an online Instagram web viewer

#marykaybangi medias

Photos

CLEARPROOF ACNE SYSTEM
.
Di Mary Kay ni, ada banyak formulasi set untuk berjenis jenis kulit & masalah... Semua mempunyai fungsi berbeza beza namun mempunyai satu matlamat je iaitu nak bagi kulit kita sihat & glowing..
.
So tak hairan la kenapa perlu ada beauty consultant di Mary kay ni..Tak lain tak bukan utk pastikan anda menggunakan produk yang betul utk kulit wajah anda 😉.
.
Ok,  kepada yang ada masalah:
.✔ Jerawat serius / batu / merah
.✔ Resdung kritikal
.✔ Jerawat pasir
.✔ Jerawat bernanah

ClearProof Acne System' ni boleh membantu anda
.
Set ini diperkaya dengan bahan-bahan botani seperti Salicylic Acid, Canadian Willowherb,  Burdock Root, Sea Heather, Charcoal, Kaolin & Bentonite Clay, Honey Suckle & Navy Bean Extracts & Avocado

Set ini mengandungi :

1. CLARIFYING CLEANSING GEL
Membersih serta membuang kotoran dan minyak secara lembut.

2. DEEP CLEANSING CHARCOAL MASK
Bertindak tiga kali ganda membersih kulit seperti magnet menarik kekotoran hingga ke liang roma

3. BLEMISH CONTROL TONER
Membantu mengelupas sel-sel permukaan kulit mati dan membantu menjaga liang pori lebih bersih.

4. SPOT SOLUTION
Membantu membersihkan jerawat dgn cepat dan mengelak dari pertumbuhan jerawat yg baru.

5. PORE PURIFYING SERUM
Serum lutsinar ini mengandungi 2% Asid Salicyilic dan bertindak utk pengelupasan dan membantu mengekalkan pori sentiasa dalam keadaan bersih.

6. OIL FREE MOISTURIZER
Memulihkan kelembapan utk menyediakan penghidratan yg seimbang
.
.Siapa yg perlu pakai Set ClearProof ini?
.
.😘 Sesiapa sahaja yang sedang mencari regimen penjagaan kulit untuk merawat masalah kulit yg berjerawat
.
.😘 Dan untuk sesiapa sahaja yang inginkan kulit yang segar dan muka yang bersih dari jerawat !
.
✔Kulit Berminyak
✔Kulit Kombinasi
✔Kulit berjerawat yang bermusim
.
.
.Amira | 019-2082844
.Independent Beauty Consultant
.Mary Kay Malaysia
.
#marykayshahalam #marykaypuchong #marykayputrajaya #marykaysubang #marykaysubangjaya #marykayklang #marykayserimuda #marykaytamanbotanik #marykaydamansara #marykaybukitjelutong #marykaybandarsunway #marykayglenmarie #marykayjalankebun #marykaykotakemuning #marykaybangi
CLEARPROOF ACNE SYSTEM . Di Mary Kay ni, ada banyak formulasi set untuk berjenis jenis kulit & masalah... Semua mempunyai fungsi berbeza beza namun mempunyai satu matlamat je iaitu nak bagi kulit kita sihat & glowing.. . So tak hairan la kenapa perlu ada beauty consultant di Mary kay ni..Tak lain tak bukan utk pastikan anda menggunakan produk yang betul utk kulit wajah anda 😉. . Ok, kepada yang ada masalah: .✔ Jerawat serius / batu / merah .✔ Resdung kritikal .✔ Jerawat pasir .✔ Jerawat bernanah ClearProof Acne System' ni boleh membantu anda . Set ini diperkaya dengan bahan-bahan botani seperti Salicylic Acid, Canadian Willowherb, Burdock Root, Sea Heather, Charcoal, Kaolin & Bentonite Clay, Honey Suckle & Navy Bean Extracts & Avocado Set ini mengandungi : 1. CLARIFYING CLEANSING GEL Membersih serta membuang kotoran dan minyak secara lembut. 2. DEEP CLEANSING CHARCOAL MASK Bertindak tiga kali ganda membersih kulit seperti magnet menarik kekotoran hingga ke liang roma 3. BLEMISH CONTROL TONER Membantu mengelupas sel-sel permukaan kulit mati dan membantu menjaga liang pori lebih bersih. 4. SPOT SOLUTION Membantu membersihkan jerawat dgn cepat dan mengelak dari pertumbuhan jerawat yg baru. 5. PORE PURIFYING SERUM Serum lutsinar ini mengandungi 2% Asid Salicyilic dan bertindak utk pengelupasan dan membantu mengekalkan pori sentiasa dalam keadaan bersih. 6. OIL FREE MOISTURIZER Memulihkan kelembapan utk menyediakan penghidratan yg seimbang . .Siapa yg perlu pakai Set ClearProof ini? . .😘 Sesiapa sahaja yang sedang mencari regimen penjagaan kulit untuk merawat masalah kulit yg berjerawat . .😘 Dan untuk sesiapa sahaja yang inginkan kulit yang segar dan muka yang bersih dari jerawat ! . ✔Kulit Berminyak ✔Kulit Kombinasi ✔Kulit berjerawat yang bermusim . . .Amira | 019-2082844 .Independent Beauty Consultant .Mary Kay Malaysia . #marykayshahalam  #marykaypuchong  #marykayputrajaya  #marykaysubang  #marykaysubangjaya  #marykayklang  #marykayserimuda  #marykaytamanbotanik  #marykaydamansara  #marykaybukitjelutong  #marykaybandarsunway  #marykayglenmarie  #marykayjalankebun  #marykaykotakemuning  #marykaybangi 
Pernah ada masa silam tersalah guna produk?? 😢 waktu tu taksub sangat nak putih nak flawless tanpa sempat fikir panjang selamat atau tak untuk kulit..mudah terpedaya dengan iklan2 yang memukau😣😣 ye..sayalah tu dulu😟😟
.
Selepas breakout teruk muka..nahh waktu tu lah saya mula buat bacaan tentang skincare yang akhirnya menemukan saya pada MaryKay😇😇 dan waktu itu set tube putih Botanical Effect tu👆 saya gunakan sebagai permulaan untuk rawat semula kulit yang dah telan mercury banyak sangat tu😭😭
.
Siapa ada cerita 'zaman jahiliyah memilih skincare' yang sama macam kisah saya??? Sedang berusaha merawat kulit?? Jomm kita chat panjang lagi..klik link d bio💓
.
Your Skin Routine is a Bank Account💰💸Invest Wisely💋
.
HafifahZaidi
+6014-9658120
Independent Beauty Consultant
MARYKAY MALAYSIA

#marykayampang #like4like #skincare  #instadaily #marykaybangi  #yusufiskandar #worldwideshipping #simplemakeup #cosmetics #marykaykajang #modelmuslimahmalaysia #flawless #marykaymalaysia #marykaycheras #marykayklcc #minaz #dermatologist #bellaammara #calaqisya #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikkan #onlinebisnes #peluangkerjaya #minaz #kerjakosongmalaysia #skincaremarykay #kosmetikmarykay #organicskincaremalaysia #f4f
Pernah ada masa silam tersalah guna produk?? 😢 waktu tu taksub sangat nak putih nak flawless tanpa sempat fikir panjang selamat atau tak untuk kulit..mudah terpedaya dengan iklan2 yang memukau😣😣 ye..sayalah tu dulu😟😟 . Selepas breakout teruk muka..nahh waktu tu lah saya mula buat bacaan tentang skincare yang akhirnya menemukan saya pada MaryKay😇😇 dan waktu itu set tube putih Botanical Effect tu👆 saya gunakan sebagai permulaan untuk rawat semula kulit yang dah telan mercury banyak sangat tu😭😭 . Siapa ada cerita 'zaman jahiliyah memilih skincare' yang sama macam kisah saya??? Sedang berusaha merawat kulit?? Jomm kita chat panjang lagi..klik link d bio💓 . Your Skin Routine is a Bank Account💰💸Invest Wisely💋 . HafifahZaidi +6014-9658120 Independent Beauty Consultant MARYKAY MALAYSIA #marykayampang  #like4like  #skincare  #instadaily  #marykaybangi  #yusufiskandar  #worldwideshipping  #simplemakeup  #cosmetics  #marykaykajang  #modelmuslimahmalaysia  #flawless  #marykaymalaysia  #marykaycheras  #marykayklcc  #minaz  #dermatologist  #bellaammara  #calaqisya  #bazaronline  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #onlinebisnes  #peluangkerjaya  #minaz  #kerjakosongmalaysia  #skincaremarykay  #kosmetikmarykay  #organicskincaremalaysia  #f4f 
Beauty Routine

Masa saya remaja, keinginan nak jaga skin tu ada tapi ilmu dan peluang tu kurang. Tambahan pula zaman saya skolah dulu pendedahan tentang jaga skin ni kurang. Setakat cuci muka sahaja. Tanpa tau yang sebenarnya mencuci muka sahaja tidak mencukupi. 
Siapa geng saya? Yang hanya pakai cleanser je dulu 🙋‍♀️ Nak kulit yang sihat ni selain dari minum air kosong yang cukup and jaga pemakanan, skincare routine adalah penting juga. Seawal usia remaja ni la kena jaga skin. 
Sebab masa remaja ni hormon tengah meningkat. Skin boleh jadi too oily and jerawat biasanya naik mencanak2 😣. Dan..remaja ni active, selalu terdedah dengan sinar UV. So kalau x protect, skin cenderung utk cepat rosak. 
Mary Kay Skincare ada keluarkan range skincare lengkap yang sesuai untuk remaja hingga pertengahan usia 20an. BOTANICAL EFFECT EVOLUTION 
Complete skincare routine
Cleanser Gel
Toner
Invigorating scrub
Moisturizer with spf
Moisturizer Gel

Mencuci muka je xcukup tau
So mulakan dari awal skincare routine yang lengkap. Skin yang terjaga ni banyak manfaat nya. Umur 40an pun akan disangka 20an. Sebab apa? Sebab skin nampak bermaya dan sihat 
Siapa suka kalau maintain nampak muda 😎
Kalau suka, jom jaga skin dari awal 
Love 💋
Azrieza
Trusted Beauty Consultant Mary Kay
www.wasap.my/60164464381

#skincare
#beautyroutine
#marykaykajang
#marykaybangi
#marykaysemenyih
Beauty Routine Masa saya remaja, keinginan nak jaga skin tu ada tapi ilmu dan peluang tu kurang. Tambahan pula zaman saya skolah dulu pendedahan tentang jaga skin ni kurang. Setakat cuci muka sahaja. Tanpa tau yang sebenarnya mencuci muka sahaja tidak mencukupi. Siapa geng saya? Yang hanya pakai cleanser je dulu 🙋‍♀️ Nak kulit yang sihat ni selain dari minum air kosong yang cukup and jaga pemakanan, skincare routine adalah penting juga. Seawal usia remaja ni la kena jaga skin. Sebab masa remaja ni hormon tengah meningkat. Skin boleh jadi too oily and jerawat biasanya naik mencanak2 😣. Dan..remaja ni active, selalu terdedah dengan sinar UV. So kalau x protect, skin cenderung utk cepat rosak. Mary Kay Skincare ada keluarkan range skincare lengkap yang sesuai untuk remaja hingga pertengahan usia 20an. BOTANICAL EFFECT EVOLUTION Complete skincare routine Cleanser Gel Toner Invigorating scrub Moisturizer with spf Moisturizer Gel Mencuci muka je xcukup tau So mulakan dari awal skincare routine yang lengkap. Skin yang terjaga ni banyak manfaat nya. Umur 40an pun akan disangka 20an. Sebab apa? Sebab skin nampak bermaya dan sihat Siapa suka kalau maintain nampak muda 😎 Kalau suka, jom jaga skin dari awal Love 💋 Azrieza Trusted Beauty Consultant Mary Kay www.wasap.my/60164464381 #skincare  #beautyroutine  #marykaykajang  #marykaybangi  #marykaysemenyih 
5 SEBAB KENAPA JENAMA ANTARABANGSA HASILKAN 'MINERAL COSMETICS' ✅Menyihatkan kulit😄
Alat make up bermineral lebih baik kerana tidak mengandungi bahan kimia, minyak atau sebarang kandungan tambahan sehingga merosakkan kulit. ✅Versatile 😯
 Kosmetik mengandungi mineral lebih mesra menjadi asas solekan. Sifat 'versatile' bermaksud boleh digunakan di setiap bahagian muka termasuk bibir tanpa merosakkan pigmen kulit. ✅Tahan lama (struktur fizikal)😆
Make up mineral lebih tahan lama bukan sahaja ketika pakai. Malahan, struktur fizikalnya tidak cepat rosak dan sukar untuk bakteria membiak. Sentiasa selesa untuk dipakai. ✅Kualiti😁
Perasan atau tidak, kosmetik bermineral mempunyai beberapa kandungan sahaja? Untuk jaga kualiti produk, bahan tidak dicampur dengan bahan biasa yang normal digunakan (conventional cosmetics) ✅Tahan lama (Penggunaan lebih jimat)😃
Kosmetik bermineral terkenal dengan ayat 'guna sikit tetap tahan lama'. Pemakai hanya perlu sapu nipis sahaja pada wajah dan sedikit tebal pada tempat yang perlu diserlahkan. Kulit mampu bertahan lebih lama dengan bahan solekan bermineral.

Jadi tggu apa lagi...jadilah pengguna bijak
Pm sy di 0172390027 dn guna kod "penggunabijak" untuk offer baik punya....
#penggunabijak
#stylistabillionaire
#marykay
#rawatkulit
#sayajual
#nakcantik
#nakflawless
#jomcantik
#kulitbermasalah
#acnesolution
#saynotochemicalsproduct
#marykaysrikembangan #marykaybandarputeri #marykaypuchongkinrara #marykaysenawang
#marykayseremban #marykaysetiaalam #marykaypuchongintan #marykaycyberjaya #marykayputrajaya #marykaydungun #marykaydamansara #marykaysridamansara #marykaypj
#marykaykajang
#marykaybangi
#marykatkotadamansara
#marykayputraperdana
#marykaydengkil
5 SEBAB KENAPA JENAMA ANTARABANGSA HASILKAN 'MINERAL COSMETICS' ✅Menyihatkan kulit😄 Alat make up bermineral lebih baik kerana tidak mengandungi bahan kimia, minyak atau sebarang kandungan tambahan sehingga merosakkan kulit. ✅Versatile 😯 Kosmetik mengandungi mineral lebih mesra menjadi asas solekan. Sifat 'versatile' bermaksud boleh digunakan di setiap bahagian muka termasuk bibir tanpa merosakkan pigmen kulit. ✅Tahan lama (struktur fizikal)😆 Make up mineral lebih tahan lama bukan sahaja ketika pakai. Malahan, struktur fizikalnya tidak cepat rosak dan sukar untuk bakteria membiak. Sentiasa selesa untuk dipakai. ✅Kualiti😁 Perasan atau tidak, kosmetik bermineral mempunyai beberapa kandungan sahaja? Untuk jaga kualiti produk, bahan tidak dicampur dengan bahan biasa yang normal digunakan (conventional cosmetics) ✅Tahan lama (Penggunaan lebih jimat)😃 Kosmetik bermineral terkenal dengan ayat 'guna sikit tetap tahan lama'. Pemakai hanya perlu sapu nipis sahaja pada wajah dan sedikit tebal pada tempat yang perlu diserlahkan. Kulit mampu bertahan lebih lama dengan bahan solekan bermineral. Jadi tggu apa lagi...jadilah pengguna bijak Pm sy di 0172390027 dn guna kod "penggunabijak" untuk offer baik punya.... #penggunabijak  #stylistabillionaire  #marykay  #rawatkulit  #sayajual  #nakcantik  #nakflawless  #jomcantik  #kulitbermasalah  #acnesolution  #saynotochemicalsproduct  #marykaysrikembangan  #marykaybandarputeri  #marykaypuchongkinrara  #marykaysenawang  #marykayseremban  #marykaysetiaalam  #marykaypuchongintan  #marykaycyberjaya  #marykayputrajaya  #marykaydungun  #marykaydamansara  #marykaysridamansara  #marykaypj  #marykaykajang  #marykaybangi  #marykatkotadamansara  #marykayputraperdana  #marykaydengkil 
Set ini adalah pertama kali mary kay keluarkan untuk remaja semuda usia 12 tahun keatas. Jadi bagi yang ada anak2 remaja yang dah mula perlukan perhatian untuk wajah mereka, set Botanical Effect Evo inilah yang sesuai untuk mereka.
.
🍑BOTANICAL EFFECT SKIN CARE NEW EVOLUTION🍑
.
🍓GEL PEMBERSIHAN
⁃ Mencuci setiap hari, pagi dan malam, untuk bersih yang mendalam.
.
🍓SCRUB MENYEGARKAN
⁃ Pengelupasan untuk membuang kulit mati dan kusam serta membersih sehingga ke liang pori.
.
🍓 TONER MENYEGARKAN
⁃ Membersihkan kesan kotoran . ⁃ Menutup liang pori .
⁃ Menanggalkan sel-sel kulit mati .
⁃ Untuk pembersihan yang lengkap .
.
🍓 GEL PELEMBAP
⁃ Penyerapan gel yang cepat, tidak berasa berminyak, namun ia melembapkan kulit untuk 12 jam.
.
🍓LOSYEN PELEMBAP SPF 30 PERLINDUNGAN MATAHARI
⁃ Anda akan mendapat perlindungan cahaya matahari ditambah dengan 12 jam kelembapan dalam satu langkah mudah.
.
Bila awal usia dah mula jaga kulit dengan baik,nanti dah besar tak payah susah nak inject sana sini nak invest mahal2 dah untuk kulit tau😍😍 ohhh ye adek2 Mak2 yang nak beli untuk anak set skincare ni, ada promo tau bulan ni untuk BotanicalEvo ni😍 tekan link kat bio ti terus ke whatsapp saya untuk kita sembang panjanggg💕💕
.
Hafifah Zaidi
+6014-9658120
Independent Beauty Consultant
MARYKAY MALAYSIA

