an online Instagram web viewer

#malaysiaairlines medias

Photos

MITOS VS FAKTA RISIKO MENGHIDAP KENCING MANIS
:
Repost @kementeriankesihatanmalaysia
・・・
Pengambilan makanan manis tu cuma salah satu risiko kepada penyakit kencing manis. Apa pulak risiko lain? Jom rujuk info grafik ni.
.
Mitos - pengambilan makanan manis berlebihan
Fakta - berat badan berlebihan
Hakikat - jaga pemakanan InshaAllah kita dapat sihat dan kurus 😍
.
Nak tahu RAHSIA #kurussihatcantik
Jom contact 👉🏻📲@ros_ellinda - 01125992750
.
#bajubesarmurah #dietmudah #meletop #saizxxl #malaysiaairlines #airasia #sarapansihat
#weightlosschallengeonline #tipskurus #erafm #jomkurus #tipsdiet #bakarlemakperut #jubahcantik
#harianmetro #astrowarna #makeupartist 
#detoxtea #honda #kurussihat #jomkurus1malaysia #tv3 #workout #dakwah #selafazcinta #seriburindu #astromayahd #fitnesslife
MITOS VS FAKTA RISIKO MENGHIDAP KENCING MANIS : Repost @kementeriankesihatanmalaysia ・・・ Pengambilan makanan manis tu cuma salah satu risiko kepada penyakit kencing manis. Apa pulak risiko lain? Jom rujuk info grafik ni. . Mitos - pengambilan makanan manis berlebihan Fakta - berat badan berlebihan Hakikat - jaga pemakanan InshaAllah kita dapat sihat dan kurus 😍 . Nak tahu RAHSIA #kurussihatcantik  Jom contact 👉🏻📲@ros_ellinda - 01125992750 . #bajubesarmurah  #dietmudah  #meletop  #saizxxl  #malaysiaairlines  #airasia  #sarapansihat  #weightlosschallengeonline  #tipskurus  #erafm  #jomkurus  #tipsdiet  #bakarlemakperut  #jubahcantik  #harianmetro  #astrowarna  #makeupartist  #detoxtea  #honda  #kurussihat  #jomkurus1malaysia  #tv3  #workout  #dakwah  #selafazcinta  #seriburindu  #astromayahd  #fitnesslife 
Moooo-rning! Say thanks to them NZ cute cows because they produce 3% of the worlds milk 🐮🥛💯
.
(From bus iphone shot)
.
.
#arbatravelnz #pakejnewzealand #wanderlust #doyoutravel #travelmore #wonderfulplaces #lovetotravel #travelblogger #newzealand #love #nz #traveladdicted #travelphotos #travelshots #travelstagram #nationalearth #airasia #malaysiaairlines
Pinjaman peribadi tanpa WANG PENDAHULUAN dan DEPOSIT 🙅‍♀ Alhamdulillah terima kasih percayakan servis saya. Kerajaan & swasta yang nak mohon wasap je FIQA dengan klik link kat bawah ni . AREA kl , selangor , melaka je ye . 👇👇👇
www.wasap.my/60172222343
www.wasap.my/60172222343
www.wasap.my/60172222343 #syabas #tnb #mmcgamuda #sepang #malaysiaairlines #malaysiaairports #bangi #kampungbarukl #kampungbaru #petronas #maybank #cimbbank #publicbank #sunway #serikembangan #ampangpark #ampang #hkl #ukm #klia #klia2 #airasia #pencen #baitumal #pinjamanwang #personallloan #pinjamanperibadi #loans #moneylender #trustseller
Pinjaman peribadi tanpa WANG PENDAHULUAN dan DEPOSIT 🙅‍♀ Alhamdulillah terima kasih percayakan servis saya. Kerajaan & swasta yang nak mohon wasap je FIQA dengan klik link kat bawah ni . AREA kl , selangor , melaka je ye . 👇👇👇 www.wasap.my/60172222343 www.wasap.my/60172222343 www.wasap.my/60172222343 #syabas  #tnb  #mmcgamuda  #sepang  #malaysiaairlines  #malaysiaairports  #bangi  #kampungbarukl  #kampungbaru  #petronas  #maybank  #cimbbank  #publicbank  #sunway  #serikembangan  #ampangpark  #ampang  #hkl  #ukm  #klia  #klia2  #airasia  #pencen  #baitumal  #pinjamanwang  #personallloan  #pinjamanperibadi  #loans  #moneylender  #trustseller 
My first time ever on the land of British. This is still a dream come true for me. Rather than being a typical tourist, this time I follwed my heart and captured all of these which caught my eyes.
-My London Diaries : Two Opposite.
First side.
#nikon #nikonasia #malaysiaairlines #europe #colourless #vyas #vyas2k18 #vyasphotolab #vyasphotography #uk #britishland
Assalamualaikum & morning monday.

Happy betul coach harini 1st week timbang sesi coaching Disember #gengfitsihatonlinecoaching dalam #cabarankurusonline😍😍😍 Baru start 6 hari dah lost 1.4kg kalau sebulan lebih 4kg tu. Makan 5-6x sehari tiap2 hari makan nasi. Best ke best?

Intake Cabaran Kurus Online sesi Januari telah dibuka. Jom daftar sekarang. Turun berat tanpa stress dan senaman😁😁
.
.
Coach Mardiah: 0104026997
.
.
.
#bajubesarmurah #dietmudah #meletop #saizxxl
#malaysiaairlines #cabarankurusonlinemalaysia 
#tipskurus #erafm #jomkurus #tipsdiet #noradanish 
#bakarlemakperut #jubahcantik #harianmetro
#kualalumpur #astrowarna #makeupartist #detoxtea
#honda #kurussihat #jomkurusl malaysia #tv3 
#workout #dakwah #fitnesslife #ootd
Assalamualaikum & morning monday. Happy betul coach harini 1st week timbang sesi coaching Disember #gengfitsihatonlinecoaching  dalam #cabarankurusonline 😍😍😍 Baru start 6 hari dah lost 1.4kg kalau sebulan lebih 4kg tu. Makan 5-6x sehari tiap2 hari makan nasi. Best ke best? Intake Cabaran Kurus Online sesi Januari telah dibuka. Jom daftar sekarang. Turun berat tanpa stress dan senaman😁😁 . . Coach Mardiah: 0104026997 . . . #bajubesarmurah  #dietmudah  #meletop  #saizxxl  #malaysiaairlines  #cabarankurusonlinemalaysia  #tipskurus  #erafm  #jomkurus  #tipsdiet  #noradanish  #bakarlemakperut  #jubahcantik  #harianmetro  #kualalumpur  #astrowarna  #makeupartist  #detoxtea  #honda  #kurussihat  #jomkurusl  malaysia #tv3  #workout  #dakwah  #fitnesslife  #ootd 
Assalamualaikum & morning monday.

Happy betul coach harini 1st week timbang sesi coaching Disember #gengfitsihatonlinecoaching dalam #cabarankurusonline😍😍😍 Baru start 6 hari dah lost 1.4kg kalau sebulan lebih 4kg tu. Makan 5-6x sehari tiap2 hari makan nasi. Best ke best?

Intake Cabaran Kurus Online sesi Januari telah dibuka. Jom daftar sekarang. Turun berat tanpa stress dan senaman😁😁
.
.
Coach Mardiah: 0104026997
.
.
.
#bajubesarmurah #dietmudah #meletop #saizxxl
#malaysiaairlines #cabarankurusonlinemalaysia 
#tipskurus #erafm #jomkurus #tipsdiet #noradanish 
#bakarlemakperut #jubahcantik #harianmetro
#kualalumpur #astrowarna #makeupartist #detoxtea
#honda #kurussihat #jomkurusl malaysia #tv3 
#workout #dakwah #fitnesslife #ootd
Assalamualaikum & morning monday. Happy betul coach harini 1st week timbang sesi coaching Disember #gengfitsihatonlinecoaching  dalam #cabarankurusonline 😍😍😍 Baru start 6 hari dah lost 1.4kg kalau sebulan lebih 4kg tu. Makan 5-6x sehari tiap2 hari makan nasi. Best ke best? Intake Cabaran Kurus Online sesi Januari telah dibuka. Jom daftar sekarang. Turun berat tanpa stress dan senaman😁😁 . . Coach Mardiah: 0104026997 . . . #bajubesarmurah  #dietmudah  #meletop  #saizxxl  #malaysiaairlines  #cabarankurusonlinemalaysia  #tipskurus  #erafm  #jomkurus  #tipsdiet  #noradanish  #bakarlemakperut  #jubahcantik  #harianmetro  #kualalumpur  #astrowarna  #makeupartist  #detoxtea  #honda  #kurussihat  #jomkurusl  malaysia #tv3  #workout  #dakwah  #fitnesslife  #ootd 
[Updated] 
Masjidil Haram , Mekah
7 Disember 2018 .
.

