. Banyak benda terpaksa pendam.. 😌😌 Takkan nak pinjam duit orang semata2 nak shopping.. NO NO NO.. malu. Sekarang, syukurlah ada bisnes. Pagi ada sales.. kita simpan sikit and selebihnya reward diri ! Fuhhhh.. kalau tertengok harga pun masih mampu lagi walaupun di hujung bulan. Itulah bestnya bila buat bisnes.. ❤️ Perempuan mana yg tak suka shopping kan. 😂 Tak perlu cuci mata lagi. Tak perlu pendam perasaan. Tak perlu sedih bila sales dah habis. Tak perlu. Yang perlu ialah sedikit keinginan dan komitment untuk berubah. Serius. Siapa yang kaki shopping, masih kemurungan je benda idaman asyik terlepas.. jomm coffee coffe dengan Nelly okay! Jomm klik : ⏩ @nellynormanhamid ⏩ @nellynormanhamid Shopping is my cardio 💪 #NellyNormanHamid  #TLC2019 
Haiii Assalamualaikum...
.
Hari nih uolls buat apa? Sempena Malaysia day ni.. cuti berturut2 panjang kan dalam bulan September ni, Nelly ucapkan selamat bercuti. .
Perlukan Nelly untuk consult skin anda, bantu anda untuk dapatkan skin yang sihat dan cantik just roger je Nelly ya. 🖤
.
Nelly hari ni busy untuk buat persiapan untuk seminar 2018 pada weekend ini. Tapi kedai Mary Kay sentiasa buka untuk anda. ❤️
.
Anything just klik :
⏩ @nellynormanhamid ⏩ @nellynormanhamid ⏩ @nellynormanhamid .
.
#nellynormanhamid 
#nellynormanhamiddotcom 
#ootdnelly
Haiii Assalamualaikum... . Hari nih uolls buat apa? Sempena Malaysia day ni.. cuti berturut2 panjang kan dalam bulan September ni, Nelly ucapkan selamat bercuti. . Perlukan Nelly untuk consult skin anda, bantu anda untuk dapatkan skin yang sihat dan cantik just roger je Nelly ya. 🖤 . Nelly hari ni busy untuk buat persiapan untuk seminar 2018 pada weekend ini. Tapi kedai Mary Kay sentiasa buka untuk anda. ❤️ . Anything just klik : ⏩ @nellynormanhamid ⏩ @nellynormanhamid ⏩ @nellynormanhamid . . #nellynormanhamid  #nellynormanhamiddotcom  #ootdnelly 
Promo untuk bulan September.😁dengan pembelian item seperti di bawah dapat FREE clearproof oil free moisturizer.😀best tak?Set penjagaan wajah ini sesuai utk anda yg menghadapi masalah kulit wajah seperti:
.
✔ Jerawat serius / batu / merah
✔ Resdung kritikal
✔ Jerawat pasir
✔ Jerawat bernanah
.
Apa kandungan di dalam set Clear Proof ni??
.
1) Acid Salicylic - agen pembasmi kuman jerawat yang berkesan tanpa meninggalkan kesan parut jerawat
.
2) Canadian Willowherb, Burdock Root and Sea Heather - Tumbuhan ini dikenali mempunyai faktor yang dpt mengurangkan kemerahan yg dihasilkan oleh jerawat
.
3) Charcoal Mask - arang sememangnya dikenali sbgi agen yang mampu membersihkan pori2x muka yg tersumbat dgn menyedut kotoran di dalam pori
.
4) Kaolin And Bentonite Clays - tanah liat yg mampu menyerap lebihan minyak yg menjadi punca wajah kelihatan berkilat
.
5) Honeysuckle And Navy Bean extract -
Kedua tumbuhan itu memberi kebaikan untuk menyejukkan kulit yg mengalami keradangan dan seterusnya menghalang parut jerawat meninggalkan kesan hitam pd wajah
.
Meh wassup acca untuk dpt kan free consultation❤️sample❤️postage 
016.3123980
.
🇲🇾 #marykay#trendingmalaysia
#marykayshahalam#merecik#nakkulitsihat
#motifviral#merecik#instafamous
#minaz#dermatologies#marykayselangor#jerawat#jeragat#marykayjohor #marykaykedah #marykayperak #marykaymelaka #marykaypenang #marykaybangi #marykaysabah #marykaygombak#marykaykl#marykaykl#kakiviral#marykayampang #marykayrawang #marykayipoh #esthetic#
.