#marykayampang #like4like #skincare  #instadaily #marykaybangi  #yusufiskandar #worldwideshipping #simplemakeup #cosmetics #marykaykajang #modelmuslimahmalaysia #flawless #marykaymalaysia #marykaycheras #marykayklcc #minaz #dermatologist #bellaammara #calaqisya #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikkan #onlinebisnes #peluangkerjaya #minaz #kerjakosongmalaysia #modalrendah #kosmetikmarykay #organicskincaremalaysia #f4f
Set ini adalah pertama kali mary kay keluarkan untuk remaja semuda usia 12 tahun keatas. Jadi bagi yang ada anak2 remaja yang dah mula perlukan perhatian untuk wajah mereka, set Botanical Effect Evo inilah yang sesuai untuk mereka. . 🍑BOTANICAL EFFECT SKIN CARE NEW EVOLUTION🍑 . 🍓GEL PEMBERSIHAN ⁃ Mencuci setiap hari, pagi dan malam, untuk bersih yang mendalam. . 🍓SCRUB MENYEGARKAN ⁃ Pengelupasan untuk membuang kulit mati dan kusam serta membersih sehingga ke liang pori. . 🍓 TONER MENYEGARKAN ⁃ Membersihkan kesan kotoran . ⁃ Menutup liang pori . ⁃ Menanggalkan sel-sel kulit mati . ⁃ Untuk pembersihan yang lengkap . . 🍓 GEL PELEMBAP ⁃ Penyerapan gel yang cepat, tidak berasa berminyak, namun ia melembapkan kulit untuk 12 jam. . 🍓LOSYEN PELEMBAP SPF 30 PERLINDUNGAN MATAHARI ⁃ Anda akan mendapat perlindungan cahaya matahari ditambah dengan 12 jam kelembapan dalam satu langkah mudah. . Bila awal usia dah mula jaga kulit dengan baik,nanti dah besar tak payah susah nak inject sana sini nak invest mahal2 dah untuk kulit tau😍😍 ohhh ye adek2 Mak2 yang nak beli untuk anak set skincare ni, ada promo tau bulan ni untuk BotanicalEvo ni😍 tekan link kat bio ti terus ke whatsapp saya untuk kita sembang panjanggg💕💕 . Hafifah Zaidi +6014-9658120 Independent Beauty Consultant MARYKAY MALAYSIA #marykayampang  #like4like  #skincare  #instadaily  #marykaybangi  #yusufiskandar  #worldwideshipping  #simplemakeup  #cosmetics  #marykaykajang  #modelmuslimahmalaysia  #flawless  #marykaymalaysia  #marykaycheras  #marykayklcc  #minaz  #dermatologist  #bellaammara  #calaqisya  #bazaronline  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #onlinebisnes  #peluangkerjaya  #minaz  #kerjakosongmalaysia  #modalrendah  #kosmetikmarykay  #organicskincaremalaysia  #f4f 
.
.
🍄MAKEUP FINISHING SPRAY
.
Benda yang wajib ada pada semua wanita. Sebab apa? Best sangat! Bila pakai bedak, rasa macam bercapuk kan? Cuba make up finishing spray dari Mary Kay ni.
Antara keistimewaannya :
🌸 Mengekalkan kesegaran make up yang dipakai untuk berjam-jam lamanya.
🌸 Mengering dengan cepat dan tidak melekit.
🌸 Berasa kulit boleh bernafas dengan sepenuhnya.
🌸 Mudah untuk menanggalkan make up.
🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
Ha best kan? Bila pakai ni kulit rasa fresh, muka glowing, bedak tahan lama, tak bercapuk. 👍🏻
.
📲 Sebarang pertanyaan mengenai produk Mary Kay, sama ada skin care ke atau make up ke boleh terus hubungi saya.
.
BELIEVE💜BEAUTIFUL💜CONFIDENCE💜
.
.
📱 0196627794 | INA
👜 Marykay Beauty Consultant ---------------------------------------------------------------------------
#marykayampang#marykaywangsamaju
#marykaysetiawangsa#marykaypuchong
#marykayshahalam#marykayklang
#marykaybangi#marykayhululangat
#marykaykualalangat#marykaysetapak
#marykaykeramat#marykaywangsamelawati
#marykaygombak#marykayselayang
#marykaysentul#marykaykajang
#foundation#cccream#lipstick
. . 🍄MAKEUP FINISHING SPRAY . Benda yang wajib ada pada semua wanita. Sebab apa? Best sangat! Bila pakai bedak, rasa macam bercapuk kan? Cuba make up finishing spray dari Mary Kay ni. Antara keistimewaannya : 🌸 Mengekalkan kesegaran make up yang dipakai untuk berjam-jam lamanya. 🌸 Mengering dengan cepat dan tidak melekit. 🌸 Berasa kulit boleh bernafas dengan sepenuhnya. 🌸 Mudah untuk menanggalkan make up. 🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit. . Ha best kan? Bila pakai ni kulit rasa fresh, muka glowing, bedak tahan lama, tak bercapuk. 👍🏻 . 📲 Sebarang pertanyaan mengenai produk Mary Kay, sama ada skin care ke atau make up ke boleh terus hubungi saya. . BELIEVE💜BEAUTIFUL💜CONFIDENCE💜 . . 📱 0196627794 | INA 👜 Marykay Beauty Consultant --------------------------------------------------------------------------- #marykayampang #marykaywangsamaju  #marykaysetiawangsa #marykaypuchong  #marykayshahalam #marykayklang  #marykaybangi #marykayhululangat  #marykaykualalangat #marykaysetapak  #marykaykeramat #marykaywangsamelawati  #marykaygombak #marykayselayang  #marykaysentul #marykaykajang  #foundation #cccream #lipstick 
.
.
===============================
TESTIMONI SKINCARE MARY KAY ❤️ ===============================
.
Beliau adalah salah seorg beauty Consultant dr unit sis.. tgk skinnya nampak muda, cerah, sekata..kannnn😍😍
.
Kesan drpd penggunaan ..
✔Timewise cleanser.
✔Timewise Softener.
✔Oil Free Hydrating Gel.
✔Liquid foundation Mary kay.
.
Result yg sgt ohsem,  tak perlu cucuk2 sana sini,  tak perlu labur ribuan ringgit untuk mencantikkan wajah..
.
Guna cara selamat dan hasil yang menakjubkan,  awesome kan 😍😍😍, nak hilangkan parut,  cerahkan kulit,  maintain awet muda setiap masa .. jom grab skrg set skincare terbaik dari Mary Kay...👍👍
.
.
Nak skin cantik,  sihat? 
Nak cuba rawat masalah kulit dgn produk yang bagus, berkualiti dan berkesan? 
Whatsapp sis for free consultation.
.
BELIEVE💜BEAUTIFUL💜CONFIDENCE💜
.
.
📱 0196627794 | INA
👜 Marykay Beauty Consultant ---------------------------------------------------------------------------
#marykayampang#marykaywangsamaju
#marykaysetiawangsa#marykaypuchong
#marykayshahalam#marykayklang
#marykaybangi#marykayhululangat
#marykaykualalangat#marykaysetapak
#marykaykeramat#marykaywangsamelawati
#marykaygombak#marykayselayang
#marykaysentul#marykaykajang
#foundation#cccream#lipstick
. . =============================== TESTIMONI SKINCARE MARY KAY ❤️ =============================== . Beliau adalah salah seorg beauty Consultant dr unit sis.. tgk skinnya nampak muda, cerah, sekata..kannnn😍😍 . Kesan drpd penggunaan .. ✔Timewise cleanser. ✔Timewise Softener. ✔Oil Free Hydrating Gel. ✔Liquid foundation Mary kay. . Result yg sgt ohsem, tak perlu cucuk2 sana sini, tak perlu labur ribuan ringgit untuk mencantikkan wajah.. . Guna cara selamat dan hasil yang menakjubkan, awesome kan 😍😍😍, nak hilangkan parut, cerahkan kulit, maintain awet muda setiap masa .. jom grab skrg set skincare terbaik dari Mary Kay...👍👍 . . Nak skin cantik, sihat? Nak cuba rawat masalah kulit dgn produk yang bagus, berkualiti dan berkesan? Whatsapp sis for free consultation. . BELIEVE💜BEAUTIFUL💜CONFIDENCE💜 . . 📱 0196627794 | INA 👜 Marykay Beauty Consultant --------------------------------------------------------------------------- #marykayampang #marykaywangsamaju  #marykaysetiawangsa #marykaypuchong  #marykayshahalam #marykayklang  #marykaybangi #marykayhululangat  #marykaykualalangat #marykaysetapak  #marykaykeramat #marykaywangsamelawati  #marykaygombak #marykayselayang  #marykaysentul #marykaykajang  #foundation #cccream #lipstick 
Apa itu NON COMEDOGENIC ??? .
.
First thing first saya dah check dulu kesemua produk skincare dan cosmetic MaryKay yesss its non comedogenic😍😍
.
.
Why you have to choose Non Comedogenic skincare & make up?
.
Kulit kita naturally keluarkan sebum & semua org mempunyai pori. Dan pori kita terdedah pada habuk, kotoran dan minyak daripada persekitaran yg jadi punca blackhead, whitehead & jerawat.
Non comedogenic produk adalah formula yg tak akan menyumbat pori kita dan mengurangkan risiko daripada menjadi punca jerawat. .
Kalau kulit korang jenis sensitif & mudah berjerawat, sgt digalakkan utk korang semua bertukar kpd skincare yg Non- Comedogenic .
.
Saya sudah..korang bila lagi??😉😉
.
+6014-9658120
HafifahZaidi
Independent Beauty Consultant
MARYKAY MALAYSIA

#marykayampang #like4like #skincare  #instadaily #marykaybangi  #yusufiskandar #worldwideshipping #simplemakeup #cosmetics #marykaykajang #modelmuslimahmalaysia #flawless #marykaymalaysia #marykaycheras #marykayklcc #dermatologist #bellaammara #calaqisya #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikkan #onlinebisnes #peluangkerjaya #minaz #kerjakosongmalaysia #modalrendah #kosmetikmarykay #organicskincaremalaysia #f4f
Apa itu NON COMEDOGENIC ??? . . First thing first saya dah check dulu kesemua produk skincare dan cosmetic MaryKay yesss its non comedogenic😍😍 . . Why you have to choose Non Comedogenic skincare & make up? . Kulit kita naturally keluarkan sebum & semua org mempunyai pori. Dan pori kita terdedah pada habuk, kotoran dan minyak daripada persekitaran yg jadi punca blackhead, whitehead & jerawat. Non comedogenic produk adalah formula yg tak akan menyumbat pori kita dan mengurangkan risiko daripada menjadi punca jerawat. . Kalau kulit korang jenis sensitif & mudah berjerawat, sgt digalakkan utk korang semua bertukar kpd skincare yg Non- Comedogenic . . Saya sudah..korang bila lagi??😉😉 . +6014-9658120 HafifahZaidi Independent Beauty Consultant MARYKAY MALAYSIA #marykayampang  #like4like  #skincare  #instadaily  #marykaybangi  #yusufiskandar  #worldwideshipping  #simplemakeup  #cosmetics  #marykaykajang  #modelmuslimahmalaysia  #flawless  #marykaymalaysia  #marykaycheras  #marykayklcc  #dermatologist  #bellaammara  #calaqisya  #bazaronline  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #onlinebisnes  #peluangkerjaya  #minaz  #kerjakosongmalaysia  #modalrendah  #kosmetikmarykay  #organicskincaremalaysia  #f4f 
Tudiaaa. Bulan ni Mary Kay bagi special sangat untuk adik2 yang sedang meningkat remaja. .
.
Masa ni lah hormon mula la haywire, dengan sibuk aktiviti kat sekolah lagi, lepas tu mana nak jaga itu ini, dengan self-esteem turun naik macam roller coaster gitewww. .
.
Tapi kalau bab penjagaan kulit serahkan pada Botanical Evolution yang kaya dengan Buah Naga dan Aloe Vera ni. Lepas tu Mary Kay baik hati bagi PERCUMA Clearproof Charcoal Mask untuk kurangkan masalah berminyak adik2 tu. .
.
Haaaaa. Panjang kakda bebel. Baik korang set time dengan kakda je. Boleh cuba set ni percuma. Tengok muka korang makin cantik dan handsome ke tidakkk. .
#kakdamk #misimencantikkanwanita #misimemperkayakanwanita #misiuntukadik2sekolah #marykaydamansara #marykaykajang #marykaybangi
Tudiaaa. Bulan ni Mary Kay bagi special sangat untuk adik2 yang sedang meningkat remaja. . . Masa ni lah hormon mula la haywire, dengan sibuk aktiviti kat sekolah lagi, lepas tu mana nak jaga itu ini, dengan self-esteem turun naik macam roller coaster gitewww. . . Tapi kalau bab penjagaan kulit serahkan pada Botanical Evolution yang kaya dengan Buah Naga dan Aloe Vera ni. Lepas tu Mary Kay baik hati bagi PERCUMA Clearproof Charcoal Mask untuk kurangkan masalah berminyak adik2 tu. . . Haaaaa. Panjang kakda bebel. Baik korang set time dengan kakda je. Boleh cuba set ni percuma. Tengok muka korang makin cantik dan handsome ke tidakkk. . #kakdamk  #misimencantikkanwanita  #misimemperkayakanwanita  #misiuntukadik2sekolah  #marykaydamansara  #marykaykajang  #marykaybangi 
Sedikit info dan tips pemilihan foundation yg sesuai💋💋 harap dapat membantu anda semua yg masih konfius nak beli mana satu brand kann😁😁
.
Tips Pertama1⃣ .
Pastikan kita kenal dahulu jenis kulit kita..normal yg hampir kepada kering?? Normal yg hampir kepada berminyak?? Kombinasi?? Penting untuk kita tahu kerana apabila foundation dipilih bersesuaian dengan jenis kulit barulah hasil makeup nampak lebih smooth dan kemas!😉
.
Tips Kedua2⃣ .
Ketika hendak mencuba tona warna foundation,jangan letak di tangan sebaliknya calitkan sedikit di rahang pipi supaya warna yang betul2 dekat dengan tona wajah dapat dipilih..barulah tak berlaku muka cerah tangan gelap kann😅😅
.
Tips Ketiga3⃣
Pilih foundation yang mengandungi bahan2 yang selamat dan selesa untuk semua jenis kulit walaupon dipakai dalam tempoh yang lama..kerana ada sesetengah foundation yang tidak mesra dengan term "NON COMEDOGENIC" akan mengakibatkan masalah lain berlaku pada kulit seperti whitehead,blackhead,jerawat dan macam2 lagi😣😣
.
Apa NON COMEDOGENIC tu?? Teruskan ikuti posting berikutnya🤓🤓🤓
.
+6014-9658120
HafifahZaidi
Independent Beauty Consultant
MARYKAY MALAYSIA

#marykayampang #like4like #skincare  #instadaily #marykaybangi  #yusufiskandar #worldwideshipping #simplemakeup #cosmetics #marykaykajang #modelmuslimahmalaysia #flawless #marykaymalaysia #marykaycheras #marykayklcc #dermatologist #bellaammara #calaqisya #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikkan #onlinebisnes #peluangkerjaya #minaz #kerjakosongmalaysia #modalrendah #kosmetikmarykay #organicskincaremalaysia #f4f
Sedikit info dan tips pemilihan foundation yg sesuai💋💋 harap dapat membantu anda semua yg masih konfius nak beli mana satu brand kann😁😁 . Tips Pertama1⃣ . Pastikan kita kenal dahulu jenis kulit kita..normal yg hampir kepada kering?? Normal yg hampir kepada berminyak?? Kombinasi?? Penting untuk kita tahu kerana apabila foundation dipilih bersesuaian dengan jenis kulit barulah hasil makeup nampak lebih smooth dan kemas!😉 . Tips Kedua2⃣ . Ketika hendak mencuba tona warna foundation,jangan letak di tangan sebaliknya calitkan sedikit di rahang pipi supaya warna yang betul2 dekat dengan tona wajah dapat dipilih..barulah tak berlaku muka cerah tangan gelap kann😅😅 . Tips Ketiga3⃣ Pilih foundation yang mengandungi bahan2 yang selamat dan selesa untuk semua jenis kulit walaupon dipakai dalam tempoh yang lama..kerana ada sesetengah foundation yang tidak mesra dengan term "NON COMEDOGENIC" akan mengakibatkan masalah lain berlaku pada kulit seperti whitehead,blackhead,jerawat dan macam2 lagi😣😣 . Apa NON COMEDOGENIC tu?? Teruskan ikuti posting berikutnya🤓🤓🤓 . +6014-9658120 HafifahZaidi Independent Beauty Consultant MARYKAY MALAYSIA #marykayampang  #like4like  #skincare  #instadaily  #marykaybangi  #yusufiskandar  #worldwideshipping  #simplemakeup  #cosmetics  #marykaykajang  #modelmuslimahmalaysia  #flawless  #marykaymalaysia  #marykaycheras  #marykayklcc  #dermatologist  #bellaammara  #calaqisya  #bazaronline  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #onlinebisnes  #peluangkerjaya  #minaz  #kerjakosongmalaysia  #modalrendah  #kosmetikmarykay  #organicskincaremalaysia  #f4f 
Khas untuk remaja yang menitikberatkan soal penjagaan wajah ☺️ Botanical Effect Evolution!
.
Walaupun faragrance free tapi cleanser ni wangi sangat rasa macam nak makan 😆 Ibu-ibu boleh belikan untuk anak gadis yang dah mula akil baligh. Sesuai untuk remaja yang aktif, sekolah sampai petang. Atau kelas kuliah sampai ke malam. Rasa muka berminyak, boleh cuci dengan cleanser ni dan skinvi brush yang best 👍🏿
.
Lepas cuci muka terus tidur, bangun pagi dengan bersemangat 😘
.
💋 Sebarang pertanyaan tentang produk Mary Kay, atau ingin membina kerjaya Mary Kay seperti saya boleh hubungi saya,
.
❤❤❤
Aziah
0133332060
IndependentBeauty Consultant .
#marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykedah #marykayjohor #marykayperak #marykayperlis #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayshahalam #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaysetiaalam #marykayshahalam #marykayalorsetar #marykayjitra #marykaykajang #marykayrawang #marykaysubang #marykayklang #marykaypahang #beautyconsultant #botanicaleffects  #timewisemiracleset #timewiserepair #clearproof #melacepplus #marykayskincare #marykaymakeup #marykaylipstick
Khas untuk remaja yang menitikberatkan soal penjagaan wajah ☺️ Botanical Effect Evolution! . Walaupun faragrance free tapi cleanser ni wangi sangat rasa macam nak makan 😆 Ibu-ibu boleh belikan untuk anak gadis yang dah mula akil baligh. Sesuai untuk remaja yang aktif, sekolah sampai petang. Atau kelas kuliah sampai ke malam. Rasa muka berminyak, boleh cuci dengan cleanser ni dan skinvi brush yang best 👍🏿 . Lepas cuci muka terus tidur, bangun pagi dengan bersemangat 😘 . 💋 Sebarang pertanyaan tentang produk Mary Kay, atau ingin membina kerjaya Mary Kay seperti saya boleh hubungi saya, . ❤❤❤ Aziah 0133332060 IndependentBeauty Consultant . #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaykedah  #marykayjohor  #marykayperak  #marykayperlis  #marykaykelantan  #marykayterengganu  #marykayshahalam  #marykaybangi  #marykayputrajaya  #marykaysetiaalam  #marykayshahalam  #marykayalorsetar  #marykayjitra  #marykaykajang  #marykayrawang  #marykaysubang  #marykayklang  #marykaypahang  #beautyconsultant  #botanicaleffects   #timewisemiracleset  #timewiserepair  #clearproof  #melacepplus  #marykayskincare  #marykaymakeup  #marykaylipstick 
BOTANICAL EFFECT SKIN CARE NEW EVOLUTION.
.
🍓GEL PEMBERSIH
🍓SCRUB MENYEGARKAN
🍓TONER MENYEGARKAN
🍓GEL PELEMBAP
🍓LOSYEN PELEMBAP SPF 30 PERLINDUNGAN MATAHARI
.
FREE Clear Proof Mask
.
❤❤❤
Aziah
013-3332060
Independent Beauty Consultant .
#marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykedah #marykayjohor #marykayperak #marykayperlis #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayshahalam #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaysetiaalam #marykayshahalam #marykayalorsetar #marykayjitra #marykaykajang #marykayrawang #marykaysubang #marykayklang #marykaypahang #beautyconsultant #botanicaleffects  #timewisemiracleset #timewiserepair #clearproof #melacepplus #marykayskincare #marykaymakeup #marykaylipstick
BOTANICAL EFFECT SKIN CARE NEW EVOLUTION. . 🍓GEL PEMBERSIH 🍓SCRUB MENYEGARKAN 🍓TONER MENYEGARKAN 🍓GEL PELEMBAP 🍓LOSYEN PELEMBAP SPF 30 PERLINDUNGAN MATAHARI . FREE Clear Proof Mask . ❤❤❤ Aziah 013-3332060 Independent Beauty Consultant . #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaykedah  #marykayjohor  #marykayperak  #marykayperlis  #marykaykelantan  #marykayterengganu  #marykayshahalam  #marykaybangi  #marykayputrajaya  #marykaysetiaalam  #marykayshahalam  #marykayalorsetar  #marykayjitra  #marykaykajang  #marykayrawang  #marykaysubang  #marykayklang  #marykaypahang  #beautyconsultant  #botanicaleffects   #timewisemiracleset  #timewiserepair  #clearproof  #melacepplus  #marykayskincare  #marykaymakeup  #marykaylipstick 
Ramai yg reject bila saya ajak cuba Mary Kay. Mereka cakap orang yg guna Mary Kay ni orang yg 'have2' je.. Sbb MAHAL..
.
 Tapi tahu tak orang yg guna Mary Kay ni sebab mereka bijak buat kira2 dan kedekut sebenarnye.. Hihihi 😂 kerana apa?
.
* 1set skincare MK boleh tahan hingga 6-8bulan tau. Jimatkan
* MK juga ada WARRANTY 90hari tau. 😱 * MK juga ada Beauty Consultant yg diiktiraf(ESRS) utk bantu anda dapatkan skin yg lebih sihat.
.
Jom cabar diri anda dan beri peluang utk experience dengan Mary Kay
.
Nurul Naim
0176578188
www.marykay.com.my/nurulnaim
Ramai yg reject bila saya ajak cuba Mary Kay. Mereka cakap orang yg guna Mary Kay ni orang yg 'have2' je.. Sbb MAHAL.. . Tapi tahu tak orang yg guna Mary Kay ni sebab mereka bijak buat kira2 dan kedekut sebenarnye.. Hihihi 😂 kerana apa? . * 1set skincare MK boleh tahan hingga 6-8bulan tau. Jimatkan * MK juga ada WARRANTY 90hari tau. 😱 * MK juga ada Beauty Consultant yg diiktiraf(ESRS) utk bantu anda dapatkan skin yg lebih sihat. . Jom cabar diri anda dan beri peluang utk experience dengan Mary Kay . Nurul Naim 0176578188 www.marykay.com.my/nurulnaim
Lipstik Mary Kay Gel Semi-Matte adalah bukan lipstik biasa-biasa tau. 
_
💋 MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK 💋