Alhamdulillah , jemaah As-Solihin Travel telah melakukan tahlil arwah beramai-ramai di Masjidil Haram Mekah sebelum  solat Jumaat 😊✨ Moga dipermudahkan urusan jemaah As-Solihin Travel .
.
. 
Untuk mengetahui lebih lanjut tentang perkhidmatan dan pakej-pakej yang kami tawarkan, boleh menghubungi kami melalui talian whatsapp / call.
.
+6013-274 4111
+6013-264 4111

#masjidilharam #mekah #madinah #quran #upahhaji2019 #umrah2018 #aqiqahkurban #takafulikhlas #malaysiaairlines #hiltontower #safwahhotel #instatravel #instamadinah #instaumrah #assolihintravel #ziarahsuci #upahhaji #travel #haji #ramadan #promosi #daftardulubayarkemudian #pilihanhatianda
[Updated] Masjidil Haram , Mekah 7 Disember 2018 . . Alhamdulillah , jemaah As-Solihin Travel telah melakukan tahlil arwah beramai-ramai di Masjidil Haram Mekah sebelum solat Jumaat 😊✨ Moga dipermudahkan urusan jemaah As-Solihin Travel . . . Untuk mengetahui lebih lanjut tentang perkhidmatan dan pakej-pakej yang kami tawarkan, boleh menghubungi kami melalui talian whatsapp / call. . +6013-274 4111 +6013-264 4111 #masjidilharam  #mekah  #madinah  #quran  #upahhaji2019  #umrah2018  #aqiqahkurban  #takafulikhlas  #malaysiaairlines  #hiltontower  #safwahhotel  #instatravel  #instamadinah  #instaumrah  #assolihintravel  #ziarahsuci  #upahhaji  #travel  #haji  #ramadan  #promosi  #daftardulubayarkemudian  #pilihanhatianda 
Dak² kaya nih.. 😹😹 #businessclass 
#malaysiaairlines
My first time ever on the land of British. This is still a dream come true for me. Rather than being a typical tourist, this time I follwed my heart and captured all of these which caught my eyes.
-My London Diaries : Two Opposite.
First side.
#nikon #nikonasia #malaysiaairlines #europe #colourless #vyas #vyas2k18 #vyasphotolab #vyasphotography #uk #britishlandscape
My first time ever on the land of British. This is still a dream come true for me. Rather than being a typical tourist, this time I follwed my heart and captured all of these which caught my eyes.
-My London Diaries : Two Opposite.
First side.
#nikon #nikonasia #malaysiaairlines #europe #colourless #vyas #vyas2k18 #vyasphotolab #vyasphotography #uk #britishland
[Updated] 
Masjidil Haram , Mekah
7 Disember 2018 .
.

Alhamdulillah , jemaah As-Solihin Travel telah melakukan tahlil arwah beramai-ramai di Masjidil Haram Mekah sebelum  solat Jumaat 😊✨ Moga dipermudahkan urusan jemaah As-Solihin Travel .
.
. 
Untuk mengetahui lebih lanjut tentang perkhidmatan dan pakej-pakej yang kami tawarkan, boleh menghubungi kami melalui talian whatsapp / call.
.
+6013-274 4111
+6013-264 4111

#masjidilharam #mekah #madinah #quran #upahhaji2019 #umrah2018 #aqiqahkurban #takafulikhlas #malaysiaairlines #hiltontower #safwahhotel #instatravel #instamadinah #instaumrah #assolihintravel #ziarahsuci #upahhaji #travel #haji #ramadan #promosi #daftardulubayarkemudian #pilihanhatianda
[Updated] Masjidil Haram , Mekah 7 Disember 2018 . . Alhamdulillah , jemaah As-Solihin Travel telah melakukan tahlil arwah beramai-ramai di Masjidil Haram Mekah sebelum solat Jumaat 😊✨ Moga dipermudahkan urusan jemaah As-Solihin Travel . . . Untuk mengetahui lebih lanjut tentang perkhidmatan dan pakej-pakej yang kami tawarkan, boleh menghubungi kami melalui talian whatsapp / call. . +6013-274 4111 +6013-264 4111 #masjidilharam  #mekah  #madinah  #quran  #upahhaji2019  #umrah2018  #aqiqahkurban  #takafulikhlas  #malaysiaairlines  #hiltontower  #safwahhotel  #instatravel  #instamadinah  #instaumrah  #assolihintravel  #ziarahsuci  #upahhaji  #travel  #haji  #ramadan  #promosi  #daftardulubayarkemudian  #pilihanhatianda 
My first time ever on the land of British. This is still a dream come true for me. Rather than being a typical tourist, this time I follwed my heart and captured all of these which caught my eyes.
-My London Diaries : Two Opposite.
First side.
#nikon #nikonasia #malaysiaairlines #europe #colourless #vyas #vyas2k18 #vyasphotolab #vyasphotography #uk #britishland
Pinjaman Peribadi Utk Cus Swasta,Gov,Pencen,Socso,Baitulmal,Blacklist,Ctos, Cris. Klu Berminat Call Ws 0163671965(Shikin) Sbb IG Bkn Selalu Buka.#socso#trustedseller#pencen#peruntukan#kerajaan#swasta#malaysiaairlines#airasia#tudungmurah#pinjamanperibadi#personalloan#pinjamanwangberlesen#standardchartered #ambank #maybank #cimb #affinbank #firefly #malindoair #loan
Kenapa anda HARUS pilih Whitening tablets Dr Glow]
.
1⃣ Whitening tablets Dr Glow ada ekstrak TOMATO, SAKURA, ROSEHIP (vit E) & ACEROLA CHERRY (vit C) yang mempunyai banyak kelebihan
.
2⃣ Whitening tablets Dr Glow mudah diambil & rasanya sangat sedap! Hanya kunyah je® 1 biji 2 kali sehari sebelum sarapan :-)
.
3⃣ Kelebihan Whitening tablets Dr Glow mengandungi MADU ,HABBATUS SAUDA sebagai  makanan sunnah
4⃣ Dah ramai customer yang berpuas hati & repeat order! #drglowfeedback
#dazzlingglow#Whitening tablets Dr Glow
.
5⃣ Whitening tablets Dr Glow dengan tagline HISAP2 TERUS PUTIH satu badan, BERKESAN untuk menghilangkan jerawat, kulit kusam, kulit berbelang, jeragat, parut jerawat, kulit kering, garis kedutan & banyak lagi
KUALA LUMPUR DR GLOW HQ @drglow_official_page
@dr_glow_malaysia_kl 
@drglowofficial_selangor 
@drglowstockistmelaka 
good info for beautiful and handsome singapore base the price in Sg is the same in Malaysia even converted,best kan😍😍😍😍
DR GLOW BRUNEI DARUSSALAM  @drglowofficial_stockist_brunei 
DR GLOW BRUNEI DARUSSALAM @drglowofficialstockistbrunei2 
DR GLOW SINGAPORE @drglow_stockist_singapore 
#drglow
#duoglow
#glowdihati
#jantanflawless
#bestskincare
#organic
#testimonial
#dazzlingglow 
#dazzlingglowbeauty 
#desidamayanti
#tabitaoriginal
#tabita
#facemist
#beautycare 
#skincare
#glowing
#business 
#marketing
#malaysia
#brunei
#iklanbrunei
#crewlife
#malaysiaairlines
#singapore
#indonesia
#thailand
Kenapa anda HARUS pilih Whitening tablets Dr Glow] . 1⃣ Whitening tablets Dr Glow ada ekstrak TOMATO, SAKURA, ROSEHIP (vit E) & ACEROLA CHERRY (vit C) yang mempunyai banyak kelebihan . 2⃣ Whitening tablets Dr Glow mudah diambil & rasanya sangat sedap! Hanya kunyah je® 1 biji 2 kali sehari sebelum sarapan :-) . 3⃣ Kelebihan Whitening tablets Dr Glow mengandungi MADU ,HABBATUS SAUDA sebagai makanan sunnah 4⃣ Dah ramai customer yang berpuas hati & repeat order! #drglowfeedback  #dazzlingglow #Whitening  tablets Dr Glow . 5⃣ Whitening tablets Dr Glow dengan tagline HISAP2 TERUS PUTIH satu badan, BERKESAN untuk menghilangkan jerawat, kulit kusam, kulit berbelang, jeragat, parut jerawat, kulit kering, garis kedutan & banyak lagi KUALA LUMPUR DR GLOW HQ @drglow_official_page @dr_glow_malaysia_kl @drglowofficial_selangor @drglowstockistmelaka good info for beautiful and handsome singapore base the price in Sg is the same in Malaysia even converted,best kan😍😍😍😍 DR GLOW BRUNEI DARUSSALAM @drglowofficial_stockist_brunei DR GLOW BRUNEI DARUSSALAM @drglowofficialstockistbrunei2 DR GLOW SINGAPORE @drglow_stockist_singapore #drglow  #duoglow  #glowdihati  #jantanflawless  #bestskincare  #organic  #testimonial  #dazzlingglow  #dazzlingglowbeauty  #desidamayanti  #tabitaoriginal  #tabita  #facemist  #beautycare  #skincare  #glowing  #business  #marketing  #malaysia  #brunei  #iklanbrunei  #crewlife  #malaysiaairlines  #singapore  #indonesia  #thailand 
NAK RASA SENTIASA KENYANG.. AMALKAN SNACKING 😊
:
Snacking pagi pukul 10.. snacking petang pukul 5.. ambil 1-2 biji buah dan kunyah.. ambil yg fresh dan standby dlm beg 👌🏻
.
Kalau kat rumah boleh makan dgn peanut butter.. complete macros 😋
.
Nak tahu RAHSIA #kurussihatcantik
Jom contact 👉🏻📲@ros_ellinda - 01125992750
.
#bajubesarmurah #dietmudah #meletop #saizxxl #malaysiaairlines #airasia #sarapansihat
#weightlosschallengeonline #tipskurus #erafm #jomkurus #tipsdiet #bakarlemakperut #jubahcantik
#harianmetro #astrowarna #makeupartist 
#detoxtea #honda #kurussihat #jomkurus1malaysia #tv3 #workout #dakwah #selafazcinta #seriburindu #astromayahd #fitnesslife
NAK RASA SENTIASA KENYANG.. AMALKAN SNACKING 😊 : Snacking pagi pukul 10.. snacking petang pukul 5.. ambil 1-2 biji buah dan kunyah.. ambil yg fresh dan standby dlm beg 👌🏻 . Kalau kat rumah boleh makan dgn peanut butter.. complete macros 😋 . Nak tahu RAHSIA #kurussihatcantik  Jom contact 👉🏻📲@ros_ellinda - 01125992750 . #bajubesarmurah  #dietmudah  #meletop  #saizxxl  #malaysiaairlines  #airasia  #sarapansihat  #weightlosschallengeonline  #tipskurus  #erafm  #jomkurus  #tipsdiet  #bakarlemakperut  #jubahcantik  #harianmetro  #astrowarna  #makeupartist  #detoxtea  #honda  #kurussihat  #jomkurus1malaysia  #tv3  #workout  #dakwah  #selafazcinta  #seriburindu  #astromayahd  #fitnesslife 
Nak terbang dah.. moga selamat pergi dan balik.. bukan makan angin tapi g bekerja 😀