Promo untuk bulan September.😁dengan pembelian item seperti di bawah dapat FREE clearproof oil free moisturizer.😀best tak?Set penjagaan wajah ini sesuai utk anda yg menghadapi masalah kulit wajah seperti: . ✔ Jerawat serius / batu / merah ✔ Resdung kritikal ✔ Jerawat pasir ✔ Jerawat bernanah . Apa kandungan di dalam set Clear Proof ni?? . 1) Acid Salicylic - agen pembasmi kuman jerawat yang berkesan tanpa meninggalkan kesan parut jerawat . 2) Canadian Willowherb, Burdock Root and Sea Heather - Tumbuhan ini dikenali mempunyai faktor yang dpt mengurangkan kemerahan yg dihasilkan oleh jerawat . 3) Charcoal Mask - arang sememangnya dikenali sbgi agen yang mampu membersihkan pori2x muka yg tersumbat dgn menyedut kotoran di dalam pori . 4) Kaolin And Bentonite Clays - tanah liat yg mampu menyerap lebihan minyak yg menjadi punca wajah kelihatan berkilat . 5) Honeysuckle And Navy Bean extract - Kedua tumbuhan itu memberi kebaikan untuk menyejukkan kulit yg mengalami keradangan dan seterusnya menghalang parut jerawat meninggalkan kesan hitam pd wajah . Meh wassup acca untuk dpt kan free consultation❤️sample❤️postage 016.3123980 . 🇲🇾 #marykay #trendingmalaysia  #marykayshahalam #merecik #nakkulitsihat  #motifviral #merecik #instafamous  #minaz #dermatologies #marykayselangor #jerawat #jeragat #marykayjohor  #marykaykedah  #marykayperak  #marykaymelaka  #marykaypenang  #marykaybangi  #marykaysabah  #marykaygombak #marykaykl #marykaykl #kakiviral #marykayampang  #marykayrawang  #marykayipoh  #esthetic # .
Apa rahsia makeup nampak flawless? 
Guna Primer dulu laa awak. Kalau tak guna, cemana nak makeup nampak smooth. Kena ambil langkah bijak, tutup dulu ruang pori2 besar & kesan parut jerawat yg berlubang tu. Lepastu macam magic terus tertutup and makeup nampak lebih flawless! 🙈

Mary Kay primer siap ada SPF15 tau. Dah bagi tutup pores, buat makeup nampak lebih flawless, harga berbaloi2 and ada sun protection lagikkkk.. Ha, apa lagi? Tepukkk 👏🏻👏🏻😆 Mary Kay 💞
Beauty Counsultant ❣️
http://www.wasap.my/0182065830

#MaryKayBangi #MaryKaySelangor
Apa rahsia makeup nampak flawless? Guna Primer dulu laa awak. Kalau tak guna, cemana nak makeup nampak smooth. Kena ambil langkah bijak, tutup dulu ruang pori2 besar & kesan parut jerawat yg berlubang tu. Lepastu macam magic terus tertutup and makeup nampak lebih flawless! 🙈 Mary Kay primer siap ada SPF15 tau. Dah bagi tutup pores, buat makeup nampak lebih flawless, harga berbaloi2 and ada sun protection lagikkkk.. Ha, apa lagi? Tepukkk 👏🏻👏🏻😆 Mary Kay 💞 Beauty Counsultant ❣️ http://www.wasap.my/0182065830 #MaryKayBangi  #MaryKaySelangor 
Promo September buy 1 mask timewise + 2 oil free hydrating gel dpt free mask timewise + brush best tak?
-
Wajib tak kita pakai mask????
.
WAJIB!!!
.
Sebab apa????
.
✔Nak deep clean pores kita.
✔Nak singkirkan kulit mati.
✔Nak firmkan kulit muka.
.
Kalau kita malas pakai mask jadi apa????
.
❌Kulit kusam..
❌Pores tersumbat...
❌Kulit tak anjal...
.
Nak kulit cantik tak????
.
Sila jawab sendiri sama ada di comment atau dalam hati. 😉
.
❤Akhir kata, nak kulit cantik kena rajin. Kalau malas, memang tak dapek den nak nolong eh!
.
Meh wassup dpt free consultation❤️sample❤️postage
.
Limited stock sample Cepat wassup😍
🇲🇾 #marykay#trendingmalaysia
#marykayshahalam#merecik#nakkulitsihat
#motifviral#merecik#instafamous
#minaz#dermatologies#marykayselangor#jerawat#jeragat#marykayjohor #marykaykedah #marykayperak #marykaymelaka #marykaypenang #marykaybangi #marykaysabah #marykaygombak#marykaykl#marykaykl#kakiviral#marykayampang #marykayrawang #marykayipoh #esthetic#
Promo September buy 1 mask timewise + 2 oil free hydrating gel dpt free mask timewise + brush best tak? - Wajib tak kita pakai mask???? . WAJIB!!! . Sebab apa???? . ✔Nak deep clean pores kita. ✔Nak singkirkan kulit mati. ✔Nak firmkan kulit muka. . Kalau kita malas pakai mask jadi apa???? . ❌Kulit kusam.. ❌Pores tersumbat... ❌Kulit tak anjal... . Nak kulit cantik tak???? . Sila jawab sendiri sama ada di comment atau dalam hati. 😉 . ❤Akhir kata, nak kulit cantik kena rajin. Kalau malas, memang tak dapek den nak nolong eh! . Meh wassup dpt free consultation❤️sample❤️postage . Limited stock sample Cepat wassup😍 🇲🇾 #marykay #trendingmalaysia  #marykayshahalam #merecik #nakkulitsihat  #motifviral #merecik #instafamous  #minaz #dermatologies #marykayselangor #jerawat #jeragat #marykayjohor  #marykaykedah  #marykayperak  #marykaymelaka  #marykaypenang  #marykaybangi  #marykaysabah  #marykaygombak #marykaykl #marykaykl #kakiviral #marykayampang  #marykayrawang  #marykayipoh  #esthetic #