Best sangat sebab 😍 
_
🎀 Formula gel yang ringan.
🎀 Teknologi 'Cushion Matrix' terkini.
🎀 Mengandungi Mikrosfera Silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama.
🎀 Kesan fokus yang lembut & menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata.
🎀 Mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir.
_
8 warna.
💄 BASHFUL YOU💋.
💄RICH TRUFFLE💋.
💄MAUVE MOMENT💋.
💄POWERFUL PINK💋.
💄ALWAYS APRICOT💋.
💄MIDNIGHT RED💋.
💄CRUSHED BERRY💋.
💄POPPY PLEASE 💋.
_
💄Gel Semi-matte lipstik adalah slh satu lipstik Mary Kay yg pertama yg menggunakan teknologi yg kaya microsphere gel bg mengekalkan warna lipstik tanpa buat bibir kering..
_
Jom ws sis 😉

#marykay #marykaymalaysia #marykayshahalam #marykayjohor #marykayselangor #marykaykedah #marykayperak #marykaykelantan #marykaymelaka #marykaykl #marykayklang #marykaybangi #marykaylover #marykaylipstick #marykaygelsemimattelipstick
Lipstik Mary Kay Gel Semi-Matte adalah bukan lipstik biasa-biasa tau. _ 💋 MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK 💋 Best sangat sebab 😍 _ 🎀 Formula gel yang ringan. 🎀 Teknologi 'Cushion Matrix' terkini. 🎀 Mengandungi Mikrosfera Silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama. 🎀 Kesan fokus yang lembut & menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata. 🎀 Mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir. _ 8 warna. 💄 BASHFUL YOU💋. 💄RICH TRUFFLE💋. 💄MAUVE MOMENT💋. 💄POWERFUL PINK💋. 💄ALWAYS APRICOT💋. 💄MIDNIGHT RED💋. 💄CRUSHED BERRY💋. 💄POPPY PLEASE 💋. _ 💄Gel Semi-matte lipstik adalah slh satu lipstik Mary Kay yg pertama yg menggunakan teknologi yg kaya microsphere gel bg mengekalkan warna lipstik tanpa buat bibir kering.. _ Jom ws sis 😉 #marykay  #marykaymalaysia  #marykayshahalam  #marykayjohor  #marykayselangor  #marykaykedah  #marykayperak  #marykaykelantan  #marykaymelaka  #marykaykl  #marykayklang  #marykaybangi  #marykaylover  #marykaylipstick  #marykaygelsemimattelipstick 
Promotion July!! Jom grab sekarang! Sangat berbaloi! BUY 1 FREE 1!
.
Yang pasti bau dia sangat wangi dan tahan lama! Yang mana suka bau manis, sweet, Diana suggest uolls cuba bau upbeat perfume Mary Kay!
.
Love,
Diana
Sales Director Mary Kay
WhatsApp 0167592823
.
#marykaybandarpenawar #marykayjbdiana #marykaykotaiskandar #marykaykotatinggi #marykayJB #marykayjohorbahru #marykaypermasjaya #marykaypasirgudang #marykaybukitindah #marykaynusajaya #marykayshahalam #marykaykajang #marykaybangi #marykayperlis
Promotion July!! Jom grab sekarang! Sangat berbaloi! BUY 1 FREE 1! . Yang pasti bau dia sangat wangi dan tahan lama! Yang mana suka bau manis, sweet, Diana suggest uolls cuba bau upbeat perfume Mary Kay! . Love, Diana Sales Director Mary Kay WhatsApp 0167592823 . #marykaybandarpenawar  #marykayjbdiana  #marykaykotaiskandar  #marykaykotatinggi  #marykayJB  #marykayjohorbahru  #marykaypermasjaya  #marykaypasirgudang  #marykaybukitindah  #marykaynusajaya  #marykayshahalam  #marykaykajang  #marykaybangi  #marykayperlis 
Promotion July!! Jom grab sekarang! Sangat berbaloi! BUY 1 FREE 1!
.
Yang pasti bau dia sangat wangi dan tahan lama! Yang mana suka bau manis, sweet, Diana suggest uolls cuba bau upbeat perfume Mary Kay!
.
Love,
Diana
Sales Director Mary Kay
WhatsApp 0167592823
.
#marykaybandarpenawar #marykayjbdiana #marykaykotaiskandar #marykaykotatinggi #marykayJB #marykayjohorbahru #marykaypermasjaya #marykaypasirgudang #marykaybukitindah #marykaynusajaya #marykayshahalam #marykaykajang #marykaybangi #marykayperlis
Promotion July!! Jom grab sekarang! Sangat berbaloi! BUY 1 FREE 1! . Yang pasti bau dia sangat wangi dan tahan lama! Yang mana suka bau manis, sweet, Diana suggest uolls cuba bau upbeat perfume Mary Kay! . Love, Diana Sales Director Mary Kay WhatsApp 0167592823 . #marykaybandarpenawar  #marykayjbdiana  #marykaykotaiskandar  #marykaykotatinggi  #marykayJB  #marykayjohorbahru  #marykaypermasjaya  #marykaypasirgudang  #marykaybukitindah  #marykaynusajaya  #marykayshahalam  #marykaykajang  #marykaybangi  #marykayperlis 
Kelas ni FREE..datang dan belajar cara penjagaan kulit yang betul daripada BeautyConsultant MaryKay sambil2 awak boleh cuba terus produk ni😍😍
.
Nak join kelas FREE ni?? Boleh whatsapp sy untuk booking slot awak☺ tekan je link kat bio terus ke whatsapp sy tau💋
.
Hafifah Zaidi
+6014-9658120
Independent Beauty Consultant
MARYKAY MALAYSIA

#marykayampang #like4like #skincare  #instadaily #marykaybangi  #yusufiskandar #worldwideshipping #simplemakeup #cosmetics #marykaykajang #marykaymalaysia #marykaycheras #marykayklcc #dermatologist #bellaammara #calaqisya #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikkan #onlinebisnes #peluangkerjaya #minaz #kerjakosongmalaysia #modalrendah #kosmetikmarykay #fattzura  #organicskincaremalaysia #f4f #produkmarykay #promotionmarykay #marykay
Kelas ni FREE..datang dan belajar cara penjagaan kulit yang betul daripada BeautyConsultant MaryKay sambil2 awak boleh cuba terus produk ni😍😍 . Nak join kelas FREE ni?? Boleh whatsapp sy untuk booking slot awak☺ tekan je link kat bio terus ke whatsapp sy tau💋 . Hafifah Zaidi +6014-9658120 Independent Beauty Consultant MARYKAY MALAYSIA #marykayampang  #like4like  #skincare  #instadaily  #marykaybangi  #yusufiskandar  #worldwideshipping  #simplemakeup  #cosmetics  #marykaykajang  #marykaymalaysia  #marykaycheras  #marykayklcc  #dermatologist  #bellaammara  #calaqisya  #bazaronline  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #onlinebisnes  #peluangkerjaya  #minaz  #kerjakosongmalaysia  #modalrendah  #kosmetikmarykay  #fattzura  #organicskincaremalaysia  #f4f  #produkmarykay  #promotionmarykay  #marykay 
SPECIAL PROMO!!!
.
.Siapa sini minat perfume yang baunya
.soft, sweet2 buah gitu?🙋🏻‍♀️ .
.
.SPECIAL PROMO utk perfume wangi ni😍
Beli 1 PERCUMA 1
.
.Potongan 50% setiap botol😱
Grab cepat tau!
.
.Kalau dah buy 1 free 1 ni memang kejap je licin!
Maklumlah, customers Mary Kay cekap bertindak bila barang turun harga 😝
.
.
Amira | 019-2082844
.Independent Beauty Consultant
.Mary Kay Malaysia
.
#marykayshahalam #marykaypuchong #marykayputrajaya #marykaysubang #marykaysubangjaya #marykayklang #marykayserimuda #marykaytamanbotanik #marykaydamansara #marykaybukitjelutong #marykaybandarsunway #marykayglenmarie #marykayjalankebun #marykaykotakemuning #marykaybangi #marykayserdang #freehomespa #freeskincareclass #freemakeupclass #parttimejob #sideincomemalaysia #marykayreadystock #perfumemarykay #sweetperfume #perfumepromo #perfumemurah #specialpromotion
SPECIAL PROMO!!! . .Siapa sini minat perfume yang baunya .soft, sweet2 buah gitu?🙋🏻‍♀️ . . .SPECIAL PROMO utk perfume wangi ni😍 Beli 1 PERCUMA 1 . .Potongan 50% setiap botol😱 Grab cepat tau! . .Kalau dah buy 1 free 1 ni memang kejap je licin! Maklumlah, customers Mary Kay cekap bertindak bila barang turun harga 😝 . . Amira | 019-2082844 .Independent Beauty Consultant .Mary Kay Malaysia . #marykayshahalam  #marykaypuchong  #marykayputrajaya  #marykaysubang  #marykaysubangjaya  #marykayklang  #marykayserimuda  #marykaytamanbotanik  #marykaydamansara  #marykaybukitjelutong  #marykaybandarsunway  #marykayglenmarie  #marykayjalankebun  #marykaykotakemuning  #marykaybangi  #marykayserdang  #freehomespa  #freeskincareclass  #freemakeupclass  #parttimejob  #sideincomemalaysia  #marykayreadystock  #perfumemarykay  #sweetperfume  #perfumepromo  #perfumemurah  #specialpromotion 
Alaa sissss..xnakla guna marykay..nanti x sesuai dah rugi dgn set yg sy dh beli tu.. haipppppp..sape ckp rugi?jgn takut adik2, sis berani ckp yg marykay ada jaminan 90 hari! Haaa cer ckp dgn sis skng klu beli brand tuttt or tettt ada jaminan tak?hikhikhik..its time to change syg2 semua..tak sesuai, kita ganti yg baru sampai jmpa set yg sesuai.. sis nak tolong ajer... jom la kite syantek dan ada kulit yg sihat sama2.. 😍😍 ❤ .

Independent beauty consultant

Syiera

012-9260739

#shahalamresident

#marykayshahalam 
#marykaydengkil 
#marykaycyberjaya 
#marykayputrajaya 
#marykaybangi 
#marykaybanting 
#marykaykuang 
#marykayjb

#marykayjohor

#marykayselangor 
#marykay

#marykaymalaysia 
#marykaymurah 
#marykayunisel 
#marykayuitm 
#marykaymsu
Alaa sissss..xnakla guna marykay..nanti x sesuai dah rugi dgn set yg sy dh beli tu.. haipppppp..sape ckp rugi?jgn takut adik2, sis berani ckp yg marykay ada jaminan 90 hari! Haaa cer ckp dgn sis skng klu beli brand tuttt or tettt ada jaminan tak?hikhikhik..its time to change syg2 semua..tak sesuai, kita ganti yg baru sampai jmpa set yg sesuai.. sis nak tolong ajer... jom la kite syantek dan ada kulit yg sihat sama2.. 😍😍 ❤ . Independent beauty consultant Syiera 012-9260739 #shahalamresident  #marykayshahalam  #marykaydengkil  #marykaycyberjaya  #marykayputrajaya  #marykaybangi  #marykaybanting  #marykaykuang  #marykayjb  #marykayjohor  #marykayselangor  #marykay  #marykaymalaysia  #marykaymurah  #marykayunisel  #marykayuitm  #marykaymsu 
Terus terang ckp hakak ni tak lah cantik mana pun.. tp perasan syantek hadolah.. 🙊🙈 haha..tp yg penting semua org selayaknya merasakan diri mereka syantek..appreciate diri kita sendiri dulu sebelum org lain dan just be you and stay positive.. kecantikan tu sure dtg tau... nak syantek just be a #marykay user.. sape2 rasa nak jd consultant mary kay, pm hakak..sis tlg sampai jd... percayalah, kerana dirimu begitu berharga ahakss 💕💕 .
. ❤ .

Independent beauty consultant

Syiera

012-9260739

#shahalamresident

#marykayshahalam 
#marykaydengkil 
#marykaycyberjaya 
#marykayputrajaya 
#marykaybangi 
#marykaybanting 
#marykaykuang 
#marykayjb

#marykayjohor

#marykayselangor 
#marykay

#marykaymalaysia 
#marykaymurah 
#marykayunisel 
#marykayuitm 
#marykaymsu
Terus terang ckp hakak ni tak lah cantik mana pun.. tp perasan syantek hadolah.. 🙊🙈 haha..tp yg penting semua org selayaknya merasakan diri mereka syantek..appreciate diri kita sendiri dulu sebelum org lain dan just be you and stay positive.. kecantikan tu sure dtg tau... nak syantek just be a #marykay  user.. sape2 rasa nak jd consultant mary kay, pm hakak..sis tlg sampai jd... percayalah, kerana dirimu begitu berharga ahakss 💕💕 . . ❤ . Independent beauty consultant Syiera 012-9260739 #shahalamresident  #marykayshahalam  #marykaydengkil  #marykaycyberjaya  #marykayputrajaya  #marykaybangi  #marykaybanting  #marykaykuang  #marykayjb  #marykayjohor  #marykayselangor  #marykay  #marykaymalaysia  #marykaymurah  #marykayunisel  #marykayuitm  #marykaymsu 
SKINCARECLASS Sabtu malam lepas😍😍
.
Sy seorang guru..tapi sy juga Perunding Kecantikan bersama MaryKay..
.
Dannn macam nilah sy bekerja bersama MaryKay..berkongsi dan terus berkongsi peluang kerjaya dan cara penjagaan wajah yang sehat serta betul bersama produk yang selamat.. Saya takde basic dalam bidang kecantikan..tapi saya tertarik dengan marketing company ni..💕💕
.
Company yang mengubah banyak kehidupan wanita khususnya..sebab siatem dan cara kerja yang diterapkan sangat berbeza dari dropshipper atau agent2 yang pernah saya join sebelum ni..dan ini tahun ketiga saya dengan MaryKay💋 keep going n will go higher insyaALLAH🌹
.
Hafifah Zaidi
+6014-9658120
Independent Beauty Consultant
MARYKAY MALAYSIA

#marykayampang #like4like #skincare  #instadaily #marykaybangi  #yusufiskandar #worldwideshipping #simplemakeup #cosmetics #marykaykajang #marykaymalaysia #marykaycheras #marykayklcc #dermatologist #bellaammara #calaqisya #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikkan #onlinebisnes #peluangkerjaya #minaz #kerjakosongmalaysia #modalrendah #kosmetikmarykay #fattzura  #organicskincaremalaysia #f4f #produkmarykay #promotionmarykay #marykay
SKINCARECLASS Sabtu malam lepas😍😍 . Sy seorang guru..tapi sy juga Perunding Kecantikan bersama MaryKay.. . Dannn macam nilah sy bekerja bersama MaryKay..berkongsi dan terus berkongsi peluang kerjaya dan cara penjagaan wajah yang sehat serta betul bersama produk yang selamat.. Saya takde basic dalam bidang kecantikan..tapi saya tertarik dengan marketing company ni..💕💕 . Company yang mengubah banyak kehidupan wanita khususnya..sebab siatem dan cara kerja yang diterapkan sangat berbeza dari dropshipper atau agent2 yang pernah saya join sebelum ni..dan ini tahun ketiga saya dengan MaryKay💋 keep going n will go higher insyaALLAH🌹 . Hafifah Zaidi +6014-9658120 Independent Beauty Consultant MARYKAY MALAYSIA #marykayampang  #like4like  #skincare  #instadaily  #marykaybangi  #yusufiskandar  #worldwideshipping  #simplemakeup  #cosmetics  #marykaykajang  #marykaymalaysia  #marykaycheras  #marykayklcc  #dermatologist  #bellaammara  #calaqisya  #bazaronline  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #onlinebisnes  #peluangkerjaya  #minaz  #kerjakosongmalaysia  #modalrendah  #kosmetikmarykay  #fattzura  #organicskincaremalaysia  #f4f  #produkmarykay  #promotionmarykay  #marykay 
Postage today! Thank you for trusting me my dearest customers! Thank you for your supprt! 😍🍓
Postage today! Thank you for trusting me my dearest customers! Thank you for your supprt! 😍🍓
Start my day with my kid! Imma happy work from home mommy! Wanna be like me? 😊
Start my day with my kid! Imma happy work from home mommy! Wanna be like me? 😊
Thank you Mary Kay! Special gift for my special month! I love Mary Kay! 😍😍
Thank you Mary Kay! Special gift for my special month! I love Mary Kay! 😍😍
Sapa yang tetiba buntu nak bagi hadiah pada yang tersayang?
.
.
Kena mesej kakda cepat sebab ada promo terkejut Mary Kay bagi untuk Minyak Wangi Wanita - Upbeat ni. .
.
Tudia. Promo dia terus buat heartbeat kakda meningkat. Hahaha. Mujur tak ada darah tinggi. .
.
Lekaih mesej. Jangan lambat.!!
.
#kakdamk #marykaydamansara #marykaykajang #marykaybangi
Sapa yang tetiba buntu nak bagi hadiah pada yang tersayang? . . Kena mesej kakda cepat sebab ada promo terkejut Mary Kay bagi untuk Minyak Wangi Wanita - Upbeat ni. . . Tudia. Promo dia terus buat heartbeat kakda meningkat. Hahaha. Mujur tak ada darah tinggi. . . Lekaih mesej. Jangan lambat.!! . #kakdamk  #marykaydamansara  #marykaykajang  #marykaybangi 
Nak kulit sihat?
Nak awet muda?
Yang perlukan bantuan atau consultation,
Klik link kat bawah tu ye 😊

Personal Beauty Consultant
Nadd Syarif
📲 http://naddsyarif.wasap.my

Page : https://www.facebook.com/ilovemyskinbynaddsyarif/
Instagram : https://www.instagram.com/i_love_my_skin_by_naddsyarif/
Website : https://www.marykay.com.my/naddsyarif