#malaysiaairlines
#gwork
#bismillahirahmanirrahim 
#subhanallazisagharolanahazawamakunnalahumukhrininwainnailarabbinalamunqolibun
Mau tambah tinggi 2-3 dalam seminggu

Berat badan bertambah 2-4 kg dalam seminggu

Lansing 2-5 kg dalam seminggu

Atau mau punya kulit putih dan sehat??? Konsultasi Gratis! Deal Pay (Western Union, PayPal & Bank Transfer) World Wide Shipment

Info lengkap hubungi:
Whatsap : 087710901677

#hijab#Serang #Bandung #kalimantan #Semarang #Surabaya #Pontianak #Banjarmasin #Palangkaraya #Samarinda #Ambon #Jayapura #Makassar #abdinegara #ternate #bali #sulawesi #papua #jakarta #lampung #artis #balikpapan #jakartapusat #banten #lombok #kupang #manado #malaysiaairlines #bromo #polisi
Mau tambah tinggi 2-3 dalam seminggu Berat badan bertambah 2-4 kg dalam seminggu Lansing 2-5 kg dalam seminggu Atau mau punya kulit putih dan sehat??? Konsultasi Gratis! Deal Pay (Western Union, PayPal & Bank Transfer) World Wide Shipment Info lengkap hubungi: Whatsap : 087710901677 #hijab #Serang  #Bandung  #kalimantan  #Semarang  #Surabaya  #Pontianak  #Banjarmasin  #Palangkaraya  #Samarinda  #Ambon  #Jayapura  #Makassar  #abdinegara  #ternate  #bali  #sulawesi  #papua  #jakarta  #lampung  #artis  #balikpapan  #jakartapusat  #banten  #lombok  #kupang  #manado  #malaysiaairlines  #bromo  #polisi 
Ⓜ️ Mau Payudara Indah, Besar dan Kencang?
⬇️⬇️
Contact Now!!
Whatsapp/call : 087710901677
➡️Solusi Bagi anda yang ingin :
- Memiliki Payudara yang Besar dan Kencang
- Payudara lebih indah dan mulus
- Membahagiakan Pasangan Anda
- Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki
HASIL PERMANEN TANPA EFEK SAMPING !!
🔰🔰🔰
➡️Perubahan bisa dilihat dalam masa pemakaian 1- 2 minggu saja!! Keunggulan Alat kami buat Payudara :
-Memperbesar dan memperkencang Payudara
- Mengembalikan Puting Hitam menjadi Pink Kembali
serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser,
pijat vibrasi ke Bagian Payudara.
🔻🔻🔻
Manfaat lainnya :
- merapatkan vagina
- mengatasi rambut rontok
- menghilangkan bekas selulit
#payudara #iphone8plus #olshopindonesia #bajumurah #hijab #olshopmurah #populer #gaunpesta #polisi #promo #indonesia #cowokganteng #olshopmurah #love #emas #artis #tasbatam #hijabindonesia #indonesia  #hijab #iphonex #berlian #taspremium #diskon #baju #kalimantan #jilbab #bali #Singapore #malaysia #pemutih #malaysiaairlines
Ⓜ️ Mau Payudara Indah, Besar dan Kencang? ⬇️⬇️ Contact Now!! Whatsapp/call : 087710901677 ➡️Solusi Bagi anda yang ingin : - Memiliki Payudara yang Besar dan Kencang - Payudara lebih indah dan mulus - Membahagiakan Pasangan Anda - Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki HASIL PERMANEN TANPA EFEK SAMPING !! 🔰🔰🔰 ➡️Perubahan bisa dilihat dalam masa pemakaian 1- 2 minggu saja!! Keunggulan Alat kami buat Payudara : -Memperbesar dan memperkencang Payudara - Mengembalikan Puting Hitam menjadi Pink Kembali serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke Bagian Payudara. 🔻🔻🔻 Manfaat lainnya : - merapatkan vagina - mengatasi rambut rontok - menghilangkan bekas selulit #payudara  #iphone8plus  #olshopindonesia  #bajumurah  #hijab  #olshopmurah  #populer  #gaunpesta  #polisi  #promo  #indonesia  #cowokganteng  #olshopmurah  #love  #emas  #artis  #tasbatam  #hijabindonesia  #indonesia  #hijab  #iphonex  #berlian  #taspremium  #diskon  #baju  #kalimantan  #jilbab  #bali  #Singapore  #malaysia  #pemutih  #malaysiaairlines 
Selamat pagi #spreaderstegar semua!
Pagi2 isnin ni make sure mood jgn swing ya, kalau tak nt effect terus seharian punya mood.

Ni abg nak announce yg #garlicspreadbyskinnychef dah beroperasi semula. Abg dah kembali ke dapur utk siapkan pending order korang semua.

Mana yg nak order,bolehlah wasap no 018-2010962 ok.Nanti assisstant abg yg cantik manis tu akan reply.Ok chow!

#abgtaktipu #garlic #igers #garlicspread #garlicbread #yum #foodporn #makanape #southerntiger #malaysiaproduct #berbukapuasa #johorbahru #malaysiaairlines #breakfast #sedap #senangje #makanape #foodporn #foodhuntermalaysia #pizzahut #makansedap #buatanmalaysiabermutu #buatanbumiputera #dapurabangS #garlicspreadpadu
Selamat pagi #spreaderstegar  semua! Pagi2 isnin ni make sure mood jgn swing ya, kalau tak nt effect terus seharian punya mood. Ni abg nak announce yg #garlicspreadbyskinnychef  dah beroperasi semula. Abg dah kembali ke dapur utk siapkan pending order korang semua. Mana yg nak order,bolehlah wasap no 018-2010962 ok.Nanti assisstant abg yg cantik manis tu akan reply.Ok chow! #abgtaktipu  #garlic  #igers  #garlicspread  #garlicbread  #yum  #foodporn  #makanape  #southerntiger  #malaysiaproduct  #berbukapuasa  #johorbahru  #malaysiaairlines  #breakfast  #sedap  #senangje  #makanape  #foodporn  #foodhuntermalaysia  #pizzahut  #makansedap  #buatanmalaysiabermutu  #buatanbumiputera  #dapurabangS  #garlicspreadpadu 
Throw back - Nepal
We were excited to admire the Mt Everest when the pilot told us on our flight back. 
#mteverest #mounteverest #surprise #himalaya #instatravel #instaphoto #mas #malaysiaairlines #mh171 #珠峰 #珠穆朗玛峰 #尼泊尔 #窗外
機内食KUL-NRT朝ご飯、朝5時にラムシャンク。朝から骨付き肉をガッツリ食べられる胃に感謝。
#inflightmeal #bussinessclass #malaysiaairlines #a380 #breakfast #abovetheclouds #ひとりっぷ
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami 
NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI
======================
"Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..."
********************************************
Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat.
Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER
***********
Apalagi kelebihan kalsium Tiens
✅Tulang sihat & kuat
✅Melurus & menegakkan struktur tulang
✅mencegah esteporosis
✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah

Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 16-824 5240

#tinggi #tinggibadan#peninggi #peninggibadan
#tiens #kalsium #kalsiumpeninggi #heightup#height #heightupmurah #tiensmalaysia #zincplus#malaysiaairlines #airasia #malindo #leechongwei#fathialatiff #fattahamin #jannanick
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami  NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI ====================== "Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..." ******************************************** Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat. Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER *********** Apalagi kelebihan kalsium Tiens ✅Tulang sihat & kuat ✅Melurus & menegakkan struktur tulang ✅mencegah esteporosis ✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 16-824 5240 #tinggi  #tinggibadan #peninggi  #peninggibadan  #tiens  #kalsium  #kalsiumpeninggi  #heightup #height  #heightupmurah  #tiensmalaysia  #zincplus #malaysiaairlines  #airasia  #malindo  #leechongwei #fathialatiff  #fattahamin  #jannanick 
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami 
NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI
======================
"Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..."
********************************************
Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat.
Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER
***********
Apalagi kelebihan kalsium Tiens
✅Tulang sihat & kuat
✅Melurus & menegakkan struktur tulang
✅mencegah esteporosis
✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah

Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 16-824 5240

#tinggi #tinggibadan#peninggi #peninggibadan
#tiens #kalsium #kalsiumpeninggi #heightup#height #heightupmurah #tiensmalaysia #zincplus#malaysiaairlines #airasia #malindo #leechongwei#fathialatiff #fattahamin #jannanick
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami  NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI ====================== "Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..." ******************************************** Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat. Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER *********** Apalagi kelebihan kalsium Tiens ✅Tulang sihat & kuat ✅Melurus & menegakkan struktur tulang ✅mencegah esteporosis ✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 16-824 5240 #tinggi  #tinggibadan #peninggi  #peninggibadan  #tiens  #kalsium  #kalsiumpeninggi  #heightup #height  #heightupmurah  #tiensmalaysia  #zincplus #malaysiaairlines  #airasia  #malindo  #leechongwei #fathialatiff  #fattahamin  #jannanick 
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami 
NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI
======================
"Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..."
********************************************
Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat.
Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER
***********
Apalagi kelebihan kalsium Tiens
✅Tulang sihat & kuat
✅Melurus & menegakkan struktur tulang
✅mencegah esteporosis
✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah

Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 16-824 5240

#tinggi #tinggibadan#peninggi #peninggibadan
#tiens #kalsium #kalsiumpeninggi #heightup#height #heightupmurah #tiensmalaysia #zincplus#malaysiaairlines #airasia #malindo #leechongwei#fathialatiff #fattahamin #jannanick
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami  NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI ====================== "Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..." ******************************************** Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat. Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER *********** Apalagi kelebihan kalsium Tiens ✅Tulang sihat & kuat ✅Melurus & menegakkan struktur tulang ✅mencegah esteporosis ✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 16-824 5240 #tinggi  #tinggibadan #peninggi  #peninggibadan  #tiens  #kalsium  #kalsiumpeninggi  #heightup #height  #heightupmurah  #tiensmalaysia  #zincplus #malaysiaairlines  #airasia  #malindo  #leechongwei #fathialatiff  #fattahamin  #jannanick 
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami 
NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI
======================
"Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..."
********************************************
Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat.
Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER
***********
Apalagi kelebihan kalsium Tiens
✅Tulang sihat & kuat
✅Melurus & menegakkan struktur tulang
✅mencegah esteporosis
✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah

Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 16-824 5240

#tinggi #tinggibadan#peninggi #peninggibadan
#tiens #kalsium #kalsiumpeninggi #heightup#height #heightupmurah #tiensmalaysia #zincplus#malaysiaairlines #airasia #malindo #leechongwei#fathialatiff #fattahamin #jannanick
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami  NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI ====================== "Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..." ******************************************** Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat. Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER *********** Apalagi kelebihan kalsium Tiens ✅Tulang sihat & kuat ✅Melurus & menegakkan struktur tulang ✅mencegah esteporosis ✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 16-824 5240 #tinggi  #tinggibadan #peninggi  #peninggibadan  #tiens  #kalsium  #kalsiumpeninggi  #heightup #height  #heightupmurah  #tiensmalaysia  #zincplus #malaysiaairlines  #airasia  #malindo  #leechongwei #fathialatiff  #fattahamin  #jannanick 
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami 
NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI
======================
"Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..."
********************************************
Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat.
Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER
***********
Apalagi kelebihan kalsium Tiens
✅Tulang sihat & kuat
✅Melurus & menegakkan struktur tulang
✅mencegah esteporosis
✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah

Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 16-824 5240

#tinggi #tinggibadan#peninggi #peninggibadan
#tiens #kalsium #kalsiumpeninggi #heightup#height #heightupmurah #tiensmalaysia #zincplus#malaysiaairlines #airasia #malindo #leechongwei#fathialatiff #fattahamin #jannanick
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami  NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI ====================== "Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..." ******************************************** Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat. Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER *********** Apalagi kelebihan kalsium Tiens ✅Tulang sihat & kuat ✅Melurus & menegakkan struktur tulang ✅mencegah esteporosis ✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 16-824 5240 #tinggi  #tinggibadan #peninggi  #peninggibadan  #tiens  #kalsium  #kalsiumpeninggi  #heightup #height  #heightupmurah  #tiensmalaysia  #zincplus #malaysiaairlines  #airasia  #malindo  #leechongwei #fathialatiff  #fattahamin  #jannanick 
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami 
NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI
======================
"Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..."
********************************************
Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat.
Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER
***********
Apalagi kelebihan kalsium Tiens
✅Tulang sihat & kuat
✅Melurus & menegakkan struktur tulang
✅mencegah esteporosis
✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah

Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 16-824 5240

#tinggi #tinggibadan#peninggi #peninggibadan
#tiens #kalsium #kalsiumpeninggi #heightup#height #heightupmurah #tiensmalaysia #zincplus#malaysiaairlines #airasia #malindo #leechongwei#fathialatiff #fattahamin #jannanick
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami  NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI ====================== "Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..." ******************************************** Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat. Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER *********** Apalagi kelebihan kalsium Tiens ✅Tulang sihat & kuat ✅Melurus & menegakkan struktur tulang ✅mencegah esteporosis ✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 16-824 5240 #tinggi  #tinggibadan #peninggi  #peninggibadan  #tiens  #kalsium  #kalsiumpeninggi  #heightup #height  #heightupmurah  #tiensmalaysia  #zincplus #malaysiaairlines  #airasia  #malindo  #leechongwei #fathialatiff  #fattahamin  #jannanick 
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami 
NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI
======================
"Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..."
********************************************
Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat.
Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER
***********
Apalagi kelebihan kalsium Tiens
✅Tulang sihat & kuat
✅Melurus & menegakkan struktur tulang
✅mencegah esteporosis
✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah

Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 16-824 5240

#tinggi #tinggibadan#peninggi #peninggibadan
#tiens #kalsium #kalsiumpeninggi #heightup#height #heightupmurah #tiensmalaysia #zincplus#malaysiaairlines #airasia #malindo #leechongwei#fathialatiff #fattahamin #jannanick
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami  NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI ====================== "Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..." ******************************************** Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat. Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER *********** Apalagi kelebihan kalsium Tiens ✅Tulang sihat & kuat ✅Melurus & menegakkan struktur tulang ✅mencegah esteporosis ✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 16-824 5240 #tinggi  #tinggibadan #peninggi  #peninggibadan  #tiens  #kalsium  #kalsiumpeninggi  #heightup #height  #heightupmurah  #tiensmalaysia  #zincplus #malaysiaairlines  #airasia  #malindo  #leechongwei #fathialatiff  #fattahamin  #jannanick 
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami 
NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI
======================
"Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..."
********************************************
Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat.
Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER
***********
Apalagi kelebihan kalsium Tiens
✅Tulang sihat & kuat
✅Melurus & menegakkan struktur tulang
✅mencegah esteporosis
✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah

Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 16-824 5240

#tinggi #tinggibadan#peninggi #peninggibadan
#tiens #kalsium #kalsiumpeninggi #heightup#height #heightupmurah #tiensmalaysia #zincplus#malaysiaairlines #airasia #malindo #leechongwei#fathialatiff #fattahamin #jannanick
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami  NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI ====================== "Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..." ******************************************** Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat. Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER *********** Apalagi kelebihan kalsium Tiens ✅Tulang sihat & kuat ✅Melurus & menegakkan struktur tulang ✅mencegah esteporosis ✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 16-824 5240 #tinggi  #tinggibadan #peninggi  #peninggibadan  #tiens  #kalsium  #kalsiumpeninggi  #heightup #height  #heightupmurah  #tiensmalaysia  #zincplus #malaysiaairlines  #airasia  #malindo  #leechongwei #fathialatiff  #fattahamin  #jannanick 
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami 
NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI
======================
"Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..."
********************************************
Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat.
Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER
***********
Apalagi kelebihan kalsium Tiens
✅Tulang sihat & kuat
✅Melurus & menegakkan struktur tulang
✅mencegah esteporosis
✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah

Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 16-824 5240

#tinggi #tinggibadan#peninggi #peninggibadan
#tiens #kalsium #kalsiumpeninggi #heightup#height #heightupmurah #tiensmalaysia #zincplus#malaysiaairlines #airasia #malindo #leechongwei#fathialatiff #fattahamin #jannanick
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami  NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI ====================== "Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..." ******************************************** Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat. Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER *********** Apalagi kelebihan kalsium Tiens ✅Tulang sihat & kuat ✅Melurus & menegakkan struktur tulang ✅mencegah esteporosis ✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 16-824 5240 #tinggi  #tinggibadan #peninggi  #peninggibadan  #tiens  #kalsium  #kalsiumpeninggi  #heightup #height  #heightupmurah  #tiensmalaysia  #zincplus #malaysiaairlines  #airasia  #malindo  #leechongwei #fathialatiff  #fattahamin  #jannanick 
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami 
NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI
======================
"Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..."
********************************************
Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat.
Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER
***********
Apalagi kelebihan kalsium Tiens
✅Tulang sihat & kuat
✅Melurus & menegakkan struktur tulang
✅mencegah esteporosis
✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah

Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 16-824 5240

#tinggi #tinggibadan#peninggi #peninggibadan
#tiens #kalsium #kalsiumpeninggi #heightup#height #heightupmurah #tiensmalaysia #zincplus#malaysiaairlines #airasia #malindo #leechongwei#fathialatiff #fattahamin #jannanick
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami  NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI ====================== "Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..." ******************************************** Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat. Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER *********** Apalagi kelebihan kalsium Tiens ✅Tulang sihat & kuat ✅Melurus & menegakkan struktur tulang ✅mencegah esteporosis ✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 16-824 5240 #tinggi  #tinggibadan #peninggi  #peninggibadan  #tiens  #kalsium  #kalsiumpeninggi  #heightup #height  #heightupmurah  #tiensmalaysia  #zincplus #malaysiaairlines  #airasia  #malindo  #leechongwei #fathialatiff  #fattahamin  #jannanick 
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami 
NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI
======================
"Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..."
********************************************
Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat.
Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER
***********
Apalagi kelebihan kalsium Tiens
✅Tulang sihat & kuat
✅Melurus & menegakkan struktur tulang
✅mencegah esteporosis
✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah

Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 16-824 5240

#tinggi #tinggibadan#peninggi #peninggibadan
#tiens #kalsium #kalsiumpeninggi #heightup#height #heightupmurah #tiensmalaysia #zincplus#malaysiaairlines #airasia #malindo #leechongwei#fathialatiff #fattahamin #jannanick
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami  NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI ====================== "Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..." ******************************************** Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat. Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER *********** Apalagi kelebihan kalsium Tiens ✅Tulang sihat & kuat ✅Melurus & menegakkan struktur tulang ✅mencegah esteporosis ✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 16-824 5240 #tinggi  #tinggibadan #peninggi  #peninggibadan  #tiens  #kalsium  #kalsiumpeninggi  #heightup #height  #heightupmurah  #tiensmalaysia  #zincplus #malaysiaairlines  #airasia  #malindo  #leechongwei #fathialatiff  #fattahamin  #jannanick 
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami 
NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI
======================
"Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..."
********************************************
Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat.
Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER
***********
Apalagi kelebihan kalsium Tiens
✅Tulang sihat & kuat
✅Melurus & menegakkan struktur tulang
✅mencegah esteporosis
✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah

Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 16-824 5240

#tinggi #tinggibadan#peninggi #peninggibadan
#tiens #kalsium #kalsiumpeninggi #heightup#height #heightupmurah #tiensmalaysia #zincplus#malaysiaairlines #airasia #malindo #leechongwei#fathialatiff #fattahamin #jannanick
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami  NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI ====================== "Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..." ******************************************** Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat. Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER *********** Apalagi kelebihan kalsium Tiens ✅Tulang sihat & kuat ✅Melurus & menegakkan struktur tulang ✅mencegah esteporosis ✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 16-824 5240 #tinggi  #tinggibadan #peninggi  #peninggibadan  #tiens  #kalsium  #kalsiumpeninggi  #heightup #height  #heightupmurah  #tiensmalaysia  #zincplus #malaysiaairlines  #airasia  #malindo  #leechongwei #fathialatiff  #fattahamin  #jannanick 
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami 
NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI
======================
"Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..."
********************************************
Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat.
Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER
***********
Apalagi kelebihan kalsium Tiens
✅Tulang sihat & kuat
✅Melurus & menegakkan struktur tulang
✅mencegah esteporosis
✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah

Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 16-824 5240

#tinggi #tinggibadan#peninggi #peninggibadan
#tiens #kalsium #kalsiumpeninggi #heightup#height #heightupmurah #tiensmalaysia #zincplus#malaysiaairlines #airasia #malindo #leechongwei#fathialatiff #fattahamin #jannanick
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami  NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI ====================== "Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..." ******************************************** Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat. Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER *********** Apalagi kelebihan kalsium Tiens ✅Tulang sihat & kuat ✅Melurus & menegakkan struktur tulang ✅mencegah esteporosis ✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 16-824 5240 #tinggi  #tinggibadan #peninggi  #peninggibadan  #tiens  #kalsium  #kalsiumpeninggi  #heightup #height  #heightupmurah  #tiensmalaysia  #zincplus #malaysiaairlines  #airasia  #malindo  #leechongwei #fathialatiff  #fattahamin  #jannanick 
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami 
NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI
======================
"Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..."
********************************************
Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat.
Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER
***********
Apalagi kelebihan kalsium Tiens
✅Tulang sihat & kuat
✅Melurus & menegakkan struktur tulang
✅mencegah esteporosis
✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah

Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 16-824 5240

#tinggi #tinggibadan#peninggi #peninggibadan
#tiens #kalsium #kalsiumpeninggi #heightup#height #heightupmurah #tiensmalaysia #zincplus#malaysiaairlines #airasia #malindo #leechongwei#fathialatiff #fattahamin #jannanick
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami  NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI ====================== "Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..." ******************************************** Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat. Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER *********** Apalagi kelebihan kalsium Tiens ✅Tulang sihat & kuat ✅Melurus & menegakkan struktur tulang ✅mencegah esteporosis ✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 16-824 5240 #tinggi  #tinggibadan #peninggi  #peninggibadan  #tiens  #kalsium  #kalsiumpeninggi  #heightup #height  #heightupmurah  #tiensmalaysia  #zincplus #malaysiaairlines  #airasia  #malindo  #leechongwei #fathialatiff  #fattahamin  #jannanick 
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami 
NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI
======================
"Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..."
********************************************
Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat.
Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER
***********
Apalagi kelebihan kalsium Tiens
✅Tulang sihat & kuat
✅Melurus & menegakkan struktur tulang
✅mencegah esteporosis
✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah

Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 16-824 5240

#tinggi #tinggibadan#peninggi #peninggibadan
#tiens #kalsium #kalsiumpeninggi #heightup#height #heightupmurah #tiensmalaysia #zincplus#malaysiaairlines #airasia #malindo #leechongwei#fathialatiff #fattahamin #jannanick
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami  NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI ====================== "Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..." ******************************************** Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat. Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER *********** Apalagi kelebihan kalsium Tiens ✅Tulang sihat & kuat ✅Melurus & menegakkan struktur tulang ✅mencegah esteporosis ✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 16-824 5240 #tinggi  #tinggibadan #peninggi  #peninggibadan  #tiens  #kalsium  #kalsiumpeninggi  #heightup #height  #heightupmurah  #tiensmalaysia  #zincplus #malaysiaairlines  #airasia  #malindo  #leechongwei #fathialatiff  #fattahamin  #jannanick 
Malaysia Airlines A380 off to KUL...
•••••
Airline: Malaysia Airlines 
Aircraft: Airbus A380
Airport: LHR
•••••
#swissspotting #swissspottingtravel #plane #aircraft #airport #aviation #avgeek #aviation4life #aviation4u #spotting #spotter #planespotting #planespotter #lhr #egll #heathrow #london #londonheathrow #londonheathrowairport #heathrowairport 
#airbus #airbus380 #a380 #malaysia #malaysiaairlines #mh
Promo lagiiii!!! Cuma di @yourbagpacker bisa ke Taipei harga segini 🤭
. 
Jakarta - Taipei PP
Only Rp.2.958.000,- by Philippine Airlines
.
🛂Sudah Termasuk Airport tax, IWJR & VAT
🛄 BAGASI 30kg & kabin 7kg
🍛 Makan di Pesawat
✈️Pulang - Pergi
.
Karena Promo Kursi Sangat Terbatas!!!
.
.
INFO TANGGAL PROMO DAN BOOKING
IG : @yourbagpacker
WA : 0852-9453-5119
Line@ : @pah5401g
.
.
Happy Vacation Good People
.
#promo #tiket #tiketpesawat #tiketmurah #tiketpromo #promomurah #airasia #airasiapromo #tiketairasia #promotrip #malaysiaairlines #malindoair #seoul #jakarta #korea #japan #tokyo #backpackerindonesia #backpacker #japantrip #tokyo #seoul #trip #seoultrip #backpackerindonesia #seoulbackpacker #backpackermurah  #hongkongtrip #tikethongkong #tiketpromohongkong #taipei #taipeitravel #tiketmurahtaipei
Promo lagiiii!!! Cuma di @yourbagpacker bisa ke Taipei harga segini 🤭 . Jakarta - Taipei PP Only Rp.2.958.000,- by Philippine Airlines . 🛂Sudah Termasuk Airport tax, IWJR & VAT 🛄 BAGASI 30kg & kabin 7kg 🍛 Makan di Pesawat ✈️Pulang - Pergi . Karena Promo Kursi Sangat Terbatas!!! . . INFO TANGGAL PROMO DAN BOOKING IG : @yourbagpacker WA : 0852-9453-5119 Line@ : @pah5401g . . Happy Vacation Good People . #promo  #tiket  #tiketpesawat  #tiketmurah  #tiketpromo  #promomurah  #airasia  #airasiapromo  #tiketairasia  #promotrip  #malaysiaairlines  #malindoair  #seoul  #jakarta  #korea  #japan  #tokyo  #backpackerindonesia  #backpacker  #japantrip  #tokyo  #seoul  #trip  #seoultrip  #backpackerindonesia  #seoulbackpacker  #backpackermurah  #hongkongtrip  #tikethongkong  #tiketpromohongkong  #taipei  #taipeitravel  #tiketmurahtaipei 
Finally.. Sepanjang perkhidmatan d airport.. Merasa jg sis duduk d cockpit aircraft ni.. Berangan ja selamani.. Tq my friend bw masuk tmpt ni.. Akan d frame sbg kenangan utk tatapan d masa akan dtg..all the best.. Best memory ever❤️😍
Goodbye.. Ready for take off😂😍🛫
#cockpit
#flightsimulator
#mh2636
#malaysiaairlines
#malaysiaairportslbu
#labuanairport
💯% coverage flawless skin with porcelain cream Dr Glow RM50
KUALA LUMPUR DR GLOW HQ @drglow_official_page
@dr_glow_malaysia_kl 
DR GLOW SINGAPORE @drglow_stockist_singapore 
DR GLOW BRUNEI DARUSSALAM  @drglowofficial_stockist_brunei 
Malaysia 
@drglowofficial_selangor 
@drglowstockistmelaka 
BRUNEI DARUSSALAM
@drglowofficialstockistbrunei2 
#drglow
#duoglow
#glowdihati
#jantanflawless
#bestskincare
#organic
#testimonial
#dazzlingglow 
#dazzlingglowbeauty 
#desidamayanti
#tabitaoriginal
#tabita
#facemist
#beautycare 
#skincare
#glowing
#business 
#marketing
#malaysia
#brunei
#iklanbrunei
#crewlife
#malaysiaairlines
#singapore
#indonesia
#thailand
#pageant
#missuniverse
#letscantik
#janganmengata
💯% coverage flawless skin with porcelain cream Dr Glow RM50 KUALA LUMPUR DR GLOW HQ @drglow_official_page @dr_glow_malaysia_kl DR GLOW SINGAPORE @drglow_stockist_singapore DR GLOW BRUNEI DARUSSALAM @drglowofficial_stockist_brunei Malaysia @drglowofficial_selangor @drglowstockistmelaka BRUNEI DARUSSALAM @drglowofficialstockistbrunei2 #drglow  #duoglow  #glowdihati  #jantanflawless  #bestskincare  #organic  #testimonial  #dazzlingglow  #dazzlingglowbeauty  #desidamayanti  #tabitaoriginal  #tabita  #facemist  #beautycare  #skincare  #glowing  #business  #marketing  #malaysia  #brunei  #iklanbrunei  #crewlife  #malaysiaairlines  #singapore  #indonesia  #thailand  #pageant  #missuniverse  #letscantik  #janganmengata 
Cantik nye skin with Dr Glow 😱😱
KUALA LUMPUR DR GLOW HQ @drglow_official_page
@dr_glow_malaysia_kl 
DR GLOW SINGAPORE @drglow_stockist_singapore 
DR GLOW BRUNEI DARUSSALAM  @drglowofficial_stockist_brunei 
Malaysia 
@drglowofficial_selangor 
@drglowstockistmelaka 
BRUNEI DARUSSALAM
@drglowofficialstockistbrunei2 
#drglow
#duoglow
#glowdihati
#jantanflawless
#bestskincare
#organic
#testimonial
#dazzlingglow 
#dazzlingglowbeauty 
#desidamayanti
#tabitaoriginal
#tabita
#facemist
#beautycare 
#skincare
#glowing
#business 
#marketing
#malaysia
#brunei
#iklanbrunei
#crewlife
#malaysiaairlines
#singapore
#indonesia
#thailand
#pageant
#missuniverse
#letscantik
#janganmengata
Cantik nye skin with Dr Glow 😱😱 KUALA LUMPUR DR GLOW HQ @drglow_official_page @dr_glow_malaysia_kl DR GLOW SINGAPORE @drglow_stockist_singapore DR GLOW BRUNEI DARUSSALAM @drglowofficial_stockist_brunei Malaysia @drglowofficial_selangor @drglowstockistmelaka BRUNEI DARUSSALAM @drglowofficialstockistbrunei2 #drglow  #duoglow  #glowdihati  #jantanflawless  #bestskincare  #organic  #testimonial  #dazzlingglow  #dazzlingglowbeauty  #desidamayanti  #tabitaoriginal  #tabita  #facemist  #beautycare  #skincare  #glowing  #business  #marketing  #malaysia  #brunei  #iklanbrunei  #crewlife  #malaysiaairlines  #singapore  #indonesia  #thailand  #pageant  #missuniverse  #letscantik  #janganmengata 
Intakes available.
.
Grab the chance to learn the best cabin crew interview skills with Cloudbridge.
.
RM350 Only
.
019 359 5976 Mdm Ann
019 359 5376 Mr Ally
.
@cloudbridge.my 
#flightattendantmalaysia 
#cabincrewmalaysia 
#airasia 
#malindoair 
#malaysiaairlines 
#qatarairways 
#singaporeairlines
Arrived Auckland Airport with the  fire evacuation news, airport closed 5hrs and caused chaos to the air traffic, some diverted and some landed but the passenger can’t dissembark so they sit and wait in the aircraft for 5hrs. But for us MH crew, we just smile and accept any possibilities. Flight canceled : one more day in Auckland, flight continue : we can meet and spend more time with family, flight delay : duty jalan 💰... always positive 😁👍 #malaysiaairlines #A330 #kiwi #🇳🇿
Arrived Auckland Airport with the fire evacuation news, airport closed 5hrs and caused chaos to the air traffic, some diverted and some landed but the passenger can’t dissembark so they sit and wait in the aircraft for 5hrs. But for us MH crew, we just smile and accept any possibilities. Flight canceled : one more day in Auckland, flight continue : we can meet and spend more time with family, flight delay : duty jalan 💰... always positive 😁👍 #malaysiaairlines  #A330  #kiwi  #🇳🇿
Refreshments on #MASWings #MH LBU-BKI 9 Dec 2018 - Milo and  tiramisu cookies 🍪 with coffee ☕️ chocolate 🍫 filling. #milo #cookies #tiramisu #inflightmeal #inflightmealsbysf #planefood #malaysiaairlines #enrichgold #oneworld #oneworldsapphire #enrich #kotakinabalu #kotakinabalusabah #labuan #atr72500 #airplanemeals #inflight #mh @malaysiaairlines @maswingsmates
Wow! This is after 7hrs of makeup!