#beautyconsultantmarykay #trusted #marykaymalaysia #marykaykajang #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaynilai #marykaySemenyih #ilovemyskin #ilovemarykay
Nak kulit sihat? Nak awet muda? Yang perlukan bantuan atau consultation, Klik link kat bawah tu ye 😊 Personal Beauty Consultant Nadd Syarif 📲 http://naddsyarif.wasap.my Page : https://www.facebook.com/ilovemyskinbynaddsyarif/ Instagram : https://www.instagram.com/i_love_my_skin_by_naddsyarif/ Website : https://www.marykay.com.my/naddsyarif #beautyconsultantmarykay  #trusted  #marykaymalaysia  #marykaykajang  #marykaybangi  #marykayputrajaya  #marykaynilai  #marykaySemenyih  #ilovemyskin  #ilovemarykay 
UPBEAT FOR HER 😍👏🏻
.
Bau macam mana ? Best ke ? Jom baca dibawah :
.
Buah yang enak, buah, energik dengan kemasan berkilauan dan kemasan yang hangat.
.
Nota utama: beri merah, madu manis, epal berkilauan
Nota tengah: bunga melati, muguet, honeysuckle liar
Nota bawah: nilam, kasturi kulit, amber, agarwood
.
Bau wangi boleh berubah sepanjang hari. Ini kerana bahan-bahan yang berbeza dimainkan pada pelbagai tahap kehidupan wangian pada kulit. Maksudnya mula2 pakai bau lain, then masa pakai bau lain, lama2 pakai bau lain .. Perfumer membezakan antara pelbagai peringkat dalam tiga cara:
.
Nota atas: Nota ini memperkenalkan wangian dan boleh berlangsung sehingga 15 minit.
.
Nota Tengah: Juga dikenali sebagai jantung wangian, nota tengah terbentang dan berkembang beberapa minit selepas wangian itu digunakan pada kulit. Mereka muncul selepas nota teratas hilang dan boleh berlangsung sepanjang pengalaman haruman penuh.
.
Catatan Bawah: Ini mewujudkan kesan terakhir dan juga yang paling berkekalan. Mereka boleh bertahan beberapa jam selepas wangian itu digunakan.
.
Nur atiqah,
Ind Beauty Consultant,
Mary Kay Malaysia,
018-2710227.
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaykajang  #marykaybangi #marykaysemenyih #marykayperak #marykayjohor #marykaymelaka #marykayseremban  #marykayserdang #marykaybalakong
#marykaytanahmerah #marykaykotabharu #marykaykuantan #marykaypasirgudang #marykaysabah #marykaysarawak #marykaykualalumpur #bellaammara #ctdk #malaysia #RAYYANHAYYA #marykaykuching #marykayjeli #testimonimarykay #ariani #minaz #jakel #duckscarves #bellaammara
UPBEAT FOR HER 😍👏🏻 . Bau macam mana ? Best ke ? Jom baca dibawah : . Buah yang enak, buah, energik dengan kemasan berkilauan dan kemasan yang hangat. . Nota utama: beri merah, madu manis, epal berkilauan Nota tengah: bunga melati, muguet, honeysuckle liar Nota bawah: nilam, kasturi kulit, amber, agarwood . Bau wangi boleh berubah sepanjang hari. Ini kerana bahan-bahan yang berbeza dimainkan pada pelbagai tahap kehidupan wangian pada kulit. Maksudnya mula2 pakai bau lain, then masa pakai bau lain, lama2 pakai bau lain .. Perfumer membezakan antara pelbagai peringkat dalam tiga cara: . Nota atas: Nota ini memperkenalkan wangian dan boleh berlangsung sehingga 15 minit. . Nota Tengah: Juga dikenali sebagai jantung wangian, nota tengah terbentang dan berkembang beberapa minit selepas wangian itu digunakan pada kulit. Mereka muncul selepas nota teratas hilang dan boleh berlangsung sepanjang pengalaman haruman penuh. . Catatan Bawah: Ini mewujudkan kesan terakhir dan juga yang paling berkekalan. Mereka boleh bertahan beberapa jam selepas wangian itu digunakan. . Nur atiqah, Ind Beauty Consultant, Mary Kay Malaysia, 018-2710227. . #marykaymalaysia  #marykay  #marykaykajang  #marykaybangi  #marykaysemenyih  #marykayperak  #marykayjohor  #marykaymelaka  #marykayseremban  #marykayserdang  #marykaybalakong  #marykaytanahmerah  #marykaykotabharu  #marykaykuantan  #marykaypasirgudang  #marykaysabah  #marykaysarawak  #marykaykualalumpur  #bellaammara  #ctdk  #malaysia  #RAYYANHAYYA  #marykaykuching  #marykayjeli  #testimonimarykay  #ariani  #minaz  #jakel  #duckscarves  #bellaammara 
🌸Perfume Upbeat Mary kay🌸

Uolls yang suka pakai perfume mesti akan jatuh hati dengan perfume ni! Serious! 😍😍😍
.
Mesti uolls nak yang tahan lama, jangan risau perfume ni bertahan selama lebih 4-5jam.

Bau yg  pasti akan menjadi idaman uolls! Terdapat campuran bau buah-buahan dan aroma kayu didalam perfume ini.

Wow sangat menarik bukan?
.
Semburkan dititik nadi, leher, pergelangan tangan, siku lengan & belakang lutut yang membantu perfume bertahan lebih lama. 😍

Jika berminat nak dapatkan  boleh 
Whatsapp sis sekarang sebelum kehabisan stock!
.
📞Afifah 013 844 5443 💞

#marykaymelaka #marykayalorgajah #marykaykuantan #marykaybangi #marykayshahalam #marykaybentong #marykaydungun #marykaymalaysia #promojulai #perfume #beli1percuma1 #bazarpaknil #jimat #baufresh #viral2018 #terlajaklaris #terlajaklaku
🌸Perfume Upbeat Mary kay🌸 Uolls yang suka pakai perfume mesti akan jatuh hati dengan perfume ni! Serious! 😍😍😍 . Mesti uolls nak yang tahan lama, jangan risau perfume ni bertahan selama lebih 4-5jam. Bau yg pasti akan menjadi idaman uolls! Terdapat campuran bau buah-buahan dan aroma kayu didalam perfume ini. Wow sangat menarik bukan? . Semburkan dititik nadi, leher, pergelangan tangan, siku lengan & belakang lutut yang membantu perfume bertahan lebih lama. 😍 Jika berminat nak dapatkan boleh Whatsapp sis sekarang sebelum kehabisan stock! . 📞Afifah 013 844 5443 💞 #marykaymelaka  #marykayalorgajah  #marykaykuantan  #marykaybangi  #marykayshahalam  #marykaybentong  #marykaydungun  #marykaymalaysia  #promojulai  #perfume  #beli1percuma1  #bazarpaknil  #jimat  #baufresh  #viral2018  #terlajaklaris  #terlajaklaku 
......
OFFER ❗
OFFER ❗
OFFER ❗
.
🌸MARY KAY WOMEN PERFUME COLLECTION🌸 *❤THINKING OF LOVE*
Baunya lembut je bau bunga-bungaan. Sesuai buat gift sebab disertakan keychain berbentuk heart & kad ucapan.😍 *❤FOREVER DIAMONDS*
Bau yang lembut, menenangkan & very feminine. Segar aje rasa. Sapa tak suka bau sengit hidung kuat-kuat tu this is for you.🍃 *❤CITYSCAPE*
Bau sweet yet soft. When I use Cityscape, akan rasa bersemangat & mood kembali ceria! ☺ *❤UPBEAT*
Untuk wanita yang gemarkan bau agak kuat & maskulin. Sesuai dengan karakter anda! Berani & outstanding. 💪🏻
.
JOM GRAB OFFER NI CEPAT SEBELUM KEHABISAN STOCK 😄
.
👸 @maryk_ayura 📲 www.wasap.my/60172956736
#marykaylovers #ilovemarykay #marykaymalaysia #marykay #marykaypuchong #marykaydengki #marykayputrajaya #marykayserikembangan #marykaykl #marykaybangi #marykaynilai #marykayipoh #marykayperak #marykayklia #klia #banting #marykayshahalam #marykayselangor #marykayrawang #marykaymelaka #marykaymuar
...... OFFER ❗ OFFER ❗ OFFER ❗ . 🌸MARY KAY WOMEN PERFUME COLLECTION🌸 *❤THINKING OF LOVE* Baunya lembut je bau bunga-bungaan. Sesuai buat gift sebab disertakan keychain berbentuk heart & kad ucapan.😍 *❤FOREVER DIAMONDS* Bau yang lembut, menenangkan & very feminine. Segar aje rasa. Sapa tak suka bau sengit hidung kuat-kuat tu this is for you.🍃 *❤CITYSCAPE* Bau sweet yet soft. When I use Cityscape, akan rasa bersemangat & mood kembali ceria! ☺ *❤UPBEAT* Untuk wanita yang gemarkan bau agak kuat & maskulin. Sesuai dengan karakter anda! Berani & outstanding. 💪🏻 . JOM GRAB OFFER NI CEPAT SEBELUM KEHABISAN STOCK 😄 . 👸 @maryk_ayura 📲 www.wasap.my/60172956736 #marykaylovers  #ilovemarykay  #marykaymalaysia  #marykay  #marykaypuchong  #marykaydengki  #marykayputrajaya  #marykayserikembangan  #marykaykl  #marykaybangi  #marykaynilai  #marykayipoh  #marykayperak  #marykayklia  #klia  #banting  #marykayshahalam  #marykayselangor  #marykayrawang  #marykaymelaka  #marykaymuar 
Body Cream ni memang best guysss💕💕
.
Bau lembut wangi paling best memang moist pada kulit..ekstrak2 bahan semulajdi yng digunakan memang memberi kesan lembut pada kulit,, PROMO yang lagi best BELIAN KETIGA dapat less 50%,jommm lah share dengan adek kakak sedara mara semua..murah jimat dan ofkos sangatlah best😍😍
.
Dapatkan promo ini dengan harga superr berbaloii daripada BeautyConsultant berdaftar,,jangan beli dari mana2 web store takut yang dapat nanti FAKE atau EXPIRED😱😱
.
Hafifah Zaidi
+6014-9658120
Independent Beauty Consultant
MARYKAY MALAYSIA

#marykayampang #like4like #skincare  #instadaily #marykaybangi  #yusufiskandar #worldwideshipping #simplemakeup #cosmetics #marykaykajang #marykaymalaysia #marykaycheras #marykayklcc #dermatologist #bellaammara #calaqisya #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikkan #onlinebisnes #peluangkerjaya #minaz #kerjakosongmalaysia #modalrendah #kosmetikmarykay #fattzura  #organicskincaremalaysia #f4f #produkmarykay #promotionmarykay #marykay
Body Cream ni memang best guysss💕💕 . Bau lembut wangi paling best memang moist pada kulit..ekstrak2 bahan semulajdi yng digunakan memang memberi kesan lembut pada kulit,, PROMO yang lagi best BELIAN KETIGA dapat less 50%,jommm lah share dengan adek kakak sedara mara semua..murah jimat dan ofkos sangatlah best😍😍 . Dapatkan promo ini dengan harga superr berbaloii daripada BeautyConsultant berdaftar,,jangan beli dari mana2 web store takut yang dapat nanti FAKE atau EXPIRED😱😱 . Hafifah Zaidi +6014-9658120 Independent Beauty Consultant MARYKAY MALAYSIA #marykayampang  #like4like  #skincare  #instadaily  #marykaybangi  #yusufiskandar  #worldwideshipping  #simplemakeup  #cosmetics  #marykaykajang  #marykaymalaysia  #marykaycheras  #marykayklcc  #dermatologist  #bellaammara  #calaqisya  #bazaronline  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #onlinebisnes  #peluangkerjaya  #minaz  #kerjakosongmalaysia  #modalrendah  #kosmetikmarykay  #fattzura  #organicskincaremalaysia  #f4f  #produkmarykay  #promotionmarykay  #marykay 
Here the amazingsss promo released💕💕💕
.
Dapatkan promo ini dengan harga superr berbaloii daripada BeautyConsultant berdaftar,,jangan beli dari mana2 web store takut yang dapat nanti FAKE atau EXPIRED😱😱
.
Hafifah Zaidi
+6014-9658120
Independent Beauty Consultant
MARYKAY MALAYSIA

#marykayampang #like4like #skincare  #instadaily #marykaybangi  #yusufiskandar #worldwideshipping #simplemakeup #cosmetics #marykaykajang #marykaymalaysia #marykaycheras #marykayklcc #dermatologist #bellaammara #calaqisya #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikkan #onlinebisnes #peluangkerjaya #minaz #kerjakosongmalaysia #modalrendah #kosmetikmarykay #fattzura  #organicskincaremalaysia #f4f #produkmarykay #promotionmarykay #marykay
Here the amazingsss promo released💕💕💕 . Dapatkan promo ini dengan harga superr berbaloii daripada BeautyConsultant berdaftar,,jangan beli dari mana2 web store takut yang dapat nanti FAKE atau EXPIRED😱😱 . Hafifah Zaidi +6014-9658120 Independent Beauty Consultant MARYKAY MALAYSIA #marykayampang  #like4like  #skincare  #instadaily  #marykaybangi  #yusufiskandar  #worldwideshipping  #simplemakeup  #cosmetics  #marykaykajang  #marykaymalaysia  #marykaycheras  #marykayklcc  #dermatologist  #bellaammara  #calaqisya  #bazaronline  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #onlinebisnes  #peluangkerjaya  #minaz  #kerjakosongmalaysia  #modalrendah  #kosmetikmarykay  #fattzura  #organicskincaremalaysia  #f4f  #produkmarykay  #promotionmarykay  #marykay 
Inilah set yang paling ideal paling wajib beli kalau betul komited nak MENGHILANGKAN KESAN PARUT JERAWAT lagi2 yang berlopak parut dalammm tu memang wajib ada😂💕
.
Dalam satu set promo ni ada 3 item..
.
✔️ microdermabrasion set ( dua item : scrub dan serum untuk atasi masalah parut hitam dan berlopak )
.
✔️ serumC dari maryKay ni memang dformulasi dengan packaging tiub yang direka khusus untuk menjaga kualiti serum didalam nya..membantu mencerah,menganjal dan meremajakn kulit💕
.
Suntik2 cucuk2 drip tu semua KKM memang dah declare tak selamat malah tak mematuhi etika pemberian suntikan atau drip..jomm cuba serum MaryKay ni takde kesan sampingan pada badan malah mencantik lagiii😍😍
.
Dapatkan promo ini dengan harga superr berbaloii daripada BeautyConsultant berdaftar,,jangan beli dari mana2 web store takut yang dapat nanti FAKE atau EXPIRED😱😱
.
Hafifah Zaidi
+6014-9658120
Independent Beauty Consultant
MARYKAY MALAYSIA

#marykayampang #like4like #skincare  #instadaily #marykaybangi  #yusufiskandar #worldwideshipping #simplemakeup #cosmetics #marykaykajang #marykaymalaysia #marykaycheras #marykayklcc #dermatologist #bellaammara #calaqisya #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikkan #onlinebisnes #peluangkerjaya #minaz #kerjakosongmalaysia #modalrendah #kosmetikmarykay #fattzura  #organicskincaremalaysia #f4f #produkmarykay #promotionmarykay #marykay
Inilah set yang paling ideal paling wajib beli kalau betul komited nak MENGHILANGKAN KESAN PARUT JERAWAT lagi2 yang berlopak parut dalammm tu memang wajib ada😂💕 . Dalam satu set promo ni ada 3 item.. . ✔️ microdermabrasion set ( dua item : scrub dan serum untuk atasi masalah parut hitam dan berlopak ) . ✔️ serumC dari maryKay ni memang dformulasi dengan packaging tiub yang direka khusus untuk menjaga kualiti serum didalam nya..membantu mencerah,menganjal dan meremajakn kulit💕 . Suntik2 cucuk2 drip tu semua KKM memang dah declare tak selamat malah tak mematuhi etika pemberian suntikan atau drip..jomm cuba serum MaryKay ni takde kesan sampingan pada badan malah mencantik lagiii😍😍 . Dapatkan promo ini dengan harga superr berbaloii daripada BeautyConsultant berdaftar,,jangan beli dari mana2 web store takut yang dapat nanti FAKE atau EXPIRED😱😱 . Hafifah Zaidi +6014-9658120 Independent Beauty Consultant MARYKAY MALAYSIA #marykayampang  #like4like  #skincare  #instadaily  #marykaybangi  #yusufiskandar  #worldwideshipping  #simplemakeup  #cosmetics  #marykaykajang  #marykaymalaysia  #marykaycheras  #marykayklcc  #dermatologist  #bellaammara  #calaqisya  #bazaronline  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #onlinebisnes  #peluangkerjaya  #minaz  #kerjakosongmalaysia  #modalrendah  #kosmetikmarykay  #fattzura  #organicskincaremalaysia  #f4f  #produkmarykay  #promotionmarykay  #marykay 
MASALAH DI AREA MATA 👀.
.
Mata sembab ? Mata panda ? Mata ada eyebag hitam gelap.. Puffy eyes .. kedut yang jelas di mata.. dan macam2 lagi masalah di kawasan mata kan. .
Tapi jangan risau, setiap masalah pasti ada penyelesaiannya. Nelly juga mengalami masalah bawah mata yg sembab dan gelap, Alhamdulillah after use this, dah takde kwsn hitam dekat bawah mata. Happy. Syukur. .
Eye renewal ini memang sesuai utk digunakan utk semua masalah di atas. Bebola besi direka khas untuk memberikan urutan kelegaan pada bahagian mata. .
.
Jomm dapatkan satu untuk mencantikkan mata anda. 😍
Just klik link di bio untuk pesanan anda ya. Klik @nellynormanhamid .
.
#mata 
#eyesproblem
#eyerenewalcream
MASALAH DI AREA MATA 👀. . Mata sembab ? Mata panda ? Mata ada eyebag hitam gelap.. Puffy eyes .. kedut yang jelas di mata.. dan macam2 lagi masalah di kawasan mata kan. . Tapi jangan risau, setiap masalah pasti ada penyelesaiannya. Nelly juga mengalami masalah bawah mata yg sembab dan gelap, Alhamdulillah after use this, dah takde kwsn hitam dekat bawah mata. Happy. Syukur. . Eye renewal ini memang sesuai utk digunakan utk semua masalah di atas. Bebola besi direka khas untuk memberikan urutan kelegaan pada bahagian mata. . . Jomm dapatkan satu untuk mencantikkan mata anda. 😍 Just klik link di bio untuk pesanan anda ya. Klik @nellynormanhamid . . #mata  #eyesproblem  #eyerenewalcream 
Assalamualaikum & Good morninggg!!
.
.
Siapa bangun pagi rasa kulit berminyak, siap pakej jerawat datang menjenguk? 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
.
.
Haaa. Rajin2 cuci muka dengan Skinv Brush ni 2 kali sehari. Bukan dapat kurangkan kedatangan Ms J, pori pun bersih and jadi kecut. Yang best nya muka nampak bersih and berseri gitewwww. .
.
Best ke best sangat?
.
#kakdamk #skinvigorate #marykaydamansara #marykayipoh #marykaykajang #marykaybangi #acneproblem
Assalamualaikum & Good morninggg!! . . Siapa bangun pagi rasa kulit berminyak, siap pakej jerawat datang menjenguk? 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ . . Haaa. Rajin2 cuci muka dengan Skinv Brush ni 2 kali sehari. Bukan dapat kurangkan kedatangan Ms J, pori pun bersih and jadi kecut. Yang best nya muka nampak bersih and berseri gitewwww. . . Best ke best sangat? . #kakdamk  #skinvigorate  #marykaydamansara  #marykayipoh  #marykaykajang  #marykaybangi  #acneproblem 
Sesuai untuk anda yg mempunyai mata kusam, & sembap.
Kusam & sembap maksudnya nampak macam baru lepas menangis, pastu mata cepat letih & merah.
Soothing eye gel ni dia sejuk, jadi bila sapu kat kawasan mata rasa fresh sangat!
Dia akan mengurangkan rasa letih & sembap kat mata tu.
Boleh pakai anytime when needed bawah make up ye, jangan dah lepas make up baru pakai.
http://www.wasap.my/60122788369
#marykay #marykaymalaysia #marykayskincare #marykaybangi #marykayselangor #marykaynilai #marykaykajang #marykayberanang #marykaybandarsriputra #marykaybukitmahkota #marykaynilai #marykaysemenyih #marykaytimewise #marykaybotanicaleffect #marykaytimewiserepair
Sesuai untuk anda yg mempunyai mata kusam, & sembap. Kusam & sembap maksudnya nampak macam baru lepas menangis, pastu mata cepat letih & merah. Soothing eye gel ni dia sejuk, jadi bila sapu kat kawasan mata rasa fresh sangat! Dia akan mengurangkan rasa letih & sembap kat mata tu. Boleh pakai anytime when needed bawah make up ye, jangan dah lepas make up baru pakai. http://www.wasap.my/60122788369 #marykay  #marykaymalaysia  #marykayskincare  #marykaybangi  #marykayselangor  #marykaynilai  #marykaykajang  #marykayberanang  #marykaybandarsriputra  #marykaybukitmahkota  #marykaynilai  #marykaysemenyih  #marykaytimewise  #marykaybotanicaleffect  #marykaytimewiserepair 
New Makeup Brushes Collection launch this month guysss😍😍
.
Kalini dengan kualiti bulu lebih baik, design berus yang lebih eksklusif dengan sapuan lebih kemas💕💕
.
Dapatkan promo Julai ini dengan harga superr berbaloii daripada BeautyConsultant berdaftar,,jangan beli dari mana2 web store takut yang dapat nanti FAKE atau EXPIRED😱😱
.
Hafifah Zaidi
+6014-9658120
Independent Beauty Consultant
MARYKAY MALAYSIA