This was captured when I got back from Hyderabad flt, an overnight flt which arrived Kul early in the morning.. When I saw the sun ☀️ I thought it would be nice to capture this makeup look.. Not as fresh as immediately u finished doing the makeup, but I think the glow after 7 hours wearing it makes this look so pretty..! ☀️☀️☀️.
.
.
My vital pick for this look :.
@doctox_hq Treatment Concealer Code Medium and Light.
@smashboxcosmetics Foundation.
@alysa.my Lumiere Powder.
@hudabeauty Coral Obsession Palette.
@hudabeauty Amethyst Palette.
@urbandecaycosmetics Browbox BB.
@missyeldeebeautyhq Alyah Lense.
.
.
Makeup class available dates (dec) at my Highlight Section ♥️.
.
.
#doctox #crewlife✈️ #crewlifestyle #malaysiaairlines #malaysiaairline #flightattendantlife #goingplaces #travelbook #malaysian #brunettegirl #flightcrewlife #cabincrewlife #cabincrewlifestyle #muamalaysia #muapuchong #dailymakeuplook #hyderabad #udmalaysia #hudabeauty #Repost @fizakamaruzzaman with @insta.saver.repost • • •
Wow! This is after 7hrs of makeup! This was captured when I got back from Hyderabad flt, an overnight flt which arrived Kul early in the morning.. When I saw the sun ☀️ I thought it would be nice to capture this makeup look.. Not as fresh as immediately u finished doing the makeup, but I think the glow after 7 hours wearing it makes this look so pretty..! ☀️☀️☀️. . . My vital pick for this look :. @doctox_hq Treatment Concealer Code Medium and Light. @smashboxcosmetics Foundation. @alysa.my Lumiere Powder. @hudabeauty Coral Obsession Palette. @hudabeauty Amethyst Palette. @urbandecaycosmetics Browbox BB. @missyeldeebeautyhq Alyah Lense. . . Makeup class available dates (dec) at my Highlight Section ♥️. . . #doctox  #crewlife ✈️ #crewlifestyle  #malaysiaairlines  #malaysiaairline  #flightattendantlife  #goingplaces  #travelbook  #malaysian  #brunettegirl  #flightcrewlife  #cabincrewlife  #cabincrewlifestyle  #muamalaysia  #muapuchong  #dailymakeuplook  #hyderabad  #udmalaysia  #hudabeauty  #Repost  @fizakamaruzzaman with @insta.saver.repost • • •
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami 
NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI
======================
"Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..."
********************************************
Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat.
Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER
***********
Apalagi kelebihan kalsium Tiens
✅Tulang sihat & kuat
✅Melurus & menegakkan struktur tulang
✅mencegah esteporosis
✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah

Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 11-6982 4391

#tinggi #tinggibadan#peninggi #peninggibadan
#tiens #kalsium #kalsiumpeninggi #heightup#height #heightupmurah #tiensmalaysia #zincplus#malaysiaairlines #airasia #malindo #leechongwei#fathialatiff #fattahamin #jannanick
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami  NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI ====================== "Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..." ******************************************** Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat. Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER *********** Apalagi kelebihan kalsium Tiens ✅Tulang sihat & kuat ✅Melurus & menegakkan struktur tulang ✅mencegah esteporosis ✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 11-6982 4391 #tinggi  #tinggibadan #peninggi  #peninggibadan  #tiens  #kalsium  #kalsiumpeninggi  #heightup #height  #heightupmurah  #tiensmalaysia  #zincplus #malaysiaairlines  #airasia  #malindo  #leechongwei #fathialatiff  #fattahamin  #jannanick 
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami 
NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI
======================
"Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..."
********************************************
Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat.
Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER
***********
Apalagi kelebihan kalsium Tiens
✅Tulang sihat & kuat
✅Melurus & menegakkan struktur tulang
✅mencegah esteporosis
✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah

Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 11-6982 4391

#tinggi #tinggibadan#peninggi #peninggibadan
#tiens #kalsium #kalsiumpeninggi #heightup#height #heightupmurah #tiensmalaysia #zincplus#malaysiaairlines #airasia #malindo #leechongwei#fathialatiff #fattahamin #jannanick
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami  NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI ====================== "Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..." ******************************************** Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat. Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER *********** Apalagi kelebihan kalsium Tiens ✅Tulang sihat & kuat ✅Melurus & menegakkan struktur tulang ✅mencegah esteporosis ✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 11-6982 4391 #tinggi  #tinggibadan #peninggi  #peninggibadan  #tiens  #kalsium  #kalsiumpeninggi  #heightup #height  #heightupmurah  #tiensmalaysia  #zincplus #malaysiaairlines  #airasia  #malindo  #leechongwei #fathialatiff  #fattahamin  #jannanick 
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami 
NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI
======================
"Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..."
********************************************
Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat.
Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER
***********
Apalagi kelebihan kalsium Tiens
✅Tulang sihat & kuat
✅Melurus & menegakkan struktur tulang
✅mencegah esteporosis
✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah

Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 11-6982 4391

#tinggi #tinggibadan#peninggi #peninggibadan
#tiens #kalsium #kalsiumpeninggi #heightup#height #heightupmurah #tiensmalaysia #zincplus#malaysiaairlines #airasia #malindo #leechongwei#fathialatiff #fattahamin #jannanick
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami  NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI ====================== "Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..." ******************************************** Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat. Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER *********** Apalagi kelebihan kalsium Tiens ✅Tulang sihat & kuat ✅Melurus & menegakkan struktur tulang ✅mencegah esteporosis ✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 11-6982 4391 #tinggi  #tinggibadan #peninggi  #peninggibadan  #tiens  #kalsium  #kalsiumpeninggi  #heightup #height  #heightupmurah  #tiensmalaysia  #zincplus #malaysiaairlines  #airasia  #malindo  #leechongwei #fathialatiff  #fattahamin  #jannanick 
The queen of sky 🛬A380 #malaysiaairlines #countingdays
PERUT BUNCIT DAH HILANG😍
.
Hilang dah perut buncit 😍.. mmg boleh hilang ke?? Byk jgk feedback perserta kata org tegur dah 'bersalin' ke???😅😅
Yesss ini yg berlaku kpd semua perserta tau..
.
Malah coach sendiri pun experience hal yg sama..
.
Ramai yg DM & mesej mcm mana nak hilangkan pipi pau, perut buncit..
.
Why not dah nak habis tahun ni just join program utk dptkan hasil yg sama..
.
Utk pendaftaran season depan boleh klik link di bio IG
.
013-9719022
.
#jomsihatbersama #masauntukberubah
#bajubesarmurah #dietmudah#meletop#saizxxl #malaysiaairlines 
#weightlosschallengeonline#tipskurus#erafm#jomkurus#tipsdiet#noradanish#bakarlemakperut #jubahcantik
#harianmetro #kualalumpur#astrowarna #makeupartist 
#detoxtea #honda#kurussihat #jomkurus1malaysia #tv3#workout#dakwah
#fitnesslife#ootdfash #shopee #lazada
PERUT BUNCIT DAH HILANG😍 . Hilang dah perut buncit 😍.. mmg boleh hilang ke?? Byk jgk feedback perserta kata org tegur dah 'bersalin' ke???😅😅 Yesss ini yg berlaku kpd semua perserta tau.. . Malah coach sendiri pun experience hal yg sama.. . Ramai yg DM & mesej mcm mana nak hilangkan pipi pau, perut buncit.. . Why not dah nak habis tahun ni just join program utk dptkan hasil yg sama.. . Utk pendaftaran season depan boleh klik link di bio IG . 013-9719022 . #jomsihatbersama  #masauntukberubah  #bajubesarmurah  #dietmudah #meletop #saizxxl  #malaysiaairlines  #weightlosschallengeonline #tipskurus #erafm #jomkurus #tipsdiet #noradanish #bakarlemakperut  #jubahcantik  #harianmetro  #kualalumpur #astrowarna  #makeupartist  #detoxtea  #honda #kurussihat  #jomkurus1malaysia  #tv3 #workout #dakwah  #fitnesslife #ootdfash  #shopee  #lazada 
Friend of the brand @mucaskin membawakan @missuniverse @demileighnp dengan kerjasama @malaysiaairlines ke Kuala Lumpur untuk melancarkan jenama tempatan yang diproduksikan di Korea itu. Muca Skincare menyediakan lima rangkaian lengkap produk penjagaan kulit wajah.  Muca juga menjadi produk kulit rasmi Miss Universe 2018 yang bakal berlangsung di Bangkok Thailand 17 Disember nanti. 
#mucaskin 
#missuniverse 
#demileighnelpeters 
#malaysiaairlines 
#themajestichotelkl 
#kualalumpur 
#malaysia
#skincare 
#stailmy
Friend of the brand @mucaskin membawakan @missuniverse @demileighnp dengan kerjasama @malaysiaairlines ke Kuala Lumpur untuk melancarkan jenama tempatan yang diproduksikan di Korea itu. Muca Skincare menyediakan lima rangkaian lengkap produk penjagaan kulit wajah. Muca juga menjadi produk kulit rasmi Miss Universe 2018 yang bakal berlangsung di Bangkok Thailand 17 Disember nanti. #mucaskin  #missuniverse  #demileighnelpeters  #malaysiaairlines  #themajestichotelkl  #kualalumpur  #malaysia  #skincare  #stailmy 
#day110

はいー。
衝撃笑
めっちゃ太ってプーケットから
帰国でございます笑
.
.
これ投稿するまでに
時間かかりました。
.
.
このまま落ちなかったら
どうしようって恐怖が。
帰国したのが
12/4で
この体重は12/5の記録。
帰宅したとき体重計のったんだけど、びっくりしすぎて記録しなかった。
.
.
体重計とケータイを同期してるんだけど、別人のデータじゃないですかって聞かれたからね。
.
.
別人の体重だったら
どんなに良かったものか。
.
.
徐々に体重落ちてきた
本当に良かった😭❤️
.
.
旅行をしても体重は
元に戻るって確信✊
これからも旅行の時は
我慢せず食べたいものを
食べたいだけ食べる❤️
.
.
.
.
_

_
__________________________
#糖質制限 #リバウンド  #change #glutenfree #ダイエッター#公開ダイエット#ダイエット記録#デトックス #タイ#ワークアウト#筋トレ#diet #workout #personalgym#プーケット #running #パーソナルトレーニング #パーソナルトレーナー#detox #thailand #thebeach #foodstagram  #regime #ダイエット #malaysiaairlines  #旅行 #食べて痩せる #ダイエット仲間募集#旅女
#day110  はいー。 衝撃笑 めっちゃ太ってプーケットから 帰国でございます笑 . . これ投稿するまでに 時間かかりました。 . . このまま落ちなかったら どうしようって恐怖が。 帰国したのが 12/4で この体重は12/5の記録。 帰宅したとき体重計のったんだけど、びっくりしすぎて記録しなかった。 . . 体重計とケータイを同期してるんだけど、別人のデータじゃないですかって聞かれたからね。 . . 別人の体重だったら どんなに良かったものか。 . . 徐々に体重落ちてきた 本当に良かった😭❤️ . . 旅行をしても体重は 元に戻るって確信✊ これからも旅行の時は 我慢せず食べたいものを 食べたいだけ食べる❤️ . . . . _ _ __________________________ #糖質制限  #リバウンド  #change  #glutenfree  #ダイエッター #公開ダイエット #ダイエット記録 #デトックス  #タイ #ワークアウト #筋トレ #diet  #workout  #personalgym #プーケット  #running  #パーソナルトレーニング  #パーソナルトレーナー #detox  #thailand  #thebeach  #foodstagram  #regime  #ダイエット  #malaysiaairlines  #旅行  #食べて痩せる  #ダイエット仲間募集 #旅女 
#ExploreLabuan
.
📍 Papan Island, Labuan, Malaysia.

Because I don't have a drone, I walked into the sea (until the water is at about my shoulder level) and waited for this Parahu Larai to sail past me on its way back to the shore. Luckily it did and the sky was just perfect too.

Parahu Larai, is a traditional sailboat that used to be the only mode of transportation between Pulau Papan and other islands in the area, including Labuan. You can try it with your family and friends at Pulau Papan from just RM15pp for a 20 minute ride. I can guarantee that it's going to be a blast!
.
#MyLabuanStory #ExploreLabuanContest #PerbadananLabuan #GayaTravel