#marykayampang #like4like #skincare  #instadaily #marykaybangi  #yusufiskandar #worldwideshipping #simplemakeup #cosmetics #marykaykajang #marykaymalaysia #marykaycheras #marykayklcc #dermatologist #bellaammara #calaqisya #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikkan #onlinebisnes #peluangkerjaya #minaz #kerjakosongmalaysia #modalrendah #kosmetikmarykay #fattzura  #organicskincaremalaysia #f4f #produkmarykay #promotionmarykay #marykay
New Makeup Brushes Collection launch this month guysss😍😍 . Kalini dengan kualiti bulu lebih baik, design berus yang lebih eksklusif dengan sapuan lebih kemas💕💕 . Dapatkan promo Julai ini dengan harga superr berbaloii daripada BeautyConsultant berdaftar,,jangan beli dari mana2 web store takut yang dapat nanti FAKE atau EXPIRED😱😱 . Hafifah Zaidi +6014-9658120 Independent Beauty Consultant MARYKAY MALAYSIA #marykayampang  #like4like  #skincare  #instadaily  #marykaybangi  #yusufiskandar  #worldwideshipping  #simplemakeup  #cosmetics  #marykaykajang  #marykaymalaysia  #marykaycheras  #marykayklcc  #dermatologist  #bellaammara  #calaqisya  #bazaronline  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #onlinebisnes  #peluangkerjaya  #minaz  #kerjakosongmalaysia  #modalrendah  #kosmetikmarykay  #fattzura  #organicskincaremalaysia  #f4f  #produkmarykay  #promotionmarykay  #marykay 
Dapatkan promo2 Julai dengan harga superr berbaloii daripada BeautyConsultant berdaftar,,jangan beli dari mana2 web store takut yang dapat nanti FAKE atau EXPIRED😱😱
.
Hafifah Zaidi
+6014-9658120
Independent Beauty Consultant
MARYKAY MALAYSIA

#marykayampang #like4like #skincare  #instadaily #marykaybangi  #yusufiskandar #worldwideshipping #simplemakeup #cosmetics #marykaykajang #marykaymalaysia #marykaycheras #marykayklcc #dermatologist #bellaammara #calaqisya #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikkan #onlinebisnes #peluangkerjaya #minaz #kerjakosongmalaysia #modalrendah #kosmetikmarykay #fattzura  #organicskincaremalaysia #f4f #produkmarykay #promotionmarykay #marykay
Dapatkan promo2 Julai dengan harga superr berbaloii daripada BeautyConsultant berdaftar,,jangan beli dari mana2 web store takut yang dapat nanti FAKE atau EXPIRED😱😱 . Hafifah Zaidi +6014-9658120 Independent Beauty Consultant MARYKAY MALAYSIA #marykayampang  #like4like  #skincare  #instadaily  #marykaybangi  #yusufiskandar  #worldwideshipping  #simplemakeup  #cosmetics  #marykaykajang  #marykaymalaysia  #marykaycheras  #marykayklcc  #dermatologist  #bellaammara  #calaqisya  #bazaronline  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #onlinebisnes  #peluangkerjaya  #minaz  #kerjakosongmalaysia  #modalrendah  #kosmetikmarykay  #fattzura  #organicskincaremalaysia  #f4f  #produkmarykay  #promotionmarykay  #marykay 
Promo Julai yang ni memang super duperrr ohsem untuk adek2 18tahun kebawahh..set ni khas untuk adek2 sekalian yang nak jaga penampilan kulit💕.
.
Masa muda nilah nak jaga kulit dengan senang sebab lapisan dan struktur kulit tengah mudaaa lagi senang nak dirawat😍 
Dalam set serba pinkkk ni ada ekstrak buah naga dan aloe vera yang mana kita tahu manfaat kedua2 tumbuhan dan buah ni sangat besar dalam proses pemeliharaan kulit💋
.
Kalau google pasal buah naga dan aloe vera untuk kesihatan kulit konfem laju2 nak sambar set niii😍😍
.
Dapatkan promo ini dengan harga superr berbaloii daripada BeautyConsultant berdaftar,,jangan beli dari mana2 web store takut yang dapat nanti FAKE atau EXPIRED😱😱
.
Hafifah Zaidi
+6014-9658120
Independent Beauty Consultant
MARYKAY MALAYSIA

#marykayampang #like4like #skincare  #instadaily #marykaybangi  #yusufiskandar #worldwideshipping #simplemakeup #cosmetics #marykaykajang #marykaymalaysia #marykaycheras #marykayklcc #dermatologist #bellaammara #calaqisya #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikkan #onlinebisnes #peluangkerjaya #minaz #kerjakosongmalaysia #modalrendah #kosmetikmarykay #fattzura  #organicskincaremalaysia #f4f #produkmarykay #promotionmarykay #marykay
Promo Julai yang ni memang super duperrr ohsem untuk adek2 18tahun kebawahh..set ni khas untuk adek2 sekalian yang nak jaga penampilan kulit💕. . Masa muda nilah nak jaga kulit dengan senang sebab lapisan dan struktur kulit tengah mudaaa lagi senang nak dirawat😍 Dalam set serba pinkkk ni ada ekstrak buah naga dan aloe vera yang mana kita tahu manfaat kedua2 tumbuhan dan buah ni sangat besar dalam proses pemeliharaan kulit💋 . Kalau google pasal buah naga dan aloe vera untuk kesihatan kulit konfem laju2 nak sambar set niii😍😍 . Dapatkan promo ini dengan harga superr berbaloii daripada BeautyConsultant berdaftar,,jangan beli dari mana2 web store takut yang dapat nanti FAKE atau EXPIRED😱😱 . Hafifah Zaidi +6014-9658120 Independent Beauty Consultant MARYKAY MALAYSIA #marykayampang  #like4like  #skincare  #instadaily  #marykaybangi  #yusufiskandar  #worldwideshipping  #simplemakeup  #cosmetics  #marykaykajang  #marykaymalaysia  #marykaycheras  #marykayklcc  #dermatologist  #bellaammara  #calaqisya  #bazaronline  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #onlinebisnes  #peluangkerjaya  #minaz  #kerjakosongmalaysia  #modalrendah  #kosmetikmarykay  #fattzura  #organicskincaremalaysia  #f4f  #produkmarykay  #promotionmarykay  #marykay 
Body Care Pilihan 
Siapa suka kulit selembut satin?
Siapa suka mandian yang terasa bagai di spa?
Siapa suka manjakan badan? 
Nah..untuk anda!
Satin Body Collection with Limited Edition Body Whipped 
Sesuai dijadikan hadiah dan hantaran juga tau 
Balik rumah penat bekerja reward diri dengan mandian umpama di spa 😍
Saya paling suka Body Scrub. Fuh terus lembut and cerah je skin 
Memang best sangat. 
Kalau area2 pelipat tu sental je dengan scrub ni. Licin bersih 😎

Mak2 dalam pantang pun wajib ada tau set ni. Sebab bauan dia sangat lembut menenangkan. Nyaman je rasa.

www.wasap.my/60164464381
Azrieza

#marykaycollection
#marykaykajang
#marykaybangi
#marykaysemenyih
#marykayserdang
#marykaynilai
Body Care Pilihan Siapa suka kulit selembut satin? Siapa suka mandian yang terasa bagai di spa? Siapa suka manjakan badan? Nah..untuk anda! Satin Body Collection with Limited Edition Body Whipped Sesuai dijadikan hadiah dan hantaran juga tau Balik rumah penat bekerja reward diri dengan mandian umpama di spa 😍 Saya paling suka Body Scrub. Fuh terus lembut and cerah je skin Memang best sangat. Kalau area2 pelipat tu sental je dengan scrub ni. Licin bersih 😎 Mak2 dalam pantang pun wajib ada tau set ni. Sebab bauan dia sangat lembut menenangkan. Nyaman je rasa. www.wasap.my/60164464381 Azrieza #marykaycollection  #marykaykajang  #marykaybangi  #marykaysemenyih  #marykayserdang  #marykaynilai 
Assalammualaikum..good morning! Basic Set Timewise! 💕
.
Set Timewise adalah koleksi premium produk anti-penuaan, menganjalkan kulit, menyerikan kulit dan menjadikan tona sekata, cerah dan lebih lembut!! Wow! Ini Diana sukaaa!! ❤❤
.
Set ini menggunakan sains penjagaan kulit terkini yang dapat memberi uolls kulit kelihatan muda, kurangkan garis2 halus dan kedutan, lebih tegang dan warna Yang sekata, Trust Me Top 5 Global Skincare takkan mengecewakan uolls!
.
Timewise® 🌸3 in 1 Cleanser🌸 (pembersih boleh tahan sehingga 5-7bulan)
.
Ianya adalah satu produk yang melakukan tiga kerja untuk membersih, mengelupas dan menyegarkan kulit anda salam satu langkah mudah. Didapati dalam dua formula iaitu kulit Normal hingga Kering atau Kombinasi hingga Berminyak
.
Timewise® 🌸Age Fighting Moisturizer🌸 (pelembap boleh tahan sehingga 8-12bulan)
.
Melembap dan melembutkan kulit anda dengan Timewise Age-Fighting Moisturizer. Ia membekalkan penghidratan 10jam dengan kompleks berpaten yang membawakan hasil yang ketara. Pilihan formula dari kulit Normal hingga Kering atau Kombinasi hingga Berminyak
.
Timewise® 🌸Day Solution SPF35🌸 (Tahan penggunaan sehingga 4bulan mengikut jumlah yang diambil)
.
Timewise Day Solution Sunscreen SPF35 menghalang ancaman sinar UVA/UVB untuk membantu mencegah garis2 halus dan pewarnaan tidak sekata sebelum ia berlaku. Peptida yang menenangkan juga membantu melegakan garis-garis ekspresi
.
Nak free postage? Nak free cas COD? Free sample? Free consultation? Mehh pm Diana cepat2..jangan memalu tau 💕
.
Love,
Diana
Sales Director Mary Kay
Whatsapp 0167592823
.
#marykaykempas #marykayutmjb #marykaysetiatropika #marykayskudai #marykaysripulai #marykaypermasjaya #marykaypasirgudang #marykaykotatinggi #marykaykedah #marykaykelantan #marykaybandarpenawar #marykayjohorbahru 
#marykayjb #marykayshahalam #marykaybangi #marykaykajang #marykaykotabharu #marykayterengganu #marykaylangkawi #marykaypenang #marykayperlis
.
Cc siti mary ky
Assalammualaikum..good morning! Basic Set Timewise! 💕 . Set Timewise adalah koleksi premium produk anti-penuaan, menganjalkan kulit, menyerikan kulit dan menjadikan tona sekata, cerah dan lebih lembut!! Wow! Ini Diana sukaaa!! ❤❤ . Set ini menggunakan sains penjagaan kulit terkini yang dapat memberi uolls kulit kelihatan muda, kurangkan garis2 halus dan kedutan, lebih tegang dan warna Yang sekata, Trust Me Top 5 Global Skincare takkan mengecewakan uolls! . Timewise® 🌸3 in 1 Cleanser🌸 (pembersih boleh tahan sehingga 5-7bulan) . Ianya adalah satu produk yang melakukan tiga kerja untuk membersih, mengelupas dan menyegarkan kulit anda salam satu langkah mudah. Didapati dalam dua formula iaitu kulit Normal hingga Kering atau Kombinasi hingga Berminyak . Timewise® 🌸Age Fighting Moisturizer🌸 (pelembap boleh tahan sehingga 8-12bulan) . Melembap dan melembutkan kulit anda dengan Timewise Age-Fighting Moisturizer. Ia membekalkan penghidratan 10jam dengan kompleks berpaten yang membawakan hasil yang ketara. Pilihan formula dari kulit Normal hingga Kering atau Kombinasi hingga Berminyak . Timewise® 🌸Day Solution SPF35🌸 (Tahan penggunaan sehingga 4bulan mengikut jumlah yang diambil) . Timewise Day Solution Sunscreen SPF35 menghalang ancaman sinar UVA/UVB untuk membantu mencegah garis2 halus dan pewarnaan tidak sekata sebelum ia berlaku. Peptida yang menenangkan juga membantu melegakan garis-garis ekspresi . Nak free postage? Nak free cas COD? Free sample? Free consultation? Mehh pm Diana cepat2..jangan memalu tau 💕 . Love, Diana Sales Director Mary Kay Whatsapp 0167592823 . #marykaykempas  #marykayutmjb  #marykaysetiatropika  #marykayskudai  #marykaysripulai  #marykaypermasjaya  #marykaypasirgudang  #marykaykotatinggi  #marykaykedah  #marykaykelantan  #marykaybandarpenawar  #marykayjohorbahru  #marykayjb  #marykayshahalam  #marykaybangi  #marykaykajang  #marykaykotabharu  #marykayterengganu  #marykaylangkawi  #marykaypenang  #marykayperlis  . Cc siti mary ky
Why I love Mary Kay?💕
.
.both pictures daily makeup looks mira.
.both pictures tanpa edit (front camera iphone 6s+)
.Tapi, Ini beza mira mekap before n after using Mary Kay😘😘
.
.Memang tak dinafikan, semua org nak nampak flawless. Macam tu jugak Mira. I put so much effort to look flawless. Sampai tampal mekap tebal2. Itu pun menggerutu lagi. So, boleh imagine tak kalau tak mekap muka I macam mana?🙈
.Bila cuci mekap, kembali pada wajah asal. 😪. Itu dulu!✋🏼
.
.After 5months consistent dengan Mary Kay, mira dapat wajah sebenar Mira.. with or without makeup. Sama 😍😍
.
.5bulan tau KONSISTEN. Sebab mira tau nak cantik cara sihat bukan boleh 7hari kulit bersih serta merta. Nak cantik kena pakai produk yang BETUL2 selamat & sememangnya makan masa utk cantik. Kunci dia S.A.B.A.R..😎
.
.Taraa!! Sekarang.. mekap light2 je pun dah nampak lebih flawless dari mekap tebal. Dan kulit nampak lebih sihat.
.Best kan?😍
.
.by the way, orang ingat kena tunggu cantik dulu baru boleh jadi beauty consultant.. tapi, Mira jadi beauty consultant sbb nak cantik.😄
.
.Nak Mira consult you all cara nak cantik tanpa kimia?
.jom Watsapp Mira 😘
.
.
.Amira | 019-2082844
.Independent Beauty Consultant
.Mary Kay Malaysia
.
#marykay #marykayshahalam #marykaypuchong #marykayputrajaya #marykaysubang #marykaysubangjaya #marykayklang #marykayserimuda #marykaytamanbotanik #marykaydamansara #marykaybukitjelutong #marykaybandarsunway #marykayglenmarie #marykayjalankebun #marykaykotakemuning #marykaybangi #marykayserdang #freehomespa #freeskincareclass #freemakeupclass #parttimejob #sideincomemalaysia #marykayreadystock #skincareterbaik #skincareantijerawat #masalahjerawat #mukabreakout
#antiagingskincare
Why I love Mary Kay?💕 . .both pictures daily makeup looks mira. .both pictures tanpa edit (front camera iphone 6s+) .Tapi, Ini beza mira mekap before n after using Mary Kay😘😘 . .Memang tak dinafikan, semua org nak nampak flawless. Macam tu jugak Mira. I put so much effort to look flawless. Sampai tampal mekap tebal2. Itu pun menggerutu lagi. So, boleh imagine tak kalau tak mekap muka I macam mana?🙈 .Bila cuci mekap, kembali pada wajah asal. 😪. Itu dulu!✋🏼 . .After 5months consistent dengan Mary Kay, mira dapat wajah sebenar Mira.. with or without makeup. Sama 😍😍 . .5bulan tau KONSISTEN. Sebab mira tau nak cantik cara sihat bukan boleh 7hari kulit bersih serta merta. Nak cantik kena pakai produk yang BETUL2 selamat & sememangnya makan masa utk cantik. Kunci dia S.A.B.A.R..😎 . .Taraa!! Sekarang.. mekap light2 je pun dah nampak lebih flawless dari mekap tebal. Dan kulit nampak lebih sihat. .Best kan?😍 . .by the way, orang ingat kena tunggu cantik dulu baru boleh jadi beauty consultant.. tapi, Mira jadi beauty consultant sbb nak cantik.😄 . .Nak Mira consult you all cara nak cantik tanpa kimia? .jom Watsapp Mira 😘 . . .Amira | 019-2082844 .Independent Beauty Consultant .Mary Kay Malaysia . #marykay  #marykayshahalam  #marykaypuchong  #marykayputrajaya  #marykaysubang  #marykaysubangjaya  #marykayklang  #marykayserimuda  #marykaytamanbotanik  #marykaydamansara  #marykaybukitjelutong  #marykaybandarsunway  #marykayglenmarie  #marykayjalankebun  #marykaykotakemuning  #marykaybangi  #marykayserdang  #freehomespa  #freeskincareclass  #freemakeupclass  #parttimejob  #sideincomemalaysia  #marykayreadystock  #skincareterbaik  #skincareantijerawat  #masalahjerawat  #mukabreakout  #antiagingskincare 
.
💄GEL SEMI-MATTE LIPSTICK💄

Warna yang tahan lama.☑️ Tekstur gel yang selesa.☑️ Gincu yang pastinya bibirmu cintai.☑️ Keperluaan bagi setiap pelanggan adalah berbeza. Dia mungkin mempunyai keperluan dan kegemaran yang tersendiri.
.
Oleh itu, Mary Kay menawarkan pelbagai formula gincu untuk memenuhi pelbagai permintaan dan setiap majlis yang berbeza, dari pemakaian dalam kehidupan harian ke saat-saat penting dalam hidup anda.😃🤗💞
.
• Gincu Gel yang memberikan kebaikan pemakaian tahan lama tanpa mengeringkan bibir.
.
• Rona yang berpigmen tinggi menawarkan warna yang mempersona.
.
• Formula yang lembut seumpama baldu.
.
• Memberikan kesan fokus lembut.
.
Semestinya Gel Semi Matte Lipstick marykay 🤗😘 #marykaymelaka #marykayalorgajah #marykaykuantan #marykaybangi #marykayshahalam #marykaybentong #marykaydungun #marykaymalaysia #promojulai #skincareterbaik #terlajaklaris #marykayukm #viral2018 #lipstikterbaik #gelsemimatte #makeupterbaik #jualmakeup #sukamakeup #freegift #makeupmurah #fattzura #flawless #bazarpaknil #ctdk #jualskincare #skincaremalaysia
. 💄GEL SEMI-MATTE LIPSTICK💄 Warna yang tahan lama.☑️ Tekstur gel yang selesa.☑️ Gincu yang pastinya bibirmu cintai.☑️ Keperluaan bagi setiap pelanggan adalah berbeza. Dia mungkin mempunyai keperluan dan kegemaran yang tersendiri. . Oleh itu, Mary Kay menawarkan pelbagai formula gincu untuk memenuhi pelbagai permintaan dan setiap majlis yang berbeza, dari pemakaian dalam kehidupan harian ke saat-saat penting dalam hidup anda.😃🤗💞 . • Gincu Gel yang memberikan kebaikan pemakaian tahan lama tanpa mengeringkan bibir. . • Rona yang berpigmen tinggi menawarkan warna yang mempersona. . • Formula yang lembut seumpama baldu. . • Memberikan kesan fokus lembut. . Semestinya Gel Semi Matte Lipstick marykay 🤗😘 #marykaymelaka  #marykayalorgajah  #marykaykuantan  #marykaybangi  #marykayshahalam  #marykaybentong  #marykaydungun  #marykaymalaysia  #promojulai  #skincareterbaik  #terlajaklaris  #marykayukm  #viral2018  #lipstikterbaik  #gelsemimatte  #makeupterbaik  #jualmakeup  #sukamakeup  #freegift  #makeupmurah  #fattzura  #flawless  #bazarpaknil  #ctdk  #jualskincare  #skincaremalaysia 
Assalammualaikum..good morning! Basic Set Timewise! 💕
.
Set Timewise adalah koleksi premium produk anti-penuaan, menganjalkan kulit, menyerikan kulit dan menjadikan tona sekata, cerah dan lebih lembut!! Wow! Ini Diana sukaaa!! ❤❤
.
Set ini menggunakan sains penjagaan kulit terkini yang dapat memberi uolls kulit kelihatan muda, kurangkan garis2 halus dan kedutan, lebih tegang dan warna Yang sekata, Trust Me Top 5 Global Skincare takkan mengecewakan uolls!
.
Timewise® 🌸3 in 1 Cleanser🌸 (pembersih boleh tahan sehingga 5-7bulan)
.
Ianya adalah satu produk yang melakukan tiga kerja untuk membersih, mengelupas dan menyegarkan kulit anda salam satu langkah mudah. Didapati dalam dua formula iaitu kulit Normal hingga Kering atau Kombinasi hingga Berminyak
.
Timewise® 🌸Age Fighting Moisturizer🌸 (pelembap boleh tahan sehingga 8-12bulan)
.
Melembap dan melembutkan kulit anda dengan Timewise Age-Fighting Moisturizer. Ia membekalkan penghidratan 10jam dengan kompleks berpaten yang membawakan hasil yang ketara. Pilihan formula dari kulit Normal hingga Kering atau Kombinasi hingga Berminyak
.
Timewise® 🌸Day Solution SPF35🌸 (Tahan penggunaan sehingga 4bulan mengikut jumlah yang diambil)
.
Timewise Day Solution Sunscreen SPF35 menghalang ancaman sinar UVA/UVB untuk membantu mencegah garis2 halus dan pewarnaan tidak sekata sebelum ia berlaku. Peptida yang menenangkan juga membantu melegakan garis-garis ekspresi
.
Nak free postage? Nak free cas COD? Free sample? Free consultation? Mehh pm Diana cepat2..jangan memalu tau 💕
.
Love,
Diana
Sales Director Mary Kay
Whatsapp 0167592823
.
#marykaykempas #marykayutmjb #marykaysetiatropika #marykayskudai #marykaysripulai #marykaypermasjaya #marykaypasirgudang #marykaykotatinggi #marykaykedah #marykaykelantan #marykaybandarpenawar #marykayjohorbahru 
#marykayjb #marykayshahalam #marykaybangi #marykaykajang #marykaykotabharu #marykayterengganu #marykaylangkawi #marykaypenang #marykayperlis
.
Cc siti mary ky
Assalammualaikum..good morning! Basic Set Timewise! 💕 . Set Timewise adalah koleksi premium produk anti-penuaan, menganjalkan kulit, menyerikan kulit dan menjadikan tona sekata, cerah dan lebih lembut!! Wow! Ini Diana sukaaa!! ❤❤ . Set ini menggunakan sains penjagaan kulit terkini yang dapat memberi uolls kulit kelihatan muda, kurangkan garis2 halus dan kedutan, lebih tegang dan warna Yang sekata, Trust Me Top 5 Global Skincare takkan mengecewakan uolls! . Timewise® 🌸3 in 1 Cleanser🌸 (pembersih boleh tahan sehingga 5-7bulan) . Ianya adalah satu produk yang melakukan tiga kerja untuk membersih, mengelupas dan menyegarkan kulit anda salam satu langkah mudah. Didapati dalam dua formula iaitu kulit Normal hingga Kering atau Kombinasi hingga Berminyak . Timewise® 🌸Age Fighting Moisturizer🌸 (pelembap boleh tahan sehingga 8-12bulan) . Melembap dan melembutkan kulit anda dengan Timewise Age-Fighting Moisturizer. Ia membekalkan penghidratan 10jam dengan kompleks berpaten yang membawakan hasil yang ketara. Pilihan formula dari kulit Normal hingga Kering atau Kombinasi hingga Berminyak . Timewise® 🌸Day Solution SPF35🌸 (Tahan penggunaan sehingga 4bulan mengikut jumlah yang diambil) . Timewise Day Solution Sunscreen SPF35 menghalang ancaman sinar UVA/UVB untuk membantu mencegah garis2 halus dan pewarnaan tidak sekata sebelum ia berlaku. Peptida yang menenangkan juga membantu melegakan garis-garis ekspresi . Nak free postage? Nak free cas COD? Free sample? Free consultation? Mehh pm Diana cepat2..jangan memalu tau 💕 . Love, Diana Sales Director Mary Kay Whatsapp 0167592823 . #marykaykempas  #marykayutmjb  #marykaysetiatropika  #marykayskudai  #marykaysripulai  #marykaypermasjaya  #marykaypasirgudang  #marykaykotatinggi  #marykaykedah  #marykaykelantan  #marykaybandarpenawar  #marykayjohorbahru  #marykayjb  #marykayshahalam  #marykaybangi  #marykaykajang  #marykaykotabharu  #marykayterengganu  #marykaylangkawi  #marykaypenang  #marykayperlis  . Cc siti mary ky
.
💞CHARCOAL MASK CLEAR PROOF💞
.
.
Apa FUNGSI Mary Kay Charcoal Mask?
.
.
Charcoal Mask Mary Kay ni menggunakan ACTIVATED CHARCOAL.☑️👍
.
.
ACTIVATED CHARCOAL ni is a form of carbon processed yang mempunyai small, low-volume pores untuk meningkatkan surface area supaya dapat absorb dengan lebih baik.
.
.
Walaupun kita sapu sikit tapi dia mampu absorb banyak kotoran, bakteria & minyak yg tersumbat dalam pori.
.
.
Pori tersumbat adalah punca kepada masalah jerawat & kulit kusam.
.
.
Siapa yang BOLEH PAKAI ?
.
🎀 Yang takde masalah kulit tapi nakkan kulit bersih sekata
.
🎀 Mempunyai masalah jerawat & minyak berlebihan
.
🎀 Jerawat di belakang badan
.
.
Jom dapatkan Charcoal Mask sebagai salah satu skincare anda😉
.
Bulan ni dapat FREE CHARCOAL MASK ni tau😉
.
Macam mana nk dapat FREE?
.
Jom wasap sis skrg 📞Afifah 013 844 5443 😘

#marykaymelaka #marykayalorgajah #marykaykuantan #marykaybangi #marykayshahalam #marykaybentong #marykaydungun #marykaymalaysia #marykayklang #promojulai #charcoalmask #maskarang #skincareterbaik #terlajaklaris #terlajaklaku #bazarpaknil #awetmuda #bebasparut #bebasminyak #bebasjerawat #bebasblackhead #freegift #makeupmurah #clearproof
. 💞CHARCOAL MASK CLEAR PROOF💞 . . Apa FUNGSI Mary Kay Charcoal Mask? . . Charcoal Mask Mary Kay ni menggunakan ACTIVATED CHARCOAL.☑️👍 . . ACTIVATED CHARCOAL ni is a form of carbon processed yang mempunyai small, low-volume pores untuk meningkatkan surface area supaya dapat absorb dengan lebih baik. . . Walaupun kita sapu sikit tapi dia mampu absorb banyak kotoran, bakteria & minyak yg tersumbat dalam pori. . . Pori tersumbat adalah punca kepada masalah jerawat & kulit kusam. . . Siapa yang BOLEH PAKAI ? . 🎀 Yang takde masalah kulit tapi nakkan kulit bersih sekata . 🎀 Mempunyai masalah jerawat & minyak berlebihan . 🎀 Jerawat di belakang badan . . Jom dapatkan Charcoal Mask sebagai salah satu skincare anda😉 . Bulan ni dapat FREE CHARCOAL MASK ni tau😉 . Macam mana nk dapat FREE? . Jom wasap sis skrg 📞Afifah 013 844 5443 😘 #marykaymelaka  #marykayalorgajah  #marykaykuantan  #marykaybangi  #marykayshahalam  #marykaybentong  #marykaydungun  #marykaymalaysia  #marykayklang  #promojulai  #charcoalmask  #maskarang  #skincareterbaik  #terlajaklaris  #terlajaklaku  #bazarpaknil  #awetmuda  #bebasparut  #bebasminyak  #bebasjerawat  #bebasblackhead  #freegift  #makeupmurah  #clearproof 
.
..
🌸 ASSALAMUALAIKUM 🌸
.
SELAMAT PAGI SEMUA😄😄
JOM! rasai sendiri produk Mary Kay ni .
Ade yang cakap produk mary kay ni mahal
ape yg mahalnye!.
.
Nah!!!.ni hakak uu nak bagi awak2 semua rase sendiri kehebatan produk Mary Kay ni 
free je tau!! Ape free je😲 betul ke hakak uu nak bagi free je cube produk Mary Kay ni? ✔YESSS FREE JE❗
tak kenal maka tak cinta 
sbb tu ramai yg dah jatuh cinta termasuk hakak uu sendiri😄😄😄😄
.
mari lah kita bersama BerMary Kay 😉
Whatsapp ⤵⤵⤵
📲 www.wasap.my/60172956736
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
#mua #makeup #makeuptutorial #marykaylovers #ilovemarykay #marykay #marykaypuchong #marykaydengkil #marykayshahalam #marykayselangor #marykayrawang #marykaymelaka #marykaymuar #marykaysegamat #marykayputrajaya #marykayserikembangan #marykaykl #marykaymalaysia #marykayperlis #marykaybangi #marykaynilai #marykayipoh #marykayperak #marykayklia #klia #banting  #marykaybanting
. .. 🌸 ASSALAMUALAIKUM 🌸 . SELAMAT PAGI SEMUA😄😄 JOM! rasai sendiri produk Mary Kay ni . Ade yang cakap produk mary kay ni mahal ape yg mahalnye!. . Nah!!!.ni hakak uu nak bagi awak2 semua rase sendiri kehebatan produk Mary Kay ni free je tau!! Ape free je😲 betul ke hakak uu nak bagi free je cube produk Mary Kay ni? ✔YESSS FREE JE❗ tak kenal maka tak cinta sbb tu ramai yg dah jatuh cinta termasuk hakak uu sendiri😄😄😄😄 . mari lah kita bersama BerMary Kay 😉 Whatsapp ⤵⤵⤵ 📲 www.wasap.my/60172956736 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . #mua  #makeup  #makeuptutorial  #marykaylovers  #ilovemarykay  #marykay  #marykaypuchong  #marykaydengkil  #marykayshahalam  #marykayselangor  #marykayrawang  #marykaymelaka  #marykaymuar  #marykaysegamat  #marykayputrajaya  #marykayserikembangan  #marykaykl  #marykaymalaysia  #marykayperlis  #marykaybangi  #marykaynilai  #marykayipoh  #marykayperak  #marykayklia  #klia  #banting  #marykaybanting 
Kesan produk di atas selepas berhenti pemakaian sangat teruk ! Skin breakout ( berminyak, ruam ruam kecil, gatal, jerawat tumbuh dengan sangat banyak secara tiba tiba).
.
.
“Kenapa Mary KAy !!
Sebab inilah saya jatuh cinta dengan Mary KAy !!!
Setelah serik pakai local product n jerawat meletup letup ...
Saya tak akan tukar kepada product lain ... LOVE MARY KAY ❤️❤️❤️
MASIH DALAM RAWATAN 
No filter No edit !! Edit utk tutup aurat itu saja 😊😊”.
.
.
MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza.JADI pilih produk mengikut jenis kulit anda agar kulit anda tidak rosak kemudian hari akibat penggunaan peeling produk yg menghakis kulit anda.
.
Botanical Effects Set
Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit:
1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit.
.
2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit.
.
Formula 1:utk kulit kering.
Formula 2:utk kulit normal/kombinasi.
Formula 3:utk kulit berminyak.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm sara cepat .
Whatsapp 0139016076
Sara
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#like4like#marykaykelantan#marykaylovers#marykayjohor#marykayproduk#marykayatplay#marykaysabah#marykaybangi #marykayterengganu#marykaysabah#marykaymelaka#marykaybest#marykaykedah#marykaypenang#marykaysabah#marykayserawak#beautyconsultant#kulitsihat#marykayperlis#trustedbeautyconsultantmarykay❤️
Kesan produk di atas selepas berhenti pemakaian sangat teruk ! Skin breakout ( berminyak, ruam ruam kecil, gatal, jerawat tumbuh dengan sangat banyak secara tiba tiba). . . “Kenapa Mary KAy !! Sebab inilah saya jatuh cinta dengan Mary KAy !!! Setelah serik pakai local product n jerawat meletup letup ... Saya tak akan tukar kepada product lain ... LOVE MARY KAY ❤️❤️❤️ MASIH DALAM RAWATAN No filter No edit !! Edit utk tutup aurat itu saja 😊😊”. . . MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza.JADI pilih produk mengikut jenis kulit anda agar kulit anda tidak rosak kemudian hari akibat penggunaan peeling produk yg menghakis kulit anda. . Botanical Effects Set Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit: 1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit. . 2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit. . Formula 1:utk kulit kering. Formula 2:utk kulit normal/kombinasi. Formula 3:utk kulit berminyak. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm sara cepat . Whatsapp 0139016076 Sara Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykayshahalam  #marykaycosmetics  #marykayproduct  #marykaymysg  #like4like #marykaykelantan #marykaylovers #marykayjohor #marykayproduk #marykayatplay #marykaysabah #marykaybangi  #marykayterengganu #marykaysabah #marykaymelaka #marykaybest #marykaykedah #marykaypenang #marykaysabah #marykayserawak #beautyconsultant #kulitsihat #marykayperlis #trustedbeautyconsultantmarykay ❤️
SABAR.. BUKAN PRODUK DARI SYURGA🤗
.
Setahun anis menggunakan Mary Kay dan Alhamdulillah kulit anis sangat licin sekarang .. Jum baca perkongsian ringkas anis 🤗
.
“Muka Kaknis dulu memang teruk.
Pakai camera 360° pun tak cantek lagi😅 Sekarang, no filter pun.
.
Saya malu nak tunjukkan muka saya dulu. Tak senonoh jer jerawat tumbuh di muka Kaknis😜
.
Sekarang.
.
Orang cakap.awak takpelah muka dah memang flawles. Kaknis buka gallery lama tunjukkan kak uolss.That me 1 year ago. Now is just miracle sejak i kenal set Miracle Mary Kay❤”
.
.
.
Macam mana ? Nak cantik macam kak nis ? Sabar itu penting bukan dalam menunggu jodoh shj, tapi dalam nak cantik pun kena sabar🤗😆 jum pm saya laju2 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
.
Nur atiqah,
Ind Beauty Consultant,
Mary Kay Malaysia,
018-2710227.
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaykajang  #marykaybangi #marykaysemenyih #marykayperak #marykayjohor #marykaymelaka #marykayseremban  #marykayserdang #marykaybalakong
#marykaytanahmerah #marykaykotabharu #marykaykuantan #marykaypasirgudang #marykaysabah #marykaysarawak #marykaykualalumpur #bellaammara #ctdk #malaysia #RAYYANHAYYA #marykaykuching #marykayjeli #testimonimarykay #ariani #minaz #jakel #duckscarves #bellaammara
SABAR.. BUKAN PRODUK DARI SYURGA🤗 . Setahun anis menggunakan Mary Kay dan Alhamdulillah kulit anis sangat licin sekarang .. Jum baca perkongsian ringkas anis 🤗 . “Muka Kaknis dulu memang teruk. Pakai camera 360° pun tak cantek lagi😅 Sekarang, no filter pun. . Saya malu nak tunjukkan muka saya dulu. Tak senonoh jer jerawat tumbuh di muka Kaknis😜 . Sekarang. . Orang cakap.awak takpelah muka dah memang flawles. Kaknis buka gallery lama tunjukkan kak uolss.That me 1 year ago. Now is just miracle sejak i kenal set Miracle Mary Kay❤” . . . Macam mana ? Nak cantik macam kak nis ? Sabar itu penting bukan dalam menunggu jodoh shj, tapi dalam nak cantik pun kena sabar🤗😆 jum pm saya laju2 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ . Nur atiqah, Ind Beauty Consultant, Mary Kay Malaysia, 018-2710227. . #marykaymalaysia  #marykay  #marykaykajang  #marykaybangi  #marykaysemenyih  #marykayperak  #marykayjohor  #marykaymelaka  #marykayseremban  #marykayserdang  #marykaybalakong  #marykaytanahmerah  #marykaykotabharu  #marykaykuantan  #marykaypasirgudang  #marykaysabah  #marykaysarawak  #marykaykualalumpur  #bellaammara  #ctdk  #malaysia  #RAYYANHAYYA  #marykaykuching  #marykayjeli  #testimonimarykay  #ariani  #minaz  #jakel  #duckscarves  #bellaammara 
Agak agaklah berapa umur sis ni. Cer komen cer komen😬.
.
Suka tak nampak muda remaja macam sis yang muda belia ni. Rahsia sis ni amalkan serum sentiasa. Jangan penah tinggal ok. Maka dapatlah rupa yang muda belia ni.
.
SERUM APAKAH❓
.
NEW EDITION BY MARY KAY
.
🌸LUMIVIE INTENSIVE SERUM🌸
.
Haaaa tepukkkkkk👏🏻👏🏻...😆
.
Inginkan kulit wajah  yang jernih seperti  crystal? .
hebat untuk anda... Mary Kay LumiVie Intensive Serum sudah berada di pasaran. Serum terbaru di Mary Kay membantu pencerahan wajah dan kulit sekata.
.
Jika ingin memilikinya dapatkan dari saya kalau anda belum mempunyai  Mary Kay beauty consultant
.
http://RizaSkinBeautyConsultant.wasap.com.my
.
❤️trusted Beauty Consultant
Riza
012 5851937
.
#Rizaskinconsultantbangi#marykaykajang#Marykayn9#marykaymelaka#marykaykedah#marykaymalaysia#Marykaybangi#marykayputrajaya#ajimaura#Terapiinstagram#ajimaura#housewife#fashionvalet#partimebisness#sideincome#jeragat#acne#Bellaammara#produkviral#igshops#jerawat#sayajual#bazaaronline#instashopmalaysia#antipenuaan#bazaarmalaysia#glowing#bazaarpaknil#orangmalaysia#nur#peluangkerjaya
Agak agaklah berapa umur sis ni. Cer komen cer komen😬. . Suka tak nampak muda remaja macam sis yang muda belia ni. Rahsia sis ni amalkan serum sentiasa. Jangan penah tinggal ok. Maka dapatlah rupa yang muda belia ni. . SERUM APAKAH❓ . NEW EDITION BY MARY KAY . 🌸LUMIVIE INTENSIVE SERUM🌸 . Haaaa tepukkkkkk👏🏻👏🏻...😆 . Inginkan kulit wajah yang jernih seperti crystal? . hebat untuk anda... Mary Kay LumiVie Intensive Serum sudah berada di pasaran. Serum terbaru di Mary Kay membantu pencerahan wajah dan kulit sekata. . Jika ingin memilikinya dapatkan dari saya kalau anda belum mempunyai Mary Kay beauty consultant . http://RizaSkinBeautyConsultant.wasap.com.my . ❤️trusted Beauty Consultant Riza 012 5851937 . #Rizaskinconsultantbangi #marykaykajang #Marykayn9 #marykaymelaka #marykaykedah #marykaymalaysia #Marykaybangi #marykayputrajaya #ajimaura #Terapiinstagram #ajimaura #housewife #fashionvalet #partimebisness #sideincome #jeragat #acne #Bellaammara #produkviral #igshops #jerawat #sayajual #bazaaronline #instashopmalaysia #antipenuaan #bazaarmalaysia #glowing #bazaarpaknil #orangmalaysia #nur #peluangkerjaya 
Mary Kay TimeWise® Miracle Set® .
Regimen anti penuaan untuk mendapatkan kulit yang lebih anjal dan muda dari usia sebenar 😘 . Satu set terdiri daripada:
.
1) TimeWise 3-in-1 Cleanser
- menggabungkan faedah antipenuaan untuk membersih dan menyegarkan kulit, supaya kulit tampak lebih muda dan kelihatan lebih menyerlah
.
2) TimeWise Age-Fighthing Moisturizer
- Dirumus dengan sebatian humektan eksklusif, ditambah dengan antioksidan yang melindungi kulit daripada radikal bebas supaya kelihatan licin dan berseri.
.
3) TimeWise Day Solution Sunscreen SPF 35
- Bahan botani penuh khasiat dalam TimeWise Day Solution Sunscreen SPF 35, membantu mencergaskan sel kulit, disamping berfungsi untuk menghalang sinaran matahari UVA/UVB serta membantu melindungi kulit daripada ancaman sinaran matahari.
.
4) TimeWise Night Solution
- Peptida, agen antipenuaan dalam TimeWise Night Solution meransang kolagen untuk melicin dan menegangkan kulit.
.
. Terdiri daripada 2 set;
.🎀Untuk kulit kering/normal
.🎀Untuk kulit berminyak/kombinasi
.
.Rasai kulit yang lebih anjal dan muda dari usia sebenar. Nak kulit kekal muda? Dapatkan consultation dari Mira 😘
.
.
.Amira | 019-2082844
.Independent Beauty Consultant
.Mary Kay Malaysia
.
#marykay #marykayshahalam #marykaypuchong #marykayputrajaya #marykaysubang #marykaysubangjaya #marykayklang #marykayserimuda #marykaytamanbotanik #marykaydamansara #marykaybukitjelutong #marykaybandarsunway #marykayglenmarie #marykayjalankebun #marykaykotakemuning #marykaybangi #marykayserdang #freehomespa #freeskincareclass #freemakeupclass #parttimejob #sideincomemalaysia #marykayreadystock #skincareterbaik #skincareantijerawat #masalahjerawat #mukabreakout
#antiagingskincare
Mary Kay TimeWise® Miracle Set® . Regimen anti penuaan untuk mendapatkan kulit yang lebih anjal dan muda dari usia sebenar 😘 . Satu set terdiri daripada: . 1) TimeWise 3-in-1 Cleanser - menggabungkan faedah antipenuaan untuk membersih dan menyegarkan kulit, supaya kulit tampak lebih muda dan kelihatan lebih menyerlah . 2) TimeWise Age-Fighthing Moisturizer - Dirumus dengan sebatian humektan eksklusif, ditambah dengan antioksidan yang melindungi kulit daripada radikal bebas supaya kelihatan licin dan berseri. . 3) TimeWise Day Solution Sunscreen SPF 35 - Bahan botani penuh khasiat dalam TimeWise Day Solution Sunscreen SPF 35, membantu mencergaskan sel kulit, disamping berfungsi untuk menghalang sinaran matahari UVA/UVB serta membantu melindungi kulit daripada ancaman sinaran matahari. . 4) TimeWise Night Solution - Peptida, agen antipenuaan dalam TimeWise Night Solution meransang kolagen untuk melicin dan menegangkan kulit. . . Terdiri daripada 2 set; .🎀Untuk kulit kering/normal .🎀Untuk kulit berminyak/kombinasi . .Rasai kulit yang lebih anjal dan muda dari usia sebenar. Nak kulit kekal muda? Dapatkan consultation dari Mira 😘 . . .Amira | 019-2082844 .Independent Beauty Consultant .Mary Kay Malaysia . #marykay  #marykayshahalam  #marykaypuchong  #marykayputrajaya  #marykaysubang  #marykaysubangjaya  #marykayklang  #marykayserimuda  #marykaytamanbotanik  #marykaydamansara  #marykaybukitjelutong  #marykaybandarsunway  #marykayglenmarie  #marykayjalankebun  #marykaykotakemuning  #marykaybangi  #marykayserdang  #freehomespa  #freeskincareclass  #freemakeupclass  #parttimejob  #sideincomemalaysia  #marykayreadystock  #skincareterbaik  #skincareantijerawat  #masalahjerawat  #mukabreakout  #antiagingskincare 
Botanical Effects Evolution merangkumi 5 items yang mempunyai kebaikannya sendiri. 🌸(1) Cleansing Gel, 127g 🌸
Membersih segala kotoran secara mendalam dan efektif serta menghilangkan semua kesan minyak. 🌸 (2) Invigorating Scrub, 88ml 🌸
Pengelupasan semula jadi untuk menanggalkan sel kulit mati dan kulit kusam. Membersih pori-pori secara mendalam dan meratakan tona kulit. 🌸 (3) Refreshing Toner, 147ml 🌸
Menawarkan manfaat antioksidan kepada kulit dan juga mengecilkan liang pori serta menyingkirkan minyak yang berlebihan. 🌸 (4) Moisturizing Gel, 85g 🌸
Memberi kelembapan yang optimal kepada semua jenis kulit. Kulit akan berasa lembut, licin, segar tanpa rasa kering. 🌸(5) Moisturizing Lotion SPF30 Sunscreen, 50ml 🌸
Losyen perlindungan yang bertekstur ringan dan menawarkan spektrum perlindungan cahaya UV yang menyeluruh. Memberi kelembapkan pada kulit selama 12 jam dan sesuai untuk semua jenis kulit. 🌸🌸Kandungan Utama 🌸🌸 🔸Dragon Fruit ;
Kaya dengan antioksidan yang dapat membantu melawan radikal bebas yang merosakkan kulit dan mengandungi Vitamin B kompleks, B1 (anti-stress vitamin), B2 and B3. 🔸Aloe Vera ;
Membantu mengekalkan kelembapan kulit dan kaya dengan Vitamin E, antioksidan tambahan untuk kulit. Terbukti menggalakkan tempoh proses pertukaran sel kulit. ✅ Bebas minyak dan pewangi
✅ Sesuai untuk semua jenis kulit
✅ Diuji secara klinikal untuk kulit sensitive
✅ Diuji secara dermatalogi