#collabXraw #LabuanCorporation #OlympusMY
Shot taken #withOlympus #OlympusTG5 #tg5 #OlympusInspired
.
#ExploreLabuan  . 📍 Papan Island, Labuan, Malaysia. Because I don't have a drone, I walked into the sea (until the water is at about my shoulder level) and waited for this Parahu Larai to sail past me on its way back to the shore. Luckily it did and the sky was just perfect too. Parahu Larai, is a traditional sailboat that used to be the only mode of transportation between Pulau Papan and other islands in the area, including Labuan. You can try it with your family and friends at Pulau Papan from just RM15pp for a 20 minute ride. I can guarantee that it's going to be a blast! . #MyLabuanStory  #ExploreLabuanContest  #PerbadananLabuan  #GayaTravel  #collabXraw  #LabuanCorporation  #OlympusMY  Shot taken #withOlympus  #OlympusTG5  #tg5  #OlympusInspired  .
Ramai yg macam ni kan?
.
Ok sebenarnya ramai yang salah faham, kalau nak turun berat perlu makan sikit sahaja dan kemudian kena exercise.
.
Tapi,persoalannya apa yang di makan?.
.
1. Makan nasi sikit - 2 sudu sahaja. Sebab dia faham nasi sebagai sebab utama berat naik🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️.
.
2. Minum air putih sikit - sebab katanya nanti boleh gemuk air 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️.
.
3. Makan sikit - ais krim,biskut, keropok, kerepek, kek dan makanan berproses.Katanya, alaa sikit je ni, celah gigi je. Tak effect naik berat pun.
.
Inilah konsep "makan sikit tapi gemuk lagi". Menyebabkan diet sendiri tak pernah dapat result yang menggembirakan.
.
Baca dan hadam ya. Tag dan share pada rakan2 yg nak tengah diet tu🤗
.
013-9719022
.
#jomsihatbersama #masauntukberubah
#bajubesarmurah #dietmudah#meletop#saizxxl #malaysiaairlines 
#weightlosschallengeonline#tipskurus#erafm#jomkurus#tipsdiet#noradanish#bakarlemakperut #jubahcantik
#harianmetro #kualalumpur#astrowarna #makeupartist 
#detoxtea #honda#kurussihat #jomkurus1malaysia #tv3#workout#dakwah
#fitnesslife#ootdfash #shopee #lazada
Ramai yg macam ni kan? . Ok sebenarnya ramai yang salah faham, kalau nak turun berat perlu makan sikit sahaja dan kemudian kena exercise. . Tapi,persoalannya apa yang di makan?. . 1. Makan nasi sikit - 2 sudu sahaja. Sebab dia faham nasi sebagai sebab utama berat naik🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️. . 2. Minum air putih sikit - sebab katanya nanti boleh gemuk air 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️. . 3. Makan sikit - ais krim,biskut, keropok, kerepek, kek dan makanan berproses.Katanya, alaa sikit je ni, celah gigi je. Tak effect naik berat pun. . Inilah konsep "makan sikit tapi gemuk lagi". Menyebabkan diet sendiri tak pernah dapat result yang menggembirakan. . Baca dan hadam ya. Tag dan share pada rakan2 yg nak tengah diet tu🤗 . 013-9719022 . #jomsihatbersama  #masauntukberubah  #bajubesarmurah  #dietmudah #meletop #saizxxl  #malaysiaairlines  #weightlosschallengeonline #tipskurus #erafm #jomkurus #tipsdiet #noradanish #bakarlemakperut  #jubahcantik  #harianmetro  #kualalumpur #astrowarna  #makeupartist  #detoxtea  #honda #kurussihat  #jomkurus1malaysia  #tv3 #workout #dakwah  #fitnesslife #ootdfash  #shopee  #lazada 
This was captured when I got back from Hyderabad flt, an overnight flt which arrived Kul early in the morning.. When I saw the sun ☀️ I thought it would be nice to capture this makeup look.. Not as fresh as immediately u finished doing the makeup, but I think the glow after 7 hours wearing it makes this look so pretty..! ☀️☀️☀️.
.
.
My vital pick for this look :.
@doctox_hq Treatment Concealer Code Medium and Light.
@smashboxcosmetics Foundation.
@alysa.my Lumiere Powder.
@hudabeauty Coral Obsession Palette.
@hudabeauty Amethyst Palette.
@urbandecaycosmetics Browbox BB.
@missyeldeebeautyhq Alyah Lense.
.
.
Makeup class available dates (dec) at my Highlight Section ♥️.
.
.
#doctox #crewlife✈️ #crewlifestyle #malaysiaairlines #malaysiaairline #flightattendantlife #goingplaces #travelbook #malaysian #brunettegirl #flightcrewlife #cabincrewlife #cabincrewlifestyle #muamalaysia #muapuchong #dailymakeuplook #hyderabad #udmalaysia #hudabeauty
This was captured when I got back from Hyderabad flt, an overnight flt which arrived Kul early in the morning.. When I saw the sun ☀️ I thought it would be nice to capture this makeup look.. Not as fresh as immediately u finished doing the makeup, but I think the glow after 7 hours wearing it makes this look so pretty..! ☀️☀️☀️. . . My vital pick for this look :. @doctox_hq Treatment Concealer Code Medium and Light. @smashboxcosmetics Foundation. @alysa.my Lumiere Powder. @hudabeauty Coral Obsession Palette. @hudabeauty Amethyst Palette. @urbandecaycosmetics Browbox BB. @missyeldeebeautyhq Alyah Lense. . . Makeup class available dates (dec) at my Highlight Section ♥️. . . #doctox  #crewlife ✈️ #crewlifestyle  #malaysiaairlines  #malaysiaairline  #flightattendantlife  #goingplaces  #travelbook  #malaysian  #brunettegirl  #flightcrewlife  #cabincrewlife  #cabincrewlifestyle  #muamalaysia  #muapuchong  #dailymakeuplook  #hyderabad  #udmalaysia  #hudabeauty 
The iconic Malaysia Airline (Negaraku) livery on finals at LHR after a long haul flight from Kuala Lumpur. My recent was taken down due to confusion of me being in Delhi 😂😂 #aviation  #aviationcult  #keepitwild  #stayandwander  #instagramaviation  #aviationphotography #passionpassport  #boeinglovers  #theoutbound  #a380  #explorewildly  #finditliveit  #airbus  #adventuremobile  #aviation #avgeek  #follow4follow #like4like #boeing  #exploremore  #bestvacations  #natgeo  #travelstoke  #wonderful_places  #lookslikefilm  #vsco #travel #postoftheday #malaysiaairlines #hospitality #a350
The iconic Malaysia Airline (Negaraku) livery on finals at LHR after a long haul flight from Kuala Lumpur. My recent was taken down due to confusion of me being in Delhi 😂😂 #aviation   #aviationcult   #keepitwild   #stayandwander   #instagramaviation   #aviationphotography  #passionpassport   #boeinglovers   #theoutbound   #a380   #explorewildly   #finditliveit   #airbus   #adventuremobile   #aviation  #avgeek   #follow4follow  #like4like  #boeing   #exploremore   #bestvacations   #natgeo   #travelstoke   #wonderful_places   #lookslikefilm   #vsco  #travel  #postoftheday  #malaysiaairlines  #hospitality  #a350 
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami 
NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI
======================
"Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..."
********************************************
Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat.
Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER
***********
Apalagi kelebihan kalsium Tiens
✅Tulang sihat & kuat
✅Melurus & menegakkan struktur tulang
✅mencegah esteporosis
✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah

Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 11-6982 4391

#tinggi #tinggibadan#peninggi #peninggibadan
#tiens #kalsium #kalsiumpeninggi #heightup#height #heightupmurah #tiensmalaysia #zincplus#malaysiaairlines #airasia #malindo #leechongwei#fathialatiff #fattahamin #jannanick
Jom semua yang nak tinggi boleh pm kami  NAK TAMBAH TINGGI..YA ANDA BOLEH! ADA PROMO GILER GILER NI ====================== "Terima kasih Tuan, sebab Kalsium Peninggi ni saya berjaya dalam temuduga hari tu..Keyakinan diri pun bertambah..awekss pun selalu jeling2 sekarang ..hihi..." ******************************************** Peninggi Badann yang tidak asing lagi..lihat RIBUAN TESTIMONI TambahTinggi berjaya kami di album..ramai yang sudah kami bantu untuk mendapatkan ketinggiaaan yang diingini selain Tulang yang kuat & Tubuh yang sihat. Kalsium Tiens sudah di 200 buah negara sejak 1995, berasal dari company BIOTECH di Tianjin China ia selamat dan halal.. Dropship & agen diperlukan.PASTIKAN TRUSTED SELLER *********** Apalagi kelebihan kalsium Tiens ✅Tulang sihat & kuat ✅Melurus & menegakkan struktur tulang ✅mencegah esteporosis ✅membantu memulihkan masalah tulang/retak/patah Sekarang ada promosi 'SALE SAMPAI LICIN'. Terhad kepada 100 orang sahaja. whatsapp 📱Whatsapp: +60 11-6982 4391 #tinggi  #tinggibadan #peninggi  #peninggibadan  #tiens  #kalsium  #kalsiumpeninggi  #heightup #height  #heightupmurah  #tiensmalaysia  #zincplus #malaysiaairlines  #airasia  #malindo  #leechongwei #fathialatiff  #fattahamin  #jannanick 
Ramai duk dm tanya .. coach apa yg coachee program buat sampai boleh turun berat berpuluh kg ...
.
So go to IGTV saya .. cari latest video saya share malam ni .. dan fahamkan apa yg saya sampaikan.
.
#sihatdanbonusnyakurus
#teamnickhinhussien
#teamrafiqrazali 
Coach Rafiq-0148342206
.
#rafiqrazali #workfromhome #shawlmurah#uitm#weightlosschallengeonline#tipskurus#meletop #atkinsdiet #tipsdiet#butikbangisentral
#fatburner#viralmalaysia #shawlpublika#projekkurus
#johorbahru#malaysiaairlines #bukitgasing
#jomkahwin #bawalmurah#penang #ibumenyusu
#tv3#onlineshoppingmalaysia 
#seluarbesar
#kesihatan
Ramai duk dm tanya .. coach apa yg coachee program buat sampai boleh turun berat berpuluh kg ... . So go to IGTV saya .. cari latest video saya share malam ni .. dan fahamkan apa yg saya sampaikan. . #sihatdanbonusnyakurus  #teamnickhinhussien  #teamrafiqrazali  Coach Rafiq-0148342206 . #rafiqrazali  #workfromhome  #shawlmurah #uitm #weightlosschallengeonline #tipskurus #meletop  #atkinsdiet  #tipsdiet #butikbangisentral  #fatburner #viralmalaysia  #shawlpublika #projekkurus  #johorbahru #malaysiaairlines  #bukitgasing  #jomkahwin  #bawalmurah #penang  #ibumenyusu  #tv3 #onlineshoppingmalaysia  #seluarbesar  #kesihatan 
👦🏻Danial happy face onboard flight going back to his hometown👦🏻🛫🛬
👦🏻Danial happy face onboard flight going back to his hometown👦🏻🛫🛬
NIKMAT MAKAN.. SEDAP 😋😋
:
Strawberry 🍓 / Lite Berry Smoothie
(1/2 susu; 1 buah)
½ cawan susu almond
1 cawan strawberi segar atau beku tanpa gula atau beri lain
½ cawan kiub ais
(Blend)
Tabur dengan rolled oats, chia seed & buah potong👌🏻
.
Nak tahu RAHSIA #kurussihatcantik
Jom contact 👉🏻📲@ros_ellinda - 01125992750
.
#bajubesarmurah #dietmudah #meletop #saizxxl #malaysiaairlines #airasia #sarapansihat
#weightlosschallengeonline #tipskurus #erafm #jomkurus #tipsdiet #bakarlemakperut #jubahcantik
#harianmetro #astrowarna #makeupartist 
#detoxtea #honda #kurussihat #jomkurus1malaysia #tv3 #workout #dakwah #selafazcinta #seriburindu #astromayahd #fitnesslife
NIKMAT MAKAN.. SEDAP 😋😋 : Strawberry 🍓 / Lite Berry Smoothie (1/2 susu; 1 buah) ½ cawan susu almond 1 cawan strawberi segar atau beku tanpa gula atau beri lain ½ cawan kiub ais (Blend) Tabur dengan rolled oats, chia seed & buah potong👌🏻 . Nak tahu RAHSIA #kurussihatcantik  Jom contact 👉🏻📲@ros_ellinda - 01125992750 . #bajubesarmurah  #dietmudah  #meletop  #saizxxl  #malaysiaairlines  #airasia  #sarapansihat  #weightlosschallengeonline  #tipskurus  #erafm  #jomkurus  #tipsdiet  #bakarlemakperut  #jubahcantik  #harianmetro  #astrowarna  #makeupartist  #detoxtea  #honda  #kurussihat  #jomkurus1malaysia  #tv3  #workout  #dakwah  #selafazcinta  #seriburindu  #astromayahd  #fitnesslife 
📍 Montmartre, Paris⠀
📸 by @saaggo
📍 Montmartre, Paris⠀ 📸 by @saaggo