Jom cuba dulu.. ❤ Dyah_Zul
0172390027
Independent Beauty Consultant
#rawatkulit
#sayajual
#nakcantik
#nakflawless
#jomcantik
#kulitbermasalah
#acnesolution
#saynotochemicalsproduct
#marykaysrikembangan #marykaybandarputeri #marykay #marykaypuchongkinrara #marykaysenawang
#marykayseremban #marykaykualakangsar #marykaysetiaalam #marykaypuchongintan #marykaycyberjaya #marykayputrajaya #marykayputraheights #marykaydungun #marykaydamansara #marykaysridamansara #marykaypj
#marykaykajang
#marykaybangi
#marykatkotadamansara
#marykayputraperdana
#marykaydengkil
Botanical Effects Evolution merangkumi 5 items yang mempunyai kebaikannya sendiri. 🌸(1) Cleansing Gel, 127g 🌸 Membersih segala kotoran secara mendalam dan efektif serta menghilangkan semua kesan minyak. 🌸 (2) Invigorating Scrub, 88ml 🌸 Pengelupasan semula jadi untuk menanggalkan sel kulit mati dan kulit kusam. Membersih pori-pori secara mendalam dan meratakan tona kulit. 🌸 (3) Refreshing Toner, 147ml 🌸 Menawarkan manfaat antioksidan kepada kulit dan juga mengecilkan liang pori serta menyingkirkan minyak yang berlebihan. 🌸 (4) Moisturizing Gel, 85g 🌸 Memberi kelembapan yang optimal kepada semua jenis kulit. Kulit akan berasa lembut, licin, segar tanpa rasa kering. 🌸(5) Moisturizing Lotion SPF30 Sunscreen, 50ml 🌸 Losyen perlindungan yang bertekstur ringan dan menawarkan spektrum perlindungan cahaya UV yang menyeluruh. Memberi kelembapkan pada kulit selama 12 jam dan sesuai untuk semua jenis kulit. 🌸🌸Kandungan Utama 🌸🌸 🔸Dragon Fruit ; Kaya dengan antioksidan yang dapat membantu melawan radikal bebas yang merosakkan kulit dan mengandungi Vitamin B kompleks, B1 (anti-stress vitamin), B2 and B3. 🔸Aloe Vera ; Membantu mengekalkan kelembapan kulit dan kaya dengan Vitamin E, antioksidan tambahan untuk kulit. Terbukti menggalakkan tempoh proses pertukaran sel kulit. ✅ Bebas minyak dan pewangi ✅ Sesuai untuk semua jenis kulit ✅ Diuji secara klinikal untuk kulit sensitive ✅ Diuji secara dermatalogi Jom cuba dulu.. ❤ Dyah_Zul 0172390027 Independent Beauty Consultant #rawatkulit  #sayajual  #nakcantik  #nakflawless  #jomcantik  #kulitbermasalah  #acnesolution  #saynotochemicalsproduct  #marykaysrikembangan  #marykaybandarputeri  #marykay  #marykaypuchongkinrara  #marykaysenawang  #marykayseremban  #marykaykualakangsar  #marykaysetiaalam  #marykaypuchongintan  #marykaycyberjaya  #marykayputrajaya  #marykayputraheights  #marykaydungun  #marykaydamansara  #marykaysridamansara  #marykaypj  #marykaykajang  #marykaybangi  #marykatkotadamansara  #marykayputraperdana  #marykaydengkil 
Timewise Liquid Foundation tested & approved by Make-up Artist Professional. Bukan simply manufactured & dipasarkan terus. Perlu jalani test & survey dulu tau.

Liquid Foundation Mary Kay lain dari yang lain sebab ianya dirumus khas mengikut jenis kulit kita. Ada dua formula, iaitu:

1️⃣ Luminous-Wear - Untuk kulit Kering/Dry
2️⃣ Matte-Wear - Untuk kulit Normal/Oily/Combination

Best kan? Kalau foundation lain susah kita nak jumpa yang ikut jenis kulit kita. One for all katanya! Satu untuk semua! Mana boleh cenggitu? Kulit lain-lain. Mana ada sama. 😅

Korang tak rasa terseksa masa pakai Timewise Liquid Foundation Mary Kay sebab teksturnya sangat ringan, senang blend dengan kulit & full coverage even pakai sikit je.

Bukan je full coverage tapi tahan lama, tak mudah cair bila terkena panas, tak bercapuk & tak mengeringkan kulit. Malah memberi kelembapan - mencantikkan kulit korang. Makin lama korang pakai, makin cantik kulit korang.

Nak kulit sihat?
Nak awet muda?
Pm sy di 0172390027 or click link di bio
#rawatkulit
#sayajual
#nakcantik
#nakflawless
#jomcantik
#kulitbermasalah
#acnesolution
#saynotochemicalsproduct
#marykaysrikembangan #marykaybandarputeri #marykay #marykaypuchongkinrara #marykaysenawang
#marykayseremban #marykaykualakangsar #marykaysetiaalam #marykaypuchongintan #marykaycyberjaya #marykayputrajaya #marykayputraheights #marykaydungun #marykaydamansara #marykaysridamansara #marykaypj
#marykaykajang
#marykaybangi
#marykatkotadamansara
#marykayputraperdana
#marykaydengkil
Timewise Liquid Foundation tested & approved by Make-up Artist Professional. Bukan simply manufactured & dipasarkan terus. Perlu jalani test & survey dulu tau. Liquid Foundation Mary Kay lain dari yang lain sebab ianya dirumus khas mengikut jenis kulit kita. Ada dua formula, iaitu: 1️⃣ Luminous-Wear - Untuk kulit Kering/Dry 2️⃣ Matte-Wear - Untuk kulit Normal/Oily/Combination Best kan? Kalau foundation lain susah kita nak jumpa yang ikut jenis kulit kita. One for all katanya! Satu untuk semua! Mana boleh cenggitu? Kulit lain-lain. Mana ada sama. 😅 Korang tak rasa terseksa masa pakai Timewise Liquid Foundation Mary Kay sebab teksturnya sangat ringan, senang blend dengan kulit & full coverage even pakai sikit je. Bukan je full coverage tapi tahan lama, tak mudah cair bila terkena panas, tak bercapuk & tak mengeringkan kulit. Malah memberi kelembapan - mencantikkan kulit korang. Makin lama korang pakai, makin cantik kulit korang. Nak kulit sihat? Nak awet muda? Pm sy di 0172390027 or click link di bio #rawatkulit  #sayajual  #nakcantik  #nakflawless  #jomcantik  #kulitbermasalah  #acnesolution  #saynotochemicalsproduct  #marykaysrikembangan  #marykaybandarputeri  #marykay  #marykaypuchongkinrara  #marykaysenawang  #marykayseremban  #marykaykualakangsar  #marykaysetiaalam  #marykaypuchongintan  #marykaycyberjaya  #marykayputrajaya  #marykayputraheights  #marykaydungun  #marykaydamansara  #marykaysridamansara  #marykaypj  #marykaykajang  #marykaybangi  #marykatkotadamansara  #marykayputraperdana  #marykaydengkil 
Timewise Repair Set by Mary Kay seperti seterika kulit yang sangat menakjubkan !

Harini saya nak berkongsi tentang kehebatan, kebaikan Timewise Repair Set. Produk terbaru daripada Mary Kay yang mampu membuatkan anda kekal muda tanpa kedut.

Korang tertanya tanya tak, apa kandungan Timewise Repair ni? Kenapa awesome sangat? Kenapa berkesan sangat ? Ada bahan terlarang ke ? OMG, Oh no no no !

Sebenarnya, Timewise Repair menggunakan GLYCOLIC ACID sebagai bahan utama. Pernah dengar glycolic acid? Glycolic acid peel merupakan salah satu rawatan yang popular di klinik² kecantikan sekarang. Kenapa popular?

Sebab glycolic acid mempunyai molekul yang sangat kecil memudahkan ia meresap jauh ke dalam kulit untuk membuang sel² kulit yang mati, kulit kusam, kedutan dan akan menyerlahkan inner shine kulit kita. Hasilnya, kulit nampak lebih cerah, tona sekata, halus, anjal & bebas kedutan.

Woww 😱
Hubungi sy di 0172390027 tuk info lebih lanjut
#rawatkulit
#sayajual
#nakcantik
#nakflawless
#jomcantik
#kulitbermasalah
#acnesolution
#saynotochemicalsproduct
#marykaysrikembangan #marykaybandarputeri #marykay #marykaypuchongkinrara #marykaysenawang
#marykayseremban #marykaykualakangsar #marykaysetiaalam #marykaypuchongintan #marykaycyberjaya #marykayputrajaya #marykayputraheights #marykaydungun #marykaydamansara #marykaysridamansara #marykaypj
#marykaykajang
#marykaybangi
#marykatkotadamansara
#marykayputraperdana
#marykaydengkil
Timewise Repair Set by Mary Kay seperti seterika kulit yang sangat menakjubkan ! Harini saya nak berkongsi tentang kehebatan, kebaikan Timewise Repair Set. Produk terbaru daripada Mary Kay yang mampu membuatkan anda kekal muda tanpa kedut. Korang tertanya tanya tak, apa kandungan Timewise Repair ni? Kenapa awesome sangat? Kenapa berkesan sangat ? Ada bahan terlarang ke ? OMG, Oh no no no ! Sebenarnya, Timewise Repair menggunakan GLYCOLIC ACID sebagai bahan utama. Pernah dengar glycolic acid? Glycolic acid peel merupakan salah satu rawatan yang popular di klinik² kecantikan sekarang. Kenapa popular? Sebab glycolic acid mempunyai molekul yang sangat kecil memudahkan ia meresap jauh ke dalam kulit untuk membuang sel² kulit yang mati, kulit kusam, kedutan dan akan menyerlahkan inner shine kulit kita. Hasilnya, kulit nampak lebih cerah, tona sekata, halus, anjal & bebas kedutan. Woww 😱 Hubungi sy di 0172390027 tuk info lebih lanjut #rawatkulit  #sayajual  #nakcantik  #nakflawless  #jomcantik  #kulitbermasalah  #acnesolution  #saynotochemicalsproduct  #marykaysrikembangan  #marykaybandarputeri  #marykay  #marykaypuchongkinrara  #marykaysenawang  #marykayseremban  #marykaykualakangsar  #marykaysetiaalam  #marykaypuchongintan  #marykaycyberjaya  #marykayputrajaya  #marykayputraheights  #marykaydungun  #marykaydamansara  #marykaysridamansara  #marykaypj  #marykaykajang  #marykaybangi  #marykatkotadamansara  #marykayputraperdana  #marykaydengkil 
Sis nak share dari Beauty Consultant Mary Kay juga , Ali Aniza 😍 yang percayakan dan setia menggunakan produk Mary Kay.
.
Sama seperti sis kami terjebak dengan “PRODUK TIMBANG KILO” “PRODUK PEMUTIH” “PRODUK PEELING” “PRODUK YANG MENJANJIKAN KESAN PANTAS” “PRODUK YANG JENAMA DAN KANDUNGAN TAK JELAS DAN MENGARUT”.
.
.
Kesan produk di atas selepas berhenti pemakaian sangat teruk ! Skin breakout ( berminyak, ruam ruam kecil, gatal, jerawat tumbuh dengan sangat banyak secara tiba tiba).
.
.
“Kenapa Mary KAy !!
Sebab inilah saya jatuh cinta dengan Mary KAy !!!
Setelah serik pakai local product n jerawat meletup letup ...
Saya tak akan tukar kepada product lain ... LOVE MARY KAY ❤️❤️❤️
MASIH DALAM RAWATAN 
No filter No edit !! Edit utk tutup aurat itu saja 😊😊”.
.
.
MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza.JADI pilih produk mengikut jenis kulit anda agar kulit anda tidak rosak kemudian hari akibat penggunaan peeling produk yg menghakis kulit anda.
.
Botanical Effects Set
Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit:
1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit.
.
2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit.
.
Formula 1:utk kulit kering.
Formula 2:utk kulit normal/kombinasi.
Formula 3:utk kulit berminyak.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm cepat .
Whatsapp 0139016076
Sara
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#like4like#marykaykelantan#marykaylovers#marykayjohor#marykayproduk#marykayatplay#marykaysabah#marykaybangi #marykayterengganu#marykaysabah#marykaymelaka#marykaybest#marykaykedah#marykaypenang#marykaysabah#marykayserawak#beautyconsultant#kulitsihat#marykayperlis#trustedbeautyconsultantmarykay❤
Sis nak share dari Beauty Consultant Mary Kay juga , Ali Aniza 😍 yang percayakan dan setia menggunakan produk Mary Kay. . Sama seperti sis kami terjebak dengan “PRODUK TIMBANG KILO” “PRODUK PEMUTIH” “PRODUK PEELING” “PRODUK YANG MENJANJIKAN KESAN PANTAS” “PRODUK YANG JENAMA DAN KANDUNGAN TAK JELAS DAN MENGARUT”. . . Kesan produk di atas selepas berhenti pemakaian sangat teruk ! Skin breakout ( berminyak, ruam ruam kecil, gatal, jerawat tumbuh dengan sangat banyak secara tiba tiba). . . “Kenapa Mary KAy !! Sebab inilah saya jatuh cinta dengan Mary KAy !!! Setelah serik pakai local product n jerawat meletup letup ... Saya tak akan tukar kepada product lain ... LOVE MARY KAY ❤️❤️❤️ MASIH DALAM RAWATAN No filter No edit !! Edit utk tutup aurat itu saja 😊😊”. . . MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza.JADI pilih produk mengikut jenis kulit anda agar kulit anda tidak rosak kemudian hari akibat penggunaan peeling produk yg menghakis kulit anda. . Botanical Effects Set Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit: 1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit. . 2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit. . Formula 1:utk kulit kering. Formula 2:utk kulit normal/kombinasi. Formula 3:utk kulit berminyak. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm cepat . Whatsapp 0139016076 Sara Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykayshahalam  #marykaycosmetics  #marykayproduct  #marykaymysg  #like4like #marykaykelantan #marykaylovers #marykayjohor #marykayproduk #marykayatplay #marykaysabah #marykaybangi  #marykayterengganu #marykaysabah #marykaymelaka #marykaybest #marykaykedah #marykaypenang #marykaysabah #marykayserawak #beautyconsultant #kulitsihat #marykayperlis #trustedbeautyconsultantmarykay ❤
Siapa kat sini diantara uolls ada masalah macam ni? 😌
Eyebag? 👀
Panda eyes?🐼
Lingkaran gelap bawah mata ?👀
Mata sembap?
.
 Jom selesaikan masalah mata anda dengan  INDULGE SOOTHING EYE GEL MARY KAY
.
Tahukah anda kulit dibahagian mata mengandungi kelenjar lemak yang sedikit & lapisan kolagen dan elastin lebih nipis berbanding bahagian lain pada muka ? 
Apabila usia meningkat, lapisan lemak dibawah mata dermis akan mengecut, menyebabkan kulit kelihatan lebih tipis & cengkung dibawah mata.
.
 Ciri - ciri unik kulit dibahagian bawah mata ini pastinya memerlukan perhatian yang lebih teliti. Serikan kembali wajah anda yang suram dengan. Jeng jeng jeng .
.
💙 INDULGE SOOTING EYE GEL.💙
.
Gel biru yang penuh dengan kelembutan & kesegaran dengan esktrak tumbuhan yang mengembalikan tona kulit, menganjalkan dan mengurangkan bengkak bawah mata. Ia mengandungi ekstrak teh hijau yang terkenal dengan ciri - ciri pemusnah radikal bebas dan penyegar kulit. .
.
Rumusan ekstrak tumbuhan ini berkesan mengembalikan tona kulit, menganjalkan dan mengurangkan penampilan bengkak di bawah mata.

Tahan penggunaan 4-5 bulan dan ke ats 😱😱😱 . Sangat jimat !!!! Jom dapat kan produk terbaik Mary kay yg sgt jimat ni... 🙀
.
Love,
Diana
Beauty Consultant Mary Kay
Whatsapp 0167592823

#marykaykotabharu #marykaykempas #marykayjohorbahru #marykayjb #ctdk #izhamia #marykayjb #marykaykotatinggi #marykayskudai #marykaytampoi #marykaypasirgudang #marykaypermasjaya #marykaybandarpenawar #marykaybangi #marykayshahalam
Siapa kat sini diantara uolls ada masalah macam ni? 😌 Eyebag? 👀 Panda eyes?🐼 Lingkaran gelap bawah mata ?👀 Mata sembap? . Jom selesaikan masalah mata anda dengan INDULGE SOOTHING EYE GEL MARY KAY . Tahukah anda kulit dibahagian mata mengandungi kelenjar lemak yang sedikit & lapisan kolagen dan elastin lebih nipis berbanding bahagian lain pada muka ? Apabila usia meningkat, lapisan lemak dibawah mata dermis akan mengecut, menyebabkan kulit kelihatan lebih tipis & cengkung dibawah mata. . Ciri - ciri unik kulit dibahagian bawah mata ini pastinya memerlukan perhatian yang lebih teliti. Serikan kembali wajah anda yang suram dengan. Jeng jeng jeng . . 💙 INDULGE SOOTING EYE GEL.💙 . Gel biru yang penuh dengan kelembutan & kesegaran dengan esktrak tumbuhan yang mengembalikan tona kulit, menganjalkan dan mengurangkan bengkak bawah mata. Ia mengandungi ekstrak teh hijau yang terkenal dengan ciri - ciri pemusnah radikal bebas dan penyegar kulit. . . Rumusan ekstrak tumbuhan ini berkesan mengembalikan tona kulit, menganjalkan dan mengurangkan penampilan bengkak di bawah mata. Tahan penggunaan 4-5 bulan dan ke ats 😱😱😱 . Sangat jimat !!!! Jom dapat kan produk terbaik Mary kay yg sgt jimat ni... 🙀 . Love, Diana Beauty Consultant Mary Kay Whatsapp 0167592823 #marykaykotabharu  #marykaykempas  #marykayjohorbahru  #marykayjb  #ctdk  #izhamia  #marykayjb  #marykaykotatinggi  #marykayskudai  #marykaytampoi  #marykaypasirgudang  #marykaypermasjaya  #marykaybandarpenawar  #marykaybangi  #marykayshahalam 
Siapa kat sini diantara uolls ada masalah macam ni? 😌
Eyebag? 👀
Panda eyes?🐼
Lingkaran gelap bawah mata ?👀
Mata sembap?
.
 Jom selesaikan masalah mata anda dengan  INDULGE SOOTHING EYE GEL MARY KAY
.
Tahukah anda kulit dibahagian mata mengandungi kelenjar lemak yang sedikit & lapisan kolagen dan elastin lebih nipis berbanding bahagian lain pada muka ? 
Apabila usia meningkat, lapisan lemak dibawah mata dermis akan mengecut, menyebabkan kulit kelihatan lebih tipis & cengkung dibawah mata.
.
 Ciri - ciri unik kulit dibahagian bawah mata ini pastinya memerlukan perhatian yang lebih teliti. Serikan kembali wajah anda yang suram dengan. Jeng jeng jeng .
.
💙 INDULGE SOOTING EYE GEL.💙
.
Gel biru yang penuh dengan kelembutan & kesegaran dengan esktrak tumbuhan yang mengembalikan tona kulit, menganjalkan dan mengurangkan bengkak bawah mata. Ia mengandungi ekstrak teh hijau yang terkenal dengan ciri - ciri pemusnah radikal bebas dan penyegar kulit. .
.
Rumusan ekstrak tumbuhan ini berkesan mengembalikan tona kulit, menganjalkan dan mengurangkan penampilan bengkak di bawah mata.

Tahan penggunaan 4-5 bulan dan ke ats 😱😱😱 . Sangat jimat !!!! Jom dapat kan produk terbaik Mary kay yg sgt jimat ni... 🙀
.
Love,
Diana
Beauty Consultant Mary Kay
Whatsapp 0167592823

#marykaykotabharu #marykaykempas #marykayjohorbahru #marykayjb #ctdk #izhamia #marykayjb #marykaykotatinggi #marykayskudai #marykaytampoi #marykaypasirgudang #marykaypermasjaya #marykaybandarpenawar #marykaybangi #marykayshahalam
Siapa kat sini diantara uolls ada masalah macam ni? 😌 Eyebag? 👀 Panda eyes?🐼 Lingkaran gelap bawah mata ?👀 Mata sembap? . Jom selesaikan masalah mata anda dengan INDULGE SOOTHING EYE GEL MARY KAY . Tahukah anda kulit dibahagian mata mengandungi kelenjar lemak yang sedikit & lapisan kolagen dan elastin lebih nipis berbanding bahagian lain pada muka ? Apabila usia meningkat, lapisan lemak dibawah mata dermis akan mengecut, menyebabkan kulit kelihatan lebih tipis & cengkung dibawah mata. . Ciri - ciri unik kulit dibahagian bawah mata ini pastinya memerlukan perhatian yang lebih teliti. Serikan kembali wajah anda yang suram dengan. Jeng jeng jeng . . 💙 INDULGE SOOTING EYE GEL.💙 . Gel biru yang penuh dengan kelembutan & kesegaran dengan esktrak tumbuhan yang mengembalikan tona kulit, menganjalkan dan mengurangkan bengkak bawah mata. Ia mengandungi ekstrak teh hijau yang terkenal dengan ciri - ciri pemusnah radikal bebas dan penyegar kulit. . . Rumusan ekstrak tumbuhan ini berkesan mengembalikan tona kulit, menganjalkan dan mengurangkan penampilan bengkak di bawah mata. Tahan penggunaan 4-5 bulan dan ke ats 😱😱😱 . Sangat jimat !!!! Jom dapat kan produk terbaik Mary kay yg sgt jimat ni... 🙀 . Love, Diana Beauty Consultant Mary Kay Whatsapp 0167592823 #marykaykotabharu  #marykaykempas  #marykayjohorbahru  #marykayjb  #ctdk  #izhamia  #marykayjb  #marykaykotatinggi  #marykayskudai  #marykaytampoi  #marykaypasirgudang  #marykaypermasjaya  #marykaybandarpenawar  #marykaybangi  #marykayshahalam 
Dress like you OWN the bank.
Not like you need a LOAN from it. ❤️
.
Smart casual #ootd for today. 🤝
.
#nellynormanhamiddotcom 
#nellyootd
#businessopportunity
Dress like you OWN the bank.
Not like you need a LOAN from it. ❤️
.
Smart casual #ootd for today. 🤝
.
#nellynormanhamiddotcom 
#nellyootd
#businessopportunity
Thank you Nadiah krn memilih Mary Kay utk serikan muka & one set skincare & body utk dulang hantaran beliau. ❤️ Makin naik seri pengantin ni.. emmm 😊😊😊 Mary Kay bukan hanya ada skincare sahaja tau but mcm2 lagi. Ada perfume for women & men. Ada body care, dan macam-macam lagilah. Yg bestnya uolls boleh cuba FREE sebelum dapatkannya ! Bestkan. 
Please tau dptkan dari Beauty Consultant yg berwibawa. Nak lebih senang blh direct pd Nelly ataupun boleh trus contact my TLCrangers berhampiran anda.

Just visit my official website utk lihat mana TLCrangers yg berhampiran anda. Yg blm ada Beauty Consultant shj tau. 😉
www.nellynormanhamid.com

Hugs,
#NellyNormanHamid
#TopLeadersCircle2018
#MaryKayMalaysia
#MKloverswithNelly
#hantarankahwin
Thank you Nadiah krn memilih Mary Kay utk serikan muka & one set skincare & body utk dulang hantaran beliau. ❤️ Makin naik seri pengantin ni.. emmm 😊😊😊 Mary Kay bukan hanya ada skincare sahaja tau but mcm2 lagi. Ada perfume for women & men. Ada body care, dan macam-macam lagilah. Yg bestnya uolls boleh cuba FREE sebelum dapatkannya ! Bestkan. Please tau dptkan dari Beauty Consultant yg berwibawa. Nak lebih senang blh direct pd Nelly ataupun boleh trus contact my TLCrangers berhampiran anda. Just visit my official website utk lihat mana TLCrangers yg berhampiran anda. Yg blm ada Beauty Consultant shj tau. 😉 www.nellynormanhamid.com Hugs, #NellyNormanHamid  #TopLeadersCircle2018  #MaryKayMalaysia  #MKloverswithNelly  #hantarankahwin 
NEW ESSENTIAL MARY KAY COSMETIC BRUSH
.
.
✅Lebih lembut, Tidak terasa tajam-tajam dimuka
✅Tidak berbau
✅Lebih halus dan mudah dibersihkan
✅Harga berbaloi dengan kualiti produk (komen-komen dari guru-guru makeup dan MUA)
✅Diperbuat dari bahan sintetik, maka gunakanlah tanpa was-was
✅Sesuai untuk kulit sensitif .
✅Bentuk dan bristle yang mudah diratakan pada permukaan kulit wajah mengikut fungsi berus.
.
.
Membuatkan solekan seorang amatur menjadi seperti seorang professional.
.
.

Boleh beli set atau satu-satu
.
.
Pengalaman saya menggunakan berus solekan, inilah berus paling lembut dan terbaik pernah saya rasai.
.
.
Berbaloi sangat dengan harga. Kualiti berus ini jika jenama lain boleh mencapai ribuan ringgit harganya. Percayalah!!! Sangat best bila blending dan dioleskan ke wajah.
.
.

Untuk maklumat lanjut klik link di bio saya di atas.
.
.
Atau .
.
✅whatsapps 017-4272478 .
✅whatsapps 017-4272478 .
✅whatsapps 017-4272478
.
.

Hubungi perunding kecantikan anda atau saya, jika anda masih belum ada perunding kecantikan sendiri. 😘 Klik link dibio saya untuk sebarang pertanyaan.
.
.
Untuk makluman pelanggan:
📦Postage Monday, Wednesday and Friday
💰Good buy, Great Quality products
🎁Free gift of appeciation from me
.
.
Enriching Women's Lives
.

Linda Haidi@Amani Beauty
Your Beauty Consultant
.
#marykayterengganu
#muamalaysia 
#parttime 
#neelofa 
#marykaypuchong 
#sephora
#makeupbrush
#beautician
#marykaymelaka
#marykayjohor
#marykaynilai
#marykaycyberjaya
#cleanser
#moisturiser
#duckcosmetics 
#worldcup2018
#marykaybangi
#mingguanwanita
#marykayselangor
#marykay
#marykaykotakinabalu
#skinanalyzer 
#marykayserikembangan 
#marykaykl 
#marykayserdang
#myamanibeautyplanet 
#noir
#norah
#sendayutinggi
#theduckgroup
NEW ESSENTIAL MARY KAY COSMETIC BRUSH . . ✅Lebih lembut, Tidak terasa tajam-tajam dimuka ✅Tidak berbau ✅Lebih halus dan mudah dibersihkan ✅Harga berbaloi dengan kualiti produk (komen-komen dari guru-guru makeup dan MUA) ✅Diperbuat dari bahan sintetik, maka gunakanlah tanpa was-was ✅Sesuai untuk kulit sensitif . ✅Bentuk dan bristle yang mudah diratakan pada permukaan kulit wajah mengikut fungsi berus. . . Membuatkan solekan seorang amatur menjadi seperti seorang professional. . . Boleh beli set atau satu-satu . . Pengalaman saya menggunakan berus solekan, inilah berus paling lembut dan terbaik pernah saya rasai. . . Berbaloi sangat dengan harga. Kualiti berus ini jika jenama lain boleh mencapai ribuan ringgit harganya. Percayalah!!! Sangat best bila blending dan dioleskan ke wajah. . . Untuk maklumat lanjut klik link di bio saya di atas. . . Atau . . ✅whatsapps 017-4272478 . ✅whatsapps 017-4272478 . ✅whatsapps 017-4272478 . . Hubungi perunding kecantikan anda atau saya, jika anda masih belum ada perunding kecantikan sendiri. 😘 Klik link dibio saya untuk sebarang pertanyaan. . . Untuk makluman pelanggan: 📦Postage Monday, Wednesday and Friday 💰Good buy, Great Quality products 🎁Free gift of appeciation from me . . Enriching Women's Lives . Linda Haidi@Amani Beauty Your Beauty Consultant . #marykayterengganu  #muamalaysia  #parttime  #neelofa  #marykaypuchong  #sephora  #makeupbrush  #beautician  #marykaymelaka  #marykayjohor  #marykaynilai  #marykaycyberjaya  #cleanser  #moisturiser  #duckcosmetics  #worldcup2018  #marykaybangi  #mingguanwanita  #marykayselangor  #marykay  #marykaykotakinabalu  #skinanalyzer  #marykayserikembangan  #marykaykl  #marykayserdang  #myamanibeautyplanet  #noir  #norah  #sendayutinggi  #theduckgroup 
Lipstick Pilihan

Minggu ni ramai yang risik2 order lipstick
Saya kongsikan antara yang menjadi pilihan ramai. 
Tiga warna yang sweet cun melecun

Rasberry Ice tu one of my fav lipstick 
Cuba komen sikit yang mana satu pilihan uols. 
Mana tau kalau2 bertuah saya nak bagi 💄

#lipstickmarykay 
#lotd
#marykaykajang
#marykaybangi
Lipstick Pilihan Minggu ni ramai yang risik2 order lipstick Saya kongsikan antara yang menjadi pilihan ramai. Tiga warna yang sweet cun melecun Rasberry Ice tu one of my fav lipstick Cuba komen sikit yang mana satu pilihan uols. Mana tau kalau2 bertuah saya nak bagi 💄 #lipstickmarykay  #lotd  #marykaykajang  #marykaybangi 
🌸TIMEWISE SOFTENER🌸
.
Timewise Softener adalah : .
1. Oil free
2. Perfume free. Ada org allergy pada perfume. 
3. Alcohol free. Kerana alcohol adalah punca kulit kering & garis halus.
.
🌸 Fungsi Timewise Softener .
1. Membuang sisa kotoran yg mungkin masih ada tertinggal selepas kita cuci muka . Berfungsi sbgai double cleansing utk memudahkan serapan serum pada kulit
.
2.Membantu kecilkan pori-pori dlm jangka masa yg panjang . . .
.
3. Softener boleh bantu buat wajah kita lembab , penyerapan skincare lebih mudah masuk ke dlm lapisan kulit kita . . .
.
Nurul Naim
0176578188
www.marykay.com.my/nurulnaim
🌸TIMEWISE SOFTENER🌸 . Timewise Softener adalah : . 1. Oil free 2. Perfume free. Ada org allergy pada perfume. 3. Alcohol free. Kerana alcohol adalah punca kulit kering & garis halus. . 🌸 Fungsi Timewise Softener . 1. Membuang sisa kotoran yg mungkin masih ada tertinggal selepas kita cuci muka . Berfungsi sbgai double cleansing utk memudahkan serapan serum pada kulit . 2.Membantu kecilkan pori-pori dlm jangka masa yg panjang . . . . 3. Softener boleh bantu buat wajah kita lembab , penyerapan skincare lebih mudah masuk ke dlm lapisan kulit kita . . . . Nurul Naim 0176578188 www.marykay.com.my/nurulnaim
Hai cantik! Free ke tu? 👀 anis nak share sikit tentang kelebihan charcoal mask ni😚
.
For those yg ada masalah:
.
1. Jerawat bernanah😢
2. Jerawat yang tiada mata😔
3. Jerawat pasir😫
4. Whitehead n blackhead😖
.
Jom cuba charcoal mask..ia seolah2 menarik segala kotoran yang ada di muka. Mcm span serap air tuu! Mcm tu la ia bertindak. Dah la bau dia best sangattt.. fresh je😍
.
Sesape ade mslh...jerawat blkg badan pon boleh guna ni😚
.
Must have items....jom try! 😎
.
SHARING IS CARING💕💕💕
.
Independent Beauty Consultant 💖
Mary Kay Malaysia
.

#charcoalmaskmarykay #clearproof  #marykaymalaysia  #marykaykl #marykaybangi #marykaylovers #marykayusers #marykayukm #marykaykajang #marykaymachang #marykaykelantan
Hai cantik! Free ke tu? 👀 anis nak share sikit tentang kelebihan charcoal mask ni😚 . For those yg ada masalah: . 1. Jerawat bernanah😢 2. Jerawat yang tiada mata😔 3. Jerawat pasir😫 4. Whitehead n blackhead😖 . Jom cuba charcoal mask..ia seolah2 menarik segala kotoran yang ada di muka. Mcm span serap air tuu! Mcm tu la ia bertindak. Dah la bau dia best sangattt.. fresh je😍 . Sesape ade mslh...jerawat blkg badan pon boleh guna ni😚 . Must have items....jom try! 😎 . SHARING IS CARING💕💕💕 . Independent Beauty Consultant 💖 Mary Kay Malaysia . #charcoalmaskmarykay  #clearproof  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykaybangi  #marykaylovers  #marykayusers  #marykayukm  #marykaykajang  #marykaymachang  #marykaykelantan